Košarka 297

Četvrtak, 13.04.2017.

18:45

Zvezda u Zagrebu treći put osvojila ABA ligu!

Košarkaši Crvene zvezde su treći put uzastopno osvojili trofej u Jadranskoj ligi, pošto su u finalnoj seriji regionalnog takmičenja pobedili Cedevitu sa 3:0.

Zvezda u Zagrebu treæi put osvojila ABA ligu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

297 Komentari

Sortiraj po:

Zak

pre 7 godina

Poslednji put kad je Crvena Zvezda dominirala nekim sportom, bilo je to 1991. god. FK Zvezda je pobedila u fudbalu, a drzava srpska se raspala. Istorija se Srbima ponavlja. S' tim sto sada, KKCZV glumi FKCZV. Fubal je ipak sada preskup za srpsku sirotinju.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Koliko fer i korektna atmosfera kako na terenu, tako i na tribinama. A sa ogrankom iz Humske mora da bude varnica cim gube. Koliko su mediji pisali o "sramnom" potezu Tomasa, toliko mislim da je covek bio u pravu. Cudan klub, sa neobicnim nacinom vaspitavanja igraca.

Batko

pre 7 godina

Rutinski!!! Napokon i Tomson ?
(santa justa, 13. april 2017 21:43)

Jesu li ovo tvoji komentari dole ili ti neko koristio nik pa slao umesto tebe ?! :

Radonjic?? Cuva Kuzmica i Bjelicu za KLS. Pa mu skandirajte i dalje!
(santa justa, 24. mart 2017 22:28)

Kuzmic 7min, Bjelica 12min, obojica igrali samo prvo poluvreme a bili smo na -3. Kakav mozak treba da imas da ne igras bez centra celo drugo poluvreme. Jedan je Radonjic Dejan!!!
(santa justa, 24. mart 2017 22:58)

MALO PLJUJES, MALO LIKUJES...LEPO, LEPO...POSLE POBEDE "RUTINSKI", KADA SE IZGUBI PLJUVACINA...s

kwamo

pre 7 godina

majko moja koliko grobara prati uspeh czv. mene licno,a verujem i prave navijace. zvezde ne zanima sta partizan radi gde kod da igra. navijaj za svoj tim i gledaj svoje dvorište. negde sam procitao da je komsijama blokiran racun,pa zbog toga nista ne mogu da urade. pa i rendzersi su osvajali vise titula od seltika,pa su 4 godina igrali beton ligu. dugovali su novac,bili u dugovima i cao. da se ja pitam,vi biste odavno bili ex partizan.

DekS

pre 7 godina

Sjajno! Rutinski i lako smo pocistili vitamine sa parketa. Cesitke za celu ekipu bravo majstor jedva cekam sledecu sezonu da budemo jos jaci!

WillyWonka

pre 7 godina

Ovakvu dominaciju odavno nisam vidio. Dobro, Cedevita je igrala bez nekih bitnih igrača, ali ne vjerujem da bi ishod bio drugačiji ni da su oni igrali. Čudno je kako su igrači Cedevite brzo posustali, uopšte nisu imali nikakvu volju da se suprotstave.
Ono što je meni najdraže vidjeti, bilo je navijača Zvezde u dvorani, navijali su za svoj klub i nije bilo nikakvih problema. To je sport.

Duci!

pre 7 godina

(Matori cigan, 13. april 2017 23:12)

Prvo pročitam tvoj odgovor "sd"-u u kojem si mu rekao da nije gledao neke starije igrače kada je reč o "tehnici šuta". I ja u trenutku pomislim, DUCI!
Kad ono, samo nekoliko komentara kasnije, ti se ponovo javljaš i ovoga puta napišeš baš njegovo ime: Ljubodrag Simonović Duci!

Baš tako, kolega! Mi matoriji se i te kako sećamo legendarnog igrača Zvezde i reprezentacije koji je medju prvima imao otvoren poziv da se oproba u najjačoj profesionalnoj ligi na svetu. Iz SFRJ tu čast su daleke 1971. imali samo on i Krešo Ćosić.

Eh, koja je tek to "tehnika šuta" bila i koja je milina bila gledati ga kako puni koš iz svih pozicija. Odraz jači od Prajinog, vodjenje lopte sigurnije od Moke i Djerdje zajedno, a skok-šut savršenstvo! Sve to je imao Ljubodrag Simonović Duci.

Mislim, svaka čast našem Djenki, MVP finalne serije, ali ipak ...!

Kolecz

pre 7 godina

 Dzenkis ima najlepsu tehniku suta koju sam video. 
(sd, 13. april 2017 20:21) 

Mlad si ti sine. Nisi gledao majstore ove igre. 
Na zalost, nas koji smo svedoci tih majstora , mozemo samo konstatovati da je kosarka u dubokoj krizi, kako u Evropi tako i u NBA ligi.
(zoran, 13. april 2017 23:42)

Hahahahahaha suze mi posle

00000000

pre 7 godina

Nikad lepse finale. Nema tenzije, koskanja, vredjanja, gostujuci trener i povredjeni gostujuci igraci pozdravljeni od publike, mislim da je i zvezda dobila aplauz u zagrebu.

agassi

pre 7 godina

Zvezdi mojoj svaka čast, ne odgovarati na provokacije i ne sejati mržnju, uživati u uspehu svog tima . Nije mnogo od svakog od nas a možda znači. Ne dozvolite da urusene vrednosti društva utiču na odnos klubova . Za 4 meseca zajedno ćemo navijati za reprezentaciju, bez obzira na sastav , bar se nadam.

slobinator

pre 7 godina

Volters je definitivno posle ovakvog nastupa u finalu zaslužio da ostane deo ekipe s tim da mu se promeni uloga I prebaci se na dvojku.Moraće se dovesti još jedan vrstan plej,a ako ode Jović čak dvojica.Kuzmić mora dobiti pomoć pod koševima I to je to za f4

ljuba

pre 7 godina

Da li sam bolestan ?
Zvezdas sam ,i ja i djeca i unuci..sretan sam zbog Zvezdine dominacije u regije , i sjajne evroligaske sezone, ali ne sjecem vene kada Partizan osvaja ABA ligu i pravi posla po Evropi .
Sjajno bi bilo da Srbija ima dva predstavnika u Evroligi .
Srbija je zemlja kosarke .
A posnavanje te igre je znak pismenosti .

Mirko

pre 7 godina

Čestitke Zvezdo moja! Za sve, i jedno veliko Hvala!

Za iduću godinu molio bih Radonju da rotira sve igrače i mlade a ne samo starije, jer da su igrali Rakičević i Simanić možda nam se ne bi povredili Dangubić i Jović, igrajući i nebitne utakmice, što nas i je koštalo ne-ulaska u top 8.
Dakle-full iskorišćenje klupe i možda doguramo do F4 u Bg-u, a onda je sve moguće.

Sportski pozdrav!

Dule tandrla

pre 7 godina

I ja na mog golfa 2 nalepim crnog konjica i onda u kafani pričam ortacima kako vozim Ferrarija a ne golfa - tako i ove rent a car Delije navijaju za Covicev FMP koji on moze da zove kako on hoce ! Delije dodjite da vas provozam u Ferrariju dizelu da pričate posle da ste bili u Ferrariju !

011

pre 7 godina

@Nezabelezena dominacija jednog tima u regiji.
(Ivan, 13. april 2017 19:48)

partizan uzeo 6 za redom...ali vi tad niste pratili kosarku
(Komšija Rade, 13. april 2017 22:19)

1. Iz auta
2. Iz gepeka
3. Iz sudijskih svlacionica
4-6. Zonom 5 na 3!!!

A svih 6 uzeli igraci iz Partizanove skole: Vujanic, Tomasevic, Stanojevic, Bogdanovic, Vidacic, Cakic, Milojevic

PS

kosarka se igrala i pre rata, pre JUL-a i SPS-a, a tada je neko bio samo nemi posmatrac, prilicno isfrustriran, sto i danas ne moze da se sakrije!

Šule

pre 7 godina

I tako... čitam komentare i ne verujem.
Pre svega ne mogu da verujem, da Srbin može navijati za Hrvata. Uverio sam se - može. Nejasno za moju glavu, koja (iako navija za Zvezdu) bodri Srpske klubove bez obzira koji je u pitanju.
Ako je neka titula čista kao suza, onda je to ova večerašnja Zvezdina. Potpuno zasluženo. Ko god da ospori, očigledno ima problem sa samim sobom.
Kako god, Zvezda je napravila sistem. I to takav da, ovakvom radom, preti da ugrozi i najbolje klubove, za ulazak u F4 Beogradu. U svakom slučaju, dominantno, sportski i fer do titule. Lep period za navijače Zvezde, kojima se smeši još lepši period.

Billy Piton - akademik

pre 7 godina

Bravo , čestitke i veliko hvala - upravi kluba , stručnom štabu i naravno igračima !
Kao navijač mogu samo da kažem da sam prezadovoljan sezonom ! Ovo večeras je najvažnije, a sezona u EL je bila iznad svih očekivanja . Za sve zajedno , još jednom bravo i pitanje :
Kada počinje prodaja sezonskih karata za 2017./ 2018. !?
Vidimo se na " starom mestu " ...

IzPrikrajka

pre 7 godina

Grobari jel se radujete što ćete gledati Zvezdu u Evroligi još 30 utakmica? :D(Idemooooo Zvezdoo, 13. april 2017 20:21)

Grobar sam i radujem se. Bolje Zvezda nego Cedevita. Samo napred.

Let's play

pre 7 godina

svaka cast svakom igracu i svakom clanu strucnog staba na fenomenalnoj sezoni.DOMINACIJA se nastavlja, trofeji se redjaju apsolutno dominanatno kao na traci. okosnicu tima imamo, mlade igrace imamo, final four u bgu imamo, 30 tekmi u el imamo. sta navijac vise moze da pozeli, da li moze neko da se voli vise od ovih 12 momaka sa radonjom kojem je dr.mr.prof. med.sci. NEBOJSA COVIC omogucio da u sledecoj sezoni vodi ponos srbije do istorije!!!licno ni trunku sumnje nemam da radonja nece ostati, grmece arena i pionir dogodine nikad jace, tresce se tribine posle novih velikih pobeda protiv reala cska fenera panate i drugih najvecih el timova!!!
ZVEZDA BREEEEEEEEEEEEEE !!!!!!

djuro

pre 7 godina

@Cestitke Fmp-u, valjda ce i Zvezda nekad doci na taj nivo. Prvo beton pa polako do vrha.
(Vlado, 13. april 2017 20:45)


jadan Vlado, sigurno je dobio čir, kad već dugo i bezdušno u komentarima ponavlja FMP, FMP!? .. žao mi je ovakvih momaka.. volio bih, čak da dodju na piće sa nama... oboliće i u glavu, ako već nisu...

zvezdan

pre 7 godina

zivim u zagrebu srbin bio na utakmici bilo je oko 100 delija navijanje korektno aplauz zvezdinim igracima posle utakmice klinci iz zagreba mnogo njih slikaju se sa guduricem simonovicem dzenkinsom lepo videti to cedevita je gospodski klub nema dalje ziveli pozdrav zvezdi i srbiji.

Владимир

pre 7 godina

Браво Звездо! Доминација се наставља, као и играње ЕЛ. Сада слободно могу да пусте јуниоре да играју нашу небитну лигу где првак осваја тепсију бурека, пар литара јогурта и тапшање по рамену.

matori

pre 7 godina

@ Dzenkis ima najlepsu tehniku suta koju sam video.
(sd, 13. april 2017 20:21)

svaka čast Đenki, ali mislim da si mlad i nisi video sve što treba....

zoran

pre 7 godina

@ Dzenkis ima najlepsu tehniku suta koju sam video.
(sd, 13. april 2017 20:21)

Mlad si ti sine. Nisi gledao majstore ove igre.
Na zalost, nas koji smo svedoci tih majstora , mozemo samo konstatovati da je kosarka u dubokoj krizi, kako u Evropi tako i u NBA ligi.

Ivan

pre 7 godina

Bravo Zvezdo!! Velika dominacija u ABA ligi se nastavlja! Skor pobeda i poraza računajući regularni deo i plej-of od 34-2 dovoljno govori sve, a u finalu 3-0 u pobedama sasvim lagano sa prosekom 14 poena razlike po utakmici! Apsolutna dominacija! Kada se na to doda fantastican skor 16-14 u Evroligi i 9.mesto u Evropi onda je stvar jasna, Zvezda je moćan evropski tim! BRAVO ZVEZDO!!!

Ivan

pre 7 godina

Bravo Zvezdo!! Velika dominacija u ABA ligi se nastavlja! Skor pobeda i poraza računajući regularni deo i plej-of od 34-2 dovoljno govori sve, a u finalu 3-0 u pobedama sasvim lagano sa prosekom 14 poena razlike po utakmici! Apsolutna dominacija! Kada se na to doda fantastican skor 16-14 u Evroligi i 9.mesto u Evropi onda je stvar jasna, Zvezda je moćan evropski tim! BRAVO ZVEZDO!!!

anica

pre 7 godina

Sportska nepravda ce biti ako ne budemo iduce sezone imali bar sansu da se borimo za F4. Tezak sistem takmicenja, naporno je...ali mora da prelomimo iduce sezone, strasno je da 16 pobeda nije dovoljno da budes u top8...ali sa druge strane to govori o kvalitetu takmicenja, svako svakoga moze da dobije. Da jedan Fener, Pao, Oly imaju po pobedu dve vise od nas. Bilo mi krivo sto smo ispali, ali vise nije, ponosna sam na sve sto su uradili...dobijacemo mi i naredne sezone velike klubove, samo malo veci oprez sa 'siguricama' i to je to. Nismo smeli da dozvolimo poraz od Zalgirisa, protic Barse smo bili pod utiskom nesrecnog meca, i umorni. Svi vi koji potcenjujete CZ mozete samo da krenete da se pripremate za narednu sezonu...

Petar

pre 7 godina

(Sofronije, 13. april 2017 22:30)

Vidis bas naprotiv ne mislim da je C.Zvezda ustvari FMP..samo sam zeleo da ti ukazem da je nebitno da li se zove EL ili KES..moze se sutra zvati opet KES ili neki treci naziv...sustina je sta to takmicenje znaci u evropi i kakvu titulu donosi..a format nebitan je jer se ionako menja na svakih par godina i menjace se i dalje verovatno.

Beogradjanin

pre 7 godina

Neverovatno ko je odlucio da igraci posle utakmice obuku ovako odvratne dresove sa bojom koja nema nikakve veze sa zvezdinom tradicijom i slavom.

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

I još nešto, produžiti ugovor obavezno s Voltersom i sa Tompsonom. Tompson zna da igra, što je i pokazao večeras. Samo imao je tu nesreću, da ga Radonja uopšte nije "forsirao"! Taman su se uklopili polako i sledeće sezone biće još bolji. Isto videti ko odlazi, a ko ostaje, i prema tome praviti što pre tim za sledeću godinu. A ne da nam igrači uigravaju se u januaru! Boldena i Austina obavezno prebaciti u Zvezdu, pa da napadnemo i F4!

Delije Čikago

pre 7 godina

Bolden, plej umesto Voltersa, krilo tri na četiri, i brza četvorka za sl sezonu, četiri igrača nam fale da ostvarimo san svih Delija.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Nezabelezena dominacija jednog tima u regiji. 
(Ivan, 13. april 2017 19:48) 

partizan uzeo 6 za redom...ali vi tad niste pratili kosarku
(Komšija Rade, 13. april 2017 22:19)

Osvojili ste pet za redom druškane, vidi se ko prati :)

Sofronije

pre 7 godina

@Petre,
da si pročitao moj postdo kraja sad ne bismo upadali u glupu diskusiju. Ja nigde nisam rekao da Partizan NIJE bio prvak Evrope i da nije igrao to što je igrao. Samo sam hteo da ukažem tvom saborcu da su to bila neka druga vremena i da Partizan nije osvojio Evroligu nego Kup Šampiona. Kao što ni Zvezda u fudbalu nije osvojila Ligu Šampiona nego Kup šampiona. Ali, ako i ti kao tvoj sapatnik misliš da smo FMP, onda je i sa tobom uzaludna svaka diskusija.

Komšija Rade

pre 7 godina

Nezabelezena dominacija jednog tima u regiji.
(Ivan, 13. april 2017 19:48)

partizan uzeo 6 za redom...ali vi tad niste pratili kosarku

Ivan

pre 7 godina

@ jak je ovo trofej...baba liga!!!
(nikada evro sampioni...i dalje sanjaaaa, 13. april 2017 22:24)

To je trofeja regionalne ABA Lige koju je FIBA uvrstila u svoj kalendara takmičenja i pobednika te Lige nagradila učešćem u moćnoj Evroligi! To dovoljno govori o ABA Lige i njenog važnosti. A pored toga u toj ligi nastupaju timovi koji ukupno imaju ako me sećanje dobro služi 7 titula prvaka Evrope, što dovoljno govori o snazi te Lige! A to što je tebi krivo da Crvena Zvezda ovoliko dominira tom ligom to je već tvok kompleks!

dzoni

pre 7 godina

Volters je vrhunski igrac.....ali upao je u sred sezone kao bekap plej..kako se kaze u nekoseno...evo s povredom jovketa dobio vise minuta i samopouzdanje i bio medju najboljima u finalu ( sto bi se reklo dok jednom ne smrkne drugom ne svane )..videlo se jos kad je dosao da ima klasu ali je prilicno bio letargican, ali sad je pokazao i borbenost kao i veliku zelju ( kao da se tek sad opustio u Bg i odomacio u ekipi )...ja bih reko da je on vise nego dobar za bekap pleja a pogotovo ako prodje pripreme sa ekipom ( naravno ako igra za te pare kao sto kazu da se radi o 250 hiljada, za te pare tesko moze da se nadje bolji plej )

4k4.Dex

pre 7 godina

Stvarno glupo koliko smo jaci od ostalih ekipa u ABA ligi... evo ovi koji su lagano izbacili Parrizan mi ih pregazismo s pola snage. Sta reci.

Igo

pre 7 godina

Realno Cedevita bez bilo kakve sanse u sve tri utakmice. Odsustvo Jovica je manje bolno nego njima Boatwrighta. Zvezda bi dobila 3-0 i sa zdravim njihovim prvim playom. Velika je razlika u kvalitetu. Sada treba pojacati tim sa maksimalno dva igraca. Jedna cetvorka i jedna petica. Sve ovo pod uslovom da spoljna linija ostane ovakva. Ja tu nista ne bi menjao.

Bio u Bariju sam platio

pre 7 godina

ZVEZDA SAMPION! Ispali su smekeri na minutu cutanja za Marka Ivkovica i veceras aplauz za nasu Zvezdu BRAVO ZA CEDEVITU I NJENE NAVIJACE!

Dag Kristi

pre 7 godina

@Sasa Frankfurt
Jel si ti druze realan,da sa Voltersom,Tompsonom,Ostinom i Boldenom,bilo koja ekipa napadne F4 Evrolige?Zvezdas sam,ali daj malo objektivnosti,leba ti.

Petar

pre 7 godina

(Sofronije, 13. april 2017 21:40)

Objasni mi razliku izmedju "prvaka evrope 91 ili 92" i "prvaka evrope 2016"..prvak evrope je PRVAK EVROPE bez obzira kako se zvao format takmicenja u tom trenutku..Bilo da je to Kup Evropskih Sampiona ili Liga sampiona u fudbalu odnosno Kup Evropskih Sampiona ili Evroliga u kosarci..Vremena se menjaju kao i sam format takmicenja a naziv pobednika je uvek isti..Prema tome C.Zvezda jeste bila PRVAK EVROPE u fudbalu i Partizan jeste bio PRVAK EVROPE u kosarci i 4x ucesnik F4...a sad kako su se takmicenja tada zvala nebitno je..slobodno mozemo reci da su i jedni i drugi osvojili LS odnosno EL...uostalom po tebi Real ima jednu EL samo zar ne? Ili CSKA na primer isto.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

@Stru

Aj da ja tebe pitam nešto. U prva dva meča u Beogradu, da li je bilo vređanja protivničkih igrača, ličnog ili na nacionalnoj osnovi, da li je bilo davljenja nekog ili nekog incidenta ?! Nije! Trener koji je vodio vaš tim dobio aplauze hale, 2 igrača koja se povredila takođe. Jednom njih 20ak pokušali da pevaju na drugoj utakmici "Od Topole...", muk u hali, ajmo sledeća pesma posle 30 sekundi...

Posle ove serije može samo da se kaže svaka čast igračima i stručnom štabu obe ekipe, na fer i sportskoj borbi, kao i navijačima na sva 3 susreta.

Osmi putnik

pre 7 godina

Sledi nova neuspesna top 9 ili 10 EL sezona. Brzo ce zapeti oko finansija krah je samo pitanje vremena. FMP nikada nece igrati cetiri fajnal fora i osvojiti EL kao Partizan.
(Tragedija sa elementima komedije, 13. april 2017 20:53) Niste vi osvojili EL nego Ligu Sampiona i igrali ste samo jedan final four u EL

crni_redstar

pre 7 godina

odnos zvezde protiv top4 aba ligasa racunajuci i kup, za sada 11-2. odnos partizana ukljucujuci i kup 2-8. da ne ulazimo u to da su im ove dve pobede smesne i pirove. bravo Zvezdo dominiraj aj fil divoušn.

Džoni

pre 7 godina

Sada mi je baš žao što se nismo plasirali u 8 EL kada smo ovako lagano odjavili Cedevitu. Nekako sam ranije bio u fazonu da će to ići mnogo teže sa njima pa mi nije ni bilo toliko krivo što smo ispali da se ipak fokusiramo na ovo najbitnije. Sve u svemu veoma uspešna sezona i zadovoljstvo što smo već napravili temelj za sledeću obezbedivši EL.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Verovatno bih drugacije reagovao na ovo sto su momci ostvarili da se desilo u oktobru/novembru. Ostavio bih sigurno dosta komentara koji bi velicali osvajanje prstena. Emotivno me ispraznise u onoj januarskoj bajkovitoj seriji. I razmazise, naviknuse da ocekujem pobede protiv najvecih, postavljajuci nove norme u Evroligi, da je novac bitan, ali ne i presudan. Nekako ovo dodje bas spontano.

Jova

pre 7 godina

Tragedija sa elementima komedije


E pa vidiš dečko.To što je tvoj tim osvojio trofej bilo je sa četvrtinu manje utakmica, jedna utakmica nedeljno sa timovima koji su igracki daleko slabiji nego ovi danas, gde se igra sa legijama stranaca neki od njih NBA igrači.To je kao kada bi ti ja rekao Zvezda osvojila KES dva puta polufinala, finale Kupa UEFA. Ostaje ti samo da bolujes

Mrki

pre 7 godina

Potpuna dominacija,nema šta.Bravo momci i ceo stručni štab.Što se tiče sledeće sezone neće biti baš puno dobrih amera u timovima,ni ovim iz Evrolige,pošto će ameri dobro plaćati i u toj njihovoj drugoj ligi,gde će biti na oku ovim timovima iz NBA i pokušati rađe u toj ligi nego u Evropi da se nametnu.Zato Zvezda mora izuzetno pametno da napravi prelazni rok,jer sledeća sezona može da nam bude velika šansa,pa čak i za F4,a ako dospemo dotle,a igraće se u Beogradu,sve je onda moguće.Nikako rasprodati ekipu,više od dvojcu ne smemo pustiti,uraditi sve da ostanu,pogotovo nositelji.

Dejan

pre 7 godina

Ogromne cestitke Zvezdi!!! Letos je renovirala tim, ostala bez nekoliko nosilaca igre, mesta popunila "otpisanima", poput Kuzmica, Jenkinsa i Bjelice, sa svega jednim strancem od pocetka i dva u hodu, napravila je jednu od najboljih sezona u istoriji! Dominantno osvojena regionalna liga, sa svega dva poraza u 31 utakmici, osvojen Kup, fantasticne igre u EL, gde su iza sebe ostavili velikane evropske kosarke poput Makabija, Armanija, Barcelone, istorijske pobede protiv CSKA, Reala, Fenerbahcea, PAO... Svaka cast, i sve cestitke! Pre svega ogromno, veliko hvala gospodinu Radonjicu, zatim celom strucnom stabu, i svim momcima koji su bili u timu! Sada rekreacija u vidu KLS, a onda odmor i spremanje novog tima, mozda i trenera, za narednu sezonu! Bravo, Zvezdo!

magični mag svega

pre 7 godina

Mozda i bolje kad gledamo iz ove tacke gledista...sto nismo otisli u top8...jer ipak nazalost ne bi dobili ni real ni cska na strani...a mnogo bi se dodatno potrosili. Na kraju krajeva najbitnija je aba liga...zbog evrolige. 
To je moje skromno mišljenje..
(jžm, 13. april 2017 20:59)

Ja bih ipak više voleo da smo osvojili i Evroligu, ali to je moje skromno mišljenje.

Stru

pre 7 godina

Moze li neko da zamisli kako bi izgledalo krunisanje Cedevite, ili bilo kog hrvatsog ili nekog drugog kluba u Beogradu? Nadam se da su ovi nasi gledali prenos do kraja danas ...

Sale

pre 7 godina

Odlicno taman imaju vremena da se odmore, nocas pocinje nba playoff, pa ko bude osvajac NBA lige igra protiv Zvezde za titulu intergalaktickog prvaka sveta.

Beograd

pre 7 godina

Sta reci dominacija demonstracija sile na ovim prostorima. Bravo crveno beli najbolji ste. Idemo do triplete da pokupimo sve trofeje.

misli o tome

pre 7 godina

Sledi nova neuspesna top 9 ili 10 EL sezona. Brzo ce zapeti oko finansija krah je samo pitanje vremena. FMP nikada nece igrati cetiri fajnal fora i osvojiti EL kao Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tragedija sa elementima komedije, 13. april 2017 20:53)

Vi niste osvojili EL, već KUP šampiona FIBE.

Nisam znao da se dele trofeji za učešće na F4, vi se jedini time hvalite, ozbiljni klubovi se toga stide, jer nisu osvojili trofej.

Evo mi smo ove sezone više zaradili nego vi na sva 4 F4.

Vlada

pre 7 godina

Bravo Zvezdo. Odlična sezona. Da je bila jedna pobeda više u EL, bilo bi savršeno.
Spremamo se za sledeću sezonu i još bolje rezultate.

SS

pre 7 godina

a bih woltersa i sledeće sezone... jovića isto... Lazu, djenku, guduru... Simona, dangubu i dobru... Kuzmu i Bjelica... Boldena, Mitra... Simanać mi se nažalost ne uklapa u sve ovo... i naravno RADONJU!!!!!

Jel si ti gledao Voltersa u EL?Ocajan je ,imao je jednu jedinu dobru utakmicu protiv Uniksa i nista nije uradio.Ja ga ne bi ni u KLS,decko stalno gresi ne razigrava ekipu,nemamo plejmejkera bez Jovketa.Zadrzati starosedeoce tipa Guduru,Lazica,Simonovica i Djenku je najvaznije.I da Bolden je dobar,mozda i Ostin kad se razigra

NokiJa

pre 7 godina

Bravo Zvezdo!
Navijaci Zvezde ne zasluzuju ovakve igrace.
Nema opravdanja sto Pionir nije bio krcat, sto na komentarima nema 700-800 poruka, sto se pljuju Radonjic i igraci posle svakog poraza!
Sram da nas bude!
Zvezda ima 2500-3000 kosarkaskih navijaca, poceo sam da prepoznajem ljude u gradu, koje redovno vidjam u Pioniru.
Ovo ostalo NE ZASLUZUJE ovakve igrace,titule,slavlja!

milenko

pre 7 godina

Cestitke Zvezdi na tituli od grobara znao sam da ce ih zvezda pregaziti ko plitak potok jer je to realno 5-0za zvezdu ove godine nad cedevitom u pobedama.Mrsic je smesan trener da on od 5utakmica ne moze jednu da pobedi to samo on moza ne da umanjujem pobedu i titulu zvezde 30pobeda u aba ligi je stvarno odlicno al mrsic je stvarno klovan.Veslite se braco delije i ja sam se nekad veselio ko vi sad srecno.

Liar, liar, pants on fire!

pre 7 godina

Moze li neko da zamisli kako bi izgledalo krunisanje Cedevite, ili bilo kog hrvatsog ili nekog drugog kluba u Beogradu? Nadam se da su ovi nasi gledali prenos do kraja danas ...
(Stru, 13. april 2017 21:36)

Džaba. Ne da Radonja niti da zamislimo!

sasa

pre 7 godina

Vi ste pokretac mojeg zivota..Vi ste dusa mojeg tela...VI STEEE DEELIIJEE.VI STEE SAMPIIOONIII...BRAVOO RADONNJA BRAVVOO MOMMCI..BRAVO COVKE...

kris

pre 7 godina

Iako je ostalo još da se igra domaće prvenstvo,ova sezona se već može okarakterisati kao veoma uspešna.U ABA-ligi nemamo konkurenciju,a urađeno u EL je više od očekivanog i da je bilo bar malo sreće,moglo je i više.Sad za dalje će najviše zavisiti od novca i ambicija,ali bilo bi poželjno sačuvati okosnicu tima i uz par pojačanja stvoriti tim koji bi se mogao nositi sa najjačima u Evropi.Iako je sad slavljenička atmosfera i svi smo skloni hvaliti igrače i čak ih precenjivati,ipak mislim da se na F4 ne može ako je npr. Mitrović prvi izbor na četvorci,bez obzira što ja imam o njemu izuzetno visoko mišljenje.Slično je i sa Bjelicom,dok sam mišljenja da Volters ima potencijala za više od ovoga.I Dženkinsu je trebalo puno vremena u prvoj sezoni da se uklopi.Kako god bilo,ekipi hvala na svemu ovome što su učinili ove sezone.Bilo je zadovoljstvo navijati za ove momke!

Petar

pre 7 godina

Ja bih do kraja karijere potpisao Lazica, Jovica, Simonovica, Jenkinsa, Dangubica, Gudurica, Kuzmica i Tompsona. Kad bi moglo :-)
(nikola, 13. april 2017 21:05)

Prvo potpisi Tompsona koji od 66 odigranih utakmica za Zvezdu, nije ni 6 odigrao kako treba.

GM

pre 7 godina

Volters i Tompson su medju onim, 'najpljuvanijim' strancima ikada,
a momci izginuli kada je bilo najvaznije - u borbi za EL, koju oni pritom sledece sezone gotovo sigurno nece igrati za Zvezdu.
Hvala im, kao i svim mrziteljima koji su nas naterali da ih volimo jos vise kao nase igrace.

D

pre 7 godina

Bravo bravo bravo za Cedevitu kao klub, za njene navijace i komletno za grad Zagreb od jednog Beogradjanina. Uvek pristojni, nikad pogrdne pesme, nikad uvrede. Bravo Zvezdo!

Blesavi - Vlade

pre 7 godina

Volters faktor X finala !!! Tompson maestralan ... Volters,steta,steta ... forsiran je Jovic nas bajbolji igrac ali ogresili smo se o Voltersu pogotovo,Tompson sjajan veceras ... sve cestitke svima u klubu,brutalna doninaciha ove sezone u Aba ligi.

hehe

pre 7 godina

jedino sto ne razumem su odredjene persone koje se potpisuju crno belo...Stvarno , sta bi vi,da Partizan odere sve i da igra evroligu jer bez njega kosarka u univerzumu ne postoji.Pa imali ste 15 godina igrali u cemu je problem da igra neko drugi i to vise nego zasluzeno.Pa posle jedno 13 14 godina da se razmisli o tome da neko drugi mozda zauzme njeno mesto.

zoran ivkovic

pre 7 godina

cestitke igracima i uoravi zvezde na zasluzenoj tituli i plasmanu u evroligu i naredne sezone . iznenadio me volters jako dobrom igrom kao i tompson ...dzenkins je bio sjajan i zaista zasluzeno dobio nagradu mvp ...moram da napomenem da ostaje zal sto se zvezda nije plasirala u 8 u evroligi a zasluzila je to igrama ....e sad mnogo je poremetila povreda jovica i napad se tu poremetio mnogo ..na kraju malo zvezda i nije imala srece u kljucnom mecu protiv olimpijakosa a imala je mec u rukama ....sta da se radi ....sad sledi domace prvenstvo koje se igra samo za prestiz ...pa onda promene u igrackom kadru ,bas me zanima kako ce sve to izgledati ....na samu pomisao da zvezdi pristupa bolden zvuci mocno ...bolden fantastican igrac ,sut odlican za 3 ,skok odlican i odbrana ..a atraktivan ...bice zanimljivo kako ce izgledati zvezda

santa justa

pre 7 godina

Rutinski!!! Napokon i Tomson ?
Cedeviti svaka cast. Pravi gospodski klub. Zato ne shvatam ljude koji u Beogradu protiv njih pevaju pogrdne pesme.

Sofronije

pre 7 godina

Sledi nova neuspesna top 9 ili 10 EL sezona. Brzo ce zapeti oko finansija krah je samo pitanje vremena. FMP nikada nece igrati cetiri fajnal fora i osvojiti EL kao Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tragedija sa elementima komedije, 13. april 2017 20:53) # Link komentara

Promeni nick u samo "tragedija" više odgovara tvijim intelektualnim dometima. Ako ćemoo precizno, osvojili ste FIBA Kup šampiona i još tri puta igrali fajnal for, dva puta FIBA kupa šampiona, 1988 ste bili treći a 1998. četvrti. Uz to ste igrali i jedan fajnal for Evrolige i bili 4. 2010. u Parizu. Zato bih te zamolio da ne mešaš babe i žabe, jer bi to bilo isto kao kad bih ja rekao da je Zvezda bila povednik Lige šampiona, jednom polufinalista LŠ, i finalista Lige Evrope jer nije. Osvojili smo Kup šampiona i bili finalisti Kupa UEFA. Shvataš razliku?

metall

pre 7 godina

Iako sam bio ubeđen u osvajanje ABA lige nisam očekivao baš ovako laganu i kratku finalnu seriju. Nikakve neizvesnosti nije bilo. Zvezda je mašina koja je zaista uveliko prevazišla ove regionalne okvire, a pokazala je i da je više nego respektabilan evroligaš. Iako bez Jovića, tim nije bio nimalo uzdrman u ove tri utakmice, a uz očekivanog Dženkinsa u prvi plan je sa sasvim korektnim partijama iskočio Volters. Drago mi je zbog njega. Takođe, osporavani Tompson je bio među najboljima nedavno u finalu Kupa protiv Partizana, a i večeras je svoje minute odradio kako treba. To je snaga ovog tima - postoji okosnica, a uvek iz senke dođe još neko. Bravo momci, hvala za sve!!!

Pedja

pre 7 godina

Cestitam mojoj Zvezdi na tituli i navijacima Partizana sto ce opet imati priliku da prate moj omiljen tim u Evroligi i sledece godine.Znam koliko vole da nas gledaju i komentarisu pa sto da im uskratimo zadovoljstvo!

deki

pre 7 godina

Bravo momci, svaka cast, bravo Radonja I Dr.Covke, fantazija, dominacija, samo 2 poraza u 32 utakmice ABA lige.Momci su zasluzili odmor a sto se tice sledece sezone, nadam se sa Radonja ostaje, Dr Covic zna sta radi. U EL sa 16-14 ispadas a prognozirali su nam 2-28
Hvala ti moja Zvezdo

Sad se zove lane

pre 7 godina

Sledi nova neuspesna top 9 ili 10 EL sezona. Brzo ce zapeti oko finansija krah je samo pitanje vremena. FMP nikada nece igrati cetiri fajnal fora i osvojiti EL kao Partizan.
(Tragedija sa elementima komedije, 13. april 2017 20:53)

FMP nece, ali samo gledaj Zvezdu...

Vlada

pre 7 godina

Ogresili smo se o Voltersu !!! definitivno !!! guran je Jovic cele sezone ... Jovic je nas bio najbolji igrac,ali Volters se morao da ima vise minuta ..... evi veceras fantastican i Tompson .. ne znam sta da kazem,u jednom momentu "REZERVNA POSTAVA" Zvezde je rasturula Cedevitu,Volters,Tompson,Dangubic ... sve u svemu Dominacija koja je zavrsena na brutalan nacin !!! 3x redom osvojena Aba liga obezbedjena Evroliga !!! svaka caat svima u klubu,kapa dole !

igor ns

pre 7 godina

Jos jednom sve cestitke Zvezdi na nestvarnoj sezoni!
Cekam rasplet oko novog sastava i naravno nov raspored EL. Pristojna pauza, ali zasluzili smo je nakon ovih teskih ali slatkih 6 meseci.

BgHQ

pre 7 godina

Zahvalio bih se pre svega igracima i Radonji a naravno i gazda Covketu bez kojeg ovo sve ne bi bilo na ovako visokom nivou.Takodje bih se posebno zahvalio tkz Delijama koji bojkotuju ovo takmicenje s nadom da ce i dalje bojkotovati ne samo ovo vec i sva druga takmicenja.Imaju oni Oly pa neka navijaju za njih..Sa Ciganima a bez tkz Delija je mnogo pristojnije i lepse.BRAVO MAJSTORI!

cole

pre 7 godina

da jos jednom napisem. veceras i zvanicno eto nas opet u top 16 Evrolige! hvala, majstori, hvala radonja, sledece sezone do novih radosti sa vama!

veliki strumf

pre 7 godina

Tompson dokazuje da je odlican igrac. Radonja je pogresio sa njim sto ga u poslednjih mesec dana gotovo uopste nije pustao, nije ga razigrao u manje bitnum utakmicama, covek je izgubio samopouzdanje, a onda je morao da igra u zadnjim cetvrtinama protiv Olimpijakosa i Darusafake, bas onda kada nije smeo jer je bilo najbitnije. Logicno da je podbacio. Ne znam kolika mu je cena, ali treba ga zadrzati. Inace, ovakvo gazenje milina je gledati. Bravo, momci, dominacija je apsolutna, titula je nasa! Bar jos 30 utakmica ove sezone, a verujem da mozemo i mnogo vise ovog puta - ala ce skakati secer ovima sa pogresne strane brda i narednih godina...

RUMBLE RUMBLE

pre 7 godina

Nasuti u čašu hladnu vodu.
Otvoriti sadržaj kesice i nasuti ga u čašu.
Uzeti Tomasa i njim promešati sadžaj čaše.
Vratiti Tomasa na svoje mesto.
Popiti sadržaj čaše.
Baciti praznu čašu.
Vratiti se u Beograd.

Tragedija sa elementima komedije

pre 7 godina

Sledi nova neuspesna top 9 ili 10 EL sezona. Brzo ce zapeti oko finansija krah je samo pitanje vremena. FMP nikada nece igrati cetiri fajnal fora i osvojiti EL kao Partizan.

ahil

pre 7 godina

gledam zvezdu,poluvreme,razmisljam, ne bi me iznenadilo da je RTS platio samo prvo poluvreme!? ko ne zna,RTS je platio samo po jednu utakmicu u Beogradu i Zagrebu! da nije tuzno bilo bi smesno!

nenad

pre 7 godina

SAMPIONI!!!!!cestitke celom timu igraca, steucnom stabu i narovno dr nebojsi coviću posebno. Svaka cast na sezoni mnogo se nam navijacke radosti doneli. Hvala svima jos jednom

insajder provajder

pre 7 godina

I opet se neće čuti himna Evrolige sledeće sezone u Beogradu jer će odjekivati....
CRVENA ZVEZDA LE CRVENA ZVEZDA LE ZVEZDA LE ALE ZVEZDA LE ZVEZDA LE ZVEZDA LE OOOOOOOOOOOOO

Niksicko

pre 7 godina

ja bih woltersa i sledeće sezone... jovića isto... Lazu, djenku, guduru... Simona, dangubu i dobru... Kuzmu i Bjelica... Boldena, Mitra... Simanać mi se nažalost ne uklapa u sve ovo... i naravno RADONJU!!!!!

Finiwest

pre 7 godina

Hvala i Partizanu, u polufinalu su onesposobili Arapovica i Boutrajta. Zelim crno belima uspesne nastupe u Fiba ligi sampiona narednih godina.

Филип

pre 7 godina

Србијо, Хрватско и цели региону,
клањајте се својем шампиону!
Браво, Звездо!

12

pre 7 godina

Na +20 Radonjic nece da izvede glavne igrace, zbog tvrdoglavosti, i kao posledica toga dolazi povreda Dzenkinsa. Sreca izgleda da nije strasna povreda.

pn

pre 7 godina

Daj bre Radonja pusti ih da dobiju koju utakmicu čisto da se neki trofej digne u Pioniru. Dosadile više ove 3-0 titule i dizanje trofeja u gostima.

xxx

pre 7 godina

NI JEDNOG trenutka cedevita nije pripretila u finalnoj seriji. Zvezda ni malo ne deluje umorno,potpuna dominacija. Bilan se nije video. Mislim da je sad jasno koliko je u stvari ta razlika izmedju zvezde i cedevite i partizana.

Стара школа

pre 7 godina

Хвала вам за све дивне тренутке!!! Цела трибина Ц, пуна ветерана, увек је уз вас!!! Хвала Човићу, хвала Радоњићу, хвала СВИМ играчима, рачунајући Вотерса, Дангубића и Митровића ПОСЕБНО!

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Bravooo Zvezdooo! Totalna dominacija! Evo i Tompson je proradio kad ga najviše trebamo! Svaka čast momcima na celoj sezoni, borili su se lavovski sve vreme!! Nadam se da će mo da sačuvamo veliki broj igrača, i uz Boldena i Austina, evtl. pleja da napadnemo F4 sledeće godine!! Hvala Zvezdo!!

Rajka Baregro

pre 7 godina

Eh sudbino kleta.... dogodine opet u nikad slabiju Euroligu sa Barsom,Oly-jem, Realom,CSKA....a neki u nikad jaču Ligu šampiona sa nikad jačim Ludwigsčizburgerom, ŠarloAkrobatom, Bambit Plazmom....eh....

Beca

pre 7 godina

teze nam pade buducnost nego ovi sokici
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gile, 13. april 2017 20:05)

Jasno ti je kakvi su kad ih je Partizan pobedio.

zvezdas

pre 7 godina

Hvala momcima,hvala Radonji na sjajnoj sezoni.Zasluzeno potpuno,kao suza cista titula. Obezbedjena EL,Zvezda je najbolja bila
A Djenka MVP ! Bravo Zvezdo!

jžm

pre 7 godina

Mozda i bolje kad gledamo iz ove tacke gledista...sto nismo otisli u top8...jer ipak nazalost ne bi dobili ni real ni cska na strani...a mnogo bi se dodatno potrosili. Na kraju krajeva najbitnija je aba liga...zbog evrolige.
To je moje skromno mišljenje..

Siniša

pre 7 godina

Nekako je ruzan ovaj ambijent u kom se igra mec,nedostojno finala Aba Lige.Prakticno bez navijaca.Nazalost,ocigledno je Zagreb potpuno nezainteresovan za kosarku.Najvaznije je da Zvezda izbori Evro Ligu i sledece sezone.

cibos

pre 7 godina

Nekako je ruzan ovaj ambijent u kom se igra mec,nedostojno finala Aba Lige.Prakticno bez navijaca.Nazalost,ocigledno je Zagreb potpuno nezainteresovan za kosarku.Najvaznije je da Zvezda izbori Evro Ligu i sledece sezone.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Siniša, 13. april 2017 19:06)

Cedevita je klub bez navijaca.Da igra Cibona bila bi drugacija prica...nikog ne zanima ovaj klub

Burke

pre 7 godina

Daj pobijedite te vitamine, mada sam iz zg ne mogu ih podnijeti. Usput stavio nešto love na Zvezdu pa da veselje bude dvostruko. Pozdrav..

Mr.Dr.

pre 7 godina

Pisem na 31 : 28 za Cedevitu, Zvezda igra sa pola gasa, jednostavno za ove im vise nije ni potrebno. I ako ove poliva sut, kontrolisemo igru, na kraju malo stisnemo i laganih 6,7 razlike.. Vidi se evroligasko iskustvo, za 2 klase iznad Aba lige. Sledece god napadamo F4 u Beogradu!

Dr D.R.

pre 7 godina

nego stručnjaci šta mislite o Prof. Dr. Dejanu Radonjiću - jel zna da nacrta akciju, pozove time out, motiviše,tempira formu, podigne pehar....kažite nam, objasnite nam, naučite nas

Gornje Međurovo pored Niša

pre 7 godina

Na Rts-u maločas Tegetlija kaže nema više nekih Srpskih klubova, pa će Zvezdi biti problem doći do igrača.
Neće biti problem,sami će košarkaši partizana kucati na Zvezdina vrata.

Farmakomafijas

pre 7 godina

Toliko je ruzna dvorana i kilava atmosfera da mi je naporno da gledam...
Ajde Zvezdo ako vec moras toliko da dominiras ove godine uzmi i rasturi ih u sred Zagreba.

Mr.Dr.

pre 7 godina

Pisem na 31 : 28 za Cedevitu, Zvezda igra sa pola gasa, jednostavno za ove im vise nije ni potrebno. I ako ove poliva sut, kontrolisemo igru, na kraju malo stisnemo i laganih 6,7 razlike.. Vidi se evroligasko iskustvo, za 2 klase iznad Aba lige. Sledece god napadamo F4 u Beogradu!

zvezdan

pre 7 godina

zivim u zagrebu srbin bio na utakmici bilo je oko 100 delija navijanje korektno aplauz zvezdinim igracima posle utakmice klinci iz zagreba mnogo njih slikaju se sa guduricem simonovicem dzenkinsom lepo videti to cedevita je gospodski klub nema dalje ziveli pozdrav zvezdi i srbiji.

BgHQ

pre 7 godina

Zahvalio bih se pre svega igracima i Radonji a naravno i gazda Covketu bez kojeg ovo sve ne bi bilo na ovako visokom nivou.Takodje bih se posebno zahvalio tkz Delijama koji bojkotuju ovo takmicenje s nadom da ce i dalje bojkotovati ne samo ovo vec i sva druga takmicenja.Imaju oni Oly pa neka navijaju za njih..Sa Ciganima a bez tkz Delija je mnogo pristojnije i lepse.BRAVO MAJSTORI!

Siniša

pre 7 godina

Nekako je ruzan ovaj ambijent u kom se igra mec,nedostojno finala Aba Lige.Prakticno bez navijaca.Nazalost,ocigledno je Zagreb potpuno nezainteresovan za kosarku.Najvaznije je da Zvezda izbori Evro Ligu i sledece sezone.

Dr D.R.

pre 7 godina

nego stručnjaci šta mislite o Prof. Dr. Dejanu Radonjiću - jel zna da nacrta akciju, pozove time out, motiviše,tempira formu, podigne pehar....kažite nam, objasnite nam, naučite nas

cibos

pre 7 godina

Nekako je ruzan ovaj ambijent u kom se igra mec,nedostojno finala Aba Lige.Prakticno bez navijaca.Nazalost,ocigledno je Zagreb potpuno nezainteresovan za kosarku.Najvaznije je da Zvezda izbori Evro Ligu i sledece sezone.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Siniša, 13. april 2017 19:06)

Cedevita je klub bez navijaca.Da igra Cibona bila bi drugacija prica...nikog ne zanima ovaj klub

RUMBLE RUMBLE

pre 7 godina

Nasuti u čašu hladnu vodu.
Otvoriti sadržaj kesice i nasuti ga u čašu.
Uzeti Tomasa i njim promešati sadžaj čaše.
Vratiti Tomasa na svoje mesto.
Popiti sadržaj čaše.
Baciti praznu čašu.
Vratiti se u Beograd.

Gornje Međurovo pored Niša

pre 7 godina

Na Rts-u maločas Tegetlija kaže nema više nekih Srpskih klubova, pa će Zvezdi biti problem doći do igrača.
Neće biti problem,sami će košarkaši partizana kucati na Zvezdina vrata.

Burke

pre 7 godina

Daj pobijedite te vitamine, mada sam iz zg ne mogu ih podnijeti. Usput stavio nešto love na Zvezdu pa da veselje bude dvostruko. Pozdrav..

Bio u Bariju sam platio

pre 7 godina

ZVEZDA SAMPION! Ispali su smekeri na minutu cutanja za Marka Ivkovica i veceras aplauz za nasu Zvezdu BRAVO ZA CEDEVITU I NJENE NAVIJACE!

Sad se zove lane

pre 7 godina

Sledi nova neuspesna top 9 ili 10 EL sezona. Brzo ce zapeti oko finansija krah je samo pitanje vremena. FMP nikada nece igrati cetiri fajnal fora i osvojiti EL kao Partizan.
(Tragedija sa elementima komedije, 13. april 2017 20:53)

FMP nece, ali samo gledaj Zvezdu...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Nezabelezena dominacija jednog tima u regiji. 
(Ivan, 13. april 2017 19:48) 

partizan uzeo 6 za redom...ali vi tad niste pratili kosarku
(Komšija Rade, 13. april 2017 22:19)

Osvojili ste pet za redom druškane, vidi se ko prati :)

Rajka Baregro

pre 7 godina

Eh sudbino kleta.... dogodine opet u nikad slabiju Euroligu sa Barsom,Oly-jem, Realom,CSKA....a neki u nikad jaču Ligu šampiona sa nikad jačim Ludwigsčizburgerom, ŠarloAkrobatom, Bambit Plazmom....eh....

djuro

pre 7 godina

@Cestitke Fmp-u, valjda ce i Zvezda nekad doci na taj nivo. Prvo beton pa polako do vrha.
(Vlado, 13. april 2017 20:45)


jadan Vlado, sigurno je dobio čir, kad već dugo i bezdušno u komentarima ponavlja FMP, FMP!? .. žao mi je ovakvih momaka.. volio bih, čak da dodju na piće sa nama... oboliće i u glavu, ako već nisu...

milenko

pre 7 godina

Cestitke Zvezdi na tituli od grobara znao sam da ce ih zvezda pregaziti ko plitak potok jer je to realno 5-0za zvezdu ove godine nad cedevitom u pobedama.Mrsic je smesan trener da on od 5utakmica ne moze jednu da pobedi to samo on moza ne da umanjujem pobedu i titulu zvezde 30pobeda u aba ligi je stvarno odlicno al mrsic je stvarno klovan.Veslite se braco delije i ja sam se nekad veselio ko vi sad srecno.

anica

pre 7 godina

Sportska nepravda ce biti ako ne budemo iduce sezone imali bar sansu da se borimo za F4. Tezak sistem takmicenja, naporno je...ali mora da prelomimo iduce sezone, strasno je da 16 pobeda nije dovoljno da budes u top8...ali sa druge strane to govori o kvalitetu takmicenja, svako svakoga moze da dobije. Da jedan Fener, Pao, Oly imaju po pobedu dve vise od nas. Bilo mi krivo sto smo ispali, ali vise nije, ponosna sam na sve sto su uradili...dobijacemo mi i naredne sezone velike klubove, samo malo veci oprez sa 'siguricama' i to je to. Nismo smeli da dozvolimo poraz od Zalgirisa, protic Barse smo bili pod utiskom nesrecnog meca, i umorni. Svi vi koji potcenjujete CZ mozete samo da krenete da se pripremate za narednu sezonu...

GM

pre 7 godina

Volters i Tompson su medju onim, 'najpljuvanijim' strancima ikada,
a momci izginuli kada je bilo najvaznije - u borbi za EL, koju oni pritom sledece sezone gotovo sigurno nece igrati za Zvezdu.
Hvala im, kao i svim mrziteljima koji su nas naterali da ih volimo jos vise kao nase igrace.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

@Stru

Aj da ja tebe pitam nešto. U prva dva meča u Beogradu, da li je bilo vređanja protivničkih igrača, ličnog ili na nacionalnoj osnovi, da li je bilo davljenja nekog ili nekog incidenta ?! Nije! Trener koji je vodio vaš tim dobio aplauze hale, 2 igrača koja se povredila takođe. Jednom njih 20ak pokušali da pevaju na drugoj utakmici "Od Topole...", muk u hali, ajmo sledeća pesma posle 30 sekundi...

Posle ove serije može samo da se kaže svaka čast igračima i stručnom štabu obe ekipe, na fer i sportskoj borbi, kao i navijačima na sva 3 susreta.

santa justa

pre 7 godina

Rutinski!!! Napokon i Tomson ?
Cedeviti svaka cast. Pravi gospodski klub. Zato ne shvatam ljude koji u Beogradu protiv njih pevaju pogrdne pesme.

insajder provajder

pre 7 godina

I opet se neće čuti himna Evrolige sledeće sezone u Beogradu jer će odjekivati....
CRVENA ZVEZDA LE CRVENA ZVEZDA LE ZVEZDA LE ALE ZVEZDA LE ZVEZDA LE ZVEZDA LE OOOOOOOOOOOOO

D

pre 7 godina

Bravo bravo bravo za Cedevitu kao klub, za njene navijace i komletno za grad Zagreb od jednog Beogradjanina. Uvek pristojni, nikad pogrdne pesme, nikad uvrede. Bravo Zvezdo!

cole

pre 7 godina

da jos jednom napisem. veceras i zvanicno eto nas opet u top 16 Evrolige! hvala, majstori, hvala radonja, sledece sezone do novih radosti sa vama!

Pedja

pre 7 godina

Cestitam mojoj Zvezdi na tituli i navijacima Partizana sto ce opet imati priliku da prate moj omiljen tim u Evroligi i sledece godine.Znam koliko vole da nas gledaju i komentarisu pa sto da im uskratimo zadovoljstvo!

Ivan

pre 7 godina

Bravo Zvezdo!! Velika dominacija u ABA ligi se nastavlja! Skor pobeda i poraza računajući regularni deo i plej-of od 34-2 dovoljno govori sve, a u finalu 3-0 u pobedama sasvim lagano sa prosekom 14 poena razlike po utakmici! Apsolutna dominacija! Kada se na to doda fantastican skor 16-14 u Evroligi i 9.mesto u Evropi onda je stvar jasna, Zvezda je moćan evropski tim! BRAVO ZVEZDO!!!

xxx

pre 7 godina

NI JEDNOG trenutka cedevita nije pripretila u finalnoj seriji. Zvezda ni malo ne deluje umorno,potpuna dominacija. Bilan se nije video. Mislim da je sad jasno koliko je u stvari ta razlika izmedju zvezde i cedevite i partizana.

dzoni

pre 7 godina

Volters je vrhunski igrac.....ali upao je u sred sezone kao bekap plej..kako se kaze u nekoseno...evo s povredom jovketa dobio vise minuta i samopouzdanje i bio medju najboljima u finalu ( sto bi se reklo dok jednom ne smrkne drugom ne svane )..videlo se jos kad je dosao da ima klasu ali je prilicno bio letargican, ali sad je pokazao i borbenost kao i veliku zelju ( kao da se tek sad opustio u Bg i odomacio u ekipi )...ja bih reko da je on vise nego dobar za bekap pleja a pogotovo ako prodje pripreme sa ekipom ( naravno ako igra za te pare kao sto kazu da se radi o 250 hiljada, za te pare tesko moze da se nadje bolji plej )

Finiwest

pre 7 godina

Hvala i Partizanu, u polufinalu su onesposobili Arapovica i Boutrajta. Zelim crno belima uspesne nastupe u Fiba ligi sampiona narednih godina.

Sofronije

pre 7 godina

@Petre,
da si pročitao moj postdo kraja sad ne bismo upadali u glupu diskusiju. Ja nigde nisam rekao da Partizan NIJE bio prvak Evrope i da nije igrao to što je igrao. Samo sam hteo da ukažem tvom saborcu da su to bila neka druga vremena i da Partizan nije osvojio Evroligu nego Kup Šampiona. Kao što ni Zvezda u fudbalu nije osvojila Ligu Šampiona nego Kup šampiona. Ali, ako i ti kao tvoj sapatnik misliš da smo FMP, onda je i sa tobom uzaludna svaka diskusija.

Liar, liar, pants on fire!

pre 7 godina

Moze li neko da zamisli kako bi izgledalo krunisanje Cedevite, ili bilo kog hrvatsog ili nekog drugog kluba u Beogradu? Nadam se da su ovi nasi gledali prenos do kraja danas ...
(Stru, 13. april 2017 21:36)

Džaba. Ne da Radonja niti da zamislimo!

NokiJa

pre 7 godina

Bravo Zvezdo!
Navijaci Zvezde ne zasluzuju ovakve igrace.
Nema opravdanja sto Pionir nije bio krcat, sto na komentarima nema 700-800 poruka, sto se pljuju Radonjic i igraci posle svakog poraza!
Sram da nas bude!
Zvezda ima 2500-3000 kosarkaskih navijaca, poceo sam da prepoznajem ljude u gradu, koje redovno vidjam u Pioniru.
Ovo ostalo NE ZASLUZUJE ovakve igrace,titule,slavlja!

Blesavi - Vlade

pre 7 godina

Volters faktor X finala !!! Tompson maestralan ... Volters,steta,steta ... forsiran je Jovic nas bajbolji igrac ali ogresili smo se o Voltersu pogotovo,Tompson sjajan veceras ... sve cestitke svima u klubu,brutalna doninaciha ove sezone u Aba ligi.

ahil

pre 7 godina

gledam zvezdu,poluvreme,razmisljam, ne bi me iznenadilo da je RTS platio samo prvo poluvreme!? ko ne zna,RTS je platio samo po jednu utakmicu u Beogradu i Zagrebu! da nije tuzno bilo bi smesno!

veliki strumf

pre 7 godina

Tompson dokazuje da je odlican igrac. Radonja je pogresio sa njim sto ga u poslednjih mesec dana gotovo uopste nije pustao, nije ga razigrao u manje bitnum utakmicama, covek je izgubio samopouzdanje, a onda je morao da igra u zadnjim cetvrtinama protiv Olimpijakosa i Darusafake, bas onda kada nije smeo jer je bilo najbitnije. Logicno da je podbacio. Ne znam kolika mu je cena, ali treba ga zadrzati. Inace, ovakvo gazenje milina je gledati. Bravo, momci, dominacija je apsolutna, titula je nasa! Bar jos 30 utakmica ove sezone, a verujem da mozemo i mnogo vise ovog puta - ala ce skakati secer ovima sa pogresne strane brda i narednih godina...

4k4.Dex

pre 7 godina

Stvarno glupo koliko smo jaci od ostalih ekipa u ABA ligi... evo ovi koji su lagano izbacili Parrizan mi ih pregazismo s pola snage. Sta reci.

Ivan

pre 7 godina

@ jak je ovo trofej...baba liga!!!
(nikada evro sampioni...i dalje sanjaaaa, 13. april 2017 22:24)

To je trofeja regionalne ABA Lige koju je FIBA uvrstila u svoj kalendara takmičenja i pobednika te Lige nagradila učešćem u moćnoj Evroligi! To dovoljno govori o ABA Lige i njenog važnosti. A pored toga u toj ligi nastupaju timovi koji ukupno imaju ako me sećanje dobro služi 7 titula prvaka Evrope, što dovoljno govori o snazi te Lige! A to što je tebi krivo da Crvena Zvezda ovoliko dominira tom ligom to je već tvok kompleks!

misli o tome

pre 7 godina

Sledi nova neuspesna top 9 ili 10 EL sezona. Brzo ce zapeti oko finansija krah je samo pitanje vremena. FMP nikada nece igrati cetiri fajnal fora i osvojiti EL kao Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tragedija sa elementima komedije, 13. april 2017 20:53)

Vi niste osvojili EL, već KUP šampiona FIBE.

Nisam znao da se dele trofeji za učešće na F4, vi se jedini time hvalite, ozbiljni klubovi se toga stide, jer nisu osvojili trofej.

Evo mi smo ove sezone više zaradili nego vi na sva 4 F4.

kris

pre 7 godina

Iako je ostalo još da se igra domaće prvenstvo,ova sezona se već može okarakterisati kao veoma uspešna.U ABA-ligi nemamo konkurenciju,a urađeno u EL je više od očekivanog i da je bilo bar malo sreće,moglo je i više.Sad za dalje će najviše zavisiti od novca i ambicija,ali bilo bi poželjno sačuvati okosnicu tima i uz par pojačanja stvoriti tim koji bi se mogao nositi sa najjačima u Evropi.Iako je sad slavljenička atmosfera i svi smo skloni hvaliti igrače i čak ih precenjivati,ipak mislim da se na F4 ne može ako je npr. Mitrović prvi izbor na četvorci,bez obzira što ja imam o njemu izuzetno visoko mišljenje.Slično je i sa Bjelicom,dok sam mišljenja da Volters ima potencijala za više od ovoga.I Dženkinsu je trebalo puno vremena u prvoj sezoni da se uklopi.Kako god bilo,ekipi hvala na svemu ovome što su učinili ove sezone.Bilo je zadovoljstvo navijati za ove momke!

Dejan

pre 7 godina

Ogromne cestitke Zvezdi!!! Letos je renovirala tim, ostala bez nekoliko nosilaca igre, mesta popunila "otpisanima", poput Kuzmica, Jenkinsa i Bjelice, sa svega jednim strancem od pocetka i dva u hodu, napravila je jednu od najboljih sezona u istoriji! Dominantno osvojena regionalna liga, sa svega dva poraza u 31 utakmici, osvojen Kup, fantasticne igre u EL, gde su iza sebe ostavili velikane evropske kosarke poput Makabija, Armanija, Barcelone, istorijske pobede protiv CSKA, Reala, Fenerbahcea, PAO... Svaka cast, i sve cestitke! Pre svega ogromno, veliko hvala gospodinu Radonjicu, zatim celom strucnom stabu, i svim momcima koji su bili u timu! Sada rekreacija u vidu KLS, a onda odmor i spremanje novog tima, mozda i trenera, za narednu sezonu! Bravo, Zvezdo!

deki

pre 7 godina

Bravo momci, svaka cast, bravo Radonja I Dr.Covke, fantazija, dominacija, samo 2 poraza u 32 utakmice ABA lige.Momci su zasluzili odmor a sto se tice sledece sezone, nadam se sa Radonja ostaje, Dr Covic zna sta radi. U EL sa 16-14 ispadas a prognozirali su nam 2-28
Hvala ti moja Zvezdo

Farmakomafijas

pre 7 godina

Toliko je ruzna dvorana i kilava atmosfera da mi je naporno da gledam...
Ajde Zvezdo ako vec moras toliko da dominiras ove godine uzmi i rasturi ih u sred Zagreba.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Verovatno bih drugacije reagovao na ovo sto su momci ostvarili da se desilo u oktobru/novembru. Ostavio bih sigurno dosta komentara koji bi velicali osvajanje prstena. Emotivno me ispraznise u onoj januarskoj bajkovitoj seriji. I razmazise, naviknuse da ocekujem pobede protiv najvecih, postavljajuci nove norme u Evroligi, da je novac bitan, ali ne i presudan. Nekako ovo dodje bas spontano.

Vlada

pre 7 godina

Ogresili smo se o Voltersu !!! definitivno !!! guran je Jovic cele sezone ... Jovic je nas bio najbolji igrac,ali Volters se morao da ima vise minuta ..... evi veceras fantastican i Tompson .. ne znam sta da kazem,u jednom momentu "REZERVNA POSTAVA" Zvezde je rasturula Cedevitu,Volters,Tompson,Dangubic ... sve u svemu Dominacija koja je zavrsena na brutalan nacin !!! 3x redom osvojena Aba liga obezbedjena Evroliga !!! svaka caat svima u klubu,kapa dole !

Dag Kristi

pre 7 godina

@Sasa Frankfurt
Jel si ti druze realan,da sa Voltersom,Tompsonom,Ostinom i Boldenom,bilo koja ekipa napadne F4 Evrolige?Zvezdas sam,ali daj malo objektivnosti,leba ti.

jžm

pre 7 godina

Mozda i bolje kad gledamo iz ove tacke gledista...sto nismo otisli u top8...jer ipak nazalost ne bi dobili ni real ni cska na strani...a mnogo bi se dodatno potrosili. Na kraju krajeva najbitnija je aba liga...zbog evrolige.
To je moje skromno mišljenje..

hehe

pre 7 godina

jedino sto ne razumem su odredjene persone koje se potpisuju crno belo...Stvarno , sta bi vi,da Partizan odere sve i da igra evroligu jer bez njega kosarka u univerzumu ne postoji.Pa imali ste 15 godina igrali u cemu je problem da igra neko drugi i to vise nego zasluzeno.Pa posle jedno 13 14 godina da se razmisli o tome da neko drugi mozda zauzme njeno mesto.

metall

pre 7 godina

Iako sam bio ubeđen u osvajanje ABA lige nisam očekivao baš ovako laganu i kratku finalnu seriju. Nikakve neizvesnosti nije bilo. Zvezda je mašina koja je zaista uveliko prevazišla ove regionalne okvire, a pokazala je i da je više nego respektabilan evroligaš. Iako bez Jovića, tim nije bio nimalo uzdrman u ove tri utakmice, a uz očekivanog Dženkinsa u prvi plan je sa sasvim korektnim partijama iskočio Volters. Drago mi je zbog njega. Takođe, osporavani Tompson je bio među najboljima nedavno u finalu Kupa protiv Partizana, a i večeras je svoje minute odradio kako treba. To je snaga ovog tima - postoji okosnica, a uvek iz senke dođe još neko. Bravo momci, hvala za sve!!!

crni_redstar

pre 7 godina

odnos zvezde protiv top4 aba ligasa racunajuci i kup, za sada 11-2. odnos partizana ukljucujuci i kup 2-8. da ne ulazimo u to da su im ove dve pobede smesne i pirove. bravo Zvezdo dominiraj aj fil divoušn.

Let's play

pre 7 godina

svaka cast svakom igracu i svakom clanu strucnog staba na fenomenalnoj sezoni.DOMINACIJA se nastavlja, trofeji se redjaju apsolutno dominanatno kao na traci. okosnicu tima imamo, mlade igrace imamo, final four u bgu imamo, 30 tekmi u el imamo. sta navijac vise moze da pozeli, da li moze neko da se voli vise od ovih 12 momaka sa radonjom kojem je dr.mr.prof. med.sci. NEBOJSA COVIC omogucio da u sledecoj sezoni vodi ponos srbije do istorije!!!licno ni trunku sumnje nemam da radonja nece ostati, grmece arena i pionir dogodine nikad jace, tresce se tribine posle novih velikih pobeda protiv reala cska fenera panate i drugih najvecih el timova!!!
ZVEZDA BREEEEEEEEEEEEEE !!!!!!

Vlada

pre 7 godina

Bravo Zvezdo. Odlična sezona. Da je bila jedna pobeda više u EL, bilo bi savršeno.
Spremamo se za sledeću sezonu i još bolje rezultate.

Osmi putnik

pre 7 godina

Sledi nova neuspesna top 9 ili 10 EL sezona. Brzo ce zapeti oko finansija krah je samo pitanje vremena. FMP nikada nece igrati cetiri fajnal fora i osvojiti EL kao Partizan.
(Tragedija sa elementima komedije, 13. april 2017 20:53) Niste vi osvojili EL nego Ligu Sampiona i igrali ste samo jedan final four u EL

Igo

pre 7 godina

Realno Cedevita bez bilo kakve sanse u sve tri utakmice. Odsustvo Jovica je manje bolno nego njima Boatwrighta. Zvezda bi dobila 3-0 i sa zdravim njihovim prvim playom. Velika je razlika u kvalitetu. Sada treba pojacati tim sa maksimalno dva igraca. Jedna cetvorka i jedna petica. Sve ovo pod uslovom da spoljna linija ostane ovakva. Ja tu nista ne bi menjao.

pn

pre 7 godina

Daj bre Radonja pusti ih da dobiju koju utakmicu čisto da se neki trofej digne u Pioniru. Dosadile više ove 3-0 titule i dizanje trofeja u gostima.

Филип

pre 7 godina

Србијо, Хрватско и цели региону,
клањајте се својем шампиону!
Браво, Звездо!

Стара школа

pre 7 godina

Хвала вам за све дивне тренутке!!! Цела трибина Ц, пуна ветерана, увек је уз вас!!! Хвала Човићу, хвала Радоњићу, хвала СВИМ играчима, рачунајући Вотерса, Дангубића и Митровића ПОСЕБНО!

Владимир

pre 7 godina

Браво Звездо! Доминација се наставља, као и играње ЕЛ. Сада слободно могу да пусте јуниоре да играју нашу небитну лигу где првак осваја тепсију бурека, пар литара јогурта и тапшање по рамену.

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Bravooo Zvezdooo! Totalna dominacija! Evo i Tompson je proradio kad ga najviše trebamo! Svaka čast momcima na celoj sezoni, borili su se lavovski sve vreme!! Nadam se da će mo da sačuvamo veliki broj igrača, i uz Boldena i Austina, evtl. pleja da napadnemo F4 sledeće godine!! Hvala Zvezdo!!

Džoni

pre 7 godina

Sada mi je baš žao što se nismo plasirali u 8 EL kada smo ovako lagano odjavili Cedevitu. Nekako sam ranije bio u fazonu da će to ići mnogo teže sa njima pa mi nije ni bilo toliko krivo što smo ispali da se ipak fokusiramo na ovo najbitnije. Sve u svemu veoma uspešna sezona i zadovoljstvo što smo već napravili temelj za sledeću obezbedivši EL.

zoran ivkovic

pre 7 godina

cestitke igracima i uoravi zvezde na zasluzenoj tituli i plasmanu u evroligu i naredne sezone . iznenadio me volters jako dobrom igrom kao i tompson ...dzenkins je bio sjajan i zaista zasluzeno dobio nagradu mvp ...moram da napomenem da ostaje zal sto se zvezda nije plasirala u 8 u evroligi a zasluzila je to igrama ....e sad mnogo je poremetila povreda jovica i napad se tu poremetio mnogo ..na kraju malo zvezda i nije imala srece u kljucnom mecu protiv olimpijakosa a imala je mec u rukama ....sta da se radi ....sad sledi domace prvenstvo koje se igra samo za prestiz ...pa onda promene u igrackom kadru ,bas me zanima kako ce sve to izgledati ....na samu pomisao da zvezdi pristupa bolden zvuci mocno ...bolden fantastican igrac ,sut odlican za 3 ,skok odlican i odbrana ..a atraktivan ...bice zanimljivo kako ce izgledati zvezda

magični mag svega

pre 7 godina

Mozda i bolje kad gledamo iz ove tacke gledista...sto nismo otisli u top8...jer ipak nazalost ne bi dobili ni real ni cska na strani...a mnogo bi se dodatno potrosili. Na kraju krajeva najbitnija je aba liga...zbog evrolige. 
To je moje skromno mišljenje..
(jžm, 13. april 2017 20:59)

Ja bih ipak više voleo da smo osvojili i Evroligu, ali to je moje skromno mišljenje.

Sale

pre 7 godina

Odlicno taman imaju vremena da se odmore, nocas pocinje nba playoff, pa ko bude osvajac NBA lige igra protiv Zvezde za titulu intergalaktickog prvaka sveta.

Jova

pre 7 godina

Tragedija sa elementima komedije


E pa vidiš dečko.To što je tvoj tim osvojio trofej bilo je sa četvrtinu manje utakmica, jedna utakmica nedeljno sa timovima koji su igracki daleko slabiji nego ovi danas, gde se igra sa legijama stranaca neki od njih NBA igrači.To je kao kada bi ti ja rekao Zvezda osvojila KES dva puta polufinala, finale Kupa UEFA. Ostaje ti samo da bolujes

Petar

pre 7 godina

(Sofronije, 13. april 2017 21:40)

Objasni mi razliku izmedju "prvaka evrope 91 ili 92" i "prvaka evrope 2016"..prvak evrope je PRVAK EVROPE bez obzira kako se zvao format takmicenja u tom trenutku..Bilo da je to Kup Evropskih Sampiona ili Liga sampiona u fudbalu odnosno Kup Evropskih Sampiona ili Evroliga u kosarci..Vremena se menjaju kao i sam format takmicenja a naziv pobednika je uvek isti..Prema tome C.Zvezda jeste bila PRVAK EVROPE u fudbalu i Partizan jeste bio PRVAK EVROPE u kosarci i 4x ucesnik F4...a sad kako su se takmicenja tada zvala nebitno je..slobodno mozemo reci da su i jedni i drugi osvojili LS odnosno EL...uostalom po tebi Real ima jednu EL samo zar ne? Ili CSKA na primer isto.

zvezdas

pre 7 godina

Hvala momcima,hvala Radonji na sjajnoj sezoni.Zasluzeno potpuno,kao suza cista titula. Obezbedjena EL,Zvezda je najbolja bila
A Djenka MVP ! Bravo Zvezdo!

Stru

pre 7 godina

Moze li neko da zamisli kako bi izgledalo krunisanje Cedevite, ili bilo kog hrvatsog ili nekog drugog kluba u Beogradu? Nadam se da su ovi nasi gledali prenos do kraja danas ...

matori

pre 7 godina

@ Dzenkis ima najlepsu tehniku suta koju sam video.
(sd, 13. april 2017 20:21)

svaka čast Đenki, ali mislim da si mlad i nisi video sve što treba....

nenad

pre 7 godina

SAMPIONI!!!!!cestitke celom timu igraca, steucnom stabu i narovno dr nebojsi coviću posebno. Svaka cast na sezoni mnogo se nam navijacke radosti doneli. Hvala svima jos jednom

Ivan

pre 7 godina

Bravo Zvezdo!! Velika dominacija u ABA ligi se nastavlja! Skor pobeda i poraza računajući regularni deo i plej-of od 34-2 dovoljno govori sve, a u finalu 3-0 u pobedama sasvim lagano sa prosekom 14 poena razlike po utakmici! Apsolutna dominacija! Kada se na to doda fantastican skor 16-14 u Evroligi i 9.mesto u Evropi onda je stvar jasna, Zvezda je moćan evropski tim! BRAVO ZVEZDO!!!

Beca

pre 7 godina

teze nam pade buducnost nego ovi sokici
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gile, 13. april 2017 20:05)

Jasno ti je kakvi su kad ih je Partizan pobedio.

Niksicko

pre 7 godina

ja bih woltersa i sledeće sezone... jovića isto... Lazu, djenku, guduru... Simona, dangubu i dobru... Kuzmu i Bjelica... Boldena, Mitra... Simanać mi se nažalost ne uklapa u sve ovo... i naravno RADONJU!!!!!

igor ns

pre 7 godina

Jos jednom sve cestitke Zvezdi na nestvarnoj sezoni!
Cekam rasplet oko novog sastava i naravno nov raspored EL. Pristojna pauza, ali zasluzili smo je nakon ovih teskih ali slatkih 6 meseci.

Sofronije

pre 7 godina

Sledi nova neuspesna top 9 ili 10 EL sezona. Brzo ce zapeti oko finansija krah je samo pitanje vremena. FMP nikada nece igrati cetiri fajnal fora i osvojiti EL kao Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tragedija sa elementima komedije, 13. april 2017 20:53) # Link komentara

Promeni nick u samo "tragedija" više odgovara tvijim intelektualnim dometima. Ako ćemoo precizno, osvojili ste FIBA Kup šampiona i još tri puta igrali fajnal for, dva puta FIBA kupa šampiona, 1988 ste bili treći a 1998. četvrti. Uz to ste igrali i jedan fajnal for Evrolige i bili 4. 2010. u Parizu. Zato bih te zamolio da ne mešaš babe i žabe, jer bi to bilo isto kao kad bih ja rekao da je Zvezda bila povednik Lige šampiona, jednom polufinalista LŠ, i finalista Lige Evrope jer nije. Osvojili smo Kup šampiona i bili finalisti Kupa UEFA. Shvataš razliku?

Beograd

pre 7 godina

Sta reci dominacija demonstracija sile na ovim prostorima. Bravo crveno beli najbolji ste. Idemo do triplete da pokupimo sve trofeje.

Mrki

pre 7 godina

Potpuna dominacija,nema šta.Bravo momci i ceo stručni štab.Što se tiče sledeće sezone neće biti baš puno dobrih amera u timovima,ni ovim iz Evrolige,pošto će ameri dobro plaćati i u toj njihovoj drugoj ligi,gde će biti na oku ovim timovima iz NBA i pokušati rađe u toj ligi nego u Evropi da se nametnu.Zato Zvezda mora izuzetno pametno da napravi prelazni rok,jer sledeća sezona može da nam bude velika šansa,pa čak i za F4,a ako dospemo dotle,a igraće se u Beogradu,sve je onda moguće.Nikako rasprodati ekipu,više od dvojcu ne smemo pustiti,uraditi sve da ostanu,pogotovo nositelji.

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

I još nešto, produžiti ugovor obavezno s Voltersom i sa Tompsonom. Tompson zna da igra, što je i pokazao večeras. Samo imao je tu nesreću, da ga Radonja uopšte nije "forsirao"! Taman su se uklopili polako i sledeće sezone biće još bolji. Isto videti ko odlazi, a ko ostaje, i prema tome praviti što pre tim za sledeću godinu. A ne da nam igrači uigravaju se u januaru! Boldena i Austina obavezno prebaciti u Zvezdu, pa da napadnemo i F4!

Delije Čikago

pre 7 godina

Bolden, plej umesto Voltersa, krilo tri na četiri, i brza četvorka za sl sezonu, četiri igrača nam fale da ostvarimo san svih Delija.

sasa

pre 7 godina

Vi ste pokretac mojeg zivota..Vi ste dusa mojeg tela...VI STEEE DEELIIJEE.VI STEE SAMPIIOONIII...BRAVOO RADONNJA BRAVVOO MOMMCI..BRAVO COVKE...

Petar

pre 7 godina

(Sofronije, 13. april 2017 22:30)

Vidis bas naprotiv ne mislim da je C.Zvezda ustvari FMP..samo sam zeleo da ti ukazem da je nebitno da li se zove EL ili KES..moze se sutra zvati opet KES ili neki treci naziv...sustina je sta to takmicenje znaci u evropi i kakvu titulu donosi..a format nebitan je jer se ionako menja na svakih par godina i menjace se i dalje verovatno.

12

pre 7 godina

Na +20 Radonjic nece da izvede glavne igrace, zbog tvrdoglavosti, i kao posledica toga dolazi povreda Dzenkinsa. Sreca izgleda da nije strasna povreda.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Koliko fer i korektna atmosfera kako na terenu, tako i na tribinama. A sa ogrankom iz Humske mora da bude varnica cim gube. Koliko su mediji pisali o "sramnom" potezu Tomasa, toliko mislim da je covek bio u pravu. Cudan klub, sa neobicnim nacinom vaspitavanja igraca.

zoran

pre 7 godina

@ Dzenkis ima najlepsu tehniku suta koju sam video.
(sd, 13. april 2017 20:21)

Mlad si ti sine. Nisi gledao majstore ove igre.
Na zalost, nas koji smo svedoci tih majstora , mozemo samo konstatovati da je kosarka u dubokoj krizi, kako u Evropi tako i u NBA ligi.

WillyWonka

pre 7 godina

Ovakvu dominaciju odavno nisam vidio. Dobro, Cedevita je igrala bez nekih bitnih igrača, ali ne vjerujem da bi ishod bio drugačiji ni da su oni igrali. Čudno je kako su igrači Cedevite brzo posustali, uopšte nisu imali nikakvu volju da se suprotstave.
Ono što je meni najdraže vidjeti, bilo je navijača Zvezde u dvorani, navijali su za svoj klub i nije bilo nikakvih problema. To je sport.

IzPrikrajka

pre 7 godina

Grobari jel se radujete što ćete gledati Zvezdu u Evroligi još 30 utakmica? :D(Idemooooo Zvezdoo, 13. april 2017 20:21)

Grobar sam i radujem se. Bolje Zvezda nego Cedevita. Samo napred.

Batko

pre 7 godina

Rutinski!!! Napokon i Tomson ?
(santa justa, 13. april 2017 21:43)

Jesu li ovo tvoji komentari dole ili ti neko koristio nik pa slao umesto tebe ?! :

Radonjic?? Cuva Kuzmica i Bjelicu za KLS. Pa mu skandirajte i dalje!
(santa justa, 24. mart 2017 22:28)

Kuzmic 7min, Bjelica 12min, obojica igrali samo prvo poluvreme a bili smo na -3. Kakav mozak treba da imas da ne igras bez centra celo drugo poluvreme. Jedan je Radonjic Dejan!!!
(santa justa, 24. mart 2017 22:58)

MALO PLJUJES, MALO LIKUJES...LEPO, LEPO...POSLE POBEDE "RUTINSKI", KADA SE IZGUBI PLJUVACINA...s

Tragedija sa elementima komedije

pre 7 godina

Sledi nova neuspesna top 9 ili 10 EL sezona. Brzo ce zapeti oko finansija krah je samo pitanje vremena. FMP nikada nece igrati cetiri fajnal fora i osvojiti EL kao Partizan.

Komšija Rade

pre 7 godina

Nezabelezena dominacija jednog tima u regiji.
(Ivan, 13. april 2017 19:48)

partizan uzeo 6 za redom...ali vi tad niste pratili kosarku

Petar

pre 7 godina

Ja bih do kraja karijere potpisao Lazica, Jovica, Simonovica, Jenkinsa, Dangubica, Gudurica, Kuzmica i Tompsona. Kad bi moglo :-)
(nikola, 13. april 2017 21:05)

Prvo potpisi Tompsona koji od 66 odigranih utakmica za Zvezdu, nije ni 6 odigrao kako treba.

kwamo

pre 7 godina

majko moja koliko grobara prati uspeh czv. mene licno,a verujem i prave navijace. zvezde ne zanima sta partizan radi gde kod da igra. navijaj za svoj tim i gledaj svoje dvorište. negde sam procitao da je komsijama blokiran racun,pa zbog toga nista ne mogu da urade. pa i rendzersi su osvajali vise titula od seltika,pa su 4 godina igrali beton ligu. dugovali su novac,bili u dugovima i cao. da se ja pitam,vi biste odavno bili ex partizan.

011

pre 7 godina

@Nezabelezena dominacija jednog tima u regiji.
(Ivan, 13. april 2017 19:48)

partizan uzeo 6 za redom...ali vi tad niste pratili kosarku
(Komšija Rade, 13. april 2017 22:19)

1. Iz auta
2. Iz gepeka
3. Iz sudijskih svlacionica
4-6. Zonom 5 na 3!!!

A svih 6 uzeli igraci iz Partizanove skole: Vujanic, Tomasevic, Stanojevic, Bogdanovic, Vidacic, Cakic, Milojevic

PS

kosarka se igrala i pre rata, pre JUL-a i SPS-a, a tada je neko bio samo nemi posmatrac, prilicno isfrustriran, sto i danas ne moze da se sakrije!

SS

pre 7 godina

a bih woltersa i sledeće sezone... jovića isto... Lazu, djenku, guduru... Simona, dangubu i dobru... Kuzmu i Bjelica... Boldena, Mitra... Simanać mi se nažalost ne uklapa u sve ovo... i naravno RADONJU!!!!!

Jel si ti gledao Voltersa u EL?Ocajan je ,imao je jednu jedinu dobru utakmicu protiv Uniksa i nista nije uradio.Ja ga ne bi ni u KLS,decko stalno gresi ne razigrava ekipu,nemamo plejmejkera bez Jovketa.Zadrzati starosedeoce tipa Guduru,Lazica,Simonovica i Djenku je najvaznije.I da Bolden je dobar,mozda i Ostin kad se razigra

Šule

pre 7 godina

I tako... čitam komentare i ne verujem.
Pre svega ne mogu da verujem, da Srbin može navijati za Hrvata. Uverio sam se - može. Nejasno za moju glavu, koja (iako navija za Zvezdu) bodri Srpske klubove bez obzira koji je u pitanju.
Ako je neka titula čista kao suza, onda je to ova večerašnja Zvezdina. Potpuno zasluženo. Ko god da ospori, očigledno ima problem sa samim sobom.
Kako god, Zvezda je napravila sistem. I to takav da, ovakvom radom, preti da ugrozi i najbolje klubove, za ulazak u F4 Beogradu. U svakom slučaju, dominantno, sportski i fer do titule. Lep period za navijače Zvezde, kojima se smeši još lepši period.

00000000

pre 7 godina

Nikad lepse finale. Nema tenzije, koskanja, vredjanja, gostujuci trener i povredjeni gostujuci igraci pozdravljeni od publike, mislim da je i zvezda dobila aplauz u zagrebu.

agassi

pre 7 godina

Zvezdi mojoj svaka čast, ne odgovarati na provokacije i ne sejati mržnju, uživati u uspehu svog tima . Nije mnogo od svakog od nas a možda znači. Ne dozvolite da urusene vrednosti društva utiču na odnos klubova . Za 4 meseca zajedno ćemo navijati za reprezentaciju, bez obzira na sastav , bar se nadam.

Duci!

pre 7 godina

(Matori cigan, 13. april 2017 23:12)

Prvo pročitam tvoj odgovor "sd"-u u kojem si mu rekao da nije gledao neke starije igrače kada je reč o "tehnici šuta". I ja u trenutku pomislim, DUCI!
Kad ono, samo nekoliko komentara kasnije, ti se ponovo javljaš i ovoga puta napišeš baš njegovo ime: Ljubodrag Simonović Duci!

Baš tako, kolega! Mi matoriji se i te kako sećamo legendarnog igrača Zvezde i reprezentacije koji je medju prvima imao otvoren poziv da se oproba u najjačoj profesionalnoj ligi na svetu. Iz SFRJ tu čast su daleke 1971. imali samo on i Krešo Ćosić.

Eh, koja je tek to "tehnika šuta" bila i koja je milina bila gledati ga kako puni koš iz svih pozicija. Odraz jači od Prajinog, vodjenje lopte sigurnije od Moke i Djerdje zajedno, a skok-šut savršenstvo! Sve to je imao Ljubodrag Simonović Duci.

Mislim, svaka čast našem Djenki, MVP finalne serije, ali ipak ...!

ljuba

pre 7 godina

Da li sam bolestan ?
Zvezdas sam ,i ja i djeca i unuci..sretan sam zbog Zvezdine dominacije u regije , i sjajne evroligaske sezone, ali ne sjecem vene kada Partizan osvaja ABA ligu i pravi posla po Evropi .
Sjajno bi bilo da Srbija ima dva predstavnika u Evroligi .
Srbija je zemlja kosarke .
A posnavanje te igre je znak pismenosti .

Beogradjanin

pre 7 godina

Neverovatno ko je odlucio da igraci posle utakmice obuku ovako odvratne dresove sa bojom koja nema nikakve veze sa zvezdinom tradicijom i slavom.

DekS

pre 7 godina

Sjajno! Rutinski i lako smo pocistili vitamine sa parketa. Cesitke za celu ekipu bravo majstor jedva cekam sledecu sezonu da budemo jos jaci!

Mirko

pre 7 godina

Čestitke Zvezdo moja! Za sve, i jedno veliko Hvala!

Za iduću godinu molio bih Radonju da rotira sve igrače i mlade a ne samo starije, jer da su igrali Rakičević i Simanić možda nam se ne bi povredili Dangubić i Jović, igrajući i nebitne utakmice, što nas i je koštalo ne-ulaska u top 8.
Dakle-full iskorišćenje klupe i možda doguramo do F4 u Bg-u, a onda je sve moguće.

Sportski pozdrav!

slobinator

pre 7 godina

Volters je definitivno posle ovakvog nastupa u finalu zaslužio da ostane deo ekipe s tim da mu se promeni uloga I prebaci se na dvojku.Moraće se dovesti još jedan vrstan plej,a ako ode Jović čak dvojica.Kuzmić mora dobiti pomoć pod koševima I to je to za f4

Billy Piton - akademik

pre 7 godina

Bravo , čestitke i veliko hvala - upravi kluba , stručnom štabu i naravno igračima !
Kao navijač mogu samo da kažem da sam prezadovoljan sezonom ! Ovo večeras je najvažnije, a sezona u EL je bila iznad svih očekivanja . Za sve zajedno , još jednom bravo i pitanje :
Kada počinje prodaja sezonskih karata za 2017./ 2018. !?
Vidimo se na " starom mestu " ...

Kolecz

pre 7 godina

 Dzenkis ima najlepsu tehniku suta koju sam video. 
(sd, 13. april 2017 20:21) 

Mlad si ti sine. Nisi gledao majstore ove igre. 
Na zalost, nas koji smo svedoci tih majstora , mozemo samo konstatovati da je kosarka u dubokoj krizi, kako u Evropi tako i u NBA ligi.
(zoran, 13. april 2017 23:42)

Hahahahahaha suze mi posle

Dule tandrla

pre 7 godina

I ja na mog golfa 2 nalepim crnog konjica i onda u kafani pričam ortacima kako vozim Ferrarija a ne golfa - tako i ove rent a car Delije navijaju za Covicev FMP koji on moze da zove kako on hoce ! Delije dodjite da vas provozam u Ferrariju dizelu da pričate posle da ste bili u Ferrariju !

Zak

pre 7 godina

Poslednji put kad je Crvena Zvezda dominirala nekim sportom, bilo je to 1991. god. FK Zvezda je pobedila u fudbalu, a drzava srpska se raspala. Istorija se Srbima ponavlja. S' tim sto sada, KKCZV glumi FKCZV. Fubal je ipak sada preskup za srpsku sirotinju.

Tragedija sa elementima komedije

pre 7 godina

Sledi nova neuspesna top 9 ili 10 EL sezona. Brzo ce zapeti oko finansija krah je samo pitanje vremena. FMP nikada nece igrati cetiri fajnal fora i osvojiti EL kao Partizan.

zoran

pre 7 godina

@ Dzenkis ima najlepsu tehniku suta koju sam video.
(sd, 13. april 2017 20:21)

Mlad si ti sine. Nisi gledao majstore ove igre.
Na zalost, nas koji smo svedoci tih majstora , mozemo samo konstatovati da je kosarka u dubokoj krizi, kako u Evropi tako i u NBA ligi.

Komšija Rade

pre 7 godina

Nezabelezena dominacija jednog tima u regiji.
(Ivan, 13. april 2017 19:48)

partizan uzeo 6 za redom...ali vi tad niste pratili kosarku

Beogradjanin

pre 7 godina

Neverovatno ko je odlucio da igraci posle utakmice obuku ovako odvratne dresove sa bojom koja nema nikakve veze sa zvezdinom tradicijom i slavom.

12

pre 7 godina

Na +20 Radonjic nece da izvede glavne igrace, zbog tvrdoglavosti, i kao posledica toga dolazi povreda Dzenkinsa. Sreca izgleda da nije strasna povreda.

Petar

pre 7 godina

Ja bih do kraja karijere potpisao Lazica, Jovica, Simonovica, Jenkinsa, Dangubica, Gudurica, Kuzmica i Tompsona. Kad bi moglo :-)
(nikola, 13. april 2017 21:05)

Prvo potpisi Tompsona koji od 66 odigranih utakmica za Zvezdu, nije ni 6 odigrao kako treba.

SS

pre 7 godina

a bih woltersa i sledeće sezone... jovića isto... Lazu, djenku, guduru... Simona, dangubu i dobru... Kuzmu i Bjelica... Boldena, Mitra... Simanać mi se nažalost ne uklapa u sve ovo... i naravno RADONJU!!!!!

Jel si ti gledao Voltersa u EL?Ocajan je ,imao je jednu jedinu dobru utakmicu protiv Uniksa i nista nije uradio.Ja ga ne bi ni u KLS,decko stalno gresi ne razigrava ekipu,nemamo plejmejkera bez Jovketa.Zadrzati starosedeoce tipa Guduru,Lazica,Simonovica i Djenku je najvaznije.I da Bolden je dobar,mozda i Ostin kad se razigra

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

I još nešto, produžiti ugovor obavezno s Voltersom i sa Tompsonom. Tompson zna da igra, što je i pokazao večeras. Samo imao je tu nesreću, da ga Radonja uopšte nije "forsirao"! Taman su se uklopili polako i sledeće sezone biće još bolji. Isto videti ko odlazi, a ko ostaje, i prema tome praviti što pre tim za sledeću godinu. A ne da nam igrači uigravaju se u januaru! Boldena i Austina obavezno prebaciti u Zvezdu, pa da napadnemo i F4!

Delije Čikago

pre 7 godina

Bolden, plej umesto Voltersa, krilo tri na četiri, i brza četvorka za sl sezonu, četiri igrača nam fale da ostvarimo san svih Delija.

Mr.Dr.

pre 7 godina

Pisem na 31 : 28 za Cedevitu, Zvezda igra sa pola gasa, jednostavno za ove im vise nije ni potrebno. I ako ove poliva sut, kontrolisemo igru, na kraju malo stisnemo i laganih 6,7 razlike.. Vidi se evroligasko iskustvo, za 2 klase iznad Aba lige. Sledece god napadamo F4 u Beogradu!

Gornje Međurovo pored Niša

pre 7 godina

Na Rts-u maločas Tegetlija kaže nema više nekih Srpskih klubova, pa će Zvezdi biti problem doći do igrača.
Neće biti problem,sami će košarkaši partizana kucati na Zvezdina vrata.

matori

pre 7 godina

@ Dzenkis ima najlepsu tehniku suta koju sam video.
(sd, 13. april 2017 20:21)

svaka čast Đenki, ali mislim da si mlad i nisi video sve što treba....

Dule tandrla

pre 7 godina

I ja na mog golfa 2 nalepim crnog konjica i onda u kafani pričam ortacima kako vozim Ferrarija a ne golfa - tako i ove rent a car Delije navijaju za Covicev FMP koji on moze da zove kako on hoce ! Delije dodjite da vas provozam u Ferrariju dizelu da pričate posle da ste bili u Ferrariju !

BgHQ

pre 7 godina

Zahvalio bih se pre svega igracima i Radonji a naravno i gazda Covketu bez kojeg ovo sve ne bi bilo na ovako visokom nivou.Takodje bih se posebno zahvalio tkz Delijama koji bojkotuju ovo takmicenje s nadom da ce i dalje bojkotovati ne samo ovo vec i sva druga takmicenja.Imaju oni Oly pa neka navijaju za njih..Sa Ciganima a bez tkz Delija je mnogo pristojnije i lepse.BRAVO MAJSTORI!

Zak

pre 7 godina

Poslednji put kad je Crvena Zvezda dominirala nekim sportom, bilo je to 1991. god. FK Zvezda je pobedila u fudbalu, a drzava srpska se raspala. Istorija se Srbima ponavlja. S' tim sto sada, KKCZV glumi FKCZV. Fubal je ipak sada preskup za srpsku sirotinju.

NokiJa

pre 7 godina

Bravo Zvezdo!
Navijaci Zvezde ne zasluzuju ovakve igrace.
Nema opravdanja sto Pionir nije bio krcat, sto na komentarima nema 700-800 poruka, sto se pljuju Radonjic i igraci posle svakog poraza!
Sram da nas bude!
Zvezda ima 2500-3000 kosarkaskih navijaca, poceo sam da prepoznajem ljude u gradu, koje redovno vidjam u Pioniru.
Ovo ostalo NE ZASLUZUJE ovakve igrace,titule,slavlja!

Dr D.R.

pre 7 godina

nego stručnjaci šta mislite o Prof. Dr. Dejanu Radonjiću - jel zna da nacrta akciju, pozove time out, motiviše,tempira formu, podigne pehar....kažite nam, objasnite nam, naučite nas

Sofronije

pre 7 godina

Sledi nova neuspesna top 9 ili 10 EL sezona. Brzo ce zapeti oko finansija krah je samo pitanje vremena. FMP nikada nece igrati cetiri fajnal fora i osvojiti EL kao Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tragedija sa elementima komedije, 13. april 2017 20:53) # Link komentara

Promeni nick u samo "tragedija" više odgovara tvijim intelektualnim dometima. Ako ćemoo precizno, osvojili ste FIBA Kup šampiona i još tri puta igrali fajnal for, dva puta FIBA kupa šampiona, 1988 ste bili treći a 1998. četvrti. Uz to ste igrali i jedan fajnal for Evrolige i bili 4. 2010. u Parizu. Zato bih te zamolio da ne mešaš babe i žabe, jer bi to bilo isto kao kad bih ja rekao da je Zvezda bila povednik Lige šampiona, jednom polufinalista LŠ, i finalista Lige Evrope jer nije. Osvojili smo Kup šampiona i bili finalisti Kupa UEFA. Shvataš razliku?

Osmi putnik

pre 7 godina

Sledi nova neuspesna top 9 ili 10 EL sezona. Brzo ce zapeti oko finansija krah je samo pitanje vremena. FMP nikada nece igrati cetiri fajnal fora i osvojiti EL kao Partizan.
(Tragedija sa elementima komedije, 13. april 2017 20:53) Niste vi osvojili EL nego Ligu Sampiona i igrali ste samo jedan final four u EL

cibos

pre 7 godina

Nekako je ruzan ovaj ambijent u kom se igra mec,nedostojno finala Aba Lige.Prakticno bez navijaca.Nazalost,ocigledno je Zagreb potpuno nezainteresovan za kosarku.Najvaznije je da Zvezda izbori Evro Ligu i sledece sezone.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Siniša, 13. april 2017 19:06)

Cedevita je klub bez navijaca.Da igra Cibona bila bi drugacija prica...nikog ne zanima ovaj klub

Niksicko

pre 7 godina

ja bih woltersa i sledeće sezone... jovića isto... Lazu, djenku, guduru... Simona, dangubu i dobru... Kuzmu i Bjelica... Boldena, Mitra... Simanać mi se nažalost ne uklapa u sve ovo... i naravno RADONJU!!!!!

Rajka Baregro

pre 7 godina

Eh sudbino kleta.... dogodine opet u nikad slabiju Euroligu sa Barsom,Oly-jem, Realom,CSKA....a neki u nikad jaču Ligu šampiona sa nikad jačim Ludwigsčizburgerom, ŠarloAkrobatom, Bambit Plazmom....eh....

misli o tome

pre 7 godina

Sledi nova neuspesna top 9 ili 10 EL sezona. Brzo ce zapeti oko finansija krah je samo pitanje vremena. FMP nikada nece igrati cetiri fajnal fora i osvojiti EL kao Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tragedija sa elementima komedije, 13. april 2017 20:53)

Vi niste osvojili EL, već KUP šampiona FIBE.

Nisam znao da se dele trofeji za učešće na F4, vi se jedini time hvalite, ozbiljni klubovi se toga stide, jer nisu osvojili trofej.

Evo mi smo ove sezone više zaradili nego vi na sva 4 F4.

Sale

pre 7 godina

Odlicno taman imaju vremena da se odmore, nocas pocinje nba playoff, pa ko bude osvajac NBA lige igra protiv Zvezde za titulu intergalaktickog prvaka sveta.

Jova

pre 7 godina

Tragedija sa elementima komedije


E pa vidiš dečko.To što je tvoj tim osvojio trofej bilo je sa četvrtinu manje utakmica, jedna utakmica nedeljno sa timovima koji su igracki daleko slabiji nego ovi danas, gde se igra sa legijama stranaca neki od njih NBA igrači.To je kao kada bi ti ja rekao Zvezda osvojila KES dva puta polufinala, finale Kupa UEFA. Ostaje ti samo da bolujes

Petar

pre 7 godina

(Sofronije, 13. april 2017 21:40)

Objasni mi razliku izmedju "prvaka evrope 91 ili 92" i "prvaka evrope 2016"..prvak evrope je PRVAK EVROPE bez obzira kako se zvao format takmicenja u tom trenutku..Bilo da je to Kup Evropskih Sampiona ili Liga sampiona u fudbalu odnosno Kup Evropskih Sampiona ili Evroliga u kosarci..Vremena se menjaju kao i sam format takmicenja a naziv pobednika je uvek isti..Prema tome C.Zvezda jeste bila PRVAK EVROPE u fudbalu i Partizan jeste bio PRVAK EVROPE u kosarci i 4x ucesnik F4...a sad kako su se takmicenja tada zvala nebitno je..slobodno mozemo reci da su i jedni i drugi osvojili LS odnosno EL...uostalom po tebi Real ima jednu EL samo zar ne? Ili CSKA na primer isto.

Dag Kristi

pre 7 godina

@Sasa Frankfurt
Jel si ti druze realan,da sa Voltersom,Tompsonom,Ostinom i Boldenom,bilo koja ekipa napadne F4 Evrolige?Zvezdas sam,ali daj malo objektivnosti,leba ti.

Sofronije

pre 7 godina

@Petre,
da si pročitao moj postdo kraja sad ne bismo upadali u glupu diskusiju. Ja nigde nisam rekao da Partizan NIJE bio prvak Evrope i da nije igrao to što je igrao. Samo sam hteo da ukažem tvom saborcu da su to bila neka druga vremena i da Partizan nije osvojio Evroligu nego Kup Šampiona. Kao što ni Zvezda u fudbalu nije osvojila Ligu Šampiona nego Kup šampiona. Ali, ako i ti kao tvoj sapatnik misliš da smo FMP, onda je i sa tobom uzaludna svaka diskusija.

Siniša

pre 7 godina

Nekako je ruzan ovaj ambijent u kom se igra mec,nedostojno finala Aba Lige.Prakticno bez navijaca.Nazalost,ocigledno je Zagreb potpuno nezainteresovan za kosarku.Najvaznije je da Zvezda izbori Evro Ligu i sledece sezone.

veliki strumf

pre 7 godina

Tompson dokazuje da je odlican igrac. Radonja je pogresio sa njim sto ga u poslednjih mesec dana gotovo uopste nije pustao, nije ga razigrao u manje bitnum utakmicama, covek je izgubio samopouzdanje, a onda je morao da igra u zadnjim cetvrtinama protiv Olimpijakosa i Darusafake, bas onda kada nije smeo jer je bilo najbitnije. Logicno da je podbacio. Ne znam kolika mu je cena, ali treba ga zadrzati. Inace, ovakvo gazenje milina je gledati. Bravo, momci, dominacija je apsolutna, titula je nasa! Bar jos 30 utakmica ove sezone, a verujem da mozemo i mnogo vise ovog puta - ala ce skakati secer ovima sa pogresne strane brda i narednih godina...

Sad se zove lane

pre 7 godina

Sledi nova neuspesna top 9 ili 10 EL sezona. Brzo ce zapeti oko finansija krah je samo pitanje vremena. FMP nikada nece igrati cetiri fajnal fora i osvojiti EL kao Partizan.
(Tragedija sa elementima komedije, 13. april 2017 20:53)

FMP nece, ali samo gledaj Zvezdu...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Nezabelezena dominacija jednog tima u regiji. 
(Ivan, 13. april 2017 19:48) 

partizan uzeo 6 za redom...ali vi tad niste pratili kosarku
(Komšija Rade, 13. april 2017 22:19)

Osvojili ste pet za redom druškane, vidi se ko prati :)

Владимир

pre 7 godina

Браво Звездо! Доминација се наставља, као и играње ЕЛ. Сада слободно могу да пусте јуниоре да играју нашу небитну лигу где првак осваја тепсију бурека, пар литара јогурта и тапшање по рамену.

RUMBLE RUMBLE

pre 7 godina

Nasuti u čašu hladnu vodu.
Otvoriti sadržaj kesice i nasuti ga u čašu.
Uzeti Tomasa i njim promešati sadžaj čaše.
Vratiti Tomasa na svoje mesto.
Popiti sadržaj čaše.
Baciti praznu čašu.
Vratiti se u Beograd.

jžm

pre 7 godina

Mozda i bolje kad gledamo iz ove tacke gledista...sto nismo otisli u top8...jer ipak nazalost ne bi dobili ni real ni cska na strani...a mnogo bi se dodatno potrosili. Na kraju krajeva najbitnija je aba liga...zbog evrolige.
To je moje skromno mišljenje..

Stru

pre 7 godina

Moze li neko da zamisli kako bi izgledalo krunisanje Cedevite, ili bilo kog hrvatsog ili nekog drugog kluba u Beogradu? Nadam se da su ovi nasi gledali prenos do kraja danas ...

Blesavi - Vlade

pre 7 godina

Volters faktor X finala !!! Tompson maestralan ... Volters,steta,steta ... forsiran je Jovic nas bajbolji igrac ali ogresili smo se o Voltersu pogotovo,Tompson sjajan veceras ... sve cestitke svima u klubu,brutalna doninaciha ove sezone u Aba ligi.

4k4.Dex

pre 7 godina

Stvarno glupo koliko smo jaci od ostalih ekipa u ABA ligi... evo ovi koji su lagano izbacili Parrizan mi ih pregazismo s pola snage. Sta reci.

anica

pre 7 godina

Sportska nepravda ce biti ako ne budemo iduce sezone imali bar sansu da se borimo za F4. Tezak sistem takmicenja, naporno je...ali mora da prelomimo iduce sezone, strasno je da 16 pobeda nije dovoljno da budes u top8...ali sa druge strane to govori o kvalitetu takmicenja, svako svakoga moze da dobije. Da jedan Fener, Pao, Oly imaju po pobedu dve vise od nas. Bilo mi krivo sto smo ispali, ali vise nije, ponosna sam na sve sto su uradili...dobijacemo mi i naredne sezone velike klubove, samo malo veci oprez sa 'siguricama' i to je to. Nismo smeli da dozvolimo poraz od Zalgirisa, protic Barse smo bili pod utiskom nesrecnog meca, i umorni. Svi vi koji potcenjujete CZ mozete samo da krenete da se pripremate za narednu sezonu...

Farmakomafijas

pre 7 godina

Toliko je ruzna dvorana i kilava atmosfera da mi je naporno da gledam...
Ajde Zvezdo ako vec moras toliko da dominiras ove godine uzmi i rasturi ih u sred Zagreba.

milenko

pre 7 godina

Cestitke Zvezdi na tituli od grobara znao sam da ce ih zvezda pregaziti ko plitak potok jer je to realno 5-0za zvezdu ove godine nad cedevitom u pobedama.Mrsic je smesan trener da on od 5utakmica ne moze jednu da pobedi to samo on moza ne da umanjujem pobedu i titulu zvezde 30pobeda u aba ligi je stvarno odlicno al mrsic je stvarno klovan.Veslite se braco delije i ja sam se nekad veselio ko vi sad srecno.

dzoni

pre 7 godina

Volters je vrhunski igrac.....ali upao je u sred sezone kao bekap plej..kako se kaze u nekoseno...evo s povredom jovketa dobio vise minuta i samopouzdanje i bio medju najboljima u finalu ( sto bi se reklo dok jednom ne smrkne drugom ne svane )..videlo se jos kad je dosao da ima klasu ali je prilicno bio letargican, ali sad je pokazao i borbenost kao i veliku zelju ( kao da se tek sad opustio u Bg i odomacio u ekipi )...ja bih reko da je on vise nego dobar za bekap pleja a pogotovo ako prodje pripreme sa ekipom ( naravno ako igra za te pare kao sto kazu da se radi o 250 hiljada, za te pare tesko moze da se nadje bolji plej )

djuro

pre 7 godina

@Cestitke Fmp-u, valjda ce i Zvezda nekad doci na taj nivo. Prvo beton pa polako do vrha.
(Vlado, 13. april 2017 20:45)


jadan Vlado, sigurno je dobio čir, kad već dugo i bezdušno u komentarima ponavlja FMP, FMP!? .. žao mi je ovakvih momaka.. volio bih, čak da dodju na piće sa nama... oboliće i u glavu, ako već nisu...

sasa

pre 7 godina

Vi ste pokretac mojeg zivota..Vi ste dusa mojeg tela...VI STEEE DEELIIJEE.VI STEE SAMPIIOONIII...BRAVOO RADONNJA BRAVVOO MOMMCI..BRAVO COVKE...

D

pre 7 godina

Bravo bravo bravo za Cedevitu kao klub, za njene navijace i komletno za grad Zagreb od jednog Beogradjanina. Uvek pristojni, nikad pogrdne pesme, nikad uvrede. Bravo Zvezdo!

Vlada

pre 7 godina

Ogresili smo se o Voltersu !!! definitivno !!! guran je Jovic cele sezone ... Jovic je nas bio najbolji igrac,ali Volters se morao da ima vise minuta ..... evi veceras fantastican i Tompson .. ne znam sta da kazem,u jednom momentu "REZERVNA POSTAVA" Zvezde je rasturula Cedevitu,Volters,Tompson,Dangubic ... sve u svemu Dominacija koja je zavrsena na brutalan nacin !!! 3x redom osvojena Aba liga obezbedjena Evroliga !!! svaka caat svima u klubu,kapa dole !

magični mag svega

pre 7 godina

Mozda i bolje kad gledamo iz ove tacke gledista...sto nismo otisli u top8...jer ipak nazalost ne bi dobili ni real ni cska na strani...a mnogo bi se dodatno potrosili. Na kraju krajeva najbitnija je aba liga...zbog evrolige. 
To je moje skromno mišljenje..
(jžm, 13. april 2017 20:59)

Ja bih ipak više voleo da smo osvojili i Evroligu, ali to je moje skromno mišljenje.

crni_redstar

pre 7 godina

odnos zvezde protiv top4 aba ligasa racunajuci i kup, za sada 11-2. odnos partizana ukljucujuci i kup 2-8. da ne ulazimo u to da su im ove dve pobede smesne i pirove. bravo Zvezdo dominiraj aj fil divoušn.

Ivan

pre 7 godina

@ jak je ovo trofej...baba liga!!!
(nikada evro sampioni...i dalje sanjaaaa, 13. april 2017 22:24)

To je trofeja regionalne ABA Lige koju je FIBA uvrstila u svoj kalendara takmičenja i pobednika te Lige nagradila učešćem u moćnoj Evroligi! To dovoljno govori o ABA Lige i njenog važnosti. A pored toga u toj ligi nastupaju timovi koji ukupno imaju ako me sećanje dobro služi 7 titula prvaka Evrope, što dovoljno govori o snazi te Lige! A to što je tebi krivo da Crvena Zvezda ovoliko dominira tom ligom to je već tvok kompleks!

Finiwest

pre 7 godina

Hvala i Partizanu, u polufinalu su onesposobili Arapovica i Boutrajta. Zelim crno belima uspesne nastupe u Fiba ligi sampiona narednih godina.

insajder provajder

pre 7 godina

I opet se neće čuti himna Evrolige sledeće sezone u Beogradu jer će odjekivati....
CRVENA ZVEZDA LE CRVENA ZVEZDA LE ZVEZDA LE ALE ZVEZDA LE ZVEZDA LE ZVEZDA LE OOOOOOOOOOOOO

Pedja

pre 7 godina

Cestitam mojoj Zvezdi na tituli i navijacima Partizana sto ce opet imati priliku da prate moj omiljen tim u Evroligi i sledece godine.Znam koliko vole da nas gledaju i komentarisu pa sto da im uskratimo zadovoljstvo!

Petar

pre 7 godina

(Sofronije, 13. april 2017 22:30)

Vidis bas naprotiv ne mislim da je C.Zvezda ustvari FMP..samo sam zeleo da ti ukazem da je nebitno da li se zove EL ili KES..moze se sutra zvati opet KES ili neki treci naziv...sustina je sta to takmicenje znaci u evropi i kakvu titulu donosi..a format nebitan je jer se ionako menja na svakih par godina i menjace se i dalje verovatno.

Let's play

pre 7 godina

svaka cast svakom igracu i svakom clanu strucnog staba na fenomenalnoj sezoni.DOMINACIJA se nastavlja, trofeji se redjaju apsolutno dominanatno kao na traci. okosnicu tima imamo, mlade igrace imamo, final four u bgu imamo, 30 tekmi u el imamo. sta navijac vise moze da pozeli, da li moze neko da se voli vise od ovih 12 momaka sa radonjom kojem je dr.mr.prof. med.sci. NEBOJSA COVIC omogucio da u sledecoj sezoni vodi ponos srbije do istorije!!!licno ni trunku sumnje nemam da radonja nece ostati, grmece arena i pionir dogodine nikad jace, tresce se tribine posle novih velikih pobeda protiv reala cska fenera panate i drugih najvecih el timova!!!
ZVEZDA BREEEEEEEEEEEEEE !!!!!!

zvezdan

pre 7 godina

zivim u zagrebu srbin bio na utakmici bilo je oko 100 delija navijanje korektno aplauz zvezdinim igracima posle utakmice klinci iz zagreba mnogo njih slikaju se sa guduricem simonovicem dzenkinsom lepo videti to cedevita je gospodski klub nema dalje ziveli pozdrav zvezdi i srbiji.

Burke

pre 7 godina

Daj pobijedite te vitamine, mada sam iz zg ne mogu ih podnijeti. Usput stavio nešto love na Zvezdu pa da veselje bude dvostruko. Pozdrav..

xxx

pre 7 godina

NI JEDNOG trenutka cedevita nije pripretila u finalnoj seriji. Zvezda ni malo ne deluje umorno,potpuna dominacija. Bilan se nije video. Mislim da je sad jasno koliko je u stvari ta razlika izmedju zvezde i cedevite i partizana.

santa justa

pre 7 godina

Rutinski!!! Napokon i Tomson ?
Cedeviti svaka cast. Pravi gospodski klub. Zato ne shvatam ljude koji u Beogradu protiv njih pevaju pogrdne pesme.

Kolecz

pre 7 godina

 Dzenkis ima najlepsu tehniku suta koju sam video. 
(sd, 13. april 2017 20:21) 

Mlad si ti sine. Nisi gledao majstore ove igre. 
Na zalost, nas koji smo svedoci tih majstora , mozemo samo konstatovati da je kosarka u dubokoj krizi, kako u Evropi tako i u NBA ligi.
(zoran, 13. april 2017 23:42)

Hahahahahaha suze mi posle

Beca

pre 7 godina

teze nam pade buducnost nego ovi sokici
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gile, 13. april 2017 20:05)

Jasno ti je kakvi su kad ih je Partizan pobedio.

Филип

pre 7 godina

Србијо, Хрватско и цели региону,
клањајте се својем шампиону!
Браво, Звездо!

Dejan

pre 7 godina

Ogromne cestitke Zvezdi!!! Letos je renovirala tim, ostala bez nekoliko nosilaca igre, mesta popunila "otpisanima", poput Kuzmica, Jenkinsa i Bjelice, sa svega jednim strancem od pocetka i dva u hodu, napravila je jednu od najboljih sezona u istoriji! Dominantno osvojena regionalna liga, sa svega dva poraza u 31 utakmici, osvojen Kup, fantasticne igre u EL, gde su iza sebe ostavili velikane evropske kosarke poput Makabija, Armanija, Barcelone, istorijske pobede protiv CSKA, Reala, Fenerbahcea, PAO... Svaka cast, i sve cestitke! Pre svega ogromno, veliko hvala gospodinu Radonjicu, zatim celom strucnom stabu, i svim momcima koji su bili u timu! Sada rekreacija u vidu KLS, a onda odmor i spremanje novog tima, mozda i trenera, za narednu sezonu! Bravo, Zvezdo!

deki

pre 7 godina

Bravo momci, svaka cast, bravo Radonja I Dr.Covke, fantazija, dominacija, samo 2 poraza u 32 utakmice ABA lige.Momci su zasluzili odmor a sto se tice sledece sezone, nadam se sa Radonja ostaje, Dr Covic zna sta radi. U EL sa 16-14 ispadas a prognozirali su nam 2-28
Hvala ti moja Zvezdo

hehe

pre 7 godina

jedino sto ne razumem su odredjene persone koje se potpisuju crno belo...Stvarno , sta bi vi,da Partizan odere sve i da igra evroligu jer bez njega kosarka u univerzumu ne postoji.Pa imali ste 15 godina igrali u cemu je problem da igra neko drugi i to vise nego zasluzeno.Pa posle jedno 13 14 godina da se razmisli o tome da neko drugi mozda zauzme njeno mesto.

Džoni

pre 7 godina

Sada mi je baš žao što se nismo plasirali u 8 EL kada smo ovako lagano odjavili Cedevitu. Nekako sam ranije bio u fazonu da će to ići mnogo teže sa njima pa mi nije ni bilo toliko krivo što smo ispali da se ipak fokusiramo na ovo najbitnije. Sve u svemu veoma uspešna sezona i zadovoljstvo što smo već napravili temelj za sledeću obezbedivši EL.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 7 godina

@Stru

Aj da ja tebe pitam nešto. U prva dva meča u Beogradu, da li je bilo vređanja protivničkih igrača, ličnog ili na nacionalnoj osnovi, da li je bilo davljenja nekog ili nekog incidenta ?! Nije! Trener koji je vodio vaš tim dobio aplauze hale, 2 igrača koja se povredila takođe. Jednom njih 20ak pokušali da pevaju na drugoj utakmici "Od Topole...", muk u hali, ajmo sledeća pesma posle 30 sekundi...

Posle ove serije može samo da se kaže svaka čast igračima i stručnom štabu obe ekipe, na fer i sportskoj borbi, kao i navijačima na sva 3 susreta.

Ivan

pre 7 godina

Bravo Zvezdo!! Velika dominacija u ABA ligi se nastavlja! Skor pobeda i poraza računajući regularni deo i plej-of od 34-2 dovoljno govori sve, a u finalu 3-0 u pobedama sasvim lagano sa prosekom 14 poena razlike po utakmici! Apsolutna dominacija! Kada se na to doda fantastican skor 16-14 u Evroligi i 9.mesto u Evropi onda je stvar jasna, Zvezda je moćan evropski tim! BRAVO ZVEZDO!!!

ahil

pre 7 godina

gledam zvezdu,poluvreme,razmisljam, ne bi me iznenadilo da je RTS platio samo prvo poluvreme!? ko ne zna,RTS je platio samo po jednu utakmicu u Beogradu i Zagrebu! da nije tuzno bilo bi smesno!

pn

pre 7 godina

Daj bre Radonja pusti ih da dobiju koju utakmicu čisto da se neki trofej digne u Pioniru. Dosadile više ove 3-0 titule i dizanje trofeja u gostima.

GM

pre 7 godina

Volters i Tompson su medju onim, 'najpljuvanijim' strancima ikada,
a momci izginuli kada je bilo najvaznije - u borbi za EL, koju oni pritom sledece sezone gotovo sigurno nece igrati za Zvezdu.
Hvala im, kao i svim mrziteljima koji su nas naterali da ih volimo jos vise kao nase igrace.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Verovatno bih drugacije reagovao na ovo sto su momci ostvarili da se desilo u oktobru/novembru. Ostavio bih sigurno dosta komentara koji bi velicali osvajanje prstena. Emotivno me ispraznise u onoj januarskoj bajkovitoj seriji. I razmazise, naviknuse da ocekujem pobede protiv najvecih, postavljajuci nove norme u Evroligi, da je novac bitan, ali ne i presudan. Nekako ovo dodje bas spontano.

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Bravooo Zvezdooo! Totalna dominacija! Evo i Tompson je proradio kad ga najviše trebamo! Svaka čast momcima na celoj sezoni, borili su se lavovski sve vreme!! Nadam se da će mo da sačuvamo veliki broj igrača, i uz Boldena i Austina, evtl. pleja da napadnemo F4 sledeće godine!! Hvala Zvezdo!!

igor ns

pre 7 godina

Jos jednom sve cestitke Zvezdi na nestvarnoj sezoni!
Cekam rasplet oko novog sastava i naravno nov raspored EL. Pristojna pauza, ali zasluzili smo je nakon ovih teskih ali slatkih 6 meseci.

kris

pre 7 godina

Iako je ostalo još da se igra domaće prvenstvo,ova sezona se već može okarakterisati kao veoma uspešna.U ABA-ligi nemamo konkurenciju,a urađeno u EL je više od očekivanog i da je bilo bar malo sreće,moglo je i više.Sad za dalje će najviše zavisiti od novca i ambicija,ali bilo bi poželjno sačuvati okosnicu tima i uz par pojačanja stvoriti tim koji bi se mogao nositi sa najjačima u Evropi.Iako je sad slavljenička atmosfera i svi smo skloni hvaliti igrače i čak ih precenjivati,ipak mislim da se na F4 ne može ako je npr. Mitrović prvi izbor na četvorci,bez obzira što ja imam o njemu izuzetno visoko mišljenje.Slično je i sa Bjelicom,dok sam mišljenja da Volters ima potencijala za više od ovoga.I Dženkinsu je trebalo puno vremena u prvoj sezoni da se uklopi.Kako god bilo,ekipi hvala na svemu ovome što su učinili ove sezone.Bilo je zadovoljstvo navijati za ove momke!

Liar, liar, pants on fire!

pre 7 godina

Moze li neko da zamisli kako bi izgledalo krunisanje Cedevite, ili bilo kog hrvatsog ili nekog drugog kluba u Beogradu? Nadam se da su ovi nasi gledali prenos do kraja danas ...
(Stru, 13. april 2017 21:36)

Džaba. Ne da Radonja niti da zamislimo!

Igo

pre 7 godina

Realno Cedevita bez bilo kakve sanse u sve tri utakmice. Odsustvo Jovica je manje bolno nego njima Boatwrighta. Zvezda bi dobila 3-0 i sa zdravim njihovim prvim playom. Velika je razlika u kvalitetu. Sada treba pojacati tim sa maksimalno dva igraca. Jedna cetvorka i jedna petica. Sve ovo pod uslovom da spoljna linija ostane ovakva. Ja tu nista ne bi menjao.

Bio u Bariju sam platio

pre 7 godina

ZVEZDA SAMPION! Ispali su smekeri na minutu cutanja za Marka Ivkovica i veceras aplauz za nasu Zvezdu BRAVO ZA CEDEVITU I NJENE NAVIJACE!

zvezdas

pre 7 godina

Hvala momcima,hvala Radonji na sjajnoj sezoni.Zasluzeno potpuno,kao suza cista titula. Obezbedjena EL,Zvezda je najbolja bila
A Djenka MVP ! Bravo Zvezdo!

cole

pre 7 godina

da jos jednom napisem. veceras i zvanicno eto nas opet u top 16 Evrolige! hvala, majstori, hvala radonja, sledece sezone do novih radosti sa vama!

Стара школа

pre 7 godina

Хвала вам за све дивне тренутке!!! Цела трибина Ц, пуна ветерана, увек је уз вас!!! Хвала Човићу, хвала Радоњићу, хвала СВИМ играчима, рачунајући Вотерса, Дангубића и Митровића ПОСЕБНО!

zoran ivkovic

pre 7 godina

cestitke igracima i uoravi zvezde na zasluzenoj tituli i plasmanu u evroligu i naredne sezone . iznenadio me volters jako dobrom igrom kao i tompson ...dzenkins je bio sjajan i zaista zasluzeno dobio nagradu mvp ...moram da napomenem da ostaje zal sto se zvezda nije plasirala u 8 u evroligi a zasluzila je to igrama ....e sad mnogo je poremetila povreda jovica i napad se tu poremetio mnogo ..na kraju malo zvezda i nije imala srece u kljucnom mecu protiv olimpijakosa a imala je mec u rukama ....sta da se radi ....sad sledi domace prvenstvo koje se igra samo za prestiz ...pa onda promene u igrackom kadru ,bas me zanima kako ce sve to izgledati ....na samu pomisao da zvezdi pristupa bolden zvuci mocno ...bolden fantastican igrac ,sut odlican za 3 ,skok odlican i odbrana ..a atraktivan ...bice zanimljivo kako ce izgledati zvezda

Beograd

pre 7 godina

Sta reci dominacija demonstracija sile na ovim prostorima. Bravo crveno beli najbolji ste. Idemo do triplete da pokupimo sve trofeje.

Mrki

pre 7 godina

Potpuna dominacija,nema šta.Bravo momci i ceo stručni štab.Što se tiče sledeće sezone neće biti baš puno dobrih amera u timovima,ni ovim iz Evrolige,pošto će ameri dobro plaćati i u toj njihovoj drugoj ligi,gde će biti na oku ovim timovima iz NBA i pokušati rađe u toj ligi nego u Evropi da se nametnu.Zato Zvezda mora izuzetno pametno da napravi prelazni rok,jer sledeća sezona može da nam bude velika šansa,pa čak i za F4,a ako dospemo dotle,a igraće se u Beogradu,sve je onda moguće.Nikako rasprodati ekipu,više od dvojcu ne smemo pustiti,uraditi sve da ostanu,pogotovo nositelji.

Ivan

pre 7 godina

Bravo Zvezdo!! Velika dominacija u ABA ligi se nastavlja! Skor pobeda i poraza računajući regularni deo i plej-of od 34-2 dovoljno govori sve, a u finalu 3-0 u pobedama sasvim lagano sa prosekom 14 poena razlike po utakmici! Apsolutna dominacija! Kada se na to doda fantastican skor 16-14 u Evroligi i 9.mesto u Evropi onda je stvar jasna, Zvezda je moćan evropski tim! BRAVO ZVEZDO!!!

Duci!

pre 7 godina

(Matori cigan, 13. april 2017 23:12)

Prvo pročitam tvoj odgovor "sd"-u u kojem si mu rekao da nije gledao neke starije igrače kada je reč o "tehnici šuta". I ja u trenutku pomislim, DUCI!
Kad ono, samo nekoliko komentara kasnije, ti se ponovo javljaš i ovoga puta napišeš baš njegovo ime: Ljubodrag Simonović Duci!

Baš tako, kolega! Mi matoriji se i te kako sećamo legendarnog igrača Zvezde i reprezentacije koji je medju prvima imao otvoren poziv da se oproba u najjačoj profesionalnoj ligi na svetu. Iz SFRJ tu čast su daleke 1971. imali samo on i Krešo Ćosić.

Eh, koja je tek to "tehnika šuta" bila i koja je milina bila gledati ga kako puni koš iz svih pozicija. Odraz jači od Prajinog, vodjenje lopte sigurnije od Moke i Djerdje zajedno, a skok-šut savršenstvo! Sve to je imao Ljubodrag Simonović Duci.

Mislim, svaka čast našem Djenki, MVP finalne serije, ali ipak ...!

DekS

pre 7 godina

Sjajno! Rutinski i lako smo pocistili vitamine sa parketa. Cesitke za celu ekipu bravo majstor jedva cekam sledecu sezonu da budemo jos jaci!

kwamo

pre 7 godina

majko moja koliko grobara prati uspeh czv. mene licno,a verujem i prave navijace. zvezde ne zanima sta partizan radi gde kod da igra. navijaj za svoj tim i gledaj svoje dvorište. negde sam procitao da je komsijama blokiran racun,pa zbog toga nista ne mogu da urade. pa i rendzersi su osvajali vise titula od seltika,pa su 4 godina igrali beton ligu. dugovali su novac,bili u dugovima i cao. da se ja pitam,vi biste odavno bili ex partizan.

Batko

pre 7 godina

Rutinski!!! Napokon i Tomson ?
(santa justa, 13. april 2017 21:43)

Jesu li ovo tvoji komentari dole ili ti neko koristio nik pa slao umesto tebe ?! :

Radonjic?? Cuva Kuzmica i Bjelicu za KLS. Pa mu skandirajte i dalje!
(santa justa, 24. mart 2017 22:28)

Kuzmic 7min, Bjelica 12min, obojica igrali samo prvo poluvreme a bili smo na -3. Kakav mozak treba da imas da ne igras bez centra celo drugo poluvreme. Jedan je Radonjic Dejan!!!
(santa justa, 24. mart 2017 22:58)

MALO PLJUJES, MALO LIKUJES...LEPO, LEPO...POSLE POBEDE "RUTINSKI", KADA SE IZGUBI PLJUVACINA...s

nenad

pre 7 godina

SAMPIONI!!!!!cestitke celom timu igraca, steucnom stabu i narovno dr nebojsi coviću posebno. Svaka cast na sezoni mnogo se nam navijacke radosti doneli. Hvala svima jos jednom

metall

pre 7 godina

Iako sam bio ubeđen u osvajanje ABA lige nisam očekivao baš ovako laganu i kratku finalnu seriju. Nikakve neizvesnosti nije bilo. Zvezda je mašina koja je zaista uveliko prevazišla ove regionalne okvire, a pokazala je i da je više nego respektabilan evroligaš. Iako bez Jovića, tim nije bio nimalo uzdrman u ove tri utakmice, a uz očekivanog Dženkinsa u prvi plan je sa sasvim korektnim partijama iskočio Volters. Drago mi je zbog njega. Takođe, osporavani Tompson je bio među najboljima nedavno u finalu Kupa protiv Partizana, a i večeras je svoje minute odradio kako treba. To je snaga ovog tima - postoji okosnica, a uvek iz senke dođe još neko. Bravo momci, hvala za sve!!!

Vlada

pre 7 godina

Bravo Zvezdo. Odlična sezona. Da je bila jedna pobeda više u EL, bilo bi savršeno.
Spremamo se za sledeću sezonu i još bolje rezultate.

ljuba

pre 7 godina

Da li sam bolestan ?
Zvezdas sam ,i ja i djeca i unuci..sretan sam zbog Zvezdine dominacije u regije , i sjajne evroligaske sezone, ali ne sjecem vene kada Partizan osvaja ABA ligu i pravi posla po Evropi .
Sjajno bi bilo da Srbija ima dva predstavnika u Evroligi .
Srbija je zemlja kosarke .
A posnavanje te igre je znak pismenosti .

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Koliko fer i korektna atmosfera kako na terenu, tako i na tribinama. A sa ogrankom iz Humske mora da bude varnica cim gube. Koliko su mediji pisali o "sramnom" potezu Tomasa, toliko mislim da je covek bio u pravu. Cudan klub, sa neobicnim nacinom vaspitavanja igraca.

011

pre 7 godina

@Nezabelezena dominacija jednog tima u regiji.
(Ivan, 13. april 2017 19:48)

partizan uzeo 6 za redom...ali vi tad niste pratili kosarku
(Komšija Rade, 13. april 2017 22:19)

1. Iz auta
2. Iz gepeka
3. Iz sudijskih svlacionica
4-6. Zonom 5 na 3!!!

A svih 6 uzeli igraci iz Partizanove skole: Vujanic, Tomasevic, Stanojevic, Bogdanovic, Vidacic, Cakic, Milojevic

PS

kosarka se igrala i pre rata, pre JUL-a i SPS-a, a tada je neko bio samo nemi posmatrac, prilicno isfrustriran, sto i danas ne moze da se sakrije!

Šule

pre 7 godina

I tako... čitam komentare i ne verujem.
Pre svega ne mogu da verujem, da Srbin može navijati za Hrvata. Uverio sam se - može. Nejasno za moju glavu, koja (iako navija za Zvezdu) bodri Srpske klubove bez obzira koji je u pitanju.
Ako je neka titula čista kao suza, onda je to ova večerašnja Zvezdina. Potpuno zasluženo. Ko god da ospori, očigledno ima problem sa samim sobom.
Kako god, Zvezda je napravila sistem. I to takav da, ovakvom radom, preti da ugrozi i najbolje klubove, za ulazak u F4 Beogradu. U svakom slučaju, dominantno, sportski i fer do titule. Lep period za navijače Zvezde, kojima se smeši još lepši period.

Mirko

pre 7 godina

Čestitke Zvezdo moja! Za sve, i jedno veliko Hvala!

Za iduću godinu molio bih Radonju da rotira sve igrače i mlade a ne samo starije, jer da su igrali Rakičević i Simanić možda nam se ne bi povredili Dangubić i Jović, igrajući i nebitne utakmice, što nas i je koštalo ne-ulaska u top 8.
Dakle-full iskorišćenje klupe i možda doguramo do F4 u Bg-u, a onda je sve moguće.

Sportski pozdrav!

slobinator

pre 7 godina

Volters je definitivno posle ovakvog nastupa u finalu zaslužio da ostane deo ekipe s tim da mu se promeni uloga I prebaci se na dvojku.Moraće se dovesti još jedan vrstan plej,a ako ode Jović čak dvojica.Kuzmić mora dobiti pomoć pod koševima I to je to za f4

00000000

pre 7 godina

Nikad lepse finale. Nema tenzije, koskanja, vredjanja, gostujuci trener i povredjeni gostujuci igraci pozdravljeni od publike, mislim da je i zvezda dobila aplauz u zagrebu.

agassi

pre 7 godina

Zvezdi mojoj svaka čast, ne odgovarati na provokacije i ne sejati mržnju, uživati u uspehu svog tima . Nije mnogo od svakog od nas a možda znači. Ne dozvolite da urusene vrednosti društva utiču na odnos klubova . Za 4 meseca zajedno ćemo navijati za reprezentaciju, bez obzira na sastav , bar se nadam.

WillyWonka

pre 7 godina

Ovakvu dominaciju odavno nisam vidio. Dobro, Cedevita je igrala bez nekih bitnih igrača, ali ne vjerujem da bi ishod bio drugačiji ni da su oni igrali. Čudno je kako su igrači Cedevite brzo posustali, uopšte nisu imali nikakvu volju da se suprotstave.
Ono što je meni najdraže vidjeti, bilo je navijača Zvezde u dvorani, navijali su za svoj klub i nije bilo nikakvih problema. To je sport.

Billy Piton - akademik

pre 7 godina

Bravo , čestitke i veliko hvala - upravi kluba , stručnom štabu i naravno igračima !
Kao navijač mogu samo da kažem da sam prezadovoljan sezonom ! Ovo večeras je najvažnije, a sezona u EL je bila iznad svih očekivanja . Za sve zajedno , još jednom bravo i pitanje :
Kada počinje prodaja sezonskih karata za 2017./ 2018. !?
Vidimo se na " starom mestu " ...

IzPrikrajka

pre 7 godina

Grobari jel se radujete što ćete gledati Zvezdu u Evroligi još 30 utakmica? :D(Idemooooo Zvezdoo, 13. april 2017 20:21)

Grobar sam i radujem se. Bolje Zvezda nego Cedevita. Samo napred.