Tenis 67

Ponedeljak, 07.03.2016.

11:53

Mari: Pitam se, pitam, šta će Srbija izabrati

Britanski teniser Endi Mari rekao je da očekuje veoma težak duel sa Srbijom u četvrtfinalu Dejvis kupa u julu.

Mari: Pitam se, pitam, šta æe Srbija izabrati IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

hahaha

pre 8 godina

@Svete
Al si se sad isprosipao druskane. Plej of mecevi su mecevi Dejvis Kupa. Nema tu sta da se raspravlja.
Placa Svajcarskoj, a otac mu Nemac? Moras malo da naucis bar osnovne stvari kad si vec opsednut stranim drzavama. Nemci su jedan od tri konstitutivna naroda Svajcarske. Njegov otac je Svajcarac, nemacke nacionalne pripadnosti. Kapiras? Jel ima Novak nekog u familiji da je iz Monaka poreklom? Ili mozda ima nekog ko je poreklom iz CG, i nekog poreklom iz Hrvatske?
A ti se ovde pitas kako Federer placa porez Svajcarskoj, a otac mu Nemac? Pa ja ne znam dal je moguce da sebi dajes za pravo da pises o Svajcarskoj, a ne znas osnovne stvari o toj drzavi? To je geografija za osnovnu skolu!

Dzon Kju

pre 8 godina

Iskreno mislim i zao mi je sto se Novak namucio ova tri prosla dana a narocito sto su mu dali da igra dubl jer on i Srbija imaju osvojen dejvis kup i volio bi da se on skoncetrise na slemove i OI koje jos nema.Posle pet sati mrcvarenja juce on treba da otputuje do Amerike i da sutra igra mec.Treba da se cuva za bitnije stvari.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tomy, 7. mart 2016 12:44) # Link komentara

Ne lupaj !!
Novak ce imati sasvim dovoljno vremena da se odmori,prvi mec na Indian Velsu ce igrati verovatno tek u nedelju.
Aloo,pa to je sedam dana odmora !!

Svete

pre 8 godina

mamuti...

Placa porez Svajcarskoj, kako to simpaticno zvuci. Ali zar on nema Africke korene,zar mu otac nije Nemac a majka Holandjanka, zasto ,,placa" porez Svajcarskoj ?
2004 je poslednji put pre Bozoljca pobedio u DC, playoff me ne interesuje da je igrao u 1. kolima Svajcarska ne bi ni igrala playoff kao sto Srbija ove godine nece to igrati.
Ako mu oduzmes 6 godina ,posto cini mi se da je toliko stariji od Novaka, dobices podatak da Federer ima 15 pobeda u DC a Novak ima vise od toga...
Federer osvojio DC sa 33 a Novak sa 23 godine...
Ne moze se to osvojiti ako se samo igra playoff a najsmesnije je to da Wawrinka nije osvojio AO 2014 verovatno ni te godine ne bi uzeo to takmicenje.
10 godinnna izmedju 2 pobede, od Francuske do Srbije, stvarno smesan podatak !

rejnald

pre 8 godina

Jedino da igraju na travi mozda bi Marej imao teorecke sanse protiv Noleta(a to se sigurno nece desiti), nekim cudnim okolnostima njihov odnos na ovoj podlozi je 2:0 za Mareja.

mamuti

pre 8 godina

@Svete
Dok placa porez Svajcarskoj, niko ne dovodi u pitanje njegov patriotizam.
A ipak je Federer odigrao vise meceva za Svajcarsku nego djokovic za Srbiju. Naravno, postoje budale koje ne znaju da se DC igra i u septembru i da je RF svake godine igrao za opstanak Svajcarske, ali nema veze, vazno je da se lece kompleksi.

Soko

pre 8 godina

Kakva ste vi paljevina od ljudi!!! Eeee znači na svaku vest se primate i pritom mislite da ste CENTAR SVETA u svakom naslovu koji se pojavi na ovom B92 sajtu. Kao da su većina navijača iskompleksirana u Srbiji i širom balkana što zbog Novaka što zbog drugih a njih iskreno zabole za sve vaše floskule i prepirke koju vodite medjusobno sami sa sobom..pa čak da do ujutru pišete..

hahahahaha

pre 8 godina

@Svete
Eto koliko ne znas. Neverovatno. Igrao je svake godine za reprezentaciju, mnogo puta ih spasao od ispadanja. Vidis koliko NE ZNAS!?
Ne znam kako te nije stid da lazes kako nije igrao 10 godina?
Znam da imas frustracije jer je Novak pobegao sa megdana u NS te 2014, ali to je tvoj problem.
Kako je igrao covek koji je nedavno imao operaciju kolena!? Kako glupo pitanje. I zasto tebe zanima kako igra Svajcarska? Koliko si opsednut Federerom, to nije zdravo. Uzmi neke lekove za smirenje, bolje i to nego da te strefi srcka od nerviranja i mrznje.

carli1963

pre 8 godina

Mi Srbi uzivamo kad Novak igra protiv tebe, neznam kako je englezima, skotima, itd. kad igras protiv Novaka.Verovatno im nije dobro.

misterX

pre 8 godina

Pitam se, pitam... Koliko ce Djokovic puta pasti kada bude gubio!? Ako neko zna drugi razlog tih padova, molim da javi. Stvarno me intetesuje sta moze biti razlog. Hvala.
(Jumko, 7. mart 2016 15:40)
#
#
#
...eto, desio mu se jedan prilicno neugodan pad u FINALU US OPEN i... USTAO COVEK :) :) :)

PS
- Zadovoljan si odgovorom ?

Jumko

pre 8 godina

Molim razloge Djokovicevih padova i gubljenje ravnoteze tokom meca. Moze i koja uvreda, ali uz to da ide logican odgovor. Foliranje kao odgovor izbegavajte...

Teodosije

pre 8 godina

"Naravno da ce biti sljaka, jer na sljaci i Troicki moze da pobedi Mareja, dok na betonu cak i Marej moze da pobedi Novaka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 7. mart 2016 13:27) # Link komentara"
Definitivno nisi gledao Marija kako igra na sljaci od kada se ozenio.

Jumko

pre 8 godina

Pitam se, pitam... Koliko ce Djokovic puta pasti kada bude gubio!? Ako neko zna drugi razlog tih padova, molim da javi. Stvarno me intetesuje sta moze biti razlog. Hvala.

Svete

pre 8 godina

Mikii
Federer je te 2014 u Novom Sadu ostvario prvu pobedu u DC posle punih 10 godina, eto toliko on voli da igra to takmicenje, a u Novi Sad nije dosao zbog Novaka ili bilo koga već se praktično usunjao u Srbiju posto po obicaju nije hteo da igra u tom takmicenju ALI se dogodilo to da je Wawrinka osvojio AO i prestigao ga na atp listi pa bi Roki ispao malo truo pred svojom reprezentacijom da je dozvolio to da Wawrinka igra a on ne...Nego mene interesuje sta je Federer uradio za vikend, kako je prosla Svajcarska, jesi li uzivao u njegovom plesu na terenu, koju ce podlogu izabrati za cetvrtfinale... ???

srle

pre 8 godina

@Mikii

Više nisi interesantan, ne znaš ni da troluješ. Srbija je u četvrfinalu. I, šta uradiše Federer i Vavrinka? Borba za opstanak, ko i obično.

Majkl

pre 8 godina

Za sve ove koji pricaju da Novak nije trebao da igra dejvis kup zbog umora i naredne slemove, masterse i OI... Da bi ucestvovao na OI, MORA da ima ispunjen broj nastupa za reprezentaciju, tako da, nije igrao za DZ na dejvis kupu.

branko

pre 8 godina

Кратак коментар меча против Казахстана:сва тројица заслужују комплименте за залагање али је очигледно да Новак и Ненад, из разних разлога нису били потпуно спремни а са Виктором се никад не зна. Он је изненадио у оба меча – слаб отпор Кукушкину и рутинска победа, без драме у одлучујућем мечу. Ипак, од свега ме највише изненадила Викторова изјава на крају меча да је подлога више одговарала противнику и да би на овој подлози Кукушкин био у 3 најбоља играча на свету. Људи , да ли се ово знало и пре меча и ко бира подлогу, домаћин или гост? Невероватно! Искрено се надам да на избор подлоге не утиче цена тако што је нпр. једна подлога нешто скупља од друге јер се сасвим сигурно тњепаре могу пронаћи.

uciti X3

pre 8 godina

@Ko je bio tako pametan da napravi ovakav raspored u olimpijskoj godini? Zašto se ne promeni termin Dejvis kupa?
(A, 7. mart 2016 12:27)

Sine , nemoj da se brukas. Mlad is, vidim, i neuk, ali citaj pa ces znati. Sto se tenisa tice, Dejvis kup je starije takmicenje od OIlimpijade a zamalo i uopste( OI pocele 1896 a DC 1900) Ipak tenis na OI nije bas dugotrajan sport. Negde je poceo da se igra na OI kao stalan sport bas kad si ti poceo da ga pratis. A sad guglaj okolo pa ces znati ko i zasto ima prednost.

lopez

pre 8 godina

wow, sta nam donosi ljeto .... ja bi najradije da Novak preskoci DC pa da ide na glavno a to je RG i OI... tu je i Wimbldon koji isto mnogo znaci ...Roger, Stan, Endi vrebaju i osjecaju da mogu da racunaju na jednu od velikih titula ali poznajuci Novaka igrace svaki turnir do kraja, zbog toga je mozda nepotrebno izabrao da igra Madrid, Rim zbog navijaca ne zeli da izostavi, MCarlo tek jer tamo zivi, a Amerikance uvjek ispostuje, nekako su bas ti USA masters turniri proslavili u pocetku karijere ... samo da ostane zdrav ...

Anonimna

pre 8 godina

Djokovic nece nastupati za
reprezentaciju tad, to bi trebalo da bude jasno. Onomad nije kad su u Novi Sad dosli Federer i Wawrinka da ga biju, a sto je najsmesnije bio je u Srbiji, samo nekim drugim povodom. Ovako ce zbog zgusnutog rasporeda makar imati neki izgovor. Kazakstanci, to je ipak njegova mera.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 7. mart 2016 12:18) # Link komentara

Da, sigurno je bežao od Federera, koji nije ni nameravao da igra . Setio se Švajcarske kad je Novak odustao . Igra za Srbiju od 2004 i skupa sa Jankom i Zikijem so digli Srbsku Dejvis kup reprezentaciju iz evro-afričke grupe do pobednika svetske grupe (naravno tu je i Viktor). I ako nikad više ne dođe ne bih mu zamerila bez njega se nikad ne bi osvojio Dejvis kup.

tesla

pre 8 godina

Ne moze da se dogovore, zato sto mi imamo troickog a oni nemaju nikog. Zimonjic=Endijev batica. I mislim da ce Novak biti pametan i preskociti Rim i Sinsinati, posto ce vrv igrati Dejvis i igra u Madridu. A OI su preoritet.

Slobo

pre 8 godina

Ja mislim da na taj meč neće doći ni Novak ni Murray. I jedan i drugi će biti umorni od Wimbldona, a olimpijada počinje 5og avgusta na tvrdoj podlozi. Beker je vec izrazio protivljenje da Novak igra Davis kup. Ako se nekim slučajem pojave i jedan i drugi, odlčiće meč Đoković - Murray, jer Britanci imaju bolji dubl, i Murray ima prednost nad nasim brojem 2. Mi smo favoriti u oba meča sa njihovim brojem 2.

rafael30

pre 8 godina

#lopez ,slažem se s tobom..
wooow ..kakav nas oatatak sezone očekuje..i ne sviđa mi se što se i davis cup upleo u već prenatrpanu sezonu..
davis cup godinama više nije prestižno natjecanje ,to već i ptice na granama znaju,dovoljno je pogledati u prošlost i vidjeti da novak nije igrao,španjolski sastav je bio preamiješan ..pa federer itd..itd
uglavnom..ne sviđa mi to što će federer sad imati veće šanse da osvoji u prvom redu Wimbledon ,a možda i US open..
jer je raspored zaista prenatrpan..i to nijedan igrač ne može podnijeti,pa ni novak..a nadao sam se da će Roger ostati na 17 slamova..
dao Bog da se i Rafa nekako digne,bit će teško..
s obzirom na njegovo stanje ,koje se ne poravlja,nadao sam se da bi nole mogao sva 4 uzet..ali sumnjam..još olimpijada i ovaj glupi davis cup..nadam se da će otkazati zbog izmišljene ozljede davis cup,ali naravno ,igra se u Srbiji..i to mu nikad ne bi bilo oprošteno..tako da će se igrati..uostalom,svaki pravi sportaš želi igrati,čak i takvo smećarsko natjecanje,kakav je davis cup postao..
evo sad čitam da je i kirgios namjerno lažirao ozljedu..
sve će to ostaviti traga na Novaku i neće osvojiti sva 4 ..nema šanse..nažalost

Lav Vuk

pre 8 godina

pa bilo bi fer da se Mari i Novak dogovore da obojica propuste davis kup meč,tako da bi obe selekcije bile podjednako oštećene,a njih dvojica spremnije dočekali OI i ostatak sezone

Mikii

pre 8 godina

Djokovic nece nastupati za
reprezentaciju tad, to bi trebalo da bude jasno. Onomad nije kad su u Novi Sad dosli Federer i Wawrinka da ga biju, a sto je najsmesnije bio je u Srbiji, samo nekim drugim povodom. Ovako ce zbog zgusnutog rasporeda makar imati neki izgovor. Kazakstanci, to je ipak njegova mera.

Mare,NS

pre 8 godina

U pravu je Mari.
Novaku sve podloge odgovaraju.
U tome i jeste problem.
Jos,ako se kojim slucajem Jankela vrati u staru formu,Ziki se vec prilicno oporavio,a Troicki ostane fokusiran,necete imati cemu da se nadate.
Imamo vise kvalitetnih igraca i to je to.
Ali,o tom potom!

tomy

pre 8 godina

Iskreno mislim i zao mi je sto se Novak namucio ova tri prosla dana a narocito sto su mu dali da igra dubl jer on i Srbija imaju osvojen dejvis kup i volio bi da se on skoncetrise na slemove i OI koje jos nema.Posle pet sati mrcvarenja juce on treba da otputuje do Amerike i da sutra igra mec.Treba da se cuva za bitnije stvari.

Evans

pre 8 godina

Ajde bre ne lupajte gluposti vise po komentarima muka mi je, Novak da nema cilj da osvoji dejvis kup ne bi ni juce igrao, naravno da ce igrati protiv u cetvrtfinalu, to je jedan mec sa Marijem a ne turnir od 5 meceva, znaci Djokovic igra i prestanite da lupate gluposti vise i da pametujete...

branimir bjelica

pre 8 godina

Mari sigurno nece igrati jer su pobijedili prvo kolo i za ovu godinu su ok a prosle godine su osvojili tako da mogu da izgube ove godine, Srbija moze pobijediti bez Noleta ako ne igra Mari,oni nemaju drugog igraca koji je bolji od Viktora.

kiki

pre 8 godina

Majstore, slobodno napiši koju podlogu najviše voliš direktno tipu koji se predstavlja kao selektor reprezentacije, neki Obradovic. On će ti vrlo rado izaći u susret, pošto ni sam nezna koja podloga odgovara našim igračima, pa neka barem nekom odgovara. On je jako kulturan, kao uostalom i cela ekipa. Uzajamno su se nahvalili kao da su dobro najeli ćevapa i napili pivčuge. Svaka čast junaci, pobedili ste aždahu koja je strah i trepet za decu celog sveta. Dobro da se niste još spustili pod sto i nastavili u istom duhu.
P.S.: Ipak moram priznati da selektor prelepo tapše, pa još ona ručica kad se stegne u pesnicu pa izleti uvis kako strela, to je neponovljiva scena. Čovek dodaje neverovatnu energiju jednim potezom. Pa onda one scene kad sedi i mudro ćuti pored junaka koji se sprema za okršaj, suze mi udare na oči kad se toga setim.

ćoki

pre 8 godina

Ko kaže da će uopšte Novak igrati?
Bolje bi bilo da se odmara za Olimpijadu, i za njega, a i za Srbiju.
Dejvis kup je, po meni, u ovoj godini traćenje vremena, u odnosu na olimpijske igre i grend slemove.

kimiko

pre 8 godina

Andy pametno zbori.Oprezan je i objektivan.Teniser koji je korektan jer drugacije ne ume.Oni njegovi gafovi na terenu,pricanje sa samim sobom,gluma kao da ne moze vise da izdrzi mec,pa odjednom dobije enormu dozu energije,sve to on moze da radi,ali ne ostavlja utisak proracunatog i namerno smisljenog.Barem ja tako mislim.
On je na kraju ipak jedan veliki decak u dusi i dobar covek.
Andy,dobrodosao u Srbiji.Ljudi ce te postovati,u to sam ubedjen.Tu ces pobediti.
A sto se tice rezultata...pa nisam bas siguran da ces i tu biti pobednik.

Lav Vuk

pre 8 godina

pa bilo bi fer da se Mari i Novak dogovore da obojica propuste davis kup meč,tako da bi obe selekcije bile podjednako oštećene,a njih dvojica spremnije dočekali OI i ostatak sezone

ćoki

pre 8 godina

Ko kaže da će uopšte Novak igrati?
Bolje bi bilo da se odmara za Olimpijadu, i za njega, a i za Srbiju.
Dejvis kup je, po meni, u ovoj godini traćenje vremena, u odnosu na olimpijske igre i grend slemove.

Evans

pre 8 godina

Ajde bre ne lupajte gluposti vise po komentarima muka mi je, Novak da nema cilj da osvoji dejvis kup ne bi ni juce igrao, naravno da ce igrati protiv u cetvrtfinalu, to je jedan mec sa Marijem a ne turnir od 5 meceva, znaci Djokovic igra i prestanite da lupate gluposti vise i da pametujete...

lopez

pre 8 godina

wow, sta nam donosi ljeto .... ja bi najradije da Novak preskoci DC pa da ide na glavno a to je RG i OI... tu je i Wimbldon koji isto mnogo znaci ...Roger, Stan, Endi vrebaju i osjecaju da mogu da racunaju na jednu od velikih titula ali poznajuci Novaka igrace svaki turnir do kraja, zbog toga je mozda nepotrebno izabrao da igra Madrid, Rim zbog navijaca ne zeli da izostavi, MCarlo tek jer tamo zivi, a Amerikance uvjek ispostuje, nekako su bas ti USA masters turniri proslavili u pocetku karijere ... samo da ostane zdrav ...

kimiko

pre 8 godina

Andy pametno zbori.Oprezan je i objektivan.Teniser koji je korektan jer drugacije ne ume.Oni njegovi gafovi na terenu,pricanje sa samim sobom,gluma kao da ne moze vise da izdrzi mec,pa odjednom dobije enormu dozu energije,sve to on moze da radi,ali ne ostavlja utisak proracunatog i namerno smisljenog.Barem ja tako mislim.
On je na kraju ipak jedan veliki decak u dusi i dobar covek.
Andy,dobrodosao u Srbiji.Ljudi ce te postovati,u to sam ubedjen.Tu ces pobediti.
A sto se tice rezultata...pa nisam bas siguran da ces i tu biti pobednik.

tomy

pre 8 godina

Iskreno mislim i zao mi je sto se Novak namucio ova tri prosla dana a narocito sto su mu dali da igra dubl jer on i Srbija imaju osvojen dejvis kup i volio bi da se on skoncetrise na slemove i OI koje jos nema.Posle pet sati mrcvarenja juce on treba da otputuje do Amerike i da sutra igra mec.Treba da se cuva za bitnije stvari.

Anonimna

pre 8 godina

Djokovic nece nastupati za
reprezentaciju tad, to bi trebalo da bude jasno. Onomad nije kad su u Novi Sad dosli Federer i Wawrinka da ga biju, a sto je najsmesnije bio je u Srbiji, samo nekim drugim povodom. Ovako ce zbog zgusnutog rasporeda makar imati neki izgovor. Kazakstanci, to je ipak njegova mera.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 7. mart 2016 12:18) # Link komentara

Da, sigurno je bežao od Federera, koji nije ni nameravao da igra . Setio se Švajcarske kad je Novak odustao . Igra za Srbiju od 2004 i skupa sa Jankom i Zikijem so digli Srbsku Dejvis kup reprezentaciju iz evro-afričke grupe do pobednika svetske grupe (naravno tu je i Viktor). I ako nikad više ne dođe ne bih mu zamerila bez njega se nikad ne bi osvojio Dejvis kup.

branko

pre 8 godina

Кратак коментар меча против Казахстана:сва тројица заслужују комплименте за залагање али је очигледно да Новак и Ненад, из разних разлога нису били потпуно спремни а са Виктором се никад не зна. Он је изненадио у оба меча – слаб отпор Кукушкину и рутинска победа, без драме у одлучујућем мечу. Ипак, од свега ме највише изненадила Викторова изјава на крају меча да је подлога више одговарала противнику и да би на овој подлози Кукушкин био у 3 најбоља играча на свету. Људи , да ли се ово знало и пре меча и ко бира подлогу, домаћин или гост? Невероватно! Искрено се надам да на избор подлоге не утиче цена тако што је нпр. једна подлога нешто скупља од друге јер се сасвим сигурно тњепаре могу пронаћи.

kiki

pre 8 godina

Majstore, slobodno napiši koju podlogu najviše voliš direktno tipu koji se predstavlja kao selektor reprezentacije, neki Obradovic. On će ti vrlo rado izaći u susret, pošto ni sam nezna koja podloga odgovara našim igračima, pa neka barem nekom odgovara. On je jako kulturan, kao uostalom i cela ekipa. Uzajamno su se nahvalili kao da su dobro najeli ćevapa i napili pivčuge. Svaka čast junaci, pobedili ste aždahu koja je strah i trepet za decu celog sveta. Dobro da se niste još spustili pod sto i nastavili u istom duhu.
P.S.: Ipak moram priznati da selektor prelepo tapše, pa još ona ručica kad se stegne u pesnicu pa izleti uvis kako strela, to je neponovljiva scena. Čovek dodaje neverovatnu energiju jednim potezom. Pa onda one scene kad sedi i mudro ćuti pored junaka koji se sprema za okršaj, suze mi udare na oči kad se toga setim.

Mare,NS

pre 8 godina

U pravu je Mari.
Novaku sve podloge odgovaraju.
U tome i jeste problem.
Jos,ako se kojim slucajem Jankela vrati u staru formu,Ziki se vec prilicno oporavio,a Troicki ostane fokusiran,necete imati cemu da se nadate.
Imamo vise kvalitetnih igraca i to je to.
Ali,o tom potom!

branimir bjelica

pre 8 godina

Mari sigurno nece igrati jer su pobijedili prvo kolo i za ovu godinu su ok a prosle godine su osvojili tako da mogu da izgube ove godine, Srbija moze pobijediti bez Noleta ako ne igra Mari,oni nemaju drugog igraca koji je bolji od Viktora.

Slobo

pre 8 godina

Ja mislim da na taj meč neće doći ni Novak ni Murray. I jedan i drugi će biti umorni od Wimbldona, a olimpijada počinje 5og avgusta na tvrdoj podlozi. Beker je vec izrazio protivljenje da Novak igra Davis kup. Ako se nekim slučajem pojave i jedan i drugi, odlčiće meč Đoković - Murray, jer Britanci imaju bolji dubl, i Murray ima prednost nad nasim brojem 2. Mi smo favoriti u oba meča sa njihovim brojem 2.

srle

pre 8 godina

@Mikii

Više nisi interesantan, ne znaš ni da troluješ. Srbija je u četvrfinalu. I, šta uradiše Federer i Vavrinka? Borba za opstanak, ko i obično.

Svete

pre 8 godina

Mikii
Federer je te 2014 u Novom Sadu ostvario prvu pobedu u DC posle punih 10 godina, eto toliko on voli da igra to takmicenje, a u Novi Sad nije dosao zbog Novaka ili bilo koga već se praktično usunjao u Srbiju posto po obicaju nije hteo da igra u tom takmicenju ALI se dogodilo to da je Wawrinka osvojio AO i prestigao ga na atp listi pa bi Roki ispao malo truo pred svojom reprezentacijom da je dozvolio to da Wawrinka igra a on ne...Nego mene interesuje sta je Federer uradio za vikend, kako je prosla Svajcarska, jesi li uzivao u njegovom plesu na terenu, koju ce podlogu izabrati za cetvrtfinale... ???

Teodosije

pre 8 godina

"Naravno da ce biti sljaka, jer na sljaci i Troicki moze da pobedi Mareja, dok na betonu cak i Marej moze da pobedi Novaka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 7. mart 2016 13:27) # Link komentara"
Definitivno nisi gledao Marija kako igra na sljaci od kada se ozenio.

uciti X3

pre 8 godina

@Ko je bio tako pametan da napravi ovakav raspored u olimpijskoj godini? Zašto se ne promeni termin Dejvis kupa?
(A, 7. mart 2016 12:27)

Sine , nemoj da se brukas. Mlad is, vidim, i neuk, ali citaj pa ces znati. Sto se tenisa tice, Dejvis kup je starije takmicenje od OIlimpijade a zamalo i uopste( OI pocele 1896 a DC 1900) Ipak tenis na OI nije bas dugotrajan sport. Negde je poceo da se igra na OI kao stalan sport bas kad si ti poceo da ga pratis. A sad guglaj okolo pa ces znati ko i zasto ima prednost.

tesla

pre 8 godina

Ne moze da se dogovore, zato sto mi imamo troickog a oni nemaju nikog. Zimonjic=Endijev batica. I mislim da ce Novak biti pametan i preskociti Rim i Sinsinati, posto ce vrv igrati Dejvis i igra u Madridu. A OI su preoritet.

Mikii

pre 8 godina

Djokovic nece nastupati za
reprezentaciju tad, to bi trebalo da bude jasno. Onomad nije kad su u Novi Sad dosli Federer i Wawrinka da ga biju, a sto je najsmesnije bio je u Srbiji, samo nekim drugim povodom. Ovako ce zbog zgusnutog rasporeda makar imati neki izgovor. Kazakstanci, to je ipak njegova mera.

rafael30

pre 8 godina

#lopez ,slažem se s tobom..
wooow ..kakav nas oatatak sezone očekuje..i ne sviđa mi se što se i davis cup upleo u već prenatrpanu sezonu..
davis cup godinama više nije prestižno natjecanje ,to već i ptice na granama znaju,dovoljno je pogledati u prošlost i vidjeti da novak nije igrao,španjolski sastav je bio preamiješan ..pa federer itd..itd
uglavnom..ne sviđa mi to što će federer sad imati veće šanse da osvoji u prvom redu Wimbledon ,a možda i US open..
jer je raspored zaista prenatrpan..i to nijedan igrač ne može podnijeti,pa ni novak..a nadao sam se da će Roger ostati na 17 slamova..
dao Bog da se i Rafa nekako digne,bit će teško..
s obzirom na njegovo stanje ,koje se ne poravlja,nadao sam se da bi nole mogao sva 4 uzet..ali sumnjam..još olimpijada i ovaj glupi davis cup..nadam se da će otkazati zbog izmišljene ozljede davis cup,ali naravno ,igra se u Srbiji..i to mu nikad ne bi bilo oprošteno..tako da će se igrati..uostalom,svaki pravi sportaš želi igrati,čak i takvo smećarsko natjecanje,kakav je davis cup postao..
evo sad čitam da je i kirgios namjerno lažirao ozljedu..
sve će to ostaviti traga na Novaku i neće osvojiti sva 4 ..nema šanse..nažalost

Majkl

pre 8 godina

Za sve ove koji pricaju da Novak nije trebao da igra dejvis kup zbog umora i naredne slemove, masterse i OI... Da bi ucestvovao na OI, MORA da ima ispunjen broj nastupa za reprezentaciju, tako da, nije igrao za DZ na dejvis kupu.

carli1963

pre 8 godina

Mi Srbi uzivamo kad Novak igra protiv tebe, neznam kako je englezima, skotima, itd. kad igras protiv Novaka.Verovatno im nije dobro.

misterX

pre 8 godina

Pitam se, pitam... Koliko ce Djokovic puta pasti kada bude gubio!? Ako neko zna drugi razlog tih padova, molim da javi. Stvarno me intetesuje sta moze biti razlog. Hvala.
(Jumko, 7. mart 2016 15:40)
#
#
#
...eto, desio mu se jedan prilicno neugodan pad u FINALU US OPEN i... USTAO COVEK :) :) :)

PS
- Zadovoljan si odgovorom ?

Jumko

pre 8 godina

Pitam se, pitam... Koliko ce Djokovic puta pasti kada bude gubio!? Ako neko zna drugi razlog tih padova, molim da javi. Stvarno me intetesuje sta moze biti razlog. Hvala.

Jumko

pre 8 godina

Molim razloge Djokovicevih padova i gubljenje ravnoteze tokom meca. Moze i koja uvreda, ali uz to da ide logican odgovor. Foliranje kao odgovor izbegavajte...

Soko

pre 8 godina

Kakva ste vi paljevina od ljudi!!! Eeee znači na svaku vest se primate i pritom mislite da ste CENTAR SVETA u svakom naslovu koji se pojavi na ovom B92 sajtu. Kao da su većina navijača iskompleksirana u Srbiji i širom balkana što zbog Novaka što zbog drugih a njih iskreno zabole za sve vaše floskule i prepirke koju vodite medjusobno sami sa sobom..pa čak da do ujutru pišete..

mamuti

pre 8 godina

@Svete
Dok placa porez Svajcarskoj, niko ne dovodi u pitanje njegov patriotizam.
A ipak je Federer odigrao vise meceva za Svajcarsku nego djokovic za Srbiju. Naravno, postoje budale koje ne znaju da se DC igra i u septembru i da je RF svake godine igrao za opstanak Svajcarske, ali nema veze, vazno je da se lece kompleksi.

Dzon Kju

pre 8 godina

Iskreno mislim i zao mi je sto se Novak namucio ova tri prosla dana a narocito sto su mu dali da igra dubl jer on i Srbija imaju osvojen dejvis kup i volio bi da se on skoncetrise na slemove i OI koje jos nema.Posle pet sati mrcvarenja juce on treba da otputuje do Amerike i da sutra igra mec.Treba da se cuva za bitnije stvari.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tomy, 7. mart 2016 12:44) # Link komentara

Ne lupaj !!
Novak ce imati sasvim dovoljno vremena da se odmori,prvi mec na Indian Velsu ce igrati verovatno tek u nedelju.
Aloo,pa to je sedam dana odmora !!

hahahahaha

pre 8 godina

@Svete
Eto koliko ne znas. Neverovatno. Igrao je svake godine za reprezentaciju, mnogo puta ih spasao od ispadanja. Vidis koliko NE ZNAS!?
Ne znam kako te nije stid da lazes kako nije igrao 10 godina?
Znam da imas frustracije jer je Novak pobegao sa megdana u NS te 2014, ali to je tvoj problem.
Kako je igrao covek koji je nedavno imao operaciju kolena!? Kako glupo pitanje. I zasto tebe zanima kako igra Svajcarska? Koliko si opsednut Federerom, to nije zdravo. Uzmi neke lekove za smirenje, bolje i to nego da te strefi srcka od nerviranja i mrznje.

Svete

pre 8 godina

mamuti...

Placa porez Svajcarskoj, kako to simpaticno zvuci. Ali zar on nema Africke korene,zar mu otac nije Nemac a majka Holandjanka, zasto ,,placa" porez Svajcarskoj ?
2004 je poslednji put pre Bozoljca pobedio u DC, playoff me ne interesuje da je igrao u 1. kolima Svajcarska ne bi ni igrala playoff kao sto Srbija ove godine nece to igrati.
Ako mu oduzmes 6 godina ,posto cini mi se da je toliko stariji od Novaka, dobices podatak da Federer ima 15 pobeda u DC a Novak ima vise od toga...
Federer osvojio DC sa 33 a Novak sa 23 godine...
Ne moze se to osvojiti ako se samo igra playoff a najsmesnije je to da Wawrinka nije osvojio AO 2014 verovatno ni te godine ne bi uzeo to takmicenje.
10 godinnna izmedju 2 pobede, od Francuske do Srbije, stvarno smesan podatak !

rejnald

pre 8 godina

Jedino da igraju na travi mozda bi Marej imao teorecke sanse protiv Noleta(a to se sigurno nece desiti), nekim cudnim okolnostima njihov odnos na ovoj podlozi je 2:0 za Mareja.

hahaha

pre 8 godina

@Svete
Al si se sad isprosipao druskane. Plej of mecevi su mecevi Dejvis Kupa. Nema tu sta da se raspravlja.
Placa Svajcarskoj, a otac mu Nemac? Moras malo da naucis bar osnovne stvari kad si vec opsednut stranim drzavama. Nemci su jedan od tri konstitutivna naroda Svajcarske. Njegov otac je Svajcarac, nemacke nacionalne pripadnosti. Kapiras? Jel ima Novak nekog u familiji da je iz Monaka poreklom? Ili mozda ima nekog ko je poreklom iz CG, i nekog poreklom iz Hrvatske?
A ti se ovde pitas kako Federer placa porez Svajcarskoj, a otac mu Nemac? Pa ja ne znam dal je moguce da sebi dajes za pravo da pises o Svajcarskoj, a ne znas osnovne stvari o toj drzavi? To je geografija za osnovnu skolu!

Mikii

pre 8 godina

Djokovic nece nastupati za
reprezentaciju tad, to bi trebalo da bude jasno. Onomad nije kad su u Novi Sad dosli Federer i Wawrinka da ga biju, a sto je najsmesnije bio je u Srbiji, samo nekim drugim povodom. Ovako ce zbog zgusnutog rasporeda makar imati neki izgovor. Kazakstanci, to je ipak njegova mera.

Jumko

pre 8 godina

Pitam se, pitam... Koliko ce Djokovic puta pasti kada bude gubio!? Ako neko zna drugi razlog tih padova, molim da javi. Stvarno me intetesuje sta moze biti razlog. Hvala.

kiki

pre 8 godina

Majstore, slobodno napiši koju podlogu najviše voliš direktno tipu koji se predstavlja kao selektor reprezentacije, neki Obradovic. On će ti vrlo rado izaći u susret, pošto ni sam nezna koja podloga odgovara našim igračima, pa neka barem nekom odgovara. On je jako kulturan, kao uostalom i cela ekipa. Uzajamno su se nahvalili kao da su dobro najeli ćevapa i napili pivčuge. Svaka čast junaci, pobedili ste aždahu koja je strah i trepet za decu celog sveta. Dobro da se niste još spustili pod sto i nastavili u istom duhu.
P.S.: Ipak moram priznati da selektor prelepo tapše, pa još ona ručica kad se stegne u pesnicu pa izleti uvis kako strela, to je neponovljiva scena. Čovek dodaje neverovatnu energiju jednim potezom. Pa onda one scene kad sedi i mudro ćuti pored junaka koji se sprema za okršaj, suze mi udare na oči kad se toga setim.

Majkl

pre 8 godina

Za sve ove koji pricaju da Novak nije trebao da igra dejvis kup zbog umora i naredne slemove, masterse i OI... Da bi ucestvovao na OI, MORA da ima ispunjen broj nastupa za reprezentaciju, tako da, nije igrao za DZ na dejvis kupu.

rafael30

pre 8 godina

#lopez ,slažem se s tobom..
wooow ..kakav nas oatatak sezone očekuje..i ne sviđa mi se što se i davis cup upleo u već prenatrpanu sezonu..
davis cup godinama više nije prestižno natjecanje ,to već i ptice na granama znaju,dovoljno je pogledati u prošlost i vidjeti da novak nije igrao,španjolski sastav je bio preamiješan ..pa federer itd..itd
uglavnom..ne sviđa mi to što će federer sad imati veće šanse da osvoji u prvom redu Wimbledon ,a možda i US open..
jer je raspored zaista prenatrpan..i to nijedan igrač ne može podnijeti,pa ni novak..a nadao sam se da će Roger ostati na 17 slamova..
dao Bog da se i Rafa nekako digne,bit će teško..
s obzirom na njegovo stanje ,koje se ne poravlja,nadao sam se da bi nole mogao sva 4 uzet..ali sumnjam..još olimpijada i ovaj glupi davis cup..nadam se da će otkazati zbog izmišljene ozljede davis cup,ali naravno ,igra se u Srbiji..i to mu nikad ne bi bilo oprošteno..tako da će se igrati..uostalom,svaki pravi sportaš želi igrati,čak i takvo smećarsko natjecanje,kakav je davis cup postao..
evo sad čitam da je i kirgios namjerno lažirao ozljedu..
sve će to ostaviti traga na Novaku i neće osvojiti sva 4 ..nema šanse..nažalost

Lav Vuk

pre 8 godina

pa bilo bi fer da se Mari i Novak dogovore da obojica propuste davis kup meč,tako da bi obe selekcije bile podjednako oštećene,a njih dvojica spremnije dočekali OI i ostatak sezone

tesla

pre 8 godina

Ne moze da se dogovore, zato sto mi imamo troickog a oni nemaju nikog. Zimonjic=Endijev batica. I mislim da ce Novak biti pametan i preskociti Rim i Sinsinati, posto ce vrv igrati Dejvis i igra u Madridu. A OI su preoritet.

uciti X3

pre 8 godina

@Ko je bio tako pametan da napravi ovakav raspored u olimpijskoj godini? Zašto se ne promeni termin Dejvis kupa?
(A, 7. mart 2016 12:27)

Sine , nemoj da se brukas. Mlad is, vidim, i neuk, ali citaj pa ces znati. Sto se tenisa tice, Dejvis kup je starije takmicenje od OIlimpijade a zamalo i uopste( OI pocele 1896 a DC 1900) Ipak tenis na OI nije bas dugotrajan sport. Negde je poceo da se igra na OI kao stalan sport bas kad si ti poceo da ga pratis. A sad guglaj okolo pa ces znati ko i zasto ima prednost.

mamuti

pre 8 godina

@Svete
Dok placa porez Svajcarskoj, niko ne dovodi u pitanje njegov patriotizam.
A ipak je Federer odigrao vise meceva za Svajcarsku nego djokovic za Srbiju. Naravno, postoje budale koje ne znaju da se DC igra i u septembru i da je RF svake godine igrao za opstanak Svajcarske, ali nema veze, vazno je da se lece kompleksi.

ćoki

pre 8 godina

Ko kaže da će uopšte Novak igrati?
Bolje bi bilo da se odmara za Olimpijadu, i za njega, a i za Srbiju.
Dejvis kup je, po meni, u ovoj godini traćenje vremena, u odnosu na olimpijske igre i grend slemove.

Jumko

pre 8 godina

Molim razloge Djokovicevih padova i gubljenje ravnoteze tokom meca. Moze i koja uvreda, ali uz to da ide logican odgovor. Foliranje kao odgovor izbegavajte...

lopez

pre 8 godina

wow, sta nam donosi ljeto .... ja bi najradije da Novak preskoci DC pa da ide na glavno a to je RG i OI... tu je i Wimbldon koji isto mnogo znaci ...Roger, Stan, Endi vrebaju i osjecaju da mogu da racunaju na jednu od velikih titula ali poznajuci Novaka igrace svaki turnir do kraja, zbog toga je mozda nepotrebno izabrao da igra Madrid, Rim zbog navijaca ne zeli da izostavi, MCarlo tek jer tamo zivi, a Amerikance uvjek ispostuje, nekako su bas ti USA masters turniri proslavili u pocetku karijere ... samo da ostane zdrav ...

Mare,NS

pre 8 godina

U pravu je Mari.
Novaku sve podloge odgovaraju.
U tome i jeste problem.
Jos,ako se kojim slucajem Jankela vrati u staru formu,Ziki se vec prilicno oporavio,a Troicki ostane fokusiran,necete imati cemu da se nadate.
Imamo vise kvalitetnih igraca i to je to.
Ali,o tom potom!

tomy

pre 8 godina

Iskreno mislim i zao mi je sto se Novak namucio ova tri prosla dana a narocito sto su mu dali da igra dubl jer on i Srbija imaju osvojen dejvis kup i volio bi da se on skoncetrise na slemove i OI koje jos nema.Posle pet sati mrcvarenja juce on treba da otputuje do Amerike i da sutra igra mec.Treba da se cuva za bitnije stvari.

Svete

pre 8 godina

Mikii
Federer je te 2014 u Novom Sadu ostvario prvu pobedu u DC posle punih 10 godina, eto toliko on voli da igra to takmicenje, a u Novi Sad nije dosao zbog Novaka ili bilo koga već se praktično usunjao u Srbiju posto po obicaju nije hteo da igra u tom takmicenju ALI se dogodilo to da je Wawrinka osvojio AO i prestigao ga na atp listi pa bi Roki ispao malo truo pred svojom reprezentacijom da je dozvolio to da Wawrinka igra a on ne...Nego mene interesuje sta je Federer uradio za vikend, kako je prosla Svajcarska, jesi li uzivao u njegovom plesu na terenu, koju ce podlogu izabrati za cetvrtfinale... ???

Evans

pre 8 godina

Ajde bre ne lupajte gluposti vise po komentarima muka mi je, Novak da nema cilj da osvoji dejvis kup ne bi ni juce igrao, naravno da ce igrati protiv u cetvrtfinalu, to je jedan mec sa Marijem a ne turnir od 5 meceva, znaci Djokovic igra i prestanite da lupate gluposti vise i da pametujete...

hahahahaha

pre 8 godina

@Svete
Eto koliko ne znas. Neverovatno. Igrao je svake godine za reprezentaciju, mnogo puta ih spasao od ispadanja. Vidis koliko NE ZNAS!?
Ne znam kako te nije stid da lazes kako nije igrao 10 godina?
Znam da imas frustracije jer je Novak pobegao sa megdana u NS te 2014, ali to je tvoj problem.
Kako je igrao covek koji je nedavno imao operaciju kolena!? Kako glupo pitanje. I zasto tebe zanima kako igra Svajcarska? Koliko si opsednut Federerom, to nije zdravo. Uzmi neke lekove za smirenje, bolje i to nego da te strefi srcka od nerviranja i mrznje.

Anonimna

pre 8 godina

Djokovic nece nastupati za
reprezentaciju tad, to bi trebalo da bude jasno. Onomad nije kad su u Novi Sad dosli Federer i Wawrinka da ga biju, a sto je najsmesnije bio je u Srbiji, samo nekim drugim povodom. Ovako ce zbog zgusnutog rasporeda makar imati neki izgovor. Kazakstanci, to je ipak njegova mera.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 7. mart 2016 12:18) # Link komentara

Da, sigurno je bežao od Federera, koji nije ni nameravao da igra . Setio se Švajcarske kad je Novak odustao . Igra za Srbiju od 2004 i skupa sa Jankom i Zikijem so digli Srbsku Dejvis kup reprezentaciju iz evro-afričke grupe do pobednika svetske grupe (naravno tu je i Viktor). I ako nikad više ne dođe ne bih mu zamerila bez njega se nikad ne bi osvojio Dejvis kup.

branimir bjelica

pre 8 godina

Mari sigurno nece igrati jer su pobijedili prvo kolo i za ovu godinu su ok a prosle godine su osvojili tako da mogu da izgube ove godine, Srbija moze pobijediti bez Noleta ako ne igra Mari,oni nemaju drugog igraca koji je bolji od Viktora.

rejnald

pre 8 godina

Jedino da igraju na travi mozda bi Marej imao teorecke sanse protiv Noleta(a to se sigurno nece desiti), nekim cudnim okolnostima njihov odnos na ovoj podlozi je 2:0 za Mareja.

srle

pre 8 godina

@Mikii

Više nisi interesantan, ne znaš ni da troluješ. Srbija je u četvrfinalu. I, šta uradiše Federer i Vavrinka? Borba za opstanak, ko i obično.

Teodosije

pre 8 godina

"Naravno da ce biti sljaka, jer na sljaci i Troicki moze da pobedi Mareja, dok na betonu cak i Marej moze da pobedi Novaka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 7. mart 2016 13:27) # Link komentara"
Definitivno nisi gledao Marija kako igra na sljaci od kada se ozenio.

misterX

pre 8 godina

Pitam se, pitam... Koliko ce Djokovic puta pasti kada bude gubio!? Ako neko zna drugi razlog tih padova, molim da javi. Stvarno me intetesuje sta moze biti razlog. Hvala.
(Jumko, 7. mart 2016 15:40)
#
#
#
...eto, desio mu se jedan prilicno neugodan pad u FINALU US OPEN i... USTAO COVEK :) :) :)

PS
- Zadovoljan si odgovorom ?

Soko

pre 8 godina

Kakva ste vi paljevina od ljudi!!! Eeee znači na svaku vest se primate i pritom mislite da ste CENTAR SVETA u svakom naslovu koji se pojavi na ovom B92 sajtu. Kao da su većina navijača iskompleksirana u Srbiji i širom balkana što zbog Novaka što zbog drugih a njih iskreno zabole za sve vaše floskule i prepirke koju vodite medjusobno sami sa sobom..pa čak da do ujutru pišete..

branko

pre 8 godina

Кратак коментар меча против Казахстана:сва тројица заслужују комплименте за залагање али је очигледно да Новак и Ненад, из разних разлога нису били потпуно спремни а са Виктором се никад не зна. Он је изненадио у оба меча – слаб отпор Кукушкину и рутинска победа, без драме у одлучујућем мечу. Ипак, од свега ме највише изненадила Викторова изјава на крају меча да је подлога више одговарала противнику и да би на овој подлози Кукушкин био у 3 најбоља играча на свету. Људи , да ли се ово знало и пре меча и ко бира подлогу, домаћин или гост? Невероватно! Искрено се надам да на избор подлоге не утиче цена тако што је нпр. једна подлога нешто скупља од друге јер се сасвим сигурно тњепаре могу пронаћи.

kimiko

pre 8 godina

Andy pametno zbori.Oprezan je i objektivan.Teniser koji je korektan jer drugacije ne ume.Oni njegovi gafovi na terenu,pricanje sa samim sobom,gluma kao da ne moze vise da izdrzi mec,pa odjednom dobije enormu dozu energije,sve to on moze da radi,ali ne ostavlja utisak proracunatog i namerno smisljenog.Barem ja tako mislim.
On je na kraju ipak jedan veliki decak u dusi i dobar covek.
Andy,dobrodosao u Srbiji.Ljudi ce te postovati,u to sam ubedjen.Tu ces pobediti.
A sto se tice rezultata...pa nisam bas siguran da ces i tu biti pobednik.

Svete

pre 8 godina

mamuti...

Placa porez Svajcarskoj, kako to simpaticno zvuci. Ali zar on nema Africke korene,zar mu otac nije Nemac a majka Holandjanka, zasto ,,placa" porez Svajcarskoj ?
2004 je poslednji put pre Bozoljca pobedio u DC, playoff me ne interesuje da je igrao u 1. kolima Svajcarska ne bi ni igrala playoff kao sto Srbija ove godine nece to igrati.
Ako mu oduzmes 6 godina ,posto cini mi se da je toliko stariji od Novaka, dobices podatak da Federer ima 15 pobeda u DC a Novak ima vise od toga...
Federer osvojio DC sa 33 a Novak sa 23 godine...
Ne moze se to osvojiti ako se samo igra playoff a najsmesnije je to da Wawrinka nije osvojio AO 2014 verovatno ni te godine ne bi uzeo to takmicenje.
10 godinnna izmedju 2 pobede, od Francuske do Srbije, stvarno smesan podatak !

Slobo

pre 8 godina

Ja mislim da na taj meč neće doći ni Novak ni Murray. I jedan i drugi će biti umorni od Wimbldona, a olimpijada počinje 5og avgusta na tvrdoj podlozi. Beker je vec izrazio protivljenje da Novak igra Davis kup. Ako se nekim slučajem pojave i jedan i drugi, odlčiće meč Đoković - Murray, jer Britanci imaju bolji dubl, i Murray ima prednost nad nasim brojem 2. Mi smo favoriti u oba meča sa njihovim brojem 2.

carli1963

pre 8 godina

Mi Srbi uzivamo kad Novak igra protiv tebe, neznam kako je englezima, skotima, itd. kad igras protiv Novaka.Verovatno im nije dobro.

hahaha

pre 8 godina

@Svete
Al si se sad isprosipao druskane. Plej of mecevi su mecevi Dejvis Kupa. Nema tu sta da se raspravlja.
Placa Svajcarskoj, a otac mu Nemac? Moras malo da naucis bar osnovne stvari kad si vec opsednut stranim drzavama. Nemci su jedan od tri konstitutivna naroda Svajcarske. Njegov otac je Svajcarac, nemacke nacionalne pripadnosti. Kapiras? Jel ima Novak nekog u familiji da je iz Monaka poreklom? Ili mozda ima nekog ko je poreklom iz CG, i nekog poreklom iz Hrvatske?
A ti se ovde pitas kako Federer placa porez Svajcarskoj, a otac mu Nemac? Pa ja ne znam dal je moguce da sebi dajes za pravo da pises o Svajcarskoj, a ne znas osnovne stvari o toj drzavi? To je geografija za osnovnu skolu!

Dzon Kju

pre 8 godina

Iskreno mislim i zao mi je sto se Novak namucio ova tri prosla dana a narocito sto su mu dali da igra dubl jer on i Srbija imaju osvojen dejvis kup i volio bi da se on skoncetrise na slemove i OI koje jos nema.Posle pet sati mrcvarenja juce on treba da otputuje do Amerike i da sutra igra mec.Treba da se cuva za bitnije stvari.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tomy, 7. mart 2016 12:44) # Link komentara

Ne lupaj !!
Novak ce imati sasvim dovoljno vremena da se odmori,prvi mec na Indian Velsu ce igrati verovatno tek u nedelju.
Aloo,pa to je sedam dana odmora !!