Fudbal 134

Subota, 09.07.2016.

16:38

Zvezda traži da EU igrači budu domaći

Fudbalski klub Crvena zvezda uputio je FSS, odnosno predsedniku Slaviši Kokezi zahtev da se igrači iz zemalja Evropske unije tretiraju kao domaći.

Zvezda traži da EU igraèi budu domaæi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

spin

pre 7 godina

@Mare Da Zvezda ili Partizan zadrže mlade igrače bar do 21, odigraju sa tim igračima sezonu, dve u LŠ ili LE , onda bi i oni prodavali igrače za '' mamićeve'' cifre. Znaju to strani klubovi, zato ih i kupuju sve ranije, a i naši menadžeri vole da prodaju sigurno, još dok je plod na grani

Nemanja

pre 7 godina

A vi Partizanovci sedite iza tastature i kucajte, nemoj slučajno da ste došli na stadion... Sutra bi malo smeli ovako da se bahate da nas je 20 hiljada na svakoj utakmici, i da 90 minuta grmi stadion protiv velikog vodje...

kide

pre 7 godina

Ljudi gresite... ne placa im drzava te strance, placaju ih razni privrednici i biznismeni za raznorazne dozvole koje im izdaje vlad i grad.... pa trenera im placa vlasnik Cukarickog a i imaju prvenstvo kupovine da bi on gradio po centru Beograda!

john mcclane

pre 7 godina

zaboravili su da procitaju da taj clan o zaposljavanju drzavljana EU pocinje da se primenjuje od momenta ulaska Srbije u EU! dakle? nazad u osnovnu skolu da ponovite nastavnu lekciju: "citanje teksta sa razumevanjem bez reprodukcije"

cole

pre 7 godina

kada smo postali sampioni evrope, koliko "nasih, zvezdinih klinaca" je bilo u prvih 11? samo dika stojanovic i vlada jugovic, zar ne? ostalo su sve bili "stranci". ne veruiete? sabanadzovic (bih), radinovic (cg), marovic (cg), belodedic (rum), najdoski (mak), mihajlovic (hrv), prosinecki (hrv), savicevic (cg), pancev (mak), binic (srb-nis). tada vam, licemeri jedni, nije smetalo sto u timu nema "nase dece"!?! neka da Bog da nam odobre ovaj zahtev i da ponovo napravimo rezultat vredan paznje, zabole me uvo ako to uradi i 11 stranaca. interu je bas smetalo to sa koliko je stranaca u timu murinjo uzeo ligu sampiona. toga se malo ko seca, ali se svi secaju i to je zapisano za vjeki vjekov, da je inter bio sampion evrope.

otkacheni

pre 7 godina

A Sahtjor bi osvojio Ligu UEFA sa fudbalerima iz Ukrajine... Do sada su prosecni srpski fudbaleri imali jace cene samo zato sto smo bili prinudjeni da ih kupujemo zbog ogranicenja broja stranaca. Ovo je dobra ideja, podrzavam.

Тотални мрак

pre 7 godina

Ovo je ludilo!Kome je od strucnjaka ovo palo na pamet?Za cega vam sluze petlici,omladinci,kadeti itd?...da uzimate pare i dovodite tamo neke galaktikose?uzgajam domace sljive,ali kupujem i jedem ove iz Hondurasa.

velicanstveni

pre 7 godina

Nasi igraci u EU se tretiraju kao stranci i tu je kraj price,kad i Evropa tretira nas kao ravnopravne onda nemam nista protiv možda bi i isplivao kvalitet nasih mladjih igraca.

Filip Must Play

pre 7 godina

Najbolje i da nema naših igrača, zvanični jezik engleski ili neki od afričkih radi bolje komunikacije, na boje dresova dodati još žutu i zelenu, ionako LGBT podržava i navija za ovaj klub, a eto otvorena su i nova poglavlja za ulazak u EU, taman da ispune jedan od uslova

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 7 godina

Sto je najgore od svih ovih,zaboravili i na Donalda(Holandija) haha naravno,sad ce svi da se bune,ali Engleska vrvi od domacih igraca?

маннијак

pre 7 godina

@mmm
Звезда с пола снаге добијала, смешно је било. А ако мислиш на онај ,,пенал", онда не знам шта да ти кажем...за такво симулирање зна се шта следи.

nemanja_drach

pre 7 godina

O kakvom `razvijanju domacih igraca pricate !!??!? i jedni i drugi !? ako se iole koji talenat `domaci` pojavi kupuju ga strani timovi vec od 18, 19 godina ... sad su bitne samo pare u sportu, nema vise toga... cus `razvijanje domacih igraca` ... trebaju nam stranci i jednima i drugima i trecima .... ajde vise ne prosipajte praznu pricu ...

Da igraju svi, a ne samo jedanaest

pre 7 godina

Mislite da su fudbaleri radnici? Pa zašto onda ima u klubu 50 futbalera a samo 11 igra? Ko ukida drugim fudbalerima pravo na rad?

Mare

pre 7 godina

Svim našim klubovima za iskorak u Evropi mogu samo stranci da pomognu,pošto mladi domaći talenti u današnjim uslovima finansija Evropskog tržišta neminovno su osuđeni na prodaju za max 6 miliona evra-primer Grujić,s druge strane Pjaca će otići u Juve za 25 miliona zahvaljujući Mamiću.Zvezda ima 8 stranaca,a Partizan 5,Čuka 4.Al u jedno sam ubeđen da nije nemoguće da ove sezone i Zvezda i Partizan i Voša i Čuka igraju grupnu fazu LE,treba na žrebu izvući Austriu Beč,Rapid Beč,Panathinaikos,Steauu i ekipe tog nivoa i pokušati odigrati muški pa šta bude,a Partizan je povlašćen u sva 4 Kola...

sergej

pre 7 godina

treba da se poveca , ne neograniceno , 6-7 da ih je na terenu , bez ex-yu bez razloga ogranicavamo nase timove da kupe sto kvalitetnije , ne pricamo o kosarci MI NEMAMO veliki broj kvalitetnih igraca 4 tima u evropi po 28 igraca minus 4 stranca po timu to je oko 100 IGRACA , stranci i nasima dizu kvalitet , za 10ak godina partizan je 2-3 puta igrao grupnu fazu mi nikad a ni drugi klubovi , kada bi se prisetili svih ocajnih timova od kojih su nasi gubili trebalo bi mi par sati to se da iskucam , REALNO TREBA DA IMAMO VISE STRANACA

Nešo Pudla

pre 7 godina

Skupština Srbije da podhitno izglasa svi koji igraju u Crvenoj zvezdi ne mogu biti stranci pa makar došli iz Namibije i Burundija ipak "bolji život" ne sme da trpi! Obećao davno onaj koji se u sve meša...

D&L

pre 7 godina

Kao bivsem fudbaleru,ne svidja mi se ova ideja jer suzava prostor za ubacivanje nasih mladih igraca u prvi tim. Sa druge strane,pojacala bi se konkurencija,sto je dobro. Uostalom,svi propisi nam se ionako postepeno usaglasavaju sa eu tako da je i ovo neizbezno u buducnosti.

bgd

pre 7 godina

u ex-yu imamo najtalentovanije igrače koje upravo zvezda i ostali prodaju dok su još omladinci sa 15-18 god. Umesto da nađu način da vrate te dugove i puste klince da ovde igraju fudbal makar dok im brčići skroz ne izrastu oni planiraju da dovode otpad iz EU. Bruka!

James Bond

pre 7 godina

Sram vas bilo,znaci da bi ste dovodili jos stranaca i da bi na kraju bilo svega sem nase dece!! Evo vam primer iz madjarske,3 stranca maksimum ( i EU su stranci ) plus mora jedan ispod 20 godina madjar da igra! A vi bi ste da dovodite strance ,za 200-300 hiljada,da se talite,da kradete a u minusu ste 60 miliona! Srbija. BANANA DRZAVA!

O cemu ti pises? Madjarski sistem treba da nam bude reper? Za sta? Koje uspehe beleze madjarski klubovi od toga? Sto nisi uzeo primer Engleske,Spanije,Italije,Nemacke,zemalja na koje treba da se ugledamo. Sa kojim to domacim igracima mozemo da igramo evropu i da uradimo nesto? Sve sto valja odlazi glavom bez obzira.Koliko igraca u nasoj reprezentaciji igra u startnoj postavi pa ovako ggusimo nase igrace? Jedan Katai,najbolji strelac i igrac lige nije pozvan u reprezentaciju! Ako smo kandidat za EU i ako stoji u zakonu da gradjani EU imaju pravo na isti tretman kao domaci pri zaposljavanju ovde,a fudbal je profesija,dakle posao,onda zakon mora da se postuje!
I na kraju,evo ti linkovi tih tvojih madjarskih klubova gde ima kako rece "samo 3 stranca" i gde se EU racuna kao stranac. Nece biti!
http://www.transfermarkt.de/debreceni-vsc/startseite/verein/84/saison_id/2016

http://www.transfermarkt.de/videoton-fc/startseite/verein/11107

http://www.transfermarkt.de/ferencvaros-budapest/startseite/verein/279

Dragi

pre 7 godina

A zbog čega bi igrači iz EU bili tretirani kao domaći? To nema nikakvog rezona, a uostalom ni mi (Srbija) nismo članovi EU, da bi postojao razlog za takav tretman. A Zvezdi bi bilo bolje da vraća dugove, a ne da se razbacuje sa tuđim parama, kojim plaća mnogo nepotrebnih stranaca.

zvezdarac

pre 7 godina

Kad je Partizan imao Žuku, Moreiru, Dijaru, nekoliko Crnogoraca, onog Vašingtona i još jednog ili dvojicu stranaca, tada je hitno traženo (i dobijeno) da se broj stranaca smanji sa 6 koliko je moglo pa je u roku od par sezona došlo do ovog sad.

mrzim politicare

pre 7 godina

Alo zvezdasi ne jedite ono sto se ne jede,toliko ocigledno kradete da je to nenormalno,mi mozda i jesmo krali ali ovako NE.Big Boss radi uveliko 24h.pa vas bi trebalo u 4 ligu da spuste.Mrzim vas zato sto ste nula sa toliko szranaca pokudavate da ponizite nas ane da igrate evropu,13 god.je cudo odnosno toliko ste isfrustrirani majmuni da je to neverovatno Cao zdravo kalasture.

butler crni

pre 7 godina

Znate zasto kod nas fudbal nikad nece da procveta, zato sto se zasniva samo na nasim igracima.a ne strancima, pogledajte malo druge jace lige, da li oni imaju limit na to.

Само Звезда

pre 7 godina

Што би Звезда себе одређивала репрезентљцији или било ком тзв. вишем циљу!

Grobx

pre 7 godina

Pravo je pitanje kako klub u dubiozi vise desetina miliona evra moze da ima 15 stranaca na platnom spisku s tim da se svakim danom on uvecava.

Mile

pre 7 godina

Slazem se da liga treba da bude jaca,ali ne mozes da kupis 15cca igraca pa onda da menjas pravila,zbog jednog kluba.misljenja sam da stranci ne mogu da donesu neki extra kvalitet,cast izuzecima,jer sve sto vredi ide u bogatije klubove i sredjenije zemlje.

...

pre 7 godina

Au sta je grobara, znaju da moze i druga postava da se proseta do titule, ali se brinu da ne igraju svi stranci da ne bi bio jos veci minus nego prosle godine.

Jimmy Barka

pre 7 godina

Sve se radi u Zvezdinu korist,najpre izbori u Vladi,pa onda promena predsednika saveza, sad jos i da se menja pravilo da EU igraci budu domaci,pazi Boga ti!A sto je najjace od svega predsednik Koki ce to prihvatiti i odobriti.

Grgur

pre 7 godina

Ja nisam navijački ostrašćen, ali ako se dozvoli pravilo da bi se izašlo u susret samo jednom klubu ili eventualno još jednom koji ovo može da priušti stvara se neregularno takmičenje jer je ovo misaona imenica za sve ostale klubove u Srbiji. Svi ostali klubovi bi zbog ovoga trebalo da istupe iz lige. Zaista bezobrazno i protivno interesu srpskog fudbala i nekog kakvog takvog pravila jednakosti.

komarac u sorcu

pre 7 godina

Ne vidim problem u ovome, pa svaki ozbiljniji evropski klub ima 80-90% stranaca u timu ma koja god to liga bila i nikome to ne smeta samo nama. Ovo pravilo mora da se promeni ako hocemo napred!

Batko

pre 7 godina

FK CZ ima zvanično 39 igrača pod ugovorom od toga 16 stranaca. Mandatar sipa šakom i kapom. 
Državni projekat!
(mare, 09. jul 2016 17:15)

Mislis, kao vama u kosarci ?
"Mi smo drzavni klub"-Nikola Pekovic

Subi

pre 7 godina

Samo prilagodjavanje pravila zakonima drzave u kojoj živimo. Naravno grobarima to ne odgovara jel su pokrali svi lovu od transfera i sad nemaju za igrače, ma ćao

Ljubinko Pantic

pre 7 godina

Jesteee,onda ce svaki prelazni rok dovoditi po 3-4 stranca iz EU.Neka ide Zvezda da se takmici u turskoj ligi,jer je ta zemlja clanica EU.Uostalom tamo je Zvezda i osnovana jel tako?Tako je.

Parter B

pre 7 godina

Ako zakon postoji,a postoji,nema nista sporno,ne moze akt FSS da bude visi od Zakona i Ustava ove Drzave...
Ako hocete u EU,a vecina je glasala za to,moramo da postujemo prava stranih radnika iz EU,pa bili oni francuzi,holandjani,hrvati ili ko god...
znam da bi voleli da je Pakistan u EU,
zalim slucaj komsije,igracemo sa 16 stranaca,a vi ne mozete nista koliko god kmecali,kukali i ridali!!!
Nema Toleta,nema vise nakaradnog tumacenja prava,nema vise titula,bogami nacekacete se za sledecu u fudbalu i basketu...
Dacemo vam nekad u vaterpolu neki trofejcic i hokej ako vise budete postojali...
Zvezdo zgazi ih sve...;-)

Sta pricas nesreco?!

pre 7 godina

FK CZ ima zvanično 39 igrača pod ugovorom od toga 16 stranaca. Mandatar sipa šakom i kapom. Državni projekat! (mare, 09. jul 2016 17:15)

Zvanicno?! Valjda je zvanicno tek kada pocne sezona jer barem 5 igraca su klinci koji su pozvani na pripreme. Ali lako je spinivati i kukati, Supic je str@nac jel od kad?

Epitaf

pre 7 godina

Ovo nema veze s mozgom,imamo puno talentovane dece,i umesto da se smanjije broj stranaca,mi nasu deci necemo,ako ovo prodje a proci ce,rprezentacija ce da igra na ep,sp,al 2098e.koja sramota,bahacenju nema kraja!

Zvezda ukazuje na zakon

pre 7 godina

kk partizan nis sns mts igokea trepča je ove godine igrao sa 6 stranaca u KLS gde je dozvoljeno 3. Njih čak i ne zanimaju zakoni, za državni projekat jednostavno ne važe zakoni. A Zvezda samo ukazuje na zakon koji je donela ova država koji se kosi sa pravilima FSS.

Valter

pre 7 godina

Zavrseno. Sad se vidi zasto je doslo do gomilanja stranaca o trosku poreskih obveznika. Zvezda MORA u LS. Zamislite Partizan bio ucesnik a Zvezda ne. Merak nema cenu.
(Sasa, 9. jul 2016 17:12)

# Link komentara

Molim te da ne lupetaras gluposti. Zvezda je bila ucesnike prve lige Sampiona u sezoni 92/93. Zavrsila druga u grupi iza Sampdorije, koje je u finalu porazena 1:0 od Barselone. Izvinjavam se ti ne lupetaras gluposti nego ti si u stvari glup. Sorry

Nisam bot SNS-a

pre 7 godina

Sve sto traze, to ce i da dobiju, zato sto je Kokeza njihov pion. Tu je i postavljen samo da ispunjava zelje iz rupe. Da je ovo Partizan trazio kada je Tole bio na celu FSS pisala bi se saopstenja iz rupe svakih 10 minuta. Ovo je ponizavanje srpskog fudbala

amater

pre 7 godina

2010 godine Partizan je imao 14 stranaca i tada je FK Državni projekat tražio da se ograniči broj stranaca na 4. Sada kada oni igraju kvalifikacije za LŠ traže ukidanje ograničenja. A

Notorius

pre 7 godina

Pri potpisivanju ugovora svakoga bi trebalo da saceka pasos ove propale, korumpirane, besmislene drzave, u cemu je problem da se to sredi ??? (antiDebil, 09. jul 2016 17:40)

Jel kao Adinu Vrabcu sto je sredjen pasos ove korupirane besmislene drzave?! Ili si to kao pravi kvaziopozicionar i licemer to zaboravio?

dr feelgood

pre 7 godina

moze, ali kad se i nasi igraci budu tretirali kao domaci u zemljama eu... a i ovi krcunovi, kad su pravili slet za putina nisu razmisljali o evropskoj unji...

Bube grobar

pre 7 godina

Haha ha.... oni hoce u fudbalski savaz da uvedu svoj pravilnik, kao sto su uradili sa kosarkaskim savezom !!! Koja EU, mi smo jos godina daleko od evropske unije

potrazi

pre 7 godina

uvek su stubovi radili u interesu reprezentacija.Bogdanov to zna.Ne postoji klub u svetu da je vise unistio svoju reprezentaciju od Zvezde.Pricajte sta hocete ali cinjenice to pokazuju.

licimuri

pre 7 godina

Pokusavam da zamislim kakve bi reakcije bile da je ovo trazio Vujosevic i Partizan... Sta bi od simbola srpstva i zastitnika srpskog sporta...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mitar, 9. jul 2016 17:12)

Pa partizai ima 10 stranaca u ekipi....nemoj da se pravis kao da vama ovo ne odgovara!!!

Zvezda trazi samo da se zakon u drzavi usaglasi sa FSS!

маннијак

pre 7 godina

Смирите мало фрустрације...оно понижавање у дербијима европског Партизана оставило последице.

mile

pre 7 godina

Deset godina slusamo navijace Zvezde sa pricom protiv Partizana i Tomislava Karadzica.Svi su bili krivi za njihove neuspehe.E sad su oni,,posteni" uzeli svu vlast i menjaju pravila samo zbog svog kluba.Svi ostali cute i trpe.Za vas je Tole bio demokrata.On je makar selektore imao iz Zvezde (Pizon-Mihailovic).Oni sad imaju predsednika FSS (Kokezu),Vesic odavno vlada FS Beograd,svoje ljude u sudijskoj organizaciji i svog selektora.Pa to Tole nikad nije imao.To je ona prica,,mi nikad necemo dozvoliti da nam politicari pomazu".A sta sad.Smanjili dug sa 52 - 35 mil.eura.U jednoj godini.U gladnoj Srbiji.I onda se zahvaljuju premijeru za ,,razumevanje" u sportu".Hahaha.A onda pisu da Partizan trosi drzavne pare.Neverovatno!!!!

Xero

pre 7 godina

Jesam zvezdas ali ovo je prilicno jadno sto rade nasi. Nagruvali se sa strancima i sad traze promenu pravila. (NikolaBG, 09. jul 2016 17:20)

Sve ti verujem da si ti zvezdas...

Sasa

pre 7 godina

Zavrseno. Sad se vidi zasto je doslo do gomilanja stranaca o trosku poreskih obveznika. Zvezda MORA u LS. Zamislite Partizan bio ucesnik a Zvezda ne. Merak nema cenu.

Fudbaler

pre 7 godina

Sram vas bilo,znaci da bi ste dovodili jos stranaca i da bi na kraju bilo svega sem nase dece!! Evo vam primer iz madjarske,3 stranca maksimum ( i EU su stranci ) plus mora jedan ispod 20 godina madjar da igra! A vi bi ste da dovodite strance ,za 200-300 hiljada,da se talite,da kradete a u minusu ste 60 miliona! Srbija. BANANA DRZAVA!

Rade

pre 7 godina

Može, ako je republički zakon već prilagodjen EU, u protivnom bi to bila ne zakonita promena... Čak i da smo već u EU, a Zakon o zapošljavanju stranaca nije usvojen, tako nešto ne bi moglo da se primeni.

rer4

pre 7 godina

Potpuno ocekivano od drzavnog mezimceta! Klub koji duguje milione doveo je citavu jednu postavu u prelaznom roku, ima preko 10 stranaca iako se odavno zna da je pravilo 4! Kokeza je postavljen na mesto, promenice oni pravilo na ovaj ili onaj nacin da mezimcetu udovolje!

Jhonny

pre 7 godina

Ne radi se to tako, uci od KK Partizan, oni su imali 6 stranaca i preko veze su stranom drzavljaninu dali pasos, I ako je ogranicenje bilo 4... Ah ta zvezda staljo nesto hoce da promeni i ako je po zakonu.

antiDebil

pre 7 godina

Haaahhahaha hahahahahaha hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........
Ej bree cekajte malo, zasto se ne bi bilo koji igrac koji bi dosao da igra za zvezduSNSVuckovuPoslusnicu automatski ne bi tretirao kao srpski igrac, ipak on dolazi u stuB serBstva i red mora da se zna ?!
Pri potpisivanju ugovora svakoga bi trebalo da saceka pasos ove propale, korumpirane, besmislene drzave, u cemu je problem da se to sredi ???

basketaš

pre 7 godina

13 stranaca? super...
a dug od 50 miliona nestao preko noći kao i onih 16 u košarci.
i posle limeni botovi prozivaju nas da smo državno mezimče...ljudskoj gluposti nikad kraja.

Mitar

pre 7 godina

Pokusavam da zamislim kakve bi reakcije bile da je ovo trazio Vujosevic i Partizan... Sta bi od simbola srpstva i zastitnika srpskog sporta...

Tolle

pre 7 godina

Unapred stavljanje do znanja sta sve mozemo da ocekujemo tokom sezone ukoliko se udje u neku neizvesnu zavrsnicu prvenstva.Partizan je i inace kroz svoju istoriju Dzesi Ovens srpskog sporta, ali nikad toliko kao u ovih par godina.

Koja

pre 7 godina

Mediji su danima pricali kako ce po zahtevu zvezde se glasati da ne bude 4+2 nego 6 igraca stranih, to jos nije izglasano sad odjednom mediji provlace drugu pricu?! Koja je tacna? Posto ne vidim da ovo bi nesto pomoglo Zvezdi...

Dexim

pre 7 godina

FK CZ ima zvanično 39 igrača pod ugovorom od toga 16 stranaca. Mandatar sipa šakom i kapom. Državni projekat! (mare, 09. jul 2016 17:15)

Nema zvezda toliko igraca, prebrojao si se...
Prebroj koliko igraca ima Partizan pa onda pricaj o drzavnom projektu...

Tole Karadzic

pre 7 godina

Mora i Sofoklis biti domaci igrac u sledecoj sezoni! To da se primeni i na KKFMP! Zasto samo Zvezda u fudbalu da uziva to pravo. Hocemo pravdu za FMP!

Cxevu

pre 7 godina

Da,komsije Zvezdasi,Vama niko ne brani da dovedete 10 stranaca i tako udjete i igrate LS.Ali u ligi ce biti 4+2,pa vi onda odmarajte neke strance,napravite dva tima.

Cxevu

pre 7 godina

Moze,od sledece sezone tek.Da je Partizan doveo 10 stranaca kao vi,kukali biste kako nije fer,kako smk klub koji ne da nasim klincima da se razvijaju,bla.

Dex

pre 7 godina

Cek, nase trziste rada je liberalizovano? Pustite sad nekakvu Zvezdu i ta zezanja. Mi smo dali pristup trzistu rada pre no sto smo isto dobili o sami?

Fudbaler

pre 7 godina

Sram vas bilo,znaci da bi ste dovodili jos stranaca i da bi na kraju bilo svega sem nase dece!! Evo vam primer iz madjarske,3 stranca maksimum ( i EU su stranci ) plus mora jedan ispod 20 godina madjar da igra! A vi bi ste da dovodite strance ,za 200-300 hiljada,da se talite,da kradete a u minusu ste 60 miliona! Srbija. BANANA DRZAVA!

Nikola

pre 7 godina

Zakon je jasan, dakle FSS krši Zakon, sviđalo se to nama ili ne. Svi građani EU imaju sva prava i obaveze kao i domaći zaposleni i ne može interni akt nekog udruženja da bude iznad Zakona... Ili može u Srbiji?

vasilije

pre 7 godina

Kao zvezdas i kao Srbin sam protiv ovog. To znaci jos vise mahinacija u srpskom fudbalu. Moze u slucaju da EU nas ne tretira kao strance, a to se nece desiti. Terza kako je zamislio uskoro ce srpski fudbaleri biti samo na tribinama.
Pod hitno privatizacija klubova, vidite kako Cukaricki lepo radi njima max plate oko 50-ak hiljada evra godisnje, zive od transfera, nema nekih Lukovica i Sikimica, nema dugova.
Zvezda samo na plate godisnje potrosi oko 5 miliona sumnjivih evra.

Slaninar

pre 7 godina

Ne samo iz EU, već i iz zemalja BRIKS-a da se tretiraju kao domaći. Sramota, partizan i zvezda najveće zlo srpskog fudbala. Dva lica istog novčića, samo se smenjuju, a sistem ostaje isti.

Fudbaler

pre 7 godina

Sram vas bilo,znaci da bi ste dovodili jos stranaca i da bi na kraju bilo svega sem nase dece!! Evo vam primer iz madjarske,3 stranca maksimum ( i EU su stranci ) plus mora jedan ispod 20 godina madjar da igra! A vi bi ste da dovodite strance ,za 200-300 hiljada,da se talite,da kradete a u minusu ste 60 miliona! Srbija. BANANA DRZAVA!

Mitar

pre 7 godina

Pokusavam da zamislim kakve bi reakcije bile da je ovo trazio Vujosevic i Partizan... Sta bi od simbola srpstva i zastitnika srpskog sporta...

Tole Karadzic

pre 7 godina

Mora i Sofoklis biti domaci igrac u sledecoj sezoni! To da se primeni i na KKFMP! Zasto samo Zvezda u fudbalu da uziva to pravo. Hocemo pravdu za FMP!

Fudbaler

pre 7 godina

Sram vas bilo,znaci da bi ste dovodili jos stranaca i da bi na kraju bilo svega sem nase dece!! Evo vam primer iz madjarske,3 stranca maksimum ( i EU su stranci ) plus mora jedan ispod 20 godina madjar da igra! A vi bi ste da dovodite strance ,za 200-300 hiljada,da se talite,da kradete a u minusu ste 60 miliona! Srbija. BANANA DRZAVA!

vasilije

pre 7 godina

Kao zvezdas i kao Srbin sam protiv ovog. To znaci jos vise mahinacija u srpskom fudbalu. Moze u slucaju da EU nas ne tretira kao strance, a to se nece desiti. Terza kako je zamislio uskoro ce srpski fudbaleri biti samo na tribinama.
Pod hitno privatizacija klubova, vidite kako Cukaricki lepo radi njima max plate oko 50-ak hiljada evra godisnje, zive od transfera, nema nekih Lukovica i Sikimica, nema dugova.
Zvezda samo na plate godisnje potrosi oko 5 miliona sumnjivih evra.

Sasa

pre 7 godina

Zavrseno. Sad se vidi zasto je doslo do gomilanja stranaca o trosku poreskih obveznika. Zvezda MORA u LS. Zamislite Partizan bio ucesnik a Zvezda ne. Merak nema cenu.

Tolle

pre 7 godina

Unapred stavljanje do znanja sta sve mozemo da ocekujemo tokom sezone ukoliko se udje u neku neizvesnu zavrsnicu prvenstva.Partizan je i inace kroz svoju istoriju Dzesi Ovens srpskog sporta, ali nikad toliko kao u ovih par godina.

mile

pre 7 godina

Deset godina slusamo navijace Zvezde sa pricom protiv Partizana i Tomislava Karadzica.Svi su bili krivi za njihove neuspehe.E sad su oni,,posteni" uzeli svu vlast i menjaju pravila samo zbog svog kluba.Svi ostali cute i trpe.Za vas je Tole bio demokrata.On je makar selektore imao iz Zvezde (Pizon-Mihailovic).Oni sad imaju predsednika FSS (Kokezu),Vesic odavno vlada FS Beograd,svoje ljude u sudijskoj organizaciji i svog selektora.Pa to Tole nikad nije imao.To je ona prica,,mi nikad necemo dozvoliti da nam politicari pomazu".A sta sad.Smanjili dug sa 52 - 35 mil.eura.U jednoj godini.U gladnoj Srbiji.I onda se zahvaljuju premijeru za ,,razumevanje" u sportu".Hahaha.A onda pisu da Partizan trosi drzavne pare.Neverovatno!!!!

amater

pre 7 godina

2010 godine Partizan je imao 14 stranaca i tada je FK Državni projekat tražio da se ograniči broj stranaca na 4. Sada kada oni igraju kvalifikacije za LŠ traže ukidanje ograničenja. A

Cxevu

pre 7 godina

Moze,od sledece sezone tek.Da je Partizan doveo 10 stranaca kao vi,kukali biste kako nije fer,kako smk klub koji ne da nasim klincima da se razvijaju,bla.

basketaš

pre 7 godina

13 stranaca? super...
a dug od 50 miliona nestao preko noći kao i onih 16 u košarci.
i posle limeni botovi prozivaju nas da smo državno mezimče...ljudskoj gluposti nikad kraja.

antiDebil

pre 7 godina

Haaahhahaha hahahahahaha hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........
Ej bree cekajte malo, zasto se ne bi bilo koji igrac koji bi dosao da igra za zvezduSNSVuckovuPoslusnicu automatski ne bi tretirao kao srpski igrac, ipak on dolazi u stuB serBstva i red mora da se zna ?!
Pri potpisivanju ugovora svakoga bi trebalo da saceka pasos ove propale, korumpirane, besmislene drzave, u cemu je problem da se to sredi ???

potrazi

pre 7 godina

uvek su stubovi radili u interesu reprezentacija.Bogdanov to zna.Ne postoji klub u svetu da je vise unistio svoju reprezentaciju od Zvezde.Pricajte sta hocete ali cinjenice to pokazuju.

Nešo Pudla

pre 7 godina

Skupština Srbije da podhitno izglasa svi koji igraju u Crvenoj zvezdi ne mogu biti stranci pa makar došli iz Namibije i Burundija ipak "bolji život" ne sme da trpi! Obećao davno onaj koji se u sve meša...

rer4

pre 7 godina

Potpuno ocekivano od drzavnog mezimceta! Klub koji duguje milione doveo je citavu jednu postavu u prelaznom roku, ima preko 10 stranaca iako se odavno zna da je pravilo 4! Kokeza je postavljen na mesto, promenice oni pravilo na ovaj ili onaj nacin da mezimcetu udovolje!

mrzim politicare

pre 7 godina

Alo zvezdasi ne jedite ono sto se ne jede,toliko ocigledno kradete da je to nenormalno,mi mozda i jesmo krali ali ovako NE.Big Boss radi uveliko 24h.pa vas bi trebalo u 4 ligu da spuste.Mrzim vas zato sto ste nula sa toliko szranaca pokudavate da ponizite nas ane da igrate evropu,13 god.je cudo odnosno toliko ste isfrustrirani majmuni da je to neverovatno Cao zdravo kalasture.

Nisam bot SNS-a

pre 7 godina

Sve sto traze, to ce i da dobiju, zato sto je Kokeza njihov pion. Tu je i postavljen samo da ispunjava zelje iz rupe. Da je ovo Partizan trazio kada je Tole bio na celu FSS pisala bi se saopstenja iz rupe svakih 10 minuta. Ovo je ponizavanje srpskog fudbala

Grobx

pre 7 godina

Pravo je pitanje kako klub u dubiozi vise desetina miliona evra moze da ima 15 stranaca na platnom spisku s tim da se svakim danom on uvecava.

Dragi

pre 7 godina

A zbog čega bi igrači iz EU bili tretirani kao domaći? To nema nikakvog rezona, a uostalom ni mi (Srbija) nismo članovi EU, da bi postojao razlog za takav tretman. A Zvezdi bi bilo bolje da vraća dugove, a ne da se razbacuje sa tuđim parama, kojim plaća mnogo nepotrebnih stranaca.

dr feelgood

pre 7 godina

moze, ali kad se i nasi igraci budu tretirali kao domaci u zemljama eu... a i ovi krcunovi, kad su pravili slet za putina nisu razmisljali o evropskoj unji...

Grgur

pre 7 godina

Ja nisam navijački ostrašćen, ali ako se dozvoli pravilo da bi se izašlo u susret samo jednom klubu ili eventualno još jednom koji ovo može da priušti stvara se neregularno takmičenje jer je ovo misaona imenica za sve ostale klubove u Srbiji. Svi ostali klubovi bi zbog ovoga trebalo da istupe iz lige. Zaista bezobrazno i protivno interesu srpskog fudbala i nekog kakvog takvog pravila jednakosti.

Bube grobar

pre 7 godina

Haha ha.... oni hoce u fudbalski savaz da uvedu svoj pravilnik, kao sto su uradili sa kosarkaskim savezom !!! Koja EU, mi smo jos godina daleko od evropske unije

john mcclane

pre 7 godina

zaboravili su da procitaju da taj clan o zaposljavanju drzavljana EU pocinje da se primenjuje od momenta ulaska Srbije u EU! dakle? nazad u osnovnu skolu da ponovite nastavnu lekciju: "citanje teksta sa razumevanjem bez reprodukcije"

Jimmy Barka

pre 7 godina

Sve se radi u Zvezdinu korist,najpre izbori u Vladi,pa onda promena predsednika saveza, sad jos i da se menja pravilo da EU igraci budu domaci,pazi Boga ti!A sto je najjace od svega predsednik Koki ce to prihvatiti i odobriti.

zvezdarac

pre 7 godina

Kad je Partizan imao Žuku, Moreiru, Dijaru, nekoliko Crnogoraca, onog Vašingtona i još jednog ili dvojicu stranaca, tada je hitno traženo (i dobijeno) da se broj stranaca smanji sa 6 koliko je moglo pa je u roku od par sezona došlo do ovog sad.

Valter

pre 7 godina

Zavrseno. Sad se vidi zasto je doslo do gomilanja stranaca o trosku poreskih obveznika. Zvezda MORA u LS. Zamislite Partizan bio ucesnik a Zvezda ne. Merak nema cenu.
(Sasa, 9. jul 2016 17:12)

# Link komentara

Molim te da ne lupetaras gluposti. Zvezda je bila ucesnike prve lige Sampiona u sezoni 92/93. Zavrsila druga u grupi iza Sampdorije, koje je u finalu porazena 1:0 od Barselone. Izvinjavam se ti ne lupetaras gluposti nego ti si u stvari glup. Sorry

Rade

pre 7 godina

Može, ako je republički zakon već prilagodjen EU, u protivnom bi to bila ne zakonita promena... Čak i da smo već u EU, a Zakon o zapošljavanju stranaca nije usvojen, tako nešto ne bi moglo da se primeni.

Xero

pre 7 godina

Jesam zvezdas ali ovo je prilicno jadno sto rade nasi. Nagruvali se sa strancima i sad traze promenu pravila. (NikolaBG, 09. jul 2016 17:20)

Sve ti verujem da si ti zvezdas...

Mile

pre 7 godina

Slazem se da liga treba da bude jaca,ali ne mozes da kupis 15cca igraca pa onda da menjas pravila,zbog jednog kluba.misljenja sam da stranci ne mogu da donesu neki extra kvalitet,cast izuzecima,jer sve sto vredi ide u bogatije klubove i sredjenije zemlje.

kide

pre 7 godina

Ljudi gresite... ne placa im drzava te strance, placaju ih razni privrednici i biznismeni za raznorazne dozvole koje im izdaje vlad i grad.... pa trenera im placa vlasnik Cukarickog a i imaju prvenstvo kupovine da bi on gradio po centru Beograda!

Ljubinko Pantic

pre 7 godina

Jesteee,onda ce svaki prelazni rok dovoditi po 3-4 stranca iz EU.Neka ide Zvezda da se takmici u turskoj ligi,jer je ta zemlja clanica EU.Uostalom tamo je Zvezda i osnovana jel tako?Tako je.

komarac u sorcu

pre 7 godina

Ne vidim problem u ovome, pa svaki ozbiljniji evropski klub ima 80-90% stranaca u timu ma koja god to liga bila i nikome to ne smeta samo nama. Ovo pravilo mora da se promeni ako hocemo napred!

Dex

pre 7 godina

Cek, nase trziste rada je liberalizovano? Pustite sad nekakvu Zvezdu i ta zezanja. Mi smo dali pristup trzistu rada pre no sto smo isto dobili o sami?

Cxevu

pre 7 godina

Da,komsije Zvezdasi,Vama niko ne brani da dovedete 10 stranaca i tako udjete i igrate LS.Ali u ligi ce biti 4+2,pa vi onda odmarajte neke strance,napravite dva tima.

Batko

pre 7 godina

FK CZ ima zvanično 39 igrača pod ugovorom od toga 16 stranaca. Mandatar sipa šakom i kapom. 
Državni projekat!
(mare, 09. jul 2016 17:15)

Mislis, kao vama u kosarci ?
"Mi smo drzavni klub"-Nikola Pekovic

James Bond

pre 7 godina

Sram vas bilo,znaci da bi ste dovodili jos stranaca i da bi na kraju bilo svega sem nase dece!! Evo vam primer iz madjarske,3 stranca maksimum ( i EU su stranci ) plus mora jedan ispod 20 godina madjar da igra! A vi bi ste da dovodite strance ,za 200-300 hiljada,da se talite,da kradete a u minusu ste 60 miliona! Srbija. BANANA DRZAVA!

O cemu ti pises? Madjarski sistem treba da nam bude reper? Za sta? Koje uspehe beleze madjarski klubovi od toga? Sto nisi uzeo primer Engleske,Spanije,Italije,Nemacke,zemalja na koje treba da se ugledamo. Sa kojim to domacim igracima mozemo da igramo evropu i da uradimo nesto? Sve sto valja odlazi glavom bez obzira.Koliko igraca u nasoj reprezentaciji igra u startnoj postavi pa ovako ggusimo nase igrace? Jedan Katai,najbolji strelac i igrac lige nije pozvan u reprezentaciju! Ako smo kandidat za EU i ako stoji u zakonu da gradjani EU imaju pravo na isti tretman kao domaci pri zaposljavanju ovde,a fudbal je profesija,dakle posao,onda zakon mora da se postuje!
I na kraju,evo ti linkovi tih tvojih madjarskih klubova gde ima kako rece "samo 3 stranca" i gde se EU racuna kao stranac. Nece biti!
http://www.transfermarkt.de/debreceni-vsc/startseite/verein/84/saison_id/2016

http://www.transfermarkt.de/videoton-fc/startseite/verein/11107

http://www.transfermarkt.de/ferencvaros-budapest/startseite/verein/279

bgd

pre 7 godina

u ex-yu imamo najtalentovanije igrače koje upravo zvezda i ostali prodaju dok su još omladinci sa 15-18 god. Umesto da nađu način da vrate te dugove i puste klince da ovde igraju fudbal makar dok im brčići skroz ne izrastu oni planiraju da dovode otpad iz EU. Bruka!

Epitaf

pre 7 godina

Ovo nema veze s mozgom,imamo puno talentovane dece,i umesto da se smanjije broj stranaca,mi nasu deci necemo,ako ovo prodje a proci ce,rprezentacija ce da igra na ep,sp,al 2098e.koja sramota,bahacenju nema kraja!

Тотални мрак

pre 7 godina

Ovo je ludilo!Kome je od strucnjaka ovo palo na pamet?Za cega vam sluze petlici,omladinci,kadeti itd?...da uzimate pare i dovodite tamo neke galaktikose?uzgajam domace sljive,ali kupujem i jedem ove iz Hondurasa.

Filip Must Play

pre 7 godina

Najbolje i da nema naših igrača, zvanični jezik engleski ili neki od afričkih radi bolje komunikacije, na boje dresova dodati još žutu i zelenu, ionako LGBT podržava i navija za ovaj klub, a eto otvorena su i nova poglavlja za ulazak u EU, taman da ispune jedan od uslova

Subi

pre 7 godina

Samo prilagodjavanje pravila zakonima drzave u kojoj živimo. Naravno grobarima to ne odgovara jel su pokrali svi lovu od transfera i sad nemaju za igrače, ma ćao

Slaninar

pre 7 godina

Ne samo iz EU, već i iz zemalja BRIKS-a da se tretiraju kao domaći. Sramota, partizan i zvezda najveće zlo srpskog fudbala. Dva lica istog novčića, samo se smenjuju, a sistem ostaje isti.

velicanstveni

pre 7 godina

Nasi igraci u EU se tretiraju kao stranci i tu je kraj price,kad i Evropa tretira nas kao ravnopravne onda nemam nista protiv možda bi i isplivao kvalitet nasih mladjih igraca.

sergej

pre 7 godina

treba da se poveca , ne neograniceno , 6-7 da ih je na terenu , bez ex-yu bez razloga ogranicavamo nase timove da kupe sto kvalitetnije , ne pricamo o kosarci MI NEMAMO veliki broj kvalitetnih igraca 4 tima u evropi po 28 igraca minus 4 stranca po timu to je oko 100 IGRACA , stranci i nasima dizu kvalitet , za 10ak godina partizan je 2-3 puta igrao grupnu fazu mi nikad a ni drugi klubovi , kada bi se prisetili svih ocajnih timova od kojih su nasi gubili trebalo bi mi par sati to se da iskucam , REALNO TREBA DA IMAMO VISE STRANACA

Dexim

pre 7 godina

FK CZ ima zvanično 39 igrača pod ugovorom od toga 16 stranaca. Mandatar sipa šakom i kapom. Državni projekat! (mare, 09. jul 2016 17:15)

Nema zvezda toliko igraca, prebrojao si se...
Prebroj koliko igraca ima Partizan pa onda pricaj o drzavnom projektu...

Nemanja

pre 7 godina

A vi Partizanovci sedite iza tastature i kucajte, nemoj slučajno da ste došli na stadion... Sutra bi malo smeli ovako da se bahate da nas je 20 hiljada na svakoj utakmici, i da 90 minuta grmi stadion protiv velikog vodje...

Nikola

pre 7 godina

Zakon je jasan, dakle FSS krši Zakon, sviđalo se to nama ili ne. Svi građani EU imaju sva prava i obaveze kao i domaći zaposleni i ne može interni akt nekog udruženja da bude iznad Zakona... Ili može u Srbiji?

Zvezda ukazuje na zakon

pre 7 godina

kk partizan nis sns mts igokea trepča je ove godine igrao sa 6 stranaca u KLS gde je dozvoljeno 3. Njih čak i ne zanimaju zakoni, za državni projekat jednostavno ne važe zakoni. A Zvezda samo ukazuje na zakon koji je donela ova država koji se kosi sa pravilima FSS.

cole

pre 7 godina

kada smo postali sampioni evrope, koliko "nasih, zvezdinih klinaca" je bilo u prvih 11? samo dika stojanovic i vlada jugovic, zar ne? ostalo su sve bili "stranci". ne veruiete? sabanadzovic (bih), radinovic (cg), marovic (cg), belodedic (rum), najdoski (mak), mihajlovic (hrv), prosinecki (hrv), savicevic (cg), pancev (mak), binic (srb-nis). tada vam, licemeri jedni, nije smetalo sto u timu nema "nase dece"!?! neka da Bog da nam odobre ovaj zahtev i da ponovo napravimo rezultat vredan paznje, zabole me uvo ako to uradi i 11 stranaca. interu je bas smetalo to sa koliko je stranaca u timu murinjo uzeo ligu sampiona. toga se malo ko seca, ali se svi secaju i to je zapisano za vjeki vjekov, da je inter bio sampion evrope.

licimuri

pre 7 godina

Pokusavam da zamislim kakve bi reakcije bile da je ovo trazio Vujosevic i Partizan... Sta bi od simbola srpstva i zastitnika srpskog sporta...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mitar, 9. jul 2016 17:12)

Pa partizai ima 10 stranaca u ekipi....nemoj da se pravis kao da vama ovo ne odgovara!!!

Zvezda trazi samo da se zakon u drzavi usaglasi sa FSS!

D&L

pre 7 godina

Kao bivsem fudbaleru,ne svidja mi se ova ideja jer suzava prostor za ubacivanje nasih mladih igraca u prvi tim. Sa druge strane,pojacala bi se konkurencija,sto je dobro. Uostalom,svi propisi nam se ionako postepeno usaglasavaju sa eu tako da je i ovo neizbezno u buducnosti.

маннијак

pre 7 godina

Смирите мало фрустрације...оно понижавање у дербијима европског Партизана оставило последице.

...

pre 7 godina

Au sta je grobara, znaju da moze i druga postava da se proseta do titule, ali se brinu da ne igraju svi stranci da ne bi bio jos veci minus nego prosle godine.

butler crni

pre 7 godina

Znate zasto kod nas fudbal nikad nece da procveta, zato sto se zasniva samo na nasim igracima.a ne strancima, pogledajte malo druge jace lige, da li oni imaju limit na to.

otkacheni

pre 7 godina

A Sahtjor bi osvojio Ligu UEFA sa fudbalerima iz Ukrajine... Do sada su prosecni srpski fudbaleri imali jace cene samo zato sto smo bili prinudjeni da ih kupujemo zbog ogranicenja broja stranaca. Ovo je dobra ideja, podrzavam.

Notorius

pre 7 godina

Pri potpisivanju ugovora svakoga bi trebalo da saceka pasos ove propale, korumpirane, besmislene drzave, u cemu je problem da se to sredi ??? (antiDebil, 09. jul 2016 17:40)

Jel kao Adinu Vrabcu sto je sredjen pasos ove korupirane besmislene drzave?! Ili si to kao pravi kvaziopozicionar i licemer to zaboravio?

Koja

pre 7 godina

Mediji su danima pricali kako ce po zahtevu zvezde se glasati da ne bude 4+2 nego 6 igraca stranih, to jos nije izglasano sad odjednom mediji provlace drugu pricu?! Koja je tacna? Posto ne vidim da ovo bi nesto pomoglo Zvezdi...

Parter B

pre 7 godina

Ako zakon postoji,a postoji,nema nista sporno,ne moze akt FSS da bude visi od Zakona i Ustava ove Drzave...
Ako hocete u EU,a vecina je glasala za to,moramo da postujemo prava stranih radnika iz EU,pa bili oni francuzi,holandjani,hrvati ili ko god...
znam da bi voleli da je Pakistan u EU,
zalim slucaj komsije,igracemo sa 16 stranaca,a vi ne mozete nista koliko god kmecali,kukali i ridali!!!
Nema Toleta,nema vise nakaradnog tumacenja prava,nema vise titula,bogami nacekacete se za sledecu u fudbalu i basketu...
Dacemo vam nekad u vaterpolu neki trofejcic i hokej ako vise budete postojali...
Zvezdo zgazi ih sve...;-)

spin

pre 7 godina

@Mare Da Zvezda ili Partizan zadrže mlade igrače bar do 21, odigraju sa tim igračima sezonu, dve u LŠ ili LE , onda bi i oni prodavali igrače za '' mamićeve'' cifre. Znaju to strani klubovi, zato ih i kupuju sve ranije, a i naši menadžeri vole da prodaju sigurno, još dok je plod na grani

Само Звезда

pre 7 godina

Што би Звезда себе одређивала репрезентљцији или било ком тзв. вишем циљу!

Jhonny

pre 7 godina

Ne radi se to tako, uci od KK Partizan, oni su imali 6 stranaca i preko veze su stranom drzavljaninu dali pasos, I ako je ogranicenje bilo 4... Ah ta zvezda staljo nesto hoce da promeni i ako je po zakonu.

Sta pricas nesreco?!

pre 7 godina

FK CZ ima zvanično 39 igrača pod ugovorom od toga 16 stranaca. Mandatar sipa šakom i kapom. Državni projekat! (mare, 09. jul 2016 17:15)

Zvanicno?! Valjda je zvanicno tek kada pocne sezona jer barem 5 igraca su klinci koji su pozvani na pripreme. Ali lako je spinivati i kukati, Supic je str@nac jel od kad?

Da igraju svi, a ne samo jedanaest

pre 7 godina

Mislite da su fudbaleri radnici? Pa zašto onda ima u klubu 50 futbalera a samo 11 igra? Ko ukida drugim fudbalerima pravo na rad?

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 7 godina

Sto je najgore od svih ovih,zaboravili i na Donalda(Holandija) haha naravno,sad ce svi da se bune,ali Engleska vrvi od domacih igraca?

nemanja_drach

pre 7 godina

O kakvom `razvijanju domacih igraca pricate !!??!? i jedni i drugi !? ako se iole koji talenat `domaci` pojavi kupuju ga strani timovi vec od 18, 19 godina ... sad su bitne samo pare u sportu, nema vise toga... cus `razvijanje domacih igraca` ... trebaju nam stranci i jednima i drugima i trecima .... ajde vise ne prosipajte praznu pricu ...

маннијак

pre 7 godina

@mmm
Звезда с пола снаге добијала, смешно је било. А ако мислиш на онај ,,пенал", онда не знам шта да ти кажем...за такво симулирање зна се шта следи.

Mare

pre 7 godina

Svim našim klubovima za iskorak u Evropi mogu samo stranci da pomognu,pošto mladi domaći talenti u današnjim uslovima finansija Evropskog tržišta neminovno su osuđeni na prodaju za max 6 miliona evra-primer Grujić,s druge strane Pjaca će otići u Juve za 25 miliona zahvaljujući Mamiću.Zvezda ima 8 stranaca,a Partizan 5,Čuka 4.Al u jedno sam ubeđen da nije nemoguće da ove sezone i Zvezda i Partizan i Voša i Čuka igraju grupnu fazu LE,treba na žrebu izvući Austriu Beč,Rapid Beč,Panathinaikos,Steauu i ekipe tog nivoa i pokušati odigrati muški pa šta bude,a Partizan je povlašćen u sva 4 Kola...

Xero

pre 7 godina

Jesam zvezdas ali ovo je prilicno jadno sto rade nasi. Nagruvali se sa strancima i sad traze promenu pravila. (NikolaBG, 09. jul 2016 17:20)

Sve ti verujem da si ti zvezdas...

Fudbaler

pre 7 godina

Sram vas bilo,znaci da bi ste dovodili jos stranaca i da bi na kraju bilo svega sem nase dece!! Evo vam primer iz madjarske,3 stranca maksimum ( i EU su stranci ) plus mora jedan ispod 20 godina madjar da igra! A vi bi ste da dovodite strance ,za 200-300 hiljada,da se talite,da kradete a u minusu ste 60 miliona! Srbija. BANANA DRZAVA!

Valter

pre 7 godina

Zavrseno. Sad se vidi zasto je doslo do gomilanja stranaca o trosku poreskih obveznika. Zvezda MORA u LS. Zamislite Partizan bio ucesnik a Zvezda ne. Merak nema cenu.
(Sasa, 9. jul 2016 17:12)

# Link komentara

Molim te da ne lupetaras gluposti. Zvezda je bila ucesnike prve lige Sampiona u sezoni 92/93. Zavrsila druga u grupi iza Sampdorije, koje je u finalu porazena 1:0 od Barselone. Izvinjavam se ti ne lupetaras gluposti nego ti si u stvari glup. Sorry

Batko

pre 7 godina

FK CZ ima zvanično 39 igrača pod ugovorom od toga 16 stranaca. Mandatar sipa šakom i kapom. 
Državni projekat!
(mare, 09. jul 2016 17:15)

Mislis, kao vama u kosarci ?
"Mi smo drzavni klub"-Nikola Pekovic

licimuri

pre 7 godina

Pokusavam da zamislim kakve bi reakcije bile da je ovo trazio Vujosevic i Partizan... Sta bi od simbola srpstva i zastitnika srpskog sporta...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mitar, 9. jul 2016 17:12)

Pa partizai ima 10 stranaca u ekipi....nemoj da se pravis kao da vama ovo ne odgovara!!!

Zvezda trazi samo da se zakon u drzavi usaglasi sa FSS!

Subi

pre 7 godina

Samo prilagodjavanje pravila zakonima drzave u kojoj živimo. Naravno grobarima to ne odgovara jel su pokrali svi lovu od transfera i sad nemaju za igrače, ma ćao

Mitar

pre 7 godina

Pokusavam da zamislim kakve bi reakcije bile da je ovo trazio Vujosevic i Partizan... Sta bi od simbola srpstva i zastitnika srpskog sporta...

Dexim

pre 7 godina

FK CZ ima zvanično 39 igrača pod ugovorom od toga 16 stranaca. Mandatar sipa šakom i kapom. Državni projekat! (mare, 09. jul 2016 17:15)

Nema zvezda toliko igraca, prebrojao si se...
Prebroj koliko igraca ima Partizan pa onda pricaj o drzavnom projektu...

komarac u sorcu

pre 7 godina

Ne vidim problem u ovome, pa svaki ozbiljniji evropski klub ima 80-90% stranaca u timu ma koja god to liga bila i nikome to ne smeta samo nama. Ovo pravilo mora da se promeni ako hocemo napred!

Zvezda ukazuje na zakon

pre 7 godina

kk partizan nis sns mts igokea trepča je ove godine igrao sa 6 stranaca u KLS gde je dozvoljeno 3. Njih čak i ne zanimaju zakoni, za državni projekat jednostavno ne važe zakoni. A Zvezda samo ukazuje na zakon koji je donela ova država koji se kosi sa pravilima FSS.

маннијак

pre 7 godina

Смирите мало фрустрације...оно понижавање у дербијима европског Партизана оставило последице.

...

pre 7 godina

Au sta je grobara, znaju da moze i druga postava da se proseta do titule, ali se brinu da ne igraju svi stranci da ne bi bio jos veci minus nego prosle godine.

Tole Karadzic

pre 7 godina

Mora i Sofoklis biti domaci igrac u sledecoj sezoni! To da se primeni i na KKFMP! Zasto samo Zvezda u fudbalu da uziva to pravo. Hocemo pravdu za FMP!

Fudbaler

pre 7 godina

Sram vas bilo,znaci da bi ste dovodili jos stranaca i da bi na kraju bilo svega sem nase dece!! Evo vam primer iz madjarske,3 stranca maksimum ( i EU su stranci ) plus mora jedan ispod 20 godina madjar da igra! A vi bi ste da dovodite strance ,za 200-300 hiljada,da se talite,da kradete a u minusu ste 60 miliona! Srbija. BANANA DRZAVA!

Parter B

pre 7 godina

Ako zakon postoji,a postoji,nema nista sporno,ne moze akt FSS da bude visi od Zakona i Ustava ove Drzave...
Ako hocete u EU,a vecina je glasala za to,moramo da postujemo prava stranih radnika iz EU,pa bili oni francuzi,holandjani,hrvati ili ko god...
znam da bi voleli da je Pakistan u EU,
zalim slucaj komsije,igracemo sa 16 stranaca,a vi ne mozete nista koliko god kmecali,kukali i ridali!!!
Nema Toleta,nema vise nakaradnog tumacenja prava,nema vise titula,bogami nacekacete se za sledecu u fudbalu i basketu...
Dacemo vam nekad u vaterpolu neki trofejcic i hokej ako vise budete postojali...
Zvezdo zgazi ih sve...;-)

Tolle

pre 7 godina

Unapred stavljanje do znanja sta sve mozemo da ocekujemo tokom sezone ukoliko se udje u neku neizvesnu zavrsnicu prvenstva.Partizan je i inace kroz svoju istoriju Dzesi Ovens srpskog sporta, ali nikad toliko kao u ovih par godina.

sergej

pre 7 godina

treba da se poveca , ne neograniceno , 6-7 da ih je na terenu , bez ex-yu bez razloga ogranicavamo nase timove da kupe sto kvalitetnije , ne pricamo o kosarci MI NEMAMO veliki broj kvalitetnih igraca 4 tima u evropi po 28 igraca minus 4 stranca po timu to je oko 100 IGRACA , stranci i nasima dizu kvalitet , za 10ak godina partizan je 2-3 puta igrao grupnu fazu mi nikad a ni drugi klubovi , kada bi se prisetili svih ocajnih timova od kojih su nasi gubili trebalo bi mi par sati to se da iskucam , REALNO TREBA DA IMAMO VISE STRANACA

Koja

pre 7 godina

Mediji su danima pricali kako ce po zahtevu zvezde se glasati da ne bude 4+2 nego 6 igraca stranih, to jos nije izglasano sad odjednom mediji provlace drugu pricu?! Koja je tacna? Posto ne vidim da ovo bi nesto pomoglo Zvezdi...

Nikola

pre 7 godina

Zakon je jasan, dakle FSS krši Zakon, sviđalo se to nama ili ne. Svi građani EU imaju sva prava i obaveze kao i domaći zaposleni i ne može interni akt nekog udruženja da bude iznad Zakona... Ili može u Srbiji?

James Bond

pre 7 godina

Sram vas bilo,znaci da bi ste dovodili jos stranaca i da bi na kraju bilo svega sem nase dece!! Evo vam primer iz madjarske,3 stranca maksimum ( i EU su stranci ) plus mora jedan ispod 20 godina madjar da igra! A vi bi ste da dovodite strance ,za 200-300 hiljada,da se talite,da kradete a u minusu ste 60 miliona! Srbija. BANANA DRZAVA!

O cemu ti pises? Madjarski sistem treba da nam bude reper? Za sta? Koje uspehe beleze madjarski klubovi od toga? Sto nisi uzeo primer Engleske,Spanije,Italije,Nemacke,zemalja na koje treba da se ugledamo. Sa kojim to domacim igracima mozemo da igramo evropu i da uradimo nesto? Sve sto valja odlazi glavom bez obzira.Koliko igraca u nasoj reprezentaciji igra u startnoj postavi pa ovako ggusimo nase igrace? Jedan Katai,najbolji strelac i igrac lige nije pozvan u reprezentaciju! Ako smo kandidat za EU i ako stoji u zakonu da gradjani EU imaju pravo na isti tretman kao domaci pri zaposljavanju ovde,a fudbal je profesija,dakle posao,onda zakon mora da se postuje!
I na kraju,evo ti linkovi tih tvojih madjarskih klubova gde ima kako rece "samo 3 stranca" i gde se EU racuna kao stranac. Nece biti!
http://www.transfermarkt.de/debreceni-vsc/startseite/verein/84/saison_id/2016

http://www.transfermarkt.de/videoton-fc/startseite/verein/11107

http://www.transfermarkt.de/ferencvaros-budapest/startseite/verein/279

Sasa

pre 7 godina

Zavrseno. Sad se vidi zasto je doslo do gomilanja stranaca o trosku poreskih obveznika. Zvezda MORA u LS. Zamislite Partizan bio ucesnik a Zvezda ne. Merak nema cenu.

Notorius

pre 7 godina

Pri potpisivanju ugovora svakoga bi trebalo da saceka pasos ove propale, korumpirane, besmislene drzave, u cemu je problem da se to sredi ??? (antiDebil, 09. jul 2016 17:40)

Jel kao Adinu Vrabcu sto je sredjen pasos ove korupirane besmislene drzave?! Ili si to kao pravi kvaziopozicionar i licemer to zaboravio?

Jhonny

pre 7 godina

Ne radi se to tako, uci od KK Partizan, oni su imali 6 stranaca i preko veze su stranom drzavljaninu dali pasos, I ako je ogranicenje bilo 4... Ah ta zvezda staljo nesto hoce da promeni i ako je po zakonu.

Sta pricas nesreco?!

pre 7 godina

FK CZ ima zvanično 39 igrača pod ugovorom od toga 16 stranaca. Mandatar sipa šakom i kapom. Državni projekat! (mare, 09. jul 2016 17:15)

Zvanicno?! Valjda je zvanicno tek kada pocne sezona jer barem 5 igraca su klinci koji su pozvani na pripreme. Ali lako je spinivati i kukati, Supic je str@nac jel od kad?

mrzim politicare

pre 7 godina

Alo zvezdasi ne jedite ono sto se ne jede,toliko ocigledno kradete da je to nenormalno,mi mozda i jesmo krali ali ovako NE.Big Boss radi uveliko 24h.pa vas bi trebalo u 4 ligu da spuste.Mrzim vas zato sto ste nula sa toliko szranaca pokudavate da ponizite nas ane da igrate evropu,13 god.je cudo odnosno toliko ste isfrustrirani majmuni da je to neverovatno Cao zdravo kalasture.

otkacheni

pre 7 godina

A Sahtjor bi osvojio Ligu UEFA sa fudbalerima iz Ukrajine... Do sada su prosecni srpski fudbaleri imali jace cene samo zato sto smo bili prinudjeni da ih kupujemo zbog ogranicenja broja stranaca. Ovo je dobra ideja, podrzavam.

butler crni

pre 7 godina

Znate zasto kod nas fudbal nikad nece da procveta, zato sto se zasniva samo na nasim igracima.a ne strancima, pogledajte malo druge jace lige, da li oni imaju limit na to.

vasilije

pre 7 godina

Kao zvezdas i kao Srbin sam protiv ovog. To znaci jos vise mahinacija u srpskom fudbalu. Moze u slucaju da EU nas ne tretira kao strance, a to se nece desiti. Terza kako je zamislio uskoro ce srpski fudbaleri biti samo na tribinama.
Pod hitno privatizacija klubova, vidite kako Cukaricki lepo radi njima max plate oko 50-ak hiljada evra godisnje, zive od transfera, nema nekih Lukovica i Sikimica, nema dugova.
Zvezda samo na plate godisnje potrosi oko 5 miliona sumnjivih evra.

Само Звезда

pre 7 godina

Што би Звезда себе одређивала репрезентљцији или било ком тзв. вишем циљу!

Nemanja

pre 7 godina

A vi Partizanovci sedite iza tastature i kucajte, nemoj slučajno da ste došli na stadion... Sutra bi malo smeli ovako da se bahate da nas je 20 hiljada na svakoj utakmici, i da 90 minuta grmi stadion protiv velikog vodje...

Cxevu

pre 7 godina

Moze,od sledece sezone tek.Da je Partizan doveo 10 stranaca kao vi,kukali biste kako nije fer,kako smk klub koji ne da nasim klincima da se razvijaju,bla.

Dragi

pre 7 godina

A zbog čega bi igrači iz EU bili tretirani kao domaći? To nema nikakvog rezona, a uostalom ni mi (Srbija) nismo članovi EU, da bi postojao razlog za takav tretman. A Zvezdi bi bilo bolje da vraća dugove, a ne da se razbacuje sa tuđim parama, kojim plaća mnogo nepotrebnih stranaca.

amater

pre 7 godina

2010 godine Partizan je imao 14 stranaca i tada je FK Državni projekat tražio da se ograniči broj stranaca na 4. Sada kada oni igraju kvalifikacije za LŠ traže ukidanje ograničenja. A

Nešo Pudla

pre 7 godina

Skupština Srbije da podhitno izglasa svi koji igraju u Crvenoj zvezdi ne mogu biti stranci pa makar došli iz Namibije i Burundija ipak "bolji život" ne sme da trpi! Obećao davno onaj koji se u sve meša...

Grgur

pre 7 godina

Ja nisam navijački ostrašćen, ali ako se dozvoli pravilo da bi se izašlo u susret samo jednom klubu ili eventualno još jednom koji ovo može da priušti stvara se neregularno takmičenje jer je ovo misaona imenica za sve ostale klubove u Srbiji. Svi ostali klubovi bi zbog ovoga trebalo da istupe iz lige. Zaista bezobrazno i protivno interesu srpskog fudbala i nekog kakvog takvog pravila jednakosti.

Grobx

pre 7 godina

Pravo je pitanje kako klub u dubiozi vise desetina miliona evra moze da ima 15 stranaca na platnom spisku s tim da se svakim danom on uvecava.

Nisam bot SNS-a

pre 7 godina

Sve sto traze, to ce i da dobiju, zato sto je Kokeza njihov pion. Tu je i postavljen samo da ispunjava zelje iz rupe. Da je ovo Partizan trazio kada je Tole bio na celu FSS pisala bi se saopstenja iz rupe svakih 10 minuta. Ovo je ponizavanje srpskog fudbala

D&L

pre 7 godina

Kao bivsem fudbaleru,ne svidja mi se ova ideja jer suzava prostor za ubacivanje nasih mladih igraca u prvi tim. Sa druge strane,pojacala bi se konkurencija,sto je dobro. Uostalom,svi propisi nam se ionako postepeno usaglasavaju sa eu tako da je i ovo neizbezno u buducnosti.

antiDebil

pre 7 godina

Haaahhahaha hahahahahaha hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........
Ej bree cekajte malo, zasto se ne bi bilo koji igrac koji bi dosao da igra za zvezduSNSVuckovuPoslusnicu automatski ne bi tretirao kao srpski igrac, ipak on dolazi u stuB serBstva i red mora da se zna ?!
Pri potpisivanju ugovora svakoga bi trebalo da saceka pasos ove propale, korumpirane, besmislene drzave, u cemu je problem da se to sredi ???

cole

pre 7 godina

kada smo postali sampioni evrope, koliko "nasih, zvezdinih klinaca" je bilo u prvih 11? samo dika stojanovic i vlada jugovic, zar ne? ostalo su sve bili "stranci". ne veruiete? sabanadzovic (bih), radinovic (cg), marovic (cg), belodedic (rum), najdoski (mak), mihajlovic (hrv), prosinecki (hrv), savicevic (cg), pancev (mak), binic (srb-nis). tada vam, licemeri jedni, nije smetalo sto u timu nema "nase dece"!?! neka da Bog da nam odobre ovaj zahtev i da ponovo napravimo rezultat vredan paznje, zabole me uvo ako to uradi i 11 stranaca. interu je bas smetalo to sa koliko je stranaca u timu murinjo uzeo ligu sampiona. toga se malo ko seca, ali se svi secaju i to je zapisano za vjeki vjekov, da je inter bio sampion evrope.

dr feelgood

pre 7 godina

moze, ali kad se i nasi igraci budu tretirali kao domaci u zemljama eu... a i ovi krcunovi, kad su pravili slet za putina nisu razmisljali o evropskoj unji...

mile

pre 7 godina

Deset godina slusamo navijace Zvezde sa pricom protiv Partizana i Tomislava Karadzica.Svi su bili krivi za njihove neuspehe.E sad su oni,,posteni" uzeli svu vlast i menjaju pravila samo zbog svog kluba.Svi ostali cute i trpe.Za vas je Tole bio demokrata.On je makar selektore imao iz Zvezde (Pizon-Mihailovic).Oni sad imaju predsednika FSS (Kokezu),Vesic odavno vlada FS Beograd,svoje ljude u sudijskoj organizaciji i svog selektora.Pa to Tole nikad nije imao.To je ona prica,,mi nikad necemo dozvoliti da nam politicari pomazu".A sta sad.Smanjili dug sa 52 - 35 mil.eura.U jednoj godini.U gladnoj Srbiji.I onda se zahvaljuju premijeru za ,,razumevanje" u sportu".Hahaha.A onda pisu da Partizan trosi drzavne pare.Neverovatno!!!!

basketaš

pre 7 godina

13 stranaca? super...
a dug od 50 miliona nestao preko noći kao i onih 16 u košarci.
i posle limeni botovi prozivaju nas da smo državno mezimče...ljudskoj gluposti nikad kraja.

Slaninar

pre 7 godina

Ne samo iz EU, već i iz zemalja BRIKS-a da se tretiraju kao domaći. Sramota, partizan i zvezda najveće zlo srpskog fudbala. Dva lica istog novčića, samo se smenjuju, a sistem ostaje isti.

potrazi

pre 7 godina

uvek su stubovi radili u interesu reprezentacija.Bogdanov to zna.Ne postoji klub u svetu da je vise unistio svoju reprezentaciju od Zvezde.Pricajte sta hocete ali cinjenice to pokazuju.

Jimmy Barka

pre 7 godina

Sve se radi u Zvezdinu korist,najpre izbori u Vladi,pa onda promena predsednika saveza, sad jos i da se menja pravilo da EU igraci budu domaci,pazi Boga ti!A sto je najjace od svega predsednik Koki ce to prihvatiti i odobriti.

bgd

pre 7 godina

u ex-yu imamo najtalentovanije igrače koje upravo zvezda i ostali prodaju dok su još omladinci sa 15-18 god. Umesto da nađu način da vrate te dugove i puste klince da ovde igraju fudbal makar dok im brčići skroz ne izrastu oni planiraju da dovode otpad iz EU. Bruka!

маннијак

pre 7 godina

@mmm
Звезда с пола снаге добијала, смешно је било. А ако мислиш на онај ,,пенал", онда не знам шта да ти кажем...за такво симулирање зна се шта следи.

Mare

pre 7 godina

Svim našim klubovima za iskorak u Evropi mogu samo stranci da pomognu,pošto mladi domaći talenti u današnjim uslovima finansija Evropskog tržišta neminovno su osuđeni na prodaju za max 6 miliona evra-primer Grujić,s druge strane Pjaca će otići u Juve za 25 miliona zahvaljujući Mamiću.Zvezda ima 8 stranaca,a Partizan 5,Čuka 4.Al u jedno sam ubeđen da nije nemoguće da ove sezone i Zvezda i Partizan i Voša i Čuka igraju grupnu fazu LE,treba na žrebu izvući Austriu Beč,Rapid Beč,Panathinaikos,Steauu i ekipe tog nivoa i pokušati odigrati muški pa šta bude,a Partizan je povlašćen u sva 4 Kola...

rer4

pre 7 godina

Potpuno ocekivano od drzavnog mezimceta! Klub koji duguje milione doveo je citavu jednu postavu u prelaznom roku, ima preko 10 stranaca iako se odavno zna da je pravilo 4! Kokeza je postavljen na mesto, promenice oni pravilo na ovaj ili onaj nacin da mezimcetu udovolje!

Ljubinko Pantic

pre 7 godina

Jesteee,onda ce svaki prelazni rok dovoditi po 3-4 stranca iz EU.Neka ide Zvezda da se takmici u turskoj ligi,jer je ta zemlja clanica EU.Uostalom tamo je Zvezda i osnovana jel tako?Tako je.

Bube grobar

pre 7 godina

Haha ha.... oni hoce u fudbalski savaz da uvedu svoj pravilnik, kao sto su uradili sa kosarkaskim savezom !!! Koja EU, mi smo jos godina daleko od evropske unije

zvezdarac

pre 7 godina

Kad je Partizan imao Žuku, Moreiru, Dijaru, nekoliko Crnogoraca, onog Vašingtona i još jednog ili dvojicu stranaca, tada je hitno traženo (i dobijeno) da se broj stranaca smanji sa 6 koliko je moglo pa je u roku od par sezona došlo do ovog sad.

Rade

pre 7 godina

Može, ako je republički zakon već prilagodjen EU, u protivnom bi to bila ne zakonita promena... Čak i da smo već u EU, a Zakon o zapošljavanju stranaca nije usvojen, tako nešto ne bi moglo da se primeni.

Cxevu

pre 7 godina

Da,komsije Zvezdasi,Vama niko ne brani da dovedete 10 stranaca i tako udjete i igrate LS.Ali u ligi ce biti 4+2,pa vi onda odmarajte neke strance,napravite dva tima.

Epitaf

pre 7 godina

Ovo nema veze s mozgom,imamo puno talentovane dece,i umesto da se smanjije broj stranaca,mi nasu deci necemo,ako ovo prodje a proci ce,rprezentacija ce da igra na ep,sp,al 2098e.koja sramota,bahacenju nema kraja!

nemanja_drach

pre 7 godina

O kakvom `razvijanju domacih igraca pricate !!??!? i jedni i drugi !? ako se iole koji talenat `domaci` pojavi kupuju ga strani timovi vec od 18, 19 godina ... sad su bitne samo pare u sportu, nema vise toga... cus `razvijanje domacih igraca` ... trebaju nam stranci i jednima i drugima i trecima .... ajde vise ne prosipajte praznu pricu ...

Mile

pre 7 godina

Slazem se da liga treba da bude jaca,ali ne mozes da kupis 15cca igraca pa onda da menjas pravila,zbog jednog kluba.misljenja sam da stranci ne mogu da donesu neki extra kvalitet,cast izuzecima,jer sve sto vredi ide u bogatije klubove i sredjenije zemlje.

Тотални мрак

pre 7 godina

Ovo je ludilo!Kome je od strucnjaka ovo palo na pamet?Za cega vam sluze petlici,omladinci,kadeti itd?...da uzimate pare i dovodite tamo neke galaktikose?uzgajam domace sljive,ali kupujem i jedem ove iz Hondurasa.

Filip Must Play

pre 7 godina

Najbolje i da nema naših igrača, zvanični jezik engleski ili neki od afričkih radi bolje komunikacije, na boje dresova dodati još žutu i zelenu, ionako LGBT podržava i navija za ovaj klub, a eto otvorena su i nova poglavlja za ulazak u EU, taman da ispune jedan od uslova

john mcclane

pre 7 godina

zaboravili su da procitaju da taj clan o zaposljavanju drzavljana EU pocinje da se primenjuje od momenta ulaska Srbije u EU! dakle? nazad u osnovnu skolu da ponovite nastavnu lekciju: "citanje teksta sa razumevanjem bez reprodukcije"

Dex

pre 7 godina

Cek, nase trziste rada je liberalizovano? Pustite sad nekakvu Zvezdu i ta zezanja. Mi smo dali pristup trzistu rada pre no sto smo isto dobili o sami?

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 7 godina

Sto je najgore od svih ovih,zaboravili i na Donalda(Holandija) haha naravno,sad ce svi da se bune,ali Engleska vrvi od domacih igraca?

Da igraju svi, a ne samo jedanaest

pre 7 godina

Mislite da su fudbaleri radnici? Pa zašto onda ima u klubu 50 futbalera a samo 11 igra? Ko ukida drugim fudbalerima pravo na rad?

velicanstveni

pre 7 godina

Nasi igraci u EU se tretiraju kao stranci i tu je kraj price,kad i Evropa tretira nas kao ravnopravne onda nemam nista protiv možda bi i isplivao kvalitet nasih mladjih igraca.

kide

pre 7 godina

Ljudi gresite... ne placa im drzava te strance, placaju ih razni privrednici i biznismeni za raznorazne dozvole koje im izdaje vlad i grad.... pa trenera im placa vlasnik Cukarickog a i imaju prvenstvo kupovine da bi on gradio po centru Beograda!

spin

pre 7 godina

@Mare Da Zvezda ili Partizan zadrže mlade igrače bar do 21, odigraju sa tim igračima sezonu, dve u LŠ ili LE , onda bi i oni prodavali igrače za '' mamićeve'' cifre. Znaju to strani klubovi, zato ih i kupuju sve ranije, a i naši menadžeri vole da prodaju sigurno, još dok je plod na grani