Košarka 335

Utorak, 15.11.2016.

19:50

Velika pobeda Zvezde u Bambergu!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Bamberg u Nemačkoj sa 79:78 u dramatičnom meču 7. kola Evrolige.

Velika pobeda Zvezde u Bambergu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

335 Komentari

Sortiraj po:

bobrock

pre 7 godina

Ajmo cela hala ooooo 
a na nemackom> 
gehen wir alle halle oooooo
(Zlatanko Reppcic, 16. novembar 2016 11:36)

Druže, ako nisi koristio google za preved i živiš u Nemačkoj onda si u velikom problemu :D

Miki

pre 7 godina

Bjelicu za kapitena! Najiskusniji, najinteligentniji kosarkas, pravi vodja. Sto pre dovesti centra, mislim da je krajnje vreme, Bjelica se pomera na 4, Simon na 3 i tako Mitrovic i Dangubic postaju backup opcije. Ajde Zvezdo, korak po korak, ko zna gde su nam limiti!

ssss

pre 7 godina

Na osnovu čega Dangubić zaslužuje ovoliku minutažu i startnu petorku?? Dečko već 4 sezonu je očajan, nije dao više od 10 poena na 3 utakmice, igra Evrolgu svake sezone. Dati mu šansu do kraja sezone a odna pustiti Dobrića sigurne ne može da bude lošiji od ovog.

CZ99

pre 7 godina

Propao jedan Anzi u fudbalu propao pobednik LS za 2012 godinu u vaterpolu,propasce i FMP Idea,pre ili kasnije.
(Patrick, 15. novembar 2016 23:38)

Propao jedan Partizan....I nikada ga vise biti nece...:)

Petronije

pre 7 godina

Da mi je neko pričao da FMP ima ovoliko rent a car Zvezdinih navijača ja ne bi verovao !
(Bojana, 15. novembar 2016 23:31) # Link komentara

Ti nekom pričeš o krizi identiteta? "Ja ne bi verovaO. Bojana"?! Uzgred "ne biH" verovao-la.

Smiii

pre 7 godina

Da mi je neko pričao da FMP ima ovoliko rent a car Zvezdinih navijača ja ne bi verovao !
(Bojana, 15. novembar 2016 23:31)

Bojanice draga, ako si zensko onda ne pises verovao nego verovala. A sto se tice rent a car navijaca cisto da znas da je bolje da si napisala rentiranih navijaca, zato sto rent a car (iznajmiti auto) navijaci nema bas smisla.;)

ATG

pre 7 godina

Ovakva liga je glupost. Svakih par dana utakmica. Ne mozes vise ni da se radujes EL. A kada na pola prvenstva par timova izgubi svaku sansu da prodje, tek ce onda postati glupost. Ko ce gledati utakmice na kojima znas da nemaju nikakvu takmicarsku vrednost. Igraci sr nece truditi, navijace nece zanimati. Znaci skroz promasen koncept. A sta znaci CZ Telekokom/FMP sto igra ovu ligu kada zna da nista nece postici? U starom formatu je i bilo sanse da se napravi nesto, a sad...

deky

pre 7 godina

sta li misle mitrovic i dangubic u avionu sad ?
sta li mi radimo ovde i koja je nasa svrha ???
umesto da vuku da budu motor ove ekipe oni se raspadaju a treba da su u punoj snazi da daju zajedno po 30 poena a oni 00 !!! i to sve gori iz utakmice u utakmicu !

Jumko dijabola

pre 7 godina

Posle zareza se stavlja razmak, dj se piše kao đ, Partizan se piše velikim slovom, a posle dr ne ide tačka.
(ja, 15. novembar 2016 23:45)
Da li je moguce da covek napise ovakav komentar!?? Ako nemas sta pametno,bolje cuti i na spavanje....

...

pre 7 godina

Evo ovako.

Odgovor zasto Gudura ne igra vise?

Odbrana I nedostatak kondicije.
Sledece sezone ce da trpa po 20 I da bilduje jos.
A inace je I ovakav uz Bjelicu I Lazica nas najbolji igrac.
Laziceva odbrana na onoj zveri...doktorat.
Volters idealan za ABA.
Vidimo se u Areni.

Molim vas bar mi ovaj komentar objavite.
Hvala unapred.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milutin, 15. novembar 2016 23:35
Sta sam ja upravo procitao, Bjelica i Lazic najbolji kosarkasi zvezde??
I na sve to komentar ima 130 plusa i 7 minusa??? Lazic decko kad ide na prodor svi znamo kako se to zavrsava "lazicu ispada lopta" i u napadu osim prosecnog suta za tri nema bukvalno nista drugo. A odbranu igra dobro ukoliko sudije dozvole takvu igru npr protiv baskonije je bio jedan od glavnih krivaca sto smo izgubili. A ako bih vec morao da pronadjem najbolju trojku u ovo sezoni za sad, ne gledajuci samo jednu utakmicu kao ti, to bi bili Simonovic, Guduric i Kuzmic.

проф. др. Бранко Лазић

pre 7 godina

Svaka čast momci,da predjemo 100 000 kilometara za 7 dana,opet cemo biti bolji od malog partizana!(Dr. Nebojša Čović, 15. novembar 2016 21:55)Posle zareza se stavlja razmak, dj se piše kao đ, Partizan se piše velikim slovom, a posle dr ne ide tačka.
(ja, 15. novembar 2016 23:45) Правописне грешке неутичу на истинитосну вредност исказа

Samo Kazem

pre 7 godina

Ono sto je Nemanja Vidic bio u fudbalu to je Branko Lazic u kosarci,ministar odbrane
(CZBG, 15. novembar 2016 22:42)

Da li si ti upravo uporedio jednog od najboljih centralnih bekova u istoriji PL i legende i kapitena(jedini stranac posle Kantone)Mancester Uniteda sa Brankom Lazicem kosarkasem CZ koji ulazi sa klupe kao igrac zadatka... hahahahahahahah hhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Samuraj

pre 7 godina

Propao jedan Anzi u fudbalu propao pobednik LS za 2012 godinu u vaterpolu,propasce i FMP Idea,pre ili kasnije.(Patrick, 15. novembar 2016 23:38)

Al' ti to nećeš doživeti! ;-)

011

pre 7 godina

Hvala momcima na ovakom uzitku!Wolters za 10 dana poboljsao odbranu 50% ,veceras ga nije islo ali koliko para toliko i muzike stim sto ovde ako ga krene i napad moze da bude i opasan koncert!Pustite decka malo da dise.....

Mirko

pre 7 godina

Eto šta znači Lazić za Zvezdu. Ko ne zna, sad je valjda ukapirao.
Najduži staž u Zvezdi, od svih. Mislim da je još kod Pešića igrao, izmenjao je sve trenere i sve postave, dočekao i ispratio, a on i dalje igra u Zvezdi i sve je bolji i bolji iz godine u godinu i ima sve značajniju ulogu u ekipi.
Pre neki dan ga je nahvalio čak i hrvatski komentator, više puta je pričao o njemu u superlativu, znači čak i oni su shvatili...

sub-zero

pre 7 godina

ahahahahaha,sarloakrobata.Sto se tice tekme,odlicna utakmica dve ekipe koje igraju timski,bez velikih zvezda.Ali ipak ZVEZDA pobedjuje.

Mare

pre 7 godina

Ne znam samo cemu pluvanje Voltersa, decko je odigrao jako lose veceras ali on je plej, potrebno mu je vreme da udje u sistem. Mene vise brinu Mitrovic i Dangubic, nekako su previse krhki za ovo takmicenje. Uglavnom, velika pobeda veceras protiv tima koji, verovali ili ne, ima samo 2 poraza u prethodnih 26 utakmica na domacem terenu. Idemo jako i na Armani.

stradivari

pre 7 godina

Bojana@ Valjda si htela da kazes "Ja ne bih verovala"...Sto se potpisujes kao zena..hahahahaaha...eto mutavi grobari kako vole da budu zene

ja

pre 7 godina

Da mi je neko pričao da FMP ima ovoliko rent a car Zvezdinih navijača ja ne bi verovao !
(Bojana, 15. novembar 2016 23:31)
ovako samo sns botovi ostavljaju komentare, em su nepismeni em ne znaju ni kog su pola...

djolefrankfurt

pre 7 godina

@ mladen ...pa kad u timu imas 7 vice sampiona sveta i osvajace olimijskog srebra onda je pobeda minimum sta mozes da ocekujes od ekipe takvog kalibra ma kako se ona zvala.ponos se podrazumeva .

blinkibile

pre 7 godina

Zanimljivo da su Mitrovic,Dangubic,Simanic,Dobric i Walters svi zajedno postigli 0 poena. Znaci da je zvezda igrala sa 7 igraca. Sreca pa su Simonovic i Bjelica pokidali

sivan

pre 7 godina

Ljudi svi pominjete Simona. Jeste čovek dosta ubacio za tri poena ali koliki su doprinos dali Bjelica u Kizmic to ne smemo da zanemarimo. Bjelicu kad ostave 1 na 1 podseća na Bodirogu samo na poziciji četiri :-)
Pozdrav svima

Ljubisa Livac

pre 7 godina

@Patrick
Hahahahahah.. "Jedan Anzi" Hahahahah... Kao da su oni IKAD bili nesto. E znas ko je jos propao? Jedna samozvana institicija. Koja je prvih 30ak godina postojanja bila bez titule, bez icega. Da bi onda 90-ih uz pomoc Mirka Marjanovica, Dacica, Bogdanovica, pa salje Rasima, Ruzica, osvajala titule i imala svu pomoc drzave pa "dominirala". Nicija nije do zore. Stvari su na svom mestu. Napred Zvezdo!

Svaka cast

pre 7 godina

Kakva odbrana Radonjicu svaka cast sta pravi sa ovom ekipom .Bez obzira na sve mora se dovesti jos jedno pojacanje .Ovaj ritam je jako tesko izdrzati ,bice zaista tesko protiv Armanija .

ForzaJuve

pre 7 godina

Sve je bre ovo jedno ništa, i CZ i Bamberg i cela EL je slaba. Pa tu osim CSKA nema prave ekipe.
(Jona, 15. novembar 2016 21:57)
Jesi svestan kakvu glupost si ti rekao?

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

POBEDA::

Svaka pobedA u gostima u EL, je jako velika, tako da sve cestitke za tim..
Jako cudno da su Walters Dangubic i Mitrovic bez poena, jos cudnije da je Dangubic ipak proveo gotovo 20 minuta na terenu, ali necu opet o Radonjicu, kao sto rekoh, pobeda u gostima EL, je itekako uspeh...
Kao i mnogo puta ovr sezone Simonovic je prelomio, i zasto taj covek nije starter, to samo Radonjic zna, ....
Super Jovic se vratio, Gudura je tu, i ako je vecinu utakmice presedeo(???), i standardno dobri Bjelica i Kuzmic...
Zasto je Gudura rezerva, opet, to ostaje na Radonji, ...
Sad nazad u BG, da dobijemo Armani i vratimo se na 50% pobeda, jer to je prcenat koji vodi u play off..
Moramo dobiti Armani...Nema izgovora..

Sretno bilo Zvezdo...i samo hrabro..

MWill

pre 7 godina

Mnogo lepi trenuci za sve nas crveno-bele :) Muski, hrabro. Bjelica, Guduric Simon i Kuzmic sjajno, Jovic konacno, a kljucni igrac od pocetka sezone je Branko Lazic. Kakva odbrana, kakva pozrtvovanost... Branko je nas kapiten i mislim da zasluzuje dozivotni ugovor. Luka je ocajan i jedini je krivac sto smo usli u ovakvu zavrsnicu. Pustio je Melija 4 napada za redom da nam ubaci isto toliko trojki. Luka priberi se, dobar si momak i imas podrsku navijaca. Mnogo sam se raske... :) oprostite, pijan sam, jer slavim veliku pobedu :) Ziveli Delije!!!

slobinator

pre 7 godina

Strucnjaci" jos neka primedba ?!
(Batko, 15. novembar 2016 22:00)
A što da ne bude primedaba? Dobili smo utakmicu ali smo još daleko od plasmana među 8.Voters veze nema,gori je od Mekela,ma gori je I od Vase Micića.Sa plejom poput Markusa Vilijamsa I još jednim odličnim centrom bili bi na kraju sigurno bar među 8 I prošetali se aba ligom.Čak mislim da je greška što smo se olako odrekli Štimca.Neko ovde reče da smo dobili meč sa 8 igrača.to je isuviše malo jer nas u sezoni čeka 80 I vise utakmica,a tek smo odigrali 16.Znači Voltersu otkaz I hitno 2 kvalitetna pojačanja.

ja

pre 7 godina

Svaka čast momci,da predjemo 100 000 kilometara za 7 dana,opet cemo biti bolji od malog partizana!
(Dr. Nebojša Čović, 15. novembar 2016 21:55)

Posle zareza se stavlja razmak, dj se piše kao đ, Partizan se piše velikim slovom, a posle dr ne ide tačka.

alex

pre 7 godina

Veceras konacno da vidim da i Zvezda dobije egal zavrsnicu. Bijelom ameru otkaz podhitno i dovedite Pulena. Radonjicu sto cekas da nam istope 9 poena pa onda zoves time out? Da si izgubio veceras razapeli bi te ovi na chatu...

Sta uradi to, Spiru SarloAkrobata?

pre 7 godina

auuuu nema faula nad ovim crncem Bjelica ga otkinuo samo tako...
(sta uradi Kite Lengforde ???, 15. novembar 2016 21:46)

Pozdrav iz nekog belgijskog seoceta, doduse, malo veceg od Dugog Sela kraj Zagreba...

Milutin

pre 7 godina

Evo ovako.

Odgovor zasto Gudura ne igra vise?

Odbrana I nedostatak kondicije.
Sledece sezone ce da trpa po 20 I da bilduje jos.
A inace je I ovakav uz Bjelicu I Lazica nas najbolji igrac.
Laziceva odbrana na onoj zveri...doktorat.
Volters idealan za ABA.
Vidimo se u Areni.

Molim vas bar mi ovaj komentar objavite.
Hvala unapred.

samo kazem

pre 7 godina

Ovo je komentar veceri !!! 
Znaci, ako je plej mora da bude crnac ?!! nema veze da li zna ili ne zna, kako asistira i slicno, nego samo da je "crnac" ? 
A, sta mislis , posto vec nemamo para, da navatamo i dovedemo nekog "crnca" iz Marinkove bare ?!!! 
Pa ti sine pooooojma nemas sa kosarkom !!!

Ne,ako je Amerikanac mora bude crnac.

andre miller

pre 7 godina

delija sam ceo zivot, ali ovaj @partizan, sto je napisao da smo odrzali cas kosarke, je zapravo delija, koji se, iz ne znam kog razloga, izjasnjava kao grobar
Prvo nismo odrzali cas kosarke, bilo je mnogo propusta, i tekma je mogla biti izgubljena u poslednjem napadu da je miller bio priseban, bez obzira na to sto je laza bio pored njega, decko ima izvanredan sut iz naskoka i dobar prodor, sreca pa je krenuo sa vrha kapice na kos, pa je naleteo na pun reket nasih igraca
Cas kosarke je bila pobeda nad partizanom npr
mitrovicu decko daj saberi se
samo napred zvezdo!!!

mladen 85

pre 7 godina

Bravo heroji! Zaista je impozantna činjenica da Crvena Zvezda dostojno reprezentuje srpsku košarku u ovakvoj,amerikanizovanoj Evroligi,iako igra sa domaćim igračima! Zato su zaslužili podršku i poštovanje od svih ljubitelja košarke i sporta,uopšte.Pozdrav iz Crne Gore!

član 38

pre 7 godina

"Ovi grobari ne brinu brigu sto su ih oduvali rekreativci iz zemlje gde se i ne igra kosarka nego brinu o tome da li je bio faul nad igracem Bamberga...a niko ne kaze da je u zadnjem Zvezdinom napadu Dzenkins trebao da dobije i dodatno bacanje...Nema veze...sad se uzdaju u Armani.."

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Kuzmica ne bih mijenjao ni za Cirbija ni za Bobija. Volters boze ne daj. A Luka sta reci, momak iz kola u kolo postavlja neke nove standarde...

sasat

pre 7 godina

Svi zalimo zbog Uniksa i Darusafake,a mogli smo da puknumo ovde i protiv Galate..tako da smo na egalu sto se srece tice...a moglo je malo da prevagne na nasu stranu...nema veze guramo dalje,odlicno je ovo do sada

akio toyoda

pre 7 godina

Mitrovic, dangubic i voters na terenu ukupno proveli 39 minuta a dali 0 i slovima nula poena. mi smo dakle celu utakmicu kgrali sa cetvoricom protiv pet protivnickih igraca

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=50&seasoncode=E2016

Limasti

pre 7 godina

Kad nije svirano onomad na Skonokiniju nije bilo realno da bude i sad :)..fantastična odbrana..volters na žalost težak promašaj..sudjenje naročito drugo poluvreme na našu štetu..za ovakvu sezonu potrebna su još dva igrača a onda možemo sa svima..

Batko

pre 7 godina

ne razumem tu politiku da na pleja dovodimo belce strance 
(goran, 15. novembar 2016 21:20) 

Ovo je komentar veceri !!!
Znaci, ako je plej mora da bude crnac ?!! nema veze da li zna ili ne zna, kako asistira i slicno, nego samo da je "crnac" ?
A, sta mislis , posto vec nemamo para, da navatamo i dovedemo nekog "crnca" iz Marinkove bare ?!!!
Pa ti sine pooooojma nemas sa kosarkom !!!

Klaxon

pre 7 godina

@Hahahahahah, e ali Banberg!
Ovo privatno takmicenje je spoj vrhunskih ekipa i buranije koja popunjava broj (Banberg, Czfmp, Galatasaraj itd).

I sve ovo je napisao covek koji navija za tim koji igra u kosarkaskoj Ligi "sampiona" (trecerazredno evropsko takmicenje) i gubi kuci od BELGIJSKE ekipe Sarlroa...Pa brate, imas li ti bar malo sramote???

akio toyoda

pre 7 godina

da volters veze nema videlo se vec u prvoj utakmici, nema ni mehaniku ni mekocu suta, losa odbrana, n
veceras jedino jedan pik and roll sto je odigrao sa bjelicom ostalo katastrofa

Milos

pre 7 godina

Sta je groblje gleda se Zvezda u EL a ne institucija u Pioniru? Ajde nema mesta da tugujete, dobismo Nemce, a vi za 2 dana opet imate novi tim da navijate Armani;)

bezveze

pre 7 godina

Ovako, PRAVILO U KOSARCI JE DA PRVA PETORKA (KAKVA GOD DA JE) POCINJE TRECU CETVRTINU, ok je, Mitrovicu jako lose ide, ali video sam komentare tipa da se razigrava u ABA ligi. Kojoj bre ABA ligi, smejurija. Pored Bjelice on je jedina 4. i on MORA ali MORA da igra jer nema ko drugi, ako nista drugo. A sto se same utakmice tice, i Radonjica, mogu da kazem samo SVAKA CAST! Covek sa ovakvom ekipom, sa jendim krstenim strancem (Bjelica i Wolters se ne racunaju) dobije Bamberg koji ima jako nezgodan tim. Covek izvlaci maksimum iz njih, sazreo je kao trener, ali pre svega vidi se da je dobar covek i da je stvorio jako dobru hemiju u ekipi i odnos sa igracima. Sto se mene tice, potez sa Radonjicem se ispostavio kao najbolji u poslednjih dugo dugo godina sto se tice Crvene Zvezde. Bice jako tesko protiv Armanija, ali nadam se da ce skupiti snage za pobedu, steta jos jednom za poraz od Uniksa, ali to je kosarka. Mogu da lupetaju gluposti koliko hoce, ali evroliga je nikad jaca, i u takvoj evroligi Zvezda je vrlo respektabilan tim. Uz malo srece, i korekciju 'nesmotrenih' gresaka (ona greska Lazica u kontri npr) Zvezda moze da se domogne top 8, koji bi imao 10 puta vecu tezinu od onog uspeha prosle godine.

goran

pre 7 godina

voltersu, mitru i dangubicu skratiti minute u euroligi maksimalno... ono jedino da udju da naprave faul kad treba, ko bakic kod duloa onomad...

celex

pre 7 godina

zasluzena pobeda! Poraz fenera i partizana. full dan
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 15. novembar 2016 21:52)

Nije jos Nole da pobedi, e to je onda full dan

zzbz

pre 7 godina

Mitrovic je izasao iz teske povrede, po drugi put u karijeri. Oni koji su doziveli slicnu povredu, znaju sta to znaci za coveka. Ner kad se vratis nisi onaj stari, nikad neces ni biti. Vrlo mala je verovatnoca da se igrac vrati bolji nego pre povrede. Zato pustite Luku na miru, ima on zute minute, ali ima iza sebe i dobre partije ove sezone. Radonjic ga forsira jer zna da mora jednom proraditi.
Ono sto meni nije jasno, dobijamo 30+ koseva treca cetvrina, a Radonjic cuti na klupi, nijedan tajmaut. Ljudi postizu koseve kako god hoce, trojke otvorene, polaganja bez pritiska, rasulo, a Radonjic cuti...Ovo je moglo lakse da se dobije, ali s' obzirom na gust raspored i velika putovanja proteklih dana, odlican rezultat. Konacno jedna tesna pobeda.

Milos

pre 7 godina

Pored ocigledne pljacke sudija, opet pobedjujemo na strani.Bravo momci, uvek uz Radonju i tim.Vidim navijaci institucije koji gube od nikad jaceg Belgijskog predstavnika komentarisu zadnji napad i nekakav faul(nidje veze).Meni je to drago, jer umesto da su na casovima ljubavi, oni muceni su prinudjeni da gledaju Zvezdu u EL.Tastatura grobari bili i ostali.

misko

pre 7 godina

Svi u Arenu,moramo da je napunimo zbog igrača, Radonjića i posebno zbog vernih navijača koji su nas bodrli u Bravarskoj.Beogradjani ne brukajte se.Ovi momci su ponos Srbije.Gazimo sve u ABA u ligi a počeli smo i u Evropi.Mi smo i samo mi Srpska košarka, nažalost,zato opšta mobilizacija.Sredstva informisanja moraju da prestanu da ignorišu Zvezdine uspehe.Dnevna štampa i SOS kanal izvštavajte objektivno.Ne zaludjujte te se nekim drugim timovima koji su ispod Srpskog nivoa.Ostavite žensku košarku i košarkašku za decu biče vremena i za njih.Za dobrobit naše košarke ovo je najvažniji trenutak do Evropskog prvenstva.Ne truje decu mržnjom prema najvećem srpskom klubu i SD.

molina

pre 7 godina

Ako nisu dali Dzenkinsu dodatno bacanje onda je uredu sto nisu svirali faul u poslednjem napadu.
Odbrana poslednjeg napada, Lazicev doktorat.

Соћаускас

pre 7 godina

Шокантно кошаркашко вече за Жмигаса Климавичиуса Сиреику. Победа Звезде од пола коша и пораз Партизана у Пиониру.

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Napeto do kraja, ali zasluženo!! Bravo, dobro odigrano posle toliko putešestvija i kilometara!! I oni su na izmaku snage, nisu roboti!! Centra pod hitno dovesti, ds pomogne Kuzmiću, ujedno i da se Bjelica vrati na svoju poziciju. Bili bi sigurno još 30% jači!! Bravo Zvezdo, gazimo redom!!

ivan

pre 7 godina

Ljudi zvezda ima bolji tim nego lane, momci se bore i ginu na terenu, imamo mozda i najbolju odbranu u evropi. Svaka cast svim igracima i gospodinu Radonjicu!!! pravi navijaci uzivaju u zvezdinim utakmicama a debili neka pljuju

Batko

pre 7 godina

auuuu nema faula nad ovim crncem Bjelica ga otkinuo samo tako...
(sta uradi Kite Lengforde ???, 15. novembar 2016 21:46)

Misis nad Dzenkinsom pri polaganju ???
A, da odes u cosak i isplaces se malo ?

absolutezero

pre 7 godina

Ajde strucnjaci... DA LI UME ILI NE UME RADONJA DA DOBIJE NEIZVESNE ZAVRSNICE ?!!!
Mrsssssssssss !!!!
(Batko, 15. novembar 2016 21:46)

Napisah posle Uniksa da ce sa prvom sledecom dobijenom "strucnjaci" da se vrate u rupe iz kojih su izmileli tako da u potpunosti podrzavam ovo sto im porucujes.

Batko

pre 7 godina

Skauting Zvezde, momentalni otkaz!!! Volters?! Pa ljudi da se te..te u 100 PM!
(vukan, 15. novembar 2016 21:21)

Volters ne zna da doda, ne vidi saigraca. Sut mu je ocajan, ulaz prosecan, odbrana slaba. Mitrovic jos losiji, slobodna bacanja preslaba i opet igramo egal.
(aco, 15. novembar 2016 21:21)

za voltersa zali bacenih para, odbrana mu je na nivou moje, ne prodje ga samo ko nece, u napadu jos gori. ne razumem tu politiku da na pleja dovodimo belce strance
(goran, 15. novembar 2016 21:20)

"Strucnjaci" jos neka primedba ?!

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Jona: da imaš pravo EL je užasno slaba, a vas je danas u strašno jakom kupu paje patka RAZGLAVIO strašno jaki Šarloa koji je pre vas imao impozantnu seriju od 0:4!!! :-)

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Pa onda daju Radosevicu 2 bacanja a on nije imao posed nad loptom a niti je Zvezda bila u bonusu . Ovo je bruka za takmicenje kakve se sudije delegiraju ...

Wolfy

pre 7 godina

Cista kompenzacija zbog ne sviranog faula nad djenkom (realno)!
Srecno smo pobedili, vratilo nam se za neke poraze u finisima utakmica.

P.s. Kako smo mi izvukli poslednjih par napada nije mi jasno, sreca ali i ona da nas pogleda ponekad (posle onog suta lengforda i slicno..)

Sve u svemu bitna pobeda i za dva dana da padnu manekeni!
ZVEZDA OOO!!!

Стара школа

pre 7 godina

Већину коментара пишу преострашћени навијачи. Док водимо, сви су најбољи. Чим не водимо, сви су најгори. Људи, схватите већ једном да су СВЕ екипе у ЕЛ неупоредиво скупље од нас, препуне Американаца и других странаца!

Batko

pre 7 godina

(veliki strumf, 15. novembar 2016 21:06)

Dobio ovo Radonja....steta, da je izgubio vi "strucnjaci" bi ste ga smenili, pa taman da ti budes trener, jbg

NbgDeki

pre 7 godina

Dobro je ljudi da ste otvorili oci sto se tice Mitrovica... Premekan za odbranu i uzasan za napad. Koliko samo davi sa onim rolingom, da covek poludi

pera zdera

pre 7 godina

kad bi pojedini prestali da pisu gluposti dobro bi bilo.
naklon ovim momcima, svakom redom na ovom sto rade...
spavaju po klupa, hiljade kilometara predjenih i odigraju ovakav mec.
svaka cast!!!

realno

pre 7 godina

Dangubic pa Mitrovic su dve najslabije karike u nasem timu to je istina,da se prosle sezone nije povredio Mitrovic Kvinsi ne bi dosao i spasao sezonu nazalost to je istina al ajde sta bi bilo kad bi bilo,ako nista bore se.Svaka cast momci idemo dalje svi u Arenu da bude navijanje kao veceras objasnili smo neke stvari,aufiderzein :)

drvobradi

pre 7 godina

Startna petorka Zvezde će me dokusuriti. Petorka Jović, Dzenkins, Dangubic, Mitrović i Kuzmic jednostavno ne funkcioniše. Uvek -10 kada je na terenu.

Block

pre 7 godina

Ej ljudi ovaj Bjelica je skroz cool lik. Nekako nezapazeno prolaze njegove sjajne igre. Cesto uzima kljucne lopte u odbrani ili preuzima odgovornost u napadu kad nikog nece sut. Bravo Zvezda, idemo dalje.

Zee

pre 7 godina

Meli da pošalje zahvalnicu Luki za šuterski trening večeras. Majko mila, momak saberi se. Trinkijeriju možemo da poručimo samo "Ball don't lie." Prvo je Radošević dobio bacanja na poklon iako Zvezda nije bila u bonusu a nije ni šutirao, potom ne sviraju faul na Joviću i najgore za kraj, takav faul na Đenki pri poslednjem košu to je strašno. Čestitke ekipi na pobedi, ali Danguba i Luka blagi užas.

VukK

pre 7 godina

Ako cemo subjektivno zvezda je dobila jednu divljacku ekipu, a ako cemo objektivno i realno ovo je velika kradja i da se ovo zvezdi nije sviralo kuci bio bi smak sveta.. Ruke u neprirodnom polozaju i faul je ocigledan.. Sudio bi se da nije kraj, ali morao je svakako.. I sad cets vi beogradjani da kritikuje opet radonju, a zahvaljujuci sreci ste dobili galatu i sudijama nocas.. Inace radonja da nije Cenogorac bio bi vam najbolji trener Evrope, kompleksi

dsd

pre 7 godina

Najjaci su ovi grobari sto prozivaju mitroviva. Jeste on los ove sezone, ali on je nas kapiten, sjajan covek i sportista. Za njega ce uvek biti mesta u zvezdi

cole

pre 7 godina

ovoga puta finis utakmice bez bilo kakvog eksperimentisanja. faul ja djenki, mogao se svirati ali nije. faul na mileru, mogao se svirati ali nije. ovoga puta u nasu korist, konacno. bravo zvezdo. za dva dana da otresemo zabare u areni i bice to lepih 4:4 u prvih osam utakmica. videh i rezultat fenerbahcea i ne cudi me, jer, sta je zoc osvojio od one sezone kada je onako podmuklo pustio grobare? nista. losa karma je cudo i od sveg srca mu zelim da ga prati do kraja karijere.

spale

pre 7 godina

ko je dobio meč?
Da su iskoristili zadnji napad, sad bi opleli po Radonjiću, ali pošto smo odbranili verovatno ga niko neće spomenuti.
Hvala gospodinu Dejanu Radonjiću.

mmm

pre 7 godina

Bravo Zvezdo! Bravo!
- Jedina zamerka, startnih 5! Nekako mi se cini, da zbog "starnih 5" uvek igramo iz minusa u EL! Ali uvek! Ali dobro... Nadam se da ce se i to promeniti u bliskoj buducnosti! Da ce se malo promesati startna postava!

TEGI DEBELA STRIPTIZETA

pre 7 godina

Pa jel ima nesto lepse slatka pobeda nase Zvezde,sumorna atmosfera u hali Aleksandar Nikolic brutalno razvaljivanje samozvane institucije a mi rastemo iz utamice u utakmicu samo hrabro momci bravo,bravo!!!!!

Šaban iz Loznice

pre 7 godina

Taman htedoh da pohvalim naše navijače u Nemačkoj i u kolikom broju su došli, kad čuh "Velibor Dunjić" i upade sve u vodu.

Ali pre svega jedna velika čestitka našim igračima i stručnom štabu!

veliki strumf

pre 7 godina

Poluvreme +9, i umesto da Radonja krene sa istom petorkom i da dignemo razliku, on vraca petorku sa pocetka meca, koja je pocela tekmu sa 1-8, sa sve kilavim i pogubljenim Lukom i naravno da nas stizu ocas posla. Luka cuva Melija a pojma nema gde se nalazi - ubaci covek 3 trojke iz 3 suta sam kao duh! Luko NULO!

Grobar

pre 7 godina

Noc.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gazen.Cošak sobe.Fetus položaj.Placem....placem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

goran

pre 7 godina

za voltersa zali bacenih para, odbrana mu je na nivou moje, ne prodje ga samo ko nece, u napadu jos gori. ne razumem tu politiku da na pleja dovodimo belce strance

goran

pre 7 godina

trejdovati mitra u megu, a vratiti tejica. sta je bre sa tim covekom, od tri resenja uvek ce izabrati najgore, kad je sam nece da sutne, kad nije uzima suteve, kad krene na ulaz uemsto ka kosu on dvokorakom bezi od kosa... daj bre covece biraj najjednostavnija resenja.

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

ne zna Radonjić da dobije neizvesnu utakmicu:)
Simonović i Bjelica carski.
Laziceva odbrana na kraju rešila utakmicu.

Dejan CZ

pre 7 godina

Koliko apela treba da se uputi da se Mitrovic i Dangubic ne stavljaju u istu petorku...i druga stvar,stranac se dovodi da pravi razliku i donese dodatni kvalitet ekipi...u Voltersu toga nema.Velika pobeda ali ljudi 7 igraca vuce ceo tim...UPRAVO ucinite vec nesto po tom pitanju.

cukce

pre 7 godina

Protiv Armanija sto vise odmoriti Mitrovica, Dangubica i Voltersa, a onda protiv Karpos Sokola sto vise isforsorati ovu trojicu a ostali da odmore! Bravo Zvezdo!

rossonero u srcu

pre 7 godina

treba nam neki razbijac dole , ovaj Bjelica koliko god da je dao ovih 18 poena kao LEPTIRIC igra , samo pada majko mila ali eto napokon da dobijemo neku egal zavrsnicu. idemo sad da dobijemo armani kuci

gurovic#15

pre 7 godina

Svaka cast na igri i zalaganju,ali pocinjes utakmicu sa 8:1 za Bamberg i pocetkom drugog poluvremena ponovo ista petorka,ponovo Mitar i Danga i serija Bamberga koji za 4 min stize u egal... dokle?!

Стара школа

pre 7 godina

Велика победа, велики тим, велики тренер!!! Већ годинама уживамо у великим победама, Звезда је постала велики европски тим захваљујући Човићу и верним навијачима!!!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Kakav nedopustiv pad u odbrani u 3/4, i aj sad krivite Radonju što igrači ne ispoštuju dogovor i ne odigraju ni pola odbranu kao u prvom

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Jovic ide na kos u kontri dize se na polaganje a Miler ga udara po nogama a sudije nista hahaha pa ovo je oruzana pljacka :-) ...

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Neko dobije prvaka Nemačke u gostima a neko izgubi kući od osmolasirane ekipe Belgije. Da se zauvek zna ko je ponos a ko sramota Srbije.

aco

pre 7 godina

Volters ne zna da doda, ne vidi saigraca. Sut mu je ocajan, ulaz prosecan, odbrana slaba. Mitrovic jos losiji, slobodna bacanja preslaba i opet igramo egal.

Batko

pre 7 godina

Hahahahahah, e ali Banberg!
Ovo privatno takmicenje je spoj vrhunskih ekipa i buranije koja popunjava broj (Banberg, Czfmp, Galatasaraj itd).

Guga

pre 7 godina

Mogu da se kladim da ce 90% pantera da gledaju Partizan a ne FMPCZ, jer takvi su oni!!
(Grobar, 15. novembar 2016 20:12)

Pa ti bre ne znas ni rezultat svog kluba jel znas na kom programu igrate? :D

mik

pre 7 godina

Kolju nas ova bacanja pa to ti je. To nam je rak rana ove sezone. Do sada 40%,jako loše. Odbrana fenomenala,šut isto dobar ali bacanja...

crni_redstar

pre 7 godina

lazic vec 2 izgubljene lopte ,volters masi oba bacanja,to su stvari za analizu.pobedicemo verujem iako na pleju nemamo raspolozene igrace.

Delija von Brdo

pre 7 godina

Mogu da se kladim da ce 90% pantera da gledaju Partizan a ne FMPCZ, jer takvi su oni!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobar, 15. novembar 2016 20:12)

Sta ti gledas?? Zvezdu??Ne gledas tvoj KK Histrory chanel u kupu Mitra Mirica

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Majko moja kakva odbrambena zver od centra je Kuzmić, a i u napadu se odlično unapredio.
Kad on izađe, naš reket odmah postaje mnogo ranjiviji u odbrani

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Valjda je sad svima jasno 

Rebic >>> Lolters 

bar zna ponekad trojku da stavi
(#32, 15. novembar 2016 20:17)

Ajde ćuti, samo ćuti molim te!

veliki strumf

pre 7 godina

Nadam se da nas nece skupo kostati masa promasenih bacanja i Lazicevo zafrkavanje u kontri umesto da snazno zakuca. U njihovom zadnjem napadu imamo jedan faul da damo, i umesto da ga napravimo 3-4 sekunde pre kraja napada, Djenka ga pravi prerano i primamo lagan kos u igri 1 na 1. Sve su to detalji, ali mi smo od Darusafake, Uniksa gubili bas zbog takvih detalja. Valjda smo naucili na svojim silnim greskama.

Czv

pre 7 godina

napred FMP!
(hmmm, 15. novembar 2016 20:15)

Lepo je sto gledas zvezdu a ne partizan, ali imas pravo, ko jos gleda utakmice kupa Jasara Ahmedovskog.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Moze li neko da mi objasni sta se to desi pa bilo koji igrac koji dodje u Zvezdu krene da promasuje slobodna bacanja, a do tad ih je odlicno sutirao ?

goran

pre 7 godina

prvih 7 napada bez kosa, od 20 napada u 1/4 pet realizovano sa dvojkama (dva od toga posle skoka u napadu), jedan polovicna bacanja djenke, 4 okoncana greskama i deset promasajem.

Johnnyzzzzz

pre 7 godina

Ovo kada Radonja priča na engleskom, kakve face i gestikulacije pravi u svlačionici pre početka utakmice mi je najjača stvar :) (laugh)

alexaczv

pre 7 godina

Не могу да нас униште, ни одвоје од тебе, нас
Ни душмани, ни закони, ни савез, ни полиција
Ми певаћемо Звезда ле оле оле оле оле ола,
Заувек само Звезда ле оле оле оле оле оле ола

idemooooooooooo

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Neko dobije prvaka Nemačke u gostima a neko izgubi kući od osmolasirane ekipe Belgije. Da se zauvek zna ko je ponos a ko sramota Srbije.

Delija von Brdo

pre 7 godina

Mogu da se kladim da ce 90% pantera da gledaju Partizan a ne FMPCZ, jer takvi su oni!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobar, 15. novembar 2016 20:12)

Sta ti gledas?? Zvezdu??Ne gledas tvoj KK Histrory chanel u kupu Mitra Mirica

Klaxon

pre 7 godina

@Hahahahahah, e ali Banberg!
Ovo privatno takmicenje je spoj vrhunskih ekipa i buranije koja popunjava broj (Banberg, Czfmp, Galatasaraj itd).

I sve ovo je napisao covek koji navija za tim koji igra u kosarkaskoj Ligi "sampiona" (trecerazredno evropsko takmicenje) i gubi kuci od BELGIJSKE ekipe Sarlroa...Pa brate, imas li ti bar malo sramote???

drvobradi

pre 7 godina

Startna petorka Zvezde će me dokusuriti. Petorka Jović, Dzenkins, Dangubic, Mitrović i Kuzmic jednostavno ne funkcioniše. Uvek -10 kada je na terenu.

mladen 85

pre 7 godina

Bravo heroji! Zaista je impozantna činjenica da Crvena Zvezda dostojno reprezentuje srpsku košarku u ovakvoj,amerikanizovanoj Evroligi,iako igra sa domaćim igračima! Zato su zaslužili podršku i poštovanje od svih ljubitelja košarke i sporta,uopšte.Pozdrav iz Crne Gore!

član 38

pre 7 godina

"Ovi grobari ne brinu brigu sto su ih oduvali rekreativci iz zemlje gde se i ne igra kosarka nego brinu o tome da li je bio faul nad igracem Bamberga...a niko ne kaze da je u zadnjem Zvezdinom napadu Dzenkins trebao da dobije i dodatno bacanje...Nema veze...sad se uzdaju u Armani.."

Zee

pre 7 godina

Meli da pošalje zahvalnicu Luki za šuterski trening večeras. Majko mila, momak saberi se. Trinkijeriju možemo da poručimo samo "Ball don't lie." Prvo je Radošević dobio bacanja na poklon iako Zvezda nije bila u bonusu a nije ni šutirao, potom ne sviraju faul na Joviću i najgore za kraj, takav faul na Đenki pri poslednjem košu to je strašno. Čestitke ekipi na pobedi, ali Danguba i Luka blagi užas.

sasat

pre 7 godina

Svi zalimo zbog Uniksa i Darusafake,a mogli smo da puknumo ovde i protiv Galate..tako da smo na egalu sto se srece tice...a moglo je malo da prevagne na nasu stranu...nema veze guramo dalje,odlicno je ovo do sada

veliki strumf

pre 7 godina

Poluvreme +9, i umesto da Radonja krene sa istom petorkom i da dignemo razliku, on vraca petorku sa pocetka meca, koja je pocela tekmu sa 1-8, sa sve kilavim i pogubljenim Lukom i naravno da nas stizu ocas posla. Luka cuva Melija a pojma nema gde se nalazi - ubaci covek 3 trojke iz 3 suta sam kao duh! Luko NULO!

Sta uradi to, Spiru SarloAkrobata?

pre 7 godina

auuuu nema faula nad ovim crncem Bjelica ga otkinuo samo tako...
(sta uradi Kite Lengforde ???, 15. novembar 2016 21:46)

Pozdrav iz nekog belgijskog seoceta, doduse, malo veceg od Dugog Sela kraj Zagreba...

andre miller

pre 7 godina

delija sam ceo zivot, ali ovaj @partizan, sto je napisao da smo odrzali cas kosarke, je zapravo delija, koji se, iz ne znam kog razloga, izjasnjava kao grobar
Prvo nismo odrzali cas kosarke, bilo je mnogo propusta, i tekma je mogla biti izgubljena u poslednjem napadu da je miller bio priseban, bez obzira na to sto je laza bio pored njega, decko ima izvanredan sut iz naskoka i dobar prodor, sreca pa je krenuo sa vrha kapice na kos, pa je naleteo na pun reket nasih igraca
Cas kosarke je bila pobeda nad partizanom npr
mitrovicu decko daj saberi se
samo napred zvezdo!!!

Block

pre 7 godina

Ej ljudi ovaj Bjelica je skroz cool lik. Nekako nezapazeno prolaze njegove sjajne igre. Cesto uzima kljucne lopte u odbrani ili preuzima odgovornost u napadu kad nikog nece sut. Bravo Zvezda, idemo dalje.

cukce

pre 7 godina

Protiv Armanija sto vise odmoriti Mitrovica, Dangubica i Voltersa, a onda protiv Karpos Sokola sto vise isforsorati ovu trojicu a ostali da odmore! Bravo Zvezdo!

Czv

pre 7 godina

napred FMP!
(hmmm, 15. novembar 2016 20:15)

Lepo je sto gledas zvezdu a ne partizan, ali imas pravo, ko jos gleda utakmice kupa Jasara Ahmedovskog.

Johnnyzzzzz

pre 7 godina

Ovo kada Radonja priča na engleskom, kakve face i gestikulacije pravi u svlačionici pre početka utakmice mi je najjača stvar :) (laugh)

molina

pre 7 godina

Ako nisu dali Dzenkinsu dodatno bacanje onda je uredu sto nisu svirali faul u poslednjem napadu.
Odbrana poslednjeg napada, Lazicev doktorat.

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Jona: da imaš pravo EL je užasno slaba, a vas je danas u strašno jakom kupu paje patka RAZGLAVIO strašno jaki Šarloa koji je pre vas imao impozantnu seriju od 0:4!!! :-)

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Majko moja kakva odbrambena zver od centra je Kuzmić, a i u napadu se odlično unapredio.
Kad on izađe, naš reket odmah postaje mnogo ranjiviji u odbrani

Milutin

pre 7 godina

Evo ovako.

Odgovor zasto Gudura ne igra vise?

Odbrana I nedostatak kondicije.
Sledece sezone ce da trpa po 20 I da bilduje jos.
A inace je I ovakav uz Bjelicu I Lazica nas najbolji igrac.
Laziceva odbrana na onoj zveri...doktorat.
Volters idealan za ABA.
Vidimo se u Areni.

Molim vas bar mi ovaj komentar objavite.
Hvala unapred.

goran

pre 7 godina

trejdovati mitra u megu, a vratiti tejica. sta je bre sa tim covekom, od tri resenja uvek ce izabrati najgore, kad je sam nece da sutne, kad nije uzima suteve, kad krene na ulaz uemsto ka kosu on dvokorakom bezi od kosa... daj bre covece biraj najjednostavnija resenja.

bezveze

pre 7 godina

Ovako, PRAVILO U KOSARCI JE DA PRVA PETORKA (KAKVA GOD DA JE) POCINJE TRECU CETVRTINU, ok je, Mitrovicu jako lose ide, ali video sam komentare tipa da se razigrava u ABA ligi. Kojoj bre ABA ligi, smejurija. Pored Bjelice on je jedina 4. i on MORA ali MORA da igra jer nema ko drugi, ako nista drugo. A sto se same utakmice tice, i Radonjica, mogu da kazem samo SVAKA CAST! Covek sa ovakvom ekipom, sa jendim krstenim strancem (Bjelica i Wolters se ne racunaju) dobije Bamberg koji ima jako nezgodan tim. Covek izvlaci maksimum iz njih, sazreo je kao trener, ali pre svega vidi se da je dobar covek i da je stvorio jako dobru hemiju u ekipi i odnos sa igracima. Sto se mene tice, potez sa Radonjicem se ispostavio kao najbolji u poslednjih dugo dugo godina sto se tice Crvene Zvezde. Bice jako tesko protiv Armanija, ali nadam se da ce skupiti snage za pobedu, steta jos jednom za poraz od Uniksa, ali to je kosarka. Mogu da lupetaju gluposti koliko hoce, ali evroliga je nikad jaca, i u takvoj evroligi Zvezda je vrlo respektabilan tim. Uz malo srece, i korekciju 'nesmotrenih' gresaka (ona greska Lazica u kontri npr) Zvezda moze da se domogne top 8, koji bi imao 10 puta vecu tezinu od onog uspeha prosle godine.

Wolfy

pre 7 godina

Cista kompenzacija zbog ne sviranog faula nad djenkom (realno)!
Srecno smo pobedili, vratilo nam se za neke poraze u finisima utakmica.

P.s. Kako smo mi izvukli poslednjih par napada nije mi jasno, sreca ali i ona da nas pogleda ponekad (posle onog suta lengforda i slicno..)

Sve u svemu bitna pobeda i za dva dana da padnu manekeni!
ZVEZDA OOO!!!

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Kuzmica ne bih mijenjao ni za Cirbija ni za Bobija. Volters boze ne daj. A Luka sta reci, momak iz kola u kolo postavlja neke nove standarde...

ivan

pre 7 godina

Ljudi zvezda ima bolji tim nego lane, momci se bore i ginu na terenu, imamo mozda i najbolju odbranu u evropi. Svaka cast svim igracima i gospodinu Radonjicu!!! pravi navijaci uzivaju u zvezdinim utakmicama a debili neka pljuju

Batko

pre 7 godina

ne razumem tu politiku da na pleja dovodimo belce strance 
(goran, 15. novembar 2016 21:20) 

Ovo je komentar veceri !!!
Znaci, ako je plej mora da bude crnac ?!! nema veze da li zna ili ne zna, kako asistira i slicno, nego samo da je "crnac" ?
A, sta mislis , posto vec nemamo para, da navatamo i dovedemo nekog "crnca" iz Marinkove bare ?!!!
Pa ti sine pooooojma nemas sa kosarkom !!!

samo kazem

pre 7 godina

Ovo je komentar veceri !!! 
Znaci, ako je plej mora da bude crnac ?!! nema veze da li zna ili ne zna, kako asistira i slicno, nego samo da je "crnac" ? 
A, sta mislis , posto vec nemamo para, da navatamo i dovedemo nekog "crnca" iz Marinkove bare ?!!! 
Pa ti sine pooooojma nemas sa kosarkom !!!

Ne,ako je Amerikanac mora bude crnac.

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

ne zna Radonjić da dobije neizvesnu utakmicu:)
Simonović i Bjelica carski.
Laziceva odbrana na kraju rešila utakmicu.

Batko

pre 7 godina

auuuu nema faula nad ovim crncem Bjelica ga otkinuo samo tako...
(sta uradi Kite Lengforde ???, 15. novembar 2016 21:46)

Misis nad Dzenkinsom pri polaganju ???
A, da odes u cosak i isplaces se malo ?

Стара школа

pre 7 godina

Велика победа, велики тим, велики тренер!!! Већ годинама уживамо у великим победама, Звезда је постала велики европски тим захваљујући Човићу и верним навијачима!!!

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Napeto do kraja, ali zasluženo!! Bravo, dobro odigrano posle toliko putešestvija i kilometara!! I oni su na izmaku snage, nisu roboti!! Centra pod hitno dovesti, ds pomogne Kuzmiću, ujedno i da se Bjelica vrati na svoju poziciju. Bili bi sigurno još 30% jači!! Bravo Zvezdo, gazimo redom!!

spale

pre 7 godina

ko je dobio meč?
Da su iskoristili zadnji napad, sad bi opleli po Radonjiću, ali pošto smo odbranili verovatno ga niko neće spomenuti.
Hvala gospodinu Dejanu Radonjiću.

misko

pre 7 godina

Svi u Arenu,moramo da je napunimo zbog igrača, Radonjića i posebno zbog vernih navijača koji su nas bodrli u Bravarskoj.Beogradjani ne brukajte se.Ovi momci su ponos Srbije.Gazimo sve u ABA u ligi a počeli smo i u Evropi.Mi smo i samo mi Srpska košarka, nažalost,zato opšta mobilizacija.Sredstva informisanja moraju da prestanu da ignorišu Zvezdine uspehe.Dnevna štampa i SOS kanal izvštavajte objektivno.Ne zaludjujte te se nekim drugim timovima koji su ispod Srpskog nivoa.Ostavite žensku košarku i košarkašku za decu biče vremena i za njih.Za dobrobit naše košarke ovo je najvažniji trenutak do Evropskog prvenstva.Ne truje decu mržnjom prema najvećem srpskom klubu i SD.

gurovic#15

pre 7 godina

Svaka cast na igri i zalaganju,ali pocinjes utakmicu sa 8:1 za Bamberg i pocetkom drugog poluvremena ponovo ista petorka,ponovo Mitar i Danga i serija Bamberga koji za 4 min stize u egal... dokle?!

mmm

pre 7 godina

Bravo Zvezdo! Bravo!
- Jedina zamerka, startnih 5! Nekako mi se cini, da zbog "starnih 5" uvek igramo iz minusa u EL! Ali uvek! Ali dobro... Nadam se da ce se i to promeniti u bliskoj buducnosti! Da ce se malo promesati startna postava!

Grobar

pre 7 godina

Noc.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gazen.Cošak sobe.Fetus položaj.Placem....placem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

Limasti

pre 7 godina

Kad nije svirano onomad na Skonokiniju nije bilo realno da bude i sad :)..fantastična odbrana..volters na žalost težak promašaj..sudjenje naročito drugo poluvreme na našu štetu..za ovakvu sezonu potrebna su još dva igrača a onda možemo sa svima..

Dejan CZ

pre 7 godina

Koliko apela treba da se uputi da se Mitrovic i Dangubic ne stavljaju u istu petorku...i druga stvar,stranac se dovodi da pravi razliku i donese dodatni kvalitet ekipi...u Voltersu toga nema.Velika pobeda ali ljudi 7 igraca vuce ceo tim...UPRAVO ucinite vec nesto po tom pitanju.

dsd

pre 7 godina

Najjaci su ovi grobari sto prozivaju mitroviva. Jeste on los ove sezone, ali on je nas kapiten, sjajan covek i sportista. Za njega ce uvek biti mesta u zvezdi

Guga

pre 7 godina

Mogu da se kladim da ce 90% pantera da gledaju Partizan a ne FMPCZ, jer takvi su oni!!
(Grobar, 15. novembar 2016 20:12)

Pa ti bre ne znas ni rezultat svog kluba jel znas na kom programu igrate? :D

akio toyoda

pre 7 godina

Mitrovic, dangubic i voters na terenu ukupno proveli 39 minuta a dali 0 i slovima nula poena. mi smo dakle celu utakmicu kgrali sa cetvoricom protiv pet protivnickih igraca

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=50&seasoncode=E2016

Smiii

pre 7 godina

Da mi je neko pričao da FMP ima ovoliko rent a car Zvezdinih navijača ja ne bi verovao !
(Bojana, 15. novembar 2016 23:31)

Bojanice draga, ako si zensko onda ne pises verovao nego verovala. A sto se tice rent a car navijaca cisto da znas da je bolje da si napisala rentiranih navijaca, zato sto rent a car (iznajmiti auto) navijaci nema bas smisla.;)

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Jovic ide na kos u kontri dize se na polaganje a Miler ga udara po nogama a sudije nista hahaha pa ovo je oruzana pljacka :-) ...

Šaban iz Loznice

pre 7 godina

Taman htedoh da pohvalim naše navijače u Nemačkoj i u kolikom broju su došli, kad čuh "Velibor Dunjić" i upade sve u vodu.

Ali pre svega jedna velika čestitka našim igračima i stručnom štabu!

Milos

pre 7 godina

Pored ocigledne pljacke sudija, opet pobedjujemo na strani.Bravo momci, uvek uz Radonju i tim.Vidim navijaci institucije koji gube od nikad jaceg Belgijskog predstavnika komentarisu zadnji napad i nekakav faul(nidje veze).Meni je to drago, jer umesto da su na casovima ljubavi, oni muceni su prinudjeni da gledaju Zvezdu u EL.Tastatura grobari bili i ostali.

Milos

pre 7 godina

Sta je groblje gleda se Zvezda u EL a ne institucija u Pioniru? Ajde nema mesta da tugujete, dobismo Nemce, a vi za 2 dana opet imate novi tim da navijate Armani;)

NbgDeki

pre 7 godina

Dobro je ljudi da ste otvorili oci sto se tice Mitrovica... Premekan za odbranu i uzasan za napad. Koliko samo davi sa onim rolingom, da covek poludi

Стара школа

pre 7 godina

Већину коментара пишу преострашћени навијачи. Док водимо, сви су најбољи. Чим не водимо, сви су најгори. Људи, схватите већ једном да су СВЕ екипе у ЕЛ неупоредиво скупље од нас, препуне Американаца и других странаца!

CZ99

pre 7 godina

Propao jedan Anzi u fudbalu propao pobednik LS za 2012 godinu u vaterpolu,propasce i FMP Idea,pre ili kasnije.
(Patrick, 15. novembar 2016 23:38)

Propao jedan Partizan....I nikada ga vise biti nece...:)

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Pa onda daju Radosevicu 2 bacanja a on nije imao posed nad loptom a niti je Zvezda bila u bonusu . Ovo je bruka za takmicenje kakve se sudije delegiraju ...

Batko

pre 7 godina

Skauting Zvezde, momentalni otkaz!!! Volters?! Pa ljudi da se te..te u 100 PM!
(vukan, 15. novembar 2016 21:21)

Volters ne zna da doda, ne vidi saigraca. Sut mu je ocajan, ulaz prosecan, odbrana slaba. Mitrovic jos losiji, slobodna bacanja preslaba i opet igramo egal.
(aco, 15. novembar 2016 21:21)

za voltersa zali bacenih para, odbrana mu je na nivou moje, ne prodje ga samo ko nece, u napadu jos gori. ne razumem tu politiku da na pleja dovodimo belce strance
(goran, 15. novembar 2016 21:20)

"Strucnjaci" jos neka primedba ?!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Valjda je sad svima jasno 

Rebic >>> Lolters 

bar zna ponekad trojku da stavi
(#32, 15. novembar 2016 20:17)

Ajde ćuti, samo ćuti molim te!

celex

pre 7 godina

zasluzena pobeda! Poraz fenera i partizana. full dan
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 15. novembar 2016 21:52)

Nije jos Nole da pobedi, e to je onda full dan

cole

pre 7 godina

ovoga puta finis utakmice bez bilo kakvog eksperimentisanja. faul ja djenki, mogao se svirati ali nije. faul na mileru, mogao se svirati ali nije. ovoga puta u nasu korist, konacno. bravo zvezdo. za dva dana da otresemo zabare u areni i bice to lepih 4:4 u prvih osam utakmica. videh i rezultat fenerbahcea i ne cudi me, jer, sta je zoc osvojio od one sezone kada je onako podmuklo pustio grobare? nista. losa karma je cudo i od sveg srca mu zelim da ga prati do kraja karijere.

absolutezero

pre 7 godina

Ajde strucnjaci... DA LI UME ILI NE UME RADONJA DA DOBIJE NEIZVESNE ZAVRSNICE ?!!!
Mrsssssssssss !!!!
(Batko, 15. novembar 2016 21:46)

Napisah posle Uniksa da ce sa prvom sledecom dobijenom "strucnjaci" da se vrate u rupe iz kojih su izmileli tako da u potpunosti podrzavam ovo sto im porucujes.

veliki strumf

pre 7 godina

Nadam se da nas nece skupo kostati masa promasenih bacanja i Lazicevo zafrkavanje u kontri umesto da snazno zakuca. U njihovom zadnjem napadu imamo jedan faul da damo, i umesto da ga napravimo 3-4 sekunde pre kraja napada, Djenka ga pravi prerano i primamo lagan kos u igri 1 na 1. Sve su to detalji, ali mi smo od Darusafake, Uniksa gubili bas zbog takvih detalja. Valjda smo naucili na svojim silnim greskama.

Batko

pre 7 godina

(veliki strumf, 15. novembar 2016 21:06)

Dobio ovo Radonja....steta, da je izgubio vi "strucnjaci" bi ste ga smenili, pa taman da ti budes trener, jbg

pera zdera

pre 7 godina

kad bi pojedini prestali da pisu gluposti dobro bi bilo.
naklon ovim momcima, svakom redom na ovom sto rade...
spavaju po klupa, hiljade kilometara predjenih i odigraju ovakav mec.
svaka cast!!!

goran

pre 7 godina

voltersu, mitru i dangubicu skratiti minute u euroligi maksimalno... ono jedino da udju da naprave faul kad treba, ko bakic kod duloa onomad...

Miki

pre 7 godina

Bjelicu za kapitena! Najiskusniji, najinteligentniji kosarkas, pravi vodja. Sto pre dovesti centra, mislim da je krajnje vreme, Bjelica se pomera na 4, Simon na 3 i tako Mitrovic i Dangubic postaju backup opcije. Ajde Zvezdo, korak po korak, ko zna gde su nam limiti!

TEGI DEBELA STRIPTIZETA

pre 7 godina

Pa jel ima nesto lepse slatka pobeda nase Zvezde,sumorna atmosfera u hali Aleksandar Nikolic brutalno razvaljivanje samozvane institucije a mi rastemo iz utamice u utakmicu samo hrabro momci bravo,bravo!!!!!

zzbz

pre 7 godina

Mitrovic je izasao iz teske povrede, po drugi put u karijeri. Oni koji su doziveli slicnu povredu, znaju sta to znaci za coveka. Ner kad se vratis nisi onaj stari, nikad neces ni biti. Vrlo mala je verovatnoca da se igrac vrati bolji nego pre povrede. Zato pustite Luku na miru, ima on zute minute, ali ima iza sebe i dobre partije ove sezone. Radonjic ga forsira jer zna da mora jednom proraditi.
Ono sto meni nije jasno, dobijamo 30+ koseva treca cetvrina, a Radonjic cuti na klupi, nijedan tajmaut. Ljudi postizu koseve kako god hoce, trojke otvorene, polaganja bez pritiska, rasulo, a Radonjic cuti...Ovo je moglo lakse da se dobije, ali s' obzirom na gust raspored i velika putovanja proteklih dana, odlican rezultat. Konacno jedna tesna pobeda.

Petronije

pre 7 godina

Da mi je neko pričao da FMP ima ovoliko rent a car Zvezdinih navijača ja ne bi verovao !
(Bojana, 15. novembar 2016 23:31) # Link komentara

Ti nekom pričeš o krizi identiteta? "Ja ne bi verovaO. Bojana"?! Uzgred "ne biH" verovao-la.

Соћаускас

pre 7 godina

Шокантно кошаркашко вече за Жмигаса Климавичиуса Сиреику. Победа Звезде од пола коша и пораз Партизана у Пиониру.

mik

pre 7 godina

Kolju nas ova bacanja pa to ti je. To nam je rak rana ove sezone. Do sada 40%,jako loše. Odbrana fenomenala,šut isto dobar ali bacanja...

rossonero u srcu

pre 7 godina

treba nam neki razbijac dole , ovaj Bjelica koliko god da je dao ovih 18 poena kao LEPTIRIC igra , samo pada majko mila ali eto napokon da dobijemo neku egal zavrsnicu. idemo sad da dobijemo armani kuci

realno

pre 7 godina

Dangubic pa Mitrovic su dve najslabije karike u nasem timu to je istina,da se prosle sezone nije povredio Mitrovic Kvinsi ne bi dosao i spasao sezonu nazalost to je istina al ajde sta bi bilo kad bi bilo,ako nista bore se.Svaka cast momci idemo dalje svi u Arenu da bude navijanje kao veceras objasnili smo neke stvari,aufiderzein :)

akio toyoda

pre 7 godina

da volters veze nema videlo se vec u prvoj utakmici, nema ni mehaniku ni mekocu suta, losa odbrana, n
veceras jedino jedan pik and roll sto je odigrao sa bjelicom ostalo katastrofa

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Kakav nedopustiv pad u odbrani u 3/4, i aj sad krivite Radonju što igrači ne ispoštuju dogovor i ne odigraju ni pola odbranu kao u prvom

aco

pre 7 godina

Volters ne zna da doda, ne vidi saigraca. Sut mu je ocajan, ulaz prosecan, odbrana slaba. Mitrovic jos losiji, slobodna bacanja preslaba i opet igramo egal.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Moze li neko da mi objasni sta se to desi pa bilo koji igrac koji dodje u Zvezdu krene da promasuje slobodna bacanja, a do tad ih je odlicno sutirao ?

ja

pre 7 godina

Svaka čast momci,da predjemo 100 000 kilometara za 7 dana,opet cemo biti bolji od malog partizana!
(Dr. Nebojša Čović, 15. novembar 2016 21:55)

Posle zareza se stavlja razmak, dj se piše kao đ, Partizan se piše velikim slovom, a posle dr ne ide tačka.

Samuraj

pre 7 godina

Propao jedan Anzi u fudbalu propao pobednik LS za 2012 godinu u vaterpolu,propasce i FMP Idea,pre ili kasnije.(Patrick, 15. novembar 2016 23:38)

Al' ti to nećeš doživeti! ;-)

alex

pre 7 godina

Veceras konacno da vidim da i Zvezda dobije egal zavrsnicu. Bijelom ameru otkaz podhitno i dovedite Pulena. Radonjicu sto cekas da nam istope 9 poena pa onda zoves time out? Da si izgubio veceras razapeli bi te ovi na chatu...

stradivari

pre 7 godina

Bojana@ Valjda si htela da kazes "Ja ne bih verovala"...Sto se potpisujes kao zena..hahahahaaha...eto mutavi grobari kako vole da budu zene

Mirko

pre 7 godina

Eto šta znači Lazić za Zvezdu. Ko ne zna, sad je valjda ukapirao.
Najduži staž u Zvezdi, od svih. Mislim da je još kod Pešića igrao, izmenjao je sve trenere i sve postave, dočekao i ispratio, a on i dalje igra u Zvezdi i sve je bolji i bolji iz godine u godinu i ima sve značajniju ulogu u ekipi.
Pre neki dan ga je nahvalio čak i hrvatski komentator, više puta je pričao o njemu u superlativu, znači čak i oni su shvatili...

Ljubisa Livac

pre 7 godina

@Patrick
Hahahahahah.. "Jedan Anzi" Hahahahah... Kao da su oni IKAD bili nesto. E znas ko je jos propao? Jedna samozvana institicija. Koja je prvih 30ak godina postojanja bila bez titule, bez icega. Da bi onda 90-ih uz pomoc Mirka Marjanovica, Dacica, Bogdanovica, pa salje Rasima, Ruzica, osvajala titule i imala svu pomoc drzave pa "dominirala". Nicija nije do zore. Stvari su na svom mestu. Napred Zvezdo!

проф. др. Бранко Лазић

pre 7 godina

Svaka čast momci,da predjemo 100 000 kilometara za 7 dana,opet cemo biti bolji od malog partizana!(Dr. Nebojša Čović, 15. novembar 2016 21:55)Posle zareza se stavlja razmak, dj se piše kao đ, Partizan se piše velikim slovom, a posle dr ne ide tačka.
(ja, 15. novembar 2016 23:45) Правописне грешке неутичу на истинитосну вредност исказа

Jumko dijabola

pre 7 godina

Posle zareza se stavlja razmak, dj se piše kao đ, Partizan se piše velikim slovom, a posle dr ne ide tačka.
(ja, 15. novembar 2016 23:45)
Da li je moguce da covek napise ovakav komentar!?? Ako nemas sta pametno,bolje cuti i na spavanje....

sivan

pre 7 godina

Ljudi svi pominjete Simona. Jeste čovek dosta ubacio za tri poena ali koliki su doprinos dali Bjelica u Kizmic to ne smemo da zanemarimo. Bjelicu kad ostave 1 na 1 podseća na Bodirogu samo na poziciji četiri :-)
Pozdrav svima

goran

pre 7 godina

za voltersa zali bacenih para, odbrana mu je na nivou moje, ne prodje ga samo ko nece, u napadu jos gori. ne razumem tu politiku da na pleja dovodimo belce strance

ja

pre 7 godina

Da mi je neko pričao da FMP ima ovoliko rent a car Zvezdinih navijača ja ne bi verovao !
(Bojana, 15. novembar 2016 23:31)
ovako samo sns botovi ostavljaju komentare, em su nepismeni em ne znaju ni kog su pola...

Mare

pre 7 godina

Ne znam samo cemu pluvanje Voltersa, decko je odigrao jako lose veceras ali on je plej, potrebno mu je vreme da udje u sistem. Mene vise brinu Mitrovic i Dangubic, nekako su previse krhki za ovo takmicenje. Uglavnom, velika pobeda veceras protiv tima koji, verovali ili ne, ima samo 2 poraza u prethodnih 26 utakmica na domacem terenu. Idemo jako i na Armani.

alexaczv

pre 7 godina

Не могу да нас униште, ни одвоје од тебе, нас
Ни душмани, ни закони, ни савез, ни полиција
Ми певаћемо Звезда ле оле оле оле оле ола,
Заувек само Звезда ле оле оле оле оле оле ола

idemooooooooooo

ForzaJuve

pre 7 godina

Sve je bre ovo jedno ništa, i CZ i Bamberg i cela EL je slaba. Pa tu osim CSKA nema prave ekipe.
(Jona, 15. novembar 2016 21:57)
Jesi svestan kakvu glupost si ti rekao?

011

pre 7 godina

Hvala momcima na ovakom uzitku!Wolters za 10 dana poboljsao odbranu 50% ,veceras ga nije islo ali koliko para toliko i muzike stim sto ovde ako ga krene i napad moze da bude i opasan koncert!Pustite decka malo da dise.....

ssss

pre 7 godina

Na osnovu čega Dangubić zaslužuje ovoliku minutažu i startnu petorku?? Dečko već 4 sezonu je očajan, nije dao više od 10 poena na 3 utakmice, igra Evrolgu svake sezone. Dati mu šansu do kraja sezone a odna pustiti Dobrića sigurne ne može da bude lošiji od ovog.

crni_redstar

pre 7 godina

lazic vec 2 izgubljene lopte ,volters masi oba bacanja,to su stvari za analizu.pobedicemo verujem iako na pleju nemamo raspolozene igrace.

MWill

pre 7 godina

Mnogo lepi trenuci za sve nas crveno-bele :) Muski, hrabro. Bjelica, Guduric Simon i Kuzmic sjajno, Jovic konacno, a kljucni igrac od pocetka sezone je Branko Lazic. Kakva odbrana, kakva pozrtvovanost... Branko je nas kapiten i mislim da zasluzuje dozivotni ugovor. Luka je ocajan i jedini je krivac sto smo usli u ovakvu zavrsnicu. Pustio je Melija 4 napada za redom da nam ubaci isto toliko trojki. Luka priberi se, dobar si momak i imas podrsku navijaca. Mnogo sam se raske... :) oprostite, pijan sam, jer slavim veliku pobedu :) Ziveli Delije!!!

Svaka cast

pre 7 godina

Kakva odbrana Radonjicu svaka cast sta pravi sa ovom ekipom .Bez obzira na sve mora se dovesti jos jedno pojacanje .Ovaj ritam je jako tesko izdrzati ,bice zaista tesko protiv Armanija .

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

POBEDA::

Svaka pobedA u gostima u EL, je jako velika, tako da sve cestitke za tim..
Jako cudno da su Walters Dangubic i Mitrovic bez poena, jos cudnije da je Dangubic ipak proveo gotovo 20 minuta na terenu, ali necu opet o Radonjicu, kao sto rekoh, pobeda u gostima EL, je itekako uspeh...
Kao i mnogo puta ovr sezone Simonovic je prelomio, i zasto taj covek nije starter, to samo Radonjic zna, ....
Super Jovic se vratio, Gudura je tu, i ako je vecinu utakmice presedeo(???), i standardno dobri Bjelica i Kuzmic...
Zasto je Gudura rezerva, opet, to ostaje na Radonji, ...
Sad nazad u BG, da dobijemo Armani i vratimo se na 50% pobeda, jer to je prcenat koji vodi u play off..
Moramo dobiti Armani...Nema izgovora..

Sretno bilo Zvezdo...i samo hrabro..

deky

pre 7 godina

sta li misle mitrovic i dangubic u avionu sad ?
sta li mi radimo ovde i koja je nasa svrha ???
umesto da vuku da budu motor ove ekipe oni se raspadaju a treba da su u punoj snazi da daju zajedno po 30 poena a oni 00 !!! i to sve gori iz utakmice u utakmicu !

sub-zero

pre 7 godina

ahahahahaha,sarloakrobata.Sto se tice tekme,odlicna utakmica dve ekipe koje igraju timski,bez velikih zvezda.Ali ipak ZVEZDA pobedjuje.

blinkibile

pre 7 godina

Zanimljivo da su Mitrovic,Dangubic,Simanic,Dobric i Walters svi zajedno postigli 0 poena. Znaci da je zvezda igrala sa 7 igraca. Sreca pa su Simonovic i Bjelica pokidali

Batko

pre 7 godina

Hahahahahah, e ali Banberg!
Ovo privatno takmicenje je spoj vrhunskih ekipa i buranije koja popunjava broj (Banberg, Czfmp, Galatasaraj itd).

VukK

pre 7 godina

Ako cemo subjektivno zvezda je dobila jednu divljacku ekipu, a ako cemo objektivno i realno ovo je velika kradja i da se ovo zvezdi nije sviralo kuci bio bi smak sveta.. Ruke u neprirodnom polozaju i faul je ocigledan.. Sudio bi se da nije kraj, ali morao je svakako.. I sad cets vi beogradjani da kritikuje opet radonju, a zahvaljujuci sreci ste dobili galatu i sudijama nocas.. Inace radonja da nije Cenogorac bio bi vam najbolji trener Evrope, kompleksi

...

pre 7 godina

Evo ovako.

Odgovor zasto Gudura ne igra vise?

Odbrana I nedostatak kondicije.
Sledece sezone ce da trpa po 20 I da bilduje jos.
A inace je I ovakav uz Bjelicu I Lazica nas najbolji igrac.
Laziceva odbrana na onoj zveri...doktorat.
Volters idealan za ABA.
Vidimo se u Areni.

Molim vas bar mi ovaj komentar objavite.
Hvala unapred.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milutin, 15. novembar 2016 23:35
Sta sam ja upravo procitao, Bjelica i Lazic najbolji kosarkasi zvezde??
I na sve to komentar ima 130 plusa i 7 minusa??? Lazic decko kad ide na prodor svi znamo kako se to zavrsava "lazicu ispada lopta" i u napadu osim prosecnog suta za tri nema bukvalno nista drugo. A odbranu igra dobro ukoliko sudije dozvole takvu igru npr protiv baskonije je bio jedan od glavnih krivaca sto smo izgubili. A ako bih vec morao da pronadjem najbolju trojku u ovo sezoni za sad, ne gledajuci samo jednu utakmicu kao ti, to bi bili Simonovic, Guduric i Kuzmic.

goran

pre 7 godina

prvih 7 napada bez kosa, od 20 napada u 1/4 pet realizovano sa dvojkama (dva od toga posle skoka u napadu), jedan polovicna bacanja djenke, 4 okoncana greskama i deset promasajem.

bobrock

pre 7 godina

Ajmo cela hala ooooo 
a na nemackom> 
gehen wir alle halle oooooo
(Zlatanko Reppcic, 16. novembar 2016 11:36)

Druže, ako nisi koristio google za preved i živiš u Nemačkoj onda si u velikom problemu :D

Samo Kazem

pre 7 godina

Ono sto je Nemanja Vidic bio u fudbalu to je Branko Lazic u kosarci,ministar odbrane
(CZBG, 15. novembar 2016 22:42)

Da li si ti upravo uporedio jednog od najboljih centralnih bekova u istoriji PL i legende i kapitena(jedini stranac posle Kantone)Mancester Uniteda sa Brankom Lazicem kosarkasem CZ koji ulazi sa klupe kao igrac zadatka... hahahahahahahah hhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

djolefrankfurt

pre 7 godina

@ mladen ...pa kad u timu imas 7 vice sampiona sveta i osvajace olimijskog srebra onda je pobeda minimum sta mozes da ocekujes od ekipe takvog kalibra ma kako se ona zvala.ponos se podrazumeva .

slobinator

pre 7 godina

Strucnjaci" jos neka primedba ?!
(Batko, 15. novembar 2016 22:00)
A što da ne bude primedaba? Dobili smo utakmicu ali smo još daleko od plasmana među 8.Voters veze nema,gori je od Mekela,ma gori je I od Vase Micića.Sa plejom poput Markusa Vilijamsa I još jednim odličnim centrom bili bi na kraju sigurno bar među 8 I prošetali se aba ligom.Čak mislim da je greška što smo se olako odrekli Štimca.Neko ovde reče da smo dobili meč sa 8 igrača.to je isuviše malo jer nas u sezoni čeka 80 I vise utakmica,a tek smo odigrali 16.Znači Voltersu otkaz I hitno 2 kvalitetna pojačanja.

ATG

pre 7 godina

Ovakva liga je glupost. Svakih par dana utakmica. Ne mozes vise ni da se radujes EL. A kada na pola prvenstva par timova izgubi svaku sansu da prodje, tek ce onda postati glupost. Ko ce gledati utakmice na kojima znas da nemaju nikakvu takmicarsku vrednost. Igraci sr nece truditi, navijace nece zanimati. Znaci skroz promasen koncept. A sta znaci CZ Telekokom/FMP sto igra ovu ligu kada zna da nista nece postici? U starom formatu je i bilo sanse da se napravi nesto, a sad...

VukK

pre 7 godina

Ako cemo subjektivno zvezda je dobila jednu divljacku ekipu, a ako cemo objektivno i realno ovo je velika kradja i da se ovo zvezdi nije sviralo kuci bio bi smak sveta.. Ruke u neprirodnom polozaju i faul je ocigledan.. Sudio bi se da nije kraj, ali morao je svakako.. I sad cets vi beogradjani da kritikuje opet radonju, a zahvaljujuci sreci ste dobili galatu i sudijama nocas.. Inace radonja da nije Cenogorac bio bi vam najbolji trener Evrope, kompleksi

ja

pre 7 godina

Svaka čast momci,da predjemo 100 000 kilometara za 7 dana,opet cemo biti bolji od malog partizana!
(Dr. Nebojša Čović, 15. novembar 2016 21:55)

Posle zareza se stavlja razmak, dj se piše kao đ, Partizan se piše velikim slovom, a posle dr ne ide tačka.

alex

pre 7 godina

Veceras konacno da vidim da i Zvezda dobije egal zavrsnicu. Bijelom ameru otkaz podhitno i dovedite Pulena. Radonjicu sto cekas da nam istope 9 poena pa onda zoves time out? Da si izgubio veceras razapeli bi te ovi na chatu...

Batko

pre 7 godina

Hahahahahah, e ali Banberg!
Ovo privatno takmicenje je spoj vrhunskih ekipa i buranije koja popunjava broj (Banberg, Czfmp, Galatasaraj itd).

akio toyoda

pre 7 godina

da volters veze nema videlo se vec u prvoj utakmici, nema ni mehaniku ni mekocu suta, losa odbrana, n
veceras jedino jedan pik and roll sto je odigrao sa bjelicom ostalo katastrofa

rossonero u srcu

pre 7 godina

treba nam neki razbijac dole , ovaj Bjelica koliko god da je dao ovih 18 poena kao LEPTIRIC igra , samo pada majko mila ali eto napokon da dobijemo neku egal zavrsnicu. idemo sad da dobijemo armani kuci

ATG

pre 7 godina

Ovakva liga je glupost. Svakih par dana utakmica. Ne mozes vise ni da se radujes EL. A kada na pola prvenstva par timova izgubi svaku sansu da prodje, tek ce onda postati glupost. Ko ce gledati utakmice na kojima znas da nemaju nikakvu takmicarsku vrednost. Igraci sr nece truditi, navijace nece zanimati. Znaci skroz promasen koncept. A sta znaci CZ Telekokom/FMP sto igra ovu ligu kada zna da nista nece postici? U starom formatu je i bilo sanse da se napravi nesto, a sad...

goran

pre 7 godina

za voltersa zali bacenih para, odbrana mu je na nivou moje, ne prodje ga samo ko nece, u napadu jos gori. ne razumem tu politiku da na pleja dovodimo belce strance

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

Neko dobije prvaka Nemačke u gostima a neko izgubi kući od osmolasirane ekipe Belgije. Da se zauvek zna ko je ponos a ko sramota Srbije.

veliki strumf

pre 7 godina

Poluvreme +9, i umesto da Radonja krene sa istom petorkom i da dignemo razliku, on vraca petorku sa pocetka meca, koja je pocela tekmu sa 1-8, sa sve kilavim i pogubljenim Lukom i naravno da nas stizu ocas posla. Luka cuva Melija a pojma nema gde se nalazi - ubaci covek 3 trojke iz 3 suta sam kao duh! Luko NULO!

Samo Kazem

pre 7 godina

Ono sto je Nemanja Vidic bio u fudbalu to je Branko Lazic u kosarci,ministar odbrane
(CZBG, 15. novembar 2016 22:42)

Da li si ti upravo uporedio jednog od najboljih centralnih bekova u istoriji PL i legende i kapitena(jedini stranac posle Kantone)Mancester Uniteda sa Brankom Lazicem kosarkasem CZ koji ulazi sa klupe kao igrac zadatka... hahahahahahahah hhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Limasti

pre 7 godina

Kad nije svirano onomad na Skonokiniju nije bilo realno da bude i sad :)..fantastična odbrana..volters na žalost težak promašaj..sudjenje naročito drugo poluvreme na našu štetu..za ovakvu sezonu potrebna su još dva igrača a onda možemo sa svima..

aco

pre 7 godina

Volters ne zna da doda, ne vidi saigraca. Sut mu je ocajan, ulaz prosecan, odbrana slaba. Mitrovic jos losiji, slobodna bacanja preslaba i opet igramo egal.

drvobradi

pre 7 godina

Startna petorka Zvezde će me dokusuriti. Petorka Jović, Dzenkins, Dangubic, Mitrović i Kuzmic jednostavno ne funkcioniše. Uvek -10 kada je na terenu.

ssss

pre 7 godina

Na osnovu čega Dangubić zaslužuje ovoliku minutažu i startnu petorku?? Dečko već 4 sezonu je očajan, nije dao više od 10 poena na 3 utakmice, igra Evrolgu svake sezone. Dati mu šansu do kraja sezone a odna pustiti Dobrića sigurne ne može da bude lošiji od ovog.

goran

pre 7 godina

voltersu, mitru i dangubicu skratiti minute u euroligi maksimalno... ono jedino da udju da naprave faul kad treba, ko bakic kod duloa onomad...

Delija von Brdo

pre 7 godina

Mogu da se kladim da ce 90% pantera da gledaju Partizan a ne FMPCZ, jer takvi su oni!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobar, 15. novembar 2016 20:12)

Sta ti gledas?? Zvezdu??Ne gledas tvoj KK Histrory chanel u kupu Mitra Mirica

zzbz

pre 7 godina

Mitrovic je izasao iz teske povrede, po drugi put u karijeri. Oni koji su doziveli slicnu povredu, znaju sta to znaci za coveka. Ner kad se vratis nisi onaj stari, nikad neces ni biti. Vrlo mala je verovatnoca da se igrac vrati bolji nego pre povrede. Zato pustite Luku na miru, ima on zute minute, ali ima iza sebe i dobre partije ove sezone. Radonjic ga forsira jer zna da mora jednom proraditi.
Ono sto meni nije jasno, dobijamo 30+ koseva treca cetvrina, a Radonjic cuti na klupi, nijedan tajmaut. Ljudi postizu koseve kako god hoce, trojke otvorene, polaganja bez pritiska, rasulo, a Radonjic cuti...Ovo je moglo lakse da se dobije, ali s' obzirom na gust raspored i velika putovanja proteklih dana, odlican rezultat. Konacno jedna tesna pobeda.

...

pre 7 godina

Evo ovako.

Odgovor zasto Gudura ne igra vise?

Odbrana I nedostatak kondicije.
Sledece sezone ce da trpa po 20 I da bilduje jos.
A inace je I ovakav uz Bjelicu I Lazica nas najbolji igrac.
Laziceva odbrana na onoj zveri...doktorat.
Volters idealan za ABA.
Vidimo se u Areni.

Molim vas bar mi ovaj komentar objavite.
Hvala unapred.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milutin, 15. novembar 2016 23:35
Sta sam ja upravo procitao, Bjelica i Lazic najbolji kosarkasi zvezde??
I na sve to komentar ima 130 plusa i 7 minusa??? Lazic decko kad ide na prodor svi znamo kako se to zavrsava "lazicu ispada lopta" i u napadu osim prosecnog suta za tri nema bukvalno nista drugo. A odbranu igra dobro ukoliko sudije dozvole takvu igru npr protiv baskonije je bio jedan od glavnih krivaca sto smo izgubili. A ako bih vec morao da pronadjem najbolju trojku u ovo sezoni za sad, ne gledajuci samo jednu utakmicu kao ti, to bi bili Simonovic, Guduric i Kuzmic.

andre miller

pre 7 godina

delija sam ceo zivot, ali ovaj @partizan, sto je napisao da smo odrzali cas kosarke, je zapravo delija, koji se, iz ne znam kog razloga, izjasnjava kao grobar
Prvo nismo odrzali cas kosarke, bilo je mnogo propusta, i tekma je mogla biti izgubljena u poslednjem napadu da je miller bio priseban, bez obzira na to sto je laza bio pored njega, decko ima izvanredan sut iz naskoka i dobar prodor, sreca pa je krenuo sa vrha kapice na kos, pa je naleteo na pun reket nasih igraca
Cas kosarke je bila pobeda nad partizanom npr
mitrovicu decko daj saberi se
samo napred zvezdo!!!

akio toyoda

pre 7 godina

Mitrovic, dangubic i voters na terenu ukupno proveli 39 minuta a dali 0 i slovima nula poena. mi smo dakle celu utakmicu kgrali sa cetvoricom protiv pet protivnickih igraca

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=50&seasoncode=E2016

goran

pre 7 godina

prvih 7 napada bez kosa, od 20 napada u 1/4 pet realizovano sa dvojkama (dva od toga posle skoka u napadu), jedan polovicna bacanja djenke, 4 okoncana greskama i deset promasajem.

goran

pre 7 godina

trejdovati mitra u megu, a vratiti tejica. sta je bre sa tim covekom, od tri resenja uvek ce izabrati najgore, kad je sam nece da sutne, kad nije uzima suteve, kad krene na ulaz uemsto ka kosu on dvokorakom bezi od kosa... daj bre covece biraj najjednostavnija resenja.

slobinator

pre 7 godina

Strucnjaci" jos neka primedba ?!
(Batko, 15. novembar 2016 22:00)
A što da ne bude primedaba? Dobili smo utakmicu ali smo još daleko od plasmana među 8.Voters veze nema,gori je od Mekela,ma gori je I od Vase Micića.Sa plejom poput Markusa Vilijamsa I još jednim odličnim centrom bili bi na kraju sigurno bar među 8 I prošetali se aba ligom.Čak mislim da je greška što smo se olako odrekli Štimca.Neko ovde reče da smo dobili meč sa 8 igrača.to je isuviše malo jer nas u sezoni čeka 80 I vise utakmica,a tek smo odigrali 16.Znači Voltersu otkaz I hitno 2 kvalitetna pojačanja.

dsd

pre 7 godina

Najjaci su ovi grobari sto prozivaju mitroviva. Jeste on los ove sezone, ali on je nas kapiten, sjajan covek i sportista. Za njega ce uvek biti mesta u zvezdi

Dejan CZ

pre 7 godina

Koliko apela treba da se uputi da se Mitrovic i Dangubic ne stavljaju u istu petorku...i druga stvar,stranac se dovodi da pravi razliku i donese dodatni kvalitet ekipi...u Voltersu toga nema.Velika pobeda ali ljudi 7 igraca vuce ceo tim...UPRAVO ucinite vec nesto po tom pitanju.

NbgDeki

pre 7 godina

Dobro je ljudi da ste otvorili oci sto se tice Mitrovica... Premekan za odbranu i uzasan za napad. Koliko samo davi sa onim rolingom, da covek poludi

deky

pre 7 godina

sta li misle mitrovic i dangubic u avionu sad ?
sta li mi radimo ovde i koja je nasa svrha ???
umesto da vuku da budu motor ove ekipe oni se raspadaju a treba da su u punoj snazi da daju zajedno po 30 poena a oni 00 !!! i to sve gori iz utakmice u utakmicu !

ivan

pre 7 godina

Ljudi zvezda ima bolji tim nego lane, momci se bore i ginu na terenu, imamo mozda i najbolju odbranu u evropi. Svaka cast svim igracima i gospodinu Radonjicu!!! pravi navijaci uzivaju u zvezdinim utakmicama a debili neka pljuju

Batko

pre 7 godina

ne razumem tu politiku da na pleja dovodimo belce strance 
(goran, 15. novembar 2016 21:20) 

Ovo je komentar veceri !!!
Znaci, ako je plej mora da bude crnac ?!! nema veze da li zna ili ne zna, kako asistira i slicno, nego samo da je "crnac" ?
A, sta mislis , posto vec nemamo para, da navatamo i dovedemo nekog "crnca" iz Marinkove bare ?!!!
Pa ti sine pooooojma nemas sa kosarkom !!!

samo kazem

pre 7 godina

Ovo je komentar veceri !!! 
Znaci, ako je plej mora da bude crnac ?!! nema veze da li zna ili ne zna, kako asistira i slicno, nego samo da je "crnac" ? 
A, sta mislis , posto vec nemamo para, da navatamo i dovedemo nekog "crnca" iz Marinkove bare ?!!! 
Pa ti sine pooooojma nemas sa kosarkom !!!

Ne,ako je Amerikanac mora bude crnac.

mmm

pre 7 godina

Bravo Zvezdo! Bravo!
- Jedina zamerka, startnih 5! Nekako mi se cini, da zbog "starnih 5" uvek igramo iz minusa u EL! Ali uvek! Ali dobro... Nadam se da ce se i to promeniti u bliskoj buducnosti! Da ce se malo promesati startna postava!

gurovic#15

pre 7 godina

Svaka cast na igri i zalaganju,ali pocinjes utakmicu sa 8:1 za Bamberg i pocetkom drugog poluvremena ponovo ista petorka,ponovo Mitar i Danga i serija Bamberga koji za 4 min stize u egal... dokle?!

Batko

pre 7 godina

Skauting Zvezde, momentalni otkaz!!! Volters?! Pa ljudi da se te..te u 100 PM!
(vukan, 15. novembar 2016 21:21)

Volters ne zna da doda, ne vidi saigraca. Sut mu je ocajan, ulaz prosecan, odbrana slaba. Mitrovic jos losiji, slobodna bacanja preslaba i opet igramo egal.
(aco, 15. novembar 2016 21:21)

za voltersa zali bacenih para, odbrana mu je na nivou moje, ne prodje ga samo ko nece, u napadu jos gori. ne razumem tu politiku da na pleja dovodimo belce strance
(goran, 15. novembar 2016 21:20)

"Strucnjaci" jos neka primedba ?!

absolutezero

pre 7 godina

Ajde strucnjaci... DA LI UME ILI NE UME RADONJA DA DOBIJE NEIZVESNE ZAVRSNICE ?!!!
Mrsssssssssss !!!!
(Batko, 15. novembar 2016 21:46)

Napisah posle Uniksa da ce sa prvom sledecom dobijenom "strucnjaci" da se vrate u rupe iz kojih su izmileli tako da u potpunosti podrzavam ovo sto im porucujes.

spale

pre 7 godina

ko je dobio meč?
Da su iskoristili zadnji napad, sad bi opleli po Radonjiću, ali pošto smo odbranili verovatno ga niko neće spomenuti.
Hvala gospodinu Dejanu Radonjiću.

član 38

pre 7 godina

"Ovi grobari ne brinu brigu sto su ih oduvali rekreativci iz zemlje gde se i ne igra kosarka nego brinu o tome da li je bio faul nad igracem Bamberga...a niko ne kaze da je u zadnjem Zvezdinom napadu Dzenkins trebao da dobije i dodatno bacanje...Nema veze...sad se uzdaju u Armani.."

misko

pre 7 godina

Svi u Arenu,moramo da je napunimo zbog igrača, Radonjića i posebno zbog vernih navijača koji su nas bodrli u Bravarskoj.Beogradjani ne brukajte se.Ovi momci su ponos Srbije.Gazimo sve u ABA u ligi a počeli smo i u Evropi.Mi smo i samo mi Srpska košarka, nažalost,zato opšta mobilizacija.Sredstva informisanja moraju da prestanu da ignorišu Zvezdine uspehe.Dnevna štampa i SOS kanal izvštavajte objektivno.Ne zaludjujte te se nekim drugim timovima koji su ispod Srpskog nivoa.Ostavite žensku košarku i košarkašku za decu biče vremena i za njih.Za dobrobit naše košarke ovo je najvažniji trenutak do Evropskog prvenstva.Ne truje decu mržnjom prema najvećem srpskom klubu i SD.

Milutin

pre 7 godina

Evo ovako.

Odgovor zasto Gudura ne igra vise?

Odbrana I nedostatak kondicije.
Sledece sezone ce da trpa po 20 I da bilduje jos.
A inace je I ovakav uz Bjelicu I Lazica nas najbolji igrac.
Laziceva odbrana na onoj zveri...doktorat.
Volters idealan za ABA.
Vidimo se u Areni.

Molim vas bar mi ovaj komentar objavite.
Hvala unapred.

djolefrankfurt

pre 7 godina

@ mladen ...pa kad u timu imas 7 vice sampiona sveta i osvajace olimijskog srebra onda je pobeda minimum sta mozes da ocekujes od ekipe takvog kalibra ma kako se ona zvala.ponos se podrazumeva .

realno

pre 7 godina

Dangubic pa Mitrovic su dve najslabije karike u nasem timu to je istina,da se prosle sezone nije povredio Mitrovic Kvinsi ne bi dosao i spasao sezonu nazalost to je istina al ajde sta bi bilo kad bi bilo,ako nista bore se.Svaka cast momci idemo dalje svi u Arenu da bude navijanje kao veceras objasnili smo neke stvari,aufiderzein :)

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Valjda je sad svima jasno 

Rebic >>> Lolters 

bar zna ponekad trojku da stavi
(#32, 15. novembar 2016 20:17)

Ajde ćuti, samo ćuti molim te!

Zee

pre 7 godina

Meli da pošalje zahvalnicu Luki za šuterski trening večeras. Majko mila, momak saberi se. Trinkijeriju možemo da poručimo samo "Ball don't lie." Prvo je Radošević dobio bacanja na poklon iako Zvezda nije bila u bonusu a nije ni šutirao, potom ne sviraju faul na Joviću i najgore za kraj, takav faul na Đenki pri poslednjem košu to je strašno. Čestitke ekipi na pobedi, ali Danguba i Luka blagi užas.

Admiral Horatio Nelson

pre 7 godina

Kuzmica ne bih mijenjao ni za Cirbija ni za Bobija. Volters boze ne daj. A Luka sta reci, momak iz kola u kolo postavlja neke nove standarde...

Wolfy

pre 7 godina

Cista kompenzacija zbog ne sviranog faula nad djenkom (realno)!
Srecno smo pobedili, vratilo nam se za neke poraze u finisima utakmica.

P.s. Kako smo mi izvukli poslednjih par napada nije mi jasno, sreca ali i ona da nas pogleda ponekad (posle onog suta lengforda i slicno..)

Sve u svemu bitna pobeda i za dva dana da padnu manekeni!
ZVEZDA OOO!!!

cole

pre 7 godina

ovoga puta finis utakmice bez bilo kakvog eksperimentisanja. faul ja djenki, mogao se svirati ali nije. faul na mileru, mogao se svirati ali nije. ovoga puta u nasu korist, konacno. bravo zvezdo. za dva dana da otresemo zabare u areni i bice to lepih 4:4 u prvih osam utakmica. videh i rezultat fenerbahcea i ne cudi me, jer, sta je zoc osvojio od one sezone kada je onako podmuklo pustio grobare? nista. losa karma je cudo i od sveg srca mu zelim da ga prati do kraja karijere.

Johnnyzzzzz

pre 7 godina

Ovo kada Radonja priča na engleskom, kakve face i gestikulacije pravi u svlačionici pre početka utakmice mi je najjača stvar :) (laugh)

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Kakav nedopustiv pad u odbrani u 3/4, i aj sad krivite Radonju što igrači ne ispoštuju dogovor i ne odigraju ni pola odbranu kao u prvom

Czv

pre 7 godina

napred FMP!
(hmmm, 15. novembar 2016 20:15)

Lepo je sto gledas zvezdu a ne partizan, ali imas pravo, ko jos gleda utakmice kupa Jasara Ahmedovskog.

Стара школа

pre 7 godina

Велика победа, велики тим, велики тренер!!! Већ годинама уживамо у великим победама, Звезда је постала велики европски тим захваљујући Човићу и верним навијачима!!!

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Jona: da imaš pravo EL je užasno slaba, a vas je danas u strašno jakom kupu paje patka RAZGLAVIO strašno jaki Šarloa koji je pre vas imao impozantnu seriju od 0:4!!! :-)

sasat

pre 7 godina

Svi zalimo zbog Uniksa i Darusafake,a mogli smo da puknumo ovde i protiv Galate..tako da smo na egalu sto se srece tice...a moglo je malo da prevagne na nasu stranu...nema veze guramo dalje,odlicno je ovo do sada

Batko

pre 7 godina

(veliki strumf, 15. novembar 2016 21:06)

Dobio ovo Radonja....steta, da je izgubio vi "strucnjaci" bi ste ga smenili, pa taman da ti budes trener, jbg

bezveze

pre 7 godina

Ovako, PRAVILO U KOSARCI JE DA PRVA PETORKA (KAKVA GOD DA JE) POCINJE TRECU CETVRTINU, ok je, Mitrovicu jako lose ide, ali video sam komentare tipa da se razigrava u ABA ligi. Kojoj bre ABA ligi, smejurija. Pored Bjelice on je jedina 4. i on MORA ali MORA da igra jer nema ko drugi, ako nista drugo. A sto se same utakmice tice, i Radonjica, mogu da kazem samo SVAKA CAST! Covek sa ovakvom ekipom, sa jendim krstenim strancem (Bjelica i Wolters se ne racunaju) dobije Bamberg koji ima jako nezgodan tim. Covek izvlaci maksimum iz njih, sazreo je kao trener, ali pre svega vidi se da je dobar covek i da je stvorio jako dobru hemiju u ekipi i odnos sa igracima. Sto se mene tice, potez sa Radonjicem se ispostavio kao najbolji u poslednjih dugo dugo godina sto se tice Crvene Zvezde. Bice jako tesko protiv Armanija, ali nadam se da ce skupiti snage za pobedu, steta jos jednom za poraz od Uniksa, ali to je kosarka. Mogu da lupetaju gluposti koliko hoce, ali evroliga je nikad jaca, i u takvoj evroligi Zvezda je vrlo respektabilan tim. Uz malo srece, i korekciju 'nesmotrenih' gresaka (ona greska Lazica u kontri npr) Zvezda moze da se domogne top 8, koji bi imao 10 puta vecu tezinu od onog uspeha prosle godine.

Klaxon

pre 7 godina

@Hahahahahah, e ali Banberg!
Ovo privatno takmicenje je spoj vrhunskih ekipa i buranije koja popunjava broj (Banberg, Czfmp, Galatasaraj itd).

I sve ovo je napisao covek koji navija za tim koji igra u kosarkaskoj Ligi "sampiona" (trecerazredno evropsko takmicenje) i gubi kuci od BELGIJSKE ekipe Sarlroa...Pa brate, imas li ti bar malo sramote???

mladen 85

pre 7 godina

Bravo heroji! Zaista je impozantna činjenica da Crvena Zvezda dostojno reprezentuje srpsku košarku u ovakvoj,amerikanizovanoj Evroligi,iako igra sa domaćim igračima! Zato su zaslužili podršku i poštovanje od svih ljubitelja košarke i sporta,uopšte.Pozdrav iz Crne Gore!

Miki

pre 7 godina

Bjelicu za kapitena! Najiskusniji, najinteligentniji kosarkas, pravi vodja. Sto pre dovesti centra, mislim da je krajnje vreme, Bjelica se pomera na 4, Simon na 3 i tako Mitrovic i Dangubic postaju backup opcije. Ajde Zvezdo, korak po korak, ko zna gde su nam limiti!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Majko moja kakva odbrambena zver od centra je Kuzmić, a i u napadu se odlično unapredio.
Kad on izađe, naš reket odmah postaje mnogo ranjiviji u odbrani

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Moze li neko da mi objasni sta se to desi pa bilo koji igrac koji dodje u Zvezdu krene da promasuje slobodna bacanja, a do tad ih je odlicno sutirao ?

nosi fenjer,navija za fener

pre 7 godina

ne zna Radonjić da dobije neizvesnu utakmicu:)
Simonović i Bjelica carski.
Laziceva odbrana na kraju rešila utakmicu.

cukce

pre 7 godina

Protiv Armanija sto vise odmoriti Mitrovica, Dangubica i Voltersa, a onda protiv Karpos Sokola sto vise isforsorati ovu trojicu a ostali da odmore! Bravo Zvezdo!

celex

pre 7 godina

zasluzena pobeda! Poraz fenera i partizana. full dan
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 15. novembar 2016 21:52)

Nije jos Nole da pobedi, e to je onda full dan

Sta uradi to, Spiru SarloAkrobata?

pre 7 godina

auuuu nema faula nad ovim crncem Bjelica ga otkinuo samo tako...
(sta uradi Kite Lengforde ???, 15. novembar 2016 21:46)

Pozdrav iz nekog belgijskog seoceta, doduse, malo veceg od Dugog Sela kraj Zagreba...

alexaczv

pre 7 godina

Не могу да нас униште, ни одвоје од тебе, нас
Ни душмани, ни закони, ни савез, ни полиција
Ми певаћемо Звезда ле оле оле оле оле ола,
Заувек само Звезда ле оле оле оле оле оле ола

idemooooooooooo

Block

pre 7 godina

Ej ljudi ovaj Bjelica je skroz cool lik. Nekako nezapazeno prolaze njegove sjajne igre. Cesto uzima kljucne lopte u odbrani ili preuzima odgovornost u napadu kad nikog nece sut. Bravo Zvezda, idemo dalje.

Batko

pre 7 godina

auuuu nema faula nad ovim crncem Bjelica ga otkinuo samo tako...
(sta uradi Kite Lengforde ???, 15. novembar 2016 21:46)

Misis nad Dzenkinsom pri polaganju ???
A, da odes u cosak i isplaces se malo ?

Guga

pre 7 godina

Mogu da se kladim da ce 90% pantera da gledaju Partizan a ne FMPCZ, jer takvi su oni!!
(Grobar, 15. novembar 2016 20:12)

Pa ti bre ne znas ni rezultat svog kluba jel znas na kom programu igrate? :D

TEGI DEBELA STRIPTIZETA

pre 7 godina

Pa jel ima nesto lepse slatka pobeda nase Zvezde,sumorna atmosfera u hali Aleksandar Nikolic brutalno razvaljivanje samozvane institucije a mi rastemo iz utamice u utakmicu samo hrabro momci bravo,bravo!!!!!

Milos

pre 7 godina

Pored ocigledne pljacke sudija, opet pobedjujemo na strani.Bravo momci, uvek uz Radonju i tim.Vidim navijaci institucije koji gube od nikad jaceg Belgijskog predstavnika komentarisu zadnji napad i nekakav faul(nidje veze).Meni je to drago, jer umesto da su na casovima ljubavi, oni muceni su prinudjeni da gledaju Zvezdu u EL.Tastatura grobari bili i ostali.

Šaban iz Loznice

pre 7 godina

Taman htedoh da pohvalim naše navijače u Nemačkoj i u kolikom broju su došli, kad čuh "Velibor Dunjić" i upade sve u vodu.

Ali pre svega jedna velika čestitka našim igračima i stručnom štabu!

Grobar

pre 7 godina

Noc.Hladna i duga.Tama me je obuzela.Zvezda gazi,partizan biva gazen.Cošak sobe.Fetus položaj.Placem....placem satima,u meni teški nemiri...utehe mi nema,ne nazire se kraj tuge i depresije.

crni_redstar

pre 7 godina

lazic vec 2 izgubljene lopte ,volters masi oba bacanja,to su stvari za analizu.pobedicemo verujem iako na pleju nemamo raspolozene igrace.

molina

pre 7 godina

Ako nisu dali Dzenkinsu dodatno bacanje onda je uredu sto nisu svirali faul u poslednjem napadu.
Odbrana poslednjeg napada, Lazicev doktorat.

Milos

pre 7 godina

Sta je groblje gleda se Zvezda u EL a ne institucija u Pioniru? Ajde nema mesta da tugujete, dobismo Nemce, a vi za 2 dana opet imate novi tim da navijate Armani;)

проф. др. Бранко Лазић

pre 7 godina

Svaka čast momci,da predjemo 100 000 kilometara za 7 dana,opet cemo biti bolji od malog partizana!(Dr. Nebojša Čović, 15. novembar 2016 21:55)Posle zareza se stavlja razmak, dj se piše kao đ, Partizan se piše velikim slovom, a posle dr ne ide tačka.
(ja, 15. novembar 2016 23:45) Правописне грешке неутичу на истинитосну вредност исказа

Jumko dijabola

pre 7 godina

Posle zareza se stavlja razmak, dj se piše kao đ, Partizan se piše velikim slovom, a posle dr ne ide tačka.
(ja, 15. novembar 2016 23:45)
Da li je moguce da covek napise ovakav komentar!?? Ako nemas sta pametno,bolje cuti i na spavanje....

mik

pre 7 godina

Kolju nas ova bacanja pa to ti je. To nam je rak rana ove sezone. Do sada 40%,jako loše. Odbrana fenomenala,šut isto dobar ali bacanja...

veliki strumf

pre 7 godina

Nadam se da nas nece skupo kostati masa promasenih bacanja i Lazicevo zafrkavanje u kontri umesto da snazno zakuca. U njihovom zadnjem napadu imamo jedan faul da damo, i umesto da ga napravimo 3-4 sekunde pre kraja napada, Djenka ga pravi prerano i primamo lagan kos u igri 1 na 1. Sve su to detalji, ali mi smo od Darusafake, Uniksa gubili bas zbog takvih detalja. Valjda smo naucili na svojim silnim greskama.

Соћаускас

pre 7 godina

Шокантно кошаркашко вече за Жмигаса Климавичиуса Сиреику. Победа Звезде од пола коша и пораз Партизана у Пиониру.

SAŠA FRANKFURT

pre 7 godina

Napeto do kraja, ali zasluženo!! Bravo, dobro odigrano posle toliko putešestvija i kilometara!! I oni su na izmaku snage, nisu roboti!! Centra pod hitno dovesti, ds pomogne Kuzmiću, ujedno i da se Bjelica vrati na svoju poziciju. Bili bi sigurno još 30% jači!! Bravo Zvezdo, gazimo redom!!

blinkibile

pre 7 godina

Zanimljivo da su Mitrovic,Dangubic,Simanic,Dobric i Walters svi zajedno postigli 0 poena. Znaci da je zvezda igrala sa 7 igraca. Sreca pa su Simonovic i Bjelica pokidali

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Jovic ide na kos u kontri dize se na polaganje a Miler ga udara po nogama a sudije nista hahaha pa ovo je oruzana pljacka :-) ...

MWill

pre 7 godina

Mnogo lepi trenuci za sve nas crveno-bele :) Muski, hrabro. Bjelica, Guduric Simon i Kuzmic sjajno, Jovic konacno, a kljucni igrac od pocetka sezone je Branko Lazic. Kakva odbrana, kakva pozrtvovanost... Branko je nas kapiten i mislim da zasluzuje dozivotni ugovor. Luka je ocajan i jedini je krivac sto smo usli u ovakvu zavrsnicu. Pustio je Melija 4 napada za redom da nam ubaci isto toliko trojki. Luka priberi se, dobar si momak i imas podrsku navijaca. Mnogo sam se raske... :) oprostite, pijan sam, jer slavim veliku pobedu :) Ziveli Delije!!!

CZ99

pre 7 godina

Propao jedan Anzi u fudbalu propao pobednik LS za 2012 godinu u vaterpolu,propasce i FMP Idea,pre ili kasnije.
(Patrick, 15. novembar 2016 23:38)

Propao jedan Partizan....I nikada ga vise biti nece...:)

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Pa onda daju Radosevicu 2 bacanja a on nije imao posed nad loptom a niti je Zvezda bila u bonusu . Ovo je bruka za takmicenje kakve se sudije delegiraju ...

pera zdera

pre 7 godina

kad bi pojedini prestali da pisu gluposti dobro bi bilo.
naklon ovim momcima, svakom redom na ovom sto rade...
spavaju po klupa, hiljade kilometara predjenih i odigraju ovakav mec.
svaka cast!!!

Стара школа

pre 7 godina

Већину коментара пишу преострашћени навијачи. Док водимо, сви су најбољи. Чим не водимо, сви су најгори. Људи, схватите већ једном да су СВЕ екипе у ЕЛ неупоредиво скупље од нас, препуне Американаца и других странаца!

Samuraj

pre 7 godina

Propao jedan Anzi u fudbalu propao pobednik LS za 2012 godinu u vaterpolu,propasce i FMP Idea,pre ili kasnije.(Patrick, 15. novembar 2016 23:38)

Al' ti to nećeš doživeti! ;-)

ja

pre 7 godina

Da mi je neko pričao da FMP ima ovoliko rent a car Zvezdinih navijača ja ne bi verovao !
(Bojana, 15. novembar 2016 23:31)
ovako samo sns botovi ostavljaju komentare, em su nepismeni em ne znaju ni kog su pola...

Mare

pre 7 godina

Ne znam samo cemu pluvanje Voltersa, decko je odigrao jako lose veceras ali on je plej, potrebno mu je vreme da udje u sistem. Mene vise brinu Mitrovic i Dangubic, nekako su previse krhki za ovo takmicenje. Uglavnom, velika pobeda veceras protiv tima koji, verovali ili ne, ima samo 2 poraza u prethodnih 26 utakmica na domacem terenu. Idemo jako i na Armani.

Mirko

pre 7 godina

Eto šta znači Lazić za Zvezdu. Ko ne zna, sad je valjda ukapirao.
Najduži staž u Zvezdi, od svih. Mislim da je još kod Pešića igrao, izmenjao je sve trenere i sve postave, dočekao i ispratio, a on i dalje igra u Zvezdi i sve je bolji i bolji iz godine u godinu i ima sve značajniju ulogu u ekipi.
Pre neki dan ga je nahvalio čak i hrvatski komentator, više puta je pričao o njemu u superlativu, znači čak i oni su shvatili...

bobrock

pre 7 godina

Ajmo cela hala ooooo 
a na nemackom> 
gehen wir alle halle oooooo
(Zlatanko Reppcic, 16. novembar 2016 11:36)

Druže, ako nisi koristio google za preved i živiš u Nemačkoj onda si u velikom problemu :D

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

POBEDA::

Svaka pobedA u gostima u EL, je jako velika, tako da sve cestitke za tim..
Jako cudno da su Walters Dangubic i Mitrovic bez poena, jos cudnije da je Dangubic ipak proveo gotovo 20 minuta na terenu, ali necu opet o Radonjicu, kao sto rekoh, pobeda u gostima EL, je itekako uspeh...
Kao i mnogo puta ovr sezone Simonovic je prelomio, i zasto taj covek nije starter, to samo Radonjic zna, ....
Super Jovic se vratio, Gudura je tu, i ako je vecinu utakmice presedeo(???), i standardno dobri Bjelica i Kuzmic...
Zasto je Gudura rezerva, opet, to ostaje na Radonji, ...
Sad nazad u BG, da dobijemo Armani i vratimo se na 50% pobeda, jer to je prcenat koji vodi u play off..
Moramo dobiti Armani...Nema izgovora..

Sretno bilo Zvezdo...i samo hrabro..

Ljubisa Livac

pre 7 godina

@Patrick
Hahahahahah.. "Jedan Anzi" Hahahahah... Kao da su oni IKAD bili nesto. E znas ko je jos propao? Jedna samozvana institicija. Koja je prvih 30ak godina postojanja bila bez titule, bez icega. Da bi onda 90-ih uz pomoc Mirka Marjanovica, Dacica, Bogdanovica, pa salje Rasima, Ruzica, osvajala titule i imala svu pomoc drzave pa "dominirala". Nicija nije do zore. Stvari su na svom mestu. Napred Zvezdo!

ForzaJuve

pre 7 godina

Sve je bre ovo jedno ništa, i CZ i Bamberg i cela EL je slaba. Pa tu osim CSKA nema prave ekipe.
(Jona, 15. novembar 2016 21:57)
Jesi svestan kakvu glupost si ti rekao?

sivan

pre 7 godina

Ljudi svi pominjete Simona. Jeste čovek dosta ubacio za tri poena ali koliki su doprinos dali Bjelica u Kizmic to ne smemo da zanemarimo. Bjelicu kad ostave 1 na 1 podseća na Bodirogu samo na poziciji četiri :-)
Pozdrav svima

stradivari

pre 7 godina

Bojana@ Valjda si htela da kazes "Ja ne bih verovala"...Sto se potpisujes kao zena..hahahahaaha...eto mutavi grobari kako vole da budu zene

011

pre 7 godina

Hvala momcima na ovakom uzitku!Wolters za 10 dana poboljsao odbranu 50% ,veceras ga nije islo ali koliko para toliko i muzike stim sto ovde ako ga krene i napad moze da bude i opasan koncert!Pustite decka malo da dise.....

Petronije

pre 7 godina

Da mi je neko pričao da FMP ima ovoliko rent a car Zvezdinih navijača ja ne bi verovao !
(Bojana, 15. novembar 2016 23:31) # Link komentara

Ti nekom pričeš o krizi identiteta? "Ja ne bi verovaO. Bojana"?! Uzgred "ne biH" verovao-la.

Smiii

pre 7 godina

Da mi je neko pričao da FMP ima ovoliko rent a car Zvezdinih navijača ja ne bi verovao !
(Bojana, 15. novembar 2016 23:31)

Bojanice draga, ako si zensko onda ne pises verovao nego verovala. A sto se tice rent a car navijaca cisto da znas da je bolje da si napisala rentiranih navijaca, zato sto rent a car (iznajmiti auto) navijaci nema bas smisla.;)

sub-zero

pre 7 godina

ahahahahaha,sarloakrobata.Sto se tice tekme,odlicna utakmica dve ekipe koje igraju timski,bez velikih zvezda.Ali ipak ZVEZDA pobedjuje.

Svaka cast

pre 7 godina

Kakva odbrana Radonjicu svaka cast sta pravi sa ovom ekipom .Bez obzira na sve mora se dovesti jos jedno pojacanje .Ovaj ritam je jako tesko izdrzati ,bice zaista tesko protiv Armanija .