Košarka 71

Utorak, 22.03.2016.

13:41

Milojević za B92: Izvesno je da Luvavu ide u NBA

Gostujući u emisiji Sa terena B92, trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da će Timoti Luvavu sledeće godine najverovatnije igrati u NBA ligi.

Milojeviæ za B92: Izvesno je da Luvavu ide u NBA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 8 godina

Pa hajde brate Miloje, za koju godinu, kad se penzionišu ovi treneri stariji od tebe, blago nama - u reperezentaciju pa da osvajaš svet!

pera

pre 8 godina

Zvezda ima srece što Miško hoće da im proda igrače. Trenutno u Megi igraju najtalentovaniji mladi igrači kao nekad u FMP-u. Samo što FMP nije prodao ni jednog igrača direktno Partizanu, već su dolazili zaobilaznim putevima. A u Zvezdu su za ove dve tri godine iz Mege direktno došli Dangubić i Bobi (čujem da sad hoće i Zagorca). Žalosno je što Partizan nema ovako dobar rad sa mladim igračima. A Zvezda ima dobre mlade igrače trenutno u timu ali nijednog nije ona direktno stvorila jedino Gudurića. Jović, Bobi, Dangubić, Micić svi došli sa strane..(fj, 22. mart 2016 14:21)
Prijatelju, slabo ti kontas. Misko gura igrace u EL ili NBA samo tu se mogu probiti. A da li ce EL igrati Zvezda ili Partizan briga njega...

Batko

pre 8 godina

Slobodane jel i tebi majka iz Cacka kao Robiju
(neko iz mase, 22. mart 2016 17:17)

Zapita jedan franjevac ! Pa sam sebe pravis glupim , ne kapiras ?!

bob

pre 8 godina

Nekome jedna od legendi Milojevic...a nekome jedina legenda covic...mislite o tome :-)
(Dr. Haos, 22. mart 2016 14:26)

Nekome je Covic doneo top 8, a nekome je Milojevic uzeo kup... misli o tome ;-)

B

pre 8 godina

Jokic ne igra u NBA samo zbog svog neospornog kvaliteta, vec i zbog nikad slabije konkurencije medju centrima. Kod bekova je to apsolutno druga prica. Za primer, jedan Soni Vims je imao iste ovakve brojke u El, otiso u NBA i nakon 4 meseca popio otkaz u Sansima, jer im je bio nepotreban. Ni u 76ersima nema minutazu. To sto ce vrv biti izabran u top20 pikova ne znaci apsolutno nista. Hezonja 5. pik u Orlandu nema prostora (slican tip igraca kao Timote). Ne kazem da ovaj nece uspeti u NBA, na njemu je da pored paklene konkurencije pokaze sta zna, ima moju punu podrsku. :D

Uros

pre 8 godina

@cvele
Kako to mislis, pa sledece godine Mega-Partizan igra evroligu, pa se opet vracamo na isto. Jokic ce biti Partizanov bivsi igrac isto kao sto je Teodosic nas.

Vz

pre 8 godina

Fmp je vec dugo najveca fabrika klinaca. Partizan je uz fmp imao najjacu ekipu u mladjim kategorijama, ali vecinom niko od tih momaka nije prve korake napravio u KKP. Isto vazi i za fmp. To su momci iz unutrasnjosti koji su dolazili tamo preko skauta, trenera itd. Normalno je i da zvezda, kao veliko ime u nasoj zemlji ima igrace dobrih kvaliteta u svojim redovima. Imajuci u vidu da im seniorska kosarka dugo nije bila na nivou, samim tim igraci su se radije usmeravali ka fmp-u i KKP. Fmp jer je ozbiljan napredak, KKP jer je mogucnost proboja u prvi tim i igranje EL. Zvezda trenutno ima najjacu skolu jer je fmp pretvoren u zvezdu. Procajte o seniorima sta hocete, juniori su apsolutno fmp. Ako je bilo nesto sto je valjalo u zvezdi, a verujem da jeste neki igrac, on je ostao. Sve ostalo je fmp. To moze da se vidi po rezultatima. Zvezda uzima sve sto je uzimao fmp nekada. Matematika je vrlo prosta. Tako da to zvezda, KKP, batalite. Najveca su imena i klubovi, pa se zato dolazi u njih. Inace da u njima neko krece od prvog koraka pa do NBA bas nije cest slucaj. Na sve to, toliko sjajnih juniora kojima se predvidja Lebron karijera, pa nista. Najbitnije je gde postaju igraci! Ko sme da ih baci u vatru, istrpi i od njih napravi ono sto se predvidja.

istina

pre 8 godina

Puštanje utakmica Igokei i Krki bez srama, pokazalo je jedno drugo lice Mega Leksa.
Vrlo loše lice kluba koji ne zaslužuje da ga se hvali.

Vz

pre 8 godina

Nekome legende Nebojsa Popovic, Saper, Aca Nikolic, Bora Stankovic, Duci Simonovic, Slavnic, Rajko Mitic, Dzajic, Dule Savic ... A nekome Bobek, Meho Brozovic, Tudjman, Vokri, Cajkovski, Curkovic, Dulo Vujosevic itd. Ne samo da treba da mislimo o ovome nego nikada da ne zaboravimo ! Za lika koji se zove @Slobodan Aca Nikolić je Partizanov bio uvek i zauvek, ne svojataj tuđe. A zaboravio si da dodaš Đorđevića, Danilovića, Paspalja, Vukotića, Obradovića i još mnogo sportskih heroja crno-bele boje. Samo se ti drži tvog čovića i batali ostale.
(Milanče, 22. mart 2016 16:04)
Jedino sto znaju je da kazu transparetno, demagogija i da lazu. Kako covic zasvira, oni zaigraju. IQ ribice

Vz

pre 8 godina

Zvezda ima srece što Miško hoće da im proda igrače. Trenutno u Megi igraju najtalentovaniji mladi igrači kao nekad u FMP-u. Samo što FMP nije prodao ni jednog igrača direktno Partizanu, već su dolazili zaobilaznim putevima (Mačvan, Raduljica...). A u Zvezdu su za ove dve tri godine iz Mege direktno došli Dangubić i Bobi (čujem da sad hoće i Zagorca). Žalosno je što Partizan nema ovako dobar rad sa mladim igračima. A Zvezda ima dobre mlade igrače trenutno u timu ali nijednog nije ona direktno stvorila jedino Gudurića. Jović, Bobi, Dangubić, Micić svi došli sa strane..(fj, 22. mart 2016 14:21) A ko je stvorio Simanica, Aranitovica, Rebica i Tejica?
Za Tejica ne znam (mada mi nije jasno sto ga pominjes), ali Simanic i Aranitovic u 100% fmp. Mislim da je i Rebic. 99% sam siguran.

Vz

pre 8 godina

A zbog cega Mega ne bi igrala Euroligu ako osvoji ABA?Ni Zvezda ni Partizan nemaju svoje hale,pa igraju u Pioniru,tako ce i Mega...Sto se tice finansijskog stanja,pa Misko moze da kupi i Zvezdu i Partizan sa sve gacama i carapama...Tako da stvarno ne razumem entuzijazam koji imaju neki komentatori koji su sigurni da ce Zvezda sigurno igrati EL cak i ako Mega osvoji!E pa nece,neka igra ako osvoji na terenu,a to ce biti Mega!
(Mića, 22. mart 2016 14:51)
Zvezda nema problem da igranje u EL dobija za zelenim stolom. Pa to je 2 sezone za redom dobila. Istina, nisu oni muljali, nego je u jednoj sezoni aBa muljala, u drugoj cibona odustala, ali opet. U svako slucaju, ne vidim da bi iko odbio poklon tog tipa. Mislim da bi Mega da osvoji aba mogla da igra EL, ali sam siguran da svevisnji ne bi dozvolio.

sir oliver

pre 8 godina

@slobodan, poslednju dvojicu fmp, a i simanic je nesto petljao sa njima! fmp ima ubedljivo najbolju skolu kosarke, zasnovanu pre svega na masovnosti i sopstvenoj hali! posle njih je bila vizura, kakvi su sad ne znam! e sad, jedino ako je zvezda=fmp! sve najbolje za miloja, mega da osvoji abu, a zvezda bar u f4 eurolige! navijam za srpsku kosarku!

Milanče

pre 8 godina

Nekome legende Nebojsa Popovic, Saper, Aca Nikolic, Bora Stankovic, Duci Simonovic, Slavnic, Rajko Mitic, Dzajic, Dule Savic ...
A nekome Bobek, Meho Brozovic, Tudjman, Vokri, Cajkovski, Curkovic, Dulo Vujosevic itd.
Ne samo da treba da mislimo o ovome nego nikada da ne zaboravimo !
Za lika koji se zove @Slobodan
Aca Nikolić je Partizanov bio uvek i zauvek, ne svojataj tuđe. A zaboravio si da dodaš Đorđevića, Danilovića, Paspalja, Vukotića, Obradovića i još mnogo sportskih heroja crno-bele boje. Samo se ti drži tvog čovića i batali ostale.

Ivan

pre 8 godina

o kakvoj zvezdinoj skoli vi pricate? slazem se da partizan nema neku skolu kosarke i da je uvek uzimao najtalentovanije iz cele zemlje i kasnije pravio igrace od njih ali mi objasnite koje je to igrace stvorila zvezdina skola pre fuzije sa fmp-om?

Stanimir Branimir

pre 8 godina

U NBA ne može da se ode prerano, može samo prekasno. Sa 23-24 god. već usvojiš evropsku filozofiju igre (koja je prespora) i evropski način treninga i onda je kasnije sve teže se prilagoditi na nba. Svaki igrač koji odavde ode u nba kaže da su treninzi mnogo intenzivniji, da se više obraća pažnja na detalje i da je igra toliko brža da iskusnim evroligašima treba neko vreme da uopšte i shvate šta se dešava na terenu. Sam Peković, koji je bio najdominantniji centar u Evropi, rekao je da mu je trebalo više od godinu dana da se navikne na ritam utakmice. Pogledajte da u nba svi u brzom trku idu u napad i odbranu, bez izuzetka. Dok se u Evropi trčkara u obe strane. Kad se uhvati lopta svi traže da se čeka i uspori.

Zeljko

pre 8 godina

Igor PFC je klinac koji nema pojma.Nabroj mi pet igraca partizana iz njegove skole u zadnjih 10 godina.Evo ja zvezdas ,pa pazi sad.Stanojevic,Scepanovic ,Petrovic,Tepic,Tripkovic,Pekovic,Vujanic,Ostojic,Vranes,Kecman ...Ni jedan nije iz Partizana.Mogu ovako do sutra.Veliki klubovi uzimaju igrace iz manjih i to je to.

Batko

pre 8 godina

Igor PFC, 22. mart 2016 15:28

Napokon se ZNA RED , pa nema vise otimanja najprespektivnijih igrača po Srbiji, gepekovanja sudija, bahaćenja i lupanja "zauški" po svlačionicama, nema više Tadića i Dodiga da trpaju u "bure bez dna" pa se onda priča kako se "igra iz ljubavi", a onda pojavi "tamo neki BAT", pa se provali da ta ljubav kosta za Klobučara 250.000....da se Pekovicu daje ugovor na potpis sa cifrom koju ni najaci Evropski timovi ne mogu da daju... to je nekada bio "vaš RED" !!!
Obraz djon-mozga nema...

fj

pre 8 godina

A ko je stvorio Simanica, Aranitovica, Rebica i Tejica?
(Slobodan, 22. mart 2016 14:50)

Slazem se jesu ponikli u Zvezdi, ali ako su dobri i ako ste ih stvorili zasto ne igraju?? Poenta je sto Zvezda uzima mlade vec donekle izbrušene igrače. Evo ti primer Aranitovica razvija se u Megi a ne u Zvezdi. Jovic, Dangubic, Bobi, Micić su već bili reprezentativci kad su došli u Zvezdu.

Slažem se da Partizan nije imao mladje kategorije, uglavnom je uzimao igrace sa strane ali ih je maksimalno forsirao neke je napravio a neki su propali.

Ne kazem da je ovo sto se radi u Zvezdi loše, naprotiv po meni tako treba da radi ozbiljan klub.

Zvezda sad u svom timu ima 5 reprezentativaca i tri super kvalitetna strana igraca.

Markoni

pre 8 godina

Moram da priznam da skoro nisam procitao debilniji komentar od ovog Igora PFC....Potajno se nadam da je to neki trol,ili cak i navijac Zvezde,ali da je namerno pustio buvu,i posle dodje i smeje se svima koji su se upecali.Ali ako to nije slucaj,ako si stvarno ovo ozbiljno napisao,onda ti sinko imas ozbiljan problem sa glavom.

Uros

pre 8 godina

@Dr. Haos
O cemu pricas?!? Milojevic je nasa legenda, jeste tacno da je igrao neko vreme u Partizanu, ali kod nas je poceo sa seniorskom kosarkom i stekao afirmaciju.

czbg

pre 8 godina

Miloje, uvek sam te gotivio i kad si nas kos zatrpavao, i dalje imam najbolje misljenje i tebi. Legendo sve najbolje, da si ziv i zdrav jos dugo.

male

pre 8 godina

@fj

Partizan nikad nije imao mladje kategorije, već su uvek uzimali najtalentovanije igrače i posle ih svojatali. Sad partizanovi juniori gube od zvezdinih 40 razlike.

cvele

pre 8 godina

Nekome jedna od legendi Milojevic...a nekome jedina legenda covic...mislite o tome :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Dr. Haos, 22. mart 2016 14:26)

Matori, pa ta vaša legenda je i legenda Beovuka prvo, a odmah zatim i FMP-a (čiji je vlasnik taj isti Čović koga si napljuvao), pa Budućnosti iz Podgorice, pa tek onda vaš. To što ti kao i svi navijači blizanaca mislite da život svakog igrača počinje i završava se vašim klubom to samo pokazuje koliko si ograničen. A i verujem da će se Mega potruditi da se sve to promeni, pa će u reprezentaciji biti sve više reprezentativaca i legendi Mega Leksa, a sve manje Zvezde i Partizana. Pa zamisli samo sve te Jokiće u repki, biće milina čitati komentare posle utakmica, a da nema pljuvanja po bivšim igračima iz protivničkog tabora.

sta cu

pre 8 godina

gospodin covek u svakom smislu!!Luvavu extra igrac,ali Zagorac je veca klasa,moze na vise pozicija da igra,skocan,suter ubitacan,ima srce,ili m...povrijedjen je bio,dominirao bi.Luvavu mnogo srlja..nesporno igracina!Zagor uz jokica najveci talenat igrac za NBA

Stephan curry

pre 8 godina

A ko je stvorio Simanica, Aranitovica, Rebica i Tejica?
(Slobodan, 22. mart 2016 14:50)
Fmp ih je stvorio pa kad ste fuzionisali s njima onda su i mladje kategorije fmpa postale mladje kategorije zvezde!

Triger

pre 8 godina

za neke zvezdase...sta ima odakle su bre neki nasi igraci..budale pa i vi ih imate iz drugih ex yu....to se odnosi i na moje grobare..kao covic...a nece da pogledaju u nase dvoriste kakvih ima..vucelic,onaj prethodni,sada neki drugi...ali ovde izgleda neki imaju 70 koeficijent...znate sta

Igor PFC

pre 8 godina

Da se i dalje zna neki red sada bi Luvavu presao u Partizan, pa da kao i stotine mladih igraca pre njega napreduje u najpriznatijoj evropskoj skoli!

Ovako, Evroligu igra vestacki tim - legija stranaca, cija skola za mlade pitanje da li postoji, a i ovih nekoliko sto imaju su oteli od drugih.

Partizan nema para za dovodjenje stranaca, jer nije drzavni projekat, ali i ova deca koja igraju iz ljubavi su pokazala da su mnogo bolja od Zvezdinih placenika!

Gledajuci ovo Zvezdino tumaranje po Evropi, igru bez maste, ideje, efikasnosti..... svakome realnom je valjda jasno koliko je to daleko od onih igara Partizana kojima je godinam harao Evropom! Tuga je da Evroligu igraju prosecni igraci kao sto su Guduric, Mitrovic, Dangubic.....sutra ce Simanic, Aranitovic, a istinski talenti kao sto su Andric, Cvetkovic, Milutinovic, Marinkovic.....trule u ABA ligi zato sto im je silom uskraceno pravo da budu sampioni, iako su igrama to zasluzili!

Slobodan

pre 8 godina

Nekome jedna od legendi Milojevic...a nekome jedina legenda covic...mislite o tome :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dr. Haos, 22. mart 2016 14:26)

Ima nas svakakvih ... u pravu si !
Nekome legende Nebojsa Popovic, Saper, Aca Nikolic, Bora Stankovic, Duci Simonovic, Slavnic, Rajko Mitic, Dzajic, Dule Savic ...
A nekome Bobek, Meho Brozovic, Tudjman, Vokri, Cajkovski, Curkovic, Dulo Vujosevic itd.
Ne samo da treba da mislimo o ovome nego nikada da ne zaboravimo !

Nebojsa Popovic je imao clansku kartu br.1 u Zvezdi, danas je ima njegova cerka Zvezdana ...
Bobek ima istu sa br.1 u Jugoslovenskom Sportskom Drustvu Partizan, zaduzio je jos u Zagrebu ...

Slobodan

pre 8 godina

Zvezda ima srece što Miško hoće da im proda igrače. Trenutno u Megi igraju najtalentovaniji mladi igrači kao nekad u FMP-u. Samo što FMP nije prodao ni jednog igrača direktno Partizanu, već su dolazili zaobilaznim putevima (Mačvan, Raduljica...). A u Zvezdu su za ove dve tri godine iz Mege direktno došli Dangubić i Bobi (čujem da sad hoće i Zagorca). Žalosno je što Partizan nema ovako dobar rad sa mladim igračima. A Zvezda ima dobre mlade igrače trenutno u timu ali nijednog nije ona direktno stvorila jedino Gudurića. Jović, Bobi, Dangubić, Micić svi došli sa strane..
(fj, 22. mart 2016 14:21)
A ko je stvorio Simanica, Aranitovica, Rebica i Tejica?

srbija

pre 8 godina

Gospodine Milojeviću, zvezdas sam, nisam nikada voleo kada igras protiv nas, jer si bio igracina po meni, ali sada i kao trener postajes lagano trenercina i zelim ti sav uspeh, jer se ponasas kako dolikuje jednom sportisti!

Marko

pre 8 godina

Decko odigra odlicnu sezonu u nekom tamo Mega Leksu, u Aba ligi i da ode u NBA? To postaje ozbiljan problem nekih igraca, jer cim odigraju iole dobru sezonu odmah misle da mogu u NBA, cist primer Bjelica i Bobi. Nek se ugledaju malo na Bogdana koji je mogao i prosle godina u Nba ali je ipak ostao i decko rastura u Feneru, dok bi u Nba igrao 5,6 minuta bez ikakve slobode u sutu.

Stephan curry

pre 8 godina

Miloje je genije covek je uspeo da izbaci buducnost sa 7 igraca u rotaciji,ocitao je lekciju onom Pavicevicu nametnuvsi brz ritam sa puno igre u tranziciji sto je bio jedini nacin da mega pobedi takodje napredak luvavua je sjajan od anonimnog decaka iz druge francuske lige do nekog ko ce verovatno biti biran u prvoj rundi drafta zaista sjajan posao radi miloje.

gugu

pre 8 godina

Ali komentar da partizan I mega razradjuju previse stranih igraca hahahha. Evo kinzi I kvinsi na sirem spisku za kadetsku reprezentaciju Srbije
zvezda = licemerje

fj

pre 8 godina

Zvezda ima srece što Miško hoće da im proda igrače. Trenutno u Megi igraju najtalentovaniji mladi igrači kao nekad u FMP-u. Samo što FMP nije prodao ni jednog igrača direktno Partizanu, već su dolazili zaobilaznim putevima (Mačvan, Raduljica...). A u Zvezdu su za ove dve tri godine iz Mege direktno došli Dangubić i Bobi (čujem da sad hoće i Zagorca). Žalosno je što Partizan nema ovako dobar rad sa mladim igračima. A Zvezda ima dobre mlade igrače trenutno u timu ali nijednog nije ona direktno stvorila jedino Gudurića. Jović, Bobi, Dangubić, Micić svi došli sa strane..

Visitor

pre 8 godina

Luvavu je momak koji definitivno poznaje ovu igru. Ima onu specificnu kosarkasku inteligenciju koja razdvaja vrhunskog od odlicnog kosarkasa. Kad na sve ovo dodamo sjajne fizicke predispozicije, onda nije toliko cudo njegov munjeviti napredak od 2. francuske do NBA lige. Ipak, najvece zasluge za njegov uspon Ima samo jedan, I iskljucivo jedan covek, veliki sportista, sjajan pedagog, vrhunski strucnjak i nepopravljivi optimista, gospodin Dejan Milojevic. Maksimalno sam ga postovao kao igraca, cak I onda kada je "unistavao" moju Zvezdu. Ovo sto vec par godina radi sa Megom je za svako divljenje. Vidim ga kao Djordjevicevog naslednika na klupi reprezentacije.

Sezona u Evroligi pa NBA

pre 8 godina

Luvavu je odličan ali još uvek mlad igrač ipo meni treba mu još jedna sezona u Evroligi (jer imati 15poena po meču u ABA ligi gde su svega 2-3 tima jača u evropskim okvirima ne znači siguran uspeh u NBA) pre svega da sazri kao osoba, da ojača još fizički i da potom ode kako ne bi doživeo sudbinu 80% igrača sa koledža u NBA koji su posle sezone ili dve grejanja klupe otišli da igraju po raznim egzotičnim destinacijama. S obzirom da se odomaćio u Srbiji pretpostavljam dabi mu selidba u Zvezdu na godinu dana bila najbolja opcija pa onda NBA.

Zile

pre 8 godina

To postaje ozbiljan problem nekih igraca, jer cim odigraju iole dobru sezonu odmah misle da mogu u NBA, cist primer Bjelica i Bobi. Nek se ugledaju malo na Bogdana koji je mogao i prosle godina u Nba ali je ipak ostao i decko rastura u Feneru, dok bi u Nba igrao 5,6 minuta bez ikakve slobode u sutu.
(Marko, 22. mart 2016 14:12) # Link komentara

Za decka se verovalo da ce jos prosle godine na draft. Prate ga skauti vec nekoliko sezona. To sto pricas nije istina, sta vise, pogledajte Bjelicu koji je po licnom priznanju otisao prekasno.

Bogdan ne odlazi u NBA jer mu je tim rekao da ne racunaju na njega ove sezone. Zasto bi sedeo na klupi. Da su mu rekli da racunaju na njega (ko Bjelici), otisao bi samo tako. Bjelica je dobro poceo ali nakon povrede nikako da se vrati u formu. Bobi ove godine nema minutazu ali je dovoljno pokazao da bude top 20 slobodni igrac u sledecem prelaznom roku (po bleacherraport.com), s tim da veruju da ce mozda biti i top 10, tako da hvala bogu da je otisao. Ne znam sta da li mislis da je i Jokic otisao prerano? Ili mozda Dirk Novicki, onaj ludi "Grk" iz Milvokija, Toni Parker..... S druge strane Pekovic je otisao prekasno. Hvala Bogu da je potpisao onaj monstruozni ugovor neposredno pre nego sto je poceo da se povredjuje i neigra (evo vec dve sezone), mogla je ta povreda da mu se desi i pola godine ranije i ne bi napravio tu lovu. I ovako nije bog zna sta napravio osim para i povremenih bljeskova svog potencijala.

dragan

pre 8 godina

Miloje i Mega su apsoluno osvezenje najvece od kada pratim kosarku, a pratim decenijama. Osveznje od Miloja preko igraca, igre pa sve do zeleno roze dresova (iako su neznalice engski repoteri ih nazvali najruznjim dresovima koji postoje). Navijam za Zvezdu a ako Mega i pobedi u finalu nece mi biti krivo jer ce Zvezda ipak igrati u Evroligi.

rejnald

pre 8 godina

Miloje i Mega su apsoluno osvezenje najvece od kada pratim kosarku, a pratim decenijama. Osveznje od Miloja preko igraca, igre pa sve do zeleno roze dresova (iako su neznalice engski repoteri ih nazvali najruznjim dresovima koji postoje). Navijam za Zvezdu a ako Mega i pobedi u finalu nece mi biti krivo jer ce Zvezda ipak igrati u Evroligi.
(dragan, 22. mart 2016 14:06)
Iste boje kao Mega Leks koristi i sam Adidas!Lako ih je primjetiti na bilbordima kraj aut linije tokom LS.Ali njima nece reci da su to najruznije boje nekog proizvodjaca sportske opreme u istoriji...Licemjerni englezi...

Mića

pre 8 godina

A zbog cega Mega ne bi igrala Euroligu ako osvoji ABA?Ni Zvezda ni Partizan nemaju svoje hale,pa igraju u Pioniru,tako ce i Mega...Sto se tice finansijskog stanja,pa Misko moze da kupi i Zvezdu i Partizan sa sve gacama i carapama...Tako da stvarno ne razumem entuzijazam koji imaju neki komentatori koji su sigurni da ce Zvezda sigurno igrati EL cak i ako Mega osvoji!E pa nece,neka igra ako osvoji na terenu,a to ce biti Mega!

Marko

pre 8 godina

Da mi je neko pre 20 godina rekao da ce Srbija da izbacuje ovoliko Francuskih nba igraca ja bih ga proglasio ludim...Kako se vremena menjaju...

srbija

pre 8 godina

Gospodine Milojeviću, zvezdas sam, nisam nikada voleo kada igras protiv nas, jer si bio igracina po meni, ali sada i kao trener postajes lagano trenercina i zelim ti sav uspeh, jer se ponasas kako dolikuje jednom sportisti!

Marko

pre 8 godina

Da mi je neko pre 20 godina rekao da ce Srbija da izbacuje ovoliko Francuskih nba igraca ja bih ga proglasio ludim...Kako se vremena menjaju...

dragan

pre 8 godina

Miloje i Mega su apsoluno osvezenje najvece od kada pratim kosarku, a pratim decenijama. Osveznje od Miloja preko igraca, igre pa sve do zeleno roze dresova (iako su neznalice engski repoteri ih nazvali najruznjim dresovima koji postoje). Navijam za Zvezdu a ako Mega i pobedi u finalu nece mi biti krivo jer ce Zvezda ipak igrati u Evroligi.

Stephan curry

pre 8 godina

Miloje je genije covek je uspeo da izbaci buducnost sa 7 igraca u rotaciji,ocitao je lekciju onom Pavicevicu nametnuvsi brz ritam sa puno igre u tranziciji sto je bio jedini nacin da mega pobedi takodje napredak luvavua je sjajan od anonimnog decaka iz druge francuske lige do nekog ko ce verovatno biti biran u prvoj rundi drafta zaista sjajan posao radi miloje.

Visitor

pre 8 godina

Luvavu je momak koji definitivno poznaje ovu igru. Ima onu specificnu kosarkasku inteligenciju koja razdvaja vrhunskog od odlicnog kosarkasa. Kad na sve ovo dodamo sjajne fizicke predispozicije, onda nije toliko cudo njegov munjeviti napredak od 2. francuske do NBA lige. Ipak, najvece zasluge za njegov uspon Ima samo jedan, I iskljucivo jedan covek, veliki sportista, sjajan pedagog, vrhunski strucnjak i nepopravljivi optimista, gospodin Dejan Milojevic. Maksimalno sam ga postovao kao igraca, cak I onda kada je "unistavao" moju Zvezdu. Ovo sto vec par godina radi sa Megom je za svako divljenje. Vidim ga kao Djordjevicevog naslednika na klupi reprezentacije.

fj

pre 8 godina

Zvezda ima srece što Miško hoće da im proda igrače. Trenutno u Megi igraju najtalentovaniji mladi igrači kao nekad u FMP-u. Samo što FMP nije prodao ni jednog igrača direktno Partizanu, već su dolazili zaobilaznim putevima (Mačvan, Raduljica...). A u Zvezdu su za ove dve tri godine iz Mege direktno došli Dangubić i Bobi (čujem da sad hoće i Zagorca). Žalosno je što Partizan nema ovako dobar rad sa mladim igračima. A Zvezda ima dobre mlade igrače trenutno u timu ali nijednog nije ona direktno stvorila jedino Gudurića. Jović, Bobi, Dangubić, Micić svi došli sa strane..

Zile

pre 8 godina

To postaje ozbiljan problem nekih igraca, jer cim odigraju iole dobru sezonu odmah misle da mogu u NBA, cist primer Bjelica i Bobi. Nek se ugledaju malo na Bogdana koji je mogao i prosle godina u Nba ali je ipak ostao i decko rastura u Feneru, dok bi u Nba igrao 5,6 minuta bez ikakve slobode u sutu.
(Marko, 22. mart 2016 14:12) # Link komentara

Za decka se verovalo da ce jos prosle godine na draft. Prate ga skauti vec nekoliko sezona. To sto pricas nije istina, sta vise, pogledajte Bjelicu koji je po licnom priznanju otisao prekasno.

Bogdan ne odlazi u NBA jer mu je tim rekao da ne racunaju na njega ove sezone. Zasto bi sedeo na klupi. Da su mu rekli da racunaju na njega (ko Bjelici), otisao bi samo tako. Bjelica je dobro poceo ali nakon povrede nikako da se vrati u formu. Bobi ove godine nema minutazu ali je dovoljno pokazao da bude top 20 slobodni igrac u sledecem prelaznom roku (po bleacherraport.com), s tim da veruju da ce mozda biti i top 10, tako da hvala bogu da je otisao. Ne znam sta da li mislis da je i Jokic otisao prerano? Ili mozda Dirk Novicki, onaj ludi "Grk" iz Milvokija, Toni Parker..... S druge strane Pekovic je otisao prekasno. Hvala Bogu da je potpisao onaj monstruozni ugovor neposredno pre nego sto je poceo da se povredjuje i neigra (evo vec dve sezone), mogla je ta povreda da mu se desi i pola godine ranije i ne bi napravio tu lovu. I ovako nije bog zna sta napravio osim para i povremenih bljeskova svog potencijala.

gugu

pre 8 godina

Ali komentar da partizan I mega razradjuju previse stranih igraca hahahha. Evo kinzi I kvinsi na sirem spisku za kadetsku reprezentaciju Srbije
zvezda = licemerje

czbg

pre 8 godina

Miloje, uvek sam te gotivio i kad si nas kos zatrpavao, i dalje imam najbolje misljenje i tebi. Legendo sve najbolje, da si ziv i zdrav jos dugo.

Slobodan

pre 8 godina

Nekome jedna od legendi Milojevic...a nekome jedina legenda covic...mislite o tome :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dr. Haos, 22. mart 2016 14:26)

Ima nas svakakvih ... u pravu si !
Nekome legende Nebojsa Popovic, Saper, Aca Nikolic, Bora Stankovic, Duci Simonovic, Slavnic, Rajko Mitic, Dzajic, Dule Savic ...
A nekome Bobek, Meho Brozovic, Tudjman, Vokri, Cajkovski, Curkovic, Dulo Vujosevic itd.
Ne samo da treba da mislimo o ovome nego nikada da ne zaboravimo !

Nebojsa Popovic je imao clansku kartu br.1 u Zvezdi, danas je ima njegova cerka Zvezdana ...
Bobek ima istu sa br.1 u Jugoslovenskom Sportskom Drustvu Partizan, zaduzio je jos u Zagrebu ...

sta cu

pre 8 godina

gospodin covek u svakom smislu!!Luvavu extra igrac,ali Zagorac je veca klasa,moze na vise pozicija da igra,skocan,suter ubitacan,ima srce,ili m...povrijedjen je bio,dominirao bi.Luvavu mnogo srlja..nesporno igracina!Zagor uz jokica najveci talenat igrac za NBA

Mića

pre 8 godina

A zbog cega Mega ne bi igrala Euroligu ako osvoji ABA?Ni Zvezda ni Partizan nemaju svoje hale,pa igraju u Pioniru,tako ce i Mega...Sto se tice finansijskog stanja,pa Misko moze da kupi i Zvezdu i Partizan sa sve gacama i carapama...Tako da stvarno ne razumem entuzijazam koji imaju neki komentatori koji su sigurni da ce Zvezda sigurno igrati EL cak i ako Mega osvoji!E pa nece,neka igra ako osvoji na terenu,a to ce biti Mega!

Stephan curry

pre 8 godina

A ko je stvorio Simanica, Aranitovica, Rebica i Tejica?
(Slobodan, 22. mart 2016 14:50)
Fmp ih je stvorio pa kad ste fuzionisali s njima onda su i mladje kategorije fmpa postale mladje kategorije zvezde!

male

pre 8 godina

@fj

Partizan nikad nije imao mladje kategorije, već su uvek uzimali najtalentovanije igrače i posle ih svojatali. Sad partizanovi juniori gube od zvezdinih 40 razlike.

rejnald

pre 8 godina

Miloje i Mega su apsoluno osvezenje najvece od kada pratim kosarku, a pratim decenijama. Osveznje od Miloja preko igraca, igre pa sve do zeleno roze dresova (iako su neznalice engski repoteri ih nazvali najruznjim dresovima koji postoje). Navijam za Zvezdu a ako Mega i pobedi u finalu nece mi biti krivo jer ce Zvezda ipak igrati u Evroligi.
(dragan, 22. mart 2016 14:06)
Iste boje kao Mega Leks koristi i sam Adidas!Lako ih je primjetiti na bilbordima kraj aut linije tokom LS.Ali njima nece reci da su to najruznije boje nekog proizvodjaca sportske opreme u istoriji...Licemjerni englezi...

Sezona u Evroligi pa NBA

pre 8 godina

Luvavu je odličan ali još uvek mlad igrač ipo meni treba mu još jedna sezona u Evroligi (jer imati 15poena po meču u ABA ligi gde su svega 2-3 tima jača u evropskim okvirima ne znači siguran uspeh u NBA) pre svega da sazri kao osoba, da ojača još fizički i da potom ode kako ne bi doživeo sudbinu 80% igrača sa koledža u NBA koji su posle sezone ili dve grejanja klupe otišli da igraju po raznim egzotičnim destinacijama. S obzirom da se odomaćio u Srbiji pretpostavljam dabi mu selidba u Zvezdu na godinu dana bila najbolja opcija pa onda NBA.

Milanče

pre 8 godina

Nekome legende Nebojsa Popovic, Saper, Aca Nikolic, Bora Stankovic, Duci Simonovic, Slavnic, Rajko Mitic, Dzajic, Dule Savic ...
A nekome Bobek, Meho Brozovic, Tudjman, Vokri, Cajkovski, Curkovic, Dulo Vujosevic itd.
Ne samo da treba da mislimo o ovome nego nikada da ne zaboravimo !
Za lika koji se zove @Slobodan
Aca Nikolić je Partizanov bio uvek i zauvek, ne svojataj tuđe. A zaboravio si da dodaš Đorđevića, Danilovića, Paspalja, Vukotića, Obradovića i još mnogo sportskih heroja crno-bele boje. Samo se ti drži tvog čovića i batali ostale.

Zeljko

pre 8 godina

Igor PFC je klinac koji nema pojma.Nabroj mi pet igraca partizana iz njegove skole u zadnjih 10 godina.Evo ja zvezdas ,pa pazi sad.Stanojevic,Scepanovic ,Petrovic,Tepic,Tripkovic,Pekovic,Vujanic,Ostojic,Vranes,Kecman ...Ni jedan nije iz Partizana.Mogu ovako do sutra.Veliki klubovi uzimaju igrace iz manjih i to je to.

B

pre 8 godina

Jokic ne igra u NBA samo zbog svog neospornog kvaliteta, vec i zbog nikad slabije konkurencije medju centrima. Kod bekova je to apsolutno druga prica. Za primer, jedan Soni Vims je imao iste ovakve brojke u El, otiso u NBA i nakon 4 meseca popio otkaz u Sansima, jer im je bio nepotreban. Ni u 76ersima nema minutazu. To sto ce vrv biti izabran u top20 pikova ne znaci apsolutno nista. Hezonja 5. pik u Orlandu nema prostora (slican tip igraca kao Timote). Ne kazem da ovaj nece uspeti u NBA, na njemu je da pored paklene konkurencije pokaze sta zna, ima moju punu podrsku. :D

Ivan

pre 8 godina

o kakvoj zvezdinoj skoli vi pricate? slazem se da partizan nema neku skolu kosarke i da je uvek uzimao najtalentovanije iz cele zemlje i kasnije pravio igrace od njih ali mi objasnite koje je to igrace stvorila zvezdina skola pre fuzije sa fmp-om?

bob

pre 8 godina

Nekome jedna od legendi Milojevic...a nekome jedina legenda covic...mislite o tome :-)
(Dr. Haos, 22. mart 2016 14:26)

Nekome je Covic doneo top 8, a nekome je Milojevic uzeo kup... misli o tome ;-)

Markoni

pre 8 godina

Moram da priznam da skoro nisam procitao debilniji komentar od ovog Igora PFC....Potajno se nadam da je to neki trol,ili cak i navijac Zvezde,ali da je namerno pustio buvu,i posle dodje i smeje se svima koji su se upecali.Ali ako to nije slucaj,ako si stvarno ovo ozbiljno napisao,onda ti sinko imas ozbiljan problem sa glavom.

Stanimir Branimir

pre 8 godina

U NBA ne može da se ode prerano, može samo prekasno. Sa 23-24 god. već usvojiš evropsku filozofiju igre (koja je prespora) i evropski način treninga i onda je kasnije sve teže se prilagoditi na nba. Svaki igrač koji odavde ode u nba kaže da su treninzi mnogo intenzivniji, da se više obraća pažnja na detalje i da je igra toliko brža da iskusnim evroligašima treba neko vreme da uopšte i shvate šta se dešava na terenu. Sam Peković, koji je bio najdominantniji centar u Evropi, rekao je da mu je trebalo više od godinu dana da se navikne na ritam utakmice. Pogledajte da u nba svi u brzom trku idu u napad i odbranu, bez izuzetka. Dok se u Evropi trčkara u obe strane. Kad se uhvati lopta svi traže da se čeka i uspori.

Batko

pre 8 godina

Slobodane jel i tebi majka iz Cacka kao Robiju
(neko iz mase, 22. mart 2016 17:17)

Zapita jedan franjevac ! Pa sam sebe pravis glupim , ne kapiras ?!

Marko

pre 8 godina

Decko odigra odlicnu sezonu u nekom tamo Mega Leksu, u Aba ligi i da ode u NBA? To postaje ozbiljan problem nekih igraca, jer cim odigraju iole dobru sezonu odmah misle da mogu u NBA, cist primer Bjelica i Bobi. Nek se ugledaju malo na Bogdana koji je mogao i prosle godina u Nba ali je ipak ostao i decko rastura u Feneru, dok bi u Nba igrao 5,6 minuta bez ikakve slobode u sutu.

fj

pre 8 godina

A ko je stvorio Simanica, Aranitovica, Rebica i Tejica?
(Slobodan, 22. mart 2016 14:50)

Slazem se jesu ponikli u Zvezdi, ali ako su dobri i ako ste ih stvorili zasto ne igraju?? Poenta je sto Zvezda uzima mlade vec donekle izbrušene igrače. Evo ti primer Aranitovica razvija se u Megi a ne u Zvezdi. Jovic, Dangubic, Bobi, Micić su već bili reprezentativci kad su došli u Zvezdu.

Slažem se da Partizan nije imao mladje kategorije, uglavnom je uzimao igrace sa strane ali ih je maksimalno forsirao neke je napravio a neki su propali.

Ne kazem da je ovo sto se radi u Zvezdi loše, naprotiv po meni tako treba da radi ozbiljan klub.

Zvezda sad u svom timu ima 5 reprezentativaca i tri super kvalitetna strana igraca.

Vz

pre 8 godina

A zbog cega Mega ne bi igrala Euroligu ako osvoji ABA?Ni Zvezda ni Partizan nemaju svoje hale,pa igraju u Pioniru,tako ce i Mega...Sto se tice finansijskog stanja,pa Misko moze da kupi i Zvezdu i Partizan sa sve gacama i carapama...Tako da stvarno ne razumem entuzijazam koji imaju neki komentatori koji su sigurni da ce Zvezda sigurno igrati EL cak i ako Mega osvoji!E pa nece,neka igra ako osvoji na terenu,a to ce biti Mega!
(Mića, 22. mart 2016 14:51)
Zvezda nema problem da igranje u EL dobija za zelenim stolom. Pa to je 2 sezone za redom dobila. Istina, nisu oni muljali, nego je u jednoj sezoni aBa muljala, u drugoj cibona odustala, ali opet. U svako slucaju, ne vidim da bi iko odbio poklon tog tipa. Mislim da bi Mega da osvoji aba mogla da igra EL, ali sam siguran da svevisnji ne bi dozvolio.

Igor PFC

pre 8 godina

Da se i dalje zna neki red sada bi Luvavu presao u Partizan, pa da kao i stotine mladih igraca pre njega napreduje u najpriznatijoj evropskoj skoli!

Ovako, Evroligu igra vestacki tim - legija stranaca, cija skola za mlade pitanje da li postoji, a i ovih nekoliko sto imaju su oteli od drugih.

Partizan nema para za dovodjenje stranaca, jer nije drzavni projekat, ali i ova deca koja igraju iz ljubavi su pokazala da su mnogo bolja od Zvezdinih placenika!

Gledajuci ovo Zvezdino tumaranje po Evropi, igru bez maste, ideje, efikasnosti..... svakome realnom je valjda jasno koliko je to daleko od onih igara Partizana kojima je godinam harao Evropom! Tuga je da Evroligu igraju prosecni igraci kao sto su Guduric, Mitrovic, Dangubic.....sutra ce Simanic, Aranitovic, a istinski talenti kao sto su Andric, Cvetkovic, Milutinovic, Marinkovic.....trule u ABA ligi zato sto im je silom uskraceno pravo da budu sampioni, iako su igrama to zasluzili!

Triger

pre 8 godina

za neke zvezdase...sta ima odakle su bre neki nasi igraci..budale pa i vi ih imate iz drugih ex yu....to se odnosi i na moje grobare..kao covic...a nece da pogledaju u nase dvoriste kakvih ima..vucelic,onaj prethodni,sada neki drugi...ali ovde izgleda neki imaju 70 koeficijent...znate sta

cvele

pre 8 godina

Nekome jedna od legendi Milojevic...a nekome jedina legenda covic...mislite o tome :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Dr. Haos, 22. mart 2016 14:26)

Matori, pa ta vaša legenda je i legenda Beovuka prvo, a odmah zatim i FMP-a (čiji je vlasnik taj isti Čović koga si napljuvao), pa Budućnosti iz Podgorice, pa tek onda vaš. To što ti kao i svi navijači blizanaca mislite da život svakog igrača počinje i završava se vašim klubom to samo pokazuje koliko si ograničen. A i verujem da će se Mega potruditi da se sve to promeni, pa će u reprezentaciji biti sve više reprezentativaca i legendi Mega Leksa, a sve manje Zvezde i Partizana. Pa zamisli samo sve te Jokiće u repki, biće milina čitati komentare posle utakmica, a da nema pljuvanja po bivšim igračima iz protivničkog tabora.

Vz

pre 8 godina

Nekome legende Nebojsa Popovic, Saper, Aca Nikolic, Bora Stankovic, Duci Simonovic, Slavnic, Rajko Mitic, Dzajic, Dule Savic ... A nekome Bobek, Meho Brozovic, Tudjman, Vokri, Cajkovski, Curkovic, Dulo Vujosevic itd. Ne samo da treba da mislimo o ovome nego nikada da ne zaboravimo ! Za lika koji se zove @Slobodan Aca Nikolić je Partizanov bio uvek i zauvek, ne svojataj tuđe. A zaboravio si da dodaš Đorđevića, Danilovića, Paspalja, Vukotića, Obradovića i još mnogo sportskih heroja crno-bele boje. Samo se ti drži tvog čovića i batali ostale.
(Milanče, 22. mart 2016 16:04)
Jedino sto znaju je da kazu transparetno, demagogija i da lazu. Kako covic zasvira, oni zaigraju. IQ ribice

Batko

pre 8 godina

Igor PFC, 22. mart 2016 15:28

Napokon se ZNA RED , pa nema vise otimanja najprespektivnijih igrača po Srbiji, gepekovanja sudija, bahaćenja i lupanja "zauški" po svlačionicama, nema više Tadića i Dodiga da trpaju u "bure bez dna" pa se onda priča kako se "igra iz ljubavi", a onda pojavi "tamo neki BAT", pa se provali da ta ljubav kosta za Klobučara 250.000....da se Pekovicu daje ugovor na potpis sa cifrom koju ni najaci Evropski timovi ne mogu da daju... to je nekada bio "vaš RED" !!!
Obraz djon-mozga nema...

sir oliver

pre 8 godina

@slobodan, poslednju dvojicu fmp, a i simanic je nesto petljao sa njima! fmp ima ubedljivo najbolju skolu kosarke, zasnovanu pre svega na masovnosti i sopstvenoj hali! posle njih je bila vizura, kakvi su sad ne znam! e sad, jedino ako je zvezda=fmp! sve najbolje za miloja, mega da osvoji abu, a zvezda bar u f4 eurolige! navijam za srpsku kosarku!

Slobodan

pre 8 godina

Zvezda ima srece što Miško hoće da im proda igrače. Trenutno u Megi igraju najtalentovaniji mladi igrači kao nekad u FMP-u. Samo što FMP nije prodao ni jednog igrača direktno Partizanu, već su dolazili zaobilaznim putevima (Mačvan, Raduljica...). A u Zvezdu su za ove dve tri godine iz Mege direktno došli Dangubić i Bobi (čujem da sad hoće i Zagorca). Žalosno je što Partizan nema ovako dobar rad sa mladim igračima. A Zvezda ima dobre mlade igrače trenutno u timu ali nijednog nije ona direktno stvorila jedino Gudurića. Jović, Bobi, Dangubić, Micić svi došli sa strane..
(fj, 22. mart 2016 14:21)
A ko je stvorio Simanica, Aranitovica, Rebica i Tejica?

Vz

pre 8 godina

Fmp je vec dugo najveca fabrika klinaca. Partizan je uz fmp imao najjacu ekipu u mladjim kategorijama, ali vecinom niko od tih momaka nije prve korake napravio u KKP. Isto vazi i za fmp. To su momci iz unutrasnjosti koji su dolazili tamo preko skauta, trenera itd. Normalno je i da zvezda, kao veliko ime u nasoj zemlji ima igrace dobrih kvaliteta u svojim redovima. Imajuci u vidu da im seniorska kosarka dugo nije bila na nivou, samim tim igraci su se radije usmeravali ka fmp-u i KKP. Fmp jer je ozbiljan napredak, KKP jer je mogucnost proboja u prvi tim i igranje EL. Zvezda trenutno ima najjacu skolu jer je fmp pretvoren u zvezdu. Procajte o seniorima sta hocete, juniori su apsolutno fmp. Ako je bilo nesto sto je valjalo u zvezdi, a verujem da jeste neki igrac, on je ostao. Sve ostalo je fmp. To moze da se vidi po rezultatima. Zvezda uzima sve sto je uzimao fmp nekada. Matematika je vrlo prosta. Tako da to zvezda, KKP, batalite. Najveca su imena i klubovi, pa se zato dolazi u njih. Inace da u njima neko krece od prvog koraka pa do NBA bas nije cest slucaj. Na sve to, toliko sjajnih juniora kojima se predvidja Lebron karijera, pa nista. Najbitnije je gde postaju igraci! Ko sme da ih baci u vatru, istrpi i od njih napravi ono sto se predvidja.

Vz

pre 8 godina

Zvezda ima srece što Miško hoće da im proda igrače. Trenutno u Megi igraju najtalentovaniji mladi igrači kao nekad u FMP-u. Samo što FMP nije prodao ni jednog igrača direktno Partizanu, već su dolazili zaobilaznim putevima (Mačvan, Raduljica...). A u Zvezdu su za ove dve tri godine iz Mege direktno došli Dangubić i Bobi (čujem da sad hoće i Zagorca). Žalosno je što Partizan nema ovako dobar rad sa mladim igračima. A Zvezda ima dobre mlade igrače trenutno u timu ali nijednog nije ona direktno stvorila jedino Gudurića. Jović, Bobi, Dangubić, Micić svi došli sa strane..(fj, 22. mart 2016 14:21) A ko je stvorio Simanica, Aranitovica, Rebica i Tejica?
Za Tejica ne znam (mada mi nije jasno sto ga pominjes), ali Simanic i Aranitovic u 100% fmp. Mislim da je i Rebic. 99% sam siguran.

Uros

pre 8 godina

@Dr. Haos
O cemu pricas?!? Milojevic je nasa legenda, jeste tacno da je igrao neko vreme u Partizanu, ali kod nas je poceo sa seniorskom kosarkom i stekao afirmaciju.

istina

pre 8 godina

Puštanje utakmica Igokei i Krki bez srama, pokazalo je jedno drugo lice Mega Leksa.
Vrlo loše lice kluba koji ne zaslužuje da ga se hvali.

Uros

pre 8 godina

@cvele
Kako to mislis, pa sledece godine Mega-Partizan igra evroligu, pa se opet vracamo na isto. Jokic ce biti Partizanov bivsi igrac isto kao sto je Teodosic nas.

Mirko

pre 8 godina

Pa hajde brate Miloje, za koju godinu, kad se penzionišu ovi treneri stariji od tebe, blago nama - u reperezentaciju pa da osvajaš svet!

pera

pre 8 godina

Zvezda ima srece što Miško hoće da im proda igrače. Trenutno u Megi igraju najtalentovaniji mladi igrači kao nekad u FMP-u. Samo što FMP nije prodao ni jednog igrača direktno Partizanu, već su dolazili zaobilaznim putevima. A u Zvezdu su za ove dve tri godine iz Mege direktno došli Dangubić i Bobi (čujem da sad hoće i Zagorca). Žalosno je što Partizan nema ovako dobar rad sa mladim igračima. A Zvezda ima dobre mlade igrače trenutno u timu ali nijednog nije ona direktno stvorila jedino Gudurića. Jović, Bobi, Dangubić, Micić svi došli sa strane..(fj, 22. mart 2016 14:21)
Prijatelju, slabo ti kontas. Misko gura igrace u EL ili NBA samo tu se mogu probiti. A da li ce EL igrati Zvezda ili Partizan briga njega...

Marko

pre 8 godina

Decko odigra odlicnu sezonu u nekom tamo Mega Leksu, u Aba ligi i da ode u NBA? To postaje ozbiljan problem nekih igraca, jer cim odigraju iole dobru sezonu odmah misle da mogu u NBA, cist primer Bjelica i Bobi. Nek se ugledaju malo na Bogdana koji je mogao i prosle godina u Nba ali je ipak ostao i decko rastura u Feneru, dok bi u Nba igrao 5,6 minuta bez ikakve slobode u sutu.

Igor PFC

pre 8 godina

Da se i dalje zna neki red sada bi Luvavu presao u Partizan, pa da kao i stotine mladih igraca pre njega napreduje u najpriznatijoj evropskoj skoli!

Ovako, Evroligu igra vestacki tim - legija stranaca, cija skola za mlade pitanje da li postoji, a i ovih nekoliko sto imaju su oteli od drugih.

Partizan nema para za dovodjenje stranaca, jer nije drzavni projekat, ali i ova deca koja igraju iz ljubavi su pokazala da su mnogo bolja od Zvezdinih placenika!

Gledajuci ovo Zvezdino tumaranje po Evropi, igru bez maste, ideje, efikasnosti..... svakome realnom je valjda jasno koliko je to daleko od onih igara Partizana kojima je godinam harao Evropom! Tuga je da Evroligu igraju prosecni igraci kao sto su Guduric, Mitrovic, Dangubic.....sutra ce Simanic, Aranitovic, a istinski talenti kao sto su Andric, Cvetkovic, Milutinovic, Marinkovic.....trule u ABA ligi zato sto im je silom uskraceno pravo da budu sampioni, iako su igrama to zasluzili!

gugu

pre 8 godina

Ali komentar da partizan I mega razradjuju previse stranih igraca hahahha. Evo kinzi I kvinsi na sirem spisku za kadetsku reprezentaciju Srbije
zvezda = licemerje

Sezona u Evroligi pa NBA

pre 8 godina

Luvavu je odličan ali još uvek mlad igrač ipo meni treba mu još jedna sezona u Evroligi (jer imati 15poena po meču u ABA ligi gde su svega 2-3 tima jača u evropskim okvirima ne znači siguran uspeh u NBA) pre svega da sazri kao osoba, da ojača još fizički i da potom ode kako ne bi doživeo sudbinu 80% igrača sa koledža u NBA koji su posle sezone ili dve grejanja klupe otišli da igraju po raznim egzotičnim destinacijama. S obzirom da se odomaćio u Srbiji pretpostavljam dabi mu selidba u Zvezdu na godinu dana bila najbolja opcija pa onda NBA.

Slobodan

pre 8 godina

Nekome jedna od legendi Milojevic...a nekome jedina legenda covic...mislite o tome :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dr. Haos, 22. mart 2016 14:26)

Ima nas svakakvih ... u pravu si !
Nekome legende Nebojsa Popovic, Saper, Aca Nikolic, Bora Stankovic, Duci Simonovic, Slavnic, Rajko Mitic, Dzajic, Dule Savic ...
A nekome Bobek, Meho Brozovic, Tudjman, Vokri, Cajkovski, Curkovic, Dulo Vujosevic itd.
Ne samo da treba da mislimo o ovome nego nikada da ne zaboravimo !

Nebojsa Popovic je imao clansku kartu br.1 u Zvezdi, danas je ima njegova cerka Zvezdana ...
Bobek ima istu sa br.1 u Jugoslovenskom Sportskom Drustvu Partizan, zaduzio je jos u Zagrebu ...

Milanče

pre 8 godina

Nekome legende Nebojsa Popovic, Saper, Aca Nikolic, Bora Stankovic, Duci Simonovic, Slavnic, Rajko Mitic, Dzajic, Dule Savic ...
A nekome Bobek, Meho Brozovic, Tudjman, Vokri, Cajkovski, Curkovic, Dulo Vujosevic itd.
Ne samo da treba da mislimo o ovome nego nikada da ne zaboravimo !
Za lika koji se zove @Slobodan
Aca Nikolić je Partizanov bio uvek i zauvek, ne svojataj tuđe. A zaboravio si da dodaš Đorđevića, Danilovića, Paspalja, Vukotića, Obradovića i još mnogo sportskih heroja crno-bele boje. Samo se ti drži tvog čovića i batali ostale.

male

pre 8 godina

@fj

Partizan nikad nije imao mladje kategorije, već su uvek uzimali najtalentovanije igrače i posle ih svojatali. Sad partizanovi juniori gube od zvezdinih 40 razlike.

Ivan

pre 8 godina

o kakvoj zvezdinoj skoli vi pricate? slazem se da partizan nema neku skolu kosarke i da je uvek uzimao najtalentovanije iz cele zemlje i kasnije pravio igrace od njih ali mi objasnite koje je to igrace stvorila zvezdina skola pre fuzije sa fmp-om?

istina

pre 8 godina

Puštanje utakmica Igokei i Krki bez srama, pokazalo je jedno drugo lice Mega Leksa.
Vrlo loše lice kluba koji ne zaslužuje da ga se hvali.

Batko

pre 8 godina

Slobodane jel i tebi majka iz Cacka kao Robiju
(neko iz mase, 22. mart 2016 17:17)

Zapita jedan franjevac ! Pa sam sebe pravis glupim , ne kapiras ?!

Mića

pre 8 godina

A zbog cega Mega ne bi igrala Euroligu ako osvoji ABA?Ni Zvezda ni Partizan nemaju svoje hale,pa igraju u Pioniru,tako ce i Mega...Sto se tice finansijskog stanja,pa Misko moze da kupi i Zvezdu i Partizan sa sve gacama i carapama...Tako da stvarno ne razumem entuzijazam koji imaju neki komentatori koji su sigurni da ce Zvezda sigurno igrati EL cak i ako Mega osvoji!E pa nece,neka igra ako osvoji na terenu,a to ce biti Mega!

Slobodan

pre 8 godina

Zvezda ima srece što Miško hoće da im proda igrače. Trenutno u Megi igraju najtalentovaniji mladi igrači kao nekad u FMP-u. Samo što FMP nije prodao ni jednog igrača direktno Partizanu, već su dolazili zaobilaznim putevima (Mačvan, Raduljica...). A u Zvezdu su za ove dve tri godine iz Mege direktno došli Dangubić i Bobi (čujem da sad hoće i Zagorca). Žalosno je što Partizan nema ovako dobar rad sa mladim igračima. A Zvezda ima dobre mlade igrače trenutno u timu ali nijednog nije ona direktno stvorila jedino Gudurića. Jović, Bobi, Dangubić, Micić svi došli sa strane..
(fj, 22. mart 2016 14:21)
A ko je stvorio Simanica, Aranitovica, Rebica i Tejica?

dragan

pre 8 godina

Miloje i Mega su apsoluno osvezenje najvece od kada pratim kosarku, a pratim decenijama. Osveznje od Miloja preko igraca, igre pa sve do zeleno roze dresova (iako su neznalice engski repoteri ih nazvali najruznjim dresovima koji postoje). Navijam za Zvezdu a ako Mega i pobedi u finalu nece mi biti krivo jer ce Zvezda ipak igrati u Evroligi.

Stephan curry

pre 8 godina

A ko je stvorio Simanica, Aranitovica, Rebica i Tejica?
(Slobodan, 22. mart 2016 14:50)
Fmp ih je stvorio pa kad ste fuzionisali s njima onda su i mladje kategorije fmpa postale mladje kategorije zvezde!

Batko

pre 8 godina

Igor PFC, 22. mart 2016 15:28

Napokon se ZNA RED , pa nema vise otimanja najprespektivnijih igrača po Srbiji, gepekovanja sudija, bahaćenja i lupanja "zauški" po svlačionicama, nema više Tadića i Dodiga da trpaju u "bure bez dna" pa se onda priča kako se "igra iz ljubavi", a onda pojavi "tamo neki BAT", pa se provali da ta ljubav kosta za Klobučara 250.000....da se Pekovicu daje ugovor na potpis sa cifrom koju ni najaci Evropski timovi ne mogu da daju... to je nekada bio "vaš RED" !!!
Obraz djon-mozga nema...

bob

pre 8 godina

Nekome jedna od legendi Milojevic...a nekome jedina legenda covic...mislite o tome :-)
(Dr. Haos, 22. mart 2016 14:26)

Nekome je Covic doneo top 8, a nekome je Milojevic uzeo kup... misli o tome ;-)

fj

pre 8 godina

Zvezda ima srece što Miško hoće da im proda igrače. Trenutno u Megi igraju najtalentovaniji mladi igrači kao nekad u FMP-u. Samo što FMP nije prodao ni jednog igrača direktno Partizanu, već su dolazili zaobilaznim putevima (Mačvan, Raduljica...). A u Zvezdu su za ove dve tri godine iz Mege direktno došli Dangubić i Bobi (čujem da sad hoće i Zagorca). Žalosno je što Partizan nema ovako dobar rad sa mladim igračima. A Zvezda ima dobre mlade igrače trenutno u timu ali nijednog nije ona direktno stvorila jedino Gudurića. Jović, Bobi, Dangubić, Micić svi došli sa strane..

Vz

pre 8 godina

A zbog cega Mega ne bi igrala Euroligu ako osvoji ABA?Ni Zvezda ni Partizan nemaju svoje hale,pa igraju u Pioniru,tako ce i Mega...Sto se tice finansijskog stanja,pa Misko moze da kupi i Zvezdu i Partizan sa sve gacama i carapama...Tako da stvarno ne razumem entuzijazam koji imaju neki komentatori koji su sigurni da ce Zvezda sigurno igrati EL cak i ako Mega osvoji!E pa nece,neka igra ako osvoji na terenu,a to ce biti Mega!
(Mića, 22. mart 2016 14:51)
Zvezda nema problem da igranje u EL dobija za zelenim stolom. Pa to je 2 sezone za redom dobila. Istina, nisu oni muljali, nego je u jednoj sezoni aBa muljala, u drugoj cibona odustala, ali opet. U svako slucaju, ne vidim da bi iko odbio poklon tog tipa. Mislim da bi Mega da osvoji aba mogla da igra EL, ali sam siguran da svevisnji ne bi dozvolio.

Vz

pre 8 godina

Nekome legende Nebojsa Popovic, Saper, Aca Nikolic, Bora Stankovic, Duci Simonovic, Slavnic, Rajko Mitic, Dzajic, Dule Savic ... A nekome Bobek, Meho Brozovic, Tudjman, Vokri, Cajkovski, Curkovic, Dulo Vujosevic itd. Ne samo da treba da mislimo o ovome nego nikada da ne zaboravimo ! Za lika koji se zove @Slobodan Aca Nikolić je Partizanov bio uvek i zauvek, ne svojataj tuđe. A zaboravio si da dodaš Đorđevića, Danilovića, Paspalja, Vukotića, Obradovića i još mnogo sportskih heroja crno-bele boje. Samo se ti drži tvog čovića i batali ostale.
(Milanče, 22. mart 2016 16:04)
Jedino sto znaju je da kazu transparetno, demagogija i da lazu. Kako covic zasvira, oni zaigraju. IQ ribice

Vz

pre 8 godina

Zvezda ima srece što Miško hoće da im proda igrače. Trenutno u Megi igraju najtalentovaniji mladi igrači kao nekad u FMP-u. Samo što FMP nije prodao ni jednog igrača direktno Partizanu, već su dolazili zaobilaznim putevima (Mačvan, Raduljica...). A u Zvezdu su za ove dve tri godine iz Mege direktno došli Dangubić i Bobi (čujem da sad hoće i Zagorca). Žalosno je što Partizan nema ovako dobar rad sa mladim igračima. A Zvezda ima dobre mlade igrače trenutno u timu ali nijednog nije ona direktno stvorila jedino Gudurića. Jović, Bobi, Dangubić, Micić svi došli sa strane..(fj, 22. mart 2016 14:21) A ko je stvorio Simanica, Aranitovica, Rebica i Tejica?
Za Tejica ne znam (mada mi nije jasno sto ga pominjes), ali Simanic i Aranitovic u 100% fmp. Mislim da je i Rebic. 99% sam siguran.

B

pre 8 godina

Jokic ne igra u NBA samo zbog svog neospornog kvaliteta, vec i zbog nikad slabije konkurencije medju centrima. Kod bekova je to apsolutno druga prica. Za primer, jedan Soni Vims je imao iste ovakve brojke u El, otiso u NBA i nakon 4 meseca popio otkaz u Sansima, jer im je bio nepotreban. Ni u 76ersima nema minutazu. To sto ce vrv biti izabran u top20 pikova ne znaci apsolutno nista. Hezonja 5. pik u Orlandu nema prostora (slican tip igraca kao Timote). Ne kazem da ovaj nece uspeti u NBA, na njemu je da pored paklene konkurencije pokaze sta zna, ima moju punu podrsku. :D

Uros

pre 8 godina

@Dr. Haos
O cemu pricas?!? Milojevic je nasa legenda, jeste tacno da je igrao neko vreme u Partizanu, ali kod nas je poceo sa seniorskom kosarkom i stekao afirmaciju.

Zeljko

pre 8 godina

Igor PFC je klinac koji nema pojma.Nabroj mi pet igraca partizana iz njegove skole u zadnjih 10 godina.Evo ja zvezdas ,pa pazi sad.Stanojevic,Scepanovic ,Petrovic,Tepic,Tripkovic,Pekovic,Vujanic,Ostojic,Vranes,Kecman ...Ni jedan nije iz Partizana.Mogu ovako do sutra.Veliki klubovi uzimaju igrace iz manjih i to je to.

Marko

pre 8 godina

Da mi je neko pre 20 godina rekao da ce Srbija da izbacuje ovoliko Francuskih nba igraca ja bih ga proglasio ludim...Kako se vremena menjaju...

Uros

pre 8 godina

@cvele
Kako to mislis, pa sledece godine Mega-Partizan igra evroligu, pa se opet vracamo na isto. Jokic ce biti Partizanov bivsi igrac isto kao sto je Teodosic nas.

sir oliver

pre 8 godina

@slobodan, poslednju dvojicu fmp, a i simanic je nesto petljao sa njima! fmp ima ubedljivo najbolju skolu kosarke, zasnovanu pre svega na masovnosti i sopstvenoj hali! posle njih je bila vizura, kakvi su sad ne znam! e sad, jedino ako je zvezda=fmp! sve najbolje za miloja, mega da osvoji abu, a zvezda bar u f4 eurolige! navijam za srpsku kosarku!

srbija

pre 8 godina

Gospodine Milojeviću, zvezdas sam, nisam nikada voleo kada igras protiv nas, jer si bio igracina po meni, ali sada i kao trener postajes lagano trenercina i zelim ti sav uspeh, jer se ponasas kako dolikuje jednom sportisti!

Visitor

pre 8 godina

Luvavu je momak koji definitivno poznaje ovu igru. Ima onu specificnu kosarkasku inteligenciju koja razdvaja vrhunskog od odlicnog kosarkasa. Kad na sve ovo dodamo sjajne fizicke predispozicije, onda nije toliko cudo njegov munjeviti napredak od 2. francuske do NBA lige. Ipak, najvece zasluge za njegov uspon Ima samo jedan, I iskljucivo jedan covek, veliki sportista, sjajan pedagog, vrhunski strucnjak i nepopravljivi optimista, gospodin Dejan Milojevic. Maksimalno sam ga postovao kao igraca, cak I onda kada je "unistavao" moju Zvezdu. Ovo sto vec par godina radi sa Megom je za svako divljenje. Vidim ga kao Djordjevicevog naslednika na klupi reprezentacije.

Zile

pre 8 godina

To postaje ozbiljan problem nekih igraca, jer cim odigraju iole dobru sezonu odmah misle da mogu u NBA, cist primer Bjelica i Bobi. Nek se ugledaju malo na Bogdana koji je mogao i prosle godina u Nba ali je ipak ostao i decko rastura u Feneru, dok bi u Nba igrao 5,6 minuta bez ikakve slobode u sutu.
(Marko, 22. mart 2016 14:12) # Link komentara

Za decka se verovalo da ce jos prosle godine na draft. Prate ga skauti vec nekoliko sezona. To sto pricas nije istina, sta vise, pogledajte Bjelicu koji je po licnom priznanju otisao prekasno.

Bogdan ne odlazi u NBA jer mu je tim rekao da ne racunaju na njega ove sezone. Zasto bi sedeo na klupi. Da su mu rekli da racunaju na njega (ko Bjelici), otisao bi samo tako. Bjelica je dobro poceo ali nakon povrede nikako da se vrati u formu. Bobi ove godine nema minutazu ali je dovoljno pokazao da bude top 20 slobodni igrac u sledecem prelaznom roku (po bleacherraport.com), s tim da veruju da ce mozda biti i top 10, tako da hvala bogu da je otisao. Ne znam sta da li mislis da je i Jokic otisao prerano? Ili mozda Dirk Novicki, onaj ludi "Grk" iz Milvokija, Toni Parker..... S druge strane Pekovic je otisao prekasno. Hvala Bogu da je potpisao onaj monstruozni ugovor neposredno pre nego sto je poceo da se povredjuje i neigra (evo vec dve sezone), mogla je ta povreda da mu se desi i pola godine ranije i ne bi napravio tu lovu. I ovako nije bog zna sta napravio osim para i povremenih bljeskova svog potencijala.

Vz

pre 8 godina

Fmp je vec dugo najveca fabrika klinaca. Partizan je uz fmp imao najjacu ekipu u mladjim kategorijama, ali vecinom niko od tih momaka nije prve korake napravio u KKP. Isto vazi i za fmp. To su momci iz unutrasnjosti koji su dolazili tamo preko skauta, trenera itd. Normalno je i da zvezda, kao veliko ime u nasoj zemlji ima igrace dobrih kvaliteta u svojim redovima. Imajuci u vidu da im seniorska kosarka dugo nije bila na nivou, samim tim igraci su se radije usmeravali ka fmp-u i KKP. Fmp jer je ozbiljan napredak, KKP jer je mogucnost proboja u prvi tim i igranje EL. Zvezda trenutno ima najjacu skolu jer je fmp pretvoren u zvezdu. Procajte o seniorima sta hocete, juniori su apsolutno fmp. Ako je bilo nesto sto je valjalo u zvezdi, a verujem da jeste neki igrac, on je ostao. Sve ostalo je fmp. To moze da se vidi po rezultatima. Zvezda uzima sve sto je uzimao fmp nekada. Matematika je vrlo prosta. Tako da to zvezda, KKP, batalite. Najveca su imena i klubovi, pa se zato dolazi u njih. Inace da u njima neko krece od prvog koraka pa do NBA bas nije cest slucaj. Na sve to, toliko sjajnih juniora kojima se predvidja Lebron karijera, pa nista. Najbitnije je gde postaju igraci! Ko sme da ih baci u vatru, istrpi i od njih napravi ono sto se predvidja.

sta cu

pre 8 godina

gospodin covek u svakom smislu!!Luvavu extra igrac,ali Zagorac je veca klasa,moze na vise pozicija da igra,skocan,suter ubitacan,ima srce,ili m...povrijedjen je bio,dominirao bi.Luvavu mnogo srlja..nesporno igracina!Zagor uz jokica najveci talenat igrac za NBA

Stephan curry

pre 8 godina

Miloje je genije covek je uspeo da izbaci buducnost sa 7 igraca u rotaciji,ocitao je lekciju onom Pavicevicu nametnuvsi brz ritam sa puno igre u tranziciji sto je bio jedini nacin da mega pobedi takodje napredak luvavua je sjajan od anonimnog decaka iz druge francuske lige do nekog ko ce verovatno biti biran u prvoj rundi drafta zaista sjajan posao radi miloje.

rejnald

pre 8 godina

Miloje i Mega su apsoluno osvezenje najvece od kada pratim kosarku, a pratim decenijama. Osveznje od Miloja preko igraca, igre pa sve do zeleno roze dresova (iako su neznalice engski repoteri ih nazvali najruznjim dresovima koji postoje). Navijam za Zvezdu a ako Mega i pobedi u finalu nece mi biti krivo jer ce Zvezda ipak igrati u Evroligi.
(dragan, 22. mart 2016 14:06)
Iste boje kao Mega Leks koristi i sam Adidas!Lako ih je primjetiti na bilbordima kraj aut linije tokom LS.Ali njima nece reci da su to najruznije boje nekog proizvodjaca sportske opreme u istoriji...Licemjerni englezi...

Triger

pre 8 godina

za neke zvezdase...sta ima odakle su bre neki nasi igraci..budale pa i vi ih imate iz drugih ex yu....to se odnosi i na moje grobare..kao covic...a nece da pogledaju u nase dvoriste kakvih ima..vucelic,onaj prethodni,sada neki drugi...ali ovde izgleda neki imaju 70 koeficijent...znate sta

cvele

pre 8 godina

Nekome jedna od legendi Milojevic...a nekome jedina legenda covic...mislite o tome :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Dr. Haos, 22. mart 2016 14:26)

Matori, pa ta vaša legenda je i legenda Beovuka prvo, a odmah zatim i FMP-a (čiji je vlasnik taj isti Čović koga si napljuvao), pa Budućnosti iz Podgorice, pa tek onda vaš. To što ti kao i svi navijači blizanaca mislite da život svakog igrača počinje i završava se vašim klubom to samo pokazuje koliko si ograničen. A i verujem da će se Mega potruditi da se sve to promeni, pa će u reprezentaciji biti sve više reprezentativaca i legendi Mega Leksa, a sve manje Zvezde i Partizana. Pa zamisli samo sve te Jokiće u repki, biće milina čitati komentare posle utakmica, a da nema pljuvanja po bivšim igračima iz protivničkog tabora.

fj

pre 8 godina

A ko je stvorio Simanica, Aranitovica, Rebica i Tejica?
(Slobodan, 22. mart 2016 14:50)

Slazem se jesu ponikli u Zvezdi, ali ako su dobri i ako ste ih stvorili zasto ne igraju?? Poenta je sto Zvezda uzima mlade vec donekle izbrušene igrače. Evo ti primer Aranitovica razvija se u Megi a ne u Zvezdi. Jovic, Dangubic, Bobi, Micić su već bili reprezentativci kad su došli u Zvezdu.

Slažem se da Partizan nije imao mladje kategorije, uglavnom je uzimao igrace sa strane ali ih je maksimalno forsirao neke je napravio a neki su propali.

Ne kazem da je ovo sto se radi u Zvezdi loše, naprotiv po meni tako treba da radi ozbiljan klub.

Zvezda sad u svom timu ima 5 reprezentativaca i tri super kvalitetna strana igraca.

Markoni

pre 8 godina

Moram da priznam da skoro nisam procitao debilniji komentar od ovog Igora PFC....Potajno se nadam da je to neki trol,ili cak i navijac Zvezde,ali da je namerno pustio buvu,i posle dodje i smeje se svima koji su se upecali.Ali ako to nije slucaj,ako si stvarno ovo ozbiljno napisao,onda ti sinko imas ozbiljan problem sa glavom.

Stanimir Branimir

pre 8 godina

U NBA ne može da se ode prerano, može samo prekasno. Sa 23-24 god. već usvojiš evropsku filozofiju igre (koja je prespora) i evropski način treninga i onda je kasnije sve teže se prilagoditi na nba. Svaki igrač koji odavde ode u nba kaže da su treninzi mnogo intenzivniji, da se više obraća pažnja na detalje i da je igra toliko brža da iskusnim evroligašima treba neko vreme da uopšte i shvate šta se dešava na terenu. Sam Peković, koji je bio najdominantniji centar u Evropi, rekao je da mu je trebalo više od godinu dana da se navikne na ritam utakmice. Pogledajte da u nba svi u brzom trku idu u napad i odbranu, bez izuzetka. Dok se u Evropi trčkara u obe strane. Kad se uhvati lopta svi traže da se čeka i uspori.

czbg

pre 8 godina

Miloje, uvek sam te gotivio i kad si nas kos zatrpavao, i dalje imam najbolje misljenje i tebi. Legendo sve najbolje, da si ziv i zdrav jos dugo.

pera

pre 8 godina

Zvezda ima srece što Miško hoće da im proda igrače. Trenutno u Megi igraju najtalentovaniji mladi igrači kao nekad u FMP-u. Samo što FMP nije prodao ni jednog igrača direktno Partizanu, već su dolazili zaobilaznim putevima. A u Zvezdu su za ove dve tri godine iz Mege direktno došli Dangubić i Bobi (čujem da sad hoće i Zagorca). Žalosno je što Partizan nema ovako dobar rad sa mladim igračima. A Zvezda ima dobre mlade igrače trenutno u timu ali nijednog nije ona direktno stvorila jedino Gudurića. Jović, Bobi, Dangubić, Micić svi došli sa strane..(fj, 22. mart 2016 14:21)
Prijatelju, slabo ti kontas. Misko gura igrace u EL ili NBA samo tu se mogu probiti. A da li ce EL igrati Zvezda ili Partizan briga njega...

Mirko

pre 8 godina

Pa hajde brate Miloje, za koju godinu, kad se penzionišu ovi treneri stariji od tebe, blago nama - u reperezentaciju pa da osvajaš svet!