Košarka 190

Utorak, 28.07.2015.

22:29

Vujošević: Ostajem

Duško Vujošević potvrdio je za "Večernje novosti" da će i sledeće sezone predvoditi KK Partizan.

Vujoševiæ: Ostajem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

190 Komentari

Sortiraj po:

Dejan

pre 8 godina

Jupii bez tebe gazenje partizana nije isto,kao kada bi gledali cirkusku ptedstavu bez zvezde veceri.Ovako crno beli medrano ponovo gostuje u vasem gradu.

Dulo Dino Božo

pre 8 godina

Smešne Lole, kao raduju se, a od muke bi pukli. Da podsetimo, Dule ima više titula nego CZ, CZT i FMP zajedno.
(Abolirani predsednik, 28. jul 2015 23:26)

Da podsetite? A koliko vas tacno ima dok kucate komentar?
(ljubi vas Laza, 29. jul 2015 00:38)

Organizovana bot mašinerija. "trust mozgova".

Bodibond

pre 8 godina

Profesore ne daj se, znas da su grobari uz tebe! A ovi panteri ne da su smesni, iako su uzeli titulu posle xgodina i imaju jak tim, i dalje te se plase e boze boze (Djole, 29. jul 2015 01:00)

Profesor ???
ahahahahahahahahahahaha...

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

KK Partizan sa pocasnim presednikom Dodikom, koji je gazda KK Igokea i Duloom "crnogorskim strucnjakom" sve vise lici na seosku skolu bez djaka ! Ne moze vama drzava pomoci ... Neka vam je Bog u pomoci !

Milivoje vrati se

pre 8 godina

Ostani Dule,nadji par solidnih igraca,ukomponuj sa par nasih klinaca i zapusi im svima usta!
Jer svi mi volimo i bodrimo samo Partizan!

SASA

pre 8 godina

DULE VELIKI!!!
Dule je sam sebe proglasio za trenera...!(;-))

Covek niti ima vazeci ugovor, nit ga je bilo ko zvao, proglasi sebe za trenera, proziva igrace koje nema. kupuje igrace za koje nema para, niti ti igrace zele doci, i dok je sportski direktor na moru!!!???), a sta je sa predsednikom niko ne zna, ostaje da se v idi kuda plovi ovaj brod...

Sretno ti bilo Dule, trebace ti....


P.S E Grobari, pa covek vam je od onakve ekipe napravio najvecu smeuriju Balkana..(;-))...

Kosta

pre 8 godina

Ne bi bilo zanimljivo da ode, stvarno,jedva sam cekao konferencije za stampu da se smejem,da slusam coveka kako citita Getea,Balasevica,Kovaca i druge...ovo pisem bez trunke sarkazma,potpuno iskreno,kosarka u Srbiji bi bila mnogo siromasna bez ovog coveka,a i kao Zvezdas volim da pregazimo Partizan a sa njim na celu je to jos sladje.Lepa vest,nema sta.

One night in May

pre 8 godina

Mi smo #ZaDuleta jer su panteri protiv njega.
Pozdrav
(Prvi tim, 29. jul 2015 00:38)

Za "pantere" ne znam, al' svako ko imalo voli Zvezdu - iz sve snage navija da Dulo ostane zauvek u Partizanu. Makar dok je ziv, a za posle cemo da vidimo...

Ocigledno je da se raspadate, sukob na relaciji Danilovic - Vujosevic je pravi uzitak gledati. Prvi mu ne ponudi novi ugovor, a drugi kaze da ostaje da radi i bez ugovora, u inat prvom!!!

Milina jedna, toliko uzivam dok gledam kako propadate...sve sto vam se trenutno desava (i sto ce tek da se desava) apsolutno zasluzujete!

mikele

pre 8 godina

Duško ostanite!
Vaš sistem vrednosti (i Danilovićev) je retkost u sportu i zivotu.
Stvorili ste kult otpora prema onima sa druge strane zida.
Mladi naraštaj, uz takve ljude, ima budućnost!

Kum

pre 8 godina

Tako je Dule,ti sam više vrijedis nego svi Fmpovi i Zvezdini treneri zajedno koji su ih ikad trenirali.
(miki, 29. jul 2015 03:12)

Ajde proguglaj "Svetislav Pesic", pa shvati kako si se izblamirao.

bobo mk

pre 8 godina

To opozicijo, vole te tvoji grobari... (Tole Tole Tole Tole, 28. jul 2015 23:47)
Vole te i delije, ostani, šta ćemo bez tvojih žalopojki.

Batko

pre 8 godina

Muk kod ex delija sada pantera. Ostaje Dule na mestu zlocina, tamo gde zaledio nesretnu Zvezdu.
(Vlado, 28. jul 2015 23:42)

Zlocin, tj silovanje ss nastvlja i u novoj sezoni...zato spremi se sinko na brutalnosti...ovo od prosle sezone je nista, naspram onoga sto vas ocekuje u novoj...naravno, ukoliko je uopšte i docekate

Djole

pre 8 godina

Profesore ne daj se, znas da su grobari uz tebe! A ovi panteri ne da su smesni, iako su uzeli titulu posle x godina i imaju jak tim, i dalje te se plase e boze boze

Dulo Dino Božo

pre 8 godina

Poslednji bastion odbrane. Uz tebe smo Dule do smrti.
(lucky, 28. jul 2015 22:43)

Poslednji bastion odbrane koji je išao da se slihta predsedniku vlade, a kada mu ovaj dao samo milion od Nis-a, Dulo postao bastion odbrane i opozicija. Licemerno kao i uvek od nekada uspešnog prodavca magle. Nego kada smo već kod miliona koliko ste ih vi to dobijali kod prethodnih vlasti kada stalno kukate da vam ovo malo?

delija od srca!

pre 8 godina

Dule, legendo srpske košarke, idi u penziju, mislim d aje zaista vreme da odeš i da se na miru lečiš. Čovek u takvom zdravstvenom stanju stvarno ne treba da se bavi ovakvim poslom.

Ni delije (one istinske) ni grobari nikada neće zaboraviti sve što si uradio za srpsku košarku, i nikada nećemo zaboraviti 2010. godinu!

Petar

pre 8 godina

Jeli ikada ko iz Zvezde toliko kukao kao sto ovaj kuka? Pa to je neverovatno bre, ne prodje mu izjava bez kukanja. Za tolike godine Eurolige nemate pare pa gde su pare gospoda? Ako nemas cuti i trazi nacin a ne ovako lencine obicne sve bi pod nos a da prstom ne mignete. A kad opet bude Eurolige i para onda sve u vase dzepove jeli? Klasika

Laki

pre 8 godina

Ja mislim da je ovaj covek odavno skrenuo sa pravog puta ....i mislim da je vreme da se mane trenerskog posla jer stvarno on ne lici na sebe vise ...bolje bi mu bilo da uzme neku drugu poziciju u klubu...

ljubi vas Laza

pre 8 godina

Smešne Lole, kao raduju se, a od muke bi pukli. Da podsetimo, Dule ima više titula nego CZ, CZT i FMP zajedno.
(Abolirani predsednik, 28. jul 2015 23:26)

Da podsetite? A koliko vas tacno ima dok kucate komentar?

anti batko - fmp cenzura

pre 8 godina

Ma 'će ostave i beli bubrezi, a ne samo srce...i jetru i džigenjaču...al" ako im plate
(Batko, 28. jul 2015 23:15)

Kad umres, tebi je lako.
Pate ljudi oko tebe.
Isto je i kad si glup...

Kazi nam samo, sta ti "prvi covek" stavlja u te sendvice pa ti je tako dobro?

qq

pre 8 godina

Neka Dule ostane kao trener, ali finansijska stabilnost da se realizuje pa makar i 1mil da je budzet za SVE ljude u KKP - neka bude, ali da znamo na cemu smo. Ime da ne promenimo makar morali da bankrotiramo i krenemo iz beton lige. Obraz se ne prodaje braco moja. Mnogi su to zaboravili.

Prvi tim

pre 8 godina

Grobar sam volim Partizan,ali mislim da Dule nebi trebao da produzi ugovor,dobar trener ali klimaks ga ubi skroz.
(Strsljen, 28. jul 2015 22:44)

Sta mislis, od koga si dobio toliko pluseva? I sta ti to govori?
Mi smo #ZaDuleta jer su panteri protiv njega.
Pozdrav

Čović ne voli da vadi

pre 8 godina

Odlično! Biće uživanje gledati facu vujoševića dok ga Zvezda gazi! Nego jel obavestio klub da ostaje ili je potpisao sam sa sobom? Hahaha

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Kažu da je imao dobru ponudu od Sparsa iz Sarajeva i Tajfuna iz Slovenije, ali kad je saznao da ne vole Kiša i karanfile odustao je i ostao u instituciji.

veliki strumf

pre 8 godina

Vidim da su i grobari odusevljeni, hahaha. A do prosle godine, ma do maja meseca su se kunuli u Duleta! To je ta trajna grobarska ljubav. I ovu upravu u FK su pljuvali na sva usta kada su dosli, nazivali ih najgorim imenima, a samo par meseci kasnije ispadose najbolji. Grobarska principijelnost!

Antidervis

pre 8 godina

Tooooo, majstoreeee!! Najbolja vest ikada!!
Sad mozemo i sa juniorima, Dulo ostaje, bice lagano nakantavanje ko i ove sezone...
Dulo, ostani zauvek!!

Makarije Ub

pre 8 godina

Kk Partizan Igokea Vizura Mega Laktasi 2015/16 Mašan Vrbica Miša Tumbas Nemanja Bezbradica Maca Diskrecija Ermal Kuco Božo Koprivica Milorad Dodik Zorana Pavic Slavko Vranes Eron Kastrati Vladan Tegeltija Mimi Oro Nole Seksoman Aleksandar Čubrilo Kenan Bajramovic Trener: Dulo Dukljanin

ferdinand

pre 8 godina

Znaci, i dalje cemo se zabavljati :-) Jedva cekam "dubokoumne" izjave, analize politike, ekonomije, pa na kraju, i soporta. Ostani Dule zauvek u Partizanu, kazem to kao navijac CZV, jer sa tobom, kao da imamo sest igraca na terenu.

Upomoć

pre 8 godina

Hvala ti Dule!
Posle svake sezone sam rekao da je za Partizan važnije da ostane Dule nego prva petorka. To kažem i sada, mada ovaj put je otišlo više od prve petorke, ali preživećemo sa Duletom.

Cedo

pre 8 godina

Dajte malo konkretnih poteza da se nasi klubovi izvuku iz krize...Dosta je kukanja na sve zivo, odgovornost je na upravi a ako nije u stanju da obezbedi pare van drzave i njenih sponzora dovidjenja!

Osloniti se iskljucivo na sopstvenu skolu bez stranaca. Talente potpisivati na min 4 godine uz realna primanja koja klub moze da izmiri.

Dati mesto u upravnom odboru bivsim igracima u zamenu za odredjenu sumu novca.

Organizovati prijateljske utakmice za vreme priprema u inostranstvu, pre svega Nemacka, Austrija i Svajcarska...uz 3-4 pune hale i prodate suvenire moguce je napuniti budzet.

Pojacati marketing, ovo sad je smesno..ona prodavnica kod Pionira je ocajna, osnovati prodavnicu sa svim KK suvenirima (majice, dresovi, dresovi legendi kluba, solje, zastave i sl)

Organizovati akciju da navijaci uplacuju u poseban fond pare, koji bi bio javan i kupiti igraca koji bi bio "izbor navijaca" preko foruma i sl..Organizovati druzenje sa navijacima, turnire po gradovima, ukinuti besplatne karte pod obavezno

Eto samo nekih od predloga, ovo vazi za vecinu nasih klubova..najlakse je kukati. Pozdrav

Reporter

pre 8 godina

Ostaj ovde, tu ti je najbolje i najsigurnije, a i primanja redovna!
Realno, osim u KKP nigde nema mesta. Možda kod Krke, MZT ili Solnoka ili kod Mila u Laktaše. Svi ostali ozbiljni klubovi neće problematičnog i skupog trenera, a Evropi je davno zatvorio vrata. Opet da trenira Pirot, Jagodinu ili Leskovac, ne ide, ipak je mag navikao na prestonicu, po rodjenju.

sasha

pre 8 godina

Vidi ivog mozga, napljuva Milutinova, a on decko em 20 godina, em je u reprezentaciji, em je u jednom od najboljih klubova u Evropi, em ga draftovao Denver. I onda dodje prosecan komentator i pop..a se po Olimpijakosu, Djordjevicu, Denveru i svima ostalima koji se bave kosarkom.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Ali najsmešnije i najžalije njegovom ostanku se i raduju oni kojima je ugasio klub pa se prekomandovali u predgrađe...lobotomija level expert

pan

pre 8 godina

Kk Partizan Igokea Vizura Mega Laktasi 2015/16 Mašan Vrbica Miša Tumbas Nemanja Bezbradica Maca Diskrecija Ermal Kuco Božo Koprivica Milorad Dodik Zorana Pavic Slavko Vranes Eron Kastrati Vladan Tegeltija Mimi Oro Nole Seksoman Aleksandar Čubrilo Kenan Bajramovic Trener: Dulo Dukljanin
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Makarije Ub, 28. jul 2015 23:03)

Da li možeš da mi objasniš značenje pojma "Dukljanin"?
Očekujem stručan i naučan odgovor.

pudlica prezidente

pre 8 godina

Kakva navala komentara od strane pojedinih individua kojima je Dule Vujošević uništio detinjstvo,a bogami i dobar deo života,pa sad utehu nalaze u jednom političaru iz Železnika...

Batko

pre 8 godina

Ajmo, Dule, vadi opet neke džokere!!! 'Oćemo jaku ekipu, da ostave srce na terenu!
(Adamow, 28. jul 2015 22:51)

Ma 'će ostave i beli bubrezi, a ne samo srce...i jetru i džigenjaču...al" ako im plate

Ноле

pre 8 godina

Наравно да остаје ! Где човек може да ради осим ту где јесте !? У ЦСКА-а можда !? Ред је да он буде тај који ће заковати последњи ексер !

Cinik

pre 8 godina

Sada moramo zbiti redove i to najpre Danilović, Todorić, Vujošević i svi igrači koji se nalaze u Partizanu. Nije lako, ali setite se kada su iz kluba otišli Kićanović, Dalipagić i ostali, dve ili tri sezone Partizan se lagano podizao i ponovo postao vodeći klub. Tako će biti i sada. Što se tiče odlaska Milutinova, to je wegova odluka i tu ne treba plakati. Lično mislim da on neće ništa značajno napraviti u karijeri kao ni Đorđe Gagić. Milutinov je igrač na kome se ne može bazirati igra ni jednog kluba. Njapre je fizički slab, veoma se loše postavlja u odbrani, nije agresivan, u napadu veoma slabo igra leđima ka košu, nema dobru i brzu asistenciju. Sve ovo što sam naveo se ne uči, to imate ili nemate u krvi, a on nema. Podrška navijača će biti još jača i veća, to garantujem, jer ja navijam za Partizan od 1976.godine sa svojih 7 godina života i drugi klub za mene ne postoji. Samo složno u klubu, bez svađa, mirno sa puno rada i sve će doći na svoje mesto.

Ноле

pre 8 godina

Наравно да остаје ! Где човек може да ради осим ту где јесте !? У ЦСКА-а можда !? Ред је да он буде тај који ће заковати последњи ексер !

Makarije Ub

pre 8 godina

Kk Partizan Igokea Vizura Mega Laktasi 2015/16 Mašan Vrbica Miša Tumbas Nemanja Bezbradica Maca Diskrecija Ermal Kuco Božo Koprivica Milorad Dodik Zorana Pavic Slavko Vranes Eron Kastrati Vladan Tegeltija Mimi Oro Nole Seksoman Aleksandar Čubrilo Kenan Bajramovic Trener: Dulo Dukljanin

Reporter

pre 8 godina

Ostaj ovde, tu ti je najbolje i najsigurnije, a i primanja redovna!
Realno, osim u KKP nigde nema mesta. Možda kod Krke, MZT ili Solnoka ili kod Mila u Laktaše. Svi ostali ozbiljni klubovi neće problematičnog i skupog trenera, a Evropi je davno zatvorio vrata. Opet da trenira Pirot, Jagodinu ili Leskovac, ne ide, ipak je mag navikao na prestonicu, po rodjenju.

Antidervis

pre 8 godina

Tooooo, majstoreeee!! Najbolja vest ikada!!
Sad mozemo i sa juniorima, Dulo ostaje, bice lagano nakantavanje ko i ove sezone...
Dulo, ostani zauvek!!

ferdinand

pre 8 godina

Znaci, i dalje cemo se zabavljati :-) Jedva cekam "dubokoumne" izjave, analize politike, ekonomije, pa na kraju, i soporta. Ostani Dule zauvek u Partizanu, kazem to kao navijac CZV, jer sa tobom, kao da imamo sest igraca na terenu.

Cedo

pre 8 godina

Dajte malo konkretnih poteza da se nasi klubovi izvuku iz krize...Dosta je kukanja na sve zivo, odgovornost je na upravi a ako nije u stanju da obezbedi pare van drzave i njenih sponzora dovidjenja!

Osloniti se iskljucivo na sopstvenu skolu bez stranaca. Talente potpisivati na min 4 godine uz realna primanja koja klub moze da izmiri.

Dati mesto u upravnom odboru bivsim igracima u zamenu za odredjenu sumu novca.

Organizovati prijateljske utakmice za vreme priprema u inostranstvu, pre svega Nemacka, Austrija i Svajcarska...uz 3-4 pune hale i prodate suvenire moguce je napuniti budzet.

Pojacati marketing, ovo sad je smesno..ona prodavnica kod Pionira je ocajna, osnovati prodavnicu sa svim KK suvenirima (majice, dresovi, dresovi legendi kluba, solje, zastave i sl)

Organizovati akciju da navijaci uplacuju u poseban fond pare, koji bi bio javan i kupiti igraca koji bi bio "izbor navijaca" preko foruma i sl..Organizovati druzenje sa navijacima, turnire po gradovima, ukinuti besplatne karte pod obavezno

Eto samo nekih od predloga, ovo vazi za vecinu nasih klubova..najlakse je kukati. Pozdrav

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Ali najsmešnije i najžalije njegovom ostanku se i raduju oni kojima je ugasio klub pa se prekomandovali u predgrađe...lobotomija level expert

Cinik

pre 8 godina

Sada moramo zbiti redove i to najpre Danilović, Todorić, Vujošević i svi igrači koji se nalaze u Partizanu. Nije lako, ali setite se kada su iz kluba otišli Kićanović, Dalipagić i ostali, dve ili tri sezone Partizan se lagano podizao i ponovo postao vodeći klub. Tako će biti i sada. Što se tiče odlaska Milutinova, to je wegova odluka i tu ne treba plakati. Lično mislim da on neće ništa značajno napraviti u karijeri kao ni Đorđe Gagić. Milutinov je igrač na kome se ne može bazirati igra ni jednog kluba. Njapre je fizički slab, veoma se loše postavlja u odbrani, nije agresivan, u napadu veoma slabo igra leđima ka košu, nema dobru i brzu asistenciju. Sve ovo što sam naveo se ne uči, to imate ili nemate u krvi, a on nema. Podrška navijača će biti još jača i veća, to garantujem, jer ja navijam za Partizan od 1976.godine sa svojih 7 godina života i drugi klub za mene ne postoji. Samo složno u klubu, bez svađa, mirno sa puno rada i sve će doći na svoje mesto.

sasha

pre 8 godina

Vidi ivog mozga, napljuva Milutinova, a on decko em 20 godina, em je u reprezentaciji, em je u jednom od najboljih klubova u Evropi, em ga draftovao Denver. I onda dodje prosecan komentator i pop..a se po Olimpijakosu, Djordjevicu, Denveru i svima ostalima koji se bave kosarkom.

Batko

pre 8 godina

Ajmo, Dule, vadi opet neke džokere!!! 'Oćemo jaku ekipu, da ostave srce na terenu!
(Adamow, 28. jul 2015 22:51)

Ma 'će ostave i beli bubrezi, a ne samo srce...i jetru i džigenjaču...al" ako im plate

pan

pre 8 godina

Kk Partizan Igokea Vizura Mega Laktasi 2015/16 Mašan Vrbica Miša Tumbas Nemanja Bezbradica Maca Diskrecija Ermal Kuco Božo Koprivica Milorad Dodik Zorana Pavic Slavko Vranes Eron Kastrati Vladan Tegeltija Mimi Oro Nole Seksoman Aleksandar Čubrilo Kenan Bajramovic Trener: Dulo Dukljanin
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Makarije Ub, 28. jul 2015 23:03)

Da li možeš da mi objasniš značenje pojma "Dukljanin"?
Očekujem stručan i naučan odgovor.

pudlica prezidente

pre 8 godina

Kakva navala komentara od strane pojedinih individua kojima je Dule Vujošević uništio detinjstvo,a bogami i dobar deo života,pa sad utehu nalaze u jednom političaru iz Železnika...

One night in May

pre 8 godina

Mi smo #ZaDuleta jer su panteri protiv njega.
Pozdrav
(Prvi tim, 29. jul 2015 00:38)

Za "pantere" ne znam, al' svako ko imalo voli Zvezdu - iz sve snage navija da Dulo ostane zauvek u Partizanu. Makar dok je ziv, a za posle cemo da vidimo...

Ocigledno je da se raspadate, sukob na relaciji Danilovic - Vujosevic je pravi uzitak gledati. Prvi mu ne ponudi novi ugovor, a drugi kaze da ostaje da radi i bez ugovora, u inat prvom!!!

Milina jedna, toliko uzivam dok gledam kako propadate...sve sto vam se trenutno desava (i sto ce tek da se desava) apsolutno zasluzujete!

Kum

pre 8 godina

Tako je Dule,ti sam više vrijedis nego svi Fmpovi i Zvezdini treneri zajedno koji su ih ikad trenirali.
(miki, 29. jul 2015 03:12)

Ajde proguglaj "Svetislav Pesic", pa shvati kako si se izblamirao.

bobo mk

pre 8 godina

To opozicijo, vole te tvoji grobari... (Tole Tole Tole Tole, 28. jul 2015 23:47)
Vole te i delije, ostani, šta ćemo bez tvojih žalopojki.

Dulo Dino Božo

pre 8 godina

Poslednji bastion odbrane. Uz tebe smo Dule do smrti.
(lucky, 28. jul 2015 22:43)

Poslednji bastion odbrane koji je išao da se slihta predsedniku vlade, a kada mu ovaj dao samo milion od Nis-a, Dulo postao bastion odbrane i opozicija. Licemerno kao i uvek od nekada uspešnog prodavca magle. Nego kada smo već kod miliona koliko ste ih vi to dobijali kod prethodnih vlasti kada stalno kukate da vam ovo malo?

Kosta

pre 8 godina

Ne bi bilo zanimljivo da ode, stvarno,jedva sam cekao konferencije za stampu da se smejem,da slusam coveka kako citita Getea,Balasevica,Kovaca i druge...ovo pisem bez trunke sarkazma,potpuno iskreno,kosarka u Srbiji bi bila mnogo siromasna bez ovog coveka,a i kao Zvezdas volim da pregazimo Partizan a sa njim na celu je to jos sladje.Lepa vest,nema sta.

Upomoć

pre 8 godina

Hvala ti Dule!
Posle svake sezone sam rekao da je za Partizan važnije da ostane Dule nego prva petorka. To kažem i sada, mada ovaj put je otišlo više od prve petorke, ali preživećemo sa Duletom.

mikele

pre 8 godina

Duško ostanite!
Vaš sistem vrednosti (i Danilovićev) je retkost u sportu i zivotu.
Stvorili ste kult otpora prema onima sa druge strane zida.
Mladi naraštaj, uz takve ljude, ima budućnost!

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Kažu da je imao dobru ponudu od Sparsa iz Sarajeva i Tajfuna iz Slovenije, ali kad je saznao da ne vole Kiša i karanfile odustao je i ostao u instituciji.

SASA

pre 8 godina

DULE VELIKI!!!
Dule je sam sebe proglasio za trenera...!(;-))

Covek niti ima vazeci ugovor, nit ga je bilo ko zvao, proglasi sebe za trenera, proziva igrace koje nema. kupuje igrace za koje nema para, niti ti igrace zele doci, i dok je sportski direktor na moru!!!???), a sta je sa predsednikom niko ne zna, ostaje da se v idi kuda plovi ovaj brod...

Sretno ti bilo Dule, trebace ti....


P.S E Grobari, pa covek vam je od onakve ekipe napravio najvecu smeuriju Balkana..(;-))...

Batko

pre 8 godina

Muk kod ex delija sada pantera. Ostaje Dule na mestu zlocina, tamo gde zaledio nesretnu Zvezdu.
(Vlado, 28. jul 2015 23:42)

Zlocin, tj silovanje ss nastvlja i u novoj sezoni...zato spremi se sinko na brutalnosti...ovo od prosle sezone je nista, naspram onoga sto vas ocekuje u novoj...naravno, ukoliko je uopšte i docekate

Čović ne voli da vadi

pre 8 godina

Odlično! Biće uživanje gledati facu vujoševića dok ga Zvezda gazi! Nego jel obavestio klub da ostaje ili je potpisao sam sa sobom? Hahaha

ljubi vas Laza

pre 8 godina

Smešne Lole, kao raduju se, a od muke bi pukli. Da podsetimo, Dule ima više titula nego CZ, CZT i FMP zajedno.
(Abolirani predsednik, 28. jul 2015 23:26)

Da podsetite? A koliko vas tacno ima dok kucate komentar?

Petar

pre 8 godina

Jeli ikada ko iz Zvezde toliko kukao kao sto ovaj kuka? Pa to je neverovatno bre, ne prodje mu izjava bez kukanja. Za tolike godine Eurolige nemate pare pa gde su pare gospoda? Ako nemas cuti i trazi nacin a ne ovako lencine obicne sve bi pod nos a da prstom ne mignete. A kad opet bude Eurolige i para onda sve u vase dzepove jeli? Klasika

veliki strumf

pre 8 godina

Vidim da su i grobari odusevljeni, hahaha. A do prosle godine, ma do maja meseca su se kunuli u Duleta! To je ta trajna grobarska ljubav. I ovu upravu u FK su pljuvali na sva usta kada su dosli, nazivali ih najgorim imenima, a samo par meseci kasnije ispadose najbolji. Grobarska principijelnost!

Milivoje vrati se

pre 8 godina

Ostani Dule,nadji par solidnih igraca,ukomponuj sa par nasih klinaca i zapusi im svima usta!
Jer svi mi volimo i bodrimo samo Partizan!

Bodibond

pre 8 godina

Profesore ne daj se, znas da su grobari uz tebe! A ovi panteri ne da su smesni, iako su uzeli titulu posle xgodina i imaju jak tim, i dalje te se plase e boze boze (Djole, 29. jul 2015 01:00)

Profesor ???
ahahahahahahahahahahaha...

Laki

pre 8 godina

Ja mislim da je ovaj covek odavno skrenuo sa pravog puta ....i mislim da je vreme da se mane trenerskog posla jer stvarno on ne lici na sebe vise ...bolje bi mu bilo da uzme neku drugu poziciju u klubu...

Dejan

pre 8 godina

Jupii bez tebe gazenje partizana nije isto,kao kada bi gledali cirkusku ptedstavu bez zvezde veceri.Ovako crno beli medrano ponovo gostuje u vasem gradu.

Dulo Dino Božo

pre 8 godina

Smešne Lole, kao raduju se, a od muke bi pukli. Da podsetimo, Dule ima više titula nego CZ, CZT i FMP zajedno.
(Abolirani predsednik, 28. jul 2015 23:26)

Da podsetite? A koliko vas tacno ima dok kucate komentar?
(ljubi vas Laza, 29. jul 2015 00:38)

Organizovana bot mašinerija. "trust mozgova".

Djole

pre 8 godina

Profesore ne daj se, znas da su grobari uz tebe! A ovi panteri ne da su smesni, iako su uzeli titulu posle x godina i imaju jak tim, i dalje te se plase e boze boze

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

KK Partizan sa pocasnim presednikom Dodikom, koji je gazda KK Igokea i Duloom "crnogorskim strucnjakom" sve vise lici na seosku skolu bez djaka ! Ne moze vama drzava pomoci ... Neka vam je Bog u pomoci !

Prvi tim

pre 8 godina

Grobar sam volim Partizan,ali mislim da Dule nebi trebao da produzi ugovor,dobar trener ali klimaks ga ubi skroz.
(Strsljen, 28. jul 2015 22:44)

Sta mislis, od koga si dobio toliko pluseva? I sta ti to govori?
Mi smo #ZaDuleta jer su panteri protiv njega.
Pozdrav

qq

pre 8 godina

Neka Dule ostane kao trener, ali finansijska stabilnost da se realizuje pa makar i 1mil da je budzet za SVE ljude u KKP - neka bude, ali da znamo na cemu smo. Ime da ne promenimo makar morali da bankrotiramo i krenemo iz beton lige. Obraz se ne prodaje braco moja. Mnogi su to zaboravili.

anti batko - fmp cenzura

pre 8 godina

Ma 'će ostave i beli bubrezi, a ne samo srce...i jetru i džigenjaču...al" ako im plate
(Batko, 28. jul 2015 23:15)

Kad umres, tebi je lako.
Pate ljudi oko tebe.
Isto je i kad si glup...

Kazi nam samo, sta ti "prvi covek" stavlja u te sendvice pa ti je tako dobro?

delija od srca!

pre 8 godina

Dule, legendo srpske košarke, idi u penziju, mislim d aje zaista vreme da odeš i da se na miru lečiš. Čovek u takvom zdravstvenom stanju stvarno ne treba da se bavi ovakvim poslom.

Ni delije (one istinske) ni grobari nikada neće zaboraviti sve što si uradio za srpsku košarku, i nikada nećemo zaboraviti 2010. godinu!

Cinik

pre 8 godina

Sada moramo zbiti redove i to najpre Danilović, Todorić, Vujošević i svi igrači koji se nalaze u Partizanu. Nije lako, ali setite se kada su iz kluba otišli Kićanović, Dalipagić i ostali, dve ili tri sezone Partizan se lagano podizao i ponovo postao vodeći klub. Tako će biti i sada. Što se tiče odlaska Milutinova, to je wegova odluka i tu ne treba plakati. Lično mislim da on neće ništa značajno napraviti u karijeri kao ni Đorđe Gagić. Milutinov je igrač na kome se ne može bazirati igra ni jednog kluba. Njapre je fizički slab, veoma se loše postavlja u odbrani, nije agresivan, u napadu veoma slabo igra leđima ka košu, nema dobru i brzu asistenciju. Sve ovo što sam naveo se ne uči, to imate ili nemate u krvi, a on nema. Podrška navijača će biti još jača i veća, to garantujem, jer ja navijam za Partizan od 1976.godine sa svojih 7 godina života i drugi klub za mene ne postoji. Samo složno u klubu, bez svađa, mirno sa puno rada i sve će doći na svoje mesto.

Makarije Ub

pre 8 godina

Kk Partizan Igokea Vizura Mega Laktasi 2015/16 Mašan Vrbica Miša Tumbas Nemanja Bezbradica Maca Diskrecija Ermal Kuco Božo Koprivica Milorad Dodik Zorana Pavic Slavko Vranes Eron Kastrati Vladan Tegeltija Mimi Oro Nole Seksoman Aleksandar Čubrilo Kenan Bajramovic Trener: Dulo Dukljanin

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Ali najsmešnije i najžalije njegovom ostanku se i raduju oni kojima je ugasio klub pa se prekomandovali u predgrađe...lobotomija level expert

Ноле

pre 8 godina

Наравно да остаје ! Где човек може да ради осим ту где јесте !? У ЦСКА-а можда !? Ред је да он буде тај који ће заковати последњи ексер !

pan

pre 8 godina

Kk Partizan Igokea Vizura Mega Laktasi 2015/16 Mašan Vrbica Miša Tumbas Nemanja Bezbradica Maca Diskrecija Ermal Kuco Božo Koprivica Milorad Dodik Zorana Pavic Slavko Vranes Eron Kastrati Vladan Tegeltija Mimi Oro Nole Seksoman Aleksandar Čubrilo Kenan Bajramovic Trener: Dulo Dukljanin
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Makarije Ub, 28. jul 2015 23:03)

Da li možeš da mi objasniš značenje pojma "Dukljanin"?
Očekujem stručan i naučan odgovor.

pudlica prezidente

pre 8 godina

Kakva navala komentara od strane pojedinih individua kojima je Dule Vujošević uništio detinjstvo,a bogami i dobar deo života,pa sad utehu nalaze u jednom političaru iz Železnika...

mikele

pre 8 godina

Duško ostanite!
Vaš sistem vrednosti (i Danilovićev) je retkost u sportu i zivotu.
Stvorili ste kult otpora prema onima sa druge strane zida.
Mladi naraštaj, uz takve ljude, ima budućnost!

Upomoć

pre 8 godina

Hvala ti Dule!
Posle svake sezone sam rekao da je za Partizan važnije da ostane Dule nego prva petorka. To kažem i sada, mada ovaj put je otišlo više od prve petorke, ali preživećemo sa Duletom.

Antidervis

pre 8 godina

Tooooo, majstoreeee!! Najbolja vest ikada!!
Sad mozemo i sa juniorima, Dulo ostaje, bice lagano nakantavanje ko i ove sezone...
Dulo, ostani zauvek!!

Reporter

pre 8 godina

Ostaj ovde, tu ti je najbolje i najsigurnije, a i primanja redovna!
Realno, osim u KKP nigde nema mesta. Možda kod Krke, MZT ili Solnoka ili kod Mila u Laktaše. Svi ostali ozbiljni klubovi neće problematičnog i skupog trenera, a Evropi je davno zatvorio vrata. Opet da trenira Pirot, Jagodinu ili Leskovac, ne ide, ipak je mag navikao na prestonicu, po rodjenju.

ferdinand

pre 8 godina

Znaci, i dalje cemo se zabavljati :-) Jedva cekam "dubokoumne" izjave, analize politike, ekonomije, pa na kraju, i soporta. Ostani Dule zauvek u Partizanu, kazem to kao navijac CZV, jer sa tobom, kao da imamo sest igraca na terenu.

Milivoje vrati se

pre 8 godina

Ostani Dule,nadji par solidnih igraca,ukomponuj sa par nasih klinaca i zapusi im svima usta!
Jer svi mi volimo i bodrimo samo Partizan!

Batko

pre 8 godina

Ajmo, Dule, vadi opet neke džokere!!! 'Oćemo jaku ekipu, da ostave srce na terenu!
(Adamow, 28. jul 2015 22:51)

Ma 'će ostave i beli bubrezi, a ne samo srce...i jetru i džigenjaču...al" ako im plate

Cedo

pre 8 godina

Dajte malo konkretnih poteza da se nasi klubovi izvuku iz krize...Dosta je kukanja na sve zivo, odgovornost je na upravi a ako nije u stanju da obezbedi pare van drzave i njenih sponzora dovidjenja!

Osloniti se iskljucivo na sopstvenu skolu bez stranaca. Talente potpisivati na min 4 godine uz realna primanja koja klub moze da izmiri.

Dati mesto u upravnom odboru bivsim igracima u zamenu za odredjenu sumu novca.

Organizovati prijateljske utakmice za vreme priprema u inostranstvu, pre svega Nemacka, Austrija i Svajcarska...uz 3-4 pune hale i prodate suvenire moguce je napuniti budzet.

Pojacati marketing, ovo sad je smesno..ona prodavnica kod Pionira je ocajna, osnovati prodavnicu sa svim KK suvenirima (majice, dresovi, dresovi legendi kluba, solje, zastave i sl)

Organizovati akciju da navijaci uplacuju u poseban fond pare, koji bi bio javan i kupiti igraca koji bi bio "izbor navijaca" preko foruma i sl..Organizovati druzenje sa navijacima, turnire po gradovima, ukinuti besplatne karte pod obavezno

Eto samo nekih od predloga, ovo vazi za vecinu nasih klubova..najlakse je kukati. Pozdrav

Djole

pre 8 godina

Profesore ne daj se, znas da su grobari uz tebe! A ovi panteri ne da su smesni, iako su uzeli titulu posle x godina i imaju jak tim, i dalje te se plase e boze boze

Prvi tim

pre 8 godina

Grobar sam volim Partizan,ali mislim da Dule nebi trebao da produzi ugovor,dobar trener ali klimaks ga ubi skroz.
(Strsljen, 28. jul 2015 22:44)

Sta mislis, od koga si dobio toliko pluseva? I sta ti to govori?
Mi smo #ZaDuleta jer su panteri protiv njega.
Pozdrav

sasha

pre 8 godina

Vidi ivog mozga, napljuva Milutinova, a on decko em 20 godina, em je u reprezentaciji, em je u jednom od najboljih klubova u Evropi, em ga draftovao Denver. I onda dodje prosecan komentator i pop..a se po Olimpijakosu, Djordjevicu, Denveru i svima ostalima koji se bave kosarkom.

anti batko - fmp cenzura

pre 8 godina

Ma 'će ostave i beli bubrezi, a ne samo srce...i jetru i džigenjaču...al" ako im plate
(Batko, 28. jul 2015 23:15)

Kad umres, tebi je lako.
Pate ljudi oko tebe.
Isto je i kad si glup...

Kazi nam samo, sta ti "prvi covek" stavlja u te sendvice pa ti je tako dobro?

One night in May

pre 8 godina

Mi smo #ZaDuleta jer su panteri protiv njega.
Pozdrav
(Prvi tim, 29. jul 2015 00:38)

Za "pantere" ne znam, al' svako ko imalo voli Zvezdu - iz sve snage navija da Dulo ostane zauvek u Partizanu. Makar dok je ziv, a za posle cemo da vidimo...

Ocigledno je da se raspadate, sukob na relaciji Danilovic - Vujosevic je pravi uzitak gledati. Prvi mu ne ponudi novi ugovor, a drugi kaze da ostaje da radi i bez ugovora, u inat prvom!!!

Milina jedna, toliko uzivam dok gledam kako propadate...sve sto vam se trenutno desava (i sto ce tek da se desava) apsolutno zasluzujete!

SASA

pre 8 godina

DULE VELIKI!!!
Dule je sam sebe proglasio za trenera...!(;-))

Covek niti ima vazeci ugovor, nit ga je bilo ko zvao, proglasi sebe za trenera, proziva igrace koje nema. kupuje igrace za koje nema para, niti ti igrace zele doci, i dok je sportski direktor na moru!!!???), a sta je sa predsednikom niko ne zna, ostaje da se v idi kuda plovi ovaj brod...

Sretno ti bilo Dule, trebace ti....


P.S E Grobari, pa covek vam je od onakve ekipe napravio najvecu smeuriju Balkana..(;-))...

Kum

pre 8 godina

Tako je Dule,ti sam više vrijedis nego svi Fmpovi i Zvezdini treneri zajedno koji su ih ikad trenirali.
(miki, 29. jul 2015 03:12)

Ajde proguglaj "Svetislav Pesic", pa shvati kako si se izblamirao.

Kosta

pre 8 godina

Ne bi bilo zanimljivo da ode, stvarno,jedva sam cekao konferencije za stampu da se smejem,da slusam coveka kako citita Getea,Balasevica,Kovaca i druge...ovo pisem bez trunke sarkazma,potpuno iskreno,kosarka u Srbiji bi bila mnogo siromasna bez ovog coveka,a i kao Zvezdas volim da pregazimo Partizan a sa njim na celu je to jos sladje.Lepa vest,nema sta.

delija od srca!

pre 8 godina

Dule, legendo srpske košarke, idi u penziju, mislim d aje zaista vreme da odeš i da se na miru lečiš. Čovek u takvom zdravstvenom stanju stvarno ne treba da se bavi ovakvim poslom.

Ni delije (one istinske) ni grobari nikada neće zaboraviti sve što si uradio za srpsku košarku, i nikada nećemo zaboraviti 2010. godinu!

qq

pre 8 godina

Neka Dule ostane kao trener, ali finansijska stabilnost da se realizuje pa makar i 1mil da je budzet za SVE ljude u KKP - neka bude, ali da znamo na cemu smo. Ime da ne promenimo makar morali da bankrotiramo i krenemo iz beton lige. Obraz se ne prodaje braco moja. Mnogi su to zaboravili.

Dejan

pre 8 godina

Jupii bez tebe gazenje partizana nije isto,kao kada bi gledali cirkusku ptedstavu bez zvezde veceri.Ovako crno beli medrano ponovo gostuje u vasem gradu.

Batko

pre 8 godina

Muk kod ex delija sada pantera. Ostaje Dule na mestu zlocina, tamo gde zaledio nesretnu Zvezdu.
(Vlado, 28. jul 2015 23:42)

Zlocin, tj silovanje ss nastvlja i u novoj sezoni...zato spremi se sinko na brutalnosti...ovo od prosle sezone je nista, naspram onoga sto vas ocekuje u novoj...naravno, ukoliko je uopšte i docekate

Dulo Dino Božo

pre 8 godina

Poslednji bastion odbrane. Uz tebe smo Dule do smrti.
(lucky, 28. jul 2015 22:43)

Poslednji bastion odbrane koji je išao da se slihta predsedniku vlade, a kada mu ovaj dao samo milion od Nis-a, Dulo postao bastion odbrane i opozicija. Licemerno kao i uvek od nekada uspešnog prodavca magle. Nego kada smo već kod miliona koliko ste ih vi to dobijali kod prethodnih vlasti kada stalno kukate da vam ovo malo?

Radikal Republika Srpska

pre 8 godina

Kažu da je imao dobru ponudu od Sparsa iz Sarajeva i Tajfuna iz Slovenije, ali kad je saznao da ne vole Kiša i karanfile odustao je i ostao u instituciji.

Petar

pre 8 godina

Jeli ikada ko iz Zvezde toliko kukao kao sto ovaj kuka? Pa to je neverovatno bre, ne prodje mu izjava bez kukanja. Za tolike godine Eurolige nemate pare pa gde su pare gospoda? Ako nemas cuti i trazi nacin a ne ovako lencine obicne sve bi pod nos a da prstom ne mignete. A kad opet bude Eurolige i para onda sve u vase dzepove jeli? Klasika

bobo mk

pre 8 godina

To opozicijo, vole te tvoji grobari... (Tole Tole Tole Tole, 28. jul 2015 23:47)
Vole te i delije, ostani, šta ćemo bez tvojih žalopojki.

Karanfil se na put spremao

pre 8 godina

KK Partizan sa pocasnim presednikom Dodikom, koji je gazda KK Igokea i Duloom "crnogorskim strucnjakom" sve vise lici na seosku skolu bez djaka ! Ne moze vama drzava pomoci ... Neka vam je Bog u pomoci !

Bodibond

pre 8 godina

Profesore ne daj se, znas da su grobari uz tebe! A ovi panteri ne da su smesni, iako su uzeli titulu posle xgodina i imaju jak tim, i dalje te se plase e boze boze (Djole, 29. jul 2015 01:00)

Profesor ???
ahahahahahahahahahahaha...

Laki

pre 8 godina

Ja mislim da je ovaj covek odavno skrenuo sa pravog puta ....i mislim da je vreme da se mane trenerskog posla jer stvarno on ne lici na sebe vise ...bolje bi mu bilo da uzme neku drugu poziciju u klubu...

Čović ne voli da vadi

pre 8 godina

Odlično! Biće uživanje gledati facu vujoševića dok ga Zvezda gazi! Nego jel obavestio klub da ostaje ili je potpisao sam sa sobom? Hahaha

veliki strumf

pre 8 godina

Vidim da su i grobari odusevljeni, hahaha. A do prosle godine, ma do maja meseca su se kunuli u Duleta! To je ta trajna grobarska ljubav. I ovu upravu u FK su pljuvali na sva usta kada su dosli, nazivali ih najgorim imenima, a samo par meseci kasnije ispadose najbolji. Grobarska principijelnost!

ljubi vas Laza

pre 8 godina

Smešne Lole, kao raduju se, a od muke bi pukli. Da podsetimo, Dule ima više titula nego CZ, CZT i FMP zajedno.
(Abolirani predsednik, 28. jul 2015 23:26)

Da podsetite? A koliko vas tacno ima dok kucate komentar?

Dulo Dino Božo

pre 8 godina

Smešne Lole, kao raduju se, a od muke bi pukli. Da podsetimo, Dule ima više titula nego CZ, CZT i FMP zajedno.
(Abolirani predsednik, 28. jul 2015 23:26)

Da podsetite? A koliko vas tacno ima dok kucate komentar?
(ljubi vas Laza, 29. jul 2015 00:38)

Organizovana bot mašinerija. "trust mozgova".