Košarka 170

Četvrtak, 07.07.2016.

20:07

Čović: Od države 16% prihoda, za igrače 9,5 mil. €

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović ostaće na toj funkciji i narednih pet godina, odlučeno je na Izbornoj skupštini kluba.

Èoviæ: Od države 16% prihoda, za igraèe 9,5 mil. € IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

170 Komentari

Sortiraj po:

EternalSmile

pre 7 godina

Ukupan prihod 27 mil/eur za 5 sezona? Koliki je bio finansijski rezultat (dobitak ili gubitak) za taj period? Drugim rečima, podatak o ukupnim prihodima bez pratećeg podatka o ukupnim rashodima je nepotpun, površan i krivi sliku ne/uspešnosti poslovanja. Kao da ništa i nije rečeno.

deda

pre 7 godina

Kvinsi miler je imao 400000 $ za polusezonu decko, jer si drugu polusezonu bili mekel i sofo koji zajedno teze oko 600000 za polusezonu. Dobar si ti covke politicar znas da sakrijes laz

Beli65

pre 7 godina

16% para od drzave, a preostale pare od reketiranja privatnih firmi. ( ako nedas lovu, ulece inspekcija )
(QQ-LELE, 08. jul 2016 06:39)
kako grobari znaju sta su radili deceniju unazad

evy

pre 7 godina

28 miliona prihod, od toga:
4,5 m od drzave
3,1 m od ulaznica
2,2 m od obestecenja za igrace
1,6 m od tv prava
=11,4 m ukupno
28-11,4=16,6 miliona
odakle tih ostalih 16,6 m??

nista o nicemu

pre 7 godina

Pusti prihode i rashode mene interesuje gde nestade 16 miliona duga kad nam to kazeš ko vam isplati taj dug onda ću reći svaka čast
(Vinjak, 08. jul 2016 00:04)

Pa od prihoda, eto gde nestade. Puse sve u izvestaju, kad naucis da citas onda cu ti reci svaka cast

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

I kako se vi sad zovete??
 (boj, 8. jul 2016 01:04)
Odgovor nadji pri dnu teksta.
Sportski pozdrav.
http://www.kkcrvenazvezda.rs/odgovori-nebojse-covica.html

lepi

pre 7 godina

Malo je glupo pricati o velicini Partizana jer je on prvu svoju titulu osvojio posle 31 godine postojanja a Zvezda ih je vec imala 13 plus osvojen prvi medjunarodni trofej na prostorima bivse SFRJ kup kupova.

veciti kontrasi

pre 7 godina

Slusaj ovog! Kako to institucija nikad nije otvoreno izasla sa finansijama. Zato sto smo lopovi kao i vi! A vama je drzava izbrisala dug i pa sada lecite svoje frustracije. Eto zato.

DedaMiloje

pre 7 godina

Pa dobro bre panteri jeste li sad zvezda?
Ali ozbiljno, obecavam necu vise da vas zezam.
(Karaburac, 07. jul 2016 22:17)

Karaburac, znaš dalje...

Wllaxy

pre 7 godina

Zvezda je prosle godine imala u timu Sofoklisa Skorcijanitisa, Gala Mekela, Rajana Tompsona, Markusa Vilijamsa, Kvinsija Milera, Tarensa Kinsija, Maika Cirbesa us ostale domace igrace. Ako je 2.5 miliona potroseno na takav tim onda je Covic genije. 

Podsecanja radi, Partizanov budzet kada je otisao na F4 Evrolige je isto bio 2.5 miliona, a igrali su sledeci igraci u 12: Rasic, Mitrovic, Sinovec, Milosevic, Djekic Bozic, Kecman, Vranes uz Mekejleba, 19-godisnjeg Veselog, Marica i Robertsa.
(ja, 07. jul 2016 20:24)

Mali veseljače, zar ti stvarno misliš da je Zvezda sve te igrače plaćala preko cele sezone!? Mekela je plaćala dok je bio tu, posle ga je plaćao Makabi, Vilikams je odigrao par mečeva i za toliko je plaćen a sigurno ne za celu sezonu, Tompson je otišao u Tursku u klub iz kog je došao Kinsi i tu je plaćala samo jednog igrača, Sofo je otišao u PAOK kada je prestala da ga plaća a došao je Miler...
Uključi malo mozak, neće da boli...

zekan

pre 7 godina

A nov zakon za Zvezdu ne vazi. Sledece godine vise od polovine klubova u Srbiji ce se ugasiti zbog novog zakona koji je stupio na snagu ove godine i koji ne dozvoljava finansiranje grada i drzave u klubove, ali to ocigledno za neke ne vazi.

ZIVOT

pre 7 godina

28M podeljeno sa 5god je nesto preko 5.5M godisnje tako da dosta sa spinovanjem i CTpricama o 2M budzetu i slicno...jos kad bi se dodale pare koje su ostale na drugim adresama....E moja Srbijo 'napredna'?!?!
(Pffffff, 07. jul 2016 20:28)

Pametnjakovicu citaj tekst: 28 mil.

-11m dug 2000-2011 period ds,sps...
-2m porez
===nesto manje od 15miliona / 5 = 3m (+-)
Dosta ste nas unistavali,a nijedan dokaz o finansiranju niste prikazali,Covke jos platu cistacice nije naveo!!! ipak je jedna
KK Crvena Zvezda

Vladimir

pre 7 godina

Ove izjave su klasicno vredjanje inteligencije normalnim ljudima
(Borat iz predgradja, 7. jul 2016 21:22) Ne vredja ti inteligenciju sto nikad niko nije video finansijski izvestaj KK Partizan

dzaba vam novci....

pre 7 godina

Od ta preostala 23.5 miliona samo 7 su od tv prava , igraca i ulaznica a ostalo opet od spinzora i onda kao samo 16 % od drzave...ali tu su "privatnici".....i ne moze niko da me ubjedi da svi ti "privatnici" bi prije sponzorisali zvezdu nego partizan , nego ima neko ko se pita .....al' dzaba vam sve nikad necete imati velicinu kk partizana....kao sto, istina, fk partitan nece nikad imati velicinu fk cz.....

Mikiveliki

pre 7 godina

Био бих веома срећан, претпостављам и велики број људи, када би господин Човић нестао са свих функција и из јавног живота.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Ne mogu da ne primetim da je na vest o Zvezdinom budžetu više od pola grobarskih komentara. Takođe, ne mogu da se setim kada je poslednji put objavljena vest u kojoj je predstavljen budžet Partizana. Licemerje? Kompleksi?

Milos

pre 7 godina

@Tomas Berdych Xaxaxaxa...što me slatko nasmeja.Sve si izmešo prijetelju...PFC je veliki klub sa velikom tradicijom,nije imao sreće 66 da osvoji ušatog ali šta da se radi.S druge strane KK PArtizan je u košarci osvojio sve živo što se može osvojiti,a vi ništa.Prvo osvojite ona 3 Ev Kupa R.Koraća koja je jača po rangu od EK,jer su učestvovale sve jake ekipe,kad to osvojite onda osvojite EL,onda igrajte 4xF4 EL...skupite sve legende košarke a da to nisu gazda Vukela i ćoki pudlica...o Partizanovim legendama možemo danima koje su obeležile i Evropu i svet.U košarci sve sa parama ovog sveta uvek ćete biti NULA za giganta kakav je KK Partizan.

Vladimir

pre 7 godina

Partizan je uvek kupovao igrace na gotovo.Imali su jak finansijski momenat i uzimali su koga su hteli.Neretko iz toga FMP-a koga stalno spominjete.Nisu imali potrebe za sopstvenom skolom.Cena za evroligaske utakmice,prava sitnica...Uglavnom vodje navijaca pustaju koga oni hoce.Tako godinama...Kad na terenu zaskripi onda se sudije gepekuju,sudije se stipaju kad niko ne vidi...Kad se gubi onda se prekida utakmica,udaraju se igraci protivnika frontalno ispod stomaka,glavu,gde se stigne...Krivi se drzava.Najveca misterija je finansijsko carstvo.Svoje ne prikazujes a tudje naduvavas.Moj dobri navijacu partizana,mozda smo FMP a mozda smo i smejurija ali u ovom trenutko smo Ferari za vas a vi postenjacine ste tamo gde vam je i mesto.

samozvezda

pre 7 godina

Очекујемо три домаћа трофеја и 10 до 14 победа у Евролиги. Имамо стабилан клуб и добру управу са исправном идејом, навијачи то препознају. Арена и Пионир ће бити пуни у ЕЛ, створићемо нове асове, освијити још трофеја у блиској будућности.
(Реална анализа, 07. jul 2016 20:36)

Covic mi je odvratan, ali ovo je istina. I dok je ovako, neka ga

xxx

pre 7 godina

Onaj osećaj kad pričaš o državnom projektu, a Dačić ti bio predsednik kluba, a fuziju praviš sa Dodikom. Onaj osećaj kad si u fudbalu miljama daleko od Zvezde, a znaš da ćeš joj i u košarci uskoro gledati u leđa po broju trofeja. Onaj osećaj kad plaćaš Birčevića i skupocene strance da igraju kup Lilijane Ronketi sve u ogromnoj nadi da ćeš se vratiti u Evroligi a nećeš još 50 godina. Onaj osećaj kad ti je moralna veličina čovek koji upropasti sve čega se dotakne i koji ima sa jednim cska 2-8 u evroligi.
(Tomas Berdych, 7. jul 2016 21:18) Onaj osećaj da si ti jedan iskompleksiran panter,koji košarku prati od 2011.

Trifke

pre 7 godina

Najjaci utisak je da Partizan nikada u svojoj istoriji nije izasao sa ovakvim izvestajem u javnost. Sve cestitke gospodinu Covicu i upravi KK Crvena Zvezda na obavljenom poslu i da sledeca sezona bude jos bolja...jer Zvezda je zivot...

slanina

pre 7 godina

Odgovorite mi samo zasto država ne pomaze Vojvodnu, Radničke, Napredak, Sloboda ugašena...
Od rođena tvog, nije prošlo bez novca državnog... Ni dan ni godina...

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Grobari i dalje nešto ne shvataju. UKUPNI budžet Zvezde je 2 miliona a prijavljuje 5 jer je to uslov za Evroligu. Pa ne mislite valjda na FMP ide 3 miliona? Pola Zvezdine ekipe prima po 50.000 godišnje jer dolaze iz škole a plaćaju se samo stranci i to manje nego partizan. Berić je saopštio da je budžet partizana 2,2 miliona evra ( bio 1,5 pa dodato još 700.000 pd Telekoma). Ove godine je još veći. Prošle je Džons došao kao jedan od najboljih igrača francuske lige u najboljim godinama i koštao je kao 22-ogodišnji Miler koga niko nije hteo.

partizan je prošle godine imao ekipu koja je koštala za nijansu manje od Zvezdine više od bilo koje Zvezdine unazad 15 godina. I sa tim se borio za opstanak. Grobari to ne mogu da podnesu i panično spinuju o budžetu i državnoj pomoći iako svojim očima vide NIS i MTS ma dresu. Najbolji dokaz šta rade grobari je kada su mesecima Tegeltija i Grba ponavljali u emisiji da je budžet kluba 250.000 dok Berić nije zvanično saopštio da je 1,5 (pre dobijanja 700.000 od Telekoma). Berić se izleteo i zato je najure. Do sada su svi ćutali kao zaliveni i onda su prolazile laži kod grobara. A svake godine dovođeni gotovi A reprezentativci i milom ili silom najbolji igrači Srbije. Pa dovoljna vam ke činjenica da partizan 20 godina nije stvorio nijednog igrača a svake godine imao šampionski tim. Kojim parama? NIS, Mobtel, MTS, ICN Galenika, Zepter, Dodik, MB pivara, Sintelon, Telekom, Dunav, Komercijalna banka, pa projekat "sponzori šampiona"... sve su to bili sponzori partizana a niko od njih Zvezde osim Telekoma. To su ČINJENICE! A grobari ponavljaju laži dok i sami ne počnu da veruju u njih. I sve je to pokrenuo vujošević jer je zaradio milione od partizana. Ali ne može se protiv činjenica.

banbus

pre 7 godina

Grohotom se smejem!!!! Privatni klub sluzbenika sluzbe ocigledno moze u Exel tabelama da prikaze i da smo svi pali sa Marsa! Sram vas sve bilo!!!!

Tuga

pre 7 godina

Prosecna godisnja plata u Srbiji je nesto oko 5000 eura! Sa tim novcem moze samo da se prezivi! A drzava koja nas je do toga dovela, fudbalerima, kosarkasim i ovim ostalim olosima izdvaja milione eura poreskih obveznika! Dokle ce to tako da ide Vucicu? Vucic, koji kopira Putina, ubacuje dan za razgovor sa narodom, i to samo 5000 gradjana, od 5,5 miliona.

Tomas Berdych

pre 7 godina

Onaj osećaj kad pričaš o državnom projektu, a Dačić ti bio predsednik kluba, a fuziju praviš sa Dodikom. Onaj osećaj kad si u fudbalu miljama daleko od Zvezde, a znaš da ćeš joj i u košarci uskoro gledati u leđa po broju trofeja. Onaj osećaj kad plaćaš Birčevića i skupocene strance da igraju kup Lilijane Ronketi sve u ogromnoj nadi da ćeš se vratiti u Evroligi a nećeš još 50 godina. Onaj osećaj kad ti je moralna veličina čovek koji upropasti sve čega se dotakne i koji ima sa jednim cska 2-8 u evroligi.

Trajce ceka 13-u g.s. titulu..

pre 7 godina

"pitanje za sve" evo ti odgovor: na putovanja tj prevoz,hotele,na sve zaposlene,na hranu,na mladje kategorije i jos 100 manjih stvari..Vidi se da nisi nikada bio sportista..

zzbz

pre 7 godina

Vi ste FPM Ive Lole Ribara sa adresom u Železniku!!! (dragan_south will rise again, 07. jul 2016 20:18)
Cekaj, cekaj..
KK Crvena Zvezda, adresa Mali Kalemegdan!
E sad nastavi da places..

Borat iz predgradja

pre 7 godina

Ne kontam kako je ostvareno 28 miliona prihoda? Ovo sto je nabrojano je jedva 11,5. Sta je sa ostalim novcem, odakle?
(Sergio, 07. jul 2016 20:33)....Kikiriki,semenke,ušećereno voće,'ladna voda i sokovi,i sve je to licno on prodavao (prodavac magle)

xxx

pre 7 godina

To Covkeee. Jos najmanje 5 godina maltretiranja Zagrebcana. Samo udri.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pera, 7. jul 2016 20:26) Zagrebćane jedino možete da molite za finansije...IDEA Voli...

MM

pre 7 godina

Covek stalno ima potrebu da se nesto pravda. Prvih godinu dana,kad mu je dug bio 16 miliona nije ga nigde bilo. Mala konstatacija,nista licno. Cak mi je i simpatican,pametan,ali kao da nije bas sam u glavi.

Ibro dirka

pre 7 godina

Tomas Berdych, 07. jul 2016 21:18) onaj osecaj kad prozivas nekog da su mu politicari bili na celu kluba,a predsednik ti 15 godina Sasa Danilovic,cuveni kosarkas,dok su tvom klubu predsesnici bili,idemo redom od 2000 do 2006 cuveni Goran Vesic i Zika pauk,perjanice DS-a koji je tada bio na vlasti...od 2006 do 2010 braca Mirko i Drasko Petrovic direktori Telekoma i Dunav osiguranja i perjanice DSS-a koji je tada bio na vlasti!!! 2011 se Zvezda gasi,Fmp preuzima ime uz krminalne radnje nestaje 16 milona duga ,i najveca legenda kluba postaje perjanica svih vlasti u poslednjih 25 godina??? Jel te makar malo sramota sto lazes sam sebe kralju???

lovernj

pre 7 godina

Ajmo kuknjava grobara počinje za 3,2,1....sad! Ko pusti najiskreniju suzu, reko čović na njega ide 0,1 posto budžeta... Potrudite se grobari, tih 0,1 posto je mnogo kikirikija za pojačanja

realno

pre 7 godina

Grobari vesti iz Zvezde, 3,4 sad...
Ajmo kuknjava, frustracija i prozivka

Preko 50% komentara +
Manje od 50% grobarskih -
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dr Zoki, 7. jul 2016 20:16

Čime se ti baviš nesrećo jedna. Jadan taj klub ma kakav god da je za koji navijaš.

Ovo je kraj sveta

pre 7 godina

Danas je RTB Bor dobio UPPR i na taj način oprošten mu je dug od milijardu evra! Država je preuzela dug, a odakle će to da plati, to su ogromne pare, milijarda evra! Sećate se, ko je kriv Partizanu što se nije setio uprpra. Šta ako se svi koji duguju milione i milijarde sete uprpra? Odakle lova za uprprovce?

Dragan

pre 7 godina

Ako Covic tako kaze onda je to amin.Zasto zvezda u EL nije oborila rekord po broju gledalaca koji je postavila u EC protiv Budiveljnika,zato sto su snimljeni i svi su vidjeli kako se postavlja rekord.Prosle sezone su na par utakmica EL redari isli po kaficima oko Arene i zvali ljude na utakmicu.Toliko o prihodu od ulaznica.

antipoturica

pre 7 godina

Sram te bilo Vucicu,sram te bilo Srbijo!!!! Samo 4.5 miliona za Zvezdu u toku 5 godina!!! Za jedinog ucesnika EL,za sampiona Srbije i Jadrana!!! Sram vas bilo bre!!!! Zato se u drzavno crno belo mezimce sipa sakom i kapom-samo za proslu i ovu sezonu su dobili vise nego Zvezda za 5 godina-preko 5 miliona evra!!! Sramota,sramota,sramota!!!
(Grobarske frustracije su beskonacne, 7. jul 2016 20:18)

Ko ne zna, evo školskog primera bota i to izgleda jako isfrustriranog čim se tako i potpisuje.

zlotrov

pre 7 godina

Prosecna godisnja plata u Srbiji je nesto oko 5000 eura! Sa tim novcem moze samo da se prezivi! A drzava koja nas je do toga dovela, fudbalerima, kosarkasim i ovim ostalim olosima izdvaja milione eura poreskih obveznika! Dokle ce to tako da ide Vucicu? Vucic, koji kopira Putina, ubacuje dan za razgovor sa narodom, i to samo 5000 gradjana, od 5,5 miliona.
(Tuga, 07. jul 2016 21:22)

boli grobarcino , boli !!!!

Nešo Pudla

pre 7 godina

Auuu pa ovaj čovek je neverovatan kakav mag iluzionista spasioc mesija a ovčice bivše delije svi poverovaše...nije ni čudo što je Sirbistan zemlja rijaliti programa! Zmaj od Šipova za predsednika a Gastos za premijera

Petar

pre 7 godina

Svi pisete kako hocete privatizaciju srpskih klubova a ovde nama bacate da je Covic vlastnik kluba? A da vi bi privatizaciju a da drzava privatizira od drzave jeli? Boze bud*la.

Jimmy Barka

pre 7 godina

I jos da dodam da ako ovaj Covic barata matematikom kao Terzic kome 16+9+8+6+4+2+1 daju 30 (te cifre samo u milionima evra),onda moje saucesce panteri nekadasnje delije.

Slobodan

pre 7 godina

Svaka cast, sve je transparentno ... bila je skupstina i nisu se tukli kao ona stoka iz Zagreba ...
Samo da podsetim ove frustrirane sto vise na vestima Srpskog sampiona da im je ekipa isterana iz Kosarkaskog Saveza Srbije ...
Oterani kao kerovi !

bbr

pre 7 godina

kkczt zaradila 28 miliona evra poslednjih 5 sezona?haha,kakva laz,a kako su zaradili?prodali u tom periodu ukupno tri igraca i za to dobili manje od 1.5 miliona,"platili" porez preko 2 miliona i?od karata i nagrada zaradili 28 miliona?docice vreme i da ovaj ode u zatvor,pre nego sto i drugu polovinu zemlje proda zbog sebe i svog privatnog kluba.

Grobarske frustracije su beskonacne

pre 7 godina

Sram te bilo Vucicu,sram te bilo Srbijo!!!! Samo 4.5 miliona za Zvezdu u toku 5 godina!!! Za jedinog ucesnika EL,za sampiona Srbije i Jadrana!!! Sram vas bilo bre!!!! Zato se u drzavno crno belo mezimce sipa sakom i kapom-samo za proslu i ovu sezonu su dobili vise nego Zvezda za 5 godina-preko 5 miliona evra!!! Sramota,sramota,sramota!!!

po ko zna koji put

pre 7 godina

Klub je prihodovao 28 mil. evra u predhodnih 5 godina??? Šta ste vi CSKA, KK Barselona, Real, Fener, Makabi... Ovi klubovi prihoduju i više od toga ali za to imaju pokriće i za njih je bar svako čuo.

Pitanje za sve

pre 7 godina

Da pitam i ovde, budzet za igrace je oko 2-3 miliona sto je i realno jer imamo 3 stranca , ostalo domaci, sta je sa ostatkom budzeta na sta se trosi?!

antipoturica

pre 7 godina

Haahhaha mali klub pa i " Mali Kalemegdan broj 2", kod vas je sve malo ali ne alavost i novac koji je utrošen u vas a u Srbiji neka nestaje svake godine grad veličine Vršca ali koga briga bitan je klub, neće ova država daleko.

KK Zamrzivac

pre 7 godina

У сезони 2013/2014 буџет целе екипе био је 2.100.000 евра. Највећу плату у тој сезони имали су Чарлс Џенкинс са 350.000 долара и Демаркус Нелсон са 330.000 долара. Подсећамо, те сезоне је Црвена звезда испала у првој фази Евролиге са четири победе и дошла до полуфинала УЛЕБ купа.

У сезони 2014/2015 расход за екипу био је 2.085.000 евра а расход за комплетан стручни штаб 285.000 евра, што представља укупно 2.370.000 евра. Најплаћенији играч те сезоне био је Маркус Вилијамс са зарадом од 425.000 долара а одмах за њим Чарлс Џенкинс са зарадом од 400.000 долара. Црвена звезда се у овој сезони пласирала у топ 16 Евролиге.

И на крају, у сезони иза нас 2015/2016, расход за играчки кадар био је 2.182.000 евра а за комплетан стручни штаб 310.000 евра што је укупно приближно 2.400.000 евра. Најплаћенији играчи били су Квинси Милер са 400.000 долара за седам месеци, Мајк Цирбес са 260.000 долара и Таренс Кинси са 205.000 долара за пет месеци

Ma hajde molim Vas , sta sada vi lupate, valjda isfrustrirani grobari znaju koliko je ko imao . Vilijams minimum 3,5 miliona, Kvinsi Miler 2 miliona , a za ostale necemo ni da pričamo...
Živi bili pa videli, kada krenu sada komentari nesretnika...
(Batko, 7. jul 2016

I još 17 miliona duga uz to, kao da nikad niste bili duzni, ma super

goran

pre 7 godina

bravo doktore vama treba ustupiti mjesto ministra finasija jer bi srbija pored vas dostigla zivotni standard svajcarske vrlo brzo...

p.s.

da li moze poimenke ovi sto su digli ruke da ga izglasaju jednoglasno

ja

pre 7 godina

Zvezda je prosle godine imala u timu Sofoklisa Skorcijanitisa, Gala Mekela, Rajana Tompsona, Markusa Vilijamsa, Kvinsija Milera, Tarensa Kinsija, Maika Cirbesa us ostale domace igrace. Ako je 2.5 miliona potroseno na takav tim onda je Covic genije.

Podsecanja radi, Partizanov budzet kada je otisao na F4 Evrolige je isto bio 2.5 miliona, a igrali su sledeci igraci u 12: Rasic, Mitrovic, Sinovec, Milosevic, Djekic Bozic, Kecman, Vranes uz Mekejleba, 19-godisnjeg Veselog, Marica i Robertsa.

DedaMiloje

pre 7 godina

Lele, pa kako će sada Fegi da vodi emisiju, nema Telekoma, nema duga, sada će tek groblje da počne da nariče, a Danilo nam od danas postaje pravi i originalni uplakani ili grobarska narikača.

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

E tako se vodi klub! A zanimljivo da je partizan u poslednje dve godine koje se vode kao najkriznije dobio od države kao Zvezda u prethodnih 5 zajedno! Bruka i sramota. I ove godine partizan bez ikakvih rezultata ima NIS i MTS za 2 miliona a Zvezda koja stvara 90% svih reprezentativnih selekcija kao prvak države i regiona i učesnik četvrtfinala Evrolige samo MTS sa 700.000! I zašto ne objavi partizan nis mts platu Birčevića od takođe 300.000 evra? Toliko je primao i Džons prošle godine a blizu su bili i Murič, Vilijams i Vilson. Berić je pritom sam priznao da je pre dve godine jedan centar bio plaćen mesečno kao petorica danas godišnje. Pa vi vidite koliki je bio budžet. Agent Loua je objavio da je ugovor bio na 500.000 godišnje.

Zvezda je najzdraviji klub koji se pojavio na ovim prostorima u poslednjih 20 godina i što je najbolje pola ekipe čine igrači iz škole dok partizan nije stvorio NIJEDNOG već 20 godina još od Berića. Svi njihovi rezultati su bili zadnovani na otimanju igrača drugim klubovima i neverovatno velikoj pomoći državnih firmi. Ja ne znam stvarno kako grobare nije sramota da napadaju druge kad čak i u ovoj sezoni dobijaju 3 puta više od Zvezde a kažu da nikad nije bilo gore? Pa nije li vas sramota? Hoćete opet 10 prema 1? Opet da Zvezda ima 200.000 budžet i 3 igrača u pogonu i da vam ponoćna komisija silom dovodi najbolje igrače Zvezde? Jel to jedini način da dođete do titule?

Chodex

pre 7 godina

Kakav doktor, kakav inzenjer...kako barata ovim ciframa, ma genije covek. Hvala gospodine Covicu i puno uspeha u narednih 5 godina. Mislim da su svi uslovi ispunjeni da Zvezda nastavi dominaciju u narednim godinama.

triplem

pre 7 godina

pisite vi sta hocete o Covicu ali ja ne pamtim da je ikada "institucija" izasla sa bilo kojom cifrom o poslovanju. nisam ni ja svojoj zeni, ali to je zato sto ostavim nesto "da se nadje"..

hours of love

pre 7 godina

Samo transparentno, bravoo!!

Nema lazi, nema prevare, samo tako postaviti zdrave temelje.

Ne obazirati se na druge i pomoc koju dobijaju od drzave.
Samo rad ce nas dovesti na vrh!

Samo nastavi, Covicu!
Imaju razloga da te mrze...da nisi u zvezdi niko te ne bi ni pominjao...a ovako znamo da je zbog zvezde

pozdrav od grobara

pre 7 godina

Lele, pa kako će sada Fegi da vodi emisiju, nema Telekoma, nema duga, sada će tek groblje da počne da nariče, a Danilo nam od danas postaje pravi i originalni uplakani ili grobarska narikača.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 7. jul 2016 20:15)
Tebi su izgleda bitniji Tegi i Danilo sta ce redi nego li vest sa skupstinice tvog kluba.

Sufler

pre 7 godina

Kada je Covic usao u Crvenu Zvezdu, spekulisalo se sa dugom od oko 10-11 miliona. Kada je uradjen UPPE, ispalo je da je Zvezdin dug 16 miliona, od toga 300.000 evra u prvoj klasi poverilaca, za zalozeni grb , koji je dug oprosten, a u drugoj i trecoj klasi FMP je bio glavni poverilac za preko 75 % ucesca u potrazivanjima Bas zgodno, zar ne ?
Kome je sada vraceno tih 12 miliona evra ? Samom sebi ?
Formalno gledano , drzavni sponzori su dali koliko je Covic i izneo, ali privatni su 'dobrovoljno' ucestvovali u donacijama. Kako je to izgledalo i cija je zasluga objasnio je i premijer, ko je hteo da slusa.
Ipak namece se pitanje , ako je ovo Crvena Zvezda, po kom osnovu ona bastini uspehe koje je ostvario bivsi FMP, a sadsnji Ivo Lola Ribar ?
JOs nismo culi ni videli, da jedan klub bude prvak,a da on to prepusti klubu koji se cak nigde i ne takmici.
Ipak, Srbistan je ovo , znamo da ovde sve moze, sem da pobede razum , moral i zakoni.

Реална анализа

pre 7 godina

Очекујемо три домаћа трофеја и 10 до 14 победа у Евролиги. Имамо стабилан клуб и добру управу са исправном идејом, навијачи то препознају. Арена и Пионир ће бити пуни у ЕЛ, створићемо нове асове, освијити још трофеја у блиској будућности.

istinu na sunce

pre 7 godina

grobari da se ne javljaju molim....iz njihovog sportskog drustva niko nikada detaljan finansijksi izvestaj nije podneo na uvid javnosti (pa makar to bila i sahovska sekcija)!!

za pocetak biste mogli da prodajete godisnje karte za vas KK i ne delite ih dzabe kao do sada (a vodje da ih preprodaju za 50% cene).....

3000 sezonskih x 100e = 300.000e godisnji gubitak za klub
300.000e x 5 godina = 1.500.000e gubitak za 5 godina (a relano duze od 5 god se dele te sezonske za DZ)

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

POVECANJE?

Mislim da ce Zvezda ove godine moci podici svoj budzet za igrace za oko 30%,,,
AKo nastvai ovim tempom, Zvezdi ce trebati oko 8 godina da dostigne ekipu kao sto je Laboral...(;-)):..
Iskreno, ne mozemo biti sretniji, jer imamo sjajnu ekipu, mnogo mladog talenta, resili smo se dugova, i sve veci budzet...
SIgurnost/stabilnost je kljuc u EL; i misli9m da se jasno odrazilo na ekipi ove godine...
A sto se tice ove sezone, ne srljati u pojacanja, nego kesh iskoristiti da se zadrzi ono sto se ima...
Nasim igracima dati prednost, Jovic je srce i glava ove ekipe...
Posto je ostanak Gudurica i Dangubica zagarantovan, evo moje petorke za sledecu sezonu:

Jovic-Guduric-Dangubic-Mitrovic-Stimac
2 petorka: Micic-Lazic-Simonovic-Simanic(super talent!)-Milutinov...

Mislim da ako ovoj ekipi damo jos godinu u EL; imamacemo i sadanjsnost i buducnost....i novac!

Znam, jeste rizik, ali ako cemo se kockati, pa hajde da to bude na nasu decu, a ne na neke skupe strance..

bbr

pre 7 godina

koga lazete?koja skupstina kluba?Covic je vlasnik CZTelekom(Fmp bivsi) a jel uracunao u tih 13% i ostalih 87% koje ulazu drzavne ili firme ciji su direktori u sns-u?jel to nije drzavno finansiranje?

Batko

pre 7 godina

У сезони 2013/2014 буџет целе екипе био је 2.100.000 евра. Највећу плату у тој сезони имали су Чарлс Џенкинс са 350.000 долара и Демаркус Нелсон са 330.000 долара. Подсећамо, те сезоне је Црвена звезда испала у првој фази Евролиге са четири победе и дошла до полуфинала УЛЕБ купа.

У сезони 2014/2015 расход за екипу био је 2.085.000 евра а расход за комплетан стручни штаб 285.000 евра, што представља укупно 2.370.000 евра. Најплаћенији играч те сезоне био је Маркус Вилијамс са зарадом од 425.000 долара а одмах за њим Чарлс Џенкинс са зарадом од 400.000 долара. Црвена звезда се у овој сезони пласирала у топ 16 Евролиге.

И на крају, у сезони иза нас 2015/2016, расход за играчки кадар био је 2.182.000 евра а за комплетан стручни штаб 310.000 евра што је укупно приближно 2.400.000 евра. Најплаћенији играчи били су Квинси Милер са 400.000 долара за седам месеци, Мајк Цирбес са 260.000 долара и Таренс Кинси са 205.000 долара за пет месеци

Ma hajde molim Vas , sta sada vi lupate, valjda isfrustrirani grobari znaju koliko je ko imao . Vilijams minimum 3,5 miliona, Kvinsi Miler 2 miliona , a za ostale necemo ni da pričamo...
Živi bili pa videli, kada krenu sada komentari nesretnika...

Pffffff

pre 7 godina

28M podeljeno sa 5god je nesto preko 5.5M godisnje tako da dosta sa spinovanjem i CTpricama o 2M budzetu i slicno...jos kad bi se dodale pare koje su ostale na drugim adresama....E moja Srbijo 'napredna'?!?!

ponovo pokušavam

pre 7 godina

Klub je prihodovao 28 mil. evra u predhodnih 5 godina??? Šta ste vi CSKA, KK Barselona, Real, Fener, Makabi... Ovi klubovi prihoduju i više od toga ali za to imaju pokriće i za njih je bar svako čuo.

navijac

pre 7 godina

Auuu alaa su krenuli covic botovi sa RSB foruma da lupetaju i brani ovaj 'finansijski izvestaj' :)) Covicuu, nisi naveo koliko si para potrosio na sendvice za ove tvoje botove???!

nemanja_drach

pre 7 godina

"Više nema imena Telekom, već se klub zove KK Crvena zvezda sa adresom Mali Kalemegdan broj 2"

!!!!!!!! ooooooo gazi ih sve, gazi ih sve, gaaazi ih sveeee !!!!!!!

kamikaza

pre 7 godina

Samo dva igraca iz zvezde su osetili kako izgleda osvojiti evroligu. Keselj iPera Antic. Toliko o klubu sa maloga kalemgdana. A u zadnjih 20 godina partizan je igrao nekokiko puta f4.

E tako se vodi klub! A zanimljivo da je partizan u poslednje dve godine koje se vode kao najkriznije dobio od države kao Zvezda u prethodnih 5 zajedno! Bruka i sramota. I ove godine partizan bez ikakvih rezultata ima NIS i MTS za 2 miliona a Zvezda koja stvara 90% svih reprezentativnih selekcija kao prvak države i regiona i učesnik četvrtfinala Evrolige samo MTS sa 700.000! I zašto ne objavi partizan nis mts platu Birčevića od takođe 300.000 evra? Toliko je primao i Džons prošle godine a blizu su bili i Murič, Vilijams i Vilson. Berić je pritom sam priznao da je pre dve godine jedan centar bio plaćen mesečno kao petorica danas godišnje. Pa vi vidite koliki je bio budžet. Agent Loua je objavio da je ugovor bio na 500.000 godišnje. 

Zvezda je najzdraviji klub koji se pojavio na ovim prostorima u poslednjih 20 godina i što je najbolje pola ekipe čine igrači iz škole dok partizan nije stvorio NIJEDNOG već 20 godina još od Berića. Svi njihovi rezultati su bili zadnovani na otimanju igrača drugim klubovima i neverovatno velikoj pomoći državnih firmi. Ja ne znam stvarno kako grobare nije sramota da napadaju druge kad čak i u ovoj sezoni dobijaju 3 puta više od Zvezde a kažu da nikad nije bilo gore? Pa nije li vas sramota? Hoćete opet 10 prema 1? Opet da Zvezda ima 200.000 budžet i 3 igrača u pogonu i da vam ponoćna komisija silom dovodi najbolje igrače Zvezde? Jel to jedini način da dođete do titule

triplem

pre 7 godina

pisite vi sta hocete o Covicu ali ja ne pamtim da je ikada "institucija" izasla sa bilo kojom cifrom o poslovanju. nisam ni ja svojoj zeni, ali to je zato sto ostavim nesto "da se nadje"..

nemanja_drach

pre 7 godina

"Više nema imena Telekom, već se klub zove KK Crvena zvezda sa adresom Mali Kalemegdan broj 2"

!!!!!!!! ooooooo gazi ih sve, gazi ih sve, gaaazi ih sveeee !!!!!!!

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

E tako se vodi klub! A zanimljivo da je partizan u poslednje dve godine koje se vode kao najkriznije dobio od države kao Zvezda u prethodnih 5 zajedno! Bruka i sramota. I ove godine partizan bez ikakvih rezultata ima NIS i MTS za 2 miliona a Zvezda koja stvara 90% svih reprezentativnih selekcija kao prvak države i regiona i učesnik četvrtfinala Evrolige samo MTS sa 700.000! I zašto ne objavi partizan nis mts platu Birčevića od takođe 300.000 evra? Toliko je primao i Džons prošle godine a blizu su bili i Murič, Vilijams i Vilson. Berić je pritom sam priznao da je pre dve godine jedan centar bio plaćen mesečno kao petorica danas godišnje. Pa vi vidite koliki je bio budžet. Agent Loua je objavio da je ugovor bio na 500.000 godišnje.

Zvezda je najzdraviji klub koji se pojavio na ovim prostorima u poslednjih 20 godina i što je najbolje pola ekipe čine igrači iz škole dok partizan nije stvorio NIJEDNOG već 20 godina još od Berića. Svi njihovi rezultati su bili zadnovani na otimanju igrača drugim klubovima i neverovatno velikoj pomoći državnih firmi. Ja ne znam stvarno kako grobare nije sramota da napadaju druge kad čak i u ovoj sezoni dobijaju 3 puta više od Zvezde a kažu da nikad nije bilo gore? Pa nije li vas sramota? Hoćete opet 10 prema 1? Opet da Zvezda ima 200.000 budžet i 3 igrača u pogonu i da vam ponoćna komisija silom dovodi najbolje igrače Zvezde? Jel to jedini način da dođete do titule?

Batko

pre 7 godina

У сезони 2013/2014 буџет целе екипе био је 2.100.000 евра. Највећу плату у тој сезони имали су Чарлс Џенкинс са 350.000 долара и Демаркус Нелсон са 330.000 долара. Подсећамо, те сезоне је Црвена звезда испала у првој фази Евролиге са четири победе и дошла до полуфинала УЛЕБ купа.

У сезони 2014/2015 расход за екипу био је 2.085.000 евра а расход за комплетан стручни штаб 285.000 евра, што представља укупно 2.370.000 евра. Најплаћенији играч те сезоне био је Маркус Вилијамс са зарадом од 425.000 долара а одмах за њим Чарлс Џенкинс са зарадом од 400.000 долара. Црвена звезда се у овој сезони пласирала у топ 16 Евролиге.

И на крају, у сезони иза нас 2015/2016, расход за играчки кадар био је 2.182.000 евра а за комплетан стручни штаб 310.000 евра што је укупно приближно 2.400.000 евра. Најплаћенији играчи били су Квинси Милер са 400.000 долара за седам месеци, Мајк Цирбес са 260.000 долара и Таренс Кинси са 205.000 долара за пет месеци

Ma hajde molim Vas , sta sada vi lupate, valjda isfrustrirani grobari znaju koliko je ko imao . Vilijams minimum 3,5 miliona, Kvinsi Miler 2 miliona , a za ostale necemo ni da pričamo...
Živi bili pa videli, kada krenu sada komentari nesretnika...

Wllaxy

pre 7 godina

Zvezda je prosle godine imala u timu Sofoklisa Skorcijanitisa, Gala Mekela, Rajana Tompsona, Markusa Vilijamsa, Kvinsija Milera, Tarensa Kinsija, Maika Cirbesa us ostale domace igrace. Ako je 2.5 miliona potroseno na takav tim onda je Covic genije. 

Podsecanja radi, Partizanov budzet kada je otisao na F4 Evrolige je isto bio 2.5 miliona, a igrali su sledeci igraci u 12: Rasic, Mitrovic, Sinovec, Milosevic, Djekic Bozic, Kecman, Vranes uz Mekejleba, 19-godisnjeg Veselog, Marica i Robertsa.
(ja, 07. jul 2016 20:24)

Mali veseljače, zar ti stvarno misliš da je Zvezda sve te igrače plaćala preko cele sezone!? Mekela je plaćala dok je bio tu, posle ga je plaćao Makabi, Vilikams je odigrao par mečeva i za toliko je plaćen a sigurno ne za celu sezonu, Tompson je otišao u Tursku u klub iz kog je došao Kinsi i tu je plaćala samo jednog igrača, Sofo je otišao u PAOK kada je prestala da ga plaća a došao je Miler...
Uključi malo mozak, neće da boli...

ja

pre 7 godina

Zvezda je prosle godine imala u timu Sofoklisa Skorcijanitisa, Gala Mekela, Rajana Tompsona, Markusa Vilijamsa, Kvinsija Milera, Tarensa Kinsija, Maika Cirbesa us ostale domace igrace. Ako je 2.5 miliona potroseno na takav tim onda je Covic genije.

Podsecanja radi, Partizanov budzet kada je otisao na F4 Evrolige je isto bio 2.5 miliona, a igrali su sledeci igraci u 12: Rasic, Mitrovic, Sinovec, Milosevic, Djekic Bozic, Kecman, Vranes uz Mekejleba, 19-godisnjeg Veselog, Marica i Robertsa.

Borat iz predgradja

pre 7 godina

Ne kontam kako je ostvareno 28 miliona prihoda? Ovo sto je nabrojano je jedva 11,5. Sta je sa ostalim novcem, odakle?
(Sergio, 07. jul 2016 20:33)....Kikiriki,semenke,ušećereno voće,'ladna voda i sokovi,i sve je to licno on prodavao (prodavac magle)

Grobarske frustracije su beskonacne

pre 7 godina

Sram te bilo Vucicu,sram te bilo Srbijo!!!! Samo 4.5 miliona za Zvezdu u toku 5 godina!!! Za jedinog ucesnika EL,za sampiona Srbije i Jadrana!!! Sram vas bilo bre!!!! Zato se u drzavno crno belo mezimce sipa sakom i kapom-samo za proslu i ovu sezonu su dobili vise nego Zvezda za 5 godina-preko 5 miliona evra!!! Sramota,sramota,sramota!!!

bbr

pre 7 godina

kkczt zaradila 28 miliona evra poslednjih 5 sezona?haha,kakva laz,a kako su zaradili?prodali u tom periodu ukupno tri igraca i za to dobili manje od 1.5 miliona,"platili" porez preko 2 miliona i?od karata i nagrada zaradili 28 miliona?docice vreme i da ovaj ode u zatvor,pre nego sto i drugu polovinu zemlje proda zbog sebe i svog privatnog kluba.

istinu na sunce

pre 7 godina

grobari da se ne javljaju molim....iz njihovog sportskog drustva niko nikada detaljan finansijksi izvestaj nije podneo na uvid javnosti (pa makar to bila i sahovska sekcija)!!

za pocetak biste mogli da prodajete godisnje karte za vas KK i ne delite ih dzabe kao do sada (a vodje da ih preprodaju za 50% cene).....

3000 sezonskih x 100e = 300.000e godisnji gubitak za klub
300.000e x 5 godina = 1.500.000e gubitak za 5 godina (a relano duze od 5 god se dele te sezonske za DZ)

Tomas Berdych

pre 7 godina

Onaj osećaj kad pričaš o državnom projektu, a Dačić ti bio predsednik kluba, a fuziju praviš sa Dodikom. Onaj osećaj kad si u fudbalu miljama daleko od Zvezde, a znaš da ćeš joj i u košarci uskoro gledati u leđa po broju trofeja. Onaj osećaj kad plaćaš Birčevića i skupocene strance da igraju kup Lilijane Ronketi sve u ogromnoj nadi da ćeš se vratiti u Evroligi a nećeš još 50 godina. Onaj osećaj kad ti je moralna veličina čovek koji upropasti sve čega se dotakne i koji ima sa jednim cska 2-8 u evroligi.

Ovo je kraj sveta

pre 7 godina

Danas je RTB Bor dobio UPPR i na taj način oprošten mu je dug od milijardu evra! Država je preuzela dug, a odakle će to da plati, to su ogromne pare, milijarda evra! Sećate se, ko je kriv Partizanu što se nije setio uprpra. Šta ako se svi koji duguju milione i milijarde sete uprpra? Odakle lova za uprprovce?

DedaMiloje

pre 7 godina

Pa dobro bre panteri jeste li sad zvezda?
Ali ozbiljno, obecavam necu vise da vas zezam.
(Karaburac, 07. jul 2016 22:17)

Karaburac, znaš dalje...

Pffffff

pre 7 godina

28M podeljeno sa 5god je nesto preko 5.5M godisnje tako da dosta sa spinovanjem i CTpricama o 2M budzetu i slicno...jos kad bi se dodale pare koje su ostale na drugim adresama....E moja Srbijo 'napredna'?!?!

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Grobari i dalje nešto ne shvataju. UKUPNI budžet Zvezde je 2 miliona a prijavljuje 5 jer je to uslov za Evroligu. Pa ne mislite valjda na FMP ide 3 miliona? Pola Zvezdine ekipe prima po 50.000 godišnje jer dolaze iz škole a plaćaju se samo stranci i to manje nego partizan. Berić je saopštio da je budžet partizana 2,2 miliona evra ( bio 1,5 pa dodato još 700.000 pd Telekoma). Ove godine je još veći. Prošle je Džons došao kao jedan od najboljih igrača francuske lige u najboljim godinama i koštao je kao 22-ogodišnji Miler koga niko nije hteo.

partizan je prošle godine imao ekipu koja je koštala za nijansu manje od Zvezdine više od bilo koje Zvezdine unazad 15 godina. I sa tim se borio za opstanak. Grobari to ne mogu da podnesu i panično spinuju o budžetu i državnoj pomoći iako svojim očima vide NIS i MTS ma dresu. Najbolji dokaz šta rade grobari je kada su mesecima Tegeltija i Grba ponavljali u emisiji da je budžet kluba 250.000 dok Berić nije zvanično saopštio da je 1,5 (pre dobijanja 700.000 od Telekoma). Berić se izleteo i zato je najure. Do sada su svi ćutali kao zaliveni i onda su prolazile laži kod grobara. A svake godine dovođeni gotovi A reprezentativci i milom ili silom najbolji igrači Srbije. Pa dovoljna vam ke činjenica da partizan 20 godina nije stvorio nijednog igrača a svake godine imao šampionski tim. Kojim parama? NIS, Mobtel, MTS, ICN Galenika, Zepter, Dodik, MB pivara, Sintelon, Telekom, Dunav, Komercijalna banka, pa projekat "sponzori šampiona"... sve su to bili sponzori partizana a niko od njih Zvezde osim Telekoma. To su ČINJENICE! A grobari ponavljaju laži dok i sami ne počnu da veruju u njih. I sve je to pokrenuo vujošević jer je zaradio milione od partizana. Ali ne može se protiv činjenica.

Nešo Pudla

pre 7 godina

Auuu pa ovaj čovek je neverovatan kakav mag iluzionista spasioc mesija a ovčice bivše delije svi poverovaše...nije ni čudo što je Sirbistan zemlja rijaliti programa! Zmaj od Šipova za predsednika a Gastos za premijera

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Ne mogu da ne primetim da je na vest o Zvezdinom budžetu više od pola grobarskih komentara. Takođe, ne mogu da se setim kada je poslednji put objavljena vest u kojoj je predstavljen budžet Partizana. Licemerje? Kompleksi?

Vladimir

pre 7 godina

Ove izjave su klasicno vredjanje inteligencije normalnim ljudima
(Borat iz predgradja, 7. jul 2016 21:22) Ne vredja ti inteligenciju sto nikad niko nije video finansijski izvestaj KK Partizan

xxx

pre 7 godina

To Covkeee. Jos najmanje 5 godina maltretiranja Zagrebcana. Samo udri.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pera, 7. jul 2016 20:26) Zagrebćane jedino možete da molite za finansije...IDEA Voli...

bbr

pre 7 godina

koga lazete?koja skupstina kluba?Covic je vlasnik CZTelekom(Fmp bivsi) a jel uracunao u tih 13% i ostalih 87% koje ulazu drzavne ili firme ciji su direktori u sns-u?jel to nije drzavno finansiranje?

Vladimir

pre 7 godina

Partizan je uvek kupovao igrace na gotovo.Imali su jak finansijski momenat i uzimali su koga su hteli.Neretko iz toga FMP-a koga stalno spominjete.Nisu imali potrebe za sopstvenom skolom.Cena za evroligaske utakmice,prava sitnica...Uglavnom vodje navijaca pustaju koga oni hoce.Tako godinama...Kad na terenu zaskripi onda se sudije gepekuju,sudije se stipaju kad niko ne vidi...Kad se gubi onda se prekida utakmica,udaraju se igraci protivnika frontalno ispod stomaka,glavu,gde se stigne...Krivi se drzava.Najveca misterija je finansijsko carstvo.Svoje ne prikazujes a tudje naduvavas.Moj dobri navijacu partizana,mozda smo FMP a mozda smo i smejurija ali u ovom trenutko smo Ferari za vas a vi postenjacine ste tamo gde vam je i mesto.

Trifke

pre 7 godina

Najjaci utisak je da Partizan nikada u svojoj istoriji nije izasao sa ovakvim izvestajem u javnost. Sve cestitke gospodinu Covicu i upravi KK Crvena Zvezda na obavljenom poslu i da sledeca sezona bude jos bolja...jer Zvezda je zivot...

Chodex

pre 7 godina

Kakav doktor, kakav inzenjer...kako barata ovim ciframa, ma genije covek. Hvala gospodine Covicu i puno uspeha u narednih 5 godina. Mislim da su svi uslovi ispunjeni da Zvezda nastavi dominaciju u narednim godinama.

samozvezda

pre 7 godina

Очекујемо три домаћа трофеја и 10 до 14 победа у Евролиги. Имамо стабилан клуб и добру управу са исправном идејом, навијачи то препознају. Арена и Пионир ће бити пуни у ЕЛ, створићемо нове асове, освијити још трофеја у блиској будућности.
(Реална анализа, 07. jul 2016 20:36)

Covic mi je odvratan, ali ovo je istina. I dok je ovako, neka ga

Jimmy Barka

pre 7 godina

I jos da dodam da ako ovaj Covic barata matematikom kao Terzic kome 16+9+8+6+4+2+1 daju 30 (te cifre samo u milionima evra),onda moje saucesce panteri nekadasnje delije.

dzaba vam novci....

pre 7 godina

Od ta preostala 23.5 miliona samo 7 su od tv prava , igraca i ulaznica a ostalo opet od spinzora i onda kao samo 16 % od drzave...ali tu su "privatnici".....i ne moze niko da me ubjedi da svi ti "privatnici" bi prije sponzorisali zvezdu nego partizan , nego ima neko ko se pita .....al' dzaba vam sve nikad necete imati velicinu kk partizana....kao sto, istina, fk partitan nece nikad imati velicinu fk cz.....

Ibro dirka

pre 7 godina

Tomas Berdych, 07. jul 2016 21:18) onaj osecaj kad prozivas nekog da su mu politicari bili na celu kluba,a predsednik ti 15 godina Sasa Danilovic,cuveni kosarkas,dok su tvom klubu predsesnici bili,idemo redom od 2000 do 2006 cuveni Goran Vesic i Zika pauk,perjanice DS-a koji je tada bio na vlasti...od 2006 do 2010 braca Mirko i Drasko Petrovic direktori Telekoma i Dunav osiguranja i perjanice DSS-a koji je tada bio na vlasti!!! 2011 se Zvezda gasi,Fmp preuzima ime uz krminalne radnje nestaje 16 milona duga ,i najveca legenda kluba postaje perjanica svih vlasti u poslednjih 25 godina??? Jel te makar malo sramota sto lazes sam sebe kralju???

antipoturica

pre 7 godina

Sram te bilo Vucicu,sram te bilo Srbijo!!!! Samo 4.5 miliona za Zvezdu u toku 5 godina!!! Za jedinog ucesnika EL,za sampiona Srbije i Jadrana!!! Sram vas bilo bre!!!! Zato se u drzavno crno belo mezimce sipa sakom i kapom-samo za proslu i ovu sezonu su dobili vise nego Zvezda za 5 godina-preko 5 miliona evra!!! Sramota,sramota,sramota!!!
(Grobarske frustracije su beskonacne, 7. jul 2016 20:18)

Ko ne zna, evo školskog primera bota i to izgleda jako isfrustriranog čim se tako i potpisuje.

DedaMiloje

pre 7 godina

Lele, pa kako će sada Fegi da vodi emisiju, nema Telekoma, nema duga, sada će tek groblje da počne da nariče, a Danilo nam od danas postaje pravi i originalni uplakani ili grobarska narikača.

zekan

pre 7 godina

A nov zakon za Zvezdu ne vazi. Sledece godine vise od polovine klubova u Srbiji ce se ugasiti zbog novog zakona koji je stupio na snagu ove godine i koji ne dozvoljava finansiranje grada i drzave u klubove, ali to ocigledno za neke ne vazi.

ZIVOT

pre 7 godina

28M podeljeno sa 5god je nesto preko 5.5M godisnje tako da dosta sa spinovanjem i CTpricama o 2M budzetu i slicno...jos kad bi se dodale pare koje su ostale na drugim adresama....E moja Srbijo 'napredna'?!?!
(Pffffff, 07. jul 2016 20:28)

Pametnjakovicu citaj tekst: 28 mil.

-11m dug 2000-2011 period ds,sps...
-2m porez
===nesto manje od 15miliona / 5 = 3m (+-)
Dosta ste nas unistavali,a nijedan dokaz o finansiranju niste prikazali,Covke jos platu cistacice nije naveo!!! ipak je jedna
KK Crvena Zvezda

Tuga

pre 7 godina

Prosecna godisnja plata u Srbiji je nesto oko 5000 eura! Sa tim novcem moze samo da se prezivi! A drzava koja nas je do toga dovela, fudbalerima, kosarkasim i ovim ostalim olosima izdvaja milione eura poreskih obveznika! Dokle ce to tako da ide Vucicu? Vucic, koji kopira Putina, ubacuje dan za razgovor sa narodom, i to samo 5000 gradjana, od 5,5 miliona.

Milos

pre 7 godina

@Tomas Berdych Xaxaxaxa...što me slatko nasmeja.Sve si izmešo prijetelju...PFC je veliki klub sa velikom tradicijom,nije imao sreće 66 da osvoji ušatog ali šta da se radi.S druge strane KK PArtizan je u košarci osvojio sve živo što se može osvojiti,a vi ništa.Prvo osvojite ona 3 Ev Kupa R.Koraća koja je jača po rangu od EK,jer su učestvovale sve jake ekipe,kad to osvojite onda osvojite EL,onda igrajte 4xF4 EL...skupite sve legende košarke a da to nisu gazda Vukela i ćoki pudlica...o Partizanovim legendama možemo danima koje su obeležile i Evropu i svet.U košarci sve sa parama ovog sveta uvek ćete biti NULA za giganta kakav je KK Partizan.

Mikiveliki

pre 7 godina

Био бих веома срећан, претпостављам и велики број људи, када би господин Човић нестао са свих функција и из јавног живота.

banbus

pre 7 godina

Grohotom se smejem!!!! Privatni klub sluzbenika sluzbe ocigledno moze u Exel tabelama da prikaze i da smo svi pali sa Marsa! Sram vas sve bilo!!!!

Sufler

pre 7 godina

Kada je Covic usao u Crvenu Zvezdu, spekulisalo se sa dugom od oko 10-11 miliona. Kada je uradjen UPPE, ispalo je da je Zvezdin dug 16 miliona, od toga 300.000 evra u prvoj klasi poverilaca, za zalozeni grb , koji je dug oprosten, a u drugoj i trecoj klasi FMP je bio glavni poverilac za preko 75 % ucesca u potrazivanjima Bas zgodno, zar ne ?
Kome je sada vraceno tih 12 miliona evra ? Samom sebi ?
Formalno gledano , drzavni sponzori su dali koliko je Covic i izneo, ali privatni su 'dobrovoljno' ucestvovali u donacijama. Kako je to izgledalo i cija je zasluga objasnio je i premijer, ko je hteo da slusa.
Ipak namece se pitanje , ako je ovo Crvena Zvezda, po kom osnovu ona bastini uspehe koje je ostvario bivsi FMP, a sadsnji Ivo Lola Ribar ?
JOs nismo culi ni videli, da jedan klub bude prvak,a da on to prepusti klubu koji se cak nigde i ne takmici.
Ipak, Srbistan je ovo , znamo da ovde sve moze, sem da pobede razum , moral i zakoni.

kamikaza

pre 7 godina

Samo dva igraca iz zvezde su osetili kako izgleda osvojiti evroligu. Keselj iPera Antic. Toliko o klubu sa maloga kalemgdana. A u zadnjih 20 godina partizan je igrao nekokiko puta f4.

E tako se vodi klub! A zanimljivo da je partizan u poslednje dve godine koje se vode kao najkriznije dobio od države kao Zvezda u prethodnih 5 zajedno! Bruka i sramota. I ove godine partizan bez ikakvih rezultata ima NIS i MTS za 2 miliona a Zvezda koja stvara 90% svih reprezentativnih selekcija kao prvak države i regiona i učesnik četvrtfinala Evrolige samo MTS sa 700.000! I zašto ne objavi partizan nis mts platu Birčevića od takođe 300.000 evra? Toliko je primao i Džons prošle godine a blizu su bili i Murič, Vilijams i Vilson. Berić je pritom sam priznao da je pre dve godine jedan centar bio plaćen mesečno kao petorica danas godišnje. Pa vi vidite koliki je bio budžet. Agent Loua je objavio da je ugovor bio na 500.000 godišnje. 

Zvezda je najzdraviji klub koji se pojavio na ovim prostorima u poslednjih 20 godina i što je najbolje pola ekipe čine igrači iz škole dok partizan nije stvorio NIJEDNOG već 20 godina još od Berića. Svi njihovi rezultati su bili zadnovani na otimanju igrača drugim klubovima i neverovatno velikoj pomoći državnih firmi. Ja ne znam stvarno kako grobare nije sramota da napadaju druge kad čak i u ovoj sezoni dobijaju 3 puta više od Zvezde a kažu da nikad nije bilo gore? Pa nije li vas sramota? Hoćete opet 10 prema 1? Opet da Zvezda ima 200.000 budžet i 3 igrača u pogonu i da vam ponoćna komisija silom dovodi najbolje igrače Zvezde? Jel to jedini način da dođete do titule

Slobodan

pre 7 godina

Svaka cast, sve je transparentno ... bila je skupstina i nisu se tukli kao ona stoka iz Zagreba ...
Samo da podsetim ove frustrirane sto vise na vestima Srpskog sampiona da im je ekipa isterana iz Kosarkaskog Saveza Srbije ...
Oterani kao kerovi !

slanina

pre 7 godina

Odgovorite mi samo zasto država ne pomaze Vojvodnu, Radničke, Napredak, Sloboda ugašena...
Od rođena tvog, nije prošlo bez novca državnog... Ni dan ni godina...

evy

pre 7 godina

28 miliona prihod, od toga:
4,5 m od drzave
3,1 m od ulaznica
2,2 m od obestecenja za igrace
1,6 m od tv prava
=11,4 m ukupno
28-11,4=16,6 miliona
odakle tih ostalih 16,6 m??

Trajce ceka 13-u g.s. titulu..

pre 7 godina

"pitanje za sve" evo ti odgovor: na putovanja tj prevoz,hotele,na sve zaposlene,na hranu,na mladje kategorije i jos 100 manjih stvari..Vidi se da nisi nikada bio sportista..

goran

pre 7 godina

bravo doktore vama treba ustupiti mjesto ministra finasija jer bi srbija pored vas dostigla zivotni standard svajcarske vrlo brzo...

p.s.

da li moze poimenke ovi sto su digli ruke da ga izglasaju jednoglasno

zzbz

pre 7 godina

Vi ste FPM Ive Lole Ribara sa adresom u Železniku!!! (dragan_south will rise again, 07. jul 2016 20:18)
Cekaj, cekaj..
KK Crvena Zvezda, adresa Mali Kalemegdan!
E sad nastavi da places..

lepi

pre 7 godina

Malo je glupo pricati o velicini Partizana jer je on prvu svoju titulu osvojio posle 31 godine postojanja a Zvezda ih je vec imala 13 plus osvojen prvi medjunarodni trofej na prostorima bivse SFRJ kup kupova.

KK Zamrzivac

pre 7 godina

У сезони 2013/2014 буџет целе екипе био је 2.100.000 евра. Највећу плату у тој сезони имали су Чарлс Џенкинс са 350.000 долара и Демаркус Нелсон са 330.000 долара. Подсећамо, те сезоне је Црвена звезда испала у првој фази Евролиге са четири победе и дошла до полуфинала УЛЕБ купа.

У сезони 2014/2015 расход за екипу био је 2.085.000 евра а расход за комплетан стручни штаб 285.000 евра, што представља укупно 2.370.000 евра. Најплаћенији играч те сезоне био је Маркус Вилијамс са зарадом од 425.000 долара а одмах за њим Чарлс Џенкинс са зарадом од 400.000 долара. Црвена звезда се у овој сезони пласирала у топ 16 Евролиге.

И на крају, у сезони иза нас 2015/2016, расход за играчки кадар био је 2.182.000 евра а за комплетан стручни штаб 310.000 евра што је укупно приближно 2.400.000 евра. Најплаћенији играчи били су Квинси Милер са 400.000 долара за седам месеци, Мајк Цирбес са 260.000 долара и Таренс Кинси са 205.000 долара за пет месеци

Ma hajde molim Vas , sta sada vi lupate, valjda isfrustrirani grobari znaju koliko je ko imao . Vilijams minimum 3,5 miliona, Kvinsi Miler 2 miliona , a za ostale necemo ni da pričamo...
Živi bili pa videli, kada krenu sada komentari nesretnika...
(Batko, 7. jul 2016

I još 17 miliona duga uz to, kao da nikad niste bili duzni, ma super

xxx

pre 7 godina

Onaj osećaj kad pričaš o državnom projektu, a Dačić ti bio predsednik kluba, a fuziju praviš sa Dodikom. Onaj osećaj kad si u fudbalu miljama daleko od Zvezde, a znaš da ćeš joj i u košarci uskoro gledati u leđa po broju trofeja. Onaj osećaj kad plaćaš Birčevića i skupocene strance da igraju kup Lilijane Ronketi sve u ogromnoj nadi da ćeš se vratiti u Evroligi a nećeš još 50 godina. Onaj osećaj kad ti je moralna veličina čovek koji upropasti sve čega se dotakne i koji ima sa jednim cska 2-8 u evroligi.
(Tomas Berdych, 7. jul 2016 21:18) Onaj osećaj da si ti jedan iskompleksiran panter,koji košarku prati od 2011.

ponovo pokušavam

pre 7 godina

Klub je prihodovao 28 mil. evra u predhodnih 5 godina??? Šta ste vi CSKA, KK Barselona, Real, Fener, Makabi... Ovi klubovi prihoduju i više od toga ali za to imaju pokriće i za njih je bar svako čuo.

Dragan

pre 7 godina

Ako Covic tako kaze onda je to amin.Zasto zvezda u EL nije oborila rekord po broju gledalaca koji je postavila u EC protiv Budiveljnika,zato sto su snimljeni i svi su vidjeli kako se postavlja rekord.Prosle sezone su na par utakmica EL redari isli po kaficima oko Arene i zvali ljude na utakmicu.Toliko o prihodu od ulaznica.

Petar

pre 7 godina

Svi pisete kako hocete privatizaciju srpskih klubova a ovde nama bacate da je Covic vlastnik kluba? A da vi bi privatizaciju a da drzava privatizira od drzave jeli? Boze bud*la.

lovernj

pre 7 godina

Ajmo kuknjava grobara počinje za 3,2,1....sad! Ko pusti najiskreniju suzu, reko čović na njega ide 0,1 posto budžeta... Potrudite se grobari, tih 0,1 posto je mnogo kikirikija za pojačanja

hours of love

pre 7 godina

Samo transparentno, bravoo!!

Nema lazi, nema prevare, samo tako postaviti zdrave temelje.

Ne obazirati se na druge i pomoc koju dobijaju od drzave.
Samo rad ce nas dovesti na vrh!

Samo nastavi, Covicu!
Imaju razloga da te mrze...da nisi u zvezdi niko te ne bi ni pominjao...a ovako znamo da je zbog zvezde

zlotrov

pre 7 godina

Prosecna godisnja plata u Srbiji je nesto oko 5000 eura! Sa tim novcem moze samo da se prezivi! A drzava koja nas je do toga dovela, fudbalerima, kosarkasim i ovim ostalim olosima izdvaja milione eura poreskih obveznika! Dokle ce to tako da ide Vucicu? Vucic, koji kopira Putina, ubacuje dan za razgovor sa narodom, i to samo 5000 gradjana, od 5,5 miliona.
(Tuga, 07. jul 2016 21:22)

boli grobarcino , boli !!!!

po ko zna koji put

pre 7 godina

Klub je prihodovao 28 mil. evra u predhodnih 5 godina??? Šta ste vi CSKA, KK Barselona, Real, Fener, Makabi... Ovi klubovi prihoduju i više od toga ali za to imaju pokriće i za njih je bar svako čuo.

realno

pre 7 godina

Grobari vesti iz Zvezde, 3,4 sad...
Ajmo kuknjava, frustracija i prozivka

Preko 50% komentara +
Manje od 50% grobarskih -
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dr Zoki, 7. jul 2016 20:16

Čime se ti baviš nesrećo jedna. Jadan taj klub ma kakav god da je za koji navijaš.

navijac

pre 7 godina

Auuu alaa su krenuli covic botovi sa RSB foruma da lupetaju i brani ovaj 'finansijski izvestaj' :)) Covicuu, nisi naveo koliko si para potrosio na sendvice za ove tvoje botove???!

Реална анализа

pre 7 godina

Очекујемо три домаћа трофеја и 10 до 14 победа у Евролиги. Имамо стабилан клуб и добру управу са исправном идејом, навијачи то препознају. Арена и Пионир ће бити пуни у ЕЛ, створићемо нове асове, освијити још трофеја у блиској будућности.

antipoturica

pre 7 godina

Haahhaha mali klub pa i " Mali Kalemegdan broj 2", kod vas je sve malo ali ne alavost i novac koji je utrošen u vas a u Srbiji neka nestaje svake godine grad veličine Vršca ali koga briga bitan je klub, neće ova država daleko.

pozdrav od grobara

pre 7 godina

Lele, pa kako će sada Fegi da vodi emisiju, nema Telekoma, nema duga, sada će tek groblje da počne da nariče, a Danilo nam od danas postaje pravi i originalni uplakani ili grobarska narikača.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 7. jul 2016 20:15)
Tebi su izgleda bitniji Tegi i Danilo sta ce redi nego li vest sa skupstinice tvog kluba.

veciti kontrasi

pre 7 godina

Slusaj ovog! Kako to institucija nikad nije otvoreno izasla sa finansijama. Zato sto smo lopovi kao i vi! A vama je drzava izbrisala dug i pa sada lecite svoje frustracije. Eto zato.

MM

pre 7 godina

Covek stalno ima potrebu da se nesto pravda. Prvih godinu dana,kad mu je dug bio 16 miliona nije ga nigde bilo. Mala konstatacija,nista licno. Cak mi je i simpatican,pametan,ali kao da nije bas sam u glavi.

Pitanje za sve

pre 7 godina

Da pitam i ovde, budzet za igrace je oko 2-3 miliona sto je i realno jer imamo 3 stranca , ostalo domaci, sta je sa ostatkom budzeta na sta se trosi?!

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

I kako se vi sad zovete??
 (boj, 8. jul 2016 01:04)
Odgovor nadji pri dnu teksta.
Sportski pozdrav.
http://www.kkcrvenazvezda.rs/odgovori-nebojse-covica.html

Beli65

pre 7 godina

16% para od drzave, a preostale pare od reketiranja privatnih firmi. ( ako nedas lovu, ulece inspekcija )
(QQ-LELE, 08. jul 2016 06:39)
kako grobari znaju sta su radili deceniju unazad

nista o nicemu

pre 7 godina

Pusti prihode i rashode mene interesuje gde nestade 16 miliona duga kad nam to kazeš ko vam isplati taj dug onda ću reći svaka čast
(Vinjak, 08. jul 2016 00:04)

Pa od prihoda, eto gde nestade. Puse sve u izvestaju, kad naucis da citas onda cu ti reci svaka cast

deda

pre 7 godina

Kvinsi miler je imao 400000 $ za polusezonu decko, jer si drugu polusezonu bili mekel i sofo koji zajedno teze oko 600000 za polusezonu. Dobar si ti covke politicar znas da sakrijes laz

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

POVECANJE?

Mislim da ce Zvezda ove godine moci podici svoj budzet za igrace za oko 30%,,,
AKo nastvai ovim tempom, Zvezdi ce trebati oko 8 godina da dostigne ekipu kao sto je Laboral...(;-)):..
Iskreno, ne mozemo biti sretniji, jer imamo sjajnu ekipu, mnogo mladog talenta, resili smo se dugova, i sve veci budzet...
SIgurnost/stabilnost je kljuc u EL; i misli9m da se jasno odrazilo na ekipi ove godine...
A sto se tice ove sezone, ne srljati u pojacanja, nego kesh iskoristiti da se zadrzi ono sto se ima...
Nasim igracima dati prednost, Jovic je srce i glava ove ekipe...
Posto je ostanak Gudurica i Dangubica zagarantovan, evo moje petorke za sledecu sezonu:

Jovic-Guduric-Dangubic-Mitrovic-Stimac
2 petorka: Micic-Lazic-Simonovic-Simanic(super talent!)-Milutinov...

Mislim da ako ovoj ekipi damo jos godinu u EL; imamacemo i sadanjsnost i buducnost....i novac!

Znam, jeste rizik, ali ako cemo se kockati, pa hajde da to bude na nasu decu, a ne na neke skupe strance..

EternalSmile

pre 7 godina

Ukupan prihod 27 mil/eur za 5 sezona? Koliki je bio finansijski rezultat (dobitak ili gubitak) za taj period? Drugim rečima, podatak o ukupnim prihodima bez pratećeg podatka o ukupnim rashodima je nepotpun, površan i krivi sliku ne/uspešnosti poslovanja. Kao da ništa i nije rečeno.

Zvezda ponos Srbije

pre 7 godina

E tako se vodi klub! A zanimljivo da je partizan u poslednje dve godine koje se vode kao najkriznije dobio od države kao Zvezda u prethodnih 5 zajedno! Bruka i sramota. I ove godine partizan bez ikakvih rezultata ima NIS i MTS za 2 miliona a Zvezda koja stvara 90% svih reprezentativnih selekcija kao prvak države i regiona i učesnik četvrtfinala Evrolige samo MTS sa 700.000! I zašto ne objavi partizan nis mts platu Birčevića od takođe 300.000 evra? Toliko je primao i Džons prošle godine a blizu su bili i Murič, Vilijams i Vilson. Berić je pritom sam priznao da je pre dve godine jedan centar bio plaćen mesečno kao petorica danas godišnje. Pa vi vidite koliki je bio budžet. Agent Loua je objavio da je ugovor bio na 500.000 godišnje.

Zvezda je najzdraviji klub koji se pojavio na ovim prostorima u poslednjih 20 godina i što je najbolje pola ekipe čine igrači iz škole dok partizan nije stvorio NIJEDNOG već 20 godina još od Berića. Svi njihovi rezultati su bili zadnovani na otimanju igrača drugim klubovima i neverovatno velikoj pomoći državnih firmi. Ja ne znam stvarno kako grobare nije sramota da napadaju druge kad čak i u ovoj sezoni dobijaju 3 puta više od Zvezde a kažu da nikad nije bilo gore? Pa nije li vas sramota? Hoćete opet 10 prema 1? Opet da Zvezda ima 200.000 budžet i 3 igrača u pogonu i da vam ponoćna komisija silom dovodi najbolje igrače Zvezde? Jel to jedini način da dođete do titule?

triplem

pre 7 godina

pisite vi sta hocete o Covicu ali ja ne pamtim da je ikada "institucija" izasla sa bilo kojom cifrom o poslovanju. nisam ni ja svojoj zeni, ali to je zato sto ostavim nesto "da se nadje"..

nemanja_drach

pre 7 godina

"Više nema imena Telekom, već se klub zove KK Crvena zvezda sa adresom Mali Kalemegdan broj 2"

!!!!!!!! ooooooo gazi ih sve, gazi ih sve, gaaazi ih sveeee !!!!!!!

ja

pre 7 godina

Zvezda je prosle godine imala u timu Sofoklisa Skorcijanitisa, Gala Mekela, Rajana Tompsona, Markusa Vilijamsa, Kvinsija Milera, Tarensa Kinsija, Maika Cirbesa us ostale domace igrace. Ako je 2.5 miliona potroseno na takav tim onda je Covic genije.

Podsecanja radi, Partizanov budzet kada je otisao na F4 Evrolige je isto bio 2.5 miliona, a igrali su sledeci igraci u 12: Rasic, Mitrovic, Sinovec, Milosevic, Djekic Bozic, Kecman, Vranes uz Mekejleba, 19-godisnjeg Veselog, Marica i Robertsa.

Wllaxy

pre 7 godina

Zvezda je prosle godine imala u timu Sofoklisa Skorcijanitisa, Gala Mekela, Rajana Tompsona, Markusa Vilijamsa, Kvinsija Milera, Tarensa Kinsija, Maika Cirbesa us ostale domace igrace. Ako je 2.5 miliona potroseno na takav tim onda je Covic genije. 

Podsecanja radi, Partizanov budzet kada je otisao na F4 Evrolige je isto bio 2.5 miliona, a igrali su sledeci igraci u 12: Rasic, Mitrovic, Sinovec, Milosevic, Djekic Bozic, Kecman, Vranes uz Mekejleba, 19-godisnjeg Veselog, Marica i Robertsa.
(ja, 07. jul 2016 20:24)

Mali veseljače, zar ti stvarno misliš da je Zvezda sve te igrače plaćala preko cele sezone!? Mekela je plaćala dok je bio tu, posle ga je plaćao Makabi, Vilikams je odigrao par mečeva i za toliko je plaćen a sigurno ne za celu sezonu, Tompson je otišao u Tursku u klub iz kog je došao Kinsi i tu je plaćala samo jednog igrača, Sofo je otišao u PAOK kada je prestala da ga plaća a došao je Miler...
Uključi malo mozak, neće da boli...

Batko

pre 7 godina

У сезони 2013/2014 буџет целе екипе био је 2.100.000 евра. Највећу плату у тој сезони имали су Чарлс Џенкинс са 350.000 долара и Демаркус Нелсон са 330.000 долара. Подсећамо, те сезоне је Црвена звезда испала у првој фази Евролиге са четири победе и дошла до полуфинала УЛЕБ купа.

У сезони 2014/2015 расход за екипу био је 2.085.000 евра а расход за комплетан стручни штаб 285.000 евра, што представља укупно 2.370.000 евра. Најплаћенији играч те сезоне био је Маркус Вилијамс са зарадом од 425.000 долара а одмах за њим Чарлс Џенкинс са зарадом од 400.000 долара. Црвена звезда се у овој сезони пласирала у топ 16 Евролиге.

И на крају, у сезони иза нас 2015/2016, расход за играчки кадар био је 2.182.000 евра а за комплетан стручни штаб 310.000 евра што је укупно приближно 2.400.000 евра. Најплаћенији играчи били су Квинси Милер са 400.000 долара за седам месеци, Мајк Цирбес са 260.000 долара и Таренс Кинси са 205.000 долара за пет месеци

Ma hajde molim Vas , sta sada vi lupate, valjda isfrustrirani grobari znaju koliko je ko imao . Vilijams minimum 3,5 miliona, Kvinsi Miler 2 miliona , a za ostale necemo ni da pričamo...
Živi bili pa videli, kada krenu sada komentari nesretnika...

Grobarske frustracije su beskonacne

pre 7 godina

Sram te bilo Vucicu,sram te bilo Srbijo!!!! Samo 4.5 miliona za Zvezdu u toku 5 godina!!! Za jedinog ucesnika EL,za sampiona Srbije i Jadrana!!! Sram vas bilo bre!!!! Zato se u drzavno crno belo mezimce sipa sakom i kapom-samo za proslu i ovu sezonu su dobili vise nego Zvezda za 5 godina-preko 5 miliona evra!!! Sramota,sramota,sramota!!!

Tomas Berdych

pre 7 godina

Onaj osećaj kad pričaš o državnom projektu, a Dačić ti bio predsednik kluba, a fuziju praviš sa Dodikom. Onaj osećaj kad si u fudbalu miljama daleko od Zvezde, a znaš da ćeš joj i u košarci uskoro gledati u leđa po broju trofeja. Onaj osećaj kad plaćaš Birčevića i skupocene strance da igraju kup Lilijane Ronketi sve u ogromnoj nadi da ćeš se vratiti u Evroligi a nećeš još 50 godina. Onaj osećaj kad ti je moralna veličina čovek koji upropasti sve čega se dotakne i koji ima sa jednim cska 2-8 u evroligi.

bbr

pre 7 godina

kkczt zaradila 28 miliona evra poslednjih 5 sezona?haha,kakva laz,a kako su zaradili?prodali u tom periodu ukupno tri igraca i za to dobili manje od 1.5 miliona,"platili" porez preko 2 miliona i?od karata i nagrada zaradili 28 miliona?docice vreme i da ovaj ode u zatvor,pre nego sto i drugu polovinu zemlje proda zbog sebe i svog privatnog kluba.

Pffffff

pre 7 godina

28M podeljeno sa 5god je nesto preko 5.5M godisnje tako da dosta sa spinovanjem i CTpricama o 2M budzetu i slicno...jos kad bi se dodale pare koje su ostale na drugim adresama....E moja Srbijo 'napredna'?!?!

bbr

pre 7 godina

koga lazete?koja skupstina kluba?Covic je vlasnik CZTelekom(Fmp bivsi) a jel uracunao u tih 13% i ostalih 87% koje ulazu drzavne ili firme ciji su direktori u sns-u?jel to nije drzavno finansiranje?

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Grobari i dalje nešto ne shvataju. UKUPNI budžet Zvezde je 2 miliona a prijavljuje 5 jer je to uslov za Evroligu. Pa ne mislite valjda na FMP ide 3 miliona? Pola Zvezdine ekipe prima po 50.000 godišnje jer dolaze iz škole a plaćaju se samo stranci i to manje nego partizan. Berić je saopštio da je budžet partizana 2,2 miliona evra ( bio 1,5 pa dodato još 700.000 pd Telekoma). Ove godine je još veći. Prošle je Džons došao kao jedan od najboljih igrača francuske lige u najboljim godinama i koštao je kao 22-ogodišnji Miler koga niko nije hteo.

partizan je prošle godine imao ekipu koja je koštala za nijansu manje od Zvezdine više od bilo koje Zvezdine unazad 15 godina. I sa tim se borio za opstanak. Grobari to ne mogu da podnesu i panično spinuju o budžetu i državnoj pomoći iako svojim očima vide NIS i MTS ma dresu. Najbolji dokaz šta rade grobari je kada su mesecima Tegeltija i Grba ponavljali u emisiji da je budžet kluba 250.000 dok Berić nije zvanično saopštio da je 1,5 (pre dobijanja 700.000 od Telekoma). Berić se izleteo i zato je najure. Do sada su svi ćutali kao zaliveni i onda su prolazile laži kod grobara. A svake godine dovođeni gotovi A reprezentativci i milom ili silom najbolji igrači Srbije. Pa dovoljna vam ke činjenica da partizan 20 godina nije stvorio nijednog igrača a svake godine imao šampionski tim. Kojim parama? NIS, Mobtel, MTS, ICN Galenika, Zepter, Dodik, MB pivara, Sintelon, Telekom, Dunav, Komercijalna banka, pa projekat "sponzori šampiona"... sve su to bili sponzori partizana a niko od njih Zvezde osim Telekoma. To su ČINJENICE! A grobari ponavljaju laži dok i sami ne počnu da veruju u njih. I sve je to pokrenuo vujošević jer je zaradio milione od partizana. Ali ne može se protiv činjenica.

xxx

pre 7 godina

Onaj osećaj kad pričaš o državnom projektu, a Dačić ti bio predsednik kluba, a fuziju praviš sa Dodikom. Onaj osećaj kad si u fudbalu miljama daleko od Zvezde, a znaš da ćeš joj i u košarci uskoro gledati u leđa po broju trofeja. Onaj osećaj kad plaćaš Birčevića i skupocene strance da igraju kup Lilijane Ronketi sve u ogromnoj nadi da ćeš se vratiti u Evroligi a nećeš još 50 godina. Onaj osećaj kad ti je moralna veličina čovek koji upropasti sve čega se dotakne i koji ima sa jednim cska 2-8 u evroligi.
(Tomas Berdych, 7. jul 2016 21:18) Onaj osećaj da si ti jedan iskompleksiran panter,koji košarku prati od 2011.

Milos

pre 7 godina

@Tomas Berdych Xaxaxaxa...što me slatko nasmeja.Sve si izmešo prijetelju...PFC je veliki klub sa velikom tradicijom,nije imao sreće 66 da osvoji ušatog ali šta da se radi.S druge strane KK PArtizan je u košarci osvojio sve živo što se može osvojiti,a vi ništa.Prvo osvojite ona 3 Ev Kupa R.Koraća koja je jača po rangu od EK,jer su učestvovale sve jake ekipe,kad to osvojite onda osvojite EL,onda igrajte 4xF4 EL...skupite sve legende košarke a da to nisu gazda Vukela i ćoki pudlica...o Partizanovim legendama možemo danima koje su obeležile i Evropu i svet.U košarci sve sa parama ovog sveta uvek ćete biti NULA za giganta kakav je KK Partizan.

Mikiveliki

pre 7 godina

Био бих веома срећан, претпостављам и велики број људи, када би господин Човић нестао са свих функција и из јавног живота.

xxx

pre 7 godina

To Covkeee. Jos najmanje 5 godina maltretiranja Zagrebcana. Samo udri.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pera, 7. jul 2016 20:26) Zagrebćane jedino možete da molite za finansije...IDEA Voli...

Borat iz predgradja

pre 7 godina

Ne kontam kako je ostvareno 28 miliona prihoda? Ovo sto je nabrojano je jedva 11,5. Sta je sa ostalim novcem, odakle?
(Sergio, 07. jul 2016 20:33)....Kikiriki,semenke,ušećereno voće,'ladna voda i sokovi,i sve je to licno on prodavao (prodavac magle)

dzaba vam novci....

pre 7 godina

Od ta preostala 23.5 miliona samo 7 su od tv prava , igraca i ulaznica a ostalo opet od spinzora i onda kao samo 16 % od drzave...ali tu su "privatnici".....i ne moze niko da me ubjedi da svi ti "privatnici" bi prije sponzorisali zvezdu nego partizan , nego ima neko ko se pita .....al' dzaba vam sve nikad necete imati velicinu kk partizana....kao sto, istina, fk partitan nece nikad imati velicinu fk cz.....

Jimmy Barka

pre 7 godina

I jos da dodam da ako ovaj Covic barata matematikom kao Terzic kome 16+9+8+6+4+2+1 daju 30 (te cifre samo u milionima evra),onda moje saucesce panteri nekadasnje delije.

Nešo Pudla

pre 7 godina

Auuu pa ovaj čovek je neverovatan kakav mag iluzionista spasioc mesija a ovčice bivše delije svi poverovaše...nije ni čudo što je Sirbistan zemlja rijaliti programa! Zmaj od Šipova za predsednika a Gastos za premijera

istinu na sunce

pre 7 godina

grobari da se ne javljaju molim....iz njihovog sportskog drustva niko nikada detaljan finansijksi izvestaj nije podneo na uvid javnosti (pa makar to bila i sahovska sekcija)!!

za pocetak biste mogli da prodajete godisnje karte za vas KK i ne delite ih dzabe kao do sada (a vodje da ih preprodaju za 50% cene).....

3000 sezonskih x 100e = 300.000e godisnji gubitak za klub
300.000e x 5 godina = 1.500.000e gubitak za 5 godina (a relano duze od 5 god se dele te sezonske za DZ)

zekan

pre 7 godina

A nov zakon za Zvezdu ne vazi. Sledece godine vise od polovine klubova u Srbiji ce se ugasiti zbog novog zakona koji je stupio na snagu ove godine i koji ne dozvoljava finansiranje grada i drzave u klubove, ali to ocigledno za neke ne vazi.

banbus

pre 7 godina

Grohotom se smejem!!!! Privatni klub sluzbenika sluzbe ocigledno moze u Exel tabelama da prikaze i da smo svi pali sa Marsa! Sram vas sve bilo!!!!

Chodex

pre 7 godina

Kakav doktor, kakav inzenjer...kako barata ovim ciframa, ma genije covek. Hvala gospodine Covicu i puno uspeha u narednih 5 godina. Mislim da su svi uslovi ispunjeni da Zvezda nastavi dominaciju u narednim godinama.

Dragan

pre 7 godina

Ako Covic tako kaze onda je to amin.Zasto zvezda u EL nije oborila rekord po broju gledalaca koji je postavila u EC protiv Budiveljnika,zato sto su snimljeni i svi su vidjeli kako se postavlja rekord.Prosle sezone su na par utakmica EL redari isli po kaficima oko Arene i zvali ljude na utakmicu.Toliko o prihodu od ulaznica.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 7 godina

Ne mogu da ne primetim da je na vest o Zvezdinom budžetu više od pola grobarskih komentara. Takođe, ne mogu da se setim kada je poslednji put objavljena vest u kojoj je predstavljen budžet Partizana. Licemerje? Kompleksi?

kamikaza

pre 7 godina

Samo dva igraca iz zvezde su osetili kako izgleda osvojiti evroligu. Keselj iPera Antic. Toliko o klubu sa maloga kalemgdana. A u zadnjih 20 godina partizan je igrao nekokiko puta f4.

E tako se vodi klub! A zanimljivo da je partizan u poslednje dve godine koje se vode kao najkriznije dobio od države kao Zvezda u prethodnih 5 zajedno! Bruka i sramota. I ove godine partizan bez ikakvih rezultata ima NIS i MTS za 2 miliona a Zvezda koja stvara 90% svih reprezentativnih selekcija kao prvak države i regiona i učesnik četvrtfinala Evrolige samo MTS sa 700.000! I zašto ne objavi partizan nis mts platu Birčevića od takođe 300.000 evra? Toliko je primao i Džons prošle godine a blizu su bili i Murič, Vilijams i Vilson. Berić je pritom sam priznao da je pre dve godine jedan centar bio plaćen mesečno kao petorica danas godišnje. Pa vi vidite koliki je bio budžet. Agent Loua je objavio da je ugovor bio na 500.000 godišnje. 

Zvezda je najzdraviji klub koji se pojavio na ovim prostorima u poslednjih 20 godina i što je najbolje pola ekipe čine igrači iz škole dok partizan nije stvorio NIJEDNOG već 20 godina još od Berića. Svi njihovi rezultati su bili zadnovani na otimanju igrača drugim klubovima i neverovatno velikoj pomoći državnih firmi. Ja ne znam stvarno kako grobare nije sramota da napadaju druge kad čak i u ovoj sezoni dobijaju 3 puta više od Zvezde a kažu da nikad nije bilo gore? Pa nije li vas sramota? Hoćete opet 10 prema 1? Opet da Zvezda ima 200.000 budžet i 3 igrača u pogonu i da vam ponoćna komisija silom dovodi najbolje igrače Zvezde? Jel to jedini način da dođete do titule

ZIVOT

pre 7 godina

28M podeljeno sa 5god je nesto preko 5.5M godisnje tako da dosta sa spinovanjem i CTpricama o 2M budzetu i slicno...jos kad bi se dodale pare koje su ostale na drugim adresama....E moja Srbijo 'napredna'?!?!
(Pffffff, 07. jul 2016 20:28)

Pametnjakovicu citaj tekst: 28 mil.

-11m dug 2000-2011 period ds,sps...
-2m porez
===nesto manje od 15miliona / 5 = 3m (+-)
Dosta ste nas unistavali,a nijedan dokaz o finansiranju niste prikazali,Covke jos platu cistacice nije naveo!!! ipak je jedna
KK Crvena Zvezda

antipoturica

pre 7 godina

Sram te bilo Vucicu,sram te bilo Srbijo!!!! Samo 4.5 miliona za Zvezdu u toku 5 godina!!! Za jedinog ucesnika EL,za sampiona Srbije i Jadrana!!! Sram vas bilo bre!!!! Zato se u drzavno crno belo mezimce sipa sakom i kapom-samo za proslu i ovu sezonu su dobili vise nego Zvezda za 5 godina-preko 5 miliona evra!!! Sramota,sramota,sramota!!!
(Grobarske frustracije su beskonacne, 7. jul 2016 20:18)

Ko ne zna, evo školskog primera bota i to izgleda jako isfrustriranog čim se tako i potpisuje.

Trifke

pre 7 godina

Najjaci utisak je da Partizan nikada u svojoj istoriji nije izasao sa ovakvim izvestajem u javnost. Sve cestitke gospodinu Covicu i upravi KK Crvena Zvezda na obavljenom poslu i da sledeca sezona bude jos bolja...jer Zvezda je zivot...

pozdrav od grobara

pre 7 godina

Lele, pa kako će sada Fegi da vodi emisiju, nema Telekoma, nema duga, sada će tek groblje da počne da nariče, a Danilo nam od danas postaje pravi i originalni uplakani ili grobarska narikača.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DedaMiloje, 7. jul 2016 20:15)
Tebi su izgleda bitniji Tegi i Danilo sta ce redi nego li vest sa skupstinice tvog kluba.

nista o nicemu

pre 7 godina

Pusti prihode i rashode mene interesuje gde nestade 16 miliona duga kad nam to kazeš ko vam isplati taj dug onda ću reći svaka čast
(Vinjak, 08. jul 2016 00:04)

Pa od prihoda, eto gde nestade. Puse sve u izvestaju, kad naucis da citas onda cu ti reci svaka cast

Tuga

pre 7 godina

Prosecna godisnja plata u Srbiji je nesto oko 5000 eura! Sa tim novcem moze samo da se prezivi! A drzava koja nas je do toga dovela, fudbalerima, kosarkasim i ovim ostalim olosima izdvaja milione eura poreskih obveznika! Dokle ce to tako da ide Vucicu? Vucic, koji kopira Putina, ubacuje dan za razgovor sa narodom, i to samo 5000 gradjana, od 5,5 miliona.

Ibro dirka

pre 7 godina

Tomas Berdych, 07. jul 2016 21:18) onaj osecaj kad prozivas nekog da su mu politicari bili na celu kluba,a predsednik ti 15 godina Sasa Danilovic,cuveni kosarkas,dok su tvom klubu predsesnici bili,idemo redom od 2000 do 2006 cuveni Goran Vesic i Zika pauk,perjanice DS-a koji je tada bio na vlasti...od 2006 do 2010 braca Mirko i Drasko Petrovic direktori Telekoma i Dunav osiguranja i perjanice DSS-a koji je tada bio na vlasti!!! 2011 se Zvezda gasi,Fmp preuzima ime uz krminalne radnje nestaje 16 milona duga ,i najveca legenda kluba postaje perjanica svih vlasti u poslednjih 25 godina??? Jel te makar malo sramota sto lazes sam sebe kralju???

Sufler

pre 7 godina

Kada je Covic usao u Crvenu Zvezdu, spekulisalo se sa dugom od oko 10-11 miliona. Kada je uradjen UPPE, ispalo je da je Zvezdin dug 16 miliona, od toga 300.000 evra u prvoj klasi poverilaca, za zalozeni grb , koji je dug oprosten, a u drugoj i trecoj klasi FMP je bio glavni poverilac za preko 75 % ucesca u potrazivanjima Bas zgodno, zar ne ?
Kome je sada vraceno tih 12 miliona evra ? Samom sebi ?
Formalno gledano , drzavni sponzori su dali koliko je Covic i izneo, ali privatni su 'dobrovoljno' ucestvovali u donacijama. Kako je to izgledalo i cija je zasluga objasnio je i premijer, ko je hteo da slusa.
Ipak namece se pitanje , ako je ovo Crvena Zvezda, po kom osnovu ona bastini uspehe koje je ostvario bivsi FMP, a sadsnji Ivo Lola Ribar ?
JOs nismo culi ni videli, da jedan klub bude prvak,a da on to prepusti klubu koji se cak nigde i ne takmici.
Ipak, Srbistan je ovo , znamo da ovde sve moze, sem da pobede razum , moral i zakoni.

Vladimir

pre 7 godina

Ove izjave su klasicno vredjanje inteligencije normalnim ljudima
(Borat iz predgradja, 7. jul 2016 21:22) Ne vredja ti inteligenciju sto nikad niko nije video finansijski izvestaj KK Partizan

lepi

pre 7 godina

Malo je glupo pricati o velicini Partizana jer je on prvu svoju titulu osvojio posle 31 godine postojanja a Zvezda ih je vec imala 13 plus osvojen prvi medjunarodni trofej na prostorima bivse SFRJ kup kupova.

Vladimir

pre 7 godina

Partizan je uvek kupovao igrace na gotovo.Imali su jak finansijski momenat i uzimali su koga su hteli.Neretko iz toga FMP-a koga stalno spominjete.Nisu imali potrebe za sopstvenom skolom.Cena za evroligaske utakmice,prava sitnica...Uglavnom vodje navijaca pustaju koga oni hoce.Tako godinama...Kad na terenu zaskripi onda se sudije gepekuju,sudije se stipaju kad niko ne vidi...Kad se gubi onda se prekida utakmica,udaraju se igraci protivnika frontalno ispod stomaka,glavu,gde se stigne...Krivi se drzava.Najveca misterija je finansijsko carstvo.Svoje ne prikazujes a tudje naduvavas.Moj dobri navijacu partizana,mozda smo FMP a mozda smo i smejurija ali u ovom trenutko smo Ferari za vas a vi postenjacine ste tamo gde vam je i mesto.

KK Zamrzivac

pre 7 godina

У сезони 2013/2014 буџет целе екипе био је 2.100.000 евра. Највећу плату у тој сезони имали су Чарлс Џенкинс са 350.000 долара и Демаркус Нелсон са 330.000 долара. Подсећамо, те сезоне је Црвена звезда испала у првој фази Евролиге са четири победе и дошла до полуфинала УЛЕБ купа.

У сезони 2014/2015 расход за екипу био је 2.085.000 евра а расход за комплетан стручни штаб 285.000 евра, што представља укупно 2.370.000 евра. Најплаћенији играч те сезоне био је Маркус Вилијамс са зарадом од 425.000 долара а одмах за њим Чарлс Џенкинс са зарадом од 400.000 долара. Црвена звезда се у овој сезони пласирала у топ 16 Евролиге.

И на крају, у сезони иза нас 2015/2016, расход за играчки кадар био је 2.182.000 евра а за комплетан стручни штаб 310.000 евра што је укупно приближно 2.400.000 евра. Најплаћенији играчи били су Квинси Милер са 400.000 долара за седам месеци, Мајк Цирбес са 260.000 долара и Таренс Кинси са 205.000 долара за пет месеци

Ma hajde molim Vas , sta sada vi lupate, valjda isfrustrirani grobari znaju koliko je ko imao . Vilijams minimum 3,5 miliona, Kvinsi Miler 2 miliona , a za ostale necemo ni da pričamo...
Živi bili pa videli, kada krenu sada komentari nesretnika...
(Batko, 7. jul 2016

I još 17 miliona duga uz to, kao da nikad niste bili duzni, ma super

slanina

pre 7 godina

Odgovorite mi samo zasto država ne pomaze Vojvodnu, Radničke, Napredak, Sloboda ugašena...
Od rođena tvog, nije prošlo bez novca državnog... Ni dan ni godina...

Slobodan

pre 7 godina

Svaka cast, sve je transparentno ... bila je skupstina i nisu se tukli kao ona stoka iz Zagreba ...
Samo da podsetim ove frustrirane sto vise na vestima Srpskog sampiona da im je ekipa isterana iz Kosarkaskog Saveza Srbije ...
Oterani kao kerovi !

antipoturica

pre 7 godina

Haahhaha mali klub pa i " Mali Kalemegdan broj 2", kod vas je sve malo ali ne alavost i novac koji je utrošen u vas a u Srbiji neka nestaje svake godine grad veličine Vršca ali koga briga bitan je klub, neće ova država daleko.

samozvezda

pre 7 godina

Очекујемо три домаћа трофеја и 10 до 14 победа у Евролиги. Имамо стабилан клуб и добру управу са исправном идејом, навијачи то препознају. Арена и Пионир ће бити пуни у ЕЛ, створићемо нове асове, освијити још трофеја у блиској будућности.
(Реална анализа, 07. jul 2016 20:36)

Covic mi je odvratan, ali ovo je istina. I dok je ovako, neka ga

ponovo pokušavam

pre 7 godina

Klub je prihodovao 28 mil. evra u predhodnih 5 godina??? Šta ste vi CSKA, KK Barselona, Real, Fener, Makabi... Ovi klubovi prihoduju i više od toga ali za to imaju pokriće i za njih je bar svako čuo.

Ovo je kraj sveta

pre 7 godina

Danas je RTB Bor dobio UPPR i na taj način oprošten mu je dug od milijardu evra! Država je preuzela dug, a odakle će to da plati, to su ogromne pare, milijarda evra! Sećate se, ko je kriv Partizanu što se nije setio uprpra. Šta ako se svi koji duguju milione i milijarde sete uprpra? Odakle lova za uprprovce?

DedaMiloje

pre 7 godina

Pa dobro bre panteri jeste li sad zvezda?
Ali ozbiljno, obecavam necu vise da vas zezam.
(Karaburac, 07. jul 2016 22:17)

Karaburac, znaš dalje...

po ko zna koji put

pre 7 godina

Klub je prihodovao 28 mil. evra u predhodnih 5 godina??? Šta ste vi CSKA, KK Barselona, Real, Fener, Makabi... Ovi klubovi prihoduju i više od toga ali za to imaju pokriće i za njih je bar svako čuo.

navijac

pre 7 godina

Auuu alaa su krenuli covic botovi sa RSB foruma da lupetaju i brani ovaj 'finansijski izvestaj' :)) Covicuu, nisi naveo koliko si para potrosio na sendvice za ove tvoje botove???!

realno

pre 7 godina

Grobari vesti iz Zvezde, 3,4 sad...
Ajmo kuknjava, frustracija i prozivka

Preko 50% komentara +
Manje od 50% grobarskih -
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dr Zoki, 7. jul 2016 20:16

Čime se ti baviš nesrećo jedna. Jadan taj klub ma kakav god da je za koji navijaš.

DedaMiloje

pre 7 godina

Lele, pa kako će sada Fegi da vodi emisiju, nema Telekoma, nema duga, sada će tek groblje da počne da nariče, a Danilo nam od danas postaje pravi i originalni uplakani ili grobarska narikača.

goran

pre 7 godina

bravo doktore vama treba ustupiti mjesto ministra finasija jer bi srbija pored vas dostigla zivotni standard svajcarske vrlo brzo...

p.s.

da li moze poimenke ovi sto su digli ruke da ga izglasaju jednoglasno

zzbz

pre 7 godina

Vi ste FPM Ive Lole Ribara sa adresom u Železniku!!! (dragan_south will rise again, 07. jul 2016 20:18)
Cekaj, cekaj..
KK Crvena Zvezda, adresa Mali Kalemegdan!
E sad nastavi da places..

Pitanje za sve

pre 7 godina

Da pitam i ovde, budzet za igrace je oko 2-3 miliona sto je i realno jer imamo 3 stranca , ostalo domaci, sta je sa ostatkom budzeta na sta se trosi?!

veciti kontrasi

pre 7 godina

Slusaj ovog! Kako to institucija nikad nije otvoreno izasla sa finansijama. Zato sto smo lopovi kao i vi! A vama je drzava izbrisala dug i pa sada lecite svoje frustracije. Eto zato.

SASHA THE RED BARON

pre 7 godina

POVECANJE?

Mislim da ce Zvezda ove godine moci podici svoj budzet za igrace za oko 30%,,,
AKo nastvai ovim tempom, Zvezdi ce trebati oko 8 godina da dostigne ekipu kao sto je Laboral...(;-)):..
Iskreno, ne mozemo biti sretniji, jer imamo sjajnu ekipu, mnogo mladog talenta, resili smo se dugova, i sve veci budzet...
SIgurnost/stabilnost je kljuc u EL; i misli9m da se jasno odrazilo na ekipi ove godine...
A sto se tice ove sezone, ne srljati u pojacanja, nego kesh iskoristiti da se zadrzi ono sto se ima...
Nasim igracima dati prednost, Jovic je srce i glava ove ekipe...
Posto je ostanak Gudurica i Dangubica zagarantovan, evo moje petorke za sledecu sezonu:

Jovic-Guduric-Dangubic-Mitrovic-Stimac
2 petorka: Micic-Lazic-Simonovic-Simanic(super talent!)-Milutinov...

Mislim da ako ovoj ekipi damo jos godinu u EL; imamacemo i sadanjsnost i buducnost....i novac!

Znam, jeste rizik, ali ako cemo se kockati, pa hajde da to bude na nasu decu, a ne na neke skupe strance..

zlotrov

pre 7 godina

Prosecna godisnja plata u Srbiji je nesto oko 5000 eura! Sa tim novcem moze samo da se prezivi! A drzava koja nas je do toga dovela, fudbalerima, kosarkasim i ovim ostalim olosima izdvaja milione eura poreskih obveznika! Dokle ce to tako da ide Vucicu? Vucic, koji kopira Putina, ubacuje dan za razgovor sa narodom, i to samo 5000 gradjana, od 5,5 miliona.
(Tuga, 07. jul 2016 21:22)

boli grobarcino , boli !!!!

lovernj

pre 7 godina

Ajmo kuknjava grobara počinje za 3,2,1....sad! Ko pusti najiskreniju suzu, reko čović na njega ide 0,1 posto budžeta... Potrudite se grobari, tih 0,1 posto je mnogo kikirikija za pojačanja

MM

pre 7 godina

Covek stalno ima potrebu da se nesto pravda. Prvih godinu dana,kad mu je dug bio 16 miliona nije ga nigde bilo. Mala konstatacija,nista licno. Cak mi je i simpatican,pametan,ali kao da nije bas sam u glavi.

hours of love

pre 7 godina

Samo transparentno, bravoo!!

Nema lazi, nema prevare, samo tako postaviti zdrave temelje.

Ne obazirati se na druge i pomoc koju dobijaju od drzave.
Samo rad ce nas dovesti na vrh!

Samo nastavi, Covicu!
Imaju razloga da te mrze...da nisi u zvezdi niko te ne bi ni pominjao...a ovako znamo da je zbog zvezde

Реална анализа

pre 7 godina

Очекујемо три домаћа трофеја и 10 до 14 победа у Евролиги. Имамо стабилан клуб и добру управу са исправном идејом, навијачи то препознају. Арена и Пионир ће бити пуни у ЕЛ, створићемо нове асове, освијити још трофеја у блиској будућности.

drzavni posao:ep.20

pre 7 godina

I kako se vi sad zovete??
 (boj, 8. jul 2016 01:04)
Odgovor nadji pri dnu teksta.
Sportski pozdrav.
http://www.kkcrvenazvezda.rs/odgovori-nebojse-covica.html

Beli65

pre 7 godina

16% para od drzave, a preostale pare od reketiranja privatnih firmi. ( ako nedas lovu, ulece inspekcija )
(QQ-LELE, 08. jul 2016 06:39)
kako grobari znaju sta su radili deceniju unazad

Petar

pre 7 godina

Svi pisete kako hocete privatizaciju srpskih klubova a ovde nama bacate da je Covic vlastnik kluba? A da vi bi privatizaciju a da drzava privatizira od drzave jeli? Boze bud*la.

evy

pre 7 godina

28 miliona prihod, od toga:
4,5 m od drzave
3,1 m od ulaznica
2,2 m od obestecenja za igrace
1,6 m od tv prava
=11,4 m ukupno
28-11,4=16,6 miliona
odakle tih ostalih 16,6 m??

Trajce ceka 13-u g.s. titulu..

pre 7 godina

"pitanje za sve" evo ti odgovor: na putovanja tj prevoz,hotele,na sve zaposlene,na hranu,na mladje kategorije i jos 100 manjih stvari..Vidi se da nisi nikada bio sportista..

deda

pre 7 godina

Kvinsi miler je imao 400000 $ za polusezonu decko, jer si drugu polusezonu bili mekel i sofo koji zajedno teze oko 600000 za polusezonu. Dobar si ti covke politicar znas da sakrijes laz

EternalSmile

pre 7 godina

Ukupan prihod 27 mil/eur za 5 sezona? Koliki je bio finansijski rezultat (dobitak ili gubitak) za taj period? Drugim rečima, podatak o ukupnim prihodima bez pratećeg podatka o ukupnim rashodima je nepotpun, površan i krivi sliku ne/uspešnosti poslovanja. Kao da ništa i nije rečeno.