Košarka 407

Ponedeljak, 04.01.2016.

17:50

Cedevita šokirala Zvezdu u Pioniru

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u prvom meču 2016. godine, u derbiju 18. kola ABA lige u Pioniru je slavila Cedevita sa 80:79.

Cedevita šokirala Zvezdu u Pioniru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

407 Komentari

Sortiraj po:

Ivan

pre 8 godina

I u Turskoj i sinoc glavni krivac za poraz je Radonjic. Kad je protiv Efesa trebalo praviti faul i imati poslednji napad on je branio kos a sad protiv Cedevite kad je trebalo zadrzati neresen rezultat da bi se u produzetku doslo do razlike vece od 2 poena on je trazio faul! Van svake pameti jer nam pobeda od 1 poena nista ne znaci.
Drugi krivac za poraz je razmazena beogradska publika - sram vas bilo! Sta mislite sta bi se desilo u Zagrebu da je Stimac loptom gadjao ust... Bilana?!!! Umesto da im napravite pakao vi kulirate dok isti taj ust... daje trojke. Nikad se Srbi nece nauciti pameti! Svoj tim se najvise bodri kad mu ne ide a kad je sve ok tad podrska i nije potrebna.
Na kraju jos pozdrav svim grobarima koji prate nas klub, ne sekirajte se doci ce ponovo vase vreme, za nekih 20-ak godina...

Luka

pre 8 godina

Donekle razumem čak i ove što brane Radonjića, jer svi pamtimo gde smo bili do juče, pa se neki boje za ovo što imamo sada, i zadovoljavaju time što groblje propada, a mi igramo EL. Ali mi moramo da razmišljamo drugačije - prvo, nije nas briga ni za koga drugog, gledamo samo sebe, a drugo, hoćemo više! Hoćemo i F4 EL u narednih 5 godina, zašto da ne? Zato, trenera odmah!

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Ajmo državo ,dok ti najveći sportski brend Partizan propada ti prospi još para u Železnik bar za još dvojicu Amera zar ne vidite da su slabiji od Cedevite i Budućnosti

Povidon

pre 8 godina

Evroligu,što ste igrali,igrali ste!!
Biće Pulen za vas,ono što je Nolan Smit za nas.Živi bili pa videli.
(bora, 04. januar 2016 21:07)
Neko možda neće igrati Evroligu a neko neće više igrati Aba ligu od sledeće sezone.

cofi95

pre 8 godina

@(Beli, 4. januar 2016 21:37) - Dokle cete, bre, da branite tog Radonjica vise? Kriv jez naravno da je kriv! Coveku se trwci put desava da izgubi bukvalno dobijenu utakmicu, i to deugi put za redom (!?). Ako glup uci na svojim greskama, sta onda reci za coveka koji jednu te istu gresku ponovi tri puta? Radonja, da se ne ljubimo, znas gde su vrata...

Јованка Ј.

pre 8 godina

Javilo mi se...Radonjic krtica ubacena da upropasti Zvrzdu.Zasto ovog nazovi trenera trpi Covic...zato sto je poslusan,nista se ne mesa,cuti dok Covic hara zari i pali sto ce im obojci doci glave...

Piksi_iz_coska

pre 8 godina

Bua..ahahahhahhha. Jeste se ponadali ? Smejurija. Hocete jos jednog garavog da vam uvalimo ?(Boba, 4. januar 2016 20:27)
Cvele, Milutinović, Vitkovac; 'oćete još nekog domaćeg da vam uvalimo?

Mirko

pre 8 godina

Evo šta mi se ne sviđa:
- prvo mlako ulazimo u utakmicu,kao da očekujemo da se u Pioniru utakmica dobije sama od sebe.Čak do kraja prve četvrtine ništa ne menjamo i to je predugo vreme da se ukapira da nešto nije u redu.
- promašaji u početku - kol'ko hoćeš.
- posle se ispravimo i u drugoj i trećoj četvrtini smo dobri,i opet kad pomislimo-dobili: E - nismo!
- Iako je Rebić pokazao da zaslužuje da igra prvu zamenu Joviću,ne - mi razigravamo Vasu,koji će nekad da proradi,a možda i neće.
- Cedevita igra sa niskom postavom,vidimo da ne ide i umesto da ubacimo Tejića na centru,kao visoku četvorku,mi i dalje igramo u istoj postavi i gubimo.
- Prva petorka mora da bude najbolja postava da bi se u startu napravila neka pristojna razlika.Ili,ako nećeš to - onda ubaciš drugu postavu da se uigrava i da na srce,hrabrost i želju za dokazivanjem pokuša da ostvari isto to ili makar da igra egal - ako to ne uspe,ionako ubaciš prvu petorku i nastaviš da gledaš kako se utakmica dobija.Ovo što sada vidimo je smorena prve petorka,koja dok uđe u fazon-četvrtina je već uveliko izgubljena i posle se vadi kestenje iz vatre,al to zahteva mnogo potrošnje energije i zbog toga se obično izgubi u finišu-kao što se sad desilo.
- Ako se znalo da Cedevita ide na trojke,trebalo je to još bolje da se čuva.
- Ako Jović već nije čuo da treba da faulira,trebalo ga je pustiti da odbrani napad.

Da ne kažem da nema ništa dobro:
- Dobili smo Gudurića.Dobili smo Kinzija.Dangubić je počeo da daje 3-ke.

Звезда у срцу

pre 8 godina

Као прво, Радоњић када је видео да је касно са фаулом, на 8-7 секунди, требао је да опозове фаул и брани напад, који је узгред био у старту слабо оранизован и вероватно би био неуспешан (е сада, да ли има интелигенцију дотични тренер Звезде, бивши кошаркаш, Радоњић, да у секунди промени своју идеју о прављењу фаула када види да Јовић не реагује 10-ак секунди, а Цедевитин напад просто без идеје стоји у месту тик 10-ак секунди - а то је морао да уради). Као друго, да ли је у старту требао да покуша да брани напад и у продужетку надокнади 2 поена заостатка из Загреба због бољег међусобног сусрета и фактички победе више. Као треће, Радоњић мења много играче, а ритам му пада у последњој четвртини, чудно зар не, и мења упорно играче који се таман разраде, опет чудно. Иначе има добар тим, фали још један виши играч и за Мекела је морало да има места у овом тиму.
И сад оно најважније, тренутно, није под редним бројем: Зашто Партизановци висе на овој страници и коментаришу, вређају, понижавају - они за то немају права јер је Звезда наша брига и боље да воде бригу о њиховим кошаркашима црно-беле боје, који су последњи на табели и прети им испадање из лиге.
И наравно, шлаг на торти: доста више на Звездиним вестима о Дулу, па он је харао овдашњом кошарком када је имао плату од 300.000 евра, класне играче и оно најбитније, судије и целу организацију 10 година иза себе. А његова успешност се мери у Москви где је упропастио један од највећих буџета у историји европске клупске кошарке.

Mirko

pre 8 godina

Što reče trener-komentator na Areni: Mnogo smo se opustili... To nas je koštalo.

A što se odbrane zadnjeg napada tiče: kad već nije faulirao od 15sec do 05sec, nije ni dalje trebao,ali to na klupi nisu shvatili, trebali su da puste Jovića da brani napad i verujem da bi on to odbranio. Igrali bi produžetke i verovatno pobedili.

Master Komoda

pre 8 godina

Ma znate šta... Možda I bolje ovako... Realno, prvi nismo mogli da budemo, ovako smo sigurno treći i možemo malo rasterećenije da igramo završnicu abe pa malo u EL da nategnemo... I taman da se svi uigraju pred plej of pa da nagazimo kad je najpotrebnije...

Vladimir

pre 8 godina

Nista novo, opet izgubili dobijenu utakmicu. I opet, i opet, i opet... Dokle ce to trajati videcemo. Sada moramo tezim putem do odbrane trofeja. Neverovatno je da se ne uci na greskama.

markoni

pre 8 godina

Molim navijace zvezde da ne crne klub,igrace I trenera.Na kraju kada sve osvojimo isti ce ih sve dizati u nebesa.Kako smo ovakav naopak narod nije mi jasno.Zvezda ce biti jos bolja kad se uigra Kinzi I to je relanost.Tesko ce nas bilo ko dobiti u 3 utakmice ko god imao prvenstvo igranja kod kuce.Grobri gledajte da ne ispadnete I obrukate nas sve ispadanjem Umesto sto slavite nas poneki poraz!

Nolan

pre 8 godina

Sa ovakvim timom bi Dule imao skor 25-1
(Luke Babbitt gravedigger, 04. januar 2016 20:15)

Duletu da daš CSKA, odveo bi ga u Top16... a možda i ne bi...

Pedja.

pre 8 godina

Bio sam na utakmici, sedeo iza zvezdine klupe. Na time-outu Radonjic 30 sec cuti i seta se jer ne zna sta da kaze. Milera kritikuje gestikulacijom. Tesko da on moze protiv Dude i Žoca...

Miki

pre 8 godina

Nisam vidovit i ne znam štaa će dalje biti, ali ovo što je do sada CRNA Zvezda prikazala u ABA, ligi je skandalozno. Imam utisak da neke igrače ovo takmičenje i ne zanim, bar meni tako izgledaju. Koliko su dosad izgubili "DOBIJENIH" utakmica. Strašno.

Voip

pre 8 godina

Dobro je to. Cedevita ima solidnu ekipu ali trenutno znatno uigraniju i to su veceras i pokazali. Imamo dosta prostora za napredak i to bi trebalo da legne kad bude najpotrebnije. Moja procena je da cemo ove dobiti u plej ofu sa 3:1. Vasa i Kinsi tek treba da se uigraju, Dangubic da se vrati u formu, Mitrovic da se vrati tako da ...

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Sve ovo neodoljivo potseca na hrvatsko finale ABA-e u Pioniru. Secam se komentara glodara kad smo pukli, a onda dodje Nolan. I posle svi mirni. Daj boze da gresim.

kožni donji veš

pre 8 godina

Bua..ahahahhahhha. Jeste se ponadali ? Smejurija. Hocete jos jednog garavog da vam uvalimo ?
(Boba, 4. januar 2016 20:27)

Ti izgleda ne pratiš mnogo jači derbi..derbi začelja...partizan nosi fenjer iz Nikšića..ako čuvajte ga..i to je nešto

1

pre 8 godina

Mileta Lisica, Zufer Avdija, Vojkan Benčić, Zvonko Mihajlovski, Miodrag Petrović Čkalja, Vladimir Štimac, Lepi Mića, Cune Gojković, Bajaga, Vladimir pTica, Vuk Roksandić, Miloš Bojanić, Filip Čović, Milan KalEnić, Arkan, Tozovac, Elmedin Kikanović, Branimir Babarogić, Stoja i Mica Trofrtaljka
Trener: Mihajlo Uvalin

Dragana

pre 8 godina

Lepo rekoh pre neki dan da ovakvo vodjenje kluba(stalno dolaze i odlaze igrači)neće doneti ništa dobro Zvezdi.I opet tvrdim da je bilo bolje da se vrati Mekel u tim ili da igra Rebić umesto što je Micić doveden i da je ostao Tompson i da nije doveden Kinzi.Ne može trener da uigrava nove igrače na važnim utakmicama.Zbog tog mog mišljenja su me neki ovde slali da kuvam ručak a mogu i to sad da urade ali mišljenje ne menjam.Pa mogu ja i da kuvam ručak i večeru,i da gledam košarku i navijam za Zvezdu i da imam svoje mišljenje:) .I vidim da nešto ne štima u timu i da se trener ne snalazi kad je rezultat tesan pred kraj meča.Namerno ili slučajno,ko bi ga znao.

Sinisa

pre 8 godina

Prelako su se odrekli Mekela,jednostavno Jovic nema napadacki potencijal u ovakvim utakmicama.Mislim da je najveca greska ulazak u zadnju cetvrtinu sa opcijom svaki napad do isteka vremena.Sta tek reci za hrvatskog trenera Perasovica koji je na evropskom prvenstvu Bilanu nije davao sansu a Zoric je igrao dvadeset minuta.

anbeast

pre 8 godina

U dva meča prokockavamo 15 razlike i to je bezvezno, ali u oba meča Jović pravi prelomne greške. Protiv Efesa poklanja onu loptu na polovini, a sada zaspao... Probudi se, momče! Nije katastrofa, bole ova dva poraza, ali šta je tu je... (u stvari, jeste katastrofa poraz od Efesa. Pobede na strani, pa još u prvom kolu je zlata vredna :-) )

OMG

pre 8 godina

Zgazice Zvezda sve to u playoff-u....
Jedino sto je za brigu je ta posledja cetvrtina, ali ispleglace Radonja sve to. Zasluzena pobeda Cedevite..pozz

Delija Sever!

pre 8 godina

DOBAR OSECAJ kada turci slave SRBINA i deru se iz sveg glasa njegovo ime :)
Evo video posto ne znam da stavim ono link stavite vi pa objavite da ljudi vide:
https://www.youtube.com/watch?v=4zAkCmUXBak

Jovan

pre 8 godina

Joooj luzera, onih luzerskih luzera. Ista priča kao i protiv turaka.
Ni ekipa ne valja, ali i Radonjić je priča za sebe.
Izgubljen dobijen meč, ej!
Luzeri.

Billy Piton / akademik i antitopalović

pre 8 godina

zvezda zna samo pik da odigra...
(paksii, 4. januar 2016 20:57)

Dovoljno ! Dodaj još par šuteva , malo individualne lucidnosti , nešto sreće i sl. … i TO je TO !!
DOVOLJNO !!

cz

pre 8 godina

i dalje ne vidim ekipu koja moze da pobedi zvezdu 2 puta za redom u 3 dana ili u 3 od 5 meceva, tako da opusteno, mozda jos bolje sto cemo odmah praviti brejk u gostima i zavrsavati u pioniru!

Lošmi

pre 8 godina

Радоња
Зуфер Авдија
Бранко Вукићевић
Дуло
Милош Бојанић
Фирчи
Бата Здравковић
Дало
Дејмон Фишбек
Џемаил Махмуд
Станија
Стевка Божуревка
Белко
Бен Лудвиг
Слободан Шљиванчанин
Недељко Ашћерић
Анчи
Милета Лисица
Ранко Чарапић
Зли Гли
Чубрило
Драган Шормаз
Ацо из Крњева
Миде
(Кванте, 04. januar 2016 20:43)

Kada vidim da ovakvi komentari dobijaju pluseve (bili od nas ili grobara) jasno mi je zašto su postojale kursadžije i bb šou. Čkalja, Mija Aleksić i Zoran Radmilović se prevrću u grobu od količine "humora" u ovakvim komentarima.

zoran ivkovic

pre 8 godina

muslim da mi malo druge potcenjujemo.cedevita ima sjajan tim .sjajnog centra miru bilana i par kvalitetnih amera posebno pulena ..cedevita iskreno igra jako dobru kosarku zaista i rezultati to govore ...zvezda ima sjajan tim ,uz mnogo lutanja imaju dva sjajna amera kvinsija i kinzija .zatim sjajnog cirbesa i dosta solidne ostale igrace a i luka ce se vratiti ...zabrinjavajuce je sto zvezdina igra nije tecna .sto svaka utakmica ima prazan hod od pet minuta ...lako se topi prednost a zavrsnice igraju katastrofalno ...olimpija,igokea,strazbur,efes i sad cedevita sve te utakmuce su izgubljene u zavrsnuci bez ideje ...sve to zabrinjuje ...micic je veceras igrao i nista dobro nije doneo a oteo je mesto malom rebicu koji je u ovom mimentu daleko bolji igrac ima sut za 3 a micic ne ....radonja je gotivan lik ali nesto ne pouzdan trener ima tu mnogo i njegovih propusta ...zabrinjava sve ovo

Big

pre 8 godina

A šta je ono Divac prokockao onomad protiv Rusa, pa izraste u legendu. Kali se još Jović i to su normalne stvari, sve će to da se vrati kad je najpotrebnije.

salinjo

pre 8 godina

Idemo dalje.... i dalje smo jaki. Bitno je uci u play of (sada je izvesno da ulazimo kao treci), a onda je sve moguce, jedan brejk resava sve.

pitam-ne znam

pre 8 godina

U polufinalu se igra na dve dobijene a ne tri kao prošle godine. A sa trećim mestom mora odmah brejk, ali nema veze tradicija je veća od Zalgirisa(hahaha).

Beli

pre 8 godina

Šta je kriv Radonjic, kad 10 sekundi mase Jovicu da pravi faul, ušao u teren 2 metra, a ovaj se trgne 5 sekundi pred kraj i napravi najgluplji mogući faul. Strašno. Kao da su amateri.
(Borkes, 04. januar 2016 20:40)
kriv je sto nije na timeoutu pre poslednjeg napada rekao ukoliko izjednacimo onda pravimo faul do tada i tada

NEBOJŠA

pre 8 godina

Cedevita je odlična ekipa, niko to ne spori, ali je činjenica da je ZVEZDA večeras samu sebe oterala u poraz...a Jović je odigrao najgori meč od početka sezone...i protiv Efesa i protiv Cedevite izgubili su dobijene utakmice...ali ipak verujem da će na kraju i ove sezone biti opet "TRIPLA KRUNA".

DedaMiloje

pre 8 godina

Šteta, ovo smo morali da dobijemo. Dve utakmuce na isti način, ništa se nije naučilo. Na žalost ovo je Radonjić izgubio, Laziću skratiti minutažu.

e moj panterčiću

pre 8 godina

Ae pobeda za dizanje koeficijenta, jer veceras ce ga neko smanjiti...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šika Momšilo s' ljubavlju, 4. januar 2016 18:43)

Upravu si već ste ga umanjili, dok se sitiš nevolje drugih tvoji propadaju

ivan

pre 8 godina

Ne palite se, ABA ligu ce osvojiti Zvezda ili Cedevita, zavisi ko bude u boljoj formi. Domaci teren nije znacajan jer Cedeviti navijaci ne daju vetar u ledja, u Zagrebu ce biti kao na neutralnom terenu. Buducnost nema teorije da dobije neki od ova 2 tima 3x. Bitnije je da mi njih pobedimo u EL nego da li cemo imati prednost domaceg terena.

misa

pre 8 godina

Zvezda ce na kraju biti prva , za klasu je bolja cak i uz ovako losu igru izgubila samo poen.Samo da se uigramo i to je to uz povratak Mitrovica . Cedevita je odlična ekipa.

neutro-nn

pre 8 godina

Znaci, ovog Jovica kao da su ukleli. Decko je toliko poceo da igra lose, nakon onih fenomenalnih partija, nemam reci. Da li zbog zamora ili cega, ne znam ali ovakva dekoncentracija u zavrsnici se ne dogadja ni pionirima. Apsolutni krivci poraza su sami igraci. U poslednjoj cetvrtini, umesto da lagano privedu utakmicu kraju i opterete Cedevitu faulovima a kasnije slobodnim bacanjima samo odrzavaju prednost, uradili su sasvim suprotno. Nerezonski i brzi sutevi, losa odbrana, i konstantna bezidejnost u napadu, poraz itekako dosao zaslugom igraca. nadam se samo da ce trener da ih podigne nakon ove utakmice jer ce ovo posle slicne utakmice sa Efesom, sigurno tesko da im padne.

milannn

pre 8 godina

Radonja pojima nemas da privedes utakmicu kako treba , najbolje da sa + 30 udjemo u zavrsnicu da bi dobio utakmicu .. Jedan igrac vas pobedi

czbg

pre 8 godina

Stara boljka našeg trenera. 90% utakmica je izgubio u neizvesnoj završnici. Samo mi nije jasno kako uvek dozvoli da dođe do neuzvesnosti,imali smo 11 poena prednosti,isto kao sa efesom. Mislim da ove sezone teško možemo do evrolige. Daj Bože da grešim.

Srbin iz Hercegovine

pre 8 godina

Ko god je gledao utakmicu bilo uzivo ili na TV, ponovo prozivljava muke kao po ko zna koji put ove godine kad igra nasa Zvezda. prosla u EL poraz 1p ( a vodili 15 p ) sad poraz u ABA 1p ( vodili 12p ). treneru i igracima fali sportske drskosti da dotuku protivnika.

Suština

pre 8 godina

Ne znam. Mnogi su optimisti i tvrde kako Zvezda ima jaku ekipu. Uspeh nad uspesima će biti ove godine osvojiti Aba ligu.
Prošle godine je bilo tako logično da Zvezda osvaja.
Kod Radonjića me nervira njegova magija da ispusti razliku. Mada, opet. Tu je i do igrača, pošto jedini koji konkretno zna šta da uradi u krizi jeste Gudurić.

cg navijac

pre 8 godina

Navijac sam Buducnosti i ovo je pustena utakmica garantujem! Jer sad Cedevita dovije Buducnost u Zagreb i eto Cedevita prva a Bud druga i tako izbjegnu Cedevitu u polufinale...mozda i grijesim al meni ovo lici na taj scenario!

hahahahahahahaha

pre 8 godina

Šta to uradi Džejkobe Pulene?A predgrađe se taman ponadalo.Sad svi po jednu cedevitu.A Željko,Bogdan i Jan tek treba da stignu u BG.Tu ni Lebron ne pomaže,a kamoli Kinzi.

petarczv

pre 8 godina

Ej a stimac koji je bio najbolji strelac i zasluzan za izbacivanje bilana na klupu sa 4 faula njega drzi van igre iako je bilan napunio cirbesa celo drugo poluvreme sedi na klupi umesto da ga ubaci I natera bilana na jos jedan faul.

Delija-Bor

pre 8 godina

Radonjic da osvoji evroligu sa Zvezdom reko bih da nema pojma. On ima 2 akcije i to je sve. Sve ostalo je individualnost. Ili bacaju trojke ili guraju na centra ispod kosa pa ako upali upali. To je sve. Covek od kad vodi Zvezdu nije igrao zonu a Vujosevic nas razbijao zonom dok je bio u Partizanu. Ja mislim da je za strane trenere najlakse analizirati zvezdine akcije.

NV

pre 8 godina

Nikada u istoriji srpske kosarke, jedan igrac, u ovom slucaju Nolan Smit nije imao takav uticaj na sudbinu kednog kluba. On je prakticno ugasio kk partizan! Ostaje da Niksicani udare katanac veceras!

Bodibond

pre 8 godina

Molim ove sto bojkotuju ABA ligu,navijace takozvane da vise ne dolaze ni na EL utakmice. Jer zahvaljujuci nama koji kidamo grla u ABA ligi, imaju prilike da gledaju EL. Tako da predjite na kriket,bilijar, nepozeljni ste ba utakmicama kosarkadkog kluba. Sramota, kad je klubu najvaznije nema vas nigde, kad dodju Real, Barsa, Fener... prvi se ubutate da navijate a zaboravljate da smo vam mi pravi navijaci to omogucili kroz ABA ligu. SRAMOTA ME STO SAM DEO VASE SEKCIJE, OD DANAS VISE NE IDEM NA UTAKMICE DOK SE MNOGE STVARI NE SREDE UNUTAR I VAN KLUBA !!!

Branko

pre 8 godina

Čija greška je losa komunikacija kod zadnjeg napada? Nije ovaj trener od juce sa ekipom, ako ima hemije i igrači znaju filozofiju trenera ( npr. Vujosević je uvek tražio faul kod ovih situacija nije potrebno da ga neko čuje) igrač zna šta treba da radi. Očito je da trener kroz ovakve greške gubi autoritet. Dodatno klub koji otpusti tri stranca vidi se da nema viziju niti znanje, mislim uprave....Micic čini se dosta staromodan i spor plej , nisam optimista...Ne možeš celu sezonu kupovati i prodavati i očekivati uigranu ekipu

Kosta Pfc

pre 8 godina

Pa vi i dalje upisujte unapred dve pobede protiv Cedevite u EL i pišite kako ćete da ih odvalite u BG u ABA. Nikad da se opametite.

Peacock73

pre 8 godina

Jovića su posle jedne utakmice proglasili za genija, a on u svakoj sledećoj pravi kiks za kiksom. Ne mislim na faul na pet sekundi pre kraja, već na nemoguća dodavanja, prodane lopte, očajnu odbranu, itd.

Aleksandar

pre 8 godina

mišljenja sam da se hemija može izgubiti... zašto Rebic nema prednost u odnosu na Micica... naši klinci su nam doneli top 16, ok Kinsi on može da bude prevaga..

sto ne gubi niko gubis ti

pre 8 godina

Radonja nikakav autoritet nema ali nista ga ne slusaju pojedini igraci. Sto je najgore on i sam bira te igrace za petorku. Drzis Jovica a on pogubljen u celoj utakmici, jbg nije mu dan. Drzis Dangubica a on jos nije oporavljen i ne moze da cuva nikog a u napadu gnjavi loptu. Drzis Gudurica da bi i on gnjavio i na kraju dao jednu trojku? E pa mnogo je sto bi neki rekli izgubio si osecaj za filing. I sad koju posluku porati, da je ABA prioritet?

Peca

pre 8 godina

Bice Kinzi odlicno pojacanje.Ja i dalje verujem da Zvezdu niko ne moze da dobije na tri pobede.Mada moramo priznati da nam je veliki hendikep sto smo ovim porazom izgubili prednost domaceg terena u play off-u.

Lošmi

pre 8 godina

Glup poraz, napraviti faul na 5 sekundi do kraja, u bonusu a protivnik ima još 1 faul da napravi. Ali ne zanima me koliko ću minusa dobiti, možete i da kopirate ovaj komentar na kraju sezone, ja sam siguran da kada dodje play off, da li Cedevita da li Budućnost će nas veoma teško pobediti na 3 dobijene. Živi bili pa videli.

Nebojsa

pre 8 godina

Od kad je dosao u C.Zvezdu Radonjic ja sam govorio da C.Zvezda zasluzuje mnogo boljeg i kvalitetnijeg trenera od njega to sto ga presednik Covic neda plasim se da ce na kraju sezone da mu se to obije o glavu zao mi je sto se dosta ulaze u taj klub a na klupi imamo trenera ne mogu da kazem da je pocetnik ali nije klupu crveno-belih
Nisam od onih navijaca CRVENE ZVEZDE koji daje bezuslovnu podrsku presedniku Covicu i ako tvrdim da bez njega tesko da bi oziveo klub ali je promasio sa trenerom i to mora da mu kaze

batko

pre 8 godina

Odlicna utakmica! Kingzi je ve sada odlican, a tek kad se uklopi bice strasan! Micic ima jos prostora za napredak, a Dangubic me dosta brine, prilicno stagnira.

Za poraz nema veze, idemo dalje!

general

pre 8 godina

Sta ce Radonjic u terenu?! Za to se dobija tehnicka.
Opet brukanje. Da toliki budzet ima Dule bio bi siguran za F4 ali Evrolige, a CZB jedva isperd Mege. Ipak se tu trener pita, a ne novci moji sinovci.
Od ove godine opet cete da mezite ABA ligu iz vise razloga.

Milanko

pre 8 godina

Opet je trener izgubio 11 poena razlike na početku 4/4. Šta on bre govori igračima pred njenim početkom? Samo za nerviranje. Pozdrav iz Ljubljane.

Markec

pre 8 godina

Odlična utakmica! Pobjeda je mogla otići i na jednu i na drugu stranu!
Miller i Pullen su dva daleko najbolja igrača u ABA ligi. Neće dugo ostati ovdje, tako da trebamo uživati u njihovim predstavama dok možemo. Nadam se da će se dignuti i Partizan i moja Cibona. Pozdrav iz Zagreba! :)

Nenad

pre 8 godina

Ae pobeda za dizanje koeficijenta, jer veceras ce ga neko smanjiti...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 04. januar 2016 18:43)

U pravu si..neko je zaista smanjio koeficijent upravo izgubivsi od Cedevite

Rep.Srpska

pre 8 godina

kume,aj u 100 marke,da cemo da osvojimo ABA ligu!?nema sanse da neko dobije Zvezdu u 5 utakmica.prvo dve na strani,u dva dana mora da izgubi od mrtve Cedevite,nema teorije.pa onda,kod kuce da izgubi bar jednu,nema teoretske sanse.pa onda jos mrtvija Buducnost da nas dobije dve za redom u Podgorici,sa sve mrtvim i iscrpljenim Tadijom i Kukom.dajte,odrastite.pa potpuno je nebitno da li smo prvi,drugi ili treci,pa cak i cetvrti.

velja

pre 8 godina

guduric je imao manju minutazu da bi se kinsey vise uiograo. to je prosto. interesantno je kako pogresno razmisljaju svi tzv navijaci. planiramo cedevitu da pobedimo u euroligi obe utakmice a bojimo se za play off sto nemamo prednost domaceg terena

Džo

pre 8 godina

Iskreno, drago mi je što smo izgubili, samo zbog Čovića i njegovih punih džepova ! Najurio je Vilijamsa a doveo trećeg pleja Bajerna u pohodu na top8 !? Da se ne lažemo, njega top8 ne zanima uopšte, samo gleda da napuni svoje džepove od rasprodatih ulaznica eurolige i dovede jeftinije igrače od onih koje ima i sa njima osvoji ovu bedu od ABA-lige i plasman u EL. Centra, zamenu za Cirbesa-nemamo, o Radonjiću više stvarno nema šta da se kaže, sve je rečeno, a i nije on kriv što je tu gde je.

Pfc45Zg

pre 8 godina

Konacno malo radosti i za mlade partizanke. Kad vec ne mogu da se raduju pobedama svog, eto prilike da se provesele zbog poraza tudjeg tima. Pa jos protiv zagrepcana, neprocenjivo.

Jakobsen

pre 8 godina

Neko reče '' ponos srpske košarke ''... Šta reći za takav ponos!!!(Timoty, 04. januar 2016
Pa mi smo u plej ofu,a vi u plej autu

ringispil

pre 8 godina

Samo da dodam,pored ZONE i CETVORKE ,nas "rukometni strucnjak" ce upropastiti Milera sa minutazom.Bruka sa kojom ekipom i novcem covek raspolaze.
Svaki put kada igraci sami odigraju bez njegove prozivke mi se odlepimo,cim "PERUNICIC"pozove dole pet gubimo 10-15 poena prednosti.DOKLE VISE ?

fadil

pre 8 godina

Tema za radonjica na diplomskom za trenera..Kako izgubiti dobijenu utakmicu..jovicu gledaj pullena i ucise kako igra pravi pley i prodore i trojke pogadja i organizacija u.napadu..sad ne pomaze Zvezdi nit Stef Kari i LeBron James

Nenad Sar

pre 8 godina

Sve, sve, ali Bilanova trojka!!! Pa on nije uzeo šut za tri ni na treningu! Kakav igrač! A ono što je bacio loptu na Štimca, pre toga pogledajte kako mu se isti unosio u lice, dobro da ga nije udario!

Parter B

pre 8 godina

Vi koji niste ušli u pionir... Vi koji ne znate leve korake... Vi koji imate 15 godina... I Vi grobari fenjerasi.. Vi hoćete da smenite dr. Radonju.... More mars !

Perun

pre 8 godina

Zvezdi je baš odgovarao produžetak jer nam je trebala pobjeda +3,tako da odluku da se pravi uopšte faul je teško razumjeti.Radonjić se već bio uprpio da će mu se dogoditi Efes.U oba meča ispuštamo +10 zadnju četvrtinu.Njemu je u Istanbulu Miler u odlučujućim momentima bio na klupi.

petarczv

pre 8 godina

Шта урадисте то Џејкобе Пулене, Миро Билане, Немања Гордићу... И Тарензе Кинзију?
(Русвај, 04. januar 2016 19:51)

Sta je sa prepisivanjem? dokle vise nase fore? I kako vas nije sramota za pola sata igrate utakmcu za predzadnje mesto

maler

pre 8 godina

Otkako sam kao navijac Partizana poceo da navijam i da se nerviram oko Zvezde, ona gubi utakmice... a zbog ovog poraza ce Srbija najverovatnije imati manje predstavnika u ABA iduce godine :-(

Bodibond

pre 8 godina

Evo sta se desilo, bik sam na 10m od Radonjica. Radonjic se dere:
Faul, faul, faul... vreme prolazi i pocinje publika koja je do 15 sek do kraja sedela i blejala da skace i da se dere na 10sek do kraja Faul, faul, faul videvsi od Radonje. Zbunjeni Jovic instiktivno pravi faul na 5 sek do kraja. Eto, neka mi neko objasni, zasto se pravio faul, trebala nam je pobeda sa vise od 2 razlike, trebalo je da se juri produzetak. E sada, najbitnija stvar. Namontirati cetvrto mesto i razmontirati Buducnost u polufinalu, jer protiv Cedevite nema sta da trazimo, prejaki su ove godine.

kosovo je nebojšino

pre 8 godina

Stef Kari            
Božo Đumić           
Đoko Šalić       
Kristijan Golubović      
Derik Rose        
Boro Drljača        
Žika Šarenica    
Tito  
Dulo          
Marijan Rističević       
Žika Obretković         
Marko Bulat        
Dženan Lončarević        
Sinan Sakić       
  Nedeljko Bilkić     
Dalo             
Marinko Rokvić          
Miša Tumbas            
Tomislav Karadžić            
Lebron  ...
(Kafir, 04. januar 2016 18:51)

i naravno radonja :pPpP

salazabava

pre 8 godina

Ljudski je izgubiti i cestitati protivniku. Inace nase ucesce u El sledece sezone je prilicno otezano ovim porazom. Jedino je Evro liga razlog zasto kvalitetniji igraci dolaze kod nas jer novca im ne mozemo ponuditi vise od drugih. Ako to izgubimo bice jako tesko, bas tesko... Pomozi Boze

Trefy realnoo na zalost

pre 8 godina

Zbogom 1 ili 2 mesto,to znaci zbogom TITULO ABA Lige sto dalje vodi do zbogom Evroligo 2016/17...ako se to desi onda ZBOGOM i sponzori a dalje znamo i sami....

Haha

pre 8 godina

A najsmesniji su mi ovi nasi sto bojkotuju navijanje a dolaze svi pojedinacno da gledaju ali kao ne navijaju.Da je bilo navijanja dobili bi ih sto posto.Ovako cemo sa njima u polufinalu i to u gostima prve dve utakmice.Jedino da oni dobiju Buducnost pa onda sa njima to nam je bolje

dragan

pre 8 godina

U jednom delu ZVezda je kidala odbranu i tada je pravila prednost. Kako je kraj dolazio sve vise je popustala u odbrani, na kraju je statirala.

Rajko

pre 8 godina

Sa ovakvim timom i ovakvom rotacijom mi ne bi smjeli da imamo 2 poraza u ligi,i to slučajno da se desi..ovdje nesto debelo ne štima od početka sezone..Radonjic jos jednom po meni jedan od krivaca za poraz..loše izmjene i losa organizacija napada,ne tražiš brate tajmaut kad je najbitnije..dobijenu utakmicu od 12 poena 6 min do kraja mi prosipamo i to nije prvi put..ako vec imas toliki kredit da budeš trener hoces li vise naučiti da vodiš ovu ekipu??

Borkes

pre 8 godina

Šta je kriv Radonjic, kad 10 sekundi mase Jovicu da pravi faul, ušao u teren 2 metra, a ovaj se trgne 5 sekundi pred kraj i napravi najgluplji mogući faul. Strašno. Kao da su amateri.

Tegeltija Vladan

pre 8 godina

Partizan u Niksicu nastupa u sledecem sastavu:
Dulo
Andjus
Koprivica
Merima Njegomir
Bitldjus
Pavlovic
Badi pas kosarkas
Bili,plavi rendzer
Dalo
Paligoric
Topalko
Braco Salihamidzic

raki111

pre 8 godina

Vec tri godine govorim da Radonjic nije trener za Zvezdu, odnosno da nije trener za velike domete. I posle pobede nad Bajernom sam to govorio pa sam dobio preko sto minusa. Ne znam sa koliko razlike treba da udjemo u 4/4 da konacno pobedimo nekog iole ozbiljnog protivnika. Prosle godine smo osvojili triplu krunu jer smo imali bolje igrace nego svi ostali timovi ABA lige zajedno, a ove godine zaslugama premudrog Radonjica mozda osvojimo onu stvar. Onda ce vam se nadam se otvoriti oci, a do tada ga i dalje dizite u nebesa i lupajte mi minuse.

ман.сити

pre 8 godina

Да ли неко може да им објасни да утакмица траје 40 минута,а не највише 35.

velja

pre 8 godina

to što imamo manjak domaceg terena nista ne znaci narocito protiv cedevite a i buducnosti. nebitno je koji smo pred play off. bitno je da vidimo koje greške pravimo i ako to razbistrimo onda nam ne moze niko nista na tri dobijene nez obzira na domacinstvo

kAlcokera

pre 8 godina

radonjic zbunio jovica a jovic istopio 16 sekundi I ostalo jos pet.radonjic je trebao Da odustane Ako ga ovaj vec nije Cuo .verovatno bi odbranili napad I usli u produzetak

Кванте

pre 8 godina

Радоња
Зуфер Авдија
Бранко Вукићевић
Дуло
Милош Бојанић
Фирчи
Бата Здравковић
Дало
Дејмон Фишбек
Џемаил Махмуд
Станија
Стевка Божуревка
Белко
Бен Лудвиг
Слободан Шљиванчанин
Недељко Ашћерић
Анчи
Милета Лисица
Ранко Чарапић
Зли Гли
Чубрило
Драган Шормаз
Ацо из Крњева
Миде

B

pre 8 godina

Radonjic nikako da svati da sa Lazicem u timu ne mozemo ofanzivno da budemo konkurentni jakim ekipama a on ga uporno forsira. Dati mu najvise pet min po mecu. A od takozvane Laziceve dobre odbrane nismo nista videli u poslednji nekoliko utakmica.

Spoljna linija slabo brani prodor centri ne znaju da pomognu. Cirbes busan kao sir.
Cedevita je ovo mogla i ubedljivije da dobije. Imali su dosta otvoreni suteva iz dobri akcija.

bagzi

pre 8 godina

Ova glupost sa branjenjem pa pravljenjem faula na 5 sekundi kostace nas EL sledece godine. Radonja je trazio faul ali ovi slepci kao u transu. Radonju krivim sto smo opet prokockali 11 porna prednosti. E, da... Skauti su krivi sto nisu doveli na pocetku sezone coveka koji ce da probije do kraja i da ubaci ili da iznudi faul(tipa Djenka). Ovako sa sutiranjem pa ako udje, udje... Kad nas stane, pogubimo se kao guske.
Cedevita ce lagano da osvoji ABA ligu. Ozbiljan tim sa solidnim trenerom i dobrim igracima.

Bodibond

pre 8 godina

koja neznalica ovaj radonjic jaooo,covek nezna da organizuje nijedan napad seriju 7:0 prave on sedi hladno nit zamena tajm aut.. (aha, 04. januar 2016 19:48)

A ti ne znas da se NE ZNAM pise odvojeno. Napred Sutjeska !!!

Cedevita

pre 8 godina

Svaka cast na fantasticnoj utakmici. Cedevita je pokazala nevjerojatan karakter koji pokazuje citavu sezonu a Pullena i Bilana necu ni spominjati. Ocito je bilo domacinsko sudjenje jer su suci svirali Cedeviti neusporedivo veci broj osobnih pogresaka ali decki su izdrzali i sada su u jako dobroj poziciji. Ako se Walker uspije uigrati kroz narednih nekoliko utakmica zajedno sa Bilanom i Whitom I Pullenom mozda bi se moglo i u playoff Eurolige. Zivi bili pa vidjeli. Inace moram priznati da Zvezda ima dobru centarsku liniju ali igra previse na vic ovog malog Millera. Svidja mi se Guduric i stvarno mi nije jasno zast decko sjedi na klupi. Hvala vam decki na dobroj utakmici i na korektnoj atmosferi.

Deki

pre 8 godina

Ovaj White je jedan od najboljih kucaca svih vremena.. Pogledajte njegova kucanja na youtube-u. Medju ostalima ima kucanje kroz noge sa slobodnog bacanja :)

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Ajd sad da branimo Radonjića!! 12 poena u četvrtoj četvrtini prokockani!! Od gotovog veresija, i to po koji put!! Dokle više?! Ovo je bilo mučno za gledati!! Čovek ne zna da postavi igru, ne zna da izvuče maksimum iz igrača i to je to! Igrače imamo super, ali on bi i Stefa Karija unazadio!!

Goran

pre 8 godina

Malo je ovih par igrača(Simonović, Nastić, Štimac, Micić, Mekel, Tompson, Vilijams, Miler, Sofo, Kinsey) koje ste doveli ove sezone.Ako hoćete da budete bar treći u ABA morate bar još 5-6 da dovedete. Mi smo možda bili državni projekat, ali nikad nismo doveli 10 igrača za polu-sezonu...

razuman

pre 8 godina

Za ovaj poraz nije kriv Radonjic, krivi su igraci. Olako primaju koseve i onda Jovic u zadnjem napadu umesto odmah da pravi faul, sto mu je Radonjic sugerisao,on sav dekoncentrisan pravi faul 5 sekundi pre kraja.

Ivan

pre 8 godina

Jos jedna briljantna Radonjiceva predstava! Velika prednost, neizvesna zavrsnica, poraz! Tako tipicno za njega...do kad vise?! Odlazi vec jednom!!!

basket

pre 8 godina

i neka mi neko kaze posle da je radonjic dobar trener, pa zbog njege je x puta izgubljena dobijena utakmica, lik trazi zadnji tajmaut i bukvalno na 5 sekundi pred kraj tajmauta on objasnjava koja se akcija igra, zadnji napad na utakmici jovic pravi faul 5 sekundi pre kraja, dangubic promasio profesiju, sve u svemu los poraz za nasu kosarku i koeficijent za nase klubove, a ovi sto su navijali za cedevitu neka idu u zagreb pa tamo nek navijaju

mihailo

pre 8 godina

RADONJIĆ,JOVIĆ I LAZIĆ! sa tim cirkuzantima,košarkaškim prevarama.. nema sreće.. koji je ovo put? Šta Radonjić može da dobije.. da sačuva..??? O Bože da li ću dočekati da nije trener Zvezde.. idi kući čoveče.

Angmar

pre 8 godina

opet vodili 12 poena 8 min pre kraja i onda se raspadnu i prime 28 poena za 10 min!??Neverovatno,jeste cedevita sve ubacila...Jovic od kako je prvi plej igra sve gore,pravi covek faul na 5 sec do kraja??!Malo je se izgubio,inace nasa dva pleja dala 1 poen!Pa kako da pobedimo,jos Jovic koji nista nije ubo,sutira 3 napada uzastopno

veliki strumf

pre 8 godina

Pa ovo je vise strasno! Koji put ove sezone gubimo dobijenu utakmicu? Koji put ove sezone nas protivnik pregazi u zadnjoj cetvrtini? Kolika nam je prednost potrebna da je ne bismo prokockali? Udjes kuci sa +11 u 4/4 i izgubis - pa to je strasno, bruka i sramota! Dozvolili smo im sut za 3 neverovatnih 50%, primili smo od jedne Cedevite 28 poena u zadnjoj cetvrtini! Bicemo treci na kraju, a hocemo titulu? Sa ovom igrom i ovim timom nema sanse! Pa mi ni u finale ne mozemo preko Cedevite. Godinu zavrsili porazom u Istanbulu 1 razlike, na isti nacin porazeni u prvoj utakmici ove godine, sve identicno. Da Radonjic ovoliko ne ume da nauci iz silnih istovetnih poraza - zaista neverovatno.

Batko

pre 8 godina

Imas dva faula do bonusa on lik ni da vikne da naprave faul, Štimac antikosarkas, dve najslabije karike Zvezde, stimac i radonjic
(czv, 04. januar 2016 18:22)

Ne lupaj majke ti Na 5 m sedim od klupe...cela klupa se drala "faul,faul"...a i Štimac loš..doduše dao najviše poena, pokupio 4-5 lopti u napadu.i drži Bilana bez problema..
Aj "stručnjače" promeni sport koji komentarišeš...

Boki

pre 8 godina

Ljudi moji...toliko smo igraca doveli...a od igre nista(pobede protiv reala i himkija su bile zahvaljujuci sutu)igramo individualnu kosarku...jedina opcija u napadu su jovic-cirbes..sve ostalo je daj meni loptu a ja cu da sutnem...gubimo vec 2 utakmicu za redom na isti nacin...mozete da pricate sta hocete al Radonja nema pojma....

LujoCedevita

pre 8 godina

BRAVOOOO CEDEVITA---sat košarke Mire Bilana i Pullena...Ceda definitivno najjača momčad Aba lige još u nedjelju maznit Budučnost....lijepa pobjeda u Beogradu...

sani

pre 8 godina

e Radonjicu tele jedno,zasto faul na 5 sekundi,pa trebo nam je produzetak da bi ih dobili vise od 2 razlike,a imali smo nereseno,morao se braniti napad

Džoni

pre 8 godina

Poslednje dve utakmice gube na sličan način! Pitam se sa koliko bi to razlike trebalo ući u poslednju četvrtinu da privedu utakmicu kraju? Ovo je već previše! Odigraš dobru utakmicu i izgubiš kao i protiv Efesa! O smušenosti i bezidejnosti u finišu ne treba trošiti reči!

Ivan

pre 8 godina

Ovo je vec jako zabrinjavajuc poraz. Pojedini igraci koji su zasticeni kao beli medvedi vec duze vreme ne doprinose dovoljno timu, pre svega mislim na skandalozno slabo zalaganje. Cedevita je veceras imala preko deset zicera gde su ljudi potpuno sami kao duhovi polozili loptu u kos. I na kraju kao jagoda na slagu, teska bruka od faula za jednu profesionalnu ekipu pet sekundi pre kraja. Vreme je da neko preuzme odgovornost za ovakve skandalozne odluke u zavrsnicama utakmica koje Zvezdu mogu kostati sezone.

nb

pre 8 godina

Ovako se ne vodi igra niti promovisu mladi,domaci igraci. Celu utakmicu se loptama pune Cirbes i Miler, a kad dodje stani-pani ubacuj Gudurica da vadi kestenje iz vatre. A taj isti Guduric prethodno odigrao tri minuta i uzeo jedan sut.

playmaker

pre 8 godina

Ne možeš držati Gudurića na klupi celu utakmicu i očekivati od njega da reši u zadnjih 5 minuta. Svaka čast za 2 trojke a i treća bi ušla samo da je više igrao.

Рико

pre 8 godina

Овај Јовић крив и за пораз од Ефеса кад на 45 секунду до краја гази линију на контри, и сада прави фалу на 5 секунди до краја...

Bibo

pre 8 godina

Imas dva faula do bonusa on lik ni da vikne da naprave faul, Štimac antikosarkas, dve najslabije karike Zvezde, stimac i radonjic
(czv, 04. januar 2016 18:22)

Ne lupaj majke ti Na 5 m sedim od klupe...cela klupa se drala "faul,faul"...a i Štimac loš..doduše dao najviše poena, pokupio 4-5 lopti u napadu.i drži Bilana bez problema..
Aj "stručnjače" promeni sport koji komentarišeš...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 4. januar 2016 19:00)

Ajd mahni da te vidimo! :)

marko

pre 8 godina

Pa dobro, ne moze bez trenera! Odbrana dobra, napad klasicna improvizacija, spustanje na centra i naravno igra na neko "ludilo" pojedinih igraca u odredjenom trenutku! Radonjic je trebao da bude bivsi, jos posle poraza u Beogradu od Cibone (F4 sezona 2013–14)! Sus... To je to, trece mesto (najverovatnije), muska borba za titulu u ABA!!!

Tadija

pre 8 godina

Ajde sta se palite. Poraz nista ne znaci. I da je Zvezda dobila imala bi utakmicu vise u Plej ofu ali taj Plej of se nece igrati tri utakmice.

metall

pre 8 godina

Ja nista ne kapiram. Nereseno na pet sekundi do kraja, Cedevita u napadu, za Zvezdu su sasvim moguci produzeci i potom u njima dostizanje vece razlike, a Jovic pravi faul? Molim upucenije da mi malo pojasne ovu situaciju. Mislim da je faul bio najgora opcija.

ww

pre 8 godina

Radonjicu branio sam te do sada uvek, ali uvek... Ali sada da osvojis Evroligu za mene si postao NULA!!! Ako resis da odes, pobedi i svog plejmejkera Stefana Karija Jovica, umislio da je Kari licno, ne moze obruc sa pogodi...

jao radonja lave!

pre 8 godina

Potpuno raspali Jovic na terenu u finisu, a Kinzi na klupi? Spori i neiventivni Micic igra, a Rebic na klupi celi mec?!Plejovi su osnovni glavni peoblem ovog tima(i nedostatk cetvrtice). Priznajem da Radonjic nije trener po mom ukusa, taj je specijalista da gubi sve meceve koji su na kos razlike. Ali,valja Zvezdi pa super.

yup

pre 8 godina

Pisem na kraju utakmice. Zanimljiva utakmica. Sve do zadnje cetvrtine su licne greske odredjivale tempo utakmice, a u zadnjoj se sve otvorilo. Cedevita je imala srece da je Pulen bio u svom elementu, ali Zvezda je morala da zavrsi ranije utakmicu, igra sporije napade i tako ubije tempo zadnje cetvrtine. Mozda ga nakon onog poteza mnogi ne vole, ali Bilan je sigurno najbolji centar ABA lige i medju najboljim evropskim centrima. Ako se dobro secam, Zvezda igra jos dva puta sa Cedevitom u Evroligi, tako da ima vremena za revans.

pudlica

pre 8 godina

imate komplekse definitivno i to opanse, pogledaj prvih 10 komentara sa najvise pluseva sve vezano za Partizan niko ne komentarise igru niko nista samo Partizan 13 godina jeste puno ali ipak malo se urazumite imate svoju ekipu kkfmpczv :-)

Aleksa

pre 8 godina

Efes, Cedevita. Ne kažem da je Radonjić loš, ali jednom ispuštena pobeda posle dvocifrenog vođstva je greška, dvaput je već loša navika. Sraman rezultat s obzirom na prikazanu igru u prve tri četvrtine.

милојко

pre 8 godina

stvarno ne znam zasto prednost ima dangubic u odnosu na gudurica, decko je doktor za dangubica, kinzi dobar, u polufinale pobeda je nasa ne sumnjam u to.

bankomat

pre 8 godina

pa koliko vam treba para da nas ne brukate?!!
tako je to kad niste klub nego gazda odlučuje o svemu, plašim se da će sve pući kao balon od sapunice....

Русвај

pre 8 godina

Шта урадисте то Џејкобе Пулене, Миро Билане, Немања Гордићу... И Тарензе Кинзију?

sasha

pre 8 godina

Bravo RADONJA MAJSTORE!!!! Ovo je vise sramota sta radi svojim neznanjem. Bukvalno gubimo utakmice na njegovu mutavost. Ej bre, 28 poena prime u poslednjoj četvrtini. Ovo je inače i pozdrav od ABA titule, a samim tim i od EL.

Boki

pre 8 godina

Mozete mi lupiti i hiljadu minusa.....Zvezda je ove sezone katastrofa sto se tice timske igre...ocaj..90 odsto meceva u egalu gubimo...kosarka je timski sport....mi to nismo...

Bodibond

pre 8 godina

U Pipniru sam, pa da kazem nesto veoma bitno ...
Sramota da dodju ljudi, pun Pionir i svi samo bleje niko ne navija..Doso sam iz unutrasnjosti 350 km u jednom pravcu jedini se derem u Pioniru. Sramota !!!

KukuLele

pre 8 godina

Dzabi i Kari i Lebron da nam dodju kad nam je trener ovakav kakav je, u turskoj plus 11 ovde plus 12 u poslednjoj cetvrtini i umesto da mirno privedemo kraju mi igramo neizvesne zavrsnice gde smo ocajno i gde naravno izgubimo, imamo dobru, ustvari odlicnu ekipu ali loseg trenera...

Marko

pre 8 godina

Ajde Zvezdo podizi nacionalni koeficijent, igraj i za ove sto fenjerisu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 04. januar 2016 17:59)

Jadna nam ta košarka kad joj jedan kvazi KK zvezda skuplja koeficijent.

z

pre 8 godina

Ajde Zvezdo podizi nacionalni koeficijent, igraj i za ove sto fenjerisu ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 4. januar 2016 17:59). Ti sto sad fenjerisu su deceniju i po sakupljali koficijent za ove sto su se fuzionisali

ljuba

pre 8 godina

dal je moguce da neko navija za cedevitu i sutjesku vi ne shvatate da srbija ako ovako ostane gubi jedno mesto.po meni je bolesno navijati za hrvate protiv srba

Kafir

pre 8 godina

Stef Kari           
Božo Đumić          
Đoko Šalić      
Kristijan Golubović     
Derik Rose       
Boro Drljača       
Žika Šarenica   
Tito 
Dulo         
Marijan Rističević      
Žika Obretković        
Marko Bulat       
Dženan Lončarević       
Sinan Sakić      
  Nedeljko Bilkić    
Dalo            
Marinko Rokvić         
Miša Tumbas           
Tomislav Karadžić           
Lebron  ...

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

Imas dva faula do bonusa on lik ni da vikne da naprave faul, Štimac antikosarkas, dve najslabije karike Zvezde, stimac i radonjic
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (czv, 4. januar 2016 18:22)

A nisi video kako je Radonjic poludeo na Dangubica i Stimca sto nisu pravili faul, to nisi video, takodje ne vidis da je Stimac sa najvecim indexom trenutno kod oba tima, i da Zvezda vodi. Bitno je da si strucnjak i da znas unapred da napises nesto sto nemas pojma. Vazno je pljunuti samo.

nb

pre 8 godina

Ovako se ne vodi igra niti promovisu mladi,domaci igraci. Celu utakmicu se loptama pune Cirbes i Miler, a kad dodje stani-pani ubacuj Gudurica da vadi kestenje iz vatre. A taj isti Guduric prethodno odigrao tri minuta i uzeo jedan sut.

KukuLele

pre 8 godina

Dzabi i Kari i Lebron da nam dodju kad nam je trener ovakav kakav je, u turskoj plus 11 ovde plus 12 u poslednjoj cetvrtini i umesto da mirno privedemo kraju mi igramo neizvesne zavrsnice gde smo ocajno i gde naravno izgubimo, imamo dobru, ustvari odlicnu ekipu ali loseg trenera...

Boki

pre 8 godina

Ljudi moji...toliko smo igraca doveli...a od igre nista(pobede protiv reala i himkija su bile zahvaljujuci sutu)igramo individualnu kosarku...jedina opcija u napadu su jovic-cirbes..sve ostalo je daj meni loptu a ja cu da sutnem...gubimo vec 2 utakmicu za redom na isti nacin...mozete da pricate sta hocete al Radonja nema pojma....

veliki strumf

pre 8 godina

Pa ovo je vise strasno! Koji put ove sezone gubimo dobijenu utakmicu? Koji put ove sezone nas protivnik pregazi u zadnjoj cetvrtini? Kolika nam je prednost potrebna da je ne bismo prokockali? Udjes kuci sa +11 u 4/4 i izgubis - pa to je strasno, bruka i sramota! Dozvolili smo im sut za 3 neverovatnih 50%, primili smo od jedne Cedevite 28 poena u zadnjoj cetvrtini! Bicemo treci na kraju, a hocemo titulu? Sa ovom igrom i ovim timom nema sanse! Pa mi ni u finale ne mozemo preko Cedevite. Godinu zavrsili porazom u Istanbulu 1 razlike, na isti nacin porazeni u prvoj utakmici ove godine, sve identicno. Da Radonjic ovoliko ne ume da nauci iz silnih istovetnih poraza - zaista neverovatno.

Bibo

pre 8 godina

Imas dva faula do bonusa on lik ni da vikne da naprave faul, Štimac antikosarkas, dve najslabije karike Zvezde, stimac i radonjic
(czv, 04. januar 2016 18:22)

Ne lupaj majke ti Na 5 m sedim od klupe...cela klupa se drala "faul,faul"...a i Štimac loš..doduše dao najviše poena, pokupio 4-5 lopti u napadu.i drži Bilana bez problema..
Aj "stručnjače" promeni sport koji komentarišeš...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 4. januar 2016 19:00)

Ajd mahni da te vidimo! :)

OMG

pre 8 godina

Zgazice Zvezda sve to u playoff-u....
Jedino sto je za brigu je ta posledja cetvrtina, ali ispleglace Radonja sve to. Zasluzena pobeda Cedevite..pozz

Nolan

pre 8 godina

Sa ovakvim timom bi Dule imao skor 25-1
(Luke Babbitt gravedigger, 04. januar 2016 20:15)

Duletu da daš CSKA, odveo bi ga u Top16... a možda i ne bi...

Boki

pre 8 godina

Mozete mi lupiti i hiljadu minusa.....Zvezda je ove sezone katastrofa sto se tice timske igre...ocaj..90 odsto meceva u egalu gubimo...kosarka je timski sport....mi to nismo...

sasha

pre 8 godina

Bravo RADONJA MAJSTORE!!!! Ovo je vise sramota sta radi svojim neznanjem. Bukvalno gubimo utakmice na njegovu mutavost. Ej bre, 28 poena prime u poslednjoj četvrtini. Ovo je inače i pozdrav od ABA titule, a samim tim i od EL.

cz

pre 8 godina

i dalje ne vidim ekipu koja moze da pobedi zvezdu 2 puta za redom u 3 dana ili u 3 od 5 meceva, tako da opusteno, mozda jos bolje sto cemo odmah praviti brejk u gostima i zavrsavati u pioniru!

playmaker

pre 8 godina

Ne možeš držati Gudurića na klupi celu utakmicu i očekivati od njega da reši u zadnjih 5 minuta. Svaka čast za 2 trojke a i treća bi ušla samo da je više igrao.

marko

pre 8 godina

Pa dobro, ne moze bez trenera! Odbrana dobra, napad klasicna improvizacija, spustanje na centra i naravno igra na neko "ludilo" pojedinih igraca u odredjenom trenutku! Radonjic je trebao da bude bivsi, jos posle poraza u Beogradu od Cibone (F4 sezona 2013–14)! Sus... To je to, trece mesto (najverovatnije), muska borba za titulu u ABA!!!

ivan

pre 8 godina

Ne palite se, ABA ligu ce osvojiti Zvezda ili Cedevita, zavisi ko bude u boljoj formi. Domaci teren nije znacajan jer Cedeviti navijaci ne daju vetar u ledja, u Zagrebu ce biti kao na neutralnom terenu. Buducnost nema teorije da dobije neki od ova 2 tima 3x. Bitnije je da mi njih pobedimo u EL nego da li cemo imati prednost domaceg terena.

Beli

pre 8 godina

Šta je kriv Radonjic, kad 10 sekundi mase Jovicu da pravi faul, ušao u teren 2 metra, a ovaj se trgne 5 sekundi pred kraj i napravi najgluplji mogući faul. Strašno. Kao da su amateri.
(Borkes, 04. januar 2016 20:40)
kriv je sto nije na timeoutu pre poslednjeg napada rekao ukoliko izjednacimo onda pravimo faul do tada i tada

Borkes

pre 8 godina

Šta je kriv Radonjic, kad 10 sekundi mase Jovicu da pravi faul, ušao u teren 2 metra, a ovaj se trgne 5 sekundi pred kraj i napravi najgluplji mogući faul. Strašno. Kao da su amateri.

DedaMiloje

pre 8 godina

Šteta, ovo smo morali da dobijemo. Dve utakmuce na isti način, ništa se nije naučilo. Na žalost ovo je Radonjić izgubio, Laziću skratiti minutažu.

anbeast

pre 8 godina

U dva meča prokockavamo 15 razlike i to je bezvezno, ali u oba meča Jović pravi prelomne greške. Protiv Efesa poklanja onu loptu na polovini, a sada zaspao... Probudi se, momče! Nije katastrofa, bole ova dva poraza, ali šta je tu je... (u stvari, jeste katastrofa poraz od Efesa. Pobede na strani, pa još u prvom kolu je zlata vredna :-) )

Aleksandar

pre 8 godina

mišljenja sam da se hemija može izgubiti... zašto Rebic nema prednost u odnosu na Micica... naši klinci su nam doneli top 16, ok Kinsi on može da bude prevaga..

ww

pre 8 godina

Radonjicu branio sam te do sada uvek, ali uvek... Ali sada da osvojis Evroligu za mene si postao NULA!!! Ako resis da odes, pobedi i svog plejmejkera Stefana Karija Jovica, umislio da je Kari licno, ne moze obruc sa pogodi...

Bodibond

pre 8 godina

U Pipniru sam, pa da kazem nesto veoma bitno ...
Sramota da dodju ljudi, pun Pionir i svi samo bleje niko ne navija..Doso sam iz unutrasnjosti 350 km u jednom pravcu jedini se derem u Pioniru. Sramota !!!

NV

pre 8 godina

Nikada u istoriji srpske kosarke, jedan igrac, u ovom slucaju Nolan Smit nije imao takav uticaj na sudbinu kednog kluba. On je prakticno ugasio kk partizan! Ostaje da Niksicani udare katanac veceras!

Bodibond

pre 8 godina

Molim ove sto bojkotuju ABA ligu,navijace takozvane da vise ne dolaze ni na EL utakmice. Jer zahvaljujuci nama koji kidamo grla u ABA ligi, imaju prilike da gledaju EL. Tako da predjite na kriket,bilijar, nepozeljni ste ba utakmicama kosarkadkog kluba. Sramota, kad je klubu najvaznije nema vas nigde, kad dodju Real, Barsa, Fener... prvi se ubutate da navijate a zaboravljate da smo vam mi pravi navijaci to omogucili kroz ABA ligu. SRAMOTA ME STO SAM DEO VASE SEKCIJE, OD DANAS VISE NE IDEM NA UTAKMICE DOK SE MNOGE STVARI NE SREDE UNUTAR I VAN KLUBA !!!

Lošmi

pre 8 godina

Радоња
Зуфер Авдија
Бранко Вукићевић
Дуло
Милош Бојанић
Фирчи
Бата Здравковић
Дало
Дејмон Фишбек
Џемаил Махмуд
Станија
Стевка Божуревка
Белко
Бен Лудвиг
Слободан Шљиванчанин
Недељко Ашћерић
Анчи
Милета Лисица
Ранко Чарапић
Зли Гли
Чубрило
Драган Шормаз
Ацо из Крњева
Миде
(Кванте, 04. januar 2016 20:43)

Kada vidim da ovakvi komentari dobijaju pluseve (bili od nas ili grobara) jasno mi je zašto su postojale kursadžije i bb šou. Čkalja, Mija Aleksić i Zoran Radmilović se prevrću u grobu od količine "humora" u ovakvim komentarima.

markoni

pre 8 godina

Molim navijace zvezde da ne crne klub,igrace I trenera.Na kraju kada sve osvojimo isti ce ih sve dizati u nebesa.Kako smo ovakav naopak narod nije mi jasno.Zvezda ce biti jos bolja kad se uigra Kinzi I to je relanost.Tesko ce nas bilo ko dobiti u 3 utakmice ko god imao prvenstvo igranja kod kuce.Grobri gledajte da ne ispadnete I obrukate nas sve ispadanjem Umesto sto slavite nas poneki poraz!

misa

pre 8 godina

Zvezda ce na kraju biti prva , za klasu je bolja cak i uz ovako losu igru izgubila samo poen.Samo da se uigramo i to je to uz povratak Mitrovica . Cedevita je odlična ekipa.

Русвај

pre 8 godina

Шта урадисте то Џејкобе Пулене, Миро Билане, Немања Гордићу... И Тарензе Кинзију?

Vladimir

pre 8 godina

Nista novo, opet izgubili dobijenu utakmicu. I opet, i opet, i opet... Dokle ce to trajati videcemo. Sada moramo tezim putem do odbrane trofeja. Neverovatno je da se ne uci na greskama.

bankomat

pre 8 godina

pa koliko vam treba para da nas ne brukate?!!
tako je to kad niste klub nego gazda odlučuje o svemu, plašim se da će sve pući kao balon od sapunice....

Ivan

pre 8 godina

Jos jedna briljantna Radonjiceva predstava! Velika prednost, neizvesna zavrsnica, poraz! Tako tipicno za njega...do kad vise?! Odlazi vec jednom!!!

Batko

pre 8 godina

Imas dva faula do bonusa on lik ni da vikne da naprave faul, Štimac antikosarkas, dve najslabije karike Zvezde, stimac i radonjic
(czv, 04. januar 2016 18:22)

Ne lupaj majke ti Na 5 m sedim od klupe...cela klupa se drala "faul,faul"...a i Štimac loš..doduše dao najviše poena, pokupio 4-5 lopti u napadu.i drži Bilana bez problema..
Aj "stručnjače" promeni sport koji komentarišeš...

maler

pre 8 godina

Otkako sam kao navijac Partizana poceo da navijam i da se nerviram oko Zvezde, ona gubi utakmice... a zbog ovog poraza ce Srbija najverovatnije imati manje predstavnika u ABA iduce godine :-(

Pedja.

pre 8 godina

Bio sam na utakmici, sedeo iza zvezdine klupe. Na time-outu Radonjic 30 sec cuti i seta se jer ne zna sta da kaze. Milera kritikuje gestikulacijom. Tesko da on moze protiv Dude i Žoca...

Marko

pre 8 godina

Ajde Zvezdo podizi nacionalni koeficijent, igraj i za ove sto fenjerisu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 04. januar 2016 17:59)

Jadna nam ta košarka kad joj jedan kvazi KK zvezda skuplja koeficijent.

kožni donji veš

pre 8 godina

Bua..ahahahhahhha. Jeste se ponadali ? Smejurija. Hocete jos jednog garavog da vam uvalimo ?
(Boba, 4. januar 2016 20:27)

Ti izgleda ne pratiš mnogo jači derbi..derbi začelja...partizan nosi fenjer iz Nikšića..ako čuvajte ga..i to je nešto

general

pre 8 godina

Sta ce Radonjic u terenu?! Za to se dobija tehnicka.
Opet brukanje. Da toliki budzet ima Dule bio bi siguran za F4 ali Evrolige, a CZB jedva isperd Mege. Ipak se tu trener pita, a ne novci moji sinovci.
Od ove godine opet cete da mezite ABA ligu iz vise razloga.

B

pre 8 godina

Radonjic nikako da svati da sa Lazicem u timu ne mozemo ofanzivno da budemo konkurentni jakim ekipama a on ga uporno forsira. Dati mu najvise pet min po mecu. A od takozvane Laziceve dobre odbrane nismo nista videli u poslednji nekoliko utakmica.

Spoljna linija slabo brani prodor centri ne znaju da pomognu. Cirbes busan kao sir.
Cedevita je ovo mogla i ubedljivije da dobije. Imali su dosta otvoreni suteva iz dobri akcija.

Billy Piton / akademik i antitopalović

pre 8 godina

zvezda zna samo pik da odigra...
(paksii, 4. januar 2016 20:57)

Dovoljno ! Dodaj još par šuteva , malo individualne lucidnosti , nešto sreće i sl. … i TO je TO !!
DOVOLJNO !!

zoran ivkovic

pre 8 godina

muslim da mi malo druge potcenjujemo.cedevita ima sjajan tim .sjajnog centra miru bilana i par kvalitetnih amera posebno pulena ..cedevita iskreno igra jako dobru kosarku zaista i rezultati to govore ...zvezda ima sjajan tim ,uz mnogo lutanja imaju dva sjajna amera kvinsija i kinzija .zatim sjajnog cirbesa i dosta solidne ostale igrace a i luka ce se vratiti ...zabrinjavajuce je sto zvezdina igra nije tecna .sto svaka utakmica ima prazan hod od pet minuta ...lako se topi prednost a zavrsnice igraju katastrofalno ...olimpija,igokea,strazbur,efes i sad cedevita sve te utakmuce su izgubljene u zavrsnuci bez ideje ...sve to zabrinjuje ...micic je veceras igrao i nista dobro nije doneo a oteo je mesto malom rebicu koji je u ovom mimentu daleko bolji igrac ima sut za 3 a micic ne ....radonja je gotivan lik ali nesto ne pouzdan trener ima tu mnogo i njegovih propusta ...zabrinjava sve ovo

Sinisa

pre 8 godina

Prelako su se odrekli Mekela,jednostavno Jovic nema napadacki potencijal u ovakvim utakmicama.Mislim da je najveca greska ulazak u zadnju cetvrtinu sa opcijom svaki napad do isteka vremena.Sta tek reci za hrvatskog trenera Perasovica koji je na evropskom prvenstvu Bilanu nije davao sansu a Zoric je igrao dvadeset minuta.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

Imas dva faula do bonusa on lik ni da vikne da naprave faul, Štimac antikosarkas, dve najslabije karike Zvezde, stimac i radonjic
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (czv, 4. januar 2016 18:22)

A nisi video kako je Radonjic poludeo na Dangubica i Stimca sto nisu pravili faul, to nisi video, takodje ne vidis da je Stimac sa najvecim indexom trenutno kod oba tima, i da Zvezda vodi. Bitno je da si strucnjak i da znas unapred da napises nesto sto nemas pojma. Vazno je pljunuti samo.

Perun

pre 8 godina

Zvezdi je baš odgovarao produžetak jer nam je trebala pobjeda +3,tako da odluku da se pravi uopšte faul je teško razumjeti.Radonjić se već bio uprpio da će mu se dogoditi Efes.U oba meča ispuštamo +10 zadnju četvrtinu.Njemu je u Istanbulu Miler u odlučujućim momentima bio na klupi.

Voip

pre 8 godina

Dobro je to. Cedevita ima solidnu ekipu ali trenutno znatno uigraniju i to su veceras i pokazali. Imamo dosta prostora za napredak i to bi trebalo da legne kad bude najpotrebnije. Moja procena je da cemo ove dobiti u plej ofu sa 3:1. Vasa i Kinsi tek treba da se uigraju, Dangubic da se vrati u formu, Mitrovic da se vrati tako da ...

pudlica

pre 8 godina

imate komplekse definitivno i to opanse, pogledaj prvih 10 komentara sa najvise pluseva sve vezano za Partizan niko ne komentarise igru niko nista samo Partizan 13 godina jeste puno ali ipak malo se urazumite imate svoju ekipu kkfmpczv :-)

z

pre 8 godina

Ajde Zvezdo podizi nacionalni koeficijent, igraj i za ove sto fenjerisu ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 4. januar 2016 17:59). Ti sto sad fenjerisu su deceniju i po sakupljali koficijent za ove sto su se fuzionisali

ljuba

pre 8 godina

dal je moguce da neko navija za cedevitu i sutjesku vi ne shvatate da srbija ako ovako ostane gubi jedno mesto.po meni je bolesno navijati za hrvate protiv srba

Jovan

pre 8 godina

Joooj luzera, onih luzerskih luzera. Ista priča kao i protiv turaka.
Ni ekipa ne valja, ali i Radonjić je priča za sebe.
Izgubljen dobijen meč, ej!
Luzeri.

Big

pre 8 godina

A šta je ono Divac prokockao onomad protiv Rusa, pa izraste u legendu. Kali se još Jović i to su normalne stvari, sve će to da se vrati kad je najpotrebnije.

Srbin iz Hercegovine

pre 8 godina

Ko god je gledao utakmicu bilo uzivo ili na TV, ponovo prozivljava muke kao po ko zna koji put ove godine kad igra nasa Zvezda. prosla u EL poraz 1p ( a vodili 15 p ) sad poraz u ABA 1p ( vodili 12p ). treneru i igracima fali sportske drskosti da dotuku protivnika.

Cedevita

pre 8 godina

Svaka cast na fantasticnoj utakmici. Cedevita je pokazala nevjerojatan karakter koji pokazuje citavu sezonu a Pullena i Bilana necu ni spominjati. Ocito je bilo domacinsko sudjenje jer su suci svirali Cedeviti neusporedivo veci broj osobnih pogresaka ali decki su izdrzali i sada su u jako dobroj poziciji. Ako se Walker uspije uigrati kroz narednih nekoliko utakmica zajedno sa Bilanom i Whitom I Pullenom mozda bi se moglo i u playoff Eurolige. Zivi bili pa vidjeli. Inace moram priznati da Zvezda ima dobru centarsku liniju ali igra previse na vic ovog malog Millera. Svidja mi se Guduric i stvarno mi nije jasno zast decko sjedi na klupi. Hvala vam decki na dobroj utakmici i na korektnoj atmosferi.

hahahahahahahaha

pre 8 godina

Šta to uradi Džejkobe Pulene?A predgrađe se taman ponadalo.Sad svi po jednu cedevitu.A Željko,Bogdan i Jan tek treba da stignu u BG.Tu ni Lebron ne pomaže,a kamoli Kinzi.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Sve ovo neodoljivo potseca na hrvatsko finale ABA-e u Pioniru. Secam se komentara glodara kad smo pukli, a onda dodje Nolan. I posle svi mirni. Daj boze da gresim.

raki111

pre 8 godina

Vec tri godine govorim da Radonjic nije trener za Zvezdu, odnosno da nije trener za velike domete. I posle pobede nad Bajernom sam to govorio pa sam dobio preko sto minusa. Ne znam sa koliko razlike treba da udjemo u 4/4 da konacno pobedimo nekog iole ozbiljnog protivnika. Prosle godine smo osvojili triplu krunu jer smo imali bolje igrace nego svi ostali timovi ABA lige zajedno, a ove godine zaslugama premudrog Radonjica mozda osvojimo onu stvar. Onda ce vam se nadam se otvoriti oci, a do tada ga i dalje dizite u nebesa i lupajte mi minuse.

Deki

pre 8 godina

Ovaj White je jedan od najboljih kucaca svih vremena.. Pogledajte njegova kucanja na youtube-u. Medju ostalima ima kucanje kroz noge sa slobodnog bacanja :)

Peacock73

pre 8 godina

Jovića su posle jedne utakmice proglasili za genija, a on u svakoj sledećoj pravi kiks za kiksom. Ne mislim na faul na pet sekundi pre kraja, već na nemoguća dodavanja, prodane lopte, očajnu odbranu, itd.

petarczv

pre 8 godina

Ej a stimac koji je bio najbolji strelac i zasluzan za izbacivanje bilana na klupu sa 4 faula njega drzi van igre iako je bilan napunio cirbesa celo drugo poluvreme sedi na klupi umesto da ga ubaci I natera bilana na jos jedan faul.

velja

pre 8 godina

guduric je imao manju minutazu da bi se kinsey vise uiograo. to je prosto. interesantno je kako pogresno razmisljaju svi tzv navijaci. planiramo cedevitu da pobedimo u euroligi obe utakmice a bojimo se za play off sto nemamo prednost domaceg terena

Parter B

pre 8 godina

Vi koji niste ušli u pionir... Vi koji ne znate leve korake... Vi koji imate 15 godina... I Vi grobari fenjerasi.. Vi hoćete da smenite dr. Radonju.... More mars !

Кванте

pre 8 godina

Радоња
Зуфер Авдија
Бранко Вукићевић
Дуло
Милош Бојанић
Фирчи
Бата Здравковић
Дало
Дејмон Фишбек
Џемаил Махмуд
Станија
Стевка Божуревка
Белко
Бен Лудвиг
Слободан Шљиванчанин
Недељко Ашћерић
Анчи
Милета Лисица
Ранко Чарапић
Зли Гли
Чубрило
Драган Шормаз
Ацо из Крњева
Миде

Branko

pre 8 godina

Čija greška je losa komunikacija kod zadnjeg napada? Nije ovaj trener od juce sa ekipom, ako ima hemije i igrači znaju filozofiju trenera ( npr. Vujosević je uvek tražio faul kod ovih situacija nije potrebno da ga neko čuje) igrač zna šta treba da radi. Očito je da trener kroz ovakve greške gubi autoritet. Dodatno klub koji otpusti tri stranca vidi se da nema viziju niti znanje, mislim uprave....Micic čini se dosta staromodan i spor plej , nisam optimista...Ne možeš celu sezonu kupovati i prodavati i očekivati uigranu ekipu

Milanko

pre 8 godina

Opet je trener izgubio 11 poena razlike na početku 4/4. Šta on bre govori igračima pred njenim početkom? Samo za nerviranje. Pozdrav iz Ljubljane.

1

pre 8 godina

Mileta Lisica, Zufer Avdija, Vojkan Benčić, Zvonko Mihajlovski, Miodrag Petrović Čkalja, Vladimir Štimac, Lepi Mića, Cune Gojković, Bajaga, Vladimir pTica, Vuk Roksandić, Miloš Bojanić, Filip Čović, Milan KalEnić, Arkan, Tozovac, Elmedin Kikanović, Branimir Babarogić, Stoja i Mica Trofrtaljka
Trener: Mihajlo Uvalin

Haha

pre 8 godina

A najsmesniji su mi ovi nasi sto bojkotuju navijanje a dolaze svi pojedinacno da gledaju ali kao ne navijaju.Da je bilo navijanja dobili bi ih sto posto.Ovako cemo sa njima u polufinalu i to u gostima prve dve utakmice.Jedino da oni dobiju Buducnost pa onda sa njima to nam je bolje

metall

pre 8 godina

Ja nista ne kapiram. Nereseno na pet sekundi do kraja, Cedevita u napadu, za Zvezdu su sasvim moguci produzeci i potom u njima dostizanje vece razlike, a Jovic pravi faul? Molim upucenije da mi malo pojasne ovu situaciju. Mislim da je faul bio najgora opcija.

Rajko

pre 8 godina

Sa ovakvim timom i ovakvom rotacijom mi ne bi smjeli da imamo 2 poraza u ligi,i to slučajno da se desi..ovdje nesto debelo ne štima od početka sezone..Radonjic jos jednom po meni jedan od krivaca za poraz..loše izmjene i losa organizacija napada,ne tražiš brate tajmaut kad je najbitnije..dobijenu utakmicu od 12 poena 6 min do kraja mi prosipamo i to nije prvi put..ako vec imas toliki kredit da budeš trener hoces li vise naučiti da vodiš ovu ekipu??

Delija-Bor

pre 8 godina

Radonjic da osvoji evroligu sa Zvezdom reko bih da nema pojma. On ima 2 akcije i to je sve. Sve ostalo je individualnost. Ili bacaju trojke ili guraju na centra ispod kosa pa ako upali upali. To je sve. Covek od kad vodi Zvezdu nije igrao zonu a Vujosevic nas razbijao zonom dok je bio u Partizanu. Ja mislim da je za strane trenere najlakse analizirati zvezdine akcije.

Dragana

pre 8 godina

Lepo rekoh pre neki dan da ovakvo vodjenje kluba(stalno dolaze i odlaze igrači)neće doneti ništa dobro Zvezdi.I opet tvrdim da je bilo bolje da se vrati Mekel u tim ili da igra Rebić umesto što je Micić doveden i da je ostao Tompson i da nije doveden Kinzi.Ne može trener da uigrava nove igrače na važnim utakmicama.Zbog tog mog mišljenja su me neki ovde slali da kuvam ručak a mogu i to sad da urade ali mišljenje ne menjam.Pa mogu ja i da kuvam ručak i večeru,i da gledam košarku i navijam za Zvezdu i da imam svoje mišljenje:) .I vidim da nešto ne štima u timu i da se trener ne snalazi kad je rezultat tesan pred kraj meča.Namerno ili slučajno,ko bi ga znao.

Miki

pre 8 godina

Nisam vidovit i ne znam štaa će dalje biti, ali ovo što je do sada CRNA Zvezda prikazala u ABA, ligi je skandalozno. Imam utisak da neke igrače ovo takmičenje i ne zanim, bar meni tako izgledaju. Koliko su dosad izgubili "DOBIJENIH" utakmica. Strašno.

Ivan

pre 8 godina

Ovo je vec jako zabrinjavajuc poraz. Pojedini igraci koji su zasticeni kao beli medvedi vec duze vreme ne doprinose dovoljno timu, pre svega mislim na skandalozno slabo zalaganje. Cedevita je veceras imala preko deset zicera gde su ljudi potpuno sami kao duhovi polozili loptu u kos. I na kraju kao jagoda na slagu, teska bruka od faula za jednu profesionalnu ekipu pet sekundi pre kraja. Vreme je da neko preuzme odgovornost za ovakve skandalozne odluke u zavrsnicama utakmica koje Zvezdu mogu kostati sezone.

Goran

pre 8 godina

Malo je ovih par igrača(Simonović, Nastić, Štimac, Micić, Mekel, Tompson, Vilijams, Miler, Sofo, Kinsey) koje ste doveli ove sezone.Ako hoćete da budete bar treći u ABA morate bar još 5-6 da dovedete. Mi smo možda bili državni projekat, ali nikad nismo doveli 10 igrača za polu-sezonu...

yup

pre 8 godina

Pisem na kraju utakmice. Zanimljiva utakmica. Sve do zadnje cetvrtine su licne greske odredjivale tempo utakmice, a u zadnjoj se sve otvorilo. Cedevita je imala srece da je Pulen bio u svom elementu, ali Zvezda je morala da zavrsi ranije utakmicu, igra sporije napade i tako ubije tempo zadnje cetvrtine. Mozda ga nakon onog poteza mnogi ne vole, ali Bilan je sigurno najbolji centar ABA lige i medju najboljim evropskim centrima. Ako se dobro secam, Zvezda igra jos dva puta sa Cedevitom u Evroligi, tako da ima vremena za revans.

jao radonja lave!

pre 8 godina

Potpuno raspali Jovic na terenu u finisu, a Kinzi na klupi? Spori i neiventivni Micic igra, a Rebic na klupi celi mec?!Plejovi su osnovni glavni peoblem ovog tima(i nedostatk cetvrtice). Priznajem da Radonjic nije trener po mom ukusa, taj je specijalista da gubi sve meceve koji su na kos razlike. Ali,valja Zvezdi pa super.

NEBOJŠA

pre 8 godina

Cedevita je odlična ekipa, niko to ne spori, ali je činjenica da je ZVEZDA večeras samu sebe oterala u poraz...a Jović je odigrao najgori meč od početka sezone...i protiv Efesa i protiv Cedevite izgubili su dobijene utakmice...ali ipak verujem da će na kraju i ove sezone biti opet "TRIPLA KRUNA".

salinjo

pre 8 godina

Idemo dalje.... i dalje smo jaki. Bitno je uci u play of (sada je izvesno da ulazimo kao treci), a onda je sve moguce, jedan brejk resava sve.

Džoni

pre 8 godina

Poslednje dve utakmice gube na sličan način! Pitam se sa koliko bi to razlike trebalo ući u poslednju četvrtinu da privedu utakmicu kraju? Ovo je već previše! Odigraš dobru utakmicu i izgubiš kao i protiv Efesa! O smušenosti i bezidejnosti u finišu ne treba trošiti reči!

petarczv

pre 8 godina

Шта урадисте то Џејкобе Пулене, Миро Билане, Немања Гордићу... И Тарензе Кинзију?
(Русвај, 04. januar 2016 19:51)

Sta je sa prepisivanjem? dokle vise nase fore? I kako vas nije sramota za pola sata igrate utakmcu za predzadnje mesto

ман.сити

pre 8 godina

Да ли неко може да им објасни да утакмица траје 40 минута,а не највише 35.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Ajd sad da branimo Radonjića!! 12 poena u četvrtoj četvrtini prokockani!! Od gotovog veresija, i to po koji put!! Dokle više?! Ovo je bilo mučno za gledati!! Čovek ne zna da postavi igru, ne zna da izvuče maksimum iz igrača i to je to! Igrače imamo super, ali on bi i Stefa Karija unazadio!!

Pfc45Zg

pre 8 godina

Konacno malo radosti i za mlade partizanke. Kad vec ne mogu da se raduju pobedama svog, eto prilike da se provesele zbog poraza tudjeg tima. Pa jos protiv zagrepcana, neprocenjivo.

Markec

pre 8 godina

Odlična utakmica! Pobjeda je mogla otići i na jednu i na drugu stranu!
Miller i Pullen su dva daleko najbolja igrača u ABA ligi. Neće dugo ostati ovdje, tako da trebamo uživati u njihovim predstavama dok možemo. Nadam se da će se dignuti i Partizan i moja Cibona. Pozdrav iz Zagreba! :)

Bodibond

pre 8 godina

Evo sta se desilo, bik sam na 10m od Radonjica. Radonjic se dere:
Faul, faul, faul... vreme prolazi i pocinje publika koja je do 15 sek do kraja sedela i blejala da skace i da se dere na 10sek do kraja Faul, faul, faul videvsi od Radonje. Zbunjeni Jovic instiktivno pravi faul na 5 sek do kraja. Eto, neka mi neko objasni, zasto se pravio faul, trebala nam je pobeda sa vise od 2 razlike, trebalo je da se juri produzetak. E sada, najbitnija stvar. Namontirati cetvrto mesto i razmontirati Buducnost u polufinalu, jer protiv Cedevite nema sta da trazimo, prejaki su ove godine.

Aleksa

pre 8 godina

Efes, Cedevita. Ne kažem da je Radonjić loš, ali jednom ispuštena pobeda posle dvocifrenog vođstva je greška, dvaput je već loša navika. Sraman rezultat s obzirom na prikazanu igru u prve tri četvrtine.

mihailo

pre 8 godina

RADONJIĆ,JOVIĆ I LAZIĆ! sa tim cirkuzantima,košarkaškim prevarama.. nema sreće.. koji je ovo put? Šta Radonjić može da dobije.. da sačuva..??? O Bože da li ću dočekati da nije trener Zvezde.. idi kući čoveče.

Jakobsen

pre 8 godina

Neko reče '' ponos srpske košarke ''... Šta reći za takav ponos!!!(Timoty, 04. januar 2016
Pa mi smo u plej ofu,a vi u plej autu

Рико

pre 8 godina

Овај Јовић крив и за пораз од Ефеса кад на 45 секунду до краја гази линију на контри, и сада прави фалу на 5 секунди до краја...

милојко

pre 8 godina

stvarno ne znam zasto prednost ima dangubic u odnosu na gudurica, decko je doktor za dangubica, kinzi dobar, u polufinale pobeda je nasa ne sumnjam u to.

LujoCedevita

pre 8 godina

BRAVOOOO CEDEVITA---sat košarke Mire Bilana i Pullena...Ceda definitivno najjača momčad Aba lige još u nedjelju maznit Budučnost....lijepa pobjeda u Beogradu...

Angmar

pre 8 godina

opet vodili 12 poena 8 min pre kraja i onda se raspadnu i prime 28 poena za 10 min!??Neverovatno,jeste cedevita sve ubacila...Jovic od kako je prvi plej igra sve gore,pravi covek faul na 5 sec do kraja??!Malo je se izgubio,inace nasa dva pleja dala 1 poen!Pa kako da pobedimo,jos Jovic koji nista nije ubo,sutira 3 napada uzastopno

Delija Sever!

pre 8 godina

DOBAR OSECAJ kada turci slave SRBINA i deru se iz sveg glasa njegovo ime :)
Evo video posto ne znam da stavim ono link stavite vi pa objavite da ljudi vide:
https://www.youtube.com/watch?v=4zAkCmUXBak

Звезда у срцу

pre 8 godina

Као прво, Радоњић када је видео да је касно са фаулом, на 8-7 секунди, требао је да опозове фаул и брани напад, који је узгред био у старту слабо оранизован и вероватно би био неуспешан (е сада, да ли има интелигенцију дотични тренер Звезде, бивши кошаркаш, Радоњић, да у секунди промени своју идеју о прављењу фаула када види да Јовић не реагује 10-ак секунди, а Цедевитин напад просто без идеје стоји у месту тик 10-ак секунди - а то је морао да уради). Као друго, да ли је у старту требао да покуша да брани напад и у продужетку надокнади 2 поена заостатка из Загреба због бољег међусобног сусрета и фактички победе више. Као треће, Радоњић мења много играче, а ритам му пада у последњој четвртини, чудно зар не, и мења упорно играче који се таман разраде, опет чудно. Иначе има добар тим, фали још један виши играч и за Мекела је морало да има места у овом тиму.
И сад оно најважније, тренутно, није под редним бројем: Зашто Партизановци висе на овој страници и коментаришу, вређају, понижавају - они за то немају права јер је Звезда наша брига и боље да воде бригу о њиховим кошаркашима црно-беле боје, који су последњи на табели и прети им испадање из лиге.
И наравно, шлаг на торти: доста више на Звездиним вестима о Дулу, па он је харао овдашњом кошарком када је имао плату од 300.000 евра, класне играче и оно најбитније, судије и целу организацију 10 година иза себе. А његова успешност се мери у Москви где је упропастио један од највећих буџета у историји европске клупске кошарке.

Povidon

pre 8 godina

Evroligu,što ste igrali,igrali ste!!
Biće Pulen za vas,ono što je Nolan Smit za nas.Živi bili pa videli.
(bora, 04. januar 2016 21:07)
Neko možda neće igrati Evroligu a neko neće više igrati Aba ligu od sledeće sezone.

Tegeltija Vladan

pre 8 godina

Partizan u Niksicu nastupa u sledecem sastavu:
Dulo
Andjus
Koprivica
Merima Njegomir
Bitldjus
Pavlovic
Badi pas kosarkas
Bili,plavi rendzer
Dalo
Paligoric
Topalko
Braco Salihamidzic

sani

pre 8 godina

e Radonjicu tele jedno,zasto faul na 5 sekundi,pa trebo nam je produzetak da bi ih dobili vise od 2 razlike,a imali smo nereseno,morao se braniti napad

basket

pre 8 godina

i neka mi neko kaze posle da je radonjic dobar trener, pa zbog njege je x puta izgubljena dobijena utakmica, lik trazi zadnji tajmaut i bukvalno na 5 sekundi pred kraj tajmauta on objasnjava koja se akcija igra, zadnji napad na utakmici jovic pravi faul 5 sekundi pre kraja, dangubic promasio profesiju, sve u svemu los poraz za nasu kosarku i koeficijent za nase klubove, a ovi sto su navijali za cedevitu neka idu u zagreb pa tamo nek navijaju

bagzi

pre 8 godina

Ova glupost sa branjenjem pa pravljenjem faula na 5 sekundi kostace nas EL sledece godine. Radonja je trazio faul ali ovi slepci kao u transu. Radonju krivim sto smo opet prokockali 11 porna prednosti. E, da... Skauti su krivi sto nisu doveli na pocetku sezone coveka koji ce da probije do kraja i da ubaci ili da iznudi faul(tipa Djenka). Ovako sa sutiranjem pa ako udje, udje... Kad nas stane, pogubimo se kao guske.
Cedevita ce lagano da osvoji ABA ligu. Ozbiljan tim sa solidnim trenerom i dobrim igracima.

e moj panterčiću

pre 8 godina

Ae pobeda za dizanje koeficijenta, jer veceras ce ga neko smanjiti...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šika Momšilo s' ljubavlju, 4. januar 2016 18:43)

Upravu si već ste ga umanjili, dok se sitiš nevolje drugih tvoji propadaju

Suština

pre 8 godina

Ne znam. Mnogi su optimisti i tvrde kako Zvezda ima jaku ekipu. Uspeh nad uspesima će biti ove godine osvojiti Aba ligu.
Prošle godine je bilo tako logično da Zvezda osvaja.
Kod Radonjića me nervira njegova magija da ispusti razliku. Mada, opet. Tu je i do igrača, pošto jedini koji konkretno zna šta da uradi u krizi jeste Gudurić.

ringispil

pre 8 godina

Samo da dodam,pored ZONE i CETVORKE ,nas "rukometni strucnjak" ce upropastiti Milera sa minutazom.Bruka sa kojom ekipom i novcem covek raspolaze.
Svaki put kada igraci sami odigraju bez njegove prozivke mi se odlepimo,cim "PERUNICIC"pozove dole pet gubimo 10-15 poena prednosti.DOKLE VISE ?

kosovo je nebojšino

pre 8 godina

Stef Kari            
Božo Đumić           
Đoko Šalić       
Kristijan Golubović      
Derik Rose        
Boro Drljača        
Žika Šarenica    
Tito  
Dulo          
Marijan Rističević       
Žika Obretković         
Marko Bulat        
Dženan Lončarević        
Sinan Sakić       
  Nedeljko Bilkić     
Dalo             
Marinko Rokvić          
Miša Tumbas            
Tomislav Karadžić            
Lebron  ...
(Kafir, 04. januar 2016 18:51)

i naravno radonja :pPpP

neutro-nn

pre 8 godina

Znaci, ovog Jovica kao da su ukleli. Decko je toliko poceo da igra lose, nakon onih fenomenalnih partija, nemam reci. Da li zbog zamora ili cega, ne znam ali ovakva dekoncentracija u zavrsnici se ne dogadja ni pionirima. Apsolutni krivci poraza su sami igraci. U poslednjoj cetvrtini, umesto da lagano privedu utakmicu kraju i opterete Cedevitu faulovima a kasnije slobodnim bacanjima samo odrzavaju prednost, uradili su sasvim suprotno. Nerezonski i brzi sutevi, losa odbrana, i konstantna bezidejnost u napadu, poraz itekako dosao zaslugom igraca. nadam se samo da ce trener da ih podigne nakon ove utakmice jer ce ovo posle slicne utakmice sa Efesom, sigurno tesko da im padne.

Nenad Sar

pre 8 godina

Sve, sve, ali Bilanova trojka!!! Pa on nije uzeo šut za tri ni na treningu! Kakav igrač! A ono što je bacio loptu na Štimca, pre toga pogledajte kako mu se isti unosio u lice, dobro da ga nije udario!

Džo

pre 8 godina

Iskreno, drago mi je što smo izgubili, samo zbog Čovića i njegovih punih džepova ! Najurio je Vilijamsa a doveo trećeg pleja Bajerna u pohodu na top8 !? Da se ne lažemo, njega top8 ne zanima uopšte, samo gleda da napuni svoje džepove od rasprodatih ulaznica eurolige i dovede jeftinije igrače od onih koje ima i sa njima osvoji ovu bedu od ABA-lige i plasman u EL. Centra, zamenu za Cirbesa-nemamo, o Radonjiću više stvarno nema šta da se kaže, sve je rečeno, a i nije on kriv što je tu gde je.

Mirko

pre 8 godina

Evo šta mi se ne sviđa:
- prvo mlako ulazimo u utakmicu,kao da očekujemo da se u Pioniru utakmica dobije sama od sebe.Čak do kraja prve četvrtine ništa ne menjamo i to je predugo vreme da se ukapira da nešto nije u redu.
- promašaji u početku - kol'ko hoćeš.
- posle se ispravimo i u drugoj i trećoj četvrtini smo dobri,i opet kad pomislimo-dobili: E - nismo!
- Iako je Rebić pokazao da zaslužuje da igra prvu zamenu Joviću,ne - mi razigravamo Vasu,koji će nekad da proradi,a možda i neće.
- Cedevita igra sa niskom postavom,vidimo da ne ide i umesto da ubacimo Tejića na centru,kao visoku četvorku,mi i dalje igramo u istoj postavi i gubimo.
- Prva petorka mora da bude najbolja postava da bi se u startu napravila neka pristojna razlika.Ili,ako nećeš to - onda ubaciš drugu postavu da se uigrava i da na srce,hrabrost i želju za dokazivanjem pokuša da ostvari isto to ili makar da igra egal - ako to ne uspe,ionako ubaciš prvu petorku i nastaviš da gledaš kako se utakmica dobija.Ovo što sada vidimo je smorena prve petorka,koja dok uđe u fazon-četvrtina je već uveliko izgubljena i posle se vadi kestenje iz vatre,al to zahteva mnogo potrošnje energije i zbog toga se obično izgubi u finišu-kao što se sad desilo.
- Ako se znalo da Cedevita ide na trojke,trebalo je to još bolje da se čuva.
- Ako Jović već nije čuo da treba da faulira,trebalo ga je pustiti da odbrani napad.

Da ne kažem da nema ništa dobro:
- Dobili smo Gudurića.Dobili smo Kinzija.Dangubić je počeo da daje 3-ke.

cofi95

pre 8 godina

@(Beli, 4. januar 2016 21:37) - Dokle cete, bre, da branite tog Radonjica vise? Kriv jez naravno da je kriv! Coveku se trwci put desava da izgubi bukvalno dobijenu utakmicu, i to deugi put za redom (!?). Ako glup uci na svojim greskama, sta onda reci za coveka koji jednu te istu gresku ponovi tri puta? Radonja, da se ne ljubimo, znas gde su vrata...

Trefy realnoo na zalost

pre 8 godina

Zbogom 1 ili 2 mesto,to znaci zbogom TITULO ABA Lige sto dalje vodi do zbogom Evroligo 2016/17...ako se to desi onda ZBOGOM i sponzori a dalje znamo i sami....

Јованка Ј.

pre 8 godina

Javilo mi se...Radonjic krtica ubacena da upropasti Zvrzdu.Zasto ovog nazovi trenera trpi Covic...zato sto je poslusan,nista se ne mesa,cuti dok Covic hara zari i pali sto ce im obojci doci glave...

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Ajmo državo ,dok ti najveći sportski brend Partizan propada ti prospi još para u Železnik bar za još dvojicu Amera zar ne vidite da su slabiji od Cedevite i Budućnosti

Nebojsa

pre 8 godina

Od kad je dosao u C.Zvezdu Radonjic ja sam govorio da C.Zvezda zasluzuje mnogo boljeg i kvalitetnijeg trenera od njega to sto ga presednik Covic neda plasim se da ce na kraju sezone da mu se to obije o glavu zao mi je sto se dosta ulaze u taj klub a na klupi imamo trenera ne mogu da kazem da je pocetnik ali nije klupu crveno-belih
Nisam od onih navijaca CRVENE ZVEZDE koji daje bezuslovnu podrsku presedniku Covicu i ako tvrdim da bez njega tesko da bi oziveo klub ali je promasio sa trenerom i to mora da mu kaze

Mirko

pre 8 godina

Što reče trener-komentator na Areni: Mnogo smo se opustili... To nas je koštalo.

A što se odbrane zadnjeg napada tiče: kad već nije faulirao od 15sec do 05sec, nije ni dalje trebao,ali to na klupi nisu shvatili, trebali su da puste Jovića da brani napad i verujem da bi on to odbranio. Igrali bi produžetke i verovatno pobedili.

Piksi_iz_coska

pre 8 godina

Bua..ahahahhahhha. Jeste se ponadali ? Smejurija. Hocete jos jednog garavog da vam uvalimo ?(Boba, 4. januar 2016 20:27)
Cvele, Milutinović, Vitkovac; 'oćete još nekog domaćeg da vam uvalimo?

Kafir

pre 8 godina

Stef Kari           
Božo Đumić          
Đoko Šalić      
Kristijan Golubović     
Derik Rose       
Boro Drljača       
Žika Šarenica   
Tito 
Dulo         
Marijan Rističević      
Žika Obretković        
Marko Bulat       
Dženan Lončarević       
Sinan Sakić      
  Nedeljko Bilkić    
Dalo            
Marinko Rokvić         
Miša Tumbas           
Tomislav Karadžić           
Lebron  ...

czbg

pre 8 godina

Stara boljka našeg trenera. 90% utakmica je izgubio u neizvesnoj završnici. Samo mi nije jasno kako uvek dozvoli da dođe do neuzvesnosti,imali smo 11 poena prednosti,isto kao sa efesom. Mislim da ove sezone teško možemo do evrolige. Daj Bože da grešim.

Master Komoda

pre 8 godina

Ma znate šta... Možda I bolje ovako... Realno, prvi nismo mogli da budemo, ovako smo sigurno treći i možemo malo rasterećenije da igramo završnicu abe pa malo u EL da nategnemo... I taman da se svi uigraju pred plej of pa da nagazimo kad je najpotrebnije...

salazabava

pre 8 godina

Ljudski je izgubiti i cestitati protivniku. Inace nase ucesce u El sledece sezone je prilicno otezano ovim porazom. Jedino je Evro liga razlog zasto kvalitetniji igraci dolaze kod nas jer novca im ne mozemo ponuditi vise od drugih. Ako to izgubimo bice jako tesko, bas tesko... Pomozi Boze

Kosta Pfc

pre 8 godina

Pa vi i dalje upisujte unapred dve pobede protiv Cedevite u EL i pišite kako ćete da ih odvalite u BG u ABA. Nikad da se opametite.

milannn

pre 8 godina

Radonja pojima nemas da privedes utakmicu kako treba , najbolje da sa + 30 udjemo u zavrsnicu da bi dobio utakmicu .. Jedan igrac vas pobedi

Ivan

pre 8 godina

I u Turskoj i sinoc glavni krivac za poraz je Radonjic. Kad je protiv Efesa trebalo praviti faul i imati poslednji napad on je branio kos a sad protiv Cedevite kad je trebalo zadrzati neresen rezultat da bi se u produzetku doslo do razlike vece od 2 poena on je trazio faul! Van svake pameti jer nam pobeda od 1 poena nista ne znaci.
Drugi krivac za poraz je razmazena beogradska publika - sram vas bilo! Sta mislite sta bi se desilo u Zagrebu da je Stimac loptom gadjao ust... Bilana?!!! Umesto da im napravite pakao vi kulirate dok isti taj ust... daje trojke. Nikad se Srbi nece nauciti pameti! Svoj tim se najvise bodri kad mu ne ide a kad je sve ok tad podrska i nije potrebna.
Na kraju jos pozdrav svim grobarima koji prate nas klub, ne sekirajte se doci ce ponovo vase vreme, za nekih 20-ak godina...

razuman

pre 8 godina

Za ovaj poraz nije kriv Radonjic, krivi su igraci. Olako primaju koseve i onda Jovic u zadnjem napadu umesto odmah da pravi faul, sto mu je Radonjic sugerisao,on sav dekoncentrisan pravi faul 5 sekundi pre kraja.

dragan

pre 8 godina

U jednom delu ZVezda je kidala odbranu i tada je pravila prednost. Kako je kraj dolazio sve vise je popustala u odbrani, na kraju je statirala.

Peca

pre 8 godina

Bice Kinzi odlicno pojacanje.Ja i dalje verujem da Zvezdu niko ne moze da dobije na tri pobede.Mada moramo priznati da nam je veliki hendikep sto smo ovim porazom izgubili prednost domaceg terena u play off-u.

pitam-ne znam

pre 8 godina

U polufinalu se igra na dve dobijene a ne tri kao prošle godine. A sa trećim mestom mora odmah brejk, ali nema veze tradicija je veća od Zalgirisa(hahaha).

Nenad

pre 8 godina

Ae pobeda za dizanje koeficijenta, jer veceras ce ga neko smanjiti...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 04. januar 2016 18:43)

U pravu si..neko je zaista smanjio koeficijent upravo izgubivsi od Cedevite

kAlcokera

pre 8 godina

radonjic zbunio jovica a jovic istopio 16 sekundi I ostalo jos pet.radonjic je trebao Da odustane Ako ga ovaj vec nije Cuo .verovatno bi odbranili napad I usli u produzetak

Luka

pre 8 godina

Donekle razumem čak i ove što brane Radonjića, jer svi pamtimo gde smo bili do juče, pa se neki boje za ovo što imamo sada, i zadovoljavaju time što groblje propada, a mi igramo EL. Ali mi moramo da razmišljamo drugačije - prvo, nije nas briga ni za koga drugog, gledamo samo sebe, a drugo, hoćemo više! Hoćemo i F4 EL u narednih 5 godina, zašto da ne? Zato, trenera odmah!

Lošmi

pre 8 godina

Glup poraz, napraviti faul na 5 sekundi do kraja, u bonusu a protivnik ima još 1 faul da napravi. Ali ne zanima me koliko ću minusa dobiti, možete i da kopirate ovaj komentar na kraju sezone, ja sam siguran da kada dodje play off, da li Cedevita da li Budućnost će nas veoma teško pobediti na 3 dobijene. Živi bili pa videli.

Bodibond

pre 8 godina

koja neznalica ovaj radonjic jaooo,covek nezna da organizuje nijedan napad seriju 7:0 prave on sedi hladno nit zamena tajm aut.. (aha, 04. januar 2016 19:48)

A ti ne znas da se NE ZNAM pise odvojeno. Napred Sutjeska !!!

batko

pre 8 godina

Odlicna utakmica! Kingzi je ve sada odlican, a tek kad se uklopi bice strasan! Micic ima jos prostora za napredak, a Dangubic me dosta brine, prilicno stagnira.

Za poraz nema veze, idemo dalje!

fadil

pre 8 godina

Tema za radonjica na diplomskom za trenera..Kako izgubiti dobijenu utakmicu..jovicu gledaj pullena i ucise kako igra pravi pley i prodore i trojke pogadja i organizacija u.napadu..sad ne pomaze Zvezdi nit Stef Kari i LeBron James

sto ne gubi niko gubis ti

pre 8 godina

Radonja nikakav autoritet nema ali nista ga ne slusaju pojedini igraci. Sto je najgore on i sam bira te igrace za petorku. Drzis Jovica a on pogubljen u celoj utakmici, jbg nije mu dan. Drzis Dangubica a on jos nije oporavljen i ne moze da cuva nikog a u napadu gnjavi loptu. Drzis Gudurica da bi i on gnjavio i na kraju dao jednu trojku? E pa mnogo je sto bi neki rekli izgubio si osecaj za filing. I sad koju posluku porati, da je ABA prioritet?

Rep.Srpska

pre 8 godina

kume,aj u 100 marke,da cemo da osvojimo ABA ligu!?nema sanse da neko dobije Zvezdu u 5 utakmica.prvo dve na strani,u dva dana mora da izgubi od mrtve Cedevite,nema teorije.pa onda,kod kuce da izgubi bar jednu,nema teoretske sanse.pa onda jos mrtvija Buducnost da nas dobije dve za redom u Podgorici,sa sve mrtvim i iscrpljenim Tadijom i Kukom.dajte,odrastite.pa potpuno je nebitno da li smo prvi,drugi ili treci,pa cak i cetvrti.

velja

pre 8 godina

to što imamo manjak domaceg terena nista ne znaci narocito protiv cedevite a i buducnosti. nebitno je koji smo pred play off. bitno je da vidimo koje greške pravimo i ako to razbistrimo onda nam ne moze niko nista na tri dobijene nez obzira na domacinstvo

Tadija

pre 8 godina

Ajde sta se palite. Poraz nista ne znaci. I da je Zvezda dobila imala bi utakmicu vise u Plej ofu ali taj Plej of se nece igrati tri utakmice.

cg navijac

pre 8 godina

Navijac sam Buducnosti i ovo je pustena utakmica garantujem! Jer sad Cedevita dovije Buducnost u Zagreb i eto Cedevita prva a Bud druga i tako izbjegnu Cedevitu u polufinale...mozda i grijesim al meni ovo lici na taj scenario!

general

pre 8 godina

Sta ce Radonjic u terenu?! Za to se dobija tehnicka.
Opet brukanje. Da toliki budzet ima Dule bio bi siguran za F4 ali Evrolige, a CZB jedva isperd Mege. Ipak se tu trener pita, a ne novci moji sinovci.
Od ove godine opet cete da mezite ABA ligu iz vise razloga.

Кванте

pre 8 godina

Радоња
Зуфер Авдија
Бранко Вукићевић
Дуло
Милош Бојанић
Фирчи
Бата Здравковић
Дало
Дејмон Фишбек
Џемаил Махмуд
Станија
Стевка Божуревка
Белко
Бен Лудвиг
Слободан Шљиванчанин
Недељко Ашћерић
Анчи
Милета Лисица
Ранко Чарапић
Зли Гли
Чубрило
Драган Шормаз
Ацо из Крњева
Миде

Marko

pre 8 godina

Ajde Zvezdo podizi nacionalni koeficijent, igraj i za ove sto fenjerisu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 04. januar 2016 17:59)

Jadna nam ta košarka kad joj jedan kvazi KK zvezda skuplja koeficijent.

Parter B

pre 8 godina

Vi koji niste ušli u pionir... Vi koji ne znate leve korake... Vi koji imate 15 godina... I Vi grobari fenjerasi.. Vi hoćete da smenite dr. Radonju.... More mars !

KukuLele

pre 8 godina

Dzabi i Kari i Lebron da nam dodju kad nam je trener ovakav kakav je, u turskoj plus 11 ovde plus 12 u poslednjoj cetvrtini i umesto da mirno privedemo kraju mi igramo neizvesne zavrsnice gde smo ocajno i gde naravno izgubimo, imamo dobru, ustvari odlicnu ekipu ali loseg trenera...

1

pre 8 godina

Mileta Lisica, Zufer Avdija, Vojkan Benčić, Zvonko Mihajlovski, Miodrag Petrović Čkalja, Vladimir Štimac, Lepi Mića, Cune Gojković, Bajaga, Vladimir pTica, Vuk Roksandić, Miloš Bojanić, Filip Čović, Milan KalEnić, Arkan, Tozovac, Elmedin Kikanović, Branimir Babarogić, Stoja i Mica Trofrtaljka
Trener: Mihajlo Uvalin

Kafir

pre 8 godina

Stef Kari           
Božo Đumić          
Đoko Šalić      
Kristijan Golubović     
Derik Rose       
Boro Drljača       
Žika Šarenica   
Tito 
Dulo         
Marijan Rističević      
Žika Obretković        
Marko Bulat       
Dženan Lončarević       
Sinan Sakić      
  Nedeljko Bilkić    
Dalo            
Marinko Rokvić         
Miša Tumbas           
Tomislav Karadžić           
Lebron  ...

Русвај

pre 8 godina

Шта урадисте то Џејкобе Пулене, Миро Билане, Немања Гордићу... И Тарензе Кинзију?

Jovan

pre 8 godina

Joooj luzera, onih luzerskih luzera. Ista priča kao i protiv turaka.
Ni ekipa ne valja, ali i Radonjić je priča za sebe.
Izgubljen dobijen meč, ej!
Luzeri.

NV

pre 8 godina

Nikada u istoriji srpske kosarke, jedan igrac, u ovom slucaju Nolan Smit nije imao takav uticaj na sudbinu kednog kluba. On je prakticno ugasio kk partizan! Ostaje da Niksicani udare katanac veceras!

Batko

pre 8 godina

Imas dva faula do bonusa on lik ni da vikne da naprave faul, Štimac antikosarkas, dve najslabije karike Zvezde, stimac i radonjic
(czv, 04. januar 2016 18:22)

Ne lupaj majke ti Na 5 m sedim od klupe...cela klupa se drala "faul,faul"...a i Štimac loš..doduše dao najviše poena, pokupio 4-5 lopti u napadu.i drži Bilana bez problema..
Aj "stručnjače" promeni sport koji komentarišeš...

bankomat

pre 8 godina

pa koliko vam treba para da nas ne brukate?!!
tako je to kad niste klub nego gazda odlučuje o svemu, plašim se da će sve pući kao balon od sapunice....

Boki

pre 8 godina

Ljudi moji...toliko smo igraca doveli...a od igre nista(pobede protiv reala i himkija su bile zahvaljujuci sutu)igramo individualnu kosarku...jedina opcija u napadu su jovic-cirbes..sve ostalo je daj meni loptu a ja cu da sutnem...gubimo vec 2 utakmicu za redom na isti nacin...mozete da pricate sta hocete al Radonja nema pojma....

Dragana

pre 8 godina

Lepo rekoh pre neki dan da ovakvo vodjenje kluba(stalno dolaze i odlaze igrači)neće doneti ništa dobro Zvezdi.I opet tvrdim da je bilo bolje da se vrati Mekel u tim ili da igra Rebić umesto što je Micić doveden i da je ostao Tompson i da nije doveden Kinzi.Ne može trener da uigrava nove igrače na važnim utakmicama.Zbog tog mog mišljenja su me neki ovde slali da kuvam ručak a mogu i to sad da urade ali mišljenje ne menjam.Pa mogu ja i da kuvam ručak i večeru,i da gledam košarku i navijam za Zvezdu i da imam svoje mišljenje:) .I vidim da nešto ne štima u timu i da se trener ne snalazi kad je rezultat tesan pred kraj meča.Namerno ili slučajno,ko bi ga znao.

Bodibond

pre 8 godina

U Pipniru sam, pa da kazem nesto veoma bitno ...
Sramota da dodju ljudi, pun Pionir i svi samo bleje niko ne navija..Doso sam iz unutrasnjosti 350 km u jednom pravcu jedini se derem u Pioniru. Sramota !!!

Bodibond

pre 8 godina

Evo sta se desilo, bik sam na 10m od Radonjica. Radonjic se dere:
Faul, faul, faul... vreme prolazi i pocinje publika koja je do 15 sek do kraja sedela i blejala da skace i da se dere na 10sek do kraja Faul, faul, faul videvsi od Radonje. Zbunjeni Jovic instiktivno pravi faul na 5 sek do kraja. Eto, neka mi neko objasni, zasto se pravio faul, trebala nam je pobeda sa vise od 2 razlike, trebalo je da se juri produzetak. E sada, najbitnija stvar. Namontirati cetvrto mesto i razmontirati Buducnost u polufinalu, jer protiv Cedevite nema sta da trazimo, prejaki su ove godine.

B

pre 8 godina

Radonjic nikako da svati da sa Lazicem u timu ne mozemo ofanzivno da budemo konkurentni jakim ekipama a on ga uporno forsira. Dati mu najvise pet min po mecu. A od takozvane Laziceve dobre odbrane nismo nista videli u poslednji nekoliko utakmica.

Spoljna linija slabo brani prodor centri ne znaju da pomognu. Cirbes busan kao sir.
Cedevita je ovo mogla i ubedljivije da dobije. Imali su dosta otvoreni suteva iz dobri akcija.

veliki strumf

pre 8 godina

Pa ovo je vise strasno! Koji put ove sezone gubimo dobijenu utakmicu? Koji put ove sezone nas protivnik pregazi u zadnjoj cetvrtini? Kolika nam je prednost potrebna da je ne bismo prokockali? Udjes kuci sa +11 u 4/4 i izgubis - pa to je strasno, bruka i sramota! Dozvolili smo im sut za 3 neverovatnih 50%, primili smo od jedne Cedevite 28 poena u zadnjoj cetvrtini! Bicemo treci na kraju, a hocemo titulu? Sa ovom igrom i ovim timom nema sanse! Pa mi ni u finale ne mozemo preko Cedevite. Godinu zavrsili porazom u Istanbulu 1 razlike, na isti nacin porazeni u prvoj utakmici ove godine, sve identicno. Da Radonjic ovoliko ne ume da nauci iz silnih istovetnih poraza - zaista neverovatno.

OMG

pre 8 godina

Zgazice Zvezda sve to u playoff-u....
Jedino sto je za brigu je ta posledja cetvrtina, ali ispleglace Radonja sve to. Zasluzena pobeda Cedevite..pozz

hahahahahahahaha

pre 8 godina

Šta to uradi Džejkobe Pulene?A predgrađe se taman ponadalo.Sad svi po jednu cedevitu.A Željko,Bogdan i Jan tek treba da stignu u BG.Tu ni Lebron ne pomaže,a kamoli Kinzi.

pudlica

pre 8 godina

imate komplekse definitivno i to opanse, pogledaj prvih 10 komentara sa najvise pluseva sve vezano za Partizan niko ne komentarise igru niko nista samo Partizan 13 godina jeste puno ali ipak malo se urazumite imate svoju ekipu kkfmpczv :-)

Pfc45Zg

pre 8 godina

Konacno malo radosti i za mlade partizanke. Kad vec ne mogu da se raduju pobedama svog, eto prilike da se provesele zbog poraza tudjeg tima. Pa jos protiv zagrepcana, neprocenjivo.

ljuba

pre 8 godina

dal je moguce da neko navija za cedevitu i sutjesku vi ne shvatate da srbija ako ovako ostane gubi jedno mesto.po meni je bolesno navijati za hrvate protiv srba

Luke Babbitt gravedigger

pre 8 godina

Ajmo državo ,dok ti najveći sportski brend Partizan propada ti prospi još para u Železnik bar za još dvojicu Amera zar ne vidite da su slabiji od Cedevite i Budućnosti

cz

pre 8 godina

i dalje ne vidim ekipu koja moze da pobedi zvezdu 2 puta za redom u 3 dana ili u 3 od 5 meceva, tako da opusteno, mozda jos bolje sto cemo odmah praviti brejk u gostima i zavrsavati u pioniru!

Billy Piton / akademik i antitopalović

pre 8 godina

zvezda zna samo pik da odigra...
(paksii, 4. januar 2016 20:57)

Dovoljno ! Dodaj još par šuteva , malo individualne lucidnosti , nešto sreće i sl. … i TO je TO !!
DOVOLJNO !!

Beli

pre 8 godina

Šta je kriv Radonjic, kad 10 sekundi mase Jovicu da pravi faul, ušao u teren 2 metra, a ovaj se trgne 5 sekundi pred kraj i napravi najgluplji mogući faul. Strašno. Kao da su amateri.
(Borkes, 04. januar 2016 20:40)
kriv je sto nije na timeoutu pre poslednjeg napada rekao ukoliko izjednacimo onda pravimo faul do tada i tada

Bibo

pre 8 godina

Imas dva faula do bonusa on lik ni da vikne da naprave faul, Štimac antikosarkas, dve najslabije karike Zvezde, stimac i radonjic
(czv, 04. januar 2016 18:22)

Ne lupaj majke ti Na 5 m sedim od klupe...cela klupa se drala "faul,faul"...a i Štimac loš..doduše dao najviše poena, pokupio 4-5 lopti u napadu.i drži Bilana bez problema..
Aj "stručnjače" promeni sport koji komentarišeš...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 4. januar 2016 19:00)

Ajd mahni da te vidimo! :)

ww

pre 8 godina

Radonjicu branio sam te do sada uvek, ali uvek... Ali sada da osvojis Evroligu za mene si postao NULA!!! Ako resis da odes, pobedi i svog plejmejkera Stefana Karija Jovica, umislio da je Kari licno, ne moze obruc sa pogodi...

Goran

pre 8 godina

Malo je ovih par igrača(Simonović, Nastić, Štimac, Micić, Mekel, Tompson, Vilijams, Miler, Sofo, Kinsey) koje ste doveli ove sezone.Ako hoćete da budete bar treći u ABA morate bar još 5-6 da dovedete. Mi smo možda bili državni projekat, ali nikad nismo doveli 10 igrača za polu-sezonu...

z

pre 8 godina

Ajde Zvezdo podizi nacionalni koeficijent, igraj i za ove sto fenjerisu ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 4. januar 2016 17:59). Ti sto sad fenjerisu su deceniju i po sakupljali koficijent za ove sto su se fuzionisali

Pedja.

pre 8 godina

Bio sam na utakmici, sedeo iza zvezdine klupe. Na time-outu Radonjic 30 sec cuti i seta se jer ne zna sta da kaze. Milera kritikuje gestikulacijom. Tesko da on moze protiv Dude i Žoca...

Borkes

pre 8 godina

Šta je kriv Radonjic, kad 10 sekundi mase Jovicu da pravi faul, ušao u teren 2 metra, a ovaj se trgne 5 sekundi pred kraj i napravi najgluplji mogući faul. Strašno. Kao da su amateri.

nb

pre 8 godina

Ovako se ne vodi igra niti promovisu mladi,domaci igraci. Celu utakmicu se loptama pune Cirbes i Miler, a kad dodje stani-pani ubacuj Gudurica da vadi kestenje iz vatre. A taj isti Guduric prethodno odigrao tri minuta i uzeo jedan sut.

petarczv

pre 8 godina

Шта урадисте то Џејкобе Пулене, Миро Билане, Немања Гордићу... И Тарензе Кинзију?
(Русвај, 04. januar 2016 19:51)

Sta je sa prepisivanjem? dokle vise nase fore? I kako vas nije sramota za pola sata igrate utakmcu za predzadnje mesto

Tegeltija Vladan

pre 8 godina

Partizan u Niksicu nastupa u sledecem sastavu:
Dulo
Andjus
Koprivica
Merima Njegomir
Bitldjus
Pavlovic
Badi pas kosarkas
Bili,plavi rendzer
Dalo
Paligoric
Topalko
Braco Salihamidzic

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

Imas dva faula do bonusa on lik ni da vikne da naprave faul, Štimac antikosarkas, dve najslabije karike Zvezde, stimac i radonjic
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (czv, 4. januar 2016 18:22)

A nisi video kako je Radonjic poludeo na Dangubica i Stimca sto nisu pravili faul, to nisi video, takodje ne vidis da je Stimac sa najvecim indexom trenutno kod oba tima, i da Zvezda vodi. Bitno je da si strucnjak i da znas unapred da napises nesto sto nemas pojma. Vazno je pljunuti samo.

sasha

pre 8 godina

Bravo RADONJA MAJSTORE!!!! Ovo je vise sramota sta radi svojim neznanjem. Bukvalno gubimo utakmice na njegovu mutavost. Ej bre, 28 poena prime u poslednjoj četvrtini. Ovo je inače i pozdrav od ABA titule, a samim tim i od EL.

misa

pre 8 godina

Zvezda ce na kraju biti prva , za klasu je bolja cak i uz ovako losu igru izgubila samo poen.Samo da se uigramo i to je to uz povratak Mitrovica . Cedevita je odlična ekipa.

Miki

pre 8 godina

Nisam vidovit i ne znam štaa će dalje biti, ali ovo što je do sada CRNA Zvezda prikazala u ABA, ligi je skandalozno. Imam utisak da neke igrače ovo takmičenje i ne zanim, bar meni tako izgledaju. Koliko su dosad izgubili "DOBIJENIH" utakmica. Strašno.

Boki

pre 8 godina

Mozete mi lupiti i hiljadu minusa.....Zvezda je ove sezone katastrofa sto se tice timske igre...ocaj..90 odsto meceva u egalu gubimo...kosarka je timski sport....mi to nismo...

maler

pre 8 godina

Otkako sam kao navijac Partizana poceo da navijam i da se nerviram oko Zvezde, ona gubi utakmice... a zbog ovog poraza ce Srbija najverovatnije imati manje predstavnika u ABA iduce godine :-(

Sinisa

pre 8 godina

Prelako su se odrekli Mekela,jednostavno Jovic nema napadacki potencijal u ovakvim utakmicama.Mislim da je najveca greska ulazak u zadnju cetvrtinu sa opcijom svaki napad do isteka vremena.Sta tek reci za hrvatskog trenera Perasovica koji je na evropskom prvenstvu Bilanu nije davao sansu a Zoric je igrao dvadeset minuta.

Voip

pre 8 godina

Dobro je to. Cedevita ima solidnu ekipu ali trenutno znatno uigraniju i to su veceras i pokazali. Imamo dosta prostora za napredak i to bi trebalo da legne kad bude najpotrebnije. Moja procena je da cemo ove dobiti u plej ofu sa 3:1. Vasa i Kinsi tek treba da se uigraju, Dangubic da se vrati u formu, Mitrovic da se vrati tako da ...

Nolan

pre 8 godina

Sa ovakvim timom bi Dule imao skor 25-1
(Luke Babbitt gravedigger, 04. januar 2016 20:15)

Duletu da daš CSKA, odveo bi ga u Top16... a možda i ne bi...

Big

pre 8 godina

A šta je ono Divac prokockao onomad protiv Rusa, pa izraste u legendu. Kali se još Jović i to su normalne stvari, sve će to da se vrati kad je najpotrebnije.

kožni donji veš

pre 8 godina

Bua..ahahahhahhha. Jeste se ponadali ? Smejurija. Hocete jos jednog garavog da vam uvalimo ?
(Boba, 4. januar 2016 20:27)

Ti izgleda ne pratiš mnogo jači derbi..derbi začelja...partizan nosi fenjer iz Nikšića..ako čuvajte ga..i to je nešto

markoni

pre 8 godina

Molim navijace zvezde da ne crne klub,igrace I trenera.Na kraju kada sve osvojimo isti ce ih sve dizati u nebesa.Kako smo ovakav naopak narod nije mi jasno.Zvezda ce biti jos bolja kad se uigra Kinzi I to je relanost.Tesko ce nas bilo ko dobiti u 3 utakmice ko god imao prvenstvo igranja kod kuce.Grobri gledajte da ne ispadnete I obrukate nas sve ispadanjem Umesto sto slavite nas poneki poraz!

raki111

pre 8 godina

Vec tri godine govorim da Radonjic nije trener za Zvezdu, odnosno da nije trener za velike domete. I posle pobede nad Bajernom sam to govorio pa sam dobio preko sto minusa. Ne znam sa koliko razlike treba da udjemo u 4/4 da konacno pobedimo nekog iole ozbiljnog protivnika. Prosle godine smo osvojili triplu krunu jer smo imali bolje igrace nego svi ostali timovi ABA lige zajedno, a ove godine zaslugama premudrog Radonjica mozda osvojimo onu stvar. Onda ce vam se nadam se otvoriti oci, a do tada ga i dalje dizite u nebesa i lupajte mi minuse.

Rep.Srpska

pre 8 godina

kume,aj u 100 marke,da cemo da osvojimo ABA ligu!?nema sanse da neko dobije Zvezdu u 5 utakmica.prvo dve na strani,u dva dana mora da izgubi od mrtve Cedevite,nema teorije.pa onda,kod kuce da izgubi bar jednu,nema teoretske sanse.pa onda jos mrtvija Buducnost da nas dobije dve za redom u Podgorici,sa sve mrtvim i iscrpljenim Tadijom i Kukom.dajte,odrastite.pa potpuno je nebitno da li smo prvi,drugi ili treci,pa cak i cetvrti.

Ivan

pre 8 godina

I u Turskoj i sinoc glavni krivac za poraz je Radonjic. Kad je protiv Efesa trebalo praviti faul i imati poslednji napad on je branio kos a sad protiv Cedevite kad je trebalo zadrzati neresen rezultat da bi se u produzetku doslo do razlike vece od 2 poena on je trazio faul! Van svake pameti jer nam pobeda od 1 poena nista ne znaci.
Drugi krivac za poraz je razmazena beogradska publika - sram vas bilo! Sta mislite sta bi se desilo u Zagrebu da je Stimac loptom gadjao ust... Bilana?!!! Umesto da im napravite pakao vi kulirate dok isti taj ust... daje trojke. Nikad se Srbi nece nauciti pameti! Svoj tim se najvise bodri kad mu ne ide a kad je sve ok tad podrska i nije potrebna.
Na kraju jos pozdrav svim grobarima koji prate nas klub, ne sekirajte se doci ce ponovo vase vreme, za nekih 20-ak godina...

Deki

pre 8 godina

Ovaj White je jedan od najboljih kucaca svih vremena.. Pogledajte njegova kucanja na youtube-u. Medju ostalima ima kucanje kroz noge sa slobodnog bacanja :)

marko

pre 8 godina

Pa dobro, ne moze bez trenera! Odbrana dobra, napad klasicna improvizacija, spustanje na centra i naravno igra na neko "ludilo" pojedinih igraca u odredjenom trenutku! Radonjic je trebao da bude bivsi, jos posle poraza u Beogradu od Cibone (F4 sezona 2013–14)! Sus... To je to, trece mesto (najverovatnije), muska borba za titulu u ABA!!!

Cedevita

pre 8 godina

Svaka cast na fantasticnoj utakmici. Cedevita je pokazala nevjerojatan karakter koji pokazuje citavu sezonu a Pullena i Bilana necu ni spominjati. Ocito je bilo domacinsko sudjenje jer su suci svirali Cedeviti neusporedivo veci broj osobnih pogresaka ali decki su izdrzali i sada su u jako dobroj poziciji. Ako se Walker uspije uigrati kroz narednih nekoliko utakmica zajedno sa Bilanom i Whitom I Pullenom mozda bi se moglo i u playoff Eurolige. Zivi bili pa vidjeli. Inace moram priznati da Zvezda ima dobru centarsku liniju ali igra previse na vic ovog malog Millera. Svidja mi se Guduric i stvarno mi nije jasno zast decko sjedi na klupi. Hvala vam decki na dobroj utakmici i na korektnoj atmosferi.

Bodibond

pre 8 godina

Molim ove sto bojkotuju ABA ligu,navijace takozvane da vise ne dolaze ni na EL utakmice. Jer zahvaljujuci nama koji kidamo grla u ABA ligi, imaju prilike da gledaju EL. Tako da predjite na kriket,bilijar, nepozeljni ste ba utakmicama kosarkadkog kluba. Sramota, kad je klubu najvaznije nema vas nigde, kad dodju Real, Barsa, Fener... prvi se ubutate da navijate a zaboravljate da smo vam mi pravi navijaci to omogucili kroz ABA ligu. SRAMOTA ME STO SAM DEO VASE SEKCIJE, OD DANAS VISE NE IDEM NA UTAKMICE DOK SE MNOGE STVARI NE SREDE UNUTAR I VAN KLUBA !!!

Tadija

pre 8 godina

Ajde sta se palite. Poraz nista ne znaci. I da je Zvezda dobila imala bi utakmicu vise u Plej ofu ali taj Plej of se nece igrati tri utakmice.

pitam-ne znam

pre 8 godina

U polufinalu se igra na dve dobijene a ne tri kao prošle godine. A sa trećim mestom mora odmah brejk, ali nema veze tradicija je veća od Zalgirisa(hahaha).

ivan

pre 8 godina

Ne palite se, ABA ligu ce osvojiti Zvezda ili Cedevita, zavisi ko bude u boljoj formi. Domaci teren nije znacajan jer Cedeviti navijaci ne daju vetar u ledja, u Zagrebu ce biti kao na neutralnom terenu. Buducnost nema teorije da dobije neki od ova 2 tima 3x. Bitnije je da mi njih pobedimo u EL nego da li cemo imati prednost domaceg terena.

razuman

pre 8 godina

Za ovaj poraz nije kriv Radonjic, krivi su igraci. Olako primaju koseve i onda Jovic u zadnjem napadu umesto odmah da pravi faul, sto mu je Radonjic sugerisao,on sav dekoncentrisan pravi faul 5 sekundi pre kraja.

Haha

pre 8 godina

A najsmesniji su mi ovi nasi sto bojkotuju navijanje a dolaze svi pojedinacno da gledaju ali kao ne navijaju.Da je bilo navijanja dobili bi ih sto posto.Ovako cemo sa njima u polufinalu i to u gostima prve dve utakmice.Jedino da oni dobiju Buducnost pa onda sa njima to nam je bolje

DedaMiloje

pre 8 godina

Šteta, ovo smo morali da dobijemo. Dve utakmuce na isti način, ništa se nije naučilo. Na žalost ovo je Radonjić izgubio, Laziću skratiti minutažu.

e moj panterčiću

pre 8 godina

Ae pobeda za dizanje koeficijenta, jer veceras ce ga neko smanjiti...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Šika Momšilo s' ljubavlju, 4. januar 2016 18:43)

Upravu si već ste ga umanjili, dok se sitiš nevolje drugih tvoji propadaju

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Sve ovo neodoljivo potseca na hrvatsko finale ABA-e u Pioniru. Secam se komentara glodara kad smo pukli, a onda dodje Nolan. I posle svi mirni. Daj boze da gresim.

Trefy realnoo na zalost

pre 8 godina

Zbogom 1 ili 2 mesto,to znaci zbogom TITULO ABA Lige sto dalje vodi do zbogom Evroligo 2016/17...ako se to desi onda ZBOGOM i sponzori a dalje znamo i sami....

Aleksandar

pre 8 godina

mišljenja sam da se hemija može izgubiti... zašto Rebic nema prednost u odnosu na Micica... naši klinci su nam doneli top 16, ok Kinsi on može da bude prevaga..

anbeast

pre 8 godina

U dva meča prokockavamo 15 razlike i to je bezvezno, ali u oba meča Jović pravi prelomne greške. Protiv Efesa poklanja onu loptu na polovini, a sada zaspao... Probudi se, momče! Nije katastrofa, bole ova dva poraza, ali šta je tu je... (u stvari, jeste katastrofa poraz od Efesa. Pobede na strani, pa još u prvom kolu je zlata vredna :-) )

playmaker

pre 8 godina

Ne možeš držati Gudurića na klupi celu utakmicu i očekivati od njega da reši u zadnjih 5 minuta. Svaka čast za 2 trojke a i treća bi ušla samo da je više igrao.

velja

pre 8 godina

guduric je imao manju minutazu da bi se kinsey vise uiograo. to je prosto. interesantno je kako pogresno razmisljaju svi tzv navijaci. planiramo cedevitu da pobedimo u euroligi obe utakmice a bojimo se za play off sto nemamo prednost domaceg terena

Delija-Bor

pre 8 godina

Radonjic da osvoji evroligu sa Zvezdom reko bih da nema pojma. On ima 2 akcije i to je sve. Sve ostalo je individualnost. Ili bacaju trojke ili guraju na centra ispod kosa pa ako upali upali. To je sve. Covek od kad vodi Zvezdu nije igrao zonu a Vujosevic nas razbijao zonom dok je bio u Partizanu. Ja mislim da je za strane trenere najlakse analizirati zvezdine akcije.

Delija Sever!

pre 8 godina

DOBAR OSECAJ kada turci slave SRBINA i deru se iz sveg glasa njegovo ime :)
Evo video posto ne znam da stavim ono link stavite vi pa objavite da ljudi vide:
https://www.youtube.com/watch?v=4zAkCmUXBak

Vladimir

pre 8 godina

Nista novo, opet izgubili dobijenu utakmicu. I opet, i opet, i opet... Dokle ce to trajati videcemo. Sada moramo tezim putem do odbrane trofeja. Neverovatno je da se ne uci na greskama.

Звезда у срцу

pre 8 godina

Као прво, Радоњић када је видео да је касно са фаулом, на 8-7 секунди, требао је да опозове фаул и брани напад, који је узгред био у старту слабо оранизован и вероватно би био неуспешан (е сада, да ли има интелигенцију дотични тренер Звезде, бивши кошаркаш, Радоњић, да у секунди промени своју идеју о прављењу фаула када види да Јовић не реагује 10-ак секунди, а Цедевитин напад просто без идеје стоји у месту тик 10-ак секунди - а то је морао да уради). Као друго, да ли је у старту требао да покуша да брани напад и у продужетку надокнади 2 поена заостатка из Загреба због бољег међусобног сусрета и фактички победе више. Као треће, Радоњић мења много играче, а ритам му пада у последњој четвртини, чудно зар не, и мења упорно играче који се таман разраде, опет чудно. Иначе има добар тим, фали још један виши играч и за Мекела је морало да има места у овом тиму.
И сад оно најважније, тренутно, није под редним бројем: Зашто Партизановци висе на овој страници и коментаришу, вређају, понижавају - они за то немају права јер је Звезда наша брига и боље да воде бригу о њиховим кошаркашима црно-беле боје, који су последњи на табели и прети им испадање из лиге.
И наравно, шлаг на торти: доста више на Звездиним вестима о Дулу, па он је харао овдашњом кошарком када је имао плату од 300.000 евра, класне играче и оно најбитније, судије и целу организацију 10 година иза себе. А његова успешност се мери у Москви где је упропастио један од највећих буџета у историји европске клупске кошарке.

Јованка Ј.

pre 8 godina

Javilo mi se...Radonjic krtica ubacena da upropasti Zvrzdu.Zasto ovog nazovi trenera trpi Covic...zato sto je poslusan,nista se ne mesa,cuti dok Covic hara zari i pali sto ce im obojci doci glave...

Ivan

pre 8 godina

Jos jedna briljantna Radonjiceva predstava! Velika prednost, neizvesna zavrsnica, poraz! Tako tipicno za njega...do kad vise?! Odlazi vec jednom!!!

LujoCedevita

pre 8 godina

BRAVOOOO CEDEVITA---sat košarke Mire Bilana i Pullena...Ceda definitivno najjača momčad Aba lige još u nedjelju maznit Budučnost....lijepa pobjeda u Beogradu...

милојко

pre 8 godina

stvarno ne znam zasto prednost ima dangubic u odnosu na gudurica, decko je doktor za dangubica, kinzi dobar, u polufinale pobeda je nasa ne sumnjam u to.

cg navijac

pre 8 godina

Navijac sam Buducnosti i ovo je pustena utakmica garantujem! Jer sad Cedevita dovije Buducnost u Zagreb i eto Cedevita prva a Bud druga i tako izbjegnu Cedevitu u polufinale...mozda i grijesim al meni ovo lici na taj scenario!

Perun

pre 8 godina

Zvezdi je baš odgovarao produžetak jer nam je trebala pobjeda +3,tako da odluku da se pravi uopšte faul je teško razumjeti.Radonjić se već bio uprpio da će mu se dogoditi Efes.U oba meča ispuštamo +10 zadnju četvrtinu.Njemu je u Istanbulu Miler u odlučujućim momentima bio na klupi.

Jakobsen

pre 8 godina

Neko reče '' ponos srpske košarke ''... Šta reći za takav ponos!!!(Timoty, 04. januar 2016
Pa mi smo u plej ofu,a vi u plej autu

Džo

pre 8 godina

Iskreno, drago mi je što smo izgubili, samo zbog Čovića i njegovih punih džepova ! Najurio je Vilijamsa a doveo trećeg pleja Bajerna u pohodu na top8 !? Da se ne lažemo, njega top8 ne zanima uopšte, samo gleda da napuni svoje džepove od rasprodatih ulaznica eurolige i dovede jeftinije igrače od onih koje ima i sa njima osvoji ovu bedu od ABA-lige i plasman u EL. Centra, zamenu za Cirbesa-nemamo, o Radonjiću više stvarno nema šta da se kaže, sve je rečeno, a i nije on kriv što je tu gde je.

cofi95

pre 8 godina

@(Beli, 4. januar 2016 21:37) - Dokle cete, bre, da branite tog Radonjica vise? Kriv jez naravno da je kriv! Coveku se trwci put desava da izgubi bukvalno dobijenu utakmicu, i to deugi put za redom (!?). Ako glup uci na svojim greskama, sta onda reci za coveka koji jednu te istu gresku ponovi tri puta? Radonja, da se ne ljubimo, znas gde su vrata...

batko

pre 8 godina

Odlicna utakmica! Kingzi je ve sada odlican, a tek kad se uklopi bice strasan! Micic ima jos prostora za napredak, a Dangubic me dosta brine, prilicno stagnira.

Za poraz nema veze, idemo dalje!

Lošmi

pre 8 godina

Радоња
Зуфер Авдија
Бранко Вукићевић
Дуло
Милош Бојанић
Фирчи
Бата Здравковић
Дало
Дејмон Фишбек
Џемаил Махмуд
Станија
Стевка Божуревка
Белко
Бен Лудвиг
Слободан Шљиванчанин
Недељко Ашћерић
Анчи
Милета Лисица
Ранко Чарапић
Зли Гли
Чубрило
Драган Шормаз
Ацо из Крњева
Миде
(Кванте, 04. januar 2016 20:43)

Kada vidim da ovakvi komentari dobijaju pluseve (bili od nas ili grobara) jasno mi je zašto su postojale kursadžije i bb šou. Čkalja, Mija Aleksić i Zoran Radmilović se prevrću u grobu od količine "humora" u ovakvim komentarima.

Branko

pre 8 godina

Čija greška je losa komunikacija kod zadnjeg napada? Nije ovaj trener od juce sa ekipom, ako ima hemije i igrači znaju filozofiju trenera ( npr. Vujosević je uvek tražio faul kod ovih situacija nije potrebno da ga neko čuje) igrač zna šta treba da radi. Očito je da trener kroz ovakve greške gubi autoritet. Dodatno klub koji otpusti tri stranca vidi se da nema viziju niti znanje, mislim uprave....Micic čini se dosta staromodan i spor plej , nisam optimista...Ne možeš celu sezonu kupovati i prodavati i očekivati uigranu ekipu

mihailo

pre 8 godina

RADONJIĆ,JOVIĆ I LAZIĆ! sa tim cirkuzantima,košarkaškim prevarama.. nema sreće.. koji je ovo put? Šta Radonjić može da dobije.. da sačuva..??? O Bože da li ću dočekati da nije trener Zvezde.. idi kući čoveče.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Ajd sad da branimo Radonjića!! 12 poena u četvrtoj četvrtini prokockani!! Od gotovog veresija, i to po koji put!! Dokle više?! Ovo je bilo mučno za gledati!! Čovek ne zna da postavi igru, ne zna da izvuče maksimum iz igrača i to je to! Igrače imamo super, ali on bi i Stefa Karija unazadio!!

Rajko

pre 8 godina

Sa ovakvim timom i ovakvom rotacijom mi ne bi smjeli da imamo 2 poraza u ligi,i to slučajno da se desi..ovdje nesto debelo ne štima od početka sezone..Radonjic jos jednom po meni jedan od krivaca za poraz..loše izmjene i losa organizacija napada,ne tražiš brate tajmaut kad je najbitnije..dobijenu utakmicu od 12 poena 6 min do kraja mi prosipamo i to nije prvi put..ako vec imas toliki kredit da budeš trener hoces li vise naučiti da vodiš ovu ekipu??

Milanko

pre 8 godina

Opet je trener izgubio 11 poena razlike na početku 4/4. Šta on bre govori igračima pred njenim početkom? Samo za nerviranje. Pozdrav iz Ljubljane.

kosovo je nebojšino

pre 8 godina

Stef Kari            
Božo Đumić           
Đoko Šalić       
Kristijan Golubović      
Derik Rose        
Boro Drljača        
Žika Šarenica    
Tito  
Dulo          
Marijan Rističević       
Žika Obretković         
Marko Bulat        
Dženan Lončarević        
Sinan Sakić       
  Nedeljko Bilkić     
Dalo             
Marinko Rokvić          
Miša Tumbas            
Tomislav Karadžić            
Lebron  ...
(Kafir, 04. januar 2016 18:51)

i naravno radonja :pPpP

Peacock73

pre 8 godina

Jovića su posle jedne utakmice proglasili za genija, a on u svakoj sledećoj pravi kiks za kiksom. Ne mislim na faul na pet sekundi pre kraja, već na nemoguća dodavanja, prodane lopte, očajnu odbranu, itd.

Master Komoda

pre 8 godina

Ma znate šta... Možda I bolje ovako... Realno, prvi nismo mogli da budemo, ovako smo sigurno treći i možemo malo rasterećenije da igramo završnicu abe pa malo u EL da nategnemo... I taman da se svi uigraju pred plej of pa da nagazimo kad je najpotrebnije...

jao radonja lave!

pre 8 godina

Potpuno raspali Jovic na terenu u finisu, a Kinzi na klupi? Spori i neiventivni Micic igra, a Rebic na klupi celi mec?!Plejovi su osnovni glavni peoblem ovog tima(i nedostatk cetvrtice). Priznajem da Radonjic nije trener po mom ukusa, taj je specijalista da gubi sve meceve koji su na kos razlike. Ali,valja Zvezdi pa super.

Lošmi

pre 8 godina

Glup poraz, napraviti faul na 5 sekundi do kraja, u bonusu a protivnik ima još 1 faul da napravi. Ali ne zanima me koliko ću minusa dobiti, možete i da kopirate ovaj komentar na kraju sezone, ja sam siguran da kada dodje play off, da li Cedevita da li Budućnost će nas veoma teško pobediti na 3 dobijene. Živi bili pa videli.

zoran ivkovic

pre 8 godina

muslim da mi malo druge potcenjujemo.cedevita ima sjajan tim .sjajnog centra miru bilana i par kvalitetnih amera posebno pulena ..cedevita iskreno igra jako dobru kosarku zaista i rezultati to govore ...zvezda ima sjajan tim ,uz mnogo lutanja imaju dva sjajna amera kvinsija i kinzija .zatim sjajnog cirbesa i dosta solidne ostale igrace a i luka ce se vratiti ...zabrinjavajuce je sto zvezdina igra nije tecna .sto svaka utakmica ima prazan hod od pet minuta ...lako se topi prednost a zavrsnice igraju katastrofalno ...olimpija,igokea,strazbur,efes i sad cedevita sve te utakmuce su izgubljene u zavrsnuci bez ideje ...sve to zabrinjuje ...micic je veceras igrao i nista dobro nije doneo a oteo je mesto malom rebicu koji je u ovom mimentu daleko bolji igrac ima sut za 3 a micic ne ....radonja je gotivan lik ali nesto ne pouzdan trener ima tu mnogo i njegovih propusta ...zabrinjava sve ovo

Piksi_iz_coska

pre 8 godina

Bua..ahahahhahhha. Jeste se ponadali ? Smejurija. Hocete jos jednog garavog da vam uvalimo ?(Boba, 4. januar 2016 20:27)
Cvele, Milutinović, Vitkovac; 'oćete još nekog domaćeg da vam uvalimo?

Povidon

pre 8 godina

Evroligu,što ste igrali,igrali ste!!
Biće Pulen za vas,ono što je Nolan Smit za nas.Živi bili pa videli.
(bora, 04. januar 2016 21:07)
Neko možda neće igrati Evroligu a neko neće više igrati Aba ligu od sledeće sezone.

Рико

pre 8 godina

Овај Јовић крив и за пораз од Ефеса кад на 45 секунду до краја гази линију на контри, и сада прави фалу на 5 секунди до краја...

velja

pre 8 godina

to što imamo manjak domaceg terena nista ne znaci narocito protiv cedevite a i buducnosti. nebitno je koji smo pred play off. bitno je da vidimo koje greške pravimo i ako to razbistrimo onda nam ne moze niko nista na tri dobijene nez obzira na domacinstvo

Markec

pre 8 godina

Odlična utakmica! Pobjeda je mogla otići i na jednu i na drugu stranu!
Miller i Pullen su dva daleko najbolja igrača u ABA ligi. Neće dugo ostati ovdje, tako da trebamo uživati u njihovim predstavama dok možemo. Nadam se da će se dignuti i Partizan i moja Cibona. Pozdrav iz Zagreba! :)

Bodibond

pre 8 godina

koja neznalica ovaj radonjic jaooo,covek nezna da organizuje nijedan napad seriju 7:0 prave on sedi hladno nit zamena tajm aut.. (aha, 04. januar 2016 19:48)

A ti ne znas da se NE ZNAM pise odvojeno. Napred Sutjeska !!!

Srbin iz Hercegovine

pre 8 godina

Ko god je gledao utakmicu bilo uzivo ili na TV, ponovo prozivljava muke kao po ko zna koji put ove godine kad igra nasa Zvezda. prosla u EL poraz 1p ( a vodili 15 p ) sad poraz u ABA 1p ( vodili 12p ). treneru i igracima fali sportske drskosti da dotuku protivnika.

Mirko

pre 8 godina

Evo šta mi se ne sviđa:
- prvo mlako ulazimo u utakmicu,kao da očekujemo da se u Pioniru utakmica dobije sama od sebe.Čak do kraja prve četvrtine ništa ne menjamo i to je predugo vreme da se ukapira da nešto nije u redu.
- promašaji u početku - kol'ko hoćeš.
- posle se ispravimo i u drugoj i trećoj četvrtini smo dobri,i opet kad pomislimo-dobili: E - nismo!
- Iako je Rebić pokazao da zaslužuje da igra prvu zamenu Joviću,ne - mi razigravamo Vasu,koji će nekad da proradi,a možda i neće.
- Cedevita igra sa niskom postavom,vidimo da ne ide i umesto da ubacimo Tejića na centru,kao visoku četvorku,mi i dalje igramo u istoj postavi i gubimo.
- Prva petorka mora da bude najbolja postava da bi se u startu napravila neka pristojna razlika.Ili,ako nećeš to - onda ubaciš drugu postavu da se uigrava i da na srce,hrabrost i želju za dokazivanjem pokuša da ostvari isto to ili makar da igra egal - ako to ne uspe,ionako ubaciš prvu petorku i nastaviš da gledaš kako se utakmica dobija.Ovo što sada vidimo je smorena prve petorka,koja dok uđe u fazon-četvrtina je već uveliko izgubljena i posle se vadi kestenje iz vatre,al to zahteva mnogo potrošnje energije i zbog toga se obično izgubi u finišu-kao što se sad desilo.
- Ako se znalo da Cedevita ide na trojke,trebalo je to još bolje da se čuva.
- Ako Jović već nije čuo da treba da faulira,trebalo ga je pustiti da odbrani napad.

Da ne kažem da nema ništa dobro:
- Dobili smo Gudurića.Dobili smo Kinzija.Dangubić je počeo da daje 3-ke.

metall

pre 8 godina

Ja nista ne kapiram. Nereseno na pet sekundi do kraja, Cedevita u napadu, za Zvezdu su sasvim moguci produzeci i potom u njima dostizanje vece razlike, a Jovic pravi faul? Molim upucenije da mi malo pojasne ovu situaciju. Mislim da je faul bio najgora opcija.

Ivan

pre 8 godina

Ovo je vec jako zabrinjavajuc poraz. Pojedini igraci koji su zasticeni kao beli medvedi vec duze vreme ne doprinose dovoljno timu, pre svega mislim na skandalozno slabo zalaganje. Cedevita je veceras imala preko deset zicera gde su ljudi potpuno sami kao duhovi polozili loptu u kos. I na kraju kao jagoda na slagu, teska bruka od faula za jednu profesionalnu ekipu pet sekundi pre kraja. Vreme je da neko preuzme odgovornost za ovakve skandalozne odluke u zavrsnicama utakmica koje Zvezdu mogu kostati sezone.

petarczv

pre 8 godina

Ej a stimac koji je bio najbolji strelac i zasluzan za izbacivanje bilana na klupu sa 4 faula njega drzi van igre iako je bilan napunio cirbesa celo drugo poluvreme sedi na klupi umesto da ga ubaci I natera bilana na jos jedan faul.

Suština

pre 8 godina

Ne znam. Mnogi su optimisti i tvrde kako Zvezda ima jaku ekipu. Uspeh nad uspesima će biti ove godine osvojiti Aba ligu.
Prošle godine je bilo tako logično da Zvezda osvaja.
Kod Radonjića me nervira njegova magija da ispusti razliku. Mada, opet. Tu je i do igrača, pošto jedini koji konkretno zna šta da uradi u krizi jeste Gudurić.

bagzi

pre 8 godina

Ova glupost sa branjenjem pa pravljenjem faula na 5 sekundi kostace nas EL sledece godine. Radonja je trazio faul ali ovi slepci kao u transu. Radonju krivim sto smo opet prokockali 11 porna prednosti. E, da... Skauti su krivi sto nisu doveli na pocetku sezone coveka koji ce da probije do kraja i da ubaci ili da iznudi faul(tipa Djenka). Ovako sa sutiranjem pa ako udje, udje... Kad nas stane, pogubimo se kao guske.
Cedevita ce lagano da osvoji ABA ligu. Ozbiljan tim sa solidnim trenerom i dobrim igracima.

Nenad Sar

pre 8 godina

Sve, sve, ali Bilanova trojka!!! Pa on nije uzeo šut za tri ni na treningu! Kakav igrač! A ono što je bacio loptu na Štimca, pre toga pogledajte kako mu se isti unosio u lice, dobro da ga nije udario!

Nebojsa

pre 8 godina

Od kad je dosao u C.Zvezdu Radonjic ja sam govorio da C.Zvezda zasluzuje mnogo boljeg i kvalitetnijeg trenera od njega to sto ga presednik Covic neda plasim se da ce na kraju sezone da mu se to obije o glavu zao mi je sto se dosta ulaze u taj klub a na klupi imamo trenera ne mogu da kazem da je pocetnik ali nije klupu crveno-belih
Nisam od onih navijaca CRVENE ZVEZDE koji daje bezuslovnu podrsku presedniku Covicu i ako tvrdim da bez njega tesko da bi oziveo klub ali je promasio sa trenerom i to mora da mu kaze

salinjo

pre 8 godina

Idemo dalje.... i dalje smo jaki. Bitno je uci u play of (sada je izvesno da ulazimo kao treci), a onda je sve moguce, jedan brejk resava sve.

Luka

pre 8 godina

Donekle razumem čak i ove što brane Radonjića, jer svi pamtimo gde smo bili do juče, pa se neki boje za ovo što imamo sada, i zadovoljavaju time što groblje propada, a mi igramo EL. Ali mi moramo da razmišljamo drugačije - prvo, nije nas briga ni za koga drugog, gledamo samo sebe, a drugo, hoćemo više! Hoćemo i F4 EL u narednih 5 godina, zašto da ne? Zato, trenera odmah!

Džoni

pre 8 godina

Poslednje dve utakmice gube na sličan način! Pitam se sa koliko bi to razlike trebalo ući u poslednju četvrtinu da privedu utakmicu kraju? Ovo je već previše! Odigraš dobru utakmicu i izgubiš kao i protiv Efesa! O smušenosti i bezidejnosti u finišu ne treba trošiti reči!

ringispil

pre 8 godina

Samo da dodam,pored ZONE i CETVORKE ,nas "rukometni strucnjak" ce upropastiti Milera sa minutazom.Bruka sa kojom ekipom i novcem covek raspolaze.
Svaki put kada igraci sami odigraju bez njegove prozivke mi se odlepimo,cim "PERUNICIC"pozove dole pet gubimo 10-15 poena prednosti.DOKLE VISE ?

neutro-nn

pre 8 godina

Znaci, ovog Jovica kao da su ukleli. Decko je toliko poceo da igra lose, nakon onih fenomenalnih partija, nemam reci. Da li zbog zamora ili cega, ne znam ali ovakva dekoncentracija u zavrsnici se ne dogadja ni pionirima. Apsolutni krivci poraza su sami igraci. U poslednjoj cetvrtini, umesto da lagano privedu utakmicu kraju i opterete Cedevitu faulovima a kasnije slobodnim bacanjima samo odrzavaju prednost, uradili su sasvim suprotno. Nerezonski i brzi sutevi, losa odbrana, i konstantna bezidejnost u napadu, poraz itekako dosao zaslugom igraca. nadam se samo da ce trener da ih podigne nakon ove utakmice jer ce ovo posle slicne utakmice sa Efesom, sigurno tesko da im padne.

milannn

pre 8 godina

Radonja pojima nemas da privedes utakmicu kako treba , najbolje da sa + 30 udjemo u zavrsnicu da bi dobio utakmicu .. Jedan igrac vas pobedi

fadil

pre 8 godina

Tema za radonjica na diplomskom za trenera..Kako izgubiti dobijenu utakmicu..jovicu gledaj pullena i ucise kako igra pravi pley i prodore i trojke pogadja i organizacija u.napadu..sad ne pomaze Zvezdi nit Stef Kari i LeBron James

czbg

pre 8 godina

Stara boljka našeg trenera. 90% utakmica je izgubio u neizvesnoj završnici. Samo mi nije jasno kako uvek dozvoli da dođe do neuzvesnosti,imali smo 11 poena prednosti,isto kao sa efesom. Mislim da ove sezone teško možemo do evrolige. Daj Bože da grešim.

sto ne gubi niko gubis ti

pre 8 godina

Radonja nikakav autoritet nema ali nista ga ne slusaju pojedini igraci. Sto je najgore on i sam bira te igrace za petorku. Drzis Jovica a on pogubljen u celoj utakmici, jbg nije mu dan. Drzis Dangubica a on jos nije oporavljen i ne moze da cuva nikog a u napadu gnjavi loptu. Drzis Gudurica da bi i on gnjavio i na kraju dao jednu trojku? E pa mnogo je sto bi neki rekli izgubio si osecaj za filing. I sad koju posluku porati, da je ABA prioritet?

Peca

pre 8 godina

Bice Kinzi odlicno pojacanje.Ja i dalje verujem da Zvezdu niko ne moze da dobije na tri pobede.Mada moramo priznati da nam je veliki hendikep sto smo ovim porazom izgubili prednost domaceg terena u play off-u.

sani

pre 8 godina

e Radonjicu tele jedno,zasto faul na 5 sekundi,pa trebo nam je produzetak da bi ih dobili vise od 2 razlike,a imali smo nereseno,morao se braniti napad

basket

pre 8 godina

i neka mi neko kaze posle da je radonjic dobar trener, pa zbog njege je x puta izgubljena dobijena utakmica, lik trazi zadnji tajmaut i bukvalno na 5 sekundi pred kraj tajmauta on objasnjava koja se akcija igra, zadnji napad na utakmici jovic pravi faul 5 sekundi pre kraja, dangubic promasio profesiju, sve u svemu los poraz za nasu kosarku i koeficijent za nase klubove, a ovi sto su navijali za cedevitu neka idu u zagreb pa tamo nek navijaju

salazabava

pre 8 godina

Ljudski je izgubiti i cestitati protivniku. Inace nase ucesce u El sledece sezone je prilicno otezano ovim porazom. Jedino je Evro liga razlog zasto kvalitetniji igraci dolaze kod nas jer novca im ne mozemo ponuditi vise od drugih. Ako to izgubimo bice jako tesko, bas tesko... Pomozi Boze

Nenad

pre 8 godina

Ae pobeda za dizanje koeficijenta, jer veceras ce ga neko smanjiti...
(Šika Momšilo s' ljubavlju, 04. januar 2016 18:43)

U pravu si..neko je zaista smanjio koeficijent upravo izgubivsi od Cedevite

Kosta Pfc

pre 8 godina

Pa vi i dalje upisujte unapred dve pobede protiv Cedevite u EL i pišite kako ćete da ih odvalite u BG u ABA. Nikad da se opametite.

NEBOJŠA

pre 8 godina

Cedevita je odlična ekipa, niko to ne spori, ali je činjenica da je ZVEZDA večeras samu sebe oterala u poraz...a Jović je odigrao najgori meč od početka sezone...i protiv Efesa i protiv Cedevite izgubili su dobijene utakmice...ali ipak verujem da će na kraju i ove sezone biti opet "TRIPLA KRUNA".

Mirko

pre 8 godina

Što reče trener-komentator na Areni: Mnogo smo se opustili... To nas je koštalo.

A što se odbrane zadnjeg napada tiče: kad već nije faulirao od 15sec do 05sec, nije ni dalje trebao,ali to na klupi nisu shvatili, trebali su da puste Jovića da brani napad i verujem da bi on to odbranio. Igrali bi produžetke i verovatno pobedili.

Aleksa

pre 8 godina

Efes, Cedevita. Ne kažem da je Radonjić loš, ali jednom ispuštena pobeda posle dvocifrenog vođstva je greška, dvaput je već loša navika. Sraman rezultat s obzirom na prikazanu igru u prve tri četvrtine.

yup

pre 8 godina

Pisem na kraju utakmice. Zanimljiva utakmica. Sve do zadnje cetvrtine su licne greske odredjivale tempo utakmice, a u zadnjoj se sve otvorilo. Cedevita je imala srece da je Pulen bio u svom elementu, ali Zvezda je morala da zavrsi ranije utakmicu, igra sporije napade i tako ubije tempo zadnje cetvrtine. Mozda ga nakon onog poteza mnogi ne vole, ali Bilan je sigurno najbolji centar ABA lige i medju najboljim evropskim centrima. Ako se dobro secam, Zvezda igra jos dva puta sa Cedevitom u Evroligi, tako da ima vremena za revans.

Angmar

pre 8 godina

opet vodili 12 poena 8 min pre kraja i onda se raspadnu i prime 28 poena za 10 min!??Neverovatno,jeste cedevita sve ubacila...Jovic od kako je prvi plej igra sve gore,pravi covek faul na 5 sec do kraja??!Malo je se izgubio,inace nasa dva pleja dala 1 poen!Pa kako da pobedimo,jos Jovic koji nista nije ubo,sutira 3 napada uzastopno

dragan

pre 8 godina

U jednom delu ZVezda je kidala odbranu i tada je pravila prednost. Kako je kraj dolazio sve vise je popustala u odbrani, na kraju je statirala.

kAlcokera

pre 8 godina

radonjic zbunio jovica a jovic istopio 16 sekundi I ostalo jos pet.radonjic je trebao Da odustane Ako ga ovaj vec nije Cuo .verovatno bi odbranili napad I usli u produzetak

ман.сити

pre 8 godina

Да ли неко може да им објасни да утакмица траје 40 минута,а не највише 35.