Rukomet 36

Nedelja, 03.05.2015.

21:00

Srbija ispustila Island u finišu

Reprezentacija Srbije remizirala je sa selekcijom Islanda 25:25 (13:11) u četvrtom kolu kvalifikacija za EURO 2016. u Poljskoj.

Srbija ispustila Island u finišu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

Ivan

pre 9 godina

@Milan

Jel zna neko zasto nema u ekipi Sesuma, brace Nenadic, Nikcevica, Strahinje Milica, pa i Stanica, iako je imao odredjenih problema poslije Metalurga?

Da krenem od Nikcevica, povredjen je, to sam saznao kad je izasao spisak jer sam poludeo kad sam video da ni njega nema; Strahinja Milic je odlucio da ne brani vise za reprezentaciju jer verovatno nije zadovoljan odnosom prema njeu ili ko zna zbog cega... Stanic trazio pauzu da se sredi, mada mislim da je covek jednostavno razocaran jer godinama brani kao lud a rezultati nigde, ne moze sve sam, gube se dobijene utakmice, brani sve zivo ali ne moze i napad da igra... Za Sesuma iskreno ne znam razlog, cudi me sto ga nema, mada ne znam u kakvoj je formi, ali za bracu Nenadic znam da su odliucni u najjacoj ligi na svetu ali nisu KADAR da igraju za nas slab tim!!! Katastrofa... I Momir Rnic igra dobro u Nemackoj ali ni njega nema, voleo bih kad bi mi selektor obrazlozio sto oni nisu u timu da bar znamo razloge. U nekim komentarima novinara sam procitao da kao neki igraci uslovljavaju igranje za reprezentaciju minutima i tako to, recite nam da znamo ko sta i kako, cisto da smo mi mirniji i da se ne nerviramo sto nisu u timu, da znamo prave razloge!!!

32.zagorska divizija

pre 9 godina

Добро си то проценио ! За 64 године црногорци у европском врху :-)

Blue_skin

pre 9 godina

Svi znate da je i Marsenic iz Crne Gore, ali je odabrao da igra za Srbiju i ja licno problema s tim nemam, iako kao Crnogorac to iskreno ne mogu da razumijem. Medjutim, mlad je i strasno bi se uklopio u ovu ekipu CG u kojoj je gro igraca 92.-94. godiste. I po pravilu uvijek nam ledja okrenu igraci na pozicijama na kojim smo najdeficitarniji. Vi ne znate da je sa svega 16 godina za Katar odlucio da igra Jovo Damjanovic, Crnogorac, pivot, koji je skoro, sa svega 20 godina bio 2. sa Katarom na Sp zajedno sa nasim Markovicem.
Damjanovic, Marsenic na pivotu i ovih 7 premladih bekova, uz Profesora Obradovica i za 64-5 godina u samom vrhu svjetskog rukometa.
Volio bih da i CG i Srbija podju na Ep, ali kad vec moram da biram - ajmo Crna Goo!! :)
Pozdrav! :)

ogi-cg

pre 9 godina

ivan-nk-Utakmica sa Srbijom se ne igra u Baru,nego u Morači.A ovo sto pričas za Bar nema veze sa mozgom.Nisi ti Bara ni očima gledao.

10

pre 9 godina

Protiv Crne Gore nam je potreban Petar Nenadić. Dečko kida u Nemačkoj i veliki je apsurd što nije pozvan. Manojlovića upariti sa Abutovicem u odbrani i nagovoriti Stanica da se vrati jer bi sa Kocicem bio odličan tandem :-)

Dragan

pre 9 godina

Jos ne mogu da verujem da ovo nismo dobili. Dva minuta do kraja, tri gola  prednosti, lopta u posedu...Mislim da definitivno ima krivice selektora, verovatno neiskustvo. Dobar je lik, ali mislim da jos nije zreo za selektora. Za Vujina nemam reci. Ponekad odgledam kako igra u Nemackoj. Rastura covek. Sta mu je kad igra za repku? Braci Cutura kapa dole na zalganju i onom sto su ucinili, ali mislim da je vreme za mlade. Potvrda ovog je da nam je na Islandu jedini koji je zasluzio prelaznu ocenu bio Marsenic. Ili pogledajte sta je Ljuba Obradovic napravio od Crne Gore. Sve neki klinci, ali grizu bre. Ja ipak verujem da cemo ih pobediti, pod uslovom da se uvedu mladi igraci zeljni dokazivanja. Protiv Crnogoraca bih forsirao Djukica na desnom krilu - u prvoj utakmici ih je izresetao. Odgledao sam i njihov mec sa Izraelom. U odbrani na pivotu imaju promaju. Sansa za Marsenica!

Zoran

pre 9 godina

Ivane NK,
kažeš cijeli Bar navija za Srbiju ??? Viđe li ti danas salu protiv Izraela? Biće da smo uvezli one ljude da navijaju za CG. :-)) Teško li je biti u tvojoj koži i tebi sličnima. Živjeti u svojoj zemlji a priželjkivati njene poraze i neuspjehe i samog sebe lagati da Crnogoraca "nema dovoljno". Dok je i jednoga biće i Crne Gore ! Živio mi ti i okreni se svojoj domovini kakva je god.

Ima gorih i od fudbalera

pre 9 godina

Taman pomislim da su mi fudbaleri najomrazenija reprezentativna selekcija, ali onda me demantuju ovi nabedjeni rukometasi!

Ivan Nk

pre 9 godina

@Zoran
Zorane, neka u Baru 10. Juna pobijedi bolji tim( Crna Gora trenutno igra bolji rukomet, iako je individualno Srbija neuporedivo jaca).
Jedino bih volio da karte za taj mec pustite u slobodnu prodaju( bez partijskih i udbaskih kanala), a tada bi u Topolici stvarno bio pakao, ali za reprezentaciju Crne Gore.Cijeli grad Bar( bez okolnih sela) navija za Srbiju.To znaju i vrapci na grani...

Mito

pre 9 godina

Naš rukomet kao i fudbal je tuga. Igra staromodna. Selektor uvodi starijeg Čuturu i od tada padamo u igri. Imamo igrača više, loptu i 2 min do kraja i mi forsiramo. Malo pameti. Vujin i Ilić vrhunski igrači ali u klubovima. Tada igraju bez tenzija, a ovde naši treneri im nametnu tenziju i obojica su pola igrača. Jedini ozbiljan trener zadnjih godina je bio Vranješ, a naš savez nije našao načina da ga angažuje i to na duže vreme da se napravi jedna ozbiljna reprezentacija.

Predrag

pre 9 godina

Gledati nasu rukometnu reprezentaciju je cisto nerviranje. Nekoliko puta su imali po tri gola prednosti i umesto da tada dotuku protivnika pocinje nonsalancija, opustanje, gubljenje lopte u napadu, sporo vracanje u odbranu,neshvatljive greske, sto protivnik vrlo lako kaznjava. Da nije bilo fantasticnog golmana-izgubismo! Nasa reprezentacija igra staromodni rukomet koji nijedna iole bolja reprezentacija vise ne igra. Pa, mi nemamo kontru, i ne znamo sta je to. Kada god je zrela prilika za kontru nasi rukometasi "stanu ne loptu" i treba im citava vecnost da predju u napad sto protivniku daje mogucnost da lako organizije odbranu. Jos ne mogu da verujem da smo ispustili pobedu. Neverovatno. Ne verujem da je sve u mentalitetu vec tu postoji i nesto ozbiljnije sa cime treba da se pozabave rukometni strucnjaci, ako takvih uopste imamo.

Veljko

pre 9 godina

Ovaj Vujin treba da leti iz reprezentacije.Sramno je da Momir Ilic gine u napadu i odbrani ovaj maneken Vujin sutira 10/2 i na kraju nakon njegovog promasaja sa igracem vise dolazimo do ovog tuznog boda.Vujine spakuj kofere i ne muci nas vise.

Dragan

pre 9 godina

Kakav kiks Cuture u zadnjem napadu. Da je neki neiskusan igrac, pa ajde...Zar Srbija nema mladjih igraca nego selektor zove igrace koji su pred penzijom?

Zoran

pre 9 godina

Kako ćemo vas ispeglati 10 juna u Baru. Crna Gora ide na Evropsko prvenstvo a vi možda kao najbolji treći. Čeka vas pakao Topolice(sala). E viva MNE !!!

petar 015

pre 9 godina

Ja bih se osvrnuo na jedan detalj. Iznad jednog gola je bila razvijena nasa zastava ,dugacka i lepa. Jedino sto je kvarilo izgled zastave jeste natpis na njoj: "Srbska cast " sve bilo lepse da je pisalo: "Srpska cast ". Koliko smo pismeni toliko i dobar rukomet igramo.

veliki strumf

pre 9 godina

Ovo samo mi mozemo da ne dobijemo! Voditi 25-22 na 2 minuta do kraja, imati igraca vise i ne dobiti - e to mogu samo pravi amateri. I opet nas isti covek prodaje - Marko Vujin! Na 25-23 i igraca vise, umesto da odigra na krilo, sutira preko 2 igraca sa 9 metara, potpuno nepotrebno isforsiran sut! Realizacija u mecu mu je na nivou visegodisnjih igara u reprezentaciji - citav 1 gol iz 9 suteva! Cemu on sluzi, zasto ga zvati kada nas konstantno upropascava? I kapiten kad je bitno uvek promasi penal, ali uvek. I tako obojica 10 godina unazad. Onaj decko, levi bek sto igra samo odbranu, dade covek 2 gola iz 2 suta. Dao je veci doprinos od ove dvojice, a u napadu je proveo 20 sekundi.

bole bgd

pre 9 godina

Klasika, u zadnjih 3 minuta panika! Takođe klasika, Vujin može da postigne i 15 golova, ali u zadnjih 3 minuta nema šanse.
Takođe, Čutura može igrati vrlo dobro, ali će u zadnjih 3 munuta bar 1-2 lopte baciti u bunar!
Kao da im srce i mozak siđu u pete!

Ranzo Objektivni

pre 9 godina

"... jedan manje dao je Dalibor Čutura, koji se nesrećno sapleo u pretposlednjem napadu Srbije, predao loptu ..." - meni je stvarno žao momaka i ne bih da ih kritikujem, ali upravo ovo što je napisano je način na koji smo izgubili o toliko utakmica na svim mogućim takmičenjima u poslednjih par godina. Spori smo i samo mali presing protivnika izgleda da je dovoljan da se naši momci potpuno pogube i krenu da se sapliću, izbacuju loptu van igre, dodaju je protivniku, nerezonski šutiraju i slično. Fali hladna glava u završnici.

bianconero95

pre 9 godina

Sramota! Da objasnim-nije sramota igrati nereseno sa Islandom(koji je igrao bez Valura Sigurdsona), sramota je da pred punim Cairom, na 2 min pre kraja imamo +3 i igraca vise, a branimo se za bod 10 sekundi pre kraja..Dobio nas je golman Gustavson i Palmarson, decko je strasan, brdo asistencija ali ovi njegovi ne umeju da iskoriste sve to! Vujin se ne sastavlja, u Kilu ne moze da promasi, ovde ga nema na terenu. Krila katastrofa, idemo sve na jadne 30-godisnjake-Mosu, bracu Cutura, malo na Rastka, i tako proteklih 10 godina.. Bravo za Kocica, svaka cast, ali nije bilo dovoljno izgleda! Pozz

Milan

pre 9 godina

Jel zna neko zasto nema u ekipi Sesuma, brace Nenadic, Nikcevica, Strahinje Milica, pa i Stanica, iako je imao odredjenih problema poslije Metalurga? Pa ja relativno pratim rukomet a za neke igrace nisam ni cuo koji nam igraju u reprezentaciji, jos smo dozivjeli ponizenje na Islandu, ocigledno da ova ekipa nema karakter kad krene da gubi kada mogu da izgube 18 razlike a onda zamalo i da pobjede... Momiru skidam kapu za sve!!

Neutron

pre 9 godina

Nas rukomet kao da prati prokletstvo. Neverovatno. Naslovi koji nejcesce proprate utakmice su u stilu: "Srbija ispustila sigurnu pobedu" ili tako nesto. Mislio sam da se to veceras nece desiti, a desilo se je. Dve minute do kraja, dva gola prednosti, covek vise na terenu i, uz sve to, posed lopte. Kako je to uopste teoretski moguce prokockati?

veliki strumf

pre 9 godina

Ovo samo mi mozemo da ne dobijemo! Voditi 25-22 na 2 minuta do kraja, imati igraca vise i ne dobiti - e to mogu samo pravi amateri. I opet nas isti covek prodaje - Marko Vujin! Na 25-23 i igraca vise, umesto da odigra na krilo, sutira preko 2 igraca sa 9 metara, potpuno nepotrebno isforsiran sut! Realizacija u mecu mu je na nivou visegodisnjih igara u reprezentaciji - citav 1 gol iz 9 suteva! Cemu on sluzi, zasto ga zvati kada nas konstantno upropascava? I kapiten kad je bitno uvek promasi penal, ali uvek. I tako obojica 10 godina unazad. Onaj decko, levi bek sto igra samo odbranu, dade covek 2 gola iz 2 suta. Dao je veci doprinos od ove dvojice, a u napadu je proveo 20 sekundi.

Mito

pre 9 godina

Naš rukomet kao i fudbal je tuga. Igra staromodna. Selektor uvodi starijeg Čuturu i od tada padamo u igri. Imamo igrača više, loptu i 2 min do kraja i mi forsiramo. Malo pameti. Vujin i Ilić vrhunski igrači ali u klubovima. Tada igraju bez tenzija, a ovde naši treneri im nametnu tenziju i obojica su pola igrača. Jedini ozbiljan trener zadnjih godina je bio Vranješ, a naš savez nije našao načina da ga angažuje i to na duže vreme da se napravi jedna ozbiljna reprezentacija.

bole bgd

pre 9 godina

Klasika, u zadnjih 3 minuta panika! Takođe klasika, Vujin može da postigne i 15 golova, ali u zadnjih 3 minuta nema šanse.
Takođe, Čutura može igrati vrlo dobro, ali će u zadnjih 3 munuta bar 1-2 lopte baciti u bunar!
Kao da im srce i mozak siđu u pete!

Veljko

pre 9 godina

Ovaj Vujin treba da leti iz reprezentacije.Sramno je da Momir Ilic gine u napadu i odbrani ovaj maneken Vujin sutira 10/2 i na kraju nakon njegovog promasaja sa igracem vise dolazimo do ovog tuznog boda.Vujine spakuj kofere i ne muci nas vise.

bianconero95

pre 9 godina

Sramota! Da objasnim-nije sramota igrati nereseno sa Islandom(koji je igrao bez Valura Sigurdsona), sramota je da pred punim Cairom, na 2 min pre kraja imamo +3 i igraca vise, a branimo se za bod 10 sekundi pre kraja..Dobio nas je golman Gustavson i Palmarson, decko je strasan, brdo asistencija ali ovi njegovi ne umeju da iskoriste sve to! Vujin se ne sastavlja, u Kilu ne moze da promasi, ovde ga nema na terenu. Krila katastrofa, idemo sve na jadne 30-godisnjake-Mosu, bracu Cutura, malo na Rastka, i tako proteklih 10 godina.. Bravo za Kocica, svaka cast, ali nije bilo dovoljno izgleda! Pozz

petar 015

pre 9 godina

Ja bih se osvrnuo na jedan detalj. Iznad jednog gola je bila razvijena nasa zastava ,dugacka i lepa. Jedino sto je kvarilo izgled zastave jeste natpis na njoj: "Srbska cast " sve bilo lepse da je pisalo: "Srpska cast ". Koliko smo pismeni toliko i dobar rukomet igramo.

Predrag

pre 9 godina

Gledati nasu rukometnu reprezentaciju je cisto nerviranje. Nekoliko puta su imali po tri gola prednosti i umesto da tada dotuku protivnika pocinje nonsalancija, opustanje, gubljenje lopte u napadu, sporo vracanje u odbranu,neshvatljive greske, sto protivnik vrlo lako kaznjava. Da nije bilo fantasticnog golmana-izgubismo! Nasa reprezentacija igra staromodni rukomet koji nijedna iole bolja reprezentacija vise ne igra. Pa, mi nemamo kontru, i ne znamo sta je to. Kada god je zrela prilika za kontru nasi rukometasi "stanu ne loptu" i treba im citava vecnost da predju u napad sto protivniku daje mogucnost da lako organizije odbranu. Jos ne mogu da verujem da smo ispustili pobedu. Neverovatno. Ne verujem da je sve u mentalitetu vec tu postoji i nesto ozbiljnije sa cime treba da se pozabave rukometni strucnjaci, ako takvih uopste imamo.

Neutron

pre 9 godina

Nas rukomet kao da prati prokletstvo. Neverovatno. Naslovi koji nejcesce proprate utakmice su u stilu: "Srbija ispustila sigurnu pobedu" ili tako nesto. Mislio sam da se to veceras nece desiti, a desilo se je. Dve minute do kraja, dva gola prednosti, covek vise na terenu i, uz sve to, posed lopte. Kako je to uopste teoretski moguce prokockati?

Ivan Nk

pre 9 godina

@Zoran
Zorane, neka u Baru 10. Juna pobijedi bolji tim( Crna Gora trenutno igra bolji rukomet, iako je individualno Srbija neuporedivo jaca).
Jedino bih volio da karte za taj mec pustite u slobodnu prodaju( bez partijskih i udbaskih kanala), a tada bi u Topolici stvarno bio pakao, ali za reprezentaciju Crne Gore.Cijeli grad Bar( bez okolnih sela) navija za Srbiju.To znaju i vrapci na grani...

Ranzo Objektivni

pre 9 godina

"... jedan manje dao je Dalibor Čutura, koji se nesrećno sapleo u pretposlednjem napadu Srbije, predao loptu ..." - meni je stvarno žao momaka i ne bih da ih kritikujem, ali upravo ovo što je napisano je način na koji smo izgubili o toliko utakmica na svim mogućim takmičenjima u poslednjih par godina. Spori smo i samo mali presing protivnika izgleda da je dovoljan da se naši momci potpuno pogube i krenu da se sapliću, izbacuju loptu van igre, dodaju je protivniku, nerezonski šutiraju i slično. Fali hladna glava u završnici.

Milan

pre 9 godina

Jel zna neko zasto nema u ekipi Sesuma, brace Nenadic, Nikcevica, Strahinje Milica, pa i Stanica, iako je imao odredjenih problema poslije Metalurga? Pa ja relativno pratim rukomet a za neke igrace nisam ni cuo koji nam igraju u reprezentaciji, jos smo dozivjeli ponizenje na Islandu, ocigledno da ova ekipa nema karakter kad krene da gubi kada mogu da izgube 18 razlike a onda zamalo i da pobjede... Momiru skidam kapu za sve!!

Zoran

pre 9 godina

Kako ćemo vas ispeglati 10 juna u Baru. Crna Gora ide na Evropsko prvenstvo a vi možda kao najbolji treći. Čeka vas pakao Topolice(sala). E viva MNE !!!

Dragan

pre 9 godina

Kakav kiks Cuture u zadnjem napadu. Da je neki neiskusan igrac, pa ajde...Zar Srbija nema mladjih igraca nego selektor zove igrace koji su pred penzijom?

Zoran

pre 9 godina

Ivane NK,
kažeš cijeli Bar navija za Srbiju ??? Viđe li ti danas salu protiv Izraela? Biće da smo uvezli one ljude da navijaju za CG. :-)) Teško li je biti u tvojoj koži i tebi sličnima. Živjeti u svojoj zemlji a priželjkivati njene poraze i neuspjehe i samog sebe lagati da Crnogoraca "nema dovoljno". Dok je i jednoga biće i Crne Gore ! Živio mi ti i okreni se svojoj domovini kakva je god.

Dragan

pre 9 godina

Jos ne mogu da verujem da ovo nismo dobili. Dva minuta do kraja, tri gola  prednosti, lopta u posedu...Mislim da definitivno ima krivice selektora, verovatno neiskustvo. Dobar je lik, ali mislim da jos nije zreo za selektora. Za Vujina nemam reci. Ponekad odgledam kako igra u Nemackoj. Rastura covek. Sta mu je kad igra za repku? Braci Cutura kapa dole na zalganju i onom sto su ucinili, ali mislim da je vreme za mlade. Potvrda ovog je da nam je na Islandu jedini koji je zasluzio prelaznu ocenu bio Marsenic. Ili pogledajte sta je Ljuba Obradovic napravio od Crne Gore. Sve neki klinci, ali grizu bre. Ja ipak verujem da cemo ih pobediti, pod uslovom da se uvedu mladi igraci zeljni dokazivanja. Protiv Crnogoraca bih forsirao Djukica na desnom krilu - u prvoj utakmici ih je izresetao. Odgledao sam i njihov mec sa Izraelom. U odbrani na pivotu imaju promaju. Sansa za Marsenica!

Ima gorih i od fudbalera

pre 9 godina

Taman pomislim da su mi fudbaleri najomrazenija reprezentativna selekcija, ali onda me demantuju ovi nabedjeni rukometasi!

10

pre 9 godina

Protiv Crne Gore nam je potreban Petar Nenadić. Dečko kida u Nemačkoj i veliki je apsurd što nije pozvan. Manojlovića upariti sa Abutovicem u odbrani i nagovoriti Stanica da se vrati jer bi sa Kocicem bio odličan tandem :-)

ogi-cg

pre 9 godina

ivan-nk-Utakmica sa Srbijom se ne igra u Baru,nego u Morači.A ovo sto pričas za Bar nema veze sa mozgom.Nisi ti Bara ni očima gledao.

Blue_skin

pre 9 godina

Svi znate da je i Marsenic iz Crne Gore, ali je odabrao da igra za Srbiju i ja licno problema s tim nemam, iako kao Crnogorac to iskreno ne mogu da razumijem. Medjutim, mlad je i strasno bi se uklopio u ovu ekipu CG u kojoj je gro igraca 92.-94. godiste. I po pravilu uvijek nam ledja okrenu igraci na pozicijama na kojim smo najdeficitarniji. Vi ne znate da je sa svega 16 godina za Katar odlucio da igra Jovo Damjanovic, Crnogorac, pivot, koji je skoro, sa svega 20 godina bio 2. sa Katarom na Sp zajedno sa nasim Markovicem.
Damjanovic, Marsenic na pivotu i ovih 7 premladih bekova, uz Profesora Obradovica i za 64-5 godina u samom vrhu svjetskog rukometa.
Volio bih da i CG i Srbija podju na Ep, ali kad vec moram da biram - ajmo Crna Goo!! :)
Pozdrav! :)

Ivan

pre 9 godina

@Milan

Jel zna neko zasto nema u ekipi Sesuma, brace Nenadic, Nikcevica, Strahinje Milica, pa i Stanica, iako je imao odredjenih problema poslije Metalurga?

Da krenem od Nikcevica, povredjen je, to sam saznao kad je izasao spisak jer sam poludeo kad sam video da ni njega nema; Strahinja Milic je odlucio da ne brani vise za reprezentaciju jer verovatno nije zadovoljan odnosom prema njeu ili ko zna zbog cega... Stanic trazio pauzu da se sredi, mada mislim da je covek jednostavno razocaran jer godinama brani kao lud a rezultati nigde, ne moze sve sam, gube se dobijene utakmice, brani sve zivo ali ne moze i napad da igra... Za Sesuma iskreno ne znam razlog, cudi me sto ga nema, mada ne znam u kakvoj je formi, ali za bracu Nenadic znam da su odliucni u najjacoj ligi na svetu ali nisu KADAR da igraju za nas slab tim!!! Katastrofa... I Momir Rnic igra dobro u Nemackoj ali ni njega nema, voleo bih kad bi mi selektor obrazlozio sto oni nisu u timu da bar znamo razloge. U nekim komentarima novinara sam procitao da kao neki igraci uslovljavaju igranje za reprezentaciju minutima i tako to, recite nam da znamo ko sta i kako, cisto da smo mi mirniji i da se ne nerviramo sto nisu u timu, da znamo prave razloge!!!

32.zagorska divizija

pre 9 godina

Добро си то проценио ! За 64 године црногорци у европском врху :-)

Zoran

pre 9 godina

Kako ćemo vas ispeglati 10 juna u Baru. Crna Gora ide na Evropsko prvenstvo a vi možda kao najbolji treći. Čeka vas pakao Topolice(sala). E viva MNE !!!

Ivan Nk

pre 9 godina

@Zoran
Zorane, neka u Baru 10. Juna pobijedi bolji tim( Crna Gora trenutno igra bolji rukomet, iako je individualno Srbija neuporedivo jaca).
Jedino bih volio da karte za taj mec pustite u slobodnu prodaju( bez partijskih i udbaskih kanala), a tada bi u Topolici stvarno bio pakao, ali za reprezentaciju Crne Gore.Cijeli grad Bar( bez okolnih sela) navija za Srbiju.To znaju i vrapci na grani...

petar 015

pre 9 godina

Ja bih se osvrnuo na jedan detalj. Iznad jednog gola je bila razvijena nasa zastava ,dugacka i lepa. Jedino sto je kvarilo izgled zastave jeste natpis na njoj: "Srbska cast " sve bilo lepse da je pisalo: "Srpska cast ". Koliko smo pismeni toliko i dobar rukomet igramo.

ogi-cg

pre 9 godina

ivan-nk-Utakmica sa Srbijom se ne igra u Baru,nego u Morači.A ovo sto pričas za Bar nema veze sa mozgom.Nisi ti Bara ni očima gledao.

Zoran

pre 9 godina

Ivane NK,
kažeš cijeli Bar navija za Srbiju ??? Viđe li ti danas salu protiv Izraela? Biće da smo uvezli one ljude da navijaju za CG. :-)) Teško li je biti u tvojoj koži i tebi sličnima. Živjeti u svojoj zemlji a priželjkivati njene poraze i neuspjehe i samog sebe lagati da Crnogoraca "nema dovoljno". Dok je i jednoga biće i Crne Gore ! Živio mi ti i okreni se svojoj domovini kakva je god.

veliki strumf

pre 9 godina

Ovo samo mi mozemo da ne dobijemo! Voditi 25-22 na 2 minuta do kraja, imati igraca vise i ne dobiti - e to mogu samo pravi amateri. I opet nas isti covek prodaje - Marko Vujin! Na 25-23 i igraca vise, umesto da odigra na krilo, sutira preko 2 igraca sa 9 metara, potpuno nepotrebno isforsiran sut! Realizacija u mecu mu je na nivou visegodisnjih igara u reprezentaciji - citav 1 gol iz 9 suteva! Cemu on sluzi, zasto ga zvati kada nas konstantno upropascava? I kapiten kad je bitno uvek promasi penal, ali uvek. I tako obojica 10 godina unazad. Onaj decko, levi bek sto igra samo odbranu, dade covek 2 gola iz 2 suta. Dao je veci doprinos od ove dvojice, a u napadu je proveo 20 sekundi.

Blue_skin

pre 9 godina

Svi znate da je i Marsenic iz Crne Gore, ali je odabrao da igra za Srbiju i ja licno problema s tim nemam, iako kao Crnogorac to iskreno ne mogu da razumijem. Medjutim, mlad je i strasno bi se uklopio u ovu ekipu CG u kojoj je gro igraca 92.-94. godiste. I po pravilu uvijek nam ledja okrenu igraci na pozicijama na kojim smo najdeficitarniji. Vi ne znate da je sa svega 16 godina za Katar odlucio da igra Jovo Damjanovic, Crnogorac, pivot, koji je skoro, sa svega 20 godina bio 2. sa Katarom na Sp zajedno sa nasim Markovicem.
Damjanovic, Marsenic na pivotu i ovih 7 premladih bekova, uz Profesora Obradovica i za 64-5 godina u samom vrhu svjetskog rukometa.
Volio bih da i CG i Srbija podju na Ep, ali kad vec moram da biram - ajmo Crna Goo!! :)
Pozdrav! :)

bole bgd

pre 9 godina

Klasika, u zadnjih 3 minuta panika! Takođe klasika, Vujin može da postigne i 15 golova, ali u zadnjih 3 minuta nema šanse.
Takođe, Čutura može igrati vrlo dobro, ali će u zadnjih 3 munuta bar 1-2 lopte baciti u bunar!
Kao da im srce i mozak siđu u pete!

Dragan

pre 9 godina

Kakav kiks Cuture u zadnjem napadu. Da je neki neiskusan igrac, pa ajde...Zar Srbija nema mladjih igraca nego selektor zove igrace koji su pred penzijom?

Milan

pre 9 godina

Jel zna neko zasto nema u ekipi Sesuma, brace Nenadic, Nikcevica, Strahinje Milica, pa i Stanica, iako je imao odredjenih problema poslije Metalurga? Pa ja relativno pratim rukomet a za neke igrace nisam ni cuo koji nam igraju u reprezentaciji, jos smo dozivjeli ponizenje na Islandu, ocigledno da ova ekipa nema karakter kad krene da gubi kada mogu da izgube 18 razlike a onda zamalo i da pobjede... Momiru skidam kapu za sve!!

10

pre 9 godina

Protiv Crne Gore nam je potreban Petar Nenadić. Dečko kida u Nemačkoj i veliki je apsurd što nije pozvan. Manojlovića upariti sa Abutovicem u odbrani i nagovoriti Stanica da se vrati jer bi sa Kocicem bio odličan tandem :-)

32.zagorska divizija

pre 9 godina

Добро си то проценио ! За 64 године црногорци у европском врху :-)

Veljko

pre 9 godina

Ovaj Vujin treba da leti iz reprezentacije.Sramno je da Momir Ilic gine u napadu i odbrani ovaj maneken Vujin sutira 10/2 i na kraju nakon njegovog promasaja sa igracem vise dolazimo do ovog tuznog boda.Vujine spakuj kofere i ne muci nas vise.

Ranzo Objektivni

pre 9 godina

"... jedan manje dao je Dalibor Čutura, koji se nesrećno sapleo u pretposlednjem napadu Srbije, predao loptu ..." - meni je stvarno žao momaka i ne bih da ih kritikujem, ali upravo ovo što je napisano je način na koji smo izgubili o toliko utakmica na svim mogućim takmičenjima u poslednjih par godina. Spori smo i samo mali presing protivnika izgleda da je dovoljan da se naši momci potpuno pogube i krenu da se sapliću, izbacuju loptu van igre, dodaju je protivniku, nerezonski šutiraju i slično. Fali hladna glava u završnici.

bianconero95

pre 9 godina

Sramota! Da objasnim-nije sramota igrati nereseno sa Islandom(koji je igrao bez Valura Sigurdsona), sramota je da pred punim Cairom, na 2 min pre kraja imamo +3 i igraca vise, a branimo se za bod 10 sekundi pre kraja..Dobio nas je golman Gustavson i Palmarson, decko je strasan, brdo asistencija ali ovi njegovi ne umeju da iskoriste sve to! Vujin se ne sastavlja, u Kilu ne moze da promasi, ovde ga nema na terenu. Krila katastrofa, idemo sve na jadne 30-godisnjake-Mosu, bracu Cutura, malo na Rastka, i tako proteklih 10 godina.. Bravo za Kocica, svaka cast, ali nije bilo dovoljno izgleda! Pozz

Dragan

pre 9 godina

Jos ne mogu da verujem da ovo nismo dobili. Dva minuta do kraja, tri gola  prednosti, lopta u posedu...Mislim da definitivno ima krivice selektora, verovatno neiskustvo. Dobar je lik, ali mislim da jos nije zreo za selektora. Za Vujina nemam reci. Ponekad odgledam kako igra u Nemackoj. Rastura covek. Sta mu je kad igra za repku? Braci Cutura kapa dole na zalganju i onom sto su ucinili, ali mislim da je vreme za mlade. Potvrda ovog je da nam je na Islandu jedini koji je zasluzio prelaznu ocenu bio Marsenic. Ili pogledajte sta je Ljuba Obradovic napravio od Crne Gore. Sve neki klinci, ali grizu bre. Ja ipak verujem da cemo ih pobediti, pod uslovom da se uvedu mladi igraci zeljni dokazivanja. Protiv Crnogoraca bih forsirao Djukica na desnom krilu - u prvoj utakmici ih je izresetao. Odgledao sam i njihov mec sa Izraelom. U odbrani na pivotu imaju promaju. Sansa za Marsenica!

Mito

pre 9 godina

Naš rukomet kao i fudbal je tuga. Igra staromodna. Selektor uvodi starijeg Čuturu i od tada padamo u igri. Imamo igrača više, loptu i 2 min do kraja i mi forsiramo. Malo pameti. Vujin i Ilić vrhunski igrači ali u klubovima. Tada igraju bez tenzija, a ovde naši treneri im nametnu tenziju i obojica su pola igrača. Jedini ozbiljan trener zadnjih godina je bio Vranješ, a naš savez nije našao načina da ga angažuje i to na duže vreme da se napravi jedna ozbiljna reprezentacija.

Neutron

pre 9 godina

Nas rukomet kao da prati prokletstvo. Neverovatno. Naslovi koji nejcesce proprate utakmice su u stilu: "Srbija ispustila sigurnu pobedu" ili tako nesto. Mislio sam da se to veceras nece desiti, a desilo se je. Dve minute do kraja, dva gola prednosti, covek vise na terenu i, uz sve to, posed lopte. Kako je to uopste teoretski moguce prokockati?

Predrag

pre 9 godina

Gledati nasu rukometnu reprezentaciju je cisto nerviranje. Nekoliko puta su imali po tri gola prednosti i umesto da tada dotuku protivnika pocinje nonsalancija, opustanje, gubljenje lopte u napadu, sporo vracanje u odbranu,neshvatljive greske, sto protivnik vrlo lako kaznjava. Da nije bilo fantasticnog golmana-izgubismo! Nasa reprezentacija igra staromodni rukomet koji nijedna iole bolja reprezentacija vise ne igra. Pa, mi nemamo kontru, i ne znamo sta je to. Kada god je zrela prilika za kontru nasi rukometasi "stanu ne loptu" i treba im citava vecnost da predju u napad sto protivniku daje mogucnost da lako organizije odbranu. Jos ne mogu da verujem da smo ispustili pobedu. Neverovatno. Ne verujem da je sve u mentalitetu vec tu postoji i nesto ozbiljnije sa cime treba da se pozabave rukometni strucnjaci, ako takvih uopste imamo.

Ima gorih i od fudbalera

pre 9 godina

Taman pomislim da su mi fudbaleri najomrazenija reprezentativna selekcija, ali onda me demantuju ovi nabedjeni rukometasi!

Ivan

pre 9 godina

@Milan

Jel zna neko zasto nema u ekipi Sesuma, brace Nenadic, Nikcevica, Strahinje Milica, pa i Stanica, iako je imao odredjenih problema poslije Metalurga?

Da krenem od Nikcevica, povredjen je, to sam saznao kad je izasao spisak jer sam poludeo kad sam video da ni njega nema; Strahinja Milic je odlucio da ne brani vise za reprezentaciju jer verovatno nije zadovoljan odnosom prema njeu ili ko zna zbog cega... Stanic trazio pauzu da se sredi, mada mislim da je covek jednostavno razocaran jer godinama brani kao lud a rezultati nigde, ne moze sve sam, gube se dobijene utakmice, brani sve zivo ali ne moze i napad da igra... Za Sesuma iskreno ne znam razlog, cudi me sto ga nema, mada ne znam u kakvoj je formi, ali za bracu Nenadic znam da su odliucni u najjacoj ligi na svetu ali nisu KADAR da igraju za nas slab tim!!! Katastrofa... I Momir Rnic igra dobro u Nemackoj ali ni njega nema, voleo bih kad bi mi selektor obrazlozio sto oni nisu u timu da bar znamo razloge. U nekim komentarima novinara sam procitao da kao neki igraci uslovljavaju igranje za reprezentaciju minutima i tako to, recite nam da znamo ko sta i kako, cisto da smo mi mirniji i da se ne nerviramo sto nisu u timu, da znamo prave razloge!!!