Tenis 62

Četvrtak, 20.08.2015.

19:54

JJ u četvrtfinalu posle niza preokreta!

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale turnira u Sinsinatiju trijumfom nad Čehinjom Karolinom Pliškovom u tri seta.

JJ u èetvrtfinalu posle niza preokreta! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Poslednja je Miskina od defanzivnih osvojila Slem

pre 8 godina

@Miloje

Zasto se uznemiravate ako neko kaze da je JJ defanzivana kao Erani ili Voznijacki? Pa ona na 2 poena od pobede nad Simonom u martu igra balon u servis polje i Halep joj zakucava viner i posle pola sata osvaja titulu. Ovo danas je isto bilo trcanje i vracanje nestabilne Cehinje koja je ala Kvitova.

MilojePI

pre 8 godina

"Ranije je super trudom stizala sve zivo, dobijala meceve zahvaljujuci greskama protivnice, kao recimo ovaj, ali takvih je sve manje. Priroda cini svoje.
(priroDNO, 20. avgust 2015 23:39)"
Izgleda da priroda I kod tebe cini svoje pa brkas igracice. To sto si opisao, to su Voznjacki I Erani. Jelena tako nikad nije igrala. Ona nije previse agresivna ali nije ni totalno defanzivna. Dzaba gledas tenis kada ga ne razumes. A u recimo ovom mecu, za koji istu stvar tvrdis, Jelena je imala 13 vinera vise I 4 gresaka manje. Pa ti razmisli sta pises.

nikol dz femija

pre 8 godina

FANTASTIČAN JELENIN MEČ i najveća JJ pobeda OVE GODINE.
Pliškova je izuzetna teniserka, mlada, blesava na način jedne Kvitove, ima lucidna rešenja, vrlo je zanimljiva i svakako igračica koja je ni u jednom smislu ne zaboravlja, a i menju prvih 10 je trenutno !!!


VELIKI USPEH JJ I NADAJMO SE DA ĆE TAKO NASTAVITI I POBEDITI JOŠ JEDNU PREDSTAVNICU BIVŠE Čehoslovačke.

NEMA ŠTA, SLOVENSKA PLEMENA NAJBOLJA U TENISU.

NAPRED JJ, SREĆNO JJ i neka nam je svima Bog u pomoći.

Lavica pa nego! ;)

pre 8 godina

@(Jelkica lavica, 20. avgust 2015 22:55)
Statistika je bila samo na kraju meca, ako se pojavi snimak na youtube-u moci ces da vidis ili ako nadjes negde na internetu, do tad ces morati meni da verujes.
Vineri: 33-20 za JJ
Greske: 44-41 za Pliskovu
Statistiku servisa mozes da vidis ovde: http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com

Dva zrna grožđa

pre 8 godina

Uz sve poštovanje za ovu pobedu, to je išlo teško, meč je bio apsolutno izgubljen, igra s mnogo napora, ne vidim način da se carica vrati u vrh. Iduća godina će za nju biti još teža. Do kraja ove godine ima još najmanje pet turnira, ne verujem da će imati snage da igra u ovom ritmu, pa još i dubl.

kocijas

pre 8 godina

(Neki mnogo umišljaju, 20. avgust 2015 23:49)

Sve vam verujem. Vi ste prosvetni radnik maltene, a ne smeta vam sto ona psuje. Nije da ona opsuje jedva nekad, kao Nole. Marej tu preteruje recimo. On psuje kad se svi deru, to se i ne cuje mnogo, samo mu se moze citati sa usana. A Jelena, e to se zaista cuje. I te psovke su teze od Marejevih. Nisu upereni ka protivniku, valjda ka samoj sebi, ponekad i ka boksu, ali ruzno je. Vaspitanje se nosi iz kuce i skole. Ne moze se tako bahato ponasati. To nije primereno za taj sport.
Inace, nemam ja nista protiv da vi navijate za nju. I necete vi meni zabraniti da komentarisem njenu igru ili ponasanje posto je javna licnost.

Ima trideset i jednu, na šta to liči!?

pre 8 godina

Da li će ona ovako da psuje i kad se bude udala, ako se uopšte bude udavala, pred svojom decom, danas psuje ispred dece celog sveta.

MilojePI

pre 8 godina

Da se ubacim u raspravu
Kocijasu, kazes: "Njena energija, koju je pominjao neko juce u komentarima, jeste ulicarska. Slicni je i podrzavaju. Pravi ljubitelji tenisa vole nesto suptilnije.
Ovo je bila srecna pobeda."
Cime vredjas i nas i nju a onda se bunis da tebi niko ne brani da je komentarises. Kako ocekujes da na takve gluposti neko cuti?!

weird

pre 8 godina

Zanimljivo je da se Jelena bodri kod bitnih poena samo kad protivnica posalje lopticu u aut ili u mrezu, a ne i kad sama, retko kad, zabije viner. Tad cuti. Cudno.

Vinaroš

pre 8 godina

Velika borba, odavno nije ovako dobro igrala, ali ipak slažem sa komentarom da je njena zvezda na zalasku, ipak je Pliško vodila u trećem sa 5:2, ponekad može da se preokrene ali ne uvek. da li će sutra biti umorna, jer večeras igra i ono malo nastavka dubla. Pa i da je minut, nije mogla da ode da se odmara posle meča. Čitao sam "komentare" na onoj strani, vidim da je Ana doživela "dibakl". Kakvi ste vi mali navijači. Ima neki Predo iz Predojana, ali neću šta mislim o njemu, nije za štampu.

Nikolaa

pre 8 godina

Jelena se danas borila kao lavica,Ana je sada na terenu i ne bori se ni malo manje od Jelene. Obe se trude,daju sve od sebe. Nekada je to dovoljno,nekad nije ali nasem narodu nikada nista nije dovoljno,koliko god one bile dobre,pa makar i lose,to je njihova stvar. One se bore za sebe,da sebi obezbede dinar i ni za jednog vise od vas koji ih pljuju,dok onima koji ih vole stavljaju osmehe na lice cak i time sto se bore kao lavice na terenu,bez obzira pobedile ili ne.

ANINI

pre 8 godina

Ne bih da pominjem Anu i da idem off topic, ali ona se u osmom gemu ne bi ni trudila. Toliko.
(Mikii, 20. avgust 2015 22:34)

Drugar, izvini, ali nemas ti pojma. Ana se uvek trudi. Ana izgori nekad u zelji. Nekad vineri pogode, nekad ne. I Jelena se trudi, a to manifestuje kroz psovke. I cekanje gresaka protivnice. Nekad doceka greske, nekad ne.
I ako neces da je pominjes, NEMOJ.

priroDNO

pre 8 godina

Navijam za obe, ali vise zelje se vidi u Jeleni.
(aaa, 20. avgust 2015 22:12)

Ma navijas. Vidi se za koga vise. Ali zna se koja je bolja. Ima i Ana zelju, sta ima veze ako izgubi neki gem sa nulom, to je od prevelike zelje. Jelena je bas ponekad mlitava, preda se. Ana izgori u zelji.
Jelena je (oduvek) limitirana fizicki, a na kraju karijere i psihicki puca kad ne ide kako treba. Ranije je super trudom stizala sve zivo, dobijala meceve zahvaljujuci greskama protivnice, kao recimo ovaj, ali takvih je sve manje. Priroda cini svoje.

zasu

pre 8 godina

Da je sudila Marija Cicak, sve bi razumela Jelenu, bilo bi opet "Dobro Jelena, ovo ne vodi nicemu!" Bilo bi opomena, zgrazavanja na recnik jedne dame, pa bi valjda manje i psovala nego danas. Ovo je bilo grozno. Sreca pa je pobedila.

budva

pre 8 godina

Bravo Jelena! Komentar koji do sada nisam čula, a poodavno peatim tenis.
''Pliškova igra tenis ekonomično.'' Suprotnost tome je igranje tenisa rasipnički.

ja

pre 8 godina

@Parking kmeee

Mnogo si GLUP.
Kako ja gledam ceo mec preko live strema, ako na terenu nema kamera???

A o tome ko je najbolja srpska teniserka iluzorno je i pricati.
Ana je samo u jednom gemu u nocasnjem mecu odigrala vise fenomenalnih poena nego JJ u celoj karijeri.
Uostalom JJ se bavi badmintonom, a Ana tenisom,
Zato idi gledaj bocanje i ne mesaj se u stvari u koje se ne razumes.

Malejeva

pre 8 godina

Komentari da Ana igra na terenu bez kamera na clanku o JJ su nivo navijaca Carice. Dovoljno je samo proguglati na internetu i doci do istine. Uskoro ce prvi septembar, pa cemo da se odmorimo od njih. Diogen ide u prvu smenu pa ce morati da prespava US Open i njen poraz kada naleti na nosioca u trecem kolu.

Lentro

pre 8 godina

Bravo Jelena majstore! Ti si lavica, ovako blizu poraza bi 99% planete odustalo, ne samo u tenisu i ne samo u sportu. Ali ne i ti. Hvala ti na ovoj divnoj demonstraciji hrabrosti i vjere! Imas veća m.. a od velike većine ATP učesnika!!!

Neki mnogo umišljaju

pre 8 godina

(Kočijaš),

ako ti toliko smeta zašto pratiš i analiziraš svaki segment njenog ponašanja? Šta si ti, neki psiho kojo uhodi?
JJ je jedna potpuno zanimljiva pojava, duhovita, zabavna!
Njenu energiji nazivaš uličarskom, kao i nas koji je volimo, i samovoljno nam oduzimaš zvanje pravih ljubitelja tenisa! Na osnovu čega?
Ja sa mlada majka, sa završenim državavnim fakultetom, ne psujem, dete sam prosvetnog radnika, iz porodice u kojoj svi obožavaju JJ! Jeste, ona psuje, kap i Nole ili Marej, ali meni ne smeta! Drugi posežu za neverbalnim gestovima i pokretima, vulgarnim koliko i psovka!

Parking kmeee

pre 8 godina

@ja
Prvo Jelena jeste najbolja srpska teniserka, a drugo, kme-kme igra na terenu bez kamera tako da nikako nije moguce da je prenose.

MilojePI

pre 8 godina

Ova je blesava načisto!
Kakav povratak od 2:5! Bravo!
Prvi set je bio super, a u drugom i prvom delu trećeg je igrala užasno, u jednom trenutku je imala čak i više grešaka nego Pliškova što je potpuno neverovatno!
Na kraju ipak ima čak 13 vinera više a 4 grešaka manje!
Srećno u nastavku! Sledi Šmidlova, devojka je u opasnom naletu ove godine, ima 2 titule i još jedno finale i već je pobedila Radvanjsku na ovom turniru i biće nezgodna protivnica, gledao sam "highlights" iz meča sa Agom, igra mnogo lep tenis.

Ranzo Analizator

pre 8 godina

Jelena bi mogla jednom bez drame. Za one sto kukaju za Anin mec, WTA daje signal sa jednog terena u jednom trenutku, Viskovic objasnio. Ovog puta prenosili JJ.

budva

pre 8 godina

Bravo Jelena! Odledala sam deo Jeleninog meča posle završetka Novakovog i prvi put čula, a poodavno pratim tenis, da se tenis može igrati ekonomočno. Komentator Sport kluba je doslovice rekao: ,, Pliškova igra tenis ekonomično.'' Suprotnost takovom tenisu je valjda onaj koji se igra rasipnički.

aaa

pre 8 godina

Interesantna situacija, u istom trenutku i Jelena i Ana gube sa 2:5 u setu a protivnica servira. Tu se vidi razlika izmedju dve teniserke, Jelena se trzne, pa ako uspe (pisem na 6:5) uspe, ako ne ne, a ana samo klone duhom i izgubi taj gem sa nulom. Navijam za obe, ali vise zelje se vidi u Jeleni.

Diogen

pre 8 godina

To macoooo! Zasluzila si ovo Jelena. Kakva odbrana, kakav prvi set. Moglo je u dva lagano, ali tesko je to odraditi posle onakvog prvog seta i kad te sve hoce. Pliskova dok je dobro servirala dotle je izdrzala. Onda nastupa JJ. Nadam se da ima snage u tim nogama za finale. Idemo Jeco!

kocijas

pre 8 godina

Ne bih da izbaksuziram, ali ovo je JJ iz najboljih dana!
(Idemo!, 20. avgust 2015 20:34)

Nije. Tad je pravila spage. I nije bas ovoliko psovala, ako mi dozvole moderatori da to kazem.
Njena energija, koju je pominjao neko juce u komentarima, jeste ulicarska. Slicni je i podrzavaju. Pravi ljubitelji tenisa vole nesto suptilnije.
Ovo je bila srecna pobeda.

Jelkica lavica

pre 8 godina

Furiozno je odigrala prvi set, baš je bila prava uživancija gledati je! :)
U trećem sam se isključila, za trenutak mi je delovalo da će pokleknuti i odustati i od sebe i od borbe! A nisam želela to
da gledam!
Sad mi je srce na mestu!
Može li mi neko reći gde se može videti statistika, ili neka napiše, pošto sam propustila kraj meča. Zanima me odnos vinera i grešaka, sa Brengel je bilo 43 vinera, ali više od 50 grešaka!
Ako mogu Diogen, Miloje, Tamara, i njima sl, koje pozdravljam! Dakle NE ovi što pričaju o cveću za kinesku vazu - umesto da beru ruže za Venus!

Layne's girl

pre 8 godina

Jelena me je stvarno obradovala ovom pobedom, pisebno zbog preokreta, ali dobro to je ona... :-) Realno, ima sanse za SF, a za finale... mozda.

thriller.!

pre 8 godina

kakva zena ova jelena,lavlje srce ima!! obozavam je,bukvalno se bori do kraja. ulazi u 1/4f kao fovorit..ajmo cojeee
inace,jel samo mene nerviraju ovi komentatori sa SK (osim viska naravno)?

slusaj_sta_se_prica

pre 8 godina

Za sve one sto ne slusaju komentatora: WTA dozboljava da ide samo jedan mec uzivo. A naravno da je bolje da je sjajno sto mozemo da gledamo bar jednu nasu teniserku.

Gajetano

pre 8 godina

Zar vas ovaj mec ne podseca na Novakov?

Protivnici agresivni, nasi pasivni, u prvom setu dominantni, u drugom drastican pad, u trecem na ivici provalije sa dva brejka zaostatka. A onda se protivnik uplasio pobede, poceo da gresi, i na kraju veliki preokret uz obilje sportske srece.

Naizgled slicni mecevi, ali velika razlika. Za Jelenu je ovo maksimum, veliki uspeh protiv favorizovane protivnice. Jelenina zvezda se polako gasi, Novak je tek na 50-60% svoje igre i tek tempira formu za US Open. Vavrinka je prvi koje ce osetiti Novakov gnev na americkoj turneji, Jelena ispada u sledecem kolu.

Zivi bili pa videli, tesko da moze biti drukcije.

Pozdrav,

Mikii

pre 8 godina

Veliki je borac Jelena i zbog toga sam je uvek voleo. Vratiti se nakon 2:5 u trecem setu protiv devojke koja ima sjajan servis nije nimalo lak zadatak. Ne bih da pominjem Anu i da idem off topic, ali ona se u osmom gemu ne bi ni trudila. Toliko.

Thriller.!

pre 8 godina

Zaboravih, Jeca pod hitno trenera za voleje da zaduzi. Ovo je stvarno kriticno, takodje verujem da i sama ona zna da bi lopticu trebalo da hvata u penjanju,dok ona uporno udara forhend dok lopa pada. Mora da menja igru,sto vise agresivnija.

N.N.

pre 8 godina

@losMi je l' ti sad jasno? Kakav fudbal u zemlji Srbiji... Ako se ponekad nesto lepo desi, pa se mi nalozimo, to je cista slucajnost, i svake prestupne godine. Tako da ovako blizu budemo evropi u fudbalu ocekujte 2019 god ;-)

Petrija

pre 8 godina

WTA prenosi SAMO jedan meč U sinsinatijau! Sa WTA kanala Sport klub preuzima meceve! Pa jedno SEDAM puta je to Viskovic objasnio da bi ljudi RAZUMELI i da NE BI LUPETALI - i to je bio Jelenin! Prekinite sa surevnjivocsu i glupostima. Budite ljudi ako vec niste vaspitani! Srbizmi na sve strane - dva brata jedan levo jedan desno pa izgube sve! Uzas kuda ide ova zemlja!Bravo Jelena! Valjda ce i Ana pobediti!

Palim kompjuter, ove ce jos dugo

pre 8 godina

Da li su realni da Jelenin mec prenose na oba kanala sport kluba? Serena i Italijanska su odigrale prvi set, a mi gledamo jedan mec na dva kanala.

losMi R.S.

pre 8 godina

Nadajmo se prolasku!Al nije mi jasno nigdje vijesti da Vojvodina igra jednu od najvaznijih utakmica u zadnjih 15 godina..Partizanovac sam al nije mi jasno...

Petrija

pre 8 godina

WTA prenosi SAMO jedan meč U sinsinatijau! Sa WTA kanala Sport klub preuzima meceve! Pa jedno SEDAM puta je to Viskovic objasnio da bi ljudi RAZUMELI i da NE BI LUPETALI - i to je bio Jelenin! Prekinite sa surevnjivocsu i glupostima. Budite ljudi ako vec niste vaspitani! Srbizmi na sve strane - dva brata jedan levo jedan desno pa izgube sve! Uzas kuda ide ova zemlja!Bravo Jelena! Valjda ce i Ana pobediti!

losMi R.S.

pre 8 godina

Nadajmo se prolasku!Al nije mi jasno nigdje vijesti da Vojvodina igra jednu od najvaznijih utakmica u zadnjih 15 godina..Partizanovac sam al nije mi jasno...

Nikolaa

pre 8 godina

Jelena se danas borila kao lavica,Ana je sada na terenu i ne bori se ni malo manje od Jelene. Obe se trude,daju sve od sebe. Nekada je to dovoljno,nekad nije ali nasem narodu nikada nista nije dovoljno,koliko god one bile dobre,pa makar i lose,to je njihova stvar. One se bore za sebe,da sebi obezbede dinar i ni za jednog vise od vas koji ih pljuju,dok onima koji ih vole stavljaju osmehe na lice cak i time sto se bore kao lavice na terenu,bez obzira pobedile ili ne.

Ranzo Analizator

pre 8 godina

Jelena bi mogla jednom bez drame. Za one sto kukaju za Anin mec, WTA daje signal sa jednog terena u jednom trenutku, Viskovic objasnio. Ovog puta prenosili JJ.

Mikii

pre 8 godina

Veliki je borac Jelena i zbog toga sam je uvek voleo. Vratiti se nakon 2:5 u trecem setu protiv devojke koja ima sjajan servis nije nimalo lak zadatak. Ne bih da pominjem Anu i da idem off topic, ali ona se u osmom gemu ne bi ni trudila. Toliko.

Neki mnogo umišljaju

pre 8 godina

(Kočijaš),

ako ti toliko smeta zašto pratiš i analiziraš svaki segment njenog ponašanja? Šta si ti, neki psiho kojo uhodi?
JJ je jedna potpuno zanimljiva pojava, duhovita, zabavna!
Njenu energiji nazivaš uličarskom, kao i nas koji je volimo, i samovoljno nam oduzimaš zvanje pravih ljubitelja tenisa! Na osnovu čega?
Ja sa mlada majka, sa završenim državavnim fakultetom, ne psujem, dete sam prosvetnog radnika, iz porodice u kojoj svi obožavaju JJ! Jeste, ona psuje, kap i Nole ili Marej, ali meni ne smeta! Drugi posežu za neverbalnim gestovima i pokretima, vulgarnim koliko i psovka!

MilojePI

pre 8 godina

Ova je blesava načisto!
Kakav povratak od 2:5! Bravo!
Prvi set je bio super, a u drugom i prvom delu trećeg je igrala užasno, u jednom trenutku je imala čak i više grešaka nego Pliškova što je potpuno neverovatno!
Na kraju ipak ima čak 13 vinera više a 4 grešaka manje!
Srećno u nastavku! Sledi Šmidlova, devojka je u opasnom naletu ove godine, ima 2 titule i još jedno finale i već je pobedila Radvanjsku na ovom turniru i biće nezgodna protivnica, gledao sam "highlights" iz meča sa Agom, igra mnogo lep tenis.

aaa

pre 8 godina

Interesantna situacija, u istom trenutku i Jelena i Ana gube sa 2:5 u setu a protivnica servira. Tu se vidi razlika izmedju dve teniserke, Jelena se trzne, pa ako uspe (pisem na 6:5) uspe, ako ne ne, a ana samo klone duhom i izgubi taj gem sa nulom. Navijam za obe, ali vise zelje se vidi u Jeleni.

Lentro

pre 8 godina

Bravo Jelena majstore! Ti si lavica, ovako blizu poraza bi 99% planete odustalo, ne samo u tenisu i ne samo u sportu. Ali ne i ti. Hvala ti na ovoj divnoj demonstraciji hrabrosti i vjere! Imas veća m.. a od velike većine ATP učesnika!!!

Diogen

pre 8 godina

To macoooo! Zasluzila si ovo Jelena. Kakva odbrana, kakav prvi set. Moglo je u dva lagano, ali tesko je to odraditi posle onakvog prvog seta i kad te sve hoce. Pliskova dok je dobro servirala dotle je izdrzala. Onda nastupa JJ. Nadam se da ima snage u tim nogama za finale. Idemo Jeco!

Layne's girl

pre 8 godina

Jelena me je stvarno obradovala ovom pobedom, pisebno zbog preokreta, ali dobro to je ona... :-) Realno, ima sanse za SF, a za finale... mozda.

MilojePI

pre 8 godina

Da se ubacim u raspravu
Kocijasu, kazes: "Njena energija, koju je pominjao neko juce u komentarima, jeste ulicarska. Slicni je i podrzavaju. Pravi ljubitelji tenisa vole nesto suptilnije.
Ovo je bila srecna pobeda."
Cime vredjas i nas i nju a onda se bunis da tebi niko ne brani da je komentarises. Kako ocekujes da na takve gluposti neko cuti?!

Palim kompjuter, ove ce jos dugo

pre 8 godina

Da li su realni da Jelenin mec prenose na oba kanala sport kluba? Serena i Italijanska su odigrale prvi set, a mi gledamo jedan mec na dva kanala.

slusaj_sta_se_prica

pre 8 godina

Za sve one sto ne slusaju komentatora: WTA dozboljava da ide samo jedan mec uzivo. A naravno da je bolje da je sjajno sto mozemo da gledamo bar jednu nasu teniserku.

thriller.!

pre 8 godina

kakva zena ova jelena,lavlje srce ima!! obozavam je,bukvalno se bori do kraja. ulazi u 1/4f kao fovorit..ajmo cojeee
inace,jel samo mene nerviraju ovi komentatori sa SK (osim viska naravno)?

Gajetano

pre 8 godina

Zar vas ovaj mec ne podseca na Novakov?

Protivnici agresivni, nasi pasivni, u prvom setu dominantni, u drugom drastican pad, u trecem na ivici provalije sa dva brejka zaostatka. A onda se protivnik uplasio pobede, poceo da gresi, i na kraju veliki preokret uz obilje sportske srece.

Naizgled slicni mecevi, ali velika razlika. Za Jelenu je ovo maksimum, veliki uspeh protiv favorizovane protivnice. Jelenina zvezda se polako gasi, Novak je tek na 50-60% svoje igre i tek tempira formu za US Open. Vavrinka je prvi koje ce osetiti Novakov gnev na americkoj turneji, Jelena ispada u sledecem kolu.

Zivi bili pa videli, tesko da moze biti drukcije.

Pozdrav,

budva

pre 8 godina

Bravo Jelena! Odledala sam deo Jeleninog meča posle završetka Novakovog i prvi put čula, a poodavno pratim tenis, da se tenis može igrati ekonomočno. Komentator Sport kluba je doslovice rekao: ,, Pliškova igra tenis ekonomično.'' Suprotnost takovom tenisu je valjda onaj koji se igra rasipnički.

budva

pre 8 godina

Bravo Jelena! Komentar koji do sada nisam čula, a poodavno peatim tenis.
''Pliškova igra tenis ekonomično.'' Suprotnost tome je igranje tenisa rasipnički.

Vinaroš

pre 8 godina

Velika borba, odavno nije ovako dobro igrala, ali ipak slažem sa komentarom da je njena zvezda na zalasku, ipak je Pliško vodila u trećem sa 5:2, ponekad može da se preokrene ali ne uvek. da li će sutra biti umorna, jer večeras igra i ono malo nastavka dubla. Pa i da je minut, nije mogla da ode da se odmara posle meča. Čitao sam "komentare" na onoj strani, vidim da je Ana doživela "dibakl". Kakvi ste vi mali navijači. Ima neki Predo iz Predojana, ali neću šta mislim o njemu, nije za štampu.

ANINI

pre 8 godina

Ne bih da pominjem Anu i da idem off topic, ali ona se u osmom gemu ne bi ni trudila. Toliko.
(Mikii, 20. avgust 2015 22:34)

Drugar, izvini, ali nemas ti pojma. Ana se uvek trudi. Ana izgori nekad u zelji. Nekad vineri pogode, nekad ne. I Jelena se trudi, a to manifestuje kroz psovke. I cekanje gresaka protivnice. Nekad doceka greske, nekad ne.
I ako neces da je pominjes, NEMOJ.

Lavica pa nego! ;)

pre 8 godina

@(Jelkica lavica, 20. avgust 2015 22:55)
Statistika je bila samo na kraju meca, ako se pojavi snimak na youtube-u moci ces da vidis ili ako nadjes negde na internetu, do tad ces morati meni da verujes.
Vineri: 33-20 za JJ
Greske: 44-41 za Pliskovu
Statistiku servisa mozes da vidis ovde: http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com

zasu

pre 8 godina

Da je sudila Marija Cicak, sve bi razumela Jelenu, bilo bi opet "Dobro Jelena, ovo ne vodi nicemu!" Bilo bi opomena, zgrazavanja na recnik jedne dame, pa bi valjda manje i psovala nego danas. Ovo je bilo grozno. Sreca pa je pobedila.

Thriller.!

pre 8 godina

Zaboravih, Jeca pod hitno trenera za voleje da zaduzi. Ovo je stvarno kriticno, takodje verujem da i sama ona zna da bi lopticu trebalo da hvata u penjanju,dok ona uporno udara forhend dok lopa pada. Mora da menja igru,sto vise agresivnija.

Parking kmeee

pre 8 godina

@ja
Prvo Jelena jeste najbolja srpska teniserka, a drugo, kme-kme igra na terenu bez kamera tako da nikako nije moguce da je prenose.

Jelkica lavica

pre 8 godina

Furiozno je odigrala prvi set, baš je bila prava uživancija gledati je! :)
U trećem sam se isključila, za trenutak mi je delovalo da će pokleknuti i odustati i od sebe i od borbe! A nisam želela to
da gledam!
Sad mi je srce na mestu!
Može li mi neko reći gde se može videti statistika, ili neka napiše, pošto sam propustila kraj meča. Zanima me odnos vinera i grešaka, sa Brengel je bilo 43 vinera, ali više od 50 grešaka!
Ako mogu Diogen, Miloje, Tamara, i njima sl, koje pozdravljam! Dakle NE ovi što pričaju o cveću za kinesku vazu - umesto da beru ruže za Venus!

N.N.

pre 8 godina

@losMi je l' ti sad jasno? Kakav fudbal u zemlji Srbiji... Ako se ponekad nesto lepo desi, pa se mi nalozimo, to je cista slucajnost, i svake prestupne godine. Tako da ovako blizu budemo evropi u fudbalu ocekujte 2019 god ;-)

nikol dz femija

pre 8 godina

FANTASTIČAN JELENIN MEČ i najveća JJ pobeda OVE GODINE.
Pliškova je izuzetna teniserka, mlada, blesava na način jedne Kvitove, ima lucidna rešenja, vrlo je zanimljiva i svakako igračica koja je ni u jednom smislu ne zaboravlja, a i menju prvih 10 je trenutno !!!


VELIKI USPEH JJ I NADAJMO SE DA ĆE TAKO NASTAVITI I POBEDITI JOŠ JEDNU PREDSTAVNICU BIVŠE Čehoslovačke.

NEMA ŠTA, SLOVENSKA PLEMENA NAJBOLJA U TENISU.

NAPRED JJ, SREĆNO JJ i neka nam je svima Bog u pomoći.

ja

pre 8 godina

@Parking kmeee

Mnogo si GLUP.
Kako ja gledam ceo mec preko live strema, ako na terenu nema kamera???

A o tome ko je najbolja srpska teniserka iluzorno je i pricati.
Ana je samo u jednom gemu u nocasnjem mecu odigrala vise fenomenalnih poena nego JJ u celoj karijeri.
Uostalom JJ se bavi badmintonom, a Ana tenisom,
Zato idi gledaj bocanje i ne mesaj se u stvari u koje se ne razumes.

Malejeva

pre 8 godina

Komentari da Ana igra na terenu bez kamera na clanku o JJ su nivo navijaca Carice. Dovoljno je samo proguglati na internetu i doci do istine. Uskoro ce prvi septembar, pa cemo da se odmorimo od njih. Diogen ide u prvu smenu pa ce morati da prespava US Open i njen poraz kada naleti na nosioca u trecem kolu.

Ima trideset i jednu, na šta to liči!?

pre 8 godina

Da li će ona ovako da psuje i kad se bude udala, ako se uopšte bude udavala, pred svojom decom, danas psuje ispred dece celog sveta.

kocijas

pre 8 godina

(Neki mnogo umišljaju, 20. avgust 2015 23:49)

Sve vam verujem. Vi ste prosvetni radnik maltene, a ne smeta vam sto ona psuje. Nije da ona opsuje jedva nekad, kao Nole. Marej tu preteruje recimo. On psuje kad se svi deru, to se i ne cuje mnogo, samo mu se moze citati sa usana. A Jelena, e to se zaista cuje. I te psovke su teze od Marejevih. Nisu upereni ka protivniku, valjda ka samoj sebi, ponekad i ka boksu, ali ruzno je. Vaspitanje se nosi iz kuce i skole. Ne moze se tako bahato ponasati. To nije primereno za taj sport.
Inace, nemam ja nista protiv da vi navijate za nju. I necete vi meni zabraniti da komentarisem njenu igru ili ponasanje posto je javna licnost.

kocijas

pre 8 godina

Ne bih da izbaksuziram, ali ovo je JJ iz najboljih dana!
(Idemo!, 20. avgust 2015 20:34)

Nije. Tad je pravila spage. I nije bas ovoliko psovala, ako mi dozvole moderatori da to kazem.
Njena energija, koju je pominjao neko juce u komentarima, jeste ulicarska. Slicni je i podrzavaju. Pravi ljubitelji tenisa vole nesto suptilnije.
Ovo je bila srecna pobeda.

Dva zrna grožđa

pre 8 godina

Uz sve poštovanje za ovu pobedu, to je išlo teško, meč je bio apsolutno izgubljen, igra s mnogo napora, ne vidim način da se carica vrati u vrh. Iduća godina će za nju biti još teža. Do kraja ove godine ima još najmanje pet turnira, ne verujem da će imati snage da igra u ovom ritmu, pa još i dubl.

priroDNO

pre 8 godina

Navijam za obe, ali vise zelje se vidi u Jeleni.
(aaa, 20. avgust 2015 22:12)

Ma navijas. Vidi se za koga vise. Ali zna se koja je bolja. Ima i Ana zelju, sta ima veze ako izgubi neki gem sa nulom, to je od prevelike zelje. Jelena je bas ponekad mlitava, preda se. Ana izgori u zelji.
Jelena je (oduvek) limitirana fizicki, a na kraju karijere i psihicki puca kad ne ide kako treba. Ranije je super trudom stizala sve zivo, dobijala meceve zahvaljujuci greskama protivnice, kao recimo ovaj, ali takvih je sve manje. Priroda cini svoje.

weird

pre 8 godina

Zanimljivo je da se Jelena bodri kod bitnih poena samo kad protivnica posalje lopticu u aut ili u mrezu, a ne i kad sama, retko kad, zabije viner. Tad cuti. Cudno.

MilojePI

pre 8 godina

"Ranije je super trudom stizala sve zivo, dobijala meceve zahvaljujuci greskama protivnice, kao recimo ovaj, ali takvih je sve manje. Priroda cini svoje.
(priroDNO, 20. avgust 2015 23:39)"
Izgleda da priroda I kod tebe cini svoje pa brkas igracice. To sto si opisao, to su Voznjacki I Erani. Jelena tako nikad nije igrala. Ona nije previse agresivna ali nije ni totalno defanzivna. Dzaba gledas tenis kada ga ne razumes. A u recimo ovom mecu, za koji istu stvar tvrdis, Jelena je imala 13 vinera vise I 4 gresaka manje. Pa ti razmisli sta pises.

Poslednja je Miskina od defanzivnih osvojila Slem

pre 8 godina

@Miloje

Zasto se uznemiravate ako neko kaze da je JJ defanzivana kao Erani ili Voznijacki? Pa ona na 2 poena od pobede nad Simonom u martu igra balon u servis polje i Halep joj zakucava viner i posle pola sata osvaja titulu. Ovo danas je isto bilo trcanje i vracanje nestabilne Cehinje koja je ala Kvitova.

Palim kompjuter, ove ce jos dugo

pre 8 godina

Da li su realni da Jelenin mec prenose na oba kanala sport kluba? Serena i Italijanska su odigrale prvi set, a mi gledamo jedan mec na dva kanala.

ja

pre 8 godina

@Parking kmeee

Mnogo si GLUP.
Kako ja gledam ceo mec preko live strema, ako na terenu nema kamera???

A o tome ko je najbolja srpska teniserka iluzorno je i pricati.
Ana je samo u jednom gemu u nocasnjem mecu odigrala vise fenomenalnih poena nego JJ u celoj karijeri.
Uostalom JJ se bavi badmintonom, a Ana tenisom,
Zato idi gledaj bocanje i ne mesaj se u stvari u koje se ne razumes.

Ima trideset i jednu, na šta to liči!?

pre 8 godina

Da li će ona ovako da psuje i kad se bude udala, ako se uopšte bude udavala, pred svojom decom, danas psuje ispred dece celog sveta.

kocijas

pre 8 godina

Ne bih da izbaksuziram, ali ovo je JJ iz najboljih dana!
(Idemo!, 20. avgust 2015 20:34)

Nije. Tad je pravila spage. I nije bas ovoliko psovala, ako mi dozvole moderatori da to kazem.
Njena energija, koju je pominjao neko juce u komentarima, jeste ulicarska. Slicni je i podrzavaju. Pravi ljubitelji tenisa vole nesto suptilnije.
Ovo je bila srecna pobeda.

weird

pre 8 godina

Zanimljivo je da se Jelena bodri kod bitnih poena samo kad protivnica posalje lopticu u aut ili u mrezu, a ne i kad sama, retko kad, zabije viner. Tad cuti. Cudno.

kocijas

pre 8 godina

(Neki mnogo umišljaju, 20. avgust 2015 23:49)

Sve vam verujem. Vi ste prosvetni radnik maltene, a ne smeta vam sto ona psuje. Nije da ona opsuje jedva nekad, kao Nole. Marej tu preteruje recimo. On psuje kad se svi deru, to se i ne cuje mnogo, samo mu se moze citati sa usana. A Jelena, e to se zaista cuje. I te psovke su teze od Marejevih. Nisu upereni ka protivniku, valjda ka samoj sebi, ponekad i ka boksu, ali ruzno je. Vaspitanje se nosi iz kuce i skole. Ne moze se tako bahato ponasati. To nije primereno za taj sport.
Inace, nemam ja nista protiv da vi navijate za nju. I necete vi meni zabraniti da komentarisem njenu igru ili ponasanje posto je javna licnost.

Gajetano

pre 8 godina

Zar vas ovaj mec ne podseca na Novakov?

Protivnici agresivni, nasi pasivni, u prvom setu dominantni, u drugom drastican pad, u trecem na ivici provalije sa dva brejka zaostatka. A onda se protivnik uplasio pobede, poceo da gresi, i na kraju veliki preokret uz obilje sportske srece.

Naizgled slicni mecevi, ali velika razlika. Za Jelenu je ovo maksimum, veliki uspeh protiv favorizovane protivnice. Jelenina zvezda se polako gasi, Novak je tek na 50-60% svoje igre i tek tempira formu za US Open. Vavrinka je prvi koje ce osetiti Novakov gnev na americkoj turneji, Jelena ispada u sledecem kolu.

Zivi bili pa videli, tesko da moze biti drukcije.

Pozdrav,

priroDNO

pre 8 godina

Navijam za obe, ali vise zelje se vidi u Jeleni.
(aaa, 20. avgust 2015 22:12)

Ma navijas. Vidi se za koga vise. Ali zna se koja je bolja. Ima i Ana zelju, sta ima veze ako izgubi neki gem sa nulom, to je od prevelike zelje. Jelena je bas ponekad mlitava, preda se. Ana izgori u zelji.
Jelena je (oduvek) limitirana fizicki, a na kraju karijere i psihicki puca kad ne ide kako treba. Ranije je super trudom stizala sve zivo, dobijala meceve zahvaljujuci greskama protivnice, kao recimo ovaj, ali takvih je sve manje. Priroda cini svoje.

ANINI

pre 8 godina

Ne bih da pominjem Anu i da idem off topic, ali ona se u osmom gemu ne bi ni trudila. Toliko.
(Mikii, 20. avgust 2015 22:34)

Drugar, izvini, ali nemas ti pojma. Ana se uvek trudi. Ana izgori nekad u zelji. Nekad vineri pogode, nekad ne. I Jelena se trudi, a to manifestuje kroz psovke. I cekanje gresaka protivnice. Nekad doceka greske, nekad ne.
I ako neces da je pominjes, NEMOJ.

Dva zrna grožđa

pre 8 godina

Uz sve poštovanje za ovu pobedu, to je išlo teško, meč je bio apsolutno izgubljen, igra s mnogo napora, ne vidim način da se carica vrati u vrh. Iduća godina će za nju biti još teža. Do kraja ove godine ima još najmanje pet turnira, ne verujem da će imati snage da igra u ovom ritmu, pa još i dubl.

Parking kmeee

pre 8 godina

@ja
Prvo Jelena jeste najbolja srpska teniserka, a drugo, kme-kme igra na terenu bez kamera tako da nikako nije moguce da je prenose.

Malejeva

pre 8 godina

Komentari da Ana igra na terenu bez kamera na clanku o JJ su nivo navijaca Carice. Dovoljno je samo proguglati na internetu i doci do istine. Uskoro ce prvi septembar, pa cemo da se odmorimo od njih. Diogen ide u prvu smenu pa ce morati da prespava US Open i njen poraz kada naleti na nosioca u trecem kolu.

zasu

pre 8 godina

Da je sudila Marija Cicak, sve bi razumela Jelenu, bilo bi opet "Dobro Jelena, ovo ne vodi nicemu!" Bilo bi opomena, zgrazavanja na recnik jedne dame, pa bi valjda manje i psovala nego danas. Ovo je bilo grozno. Sreca pa je pobedila.

losMi R.S.

pre 8 godina

Nadajmo se prolasku!Al nije mi jasno nigdje vijesti da Vojvodina igra jednu od najvaznijih utakmica u zadnjih 15 godina..Partizanovac sam al nije mi jasno...

Mikii

pre 8 godina

Veliki je borac Jelena i zbog toga sam je uvek voleo. Vratiti se nakon 2:5 u trecem setu protiv devojke koja ima sjajan servis nije nimalo lak zadatak. Ne bih da pominjem Anu i da idem off topic, ali ona se u osmom gemu ne bi ni trudila. Toliko.

aaa

pre 8 godina

Interesantna situacija, u istom trenutku i Jelena i Ana gube sa 2:5 u setu a protivnica servira. Tu se vidi razlika izmedju dve teniserke, Jelena se trzne, pa ako uspe (pisem na 6:5) uspe, ako ne ne, a ana samo klone duhom i izgubi taj gem sa nulom. Navijam za obe, ali vise zelje se vidi u Jeleni.

Neki mnogo umišljaju

pre 8 godina

(Kočijaš),

ako ti toliko smeta zašto pratiš i analiziraš svaki segment njenog ponašanja? Šta si ti, neki psiho kojo uhodi?
JJ je jedna potpuno zanimljiva pojava, duhovita, zabavna!
Njenu energiji nazivaš uličarskom, kao i nas koji je volimo, i samovoljno nam oduzimaš zvanje pravih ljubitelja tenisa! Na osnovu čega?
Ja sa mlada majka, sa završenim državavnim fakultetom, ne psujem, dete sam prosvetnog radnika, iz porodice u kojoj svi obožavaju JJ! Jeste, ona psuje, kap i Nole ili Marej, ali meni ne smeta! Drugi posežu za neverbalnim gestovima i pokretima, vulgarnim koliko i psovka!

MilojePI

pre 8 godina

Da se ubacim u raspravu
Kocijasu, kazes: "Njena energija, koju je pominjao neko juce u komentarima, jeste ulicarska. Slicni je i podrzavaju. Pravi ljubitelji tenisa vole nesto suptilnije.
Ovo je bila srecna pobeda."
Cime vredjas i nas i nju a onda se bunis da tebi niko ne brani da je komentarises. Kako ocekujes da na takve gluposti neko cuti?!

Jelkica lavica

pre 8 godina

Furiozno je odigrala prvi set, baš je bila prava uživancija gledati je! :)
U trećem sam se isključila, za trenutak mi je delovalo da će pokleknuti i odustati i od sebe i od borbe! A nisam želela to
da gledam!
Sad mi je srce na mestu!
Može li mi neko reći gde se može videti statistika, ili neka napiše, pošto sam propustila kraj meča. Zanima me odnos vinera i grešaka, sa Brengel je bilo 43 vinera, ali više od 50 grešaka!
Ako mogu Diogen, Miloje, Tamara, i njima sl, koje pozdravljam! Dakle NE ovi što pričaju o cveću za kinesku vazu - umesto da beru ruže za Venus!

budva

pre 8 godina

Bravo Jelena! Komentar koji do sada nisam čula, a poodavno peatim tenis.
''Pliškova igra tenis ekonomično.'' Suprotnost tome je igranje tenisa rasipnički.

Lentro

pre 8 godina

Bravo Jelena majstore! Ti si lavica, ovako blizu poraza bi 99% planete odustalo, ne samo u tenisu i ne samo u sportu. Ali ne i ti. Hvala ti na ovoj divnoj demonstraciji hrabrosti i vjere! Imas veća m.. a od velike većine ATP učesnika!!!

slusaj_sta_se_prica

pre 8 godina

Za sve one sto ne slusaju komentatora: WTA dozboljava da ide samo jedan mec uzivo. A naravno da je bolje da je sjajno sto mozemo da gledamo bar jednu nasu teniserku.

Thriller.!

pre 8 godina

Zaboravih, Jeca pod hitno trenera za voleje da zaduzi. Ovo je stvarno kriticno, takodje verujem da i sama ona zna da bi lopticu trebalo da hvata u penjanju,dok ona uporno udara forhend dok lopa pada. Mora da menja igru,sto vise agresivnija.

Vinaroš

pre 8 godina

Velika borba, odavno nije ovako dobro igrala, ali ipak slažem sa komentarom da je njena zvezda na zalasku, ipak je Pliško vodila u trećem sa 5:2, ponekad može da se preokrene ali ne uvek. da li će sutra biti umorna, jer večeras igra i ono malo nastavka dubla. Pa i da je minut, nije mogla da ode da se odmara posle meča. Čitao sam "komentare" na onoj strani, vidim da je Ana doživela "dibakl". Kakvi ste vi mali navijači. Ima neki Predo iz Predojana, ali neću šta mislim o njemu, nije za štampu.

thriller.!

pre 8 godina

kakva zena ova jelena,lavlje srce ima!! obozavam je,bukvalno se bori do kraja. ulazi u 1/4f kao fovorit..ajmo cojeee
inace,jel samo mene nerviraju ovi komentatori sa SK (osim viska naravno)?

Ranzo Analizator

pre 8 godina

Jelena bi mogla jednom bez drame. Za one sto kukaju za Anin mec, WTA daje signal sa jednog terena u jednom trenutku, Viskovic objasnio. Ovog puta prenosili JJ.

Petrija

pre 8 godina

WTA prenosi SAMO jedan meč U sinsinatijau! Sa WTA kanala Sport klub preuzima meceve! Pa jedno SEDAM puta je to Viskovic objasnio da bi ljudi RAZUMELI i da NE BI LUPETALI - i to je bio Jelenin! Prekinite sa surevnjivocsu i glupostima. Budite ljudi ako vec niste vaspitani! Srbizmi na sve strane - dva brata jedan levo jedan desno pa izgube sve! Uzas kuda ide ova zemlja!Bravo Jelena! Valjda ce i Ana pobediti!

budva

pre 8 godina

Bravo Jelena! Odledala sam deo Jeleninog meča posle završetka Novakovog i prvi put čula, a poodavno pratim tenis, da se tenis može igrati ekonomočno. Komentator Sport kluba je doslovice rekao: ,, Pliškova igra tenis ekonomično.'' Suprotnost takovom tenisu je valjda onaj koji se igra rasipnički.

Diogen

pre 8 godina

To macoooo! Zasluzila si ovo Jelena. Kakva odbrana, kakav prvi set. Moglo je u dva lagano, ali tesko je to odraditi posle onakvog prvog seta i kad te sve hoce. Pliskova dok je dobro servirala dotle je izdrzala. Onda nastupa JJ. Nadam se da ima snage u tim nogama za finale. Idemo Jeco!

MilojePI

pre 8 godina

Ova je blesava načisto!
Kakav povratak od 2:5! Bravo!
Prvi set je bio super, a u drugom i prvom delu trećeg je igrala užasno, u jednom trenutku je imala čak i više grešaka nego Pliškova što je potpuno neverovatno!
Na kraju ipak ima čak 13 vinera više a 4 grešaka manje!
Srećno u nastavku! Sledi Šmidlova, devojka je u opasnom naletu ove godine, ima 2 titule i još jedno finale i već je pobedila Radvanjsku na ovom turniru i biće nezgodna protivnica, gledao sam "highlights" iz meča sa Agom, igra mnogo lep tenis.

Lavica pa nego! ;)

pre 8 godina

@(Jelkica lavica, 20. avgust 2015 22:55)
Statistika je bila samo na kraju meca, ako se pojavi snimak na youtube-u moci ces da vidis ili ako nadjes negde na internetu, do tad ces morati meni da verujes.
Vineri: 33-20 za JJ
Greske: 44-41 za Pliskovu
Statistiku servisa mozes da vidis ovde: http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com

nikol dz femija

pre 8 godina

FANTASTIČAN JELENIN MEČ i najveća JJ pobeda OVE GODINE.
Pliškova je izuzetna teniserka, mlada, blesava na način jedne Kvitove, ima lucidna rešenja, vrlo je zanimljiva i svakako igračica koja je ni u jednom smislu ne zaboravlja, a i menju prvih 10 je trenutno !!!


VELIKI USPEH JJ I NADAJMO SE DA ĆE TAKO NASTAVITI I POBEDITI JOŠ JEDNU PREDSTAVNICU BIVŠE Čehoslovačke.

NEMA ŠTA, SLOVENSKA PLEMENA NAJBOLJA U TENISU.

NAPRED JJ, SREĆNO JJ i neka nam je svima Bog u pomoći.

MilojePI

pre 8 godina

"Ranije je super trudom stizala sve zivo, dobijala meceve zahvaljujuci greskama protivnice, kao recimo ovaj, ali takvih je sve manje. Priroda cini svoje.
(priroDNO, 20. avgust 2015 23:39)"
Izgleda da priroda I kod tebe cini svoje pa brkas igracice. To sto si opisao, to su Voznjacki I Erani. Jelena tako nikad nije igrala. Ona nije previse agresivna ali nije ni totalno defanzivna. Dzaba gledas tenis kada ga ne razumes. A u recimo ovom mecu, za koji istu stvar tvrdis, Jelena je imala 13 vinera vise I 4 gresaka manje. Pa ti razmisli sta pises.

Layne's girl

pre 8 godina

Jelena me je stvarno obradovala ovom pobedom, pisebno zbog preokreta, ali dobro to je ona... :-) Realno, ima sanse za SF, a za finale... mozda.

Poslednja je Miskina od defanzivnih osvojila Slem

pre 8 godina

@Miloje

Zasto se uznemiravate ako neko kaze da je JJ defanzivana kao Erani ili Voznijacki? Pa ona na 2 poena od pobede nad Simonom u martu igra balon u servis polje i Halep joj zakucava viner i posle pola sata osvaja titulu. Ovo danas je isto bilo trcanje i vracanje nestabilne Cehinje koja je ala Kvitova.

N.N.

pre 8 godina

@losMi je l' ti sad jasno? Kakav fudbal u zemlji Srbiji... Ako se ponekad nesto lepo desi, pa se mi nalozimo, to je cista slucajnost, i svake prestupne godine. Tako da ovako blizu budemo evropi u fudbalu ocekujte 2019 god ;-)

Nikolaa

pre 8 godina

Jelena se danas borila kao lavica,Ana je sada na terenu i ne bori se ni malo manje od Jelene. Obe se trude,daju sve od sebe. Nekada je to dovoljno,nekad nije ali nasem narodu nikada nista nije dovoljno,koliko god one bile dobre,pa makar i lose,to je njihova stvar. One se bore za sebe,da sebi obezbede dinar i ni za jednog vise od vas koji ih pljuju,dok onima koji ih vole stavljaju osmehe na lice cak i time sto se bore kao lavice na terenu,bez obzira pobedile ili ne.