Tenis 59

Subota, 05.11.2016.

09:43

Mari: Nije bio cilj da ove godine postanem broj 1

Britanac Endi Mari rekao je da mu prvobitni cilj nije bio da ove godine postane svetski broj 1.

Mari: Nije bio cilj da ove godine postanem broj 1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 7 godina

Možda i postaneš broj jedan, ali Novak ako odbrani 1300 iz Londona on je opet prvi, razlika je mala i neizvesna zavisi od Novaka a tako isto i od Mareja. Nzm što se svi uzdigli za Mareja da ce da cepa i dere sve redom. Čovek ima 3GS 14mastersa, Ali pogledajte Novakovu vetrinu trofeja,Federera. Ako mari misli da dugo ostane na br 1 Mora da igra kao Novak 2011 i 2015 da osvojaja sve, biće teško. Ne mrzim mareja ali to je realnost.

Krme

pre 7 godina

Mari igra u visokom ritmu u zadnje 1 - 1ipo godinu. Uzeo je zlato na OI sto je san svakog spotiste. Uzeo je Wimbledon najjaci tour u tenisu. Vise nego dovoljno za br.1. Puno srece u mecu sa Raonicem!

Lovac

pre 7 godina

Andy prijatelju, naravno da ti to nije bio cilj jer si i sam svestan da bolje ne mozes, i vec si se bio pomirio s tim da nikad neces postici nivo igre da budes najbolji. Ali eto, Nole ima svoje "fazone i fore" pa ti se posrecilo. S2

rada

pre 7 godina

Moraju da se vrate Nadal i Fed jer bez njih Novak nije onaj stari. Tek tada ce konkurencija da bude opaka plus novi mladi lavovi i eto zabave za sve.

brat pantela

pre 7 godina

(Blavor, 5. novembar 2016 10:38)

Lupas gluposti.

Novak je bio prvi sa 1 GS, isto tako i Federer.
Zaboravili ste 2012.

Cak sta vise, Novak dobio Laureus iako je osvojio samo 1 GS te godine (Nadal,Cilic,Vavrinka)-2014

Marej nije igrao turnir iz kategorije 250. Osvojio je OI koje se ne boduju, zato mu je uspeh jos veci.
Od GS i mastersa ima 8 finala i 3 titule.

Kad je Nole vezivao Peking,Sangaj i Pariz i pravio razliku da ostane br.1 do tam je odgovaralo???

PLACITE!!!!!!

djoko

pre 7 godina

potpuno nezasluzeno broj 1,poceo igrat pregrst mali turnira samo kako bi prestigo Novaka 2 mastersa 1 GS nasprama Novakovih 4 mastersa i 2 GS koja je najteze osvojiti zaredom pritom negativan omjer sa Novakom ove godine 1:3 nista ne sluti da je Marej broj 1 al ok Novak Rafa i Rodzer ne igraju realno tenis od RG pa mora neko biti broj 1

realno

pre 7 godina

Tenis pratim više decenija i mogu reći da je Marej najsretniji teniser u istoriji tenisa.On je titule ,naročito one najvažnije -GS i masterse, osvajao kad su teniseri znatno bolji od njega- Rodžer ,Rafa i Novak bili povrijeđeni ,ili u van forme.Žalosno je što će teniser sa najružnijim stilom igre biti 1.na ATP listi.

anica

pre 7 godina

Zasluzuje prvo mesto..okolnosti I ostalo po strani...Endi se izborio...od RG ne zna za pad...ima cilj...I svaka mu cast na svemu. Koga nervira, nemoj da ga gleda, ispostujte.

srdjan

pre 7 godina

Pa igrao je Bec pre nedelju dve koji spada u kategoriju 500 samo da bi nadoknadio bodove koje gubi u davis cupu. Jeste da smo mi Srbi poznati po kratkoj pameti ali bas tolike ovce nismo

Felix Savon

pre 7 godina

Mislim da je ovo sve dobro iscenirano..
Nadal prop'o,Federer mator,jedino nisu znali kako Novaka da se rese,te su mu dali odredjenu ulogu,da grli drvece..Ujedno ima i alibi za njegovu losu igru..
Scenario odlican!!Na kraju Marej postaje broj 1,a onda zavrsni turnir u Londonu,na koji Marej dolazi kao dominatni broj 1,koji je pokorio sve pred sobom..Nekako mi ne deluje kao da je slucajno,a bas zavrsni turnir u Londonu..Pa sta ces lepse??Ona PIRG-VA publika nekez-na i ponosna na to sto su britanci,ovacije,aplauzi.LEPOTA!!

Kole i Nole

pre 7 godina

Mari nova nada srpskog tenisa i miljenik publike. Kao nekad Vučićev Mercedes za izvoz. Napred Mari tvoj red da uživaš u slavi. Zaslužio si. A i nama ide sezona slava.

Bojan

pre 7 godina

(x, 5. novembar 2016 10:19)
Federer je 2012 dosao na prvo mesto sa jednim slemom i dva mastersa isto.

Prvo mesto na listi nije merilo samo titula vec i konstantnosti. Endi ima i OI pored svog imena, osvojice verovatno ovaj masters, ima jos dve titule i dva finala, a pored slema ima jos dva slem finala.

ckm

pre 7 godina

Nole se pretvorio u travojeda i uma energije za amateraki tenis, mada, i tu teško da bi bio u vrhu. Ona njegova žena, da nije aa njim i da nema pare, krkala bi vitple iz prodavnice i ne bi joj palo na pamet da meditira i slika hranu kojom se hrani. Radila bi za 35. 000 i jela proju.

Beljo

pre 7 godina

Ovaj lik je poceo bio i prije sve da mlati, a onda povreda ledja, operacija, zenski trener... Djokovic je samo koristio vakum nastao usled realnih problema ostalih igraca.

Goran

pre 7 godina

Tebi verovatno nije. Al nekom glavonji ili glavonjama Eng.jeste. A zahvali se i Noletu,sto bi si po nasem reklo plati bar pice poklonio ti je to prvo mesto. ,,dal voljno ili ne nije bitno"

Sokol

pre 7 godina

Pomogao ti Nole..

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hm, 5. novembar 2016 10:11)

Nije Nole nego Cilic, Vavrinka itd

kaokakao

pre 7 godina

Ne znam zasto prozivate Novaka, zasto ga razapinjete na krst? Pa doslo do zamora materijala kod njega, stigle i povrede, van forme je i pao na kraju i psihicki. Trebalo je sve ovo braniti na kraju godine a covjek nije masina. Mozda je ovo i kraj njegove karijere, jer polako stizu i godine. Nikad nije imao neki jak servis, jake udarce, pa da se moze osloniti na to. Njegova igra se zasniva na dosta trcanja, borbe za svaki poen i one duboke lopte koje salje na samu liniju. Gubi na brzini, mozda neprimjetno, al dovoljno da to bude presudno u ovakvim mecevima. Kao da ne bi voljeli i neki bivsi sampioni da su imali koji grend slem vise, al ne moze, sve ima svoj kraj. Nadam se da ce Novak uzeti bar jos koji grend slem, a i ako ne uzme, iza njega je jedna nevjerovatna karijera.

Нина

pre 7 godina

туга, он најбољи, само зато што се Новак распао после Ролан Гароса, уместо да му то да крила он пукао, штета

x

pre 7 godina

Postace broj jedan sa samo jednim grend slemom i dva mastersa. Ali zato tu je brdo osvojenih turnira serije 500 i 250. Nekad je to bilo dovoljno, pa su tako broj jedan bili i Hjuit, Rodik, Moja,Rafter. Rios je to cak uspeo i bez GS.
Ali u eri Rodzera, Rafe i Novaka za prvo mesto si morao da imas najmanje 2GS u vlasnistvu i puno mastersa.
Da Rodzer i Rafa (u malo boljoj formi) igraju do kraja ove godine, Marej u ovoj situaciji (dok Novak jede semenke i meditira) ne bi mogao da osvoji sve turnire.

maca

pre 7 godina

mi i kad bi bili svetski prvaci u fudbalu uvek bi se nasao neki hejter koji bi pljuvao po reprezentaciji kad ne bi pobedili npr.alzir...budite podrska i kad se gubi..samo napred Nole

.

pre 7 godina

Prestanite da lupate da ne zasluzuje covek. Osvojim je Wimb i Olimpijske igre, ima jos 2 finala GS i jedno polufinale. Sad je konkurencija smesna, a do juce je bila najjaca ikada. Ne mogu dvostruki arsini. Covek je igrao soludino prvi polovinu sezone( Novak sjajno), a drugu polovinu odlicno( Novak katastrofalno), kad se sve sabere bodovi ne lazu. A Djokovic pamet u glavu pa da vrati.

Zox

pre 7 godina

Nije strasno ni da izgubis od Raonica, postaces prvi u Londonu, taman da publika bude u delirijumu. Jes' da nisi u Londonu bas kod kuce, ali oni nemaju boljeg, pa im je drag i jedan obicni Skot. Sretno!

Blavor

pre 7 godina

Postace broj jedan sa samo jednim grend slemom i dva mastersa. Ali zato tu je brdo osvojenih turnira serije 500 i 250. Nekad je to bilo dovoljno, pa su tako broj jedan bili i Hjuit, Rodik, Moja,Rafter. Rios je to cak uspeo i bez GS.
Ali u eri Rodzera, Rafe i Novaka za prvo mesto si morao da imas najmanje 2GS u vlasnistvu i puno mastersa.
Da Rodzer i Rafa (u malo boljoj formi) igraju do kraja ove godine, Marej u ovoj situaciji (dok Novak jede semenke i meditira) ne bi mogao da osvoji sve turnire.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (x, 5. novembar 2016 10:19)
Pa da,inace za tvoju informaciju,pored turnira 250,500 osvojio je tri velika,vimbldon 2 puta i us open jednom,2 zlatne medalje na olimpijadi,igrao je finale mnogo puta,sto ce reci da je itekako zasluzio sa svojom konstantnoscu i borbenim duhom,to sto ti zivis neupucen njege to bre i ne interesuje)

Milutin

pre 7 godina

Laž je Mari nije misli da bude prvi ove godine.Znao je on bolje i više od nas. Kako Judit povoxi od kog Djole gubi na Wimbldonu, kako znadoše da će izgubiti od Čilića.Sve su unaprid znali.Djolu,sokolu zaprijetili i onemogucili da bi Mari bio prvi.Nema veze što nije zato mjesto
Treba to centru moci, ali nece to skrenuti našeg sokola, u boga ze nadam. Ako nista onda đedo sokole progovori pa napusti tenis.

velika cetvorka

pre 7 godina

Nije čovek igrao ni jedan turnir 250 a Djokovic jeste. Igrao je OI gde nema bodova. Bodovi se osvajaju i na finala i polufinala. 10 i nešto hiljada poena je skroz visok broj za zasluženo 1.mesto. Ne lupetajte bezveze.

oui

pre 7 godina

pa logicno jer nije imao pojma da ce rodzer i nadal biti nesposobni da igraju cele sezone i da nole od RG nece ni pokusavati da igra tenis... jedino je tako i nogao do br 1, u suprotom bi mozda i pao sa drugog mesta jer ne bi mogao sa ovom trojicom da se izbori

Dantes

pre 7 godina

@x
Mari je osvojio dva puta Vimbldon, US Open a i dve zlatne medalje na OI.
Ova godina je za njega bila izuzetno uspešna, naravno složile su se kockice da Novaku padne forma i fokus kao i Nasalu i Federeru...

busplusije

pre 7 godina

Da su bili pametni pa da ga ranije puste da pobedi na Rolangarosu ili kako se već piše, ne bi morali toliko da se,nerviraju i da se trude. Eto, sad Nole sasvim uredno i redovno pobeđuje sam sebe.

Slobodan Zika Jalovina

pre 7 godina

znas ti dobro zasto je to tako i ko je novaku ubacio unutrasnjeg neprijatelja da ga izbaci iz takta. nije vas sramota sto ste onolike kolonije imali i uzeli bogatstva, sada se sluzite i vradzbinama kojekakvim belosvetskim, semenkama u kojima ko zna cega sve ima, samo da se dokopate prve pozicije. nema tu obraza ni cojstva ni casti, dzaba svi arturi i macevi, nema tu vitestva

Jelena

pre 7 godina

Kad se setim samo kako ste se ovde podsmevali Marejevoj majci kad je pre manje od mesec dana izjavila da je Endi blizu broja 1. Nadjite taj tekst i procitajte komentare, a ispostavilo se da je bila potpuno u pravu. Ona je teniski trener i sigurno je videla da Novak srlja u propast i kakva mu je forma, kao sto je mnogim objektivnim posmatracima bilo jasno. Malo manje pristranosti i vise realnosti kad je Novak u pitanju ne bi nikom skodilo.

Istina je oko nas

pre 7 godina

туга, он најбољи, само зато што се Новак распао после Ролан Гароса, уместо да му то да крила он пукао, штета
(Нина, 05. novembar 2016 10:00)

smešno! Pa Marej je osvojio te bodove, nije mu ih poklonio Nole. A pošto ga je Nole pobedio u zadnjih 5 mečeva, ne bi se reklo da je on tome ikako pridoneo

potterhead

pre 7 godina

Sad će da ispadne da bije planirao da bude prvi, ali da je toliko dobro igrao pa eto, bilo je neminovno. Nije 2 meseca dobio ozbiljnog top 10 igrača. Naravno, da je Nole hteo prvo mesto ne bi ga ništa zaustavilo na tom putu. Problem je što više nema kod njega one želje, onog životinjskog kojim je mleo sve pred sobom. Ko je kriv za to, nije na nama da određujemo. Bojim se samo jednog, ako ovako bude i na AO, mislim da je to definitivno kraj. I još nešto, kajaće se za 7-8 godina, jer je realno imao pred sobom još dve godine na visokom nivou i još dve prosečne, dovoljno da zapuši usta svima. Ja definitivno hoću, ako do toga dođe. Niko od nas nema šta da mu prigovori, ali verujem da je većina ljuta ne zbog loše forme (ono nije ni forma), već zbog toga što svi znamo koliko mu malo fali da postane najveći, a on odlučio da stane. Nije još sve izgubljeno. Trgni se Novače!

Kolibri

pre 7 godina

Neka nije. Važno da se ostvari. Našem kralju se prividjao izvoz Mercedesa u celu jugoistočnu evropu. Ili je samo lagao narod? Mari zaslužuješ prvo. Realno.

Zoran

pre 7 godina

Marej za pola godine puni 30g. Videcemo koliko vreme bice Broj 1. Niko pre njega u 30-toj godini nije bio Broj1. Niti Federer Nadal Sampras Mekinro Konors Agasi Borg Beker. .
Tacno da je konkurencija sada slabija.

Za Noleta

pre 7 godina

Nadam se, da ce RAONIC, kao "zemljak" Noleta sve uciniti da pobedi Murraya i
spreci ga da osvoji PARIS. Zato podrzite danas Raonica u Parizu!!!
Napred ex-YU!!!

Brat Djura

pre 7 godina

Broj 1 je tvoj, druze. Potpuno zasluzeno. I jedan savet, ostani na kursu, fokusiraj se na tenis, hrani se normalno, kako sportisti i treba da se hrane i kloni se kojekakvih gurua i belih magova. Veruj da sve to utice na kvalitet tenisera. A ako ikad osetis potrebu da siris ljubav radi to kad odes u penziju. Imas sada sansu da godinama vladas.

x

pre 7 godina

Postace broj jedan sa samo jednim grend slemom i dva mastersa. Ali zato tu je brdo osvojenih turnira serije 500 i 250. Nekad je to bilo dovoljno, pa su tako broj jedan bili i Hjuit, Rodik, Moja,Rafter. Rios je to cak uspeo i bez GS.
Ali u eri Rodzera, Rafe i Novaka za prvo mesto si morao da imas najmanje 2GS u vlasnistvu i puno mastersa.
Da Rodzer i Rafa (u malo boljoj formi) igraju do kraja ove godine, Marej u ovoj situaciji (dok Novak jede semenke i meditira) ne bi mogao da osvoji sve turnire.

Нина

pre 7 godina

туга, он најбољи, само зато што се Новак распао после Ролан Гароса, уместо да му то да крила он пукао, штета

Brat Djura

pre 7 godina

Broj 1 je tvoj, druze. Potpuno zasluzeno. I jedan savet, ostani na kursu, fokusiraj se na tenis, hrani se normalno, kako sportisti i treba da se hrane i kloni se kojekakvih gurua i belih magova. Veruj da sve to utice na kvalitet tenisera. A ako ikad osetis potrebu da siris ljubav radi to kad odes u penziju. Imas sada sansu da godinama vladas.

.

pre 7 godina

Prestanite da lupate da ne zasluzuje covek. Osvojim je Wimb i Olimpijske igre, ima jos 2 finala GS i jedno polufinale. Sad je konkurencija smesna, a do juce je bila najjaca ikada. Ne mogu dvostruki arsini. Covek je igrao soludino prvi polovinu sezone( Novak sjajno), a drugu polovinu odlicno( Novak katastrofalno), kad se sve sabere bodovi ne lazu. A Djokovic pamet u glavu pa da vrati.

kaokakao

pre 7 godina

Ne znam zasto prozivate Novaka, zasto ga razapinjete na krst? Pa doslo do zamora materijala kod njega, stigle i povrede, van forme je i pao na kraju i psihicki. Trebalo je sve ovo braniti na kraju godine a covjek nije masina. Mozda je ovo i kraj njegove karijere, jer polako stizu i godine. Nikad nije imao neki jak servis, jake udarce, pa da se moze osloniti na to. Njegova igra se zasniva na dosta trcanja, borbe za svaki poen i one duboke lopte koje salje na samu liniju. Gubi na brzini, mozda neprimjetno, al dovoljno da to bude presudno u ovakvim mecevima. Kao da ne bi voljeli i neki bivsi sampioni da su imali koji grend slem vise, al ne moze, sve ima svoj kraj. Nadam se da ce Novak uzeti bar jos koji grend slem, a i ako ne uzme, iza njega je jedna nevjerovatna karijera.

ckm

pre 7 godina

Nole se pretvorio u travojeda i uma energije za amateraki tenis, mada, i tu teško da bi bio u vrhu. Ona njegova žena, da nije aa njim i da nema pare, krkala bi vitple iz prodavnice i ne bi joj palo na pamet da meditira i slika hranu kojom se hrani. Radila bi za 35. 000 i jela proju.

Jelena

pre 7 godina

Kad se setim samo kako ste se ovde podsmevali Marejevoj majci kad je pre manje od mesec dana izjavila da je Endi blizu broja 1. Nadjite taj tekst i procitajte komentare, a ispostavilo se da je bila potpuno u pravu. Ona je teniski trener i sigurno je videla da Novak srlja u propast i kakva mu je forma, kao sto je mnogim objektivnim posmatracima bilo jasno. Malo manje pristranosti i vise realnosti kad je Novak u pitanju ne bi nikom skodilo.

Za Noleta

pre 7 godina

Nadam se, da ce RAONIC, kao "zemljak" Noleta sve uciniti da pobedi Murraya i
spreci ga da osvoji PARIS. Zato podrzite danas Raonica u Parizu!!!
Napred ex-YU!!!

realno

pre 7 godina

Tenis pratim više decenija i mogu reći da je Marej najsretniji teniser u istoriji tenisa.On je titule ,naročito one najvažnije -GS i masterse, osvajao kad su teniseri znatno bolji od njega- Rodžer ,Rafa i Novak bili povrijeđeni ,ili u van forme.Žalosno je što će teniser sa najružnijim stilom igre biti 1.na ATP listi.

potterhead

pre 7 godina

Sad će da ispadne da bije planirao da bude prvi, ali da je toliko dobro igrao pa eto, bilo je neminovno. Nije 2 meseca dobio ozbiljnog top 10 igrača. Naravno, da je Nole hteo prvo mesto ne bi ga ništa zaustavilo na tom putu. Problem je što više nema kod njega one želje, onog životinjskog kojim je mleo sve pred sobom. Ko je kriv za to, nije na nama da određujemo. Bojim se samo jednog, ako ovako bude i na AO, mislim da je to definitivno kraj. I još nešto, kajaće se za 7-8 godina, jer je realno imao pred sobom još dve godine na visokom nivou i još dve prosečne, dovoljno da zapuši usta svima. Ja definitivno hoću, ako do toga dođe. Niko od nas nema šta da mu prigovori, ali verujem da je većina ljuta ne zbog loše forme (ono nije ni forma), već zbog toga što svi znamo koliko mu malo fali da postane najveći, a on odlučio da stane. Nije još sve izgubljeno. Trgni se Novače!

Blavor

pre 7 godina

Postace broj jedan sa samo jednim grend slemom i dva mastersa. Ali zato tu je brdo osvojenih turnira serije 500 i 250. Nekad je to bilo dovoljno, pa su tako broj jedan bili i Hjuit, Rodik, Moja,Rafter. Rios je to cak uspeo i bez GS.
Ali u eri Rodzera, Rafe i Novaka za prvo mesto si morao da imas najmanje 2GS u vlasnistvu i puno mastersa.
Da Rodzer i Rafa (u malo boljoj formi) igraju do kraja ove godine, Marej u ovoj situaciji (dok Novak jede semenke i meditira) ne bi mogao da osvoji sve turnire.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (x, 5. novembar 2016 10:19)
Pa da,inace za tvoju informaciju,pored turnira 250,500 osvojio je tri velika,vimbldon 2 puta i us open jednom,2 zlatne medalje na olimpijadi,igrao je finale mnogo puta,sto ce reci da je itekako zasluzio sa svojom konstantnoscu i borbenim duhom,to sto ti zivis neupucen njege to bre i ne interesuje)

Lovac

pre 7 godina

Andy prijatelju, naravno da ti to nije bio cilj jer si i sam svestan da bolje ne mozes, i vec si se bio pomirio s tim da nikad neces postici nivo igre da budes najbolji. Ali eto, Nole ima svoje "fazone i fore" pa ti se posrecilo. S2

Beljo

pre 7 godina

Ovaj lik je poceo bio i prije sve da mlati, a onda povreda ledja, operacija, zenski trener... Djokovic je samo koristio vakum nastao usled realnih problema ostalih igraca.

velika cetvorka

pre 7 godina

Nije čovek igrao ni jedan turnir 250 a Djokovic jeste. Igrao je OI gde nema bodova. Bodovi se osvajaju i na finala i polufinala. 10 i nešto hiljada poena je skroz visok broj za zasluženo 1.mesto. Ne lupetajte bezveze.

Krme

pre 7 godina

Mari igra u visokom ritmu u zadnje 1 - 1ipo godinu. Uzeo je zlato na OI sto je san svakog spotiste. Uzeo je Wimbledon najjaci tour u tenisu. Vise nego dovoljno za br.1. Puno srece u mecu sa Raonicem!

srdjan

pre 7 godina

Pa igrao je Bec pre nedelju dve koji spada u kategoriju 500 samo da bi nadoknadio bodove koje gubi u davis cupu. Jeste da smo mi Srbi poznati po kratkoj pameti ali bas tolike ovce nismo

anica

pre 7 godina

Zasluzuje prvo mesto..okolnosti I ostalo po strani...Endi se izborio...od RG ne zna za pad...ima cilj...I svaka mu cast na svemu. Koga nervira, nemoj da ga gleda, ispostujte.

Sokol

pre 7 godina

Pomogao ti Nole..

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hm, 5. novembar 2016 10:11)

Nije Nole nego Cilic, Vavrinka itd

Istina je oko nas

pre 7 godina

туга, он најбољи, само зато што се Новак распао после Ролан Гароса, уместо да му то да крила он пукао, штета
(Нина, 05. novembar 2016 10:00)

smešno! Pa Marej je osvojio te bodove, nije mu ih poklonio Nole. A pošto ga je Nole pobedio u zadnjih 5 mečeva, ne bi se reklo da je on tome ikako pridoneo

Slobodan Zika Jalovina

pre 7 godina

znas ti dobro zasto je to tako i ko je novaku ubacio unutrasnjeg neprijatelja da ga izbaci iz takta. nije vas sramota sto ste onolike kolonije imali i uzeli bogatstva, sada se sluzite i vradzbinama kojekakvim belosvetskim, semenkama u kojima ko zna cega sve ima, samo da se dokopate prve pozicije. nema tu obraza ni cojstva ni casti, dzaba svi arturi i macevi, nema tu vitestva

brat pantela

pre 7 godina

(Blavor, 5. novembar 2016 10:38)

Lupas gluposti.

Novak je bio prvi sa 1 GS, isto tako i Federer.
Zaboravili ste 2012.

Cak sta vise, Novak dobio Laureus iako je osvojio samo 1 GS te godine (Nadal,Cilic,Vavrinka)-2014

Marej nije igrao turnir iz kategorije 250. Osvojio je OI koje se ne boduju, zato mu je uspeh jos veci.
Od GS i mastersa ima 8 finala i 3 titule.

Kad je Nole vezivao Peking,Sangaj i Pariz i pravio razliku da ostane br.1 do tam je odgovaralo???

PLACITE!!!!!!

Dantes

pre 7 godina

@x
Mari je osvojio dva puta Vimbldon, US Open a i dve zlatne medalje na OI.
Ova godina je za njega bila izuzetno uspešna, naravno složile su se kockice da Novaku padne forma i fokus kao i Nasalu i Federeru...

Felix Savon

pre 7 godina

Mislim da je ovo sve dobro iscenirano..
Nadal prop'o,Federer mator,jedino nisu znali kako Novaka da se rese,te su mu dali odredjenu ulogu,da grli drvece..Ujedno ima i alibi za njegovu losu igru..
Scenario odlican!!Na kraju Marej postaje broj 1,a onda zavrsni turnir u Londonu,na koji Marej dolazi kao dominatni broj 1,koji je pokorio sve pred sobom..Nekako mi ne deluje kao da je slucajno,a bas zavrsni turnir u Londonu..Pa sta ces lepse??Ona PIRG-VA publika nekez-na i ponosna na to sto su britanci,ovacije,aplauzi.LEPOTA!!

rada

pre 7 godina

Moraju da se vrate Nadal i Fed jer bez njih Novak nije onaj stari. Tek tada ce konkurencija da bude opaka plus novi mladi lavovi i eto zabave za sve.

Zox

pre 7 godina

Nije strasno ni da izgubis od Raonica, postaces prvi u Londonu, taman da publika bude u delirijumu. Jes' da nisi u Londonu bas kod kuce, ali oni nemaju boljeg, pa im je drag i jedan obicni Skot. Sretno!

djoko

pre 7 godina

potpuno nezasluzeno broj 1,poceo igrat pregrst mali turnira samo kako bi prestigo Novaka 2 mastersa 1 GS nasprama Novakovih 4 mastersa i 2 GS koja je najteze osvojiti zaredom pritom negativan omjer sa Novakom ove godine 1:3 nista ne sluti da je Marej broj 1 al ok Novak Rafa i Rodzer ne igraju realno tenis od RG pa mora neko biti broj 1

Zoran

pre 7 godina

Marej za pola godine puni 30g. Videcemo koliko vreme bice Broj 1. Niko pre njega u 30-toj godini nije bio Broj1. Niti Federer Nadal Sampras Mekinro Konors Agasi Borg Beker. .
Tacno da je konkurencija sada slabija.

Nikola

pre 7 godina

Možda i postaneš broj jedan, ali Novak ako odbrani 1300 iz Londona on je opet prvi, razlika je mala i neizvesna zavisi od Novaka a tako isto i od Mareja. Nzm što se svi uzdigli za Mareja da ce da cepa i dere sve redom. Čovek ima 3GS 14mastersa, Ali pogledajte Novakovu vetrinu trofeja,Federera. Ako mari misli da dugo ostane na br 1 Mora da igra kao Novak 2011 i 2015 da osvojaja sve, biće teško. Ne mrzim mareja ali to je realnost.

maca

pre 7 godina

mi i kad bi bili svetski prvaci u fudbalu uvek bi se nasao neki hejter koji bi pljuvao po reprezentaciji kad ne bi pobedili npr.alzir...budite podrska i kad se gubi..samo napred Nole

Goran

pre 7 godina

Tebi verovatno nije. Al nekom glavonji ili glavonjama Eng.jeste. A zahvali se i Noletu,sto bi si po nasem reklo plati bar pice poklonio ti je to prvo mesto. ,,dal voljno ili ne nije bitno"

Milutin

pre 7 godina

Laž je Mari nije misli da bude prvi ove godine.Znao je on bolje i više od nas. Kako Judit povoxi od kog Djole gubi na Wimbldonu, kako znadoše da će izgubiti od Čilića.Sve su unaprid znali.Djolu,sokolu zaprijetili i onemogucili da bi Mari bio prvi.Nema veze što nije zato mjesto
Treba to centru moci, ali nece to skrenuti našeg sokola, u boga ze nadam. Ako nista onda đedo sokole progovori pa napusti tenis.

Kole i Nole

pre 7 godina

Mari nova nada srpskog tenisa i miljenik publike. Kao nekad Vučićev Mercedes za izvoz. Napred Mari tvoj red da uživaš u slavi. Zaslužio si. A i nama ide sezona slava.

Kolibri

pre 7 godina

Neka nije. Važno da se ostvari. Našem kralju se prividjao izvoz Mercedesa u celu jugoistočnu evropu. Ili je samo lagao narod? Mari zaslužuješ prvo. Realno.

oui

pre 7 godina

pa logicno jer nije imao pojma da ce rodzer i nadal biti nesposobni da igraju cele sezone i da nole od RG nece ni pokusavati da igra tenis... jedino je tako i nogao do br 1, u suprotom bi mozda i pao sa drugog mesta jer ne bi mogao sa ovom trojicom da se izbori

busplusije

pre 7 godina

Da su bili pametni pa da ga ranije puste da pobedi na Rolangarosu ili kako se već piše, ne bi morali toliko da se,nerviraju i da se trude. Eto, sad Nole sasvim uredno i redovno pobeđuje sam sebe.

Bojan

pre 7 godina

(x, 5. novembar 2016 10:19)
Federer je 2012 dosao na prvo mesto sa jednim slemom i dva mastersa isto.

Prvo mesto na listi nije merilo samo titula vec i konstantnosti. Endi ima i OI pored svog imena, osvojice verovatno ovaj masters, ima jos dve titule i dva finala, a pored slema ima jos dva slem finala.

Brat Djura

pre 7 godina

Broj 1 je tvoj, druze. Potpuno zasluzeno. I jedan savet, ostani na kursu, fokusiraj se na tenis, hrani se normalno, kako sportisti i treba da se hrane i kloni se kojekakvih gurua i belih magova. Veruj da sve to utice na kvalitet tenisera. A ako ikad osetis potrebu da siris ljubav radi to kad odes u penziju. Imas sada sansu da godinama vladas.

x

pre 7 godina

Postace broj jedan sa samo jednim grend slemom i dva mastersa. Ali zato tu je brdo osvojenih turnira serije 500 i 250. Nekad je to bilo dovoljno, pa su tako broj jedan bili i Hjuit, Rodik, Moja,Rafter. Rios je to cak uspeo i bez GS.
Ali u eri Rodzera, Rafe i Novaka za prvo mesto si morao da imas najmanje 2GS u vlasnistvu i puno mastersa.
Da Rodzer i Rafa (u malo boljoj formi) igraju do kraja ove godine, Marej u ovoj situaciji (dok Novak jede semenke i meditira) ne bi mogao da osvoji sve turnire.

Beljo

pre 7 godina

Ovaj lik je poceo bio i prije sve da mlati, a onda povreda ledja, operacija, zenski trener... Djokovic je samo koristio vakum nastao usled realnih problema ostalih igraca.

Нина

pre 7 godina

туга, он најбољи, само зато што се Новак распао после Ролан Гароса, уместо да му то да крила он пукао, штета

Slobodan Zika Jalovina

pre 7 godina

znas ti dobro zasto je to tako i ko je novaku ubacio unutrasnjeg neprijatelja da ga izbaci iz takta. nije vas sramota sto ste onolike kolonije imali i uzeli bogatstva, sada se sluzite i vradzbinama kojekakvim belosvetskim, semenkama u kojima ko zna cega sve ima, samo da se dokopate prve pozicije. nema tu obraza ni cojstva ni casti, dzaba svi arturi i macevi, nema tu vitestva

Za Noleta

pre 7 godina

Nadam se, da ce RAONIC, kao "zemljak" Noleta sve uciniti da pobedi Murraya i
spreci ga da osvoji PARIS. Zato podrzite danas Raonica u Parizu!!!
Napred ex-YU!!!

Milutin

pre 7 godina

Laž je Mari nije misli da bude prvi ove godine.Znao je on bolje i više od nas. Kako Judit povoxi od kog Djole gubi na Wimbldonu, kako znadoše da će izgubiti od Čilića.Sve su unaprid znali.Djolu,sokolu zaprijetili i onemogucili da bi Mari bio prvi.Nema veze što nije zato mjesto
Treba to centru moci, ali nece to skrenuti našeg sokola, u boga ze nadam. Ako nista onda đedo sokole progovori pa napusti tenis.

velika cetvorka

pre 7 godina

Nije čovek igrao ni jedan turnir 250 a Djokovic jeste. Igrao je OI gde nema bodova. Bodovi se osvajaju i na finala i polufinala. 10 i nešto hiljada poena je skroz visok broj za zasluženo 1.mesto. Ne lupetajte bezveze.

Krme

pre 7 godina

Mari igra u visokom ritmu u zadnje 1 - 1ipo godinu. Uzeo je zlato na OI sto je san svakog spotiste. Uzeo je Wimbledon najjaci tour u tenisu. Vise nego dovoljno za br.1. Puno srece u mecu sa Raonicem!

Blavor

pre 7 godina

Postace broj jedan sa samo jednim grend slemom i dva mastersa. Ali zato tu je brdo osvojenih turnira serije 500 i 250. Nekad je to bilo dovoljno, pa su tako broj jedan bili i Hjuit, Rodik, Moja,Rafter. Rios je to cak uspeo i bez GS.
Ali u eri Rodzera, Rafe i Novaka za prvo mesto si morao da imas najmanje 2GS u vlasnistvu i puno mastersa.
Da Rodzer i Rafa (u malo boljoj formi) igraju do kraja ove godine, Marej u ovoj situaciji (dok Novak jede semenke i meditira) ne bi mogao da osvoji sve turnire.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (x, 5. novembar 2016 10:19)
Pa da,inace za tvoju informaciju,pored turnira 250,500 osvojio je tri velika,vimbldon 2 puta i us open jednom,2 zlatne medalje na olimpijadi,igrao je finale mnogo puta,sto ce reci da je itekako zasluzio sa svojom konstantnoscu i borbenim duhom,to sto ti zivis neupucen njege to bre i ne interesuje)

Felix Savon

pre 7 godina

Mislim da je ovo sve dobro iscenirano..
Nadal prop'o,Federer mator,jedino nisu znali kako Novaka da se rese,te su mu dali odredjenu ulogu,da grli drvece..Ujedno ima i alibi za njegovu losu igru..
Scenario odlican!!Na kraju Marej postaje broj 1,a onda zavrsni turnir u Londonu,na koji Marej dolazi kao dominatni broj 1,koji je pokorio sve pred sobom..Nekako mi ne deluje kao da je slucajno,a bas zavrsni turnir u Londonu..Pa sta ces lepse??Ona PIRG-VA publika nekez-na i ponosna na to sto su britanci,ovacije,aplauzi.LEPOTA!!

brat pantela

pre 7 godina

(Blavor, 5. novembar 2016 10:38)

Lupas gluposti.

Novak je bio prvi sa 1 GS, isto tako i Federer.
Zaboravili ste 2012.

Cak sta vise, Novak dobio Laureus iako je osvojio samo 1 GS te godine (Nadal,Cilic,Vavrinka)-2014

Marej nije igrao turnir iz kategorije 250. Osvojio je OI koje se ne boduju, zato mu je uspeh jos veci.
Od GS i mastersa ima 8 finala i 3 titule.

Kad je Nole vezivao Peking,Sangaj i Pariz i pravio razliku da ostane br.1 do tam je odgovaralo???

PLACITE!!!!!!

djoko

pre 7 godina

potpuno nezasluzeno broj 1,poceo igrat pregrst mali turnira samo kako bi prestigo Novaka 2 mastersa 1 GS nasprama Novakovih 4 mastersa i 2 GS koja je najteze osvojiti zaredom pritom negativan omjer sa Novakom ove godine 1:3 nista ne sluti da je Marej broj 1 al ok Novak Rafa i Rodzer ne igraju realno tenis od RG pa mora neko biti broj 1

realno

pre 7 godina

Tenis pratim više decenija i mogu reći da je Marej najsretniji teniser u istoriji tenisa.On je titule ,naročito one najvažnije -GS i masterse, osvajao kad su teniseri znatno bolji od njega- Rodžer ,Rafa i Novak bili povrijeđeni ,ili u van forme.Žalosno je što će teniser sa najružnijim stilom igre biti 1.na ATP listi.

kaokakao

pre 7 godina

Ne znam zasto prozivate Novaka, zasto ga razapinjete na krst? Pa doslo do zamora materijala kod njega, stigle i povrede, van forme je i pao na kraju i psihicki. Trebalo je sve ovo braniti na kraju godine a covjek nije masina. Mozda je ovo i kraj njegove karijere, jer polako stizu i godine. Nikad nije imao neki jak servis, jake udarce, pa da se moze osloniti na to. Njegova igra se zasniva na dosta trcanja, borbe za svaki poen i one duboke lopte koje salje na samu liniju. Gubi na brzini, mozda neprimjetno, al dovoljno da to bude presudno u ovakvim mecevima. Kao da ne bi voljeli i neki bivsi sampioni da su imali koji grend slem vise, al ne moze, sve ima svoj kraj. Nadam se da ce Novak uzeti bar jos koji grend slem, a i ako ne uzme, iza njega je jedna nevjerovatna karijera.

Jelena

pre 7 godina

Kad se setim samo kako ste se ovde podsmevali Marejevoj majci kad je pre manje od mesec dana izjavila da je Endi blizu broja 1. Nadjite taj tekst i procitajte komentare, a ispostavilo se da je bila potpuno u pravu. Ona je teniski trener i sigurno je videla da Novak srlja u propast i kakva mu je forma, kao sto je mnogim objektivnim posmatracima bilo jasno. Malo manje pristranosti i vise realnosti kad je Novak u pitanju ne bi nikom skodilo.

Kole i Nole

pre 7 godina

Mari nova nada srpskog tenisa i miljenik publike. Kao nekad Vučićev Mercedes za izvoz. Napred Mari tvoj red da uživaš u slavi. Zaslužio si. A i nama ide sezona slava.

Zoran

pre 7 godina

Marej za pola godine puni 30g. Videcemo koliko vreme bice Broj 1. Niko pre njega u 30-toj godini nije bio Broj1. Niti Federer Nadal Sampras Mekinro Konors Agasi Borg Beker. .
Tacno da je konkurencija sada slabija.

ckm

pre 7 godina

Nole se pretvorio u travojeda i uma energije za amateraki tenis, mada, i tu teško da bi bio u vrhu. Ona njegova žena, da nije aa njim i da nema pare, krkala bi vitple iz prodavnice i ne bi joj palo na pamet da meditira i slika hranu kojom se hrani. Radila bi za 35. 000 i jela proju.

Zox

pre 7 godina

Nije strasno ni da izgubis od Raonica, postaces prvi u Londonu, taman da publika bude u delirijumu. Jes' da nisi u Londonu bas kod kuce, ali oni nemaju boljeg, pa im je drag i jedan obicni Skot. Sretno!

Goran

pre 7 godina

Tebi verovatno nije. Al nekom glavonji ili glavonjama Eng.jeste. A zahvali se i Noletu,sto bi si po nasem reklo plati bar pice poklonio ti je to prvo mesto. ,,dal voljno ili ne nije bitno"

maca

pre 7 godina

mi i kad bi bili svetski prvaci u fudbalu uvek bi se nasao neki hejter koji bi pljuvao po reprezentaciji kad ne bi pobedili npr.alzir...budite podrska i kad se gubi..samo napred Nole

potterhead

pre 7 godina

Sad će da ispadne da bije planirao da bude prvi, ali da je toliko dobro igrao pa eto, bilo je neminovno. Nije 2 meseca dobio ozbiljnog top 10 igrača. Naravno, da je Nole hteo prvo mesto ne bi ga ništa zaustavilo na tom putu. Problem je što više nema kod njega one želje, onog životinjskog kojim je mleo sve pred sobom. Ko je kriv za to, nije na nama da određujemo. Bojim se samo jednog, ako ovako bude i na AO, mislim da je to definitivno kraj. I još nešto, kajaće se za 7-8 godina, jer je realno imao pred sobom još dve godine na visokom nivou i još dve prosečne, dovoljno da zapuši usta svima. Ja definitivno hoću, ako do toga dođe. Niko od nas nema šta da mu prigovori, ali verujem da je većina ljuta ne zbog loše forme (ono nije ni forma), već zbog toga što svi znamo koliko mu malo fali da postane najveći, a on odlučio da stane. Nije još sve izgubljeno. Trgni se Novače!

Kolibri

pre 7 godina

Neka nije. Važno da se ostvari. Našem kralju se prividjao izvoz Mercedesa u celu jugoistočnu evropu. Ili je samo lagao narod? Mari zaslužuješ prvo. Realno.

Bojan

pre 7 godina

(x, 5. novembar 2016 10:19)
Federer je 2012 dosao na prvo mesto sa jednim slemom i dva mastersa isto.

Prvo mesto na listi nije merilo samo titula vec i konstantnosti. Endi ima i OI pored svog imena, osvojice verovatno ovaj masters, ima jos dve titule i dva finala, a pored slema ima jos dva slem finala.

anica

pre 7 godina

Zasluzuje prvo mesto..okolnosti I ostalo po strani...Endi se izborio...od RG ne zna za pad...ima cilj...I svaka mu cast na svemu. Koga nervira, nemoj da ga gleda, ispostujte.

rada

pre 7 godina

Moraju da se vrate Nadal i Fed jer bez njih Novak nije onaj stari. Tek tada ce konkurencija da bude opaka plus novi mladi lavovi i eto zabave za sve.

Lovac

pre 7 godina

Andy prijatelju, naravno da ti to nije bio cilj jer si i sam svestan da bolje ne mozes, i vec si se bio pomirio s tim da nikad neces postici nivo igre da budes najbolji. Ali eto, Nole ima svoje "fazone i fore" pa ti se posrecilo. S2

oui

pre 7 godina

pa logicno jer nije imao pojma da ce rodzer i nadal biti nesposobni da igraju cele sezone i da nole od RG nece ni pokusavati da igra tenis... jedino je tako i nogao do br 1, u suprotom bi mozda i pao sa drugog mesta jer ne bi mogao sa ovom trojicom da se izbori

Istina je oko nas

pre 7 godina

туга, он најбољи, само зато што се Новак распао после Ролан Гароса, уместо да му то да крила он пукао, штета
(Нина, 05. novembar 2016 10:00)

smešno! Pa Marej je osvojio te bodove, nije mu ih poklonio Nole. A pošto ga je Nole pobedio u zadnjih 5 mečeva, ne bi se reklo da je on tome ikako pridoneo

Nikola

pre 7 godina

Možda i postaneš broj jedan, ali Novak ako odbrani 1300 iz Londona on je opet prvi, razlika je mala i neizvesna zavisi od Novaka a tako isto i od Mareja. Nzm što se svi uzdigli za Mareja da ce da cepa i dere sve redom. Čovek ima 3GS 14mastersa, Ali pogledajte Novakovu vetrinu trofeja,Federera. Ako mari misli da dugo ostane na br 1 Mora da igra kao Novak 2011 i 2015 da osvojaja sve, biće teško. Ne mrzim mareja ali to je realnost.

busplusije

pre 7 godina

Da su bili pametni pa da ga ranije puste da pobedi na Rolangarosu ili kako se već piše, ne bi morali toliko da se,nerviraju i da se trude. Eto, sad Nole sasvim uredno i redovno pobeđuje sam sebe.

.

pre 7 godina

Prestanite da lupate da ne zasluzuje covek. Osvojim je Wimb i Olimpijske igre, ima jos 2 finala GS i jedno polufinale. Sad je konkurencija smesna, a do juce je bila najjaca ikada. Ne mogu dvostruki arsini. Covek je igrao soludino prvi polovinu sezone( Novak sjajno), a drugu polovinu odlicno( Novak katastrofalno), kad se sve sabere bodovi ne lazu. A Djokovic pamet u glavu pa da vrati.

Sokol

pre 7 godina

Pomogao ti Nole..

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hm, 5. novembar 2016 10:11)

Nije Nole nego Cilic, Vavrinka itd

srdjan

pre 7 godina

Pa igrao je Bec pre nedelju dve koji spada u kategoriju 500 samo da bi nadoknadio bodove koje gubi u davis cupu. Jeste da smo mi Srbi poznati po kratkoj pameti ali bas tolike ovce nismo

Dantes

pre 7 godina

@x
Mari je osvojio dva puta Vimbldon, US Open a i dve zlatne medalje na OI.
Ova godina je za njega bila izuzetno uspešna, naravno složile su se kockice da Novaku padne forma i fokus kao i Nasalu i Federeru...