Fudbal 207

Ponedeljak, 12.10.2015.

10:28

Dva miliona: Albanci potplatili Jermene?

Albanski portal „opozita.com“ piše da su golman i trojica odbrambenih igrača Jermenije dobili po 500.000 evra mita za poraz od Albanije.

Dva miliona: Albanci potplatili Jermene? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

207 Komentari

Sortiraj po:

EuroAlba

pre 8 godina

Ostaje da se vidi jel ce Vucko drzati svoje obecanje sto je dao Edi Rami.
da dobijete taj mec i normalno da vas dostojanstvo sprema docek bez batina

Zoka

pre 8 godina

Ne znam, ko je sta potkupio, i time neka se bavi onaj kome je to posao, ali znam da smo mi pokazali da smo nesposobni da u fudbalu A-tim, napravimo rezultat.
Za razliku od ostalih sportova u kojima nema velikih para pa ljudi igraju ne samo znanjem i umjecem nego i srcem, u fudbalu ima previse politike a jos i nesto para.

srećno iz Niša

pre 8 godina

Sto se tice futbalske utakmice Albanija-Srbija u Elbasan Arenu ja, kao Albanac sa Kosova, samo mogu da vam cestitam pobedu. Pa je...dnostavno sto i vi ne mozete istu stvar da uradite prema Albaniju?! Srbija je bila kvalifovana u ranijim EP u futbalu, i ja ko vas juzni komsija navijao sam za Srbiju kad ona igrala protiv neke daleke zemlje, i sve to je bilo OK. Ono sto me udusevio najvise u Elbasan arenu je bilo kultura navijaca u stadionu i u celoj Albaniji, koji nisu pravili ni jedan problem.
Nije kraj sveta i u buducim kvalifikacijama zelim Srbiji, pa i svim reprezentacijama nasih susreda, puno srece!
(ZdraviBili, 12. oktobar 2015 14:53)

Evo i ja tebi/vama čestitam (smučila mi se mržnja koja se danima emituje) i drago mi je da siromašna zemlja sa problemima kao Albanija prvi put ode na EP. Nije vam palo s neba nego ste se izborili za plasman. Ne mogu da utičem na sve što se ovde piskara, traže se smešni izgovori za naš neuspeh i prosipaju otrovi na sve strane. Biće zanimljivo zato što su tu i S. Irska, Island i još neki neočekivani putnici za Francusku.

Arben

pre 8 godina

Ma ajde bre, sada jos i teorije zavere.
Ako su platili 2 mil Jermeniji onda koliko je Srbija platila Albaniji?
Posto smo vec na toj strani.

Milosav

pre 8 godina

Daj bre ne lupajte. Ko nam je kriv kad smo u evropskom i svetskom fudbalu veciti luzeri. I sto je najgore ne vidim da ce nam nesto biti bolje u skorijoj buducnosti dok nam je uprava saveza ovakva kakva jeste i dok nasi momci igraju za reprezentaciju kao po kazni (cast izuzecima).
Albanija je prosla, nema veze kako, lepo dodaju loptu jedan drugom i to je to, momci nemaju pojma kako da daju gol.
Prognoziram im nula bodova na prvenstvu.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

znash shta je biznis, prodajesh serbima utakmicu za 4 miliuna u albaniju I kupujesh armeniju za 2 miliuna I odesh u euro 2016 hahahahaha (komshija, 13. oktobar 2015 07:54)

Hahahaaaa, ma da, i jos izmedju ta dva dogadjaja dobijes dan zalosti u dve Prćije, onako, pride. Meni, eto, znaci i ta namestaljka u Elbasanu. I bas dobro glumite na tribinama-tuga, suze, bes, nevera... Svaka cast!

komshija

pre 8 godina

Da li ukupno 4 gola u kvalifikacijama a Jermenima 3 u gostima?
(muki, 12. oktobar 2015 18:37)
I holandija u grupi dala je samo jedan gol a vama su nabili 7 komada, zaboravili ste to, I josh neshto albaniji niko u grupi nije dala gol, a vas su rasturili ko je stigao, da niste potplatili armence I oni bi vas rasturili.
znash shta je biznis, prodajesh serbima utakmicu za 4 miliuna u albaniju I kupujesh armeniju za 2 miliuna I odesh u euro 2016 hahahahaha

pera

pre 8 godina

zabole me za fudbal, kako srpski tako i strani, ali bih voleo da albanci udju bar u polufinale ep cisto da vidim tad u komentarima do koje mere ide nase ludilo i kojom cemo zaverom onda da se bavimo.

Marko

pre 8 godina

Bačene pare u bunar, otići će tamo i šta onda ima nalete na nemce koje nemožeš platiš pa puknu ko brazil u sred brazila:xD
(Nirvana, 12. oktobar 2015 19:49)

A da li je bilo dzabe ici na 2 prvenstva gde ste izgubili sa 6-1 od argentine i holandije?

Toni

pre 8 godina

Mi smo ulozili 2 Miliona u kladionici Kvota je bila 2,05 i pobedili 4 Miliona i 100.000 € i od zarade 2 Miliona dali smo armeniji a te 100.000 € kupili smo vatromet....

Agron iz Presheva

pre 8 godina

Hej hej, pa kako bre zaboravljate da je u nasoj grupi nesluzbeno bila i Francuska, pa je Albanija sa njom u Parizu igrala 1:1 dok ju je u Elbasanu pobedila 1:0, hocu da kazem da ubacite i novac koji je Albanija trosila za ove dve utakmice.

Luka

pre 8 godina

Hahaha iskompleksiran narod, nedaj bog da ode komšija a mi ne..
Protiv Danske 0 bodova u 2 u takmice, Albanci 2
Protiv Portugala 0 bodova, Albanci 3
Protiv Armenije 4 bodova, Albanci 6
Albaniji 11 bodova, Srbiji jedva 4 i onda naše primadone jauču, kako je dron kriv, e pa na svakoj utakmici nije bio dron.. Sami sebi smo največi dron i Bogdanov nam je lepo izrežirao utakmicu njega krivite a ne dron.. SRAMOTA!!

Mister NO

pre 8 godina

MOGUĆE.
Moguće je da je Albanija platila odlazak na Evropsko prvenstvo u fudbalu. Imaju jak lobi u Svetu, imaju novca da plate, nisu hteli da rizikuju i ispuste ovakvu šansu. Sve i da jeste, neka niko ne očekuje kaznu. Ponoviću, Albanija ima jak lobi u Svetu, za razliku od Srbije.
NEMOGUĆE.
Nemoguće je da o tome pišu albanski mediji.
ČINJENICA.
Činjenica je da se Srbija nije plasirala na veliko takmičenje od 2010. godine. Činhenica je da niko u FSS nije podneo ostavku zbog toga.
BAHATOST.
Bahato je ponašanje predsednika FSS, Tomislava Karadzića, koji se ruga naciji svakom prilikom kada daje izjavu za javnost.
INSTITUCIJA.
Renome se gradi dugo godina u bilo kojoj oblasti. Mi smo ga gradili do devedesetih, a onda raznoraznim glupostima izgubili. Sada se borimo protiv samih sebe, sudija, protivnika, UEFE I FIFE.
ZAKLJUČAK:
Nije se Albanija plasirala zato što je kvalitetnija reprezentacija od Srbije, naprotiv, već zato što smo joj mi raskrčili put svojim glupostima na terenu i van njega.

dex

pre 8 godina

Utakmica je sumnjiva, nema spora, ali sta nas to briga? Pa mi ni pod razno ne zasluzujemo po igri da se nadjemo na EP, iako su tamo Island, Vels, Severna Irska, Albanija, itd... Ja bih radije pitao, gde se nalazi Bogdanov, covek koji nam je oduzeo 6 bodova, nekoliko stotina hiljada evra od ulaznica i par potencijalnih miliona od odlazaka na prvenstva. Budimo realni, imali bi sansu da nam nisu oduzeti bodovi u Italiji, a cak i ovako losi bi isli u baraz da nije prekinuto protiv Albanije. Ali neka, nasi igraci ne zasluzuju nikakvo takmicenje, a ni mi kao drzava, jer je ministar policije onakav doktor. O ostalima oko njega drugi put.

komshija

pre 8 godina

Pa Albanija ni na treningu nikog ne može da pobedi 3-0 a ne sasvim solidne Jermene u gostima 0-3 ma koliko im ne trebalo...jasno kao dan
(...., 12. oktobar 2015 14:43)
Izgleda vi u serbiju osven vashih poraza I taj tenis ne gledate nishta. eto ti malo historije u fudbalu za albaniju.
Albania Kipar 6-1
Albania - Rusia 3-0 za kfalifikacije u sp2000
Albania - Malta 5-1
Albania - Grcka 3-1 kvalifikacije za EP

besa

pre 8 godina

Ako su stvarno platili pobjedu (za koju nemamo nikakav dokaz) ja licno kao albanac glasao bih protiv dalje ucesce, onda stvarno ne zasluzuju radost navivaca.

mirko

pre 8 godina

@Baš mi je drago što se Albanija kvalifikovala na EP, i to zbog Danaca, koji su prvi potrčali u Lozanu i bili jedni od najglasnijih da se kazni Srbija za ono što se desilo na Marakani.
(Bumerang, 12. oktobar 2015 14:30)

A sta se desilo na marakani? nisam u toku

Slucajni prolaznik

pre 8 godina

"... DOK JE SRBIJA IZGUBILA SVE 4 UTAKMICE PROTIV DANSKE I PORTUGALIJE!!!
Da li je Srbija stvarno zasluzila da ide na EP umesto Albanije???
(Zarkovic, 12. oktobar 2015 14:54)

To da li je zasluzila ili nije, odlucice nas Premijer!!!

Josarian

pre 8 godina

Prijatelj jednog vrlo, vrlo uticajnog politicara, iz iste navijacke grupacije, do sada kosta nasu repeezentaciju milione. Mislite o tome. Nesposobnost jednog ministra koji ocekivano nije umeo da prepozna i spreci, ali je kum jednog naseg vrlo, vrlo uticajnog politicara nas kosta incidenta zbog koga je data prilika prijatelju njegovog kuma da napravi incident koji nas skupo kosta. Realno, mi nismo ni zasluzili da odemo na prvenstvo, ali su to zasluzili Danci, mnogo vise nego Albanci. Ipak idu oni koji su nase slabosti iskoristili.

2:0

pre 8 godina

Albanija je potplatio i Portugal kad su dobili sa 1:0. Koji budala imauju u svetu. Samo sanjajte vi da Albanije ce biti kaznjena, najbolje bi bilo ako Srbija pocne da igra fudbal a da ne prica previse.
(Abbe, 12. oktobar 2015 15:20)

Mi smo vam vec pokazali kako se igra fudbal

e

pre 8 godina

Uh kako bi bilo divno da se dokaže kao istina da su Albanci kupili bodove, ne zato "da bi komšiji crkla krava", već zbog drona i zastave velike Albanije na utakmici u Beogradu kada su bodovi dodeljeni albancima. Zamišljam samo kako bi UEFA presudila da je Srbija igrala u Zagrebu sa Hrvatskom i da je u maksimirski stadion sleteo dron sa zastavom Velike Srbije. Neću ni da zamislim koje grozote bi pretrpio srpski tim a i Srbija kao celina.

marko

pre 8 godina

Ko bre potplatio?! Onakvi ljudi...sportisti bez premca pa da se služe takvim stvarima, ma hajte molim vas...Oni su poznati po fer pleju...

dili

pre 8 godina

Oni 2 miliona za EP a mi 150 za nacionalni stadion......
To je vrlo dobro za Srbiju ali bice vam prazan taj nacionalni stadion kad igrate futbal i to se zna zasto.

nikola drezgić

pre 8 godina

Na šta smo mi spali kad na trgu slavimo pobedu protiv neandertalaca,i još se sa njima raspravljamo putem komentara!? Izgleda da smo i mi vrlo blizu kamenog doba!

Sram koji ne poznaju

pre 8 godina

Jedini nacin da pobede bilo je da plate.Takvom sramnom pobedom ja se nebih dicila.ali s obzirom da obraza nemaju kao nacija oni se istom ponose.Srpska reprezentacija im je pokazala kako se casno pobedjuje za svoju zemlju.

Abbe

pre 8 godina

Albanija je potplatio i Portugal kad su dobili sa 1:0. Koji budala imauju u svetu. Samo sanjajte vi da Albanije ce biti kaznjena, najbolje bi bilo ako Srbija pocne da igra fudbal a da ne prica previse.

GI

pre 8 godina

Za sedam utakmica u
kvalifikacijama dali su ukupno
sedam golova, i onda na ovoj
poslednjoj dadose tri, nimalo
sumnjivo...
(NeshaVrcki, 12. oktobar 2015
11:26) Albanija je dala ukupno 4 gola, dva Jermeniji(gle cuda prvi mec bio 2-1+crveni karton) po jedan Danskoj i Portugalu.

KOSTA1703

pre 8 godina

Ne zleim da s ebavim time d ali je Albanija kupila utakmicu od Jermena.
oni su dosli u situaciju da je kupe, a za to je moralo da se igra mnogo kola pre toga.
Ono sto se ovde zaboravlja je cinjenica da smo mi nebrojeno puta bili kaznjeni zbog ispada sacice huligana, koji sebe zovu navijacima.
I pored toga sto smo kao navijaci poznati kao divljaci, mi se opet sprdamo sa navijacima i fudbalom u Albaniji.
Zar ne treba da se radujemo sto ce konacno Evropa upoznati pravu narav albanskih navijaca?
Ili se mozda vise bojimo da ce oni biti civilizovaniji od nas?
Ajde da i to konacno vidimo.

kme kme kme

pre 8 godina

Rekoh da su cele kvalifikacije namestene.
(Pivke, 12. oktobar 2015 14:07)

Armenia-Srbija 1-1
Srbija-Danska 1-3
Danska-Srbija 2-0
Port.-Srbija 2-1
Srbija-Port. 1-2

Da li su i ove utakmice Albanci namestili???
Albanija je sa istim protivnicima zabelezila 2 pobede, 2 remija i samo jedan poraz. Znaci, sve Albanci namestili, i poraze Srbije i platili Dancima i Portugalcima za svoje bodove protiv njih???

MCT

pre 8 godina

Ja ne razumem vas srbe uvek kad su u pitanju albanci vi samo platili pa platili a zasto vi ne platite vise od nas pa da vi pobedite.
(Adidas, 12. oktobar 2015 11:42)
# Link komentara

Zato sto nemamo bubrege na prodaju

drago

pre 8 godina

Pise OPOZITA. Imalo bi logike da je palo na 1.15 na Albaniju ali ovako nema sanse. Naravno obi su ih mogli potplatiti. Njima ne treba a pola miliona su pare.

Kriticar

pre 8 godina

Ako Jermenia dobija utakmicu sa 3-0, onda ce oni ici u kvalifikacije, jer imace 5, a Srbija samo 4 bodova.
(Robert, 12. oktobar 2015 13:13)

A jel ne mislis da ce i Jermenija biti kaznjena... ;) Po tvojoj logici FIFA ce nagraditi Jermeniju zato sto je prodala utakmicu. Ali moram priznati da je kod FIFE sve moguce.

Mrki

pre 8 godina

Ovo veruju samo naši navijači i to oni koji neće da shvate, da mi ne idemo na EP samo zato što smo slabi, niako zato što su se Armenci i drugi urotili protiv nas.

Bumerang

pre 8 godina

Baš mi je drago što se Albanija kvalifikovala na EP, i to zbog Danaca, koji su prvi potrčali u Lozanu i bili jedni od najglasnijih da se kazni Srbija za ono što se desilo na Marakani.

Zarkovic

pre 8 godina

Neozbiljno je da prenosite tekstove sa nekog nepoznatog portala koji je hteo da dobije besplatnu reklamu. Eto sada sam i ja cuo za opozita.com
U redu da je izjavila UEFA ili neka ozbiljna organizacija, ali prenosite neki portal opozita.com??? A ljudi u Srbiji jedva docekali novu teoriju zavere kao i obicno:)

Zarkovic

pre 8 godina

Alo bre, kakvi su vam to komentari? Pa nije UEFA ili FIFA ovo izjavila vec neki neozbiljan portal. Albanije je pokazala koliko je jaka u toku celih kvalifikacija:
Portugalija-Albanija 0:1
Danska-Albanija 0:0
Albanija-Danska 1:1
Albanija-Portugalija 0:1 (gol u 92. min)

DOK JE SRBIJA IZGUBILA SVE 4 UTAKMICE PROTIV DANSKE I PORTUGALIJE!!!
Da li je Srbija stvarno zasluzila da ide na EP umesto Albanije???

Jovica

pre 8 godina

Ali sto je najsmesnije, kao da je nesto htelo da pisu dva autogola, da se vidi, jer oni autogolovi ne deluju namerno. Iako je celokupna igra delovala.

ZdraviBili

pre 8 godina

Sto se tice futbalske utakmice Albanija-Srbija u Elbasan Arenu ja, kao Albanac sa Kosova, samo mogu da vam cestitam pobedu. Pa je...dnostavno sto i vi ne mozete istu stvar da uradite prema Albaniju?! Srbija je bila kvalifovana u ranijim EP u futbalu, i ja ko vas juzni komsija navijao sam za Srbiju kad ona igrala protiv neke daleke zemlje, i sve to je bilo OK. Ono sto me udusevio najvise u Elbasan arenu je bilo kultura navijaca u stadionu i u celoj Albaniji, koji nisu pravili ni jedan problem.
Nije kraj sveta i u buducim kvalifikacijama zelim Srbiji, pa i svim reprezentacijama nasih susreda, puno srece!

Hysni

pre 8 godina

Poceli ste vi? Boze moj kolko ste prljav u zivotu, u politici, u sport!!! Stvarno ne razumemo kakav ste vi narod!!!!? Nema ravnih vama, nema! Samo laz znate bre ljudi? SRAMOTA

ds

pre 8 godina

Opet mi trazimo drugog krivca i nadamo se da ce nekoga diskvalifikovati.

Ta nasa iterpretacija da su uvek drugi krivi mi vec dosadjuje.
Gledajmo u sebe i shvaticemo da nasem fudbalu fale druge stvari a ne krivci sa strane

nex

pre 8 godina

Sto bi u mom kraju rekli,otkrili ste rupu na saksiji.
Promene kvota na kladionicama su nepogresiv indikator. Od kladionica sve pocinje i sve zavrsava! Sad,to treba dokazati,a to se nece desiti,tako da...

JaJa

pre 8 godina

Taj isti portal je javio i da je utakmica Albanija - Srbija (0:2) namestena. Sto niko u Srbiji nije preuzeo tu vest !?

Ostavite bajke. Pogledajte celu utakmicu protiv Jermije pa ce vam biti jasno.

Marko

pre 8 godina

Za sedam utakmica u kvalifikacijama dali su ukupno sedam golova, i onda na ovoj poslednjoj dadose tri, nimalo sumnjivo...
(NeshaVrcki, 12. oktobar 2015 11:26)

Ja inace pijem dva piva kad izlazim, sinoc popio cetiri. Mozda mi neko podvalio jos dva. Boze kakvih budala ima...

Petrit

pre 8 godina

@deda miloje
Pardon. Ispravak krivog navoda. Albanija je pobijedila Portugal u gostima sa 1:0. Ronaldo je igrao. Fifin ranking: Portugal 4., Albanija 32., Armenija 91.

DedaMiloje

pre 8 godina

Ako Talijani izgube od Norvezana hoce li to znacit da su ih Norvezani potplatili? Armenija je puno slabija ekipa od Albanije, pogledati ranking fife i nije bilo potrebno davati novac kojeg Albanci ionako nemaju. Portugal sa Ronaldom je u dvije utakmice s Albanijom odigrao 1:0. Albanci su naucili igrat nogomet i to je to. Autsajder je iznenadio.
(Petrit, 12. oktobar 2015 12:47)

Ajde...

zagor

pre 8 godina

@sovuljaga
menjas teze.
1. ja nisam pravio alibi za nas, niti to ima igde u mom postu.
2. mitrovic je skinuo zastavu da je izbaci sa terene sto je sasvim logicno, jer sa tom zastavom na terenu ne moze da se igra fudbal, a cilj je igrati fudbal.
3. albanski igraci su fizicki nasrnuli na mitrovica, oteli zastavu i trcali sa njome od naseg gola ka njihovom (onaj plavi napadac, imas sve na youtube.com). time su pokazali da njima nije cilj da igraju fudbal nego da masu zastavom velike albanije (zasto jednostavno nisu pustili mitrovica da iznese zastavu i da se utakmica nastavi?! sve drugo je za visegodisnju suspenziju, kao sto rekoh).
4. ja smatram da je nas savez lose organizovao utakmicu sto je rezultiralo sa -6 bodova iz beograda (a i za mnoge druge stvari), dakle ne pravim alibi.
5. da li ti smatras da je ponasanje albanskih igraca, sa sve fizickim napadom na nase igrace normalno i u skladu sa pravilima fudbala i ferpleja?
6. mi smo na gostovanju u tirani pokazali da smo bar od albanaca bolji na terenu i u utakmici koja je njima znacila mnogo vise nago nama dobili 0:2.
7. svi kompletno iz naseg saveza treba da podnesu ostavke jer:
srbija vec 2. put u 3 ciklusa njihovom greskom biva kaznjena oduzimanjem bodova; tokom kvalifikacija za brazil rekli su da nije cilj plasman, nego stvaranje ekipe za euro 2016, a za euro 2016 nisu uspeli da obezbede cak ni baraz; srbija je pala za mnogo mesta na fifinoj rang listi i propustila 3 vielika takmicenja za redom.

Zagor

pre 8 godina

E ovo je problem sa vama srbima,vi umesto da se bavite tim sto niste otisli na euro vi se bavite albancima i spekulacijama
(Ssss, 12. oktobar 2015 12:46)

Jel' nikad sebi ne postaviš pitanje odakle ti dolazi ta opsesija da se baviš Srbima, da posećuješ srpske sajtove i ostavljaš komentare o nekakvim srpskim opsesijama? I da, ma koliko da te mrzi ili možda ne znaš, reč "Srbi" i "Albanci" piše se velikim slovom kao i reč "Hrvati".

Albanac

pre 8 godina

Aham, platili smo Jermene ... platili smo i Portugal za pobedu u sred Portugala, platili smo Dance za 2 neresene utakmice, platili smo i Francuze da ih dobijemo kuci i igramo nereseno u Parizu .... ma jaka smo mi drzava nema sta, prava pravcata Ekonomska Sila! Piffffffff ....

Tomaš

pre 8 godina

Mi nismo u stanju da pobedimo portugalski drugi tim... Dovidjenja...
(Uta, 12. oktobar 2015 12:18)
Uto, videćeš kako će srbski orlovi igrati kvalif. za SP na Novom nacionalnom stadionu od 90 hiljada mesta!

uzdaja u Jajce

pre 8 godina

Boje da se blamiras u EP nego da se blamiras u kvalifikacijama i gledas EP u TV.
A bas ste vi fini ljudi, komsije. Da ste se bavili sobstvenim problemima mozda i vi biste se kvalifikovali.
A sad cela prica: Portugalcima smo platili 9 miliona za nasu pobedu u Lisabon. Dancima smo platili 3 miliona za jedan bod u Kopenhagenu.

stanke

pre 8 godina

pa ko juce nije uzeo pare na siptare,taj onda ne zna sta je kladionica. . .kod nas nisu mrdnuli kvota,cista dvojka 2.55. . .milina. . .:-):-)

Ja

pre 8 godina

Nisam ni sumnjao! Platili sudu za sportsku arbritaŽu u Lozani, platili Jermenina i ko zna kome još! Nikada na fer nisu igrali nit u životu a još manje u sportu!!!

dzadz

pre 8 godina

Svako ko prati politiku i situaciju u svetu zna koliko je albanski lobi jak! Puni su para i spremni su na sve! Jermenija mozda nije sila ali je reprezentacija koja je spremna da se bori, pogotovo kad igraju kod kuce! Namucili su i Portugal, i Dance i nas! Sad odjednom k'o od sale 3:0 i jos kvote na kladionici....

Petrit

pre 8 godina

Fifa ranking
4. Portugal
32. Albanija
91. Armenija

Portugal:Albanija 0:1 (pobjeda Albanije u gostima, Ronaldo igrao). Albanci potplatili Ronalda? :)
ako su u gostima pobijedili 4. ekipu zasto ne bi u gostima pobijedili 91. ekipu i to u utakmici u kojoj su rjesavali sve? O.K. mozda su i potplatili da se osiguraju? Ali to treba dokazati. Nije dovoljno nagadjati.

Bozidar

pre 8 godina

Lepo da Uefa i Lozana sve ovo istraže, pa da nam oduzmu još 3 boda za naredne kvalifikacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (estiar, 12. oktobar 2015 12:47)

Zato sto klevecemo

Mili

pre 8 godina

Zasto vas boli sad sta su radili Albanci jeli su platili ili nisu?Vi svakako imate 4 bodova pa nemate zasto da vas boli..!Zamislite vama boli to sto je Albania na Evropsko vise nego Dancima..Ha ha ha!

cia snajka cia

pre 8 godina

@ laki
da zato i ima dva boda iz celih kvalifikacija !
pre ovoga albanija je kupila bodove protiv portugala , zatim kupila pobedu i neresen protiv danaca
cia snajka cia

veerghoen

pre 8 godina

Страшно докле смо као држава стигли, да се меримо по свим параметрима са једном квази нацијом која људској цивилизацији није даровала нити један научник, доктор, глумац, уметник, спортиста. Страшно како нас је ова власт уплела у причу о ривалитету са земљом која је била годинама иза нас. Да би освојила више гласова, наша власт игра на карту национализма, патриотизма и лажног ривалитета. Уместо да глат добијамо бодове на терену, ми се бавимо неким споредним причама. Тужно, дотакли смо дно.

Drugi Nikola

pre 8 godina

Ako s dokaze namestanje,i da su stvarno platili igracima Jermenije,sledi im suspenzija i jednim i drugim.A Albanci ostaju bez EP.FIFA I UEFA je rigorozna po tim pitanjima.Nasi da su pametni pa da izvrse medijski pritisak i eto nas kao sledece reprezentacije u barazu.Ako dodje do ozbiljnog istrazivanja Albanci ce se onda jos vise ukopati jer ce verovatno opet nekome mito davati.
(nikola, 12. oktobar 2015 11:15)

Ma daj molim te, videli smo kako ovi iz UEFE (ni)su podmitljivi, prvo dali nama 3:0 kao glavni argument za to bilo je da su šipci odbili da nastave utakmicu, a kasnije nisu našli dokaze da su odbili da nastave.
Ko koga ovde laže? Ako oni nisu odbili da nastave meč zašto isti nije nastavljen?
Ako već kradu neka smisle neku originalniju priču a ko imalo uključi mozak može da vidi da su korumpiraniji od bilo koga.

Petrit

pre 8 godina

Ako Talijani izgube od Norvezana hoce li to znacit da su ih Norvezani potplatili? Armenija je puno slabija ekipa od Albanije, pogledati ranking fife i nije bilo potrebno davati novac kojeg Albanci ionako nemaju. Portugal sa Ronaldom je u dvije utakmice s Albanijom odigrao 1:0. Albanci su naucili igrat nogomet i to je to. Autsajder je iznenadio.

Bojan Ilić

pre 8 godina

ha sad spremajtese kupite dobar tv hdi i gledajte kako igra albanija na 2016 u fr
(Beko, 12. oktobar 2015 11:10)

Neka je bilo 2:0 pa makar nikad više ne zaigrali fudbal...;-)

Albanac

pre 8 godina

Evo kod nas se pročulo da isto toliko Srbija platila za pobjedu u Elbasanu! Neznam koliko je to
Istina , mozda jednaka koliko i ova sa Jermenijom.

markan

pre 8 godina

Javna je tajna da je članovima fudbalske komisije sportskog suda u Lozani uplaćivana ogromna lova na privatne račune vezano za naš slučaj i time direktno ugrozili Dance i Portugalce... tako da je ovo nameštanje sa Jermenima bila laganica i sigurica

Laki

pre 8 godina

Nerealan rezultat skroz.Jermenija je mnogo bolja ekipa od Albanije.Nas i Dansku su kod kuce mogli vrlo lako i da pobede gledao sam protiv danske, danci su jedva izvukli bod.Jos je Jermenija sad bila u najjacem sastavu.Juce je neki lik komentarisao da je ova cela grupa i namestena kako bi Albanija otisla na Euro sto se izgleda ispostavilo tacnim.

alban

pre 8 godina

Hahha, koja laz. Onaj autogol nije se mogao spasiti nikako. Prema ovoj glupoj logici, onda smo potplatili i Portugal u Portugalu, i dance, a bogami i nas je potplatila Srbija da se skroz ne obruka, hahah sad mozete sta hocete da kazete svejedno je, vazno je da Albanija ide na evro 2016.

Uta

pre 8 godina

Uvek ista prica... Neko drugi je kriv, teorije zavere, CIA, vatikan, masoni. Sta nije jasno? Ovo se bore za ep, i morali su da pobede. Mi nismo u stanju da pobedimo portugalski drugi tim... Dovidjenja...

Gojko

pre 8 godina

Hahha sad spremajtese kupite dobar tv hdi i gledajte kako igra albanija na 2016 u fr
(Beko, 12. oktobar 2015 11:10)
Odakle nam para za dobar HD TV?

Gona

pre 8 godina

I utakmicu sa Portugalom koju su tamao dobili sigurno su za to potplatili igrace, jel da?Pa nereseno sa dancima kao gosti, kako to objasniti? .Mrznja nekih koji ovde komentiraju prema albancima nikako da se stisava, to je za zalenje!

ivan312

pre 8 godina

Alo, narode, pa jel vi citate kljucnu recenicu ovde: " Albanski portal „opozita.com“ piše..."??
Znaci, Albanci to pisu, ne nasi, B92 je samo preneo vest sa portala, nista vise, ajde vise sa tim glupostima dosta, budite malo patriote i kad smo u pravu i kad nismo, kao drugi, a ne odmah drvlje i kamenje...Ako vam se ne svidja Srbija, menjajte zemlju.
Pozdrav.

Onako u prolazu

pre 8 godina

To je bilo jasno već posle 2:0 u prvih dvadesetak minuta.

Naravno, i ovo će im proći, sa sve dronom u Beogradu i terorističkom zastavom na terenu koja je od žalbenog veća preimenovana u patriotsku.

uefa mafiozi

pre 8 godina

Koliko li su ih kostale ove kvalifikacije da mi je znati,koliko je heroina moralo da se proda da se obezbede tolike pare.Ali bukvalno kupljeno mesto na EP u pravom smislu te reci.

box

pre 8 godina

To je iznenadjenje samo za nekog ko zivi u zemlji "Liliputaniji", ljudi iskesiraju bogaoca da potplate politicke lobiste sirom sveta a nece sugavo milionce ili dva za Euro. Bez navijackih strasti ikako ih vozi taj nacionalizam pa deluju slozno i motivisano los su tim i natamburace ih svaka ozbiljnija reprezentacija, jednostavno nemaju kvalitet al dzaba sto ga mi imamo kad smo pajseri pa sa timom od 200 miliki zavrsimo sa bar bodova.

suharrna

pre 8 godina

Svasta, moze i to da bude ali opet srbija ce gledati samo preko tv euro2016 HAHAHAHAHAHAH
prica se i da je albanija srbija namestena utakmica?!

Milos

pre 8 godina

Istraziti i ako se dokaze, izbaciti ih odmah i suspendovati za narednih nekoliko takmicenja, plus oduzimanje bodovu u sledecem ciklusu i novcana kazna.
***************************************************************
Decko, ala si ti naivan? Ko da istrazi? jer isti oni koji su dobioli pare da nam za zelenim stolom oduzmu bodove, ili isti oni koji su namlatili milijarde od raznih sudjenih i nesudjenih domacina evropskih i svetskih prvenstava. Umesto sto kukamo, bolje bi bilo da napokon prihvatimo cinjenicu da se pravda kupuje, i da se zapitamo gde su nase pare i kome se daju - niko ne moze da me ubedi da jedna Albanije moze da finansira "svoju stvar", od sporta do politike, a jedna Srbija ni dinara ne ulaze u tako nesto...

2:0-2:6

pre 8 godina

Istraziti i ako se dokaze, izbaciti ih odmah i suspendovati za narednih nekoliko takmicenja, plus oduzimanje bodovu u sledecem ciklusu i novcana kazna.
(kicko, 12. oktobar 2015 10:41)poznato ?.....

Money money money

pre 8 godina

Albanci imaju pare za bacanje. Samo treba proucavati i videti kome dati korumpiranom funcioneru. To rade u politici i sportu.

Treba cestitka mozda ?

pre 8 godina

Sto se mene tice Albanija je potpuno nebitna, ko hoce da se nervira oko njih samo neka izvoli. Ali ja im kvalifikovanje necu cestitati, zna se kako su se kvalifikovali a koliko su zapravo jaki kada se igra cist fudbal (Elbasan).

Sve to nas ne treba da interesuje, vec neke druge instance.

Mik

pre 8 godina

To nije sada više pitanje za nas, već za Uefu i Dance koji su direktno oštećeni.
A naravno da je sve moguće, pa i to. Kad su mogli da potplate "sportski sud" u Lozani, ovo im je dečija pesmica!

Aleks

pre 8 godina

Ma celu Kvalifikaciju su platili mnogo mnogo Para, poceli sa Dronom, onda posle cudni Odluka od UEFE, pobjede nad Portugalijom i Danskom u Gostima i sad daju 3 Gola u Armeniji od ukupno 7.
I to jos Autogolom pocinje, jako cudno...

sovuljaga

pre 8 godina

zagor,nisu igraci albanije nosili zastavu velike Albanije nego dron a oni pokusavali da uzmu zastavu od mitrovica.Drugo,glupo je sto se pravi alibi naseg neupseha a omalovazava Albanja,koliko god da nisu dobri samo budala moze da misli da su platili npr.Portugalu koga su oni dobili a mi izgubili od drugog tima koji nije bio motivisan.Koju smo silu mi pobedili pa da pljujemo po ekipi koja je po kvalitetu 4.u grupi a plasirala se na Ep?bolje da se ukine fudbal kod nas.Kolarov dao nevazan gol protiv Albanaca i decko nece daje izjave,valjda je nesto strasno vekiko uradio pa sad ima pravo da ne ide na konferencije jer mu to smeta.

Djolle666

pre 8 godina

Šta sada nismo otisli na EP a oni jesu i to je to.Što sada pravimo budale od sebe,ako je bilo neregularno ima ko ce time da se bavi.Juce su nam Portugalci sa rezervnim timom pokazali gde nam je mesto,a Albanci su ih pobedili u sred Portugala.Danci sa lord Bendtnerom se malo igrali sa nama,nikad slabija grupa i opet ista prica,niko nas ne voli,sudije,dron,bla,bla,bla,bla,bla.

Fadil

pre 8 godina

Pa ako je na kvote poverovati onda je Srbija platila pobedu u Elbasanu jer su tako pale kvote u korist Srbije dva casa pre utakmice u svim vecim kladionicama svet.Ostavite te glluposti cestitaj te nas kao komsije i to je to!

Goran

pre 8 godina

Izgleda vecini komentatora jos "nije javljeno ili nisu obavesteni" da je Albanija otisla na EP. Srbija nije. Ako se nesto i dokaze, dalje ce ici pretpostavljam Danska, a ne Srbija. Bolje da komentari budu okrenuti onom caskanju i zabavljanju fudbalera, Vucica, Toleta i njegovog protivkandidata (hahahaha, da li se iko seca da je tako slovio...) Save Milosevica kao da smo osvojili SP i nasoj ocajnoj igri tokom citavog ciklusa. Nama izgleda treba da budu promenjena pravila pa da 4 ekipe idu direktno, a jedna kroz baraz. Onda bi bili sigurni ucesnici EP ili SP.

Drug Petko

pre 8 godina

Ako se ne varam prvi meč ovih selekcija,rešen je iz 2 u 1,možda i to nije slučajno,tako da je revanš samo bio pitanje opuštenog dogovora.Čudi velika kvota,jer sumnjam da je tu bilo samo igre na terenu.Rezultat očekivan,svi zadovoljni.UEFA,nema sumnje,neće naći nikakve dokaze a verovatno se neće ni baviti ovim slučajem.Šta mi možemo da uvidimo iz svega ovoga?Jedno sigurno,da dobro počistimo svoje dvorište
zarad samih nas a na fudbalske organizacije evro i svetskog tipa ne možemo uticati ali im ne moramo davati povoda da se nama bave uopšte.

nikola

pre 8 godina

Ako s dokaze namestanje,i da su stvarno platili igracima Jermenije,sledi im suspenzija i jednim i drugim.A Albanci ostaju bez EP.FIFA I UEFA je rigorozna po tim pitanjima.Nasi da su pametni pa da izvrse medijski pritisak i eto nas kao sledece reprezentacije u barazu.Ako dodje do ozbiljnog istrazivanja Albanci ce se onda jos vise ukopati jer ce verovatno opet nekome mito davati.

Зоки

pre 8 godina

Пријатељи,браћо,кумови,швалерке и остали па јел смо ми нормална нација.Никад лакша група,Португал никад слабији а ми веома лоши.Нема успеха без доброг тренера а ми то немамо,свака част Ћурчићу као човеку и личности али није за селектора А тима.Само човек са више искуства и да пресече поједине играче и биће боље,видећете.

Fenomen

pre 8 godina

Mislim da ova vest nije novinarska patka. Bio sam siguran da ce Albanci kupiti utakmicu...na bilo koji nacin. Jermenija ima bolju reprezentaciju od Albanije...nerealno je da izgube na svom terenu od takve ekipe. Narko-lova je odradila svoje. Naravno, od eventualne istrage nema nista, zato sto je UEFA leglo korupcije...

kicko

pre 8 godina

Istraziti i ako se dokaze, izbaciti ih odmah i suspendovati za narednih nekoliko takmicenja, plus oduzimanje bodovu u sledecem ciklusu i novcana kazna.

zagor

pre 8 godina

mislim da smo za bruku protiv albanije u beogradu mi pravedno kaznjeni od strane uefa. utrcavanje navijaca na teren je nas propust i odgovornost i kazna je logicna.
mislim da albanci nisu dobili zasluzenu kaznu. za desavanja na toj utakmici su krivi nas savez i albanski igraci. njihov savez nije kriv, ali je uefa trebala da kazni licno pojedine igrace albanije suspenzijom na jednu ili dve godine (ako suarez zbog ugriza dobija 6 meseci, sami racunajte koliko treba da dobiju igraci koji nose zastavu velike albanije na terenu i udaraju protivnike koji pokusavaju da sklone zastavu, pa jos u srbiji).
mislim da ce uefa ostati dosledna svojim svinjarijama i da nece istrazivati ovaj slucaj (dva auto gola?! vise nego sto je jermenija sama sebi dala u poslednjih 10 godina zajedno), niti kazniti albaniju.

Kolimor

pre 8 godina

Pa to je jasno kao dan. U cetvrtak se videlo da Albanci bas nista ne znaju, a prvi mec u Elbasanu su izvukli protiv Jermena na jedvite jade. Albanci su ove kvalifikacije prosli na muljanje i to ce im se vratiti vec na prvnestvu gde ce proci kao bosi po trnju. Brzo ce se vratiti u normalu i svoju svakodnevicu

Kolimor

pre 8 godina

Pa to je jasno kao dan. U cetvrtak se videlo da Albanci bas nista ne znaju, a prvi mec u Elbasanu su izvukli protiv Jermena na jedvite jade. Albanci su ove kvalifikacije prosli na muljanje i to ce im se vratiti vec na prvnestvu gde ce proci kao bosi po trnju. Brzo ce se vratiti u normalu i svoju svakodnevicu

zagor

pre 8 godina

mislim da smo za bruku protiv albanije u beogradu mi pravedno kaznjeni od strane uefa. utrcavanje navijaca na teren je nas propust i odgovornost i kazna je logicna.
mislim da albanci nisu dobili zasluzenu kaznu. za desavanja na toj utakmici su krivi nas savez i albanski igraci. njihov savez nije kriv, ali je uefa trebala da kazni licno pojedine igrace albanije suspenzijom na jednu ili dve godine (ako suarez zbog ugriza dobija 6 meseci, sami racunajte koliko treba da dobiju igraci koji nose zastavu velike albanije na terenu i udaraju protivnike koji pokusavaju da sklone zastavu, pa jos u srbiji).
mislim da ce uefa ostati dosledna svojim svinjarijama i da nece istrazivati ovaj slucaj (dva auto gola?! vise nego sto je jermenija sama sebi dala u poslednjih 10 godina zajedno), niti kazniti albaniju.

Djolle666

pre 8 godina

Šta sada nismo otisli na EP a oni jesu i to je to.Što sada pravimo budale od sebe,ako je bilo neregularno ima ko ce time da se bavi.Juce su nam Portugalci sa rezervnim timom pokazali gde nam je mesto,a Albanci su ih pobedili u sred Portugala.Danci sa lord Bendtnerom se malo igrali sa nama,nikad slabija grupa i opet ista prica,niko nas ne voli,sudije,dron,bla,bla,bla,bla,bla.

Fenomen

pre 8 godina

Mislim da ova vest nije novinarska patka. Bio sam siguran da ce Albanci kupiti utakmicu...na bilo koji nacin. Jermenija ima bolju reprezentaciju od Albanije...nerealno je da izgube na svom terenu od takve ekipe. Narko-lova je odradila svoje. Naravno, od eventualne istrage nema nista, zato sto je UEFA leglo korupcije...

Milos

pre 8 godina

Istraziti i ako se dokaze, izbaciti ih odmah i suspendovati za narednih nekoliko takmicenja, plus oduzimanje bodovu u sledecem ciklusu i novcana kazna.
***************************************************************
Decko, ala si ti naivan? Ko da istrazi? jer isti oni koji su dobioli pare da nam za zelenim stolom oduzmu bodove, ili isti oni koji su namlatili milijarde od raznih sudjenih i nesudjenih domacina evropskih i svetskih prvenstava. Umesto sto kukamo, bolje bi bilo da napokon prihvatimo cinjenicu da se pravda kupuje, i da se zapitamo gde su nase pare i kome se daju - niko ne moze da me ubedi da jedna Albanije moze da finansira "svoju stvar", od sporta do politike, a jedna Srbija ni dinara ne ulaze u tako nesto...

kicko

pre 8 godina

Istraziti i ako se dokaze, izbaciti ih odmah i suspendovati za narednih nekoliko takmicenja, plus oduzimanje bodovu u sledecem ciklusu i novcana kazna.

Slucajni prolaznik

pre 8 godina

"... DOK JE SRBIJA IZGUBILA SVE 4 UTAKMICE PROTIV DANSKE I PORTUGALIJE!!!
Da li je Srbija stvarno zasluzila da ide na EP umesto Albanije???
(Zarkovic, 12. oktobar 2015 14:54)

To da li je zasluzila ili nije, odlucice nas Premijer!!!

DedaMiloje

pre 8 godina

Ako Talijani izgube od Norvezana hoce li to znacit da su ih Norvezani potplatili? Armenija je puno slabija ekipa od Albanije, pogledati ranking fife i nije bilo potrebno davati novac kojeg Albanci ionako nemaju. Portugal sa Ronaldom je u dvije utakmice s Albanijom odigrao 1:0. Albanci su naucili igrat nogomet i to je to. Autsajder je iznenadio.
(Petrit, 12. oktobar 2015 12:47)

Ajde...

Drugi Nikola

pre 8 godina

Ako s dokaze namestanje,i da su stvarno platili igracima Jermenije,sledi im suspenzija i jednim i drugim.A Albanci ostaju bez EP.FIFA I UEFA je rigorozna po tim pitanjima.Nasi da su pametni pa da izvrse medijski pritisak i eto nas kao sledece reprezentacije u barazu.Ako dodje do ozbiljnog istrazivanja Albanci ce se onda jos vise ukopati jer ce verovatno opet nekome mito davati.
(nikola, 12. oktobar 2015 11:15)

Ma daj molim te, videli smo kako ovi iz UEFE (ni)su podmitljivi, prvo dali nama 3:0 kao glavni argument za to bilo je da su šipci odbili da nastave utakmicu, a kasnije nisu našli dokaze da su odbili da nastave.
Ko koga ovde laže? Ako oni nisu odbili da nastave meč zašto isti nije nastavljen?
Ako već kradu neka smisle neku originalniju priču a ko imalo uključi mozak može da vidi da su korumpiraniji od bilo koga.

uefa mafiozi

pre 8 godina

Koliko li su ih kostale ove kvalifikacije da mi je znati,koliko je heroina moralo da se proda da se obezbede tolike pare.Ali bukvalno kupljeno mesto na EP u pravom smislu te reci.

Mister NO

pre 8 godina

MOGUĆE.
Moguće je da je Albanija platila odlazak na Evropsko prvenstvo u fudbalu. Imaju jak lobi u Svetu, imaju novca da plate, nisu hteli da rizikuju i ispuste ovakvu šansu. Sve i da jeste, neka niko ne očekuje kaznu. Ponoviću, Albanija ima jak lobi u Svetu, za razliku od Srbije.
NEMOGUĆE.
Nemoguće je da o tome pišu albanski mediji.
ČINJENICA.
Činjenica je da se Srbija nije plasirala na veliko takmičenje od 2010. godine. Činhenica je da niko u FSS nije podneo ostavku zbog toga.
BAHATOST.
Bahato je ponašanje predsednika FSS, Tomislava Karadzića, koji se ruga naciji svakom prilikom kada daje izjavu za javnost.
INSTITUCIJA.
Renome se gradi dugo godina u bilo kojoj oblasti. Mi smo ga gradili do devedesetih, a onda raznoraznim glupostima izgubili. Sada se borimo protiv samih sebe, sudija, protivnika, UEFE I FIFE.
ZAKLJUČAK:
Nije se Albanija plasirala zato što je kvalitetnija reprezentacija od Srbije, naprotiv, već zato što smo joj mi raskrčili put svojim glupostima na terenu i van njega.

KOSTA1703

pre 8 godina

Ne zleim da s ebavim time d ali je Albanija kupila utakmicu od Jermena.
oni su dosli u situaciju da je kupe, a za to je moralo da se igra mnogo kola pre toga.
Ono sto se ovde zaboravlja je cinjenica da smo mi nebrojeno puta bili kaznjeni zbog ispada sacice huligana, koji sebe zovu navijacima.
I pored toga sto smo kao navijaci poznati kao divljaci, mi se opet sprdamo sa navijacima i fudbalom u Albaniji.
Zar ne treba da se radujemo sto ce konacno Evropa upoznati pravu narav albanskih navijaca?
Ili se mozda vise bojimo da ce oni biti civilizovaniji od nas?
Ajde da i to konacno vidimo.

ZdraviBili

pre 8 godina

Sto se tice futbalske utakmice Albanija-Srbija u Elbasan Arenu ja, kao Albanac sa Kosova, samo mogu da vam cestitam pobedu. Pa je...dnostavno sto i vi ne mozete istu stvar da uradite prema Albaniju?! Srbija je bila kvalifovana u ranijim EP u futbalu, i ja ko vas juzni komsija navijao sam za Srbiju kad ona igrala protiv neke daleke zemlje, i sve to je bilo OK. Ono sto me udusevio najvise u Elbasan arenu je bilo kultura navijaca u stadionu i u celoj Albaniji, koji nisu pravili ni jedan problem.
Nije kraj sveta i u buducim kvalifikacijama zelim Srbiji, pa i svim reprezentacijama nasih susreda, puno srece!

Zarkovic

pre 8 godina

Alo bre, kakvi su vam to komentari? Pa nije UEFA ili FIFA ovo izjavila vec neki neozbiljan portal. Albanije je pokazala koliko je jaka u toku celih kvalifikacija:
Portugalija-Albanija 0:1
Danska-Albanija 0:0
Albanija-Danska 1:1
Albanija-Portugalija 0:1 (gol u 92. min)

DOK JE SRBIJA IZGUBILA SVE 4 UTAKMICE PROTIV DANSKE I PORTUGALIJE!!!
Da li je Srbija stvarno zasluzila da ide na EP umesto Albanije???

2:0

pre 8 godina

Albanija je potplatio i Portugal kad su dobili sa 1:0. Koji budala imauju u svetu. Samo sanjajte vi da Albanije ce biti kaznjena, najbolje bi bilo ako Srbija pocne da igra fudbal a da ne prica previse.
(Abbe, 12. oktobar 2015 15:20)

Mi smo vam vec pokazali kako se igra fudbal

Goran

pre 8 godina

Izgleda vecini komentatora jos "nije javljeno ili nisu obavesteni" da je Albanija otisla na EP. Srbija nije. Ako se nesto i dokaze, dalje ce ici pretpostavljam Danska, a ne Srbija. Bolje da komentari budu okrenuti onom caskanju i zabavljanju fudbalera, Vucica, Toleta i njegovog protivkandidata (hahahaha, da li se iko seca da je tako slovio...) Save Milosevica kao da smo osvojili SP i nasoj ocajnoj igri tokom citavog ciklusa. Nama izgleda treba da budu promenjena pravila pa da 4 ekipe idu direktno, a jedna kroz baraz. Onda bi bili sigurni ucesnici EP ili SP.

Abbe

pre 8 godina

Albanija je potplatio i Portugal kad su dobili sa 1:0. Koji budala imauju u svetu. Samo sanjajte vi da Albanije ce biti kaznjena, najbolje bi bilo ako Srbija pocne da igra fudbal a da ne prica previse.

Drug Petko

pre 8 godina

Ako se ne varam prvi meč ovih selekcija,rešen je iz 2 u 1,možda i to nije slučajno,tako da je revanš samo bio pitanje opuštenog dogovora.Čudi velika kvota,jer sumnjam da je tu bilo samo igre na terenu.Rezultat očekivan,svi zadovoljni.UEFA,nema sumnje,neće naći nikakve dokaze a verovatno se neće ni baviti ovim slučajem.Šta mi možemo da uvidimo iz svega ovoga?Jedno sigurno,da dobro počistimo svoje dvorište
zarad samih nas a na fudbalske organizacije evro i svetskog tipa ne možemo uticati ali im ne moramo davati povoda da se nama bave uopšte.

kme kme kme

pre 8 godina

Rekoh da su cele kvalifikacije namestene.
(Pivke, 12. oktobar 2015 14:07)

Armenia-Srbija 1-1
Srbija-Danska 1-3
Danska-Srbija 2-0
Port.-Srbija 2-1
Srbija-Port. 1-2

Da li su i ove utakmice Albanci namestili???
Albanija je sa istim protivnicima zabelezila 2 pobede, 2 remija i samo jedan poraz. Znaci, sve Albanci namestili, i poraze Srbije i platili Dancima i Portugalcima za svoje bodove protiv njih???

Luka

pre 8 godina

Hahaha iskompleksiran narod, nedaj bog da ode komšija a mi ne..
Protiv Danske 0 bodova u 2 u takmice, Albanci 2
Protiv Portugala 0 bodova, Albanci 3
Protiv Armenije 4 bodova, Albanci 6
Albaniji 11 bodova, Srbiji jedva 4 i onda naše primadone jauču, kako je dron kriv, e pa na svakoj utakmici nije bio dron.. Sami sebi smo največi dron i Bogdanov nam je lepo izrežirao utakmicu njega krivite a ne dron.. SRAMOTA!!

box

pre 8 godina

To je iznenadjenje samo za nekog ko zivi u zemlji "Liliputaniji", ljudi iskesiraju bogaoca da potplate politicke lobiste sirom sveta a nece sugavo milionce ili dva za Euro. Bez navijackih strasti ikako ih vozi taj nacionalizam pa deluju slozno i motivisano los su tim i natamburace ih svaka ozbiljnija reprezentacija, jednostavno nemaju kvalitet al dzaba sto ga mi imamo kad smo pajseri pa sa timom od 200 miliki zavrsimo sa bar bodova.

Kriticar

pre 8 godina

Ako Jermenia dobija utakmicu sa 3-0, onda ce oni ici u kvalifikacije, jer imace 5, a Srbija samo 4 bodova.
(Robert, 12. oktobar 2015 13:13)

A jel ne mislis da ce i Jermenija biti kaznjena... ;) Po tvojoj logici FIFA ce nagraditi Jermeniju zato sto je prodala utakmicu. Ali moram priznati da je kod FIFE sve moguce.

Onako u prolazu

pre 8 godina

To je bilo jasno već posle 2:0 u prvih dvadesetak minuta.

Naravno, i ovo će im proći, sa sve dronom u Beogradu i terorističkom zastavom na terenu koja je od žalbenog veća preimenovana u patriotsku.

Marko

pre 8 godina

Za sedam utakmica u kvalifikacijama dali su ukupno sedam golova, i onda na ovoj poslednjoj dadose tri, nimalo sumnjivo...
(NeshaVrcki, 12. oktobar 2015 11:26)

Ja inace pijem dva piva kad izlazim, sinoc popio cetiri. Mozda mi neko podvalio jos dva. Boze kakvih budala ima...

mirko

pre 8 godina

@Baš mi je drago što se Albanija kvalifikovala na EP, i to zbog Danaca, koji su prvi potrčali u Lozanu i bili jedni od najglasnijih da se kazni Srbija za ono što se desilo na Marakani.
(Bumerang, 12. oktobar 2015 14:30)

A sta se desilo na marakani? nisam u toku

Mik

pre 8 godina

To nije sada više pitanje za nas, već za Uefu i Dance koji su direktno oštećeni.
A naravno da je sve moguće, pa i to. Kad su mogli da potplate "sportski sud" u Lozani, ovo im je dečija pesmica!

Gojko

pre 8 godina

Hahha sad spremajtese kupite dobar tv hdi i gledajte kako igra albanija na 2016 u fr
(Beko, 12. oktobar 2015 11:10)
Odakle nam para za dobar HD TV?

nex

pre 8 godina

Sto bi u mom kraju rekli,otkrili ste rupu na saksiji.
Promene kvota na kladionicama su nepogresiv indikator. Od kladionica sve pocinje i sve zavrsava! Sad,to treba dokazati,a to se nece desiti,tako da...

markan

pre 8 godina

Javna je tajna da je članovima fudbalske komisije sportskog suda u Lozani uplaćivana ogromna lova na privatne račune vezano za naš slučaj i time direktno ugrozili Dance i Portugalce... tako da je ovo nameštanje sa Jermenima bila laganica i sigurica

dex

pre 8 godina

Utakmica je sumnjiva, nema spora, ali sta nas to briga? Pa mi ni pod razno ne zasluzujemo po igri da se nadjemo na EP, iako su tamo Island, Vels, Severna Irska, Albanija, itd... Ja bih radije pitao, gde se nalazi Bogdanov, covek koji nam je oduzeo 6 bodova, nekoliko stotina hiljada evra od ulaznica i par potencijalnih miliona od odlazaka na prvenstva. Budimo realni, imali bi sansu da nam nisu oduzeti bodovi u Italiji, a cak i ovako losi bi isli u baraz da nije prekinuto protiv Albanije. Ali neka, nasi igraci ne zasluzuju nikakvo takmicenje, a ni mi kao drzava, jer je ministar policije onakav doktor. O ostalima oko njega drugi put.

Ja

pre 8 godina

Nisam ni sumnjao! Platili sudu za sportsku arbritaŽu u Lozani, platili Jermenina i ko zna kome još! Nikada na fer nisu igrali nit u životu a još manje u sportu!!!

ivan312

pre 8 godina

Alo, narode, pa jel vi citate kljucnu recenicu ovde: " Albanski portal „opozita.com“ piše..."??
Znaci, Albanci to pisu, ne nasi, B92 je samo preneo vest sa portala, nista vise, ajde vise sa tim glupostima dosta, budite malo patriote i kad smo u pravu i kad nismo, kao drugi, a ne odmah drvlje i kamenje...Ako vam se ne svidja Srbija, menjajte zemlju.
Pozdrav.

Treba cestitka mozda ?

pre 8 godina

Sto se mene tice Albanija je potpuno nebitna, ko hoce da se nervira oko njih samo neka izvoli. Ali ja im kvalifikovanje necu cestitati, zna se kako su se kvalifikovali a koliko su zapravo jaki kada se igra cist fudbal (Elbasan).

Sve to nas ne treba da interesuje, vec neke druge instance.

sovuljaga

pre 8 godina

zagor,nisu igraci albanije nosili zastavu velike Albanije nego dron a oni pokusavali da uzmu zastavu od mitrovica.Drugo,glupo je sto se pravi alibi naseg neupseha a omalovazava Albanja,koliko god da nisu dobri samo budala moze da misli da su platili npr.Portugalu koga su oni dobili a mi izgubili od drugog tima koji nije bio motivisan.Koju smo silu mi pobedili pa da pljujemo po ekipi koja je po kvalitetu 4.u grupi a plasirala se na Ep?bolje da se ukine fudbal kod nas.Kolarov dao nevazan gol protiv Albanaca i decko nece daje izjave,valjda je nesto strasno vekiko uradio pa sad ima pravo da ne ide na konferencije jer mu to smeta.

veerghoen

pre 8 godina

Страшно докле смо као држава стигли, да се меримо по свим параметрима са једном квази нацијом која људској цивилизацији није даровала нити један научник, доктор, глумац, уметник, спортиста. Страшно како нас је ова власт уплела у причу о ривалитету са земљом која је била годинама иза нас. Да би освојила више гласова, наша власт игра на карту национализма, патриотизма и лажног ривалитета. Уместо да глат добијамо бодове на терену, ми се бавимо неким споредним причама. Тужно, дотакли смо дно.

Gona

pre 8 godina

I utakmicu sa Portugalom koju su tamao dobili sigurno su za to potplatili igrace, jel da?Pa nereseno sa dancima kao gosti, kako to objasniti? .Mrznja nekih koji ovde komentiraju prema albancima nikako da se stisava, to je za zalenje!

GI

pre 8 godina

Za sedam utakmica u
kvalifikacijama dali su ukupno
sedam golova, i onda na ovoj
poslednjoj dadose tri, nimalo
sumnjivo...
(NeshaVrcki, 12. oktobar 2015
11:26) Albanija je dala ukupno 4 gola, dva Jermeniji(gle cuda prvi mec bio 2-1+crveni karton) po jedan Danskoj i Portugalu.

Uta

pre 8 godina

Uvek ista prica... Neko drugi je kriv, teorije zavere, CIA, vatikan, masoni. Sta nije jasno? Ovo se bore za ep, i morali su da pobede. Mi nismo u stanju da pobedimo portugalski drugi tim... Dovidjenja...

Josarian

pre 8 godina

Prijatelj jednog vrlo, vrlo uticajnog politicara, iz iste navijacke grupacije, do sada kosta nasu repeezentaciju milione. Mislite o tome. Nesposobnost jednog ministra koji ocekivano nije umeo da prepozna i spreci, ali je kum jednog naseg vrlo, vrlo uticajnog politicara nas kosta incidenta zbog koga je data prilika prijatelju njegovog kuma da napravi incident koji nas skupo kosta. Realno, mi nismo ni zasluzili da odemo na prvenstvo, ali su to zasluzili Danci, mnogo vise nego Albanci. Ipak idu oni koji su nase slabosti iskoristili.

komshija

pre 8 godina

Pa Albanija ni na treningu nikog ne može da pobedi 3-0 a ne sasvim solidne Jermene u gostima 0-3 ma koliko im ne trebalo...jasno kao dan
(...., 12. oktobar 2015 14:43)
Izgleda vi u serbiju osven vashih poraza I taj tenis ne gledate nishta. eto ti malo historije u fudbalu za albaniju.
Albania Kipar 6-1
Albania - Rusia 3-0 za kfalifikacije u sp2000
Albania - Malta 5-1
Albania - Grcka 3-1 kvalifikacije za EP

nikola

pre 8 godina

Ako s dokaze namestanje,i da su stvarno platili igracima Jermenije,sledi im suspenzija i jednim i drugim.A Albanci ostaju bez EP.FIFA I UEFA je rigorozna po tim pitanjima.Nasi da su pametni pa da izvrse medijski pritisak i eto nas kao sledece reprezentacije u barazu.Ako dodje do ozbiljnog istrazivanja Albanci ce se onda jos vise ukopati jer ce verovatno opet nekome mito davati.

Bojan Ilić

pre 8 godina

ha sad spremajtese kupite dobar tv hdi i gledajte kako igra albanija na 2016 u fr
(Beko, 12. oktobar 2015 11:10)

Neka je bilo 2:0 pa makar nikad više ne zaigrali fudbal...;-)

Hysni

pre 8 godina

Poceli ste vi? Boze moj kolko ste prljav u zivotu, u politici, u sport!!! Stvarno ne razumemo kakav ste vi narod!!!!? Nema ravnih vama, nema! Samo laz znate bre ljudi? SRAMOTA

Albanac

pre 8 godina

Aham, platili smo Jermene ... platili smo i Portugal za pobedu u sred Portugala, platili smo Dance za 2 neresene utakmice, platili smo i Francuze da ih dobijemo kuci i igramo nereseno u Parizu .... ma jaka smo mi drzava nema sta, prava pravcata Ekonomska Sila! Piffffffff ....

Mrki

pre 8 godina

Ovo veruju samo naši navijači i to oni koji neće da shvate, da mi ne idemo na EP samo zato što smo slabi, niako zato što su se Armenci i drugi urotili protiv nas.

Sram koji ne poznaju

pre 8 godina

Jedini nacin da pobede bilo je da plate.Takvom sramnom pobedom ja se nebih dicila.ali s obzirom da obraza nemaju kao nacija oni se istom ponose.Srpska reprezentacija im je pokazala kako se casno pobedjuje za svoju zemlju.

Зоки

pre 8 godina

Пријатељи,браћо,кумови,швалерке и остали па јел смо ми нормална нација.Никад лакша група,Португал никад слабији а ми веома лоши.Нема успеха без доброг тренера а ми то немамо,свака част Ћурчићу као човеку и личности али није за селектора А тима.Само човек са више искуства и да пресече поједине играче и биће боље,видећете.

dzadz

pre 8 godina

Svako ko prati politiku i situaciju u svetu zna koliko je albanski lobi jak! Puni su para i spremni su na sve! Jermenija mozda nije sila ali je reprezentacija koja je spremna da se bori, pogotovo kad igraju kod kuce! Namucili su i Portugal, i Dance i nas! Sad odjednom k'o od sale 3:0 i jos kvote na kladionici....

Zarkovic

pre 8 godina

Neozbiljno je da prenosite tekstove sa nekog nepoznatog portala koji je hteo da dobije besplatnu reklamu. Eto sada sam i ja cuo za opozita.com
U redu da je izjavila UEFA ili neka ozbiljna organizacija, ali prenosite neki portal opozita.com??? A ljudi u Srbiji jedva docekali novu teoriju zavere kao i obicno:)

zagor

pre 8 godina

@sovuljaga
menjas teze.
1. ja nisam pravio alibi za nas, niti to ima igde u mom postu.
2. mitrovic je skinuo zastavu da je izbaci sa terene sto je sasvim logicno, jer sa tom zastavom na terenu ne moze da se igra fudbal, a cilj je igrati fudbal.
3. albanski igraci su fizicki nasrnuli na mitrovica, oteli zastavu i trcali sa njome od naseg gola ka njihovom (onaj plavi napadac, imas sve na youtube.com). time su pokazali da njima nije cilj da igraju fudbal nego da masu zastavom velike albanije (zasto jednostavno nisu pustili mitrovica da iznese zastavu i da se utakmica nastavi?! sve drugo je za visegodisnju suspenziju, kao sto rekoh).
4. ja smatram da je nas savez lose organizovao utakmicu sto je rezultiralo sa -6 bodova iz beograda (a i za mnoge druge stvari), dakle ne pravim alibi.
5. da li ti smatras da je ponasanje albanskih igraca, sa sve fizickim napadom na nase igrace normalno i u skladu sa pravilima fudbala i ferpleja?
6. mi smo na gostovanju u tirani pokazali da smo bar od albanaca bolji na terenu i u utakmici koja je njima znacila mnogo vise nago nama dobili 0:2.
7. svi kompletno iz naseg saveza treba da podnesu ostavke jer:
srbija vec 2. put u 3 ciklusa njihovom greskom biva kaznjena oduzimanjem bodova; tokom kvalifikacija za brazil rekli su da nije cilj plasman, nego stvaranje ekipe za euro 2016, a za euro 2016 nisu uspeli da obezbede cak ni baraz; srbija je pala za mnogo mesta na fifinoj rang listi i propustila 3 vielika takmicenja za redom.

Albanac

pre 8 godina

Evo kod nas se pročulo da isto toliko Srbija platila za pobjedu u Elbasanu! Neznam koliko je to
Istina , mozda jednaka koliko i ova sa Jermenijom.

ds

pre 8 godina

Opet mi trazimo drugog krivca i nadamo se da ce nekoga diskvalifikovati.

Ta nasa iterpretacija da su uvek drugi krivi mi vec dosadjuje.
Gledajmo u sebe i shvaticemo da nasem fudbalu fale druge stvari a ne krivci sa strane

suharrna

pre 8 godina

Svasta, moze i to da bude ali opet srbija ce gledati samo preko tv euro2016 HAHAHAHAHAHAH
prica se i da je albanija srbija namestena utakmica?!

besa

pre 8 godina

Ako su stvarno platili pobjedu (za koju nemamo nikakav dokaz) ja licno kao albanac glasao bih protiv dalje ucesce, onda stvarno ne zasluzuju radost navivaca.

Agron iz Presheva

pre 8 godina

Hej hej, pa kako bre zaboravljate da je u nasoj grupi nesluzbeno bila i Francuska, pa je Albanija sa njom u Parizu igrala 1:1 dok ju je u Elbasanu pobedila 1:0, hocu da kazem da ubacite i novac koji je Albanija trosila za ove dve utakmice.

alban

pre 8 godina

Hahha, koja laz. Onaj autogol nije se mogao spasiti nikako. Prema ovoj glupoj logici, onda smo potplatili i Portugal u Portugalu, i dance, a bogami i nas je potplatila Srbija da se skroz ne obruka, hahah sad mozete sta hocete da kazete svejedno je, vazno je da Albanija ide na evro 2016.

Zagor

pre 8 godina

E ovo je problem sa vama srbima,vi umesto da se bavite tim sto niste otisli na euro vi se bavite albancima i spekulacijama
(Ssss, 12. oktobar 2015 12:46)

Jel' nikad sebi ne postaviš pitanje odakle ti dolazi ta opsesija da se baviš Srbima, da posećuješ srpske sajtove i ostavljaš komentare o nekakvim srpskim opsesijama? I da, ma koliko da te mrzi ili možda ne znaš, reč "Srbi" i "Albanci" piše se velikim slovom kao i reč "Hrvati".

e

pre 8 godina

Uh kako bi bilo divno da se dokaže kao istina da su Albanci kupili bodove, ne zato "da bi komšiji crkla krava", već zbog drona i zastave velike Albanije na utakmici u Beogradu kada su bodovi dodeljeni albancima. Zamišljam samo kako bi UEFA presudila da je Srbija igrala u Zagrebu sa Hrvatskom i da je u maksimirski stadion sleteo dron sa zastavom Velike Srbije. Neću ni da zamislim koje grozote bi pretrpio srpski tim a i Srbija kao celina.

JaJa

pre 8 godina

Taj isti portal je javio i da je utakmica Albanija - Srbija (0:2) namestena. Sto niko u Srbiji nije preuzeo tu vest !?

Ostavite bajke. Pogledajte celu utakmicu protiv Jermije pa ce vam biti jasno.

Petrit

pre 8 godina

@deda miloje
Pardon. Ispravak krivog navoda. Albanija je pobijedila Portugal u gostima sa 1:0. Ronaldo je igrao. Fifin ranking: Portugal 4., Albanija 32., Armenija 91.

MCT

pre 8 godina

Ja ne razumem vas srbe uvek kad su u pitanju albanci vi samo platili pa platili a zasto vi ne platite vise od nas pa da vi pobedite.
(Adidas, 12. oktobar 2015 11:42)
# Link komentara

Zato sto nemamo bubrege na prodaju

Laki

pre 8 godina

Nerealan rezultat skroz.Jermenija je mnogo bolja ekipa od Albanije.Nas i Dansku su kod kuce mogli vrlo lako i da pobede gledao sam protiv danske, danci su jedva izvukli bod.Jos je Jermenija sad bila u najjacem sastavu.Juce je neki lik komentarisao da je ova cela grupa i namestena kako bi Albanija otisla na Euro sto se izgleda ispostavilo tacnim.

Fadil

pre 8 godina

Pa ako je na kvote poverovati onda je Srbija platila pobedu u Elbasanu jer su tako pale kvote u korist Srbije dva casa pre utakmice u svim vecim kladionicama svet.Ostavite te glluposti cestitaj te nas kao komsije i to je to!

Bumerang

pre 8 godina

Baš mi je drago što se Albanija kvalifikovala na EP, i to zbog Danaca, koji su prvi potrčali u Lozanu i bili jedni od najglasnijih da se kazni Srbija za ono što se desilo na Marakani.

nikola drezgić

pre 8 godina

Na šta smo mi spali kad na trgu slavimo pobedu protiv neandertalaca,i još se sa njima raspravljamo putem komentara!? Izgleda da smo i mi vrlo blizu kamenog doba!

Aleks

pre 8 godina

Ma celu Kvalifikaciju su platili mnogo mnogo Para, poceli sa Dronom, onda posle cudni Odluka od UEFE, pobjede nad Portugalijom i Danskom u Gostima i sad daju 3 Gola u Armeniji od ukupno 7.
I to jos Autogolom pocinje, jako cudno...

Toni

pre 8 godina

Mi smo ulozili 2 Miliona u kladionici Kvota je bila 2,05 i pobedili 4 Miliona i 100.000 € i od zarade 2 Miliona dali smo armeniji a te 100.000 € kupili smo vatromet....

Petrit

pre 8 godina

Ako Talijani izgube od Norvezana hoce li to znacit da su ih Norvezani potplatili? Armenija je puno slabija ekipa od Albanije, pogledati ranking fife i nije bilo potrebno davati novac kojeg Albanci ionako nemaju. Portugal sa Ronaldom je u dvije utakmice s Albanijom odigrao 1:0. Albanci su naucili igrat nogomet i to je to. Autsajder je iznenadio.

Petrit

pre 8 godina

Fifa ranking
4. Portugal
32. Albanija
91. Armenija

Portugal:Albanija 0:1 (pobjeda Albanije u gostima, Ronaldo igrao). Albanci potplatili Ronalda? :)
ako su u gostima pobijedili 4. ekipu zasto ne bi u gostima pobijedili 91. ekipu i to u utakmici u kojoj su rjesavali sve? O.K. mozda su i potplatili da se osiguraju? Ali to treba dokazati. Nije dovoljno nagadjati.

Money money money

pre 8 godina

Albanci imaju pare za bacanje. Samo treba proucavati i videti kome dati korumpiranom funcioneru. To rade u politici i sportu.

srećno iz Niša

pre 8 godina

Sto se tice futbalske utakmice Albanija-Srbija u Elbasan Arenu ja, kao Albanac sa Kosova, samo mogu da vam cestitam pobedu. Pa je...dnostavno sto i vi ne mozete istu stvar da uradite prema Albaniju?! Srbija je bila kvalifovana u ranijim EP u futbalu, i ja ko vas juzni komsija navijao sam za Srbiju kad ona igrala protiv neke daleke zemlje, i sve to je bilo OK. Ono sto me udusevio najvise u Elbasan arenu je bilo kultura navijaca u stadionu i u celoj Albaniji, koji nisu pravili ni jedan problem.
Nije kraj sveta i u buducim kvalifikacijama zelim Srbiji, pa i svim reprezentacijama nasih susreda, puno srece!
(ZdraviBili, 12. oktobar 2015 14:53)

Evo i ja tebi/vama čestitam (smučila mi se mržnja koja se danima emituje) i drago mi je da siromašna zemlja sa problemima kao Albanija prvi put ode na EP. Nije vam palo s neba nego ste se izborili za plasman. Ne mogu da utičem na sve što se ovde piskara, traže se smešni izgovori za naš neuspeh i prosipaju otrovi na sve strane. Biće zanimljivo zato što su tu i S. Irska, Island i još neki neočekivani putnici za Francusku.

marko

pre 8 godina

Ko bre potplatio?! Onakvi ljudi...sportisti bez premca pa da se služe takvim stvarima, ma hajte molim vas...Oni su poznati po fer pleju...

Marko

pre 8 godina

Bačene pare u bunar, otići će tamo i šta onda ima nalete na nemce koje nemožeš platiš pa puknu ko brazil u sred brazila:xD
(Nirvana, 12. oktobar 2015 19:49)

A da li je bilo dzabe ici na 2 prvenstva gde ste izgubili sa 6-1 od argentine i holandije?

Mili

pre 8 godina

Zasto vas boli sad sta su radili Albanci jeli su platili ili nisu?Vi svakako imate 4 bodova pa nemate zasto da vas boli..!Zamislite vama boli to sto je Albania na Evropsko vise nego Dancima..Ha ha ha!

pera

pre 8 godina

zabole me za fudbal, kako srpski tako i strani, ali bih voleo da albanci udju bar u polufinale ep cisto da vidim tad u komentarima do koje mere ide nase ludilo i kojom cemo zaverom onda da se bavimo.

cia snajka cia

pre 8 godina

@ laki
da zato i ima dva boda iz celih kvalifikacija !
pre ovoga albanija je kupila bodove protiv portugala , zatim kupila pobedu i neresen protiv danaca
cia snajka cia

dili

pre 8 godina

Oni 2 miliona za EP a mi 150 za nacionalni stadion......
To je vrlo dobro za Srbiju ali bice vam prazan taj nacionalni stadion kad igrate futbal i to se zna zasto.

Arben

pre 8 godina

Ma ajde bre, sada jos i teorije zavere.
Ako su platili 2 mil Jermeniji onda koliko je Srbija platila Albaniji?
Posto smo vec na toj strani.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

znash shta je biznis, prodajesh serbima utakmicu za 4 miliuna u albaniju I kupujesh armeniju za 2 miliuna I odesh u euro 2016 hahahahaha (komshija, 13. oktobar 2015 07:54)

Hahahaaaa, ma da, i jos izmedju ta dva dogadjaja dobijes dan zalosti u dve Prćije, onako, pride. Meni, eto, znaci i ta namestaljka u Elbasanu. I bas dobro glumite na tribinama-tuga, suze, bes, nevera... Svaka cast!

Bozidar

pre 8 godina

Lepo da Uefa i Lozana sve ovo istraže, pa da nam oduzmu još 3 boda za naredne kvalifikacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (estiar, 12. oktobar 2015 12:47)

Zato sto klevecemo

uzdaja u Jajce

pre 8 godina

Boje da se blamiras u EP nego da se blamiras u kvalifikacijama i gledas EP u TV.
A bas ste vi fini ljudi, komsije. Da ste se bavili sobstvenim problemima mozda i vi biste se kvalifikovali.
A sad cela prica: Portugalcima smo platili 9 miliona za nasu pobedu u Lisabon. Dancima smo platili 3 miliona za jedan bod u Kopenhagenu.

komshija

pre 8 godina

Da li ukupno 4 gola u kvalifikacijama a Jermenima 3 u gostima?
(muki, 12. oktobar 2015 18:37)
I holandija u grupi dala je samo jedan gol a vama su nabili 7 komada, zaboravili ste to, I josh neshto albaniji niko u grupi nije dala gol, a vas su rasturili ko je stigao, da niste potplatili armence I oni bi vas rasturili.
znash shta je biznis, prodajesh serbima utakmicu za 4 miliuna u albaniju I kupujesh armeniju za 2 miliuna I odesh u euro 2016 hahahahaha

stanke

pre 8 godina

pa ko juce nije uzeo pare na siptare,taj onda ne zna sta je kladionica. . .kod nas nisu mrdnuli kvota,cista dvojka 2.55. . .milina. . .:-):-)

Zoka

pre 8 godina

Ne znam, ko je sta potkupio, i time neka se bavi onaj kome je to posao, ali znam da smo mi pokazali da smo nesposobni da u fudbalu A-tim, napravimo rezultat.
Za razliku od ostalih sportova u kojima nema velikih para pa ljudi igraju ne samo znanjem i umjecem nego i srcem, u fudbalu ima previse politike a jos i nesto para.

Tomaš

pre 8 godina

Mi nismo u stanju da pobedimo portugalski drugi tim... Dovidjenja...
(Uta, 12. oktobar 2015 12:18)
Uto, videćeš kako će srbski orlovi igrati kvalif. za SP na Novom nacionalnom stadionu od 90 hiljada mesta!

2:0-2:6

pre 8 godina

Istraziti i ako se dokaze, izbaciti ih odmah i suspendovati za narednih nekoliko takmicenja, plus oduzimanje bodovu u sledecem ciklusu i novcana kazna.
(kicko, 12. oktobar 2015 10:41)poznato ?.....

Milosav

pre 8 godina

Daj bre ne lupajte. Ko nam je kriv kad smo u evropskom i svetskom fudbalu veciti luzeri. I sto je najgore ne vidim da ce nam nesto biti bolje u skorijoj buducnosti dok nam je uprava saveza ovakva kakva jeste i dok nasi momci igraju za reprezentaciju kao po kazni (cast izuzecima).
Albanija je prosla, nema veze kako, lepo dodaju loptu jedan drugom i to je to, momci nemaju pojma kako da daju gol.
Prognoziram im nula bodova na prvenstvu.

drago

pre 8 godina

Pise OPOZITA. Imalo bi logike da je palo na 1.15 na Albaniju ali ovako nema sanse. Naravno obi su ih mogli potplatiti. Njima ne treba a pola miliona su pare.

Jovica

pre 8 godina

Ali sto je najsmesnije, kao da je nesto htelo da pisu dva autogola, da se vidi, jer oni autogolovi ne deluju namerno. Iako je celokupna igra delovala.

EuroAlba

pre 8 godina

Ostaje da se vidi jel ce Vucko drzati svoje obecanje sto je dao Edi Rami.
da dobijete taj mec i normalno da vas dostojanstvo sprema docek bez batina

Abbe

pre 8 godina

Albanija je potplatio i Portugal kad su dobili sa 1:0. Koji budala imauju u svetu. Samo sanjajte vi da Albanije ce biti kaznjena, najbolje bi bilo ako Srbija pocne da igra fudbal a da ne prica previse.

Kolimor

pre 8 godina

Pa to je jasno kao dan. U cetvrtak se videlo da Albanci bas nista ne znaju, a prvi mec u Elbasanu su izvukli protiv Jermena na jedvite jade. Albanci su ove kvalifikacije prosli na muljanje i to ce im se vratiti vec na prvnestvu gde ce proci kao bosi po trnju. Brzo ce se vratiti u normalu i svoju svakodnevicu

Djolle666

pre 8 godina

Šta sada nismo otisli na EP a oni jesu i to je to.Što sada pravimo budale od sebe,ako je bilo neregularno ima ko ce time da se bavi.Juce su nam Portugalci sa rezervnim timom pokazali gde nam je mesto,a Albanci su ih pobedili u sred Portugala.Danci sa lord Bendtnerom se malo igrali sa nama,nikad slabija grupa i opet ista prica,niko nas ne voli,sudije,dron,bla,bla,bla,bla,bla.

komshija

pre 8 godina

Pa Albanija ni na treningu nikog ne može da pobedi 3-0 a ne sasvim solidne Jermene u gostima 0-3 ma koliko im ne trebalo...jasno kao dan
(...., 12. oktobar 2015 14:43)
Izgleda vi u serbiju osven vashih poraza I taj tenis ne gledate nishta. eto ti malo historije u fudbalu za albaniju.
Albania Kipar 6-1
Albania - Rusia 3-0 za kfalifikacije u sp2000
Albania - Malta 5-1
Albania - Grcka 3-1 kvalifikacije za EP

Petrit

pre 8 godina

Ako Talijani izgube od Norvezana hoce li to znacit da su ih Norvezani potplatili? Armenija je puno slabija ekipa od Albanije, pogledati ranking fife i nije bilo potrebno davati novac kojeg Albanci ionako nemaju. Portugal sa Ronaldom je u dvije utakmice s Albanijom odigrao 1:0. Albanci su naucili igrat nogomet i to je to. Autsajder je iznenadio.

Sram koji ne poznaju

pre 8 godina

Jedini nacin da pobede bilo je da plate.Takvom sramnom pobedom ja se nebih dicila.ali s obzirom da obraza nemaju kao nacija oni se istom ponose.Srpska reprezentacija im je pokazala kako se casno pobedjuje za svoju zemlju.

zagor

pre 8 godina

mislim da smo za bruku protiv albanije u beogradu mi pravedno kaznjeni od strane uefa. utrcavanje navijaca na teren je nas propust i odgovornost i kazna je logicna.
mislim da albanci nisu dobili zasluzenu kaznu. za desavanja na toj utakmici su krivi nas savez i albanski igraci. njihov savez nije kriv, ali je uefa trebala da kazni licno pojedine igrace albanije suspenzijom na jednu ili dve godine (ako suarez zbog ugriza dobija 6 meseci, sami racunajte koliko treba da dobiju igraci koji nose zastavu velike albanije na terenu i udaraju protivnike koji pokusavaju da sklone zastavu, pa jos u srbiji).
mislim da ce uefa ostati dosledna svojim svinjarijama i da nece istrazivati ovaj slucaj (dva auto gola?! vise nego sto je jermenija sama sebi dala u poslednjih 10 godina zajedno), niti kazniti albaniju.

Gona

pre 8 godina

I utakmicu sa Portugalom koju su tamao dobili sigurno su za to potplatili igrace, jel da?Pa nereseno sa dancima kao gosti, kako to objasniti? .Mrznja nekih koji ovde komentiraju prema albancima nikako da se stisava, to je za zalenje!

Albanac

pre 8 godina

Evo kod nas se pročulo da isto toliko Srbija platila za pobjedu u Elbasanu! Neznam koliko je to
Istina , mozda jednaka koliko i ova sa Jermenijom.

Fadil

pre 8 godina

Pa ako je na kvote poverovati onda je Srbija platila pobedu u Elbasanu jer su tako pale kvote u korist Srbije dva casa pre utakmice u svim vecim kladionicama svet.Ostavite te glluposti cestitaj te nas kao komsije i to je to!

suharrna

pre 8 godina

Svasta, moze i to da bude ali opet srbija ce gledati samo preko tv euro2016 HAHAHAHAHAHAH
prica se i da je albanija srbija namestena utakmica?!

alban

pre 8 godina

Hahha, koja laz. Onaj autogol nije se mogao spasiti nikako. Prema ovoj glupoj logici, onda smo potplatili i Portugal u Portugalu, i dance, a bogami i nas je potplatila Srbija da se skroz ne obruka, hahah sad mozete sta hocete da kazete svejedno je, vazno je da Albanija ide na evro 2016.

kicko

pre 8 godina

Istraziti i ako se dokaze, izbaciti ih odmah i suspendovati za narednih nekoliko takmicenja, plus oduzimanje bodovu u sledecem ciklusu i novcana kazna.

kme kme kme

pre 8 godina

Rekoh da su cele kvalifikacije namestene.
(Pivke, 12. oktobar 2015 14:07)

Armenia-Srbija 1-1
Srbija-Danska 1-3
Danska-Srbija 2-0
Port.-Srbija 2-1
Srbija-Port. 1-2

Da li su i ove utakmice Albanci namestili???
Albanija je sa istim protivnicima zabelezila 2 pobede, 2 remija i samo jedan poraz. Znaci, sve Albanci namestili, i poraze Srbije i platili Dancima i Portugalcima za svoje bodove protiv njih???

Fenomen

pre 8 godina

Mislim da ova vest nije novinarska patka. Bio sam siguran da ce Albanci kupiti utakmicu...na bilo koji nacin. Jermenija ima bolju reprezentaciju od Albanije...nerealno je da izgube na svom terenu od takve ekipe. Narko-lova je odradila svoje. Naravno, od eventualne istrage nema nista, zato sto je UEFA leglo korupcije...

DedaMiloje

pre 8 godina

Ako Talijani izgube od Norvezana hoce li to znacit da su ih Norvezani potplatili? Armenija je puno slabija ekipa od Albanije, pogledati ranking fife i nije bilo potrebno davati novac kojeg Albanci ionako nemaju. Portugal sa Ronaldom je u dvije utakmice s Albanijom odigrao 1:0. Albanci su naucili igrat nogomet i to je to. Autsajder je iznenadio.
(Petrit, 12. oktobar 2015 12:47)

Ajde...

nikola

pre 8 godina

Ako s dokaze namestanje,i da su stvarno platili igracima Jermenije,sledi im suspenzija i jednim i drugim.A Albanci ostaju bez EP.FIFA I UEFA je rigorozna po tim pitanjima.Nasi da su pametni pa da izvrse medijski pritisak i eto nas kao sledece reprezentacije u barazu.Ako dodje do ozbiljnog istrazivanja Albanci ce se onda jos vise ukopati jer ce verovatno opet nekome mito davati.

uefa mafiozi

pre 8 godina

Koliko li su ih kostale ove kvalifikacije da mi je znati,koliko je heroina moralo da se proda da se obezbede tolike pare.Ali bukvalno kupljeno mesto na EP u pravom smislu te reci.

2:0

pre 8 godina

Albanija je potplatio i Portugal kad su dobili sa 1:0. Koji budala imauju u svetu. Samo sanjajte vi da Albanije ce biti kaznjena, najbolje bi bilo ako Srbija pocne da igra fudbal a da ne prica previse.
(Abbe, 12. oktobar 2015 15:20)

Mi smo vam vec pokazali kako se igra fudbal

cia snajka cia

pre 8 godina

@ laki
da zato i ima dva boda iz celih kvalifikacija !
pre ovoga albanija je kupila bodove protiv portugala , zatim kupila pobedu i neresen protiv danaca
cia snajka cia

Milos

pre 8 godina

Istraziti i ako se dokaze, izbaciti ih odmah i suspendovati za narednih nekoliko takmicenja, plus oduzimanje bodovu u sledecem ciklusu i novcana kazna.
***************************************************************
Decko, ala si ti naivan? Ko da istrazi? jer isti oni koji su dobioli pare da nam za zelenim stolom oduzmu bodove, ili isti oni koji su namlatili milijarde od raznih sudjenih i nesudjenih domacina evropskih i svetskih prvenstava. Umesto sto kukamo, bolje bi bilo da napokon prihvatimo cinjenicu da se pravda kupuje, i da se zapitamo gde su nase pare i kome se daju - niko ne moze da me ubedi da jedna Albanije moze da finansira "svoju stvar", od sporta do politike, a jedna Srbija ni dinara ne ulaze u tako nesto...

Albanac

pre 8 godina

Aham, platili smo Jermene ... platili smo i Portugal za pobedu u sred Portugala, platili smo Dance za 2 neresene utakmice, platili smo i Francuze da ih dobijemo kuci i igramo nereseno u Parizu .... ma jaka smo mi drzava nema sta, prava pravcata Ekonomska Sila! Piffffffff ....

Goran

pre 8 godina

Izgleda vecini komentatora jos "nije javljeno ili nisu obavesteni" da je Albanija otisla na EP. Srbija nije. Ako se nesto i dokaze, dalje ce ici pretpostavljam Danska, a ne Srbija. Bolje da komentari budu okrenuti onom caskanju i zabavljanju fudbalera, Vucica, Toleta i njegovog protivkandidata (hahahaha, da li se iko seca da je tako slovio...) Save Milosevica kao da smo osvojili SP i nasoj ocajnoj igri tokom citavog ciklusa. Nama izgleda treba da budu promenjena pravila pa da 4 ekipe idu direktno, a jedna kroz baraz. Onda bi bili sigurni ucesnici EP ili SP.

Laki

pre 8 godina

Nerealan rezultat skroz.Jermenija je mnogo bolja ekipa od Albanije.Nas i Dansku su kod kuce mogli vrlo lako i da pobede gledao sam protiv danske, danci su jedva izvukli bod.Jos je Jermenija sad bila u najjacem sastavu.Juce je neki lik komentarisao da je ova cela grupa i namestena kako bi Albanija otisla na Euro sto se izgleda ispostavilo tacnim.

komshija

pre 8 godina

Da li ukupno 4 gola u kvalifikacijama a Jermenima 3 u gostima?
(muki, 12. oktobar 2015 18:37)
I holandija u grupi dala je samo jedan gol a vama su nabili 7 komada, zaboravili ste to, I josh neshto albaniji niko u grupi nije dala gol, a vas su rasturili ko je stigao, da niste potplatili armence I oni bi vas rasturili.
znash shta je biznis, prodajesh serbima utakmicu za 4 miliuna u albaniju I kupujesh armeniju za 2 miliuna I odesh u euro 2016 hahahahaha

veerghoen

pre 8 godina

Страшно докле смо као држава стигли, да се меримо по свим параметрима са једном квази нацијом која људској цивилизацији није даровала нити један научник, доктор, глумац, уметник, спортиста. Страшно како нас је ова власт уплела у причу о ривалитету са земљом која је била годинама иза нас. Да би освојила више гласова, наша власт игра на карту национализма, патриотизма и лажног ривалитета. Уместо да глат добијамо бодове на терену, ми се бавимо неким споредним причама. Тужно, дотакли смо дно.

Ja

pre 8 godina

Nisam ni sumnjao! Platili sudu za sportsku arbritaŽu u Lozani, platili Jermenina i ko zna kome još! Nikada na fer nisu igrali nit u životu a još manje u sportu!!!

pera

pre 8 godina

zabole me za fudbal, kako srpski tako i strani, ali bih voleo da albanci udju bar u polufinale ep cisto da vidim tad u komentarima do koje mere ide nase ludilo i kojom cemo zaverom onda da se bavimo.

Marko

pre 8 godina

Bačene pare u bunar, otići će tamo i šta onda ima nalete na nemce koje nemožeš platiš pa puknu ko brazil u sred brazila:xD
(Nirvana, 12. oktobar 2015 19:49)

A da li je bilo dzabe ici na 2 prvenstva gde ste izgubili sa 6-1 od argentine i holandije?

ZdraviBili

pre 8 godina

Sto se tice futbalske utakmice Albanija-Srbija u Elbasan Arenu ja, kao Albanac sa Kosova, samo mogu da vam cestitam pobedu. Pa je...dnostavno sto i vi ne mozete istu stvar da uradite prema Albaniju?! Srbija je bila kvalifovana u ranijim EP u futbalu, i ja ko vas juzni komsija navijao sam za Srbiju kad ona igrala protiv neke daleke zemlje, i sve to je bilo OK. Ono sto me udusevio najvise u Elbasan arenu je bilo kultura navijaca u stadionu i u celoj Albaniji, koji nisu pravili ni jedan problem.
Nije kraj sveta i u buducim kvalifikacijama zelim Srbiji, pa i svim reprezentacijama nasih susreda, puno srece!

Marko

pre 8 godina

Za sedam utakmica u kvalifikacijama dali su ukupno sedam golova, i onda na ovoj poslednjoj dadose tri, nimalo sumnjivo...
(NeshaVrcki, 12. oktobar 2015 11:26)

Ja inace pijem dva piva kad izlazim, sinoc popio cetiri. Mozda mi neko podvalio jos dva. Boze kakvih budala ima...

KOSTA1703

pre 8 godina

Ne zleim da s ebavim time d ali je Albanija kupila utakmicu od Jermena.
oni su dosli u situaciju da je kupe, a za to je moralo da se igra mnogo kola pre toga.
Ono sto se ovde zaboravlja je cinjenica da smo mi nebrojeno puta bili kaznjeni zbog ispada sacice huligana, koji sebe zovu navijacima.
I pored toga sto smo kao navijaci poznati kao divljaci, mi se opet sprdamo sa navijacima i fudbalom u Albaniji.
Zar ne treba da se radujemo sto ce konacno Evropa upoznati pravu narav albanskih navijaca?
Ili se mozda vise bojimo da ce oni biti civilizovaniji od nas?
Ajde da i to konacno vidimo.

sovuljaga

pre 8 godina

zagor,nisu igraci albanije nosili zastavu velike Albanije nego dron a oni pokusavali da uzmu zastavu od mitrovica.Drugo,glupo je sto se pravi alibi naseg neupseha a omalovazava Albanja,koliko god da nisu dobri samo budala moze da misli da su platili npr.Portugalu koga su oni dobili a mi izgubili od drugog tima koji nije bio motivisan.Koju smo silu mi pobedili pa da pljujemo po ekipi koja je po kvalitetu 4.u grupi a plasirala se na Ep?bolje da se ukine fudbal kod nas.Kolarov dao nevazan gol protiv Albanaca i decko nece daje izjave,valjda je nesto strasno vekiko uradio pa sad ima pravo da ne ide na konferencije jer mu to smeta.

Mrki

pre 8 godina

Ovo veruju samo naši navijači i to oni koji neće da shvate, da mi ne idemo na EP samo zato što smo slabi, niako zato što su se Armenci i drugi urotili protiv nas.

Hysni

pre 8 godina

Poceli ste vi? Boze moj kolko ste prljav u zivotu, u politici, u sport!!! Stvarno ne razumemo kakav ste vi narod!!!!? Nema ravnih vama, nema! Samo laz znate bre ljudi? SRAMOTA

Onako u prolazu

pre 8 godina

To je bilo jasno već posle 2:0 u prvih dvadesetak minuta.

Naravno, i ovo će im proći, sa sve dronom u Beogradu i terorističkom zastavom na terenu koja je od žalbenog veća preimenovana u patriotsku.

Zagor

pre 8 godina

E ovo je problem sa vama srbima,vi umesto da se bavite tim sto niste otisli na euro vi se bavite albancima i spekulacijama
(Ssss, 12. oktobar 2015 12:46)

Jel' nikad sebi ne postaviš pitanje odakle ti dolazi ta opsesija da se baviš Srbima, da posećuješ srpske sajtove i ostavljaš komentare o nekakvim srpskim opsesijama? I da, ma koliko da te mrzi ili možda ne znaš, reč "Srbi" i "Albanci" piše se velikim slovom kao i reč "Hrvati".

Luka

pre 8 godina

Hahaha iskompleksiran narod, nedaj bog da ode komšija a mi ne..
Protiv Danske 0 bodova u 2 u takmice, Albanci 2
Protiv Portugala 0 bodova, Albanci 3
Protiv Armenije 4 bodova, Albanci 6
Albaniji 11 bodova, Srbiji jedva 4 i onda naše primadone jauču, kako je dron kriv, e pa na svakoj utakmici nije bio dron.. Sami sebi smo največi dron i Bogdanov nam je lepo izrežirao utakmicu njega krivite a ne dron.. SRAMOTA!!

Treba cestitka mozda ?

pre 8 godina

Sto se mene tice Albanija je potpuno nebitna, ko hoce da se nervira oko njih samo neka izvoli. Ali ja im kvalifikovanje necu cestitati, zna se kako su se kvalifikovali a koliko su zapravo jaki kada se igra cist fudbal (Elbasan).

Sve to nas ne treba da interesuje, vec neke druge instance.

Mik

pre 8 godina

To nije sada više pitanje za nas, već za Uefu i Dance koji su direktno oštećeni.
A naravno da je sve moguće, pa i to. Kad su mogli da potplate "sportski sud" u Lozani, ovo im je dečija pesmica!

Drugi Nikola

pre 8 godina

Ako s dokaze namestanje,i da su stvarno platili igracima Jermenije,sledi im suspenzija i jednim i drugim.A Albanci ostaju bez EP.FIFA I UEFA je rigorozna po tim pitanjima.Nasi da su pametni pa da izvrse medijski pritisak i eto nas kao sledece reprezentacije u barazu.Ako dodje do ozbiljnog istrazivanja Albanci ce se onda jos vise ukopati jer ce verovatno opet nekome mito davati.
(nikola, 12. oktobar 2015 11:15)

Ma daj molim te, videli smo kako ovi iz UEFE (ni)su podmitljivi, prvo dali nama 3:0 kao glavni argument za to bilo je da su šipci odbili da nastave utakmicu, a kasnije nisu našli dokaze da su odbili da nastave.
Ko koga ovde laže? Ako oni nisu odbili da nastave meč zašto isti nije nastavljen?
Ako već kradu neka smisle neku originalniju priču a ko imalo uključi mozak može da vidi da su korumpiraniji od bilo koga.

MCT

pre 8 godina

Ja ne razumem vas srbe uvek kad su u pitanju albanci vi samo platili pa platili a zasto vi ne platite vise od nas pa da vi pobedite.
(Adidas, 12. oktobar 2015 11:42)
# Link komentara

Zato sto nemamo bubrege na prodaju

box

pre 8 godina

To je iznenadjenje samo za nekog ko zivi u zemlji "Liliputaniji", ljudi iskesiraju bogaoca da potplate politicke lobiste sirom sveta a nece sugavo milionce ili dva za Euro. Bez navijackih strasti ikako ih vozi taj nacionalizam pa deluju slozno i motivisano los su tim i natamburace ih svaka ozbiljnija reprezentacija, jednostavno nemaju kvalitet al dzaba sto ga mi imamo kad smo pajseri pa sa timom od 200 miliki zavrsimo sa bar bodova.

Mili

pre 8 godina

Zasto vas boli sad sta su radili Albanci jeli su platili ili nisu?Vi svakako imate 4 bodova pa nemate zasto da vas boli..!Zamislite vama boli to sto je Albania na Evropsko vise nego Dancima..Ha ha ha!

Tomaš

pre 8 godina

Mi nismo u stanju da pobedimo portugalski drugi tim... Dovidjenja...
(Uta, 12. oktobar 2015 12:18)
Uto, videćeš kako će srbski orlovi igrati kvalif. za SP na Novom nacionalnom stadionu od 90 hiljada mesta!

Aleks

pre 8 godina

Ma celu Kvalifikaciju su platili mnogo mnogo Para, poceli sa Dronom, onda posle cudni Odluka od UEFE, pobjede nad Portugalijom i Danskom u Gostima i sad daju 3 Gola u Armeniji od ukupno 7.
I to jos Autogolom pocinje, jako cudno...

Bojan Ilić

pre 8 godina

ha sad spremajtese kupite dobar tv hdi i gledajte kako igra albanija na 2016 u fr
(Beko, 12. oktobar 2015 11:10)

Neka je bilo 2:0 pa makar nikad više ne zaigrali fudbal...;-)

markan

pre 8 godina

Javna je tajna da je članovima fudbalske komisije sportskog suda u Lozani uplaćivana ogromna lova na privatne račune vezano za naš slučaj i time direktno ugrozili Dance i Portugalce... tako da je ovo nameštanje sa Jermenima bila laganica i sigurica

Zarkovic

pre 8 godina

Alo bre, kakvi su vam to komentari? Pa nije UEFA ili FIFA ovo izjavila vec neki neozbiljan portal. Albanije je pokazala koliko je jaka u toku celih kvalifikacija:
Portugalija-Albanija 0:1
Danska-Albanija 0:0
Albanija-Danska 1:1
Albanija-Portugalija 0:1 (gol u 92. min)

DOK JE SRBIJA IZGUBILA SVE 4 UTAKMICE PROTIV DANSKE I PORTUGALIJE!!!
Da li je Srbija stvarno zasluzila da ide na EP umesto Albanije???

Drug Petko

pre 8 godina

Ako se ne varam prvi meč ovih selekcija,rešen je iz 2 u 1,možda i to nije slučajno,tako da je revanš samo bio pitanje opuštenog dogovora.Čudi velika kvota,jer sumnjam da je tu bilo samo igre na terenu.Rezultat očekivan,svi zadovoljni.UEFA,nema sumnje,neće naći nikakve dokaze a verovatno se neće ni baviti ovim slučajem.Šta mi možemo da uvidimo iz svega ovoga?Jedno sigurno,da dobro počistimo svoje dvorište
zarad samih nas a na fudbalske organizacije evro i svetskog tipa ne možemo uticati ali im ne moramo davati povoda da se nama bave uopšte.

Money money money

pre 8 godina

Albanci imaju pare za bacanje. Samo treba proucavati i videti kome dati korumpiranom funcioneru. To rade u politici i sportu.

Petrit

pre 8 godina

Fifa ranking
4. Portugal
32. Albanija
91. Armenija

Portugal:Albanija 0:1 (pobjeda Albanije u gostima, Ronaldo igrao). Albanci potplatili Ronalda? :)
ako su u gostima pobijedili 4. ekipu zasto ne bi u gostima pobijedili 91. ekipu i to u utakmici u kojoj su rjesavali sve? O.K. mozda su i potplatili da se osiguraju? Ali to treba dokazati. Nije dovoljno nagadjati.

Uta

pre 8 godina

Uvek ista prica... Neko drugi je kriv, teorije zavere, CIA, vatikan, masoni. Sta nije jasno? Ovo se bore za ep, i morali su da pobede. Mi nismo u stanju da pobedimo portugalski drugi tim... Dovidjenja...

mirko

pre 8 godina

@Baš mi je drago što se Albanija kvalifikovala na EP, i to zbog Danaca, koji su prvi potrčali u Lozanu i bili jedni od najglasnijih da se kazni Srbija za ono što se desilo na Marakani.
(Bumerang, 12. oktobar 2015 14:30)

A sta se desilo na marakani? nisam u toku

Agron iz Presheva

pre 8 godina

Hej hej, pa kako bre zaboravljate da je u nasoj grupi nesluzbeno bila i Francuska, pa je Albanija sa njom u Parizu igrala 1:1 dok ju je u Elbasanu pobedila 1:0, hocu da kazem da ubacite i novac koji je Albanija trosila za ove dve utakmice.

2:0-2:6

pre 8 godina

Istraziti i ako se dokaze, izbaciti ih odmah i suspendovati za narednih nekoliko takmicenja, plus oduzimanje bodovu u sledecem ciklusu i novcana kazna.
(kicko, 12. oktobar 2015 10:41)poznato ?.....

Petrit

pre 8 godina

@deda miloje
Pardon. Ispravak krivog navoda. Albanija je pobijedila Portugal u gostima sa 1:0. Ronaldo je igrao. Fifin ranking: Portugal 4., Albanija 32., Armenija 91.

dzadz

pre 8 godina

Svako ko prati politiku i situaciju u svetu zna koliko je albanski lobi jak! Puni su para i spremni su na sve! Jermenija mozda nije sila ali je reprezentacija koja je spremna da se bori, pogotovo kad igraju kod kuce! Namucili su i Portugal, i Dance i nas! Sad odjednom k'o od sale 3:0 i jos kvote na kladionici....

nikola drezgić

pre 8 godina

Na šta smo mi spali kad na trgu slavimo pobedu protiv neandertalaca,i još se sa njima raspravljamo putem komentara!? Izgleda da smo i mi vrlo blizu kamenog doba!

marko

pre 8 godina

Ko bre potplatio?! Onakvi ljudi...sportisti bez premca pa da se služe takvim stvarima, ma hajte molim vas...Oni su poznati po fer pleju...

Toni

pre 8 godina

Mi smo ulozili 2 Miliona u kladionici Kvota je bila 2,05 i pobedili 4 Miliona i 100.000 € i od zarade 2 Miliona dali smo armeniji a te 100.000 € kupili smo vatromet....

ivan312

pre 8 godina

Alo, narode, pa jel vi citate kljucnu recenicu ovde: " Albanski portal „opozita.com“ piše..."??
Znaci, Albanci to pisu, ne nasi, B92 je samo preneo vest sa portala, nista vise, ajde vise sa tim glupostima dosta, budite malo patriote i kad smo u pravu i kad nismo, kao drugi, a ne odmah drvlje i kamenje...Ako vam se ne svidja Srbija, menjajte zemlju.
Pozdrav.

e

pre 8 godina

Uh kako bi bilo divno da se dokaže kao istina da su Albanci kupili bodove, ne zato "da bi komšiji crkla krava", već zbog drona i zastave velike Albanije na utakmici u Beogradu kada su bodovi dodeljeni albancima. Zamišljam samo kako bi UEFA presudila da je Srbija igrala u Zagrebu sa Hrvatskom i da je u maksimirski stadion sleteo dron sa zastavom Velike Srbije. Neću ni da zamislim koje grozote bi pretrpio srpski tim a i Srbija kao celina.

JaJa

pre 8 godina

Taj isti portal je javio i da je utakmica Albanija - Srbija (0:2) namestena. Sto niko u Srbiji nije preuzeo tu vest !?

Ostavite bajke. Pogledajte celu utakmicu protiv Jermije pa ce vam biti jasno.

zagor

pre 8 godina

@sovuljaga
menjas teze.
1. ja nisam pravio alibi za nas, niti to ima igde u mom postu.
2. mitrovic je skinuo zastavu da je izbaci sa terene sto je sasvim logicno, jer sa tom zastavom na terenu ne moze da se igra fudbal, a cilj je igrati fudbal.
3. albanski igraci su fizicki nasrnuli na mitrovica, oteli zastavu i trcali sa njome od naseg gola ka njihovom (onaj plavi napadac, imas sve na youtube.com). time su pokazali da njima nije cilj da igraju fudbal nego da masu zastavom velike albanije (zasto jednostavno nisu pustili mitrovica da iznese zastavu i da se utakmica nastavi?! sve drugo je za visegodisnju suspenziju, kao sto rekoh).
4. ja smatram da je nas savez lose organizovao utakmicu sto je rezultiralo sa -6 bodova iz beograda (a i za mnoge druge stvari), dakle ne pravim alibi.
5. da li ti smatras da je ponasanje albanskih igraca, sa sve fizickim napadom na nase igrace normalno i u skladu sa pravilima fudbala i ferpleja?
6. mi smo na gostovanju u tirani pokazali da smo bar od albanaca bolji na terenu i u utakmici koja je njima znacila mnogo vise nago nama dobili 0:2.
7. svi kompletno iz naseg saveza treba da podnesu ostavke jer:
srbija vec 2. put u 3 ciklusa njihovom greskom biva kaznjena oduzimanjem bodova; tokom kvalifikacija za brazil rekli su da nije cilj plasman, nego stvaranje ekipe za euro 2016, a za euro 2016 nisu uspeli da obezbede cak ni baraz; srbija je pala za mnogo mesta na fifinoj rang listi i propustila 3 vielika takmicenja za redom.

Mister NO

pre 8 godina

MOGUĆE.
Moguće je da je Albanija platila odlazak na Evropsko prvenstvo u fudbalu. Imaju jak lobi u Svetu, imaju novca da plate, nisu hteli da rizikuju i ispuste ovakvu šansu. Sve i da jeste, neka niko ne očekuje kaznu. Ponoviću, Albanija ima jak lobi u Svetu, za razliku od Srbije.
NEMOGUĆE.
Nemoguće je da o tome pišu albanski mediji.
ČINJENICA.
Činjenica je da se Srbija nije plasirala na veliko takmičenje od 2010. godine. Činhenica je da niko u FSS nije podneo ostavku zbog toga.
BAHATOST.
Bahato je ponašanje predsednika FSS, Tomislava Karadzića, koji se ruga naciji svakom prilikom kada daje izjavu za javnost.
INSTITUCIJA.
Renome se gradi dugo godina u bilo kojoj oblasti. Mi smo ga gradili do devedesetih, a onda raznoraznim glupostima izgubili. Sada se borimo protiv samih sebe, sudija, protivnika, UEFE I FIFE.
ZAKLJUČAK:
Nije se Albanija plasirala zato što je kvalitetnija reprezentacija od Srbije, naprotiv, već zato što smo joj mi raskrčili put svojim glupostima na terenu i van njega.

Kriticar

pre 8 godina

Ako Jermenia dobija utakmicu sa 3-0, onda ce oni ici u kvalifikacije, jer imace 5, a Srbija samo 4 bodova.
(Robert, 12. oktobar 2015 13:13)

A jel ne mislis da ce i Jermenija biti kaznjena... ;) Po tvojoj logici FIFA ce nagraditi Jermeniju zato sto je prodala utakmicu. Ali moram priznati da je kod FIFE sve moguce.

Josarian

pre 8 godina

Prijatelj jednog vrlo, vrlo uticajnog politicara, iz iste navijacke grupacije, do sada kosta nasu repeezentaciju milione. Mislite o tome. Nesposobnost jednog ministra koji ocekivano nije umeo da prepozna i spreci, ali je kum jednog naseg vrlo, vrlo uticajnog politicara nas kosta incidenta zbog koga je data prilika prijatelju njegovog kuma da napravi incident koji nas skupo kosta. Realno, mi nismo ni zasluzili da odemo na prvenstvo, ali su to zasluzili Danci, mnogo vise nego Albanci. Ipak idu oni koji su nase slabosti iskoristili.

GI

pre 8 godina

Za sedam utakmica u
kvalifikacijama dali su ukupno
sedam golova, i onda na ovoj
poslednjoj dadose tri, nimalo
sumnjivo...
(NeshaVrcki, 12. oktobar 2015
11:26) Albanija je dala ukupno 4 gola, dva Jermeniji(gle cuda prvi mec bio 2-1+crveni karton) po jedan Danskoj i Portugalu.

Зоки

pre 8 godina

Пријатељи,браћо,кумови,швалерке и остали па јел смо ми нормална нација.Никад лакша група,Португал никад слабији а ми веома лоши.Нема успеха без доброг тренера а ми то немамо,свака част Ћурчићу као човеку и личности али није за селектора А тима.Само човек са више искуства и да пресече поједине играче и биће боље,видећете.

uzdaja u Jajce

pre 8 godina

Boje da se blamiras u EP nego da se blamiras u kvalifikacijama i gledas EP u TV.
A bas ste vi fini ljudi, komsije. Da ste se bavili sobstvenim problemima mozda i vi biste se kvalifikovali.
A sad cela prica: Portugalcima smo platili 9 miliona za nasu pobedu u Lisabon. Dancima smo platili 3 miliona za jedan bod u Kopenhagenu.

Jovica

pre 8 godina

Ali sto je najsmesnije, kao da je nesto htelo da pisu dva autogola, da se vidi, jer oni autogolovi ne deluju namerno. Iako je celokupna igra delovala.

Zarkovic

pre 8 godina

Neozbiljno je da prenosite tekstove sa nekog nepoznatog portala koji je hteo da dobije besplatnu reklamu. Eto sada sam i ja cuo za opozita.com
U redu da je izjavila UEFA ili neka ozbiljna organizacija, ali prenosite neki portal opozita.com??? A ljudi u Srbiji jedva docekali novu teoriju zavere kao i obicno:)

Gojko

pre 8 godina

Hahha sad spremajtese kupite dobar tv hdi i gledajte kako igra albanija na 2016 u fr
(Beko, 12. oktobar 2015 11:10)
Odakle nam para za dobar HD TV?

nex

pre 8 godina

Sto bi u mom kraju rekli,otkrili ste rupu na saksiji.
Promene kvota na kladionicama su nepogresiv indikator. Od kladionica sve pocinje i sve zavrsava! Sad,to treba dokazati,a to se nece desiti,tako da...

stanke

pre 8 godina

pa ko juce nije uzeo pare na siptare,taj onda ne zna sta je kladionica. . .kod nas nisu mrdnuli kvota,cista dvojka 2.55. . .milina. . .:-):-)

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

znash shta je biznis, prodajesh serbima utakmicu za 4 miliuna u albaniju I kupujesh armeniju za 2 miliuna I odesh u euro 2016 hahahahaha (komshija, 13. oktobar 2015 07:54)

Hahahaaaa, ma da, i jos izmedju ta dva dogadjaja dobijes dan zalosti u dve Prćije, onako, pride. Meni, eto, znaci i ta namestaljka u Elbasanu. I bas dobro glumite na tribinama-tuga, suze, bes, nevera... Svaka cast!

Arben

pre 8 godina

Ma ajde bre, sada jos i teorije zavere.
Ako su platili 2 mil Jermeniji onda koliko je Srbija platila Albaniji?
Posto smo vec na toj strani.

besa

pre 8 godina

Ako su stvarno platili pobjedu (za koju nemamo nikakav dokaz) ja licno kao albanac glasao bih protiv dalje ucesce, onda stvarno ne zasluzuju radost navivaca.

srećno iz Niša

pre 8 godina

Sto se tice futbalske utakmice Albanija-Srbija u Elbasan Arenu ja, kao Albanac sa Kosova, samo mogu da vam cestitam pobedu. Pa je...dnostavno sto i vi ne mozete istu stvar da uradite prema Albaniju?! Srbija je bila kvalifovana u ranijim EP u futbalu, i ja ko vas juzni komsija navijao sam za Srbiju kad ona igrala protiv neke daleke zemlje, i sve to je bilo OK. Ono sto me udusevio najvise u Elbasan arenu je bilo kultura navijaca u stadionu i u celoj Albaniji, koji nisu pravili ni jedan problem.
Nije kraj sveta i u buducim kvalifikacijama zelim Srbiji, pa i svim reprezentacijama nasih susreda, puno srece!
(ZdraviBili, 12. oktobar 2015 14:53)

Evo i ja tebi/vama čestitam (smučila mi se mržnja koja se danima emituje) i drago mi je da siromašna zemlja sa problemima kao Albanija prvi put ode na EP. Nije vam palo s neba nego ste se izborili za plasman. Ne mogu da utičem na sve što se ovde piskara, traže se smešni izgovori za naš neuspeh i prosipaju otrovi na sve strane. Biće zanimljivo zato što su tu i S. Irska, Island i još neki neočekivani putnici za Francusku.

drago

pre 8 godina

Pise OPOZITA. Imalo bi logike da je palo na 1.15 na Albaniju ali ovako nema sanse. Naravno obi su ih mogli potplatiti. Njima ne treba a pola miliona su pare.

Slucajni prolaznik

pre 8 godina

"... DOK JE SRBIJA IZGUBILA SVE 4 UTAKMICE PROTIV DANSKE I PORTUGALIJE!!!
Da li je Srbija stvarno zasluzila da ide na EP umesto Albanije???
(Zarkovic, 12. oktobar 2015 14:54)

To da li je zasluzila ili nije, odlucice nas Premijer!!!

dili

pre 8 godina

Oni 2 miliona za EP a mi 150 za nacionalni stadion......
To je vrlo dobro za Srbiju ali bice vam prazan taj nacionalni stadion kad igrate futbal i to se zna zasto.

Milosav

pre 8 godina

Daj bre ne lupajte. Ko nam je kriv kad smo u evropskom i svetskom fudbalu veciti luzeri. I sto je najgore ne vidim da ce nam nesto biti bolje u skorijoj buducnosti dok nam je uprava saveza ovakva kakva jeste i dok nasi momci igraju za reprezentaciju kao po kazni (cast izuzecima).
Albanija je prosla, nema veze kako, lepo dodaju loptu jedan drugom i to je to, momci nemaju pojma kako da daju gol.
Prognoziram im nula bodova na prvenstvu.

Bumerang

pre 8 godina

Baš mi je drago što se Albanija kvalifikovala na EP, i to zbog Danaca, koji su prvi potrčali u Lozanu i bili jedni od najglasnijih da se kazni Srbija za ono što se desilo na Marakani.

ds

pre 8 godina

Opet mi trazimo drugog krivca i nadamo se da ce nekoga diskvalifikovati.

Ta nasa iterpretacija da su uvek drugi krivi mi vec dosadjuje.
Gledajmo u sebe i shvaticemo da nasem fudbalu fale druge stvari a ne krivci sa strane

Bozidar

pre 8 godina

Lepo da Uefa i Lozana sve ovo istraže, pa da nam oduzmu još 3 boda za naredne kvalifikacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (estiar, 12. oktobar 2015 12:47)

Zato sto klevecemo

dex

pre 8 godina

Utakmica je sumnjiva, nema spora, ali sta nas to briga? Pa mi ni pod razno ne zasluzujemo po igri da se nadjemo na EP, iako su tamo Island, Vels, Severna Irska, Albanija, itd... Ja bih radije pitao, gde se nalazi Bogdanov, covek koji nam je oduzeo 6 bodova, nekoliko stotina hiljada evra od ulaznica i par potencijalnih miliona od odlazaka na prvenstva. Budimo realni, imali bi sansu da nam nisu oduzeti bodovi u Italiji, a cak i ovako losi bi isli u baraz da nije prekinuto protiv Albanije. Ali neka, nasi igraci ne zasluzuju nikakvo takmicenje, a ni mi kao drzava, jer je ministar policije onakav doktor. O ostalima oko njega drugi put.

Zoka

pre 8 godina

Ne znam, ko je sta potkupio, i time neka se bavi onaj kome je to posao, ali znam da smo mi pokazali da smo nesposobni da u fudbalu A-tim, napravimo rezultat.
Za razliku od ostalih sportova u kojima nema velikih para pa ljudi igraju ne samo znanjem i umjecem nego i srcem, u fudbalu ima previse politike a jos i nesto para.

EuroAlba

pre 8 godina

Ostaje da se vidi jel ce Vucko drzati svoje obecanje sto je dao Edi Rami.
da dobijete taj mec i normalno da vas dostojanstvo sprema docek bez batina