Tenis 183

Četvrtak, 02.06.2016.

16:41

Đoković izbegao izbacivanje sa turnira

Novak Đoković umalo je izbegao suspenziju sa Rolan Garosa zbog nesmotrenog poteza u četvrtfinalu sa Tomašom Berdihom.

Ðokoviæ izbegao izbacivanje sa turnira IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

183 Komentari

Sortiraj po:

Le roi

pre 7 godina

Boze kakvu dramu prave. Kao da nekoga povredijo. Naravno nije dobra, sportska stvar ali desi se pod ovim uslovima. Sigurno ce u buduce biti pazljiv.

Cph

pre 7 godina

Zasto uporno pisete neistinu o Sereni? Prijetila je linijskoj sudinici,nakon toga Evi i na kraju PREDALA mec. Niko je nije diskvalifikovao. Kasnije je platila NOVCANU kaznu i to je bilo sve. Nalbandijan je POVRIJEDIO sudiju. Bilo je i krvi.

Alek

pre 7 godina

Serena Williams je zbog te pretnje izbacena sa turnira.
(MikaSG, 2. jun 2016 17:45)

Nemoj da pises lazi! Serena nije izbacena sa turnira, kaznjena je novcano sa deset hiljada dolara. Takoreci nista zanju.
(jk, 2. jun 2016 18:48)

Čemu tolika nervoza...
Ipak je izbačena sa turnira (mada su bile i dve meč lopte za Klajsters)- https://www.youtube.com/watch?v=gcUIj5JdYZs

Jovan

pre 7 godina

Reket mu je ISKLIZNUO iz ruke. Ni trunke bahatosti ili nesportskog ponasanja.
Kirgijos je neurozni pajac i nema ga smisla porediti sa Novakom. Ni po cemu to ne zasluzuje, a najmanje po kvalitetu i rezultatima. Vecita *mlada nada&talenat* i uvek ga izuju pre 1/4 finala.

Zoran Janković

pre 7 godina

Vrhunski teniseri više zarađuju od sponzorskih ugovora nego od turnirskih nagrada.
Javna je tajna da proizvođači reketa ugovorom obavezuju igrače da tu i tamo polome reket. Obično se takav reket postavi na vidljivo mesto i kamere ga snimaju u gro planu. Da nije tako, svi igrači bi polomljene rekete odmah pakovali u torbu, i još bi proizvođaču plaćali i penale za lomljenje robe koju reklamiraju.
Dakle, kad god Novak polomi reket, svako se podseti da teniser No.1 koristi "Head" reket.

mrgud ..

pre 7 godina

Ovo bi trebao da shvati kao poslednje upozorenje i da se malo opameti, smanji bes i nervozu. Profesionalni odnos prema poslu ( igri) da digne na visi nivo.
Ladno su mogli da ga izbace, pretek'o je za dlaku.

DJOKO

pre 7 godina

@Cool
pa to je strategija Borisa Bekera. U igri nista nisu promenili samo mu je ubacio to klanjanje(kako smesno zvuci) jer njemu je sve na mestu samo da skine pritisak i da ga publika podrzi. A jes' smesan strasno. Oduvek igrao igrE.

cuftara

pre 7 godina

Ajmo Tim, ajmo Endi ajmo Stan bilo ko, samo ne ovaj saban balkanski da osvoji i pored desetkovane konkurencije verujem da i nece. Dosao covek do polufinala a da nije odigrao pismen mec. U Rimu i u 1/4 finalu i u finalu skandalozno ponasanje sad opet, decko puca, ne moze da podnese sto ga niko ne voli a kako i da ga voli kad je takav kakav je. 
(Nikki, 2. jun 2016 17:09) 

gde si sluzio vojsku?

nikol dž. femija

pre 7 godina

LINIJSKI SUDIJA JE BIO DOBRONAMERAN - ovo je velika opomena za Noleta - mora da bude mnooogo pažljiviji a i sumnjam da će se sudija sledeći put pomeriti, ovo je bilo iznenadjenje i za Zapad.

SREĆNO NOVAKU.

:P

pre 7 godina

Ili je pritisak zbog rg, ili je poželeo neku sa strane.
Ne može ceo život samo jedna. Sa Jelenom je od vrtića, Plus obaveze, treninzi, putovanja... dakle 29 godina samo sa jednom curom, a pun love, poznat, atleta... Naravno da je pun tenzije i nervoze oće da pukne i kad mu sve ide od ruke.

aleksandar

pre 7 godina

svim paljevinama treba da bude jasno da Nole igra racionalno i dodaje gas koliko i kad je potrebno da bi pobedio sa najmanje uloženog truda i tome minimizovao šanse za povredu. Pre par godina je igrao sa 100% intenziteta svaki meč, ali je vremenom i dolaskom Bekera postao mudriji, sad ne pokazuje punu formu dok ne mora. Za razliku od njega, Jumko je i dalje ista dileja kao i pre pet godina
(žan, 02. jun 2016 19:37)nije,veca dileja je sad,bar 20%.

City Girl

pre 7 godina

Ne odobravam, ali razumem. I sam je rekao da ga je ova nedelja vise umorila psihicki nego fizicki. Nemaš dan odmora da se opustis malo, pripremiš za sledeceg protivnika i saberes misli. Da ne pominjem ono cimanje po kisi, ne znaš da li ces igrati, kada ces igrati, koliko ce trajati mec. Nije ni čudo sto su mu živci istanjeni. Mentalna snaga jeste njegov adut, ali i on je covek od krvi i mesa.

Nostradamus

pre 7 godina

http://mondo.rs/a895898/Sport/Tenis/Teniser-Majid-Abedini-juri-sudiju-VIDEO.html Ovo je sa jednog fjucersa gde Iranac besni zbog sudijske odluke i juri da bije sudiju.

jole wimbledon

pre 7 godina

Pa Sto-ko i ruski botovi. Nema veze sto je bacio reket.
Pravila su da ako pogodi zbog nesportskog ponasanja sudiju (glavnog ili linijskog) ili dodavace lopti ili gledaoca odmah diskvalifikacija
Serena (US open-domaci teren) pripretila linijskoj sudiji u polufinalu i diskvalifikacija; Tim Henman na Wimbledon-u (domaci teren) pogodi devojcicu lopticom (ona natrci na lopticu koju je on iz ljutnje udario ka mrezi) diskvalifikacija
Nalbandijan na Queens-u (Vlado ne lupaj) reketom polomi reklamu i parce pogodi sudiju - diskvalifikacija
Dakle voleo bih da Nole osvoji ovo a sledeci put kad to uradi da pogodi nekog i da bude diskvalifikovan. Pa jednom da nauci da se ponasa

Djordje

pre 7 godina

Napisao napisao samm u komentaru kako novak treba da casti pomocnog sudiju ste se sklonio od reketa jedan kralj ovde je napisao o podmicivanju a drugi kako treba da se novak zahvali glavnom sudiji evi azderaki (zensko) a da jelena ne sazna, ovaj drugi odgovor je bas bio duhovit:)

Opijum

pre 7 godina

Sećam se jednom na Vimbldonu pre 15, 20 godina iste situacije. Isto slučajno, ali ga je zakačila po nozi. Momentalno isključenje. Jedino to što nije bio favorit, pa to nije toliko ispraćeno puno.

Ih, ta nemojte kasti!

pre 7 godina

Federerko
link 1 [link]
link 2 [link]
link 3 [link]
(fanatik de football)

Ma, neeeeeeeeee!!! Ovo mora da je montaža! Pa zar ovako nešto od pfederera elegantnog i gracioznog?!

Delija

pre 7 godina

@Preza

Igra na Suzan Leglenu zato sto dva polufinalna para u muskoj i zenskoj konkurenciji igraju pobednici proslog RG. Williams i Wawrinka koji igraju na glavnom terenu.Zato sto je Wawrinka pobedio njegov kostur je otvarao turnir u Ponedeljak pa samim tim Marej ima dan vise za odmor

Editor

pre 7 godina

Ma svi vi što tu nešto pametujete nikad se niste iznervirali, šta god da ste radili. Je l' tako? Toliko licemera na jednom mestu da je to smešno. Svi znaju da sami sebe lažete i glumite ovde neke svece. A pogotovo ste smireni kad gledate Novaka kako igra.

ns

pre 7 godina

Ni ja ne podnosim djokovica.
Djokovic je nadmen, stalno se cudi kad gresi i kad protivnik slucajno gadja linije.
Meni je vavrinka faca. Ovaj nas jeste prvi al brate ide mi na zivce ko kristiano ronaldo ili kao vilander koliko se uvlaci federeru.

Delija

pre 7 godina

Odigrao najbolji mec jos od Madrida i cemu nervoza. Sada opet gledam na Eurosportu.Sudija se rfleksno izmakao.Da ga je pogodio pravila su jasna.U poslednje vreme je suvise nervozan.A pitam se zasto.

dzon mekinro jr

pre 7 godina

Stete velike, trebao je sam da napusti ovaj cirkus od turnira, pa neka cetiri dana za redom po kisi igraju Gi Forze, Janik Noa i Anri Lekont, francuski 'velikani' tenisa.

Batko

pre 7 godina

Ajmo Tim, ajmo Endi ajmo Stan bilo ko, samo ne ovaj saban balkanski da osvoji i pored desetkovane konkurencije verujem da i nece. Dosao covek do polufinala a da nije odigrao pismen mec. U Rimu i u 1/4 finalu i u finalu skandalozno ponasanje sad opet, decko puca, ne moze da podnese sto ga niko ne voli a kako i da ga voli kad je takav kakav je.
(Nikki, 2. jun 2016 17:09)

Izgleda da tebe niko nije voleo kao dete, pa sada to ostavlja posledice po tebe

majstor

pre 7 godina

Vi sto pricate o federeru kao gospodinu treba malo njegove prethodne izjave da analizirate. Covek mnogo vise pokazuje nekulturu prilikom izjava iako je miran na terenu.

Licno bih vise voleo da kad igram protiv federera da covek lomi rekete nego neke uvijene pljuvacine da slusam na konferencijama.

Nadal je druga prica i covek je i na terenu i van terena maksimalno odmeren i kulturan.

Federer je za razliku od nadala i djokovica najiskompleksiraniji igrac na turu... Ako ne racunamo kirjosa i slicne...

Иван

pre 7 godina

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JUMKO, 2. jun 2016 17:03)

Ево како Федере ломи рекет баш против Ђоковића: https://www.youtube.com/watch?v=xW5bb_OxR9s

поздрав

c i t i z e n

pre 7 godina

@ Jumco, Voleo bih da vidim tvoj profil, uspehe u karijeri i društvu, lepo vaspitanje i ponašanje. Da si imalo blizu takvima kao što je Novak, već bi se čulo za tebe. Ovako, samo možeš da budeš frustriran i da laješ na zvezde.

gerero

pre 7 godina

OH, BOZE, PA KOJI TZV. NOVINAR MOZE DA STAVI OVAKVU GLUPOST KAO VEST?! AMAN ZAMAN, STOP AROGANCIJI I LICEEMERJU FOREVER... DA LI JE MOGUCE DA STE I VI NA B92 OVO OBJAVILI?!

.

pre 7 godina

Dodjavola i Rolan Garos!!! Toliki pritisak se nagomilao zbog ovog turnira jos nedeljama pre nego sto je i poceo. NE MORAS da ga osvojis Novace, Slobodni Covece, dodjavola sa tom histerijom i ocekivanjima i pritiscima i medijima i vremenom i publikom...
(navijac, 02. jun 2016 17:39)

Bravo za komentar! Vrh! Sve lepo rečeno!
Nije smak sveta i da ove godine ne osvoji. Igraće ga još 5 puta. Neće biti smak sveta i da ga nikada ne osvoji.
Sutra Novak da ostavi tenis, on je već sada zlatnim slovima upisan u istoriju tenisa, jedan od najvećih ikada, rame uz rame sa Lejverom, Borgom, Samprasom, Federerom, Nadalom! I to ceo svet zna i priznaje. Novakova karijera je već sad International Tennis Hall of Fame entry. Tačka.

Marsovac

pre 7 godina

"Mene čudi da najbolji sportista sveta promaši zemlju, pa ono kad je udario zglob određujući sljaku. Volim ja njega ali je ovo u stilu Petra Borote
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ayala, 2. jun 2016 18:18)"

Da, da, Gofan je sam sebe pogodio u glavu (svojim) reketom koga je bacio u vis...

vlajko

pre 7 godina

Ih sta je sve Marat Safin radio pfff...letele su stolice i reketi i mreza
(Jelena, 02. jun 2016 18:01)

a Nalbandijan , umalo osakatio linijskog sudiju, Queens 2012, mislim da je protiv Čilića....pa niko prašinu dizao nije toliko

Novak terminator

pre 7 godina

@dranal
Svaka cast na linku.
Rodja divljacki razbija reket, jer je nemocan protiv Novaka.
A to je bila 2009, kad je Fedex bio na vrhuncu karijere, a Novak preokrece taj mec i oducava Rodju od tenisa.

Svete

pre 7 godina

Zanimljivo je da je ovo Djokovicu bila 15 pobeda protiv top10 igraca ove sezone a recimo Federer nikada u karijeri nije otisao na zavrsni masters sa 15 takvih pobeda. Djokovic je postao prvi igrac sa 6 uzastopnih polufinala na RG, u slucaju sutrasnje pobede ostvarice jos jedan vrlo zanimljiv rekord a u slucaju titule, zna se !!
Iz nekog razloga Novak sutra igra na Suzan Lenglenu, interesantna odluka...
Gadan je Austrijanac, ali s obzirom kojom silinom on mlati onu lopticu ocekujem da se samo ugasi u jednom trenutku i u sutrasnjem mecu a pogotovu u drugoj polovini sezone.

žan

pre 7 godina

svim paljevinama treba da bude jasno da Nole igra racionalno i dodaje gas koliko i kad je potrebno da bi pobedio sa najmanje uloženog truda i tome minimizovao šanse za povredu. Pre par godina je igrao sa 100% intenziteta svaki meč, ali je vremenom i dolaskom Bekera postao mudriji, sad ne pokazuje punu formu dok ne mora. Za razliku od njega, Jumko je i dalje ista dileja kao i pre pet godina

Slavisa Vukosavljevic

pre 7 godina

"Pokušao sam da bacim reket o zemlju i imao sam sreće što nije pogodio sudiju."
Imao si srece?! Pa, valjda je sudija imao srece sto nije zavrsio sa slomljenim nosem, a ne ti. Tebi se ionako ne bi nista dogodilo osim sto bi te izbacili sa turnira. Posle ovakve nehotice date izjave vidi se koliko smo svi mi njima nebitni.

Cool

pre 7 godina

mene bas zanima ko je Novaku rekao da se onako smesno klanja i "salje' nesto publici, pa jos i ono dete kad uhvati da se sa njim mlati na cetiri strane??! hm...
Misli da ce mu to pomoci da osvoji RG, ili da bar malo pridobije publiku za finale. Pa ne znam..Ako ce mu to pomoci ove godine da uzme RG, neka se blamira i tako, sve ...samo da vidimo i to.

kako je nekim ljudima zivot gorak i dosadan

pre 7 godina

Litar vina litar kisele, 02. jun 2016 18:17

drži se ti alkohola , tu ne možeš omasiti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rosonero, 2. jun 2016 18:54)

Litar vina litar kisele nazivas alkoholom? Pa ja spicim litar, litar ipo cistog belog ako Nole igra na pet setova. Posle toga su mi utisci sa meca mnogo intenzivniji.

deKurosava

pre 7 godina

Dali ste primetili vrlo interesantan pokret Noletove leve ruke dok zamahuje desnom. Vrlo interesantno i pomalo ne karekteristicno. Verovatno posledica miliona sati treninga. Nole je svojevrstan fenomen jer funkcionise kao stroj. Naosvajace se on jos mnogo GS-ova i ako ne uzme ovaj prokleti RG. Gledajuci njegov kvalitet do kraja karijere trebao bi osvojiti bar dva RG. Sto se tice ponasanja trebao bi zaista malo da smiri zivce.

vlajko

pre 7 godina

Federerko 
link 1 https://www.youtube.com/watch?v=Gz19hsMxPkQ 
link 2 https://www.youtube.com/watch?v=IM6x-sBoy1k 
link 3 https://www.youtube.com/watch?v=fbrik4c7K8E
(fanatik de football, 02. jun 2016 18:45)

e, to je to.. hvala Ti onoliko, ko god da si, da se vidi šta, kako, ko i kada....

Space Jam

pre 7 godina

Novak izgleda da ima potrebu da bude u centru pažnje u svakom trenutku i u svakoj situaciji i da non stop zabavlja publiku, ne bi li uspeo da je pridobije na svoju stranu. To mu nije neophodno. Nema nikakve potrebe da raznim gestikulacijama kojima publici stavlja do znanja da nije zadovoljan sa svojom igrom i da time hoće da kaže da je on najbolji i da treba i može da igra bolje. Uobraženost nije vrlina i nikome nije bila od koristi. Uvek je moguće postati najbolji na svetu i u istoriji ali niko nikad nije postao savršen, niti će ikad biti. A publika će uvek ceniti skromnost. Uvek će biti ljubomornih ljudi koji će ga omalovažavati (poput Vilandera) ali to Novaka ne bi trebalo da uznemirava, već bi trebao da ostane hladnokrvan na takve kritike. Zaista nije lako nositi breme najboljeg na svetu a ostati skroman.

Bruguera

pre 7 godina

@ litar vina litar kisele od te kombinacije hoce da se pobrljavi! i sta ces sutra pisati kad bude 3:0 za Novaka a svi su izgledi da ce tako biti! jos jedan 'ingeniozni' komentar? opustite se 'veliki strucnjaci' i probajte da uzivate dok je na terenu maestro! Broj jedan igra, psssst! a skor sa svim ostalim ucesnicima u polufinalu je impresivan! Novak do titule!

bljak

pre 7 godina

Nije tolikoružno što je on bacio reket ,već je odvratno što je to uradio u trećem setu zbog neuzetog brejka, pri vođstvu 2:0 u setovima.Ovo bi Novakovim navijačima trebao biti primjer zašto njihov ljubimac nije omiljen publici ,a teniseri ga ne smatraju korektnim igračem.

Litar vina litar kisele

pre 7 godina

A je li se iko zapitao zašto je Đoković ovoliko nervozan? Zato što shvata realnost.A ona se sastoji u tome da je po trenutnom nivou forme ipak iza Tima,Mareja i Vavrinke.Da se razumijemo,mnogo volim Novaka.Noći sam probdio nespavajući kada je igra u Majamiju i IW.Bio bih presretan kada bi on osvojio ovaj RG ali realno sutra će ga Tim dobiti kao što bi ga dobio i Marej i Vavrinka.Jednostavno , ne ide mu.Pročitali su ga.Igraju kombinaciju dubokih i kratkih lopti protiv njega i time ga zbunjuju.On to nastoji da prevaziđe tvrdoglavim pokušajima drop šota. A budimo iskreni i servis je popustio a na ovom turniru kao i tokom cijele sezone šljake ni ritern ga ne služi najbolje.

Nolefan

pre 7 godina

Zasto je u poslednje vreme toliko nervozan? Bacanje reketa, psovke, urlikanje?.Sta ga toliko nervira?. Tenis sigurno nije.I sam priznaje da je nervozan

бaaa

pre 7 godina

@никии (микии)
Променио си само једно словце али је стил остао исти, поради мало на томе тролчино.....

бaaa

pre 7 godina

@живади(нка)
Тек тебе нико не воли, па шта ћеш, жив си.НОВАКА воле милиони а тебе вероватно ни рођена мајка, али ето....

jk

pre 7 godina

Serena Williams je zbog te pretnje izbacena sa turnira.
(MikaSG, 2. jun 2016 17:45)

Nemoj da pises lazi! Serena nije izbacena sa turnira, kaznjena je novcano sa deset hiljada dolara. Takoreci nista zanju.

Goran

pre 7 godina

Novaka volim kao da mi je mladji brat, ali moram da primetim da mu je lomljenje reketa u poslednje vreme postalo ucestalo, skoro na svakom mecu problem sa iskaljivanjem na reketima. Nije mi se to dopalo uopste. Niti mi on izgleda dobro u tim situacijama.
On je No1 na svetu, ima dovoljno godina, uzor je mnogima i starijima i mladjima, otac je predivnog decaka. Ne prilici ti, prosto ti ne prilici. Prosli put si se zveknuo u zglob. Sada si mogao nekog nenamerno da povredis a i da naskodis sebi.
Zavrsilo se najbolje moguce i molim te mani se ubuduce tih prizemnih predstava jer niko to ne voli da gleda i nadji neki drugi ventil.
Napred po RGS titulu!!!

jk

pre 7 godina

"Ja mislim da posle ovog novak nece dugo lomiti reket bar na gs turnirima, da sam na novakovom mestu castio bi sudiju, mogo je da bude neki skot pa da se ne skloni namerno ili da se isfolira"
(Djordje, 2. jun 2016 17:36)

Ovaj bi odmah da podmicuje:-))) Na koga li me ovo podseca:-)))))

Petar

pre 7 godina

Vrlo nesmotreno i krajnje neverovatno. Reket kao da se načas zalepio, a onda odlepio u najgorem mogućem trenutku...verovatno je i sam Novak bio iznenađen i da je reket odleteo gde ne treba Novak bi mogao samo belo da gleda i da s takvim pogledom napusti teren. Šta mu to sve treba...? Smorio se...

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Da je Djokovic pogodio sudiju i bio diskvalifikovan,to bi bila tragedija u rangu dvostrukog prestupa i diskvalifikacije Juseina Bolt na onom SP-u u Juznoj Koreji 2011.godine!

elektro

pre 7 godina

Uopste nije automatski iskljucivanje nego se razmatra od slucaja do slucaja i mora da postoji pod jedan namera pod dva da je naneo stetu sudiji...

Vaše ime

pre 7 godina

Ma osvaja sigurno! Ma igra loše! hahaha šta nam radiš Nole, šta nam to radiš... Niko ne zna da li će najzad osvojiti rg, ali svako zna da su mu za to potrebne još samo dve pobede, još samo dva meča!
Toliko epskih mečeve iza njega (i nas), toliko puta je pobeđivao i publiku i protivnike i meč lopte, i toliko puta je gubio već dobijene mečeve...
A sada je toliko blizu, pa možda i najvažnijem peharu u karijeri.
On zna, a znamo i mi, da je ovaj pehar i više nego zaslužio.
I naravno da je morao da ima trnovit put koji još nije gotov. Naravno da je morao da igra 4 meča bez pauze, da mu u finalu dolazi jedan od dva trenutno najveća rivala; - naravno! Takvom momku ništa ne pada s neba u rebra! Ali ako se u Nedelju u sred Pariza bude slušala naša himna, znaćemo da smo imali privilegiju da gledamo i živimo u isto vreme sa najboljim sportistom Srbije, jednim od najboljih sportista ikada, i sasvim sigurno najboljim teniserom svih vremena.
I kako kaže stara izreka:''Spavao sam i sanjao da je život radost. Probudio sam se i otkrio da je život služenje. Dao sam se na služenje i spoznao da je služenje radost.''

Randja 92

pre 7 godina

Rodja je lomio samo protiv Noleta reket!!! 2009 Majami polufinale!!!! pogledajte klip na youtube bas sam pre 10-ak dana gledao :-) divan mec ;)

Bensendin

pre 7 godina

Hahaha, vidi djokovicevce... "Nije bacio reket, iskliznuo mu je iz ruke"! Hahahaha haos...
(Jumko, 02. jun 2016 18:21)

Kme, kmeeewaaaahahahahahahahah...

tenis

pre 7 godina

Neznam sto se dize tolika prasina. Videlo se lepo da mu je ispao reket kada je hteo njim da udari o sljaku. Cak se vidi da se i on sam iznenadio sto mu je reket ispao i odleteo pa je odmah usledilo izvinjenje. Naravno da treba da povede racuna da se to vise ne desava ali cemu tolika galama oko toga. Mnogo gore stvari su teniseri radili u pojedinim trenucima kako bi izbacili frustraciju. Samo onaj ko ne gleda tenis moze da pravi dramu oko ovog poteza.

fanatik de football

pre 7 godina

Federerko
link 1 https://www.youtube.com/watch?v=Gz19hsMxPkQ
link 2 https://www.youtube.com/watch?v=IM6x-sBoy1k
link 3 https://www.youtube.com/watch?v=fbrik4c7K8E

Zlatko

pre 7 godina

A da vi, poštovani ljubitelji tenisa, prvo dobro pogledate video. Nole je hteo udariti reketom od pesak ali mu je on nesrećno izleteo iz ruke.

Ayala

pre 7 godina

Mene čudi da najbolji sportista sveta promaši zemlju, pa ono kad je udario zglob određujući sljaku. Volim ja njega ali je ovo u stilu Petra Borote

nolemanijakinja

pre 7 godina

Daj, bre, Novače! Kud te ne podnose, kud i ti radiš sam protiv sebe! Pamet u glavu. Hajde, malo joga, malo razgibavanje, pa manje nervoze na tarenu.
Inače, Vranjska Banja čeka Đoker slem!

ivana pg

pre 7 godina

U potpunosti nepotreban gest(vjerovatno bi 90% balkanaca zajedno sa mnom reagovali tako).A,posle se svi pitamo zasto ne navijaju za njega?

He he he

pre 7 godina

(JUMKO, 02. jun 2016 17:03) O, da. Polomio je reket jednom prilikom, upravo protiv naseg Noleta. :) Pratis tenis, moras da znas ovaj detalj.
(..., 2. jun 2016 17:12)

On prati samo meceve Djokovica da bi mogao da pljuje svoj otrov. Zaboravio je masters polufinale u Mijamiju 2009 Federer - Djokovic ili je tad jos bio u pelenama? Danas je porastao i naucio da pise.

a s roma nikšić

pre 7 godina

Bravo Nole, takav je turnir da se mora izgurati i moraju pobijediti razno razne sile.Samo hrabro i pametno.Kada se to prebrodi dođe i najbolja igra kada je najpotrebnije.Srećno Nole!Forza Nole!

mirko

pre 7 godina

i posle zasto ga publika ne voli vise od federera i nadala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jumko, 2. jun 2016 16:51)

Upravo tako, obojica bi lagano pogodili sudiju, a ne bi promasili kao Nole

crv

pre 7 godina

Sad će na konferenciji da priča 30 rečenica o ovome i o drugim problemima.
Koncentriši se, Novače, samo na teren. Manje nervoze, više uspeha.

navijac

pre 7 godina

Dodjavola i Rolan Garos!!! Toliki pritisak se nagomilao zbog ovog turnira jos nedeljama pre nego sto je i poceo. NE MORAS da ga osvojis Novace, Slobodni Covece, dodjavola sa tom histerijom i ocekivanjima i pritiscima i medijima i vremenom i publikom...

hiperrealista

pre 7 godina

nekada se cak i kod Djokovica primecuje nerezonsko lomljenje reketa..kao da ga sa zadrskom lomi...a svakako nije bilo potrebe, vodio je 2 0 u setovima.Mora da bude mirniji u finalu.

MikaSG

pre 7 godina

Nalbandian situacija, mada SWilliams preti sudiji da ce da je likvidira pa samo dobije opomenu tako da ne znam ni kako se odredjuje ko ce biti suspendovan a ko ne....
Jos samo 2 pobede Novače Djokoviću, ajde breeeee !
(Svete, 2. jun 2016 16:54)

Serena Williams je zbog te pretnje izbacena sa turnira.

biti normalan

pre 7 godina

Sad se to zove pritisak, nervoza i bla bla? Bahatost i prostakluk, jednostavno. A posle idu oni malogradjanski fazoni sa srcima, djuskanjima i sl.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
( (JUMKO, 2. jun 2016 17:03)
Naavno da jesmo, daj ne lupetaj vise. Evo ti bas protiv Noleta, dalje da i ne trazim:
https://www.youtube.com/watch?v=v9X48FqmoJI

Boris

pre 7 godina

Do kraja života ne bih prežalio da se to desilo.Dobro je,idemo dalje.Tim je nezgodan,mada je pitanje da li psihički može sa Novakom na tri seta.

Sabre

pre 7 godina

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JUMKO, 2. jun 2016 17:03)

Jes vala, davno nisam video Federera u polufinalu Rolan Garosa, u pravu si :))

Djordje

pre 7 godina

Ja mislim da posle ovog novak nece dugo lomiti reket bar na gs turnirima, da sam na novakovom mestu castio bi sudiju, mogo je da bude neki skot pa da se ne skloni namerno ili da se isfolira

Rascisti bre...

pre 7 godina

Ceo zapadni teniski svet se trese pred Djokovicem. Ne bi trebao ovakvim potezima da im pruza nadu i zadovoljstvo. Uostalom...koji mu je uopste? Zasto se tako ponasa? Neprikosnoveni prvi na ATP listi, ako osvoji RG osvaja verovatno sva cetiri GS ove godine, priblizava se Federeru na dva GS. Cemu to ponasanje, ponasanje jednog neuspesnog i isfrustriranog tenisera? Djole, otisao si iz Srbije, ali Srbija iz tebe izgleda nije.

Tennis fan

pre 7 godina

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)](JUMKO, 2. jun 2016 17:03)

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JUMKO, 2. jun 2016 17:03)

Oni koji prate tenis malo duže itekako su videli nestašnog Federera koji je u mladosti bio sve drugo nego hladnokrvni teniser.A o Mekinrou i Sereni koja je pretila da će likvidirati linijsku sudinicu....da i ne govorimo.Uostalom bolje je biti pun adrenalina nego mlakonja bez tenzije.SJD

Stefan

pre 7 godina

Jao vidi ove pametnjakoviće koji kritikuju Novaka i njegovo ponašanje "mnogo se dere, nervozan je, lomi rekete, viče na sudiju". Da li ste vi gospodo nekada trenirali neki sport ? Da li ste igrali nekad fudbal, košarku, odbojku sa prijateljima ? Da li ste nekad opsovali kad gubite važnu utakmicu ? Da li ste nekad loptom pogodili i razbili neki prozor zato što ste iznervirani ? Da li ste gadjali nekog loptom namerno ili ga u afektu opsovali ? Ne, niste, svi ste vi fina gospoda, to nikad radili niste. Naravno ne podržavam sve to, ali se sve to desi u trenutku borbe i žara. Novak nije ni imao nameru da gadja sudiju, samo mu je reket iskliznuo iz ruke.

Simpo

pre 7 godina

i posle zasto ga publika ne voli vise od federera i nadala
(jumko, 02. jun 2016 16:51)

Tako je care, bas zato ga i volim sto ga svi mrze! Sto ga vise mrze, ja vise uzivam kad osvaja trofeje dok oni placu. Uostalom, evo i ti si primer. Nole delja, ti kmecis, ja uzivam. Kad ti ne vi kmecao i pistao od muke, Noletove pobede mi ne bi bile toliko slatke.

forze morz

pre 7 godina

Pravilo za diskvalifikaciju nije prekrseno,sudija nije pogodjen í tu se svaka diskusija zavrsava. A nesrecnici sto nasi lokalni a i ovi drugi se ponadali posto ne moze niko regularno pobedom ajde bilo kako da Novak zavrsi RG.Koliko ste zli I losi ljudi pa to je neverovatno.

sinki

pre 7 godina

Zamislite da se to desilo?Pa ja ne znam,mislim da bi Novak od muke prestao istog momenta da igra tenis i zavrsio karijeru.Hvala bogu da se sve dobro zavrsilo i ubuduce pamet u glavu.

Ivan

pre 7 godina

Secam se kada je Nalbandijan sutnuo neku reklamu i povredio sudiju pored. Komicna situacija. Odmah proglasen kraj utakmice i automatski poraz Nalbandijana. Ako nista drugo, bar su tu jasna pravila. Slucajno ili ne, da je Novak pogodio sudiju, morali bi da ga suspenduju. Volim ga kao brata, ali morao bi vise da povede racuna, u poslednje vreme, ima dosta kontakta sa sudijama.

MileFosna

pre 7 godina

@ Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.

Radio je i Rodja ovo u mladjim danima, a kao mator je krao stolice po turnirima.

marko

pre 7 godina

da li ste vi normalni pa reket mu ispao iz ruke samo je zamahnuo da je hteo da udari reket o zemlju reket bi zavrshio na patosu a ne njemu iza ledja . a shto se tiche federera da li je on lomio rekete eno na youtubu koliko hocesh situacija:))))

djuro

pre 7 godina

@...Ja mislim da posle ovog novak nece dugo lomiti reket bar na gs turnirima, da sam na novakovom mestu castio bi sudiju, mogo je da bude neki skot pa da se ne skloni namerno ili da se isfolira
(Djordje, 02. jun 2016 17:36)


.. naravno da bi bilo lijepo da se oduži glavnom sudiji... i da Jelena to ne sazna..

Zeljko KS

pre 7 godina

Da li je neko od vas uopste gledao mec ? nije mi jasno zasto se ovako pise kad ovo uopste nije istina. Covek nije bacio reket nego je samo hteo da ga malo po saljci zakaci i nije imao nameru da ga baci. Reket mu je ostao u ruci ali je verovatno od znoja iskliznuo. POgledajte malo uporene snimke i istinu pre nego sto pocnete da pisete ovakve vesti, ovo se najvise odnosi na redakciju

Pamet u glavu Novače!

pre 7 godina

Videli smo Federera da lomi reket. Ne brini.
Samo što ne bi bilo dobro za Novaka da se loše završi ovaj, iz turnira u turnir, niz izbacivanja frustracije na okolinu. Sa Lajanijem se nedavno svađao jer je besno odvalio loptu prema skupljaču loptica.
Da se razumemo, svi to rade. Samo što je Novak u kuntinuitetu. Nije mu dobro za imidž.

Somi

pre 7 godina

To je jedino sto ne volim kod Novaka bacanje i lomljenje retketa iako to radi dosta tenisera on kao najbolji treba da se izdigne iznad toga i da nadje drugi nacin za izbacivanje negativne energije pa nije reket kriv, da je ovo bilo koji drugi turnir bilo bi mi drago da je pogodio sudiju i dobio diskvalifikaciju onda bi naucio da to ne radi vise ovako se na srecu sve dobro zavrsilo!

Nikki

pre 7 godina

Ajmo Tim, ajmo Endi ajmo Stan bilo ko, samo ne ovaj saban balkanski da osvoji i pored desetkovane konkurencije verujem da i nece. Dosao covek do polufinala a da nije odigrao pismen mec. U Rimu i u 1/4 finalu i u finalu skandalozno ponasanje sad opet, decko puca, ne moze da podnese sto ga niko ne voli a kako i da ga voli kad je takav kakav je.

Jumko

pre 7 godina

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
(JUMKO, 02. jun 2016 17:03)

Sta je 'Federera'? Jel to neki novi francuski dezodorans?!
Uozbilji se, ovo je vest o tenisu.

Ivan

pre 7 godina

Noletov sam navijač ali slične stvari su mu se već dešavale a to uopšte nije pametno (blago rečeno)... da se osetititi da je mnogo ljut i negativan u poslednje vreme, nadam se da je samo zbog RG pritiska.

kvrga

pre 7 godina

Jumkic, video sam Feda i u gorim varijantama, tukao je reket 3x iz sve snage, bas protiv Novaka je igrao. Samo search, videces, ako zelis. Zbog takvih stvari, izmedjuostalog, vredi gledati tenis. Ahhh. :-)

miodrag

pre 7 godina

Dobro se zavrsilo, ali.......!!! U poslednje vreme jako nervozno reaguje i kada mu skupljaci loptica malo kasne sa dodavanjem. To ranije nisam primetio. Ne treba mu sve to! Bolje da bes iskali na drugi nacin, ovo nije dobro za njega. Veliki sam njegov navijac ali Tim osvaja RG, nazalost!

Svete

pre 7 godina

Nalbandian situacija, mada SWilliams preti sudiji da ce da je likvidira pa samo dobije opomenu tako da ne znam ni kako se odredjuje ko ce biti suspendovan a ko ne....
Jos samo 2 pobede Novače Djokoviću, ajde breeeee !

Hoću 158 pluseva botova

pre 7 godina

Ovo mu nije prvi put. I drugi teniseri se ljute, ali svojom agresijom ne ugrožavaju one oko sebe. Tako da nema razloga da se čudi što ga negde ne vole ...

Svete

pre 7 godina

Nalbandian situacija, mada SWilliams preti sudiji da ce da je likvidira pa samo dobije opomenu tako da ne znam ni kako se odredjuje ko ce biti suspendovan a ko ne....
Jos samo 2 pobede Novače Djokoviću, ajde breeeee !

argau

pre 7 godina

U situaciji u kojoj vodi i drzi mec pod kontrolom, zaista nema potrebe za tako necim. Veliki sam njegov navijac i od srca mu zelim da osvoji RG ove godine, ali je ocigledno da je previse nervozan. Sada je dobro prosao kako je mogao, ali je ocigledno da ce morati da poradi na svojim zivcima ukoliko ne zeli da se gadno opece.

Sabre

pre 7 godina

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JUMKO, 2. jun 2016 17:03)

Jes vala, davno nisam video Federera u polufinalu Rolan Garosa, u pravu si :))

Boris

pre 7 godina

Do kraja života ne bih prežalio da se to desilo.Dobro je,idemo dalje.Tim je nezgodan,mada je pitanje da li psihički može sa Novakom na tri seta.

argau

pre 7 godina

U situaciji u kojoj vodi i drzi mec pod kontrolom, zaista nema potrebe za tako necim. Veliki sam njegov navijac i od srca mu zelim da osvoji RG ove godine, ali je ocigledno da je previse nervozan. Sada je dobro prosao kako je mogao, ali je ocigledno da ce morati da poradi na svojim zivcima ukoliko ne zeli da se gadno opece.

sinki

pre 7 godina

Zamislite da se to desilo?Pa ja ne znam,mislim da bi Novak od muke prestao istog momenta da igra tenis i zavrsio karijeru.Hvala bogu da se sve dobro zavrsilo i ubuduce pamet u glavu.

Ivan

pre 7 godina

Noletov sam navijač ali slične stvari su mu se već dešavale a to uopšte nije pametno (blago rečeno)... da se osetititi da je mnogo ljut i negativan u poslednje vreme, nadam se da je samo zbog RG pritiska.

Somi

pre 7 godina

To je jedino sto ne volim kod Novaka bacanje i lomljenje retketa iako to radi dosta tenisera on kao najbolji treba da se izdigne iznad toga i da nadje drugi nacin za izbacivanje negativne energije pa nije reket kriv, da je ovo bilo koji drugi turnir bilo bi mi drago da je pogodio sudiju i dobio diskvalifikaciju onda bi naucio da to ne radi vise ovako se na srecu sve dobro zavrsilo!

Ivan

pre 7 godina

Secam se kada je Nalbandijan sutnuo neku reklamu i povredio sudiju pored. Komicna situacija. Odmah proglasen kraj utakmice i automatski poraz Nalbandijana. Ako nista drugo, bar su tu jasna pravila. Slucajno ili ne, da je Novak pogodio sudiju, morali bi da ga suspenduju. Volim ga kao brata, ali morao bi vise da povede racuna, u poslednje vreme, ima dosta kontakta sa sudijama.

Svete

pre 7 godina

Nalbandian situacija, mada SWilliams preti sudiji da ce da je likvidira pa samo dobije opomenu tako da ne znam ni kako se odredjuje ko ce biti suspendovan a ko ne....
Jos samo 2 pobede Novače Djokoviću, ajde breeeee !

.

pre 7 godina

Dodjavola i Rolan Garos!!! Toliki pritisak se nagomilao zbog ovog turnira jos nedeljama pre nego sto je i poceo. NE MORAS da ga osvojis Novace, Slobodni Covece, dodjavola sa tom histerijom i ocekivanjima i pritiscima i medijima i vremenom i publikom...
(navijac, 02. jun 2016 17:39)

Bravo za komentar! Vrh! Sve lepo rečeno!
Nije smak sveta i da ove godine ne osvoji. Igraće ga još 5 puta. Neće biti smak sveta i da ga nikada ne osvoji.
Sutra Novak da ostavi tenis, on je već sada zlatnim slovima upisan u istoriju tenisa, jedan od najvećih ikada, rame uz rame sa Lejverom, Borgom, Samprasom, Federerom, Nadalom! I to ceo svet zna i priznaje. Novakova karijera je već sad International Tennis Hall of Fame entry. Tačka.

Simpo

pre 7 godina

i posle zasto ga publika ne voli vise od federera i nadala
(jumko, 02. jun 2016 16:51)

Tako je care, bas zato ga i volim sto ga svi mrze! Sto ga vise mrze, ja vise uzivam kad osvaja trofeje dok oni placu. Uostalom, evo i ti si primer. Nole delja, ti kmecis, ja uzivam. Kad ti ne vi kmecao i pistao od muke, Noletove pobede mi ne bi bile toliko slatke.

Svete

pre 7 godina

Nalbandian situacija, mada SWilliams preti sudiji da ce da je likvidira pa samo dobije opomenu tako da ne znam ni kako se odredjuje ko ce biti suspendovan a ko ne....
Jos samo 2 pobede Novače Djokoviću, ajde breeeee !

Djordje

pre 7 godina

Ja mislim da posle ovog novak nece dugo lomiti reket bar na gs turnirima, da sam na novakovom mestu castio bi sudiju, mogo je da bude neki skot pa da se ne skloni namerno ili da se isfolira

cuftara

pre 7 godina

Ajmo Tim, ajmo Endi ajmo Stan bilo ko, samo ne ovaj saban balkanski da osvoji i pored desetkovane konkurencije verujem da i nece. Dosao covek do polufinala a da nije odigrao pismen mec. U Rimu i u 1/4 finalu i u finalu skandalozno ponasanje sad opet, decko puca, ne moze da podnese sto ga niko ne voli a kako i da ga voli kad je takav kakav je. 
(Nikki, 2. jun 2016 17:09) 

gde si sluzio vojsku?

Batko

pre 7 godina

Ajmo Tim, ajmo Endi ajmo Stan bilo ko, samo ne ovaj saban balkanski da osvoji i pored desetkovane konkurencije verujem da i nece. Dosao covek do polufinala a da nije odigrao pismen mec. U Rimu i u 1/4 finalu i u finalu skandalozno ponasanje sad opet, decko puca, ne moze da podnese sto ga niko ne voli a kako i da ga voli kad je takav kakav je.
(Nikki, 2. jun 2016 17:09)

Izgleda da tebe niko nije voleo kao dete, pa sada to ostavlja posledice po tebe

Hoću 158 pluseva botova

pre 7 godina

Ovo mu nije prvi put. I drugi teniseri se ljute, ali svojom agresijom ne ugrožavaju one oko sebe. Tako da nema razloga da se čudi što ga negde ne vole ...

crv

pre 7 godina

Sad će na konferenciji da priča 30 rečenica o ovome i o drugim problemima.
Koncentriši se, Novače, samo na teren. Manje nervoze, više uspeha.

tenis

pre 7 godina

Neznam sto se dize tolika prasina. Videlo se lepo da mu je ispao reket kada je hteo njim da udari o sljaku. Cak se vidi da se i on sam iznenadio sto mu je reket ispao i odleteo pa je odmah usledilo izvinjenje. Naravno da treba da povede racuna da se to vise ne desava ali cemu tolika galama oko toga. Mnogo gore stvari su teniseri radili u pojedinim trenucima kako bi izbacili frustraciju. Samo onaj ko ne gleda tenis moze da pravi dramu oko ovog poteza.

Delija

pre 7 godina

Odigrao najbolji mec jos od Madrida i cemu nervoza. Sada opet gledam na Eurosportu.Sudija se rfleksno izmakao.Da ga je pogodio pravila su jasna.U poslednje vreme je suvise nervozan.A pitam se zasto.

forze morz

pre 7 godina

Pravilo za diskvalifikaciju nije prekrseno,sudija nije pogodjen í tu se svaka diskusija zavrsava. A nesrecnici sto nasi lokalni a i ovi drugi se ponadali posto ne moze niko regularno pobedom ajde bilo kako da Novak zavrsi RG.Koliko ste zli I losi ljudi pa to je neverovatno.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
( (JUMKO, 2. jun 2016 17:03)
Naavno da jesmo, daj ne lupetaj vise. Evo ti bas protiv Noleta, dalje da i ne trazim:
https://www.youtube.com/watch?v=v9X48FqmoJI

aleksandar

pre 7 godina

svim paljevinama treba da bude jasno da Nole igra racionalno i dodaje gas koliko i kad je potrebno da bi pobedio sa najmanje uloženog truda i tome minimizovao šanse za povredu. Pre par godina je igrao sa 100% intenziteta svaki meč, ali je vremenom i dolaskom Bekera postao mudriji, sad ne pokazuje punu formu dok ne mora. Za razliku od njega, Jumko je i dalje ista dileja kao i pre pet godina
(žan, 02. jun 2016 19:37)nije,veca dileja je sad,bar 20%.

mirko

pre 7 godina

i posle zasto ga publika ne voli vise od federera i nadala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jumko, 2. jun 2016 16:51)

Upravo tako, obojica bi lagano pogodili sudiju, a ne bi promasili kao Nole

žan

pre 7 godina

svim paljevinama treba da bude jasno da Nole igra racionalno i dodaje gas koliko i kad je potrebno da bi pobedio sa najmanje uloženog truda i tome minimizovao šanse za povredu. Pre par godina je igrao sa 100% intenziteta svaki meč, ali je vremenom i dolaskom Bekera postao mudriji, sad ne pokazuje punu formu dok ne mora. Za razliku od njega, Jumko je i dalje ista dileja kao i pre pet godina

majstor

pre 7 godina

Vi sto pricate o federeru kao gospodinu treba malo njegove prethodne izjave da analizirate. Covek mnogo vise pokazuje nekulturu prilikom izjava iako je miran na terenu.

Licno bih vise voleo da kad igram protiv federera da covek lomi rekete nego neke uvijene pljuvacine da slusam na konferencijama.

Nadal je druga prica i covek je i na terenu i van terena maksimalno odmeren i kulturan.

Federer je za razliku od nadala i djokovica najiskompleksiraniji igrac na turu... Ako ne racunamo kirjosa i slicne...

City Girl

pre 7 godina

Ne odobravam, ali razumem. I sam je rekao da ga je ova nedelja vise umorila psihicki nego fizicki. Nemaš dan odmora da se opustis malo, pripremiš za sledeceg protivnika i saberes misli. Da ne pominjem ono cimanje po kisi, ne znaš da li ces igrati, kada ces igrati, koliko ce trajati mec. Nije ni čudo sto su mu živci istanjeni. Mentalna snaga jeste njegov adut, ali i on je covek od krvi i mesa.

nikol dž. femija

pre 7 godina

LINIJSKI SUDIJA JE BIO DOBRONAMERAN - ovo je velika opomena za Noleta - mora da bude mnooogo pažljiviji a i sumnjam da će se sudija sledeći put pomeriti, ovo je bilo iznenadjenje i za Zapad.

SREĆNO NOVAKU.

Stefan

pre 7 godina

Jao vidi ove pametnjakoviće koji kritikuju Novaka i njegovo ponašanje "mnogo se dere, nervozan je, lomi rekete, viče na sudiju". Da li ste vi gospodo nekada trenirali neki sport ? Da li ste igrali nekad fudbal, košarku, odbojku sa prijateljima ? Da li ste nekad opsovali kad gubite važnu utakmicu ? Da li ste nekad loptom pogodili i razbili neki prozor zato što ste iznervirani ? Da li ste gadjali nekog loptom namerno ili ga u afektu opsovali ? Ne, niste, svi ste vi fina gospoda, to nikad radili niste. Naravno ne podržavam sve to, ali se sve to desi u trenutku borbe i žara. Novak nije ni imao nameru da gadja sudiju, samo mu je reket iskliznuo iz ruke.

deKurosava

pre 7 godina

Dali ste primetili vrlo interesantan pokret Noletove leve ruke dok zamahuje desnom. Vrlo interesantno i pomalo ne karekteristicno. Verovatno posledica miliona sati treninga. Nole je svojevrstan fenomen jer funkcionise kao stroj. Naosvajace se on jos mnogo GS-ova i ako ne uzme ovaj prokleti RG. Gledajuci njegov kvalitet do kraja karijere trebao bi osvojiti bar dva RG. Sto se tice ponasanja trebao bi zaista malo da smiri zivce.

Tennis fan

pre 7 godina

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)](JUMKO, 2. jun 2016 17:03)

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JUMKO, 2. jun 2016 17:03)

Oni koji prate tenis malo duže itekako su videli nestašnog Federera koji je u mladosti bio sve drugo nego hladnokrvni teniser.A o Mekinrou i Sereni koja je pretila da će likvidirati linijsku sudinicu....da i ne govorimo.Uostalom bolje je biti pun adrenalina nego mlakonja bez tenzije.SJD

Novak terminator

pre 7 godina

@dranal
Svaka cast na linku.
Rodja divljacki razbija reket, jer je nemocan protiv Novaka.
A to je bila 2009, kad je Fedex bio na vrhuncu karijere, a Novak preokrece taj mec i oducava Rodju od tenisa.

navijac

pre 7 godina

Dodjavola i Rolan Garos!!! Toliki pritisak se nagomilao zbog ovog turnira jos nedeljama pre nego sto je i poceo. NE MORAS da ga osvojis Novace, Slobodni Covece, dodjavola sa tom histerijom i ocekivanjima i pritiscima i medijima i vremenom i publikom...

vlajko

pre 7 godina

Ih sta je sve Marat Safin radio pfff...letele su stolice i reketi i mreza
(Jelena, 02. jun 2016 18:01)

a Nalbandijan , umalo osakatio linijskog sudiju, Queens 2012, mislim da je protiv Čilića....pa niko prašinu dizao nije toliko

a s roma nikšić

pre 7 godina

Bravo Nole, takav je turnir da se mora izgurati i moraju pobijediti razno razne sile.Samo hrabro i pametno.Kada se to prebrodi dođe i najbolja igra kada je najpotrebnije.Srećno Nole!Forza Nole!

Jumko

pre 7 godina

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
(JUMKO, 02. jun 2016 17:03)

Sta je 'Federera'? Jel to neki novi francuski dezodorans?!
Uozbilji se, ovo je vest o tenisu.

biti normalan

pre 7 godina

Sad se to zove pritisak, nervoza i bla bla? Bahatost i prostakluk, jednostavno. A posle idu oni malogradjanski fazoni sa srcima, djuskanjima i sl.

MileFosna

pre 7 godina

@ Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.

Radio je i Rodja ovo u mladjim danima, a kao mator je krao stolice po turnirima.

ns

pre 7 godina

Ni ja ne podnosim djokovica.
Djokovic je nadmen, stalno se cudi kad gresi i kad protivnik slucajno gadja linije.
Meni je vavrinka faca. Ovaj nas jeste prvi al brate ide mi na zivce ko kristiano ronaldo ili kao vilander koliko se uvlaci federeru.

Goran

pre 7 godina

Novaka volim kao da mi je mladji brat, ali moram da primetim da mu je lomljenje reketa u poslednje vreme postalo ucestalo, skoro na svakom mecu problem sa iskaljivanjem na reketima. Nije mi se to dopalo uopste. Niti mi on izgleda dobro u tim situacijama.
On je No1 na svetu, ima dovoljno godina, uzor je mnogima i starijima i mladjima, otac je predivnog decaka. Ne prilici ti, prosto ti ne prilici. Prosli put si se zveknuo u zglob. Sada si mogao nekog nenamerno da povredis a i da naskodis sebi.
Zavrsilo se najbolje moguce i molim te mani se ubuduce tih prizemnih predstava jer niko to ne voli da gleda i nadji neki drugi ventil.
Napred po RGS titulu!!!

Иван

pre 7 godina

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JUMKO, 2. jun 2016 17:03)

Ево како Федере ломи рекет баш против Ђоковића: https://www.youtube.com/watch?v=xW5bb_OxR9s

поздрав

jole wimbledon

pre 7 godina

Pa Sto-ko i ruski botovi. Nema veze sto je bacio reket.
Pravila su da ako pogodi zbog nesportskog ponasanja sudiju (glavnog ili linijskog) ili dodavace lopti ili gledaoca odmah diskvalifikacija
Serena (US open-domaci teren) pripretila linijskoj sudiji u polufinalu i diskvalifikacija; Tim Henman na Wimbledon-u (domaci teren) pogodi devojcicu lopticom (ona natrci na lopticu koju je on iz ljutnje udario ka mrezi) diskvalifikacija
Nalbandijan na Queens-u (Vlado ne lupaj) reketom polomi reklamu i parce pogodi sudiju - diskvalifikacija
Dakle voleo bih da Nole osvoji ovo a sledeci put kad to uradi da pogodi nekog i da bude diskvalifikovan. Pa jednom da nauci da se ponasa

Rascisti bre...

pre 7 godina

Ceo zapadni teniski svet se trese pred Djokovicem. Ne bi trebao ovakvim potezima da im pruza nadu i zadovoljstvo. Uostalom...koji mu je uopste? Zasto se tako ponasa? Neprikosnoveni prvi na ATP listi, ako osvoji RG osvaja verovatno sva cetiri GS ove godine, priblizava se Federeru na dva GS. Cemu to ponasanje, ponasanje jednog neuspesnog i isfrustriranog tenisera? Djole, otisao si iz Srbije, ali Srbija iz tebe izgleda nije.

Svete

pre 7 godina

Zanimljivo je da je ovo Djokovicu bila 15 pobeda protiv top10 igraca ove sezone a recimo Federer nikada u karijeri nije otisao na zavrsni masters sa 15 takvih pobeda. Djokovic je postao prvi igrac sa 6 uzastopnih polufinala na RG, u slucaju sutrasnje pobede ostvarice jos jedan vrlo zanimljiv rekord a u slucaju titule, zna se !!
Iz nekog razloga Novak sutra igra na Suzan Lenglenu, interesantna odluka...
Gadan je Austrijanac, ali s obzirom kojom silinom on mlati onu lopticu ocekujem da se samo ugasi u jednom trenutku i u sutrasnjem mecu a pogotovu u drugoj polovini sezone.

Space Jam

pre 7 godina

Novak izgleda da ima potrebu da bude u centru pažnje u svakom trenutku i u svakoj situaciji i da non stop zabavlja publiku, ne bi li uspeo da je pridobije na svoju stranu. To mu nije neophodno. Nema nikakve potrebe da raznim gestikulacijama kojima publici stavlja do znanja da nije zadovoljan sa svojom igrom i da time hoće da kaže da je on najbolji i da treba i može da igra bolje. Uobraženost nije vrlina i nikome nije bila od koristi. Uvek je moguće postati najbolji na svetu i u istoriji ali niko nikad nije postao savršen, niti će ikad biti. A publika će uvek ceniti skromnost. Uvek će biti ljubomornih ljudi koji će ga omalovažavati (poput Vilandera) ali to Novaka ne bi trebalo da uznemirava, već bi trebao da ostane hladnokrvan na takve kritike. Zaista nije lako nositi breme najboljeg na svetu a ostati skroman.

nolemanijakinja

pre 7 godina

Daj, bre, Novače! Kud te ne podnose, kud i ti radiš sam protiv sebe! Pamet u glavu. Hajde, malo joga, malo razgibavanje, pa manje nervoze na tarenu.
Inače, Vranjska Banja čeka Đoker slem!

jk

pre 7 godina

Serena Williams je zbog te pretnje izbacena sa turnira.
(MikaSG, 2. jun 2016 17:45)

Nemoj da pises lazi! Serena nije izbacena sa turnira, kaznjena je novcano sa deset hiljada dolara. Takoreci nista zanju.

bljak

pre 7 godina

Nije tolikoružno što je on bacio reket ,već je odvratno što je to uradio u trećem setu zbog neuzetog brejka, pri vođstvu 2:0 u setovima.Ovo bi Novakovim navijačima trebao biti primjer zašto njihov ljubimac nije omiljen publici ,a teniseri ga ne smatraju korektnim igračem.

Pamet u glavu Novače!

pre 7 godina

Videli smo Federera da lomi reket. Ne brini.
Samo što ne bi bilo dobro za Novaka da se loše završi ovaj, iz turnira u turnir, niz izbacivanja frustracije na okolinu. Sa Lajanijem se nedavno svađao jer je besno odvalio loptu prema skupljaču loptica.
Da se razumemo, svi to rade. Samo što je Novak u kuntinuitetu. Nije mu dobro za imidž.

Ih, ta nemojte kasti!

pre 7 godina

Federerko
link 1 [link]
link 2 [link]
link 3 [link]
(fanatik de football)

Ma, neeeeeeeeee!!! Ovo mora da je montaža! Pa zar ovako nešto od pfederera elegantnog i gracioznog?!

Editor

pre 7 godina

Ma svi vi što tu nešto pametujete nikad se niste iznervirali, šta god da ste radili. Je l' tako? Toliko licemera na jednom mestu da je to smešno. Svi znaju da sami sebe lažete i glumite ovde neke svece. A pogotovo ste smireni kad gledate Novaka kako igra.

dzon mekinro jr

pre 7 godina

Stete velike, trebao je sam da napusti ovaj cirkus od turnira, pa neka cetiri dana za redom po kisi igraju Gi Forze, Janik Noa i Anri Lekont, francuski 'velikani' tenisa.

djuro

pre 7 godina

@...Ja mislim da posle ovog novak nece dugo lomiti reket bar na gs turnirima, da sam na novakovom mestu castio bi sudiju, mogo je da bude neki skot pa da se ne skloni namerno ili da se isfolira
(Djordje, 02. jun 2016 17:36)


.. naravno da bi bilo lijepo da se oduži glavnom sudiji... i da Jelena to ne sazna..

Vaše ime

pre 7 godina

Ma osvaja sigurno! Ma igra loše! hahaha šta nam radiš Nole, šta nam to radiš... Niko ne zna da li će najzad osvojiti rg, ali svako zna da su mu za to potrebne još samo dve pobede, još samo dva meča!
Toliko epskih mečeve iza njega (i nas), toliko puta je pobeđivao i publiku i protivnike i meč lopte, i toliko puta je gubio već dobijene mečeve...
A sada je toliko blizu, pa možda i najvažnijem peharu u karijeri.
On zna, a znamo i mi, da je ovaj pehar i više nego zaslužio.
I naravno da je morao da ima trnovit put koji još nije gotov. Naravno da je morao da igra 4 meča bez pauze, da mu u finalu dolazi jedan od dva trenutno najveća rivala; - naravno! Takvom momku ništa ne pada s neba u rebra! Ali ako se u Nedelju u sred Pariza bude slušala naša himna, znaćemo da smo imali privilegiju da gledamo i živimo u isto vreme sa najboljim sportistom Srbije, jednim od najboljih sportista ikada, i sasvim sigurno najboljim teniserom svih vremena.
I kako kaže stara izreka:''Spavao sam i sanjao da je život radost. Probudio sam se i otkrio da je život služenje. Dao sam se na služenje i spoznao da je služenje radost.''

Nikki

pre 7 godina

Ajmo Tim, ajmo Endi ajmo Stan bilo ko, samo ne ovaj saban balkanski da osvoji i pored desetkovane konkurencije verujem da i nece. Dosao covek do polufinala a da nije odigrao pismen mec. U Rimu i u 1/4 finalu i u finalu skandalozno ponasanje sad opet, decko puca, ne moze da podnese sto ga niko ne voli a kako i da ga voli kad je takav kakav je.

c i t i z e n

pre 7 godina

@ Jumco, Voleo bih da vidim tvoj profil, uspehe u karijeri i društvu, lepo vaspitanje i ponašanje. Da si imalo blizu takvima kao što je Novak, već bi se čulo za tebe. Ovako, samo možeš da budeš frustriran i da laješ na zvezde.

Jovan

pre 7 godina

Reket mu je ISKLIZNUO iz ruke. Ni trunke bahatosti ili nesportskog ponasanja.
Kirgijos je neurozni pajac i nema ga smisla porediti sa Novakom. Ni po cemu to ne zasluzuje, a najmanje po kvalitetu i rezultatima. Vecita *mlada nada&talenat* i uvek ga izuju pre 1/4 finala.

Zeljko KS

pre 7 godina

Da li je neko od vas uopste gledao mec ? nije mi jasno zasto se ovako pise kad ovo uopste nije istina. Covek nije bacio reket nego je samo hteo da ga malo po saljci zakaci i nije imao nameru da ga baci. Reket mu je ostao u ruci ali je verovatno od znoja iskliznuo. POgledajte malo uporene snimke i istinu pre nego sto pocnete da pisete ovakve vesti, ovo se najvise odnosi na redakciju

hiperrealista

pre 7 godina

nekada se cak i kod Djokovica primecuje nerezonsko lomljenje reketa..kao da ga sa zadrskom lomi...a svakako nije bilo potrebe, vodio je 2 0 u setovima.Mora da bude mirniji u finalu.

vlajko

pre 7 godina

Federerko 
link 1 https://www.youtube.com/watch?v=Gz19hsMxPkQ 
link 2 https://www.youtube.com/watch?v=IM6x-sBoy1k 
link 3 https://www.youtube.com/watch?v=fbrik4c7K8E
(fanatik de football, 02. jun 2016 18:45)

e, to je to.. hvala Ti onoliko, ko god da si, da se vidi šta, kako, ko i kada....

Slavisa Vukosavljevic

pre 7 godina

"Pokušao sam da bacim reket o zemlju i imao sam sreće što nije pogodio sudiju."
Imao si srece?! Pa, valjda je sudija imao srece sto nije zavrsio sa slomljenim nosem, a ne ti. Tebi se ionako ne bi nista dogodilo osim sto bi te izbacili sa turnira. Posle ovakve nehotice date izjave vidi se koliko smo svi mi njima nebitni.

:P

pre 7 godina

Ili je pritisak zbog rg, ili je poželeo neku sa strane.
Ne može ceo život samo jedna. Sa Jelenom je od vrtića, Plus obaveze, treninzi, putovanja... dakle 29 godina samo sa jednom curom, a pun love, poznat, atleta... Naravno da je pun tenzije i nervoze oće da pukne i kad mu sve ide od ruke.

Zoran Janković

pre 7 godina

Vrhunski teniseri više zarađuju od sponzorskih ugovora nego od turnirskih nagrada.
Javna je tajna da proizvođači reketa ugovorom obavezuju igrače da tu i tamo polome reket. Obično se takav reket postavi na vidljivo mesto i kamere ga snimaju u gro planu. Da nije tako, svi igrači bi polomljene rekete odmah pakovali u torbu, i još bi proizvođaču plaćali i penale za lomljenje robe koju reklamiraju.
Dakle, kad god Novak polomi reket, svako se podseti da teniser No.1 koristi "Head" reket.

kvrga

pre 7 godina

Jumkic, video sam Feda i u gorim varijantama, tukao je reket 3x iz sve snage, bas protiv Novaka je igrao. Samo search, videces, ako zelis. Zbog takvih stvari, izmedjuostalog, vredi gledati tenis. Ahhh. :-)

miodrag

pre 7 godina

Dobro se zavrsilo, ali.......!!! U poslednje vreme jako nervozno reaguje i kada mu skupljaci loptica malo kasne sa dodavanjem. To ranije nisam primetio. Ne treba mu sve to! Bolje da bes iskali na drugi nacin, ovo nije dobro za njega. Veliki sam njegov navijac ali Tim osvaja RG, nazalost!

Litar vina litar kisele

pre 7 godina

A je li se iko zapitao zašto je Đoković ovoliko nervozan? Zato što shvata realnost.A ona se sastoji u tome da je po trenutnom nivou forme ipak iza Tima,Mareja i Vavrinke.Da se razumijemo,mnogo volim Novaka.Noći sam probdio nespavajući kada je igra u Majamiju i IW.Bio bih presretan kada bi on osvojio ovaj RG ali realno sutra će ga Tim dobiti kao što bi ga dobio i Marej i Vavrinka.Jednostavno , ne ide mu.Pročitali su ga.Igraju kombinaciju dubokih i kratkih lopti protiv njega i time ga zbunjuju.On to nastoji da prevaziđe tvrdoglavim pokušajima drop šota. A budimo iskreni i servis je popustio a na ovom turniru kao i tokom cijele sezone šljake ni ritern ga ne služi najbolje.

Opijum

pre 7 godina

Sećam se jednom na Vimbldonu pre 15, 20 godina iste situacije. Isto slučajno, ali ga je zakačila po nozi. Momentalno isključenje. Jedino to što nije bio favorit, pa to nije toliko ispraćeno puno.

marko

pre 7 godina

da li ste vi normalni pa reket mu ispao iz ruke samo je zamahnuo da je hteo da udari reket o zemlju reket bi zavrshio na patosu a ne njemu iza ledja . a shto se tiche federera da li je on lomio rekete eno na youtubu koliko hocesh situacija:))))

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Da je Djokovic pogodio sudiju i bio diskvalifikovan,to bi bila tragedija u rangu dvostrukog prestupa i diskvalifikacije Juseina Bolt na onom SP-u u Juznoj Koreji 2011.godine!

mrgud ..

pre 7 godina

Ovo bi trebao da shvati kao poslednje upozorenje i da se malo opameti, smanji bes i nervozu. Profesionalni odnos prema poslu ( igri) da digne na visi nivo.
Ladno su mogli da ga izbace, pretek'o je za dlaku.

gerero

pre 7 godina

OH, BOZE, PA KOJI TZV. NOVINAR MOZE DA STAVI OVAKVU GLUPOST KAO VEST?! AMAN ZAMAN, STOP AROGANCIJI I LICEEMERJU FOREVER... DA LI JE MOGUCE DA STE I VI NA B92 OVO OBJAVILI?!

Cph

pre 7 godina

Zasto uporno pisete neistinu o Sereni? Prijetila je linijskoj sudinici,nakon toga Evi i na kraju PREDALA mec. Niko je nije diskvalifikovao. Kasnije je platila NOVCANU kaznu i to je bilo sve. Nalbandijan je POVRIJEDIO sudiju. Bilo je i krvi.

Cool

pre 7 godina

mene bas zanima ko je Novaku rekao da se onako smesno klanja i "salje' nesto publici, pa jos i ono dete kad uhvati da se sa njim mlati na cetiri strane??! hm...
Misli da ce mu to pomoci da osvoji RG, ili da bar malo pridobije publiku za finale. Pa ne znam..Ako ce mu to pomoci ove godine da uzme RG, neka se blamira i tako, sve ...samo da vidimo i to.

Le roi

pre 7 godina

Boze kakvu dramu prave. Kao da nekoga povredijo. Naravno nije dobra, sportska stvar ali desi se pod ovim uslovima. Sigurno ce u buduce biti pazljiv.

He he he

pre 7 godina

(JUMKO, 02. jun 2016 17:03) O, da. Polomio je reket jednom prilikom, upravo protiv naseg Noleta. :) Pratis tenis, moras da znas ovaj detalj.
(..., 2. jun 2016 17:12)

On prati samo meceve Djokovica da bi mogao da pljuje svoj otrov. Zaboravio je masters polufinale u Mijamiju 2009 Federer - Djokovic ili je tad jos bio u pelenama? Danas je porastao i naucio da pise.

Ayala

pre 7 godina

Mene čudi da najbolji sportista sveta promaši zemlju, pa ono kad je udario zglob određujući sljaku. Volim ja njega ali je ovo u stilu Petra Borote

Nolefan

pre 7 godina

Zasto je u poslednje vreme toliko nervozan? Bacanje reketa, psovke, urlikanje?.Sta ga toliko nervira?. Tenis sigurno nije.I sam priznaje da je nervozan

Zlatko

pre 7 godina

A da vi, poštovani ljubitelji tenisa, prvo dobro pogledate video. Nole je hteo udariti reketom od pesak ali mu je on nesrećno izleteo iz ruke.

Bensendin

pre 7 godina

Hahaha, vidi djokovicevce... "Nije bacio reket, iskliznuo mu je iz ruke"! Hahahaha haos...
(Jumko, 02. jun 2016 18:21)

Kme, kmeeewaaaahahahahahahahah...

elektro

pre 7 godina

Uopste nije automatski iskljucivanje nego se razmatra od slucaja do slucaja i mora da postoji pod jedan namera pod dva da je naneo stetu sudiji...

Bruguera

pre 7 godina

@ litar vina litar kisele od te kombinacije hoce da se pobrljavi! i sta ces sutra pisati kad bude 3:0 za Novaka a svi su izgledi da ce tako biti! jos jedan 'ingeniozni' komentar? opustite se 'veliki strucnjaci' i probajte da uzivate dok je na terenu maestro! Broj jedan igra, psssst! a skor sa svim ostalim ucesnicima u polufinalu je impresivan! Novak do titule!

Petar

pre 7 godina

Vrlo nesmotreno i krajnje neverovatno. Reket kao da se načas zalepio, a onda odlepio u najgorem mogućem trenutku...verovatno je i sam Novak bio iznenađen i da je reket odleteo gde ne treba Novak bi mogao samo belo da gleda i da s takvim pogledom napusti teren. Šta mu to sve treba...? Smorio se...

jk

pre 7 godina

"Ja mislim da posle ovog novak nece dugo lomiti reket bar na gs turnirima, da sam na novakovom mestu castio bi sudiju, mogo je da bude neki skot pa da se ne skloni namerno ili da se isfolira"
(Djordje, 2. jun 2016 17:36)

Ovaj bi odmah da podmicuje:-))) Na koga li me ovo podseca:-)))))

Nostradamus

pre 7 godina

http://mondo.rs/a895898/Sport/Tenis/Teniser-Majid-Abedini-juri-sudiju-VIDEO.html Ovo je sa jednog fjucersa gde Iranac besni zbog sudijske odluke i juri da bije sudiju.

fanatik de football

pre 7 godina

Federerko
link 1 https://www.youtube.com/watch?v=Gz19hsMxPkQ
link 2 https://www.youtube.com/watch?v=IM6x-sBoy1k
link 3 https://www.youtube.com/watch?v=fbrik4c7K8E

ivana pg

pre 7 godina

U potpunosti nepotreban gest(vjerovatno bi 90% balkanaca zajedno sa mnom reagovali tako).A,posle se svi pitamo zasto ne navijaju za njega?

бaaa

pre 7 godina

@живади(нка)
Тек тебе нико не воли, па шта ћеш, жив си.НОВАКА воле милиони а тебе вероватно ни рођена мајка, али ето....

Marsovac

pre 7 godina

"Mene čudi da najbolji sportista sveta promaši zemlju, pa ono kad je udario zglob određujući sljaku. Volim ja njega ali je ovo u stilu Petra Borote
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ayala, 2. jun 2016 18:18)"

Da, da, Gofan je sam sebe pogodio u glavu (svojim) reketom koga je bacio u vis...

MikaSG

pre 7 godina

Nalbandian situacija, mada SWilliams preti sudiji da ce da je likvidira pa samo dobije opomenu tako da ne znam ni kako se odredjuje ko ce biti suspendovan a ko ne....
Jos samo 2 pobede Novače Djokoviću, ajde breeeee !
(Svete, 2. jun 2016 16:54)

Serena Williams je zbog te pretnje izbacena sa turnira.

kako je nekim ljudima zivot gorak i dosadan

pre 7 godina

Litar vina litar kisele, 02. jun 2016 18:17

drži se ti alkohola , tu ne možeš omasiti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rosonero, 2. jun 2016 18:54)

Litar vina litar kisele nazivas alkoholom? Pa ja spicim litar, litar ipo cistog belog ako Nole igra na pet setova. Posle toga su mi utisci sa meca mnogo intenzivniji.

Delija

pre 7 godina

@Preza

Igra na Suzan Leglenu zato sto dva polufinalna para u muskoj i zenskoj konkurenciji igraju pobednici proslog RG. Williams i Wawrinka koji igraju na glavnom terenu.Zato sto je Wawrinka pobedio njegov kostur je otvarao turnir u Ponedeljak pa samim tim Marej ima dan vise za odmor

DJOKO

pre 7 godina

@Cool
pa to je strategija Borisa Bekera. U igri nista nisu promenili samo mu je ubacio to klanjanje(kako smesno zvuci) jer njemu je sve na mestu samo da skine pritisak i da ga publika podrzi. A jes' smesan strasno. Oduvek igrao igrE.

Randja 92

pre 7 godina

Rodja je lomio samo protiv Noleta reket!!! 2009 Majami polufinale!!!! pogledajte klip na youtube bas sam pre 10-ak dana gledao :-) divan mec ;)

бaaa

pre 7 godina

@никии (микии)
Променио си само једно словце али је стил остао исти, поради мало на томе тролчино.....

Djordje

pre 7 godina

Napisao napisao samm u komentaru kako novak treba da casti pomocnog sudiju ste se sklonio od reketa jedan kralj ovde je napisao o podmicivanju a drugi kako treba da se novak zahvali glavnom sudiji evi azderaki (zensko) a da jelena ne sazna, ovaj drugi odgovor je bas bio duhovit:)

Alek

pre 7 godina

Serena Williams je zbog te pretnje izbacena sa turnira.
(MikaSG, 2. jun 2016 17:45)

Nemoj da pises lazi! Serena nije izbacena sa turnira, kaznjena je novcano sa deset hiljada dolara. Takoreci nista zanju.
(jk, 2. jun 2016 18:48)

Čemu tolika nervoza...
Ipak je izbačena sa turnira (mada su bile i dve meč lopte za Klajsters)- https://www.youtube.com/watch?v=gcUIj5JdYZs

Nikki

pre 7 godina

Ajmo Tim, ajmo Endi ajmo Stan bilo ko, samo ne ovaj saban balkanski da osvoji i pored desetkovane konkurencije verujem da i nece. Dosao covek do polufinala a da nije odigrao pismen mec. U Rimu i u 1/4 finalu i u finalu skandalozno ponasanje sad opet, decko puca, ne moze da podnese sto ga niko ne voli a kako i da ga voli kad je takav kakav je.

Litar vina litar kisele

pre 7 godina

A je li se iko zapitao zašto je Đoković ovoliko nervozan? Zato što shvata realnost.A ona se sastoji u tome da je po trenutnom nivou forme ipak iza Tima,Mareja i Vavrinke.Da se razumijemo,mnogo volim Novaka.Noći sam probdio nespavajući kada je igra u Majamiju i IW.Bio bih presretan kada bi on osvojio ovaj RG ali realno sutra će ga Tim dobiti kao što bi ga dobio i Marej i Vavrinka.Jednostavno , ne ide mu.Pročitali su ga.Igraju kombinaciju dubokih i kratkih lopti protiv njega i time ga zbunjuju.On to nastoji da prevaziđe tvrdoglavim pokušajima drop šota. A budimo iskreni i servis je popustio a na ovom turniru kao i tokom cijele sezone šljake ni ritern ga ne služi najbolje.

Hoću 158 pluseva botova

pre 7 godina

Ovo mu nije prvi put. I drugi teniseri se ljute, ali svojom agresijom ne ugrožavaju one oko sebe. Tako da nema razloga da se čudi što ga negde ne vole ...

bljak

pre 7 godina

Nije tolikoružno što je on bacio reket ,već je odvratno što je to uradio u trećem setu zbog neuzetog brejka, pri vođstvu 2:0 u setovima.Ovo bi Novakovim navijačima trebao biti primjer zašto njihov ljubimac nije omiljen publici ,a teniseri ga ne smatraju korektnim igračem.

ns

pre 7 godina

Ni ja ne podnosim djokovica.
Djokovic je nadmen, stalno se cudi kad gresi i kad protivnik slucajno gadja linije.
Meni je vavrinka faca. Ovaj nas jeste prvi al brate ide mi na zivce ko kristiano ronaldo ili kao vilander koliko se uvlaci federeru.

miodrag

pre 7 godina

Dobro se zavrsilo, ali.......!!! U poslednje vreme jako nervozno reaguje i kada mu skupljaci loptica malo kasne sa dodavanjem. To ranije nisam primetio. Ne treba mu sve to! Bolje da bes iskali na drugi nacin, ovo nije dobro za njega. Veliki sam njegov navijac ali Tim osvaja RG, nazalost!

Slavisa Vukosavljevic

pre 7 godina

"Pokušao sam da bacim reket o zemlju i imao sam sreće što nije pogodio sudiju."
Imao si srece?! Pa, valjda je sudija imao srece sto nije zavrsio sa slomljenim nosem, a ne ti. Tebi se ionako ne bi nista dogodilo osim sto bi te izbacili sa turnira. Posle ovakve nehotice date izjave vidi se koliko smo svi mi njima nebitni.

biti normalan

pre 7 godina

Sad se to zove pritisak, nervoza i bla bla? Bahatost i prostakluk, jednostavno. A posle idu oni malogradjanski fazoni sa srcima, djuskanjima i sl.

Sabre

pre 7 godina

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JUMKO, 2. jun 2016 17:03)

Jes vala, davno nisam video Federera u polufinalu Rolan Garosa, u pravu si :))

DJOKO

pre 7 godina

@Cool
pa to je strategija Borisa Bekera. U igri nista nisu promenili samo mu je ubacio to klanjanje(kako smesno zvuci) jer njemu je sve na mestu samo da skine pritisak i da ga publika podrzi. A jes' smesan strasno. Oduvek igrao igrE.

:P

pre 7 godina

Ili je pritisak zbog rg, ili je poželeo neku sa strane.
Ne može ceo život samo jedna. Sa Jelenom je od vrtića, Plus obaveze, treninzi, putovanja... dakle 29 godina samo sa jednom curom, a pun love, poznat, atleta... Naravno da je pun tenzije i nervoze oće da pukne i kad mu sve ide od ruke.

cuftara

pre 7 godina

Ajmo Tim, ajmo Endi ajmo Stan bilo ko, samo ne ovaj saban balkanski da osvoji i pored desetkovane konkurencije verujem da i nece. Dosao covek do polufinala a da nije odigrao pismen mec. U Rimu i u 1/4 finalu i u finalu skandalozno ponasanje sad opet, decko puca, ne moze da podnese sto ga niko ne voli a kako i da ga voli kad je takav kakav je. 
(Nikki, 2. jun 2016 17:09) 

gde si sluzio vojsku?

Rascisti bre...

pre 7 godina

Ceo zapadni teniski svet se trese pred Djokovicem. Ne bi trebao ovakvim potezima da im pruza nadu i zadovoljstvo. Uostalom...koji mu je uopste? Zasto se tako ponasa? Neprikosnoveni prvi na ATP listi, ako osvoji RG osvaja verovatno sva cetiri GS ove godine, priblizava se Federeru na dva GS. Cemu to ponasanje, ponasanje jednog neuspesnog i isfrustriranog tenisera? Djole, otisao si iz Srbije, ali Srbija iz tebe izgleda nije.

sinki

pre 7 godina

Zamislite da se to desilo?Pa ja ne znam,mislim da bi Novak od muke prestao istog momenta da igra tenis i zavrsio karijeru.Hvala bogu da se sve dobro zavrsilo i ubuduce pamet u glavu.

Cool

pre 7 godina

mene bas zanima ko je Novaku rekao da se onako smesno klanja i "salje' nesto publici, pa jos i ono dete kad uhvati da se sa njim mlati na cetiri strane??! hm...
Misli da ce mu to pomoci da osvoji RG, ili da bar malo pridobije publiku za finale. Pa ne znam..Ako ce mu to pomoci ove godine da uzme RG, neka se blamira i tako, sve ...samo da vidimo i to.

Boris

pre 7 godina

Do kraja života ne bih prežalio da se to desilo.Dobro je,idemo dalje.Tim je nezgodan,mada je pitanje da li psihički može sa Novakom na tri seta.

Le roi

pre 7 godina

Boze kakvu dramu prave. Kao da nekoga povredijo. Naravno nije dobra, sportska stvar ali desi se pod ovim uslovima. Sigurno ce u buduce biti pazljiv.

Somi

pre 7 godina

To je jedino sto ne volim kod Novaka bacanje i lomljenje retketa iako to radi dosta tenisera on kao najbolji treba da se izdigne iznad toga i da nadje drugi nacin za izbacivanje negativne energije pa nije reket kriv, da je ovo bilo koji drugi turnir bilo bi mi drago da je pogodio sudiju i dobio diskvalifikaciju onda bi naucio da to ne radi vise ovako se na srecu sve dobro zavrsilo!

Batko

pre 7 godina

Ajmo Tim, ajmo Endi ajmo Stan bilo ko, samo ne ovaj saban balkanski da osvoji i pored desetkovane konkurencije verujem da i nece. Dosao covek do polufinala a da nije odigrao pismen mec. U Rimu i u 1/4 finalu i u finalu skandalozno ponasanje sad opet, decko puca, ne moze da podnese sto ga niko ne voli a kako i da ga voli kad je takav kakav je.
(Nikki, 2. jun 2016 17:09)

Izgleda da tebe niko nije voleo kao dete, pa sada to ostavlja posledice po tebe

Jumko

pre 7 godina

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
(JUMKO, 02. jun 2016 17:03)

Sta je 'Federera'? Jel to neki novi francuski dezodorans?!
Uozbilji se, ovo je vest o tenisu.

Simpo

pre 7 godina

i posle zasto ga publika ne voli vise od federera i nadala
(jumko, 02. jun 2016 16:51)

Tako je care, bas zato ga i volim sto ga svi mrze! Sto ga vise mrze, ja vise uzivam kad osvaja trofeje dok oni placu. Uostalom, evo i ti si primer. Nole delja, ti kmecis, ja uzivam. Kad ti ne vi kmecao i pistao od muke, Noletove pobede mi ne bi bile toliko slatke.

Space Jam

pre 7 godina

Novak izgleda da ima potrebu da bude u centru pažnje u svakom trenutku i u svakoj situaciji i da non stop zabavlja publiku, ne bi li uspeo da je pridobije na svoju stranu. To mu nije neophodno. Nema nikakve potrebe da raznim gestikulacijama kojima publici stavlja do znanja da nije zadovoljan sa svojom igrom i da time hoće da kaže da je on najbolji i da treba i može da igra bolje. Uobraženost nije vrlina i nikome nije bila od koristi. Uvek je moguće postati najbolji na svetu i u istoriji ali niko nikad nije postao savršen, niti će ikad biti. A publika će uvek ceniti skromnost. Uvek će biti ljubomornih ljudi koji će ga omalovažavati (poput Vilandera) ali to Novaka ne bi trebalo da uznemirava, već bi trebao da ostane hladnokrvan na takve kritike. Zaista nije lako nositi breme najboljeg na svetu a ostati skroman.

Jovan

pre 7 godina

Reket mu je ISKLIZNUO iz ruke. Ni trunke bahatosti ili nesportskog ponasanja.
Kirgijos je neurozni pajac i nema ga smisla porediti sa Novakom. Ni po cemu to ne zasluzuje, a najmanje po kvalitetu i rezultatima. Vecita *mlada nada&talenat* i uvek ga izuju pre 1/4 finala.

jole wimbledon

pre 7 godina

Pa Sto-ko i ruski botovi. Nema veze sto je bacio reket.
Pravila su da ako pogodi zbog nesportskog ponasanja sudiju (glavnog ili linijskog) ili dodavace lopti ili gledaoca odmah diskvalifikacija
Serena (US open-domaci teren) pripretila linijskoj sudiji u polufinalu i diskvalifikacija; Tim Henman na Wimbledon-u (domaci teren) pogodi devojcicu lopticom (ona natrci na lopticu koju je on iz ljutnje udario ka mrezi) diskvalifikacija
Nalbandijan na Queens-u (Vlado ne lupaj) reketom polomi reklamu i parce pogodi sudiju - diskvalifikacija
Dakle voleo bih da Nole osvoji ovo a sledeci put kad to uradi da pogodi nekog i da bude diskvalifikovan. Pa jednom da nauci da se ponasa

Ayala

pre 7 godina

Mene čudi da najbolji sportista sveta promaši zemlju, pa ono kad je udario zglob određujući sljaku. Volim ja njega ali je ovo u stilu Petra Borote

Stefan

pre 7 godina

Jao vidi ove pametnjakoviće koji kritikuju Novaka i njegovo ponašanje "mnogo se dere, nervozan je, lomi rekete, viče na sudiju". Da li ste vi gospodo nekada trenirali neki sport ? Da li ste igrali nekad fudbal, košarku, odbojku sa prijateljima ? Da li ste nekad opsovali kad gubite važnu utakmicu ? Da li ste nekad loptom pogodili i razbili neki prozor zato što ste iznervirani ? Da li ste gadjali nekog loptom namerno ili ga u afektu opsovali ? Ne, niste, svi ste vi fina gospoda, to nikad radili niste. Naravno ne podržavam sve to, ali se sve to desi u trenutku borbe i žara. Novak nije ni imao nameru da gadja sudiju, samo mu je reket iskliznuo iz ruke.

ivana pg

pre 7 godina

U potpunosti nepotreban gest(vjerovatno bi 90% balkanaca zajedno sa mnom reagovali tako).A,posle se svi pitamo zasto ne navijaju za njega?

tenis

pre 7 godina

Neznam sto se dize tolika prasina. Videlo se lepo da mu je ispao reket kada je hteo njim da udari o sljaku. Cak se vidi da se i on sam iznenadio sto mu je reket ispao i odleteo pa je odmah usledilo izvinjenje. Naravno da treba da povede racuna da se to vise ne desava ali cemu tolika galama oko toga. Mnogo gore stvari su teniseri radili u pojedinim trenucima kako bi izbacili frustraciju. Samo onaj ko ne gleda tenis moze da pravi dramu oko ovog poteza.

majstor

pre 7 godina

Vi sto pricate o federeru kao gospodinu treba malo njegove prethodne izjave da analizirate. Covek mnogo vise pokazuje nekulturu prilikom izjava iako je miran na terenu.

Licno bih vise voleo da kad igram protiv federera da covek lomi rekete nego neke uvijene pljuvacine da slusam na konferencijama.

Nadal je druga prica i covek je i na terenu i van terena maksimalno odmeren i kulturan.

Federer je za razliku od nadala i djokovica najiskompleksiraniji igrac na turu... Ako ne racunamo kirjosa i slicne...

MikaSG

pre 7 godina

Nalbandian situacija, mada SWilliams preti sudiji da ce da je likvidira pa samo dobije opomenu tako da ne znam ni kako se odredjuje ko ce biti suspendovan a ko ne....
Jos samo 2 pobede Novače Djokoviću, ajde breeeee !
(Svete, 2. jun 2016 16:54)

Serena Williams je zbog te pretnje izbacena sa turnira.

Svete

pre 7 godina

Nalbandian situacija, mada SWilliams preti sudiji da ce da je likvidira pa samo dobije opomenu tako da ne znam ni kako se odredjuje ko ce biti suspendovan a ko ne....
Jos samo 2 pobede Novače Djokoviću, ajde breeeee !

Svete

pre 7 godina

Nalbandian situacija, mada SWilliams preti sudiji da ce da je likvidira pa samo dobije opomenu tako da ne znam ni kako se odredjuje ko ce biti suspendovan a ko ne....
Jos samo 2 pobede Novače Djokoviću, ajde breeeee !

forze morz

pre 7 godina

Pravilo za diskvalifikaciju nije prekrseno,sudija nije pogodjen í tu se svaka diskusija zavrsava. A nesrecnici sto nasi lokalni a i ovi drugi se ponadali posto ne moze niko regularno pobedom ajde bilo kako da Novak zavrsi RG.Koliko ste zli I losi ljudi pa to je neverovatno.

djuro

pre 7 godina

@...Ja mislim da posle ovog novak nece dugo lomiti reket bar na gs turnirima, da sam na novakovom mestu castio bi sudiju, mogo je da bude neki skot pa da se ne skloni namerno ili da se isfolira
(Djordje, 02. jun 2016 17:36)


.. naravno da bi bilo lijepo da se oduži glavnom sudiji... i da Jelena to ne sazna..

gerero

pre 7 godina

OH, BOZE, PA KOJI TZV. NOVINAR MOZE DA STAVI OVAKVU GLUPOST KAO VEST?! AMAN ZAMAN, STOP AROGANCIJI I LICEEMERJU FOREVER... DA LI JE MOGUCE DA STE I VI NA B92 OVO OBJAVILI?!

dzon mekinro jr

pre 7 godina

Stete velike, trebao je sam da napusti ovaj cirkus od turnira, pa neka cetiri dana za redom po kisi igraju Gi Forze, Janik Noa i Anri Lekont, francuski 'velikani' tenisa.

Zoran Janković

pre 7 godina

Vrhunski teniseri više zarađuju od sponzorskih ugovora nego od turnirskih nagrada.
Javna je tajna da proizvođači reketa ugovorom obavezuju igrače da tu i tamo polome reket. Obično se takav reket postavi na vidljivo mesto i kamere ga snimaju u gro planu. Da nije tako, svi igrači bi polomljene rekete odmah pakovali u torbu, i još bi proizvođaču plaćali i penale za lomljenje robe koju reklamiraju.
Dakle, kad god Novak polomi reket, svako se podseti da teniser No.1 koristi "Head" reket.

mrgud ..

pre 7 godina

Ovo bi trebao da shvati kao poslednje upozorenje i da se malo opameti, smanji bes i nervozu. Profesionalni odnos prema poslu ( igri) da digne na visi nivo.
Ladno su mogli da ga izbace, pretek'o je za dlaku.

Zeljko KS

pre 7 godina

Da li je neko od vas uopste gledao mec ? nije mi jasno zasto se ovako pise kad ovo uopste nije istina. Covek nije bacio reket nego je samo hteo da ga malo po saljci zakaci i nije imao nameru da ga baci. Reket mu je ostao u ruci ali je verovatno od znoja iskliznuo. POgledajte malo uporene snimke i istinu pre nego sto pocnete da pisete ovakve vesti, ovo se najvise odnosi na redakciju

Novak terminator

pre 7 godina

@dranal
Svaka cast na linku.
Rodja divljacki razbija reket, jer je nemocan protiv Novaka.
A to je bila 2009, kad je Fedex bio na vrhuncu karijere, a Novak preokrece taj mec i oducava Rodju od tenisa.

Ih, ta nemojte kasti!

pre 7 godina

Federerko
link 1 [link]
link 2 [link]
link 3 [link]
(fanatik de football)

Ma, neeeeeeeeee!!! Ovo mora da je montaža! Pa zar ovako nešto od pfederera elegantnog i gracioznog?!

Ivan

pre 7 godina

Noletov sam navijač ali slične stvari su mu se već dešavale a to uopšte nije pametno (blago rečeno)... da se osetititi da je mnogo ljut i negativan u poslednje vreme, nadam se da je samo zbog RG pritiska.

Djordje

pre 7 godina

Napisao napisao samm u komentaru kako novak treba da casti pomocnog sudiju ste se sklonio od reketa jedan kralj ovde je napisao o podmicivanju a drugi kako treba da se novak zahvali glavnom sudiji evi azderaki (zensko) a da jelena ne sazna, ovaj drugi odgovor je bas bio duhovit:)

vlajko

pre 7 godina

Ih sta je sve Marat Safin radio pfff...letele su stolice i reketi i mreza
(Jelena, 02. jun 2016 18:01)

a Nalbandijan , umalo osakatio linijskog sudiju, Queens 2012, mislim da je protiv Čilića....pa niko prašinu dizao nije toliko

nikol dž. femija

pre 7 godina

LINIJSKI SUDIJA JE BIO DOBRONAMERAN - ovo je velika opomena za Noleta - mora da bude mnooogo pažljiviji a i sumnjam da će se sudija sledeći put pomeriti, ovo je bilo iznenadjenje i za Zapad.

SREĆNO NOVAKU.

City Girl

pre 7 godina

Ne odobravam, ali razumem. I sam je rekao da ga je ova nedelja vise umorila psihicki nego fizicki. Nemaš dan odmora da se opustis malo, pripremiš za sledeceg protivnika i saberes misli. Da ne pominjem ono cimanje po kisi, ne znaš da li ces igrati, kada ces igrati, koliko ce trajati mec. Nije ni čudo sto su mu živci istanjeni. Mentalna snaga jeste njegov adut, ali i on je covek od krvi i mesa.

Cph

pre 7 godina

Zasto uporno pisete neistinu o Sereni? Prijetila je linijskoj sudinici,nakon toga Evi i na kraju PREDALA mec. Niko je nije diskvalifikovao. Kasnije je platila NOVCANU kaznu i to je bilo sve. Nalbandijan je POVRIJEDIO sudiju. Bilo je i krvi.

MileFosna

pre 7 godina

@ Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.

Radio je i Rodja ovo u mladjim danima, a kao mator je krao stolice po turnirima.

c i t i z e n

pre 7 godina

@ Jumco, Voleo bih da vidim tvoj profil, uspehe u karijeri i društvu, lepo vaspitanje i ponašanje. Da si imalo blizu takvima kao što je Novak, već bi se čulo za tebe. Ovako, samo možeš da budeš frustriran i da laješ na zvezde.

kako je nekim ljudima zivot gorak i dosadan

pre 7 godina

Litar vina litar kisele, 02. jun 2016 18:17

drži se ti alkohola , tu ne možeš omasiti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rosonero, 2. jun 2016 18:54)

Litar vina litar kisele nazivas alkoholom? Pa ja spicim litar, litar ipo cistog belog ako Nole igra na pet setova. Posle toga su mi utisci sa meca mnogo intenzivniji.

mirko

pre 7 godina

i posle zasto ga publika ne voli vise od federera i nadala
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jumko, 2. jun 2016 16:51)

Upravo tako, obojica bi lagano pogodili sudiju, a ne bi promasili kao Nole

Ivan

pre 7 godina

Secam se kada je Nalbandijan sutnuo neku reklamu i povredio sudiju pored. Komicna situacija. Odmah proglasen kraj utakmice i automatski poraz Nalbandijana. Ako nista drugo, bar su tu jasna pravila. Slucajno ili ne, da je Novak pogodio sudiju, morali bi da ga suspenduju. Volim ga kao brata, ali morao bi vise da povede racuna, u poslednje vreme, ima dosta kontakta sa sudijama.

Bensendin

pre 7 godina

Hahaha, vidi djokovicevce... "Nije bacio reket, iskliznuo mu je iz ruke"! Hahahaha haos...
(Jumko, 02. jun 2016 18:21)

Kme, kmeeewaaaahahahahahahahah...

Editor

pre 7 godina

Ma svi vi što tu nešto pametujete nikad se niste iznervirali, šta god da ste radili. Je l' tako? Toliko licemera na jednom mestu da je to smešno. Svi znaju da sami sebe lažete i glumite ovde neke svece. A pogotovo ste smireni kad gledate Novaka kako igra.

aleksandar

pre 7 godina

svim paljevinama treba da bude jasno da Nole igra racionalno i dodaje gas koliko i kad je potrebno da bi pobedio sa najmanje uloženog truda i tome minimizovao šanse za povredu. Pre par godina je igrao sa 100% intenziteta svaki meč, ali je vremenom i dolaskom Bekera postao mudriji, sad ne pokazuje punu formu dok ne mora. Za razliku od njega, Jumko je i dalje ista dileja kao i pre pet godina
(žan, 02. jun 2016 19:37)nije,veca dileja je sad,bar 20%.

Djordje

pre 7 godina

Ja mislim da posle ovog novak nece dugo lomiti reket bar na gs turnirima, da sam na novakovom mestu castio bi sudiju, mogo je da bude neki skot pa da se ne skloni namerno ili da se isfolira

marko

pre 7 godina

da li ste vi normalni pa reket mu ispao iz ruke samo je zamahnuo da je hteo da udari reket o zemlju reket bi zavrshio na patosu a ne njemu iza ledja . a shto se tiche federera da li je on lomio rekete eno na youtubu koliko hocesh situacija:))))

Svete

pre 7 godina

Zanimljivo je da je ovo Djokovicu bila 15 pobeda protiv top10 igraca ove sezone a recimo Federer nikada u karijeri nije otisao na zavrsni masters sa 15 takvih pobeda. Djokovic je postao prvi igrac sa 6 uzastopnih polufinala na RG, u slucaju sutrasnje pobede ostvarice jos jedan vrlo zanimljiv rekord a u slucaju titule, zna se !!
Iz nekog razloga Novak sutra igra na Suzan Lenglenu, interesantna odluka...
Gadan je Austrijanac, ali s obzirom kojom silinom on mlati onu lopticu ocekujem da se samo ugasi u jednom trenutku i u sutrasnjem mecu a pogotovu u drugoj polovini sezone.

Alek

pre 7 godina

Serena Williams je zbog te pretnje izbacena sa turnira.
(MikaSG, 2. jun 2016 17:45)

Nemoj da pises lazi! Serena nije izbacena sa turnira, kaznjena je novcano sa deset hiljada dolara. Takoreci nista zanju.
(jk, 2. jun 2016 18:48)

Čemu tolika nervoza...
Ipak je izbačena sa turnira (mada su bile i dve meč lopte za Klajsters)- https://www.youtube.com/watch?v=gcUIj5JdYZs

crv

pre 7 godina

Sad će na konferenciji da priča 30 rečenica o ovome i o drugim problemima.
Koncentriši se, Novače, samo na teren. Manje nervoze, više uspeha.

Vaše ime

pre 7 godina

Ma osvaja sigurno! Ma igra loše! hahaha šta nam radiš Nole, šta nam to radiš... Niko ne zna da li će najzad osvojiti rg, ali svako zna da su mu za to potrebne još samo dve pobede, još samo dva meča!
Toliko epskih mečeve iza njega (i nas), toliko puta je pobeđivao i publiku i protivnike i meč lopte, i toliko puta je gubio već dobijene mečeve...
A sada je toliko blizu, pa možda i najvažnijem peharu u karijeri.
On zna, a znamo i mi, da je ovaj pehar i više nego zaslužio.
I naravno da je morao da ima trnovit put koji još nije gotov. Naravno da je morao da igra 4 meča bez pauze, da mu u finalu dolazi jedan od dva trenutno najveća rivala; - naravno! Takvom momku ništa ne pada s neba u rebra! Ali ako se u Nedelju u sred Pariza bude slušala naša himna, znaćemo da smo imali privilegiju da gledamo i živimo u isto vreme sa najboljim sportistom Srbije, jednim od najboljih sportista ikada, i sasvim sigurno najboljim teniserom svih vremena.
I kako kaže stara izreka:''Spavao sam i sanjao da je život radost. Probudio sam se i otkrio da je život služenje. Dao sam se na služenje i spoznao da je služenje radost.''

žan

pre 7 godina

svim paljevinama treba da bude jasno da Nole igra racionalno i dodaje gas koliko i kad je potrebno da bi pobedio sa najmanje uloženog truda i tome minimizovao šanse za povredu. Pre par godina je igrao sa 100% intenziteta svaki meč, ali je vremenom i dolaskom Bekera postao mudriji, sad ne pokazuje punu formu dok ne mora. Za razliku od njega, Jumko je i dalje ista dileja kao i pre pet godina

argau

pre 7 godina

U situaciji u kojoj vodi i drzi mec pod kontrolom, zaista nema potrebe za tako necim. Veliki sam njegov navijac i od srca mu zelim da osvoji RG ove godine, ali je ocigledno da je previse nervozan. Sada je dobro prosao kako je mogao, ali je ocigledno da ce morati da poradi na svojim zivcima ukoliko ne zeli da se gadno opece.

a s roma nikšić

pre 7 godina

Bravo Nole, takav je turnir da se mora izgurati i moraju pobijediti razno razne sile.Samo hrabro i pametno.Kada se to prebrodi dođe i najbolja igra kada je najpotrebnije.Srećno Nole!Forza Nole!

kvrga

pre 7 godina

Jumkic, video sam Feda i u gorim varijantama, tukao je reket 3x iz sve snage, bas protiv Novaka je igrao. Samo search, videces, ako zelis. Zbog takvih stvari, izmedjuostalog, vredi gledati tenis. Ahhh. :-)

бaaa

pre 7 godina

@живади(нка)
Тек тебе нико не воли, па шта ћеш, жив си.НОВАКА воле милиони а тебе вероватно ни рођена мајка, али ето....

.

pre 7 godina

Dodjavola i Rolan Garos!!! Toliki pritisak se nagomilao zbog ovog turnira jos nedeljama pre nego sto je i poceo. NE MORAS da ga osvojis Novace, Slobodni Covece, dodjavola sa tom histerijom i ocekivanjima i pritiscima i medijima i vremenom i publikom...
(navijac, 02. jun 2016 17:39)

Bravo za komentar! Vrh! Sve lepo rečeno!
Nije smak sveta i da ove godine ne osvoji. Igraće ga još 5 puta. Neće biti smak sveta i da ga nikada ne osvoji.
Sutra Novak da ostavi tenis, on je već sada zlatnim slovima upisan u istoriju tenisa, jedan od najvećih ikada, rame uz rame sa Lejverom, Borgom, Samprasom, Federerom, Nadalom! I to ceo svet zna i priznaje. Novakova karijera je već sad International Tennis Hall of Fame entry. Tačka.

vlajko

pre 7 godina

Federerko 
link 1 https://www.youtube.com/watch?v=Gz19hsMxPkQ 
link 2 https://www.youtube.com/watch?v=IM6x-sBoy1k 
link 3 https://www.youtube.com/watch?v=fbrik4c7K8E
(fanatik de football, 02. jun 2016 18:45)

e, to je to.. hvala Ti onoliko, ko god da si, da se vidi šta, kako, ko i kada....

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
( (JUMKO, 2. jun 2016 17:03)
Naavno da jesmo, daj ne lupetaj vise. Evo ti bas protiv Noleta, dalje da i ne trazim:
https://www.youtube.com/watch?v=v9X48FqmoJI

deKurosava

pre 7 godina

Dali ste primetili vrlo interesantan pokret Noletove leve ruke dok zamahuje desnom. Vrlo interesantno i pomalo ne karekteristicno. Verovatno posledica miliona sati treninga. Nole je svojevrstan fenomen jer funkcionise kao stroj. Naosvajace se on jos mnogo GS-ova i ako ne uzme ovaj prokleti RG. Gledajuci njegov kvalitet do kraja karijere trebao bi osvojiti bar dva RG. Sto se tice ponasanja trebao bi zaista malo da smiri zivce.

Tennis fan

pre 7 godina

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)](JUMKO, 2. jun 2016 17:03)

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JUMKO, 2. jun 2016 17:03)

Oni koji prate tenis malo duže itekako su videli nestašnog Federera koji je u mladosti bio sve drugo nego hladnokrvni teniser.A o Mekinrou i Sereni koja je pretila da će likvidirati linijsku sudinicu....da i ne govorimo.Uostalom bolje je biti pun adrenalina nego mlakonja bez tenzije.SJD

Иван

pre 7 godina

Da li ste videli Federera da uradi ovako nesto ? Naravno da niste.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JUMKO, 2. jun 2016 17:03)

Ево како Федере ломи рекет баш против Ђоковића: https://www.youtube.com/watch?v=xW5bb_OxR9s

поздрав

navijac

pre 7 godina

Dodjavola i Rolan Garos!!! Toliki pritisak se nagomilao zbog ovog turnira jos nedeljama pre nego sto je i poceo. NE MORAS da ga osvojis Novace, Slobodni Covece, dodjavola sa tom histerijom i ocekivanjima i pritiscima i medijima i vremenom i publikom...

nolemanijakinja

pre 7 godina

Daj, bre, Novače! Kud te ne podnose, kud i ti radiš sam protiv sebe! Pamet u glavu. Hajde, malo joga, malo razgibavanje, pa manje nervoze na tarenu.
Inače, Vranjska Banja čeka Đoker slem!

He he he

pre 7 godina

(JUMKO, 02. jun 2016 17:03) O, da. Polomio je reket jednom prilikom, upravo protiv naseg Noleta. :) Pratis tenis, moras da znas ovaj detalj.
(..., 2. jun 2016 17:12)

On prati samo meceve Djokovica da bi mogao da pljuje svoj otrov. Zaboravio je masters polufinale u Mijamiju 2009 Federer - Djokovic ili je tad jos bio u pelenama? Danas je porastao i naucio da pise.

Pamet u glavu Novače!

pre 7 godina

Videli smo Federera da lomi reket. Ne brini.
Samo što ne bi bilo dobro za Novaka da se loše završi ovaj, iz turnira u turnir, niz izbacivanja frustracije na okolinu. Sa Lajanijem se nedavno svađao jer je besno odvalio loptu prema skupljaču loptica.
Da se razumemo, svi to rade. Samo što je Novak u kuntinuitetu. Nije mu dobro za imidž.

Nolefan

pre 7 godina

Zasto je u poslednje vreme toliko nervozan? Bacanje reketa, psovke, urlikanje?.Sta ga toliko nervira?. Tenis sigurno nije.I sam priznaje da je nervozan

Zlatko

pre 7 godina

A da vi, poštovani ljubitelji tenisa, prvo dobro pogledate video. Nole je hteo udariti reketom od pesak ali mu je on nesrećno izleteo iz ruke.

jk

pre 7 godina

"Ja mislim da posle ovog novak nece dugo lomiti reket bar na gs turnirima, da sam na novakovom mestu castio bi sudiju, mogo je da bude neki skot pa da se ne skloni namerno ili da se isfolira"
(Djordje, 2. jun 2016 17:36)

Ovaj bi odmah da podmicuje:-))) Na koga li me ovo podseca:-)))))

Randja 92

pre 7 godina

Rodja je lomio samo protiv Noleta reket!!! 2009 Majami polufinale!!!! pogledajte klip na youtube bas sam pre 10-ak dana gledao :-) divan mec ;)

Goran

pre 7 godina

Novaka volim kao da mi je mladji brat, ali moram da primetim da mu je lomljenje reketa u poslednje vreme postalo ucestalo, skoro na svakom mecu problem sa iskaljivanjem na reketima. Nije mi se to dopalo uopste. Niti mi on izgleda dobro u tim situacijama.
On je No1 na svetu, ima dovoljno godina, uzor je mnogima i starijima i mladjima, otac je predivnog decaka. Ne prilici ti, prosto ti ne prilici. Prosli put si se zveknuo u zglob. Sada si mogao nekog nenamerno da povredis a i da naskodis sebi.
Zavrsilo se najbolje moguce i molim te mani se ubuduce tih prizemnih predstava jer niko to ne voli da gleda i nadji neki drugi ventil.
Napred po RGS titulu!!!

Nostradamus

pre 7 godina

http://mondo.rs/a895898/Sport/Tenis/Teniser-Majid-Abedini-juri-sudiju-VIDEO.html Ovo je sa jednog fjucersa gde Iranac besni zbog sudijske odluke i juri da bije sudiju.

Bruguera

pre 7 godina

@ litar vina litar kisele od te kombinacije hoce da se pobrljavi! i sta ces sutra pisati kad bude 3:0 za Novaka a svi su izgledi da ce tako biti! jos jedan 'ingeniozni' komentar? opustite se 'veliki strucnjaci' i probajte da uzivate dok je na terenu maestro! Broj jedan igra, psssst! a skor sa svim ostalim ucesnicima u polufinalu je impresivan! Novak do titule!

Delija

pre 7 godina

@Preza

Igra na Suzan Leglenu zato sto dva polufinalna para u muskoj i zenskoj konkurenciji igraju pobednici proslog RG. Williams i Wawrinka koji igraju na glavnom terenu.Zato sto je Wawrinka pobedio njegov kostur je otvarao turnir u Ponedeljak pa samim tim Marej ima dan vise za odmor

Opijum

pre 7 godina

Sećam se jednom na Vimbldonu pre 15, 20 godina iste situacije. Isto slučajno, ali ga je zakačila po nozi. Momentalno isključenje. Jedino to što nije bio favorit, pa to nije toliko ispraćeno puno.

Petar

pre 7 godina

Vrlo nesmotreno i krajnje neverovatno. Reket kao da se načas zalepio, a onda odlepio u najgorem mogućem trenutku...verovatno je i sam Novak bio iznenađen i da je reket odleteo gde ne treba Novak bi mogao samo belo da gleda i da s takvim pogledom napusti teren. Šta mu to sve treba...? Smorio se...

fanatik de football

pre 7 godina

Federerko
link 1 https://www.youtube.com/watch?v=Gz19hsMxPkQ
link 2 https://www.youtube.com/watch?v=IM6x-sBoy1k
link 3 https://www.youtube.com/watch?v=fbrik4c7K8E

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Da je Djokovic pogodio sudiju i bio diskvalifikovan,to bi bila tragedija u rangu dvostrukog prestupa i diskvalifikacije Juseina Bolt na onom SP-u u Juznoj Koreji 2011.godine!

jk

pre 7 godina

Serena Williams je zbog te pretnje izbacena sa turnira.
(MikaSG, 2. jun 2016 17:45)

Nemoj da pises lazi! Serena nije izbacena sa turnira, kaznjena je novcano sa deset hiljada dolara. Takoreci nista zanju.

Delija

pre 7 godina

Odigrao najbolji mec jos od Madrida i cemu nervoza. Sada opet gledam na Eurosportu.Sudija se rfleksno izmakao.Da ga je pogodio pravila su jasna.U poslednje vreme je suvise nervozan.A pitam se zasto.

Marsovac

pre 7 godina

"Mene čudi da najbolji sportista sveta promaši zemlju, pa ono kad je udario zglob određujući sljaku. Volim ja njega ali je ovo u stilu Petra Borote
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ayala, 2. jun 2016 18:18)"

Da, da, Gofan je sam sebe pogodio u glavu (svojim) reketom koga je bacio u vis...

hiperrealista

pre 7 godina

nekada se cak i kod Djokovica primecuje nerezonsko lomljenje reketa..kao da ga sa zadrskom lomi...a svakako nije bilo potrebe, vodio je 2 0 u setovima.Mora da bude mirniji u finalu.

elektro

pre 7 godina

Uopste nije automatski iskljucivanje nego se razmatra od slucaja do slucaja i mora da postoji pod jedan namera pod dva da je naneo stetu sudiji...

бaaa

pre 7 godina

@никии (микии)
Променио си само једно словце али је стил остао исти, поради мало на томе тролчино.....