Fudbal 119

Četvrtak, 17.03.2016.

13:58

UEFA: Sumnja da je meč Spartak – OFK namešten

Evropska fudbalska federacija obavestila je FS Srbije da postoji osnovana sumnja da je utakmica 26. kola Superlige između Spartaka i OFK Beograda nameštena.

UEFA: Sumnja da je meè Spartak – OFK namešten IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

Lucidni decko

pre 8 godina

A Konstantin sin poznatog Terze u jednoj.kladionici.pred mec uplacuje 10'000'na2-1 I. ja stacu video to I ajde kao stavim crvenu. hvals Terza !

mali partizan

pre 8 godina

OFKa je skoro pobedila Partizan takođe sa 2-1 i ko je to sada namestio? E mučeni grobari pravi ste jadnici, ostalo je još da preko Ćurkovića kmečite...

Marko

pre 8 godina

Sto nam nece ukinuti ovu cirkusku ligu,bio bih srecniji nego ikada! Ne mogu da verujem da se u ovoj zemlji jos uvek neko lozi na Zvezdu i Partizan i pored njihove igre u zadnjih 20godina,iz koje se jedva i moze prepoznati da podseca na fudbal. Apelujem na UEFA da nas izbrise sa fudbalske mape kako bi ostali sportisti koji se bave nekim sportovima koje znamo mi Srbi da igramo,dosli do izrazaja!

Alek

pre 8 godina

Kad Zvezda ne može da namesti neki meč, kao recimo Partizan i N. Pazar, onda!se aktiviraju Glođović, Majo i još par njih. Premijer je Car!!!!

Labud

pre 8 godina

Partizai namesta svako kolo pa sta? Kad ce njih izbaciti iz lige???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 17. mart 2016 17:01)

Namesta da gubi bodove i zaostaje 30 za liderom? Svaka cast, ovakva glupost nije jos napisana na ovom sajtu, a gluposti razne su pisane.

Labud

pre 8 godina

Partizai namesta svako kolo pa sta? Kad ce njih izbaciti iz lige???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 17. mart 2016 17:01)

Namesta da gubi bodove i zaostaje 30 za liderom? Svaka cast, ovakva glupost nije jos napisana na ovom sajtu, a gluposti razne su pisane.

bolesna država

pre 8 godina

Da li je moguće da se već zaboravilo da je član uprave partizana priznao kako je kupovao i nameštao titule sa Bjekovićem i da partizan nije uzeo nijednu čistu titulu? Eej čovek javno prizna i nikom ništa. To isto kažu i Mateus, Dmitrović, Asprogenis, Ilić, Pajović i niko ni da pokrene istragu protiv partizana??

Sta uradi to Aleksandre Dzikicu??!

pre 8 godina

Kao i partizan i filijale Metalac i Borac, ove druge filijale su same ispale ili se ugasile ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 17. mart 2016 14:41)

Ako je Borac nasa filijala zasto je trener Borca bio partizanomrzitelj Nenad Kukleletovic,pa jos za taj Borac igrao Ozegovic koji je isti kao njegov trener u Borcu kasnije Vosi,ako je Metalac nasa filijala zasto im je trener jos jedan zvezdas,Nenad Vanic?Ajde ukljuci malo mozak sledeci put pre nego sto bubnes komentar.

Musa Pusa

pre 8 godina

Kao i partizan i filijale Metalac i Borac, ove druge filijale su same ispale ili se ugasile ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 17. mart 2016 14:41)

Lepo vas je nasa filijala oducila od fudbala.Crvena Zvezda 1:5 Borac.Jel pamtis jos tu utakmicu?Sta im uradi to Darko Zoricu?!

Alek

pre 8 godina

Kad se pomenu OFK-a i Spartak u nameštanju Zvezda se nađe prozvanom. Da li Batko, Kum, Nolan, Deda Miloje ...........i ko god je dežurni danas, znaju zašto???

Tajfun Korkut

pre 8 godina

Nesudjeni brejkdenseru ili makarije, ti si izgleda jako uznemiren jucerasnjim rezultatom i stanjem na tabeli...Mnogo ti je tesko zar ne?
(Dexim, 17. mart 2016 14:55) "

Ja se slazem sa njima dvojicom.Evo meni je tesko sto stanje na tabeli nije jos drasticnije odnosno sto Zvezdanova Zvezda nema jos vecu prednost u odnosu na rivale,jer kako vas sudije guraju pravo je cudo da niste otisli na +40.Verujem da je i tebi bilo tesko posle onih 1-5 protiv Borca u kupu.U toj utakmici se videlo koliko imate mocan tim.Bice tebi tesko kada UEFA pokuca na vrata kluba iz Ljutice Bogdana.Cim su OFK i Spartak pod lupom UEFA to znaci da ce istraga da se prosiri i na vodju "klana",Crvenu Zvezdu.

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

@sa vama uvek komedija

Opa proradio strah da i Zvezdaspor ne dobije kaznu!Jok nego ce vas UEFA nagraditi sto namestate utakmice.Igracete vi bato moj ne LS nego podrucnu ligu Beograda.

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

@vostani serbie

Sad ce UEFA da otrese Spartak izbacivanjem iz lige a kad izbace i tvoju Zvezdu onda cete sa njima igrati derbi zonske lige.Inace da podsetim da ovo Suboticanima nije prvi prestup,da su vec jednom kaznjeni.

Sale

pre 8 godina

Au, što su se uznemirili navijači "poštenog" kluba...
Vi bolje pustite Spartak, OFK i ostale da rade kako rade i snose neke posledice ako ne rade dobro, a u međuvremenu tražite od svojih igrača da pomalo i nauče da rade ono što treba da zarade platu... da vežbaju penale (da smanje broj promašaja), da nauče da iskoriste igrača više (nije to vaterpolo, pa da se igrač vrati za 20 sekundi, do kraja ste jači).
Možda... ali samo možda... onda i bude nešto od vašeg kluba.

xman

pre 8 godina

OFK, Spartak, Zvezda, Jagodina, Vozdovac... Svi oni igraju fudbal samo da bi drzavna mezimica bila prvak, a ostali samo prepustaju jedni drugima bodove da bi ostali u ligi. PS Sta se desava sa kradjom u derbiju koju je cak i UEFA potvrdila?

Pips

pre 8 godina

Tako su prošle godine izvukli Spartak od ispadanja, a namestili Napredak. Sad se vraćaju dugovi i to je to. Sve je trulo u našem fudbalu.

miki

pre 8 godina

čika tole vragolanČiČ. :))) opet dokument iz uefe koji javnost nikada neće videti - jer i ne postoji, ali će karadžiču poslužiti kao sredstvo pritiska pri obavljanju prljavog posla za klub iz zagreba. neće biti iznenađenje ako spartak momentalno izbace iz kupa, i to zajedno sa borcem koji, jelte, ima neodgovarajuće klupske boje.(zvezdaš do groba, delija nikad!, 17. mart 2016 14:59)

tata ti iz zagreba!

sns pink zvezda informer

pre 8 godina

To se znalo naravno,ali se precutkuje sve u ovoj zemlji sto je u interesu Zvezde,pa tako je i Ofka zvezdin klub postao,od nekada velikog kluba,koji zna se ciji je,Terzicev......Pola Lige su filijale Zvezde,tako da je liga najneregularnija u Evropi....Surdulica,Spartak,Ofka,Vozdovac...A sve polazi od naseg dragog VODJE,kome ide u prilog da Zvezda na sve moguce bude sampion,njemu glasovi rastu.......

Hugo_DEVASTATOR_grobarski_je_KOMPLEX_NABIJATOR

pre 8 godina

ofk-zvezda
vozdovac-zvezda
zvezda-cukaricki... to nista.

@(Cinkaros, 17. mart 2016 14:44)

a takodje i:
C. Zvezda-partizani i
partizani-C.Zvezda

namestio ga Hugo tri put nekima usteko i to jedared teledirigovano sa auto-komande, da boli jos jace na -35 ahahahahahahaha...

Alek

pre 8 godina

Kad imaš 3 kluba, Zvezda, OFK-a i Spartak nije ni čudo što Zvezda još nema poraz, kad se dodaju, Majo, Glođović i još par njih i Barsa bi se borila za treće mesto u Premijerovoj ligi.

miki

pre 8 godina

al zato kad treba institucija da ih dobije u kupu mora da im onako indijanski iskljuci igraca...zasto mediji ne pisu o jucerasnjem crvenom sramotnom kartonu i gazenju vase flase ikone...ccc sram vas bilo ps gde vam toletov barjak , nesto ga nema na utakmicama u zadnje vreme(nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!, 17. mart 2016 14:44)

Znači kad udariš igrača to nije crveni! Nik treba da ti je obrnut, jer po ovom ti baš mrziš Partizan koji se ovde ni ne spominje! Inače jaki smo pa smo kod uefe izdejstvovali da je ovaj meč namešten, a izdejstvovaćemo i za utakmicu 1 kola ofk-zvezda! Može nam se!

translucent

pre 8 godina

3 za 3, uobičajeni dil.
(skep, 17. mart 2016 15:00)
Spartak je kažnjen oduzimanjem 2 boda jer je trener Stevan Mojsilović izveo rezervni sastav protiv OFK Beograda na Karaburmi (2:0), pa će biti da je dil ovog puta bio 3 za 1.
Možda je tih 2 boda kompenzovano plasmanom u polufinale ili eventualnim plasmanom u finale kupa, nisam pratio njihove mečeve.

Forza Roma

pre 8 godina

Dogovor kuću (3boda) gradi.

Godinama postoji tzv.dogovor 3 za 3 na strani daješ bodove a kući ih uzimaš klub koji ne pronađe partnera u tome po pravilu ispada iz lige.

Dejan

pre 8 godina

Ne znam zasto se grobari i delije prepiru? Pa i jedni i drugi namestaju i kupuju, pritiskaju sudije, dobijaju poklon titule i novac iz budzeta. Razlika je samo u tome ko je na vlasti u datom trenutku.

Povidon

pre 8 godina

Ofk i Spartak treba izbaciti iz lige ako su nameštali. Partizanu zbog nameštanja celih šampionata i titula treba zabraniti rad. Partizan je simbol za krađu i nameštanje u sportu. Beba Popović je rekao i da je FKP koza nostra srpskog fudbala.

Dario

pre 8 godina

OFK i Spartak, Pazar i Rad, Radnicki i Spartak.. Pa oni godinama igraju 3 za 3 ili daju po potrebi bodove kad zagusti.. Ovoga ima u svakoj ligi sem mozda Bundes i Premijer, zato mi se polako gade te kvazi prve lige. Postenije je u Opstinskoj ligi, mi bar zapinjemo na svakoj utakmici.

del

pre 8 godina

Hocemo li doziveti da procitamo ovakvu vest a da se pominju Zvezda i Partizan? Ne zna se ko je vise namestao od ova dva kluba, a nikako da ih uhvate. Nemaju zastitu drzave, uopste.

Savo Guzina

pre 8 godina

Nema nikakve sumnje u neregularnost našeg takmičenja i svi ovi navodi o nekakvoj regularnoj utakmici su samo paušalni pokušaji pojedinaca da senzacionalističkim izjavama dobiju pažnju javnosti. Već je ispitan slučaj, uzete su izjave aktera utakmice koji su i sami potvrdili da je sve bilo apsolutno neregularno za šta imaju i dokaze. Protiv igrača koji tvrde da utakmica nije nameštena mora se pokrenuti montiran disciplinski postupak sa namerom da se kazne.

FSS mora saseći u korenu svaki pokušaj da se u pitanje dovede neregularnost utakmica u našem fudbalu.

Lav

pre 8 godina

Kao sto je neko vec napisao, nikakvih novcanih transakcija nije bilo niti se takve stvari dogovaraju telefonom. Samim tim uzaludno je pokretati istragu jer nedostatak dokaza samo daje alibi klubovima da napisu saopstenje o nevinosti i "hajkama". Uvek! Bez izuzetka.

jelte

pre 8 godina

tako je i dzomba odmarao prvu postavu protiv partizana da bi je sacuvao spremnu da gine protiv zvezde... grobari smesni su vam komentari

dr feelgood

pre 8 godina

ovo nece spreciti spartak da izbaci indijance iz kupa zapamtite sta vam kazem (cipiripi namigne vi zapalite, 17. mart 2016 14:45)

indijanci vec ispali iz kupa petardom u sred rupe... ccc kako se lako zaboravljaju neke stvari.

SalekKg

pre 8 godina

Svako ko iole prati faudbal u nasoj zemlji zna kakve krugove u poslednjih nekoliko sezona prave Zvezda, OFK, Spartak, Jagodina, Vozdovac... Cilj je zarada na kladionici, titula Zvezdi, opstanak ostalih klubova, da se bolje zivi u Srbiji. To znaju fudbalski radnici, Savez, novinari, i svi cute jer se plase! Da smo bar malo normalna zemlja, kao sto nismo, ovi klubovi bi zavrsili u poslednjem rangu takmicenja...

UEFA MAFIOZA

pre 8 godina

Mozda i jeste, mislim verovatno jeste, ali da o tome sudi prepostena UEFA, koja je u LS 2011/12 namestila rezultat Dinamo-Lyon 1:7 i Real-Ajax 3:0 pri cemu su na 0:0 Ajax-u ponistili dva cista gola i tako su na kraju Lyon i Ajax imali isti broj bodova, ali je Lyon prosao jer su imali bolju gol razliku bas zbog tih 1:7 i 3:0 (medjusobni susret im je bio isti, oba meca zavrsena 0:0). E to je bilo najvece namestanje u istoriju fudbala i nikom nista. Bilo je malo prica posle utakmica, ali su ocigledno svi bili dobro placeni da cute, zato o tome niko nikada nesto vise nije pricao. Platini je tada gurao francuski klub i to je svima jasno i zbog toga je UEFA postala najodvratnija organizacija koja nema prava da prica o postenju...

Dexim

pre 8 godina

ahao opet dr. terzic.
al dobro zvezda prva, u srbiji se mnogo bolje živi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (otac makarije čudotvorac, 17. mart 2016 14:13)

Naravno nakon ovog slucaja nece nista naci sumnjivo a isto je namesten mec kao i utakmica 1 kola OFK-Crvena Zvezda.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:14)

Izbaciti oba tima iz lige.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:12)

Haha opet Ofk i Spartak u zizi desavanja oko namestanja?Pa to nije moguce,ne namestaju oni.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:12)

Nesudjeni brejkdenseru ili makarije, ti si izgleda jako uznemiren jucerasnjim rezultatom i stanjem na tabeli...Mnogo ti je tesko zar ne?

Kladionica

pre 8 godina

Spartak - Radnički Niš već 4 godine igraju 3 za 3 to jest domaćin uvek pobeđuje, početkom aprila igraju opet pa možete i sami da se uverite

Neznalica

pre 8 godina

Ma sta uefa zna??? Veliki Ofk Beograd da namesta? Pa oni su imali casnog coveka u svojim redovima (Terzica)...a Spartak je velika ekipa pa je zato kvota na pobedu Spartaka iznosila 1,30 ana ofk Beograd 10 !!! Na kraju krajeva rece neko u uefi da je bio penal za Partizan...neznalice...nasa liga je prepostena...razmisljajte o tome!!!

sa vama uvek komedija

pre 8 godina

dal je moguce da nekome ne dozvoljavate nijedan komentar a ovom struji vizurinom pijunu 3, 4 idiotska upisa...strasno
sine nemoj da zovemo mateusa na detektor lazi...

Joao

pre 8 godina

Spartak - OFK Beograd, kakvo čudo! Još kada čovek pomisli da su na vrhu ta dva kluba nekada bili Karadžić i Terzić... kao da su još uvek tamo.

zvezdaš do groba, delija nikad!

pre 8 godina

čika tole vragolanČiČ. :)))

opet dokument iz uefe koji javnost nikada neće videti - jer i ne postoji, ali će karadžiču poslužiti kao sredstvo pritiska pri obavljanju prljavog posla za klub iz zagreba.

neće biti iznenađenje ako spartak momentalno izbace iz kupa, i to zajedno sa borcem koji, jelte, ima neodgovarajuće klupske boje.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Izbaciti oba tima iz lige.
(Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:12)
Kao i partizan i filijale Metalac i Borac, ove druge filijale su same ispale ili se ugasile ...

chubby checker

pre 8 godina

to se kod nas zove "dobra saradnja izmedju dva kluba" a ne namestanje. kada igraju dve ekipe od kojih nijedna nema neke prevelike ambicije u prvoj ligi osim opstanka, jedna pusti drugu u prvom delu sezone uz dogovorenu novcanu nadoknadu koja ce se isplatiti samo u slucaju da u drugom delu sezone toj ekipi nije potreban "revans" zbog sigurnog opstanka na primer kao sto je to slucaj sa Spartakom trenutno.
samo nemojte misliti da su to smislili Spartak i OFK, to radi pola lige

nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!

pre 8 godina

Haha opet Ofk i Spartak u zizi desavanja oko namestanja?Pa to nije moguce,ne namestaju oni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:12) #
al zato kad treba institucija da ih dobije u kupu mora da im onako indijanski iskljuci igraca...zasto mediji ne pisu o jucerasnjem crvenom sramotnom kartonu i gazenju vase flase ikone...ccc
sram vas bilo
ps gde vam toletov barjak , nesto ga nema na utakmicama u zadnje vreme

Vlada

pre 8 godina

Pa kako bas za namestanje da bude optuzena Terzina ekipa?? Nakon onog na Vracaru sa FKCZV trebalo je ugasiti srpski klupski fudbal. Ne radi se samo o Zvezdi, vec i o Partizanu, Vojvodini i ostalim klubovima. Ja bih prvi potpisao da 10 godina nemamo nasu ligu, ali da se nakon tih 10 godina klubovi privatizuju i da se resi problem placenih navijaca, po meni najveceg problema drustva. Ali sta vredi, banana drzava, ovima na vlasti odgovaraju placeni navijaci, u upravi takodje, jedni drugima cuvaju ledja, dok posten narod samo sto ne dobije batine ukoliko krene da skandira sta hoce...Zao mi je sto se na mom stadionu Partizana okupi i tih hiljadu ljudi, treba apsolutno da bude sve prazno sem onih 200 ljudi na Jugu...

rema

pre 8 godina

Najjaci utisak je da ljudi u Srbiji misle da su utakmice sa kvotama 15 (zvezda ofk) namestene...
Ljudi otvorite oci, namestene utakmice su na kvote od 1.3/
UEFA ima monitoring na sve uplate, na sve "zatvorene" utakmice, na milionske uplate...

ivan

pre 8 godina

Naravno nakon ovog slucaja nece nista naci sumnjivo a isto je namesten mec kao i utakmica 1 kola OFK-Crvena Zvezda.
(Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:14)

Mislis isto kao i OFK- Partizan 2-1? :D

Smehotres

pre 8 godina

Pa bolje uefa da proveri celu ligu, od prvog do zadnjeg... Liga je bila i pre ove sezone,a bice i posle ove... Koliko je jadna nasa liga vidi se po uspehu u evropskim takmicenjima a i po odnosu klub-igrac. Gospodo fudbaleri prezimite jednom u evropi, a ne da ispadate u kvalifikacijama, takodje imajte malo vise postovanja prema mladim igracima koji su nas itekako obradovali uzevsi svetsko prvenstvo,a vi ih prodajete kao robu da bi mogao da se vozi koji dzip vise...

jedan je lotar mateus

pre 8 godina

http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/rat-na-tviteru-partizan-prozvao-spartak-suboticani-odgovorili-istom-merom/s5330l2

pred svih 938 svedoka na stadionu vojske..sram vas bilo vi o postenju!!!

vostani serbie

pre 8 godina

Struja nesudjeni brejkdenser,
jel to iz tebe progovorio Mateus ili bivsi igrac Borca???
a masete barjacima toleta..pa dokle vi idete to je strasno?!
ovo je klasicna hajka na Spartak pred revans...idemo momci iz subotice otresite ih da idu u kup Milke Canic

Vlada

pre 8 godina

Pa kako bas za namestanje da bude optuzena Terzina ekipa?? Nakon onog na Vracaru sa FKCZV trebalo je ugasiti srpski klupski fudbal. Ne radi se samo o Zvezdi, vec i o Partizanu, Vojvodini i ostalim klubovima. Ja bih prvi potpisao da 10 godina nemamo nasu ligu, ali da se nakon tih 10 godina klubovi privatizuju i da se resi problem placenih navijaca, po meni najveceg problema drustva. Ali sta vredi, banana drzava, ovima na vlasti odgovaraju placeni navijaci, u upravi takodje, jedni drugima cuvaju ledja, dok posten narod samo sto ne dobije batine ukoliko krene da skandira sta hoce...Zao mi je sto se na mom stadionu Partizana okupi i tih hiljadu ljudi, treba apsolutno da bude sve prazno sem onih 200 ljudi na Jugu...

Kladionica

pre 8 godina

Spartak - Radnički Niš već 4 godine igraju 3 za 3 to jest domaćin uvek pobeđuje, početkom aprila igraju opet pa možete i sami da se uverite

chubby checker

pre 8 godina

to se kod nas zove "dobra saradnja izmedju dva kluba" a ne namestanje. kada igraju dve ekipe od kojih nijedna nema neke prevelike ambicije u prvoj ligi osim opstanka, jedna pusti drugu u prvom delu sezone uz dogovorenu novcanu nadoknadu koja ce se isplatiti samo u slucaju da u drugom delu sezone toj ekipi nije potreban "revans" zbog sigurnog opstanka na primer kao sto je to slucaj sa Spartakom trenutno.
samo nemojte misliti da su to smislili Spartak i OFK, to radi pola lige

Neznalica

pre 8 godina

Ma sta uefa zna??? Veliki Ofk Beograd da namesta? Pa oni su imali casnog coveka u svojim redovima (Terzica)...a Spartak je velika ekipa pa je zato kvota na pobedu Spartaka iznosila 1,30 ana ofk Beograd 10 !!! Na kraju krajeva rece neko u uefi da je bio penal za Partizan...neznalice...nasa liga je prepostena...razmisljajte o tome!!!

Savo Guzina

pre 8 godina

Nema nikakve sumnje u neregularnost našeg takmičenja i svi ovi navodi o nekakvoj regularnoj utakmici su samo paušalni pokušaji pojedinaca da senzacionalističkim izjavama dobiju pažnju javnosti. Već je ispitan slučaj, uzete su izjave aktera utakmice koji su i sami potvrdili da je sve bilo apsolutno neregularno za šta imaju i dokaze. Protiv igrača koji tvrde da utakmica nije nameštena mora se pokrenuti montiran disciplinski postupak sa namerom da se kazne.

FSS mora saseći u korenu svaki pokušaj da se u pitanje dovede neregularnost utakmica u našem fudbalu.

Joao

pre 8 godina

Spartak - OFK Beograd, kakvo čudo! Još kada čovek pomisli da su na vrhu ta dva kluba nekada bili Karadžić i Terzić... kao da su još uvek tamo.

Alek

pre 8 godina

Kad imaš 3 kluba, Zvezda, OFK-a i Spartak nije ni čudo što Zvezda još nema poraz, kad se dodaju, Majo, Glođović i još par njih i Barsa bi se borila za treće mesto u Premijerovoj ligi.

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

@sa vama uvek komedija

Opa proradio strah da i Zvezdaspor ne dobije kaznu!Jok nego ce vas UEFA nagraditi sto namestate utakmice.Igracete vi bato moj ne LS nego podrucnu ligu Beograda.

Alek

pre 8 godina

Kad se pomenu OFK-a i Spartak u nameštanju Zvezda se nađe prozvanom. Da li Batko, Kum, Nolan, Deda Miloje ...........i ko god je dežurni danas, znaju zašto???

sns pink zvezda informer

pre 8 godina

To se znalo naravno,ali se precutkuje sve u ovoj zemlji sto je u interesu Zvezde,pa tako je i Ofka zvezdin klub postao,od nekada velikog kluba,koji zna se ciji je,Terzicev......Pola Lige su filijale Zvezde,tako da je liga najneregularnija u Evropi....Surdulica,Spartak,Ofka,Vozdovac...A sve polazi od naseg dragog VODJE,kome ide u prilog da Zvezda na sve moguce bude sampion,njemu glasovi rastu.......

Pips

pre 8 godina

Tako su prošle godine izvukli Spartak od ispadanja, a namestili Napredak. Sad se vraćaju dugovi i to je to. Sve je trulo u našem fudbalu.

Smehotres

pre 8 godina

Pa bolje uefa da proveri celu ligu, od prvog do zadnjeg... Liga je bila i pre ove sezone,a bice i posle ove... Koliko je jadna nasa liga vidi se po uspehu u evropskim takmicenjima a i po odnosu klub-igrac. Gospodo fudbaleri prezimite jednom u evropi, a ne da ispadate u kvalifikacijama, takodje imajte malo vise postovanja prema mladim igracima koji su nas itekako obradovali uzevsi svetsko prvenstvo,a vi ih prodajete kao robu da bi mogao da se vozi koji dzip vise...

xman

pre 8 godina

OFK, Spartak, Zvezda, Jagodina, Vozdovac... Svi oni igraju fudbal samo da bi drzavna mezimica bila prvak, a ostali samo prepustaju jedni drugima bodove da bi ostali u ligi. PS Sta se desava sa kradjom u derbiju koju je cak i UEFA potvrdila?

Alek

pre 8 godina

Kad Zvezda ne može da namesti neki meč, kao recimo Partizan i N. Pazar, onda!se aktiviraju Glođović, Majo i još par njih. Premijer je Car!!!!

Labud

pre 8 godina

Partizai namesta svako kolo pa sta? Kad ce njih izbaciti iz lige???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 17. mart 2016 17:01)

Namesta da gubi bodove i zaostaje 30 za liderom? Svaka cast, ovakva glupost nije jos napisana na ovom sajtu, a gluposti razne su pisane.

Lucidni decko

pre 8 godina

A Konstantin sin poznatog Terze u jednoj.kladionici.pred mec uplacuje 10'000'na2-1 I. ja stacu video to I ajde kao stavim crvenu. hvals Terza !

miki

pre 8 godina

al zato kad treba institucija da ih dobije u kupu mora da im onako indijanski iskljuci igraca...zasto mediji ne pisu o jucerasnjem crvenom sramotnom kartonu i gazenju vase flase ikone...ccc sram vas bilo ps gde vam toletov barjak , nesto ga nema na utakmicama u zadnje vreme(nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!, 17. mart 2016 14:44)

Znači kad udariš igrača to nije crveni! Nik treba da ti je obrnut, jer po ovom ti baš mrziš Partizan koji se ovde ni ne spominje! Inače jaki smo pa smo kod uefe izdejstvovali da je ovaj meč namešten, a izdejstvovaćemo i za utakmicu 1 kola ofk-zvezda! Može nam se!

Sta uradi to Aleksandre Dzikicu??!

pre 8 godina

Kao i partizan i filijale Metalac i Borac, ove druge filijale su same ispale ili se ugasile ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 17. mart 2016 14:41)

Ako je Borac nasa filijala zasto je trener Borca bio partizanomrzitelj Nenad Kukleletovic,pa jos za taj Borac igrao Ozegovic koji je isti kao njegov trener u Borcu kasnije Vosi,ako je Metalac nasa filijala zasto im je trener jos jedan zvezdas,Nenad Vanic?Ajde ukljuci malo mozak sledeci put pre nego sto bubnes komentar.

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

@vostani serbie

Sad ce UEFA da otrese Spartak izbacivanjem iz lige a kad izbace i tvoju Zvezdu onda cete sa njima igrati derbi zonske lige.Inace da podsetim da ovo Suboticanima nije prvi prestup,da su vec jednom kaznjeni.

dr feelgood

pre 8 godina

ovo nece spreciti spartak da izbaci indijance iz kupa zapamtite sta vam kazem (cipiripi namigne vi zapalite, 17. mart 2016 14:45)

indijanci vec ispali iz kupa petardom u sred rupe... ccc kako se lako zaboravljaju neke stvari.

Tajfun Korkut

pre 8 godina

Nesudjeni brejkdenseru ili makarije, ti si izgleda jako uznemiren jucerasnjim rezultatom i stanjem na tabeli...Mnogo ti je tesko zar ne?
(Dexim, 17. mart 2016 14:55) "

Ja se slazem sa njima dvojicom.Evo meni je tesko sto stanje na tabeli nije jos drasticnije odnosno sto Zvezdanova Zvezda nema jos vecu prednost u odnosu na rivale,jer kako vas sudije guraju pravo je cudo da niste otisli na +40.Verujem da je i tebi bilo tesko posle onih 1-5 protiv Borca u kupu.U toj utakmici se videlo koliko imate mocan tim.Bice tebi tesko kada UEFA pokuca na vrata kluba iz Ljutice Bogdana.Cim su OFK i Spartak pod lupom UEFA to znaci da ce istraga da se prosiri i na vodju "klana",Crvenu Zvezdu.

Marko

pre 8 godina

Sto nam nece ukinuti ovu cirkusku ligu,bio bih srecniji nego ikada! Ne mogu da verujem da se u ovoj zemlji jos uvek neko lozi na Zvezdu i Partizan i pored njihove igre u zadnjih 20godina,iz koje se jedva i moze prepoznati da podseca na fudbal. Apelujem na UEFA da nas izbrise sa fudbalske mape kako bi ostali sportisti koji se bave nekim sportovima koje znamo mi Srbi da igramo,dosli do izrazaja!

sa vama uvek komedija

pre 8 godina

dal je moguce da nekome ne dozvoljavate nijedan komentar a ovom struji vizurinom pijunu 3, 4 idiotska upisa...strasno
sine nemoj da zovemo mateusa na detektor lazi...

SalekKg

pre 8 godina

Svako ko iole prati faudbal u nasoj zemlji zna kakve krugove u poslednjih nekoliko sezona prave Zvezda, OFK, Spartak, Jagodina, Vozdovac... Cilj je zarada na kladionici, titula Zvezdi, opstanak ostalih klubova, da se bolje zivi u Srbiji. To znaju fudbalski radnici, Savez, novinari, i svi cute jer se plase! Da smo bar malo normalna zemlja, kao sto nismo, ovi klubovi bi zavrsili u poslednjem rangu takmicenja...

Labud

pre 8 godina

Partizai namesta svako kolo pa sta? Kad ce njih izbaciti iz lige???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 17. mart 2016 17:01)

Namesta da gubi bodove i zaostaje 30 za liderom? Svaka cast, ovakva glupost nije jos napisana na ovom sajtu, a gluposti razne su pisane.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Izbaciti oba tima iz lige.
(Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:12)
Kao i partizan i filijale Metalac i Borac, ove druge filijale su same ispale ili se ugasile ...

jedan je lotar mateus

pre 8 godina

http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/rat-na-tviteru-partizan-prozvao-spartak-suboticani-odgovorili-istom-merom/s5330l2

pred svih 938 svedoka na stadionu vojske..sram vas bilo vi o postenju!!!

zvezdaš do groba, delija nikad!

pre 8 godina

čika tole vragolanČiČ. :)))

opet dokument iz uefe koji javnost nikada neće videti - jer i ne postoji, ali će karadžiču poslužiti kao sredstvo pritiska pri obavljanju prljavog posla za klub iz zagreba.

neće biti iznenađenje ako spartak momentalno izbace iz kupa, i to zajedno sa borcem koji, jelte, ima neodgovarajuće klupske boje.

bolesna država

pre 8 godina

Da li je moguće da se već zaboravilo da je član uprave partizana priznao kako je kupovao i nameštao titule sa Bjekovićem i da partizan nije uzeo nijednu čistu titulu? Eej čovek javno prizna i nikom ništa. To isto kažu i Mateus, Dmitrović, Asprogenis, Ilić, Pajović i niko ni da pokrene istragu protiv partizana??

Dexim

pre 8 godina

ahao opet dr. terzic.
al dobro zvezda prva, u srbiji se mnogo bolje živi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (otac makarije čudotvorac, 17. mart 2016 14:13)

Naravno nakon ovog slucaja nece nista naci sumnjivo a isto je namesten mec kao i utakmica 1 kola OFK-Crvena Zvezda.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:14)

Izbaciti oba tima iz lige.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:12)

Haha opet Ofk i Spartak u zizi desavanja oko namestanja?Pa to nije moguce,ne namestaju oni.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:12)

Nesudjeni brejkdenseru ili makarije, ti si izgleda jako uznemiren jucerasnjim rezultatom i stanjem na tabeli...Mnogo ti je tesko zar ne?

nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!

pre 8 godina

Haha opet Ofk i Spartak u zizi desavanja oko namestanja?Pa to nije moguce,ne namestaju oni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:12) #
al zato kad treba institucija da ih dobije u kupu mora da im onako indijanski iskljuci igraca...zasto mediji ne pisu o jucerasnjem crvenom sramotnom kartonu i gazenju vase flase ikone...ccc
sram vas bilo
ps gde vam toletov barjak , nesto ga nema na utakmicama u zadnje vreme

mali partizan

pre 8 godina

OFKa je skoro pobedila Partizan takođe sa 2-1 i ko je to sada namestio? E mučeni grobari pravi ste jadnici, ostalo je još da preko Ćurkovića kmečite...

Musa Pusa

pre 8 godina

Kao i partizan i filijale Metalac i Borac, ove druge filijale su same ispale ili se ugasile ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 17. mart 2016 14:41)

Lepo vas je nasa filijala oducila od fudbala.Crvena Zvezda 1:5 Borac.Jel pamtis jos tu utakmicu?Sta im uradi to Darko Zoricu?!

vostani serbie

pre 8 godina

Struja nesudjeni brejkdenser,
jel to iz tebe progovorio Mateus ili bivsi igrac Borca???
a masete barjacima toleta..pa dokle vi idete to je strasno?!
ovo je klasicna hajka na Spartak pred revans...idemo momci iz subotice otresite ih da idu u kup Milke Canic

ivan

pre 8 godina

Naravno nakon ovog slucaja nece nista naci sumnjivo a isto je namesten mec kao i utakmica 1 kola OFK-Crvena Zvezda.
(Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:14)

Mislis isto kao i OFK- Partizan 2-1? :D

Forza Roma

pre 8 godina

Dogovor kuću (3boda) gradi.

Godinama postoji tzv.dogovor 3 za 3 na strani daješ bodove a kući ih uzimaš klub koji ne pronađe partnera u tome po pravilu ispada iz lige.

Dario

pre 8 godina

OFK i Spartak, Pazar i Rad, Radnicki i Spartak.. Pa oni godinama igraju 3 za 3 ili daju po potrebi bodove kad zagusti.. Ovoga ima u svakoj ligi sem mozda Bundes i Premijer, zato mi se polako gade te kvazi prve lige. Postenije je u Opstinskoj ligi, mi bar zapinjemo na svakoj utakmici.

Dejan

pre 8 godina

Ne znam zasto se grobari i delije prepiru? Pa i jedni i drugi namestaju i kupuju, pritiskaju sudije, dobijaju poklon titule i novac iz budzeta. Razlika je samo u tome ko je na vlasti u datom trenutku.

miki

pre 8 godina

čika tole vragolanČiČ. :))) opet dokument iz uefe koji javnost nikada neće videti - jer i ne postoji, ali će karadžiču poslužiti kao sredstvo pritiska pri obavljanju prljavog posla za klub iz zagreba. neće biti iznenađenje ako spartak momentalno izbace iz kupa, i to zajedno sa borcem koji, jelte, ima neodgovarajuće klupske boje.(zvezdaš do groba, delija nikad!, 17. mart 2016 14:59)

tata ti iz zagreba!

Hugo_DEVASTATOR_grobarski_je_KOMPLEX_NABIJATOR

pre 8 godina

ofk-zvezda
vozdovac-zvezda
zvezda-cukaricki... to nista.

@(Cinkaros, 17. mart 2016 14:44)

a takodje i:
C. Zvezda-partizani i
partizani-C.Zvezda

namestio ga Hugo tri put nekima usteko i to jedared teledirigovano sa auto-komande, da boli jos jace na -35 ahahahahahahaha...

rema

pre 8 godina

Najjaci utisak je da ljudi u Srbiji misle da su utakmice sa kvotama 15 (zvezda ofk) namestene...
Ljudi otvorite oci, namestene utakmice su na kvote od 1.3/
UEFA ima monitoring na sve uplate, na sve "zatvorene" utakmice, na milionske uplate...

jelte

pre 8 godina

tako je i dzomba odmarao prvu postavu protiv partizana da bi je sacuvao spremnu da gine protiv zvezde... grobari smesni su vam komentari

Lav

pre 8 godina

Kao sto je neko vec napisao, nikakvih novcanih transakcija nije bilo niti se takve stvari dogovaraju telefonom. Samim tim uzaludno je pokretati istragu jer nedostatak dokaza samo daje alibi klubovima da napisu saopstenje o nevinosti i "hajkama". Uvek! Bez izuzetka.

del

pre 8 godina

Hocemo li doziveti da procitamo ovakvu vest a da se pominju Zvezda i Partizan? Ne zna se ko je vise namestao od ova dva kluba, a nikako da ih uhvate. Nemaju zastitu drzave, uopste.

UEFA MAFIOZA

pre 8 godina

Mozda i jeste, mislim verovatno jeste, ali da o tome sudi prepostena UEFA, koja je u LS 2011/12 namestila rezultat Dinamo-Lyon 1:7 i Real-Ajax 3:0 pri cemu su na 0:0 Ajax-u ponistili dva cista gola i tako su na kraju Lyon i Ajax imali isti broj bodova, ali je Lyon prosao jer su imali bolju gol razliku bas zbog tih 1:7 i 3:0 (medjusobni susret im je bio isti, oba meca zavrsena 0:0). E to je bilo najvece namestanje u istoriju fudbala i nikom nista. Bilo je malo prica posle utakmica, ali su ocigledno svi bili dobro placeni da cute, zato o tome niko nikada nesto vise nije pricao. Platini je tada gurao francuski klub i to je svima jasno i zbog toga je UEFA postala najodvratnija organizacija koja nema prava da prica o postenju...

Povidon

pre 8 godina

Ofk i Spartak treba izbaciti iz lige ako su nameštali. Partizanu zbog nameštanja celih šampionata i titula treba zabraniti rad. Partizan je simbol za krađu i nameštanje u sportu. Beba Popović je rekao i da je FKP koza nostra srpskog fudbala.

translucent

pre 8 godina

3 za 3, uobičajeni dil.
(skep, 17. mart 2016 15:00)
Spartak je kažnjen oduzimanjem 2 boda jer je trener Stevan Mojsilović izveo rezervni sastav protiv OFK Beograda na Karaburmi (2:0), pa će biti da je dil ovog puta bio 3 za 1.
Možda je tih 2 boda kompenzovano plasmanom u polufinale ili eventualnim plasmanom u finale kupa, nisam pratio njihove mečeve.

Sale

pre 8 godina

Au, što su se uznemirili navijači "poštenog" kluba...
Vi bolje pustite Spartak, OFK i ostale da rade kako rade i snose neke posledice ako ne rade dobro, a u međuvremenu tražite od svojih igrača da pomalo i nauče da rade ono što treba da zarade platu... da vežbaju penale (da smanje broj promašaja), da nauče da iskoriste igrača više (nije to vaterpolo, pa da se igrač vrati za 20 sekundi, do kraja ste jači).
Možda... ali samo možda... onda i bude nešto od vašeg kluba.

zvezdaš do groba, delija nikad!

pre 8 godina

čika tole vragolanČiČ. :)))

opet dokument iz uefe koji javnost nikada neće videti - jer i ne postoji, ali će karadžiču poslužiti kao sredstvo pritiska pri obavljanju prljavog posla za klub iz zagreba.

neće biti iznenađenje ako spartak momentalno izbace iz kupa, i to zajedno sa borcem koji, jelte, ima neodgovarajuće klupske boje.

jedan je lotar mateus

pre 8 godina

http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/rat-na-tviteru-partizan-prozvao-spartak-suboticani-odgovorili-istom-merom/s5330l2

pred svih 938 svedoka na stadionu vojske..sram vas bilo vi o postenju!!!

Dexim

pre 8 godina

ahao opet dr. terzic.
al dobro zvezda prva, u srbiji se mnogo bolje živi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (otac makarije čudotvorac, 17. mart 2016 14:13)

Naravno nakon ovog slucaja nece nista naci sumnjivo a isto je namesten mec kao i utakmica 1 kola OFK-Crvena Zvezda.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:14)

Izbaciti oba tima iz lige.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:12)

Haha opet Ofk i Spartak u zizi desavanja oko namestanja?Pa to nije moguce,ne namestaju oni.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:12)

Nesudjeni brejkdenseru ili makarije, ti si izgleda jako uznemiren jucerasnjim rezultatom i stanjem na tabeli...Mnogo ti je tesko zar ne?

nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!

pre 8 godina

Haha opet Ofk i Spartak u zizi desavanja oko namestanja?Pa to nije moguce,ne namestaju oni.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:12) #
al zato kad treba institucija da ih dobije u kupu mora da im onako indijanski iskljuci igraca...zasto mediji ne pisu o jucerasnjem crvenom sramotnom kartonu i gazenju vase flase ikone...ccc
sram vas bilo
ps gde vam toletov barjak , nesto ga nema na utakmicama u zadnje vreme

ivan

pre 8 godina

Naravno nakon ovog slucaja nece nista naci sumnjivo a isto je namesten mec kao i utakmica 1 kola OFK-Crvena Zvezda.
(Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:14)

Mislis isto kao i OFK- Partizan 2-1? :D

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Izbaciti oba tima iz lige.
(Struja nesudjeni brejkdenser, 17. mart 2016 14:12)
Kao i partizan i filijale Metalac i Borac, ove druge filijale su same ispale ili se ugasile ...

mali partizan

pre 8 godina

OFKa je skoro pobedila Partizan takođe sa 2-1 i ko je to sada namestio? E mučeni grobari pravi ste jadnici, ostalo je još da preko Ćurkovića kmečite...

bolesna država

pre 8 godina

Da li je moguće da se već zaboravilo da je član uprave partizana priznao kako je kupovao i nameštao titule sa Bjekovićem i da partizan nije uzeo nijednu čistu titulu? Eej čovek javno prizna i nikom ništa. To isto kažu i Mateus, Dmitrović, Asprogenis, Ilić, Pajović i niko ni da pokrene istragu protiv partizana??

vostani serbie

pre 8 godina

Struja nesudjeni brejkdenser,
jel to iz tebe progovorio Mateus ili bivsi igrac Borca???
a masete barjacima toleta..pa dokle vi idete to je strasno?!
ovo je klasicna hajka na Spartak pred revans...idemo momci iz subotice otresite ih da idu u kup Milke Canic

sa vama uvek komedija

pre 8 godina

dal je moguce da nekome ne dozvoljavate nijedan komentar a ovom struji vizurinom pijunu 3, 4 idiotska upisa...strasno
sine nemoj da zovemo mateusa na detektor lazi...

Hugo_DEVASTATOR_grobarski_je_KOMPLEX_NABIJATOR

pre 8 godina

ofk-zvezda
vozdovac-zvezda
zvezda-cukaricki... to nista.

@(Cinkaros, 17. mart 2016 14:44)

a takodje i:
C. Zvezda-partizani i
partizani-C.Zvezda

namestio ga Hugo tri put nekima usteko i to jedared teledirigovano sa auto-komande, da boli jos jace na -35 ahahahahahahaha...

Povidon

pre 8 godina

Ofk i Spartak treba izbaciti iz lige ako su nameštali. Partizanu zbog nameštanja celih šampionata i titula treba zabraniti rad. Partizan je simbol za krađu i nameštanje u sportu. Beba Popović je rekao i da je FKP koza nostra srpskog fudbala.

Sale

pre 8 godina

Au, što su se uznemirili navijači "poštenog" kluba...
Vi bolje pustite Spartak, OFK i ostale da rade kako rade i snose neke posledice ako ne rade dobro, a u međuvremenu tražite od svojih igrača da pomalo i nauče da rade ono što treba da zarade platu... da vežbaju penale (da smanje broj promašaja), da nauče da iskoriste igrača više (nije to vaterpolo, pa da se igrač vrati za 20 sekundi, do kraja ste jači).
Možda... ali samo možda... onda i bude nešto od vašeg kluba.

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

@vostani serbie

Sad ce UEFA da otrese Spartak izbacivanjem iz lige a kad izbace i tvoju Zvezdu onda cete sa njima igrati derbi zonske lige.Inace da podsetim da ovo Suboticanima nije prvi prestup,da su vec jednom kaznjeni.

jelte

pre 8 godina

tako je i dzomba odmarao prvu postavu protiv partizana da bi je sacuvao spremnu da gine protiv zvezde... grobari smesni su vam komentari

Struja nesudjeni brejkdenser

pre 8 godina

@sa vama uvek komedija

Opa proradio strah da i Zvezdaspor ne dobije kaznu!Jok nego ce vas UEFA nagraditi sto namestate utakmice.Igracete vi bato moj ne LS nego podrucnu ligu Beograda.

Marko

pre 8 godina

Sto nam nece ukinuti ovu cirkusku ligu,bio bih srecniji nego ikada! Ne mogu da verujem da se u ovoj zemlji jos uvek neko lozi na Zvezdu i Partizan i pored njihove igre u zadnjih 20godina,iz koje se jedva i moze prepoznati da podseca na fudbal. Apelujem na UEFA da nas izbrise sa fudbalske mape kako bi ostali sportisti koji se bave nekim sportovima koje znamo mi Srbi da igramo,dosli do izrazaja!

miki

pre 8 godina

čika tole vragolanČiČ. :))) opet dokument iz uefe koji javnost nikada neće videti - jer i ne postoji, ali će karadžiču poslužiti kao sredstvo pritiska pri obavljanju prljavog posla za klub iz zagreba. neće biti iznenađenje ako spartak momentalno izbace iz kupa, i to zajedno sa borcem koji, jelte, ima neodgovarajuće klupske boje.(zvezdaš do groba, delija nikad!, 17. mart 2016 14:59)

tata ti iz zagreba!

rema

pre 8 godina

Najjaci utisak je da ljudi u Srbiji misle da su utakmice sa kvotama 15 (zvezda ofk) namestene...
Ljudi otvorite oci, namestene utakmice su na kvote od 1.3/
UEFA ima monitoring na sve uplate, na sve "zatvorene" utakmice, na milionske uplate...

Savo Guzina

pre 8 godina

Nema nikakve sumnje u neregularnost našeg takmičenja i svi ovi navodi o nekakvoj regularnoj utakmici su samo paušalni pokušaji pojedinaca da senzacionalističkim izjavama dobiju pažnju javnosti. Već je ispitan slučaj, uzete su izjave aktera utakmice koji su i sami potvrdili da je sve bilo apsolutno neregularno za šta imaju i dokaze. Protiv igrača koji tvrde da utakmica nije nameštena mora se pokrenuti montiran disciplinski postupak sa namerom da se kazne.

FSS mora saseći u korenu svaki pokušaj da se u pitanje dovede neregularnost utakmica u našem fudbalu.

Alek

pre 8 godina

Kad imaš 3 kluba, Zvezda, OFK-a i Spartak nije ni čudo što Zvezda još nema poraz, kad se dodaju, Majo, Glođović i još par njih i Barsa bi se borila za treće mesto u Premijerovoj ligi.

Tajfun Korkut

pre 8 godina

Nesudjeni brejkdenseru ili makarije, ti si izgleda jako uznemiren jucerasnjim rezultatom i stanjem na tabeli...Mnogo ti je tesko zar ne?
(Dexim, 17. mart 2016 14:55) "

Ja se slazem sa njima dvojicom.Evo meni je tesko sto stanje na tabeli nije jos drasticnije odnosno sto Zvezdanova Zvezda nema jos vecu prednost u odnosu na rivale,jer kako vas sudije guraju pravo je cudo da niste otisli na +40.Verujem da je i tebi bilo tesko posle onih 1-5 protiv Borca u kupu.U toj utakmici se videlo koliko imate mocan tim.Bice tebi tesko kada UEFA pokuca na vrata kluba iz Ljutice Bogdana.Cim su OFK i Spartak pod lupom UEFA to znaci da ce istraga da se prosiri i na vodju "klana",Crvenu Zvezdu.

UEFA MAFIOZA

pre 8 godina

Mozda i jeste, mislim verovatno jeste, ali da o tome sudi prepostena UEFA, koja je u LS 2011/12 namestila rezultat Dinamo-Lyon 1:7 i Real-Ajax 3:0 pri cemu su na 0:0 Ajax-u ponistili dva cista gola i tako su na kraju Lyon i Ajax imali isti broj bodova, ali je Lyon prosao jer su imali bolju gol razliku bas zbog tih 1:7 i 3:0 (medjusobni susret im je bio isti, oba meca zavrsena 0:0). E to je bilo najvece namestanje u istoriju fudbala i nikom nista. Bilo je malo prica posle utakmica, ali su ocigledno svi bili dobro placeni da cute, zato o tome niko nikada nesto vise nije pricao. Platini je tada gurao francuski klub i to je svima jasno i zbog toga je UEFA postala najodvratnija organizacija koja nema prava da prica o postenju...

Alek

pre 8 godina

Kad Zvezda ne može da namesti neki meč, kao recimo Partizan i N. Pazar, onda!se aktiviraju Glođović, Majo i još par njih. Premijer je Car!!!!

dr feelgood

pre 8 godina

ovo nece spreciti spartak da izbaci indijance iz kupa zapamtite sta vam kazem (cipiripi namigne vi zapalite, 17. mart 2016 14:45)

indijanci vec ispali iz kupa petardom u sred rupe... ccc kako se lako zaboravljaju neke stvari.

Vlada

pre 8 godina

Pa kako bas za namestanje da bude optuzena Terzina ekipa?? Nakon onog na Vracaru sa FKCZV trebalo je ugasiti srpski klupski fudbal. Ne radi se samo o Zvezdi, vec i o Partizanu, Vojvodini i ostalim klubovima. Ja bih prvi potpisao da 10 godina nemamo nasu ligu, ali da se nakon tih 10 godina klubovi privatizuju i da se resi problem placenih navijaca, po meni najveceg problema drustva. Ali sta vredi, banana drzava, ovima na vlasti odgovaraju placeni navijaci, u upravi takodje, jedni drugima cuvaju ledja, dok posten narod samo sto ne dobije batine ukoliko krene da skandira sta hoce...Zao mi je sto se na mom stadionu Partizana okupi i tih hiljadu ljudi, treba apsolutno da bude sve prazno sem onih 200 ljudi na Jugu...

Smehotres

pre 8 godina

Pa bolje uefa da proveri celu ligu, od prvog do zadnjeg... Liga je bila i pre ove sezone,a bice i posle ove... Koliko je jadna nasa liga vidi se po uspehu u evropskim takmicenjima a i po odnosu klub-igrac. Gospodo fudbaleri prezimite jednom u evropi, a ne da ispadate u kvalifikacijama, takodje imajte malo vise postovanja prema mladim igracima koji su nas itekako obradovali uzevsi svetsko prvenstvo,a vi ih prodajete kao robu da bi mogao da se vozi koji dzip vise...

sns pink zvezda informer

pre 8 godina

To se znalo naravno,ali se precutkuje sve u ovoj zemlji sto je u interesu Zvezde,pa tako je i Ofka zvezdin klub postao,od nekada velikog kluba,koji zna se ciji je,Terzicev......Pola Lige su filijale Zvezde,tako da je liga najneregularnija u Evropi....Surdulica,Spartak,Ofka,Vozdovac...A sve polazi od naseg dragog VODJE,kome ide u prilog da Zvezda na sve moguce bude sampion,njemu glasovi rastu.......

Labud

pre 8 godina

Partizai namesta svako kolo pa sta? Kad ce njih izbaciti iz lige???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 17. mart 2016 17:01)

Namesta da gubi bodove i zaostaje 30 za liderom? Svaka cast, ovakva glupost nije jos napisana na ovom sajtu, a gluposti razne su pisane.

Alek

pre 8 godina

Kad se pomenu OFK-a i Spartak u nameštanju Zvezda se nađe prozvanom. Da li Batko, Kum, Nolan, Deda Miloje ...........i ko god je dežurni danas, znaju zašto???

Neznalica

pre 8 godina

Ma sta uefa zna??? Veliki Ofk Beograd da namesta? Pa oni su imali casnog coveka u svojim redovima (Terzica)...a Spartak je velika ekipa pa je zato kvota na pobedu Spartaka iznosila 1,30 ana ofk Beograd 10 !!! Na kraju krajeva rece neko u uefi da je bio penal za Partizan...neznalice...nasa liga je prepostena...razmisljajte o tome!!!

SalekKg

pre 8 godina

Svako ko iole prati faudbal u nasoj zemlji zna kakve krugove u poslednjih nekoliko sezona prave Zvezda, OFK, Spartak, Jagodina, Vozdovac... Cilj je zarada na kladionici, titula Zvezdi, opstanak ostalih klubova, da se bolje zivi u Srbiji. To znaju fudbalski radnici, Savez, novinari, i svi cute jer se plase! Da smo bar malo normalna zemlja, kao sto nismo, ovi klubovi bi zavrsili u poslednjem rangu takmicenja...

miki

pre 8 godina

al zato kad treba institucija da ih dobije u kupu mora da im onako indijanski iskljuci igraca...zasto mediji ne pisu o jucerasnjem crvenom sramotnom kartonu i gazenju vase flase ikone...ccc sram vas bilo ps gde vam toletov barjak , nesto ga nema na utakmicama u zadnje vreme(nasa ljubav mnogo je jaca od vase mrznje!!!, 17. mart 2016 14:44)

Znači kad udariš igrača to nije crveni! Nik treba da ti je obrnut, jer po ovom ti baš mrziš Partizan koji se ovde ni ne spominje! Inače jaki smo pa smo kod uefe izdejstvovali da je ovaj meč namešten, a izdejstvovaćemo i za utakmicu 1 kola ofk-zvezda! Može nam se!

xman

pre 8 godina

OFK, Spartak, Zvezda, Jagodina, Vozdovac... Svi oni igraju fudbal samo da bi drzavna mezimica bila prvak, a ostali samo prepustaju jedni drugima bodove da bi ostali u ligi. PS Sta se desava sa kradjom u derbiju koju je cak i UEFA potvrdila?

Labud

pre 8 godina

Partizai namesta svako kolo pa sta? Kad ce njih izbaciti iz lige???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 17. mart 2016 17:01)

Namesta da gubi bodove i zaostaje 30 za liderom? Svaka cast, ovakva glupost nije jos napisana na ovom sajtu, a gluposti razne su pisane.

Musa Pusa

pre 8 godina

Kao i partizan i filijale Metalac i Borac, ove druge filijale su same ispale ili se ugasile ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 17. mart 2016 14:41)

Lepo vas je nasa filijala oducila od fudbala.Crvena Zvezda 1:5 Borac.Jel pamtis jos tu utakmicu?Sta im uradi to Darko Zoricu?!

Joao

pre 8 godina

Spartak - OFK Beograd, kakvo čudo! Još kada čovek pomisli da su na vrhu ta dva kluba nekada bili Karadžić i Terzić... kao da su još uvek tamo.

Dejan

pre 8 godina

Ne znam zasto se grobari i delije prepiru? Pa i jedni i drugi namestaju i kupuju, pritiskaju sudije, dobijaju poklon titule i novac iz budzeta. Razlika je samo u tome ko je na vlasti u datom trenutku.

chubby checker

pre 8 godina

to se kod nas zove "dobra saradnja izmedju dva kluba" a ne namestanje. kada igraju dve ekipe od kojih nijedna nema neke prevelike ambicije u prvoj ligi osim opstanka, jedna pusti drugu u prvom delu sezone uz dogovorenu novcanu nadoknadu koja ce se isplatiti samo u slucaju da u drugom delu sezone toj ekipi nije potreban "revans" zbog sigurnog opstanka na primer kao sto je to slucaj sa Spartakom trenutno.
samo nemojte misliti da su to smislili Spartak i OFK, to radi pola lige

translucent

pre 8 godina

3 za 3, uobičajeni dil.
(skep, 17. mart 2016 15:00)
Spartak je kažnjen oduzimanjem 2 boda jer je trener Stevan Mojsilović izveo rezervni sastav protiv OFK Beograda na Karaburmi (2:0), pa će biti da je dil ovog puta bio 3 za 1.
Možda je tih 2 boda kompenzovano plasmanom u polufinale ili eventualnim plasmanom u finale kupa, nisam pratio njihove mečeve.

Pips

pre 8 godina

Tako su prošle godine izvukli Spartak od ispadanja, a namestili Napredak. Sad se vraćaju dugovi i to je to. Sve je trulo u našem fudbalu.

Lucidni decko

pre 8 godina

A Konstantin sin poznatog Terze u jednoj.kladionici.pred mec uplacuje 10'000'na2-1 I. ja stacu video to I ajde kao stavim crvenu. hvals Terza !

Kladionica

pre 8 godina

Spartak - Radnički Niš već 4 godine igraju 3 za 3 to jest domaćin uvek pobeđuje, početkom aprila igraju opet pa možete i sami da se uverite

Sta uradi to Aleksandre Dzikicu??!

pre 8 godina

Kao i partizan i filijale Metalac i Borac, ove druge filijale su same ispale ili se ugasile ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 17. mart 2016 14:41)

Ako je Borac nasa filijala zasto je trener Borca bio partizanomrzitelj Nenad Kukleletovic,pa jos za taj Borac igrao Ozegovic koji je isti kao njegov trener u Borcu kasnije Vosi,ako je Metalac nasa filijala zasto im je trener jos jedan zvezdas,Nenad Vanic?Ajde ukljuci malo mozak sledeci put pre nego sto bubnes komentar.

Lav

pre 8 godina

Kao sto je neko vec napisao, nikakvih novcanih transakcija nije bilo niti se takve stvari dogovaraju telefonom. Samim tim uzaludno je pokretati istragu jer nedostatak dokaza samo daje alibi klubovima da napisu saopstenje o nevinosti i "hajkama". Uvek! Bez izuzetka.

del

pre 8 godina

Hocemo li doziveti da procitamo ovakvu vest a da se pominju Zvezda i Partizan? Ne zna se ko je vise namestao od ova dva kluba, a nikako da ih uhvate. Nemaju zastitu drzave, uopste.

Forza Roma

pre 8 godina

Dogovor kuću (3boda) gradi.

Godinama postoji tzv.dogovor 3 za 3 na strani daješ bodove a kući ih uzimaš klub koji ne pronađe partnera u tome po pravilu ispada iz lige.

Dario

pre 8 godina

OFK i Spartak, Pazar i Rad, Radnicki i Spartak.. Pa oni godinama igraju 3 za 3 ili daju po potrebi bodove kad zagusti.. Ovoga ima u svakoj ligi sem mozda Bundes i Premijer, zato mi se polako gade te kvazi prve lige. Postenije je u Opstinskoj ligi, mi bar zapinjemo na svakoj utakmici.