Fudbal 62

Sreda, 01.10.2003.

20:24

LŠ: Drogba slomio otpor Partizana, 3:0 za Olimpik

LŠ: Drogba slomio otpor Partizana, 3:0 za Olimpik IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Degenije

pre 20 godina

Da razjasnimo sto se tice sudjenja. Delibasic je pokusao da iscenira penal i to bas jeftino. Kako on NIJE Inzagi definitivno je morao da popije zuti. A koliko sam primetio prateci Seriu A Mesina bi i ostalim velicinama dao zuti za onakav pad.
Sto se tice prvog gola, cista procena. Mozda bi neko svirao faul, ali je realno bilo da se pusti igra, jer Radakovic nije pravovremeno intervenisao, nije je imao u ruci i sudija je pustio da se akcija odvija dalje. Vise je greska solidnog Radakovica nego sudije...Ali dobro to je fudbal. Za mene je Ilic interesantan lik. Da je taj neki igrac odavno bi bio prodat. Pa nije on bas mlad ima vise od 26 godina, a niko nije zainteresovan za njega. E to je klucni problem. Umesto da bude najbolji on je bio najgori na terenu

Mujo s onog sveta

pre 20 godina

Mislim.. kada sa deset igraca promasis onakvu sansu(S.Ilic)tesko mozes cemu da se nadas....Po meni najslabija tacka Partizana sinoc bio je Taribo koga je Drogba razvalio u drugom poluvremenu....Inace , da razjasnimo....Pogledajte sinoc sudjenja u L.S.!?!?!?!KATASTROFA!!!!Ne zelim da pravdam Partizan , ali onaj Mesina stvarno zna kako se sudi za "bogatune"....Prvo-kontakta je bilo (kod crvenog kartona) i drugo-on se tada nalazio 40metara od mesta dogadjaja, sto je , morate priznati, nedopustivo za sudiju ovog kalibra...Da je sve po "pravdi"on bi posle ovakvog sudjenja morao biti kaznjen...no..ovako cemo "Delija" gledati u Beogradu protiv Reala!!!-videcete!!!!!
Onda , kod prvog gola...pravila jasno kazu da je golman zasticen u petercu kao beli medved od svakog kontakta...ali....tako ne misli Mesina....
Mislim....da sam neko ko odlucuje mozda bi povukao radikalan potez i istupio iz lige jer je i nema smisla igrati , kada se u prvi plan stavlja samo NOVAC,NOVAC i NOVAC...a gde je tu fudbal...nema ga odavno je nestao. Elem , Partizan me je sinoc odusevio i to je to.

Bojke

pre 20 godina

Nije sramota sto je Partizan juce izgubio. Momci su se borili u granicama svojih mogucnosti, protiv 60.000 navijaca, protiv sudije, protiv svog neiskustva. Ali i porazi moraju da dodju ponekad.
Sramota je to sto sada "grobari" pljuju po svojima, proklinju Delibasica u koga su se kleli posle meca sa Portom, koji nas je spasio vec nekoliko puta ove sezone (7 golova na 6 utakmica). To je ono sto me i najvise nervira. Vatreni sam grobar, pratim ih vec godinama na svakoj utakmici u Beogradu, idem ponekad i na gostovanja. Muka mi je od ovih novih, fensi grobara koji do ove sezone nisu ni pratili fudbal i koji su posle 1-1 i 0-1 sa Djurgardenom i Newcastlom vec pricali "kako se nista nije promenilo". Odvratno sam se osecao kada na utakmici sa Portom medju 30000 ljudi nema ni trecina pravih grobara,pa je atmosfera jadnija nego protiv Koma na kome je posle nevremena ostalo samo nas 1000 najvatrenijih koji smo iz sveg grla urlali celo drugo poluvreme.
Zato napred momci,drzite se,igrajte za sebe i za nas prave grobare. A ovim zluradima pokazi da si najjaci kada te svi pljuju i kada te svi otpisu.
Ja i dalje verujem u vas. Deli najbolji si.

_Thanatos_

pre 20 godina

Hmm, sve puno subjektivnih komentara. Sto prije shvatite realnost da je Partizan srecom usao u Ligu prvaka to bolje. A Real nece pustiti Partizanu. Buduci da mu treba jos 4 boda, a ako se igra po starome nacinu/sistemu slijedece dvije igra sa Partizanom. Najlaksi protivnik, 4-6 bodova u igri, dovoljno da osiguraju vec na pocetku plasman dalje i da se posvete nacionalnom prvenstvu.

PFC

pre 20 godina

Jedan je Sale kapiten... Svakom se desi los dan, njemu se eto desio u LIGI SAMPIONA!! E, bre ljudi, pa jeste li vi uopste svesni gde mi igramo? U Beogradu ih imamo sigurno, a onda ce svi oni koji sada pljuju po Andriji da mu ljube kopacke. Daje im bar jedan gol ovde, za sve one suze. Samo borbeno!!

ognjen

pre 20 godina

Ako neko misli da je iskljucenje Delibasica prestrogo neka pogleda zasto je iskljucen reprezentativac Turske Ilhan Mansiz protiv Celzija (to Besiktasu nije smetalo da ne primi gol do kraja, a Celzi je ,slozicete se, jaci od Marseja). Isto tako, na ponovljenom snimku se vidi da nije bilo prekrsaja kod prvog gola (vec Radakovic nije pravovremeno intervenisao). Nadam se da ce ovo da natera celnike FSSCG da razmisle jos jednom povlascenom polozaju koji Zvezda (i narocito Partizan) imaju u domacoj ligi umesto da po starom seljackom obicaju za sve okrivljuju sudije.

ajaxovac

pre 20 godina

Ala boli ovaj gubitak! Ali sami smo krivi. Vidi se da Partizanu nedostaje iskustva za LS.
Igrali su sa strahom i bez maste, a to dok francuzi takodje nisu nista narocito pokazivali.
Nema kod igraca "killer instict". Jeste nas i sudija unakazio, ali to se svim ekipama kad tad desi, ali samo velike ekipe i pored toga dobro igraju.
Jebi ga, ako sudija (preterano) istera igraca, ne treba cela ekipa da se ukenja. Sta su ocekivali, da ce se prosetati kroz LS?? Nekad ce biti tesko,
e ako se onda pokazes onda ima cemu da se nadas. Dalje moram reci to malo dobrih sansa koje neiskusne (losije) eikpe dobijaju u LS moraju da iskoriste.
Ako se te sanse vec ne koriste, onda imas samo sreci da se nadas. A o tome ne trebam vam pricati.
Ima jos nade, ali ce trebati Lothar da izmeni "pobednicku ekipu". Sto su doveli Rzasu i Drulovica (jedina dvojca sa iskustvom u LS!!) ako ne trebaju da igraju??
Jos uvek verujem u trece mesto, ali ce trebati bolja igra nego sinoc.

Ron Jeremy

pre 20 godina

Pazite šta vam kazem, Partizan će da igra nerešeno u Madridu protiv Reala i to iz 2-x. Kako? Vrlo jednostavno, zbog NOVCA. Roberto Karlos i kompanija su strašni kockari i već su nekoliko puta nameštali rezultat kada on nije od presudne vaznosti za Real. Pošto Partizan je apsolutni autsajder protiv Reala kvota za 1 biće 1.05 ili 1.10 tako da se Realu ne isplati da pobedi za tako male pare pogotovu što su im potrebna samo 4 boda iz preostale 4 utakmice da bi se sigurno plasirali u drugu fazu takmičenja. Tipujem dakle x i pazite šta vam kazem Roberto Karlos pravi penal.

zvezdas

pre 20 godina

E moj Delibasicu, sinko moj.Placi sada, placi.Kada si bio u prilici da postignes gol, ali nisi imao muda da sutnes loptu, nego si se onesvestio od straha.Ne verujem da te Lotar tome uci.Steta.

Mirza

pre 20 godina

Strah od lopte?! Andrija debil?! Mislim ajde malo zdravog razuma...
Partizan je igrao i uzgubio. Mozda su zasluzili da daju jedan gol, ali nisu; i olimpik je zasluzio da da makar jos jedan gol, ali nije. U datim okolnostima razlika je realna. A Andrija je hteo najbolje(takav pristup je Stojanoskom prosao u svedskoj), instiktivno reagovao, i zaboravio da mu LC nije domace prvenstvo. Uveren sam da ce on zbog ovog iskustva biti malo pametniji(bolji) u nastavku karijere. Dobro je sto mu se to sad desilo, kao i celom Partizanu, jer jednostavno trebaju da sticu iskustvo, da rastu i razvijaju se u datom okruzenju. A ima li boljeg okruzenja od Lige Sampiona? Simply as that.
Uvek treba biti ambiciozan, ali i realan. Uprava i igraci znaju svoje mogucnosti bolje od mene, pa ako kazu da mogu do drugog mesta, onda OK. Ja bih licno bio zadovoljan trecim, pa ako to ostvare, radovacu se kao da su osvojili CL!
PS. I ne dirajte Radovana, po prvi put je branio bez greske, posle dugo dugo vremena.

Dirty

pre 20 godina

U razini ocekivanog. Partizan je imao srecu da je ekipa Monaka jos neuigrana inace bi bilo strasno. Naravno, da je Delibasic zasluzeno iskljucen, to sto je zbog ordinarne gluposti dobio drugi karton govori o sustini ekipe. Partizan je slucajno u Ligi sampiona sticajem okolnosti i ludackom srecom. U domacem prvenstvu je zasticen kao Ratko Mladic i ubrzo ce ova sprdacina biti okoncana nasom obavezom da rascistimo odnose u domacem fudbalu i zaboravimo na drzavni sportski projekat zvani Partizan. Grobari razlaz! Sergej neka ugasi svetlo a Zorana da vam nesto otpeva za kraj?

Dobar rezon

pre 20 godina

Nije bilo lose,zar ne?Partizan igra sasvim dobro ali sada je vreme da se popravi napad i da sa malo takticki doradi igra.Naravno da uefa nece dozvoliti da tamo neka zemlja u tranziciji uzme prvo mesto ali nema veze, partizan treba da zna da je SAM protiv svih.
I da se ne zaboravi pogledajte koliko je Mateus fizicki dobro pripremio ekipu,koja jednako dobro trci kao svaka evropska ekipa a mora se priznati da je to osnovno u evropi.

heineken

pre 20 godina

Mozda Partizan jos nije spreman za neke visoke domete, ali svakom Partizanovcu morala je da imponuje igra Partizana u prvom poluvremenu.
Sudije su sudije, i domacinsko sudjenje je normalna stvar, to ne treba ni komentarisati, ali inteligencija Delibasica je ozbiljno dovedena u pitanje.
Barem onim prvim prekrsajem koji je napravljen bez veze i na sredini terena.

sreten

pre 20 godina

Bravo partizani,niste se obrukali.
Samo da podsetim komentatore da je isti ovaj Olimpik Marsej dao dva gola Realu
u Madridu.
Sudiju mozemo da krivimo samo za to sto je sudjenjem pokazao Francuzima koliko respekta treba da imaju prema Partizanu.
Kad su to ukapirali i poceli tako da se ponasaju, kao prema nekim klincima, stigli su do tri gola ni krivi ni duzni.
Gosn Mateus bi mogao da ode na neki seminar "kada i kako vrsiti izmene igraca u cilju ostvarenja povoljnog rezultata u raznim situacijama".

Aleksandar

pre 20 godina

Juce smo na izjavu Mateusa da mu odgovara uloga autsajdera pricali o potrebi da se igraci psiholoski pripreme. Grobari sinoc primaju gol i tog trenutka utakmica se za njih zavrsava. Krece setanje po terenu, malodusnot... Sale Ilic je usled dekoncentrisanosti promasio jedan zicer i jednu sansu koju igrac njegovog kalibra mora da pretvori u gol.
Opet tvrdim Partizan nije klub za velike domete jer je bio i ostao mali klub. Zato se valjda toliko i raduju sto su se kvalifikovali u LS.
Cim iskoracis malo u sumu i prestanes da se pridrzavas one narodne "Bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu" sledi silovanje.
Deco bojim se da ce ovogodisnje ucesce spskog predstavnika u LS biti blamaza i grobarima ce sluziti samo kao argument u prepucavanju sa Delijama.
Sinocna utakmica krajnje prosecna.
Btw, Real koliko vidim prvo da gol fore pa onda pocne da igra. Danas idem da uplatim tacan rezultat na tekmi Real - Partizan 3:0, 4:0, 5:0, 6:0. i novu igru: Partizan nece dati gol do kraja ucestvovanja u LS.

mrsimuda

pre 20 godina

Koncentracija!
Koncentracija!

...dzaba nam nemacki trener, kad mi nismo Nemci.

Imam nekako utisak da bi Newcastle lako pobedio i FC Porto i OM.

Nije sramota izgubiti od OM 3-0, ali onakav OM je sinoc pre trebao da primi 3 gola... ali izgleda to samo moze nama da se desi.

Valjda de to neki balkanoidni sindrom, ili neka greska i genetskom kodu nasih naroda.

Za poredjenje, meni takodje dragi crno-beli ali iz Istanbula - Besiktas, sinoc je takodje ostao bez kljucnog igraca, ali borbom je ocuvao vodjsvo protiv Chelsea-ja, i sticao se utisak da su igrali jos 90 minuta ne bi primili 3 gola.

Na takvim primerima se uci, nista nije nemoguce, moze se dobiti i Real u Madridu, a kako se to radi pokazala je Valesija prosle nedelje...

Do tada Lotar mora da nadje nacina da balkanskim seljacicima na srpski preved rec "KONCENTRACIJA".

Napred Crno-Beli, pa makar se zvali i BOAVISTA!!!

Dado

pre 20 godina

Nije problem izgubiti, biti posljednji.
Problem je u glupostima.
I nije kriv sudija. Ne kazem da ne bi drugacije svirao da je u pitanju neki poznatiji i bogatiji tim, ali i ja bih dao zuti onom kvazi igracu za ono bacanje. Mislim da oni koji ga smatraju odlicnim i sl. samo citaju novine, a nisu ga gledali uzivo. A stvarnost je drugacija. Decko nema ni prijem lopte, ni predaju, ni dribling. Nista osim visine, a to ga stavlja u prosjecnost. Da - nema ni mozak, jer ovo od sinoc je cisti dokaz za to. Dobio je odlicnu loptu (koju bi pravi napadac, citaj: Kezman, sutirao iz prve), onda ju je lose primio i od nemoci pokusao da odglumi penal... Idiot! Nikada od njega igrac nece biti, a nece se ni prodati, jer kome treba neko ko ce da upropasti sve dobro sto ekipa napravi. Mora da ga je Mihajlovic ucio kako se to radi.
Elem... I bez njega smo igrali jako dobro, a onda se sve poklopilo u jednom napadu. Milivoje umjesto za gol sansu centrira kako samo on zna, Malbasa umjesto da pusti loptu pokusava da je zaustavi i daje ju njima u for, Duljaj krene da duplira igraca, pa propliva kretenski i slag - Radakovic zazmuri, a lopta mu u 3 metra... Kakav faul (makar i bio)?! Pravi golman tu uzme loptu i razvali sve sto mu se nadje u petercu. Hocu reci, pravi golman bi tu loptu uzeo, a Drogbu bi iznijeli na nosilima.
Olimpik je prosjecan tim sa puno srece, a mi smo prosjecan tim sa puno glupana.
Ali sa srcem.
I igramo Ligu sampiona.

Nesha

pre 20 godina

Kako onaj karton moze da bude prestrogo dosudjen? Kontakt je postojao u onoj meri u kojoj postoji na svakom delu terena u svakom duelu, sto znaci da bi 90 minuta trebalo da gledamo samo padanje igraca. Isto tako je i Mido mogao da padne u 16 pre one asistencije kod prvog gola. To sto je Delibasic glup, pa 5 minuta posle prvog glupo zaradjenog zutog zaradi drugi, to trener treba da razmatra. Nije ovo nasa liga. Sto se tice prvog gola, i ja sam u prvi mah bio ubedjen da je bio faul, ali kada su pustili usporeni lepo se vidi da Radakovic uopste nije imao loptu u rukama, Drogba ga je mozda malo zakacio po ruci a ovaj se uhvatio za facu kao da mu je odsekao nos. Sto se tice prica o Inzagiju, svi vrlo dobro znamo kako se sudi evropskim zvezdama a kako drugima, tako da tu nema diskusije. Sudija je striktno postovao pravila.
A sada najbitnije. Opet ide prica kako smo bili bolji, preseklo nas je iskljucenje, nismo zasluzili...Nije tacno da se sve promenilo kod iskljucenja. U 62. minutu proradio je onaj stari seljacki mentalitet Partizana, tada su bili gotovi. Do kraja je moglo da bude 10:0. Ljudi bre, Partizan uopste nije igrao od 62. minuta! To je jedna trecina tekme! 11:1 (18:5) u sutevima, to valjda sve govori. Francuzi su se na kraju setali po sesnaestercu, radili su sta su hteli. Dobra stvar koju je doneo Mateus je ta opstrukcija igre i klanje na sredini terena, igra sa Nadjem i Duljajem, pravljenje faulova cim ti igrac pobegne, ali Partizan realno nema igrace za nesto vise. Me moze se igrati protiv tehnicki boljih ekipa sa 8 balvana koji ne znaju da odigraju pas, da centriraju (Duljaj, Nadj, Cirkovic, Stojanoski, Bajic...). Onaj decko Iliev potrosi 80% snage na driblinge i vrtenje samog sebe pored aut linije, da li je on napadac ili sta? Ilic je prica za sebe, kada uspe da pogodi igraca sa 8 metara u 7,32m, to je kao neki znalac. Duljaj je dobro odigrao svoju ulogu, a to sto se ne stidi posle 0:3, to nam je vec poznato iz ranijih sezona u kupovima. Kako mozes da kazes "odigrali smo dobro, ali smo izgubili", sta ce biti kada se odigra lose? Sve te price oko mentaliteta koji im je usadio Lotar, to sve pada u vodu cim naletis na ozbiljnog protivnika i primis prvi gol. To sto je Porto pukao od Reala to je jos gore, sada ce da grizu kao ludi protiv grobara. Spustite se na zemlju, gledajte da uzmete to trece mesto ako je uopste moguce, i molite boga da Real nema svoj dan (dane) protiv vas. Pustite sudije i gledajte da obuzdate srpki mentalitet, to ne prolazi u Evropi. Igrajte svih 90 minuta, mozda nesto i bude.

Partizanovac

pre 20 godina

Momci su igrali koliko objektivno mogu.Za prave kontranapade su neophodni ipak daleko bolji napadaci nego sto su Iliev i Delibasic koji se nisu nasli ni u jednoj gol sansi. Na terenu se jasno vidi da Tarribo West daleko odskace u kvalitetu od ostalih nasih igraca (juce i protivnickih).Tim za ovu sezonu je morao biti jaci,davali su obecanja,prodali dva vrlo dobra igraca,a doveli Milovica i Radoncica( Djordjevic i Drulovic OK ) za koje se ne zna ni da li su zivi.Juce su partizanovi igraci pokazali maksimum,borili se do poslednjeg trenutka i na tome im treba cestitati,ali za prolaz u Kup Uefa (3. mesto u grupi) neophodno je imati daleko opasnije napadace nego sto ih mi danas u ovom trenutku posedujemo.

Pavle

pre 20 godina

Da, da, kriv je sudija, bili ste bolji i niste imali srece... Da je Ilic ono ubo, a i da Dragan Mance nije poginuo gde bi vam bio kraj...
A to sto je odnos poseda lopte 60-40 za Olimpik, a odnos suteva u gol 11-1, a van gola 18-5, to je sve zato sto je izasao iz igre kljucni graditelj igre Delibasic, pa se sve slomilo u drugom poluvremenu. Ma dajte... Sa nestrpljenjem cekam Real. Bice to jedna smesna utakmica :)))

Ivan Stojanovic

pre 20 godina

...koji to timovi sa ovih prostora prve godine u LS dobijaju na strani utakmice u evropi?Partizan ove godine igra za iskustvo ucesca u ovakvom takmicenju...sasvim je normalno da ce primiti tricu na strani,a od Reala mozda i vise..TO JE NASA REALNOST...
Igrajte momci,gresite,gubite,ali odrastite za sledecu godinu...oni koji ocekuju prolazak dalje od vas nikad nisu ni bili na terenu...lako je gledati i komentarisati...reprezentacija gubi od Azerbedzana i TO JE SRAMOTA,a vi...vi ste utakmicu godine vec odigrali i DOBILI...hvala vam za to...sve i da budete zadnji to nije sramota...u obavezi ste da sagledate sve vase slabosti i ispravite bar 70% istih sledece godine...ove godine bi najveci uspeh bio ne izgubiti utakmice kod kuce...korak po korak...lagano,ali pametno...ako poletite previsoko sagorecete...e,to ne smemo dozvoliti...razmislite o tome,ako zelite da jednog dana dodjemo i do finala...u suprotnom...jedan "bedni" Olimpik i pobeda nad njim bice nas maksimum...

Lazar

pre 20 godina

E na ESPN-u je ceta partizana u najavi danasnjih meceva evro lige dobila sedam ½ sekundi. Toliko o tome.
A da je sudija kriv jeste ali samo zato sto je radio svoj posao a ne ko oni nasi sviraci za gros sto statiraju u domacim FEST titulama.
Nazalost, nazlaost i opet NAZALOST.
Ceta partizana rasprsi sve iluzije o tituli prvaka Evrope, nema veze bice sanse neke sledece sezone.

Zeljko grobar

pre 20 godina

Tacno je da je Delibasic bio povucen,a to je dovoljno da igrac padne,znam to po iskustvu,kod prvog gola tacno je da je bio faul nad Radakovicem,a neko je pomenuo sto Bjekovic nije kupio boljeg golmana,pa mora da je mislio da Kralj ne moze da se povredi,da je Kralj od celike,i tu pravi veliku gresku,za mene Kralj jeste jedan od najbolji ali treba jos jedan golman radi konkurencije,a ne da nam stavlja neke babe izmedju stativa pa ako ga pogodi lopta odbranio je,ako ga ne pogodi lopta je u mrezi,ja bih ovog Radakovica sutno napolje i da radi u nekoj stali,nek cuva krave kad vec noje u stanju da cuva mrezu!!!
A sto se tice Partizana ... Real je nas!!!

pfc

pre 20 godina

Covece, bili smo bolji dok je bilo regularno sudjenje. Francuzi su poznati po kupovinama sudija!
Nista nije Deli kriv, pa ne mozecentarfor biti od svile, ali videli ste sudi bez veze, da slucajno ne bi Srbi osvojili bodove. Garantujem da nisu nista bolji od nas, treba im vratiti milo za drago. Sreca da je Porto popio trojku od Kraljeva, pa nije odmakao Partizanu. Inace, gledao sam taj mec direktno, ovi su more sa druge planete. Figo, Figo ljudi ludnica.
A juce sam napisao "nista zutaci, crvendaci"...jooooj Deli , brate ti sad ides u listu onih koji naneshe stetu Klubu, prosle god Bajic, sad ti....!
Ali ovo je mala liga pa steta je manjja. Ma sad ce zuta masa da bljuje po nama,ona sledeca sezona.... Ne, nece oni videti nasu igru u prvom delu meca. Sad ce da likuju mucenici , ali neka se raduju igrajuci sa Carom Konstantinom...aha.!
Crno-beli, nema tuge, samo napred. Cilj je bar jedna pobeda, pa sta bude sa Kraljevima.
Dakle, ostaje nada ali i pamet u glavu za ubuduce. Inace, kad sam video sastav grupe sve latinski klubovi sa nama rekao sam sebi, auu, more, sto ce biti provokativne igre i nase naive i iskljucenja ovako bas kako se desilo. Garaantujem da bi ih dobili da smo ostali svi na terenu!

Mladen

pre 20 godina

Partizan je izgleda jedina ekipa na planeti koja može da pokaže dobru (na momente i više nego dobru) igru i da popije 0:3. Nešto slično se desilo i prošle godine na JNA protiv Bayerna.

Dalje, malo je glupo kriviti i isticati Delibašića kad 70% evropskih napadača ono radi. Da su bili u pitanju Ševčenko, Inzagi ili neka druga balerina iz Serie-A ne samo da ne bi dobili žuti već bi možda iznudili i penal. UEFA-i ove naše sitne ribe dođu kao poručene da može posle da se hvali kako rešava problem simuliranja u fudbalu.

Još dalje, faul kod prvog gola je bio tako očigledan - pa i sami 'Francuzi' su stali na trenutak.
Ne kažem je zbog ovog odlučen pobednik ali suđenje je bilo ispod svakog nivoa i na štetu Partizana.
Sve u svemu veoma zabavna utakmica i Partizan je pokazao i dokazao da nije zalutao u Evropu.

Mladen a.k.a. Jaymz

pre 20 godina

Nema veze.
Le Grande Sale kapiten, jedinstveni i neponovljivi, je i dalje najbolji!
Ne zaboravite protiv Newcastlea sestu seriju kad je onako 'ladno dao gol iako su SVI bili protiv njega! Ne zaboravite i da je taj isti Delibasic koga sad pljujete dao mnogo golova ove sezone i, u ostalom, videli ste da je malo falilo da zaplace kad je dobio crveni.
Ne dirajte igrace bre!
Oni su usli u Ligu Sampiona bre!!! Pa makar neosvojili ni jedan bod vise oni su za mene carevi.
Doduse, za Ilieva nemam nista lepo da kazem ali dobro...
Okrecemo se nedelji i Smederevu, moramo da se vratimo iz mrtvih kao mnogo puta do sada.
NAPRED PARTIZAN!!!

Delija iz Hamburga

pre 20 godina

Koji djavol je terao Delibasica da prvo na sredinu terena rusi igraca pa onda, kao Mijatovic u najboljim vremenima, da pada i provocira penal. Takvi debili uvek upropastu igru jednog tima. Kao drugo, zna se za fudbalsku cinjenicu da, pogotovo u gostima, moras da iskoristis skoro svaku priliku koju dobijes tokom igre. Partizan je dve strasno dobre prilike propustio a ovi od tri, cetri prilika dali tri golova. Pa da vidim dali bi Marseille dao i samo jedan gol, da su ovi zavrsili utakmicu sa 11 igraca i vodili 2:0 kao sto su to mogli. Ali to vam je to, mladi su i moraju jos dosta toga da naucu. Mislim i verujem u to da ce Partizan dobiti barem trece mesto na kraju, sta bi isto jos bio jedan veliki uspeh za nas fudbal.

s;mi

pre 20 godina

SUDIJA NAS JESTE POKRAO.
Ali cinjenica je da nam napadaci nisu ni za kup uefa.
To sve nije razlog da se pljuje po svemu i svacemu.

perke, navijac zvezde, a i partizana u evropi

pre 20 godina

Da li iko primecuje strah partizanovih igraca kad dobiju loptu u noge??? E iz istoh straha a i neznanja Debilasic je odlucio da padne pa se zeznuo... Svaki njihov kontakt s loptom je pun straha od moguce greske i niko nema hrabrosti da uradi nesto. Nema tu odvaznosti i ja nisam video skoro utakmicu gde su doticni saigracima podelili vise "koski"... zivo me interesuje da li postoji statistika pogresnih dodavanja... tu bi se dosta videlo... nekoliko je istina bilo odvaznih (i vrlo lepih akcija) ali s nedostatkom i srece... nasi (svi nasi) fudbaleri imaju problem u glavi i iracionalno strahopostovanje kada igraju protiv stranih klubova. Cak i kada ih krene oni umesto da gaze protivnika (kao zvezda onomad ili pocesto reprezentacija) oni se zadovolje golom razlike i naravno nedugo zatim...

MARKO

pre 20 godina

HITNO VRATITE VUKICA - NE SHVATAM BJEKOVICA, PRODAO JE VRLO VAZNOG IGRACA U NEKI SREDNJI KLUB POPUT DONJECKA, PA I PARTIZAN JE BOGATIJI OD NJIH, A NADJ I DULJAJ SU JADNE ALTERNATIVE. U SLUCAJU DA SVE BUDE OK NECEMO PRIMITI VISE OD PETICE PROTIV REALA. JADNO!

DELIJA FRANKFURT

pre 20 godina

Pa jadni moji grobari, brukate nas stalno, sa tim vasim porazima.Realno gledajuci imate dosta los tom osim Westa i mozda Ilica, a ovo ostalo katastrofa.Sa takvom igrom tesko da bi pobedili i juniore Marseja. Menjajte tim pod hitno.

size

pre 20 godina

Ova utakmica sa jedne strane je bila dobra a sa druge mnogo losa. Imponovala je sigurna igra tokom prvih 55 - 60 minuta. Odbrana je bila na vrhunskom nivou, totalno sigurna u sebe sto dokazuje i to da su Francuzi u tom intervalu konstantno prebacivli sredinu terena. U napadu smo bili solidni, mada da je bilo nekog iz sredine terena, osim Ilica, da isprati nase napadace moglo je biti drugacije. Nadj i Duljaj su sjajni u opstrukciji igre ali totalno bezopasni u napadu, mada nam je takva igra sa njih dvojicom i donela mogucnost gledanja Partizana u ligi sampiona. Iskustvo je veceras presudilo sto mora da bude veliki nauk.
Mnogo je bilo bolje da smo igrali lose i izgubili. Mema nikakve vajde to sto smo igrali dobro a na kraju pukli ko lajsna. To je nesto najgore.
Cela ekipa mora da izadje mnogo jaca iz ove tekme, moral ne sme da padne, mali Andrija ne sme da klone, to se desava. Bio sam ponosan i srecan na onako otvorenu, sigurnu i bez kompleksa odigranu igru. Evropa je nesto posebno, nesto sto se ne moze izuciti za 2-3 godine, nesto gde cemo jos da placamo cenu neiskustva(iskustva). Ko zna zasta je ovo dobro, zato glavu gore bice dana za revans. NAPRED PARIZAN!!!

Marko 358

pre 20 godina

Steta za ovaj poraz, jer je Partizan odigrao sasvim korektno dobar deo utakmice. Ipak, nisam siguran da je prvi gol sasvim cist, jer je Drogba je bukvalno napucao loptu koja je bila u rukama Radakovica. Takodje, kada je jedan igrac Olimpika simulirao u sesnaestercu Partizana i trazio penal, Mesina je odmahnuo rukom, ali zuti karton nije pokazao. Necu da kazem da je sudija odlucio pobednika, ali ovi detalji nisu nebitni. Mislim da Partizan moze da dobije Olimpik u Beogradu.

Ivan Senic

pre 20 godina

Cist primer kako nasa liga i sudjenje za Partizan, odnosno Crvenu zvezdu uticu na igre nasih timova u Evropi. Zbog toga sto je navikao da mu Radoman i ostala kompanija sviraju penale posle onakvih (ne)kontakta Delibasic je Partizan udaljio od Evrope za sledece prolece, jer realno sada crno - beli nemaju nikakve sanse da budu ni treci..

koBi

pre 20 godina

Svaka cast grobari za prvo poluvreme, sve do onog teatralnog pada Delibasica.
Da znate da date neki gol iz stopostotne sanse, mozda bi na kraju i trijumfovali, ali ovako ubedljiv poraz kao i po obicaju. Nadam se da ce te u buduce sabrati redove i krenuti malo ozbiljnije.

Nenad

pre 20 godina

Delibasic je pokusao da iznudi penal ali je neosporno da je povlacenja bilo, interesuje me da li bi Inzagiju dao crveni karton na ovakvoj utakmici.
Kod prvog gola Marseja postojao je ocigledan kontak sa Radakovicem sto se videlo i po tome da je i napadac Marseja reda radi ubacio loptu petom ocekujuci da sudija svira faul.
Sa deset igraca i takvim "domacinskim" sudjenjem ni mnogo jaci timovi od Partizana ne bi moglo bolje...
Idemo dalje NAPRED PARTIZAN!!!

tipe

pre 20 godina

zar je ono bilo za zuti karton? naravno delibasic je glavni krivac. to je najlaksi nacin obrazloziti poraz --> zar ne?
bile su utakmice gde su i 10 igraca poraz pretvorile u pobedu. setite se igre naseg kapitena, ko po mom misljenu morao da povuce svoje saigrace a ne da stoji kao pokisla macka po terenu zalici za promasenim sansama. sta je sa taktikom, da li je mogao mateus sa nekom promenom da sacuva 0:0 --> sve je to nebitno, izgubili smo kao jedinica!

Sale

pre 20 godina

Kakvu je glupost Delibasic napravio, pa zar je moguce da se nasi igraci nisu izdigli na nivo jednog ovakvog takmicenja kao sto je Liga Shampiona. Ovo im je skola za ubuduce da se klone takvih majmunluka. Definitivno kljucni momenat utakmice, jer je Francuzima to bio signal da krenu na sve ili nista.

Vlada064

pre 20 godina

Da li je Sasa Ilic "opet" odigrao na visokom nivou? Ili je u pitanju stara prica, dobar je, bice jos bolji ako ga dobro prodamo.Uz njegove dve sanse nesto ste i mogli uraditi, steta.

ivan

pre 20 godina

Domacinsko sudjenje, losa realizacija Sase Ilica i nedopustiv pad u igri posle primljenog gola. Sindrom Tubakovic je bio ponovo na delu od 62. minuta. Mnogo smo naivni.

Rade

pre 20 godina

Isuvise naivno od Delibasica, prestrogo od sudije. Sad je lako biti general, ali mislim da ih je Partizan imao i da bi 11 protiv 11 u drugom poluvremenu bila prednost Partizana, jer bi Olimpik sigurno igrao nervoznije. Ali...

drogba

pre 20 godina

samo da kazem da nije delibasic kriv
simone inzaghi je dobio za jos smesniju akciju penal i lazio je izjednacio
a nama crveni karton idi bre u ostalom dobili su crveni danas jos i turci i grci
uostalom 1-0 je bio faul protiv radakovica
nema igrac sta da trazi u 5 metara golmana,
a posle gola se srusio partizan j*** ga
moramo pobediti marsej u beogradu
mada bilo zadnje na svetu
jer partizan nije zasluzio 3 komada
peace

Vujovic Ivica

pre 20 godina

Delibasic jeste dobrim delom kriv za poraz Partizana, ali ne bi trebalo da se svali sva krivica na njega. Morali bi ljudi iz Partizana, Zvezde, OFK Beograda, Sartida, Zeleznika,... i ostalih klubova da se zapitaju cemu to uce klince koji igraju za svoje klubove.Takodje bi iz FSSCG-a trebalo da razmisle kakve to sudije sude u nasoj zemlji kada ovakve stvari prolaze. Mislim da nam ne trebaju vise raznorazni Mijatovici, Radomani, vec fudbaleri koji igraju fudbal i sudije koje znaju pravila i pridrzavaju ih se.

bombarder Nemacka

pre 20 godina

jesam delija ali mi je zao partizana koji odigrao dobro prvo poluvreme. Ovog puta se krivica stvarno moze svaliti na sudiji, koji je svirao krajnje nekoreknto. Pozdrav iz Nemacke i Napred Zvezdo!

Boka necu vise da pratim domaci fudbal

pre 20 godina

To je realnost naseg fudbala, pa sta sto je Delibasic iskljucen (po meni ispravno ne sudi mu Radoman) to nije razlog da se popije 3:0. Uostalom nije iskljucen igrac sredine terena ili odbrane vec napadac. Odbrana je bila u punom sastavu. 3 gola je mnoga, a moglo je biti i mnogo, mnogo vise. Partizan je sasvim slucajno usao u ligu sampiona (nepostojeci penal protiv Djurgardena i 4 promasena penala Newcastla to nije kvalitet u pitanju) tako ce se i provesti, kao slucajni prolaznici. I sto se tice glasanje na ovom sajtu o kvalitetu fudbala ne razumem kako neko pored ovako ocajnih igri Zvezde i Sartida i prosecnih igara Partizana moze da kaze da je kvalitet prvenstva SCG porastao. Prvenstvo je na negativnoj nuli.

Korenko

pre 20 godina

Ne cine sudije SCG lige dobro Partizanu, kada mu sviraju penale! Za ovu glupost je kriva celokupna sudijska organizacija FSSCG!

Bob Marley

pre 20 godina

Steta! Delibasic je ispao vrlo naivan kod iskljucenja. Ipak, posto je tu bilo nekog povlacenja sudija bi mozda tolerisao ovaj pad da Delibasic nije pokusao da iscenira jedanaesterac desetak minuta pre toga na slican nacin. Neverovatan promasaj Sase Ilica i los centarsut Cirkovica posle koga je usledio prvi gol Olimpika su prica za sebe. Mislim da je kod tog gola postojao faul nad Radakovicem, ali sad sta da se radi. Nisam razocaran, momci su dobro igrali u prvom poluvremenu a borili su se posteno i u drugom sa deset igraca. U Ligi sampiona se mora iskoristiti svaka prilika za gol. Najbolji su bili Duljaj i West, a i Radakovic je solidno branio. Mislim da mozemo dobiti Olimpik u Beogradu.

prokka

pre 20 godina

O cemu vi to ljudi? Lik ga zaista jeste povukao... sada sto on ne ume jos uvek da se baca kako treba to je druga stvar... da je vece ime to bi bio penal... Dalje sudija nas je ojadio... Pri njihovom prvom golu postojao je faul na golmanu jer ga je udario sto se jasno videlo... e sada sto smo mi mali partizan to je druga stvar... posle drugog gola sam prestao da gledam ali mislim da je sudjenje njima bilo naklonjeno pogotovu u vidu nedavanja zutog kartona igracu koji je sa ledja povukao nadja... mislim sve u svemu mozemo i moramo bolje...
ali nismo za bacanje definitivno!

Ogorceni TB

pre 20 godina

Olimpik je nesto jaci od Sarajeva. Igra slicno Partizanu iz ranih 80-tih (Jesic Rojevic Masic Radanovic Zivkovic Varga...).
Ukratko : poluprosjecna ekipa koja cesto neugodno iznenadi vlastite navijace.
Partizan i od njih lako i glatko gubi.
Zakljucak : do kraja ovog ciklusa takmicenja Partizan ce jos osvojiti 0-1 bod.
SCG fudbal pasce na Uefa tablici na 20 mjesto ili nize.
Upljuvak : Da je kojim slucajem Radnicki Nis igrao ovolike kvalifikacije, dosad bi najmanje imao jedno polufinale.
Pozdrav svima koji to zasluzuju.

dexe

pre 20 godina

Bas me zanimaju sad vasi komentari...
Samo se nadam da nece mnogi reci, dobro se Partizan nosio, nije imao srece i sl., i da nece kao sto mi Srbi znamo velicati tudje go*no, kao nesto bolje i lepse... Olimpik je jedan prosecan tim, slabiji od Porta a nabuskao nas je, sto je prava sramota... Odbrana im je suplja do bola, a napad smusen... Ali sta to vredi, kad kod nas nema ko da da gol...
Ja ne mogu da shvatim, kada je vec dosao do lige sampiona i dobio pare, zasto rukovodstvo nije kupilo jednog normalnog golmana???
Zar nije mogao recimo neki ok golman iz domace lige za solidne pare da dodje, a ne ovako ovaj invalid da brani koji je direktno kriv za prvi gol, a posle je sve samo islo... pa covek stoji ko ukopan, ajde bre bar da skoci na loptu, pa ako ne moz da je dohvati, dobro, a on samo gleda...
Debilni Delibasic, pa gde mu je mozak, stvarno zar je mislio da igra nasu ligu...
Ilijev je prica za sebe, nece se taj nadavati golova...
A o Ilicu da i ne pricam, koji je to strah od gola...
Koliko imamo istrcanih napada, ali onda fali finalni pas, a o otvaranju napadaca i eventualnom sutu u okvir gala da ne pricam...
Pa bre bolje da su kupili invalida Pjanovica, cak je o on 2* bolji od ove napadacke dvojke, a o Zigicu i da ne pricam tata je za obojcu...
Partizanu se mora cestitati na borbenosti i nedostatku iskustva, ali to je sve, objektivno su izgubili od jadne ekipe...
Samo 3 normalna igraca da ima, i mogli su do 3 boda...
Prava steta... Nema veze do sledece godine, da se oslobodimo viska, pa nova kupovina, pa mozda nesto i bude, naravno ukoliko se uzme titula...
A o Realu ne smem ni da mislim...

the truth is in here

pre 20 godina

Stvarno steta.
Dobra igra u prvom poluvremenu i onda zasluzeno iskljucenje Delibasica . On je malo nervozno igrao citavo poluvreme.Pored toga neiskoristene sanse Ilica i onda se ne moze ocekivati nista dobro .
Steta !!!

aleksandar

pre 20 godina

Ne zivim u Srbiji i do sada nisam imao priliku da gledam utakmice koje b92 prenosi. Danas sam imao priliku i prijatno se iznenadio. Uvek sam se uzasavao komentatora tipa Milojka Pantica,Srdjana Knezevica i Zvonka Mihajlovskog tako da mi je novinar koji je prenosio utakmicu Olimpik-Partizan zaista nesto novo! Mnogi komentatori bi iskljucenje Delibasica okarakterisali kao sudijinu tradicionalnu mrznju prema nasem narodu!
Nadam se da je proslo vreme kada su nam sudije uvek bile krive i da smo mi uvek u podredjenom polozaju! Naravno to ne znaci ni da treba da pljujemo po sami sebi. Novinar b-92 zaista zasluzuje cestitke! Svaka cast na objektivnosti!!!

Ivan

pre 20 godina

Pa dobro, nije lose; dve utakmice bod. Vadice se Partizan na Realu i samo tu ima 6 bodova i naravno popravljanje gol razlike u plus.

Zeljko grobar

pre 20 godina

E moj Radakovicu,tako se ne brani,a sudiji svaka cast,bas me zanima koliko je evra dobio posle utakmice,a ti Delibasicu ili sto kaze Bojan,Debilsicu nauci da ne pravis faul na sredini terena bez potrebe a to za bacanje ajde i nije nesto,istina da si bio povucen za dres ...
Ajde idemo sad svi u krevet i cekamo Real za dve sedmice!!!

Akvarius

pre 20 godina

Partizan je dobio upravo ono sto sleduje svakog ko pokusava da na kvarnjaka nesto ucari.
Ako je tim fudbalerima jedini cilj da se domognu sesnaesterca kako bi se u njemu srucili na travu, onda bolje da odmah zavrse sa svojim ucescem u Ligi Sampiona. Tu se tako ne igra. Mislim davno, davno prevazidjeni folovi.

Grobar,a ne glodar

pre 20 godina

Bjekovicu stipso,bolje da si potrosio neku paru na napad,umesto sto toliko forsiras onog jadnog Ilijeva.Znam da je mnogo ulozeno u njega i treba to prodati,ali ne treba ceo klub da ispasta zbog toga,a sa njim i navijaci.Resite se te ispusene mustikle!!!!

Zeljko grobar

pre 20 godina

Eeeeee Delibasicu... jos si ti dete ... steta,ko ce sad sa deset igraca da dobije Marsej kad nismo u stanju ni posed lopte da imam sa 11 igraca ... za fudbal treba imati brzinu,tehniku i pogotovo MOZAK!!!
Ajmo napred nikad se ne zna ... SRECNO GROBARI !!!

Zeljko grobar

pre 20 godina

Eeeeee Delibasicu... jos si ti dete ... steta,ko ce sad sa deset igraca da dobije Marsej kad nismo u stanju ni posed lopte da imam sa 11 igraca ... za fudbal treba imati brzinu,tehniku i pogotovo MOZAK!!!
Ajmo napred nikad se ne zna ... SRECNO GROBARI !!!

Ivan

pre 20 godina

Pa dobro, nije lose; dve utakmice bod. Vadice se Partizan na Realu i samo tu ima 6 bodova i naravno popravljanje gol razlike u plus.

Grobar,a ne glodar

pre 20 godina

Bjekovicu stipso,bolje da si potrosio neku paru na napad,umesto sto toliko forsiras onog jadnog Ilijeva.Znam da je mnogo ulozeno u njega i treba to prodati,ali ne treba ceo klub da ispasta zbog toga,a sa njim i navijaci.Resite se te ispusene mustikle!!!!

dexe

pre 20 godina

Bas me zanimaju sad vasi komentari...
Samo se nadam da nece mnogi reci, dobro se Partizan nosio, nije imao srece i sl., i da nece kao sto mi Srbi znamo velicati tudje go*no, kao nesto bolje i lepse... Olimpik je jedan prosecan tim, slabiji od Porta a nabuskao nas je, sto je prava sramota... Odbrana im je suplja do bola, a napad smusen... Ali sta to vredi, kad kod nas nema ko da da gol...
Ja ne mogu da shvatim, kada je vec dosao do lige sampiona i dobio pare, zasto rukovodstvo nije kupilo jednog normalnog golmana???
Zar nije mogao recimo neki ok golman iz domace lige za solidne pare da dodje, a ne ovako ovaj invalid da brani koji je direktno kriv za prvi gol, a posle je sve samo islo... pa covek stoji ko ukopan, ajde bre bar da skoci na loptu, pa ako ne moz da je dohvati, dobro, a on samo gleda...
Debilni Delibasic, pa gde mu je mozak, stvarno zar je mislio da igra nasu ligu...
Ilijev je prica za sebe, nece se taj nadavati golova...
A o Ilicu da i ne pricam, koji je to strah od gola...
Koliko imamo istrcanih napada, ali onda fali finalni pas, a o otvaranju napadaca i eventualnom sutu u okvir gala da ne pricam...
Pa bre bolje da su kupili invalida Pjanovica, cak je o on 2* bolji od ove napadacke dvojke, a o Zigicu i da ne pricam tata je za obojcu...
Partizanu se mora cestitati na borbenosti i nedostatku iskustva, ali to je sve, objektivno su izgubili od jadne ekipe...
Samo 3 normalna igraca da ima, i mogli su do 3 boda...
Prava steta... Nema veze do sledece godine, da se oslobodimo viska, pa nova kupovina, pa mozda nesto i bude, naravno ukoliko se uzme titula...
A o Realu ne smem ni da mislim...

Akvarius

pre 20 godina

Partizan je dobio upravo ono sto sleduje svakog ko pokusava da na kvarnjaka nesto ucari.
Ako je tim fudbalerima jedini cilj da se domognu sesnaesterca kako bi se u njemu srucili na travu, onda bolje da odmah zavrse sa svojim ucescem u Ligi Sampiona. Tu se tako ne igra. Mislim davno, davno prevazidjeni folovi.

the truth is in here

pre 20 godina

Stvarno steta.
Dobra igra u prvom poluvremenu i onda zasluzeno iskljucenje Delibasica . On je malo nervozno igrao citavo poluvreme.Pored toga neiskoristene sanse Ilica i onda se ne moze ocekivati nista dobro .
Steta !!!

Zeljko grobar

pre 20 godina

E moj Radakovicu,tako se ne brani,a sudiji svaka cast,bas me zanima koliko je evra dobio posle utakmice,a ti Delibasicu ili sto kaze Bojan,Debilsicu nauci da ne pravis faul na sredini terena bez potrebe a to za bacanje ajde i nije nesto,istina da si bio povucen za dres ...
Ajde idemo sad svi u krevet i cekamo Real za dve sedmice!!!

aleksandar

pre 20 godina

Ne zivim u Srbiji i do sada nisam imao priliku da gledam utakmice koje b92 prenosi. Danas sam imao priliku i prijatno se iznenadio. Uvek sam se uzasavao komentatora tipa Milojka Pantica,Srdjana Knezevica i Zvonka Mihajlovskog tako da mi je novinar koji je prenosio utakmicu Olimpik-Partizan zaista nesto novo! Mnogi komentatori bi iskljucenje Delibasica okarakterisali kao sudijinu tradicionalnu mrznju prema nasem narodu!
Nadam se da je proslo vreme kada su nam sudije uvek bile krive i da smo mi uvek u podredjenom polozaju! Naravno to ne znaci ni da treba da pljujemo po sami sebi. Novinar b-92 zaista zasluzuje cestitke! Svaka cast na objektivnosti!!!

Bob Marley

pre 20 godina

Steta! Delibasic je ispao vrlo naivan kod iskljucenja. Ipak, posto je tu bilo nekog povlacenja sudija bi mozda tolerisao ovaj pad da Delibasic nije pokusao da iscenira jedanaesterac desetak minuta pre toga na slican nacin. Neverovatan promasaj Sase Ilica i los centarsut Cirkovica posle koga je usledio prvi gol Olimpika su prica za sebe. Mislim da je kod tog gola postojao faul nad Radakovicem, ali sad sta da se radi. Nisam razocaran, momci su dobro igrali u prvom poluvremenu a borili su se posteno i u drugom sa deset igraca. U Ligi sampiona se mora iskoristiti svaka prilika za gol. Najbolji su bili Duljaj i West, a i Radakovic je solidno branio. Mislim da mozemo dobiti Olimpik u Beogradu.

drogba

pre 20 godina

samo da kazem da nije delibasic kriv
simone inzaghi je dobio za jos smesniju akciju penal i lazio je izjednacio
a nama crveni karton idi bre u ostalom dobili su crveni danas jos i turci i grci
uostalom 1-0 je bio faul protiv radakovica
nema igrac sta da trazi u 5 metara golmana,
a posle gola se srusio partizan j*** ga
moramo pobediti marsej u beogradu
mada bilo zadnje na svetu
jer partizan nije zasluzio 3 komada
peace

Ogorceni TB

pre 20 godina

Olimpik je nesto jaci od Sarajeva. Igra slicno Partizanu iz ranih 80-tih (Jesic Rojevic Masic Radanovic Zivkovic Varga...).
Ukratko : poluprosjecna ekipa koja cesto neugodno iznenadi vlastite navijace.
Partizan i od njih lako i glatko gubi.
Zakljucak : do kraja ovog ciklusa takmicenja Partizan ce jos osvojiti 0-1 bod.
SCG fudbal pasce na Uefa tablici na 20 mjesto ili nize.
Upljuvak : Da je kojim slucajem Radnicki Nis igrao ovolike kvalifikacije, dosad bi najmanje imao jedno polufinale.
Pozdrav svima koji to zasluzuju.

Boka necu vise da pratim domaci fudbal

pre 20 godina

To je realnost naseg fudbala, pa sta sto je Delibasic iskljucen (po meni ispravno ne sudi mu Radoman) to nije razlog da se popije 3:0. Uostalom nije iskljucen igrac sredine terena ili odbrane vec napadac. Odbrana je bila u punom sastavu. 3 gola je mnoga, a moglo je biti i mnogo, mnogo vise. Partizan je sasvim slucajno usao u ligu sampiona (nepostojeci penal protiv Djurgardena i 4 promasena penala Newcastla to nije kvalitet u pitanju) tako ce se i provesti, kao slucajni prolaznici. I sto se tice glasanje na ovom sajtu o kvalitetu fudbala ne razumem kako neko pored ovako ocajnih igri Zvezde i Sartida i prosecnih igara Partizana moze da kaze da je kvalitet prvenstva SCG porastao. Prvenstvo je na negativnoj nuli.

bombarder Nemacka

pre 20 godina

jesam delija ali mi je zao partizana koji odigrao dobro prvo poluvreme. Ovog puta se krivica stvarno moze svaliti na sudiji, koji je svirao krajnje nekoreknto. Pozdrav iz Nemacke i Napred Zvezdo!

prokka

pre 20 godina

O cemu vi to ljudi? Lik ga zaista jeste povukao... sada sto on ne ume jos uvek da se baca kako treba to je druga stvar... da je vece ime to bi bio penal... Dalje sudija nas je ojadio... Pri njihovom prvom golu postojao je faul na golmanu jer ga je udario sto se jasno videlo... e sada sto smo mi mali partizan to je druga stvar... posle drugog gola sam prestao da gledam ali mislim da je sudjenje njima bilo naklonjeno pogotovu u vidu nedavanja zutog kartona igracu koji je sa ledja povukao nadja... mislim sve u svemu mozemo i moramo bolje...
ali nismo za bacanje definitivno!

Vujovic Ivica

pre 20 godina

Delibasic jeste dobrim delom kriv za poraz Partizana, ali ne bi trebalo da se svali sva krivica na njega. Morali bi ljudi iz Partizana, Zvezde, OFK Beograda, Sartida, Zeleznika,... i ostalih klubova da se zapitaju cemu to uce klince koji igraju za svoje klubove.Takodje bi iz FSSCG-a trebalo da razmisle kakve to sudije sude u nasoj zemlji kada ovakve stvari prolaze. Mislim da nam ne trebaju vise raznorazni Mijatovici, Radomani, vec fudbaleri koji igraju fudbal i sudije koje znaju pravila i pridrzavaju ih se.

Korenko

pre 20 godina

Ne cine sudije SCG lige dobro Partizanu, kada mu sviraju penale! Za ovu glupost je kriva celokupna sudijska organizacija FSSCG!

ivan

pre 20 godina

Domacinsko sudjenje, losa realizacija Sase Ilica i nedopustiv pad u igri posle primljenog gola. Sindrom Tubakovic je bio ponovo na delu od 62. minuta. Mnogo smo naivni.

tipe

pre 20 godina

zar je ono bilo za zuti karton? naravno delibasic je glavni krivac. to je najlaksi nacin obrazloziti poraz --> zar ne?
bile su utakmice gde su i 10 igraca poraz pretvorile u pobedu. setite se igre naseg kapitena, ko po mom misljenu morao da povuce svoje saigrace a ne da stoji kao pokisla macka po terenu zalici za promasenim sansama. sta je sa taktikom, da li je mogao mateus sa nekom promenom da sacuva 0:0 --> sve je to nebitno, izgubili smo kao jedinica!

koBi

pre 20 godina

Svaka cast grobari za prvo poluvreme, sve do onog teatralnog pada Delibasica.
Da znate da date neki gol iz stopostotne sanse, mozda bi na kraju i trijumfovali, ali ovako ubedljiv poraz kao i po obicaju. Nadam se da ce te u buduce sabrati redove i krenuti malo ozbiljnije.

Ivan Senic

pre 20 godina

Cist primer kako nasa liga i sudjenje za Partizan, odnosno Crvenu zvezdu uticu na igre nasih timova u Evropi. Zbog toga sto je navikao da mu Radoman i ostala kompanija sviraju penale posle onakvih (ne)kontakta Delibasic je Partizan udaljio od Evrope za sledece prolece, jer realno sada crno - beli nemaju nikakve sanse da budu ni treci..

Vlada064

pre 20 godina

Da li je Sasa Ilic "opet" odigrao na visokom nivou? Ili je u pitanju stara prica, dobar je, bice jos bolji ako ga dobro prodamo.Uz njegove dve sanse nesto ste i mogli uraditi, steta.

Rade

pre 20 godina

Isuvise naivno od Delibasica, prestrogo od sudije. Sad je lako biti general, ali mislim da ih je Partizan imao i da bi 11 protiv 11 u drugom poluvremenu bila prednost Partizana, jer bi Olimpik sigurno igrao nervoznije. Ali...

Nenad

pre 20 godina

Delibasic je pokusao da iznudi penal ali je neosporno da je povlacenja bilo, interesuje me da li bi Inzagiju dao crveni karton na ovakvoj utakmici.
Kod prvog gola Marseja postojao je ocigledan kontak sa Radakovicem sto se videlo i po tome da je i napadac Marseja reda radi ubacio loptu petom ocekujuci da sudija svira faul.
Sa deset igraca i takvim "domacinskim" sudjenjem ni mnogo jaci timovi od Partizana ne bi moglo bolje...
Idemo dalje NAPRED PARTIZAN!!!

Sale

pre 20 godina

Kakvu je glupost Delibasic napravio, pa zar je moguce da se nasi igraci nisu izdigli na nivo jednog ovakvog takmicenja kao sto je Liga Shampiona. Ovo im je skola za ubuduce da se klone takvih majmunluka. Definitivno kljucni momenat utakmice, jer je Francuzima to bio signal da krenu na sve ili nista.

Marko 358

pre 20 godina

Steta za ovaj poraz, jer je Partizan odigrao sasvim korektno dobar deo utakmice. Ipak, nisam siguran da je prvi gol sasvim cist, jer je Drogba je bukvalno napucao loptu koja je bila u rukama Radakovica. Takodje, kada je jedan igrac Olimpika simulirao u sesnaestercu Partizana i trazio penal, Mesina je odmahnuo rukom, ali zuti karton nije pokazao. Necu da kazem da je sudija odlucio pobednika, ali ovi detalji nisu nebitni. Mislim da Partizan moze da dobije Olimpik u Beogradu.

MARKO

pre 20 godina

HITNO VRATITE VUKICA - NE SHVATAM BJEKOVICA, PRODAO JE VRLO VAZNOG IGRACA U NEKI SREDNJI KLUB POPUT DONJECKA, PA I PARTIZAN JE BOGATIJI OD NJIH, A NADJ I DULJAJ SU JADNE ALTERNATIVE. U SLUCAJU DA SVE BUDE OK NECEMO PRIMITI VISE OD PETICE PROTIV REALA. JADNO!

DELIJA FRANKFURT

pre 20 godina

Pa jadni moji grobari, brukate nas stalno, sa tim vasim porazima.Realno gledajuci imate dosta los tom osim Westa i mozda Ilica, a ovo ostalo katastrofa.Sa takvom igrom tesko da bi pobedili i juniore Marseja. Menjajte tim pod hitno.

size

pre 20 godina

Ova utakmica sa jedne strane je bila dobra a sa druge mnogo losa. Imponovala je sigurna igra tokom prvih 55 - 60 minuta. Odbrana je bila na vrhunskom nivou, totalno sigurna u sebe sto dokazuje i to da su Francuzi u tom intervalu konstantno prebacivli sredinu terena. U napadu smo bili solidni, mada da je bilo nekog iz sredine terena, osim Ilica, da isprati nase napadace moglo je biti drugacije. Nadj i Duljaj su sjajni u opstrukciji igre ali totalno bezopasni u napadu, mada nam je takva igra sa njih dvojicom i donela mogucnost gledanja Partizana u ligi sampiona. Iskustvo je veceras presudilo sto mora da bude veliki nauk.
Mnogo je bilo bolje da smo igrali lose i izgubili. Mema nikakve vajde to sto smo igrali dobro a na kraju pukli ko lajsna. To je nesto najgore.
Cela ekipa mora da izadje mnogo jaca iz ove tekme, moral ne sme da padne, mali Andrija ne sme da klone, to se desava. Bio sam ponosan i srecan na onako otvorenu, sigurnu i bez kompleksa odigranu igru. Evropa je nesto posebno, nesto sto se ne moze izuciti za 2-3 godine, nesto gde cemo jos da placamo cenu neiskustva(iskustva). Ko zna zasta je ovo dobro, zato glavu gore bice dana za revans. NAPRED PARIZAN!!!

Delija iz Hamburga

pre 20 godina

Koji djavol je terao Delibasica da prvo na sredinu terena rusi igraca pa onda, kao Mijatovic u najboljim vremenima, da pada i provocira penal. Takvi debili uvek upropastu igru jednog tima. Kao drugo, zna se za fudbalsku cinjenicu da, pogotovo u gostima, moras da iskoristis skoro svaku priliku koju dobijes tokom igre. Partizan je dve strasno dobre prilike propustio a ovi od tri, cetri prilika dali tri golova. Pa da vidim dali bi Marseille dao i samo jedan gol, da su ovi zavrsili utakmicu sa 11 igraca i vodili 2:0 kao sto su to mogli. Ali to vam je to, mladi su i moraju jos dosta toga da naucu. Mislim i verujem u to da ce Partizan dobiti barem trece mesto na kraju, sta bi isto jos bio jedan veliki uspeh za nas fudbal.

s;mi

pre 20 godina

SUDIJA NAS JESTE POKRAO.
Ali cinjenica je da nam napadaci nisu ni za kup uefa.
To sve nije razlog da se pljuje po svemu i svacemu.

perke, navijac zvezde, a i partizana u evropi

pre 20 godina

Da li iko primecuje strah partizanovih igraca kad dobiju loptu u noge??? E iz istoh straha a i neznanja Debilasic je odlucio da padne pa se zeznuo... Svaki njihov kontakt s loptom je pun straha od moguce greske i niko nema hrabrosti da uradi nesto. Nema tu odvaznosti i ja nisam video skoro utakmicu gde su doticni saigracima podelili vise "koski"... zivo me interesuje da li postoji statistika pogresnih dodavanja... tu bi se dosta videlo... nekoliko je istina bilo odvaznih (i vrlo lepih akcija) ali s nedostatkom i srece... nasi (svi nasi) fudbaleri imaju problem u glavi i iracionalno strahopostovanje kada igraju protiv stranih klubova. Cak i kada ih krene oni umesto da gaze protivnika (kao zvezda onomad ili pocesto reprezentacija) oni se zadovolje golom razlike i naravno nedugo zatim...

Mladen a.k.a. Jaymz

pre 20 godina

Nema veze.
Le Grande Sale kapiten, jedinstveni i neponovljivi, je i dalje najbolji!
Ne zaboravite protiv Newcastlea sestu seriju kad je onako 'ladno dao gol iako su SVI bili protiv njega! Ne zaboravite i da je taj isti Delibasic koga sad pljujete dao mnogo golova ove sezone i, u ostalom, videli ste da je malo falilo da zaplace kad je dobio crveni.
Ne dirajte igrace bre!
Oni su usli u Ligu Sampiona bre!!! Pa makar neosvojili ni jedan bod vise oni su za mene carevi.
Doduse, za Ilieva nemam nista lepo da kazem ali dobro...
Okrecemo se nedelji i Smederevu, moramo da se vratimo iz mrtvih kao mnogo puta do sada.
NAPRED PARTIZAN!!!

Mladen

pre 20 godina

Partizan je izgleda jedina ekipa na planeti koja može da pokaže dobru (na momente i više nego dobru) igru i da popije 0:3. Nešto slično se desilo i prošle godine na JNA protiv Bayerna.

Dalje, malo je glupo kriviti i isticati Delibašića kad 70% evropskih napadača ono radi. Da su bili u pitanju Ševčenko, Inzagi ili neka druga balerina iz Serie-A ne samo da ne bi dobili žuti već bi možda iznudili i penal. UEFA-i ove naše sitne ribe dođu kao poručene da može posle da se hvali kako rešava problem simuliranja u fudbalu.

Još dalje, faul kod prvog gola je bio tako očigledan - pa i sami 'Francuzi' su stali na trenutak.
Ne kažem je zbog ovog odlučen pobednik ali suđenje je bilo ispod svakog nivoa i na štetu Partizana.
Sve u svemu veoma zabavna utakmica i Partizan je pokazao i dokazao da nije zalutao u Evropu.

pfc

pre 20 godina

Covece, bili smo bolji dok je bilo regularno sudjenje. Francuzi su poznati po kupovinama sudija!
Nista nije Deli kriv, pa ne mozecentarfor biti od svile, ali videli ste sudi bez veze, da slucajno ne bi Srbi osvojili bodove. Garantujem da nisu nista bolji od nas, treba im vratiti milo za drago. Sreca da je Porto popio trojku od Kraljeva, pa nije odmakao Partizanu. Inace, gledao sam taj mec direktno, ovi su more sa druge planete. Figo, Figo ljudi ludnica.
A juce sam napisao "nista zutaci, crvendaci"...jooooj Deli , brate ti sad ides u listu onih koji naneshe stetu Klubu, prosle god Bajic, sad ti....!
Ali ovo je mala liga pa steta je manjja. Ma sad ce zuta masa da bljuje po nama,ona sledeca sezona.... Ne, nece oni videti nasu igru u prvom delu meca. Sad ce da likuju mucenici , ali neka se raduju igrajuci sa Carom Konstantinom...aha.!
Crno-beli, nema tuge, samo napred. Cilj je bar jedna pobeda, pa sta bude sa Kraljevima.
Dakle, ostaje nada ali i pamet u glavu za ubuduce. Inace, kad sam video sastav grupe sve latinski klubovi sa nama rekao sam sebi, auu, more, sto ce biti provokativne igre i nase naive i iskljucenja ovako bas kako se desilo. Garaantujem da bi ih dobili da smo ostali svi na terenu!

Zeljko grobar

pre 20 godina

Tacno je da je Delibasic bio povucen,a to je dovoljno da igrac padne,znam to po iskustvu,kod prvog gola tacno je da je bio faul nad Radakovicem,a neko je pomenuo sto Bjekovic nije kupio boljeg golmana,pa mora da je mislio da Kralj ne moze da se povredi,da je Kralj od celike,i tu pravi veliku gresku,za mene Kralj jeste jedan od najbolji ali treba jos jedan golman radi konkurencije,a ne da nam stavlja neke babe izmedju stativa pa ako ga pogodi lopta odbranio je,ako ga ne pogodi lopta je u mrezi,ja bih ovog Radakovica sutno napolje i da radi u nekoj stali,nek cuva krave kad vec noje u stanju da cuva mrezu!!!
A sto se tice Partizana ... Real je nas!!!

Lazar

pre 20 godina

E na ESPN-u je ceta partizana u najavi danasnjih meceva evro lige dobila sedam ½ sekundi. Toliko o tome.
A da je sudija kriv jeste ali samo zato sto je radio svoj posao a ne ko oni nasi sviraci za gros sto statiraju u domacim FEST titulama.
Nazalost, nazlaost i opet NAZALOST.
Ceta partizana rasprsi sve iluzije o tituli prvaka Evrope, nema veze bice sanse neke sledece sezone.

Ivan Stojanovic

pre 20 godina

...koji to timovi sa ovih prostora prve godine u LS dobijaju na strani utakmice u evropi?Partizan ove godine igra za iskustvo ucesca u ovakvom takmicenju...sasvim je normalno da ce primiti tricu na strani,a od Reala mozda i vise..TO JE NASA REALNOST...
Igrajte momci,gresite,gubite,ali odrastite za sledecu godinu...oni koji ocekuju prolazak dalje od vas nikad nisu ni bili na terenu...lako je gledati i komentarisati...reprezentacija gubi od Azerbedzana i TO JE SRAMOTA,a vi...vi ste utakmicu godine vec odigrali i DOBILI...hvala vam za to...sve i da budete zadnji to nije sramota...u obavezi ste da sagledate sve vase slabosti i ispravite bar 70% istih sledece godine...ove godine bi najveci uspeh bio ne izgubiti utakmice kod kuce...korak po korak...lagano,ali pametno...ako poletite previsoko sagorecete...e,to ne smemo dozvoliti...razmislite o tome,ako zelite da jednog dana dodjemo i do finala...u suprotnom...jedan "bedni" Olimpik i pobeda nad njim bice nas maksimum...

Pavle

pre 20 godina

Da, da, kriv je sudija, bili ste bolji i niste imali srece... Da je Ilic ono ubo, a i da Dragan Mance nije poginuo gde bi vam bio kraj...
A to sto je odnos poseda lopte 60-40 za Olimpik, a odnos suteva u gol 11-1, a van gola 18-5, to je sve zato sto je izasao iz igre kljucni graditelj igre Delibasic, pa se sve slomilo u drugom poluvremenu. Ma dajte... Sa nestrpljenjem cekam Real. Bice to jedna smesna utakmica :)))

sreten

pre 20 godina

Bravo partizani,niste se obrukali.
Samo da podsetim komentatore da je isti ovaj Olimpik Marsej dao dva gola Realu
u Madridu.
Sudiju mozemo da krivimo samo za to sto je sudjenjem pokazao Francuzima koliko respekta treba da imaju prema Partizanu.
Kad su to ukapirali i poceli tako da se ponasaju, kao prema nekim klincima, stigli su do tri gola ni krivi ni duzni.
Gosn Mateus bi mogao da ode na neki seminar "kada i kako vrsiti izmene igraca u cilju ostvarenja povoljnog rezultata u raznim situacijama".

Aleksandar

pre 20 godina

Juce smo na izjavu Mateusa da mu odgovara uloga autsajdera pricali o potrebi da se igraci psiholoski pripreme. Grobari sinoc primaju gol i tog trenutka utakmica se za njih zavrsava. Krece setanje po terenu, malodusnot... Sale Ilic je usled dekoncentrisanosti promasio jedan zicer i jednu sansu koju igrac njegovog kalibra mora da pretvori u gol.
Opet tvrdim Partizan nije klub za velike domete jer je bio i ostao mali klub. Zato se valjda toliko i raduju sto su se kvalifikovali u LS.
Cim iskoracis malo u sumu i prestanes da se pridrzavas one narodne "Bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu" sledi silovanje.
Deco bojim se da ce ovogodisnje ucesce spskog predstavnika u LS biti blamaza i grobarima ce sluziti samo kao argument u prepucavanju sa Delijama.
Sinocna utakmica krajnje prosecna.
Btw, Real koliko vidim prvo da gol fore pa onda pocne da igra. Danas idem da uplatim tacan rezultat na tekmi Real - Partizan 3:0, 4:0, 5:0, 6:0. i novu igru: Partizan nece dati gol do kraja ucestvovanja u LS.

Dado

pre 20 godina

Nije problem izgubiti, biti posljednji.
Problem je u glupostima.
I nije kriv sudija. Ne kazem da ne bi drugacije svirao da je u pitanju neki poznatiji i bogatiji tim, ali i ja bih dao zuti onom kvazi igracu za ono bacanje. Mislim da oni koji ga smatraju odlicnim i sl. samo citaju novine, a nisu ga gledali uzivo. A stvarnost je drugacija. Decko nema ni prijem lopte, ni predaju, ni dribling. Nista osim visine, a to ga stavlja u prosjecnost. Da - nema ni mozak, jer ovo od sinoc je cisti dokaz za to. Dobio je odlicnu loptu (koju bi pravi napadac, citaj: Kezman, sutirao iz prve), onda ju je lose primio i od nemoci pokusao da odglumi penal... Idiot! Nikada od njega igrac nece biti, a nece se ni prodati, jer kome treba neko ko ce da upropasti sve dobro sto ekipa napravi. Mora da ga je Mihajlovic ucio kako se to radi.
Elem... I bez njega smo igrali jako dobro, a onda se sve poklopilo u jednom napadu. Milivoje umjesto za gol sansu centrira kako samo on zna, Malbasa umjesto da pusti loptu pokusava da je zaustavi i daje ju njima u for, Duljaj krene da duplira igraca, pa propliva kretenski i slag - Radakovic zazmuri, a lopta mu u 3 metra... Kakav faul (makar i bio)?! Pravi golman tu uzme loptu i razvali sve sto mu se nadje u petercu. Hocu reci, pravi golman bi tu loptu uzeo, a Drogbu bi iznijeli na nosilima.
Olimpik je prosjecan tim sa puno srece, a mi smo prosjecan tim sa puno glupana.
Ali sa srcem.
I igramo Ligu sampiona.

heineken

pre 20 godina

Mozda Partizan jos nije spreman za neke visoke domete, ali svakom Partizanovcu morala je da imponuje igra Partizana u prvom poluvremenu.
Sudije su sudije, i domacinsko sudjenje je normalna stvar, to ne treba ni komentarisati, ali inteligencija Delibasica je ozbiljno dovedena u pitanje.
Barem onim prvim prekrsajem koji je napravljen bez veze i na sredini terena.

Partizanovac

pre 20 godina

Momci su igrali koliko objektivno mogu.Za prave kontranapade su neophodni ipak daleko bolji napadaci nego sto su Iliev i Delibasic koji se nisu nasli ni u jednoj gol sansi. Na terenu se jasno vidi da Tarribo West daleko odskace u kvalitetu od ostalih nasih igraca (juce i protivnickih).Tim za ovu sezonu je morao biti jaci,davali su obecanja,prodali dva vrlo dobra igraca,a doveli Milovica i Radoncica( Djordjevic i Drulovic OK ) za koje se ne zna ni da li su zivi.Juce su partizanovi igraci pokazali maksimum,borili se do poslednjeg trenutka i na tome im treba cestitati,ali za prolaz u Kup Uefa (3. mesto u grupi) neophodno je imati daleko opasnije napadace nego sto ih mi danas u ovom trenutku posedujemo.

mrsimuda

pre 20 godina

Koncentracija!
Koncentracija!

...dzaba nam nemacki trener, kad mi nismo Nemci.

Imam nekako utisak da bi Newcastle lako pobedio i FC Porto i OM.

Nije sramota izgubiti od OM 3-0, ali onakav OM je sinoc pre trebao da primi 3 gola... ali izgleda to samo moze nama da se desi.

Valjda de to neki balkanoidni sindrom, ili neka greska i genetskom kodu nasih naroda.

Za poredjenje, meni takodje dragi crno-beli ali iz Istanbula - Besiktas, sinoc je takodje ostao bez kljucnog igraca, ali borbom je ocuvao vodjsvo protiv Chelsea-ja, i sticao se utisak da su igrali jos 90 minuta ne bi primili 3 gola.

Na takvim primerima se uci, nista nije nemoguce, moze se dobiti i Real u Madridu, a kako se to radi pokazala je Valesija prosle nedelje...

Do tada Lotar mora da nadje nacina da balkanskim seljacicima na srpski preved rec "KONCENTRACIJA".

Napred Crno-Beli, pa makar se zvali i BOAVISTA!!!

Nesha

pre 20 godina

Kako onaj karton moze da bude prestrogo dosudjen? Kontakt je postojao u onoj meri u kojoj postoji na svakom delu terena u svakom duelu, sto znaci da bi 90 minuta trebalo da gledamo samo padanje igraca. Isto tako je i Mido mogao da padne u 16 pre one asistencije kod prvog gola. To sto je Delibasic glup, pa 5 minuta posle prvog glupo zaradjenog zutog zaradi drugi, to trener treba da razmatra. Nije ovo nasa liga. Sto se tice prvog gola, i ja sam u prvi mah bio ubedjen da je bio faul, ali kada su pustili usporeni lepo se vidi da Radakovic uopste nije imao loptu u rukama, Drogba ga je mozda malo zakacio po ruci a ovaj se uhvatio za facu kao da mu je odsekao nos. Sto se tice prica o Inzagiju, svi vrlo dobro znamo kako se sudi evropskim zvezdama a kako drugima, tako da tu nema diskusije. Sudija je striktno postovao pravila.
A sada najbitnije. Opet ide prica kako smo bili bolji, preseklo nas je iskljucenje, nismo zasluzili...Nije tacno da se sve promenilo kod iskljucenja. U 62. minutu proradio je onaj stari seljacki mentalitet Partizana, tada su bili gotovi. Do kraja je moglo da bude 10:0. Ljudi bre, Partizan uopste nije igrao od 62. minuta! To je jedna trecina tekme! 11:1 (18:5) u sutevima, to valjda sve govori. Francuzi su se na kraju setali po sesnaestercu, radili su sta su hteli. Dobra stvar koju je doneo Mateus je ta opstrukcija igre i klanje na sredini terena, igra sa Nadjem i Duljajem, pravljenje faulova cim ti igrac pobegne, ali Partizan realno nema igrace za nesto vise. Me moze se igrati protiv tehnicki boljih ekipa sa 8 balvana koji ne znaju da odigraju pas, da centriraju (Duljaj, Nadj, Cirkovic, Stojanoski, Bajic...). Onaj decko Iliev potrosi 80% snage na driblinge i vrtenje samog sebe pored aut linije, da li je on napadac ili sta? Ilic je prica za sebe, kada uspe da pogodi igraca sa 8 metara u 7,32m, to je kao neki znalac. Duljaj je dobro odigrao svoju ulogu, a to sto se ne stidi posle 0:3, to nam je vec poznato iz ranijih sezona u kupovima. Kako mozes da kazes "odigrali smo dobro, ali smo izgubili", sta ce biti kada se odigra lose? Sve te price oko mentaliteta koji im je usadio Lotar, to sve pada u vodu cim naletis na ozbiljnog protivnika i primis prvi gol. To sto je Porto pukao od Reala to je jos gore, sada ce da grizu kao ludi protiv grobara. Spustite se na zemlju, gledajte da uzmete to trece mesto ako je uopste moguce, i molite boga da Real nema svoj dan (dane) protiv vas. Pustite sudije i gledajte da obuzdate srpki mentalitet, to ne prolazi u Evropi. Igrajte svih 90 minuta, mozda nesto i bude.

Dobar rezon

pre 20 godina

Nije bilo lose,zar ne?Partizan igra sasvim dobro ali sada je vreme da se popravi napad i da sa malo takticki doradi igra.Naravno da uefa nece dozvoliti da tamo neka zemlja u tranziciji uzme prvo mesto ali nema veze, partizan treba da zna da je SAM protiv svih.
I da se ne zaboravi pogledajte koliko je Mateus fizicki dobro pripremio ekipu,koja jednako dobro trci kao svaka evropska ekipa a mora se priznati da je to osnovno u evropi.

Dirty

pre 20 godina

U razini ocekivanog. Partizan je imao srecu da je ekipa Monaka jos neuigrana inace bi bilo strasno. Naravno, da je Delibasic zasluzeno iskljucen, to sto je zbog ordinarne gluposti dobio drugi karton govori o sustini ekipe. Partizan je slucajno u Ligi sampiona sticajem okolnosti i ludackom srecom. U domacem prvenstvu je zasticen kao Ratko Mladic i ubrzo ce ova sprdacina biti okoncana nasom obavezom da rascistimo odnose u domacem fudbalu i zaboravimo na drzavni sportski projekat zvani Partizan. Grobari razlaz! Sergej neka ugasi svetlo a Zorana da vam nesto otpeva za kraj?

Mirza

pre 20 godina

Strah od lopte?! Andrija debil?! Mislim ajde malo zdravog razuma...
Partizan je igrao i uzgubio. Mozda su zasluzili da daju jedan gol, ali nisu; i olimpik je zasluzio da da makar jos jedan gol, ali nije. U datim okolnostima razlika je realna. A Andrija je hteo najbolje(takav pristup je Stojanoskom prosao u svedskoj), instiktivno reagovao, i zaboravio da mu LC nije domace prvenstvo. Uveren sam da ce on zbog ovog iskustva biti malo pametniji(bolji) u nastavku karijere. Dobro je sto mu se to sad desilo, kao i celom Partizanu, jer jednostavno trebaju da sticu iskustvo, da rastu i razvijaju se u datom okruzenju. A ima li boljeg okruzenja od Lige Sampiona? Simply as that.
Uvek treba biti ambiciozan, ali i realan. Uprava i igraci znaju svoje mogucnosti bolje od mene, pa ako kazu da mogu do drugog mesta, onda OK. Ja bih licno bio zadovoljan trecim, pa ako to ostvare, radovacu se kao da su osvojili CL!
PS. I ne dirajte Radovana, po prvi put je branio bez greske, posle dugo dugo vremena.

zvezdas

pre 20 godina

E moj Delibasicu, sinko moj.Placi sada, placi.Kada si bio u prilici da postignes gol, ali nisi imao muda da sutnes loptu, nego si se onesvestio od straha.Ne verujem da te Lotar tome uci.Steta.

Ron Jeremy

pre 20 godina

Pazite šta vam kazem, Partizan će da igra nerešeno u Madridu protiv Reala i to iz 2-x. Kako? Vrlo jednostavno, zbog NOVCA. Roberto Karlos i kompanija su strašni kockari i već su nekoliko puta nameštali rezultat kada on nije od presudne vaznosti za Real. Pošto Partizan je apsolutni autsajder protiv Reala kvota za 1 biće 1.05 ili 1.10 tako da se Realu ne isplati da pobedi za tako male pare pogotovu što su im potrebna samo 4 boda iz preostale 4 utakmice da bi se sigurno plasirali u drugu fazu takmičenja. Tipujem dakle x i pazite šta vam kazem Roberto Karlos pravi penal.

ajaxovac

pre 20 godina

Ala boli ovaj gubitak! Ali sami smo krivi. Vidi se da Partizanu nedostaje iskustva za LS.
Igrali su sa strahom i bez maste, a to dok francuzi takodje nisu nista narocito pokazivali.
Nema kod igraca "killer instict". Jeste nas i sudija unakazio, ali to se svim ekipama kad tad desi, ali samo velike ekipe i pored toga dobro igraju.
Jebi ga, ako sudija (preterano) istera igraca, ne treba cela ekipa da se ukenja. Sta su ocekivali, da ce se prosetati kroz LS?? Nekad ce biti tesko,
e ako se onda pokazes onda ima cemu da se nadas. Dalje moram reci to malo dobrih sansa koje neiskusne (losije) eikpe dobijaju u LS moraju da iskoriste.
Ako se te sanse vec ne koriste, onda imas samo sreci da se nadas. A o tome ne trebam vam pricati.
Ima jos nade, ali ce trebati Lothar da izmeni "pobednicku ekipu". Sto su doveli Rzasu i Drulovica (jedina dvojca sa iskustvom u LS!!) ako ne trebaju da igraju??
Jos uvek verujem u trece mesto, ali ce trebati bolja igra nego sinoc.

PFC

pre 20 godina

Jedan je Sale kapiten... Svakom se desi los dan, njemu se eto desio u LIGI SAMPIONA!! E, bre ljudi, pa jeste li vi uopste svesni gde mi igramo? U Beogradu ih imamo sigurno, a onda ce svi oni koji sada pljuju po Andriji da mu ljube kopacke. Daje im bar jedan gol ovde, za sve one suze. Samo borbeno!!

_Thanatos_

pre 20 godina

Hmm, sve puno subjektivnih komentara. Sto prije shvatite realnost da je Partizan srecom usao u Ligu prvaka to bolje. A Real nece pustiti Partizanu. Buduci da mu treba jos 4 boda, a ako se igra po starome nacinu/sistemu slijedece dvije igra sa Partizanom. Najlaksi protivnik, 4-6 bodova u igri, dovoljno da osiguraju vec na pocetku plasman dalje i da se posvete nacionalnom prvenstvu.

ognjen

pre 20 godina

Ako neko misli da je iskljucenje Delibasica prestrogo neka pogleda zasto je iskljucen reprezentativac Turske Ilhan Mansiz protiv Celzija (to Besiktasu nije smetalo da ne primi gol do kraja, a Celzi je ,slozicete se, jaci od Marseja). Isto tako, na ponovljenom snimku se vidi da nije bilo prekrsaja kod prvog gola (vec Radakovic nije pravovremeno intervenisao). Nadam se da ce ovo da natera celnike FSSCG da razmisle jos jednom povlascenom polozaju koji Zvezda (i narocito Partizan) imaju u domacoj ligi umesto da po starom seljackom obicaju za sve okrivljuju sudije.

Bojke

pre 20 godina

Nije sramota sto je Partizan juce izgubio. Momci su se borili u granicama svojih mogucnosti, protiv 60.000 navijaca, protiv sudije, protiv svog neiskustva. Ali i porazi moraju da dodju ponekad.
Sramota je to sto sada "grobari" pljuju po svojima, proklinju Delibasica u koga su se kleli posle meca sa Portom, koji nas je spasio vec nekoliko puta ove sezone (7 golova na 6 utakmica). To je ono sto me i najvise nervira. Vatreni sam grobar, pratim ih vec godinama na svakoj utakmici u Beogradu, idem ponekad i na gostovanja. Muka mi je od ovih novih, fensi grobara koji do ove sezone nisu ni pratili fudbal i koji su posle 1-1 i 0-1 sa Djurgardenom i Newcastlom vec pricali "kako se nista nije promenilo". Odvratno sam se osecao kada na utakmici sa Portom medju 30000 ljudi nema ni trecina pravih grobara,pa je atmosfera jadnija nego protiv Koma na kome je posle nevremena ostalo samo nas 1000 najvatrenijih koji smo iz sveg grla urlali celo drugo poluvreme.
Zato napred momci,drzite se,igrajte za sebe i za nas prave grobare. A ovim zluradima pokazi da si najjaci kada te svi pljuju i kada te svi otpisu.
Ja i dalje verujem u vas. Deli najbolji si.

Mujo s onog sveta

pre 20 godina

Mislim.. kada sa deset igraca promasis onakvu sansu(S.Ilic)tesko mozes cemu da se nadas....Po meni najslabija tacka Partizana sinoc bio je Taribo koga je Drogba razvalio u drugom poluvremenu....Inace , da razjasnimo....Pogledajte sinoc sudjenja u L.S.!?!?!?!KATASTROFA!!!!Ne zelim da pravdam Partizan , ali onaj Mesina stvarno zna kako se sudi za "bogatune"....Prvo-kontakta je bilo (kod crvenog kartona) i drugo-on se tada nalazio 40metara od mesta dogadjaja, sto je , morate priznati, nedopustivo za sudiju ovog kalibra...Da je sve po "pravdi"on bi posle ovakvog sudjenja morao biti kaznjen...no..ovako cemo "Delija" gledati u Beogradu protiv Reala!!!-videcete!!!!!
Onda , kod prvog gola...pravila jasno kazu da je golman zasticen u petercu kao beli medved od svakog kontakta...ali....tako ne misli Mesina....
Mislim....da sam neko ko odlucuje mozda bi povukao radikalan potez i istupio iz lige jer je i nema smisla igrati , kada se u prvi plan stavlja samo NOVAC,NOVAC i NOVAC...a gde je tu fudbal...nema ga odavno je nestao. Elem , Partizan me je sinoc odusevio i to je to.

Degenije

pre 20 godina

Da razjasnimo sto se tice sudjenja. Delibasic je pokusao da iscenira penal i to bas jeftino. Kako on NIJE Inzagi definitivno je morao da popije zuti. A koliko sam primetio prateci Seriu A Mesina bi i ostalim velicinama dao zuti za onakav pad.
Sto se tice prvog gola, cista procena. Mozda bi neko svirao faul, ali je realno bilo da se pusti igra, jer Radakovic nije pravovremeno intervenisao, nije je imao u ruci i sudija je pustio da se akcija odvija dalje. Vise je greska solidnog Radakovica nego sudije...Ali dobro to je fudbal. Za mene je Ilic interesantan lik. Da je taj neki igrac odavno bi bio prodat. Pa nije on bas mlad ima vise od 26 godina, a niko nije zainteresovan za njega. E to je klucni problem. Umesto da bude najbolji on je bio najgori na terenu

Zeljko grobar

pre 20 godina

Eeeeee Delibasicu... jos si ti dete ... steta,ko ce sad sa deset igraca da dobije Marsej kad nismo u stanju ni posed lopte da imam sa 11 igraca ... za fudbal treba imati brzinu,tehniku i pogotovo MOZAK!!!
Ajmo napred nikad se ne zna ... SRECNO GROBARI !!!

Ivan

pre 20 godina

Pa dobro, nije lose; dve utakmice bod. Vadice se Partizan na Realu i samo tu ima 6 bodova i naravno popravljanje gol razlike u plus.

Grobar,a ne glodar

pre 20 godina

Bjekovicu stipso,bolje da si potrosio neku paru na napad,umesto sto toliko forsiras onog jadnog Ilijeva.Znam da je mnogo ulozeno u njega i treba to prodati,ali ne treba ceo klub da ispasta zbog toga,a sa njim i navijaci.Resite se te ispusene mustikle!!!!

dexe

pre 20 godina

Bas me zanimaju sad vasi komentari...
Samo se nadam da nece mnogi reci, dobro se Partizan nosio, nije imao srece i sl., i da nece kao sto mi Srbi znamo velicati tudje go*no, kao nesto bolje i lepse... Olimpik je jedan prosecan tim, slabiji od Porta a nabuskao nas je, sto je prava sramota... Odbrana im je suplja do bola, a napad smusen... Ali sta to vredi, kad kod nas nema ko da da gol...
Ja ne mogu da shvatim, kada je vec dosao do lige sampiona i dobio pare, zasto rukovodstvo nije kupilo jednog normalnog golmana???
Zar nije mogao recimo neki ok golman iz domace lige za solidne pare da dodje, a ne ovako ovaj invalid da brani koji je direktno kriv za prvi gol, a posle je sve samo islo... pa covek stoji ko ukopan, ajde bre bar da skoci na loptu, pa ako ne moz da je dohvati, dobro, a on samo gleda...
Debilni Delibasic, pa gde mu je mozak, stvarno zar je mislio da igra nasu ligu...
Ilijev je prica za sebe, nece se taj nadavati golova...
A o Ilicu da i ne pricam, koji je to strah od gola...
Koliko imamo istrcanih napada, ali onda fali finalni pas, a o otvaranju napadaca i eventualnom sutu u okvir gala da ne pricam...
Pa bre bolje da su kupili invalida Pjanovica, cak je o on 2* bolji od ove napadacke dvojke, a o Zigicu i da ne pricam tata je za obojcu...
Partizanu se mora cestitati na borbenosti i nedostatku iskustva, ali to je sve, objektivno su izgubili od jadne ekipe...
Samo 3 normalna igraca da ima, i mogli su do 3 boda...
Prava steta... Nema veze do sledece godine, da se oslobodimo viska, pa nova kupovina, pa mozda nesto i bude, naravno ukoliko se uzme titula...
A o Realu ne smem ni da mislim...

Akvarius

pre 20 godina

Partizan je dobio upravo ono sto sleduje svakog ko pokusava da na kvarnjaka nesto ucari.
Ako je tim fudbalerima jedini cilj da se domognu sesnaesterca kako bi se u njemu srucili na travu, onda bolje da odmah zavrse sa svojim ucescem u Ligi Sampiona. Tu se tako ne igra. Mislim davno, davno prevazidjeni folovi.

the truth is in here

pre 20 godina

Stvarno steta.
Dobra igra u prvom poluvremenu i onda zasluzeno iskljucenje Delibasica . On je malo nervozno igrao citavo poluvreme.Pored toga neiskoristene sanse Ilica i onda se ne moze ocekivati nista dobro .
Steta !!!

Zeljko grobar

pre 20 godina

E moj Radakovicu,tako se ne brani,a sudiji svaka cast,bas me zanima koliko je evra dobio posle utakmice,a ti Delibasicu ili sto kaze Bojan,Debilsicu nauci da ne pravis faul na sredini terena bez potrebe a to za bacanje ajde i nije nesto,istina da si bio povucen za dres ...
Ajde idemo sad svi u krevet i cekamo Real za dve sedmice!!!

aleksandar

pre 20 godina

Ne zivim u Srbiji i do sada nisam imao priliku da gledam utakmice koje b92 prenosi. Danas sam imao priliku i prijatno se iznenadio. Uvek sam se uzasavao komentatora tipa Milojka Pantica,Srdjana Knezevica i Zvonka Mihajlovskog tako da mi je novinar koji je prenosio utakmicu Olimpik-Partizan zaista nesto novo! Mnogi komentatori bi iskljucenje Delibasica okarakterisali kao sudijinu tradicionalnu mrznju prema nasem narodu!
Nadam se da je proslo vreme kada su nam sudije uvek bile krive i da smo mi uvek u podredjenom polozaju! Naravno to ne znaci ni da treba da pljujemo po sami sebi. Novinar b-92 zaista zasluzuje cestitke! Svaka cast na objektivnosti!!!

Bob Marley

pre 20 godina

Steta! Delibasic je ispao vrlo naivan kod iskljucenja. Ipak, posto je tu bilo nekog povlacenja sudija bi mozda tolerisao ovaj pad da Delibasic nije pokusao da iscenira jedanaesterac desetak minuta pre toga na slican nacin. Neverovatan promasaj Sase Ilica i los centarsut Cirkovica posle koga je usledio prvi gol Olimpika su prica za sebe. Mislim da je kod tog gola postojao faul nad Radakovicem, ali sad sta da se radi. Nisam razocaran, momci su dobro igrali u prvom poluvremenu a borili su se posteno i u drugom sa deset igraca. U Ligi sampiona se mora iskoristiti svaka prilika za gol. Najbolji su bili Duljaj i West, a i Radakovic je solidno branio. Mislim da mozemo dobiti Olimpik u Beogradu.

drogba

pre 20 godina

samo da kazem da nije delibasic kriv
simone inzaghi je dobio za jos smesniju akciju penal i lazio je izjednacio
a nama crveni karton idi bre u ostalom dobili su crveni danas jos i turci i grci
uostalom 1-0 je bio faul protiv radakovica
nema igrac sta da trazi u 5 metara golmana,
a posle gola se srusio partizan j*** ga
moramo pobediti marsej u beogradu
mada bilo zadnje na svetu
jer partizan nije zasluzio 3 komada
peace

Ogorceni TB

pre 20 godina

Olimpik je nesto jaci od Sarajeva. Igra slicno Partizanu iz ranih 80-tih (Jesic Rojevic Masic Radanovic Zivkovic Varga...).
Ukratko : poluprosjecna ekipa koja cesto neugodno iznenadi vlastite navijace.
Partizan i od njih lako i glatko gubi.
Zakljucak : do kraja ovog ciklusa takmicenja Partizan ce jos osvojiti 0-1 bod.
SCG fudbal pasce na Uefa tablici na 20 mjesto ili nize.
Upljuvak : Da je kojim slucajem Radnicki Nis igrao ovolike kvalifikacije, dosad bi najmanje imao jedno polufinale.
Pozdrav svima koji to zasluzuju.

Boka necu vise da pratim domaci fudbal

pre 20 godina

To je realnost naseg fudbala, pa sta sto je Delibasic iskljucen (po meni ispravno ne sudi mu Radoman) to nije razlog da se popije 3:0. Uostalom nije iskljucen igrac sredine terena ili odbrane vec napadac. Odbrana je bila u punom sastavu. 3 gola je mnoga, a moglo je biti i mnogo, mnogo vise. Partizan je sasvim slucajno usao u ligu sampiona (nepostojeci penal protiv Djurgardena i 4 promasena penala Newcastla to nije kvalitet u pitanju) tako ce se i provesti, kao slucajni prolaznici. I sto se tice glasanje na ovom sajtu o kvalitetu fudbala ne razumem kako neko pored ovako ocajnih igri Zvezde i Sartida i prosecnih igara Partizana moze da kaze da je kvalitet prvenstva SCG porastao. Prvenstvo je na negativnoj nuli.

bombarder Nemacka

pre 20 godina

jesam delija ali mi je zao partizana koji odigrao dobro prvo poluvreme. Ovog puta se krivica stvarno moze svaliti na sudiji, koji je svirao krajnje nekoreknto. Pozdrav iz Nemacke i Napred Zvezdo!

prokka

pre 20 godina

O cemu vi to ljudi? Lik ga zaista jeste povukao... sada sto on ne ume jos uvek da se baca kako treba to je druga stvar... da je vece ime to bi bio penal... Dalje sudija nas je ojadio... Pri njihovom prvom golu postojao je faul na golmanu jer ga je udario sto se jasno videlo... e sada sto smo mi mali partizan to je druga stvar... posle drugog gola sam prestao da gledam ali mislim da je sudjenje njima bilo naklonjeno pogotovu u vidu nedavanja zutog kartona igracu koji je sa ledja povukao nadja... mislim sve u svemu mozemo i moramo bolje...
ali nismo za bacanje definitivno!

Vujovic Ivica

pre 20 godina

Delibasic jeste dobrim delom kriv za poraz Partizana, ali ne bi trebalo da se svali sva krivica na njega. Morali bi ljudi iz Partizana, Zvezde, OFK Beograda, Sartida, Zeleznika,... i ostalih klubova da se zapitaju cemu to uce klince koji igraju za svoje klubove.Takodje bi iz FSSCG-a trebalo da razmisle kakve to sudije sude u nasoj zemlji kada ovakve stvari prolaze. Mislim da nam ne trebaju vise raznorazni Mijatovici, Radomani, vec fudbaleri koji igraju fudbal i sudije koje znaju pravila i pridrzavaju ih se.

Korenko

pre 20 godina

Ne cine sudije SCG lige dobro Partizanu, kada mu sviraju penale! Za ovu glupost je kriva celokupna sudijska organizacija FSSCG!

ivan

pre 20 godina

Domacinsko sudjenje, losa realizacija Sase Ilica i nedopustiv pad u igri posle primljenog gola. Sindrom Tubakovic je bio ponovo na delu od 62. minuta. Mnogo smo naivni.

tipe

pre 20 godina

zar je ono bilo za zuti karton? naravno delibasic je glavni krivac. to je najlaksi nacin obrazloziti poraz --> zar ne?
bile su utakmice gde su i 10 igraca poraz pretvorile u pobedu. setite se igre naseg kapitena, ko po mom misljenu morao da povuce svoje saigrace a ne da stoji kao pokisla macka po terenu zalici za promasenim sansama. sta je sa taktikom, da li je mogao mateus sa nekom promenom da sacuva 0:0 --> sve je to nebitno, izgubili smo kao jedinica!

koBi

pre 20 godina

Svaka cast grobari za prvo poluvreme, sve do onog teatralnog pada Delibasica.
Da znate da date neki gol iz stopostotne sanse, mozda bi na kraju i trijumfovali, ali ovako ubedljiv poraz kao i po obicaju. Nadam se da ce te u buduce sabrati redove i krenuti malo ozbiljnije.

Ivan Senic

pre 20 godina

Cist primer kako nasa liga i sudjenje za Partizan, odnosno Crvenu zvezdu uticu na igre nasih timova u Evropi. Zbog toga sto je navikao da mu Radoman i ostala kompanija sviraju penale posle onakvih (ne)kontakta Delibasic je Partizan udaljio od Evrope za sledece prolece, jer realno sada crno - beli nemaju nikakve sanse da budu ni treci..

Vlada064

pre 20 godina

Da li je Sasa Ilic "opet" odigrao na visokom nivou? Ili je u pitanju stara prica, dobar je, bice jos bolji ako ga dobro prodamo.Uz njegove dve sanse nesto ste i mogli uraditi, steta.

Rade

pre 20 godina

Isuvise naivno od Delibasica, prestrogo od sudije. Sad je lako biti general, ali mislim da ih je Partizan imao i da bi 11 protiv 11 u drugom poluvremenu bila prednost Partizana, jer bi Olimpik sigurno igrao nervoznije. Ali...

Nenad

pre 20 godina

Delibasic je pokusao da iznudi penal ali je neosporno da je povlacenja bilo, interesuje me da li bi Inzagiju dao crveni karton na ovakvoj utakmici.
Kod prvog gola Marseja postojao je ocigledan kontak sa Radakovicem sto se videlo i po tome da je i napadac Marseja reda radi ubacio loptu petom ocekujuci da sudija svira faul.
Sa deset igraca i takvim "domacinskim" sudjenjem ni mnogo jaci timovi od Partizana ne bi moglo bolje...
Idemo dalje NAPRED PARTIZAN!!!

Sale

pre 20 godina

Kakvu je glupost Delibasic napravio, pa zar je moguce da se nasi igraci nisu izdigli na nivo jednog ovakvog takmicenja kao sto je Liga Shampiona. Ovo im je skola za ubuduce da se klone takvih majmunluka. Definitivno kljucni momenat utakmice, jer je Francuzima to bio signal da krenu na sve ili nista.

Marko 358

pre 20 godina

Steta za ovaj poraz, jer je Partizan odigrao sasvim korektno dobar deo utakmice. Ipak, nisam siguran da je prvi gol sasvim cist, jer je Drogba je bukvalno napucao loptu koja je bila u rukama Radakovica. Takodje, kada je jedan igrac Olimpika simulirao u sesnaestercu Partizana i trazio penal, Mesina je odmahnuo rukom, ali zuti karton nije pokazao. Necu da kazem da je sudija odlucio pobednika, ali ovi detalji nisu nebitni. Mislim da Partizan moze da dobije Olimpik u Beogradu.

MARKO

pre 20 godina

HITNO VRATITE VUKICA - NE SHVATAM BJEKOVICA, PRODAO JE VRLO VAZNOG IGRACA U NEKI SREDNJI KLUB POPUT DONJECKA, PA I PARTIZAN JE BOGATIJI OD NJIH, A NADJ I DULJAJ SU JADNE ALTERNATIVE. U SLUCAJU DA SVE BUDE OK NECEMO PRIMITI VISE OD PETICE PROTIV REALA. JADNO!

DELIJA FRANKFURT

pre 20 godina

Pa jadni moji grobari, brukate nas stalno, sa tim vasim porazima.Realno gledajuci imate dosta los tom osim Westa i mozda Ilica, a ovo ostalo katastrofa.Sa takvom igrom tesko da bi pobedili i juniore Marseja. Menjajte tim pod hitno.

size

pre 20 godina

Ova utakmica sa jedne strane je bila dobra a sa druge mnogo losa. Imponovala je sigurna igra tokom prvih 55 - 60 minuta. Odbrana je bila na vrhunskom nivou, totalno sigurna u sebe sto dokazuje i to da su Francuzi u tom intervalu konstantno prebacivli sredinu terena. U napadu smo bili solidni, mada da je bilo nekog iz sredine terena, osim Ilica, da isprati nase napadace moglo je biti drugacije. Nadj i Duljaj su sjajni u opstrukciji igre ali totalno bezopasni u napadu, mada nam je takva igra sa njih dvojicom i donela mogucnost gledanja Partizana u ligi sampiona. Iskustvo je veceras presudilo sto mora da bude veliki nauk.
Mnogo je bilo bolje da smo igrali lose i izgubili. Mema nikakve vajde to sto smo igrali dobro a na kraju pukli ko lajsna. To je nesto najgore.
Cela ekipa mora da izadje mnogo jaca iz ove tekme, moral ne sme da padne, mali Andrija ne sme da klone, to se desava. Bio sam ponosan i srecan na onako otvorenu, sigurnu i bez kompleksa odigranu igru. Evropa je nesto posebno, nesto sto se ne moze izuciti za 2-3 godine, nesto gde cemo jos da placamo cenu neiskustva(iskustva). Ko zna zasta je ovo dobro, zato glavu gore bice dana za revans. NAPRED PARIZAN!!!

Delija iz Hamburga

pre 20 godina

Koji djavol je terao Delibasica da prvo na sredinu terena rusi igraca pa onda, kao Mijatovic u najboljim vremenima, da pada i provocira penal. Takvi debili uvek upropastu igru jednog tima. Kao drugo, zna se za fudbalsku cinjenicu da, pogotovo u gostima, moras da iskoristis skoro svaku priliku koju dobijes tokom igre. Partizan je dve strasno dobre prilike propustio a ovi od tri, cetri prilika dali tri golova. Pa da vidim dali bi Marseille dao i samo jedan gol, da su ovi zavrsili utakmicu sa 11 igraca i vodili 2:0 kao sto su to mogli. Ali to vam je to, mladi su i moraju jos dosta toga da naucu. Mislim i verujem u to da ce Partizan dobiti barem trece mesto na kraju, sta bi isto jos bio jedan veliki uspeh za nas fudbal.

s;mi

pre 20 godina

SUDIJA NAS JESTE POKRAO.
Ali cinjenica je da nam napadaci nisu ni za kup uefa.
To sve nije razlog da se pljuje po svemu i svacemu.

perke, navijac zvezde, a i partizana u evropi

pre 20 godina

Da li iko primecuje strah partizanovih igraca kad dobiju loptu u noge??? E iz istoh straha a i neznanja Debilasic je odlucio da padne pa se zeznuo... Svaki njihov kontakt s loptom je pun straha od moguce greske i niko nema hrabrosti da uradi nesto. Nema tu odvaznosti i ja nisam video skoro utakmicu gde su doticni saigracima podelili vise "koski"... zivo me interesuje da li postoji statistika pogresnih dodavanja... tu bi se dosta videlo... nekoliko je istina bilo odvaznih (i vrlo lepih akcija) ali s nedostatkom i srece... nasi (svi nasi) fudbaleri imaju problem u glavi i iracionalno strahopostovanje kada igraju protiv stranih klubova. Cak i kada ih krene oni umesto da gaze protivnika (kao zvezda onomad ili pocesto reprezentacija) oni se zadovolje golom razlike i naravno nedugo zatim...

Mladen a.k.a. Jaymz

pre 20 godina

Nema veze.
Le Grande Sale kapiten, jedinstveni i neponovljivi, je i dalje najbolji!
Ne zaboravite protiv Newcastlea sestu seriju kad je onako 'ladno dao gol iako su SVI bili protiv njega! Ne zaboravite i da je taj isti Delibasic koga sad pljujete dao mnogo golova ove sezone i, u ostalom, videli ste da je malo falilo da zaplace kad je dobio crveni.
Ne dirajte igrace bre!
Oni su usli u Ligu Sampiona bre!!! Pa makar neosvojili ni jedan bod vise oni su za mene carevi.
Doduse, za Ilieva nemam nista lepo da kazem ali dobro...
Okrecemo se nedelji i Smederevu, moramo da se vratimo iz mrtvih kao mnogo puta do sada.
NAPRED PARTIZAN!!!

Mladen

pre 20 godina

Partizan je izgleda jedina ekipa na planeti koja može da pokaže dobru (na momente i više nego dobru) igru i da popije 0:3. Nešto slično se desilo i prošle godine na JNA protiv Bayerna.

Dalje, malo je glupo kriviti i isticati Delibašića kad 70% evropskih napadača ono radi. Da su bili u pitanju Ševčenko, Inzagi ili neka druga balerina iz Serie-A ne samo da ne bi dobili žuti već bi možda iznudili i penal. UEFA-i ove naše sitne ribe dođu kao poručene da može posle da se hvali kako rešava problem simuliranja u fudbalu.

Još dalje, faul kod prvog gola je bio tako očigledan - pa i sami 'Francuzi' su stali na trenutak.
Ne kažem je zbog ovog odlučen pobednik ali suđenje je bilo ispod svakog nivoa i na štetu Partizana.
Sve u svemu veoma zabavna utakmica i Partizan je pokazao i dokazao da nije zalutao u Evropu.

pfc

pre 20 godina

Covece, bili smo bolji dok je bilo regularno sudjenje. Francuzi su poznati po kupovinama sudija!
Nista nije Deli kriv, pa ne mozecentarfor biti od svile, ali videli ste sudi bez veze, da slucajno ne bi Srbi osvojili bodove. Garantujem da nisu nista bolji od nas, treba im vratiti milo za drago. Sreca da je Porto popio trojku od Kraljeva, pa nije odmakao Partizanu. Inace, gledao sam taj mec direktno, ovi su more sa druge planete. Figo, Figo ljudi ludnica.
A juce sam napisao "nista zutaci, crvendaci"...jooooj Deli , brate ti sad ides u listu onih koji naneshe stetu Klubu, prosle god Bajic, sad ti....!
Ali ovo je mala liga pa steta je manjja. Ma sad ce zuta masa da bljuje po nama,ona sledeca sezona.... Ne, nece oni videti nasu igru u prvom delu meca. Sad ce da likuju mucenici , ali neka se raduju igrajuci sa Carom Konstantinom...aha.!
Crno-beli, nema tuge, samo napred. Cilj je bar jedna pobeda, pa sta bude sa Kraljevima.
Dakle, ostaje nada ali i pamet u glavu za ubuduce. Inace, kad sam video sastav grupe sve latinski klubovi sa nama rekao sam sebi, auu, more, sto ce biti provokativne igre i nase naive i iskljucenja ovako bas kako se desilo. Garaantujem da bi ih dobili da smo ostali svi na terenu!

Zeljko grobar

pre 20 godina

Tacno je da je Delibasic bio povucen,a to je dovoljno da igrac padne,znam to po iskustvu,kod prvog gola tacno je da je bio faul nad Radakovicem,a neko je pomenuo sto Bjekovic nije kupio boljeg golmana,pa mora da je mislio da Kralj ne moze da se povredi,da je Kralj od celike,i tu pravi veliku gresku,za mene Kralj jeste jedan od najbolji ali treba jos jedan golman radi konkurencije,a ne da nam stavlja neke babe izmedju stativa pa ako ga pogodi lopta odbranio je,ako ga ne pogodi lopta je u mrezi,ja bih ovog Radakovica sutno napolje i da radi u nekoj stali,nek cuva krave kad vec noje u stanju da cuva mrezu!!!
A sto se tice Partizana ... Real je nas!!!

Lazar

pre 20 godina

E na ESPN-u je ceta partizana u najavi danasnjih meceva evro lige dobila sedam ½ sekundi. Toliko o tome.
A da je sudija kriv jeste ali samo zato sto je radio svoj posao a ne ko oni nasi sviraci za gros sto statiraju u domacim FEST titulama.
Nazalost, nazlaost i opet NAZALOST.
Ceta partizana rasprsi sve iluzije o tituli prvaka Evrope, nema veze bice sanse neke sledece sezone.

Ivan Stojanovic

pre 20 godina

...koji to timovi sa ovih prostora prve godine u LS dobijaju na strani utakmice u evropi?Partizan ove godine igra za iskustvo ucesca u ovakvom takmicenju...sasvim je normalno da ce primiti tricu na strani,a od Reala mozda i vise..TO JE NASA REALNOST...
Igrajte momci,gresite,gubite,ali odrastite za sledecu godinu...oni koji ocekuju prolazak dalje od vas nikad nisu ni bili na terenu...lako je gledati i komentarisati...reprezentacija gubi od Azerbedzana i TO JE SRAMOTA,a vi...vi ste utakmicu godine vec odigrali i DOBILI...hvala vam za to...sve i da budete zadnji to nije sramota...u obavezi ste da sagledate sve vase slabosti i ispravite bar 70% istih sledece godine...ove godine bi najveci uspeh bio ne izgubiti utakmice kod kuce...korak po korak...lagano,ali pametno...ako poletite previsoko sagorecete...e,to ne smemo dozvoliti...razmislite o tome,ako zelite da jednog dana dodjemo i do finala...u suprotnom...jedan "bedni" Olimpik i pobeda nad njim bice nas maksimum...

Pavle

pre 20 godina

Da, da, kriv je sudija, bili ste bolji i niste imali srece... Da je Ilic ono ubo, a i da Dragan Mance nije poginuo gde bi vam bio kraj...
A to sto je odnos poseda lopte 60-40 za Olimpik, a odnos suteva u gol 11-1, a van gola 18-5, to je sve zato sto je izasao iz igre kljucni graditelj igre Delibasic, pa se sve slomilo u drugom poluvremenu. Ma dajte... Sa nestrpljenjem cekam Real. Bice to jedna smesna utakmica :)))

sreten

pre 20 godina

Bravo partizani,niste se obrukali.
Samo da podsetim komentatore da je isti ovaj Olimpik Marsej dao dva gola Realu
u Madridu.
Sudiju mozemo da krivimo samo za to sto je sudjenjem pokazao Francuzima koliko respekta treba da imaju prema Partizanu.
Kad su to ukapirali i poceli tako da se ponasaju, kao prema nekim klincima, stigli su do tri gola ni krivi ni duzni.
Gosn Mateus bi mogao da ode na neki seminar "kada i kako vrsiti izmene igraca u cilju ostvarenja povoljnog rezultata u raznim situacijama".

Aleksandar

pre 20 godina

Juce smo na izjavu Mateusa da mu odgovara uloga autsajdera pricali o potrebi da se igraci psiholoski pripreme. Grobari sinoc primaju gol i tog trenutka utakmica se za njih zavrsava. Krece setanje po terenu, malodusnot... Sale Ilic je usled dekoncentrisanosti promasio jedan zicer i jednu sansu koju igrac njegovog kalibra mora da pretvori u gol.
Opet tvrdim Partizan nije klub za velike domete jer je bio i ostao mali klub. Zato se valjda toliko i raduju sto su se kvalifikovali u LS.
Cim iskoracis malo u sumu i prestanes da se pridrzavas one narodne "Bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu" sledi silovanje.
Deco bojim se da ce ovogodisnje ucesce spskog predstavnika u LS biti blamaza i grobarima ce sluziti samo kao argument u prepucavanju sa Delijama.
Sinocna utakmica krajnje prosecna.
Btw, Real koliko vidim prvo da gol fore pa onda pocne da igra. Danas idem da uplatim tacan rezultat na tekmi Real - Partizan 3:0, 4:0, 5:0, 6:0. i novu igru: Partizan nece dati gol do kraja ucestvovanja u LS.

Dado

pre 20 godina

Nije problem izgubiti, biti posljednji.
Problem je u glupostima.
I nije kriv sudija. Ne kazem da ne bi drugacije svirao da je u pitanju neki poznatiji i bogatiji tim, ali i ja bih dao zuti onom kvazi igracu za ono bacanje. Mislim da oni koji ga smatraju odlicnim i sl. samo citaju novine, a nisu ga gledali uzivo. A stvarnost je drugacija. Decko nema ni prijem lopte, ni predaju, ni dribling. Nista osim visine, a to ga stavlja u prosjecnost. Da - nema ni mozak, jer ovo od sinoc je cisti dokaz za to. Dobio je odlicnu loptu (koju bi pravi napadac, citaj: Kezman, sutirao iz prve), onda ju je lose primio i od nemoci pokusao da odglumi penal... Idiot! Nikada od njega igrac nece biti, a nece se ni prodati, jer kome treba neko ko ce da upropasti sve dobro sto ekipa napravi. Mora da ga je Mihajlovic ucio kako se to radi.
Elem... I bez njega smo igrali jako dobro, a onda se sve poklopilo u jednom napadu. Milivoje umjesto za gol sansu centrira kako samo on zna, Malbasa umjesto da pusti loptu pokusava da je zaustavi i daje ju njima u for, Duljaj krene da duplira igraca, pa propliva kretenski i slag - Radakovic zazmuri, a lopta mu u 3 metra... Kakav faul (makar i bio)?! Pravi golman tu uzme loptu i razvali sve sto mu se nadje u petercu. Hocu reci, pravi golman bi tu loptu uzeo, a Drogbu bi iznijeli na nosilima.
Olimpik je prosjecan tim sa puno srece, a mi smo prosjecan tim sa puno glupana.
Ali sa srcem.
I igramo Ligu sampiona.

heineken

pre 20 godina

Mozda Partizan jos nije spreman za neke visoke domete, ali svakom Partizanovcu morala je da imponuje igra Partizana u prvom poluvremenu.
Sudije su sudije, i domacinsko sudjenje je normalna stvar, to ne treba ni komentarisati, ali inteligencija Delibasica je ozbiljno dovedena u pitanje.
Barem onim prvim prekrsajem koji je napravljen bez veze i na sredini terena.

Partizanovac

pre 20 godina

Momci su igrali koliko objektivno mogu.Za prave kontranapade su neophodni ipak daleko bolji napadaci nego sto su Iliev i Delibasic koji se nisu nasli ni u jednoj gol sansi. Na terenu se jasno vidi da Tarribo West daleko odskace u kvalitetu od ostalih nasih igraca (juce i protivnickih).Tim za ovu sezonu je morao biti jaci,davali su obecanja,prodali dva vrlo dobra igraca,a doveli Milovica i Radoncica( Djordjevic i Drulovic OK ) za koje se ne zna ni da li su zivi.Juce su partizanovi igraci pokazali maksimum,borili se do poslednjeg trenutka i na tome im treba cestitati,ali za prolaz u Kup Uefa (3. mesto u grupi) neophodno je imati daleko opasnije napadace nego sto ih mi danas u ovom trenutku posedujemo.

mrsimuda

pre 20 godina

Koncentracija!
Koncentracija!

...dzaba nam nemacki trener, kad mi nismo Nemci.

Imam nekako utisak da bi Newcastle lako pobedio i FC Porto i OM.

Nije sramota izgubiti od OM 3-0, ali onakav OM je sinoc pre trebao da primi 3 gola... ali izgleda to samo moze nama da se desi.

Valjda de to neki balkanoidni sindrom, ili neka greska i genetskom kodu nasih naroda.

Za poredjenje, meni takodje dragi crno-beli ali iz Istanbula - Besiktas, sinoc je takodje ostao bez kljucnog igraca, ali borbom je ocuvao vodjsvo protiv Chelsea-ja, i sticao se utisak da su igrali jos 90 minuta ne bi primili 3 gola.

Na takvim primerima se uci, nista nije nemoguce, moze se dobiti i Real u Madridu, a kako se to radi pokazala je Valesija prosle nedelje...

Do tada Lotar mora da nadje nacina da balkanskim seljacicima na srpski preved rec "KONCENTRACIJA".

Napred Crno-Beli, pa makar se zvali i BOAVISTA!!!

Nesha

pre 20 godina

Kako onaj karton moze da bude prestrogo dosudjen? Kontakt je postojao u onoj meri u kojoj postoji na svakom delu terena u svakom duelu, sto znaci da bi 90 minuta trebalo da gledamo samo padanje igraca. Isto tako je i Mido mogao da padne u 16 pre one asistencije kod prvog gola. To sto je Delibasic glup, pa 5 minuta posle prvog glupo zaradjenog zutog zaradi drugi, to trener treba da razmatra. Nije ovo nasa liga. Sto se tice prvog gola, i ja sam u prvi mah bio ubedjen da je bio faul, ali kada su pustili usporeni lepo se vidi da Radakovic uopste nije imao loptu u rukama, Drogba ga je mozda malo zakacio po ruci a ovaj se uhvatio za facu kao da mu je odsekao nos. Sto se tice prica o Inzagiju, svi vrlo dobro znamo kako se sudi evropskim zvezdama a kako drugima, tako da tu nema diskusije. Sudija je striktno postovao pravila.
A sada najbitnije. Opet ide prica kako smo bili bolji, preseklo nas je iskljucenje, nismo zasluzili...Nije tacno da se sve promenilo kod iskljucenja. U 62. minutu proradio je onaj stari seljacki mentalitet Partizana, tada su bili gotovi. Do kraja je moglo da bude 10:0. Ljudi bre, Partizan uopste nije igrao od 62. minuta! To je jedna trecina tekme! 11:1 (18:5) u sutevima, to valjda sve govori. Francuzi su se na kraju setali po sesnaestercu, radili su sta su hteli. Dobra stvar koju je doneo Mateus je ta opstrukcija igre i klanje na sredini terena, igra sa Nadjem i Duljajem, pravljenje faulova cim ti igrac pobegne, ali Partizan realno nema igrace za nesto vise. Me moze se igrati protiv tehnicki boljih ekipa sa 8 balvana koji ne znaju da odigraju pas, da centriraju (Duljaj, Nadj, Cirkovic, Stojanoski, Bajic...). Onaj decko Iliev potrosi 80% snage na driblinge i vrtenje samog sebe pored aut linije, da li je on napadac ili sta? Ilic je prica za sebe, kada uspe da pogodi igraca sa 8 metara u 7,32m, to je kao neki znalac. Duljaj je dobro odigrao svoju ulogu, a to sto se ne stidi posle 0:3, to nam je vec poznato iz ranijih sezona u kupovima. Kako mozes da kazes "odigrali smo dobro, ali smo izgubili", sta ce biti kada se odigra lose? Sve te price oko mentaliteta koji im je usadio Lotar, to sve pada u vodu cim naletis na ozbiljnog protivnika i primis prvi gol. To sto je Porto pukao od Reala to je jos gore, sada ce da grizu kao ludi protiv grobara. Spustite se na zemlju, gledajte da uzmete to trece mesto ako je uopste moguce, i molite boga da Real nema svoj dan (dane) protiv vas. Pustite sudije i gledajte da obuzdate srpki mentalitet, to ne prolazi u Evropi. Igrajte svih 90 minuta, mozda nesto i bude.

Dobar rezon

pre 20 godina

Nije bilo lose,zar ne?Partizan igra sasvim dobro ali sada je vreme da se popravi napad i da sa malo takticki doradi igra.Naravno da uefa nece dozvoliti da tamo neka zemlja u tranziciji uzme prvo mesto ali nema veze, partizan treba da zna da je SAM protiv svih.
I da se ne zaboravi pogledajte koliko je Mateus fizicki dobro pripremio ekipu,koja jednako dobro trci kao svaka evropska ekipa a mora se priznati da je to osnovno u evropi.

Dirty

pre 20 godina

U razini ocekivanog. Partizan je imao srecu da je ekipa Monaka jos neuigrana inace bi bilo strasno. Naravno, da je Delibasic zasluzeno iskljucen, to sto je zbog ordinarne gluposti dobio drugi karton govori o sustini ekipe. Partizan je slucajno u Ligi sampiona sticajem okolnosti i ludackom srecom. U domacem prvenstvu je zasticen kao Ratko Mladic i ubrzo ce ova sprdacina biti okoncana nasom obavezom da rascistimo odnose u domacem fudbalu i zaboravimo na drzavni sportski projekat zvani Partizan. Grobari razlaz! Sergej neka ugasi svetlo a Zorana da vam nesto otpeva za kraj?

Mirza

pre 20 godina

Strah od lopte?! Andrija debil?! Mislim ajde malo zdravog razuma...
Partizan je igrao i uzgubio. Mozda su zasluzili da daju jedan gol, ali nisu; i olimpik je zasluzio da da makar jos jedan gol, ali nije. U datim okolnostima razlika je realna. A Andrija je hteo najbolje(takav pristup je Stojanoskom prosao u svedskoj), instiktivno reagovao, i zaboravio da mu LC nije domace prvenstvo. Uveren sam da ce on zbog ovog iskustva biti malo pametniji(bolji) u nastavku karijere. Dobro je sto mu se to sad desilo, kao i celom Partizanu, jer jednostavno trebaju da sticu iskustvo, da rastu i razvijaju se u datom okruzenju. A ima li boljeg okruzenja od Lige Sampiona? Simply as that.
Uvek treba biti ambiciozan, ali i realan. Uprava i igraci znaju svoje mogucnosti bolje od mene, pa ako kazu da mogu do drugog mesta, onda OK. Ja bih licno bio zadovoljan trecim, pa ako to ostvare, radovacu se kao da su osvojili CL!
PS. I ne dirajte Radovana, po prvi put je branio bez greske, posle dugo dugo vremena.

zvezdas

pre 20 godina

E moj Delibasicu, sinko moj.Placi sada, placi.Kada si bio u prilici da postignes gol, ali nisi imao muda da sutnes loptu, nego si se onesvestio od straha.Ne verujem da te Lotar tome uci.Steta.

Ron Jeremy

pre 20 godina

Pazite šta vam kazem, Partizan će da igra nerešeno u Madridu protiv Reala i to iz 2-x. Kako? Vrlo jednostavno, zbog NOVCA. Roberto Karlos i kompanija su strašni kockari i već su nekoliko puta nameštali rezultat kada on nije od presudne vaznosti za Real. Pošto Partizan je apsolutni autsajder protiv Reala kvota za 1 biće 1.05 ili 1.10 tako da se Realu ne isplati da pobedi za tako male pare pogotovu što su im potrebna samo 4 boda iz preostale 4 utakmice da bi se sigurno plasirali u drugu fazu takmičenja. Tipujem dakle x i pazite šta vam kazem Roberto Karlos pravi penal.

ajaxovac

pre 20 godina

Ala boli ovaj gubitak! Ali sami smo krivi. Vidi se da Partizanu nedostaje iskustva za LS.
Igrali su sa strahom i bez maste, a to dok francuzi takodje nisu nista narocito pokazivali.
Nema kod igraca "killer instict". Jeste nas i sudija unakazio, ali to se svim ekipama kad tad desi, ali samo velike ekipe i pored toga dobro igraju.
Jebi ga, ako sudija (preterano) istera igraca, ne treba cela ekipa da se ukenja. Sta su ocekivali, da ce se prosetati kroz LS?? Nekad ce biti tesko,
e ako se onda pokazes onda ima cemu da se nadas. Dalje moram reci to malo dobrih sansa koje neiskusne (losije) eikpe dobijaju u LS moraju da iskoriste.
Ako se te sanse vec ne koriste, onda imas samo sreci da se nadas. A o tome ne trebam vam pricati.
Ima jos nade, ali ce trebati Lothar da izmeni "pobednicku ekipu". Sto su doveli Rzasu i Drulovica (jedina dvojca sa iskustvom u LS!!) ako ne trebaju da igraju??
Jos uvek verujem u trece mesto, ali ce trebati bolja igra nego sinoc.

PFC

pre 20 godina

Jedan je Sale kapiten... Svakom se desi los dan, njemu se eto desio u LIGI SAMPIONA!! E, bre ljudi, pa jeste li vi uopste svesni gde mi igramo? U Beogradu ih imamo sigurno, a onda ce svi oni koji sada pljuju po Andriji da mu ljube kopacke. Daje im bar jedan gol ovde, za sve one suze. Samo borbeno!!

_Thanatos_

pre 20 godina

Hmm, sve puno subjektivnih komentara. Sto prije shvatite realnost da je Partizan srecom usao u Ligu prvaka to bolje. A Real nece pustiti Partizanu. Buduci da mu treba jos 4 boda, a ako se igra po starome nacinu/sistemu slijedece dvije igra sa Partizanom. Najlaksi protivnik, 4-6 bodova u igri, dovoljno da osiguraju vec na pocetku plasman dalje i da se posvete nacionalnom prvenstvu.

ognjen

pre 20 godina

Ako neko misli da je iskljucenje Delibasica prestrogo neka pogleda zasto je iskljucen reprezentativac Turske Ilhan Mansiz protiv Celzija (to Besiktasu nije smetalo da ne primi gol do kraja, a Celzi je ,slozicete se, jaci od Marseja). Isto tako, na ponovljenom snimku se vidi da nije bilo prekrsaja kod prvog gola (vec Radakovic nije pravovremeno intervenisao). Nadam se da ce ovo da natera celnike FSSCG da razmisle jos jednom povlascenom polozaju koji Zvezda (i narocito Partizan) imaju u domacoj ligi umesto da po starom seljackom obicaju za sve okrivljuju sudije.

Bojke

pre 20 godina

Nije sramota sto je Partizan juce izgubio. Momci su se borili u granicama svojih mogucnosti, protiv 60.000 navijaca, protiv sudije, protiv svog neiskustva. Ali i porazi moraju da dodju ponekad.
Sramota je to sto sada "grobari" pljuju po svojima, proklinju Delibasica u koga su se kleli posle meca sa Portom, koji nas je spasio vec nekoliko puta ove sezone (7 golova na 6 utakmica). To je ono sto me i najvise nervira. Vatreni sam grobar, pratim ih vec godinama na svakoj utakmici u Beogradu, idem ponekad i na gostovanja. Muka mi je od ovih novih, fensi grobara koji do ove sezone nisu ni pratili fudbal i koji su posle 1-1 i 0-1 sa Djurgardenom i Newcastlom vec pricali "kako se nista nije promenilo". Odvratno sam se osecao kada na utakmici sa Portom medju 30000 ljudi nema ni trecina pravih grobara,pa je atmosfera jadnija nego protiv Koma na kome je posle nevremena ostalo samo nas 1000 najvatrenijih koji smo iz sveg grla urlali celo drugo poluvreme.
Zato napred momci,drzite se,igrajte za sebe i za nas prave grobare. A ovim zluradima pokazi da si najjaci kada te svi pljuju i kada te svi otpisu.
Ja i dalje verujem u vas. Deli najbolji si.

Mujo s onog sveta

pre 20 godina

Mislim.. kada sa deset igraca promasis onakvu sansu(S.Ilic)tesko mozes cemu da se nadas....Po meni najslabija tacka Partizana sinoc bio je Taribo koga je Drogba razvalio u drugom poluvremenu....Inace , da razjasnimo....Pogledajte sinoc sudjenja u L.S.!?!?!?!KATASTROFA!!!!Ne zelim da pravdam Partizan , ali onaj Mesina stvarno zna kako se sudi za "bogatune"....Prvo-kontakta je bilo (kod crvenog kartona) i drugo-on se tada nalazio 40metara od mesta dogadjaja, sto je , morate priznati, nedopustivo za sudiju ovog kalibra...Da je sve po "pravdi"on bi posle ovakvog sudjenja morao biti kaznjen...no..ovako cemo "Delija" gledati u Beogradu protiv Reala!!!-videcete!!!!!
Onda , kod prvog gola...pravila jasno kazu da je golman zasticen u petercu kao beli medved od svakog kontakta...ali....tako ne misli Mesina....
Mislim....da sam neko ko odlucuje mozda bi povukao radikalan potez i istupio iz lige jer je i nema smisla igrati , kada se u prvi plan stavlja samo NOVAC,NOVAC i NOVAC...a gde je tu fudbal...nema ga odavno je nestao. Elem , Partizan me je sinoc odusevio i to je to.

Degenije

pre 20 godina

Da razjasnimo sto se tice sudjenja. Delibasic je pokusao da iscenira penal i to bas jeftino. Kako on NIJE Inzagi definitivno je morao da popije zuti. A koliko sam primetio prateci Seriu A Mesina bi i ostalim velicinama dao zuti za onakav pad.
Sto se tice prvog gola, cista procena. Mozda bi neko svirao faul, ali je realno bilo da se pusti igra, jer Radakovic nije pravovremeno intervenisao, nije je imao u ruci i sudija je pustio da se akcija odvija dalje. Vise je greska solidnog Radakovica nego sudije...Ali dobro to je fudbal. Za mene je Ilic interesantan lik. Da je taj neki igrac odavno bi bio prodat. Pa nije on bas mlad ima vise od 26 godina, a niko nije zainteresovan za njega. E to je klucni problem. Umesto da bude najbolji on je bio najgori na terenu