Fudbal 34

Sreda, 03.09.2003.

11:16

Bez povređenog Kovačevića na Italijane, pozvan Ivica Iliev!

Bez povreðenog Kovaèeviæa na Italijane, pozvan Ivica Iliev! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

jeremija

pre 20 godina

mudrasi, Iliev je nase najbolje levo krilo. Napadac. Ostali koje ste nabrojali su pre svega veznjaci. Ovde se radi o zameni napadac-napadac.

Goran

pre 20 godina

Sledece radno mesto Lotara Mateusa mora da bude selektor nase reprezentacije.
Pa covek je od Nenada Djordjevica za par meseci od igraca Obilica napravio momka koji igra kao da je profesionalac u italiji vec 5 godina. On od Ilieva ne moze da napravi Ronalda, ali je primetna ozbiljnost, pristup igri kakav se nije video na ovim prostorima.
Kog bre mi to strucnjaka imamo? Kod nas promena selektora znaci mala promena sastava tima. Vec 10 godina nije primetna promena u sistemu igre. Dajte strucnjaci nesto novo, neku svoju viziju, svoj sistem igre koji gajite i u koji verujete pa makar on bio i los. Ovu reprezentaciju ovako i ja mogu da vodim.
U jedno samo budite uvereni svi igraci Partizana koji budu igrali pokazace najbolji odnos prema dresu koji nose od svih pozvanih fudbalera jer im je lotar usadio taj novi pristup svakoj utakmici. Oni sad drugacije ne znaju da igraju.
Prema tome LOTARA ZA SELEKTORA!!!

fobija

pre 20 godina

neverovatna je fobija zvezdasa zvana Partizan. Ko god da pozvan ne valja, ne zna da sutne loptu,bezveznjakovic....Koje su samo to bolesne strasti. kad se iz njihovog tima ne moze naci igrac repr. kvaliteta oni prizivaju Krupnikovice, Ognjenovice, Petkovice...prosto je neverovatna kolicina te surevnjivosti.
Drage nam komsije, otvorite oci i vidite Evropu, nije daleko, eto vm je stigla u komsiluk. Bolno je to za vas, ali ucenje od drugih je mnogo jeftinije od pacanja sopstvene cene. Vi takvu vrstu cene vecplacate godinama.
Po meni, Malbasa je jos morao biti pozvan, ali... oprastamo Petkovicu, jer covek, boze moj, ima svoju ideju.To treba postovati.
Srecno plavi, Ika da da pobedonosni!

igo

pre 20 godina

Ima Petko shmek!
bash je mudro uradio. Ika je fenomen driblinga, po meni najveci majstor fudbala kod nas.Treba mu pruziti shansu.
Bravo za Petka, tako se gradi reprezentacija.

Vlade Mateus

pre 20 godina

Moze Milutine, nastavi da treniras, pa kad ulozis pola svog zivota u to, i promasis penal, onda si u reprezentaciji.Nista lakse.

risbo

pre 20 godina

ljudi, teski sam grobar. ali ilijev u reprezentaciju??? pa to je tragedija ne samo za nas fudbal , nego za ceo svet fudbala! decko jednostavno nema pojma. zivim za dan kad ce ga poslati na kaljenje u zvezdu!

Rioda

pre 20 godina

Krstajic-Cirkovic-Duljaj-Kezman-Milosevic- pa sad i Ilijev samo potvrdjuju kvalitet skole FC Partizan. Nema veze da li ce zaigrati a ja se iskreno nadam da nece bar protiv Italijana, vazno je da ce on sledece godine otici u neku Valensiju ili Lokomotivu. Repka mu je potrebna da bi se prodao, a to ce se desiti sto skorije-nadam se jer, on ipak ne spada u sam vrh fudbalera.
Sta bude - bice

Misha

pre 20 godina

Evo prave prlike da Ljuboja dobije zasluzenu sansu i pokaze da je kvalitetniji igrac od svih nasih napadaca. A o njegovoj borbenosti i zelji da da sve od sebe ne treba ni trositi reci - videli smo prilikom sanse koju je dobio na kasicicu samo jednom, i za desetak minuta pokazao kako se igra fudbal.

mirkobgd

pre 20 godina

E NEKA JE ZVAO ILIEVA VALA, MOGO I MATEUSA DA ZAMOLI DA UDJE NA 15 MINUTA!!! NIJE MI JASNO KAKO I ZASTO SVI NASI TRENERI ZOVU U REPREZENTACIJU SAMO ONE KOJI SU NA SPISKU KUMOVA I ONE KOJI IM SE KAZE DA TREBA DA SE ZOVU!!! ALO BRE PA BOLJE DA JE DRULOVICA ZVAO NEGO NJEGA, DA IM NIJE BILO DRUGLOVICA IZGUBILI BI OD KOMa EEEEEEJ BREEEE OD KOMa ALOOO!!!! DULJAJ JE OPASNIJI U SPICU OD NJEGA. A VEC JE ZVAO JEDNOG SPICA UMJESTO JEDNOG SREDNJAKA BAS SE PITAM S KOLIKO ON TO SPICEVA PLANIRA DA IGRA PROTIV ITALIJE, MOZDA TO I NIJE LOSE ILIEV I KEZMAN SA STRANE A SAVO UNUTRA, SAMO NE ZNAM KO CE IM LOPTE DOBACIVATI!!!
NEGO NEK IM JE PROSTO, STO LIJEPO NE PRIVATIZUJU REPREZENTACIJU KO ONAJ RUS U ODBOJCI RUSKOJ PA NEK RADE STA OCE DA BAR ZNAMO DA JE NJIHOVO!!!

stojan

pre 20 godina

Pa dobro ko je selektor te reprezentacije, Mateus ili Petkovic ili je to privatna reprezentacija JSD Partizan kad svaki bezveznjak iz tog kluba moze da igra za reprezentaciju. Sramota, poslije 50 godina mislili smo da je sve proslost, ali sve je ipak po starom.

Milutin

pre 20 godina

Super sto je Iliev sam prisao Mateusu i trazio da puca penal protiv Njukasla, ali samo steta sto njegov sut sa penala nije bio NI BLIZU gola (jedva je korner pogodio).

Imam i ja srce (a imao sam i temperaturu pre neki dan), jel' mogu i ja u reprezentaciju?

Simun Peres

pre 20 godina

Iliev je talentovan decko, ima mangupski dribling... Kovacevic moze da da gol ako dobije poneku upotrebljivu loptu a to se u nasem timu nije desilo vec 2-3 godine. Ranije je strategija bila da padaju 17-30 metara od gola pa da onda Mihajlovic prepada golmane iz sl. udarca, onda se on setio da dobije crveni karton na svakoj utakmici da ne bi morao jedini da se trudi, i tako je propao nas fudbal.

Nole Car

pre 20 godina

Meni nije jasno zasto uopste da Iliev igra za reprezentaciju, covek nezna prazan gol da pogodi.Bilo bih stvarno dobro da Petkovic dovede Krupnikovica, covek stvarno igra bolje od svih nasih veznih igraca.

Pozdrav svima sa severa Svabije !!!

Vlade Mateus

pre 20 godina

Ne ocekujte da ce Ilijev ako udje imati istu ulogu koju ima trenutno u Partizanu ove sezone, pre ce biti ako udje u igru da ce biti na poziciji levog krila ( kazem ako uopste udje u igru ).Decko je protiv Newcastla odigrao celu utakmicu pod vicokom temperaturom, i jedini je od igraca partizana sam prisao Mateusu i trazio da sutira penal.Ima srce, jos samo da se vrati u staru formu i bice pravi.

Nemanja Krstic

pre 20 godina

Sta ce iliev u reprezentaciji.Taj nemoze macku u dzaku da ubode a ne gol protiv italije.Pozdrav za misu,mikija,deju i ajde da igramo menadzer

Milivoje

pre 20 godina

Stvarno mi nije jasno zašto nijedan selektor nije pozvao Krupnikovića.Ko imalo prati bundes ligu zna da je čovjek sigurno mešu desetak najboljih igrača, a za Vukića , Stankovića Duljaja i ostale veznjake je profesor.Kakav je samo gol dao Kanu sa 30 metara.

Ivan II

pre 20 godina

kovacevic je ubedljivo nas najbolji centarfor poslednjih par sezona, mada je cinjenica da u reprezentaciji nije bio ni priblizno uspesan (sto se doduse odnosi na nas kompletan napad) kao u klubu ali to nije samo do njega. poredjenja sa savom su za njega na zalost neizbezan deo karijere jer su sve vreme bili konkurenti za istu poziciju jos od '94 na ovamo. iskreno darko mi se uvek dopadao od sava koga su ponekad i previse gurali (pa otud i tolika razlika u broju odigranih utakmica) ali ne moze se osporiti da je i savo opet najcesce zasluzeno bio starter tolike godine. elem, kovacevicu je u poslednje vreme apsolutno zasluzno pripadalo mesto u startnih jedanaest i mislim da je njegov izostanak minus za nas tim. sa druge strane raduje odlican pocetak milosevica u dresu selte i nagovestaj njegovog povratka u formu sa EP 2000 cime bi darkov izostanak bio anuliran. uostalom tu su i mateja i ljuboja pa bice valjda nesto jer i 1:0 je puna kapa pa taman da ga opet ugura onaj mladenovic ili kako se vec zove. ilijev ipak za sada nema mesta ni kao rezerva. pozdrav

Dushan

pre 20 godina

Без бриге ту је мали Љубоја! Надам се да ће добити прилику и да ће показати да је наш најбољи нападач.Зна да асистира, да да гол.Може човек све,само да уђе у игру.

peki

pre 20 godina

stvarno je smjesno sto je pozvat iliev, djecko je prosto katastrofa, ako je on zasluzio da igra za reprezentaciju onda smo nize pali nego sto sam mislio. bolje da nisu nikog zvali, bilo bi pametnije!!!

Nenad

pre 20 godina

Srasno!
U velikoj pobedi Partizana,kao i utakmicama sa Svedjanima,Ilijev je bio najgori igrac Partizana.Izgybio je sigurno 90% duela,a koji je dao bi dala i moja baba.
Opet pogresna strategija,Partizan je u LS,ajde sad svi igraci u reprezentaciju!
Sve je to zbog toga da bi ih klubovi sto bolje prodali.Nista se ne menja

Branko

pre 20 godina

Navijam za Partizan, ne volim nešto mnogo Ilieva, ali je daleko najbolje rešenje, da nije možda trebao da zove Sanibala ili kao što ovde neki pominju Žigića???

professor longhair

pre 20 godina

hvala bogu!možda i dobijemo italijane.
darko je kod svih selektora imao prednost
da počinje utakmicu,a sava ulazi 20 min.
pred kraj.i pored toga sava ima više golova
za repku nego darko utakmica.
šta da se radi izgleda da je dao veću
akontaciju bati i miljanu.eto prilike
kežmanu da daje golove,još kad bi imao sa
kim i da igra.

Kojot

pre 20 godina

Nadam se da Ilijev nece ulaziti u igru! Mislim, malo je verovatno da udje, ali kod nas je sve moguce. Ma da je zvao napadaca Sutjeske, ili Napretka, bilo bi bolje nego onu smlatu. Ali sad, sta je tu je...

St. Anger

pre 20 godina

Auuuuuu!!! Bruka! Zar Ilijev u reprezentaciju!! Pa on je jedan od igraca koji je najgore odigrao sve Partizanove utakmice!! Bilo je mnogo boljih izbora!!! Ne znam sta drugo da kazem sem da je to smesno!!! A i poziv Duljaja i Ljuboje....koji menjaju Stankovica i Vukica! Ljuboja je napadac...a Duljaj zadnji vezni....tako da ne znam ko ce da nam igra na sredini i gradi igru!!! Mesto da zove Krupnikovica..koji igra na vrhunskom nivou vec dve godine!! Ipak ovo protiv Velsa nista nije znacilo....tonemo...!

Kojot

pre 20 godina

Nadam se da Ilijev nece ulaziti u igru! Mislim, malo je verovatno da udje, ali kod nas je sve moguce. Ma da je zvao napadaca Sutjeske, ili Napretka, bilo bi bolje nego onu smlatu. Ali sad, sta je tu je...

professor longhair

pre 20 godina

hvala bogu!možda i dobijemo italijane.
darko je kod svih selektora imao prednost
da počinje utakmicu,a sava ulazi 20 min.
pred kraj.i pored toga sava ima više golova
za repku nego darko utakmica.
šta da se radi izgleda da je dao veću
akontaciju bati i miljanu.eto prilike
kežmanu da daje golove,još kad bi imao sa
kim i da igra.

St. Anger

pre 20 godina

Auuuuuu!!! Bruka! Zar Ilijev u reprezentaciju!! Pa on je jedan od igraca koji je najgore odigrao sve Partizanove utakmice!! Bilo je mnogo boljih izbora!!! Ne znam sta drugo da kazem sem da je to smesno!!! A i poziv Duljaja i Ljuboje....koji menjaju Stankovica i Vukica! Ljuboja je napadac...a Duljaj zadnji vezni....tako da ne znam ko ce da nam igra na sredini i gradi igru!!! Mesto da zove Krupnikovica..koji igra na vrhunskom nivou vec dve godine!! Ipak ovo protiv Velsa nista nije znacilo....tonemo...!

Branko

pre 20 godina

Navijam za Partizan, ne volim nešto mnogo Ilieva, ali je daleko najbolje rešenje, da nije možda trebao da zove Sanibala ili kao što ovde neki pominju Žigića???

peki

pre 20 godina

stvarno je smjesno sto je pozvat iliev, djecko je prosto katastrofa, ako je on zasluzio da igra za reprezentaciju onda smo nize pali nego sto sam mislio. bolje da nisu nikog zvali, bilo bi pametnije!!!

Dushan

pre 20 godina

Без бриге ту је мали Љубоја! Надам се да ће добити прилику и да ће показати да је наш најбољи нападач.Зна да асистира, да да гол.Може човек све,само да уђе у игру.

Ivan II

pre 20 godina

kovacevic je ubedljivo nas najbolji centarfor poslednjih par sezona, mada je cinjenica da u reprezentaciji nije bio ni priblizno uspesan (sto se doduse odnosi na nas kompletan napad) kao u klubu ali to nije samo do njega. poredjenja sa savom su za njega na zalost neizbezan deo karijere jer su sve vreme bili konkurenti za istu poziciju jos od '94 na ovamo. iskreno darko mi se uvek dopadao od sava koga su ponekad i previse gurali (pa otud i tolika razlika u broju odigranih utakmica) ali ne moze se osporiti da je i savo opet najcesce zasluzeno bio starter tolike godine. elem, kovacevicu je u poslednje vreme apsolutno zasluzno pripadalo mesto u startnih jedanaest i mislim da je njegov izostanak minus za nas tim. sa druge strane raduje odlican pocetak milosevica u dresu selte i nagovestaj njegovog povratka u formu sa EP 2000 cime bi darkov izostanak bio anuliran. uostalom tu su i mateja i ljuboja pa bice valjda nesto jer i 1:0 je puna kapa pa taman da ga opet ugura onaj mladenovic ili kako se vec zove. ilijev ipak za sada nema mesta ni kao rezerva. pozdrav

Nenad

pre 20 godina

Srasno!
U velikoj pobedi Partizana,kao i utakmicama sa Svedjanima,Ilijev je bio najgori igrac Partizana.Izgybio je sigurno 90% duela,a koji je dao bi dala i moja baba.
Opet pogresna strategija,Partizan je u LS,ajde sad svi igraci u reprezentaciju!
Sve je to zbog toga da bi ih klubovi sto bolje prodali.Nista se ne menja

Milivoje

pre 20 godina

Stvarno mi nije jasno zašto nijedan selektor nije pozvao Krupnikovića.Ko imalo prati bundes ligu zna da je čovjek sigurno mešu desetak najboljih igrača, a za Vukića , Stankovića Duljaja i ostale veznjake je profesor.Kakav je samo gol dao Kanu sa 30 metara.

Vlade Mateus

pre 20 godina

Ne ocekujte da ce Ilijev ako udje imati istu ulogu koju ima trenutno u Partizanu ove sezone, pre ce biti ako udje u igru da ce biti na poziciji levog krila ( kazem ako uopste udje u igru ).Decko je protiv Newcastla odigrao celu utakmicu pod vicokom temperaturom, i jedini je od igraca partizana sam prisao Mateusu i trazio da sutira penal.Ima srce, jos samo da se vrati u staru formu i bice pravi.

Nemanja Krstic

pre 20 godina

Sta ce iliev u reprezentaciji.Taj nemoze macku u dzaku da ubode a ne gol protiv italije.Pozdrav za misu,mikija,deju i ajde da igramo menadzer

Nole Car

pre 20 godina

Meni nije jasno zasto uopste da Iliev igra za reprezentaciju, covek nezna prazan gol da pogodi.Bilo bih stvarno dobro da Petkovic dovede Krupnikovica, covek stvarno igra bolje od svih nasih veznih igraca.

Pozdrav svima sa severa Svabije !!!

stojan

pre 20 godina

Pa dobro ko je selektor te reprezentacije, Mateus ili Petkovic ili je to privatna reprezentacija JSD Partizan kad svaki bezveznjak iz tog kluba moze da igra za reprezentaciju. Sramota, poslije 50 godina mislili smo da je sve proslost, ali sve je ipak po starom.

Simun Peres

pre 20 godina

Iliev je talentovan decko, ima mangupski dribling... Kovacevic moze da da gol ako dobije poneku upotrebljivu loptu a to se u nasem timu nije desilo vec 2-3 godine. Ranije je strategija bila da padaju 17-30 metara od gola pa da onda Mihajlovic prepada golmane iz sl. udarca, onda se on setio da dobije crveni karton na svakoj utakmici da ne bi morao jedini da se trudi, i tako je propao nas fudbal.

Milutin

pre 20 godina

Super sto je Iliev sam prisao Mateusu i trazio da puca penal protiv Njukasla, ali samo steta sto njegov sut sa penala nije bio NI BLIZU gola (jedva je korner pogodio).

Imam i ja srce (a imao sam i temperaturu pre neki dan), jel' mogu i ja u reprezentaciju?

mirkobgd

pre 20 godina

E NEKA JE ZVAO ILIEVA VALA, MOGO I MATEUSA DA ZAMOLI DA UDJE NA 15 MINUTA!!! NIJE MI JASNO KAKO I ZASTO SVI NASI TRENERI ZOVU U REPREZENTACIJU SAMO ONE KOJI SU NA SPISKU KUMOVA I ONE KOJI IM SE KAZE DA TREBA DA SE ZOVU!!! ALO BRE PA BOLJE DA JE DRULOVICA ZVAO NEGO NJEGA, DA IM NIJE BILO DRUGLOVICA IZGUBILI BI OD KOMa EEEEEEJ BREEEE OD KOMa ALOOO!!!! DULJAJ JE OPASNIJI U SPICU OD NJEGA. A VEC JE ZVAO JEDNOG SPICA UMJESTO JEDNOG SREDNJAKA BAS SE PITAM S KOLIKO ON TO SPICEVA PLANIRA DA IGRA PROTIV ITALIJE, MOZDA TO I NIJE LOSE ILIEV I KEZMAN SA STRANE A SAVO UNUTRA, SAMO NE ZNAM KO CE IM LOPTE DOBACIVATI!!!
NEGO NEK IM JE PROSTO, STO LIJEPO NE PRIVATIZUJU REPREZENTACIJU KO ONAJ RUS U ODBOJCI RUSKOJ PA NEK RADE STA OCE DA BAR ZNAMO DA JE NJIHOVO!!!

Misha

pre 20 godina

Evo prave prlike da Ljuboja dobije zasluzenu sansu i pokaze da je kvalitetniji igrac od svih nasih napadaca. A o njegovoj borbenosti i zelji da da sve od sebe ne treba ni trositi reci - videli smo prilikom sanse koju je dobio na kasicicu samo jednom, i za desetak minuta pokazao kako se igra fudbal.

risbo

pre 20 godina

ljudi, teski sam grobar. ali ilijev u reprezentaciju??? pa to je tragedija ne samo za nas fudbal , nego za ceo svet fudbala! decko jednostavno nema pojma. zivim za dan kad ce ga poslati na kaljenje u zvezdu!

Rioda

pre 20 godina

Krstajic-Cirkovic-Duljaj-Kezman-Milosevic- pa sad i Ilijev samo potvrdjuju kvalitet skole FC Partizan. Nema veze da li ce zaigrati a ja se iskreno nadam da nece bar protiv Italijana, vazno je da ce on sledece godine otici u neku Valensiju ili Lokomotivu. Repka mu je potrebna da bi se prodao, a to ce se desiti sto skorije-nadam se jer, on ipak ne spada u sam vrh fudbalera.
Sta bude - bice

Vlade Mateus

pre 20 godina

Moze Milutine, nastavi da treniras, pa kad ulozis pola svog zivota u to, i promasis penal, onda si u reprezentaciji.Nista lakse.

igo

pre 20 godina

Ima Petko shmek!
bash je mudro uradio. Ika je fenomen driblinga, po meni najveci majstor fudbala kod nas.Treba mu pruziti shansu.
Bravo za Petka, tako se gradi reprezentacija.

fobija

pre 20 godina

neverovatna je fobija zvezdasa zvana Partizan. Ko god da pozvan ne valja, ne zna da sutne loptu,bezveznjakovic....Koje su samo to bolesne strasti. kad se iz njihovog tima ne moze naci igrac repr. kvaliteta oni prizivaju Krupnikovice, Ognjenovice, Petkovice...prosto je neverovatna kolicina te surevnjivosti.
Drage nam komsije, otvorite oci i vidite Evropu, nije daleko, eto vm je stigla u komsiluk. Bolno je to za vas, ali ucenje od drugih je mnogo jeftinije od pacanja sopstvene cene. Vi takvu vrstu cene vecplacate godinama.
Po meni, Malbasa je jos morao biti pozvan, ali... oprastamo Petkovicu, jer covek, boze moj, ima svoju ideju.To treba postovati.
Srecno plavi, Ika da da pobedonosni!

Goran

pre 20 godina

Sledece radno mesto Lotara Mateusa mora da bude selektor nase reprezentacije.
Pa covek je od Nenada Djordjevica za par meseci od igraca Obilica napravio momka koji igra kao da je profesionalac u italiji vec 5 godina. On od Ilieva ne moze da napravi Ronalda, ali je primetna ozbiljnost, pristup igri kakav se nije video na ovim prostorima.
Kog bre mi to strucnjaka imamo? Kod nas promena selektora znaci mala promena sastava tima. Vec 10 godina nije primetna promena u sistemu igre. Dajte strucnjaci nesto novo, neku svoju viziju, svoj sistem igre koji gajite i u koji verujete pa makar on bio i los. Ovu reprezentaciju ovako i ja mogu da vodim.
U jedno samo budite uvereni svi igraci Partizana koji budu igrali pokazace najbolji odnos prema dresu koji nose od svih pozvanih fudbalera jer im je lotar usadio taj novi pristup svakoj utakmici. Oni sad drugacije ne znaju da igraju.
Prema tome LOTARA ZA SELEKTORA!!!

jeremija

pre 20 godina

mudrasi, Iliev je nase najbolje levo krilo. Napadac. Ostali koje ste nabrojali su pre svega veznjaci. Ovde se radi o zameni napadac-napadac.

Kojot

pre 20 godina

Nadam se da Ilijev nece ulaziti u igru! Mislim, malo je verovatno da udje, ali kod nas je sve moguce. Ma da je zvao napadaca Sutjeske, ili Napretka, bilo bi bolje nego onu smlatu. Ali sad, sta je tu je...

professor longhair

pre 20 godina

hvala bogu!možda i dobijemo italijane.
darko je kod svih selektora imao prednost
da počinje utakmicu,a sava ulazi 20 min.
pred kraj.i pored toga sava ima više golova
za repku nego darko utakmica.
šta da se radi izgleda da je dao veću
akontaciju bati i miljanu.eto prilike
kežmanu da daje golove,još kad bi imao sa
kim i da igra.

St. Anger

pre 20 godina

Auuuuuu!!! Bruka! Zar Ilijev u reprezentaciju!! Pa on je jedan od igraca koji je najgore odigrao sve Partizanove utakmice!! Bilo je mnogo boljih izbora!!! Ne znam sta drugo da kazem sem da je to smesno!!! A i poziv Duljaja i Ljuboje....koji menjaju Stankovica i Vukica! Ljuboja je napadac...a Duljaj zadnji vezni....tako da ne znam ko ce da nam igra na sredini i gradi igru!!! Mesto da zove Krupnikovica..koji igra na vrhunskom nivou vec dve godine!! Ipak ovo protiv Velsa nista nije znacilo....tonemo...!

Branko

pre 20 godina

Navijam za Partizan, ne volim nešto mnogo Ilieva, ali je daleko najbolje rešenje, da nije možda trebao da zove Sanibala ili kao što ovde neki pominju Žigića???

peki

pre 20 godina

stvarno je smjesno sto je pozvat iliev, djecko je prosto katastrofa, ako je on zasluzio da igra za reprezentaciju onda smo nize pali nego sto sam mislio. bolje da nisu nikog zvali, bilo bi pametnije!!!

Dushan

pre 20 godina

Без бриге ту је мали Љубоја! Надам се да ће добити прилику и да ће показати да је наш најбољи нападач.Зна да асистира, да да гол.Може човек све,само да уђе у игру.

Ivan II

pre 20 godina

kovacevic je ubedljivo nas najbolji centarfor poslednjih par sezona, mada je cinjenica da u reprezentaciji nije bio ni priblizno uspesan (sto se doduse odnosi na nas kompletan napad) kao u klubu ali to nije samo do njega. poredjenja sa savom su za njega na zalost neizbezan deo karijere jer su sve vreme bili konkurenti za istu poziciju jos od '94 na ovamo. iskreno darko mi se uvek dopadao od sava koga su ponekad i previse gurali (pa otud i tolika razlika u broju odigranih utakmica) ali ne moze se osporiti da je i savo opet najcesce zasluzeno bio starter tolike godine. elem, kovacevicu je u poslednje vreme apsolutno zasluzno pripadalo mesto u startnih jedanaest i mislim da je njegov izostanak minus za nas tim. sa druge strane raduje odlican pocetak milosevica u dresu selte i nagovestaj njegovog povratka u formu sa EP 2000 cime bi darkov izostanak bio anuliran. uostalom tu su i mateja i ljuboja pa bice valjda nesto jer i 1:0 je puna kapa pa taman da ga opet ugura onaj mladenovic ili kako se vec zove. ilijev ipak za sada nema mesta ni kao rezerva. pozdrav

Nenad

pre 20 godina

Srasno!
U velikoj pobedi Partizana,kao i utakmicama sa Svedjanima,Ilijev je bio najgori igrac Partizana.Izgybio je sigurno 90% duela,a koji je dao bi dala i moja baba.
Opet pogresna strategija,Partizan je u LS,ajde sad svi igraci u reprezentaciju!
Sve je to zbog toga da bi ih klubovi sto bolje prodali.Nista se ne menja

Milivoje

pre 20 godina

Stvarno mi nije jasno zašto nijedan selektor nije pozvao Krupnikovića.Ko imalo prati bundes ligu zna da je čovjek sigurno mešu desetak najboljih igrača, a za Vukića , Stankovića Duljaja i ostale veznjake je profesor.Kakav je samo gol dao Kanu sa 30 metara.

Vlade Mateus

pre 20 godina

Ne ocekujte da ce Ilijev ako udje imati istu ulogu koju ima trenutno u Partizanu ove sezone, pre ce biti ako udje u igru da ce biti na poziciji levog krila ( kazem ako uopste udje u igru ).Decko je protiv Newcastla odigrao celu utakmicu pod vicokom temperaturom, i jedini je od igraca partizana sam prisao Mateusu i trazio da sutira penal.Ima srce, jos samo da se vrati u staru formu i bice pravi.

Nemanja Krstic

pre 20 godina

Sta ce iliev u reprezentaciji.Taj nemoze macku u dzaku da ubode a ne gol protiv italije.Pozdrav za misu,mikija,deju i ajde da igramo menadzer

Nole Car

pre 20 godina

Meni nije jasno zasto uopste da Iliev igra za reprezentaciju, covek nezna prazan gol da pogodi.Bilo bih stvarno dobro da Petkovic dovede Krupnikovica, covek stvarno igra bolje od svih nasih veznih igraca.

Pozdrav svima sa severa Svabije !!!

stojan

pre 20 godina

Pa dobro ko je selektor te reprezentacije, Mateus ili Petkovic ili je to privatna reprezentacija JSD Partizan kad svaki bezveznjak iz tog kluba moze da igra za reprezentaciju. Sramota, poslije 50 godina mislili smo da je sve proslost, ali sve je ipak po starom.

Simun Peres

pre 20 godina

Iliev je talentovan decko, ima mangupski dribling... Kovacevic moze da da gol ako dobije poneku upotrebljivu loptu a to se u nasem timu nije desilo vec 2-3 godine. Ranije je strategija bila da padaju 17-30 metara od gola pa da onda Mihajlovic prepada golmane iz sl. udarca, onda se on setio da dobije crveni karton na svakoj utakmici da ne bi morao jedini da se trudi, i tako je propao nas fudbal.

Milutin

pre 20 godina

Super sto je Iliev sam prisao Mateusu i trazio da puca penal protiv Njukasla, ali samo steta sto njegov sut sa penala nije bio NI BLIZU gola (jedva je korner pogodio).

Imam i ja srce (a imao sam i temperaturu pre neki dan), jel' mogu i ja u reprezentaciju?

mirkobgd

pre 20 godina

E NEKA JE ZVAO ILIEVA VALA, MOGO I MATEUSA DA ZAMOLI DA UDJE NA 15 MINUTA!!! NIJE MI JASNO KAKO I ZASTO SVI NASI TRENERI ZOVU U REPREZENTACIJU SAMO ONE KOJI SU NA SPISKU KUMOVA I ONE KOJI IM SE KAZE DA TREBA DA SE ZOVU!!! ALO BRE PA BOLJE DA JE DRULOVICA ZVAO NEGO NJEGA, DA IM NIJE BILO DRUGLOVICA IZGUBILI BI OD KOMa EEEEEEJ BREEEE OD KOMa ALOOO!!!! DULJAJ JE OPASNIJI U SPICU OD NJEGA. A VEC JE ZVAO JEDNOG SPICA UMJESTO JEDNOG SREDNJAKA BAS SE PITAM S KOLIKO ON TO SPICEVA PLANIRA DA IGRA PROTIV ITALIJE, MOZDA TO I NIJE LOSE ILIEV I KEZMAN SA STRANE A SAVO UNUTRA, SAMO NE ZNAM KO CE IM LOPTE DOBACIVATI!!!
NEGO NEK IM JE PROSTO, STO LIJEPO NE PRIVATIZUJU REPREZENTACIJU KO ONAJ RUS U ODBOJCI RUSKOJ PA NEK RADE STA OCE DA BAR ZNAMO DA JE NJIHOVO!!!

Misha

pre 20 godina

Evo prave prlike da Ljuboja dobije zasluzenu sansu i pokaze da je kvalitetniji igrac od svih nasih napadaca. A o njegovoj borbenosti i zelji da da sve od sebe ne treba ni trositi reci - videli smo prilikom sanse koju je dobio na kasicicu samo jednom, i za desetak minuta pokazao kako se igra fudbal.

risbo

pre 20 godina

ljudi, teski sam grobar. ali ilijev u reprezentaciju??? pa to je tragedija ne samo za nas fudbal , nego za ceo svet fudbala! decko jednostavno nema pojma. zivim za dan kad ce ga poslati na kaljenje u zvezdu!

Rioda

pre 20 godina

Krstajic-Cirkovic-Duljaj-Kezman-Milosevic- pa sad i Ilijev samo potvrdjuju kvalitet skole FC Partizan. Nema veze da li ce zaigrati a ja se iskreno nadam da nece bar protiv Italijana, vazno je da ce on sledece godine otici u neku Valensiju ili Lokomotivu. Repka mu je potrebna da bi se prodao, a to ce se desiti sto skorije-nadam se jer, on ipak ne spada u sam vrh fudbalera.
Sta bude - bice

Vlade Mateus

pre 20 godina

Moze Milutine, nastavi da treniras, pa kad ulozis pola svog zivota u to, i promasis penal, onda si u reprezentaciji.Nista lakse.

igo

pre 20 godina

Ima Petko shmek!
bash je mudro uradio. Ika je fenomen driblinga, po meni najveci majstor fudbala kod nas.Treba mu pruziti shansu.
Bravo za Petka, tako se gradi reprezentacija.

fobija

pre 20 godina

neverovatna je fobija zvezdasa zvana Partizan. Ko god da pozvan ne valja, ne zna da sutne loptu,bezveznjakovic....Koje su samo to bolesne strasti. kad se iz njihovog tima ne moze naci igrac repr. kvaliteta oni prizivaju Krupnikovice, Ognjenovice, Petkovice...prosto je neverovatna kolicina te surevnjivosti.
Drage nam komsije, otvorite oci i vidite Evropu, nije daleko, eto vm je stigla u komsiluk. Bolno je to za vas, ali ucenje od drugih je mnogo jeftinije od pacanja sopstvene cene. Vi takvu vrstu cene vecplacate godinama.
Po meni, Malbasa je jos morao biti pozvan, ali... oprastamo Petkovicu, jer covek, boze moj, ima svoju ideju.To treba postovati.
Srecno plavi, Ika da da pobedonosni!

Goran

pre 20 godina

Sledece radno mesto Lotara Mateusa mora da bude selektor nase reprezentacije.
Pa covek je od Nenada Djordjevica za par meseci od igraca Obilica napravio momka koji igra kao da je profesionalac u italiji vec 5 godina. On od Ilieva ne moze da napravi Ronalda, ali je primetna ozbiljnost, pristup igri kakav se nije video na ovim prostorima.
Kog bre mi to strucnjaka imamo? Kod nas promena selektora znaci mala promena sastava tima. Vec 10 godina nije primetna promena u sistemu igre. Dajte strucnjaci nesto novo, neku svoju viziju, svoj sistem igre koji gajite i u koji verujete pa makar on bio i los. Ovu reprezentaciju ovako i ja mogu da vodim.
U jedno samo budite uvereni svi igraci Partizana koji budu igrali pokazace najbolji odnos prema dresu koji nose od svih pozvanih fudbalera jer im je lotar usadio taj novi pristup svakoj utakmici. Oni sad drugacije ne znaju da igraju.
Prema tome LOTARA ZA SELEKTORA!!!

jeremija

pre 20 godina

mudrasi, Iliev je nase najbolje levo krilo. Napadac. Ostali koje ste nabrojali su pre svega veznjaci. Ovde se radi o zameni napadac-napadac.