Košarka 75

Nedelja, 11.09.2016.

08:55

Teletović napao Musu, Tuzla izviždala NBA zvezdu

Košarkaši BiH ostali su na minimalnim šansama za plasman na Evrobasket, ali su one uništene sukobima u ekipi.

Teletoviæ napao Musu, Tuzla izviždala NBA zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

citaj

pre 7 godina

Od svega mi je najzanimljivije da je ladno Velika Britanija ispred Bosne. Pojma nisam imao ni da oni igraju kvalifikacije, a kamoli da deru Bosance kao Musa jarca
(Aki, 11. septembar 2016 15:13)

Kakvi britanci??? Bosna je u grupi sa Rusijom i Svedskom.

leone sergio

pre 7 godina

Mirza je gospodin covek i veliki igrac, a anonimusi upravo preko takvih hoce da skrenu paznju na sebe. Podrska Teletovicu iz Novog Sada...

papi

pre 7 godina

čudno mi je što publika podržava prgavog klinca a ne dokazanog igrača. na snimku se lepo vidi da ga nije udario, a musa je odreagovao teatralno što je verovatno izazvalo mirzine psovke.

clutch time

pre 7 godina

Dzaba im i da imaju 12 Teletovica kad im je trener Mulaomerovic, covek ne ume da nacrta akciju, to sam jos video i kod Radonjica s tim sto on ipak ima neko znanje. Bolje bi im bilo da su za te pare uplatili par seansi kod nekog naseg trenera, i to cisto onako da im se povremeno javi preko Skajpa, podeli par saveta, mislim da bi veci uspeh imali..

musa je musav

pre 7 godina

Sve komentari strucnjaka na osnovu imena Teletovica, niko nije gledao utakmicu da vidi kako se zvijezda ispucava sa 10 metara, ne igra odbranu, igra 40 minuta, odbija izmjenu...Hvala za sve, ali niko nije veci od reprezentacije.
(Tz, 11. septembar 2016 11:04)

U dve recenice si pokazao da o kosarci znas samo da je cilj igre ubaciti loptu u kos.

Aki

pre 7 godina

Od svega mi je najzanimljivije da je ladno Velika Britanija ispred Bosne. Pojma nisam imao ni da oni igraju kvalifikacije, a kamoli da deru Bosance kao Musa jarca

NemanjaVac8

pre 7 godina

7 ekipa u grupi, odigrane tek 3 utakmice, ne razumem racunicu da je vec odluceno bilo sta u toj grupi, pa i Nemci sa 1-1 koji su poslednji po ovoj tabeli mogu da budu prvi ako udju u seriju pobeda, jos nista nije ni blizu reseno.
(Voodoo, 11. septembar 2016 12:46)
...
Nemaš pojma a deliš lekcije. Prvo kojih 7 ekipa? Probaj da nabrojiš tih 7 ekipa sa kojima je Bosna u grupi. Nisi ti to nešto dobro razumeo. Počni odatle za početak, pa se onda malo raspitaj o samim kvalifikacijama. Bosna ima minimalne šanse, lepo ti piše u naslovu, a pored ovih stvari koje sam gore naveo da bi ti to bilo jasno potrebno je da malo pratiš košarku. Čuda nad čudima treba da se dogode pa da Bosna prođe dalje.

СрбинсонКрусо

pre 7 godina

(Divos, 11. septembar 2016 11:52)
Господине свака част за коментар, надимак Вам одговара у потпуности.

Ivan Grozni

pre 7 godina

A što bi nas trebalo da zanima šta rade Musa i Mirza? Mi smo olimpijski i svetski vicešampioni.
Najljubaznije vas molim da mi objavite komentar.

Grga

pre 7 godina

Evo informacije za one koji ne prate košarku i čude se kako to da se BiH već oprostila od učešća na Evrobasketu posle samo 3 kola. U kvalifikacijama postoji više grupa sa po 4 reprezentacije, dok se BiH nalazi u jedinoj grupi sa 3. I to su pored njih jos Rusija i Svedska. Mislim da je jasno posle dva poraza od Rusije zašto ih neće biti na šampionatu Evrope.

Komša

pre 7 godina

@zvrk
Kakva crna "osveta" Mozgova - jedva se očešao o malog.Situacija kojih imaš koliko hoćeš na košarkaškim utakmicama - sitno čačkanje posle nekog konflikta.
Trener je posle prvog incidenta morao malug na hladjenje baš da ,zbog vruće glave ne uleti u mašinu (ili tajm da zove).
Kad protivnički igrači vide da neko popušta sa živcima obično kreće čačkanje dok ga potpuno ne izbace iz ritma.To se dešavalo mnogo idkusnijim košarkašima od malog (S.Pavlović je skoro na svakom derbiju tako prošao).
Trener kriv.

Nikola M.

pre 7 godina

Kao neko ko je neutralan, a koji je gledao utakmicu tvrdim da je Teletović 100% u pravu. Poneo se liderski, kapitenski i mentorski. Mali Musa to nije shvatio. Jeste potrošio mnogo lopti, ali je to propust trenera. Taj "neviđeni talenat" Musa uopšte ne igra odbranu. Rusi su prolazili kroz njega kao kroz sir i slažem se jednim čitaocem, da je Mirza jedini igrač sa ovih prostora kojeg bi poželeo u našoj rep.

Bocko

pre 7 godina

Zanimljiv transparent u hali-30 godina,a ja 86-87 sluzio JNA u Tuzli i cesto bio u mejdanu i tusnju.Pozdrav svim dobrim ljudima iz Tuzle koji su valjda jos tamo.

Voodoo

pre 7 godina

7 ekipa u grupi, odigrane tek 3 utakmice, ne razumem racunicu da je vec odluceno bilo sta u toj grupi, pa i Nemci sa 1-1 koji su poslednji po ovoj tabeli mogu da budu prvi ako udju u seriju pobeda, jos nista nije ni blizu reseno.

Mito

pre 7 godina

Koliko sam shvatio iz novina, Teletović je Musu sprečio da izazove veći incident, a navijači su stali na stranu Muse. Pitam se ko je tu normalan? Moj odgovor je Teletoviću svaka čast, pa i ako sam ja jedini. Teletović je nada za sport, a ne politiku. Molim vas da objavite da bi taj momak dobio barem nečiju podršku. S poštovanjem.

Tz

pre 7 godina

Sve komentari strucnjaka na osnovu imena Teletovica, niko nije gledao utakmicu da vidi kako se zvijezda ispucava sa 10 metara, ne igra odbranu, igra 40 minuta, odbija izmjenu...Hvala za sve, ali niko nije veci od reprezentacije.

s

pre 7 godina

Mirza je gospodin za ovog Musu,poludeo je jer mali umesto kosarke pokusava na glumu i svadju da izdejstvuje prekid utakmice,niste vi u BiH zasluzili Mirzu!

igor_brcko

pre 7 godina

@bhfanaticos ,na sta da budemo ljubomorni? Na vase kadetsko zlato dok smo mi svjetski i olimpijski vicesampioni,a sljedece godine vjerovatno i evropski sampioni

Divos

pre 7 godina

На жалост више се пише о немилим сценама него о самом спортсом догађају.

А овде је важније шта је претходило мучним сценама. Беше то стресан меч, играче су понеле емоције, страсти, адреналин.
БиХ је имала Русију, била је у опасном ритму, но Руси су некако "преживели" 2/4, касније следи по БиХ трауматичан преокрет.
И нерви су попустили. У једном моменту је мали Муса ушао у сукоб са корпулентним Мозговим. Селектор га је по мени требао тада заменити, да се смире страсти. да се главе охладе, но није.
У следећем нападу Карашев га је закачио (можда и намерно) по лакту, и имамо пренемагање и превише театралности премладог Мусе којег су потпуно понеле емоције.
Мирза му је пришао (види се на видео запису), можда да га смири, можда му је рекао "мали, јеси добро", можда га је прекорио због непотребног пренемагања, вишка театралности, изгледа да му је Муса одговорио или реаговао како Мирзи није било по вољи, и овај је полудио.
Публика до тада добра, је побеснела, морала је и наћи кривца на којем ће искалити фрустрације, пронашли су га у Мирзи, крећу псовке, а бројни гледаоци су показали и "раскош" свог поганог језика.
И мучне сцене које су ипак последица стресног меча, такве ствари се дешавају на кошаркашким мечевима, није ни први ни задњи пута.

И светина која се са ријалити садржаје прешалтала на ову спортску вест, дошла је на своје. А и ове мучне и немиле сцене су итекако по укусу данашњих медија. На жалост.

Gogson

pre 7 godina

klasična jalijaška priča.
raja skandira napaljenom jalijašu
i zviždi NBA zvijezdi:-)
sindrom zatucane i primitivne sredine...
a onda se čude što svi koji vrijede bježe glavom bez obzira iz te čaršijske priče...

tomy

pre 7 godina

A ko je to NBA zvezda? Teletovic? Vi stvarno niste normalni... (Cedomir, 11. septembar 2016 10:45)
Teletovic bi da je Srbin sigurno bio u reprenzetaciji Srbije pa ti vidi dali je zvezda ili nije.

Miki

pre 7 godina

Jos ste ljubomorni na nas?
(bhfanaticos, 11. septembar 2016 10:42) Jesmo jarane, ljubomorni smo na vas, "gradsku raju". Posebno smo ljubomorni na vaše vrhunske uspjehe generalno u sportu a posebno u košarci.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Mali nije ništa folirao nego ga je Rus bez razloga udario, valjda da osveti Mozgova koji je psovao malom mater(vidjelo se). Taj udarac je bio za nesportski faul, a Musa je ostao na zemlji nakon tog udarca. Nakon toga Mirza nasrće na malog i psuje mu mater što se jasno vidi na snimku.
[link]
(zvrk, 11. septembar 2016 09:56)

Mali on, a mali i ti. U ocima, a i u glavi.

goran

pre 7 godina

Ne navijam za BiH ali sva podrška Mirzi! Samo je trebao ovoga malog u svlačionici da nauči sportskom ponašanju i respektu! Da gledaoci izvižde Mirzu koji je toliko uradio za njihovu košarku to nema vete sa mozgom!

Da

pre 7 godina

Malo prije ovoga, trener BIH morao zvati tajmaut jer se doticna zvezda ponasala kao da je na revijalnoj NBA utakmici, sto i potvrdjuje statistika da je za 23 poena uzeo 21 sut, od toga 16 trojki. I to se ispucavao i u zavrsnici, pa mu je trener j*bao boga bukvalno na tajmautu. A o tomr ko je upravu ovdje govori i strana na koju je publika stala, i ako je Mirza upravo iz Tuzle poceo karijeru. To sto neko ima 17 godina ne znaci da je odma nafurani balavac, prije da je to Teletovic kojem ovo nije prvi put da radi ovakve stvari, pogotovo nosalantno ponasanje gdje uzima suteve sa 10 metara preko ruke i ako 2 igraca sama stoje. Pratite malo vise njihove utakmice i vidjecete. I Musa ako misli postati nesto nek skupi ta m*da.

Neko iz Banata

pre 7 godina

Teletovic(uz Vucevica jedini igrac kojeg bi zeleo voleo da igra za Srbiju) je kosarkaski Bejl,covek jednostavno nema sa kim da igra,Nurkic je klasa u odbrani,a u napadu nista posebno.Bosanci se istripovali da sila sa ovim klincima sto su uzeli EP na celu sa Musom.HAHAHAAHAHaahaha

navijač

pre 7 godina

Da je Musa imao 16 šuteva za 3 poena garantiram da bi imao bolji skor od Mirze. Mirza se nije lijepo ponašao prema Musi. Umjesto da mu je prišao dok je ovaj ležao na parketu i pomogao mu, on je čekao da nasrne na dijete od 17 godina pred 5000 gledatelja. Je li to potez kapitena?A o šutevima u trku sa 9 metara i nonšalantnoj igri ne bih pričao.

Danijel

pre 7 godina

Gledao sam zadnju cetvrtinu, Teletovic je u pravu 100%. Musa se ponsao krajnje iritantno, glumio mangupa na terenu, mene je iznervirao za 2 min. svojim ponasanjem. Neka ga je Teletovic napusio, tako mu i treba. Umislio mali da Jordan.

zvrk

pre 7 godina

Mali nije ništa folirao nego ga je Rus bez razloga udario, valjda da osveti Mozgova koji je psovao malom mater(vidjelo se). Taj udarac je bio za nesportski faul, a Musa je ostao na zemlji nakon tog udarca. Nakon toga Mirza nasrće na malog i psuje mu mater što se jasno vidi na snimku.
https://m.youtube.com/watch?v=mWcRWzwRLs8&ebc=ANyPxKpyOGKjrIWk-X37BEWlDTGnQrgko_Tk6sKtZ9dR951eXmtNPz5c_WBJ-ECoq87PJlW2CprX3IwHhWUA_WeKI5gCxmMJUg

marko

pre 7 godina

Musa je bas poleto, stoji da je talntovan ali nacin na koji se ponasao prema svojim saigracima u mladoj reprezemtaciji je bio blago katastrofalan (jako umišljen igrač). Takodje ovo simuliranje je bas sramotno, mislim covek ga blago zakačio a on kao da ga je voz pregazio.I to što je talenat ništa ne znači, ne mora da znači da će postati igrač samo se setimo Miličića. Ima tu mnogo toga u glavi, a ne samo u fizičkim predispozicijama.

drago

pre 7 godina

I onda Bosanci kazu trebao bi Bigdanovic igrati za svoju domovinu. Prvo, domovina mu je Hrvatska, drugo, nije budala da igra za BIH, to je cirkus zivi.

ded

pre 7 godina

Mali je mnogo poleteo. Prvo se bez razloga pokačio sa ruskim centrom. Onda je nesportski simulirao povredu, pa se onda ponovo zaletao na ruske igrače. Na kraju je još i izvredjao kapitena koji je mnogo stariji od njega i igračka i ljudska veličina. I onda je Mirza kriv. Jedino u čemu je pogrešio što ga nije u svlačionici nalupao a ne na terenu pred publikom. Zamislite da neki sedamnaestogodišnjak kapitena Bodirogu ili Saleta Djordjevića iznapušava. Kako bi se taj proveo?

KarBan

pre 7 godina

gledao snimak situacije... mali musa se prvo nesto svadja sa mozgovim, pa onda simulira neku povredu, bikov ili neko drugi ga samo ocesao laktom... mislim da je teletovicu prekipelo to mangupisanje, a jos iz pelena nije izasao

realno

pre 7 godina

Mirza je rukom odgurnuo Musu(17) u predjelu vrata, mali je normalno reagirao. Nakon toga je Mirza krenuo sa psovanjem majke. Pogledajte snimak pa pričajte.
http://tuzlanski.ba/sport/kosarka/pogldajte-konflikt-teletovica-i-muse-tokom-utakmice-protiv-rusije-video/

vu

pre 7 godina

Dzanan je jos uvek klinac koji ne ume da se ponasa za vreme utakmice,na EP za u16 on je bio alfa i omega (kao Mirza u A timu) i s obzirom da je tu bilo par zaista slabih kosarkasa Musa je cesto prozivao saigrace nakon nekog promasaja/greške pa i dosta "sočnije" a sad kad mu to kaze Teletovic kome Musa jos uvek nije ni to kolena onda nastaje haos.Na sve to publika staje na stranu klinca i prozivaju Mirzu koji se svaki put odaziva reprezentaciji iako ima kao Bobi situaciju (potpisao 30 miliona sa Baksima).Takodje Mirza je platio ceo put i smestaj Musi i ekipi (u16) za EP (2015) i SP (2016) jer savez nije imao ali publika nista ne ceni..BIH boljeg kosarkasa nece skoro imati,Mirzine trojke sa parkinga i pobeda nad Litvanijom se nece ponoviti jer ce se Mirza logicno povuci posle onih prozivki nezahvalnij ljudi (vrv i Nurkic sa njim,njegov otac branio Mirzu od prozivki navijaca) a onda nek ih dogodine Musa predvodi protiv Lihtenstajna,Estonije,Svedske jer za bolje nece biti..

vu

pre 7 godina

Dzanan je jos uvek klinac koji ne ume da se ponasa za vreme utakmice,na EP za u16 on je bio alfa i omega (kao Mirza u A timu) i s obzirom da je tu bilo par zaista slabih kosarkasa Musa je cesto prozivao saigrace nakon nekog promasaja/greške pa i dosta "sočnije" a sad kad mu to kaze Teletovic kome Musa jos uvek nije ni to kolena onda nastaje haos.Na sve to publika staje na stranu klinca i prozivaju Mirzu koji se svaki put odaziva reprezentaciji iako ima kao Bobi situaciju (potpisao 30 miliona sa Baksima).Takodje Mirza je platio ceo put i smestaj Musi i ekipi (u16) za EP (2015) i SP (2016) jer savez nije imao ali publika nista ne ceni..BIH boljeg kosarkasa nece skoro imati,Mirzine trojke sa parkinga i pobeda nad Litvanijom se nece ponoviti jer ce se Mirza logicno povuci posle onih prozivki nezahvalnij ljudi (vrv i Nurkic sa njim,njegov otac branio Mirzu od prozivki navijaca) a onda nek ih dogodine Musa predvodi protiv Lihtenstajna,Estonije,Svedske jer za bolje nece biti..

ded

pre 7 godina

Mali je mnogo poleteo. Prvo se bez razloga pokačio sa ruskim centrom. Onda je nesportski simulirao povredu, pa se onda ponovo zaletao na ruske igrače. Na kraju je još i izvredjao kapitena koji je mnogo stariji od njega i igračka i ljudska veličina. I onda je Mirza kriv. Jedino u čemu je pogrešio što ga nije u svlačionici nalupao a ne na terenu pred publikom. Zamislite da neki sedamnaestogodišnjak kapitena Bodirogu ili Saleta Djordjevića iznapušava. Kako bi se taj proveo?

KarBan

pre 7 godina

gledao snimak situacije... mali musa se prvo nesto svadja sa mozgovim, pa onda simulira neku povredu, bikov ili neko drugi ga samo ocesao laktom... mislim da je teletovicu prekipelo to mangupisanje, a jos iz pelena nije izasao

Gogson

pre 7 godina

klasična jalijaška priča.
raja skandira napaljenom jalijašu
i zviždi NBA zvijezdi:-)
sindrom zatucane i primitivne sredine...
a onda se čude što svi koji vrijede bježe glavom bez obzira iz te čaršijske priče...

Mito

pre 7 godina

Koliko sam shvatio iz novina, Teletović je Musu sprečio da izazove veći incident, a navijači su stali na stranu Muse. Pitam se ko je tu normalan? Moj odgovor je Teletoviću svaka čast, pa i ako sam ja jedini. Teletović je nada za sport, a ne politiku. Molim vas da objavite da bi taj momak dobio barem nečiju podršku. S poštovanjem.

drago

pre 7 godina

I onda Bosanci kazu trebao bi Bigdanovic igrati za svoju domovinu. Prvo, domovina mu je Hrvatska, drugo, nije budala da igra za BIH, to je cirkus zivi.

Danijel

pre 7 godina

Gledao sam zadnju cetvrtinu, Teletovic je u pravu 100%. Musa se ponsao krajnje iritantno, glumio mangupa na terenu, mene je iznervirao za 2 min. svojim ponasanjem. Neka ga je Teletovic napusio, tako mu i treba. Umislio mali da Jordan.

tomy

pre 7 godina

A ko je to NBA zvezda? Teletovic? Vi stvarno niste normalni... (Cedomir, 11. septembar 2016 10:45)
Teletovic bi da je Srbin sigurno bio u reprenzetaciji Srbije pa ti vidi dali je zvezda ili nije.

marko

pre 7 godina

Musa je bas poleto, stoji da je talntovan ali nacin na koji se ponasao prema svojim saigracima u mladoj reprezemtaciji je bio blago katastrofalan (jako umišljen igrač). Takodje ovo simuliranje je bas sramotno, mislim covek ga blago zakačio a on kao da ga je voz pregazio.I to što je talenat ništa ne znači, ne mora da znači da će postati igrač samo se setimo Miličića. Ima tu mnogo toga u glavi, a ne samo u fizičkim predispozicijama.

Divos

pre 7 godina

На жалост више се пише о немилим сценама него о самом спортсом догађају.

А овде је важније шта је претходило мучним сценама. Беше то стресан меч, играче су понеле емоције, страсти, адреналин.
БиХ је имала Русију, била је у опасном ритму, но Руси су некако "преживели" 2/4, касније следи по БиХ трауматичан преокрет.
И нерви су попустили. У једном моменту је мали Муса ушао у сукоб са корпулентним Мозговим. Селектор га је по мени требао тада заменити, да се смире страсти. да се главе охладе, но није.
У следећем нападу Карашев га је закачио (можда и намерно) по лакту, и имамо пренемагање и превише театралности премладог Мусе којег су потпуно понеле емоције.
Мирза му је пришао (види се на видео запису), можда да га смири, можда му је рекао "мали, јеси добро", можда га је прекорио због непотребног пренемагања, вишка театралности, изгледа да му је Муса одговорио или реаговао како Мирзи није било по вољи, и овај је полудио.
Публика до тада добра, је побеснела, морала је и наћи кривца на којем ће искалити фрустрације, пронашли су га у Мирзи, крећу псовке, а бројни гледаоци су показали и "раскош" свог поганог језика.
И мучне сцене које су ипак последица стресног меча, такве ствари се дешавају на кошаркашким мечевима, није ни први ни задњи пута.

И светина која се са ријалити садржаје прешалтала на ову спортску вест, дошла је на своје. А и ове мучне и немиле сцене су итекако по укусу данашњих медија. На жалост.

goran

pre 7 godina

Ne navijam za BiH ali sva podrška Mirzi! Samo je trebao ovoga malog u svlačionici da nauči sportskom ponašanju i respektu! Da gledaoci izvižde Mirzu koji je toliko uradio za njihovu košarku to nema vete sa mozgom!

Neko iz Banata

pre 7 godina

Teletovic(uz Vucevica jedini igrac kojeg bi zeleo voleo da igra za Srbiju) je kosarkaski Bejl,covek jednostavno nema sa kim da igra,Nurkic je klasa u odbrani,a u napadu nista posebno.Bosanci se istripovali da sila sa ovim klincima sto su uzeli EP na celu sa Musom.HAHAHAAHAHaahaha

s

pre 7 godina

Mirza je gospodin za ovog Musu,poludeo je jer mali umesto kosarke pokusava na glumu i svadju da izdejstvuje prekid utakmice,niste vi u BiH zasluzili Mirzu!

Miki

pre 7 godina

Jos ste ljubomorni na nas?
(bhfanaticos, 11. septembar 2016 10:42) Jesmo jarane, ljubomorni smo na vas, "gradsku raju". Posebno smo ljubomorni na vaše vrhunske uspjehe generalno u sportu a posebno u košarci.

igor_brcko

pre 7 godina

@bhfanaticos ,na sta da budemo ljubomorni? Na vase kadetsko zlato dok smo mi svjetski i olimpijski vicesampioni,a sljedece godine vjerovatno i evropski sampioni

Nikola M.

pre 7 godina

Kao neko ko je neutralan, a koji je gledao utakmicu tvrdim da je Teletović 100% u pravu. Poneo se liderski, kapitenski i mentorski. Mali Musa to nije shvatio. Jeste potrošio mnogo lopti, ali je to propust trenera. Taj "neviđeni talenat" Musa uopšte ne igra odbranu. Rusi su prolazili kroz njega kao kroz sir i slažem se jednim čitaocem, da je Mirza jedini igrač sa ovih prostora kojeg bi poželeo u našoj rep.

Komša

pre 7 godina

@zvrk
Kakva crna "osveta" Mozgova - jedva se očešao o malog.Situacija kojih imaš koliko hoćeš na košarkaškim utakmicama - sitno čačkanje posle nekog konflikta.
Trener je posle prvog incidenta morao malug na hladjenje baš da ,zbog vruće glave ne uleti u mašinu (ili tajm da zove).
Kad protivnički igrači vide da neko popušta sa živcima obično kreće čačkanje dok ga potpuno ne izbace iz ritma.To se dešavalo mnogo idkusnijim košarkašima od malog (S.Pavlović je skoro na svakom derbiju tako prošao).
Trener kriv.

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Mali nije ništa folirao nego ga je Rus bez razloga udario, valjda da osveti Mozgova koji je psovao malom mater(vidjelo se). Taj udarac je bio za nesportski faul, a Musa je ostao na zemlji nakon tog udarca. Nakon toga Mirza nasrće na malog i psuje mu mater što se jasno vidi na snimku.
[link]
(zvrk, 11. septembar 2016 09:56)

Mali on, a mali i ti. U ocima, a i u glavi.

Bocko

pre 7 godina

Zanimljiv transparent u hali-30 godina,a ja 86-87 sluzio JNA u Tuzli i cesto bio u mejdanu i tusnju.Pozdrav svim dobrim ljudima iz Tuzle koji su valjda jos tamo.

clutch time

pre 7 godina

Dzaba im i da imaju 12 Teletovica kad im je trener Mulaomerovic, covek ne ume da nacrta akciju, to sam jos video i kod Radonjica s tim sto on ipak ima neko znanje. Bolje bi im bilo da su za te pare uplatili par seansi kod nekog naseg trenera, i to cisto onako da im se povremeno javi preko Skajpa, podeli par saveta, mislim da bi veci uspeh imali..

papi

pre 7 godina

čudno mi je što publika podržava prgavog klinca a ne dokazanog igrača. na snimku se lepo vidi da ga nije udario, a musa je odreagovao teatralno što je verovatno izazvalo mirzine psovke.

leone sergio

pre 7 godina

Mirza je gospodin covek i veliki igrac, a anonimusi upravo preko takvih hoce da skrenu paznju na sebe. Podrska Teletovicu iz Novog Sada...

Da

pre 7 godina

Malo prije ovoga, trener BIH morao zvati tajmaut jer se doticna zvezda ponasala kao da je na revijalnoj NBA utakmici, sto i potvrdjuje statistika da je za 23 poena uzeo 21 sut, od toga 16 trojki. I to se ispucavao i u zavrsnici, pa mu je trener j*bao boga bukvalno na tajmautu. A o tomr ko je upravu ovdje govori i strana na koju je publika stala, i ako je Mirza upravo iz Tuzle poceo karijeru. To sto neko ima 17 godina ne znaci da je odma nafurani balavac, prije da je to Teletovic kojem ovo nije prvi put da radi ovakve stvari, pogotovo nosalantno ponasanje gdje uzima suteve sa 10 metara preko ruke i ako 2 igraca sama stoje. Pratite malo vise njihove utakmice i vidjecete. I Musa ako misli postati nesto nek skupi ta m*da.

Ivan Grozni

pre 7 godina

A što bi nas trebalo da zanima šta rade Musa i Mirza? Mi smo olimpijski i svetski vicešampioni.
Najljubaznije vas molim da mi objavite komentar.

Grga

pre 7 godina

Evo informacije za one koji ne prate košarku i čude se kako to da se BiH već oprostila od učešća na Evrobasketu posle samo 3 kola. U kvalifikacijama postoji više grupa sa po 4 reprezentacije, dok se BiH nalazi u jedinoj grupi sa 3. I to su pored njih jos Rusija i Svedska. Mislim da je jasno posle dva poraza od Rusije zašto ih neće biti na šampionatu Evrope.

Aki

pre 7 godina

Od svega mi je najzanimljivije da je ladno Velika Britanija ispred Bosne. Pojma nisam imao ni da oni igraju kvalifikacije, a kamoli da deru Bosance kao Musa jarca

navijač

pre 7 godina

Da je Musa imao 16 šuteva za 3 poena garantiram da bi imao bolji skor od Mirze. Mirza se nije lijepo ponašao prema Musi. Umjesto da mu je prišao dok je ovaj ležao na parketu i pomogao mu, on je čekao da nasrne na dijete od 17 godina pred 5000 gledatelja. Je li to potez kapitena?A o šutevima u trku sa 9 metara i nonšalantnoj igri ne bih pričao.

NemanjaVac8

pre 7 godina

7 ekipa u grupi, odigrane tek 3 utakmice, ne razumem racunicu da je vec odluceno bilo sta u toj grupi, pa i Nemci sa 1-1 koji su poslednji po ovoj tabeli mogu da budu prvi ako udju u seriju pobeda, jos nista nije ni blizu reseno.
(Voodoo, 11. septembar 2016 12:46)
...
Nemaš pojma a deliš lekcije. Prvo kojih 7 ekipa? Probaj da nabrojiš tih 7 ekipa sa kojima je Bosna u grupi. Nisi ti to nešto dobro razumeo. Počni odatle za početak, pa se onda malo raspitaj o samim kvalifikacijama. Bosna ima minimalne šanse, lepo ti piše u naslovu, a pored ovih stvari koje sam gore naveo da bi ti to bilo jasno potrebno je da malo pratiš košarku. Čuda nad čudima treba da se dogode pa da Bosna prođe dalje.

Tz

pre 7 godina

Sve komentari strucnjaka na osnovu imena Teletovica, niko nije gledao utakmicu da vidi kako se zvijezda ispucava sa 10 metara, ne igra odbranu, igra 40 minuta, odbija izmjenu...Hvala za sve, ali niko nije veci od reprezentacije.

musa je musav

pre 7 godina

Sve komentari strucnjaka na osnovu imena Teletovica, niko nije gledao utakmicu da vidi kako se zvijezda ispucava sa 10 metara, ne igra odbranu, igra 40 minuta, odbija izmjenu...Hvala za sve, ali niko nije veci od reprezentacije.
(Tz, 11. septembar 2016 11:04)

U dve recenice si pokazao da o kosarci znas samo da je cilj igre ubaciti loptu u kos.

СрбинсонКрусо

pre 7 godina

(Divos, 11. septembar 2016 11:52)
Господине свака част за коментар, надимак Вам одговара у потпуности.

citaj

pre 7 godina

Od svega mi je najzanimljivije da je ladno Velika Britanija ispred Bosne. Pojma nisam imao ni da oni igraju kvalifikacije, a kamoli da deru Bosance kao Musa jarca
(Aki, 11. septembar 2016 15:13)

Kakvi britanci??? Bosna je u grupi sa Rusijom i Svedskom.

zvrk

pre 7 godina

Mali nije ništa folirao nego ga je Rus bez razloga udario, valjda da osveti Mozgova koji je psovao malom mater(vidjelo se). Taj udarac je bio za nesportski faul, a Musa je ostao na zemlji nakon tog udarca. Nakon toga Mirza nasrće na malog i psuje mu mater što se jasno vidi na snimku.
https://m.youtube.com/watch?v=mWcRWzwRLs8&ebc=ANyPxKpyOGKjrIWk-X37BEWlDTGnQrgko_Tk6sKtZ9dR951eXmtNPz5c_WBJ-ECoq87PJlW2CprX3IwHhWUA_WeKI5gCxmMJUg

realno

pre 7 godina

Mirza je rukom odgurnuo Musu(17) u predjelu vrata, mali je normalno reagirao. Nakon toga je Mirza krenuo sa psovanjem majke. Pogledajte snimak pa pričajte.
http://tuzlanski.ba/sport/kosarka/pogldajte-konflikt-teletovica-i-muse-tokom-utakmice-protiv-rusije-video/

Voodoo

pre 7 godina

7 ekipa u grupi, odigrane tek 3 utakmice, ne razumem racunicu da je vec odluceno bilo sta u toj grupi, pa i Nemci sa 1-1 koji su poslednji po ovoj tabeli mogu da budu prvi ako udju u seriju pobeda, jos nista nije ni blizu reseno.

zvrk

pre 7 godina

Mali nije ništa folirao nego ga je Rus bez razloga udario, valjda da osveti Mozgova koji je psovao malom mater(vidjelo se). Taj udarac je bio za nesportski faul, a Musa je ostao na zemlji nakon tog udarca. Nakon toga Mirza nasrće na malog i psuje mu mater što se jasno vidi na snimku.
https://m.youtube.com/watch?v=mWcRWzwRLs8&ebc=ANyPxKpyOGKjrIWk-X37BEWlDTGnQrgko_Tk6sKtZ9dR951eXmtNPz5c_WBJ-ECoq87PJlW2CprX3IwHhWUA_WeKI5gCxmMJUg

realno

pre 7 godina

Mirza je rukom odgurnuo Musu(17) u predjelu vrata, mali je normalno reagirao. Nakon toga je Mirza krenuo sa psovanjem majke. Pogledajte snimak pa pričajte.
http://tuzlanski.ba/sport/kosarka/pogldajte-konflikt-teletovica-i-muse-tokom-utakmice-protiv-rusije-video/

drago

pre 7 godina

I onda Bosanci kazu trebao bi Bigdanovic igrati za svoju domovinu. Prvo, domovina mu je Hrvatska, drugo, nije budala da igra za BIH, to je cirkus zivi.

Voodoo

pre 7 godina

7 ekipa u grupi, odigrane tek 3 utakmice, ne razumem racunicu da je vec odluceno bilo sta u toj grupi, pa i Nemci sa 1-1 koji su poslednji po ovoj tabeli mogu da budu prvi ako udju u seriju pobeda, jos nista nije ni blizu reseno.

navijač

pre 7 godina

Da je Musa imao 16 šuteva za 3 poena garantiram da bi imao bolji skor od Mirze. Mirza se nije lijepo ponašao prema Musi. Umjesto da mu je prišao dok je ovaj ležao na parketu i pomogao mu, on je čekao da nasrne na dijete od 17 godina pred 5000 gledatelja. Je li to potez kapitena?A o šutevima u trku sa 9 metara i nonšalantnoj igri ne bih pričao.

Da

pre 7 godina

Malo prije ovoga, trener BIH morao zvati tajmaut jer se doticna zvezda ponasala kao da je na revijalnoj NBA utakmici, sto i potvrdjuje statistika da je za 23 poena uzeo 21 sut, od toga 16 trojki. I to se ispucavao i u zavrsnici, pa mu je trener j*bao boga bukvalno na tajmautu. A o tomr ko je upravu ovdje govori i strana na koju je publika stala, i ako je Mirza upravo iz Tuzle poceo karijeru. To sto neko ima 17 godina ne znaci da je odma nafurani balavac, prije da je to Teletovic kojem ovo nije prvi put da radi ovakve stvari, pogotovo nosalantno ponasanje gdje uzima suteve sa 10 metara preko ruke i ako 2 igraca sama stoje. Pratite malo vise njihove utakmice i vidjecete. I Musa ako misli postati nesto nek skupi ta m*da.

Ivan Grozni

pre 7 godina

A što bi nas trebalo da zanima šta rade Musa i Mirza? Mi smo olimpijski i svetski vicešampioni.
Najljubaznije vas molim da mi objavite komentar.

Tz

pre 7 godina

Sve komentari strucnjaka na osnovu imena Teletovica, niko nije gledao utakmicu da vidi kako se zvijezda ispucava sa 10 metara, ne igra odbranu, igra 40 minuta, odbija izmjenu...Hvala za sve, ali niko nije veci od reprezentacije.

Aki

pre 7 godina

Od svega mi je najzanimljivije da je ladno Velika Britanija ispred Bosne. Pojma nisam imao ni da oni igraju kvalifikacije, a kamoli da deru Bosance kao Musa jarca

musa je musav

pre 7 godina

Sve komentari strucnjaka na osnovu imena Teletovica, niko nije gledao utakmicu da vidi kako se zvijezda ispucava sa 10 metara, ne igra odbranu, igra 40 minuta, odbija izmjenu...Hvala za sve, ali niko nije veci od reprezentacije.
(Tz, 11. septembar 2016 11:04)

U dve recenice si pokazao da o kosarci znas samo da je cilj igre ubaciti loptu u kos.

vu

pre 7 godina

Dzanan je jos uvek klinac koji ne ume da se ponasa za vreme utakmice,na EP za u16 on je bio alfa i omega (kao Mirza u A timu) i s obzirom da je tu bilo par zaista slabih kosarkasa Musa je cesto prozivao saigrace nakon nekog promasaja/greške pa i dosta "sočnije" a sad kad mu to kaze Teletovic kome Musa jos uvek nije ni to kolena onda nastaje haos.Na sve to publika staje na stranu klinca i prozivaju Mirzu koji se svaki put odaziva reprezentaciji iako ima kao Bobi situaciju (potpisao 30 miliona sa Baksima).Takodje Mirza je platio ceo put i smestaj Musi i ekipi (u16) za EP (2015) i SP (2016) jer savez nije imao ali publika nista ne ceni..BIH boljeg kosarkasa nece skoro imati,Mirzine trojke sa parkinga i pobeda nad Litvanijom se nece ponoviti jer ce se Mirza logicno povuci posle onih prozivki nezahvalnij ljudi (vrv i Nurkic sa njim,njegov otac branio Mirzu od prozivki navijaca) a onda nek ih dogodine Musa predvodi protiv Lihtenstajna,Estonije,Svedske jer za bolje nece biti..

ded

pre 7 godina

Mali je mnogo poleteo. Prvo se bez razloga pokačio sa ruskim centrom. Onda je nesportski simulirao povredu, pa se onda ponovo zaletao na ruske igrače. Na kraju je još i izvredjao kapitena koji je mnogo stariji od njega i igračka i ljudska veličina. I onda je Mirza kriv. Jedino u čemu je pogrešio što ga nije u svlačionici nalupao a ne na terenu pred publikom. Zamislite da neki sedamnaestogodišnjak kapitena Bodirogu ili Saleta Djordjevića iznapušava. Kako bi se taj proveo?

KarBan

pre 7 godina

gledao snimak situacije... mali musa se prvo nesto svadja sa mozgovim, pa onda simulira neku povredu, bikov ili neko drugi ga samo ocesao laktom... mislim da je teletovicu prekipelo to mangupisanje, a jos iz pelena nije izasao

Gogson

pre 7 godina

klasična jalijaška priča.
raja skandira napaljenom jalijašu
i zviždi NBA zvijezdi:-)
sindrom zatucane i primitivne sredine...
a onda se čude što svi koji vrijede bježe glavom bez obzira iz te čaršijske priče...

Neko iz Banata

pre 7 godina

Teletovic(uz Vucevica jedini igrac kojeg bi zeleo voleo da igra za Srbiju) je kosarkaski Bejl,covek jednostavno nema sa kim da igra,Nurkic je klasa u odbrani,a u napadu nista posebno.Bosanci se istripovali da sila sa ovim klincima sto su uzeli EP na celu sa Musom.HAHAHAAHAHaahaha

tomy

pre 7 godina

A ko je to NBA zvezda? Teletovic? Vi stvarno niste normalni... (Cedomir, 11. septembar 2016 10:45)
Teletovic bi da je Srbin sigurno bio u reprenzetaciji Srbije pa ti vidi dali je zvezda ili nije.

Mito

pre 7 godina

Koliko sam shvatio iz novina, Teletović je Musu sprečio da izazove veći incident, a navijači su stali na stranu Muse. Pitam se ko je tu normalan? Moj odgovor je Teletoviću svaka čast, pa i ako sam ja jedini. Teletović je nada za sport, a ne politiku. Molim vas da objavite da bi taj momak dobio barem nečiju podršku. S poštovanjem.

clutch time

pre 7 godina

Dzaba im i da imaju 12 Teletovica kad im je trener Mulaomerovic, covek ne ume da nacrta akciju, to sam jos video i kod Radonjica s tim sto on ipak ima neko znanje. Bolje bi im bilo da su za te pare uplatili par seansi kod nekog naseg trenera, i to cisto onako da im se povremeno javi preko Skajpa, podeli par saveta, mislim da bi veci uspeh imali..

leone sergio

pre 7 godina

Mirza je gospodin covek i veliki igrac, a anonimusi upravo preko takvih hoce da skrenu paznju na sebe. Podrska Teletovicu iz Novog Sada...

marko

pre 7 godina

Musa je bas poleto, stoji da je talntovan ali nacin na koji se ponasao prema svojim saigracima u mladoj reprezemtaciji je bio blago katastrofalan (jako umišljen igrač). Takodje ovo simuliranje je bas sramotno, mislim covek ga blago zakačio a on kao da ga je voz pregazio.I to što je talenat ništa ne znači, ne mora da znači da će postati igrač samo se setimo Miličića. Ima tu mnogo toga u glavi, a ne samo u fizičkim predispozicijama.

goran

pre 7 godina

Ne navijam za BiH ali sva podrška Mirzi! Samo je trebao ovoga malog u svlačionici da nauči sportskom ponašanju i respektu! Da gledaoci izvižde Mirzu koji je toliko uradio za njihovu košarku to nema vete sa mozgom!

Bocko

pre 7 godina

Zanimljiv transparent u hali-30 godina,a ja 86-87 sluzio JNA u Tuzli i cesto bio u mejdanu i tusnju.Pozdrav svim dobrim ljudima iz Tuzle koji su valjda jos tamo.

Danijel

pre 7 godina

Gledao sam zadnju cetvrtinu, Teletovic je u pravu 100%. Musa se ponsao krajnje iritantno, glumio mangupa na terenu, mene je iznervirao za 2 min. svojim ponasanjem. Neka ga je Teletovic napusio, tako mu i treba. Umislio mali da Jordan.

igor_brcko

pre 7 godina

@bhfanaticos ,na sta da budemo ljubomorni? Na vase kadetsko zlato dok smo mi svjetski i olimpijski vicesampioni,a sljedece godine vjerovatno i evropski sampioni

Toto-ko-tunjo

pre 7 godina

Mali nije ništa folirao nego ga je Rus bez razloga udario, valjda da osveti Mozgova koji je psovao malom mater(vidjelo se). Taj udarac je bio za nesportski faul, a Musa je ostao na zemlji nakon tog udarca. Nakon toga Mirza nasrće na malog i psuje mu mater što se jasno vidi na snimku.
[link]
(zvrk, 11. septembar 2016 09:56)

Mali on, a mali i ti. U ocima, a i u glavi.

s

pre 7 godina

Mirza je gospodin za ovog Musu,poludeo je jer mali umesto kosarke pokusava na glumu i svadju da izdejstvuje prekid utakmice,niste vi u BiH zasluzili Mirzu!

NemanjaVac8

pre 7 godina

7 ekipa u grupi, odigrane tek 3 utakmice, ne razumem racunicu da je vec odluceno bilo sta u toj grupi, pa i Nemci sa 1-1 koji su poslednji po ovoj tabeli mogu da budu prvi ako udju u seriju pobeda, jos nista nije ni blizu reseno.
(Voodoo, 11. septembar 2016 12:46)
...
Nemaš pojma a deliš lekcije. Prvo kojih 7 ekipa? Probaj da nabrojiš tih 7 ekipa sa kojima je Bosna u grupi. Nisi ti to nešto dobro razumeo. Počni odatle za početak, pa se onda malo raspitaj o samim kvalifikacijama. Bosna ima minimalne šanse, lepo ti piše u naslovu, a pored ovih stvari koje sam gore naveo da bi ti to bilo jasno potrebno je da malo pratiš košarku. Čuda nad čudima treba da se dogode pa da Bosna prođe dalje.

Grga

pre 7 godina

Evo informacije za one koji ne prate košarku i čude se kako to da se BiH već oprostila od učešća na Evrobasketu posle samo 3 kola. U kvalifikacijama postoji više grupa sa po 4 reprezentacije, dok se BiH nalazi u jedinoj grupi sa 3. I to su pored njih jos Rusija i Svedska. Mislim da je jasno posle dva poraza od Rusije zašto ih neće biti na šampionatu Evrope.

Miki

pre 7 godina

Jos ste ljubomorni na nas?
(bhfanaticos, 11. septembar 2016 10:42) Jesmo jarane, ljubomorni smo na vas, "gradsku raju". Posebno smo ljubomorni na vaše vrhunske uspjehe generalno u sportu a posebno u košarci.

Divos

pre 7 godina

На жалост више се пише о немилим сценама него о самом спортсом догађају.

А овде је важније шта је претходило мучним сценама. Беше то стресан меч, играче су понеле емоције, страсти, адреналин.
БиХ је имала Русију, била је у опасном ритму, но Руси су некако "преживели" 2/4, касније следи по БиХ трауматичан преокрет.
И нерви су попустили. У једном моменту је мали Муса ушао у сукоб са корпулентним Мозговим. Селектор га је по мени требао тада заменити, да се смире страсти. да се главе охладе, но није.
У следећем нападу Карашев га је закачио (можда и намерно) по лакту, и имамо пренемагање и превише театралности премладог Мусе којег су потпуно понеле емоције.
Мирза му је пришао (види се на видео запису), можда да га смири, можда му је рекао "мали, јеси добро", можда га је прекорио због непотребног пренемагања, вишка театралности, изгледа да му је Муса одговорио или реаговао како Мирзи није било по вољи, и овај је полудио.
Публика до тада добра, је побеснела, морала је и наћи кривца на којем ће искалити фрустрације, пронашли су га у Мирзи, крећу псовке, а бројни гледаоци су показали и "раскош" свог поганог језика.
И мучне сцене које су ипак последица стресног меча, такве ствари се дешавају на кошаркашким мечевима, није ни први ни задњи пута.

И светина која се са ријалити садржаје прешалтала на ову спортску вест, дошла је на своје. А и ове мучне и немиле сцене су итекако по укусу данашњих медија. На жалост.

Nikola M.

pre 7 godina

Kao neko ko je neutralan, a koji je gledao utakmicu tvrdim da je Teletović 100% u pravu. Poneo se liderski, kapitenski i mentorski. Mali Musa to nije shvatio. Jeste potrošio mnogo lopti, ali je to propust trenera. Taj "neviđeni talenat" Musa uopšte ne igra odbranu. Rusi su prolazili kroz njega kao kroz sir i slažem se jednim čitaocem, da je Mirza jedini igrač sa ovih prostora kojeg bi poželeo u našoj rep.

Komša

pre 7 godina

@zvrk
Kakva crna "osveta" Mozgova - jedva se očešao o malog.Situacija kojih imaš koliko hoćeš na košarkaškim utakmicama - sitno čačkanje posle nekog konflikta.
Trener je posle prvog incidenta morao malug na hladjenje baš da ,zbog vruće glave ne uleti u mašinu (ili tajm da zove).
Kad protivnički igrači vide da neko popušta sa živcima obično kreće čačkanje dok ga potpuno ne izbace iz ritma.To se dešavalo mnogo idkusnijim košarkašima od malog (S.Pavlović je skoro na svakom derbiju tako prošao).
Trener kriv.

papi

pre 7 godina

čudno mi je što publika podržava prgavog klinca a ne dokazanog igrača. na snimku se lepo vidi da ga nije udario, a musa je odreagovao teatralno što je verovatno izazvalo mirzine psovke.

СрбинсонКрусо

pre 7 godina

(Divos, 11. septembar 2016 11:52)
Господине свака част за коментар, надимак Вам одговара у потпуности.

citaj

pre 7 godina

Od svega mi je najzanimljivije da je ladno Velika Britanija ispred Bosne. Pojma nisam imao ni da oni igraju kvalifikacije, a kamoli da deru Bosance kao Musa jarca
(Aki, 11. septembar 2016 15:13)

Kakvi britanci??? Bosna je u grupi sa Rusijom i Svedskom.