Vaterpolo 32

Subota, 10.11.2012.

14:53

VK Partizan: Ista pravda za svakoga

Vaterpolo klub Partizan oglasio se povodom incidenta koji su izazvali njegovi igrači Marko Matović i Nikola Dedović.

VK Partizan: Ista pravda za svakoga IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

Sideswipe

pre 11 godina

@istina, potpisujes se istina, a sudis na osnovu predrasuda. Posto ne znas sta je bilo, cuti. Udarili su coveku auto I normalno nastavili, sad sto je mali bio nervozan jer je ostetio tatin auto mu ne daje za pravo da bije koga oce.

istina

pre 11 godina

navijam za zvezdu al stacu u odbranu ove dvojice,jer neverujem da je iz cistog mira napali tog coveka,verovatno je reka da su ugasili jer sam u db.

mazzy star

pre 11 godina

Razlika je u tome sto je Partizan je pre malo vise od godinu dana poslednji put bio prvak Evrope u vaterpolu,kao predstavnik Srbije a vi cigani ste tu titulu osvojili pre 20 i kusur godina kao predstavnici jSocijalistiske Federativne Republike Jugoslavije!!! (Kibicer, 10. novembar 2012 16:44)Pa da u Bariju i Tokiju su bile sve jugoslovenske zastave(ha,ha).Taj trofej je osvojila Crvena Zvezda koja je i tada bila i sada je srpski klub.Pa i sada imamo ovu adriatik ligu u kosarci ciji ce predstavnici od sledece godine igrati u Evropskim takmicenjima.

Dama iz Srema

pre 11 godina

Istraga je u toku, ali Partizan treba da prizna da naši sportisti nisu uzor mladima u zemlji ako mlate ljude (bilo oni policajci ili neko drugi) po ulici.

kikiriki

pre 11 godina

95% komentara odnosi se na totalno nebitne stvari....to sto pisete pisite po raznim forumima.... gusite nas deco !!!
P.S. Hvala Partizanu na razumevanju i saopstenju. Malo ko bi se ohrabrio da tako nesto javno napravi.
Zvezdas

ivan

pre 11 godina

Ja ne mogu verovati koliko su navijaci partizana zaslepljeni mrznjom ,prema navijacima Crvene Zvezde.Ako vi zaista mozete porediti sportove kao sto su vaterpolo i fudbal,onda svaka cast.a sto se Kurira tice...''KUPUJU SE NA TRAFICI,ALI NISU NOVINE''.Pozdrav za sve normalne i zdravorazumne ljude.

100%

pre 11 godina

Pogledajte kako izgleda saostenje vaterpolo klubova i recimo kosarkaskih, a kako izgledaju saopstenja fudbalskih. Koretkno i profesionalno, bez omalovazavanja bilo koga i bilo cega. Zato su vaterpolo i odbojka trofejniji od fudbala, a ne zbog nekih drugih razloga. Dovoljno je da covjek ostane miran i da ne bude proklet, pa ce i kvalitetnije da razmislja.
Pozdrav svim sportistima

Bane

pre 11 godina

nteresantno je to kad Grobari pricaju o basketu ili vaterpolu i sedmostrukom prvaku evrope u vaterpolu onda ih interesuje PROSLOST I ISTORIJA; A kada Delije spomenu Bari onda se opet javljaju Grobari sa sledecim zakljuckom : " Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo
(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

Nazalost, ti ocigledno ne vidis dalje od svog nosa pa ne shvatas sustinu. Elem. Svako bi trebalo da postuje svoju istoriju (a i tudju), da je ponekad spomene, da je obelezi (recimo 20 godina). Ali vi od toga ZIVITE i pisete u nedogled o tome. Naravno da ce se u saopstenju napisati : "Nekada sampion Evrope iz Barija, itd...", ali vi to potencirate na svakom cosku, to vam je zivot.

Evo, Partizan je izgubio i od Radnickog i od Zvezde od kojih je miljama ispred po trofejima, ali niko nije rekao : Bas nas briga za poraze, imamo 7 titula!
Niko juce nije rekao : Bas nas briga za Bamberg, oni nemaju titulu kao mi!
E a vi to radite : Cim zaslajfujete u fudbalu spominjete Bari, redovna pojava. U prevodu - istorija se pamti, ali se od nje NE zivi, a vi to radite upravo.

caki

pre 11 godina

(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)
Koliko se ja secam pre dve godine smo bili po 7-mi put prvaci evrope!!!!!!!!Tako da je to relativno skoro...A u basketu smo pre 3 bili 4 u evropi,tako da sssssssssssssssssssss

realno

pre 11 godina

Interesantno je to kad Grobari pricaju o basketu ili vaterpolu i sedmostrukom prvaku evrope u vaterpolu onda ih interesuje PROSLOST I ISTORIJA; A kada Delije spomenu Bari onda se opet javljaju Grobari sa sledecim zakljuckom : " Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo
(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

Za razliku od vas i vase istorije od pre 20+godina, Partizan je u vaterpolu nedavno osvojio titulu sampiona Evrope, takodje i u kosarci smo u zadnjih 10 godina bili dva puta na F4. Tako da svake godine mozemo da se nadamo da ponovimo taj uspeh kome vi nikada, nikada necete biti ni ponovo blizu.

Sercan

pre 11 godina

Zanima me kao i uvek da je bio pretucen neki lokalni pekar na primer da li bi i tada imali obzira i izdali saopstenje. Ovako opasno je istuci radnika BIA. Ista prica je bila sa onim novinarom i policijom u gradu, na kraju nikom nista, a sve same siledzije.
Pozdrav

crvena zvezda beograd diva vet....

pre 11 godina

@Dzoni

Interesantno je i to da poredis najuspjesniji vaterpolu klub u istoriji, ali i vaterpolo klub koji je i u najskorijoj proslosti pokoravao evropu, sa fudbalskim klubom koji ne evropskoj karti ne postoji vise od dvadeset godina. Medjutim, to njegove navijace ni malo ne zanima, jer su zaslijepljeni bljestavilom DVD izdanja ''Bari za mlade'' koji se izdaje svakih 5 godina.

Nije isto kada fk Milan pominje svoju istoriju i kada to radi Notingem Forest.

boki

pre 11 godina

@ (dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

nije licemjerstvo zato sto je partizan u vaterpolu bio prvak evrope prije 2 godine u kosarci prije tri bilo u polu finalu i ispao na produzetke.
a ste osvojili kup sampiona prije 20 godina i vise, i od tada vam je uspjeh ako prezivite avgust u evropi.
partizan ide naprijed, samo pitanje je u ovakvim okolnostima kada se silne drzavne pare slise u razne sekcije zvezde ili cak fmp kako ce se sve zavrsiti.

Alcale

pre 11 godina

@Djoni
"Vaterpolo klub Partizan, kao najuspešniji i najtrofejniji klub u Evropi..."

Aj sad uzmi bukvar pa slovo po slovo! Gde ti vidiš da se u tekstu pominje ISTORIJA? Ovo je TRENUTNI status kluba. Znači, saopštenje je prekratko da bi se nabrajali naši trofeji, čovek je samo naveo trenutni status VKP na evropskoj sceni a ne šta je bilo pre 30 godina. Neka Lukić navede trenutni status FCZ ili ga ta ti navedi AKO te nije sramota pozicije koju zauzimate na toj listi!?

srbi

pre 11 godina

@Interesantno je to kad Grobari pricaju o basketu ili vaterpolu i sedmostrukom prvaku evrope u vaterpolu onda ih interesuje PROSLOST I ISTORIJA; A kada Delije spomenu Bari onda se opet javljaju Grobari sa sledecim zakljuckom : " Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo
(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

Ne mozes da u isti kos stavljas vasu situaciju u fudbalu i nasu u kosarci i vaterpolu.Vi Bari spominjete da bi skrenuli paznju sa "velikih uspeha" koje nizete u fudbalu.S druge strane,Partizan godinama nize uspege u kosarci i vaterpolu i u Srbiji i u Evropi.Trenutna kriza rezulata,ako se moze tako nazvati je zbog toga sto se Partizan oslanja na mlade igrace i samo je pitanje vremena kada ce ponovo poceti da pobedjuju!

dzozey

pre 11 godina

Interesantno je to kad Grobari pricaju o basketu ili vaterpolu i sedmostrukom prvaku evrope u vaterpolu onda ih interesuje PROSLOST I ISTORIJA; A kada Delije spomenu Bari onda se opet javljaju Grobari sa sledecim zakljuckom : " Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo
(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)
Jel znas ti kad smo mi u vaterpolu poslednji put osvojili Evropu? To nije istorija. Da smo najuspesniji tim u Evropi je samo cinjenica. Nema veze s istorijom. Nemamo razloga da pominjemo da smo osvajaci EL u kosarci, jer svake godine imamo velike rezultate, pa smo cak i pre koju godinu igrali F4. U fudbalu nismo osvojili pehar, ali smo bili u finalu, a ni to ne moramo da pominjemo, jer stalno igramo u Evropi. Ti sledeci put malo razmisli pre nego sto ostavis komentar. Izmedju SD Partizan i SD CZ je ogromna razlika. Jedno SD je drugo na svetu, a ovo drugo ko zna gde je.

Kibicer

pre 11 godina

Razlika je u tome sto je Partizan je pre malo vise od godinu dana poslednji put bio prvak Evrope u vaterpolu,kao predstavnik Srbije a vi cigani ste tu titulu osvojili pre 20 i kusur godina kao predstavnici jSocijalistiske Federativne Republike Jugoslavije!!!

ignjatije

pre 11 godina

@(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

Jesi li opleo i ostao živ...VK Partizan nije istorija, već trenutno NAJTROFEJNIJI VATERPOLO KLUB U SVETU...Bio je prvak Evrope prošle godine.
Vi imate samo jednu 1991 i u nju se kunete, Partizana ima svake godine i svi mu se u Evropi obraćaju sa poštovanjem.

Deki

pre 11 godina

Pročitajte kako je Kurir to objavio(mada vidim da su malopre povukli tekst).Ispalo je da su njih dvojica išutirali pripadnika BIA,da su ga tukli i dok je bio na zemlji a onda je čovek hospitalizovan i utvrdjeno je da samo ima lakše povrede i malo rasečen usnu???Kurir je za mene sramota od novine!

Revolt

pre 11 godina

Problem je sto ste vi tu cuvenu titulu osvojili pre 21g,a spominjacete je
do kraja svojih zivota za razliku od nas koji ne tapkamo u mestu i pored SEDAM titula prvaka Evrope u vaterpolu i JEDNE u kosarci imamo i pregrst "fajnal-forova". Dominiramo i u Srbiji, i Evropi. Nasa titula je bila pre dve sezone to jest pre godinu (i po) dana ako gledas striktno kalendarski
5, 6, 11 uzastopnih titula u fudbalu,vaterpolu i kosarci.Inace, cak i kad
ste bili prvaci u fudbalu, mi smo vec sledece sezone trebali da osvojimo "duplu krunu" sto bismo i ucinili da nije bilo izvodjenja penala posle X.
Na kraju, vama su samo fudbal i odbojka ostali originalni, i neklonirani!

Licemerni partizanovac

pre 11 godina

"Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo.
(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

Slažem se sa tobom. Moramo vas shvatiti. O čemu da pričate, kad je sadašnjost za vas noćna mora. Vremeplov i vozi Miško.

dzoni

pre 11 godina

Interesantno je to kad Grobari pricaju o basketu ili vaterpolu i sedmostrukom prvaku evrope u vaterpolu onda ih interesuje PROSLOST I ISTORIJA; A kada Delije spomenu Bari onda se opet javljaju Grobari sa sledecim zakljuckom : " Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo

nikola f.

pre 11 godina

ne svidja mi se sto nigde nisu opovrgli natpise u kuriru, nit su rekli 'to nije tacno'. sumnju da je moguce da se nesto desilo upotpunjuje izvinjenje na kraju.

Kako je lepo biti bahat

pre 11 godina

I ovih poceli sa saopstenjem?! Neka sredice to sve Dacic kako treba i ovih ce i dalje biti uzor mladima poput Vujosevica.

zzzzz

pre 11 godina

Ne razumem sta im smeta. Ti momci su javne licnosti i, kako u samom klubu kazu, uzor mladima. Ako su nekoga premlatili, to ne sme da se krije. A ne vidim sta je ovo saopstenje nego nerviranje sto se sve nije lepo zataskalo.

Deki

pre 11 godina

Pročitajte kako je Kurir to objavio(mada vidim da su malopre povukli tekst).Ispalo je da su njih dvojica išutirali pripadnika BIA,da su ga tukli i dok je bio na zemlji a onda je čovek hospitalizovan i utvrdjeno je da samo ima lakše povrede i malo rasečen usnu???Kurir je za mene sramota od novine!

dzoni

pre 11 godina

Interesantno je to kad Grobari pricaju o basketu ili vaterpolu i sedmostrukom prvaku evrope u vaterpolu onda ih interesuje PROSLOST I ISTORIJA; A kada Delije spomenu Bari onda se opet javljaju Grobari sa sledecim zakljuckom : " Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo

Bane

pre 11 godina

nteresantno je to kad Grobari pricaju o basketu ili vaterpolu i sedmostrukom prvaku evrope u vaterpolu onda ih interesuje PROSLOST I ISTORIJA; A kada Delije spomenu Bari onda se opet javljaju Grobari sa sledecim zakljuckom : " Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo
(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

Nazalost, ti ocigledno ne vidis dalje od svog nosa pa ne shvatas sustinu. Elem. Svako bi trebalo da postuje svoju istoriju (a i tudju), da je ponekad spomene, da je obelezi (recimo 20 godina). Ali vi od toga ZIVITE i pisete u nedogled o tome. Naravno da ce se u saopstenju napisati : "Nekada sampion Evrope iz Barija, itd...", ali vi to potencirate na svakom cosku, to vam je zivot.

Evo, Partizan je izgubio i od Radnickog i od Zvezde od kojih je miljama ispred po trofejima, ali niko nije rekao : Bas nas briga za poraze, imamo 7 titula!
Niko juce nije rekao : Bas nas briga za Bamberg, oni nemaju titulu kao mi!
E a vi to radite : Cim zaslajfujete u fudbalu spominjete Bari, redovna pojava. U prevodu - istorija se pamti, ali se od nje NE zivi, a vi to radite upravo.

Kako je lepo biti bahat

pre 11 godina

I ovih poceli sa saopstenjem?! Neka sredice to sve Dacic kako treba i ovih ce i dalje biti uzor mladima poput Vujosevica.

zzzzz

pre 11 godina

Ne razumem sta im smeta. Ti momci su javne licnosti i, kako u samom klubu kazu, uzor mladima. Ako su nekoga premlatili, to ne sme da se krije. A ne vidim sta je ovo saopstenje nego nerviranje sto se sve nije lepo zataskalo.

nikola f.

pre 11 godina

ne svidja mi se sto nigde nisu opovrgli natpise u kuriru, nit su rekli 'to nije tacno'. sumnju da je moguce da se nesto desilo upotpunjuje izvinjenje na kraju.

ignjatije

pre 11 godina

@(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

Jesi li opleo i ostao živ...VK Partizan nije istorija, već trenutno NAJTROFEJNIJI VATERPOLO KLUB U SVETU...Bio je prvak Evrope prošle godine.
Vi imate samo jednu 1991 i u nju se kunete, Partizana ima svake godine i svi mu se u Evropi obraćaju sa poštovanjem.

kikiriki

pre 11 godina

95% komentara odnosi se na totalno nebitne stvari....to sto pisete pisite po raznim forumima.... gusite nas deco !!!
P.S. Hvala Partizanu na razumevanju i saopstenju. Malo ko bi se ohrabrio da tako nesto javno napravi.
Zvezdas

srbi

pre 11 godina

@Interesantno je to kad Grobari pricaju o basketu ili vaterpolu i sedmostrukom prvaku evrope u vaterpolu onda ih interesuje PROSLOST I ISTORIJA; A kada Delije spomenu Bari onda se opet javljaju Grobari sa sledecim zakljuckom : " Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo
(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

Ne mozes da u isti kos stavljas vasu situaciju u fudbalu i nasu u kosarci i vaterpolu.Vi Bari spominjete da bi skrenuli paznju sa "velikih uspeha" koje nizete u fudbalu.S druge strane,Partizan godinama nize uspege u kosarci i vaterpolu i u Srbiji i u Evropi.Trenutna kriza rezulata,ako se moze tako nazvati je zbog toga sto se Partizan oslanja na mlade igrace i samo je pitanje vremena kada ce ponovo poceti da pobedjuju!

Sercan

pre 11 godina

Zanima me kao i uvek da je bio pretucen neki lokalni pekar na primer da li bi i tada imali obzira i izdali saopstenje. Ovako opasno je istuci radnika BIA. Ista prica je bila sa onim novinarom i policijom u gradu, na kraju nikom nista, a sve same siledzije.
Pozdrav

100%

pre 11 godina

Pogledajte kako izgleda saostenje vaterpolo klubova i recimo kosarkaskih, a kako izgledaju saopstenja fudbalskih. Koretkno i profesionalno, bez omalovazavanja bilo koga i bilo cega. Zato su vaterpolo i odbojka trofejniji od fudbala, a ne zbog nekih drugih razloga. Dovoljno je da covjek ostane miran i da ne bude proklet, pa ce i kvalitetnije da razmislja.
Pozdrav svim sportistima

Alcale

pre 11 godina

@Djoni
"Vaterpolo klub Partizan, kao najuspešniji i najtrofejniji klub u Evropi..."

Aj sad uzmi bukvar pa slovo po slovo! Gde ti vidiš da se u tekstu pominje ISTORIJA? Ovo je TRENUTNI status kluba. Znači, saopštenje je prekratko da bi se nabrajali naši trofeji, čovek je samo naveo trenutni status VKP na evropskoj sceni a ne šta je bilo pre 30 godina. Neka Lukić navede trenutni status FCZ ili ga ta ti navedi AKO te nije sramota pozicije koju zauzimate na toj listi!?

crvena zvezda beograd diva vet....

pre 11 godina

@Dzoni

Interesantno je i to da poredis najuspjesniji vaterpolu klub u istoriji, ali i vaterpolo klub koji je i u najskorijoj proslosti pokoravao evropu, sa fudbalskim klubom koji ne evropskoj karti ne postoji vise od dvadeset godina. Medjutim, to njegove navijace ni malo ne zanima, jer su zaslijepljeni bljestavilom DVD izdanja ''Bari za mlade'' koji se izdaje svakih 5 godina.

Nije isto kada fk Milan pominje svoju istoriju i kada to radi Notingem Forest.

boki

pre 11 godina

@ (dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

nije licemjerstvo zato sto je partizan u vaterpolu bio prvak evrope prije 2 godine u kosarci prije tri bilo u polu finalu i ispao na produzetke.
a ste osvojili kup sampiona prije 20 godina i vise, i od tada vam je uspjeh ako prezivite avgust u evropi.
partizan ide naprijed, samo pitanje je u ovakvim okolnostima kada se silne drzavne pare slise u razne sekcije zvezde ili cak fmp kako ce se sve zavrsiti.

realno

pre 11 godina

Interesantno je to kad Grobari pricaju o basketu ili vaterpolu i sedmostrukom prvaku evrope u vaterpolu onda ih interesuje PROSLOST I ISTORIJA; A kada Delije spomenu Bari onda se opet javljaju Grobari sa sledecim zakljuckom : " Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo
(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

Za razliku od vas i vase istorije od pre 20+godina, Partizan je u vaterpolu nedavno osvojio titulu sampiona Evrope, takodje i u kosarci smo u zadnjih 10 godina bili dva puta na F4. Tako da svake godine mozemo da se nadamo da ponovimo taj uspeh kome vi nikada, nikada necete biti ni ponovo blizu.

caki

pre 11 godina

(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)
Koliko se ja secam pre dve godine smo bili po 7-mi put prvaci evrope!!!!!!!!Tako da je to relativno skoro...A u basketu smo pre 3 bili 4 u evropi,tako da sssssssssssssssssssss

dzozey

pre 11 godina

Interesantno je to kad Grobari pricaju o basketu ili vaterpolu i sedmostrukom prvaku evrope u vaterpolu onda ih interesuje PROSLOST I ISTORIJA; A kada Delije spomenu Bari onda se opet javljaju Grobari sa sledecim zakljuckom : " Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo
(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)
Jel znas ti kad smo mi u vaterpolu poslednji put osvojili Evropu? To nije istorija. Da smo najuspesniji tim u Evropi je samo cinjenica. Nema veze s istorijom. Nemamo razloga da pominjemo da smo osvajaci EL u kosarci, jer svake godine imamo velike rezultate, pa smo cak i pre koju godinu igrali F4. U fudbalu nismo osvojili pehar, ali smo bili u finalu, a ni to ne moramo da pominjemo, jer stalno igramo u Evropi. Ti sledeci put malo razmisli pre nego sto ostavis komentar. Izmedju SD Partizan i SD CZ je ogromna razlika. Jedno SD je drugo na svetu, a ovo drugo ko zna gde je.

Dama iz Srema

pre 11 godina

Istraga je u toku, ali Partizan treba da prizna da naši sportisti nisu uzor mladima u zemlji ako mlate ljude (bilo oni policajci ili neko drugi) po ulici.

Kibicer

pre 11 godina

Razlika je u tome sto je Partizan je pre malo vise od godinu dana poslednji put bio prvak Evrope u vaterpolu,kao predstavnik Srbije a vi cigani ste tu titulu osvojili pre 20 i kusur godina kao predstavnici jSocijalistiske Federativne Republike Jugoslavije!!!

ivan

pre 11 godina

Ja ne mogu verovati koliko su navijaci partizana zaslepljeni mrznjom ,prema navijacima Crvene Zvezde.Ako vi zaista mozete porediti sportove kao sto su vaterpolo i fudbal,onda svaka cast.a sto se Kurira tice...''KUPUJU SE NA TRAFICI,ALI NISU NOVINE''.Pozdrav za sve normalne i zdravorazumne ljude.

Revolt

pre 11 godina

Problem je sto ste vi tu cuvenu titulu osvojili pre 21g,a spominjacete je
do kraja svojih zivota za razliku od nas koji ne tapkamo u mestu i pored SEDAM titula prvaka Evrope u vaterpolu i JEDNE u kosarci imamo i pregrst "fajnal-forova". Dominiramo i u Srbiji, i Evropi. Nasa titula je bila pre dve sezone to jest pre godinu (i po) dana ako gledas striktno kalendarski
5, 6, 11 uzastopnih titula u fudbalu,vaterpolu i kosarci.Inace, cak i kad
ste bili prvaci u fudbalu, mi smo vec sledece sezone trebali da osvojimo "duplu krunu" sto bismo i ucinili da nije bilo izvodjenja penala posle X.
Na kraju, vama su samo fudbal i odbojka ostali originalni, i neklonirani!

Licemerni partizanovac

pre 11 godina

"Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo.
(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

Slažem se sa tobom. Moramo vas shvatiti. O čemu da pričate, kad je sadašnjost za vas noćna mora. Vremeplov i vozi Miško.

Sideswipe

pre 11 godina

@istina, potpisujes se istina, a sudis na osnovu predrasuda. Posto ne znas sta je bilo, cuti. Udarili su coveku auto I normalno nastavili, sad sto je mali bio nervozan jer je ostetio tatin auto mu ne daje za pravo da bije koga oce.

istina

pre 11 godina

navijam za zvezdu al stacu u odbranu ove dvojice,jer neverujem da je iz cistog mira napali tog coveka,verovatno je reka da su ugasili jer sam u db.

mazzy star

pre 11 godina

Razlika je u tome sto je Partizan je pre malo vise od godinu dana poslednji put bio prvak Evrope u vaterpolu,kao predstavnik Srbije a vi cigani ste tu titulu osvojili pre 20 i kusur godina kao predstavnici jSocijalistiske Federativne Republike Jugoslavije!!! (Kibicer, 10. novembar 2012 16:44)Pa da u Bariju i Tokiju su bile sve jugoslovenske zastave(ha,ha).Taj trofej je osvojila Crvena Zvezda koja je i tada bila i sada je srpski klub.Pa i sada imamo ovu adriatik ligu u kosarci ciji ce predstavnici od sledece godine igrati u Evropskim takmicenjima.

dzoni

pre 11 godina

Interesantno je to kad Grobari pricaju o basketu ili vaterpolu i sedmostrukom prvaku evrope u vaterpolu onda ih interesuje PROSLOST I ISTORIJA; A kada Delije spomenu Bari onda se opet javljaju Grobari sa sledecim zakljuckom : " Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo

Kako je lepo biti bahat

pre 11 godina

I ovih poceli sa saopstenjem?! Neka sredice to sve Dacic kako treba i ovih ce i dalje biti uzor mladima poput Vujosevica.

zzzzz

pre 11 godina

Ne razumem sta im smeta. Ti momci su javne licnosti i, kako u samom klubu kazu, uzor mladima. Ako su nekoga premlatili, to ne sme da se krije. A ne vidim sta je ovo saopstenje nego nerviranje sto se sve nije lepo zataskalo.

Bane

pre 11 godina

nteresantno je to kad Grobari pricaju o basketu ili vaterpolu i sedmostrukom prvaku evrope u vaterpolu onda ih interesuje PROSLOST I ISTORIJA; A kada Delije spomenu Bari onda se opet javljaju Grobari sa sledecim zakljuckom : " Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo
(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

Nazalost, ti ocigledno ne vidis dalje od svog nosa pa ne shvatas sustinu. Elem. Svako bi trebalo da postuje svoju istoriju (a i tudju), da je ponekad spomene, da je obelezi (recimo 20 godina). Ali vi od toga ZIVITE i pisete u nedogled o tome. Naravno da ce se u saopstenju napisati : "Nekada sampion Evrope iz Barija, itd...", ali vi to potencirate na svakom cosku, to vam je zivot.

Evo, Partizan je izgubio i od Radnickog i od Zvezde od kojih je miljama ispred po trofejima, ali niko nije rekao : Bas nas briga za poraze, imamo 7 titula!
Niko juce nije rekao : Bas nas briga za Bamberg, oni nemaju titulu kao mi!
E a vi to radite : Cim zaslajfujete u fudbalu spominjete Bari, redovna pojava. U prevodu - istorija se pamti, ali se od nje NE zivi, a vi to radite upravo.

Deki

pre 11 godina

Pročitajte kako je Kurir to objavio(mada vidim da su malopre povukli tekst).Ispalo je da su njih dvojica išutirali pripadnika BIA,da su ga tukli i dok je bio na zemlji a onda je čovek hospitalizovan i utvrdjeno je da samo ima lakše povrede i malo rasečen usnu???Kurir je za mene sramota od novine!

crvena zvezda beograd diva vet....

pre 11 godina

@Dzoni

Interesantno je i to da poredis najuspjesniji vaterpolu klub u istoriji, ali i vaterpolo klub koji je i u najskorijoj proslosti pokoravao evropu, sa fudbalskim klubom koji ne evropskoj karti ne postoji vise od dvadeset godina. Medjutim, to njegove navijace ni malo ne zanima, jer su zaslijepljeni bljestavilom DVD izdanja ''Bari za mlade'' koji se izdaje svakih 5 godina.

Nije isto kada fk Milan pominje svoju istoriju i kada to radi Notingem Forest.

nikola f.

pre 11 godina

ne svidja mi se sto nigde nisu opovrgli natpise u kuriru, nit su rekli 'to nije tacno'. sumnju da je moguce da se nesto desilo upotpunjuje izvinjenje na kraju.

ignjatije

pre 11 godina

@(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

Jesi li opleo i ostao živ...VK Partizan nije istorija, već trenutno NAJTROFEJNIJI VATERPOLO KLUB U SVETU...Bio je prvak Evrope prošle godine.
Vi imate samo jednu 1991 i u nju se kunete, Partizana ima svake godine i svi mu se u Evropi obraćaju sa poštovanjem.

boki

pre 11 godina

@ (dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

nije licemjerstvo zato sto je partizan u vaterpolu bio prvak evrope prije 2 godine u kosarci prije tri bilo u polu finalu i ispao na produzetke.
a ste osvojili kup sampiona prije 20 godina i vise, i od tada vam je uspjeh ako prezivite avgust u evropi.
partizan ide naprijed, samo pitanje je u ovakvim okolnostima kada se silne drzavne pare slise u razne sekcije zvezde ili cak fmp kako ce se sve zavrsiti.

mazzy star

pre 11 godina

Razlika je u tome sto je Partizan je pre malo vise od godinu dana poslednji put bio prvak Evrope u vaterpolu,kao predstavnik Srbije a vi cigani ste tu titulu osvojili pre 20 i kusur godina kao predstavnici jSocijalistiske Federativne Republike Jugoslavije!!! (Kibicer, 10. novembar 2012 16:44)Pa da u Bariju i Tokiju su bile sve jugoslovenske zastave(ha,ha).Taj trofej je osvojila Crvena Zvezda koja je i tada bila i sada je srpski klub.Pa i sada imamo ovu adriatik ligu u kosarci ciji ce predstavnici od sledece godine igrati u Evropskim takmicenjima.

caki

pre 11 godina

(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)
Koliko se ja secam pre dve godine smo bili po 7-mi put prvaci evrope!!!!!!!!Tako da je to relativno skoro...A u basketu smo pre 3 bili 4 u evropi,tako da sssssssssssssssssssss

realno

pre 11 godina

Interesantno je to kad Grobari pricaju o basketu ili vaterpolu i sedmostrukom prvaku evrope u vaterpolu onda ih interesuje PROSLOST I ISTORIJA; A kada Delije spomenu Bari onda se opet javljaju Grobari sa sledecim zakljuckom : " Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo
(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

Za razliku od vas i vase istorije od pre 20+godina, Partizan je u vaterpolu nedavno osvojio titulu sampiona Evrope, takodje i u kosarci smo u zadnjih 10 godina bili dva puta na F4. Tako da svake godine mozemo da se nadamo da ponovimo taj uspeh kome vi nikada, nikada necete biti ni ponovo blizu.

Alcale

pre 11 godina

@Djoni
"Vaterpolo klub Partizan, kao najuspešniji i najtrofejniji klub u Evropi..."

Aj sad uzmi bukvar pa slovo po slovo! Gde ti vidiš da se u tekstu pominje ISTORIJA? Ovo je TRENUTNI status kluba. Znači, saopštenje je prekratko da bi se nabrajali naši trofeji, čovek je samo naveo trenutni status VKP na evropskoj sceni a ne šta je bilo pre 30 godina. Neka Lukić navede trenutni status FCZ ili ga ta ti navedi AKO te nije sramota pozicije koju zauzimate na toj listi!?

Kibicer

pre 11 godina

Razlika je u tome sto je Partizan je pre malo vise od godinu dana poslednji put bio prvak Evrope u vaterpolu,kao predstavnik Srbije a vi cigani ste tu titulu osvojili pre 20 i kusur godina kao predstavnici jSocijalistiske Federativne Republike Jugoslavije!!!

dzozey

pre 11 godina

Interesantno je to kad Grobari pricaju o basketu ili vaterpolu i sedmostrukom prvaku evrope u vaterpolu onda ih interesuje PROSLOST I ISTORIJA; A kada Delije spomenu Bari onda se opet javljaju Grobari sa sledecim zakljuckom : " Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo
(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)
Jel znas ti kad smo mi u vaterpolu poslednji put osvojili Evropu? To nije istorija. Da smo najuspesniji tim u Evropi je samo cinjenica. Nema veze s istorijom. Nemamo razloga da pominjemo da smo osvajaci EL u kosarci, jer svake godine imamo velike rezultate, pa smo cak i pre koju godinu igrali F4. U fudbalu nismo osvojili pehar, ali smo bili u finalu, a ni to ne moramo da pominjemo, jer stalno igramo u Evropi. Ti sledeci put malo razmisli pre nego sto ostavis komentar. Izmedju SD Partizan i SD CZ je ogromna razlika. Jedno SD je drugo na svetu, a ovo drugo ko zna gde je.

srbi

pre 11 godina

@Interesantno je to kad Grobari pricaju o basketu ili vaterpolu i sedmostrukom prvaku evrope u vaterpolu onda ih interesuje PROSLOST I ISTORIJA; A kada Delije spomenu Bari onda se opet javljaju Grobari sa sledecim zakljuckom : " Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo
(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

Ne mozes da u isti kos stavljas vasu situaciju u fudbalu i nasu u kosarci i vaterpolu.Vi Bari spominjete da bi skrenuli paznju sa "velikih uspeha" koje nizete u fudbalu.S druge strane,Partizan godinama nize uspege u kosarci i vaterpolu i u Srbiji i u Evropi.Trenutna kriza rezulata,ako se moze tako nazvati je zbog toga sto se Partizan oslanja na mlade igrace i samo je pitanje vremena kada ce ponovo poceti da pobedjuju!

Licemerni partizanovac

pre 11 godina

"Vi Delije samo pricate o PROSLOSTI I ISTORIJI"... E to je veliko licemerstvo.
(dzoni, 10. novembar 2012 15:05)

Slažem se sa tobom. Moramo vas shvatiti. O čemu da pričate, kad je sadašnjost za vas noćna mora. Vremeplov i vozi Miško.

Revolt

pre 11 godina

Problem je sto ste vi tu cuvenu titulu osvojili pre 21g,a spominjacete je
do kraja svojih zivota za razliku od nas koji ne tapkamo u mestu i pored SEDAM titula prvaka Evrope u vaterpolu i JEDNE u kosarci imamo i pregrst "fajnal-forova". Dominiramo i u Srbiji, i Evropi. Nasa titula je bila pre dve sezone to jest pre godinu (i po) dana ako gledas striktno kalendarski
5, 6, 11 uzastopnih titula u fudbalu,vaterpolu i kosarci.Inace, cak i kad
ste bili prvaci u fudbalu, mi smo vec sledece sezone trebali da osvojimo "duplu krunu" sto bismo i ucinili da nije bilo izvodjenja penala posle X.
Na kraju, vama su samo fudbal i odbojka ostali originalni, i neklonirani!

Sercan

pre 11 godina

Zanima me kao i uvek da je bio pretucen neki lokalni pekar na primer da li bi i tada imali obzira i izdali saopstenje. Ovako opasno je istuci radnika BIA. Ista prica je bila sa onim novinarom i policijom u gradu, na kraju nikom nista, a sve same siledzije.
Pozdrav

ivan

pre 11 godina

Ja ne mogu verovati koliko su navijaci partizana zaslepljeni mrznjom ,prema navijacima Crvene Zvezde.Ako vi zaista mozete porediti sportove kao sto su vaterpolo i fudbal,onda svaka cast.a sto se Kurira tice...''KUPUJU SE NA TRAFICI,ALI NISU NOVINE''.Pozdrav za sve normalne i zdravorazumne ljude.

Dama iz Srema

pre 11 godina

Istraga je u toku, ali Partizan treba da prizna da naši sportisti nisu uzor mladima u zemlji ako mlate ljude (bilo oni policajci ili neko drugi) po ulici.

istina

pre 11 godina

navijam za zvezdu al stacu u odbranu ove dvojice,jer neverujem da je iz cistog mira napali tog coveka,verovatno je reka da su ugasili jer sam u db.

100%

pre 11 godina

Pogledajte kako izgleda saostenje vaterpolo klubova i recimo kosarkaskih, a kako izgledaju saopstenja fudbalskih. Koretkno i profesionalno, bez omalovazavanja bilo koga i bilo cega. Zato su vaterpolo i odbojka trofejniji od fudbala, a ne zbog nekih drugih razloga. Dovoljno je da covjek ostane miran i da ne bude proklet, pa ce i kvalitetnije da razmislja.
Pozdrav svim sportistima

kikiriki

pre 11 godina

95% komentara odnosi se na totalno nebitne stvari....to sto pisete pisite po raznim forumima.... gusite nas deco !!!
P.S. Hvala Partizanu na razumevanju i saopstenju. Malo ko bi se ohrabrio da tako nesto javno napravi.
Zvezdas

Sideswipe

pre 11 godina

@istina, potpisujes se istina, a sudis na osnovu predrasuda. Posto ne znas sta je bilo, cuti. Udarili su coveku auto I normalno nastavili, sad sto je mali bio nervozan jer je ostetio tatin auto mu ne daje za pravo da bije koga oce.