Vaterpolo 95

Subota, 15.02.2014.

17:02

Crvenoj zvezdi i drugi večiti derbi

Vaterpolisti Crvene zvezde savladali su Partizan Rajfajzen na Banjici 11:9 u drugom ovosezonskom večitom derbiju u 11. kolu nacionalnog šampionata.

Crvenoj zvezdi i drugi veèiti derbi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

One night in May

pre 10 godina

STO SE FUDBALA TICE NASI IGRAJU U OZBILJNIM EVROPSKIM KLUBOVIMA A VASI IDU NA ISTOK.GVOZDENOVIC KAPITEN JE ZAVRSIO I U ALBANIJI.VECU USLUGU VASIM IGRACIMA PRAVITE KADA IH PROGLASITE NETALENTOVANIMA.(MATIC)
(tito partija zvezdina armija, 15. februar 2014 22:34)

Sto se fudbala tice - nasi svako malo SAMPIONI EVROPE (Jugovic, Savicevic, Vidic, Stankovic), a za vasih 69 godina samo Vaske i Mijat...

zvezda veterani

pre 10 godina

...A koji je rezultat bio veceras izmedju ucesnika LS i onih koje ste iz nje izbacili?
(obraz djon, 15. februar 2014 18:53)

Partizan izbacio cz vet iz LS?! Sostar? Ja ne mogu da verujem dokle idu vase zavere,kompleksi i zlobe.I sam Jelenic je rekao nesto u smislu "sto se Sostar nije potrudio da i zvezda dobije pozivnicu" i evo par meseci kasnije dolazimo do toga da je Sostar licno naredio da ne dobijete pozivnicu...Vi ste prsli defenitivno,kod vas vecito neke zavere,ali ovo je vrhunac.Koji je tamo faktor Sostar da on o necemu odlucuje?On je samo jedan od ko zna koliko koji tamo moze da digne ruku kad je glasanje ili slicno.O pozvnicama ne odlucuje Sostar,nego masa mnogo bitnijih ljudi.

Morfeus

pre 10 godina

Doktore,
ova godina ce pomoci mnogim mucenicima, makar imali sedamdeset i vise godina. Samo mi zao onih sto odose sa ovog sveta promaseni i nesrecni.

Neko

pre 10 godina

Ljudi ne znam sta se raspravljate sa ovim zvezdasima kad je njihov klub svetlosnim godinama iza Partizana u kosarci i vaterpolu.U oba sporta od kad postoje zajedno nisu izbacili ni 10 vrhunskih igraca,samo su dovodili gotove proizvode i opet skoro nista nisu uradili.U fudbalu i odbojci su veci od nas,ali u ovim sportovima i rukometu nisu sigurno.

Pedja

pre 10 godina

(nikola, 15. februar 2014 22:54)
Da je to samo tako kao sto ti tvrdis to nebi bila ucena ali kada neko kaze mom drugu ili ces u VKP ili propadni jer ti necemo dati da igras za reprezentaciju koliko god da si dobar. Vojvodini je dozvoljeno posle 20g cisto da ne bude sumnjivo. I moj drug dodje u VKP, prodje par meseci i kazu mu da mora da pristane na reketiranje ako hoce da igra. Posto nije pristao, a nije ni imao te pare da bi platio da igra on je napustio klub i presao u drugi.

Antidervis

pre 10 godina

Evo idu izbori u Srbiji pa ce te posle toga da sluzite za gol razliku. Radujte se dok mozete
(Mister No, 15. februar 2014 20:08)

Uzalud se nadas...Mirko Marjanovic vise nije tu, a Tadic na vlasti vise nece biti. Tako da...uzalud se nadas!!

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

ANTI SPS-PRAVAC SKOLA I DA PORADIS NA PRAVOPISU.STO SE FUDBALA TICE NASI IGRAJU U OZBILJNIM EVROPSKIM KLUBOVIMA A VASI IDU NA ISTOK.GVOZDENOVIC KAPITEN JE ZAVRSIO I U ALBANIJI.VECU USLUGU VASIM IGRACIMA PRAVITE KADA IH PROGLASITE NETALENTOVANIMA.(MATIC)

klasika

pre 10 godina

I vi malo da se radujete, posle petnestak dvajes godina.. (zargonski, 15. februar 2014 19:06) Uci pravopis pa se javi. ZVEZDA (........., 15. februar 2014 20:27)

za pismene pise 'zargonski', a ti ako ne znas sta to znaci slobodno obrni koji list vujaklije. ZVEZDA JOJ

Pedja

pre 10 godina

@ (antiSPS, 15. februar 2014 20:24),zanimljivo je kako smo mi tih 20 godina pomagani od države stvorili plejadu mladih igrača koji su prodavani u velike klubove i donosili medalje Srbiji!Zanima me,koga će te vi prodati iz ovog VK Zvezda,pošto sad vas pomaže država?
(Deki, 15. februar 2014 21:28)
Opet svojatate tudje. Niste vi nikoga stvorili jer su svi ti igraci dosli kao veliki talenti u Partizan iz manjih klubova. Dolazili su neki zato sto vole Partizan a i oni drugi zato sto su bili primorani jer su ucenjeni tako sto bi im bilo receno da im nece biti dozvoljeno da igraju u reprezentaciji ako ne predju u VKP. Moj drug je to osetio na svojoj kozi. Bravo ZVEZDO SAMO GAZI I GASI Partizane gde god stignes.

nikola

pre 10 godina

(Pedja, 15. februar 2014 22:06)

Dosli su kao veliki talenti sa 15,16 godina.Pa treba od tih klinaca stvoriti igrace.Od svih tih talenata samo mali broj postanu veliki igraci. Poenta je da nismo dovodili gotove zvezde svetskog formata,nego smo ih sami stvarali.Da, STVARALI. Kako nas je to drzava onda pomagala ako smo vecito igrali sa klincima? A to ucenjivanje je tek posebna prica koju je ispricao veliki zvezdas Ciric i to je progaseno kao opsta istina.Pa niko ne mora da te ucenjuje,kakve su to nebuloze,naravno da ako zelis u reprezentaciju lakse ces se probiti u Partizan nego ako ostanes u ZAK,Sabac ili slicno.Cim je Vojvodina postala jaka odmah je imala nekoliko reprezentativaca sto na sirem sto na uzem spisku,sto je bacilo u vodu sve te price.

Deki

pre 10 godina

@ (antiSPS, 15. februar 2014 20:24),zanimljivo je kako smo mi tih 20 godina pomagani od države stvorili plejadu mladih igrača koji su prodavani u velike klubove i donosili medalje Srbiji!Zanima me,koga će te vi prodati iz ovog VK Zvezda,pošto sad vas pomaže država?

nis

pre 10 godina

Po mojoj informaciji bilo je nekoliko desetina gledalalaca,pa ako je tacno pitam se gde su svi ti silni grobari da plate 500 din kako bi pomogli klub.Prazna prica kao stalo im do kluba,cim nema gratis karata ljubav rapidno opada!

isti broj titula xaxaxaxa

pre 10 godina

prvo niste najtrofejniji, a drugo, u poslednjih 37 godina imamo ISTI BROJ titula prvaka evrope, posto ste vi 6 osvojili u periodu 66-76, sto i nije neki problem ali je interesantna paralela u odnosu na vase komentare Zvezdinih titula u kosarci, futbalu, rukometu, odbojci....a drzavni projekat i slicne etikete koristi kao mantru pred spavanje posto ti cinjenice nikako ne idu u prilog, toliko od mene, idem da uzivam malo i cekam nedelju u 19h kako bih se, nadam se, radovao novoj pobedi CZ, ovoga puta u Zg protiv Cedevite .....laku noc i prijatno
(goga, 15. februar 2014 19:13)
Прво, можеш евентуално да се надаш победи Звезде Телеком против Цедевите. Звезде никако пошто је још замрзнута. Сурово али истина.

Друго, повлачити паралелу националних титула у кошарци из периода четрдесетих и педесетих са евротитулама из седамдесетих је стварно смешно. Свака вама част на тим титулама са шљаке отворених кошаркашких терена али то једноставно није исти спорт (осим имена) у односу на данашњу кошарку. Да не говоримо да је читав континент био потпуно у расулу првих 10 година након рата. На другој страни ватерполо титуле из седамдесетих имају тежину скоро као и данашње јер су остварене у мање више сличном систему. Али ок, ако ти је тако лакше имамо "исти број" титула у последњих 37 година.

Треће, није ватерполо само у титулама. Има ту гомила пласмана на Ф4 и осталих евротрофеја које ви једноставно немате (нпр ЛЕН куп 98).

Четврто, честитке на победи. Заслужено.

petarns22

pre 10 godina

Zanimljiva informacija koja nekako promiče novinarima da objave. Zvezda je danas tek drugi put u 50 godina pobedila Partizan kao gost u prvenstvenoj utakmici.

nex (samo odgovaram)

pre 10 godina

Hahahaha, ovaj Šamrok dete kada lupi, to uradi za sve pare... maleni klub najtrofejniji u istoriji vaterpola na svetu, dečko, sedam titula prvaka Evrope. Da niste državni projekat koji je kupio sve igrače Partizana, ne bi ni onu jednu titulu prvaka Evrope osvojili. (Bagg, 15. februar 2014 17:30) morao sam da kopiram ceo komentar, a evo zasto....prvo niste najtrofejniji, a drugo, u poslednjih 37 godina imamo ISTI BROJ titula prvaka evrope, posto ste vi 6 osvojili u periodu 66-76, sto i nije neki problem ali je interesantna paralela u odnosu na vase komentare Zvezdinih titula u kosarci, futbalu, rukometu, odbojci....a drzavni projekat i slicne etikete koristi kao mantru pred spavanje posto ti cinjenice nikako ne idu u prilog, toliko od mene, idem da uzivam malo i cekam nedelju u 19h kako bih se, nadam se, radovao novoj pobedi CZ, ovoga puta u Zg protiv Cedevite .....laku noc i prijatno (goga, 15. februar 2014 19:13)

Samo mi reci zasto gledas poslednjih 37 godina? Pre toga se rezultati ne uzimaju u obzir? Mi vama ne negiramo ranije titule. I sa njima, daleko smo najtrofejniji. A pobedili, ili ne Cedevitu, za 2 meseca vam sledi ono sto i u prethodnih deceniju i vise. Laku noc!

antiSPS

pre 10 godina

da da , sad kad niste miljenici drzave i kako vas DV kaze centara moci onda je tesko , sad vidite kako je svima ostalima bilo ovih 20 godina , Zvezda jos nekako a zamislite sta ste radili manjim klubovima u svim sportovima narocito fudbalu sem ako nisu vase filijale ali sve te to isto tako sustigne

Luke Babbitt

pre 10 godina

Koliko zvezdaše puca kompleks to je čudo jedno,a isplivava na svakom koraku.Kao tučete nas u svakom sportu a ovamo vi čak i ne postojite u mnogim sportovima.Ali kapiram vas,Partizan vam je uneredio detinjstvo mnogima svojim uspesima.Svaka čast ovoj deci iz Partizana,biće igračine uskoro

aleksandar

pre 10 godina

Hahahaha, ovaj Šamrok dete kada lupi, to uradi za sve pare... maleni klub najtrofejniji u istoriji vaterpola na svetu, dečko, sedam titula prvaka Evrope. Da niste državni projekat koji je kupio sve igrače Partizana, ne bi ni onu jednu titulu prvaka Evrope osvojili. (Bagg, 15. februar 2014 17:30) morao sam da kopiram ceo komentar, a evo zasto....prvo niste najtrofejniji, a drugo, u poslednjih 37 godina imamo ISTI BROJ titula prvaka evrope, posto ste vi 6 osvojili u periodu 66-76, sto i nije neki problem ali je interesantna paralela u odnosu na vase komentare Zvezdinih titula u kosarci, futbalu, rukometu, odbojci....a drzavni projekat i slicne etikete koristi kao mantru pred spavanje posto ti cinjenice nikako ne idu u prilog, toliko od mene, idem da uzivam malo i cekam nedelju u 19h kako bih se, nadam se, radovao novoj pobedi CZ, ovoga puta u Zg protiv Cedevite .....laku noc i prijatno (goga, 15. februar 2014 19:13)goga uzmi malo sira

goga

pre 10 godina

Hahahaha, ovaj Šamrok dete kada lupi, to uradi za sve pare... maleni klub najtrofejniji u istoriji vaterpola na svetu, dečko, sedam titula prvaka Evrope.
Da niste državni projekat koji je kupio sve igrače Partizana, ne bi ni onu jednu titulu prvaka Evrope osvojili.
(Bagg, 15. februar 2014 17:30)
morao sam da kopiram ceo komentar, a evo zasto....prvo niste najtrofejniji, a drugo, u poslednjih 37 godina imamo ISTI BROJ titula prvaka evrope, posto ste vi 6 osvojili u periodu 66-76, sto i nije neki problem ali je interesantna paralela u odnosu na vase komentare Zvezdinih titula u kosarci, futbalu, rukometu, odbojci....a drzavni projekat i slicne etikete koristi kao mantru pred spavanje posto ti cinjenice nikako ne idu u prilog, toliko od mene, idem da uzivam malo i cekam nedelju u 19h kako bih se, nadam se, radovao novoj pobedi CZ, ovoga puta u Zg protiv Cedevite .....laku noc i prijatno

Wllaxy

pre 10 godina

"Prvo poluvreme obeležio je veliki broj isključenja, Zvezda 12, a Partizan četiri."

Sasvim dovoljno da svako može da vidi kakvo je bilo suđenje, ali džaba - zna se ko je gazda u gradu!

Milan

pre 10 godina

Za razliku od drugih sportova, pre svega kosarke, Zvezda i Partizan u vaterpolu ima ju sjajnu saradnju i neka se tako nastavi.Rivalitet je samo u bazenu,koliko su igraca nosili kapice oba kluba i to je prava slika fer pleja.Neka tako i nastave u buducnosti.Uostalom zbog svega toga nije slucajno da su oba tima bili sampioni Evrope sto je za druge sportove u domenu teorije ili puste maste!

Ilija Zvezda

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na pobedi, ali i Partizanu na dobroj borbi mladih igraca. Ova dva vaterpolo tima treba da budu nauk svi ostalim selekcijama oba kluba. Zajedno treniraju, treneri razmenjuju savete, pomazu jedni drugima, sve to zarad boljeg rada sa mladim igracima. Ovaj sport nam lezi, imamo talentate na svakom cosku, treba afirmisati sto vise mladih kako bi nastavili primat u samom svetskom vrhu. Bravo.

obraz djon

pre 10 godina

@Institucija protiv instant kluba
(Mi igramo LS a vi ???, 15. februar 2014 17:40)

Pa da imas malo obraza, kao sto ocigledno nemas, trebalo bi da te bude sramota sto kao treceplasirani u domacem prvenstvu igrate pre sampiona drzave i nekog ko je tu ligu i osvojio!

Ali poznato je da vam sila i razne mahinacije koje nemaju veze sa sportom nisu strane, jer tako ste i napravili ime svog kluba!

A koji je rezultat bio veceras izmedju ucesnika LS i onih koje ste iz nje izbacili?

Profa

pre 10 godina

Ajde razvalite ovaj maleni klub iz Zagreba grada!!
(samork sila SLUsamrok, 15. februar 2014 17:08)

Pusti bre više taj kompjuter i Partizan.
Izađi sinko iz kuće, udahni vazduh, nađi devojku...

@Bagg

pre 10 godina

Možeš da se smeješ koliko hoćeš
Mladost KEŠ 7, Superkup 3, KPK 2, LEN 1 = 13
Partizan KEŠ 7, Superkup 2, KPK 1, LEN 1. = 11
Dakle, ne bih rekao da ste najtrofejniji na svetu. Svejedno danas ste OPET izgubili.

pegone

pre 10 godina

@gazimo ih u svim sportovima..neki dan smo ih dobili i u florbolu...
Nema popustanja, hocemo pobedu i u kuglanju.
(spale, 15. februar 2014 18:07)
Ostade nam samo curling.

Troll

pre 10 godina

Ajde razvalite ovaj maleni klub iz Zagreba grada!! (samork sila SLUsamrok, 15. februar 2014 17:08) Poštujemo svakog,ne bojimo se nikog!Tako treba da se jedan navijač Zvezde ophodi prema svom rivali,pa makar to bili i oni.

Dejan...

pre 10 godina

Ajde razvalite ovaj maleni klub iz Zagreba grada!!
(samork sila SLUsamrok, 15. februar 2014 17:08)

Pusti bre više taj kompjuter i Partizan.
Izađi sinko iz kuće, udahni vazduh, nađi devojku...
(Profa, 15. februar 2014 18:13)

A odakle znas da decko stalno visi za kompom ako i ti ne radis isto? Poslusaj svoj savet...

KODAR78

pre 10 godina

Crno-beli ma gde bili na tabeli, nek vas hrabri nek vas jaca, pesma vasih navijaca. Volim Partizan crno-bele boje, volim Partizan kao oci svoje.
Dominacija ce se nastaviti, do tada cestitke protivnicima koji su trenutno bolji iz poznatih razloga a to je dnevnopoliticko uplitanje u sport.

Koja

pre 10 godina

Bitno je da FKCZV moze da registruje igrace i pored dugovanja. (Hossa, 15. februar 2014 17:07)

Ahhaha pa ovo je vrh i ovde kukate, pa kakve veze imaju dugovanja sa registracijom igraca ne postoji klub koji nema dugove tako i VKP FKP i KKP, ali vi prosto u nekoj histeriji a i uhvatio vas neki strah.

Petar

pre 10 godina

Bitno je da FKCZV moze da registruje igrace i pored dugovanja. (Hossa, 15. februar 2014 17:07)

Zali se Sostaru i Toletu zasto je Zvezda registrovala igrace.

rugala se serpa loncu

pre 10 godina

@Ajde razvalite ovaj maleni klub iz Zagreba grada!!
(samork sila SLUsamrok, 15. februar 2014 17:08)

Pusti bre više taj kompjuter i Partizan.
Izađi sinko iz kuće, udahni vazduh, nađi devojku...
(Profa, 15. februar 2014 18:13)


A kako ti znas da je stalno za kompjuterom, rekla ti devojka ili si za kompjuterom isto koliko i on?

zex86

pre 10 godina

Ma daj ovo svaki napad kontra faul i cim Partizan krene u napad jos na pola terena igrac vise,2 peterca,najbolje i golmana da nam izbace...zalosno!

čudo

pre 10 godina

Zvezda 10 isključenja za poluvreme( ne sećam se kada sam poslednji put video toliko isključenja za poluvreme),Partizan samo 4. Partizan 2 peterca,Zvezda nula.

Bagg

pre 10 godina

Hahahaha, ovaj Šamrok dete kada lupi, to uradi za sve pare... maleni klub najtrofejniji u istoriji vaterpola na svetu, dečko, sedam titula prvaka Evrope.
Da niste državni projekat koji je kupio sve igrače Partizana, ne bi ni onu jednu titulu prvaka Evrope osvojili.

Martin Hanzal

pre 10 godina

Ajde razvalite ovaj maleni klub iz Zagreba grada!!
(samork sila SLUsamrok, 15. februar 2014 17:08)

Sa sedam titula prvaka Evrope. Sanjajte o tome.

Balkan Boy

pre 10 godina

Najtrofejniji sport se nalazi u ogromnoj krizi? Rekao bih da se samo Vkp nalazi u krizi a ne ceo sport..jer sta onda reci za druge sportove? Neka se ugasi...pa kad nadju izlaz iz krize neka ga ozive..ionako su se bahato ponasali..pa im drzavni sekrteterijat placao igraca V V sto je skandal!

čudo

pre 10 godina

Zvezda 10 isključenja za poluvreme( ne sećam se kada sam poslednji put video toliko isključenja za poluvreme),Partizan samo 4. Partizan 2 peterca,Zvezda nula.

Petar

pre 10 godina

Bitno je da FKCZV moze da registruje igrace i pored dugovanja. (Hossa, 15. februar 2014 17:07)

Zali se Sostaru i Toletu zasto je Zvezda registrovala igrace.

zex86

pre 10 godina

Ma daj ovo svaki napad kontra faul i cim Partizan krene u napad jos na pola terena igrac vise,2 peterca,najbolje i golmana da nam izbace...zalosno!

Wllaxy

pre 10 godina

"Prvo poluvreme obeležio je veliki broj isključenja, Zvezda 12, a Partizan četiri."

Sasvim dovoljno da svako može da vidi kakvo je bilo suđenje, ali džaba - zna se ko je gazda u gradu!

goga

pre 10 godina

Hahahaha, ovaj Šamrok dete kada lupi, to uradi za sve pare... maleni klub najtrofejniji u istoriji vaterpola na svetu, dečko, sedam titula prvaka Evrope.
Da niste državni projekat koji je kupio sve igrače Partizana, ne bi ni onu jednu titulu prvaka Evrope osvojili.
(Bagg, 15. februar 2014 17:30)
morao sam da kopiram ceo komentar, a evo zasto....prvo niste najtrofejniji, a drugo, u poslednjih 37 godina imamo ISTI BROJ titula prvaka evrope, posto ste vi 6 osvojili u periodu 66-76, sto i nije neki problem ali je interesantna paralela u odnosu na vase komentare Zvezdinih titula u kosarci, futbalu, rukometu, odbojci....a drzavni projekat i slicne etikete koristi kao mantru pred spavanje posto ti cinjenice nikako ne idu u prilog, toliko od mene, idem da uzivam malo i cekam nedelju u 19h kako bih se, nadam se, radovao novoj pobedi CZ, ovoga puta u Zg protiv Cedevite .....laku noc i prijatno

Balkan Boy

pre 10 godina

Najtrofejniji sport se nalazi u ogromnoj krizi? Rekao bih da se samo Vkp nalazi u krizi a ne ceo sport..jer sta onda reci za druge sportove? Neka se ugasi...pa kad nadju izlaz iz krize neka ga ozive..ionako su se bahato ponasali..pa im drzavni sekrteterijat placao igraca V V sto je skandal!

obraz djon

pre 10 godina

@Institucija protiv instant kluba
(Mi igramo LS a vi ???, 15. februar 2014 17:40)

Pa da imas malo obraza, kao sto ocigledno nemas, trebalo bi da te bude sramota sto kao treceplasirani u domacem prvenstvu igrate pre sampiona drzave i nekog ko je tu ligu i osvojio!

Ali poznato je da vam sila i razne mahinacije koje nemaju veze sa sportom nisu strane, jer tako ste i napravili ime svog kluba!

A koji je rezultat bio veceras izmedju ucesnika LS i onih koje ste iz nje izbacili?

Koja

pre 10 godina

Bitno je da FKCZV moze da registruje igrace i pored dugovanja. (Hossa, 15. februar 2014 17:07)

Ahhaha pa ovo je vrh i ovde kukate, pa kakve veze imaju dugovanja sa registracijom igraca ne postoji klub koji nema dugove tako i VKP FKP i KKP, ali vi prosto u nekoj histeriji a i uhvatio vas neki strah.

@Bagg

pre 10 godina

Možeš da se smeješ koliko hoćeš
Mladost KEŠ 7, Superkup 3, KPK 2, LEN 1 = 13
Partizan KEŠ 7, Superkup 2, KPK 1, LEN 1. = 11
Dakle, ne bih rekao da ste najtrofejniji na svetu. Svejedno danas ste OPET izgubili.

Dejan...

pre 10 godina

Ajde razvalite ovaj maleni klub iz Zagreba grada!!
(samork sila SLUsamrok, 15. februar 2014 17:08)

Pusti bre više taj kompjuter i Partizan.
Izađi sinko iz kuće, udahni vazduh, nađi devojku...
(Profa, 15. februar 2014 18:13)

A odakle znas da decko stalno visi za kompom ako i ti ne radis isto? Poslusaj svoj savet...

Milan

pre 10 godina

Za razliku od drugih sportova, pre svega kosarke, Zvezda i Partizan u vaterpolu ima ju sjajnu saradnju i neka se tako nastavi.Rivalitet je samo u bazenu,koliko su igraca nosili kapice oba kluba i to je prava slika fer pleja.Neka tako i nastave u buducnosti.Uostalom zbog svega toga nije slucajno da su oba tima bili sampioni Evrope sto je za druge sportove u domenu teorije ili puste maste!

Troll

pre 10 godina

Ajde razvalite ovaj maleni klub iz Zagreba grada!! (samork sila SLUsamrok, 15. februar 2014 17:08) Poštujemo svakog,ne bojimo se nikog!Tako treba da se jedan navijač Zvezde ophodi prema svom rivali,pa makar to bili i oni.

Profa

pre 10 godina

Ajde razvalite ovaj maleni klub iz Zagreba grada!!
(samork sila SLUsamrok, 15. februar 2014 17:08)

Pusti bre više taj kompjuter i Partizan.
Izađi sinko iz kuće, udahni vazduh, nađi devojku...

Ilija Zvezda

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na pobedi, ali i Partizanu na dobroj borbi mladih igraca. Ova dva vaterpolo tima treba da budu nauk svi ostalim selekcijama oba kluba. Zajedno treniraju, treneri razmenjuju savete, pomazu jedni drugima, sve to zarad boljeg rada sa mladim igracima. Ovaj sport nam lezi, imamo talentate na svakom cosku, treba afirmisati sto vise mladih kako bi nastavili primat u samom svetskom vrhu. Bravo.

rugala se serpa loncu

pre 10 godina

@Ajde razvalite ovaj maleni klub iz Zagreba grada!!
(samork sila SLUsamrok, 15. februar 2014 17:08)

Pusti bre više taj kompjuter i Partizan.
Izađi sinko iz kuće, udahni vazduh, nađi devojku...
(Profa, 15. februar 2014 18:13)


A kako ti znas da je stalno za kompjuterom, rekla ti devojka ili si za kompjuterom isto koliko i on?

nis

pre 10 godina

Po mojoj informaciji bilo je nekoliko desetina gledalalaca,pa ako je tacno pitam se gde su svi ti silni grobari da plate 500 din kako bi pomogli klub.Prazna prica kao stalo im do kluba,cim nema gratis karata ljubav rapidno opada!

Antidervis

pre 10 godina

Evo idu izbori u Srbiji pa ce te posle toga da sluzite za gol razliku. Radujte se dok mozete
(Mister No, 15. februar 2014 20:08)

Uzalud se nadas...Mirko Marjanovic vise nije tu, a Tadic na vlasti vise nece biti. Tako da...uzalud se nadas!!

pegone

pre 10 godina

@gazimo ih u svim sportovima..neki dan smo ih dobili i u florbolu...
Nema popustanja, hocemo pobedu i u kuglanju.
(spale, 15. februar 2014 18:07)
Ostade nam samo curling.

antiSPS

pre 10 godina

da da , sad kad niste miljenici drzave i kako vas DV kaze centara moci onda je tesko , sad vidite kako je svima ostalima bilo ovih 20 godina , Zvezda jos nekako a zamislite sta ste radili manjim klubovima u svim sportovima narocito fudbalu sem ako nisu vase filijale ali sve te to isto tako sustigne

Pedja

pre 10 godina

@ (antiSPS, 15. februar 2014 20:24),zanimljivo je kako smo mi tih 20 godina pomagani od države stvorili plejadu mladih igrača koji su prodavani u velike klubove i donosili medalje Srbiji!Zanima me,koga će te vi prodati iz ovog VK Zvezda,pošto sad vas pomaže država?
(Deki, 15. februar 2014 21:28)
Opet svojatate tudje. Niste vi nikoga stvorili jer su svi ti igraci dosli kao veliki talenti u Partizan iz manjih klubova. Dolazili su neki zato sto vole Partizan a i oni drugi zato sto su bili primorani jer su ucenjeni tako sto bi im bilo receno da im nece biti dozvoljeno da igraju u reprezentaciji ako ne predju u VKP. Moj drug je to osetio na svojoj kozi. Bravo ZVEZDO SAMO GAZI I GASI Partizane gde god stignes.

One night in May

pre 10 godina

STO SE FUDBALA TICE NASI IGRAJU U OZBILJNIM EVROPSKIM KLUBOVIMA A VASI IDU NA ISTOK.GVOZDENOVIC KAPITEN JE ZAVRSIO I U ALBANIJI.VECU USLUGU VASIM IGRACIMA PRAVITE KADA IH PROGLASITE NETALENTOVANIMA.(MATIC)
(tito partija zvezdina armija, 15. februar 2014 22:34)

Sto se fudbala tice - nasi svako malo SAMPIONI EVROPE (Jugovic, Savicevic, Vidic, Stankovic), a za vasih 69 godina samo Vaske i Mijat...

KODAR78

pre 10 godina

Crno-beli ma gde bili na tabeli, nek vas hrabri nek vas jaca, pesma vasih navijaca. Volim Partizan crno-bele boje, volim Partizan kao oci svoje.
Dominacija ce se nastaviti, do tada cestitke protivnicima koji su trenutno bolji iz poznatih razloga a to je dnevnopoliticko uplitanje u sport.

Martin Hanzal

pre 10 godina

Ajde razvalite ovaj maleni klub iz Zagreba grada!!
(samork sila SLUsamrok, 15. februar 2014 17:08)

Sa sedam titula prvaka Evrope. Sanjajte o tome.

Bagg

pre 10 godina

Hahahaha, ovaj Šamrok dete kada lupi, to uradi za sve pare... maleni klub najtrofejniji u istoriji vaterpola na svetu, dečko, sedam titula prvaka Evrope.
Da niste državni projekat koji je kupio sve igrače Partizana, ne bi ni onu jednu titulu prvaka Evrope osvojili.

Pedja

pre 10 godina

(nikola, 15. februar 2014 22:54)
Da je to samo tako kao sto ti tvrdis to nebi bila ucena ali kada neko kaze mom drugu ili ces u VKP ili propadni jer ti necemo dati da igras za reprezentaciju koliko god da si dobar. Vojvodini je dozvoljeno posle 20g cisto da ne bude sumnjivo. I moj drug dodje u VKP, prodje par meseci i kazu mu da mora da pristane na reketiranje ako hoce da igra. Posto nije pristao, a nije ni imao te pare da bi platio da igra on je napustio klub i presao u drugi.

nex (samo odgovaram)

pre 10 godina

Hahahaha, ovaj Šamrok dete kada lupi, to uradi za sve pare... maleni klub najtrofejniji u istoriji vaterpola na svetu, dečko, sedam titula prvaka Evrope. Da niste državni projekat koji je kupio sve igrače Partizana, ne bi ni onu jednu titulu prvaka Evrope osvojili. (Bagg, 15. februar 2014 17:30) morao sam da kopiram ceo komentar, a evo zasto....prvo niste najtrofejniji, a drugo, u poslednjih 37 godina imamo ISTI BROJ titula prvaka evrope, posto ste vi 6 osvojili u periodu 66-76, sto i nije neki problem ali je interesantna paralela u odnosu na vase komentare Zvezdinih titula u kosarci, futbalu, rukometu, odbojci....a drzavni projekat i slicne etikete koristi kao mantru pred spavanje posto ti cinjenice nikako ne idu u prilog, toliko od mene, idem da uzivam malo i cekam nedelju u 19h kako bih se, nadam se, radovao novoj pobedi CZ, ovoga puta u Zg protiv Cedevite .....laku noc i prijatno (goga, 15. februar 2014 19:13)

Samo mi reci zasto gledas poslednjih 37 godina? Pre toga se rezultati ne uzimaju u obzir? Mi vama ne negiramo ranije titule. I sa njima, daleko smo najtrofejniji. A pobedili, ili ne Cedevitu, za 2 meseca vam sledi ono sto i u prethodnih deceniju i vise. Laku noc!

Neko

pre 10 godina

Ljudi ne znam sta se raspravljate sa ovim zvezdasima kad je njihov klub svetlosnim godinama iza Partizana u kosarci i vaterpolu.U oba sporta od kad postoje zajedno nisu izbacili ni 10 vrhunskih igraca,samo su dovodili gotove proizvode i opet skoro nista nisu uradili.U fudbalu i odbojci su veci od nas,ali u ovim sportovima i rukometu nisu sigurno.

isti broj titula xaxaxaxa

pre 10 godina

prvo niste najtrofejniji, a drugo, u poslednjih 37 godina imamo ISTI BROJ titula prvaka evrope, posto ste vi 6 osvojili u periodu 66-76, sto i nije neki problem ali je interesantna paralela u odnosu na vase komentare Zvezdinih titula u kosarci, futbalu, rukometu, odbojci....a drzavni projekat i slicne etikete koristi kao mantru pred spavanje posto ti cinjenice nikako ne idu u prilog, toliko od mene, idem da uzivam malo i cekam nedelju u 19h kako bih se, nadam se, radovao novoj pobedi CZ, ovoga puta u Zg protiv Cedevite .....laku noc i prijatno
(goga, 15. februar 2014 19:13)
Прво, можеш евентуално да се надаш победи Звезде Телеком против Цедевите. Звезде никако пошто је још замрзнута. Сурово али истина.

Друго, повлачити паралелу националних титула у кошарци из периода четрдесетих и педесетих са евротитулама из седамдесетих је стварно смешно. Свака вама част на тим титулама са шљаке отворених кошаркашких терена али то једноставно није исти спорт (осим имена) у односу на данашњу кошарку. Да не говоримо да је читав континент био потпуно у расулу првих 10 година након рата. На другој страни ватерполо титуле из седамдесетих имају тежину скоро као и данашње јер су остварене у мање више сличном систему. Али ок, ако ти је тако лакше имамо "исти број" титула у последњих 37 година.

Треће, није ватерполо само у титулама. Има ту гомила пласмана на Ф4 и осталих евротрофеја које ви једноставно немате (нпр ЛЕН куп 98).

Четврто, честитке на победи. Заслужено.

Luke Babbitt

pre 10 godina

Koliko zvezdaše puca kompleks to je čudo jedno,a isplivava na svakom koraku.Kao tučete nas u svakom sportu a ovamo vi čak i ne postojite u mnogim sportovima.Ali kapiram vas,Partizan vam je uneredio detinjstvo mnogima svojim uspesima.Svaka čast ovoj deci iz Partizana,biće igračine uskoro

petarns22

pre 10 godina

Zanimljiva informacija koja nekako promiče novinarima da objave. Zvezda je danas tek drugi put u 50 godina pobedila Partizan kao gost u prvenstvenoj utakmici.

klasika

pre 10 godina

I vi malo da se radujete, posle petnestak dvajes godina.. (zargonski, 15. februar 2014 19:06) Uci pravopis pa se javi. ZVEZDA (........., 15. februar 2014 20:27)

za pismene pise 'zargonski', a ti ako ne znas sta to znaci slobodno obrni koji list vujaklije. ZVEZDA JOJ

aleksandar

pre 10 godina

Hahahaha, ovaj Šamrok dete kada lupi, to uradi za sve pare... maleni klub najtrofejniji u istoriji vaterpola na svetu, dečko, sedam titula prvaka Evrope. Da niste državni projekat koji je kupio sve igrače Partizana, ne bi ni onu jednu titulu prvaka Evrope osvojili. (Bagg, 15. februar 2014 17:30) morao sam da kopiram ceo komentar, a evo zasto....prvo niste najtrofejniji, a drugo, u poslednjih 37 godina imamo ISTI BROJ titula prvaka evrope, posto ste vi 6 osvojili u periodu 66-76, sto i nije neki problem ali je interesantna paralela u odnosu na vase komentare Zvezdinih titula u kosarci, futbalu, rukometu, odbojci....a drzavni projekat i slicne etikete koristi kao mantru pred spavanje posto ti cinjenice nikako ne idu u prilog, toliko od mene, idem da uzivam malo i cekam nedelju u 19h kako bih se, nadam se, radovao novoj pobedi CZ, ovoga puta u Zg protiv Cedevite .....laku noc i prijatno (goga, 15. februar 2014 19:13)goga uzmi malo sira

Deki

pre 10 godina

@ (antiSPS, 15. februar 2014 20:24),zanimljivo je kako smo mi tih 20 godina pomagani od države stvorili plejadu mladih igrača koji su prodavani u velike klubove i donosili medalje Srbiji!Zanima me,koga će te vi prodati iz ovog VK Zvezda,pošto sad vas pomaže država?

zvezda veterani

pre 10 godina

...A koji je rezultat bio veceras izmedju ucesnika LS i onih koje ste iz nje izbacili?
(obraz djon, 15. februar 2014 18:53)

Partizan izbacio cz vet iz LS?! Sostar? Ja ne mogu da verujem dokle idu vase zavere,kompleksi i zlobe.I sam Jelenic je rekao nesto u smislu "sto se Sostar nije potrudio da i zvezda dobije pozivnicu" i evo par meseci kasnije dolazimo do toga da je Sostar licno naredio da ne dobijete pozivnicu...Vi ste prsli defenitivno,kod vas vecito neke zavere,ali ovo je vrhunac.Koji je tamo faktor Sostar da on o necemu odlucuje?On je samo jedan od ko zna koliko koji tamo moze da digne ruku kad je glasanje ili slicno.O pozvnicama ne odlucuje Sostar,nego masa mnogo bitnijih ljudi.

nikola

pre 10 godina

(Pedja, 15. februar 2014 22:06)

Dosli su kao veliki talenti sa 15,16 godina.Pa treba od tih klinaca stvoriti igrace.Od svih tih talenata samo mali broj postanu veliki igraci. Poenta je da nismo dovodili gotove zvezde svetskog formata,nego smo ih sami stvarali.Da, STVARALI. Kako nas je to drzava onda pomagala ako smo vecito igrali sa klincima? A to ucenjivanje je tek posebna prica koju je ispricao veliki zvezdas Ciric i to je progaseno kao opsta istina.Pa niko ne mora da te ucenjuje,kakve su to nebuloze,naravno da ako zelis u reprezentaciju lakse ces se probiti u Partizan nego ako ostanes u ZAK,Sabac ili slicno.Cim je Vojvodina postala jaka odmah je imala nekoliko reprezentativaca sto na sirem sto na uzem spisku,sto je bacilo u vodu sve te price.

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

ANTI SPS-PRAVAC SKOLA I DA PORADIS NA PRAVOPISU.STO SE FUDBALA TICE NASI IGRAJU U OZBILJNIM EVROPSKIM KLUBOVIMA A VASI IDU NA ISTOK.GVOZDENOVIC KAPITEN JE ZAVRSIO I U ALBANIJI.VECU USLUGU VASIM IGRACIMA PRAVITE KADA IH PROGLASITE NETALENTOVANIMA.(MATIC)

Morfeus

pre 10 godina

Doktore,
ova godina ce pomoci mnogim mucenicima, makar imali sedamdeset i vise godina. Samo mi zao onih sto odose sa ovog sveta promaseni i nesrecni.

KODAR78

pre 10 godina

Crno-beli ma gde bili na tabeli, nek vas hrabri nek vas jaca, pesma vasih navijaca. Volim Partizan crno-bele boje, volim Partizan kao oci svoje.
Dominacija ce se nastaviti, do tada cestitke protivnicima koji su trenutno bolji iz poznatih razloga a to je dnevnopoliticko uplitanje u sport.

Martin Hanzal

pre 10 godina

Ajde razvalite ovaj maleni klub iz Zagreba grada!!
(samork sila SLUsamrok, 15. februar 2014 17:08)

Sa sedam titula prvaka Evrope. Sanjajte o tome.

Bagg

pre 10 godina

Hahahaha, ovaj Šamrok dete kada lupi, to uradi za sve pare... maleni klub najtrofejniji u istoriji vaterpola na svetu, dečko, sedam titula prvaka Evrope.
Da niste državni projekat koji je kupio sve igrače Partizana, ne bi ni onu jednu titulu prvaka Evrope osvojili.

Profa

pre 10 godina

Ajde razvalite ovaj maleni klub iz Zagreba grada!!
(samork sila SLUsamrok, 15. februar 2014 17:08)

Pusti bre više taj kompjuter i Partizan.
Izađi sinko iz kuće, udahni vazduh, nađi devojku...

Neko

pre 10 godina

Ljudi ne znam sta se raspravljate sa ovim zvezdasima kad je njihov klub svetlosnim godinama iza Partizana u kosarci i vaterpolu.U oba sporta od kad postoje zajedno nisu izbacili ni 10 vrhunskih igraca,samo su dovodili gotove proizvode i opet skoro nista nisu uradili.U fudbalu i odbojci su veci od nas,ali u ovim sportovima i rukometu nisu sigurno.

čudo

pre 10 godina

Zvezda 10 isključenja za poluvreme( ne sećam se kada sam poslednji put video toliko isključenja za poluvreme),Partizan samo 4. Partizan 2 peterca,Zvezda nula.

Luke Babbitt

pre 10 godina

Koliko zvezdaše puca kompleks to je čudo jedno,a isplivava na svakom koraku.Kao tučete nas u svakom sportu a ovamo vi čak i ne postojite u mnogim sportovima.Ali kapiram vas,Partizan vam je uneredio detinjstvo mnogima svojim uspesima.Svaka čast ovoj deci iz Partizana,biće igračine uskoro

nex (samo odgovaram)

pre 10 godina

Hahahaha, ovaj Šamrok dete kada lupi, to uradi za sve pare... maleni klub najtrofejniji u istoriji vaterpola na svetu, dečko, sedam titula prvaka Evrope. Da niste državni projekat koji je kupio sve igrače Partizana, ne bi ni onu jednu titulu prvaka Evrope osvojili. (Bagg, 15. februar 2014 17:30) morao sam da kopiram ceo komentar, a evo zasto....prvo niste najtrofejniji, a drugo, u poslednjih 37 godina imamo ISTI BROJ titula prvaka evrope, posto ste vi 6 osvojili u periodu 66-76, sto i nije neki problem ali je interesantna paralela u odnosu na vase komentare Zvezdinih titula u kosarci, futbalu, rukometu, odbojci....a drzavni projekat i slicne etikete koristi kao mantru pred spavanje posto ti cinjenice nikako ne idu u prilog, toliko od mene, idem da uzivam malo i cekam nedelju u 19h kako bih se, nadam se, radovao novoj pobedi CZ, ovoga puta u Zg protiv Cedevite .....laku noc i prijatno (goga, 15. februar 2014 19:13)

Samo mi reci zasto gledas poslednjih 37 godina? Pre toga se rezultati ne uzimaju u obzir? Mi vama ne negiramo ranije titule. I sa njima, daleko smo najtrofejniji. A pobedili, ili ne Cedevitu, za 2 meseca vam sledi ono sto i u prethodnih deceniju i vise. Laku noc!

Deki

pre 10 godina

@ (antiSPS, 15. februar 2014 20:24),zanimljivo je kako smo mi tih 20 godina pomagani od države stvorili plejadu mladih igrača koji su prodavani u velike klubove i donosili medalje Srbiji!Zanima me,koga će te vi prodati iz ovog VK Zvezda,pošto sad vas pomaže država?

petarns22

pre 10 godina

Zanimljiva informacija koja nekako promiče novinarima da objave. Zvezda je danas tek drugi put u 50 godina pobedila Partizan kao gost u prvenstvenoj utakmici.

isti broj titula xaxaxaxa

pre 10 godina

prvo niste najtrofejniji, a drugo, u poslednjih 37 godina imamo ISTI BROJ titula prvaka evrope, posto ste vi 6 osvojili u periodu 66-76, sto i nije neki problem ali je interesantna paralela u odnosu na vase komentare Zvezdinih titula u kosarci, futbalu, rukometu, odbojci....a drzavni projekat i slicne etikete koristi kao mantru pred spavanje posto ti cinjenice nikako ne idu u prilog, toliko od mene, idem da uzivam malo i cekam nedelju u 19h kako bih se, nadam se, radovao novoj pobedi CZ, ovoga puta u Zg protiv Cedevite .....laku noc i prijatno
(goga, 15. februar 2014 19:13)
Прво, можеш евентуално да се надаш победи Звезде Телеком против Цедевите. Звезде никако пошто је још замрзнута. Сурово али истина.

Друго, повлачити паралелу националних титула у кошарци из периода четрдесетих и педесетих са евротитулама из седамдесетих је стварно смешно. Свака вама част на тим титулама са шљаке отворених кошаркашких терена али то једноставно није исти спорт (осим имена) у односу на данашњу кошарку. Да не говоримо да је читав континент био потпуно у расулу првих 10 година након рата. На другој страни ватерполо титуле из седамдесетих имају тежину скоро као и данашње јер су остварене у мање више сличном систему. Али ок, ако ти је тако лакше имамо "исти број" титула у последњих 37 година.

Треће, није ватерполо само у титулама. Има ту гомила пласмана на Ф4 и осталих евротрофеја које ви једноставно немате (нпр ЛЕН куп 98).

Четврто, честитке на победи. Заслужено.

nikola

pre 10 godina

(Pedja, 15. februar 2014 22:06)

Dosli su kao veliki talenti sa 15,16 godina.Pa treba od tih klinaca stvoriti igrace.Od svih tih talenata samo mali broj postanu veliki igraci. Poenta je da nismo dovodili gotove zvezde svetskog formata,nego smo ih sami stvarali.Da, STVARALI. Kako nas je to drzava onda pomagala ako smo vecito igrali sa klincima? A to ucenjivanje je tek posebna prica koju je ispricao veliki zvezdas Ciric i to je progaseno kao opsta istina.Pa niko ne mora da te ucenjuje,kakve su to nebuloze,naravno da ako zelis u reprezentaciju lakse ces se probiti u Partizan nego ako ostanes u ZAK,Sabac ili slicno.Cim je Vojvodina postala jaka odmah je imala nekoliko reprezentativaca sto na sirem sto na uzem spisku,sto je bacilo u vodu sve te price.

zvezda veterani

pre 10 godina

...A koji je rezultat bio veceras izmedju ucesnika LS i onih koje ste iz nje izbacili?
(obraz djon, 15. februar 2014 18:53)

Partizan izbacio cz vet iz LS?! Sostar? Ja ne mogu da verujem dokle idu vase zavere,kompleksi i zlobe.I sam Jelenic je rekao nesto u smislu "sto se Sostar nije potrudio da i zvezda dobije pozivnicu" i evo par meseci kasnije dolazimo do toga da je Sostar licno naredio da ne dobijete pozivnicu...Vi ste prsli defenitivno,kod vas vecito neke zavere,ali ovo je vrhunac.Koji je tamo faktor Sostar da on o necemu odlucuje?On je samo jedan od ko zna koliko koji tamo moze da digne ruku kad je glasanje ili slicno.O pozvnicama ne odlucuje Sostar,nego masa mnogo bitnijih ljudi.

@Bagg

pre 10 godina

Možeš da se smeješ koliko hoćeš
Mladost KEŠ 7, Superkup 3, KPK 2, LEN 1 = 13
Partizan KEŠ 7, Superkup 2, KPK 1, LEN 1. = 11
Dakle, ne bih rekao da ste najtrofejniji na svetu. Svejedno danas ste OPET izgubili.

goga

pre 10 godina

Hahahaha, ovaj Šamrok dete kada lupi, to uradi za sve pare... maleni klub najtrofejniji u istoriji vaterpola na svetu, dečko, sedam titula prvaka Evrope.
Da niste državni projekat koji je kupio sve igrače Partizana, ne bi ni onu jednu titulu prvaka Evrope osvojili.
(Bagg, 15. februar 2014 17:30)
morao sam da kopiram ceo komentar, a evo zasto....prvo niste najtrofejniji, a drugo, u poslednjih 37 godina imamo ISTI BROJ titula prvaka evrope, posto ste vi 6 osvojili u periodu 66-76, sto i nije neki problem ali je interesantna paralela u odnosu na vase komentare Zvezdinih titula u kosarci, futbalu, rukometu, odbojci....a drzavni projekat i slicne etikete koristi kao mantru pred spavanje posto ti cinjenice nikako ne idu u prilog, toliko od mene, idem da uzivam malo i cekam nedelju u 19h kako bih se, nadam se, radovao novoj pobedi CZ, ovoga puta u Zg protiv Cedevite .....laku noc i prijatno

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

ANTI SPS-PRAVAC SKOLA I DA PORADIS NA PRAVOPISU.STO SE FUDBALA TICE NASI IGRAJU U OZBILJNIM EVROPSKIM KLUBOVIMA A VASI IDU NA ISTOK.GVOZDENOVIC KAPITEN JE ZAVRSIO I U ALBANIJI.VECU USLUGU VASIM IGRACIMA PRAVITE KADA IH PROGLASITE NETALENTOVANIMA.(MATIC)

obraz djon

pre 10 godina

@Institucija protiv instant kluba
(Mi igramo LS a vi ???, 15. februar 2014 17:40)

Pa da imas malo obraza, kao sto ocigledno nemas, trebalo bi da te bude sramota sto kao treceplasirani u domacem prvenstvu igrate pre sampiona drzave i nekog ko je tu ligu i osvojio!

Ali poznato je da vam sila i razne mahinacije koje nemaju veze sa sportom nisu strane, jer tako ste i napravili ime svog kluba!

A koji je rezultat bio veceras izmedju ucesnika LS i onih koje ste iz nje izbacili?

Petar

pre 10 godina

Bitno je da FKCZV moze da registruje igrace i pored dugovanja. (Hossa, 15. februar 2014 17:07)

Zali se Sostaru i Toletu zasto je Zvezda registrovala igrace.

Wllaxy

pre 10 godina

"Prvo poluvreme obeležio je veliki broj isključenja, Zvezda 12, a Partizan četiri."

Sasvim dovoljno da svako može da vidi kakvo je bilo suđenje, ali džaba - zna se ko je gazda u gradu!

Balkan Boy

pre 10 godina

Najtrofejniji sport se nalazi u ogromnoj krizi? Rekao bih da se samo Vkp nalazi u krizi a ne ceo sport..jer sta onda reci za druge sportove? Neka se ugasi...pa kad nadju izlaz iz krize neka ga ozive..ionako su se bahato ponasali..pa im drzavni sekrteterijat placao igraca V V sto je skandal!

aleksandar

pre 10 godina

Hahahaha, ovaj Šamrok dete kada lupi, to uradi za sve pare... maleni klub najtrofejniji u istoriji vaterpola na svetu, dečko, sedam titula prvaka Evrope. Da niste državni projekat koji je kupio sve igrače Partizana, ne bi ni onu jednu titulu prvaka Evrope osvojili. (Bagg, 15. februar 2014 17:30) morao sam da kopiram ceo komentar, a evo zasto....prvo niste najtrofejniji, a drugo, u poslednjih 37 godina imamo ISTI BROJ titula prvaka evrope, posto ste vi 6 osvojili u periodu 66-76, sto i nije neki problem ali je interesantna paralela u odnosu na vase komentare Zvezdinih titula u kosarci, futbalu, rukometu, odbojci....a drzavni projekat i slicne etikete koristi kao mantru pred spavanje posto ti cinjenice nikako ne idu u prilog, toliko od mene, idem da uzivam malo i cekam nedelju u 19h kako bih se, nadam se, radovao novoj pobedi CZ, ovoga puta u Zg protiv Cedevite .....laku noc i prijatno (goga, 15. februar 2014 19:13)goga uzmi malo sira

rugala se serpa loncu

pre 10 godina

@Ajde razvalite ovaj maleni klub iz Zagreba grada!!
(samork sila SLUsamrok, 15. februar 2014 17:08)

Pusti bre više taj kompjuter i Partizan.
Izađi sinko iz kuće, udahni vazduh, nađi devojku...
(Profa, 15. februar 2014 18:13)


A kako ti znas da je stalno za kompjuterom, rekla ti devojka ili si za kompjuterom isto koliko i on?

zex86

pre 10 godina

Ma daj ovo svaki napad kontra faul i cim Partizan krene u napad jos na pola terena igrac vise,2 peterca,najbolje i golmana da nam izbace...zalosno!

Troll

pre 10 godina

Ajde razvalite ovaj maleni klub iz Zagreba grada!! (samork sila SLUsamrok, 15. februar 2014 17:08) Poštujemo svakog,ne bojimo se nikog!Tako treba da se jedan navijač Zvezde ophodi prema svom rivali,pa makar to bili i oni.

Morfeus

pre 10 godina

Doktore,
ova godina ce pomoci mnogim mucenicima, makar imali sedamdeset i vise godina. Samo mi zao onih sto odose sa ovog sveta promaseni i nesrecni.

Dejan...

pre 10 godina

Ajde razvalite ovaj maleni klub iz Zagreba grada!!
(samork sila SLUsamrok, 15. februar 2014 17:08)

Pusti bre više taj kompjuter i Partizan.
Izađi sinko iz kuće, udahni vazduh, nađi devojku...
(Profa, 15. februar 2014 18:13)

A odakle znas da decko stalno visi za kompom ako i ti ne radis isto? Poslusaj svoj savet...

klasika

pre 10 godina

I vi malo da se radujete, posle petnestak dvajes godina.. (zargonski, 15. februar 2014 19:06) Uci pravopis pa se javi. ZVEZDA (........., 15. februar 2014 20:27)

za pismene pise 'zargonski', a ti ako ne znas sta to znaci slobodno obrni koji list vujaklije. ZVEZDA JOJ

Koja

pre 10 godina

Bitno je da FKCZV moze da registruje igrace i pored dugovanja. (Hossa, 15. februar 2014 17:07)

Ahhaha pa ovo je vrh i ovde kukate, pa kakve veze imaju dugovanja sa registracijom igraca ne postoji klub koji nema dugove tako i VKP FKP i KKP, ali vi prosto u nekoj histeriji a i uhvatio vas neki strah.

nis

pre 10 godina

Po mojoj informaciji bilo je nekoliko desetina gledalalaca,pa ako je tacno pitam se gde su svi ti silni grobari da plate 500 din kako bi pomogli klub.Prazna prica kao stalo im do kluba,cim nema gratis karata ljubav rapidno opada!

antiSPS

pre 10 godina

da da , sad kad niste miljenici drzave i kako vas DV kaze centara moci onda je tesko , sad vidite kako je svima ostalima bilo ovih 20 godina , Zvezda jos nekako a zamislite sta ste radili manjim klubovima u svim sportovima narocito fudbalu sem ako nisu vase filijale ali sve te to isto tako sustigne

Pedja

pre 10 godina

@ (antiSPS, 15. februar 2014 20:24),zanimljivo je kako smo mi tih 20 godina pomagani od države stvorili plejadu mladih igrača koji su prodavani u velike klubove i donosili medalje Srbiji!Zanima me,koga će te vi prodati iz ovog VK Zvezda,pošto sad vas pomaže država?
(Deki, 15. februar 2014 21:28)
Opet svojatate tudje. Niste vi nikoga stvorili jer su svi ti igraci dosli kao veliki talenti u Partizan iz manjih klubova. Dolazili su neki zato sto vole Partizan a i oni drugi zato sto su bili primorani jer su ucenjeni tako sto bi im bilo receno da im nece biti dozvoljeno da igraju u reprezentaciji ako ne predju u VKP. Moj drug je to osetio na svojoj kozi. Bravo ZVEZDO SAMO GAZI I GASI Partizane gde god stignes.

Antidervis

pre 10 godina

Evo idu izbori u Srbiji pa ce te posle toga da sluzite za gol razliku. Radujte se dok mozete
(Mister No, 15. februar 2014 20:08)

Uzalud se nadas...Mirko Marjanovic vise nije tu, a Tadic na vlasti vise nece biti. Tako da...uzalud se nadas!!

pegone

pre 10 godina

@gazimo ih u svim sportovima..neki dan smo ih dobili i u florbolu...
Nema popustanja, hocemo pobedu i u kuglanju.
(spale, 15. februar 2014 18:07)
Ostade nam samo curling.

One night in May

pre 10 godina

STO SE FUDBALA TICE NASI IGRAJU U OZBILJNIM EVROPSKIM KLUBOVIMA A VASI IDU NA ISTOK.GVOZDENOVIC KAPITEN JE ZAVRSIO I U ALBANIJI.VECU USLUGU VASIM IGRACIMA PRAVITE KADA IH PROGLASITE NETALENTOVANIMA.(MATIC)
(tito partija zvezdina armija, 15. februar 2014 22:34)

Sto se fudbala tice - nasi svako malo SAMPIONI EVROPE (Jugovic, Savicevic, Vidic, Stankovic), a za vasih 69 godina samo Vaske i Mijat...

Pedja

pre 10 godina

(nikola, 15. februar 2014 22:54)
Da je to samo tako kao sto ti tvrdis to nebi bila ucena ali kada neko kaze mom drugu ili ces u VKP ili propadni jer ti necemo dati da igras za reprezentaciju koliko god da si dobar. Vojvodini je dozvoljeno posle 20g cisto da ne bude sumnjivo. I moj drug dodje u VKP, prodje par meseci i kazu mu da mora da pristane na reketiranje ako hoce da igra. Posto nije pristao, a nije ni imao te pare da bi platio da igra on je napustio klub i presao u drugi.

Milan

pre 10 godina

Za razliku od drugih sportova, pre svega kosarke, Zvezda i Partizan u vaterpolu ima ju sjajnu saradnju i neka se tako nastavi.Rivalitet je samo u bazenu,koliko su igraca nosili kapice oba kluba i to je prava slika fer pleja.Neka tako i nastave u buducnosti.Uostalom zbog svega toga nije slucajno da su oba tima bili sampioni Evrope sto je za druge sportove u domenu teorije ili puste maste!

Ilija Zvezda

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na pobedi, ali i Partizanu na dobroj borbi mladih igraca. Ova dva vaterpolo tima treba da budu nauk svi ostalim selekcijama oba kluba. Zajedno treniraju, treneri razmenjuju savete, pomazu jedni drugima, sve to zarad boljeg rada sa mladim igracima. Ovaj sport nam lezi, imamo talentate na svakom cosku, treba afirmisati sto vise mladih kako bi nastavili primat u samom svetskom vrhu. Bravo.