Fudbal 72

Četvrtak, 08.10.2015.

07:00

Mirkov: Možda se i ne odigra utakmica sa Albanijom

Komesar za bezbednost FSS Milivoj Mirkov ne isključuje mogućnost da se meč protiv Albanije u Elbasanu ne odigra ukoliko bude ugrožena bezbednost srpskog tima.

Mirkov: Možda se i ne odigra utakmica sa Albanijom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

BVB

pre 8 godina

Ja se ne plašim albanskih huligana, već naših funkcionera. . .Albanci imaju jak lobi i finansije, tako da me plaši da je ovo već rešena utakmica zarad istorijskog uspeha...

Marko

pre 8 godina

Andora , giblartar, san marino , moldavija, malta, azerbejdzan ,farska ostrva, luksemburg, srbija,kazahstan ,letonija. Kakvo probrano drustvo !

paja

pre 8 godina

svi zaboravljamo da se ovo isto desilo hrvatima u srbiji, pre samo 2-3godine, kada se rukometno prvenstvo odrzavalo kod nas.... mislite o tome.....

Labud

pre 8 godina

Nacionalizam je kancer, bio on srpski ili albanski.

Usput, ne znam da li znate, ali Albanija pod Hodzom je bila jedina zemlja na svetu koja je ukinula religiju.

Steta sto ovde niko tako pametan nije bio.

Ruke koke

pre 8 godina

Zašto uopšte šaljemo naše momke
dole?? Ne idemo na kvalifikacije u svakom slučaju ja bih povuko momke i ionako ovde idu tri boda albaniji. Jer ako naši povedu, albanci prave haos mi se povlačimo 3-0 za alb. Igramo izgubljenu bitku ne može se protiv UEFA i protiv fudbalskog saveza ijedne zemlje makar to bio i San Marino. Ovi su verovatno i platili da isu na prvenstvo!

fudbalex

pre 8 godina

"Ovo svakako neće uticati na naše fudbalere,...." Nije mi jasno kako nece uticati???? Utakmica nije jos ni pocela, a vec je neregularna situacija. Ako moras pod toliko jakom policijskom pratnjom da se kreces do hotela i do stadiona i ako ti je bezbednost ugrozena, prosto ne mozes da se fokusiras samo na fudbal!

Aleksandar

pre 8 godina

Potpuno je jasno da su već sada uslovi boravka naših fudbalera neregularni. Biti u karantinu, ne moći se upoznati sa terenom pre utakmice, kamenice i psihoza straha su valjda dovoljni da se odustane od ove farse. Pa dokle ćemo mi Srbi da trpimo ono što drugi ne mogu i neće ni da gledaju?

StefanBU

pre 8 godina

Definitivno UEFA nije smela da dozvoli da su Srbija i Albanija u istoj grupi. Albanci nisu na istom civilizacijskom nivou kao mi, nisu zainteresovani niti sposobni da obezbede mec bez incidenta. Ako nas pobede bice ok, ako ih pobedimo bice nereda... Zivim sa njima znam ih...

milica

pre 8 godina

Zašto je potrebno da se dobri ljudi, sportisti i to naši najbolji izlažu ovakvoj opasnoj situaciji?
Pošaljite političare pa neka reše stvarne probleme. A do tada... čuvajte mir naših sportista. Ovo nikome nije nije potrebno.
Vratite se u Srbiju.

parkinson

pre 8 godina

Pa jel Evropa ima oči , da ne vidi demoliran autobus ? Pa nije to igla u senu pa se ne vidi ? Mi ne tražimo Bog zna šta, samo normalne uslove na terenu, isto kao kada su oni gostovali kod nas u Beogradu, ni manje ni više !

pedja rs

pre 8 godina

naj lakse je naguliti za beograd!!!! razmaženi fudbaleri.... djelimično mi je i drago,da malo osjete kad je tur- guzici, kako nas narod kaze!!! NAPRIJED SRBIJA DO POBJEDE!!!!

Mitch

pre 8 godina

Nije mi jasno kako je ok da reprezentacija igra utakmicu bez treninga na stadionu. Preciznije, nisu imali nikakav trening poslednja tri dana!

milovan

pre 8 godina

Vi da imate i mrvu ponosa i integriteta ne biste ni isli tamo. Da imate mozga, ovo biste trebali da iskoristite kao izuzetnu priliku da uopste ni ne odigrate utakmicu. Ma koliko mi bili jadni kao zemlja i reprezentacija, te horde ne zaslužuju da naši momci igraju pred njima i za njih. Mislim, ako vama cela ova situacija nije ponizavajuca, meni kao navijacu Srbije jeste.

seljo

pre 8 godina

sport@ to sto ti trazis od nasih igraca, to oni nikad nece da urade! ni oni, ni niko u ovoj drzavi! nismo mi p...e kao oni, mi smo ponosan narod, koji se branio od 100-put vecih sila i nije se uplasio! mozda smo zbog toga pretrpavali poraze i bivali ponizavani, ali nikad nismo gubili ono najvaznije - čast i obraz!!!

Republikanac

pre 8 godina

Stvarno mi je dosta ovih naših medija što samo šire mržnju! Izgleda da ste zaboravili šta je bilo pre godinu dana na utakmici sa Albanijom. Moš misliti,neka budala bacila kamen i sad svi udarili u kuknjavu kao da se kod nas takve stvari nikada nisu dešavale.

neko

pre 8 godina

фудбалска репрезентација треба одмах да се врати у Србију, без одигране утакмице...ништа не добијамо играњем те утакмице, а можемо да изгубимо (нпр. образ, ако се неко овде сећа шта то беше?)....

veerghoen

pre 8 godina

Створила се атмосфера да ће као победа овде да искупи све просуте бодове и изгубљене утамкице. И онда би они били хероји, јунаци, а још један циклус оде у историју. Какви смо ми мазохисти као народ. Тотално без компаса.

Milan NS

pre 8 godina

Pa jel Vi iz Djenove niste nista naucili ?
Stvarno ste fudbaleri ...
Pa naucite jednom da iznervirana i isprovocirana publika radi u korist FSS .
Jednom naucite !!!
Naucite od Italijana kako prekinuta utakmica u italiji id njima u korist !!!
Srećno i pamet u glavu ! Glavom danas odigrajte a ne nogom !

Nismo babe.

pre 8 godina

Daj bre da se igra i da ih tamo pobedimo i onda kući, onako gospodski. To će im biti noćna mora, šta ste zapeli da se vrate.

izadje na videlo

pre 8 godina

"...ukoliko bude ugrožena bezbednost srpskog tima. ..."
Saljemo decu koja zele da igraju fudbal a gurnuti su u ludnicu, pretnje i kamenovanje! Zar to vec nije ugrozena bezbednost? Opet se nesto trpi radi "visih ciljeva" !!!
Vratite nase fudbalere kuci i neka fifa resi taj problem sa Albancima! Ima jos stadiona na svetu!!!

Hysni

pre 8 godina

A bre ljudi, mi albanci imamo gostipristvo, niko i nista nece biti! Sport nije rat!!! Boze kako vi prepostavljate stvari?! U Beogradu znate li kako ste pjevali protiv nas? Da pjevamo mi u Elbasanu sta kazete vi? Niste realan narod!!!! Pobjeda za onaga koi zasluzuje na terenu! Ciao

Jovica CH

pre 8 godina

O cemu prica ovaj covek, 1kamen, 1staklo, klinac od 14 god bacio kamen, pa mi smo usli u stadion i tukli njihove igrace, hrvatima smo demolirali autobus u N.Sadu. Smirite loptu!

bn

pre 8 godina

Sudar dve fudbalske supersile! Mozes misliti, diplomatski rat izmedju dve drzave zbog najobicnije igre..A to sto tesko zivimo i mi i oni - nikom nista.

Srđan Lalić

pre 8 godina

Kao prvo,ne verujem da su naši fudbaleri "šokirani" divljanjem albanskih huligana jer isuviše često imaju "čast" da budu svedoci divljanja naših huligana. Nema tu neke veće razlike...
Drugo,uopšte se ne piše i ne priča o utakmici u fudbalskom smislu već se jedino namerno diže tenzija i pritisak i pravi odstupnica za eventualni ne odlazak naših na stadion.
Mislim da neki dogovor između Albanaca i našeg rukovodstva već postoji i da utakmica i neće biti odigrana. Javnost se već priprema za takav ishod a i botovi odrađuju svoj deo posla. Albanci uzmu tri boda bez borbe,naši ispadnu pametniji što su izbegli potencijalni linč,mediji ih podrže u tome i gotovo...
Sve je to politika,o fudbalu za jedno tridesetak godina. Možda..

Bog cuva Srbe

pre 8 godina

Meni je strasno i neverovatno da nasa delegacija nije cak ni razmatrala odluku o povlacenju. Kakva smo mi to drzava...

Molim Vas, povucite nase fudbalere i vratite se u Srbiju!
Njih fudbal ne zanima, zanima ih samo da nam proliju krv!!!
Zar uvek moramo biti najgori i placati sopstvene greske???
Boze pomozi!

ardi pz

pre 8 godina

Samo ste navikli da kukate.Albanski narod je gostoprimljiv,i ne bojte se,nista vam se nece desiti.Samo cete izgubiti duel.Za vas kamencic je kamenica.

AGIM

pre 8 godina

Ne lupetaj, Mirkovu jedan.
Zbog jedne kamenice 14 godisnjaka pa se nece odigrati utakmica.
Brzo ste zaboravili oktobar 2014 i utakmciu u Beogradu. Ceo svet se uverio u vase gostoprimstvo,kulturu i dostanjanstvo kojeg ste potvrdili da ga nemate.
Sada ste Vi ste u zemlji Orla, pod zastitom BESE.Pokazacemo vama sta je gostoprimstvo, kultura i dostojanstvo.
To se zna, igrace se i sve ce biti OK. Idemu u France 2016.

Prerovac

pre 8 godina

Премијеру вучићу - седај на авијон,правац тирана - на првом седишту у аутобус до елбасана.

Pantagruel

pre 8 godina

Ако нисмо у стању њих да победимо, па какви год били услови (као Џеси Овенс на олимпијади у Немачкој, у време нацизма), онда треба да распустимо репрезентацију и савез, а фудбал у Србији забранимо законом на најмање 20 година (док се не роди и не одрасте нека способнија и боља генерација од наше). Слично мислим и о повратку Косова.

P.P.Njegos

pre 8 godina

Nisam nacionalista,niti zagovornik svadje ili ruznih scena..Ali bih iz principa iscenirao prekid(nebitno kako),samo da se neodigra utakmica i da se "oni" kazne i neodu na prvenstvo.Jer ako su "oni" mogli to naptaviti u sred Beograda zasto mi nebi tako uradili u sred njihove samozvane drzave.Neznaci nam nista,al na ovakve provokacije(a nije ni pocela utakmica),treba odgovoriti istom merom.Nismo mi otisli..e pa necete ni vi..

Sport

pre 8 godina

Da ostanemo mirni i ne provociramo albanske navijace. Pa sto to? Albanski fudbaleri su napali srpskog da on ne bi sklonio dron sa terena, znaci provocirali, i na kraju prošli odlicno jer nijedan nije popio kaznu zbog tog fizickog nasrtaja. To sto im nisu dali tri boda je jer nisu hteli da izadju je njihova loša procena. Zato izadjite, malo provocirajte i nikako ne napuštajte teren! Na kraju neka sudija prekine utakmicu zbog navijaca i nama tri boda. Slična taktika ko njihova samo bolje odradjena...

Q Tower

pre 8 godina

Bure baruta ili Zona sumraka! Obzirom na okolnosti mislim da smo u boljoj poziciji. Albanci bi trebalo da se tresu. Voleo bih da je sve ovo imalo samo sportsku konotaciju. Nažalost ni prvi ni poslednji put ekstremi iznalaze rešenje za razne pakosti.
Šta je tu je, u Beogradu je bačena (još) jedna rukavica (čitaj DRON). Čekamo zadovoljštinu, nadam se sportskoj pobedi, što bi domaćine najviše pogodilo.
Nadam se da je fokus UEFA uperen u njihovo dvorište.

Realan

pre 8 godina

Do sada je proteklo u najboljem redua izuzev onog malog incidenata sto nije trebalo da se dogodi ali ipak dogodio se.Sada i mediji sa obe strane ne trab da dignu tenzije jer tamo se ne ratuje nego se igra fudball i znamo svi da igraci sa oba tima su profesionalci i nece nasedati na eventuelne provokacije sa strane publike.Navijam za Albaniju jer sam ALbanac ali da sam ja na stadionu kad bi ulazile na stadionu Srpski fudbaleri ja bih docekao aplauzom a kad bi intonirala himna naravno da ustao sa stolice i na sportski nacin bi ga pozdravio.i sta drugo ,na kraju neka pobedi bolji neka pobedi futball.To je to sto najvise volim a a sve drugo sta je bilo u Beogradu i ovaj incidenat neka idu u proslost.Sa moje strane zelim vas dobrodlicu.

Sudac

pre 8 godina

Halo, gostovanje sa nocenjem a nema treninga za ekipu, to je neregularno! Ako je ovo za UEFA ok, dajte im odmah bodove i nasi momci nazad momentalno!

Mister NO

pre 8 godina

Da se ne zovemo Srbija, već recimo Nemačka, Engleska ili Francuska, već bi se vratili kući, Albanija bi bila kažnjena oduzimanjem bodova zbog incidenta, utakmica bi bila rešena u našu korist. Ovako ...

Milojko Šegrt

pre 8 godina

Ovo je čisto maltretiranje od strane pojedinaca, ali bi volio da naprave ozbiljan incident u huji, mržnji i odsustvu pameti, i tokom utakmice da se naši mogu povući sa terena i uskratiti njihovu publiku igre kao što smo mi ostali uskraćeni, i da incident bude toliko ozbiljan da bi UEFA razmatrala o izbacivanju Albanije iz daljeg takmičenja.

Ne verujem ali se nadam, to su zaslužili.

deki

pre 8 godina

Ne palite vatru , nismo ni mi njih ovde docekali"masnim kolacima , ovo jos nije nista jer su njihovi igraci bili napadnuti na terenu. Mislim i da njihovi nisu nista bolji, napravice neko cudo i utakmica ce biti prekinuta ako uopste i pocne, uzece im bodove pa mogu da se oproste od EP. Sada je kasno ali UEFA snosi veliku odgovornost, trebale su ove dve reprezentacije biti razdvojene

Budimir Trajkovic

pre 8 godina

Nema ovdje ni "F" od fudbala. Naši fudbaleri kao da su krenuli u boj na Kosovo a ne da igraju fudbal. Eh ti Albanci , daleko vam kuća !

511

pre 8 godina

Klasika, iz aviona u bus, iz busa u hotel, iz hotela u bus, iz busa u svlacionicu, iz svlacionice na teren. Samo da nekog ne uvredimo to sto smo srbi i sto treba da imamo trening pre utakmice, obelezja nase zemlje da sakriju i slucajno da ne gledaju albance u oci jer tako vredjaju standardno miroljubive domacine. Dokle vise da se ponizavamo???

Sudac

pre 8 godina

Halo, gostovanje sa nocenjem a nema treninga za ekipu, to je neregularno! Ako je ovo za UEFA ok, dajte im odmah bodove i nasi momci nazad momentalno!

Sport

pre 8 godina

Da ostanemo mirni i ne provociramo albanske navijace. Pa sto to? Albanski fudbaleri su napali srpskog da on ne bi sklonio dron sa terena, znaci provocirali, i na kraju prošli odlicno jer nijedan nije popio kaznu zbog tog fizickog nasrtaja. To sto im nisu dali tri boda je jer nisu hteli da izadju je njihova loša procena. Zato izadjite, malo provocirajte i nikako ne napuštajte teren! Na kraju neka sudija prekine utakmicu zbog navijaca i nama tri boda. Slična taktika ko njihova samo bolje odradjena...

511

pre 8 godina

Klasika, iz aviona u bus, iz busa u hotel, iz hotela u bus, iz busa u svlacionicu, iz svlacionice na teren. Samo da nekog ne uvredimo to sto smo srbi i sto treba da imamo trening pre utakmice, obelezja nase zemlje da sakriju i slucajno da ne gledaju albance u oci jer tako vredjaju standardno miroljubive domacine. Dokle vise da se ponizavamo???

Mister NO

pre 8 godina

Da se ne zovemo Srbija, već recimo Nemačka, Engleska ili Francuska, već bi se vratili kući, Albanija bi bila kažnjena oduzimanjem bodova zbog incidenta, utakmica bi bila rešena u našu korist. Ovako ...

StefanBU

pre 8 godina

Definitivno UEFA nije smela da dozvoli da su Srbija i Albanija u istoj grupi. Albanci nisu na istom civilizacijskom nivou kao mi, nisu zainteresovani niti sposobni da obezbede mec bez incidenta. Ako nas pobede bice ok, ako ih pobedimo bice nereda... Zivim sa njima znam ih...

Realan

pre 8 godina

Do sada je proteklo u najboljem redua izuzev onog malog incidenata sto nije trebalo da se dogodi ali ipak dogodio se.Sada i mediji sa obe strane ne trab da dignu tenzije jer tamo se ne ratuje nego se igra fudball i znamo svi da igraci sa oba tima su profesionalci i nece nasedati na eventuelne provokacije sa strane publike.Navijam za Albaniju jer sam ALbanac ali da sam ja na stadionu kad bi ulazile na stadionu Srpski fudbaleri ja bih docekao aplauzom a kad bi intonirala himna naravno da ustao sa stolice i na sportski nacin bi ga pozdravio.i sta drugo ,na kraju neka pobedi bolji neka pobedi futball.To je to sto najvise volim a a sve drugo sta je bilo u Beogradu i ovaj incidenat neka idu u proslost.Sa moje strane zelim vas dobrodlicu.

BVB

pre 8 godina

Ja se ne plašim albanskih huligana, već naših funkcionera. . .Albanci imaju jak lobi i finansije, tako da me plaši da je ovo već rešena utakmica zarad istorijskog uspeha...

Pantagruel

pre 8 godina

Ако нисмо у стању њих да победимо, па какви год били услови (као Џеси Овенс на олимпијади у Немачкој, у време нацизма), онда треба да распустимо репрезентацију и савез, а фудбал у Србији забранимо законом на најмање 20 година (док се не роди и не одрасте нека способнија и боља генерација од наше). Слично мислим и о повратку Косова.

Ruke koke

pre 8 godina

Zašto uopšte šaljemo naše momke
dole?? Ne idemo na kvalifikacije u svakom slučaju ja bih povuko momke i ionako ovde idu tri boda albaniji. Jer ako naši povedu, albanci prave haos mi se povlačimo 3-0 za alb. Igramo izgubljenu bitku ne može se protiv UEFA i protiv fudbalskog saveza ijedne zemlje makar to bio i San Marino. Ovi su verovatno i platili da isu na prvenstvo!

Jovica CH

pre 8 godina

O cemu prica ovaj covek, 1kamen, 1staklo, klinac od 14 god bacio kamen, pa mi smo usli u stadion i tukli njihove igrace, hrvatima smo demolirali autobus u N.Sadu. Smirite loptu!

Marko

pre 8 godina

Andora , giblartar, san marino , moldavija, malta, azerbejdzan ,farska ostrva, luksemburg, srbija,kazahstan ,letonija. Kakvo probrano drustvo !

deki

pre 8 godina

Ne palite vatru , nismo ni mi njih ovde docekali"masnim kolacima , ovo jos nije nista jer su njihovi igraci bili napadnuti na terenu. Mislim i da njihovi nisu nista bolji, napravice neko cudo i utakmica ce biti prekinuta ako uopste i pocne, uzece im bodove pa mogu da se oproste od EP. Sada je kasno ali UEFA snosi veliku odgovornost, trebale su ove dve reprezentacije biti razdvojene

Srđan Lalić

pre 8 godina

Kao prvo,ne verujem da su naši fudbaleri "šokirani" divljanjem albanskih huligana jer isuviše često imaju "čast" da budu svedoci divljanja naših huligana. Nema tu neke veće razlike...
Drugo,uopšte se ne piše i ne priča o utakmici u fudbalskom smislu već se jedino namerno diže tenzija i pritisak i pravi odstupnica za eventualni ne odlazak naših na stadion.
Mislim da neki dogovor između Albanaca i našeg rukovodstva već postoji i da utakmica i neće biti odigrana. Javnost se već priprema za takav ishod a i botovi odrađuju svoj deo posla. Albanci uzmu tri boda bez borbe,naši ispadnu pametniji što su izbegli potencijalni linč,mediji ih podrže u tome i gotovo...
Sve je to politika,o fudbalu za jedno tridesetak godina. Možda..

paja

pre 8 godina

svi zaboravljamo da se ovo isto desilo hrvatima u srbiji, pre samo 2-3godine, kada se rukometno prvenstvo odrzavalo kod nas.... mislite o tome.....

milovan

pre 8 godina

Vi da imate i mrvu ponosa i integriteta ne biste ni isli tamo. Da imate mozga, ovo biste trebali da iskoristite kao izuzetnu priliku da uopste ni ne odigrate utakmicu. Ma koliko mi bili jadni kao zemlja i reprezentacija, te horde ne zaslužuju da naši momci igraju pred njima i za njih. Mislim, ako vama cela ova situacija nije ponizavajuca, meni kao navijacu Srbije jeste.

AGIM

pre 8 godina

Ne lupetaj, Mirkovu jedan.
Zbog jedne kamenice 14 godisnjaka pa se nece odigrati utakmica.
Brzo ste zaboravili oktobar 2014 i utakmciu u Beogradu. Ceo svet se uverio u vase gostoprimstvo,kulturu i dostanjanstvo kojeg ste potvrdili da ga nemate.
Sada ste Vi ste u zemlji Orla, pod zastitom BESE.Pokazacemo vama sta je gostoprimstvo, kultura i dostojanstvo.
To se zna, igrace se i sve ce biti OK. Idemu u France 2016.

Hysni

pre 8 godina

A bre ljudi, mi albanci imamo gostipristvo, niko i nista nece biti! Sport nije rat!!! Boze kako vi prepostavljate stvari?! U Beogradu znate li kako ste pjevali protiv nas? Da pjevamo mi u Elbasanu sta kazete vi? Niste realan narod!!!! Pobjeda za onaga koi zasluzuje na terenu! Ciao

Labud

pre 8 godina

Nacionalizam je kancer, bio on srpski ili albanski.

Usput, ne znam da li znate, ali Albanija pod Hodzom je bila jedina zemlja na svetu koja je ukinula religiju.

Steta sto ovde niko tako pametan nije bio.

Republikanac

pre 8 godina

Stvarno mi je dosta ovih naših medija što samo šire mržnju! Izgleda da ste zaboravili šta je bilo pre godinu dana na utakmici sa Albanijom. Moš misliti,neka budala bacila kamen i sad svi udarili u kuknjavu kao da se kod nas takve stvari nikada nisu dešavale.

Budimir Trajkovic

pre 8 godina

Nema ovdje ni "F" od fudbala. Naši fudbaleri kao da su krenuli u boj na Kosovo a ne da igraju fudbal. Eh ti Albanci , daleko vam kuća !

Milojko Šegrt

pre 8 godina

Ovo je čisto maltretiranje od strane pojedinaca, ali bi volio da naprave ozbiljan incident u huji, mržnji i odsustvu pameti, i tokom utakmice da se naši mogu povući sa terena i uskratiti njihovu publiku igre kao što smo mi ostali uskraćeni, i da incident bude toliko ozbiljan da bi UEFA razmatrala o izbacivanju Albanije iz daljeg takmičenja.

Ne verujem ali se nadam, to su zaslužili.

veerghoen

pre 8 godina

Створила се атмосфера да ће као победа овде да искупи све просуте бодове и изгубљене утамкице. И онда би они били хероји, јунаци, а још један циклус оде у историју. Какви смо ми мазохисти као народ. Тотално без компаса.

P.P.Njegos

pre 8 godina

Nisam nacionalista,niti zagovornik svadje ili ruznih scena..Ali bih iz principa iscenirao prekid(nebitno kako),samo da se neodigra utakmica i da se "oni" kazne i neodu na prvenstvo.Jer ako su "oni" mogli to naptaviti u sred Beograda zasto mi nebi tako uradili u sred njihove samozvane drzave.Neznaci nam nista,al na ovakve provokacije(a nije ni pocela utakmica),treba odgovoriti istom merom.Nismo mi otisli..e pa necete ni vi..

Milan NS

pre 8 godina

Pa jel Vi iz Djenove niste nista naucili ?
Stvarno ste fudbaleri ...
Pa naucite jednom da iznervirana i isprovocirana publika radi u korist FSS .
Jednom naucite !!!
Naucite od Italijana kako prekinuta utakmica u italiji id njima u korist !!!
Srećno i pamet u glavu ! Glavom danas odigrajte a ne nogom !

ardi pz

pre 8 godina

Samo ste navikli da kukate.Albanski narod je gostoprimljiv,i ne bojte se,nista vam se nece desiti.Samo cete izgubiti duel.Za vas kamencic je kamenica.

fudbalex

pre 8 godina

"Ovo svakako neće uticati na naše fudbalere,...." Nije mi jasno kako nece uticati???? Utakmica nije jos ni pocela, a vec je neregularna situacija. Ako moras pod toliko jakom policijskom pratnjom da se kreces do hotela i do stadiona i ako ti je bezbednost ugrozena, prosto ne mozes da se fokusiras samo na fudbal!

seljo

pre 8 godina

sport@ to sto ti trazis od nasih igraca, to oni nikad nece da urade! ni oni, ni niko u ovoj drzavi! nismo mi p...e kao oni, mi smo ponosan narod, koji se branio od 100-put vecih sila i nije se uplasio! mozda smo zbog toga pretrpavali poraze i bivali ponizavani, ali nikad nismo gubili ono najvaznije - čast i obraz!!!

bn

pre 8 godina

Sudar dve fudbalske supersile! Mozes misliti, diplomatski rat izmedju dve drzave zbog najobicnije igre..A to sto tesko zivimo i mi i oni - nikom nista.

Aleksandar

pre 8 godina

Potpuno je jasno da su već sada uslovi boravka naših fudbalera neregularni. Biti u karantinu, ne moći se upoznati sa terenom pre utakmice, kamenice i psihoza straha su valjda dovoljni da se odustane od ove farse. Pa dokle ćemo mi Srbi da trpimo ono što drugi ne mogu i neće ni da gledaju?

Nismo babe.

pre 8 godina

Daj bre da se igra i da ih tamo pobedimo i onda kući, onako gospodski. To će im biti noćna mora, šta ste zapeli da se vrate.

neko

pre 8 godina

фудбалска репрезентација треба одмах да се врати у Србију, без одигране утакмице...ништа не добијамо играњем те утакмице, а можемо да изгубимо (нпр. образ, ако се неко овде сећа шта то беше?)....

pedja rs

pre 8 godina

naj lakse je naguliti za beograd!!!! razmaženi fudbaleri.... djelimično mi je i drago,da malo osjete kad je tur- guzici, kako nas narod kaze!!! NAPRIJED SRBIJA DO POBJEDE!!!!

Q Tower

pre 8 godina

Bure baruta ili Zona sumraka! Obzirom na okolnosti mislim da smo u boljoj poziciji. Albanci bi trebalo da se tresu. Voleo bih da je sve ovo imalo samo sportsku konotaciju. Nažalost ni prvi ni poslednji put ekstremi iznalaze rešenje za razne pakosti.
Šta je tu je, u Beogradu je bačena (još) jedna rukavica (čitaj DRON). Čekamo zadovoljštinu, nadam se sportskoj pobedi, što bi domaćine najviše pogodilo.
Nadam se da je fokus UEFA uperen u njihovo dvorište.

parkinson

pre 8 godina

Pa jel Evropa ima oči , da ne vidi demoliran autobus ? Pa nije to igla u senu pa se ne vidi ? Mi ne tražimo Bog zna šta, samo normalne uslove na terenu, isto kao kada su oni gostovali kod nas u Beogradu, ni manje ni više !

Mitch

pre 8 godina

Nije mi jasno kako je ok da reprezentacija igra utakmicu bez treninga na stadionu. Preciznije, nisu imali nikakav trening poslednja tri dana!

Prerovac

pre 8 godina

Премијеру вучићу - седај на авијон,правац тирана - на првом седишту у аутобус до елбасана.

milica

pre 8 godina

Zašto je potrebno da se dobri ljudi, sportisti i to naši najbolji izlažu ovakvoj opasnoj situaciji?
Pošaljite političare pa neka reše stvarne probleme. A do tada... čuvajte mir naših sportista. Ovo nikome nije nije potrebno.
Vratite se u Srbiju.

izadje na videlo

pre 8 godina

"...ukoliko bude ugrožena bezbednost srpskog tima. ..."
Saljemo decu koja zele da igraju fudbal a gurnuti su u ludnicu, pretnje i kamenovanje! Zar to vec nije ugrozena bezbednost? Opet se nesto trpi radi "visih ciljeva" !!!
Vratite nase fudbalere kuci i neka fifa resi taj problem sa Albancima! Ima jos stadiona na svetu!!!

Bog cuva Srbe

pre 8 godina

Meni je strasno i neverovatno da nasa delegacija nije cak ni razmatrala odluku o povlacenju. Kakva smo mi to drzava...

Molim Vas, povucite nase fudbalere i vratite se u Srbiju!
Njih fudbal ne zanima, zanima ih samo da nam proliju krv!!!
Zar uvek moramo biti najgori i placati sopstvene greske???
Boze pomozi!

Sport

pre 8 godina

Da ostanemo mirni i ne provociramo albanske navijace. Pa sto to? Albanski fudbaleri su napali srpskog da on ne bi sklonio dron sa terena, znaci provocirali, i na kraju prošli odlicno jer nijedan nije popio kaznu zbog tog fizickog nasrtaja. To sto im nisu dali tri boda je jer nisu hteli da izadju je njihova loša procena. Zato izadjite, malo provocirajte i nikako ne napuštajte teren! Na kraju neka sudija prekine utakmicu zbog navijaca i nama tri boda. Slična taktika ko njihova samo bolje odradjena...

Sudac

pre 8 godina

Halo, gostovanje sa nocenjem a nema treninga za ekipu, to je neregularno! Ako je ovo za UEFA ok, dajte im odmah bodove i nasi momci nazad momentalno!

StefanBU

pre 8 godina

Definitivno UEFA nije smela da dozvoli da su Srbija i Albanija u istoj grupi. Albanci nisu na istom civilizacijskom nivou kao mi, nisu zainteresovani niti sposobni da obezbede mec bez incidenta. Ako nas pobede bice ok, ako ih pobedimo bice nereda... Zivim sa njima znam ih...

Labud

pre 8 godina

Nacionalizam je kancer, bio on srpski ili albanski.

Usput, ne znam da li znate, ali Albanija pod Hodzom je bila jedina zemlja na svetu koja je ukinula religiju.

Steta sto ovde niko tako pametan nije bio.

AGIM

pre 8 godina

Ne lupetaj, Mirkovu jedan.
Zbog jedne kamenice 14 godisnjaka pa se nece odigrati utakmica.
Brzo ste zaboravili oktobar 2014 i utakmciu u Beogradu. Ceo svet se uverio u vase gostoprimstvo,kulturu i dostanjanstvo kojeg ste potvrdili da ga nemate.
Sada ste Vi ste u zemlji Orla, pod zastitom BESE.Pokazacemo vama sta je gostoprimstvo, kultura i dostojanstvo.
To se zna, igrace se i sve ce biti OK. Idemu u France 2016.

parkinson

pre 8 godina

Pa jel Evropa ima oči , da ne vidi demoliran autobus ? Pa nije to igla u senu pa se ne vidi ? Mi ne tražimo Bog zna šta, samo normalne uslove na terenu, isto kao kada su oni gostovali kod nas u Beogradu, ni manje ni više !

pedja rs

pre 8 godina

naj lakse je naguliti za beograd!!!! razmaženi fudbaleri.... djelimično mi je i drago,da malo osjete kad je tur- guzici, kako nas narod kaze!!! NAPRIJED SRBIJA DO POBJEDE!!!!

Mister NO

pre 8 godina

Da se ne zovemo Srbija, već recimo Nemačka, Engleska ili Francuska, već bi se vratili kući, Albanija bi bila kažnjena oduzimanjem bodova zbog incidenta, utakmica bi bila rešena u našu korist. Ovako ...

milovan

pre 8 godina

Vi da imate i mrvu ponosa i integriteta ne biste ni isli tamo. Da imate mozga, ovo biste trebali da iskoristite kao izuzetnu priliku da uopste ni ne odigrate utakmicu. Ma koliko mi bili jadni kao zemlja i reprezentacija, te horde ne zaslužuju da naši momci igraju pred njima i za njih. Mislim, ako vama cela ova situacija nije ponizavajuca, meni kao navijacu Srbije jeste.

seljo

pre 8 godina

sport@ to sto ti trazis od nasih igraca, to oni nikad nece da urade! ni oni, ni niko u ovoj drzavi! nismo mi p...e kao oni, mi smo ponosan narod, koji se branio od 100-put vecih sila i nije se uplasio! mozda smo zbog toga pretrpavali poraze i bivali ponizavani, ali nikad nismo gubili ono najvaznije - čast i obraz!!!

Hysni

pre 8 godina

A bre ljudi, mi albanci imamo gostipristvo, niko i nista nece biti! Sport nije rat!!! Boze kako vi prepostavljate stvari?! U Beogradu znate li kako ste pjevali protiv nas? Da pjevamo mi u Elbasanu sta kazete vi? Niste realan narod!!!! Pobjeda za onaga koi zasluzuje na terenu! Ciao

Ruke koke

pre 8 godina

Zašto uopšte šaljemo naše momke
dole?? Ne idemo na kvalifikacije u svakom slučaju ja bih povuko momke i ionako ovde idu tri boda albaniji. Jer ako naši povedu, albanci prave haos mi se povlačimo 3-0 za alb. Igramo izgubljenu bitku ne može se protiv UEFA i protiv fudbalskog saveza ijedne zemlje makar to bio i San Marino. Ovi su verovatno i platili da isu na prvenstvo!

P.P.Njegos

pre 8 godina

Nisam nacionalista,niti zagovornik svadje ili ruznih scena..Ali bih iz principa iscenirao prekid(nebitno kako),samo da se neodigra utakmica i da se "oni" kazne i neodu na prvenstvo.Jer ako su "oni" mogli to naptaviti u sred Beograda zasto mi nebi tako uradili u sred njihove samozvane drzave.Neznaci nam nista,al na ovakve provokacije(a nije ni pocela utakmica),treba odgovoriti istom merom.Nismo mi otisli..e pa necete ni vi..

Milojko Šegrt

pre 8 godina

Ovo je čisto maltretiranje od strane pojedinaca, ali bi volio da naprave ozbiljan incident u huji, mržnji i odsustvu pameti, i tokom utakmice da se naši mogu povući sa terena i uskratiti njihovu publiku igre kao što smo mi ostali uskraćeni, i da incident bude toliko ozbiljan da bi UEFA razmatrala o izbacivanju Albanije iz daljeg takmičenja.

Ne verujem ali se nadam, to su zaslužili.

511

pre 8 godina

Klasika, iz aviona u bus, iz busa u hotel, iz hotela u bus, iz busa u svlacionicu, iz svlacionice na teren. Samo da nekog ne uvredimo to sto smo srbi i sto treba da imamo trening pre utakmice, obelezja nase zemlje da sakriju i slucajno da ne gledaju albance u oci jer tako vredjaju standardno miroljubive domacine. Dokle vise da se ponizavamo???

Bog cuva Srbe

pre 8 godina

Meni je strasno i neverovatno da nasa delegacija nije cak ni razmatrala odluku o povlacenju. Kakva smo mi to drzava...

Molim Vas, povucite nase fudbalere i vratite se u Srbiju!
Njih fudbal ne zanima, zanima ih samo da nam proliju krv!!!
Zar uvek moramo biti najgori i placati sopstvene greske???
Boze pomozi!

Jovica CH

pre 8 godina

O cemu prica ovaj covek, 1kamen, 1staklo, klinac od 14 god bacio kamen, pa mi smo usli u stadion i tukli njihove igrace, hrvatima smo demolirali autobus u N.Sadu. Smirite loptu!

ardi pz

pre 8 godina

Samo ste navikli da kukate.Albanski narod je gostoprimljiv,i ne bojte se,nista vam se nece desiti.Samo cete izgubiti duel.Za vas kamencic je kamenica.

neko

pre 8 godina

фудбалска репрезентација треба одмах да се врати у Србију, без одигране утакмице...ништа не добијамо играњем те утакмице, а можемо да изгубимо (нпр. образ, ако се неко овде сећа шта то беше?)....

paja

pre 8 godina

svi zaboravljamo da se ovo isto desilo hrvatima u srbiji, pre samo 2-3godine, kada se rukometno prvenstvo odrzavalo kod nas.... mislite o tome.....

deki

pre 8 godina

Ne palite vatru , nismo ni mi njih ovde docekali"masnim kolacima , ovo jos nije nista jer su njihovi igraci bili napadnuti na terenu. Mislim i da njihovi nisu nista bolji, napravice neko cudo i utakmica ce biti prekinuta ako uopste i pocne, uzece im bodove pa mogu da se oproste od EP. Sada je kasno ali UEFA snosi veliku odgovornost, trebale su ove dve reprezentacije biti razdvojene

Realan

pre 8 godina

Do sada je proteklo u najboljem redua izuzev onog malog incidenata sto nije trebalo da se dogodi ali ipak dogodio se.Sada i mediji sa obe strane ne trab da dignu tenzije jer tamo se ne ratuje nego se igra fudball i znamo svi da igraci sa oba tima su profesionalci i nece nasedati na eventuelne provokacije sa strane publike.Navijam za Albaniju jer sam ALbanac ali da sam ja na stadionu kad bi ulazile na stadionu Srpski fudbaleri ja bih docekao aplauzom a kad bi intonirala himna naravno da ustao sa stolice i na sportski nacin bi ga pozdravio.i sta drugo ,na kraju neka pobedi bolji neka pobedi futball.To je to sto najvise volim a a sve drugo sta je bilo u Beogradu i ovaj incidenat neka idu u proslost.Sa moje strane zelim vas dobrodlicu.

izadje na videlo

pre 8 godina

"...ukoliko bude ugrožena bezbednost srpskog tima. ..."
Saljemo decu koja zele da igraju fudbal a gurnuti su u ludnicu, pretnje i kamenovanje! Zar to vec nije ugrozena bezbednost? Opet se nesto trpi radi "visih ciljeva" !!!
Vratite nase fudbalere kuci i neka fifa resi taj problem sa Albancima! Ima jos stadiona na svetu!!!

fudbalex

pre 8 godina

"Ovo svakako neće uticati na naše fudbalere,...." Nije mi jasno kako nece uticati???? Utakmica nije jos ni pocela, a vec je neregularna situacija. Ako moras pod toliko jakom policijskom pratnjom da se kreces do hotela i do stadiona i ako ti je bezbednost ugrozena, prosto ne mozes da se fokusiras samo na fudbal!

milica

pre 8 godina

Zašto je potrebno da se dobri ljudi, sportisti i to naši najbolji izlažu ovakvoj opasnoj situaciji?
Pošaljite političare pa neka reše stvarne probleme. A do tada... čuvajte mir naših sportista. Ovo nikome nije nije potrebno.
Vratite se u Srbiju.

Budimir Trajkovic

pre 8 godina

Nema ovdje ni "F" od fudbala. Naši fudbaleri kao da su krenuli u boj na Kosovo a ne da igraju fudbal. Eh ti Albanci , daleko vam kuća !

Republikanac

pre 8 godina

Stvarno mi je dosta ovih naših medija što samo šire mržnju! Izgleda da ste zaboravili šta je bilo pre godinu dana na utakmici sa Albanijom. Moš misliti,neka budala bacila kamen i sad svi udarili u kuknjavu kao da se kod nas takve stvari nikada nisu dešavale.

Aleksandar

pre 8 godina

Potpuno je jasno da su već sada uslovi boravka naših fudbalera neregularni. Biti u karantinu, ne moći se upoznati sa terenom pre utakmice, kamenice i psihoza straha su valjda dovoljni da se odustane od ove farse. Pa dokle ćemo mi Srbi da trpimo ono što drugi ne mogu i neće ni da gledaju?

Pantagruel

pre 8 godina

Ако нисмо у стању њих да победимо, па какви год били услови (као Џеси Овенс на олимпијади у Немачкој, у време нацизма), онда треба да распустимо репрезентацију и савез, а фудбал у Србији забранимо законом на најмање 20 година (док се не роди и не одрасте нека способнија и боља генерација од наше). Слично мислим и о повратку Косова.

Nismo babe.

pre 8 godina

Daj bre da se igra i da ih tamo pobedimo i onda kući, onako gospodski. To će im biti noćna mora, šta ste zapeli da se vrate.

Mitch

pre 8 godina

Nije mi jasno kako je ok da reprezentacija igra utakmicu bez treninga na stadionu. Preciznije, nisu imali nikakav trening poslednja tri dana!

Milan NS

pre 8 godina

Pa jel Vi iz Djenove niste nista naucili ?
Stvarno ste fudbaleri ...
Pa naucite jednom da iznervirana i isprovocirana publika radi u korist FSS .
Jednom naucite !!!
Naucite od Italijana kako prekinuta utakmica u italiji id njima u korist !!!
Srećno i pamet u glavu ! Glavom danas odigrajte a ne nogom !

Marko

pre 8 godina

Andora , giblartar, san marino , moldavija, malta, azerbejdzan ,farska ostrva, luksemburg, srbija,kazahstan ,letonija. Kakvo probrano drustvo !

BVB

pre 8 godina

Ja se ne plašim albanskih huligana, već naših funkcionera. . .Albanci imaju jak lobi i finansije, tako da me plaši da je ovo već rešena utakmica zarad istorijskog uspeha...

Srđan Lalić

pre 8 godina

Kao prvo,ne verujem da su naši fudbaleri "šokirani" divljanjem albanskih huligana jer isuviše često imaju "čast" da budu svedoci divljanja naših huligana. Nema tu neke veće razlike...
Drugo,uopšte se ne piše i ne priča o utakmici u fudbalskom smislu već se jedino namerno diže tenzija i pritisak i pravi odstupnica za eventualni ne odlazak naših na stadion.
Mislim da neki dogovor između Albanaca i našeg rukovodstva već postoji i da utakmica i neće biti odigrana. Javnost se već priprema za takav ishod a i botovi odrađuju svoj deo posla. Albanci uzmu tri boda bez borbe,naši ispadnu pametniji što su izbegli potencijalni linč,mediji ih podrže u tome i gotovo...
Sve je to politika,o fudbalu za jedno tridesetak godina. Možda..

Q Tower

pre 8 godina

Bure baruta ili Zona sumraka! Obzirom na okolnosti mislim da smo u boljoj poziciji. Albanci bi trebalo da se tresu. Voleo bih da je sve ovo imalo samo sportsku konotaciju. Nažalost ni prvi ni poslednji put ekstremi iznalaze rešenje za razne pakosti.
Šta je tu je, u Beogradu je bačena (još) jedna rukavica (čitaj DRON). Čekamo zadovoljštinu, nadam se sportskoj pobedi, što bi domaćine najviše pogodilo.
Nadam se da je fokus UEFA uperen u njihovo dvorište.

Prerovac

pre 8 godina

Премијеру вучићу - седај на авијон,правац тирана - на првом седишту у аутобус до елбасана.

bn

pre 8 godina

Sudar dve fudbalske supersile! Mozes misliti, diplomatski rat izmedju dve drzave zbog najobicnije igre..A to sto tesko zivimo i mi i oni - nikom nista.

veerghoen

pre 8 godina

Створила се атмосфера да ће као победа овде да искупи све просуте бодове и изгубљене утамкице. И онда би они били хероји, јунаци, а још један циклус оде у историју. Какви смо ми мазохисти као народ. Тотално без компаса.