Fudbal 36

Sreda, 28.05.2003.

23:53

Fudbaleri Milana preko penala do titule Lige šampiona!

Fudbaleri Milana preko penala do titule Lige šampiona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

Dj23 Rossonero

pre 20 godina

Posle dva dana od osvajanja 6. titule AC Milana, ne mogu da verujem da Juventusovi navijaci ne mogu sportski da priznaju poraz svoje squadre. Krive onog jadnog Zalayetu koji ih je uveo u polufinale i meceve sa Realom. Proklinju svog najtrofejnijeg trenera Lippija sto je dao Trezegeu, Monteru i Zalayeti da izvode penale, a covek je zeleo samo najbolje svom timu. On je kriv samo zbog izmene Davidsa, sto je apsolutno direktno kumovalo porazu Juventusa. Sa druge strane, Anccelotti je vukao fenomenalno briljantne poteze. Tacno je znao kad ritam da pojaca, kada kog igraca da uvede... Za svaku pohvalu je Roque Junior koji je cak pola sata (nesto malo vise) igrao sa povredom zadnje loze i cak izdrzao i onaj varvarski nasrtaj Del Piera. Citajuci komentare Juventusovih tifoza, pored toga sto se oni samo tese sa tom 27. titulom nacionalnog prvaka (svaka im cast na tome), ne mogu a da ne zapazim da neznaju da pisu imena svojih igraca (pr. Thiram, a treba Thuram). Kada to nauce, neka se onda jave da komentarisu 6. titulu prvaka Evrope "AC Milan 1899". I za kraj samo ono cuveno
FORZA MILAN CAMPIONE!!!!!!
ROSSONERIALE MAGICOMILAN!!!!!!
FORZA VECCHIO CUORE ROSSONERO!!!!!!
FORZA DIAVOLO!!!!!!

DM9

pre 20 godina

Vidim da ima nekih likova koji kazu da nije utakmica bila nesto zbog rezultata 0:0 (nakon 120 minuta) i sto se odlucila nakon izvodjenja penala. Bas me zanima onda sta takvi misle za utakmicu Crvena Zvezda-Olimpik Marsej u finalu KES 1991. koja se zavrsila na istovetan nacin. Samo ima jedna mala razlika izmedju utakmice u Bariju i ove u Mancesteru... Ove godine su obe ekipe (Juve i Milan) napadale i imali nekoliko sansi za gol (da ne pominjem ponisten gol Sevcenka u 9. minuti) dok je u Bariju Olimpik svih 120 minuta bio bolji, ofanzivniji (sva sreca pa nisu dali i koji gol) i stvarali sanse dok Zvezda cestito nije dirnula loptu (svega tri puta dosli do gola Olimpika). I sad da mi neko kaze da je utakmica u Mancesteru bila losa. Sigurno nije gora u odnosu na mec u Bariju 1991 o kojem jos sanjaju cigani. Usput bih zeleo da cestitam Sartidu na osvajanju kupa... Cigani ucite se... jos malo pa ste gotovi.
AJD UZDRAVLJE

lime

pre 20 godina

"Fudbaleri Milana preko penala do titule Lige šampiona! "
Pozdrav za Milos_cs ,nema pojma. U osnovnoj skoli je bilo mnogo bolje ,nije bilo namestanja .Pogledaj zadnje kolo italijanske lige .Cak je i nase kolo izgledalo ,samo izgledalo ,malo manje namesteno.

Realista

pre 20 godina

Brate ja ne bih imao nista protiv da tamo neki mediokriteti iz neke male zemlje seru i omalozavaju Jugo fudbal, dok god imamo tri tima u final-foury kao ove god. ITA u LS. E braco Srbi mnogo ste jadni, sram vas bilo, ITA barem ima tri tima u finalu LS a mi nemozemo ni da se plasiramo, pa dokle tako???

ivan

pre 20 godina

muka mi je od svakojakih poznavalaca futbala...pa kad se u italiji igra najgori futbal kako onda dodjose 3 italijanska tima u polufinale.kad su tako losi kako onda igraju ostali, po zdravoj logici jos losije.ne kazem da se u italiji igra najbolji i najlepsi futbal ali realnost je drugacija.milan je zasluzeno pobadio.svi koji ga ne vole mogu samo da mu zavide i nista vise......

Grobar

pre 20 godina

Ma vidim ja sinoc da ce Partizan da izgubi kad je onaj Švabo (Mateus ne legenda Osim) stavio same strance da pucaju penale.
Što nije pucao Taribo West?
A u prvom poluvremenu je ipak bila dobra utakmica.

dule

pre 20 godina

AC MILAN CAMPEONE DI EUROPA .ROSONERI SVAKA CAST !!!DOKAZALI SMO DA SMO NAJACI TIM U EVROPI.MILAN FOREVER!!!SEVO MAJSTORE!TORINEZI VI SE NEJAVLJAJTE DOK NE OSVOJITE NEKI EVROPSKI TROFEJ!!!

Marko-Milano

pre 20 godina

Pogledajte rezultate ove sezone u Ligi Sampiona i videcete da je Milan igrao ubedljivo najbolje, zavrsili su dva puta prvi u grupi prvo sa Lensom, Deprotivom i Bajernom, a posle sa Lokomotivom, Realom i Borusijom. Gubuli su uvek samo utakmice kad su se vec plasirali tako da treba biti objektivan. U zavrsnici nisu ni jednom porazeni i mora se priznati da su stvarno ove godine igrali najbolje. juce je bila fest, devojke polu gole, a momci skroz, opsta ludnica. Nije lepo omalovazavati Pippovih 35 golova u sezoni pogotovu ako se zna da on ne izvodi penale kao na primer Nistelroj koji je samo u Engleskoj dao 8 golova iz penala. Milanu svaka cast uzivao sam u veselju celu noc. E ovako je bilo i pre 12 godina ali u Beogradu...

Milos_cz

pre 20 godina

Bla, bla, bla... Snimite traku! Samo se ponavljate: Italijanski fudbal-bunker odbrana...
Pa dobro bre da li ste vi videli utakmicu?
Licno mislim da samo lupate ono sto procitate u novinama, netu...
Da ste malo razmislili o utakmici shvatili bi da je Milan napadao tokom regularnog dela, stvarao prilike (postigao i gol). U pauzama je Juventus vrsio pritisak i imao par opasnih sansi. Milan se jedino povukao kada se Roke Zunior povredio u produzetku!
Kakvih li slepaca? Sta ste vi gledali? Mozda pogresan kanal?
A sto se tice ofanzive, mislim da je najbolje zabraniti igranje odbrane uopste, pa da idu svi na loptu (tako smo igrali u osnovnoj) pa ce biti gomila golova i vi cete biti "hepi"(i u osnovnoj je bilo mnogo golova...).

Nebojsa

pre 20 godina

Prvi (i verovatno poslednji) put u zivotu sebe uhvatim da navijam za tim u kome igra najodvratnija placipicka svih vremena Pipo PadamKaoPi... Inzagi. Tekmu sam gledao kao prenos muzicke Evrovizije - tamo glasanje, a ovde samo penali. Koliko cujem nije imalo sta ni da se vidi - Spanac, u pravu si 100%, samo neka americke televizije nastave da prenose ovakav tip utakmica i fudbal tamo nikada nece imati sanse. Zabari, drz'te gace sledece godine - ima da vas nema!

lima

pre 20 godina

"Fudbaleri Milana preko penala do titule
Lige šampiona!"
Navijao sam za Milan ,ali ovo je tragedija evropskog fudbala ,dva italijanska kluba u finalu .Jedini pravi komentar je dao Spanac ,dok ostali komentari pokazuju koliko se mi Srbi nerazumemo u fudbal.Nismo mi ni zasluzili boljeg trenera ( Deju ) niti bolju fudbalsku organizaciju ( Mafija Bulatovic & Co. )

Tomas Delija(Niksic)

pre 20 godina

Ovo je sramota!Milan je osvojio LS a prosle
godine su bili jedva 4.u Italiji.Sad mozes da
budes 10.u Calcu ili Primeri a da osvojis npr.
Kup UEFA.Dok je jos bio stari dobri KES uvijek
su sa Istoka dolazile bar 3-4 jake ekipe.
Steaua,C.Zvezda(i drugi klubovi iz stare Juge)
i obavezno koji klub iz SSSR.Od osnivanja LS
klubovi sa Istoka su u podredjenom polozaju.
Ne racunajuci ruski Spartak ostali klubovi
nijesu proveli gotovo ni jednu sezonu u LS
zajedno.Ali nismo samo mi u podredjenom polo-
zaju.Nista bolji nijesu ni Skandinavci(osim
Rozenborga).Zato treba poslati ultimatum UEF-i
i Johansonu(koji nas je izbacio sa EP'92),
ili neka vrate KES pa da igraju samo prvaci
nac.prvenstava.Takodje neka vrati KPK.Ukoliko
to ne ucine istocne zemlje treba da BOJKOTUJU
LS i druga takmicenja pod okriljem UEFE i da
stvore paralelno takmicenje.No,sve da se opa-
mete i ucine ovo nema finansija.Dakle,treba
naci jakog sponzora.Jer,zasto bi se Zvezda,
Partizan,Steaua zadovoljavali da izgube
''samo'' 3:0 od 4. ili 5. iz Italije,Spanije,
Engleske.Ovdje vise ne osvajaju najjaci nego
ko ima vise para.Da je JUVE imao vise novca
on bi osvojio.Ovako...Iduce godine LS ce osvo-
jiti REAL.Nazalost...

Marija

pre 20 godina

Milanu je ponisten potpuno regularan pogodak, zasluzili su da pobijede. Sevcenko je odlicno odigrao. Slazem se sa momkom iz USA da se u Italiji igra mnogo dosadniji fudbal nego u Spaniji.

Ciki

pre 20 godina

U Manchesteru Milan je gubio dva puta, ali treca je sreca. Istina, igra je bila prilicno monotona, pa da su igrali jos dva sata niko ne bi dao gol.

BOJAN

pre 20 godina

E moj Lipi! Pa jesi li ti drvoseca ili fudbalski trener??? Koje su ti ono izmene?? Ko ti sutira penale?? I bas mi je drago sto je Juventus izgubio! Muka mi je kad vidim onaj njihov bunker!

Sale, Beograd

pre 20 godina

Zar je neko ocekivao gol u utakmici dva bunkera. Sramota ko je igrao finale. Italijanski fudbal je dosadan koliko i madjarski.

Skole

pre 20 godina

Pre utakmice sam prizeljkivao pobedu Juventusa,ali kako je utakmica odmicala video sam da ce biti ne zasluzeno ako torinski klub osvoji titulu.Rosoneri su od samog starta znali sta hoce i mislim da su zasluzeno osvojili titulu!!!Pozdrav svima!!P.S.Zao mi Rivalda :<

Vlad Cepes

pre 20 godina

Zabarima zakonom zabraniti da igraju evro kupove!!! Ovo sto smo sinoc gledali je jednom recju katastrofa.Pa mislim da su ovako dosadno finale uspeli da odigraju jos samo Marsej i Zvezda!!!

Mike

pre 20 godina

Zabari ni iz penala ne znaju da daju gol. Treba im zabraniti da se njihove utakmice prikazuju na tv-u, ili za njih uvesti specijalna pravila igre - zabranjeno je igrati u odbrani sa vise od 4 igraca, ostali moraju da budu na bar 40 metara od gola...

Rako-Niksic

pre 20 godina

Uzas Milan sampion! Pa oni stvarno nemaju pojma, mada je i Juve bio los.Zalosno je sto neki klub iz Spanije nije sampion Evrope, jer Milan to sigurno ne zasluzuje!

Aleksandar 064

pre 20 godina

I kao sto rekoh pred polufinalne utakmice, ako prodju dva zabarska kluba rezultat u finalu bice 0:0. To nije fudbal, to je cisto sra*e! Liga sampiona je izgubila smisao...

Spanac

pre 20 godina

Drago mi je da ovde u USA ne prenose italijansku ligu. Eto prenosili su ovo finale koje je samo posluzilo kao dobra ilustracija koliko `talijanski fudbal moze biti dosadan. Do skoro sam ziveo u Spaniji i znam sta znaci dobar, ofanzivni fudbal.Pozdrav svima koji fudbal vole zbog lepote koju on moze da pruzi.

Ivan

pre 20 godina

Mozda je Milan pobedio,ali se zna koji je najbolji klub u Italiji!! To je naravno JUVE!!!!Na cistu srecu su igraci Milana dosli do pobede,ali ipak krivim pomalo i Lippija (i ako mu se divim kao treneru) zbog jedne lose izmena u timu, narocito sto je ubacio Zalajetu, time je umrtvio igru!Ako mu se posrecilo protiv Barse ne znaci da ce i sada dati gol!Trebao je ubaciti Di Vaija!!!A takodje mu zameram i zbog loseg odabira igraca za penale.Videlo se da je Trezege bio indisponiran tokom cele utakmice,a tek Montero?!Zalajetu da i ne pominjem!Sto nisu sutirali Zambrota,Tacchinardi,Thiram!Ali sta je tu je bicemo sampioni Evrope sledece godine,a do tada SIAMO NOI,SIAMO NOI I CAMPIONNI DI ITALIA SIAMO NOI!!!!!!!!!!

Delija

pre 20 godina

Uvek se znalo iznace se koji je tim najbolji u svetu svi su mislili rzbija ih juve lako... ali nije bilo tako i u ovom slucaju! A sudija i ako su obdva italijnska tima trebao je da bude Collina.

macura

pre 20 godina

pih zao mi juvea nisu zasluzili poraz, ali na osnovu ove igre mozda. dok volio bih da je pobjedio bilo ko sem milan zbog ono smrada gatuza i iznagija njih ne mogu da "svarim".

the destroyer

pre 20 godina

Ej, bas mrzim i jedne i druge, vise MILAN, (posebno zato sto su izbacili INTER)ali svaka cast Didi za odbrane, a oni izvodjaci bi trebali da malo vise vezbaju.Ipak mislim da je JUVENTUS bolja ekipa, i da je MILAN imao mnooogo vise srece od ovih likova, ali i pored toga stoji i stojace bar jos 2-3 godine da je REAL ipak najbolji i najbolje organizovani klub na starom kontinentu!

Milos_cz

pre 20 godina

Sta je bilo "stare dame". Ko je najbolji u Evropi i SVETU?
Juventus nije imao sta da trazi u utakmici, dok je Roke Zunior mogao da hoda normalno.
SAMPIOOONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

Milos_cz

pre 20 godina

Sta je bilo "stare dame". Ko je najbolji u Evropi i SVETU?
Juventus nije imao sta da trazi u utakmici, dok je Roke Zunior mogao da hoda normalno.
SAMPIOOONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

the destroyer

pre 20 godina

Ej, bas mrzim i jedne i druge, vise MILAN, (posebno zato sto su izbacili INTER)ali svaka cast Didi za odbrane, a oni izvodjaci bi trebali da malo vise vezbaju.Ipak mislim da je JUVENTUS bolja ekipa, i da je MILAN imao mnooogo vise srece od ovih likova, ali i pored toga stoji i stojace bar jos 2-3 godine da je REAL ipak najbolji i najbolje organizovani klub na starom kontinentu!

macura

pre 20 godina

pih zao mi juvea nisu zasluzili poraz, ali na osnovu ove igre mozda. dok volio bih da je pobjedio bilo ko sem milan zbog ono smrada gatuza i iznagija njih ne mogu da "svarim".

Delija

pre 20 godina

Uvek se znalo iznace se koji je tim najbolji u svetu svi su mislili rzbija ih juve lako... ali nije bilo tako i u ovom slucaju! A sudija i ako su obdva italijnska tima trebao je da bude Collina.

Ivan

pre 20 godina

Mozda je Milan pobedio,ali se zna koji je najbolji klub u Italiji!! To je naravno JUVE!!!!Na cistu srecu su igraci Milana dosli do pobede,ali ipak krivim pomalo i Lippija (i ako mu se divim kao treneru) zbog jedne lose izmena u timu, narocito sto je ubacio Zalajetu, time je umrtvio igru!Ako mu se posrecilo protiv Barse ne znaci da ce i sada dati gol!Trebao je ubaciti Di Vaija!!!A takodje mu zameram i zbog loseg odabira igraca za penale.Videlo se da je Trezege bio indisponiran tokom cele utakmice,a tek Montero?!Zalajetu da i ne pominjem!Sto nisu sutirali Zambrota,Tacchinardi,Thiram!Ali sta je tu je bicemo sampioni Evrope sledece godine,a do tada SIAMO NOI,SIAMO NOI I CAMPIONNI DI ITALIA SIAMO NOI!!!!!!!!!!

Spanac

pre 20 godina

Drago mi je da ovde u USA ne prenose italijansku ligu. Eto prenosili su ovo finale koje je samo posluzilo kao dobra ilustracija koliko `talijanski fudbal moze biti dosadan. Do skoro sam ziveo u Spaniji i znam sta znaci dobar, ofanzivni fudbal.Pozdrav svima koji fudbal vole zbog lepote koju on moze da pruzi.

Aleksandar 064

pre 20 godina

I kao sto rekoh pred polufinalne utakmice, ako prodju dva zabarska kluba rezultat u finalu bice 0:0. To nije fudbal, to je cisto sra*e! Liga sampiona je izgubila smisao...

Rako-Niksic

pre 20 godina

Uzas Milan sampion! Pa oni stvarno nemaju pojma, mada je i Juve bio los.Zalosno je sto neki klub iz Spanije nije sampion Evrope, jer Milan to sigurno ne zasluzuje!

Mike

pre 20 godina

Zabari ni iz penala ne znaju da daju gol. Treba im zabraniti da se njihove utakmice prikazuju na tv-u, ili za njih uvesti specijalna pravila igre - zabranjeno je igrati u odbrani sa vise od 4 igraca, ostali moraju da budu na bar 40 metara od gola...

Ciki

pre 20 godina

U Manchesteru Milan je gubio dva puta, ali treca je sreca. Istina, igra je bila prilicno monotona, pa da su igrali jos dva sata niko ne bi dao gol.

Sale, Beograd

pre 20 godina

Zar je neko ocekivao gol u utakmici dva bunkera. Sramota ko je igrao finale. Italijanski fudbal je dosadan koliko i madjarski.

Skole

pre 20 godina

Pre utakmice sam prizeljkivao pobedu Juventusa,ali kako je utakmica odmicala video sam da ce biti ne zasluzeno ako torinski klub osvoji titulu.Rosoneri su od samog starta znali sta hoce i mislim da su zasluzeno osvojili titulu!!!Pozdrav svima!!P.S.Zao mi Rivalda :<

BOJAN

pre 20 godina

E moj Lipi! Pa jesi li ti drvoseca ili fudbalski trener??? Koje su ti ono izmene?? Ko ti sutira penale?? I bas mi je drago sto je Juventus izgubio! Muka mi je kad vidim onaj njihov bunker!

Marija

pre 20 godina

Milanu je ponisten potpuno regularan pogodak, zasluzili su da pobijede. Sevcenko je odlicno odigrao. Slazem se sa momkom iz USA da se u Italiji igra mnogo dosadniji fudbal nego u Spaniji.

Vlad Cepes

pre 20 godina

Zabarima zakonom zabraniti da igraju evro kupove!!! Ovo sto smo sinoc gledali je jednom recju katastrofa.Pa mislim da su ovako dosadno finale uspeli da odigraju jos samo Marsej i Zvezda!!!

Tomas Delija(Niksic)

pre 20 godina

Ovo je sramota!Milan je osvojio LS a prosle
godine su bili jedva 4.u Italiji.Sad mozes da
budes 10.u Calcu ili Primeri a da osvojis npr.
Kup UEFA.Dok je jos bio stari dobri KES uvijek
su sa Istoka dolazile bar 3-4 jake ekipe.
Steaua,C.Zvezda(i drugi klubovi iz stare Juge)
i obavezno koji klub iz SSSR.Od osnivanja LS
klubovi sa Istoka su u podredjenom polozaju.
Ne racunajuci ruski Spartak ostali klubovi
nijesu proveli gotovo ni jednu sezonu u LS
zajedno.Ali nismo samo mi u podredjenom polo-
zaju.Nista bolji nijesu ni Skandinavci(osim
Rozenborga).Zato treba poslati ultimatum UEF-i
i Johansonu(koji nas je izbacio sa EP'92),
ili neka vrate KES pa da igraju samo prvaci
nac.prvenstava.Takodje neka vrati KPK.Ukoliko
to ne ucine istocne zemlje treba da BOJKOTUJU
LS i druga takmicenja pod okriljem UEFE i da
stvore paralelno takmicenje.No,sve da se opa-
mete i ucine ovo nema finansija.Dakle,treba
naci jakog sponzora.Jer,zasto bi se Zvezda,
Partizan,Steaua zadovoljavali da izgube
''samo'' 3:0 od 4. ili 5. iz Italije,Spanije,
Engleske.Ovdje vise ne osvajaju najjaci nego
ko ima vise para.Da je JUVE imao vise novca
on bi osvojio.Ovako...Iduce godine LS ce osvo-
jiti REAL.Nazalost...

lima

pre 20 godina

"Fudbaleri Milana preko penala do titule
Lige šampiona!"
Navijao sam za Milan ,ali ovo je tragedija evropskog fudbala ,dva italijanska kluba u finalu .Jedini pravi komentar je dao Spanac ,dok ostali komentari pokazuju koliko se mi Srbi nerazumemo u fudbal.Nismo mi ni zasluzili boljeg trenera ( Deju ) niti bolju fudbalsku organizaciju ( Mafija Bulatovic & Co. )

Nebojsa

pre 20 godina

Prvi (i verovatno poslednji) put u zivotu sebe uhvatim da navijam za tim u kome igra najodvratnija placipicka svih vremena Pipo PadamKaoPi... Inzagi. Tekmu sam gledao kao prenos muzicke Evrovizije - tamo glasanje, a ovde samo penali. Koliko cujem nije imalo sta ni da se vidi - Spanac, u pravu si 100%, samo neka americke televizije nastave da prenose ovakav tip utakmica i fudbal tamo nikada nece imati sanse. Zabari, drz'te gace sledece godine - ima da vas nema!

Milos_cz

pre 20 godina

Bla, bla, bla... Snimite traku! Samo se ponavljate: Italijanski fudbal-bunker odbrana...
Pa dobro bre da li ste vi videli utakmicu?
Licno mislim da samo lupate ono sto procitate u novinama, netu...
Da ste malo razmislili o utakmici shvatili bi da je Milan napadao tokom regularnog dela, stvarao prilike (postigao i gol). U pauzama je Juventus vrsio pritisak i imao par opasnih sansi. Milan se jedino povukao kada se Roke Zunior povredio u produzetku!
Kakvih li slepaca? Sta ste vi gledali? Mozda pogresan kanal?
A sto se tice ofanzive, mislim da je najbolje zabraniti igranje odbrane uopste, pa da idu svi na loptu (tako smo igrali u osnovnoj) pa ce biti gomila golova i vi cete biti "hepi"(i u osnovnoj je bilo mnogo golova...).

dule

pre 20 godina

AC MILAN CAMPEONE DI EUROPA .ROSONERI SVAKA CAST !!!DOKAZALI SMO DA SMO NAJACI TIM U EVROPI.MILAN FOREVER!!!SEVO MAJSTORE!TORINEZI VI SE NEJAVLJAJTE DOK NE OSVOJITE NEKI EVROPSKI TROFEJ!!!

Marko-Milano

pre 20 godina

Pogledajte rezultate ove sezone u Ligi Sampiona i videcete da je Milan igrao ubedljivo najbolje, zavrsili su dva puta prvi u grupi prvo sa Lensom, Deprotivom i Bajernom, a posle sa Lokomotivom, Realom i Borusijom. Gubuli su uvek samo utakmice kad su se vec plasirali tako da treba biti objektivan. U zavrsnici nisu ni jednom porazeni i mora se priznati da su stvarno ove godine igrali najbolje. juce je bila fest, devojke polu gole, a momci skroz, opsta ludnica. Nije lepo omalovazavati Pippovih 35 golova u sezoni pogotovu ako se zna da on ne izvodi penale kao na primer Nistelroj koji je samo u Engleskoj dao 8 golova iz penala. Milanu svaka cast uzivao sam u veselju celu noc. E ovako je bilo i pre 12 godina ali u Beogradu...

Grobar

pre 20 godina

Ma vidim ja sinoc da ce Partizan da izgubi kad je onaj Švabo (Mateus ne legenda Osim) stavio same strance da pucaju penale.
Što nije pucao Taribo West?
A u prvom poluvremenu je ipak bila dobra utakmica.

ivan

pre 20 godina

muka mi je od svakojakih poznavalaca futbala...pa kad se u italiji igra najgori futbal kako onda dodjose 3 italijanska tima u polufinale.kad su tako losi kako onda igraju ostali, po zdravoj logici jos losije.ne kazem da se u italiji igra najbolji i najlepsi futbal ali realnost je drugacija.milan je zasluzeno pobadio.svi koji ga ne vole mogu samo da mu zavide i nista vise......

Realista

pre 20 godina

Brate ja ne bih imao nista protiv da tamo neki mediokriteti iz neke male zemlje seru i omalozavaju Jugo fudbal, dok god imamo tri tima u final-foury kao ove god. ITA u LS. E braco Srbi mnogo ste jadni, sram vas bilo, ITA barem ima tri tima u finalu LS a mi nemozemo ni da se plasiramo, pa dokle tako???

lime

pre 20 godina

"Fudbaleri Milana preko penala do titule Lige šampiona! "
Pozdrav za Milos_cs ,nema pojma. U osnovnoj skoli je bilo mnogo bolje ,nije bilo namestanja .Pogledaj zadnje kolo italijanske lige .Cak je i nase kolo izgledalo ,samo izgledalo ,malo manje namesteno.

DM9

pre 20 godina

Vidim da ima nekih likova koji kazu da nije utakmica bila nesto zbog rezultata 0:0 (nakon 120 minuta) i sto se odlucila nakon izvodjenja penala. Bas me zanima onda sta takvi misle za utakmicu Crvena Zvezda-Olimpik Marsej u finalu KES 1991. koja se zavrsila na istovetan nacin. Samo ima jedna mala razlika izmedju utakmice u Bariju i ove u Mancesteru... Ove godine su obe ekipe (Juve i Milan) napadale i imali nekoliko sansi za gol (da ne pominjem ponisten gol Sevcenka u 9. minuti) dok je u Bariju Olimpik svih 120 minuta bio bolji, ofanzivniji (sva sreca pa nisu dali i koji gol) i stvarali sanse dok Zvezda cestito nije dirnula loptu (svega tri puta dosli do gola Olimpika). I sad da mi neko kaze da je utakmica u Mancesteru bila losa. Sigurno nije gora u odnosu na mec u Bariju 1991 o kojem jos sanjaju cigani. Usput bih zeleo da cestitam Sartidu na osvajanju kupa... Cigani ucite se... jos malo pa ste gotovi.
AJD UZDRAVLJE

Dj23 Rossonero

pre 20 godina

Posle dva dana od osvajanja 6. titule AC Milana, ne mogu da verujem da Juventusovi navijaci ne mogu sportski da priznaju poraz svoje squadre. Krive onog jadnog Zalayetu koji ih je uveo u polufinale i meceve sa Realom. Proklinju svog najtrofejnijeg trenera Lippija sto je dao Trezegeu, Monteru i Zalayeti da izvode penale, a covek je zeleo samo najbolje svom timu. On je kriv samo zbog izmene Davidsa, sto je apsolutno direktno kumovalo porazu Juventusa. Sa druge strane, Anccelotti je vukao fenomenalno briljantne poteze. Tacno je znao kad ritam da pojaca, kada kog igraca da uvede... Za svaku pohvalu je Roque Junior koji je cak pola sata (nesto malo vise) igrao sa povredom zadnje loze i cak izdrzao i onaj varvarski nasrtaj Del Piera. Citajuci komentare Juventusovih tifoza, pored toga sto se oni samo tese sa tom 27. titulom nacionalnog prvaka (svaka im cast na tome), ne mogu a da ne zapazim da neznaju da pisu imena svojih igraca (pr. Thiram, a treba Thuram). Kada to nauce, neka se onda jave da komentarisu 6. titulu prvaka Evrope "AC Milan 1899". I za kraj samo ono cuveno
FORZA MILAN CAMPIONE!!!!!!
ROSSONERIALE MAGICOMILAN!!!!!!
FORZA VECCHIO CUORE ROSSONERO!!!!!!
FORZA DIAVOLO!!!!!!

Milos_cz

pre 20 godina

Sta je bilo "stare dame". Ko je najbolji u Evropi i SVETU?
Juventus nije imao sta da trazi u utakmici, dok je Roke Zunior mogao da hoda normalno.
SAMPIOOONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

the destroyer

pre 20 godina

Ej, bas mrzim i jedne i druge, vise MILAN, (posebno zato sto su izbacili INTER)ali svaka cast Didi za odbrane, a oni izvodjaci bi trebali da malo vise vezbaju.Ipak mislim da je JUVENTUS bolja ekipa, i da je MILAN imao mnooogo vise srece od ovih likova, ali i pored toga stoji i stojace bar jos 2-3 godine da je REAL ipak najbolji i najbolje organizovani klub na starom kontinentu!

macura

pre 20 godina

pih zao mi juvea nisu zasluzili poraz, ali na osnovu ove igre mozda. dok volio bih da je pobjedio bilo ko sem milan zbog ono smrada gatuza i iznagija njih ne mogu da "svarim".

Delija

pre 20 godina

Uvek se znalo iznace se koji je tim najbolji u svetu svi su mislili rzbija ih juve lako... ali nije bilo tako i u ovom slucaju! A sudija i ako su obdva italijnska tima trebao je da bude Collina.

Ivan

pre 20 godina

Mozda je Milan pobedio,ali se zna koji je najbolji klub u Italiji!! To je naravno JUVE!!!!Na cistu srecu su igraci Milana dosli do pobede,ali ipak krivim pomalo i Lippija (i ako mu se divim kao treneru) zbog jedne lose izmena u timu, narocito sto je ubacio Zalajetu, time je umrtvio igru!Ako mu se posrecilo protiv Barse ne znaci da ce i sada dati gol!Trebao je ubaciti Di Vaija!!!A takodje mu zameram i zbog loseg odabira igraca za penale.Videlo se da je Trezege bio indisponiran tokom cele utakmice,a tek Montero?!Zalajetu da i ne pominjem!Sto nisu sutirali Zambrota,Tacchinardi,Thiram!Ali sta je tu je bicemo sampioni Evrope sledece godine,a do tada SIAMO NOI,SIAMO NOI I CAMPIONNI DI ITALIA SIAMO NOI!!!!!!!!!!

Spanac

pre 20 godina

Drago mi je da ovde u USA ne prenose italijansku ligu. Eto prenosili su ovo finale koje je samo posluzilo kao dobra ilustracija koliko `talijanski fudbal moze biti dosadan. Do skoro sam ziveo u Spaniji i znam sta znaci dobar, ofanzivni fudbal.Pozdrav svima koji fudbal vole zbog lepote koju on moze da pruzi.

Aleksandar 064

pre 20 godina

I kao sto rekoh pred polufinalne utakmice, ako prodju dva zabarska kluba rezultat u finalu bice 0:0. To nije fudbal, to je cisto sra*e! Liga sampiona je izgubila smisao...

Rako-Niksic

pre 20 godina

Uzas Milan sampion! Pa oni stvarno nemaju pojma, mada je i Juve bio los.Zalosno je sto neki klub iz Spanije nije sampion Evrope, jer Milan to sigurno ne zasluzuje!

Mike

pre 20 godina

Zabari ni iz penala ne znaju da daju gol. Treba im zabraniti da se njihove utakmice prikazuju na tv-u, ili za njih uvesti specijalna pravila igre - zabranjeno je igrati u odbrani sa vise od 4 igraca, ostali moraju da budu na bar 40 metara od gola...

Ciki

pre 20 godina

U Manchesteru Milan je gubio dva puta, ali treca je sreca. Istina, igra je bila prilicno monotona, pa da su igrali jos dva sata niko ne bi dao gol.

Sale, Beograd

pre 20 godina

Zar je neko ocekivao gol u utakmici dva bunkera. Sramota ko je igrao finale. Italijanski fudbal je dosadan koliko i madjarski.

Skole

pre 20 godina

Pre utakmice sam prizeljkivao pobedu Juventusa,ali kako je utakmica odmicala video sam da ce biti ne zasluzeno ako torinski klub osvoji titulu.Rosoneri su od samog starta znali sta hoce i mislim da su zasluzeno osvojili titulu!!!Pozdrav svima!!P.S.Zao mi Rivalda :<

BOJAN

pre 20 godina

E moj Lipi! Pa jesi li ti drvoseca ili fudbalski trener??? Koje su ti ono izmene?? Ko ti sutira penale?? I bas mi je drago sto je Juventus izgubio! Muka mi je kad vidim onaj njihov bunker!

Marija

pre 20 godina

Milanu je ponisten potpuno regularan pogodak, zasluzili su da pobijede. Sevcenko je odlicno odigrao. Slazem se sa momkom iz USA da se u Italiji igra mnogo dosadniji fudbal nego u Spaniji.

Vlad Cepes

pre 20 godina

Zabarima zakonom zabraniti da igraju evro kupove!!! Ovo sto smo sinoc gledali je jednom recju katastrofa.Pa mislim da su ovako dosadno finale uspeli da odigraju jos samo Marsej i Zvezda!!!

Tomas Delija(Niksic)

pre 20 godina

Ovo je sramota!Milan je osvojio LS a prosle
godine su bili jedva 4.u Italiji.Sad mozes da
budes 10.u Calcu ili Primeri a da osvojis npr.
Kup UEFA.Dok je jos bio stari dobri KES uvijek
su sa Istoka dolazile bar 3-4 jake ekipe.
Steaua,C.Zvezda(i drugi klubovi iz stare Juge)
i obavezno koji klub iz SSSR.Od osnivanja LS
klubovi sa Istoka su u podredjenom polozaju.
Ne racunajuci ruski Spartak ostali klubovi
nijesu proveli gotovo ni jednu sezonu u LS
zajedno.Ali nismo samo mi u podredjenom polo-
zaju.Nista bolji nijesu ni Skandinavci(osim
Rozenborga).Zato treba poslati ultimatum UEF-i
i Johansonu(koji nas je izbacio sa EP'92),
ili neka vrate KES pa da igraju samo prvaci
nac.prvenstava.Takodje neka vrati KPK.Ukoliko
to ne ucine istocne zemlje treba da BOJKOTUJU
LS i druga takmicenja pod okriljem UEFE i da
stvore paralelno takmicenje.No,sve da se opa-
mete i ucine ovo nema finansija.Dakle,treba
naci jakog sponzora.Jer,zasto bi se Zvezda,
Partizan,Steaua zadovoljavali da izgube
''samo'' 3:0 od 4. ili 5. iz Italije,Spanije,
Engleske.Ovdje vise ne osvajaju najjaci nego
ko ima vise para.Da je JUVE imao vise novca
on bi osvojio.Ovako...Iduce godine LS ce osvo-
jiti REAL.Nazalost...

lima

pre 20 godina

"Fudbaleri Milana preko penala do titule
Lige šampiona!"
Navijao sam za Milan ,ali ovo je tragedija evropskog fudbala ,dva italijanska kluba u finalu .Jedini pravi komentar je dao Spanac ,dok ostali komentari pokazuju koliko se mi Srbi nerazumemo u fudbal.Nismo mi ni zasluzili boljeg trenera ( Deju ) niti bolju fudbalsku organizaciju ( Mafija Bulatovic & Co. )

Nebojsa

pre 20 godina

Prvi (i verovatno poslednji) put u zivotu sebe uhvatim da navijam za tim u kome igra najodvratnija placipicka svih vremena Pipo PadamKaoPi... Inzagi. Tekmu sam gledao kao prenos muzicke Evrovizije - tamo glasanje, a ovde samo penali. Koliko cujem nije imalo sta ni da se vidi - Spanac, u pravu si 100%, samo neka americke televizije nastave da prenose ovakav tip utakmica i fudbal tamo nikada nece imati sanse. Zabari, drz'te gace sledece godine - ima da vas nema!

Milos_cz

pre 20 godina

Bla, bla, bla... Snimite traku! Samo se ponavljate: Italijanski fudbal-bunker odbrana...
Pa dobro bre da li ste vi videli utakmicu?
Licno mislim da samo lupate ono sto procitate u novinama, netu...
Da ste malo razmislili o utakmici shvatili bi da je Milan napadao tokom regularnog dela, stvarao prilike (postigao i gol). U pauzama je Juventus vrsio pritisak i imao par opasnih sansi. Milan se jedino povukao kada se Roke Zunior povredio u produzetku!
Kakvih li slepaca? Sta ste vi gledali? Mozda pogresan kanal?
A sto se tice ofanzive, mislim da je najbolje zabraniti igranje odbrane uopste, pa da idu svi na loptu (tako smo igrali u osnovnoj) pa ce biti gomila golova i vi cete biti "hepi"(i u osnovnoj je bilo mnogo golova...).

dule

pre 20 godina

AC MILAN CAMPEONE DI EUROPA .ROSONERI SVAKA CAST !!!DOKAZALI SMO DA SMO NAJACI TIM U EVROPI.MILAN FOREVER!!!SEVO MAJSTORE!TORINEZI VI SE NEJAVLJAJTE DOK NE OSVOJITE NEKI EVROPSKI TROFEJ!!!

Marko-Milano

pre 20 godina

Pogledajte rezultate ove sezone u Ligi Sampiona i videcete da je Milan igrao ubedljivo najbolje, zavrsili su dva puta prvi u grupi prvo sa Lensom, Deprotivom i Bajernom, a posle sa Lokomotivom, Realom i Borusijom. Gubuli su uvek samo utakmice kad su se vec plasirali tako da treba biti objektivan. U zavrsnici nisu ni jednom porazeni i mora se priznati da su stvarno ove godine igrali najbolje. juce je bila fest, devojke polu gole, a momci skroz, opsta ludnica. Nije lepo omalovazavati Pippovih 35 golova u sezoni pogotovu ako se zna da on ne izvodi penale kao na primer Nistelroj koji je samo u Engleskoj dao 8 golova iz penala. Milanu svaka cast uzivao sam u veselju celu noc. E ovako je bilo i pre 12 godina ali u Beogradu...

Grobar

pre 20 godina

Ma vidim ja sinoc da ce Partizan da izgubi kad je onaj Švabo (Mateus ne legenda Osim) stavio same strance da pucaju penale.
Što nije pucao Taribo West?
A u prvom poluvremenu je ipak bila dobra utakmica.

ivan

pre 20 godina

muka mi je od svakojakih poznavalaca futbala...pa kad se u italiji igra najgori futbal kako onda dodjose 3 italijanska tima u polufinale.kad su tako losi kako onda igraju ostali, po zdravoj logici jos losije.ne kazem da se u italiji igra najbolji i najlepsi futbal ali realnost je drugacija.milan je zasluzeno pobadio.svi koji ga ne vole mogu samo da mu zavide i nista vise......

Realista

pre 20 godina

Brate ja ne bih imao nista protiv da tamo neki mediokriteti iz neke male zemlje seru i omalozavaju Jugo fudbal, dok god imamo tri tima u final-foury kao ove god. ITA u LS. E braco Srbi mnogo ste jadni, sram vas bilo, ITA barem ima tri tima u finalu LS a mi nemozemo ni da se plasiramo, pa dokle tako???

lime

pre 20 godina

"Fudbaleri Milana preko penala do titule Lige šampiona! "
Pozdrav za Milos_cs ,nema pojma. U osnovnoj skoli je bilo mnogo bolje ,nije bilo namestanja .Pogledaj zadnje kolo italijanske lige .Cak je i nase kolo izgledalo ,samo izgledalo ,malo manje namesteno.

DM9

pre 20 godina

Vidim da ima nekih likova koji kazu da nije utakmica bila nesto zbog rezultata 0:0 (nakon 120 minuta) i sto se odlucila nakon izvodjenja penala. Bas me zanima onda sta takvi misle za utakmicu Crvena Zvezda-Olimpik Marsej u finalu KES 1991. koja se zavrsila na istovetan nacin. Samo ima jedna mala razlika izmedju utakmice u Bariju i ove u Mancesteru... Ove godine su obe ekipe (Juve i Milan) napadale i imali nekoliko sansi za gol (da ne pominjem ponisten gol Sevcenka u 9. minuti) dok je u Bariju Olimpik svih 120 minuta bio bolji, ofanzivniji (sva sreca pa nisu dali i koji gol) i stvarali sanse dok Zvezda cestito nije dirnula loptu (svega tri puta dosli do gola Olimpika). I sad da mi neko kaze da je utakmica u Mancesteru bila losa. Sigurno nije gora u odnosu na mec u Bariju 1991 o kojem jos sanjaju cigani. Usput bih zeleo da cestitam Sartidu na osvajanju kupa... Cigani ucite se... jos malo pa ste gotovi.
AJD UZDRAVLJE

Dj23 Rossonero

pre 20 godina

Posle dva dana od osvajanja 6. titule AC Milana, ne mogu da verujem da Juventusovi navijaci ne mogu sportski da priznaju poraz svoje squadre. Krive onog jadnog Zalayetu koji ih je uveo u polufinale i meceve sa Realom. Proklinju svog najtrofejnijeg trenera Lippija sto je dao Trezegeu, Monteru i Zalayeti da izvode penale, a covek je zeleo samo najbolje svom timu. On je kriv samo zbog izmene Davidsa, sto je apsolutno direktno kumovalo porazu Juventusa. Sa druge strane, Anccelotti je vukao fenomenalno briljantne poteze. Tacno je znao kad ritam da pojaca, kada kog igraca da uvede... Za svaku pohvalu je Roque Junior koji je cak pola sata (nesto malo vise) igrao sa povredom zadnje loze i cak izdrzao i onaj varvarski nasrtaj Del Piera. Citajuci komentare Juventusovih tifoza, pored toga sto se oni samo tese sa tom 27. titulom nacionalnog prvaka (svaka im cast na tome), ne mogu a da ne zapazim da neznaju da pisu imena svojih igraca (pr. Thiram, a treba Thuram). Kada to nauce, neka se onda jave da komentarisu 6. titulu prvaka Evrope "AC Milan 1899". I za kraj samo ono cuveno
FORZA MILAN CAMPIONE!!!!!!
ROSSONERIALE MAGICOMILAN!!!!!!
FORZA VECCHIO CUORE ROSSONERO!!!!!!
FORZA DIAVOLO!!!!!!