Fudbal 61

Utorak, 12.01.2016.

22:37

Mitrović junak Njukasla protiv Junajteda

Aleksandar Mitrović zablistao je protiv Mančester Junajteda u remiju njegovog Njukasla sa "Crvenim đavolima" 3:3 (1:2).

Mitroviæ junak Njukasla protiv Junajteda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

dum dum

pre 8 godina

Čuj Erera da ide, pa dok je on igrao dobro danas Junajted je dominirao, kad je stao stao i Junajted.
(CZRS

To i jeste njegov problem. Ni jednu tekmu do sad nije odigrao kako treba svih 90 min...

Lemi

pre 8 godina

Jos da je u dva navrata dodao loptu u kaznenom umesto sto je pokusao da sutira, bio bi heroj kola. Mislim da se malo vise napalio. U svakom slucaju odlicna utakmica za naseg napadaca.
Njukasl je ovu utakmicu izvukao na borbenost i trcanje. Veoma sporo dodaju loptu i kao po pravilu na pogresnu stranu.

estiar

pre 8 godina

@dum dum

Skini samo Matu i Depay-a sa spiska posto nisu iskorisceni na najbolji nacin. Sve ostalo moze da ide.

Nadam se da je Mitar ovom igrom doveo Murinja u United :)

Sale, Bg.

pre 8 godina

@djole, 12. januar,

Mitrovic JESTE najbolje ocenjeni igrac Njukastla, sa ocenom 8.8 na sajtu Premier lige.
Cak stavise, niko u OBA tima, nema vecu ocenu od njega!

djokomaniak

pre 8 godina

ma da, ne vidim kako je učestvovao kod 3 gola a i kod 1og je diskutabilno. no samo vi naše uzdižite pa kad nam dodju Azerbejdžani spuste ih na zemlju.

Robo

pre 8 godina

Malo preterujete sa Mitrom, al' ako... naš je!
Ako bi sudije svirale penal svaki put kad se igrači guraju kod izvodjenja kornera, gledali bi bar 4 penala na svakoj tekmi.
Van Gal još jednom dokazao da je velika nula od trenera. Kod 2-0 za Man Utd, umesto da smiri igru dozvolio je "utrku" sa timom koji je u zoni ispadanja. Njukasl se vratio u igru i bio čak bolji protivnik do kraja uz više nego zaslužen bod.

TurboNator

pre 8 godina

A tek izmisljotina od penala za Mancester,jer namere nije bilo!Ali dobro je i ovako!
(Melenci, 12. januar 2016 22:59)

Izmisljotina, namera?? Pa ne mozes da mlataras rukama po sesnaestercu! Sta je on umislio, da je vetrenjaca?? I kako onda sudija da zna da li je namera ili ne?? Penal 100%, vise nego onaj za Newcastle, posto je rvanje pri izvodjenju kornera uobicajena pojava...

Inace ja mislim da je to penal, FIFA i UEFA bi trebalo da ozbiljno 'zgaze' na to, stvarno se preteruje sa Grcko-Rimskim...

PFCprevara

pre 8 godina

Ali kad grobarske apologete brane ovu stativu Mitrovića, Bože, za plakanje... Precenjeniji je od Lazara Mačka, a i LM se pokazao kao prekaljeni kalibar za drugi tim Fenera (neredovno), i to na pozajmici. Smehotres "druge evropske škole posle Ajaksa", koja je iznedrila cela 2 osvajača ušatog :) Hoćete titulu? Može, kad se vrati Mirko Marjanović! Hahaahaa

I.Z.B.O.R.I.

pre 8 godina

"Lista za odstrel:1. Van Gal2. Blind3. Felaini4. Depaj5. Mata6. Erera7. LingardPa sa novim trenerom i bez ovih sto malo trce a posle ih bas briga pocnemo da igramo fudbal !!!"
Druže sa ekipom koju si ti nabrojao i koja vredi 200mil € bi Sunderland bio pojačan taman da izbori LŠ, to što je Van Gal cirkuzant, e to je već druga priča!

Bre

pre 8 godina

Normalno da je junak kada se igralo na terenu kao sto je JNA. Teren Emirata i Sent Dzejms Park, koja razlika brate mili. Salu na stranu, Mitar je bio odlican. Ima se zamerki i za njega, kao i za Vajnalduma i Pereza. Previse su sebicni u pojedinim momentima, a to nisam primetio samo na ovoj utakmici. Dobar trener bi to primetio i skrenuo paznju svojim igracima, Meklaren ocigledno ne.

kanidja

pre 8 godina

Mitrogol! Ne znam, utiska sam da bi bio mnogo efikasniji u nekoj ekipi tipa Sautempton ili Stouk, gde su krila ubitacna, Tadic, Mane, Saciri, Arnautovic, Bojan itd koji stvaraju mnogo sansi...Dobro je odigrao, samo se bojim da mu je ovo vrhunac.

mek

pre 8 godina

Licno misljenje da penal za Njukasl nije trebao da bude sviran, jednostavno zaustaviti igru pre izvodjenja kornera i smiriti Mitrovica i Smolinga... I jedni i drugi su grizli za pobedu, tako da je posteno da podele po bod. odlicna utakmica, Bravo za Mitrovica, bravo za Runija

djole

pre 8 godina

Mitrovic nije cak ni prosecan fudbaler u Engleskoj prvoj ligi. Igra u timu koji je u zoni ispadanja, dao samo 4 gola na 14 utakmica i to sa pozije centarfora! Kako god okrenem i obrnem, covek je u Engleskoj ispodprosecan fudbaler, i opste mi nisu jasni nasi ljudi koji ga neobjektivno uzdizu u nebesa samo zato jer je nas.. Upravo sam pogledao engleske medije, nije najbolje ocenjen igrac Njukasla na vecerasnjoj utakmici, ali kod nas naslov "Mitrovic junak" :)))

dum dum

pre 8 godina

Lista za odstrel:
1. Van Gal
2. Blind
3. Felaini
4. Depaj
5. Mata
6. Erera
7. Lingard
Pa sa novim trenerom i bez ovih sto malo trce a posle ih bas briga pocnemo da igramo fudbal !!!

sarajevo

pre 8 godina

Mitrovic je prava zvijer! Šteta što Srbija tlači svoj potencijal, i nema sistem, trenere, koncept. Jer sa igračima koje imate mogli bi pucat na visoko! Na vasu srecu dobili ste još jednu priliku za sp u rusiji i relativno laju grupu..Pozdrav iz sarajeva!

goran

pre 8 godina

Steta za Njukasl... da nije bilo neverovatnog Runija uzeli bi bez problema sva tri boda u ovoj utakmici, Mancester tone sve dublje i dublje i da nije samo fenomenalnih pojedinaca ( poput Runija danas) koji dobrim potezima mogu ponekada da rese mec ili da iscupaju bod ,sa ovakvom igrom bi oni odavno tavorili u donjem delu tabele ,jer igra im se i svodi samo na jalove individualne akcije i beskonacna dodavanja bez konkretne akcije koja bi ugrozila gol protivnika ,a sa druge strane kada se u takvim taktickim zamislima Van Gala preigraju obicno usledi kontra koja se uglavnom zavrsava primljenim pogotkom u sopstvenoj mrezi , danas ih je Njukasl totalno nadigrao u drugom poluvremenu da bekovi Junajteda nisu znali gde se nalaze ,i samo je sreca spasila danas Junajted poraza tj. neverovatni Runi koji je odigrao danas kao u najboljim danima i samo zahvaljujuci njemu Mancester mora (hteo ne hteo sa ovakvom igrom) da ipak bude na kraju zadovoljan bodom ...

Big muff

pre 8 godina

Mitrogol moze se reci 2 asistencije al, realno u obe mu sreca veoma progledala kroz prste :) (a i zasluzio jer u prvoj utakmici protiv Utd ga je precka sprecila da se upise). Dva isto realizovana penala na utakmici. Runijeva asistencija - hteo je kao Scepkamp pre par dana da je provuce :), i uspeo je, ali manje atraktivno. Onaj mislim da je 19 iz Utd ni sam ne zna kako je promasio.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Aleksandar Mitrovic 8.0 Man of the Match (ocena sa SofaScore)

Aleksandar Mitrović se bori kao lav u najtežoj ligi na svetu - Premijer ligi!
U Reprezentaciji Srbije je još bolji!
Aleksandar Mitrović je prava zver od igrača, što se najbolje videlo u Kopenhagenu kada je bio sam protiv kompletne odbrane Danske I na kraju utakmice je izgledalo ne da ih je nosio na leđima, već će pre biti da ih je nosio u zubima!

Reprezentacija Srbije (4-2-3-1) - selektor Ćurčić

1 Stojković
4 Tomović - 6 Ivanović (kpn) - 3 Duško Tošić - 11 Kolarov
16 Milivojević - 14 Matić
7 Zoran Tošić - 22 Ljajić – 10 Tadić
9 Aleksandar Mitrović

zekodlak

pre 8 godina

Pa daj ostavku više, kako te nije sramota. Bedan Mančester, niko ne ide na loptu 3 puta za redom kod trećeg gola Njukasla. Živim za dan kad će ovaj otići pa makar ispali u drugu ligu sa nekim drugim trenerom. Glavonja jedan, i njegova sveska i sve.

Muntz

pre 8 godina

Svaka čast za postignut gol! Samo ne bih rekao junak... Imao je dva puta šansu da doda igraču. Onda bi možda Njukasl pobedio. Ali eto

Afc1886

pre 8 godina

Kakva asistencija i hladnokrvnost kod izvodjenja penala svaka cast Mitre svaka cast Njukastlu junacki bod! Mike Din je stvarno najgori sudija to ste nocas mogli da vidite kao sto je dokazao i ranije onom utakmicom Celzi-Arsenal 2-0 kad je bio problem Costa Gabrijel,pa 2012 kad je Arsenal pobedio 5-2 Totenhema kad je ovaj likovao gol kokosaka za 0-2 i skakutao po terenu,jednostavno simpatise neki tim i treba mu oduzeti licencu!

Melenci

pre 8 godina

svaka cast nasem Mitrovicu borio se trcao celu utakmicu!A tek izmisljotina od penala za Mancester,jer namere nije bilo!Ali dobro je i ovako!

Beretka

pre 8 godina

Malo ste preterali sa naslovom jer kod prvog gola nije on asistirao nego je Fellaini izbio glavom u noge Wajnaldumu a sto je dao i iznudio penal to stoji i svaka mu cast za to ali daleko je to da je on junak na kvoj utakmici. Realnije je da je odigrao dobru utakmicu i pomogao Newcastlu da uzme bod

fadeaway dance

pre 8 godina

E jednom i penal za njukasl da vidim.

Wijnaldum kakav igrač majko mila. Trči gradi dribla dodaje šutira.
Biće valjda i neka pobeda.

Djole

pre 8 godina

Toliko sam se razmisljao da li da gledam mec. Kada sam slusao i gledao izjavu Van Gala tipa i meni je dosadna igra moga kluba, poludio sam skroz. Ali sam se ipak odlucio sa gledam opet voljeni klub i nisam se pokajao. Imao sam dosta toga da vidim iako sam mislio da necu. De Hea heroj Junajteda. 2 stopostotne sanse je odbranio. Smoling toliko naivno, nezrelo, glupo skrivio penal. Mitrovic ga ko zna kako iznervirao i on njega obara u sesnetercu za penal. Nakon gola htio sam ugasiti televizor. Krenuo Njukasl u napad, Junajted kao da je tada igrao sa duplo igraca manje. Runijev najbolji mec u predhodne 2 godine! Pravi vodja danas, srcan, borben. Hejteri ce reci samo daje golove iz penala. E pa vidjeli ste onu bombu i golcinu koju je dao. Ovo ga sada KONACNO mora dici. Kapitenska partija najboljeg igraca Engleske svih vremena. Kada je Damet dao gol u 90 min. zaplakao sam. Prvi put su me preplavile emocije nako odlaska SAF-a. Koliko je Junajted dobro igrao i onda gol za 3:3. Koliko sam puta rekao bacenih 2 sata. Najbolji mec Junajteda od odlaska Fergija. Na kraju svi su bili tuzni, pa i Vejn za koga sam mislio da ga boli kurac posto prima ogromne pare. Ubijedjen sam da sada krece serija i da Junajted moze da napadne titulu! Vidjecemo odmah sa Liverpulom u nedelju! COME ON DEVILS! GGMU!!!!! ???

KayserSoze

pre 8 godina

Bravo Mitre! Puno dobijenih duela, iznudjen penal i gol!! Svaka cast, nadam se da ce ti se samopouzdanje podici posle ovakve utakmice! Samo tako nastavi majstore!

toon

pre 8 godina

sjajan mec na kraju ali opet sudije grijese na stetu njukasla
smoling je napravio penal na janmatu i za to je trebao dobiti drugi zuti...
mitro pokazao da njukaslu ne treba napadac nego bolji vezni red i naravno odbrana
selvi i saive ne ulivaju neko povjerenje
bice tesko protiv west hema.

БоБаН

pre 8 godina

Kao sto sam napisao danas junajted raspad. Njukasl bolja ekipa i zasluzeno dodjose do boda. Bravo mitre samo cepaj. Nadam se da van gal leti napokon.

aleksaa

pre 8 godina

Ovaj Mančester se raspao ko Jugoslavija, Fellaini I profesor Van Gal mogu odmah da traže ispisnicu.
Svaka čast Mitru, maestralno isprovociran Smaling i lagano realizovan penal.

NemanjaPG

pre 8 godina

Sram vas bilo! Njukastl vam daje 3 komada, uzas! Sa ovim timom ne mozete osvojiti ligu evrope, a kamoli l sampiona. Sto radi onaj pedagog na klupu, igra iks/oks u onu svesku, strucnjak pusti! Napolje!!!

KayserSoze

pre 8 godina

Bravo Mitre! Puno dobijenih duela, iznudjen penal i gol!! Svaka cast, nadam se da ce ti se samopouzdanje podici posle ovakve utakmice! Samo tako nastavi majstore!

NemanjaPG

pre 8 godina

Sram vas bilo! Njukastl vam daje 3 komada, uzas! Sa ovim timom ne mozete osvojiti ligu evrope, a kamoli l sampiona. Sto radi onaj pedagog na klupu, igra iks/oks u onu svesku, strucnjak pusti! Napolje!!!

sarajevo

pre 8 godina

Mitrovic je prava zvijer! Šteta što Srbija tlači svoj potencijal, i nema sistem, trenere, koncept. Jer sa igračima koje imate mogli bi pucat na visoko! Na vasu srecu dobili ste još jednu priliku za sp u rusiji i relativno laju grupu..Pozdrav iz sarajeva!

aleksaa

pre 8 godina

Ovaj Mančester se raspao ko Jugoslavija, Fellaini I profesor Van Gal mogu odmah da traže ispisnicu.
Svaka čast Mitru, maestralno isprovociran Smaling i lagano realizovan penal.

zekodlak

pre 8 godina

Pa daj ostavku više, kako te nije sramota. Bedan Mančester, niko ne ide na loptu 3 puta za redom kod trećeg gola Njukasla. Živim za dan kad će ovaj otići pa makar ispali u drugu ligu sa nekim drugim trenerom. Glavonja jedan, i njegova sveska i sve.

fadeaway dance

pre 8 godina

E jednom i penal za njukasl da vidim.

Wijnaldum kakav igrač majko mila. Trči gradi dribla dodaje šutira.
Biće valjda i neka pobeda.

Melenci

pre 8 godina

svaka cast nasem Mitrovicu borio se trcao celu utakmicu!A tek izmisljotina od penala za Mancester,jer namere nije bilo!Ali dobro je i ovako!

Bre

pre 8 godina

Normalno da je junak kada se igralo na terenu kao sto je JNA. Teren Emirata i Sent Dzejms Park, koja razlika brate mili. Salu na stranu, Mitar je bio odlican. Ima se zamerki i za njega, kao i za Vajnalduma i Pereza. Previse su sebicni u pojedinim momentima, a to nisam primetio samo na ovoj utakmici. Dobar trener bi to primetio i skrenuo paznju svojim igracima, Meklaren ocigledno ne.

БоБаН

pre 8 godina

Kao sto sam napisao danas junajted raspad. Njukasl bolja ekipa i zasluzeno dodjose do boda. Bravo mitre samo cepaj. Nadam se da van gal leti napokon.

djole

pre 8 godina

Mitrovic nije cak ni prosecan fudbaler u Engleskoj prvoj ligi. Igra u timu koji je u zoni ispadanja, dao samo 4 gola na 14 utakmica i to sa pozije centarfora! Kako god okrenem i obrnem, covek je u Engleskoj ispodprosecan fudbaler, i opste mi nisu jasni nasi ljudi koji ga neobjektivno uzdizu u nebesa samo zato jer je nas.. Upravo sam pogledao engleske medije, nije najbolje ocenjen igrac Njukasla na vecerasnjoj utakmici, ali kod nas naslov "Mitrovic junak" :)))

Afc1886

pre 8 godina

Kakva asistencija i hladnokrvnost kod izvodjenja penala svaka cast Mitre svaka cast Njukastlu junacki bod! Mike Din je stvarno najgori sudija to ste nocas mogli da vidite kao sto je dokazao i ranije onom utakmicom Celzi-Arsenal 2-0 kad je bio problem Costa Gabrijel,pa 2012 kad je Arsenal pobedio 5-2 Totenhema kad je ovaj likovao gol kokosaka za 0-2 i skakutao po terenu,jednostavno simpatise neki tim i treba mu oduzeti licencu!

toon

pre 8 godina

sjajan mec na kraju ali opet sudije grijese na stetu njukasla
smoling je napravio penal na janmatu i za to je trebao dobiti drugi zuti...
mitro pokazao da njukaslu ne treba napadac nego bolji vezni red i naravno odbrana
selvi i saive ne ulivaju neko povjerenje
bice tesko protiv west hema.

dum dum

pre 8 godina

Lista za odstrel:
1. Van Gal
2. Blind
3. Felaini
4. Depaj
5. Mata
6. Erera
7. Lingard
Pa sa novim trenerom i bez ovih sto malo trce a posle ih bas briga pocnemo da igramo fudbal !!!

goran

pre 8 godina

Steta za Njukasl... da nije bilo neverovatnog Runija uzeli bi bez problema sva tri boda u ovoj utakmici, Mancester tone sve dublje i dublje i da nije samo fenomenalnih pojedinaca ( poput Runija danas) koji dobrim potezima mogu ponekada da rese mec ili da iscupaju bod ,sa ovakvom igrom bi oni odavno tavorili u donjem delu tabele ,jer igra im se i svodi samo na jalove individualne akcije i beskonacna dodavanja bez konkretne akcije koja bi ugrozila gol protivnika ,a sa druge strane kada se u takvim taktickim zamislima Van Gala preigraju obicno usledi kontra koja se uglavnom zavrsava primljenim pogotkom u sopstvenoj mrezi , danas ih je Njukasl totalno nadigrao u drugom poluvremenu da bekovi Junajteda nisu znali gde se nalaze ,i samo je sreca spasila danas Junajted poraza tj. neverovatni Runi koji je odigrao danas kao u najboljim danima i samo zahvaljujuci njemu Mancester mora (hteo ne hteo sa ovakvom igrom) da ipak bude na kraju zadovoljan bodom ...

mek

pre 8 godina

Licno misljenje da penal za Njukasl nije trebao da bude sviran, jednostavno zaustaviti igru pre izvodjenja kornera i smiriti Mitrovica i Smolinga... I jedni i drugi su grizli za pobedu, tako da je posteno da podele po bod. odlicna utakmica, Bravo za Mitrovica, bravo za Runija

Beretka

pre 8 godina

Malo ste preterali sa naslovom jer kod prvog gola nije on asistirao nego je Fellaini izbio glavom u noge Wajnaldumu a sto je dao i iznudio penal to stoji i svaka mu cast za to ali daleko je to da je on junak na kvoj utakmici. Realnije je da je odigrao dobru utakmicu i pomogao Newcastlu da uzme bod

Muntz

pre 8 godina

Svaka čast za postignut gol! Samo ne bih rekao junak... Imao je dva puta šansu da doda igraču. Onda bi možda Njukasl pobedio. Ali eto

kanidja

pre 8 godina

Mitrogol! Ne znam, utiska sam da bi bio mnogo efikasniji u nekoj ekipi tipa Sautempton ili Stouk, gde su krila ubitacna, Tadic, Mane, Saciri, Arnautovic, Bojan itd koji stvaraju mnogo sansi...Dobro je odigrao, samo se bojim da mu je ovo vrhunac.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Aleksandar Mitrovic 8.0 Man of the Match (ocena sa SofaScore)

Aleksandar Mitrović se bori kao lav u najtežoj ligi na svetu - Premijer ligi!
U Reprezentaciji Srbije je još bolji!
Aleksandar Mitrović je prava zver od igrača, što se najbolje videlo u Kopenhagenu kada je bio sam protiv kompletne odbrane Danske I na kraju utakmice je izgledalo ne da ih je nosio na leđima, već će pre biti da ih je nosio u zubima!

Reprezentacija Srbije (4-2-3-1) - selektor Ćurčić

1 Stojković
4 Tomović - 6 Ivanović (kpn) - 3 Duško Tošić - 11 Kolarov
16 Milivojević - 14 Matić
7 Zoran Tošić - 22 Ljajić – 10 Tadić
9 Aleksandar Mitrović

Sale, Bg.

pre 8 godina

@djole, 12. januar,

Mitrovic JESTE najbolje ocenjeni igrac Njukastla, sa ocenom 8.8 na sajtu Premier lige.
Cak stavise, niko u OBA tima, nema vecu ocenu od njega!

Djole

pre 8 godina

Toliko sam se razmisljao da li da gledam mec. Kada sam slusao i gledao izjavu Van Gala tipa i meni je dosadna igra moga kluba, poludio sam skroz. Ali sam se ipak odlucio sa gledam opet voljeni klub i nisam se pokajao. Imao sam dosta toga da vidim iako sam mislio da necu. De Hea heroj Junajteda. 2 stopostotne sanse je odbranio. Smoling toliko naivno, nezrelo, glupo skrivio penal. Mitrovic ga ko zna kako iznervirao i on njega obara u sesnetercu za penal. Nakon gola htio sam ugasiti televizor. Krenuo Njukasl u napad, Junajted kao da je tada igrao sa duplo igraca manje. Runijev najbolji mec u predhodne 2 godine! Pravi vodja danas, srcan, borben. Hejteri ce reci samo daje golove iz penala. E pa vidjeli ste onu bombu i golcinu koju je dao. Ovo ga sada KONACNO mora dici. Kapitenska partija najboljeg igraca Engleske svih vremena. Kada je Damet dao gol u 90 min. zaplakao sam. Prvi put su me preplavile emocije nako odlaska SAF-a. Koliko je Junajted dobro igrao i onda gol za 3:3. Koliko sam puta rekao bacenih 2 sata. Najbolji mec Junajteda od odlaska Fergija. Na kraju svi su bili tuzni, pa i Vejn za koga sam mislio da ga boli kurac posto prima ogromne pare. Ubijedjen sam da sada krece serija i da Junajted moze da napadne titulu! Vidjecemo odmah sa Liverpulom u nedelju! COME ON DEVILS! GGMU!!!!! ???

Big muff

pre 8 godina

Mitrogol moze se reci 2 asistencije al, realno u obe mu sreca veoma progledala kroz prste :) (a i zasluzio jer u prvoj utakmici protiv Utd ga je precka sprecila da se upise). Dva isto realizovana penala na utakmici. Runijeva asistencija - hteo je kao Scepkamp pre par dana da je provuce :), i uspeo je, ali manje atraktivno. Onaj mislim da je 19 iz Utd ni sam ne zna kako je promasio.

TurboNator

pre 8 godina

A tek izmisljotina od penala za Mancester,jer namere nije bilo!Ali dobro je i ovako!
(Melenci, 12. januar 2016 22:59)

Izmisljotina, namera?? Pa ne mozes da mlataras rukama po sesnaestercu! Sta je on umislio, da je vetrenjaca?? I kako onda sudija da zna da li je namera ili ne?? Penal 100%, vise nego onaj za Newcastle, posto je rvanje pri izvodjenju kornera uobicajena pojava...

Inace ja mislim da je to penal, FIFA i UEFA bi trebalo da ozbiljno 'zgaze' na to, stvarno se preteruje sa Grcko-Rimskim...

estiar

pre 8 godina

@dum dum

Skini samo Matu i Depay-a sa spiska posto nisu iskorisceni na najbolji nacin. Sve ostalo moze da ide.

Nadam se da je Mitar ovom igrom doveo Murinja u United :)

Robo

pre 8 godina

Malo preterujete sa Mitrom, al' ako... naš je!
Ako bi sudije svirale penal svaki put kad se igrači guraju kod izvodjenja kornera, gledali bi bar 4 penala na svakoj tekmi.
Van Gal još jednom dokazao da je velika nula od trenera. Kod 2-0 za Man Utd, umesto da smiri igru dozvolio je "utrku" sa timom koji je u zoni ispadanja. Njukasl se vratio u igru i bio čak bolji protivnik do kraja uz više nego zaslužen bod.

I.Z.B.O.R.I.

pre 8 godina

"Lista za odstrel:1. Van Gal2. Blind3. Felaini4. Depaj5. Mata6. Erera7. LingardPa sa novim trenerom i bez ovih sto malo trce a posle ih bas briga pocnemo da igramo fudbal !!!"
Druže sa ekipom koju si ti nabrojao i koja vredi 200mil € bi Sunderland bio pojačan taman da izbori LŠ, to što je Van Gal cirkuzant, e to je već druga priča!

djokomaniak

pre 8 godina

ma da, ne vidim kako je učestvovao kod 3 gola a i kod 1og je diskutabilno. no samo vi naše uzdižite pa kad nam dodju Azerbejdžani spuste ih na zemlju.

Lemi

pre 8 godina

Jos da je u dva navrata dodao loptu u kaznenom umesto sto je pokusao da sutira, bio bi heroj kola. Mislim da se malo vise napalio. U svakom slucaju odlicna utakmica za naseg napadaca.
Njukasl je ovu utakmicu izvukao na borbenost i trcanje. Veoma sporo dodaju loptu i kao po pravilu na pogresnu stranu.

dum dum

pre 8 godina

Čuj Erera da ide, pa dok je on igrao dobro danas Junajted je dominirao, kad je stao stao i Junajted.
(CZRS

To i jeste njegov problem. Ni jednu tekmu do sad nije odigrao kako treba svih 90 min...

PFCprevara

pre 8 godina

Ali kad grobarske apologete brane ovu stativu Mitrovića, Bože, za plakanje... Precenjeniji je od Lazara Mačka, a i LM se pokazao kao prekaljeni kalibar za drugi tim Fenera (neredovno), i to na pozajmici. Smehotres "druge evropske škole posle Ajaksa", koja je iznedrila cela 2 osvajača ušatog :) Hoćete titulu? Može, kad se vrati Mirko Marjanović! Hahaahaa

djole

pre 8 godina

Mitrovic nije cak ni prosecan fudbaler u Engleskoj prvoj ligi. Igra u timu koji je u zoni ispadanja, dao samo 4 gola na 14 utakmica i to sa pozije centarfora! Kako god okrenem i obrnem, covek je u Engleskoj ispodprosecan fudbaler, i opste mi nisu jasni nasi ljudi koji ga neobjektivno uzdizu u nebesa samo zato jer je nas.. Upravo sam pogledao engleske medije, nije najbolje ocenjen igrac Njukasla na vecerasnjoj utakmici, ali kod nas naslov "Mitrovic junak" :)))

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Aleksandar Mitrovic 8.0 Man of the Match (ocena sa SofaScore)

Aleksandar Mitrović se bori kao lav u najtežoj ligi na svetu - Premijer ligi!
U Reprezentaciji Srbije je još bolji!
Aleksandar Mitrović je prava zver od igrača, što se najbolje videlo u Kopenhagenu kada je bio sam protiv kompletne odbrane Danske I na kraju utakmice je izgledalo ne da ih je nosio na leđima, već će pre biti da ih je nosio u zubima!

Reprezentacija Srbije (4-2-3-1) - selektor Ćurčić

1 Stojković
4 Tomović - 6 Ivanović (kpn) - 3 Duško Tošić - 11 Kolarov
16 Milivojević - 14 Matić
7 Zoran Tošić - 22 Ljajić – 10 Tadić
9 Aleksandar Mitrović

Djole

pre 8 godina

Toliko sam se razmisljao da li da gledam mec. Kada sam slusao i gledao izjavu Van Gala tipa i meni je dosadna igra moga kluba, poludio sam skroz. Ali sam se ipak odlucio sa gledam opet voljeni klub i nisam se pokajao. Imao sam dosta toga da vidim iako sam mislio da necu. De Hea heroj Junajteda. 2 stopostotne sanse je odbranio. Smoling toliko naivno, nezrelo, glupo skrivio penal. Mitrovic ga ko zna kako iznervirao i on njega obara u sesnetercu za penal. Nakon gola htio sam ugasiti televizor. Krenuo Njukasl u napad, Junajted kao da je tada igrao sa duplo igraca manje. Runijev najbolji mec u predhodne 2 godine! Pravi vodja danas, srcan, borben. Hejteri ce reci samo daje golove iz penala. E pa vidjeli ste onu bombu i golcinu koju je dao. Ovo ga sada KONACNO mora dici. Kapitenska partija najboljeg igraca Engleske svih vremena. Kada je Damet dao gol u 90 min. zaplakao sam. Prvi put su me preplavile emocije nako odlaska SAF-a. Koliko je Junajted dobro igrao i onda gol za 3:3. Koliko sam puta rekao bacenih 2 sata. Najbolji mec Junajteda od odlaska Fergija. Na kraju svi su bili tuzni, pa i Vejn za koga sam mislio da ga boli kurac posto prima ogromne pare. Ubijedjen sam da sada krece serija i da Junajted moze da napadne titulu! Vidjecemo odmah sa Liverpulom u nedelju! COME ON DEVILS! GGMU!!!!! ???

Beretka

pre 8 godina

Malo ste preterali sa naslovom jer kod prvog gola nije on asistirao nego je Fellaini izbio glavom u noge Wajnaldumu a sto je dao i iznudio penal to stoji i svaka mu cast za to ali daleko je to da je on junak na kvoj utakmici. Realnije je da je odigrao dobru utakmicu i pomogao Newcastlu da uzme bod

dum dum

pre 8 godina

Lista za odstrel:
1. Van Gal
2. Blind
3. Felaini
4. Depaj
5. Mata
6. Erera
7. Lingard
Pa sa novim trenerom i bez ovih sto malo trce a posle ih bas briga pocnemo da igramo fudbal !!!

Muntz

pre 8 godina

Svaka čast za postignut gol! Samo ne bih rekao junak... Imao je dva puta šansu da doda igraču. Onda bi možda Njukasl pobedio. Ali eto

mek

pre 8 godina

Licno misljenje da penal za Njukasl nije trebao da bude sviran, jednostavno zaustaviti igru pre izvodjenja kornera i smiriti Mitrovica i Smolinga... I jedni i drugi su grizli za pobedu, tako da je posteno da podele po bod. odlicna utakmica, Bravo za Mitrovica, bravo za Runija

PFCprevara

pre 8 godina

Ali kad grobarske apologete brane ovu stativu Mitrovića, Bože, za plakanje... Precenjeniji je od Lazara Mačka, a i LM se pokazao kao prekaljeni kalibar za drugi tim Fenera (neredovno), i to na pozajmici. Smehotres "druge evropske škole posle Ajaksa", koja je iznedrila cela 2 osvajača ušatog :) Hoćete titulu? Može, kad se vrati Mirko Marjanović! Hahaahaa

Bre

pre 8 godina

Normalno da je junak kada se igralo na terenu kao sto je JNA. Teren Emirata i Sent Dzejms Park, koja razlika brate mili. Salu na stranu, Mitar je bio odlican. Ima se zamerki i za njega, kao i za Vajnalduma i Pereza. Previse su sebicni u pojedinim momentima, a to nisam primetio samo na ovoj utakmici. Dobar trener bi to primetio i skrenuo paznju svojim igracima, Meklaren ocigledno ne.

Melenci

pre 8 godina

svaka cast nasem Mitrovicu borio se trcao celu utakmicu!A tek izmisljotina od penala za Mancester,jer namere nije bilo!Ali dobro je i ovako!

djokomaniak

pre 8 godina

ma da, ne vidim kako je učestvovao kod 3 gola a i kod 1og je diskutabilno. no samo vi naše uzdižite pa kad nam dodju Azerbejdžani spuste ih na zemlju.

Big muff

pre 8 godina

Mitrogol moze se reci 2 asistencije al, realno u obe mu sreca veoma progledala kroz prste :) (a i zasluzio jer u prvoj utakmici protiv Utd ga je precka sprecila da se upise). Dva isto realizovana penala na utakmici. Runijeva asistencija - hteo je kao Scepkamp pre par dana da je provuce :), i uspeo je, ali manje atraktivno. Onaj mislim da je 19 iz Utd ni sam ne zna kako je promasio.

NemanjaPG

pre 8 godina

Sram vas bilo! Njukastl vam daje 3 komada, uzas! Sa ovim timom ne mozete osvojiti ligu evrope, a kamoli l sampiona. Sto radi onaj pedagog na klupu, igra iks/oks u onu svesku, strucnjak pusti! Napolje!!!

sarajevo

pre 8 godina

Mitrovic je prava zvijer! Šteta što Srbija tlači svoj potencijal, i nema sistem, trenere, koncept. Jer sa igračima koje imate mogli bi pucat na visoko! Na vasu srecu dobili ste još jednu priliku za sp u rusiji i relativno laju grupu..Pozdrav iz sarajeva!

KayserSoze

pre 8 godina

Bravo Mitre! Puno dobijenih duela, iznudjen penal i gol!! Svaka cast, nadam se da ce ti se samopouzdanje podici posle ovakve utakmice! Samo tako nastavi majstore!

kanidja

pre 8 godina

Mitrogol! Ne znam, utiska sam da bi bio mnogo efikasniji u nekoj ekipi tipa Sautempton ili Stouk, gde su krila ubitacna, Tadic, Mane, Saciri, Arnautovic, Bojan itd koji stvaraju mnogo sansi...Dobro je odigrao, samo se bojim da mu je ovo vrhunac.

toon

pre 8 godina

sjajan mec na kraju ali opet sudije grijese na stetu njukasla
smoling je napravio penal na janmatu i za to je trebao dobiti drugi zuti...
mitro pokazao da njukaslu ne treba napadac nego bolji vezni red i naravno odbrana
selvi i saive ne ulivaju neko povjerenje
bice tesko protiv west hema.

Afc1886

pre 8 godina

Kakva asistencija i hladnokrvnost kod izvodjenja penala svaka cast Mitre svaka cast Njukastlu junacki bod! Mike Din je stvarno najgori sudija to ste nocas mogli da vidite kao sto je dokazao i ranije onom utakmicom Celzi-Arsenal 2-0 kad je bio problem Costa Gabrijel,pa 2012 kad je Arsenal pobedio 5-2 Totenhema kad je ovaj likovao gol kokosaka za 0-2 i skakutao po terenu,jednostavno simpatise neki tim i treba mu oduzeti licencu!

aleksaa

pre 8 godina

Ovaj Mančester se raspao ko Jugoslavija, Fellaini I profesor Van Gal mogu odmah da traže ispisnicu.
Svaka čast Mitru, maestralno isprovociran Smaling i lagano realizovan penal.

БоБаН

pre 8 godina

Kao sto sam napisao danas junajted raspad. Njukasl bolja ekipa i zasluzeno dodjose do boda. Bravo mitre samo cepaj. Nadam se da van gal leti napokon.

zekodlak

pre 8 godina

Pa daj ostavku više, kako te nije sramota. Bedan Mančester, niko ne ide na loptu 3 puta za redom kod trećeg gola Njukasla. Živim za dan kad će ovaj otići pa makar ispali u drugu ligu sa nekim drugim trenerom. Glavonja jedan, i njegova sveska i sve.

goran

pre 8 godina

Steta za Njukasl... da nije bilo neverovatnog Runija uzeli bi bez problema sva tri boda u ovoj utakmici, Mancester tone sve dublje i dublje i da nije samo fenomenalnih pojedinaca ( poput Runija danas) koji dobrim potezima mogu ponekada da rese mec ili da iscupaju bod ,sa ovakvom igrom bi oni odavno tavorili u donjem delu tabele ,jer igra im se i svodi samo na jalove individualne akcije i beskonacna dodavanja bez konkretne akcije koja bi ugrozila gol protivnika ,a sa druge strane kada se u takvim taktickim zamislima Van Gala preigraju obicno usledi kontra koja se uglavnom zavrsava primljenim pogotkom u sopstvenoj mrezi , danas ih je Njukasl totalno nadigrao u drugom poluvremenu da bekovi Junajteda nisu znali gde se nalaze ,i samo je sreca spasila danas Junajted poraza tj. neverovatni Runi koji je odigrao danas kao u najboljim danima i samo zahvaljujuci njemu Mancester mora (hteo ne hteo sa ovakvom igrom) da ipak bude na kraju zadovoljan bodom ...

fadeaway dance

pre 8 godina

E jednom i penal za njukasl da vidim.

Wijnaldum kakav igrač majko mila. Trči gradi dribla dodaje šutira.
Biće valjda i neka pobeda.

dum dum

pre 8 godina

Čuj Erera da ide, pa dok je on igrao dobro danas Junajted je dominirao, kad je stao stao i Junajted.
(CZRS

To i jeste njegov problem. Ni jednu tekmu do sad nije odigrao kako treba svih 90 min...

I.Z.B.O.R.I.

pre 8 godina

"Lista za odstrel:1. Van Gal2. Blind3. Felaini4. Depaj5. Mata6. Erera7. LingardPa sa novim trenerom i bez ovih sto malo trce a posle ih bas briga pocnemo da igramo fudbal !!!"
Druže sa ekipom koju si ti nabrojao i koja vredi 200mil € bi Sunderland bio pojačan taman da izbori LŠ, to što je Van Gal cirkuzant, e to je već druga priča!

Sale, Bg.

pre 8 godina

@djole, 12. januar,

Mitrovic JESTE najbolje ocenjeni igrac Njukastla, sa ocenom 8.8 na sajtu Premier lige.
Cak stavise, niko u OBA tima, nema vecu ocenu od njega!

Lemi

pre 8 godina

Jos da je u dva navrata dodao loptu u kaznenom umesto sto je pokusao da sutira, bio bi heroj kola. Mislim da se malo vise napalio. U svakom slucaju odlicna utakmica za naseg napadaca.
Njukasl je ovu utakmicu izvukao na borbenost i trcanje. Veoma sporo dodaju loptu i kao po pravilu na pogresnu stranu.

Robo

pre 8 godina

Malo preterujete sa Mitrom, al' ako... naš je!
Ako bi sudije svirale penal svaki put kad se igrači guraju kod izvodjenja kornera, gledali bi bar 4 penala na svakoj tekmi.
Van Gal još jednom dokazao da je velika nula od trenera. Kod 2-0 za Man Utd, umesto da smiri igru dozvolio je "utrku" sa timom koji je u zoni ispadanja. Njukasl se vratio u igru i bio čak bolji protivnik do kraja uz više nego zaslužen bod.

TurboNator

pre 8 godina

A tek izmisljotina od penala za Mancester,jer namere nije bilo!Ali dobro je i ovako!
(Melenci, 12. januar 2016 22:59)

Izmisljotina, namera?? Pa ne mozes da mlataras rukama po sesnaestercu! Sta je on umislio, da je vetrenjaca?? I kako onda sudija da zna da li je namera ili ne?? Penal 100%, vise nego onaj za Newcastle, posto je rvanje pri izvodjenju kornera uobicajena pojava...

Inace ja mislim da je to penal, FIFA i UEFA bi trebalo da ozbiljno 'zgaze' na to, stvarno se preteruje sa Grcko-Rimskim...

estiar

pre 8 godina

@dum dum

Skini samo Matu i Depay-a sa spiska posto nisu iskorisceni na najbolji nacin. Sve ostalo moze da ide.

Nadam se da je Mitar ovom igrom doveo Murinja u United :)