Košarka 254

Ponedeljak, 20.02.2017.

13:33

Gordon o Zvezdi: Tim pun "padavičara"

Bek Partizana Džamont Gordon bio je ljut na ponašanje igrača Crvene zvezde posle finala Kupa Koraća u Nišu.

Gordon o Zvezdi: Tim pun "padavièara" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

254 Komentari

Sortiraj po:

Делије КНН

pre 7 godina

Ти да иоле нечеме вриједиш не би дошао у партизан који је постојао у Србији само као миљеник власти и зато што није српски већ клуб свих народа и народности.

Marko Nikolić

pre 7 godina

Sve već rečeno: Obrazac ponašanja i mržnje već usvojen, ispoljen.
Obe ekipe igrale nekomopletne, pod povredama, ali što je to je.Zvezda igrala mnogo jače utakmice, više ih odigrala, pa sad to neko poredi.
Grešaka sudijskih uvek bilo i biće.
Sramota je da se svaka utakmica igra pod neverovatnim nabojem, pritiskom, biti ili ne biti.
Dokle više? Da li samo Partizan ima pravo da bude nešto i niko više?
Ugledajte se na gospodu iz Evrolige: Ko izgubi čestita i prizna, idemo dalje. Ali avaj jedina svadja/ posle Zvezdinih utakmica/ u Evroligi je bila sa Obradovićem, potomkom škole mrzitelja i kompleksaša.

ganci

pre 7 godina

ovoloko maste u trazenju izgovora za poraz ni kod brace grim strasni ste i jadni i opet da vam kazem ljubav prema svom klubu ne znaci mrznju prema protivnicima a ovog gordona necu ni da komentarisem cista glupost da on uopste sutira neku trojku mogao je da tablu slomi a imate bircu koji je mislim bacio 3od3

Bjelica

pre 7 godina

Ovaj se zlopati i sa maternjim jezikom, a kao nece sa velikom Crvenom zvezdom! Nego reci ti nama Gordzou, sada kada si se vec oglasio koji trener je trazio da ima kljuceve od tvog stana, da te proverava kada dolazis gajbi i da li citas lektiru? Mala pomoc za citaoce ovog komentara, radnja je smestena u Moskvi ;)

veliki cezar

pre 7 godina

Sve je krivo...sudije, koraci, kos od tablu, padanje, salmonela, baklje, proliv...samo nisu krive izgubljene lopte kkp. 21 komat...rodjaci.

KRIGER

pre 7 godina

Nije mi jasno jedno, kako skoro svaki stranac, ustvari ne samo stranac, kada dodje u Partizan, poprimi tu mrznju...ja to kod Zvezdinih igraca nisam nikada video, osim mozda kod Blazica, koji je umeo da bude pokvaren, ali ljudi, ja Zvezdine igrace posle bilo kakvog poraza nisam video da kukaju, ovo je nenormalno, ne secam se jos da su igraci Partizana cestitali pobedu a da ne spomenu neki po njima nepravedni detalj, jednostavno, kako ko dodje u taj klub, pocne isto da se ponasa, mrzna, prezir, netrpeljivost, ovaj odigrao 3 utakmice i vec hoce da se bije na terenu i da proziva, ne razumem stvarno. Pozdrav.

@(Glavni arhivator, 20. februar 2017 14:54)


Pa vidis, sve je to tako normalno ako znas da ideologija tog kvazi-kluba vuce poreklo iz zagrebacke im pra-postojbine gde su specijalizovali tu patolosku mrznju prema svemu sto dolazi sa ove nase strane.

Antiteza

pre 7 godina

...ovo navlačenje za stub srpstva upada u oči svakom strancu.,,
(duh sa sekirom, 20. februar 2017 20:51)
100 %. Evo pitaj Djenku!

Realan

pre 7 godina

Boze, Boze koji komentari !!! Danas je utorak, proslavili ste, osvojili, radovali se kao mala deca... Uzmite snimak utakmice, pogledajte bez tenzija, objektivno i videcete gde je prelomljena utakmica, ko je prelomio... U uglu svoje sobe, pred ogledalom, pogledajte sebe u oci i tamo dajte ocenu sudija i da li je navlaceno za CZVFMP, ne morate javno... Ja Partizan volim i kad gubi i kada pobedjuje, nismo isti!

miško

pre 7 godina

Gudurina trojka.,tako normalna ali gde je poslao Novicu ubicu to nije normalno.Skinuo je Williamsa.Potez godine.Tegi to nije video,slepac.Radonja,pošalji Gudurića da se izvini starim asu.Objavite već jednom komentar.

santa justa

pre 7 godina

Slušamo već 3 godine kako ćemo dobiti 30 razlike, a ono Belošević mora da nateže, truje se hrana i jedva pobeda... Mi smo vas metlali do +41 :)
(BigBoca, 20. februar 2017 19:57)
Nama je dovoljno da vas dobijemo 41 put sa +1 :)

Pedja

pre 7 godina

Pa kad će više tih 30 razlike? Slušamo već 3 godine kako ćemo dobiti 30 razlike, a ono Belošević mora da nateže, truje se hrana i jedva pobeda... Mi smo vas metlali do +41 :)
(BigBoca, 20. februar 2017 19:57)
To je bio jedan od vasih najjacih timova i pobedili ste nase kadete od kojih smo jedva skupili petorku da izadjemo na derbi. Takve pobede bi se normalan covek stideo. Prosle sezone smo vas odrali preko 30 razlike u prvoj utakmici plejofa. Ne vase kadete nego seniorski tim. Al' sta ocekivati od navijaca koji otimaju dreseve devojcicama od 7g!!!

Lucho

pre 7 godina

Ne mogu da verujem da neko proziva Simona i Lazica oni su borbeni igraci koji daju maksimum u odbrani nekad u nakaradnom kriterijumu mozda i urade nesto slicno flopingu jer ne znaju vise sta da rade,uglavnom floperi nisu.

Vinjak

pre 7 godina

Sve sve ali da moraju da nam truju igrače kako bi osvojili kup pa to je dno dna mislio sam da nemoze gore od PP aparata ali ste me razuverili panteri trovači

ej bre

pre 7 godina

Ne razumem sta se grobari zale, pa sudjenje je opet bilo na Zvezdinu stetu
(Ds, 20. februar 2017 16:05)

Molim? Pa definitivno nemate srama! Odvratno. Raduj se i priznaj bar. Ovo je bila pljacka! Posle ove utakmice vise ne mislim da FMP ima bolji tim. Samo uz pomoc sudija ste ovo dobili.

Batko

pre 7 godina

Panteri,dobili ste i ja vam čestitam.Ali i sami znate da su sudije navlačile,da su bili koraci Gudurića,da smo igrali bez trenera i trojice igrača egal sa vama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 20. februar 2017 18:39)

Navlacile sudije , tako sto su Dzenkinsu uvalile dve greske koje nemaju veze sa mozgom i izbacile napolje ?
Navlacile sudije , tako sto Lazica trojica odvaljuju na ulazu , a oni sviraju samo aut ?
Navlacile sudije, tako sto sviraju svaki deseti pogresno postavljen blok od Novice koji konstantno udara i bije, jer kasni sa postavljanjem ?

Kukate za Guduricevu trojku (nisu bili koraci) kao da je ona odlucila pobednika, za razliku od Drobnjakove kojom ste se i hvalili ??? Pa sta ste radili ostalih 10 min , tj poslednju cetvrtinu?

Tri igraca ? Racunas i Koprivicu koji igra 3,5 min protiv Karposa ? Da je "ubica Koprivica" igrao sigurno bi ste dobili ? A, Voltersa, Bjelicu, Dangubica, to se ne racuna ????

Razumem da ste se ponadali da mozete da dobijete, to je ok, ali realnost je 15-20 poena razlike u najgorem slucaju za Zvezdu.
O, licemerstvu necemo sada...O, bolesti tvojih drugara mutavaca koji pisu i sumnjaju da je Zvezda "organizovala trovanje igraca Partizana", isto necemo sada...

BigBoca

pre 7 godina

Kad bude borba za prsten ti padavicari ce ti servirati metlu sa 30 poena razlike u pobedama u proseku
(Corleone, 20. februar 2017 13:40)

Pa kad će više tih 30 razlike? Slušamo već 3 godine kako ćemo dobiti 30 razlike, a ono Belošević mora da nateže, truje se hrana i jedva pobeda... Mi smo vas metlali do +41 :)

nik sloter

pre 7 godina

Panteri,dobili ste i ja vam čestitam.Ali i sami znate da su sudije navlačile,da su bili koraci Gudurića,da smo igrali bez trenera i trojice igrača egal sa vama.

VUK

pre 7 godina

i kako sad kada CZ bude domaćin da se ne očekuju "majmunski" krici?Neko strancima u FK i KK Partizan treba da objasni težinu odnosa komšijskih klubova.Nije njihovo da se mešaju u događaje koje ne razumeju. Dovedeni su i plaćeni da igraju a ne da ulaze u rasprave sa navijačima .Kada neko bude povređen biće kasno.

DedaMiloje

pre 7 godina

Od sad vas zovem patrikovci, to vam je glavni bot i trol na vestima, tako da i vi niste bolji od njega. I šta kažete patrikovci, niste uzeli opet trofej, biće bolje, sledeće sezone, možda opet udjete u finale.

ministar

pre 7 godina

U svakom ozbiljnom klubu kod skautiranja i dovodjenja igraca bitna strana je kakva je licnost van parketa.Kod partizana izgleda traze kontra osobine

neko iz mase

pre 7 godina

Kakva paljevina od decice umislile da su neke face pa se obracaju coveku koji niti cita komentare debilaste a kamoli da ce te ga videti uzivo negde osim mozda na tekmi. Inace sto se tice njega bio je paklen igrac pre 5 godina a na ovom Kupu se samo na trenutke pokazalo svoju nekadasnju klasu. Mozda se vrati upotpunosti nakon sezone u Partizanu ali da ce ostati vrlo tesko.

Igor

pre 7 godina

Videli od Duletovih pulena. Još uvek ste zaraženi... Samo vi prozivajte i kukajte. Iskreno, nije ni nama bilo lako... Ali sada je naše vreme...

Ja

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Naravno puno uspeha u Ligi Sampiona gde nema ni jednog sampiona. Zamenjene su uloge, sada vi slavite jednu pobedu godisnje protiv nas, u nama nebitnoj tekmi, kao da ste osvojili ligu.

Patrick

pre 7 godina

Lazic ide na ulaz a cetvorica ga ubijaju, a Belošević pokazuje aut.
(malosasavooo, 20. februar 2017 15:57)

Nije Belosevic sudio ne spinuj krcunovac.

REALAN

pre 7 godina

Ja licno bih se zapitao da sam na njegovom mestu u koj sam klub dosao i dali cu i u takvom opstati. Realno bez vredjanja jasno je svima nama da je dobio sansu da iako je van forme igra. To sto ovakvim izjavama se dodvorava navijacima je jedna druga stvar ali je to kratkog daha Prave vrednosti sportiste se vide a ovakvih bukaca ima puno vec u nasem sportu na svim stranama i ekipama.Fer i posteno je da se pruzi ruka boljem trenutacnom i cestita a ovakav komentar pokazuje samo nemoc i frustraciju.

Ja

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Naravno puno uspeha u Ligi Sampiona gde nema ni jednog sampiona. Zamenjene su uloge, sada vi slavite jednu pobedu godisnje protiv nas, u nama nebitnoj tekmi, kao da ste osvojili ligu.

ej bre

pre 7 godina

ja ne znam da je ikada ijedan igrac bilo koje od ove dvije ekipe izjavio bilo sta slicno,sram nek ga bude
(vujadin, 20. februar 2017 15:31)

Boli njega uvo za zvalavog. Ostali se verovatno plase.

Ja

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Naravno puno uspeha u Ligi Sampiona gde nema ni jednog sampiona. Zamenjene su uloge, sada vi slavite jednu pobedu godisnje protiv nas, u nama nebitnoj tekmi, kao da ste osvojili ligu.

Šalabajzer bez pirinča

pre 7 godina

Uuu, nije ti trebalo ovo, sinko! Sad će Lazić I Simonović stvarno da te čuvaju u finalu plej ofa. A tek Dzenkins kad te bude dohvatio, daj Bože da vidiš tablu, a kamoli šutneš na koš!

Ja

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Naravno puno uspeha u Ligi Sampiona gde nema ni jednog sampiona. Zamenjene su uloge, sada vi slavite jednu pobedu godisnje protiv nas, u nama nebitnoj tekmi, kao da ste osvojili ligu.

Sasa

pre 7 godina

Simonovic,Bircevic,Lazic, sve je to Rakoceviceva skola, kad nu pipnes loptu protrese ga struja, a o insceniranju faula u napadu da ne pricam. Mrtva trka izmedju simonovica , Lazica i Bircevica.
A tako smo mrzeli Spaqnce zbog istih ovakvih "poteza". Sad , vidim svi na strani Lazica. kakvo licemerje.

"Bitno da ide u moju korist, zrtve se ne broje." Posle nam kriv djavo kad se neko tako ophodi prema nama.

Delija93

pre 7 godina

Kao sto sam prosli put rekao da je Partizan bio bolji, ovaj put je to bila Zvezda. Nije mi jasno zasto morate srozati sve sto je lepo. Spominjete povrede. Nama je Dangubic povredjen, Wolters, Bjelica, Dobric igrao sa frakturom prsta. Svi glume neke navijace pljuju Delije da su zlo (isto i Delije rade). U porodici imaju bar jednog clana kome je drazi klub sa suprotne strane. Svi su po meni primitivcine iskompleksirane bezvredne.

FK Kairatgorec iz Sasulice

pre 7 godina

Čovek u pravu 100%. Simonović i Lazić ko Tihi i Prle ali samo u smislu glume. Umesto da dobiju x tehničkih ovi ih još darivaju faulom. Ali dobro, "slepci" ne vide. Prave ljudi od košarke sprdačinu. Simonović posle trice već leži. Pravi puleni isto takvog četverookog predsednika. I još nešto, ako vam ne paše Mitrović slobodno ga pošaljite nama u Partizan. To je primer sportiste i jedino što vredi u vašem kluba i naravno Radonja bez kojeg ste goli k.

Delija93

pre 7 godina

Kakve teorije zavera kakve gluposti.... Igraci sami su rekli da je u ovom slucaju Zvezda bila bolja. Sta odma neke zavere namestanja...Srbi. CSKA, Fener Real i ostali imaju vise para od Zvezde pa nikom nista.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Kad pre nauce da mrze? Sta je trebalo Zvezdini igraci da rade posle provokacija u Pioniru, onakvog sudjenja, 6 tehnickih, bre!? Jedno je evidentno. Kako kroce u taj zagrebacki kutak, odmah ih zadoje mrznjom. Kad je neki Zvezdin igrac slicno izjavio?

posmatrač

pre 7 godina

"iva"......Misliš li da smo malko pobrkali padeže!??? Ili ti je to prirodno usađeno!!!!
Uostalom, deco, lep je dan, sunce, izađite malo napolje, prošetajte, uživajte u prirodi...proćiće vam mladost u komentarima deco!!!!

bicei20razlike

pre 7 godina

Gordone,ako kojim slucajem budete igrali u aba ligi sa nama zavrtecemo ti mozak i tuci sa minimum 20 razlike.Onda ces misliti da si na balerini u luna parku i vrtesci nekoj pa ces padati,padati i padati. Nego gde si ti bio svih ovih godina?

Nenad

pre 7 godina

Слика (Лазићево бацање) само је доказ више да то није фрустрација како ви овде пишете (јер очигледно од некога не смете реално да сагледате ствари), него непобитна чињеница
(црна овца друштва, 20. februar 2017 13:38)
Aha, a kako to da bas niko u Evroligi nije to rekao na racun Zvezdinih igraca?

Ajvanho

pre 7 godina

Decko manje pricaj a vise radi, igra ti je na nivou prosecnog prvoligasa koji ima sut iz igre 25%. Doveden si da napravis razliku s obzirom na tvoj minuli rad i ligu u kojoj trenutno igras, a ti nista nisi pokazao osim sto si aktivan na drustvenim mrezama

video čovek odma s kim ima posla

pre 7 godina

Smešniji pad od onog Simonovićevog sa kraja 3/4 nisam u životu video. A naše iskusne internacionalne sudije "nasele" i svirale faul u napadu.

Ivan

pre 7 godina

Gordon, Bircevic, i Velickovic su juce svako po jednom udarili igrace Zvezde bez lopte, postoje svi moguci video zapisi. To je naslednje koje je ostavio Vujosevic.

bahati dođoši partizanski

pre 7 godina

Samo u naprednoj prciji Cz ima 6 kupa a Partizan 5. Napredno!
(ej bre, 20. februar 2017 14:15)

Žalite se svom Dačiću,
što je doveo Vučića na vlast.

скоба

pre 7 godina

Ко нађе снимак Партизанове утакмице у Евролиги , домаћој лиги, Аба лиги, где је њиховом играчу суђен фаул, а да се тај играч није бунио, иронично смејао, тражио објашњење грлећи судију, хватао за главу, има од мене гајбу пива. Напомена мала: Тај играч не сме да буде Миленко Тепић, човек је стбарно поштен. Звездини играчи, нарочито Лазић и Симоновић то исто раде, и то јако иде на живце, али бар се ви не јављајте, јер вам је то деценију и по заштитни знак

iva

pre 7 godina

Sta je s ovim cokoladnim koji dodju u srpskom klubu, Everton lecio frustracije protiv Zvezde prosle godine, pa onda juce protiv Rada, sinoc ovaj protiv Zvezde. Pitam se zasto to ne rade Dzenkins, Tompson, Kanga i ostali?? Hmmm, mada dobro, svaki stranac koji dodje u srpskom klubu dobija instrukcije kako da se odnose prema rivalima (narocito protiv vecitih) :)) Tu se mi razlikujemo mutavci :)

Mich

pre 7 godina

Lazic i Simonovic samo igraju vrhunsku EVROPSKU odbranu, brzim nogama se na vreme postaviti ispred napadaca, to sto partizan igra samo LIGU SAMPIONA pa ne mogu da se adaltiraju na ovako nesto nije nas problem SAMO IH GAZI ZVEZDO JOOOS...

rules

pre 7 godina

u kosarkaskom recniku, i recniku kosarkaskih sudija se rec flop koristi za simuliranje... Tako da je covek mislio da puno simuliraju a ne da ih uvredi na neki drugi nacin.

Široki pogledi

pre 7 godina

Samo u naprednoj prciji Cz ima 6 kupa a Partizan 5. Napredno!
(ej bre, 20. februar 2017 14:15)

Da ne pričamo o fudbalu gde je Partizan skoro sustigao zvezdu po titulama što bi se u SFRJ smatralo neučnom fantastikom!!!

Ljubisa livac

pre 7 godina

@drobnjak iz auta

A tvoj nick dovoljno govori cime se ti hvalis. Dvostruki arsini ? Vi se sve niste radovali pobedama kada ste imali veci budzet.

Nenad

pre 7 godina

Da se ne lazemo, ono sto je Simonovic uradio je sramno, posle toga se nadovezali i Guduricevi koraci. Gordono, navikni se, SNS ekipa radi punom parom, a Simonovicu i Lazicu treba novi obraz, posto ga nemaju.
(kkpartizan, 20. februar 2017 13:35)
Ma da i u Evroligi imamo 12 pobeda zbog sudija i SNS ekipe.

Bezidejni Partizan

pre 7 godina

Očigledno se Gordon nadao ponavljanju kriterijuma suđenja sa ligaške utakmice. Tipična taktika Partizana ove sezone je to da kad je protivnik bolji, oni nastoje da igru protivnika poremete grubom igrom. To nije bio slučaj samo protiv Zvezde, već i u Ligi šampiona, pa i u ABA ligi.

the_nuts

pre 7 godina

Gordon je tokom 26 minuta na parketu postigao osam poena (2/4 dva, 1/5 tri) uz tri skoka i četiri izgubljene lopte.
Sta reci o igracu sa ovakvim ucinkom i o coveku koji posle toga kritikuje protivnika..!? Pa sve i da jesu padavicari,bolje da si bio samokritican i objasnio svoju partiju,bio bi veci i spirtista i covek!

Milko Đurovski

pre 7 godina

Kad bude borba za prsten ti padavicari ce ti servirati metlu sa 30 poena razlike u pobedama u proseku@@@Corleone
Brzo zaboravljas...
"Sad će stoka da vas na...., tries razlike..."

miki

pre 7 godina

Nisu su bas svi, tri-cetri igraca, i naravno Belosevic, Jovcic i Vojinovic, u glavnim ulogama, kad se lomi mec, kao i u polufinalu ABA 2014...

Batez

pre 7 godina

Nek si im kazao igracino!Bolje brini o tim trulim kolenima i koliki si amater,pusti sampionski tim!Uzmi pod ruku onog robinsona,svratite u bilo koji kraj,ne mozete u basketu dobiti nikoga jado!

Taske

pre 7 godina

Da je ovo makar rekao velickovic pa i da covjek razume ali ni to ne bi bilo u redu prema protivniku,a odakle ovom panju prava da ovo kaze lik koji sutira 1/5 za tri poena i izgubi 4 lopte momce idi vjezbaj i postigni nesto u karijeri pa onda mozes da budes bahat

Shearer

pre 7 godina

Ja sam zadovoljan kako je Partizan odigrao i veoma mi je drago da nema ko da čuva Gordona pošto je kao buldožer u odnosu na sve Zvezdine bekove. Takođe i za Pota mogu reći da može da bude od velike koristi u rotaciji. Što se tiče suđenja tu nema šta da se komentariše pošto je za obe simulacije Simonović zaslužio tehničku a morao je barem jednu da dobije. Isto u dve situacije Zvezdi je poklonjena lopta posle auta i iz jedne je Partizan primio trojku. I onaj smešan faul nad Lazićem kada ga je Majstorović blokirao.

Sabre

pre 7 godina

partizan je kao tim katastrofa ali si potpuno u pravu,obicni foliranti koje je sudija pogurao do pobede,mogao bi i koji sut sa distance da pogodis nisi centar.nije mi jasno kolike zvezda ima komplekse kad jedva dobija najlosiji partizan u istoriji a oni nikad jaci
(nesa80, 20. februar 2017 13:56)

Grobarski svet fantazije, da ne kazem Vujosevicev Zabavnik je nesto sto ne prestaje da me fascinira. Prijatelju, igrali smo sa jednako desetkovanim timom kao vi, s tim da smo prosli put mi bili desetkovani a vi ne. Taj isti prosli put je pala jedna od najepskijih kradja u istoriji nase kosarke i ti i dalje imas obraza da pricas o nekom sudjenju. Mene vi stvarno fascinirate, ali stvarno.

BBRS

pre 7 godina

Дечко, ниси компетентан да говориш о Звезди и њеним играчима.
Од сад, кад поменеш Звезду, да устанеш у став мирно.
А што се тебе као играча тиче, ти си само још један у низу превара од играча плаћеника, ништа више од тога.

zoran

pre 7 godina

Lazic je ubedljivo najpodliji igrac koji je na ovim prostorima igrao, tu dileme nema.
No, Gordon je ,takodje, konfliktna licnost i to je jasno kao dan.
obojica pomenutih trebaju strucnu pomoc.

Kum

pre 7 godina

Engleski mu ne ide bas od ruke, a bruka KKP ovakvim izjavama.

Brale, ti si zaradio jos nekoliko licnih zbog konstantnog laktanja i udaranja, a pogotovo za kidanje dresa protivnika, tako da bi bolje bilo da cutis umesto da brukas klub.

Kum

pre 7 godina

Tako je majstore,ljiga Lazic i onaj simon koji je umislio da je BOG,al neka kad im dodje neki ozbiljni sudija tehničke podeli i ćao,sistemski ih uče da biju po rukama a nikad ne preiznaju sportski faul.
(das, 20. februar 2017 13:43)

Ala si se nalupao...

Hoces da kazes da su u KLS sudije ozbiljnije nego u EL? Laza igra odbranu telom (!) a ne rukama, a sto se tice lupanja rukama tu si kod KKP na dobrom mestu jer drugacije odbranu skoro pa ne znaju da igraju. I da, Laza je u uzem izboru za defanzivca godine i to u EL! Ali oni nemaju pojma, jel?

I kako da priznas faul koji nije postojao? Dok na drugoj strani dozvoljavaju sve i svasta?

Kako vas bre nije sramota da izmisljate? Da vas sudije nisu titrovale ne bi vam ostalo igraca za drugo poluvreme.

Glavni arhivator

pre 7 godina

Nije mi jasno jedno, kako skoro svaki stranac, ustvari ne samo stranac, kada dodje u Partizan, poprimi tu mrznju...ja to kod Zvezdinih igraca nisam nikada video, osim mozda kod Blazica, koji je umeo da bude pokvaren, ali ljudi, ja Zvezdine igrace posle bilo kakvog poraza nisam video da kukaju, ovo je nenormalno, ne secam se jos da su igraci Partizana cestitali pobedu a da ne spomenu neki po njima nepravedni detalj, jednostavno, kako ko dodje u taj klub, pocne isto da se ponasa, mrzna, prezir, netrpeljivost, ovaj odigrao 3 utakmice i vec hoce da se bije na terenu i da proziva, ne razumem stvarno. Pozdrav.

Who bre?

pre 7 godina

Cekaj bre, vi ste ocekivali pobedu? Hahahahahaha...
Alo bre JOHN DOE ko si ti, pa tebi je ovo vrhunac karijere, nikad niko cuo za tebe, nisi skrpio jednu zdravu sezonu u karijeri (u CSKA u "najboljoj sezoni" nisi imao ni celih 7p po utakmici), a imas 29g!
Sa takvim ponasanjem (oce covek da se bije sa Thompsonom iz cista mira) ces izleteti i iz "institucije" posto ti je STRASAN ucinak (8p za 26min)!!!
Cuti, pokrij se usima i igraj dok imas priliku...nece dugo trajati!

Nenad

pre 7 godina

Zanimljivo je da niko zivi u Evroligi na racun Zvezdinih igraca to nije rekao, a ovi to jedini tvrde.Ovo izgleda znaci da je ovaj klub ponovo poceo sa svojom prljavom kampanjom.

cvs

pre 7 godina

Simona gotivim i ako igra za zvezdu, ali postao je gori od de koloa sto se tice padanja. Glumi covek za sve pare. Ali polako, ovo i onako ne znaci nista, bice vaznijih utakmica pa ni flop nece da pomogne!!!

Knez

pre 7 godina

Tako je, Baba Simona na prvom mestu konstantno se trza i bacaka nešto, pa onda ide don provokacione Lazara, a tu su i Jovara i Lukara odlično rade glumu... Ma RudY Fernandez da im pozavidi na umešnosti koji je propo i izgubio identitet zbog takve igre! Iz ovog tima Zvezde samo je Dženkins za primer, a na licima ostala dva amerikanca se iz aviona primećuje da su još u čudu od "prilagođavanja ekipi"...

matricniStampac

pre 7 godina

Egoizam na najvišem nivou. Pruži ruku, dostojanstveno prihvati poraz. Ugledaj se na Novicu. A lakat i rame se obično sviraju za faul u napadu, bio flop ili ne.

Jokas

pre 7 godina

Lazic i simonovic samo cekaju da ih neko pipne kako bi se bacili kao da ih je puska ubila. Ostali igraci su korektni, ali ova dvojica su zaista veliki padavicari.

црна овца друштва

pre 7 godina

Слика (Лазићево бацање) само је доказ више да то није фрустрација како ви овде пишете (јер очигледно од некога не смете реално да сагледате ствари), него непобитна чињеница

killy81

pre 7 godina

Hajde ti prvo sebe dovedi u red, da ličiš na košarkaša a ne na amatera sa viškom kilograma pa onda možda, ali samo možda možeš da pričaš o momcima koji su ove godine rušili najbolje klubove Evrope. Ne znam, možda ovi iz EL ništa ne znaju pa su slučajno dvojicu "padavičara", kako ih ti zoveš, uvrstili među kandidate za najboljeg defanzivca Evrope.

mikson82

pre 7 godina

Jel "padavičar" i onaj koga je baklja pogodila u glavu?
Jel padavičar i gosn. Birča koji je pao sedam osam puta?
Novica busadžija nije padavičar, on se lakta i oko njega svi padaju, lik jednostavno uvek kasni sa blokom potura nogu i lakta se i 75% njegovih blokova je faul u napadu. Voleo bih samo da neko napravi klip sa njegovim postavljanjem blokova pa da se malo smejemo :)

Hajde pozzz do sledećeg dranja i kukanja u najavi.

Samo lagano

pre 7 godina

Zanimljivo je to sto oni ovako nesto lupe i onda se nadje stotine ljudi koji se prepiru dal je on u pravu, zasto jeste ili nije.
Sve je to samo sport, nekad dobijes nekad izgubis.
Sto pre to shvatite imacete manje sedih dlaka. :)
Sportski pozdrav.

Ljuba

pre 7 godina

Dobro, ko gubi ima pravo da se ljuti, ali mislim da nije u redu reći da smo ceo tim padavičara - Branko, Simon i možda Mitar foliraju, ali ne radi to ceo tim.

Lord

pre 7 godina

Kad Lazic, Jovic, Simonovic naprave faul i podignu ruku bez da traze objasnjenje od sudije, FkCZ ce dobiti utakmicu bez penala, ofsajd gola ili crvenog kartona.

Savatiye

pre 7 godina

E, ako to ti kažeš, onda mora da je tako!
A mučeni Novica, više ležao na parketu nego što je bio na nogama. Ratkovica takođe. Samo što ti tako objektivan nisi mogao da vidiš.
Posebna je priča suđenje u utakmicama sa KKP. Zvezdini igrači sačuvali u EL najbolje igrače i retko kada napravili po tri lične ali u ABA ligi i KRK i naravno kasnije u KLS imaće mnogo problema sa Vrapcem, Ratkovicom, Andrićem, Marinkovićem, Lukovićem i ostalim vedetama u crno-belom. Na Hečeru će sigurno biti svirano bar 10-12 prekršaja.

a sad nastavite da kmečite

pre 7 godina

Baš se brzo uklopio u čuveni sportski duh ovog kluba. Šteta što nije Dule još na klupi, možda bi se i potukao na prvom derbiju:)

Batko

pre 7 godina

Pa kad pre mu Zvezda nabila kompleks ???
Aj, za ove mucenike odavde kapiram... ali ovaj nesretnik... Izgleda da cim zaigras za Zagorce, momentalno oglupavis ?!

Istina

pre 7 godina

Svako realan mora da prizna da je trenutak koji je prelomio meč bio onaj pad Simonovica. Jedva ga je dodirnuo Gordon, ovaj pao kao pokosen. Zabrinjavajuće je da jedna El ekipa koja je toliko kvalitetnija od Partizana pada na svaki kontakt.

црна овца друштва

pre 7 godina

Нису џабе железничари издали оно саопштење и створили притисак на судије, да синоћ три очигледа флопигна не смеју да суде...па онда шлаг на торту онај моравац који је Гудурић одиграо пре тројке на крају треће четвртине кад је меч и преломљен

dany2806

pre 7 godina

Vidjećeš ti u Play-Off-u ko su pravi padavičari,kad budemo imali motiv da vas nabijemo.A što se tiče padavičara sinoć je najveći padavičar bio vaš kapiten Novica koji dva-tri puta biva izuven iz patika...Još ih traže po hali u Nišu...

das

pre 7 godina

Tako je majstore,ljiga Lazic i onaj simon koji je umislio da je BOG,al neka kad im dodje neki ozbiljni sudija tehničke podeli i ćao,sistemski ih uče da biju po rukama a nikad ne preiznaju sportski faul.

LJUBA SLOG

pre 7 godina

Rodjeni,ti si realno igrac za KK Konstantin (bez omalovazavanja doticnog kluba) a Hecer je za tebe izmislio kosarku...nemoj mnogo da pricas,cestitaj protivniku i cuti...pametniji si!

kkpartizan

pre 7 godina

Da se ne lazemo, ono sto je Simonovic uradio je sramno, posle toga se nadovezali i Guduricevi koraci. Gordono, navikni se, SNS ekipa radi punom parom, a Simonovicu i Lazicu treba novi obraz, posto ga nemaju.

nesa80

pre 7 godina

partizan je kao tim katastrofa ali si potpuno u pravu,obicni foliranti koje je sudija pogurao do pobede,mogao bi i koji sut sa distance da pogodis nisi centar.nije mi jasno kolike zvezda ima komplekse kad jedva dobija najlosiji partizan u istoriji a oni nikad jaci

dany2806

pre 7 godina

Vidjećeš ti u Play-Off-u ko su pravi padavičari,kad budemo imali motiv da vas nabijemo.A što se tiče padavičara sinoć je najveći padavičar bio vaš kapiten Novica koji dva-tri puta biva izuven iz patika...Još ih traže po hali u Nišu...

Glavni arhivator

pre 7 godina

Nije mi jasno jedno, kako skoro svaki stranac, ustvari ne samo stranac, kada dodje u Partizan, poprimi tu mrznju...ja to kod Zvezdinih igraca nisam nikada video, osim mozda kod Blazica, koji je umeo da bude pokvaren, ali ljudi, ja Zvezdine igrace posle bilo kakvog poraza nisam video da kukaju, ovo je nenormalno, ne secam se jos da su igraci Partizana cestitali pobedu a da ne spomenu neki po njima nepravedni detalj, jednostavno, kako ko dodje u taj klub, pocne isto da se ponasa, mrzna, prezir, netrpeljivost, ovaj odigrao 3 utakmice i vec hoce da se bije na terenu i da proziva, ne razumem stvarno. Pozdrav.

the_nuts

pre 7 godina

Gordon je tokom 26 minuta na parketu postigao osam poena (2/4 dva, 1/5 tri) uz tri skoka i četiri izgubljene lopte.
Sta reci o igracu sa ovakvim ucinkom i o coveku koji posle toga kritikuje protivnika..!? Pa sve i da jesu padavicari,bolje da si bio samokritican i objasnio svoju partiju,bio bi veci i spirtista i covek!

bahati dođoši partizanski

pre 7 godina

Samo u naprednoj prciji Cz ima 6 kupa a Partizan 5. Napredno!
(ej bre, 20. februar 2017 14:15)

Žalite se svom Dačiću,
što je doveo Vučića na vlast.

Ivan

pre 7 godina

Gordon, Bircevic, i Velickovic su juce svako po jednom udarili igrace Zvezde bez lopte, postoje svi moguci video zapisi. To je naslednje koje je ostavio Vujosevic.

Kum

pre 7 godina

Tako je majstore,ljiga Lazic i onaj simon koji je umislio da je BOG,al neka kad im dodje neki ozbiljni sudija tehničke podeli i ćao,sistemski ih uče da biju po rukama a nikad ne preiznaju sportski faul.
(das, 20. februar 2017 13:43)

Ala si se nalupao...

Hoces da kazes da su u KLS sudije ozbiljnije nego u EL? Laza igra odbranu telom (!) a ne rukama, a sto se tice lupanja rukama tu si kod KKP na dobrom mestu jer drugacije odbranu skoro pa ne znaju da igraju. I da, Laza je u uzem izboru za defanzivca godine i to u EL! Ali oni nemaju pojma, jel?

I kako da priznas faul koji nije postojao? Dok na drugoj strani dozvoljavaju sve i svasta?

Kako vas bre nije sramota da izmisljate? Da vas sudije nisu titrovale ne bi vam ostalo igraca za drugo poluvreme.

Nenad

pre 7 godina

Da se ne lazemo, ono sto je Simonovic uradio je sramno, posle toga se nadovezali i Guduricevi koraci. Gordono, navikni se, SNS ekipa radi punom parom, a Simonovicu i Lazicu treba novi obraz, posto ga nemaju.
(kkpartizan, 20. februar 2017 13:35)
Ma da i u Evroligi imamo 12 pobeda zbog sudija i SNS ekipe.

mikson82

pre 7 godina

Jel "padavičar" i onaj koga je baklja pogodila u glavu?
Jel padavičar i gosn. Birča koji je pao sedam osam puta?
Novica busadžija nije padavičar, on se lakta i oko njega svi padaju, lik jednostavno uvek kasni sa blokom potura nogu i lakta se i 75% njegovih blokova je faul u napadu. Voleo bih samo da neko napravi klip sa njegovim postavljanjem blokova pa da se malo smejemo :)

Hajde pozzz do sledećeg dranja i kukanja u najavi.

Široki pogledi

pre 7 godina

Samo u naprednoj prciji Cz ima 6 kupa a Partizan 5. Napredno!
(ej bre, 20. februar 2017 14:15)

Da ne pričamo o fudbalu gde je Partizan skoro sustigao zvezdu po titulama što bi se u SFRJ smatralo neučnom fantastikom!!!

Who bre?

pre 7 godina

Cekaj bre, vi ste ocekivali pobedu? Hahahahahaha...
Alo bre JOHN DOE ko si ti, pa tebi je ovo vrhunac karijere, nikad niko cuo za tebe, nisi skrpio jednu zdravu sezonu u karijeri (u CSKA u "najboljoj sezoni" nisi imao ni celih 7p po utakmici), a imas 29g!
Sa takvim ponasanjem (oce covek da se bije sa Thompsonom iz cista mira) ces izleteti i iz "institucije" posto ti je STRASAN ucinak (8p za 26min)!!!
Cuti, pokrij se usima i igraj dok imas priliku...nece dugo trajati!

Batko

pre 7 godina

Panteri,dobili ste i ja vam čestitam.Ali i sami znate da su sudije navlačile,da su bili koraci Gudurića,da smo igrali bez trenera i trojice igrača egal sa vama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 20. februar 2017 18:39)

Navlacile sudije , tako sto su Dzenkinsu uvalile dve greske koje nemaju veze sa mozgom i izbacile napolje ?
Navlacile sudije , tako sto Lazica trojica odvaljuju na ulazu , a oni sviraju samo aut ?
Navlacile sudije, tako sto sviraju svaki deseti pogresno postavljen blok od Novice koji konstantno udara i bije, jer kasni sa postavljanjem ?

Kukate za Guduricevu trojku (nisu bili koraci) kao da je ona odlucila pobednika, za razliku od Drobnjakove kojom ste se i hvalili ??? Pa sta ste radili ostalih 10 min , tj poslednju cetvrtinu?

Tri igraca ? Racunas i Koprivicu koji igra 3,5 min protiv Karposa ? Da je "ubica Koprivica" igrao sigurno bi ste dobili ? A, Voltersa, Bjelicu, Dangubica, to se ne racuna ????

Razumem da ste se ponadali da mozete da dobijete, to je ok, ali realnost je 15-20 poena razlike u najgorem slucaju za Zvezdu.
O, licemerstvu necemo sada...O, bolesti tvojih drugara mutavaca koji pisu i sumnjaju da je Zvezda "organizovala trovanje igraca Partizana", isto necemo sada...

Ja

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Naravno puno uspeha u Ligi Sampiona gde nema ni jednog sampiona. Zamenjene su uloge, sada vi slavite jednu pobedu godisnje protiv nas, u nama nebitnoj tekmi, kao da ste osvojili ligu.

Sabre

pre 7 godina

partizan je kao tim katastrofa ali si potpuno u pravu,obicni foliranti koje je sudija pogurao do pobede,mogao bi i koji sut sa distance da pogodis nisi centar.nije mi jasno kolike zvezda ima komplekse kad jedva dobija najlosiji partizan u istoriji a oni nikad jaci
(nesa80, 20. februar 2017 13:56)

Grobarski svet fantazije, da ne kazem Vujosevicev Zabavnik je nesto sto ne prestaje da me fascinira. Prijatelju, igrali smo sa jednako desetkovanim timom kao vi, s tim da smo prosli put mi bili desetkovani a vi ne. Taj isti prosli put je pala jedna od najepskijih kradja u istoriji nase kosarke i ti i dalje imas obraza da pricas o nekom sudjenju. Mene vi stvarno fascinirate, ali stvarno.

iva

pre 7 godina

Sta je s ovim cokoladnim koji dodju u srpskom klubu, Everton lecio frustracije protiv Zvezde prosle godine, pa onda juce protiv Rada, sinoc ovaj protiv Zvezde. Pitam se zasto to ne rade Dzenkins, Tompson, Kanga i ostali?? Hmmm, mada dobro, svaki stranac koji dodje u srpskom klubu dobija instrukcije kako da se odnose prema rivalima (narocito protiv vecitih) :)) Tu se mi razlikujemo mutavci :)

ministar

pre 7 godina

U svakom ozbiljnom klubu kod skautiranja i dovodjenja igraca bitna strana je kakva je licnost van parketa.Kod partizana izgleda traze kontra osobine

Pedja

pre 7 godina

Pa kad će više tih 30 razlike? Slušamo već 3 godine kako ćemo dobiti 30 razlike, a ono Belošević mora da nateže, truje se hrana i jedva pobeda... Mi smo vas metlali do +41 :)
(BigBoca, 20. februar 2017 19:57)
To je bio jedan od vasih najjacih timova i pobedili ste nase kadete od kojih smo jedva skupili petorku da izadjemo na derbi. Takve pobede bi se normalan covek stideo. Prosle sezone smo vas odrali preko 30 razlike u prvoj utakmici plejofa. Ne vase kadete nego seniorski tim. Al' sta ocekivati od navijaca koji otimaju dreseve devojcicama od 7g!!!

santa justa

pre 7 godina

Slušamo već 3 godine kako ćemo dobiti 30 razlike, a ono Belošević mora da nateže, truje se hrana i jedva pobeda... Mi smo vas metlali do +41 :)
(BigBoca, 20. februar 2017 19:57)
Nama je dovoljno da vas dobijemo 41 put sa +1 :)

Savatiye

pre 7 godina

E, ako to ti kažeš, onda mora da je tako!
A mučeni Novica, više ležao na parketu nego što je bio na nogama. Ratkovica takođe. Samo što ti tako objektivan nisi mogao da vidiš.
Posebna je priča suđenje u utakmicama sa KKP. Zvezdini igrači sačuvali u EL najbolje igrače i retko kada napravili po tri lične ali u ABA ligi i KRK i naravno kasnije u KLS imaće mnogo problema sa Vrapcem, Ratkovicom, Andrićem, Marinkovićem, Lukovićem i ostalim vedetama u crno-belom. Na Hečeru će sigurno biti svirano bar 10-12 prekršaja.

kkpartizan

pre 7 godina

Da se ne lazemo, ono sto je Simonovic uradio je sramno, posle toga se nadovezali i Guduricevi koraci. Gordono, navikni se, SNS ekipa radi punom parom, a Simonovicu i Lazicu treba novi obraz, posto ga nemaju.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Kad pre nauce da mrze? Sta je trebalo Zvezdini igraci da rade posle provokacija u Pioniru, onakvog sudjenja, 6 tehnickih, bre!? Jedno je evidentno. Kako kroce u taj zagrebacki kutak, odmah ih zadoje mrznjom. Kad je neki Zvezdin igrac slicno izjavio?

скоба

pre 7 godina

Ко нађе снимак Партизанове утакмице у Евролиги , домаћој лиги, Аба лиги, где је њиховом играчу суђен фаул, а да се тај играч није бунио, иронично смејао, тражио објашњење грлећи судију, хватао за главу, има од мене гајбу пива. Напомена мала: Тај играч не сме да буде Миленко Тепић, човек је стбарно поштен. Звездини играчи, нарочито Лазић и Симоновић то исто раде, и то јако иде на живце, али бар се ви не јављајте, јер вам је то деценију и по заштитни знак

Šalabajzer bez pirinča

pre 7 godina

Uuu, nije ti trebalo ovo, sinko! Sad će Lazić I Simonović stvarno da te čuvaju u finalu plej ofa. A tek Dzenkins kad te bude dohvatio, daj Bože da vidiš tablu, a kamoli šutneš na koš!

Mich

pre 7 godina

Lazic i Simonovic samo igraju vrhunsku EVROPSKU odbranu, brzim nogama se na vreme postaviti ispred napadaca, to sto partizan igra samo LIGU SAMPIONA pa ne mogu da se adaltiraju na ovako nesto nije nas problem SAMO IH GAZI ZVEZDO JOOOS...

Batez

pre 7 godina

Nek si im kazao igracino!Bolje brini o tim trulim kolenima i koliki si amater,pusti sampionski tim!Uzmi pod ruku onog robinsona,svratite u bilo koji kraj,ne mozete u basketu dobiti nikoga jado!

video čovek odma s kim ima posla

pre 7 godina

Smešniji pad od onog Simonovićevog sa kraja 3/4 nisam u životu video. A naše iskusne internacionalne sudije "nasele" i svirale faul u napadu.

miško

pre 7 godina

Gudurina trojka.,tako normalna ali gde je poslao Novicu ubicu to nije normalno.Skinuo je Williamsa.Potez godine.Tegi to nije video,slepac.Radonja,pošalji Gudurića da se izvini starim asu.Objavite već jednom komentar.

BBRS

pre 7 godina

Дечко, ниси компетентан да говориш о Звезди и њеним играчима.
Од сад, кад поменеш Звезду, да устанеш у став мирно.
А што се тебе као играча тиче, ти си само још један у низу превара од играча плаћеника, ништа више од тога.

Bezidejni Partizan

pre 7 godina

Očigledno se Gordon nadao ponavljanju kriterijuma suđenja sa ligaške utakmice. Tipična taktika Partizana ove sezone je to da kad je protivnik bolji, oni nastoje da igru protivnika poremete grubom igrom. To nije bio slučaj samo protiv Zvezde, već i u Ligi šampiona, pa i u ABA ligi.

a sad nastavite da kmečite

pre 7 godina

Baš se brzo uklopio u čuveni sportski duh ovog kluba. Šteta što nije Dule još na klupi, možda bi se i potukao na prvom derbiju:)

Ja

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Naravno puno uspeha u Ligi Sampiona gde nema ni jednog sampiona. Zamenjene su uloge, sada vi slavite jednu pobedu godisnje protiv nas, u nama nebitnoj tekmi, kao da ste osvojili ligu.

Delija93

pre 7 godina

Kao sto sam prosli put rekao da je Partizan bio bolji, ovaj put je to bila Zvezda. Nije mi jasno zasto morate srozati sve sto je lepo. Spominjete povrede. Nama je Dangubic povredjen, Wolters, Bjelica, Dobric igrao sa frakturom prsta. Svi glume neke navijace pljuju Delije da su zlo (isto i Delije rade). U porodici imaju bar jednog clana kome je drazi klub sa suprotne strane. Svi su po meni primitivcine iskompleksirane bezvredne.

Ja

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Naravno puno uspeha u Ligi Sampiona gde nema ni jednog sampiona. Zamenjene su uloge, sada vi slavite jednu pobedu godisnje protiv nas, u nama nebitnoj tekmi, kao da ste osvojili ligu.

DedaMiloje

pre 7 godina

Od sad vas zovem patrikovci, to vam je glavni bot i trol na vestima, tako da i vi niste bolji od njega. I šta kažete patrikovci, niste uzeli opet trofej, biće bolje, sledeće sezone, možda opet udjete u finale.

Nenad

pre 7 godina

Слика (Лазићево бацање) само је доказ више да то није фрустрација како ви овде пишете (јер очигледно од некога не смете реално да сагледате ствари), него непобитна чињеница
(црна овца друштва, 20. februar 2017 13:38)
Aha, a kako to da bas niko u Evroligi nije to rekao na racun Zvezdinih igraca?

Istina

pre 7 godina

Svako realan mora da prizna da je trenutak koji je prelomio meč bio onaj pad Simonovica. Jedva ga je dodirnuo Gordon, ovaj pao kao pokosen. Zabrinjavajuće je da jedna El ekipa koja je toliko kvalitetnija od Partizana pada na svaki kontakt.

Delija93

pre 7 godina

Kakve teorije zavera kakve gluposti.... Igraci sami su rekli da je u ovom slucaju Zvezda bila bolja. Sta odma neke zavere namestanja...Srbi. CSKA, Fener Real i ostali imaju vise para od Zvezde pa nikom nista.

Nenad

pre 7 godina

Zanimljivo je da niko zivi u Evroligi na racun Zvezdinih igraca to nije rekao, a ovi to jedini tvrde.Ovo izgleda znaci da je ovaj klub ponovo poceo sa svojom prljavom kampanjom.

Ja

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Naravno puno uspeha u Ligi Sampiona gde nema ni jednog sampiona. Zamenjene su uloge, sada vi slavite jednu pobedu godisnje protiv nas, u nama nebitnoj tekmi, kao da ste osvojili ligu.

matricniStampac

pre 7 godina

Egoizam na najvišem nivou. Pruži ruku, dostojanstveno prihvati poraz. Ugledaj se na Novicu. A lakat i rame se obično sviraju za faul u napadu, bio flop ili ne.

bicei20razlike

pre 7 godina

Gordone,ako kojim slucajem budete igrali u aba ligi sa nama zavrtecemo ti mozak i tuci sa minimum 20 razlike.Onda ces misliti da si na balerini u luna parku i vrtesci nekoj pa ces padati,padati i padati. Nego gde si ti bio svih ovih godina?

Samo lagano

pre 7 godina

Zanimljivo je to sto oni ovako nesto lupe i onda se nadje stotine ljudi koji se prepiru dal je on u pravu, zasto jeste ili nije.
Sve je to samo sport, nekad dobijes nekad izgubis.
Sto pre to shvatite imacete manje sedih dlaka. :)
Sportski pozdrav.

Ajvanho

pre 7 godina

Decko manje pricaj a vise radi, igra ti je na nivou prosecnog prvoligasa koji ima sut iz igre 25%. Doveden si da napravis razliku s obzirom na tvoj minuli rad i ligu u kojoj trenutno igras, a ti nista nisi pokazao osim sto si aktivan na drustvenim mrezama

Kum

pre 7 godina

Engleski mu ne ide bas od ruke, a bruka KKP ovakvim izjavama.

Brale, ti si zaradio jos nekoliko licnih zbog konstantnog laktanja i udaranja, a pogotovo za kidanje dresa protivnika, tako da bi bolje bilo da cutis umesto da brukas klub.

REALAN

pre 7 godina

Ja licno bih se zapitao da sam na njegovom mestu u koj sam klub dosao i dali cu i u takvom opstati. Realno bez vredjanja jasno je svima nama da je dobio sansu da iako je van forme igra. To sto ovakvim izjavama se dodvorava navijacima je jedna druga stvar ali je to kratkog daha Prave vrednosti sportiste se vide a ovakvih bukaca ima puno vec u nasem sportu na svim stranama i ekipama.Fer i posteno je da se pruzi ruka boljem trenutacnom i cestita a ovakav komentar pokazuje samo nemoc i frustraciju.

killy81

pre 7 godina

Hajde ti prvo sebe dovedi u red, da ličiš na košarkaša a ne na amatera sa viškom kilograma pa onda možda, ali samo možda možeš da pričaš o momcima koji su ove godine rušili najbolje klubove Evrope. Ne znam, možda ovi iz EL ništa ne znaju pa su slučajno dvojicu "padavičara", kako ih ti zoveš, uvrstili među kandidate za najboljeg defanzivca Evrope.

Batko

pre 7 godina

Pa kad pre mu Zvezda nabila kompleks ???
Aj, za ove mucenike odavde kapiram... ali ovaj nesretnik... Izgleda da cim zaigras za Zagorce, momentalno oglupavis ?!

Taske

pre 7 godina

Da je ovo makar rekao velickovic pa i da covjek razume ali ni to ne bi bilo u redu prema protivniku,a odakle ovom panju prava da ovo kaze lik koji sutira 1/5 za tri poena i izgubi 4 lopte momce idi vjezbaj i postigni nesto u karijeri pa onda mozes da budes bahat

posmatrač

pre 7 godina

"iva"......Misliš li da smo malko pobrkali padeže!??? Ili ti je to prirodno usađeno!!!!
Uostalom, deco, lep je dan, sunce, izađite malo napolje, prošetajte, uživajte u prirodi...proćiće vam mladost u komentarima deco!!!!

Shearer

pre 7 godina

Ja sam zadovoljan kako je Partizan odigrao i veoma mi je drago da nema ko da čuva Gordona pošto je kao buldožer u odnosu na sve Zvezdine bekove. Takođe i za Pota mogu reći da može da bude od velike koristi u rotaciji. Što se tiče suđenja tu nema šta da se komentariše pošto je za obe simulacije Simonović zaslužio tehničku a morao je barem jednu da dobije. Isto u dve situacije Zvezdi je poklonjena lopta posle auta i iz jedne je Partizan primio trojku. I onaj smešan faul nad Lazićem kada ga je Majstorović blokirao.

Ljubisa livac

pre 7 godina

@drobnjak iz auta

A tvoj nick dovoljno govori cime se ti hvalis. Dvostruki arsini ? Vi se sve niste radovali pobedama kada ste imali veci budzet.

Igor

pre 7 godina

Videli od Duletovih pulena. Još uvek ste zaraženi... Samo vi prozivajte i kukajte. Iskreno, nije ni nama bilo lako... Ali sada je naše vreme...

Milko Đurovski

pre 7 godina

Kad bude borba za prsten ti padavicari ce ti servirati metlu sa 30 poena razlike u pobedama u proseku@@@Corleone
Brzo zaboravljas...
"Sad će stoka da vas na...., tries razlike..."

FK Kairatgorec iz Sasulice

pre 7 godina

Čovek u pravu 100%. Simonović i Lazić ko Tihi i Prle ali samo u smislu glume. Umesto da dobiju x tehničkih ovi ih još darivaju faulom. Ali dobro, "slepci" ne vide. Prave ljudi od košarke sprdačinu. Simonović posle trice već leži. Pravi puleni isto takvog četverookog predsednika. I još nešto, ako vam ne paše Mitrović slobodno ga pošaljite nama u Partizan. To je primer sportiste i jedino što vredi u vašem kluba i naravno Radonja bez kojeg ste goli k.

црна овца друштва

pre 7 godina

Слика (Лазићево бацање) само је доказ више да то није фрустрација како ви овде пишете (јер очигледно од некога не смете реално да сагледате ствари), него непобитна чињеница

црна овца друштва

pre 7 godina

Нису џабе железничари издали оно саопштење и створили притисак на судије, да синоћ три очигледа флопигна не смеју да суде...па онда шлаг на торту онај моравац који је Гудурић одиграо пре тројке на крају треће четвртине кад је меч и преломљен

Jokas

pre 7 godina

Lazic i simonovic samo cekaju da ih neko pipne kako bi se bacili kao da ih je puska ubila. Ostali igraci su korektni, ali ova dvojica su zaista veliki padavicari.

BigBoca

pre 7 godina

Kad bude borba za prsten ti padavicari ce ti servirati metlu sa 30 poena razlike u pobedama u proseku
(Corleone, 20. februar 2017 13:40)

Pa kad će više tih 30 razlike? Slušamo već 3 godine kako ćemo dobiti 30 razlike, a ono Belošević mora da nateže, truje se hrana i jedva pobeda... Mi smo vas metlali do +41 :)

Lucho

pre 7 godina

Ne mogu da verujem da neko proziva Simona i Lazica oni su borbeni igraci koji daju maksimum u odbrani nekad u nakaradnom kriterijumu mozda i urade nesto slicno flopingu jer ne znaju vise sta da rade,uglavnom floperi nisu.

LJUBA SLOG

pre 7 godina

Rodjeni,ti si realno igrac za KK Konstantin (bez omalovazavanja doticnog kluba) a Hecer je za tebe izmislio kosarku...nemoj mnogo da pricas,cestitaj protivniku i cuti...pametniji si!

VUK

pre 7 godina

i kako sad kada CZ bude domaćin da se ne očekuju "majmunski" krici?Neko strancima u FK i KK Partizan treba da objasni težinu odnosa komšijskih klubova.Nije njihovo da se mešaju u događaje koje ne razumeju. Dovedeni su i plaćeni da igraju a ne da ulaze u rasprave sa navijačima .Kada neko bude povređen biće kasno.

rules

pre 7 godina

u kosarkaskom recniku, i recniku kosarkaskih sudija se rec flop koristi za simuliranje... Tako da je covek mislio da puno simuliraju a ne da ih uvredi na neki drugi nacin.

ej bre

pre 7 godina

Ne razumem sta se grobari zale, pa sudjenje je opet bilo na Zvezdinu stetu
(Ds, 20. februar 2017 16:05)

Molim? Pa definitivno nemate srama! Odvratno. Raduj se i priznaj bar. Ovo je bila pljacka! Posle ove utakmice vise ne mislim da FMP ima bolji tim. Samo uz pomoc sudija ste ovo dobili.

veliki cezar

pre 7 godina

Sve je krivo...sudije, koraci, kos od tablu, padanje, salmonela, baklje, proliv...samo nisu krive izgubljene lopte kkp. 21 komat...rodjaci.

Patrick

pre 7 godina

Lazic ide na ulaz a cetvorica ga ubijaju, a Belošević pokazuje aut.
(malosasavooo, 20. februar 2017 15:57)

Nije Belosevic sudio ne spinuj krcunovac.

Ljuba

pre 7 godina

Dobro, ko gubi ima pravo da se ljuti, ali mislim da nije u redu reći da smo ceo tim padavičara - Branko, Simon i možda Mitar foliraju, ali ne radi to ceo tim.

nik sloter

pre 7 godina

Panteri,dobili ste i ja vam čestitam.Ali i sami znate da su sudije navlačile,da su bili koraci Gudurića,da smo igrali bez trenera i trojice igrača egal sa vama.

KRIGER

pre 7 godina

Nije mi jasno jedno, kako skoro svaki stranac, ustvari ne samo stranac, kada dodje u Partizan, poprimi tu mrznju...ja to kod Zvezdinih igraca nisam nikada video, osim mozda kod Blazica, koji je umeo da bude pokvaren, ali ljudi, ja Zvezdine igrace posle bilo kakvog poraza nisam video da kukaju, ovo je nenormalno, ne secam se jos da su igraci Partizana cestitali pobedu a da ne spomenu neki po njima nepravedni detalj, jednostavno, kako ko dodje u taj klub, pocne isto da se ponasa, mrzna, prezir, netrpeljivost, ovaj odigrao 3 utakmice i vec hoce da se bije na terenu i da proziva, ne razumem stvarno. Pozdrav.

@(Glavni arhivator, 20. februar 2017 14:54)


Pa vidis, sve je to tako normalno ako znas da ideologija tog kvazi-kluba vuce poreklo iz zagrebacke im pra-postojbine gde su specijalizovali tu patolosku mrznju prema svemu sto dolazi sa ove nase strane.

miki

pre 7 godina

Nisu su bas svi, tri-cetri igraca, i naravno Belosevic, Jovcic i Vojinovic, u glavnim ulogama, kad se lomi mec, kao i u polufinalu ABA 2014...

Sasa

pre 7 godina

Simonovic,Bircevic,Lazic, sve je to Rakoceviceva skola, kad nu pipnes loptu protrese ga struja, a o insceniranju faula u napadu da ne pricam. Mrtva trka izmedju simonovica , Lazica i Bircevica.
A tako smo mrzeli Spaqnce zbog istih ovakvih "poteza". Sad , vidim svi na strani Lazica. kakvo licemerje.

"Bitno da ide u moju korist, zrtve se ne broje." Posle nam kriv djavo kad se neko tako ophodi prema nama.

Bjelica

pre 7 godina

Ovaj se zlopati i sa maternjim jezikom, a kao nece sa velikom Crvenom zvezdom! Nego reci ti nama Gordzou, sada kada si se vec oglasio koji trener je trazio da ima kljuceve od tvog stana, da te proverava kada dolazis gajbi i da li citas lektiru? Mala pomoc za citaoce ovog komentara, radnja je smestena u Moskvi ;)

Vinjak

pre 7 godina

Sve sve ali da moraju da nam truju igrače kako bi osvojili kup pa to je dno dna mislio sam da nemoze gore od PP aparata ali ste me razuverili panteri trovači

Lord

pre 7 godina

Kad Lazic, Jovic, Simonovic naprave faul i podignu ruku bez da traze objasnjenje od sudije, FkCZ ce dobiti utakmicu bez penala, ofsajd gola ili crvenog kartona.

das

pre 7 godina

Tako je majstore,ljiga Lazic i onaj simon koji je umislio da je BOG,al neka kad im dodje neki ozbiljni sudija tehničke podeli i ćao,sistemski ih uče da biju po rukama a nikad ne preiznaju sportski faul.

nesa80

pre 7 godina

partizan je kao tim katastrofa ali si potpuno u pravu,obicni foliranti koje je sudija pogurao do pobede,mogao bi i koji sut sa distance da pogodis nisi centar.nije mi jasno kolike zvezda ima komplekse kad jedva dobija najlosiji partizan u istoriji a oni nikad jaci

Knez

pre 7 godina

Tako je, Baba Simona na prvom mestu konstantno se trza i bacaka nešto, pa onda ide don provokacione Lazara, a tu su i Jovara i Lukara odlično rade glumu... Ma RudY Fernandez da im pozavidi na umešnosti koji je propo i izgubio identitet zbog takve igre! Iz ovog tima Zvezde samo je Dženkins za primer, a na licima ostala dva amerikanca se iz aviona primećuje da su još u čudu od "prilagođavanja ekipi"...

ej bre

pre 7 godina

ja ne znam da je ikada ijedan igrac bilo koje od ove dvije ekipe izjavio bilo sta slicno,sram nek ga bude
(vujadin, 20. februar 2017 15:31)

Boli njega uvo za zvalavog. Ostali se verovatno plase.

cvs

pre 7 godina

Simona gotivim i ako igra za zvezdu, ali postao je gori od de koloa sto se tice padanja. Glumi covek za sve pare. Ali polako, ovo i onako ne znaci nista, bice vaznijih utakmica pa ni flop nece da pomogne!!!

ganci

pre 7 godina

ovoloko maste u trazenju izgovora za poraz ni kod brace grim strasni ste i jadni i opet da vam kazem ljubav prema svom klubu ne znaci mrznju prema protivnicima a ovog gordona necu ni da komentarisem cista glupost da on uopste sutira neku trojku mogao je da tablu slomi a imate bircu koji je mislim bacio 3od3

Antiteza

pre 7 godina

...ovo navlačenje za stub srpstva upada u oči svakom strancu.,,
(duh sa sekirom, 20. februar 2017 20:51)
100 %. Evo pitaj Djenku!

zoran

pre 7 godina

Lazic je ubedljivo najpodliji igrac koji je na ovim prostorima igrao, tu dileme nema.
No, Gordon je ,takodje, konfliktna licnost i to je jasno kao dan.
obojica pomenutih trebaju strucnu pomoc.

neko iz mase

pre 7 godina

Kakva paljevina od decice umislile da su neke face pa se obracaju coveku koji niti cita komentare debilaste a kamoli da ce te ga videti uzivo negde osim mozda na tekmi. Inace sto se tice njega bio je paklen igrac pre 5 godina a na ovom Kupu se samo na trenutke pokazalo svoju nekadasnju klasu. Mozda se vrati upotpunosti nakon sezone u Partizanu ali da ce ostati vrlo tesko.

Marko Nikolić

pre 7 godina

Sve već rečeno: Obrazac ponašanja i mržnje već usvojen, ispoljen.
Obe ekipe igrale nekomopletne, pod povredama, ali što je to je.Zvezda igrala mnogo jače utakmice, više ih odigrala, pa sad to neko poredi.
Grešaka sudijskih uvek bilo i biće.
Sramota je da se svaka utakmica igra pod neverovatnim nabojem, pritiskom, biti ili ne biti.
Dokle više? Da li samo Partizan ima pravo da bude nešto i niko više?
Ugledajte se na gospodu iz Evrolige: Ko izgubi čestita i prizna, idemo dalje. Ali avaj jedina svadja/ posle Zvezdinih utakmica/ u Evroligi je bila sa Obradovićem, potomkom škole mrzitelja i kompleksaša.

Realan

pre 7 godina

Boze, Boze koji komentari !!! Danas je utorak, proslavili ste, osvojili, radovali se kao mala deca... Uzmite snimak utakmice, pogledajte bez tenzija, objektivno i videcete gde je prelomljena utakmica, ko je prelomio... U uglu svoje sobe, pred ogledalom, pogledajte sebe u oci i tamo dajte ocenu sudija i da li je navlaceno za CZVFMP, ne morate javno... Ja Partizan volim i kad gubi i kada pobedjuje, nismo isti!

Делије КНН

pre 7 godina

Ти да иоле нечеме вриједиш не би дошао у партизан који је постојао у Србији само као миљеник власти и зато што није српски већ клуб свих народа и народности.

kkpartizan

pre 7 godina

Da se ne lazemo, ono sto je Simonovic uradio je sramno, posle toga se nadovezali i Guduricevi koraci. Gordono, navikni se, SNS ekipa radi punom parom, a Simonovicu i Lazicu treba novi obraz, posto ga nemaju.

FK Kairatgorec iz Sasulice

pre 7 godina

Čovek u pravu 100%. Simonović i Lazić ko Tihi i Prle ali samo u smislu glume. Umesto da dobiju x tehničkih ovi ih još darivaju faulom. Ali dobro, "slepci" ne vide. Prave ljudi od košarke sprdačinu. Simonović posle trice već leži. Pravi puleni isto takvog četverookog predsednika. I još nešto, ako vam ne paše Mitrović slobodno ga pošaljite nama u Partizan. To je primer sportiste i jedino što vredi u vašem kluba i naravno Radonja bez kojeg ste goli k.

Istina

pre 7 godina

Svako realan mora da prizna da je trenutak koji je prelomio meč bio onaj pad Simonovica. Jedva ga je dodirnuo Gordon, ovaj pao kao pokosen. Zabrinjavajuće je da jedna El ekipa koja je toliko kvalitetnija od Partizana pada na svaki kontakt.

video čovek odma s kim ima posla

pre 7 godina

Smešniji pad od onog Simonovićevog sa kraja 3/4 nisam u životu video. A naše iskusne internacionalne sudije "nasele" i svirale faul u napadu.

ej bre

pre 7 godina

Ne razumem sta se grobari zale, pa sudjenje je opet bilo na Zvezdinu stetu
(Ds, 20. februar 2017 16:05)

Molim? Pa definitivno nemate srama! Odvratno. Raduj se i priznaj bar. Ovo je bila pljacka! Posle ove utakmice vise ne mislim da FMP ima bolji tim. Samo uz pomoc sudija ste ovo dobili.

Glavni arhivator

pre 7 godina

Nije mi jasno jedno, kako skoro svaki stranac, ustvari ne samo stranac, kada dodje u Partizan, poprimi tu mrznju...ja to kod Zvezdinih igraca nisam nikada video, osim mozda kod Blazica, koji je umeo da bude pokvaren, ali ljudi, ja Zvezdine igrace posle bilo kakvog poraza nisam video da kukaju, ovo je nenormalno, ne secam se jos da su igraci Partizana cestitali pobedu a da ne spomenu neki po njima nepravedni detalj, jednostavno, kako ko dodje u taj klub, pocne isto da se ponasa, mrzna, prezir, netrpeljivost, ovaj odigrao 3 utakmice i vec hoce da se bije na terenu i da proziva, ne razumem stvarno. Pozdrav.

црна овца друштва

pre 7 godina

Нису џабе железничари издали оно саопштење и створили притисак на судије, да синоћ три очигледа флопигна не смеју да суде...па онда шлаг на торту онај моравац који је Гудурић одиграо пре тројке на крају треће четвртине кад је меч и преломљен

BigBoca

pre 7 godina

Kad bude borba za prsten ti padavicari ce ti servirati metlu sa 30 poena razlike u pobedama u proseku
(Corleone, 20. februar 2017 13:40)

Pa kad će više tih 30 razlike? Slušamo već 3 godine kako ćemo dobiti 30 razlike, a ono Belošević mora da nateže, truje se hrana i jedva pobeda... Mi smo vas metlali do +41 :)

Shearer

pre 7 godina

Ja sam zadovoljan kako je Partizan odigrao i veoma mi je drago da nema ko da čuva Gordona pošto je kao buldožer u odnosu na sve Zvezdine bekove. Takođe i za Pota mogu reći da može da bude od velike koristi u rotaciji. Što se tiče suđenja tu nema šta da se komentariše pošto je za obe simulacije Simonović zaslužio tehničku a morao je barem jednu da dobije. Isto u dve situacije Zvezdi je poklonjena lopta posle auta i iz jedne je Partizan primio trojku. I onaj smešan faul nad Lazićem kada ga je Majstorović blokirao.

Patrick

pre 7 godina

Lazic ide na ulaz a cetvorica ga ubijaju, a Belošević pokazuje aut.
(malosasavooo, 20. februar 2017 15:57)

Nije Belosevic sudio ne spinuj krcunovac.

dany2806

pre 7 godina

Vidjećeš ti u Play-Off-u ko su pravi padavičari,kad budemo imali motiv da vas nabijemo.A što se tiče padavičara sinoć je najveći padavičar bio vaš kapiten Novica koji dva-tri puta biva izuven iz patika...Još ih traže po hali u Nišu...

nik sloter

pre 7 godina

Panteri,dobili ste i ja vam čestitam.Ali i sami znate da su sudije navlačile,da su bili koraci Gudurića,da smo igrali bez trenera i trojice igrača egal sa vama.

Jokas

pre 7 godina

Lazic i simonovic samo cekaju da ih neko pipne kako bi se bacili kao da ih je puska ubila. Ostali igraci su korektni, ali ova dvojica su zaista veliki padavicari.

црна овца друштва

pre 7 godina

Слика (Лазићево бацање) само је доказ више да то није фрустрација како ви овде пишете (јер очигледно од некога не смете реално да сагледате ствари), него непобитна чињеница

zoran

pre 7 godina

Lazic je ubedljivo najpodliji igrac koji je na ovim prostorima igrao, tu dileme nema.
No, Gordon je ,takodje, konfliktna licnost i to je jasno kao dan.
obojica pomenutih trebaju strucnu pomoc.

das

pre 7 godina

Tako je majstore,ljiga Lazic i onaj simon koji je umislio da je BOG,al neka kad im dodje neki ozbiljni sudija tehničke podeli i ćao,sistemski ih uče da biju po rukama a nikad ne preiznaju sportski faul.

Knez

pre 7 godina

Tako je, Baba Simona na prvom mestu konstantno se trza i bacaka nešto, pa onda ide don provokacione Lazara, a tu su i Jovara i Lukara odlično rade glumu... Ma RudY Fernandez da im pozavidi na umešnosti koji je propo i izgubio identitet zbog takve igre! Iz ovog tima Zvezde samo je Dženkins za primer, a na licima ostala dva amerikanca se iz aviona primećuje da su još u čudu od "prilagođavanja ekipi"...

Ljuba

pre 7 godina

Dobro, ko gubi ima pravo da se ljuti, ali mislim da nije u redu reći da smo ceo tim padavičara - Branko, Simon i možda Mitar foliraju, ali ne radi to ceo tim.

Vinjak

pre 7 godina

Sve sve ali da moraju da nam truju igrače kako bi osvojili kup pa to je dno dna mislio sam da nemoze gore od PP aparata ali ste me razuverili panteri trovači

Sasa

pre 7 godina

Simonovic,Bircevic,Lazic, sve je to Rakoceviceva skola, kad nu pipnes loptu protrese ga struja, a o insceniranju faula u napadu da ne pricam. Mrtva trka izmedju simonovica , Lazica i Bircevica.
A tako smo mrzeli Spaqnce zbog istih ovakvih "poteza". Sad , vidim svi na strani Lazica. kakvo licemerje.

"Bitno da ide u moju korist, zrtve se ne broje." Posle nam kriv djavo kad se neko tako ophodi prema nama.

nesa80

pre 7 godina

partizan je kao tim katastrofa ali si potpuno u pravu,obicni foliranti koje je sudija pogurao do pobede,mogao bi i koji sut sa distance da pogodis nisi centar.nije mi jasno kolike zvezda ima komplekse kad jedva dobija najlosiji partizan u istoriji a oni nikad jaci

Nenad

pre 7 godina

Da se ne lazemo, ono sto je Simonovic uradio je sramno, posle toga se nadovezali i Guduricevi koraci. Gordono, navikni se, SNS ekipa radi punom parom, a Simonovicu i Lazicu treba novi obraz, posto ga nemaju.
(kkpartizan, 20. februar 2017 13:35)
Ma da i u Evroligi imamo 12 pobeda zbog sudija i SNS ekipe.

Lord

pre 7 godina

Kad Lazic, Jovic, Simonovic naprave faul i podignu ruku bez da traze objasnjenje od sudije, FkCZ ce dobiti utakmicu bez penala, ofsajd gola ili crvenog kartona.

cvs

pre 7 godina

Simona gotivim i ako igra za zvezdu, ali postao je gori od de koloa sto se tice padanja. Glumi covek za sve pare. Ali polako, ovo i onako ne znaci nista, bice vaznijih utakmica pa ni flop nece da pomogne!!!

Ivan

pre 7 godina

Gordon, Bircevic, i Velickovic su juce svako po jednom udarili igrace Zvezde bez lopte, postoje svi moguci video zapisi. To je naslednje koje je ostavio Vujosevic.

VUK

pre 7 godina

i kako sad kada CZ bude domaćin da se ne očekuju "majmunski" krici?Neko strancima u FK i KK Partizan treba da objasni težinu odnosa komšijskih klubova.Nije njihovo da se mešaju u događaje koje ne razumeju. Dovedeni su i plaćeni da igraju a ne da ulaze u rasprave sa navijačima .Kada neko bude povređen biće kasno.

miki

pre 7 godina

Nisu su bas svi, tri-cetri igraca, i naravno Belosevic, Jovcic i Vojinovic, u glavnim ulogama, kad se lomi mec, kao i u polufinalu ABA 2014...

ej bre

pre 7 godina

ja ne znam da je ikada ijedan igrac bilo koje od ove dvije ekipe izjavio bilo sta slicno,sram nek ga bude
(vujadin, 20. februar 2017 15:31)

Boli njega uvo za zvalavog. Ostali se verovatno plase.

bahati dođoši partizanski

pre 7 godina

Samo u naprednoj prciji Cz ima 6 kupa a Partizan 5. Napredno!
(ej bre, 20. februar 2017 14:15)

Žalite se svom Dačiću,
što je doveo Vučića na vlast.

Kum

pre 7 godina

Tako je majstore,ljiga Lazic i onaj simon koji je umislio da je BOG,al neka kad im dodje neki ozbiljni sudija tehničke podeli i ćao,sistemski ih uče da biju po rukama a nikad ne preiznaju sportski faul.
(das, 20. februar 2017 13:43)

Ala si se nalupao...

Hoces da kazes da su u KLS sudije ozbiljnije nego u EL? Laza igra odbranu telom (!) a ne rukama, a sto se tice lupanja rukama tu si kod KKP na dobrom mestu jer drugacije odbranu skoro pa ne znaju da igraju. I da, Laza je u uzem izboru za defanzivca godine i to u EL! Ali oni nemaju pojma, jel?

I kako da priznas faul koji nije postojao? Dok na drugoj strani dozvoljavaju sve i svasta?

Kako vas bre nije sramota da izmisljate? Da vas sudije nisu titrovale ne bi vam ostalo igraca za drugo poluvreme.

neko iz mase

pre 7 godina

Kakva paljevina od decice umislile da su neke face pa se obracaju coveku koji niti cita komentare debilaste a kamoli da ce te ga videti uzivo negde osim mozda na tekmi. Inace sto se tice njega bio je paklen igrac pre 5 godina a na ovom Kupu se samo na trenutke pokazalo svoju nekadasnju klasu. Mozda se vrati upotpunosti nakon sezone u Partizanu ali da ce ostati vrlo tesko.

Pedja

pre 7 godina

Pa kad će više tih 30 razlike? Slušamo već 3 godine kako ćemo dobiti 30 razlike, a ono Belošević mora da nateže, truje se hrana i jedva pobeda... Mi smo vas metlali do +41 :)
(BigBoca, 20. februar 2017 19:57)
To je bio jedan od vasih najjacih timova i pobedili ste nase kadete od kojih smo jedva skupili petorku da izadjemo na derbi. Takve pobede bi se normalan covek stideo. Prosle sezone smo vas odrali preko 30 razlike u prvoj utakmici plejofa. Ne vase kadete nego seniorski tim. Al' sta ocekivati od navijaca koji otimaju dreseve devojcicama od 7g!!!

Batko

pre 7 godina

Panteri,dobili ste i ja vam čestitam.Ali i sami znate da su sudije navlačile,da su bili koraci Gudurića,da smo igrali bez trenera i trojice igrača egal sa vama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik sloter, 20. februar 2017 18:39)

Navlacile sudije , tako sto su Dzenkinsu uvalile dve greske koje nemaju veze sa mozgom i izbacile napolje ?
Navlacile sudije , tako sto Lazica trojica odvaljuju na ulazu , a oni sviraju samo aut ?
Navlacile sudije, tako sto sviraju svaki deseti pogresno postavljen blok od Novice koji konstantno udara i bije, jer kasni sa postavljanjem ?

Kukate za Guduricevu trojku (nisu bili koraci) kao da je ona odlucila pobednika, za razliku od Drobnjakove kojom ste se i hvalili ??? Pa sta ste radili ostalih 10 min , tj poslednju cetvrtinu?

Tri igraca ? Racunas i Koprivicu koji igra 3,5 min protiv Karposa ? Da je "ubica Koprivica" igrao sigurno bi ste dobili ? A, Voltersa, Bjelicu, Dangubica, to se ne racuna ????

Razumem da ste se ponadali da mozete da dobijete, to je ok, ali realnost je 15-20 poena razlike u najgorem slucaju za Zvezdu.
O, licemerstvu necemo sada...O, bolesti tvojih drugara mutavaca koji pisu i sumnjaju da je Zvezda "organizovala trovanje igraca Partizana", isto necemo sada...

Realan

pre 7 godina

Boze, Boze koji komentari !!! Danas je utorak, proslavili ste, osvojili, radovali se kao mala deca... Uzmite snimak utakmice, pogledajte bez tenzija, objektivno i videcete gde je prelomljena utakmica, ko je prelomio... U uglu svoje sobe, pred ogledalom, pogledajte sebe u oci i tamo dajte ocenu sudija i da li je navlaceno za CZVFMP, ne morate javno... Ja Partizan volim i kad gubi i kada pobedjuje, nismo isti!

Sabre

pre 7 godina

partizan je kao tim katastrofa ali si potpuno u pravu,obicni foliranti koje je sudija pogurao do pobede,mogao bi i koji sut sa distance da pogodis nisi centar.nije mi jasno kolike zvezda ima komplekse kad jedva dobija najlosiji partizan u istoriji a oni nikad jaci
(nesa80, 20. februar 2017 13:56)

Grobarski svet fantazije, da ne kazem Vujosevicev Zabavnik je nesto sto ne prestaje da me fascinira. Prijatelju, igrali smo sa jednako desetkovanim timom kao vi, s tim da smo prosli put mi bili desetkovani a vi ne. Taj isti prosli put je pala jedna od najepskijih kradja u istoriji nase kosarke i ti i dalje imas obraza da pricas o nekom sudjenju. Mene vi stvarno fascinirate, ali stvarno.

Who bre?

pre 7 godina

Cekaj bre, vi ste ocekivali pobedu? Hahahahahaha...
Alo bre JOHN DOE ko si ti, pa tebi je ovo vrhunac karijere, nikad niko cuo za tebe, nisi skrpio jednu zdravu sezonu u karijeri (u CSKA u "najboljoj sezoni" nisi imao ni celih 7p po utakmici), a imas 29g!
Sa takvim ponasanjem (oce covek da se bije sa Thompsonom iz cista mira) ces izleteti i iz "institucije" posto ti je STRASAN ucinak (8p za 26min)!!!
Cuti, pokrij se usima i igraj dok imas priliku...nece dugo trajati!

Lucho

pre 7 godina

Ne mogu da verujem da neko proziva Simona i Lazica oni su borbeni igraci koji daju maksimum u odbrani nekad u nakaradnom kriterijumu mozda i urade nesto slicno flopingu jer ne znaju vise sta da rade,uglavnom floperi nisu.

Milko Đurovski

pre 7 godina

Kad bude borba za prsten ti padavicari ce ti servirati metlu sa 30 poena razlike u pobedama u proseku@@@Corleone
Brzo zaboravljas...
"Sad će stoka da vas na...., tries razlike..."

iva

pre 7 godina

Sta je s ovim cokoladnim koji dodju u srpskom klubu, Everton lecio frustracije protiv Zvezde prosle godine, pa onda juce protiv Rada, sinoc ovaj protiv Zvezde. Pitam se zasto to ne rade Dzenkins, Tompson, Kanga i ostali?? Hmmm, mada dobro, svaki stranac koji dodje u srpskom klubu dobija instrukcije kako da se odnose prema rivalima (narocito protiv vecitih) :)) Tu se mi razlikujemo mutavci :)

the_nuts

pre 7 godina

Gordon je tokom 26 minuta na parketu postigao osam poena (2/4 dva, 1/5 tri) uz tri skoka i četiri izgubljene lopte.
Sta reci o igracu sa ovakvim ucinkom i o coveku koji posle toga kritikuje protivnika..!? Pa sve i da jesu padavicari,bolje da si bio samokritican i objasnio svoju partiju,bio bi veci i spirtista i covek!

ministar

pre 7 godina

U svakom ozbiljnom klubu kod skautiranja i dovodjenja igraca bitna strana je kakva je licnost van parketa.Kod partizana izgleda traze kontra osobine

BBRS

pre 7 godina

Дечко, ниси компетентан да говориш о Звезди и њеним играчима.
Од сад, кад поменеш Звезду, да устанеш у став мирно.
А што се тебе као играча тиче, ти си само још један у низу превара од играча плаћеника, ништа више од тога.

Široki pogledi

pre 7 godina

Samo u naprednoj prciji Cz ima 6 kupa a Partizan 5. Napredno!
(ej bre, 20. februar 2017 14:15)

Da ne pričamo o fudbalu gde je Partizan skoro sustigao zvezdu po titulama što bi se u SFRJ smatralo neučnom fantastikom!!!

Batez

pre 7 godina

Nek si im kazao igracino!Bolje brini o tim trulim kolenima i koliki si amater,pusti sampionski tim!Uzmi pod ruku onog robinsona,svratite u bilo koji kraj,ne mozete u basketu dobiti nikoga jado!

Mich

pre 7 godina

Lazic i Simonovic samo igraju vrhunsku EVROPSKU odbranu, brzim nogama se na vreme postaviti ispred napadaca, to sto partizan igra samo LIGU SAMPIONA pa ne mogu da se adaltiraju na ovako nesto nije nas problem SAMO IH GAZI ZVEZDO JOOOS...

santa justa

pre 7 godina

Slušamo već 3 godine kako ćemo dobiti 30 razlike, a ono Belošević mora da nateže, truje se hrana i jedva pobeda... Mi smo vas metlali do +41 :)
(BigBoca, 20. februar 2017 19:57)
Nama je dovoljno da vas dobijemo 41 put sa +1 :)

miško

pre 7 godina

Gudurina trojka.,tako normalna ali gde je poslao Novicu ubicu to nije normalno.Skinuo je Williamsa.Potez godine.Tegi to nije video,slepac.Radonja,pošalji Gudurića da se izvini starim asu.Objavite već jednom komentar.

Bezidejni Partizan

pre 7 godina

Očigledno se Gordon nadao ponavljanju kriterijuma suđenja sa ligaške utakmice. Tipična taktika Partizana ove sezone je to da kad je protivnik bolji, oni nastoje da igru protivnika poremete grubom igrom. To nije bio slučaj samo protiv Zvezde, već i u Ligi šampiona, pa i u ABA ligi.

mikson82

pre 7 godina

Jel "padavičar" i onaj koga je baklja pogodila u glavu?
Jel padavičar i gosn. Birča koji je pao sedam osam puta?
Novica busadžija nije padavičar, on se lakta i oko njega svi padaju, lik jednostavno uvek kasni sa blokom potura nogu i lakta se i 75% njegovih blokova je faul u napadu. Voleo bih samo da neko napravi klip sa njegovim postavljanjem blokova pa da se malo smejemo :)

Hajde pozzz do sledećeg dranja i kukanja u najavi.

bicei20razlike

pre 7 godina

Gordone,ako kojim slucajem budete igrali u aba ligi sa nama zavrtecemo ti mozak i tuci sa minimum 20 razlike.Onda ces misliti da si na balerini u luna parku i vrtesci nekoj pa ces padati,padati i padati. Nego gde si ti bio svih ovih godina?

Ja

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Naravno puno uspeha u Ligi Sampiona gde nema ni jednog sampiona. Zamenjene su uloge, sada vi slavite jednu pobedu godisnje protiv nas, u nama nebitnoj tekmi, kao da ste osvojili ligu.

rules

pre 7 godina

u kosarkaskom recniku, i recniku kosarkaskih sudija se rec flop koristi za simuliranje... Tako da je covek mislio da puno simuliraju a ne da ih uvredi na neki drugi nacin.

скоба

pre 7 godina

Ко нађе снимак Партизанове утакмице у Евролиги , домаћој лиги, Аба лиги, где је њиховом играчу суђен фаул, а да се тај играч није бунио, иронично смејао, тражио објашњење грлећи судију, хватао за главу, има од мене гајбу пива. Напомена мала: Тај играч не сме да буде Миленко Тепић, човек је стбарно поштен. Звездини играчи, нарочито Лазић и Симоновић то исто раде, и то јако иде на живце, али бар се ви не јављајте, јер вам је то деценију и по заштитни знак

Nenad

pre 7 godina

Слика (Лазићево бацање) само је доказ више да то није фрустрација како ви овде пишете (јер очигледно од некога не смете реално да сагледате ствари), него непобитна чињеница
(црна овца друштва, 20. februar 2017 13:38)
Aha, a kako to da bas niko u Evroligi nije to rekao na racun Zvezdinih igraca?

DedaMiloje

pre 7 godina

Od sad vas zovem patrikovci, to vam je glavni bot i trol na vestima, tako da i vi niste bolji od njega. I šta kažete patrikovci, niste uzeli opet trofej, biće bolje, sledeće sezone, možda opet udjete u finale.

Taske

pre 7 godina

Da je ovo makar rekao velickovic pa i da covjek razume ali ni to ne bi bilo u redu prema protivniku,a odakle ovom panju prava da ovo kaze lik koji sutira 1/5 za tri poena i izgubi 4 lopte momce idi vjezbaj i postigni nesto u karijeri pa onda mozes da budes bahat

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Kad pre nauce da mrze? Sta je trebalo Zvezdini igraci da rade posle provokacija u Pioniru, onakvog sudjenja, 6 tehnickih, bre!? Jedno je evidentno. Kako kroce u taj zagrebacki kutak, odmah ih zadoje mrznjom. Kad je neki Zvezdin igrac slicno izjavio?

REALAN

pre 7 godina

Ja licno bih se zapitao da sam na njegovom mestu u koj sam klub dosao i dali cu i u takvom opstati. Realno bez vredjanja jasno je svima nama da je dobio sansu da iako je van forme igra. To sto ovakvim izjavama se dodvorava navijacima je jedna druga stvar ali je to kratkog daha Prave vrednosti sportiste se vide a ovakvih bukaca ima puno vec u nasem sportu na svim stranama i ekipama.Fer i posteno je da se pruzi ruka boljem trenutacnom i cestita a ovakav komentar pokazuje samo nemoc i frustraciju.

Batko

pre 7 godina

Pa kad pre mu Zvezda nabila kompleks ???
Aj, za ove mucenike odavde kapiram... ali ovaj nesretnik... Izgleda da cim zaigras za Zagorce, momentalno oglupavis ?!

Šalabajzer bez pirinča

pre 7 godina

Uuu, nije ti trebalo ovo, sinko! Sad će Lazić I Simonović stvarno da te čuvaju u finalu plej ofa. A tek Dzenkins kad te bude dohvatio, daj Bože da vidiš tablu, a kamoli šutneš na koš!

Делије КНН

pre 7 godina

Ти да иоле нечеме вриједиш не би дошао у партизан који је постојао у Србији само као миљеник власти и зато што није српски већ клуб свих народа и народности.

veliki cezar

pre 7 godina

Sve je krivo...sudije, koraci, kos od tablu, padanje, salmonela, baklje, proliv...samo nisu krive izgubljene lopte kkp. 21 komat...rodjaci.

LJUBA SLOG

pre 7 godina

Rodjeni,ti si realno igrac za KK Konstantin (bez omalovazavanja doticnog kluba) a Hecer je za tebe izmislio kosarku...nemoj mnogo da pricas,cestitaj protivniku i cuti...pametniji si!

Savatiye

pre 7 godina

E, ako to ti kažeš, onda mora da je tako!
A mučeni Novica, više ležao na parketu nego što je bio na nogama. Ratkovica takođe. Samo što ti tako objektivan nisi mogao da vidiš.
Posebna je priča suđenje u utakmicama sa KKP. Zvezdini igrači sačuvali u EL najbolje igrače i retko kada napravili po tri lične ali u ABA ligi i KRK i naravno kasnije u KLS imaće mnogo problema sa Vrapcem, Ratkovicom, Andrićem, Marinkovićem, Lukovićem i ostalim vedetama u crno-belom. Na Hečeru će sigurno biti svirano bar 10-12 prekršaja.

Ja

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Naravno puno uspeha u Ligi Sampiona gde nema ni jednog sampiona. Zamenjene su uloge, sada vi slavite jednu pobedu godisnje protiv nas, u nama nebitnoj tekmi, kao da ste osvojili ligu.

Ja

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Naravno puno uspeha u Ligi Sampiona gde nema ni jednog sampiona. Zamenjene su uloge, sada vi slavite jednu pobedu godisnje protiv nas, u nama nebitnoj tekmi, kao da ste osvojili ligu.

Marko Nikolić

pre 7 godina

Sve već rečeno: Obrazac ponašanja i mržnje već usvojen, ispoljen.
Obe ekipe igrale nekomopletne, pod povredama, ali što je to je.Zvezda igrala mnogo jače utakmice, više ih odigrala, pa sad to neko poredi.
Grešaka sudijskih uvek bilo i biće.
Sramota je da se svaka utakmica igra pod neverovatnim nabojem, pritiskom, biti ili ne biti.
Dokle više? Da li samo Partizan ima pravo da bude nešto i niko više?
Ugledajte se na gospodu iz Evrolige: Ko izgubi čestita i prizna, idemo dalje. Ali avaj jedina svadja/ posle Zvezdinih utakmica/ u Evroligi je bila sa Obradovićem, potomkom škole mrzitelja i kompleksaša.

a sad nastavite da kmečite

pre 7 godina

Baš se brzo uklopio u čuveni sportski duh ovog kluba. Šteta što nije Dule još na klupi, možda bi se i potukao na prvom derbiju:)

matricniStampac

pre 7 godina

Egoizam na najvišem nivou. Pruži ruku, dostojanstveno prihvati poraz. Ugledaj se na Novicu. A lakat i rame se obično sviraju za faul u napadu, bio flop ili ne.

Delija93

pre 7 godina

Kakve teorije zavera kakve gluposti.... Igraci sami su rekli da je u ovom slucaju Zvezda bila bolja. Sta odma neke zavere namestanja...Srbi. CSKA, Fener Real i ostali imaju vise para od Zvezde pa nikom nista.

Nenad

pre 7 godina

Zanimljivo je da niko zivi u Evroligi na racun Zvezdinih igraca to nije rekao, a ovi to jedini tvrde.Ovo izgleda znaci da je ovaj klub ponovo poceo sa svojom prljavom kampanjom.

Delija93

pre 7 godina

Kao sto sam prosli put rekao da je Partizan bio bolji, ovaj put je to bila Zvezda. Nije mi jasno zasto morate srozati sve sto je lepo. Spominjete povrede. Nama je Dangubic povredjen, Wolters, Bjelica, Dobric igrao sa frakturom prsta. Svi glume neke navijace pljuju Delije da su zlo (isto i Delije rade). U porodici imaju bar jednog clana kome je drazi klub sa suprotne strane. Svi su po meni primitivcine iskompleksirane bezvredne.

Ja

pre 7 godina

Koliko patnje u grobarskim komentarima.. Ubedio ih mag iz Limoza da samo oni imaju pravo da budu prvi, a ako nisu onda je to otimanje, crna magija ... Navukao vam je Dule losu karmu, eurokup prozvao cipiripi i odbio da igra, a sad mozete da sanjate da ga igrate. Omalovazavao je domaci kup, a sad ni to ne mozete da osvojite. Cela Evropa se divi Zvezdinim pobedama, ali po grobarima to je zato sto imamo najveci budzet u EL. Ali kada su je oni igrali to je bila magija i alhemija. U Zvezdi se igra za milione a u partizanu iz ljubavi, pa je ta ljubav izrodila 10 miliona duga. Najbolji primer te ljubavi je nacin kako je Nikola Pekovic dosao u partizan, ko ne zna nek pogleda na netu Miskovu i Pekovicevu pricu o tome. Na kraju im je i mag naplatio svoju ljubav, a nekad je proglasavao za izdajnike svakog ko zeli svoj posteno zaradjen novac. Naravno puno uspeha u Ligi Sampiona gde nema ni jednog sampiona. Zamenjene su uloge, sada vi slavite jednu pobedu godisnje protiv nas, u nama nebitnoj tekmi, kao da ste osvojili ligu.

KRIGER

pre 7 godina

Nije mi jasno jedno, kako skoro svaki stranac, ustvari ne samo stranac, kada dodje u Partizan, poprimi tu mrznju...ja to kod Zvezdinih igraca nisam nikada video, osim mozda kod Blazica, koji je umeo da bude pokvaren, ali ljudi, ja Zvezdine igrace posle bilo kakvog poraza nisam video da kukaju, ovo je nenormalno, ne secam se jos da su igraci Partizana cestitali pobedu a da ne spomenu neki po njima nepravedni detalj, jednostavno, kako ko dodje u taj klub, pocne isto da se ponasa, mrzna, prezir, netrpeljivost, ovaj odigrao 3 utakmice i vec hoce da se bije na terenu i da proziva, ne razumem stvarno. Pozdrav.

@(Glavni arhivator, 20. februar 2017 14:54)


Pa vidis, sve je to tako normalno ako znas da ideologija tog kvazi-kluba vuce poreklo iz zagrebacke im pra-postojbine gde su specijalizovali tu patolosku mrznju prema svemu sto dolazi sa ove nase strane.

killy81

pre 7 godina

Hajde ti prvo sebe dovedi u red, da ličiš na košarkaša a ne na amatera sa viškom kilograma pa onda možda, ali samo možda možeš da pričaš o momcima koji su ove godine rušili najbolje klubove Evrope. Ne znam, možda ovi iz EL ništa ne znaju pa su slučajno dvojicu "padavičara", kako ih ti zoveš, uvrstili među kandidate za najboljeg defanzivca Evrope.

Ajvanho

pre 7 godina

Decko manje pricaj a vise radi, igra ti je na nivou prosecnog prvoligasa koji ima sut iz igre 25%. Doveden si da napravis razliku s obzirom na tvoj minuli rad i ligu u kojoj trenutno igras, a ti nista nisi pokazao osim sto si aktivan na drustvenim mrezama

posmatrač

pre 7 godina

"iva"......Misliš li da smo malko pobrkali padeže!??? Ili ti je to prirodno usađeno!!!!
Uostalom, deco, lep je dan, sunce, izađite malo napolje, prošetajte, uživajte u prirodi...proćiće vam mladost u komentarima deco!!!!

Bjelica

pre 7 godina

Ovaj se zlopati i sa maternjim jezikom, a kao nece sa velikom Crvenom zvezdom! Nego reci ti nama Gordzou, sada kada si se vec oglasio koji trener je trazio da ima kljuceve od tvog stana, da te proverava kada dolazis gajbi i da li citas lektiru? Mala pomoc za citaoce ovog komentara, radnja je smestena u Moskvi ;)

Ljubisa livac

pre 7 godina

@drobnjak iz auta

A tvoj nick dovoljno govori cime se ti hvalis. Dvostruki arsini ? Vi se sve niste radovali pobedama kada ste imali veci budzet.

Igor

pre 7 godina

Videli od Duletovih pulena. Još uvek ste zaraženi... Samo vi prozivajte i kukajte. Iskreno, nije ni nama bilo lako... Ali sada je naše vreme...

Kum

pre 7 godina

Engleski mu ne ide bas od ruke, a bruka KKP ovakvim izjavama.

Brale, ti si zaradio jos nekoliko licnih zbog konstantnog laktanja i udaranja, a pogotovo za kidanje dresa protivnika, tako da bi bolje bilo da cutis umesto da brukas klub.

Antiteza

pre 7 godina

...ovo navlačenje za stub srpstva upada u oči svakom strancu.,,
(duh sa sekirom, 20. februar 2017 20:51)
100 %. Evo pitaj Djenku!

Samo lagano

pre 7 godina

Zanimljivo je to sto oni ovako nesto lupe i onda se nadje stotine ljudi koji se prepiru dal je on u pravu, zasto jeste ili nije.
Sve je to samo sport, nekad dobijes nekad izgubis.
Sto pre to shvatite imacete manje sedih dlaka. :)
Sportski pozdrav.

ganci

pre 7 godina

ovoloko maste u trazenju izgovora za poraz ni kod brace grim strasni ste i jadni i opet da vam kazem ljubav prema svom klubu ne znaci mrznju prema protivnicima a ovog gordona necu ni da komentarisem cista glupost da on uopste sutira neku trojku mogao je da tablu slomi a imate bircu koji je mislim bacio 3od3