Fudbal 220

Ponedeljak, 21.03.2016.

17:59

Tadić bojkotuje Ćurčića: Ponižavao me je...

Fudbaler Sautemptona Dušan Tadić rekao je da je razočaran što nije pozvan za prijateljske mečeve reprezentacije Srbije.

Tadiæ bojkotuje Æurèiæa: Ponižavao me je... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

220 Komentari

Sortiraj po:

PimPong

pre 8 godina

Sto se tice komentara da on bolje igra za klub nego za Srbiju, pa to je zato sto u njegovom klubu svi znaju sta rade, znaju svoje pozicije i taj njegov klub funkcionise kao parvi kolektiv. A u reprezentaciji jednostavno ne poznaje kretanje ostalih igraca. A mislim da Tadic odigra OK za Srbiju, i da je mozda nas najbolji ofanzivni igrac. Na zalost, mi smo takav tip reprezentacije da ne mozemo da izvucemo maksimum sve dok ne dobijemo "novog Piksija", odnosno "klasicnu desetku". Tadic jeste jako kreativan, ali ne igra na toj poziciji. Pa pamtim kad je jedna jugoslovenska reprezentacija protiv Argentine 1990-e pocela utakmicu sa Piksijem, Susicem i Robijem u prvom sastavu! U svakom slucaju, ovo nam nikako nije bilo potrebno. Meni je zao ovih momaka sto nemaju priliku da se dokazu na najvecim takmicenjima. I Subotic je mogao da bira za koga ce da igra, i cini mi se da bi mnogo bolje prosao da je izabrao bilo koju drugu reprezentaciju.

Bojan

pre 8 godina

Još kad smo otišli u JAR sam se malo naježio slušajući igrače o "očuvanju dostojnosti naših predaka" - što god to značilo na sportskom turniru.

Ne volim trenutne okolnosti oko našeg fudbala, ali mi je više pun petao ovakvih seljačina koji se dokopaju para i okrenu nam ledja. Idi Dušane, idi Nemanja, idi Danko idite svi odakle ste ispali.

barca

pre 8 godina

Bravo Tadicu,ovaj ne moze da vodi Zetu iz Golubovaca,a ne reprezentaciju,al ja uvjek kazem za ovakve slucajeve,on nije kriv nista,nego oni sto su ga postavili... Ja bih sad preuzeo Real Madrid,nego nema ko da me zovne

Još Neko Kopa

pre 8 godina

@ goks
tadic je prava desetka ?

molim vas da obrazložite kada se to ova čuvena desetka igrama za našu zemlju dokazala ?
Ja ne znam ko je ovde lud. A to da je Curcic selektor veća je sramota od ovoga šta priča ova desetka.

5

pre 8 godina

bilo bi zanimljivo da redakcija napravi temu , kroz istoriju reprezentacije, o svim nesuglasicama..tipa ne pozivanje Ramba Petkovica, ne pevanje himne itd.

Bane

pre 8 godina

Tadic treba da bude srecan sto nije pozvan da ucestvuje u novim brukama i neuspesima. Opste je poznato da se u reprezentaciju retko pozivaju igraci od kojih ne moze da se uzme procenat od prodaje. Na kraju za sav haos i nerad u FSS okrivljuju fudbalere. Oni nisu nista krivi zbog cinjenice da nas fudbal vode dirigovani selektori kojima nepoznate osobe sastavljaju tim.

nosferatu

pre 8 godina

E, ali meni je stvarno fascinantno, da ni u jedne kvalifikacije nismo usli u normalnoj armosferi! Stalno, ali stalno neko odbija da igra ili ih iz nekih nefudbalskih razloga selektor ne poziva. Ovo svakako lici da je izmedju njih neki sukob, jer potpuno je suludo ne pozvati igraca koji je standardan u premijer ligi i koji pritom igra dobro. Sto se tice Tadiceve izjave za Curcica, to je ono sto smo i mi znali...covek je jednostavno mizerija od trenera, u odnosu na to kakve igrace vodi. Kakav bre on autoritet ima nad Kolarovim, aj pitam ja vas...kad covek nije izasao iz Ivanjice, a to je itekako bitno. Eto, nazalost necemo igrati ni u RRusij...dok se nacija ne pobuni!!!!!

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Milošević svakako ima određeni kredibilitet stečen njegovim predlogom Veljka Paunovića za selektora omladinaca koji je potom odveo reprezentaciju Srbije do titule prvaka sveta.
Međutim, napadom na jednog od najboljih igrača koje imamo u ovom trenutku, Milošević, zajedno sa Ćurčićem, svoju poziciju čini dosta teškom i slobodno se može reći da su obadvojica na tankom ledu i da njihova sudbina u FSS zavisi od rezultata u Poljskoj i Estoniji.

Jasno je kao dan da je poraz zabranjena reč za Miloševića i Ćurčića u ovom trenutku!
U slučaju neuspeha u Poljskoj ili Estoniji predsednik FSS Karadžić će imati pred sobom samo jedan izbor, a to je da zamahne sabljom i poskida glave onih koji po svoj prilici nisu dorasli izazovu i svojim nesnalaženjem truju atmosferu u reprezentaciji!

nikola

pre 8 godina

Na zalost, tako je Tadicu, sve sto si rekao! Nista se nije promenilo, pa cemo i dalje da bauljamo u blatu do kolena! Fudbal je davno izduvao na nasim terenima!

robin hud

pre 8 godina

Od DT sam najviše očekivao u poslednjem ciklusu, ali je činjenica da nije pružio ni pola onoga što pruža u Sotonu...
Takođe je činjenica da nam je selektor ...iskreno je l moram da ga zovem tako?!
ali u najmanju ruku staromodan i neautoritativan....fudbal koji je i sa mladima igrao je smarački i nikakav, ali s pozitivne strane ipak je trenirao Javor

Zex

pre 8 godina

Potpuno je u pravu, neznam sta cekamo svi mi koji volimo fudbal, treba napraviti protest,treba najuriti sve one ljude koji su nas unistili.Curcic je ponizenje, pa taj covek je trenirao samo Javor u karijeri.zasto smo onda dovodili skupe trenere ako je on bio tu celo vreme? neko ce platiti za to.

goks

pre 8 godina

Ja volim fudbal vise od svega,ali sam se zarekao da reprezentaciju necu gledati vise NIKAD. Ovo je sramota,Dusan Tadic je pre svega veliki covek,nikada se nije isticao,uvek je bio momak za primer,a jos je i prava 10-ka,majstor fudbala. Bitno je da Karleusa i Raca petrovic imaju mesta. Strasnoooo

Lep sam, šta mi možete!?

pre 8 godina

Kad sam prvo pročitao, ja sam se ponadao da je došlo do sukoba na relaciji Lepi BoTa - Večiti Toma.
Kad ono, jok more.

vladimir

pre 8 godina

Gde si do sad bio sa ovom izjavom,nego sad kad ti je licni ego povredjen izlazis sa prljavim vesom.Nisam pristalica selektora,ali ovo je preslo u naviku,da cim se nekom nazovi "igracu"dirne u ego on na sva usta pljuje.

đungla

pre 8 godina

Kao prvo, sportisti jednom treba da shvate da reprezentacija nije tu zbog njih, nego da su oni tu zbog nje. Da publika nije tu zbog njih, nego oni igraju zbog publike. I nemaju pravo da se žale na slabu posetu ili kada nisu pozvani u reprezentaciju.

Kao drugo, i ja mislim da je Tadić po kvalitetu za startnih 11, i on sam misli to isto. I misli da nam je selektor loš, i to mišljenje delim, ali on ima pravo da ga proziva isto koliko i ja - nema uopšte. Ti si igrač, tvoje je da ćutiš i da igraš kad te pozovu ako želiš, ako ne želiš nikom nista. Moje je da dodjem na utakmicu ako želim, da je pratim na TV ako želim, ili da je ne pratim uopšte. Kada bi svako u ovoj zemlji radio samo ono što zna i ono za šta je zadužen, siguran sam da bi bilo mnogo bolje.

I kao treće, Premijer liga nije najjača liga na svetu, i Tadić nije taj ko je kompetentan da to ocenjuje, a referentni izvori tvrde totalno drugačije.

Djura

pre 8 godina

Ne mislim da postoji dobar razlog da se ne igra za reprezentaciju. I jedino što ćemo dobiti iz ove situacije je loš selektor a izgubićemo dobrog igrača. Sramota je i da Milošević priča o moralu i da ima funkciju u savezu, sramota je i da Tole bude predsednik, sramota je i što je Ćurčić selektor... Kad pogledam samo ova tri lika, pa realno ne možemo ništa ni da očekujemo od reprezentacije.

Hmmm

pre 8 godina

Kad bi se barem jednom Srbi slozili, pa da svi fudbaleri odluce da bojkotuju ne samo reprezentaciju, nego i sve klupske utakmice u domacoj ligi (pocne mec, a oni posedaju na travu i tako 90min, rezultat 0:0, svi dobijaju u kladionicama na X, kladionice polude), mozda bi se nesto i desilo i neko bi reagovao i smenio sve predsednike i ostale funkcionere u fudbalu. Ali uvek ce se naci jedan izrod koji ce potrcati i dati gol i posle se prodati, tako da dzaba sve.

Bikan

pre 8 godina

Ponizava ga? Ko si bre ti?
Pa da si Mesi ne bih te zvao u repku...
Licno mislim da čurcic los selektor ali trentno ima tu ulogu, i ima pravo da pozove kog hoce - bez pardona.
To mu je posao.
Ali poslacu mu preko twitera poruku da ti posalje carticu za sledecu Uskrs i da ti izvine...

KRITICAR

pre 8 godina

Decko je 100% u pravu,selektor se plasi i sopstvene senke,on ce da mi kaze da Djuricic zasluzuje mesto a ne Tadic,nema nista ni od svetskog prvenstva,na zalost...

KORN

pre 8 godina

Trenutno naš ubedljivo najbolji igrac ali ovo se ne dešava prvi put imamo sa tim mi iskustva,to iskustvo zove se Dejan Petkovic neki ga nazvaše Rambo.Jadno je to što za Tadica odlucuje neko za koga je PL misaona imenica,za njega je svaka liga u prvih 10 misaona imenica.E moj Tadicu mi ne volimo kreativne igrace ko ti je kriv što nisi zadnji vezni.

vitomir

pre 8 godina

Kada nema rezultata a nema ih , svuda u svetu se vrse promene ali ne i u Srbiji ! Zato nam ovako " dobro " ide na svim poljima pa i u ovom nasem pokusaju pikanja fudbala !

MiLaN

pre 8 godina

Plasi se sopstvene senke. Nije pogresio. Protiv Kazahstana izvodi 3 defanzivna vezna ko da igramo protiv ne znam ni ja koje vele sile. To je strah i nista vise.

Laki

pre 8 godina

U pravu je i slažem se sa svim što je rekao.
Samo jedna primedba,da je bio pozvan verovatno ne bi smo čuli ni jednu lošu reč o selektoru i svemu ostalom što je pomenuo.Znači,problem doslednosti.

Zaslužio bi mnogo više poštovanja da je o problemima progovorio pre nego što je njegov lični ego povređen.

srbin

pre 8 godina

Sram vas bilo sve tamo u savezu dokle cete vise da omalovazavate dobre igrace i cenjene u evropi pa ne treba niko da vam dodje na stadion kad igrate

Dugousko

pre 8 godina

Ma zavidim im...Starlete, izlasci, minici, auta...A ja iako zaposlen kad hocu da se bas otkinem subotom potrosim 500 dindzi i kupim crni gazirani sok i grickalice a jos ako na TV pocne neki dobar film sa Al Pacinom npr, sreci nikad kraja.

Realno

pre 8 godina

nasa reprezentacija je klasicna sprdnja...kao i njen vrhunac moci u Albaniji kada smo se radovali pobedi i ujedno njihovom plasmanu na EP... Slucaj Tadic je samo jedna u nizu sprdnji...

danguba

pre 8 godina

Najjači komentari su ovi tipa: "...dečko šta si ti pokazao za reprezentaciju...". Kao da su ih Čurčić i Karadžić sastavljali.
Dečko je malo frustruran, s pravom i ima muda orahova. Dići glas protiv ove mafije nije mala stvar, pa mi smo ubili i predsjednika vlade i predsjednika fudbalskog saveza... Dakle mali, respect!

fdbg

pre 8 godina

Apsolutno tačno.Sve što je Tadić rekao,potvrdjujem iz iskustva.Takodje,inamo ili smo imali Govedaricu,koji je samnom bio u klasi na studijama.On ne ume da isprži jaje,a kamoli da ...
Ljudi,svi vi koji pišete iz nagadjanje,ja vam odgovaram iz ličnog iskustva,da ovi ljudi nisu dorasli pozivu selektora.

Ixet

pre 8 godina

Još da si nekad i odigrao nešto za tu Srbiju koju toliko voliš,onda bi sve ovde rečeno imalo i neki kredibilitet,ove tvoje reči bi imale neku težinu...ovako,nažalost sve ostaje prazna priča...prestani da plačeš i budi još bolji!!!

oyo

pre 8 godina

pa nije pozvan zbog grujica koji povredjen a na spisku mora da nakupi broj nastupa za A reprezentaciju ne bi li mu odobrili radnu dozvolu za englesku.
(krki, 21. mart 2016 19:43)

e jesi ga objasnio...

Valjevac

pre 8 godina

E podrška selektoru, baš.Ti si mali dobijao poziv za državni tim Srbije.
O tome ko trenira državni tim ne odlučuješ ti.Tvoje je da se kao građanin ove zemlje da se podsetimo tog izraza "staviš na raspolaganje" selektoru.
Ako te pozove, ako ne to je njegova stvar i on odgovara za rezultat.
A ti sediš i ćutiš i ne glumiš uvređenu princezu.

Don L

pre 8 godina

covek ima kohones do kolena u ligama petice medju top deset pakera definitivno bolje United da je potpisao njega nego Depaja ! Naravno moje misljenje

Guduric

pre 8 godina

Na stranu to kakav je Curcic selektor, mesto u reprezentaciji se ne osvaja samo dobrim partijama u klubu, da svi igrate kao u klubovima bili bismo u top10 na svetu. Mesto u reprezentaciji se osvaja trudom, pozrtvovanjem, srcanoscu u nacionalnom dresu, koje ti skoro nikada nisi pokazao. Matic nema mnogo golova i asistencija, ali je pravi primer kako se voli svoja zemlja i kako se igra za nju!

Rouzvelt

pre 8 godina

Curcic je postavljen kao selektor da bi radio kako mu neko drugi kaze, covek nije sposoban za tu funkciju on je samo marioneta. Posle Antica su to svi shvatili, Vidic, Subotic, Tadic su pametni momci koji znaju kako se radi u normalnim zamljama i samim tim nisu u stanju da prihvate nebuloze od strane FFS.

Uz Javor-specijalca do Rusije

pre 8 godina

Da je igrač bez kojeg se ne može, i nije. Ipak mu skidam kapu što je istupio i rekao da je car go. Vreme je bilo da to neko i javno kaže.

Perica

pre 8 godina

Da smo mi neka ozbiljna nacija ko sto nismo mi bi se organizovali i oterali mafiju tamo gde treba... Ne pricam samo za fudbal mislim u globalu... Ali mi smo odavno prestali da budemo nacija i nasa realnost je upravo ovo. Tole ce biti na celu dokle god je ziv, a ja cu opet morati da navijam za Meksiko posto mi necemo u skorije vreme da vidimo nasu repku na nekoj sceni.

Dejan

pre 8 godina

Tadićevo mišljenje o Ćurčiću kao čoveka koji se plaši sopstvene senke i na dan utakmice deluje izgubljeno, nije usamljeno. Takvo mišljenje imaju svi iskusniji reprezentativci jer znaju da osete selektorov strah. E ko nama vodi reprezentaciju?

Riječanin

pre 8 godina

Znam da će Srbija postati šampion kad tad,kao što sam znao i za Zvezdu ali nisam siguran da će red,rad i disciplina zavladati u nacionalnoj selekciji.

zekan

pre 8 godina

Najpre Tadicu nisi upravu kad kazes da igras u najjacoj ligi, jer str daleko od toga. Nije te Curcic pozvao jer si se stamotno ponasao na poslednjim utakmicama. Nisi nikakvu zelju ni pozrrvovanje pokazao za sve ti Srpski dres. A to da Curcic nije za selektora to smo znali i bez tebe.

niski

pre 8 godina

Koliko stručnjaka ljudi moji? Pa normalno da bolje igra u klubu, kad iza sebe ima bolje igrače i svi (i on) se bore. A ovde iza sebe ima menadzerove igrače koji treba da se prodaju, a o kvalitetu ko te pita. Naša "legenda" reprezentacije Deki Stanković ubija u Interu, a u reprezentaciji od 100 utakmica nije 5 odigrao kako treba. Al u Interu iza njega Zaneti, Kambiaso, Maikon... a ovde Raca Petrović i sl... Ko sto je svojevremeno Dejo Savicevic ko selektor poveo nekog levog beka, niko čuo za njega... Ali sve je to odraz lošeg stanja u državi... kad bi se tu znao red i zakon... ovako anarhija svuda. Lepo se smejemo vicu, a ono živa istina: šta fali našoj rep. da bude bolja? Falji Ramadani...

Voip

pre 8 godina

Meni samo smeta što to pre nisi rekao nego sad kad te nije pozvao. Ali bolje ikad nego nikad. I ovo sam pričo još onda kad su postavili ovoga na mesto selektora. Gde može ovaj da vodi reprezentaciju kad mu je najveći klupski domet Javor. Na Toleta i ekipu ne vredi trošiti reči. Ugnezdili se pa na osnovu nesloge klubova vladaju. Kad je Zvezda govorila da je sve loše od suđenja pa na dalje grobari se smejali a sad obrnuto, ostali se živi ne čuju. Sve mora iz korena da se menja, pre svega odnosi među klubovima zbog zajedničkog dobra.

Neko

pre 8 godina

Napolje i ti i Curcic iz reprezentacije.Manekenu,kad si poslednji put odigrao dobro za Srbiju?Protiv Kipra u prijateljskoj pre 3 godine i posle toga nikad vise.I posle svega ti se jos nadjes uvredjenim?Sram te bre bilo!

Vlada

pre 8 godina

Čovek koji se buni što neće imati par dana odmora je čovek koji ima želju da radi. Samim tim takav čovek nam je potreban. Podrška Tadiću

nikson

pre 8 godina

Mala digresija, ali jače je od mene - čitam sve ovo, i gledam, pratim godinama, decenijama (od 1982. reprezentaciju Jug. pa na ovamo) i imam jedan čvrst utisak: ne sećam se kad smo imali antipaticniji skup igrača u tom krugu reprezentacije. Prosto, ne osecam ništa prijatno kad treba da se okupe i da pratim njihov nastupe. I baš mi je žao zbog toga, jer volim i fudbal i taj osecaj pripadnosti nacionalnom timu, posebno lep kada su ta čuvena prvenstva Evrope i sveta.

gaucho

pre 8 godina

pametan potez curcica.dve tri godine je tadic u repki i uvek je jedan od najgorih.koga bre zanima kako igra u klubu.dodji u reprezentaciju i igraj dobro.ako je on kreativan onda su svi kreativni.

mile

pre 8 godina

Zaista sramotna izjava. Ko god da je selektor reprezentacije ne zasluzuje ovakav odnos. Na sta ovo lici, da na ovaj nacin izvredja coveka? I zanimljivo je da je tek sada primetio sve ovo o Curcicu. Dok ga je zvao u reprezentaciju bio mu je dobar. Sto se mene tice ne bih voleo vise nikada da vidim ovog igraca u reprezentaciji, makar igrao kao Mesi.,

Kup je nas

pre 8 godina

Cekajte bre ljudi. Sta vi hocete,repku koja ima imena igraca ili repku koja pobedjuje bez velikih imena. Sta me briga za Tadica,covek je imao sansu nije nista pokazao i sada pametuje. Do kada vise da nam imena igraju. Ja ga vise nikada ne bih pozvao!!!

Bice tako

pre 8 godina

sve dok odlucuju menadzeri, politicari, kvazi sportski radnici,..... i dok nam fudbalski klubovi sluze za pranje para i razne finansijske malverzacije!!!

shaterrhand

pre 8 godina

Ljudi, mi smo mala bedna menadzerska reprezentacija, samo pogledajte podatak da smo iza Brazila, prva drzava po izvozu najmladjih talenata! Tuzno i zalosno...

Rogi Obrenovac

pre 8 godina

Necu da ulazim u priču ko je ovde u pravu, a ko nije, ali me zanima jel postoji čovek koji misli da naša reprezentacija pod dirigentskom palicom Ćurčića može nesto ozbiljno da uradi. On je trener nivoa prosecnih ekipa JSL Srbije, pa zar nam Mihajlović nije bio skola koju smo skupo platili, dokle vise da se uce na nama. Treba biti realan, nemamo kvalitet da igramo polufinala i finala velikih takmičenja, ali imamo kvalitet da budemo skoro uvek stalni učesnici velikih takmičenja, samo nam treba iskusni stručnjak sa autoritetom na klupi.

AcA

pre 8 godina

Velika podrška majstore.Treba svi igrači da blokiraju ovu reprezentaciju dok se lopovska bagra ne pohapsi i najuri iz našeg sporta jednom za sva vremena

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Citam ove komentare - 99% ljudi, ukljucujuci i mene, podrzava Tadica.
Pa kako te bre nije sramota da budes tu gde jesi??? I to sada, kada je izvucena grupa za kvalifikacije u kojoj mozemo da budemo dobri, odemo na svetsko prvenstvo i konacno preokrenemo tocak na nasu stranu! Kakva neodgovornost. Da meni daju da operisem neko mozak, ja bi rekao - ne umem brate, zovite nekog strucnog!

Optimista

pre 8 godina

Grobar sam ali zaista Brasanac a ne Gudelj koji je standardan u jednom Ajaksu, Djuricic a ne Tadic, itd. Radovane budi musko i idi...

dring

pre 8 godina

Kad bi u ovoj mojoj zemlji narod razmisljao svojom glavom svima bi bilo bolje.Pocevsi od vrha drzave do opstins?og cinovnika sedeli bi ljudi od struke i znanja.Elem,na stranu da li neko voli Toleta ili ne...nas nema na mapi fudbala.Sta je po sredi u ovom slucaju to znaju njih dvojica( ili cetvorica).Boljeg od Tadica mi nemamo.Boljeg od ovog selektora ima koliko hocemo.A sami razmislimo(sa pocetka mog izlaganja) ko je kriv.

sale Berlin

pre 8 godina

Vratite bre Antica nazad pa on neka pozove najbolje,a medju njima ce sto posto biti Tadic.Sta taj nas sadasnji selektor zna o fudbalu a kamo li da izvuce to najbolje od tih nasih igraca.Mozda Tadic do sada nije ni odigrao nista za reprezentaciju ali i nema tu nikog na klupi ko moze da ih pripremi i motivise na utakmice.

krki

pre 8 godina

pa nije pozvan zbog grujica koji povredjen a na spisku mora da nakupi broj nastupa za A reprezentaciju ne bi li mu odobrili radnu dozvolu za englesku.

Veerghoen

pre 8 godina

Потпуна подршка Дулету! Коначно неко да каже оно што сви мисле. Браво Душане! Свака част.

bane

pre 8 godina

alo decko, nisi od 19 godine pruzio nijednu partiju vrednu dresa reprezentacije... Ima vas dosta koji ste kreativni i dobri ali za pare i masne ugovore a nacionalni tim vam je izgovor da zapucate na splavove pa samim tim i razumem zaato si iznerviran, nema stefan braun nema freestyler samim tim nema ni stanije soraje i ostalih spofoba na koje se lozite. p.s. Kad si zadnji put dao gol za reprezentaciju ???? Pre 2 godine o kreativna igracino

Veerghoen

pre 8 godina

Селектор нам је човек коме је невероватан успех био да освоји бод са Јавором на Маракану у потпуном бункеру. Плашљив, нестручан, недовољно добар да води репрезентацију. Али је јевтин лоповима из савеза и зато су му дали шансу. Јокан је за њега измислио фудбал.

Sale#

pre 8 godina

Gordost, sujeta, taština... Samoljublje!!!
Greh do greha!
Tadiću, ovaj intervju odiše upravo gore nabrojanim i ako hoćeš odgovor da li si u pravu, sam ga možeš naslutiti.
Nije bitan selektor ovde, bitan si ti i verovatno još mnogi kao ti koji igraju u reprezentaciji. Dokle god ste takvi, uspeha za nas neće biti!
Ugledaj se malo na Štimca u košarci koji je dao punu podršku svojim igračima koji su otišli na EP, a on ostao kući.
Zato košarkaši imaju uspeha, a vi fudbaleri ne, niti ćete ga kao takvi
ikad imati...

Stefan

pre 8 godina

Samo sam cekao da se oglasi ovaj prosecni igrac malih utakmica,odigrao je 35 utakmica za reprezentaciju a nije pokazao apsloutno nista.Vecito ce ostati igrac osrednjeg sautemptona posto nije za bolje,covek je olicenje prosecnosti i potpuno je svejedno da li ce igrati kako on tako i djuricic dva medijski napumpana proseka.

Nele

pre 8 godina

Trebao je da kaze sta ima. Da ne bude, ako bi ga pozvali na neku sledecu utakmicu i on odbije, eto Tadic nece da igra za repku. I svi igraci koji malo drze do sebe bi trebali javno da se izjasne da nece igrati za rep dok SVI koji su sada u FFS (Tole, Kokeza, Savo, kafe-kuvarica itd,) ne odu. Dokle vise zavlacenja svega pod tepih. Dovedite selektora koji nece biti obican poltron. Koji ce objaviti koji su igraci poveli svalerke/sponzoruse(Savija &co) iz Srbije na pripreme pred utakmicu. Koji ce objaviti ako mu neki menadzer zahteva mesto u timu za svog igraca.

Veerghoen

pre 8 godina

Сада треба капитен да се огласи у јавности и тражи целокупно расформирање савеза. Сви, почевши од регионалних делегата којима легне плата и подржавају Толета као овце. Јер се човек држи за реч а во за рогове. Одлази више!

Dobro upucen

pre 8 godina

treba svi da bojkotuju reprezentaciju ,I igraci I navijaci dok je Karadzic na celu fss
(kiki, 21. mart 2016 18:16)
Kada shvatite da se Karadzic oko fudbala u Srbiji pita kao ja i Vi, bice Vam puno lakse, a saznace se uskoro.

Dragan

pre 8 godina

Reči dečka su definitivno na mestu ali su te reči trebale biti izrečene još pre a ne kao akt ljutnje zato što nije pozvan. Jeste, savez i selektor snose veliki deo krivice što nas nema nigdje u seniorskom sektoru ali ruku na srce, koliko su nam god kvalitetni igrači sa jedne strane isto su
tolike pi.ke kad se treba boriti za reprezentativni dres.

Нишлија Мераклија

pre 8 godina

БРАВО ТАДИЋУ, нема се шта додати о овом ивањичком аматеру! ЋУРЧИЋУ ОДЛАЗИ, ИДИ ВОДИ ЈАВОР!

Davidoff

pre 8 godina

Kao neutralni gledalac , kad god sam gledao Srbiji ništa nisi pokazao...Ti u Engleskoj kad igraš za klub i kad igraš za Srbiju su dva različita igrača....

milan

pre 8 godina

Svi znaju da Tadic zasluzuje makar da bude pozvan, ako je plan da igraju klinci i to razumem ali dokle neprestane smene igraca .A da mu je zaista bitna reprezentacija ne bi bojkotovao selektora vec bi precutao jer ovako se nastavlja tradicija nesloge i tome nema kraja .

Aljosa

pre 8 godina

Dušane, jedini si naš fudbaler koga volim da gledam. Za moj ukus najbolji. Ali...ovo ti nije bilo potrebno. Kad si trpeo prethodne morao si i Ćurčića.

alexche

pre 8 godina

ma i ti i taj tvoj selektor ste imali sanse da se dokažete, ali stativa,
da si zavuko jedno 5 komada u kvalifikacijama sad bi bilo sve ok, ovako možda si ti i kreativan,možda je on i selektor ali vi ste zajedno 44ti ili koji već, to je realnost
SRAMOTA

Lucky

pre 8 godina

Tuzno. Tadic je jedan od iskusnijih igraca i ima solidan ucinak u jakoj konkurenciji, prvo mi je zapalo za oko da njega nema na spisku.Zato je dobio poziv Djuricic koji odigra po desetak minuta na tekmi za Anderleht.

Ranzo Bistrooki

pre 8 godina

Ne drobi Dule, ne mislis valjda da si strucniji od naseg proslavljenog selektora? Covek odise intelektom i harizmom, svako bi ga pozeleo tako iskusnog i strucnog.

kure

pre 8 godina

U sustini, to je to. Jedno je kad te vodi jedan Antic koji je osvojio sta je osvojio, a sasvim drugo kad te vodi jedna vezara kome je hajlajt karijere Javor.. Ali to je samo jedan od problema naseg fudbala.

sasa

pre 8 godina

Sve je to tacno,mislim da igraci svakako bojkotuju fss,nemoze se nista uraditi ako neigraju najbolji npr kod Radomira Antica su igrali najbolji i ja sam video buducnost u tome da cemo biti uvek na prvenstvima ali to je nekome smetalo pa kroz reprezentaciju je u jednom kvalif.ciklusu prolazilo preko 25 igraca.Ovakva atmosfera sluzi igracima da se odvoje od klupskih obaveza koje su rigorozne i za svaku sitnicu se udare po dzepu,zato svi zele da budu pozvani jer im prija odmor i provod,...u sustini svi imaju neku korist,toliko talenata i uspeha u mladjim selekcijama nema ni jedna nacija u poslednjoj deceniji a mi samo na jednov velikom takmicenju

Hala Madrid

pre 8 godina

Pogodilo je mene kao i njega, sramo ko vodi nasu reprezentaciju.. Sram ga bilo od smene Antica srpska reprezentacija je dotakla dno..

dr.haus

pre 8 godina

Sine moj dragi,to sto si ti ljut kad nisi pozvan i sad pametujes,sto to nisi rekao pre a imao si prilike...neces da igras...ne moras ,ja se i sad ne secam da si nesto bog zna sta i odigrao za Srbiju a boga mi imao si sanse i prilike mozda i vise nego sto zasluzujes.Po tvom obracanju se na zalost vidi nas mentalitet...jednostavno neces ne moras,a i nisi ti taj koji poziva i pravi spiskove...cao i dovidjenja...

Sofronije

pre 8 godina

Pozivu se odazivas ma ko da je selektor i nemam simpatija za zaricanja ovog tipa da neces igrati dok je ovaj ili onaj selektor.

Ipak, tacno je da je nefer i prostacki reci da je na spisku najbolje sto Srbija ima, jer je spisak tek selektorov licni izbor. Zato Tadic ima pravo da bude ljut.

xDeić LoLić

pre 8 godina

U potpunosti se slažem sa svime sve što kaže o Ćurči, realno ne može reprezentaciju voditi neko ko je bio samo trener Hebitfarm Javora.I ne ide mi u glavu kako Tadić nije pozvan, a ova ostala boranija jeste? Ne kažem da je Tadić Ozil, ali je daleko naš najkreativniji krilni igrač.

Kako ko, pa ja

pre 8 godina

Pre Toleta smo inace bili sila...!?
Hocu reci, nije on karika, vec mnogo ozbiljniji likovi...ali ajd', mediji lepo rade posao zaludjivanja mase, pa tako i u sportu.
Tole odlazi - cisto da vidite da ce biti isto posle...

Jumko

pre 8 godina

Ovaj je ona zvezda naseg fudbala? Jedan od onih "Imamo velika imena ali nemamo tim"? Decko ne bi bio medju 23 igraca u top 10 reprezentacija sveta!

Bree

pre 8 godina

Sve je rekao kada ga nije pozvao. Sto ovo nije rekao odmah? Nego mu je odgovoralo dok je bio pozivan. Znaci uz Subotica, jos jedan koji se nece odazvati pozivu. Ovo govori da smo najgora fudbalska reprezentacija na svetu! Smatram da je Tadic zasluzio poziv. Jedan je od nasih najboljih igraca, ali isto tako i jedan od onih koji mnogo bolje igraju za klub, nego za rep. A da, i ja smatram da Curcic nije za selektora.

Public Enemy

pre 8 godina

Za Ćurčića si sve u pravu.
Ali je isto tako tačno da si toliko loše svih tih pet godina igrao za reprezentaciju da je ipak bolje sto ne igras. I ne treba da igras!

Alexa

pre 8 godina

Sve si lepo rekao mali. Evo ja sam Grobar i gadi mi se ceo FSS sa ljudima koji zauzimaju fotelje, imaju ogromne plate bez ikakvog učinka. To ne može da prođe u preduzeću, ne bi trebalo ni u sportu. Gade mi se polukriminalni tipovi u klubovima ali da vidim nekog baju koji je Zvezdas da progovori nesto o svom dvoristu. Njima je određeni lik ikona u koju se skoro pa krste a taj isti lik treba da je srecan dok je još uvek na slobodi. Svi znate o kojem ološu je ovde reč.

Jah

pre 8 godina

Bravo, ali bih dodao da treba da kazete jos i da ne zelite da za Srbiju igrate sve dok mafija kontrolise fudbal i dok je Tole u savezu. Ovako ste svi deo iste price i podrzavate ih kad igrate.

A podrzavam to sto ne zelis da igras sto te nije ukljucio u tim, plus sto bi igrao za anonimnog trenera?

Baltazar

pre 8 godina

Tadic je potpuno u pravu.Reprezentaciju treba da vodi neko ko ima neke rezultate u trenerskom poslu.Curcic nema nista.Nema SP u Rusiji za nas.

bbr

pre 8 godina

Tadic je skroz upravu ali isto tako je pokazao da je isti kao Curcic "ne mozes da kazes nekome da nije dobar igrac i da ga omalovazavas" pa u sledecoj recenici "Curcic nije dobar trener,ne moze da vodi reprezentaciju,on se plasi svoje senke".Kako god,kod nas je kombinacija veoma lose struke(treneri nam ne zavrsavaju skole ili zavrse bata Djorinu koja traje nedelju dana) i igraci koji su velike zvezde i igranje za reprezentaciju dozivljavaju kao neku veliku uslugu koju nama svima cine jer oni to ne moraju,astronomski su placeni u svojim klubovima i treba o svojim karijerama da razmisljaju.Nemamo ni jednog trenera osim Mihajkovica u ozbiljnom klubu vec 15+ godina,u kosarci npr. velike klubove i velike rezultate su pravili Ivkovic,Obradovic,Pesic,Vujosevic,Sasa Obradovic,Djordjevic....svi oni su zavrsili ozbiljne trenerske skole u Srbiji gde su im predavali ozbiljni strucnjaci.Ne moze sve iz prakse,mora i nauka.

Filip

pre 8 godina

U svim sferama zivota, pa tako I u fudbalu, ako nema rezultata, neko placa cenu... U ovom slucaju je to, nazalost, Tadic. Da li je ovo resenje ili ne, ne znam, ali ocigledno je da u nasem fudbalu nesto mora da se menja I to podhitno jer u protivnom nece nas biti ni na jednom velikom prvenstvu narednih 20 godina!

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Ne podržavam selektora, ali još manje ove igrače. Nakon utakmice sa Portugalijom svi su bili uz selektora i pričali o nekoj dobroj atmosferi. I tek kada ih se ne pozove ili ne igraju onda se tek zalažu za otvorene karte. Jedino za Matića i Subotića sam imao razumjevanje, a ovi tipa Lazović, Tadić ili čak i Vidić ne trebaju reprezentaciji. Kakav god da je loš selektor, taj selektor je uspio sa superligaškom reprezentacijom da pobjedi tada puno jači Japan nego što je danas. A sada sam ubijeđen da bi naš A-tim izgubio protiv Japana lagano 2:0. Ne treba vam selektor objašnjavati da kornere ispucavate visoko protiv Albanaca kada ste za glavu veći od njih, da ne treba trčati ko muva bez glave i zapucati se u protivničkog golmana ili onaj korner Baste protiv Portugalije, pa tokom kornera niko ne ide na protivničke igrače. Da sam ja selektor po mom igrali samo prvotimci, a rezerve Sitija i Sautemptona neka se vrate u Srbiju, ako ne mogu u inostranstvu da se izbore za prvih 11.

sasa

pre 8 godina

covjek koji je u karijeri vodio dva kluba kao sto su Javor i Borac (dva jedina koja je vodio) nama ne moze da bude selektor
Dusane sve sto si rekao je na mjestu, vjerujem da 90% stanovnistva ima takvo misljenje

podstanar

pre 8 godina

O Bozja majko. Sacuvaj nas ovakvih selektora i ovih primadona koje se ljute svaki put kad ih ne pozoves u tim... S druge strane da je neko sa autoritetom selektor ovakve stvari se sigurno ne bi desavale

loshmi

pre 8 godina

Realno od ovoga boljeg na toj poziciji nemamo..E sad sto oni ne zele da potrce za reprezentaciju i igraju ko balerine,i to je za analizu..

Mare

pre 8 godina

Bravo Za Tadica i izjavu , mislim da mu je svaka rec na mestu i samo rekao ono sto manje vise svi misle ali retko ko ce na zalalost reci. Selektor ima znanja i moze da bude dobar trener nekad ali neozbiljno je da on bude sada selektor. Smatram da je mesto selektora privilegija i velika obaveza i da bi neko bio selektor trebalo bi u zdravom sistemu da vodi velike evropske klubove i godinama da stice znaje i iskustvo da bi stekao tu privilegiju. Curcic sa trenera Borca i Javora dolazi na mesto selektora to je neozbiljno i nek je sram onog ko ga je postavio. Sa ovakvim strucnjacima u savezu nema rezultata.

BOBAN

pre 8 godina

Bravo za Dusana Tadica. Dosta cutanja. Dokle da se svi pravimo ludi. Da li Radovan bivsi trener Javora moze da vodi svetske zvezde. Samo u Srbiji zemlji cuda

krkela

pre 8 godina

Podrska tebi momak. I hvala za ovo sto si rekao za Curcica. Ovima izgleda iz FSSa nije jasno. Al kad gledas intervjue i kako se ponasa taj lik za vreme utakmice. Sve ti jasno ona faca....

Delija Berane

pre 8 godina

Ne slazem se sa ovom pljuvacinom ali Curcic nije resenje za selektora covjek nema ni jedan rezultat i uspjeh u karijeri.Vodjenje Javora totalnom bunkericom u nasoj ligi nije nikakav uspjeh ali tole(najveci unistitelj sprskog fudbala) mora da ima svig piona !Tole lopove napolje!

Igraj i pobedi!

pre 8 godina

Mislim da Tadic u ovom slucaju ponasa se bezobrazno. Zna se kakve partije pruza u Engleskoj, a kakve partije je pruzao za repku. A i za njegovo vreme igranja, uz druge selektore, nisam video rezultate koji bi potvrdili ono sto prica. Ne tvrdim da je Curcic savrsen selektor, ali je na toj poziciji i mora se postovati sa njegove strane. I budimo realni, par igraca se menjalo medju selektorima, nikakvih rezultata nije bilo, nesto se definitivno moralo menjati da se ne propusti jos jedno takmicenje.

bole bgd

pre 8 godina

Tadiću, dobro znaš da ne igraš dobro i to već duže vremena! Selektor nije dužan nikome da se javlja i izvinjava što ga nije pozvao u tim, pa ni Ćurćić.
U kakvoj si formi i koliko je tvoja igra "važna" za Sauthempton videlo se i juče! Liverpol je poveo sa 2:0, trener te je u polovremenu ostavio na klupi, ušao Mane i preokret za konačnih 3:2 za Sauthempton!

cirkus medrano

pre 8 godina

stvarno sramota. dokle više ovaj cirkus u fss. nema nama pomoći i napredka dok je jedan te isti sloj ljudi u savezu, samo se smenjuju sa jedne funkcije na drugu. ni fudbaleri nam nisu nista bolji, dodju na okupljanje reprezentacije da bi videli drugare i izlazili po splavovima. ali njih i ne krivim toliko jer da je u savezu sve kako treba i oni bi se drugačije ponašali.

heisenberg

pre 8 godina

Curcic mozda nije za selektora, ali ni ti nisi za reprezentaciju. Na svakoj utakmici koju si igrao bio si najgori na terenu. Ne znam u cemu je problem, tek jedan si od igrača kod kojih je najveća razlika između igara u klubu i igara u reprezentaciji.

Ivanrosonero

pre 8 godina

kao i uvek,oko fudbalskog saveze ide sou program,ko ce vise da pohvata ko tu koga gura i cije si ti a cije je on igrac..... i ispasta reprezentacija!
Igraj i bori se za sebe a valjda ce nekada neki normalan doci da se suprotstavi magijasima i barabama!!!
TADIC SAMPION

ja

pre 8 godina

Tako je, brate! Englezi imaju dobru izreku da se treba "skrenuti pažnja na slona u sobi" - ne mogu svi da se prave da je sve u redu i da je atmosfera uobičajena, kada se iz aviona vidi da nije. Koliko vanserijskih igrača je napustilo reprezentaciju bez da su naveli konkretan razlog za svoj potez. Komačno se neko odvažio da kaže javno ono što 99% ljudi u ovoj zemlji misli. Nadam se da je ovo dovoljno da se stvari pokrenu sa mrtve tačke, jer imamo brdo igrača koji imaju značajne uloge u najjačim evropskim klubovima i mladu reprezentaciju koja je prvak sveta, a A reprezentacija tavori na začelju FIFA-ine rang liste i gleda u leđa Trinidadu i Tobagu?!?!?!

Panda's friend

pre 8 godina

Ma sta znas ti, Curcic je strucnjak, koji se pre A tima dokazao vodjenem Javora iz Ivanjice! Sta ti zna, Tole uvek bolje proceni. Kome treba
Tadic, Subotic, Pejcinovic, Filip Djordjevic... Na tako smo niske grane pali odnosom FSS-a prema igracima i navijacima, da je to tuga jedna.

zalosno

pre 8 godina

Tole i ta banda nikada nece otici iz fudbala, ne znam ko se jos zaludjuje da ce nasi komentari da se uzmu u obzir. Tadic je jedan od nasih najboljih veznjaka ikada. Ali nam je fudbalski savez jadan, kao i svi selektori u poslednje vreme! UA za FSS

Caffe Bon Ami

pre 8 godina

Svaka ti zlatna... Mi smo u Cacku oterali "Legiju" Cureta iz Borca, jer je igrao previse defanzivno ! To je kao da u kosarci dovedemo trenera KK Kosjeric da bude umesto Sase Djordjevica... Obican poslusnik, legne na kraju svakog meseca 5 soma Evra i on Car Ivanjice !!! Sram ga bilo...

Bree

pre 8 godina

Sve je rekao kada ga nije pozvao. Sto ovo nije rekao odmah? Nego mu je odgovoralo dok je bio pozivan. Znaci uz Subotica, jos jedan koji se nece odazvati pozivu. Ovo govori da smo najgora fudbalska reprezentacija na svetu! Smatram da je Tadic zasluzio poziv. Jedan je od nasih najboljih igraca, ali isto tako i jedan od onih koji mnogo bolje igraju za klub, nego za rep. A da, i ja smatram da Curcic nije za selektora.

xDeić LoLić

pre 8 godina

U potpunosti se slažem sa svime sve što kaže o Ćurči, realno ne može reprezentaciju voditi neko ko je bio samo trener Hebitfarm Javora.I ne ide mi u glavu kako Tadić nije pozvan, a ova ostala boranija jeste? Ne kažem da je Tadić Ozil, ali je daleko naš najkreativniji krilni igrač.

Ranzo Bistrooki

pre 8 godina

Ne drobi Dule, ne mislis valjda da si strucniji od naseg proslavljenog selektora? Covek odise intelektom i harizmom, svako bi ga pozeleo tako iskusnog i strucnog.

Lucky

pre 8 godina

Tuzno. Tadic je jedan od iskusnijih igraca i ima solidan ucinak u jakoj konkurenciji, prvo mi je zapalo za oko da njega nema na spisku.Zato je dobio poziv Djuricic koji odigra po desetak minuta na tekmi za Anderleht.

Optimista

pre 8 godina

Grobar sam ali zaista Brasanac a ne Gudelj koji je standardan u jednom Ajaksu, Djuricic a ne Tadic, itd. Radovane budi musko i idi...

Jah

pre 8 godina

Bravo, ali bih dodao da treba da kazete jos i da ne zelite da za Srbiju igrate sve dok mafija kontrolise fudbal i dok je Tole u savezu. Ovako ste svi deo iste price i podrzavate ih kad igrate.

A podrzavam to sto ne zelis da igras sto te nije ukljucio u tim, plus sto bi igrao za anonimnog trenera?

podstanar

pre 8 godina

O Bozja majko. Sacuvaj nas ovakvih selektora i ovih primadona koje se ljute svaki put kad ih ne pozoves u tim... S druge strane da je neko sa autoritetom selektor ovakve stvari se sigurno ne bi desavale

MiLaN

pre 8 godina

Plasi se sopstvene senke. Nije pogresio. Protiv Kazahstana izvodi 3 defanzivna vezna ko da igramo protiv ne znam ni ja koje vele sile. To je strah i nista vise.

Rogi Obrenovac

pre 8 godina

Necu da ulazim u priču ko je ovde u pravu, a ko nije, ali me zanima jel postoji čovek koji misli da naša reprezentacija pod dirigentskom palicom Ćurčića može nesto ozbiljno da uradi. On je trener nivoa prosecnih ekipa JSL Srbije, pa zar nam Mihajlović nije bio skola koju smo skupo platili, dokle vise da se uce na nama. Treba biti realan, nemamo kvalitet da igramo polufinala i finala velikih takmičenja, ali imamo kvalitet da budemo skoro uvek stalni učesnici velikih takmičenja, samo nam treba iskusni stručnjak sa autoritetom na klupi.

danguba

pre 8 godina

Najjači komentari su ovi tipa: "...dečko šta si ti pokazao za reprezentaciju...". Kao da su ih Čurčić i Karadžić sastavljali.
Dečko je malo frustruran, s pravom i ima muda orahova. Dići glas protiv ove mafije nije mala stvar, pa mi smo ubili i predsjednika vlade i predsjednika fudbalskog saveza... Dakle mali, respect!

AcA

pre 8 godina

Velika podrška majstore.Treba svi igrači da blokiraju ovu reprezentaciju dok se lopovska bagra ne pohapsi i najuri iz našeg sporta jednom za sva vremena

KRITICAR

pre 8 godina

Decko je 100% u pravu,selektor se plasi i sopstvene senke,on ce da mi kaze da Djuricic zasluzuje mesto a ne Tadic,nema nista ni od svetskog prvenstva,na zalost...

Don L

pre 8 godina

covek ima kohones do kolena u ligama petice medju top deset pakera definitivno bolje United da je potpisao njega nego Depaja ! Naravno moje misljenje

Laki

pre 8 godina

U pravu je i slažem se sa svim što je rekao.
Samo jedna primedba,da je bio pozvan verovatno ne bi smo čuli ni jednu lošu reč o selektoru i svemu ostalom što je pomenuo.Znači,problem doslednosti.

Zaslužio bi mnogo više poštovanja da je o problemima progovorio pre nego što je njegov lični ego povređen.

Vlada

pre 8 godina

Čovek koji se buni što neće imati par dana odmora je čovek koji ima želju da radi. Samim tim takav čovek nam je potreban. Podrška Tadiću

Davidoff

pre 8 godina

Kao neutralni gledalac , kad god sam gledao Srbiji ništa nisi pokazao...Ti u Engleskoj kad igraš za klub i kad igraš za Srbiju su dva različita igrača....

Dobro upucen

pre 8 godina

treba svi da bojkotuju reprezentaciju ,I igraci I navijaci dok je Karadzic na celu fss
(kiki, 21. mart 2016 18:16)
Kada shvatite da se Karadzic oko fudbala u Srbiji pita kao ja i Vi, bice Vam puno lakse, a saznace se uskoro.

KORN

pre 8 godina

Trenutno naš ubedljivo najbolji igrac ali ovo se ne dešava prvi put imamo sa tim mi iskustva,to iskustvo zove se Dejan Petkovic neki ga nazvaše Rambo.Jadno je to što za Tadica odlucuje neko za koga je PL misaona imenica,za njega je svaka liga u prvih 10 misaona imenica.E moj Tadicu mi ne volimo kreativne igrace ko ti je kriv što nisi zadnji vezni.

Uz Javor-specijalca do Rusije

pre 8 godina

Da je igrač bez kojeg se ne može, i nije. Ipak mu skidam kapu što je istupio i rekao da je car go. Vreme je bilo da to neko i javno kaže.

niski

pre 8 godina

Koliko stručnjaka ljudi moji? Pa normalno da bolje igra u klubu, kad iza sebe ima bolje igrače i svi (i on) se bore. A ovde iza sebe ima menadzerove igrače koji treba da se prodaju, a o kvalitetu ko te pita. Naša "legenda" reprezentacije Deki Stanković ubija u Interu, a u reprezentaciji od 100 utakmica nije 5 odigrao kako treba. Al u Interu iza njega Zaneti, Kambiaso, Maikon... a ovde Raca Petrović i sl... Ko sto je svojevremeno Dejo Savicevic ko selektor poveo nekog levog beka, niko čuo za njega... Ali sve je to odraz lošeg stanja u državi... kad bi se tu znao red i zakon... ovako anarhija svuda. Lepo se smejemo vicu, a ono živa istina: šta fali našoj rep. da bude bolja? Falji Ramadani...

Rouzvelt

pre 8 godina

Curcic je postavljen kao selektor da bi radio kako mu neko drugi kaze, covek nije sposoban za tu funkciju on je samo marioneta. Posle Antica su to svi shvatili, Vidic, Subotic, Tadic su pametni momci koji znaju kako se radi u normalnim zamljama i samim tim nisu u stanju da prihvate nebuloze od strane FFS.

sasa

pre 8 godina

covjek koji je u karijeri vodio dva kluba kao sto su Javor i Borac (dva jedina koja je vodio) nama ne moze da bude selektor
Dusane sve sto si rekao je na mjestu, vjerujem da 90% stanovnistva ima takvo misljenje

zalosno

pre 8 godina

Tole i ta banda nikada nece otici iz fudbala, ne znam ko se jos zaludjuje da ce nasi komentari da se uzmu u obzir. Tadic je jedan od nasih najboljih veznjaka ikada. Ali nam je fudbalski savez jadan, kao i svi selektori u poslednje vreme! UA za FSS

dring

pre 8 godina

Kad bi u ovoj mojoj zemlji narod razmisljao svojom glavom svima bi bilo bolje.Pocevsi od vrha drzave do opstins?og cinovnika sedeli bi ljudi od struke i znanja.Elem,na stranu da li neko voli Toleta ili ne...nas nema na mapi fudbala.Sta je po sredi u ovom slucaju to znaju njih dvojica( ili cetvorica).Boljeg od Tadica mi nemamo.Boljeg od ovog selektora ima koliko hocemo.A sami razmislimo(sa pocetka mog izlaganja) ko je kriv.

Bice tako

pre 8 godina

sve dok odlucuju menadzeri, politicari, kvazi sportski radnici,..... i dok nam fudbalski klubovi sluze za pranje para i razne finansijske malverzacije!!!

Perica

pre 8 godina

Da smo mi neka ozbiljna nacija ko sto nismo mi bi se organizovali i oterali mafiju tamo gde treba... Ne pricam samo za fudbal mislim u globalu... Ali mi smo odavno prestali da budemo nacija i nasa realnost je upravo ovo. Tole ce biti na celu dokle god je ziv, a ja cu opet morati da navijam za Meksiko posto mi necemo u skorije vreme da vidimo nasu repku na nekoj sceni.

Dejan

pre 8 godina

Tadićevo mišljenje o Ćurčiću kao čoveka koji se plaši sopstvene senke i na dan utakmice deluje izgubljeno, nije usamljeno. Takvo mišljenje imaju svi iskusniji reprezentativci jer znaju da osete selektorov strah. E ko nama vodi reprezentaciju?

nikson

pre 8 godina

Mala digresija, ali jače je od mene - čitam sve ovo, i gledam, pratim godinama, decenijama (od 1982. reprezentaciju Jug. pa na ovamo) i imam jedan čvrst utisak: ne sećam se kad smo imali antipaticniji skup igrača u tom krugu reprezentacije. Prosto, ne osecam ništa prijatno kad treba da se okupe i da pratim njihov nastupe. I baš mi je žao zbog toga, jer volim i fudbal i taj osecaj pripadnosti nacionalnom timu, posebno lep kada su ta čuvena prvenstva Evrope i sveta.

Caffe Bon Ami

pre 8 godina

Svaka ti zlatna... Mi smo u Cacku oterali "Legiju" Cureta iz Borca, jer je igrao previse defanzivno ! To je kao da u kosarci dovedemo trenera KK Kosjeric da bude umesto Sase Djordjevica... Obican poslusnik, legne na kraju svakog meseca 5 soma Evra i on Car Ivanjice !!! Sram ga bilo...

dr.haus

pre 8 godina

Sine moj dragi,to sto si ti ljut kad nisi pozvan i sad pametujes,sto to nisi rekao pre a imao si prilike...neces da igras...ne moras ,ja se i sad ne secam da si nesto bog zna sta i odigrao za Srbiju a boga mi imao si sanse i prilike mozda i vise nego sto zasluzujes.Po tvom obracanju se na zalost vidi nas mentalitet...jednostavno neces ne moras,a i nisi ti taj koji poziva i pravi spiskove...cao i dovidjenja...

krki

pre 8 godina

pa nije pozvan zbog grujica koji povredjen a na spisku mora da nakupi broj nastupa za A reprezentaciju ne bi li mu odobrili radnu dozvolu za englesku.

Veerghoen

pre 8 godina

Селектор нам је човек коме је невероватан успех био да освоји бод са Јавором на Маракану у потпуном бункеру. Плашљив, нестручан, недовољно добар да води репрезентацију. Али је јевтин лоповима из савеза и зато су му дали шансу. Јокан је за њега измислио фудбал.

sale Berlin

pre 8 godina

Vratite bre Antica nazad pa on neka pozove najbolje,a medju njima ce sto posto biti Tadic.Sta taj nas sadasnji selektor zna o fudbalu a kamo li da izvuce to najbolje od tih nasih igraca.Mozda Tadic do sada nije ni odigrao nista za reprezentaciju ali i nema tu nikog na klupi ko moze da ih pripremi i motivise na utakmice.

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Citam ove komentare - 99% ljudi, ukljucujuci i mene, podrzava Tadica.
Pa kako te bre nije sramota da budes tu gde jesi??? I to sada, kada je izvucena grupa za kvalifikacije u kojoj mozemo da budemo dobri, odemo na svetsko prvenstvo i konacno preokrenemo tocak na nasu stranu! Kakva neodgovornost. Da meni daju da operisem neko mozak, ja bi rekao - ne umem brate, zovite nekog strucnog!

vitomir

pre 8 godina

Kada nema rezultata a nema ih , svuda u svetu se vrse promene ali ne i u Srbiji ! Zato nam ovako " dobro " ide na svim poljima pa i u ovom nasem pokusaju pikanja fudbala !

oyo

pre 8 godina

pa nije pozvan zbog grujica koji povredjen a na spisku mora da nakupi broj nastupa za A reprezentaciju ne bi li mu odobrili radnu dozvolu za englesku.
(krki, 21. mart 2016 19:43)

e jesi ga objasnio...

Realno

pre 8 godina

nasa reprezentacija je klasicna sprdnja...kao i njen vrhunac moci u Albaniji kada smo se radovali pobedi i ujedno njihovom plasmanu na EP... Slucaj Tadic je samo jedna u nizu sprdnji...

Nele

pre 8 godina

Trebao je da kaze sta ima. Da ne bude, ako bi ga pozvali na neku sledecu utakmicu i on odbije, eto Tadic nece da igra za repku. I svi igraci koji malo drze do sebe bi trebali javno da se izjasne da nece igrati za rep dok SVI koji su sada u FFS (Tole, Kokeza, Savo, kafe-kuvarica itd,) ne odu. Dokle vise zavlacenja svega pod tepih. Dovedite selektora koji nece biti obican poltron. Koji ce objaviti koji su igraci poveli svalerke/sponzoruse(Savija &co) iz Srbije na pripreme pred utakmicu. Koji ce objaviti ako mu neki menadzer zahteva mesto u timu za svog igraca.

Voip

pre 8 godina

Meni samo smeta što to pre nisi rekao nego sad kad te nije pozvao. Ali bolje ikad nego nikad. I ovo sam pričo još onda kad su postavili ovoga na mesto selektora. Gde može ovaj da vodi reprezentaciju kad mu je najveći klupski domet Javor. Na Toleta i ekipu ne vredi trošiti reči. Ugnezdili se pa na osnovu nesloge klubova vladaju. Kad je Zvezda govorila da je sve loše od suđenja pa na dalje grobari se smejali a sad obrnuto, ostali se živi ne čuju. Sve mora iz korena da se menja, pre svega odnosi među klubovima zbog zajedničkog dobra.

ja

pre 8 godina

Tako je, brate! Englezi imaju dobru izreku da se treba "skrenuti pažnja na slona u sobi" - ne mogu svi da se prave da je sve u redu i da je atmosfera uobičajena, kada se iz aviona vidi da nije. Koliko vanserijskih igrača je napustilo reprezentaciju bez da su naveli konkretan razlog za svoj potez. Komačno se neko odvažio da kaže javno ono što 99% ljudi u ovoj zemlji misli. Nadam se da je ovo dovoljno da se stvari pokrenu sa mrtve tačke, jer imamo brdo igrača koji imaju značajne uloge u najjačim evropskim klubovima i mladu reprezentaciju koja je prvak sveta, a A reprezentacija tavori na začelju FIFA-ine rang liste i gleda u leđa Trinidadu i Tobagu?!?!?!

sasa

pre 8 godina

Sve je to tacno,mislim da igraci svakako bojkotuju fss,nemoze se nista uraditi ako neigraju najbolji npr kod Radomira Antica su igrali najbolji i ja sam video buducnost u tome da cemo biti uvek na prvenstvima ali to je nekome smetalo pa kroz reprezentaciju je u jednom kvalif.ciklusu prolazilo preko 25 igraca.Ovakva atmosfera sluzi igracima da se odvoje od klupskih obaveza koje su rigorozne i za svaku sitnicu se udare po dzepu,zato svi zele da budu pozvani jer im prija odmor i provod,...u sustini svi imaju neku korist,toliko talenata i uspeha u mladjim selekcijama nema ni jedna nacija u poslednjoj deceniji a mi samo na jednov velikom takmicenju

Aljosa

pre 8 godina

Dušane, jedini si naš fudbaler koga volim da gledam. Za moj ukus najbolji. Ali...ovo ti nije bilo potrebno. Kad si trpeo prethodne morao si i Ćurčića.

Veerghoen

pre 8 godina

Сада треба капитен да се огласи у јавности и тражи целокупно расформирање савеза. Сви, почевши од регионалних делегата којима легне плата и подржавају Толета као овце. Јер се човек држи за реч а во за рогове. Одлази више!

bbr

pre 8 godina

Tadic je skroz upravu ali isto tako je pokazao da je isti kao Curcic "ne mozes da kazes nekome da nije dobar igrac i da ga omalovazavas" pa u sledecoj recenici "Curcic nije dobar trener,ne moze da vodi reprezentaciju,on se plasi svoje senke".Kako god,kod nas je kombinacija veoma lose struke(treneri nam ne zavrsavaju skole ili zavrse bata Djorinu koja traje nedelju dana) i igraci koji su velike zvezde i igranje za reprezentaciju dozivljavaju kao neku veliku uslugu koju nama svima cine jer oni to ne moraju,astronomski su placeni u svojim klubovima i treba o svojim karijerama da razmisljaju.Nemamo ni jednog trenera osim Mihajkovica u ozbiljnom klubu vec 15+ godina,u kosarci npr. velike klubove i velike rezultate su pravili Ivkovic,Obradovic,Pesic,Vujosevic,Sasa Obradovic,Djordjevic....svi oni su zavrsili ozbiljne trenerske skole u Srbiji gde su im predavali ozbiljni strucnjaci.Ne moze sve iz prakse,mora i nauka.

kure

pre 8 godina

U sustini, to je to. Jedno je kad te vodi jedan Antic koji je osvojio sta je osvojio, a sasvim drugo kad te vodi jedna vezara kome je hajlajt karijere Javor.. Ali to je samo jedan od problema naseg fudbala.

shaterrhand

pre 8 godina

Ljudi, mi smo mala bedna menadzerska reprezentacija, samo pogledajte podatak da smo iza Brazila, prva drzava po izvozu najmladjih talenata! Tuzno i zalosno...

Baltazar

pre 8 godina

Tadic je potpuno u pravu.Reprezentaciju treba da vodi neko ko ima neke rezultate u trenerskom poslu.Curcic nema nista.Nema SP u Rusiji za nas.

Dugousko

pre 8 godina

Ma zavidim im...Starlete, izlasci, minici, auta...A ja iako zaposlen kad hocu da se bas otkinem subotom potrosim 500 dindzi i kupim crni gazirani sok i grickalice a jos ako na TV pocne neki dobar film sa Al Pacinom npr, sreci nikad kraja.

srbin

pre 8 godina

Sram vas bilo sve tamo u savezu dokle cete vise da omalovazavate dobre igrace i cenjene u evropi pa ne treba niko da vam dodje na stadion kad igrate

fdbg

pre 8 godina

Apsolutno tačno.Sve što je Tadić rekao,potvrdjujem iz iskustva.Takodje,inamo ili smo imali Govedaricu,koji je samnom bio u klasi na studijama.On ne ume da isprži jaje,a kamoli da ...
Ljudi,svi vi koji pišete iz nagadjanje,ja vam odgovaram iz ličnog iskustva,da ovi ljudi nisu dorasli pozivu selektora.

krkela

pre 8 godina

Podrska tebi momak. I hvala za ovo sto si rekao za Curcica. Ovima izgleda iz FSSa nije jasno. Al kad gledas intervjue i kako se ponasa taj lik za vreme utakmice. Sve ti jasno ona faca....

Sofronije

pre 8 godina

Pozivu se odazivas ma ko da je selektor i nemam simpatija za zaricanja ovog tipa da neces igrati dok je ovaj ili onaj selektor.

Ipak, tacno je da je nefer i prostacki reci da je na spisku najbolje sto Srbija ima, jer je spisak tek selektorov licni izbor. Zato Tadic ima pravo da bude ljut.

Нишлија Мераклија

pre 8 godina

БРАВО ТАДИЋУ, нема се шта додати о овом ивањичком аматеру! ЋУРЧИЋУ ОДЛАЗИ, ИДИ ВОДИ ЈАВОР!

Panda's friend

pre 8 godina

Ma sta znas ti, Curcic je strucnjak, koji se pre A tima dokazao vodjenem Javora iz Ivanjice! Sta ti zna, Tole uvek bolje proceni. Kome treba
Tadic, Subotic, Pejcinovic, Filip Djordjevic... Na tako smo niske grane pali odnosom FSS-a prema igracima i navijacima, da je to tuga jedna.

alexche

pre 8 godina

ma i ti i taj tvoj selektor ste imali sanse da se dokažete, ali stativa,
da si zavuko jedno 5 komada u kvalifikacijama sad bi bilo sve ok, ovako možda si ti i kreativan,možda je on i selektor ali vi ste zajedno 44ti ili koji već, to je realnost
SRAMOTA

Neko

pre 8 godina

Napolje i ti i Curcic iz reprezentacije.Manekenu,kad si poslednji put odigrao dobro za Srbiju?Protiv Kipra u prijateljskoj pre 3 godine i posle toga nikad vise.I posle svega ti se jos nadjes uvredjenim?Sram te bre bilo!

Ivanrosonero

pre 8 godina

kao i uvek,oko fudbalskog saveze ide sou program,ko ce vise da pohvata ko tu koga gura i cije si ti a cije je on igrac..... i ispasta reprezentacija!
Igraj i bori se za sebe a valjda ce nekada neki normalan doci da se suprotstavi magijasima i barabama!!!
TADIC SAMPION

Mare

pre 8 godina

Bravo Za Tadica i izjavu , mislim da mu je svaka rec na mestu i samo rekao ono sto manje vise svi misle ali retko ko ce na zalalost reci. Selektor ima znanja i moze da bude dobar trener nekad ali neozbiljno je da on bude sada selektor. Smatram da je mesto selektora privilegija i velika obaveza i da bi neko bio selektor trebalo bi u zdravom sistemu da vodi velike evropske klubove i godinama da stice znaje i iskustvo da bi stekao tu privilegiju. Curcic sa trenera Borca i Javora dolazi na mesto selektora to je neozbiljno i nek je sram onog ko ga je postavio. Sa ovakvim strucnjacima u savezu nema rezultata.

nikola

pre 8 godina

Na zalost, tako je Tadicu, sve sto si rekao! Nista se nije promenilo, pa cemo i dalje da bauljamo u blatu do kolena! Fudbal je davno izduvao na nasim terenima!

Hala Madrid

pre 8 godina

Pogodilo je mene kao i njega, sramo ko vodi nasu reprezentaciju.. Sram ga bilo od smene Antica srpska reprezentacija je dotakla dno..

Sale#

pre 8 godina

Gordost, sujeta, taština... Samoljublje!!!
Greh do greha!
Tadiću, ovaj intervju odiše upravo gore nabrojanim i ako hoćeš odgovor da li si u pravu, sam ga možeš naslutiti.
Nije bitan selektor ovde, bitan si ti i verovatno još mnogi kao ti koji igraju u reprezentaciji. Dokle god ste takvi, uspeha za nas neće biti!
Ugledaj se malo na Štimca u košarci koji je dao punu podršku svojim igračima koji su otišli na EP, a on ostao kući.
Zato košarkaši imaju uspeha, a vi fudbaleri ne, niti ćete ga kao takvi
ikad imati...

Veerghoen

pre 8 godina

Потпуна подршка Дулету! Коначно неко да каже оно што сви мисле. Браво Душане! Свака част.

loshmi

pre 8 godina

Realno od ovoga boljeg na toj poziciji nemamo..E sad sto oni ne zele da potrce za reprezentaciju i igraju ko balerine,i to je za analizu..

BOBAN

pre 8 godina

Bravo za Dusana Tadica. Dosta cutanja. Dokle da se svi pravimo ludi. Da li Radovan bivsi trener Javora moze da vodi svetske zvezde. Samo u Srbiji zemlji cuda

Jumko

pre 8 godina

Ovaj je ona zvezda naseg fudbala? Jedan od onih "Imamo velika imena ali nemamo tim"? Decko ne bi bio medju 23 igraca u top 10 reprezentacija sveta!

barca

pre 8 godina

Bravo Tadicu,ovaj ne moze da vodi Zetu iz Golubovaca,a ne reprezentaciju,al ja uvjek kazem za ovakve slucajeve,on nije kriv nista,nego oni sto su ga postavili... Ja bih sad preuzeo Real Madrid,nego nema ko da me zovne

Delija Berane

pre 8 godina

Ne slazem se sa ovom pljuvacinom ali Curcic nije resenje za selektora covjek nema ni jedan rezultat i uspjeh u karijeri.Vodjenje Javora totalnom bunkericom u nasoj ligi nije nikakav uspjeh ali tole(najveci unistitelj sprskog fudbala) mora da ima svig piona !Tole lopove napolje!

Dragan

pre 8 godina

Reči dečka su definitivno na mestu ali su te reči trebale biti izrečene još pre a ne kao akt ljutnje zato što nije pozvan. Jeste, savez i selektor snose veliki deo krivice što nas nema nigdje u seniorskom sektoru ali ruku na srce, koliko su nam god kvalitetni igrači sa jedne strane isto su
tolike pi.ke kad se treba boriti za reprezentativni dres.

Kup je nas

pre 8 godina

Cekajte bre ljudi. Sta vi hocete,repku koja ima imena igraca ili repku koja pobedjuje bez velikih imena. Sta me briga za Tadica,covek je imao sansu nije nista pokazao i sada pametuje. Do kada vise da nam imena igraju. Ja ga vise nikada ne bih pozvao!!!

Stefan

pre 8 godina

Samo sam cekao da se oglasi ovaj prosecni igrac malih utakmica,odigrao je 35 utakmica za reprezentaciju a nije pokazao apsloutno nista.Vecito ce ostati igrac osrednjeg sautemptona posto nije za bolje,covek je olicenje prosecnosti i potpuno je svejedno da li ce igrati kako on tako i djuricic dva medijski napumpana proseka.

Ixet

pre 8 godina

Još da si nekad i odigrao nešto za tu Srbiju koju toliko voliš,onda bi sve ovde rečeno imalo i neki kredibilitet,ove tvoje reči bi imale neku težinu...ovako,nažalost sve ostaje prazna priča...prestani da plačeš i budi još bolji!!!

milan

pre 8 godina

Svi znaju da Tadic zasluzuje makar da bude pozvan, ako je plan da igraju klinci i to razumem ali dokle neprestane smene igraca .A da mu je zaista bitna reprezentacija ne bi bojkotovao selektora vec bi precutao jer ovako se nastavlja tradicija nesloge i tome nema kraja .

Valjevac

pre 8 godina

E podrška selektoru, baš.Ti si mali dobijao poziv za državni tim Srbije.
O tome ko trenira državni tim ne odlučuješ ti.Tvoje je da se kao građanin ove zemlje da se podsetimo tog izraza "staviš na raspolaganje" selektoru.
Ako te pozove, ako ne to je njegova stvar i on odgovara za rezultat.
A ti sediš i ćutiš i ne glumiš uvređenu princezu.

5

pre 8 godina

bilo bi zanimljivo da redakcija napravi temu , kroz istoriju reprezentacije, o svim nesuglasicama..tipa ne pozivanje Ramba Petkovica, ne pevanje himne itd.

bole bgd

pre 8 godina

Tadiću, dobro znaš da ne igraš dobro i to već duže vremena! Selektor nije dužan nikome da se javlja i izvinjava što ga nije pozvao u tim, pa ni Ćurćić.
U kakvoj si formi i koliko je tvoja igra "važna" za Sauthempton videlo se i juče! Liverpol je poveo sa 2:0, trener te je u polovremenu ostavio na klupi, ušao Mane i preokret za konačnih 3:2 za Sauthempton!

Guduric

pre 8 godina

Na stranu to kakav je Curcic selektor, mesto u reprezentaciji se ne osvaja samo dobrim partijama u klubu, da svi igrate kao u klubovima bili bismo u top10 na svetu. Mesto u reprezentaciji se osvaja trudom, pozrtvovanjem, srcanoscu u nacionalnom dresu, koje ti skoro nikada nisi pokazao. Matic nema mnogo golova i asistencija, ali je pravi primer kako se voli svoja zemlja i kako se igra za nju!

robin hud

pre 8 godina

Od DT sam najviše očekivao u poslednjem ciklusu, ali je činjenica da nije pružio ni pola onoga što pruža u Sotonu...
Takođe je činjenica da nam je selektor ...iskreno je l moram da ga zovem tako?!
ali u najmanju ruku staromodan i neautoritativan....fudbal koji je i sa mladima igrao je smarački i nikakav, ali s pozitivne strane ipak je trenirao Javor

mile

pre 8 godina

Zaista sramotna izjava. Ko god da je selektor reprezentacije ne zasluzuje ovakav odnos. Na sta ovo lici, da na ovaj nacin izvredja coveka? I zanimljivo je da je tek sada primetio sve ovo o Curcicu. Dok ga je zvao u reprezentaciju bio mu je dobar. Sto se mene tice ne bih voleo vise nikada da vidim ovog igraca u reprezentaciji, makar igrao kao Mesi.,

nosferatu

pre 8 godina

E, ali meni je stvarno fascinantno, da ni u jedne kvalifikacije nismo usli u normalnoj armosferi! Stalno, ali stalno neko odbija da igra ili ih iz nekih nefudbalskih razloga selektor ne poziva. Ovo svakako lici da je izmedju njih neki sukob, jer potpuno je suludo ne pozvati igraca koji je standardan u premijer ligi i koji pritom igra dobro. Sto se tice Tadiceve izjave za Curcica, to je ono sto smo i mi znali...covek je jednostavno mizerija od trenera, u odnosu na to kakve igrace vodi. Kakav bre on autoritet ima nad Kolarovim, aj pitam ja vas...kad covek nije izasao iz Ivanjice, a to je itekako bitno. Eto, nazalost necemo igrati ni u RRusij...dok se nacija ne pobuni!!!!!

goks

pre 8 godina

Ja volim fudbal vise od svega,ali sam se zarekao da reprezentaciju necu gledati vise NIKAD. Ovo je sramota,Dusan Tadic je pre svega veliki covek,nikada se nije isticao,uvek je bio momak za primer,a jos je i prava 10-ka,majstor fudbala. Bitno je da Karleusa i Raca petrovic imaju mesta. Strasnoooo

Bane

pre 8 godina

Tadic treba da bude srecan sto nije pozvan da ucestvuje u novim brukama i neuspesima. Opste je poznato da se u reprezentaciju retko pozivaju igraci od kojih ne moze da se uzme procenat od prodaje. Na kraju za sav haos i nerad u FSS okrivljuju fudbalere. Oni nisu nista krivi zbog cinjenice da nas fudbal vode dirigovani selektori kojima nepoznate osobe sastavljaju tim.

Alexa

pre 8 godina

Sve si lepo rekao mali. Evo ja sam Grobar i gadi mi se ceo FSS sa ljudima koji zauzimaju fotelje, imaju ogromne plate bez ikakvog učinka. To ne može da prođe u preduzeću, ne bi trebalo ni u sportu. Gade mi se polukriminalni tipovi u klubovima ali da vidim nekog baju koji je Zvezdas da progovori nesto o svom dvoristu. Njima je određeni lik ikona u koju se skoro pa krste a taj isti lik treba da je srecan dok je još uvek na slobodi. Svi znate o kojem ološu je ovde reč.

heisenberg

pre 8 godina

Curcic mozda nije za selektora, ali ni ti nisi za reprezentaciju. Na svakoj utakmici koju si igrao bio si najgori na terenu. Ne znam u cemu je problem, tek jedan si od igrača kod kojih je najveća razlika između igara u klubu i igara u reprezentaciji.

bane

pre 8 godina

alo decko, nisi od 19 godine pruzio nijednu partiju vrednu dresa reprezentacije... Ima vas dosta koji ste kreativni i dobri ali za pare i masne ugovore a nacionalni tim vam je izgovor da zapucate na splavove pa samim tim i razumem zaato si iznerviran, nema stefan braun nema freestyler samim tim nema ni stanije soraje i ostalih spofoba na koje se lozite. p.s. Kad si zadnji put dao gol za reprezentaciju ???? Pre 2 godine o kreativna igracino

Public Enemy

pre 8 godina

Za Ćurčića si sve u pravu.
Ali je isto tako tačno da si toliko loše svih tih pet godina igrao za reprezentaciju da je ipak bolje sto ne igras. I ne treba da igras!

cirkus medrano

pre 8 godina

stvarno sramota. dokle više ovaj cirkus u fss. nema nama pomoći i napredka dok je jedan te isti sloj ljudi u savezu, samo se smenjuju sa jedne funkcije na drugu. ni fudbaleri nam nisu nista bolji, dodju na okupljanje reprezentacije da bi videli drugare i izlazili po splavovima. ali njih i ne krivim toliko jer da je u savezu sve kako treba i oni bi se drugačije ponašali.

Filip

pre 8 godina

U svim sferama zivota, pa tako I u fudbalu, ako nema rezultata, neko placa cenu... U ovom slucaju je to, nazalost, Tadic. Da li je ovo resenje ili ne, ne znam, ali ocigledno je da u nasem fudbalu nesto mora da se menja I to podhitno jer u protivnom nece nas biti ni na jednom velikom prvenstvu narednih 20 godina!

Još Neko Kopa

pre 8 godina

@ goks
tadic je prava desetka ?

molim vas da obrazložite kada se to ova čuvena desetka igrama za našu zemlju dokazala ?
Ja ne znam ko je ovde lud. A to da je Curcic selektor veća je sramota od ovoga šta priča ova desetka.

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Ne podržavam selektora, ali još manje ove igrače. Nakon utakmice sa Portugalijom svi su bili uz selektora i pričali o nekoj dobroj atmosferi. I tek kada ih se ne pozove ili ne igraju onda se tek zalažu za otvorene karte. Jedino za Matića i Subotića sam imao razumjevanje, a ovi tipa Lazović, Tadić ili čak i Vidić ne trebaju reprezentaciji. Kakav god da je loš selektor, taj selektor je uspio sa superligaškom reprezentacijom da pobjedi tada puno jači Japan nego što je danas. A sada sam ubijeđen da bi naš A-tim izgubio protiv Japana lagano 2:0. Ne treba vam selektor objašnjavati da kornere ispucavate visoko protiv Albanaca kada ste za glavu veći od njih, da ne treba trčati ko muva bez glave i zapucati se u protivničkog golmana ili onaj korner Baste protiv Portugalije, pa tokom kornera niko ne ide na protivničke igrače. Da sam ja selektor po mom igrali samo prvotimci, a rezerve Sitija i Sautemptona neka se vrate u Srbiju, ako ne mogu u inostranstvu da se izbore za prvih 11.

zekan

pre 8 godina

Najpre Tadicu nisi upravu kad kazes da igras u najjacoj ligi, jer str daleko od toga. Nije te Curcic pozvao jer si se stamotno ponasao na poslednjim utakmicama. Nisi nikakvu zelju ni pozrrvovanje pokazao za sve ti Srpski dres. A to da Curcic nije za selektora to smo znali i bez tebe.

Kako ko, pa ja

pre 8 godina

Pre Toleta smo inace bili sila...!?
Hocu reci, nije on karika, vec mnogo ozbiljniji likovi...ali ajd', mediji lepo rade posao zaludjivanja mase, pa tako i u sportu.
Tole odlazi - cisto da vidite da ce biti isto posle...

Djura

pre 8 godina

Ne mislim da postoji dobar razlog da se ne igra za reprezentaciju. I jedino što ćemo dobiti iz ove situacije je loš selektor a izgubićemo dobrog igrača. Sramota je i da Milošević priča o moralu i da ima funkciju u savezu, sramota je i da Tole bude predsednik, sramota je i što je Ćurčić selektor... Kad pogledam samo ova tri lika, pa realno ne možemo ništa ni da očekujemo od reprezentacije.

Zex

pre 8 godina

Potpuno je u pravu, neznam sta cekamo svi mi koji volimo fudbal, treba napraviti protest,treba najuriti sve one ljude koji su nas unistili.Curcic je ponizenje, pa taj covek je trenirao samo Javor u karijeri.zasto smo onda dovodili skupe trenere ako je on bio tu celo vreme? neko ce platiti za to.

PimPong

pre 8 godina

Sto se tice komentara da on bolje igra za klub nego za Srbiju, pa to je zato sto u njegovom klubu svi znaju sta rade, znaju svoje pozicije i taj njegov klub funkcionise kao parvi kolektiv. A u reprezentaciji jednostavno ne poznaje kretanje ostalih igraca. A mislim da Tadic odigra OK za Srbiju, i da je mozda nas najbolji ofanzivni igrac. Na zalost, mi smo takav tip reprezentacije da ne mozemo da izvucemo maksimum sve dok ne dobijemo "novog Piksija", odnosno "klasicnu desetku". Tadic jeste jako kreativan, ali ne igra na toj poziciji. Pa pamtim kad je jedna jugoslovenska reprezentacija protiv Argentine 1990-e pocela utakmicu sa Piksijem, Susicem i Robijem u prvom sastavu! U svakom slucaju, ovo nam nikako nije bilo potrebno. Meni je zao ovih momaka sto nemaju priliku da se dokazu na najvecim takmicenjima. I Subotic je mogao da bira za koga ce da igra, i cini mi se da bi mnogo bolje prosao da je izabrao bilo koju drugu reprezentaciju.

đungla

pre 8 godina

Kao prvo, sportisti jednom treba da shvate da reprezentacija nije tu zbog njih, nego da su oni tu zbog nje. Da publika nije tu zbog njih, nego oni igraju zbog publike. I nemaju pravo da se žale na slabu posetu ili kada nisu pozvani u reprezentaciju.

Kao drugo, i ja mislim da je Tadić po kvalitetu za startnih 11, i on sam misli to isto. I misli da nam je selektor loš, i to mišljenje delim, ali on ima pravo da ga proziva isto koliko i ja - nema uopšte. Ti si igrač, tvoje je da ćutiš i da igraš kad te pozovu ako želiš, ako ne želiš nikom nista. Moje je da dodjem na utakmicu ako želim, da je pratim na TV ako želim, ili da je ne pratim uopšte. Kada bi svako u ovoj zemlji radio samo ono što zna i ono za šta je zadužen, siguran sam da bi bilo mnogo bolje.

I kao treće, Premijer liga nije najjača liga na svetu, i Tadić nije taj ko je kompetentan da to ocenjuje, a referentni izvori tvrde totalno drugačije.

Riječanin

pre 8 godina

Znam da će Srbija postati šampion kad tad,kao što sam znao i za Zvezdu ali nisam siguran da će red,rad i disciplina zavladati u nacionalnoj selekciji.

Hmmm

pre 8 godina

Kad bi se barem jednom Srbi slozili, pa da svi fudbaleri odluce da bojkotuju ne samo reprezentaciju, nego i sve klupske utakmice u domacoj ligi (pocne mec, a oni posedaju na travu i tako 90min, rezultat 0:0, svi dobijaju u kladionicama na X, kladionice polude), mozda bi se nesto i desilo i neko bi reagovao i smenio sve predsednike i ostale funkcionere u fudbalu. Ali uvek ce se naci jedan izrod koji ce potrcati i dati gol i posle se prodati, tako da dzaba sve.

gaucho

pre 8 godina

pametan potez curcica.dve tri godine je tadic u repki i uvek je jedan od najgorih.koga bre zanima kako igra u klubu.dodji u reprezentaciju i igraj dobro.ako je on kreativan onda su svi kreativni.

Igraj i pobedi!

pre 8 godina

Mislim da Tadic u ovom slucaju ponasa se bezobrazno. Zna se kakve partije pruza u Engleskoj, a kakve partije je pruzao za repku. A i za njegovo vreme igranja, uz druge selektore, nisam video rezultate koji bi potvrdili ono sto prica. Ne tvrdim da je Curcic savrsen selektor, ali je na toj poziciji i mora se postovati sa njegove strane. I budimo realni, par igraca se menjalo medju selektorima, nikakvih rezultata nije bilo, nesto se definitivno moralo menjati da se ne propusti jos jedno takmicenje.

vladimir

pre 8 godina

Gde si do sad bio sa ovom izjavom,nego sad kad ti je licni ego povredjen izlazis sa prljavim vesom.Nisam pristalica selektora,ali ovo je preslo u naviku,da cim se nekom nazovi "igracu"dirne u ego on na sva usta pljuje.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Milošević svakako ima određeni kredibilitet stečen njegovim predlogom Veljka Paunovića za selektora omladinaca koji je potom odveo reprezentaciju Srbije do titule prvaka sveta.
Međutim, napadom na jednog od najboljih igrača koje imamo u ovom trenutku, Milošević, zajedno sa Ćurčićem, svoju poziciju čini dosta teškom i slobodno se može reći da su obadvojica na tankom ledu i da njihova sudbina u FSS zavisi od rezultata u Poljskoj i Estoniji.

Jasno je kao dan da je poraz zabranjena reč za Miloševića i Ćurčića u ovom trenutku!
U slučaju neuspeha u Poljskoj ili Estoniji predsednik FSS Karadžić će imati pred sobom samo jedan izbor, a to je da zamahne sabljom i poskida glave onih koji po svoj prilici nisu dorasli izazovu i svojim nesnalaženjem truju atmosferu u reprezentaciji!

Bikan

pre 8 godina

Ponizava ga? Ko si bre ti?
Pa da si Mesi ne bih te zvao u repku...
Licno mislim da čurcic los selektor ali trentno ima tu ulogu, i ima pravo da pozove kog hoce - bez pardona.
To mu je posao.
Ali poslacu mu preko twitera poruku da ti posalje carticu za sledecu Uskrs i da ti izvine...

Lep sam, šta mi možete!?

pre 8 godina

Kad sam prvo pročitao, ja sam se ponadao da je došlo do sukoba na relaciji Lepi BoTa - Večiti Toma.
Kad ono, jok more.

Bojan

pre 8 godina

Još kad smo otišli u JAR sam se malo naježio slušajući igrače o "očuvanju dostojnosti naših predaka" - što god to značilo na sportskom turniru.

Ne volim trenutne okolnosti oko našeg fudbala, ali mi je više pun petao ovakvih seljačina koji se dokopaju para i okrenu nam ledja. Idi Dušane, idi Nemanja, idi Danko idite svi odakle ste ispali.

Davidoff

pre 8 godina

Kao neutralni gledalac , kad god sam gledao Srbiji ništa nisi pokazao...Ti u Engleskoj kad igraš za klub i kad igraš za Srbiju su dva različita igrača....

dr.haus

pre 8 godina

Sine moj dragi,to sto si ti ljut kad nisi pozvan i sad pametujes,sto to nisi rekao pre a imao si prilike...neces da igras...ne moras ,ja se i sad ne secam da si nesto bog zna sta i odigrao za Srbiju a boga mi imao si sanse i prilike mozda i vise nego sto zasluzujes.Po tvom obracanju se na zalost vidi nas mentalitet...jednostavno neces ne moras,a i nisi ti taj koji poziva i pravi spiskove...cao i dovidjenja...

Aljosa

pre 8 godina

Dušane, jedini si naš fudbaler koga volim da gledam. Za moj ukus najbolji. Ali...ovo ti nije bilo potrebno. Kad si trpeo prethodne morao si i Ćurčića.

Kup je nas

pre 8 godina

Cekajte bre ljudi. Sta vi hocete,repku koja ima imena igraca ili repku koja pobedjuje bez velikih imena. Sta me briga za Tadica,covek je imao sansu nije nista pokazao i sada pametuje. Do kada vise da nam imena igraju. Ja ga vise nikada ne bih pozvao!!!

Jumko

pre 8 godina

Ovaj je ona zvezda naseg fudbala? Jedan od onih "Imamo velika imena ali nemamo tim"? Decko ne bi bio medju 23 igraca u top 10 reprezentacija sveta!

Valjevac

pre 8 godina

E podrška selektoru, baš.Ti si mali dobijao poziv za državni tim Srbije.
O tome ko trenira državni tim ne odlučuješ ti.Tvoje je da se kao građanin ove zemlje da se podsetimo tog izraza "staviš na raspolaganje" selektoru.
Ako te pozove, ako ne to je njegova stvar i on odgovara za rezultat.
A ti sediš i ćutiš i ne glumiš uvređenu princezu.

Neko

pre 8 godina

Napolje i ti i Curcic iz reprezentacije.Manekenu,kad si poslednji put odigrao dobro za Srbiju?Protiv Kipra u prijateljskoj pre 3 godine i posle toga nikad vise.I posle svega ti se jos nadjes uvredjenim?Sram te bre bilo!

Stefan

pre 8 godina

Samo sam cekao da se oglasi ovaj prosecni igrac malih utakmica,odigrao je 35 utakmica za reprezentaciju a nije pokazao apsloutno nista.Vecito ce ostati igrac osrednjeg sautemptona posto nije za bolje,covek je olicenje prosecnosti i potpuno je svejedno da li ce igrati kako on tako i djuricic dva medijski napumpana proseka.

Ixet

pre 8 godina

Još da si nekad i odigrao nešto za tu Srbiju koju toliko voliš,onda bi sve ovde rečeno imalo i neki kredibilitet,ove tvoje reči bi imale neku težinu...ovako,nažalost sve ostaje prazna priča...prestani da plačeš i budi još bolji!!!

Sale#

pre 8 godina

Gordost, sujeta, taština... Samoljublje!!!
Greh do greha!
Tadiću, ovaj intervju odiše upravo gore nabrojanim i ako hoćeš odgovor da li si u pravu, sam ga možeš naslutiti.
Nije bitan selektor ovde, bitan si ti i verovatno još mnogi kao ti koji igraju u reprezentaciji. Dokle god ste takvi, uspeha za nas neće biti!
Ugledaj se malo na Štimca u košarci koji je dao punu podršku svojim igračima koji su otišli na EP, a on ostao kući.
Zato košarkaši imaju uspeha, a vi fudbaleri ne, niti ćete ga kao takvi
ikad imati...

zekan

pre 8 godina

Najpre Tadicu nisi upravu kad kazes da igras u najjacoj ligi, jer str daleko od toga. Nije te Curcic pozvao jer si se stamotno ponasao na poslednjim utakmicama. Nisi nikakvu zelju ni pozrrvovanje pokazao za sve ti Srpski dres. A to da Curcic nije za selektora to smo znali i bez tebe.

Darko, Lopare RS

pre 8 godina

Ne podržavam selektora, ali još manje ove igrače. Nakon utakmice sa Portugalijom svi su bili uz selektora i pričali o nekoj dobroj atmosferi. I tek kada ih se ne pozove ili ne igraju onda se tek zalažu za otvorene karte. Jedino za Matića i Subotića sam imao razumjevanje, a ovi tipa Lazović, Tadić ili čak i Vidić ne trebaju reprezentaciji. Kakav god da je loš selektor, taj selektor je uspio sa superligaškom reprezentacijom da pobjedi tada puno jači Japan nego što je danas. A sada sam ubijeđen da bi naš A-tim izgubio protiv Japana lagano 2:0. Ne treba vam selektor objašnjavati da kornere ispucavate visoko protiv Albanaca kada ste za glavu veći od njih, da ne treba trčati ko muva bez glave i zapucati se u protivničkog golmana ili onaj korner Baste protiv Portugalije, pa tokom kornera niko ne ide na protivničke igrače. Da sam ja selektor po mom igrali samo prvotimci, a rezerve Sitija i Sautemptona neka se vrate u Srbiju, ako ne mogu u inostranstvu da se izbore za prvih 11.

Dobro upucen

pre 8 godina

treba svi da bojkotuju reprezentaciju ,I igraci I navijaci dok je Karadzic na celu fss
(kiki, 21. mart 2016 18:16)
Kada shvatite da se Karadzic oko fudbala u Srbiji pita kao ja i Vi, bice Vam puno lakse, a saznace se uskoro.

mile

pre 8 godina

Zaista sramotna izjava. Ko god da je selektor reprezentacije ne zasluzuje ovakav odnos. Na sta ovo lici, da na ovaj nacin izvredja coveka? I zanimljivo je da je tek sada primetio sve ovo o Curcicu. Dok ga je zvao u reprezentaciju bio mu je dobar. Sto se mene tice ne bih voleo vise nikada da vidim ovog igraca u reprezentaciji, makar igrao kao Mesi.,

Igraj i pobedi!

pre 8 godina

Mislim da Tadic u ovom slucaju ponasa se bezobrazno. Zna se kakve partije pruza u Engleskoj, a kakve partije je pruzao za repku. A i za njegovo vreme igranja, uz druge selektore, nisam video rezultate koji bi potvrdili ono sto prica. Ne tvrdim da je Curcic savrsen selektor, ali je na toj poziciji i mora se postovati sa njegove strane. I budimo realni, par igraca se menjalo medju selektorima, nikakvih rezultata nije bilo, nesto se definitivno moralo menjati da se ne propusti jos jedno takmicenje.

Guduric

pre 8 godina

Na stranu to kakav je Curcic selektor, mesto u reprezentaciji se ne osvaja samo dobrim partijama u klubu, da svi igrate kao u klubovima bili bismo u top10 na svetu. Mesto u reprezentaciji se osvaja trudom, pozrtvovanjem, srcanoscu u nacionalnom dresu, koje ti skoro nikada nisi pokazao. Matic nema mnogo golova i asistencija, ali je pravi primer kako se voli svoja zemlja i kako se igra za nju!

Riječanin

pre 8 godina

Znam da će Srbija postati šampion kad tad,kao što sam znao i za Zvezdu ali nisam siguran da će red,rad i disciplina zavladati u nacionalnoj selekciji.

gaucho

pre 8 godina

pametan potez curcica.dve tri godine je tadic u repki i uvek je jedan od najgorih.koga bre zanima kako igra u klubu.dodji u reprezentaciju i igraj dobro.ako je on kreativan onda su svi kreativni.

Bree

pre 8 godina

Sve je rekao kada ga nije pozvao. Sto ovo nije rekao odmah? Nego mu je odgovoralo dok je bio pozivan. Znaci uz Subotica, jos jedan koji se nece odazvati pozivu. Ovo govori da smo najgora fudbalska reprezentacija na svetu! Smatram da je Tadic zasluzio poziv. Jedan je od nasih najboljih igraca, ali isto tako i jedan od onih koji mnogo bolje igraju za klub, nego za rep. A da, i ja smatram da Curcic nije za selektora.

krki

pre 8 godina

pa nije pozvan zbog grujica koji povredjen a na spisku mora da nakupi broj nastupa za A reprezentaciju ne bi li mu odobrili radnu dozvolu za englesku.

bane

pre 8 godina

alo decko, nisi od 19 godine pruzio nijednu partiju vrednu dresa reprezentacije... Ima vas dosta koji ste kreativni i dobri ali za pare i masne ugovore a nacionalni tim vam je izgovor da zapucate na splavove pa samim tim i razumem zaato si iznerviran, nema stefan braun nema freestyler samim tim nema ni stanije soraje i ostalih spofoba na koje se lozite. p.s. Kad si zadnji put dao gol za reprezentaciju ???? Pre 2 godine o kreativna igracino

bole bgd

pre 8 godina

Tadiću, dobro znaš da ne igraš dobro i to već duže vremena! Selektor nije dužan nikome da se javlja i izvinjava što ga nije pozvao u tim, pa ni Ćurćić.
U kakvoj si formi i koliko je tvoja igra "važna" za Sauthempton videlo se i juče! Liverpol je poveo sa 2:0, trener te je u polovremenu ostavio na klupi, ušao Mane i preokret za konačnih 3:2 za Sauthempton!

heisenberg

pre 8 godina

Curcic mozda nije za selektora, ali ni ti nisi za reprezentaciju. Na svakoj utakmici koju si igrao bio si najgori na terenu. Ne znam u cemu je problem, tek jedan si od igrača kod kojih je najveća razlika između igara u klubu i igara u reprezentaciji.

Bikan

pre 8 godina

Ponizava ga? Ko si bre ti?
Pa da si Mesi ne bih te zvao u repku...
Licno mislim da čurcic los selektor ali trentno ima tu ulogu, i ima pravo da pozove kog hoce - bez pardona.
To mu je posao.
Ali poslacu mu preko twitera poruku da ti posalje carticu za sledecu Uskrs i da ti izvine...

podstanar

pre 8 godina

O Bozja majko. Sacuvaj nas ovakvih selektora i ovih primadona koje se ljute svaki put kad ih ne pozoves u tim... S druge strane da je neko sa autoritetom selektor ovakve stvari se sigurno ne bi desavale

Bojan

pre 8 godina

Još kad smo otišli u JAR sam se malo naježio slušajući igrače o "očuvanju dostojnosti naših predaka" - što god to značilo na sportskom turniru.

Ne volim trenutne okolnosti oko našeg fudbala, ali mi je više pun petao ovakvih seljačina koji se dokopaju para i okrenu nam ledja. Idi Dušane, idi Nemanja, idi Danko idite svi odakle ste ispali.

Public Enemy

pre 8 godina

Za Ćurčića si sve u pravu.
Ali je isto tako tačno da si toliko loše svih tih pet godina igrao za reprezentaciju da je ipak bolje sto ne igras. I ne treba da igras!

Ranzo Bistrooki

pre 8 godina

Ne drobi Dule, ne mislis valjda da si strucniji od naseg proslavljenog selektora? Covek odise intelektom i harizmom, svako bi ga pozeleo tako iskusnog i strucnog.

alexche

pre 8 godina

ma i ti i taj tvoj selektor ste imali sanse da se dokažete, ali stativa,
da si zavuko jedno 5 komada u kvalifikacijama sad bi bilo sve ok, ovako možda si ti i kreativan,možda je on i selektor ali vi ste zajedno 44ti ili koji već, to je realnost
SRAMOTA

AcA

pre 8 godina

Velika podrška majstore.Treba svi igrači da blokiraju ovu reprezentaciju dok se lopovska bagra ne pohapsi i najuri iz našeg sporta jednom za sva vremena

Dugousko

pre 8 godina

Ma zavidim im...Starlete, izlasci, minici, auta...A ja iako zaposlen kad hocu da se bas otkinem subotom potrosim 500 dindzi i kupim crni gazirani sok i grickalice a jos ako na TV pocne neki dobar film sa Al Pacinom npr, sreci nikad kraja.

Don L

pre 8 godina

covek ima kohones do kolena u ligama petice medju top deset pakera definitivno bolje United da je potpisao njega nego Depaja ! Naravno moje misljenje

vladimir

pre 8 godina

Gde si do sad bio sa ovom izjavom,nego sad kad ti je licni ego povredjen izlazis sa prljavim vesom.Nisam pristalica selektora,ali ovo je preslo u naviku,da cim se nekom nazovi "igracu"dirne u ego on na sva usta pljuje.

đungla

pre 8 godina

Kao prvo, sportisti jednom treba da shvate da reprezentacija nije tu zbog njih, nego da su oni tu zbog nje. Da publika nije tu zbog njih, nego oni igraju zbog publike. I nemaju pravo da se žale na slabu posetu ili kada nisu pozvani u reprezentaciju.

Kao drugo, i ja mislim da je Tadić po kvalitetu za startnih 11, i on sam misli to isto. I misli da nam je selektor loš, i to mišljenje delim, ali on ima pravo da ga proziva isto koliko i ja - nema uopšte. Ti si igrač, tvoje je da ćutiš i da igraš kad te pozovu ako želiš, ako ne želiš nikom nista. Moje je da dodjem na utakmicu ako želim, da je pratim na TV ako želim, ili da je ne pratim uopšte. Kada bi svako u ovoj zemlji radio samo ono što zna i ono za šta je zadužen, siguran sam da bi bilo mnogo bolje.

I kao treće, Premijer liga nije najjača liga na svetu, i Tadić nije taj ko je kompetentan da to ocenjuje, a referentni izvori tvrde totalno drugačije.

xDeić LoLić

pre 8 godina

U potpunosti se slažem sa svime sve što kaže o Ćurči, realno ne može reprezentaciju voditi neko ko je bio samo trener Hebitfarm Javora.I ne ide mi u glavu kako Tadić nije pozvan, a ova ostala boranija jeste? Ne kažem da je Tadić Ozil, ali je daleko naš najkreativniji krilni igrač.

danguba

pre 8 godina

Najjači komentari su ovi tipa: "...dečko šta si ti pokazao za reprezentaciju...". Kao da su ih Čurčić i Karadžić sastavljali.
Dečko je malo frustruran, s pravom i ima muda orahova. Dići glas protiv ove mafije nije mala stvar, pa mi smo ubili i predsjednika vlade i predsjednika fudbalskog saveza... Dakle mali, respect!

Laki

pre 8 godina

U pravu je i slažem se sa svim što je rekao.
Samo jedna primedba,da je bio pozvan verovatno ne bi smo čuli ni jednu lošu reč o selektoru i svemu ostalom što je pomenuo.Znači,problem doslednosti.

Zaslužio bi mnogo više poštovanja da je o problemima progovorio pre nego što je njegov lični ego povređen.

milan

pre 8 godina

Svi znaju da Tadic zasluzuje makar da bude pozvan, ako je plan da igraju klinci i to razumem ali dokle neprestane smene igraca .A da mu je zaista bitna reprezentacija ne bi bojkotovao selektora vec bi precutao jer ovako se nastavlja tradicija nesloge i tome nema kraja .

Jah

pre 8 godina

Bravo, ali bih dodao da treba da kazete jos i da ne zelite da za Srbiju igrate sve dok mafija kontrolise fudbal i dok je Tole u savezu. Ovako ste svi deo iste price i podrzavate ih kad igrate.

A podrzavam to sto ne zelis da igras sto te nije ukljucio u tim, plus sto bi igrao za anonimnog trenera?

zalosno

pre 8 godina

Tole i ta banda nikada nece otici iz fudbala, ne znam ko se jos zaludjuje da ce nasi komentari da se uzmu u obzir. Tadic je jedan od nasih najboljih veznjaka ikada. Ali nam je fudbalski savez jadan, kao i svi selektori u poslednje vreme! UA za FSS

Lucky

pre 8 godina

Tuzno. Tadic je jedan od iskusnijih igraca i ima solidan ucinak u jakoj konkurenciji, prvo mi je zapalo za oko da njega nema na spisku.Zato je dobio poziv Djuricic koji odigra po desetak minuta na tekmi za Anderleht.

sale Berlin

pre 8 godina

Vratite bre Antica nazad pa on neka pozove najbolje,a medju njima ce sto posto biti Tadic.Sta taj nas sadasnji selektor zna o fudbalu a kamo li da izvuce to najbolje od tih nasih igraca.Mozda Tadic do sada nije ni odigrao nista za reprezentaciju ali i nema tu nikog na klupi ko moze da ih pripremi i motivise na utakmice.

Vlada

pre 8 godina

Čovek koji se buni što neće imati par dana odmora je čovek koji ima želju da radi. Samim tim takav čovek nam je potreban. Podrška Tadiću

fdbg

pre 8 godina

Apsolutno tačno.Sve što je Tadić rekao,potvrdjujem iz iskustva.Takodje,inamo ili smo imali Govedaricu,koji je samnom bio u klasi na studijama.On ne ume da isprži jaje,a kamoli da ...
Ljudi,svi vi koji pišete iz nagadjanje,ja vam odgovaram iz ličnog iskustva,da ovi ljudi nisu dorasli pozivu selektora.

Kako ko, pa ja

pre 8 godina

Pre Toleta smo inace bili sila...!?
Hocu reci, nije on karika, vec mnogo ozbiljniji likovi...ali ajd', mediji lepo rade posao zaludjivanja mase, pa tako i u sportu.
Tole odlazi - cisto da vidite da ce biti isto posle...

Alexa

pre 8 godina

Sve si lepo rekao mali. Evo ja sam Grobar i gadi mi se ceo FSS sa ljudima koji zauzimaju fotelje, imaju ogromne plate bez ikakvog učinka. To ne može da prođe u preduzeću, ne bi trebalo ni u sportu. Gade mi se polukriminalni tipovi u klubovima ali da vidim nekog baju koji je Zvezdas da progovori nesto o svom dvoristu. Njima je određeni lik ikona u koju se skoro pa krste a taj isti lik treba da je srecan dok je još uvek na slobodi. Svi znate o kojem ološu je ovde reč.

Uz Javor-specijalca do Rusije

pre 8 godina

Da je igrač bez kojeg se ne može, i nije. Ipak mu skidam kapu što je istupio i rekao da je car go. Vreme je bilo da to neko i javno kaže.

KORN

pre 8 godina

Trenutno naš ubedljivo najbolji igrac ali ovo se ne dešava prvi put imamo sa tim mi iskustva,to iskustvo zove se Dejan Petkovic neki ga nazvaše Rambo.Jadno je to što za Tadica odlucuje neko za koga je PL misaona imenica,za njega je svaka liga u prvih 10 misaona imenica.E moj Tadicu mi ne volimo kreativne igrace ko ti je kriv što nisi zadnji vezni.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Milošević svakako ima određeni kredibilitet stečen njegovim predlogom Veljka Paunovića za selektora omladinaca koji je potom odveo reprezentaciju Srbije do titule prvaka sveta.
Međutim, napadom na jednog od najboljih igrača koje imamo u ovom trenutku, Milošević, zajedno sa Ćurčićem, svoju poziciju čini dosta teškom i slobodno se može reći da su obadvojica na tankom ledu i da njihova sudbina u FSS zavisi od rezultata u Poljskoj i Estoniji.

Jasno je kao dan da je poraz zabranjena reč za Miloševića i Ćurčića u ovom trenutku!
U slučaju neuspeha u Poljskoj ili Estoniji predsednik FSS Karadžić će imati pred sobom samo jedan izbor, a to je da zamahne sabljom i poskida glave onih koji po svoj prilici nisu dorasli izazovu i svojim nesnalaženjem truju atmosferu u reprezentaciji!

Sofronije

pre 8 godina

Pozivu se odazivas ma ko da je selektor i nemam simpatija za zaricanja ovog tipa da neces igrati dok je ovaj ili onaj selektor.

Ipak, tacno je da je nefer i prostacki reci da je na spisku najbolje sto Srbija ima, jer je spisak tek selektorov licni izbor. Zato Tadic ima pravo da bude ljut.

Filip

pre 8 godina

U svim sferama zivota, pa tako I u fudbalu, ako nema rezultata, neko placa cenu... U ovom slucaju je to, nazalost, Tadic. Da li je ovo resenje ili ne, ne znam, ali ocigledno je da u nasem fudbalu nesto mora da se menja I to podhitno jer u protivnom nece nas biti ni na jednom velikom prvenstvu narednih 20 godina!

Rzbrzotrz

pre 8 godina

Citam ove komentare - 99% ljudi, ukljucujuci i mene, podrzava Tadica.
Pa kako te bre nije sramota da budes tu gde jesi??? I to sada, kada je izvucena grupa za kvalifikacije u kojoj mozemo da budemo dobri, odemo na svetsko prvenstvo i konacno preokrenemo tocak na nasu stranu! Kakva neodgovornost. Da meni daju da operisem neko mozak, ja bi rekao - ne umem brate, zovite nekog strucnog!

Rogi Obrenovac

pre 8 godina

Necu da ulazim u priču ko je ovde u pravu, a ko nije, ali me zanima jel postoji čovek koji misli da naša reprezentacija pod dirigentskom palicom Ćurčića može nesto ozbiljno da uradi. On je trener nivoa prosecnih ekipa JSL Srbije, pa zar nam Mihajlović nije bio skola koju smo skupo platili, dokle vise da se uce na nama. Treba biti realan, nemamo kvalitet da igramo polufinala i finala velikih takmičenja, ali imamo kvalitet da budemo skoro uvek stalni učesnici velikih takmičenja, samo nam treba iskusni stručnjak sa autoritetom na klupi.

Još Neko Kopa

pre 8 godina

@ goks
tadic je prava desetka ?

molim vas da obrazložite kada se to ova čuvena desetka igrama za našu zemlju dokazala ?
Ja ne znam ko je ovde lud. A to da je Curcic selektor veća je sramota od ovoga šta priča ova desetka.

Нишлија Мераклија

pre 8 godina

БРАВО ТАДИЋУ, нема се шта додати о овом ивањичком аматеру! ЋУРЧИЋУ ОДЛАЗИ, ИДИ ВОДИ ЈАВОР!

Optimista

pre 8 godina

Grobar sam ali zaista Brasanac a ne Gudelj koji je standardan u jednom Ajaksu, Djuricic a ne Tadic, itd. Radovane budi musko i idi...

niski

pre 8 godina

Koliko stručnjaka ljudi moji? Pa normalno da bolje igra u klubu, kad iza sebe ima bolje igrače i svi (i on) se bore. A ovde iza sebe ima menadzerove igrače koji treba da se prodaju, a o kvalitetu ko te pita. Naša "legenda" reprezentacije Deki Stanković ubija u Interu, a u reprezentaciji od 100 utakmica nije 5 odigrao kako treba. Al u Interu iza njega Zaneti, Kambiaso, Maikon... a ovde Raca Petrović i sl... Ko sto je svojevremeno Dejo Savicevic ko selektor poveo nekog levog beka, niko čuo za njega... Ali sve je to odraz lošeg stanja u državi... kad bi se tu znao red i zakon... ovako anarhija svuda. Lepo se smejemo vicu, a ono živa istina: šta fali našoj rep. da bude bolja? Falji Ramadani...

MiLaN

pre 8 godina

Plasi se sopstvene senke. Nije pogresio. Protiv Kazahstana izvodi 3 defanzivna vezna ko da igramo protiv ne znam ni ja koje vele sile. To je strah i nista vise.

Hala Madrid

pre 8 godina

Pogodilo je mene kao i njega, sramo ko vodi nasu reprezentaciju.. Sram ga bilo od smene Antica srpska reprezentacija je dotakla dno..

sasa

pre 8 godina

covjek koji je u karijeri vodio dva kluba kao sto su Javor i Borac (dva jedina koja je vodio) nama ne moze da bude selektor
Dusane sve sto si rekao je na mjestu, vjerujem da 90% stanovnistva ima takvo misljenje

BOBAN

pre 8 godina

Bravo za Dusana Tadica. Dosta cutanja. Dokle da se svi pravimo ludi. Da li Radovan bivsi trener Javora moze da vodi svetske zvezde. Samo u Srbiji zemlji cuda

KRITICAR

pre 8 godina

Decko je 100% u pravu,selektor se plasi i sopstvene senke,on ce da mi kaze da Djuricic zasluzuje mesto a ne Tadic,nema nista ni od svetskog prvenstva,na zalost...

goks

pre 8 godina

Ja volim fudbal vise od svega,ali sam se zarekao da reprezentaciju necu gledati vise NIKAD. Ovo je sramota,Dusan Tadic je pre svega veliki covek,nikada se nije isticao,uvek je bio momak za primer,a jos je i prava 10-ka,majstor fudbala. Bitno je da Karleusa i Raca petrovic imaju mesta. Strasnoooo

loshmi

pre 8 godina

Realno od ovoga boljeg na toj poziciji nemamo..E sad sto oni ne zele da potrce za reprezentaciju i igraju ko balerine,i to je za analizu..

Panda's friend

pre 8 godina

Ma sta znas ti, Curcic je strucnjak, koji se pre A tima dokazao vodjenem Javora iz Ivanjice! Sta ti zna, Tole uvek bolje proceni. Kome treba
Tadic, Subotic, Pejcinovic, Filip Djordjevic... Na tako smo niske grane pali odnosom FSS-a prema igracima i navijacima, da je to tuga jedna.

krkela

pre 8 godina

Podrska tebi momak. I hvala za ovo sto si rekao za Curcica. Ovima izgleda iz FSSa nije jasno. Al kad gledas intervjue i kako se ponasa taj lik za vreme utakmice. Sve ti jasno ona faca....

Baltazar

pre 8 godina

Tadic je potpuno u pravu.Reprezentaciju treba da vodi neko ko ima neke rezultate u trenerskom poslu.Curcic nema nista.Nema SP u Rusiji za nas.

bbr

pre 8 godina

Tadic je skroz upravu ali isto tako je pokazao da je isti kao Curcic "ne mozes da kazes nekome da nije dobar igrac i da ga omalovazavas" pa u sledecoj recenici "Curcic nije dobar trener,ne moze da vodi reprezentaciju,on se plasi svoje senke".Kako god,kod nas je kombinacija veoma lose struke(treneri nam ne zavrsavaju skole ili zavrse bata Djorinu koja traje nedelju dana) i igraci koji su velike zvezde i igranje za reprezentaciju dozivljavaju kao neku veliku uslugu koju nama svima cine jer oni to ne moraju,astronomski su placeni u svojim klubovima i treba o svojim karijerama da razmisljaju.Nemamo ni jednog trenera osim Mihajkovica u ozbiljnom klubu vec 15+ godina,u kosarci npr. velike klubove i velike rezultate su pravili Ivkovic,Obradovic,Pesic,Vujosevic,Sasa Obradovic,Djordjevic....svi oni su zavrsili ozbiljne trenerske skole u Srbiji gde su im predavali ozbiljni strucnjaci.Ne moze sve iz prakse,mora i nauka.

Veerghoen

pre 8 godina

Потпуна подршка Дулету! Коначно неко да каже оно што сви мисле. Браво Душане! Свака част.

shaterrhand

pre 8 godina

Ljudi, mi smo mala bedna menadzerska reprezentacija, samo pogledajte podatak da smo iza Brazila, prva drzava po izvozu najmladjih talenata! Tuzno i zalosno...

Veerghoen

pre 8 godina

Селектор нам је човек коме је невероватан успех био да освоји бод са Јавором на Маракану у потпуном бункеру. Плашљив, нестручан, недовољно добар да води репрезентацију. Али је јевтин лоповима из савеза и зато су му дали шансу. Јокан је за њега измислио фудбал.

Veerghoen

pre 8 godina

Сада треба капитен да се огласи у јавности и тражи целокупно расформирање савеза. Сви, почевши од регионалних делегата којима легне плата и подржавају Толета као овце. Јер се човек држи за реч а во за рогове. Одлази више!

dring

pre 8 godina

Kad bi u ovoj mojoj zemlji narod razmisljao svojom glavom svima bi bilo bolje.Pocevsi od vrha drzave do opstins?og cinovnika sedeli bi ljudi od struke i znanja.Elem,na stranu da li neko voli Toleta ili ne...nas nema na mapi fudbala.Sta je po sredi u ovom slucaju to znaju njih dvojica( ili cetvorica).Boljeg od Tadica mi nemamo.Boljeg od ovog selektora ima koliko hocemo.A sami razmislimo(sa pocetka mog izlaganja) ko je kriv.

oyo

pre 8 godina

pa nije pozvan zbog grujica koji povredjen a na spisku mora da nakupi broj nastupa za A reprezentaciju ne bi li mu odobrili radnu dozvolu za englesku.
(krki, 21. mart 2016 19:43)

e jesi ga objasnio...

Perica

pre 8 godina

Da smo mi neka ozbiljna nacija ko sto nismo mi bi se organizovali i oterali mafiju tamo gde treba... Ne pricam samo za fudbal mislim u globalu... Ali mi smo odavno prestali da budemo nacija i nasa realnost je upravo ovo. Tole ce biti na celu dokle god je ziv, a ja cu opet morati da navijam za Meksiko posto mi necemo u skorije vreme da vidimo nasu repku na nekoj sceni.

nikson

pre 8 godina

Mala digresija, ali jače je od mene - čitam sve ovo, i gledam, pratim godinama, decenijama (od 1982. reprezentaciju Jug. pa na ovamo) i imam jedan čvrst utisak: ne sećam se kad smo imali antipaticniji skup igrača u tom krugu reprezentacije. Prosto, ne osecam ništa prijatno kad treba da se okupe i da pratim njihov nastupe. I baš mi je žao zbog toga, jer volim i fudbal i taj osecaj pripadnosti nacionalnom timu, posebno lep kada su ta čuvena prvenstva Evrope i sveta.

Caffe Bon Ami

pre 8 godina

Svaka ti zlatna... Mi smo u Cacku oterali "Legiju" Cureta iz Borca, jer je igrao previse defanzivno ! To je kao da u kosarci dovedemo trenera KK Kosjeric da bude umesto Sase Djordjevica... Obican poslusnik, legne na kraju svakog meseca 5 soma Evra i on Car Ivanjice !!! Sram ga bilo...

sasa

pre 8 godina

Sve je to tacno,mislim da igraci svakako bojkotuju fss,nemoze se nista uraditi ako neigraju najbolji npr kod Radomira Antica su igrali najbolji i ja sam video buducnost u tome da cemo biti uvek na prvenstvima ali to je nekome smetalo pa kroz reprezentaciju je u jednom kvalif.ciklusu prolazilo preko 25 igraca.Ovakva atmosfera sluzi igracima da se odvoje od klupskih obaveza koje su rigorozne i za svaku sitnicu se udare po dzepu,zato svi zele da budu pozvani jer im prija odmor i provod,...u sustini svi imaju neku korist,toliko talenata i uspeha u mladjim selekcijama nema ni jedna nacija u poslednjoj deceniji a mi samo na jednov velikom takmicenju

Bice tako

pre 8 godina

sve dok odlucuju menadzeri, politicari, kvazi sportski radnici,..... i dok nam fudbalski klubovi sluze za pranje para i razne finansijske malverzacije!!!

Voip

pre 8 godina

Meni samo smeta što to pre nisi rekao nego sad kad te nije pozvao. Ali bolje ikad nego nikad. I ovo sam pričo još onda kad su postavili ovoga na mesto selektora. Gde može ovaj da vodi reprezentaciju kad mu je najveći klupski domet Javor. Na Toleta i ekipu ne vredi trošiti reči. Ugnezdili se pa na osnovu nesloge klubova vladaju. Kad je Zvezda govorila da je sve loše od suđenja pa na dalje grobari se smejali a sad obrnuto, ostali se živi ne čuju. Sve mora iz korena da se menja, pre svega odnosi među klubovima zbog zajedničkog dobra.

Dejan

pre 8 godina

Tadićevo mišljenje o Ćurčiću kao čoveka koji se plaši sopstvene senke i na dan utakmice deluje izgubljeno, nije usamljeno. Takvo mišljenje imaju svi iskusniji reprezentativci jer znaju da osete selektorov strah. E ko nama vodi reprezentaciju?

Rouzvelt

pre 8 godina

Curcic je postavljen kao selektor da bi radio kako mu neko drugi kaze, covek nije sposoban za tu funkciju on je samo marioneta. Posle Antica su to svi shvatili, Vidic, Subotic, Tadic su pametni momci koji znaju kako se radi u normalnim zamljama i samim tim nisu u stanju da prihvate nebuloze od strane FFS.

srbin

pre 8 godina

Sram vas bilo sve tamo u savezu dokle cete vise da omalovazavate dobre igrace i cenjene u evropi pa ne treba niko da vam dodje na stadion kad igrate

Hmmm

pre 8 godina

Kad bi se barem jednom Srbi slozili, pa da svi fudbaleri odluce da bojkotuju ne samo reprezentaciju, nego i sve klupske utakmice u domacoj ligi (pocne mec, a oni posedaju na travu i tako 90min, rezultat 0:0, svi dobijaju u kladionicama na X, kladionice polude), mozda bi se nesto i desilo i neko bi reagovao i smenio sve predsednike i ostale funkcionere u fudbalu. Ali uvek ce se naci jedan izrod koji ce potrcati i dati gol i posle se prodati, tako da dzaba sve.

Lep sam, šta mi možete!?

pre 8 godina

Kad sam prvo pročitao, ja sam se ponadao da je došlo do sukoba na relaciji Lepi BoTa - Večiti Toma.
Kad ono, jok more.

Mare

pre 8 godina

Bravo Za Tadica i izjavu , mislim da mu je svaka rec na mestu i samo rekao ono sto manje vise svi misle ali retko ko ce na zalalost reci. Selektor ima znanja i moze da bude dobar trener nekad ali neozbiljno je da on bude sada selektor. Smatram da je mesto selektora privilegija i velika obaveza i da bi neko bio selektor trebalo bi u zdravom sistemu da vodi velike evropske klubove i godinama da stice znaje i iskustvo da bi stekao tu privilegiju. Curcic sa trenera Borca i Javora dolazi na mesto selektora to je neozbiljno i nek je sram onog ko ga je postavio. Sa ovakvim strucnjacima u savezu nema rezultata.

Nele

pre 8 godina

Trebao je da kaze sta ima. Da ne bude, ako bi ga pozvali na neku sledecu utakmicu i on odbije, eto Tadic nece da igra za repku. I svi igraci koji malo drze do sebe bi trebali javno da se izjasne da nece igrati za rep dok SVI koji su sada u FFS (Tole, Kokeza, Savo, kafe-kuvarica itd,) ne odu. Dokle vise zavlacenja svega pod tepih. Dovedite selektora koji nece biti obican poltron. Koji ce objaviti koji su igraci poveli svalerke/sponzoruse(Savija &co) iz Srbije na pripreme pred utakmicu. Koji ce objaviti ako mu neki menadzer zahteva mesto u timu za svog igraca.

nikola

pre 8 godina

Na zalost, tako je Tadicu, sve sto si rekao! Nista se nije promenilo, pa cemo i dalje da bauljamo u blatu do kolena! Fudbal je davno izduvao na nasim terenima!

5

pre 8 godina

bilo bi zanimljivo da redakcija napravi temu , kroz istoriju reprezentacije, o svim nesuglasicama..tipa ne pozivanje Ramba Petkovica, ne pevanje himne itd.

kure

pre 8 godina

U sustini, to je to. Jedno je kad te vodi jedan Antic koji je osvojio sta je osvojio, a sasvim drugo kad te vodi jedna vezara kome je hajlajt karijere Javor.. Ali to je samo jedan od problema naseg fudbala.

cirkus medrano

pre 8 godina

stvarno sramota. dokle više ovaj cirkus u fss. nema nama pomoći i napredka dok je jedan te isti sloj ljudi u savezu, samo se smenjuju sa jedne funkcije na drugu. ni fudbaleri nam nisu nista bolji, dodju na okupljanje reprezentacije da bi videli drugare i izlazili po splavovima. ali njih i ne krivim toliko jer da je u savezu sve kako treba i oni bi se drugačije ponašali.

Delija Berane

pre 8 godina

Ne slazem se sa ovom pljuvacinom ali Curcic nije resenje za selektora covjek nema ni jedan rezultat i uspjeh u karijeri.Vodjenje Javora totalnom bunkericom u nasoj ligi nije nikakav uspjeh ali tole(najveci unistitelj sprskog fudbala) mora da ima svig piona !Tole lopove napolje!

Dragan

pre 8 godina

Reči dečka su definitivno na mestu ali su te reči trebale biti izrečene još pre a ne kao akt ljutnje zato što nije pozvan. Jeste, savez i selektor snose veliki deo krivice što nas nema nigdje u seniorskom sektoru ali ruku na srce, koliko su nam god kvalitetni igrači sa jedne strane isto su
tolike pi.ke kad se treba boriti za reprezentativni dres.

Realno

pre 8 godina

nasa reprezentacija je klasicna sprdnja...kao i njen vrhunac moci u Albaniji kada smo se radovali pobedi i ujedno njihovom plasmanu na EP... Slucaj Tadic je samo jedna u nizu sprdnji...

Djura

pre 8 godina

Ne mislim da postoji dobar razlog da se ne igra za reprezentaciju. I jedino što ćemo dobiti iz ove situacije je loš selektor a izgubićemo dobrog igrača. Sramota je i da Milošević priča o moralu i da ima funkciju u savezu, sramota je i da Tole bude predsednik, sramota je i što je Ćurčić selektor... Kad pogledam samo ova tri lika, pa realno ne možemo ništa ni da očekujemo od reprezentacije.

nosferatu

pre 8 godina

E, ali meni je stvarno fascinantno, da ni u jedne kvalifikacije nismo usli u normalnoj armosferi! Stalno, ali stalno neko odbija da igra ili ih iz nekih nefudbalskih razloga selektor ne poziva. Ovo svakako lici da je izmedju njih neki sukob, jer potpuno je suludo ne pozvati igraca koji je standardan u premijer ligi i koji pritom igra dobro. Sto se tice Tadiceve izjave za Curcica, to je ono sto smo i mi znali...covek je jednostavno mizerija od trenera, u odnosu na to kakve igrace vodi. Kakav bre on autoritet ima nad Kolarovim, aj pitam ja vas...kad covek nije izasao iz Ivanjice, a to je itekako bitno. Eto, nazalost necemo igrati ni u RRusij...dok se nacija ne pobuni!!!!!

barca

pre 8 godina

Bravo Tadicu,ovaj ne moze da vodi Zetu iz Golubovaca,a ne reprezentaciju,al ja uvjek kazem za ovakve slucajeve,on nije kriv nista,nego oni sto su ga postavili... Ja bih sad preuzeo Real Madrid,nego nema ko da me zovne

Ivanrosonero

pre 8 godina

kao i uvek,oko fudbalskog saveze ide sou program,ko ce vise da pohvata ko tu koga gura i cije si ti a cije je on igrac..... i ispasta reprezentacija!
Igraj i bori se za sebe a valjda ce nekada neki normalan doci da se suprotstavi magijasima i barabama!!!
TADIC SAMPION

ja

pre 8 godina

Tako je, brate! Englezi imaju dobru izreku da se treba "skrenuti pažnja na slona u sobi" - ne mogu svi da se prave da je sve u redu i da je atmosfera uobičajena, kada se iz aviona vidi da nije. Koliko vanserijskih igrača je napustilo reprezentaciju bez da su naveli konkretan razlog za svoj potez. Komačno se neko odvažio da kaže javno ono što 99% ljudi u ovoj zemlji misli. Nadam se da je ovo dovoljno da se stvari pokrenu sa mrtve tačke, jer imamo brdo igrača koji imaju značajne uloge u najjačim evropskim klubovima i mladu reprezentaciju koja je prvak sveta, a A reprezentacija tavori na začelju FIFA-ine rang liste i gleda u leđa Trinidadu i Tobagu?!?!?!

vitomir

pre 8 godina

Kada nema rezultata a nema ih , svuda u svetu se vrse promene ali ne i u Srbiji ! Zato nam ovako " dobro " ide na svim poljima pa i u ovom nasem pokusaju pikanja fudbala !

robin hud

pre 8 godina

Od DT sam najviše očekivao u poslednjem ciklusu, ali je činjenica da nije pružio ni pola onoga što pruža u Sotonu...
Takođe je činjenica da nam je selektor ...iskreno je l moram da ga zovem tako?!
ali u najmanju ruku staromodan i neautoritativan....fudbal koji je i sa mladima igrao je smarački i nikakav, ali s pozitivne strane ipak je trenirao Javor

Bane

pre 8 godina

Tadic treba da bude srecan sto nije pozvan da ucestvuje u novim brukama i neuspesima. Opste je poznato da se u reprezentaciju retko pozivaju igraci od kojih ne moze da se uzme procenat od prodaje. Na kraju za sav haos i nerad u FSS okrivljuju fudbalere. Oni nisu nista krivi zbog cinjenice da nas fudbal vode dirigovani selektori kojima nepoznate osobe sastavljaju tim.

PimPong

pre 8 godina

Sto se tice komentara da on bolje igra za klub nego za Srbiju, pa to je zato sto u njegovom klubu svi znaju sta rade, znaju svoje pozicije i taj njegov klub funkcionise kao parvi kolektiv. A u reprezentaciji jednostavno ne poznaje kretanje ostalih igraca. A mislim da Tadic odigra OK za Srbiju, i da je mozda nas najbolji ofanzivni igrac. Na zalost, mi smo takav tip reprezentacije da ne mozemo da izvucemo maksimum sve dok ne dobijemo "novog Piksija", odnosno "klasicnu desetku". Tadic jeste jako kreativan, ali ne igra na toj poziciji. Pa pamtim kad je jedna jugoslovenska reprezentacija protiv Argentine 1990-e pocela utakmicu sa Piksijem, Susicem i Robijem u prvom sastavu! U svakom slucaju, ovo nam nikako nije bilo potrebno. Meni je zao ovih momaka sto nemaju priliku da se dokazu na najvecim takmicenjima. I Subotic je mogao da bira za koga ce da igra, i cini mi se da bi mnogo bolje prosao da je izabrao bilo koju drugu reprezentaciju.

Zex

pre 8 godina

Potpuno je u pravu, neznam sta cekamo svi mi koji volimo fudbal, treba napraviti protest,treba najuriti sve one ljude koji su nas unistili.Curcic je ponizenje, pa taj covek je trenirao samo Javor u karijeri.zasto smo onda dovodili skupe trenere ako je on bio tu celo vreme? neko ce platiti za to.