Fudbal 62

Sreda, 10.06.2015.

12:25

Paunović: Lavovi, heroji!

Selektor U20 selekcije Srbije Veljko Paunović rekao je da su njegovi igrači "lavovi" i "pravi heroji", posle plasmana u četvtfinale Svetskog prvenstva.

Paunoviæ: Lavovi, heroji! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Dex

pre 8 godina

Mnoge stvari su dobre u igri kod ovih momaka na taktickom,fizickom,psihickom planu. Ali najvise su me odusevili kako udaraju presing na protivnika kada izgube loptu da je vrate u svoj posed.NA SVE CETIRI UTAKMICE. BRAVO MOMCI DO MEDALJE!!!

moram da kazem il cu da puknem

pre 8 godina

smejurija je da smo ih razvali ali ima tu jedna stara izreka ako se boris i bog te gleda.deca kidaju bore se i nama objasnjavaju kako fudbal treba da izgleda u srpskoj buducnosti. ocel od njih biti fudbaleri nije bitno ali bice bitno kada nekim novim klincima pokazu svoje medalje.veljko paunovic je bio dobar spancima i atletiku a za nas nije nikada nastupao ili je samo statirao u nebitnim mecevima.

Branko

pre 8 godina

Svi se okomili na mladog mađarskog igrača sa brojem, čini mi se 15, koji je dao autogol. A on je po meni najmanje kriv. Barem je pokazao kako se u ovakvim situacijama može lobovati i prevariti golman (bolje nego Augentaler). Kriva je cela ekipa Mađara koja je skoro sve vreme igrala kukavički i čuvala rezultat. Za razliku od njih hrabra i napadačka igra mladih orlova koja se na kraju isplatila. Srećno protiv SAD!

Handsome Devil

pre 8 godina

sjajan rezultat reprezentacije, nesumnjivo!
komentar selektora ipak pokazuje da nije neki struchnjak, ovakve izjave se daju kada se turnir zavrshi.

Subotica.

pre 8 godina

Momci gazite do kraja i pokažite ostalima ko se igra fudbal. Naravno očekujemo vas najmanje u finalu,a za ostalo cemo videti. POZDRAV

Bogohul

pre 8 godina

Ako vec pricamo o sreci treba dodati i sledece cinjenice;
- srpski mladici su demonstrirali apsolutnu tehnicku supremaciju nad vrsnjacima iz Madjarske. Ocevidan je veci individualni kvalitet, kako u tehnickom, tako i u taktickom i pogledu psiho-fizickih kapaciteta nasih mladica;
- Srbija je imala pet izglednih sansi vise;
- nasa reprezentacija je imala veci posed
lopte;
Sreca? Ne. Kvalitet? Da.

123

pre 8 godina

Dugo nisam osjetio ovaj osjećaj kao danas.Zaboravim na utakmicu od obaveza i problema i uključim se u drugom i šok,gubimo al odem mirno pod tuš.Siguran sam bio da će mo izjednačiti kao i da prolazimo nakon crvenog kartona.Nevjerovatan filing iako slabo poznam ovu ekipu ali mi nekako povjerenje ulijevaju.AAAAAAAAAAAAjmooooooooooooooooooooo SRBIJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Obilić

pre 8 godina

Занима ме само колико лавова ће од ових 21 да заигра за А репрезентацију! Види се да момци знају знање али на жалост неће никада одиграти заједно у А репрезентацију. Разлог је много прост: момци су талентовани а такви нам не требају. Толету требају они којима може да манипулише! Ајмо по титулу лавићи! Само напред!

Beoman

pre 8 godina

Svaka cast momcima na karakteru i na borbenosti ali ovaj prolazak u cetvrtfinale je vise plod srece nego strucnog vodjenja i selektiranja tima. Tim ima kvalitet i razumevanje u igri sto nismo videli ni kod jedne Srpske selekcije jos od doba Antica. Bez obzira na njihovu mladost ono sto se provlaci kao slabost kod svih nasih selekcija i zbog cega nikad nismo daleko u fudbalu dogurali, neozbiljnost i nedisciplina su prisutni i u ovom timu. Nas napadac, nisam mu zapamtio ime je protiv Urugvaja i Madjarske propustio najmanje 5-6 prilika zbog ciste bahatosti i dekoncentracije. Da ne pricamo o dobijanju drugog zutog kartona u nadoknadi vremena. To su stvari koje se dogadjaju zbog loseg rada strucnog staba. Da se razumemo, ja ih ne kritikujem jer mislim da su losi, vec bi bilo zaista steta da ovako talentovan i skladan tim ne ode daleko na ovom prvenstvu, bar do finala.

Ivan

pre 8 godina

Znate šta me boli? To što će ovo blago sve da razj..u razni menadžeri i "grobari" našeg fudbala već na vratima seniorskog tima a mnogi neće ni dobiti priliku da promole nos u seniorskom timu. E to je prava tuga, nažalost ovo zlato će brzo da izbledi kad ih dohvate ovi naši lešinari. To me mnogo boli, a momci su prva liga, milina ih je gledati.
Srećno momci sve najbolje vam želim, sva sreća da vas prati.

Nenad Stefan

pre 8 godina

Slažem se s konstatacijom da su odigrali lavovski i da se niko ne treba osuđivati, ali mora se jednostavno ukazati i Filipu Jankoviću, kao i Milanu Gajiću da treba se uozbilje, založe i koncentrišu maksimalno. Sjajan potez Paunovića kad je Jankovića odmah izveo nakon početničke greške. Gajić se praktično samokaznio. Ipak, ovi mladi momci, iako su pokazali timski duh i ozbiljnost (nasuprot seniora), moraju da nauče kako se odnosi prema nacionalnom timu, jer su oni na neki način elita i predstavnici buduće generacije odabranih reprezentativaca. Kao i to da protivnika treba poštovati, ali i poraziti na vreme, jer su objektivno mnogo jači, čak i sa 10 igrača od Mađara na primer, a ne da se dovedu u situaciju da u posljednjim minutama se "čupaju" iz situacije u koju su zapali neozbiljnošću pojedinaca. Svaka čast Antonovu, pravom primeru borca za čast i nacionalni grb, istinskom nasledniku Kolarova, čak bih se usudio reći, ako ovako nastavi i boljem i ozbiljnijem igraču.

poslednja jedanaestorica

pre 8 godina

Bravo, borbenost je tu pa i sreca pomogne.

Podsjeca na one divine dane kad smo gledali kako jedina fudbalska reprezentacija iz nasih zemalja osvaja titulu prvaka svijeta. Cileanci naravno. I tada Prosinecki nije mogao da igra zbog kartona, pa su cileanske novine pisale da to pravilo treba suspendovati bar na kratko jer bez njega turnir nema istu vrijednost. Kakav gol Brazilu..i onda titula..
Taj tim je nesto sto je trebalo da razrusi fudbalski svijet- Suker, Mijatovic, Boban, Prosinecki...
Mijat je vratio Real na vrh.. ostali su napravili karijere..
Valjda ce i od ovih momaka biti takvih primjera.
Sretno!

Kajblo

pre 8 godina

Bravo ekipa,izgleda dok jos uvek lova i slava nije previse usla u njihove zivote tu je i uspeh i timski duh! A ne kao A selekcija. Sad hrabro protiv amera koji igraju skolski trce mnogo ali srecom jos uvek nemaju nekog Klinsmana na klupi. Samo timskim duhom protiv sterilnog fudbala !

Riječanin

pre 8 godina

Red,rad,odgoj i disciplina to nam treba a ne neki fantazisti jer uz dobru odbranu i solidan vezni red može se u nogometu puno postići,pokazali Grci.Ima nade za Srpski fudbal ali treba donesti zakone i pravila koja se odnose na djecu i mlade a to svaka država ima pravo jer će bogati počet sve kupovat.

Nataeos

pre 8 godina

ni lavovi, ni heroji, deca koja se igraju fudbala, a ni to ne rade nesto spec, 2-3 mozda nesto urade u fudbalu, evropski prosek, ovi ostali, srpski prosek...
(brrrm, 10. jun 2015 12:31)
Pa da, zato oni igraju na svetskom prventsvu, dok ti izigravas srpskog proseka iza tastature..

Milan

pre 8 godina

Ajmo sad amere da izbacimo a posle šta bude.Mađari neka se sad smiškaju i zadržavaju igru! Inače imamo najbolje dresove na svetu,hvala Umbro !

Veljko Marinkovic

pre 8 godina

Брате,колико смо имали среће код голова! Код првог гола Шапоњића ударила лопта у главу! Други улази у избор за најлепши аутогол године!
Надам се да ће наши момци извући поуку из ове утакмице и да неће поново дозволити да о њиховој судбини одлучује срећа и то у надокнади времена!

ivan

pre 8 godina

Svaka cast nasim igracima, jedina zamerka kod prvog gola, olako je Madjar prosao naseg odbrambenog igraca. Doduse to je zbog neiskustva, za gurkanje, blago ometanje se ne svira penal, a mnogo znaci.

Fica

pre 8 godina

Svaka cast momci odigrali ste odlican mec borbeno i napadacki. Napadali ste u produzetcima i sa igracem manje naterali protivnika da izbacuje loptu gde stigne. Zato smo i pobedili da smo parkirali autobus ispred gola nikad i ne bi pobedili mozda bi eventualno na penala.
Za to svaka cast slektoru koji se drao sve vreme i komandovao cuo se u prenosu konstantno.
Svi igraci zasluzuju aplauz i nas naklon jer ovo je neverovatan uspeh.
I zeleo bih da kazem da nije u redu da se vredja Filip Jankovic.
Odigrao je lose,ali kolko je A reprezentativaca odigralo lose pa ih i dalje podrzavate,decko je dobro igrao propremni period sad je posustao al bice boljih dana. Ne treba kritikovati pojedince jer oni igraju kao ekipa i tako prolaze dalje!
Kapa dole momci!

oklagija

pre 8 godina

ni lavovi, ni heroji, deca koja se igraju fudbala, a ni to ne rade nesto spec, 2-3 mozda nesto urade u fudbalu, evropski prosek, ovi ostali, srpski prosek...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (brrrm, 10. jun 2015 12:31)

Da si makar pokusao da napravis neki uspeh u zivotu znao bi da cenis i tudji. Ajde ti care udji medju 8 na svetu u pljuvanju u dalj npr pa onda kudi ove "prosecne" momke.

Mirni !

pre 8 godina

Iskrene čestitke mladosti !!!!!
Svaka vam čast za zalaganje i poštovanje dresa i grba ......
Ne dozvolite sebi da krenete stopama bahatih i prebogatih koji "kao" ....... repreznacija države ... Izvinjavam se gospodi : Nastasiću i Matiću.
Želim vam da ste zdravi , orni i veseli !
Igrajte za svoju zemlju i vaše zadovoljstvo !!!!!

Denko

pre 8 godina

Kad sam pre neki dan rekao "Uz malo srece i turnir je vas", mislio sam upravo na to sto se danas desilo. Cestitam i samo hrabro do finala.

brrrm

pre 8 godina

ni lavovi, ni heroji, deca koja se igraju fudbala, a ni to ne rade nesto spec, 2-3 mozda nesto urade u fudbalu, evropski prosek, ovi ostali, srpski prosek...

Lucchese

pre 8 godina

E kako mi je drago kad vidim da neka naša reprezendacija ne igra malodušno kad stvari ne idu kako treba, već se bore do kraja. Na izrazima lica im se videlo da će izjednačiti i da nisu klonuli...i zato im se sve vratilo, pa i taj autogol... Kamo sreće da naša A reprezentacija (ako uopšte treba tako da se nazove) ima takav mentalitet. Nažalost, obično se sve izmeni kad ti klinci postanu "zvezde" i malo omatore, iskreno se nadam da grešim...

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Dresovi i kompletna oprema su nam FENOMENALNI!
Umbro je opravdao epitet "Only Football" koji mu je kroz specijalizaciju na Fudbal doneo krunu najboljeg proizvođača i dizjanera fudbalske opreme.

Posebno je pogođena boja dresa, nijansa crvene koja očigledno ima uzora u Srpskoj tradiciji iz vremena Boja na Kosovu i Zastave Cara Lazara. Fonotovi slova i brojeva su vrhunski dizajnirani takođe u skladu sa tradicijom. Dizajn Krsta na dresu je odličan.

Konačno, možda najrevolucionarniji potez Umbra je kompletno Crvena oprema (dres, šorc, štucne) što daje Reprezentaciji Srbije jednu novu, dosta ozbiljniju dimenziju.
Stare boje crvena, plava, bela su činile da izgledamo nešto slično kao oni kockasti klovnovi.

Eto, uvek smo imali odlične igrače, a sada zahvaljujući Umbro iamamo i Svetski imidž,
DOSTOJAN NOSIOCA TITULE OSVAJAČA SVETSKE KRUNE!
VOSTANI SERBIJE!

oklagija

pre 8 godina

ni lavovi, ni heroji, deca koja se igraju fudbala, a ni to ne rade nesto spec, 2-3 mozda nesto urade u fudbalu, evropski prosek, ovi ostali, srpski prosek...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (brrrm, 10. jun 2015 12:31)

Da si makar pokusao da napravis neki uspeh u zivotu znao bi da cenis i tudji. Ajde ti care udji medju 8 na svetu u pljuvanju u dalj npr pa onda kudi ove "prosecne" momke.

Denko

pre 8 godina

Kad sam pre neki dan rekao "Uz malo srece i turnir je vas", mislio sam upravo na to sto se danas desilo. Cestitam i samo hrabro do finala.

Nataeos

pre 8 godina

ni lavovi, ni heroji, deca koja se igraju fudbala, a ni to ne rade nesto spec, 2-3 mozda nesto urade u fudbalu, evropski prosek, ovi ostali, srpski prosek...
(brrrm, 10. jun 2015 12:31)
Pa da, zato oni igraju na svetskom prventsvu, dok ti izigravas srpskog proseka iza tastature..

Fica

pre 8 godina

Svaka cast momci odigrali ste odlican mec borbeno i napadacki. Napadali ste u produzetcima i sa igracem manje naterali protivnika da izbacuje loptu gde stigne. Zato smo i pobedili da smo parkirali autobus ispred gola nikad i ne bi pobedili mozda bi eventualno na penala.
Za to svaka cast slektoru koji se drao sve vreme i komandovao cuo se u prenosu konstantno.
Svi igraci zasluzuju aplauz i nas naklon jer ovo je neverovatan uspeh.
I zeleo bih da kazem da nije u redu da se vredja Filip Jankovic.
Odigrao je lose,ali kolko je A reprezentativaca odigralo lose pa ih i dalje podrzavate,decko je dobro igrao propremni period sad je posustao al bice boljih dana. Ne treba kritikovati pojedince jer oni igraju kao ekipa i tako prolaze dalje!
Kapa dole momci!

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Dresovi i kompletna oprema su nam FENOMENALNI!
Umbro je opravdao epitet "Only Football" koji mu je kroz specijalizaciju na Fudbal doneo krunu najboljeg proizvođača i dizjanera fudbalske opreme.

Posebno je pogođena boja dresa, nijansa crvene koja očigledno ima uzora u Srpskoj tradiciji iz vremena Boja na Kosovu i Zastave Cara Lazara. Fonotovi slova i brojeva su vrhunski dizajnirani takođe u skladu sa tradicijom. Dizajn Krsta na dresu je odličan.

Konačno, možda najrevolucionarniji potez Umbra je kompletno Crvena oprema (dres, šorc, štucne) što daje Reprezentaciji Srbije jednu novu, dosta ozbiljniju dimenziju.
Stare boje crvena, plava, bela su činile da izgledamo nešto slično kao oni kockasti klovnovi.

Eto, uvek smo imali odlične igrače, a sada zahvaljujući Umbro iamamo i Svetski imidž,
DOSTOJAN NOSIOCA TITULE OSVAJAČA SVETSKE KRUNE!
VOSTANI SERBIJE!

Milan

pre 8 godina

Ajmo sad amere da izbacimo a posle šta bude.Mađari neka se sad smiškaju i zadržavaju igru! Inače imamo najbolje dresove na svetu,hvala Umbro !

Lucchese

pre 8 godina

E kako mi je drago kad vidim da neka naša reprezendacija ne igra malodušno kad stvari ne idu kako treba, već se bore do kraja. Na izrazima lica im se videlo da će izjednačiti i da nisu klonuli...i zato im se sve vratilo, pa i taj autogol... Kamo sreće da naša A reprezentacija (ako uopšte treba tako da se nazove) ima takav mentalitet. Nažalost, obično se sve izmeni kad ti klinci postanu "zvezde" i malo omatore, iskreno se nadam da grešim...

Mirni !

pre 8 godina

Iskrene čestitke mladosti !!!!!
Svaka vam čast za zalaganje i poštovanje dresa i grba ......
Ne dozvolite sebi da krenete stopama bahatih i prebogatih koji "kao" ....... repreznacija države ... Izvinjavam se gospodi : Nastasiću i Matiću.
Želim vam da ste zdravi , orni i veseli !
Igrajte za svoju zemlju i vaše zadovoljstvo !!!!!

ivan

pre 8 godina

Svaka cast nasim igracima, jedina zamerka kod prvog gola, olako je Madjar prosao naseg odbrambenog igraca. Doduse to je zbog neiskustva, za gurkanje, blago ometanje se ne svira penal, a mnogo znaci.

Kajblo

pre 8 godina

Bravo ekipa,izgleda dok jos uvek lova i slava nije previse usla u njihove zivote tu je i uspeh i timski duh! A ne kao A selekcija. Sad hrabro protiv amera koji igraju skolski trce mnogo ali srecom jos uvek nemaju nekog Klinsmana na klupi. Samo timskim duhom protiv sterilnog fudbala !

Bogohul

pre 8 godina

Ako vec pricamo o sreci treba dodati i sledece cinjenice;
- srpski mladici su demonstrirali apsolutnu tehnicku supremaciju nad vrsnjacima iz Madjarske. Ocevidan je veci individualni kvalitet, kako u tehnickom, tako i u taktickom i pogledu psiho-fizickih kapaciteta nasih mladica;
- Srbija je imala pet izglednih sansi vise;
- nasa reprezentacija je imala veci posed
lopte;
Sreca? Ne. Kvalitet? Da.

Obilić

pre 8 godina

Занима ме само колико лавова ће од ових 21 да заигра за А репрезентацију! Види се да момци знају знање али на жалост неће никада одиграти заједно у А репрезентацију. Разлог је много прост: момци су талентовани а такви нам не требају. Толету требају они којима може да манипулише! Ајмо по титулу лавићи! Само напред!

Nenad Stefan

pre 8 godina

Slažem se s konstatacijom da su odigrali lavovski i da se niko ne treba osuđivati, ali mora se jednostavno ukazati i Filipu Jankoviću, kao i Milanu Gajiću da treba se uozbilje, založe i koncentrišu maksimalno. Sjajan potez Paunovića kad je Jankovića odmah izveo nakon početničke greške. Gajić se praktično samokaznio. Ipak, ovi mladi momci, iako su pokazali timski duh i ozbiljnost (nasuprot seniora), moraju da nauče kako se odnosi prema nacionalnom timu, jer su oni na neki način elita i predstavnici buduće generacije odabranih reprezentativaca. Kao i to da protivnika treba poštovati, ali i poraziti na vreme, jer su objektivno mnogo jači, čak i sa 10 igrača od Mađara na primer, a ne da se dovedu u situaciju da u posljednjim minutama se "čupaju" iz situacije u koju su zapali neozbiljnošću pojedinaca. Svaka čast Antonovu, pravom primeru borca za čast i nacionalni grb, istinskom nasledniku Kolarova, čak bih se usudio reći, ako ovako nastavi i boljem i ozbiljnijem igraču.

poslednja jedanaestorica

pre 8 godina

Bravo, borbenost je tu pa i sreca pomogne.

Podsjeca na one divine dane kad smo gledali kako jedina fudbalska reprezentacija iz nasih zemalja osvaja titulu prvaka svijeta. Cileanci naravno. I tada Prosinecki nije mogao da igra zbog kartona, pa su cileanske novine pisale da to pravilo treba suspendovati bar na kratko jer bez njega turnir nema istu vrijednost. Kakav gol Brazilu..i onda titula..
Taj tim je nesto sto je trebalo da razrusi fudbalski svijet- Suker, Mijatovic, Boban, Prosinecki...
Mijat je vratio Real na vrh.. ostali su napravili karijere..
Valjda ce i od ovih momaka biti takvih primjera.
Sretno!

Ivan

pre 8 godina

Znate šta me boli? To što će ovo blago sve da razj..u razni menadžeri i "grobari" našeg fudbala već na vratima seniorskog tima a mnogi neće ni dobiti priliku da promole nos u seniorskom timu. E to je prava tuga, nažalost ovo zlato će brzo da izbledi kad ih dohvate ovi naši lešinari. To me mnogo boli, a momci su prva liga, milina ih je gledati.
Srećno momci sve najbolje vam želim, sva sreća da vas prati.

Riječanin

pre 8 godina

Red,rad,odgoj i disciplina to nam treba a ne neki fantazisti jer uz dobru odbranu i solidan vezni red može se u nogometu puno postići,pokazali Grci.Ima nade za Srpski fudbal ali treba donesti zakone i pravila koja se odnose na djecu i mlade a to svaka država ima pravo jer će bogati počet sve kupovat.

Veljko Marinkovic

pre 8 godina

Брате,колико смо имали среће код голова! Код првог гола Шапоњића ударила лопта у главу! Други улази у избор за најлепши аутогол године!
Надам се да ће наши момци извући поуку из ове утакмице и да неће поново дозволити да о њиховој судбини одлучује срећа и то у надокнади времена!

123

pre 8 godina

Dugo nisam osjetio ovaj osjećaj kao danas.Zaboravim na utakmicu od obaveza i problema i uključim se u drugom i šok,gubimo al odem mirno pod tuš.Siguran sam bio da će mo izjednačiti kao i da prolazimo nakon crvenog kartona.Nevjerovatan filing iako slabo poznam ovu ekipu ali mi nekako povjerenje ulijevaju.AAAAAAAAAAAAjmooooooooooooooooooooo SRBIJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Beoman

pre 8 godina

Svaka cast momcima na karakteru i na borbenosti ali ovaj prolazak u cetvrtfinale je vise plod srece nego strucnog vodjenja i selektiranja tima. Tim ima kvalitet i razumevanje u igri sto nismo videli ni kod jedne Srpske selekcije jos od doba Antica. Bez obzira na njihovu mladost ono sto se provlaci kao slabost kod svih nasih selekcija i zbog cega nikad nismo daleko u fudbalu dogurali, neozbiljnost i nedisciplina su prisutni i u ovom timu. Nas napadac, nisam mu zapamtio ime je protiv Urugvaja i Madjarske propustio najmanje 5-6 prilika zbog ciste bahatosti i dekoncentracije. Da ne pricamo o dobijanju drugog zutog kartona u nadoknadi vremena. To su stvari koje se dogadjaju zbog loseg rada strucnog staba. Da se razumemo, ja ih ne kritikujem jer mislim da su losi, vec bi bilo zaista steta da ovako talentovan i skladan tim ne ode daleko na ovom prvenstvu, bar do finala.

brrrm

pre 8 godina

ni lavovi, ni heroji, deca koja se igraju fudbala, a ni to ne rade nesto spec, 2-3 mozda nesto urade u fudbalu, evropski prosek, ovi ostali, srpski prosek...

Subotica.

pre 8 godina

Momci gazite do kraja i pokažite ostalima ko se igra fudbal. Naravno očekujemo vas najmanje u finalu,a za ostalo cemo videti. POZDRAV

Dex

pre 8 godina

Mnoge stvari su dobre u igri kod ovih momaka na taktickom,fizickom,psihickom planu. Ali najvise su me odusevili kako udaraju presing na protivnika kada izgube loptu da je vrate u svoj posed.NA SVE CETIRI UTAKMICE. BRAVO MOMCI DO MEDALJE!!!

moram da kazem il cu da puknem

pre 8 godina

smejurija je da smo ih razvali ali ima tu jedna stara izreka ako se boris i bog te gleda.deca kidaju bore se i nama objasnjavaju kako fudbal treba da izgleda u srpskoj buducnosti. ocel od njih biti fudbaleri nije bitno ali bice bitno kada nekim novim klincima pokazu svoje medalje.veljko paunovic je bio dobar spancima i atletiku a za nas nije nikada nastupao ili je samo statirao u nebitnim mecevima.

Branko

pre 8 godina

Svi se okomili na mladog mađarskog igrača sa brojem, čini mi se 15, koji je dao autogol. A on je po meni najmanje kriv. Barem je pokazao kako se u ovakvim situacijama može lobovati i prevariti golman (bolje nego Augentaler). Kriva je cela ekipa Mađara koja je skoro sve vreme igrala kukavički i čuvala rezultat. Za razliku od njih hrabra i napadačka igra mladih orlova koja se na kraju isplatila. Srećno protiv SAD!

Handsome Devil

pre 8 godina

sjajan rezultat reprezentacije, nesumnjivo!
komentar selektora ipak pokazuje da nije neki struchnjak, ovakve izjave se daju kada se turnir zavrshi.

brrrm

pre 8 godina

ni lavovi, ni heroji, deca koja se igraju fudbala, a ni to ne rade nesto spec, 2-3 mozda nesto urade u fudbalu, evropski prosek, ovi ostali, srpski prosek...

Veljko Marinkovic

pre 8 godina

Брате,колико смо имали среће код голова! Код првог гола Шапоњића ударила лопта у главу! Други улази у избор за најлепши аутогол године!
Надам се да ће наши момци извући поуку из ове утакмице и да неће поново дозволити да о њиховој судбини одлучује срећа и то у надокнади времена!

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Dresovi i kompletna oprema su nam FENOMENALNI!
Umbro je opravdao epitet "Only Football" koji mu je kroz specijalizaciju na Fudbal doneo krunu najboljeg proizvođača i dizjanera fudbalske opreme.

Posebno je pogođena boja dresa, nijansa crvene koja očigledno ima uzora u Srpskoj tradiciji iz vremena Boja na Kosovu i Zastave Cara Lazara. Fonotovi slova i brojeva su vrhunski dizajnirani takođe u skladu sa tradicijom. Dizajn Krsta na dresu je odličan.

Konačno, možda najrevolucionarniji potez Umbra je kompletno Crvena oprema (dres, šorc, štucne) što daje Reprezentaciji Srbije jednu novu, dosta ozbiljniju dimenziju.
Stare boje crvena, plava, bela su činile da izgledamo nešto slično kao oni kockasti klovnovi.

Eto, uvek smo imali odlične igrače, a sada zahvaljujući Umbro iamamo i Svetski imidž,
DOSTOJAN NOSIOCA TITULE OSVAJAČA SVETSKE KRUNE!
VOSTANI SERBIJE!

Beoman

pre 8 godina

Svaka cast momcima na karakteru i na borbenosti ali ovaj prolazak u cetvrtfinale je vise plod srece nego strucnog vodjenja i selektiranja tima. Tim ima kvalitet i razumevanje u igri sto nismo videli ni kod jedne Srpske selekcije jos od doba Antica. Bez obzira na njihovu mladost ono sto se provlaci kao slabost kod svih nasih selekcija i zbog cega nikad nismo daleko u fudbalu dogurali, neozbiljnost i nedisciplina su prisutni i u ovom timu. Nas napadac, nisam mu zapamtio ime je protiv Urugvaja i Madjarske propustio najmanje 5-6 prilika zbog ciste bahatosti i dekoncentracije. Da ne pricamo o dobijanju drugog zutog kartona u nadoknadi vremena. To su stvari koje se dogadjaju zbog loseg rada strucnog staba. Da se razumemo, ja ih ne kritikujem jer mislim da su losi, vec bi bilo zaista steta da ovako talentovan i skladan tim ne ode daleko na ovom prvenstvu, bar do finala.

Obilić

pre 8 godina

Занима ме само колико лавова ће од ових 21 да заигра за А репрезентацију! Види се да момци знају знање али на жалост неће никада одиграти заједно у А репрезентацију. Разлог је много прост: момци су талентовани а такви нам не требају. Толету требају они којима може да манипулише! Ајмо по титулу лавићи! Само напред!

Nataeos

pre 8 godina

ni lavovi, ni heroji, deca koja se igraju fudbala, a ni to ne rade nesto spec, 2-3 mozda nesto urade u fudbalu, evropski prosek, ovi ostali, srpski prosek...
(brrrm, 10. jun 2015 12:31)
Pa da, zato oni igraju na svetskom prventsvu, dok ti izigravas srpskog proseka iza tastature..

Handsome Devil

pre 8 godina

sjajan rezultat reprezentacije, nesumnjivo!
komentar selektora ipak pokazuje da nije neki struchnjak, ovakve izjave se daju kada se turnir zavrshi.

Fica

pre 8 godina

Svaka cast momci odigrali ste odlican mec borbeno i napadacki. Napadali ste u produzetcima i sa igracem manje naterali protivnika da izbacuje loptu gde stigne. Zato smo i pobedili da smo parkirali autobus ispred gola nikad i ne bi pobedili mozda bi eventualno na penala.
Za to svaka cast slektoru koji se drao sve vreme i komandovao cuo se u prenosu konstantno.
Svi igraci zasluzuju aplauz i nas naklon jer ovo je neverovatan uspeh.
I zeleo bih da kazem da nije u redu da se vredja Filip Jankovic.
Odigrao je lose,ali kolko je A reprezentativaca odigralo lose pa ih i dalje podrzavate,decko je dobro igrao propremni period sad je posustao al bice boljih dana. Ne treba kritikovati pojedince jer oni igraju kao ekipa i tako prolaze dalje!
Kapa dole momci!

oklagija

pre 8 godina

ni lavovi, ni heroji, deca koja se igraju fudbala, a ni to ne rade nesto spec, 2-3 mozda nesto urade u fudbalu, evropski prosek, ovi ostali, srpski prosek...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (brrrm, 10. jun 2015 12:31)

Da si makar pokusao da napravis neki uspeh u zivotu znao bi da cenis i tudji. Ajde ti care udji medju 8 na svetu u pljuvanju u dalj npr pa onda kudi ove "prosecne" momke.

Ivan

pre 8 godina

Znate šta me boli? To što će ovo blago sve da razj..u razni menadžeri i "grobari" našeg fudbala već na vratima seniorskog tima a mnogi neće ni dobiti priliku da promole nos u seniorskom timu. E to je prava tuga, nažalost ovo zlato će brzo da izbledi kad ih dohvate ovi naši lešinari. To me mnogo boli, a momci su prva liga, milina ih je gledati.
Srećno momci sve najbolje vam želim, sva sreća da vas prati.

Milan

pre 8 godina

Ajmo sad amere da izbacimo a posle šta bude.Mađari neka se sad smiškaju i zadržavaju igru! Inače imamo najbolje dresove na svetu,hvala Umbro !

Nenad Stefan

pre 8 godina

Slažem se s konstatacijom da su odigrali lavovski i da se niko ne treba osuđivati, ali mora se jednostavno ukazati i Filipu Jankoviću, kao i Milanu Gajiću da treba se uozbilje, založe i koncentrišu maksimalno. Sjajan potez Paunovića kad je Jankovića odmah izveo nakon početničke greške. Gajić se praktično samokaznio. Ipak, ovi mladi momci, iako su pokazali timski duh i ozbiljnost (nasuprot seniora), moraju da nauče kako se odnosi prema nacionalnom timu, jer su oni na neki način elita i predstavnici buduće generacije odabranih reprezentativaca. Kao i to da protivnika treba poštovati, ali i poraziti na vreme, jer su objektivno mnogo jači, čak i sa 10 igrača od Mađara na primer, a ne da se dovedu u situaciju da u posljednjim minutama se "čupaju" iz situacije u koju su zapali neozbiljnošću pojedinaca. Svaka čast Antonovu, pravom primeru borca za čast i nacionalni grb, istinskom nasledniku Kolarova, čak bih se usudio reći, ako ovako nastavi i boljem i ozbiljnijem igraču.

Riječanin

pre 8 godina

Red,rad,odgoj i disciplina to nam treba a ne neki fantazisti jer uz dobru odbranu i solidan vezni red može se u nogometu puno postići,pokazali Grci.Ima nade za Srpski fudbal ali treba donesti zakone i pravila koja se odnose na djecu i mlade a to svaka država ima pravo jer će bogati počet sve kupovat.

Kajblo

pre 8 godina

Bravo ekipa,izgleda dok jos uvek lova i slava nije previse usla u njihove zivote tu je i uspeh i timski duh! A ne kao A selekcija. Sad hrabro protiv amera koji igraju skolski trce mnogo ali srecom jos uvek nemaju nekog Klinsmana na klupi. Samo timskim duhom protiv sterilnog fudbala !

Subotica.

pre 8 godina

Momci gazite do kraja i pokažite ostalima ko se igra fudbal. Naravno očekujemo vas najmanje u finalu,a za ostalo cemo videti. POZDRAV

Denko

pre 8 godina

Kad sam pre neki dan rekao "Uz malo srece i turnir je vas", mislio sam upravo na to sto se danas desilo. Cestitam i samo hrabro do finala.

Mirni !

pre 8 godina

Iskrene čestitke mladosti !!!!!
Svaka vam čast za zalaganje i poštovanje dresa i grba ......
Ne dozvolite sebi da krenete stopama bahatih i prebogatih koji "kao" ....... repreznacija države ... Izvinjavam se gospodi : Nastasiću i Matiću.
Želim vam da ste zdravi , orni i veseli !
Igrajte za svoju zemlju i vaše zadovoljstvo !!!!!

123

pre 8 godina

Dugo nisam osjetio ovaj osjećaj kao danas.Zaboravim na utakmicu od obaveza i problema i uključim se u drugom i šok,gubimo al odem mirno pod tuš.Siguran sam bio da će mo izjednačiti kao i da prolazimo nakon crvenog kartona.Nevjerovatan filing iako slabo poznam ovu ekipu ali mi nekako povjerenje ulijevaju.AAAAAAAAAAAAjmooooooooooooooooooooo SRBIJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Bogohul

pre 8 godina

Ako vec pricamo o sreci treba dodati i sledece cinjenice;
- srpski mladici su demonstrirali apsolutnu tehnicku supremaciju nad vrsnjacima iz Madjarske. Ocevidan je veci individualni kvalitet, kako u tehnickom, tako i u taktickom i pogledu psiho-fizickih kapaciteta nasih mladica;
- Srbija je imala pet izglednih sansi vise;
- nasa reprezentacija je imala veci posed
lopte;
Sreca? Ne. Kvalitet? Da.

Lucchese

pre 8 godina

E kako mi je drago kad vidim da neka naša reprezendacija ne igra malodušno kad stvari ne idu kako treba, već se bore do kraja. Na izrazima lica im se videlo da će izjednačiti i da nisu klonuli...i zato im se sve vratilo, pa i taj autogol... Kamo sreće da naša A reprezentacija (ako uopšte treba tako da se nazove) ima takav mentalitet. Nažalost, obično se sve izmeni kad ti klinci postanu "zvezde" i malo omatore, iskreno se nadam da grešim...

ivan

pre 8 godina

Svaka cast nasim igracima, jedina zamerka kod prvog gola, olako je Madjar prosao naseg odbrambenog igraca. Doduse to je zbog neiskustva, za gurkanje, blago ometanje se ne svira penal, a mnogo znaci.

poslednja jedanaestorica

pre 8 godina

Bravo, borbenost je tu pa i sreca pomogne.

Podsjeca na one divine dane kad smo gledali kako jedina fudbalska reprezentacija iz nasih zemalja osvaja titulu prvaka svijeta. Cileanci naravno. I tada Prosinecki nije mogao da igra zbog kartona, pa su cileanske novine pisale da to pravilo treba suspendovati bar na kratko jer bez njega turnir nema istu vrijednost. Kakav gol Brazilu..i onda titula..
Taj tim je nesto sto je trebalo da razrusi fudbalski svijet- Suker, Mijatovic, Boban, Prosinecki...
Mijat je vratio Real na vrh.. ostali su napravili karijere..
Valjda ce i od ovih momaka biti takvih primjera.
Sretno!

Branko

pre 8 godina

Svi se okomili na mladog mađarskog igrača sa brojem, čini mi se 15, koji je dao autogol. A on je po meni najmanje kriv. Barem je pokazao kako se u ovakvim situacijama može lobovati i prevariti golman (bolje nego Augentaler). Kriva je cela ekipa Mađara koja je skoro sve vreme igrala kukavički i čuvala rezultat. Za razliku od njih hrabra i napadačka igra mladih orlova koja se na kraju isplatila. Srećno protiv SAD!

moram da kazem il cu da puknem

pre 8 godina

smejurija je da smo ih razvali ali ima tu jedna stara izreka ako se boris i bog te gleda.deca kidaju bore se i nama objasnjavaju kako fudbal treba da izgleda u srpskoj buducnosti. ocel od njih biti fudbaleri nije bitno ali bice bitno kada nekim novim klincima pokazu svoje medalje.veljko paunovic je bio dobar spancima i atletiku a za nas nije nikada nastupao ili je samo statirao u nebitnim mecevima.

Dex

pre 8 godina

Mnoge stvari su dobre u igri kod ovih momaka na taktickom,fizickom,psihickom planu. Ali najvise su me odusevili kako udaraju presing na protivnika kada izgube loptu da je vrate u svoj posed.NA SVE CETIRI UTAKMICE. BRAVO MOMCI DO MEDALJE!!!