Olimpizam 84

Nedelja, 07.08.2016.

19:10

Košarkašice Srbije nisu uspele da slome Španiju

Košarkaške reprezentativke Srbije poražene su na startu olimpijskog turnira od selekcije Španije rezultatom 65:59.

Košarkašice Srbije nisu uspele da slome Španiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

nikola

pre 7 godina

Mi smo bili gori od slabe Spanije!
Sto je jos gore Novak je ispao, tako da zlato necemo videti, cak ni vaterpolisti nece do zlatne!

Mirko

pre 7 godina

Ne razumem to pruzile odlican otpor..kao da smo mi tu slucajno i igrali protiv Amerike pa kao pruzili smo otpor.

Alo bre jel ste vi sampionke evrope... kakav otpor..ovo je kiks.

Sta uradi to Wandersone!?

pre 7 godina

Milica Dabovic je vise starleta nego kosarkasica.
(Srđan, 07. avgust 2016 20:53)

još te boli kad je pokopala onog pantera ivanovića

Vz

pre 7 godina

Steta. Dosta ishitrenih akcija i teskih ispucavanja, ali daleko od toga da je lose. Bolje sada nego kasnije tokom turnira. Mislim da ce sve doci na svoje.

Кривокапић

pre 7 godina

Штета. Узрок су олако губљене лопте, скок и очајан шут. Ана Дабовић је стварно била очајна, али идемо даље. Реално је да будемо 3. у групи. Срећно.

kikirez

pre 7 godina

2011-ta,zenska kosarkaska reprezentacija nije uspela ni da se plasira na Evropsko,gubeci u kvalifikacijama od "velesila",Izraela i Rumunije,dosla Marina,za 3 godine OSVOJILA Evropsko,na Olimpijadi tesan porez od jedne od najjacih reprezentacija sveta i odmah nista ne valja,a najvise se pljuju Dabovicke koje su apsolutno najzasluznije za uspehe ovog tima,mi jednostavno ne zasluzujemo ove sportiste,da ne govorimo o pljuvacini jednog Djordjevica koji je vratio reprezentaciju u orbitu,ali to se zaboravlja cim neki igrac po volji samozvanih strucnjaka nije na spisku.Nasa mera nisu Sale,Marina,Grbic ili Savic,nasa mera su Tole,Kokeza,Moka,Bata Djora,Srdjan Djokovic,to smo mi.

Idemo dalje

pre 7 godina

Samo se setite pojedini strucnjaci koji loptu niste uzeli u ruke,da su ovako poceli i Evropsko prvenstvo i na kraju postali Evropski prvaci!!Sudjenje ocajno ,na nasu stetu .Malo o ekipi Sonja je sjajna mozda i najbolji Evropski igrac ali ne moze sama da igra sve,Radocaj devojka zalutala kao i pola njih tu !Ceka se Ana kad ona odigra svoje bicemo i vise nego ozbiljni !Podrska devojkama !!

i tako to

pre 7 godina

Gledam utakmicu i samo mogu reci da nase igraju kao da su se prvi put videle u zivotu ili srele pa na basket otisle. Jurnjava, neorganizovanost, soliranje, ne zagradjivanje reketa, ziceri...meni je tesko da gledam ovakvu kosarku. U odbrani se trude ali mrka kapa. Mora mnogo bolje inace nista od nas.

nex

pre 7 godina

Bojim se da su nase fizicki nespremne za ovaj turnir. Otud i ovoliko gresaka. Celo drugo poluvreme gledam kako Ana Dabivic davi i gubi lopte. Znam koliko mogu,ali mislim da ovde izlazak uz grupe ce biti veliki uspeh. Srecno,u svakom slucaju.

Disanje na skrge

pre 7 godina

Koliko lose odigrala zavrsnicu Ana Dabovic, riba je ostala bez snage, promasi trojku i dodavanje kad se lomilo, zato sto crkla...Totalno su van forme, milion gresaka...Samo neka trce okolo i neka se slikaju, one odbojkasice bre kao da nisu ni otisle na olimpijadu koliko su malo zastupljene u medijima, ali zato deru...A ove svaki dan selfi a na terenu lipsale, ne mogu 5 min u kontinuitetu da odigraju, odmah izmena... I ne znam sto je vodila Milicu dabovic nicemu ne sluzi sem da se puci i siri noge, ko starleta...

Djorgo

pre 7 godina

Hm, ko rwzume zensku kosarku - svaka cast ... ☺.
Maljkoviceva htela strateski da razigra tim, al' izgubismo.
Ana D van forme, Milica nije ni igrala.
Pejdz-icka nam puno donosi, ali brza skocna cetvorka nam fali. Tu je mec i izgubljen -skok u odbrani.

Srle

pre 7 godina

Steta jer su se borile kao lavice. Gradjnje kosa nas je kostala utakmice, sudije lose i dosta su pomogli spaniji. Tri faula u napadu u 1/4 i dva izmisljena faula za 3 bacanja. Soliranje i bacanje lopte u prazno mogu da razumem zbog zelje ali ne i da trener u tolikoj meri to tolerise. Protivnice su sutnule jedno 15 puta vise na nas kos. Ani nista ne ulazi ali zato voli da sili i solira, lose. Bice bolje.

Lepota stenjanja

pre 7 godina

Po ponasanju bi rekao da ce zahvaljujuci nasim kosarkasicama biti oboren rekord u trosenju kondoma..Ako nista u tome ce sigurno pobediti...

pappmisi

pre 7 godina

Ana Dabovic katastrofa, ne mogu verovati kako slabo igra, u nastavku moramo igrati bez nje, eventualno pr kraju turnira da zaigra , dotle nikako jer cemo ispasti, i ovaj mec je otisao zbog nje

blagoje

pre 7 godina

Anu nije išlo nikako, skok smo podbacili, šut katastrofa, pasovi pff, ovo je dobar šamar i na vreme, očekujem mnogo bolju igru u sledećim utakmicama.

NI

pre 7 godina

Koliko gresaka je bilo... No dobro, i evropsko su lose krenule, pa su na kraju osvojile zlato. Svidja mi se podrska za nase u Brazilu, za promenu. Nekako mi je cudno :)

Rozenkranc

pre 7 godina

Već sad se zna šta će biti u budućnosti... Gubimo od Amerikanki i Kanadjanki, ostalo dobijamo, zauzimao 4. mesto, u 1/4 idemo na Australiju i gubimo 15-20 razlike, i to je to... Moglo je bolje...

satelit

pre 7 godina

Titula prvakinja Evrope je najveca senzacija nasih kosarkasica i zato im vecno hvala! Svako ko ovde ocekuje cetvrtfinale ili mozda medalju nije realan

veliki strumf

pre 7 godina

Koliko promasenih zicera, koliko nerezonskih dodavanja nikome, koliko ranih izlaska iz bonusa i nepotrebno napravljenih penala, koliko dopustenih skokova u napadu... I koliko bezvezno prodatih lopti u zadnjoj cetvrtini. Ocekivan poraz: nase su se od dolaska u Rio samo setkale i slikale, izbacile su milion selfija! Pre svih Cadjo, Ana i Milica Dabovic, koje se nisu videle danas. Ana je bila apsolutno ocajna citav mec, jedan jedini kos iz igre nije ubacila. Ekipa nam je ipak veoma ogranicena.

Chodex

pre 7 godina

Gledao sam pazljivo mec. Nase su izgledale kao neke poluamaterke u juniorskoim katekorijama. Nisu odigrale los, nego ocajan mec. Sreca sto ni Spanjolke nisu nesto inace su bile zrele za stoka razliku. Sestre Dabovic jedbna velika nula,. Gomilu izgubljenih lopti, soliranja u napadu bez resenja i sve to uz kriminalan sut. Ako se nesto drasticno ne promeni ocekujem ranu eliminaciju.

То је неко моје мишљење

pre 7 godina

Победила je мање лоша репрезентација вечерас, а то су свакако шпањолке! Иначе женска кошарка није толико по снажи и игри занимљива као мушка због лепих потеза,акција и још по нешто.. Иако се боре и дају све од себе.. Отуд како год на крају буде биће јер од њих нико не очекује БУМ да направе због освојеног прошлог ЕП већ због уназад силних годинама где смо били бар кад се ради о женској кошарци код нас..

Dragana

pre 7 godina

Koliko smo samo promasili laganih polaganja strasno.Dozvolili smo im bezbroj drugih napada i gomilu lopti smo im dodali u ruke.Ne znam,kao da je falilo koncentracije

Fox

pre 7 godina

Sonja Petrovic je za klasu ispred svih u nasoj reprezentaciji! Ali plejmejkeri su nam najgori na Olimpijadi definitivno. Radocaj je ocaj, devojka je svake godine ista, ne napreduje i zaista je najslabija karika u reprezentaciji. Nejasno mi je kako iz mladjih kategorija nema nijedan bolji plejmejker..... Takodje se treba osvrnuti na sudjenje, nestvarno je da sudije sviraju i ako Srpkinja samo pipne prstom Spankinju....

Valjevska podvala

pre 7 godina

Brate gledaj one katarske rukometaše, sve im stranci igraju, stvarno nema smisla

:navija za žensku košarkašku reprezentaciju Srbije u kojoj igra Amerikanka:

Rozenkranc

pre 7 godina

Nije još kraj ali mislim da smo izgubili... Šteta... Nije ova Španija ništa prejako, ali kod nas dosta nespremnih igračica... Sta je sa Anom?! Solidna odbrana, ali los skok u odbrani, u napadu neprecizne... Imamo solidan kvalitet, ali nešto nam fali, i mislim bolji trener...

Alien

pre 7 godina

Mogle su pobediti lagano. Odbrana je bila loša i skokove nisu dobro gradili. Plus faulovi u trećoj četvrtini dodatno otežali. Ali idemo dalje, ima još šansi.

Petar

pre 7 godina

Pojma nemaju.
Prosto rečeno nemaju pojma sa košarkom.
Ne očekujem medalju, nisam očekivao ni pobedu protiv Španije, ne pratim žensku košarku; ali brate moj imam oči i gledam i ne mogu da verujem.
Kad naš trener MORA da im kaže da treba da skaču?
SVAKI napad napamet, k'o da su se našli na ulici negde pa ajd kao idemo na OI. Bitno da se pozira po internetu sa tetovažama...

Možete da me smatrate pljuvačem koliko hoćete, ovo je sramno kako igraju!
Ne mogu obruč da pogode? Šta treba, da sam srećan jer uopšte igraju? Evo pao sam u trans jer znaju da tapšu loptu o parket, evo, OK?

Немања

pre 7 godina

Можемо ово да добијемо,само да смањимо њихове офанзивне скокове и да проради Ана

svargla

pre 7 godina

Ja bi samo da malo pljucnem po svemu i svačemu. Jer normalno da bi se ja pokazao bolje od svih. I tako, kriva mi je prvo televizija jer ne prenosi ono što ja hoću. Krivi su mi i treneri jer sve rade pogrešno. Krivi su mi i sportisti, što ne umeju ništa. Krivi mi i komentatori, ne znaju da prenose. Krivi mi i Brazilci otkuda da se kod njih baš održava. Kriva mi i zemljina kugla što postoje vremenske zone, pa su prenosi kada meni ne odgovara. Kriv mi i Toma što je otišao tamo.
Ma šalim se. Puna podrška našim sportistima, pa šta urade, nebitno.
A pljuvaci, pa ne mogu da napišem ono što vam želim. Nebi mi objavili. Zamislite neku sočnu psovku, po izboru, za vas.

svargla

pre 7 godina

Ja bi samo da malo pljucnem po svemu i svačemu. Jer normalno da bi se ja pokazao bolje od svih. I tako, kriva mi je prvo televizija jer ne prenosi ono što ja hoću. Krivi su mi i treneri jer sve rade pogrešno. Krivi su mi i sportisti, što ne umeju ništa. Krivi mi i komentatori, ne znaju da prenose. Krivi mi i Brazilci otkuda da se kod njih baš održava. Kriva mi i zemljina kugla što postoje vremenske zone, pa su prenosi kada meni ne odgovara. Kriv mi i Toma što je otišao tamo.
Ma šalim se. Puna podrška našim sportistima, pa šta urade, nebitno.
A pljuvaci, pa ne mogu da napišem ono što vam želim. Nebi mi objavili. Zamislite neku sočnu psovku, po izboru, za vas.

kikirez

pre 7 godina

2011-ta,zenska kosarkaska reprezentacija nije uspela ni da se plasira na Evropsko,gubeci u kvalifikacijama od "velesila",Izraela i Rumunije,dosla Marina,za 3 godine OSVOJILA Evropsko,na Olimpijadi tesan porez od jedne od najjacih reprezentacija sveta i odmah nista ne valja,a najvise se pljuju Dabovicke koje su apsolutno najzasluznije za uspehe ovog tima,mi jednostavno ne zasluzujemo ove sportiste,da ne govorimo o pljuvacini jednog Djordjevica koji je vratio reprezentaciju u orbitu,ali to se zaboravlja cim neki igrac po volji samozvanih strucnjaka nije na spisku.Nasa mera nisu Sale,Marina,Grbic ili Savic,nasa mera su Tole,Kokeza,Moka,Bata Djora,Srdjan Djokovic,to smo mi.

Idemo dalje

pre 7 godina

Samo se setite pojedini strucnjaci koji loptu niste uzeli u ruke,da su ovako poceli i Evropsko prvenstvo i na kraju postali Evropski prvaci!!Sudjenje ocajno ,na nasu stetu .Malo o ekipi Sonja je sjajna mozda i najbolji Evropski igrac ali ne moze sama da igra sve,Radocaj devojka zalutala kao i pola njih tu !Ceka se Ana kad ona odigra svoje bicemo i vise nego ozbiljni !Podrska devojkama !!

Disanje na skrge

pre 7 godina

Koliko lose odigrala zavrsnicu Ana Dabovic, riba je ostala bez snage, promasi trojku i dodavanje kad se lomilo, zato sto crkla...Totalno su van forme, milion gresaka...Samo neka trce okolo i neka se slikaju, one odbojkasice bre kao da nisu ni otisle na olimpijadu koliko su malo zastupljene u medijima, ali zato deru...A ove svaki dan selfi a na terenu lipsale, ne mogu 5 min u kontinuitetu da odigraju, odmah izmena... I ne znam sto je vodila Milicu dabovic nicemu ne sluzi sem da se puci i siri noge, ko starleta...

Petar

pre 7 godina

Pojma nemaju.
Prosto rečeno nemaju pojma sa košarkom.
Ne očekujem medalju, nisam očekivao ni pobedu protiv Španije, ne pratim žensku košarku; ali brate moj imam oči i gledam i ne mogu da verujem.
Kad naš trener MORA da im kaže da treba da skaču?
SVAKI napad napamet, k'o da su se našli na ulici negde pa ajd kao idemo na OI. Bitno da se pozira po internetu sa tetovažama...

Možete da me smatrate pljuvačem koliko hoćete, ovo je sramno kako igraju!
Ne mogu obruč da pogode? Šta treba, da sam srećan jer uopšte igraju? Evo pao sam u trans jer znaju da tapšu loptu o parket, evo, OK?

satelit

pre 7 godina

Titula prvakinja Evrope je najveca senzacija nasih kosarkasica i zato im vecno hvala! Svako ko ovde ocekuje cetvrtfinale ili mozda medalju nije realan

Кривокапић

pre 7 godina

Штета. Узрок су олако губљене лопте, скок и очајан шут. Ана Дабовић је стварно била очајна, али идемо даље. Реално је да будемо 3. у групи. Срећно.

Djorgo

pre 7 godina

Hm, ko rwzume zensku kosarku - svaka cast ... ☺.
Maljkoviceva htela strateski da razigra tim, al' izgubismo.
Ana D van forme, Milica nije ni igrala.
Pejdz-icka nam puno donosi, ali brza skocna cetvorka nam fali. Tu je mec i izgubljen -skok u odbrani.

NI

pre 7 godina

Koliko gresaka je bilo... No dobro, i evropsko su lose krenule, pa su na kraju osvojile zlato. Svidja mi se podrska za nase u Brazilu, za promenu. Nekako mi je cudno :)

Chodex

pre 7 godina

Gledao sam pazljivo mec. Nase su izgledale kao neke poluamaterke u juniorskoim katekorijama. Nisu odigrale los, nego ocajan mec. Sreca sto ni Spanjolke nisu nesto inace su bile zrele za stoka razliku. Sestre Dabovic jedbna velika nula,. Gomilu izgubljenih lopti, soliranja u napadu bez resenja i sve to uz kriminalan sut. Ako se nesto drasticno ne promeni ocekujem ranu eliminaciju.

Lepota stenjanja

pre 7 godina

Po ponasanju bi rekao da ce zahvaljujuci nasim kosarkasicama biti oboren rekord u trosenju kondoma..Ako nista u tome ce sigurno pobediti...

Немања

pre 7 godina

Можемо ово да добијемо,само да смањимо њихове офанзивне скокове и да проради Ана

Fox

pre 7 godina

Sonja Petrovic je za klasu ispred svih u nasoj reprezentaciji! Ali plejmejkeri su nam najgori na Olimpijadi definitivno. Radocaj je ocaj, devojka je svake godine ista, ne napreduje i zaista je najslabija karika u reprezentaciji. Nejasno mi je kako iz mladjih kategorija nema nijedan bolji plejmejker..... Takodje se treba osvrnuti na sudjenje, nestvarno je da sudije sviraju i ako Srpkinja samo pipne prstom Spankinju....

То је неко моје мишљење

pre 7 godina

Победила je мање лоша репрезентација вечерас, а то су свакако шпањолке! Иначе женска кошарка није толико по снажи и игри занимљива као мушка због лепих потеза,акција и још по нешто.. Иако се боре и дају све од себе.. Отуд како год на крају буде биће јер од њих нико не очекује БУМ да направе због освојеног прошлог ЕП већ због уназад силних годинама где смо били бар кад се ради о женској кошарци код нас..

Vz

pre 7 godina

Steta. Dosta ishitrenih akcija i teskih ispucavanja, ali daleko od toga da je lose. Bolje sada nego kasnije tokom turnira. Mislim da ce sve doci na svoje.

blagoje

pre 7 godina

Anu nije išlo nikako, skok smo podbacili, šut katastrofa, pasovi pff, ovo je dobar šamar i na vreme, očekujem mnogo bolju igru u sledećim utakmicama.

nex

pre 7 godina

Bojim se da su nase fizicki nespremne za ovaj turnir. Otud i ovoliko gresaka. Celo drugo poluvreme gledam kako Ana Dabivic davi i gubi lopte. Znam koliko mogu,ali mislim da ovde izlazak uz grupe ce biti veliki uspeh. Srecno,u svakom slucaju.

Srle

pre 7 godina

Steta jer su se borile kao lavice. Gradjnje kosa nas je kostala utakmice, sudije lose i dosta su pomogli spaniji. Tri faula u napadu u 1/4 i dva izmisljena faula za 3 bacanja. Soliranje i bacanje lopte u prazno mogu da razumem zbog zelje ali ne i da trener u tolikoj meri to tolerise. Protivnice su sutnule jedno 15 puta vise na nas kos. Ani nista ne ulazi ali zato voli da sili i solira, lose. Bice bolje.

Rozenkranc

pre 7 godina

Već sad se zna šta će biti u budućnosti... Gubimo od Amerikanki i Kanadjanki, ostalo dobijamo, zauzimao 4. mesto, u 1/4 idemo na Australiju i gubimo 15-20 razlike, i to je to... Moglo je bolje...

veliki strumf

pre 7 godina

Koliko promasenih zicera, koliko nerezonskih dodavanja nikome, koliko ranih izlaska iz bonusa i nepotrebno napravljenih penala, koliko dopustenih skokova u napadu... I koliko bezvezno prodatih lopti u zadnjoj cetvrtini. Ocekivan poraz: nase su se od dolaska u Rio samo setkale i slikale, izbacile su milion selfija! Pre svih Cadjo, Ana i Milica Dabovic, koje se nisu videle danas. Ana je bila apsolutno ocajna citav mec, jedan jedini kos iz igre nije ubacila. Ekipa nam je ipak veoma ogranicena.

i tako to

pre 7 godina

Gledam utakmicu i samo mogu reci da nase igraju kao da su se prvi put videle u zivotu ili srele pa na basket otisle. Jurnjava, neorganizovanost, soliranje, ne zagradjivanje reketa, ziceri...meni je tesko da gledam ovakvu kosarku. U odbrani se trude ali mrka kapa. Mora mnogo bolje inace nista od nas.

Alien

pre 7 godina

Mogle su pobediti lagano. Odbrana je bila loša i skokove nisu dobro gradili. Plus faulovi u trećoj četvrtini dodatno otežali. Ali idemo dalje, ima još šansi.

pappmisi

pre 7 godina

Ana Dabovic katastrofa, ne mogu verovati kako slabo igra, u nastavku moramo igrati bez nje, eventualno pr kraju turnira da zaigra , dotle nikako jer cemo ispasti, i ovaj mec je otisao zbog nje

Dragana

pre 7 godina

Koliko smo samo promasili laganih polaganja strasno.Dozvolili smo im bezbroj drugih napada i gomilu lopti smo im dodali u ruke.Ne znam,kao da je falilo koncentracije

Mirko

pre 7 godina

Ne razumem to pruzile odlican otpor..kao da smo mi tu slucajno i igrali protiv Amerike pa kao pruzili smo otpor.

Alo bre jel ste vi sampionke evrope... kakav otpor..ovo je kiks.

Rozenkranc

pre 7 godina

Nije još kraj ali mislim da smo izgubili... Šteta... Nije ova Španija ništa prejako, ali kod nas dosta nespremnih igračica... Sta je sa Anom?! Solidna odbrana, ali los skok u odbrani, u napadu neprecizne... Imamo solidan kvalitet, ali nešto nam fali, i mislim bolji trener...

Sta uradi to Wandersone!?

pre 7 godina

Milica Dabovic je vise starleta nego kosarkasica.
(Srđan, 07. avgust 2016 20:53)

još te boli kad je pokopala onog pantera ivanovića

Valjevska podvala

pre 7 godina

Brate gledaj one katarske rukometaše, sve im stranci igraju, stvarno nema smisla

:navija za žensku košarkašku reprezentaciju Srbije u kojoj igra Amerikanka:

nikola

pre 7 godina

Mi smo bili gori od slabe Spanije!
Sto je jos gore Novak je ispao, tako da zlato necemo videti, cak ni vaterpolisti nece do zlatne!

Lepota stenjanja

pre 7 godina

Po ponasanju bi rekao da ce zahvaljujuci nasim kosarkasicama biti oboren rekord u trosenju kondoma..Ako nista u tome ce sigurno pobediti...

Sta uradi to Wandersone!?

pre 7 godina

Milica Dabovic je vise starleta nego kosarkasica.
(Srđan, 07. avgust 2016 20:53)

još te boli kad je pokopala onog pantera ivanovića

Disanje na skrge

pre 7 godina

Koliko lose odigrala zavrsnicu Ana Dabovic, riba je ostala bez snage, promasi trojku i dodavanje kad se lomilo, zato sto crkla...Totalno su van forme, milion gresaka...Samo neka trce okolo i neka se slikaju, one odbojkasice bre kao da nisu ni otisle na olimpijadu koliko su malo zastupljene u medijima, ali zato deru...A ove svaki dan selfi a na terenu lipsale, ne mogu 5 min u kontinuitetu da odigraju, odmah izmena... I ne znam sto je vodila Milicu dabovic nicemu ne sluzi sem da se puci i siri noge, ko starleta...

Petar

pre 7 godina

Pojma nemaju.
Prosto rečeno nemaju pojma sa košarkom.
Ne očekujem medalju, nisam očekivao ni pobedu protiv Španije, ne pratim žensku košarku; ali brate moj imam oči i gledam i ne mogu da verujem.
Kad naš trener MORA da im kaže da treba da skaču?
SVAKI napad napamet, k'o da su se našli na ulici negde pa ajd kao idemo na OI. Bitno da se pozira po internetu sa tetovažama...

Možete da me smatrate pljuvačem koliko hoćete, ovo je sramno kako igraju!
Ne mogu obruč da pogode? Šta treba, da sam srećan jer uopšte igraju? Evo pao sam u trans jer znaju da tapšu loptu o parket, evo, OK?

svargla

pre 7 godina

Ja bi samo da malo pljucnem po svemu i svačemu. Jer normalno da bi se ja pokazao bolje od svih. I tako, kriva mi je prvo televizija jer ne prenosi ono što ja hoću. Krivi su mi i treneri jer sve rade pogrešno. Krivi su mi i sportisti, što ne umeju ništa. Krivi mi i komentatori, ne znaju da prenose. Krivi mi i Brazilci otkuda da se kod njih baš održava. Kriva mi i zemljina kugla što postoje vremenske zone, pa su prenosi kada meni ne odgovara. Kriv mi i Toma što je otišao tamo.
Ma šalim se. Puna podrška našim sportistima, pa šta urade, nebitno.
A pljuvaci, pa ne mogu da napišem ono što vam želim. Nebi mi objavili. Zamislite neku sočnu psovku, po izboru, za vas.

Valjevska podvala

pre 7 godina

Brate gledaj one katarske rukometaše, sve im stranci igraju, stvarno nema smisla

:navija za žensku košarkašku reprezentaciju Srbije u kojoj igra Amerikanka:

Chodex

pre 7 godina

Gledao sam pazljivo mec. Nase su izgledale kao neke poluamaterke u juniorskoim katekorijama. Nisu odigrale los, nego ocajan mec. Sreca sto ni Spanjolke nisu nesto inace su bile zrele za stoka razliku. Sestre Dabovic jedbna velika nula,. Gomilu izgubljenih lopti, soliranja u napadu bez resenja i sve to uz kriminalan sut. Ako se nesto drasticno ne promeni ocekujem ranu eliminaciju.

Idemo dalje

pre 7 godina

Samo se setite pojedini strucnjaci koji loptu niste uzeli u ruke,da su ovako poceli i Evropsko prvenstvo i na kraju postali Evropski prvaci!!Sudjenje ocajno ,na nasu stetu .Malo o ekipi Sonja je sjajna mozda i najbolji Evropski igrac ali ne moze sama da igra sve,Radocaj devojka zalutala kao i pola njih tu !Ceka se Ana kad ona odigra svoje bicemo i vise nego ozbiljni !Podrska devojkama !!

pappmisi

pre 7 godina

Ana Dabovic katastrofa, ne mogu verovati kako slabo igra, u nastavku moramo igrati bez nje, eventualno pr kraju turnira da zaigra , dotle nikako jer cemo ispasti, i ovaj mec je otisao zbog nje

Rozenkranc

pre 7 godina

Već sad se zna šta će biti u budućnosti... Gubimo od Amerikanki i Kanadjanki, ostalo dobijamo, zauzimao 4. mesto, u 1/4 idemo na Australiju i gubimo 15-20 razlike, i to je to... Moglo je bolje...

satelit

pre 7 godina

Titula prvakinja Evrope je najveca senzacija nasih kosarkasica i zato im vecno hvala! Svako ko ovde ocekuje cetvrtfinale ili mozda medalju nije realan

kikirez

pre 7 godina

2011-ta,zenska kosarkaska reprezentacija nije uspela ni da se plasira na Evropsko,gubeci u kvalifikacijama od "velesila",Izraela i Rumunije,dosla Marina,za 3 godine OSVOJILA Evropsko,na Olimpijadi tesan porez od jedne od najjacih reprezentacija sveta i odmah nista ne valja,a najvise se pljuju Dabovicke koje su apsolutno najzasluznije za uspehe ovog tima,mi jednostavno ne zasluzujemo ove sportiste,da ne govorimo o pljuvacini jednog Djordjevica koji je vratio reprezentaciju u orbitu,ali to se zaboravlja cim neki igrac po volji samozvanih strucnjaka nije na spisku.Nasa mera nisu Sale,Marina,Grbic ili Savic,nasa mera su Tole,Kokeza,Moka,Bata Djora,Srdjan Djokovic,to smo mi.

Rozenkranc

pre 7 godina

Nije još kraj ali mislim da smo izgubili... Šteta... Nije ova Španija ništa prejako, ali kod nas dosta nespremnih igračica... Sta je sa Anom?! Solidna odbrana, ali los skok u odbrani, u napadu neprecizne... Imamo solidan kvalitet, ali nešto nam fali, i mislim bolji trener...

veliki strumf

pre 7 godina

Koliko promasenih zicera, koliko nerezonskih dodavanja nikome, koliko ranih izlaska iz bonusa i nepotrebno napravljenih penala, koliko dopustenih skokova u napadu... I koliko bezvezno prodatih lopti u zadnjoj cetvrtini. Ocekivan poraz: nase su se od dolaska u Rio samo setkale i slikale, izbacile su milion selfija! Pre svih Cadjo, Ana i Milica Dabovic, koje se nisu videle danas. Ana je bila apsolutno ocajna citav mec, jedan jedini kos iz igre nije ubacila. Ekipa nam je ipak veoma ogranicena.

i tako to

pre 7 godina

Gledam utakmicu i samo mogu reci da nase igraju kao da su se prvi put videle u zivotu ili srele pa na basket otisle. Jurnjava, neorganizovanost, soliranje, ne zagradjivanje reketa, ziceri...meni je tesko da gledam ovakvu kosarku. U odbrani se trude ali mrka kapa. Mora mnogo bolje inace nista od nas.

nex

pre 7 godina

Bojim se da su nase fizicki nespremne za ovaj turnir. Otud i ovoliko gresaka. Celo drugo poluvreme gledam kako Ana Dabivic davi i gubi lopte. Znam koliko mogu,ali mislim da ovde izlazak uz grupe ce biti veliki uspeh. Srecno,u svakom slucaju.

Djorgo

pre 7 godina

Hm, ko rwzume zensku kosarku - svaka cast ... ☺.
Maljkoviceva htela strateski da razigra tim, al' izgubismo.
Ana D van forme, Milica nije ni igrala.
Pejdz-icka nam puno donosi, ali brza skocna cetvorka nam fali. Tu je mec i izgubljen -skok u odbrani.

Fox

pre 7 godina

Sonja Petrovic je za klasu ispred svih u nasoj reprezentaciji! Ali plejmejkeri su nam najgori na Olimpijadi definitivno. Radocaj je ocaj, devojka je svake godine ista, ne napreduje i zaista je najslabija karika u reprezentaciji. Nejasno mi je kako iz mladjih kategorija nema nijedan bolji plejmejker..... Takodje se treba osvrnuti na sudjenje, nestvarno je da sudije sviraju i ako Srpkinja samo pipne prstom Spankinju....

То је неко моје мишљење

pre 7 godina

Победила je мање лоша репрезентација вечерас, а то су свакако шпањолке! Иначе женска кошарка није толико по снажи и игри занимљива као мушка због лепих потеза,акција и још по нешто.. Иако се боре и дају све од себе.. Отуд како год на крају буде биће јер од њих нико не очекује БУМ да направе због освојеног прошлог ЕП већ због уназад силних годинама где смо били бар кад се ради о женској кошарци код нас..

NI

pre 7 godina

Koliko gresaka je bilo... No dobro, i evropsko su lose krenule, pa su na kraju osvojile zlato. Svidja mi se podrska za nase u Brazilu, za promenu. Nekako mi je cudno :)

Немања

pre 7 godina

Можемо ово да добијемо,само да смањимо њихове офанзивне скокове и да проради Ана

Srle

pre 7 godina

Steta jer su se borile kao lavice. Gradjnje kosa nas je kostala utakmice, sudije lose i dosta su pomogli spaniji. Tri faula u napadu u 1/4 i dva izmisljena faula za 3 bacanja. Soliranje i bacanje lopte u prazno mogu da razumem zbog zelje ali ne i da trener u tolikoj meri to tolerise. Protivnice su sutnule jedno 15 puta vise na nas kos. Ani nista ne ulazi ali zato voli da sili i solira, lose. Bice bolje.

Кривокапић

pre 7 godina

Штета. Узрок су олако губљене лопте, скок и очајан шут. Ана Дабовић је стварно била очајна, али идемо даље. Реално је да будемо 3. у групи. Срећно.

Vz

pre 7 godina

Steta. Dosta ishitrenih akcija i teskih ispucavanja, ali daleko od toga da je lose. Bolje sada nego kasnije tokom turnira. Mislim da ce sve doci na svoje.

nikola

pre 7 godina

Mi smo bili gori od slabe Spanije!
Sto je jos gore Novak je ispao, tako da zlato necemo videti, cak ni vaterpolisti nece do zlatne!

Alien

pre 7 godina

Mogle su pobediti lagano. Odbrana je bila loša i skokove nisu dobro gradili. Plus faulovi u trećoj četvrtini dodatno otežali. Ali idemo dalje, ima još šansi.

Dragana

pre 7 godina

Koliko smo samo promasili laganih polaganja strasno.Dozvolili smo im bezbroj drugih napada i gomilu lopti smo im dodali u ruke.Ne znam,kao da je falilo koncentracije

Mirko

pre 7 godina

Ne razumem to pruzile odlican otpor..kao da smo mi tu slucajno i igrali protiv Amerike pa kao pruzili smo otpor.

Alo bre jel ste vi sampionke evrope... kakav otpor..ovo je kiks.

blagoje

pre 7 godina

Anu nije išlo nikako, skok smo podbacili, šut katastrofa, pasovi pff, ovo je dobar šamar i na vreme, očekujem mnogo bolju igru u sledećim utakmicama.