Košarka 51

Subota, 08.03.2003.

19:01

Goodyear liga: Pobeda Zvezde nad Cibonom, 79:73

Goodyear liga: Pobeda Zvezde nad Cibonom, 79:73 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

red star

pre 21 godinu

Nema potrebe da se ista negativno kaze u vezi ove velicanstvene pobjede. CZ je Cibonu dobila, i to u ZG i u BG, zato pojedini srbi(grobari) nemojte pokusavati da omalovazavata tu cinjenicu, jer samim tim jos vise pokazivate zestok kompleks koji imate(i od njih i od Cz), a to mi je vjerujte dosta bijedno citati..jer ste ipak Srbi kao JA na kraju krajeva.
Drugo, to sto su se Scoonie i Ekezie, pokazali kao pravo pojacanje Cz i sto su odigrali fantasticno u ovoj utakmici, nije razlog da se kaze da su oni jedini nosioci igre i zasluznici za pobjede koje su ostvarene- to je strasnio glupo i primitivno rezonovanje kosarke sa velikom dozom ljubomore.Kosraka je kolektivni sport i ovdje se prvenstveno navija za KLUBSKE boje pa tek onda mozemo sebi priustiti i nacionalnu satisfakciju u slucaju pobjede nad nekim drugim stranim klubom.E sad i za ove moje Delije, smesno mi je ovo mjesati sa nekim srpskim patriotizmom kao da je rijec o reprezentacije.Jest da pobjeda nad bilo kojim hrvatskim klubom ima poseban nacionalan nadrazaj(iz znanih razloga) ali nezaboravite da ce biti jos ovakvih utakmica kroz buducnost, i sta kad se jednom izgubi, onda nece biti "srpskog patritoizma" jel? U pitanju je KLUB za koji se navija i na klubu je zadatak da sto bolje radi svoj posao, u smislu pojacanja i kvalitetnog rada sve u svrhu finalne zelje za sto boljim uspijehom KLUBA, a u tom slucaju su nam suvisni neki glupi nacio-principi, poput onog.."nezelim stranca" i bla, bla.. a mladi igraci samo mogu jos bolje napredovati, uceci od profesionalaca, sta znaci zaradjivati hleb od kosarke i kako se treba odnositi prema obavezama i sta znaci odgovornost...
Pozdrav!

Nesa

pre 21 godinu

Ako vec pricamo o grobarima u Zvezdi, tu je samo jedan (ne znam zasto je uopste doveden), a ko je vama najbolji igrac? Partizanovo dete?

GROBAR

pre 21 godinu

Nasa liga i nije toliko slaba koliko neki likovi misli da jeste.Partizan i Buducnost a narucito Partizan su svoje neiskustvo platili ispadanjem iz Evrolige.S druge strane Cibona je tim koja ima iskustvo i maltene joj je svejedno da li igra kod kuce ili u gostima,ista stvar je sa Olimpijom a to je veluka prednost u odnosu na nase klubove.

Delije-Doboj

pre 21 godinu

Poruka za Acu-tricu: razbismo ti dicu. toliko od Ace, opet ostade sve na prijetnjama. Neka,neka Aco opet nas iznevjeri. Hahahahahahahahahahahahah

Delije London

pre 21 godinu

Bravo Majstori!!! Tako se igra i navija. ne treba obracati paznju na komentare tipa "Delije su divljaci i nacionalisti". Na parketu Pionira se brani i Nacionalno dostojanstvo i ponos Srbije! Sta sve vicu Hrvati kad neki srpski tim gostuje u Ljepoj Njihovoj. Sto se tice crnaca, vazno je da dobro igraju i da razumeju Zvezdu i Srbiju. Jos jednom cestitam i pozdravljam sve Grobare koji su navijali za nas. NA KOLENA PRED SRBE!!!

Robi-Split

pre 21 godinu

Jugoslavija ima najbolje evropske košarkaše, ali ako nastavi uvoziti prosječne (ili malo iznad) strance pogušit će sve svoje mlade talente i pretvoriti ih u prosjek.

Миљојко

pre 21 godinu

Наравно "Хаус" да се радујеш победи Звезде над Цибоном јер као гробар ниси имао чему да се радујеш ове године. Тачније, могао си само да плачеш док вас је разбијао првак кошаркашке велесиле Пољске Сласк и остали. Да не говоримо о прошлој години када вас је ова иста Цибона добила и пребила у Загребу. Много си паметан са својом констатацијом да смо без Пена и Екезија друга лига. Размисли, гробаре мој, о томе да Пен и Екези играју за паре па се могу они или још бољи платити а шта ћете ви следеће године без Вујанића, Остојића и Крстића који напуштају КК Гробље? Која сте ви лига без њих? Или како изгледа ФМП без Ашкрабића и Николића видело се синоћ у Подгорици. Хајде, "Хаус" одавно су се границе отвориле и свако доводи оне играче који му требају а ви гробари се ту нисте баш прославили. Како ће само да вас разваљује ова Цибона следеће године. Нећете знати где сте!

Момо

pre 21 godinu

Искрене честитке на победи над Цибоном, али не и на приказаној игри. У ствари, да будем искрен, надам се да ћете овакву игру приказати и против Партизана, а у том случају, немате не грам шанси. Поготово ако се будете оволико испуцавали без везе. С друге стране мислим да је срамота да постоје и такви типови као Миша гробар који су у стању да навијају против српског клуба за страну екипу. Но, таквих фанатика има и на вашој страни. Али, онда нек поруке не шаљу на ћирилици, јер она није искључива, зар не?

Diksi

pre 21 godinu

Konacno jedno normalno , fino i sasvim razborito razmisljanje od strane jednog grobara (Petar). Svaka cast, cenim to. Samo se nadam da takvih (citaj: normalnih) grobara ima jos, a ako ih ima puno ih pozdravljam!

Mirko

pre 21 godinu

Realista je potpuno u pravu. U drugi krug Evrolige plasirali su se Olimpija koja ima sanse da ode i dalje jer su dobili Barselonu, Cibona i Makabi - sve klubovi iz Jadranske lige sa kojima se Zvezda vise nego uspesno nosi a Partizan i Buducnost su slavno ispali. U Uleb kupu u polufinale se plasirala Krka koju je Zvezda dobila a FMP je ispao u cetvrtfinalu. Toliko o kvalitetu YU kosarke. Jedno je reprezentativna kosarka a drugi klupska!

realista

pre 21 godinu

Nadmenost je veliki i veciti srpski problem. Zanima me kojim kriterijumom se vode oni sto traze 5 nasih klubova u GY ligi. Makabi, Olimpija i Cibona su u drugom krugu Evrolige, Partizan i Buducnost su se brukali (Buducnost znatno vise od Partizana) i osvojili poslednja mesta u ne mnogo jakim grupama. Krka je u polufinalu ULEB kupa, FMP je ispao u cetvrtfinalu. Da ih Zvezda nije redom tukla u ovom takmicenju, ne bismo imali mnogo cime da se pohvalimo. Ja zaista ne vidim da je Hemofarm jaci od bilo kog tima u GY ligi osim Bosne i mozda Borca. Trebalo bi da SCG, Hrvatska i Slovenija daju po 3 tima, BiH i Makedonija po jedan, a Makabi bi mogao da ostane za stalno. To bi bilo realno. Nema kod nas snage za cetiri jaka tima.

GROBAR

pre 21 godinu

Cestitam Zvezdi igrali su srcem i svaka im cast na pobedi.Jedino smeta sto su glavni igraci crnci,a ne neki domaci igrac.Takodje je steta sto Zvezda ne koristi Bogdanovica jer propasce i on kao i svi ostali zvezdini talenti!

Danijel iz Zagreba

pre 21 godinu

Gosn Pera Peric nisi dobro primjetio. Hrvatska je puna stranaca, covjece. Zadar ima centra crnca, Split saka kupuje centra pleja a vec ima Zdovca... Stranci pomazu napretku kosarke. Pogledaj primjer Spanjolske u kojoj igraju po tri stranca van Europske unije a imaju jednu od najacih momcadi u Europi i nekoliko NBA igraca poput Gasola.

Александар Ковачевић заједно са Пецом

pre 21 godinu

Колико се сећам гробари, последњи пут вас је ова Цибона у Загребу раѕбила и још сте добили батине. Лепо је што сте гледали пренос јер сте могли много тога да научите. Зато тишина гробари, учите како се игра и раѕмишљајте шта вас чека када Вујанић оде ове године напоље.
П.С. Био сам на неким вашим утакмицама Евролиге и атмосфера коју сте птавили била је позоришна у односу на ово јуче. Ви, бре, не знате ни да навијате

Nenad

pre 21 godinu

Ja samo odusevljen igrom Zvezde. Cibona je odlicna ekipa na koju nijednog trenutka nije uticala paklena atmosfera iz Pionira. Uostalom, igraju drugi deo takmicenja u Evroligi za razliku od Partizana i Buducnosti. Mislim da ce Crvena Zvezda ove godine imati jos mnogo takvih uspeha. Svaka cast! Ovako se igra za Srbiju i sveti crveno-beli dres!

markovic rade

pre 21 godinu

cigani
promenili ste teze
ne smetaju mi camuge, ali bre nije za njih to boj na kosovu, pa da kao cepate te vase dugogodisnje parole za zemlju i slicno...srbija i to...a sve ste dali slovencu u ruke
a i jake su te price igraca - volim klub i slicno...kao za vece pare ne bi otisli negde drugde..aha, sve nesto mislim da je tako...
jeste razmisljali da li u timu imate nekog grobara? za tog gajica je jasno, ajde razmislite o ostalima
to sto igraju u zvezdi - pa dobro, ne moze svako u partizan, znas kakko je - nije svako za najbolje
a ovon sljamu sto je navijao za cibonu - idiote, ovi kakvi god da su, odavde su..odakle si ti? pa ti je cibona bliza...E TO NIKAD
Dobrosave, ne peni...

Pera Peric

pre 21 godinu

Ucimo od braca hrvata, kod njih kolko sam primetio nema uvezenih igraca, a kod nas ko nam je ostvario pobedu i ciji je ucinak bio na terenu naveci Pena i Ekeziea.
Za koju godinu ako se nastavi sa ovakvom politikom u ligi i kupovinom igraca sa strane necemo imati reprezenaciju i neznam kuda ce nas to odvesti.

undertaker

pre 21 godinu

Ovim crnjama spomenik da podignete! U svakom slucaju, cestitam na pobedi, potpuno je zasluzena, a Misa neka govori u svoje ime, jer verujem da je vecina pravih grobara iskreno navijala za Zvezdu

P.S. Sledece nedelje vam nema spasa, pucate 15 razlike

Boris

pre 21 godinu

Cestitam Zvezdi na pobjedi ali na bih o tome mnogo.
Posebno bih se osvrnuo na navijanje.Iako nisam navijac Zvezde bilo me je sramota slusati KOLJACKE PJESME , i vrijedjane pokojnog DRAZENA PETROVICA.Molo bih sve navijace Zvezde da u svojim komentarima ne spominju nekakav PATRIOTIZAM jer ovo navijanje nema nikakve veze sa "njim".
P.S. S druge strane bilo je milina slusati cijelu halu kako pjeva NE NACIJONALISTICKE pjesme.

Zeljko grobar

pre 21 godinu

Cigani,ja jesam grobar ali svaka cast na pobedi,ali ja ipak ostajem grobar u fudbalu gde to znati i vi boljeg od nas nema i ot za sledeci 5-6 godina,ali zato u kosarci vracate se polako na nas nivo i ako sam grobar da bog da osvojili Goodyear ligu ;-) Ajde zvezdasi samo napred...
Pozdrav svima a najvise grobarima!!

Делија-Грац

pre 21 godinu

како је јадан овај мишо гробар а вероватно и већина гробара мисли исто(надам се да не) али брате па и није чудо знате како ко им је створио клуб па све саме усташе погледајте само имена партизанових ,,ЛЕГЕНДИ" почевши од првог тренера Валока па Флоријана Матекала па Стјепана Бобека,Бруно Белина,Златка Чајковског,Зебеца;Фрање Глазера кад смо код фрање имају они једног славнијег наравно Туђмана па Тонија погачника ина крају Осима па дечко очигледно зна историју свога клуба и нормално је да је навијао за цибону а не тамо за неки четнички тим као сто је Звезда.

Dobrosav Gajic

pre 21 godinu

Pozdrav Radetu Markovicu ... Prijatelju gledao si neku drugu utakmicu, ocigledno. Pomoc sudija... Ne bih rekao, pogledaj broj licnih gresaka zvezdinih igraca, sviralo se svasta. Patriotizam... Koga se tice sta su Skuni i Obina dok trpaju... Verujem i da je Haus dosao u Partizan zato sto mnogo voli klub, o produktivnosti koju prikazuje da i ne govorimo. Uporedjivanje sa ostalim strancima...bolje da ne pocinjemo. Mogli ste i bolje da pronadjete za malu kintu. Bilo je i boljih utakmica od ove, slazem se - ali se u ovoj pobedilo. Cibona - eh, znam da toliko zelite jednu pobedu nad tom ekipom, ali brate ne da vam se, i to godinama. Drago mi je sto je na utakmici bio "nazocan" i vas predsednik Danilovic. Covek je posle kamenica u Zagrebu, opleo pricu protiv ove lige, a ONDA PREGOVARAO O ULASKU U NJU. U svakom slucaju videcemo vas crno-bele sledece godine u Zadru, Splitu, Zagrebu x2, Sirokom, samo da ne vracaju na vama samopouzdanje koje su poceli da gube ove godine...

Don Quijote

pre 21 godinu

Veliki pozdrav Petru i ostalim pravim grobarima.Neka u nedelju pobedi bolji,a ja se nadam da ce to biti Zvezda.
O ovom tudjmanovom basibozluku koji se javlja ovde-No comment!

Nenad Bl. zvani

pre 21 godinu

Sa moje tačke gledišta ovo je bila odlična utakmica na kojoj je Zvezda pokazala koliko je dobra ekipa. Sjajna igra, sjajna atmosfera, velika utakmica... Grobari, zašto pljujete Danilovića zato što je bio u Zvezdinoj loži? Pa u redu je da prisustvuje velikim evropskim utakmicama kada ste vi ispali.

Petar

pre 21 godinu

Ja sam grobar i mogu mirne duše da kažem da je Zvezda sjajno igrala i zaskuženo pobedila. Mislim da su sudije odsudile pošteno, čak i pomalo za Cibonu. Molim više Mišu Grobara da ne bruka nas prave grobare svojim glupim pričama o tome kako je navijao za Cibonu. Mišo, nije nama Zvezda kriva što dobro igra u Jadranskoj ligi a mi smo ispali iz Evrolige. Takodje, mislim da je dobro što je Danilović bio u loži i što je pokazao da su naši odnosi sa Zvezdom sve bolji. Sve je bilo odlično, svaka čast cigani! Ipak, verujem da ćemo vas razbiti u nedelju!

Dejan

pre 21 godinu

Bravo Zvezdo! Tako se igra. Dva puta smo razbili Cibonu ove godine. Što se tiče isfrustriranih i zluradih grobara poput ovog "Marković Radeta" jasno je da oni nesrečnici još uvek ne mogu da zaborave kako ih je prošle godine razbila Cibona u Zagrebu i kako su još dobili batine. No, ne bavimo se grobarčićima. Bilo je lepo videti večeras njohvog vodju Danilovića kako sedi u Zvezdinoj loži i kako se divi velikoj pobedi Zvezde! Tako je grobari! To vam je sudbina narednih godina!

Миша Гробар

pre 21 godinu

Жао ми је што ова Цибона није имала снаге, ни ѕнања да докусури јадну Црвену Звезду. Па, људи моји, ова Звезда нема везе! Одраћемо их у недељу. Баш сам радо навијао за Цибону и радовао се сваком кошу Славена Римца као да их је давао Вујанић. Иначе, позивам све гробаре да тражимо оставку Даниловића кога је телевизија приказала како седи у ложи са свим оним одвратним циганима. У чијем име им он иде на ноге и указује почасти!

briki

pre 21 godinu

pa stvarno ti navijaci zvezde su pravi lesinari pa ovo je spoert a njima se pridruzio ovaj novinar lesinar slobodan sarenac sramota za publiku rukovodstvo kluba ,al svaka cast kosarkasima koji stvarno dobro igraju ne trebaju zvezdi takvi lesinari koj nemaju nista od ljudskog bica puno pozdrava sa norveske

dzoni

pre 21 godinu

ZVEZDA je igrala onoliko koliko joj je trebalo tj. igrala je samo 5 minuta u trecoj cetvrtini kada je napravljena serija 17-0.Bravo ZVEZDO!!!!!Poruka Jeretinu:ne pokusavaj da se istices u kolektivu u kome imas zagarantovano mjesto.Time mnogo rizikujes i nas dovodis cas do neopisive srece a cas do ocaja!

Marko

pre 21 godinu

Gledam ovog Markovic Radeta i pitam se kako moze priroda ponekad da se tako jako ogresi o nekog. Zaista tuzno. Pa pogledaj koliko se taj Skuni Pen bori za klub pa ce ti biti jasno, a ako si gledao utakmicu(ako umes da upalis televizor) video si da nisu samo oni pomogli da se pobedi. Bolje i ovako nego da gubimo od Cibone, od Kroacije 5 komada itd. Brukate nas covece svugde. Idi na kurs iz rodoljublja pa ces shvatiti neke stvari (iskreno se nadam). Zvezda, ponos Srbije.

markovic rade

pre 21 godinu

"TAKO SE TO RADI ZA SVOJU ZEMLJU I SVOJ NAROD"...IZVINITE, ALI NA KOGA SE TO ODNOSI...NA SCUNIJA I EKEZIJA? HAHHAAAHAHA...MA DA, POTAMNELI SRBI...KO ONAJ NAS HOUSE..KAO I ON GINE ZA SRBIJU
NEGO CIGANI, JEL OPET NIJE BILO POMOCI SUDIJA?
SLUCAJNO SVA 3 SLOVENCA SUDE?
A I DA VAM KAZEM NESTO...IMALI STE BOLJE UTAKMICE OVE GODINE...
CUVAJTE CRNCE...

Zoran Savic

pre 21 godinu

Gde sada Aca da kaze razbicemo vas u Beogradu.
Bolje bi mu bilo da se bavi nekim drugim zanimanjem ; kao trener je uzasan.

G. Milivojevic

pre 21 godinu

Zvezdas sam (prvo fudbalski, a onda i kosarkaski), od 5. godine zivota, dakle 54 godine. Ali, divljastvo i kanibalizam koji gaje Zvezdini navijaci, a odgovornima ni na pamet ne pada da prekinu utakmicu u trenutku kada se halom ori pesma o "salati i klanju Hrvata" (!?), trebalo bi Zvezdi da donese zasluzenu "nagradu" - najmanje pet meseci zabrane igranja pred publikom! Pa da vidite kakva bi se onda "pesma" pevala! Jer, sve te junose, veliki primitivci i verbalni koljaci su u stvari, preispoljne kukavice! A za svoj tim (i narod), najveca sramota!

Stancho Pansa

pre 21 godinu

Imao sam srecu da prisustvujem utakmici.Mnogo sam srecan zbog pobede, ali nisam ni sumnjao, da budem iskren.Oni koji su prizeljkivali drugacije, neka ne budu razocarani, mi smo ih vec navikli na uspehe.Pokazali smo kako se brani cast srpske kosarke, pa sada i ne moramo da osvojimo F4.

Небојша

pre 21 godinu

Сјајна утакмица, сјајна Звезда! Једино ми је мало жао што се, поред Скунија и Обине, није мало истакао и неки домаћи играч, али да не кварим победу над Цибоном.

delija osvajac

pre 21 godinu

Tako Zvezdo.Pokazi ko je najbolji na Balkanu.Nek se trese Hrvatska kada Zvezda dere.Sada idemo na Makabi i na prvo mesto.
P.S. Ekezie nemoj da maltretiras ostale centre,nisu oni krivi sto ti ne mogu nista

Stojan Damjanovic

pre 21 godinu

Cestitam Zvezdi na ovoj velikoj i znacajnoj pobjedi, jer time pokazuju da se kvalitetom priblizava Evropi gdje joj je i mjesto. Ujedno odajem cestitke i Delijama najboljim navijacima na svijetu koji redovno svim srcem bodre nasu Zvezdu i sigurno je i njihova zasluga sto je Zvezda danas ovo sto jest.Pozdrav svima od Delije iz Pariza.

Stojan Damjanovic

pre 21 godinu

Cestitam Zvezdi na ovoj velikoj i znacajnoj pobjedi, jer time pokazuju da se kvalitetom priblizava Evropi gdje joj je i mjesto. Ujedno odajem cestitke i Delijama najboljim navijacima na svijetu koji redovno svim srcem bodre nasu Zvezdu i sigurno je i njihova zasluga sto je Zvezda danas ovo sto jest.Pozdrav svima od Delije iz Pariza.

Небојша

pre 21 godinu

Сјајна утакмица, сјајна Звезда! Једино ми је мало жао што се, поред Скунија и Обине, није мало истакао и неки домаћи играч, али да не кварим победу над Цибоном.

delija osvajac

pre 21 godinu

Tako Zvezdo.Pokazi ko je najbolji na Balkanu.Nek se trese Hrvatska kada Zvezda dere.Sada idemo na Makabi i na prvo mesto.
P.S. Ekezie nemoj da maltretiras ostale centre,nisu oni krivi sto ti ne mogu nista

G. Milivojevic

pre 21 godinu

Zvezdas sam (prvo fudbalski, a onda i kosarkaski), od 5. godine zivota, dakle 54 godine. Ali, divljastvo i kanibalizam koji gaje Zvezdini navijaci, a odgovornima ni na pamet ne pada da prekinu utakmicu u trenutku kada se halom ori pesma o "salati i klanju Hrvata" (!?), trebalo bi Zvezdi da donese zasluzenu "nagradu" - najmanje pet meseci zabrane igranja pred publikom! Pa da vidite kakva bi se onda "pesma" pevala! Jer, sve te junose, veliki primitivci i verbalni koljaci su u stvari, preispoljne kukavice! A za svoj tim (i narod), najveca sramota!

Stancho Pansa

pre 21 godinu

Imao sam srecu da prisustvujem utakmici.Mnogo sam srecan zbog pobede, ali nisam ni sumnjao, da budem iskren.Oni koji su prizeljkivali drugacije, neka ne budu razocarani, mi smo ih vec navikli na uspehe.Pokazali smo kako se brani cast srpske kosarke, pa sada i ne moramo da osvojimo F4.

Zoran Savic

pre 21 godinu

Gde sada Aca da kaze razbicemo vas u Beogradu.
Bolje bi mu bilo da se bavi nekim drugim zanimanjem ; kao trener je uzasan.

markovic rade

pre 21 godinu

"TAKO SE TO RADI ZA SVOJU ZEMLJU I SVOJ NAROD"...IZVINITE, ALI NA KOGA SE TO ODNOSI...NA SCUNIJA I EKEZIJA? HAHHAAAHAHA...MA DA, POTAMNELI SRBI...KO ONAJ NAS HOUSE..KAO I ON GINE ZA SRBIJU
NEGO CIGANI, JEL OPET NIJE BILO POMOCI SUDIJA?
SLUCAJNO SVA 3 SLOVENCA SUDE?
A I DA VAM KAZEM NESTO...IMALI STE BOLJE UTAKMICE OVE GODINE...
CUVAJTE CRNCE...

Marko

pre 21 godinu

Gledam ovog Markovic Radeta i pitam se kako moze priroda ponekad da se tako jako ogresi o nekog. Zaista tuzno. Pa pogledaj koliko se taj Skuni Pen bori za klub pa ce ti biti jasno, a ako si gledao utakmicu(ako umes da upalis televizor) video si da nisu samo oni pomogli da se pobedi. Bolje i ovako nego da gubimo od Cibone, od Kroacije 5 komada itd. Brukate nas covece svugde. Idi na kurs iz rodoljublja pa ces shvatiti neke stvari (iskreno se nadam). Zvezda, ponos Srbije.

dzoni

pre 21 godinu

ZVEZDA je igrala onoliko koliko joj je trebalo tj. igrala je samo 5 minuta u trecoj cetvrtini kada je napravljena serija 17-0.Bravo ZVEZDO!!!!!Poruka Jeretinu:ne pokusavaj da se istices u kolektivu u kome imas zagarantovano mjesto.Time mnogo rizikujes i nas dovodis cas do neopisive srece a cas do ocaja!

briki

pre 21 godinu

pa stvarno ti navijaci zvezde su pravi lesinari pa ovo je spoert a njima se pridruzio ovaj novinar lesinar slobodan sarenac sramota za publiku rukovodstvo kluba ,al svaka cast kosarkasima koji stvarno dobro igraju ne trebaju zvezdi takvi lesinari koj nemaju nista od ljudskog bica puno pozdrava sa norveske

Dejan

pre 21 godinu

Bravo Zvezdo! Tako se igra. Dva puta smo razbili Cibonu ove godine. Što se tiče isfrustriranih i zluradih grobara poput ovog "Marković Radeta" jasno je da oni nesrečnici još uvek ne mogu da zaborave kako ih je prošle godine razbila Cibona u Zagrebu i kako su još dobili batine. No, ne bavimo se grobarčićima. Bilo je lepo videti večeras njohvog vodju Danilovića kako sedi u Zvezdinoj loži i kako se divi velikoj pobedi Zvezde! Tako je grobari! To vam je sudbina narednih godina!

Миша Гробар

pre 21 godinu

Жао ми је што ова Цибона није имала снаге, ни ѕнања да докусури јадну Црвену Звезду. Па, људи моји, ова Звезда нема везе! Одраћемо их у недељу. Баш сам радо навијао за Цибону и радовао се сваком кошу Славена Римца као да их је давао Вујанић. Иначе, позивам све гробаре да тражимо оставку Даниловића кога је телевизија приказала како седи у ложи са свим оним одвратним циганима. У чијем име им он иде на ноге и указује почасти!

Dobrosav Gajic

pre 21 godinu

Pozdrav Radetu Markovicu ... Prijatelju gledao si neku drugu utakmicu, ocigledno. Pomoc sudija... Ne bih rekao, pogledaj broj licnih gresaka zvezdinih igraca, sviralo se svasta. Patriotizam... Koga se tice sta su Skuni i Obina dok trpaju... Verujem i da je Haus dosao u Partizan zato sto mnogo voli klub, o produktivnosti koju prikazuje da i ne govorimo. Uporedjivanje sa ostalim strancima...bolje da ne pocinjemo. Mogli ste i bolje da pronadjete za malu kintu. Bilo je i boljih utakmica od ove, slazem se - ali se u ovoj pobedilo. Cibona - eh, znam da toliko zelite jednu pobedu nad tom ekipom, ali brate ne da vam se, i to godinama. Drago mi je sto je na utakmici bio "nazocan" i vas predsednik Danilovic. Covek je posle kamenica u Zagrebu, opleo pricu protiv ove lige, a ONDA PREGOVARAO O ULASKU U NJU. U svakom slucaju videcemo vas crno-bele sledece godine u Zadru, Splitu, Zagrebu x2, Sirokom, samo da ne vracaju na vama samopouzdanje koje su poceli da gube ove godine...

Petar

pre 21 godinu

Ja sam grobar i mogu mirne duše da kažem da je Zvezda sjajno igrala i zaskuženo pobedila. Mislim da su sudije odsudile pošteno, čak i pomalo za Cibonu. Molim više Mišu Grobara da ne bruka nas prave grobare svojim glupim pričama o tome kako je navijao za Cibonu. Mišo, nije nama Zvezda kriva što dobro igra u Jadranskoj ligi a mi smo ispali iz Evrolige. Takodje, mislim da je dobro što je Danilović bio u loži i što je pokazao da su naši odnosi sa Zvezdom sve bolji. Sve je bilo odlično, svaka čast cigani! Ipak, verujem da ćemo vas razbiti u nedelju!

Nenad Bl. zvani

pre 21 godinu

Sa moje tačke gledišta ovo je bila odlična utakmica na kojoj je Zvezda pokazala koliko je dobra ekipa. Sjajna igra, sjajna atmosfera, velika utakmica... Grobari, zašto pljujete Danilovića zato što je bio u Zvezdinoj loži? Pa u redu je da prisustvuje velikim evropskim utakmicama kada ste vi ispali.

Don Quijote

pre 21 godinu

Veliki pozdrav Petru i ostalim pravim grobarima.Neka u nedelju pobedi bolji,a ja se nadam da ce to biti Zvezda.
O ovom tudjmanovom basibozluku koji se javlja ovde-No comment!

Делија-Грац

pre 21 godinu

како је јадан овај мишо гробар а вероватно и већина гробара мисли исто(надам се да не) али брате па и није чудо знате како ко им је створио клуб па све саме усташе погледајте само имена партизанових ,,ЛЕГЕНДИ" почевши од првог тренера Валока па Флоријана Матекала па Стјепана Бобека,Бруно Белина,Златка Чајковског,Зебеца;Фрање Глазера кад смо код фрање имају они једног славнијег наравно Туђмана па Тонија погачника ина крају Осима па дечко очигледно зна историју свога клуба и нормално је да је навијао за цибону а не тамо за неки четнички тим као сто је Звезда.

Zeljko grobar

pre 21 godinu

Cigani,ja jesam grobar ali svaka cast na pobedi,ali ja ipak ostajem grobar u fudbalu gde to znati i vi boljeg od nas nema i ot za sledeci 5-6 godina,ali zato u kosarci vracate se polako na nas nivo i ako sam grobar da bog da osvojili Goodyear ligu ;-) Ajde zvezdasi samo napred...
Pozdrav svima a najvise grobarima!!

Boris

pre 21 godinu

Cestitam Zvezdi na pobjedi ali na bih o tome mnogo.
Posebno bih se osvrnuo na navijanje.Iako nisam navijac Zvezde bilo me je sramota slusati KOLJACKE PJESME , i vrijedjane pokojnog DRAZENA PETROVICA.Molo bih sve navijace Zvezde da u svojim komentarima ne spominju nekakav PATRIOTIZAM jer ovo navijanje nema nikakve veze sa "njim".
P.S. S druge strane bilo je milina slusati cijelu halu kako pjeva NE NACIJONALISTICKE pjesme.

undertaker

pre 21 godinu

Ovim crnjama spomenik da podignete! U svakom slucaju, cestitam na pobedi, potpuno je zasluzena, a Misa neka govori u svoje ime, jer verujem da je vecina pravih grobara iskreno navijala za Zvezdu

P.S. Sledece nedelje vam nema spasa, pucate 15 razlike

markovic rade

pre 21 godinu

cigani
promenili ste teze
ne smetaju mi camuge, ali bre nije za njih to boj na kosovu, pa da kao cepate te vase dugogodisnje parole za zemlju i slicno...srbija i to...a sve ste dali slovencu u ruke
a i jake su te price igraca - volim klub i slicno...kao za vece pare ne bi otisli negde drugde..aha, sve nesto mislim da je tako...
jeste razmisljali da li u timu imate nekog grobara? za tog gajica je jasno, ajde razmislite o ostalima
to sto igraju u zvezdi - pa dobro, ne moze svako u partizan, znas kakko je - nije svako za najbolje
a ovon sljamu sto je navijao za cibonu - idiote, ovi kakvi god da su, odavde su..odakle si ti? pa ti je cibona bliza...E TO NIKAD
Dobrosave, ne peni...

Pera Peric

pre 21 godinu

Ucimo od braca hrvata, kod njih kolko sam primetio nema uvezenih igraca, a kod nas ko nam je ostvario pobedu i ciji je ucinak bio na terenu naveci Pena i Ekeziea.
Za koju godinu ako se nastavi sa ovakvom politikom u ligi i kupovinom igraca sa strane necemo imati reprezenaciju i neznam kuda ce nas to odvesti.

Danijel iz Zagreba

pre 21 godinu

Gosn Pera Peric nisi dobro primjetio. Hrvatska je puna stranaca, covjece. Zadar ima centra crnca, Split saka kupuje centra pleja a vec ima Zdovca... Stranci pomazu napretku kosarke. Pogledaj primjer Spanjolske u kojoj igraju po tri stranca van Europske unije a imaju jednu od najacih momcadi u Europi i nekoliko NBA igraca poput Gasola.

Nenad

pre 21 godinu

Ja samo odusevljen igrom Zvezde. Cibona je odlicna ekipa na koju nijednog trenutka nije uticala paklena atmosfera iz Pionira. Uostalom, igraju drugi deo takmicenja u Evroligi za razliku od Partizana i Buducnosti. Mislim da ce Crvena Zvezda ove godine imati jos mnogo takvih uspeha. Svaka cast! Ovako se igra za Srbiju i sveti crveno-beli dres!

Александар Ковачевић заједно са Пецом

pre 21 godinu

Колико се сећам гробари, последњи пут вас је ова Цибона у Загребу раѕбила и још сте добили батине. Лепо је што сте гледали пренос јер сте могли много тога да научите. Зато тишина гробари, учите како се игра и раѕмишљајте шта вас чека када Вујанић оде ове године напоље.
П.С. Био сам на неким вашим утакмицама Евролиге и атмосфера коју сте птавили била је позоришна у односу на ово јуче. Ви, бре, не знате ни да навијате

GROBAR

pre 21 godinu

Cestitam Zvezdi igrali su srcem i svaka im cast na pobedi.Jedino smeta sto su glavni igraci crnci,a ne neki domaci igrac.Takodje je steta sto Zvezda ne koristi Bogdanovica jer propasce i on kao i svi ostali zvezdini talenti!

realista

pre 21 godinu

Nadmenost je veliki i veciti srpski problem. Zanima me kojim kriterijumom se vode oni sto traze 5 nasih klubova u GY ligi. Makabi, Olimpija i Cibona su u drugom krugu Evrolige, Partizan i Buducnost su se brukali (Buducnost znatno vise od Partizana) i osvojili poslednja mesta u ne mnogo jakim grupama. Krka je u polufinalu ULEB kupa, FMP je ispao u cetvrtfinalu. Da ih Zvezda nije redom tukla u ovom takmicenju, ne bismo imali mnogo cime da se pohvalimo. Ja zaista ne vidim da je Hemofarm jaci od bilo kog tima u GY ligi osim Bosne i mozda Borca. Trebalo bi da SCG, Hrvatska i Slovenija daju po 3 tima, BiH i Makedonija po jedan, a Makabi bi mogao da ostane za stalno. To bi bilo realno. Nema kod nas snage za cetiri jaka tima.

Mirko

pre 21 godinu

Realista je potpuno u pravu. U drugi krug Evrolige plasirali su se Olimpija koja ima sanse da ode i dalje jer su dobili Barselonu, Cibona i Makabi - sve klubovi iz Jadranske lige sa kojima se Zvezda vise nego uspesno nosi a Partizan i Buducnost su slavno ispali. U Uleb kupu u polufinale se plasirala Krka koju je Zvezda dobila a FMP je ispao u cetvrtfinalu. Toliko o kvalitetu YU kosarke. Jedno je reprezentativna kosarka a drugi klupska!

Diksi

pre 21 godinu

Konacno jedno normalno , fino i sasvim razborito razmisljanje od strane jednog grobara (Petar). Svaka cast, cenim to. Samo se nadam da takvih (citaj: normalnih) grobara ima jos, a ako ih ima puno ih pozdravljam!

Миљојко

pre 21 godinu

Наравно "Хаус" да се радујеш победи Звезде над Цибоном јер као гробар ниси имао чему да се радујеш ове године. Тачније, могао си само да плачеш док вас је разбијао првак кошаркашке велесиле Пољске Сласк и остали. Да не говоримо о прошлој години када вас је ова иста Цибона добила и пребила у Загребу. Много си паметан са својом констатацијом да смо без Пена и Екезија друга лига. Размисли, гробаре мој, о томе да Пен и Екези играју за паре па се могу они или још бољи платити а шта ћете ви следеће године без Вујанића, Остојића и Крстића који напуштају КК Гробље? Која сте ви лига без њих? Или како изгледа ФМП без Ашкрабића и Николића видело се синоћ у Подгорици. Хајде, "Хаус" одавно су се границе отвориле и свако доводи оне играче који му требају а ви гробари се ту нисте баш прославили. Како ће само да вас разваљује ова Цибона следеће године. Нећете знати где сте!

Момо

pre 21 godinu

Искрене честитке на победи над Цибоном, али не и на приказаној игри. У ствари, да будем искрен, надам се да ћете овакву игру приказати и против Партизана, а у том случају, немате не грам шанси. Поготово ако се будете оволико испуцавали без везе. С друге стране мислим да је срамота да постоје и такви типови као Миша гробар који су у стању да навијају против српског клуба за страну екипу. Но, таквих фанатика има и на вашој страни. Али, онда нек поруке не шаљу на ћирилици, јер она није искључива, зар не?

Robi-Split

pre 21 godinu

Jugoslavija ima najbolje evropske košarkaše, ali ako nastavi uvoziti prosječne (ili malo iznad) strance pogušit će sve svoje mlade talente i pretvoriti ih u prosjek.

Delije London

pre 21 godinu

Bravo Majstori!!! Tako se igra i navija. ne treba obracati paznju na komentare tipa "Delije su divljaci i nacionalisti". Na parketu Pionira se brani i Nacionalno dostojanstvo i ponos Srbije! Sta sve vicu Hrvati kad neki srpski tim gostuje u Ljepoj Njihovoj. Sto se tice crnaca, vazno je da dobro igraju i da razumeju Zvezdu i Srbiju. Jos jednom cestitam i pozdravljam sve Grobare koji su navijali za nas. NA KOLENA PRED SRBE!!!

Delije-Doboj

pre 21 godinu

Poruka za Acu-tricu: razbismo ti dicu. toliko od Ace, opet ostade sve na prijetnjama. Neka,neka Aco opet nas iznevjeri. Hahahahahahahahahahahahah

GROBAR

pre 21 godinu

Nasa liga i nije toliko slaba koliko neki likovi misli da jeste.Partizan i Buducnost a narucito Partizan su svoje neiskustvo platili ispadanjem iz Evrolige.S druge strane Cibona je tim koja ima iskustvo i maltene joj je svejedno da li igra kod kuce ili u gostima,ista stvar je sa Olimpijom a to je veluka prednost u odnosu na nase klubove.

Nesa

pre 21 godinu

Ako vec pricamo o grobarima u Zvezdi, tu je samo jedan (ne znam zasto je uopste doveden), a ko je vama najbolji igrac? Partizanovo dete?

red star

pre 21 godinu

Nema potrebe da se ista negativno kaze u vezi ove velicanstvene pobjede. CZ je Cibonu dobila, i to u ZG i u BG, zato pojedini srbi(grobari) nemojte pokusavati da omalovazavata tu cinjenicu, jer samim tim jos vise pokazivate zestok kompleks koji imate(i od njih i od Cz), a to mi je vjerujte dosta bijedno citati..jer ste ipak Srbi kao JA na kraju krajeva.
Drugo, to sto su se Scoonie i Ekezie, pokazali kao pravo pojacanje Cz i sto su odigrali fantasticno u ovoj utakmici, nije razlog da se kaze da su oni jedini nosioci igre i zasluznici za pobjede koje su ostvarene- to je strasnio glupo i primitivno rezonovanje kosarke sa velikom dozom ljubomore.Kosraka je kolektivni sport i ovdje se prvenstveno navija za KLUBSKE boje pa tek onda mozemo sebi priustiti i nacionalnu satisfakciju u slucaju pobjede nad nekim drugim stranim klubom.E sad i za ove moje Delije, smesno mi je ovo mjesati sa nekim srpskim patriotizmom kao da je rijec o reprezentacije.Jest da pobjeda nad bilo kojim hrvatskim klubom ima poseban nacionalan nadrazaj(iz znanih razloga) ali nezaboravite da ce biti jos ovakvih utakmica kroz buducnost, i sta kad se jednom izgubi, onda nece biti "srpskog patritoizma" jel? U pitanju je KLUB za koji se navija i na klubu je zadatak da sto bolje radi svoj posao, u smislu pojacanja i kvalitetnog rada sve u svrhu finalne zelje za sto boljim uspijehom KLUBA, a u tom slucaju su nam suvisni neki glupi nacio-principi, poput onog.."nezelim stranca" i bla, bla.. a mladi igraci samo mogu jos bolje napredovati, uceci od profesionalaca, sta znaci zaradjivati hleb od kosarke i kako se treba odnositi prema obavezama i sta znaci odgovornost...
Pozdrav!

Stojan Damjanovic

pre 21 godinu

Cestitam Zvezdi na ovoj velikoj i znacajnoj pobjedi, jer time pokazuju da se kvalitetom priblizava Evropi gdje joj je i mjesto. Ujedno odajem cestitke i Delijama najboljim navijacima na svijetu koji redovno svim srcem bodre nasu Zvezdu i sigurno je i njihova zasluga sto je Zvezda danas ovo sto jest.Pozdrav svima od Delije iz Pariza.

Небојша

pre 21 godinu

Сјајна утакмица, сјајна Звезда! Једино ми је мало жао што се, поред Скунија и Обине, није мало истакао и неки домаћи играч, али да не кварим победу над Цибоном.

delija osvajac

pre 21 godinu

Tako Zvezdo.Pokazi ko je najbolji na Balkanu.Nek se trese Hrvatska kada Zvezda dere.Sada idemo na Makabi i na prvo mesto.
P.S. Ekezie nemoj da maltretiras ostale centre,nisu oni krivi sto ti ne mogu nista

G. Milivojevic

pre 21 godinu

Zvezdas sam (prvo fudbalski, a onda i kosarkaski), od 5. godine zivota, dakle 54 godine. Ali, divljastvo i kanibalizam koji gaje Zvezdini navijaci, a odgovornima ni na pamet ne pada da prekinu utakmicu u trenutku kada se halom ori pesma o "salati i klanju Hrvata" (!?), trebalo bi Zvezdi da donese zasluzenu "nagradu" - najmanje pet meseci zabrane igranja pred publikom! Pa da vidite kakva bi se onda "pesma" pevala! Jer, sve te junose, veliki primitivci i verbalni koljaci su u stvari, preispoljne kukavice! A za svoj tim (i narod), najveca sramota!

Stancho Pansa

pre 21 godinu

Imao sam srecu da prisustvujem utakmici.Mnogo sam srecan zbog pobede, ali nisam ni sumnjao, da budem iskren.Oni koji su prizeljkivali drugacije, neka ne budu razocarani, mi smo ih vec navikli na uspehe.Pokazali smo kako se brani cast srpske kosarke, pa sada i ne moramo da osvojimo F4.

Zoran Savic

pre 21 godinu

Gde sada Aca da kaze razbicemo vas u Beogradu.
Bolje bi mu bilo da se bavi nekim drugim zanimanjem ; kao trener je uzasan.

markovic rade

pre 21 godinu

"TAKO SE TO RADI ZA SVOJU ZEMLJU I SVOJ NAROD"...IZVINITE, ALI NA KOGA SE TO ODNOSI...NA SCUNIJA I EKEZIJA? HAHHAAAHAHA...MA DA, POTAMNELI SRBI...KO ONAJ NAS HOUSE..KAO I ON GINE ZA SRBIJU
NEGO CIGANI, JEL OPET NIJE BILO POMOCI SUDIJA?
SLUCAJNO SVA 3 SLOVENCA SUDE?
A I DA VAM KAZEM NESTO...IMALI STE BOLJE UTAKMICE OVE GODINE...
CUVAJTE CRNCE...

Marko

pre 21 godinu

Gledam ovog Markovic Radeta i pitam se kako moze priroda ponekad da se tako jako ogresi o nekog. Zaista tuzno. Pa pogledaj koliko se taj Skuni Pen bori za klub pa ce ti biti jasno, a ako si gledao utakmicu(ako umes da upalis televizor) video si da nisu samo oni pomogli da se pobedi. Bolje i ovako nego da gubimo od Cibone, od Kroacije 5 komada itd. Brukate nas covece svugde. Idi na kurs iz rodoljublja pa ces shvatiti neke stvari (iskreno se nadam). Zvezda, ponos Srbije.

dzoni

pre 21 godinu

ZVEZDA je igrala onoliko koliko joj je trebalo tj. igrala je samo 5 minuta u trecoj cetvrtini kada je napravljena serija 17-0.Bravo ZVEZDO!!!!!Poruka Jeretinu:ne pokusavaj da se istices u kolektivu u kome imas zagarantovano mjesto.Time mnogo rizikujes i nas dovodis cas do neopisive srece a cas do ocaja!

briki

pre 21 godinu

pa stvarno ti navijaci zvezde su pravi lesinari pa ovo je spoert a njima se pridruzio ovaj novinar lesinar slobodan sarenac sramota za publiku rukovodstvo kluba ,al svaka cast kosarkasima koji stvarno dobro igraju ne trebaju zvezdi takvi lesinari koj nemaju nista od ljudskog bica puno pozdrava sa norveske

Dejan

pre 21 godinu

Bravo Zvezdo! Tako se igra. Dva puta smo razbili Cibonu ove godine. Što se tiče isfrustriranih i zluradih grobara poput ovog "Marković Radeta" jasno je da oni nesrečnici još uvek ne mogu da zaborave kako ih je prošle godine razbila Cibona u Zagrebu i kako su još dobili batine. No, ne bavimo se grobarčićima. Bilo je lepo videti večeras njohvog vodju Danilovića kako sedi u Zvezdinoj loži i kako se divi velikoj pobedi Zvezde! Tako je grobari! To vam je sudbina narednih godina!

Миша Гробар

pre 21 godinu

Жао ми је што ова Цибона није имала снаге, ни ѕнања да докусури јадну Црвену Звезду. Па, људи моји, ова Звезда нема везе! Одраћемо их у недељу. Баш сам радо навијао за Цибону и радовао се сваком кошу Славена Римца као да их је давао Вујанић. Иначе, позивам све гробаре да тражимо оставку Даниловића кога је телевизија приказала како седи у ложи са свим оним одвратним циганима. У чијем име им он иде на ноге и указује почасти!

Dobrosav Gajic

pre 21 godinu

Pozdrav Radetu Markovicu ... Prijatelju gledao si neku drugu utakmicu, ocigledno. Pomoc sudija... Ne bih rekao, pogledaj broj licnih gresaka zvezdinih igraca, sviralo se svasta. Patriotizam... Koga se tice sta su Skuni i Obina dok trpaju... Verujem i da je Haus dosao u Partizan zato sto mnogo voli klub, o produktivnosti koju prikazuje da i ne govorimo. Uporedjivanje sa ostalim strancima...bolje da ne pocinjemo. Mogli ste i bolje da pronadjete za malu kintu. Bilo je i boljih utakmica od ove, slazem se - ali se u ovoj pobedilo. Cibona - eh, znam da toliko zelite jednu pobedu nad tom ekipom, ali brate ne da vam se, i to godinama. Drago mi je sto je na utakmici bio "nazocan" i vas predsednik Danilovic. Covek je posle kamenica u Zagrebu, opleo pricu protiv ove lige, a ONDA PREGOVARAO O ULASKU U NJU. U svakom slucaju videcemo vas crno-bele sledece godine u Zadru, Splitu, Zagrebu x2, Sirokom, samo da ne vracaju na vama samopouzdanje koje su poceli da gube ove godine...

Petar

pre 21 godinu

Ja sam grobar i mogu mirne duše da kažem da je Zvezda sjajno igrala i zaskuženo pobedila. Mislim da su sudije odsudile pošteno, čak i pomalo za Cibonu. Molim više Mišu Grobara da ne bruka nas prave grobare svojim glupim pričama o tome kako je navijao za Cibonu. Mišo, nije nama Zvezda kriva što dobro igra u Jadranskoj ligi a mi smo ispali iz Evrolige. Takodje, mislim da je dobro što je Danilović bio u loži i što je pokazao da su naši odnosi sa Zvezdom sve bolji. Sve je bilo odlično, svaka čast cigani! Ipak, verujem da ćemo vas razbiti u nedelju!

Nenad Bl. zvani

pre 21 godinu

Sa moje tačke gledišta ovo je bila odlična utakmica na kojoj je Zvezda pokazala koliko je dobra ekipa. Sjajna igra, sjajna atmosfera, velika utakmica... Grobari, zašto pljujete Danilovića zato što je bio u Zvezdinoj loži? Pa u redu je da prisustvuje velikim evropskim utakmicama kada ste vi ispali.

Don Quijote

pre 21 godinu

Veliki pozdrav Petru i ostalim pravim grobarima.Neka u nedelju pobedi bolji,a ja se nadam da ce to biti Zvezda.
O ovom tudjmanovom basibozluku koji se javlja ovde-No comment!

Делија-Грац

pre 21 godinu

како је јадан овај мишо гробар а вероватно и већина гробара мисли исто(надам се да не) али брате па и није чудо знате како ко им је створио клуб па све саме усташе погледајте само имена партизанових ,,ЛЕГЕНДИ" почевши од првог тренера Валока па Флоријана Матекала па Стјепана Бобека,Бруно Белина,Златка Чајковског,Зебеца;Фрање Глазера кад смо код фрање имају они једног славнијег наравно Туђмана па Тонија погачника ина крају Осима па дечко очигледно зна историју свога клуба и нормално је да је навијао за цибону а не тамо за неки четнички тим као сто је Звезда.

Zeljko grobar

pre 21 godinu

Cigani,ja jesam grobar ali svaka cast na pobedi,ali ja ipak ostajem grobar u fudbalu gde to znati i vi boljeg od nas nema i ot za sledeci 5-6 godina,ali zato u kosarci vracate se polako na nas nivo i ako sam grobar da bog da osvojili Goodyear ligu ;-) Ajde zvezdasi samo napred...
Pozdrav svima a najvise grobarima!!

Boris

pre 21 godinu

Cestitam Zvezdi na pobjedi ali na bih o tome mnogo.
Posebno bih se osvrnuo na navijanje.Iako nisam navijac Zvezde bilo me je sramota slusati KOLJACKE PJESME , i vrijedjane pokojnog DRAZENA PETROVICA.Molo bih sve navijace Zvezde da u svojim komentarima ne spominju nekakav PATRIOTIZAM jer ovo navijanje nema nikakve veze sa "njim".
P.S. S druge strane bilo je milina slusati cijelu halu kako pjeva NE NACIJONALISTICKE pjesme.

undertaker

pre 21 godinu

Ovim crnjama spomenik da podignete! U svakom slucaju, cestitam na pobedi, potpuno je zasluzena, a Misa neka govori u svoje ime, jer verujem da je vecina pravih grobara iskreno navijala za Zvezdu

P.S. Sledece nedelje vam nema spasa, pucate 15 razlike

markovic rade

pre 21 godinu

cigani
promenili ste teze
ne smetaju mi camuge, ali bre nije za njih to boj na kosovu, pa da kao cepate te vase dugogodisnje parole za zemlju i slicno...srbija i to...a sve ste dali slovencu u ruke
a i jake su te price igraca - volim klub i slicno...kao za vece pare ne bi otisli negde drugde..aha, sve nesto mislim da je tako...
jeste razmisljali da li u timu imate nekog grobara? za tog gajica je jasno, ajde razmislite o ostalima
to sto igraju u zvezdi - pa dobro, ne moze svako u partizan, znas kakko je - nije svako za najbolje
a ovon sljamu sto je navijao za cibonu - idiote, ovi kakvi god da su, odavde su..odakle si ti? pa ti je cibona bliza...E TO NIKAD
Dobrosave, ne peni...

Pera Peric

pre 21 godinu

Ucimo od braca hrvata, kod njih kolko sam primetio nema uvezenih igraca, a kod nas ko nam je ostvario pobedu i ciji je ucinak bio na terenu naveci Pena i Ekeziea.
Za koju godinu ako se nastavi sa ovakvom politikom u ligi i kupovinom igraca sa strane necemo imati reprezenaciju i neznam kuda ce nas to odvesti.

Danijel iz Zagreba

pre 21 godinu

Gosn Pera Peric nisi dobro primjetio. Hrvatska je puna stranaca, covjece. Zadar ima centra crnca, Split saka kupuje centra pleja a vec ima Zdovca... Stranci pomazu napretku kosarke. Pogledaj primjer Spanjolske u kojoj igraju po tri stranca van Europske unije a imaju jednu od najacih momcadi u Europi i nekoliko NBA igraca poput Gasola.

Nenad

pre 21 godinu

Ja samo odusevljen igrom Zvezde. Cibona je odlicna ekipa na koju nijednog trenutka nije uticala paklena atmosfera iz Pionira. Uostalom, igraju drugi deo takmicenja u Evroligi za razliku od Partizana i Buducnosti. Mislim da ce Crvena Zvezda ove godine imati jos mnogo takvih uspeha. Svaka cast! Ovako se igra za Srbiju i sveti crveno-beli dres!

Александар Ковачевић заједно са Пецом

pre 21 godinu

Колико се сећам гробари, последњи пут вас је ова Цибона у Загребу раѕбила и још сте добили батине. Лепо је што сте гледали пренос јер сте могли много тога да научите. Зато тишина гробари, учите како се игра и раѕмишљајте шта вас чека када Вујанић оде ове године напоље.
П.С. Био сам на неким вашим утакмицама Евролиге и атмосфера коју сте птавили била је позоришна у односу на ово јуче. Ви, бре, не знате ни да навијате

GROBAR

pre 21 godinu

Cestitam Zvezdi igrali su srcem i svaka im cast na pobedi.Jedino smeta sto su glavni igraci crnci,a ne neki domaci igrac.Takodje je steta sto Zvezda ne koristi Bogdanovica jer propasce i on kao i svi ostali zvezdini talenti!

realista

pre 21 godinu

Nadmenost je veliki i veciti srpski problem. Zanima me kojim kriterijumom se vode oni sto traze 5 nasih klubova u GY ligi. Makabi, Olimpija i Cibona su u drugom krugu Evrolige, Partizan i Buducnost su se brukali (Buducnost znatno vise od Partizana) i osvojili poslednja mesta u ne mnogo jakim grupama. Krka je u polufinalu ULEB kupa, FMP je ispao u cetvrtfinalu. Da ih Zvezda nije redom tukla u ovom takmicenju, ne bismo imali mnogo cime da se pohvalimo. Ja zaista ne vidim da je Hemofarm jaci od bilo kog tima u GY ligi osim Bosne i mozda Borca. Trebalo bi da SCG, Hrvatska i Slovenija daju po 3 tima, BiH i Makedonija po jedan, a Makabi bi mogao da ostane za stalno. To bi bilo realno. Nema kod nas snage za cetiri jaka tima.

Mirko

pre 21 godinu

Realista je potpuno u pravu. U drugi krug Evrolige plasirali su se Olimpija koja ima sanse da ode i dalje jer su dobili Barselonu, Cibona i Makabi - sve klubovi iz Jadranske lige sa kojima se Zvezda vise nego uspesno nosi a Partizan i Buducnost su slavno ispali. U Uleb kupu u polufinale se plasirala Krka koju je Zvezda dobila a FMP je ispao u cetvrtfinalu. Toliko o kvalitetu YU kosarke. Jedno je reprezentativna kosarka a drugi klupska!

Diksi

pre 21 godinu

Konacno jedno normalno , fino i sasvim razborito razmisljanje od strane jednog grobara (Petar). Svaka cast, cenim to. Samo se nadam da takvih (citaj: normalnih) grobara ima jos, a ako ih ima puno ih pozdravljam!

Миљојко

pre 21 godinu

Наравно "Хаус" да се радујеш победи Звезде над Цибоном јер као гробар ниси имао чему да се радујеш ове године. Тачније, могао си само да плачеш док вас је разбијао првак кошаркашке велесиле Пољске Сласк и остали. Да не говоримо о прошлој години када вас је ова иста Цибона добила и пребила у Загребу. Много си паметан са својом констатацијом да смо без Пена и Екезија друга лига. Размисли, гробаре мој, о томе да Пен и Екези играју за паре па се могу они или још бољи платити а шта ћете ви следеће године без Вујанића, Остојића и Крстића који напуштају КК Гробље? Која сте ви лига без њих? Или како изгледа ФМП без Ашкрабића и Николића видело се синоћ у Подгорици. Хајде, "Хаус" одавно су се границе отвориле и свако доводи оне играче који му требају а ви гробари се ту нисте баш прославили. Како ће само да вас разваљује ова Цибона следеће године. Нећете знати где сте!

Момо

pre 21 godinu

Искрене честитке на победи над Цибоном, али не и на приказаној игри. У ствари, да будем искрен, надам се да ћете овакву игру приказати и против Партизана, а у том случају, немате не грам шанси. Поготово ако се будете оволико испуцавали без везе. С друге стране мислим да је срамота да постоје и такви типови као Миша гробар који су у стању да навијају против српског клуба за страну екипу. Но, таквих фанатика има и на вашој страни. Али, онда нек поруке не шаљу на ћирилици, јер она није искључива, зар не?

Robi-Split

pre 21 godinu

Jugoslavija ima najbolje evropske košarkaše, ali ako nastavi uvoziti prosječne (ili malo iznad) strance pogušit će sve svoje mlade talente i pretvoriti ih u prosjek.

Delije London

pre 21 godinu

Bravo Majstori!!! Tako se igra i navija. ne treba obracati paznju na komentare tipa "Delije su divljaci i nacionalisti". Na parketu Pionira se brani i Nacionalno dostojanstvo i ponos Srbije! Sta sve vicu Hrvati kad neki srpski tim gostuje u Ljepoj Njihovoj. Sto se tice crnaca, vazno je da dobro igraju i da razumeju Zvezdu i Srbiju. Jos jednom cestitam i pozdravljam sve Grobare koji su navijali za nas. NA KOLENA PRED SRBE!!!

Delije-Doboj

pre 21 godinu

Poruka za Acu-tricu: razbismo ti dicu. toliko od Ace, opet ostade sve na prijetnjama. Neka,neka Aco opet nas iznevjeri. Hahahahahahahahahahahahah

GROBAR

pre 21 godinu

Nasa liga i nije toliko slaba koliko neki likovi misli da jeste.Partizan i Buducnost a narucito Partizan su svoje neiskustvo platili ispadanjem iz Evrolige.S druge strane Cibona je tim koja ima iskustvo i maltene joj je svejedno da li igra kod kuce ili u gostima,ista stvar je sa Olimpijom a to je veluka prednost u odnosu na nase klubove.

Nesa

pre 21 godinu

Ako vec pricamo o grobarima u Zvezdi, tu je samo jedan (ne znam zasto je uopste doveden), a ko je vama najbolji igrac? Partizanovo dete?

red star

pre 21 godinu

Nema potrebe da se ista negativno kaze u vezi ove velicanstvene pobjede. CZ je Cibonu dobila, i to u ZG i u BG, zato pojedini srbi(grobari) nemojte pokusavati da omalovazavata tu cinjenicu, jer samim tim jos vise pokazivate zestok kompleks koji imate(i od njih i od Cz), a to mi je vjerujte dosta bijedno citati..jer ste ipak Srbi kao JA na kraju krajeva.
Drugo, to sto su se Scoonie i Ekezie, pokazali kao pravo pojacanje Cz i sto su odigrali fantasticno u ovoj utakmici, nije razlog da se kaze da su oni jedini nosioci igre i zasluznici za pobjede koje su ostvarene- to je strasnio glupo i primitivno rezonovanje kosarke sa velikom dozom ljubomore.Kosraka je kolektivni sport i ovdje se prvenstveno navija za KLUBSKE boje pa tek onda mozemo sebi priustiti i nacionalnu satisfakciju u slucaju pobjede nad nekim drugim stranim klubom.E sad i za ove moje Delije, smesno mi je ovo mjesati sa nekim srpskim patriotizmom kao da je rijec o reprezentacije.Jest da pobjeda nad bilo kojim hrvatskim klubom ima poseban nacionalan nadrazaj(iz znanih razloga) ali nezaboravite da ce biti jos ovakvih utakmica kroz buducnost, i sta kad se jednom izgubi, onda nece biti "srpskog patritoizma" jel? U pitanju je KLUB za koji se navija i na klubu je zadatak da sto bolje radi svoj posao, u smislu pojacanja i kvalitetnog rada sve u svrhu finalne zelje za sto boljim uspijehom KLUBA, a u tom slucaju su nam suvisni neki glupi nacio-principi, poput onog.."nezelim stranca" i bla, bla.. a mladi igraci samo mogu jos bolje napredovati, uceci od profesionalaca, sta znaci zaradjivati hleb od kosarke i kako se treba odnositi prema obavezama i sta znaci odgovornost...
Pozdrav!