Vaterpolo 43

Nedelja, 15.04.2007.

19:56

Filipović za B92: "Slomili smo ih"

Filipoviæ za B92: "Slomili smo ih" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

nikk

pre 17 godina

ko iole prati hrvatsku ligu,zna da Jug nije neprikosnoven. Ima dva boda vise,ali je pre dva meseca izgubio od Mladosti 13:8,a nedavno je na svom terenu pobedio jedva ,13:12. tako da,ukoliko taj Jug ima nekolicinu igraca iz reprezentacije nije bolji od te Mladosti koju je Partizan deklasirao.A u nasim medijima katastrofa,malo prostora je posveceno velikoj pobedi,a na forumu se javljaju neki pametnjakovici i pricaju razne gluposti. Ovo je velika pobeda, ali i veliki razlog da verujemo u super-mladu ekipu PARTIZANA.

patriota

pre 17 godina

rizzo
do Olimpijade ce vasi vaterpolisti vec dobiti sijede dlacice na glavi...matori su bre mnogO.To im je bio poslednji trzaj da naprave nesto na svjetskoj sceni posto niko od njih nista u zivotu nije napravio.Sad im samo preostaje da mirno idu u penziju i uzivaju 2 godine kao svjetski prvaci.A za olimpijadu...heh.Nije mi jasno da stvarno mislite da ce Hrvatska nesto napraviti.Nema tu igraca da valja a da ima ispod 25,26 godina,a i to sto valja ne moze da pomirishi prste momcima iz Srb reprezentacije,ipak su to prave zvijeri + ova mladjarija iz Partizana = svjejtski prvaci u narednih 4,5 svjetskih sampionata najmanje...
Svaka cast na osvojenom prvenstvu,ali to je sve sto su Hrvati pokazali,njihovo je doslo ali i za 5 minuta proslo,dok SRPSKO stoji vec godinama unazad...Partizan ce vrlo brzo stici mladost po broju osvojenih titula prvaka evrope,Partizan je u velikom usponu dok je mladost u velikom padu...jos malo i necete vise govoriti NAJTROFEJNIJI vaterpolo klub na svijetu,vec jedan od najtrofejnijih vaterpolo klubova na svijetu.I jos nesto,daj ohladite se malo od Srbije,vi bukvalno bolujete od ptsp bolesti zvane Srbija...gledajte malo vise u svoje dvoriste,a malo manje u svoje :o)

Ivan Nis

pre 17 godina

Svaka cast Zagrebackoj publici za aplauz nasim vaterpolistima na kraju utakmice.To je za mene bio najjaci utisak sa ove utakmice.Nadam se pobedi protiv Brese i ulazak u polufinale,samo da nasi klinci ne sagore u zelji za takvim uspehom,realno su zasluzili da igraju f4

Eve gi Svetozar

pre 17 godina

Al gi utepase,sa ovi nasi si nema sale na ovu igranku...Potopise ih ko ladju kad potopis sa neko tesko i debelo djule,nemam si reci za ovi mladici,komplimenat sa moju stranu i stranu moje familije...

Bata Raka

pre 17 godina

Svaki put kada pročitam komentare na ovom sajtu shvatim da je balkanska glupost univerzalna-od Triglava do Djevdjelije.Svaka čast momcima iz Partizana na sjajnoj pobedi,u njihovu petlju niko nije ni sumnjao a sada su potvrdili i klasu iako su uglavnom vrlo mladi.A što se tiče onih komentara tipa ‚‚razbili smo vas‚‚ ili ‚‚razbićemo vas‚‚ ,na čije se autore i odnosi prva rečenica ovog komentara, to su gluposti-pobogu ljudi pa to su dve najtrofejnije ekipe Evrope od kojih je jedna trenutno u boljoj formi i tačka.Pozdrav iz BGD-a pravim ljubiteljima vaterpola od jednog iskrenog Zvezdaša(tek da se zna),a diletantima koji se onako jadno prepucavaju a ne znaju šta je dva metra u vaterpolu-GUBITE SE!

SVIM SRCEM ZA HRVATSKU

pre 17 godina

Čestitam na zasluženoj pobjedi! Razumijem da Vam je ovo došlo kao melem na ranu nakon "razmontiravanja" na SP-u, ali nemojte zanemariti činjenicu da smo MI aktualni svjetski prvaci na nivou reprezentacija kao i da nam je JUG klupski prvak Europe!
Vi ste sada igrali protiv kluba koji je na diobi drugog i trećeg mjesta u Hrvatskoj! Bori se sa Šibenikom za tu poziciju! Dubrovački JUG je trenutno nedodirljiv (a osigurao je četvrtfinale bez poraza u skupini) tako da tek kada se sudari naš najbolji klub sa vašim možemo povući paralelu! Ova pobjeda Partizana je recimo kao da JUG pobijedi vašeg drugoplasiranog ili trećeplasiranog! Iako je i to malo nerealna usporedba s obzirom da vi osim Partizana i nemate neki jak klub! U ovom sportu ste puno izgubili odlaskom Crne Gore! Posebno na klupskoj razini! Budimo realni! Vidimo se na F4 ili možda i u četvrtfinalu!
A do tada još jednom sve čestitke za vašu pobjedu!

srdjan

pre 17 godina

Obajvljeni clanak obuhvata sve: intervju sa igracima, komentare, rezime poput - ubedljiva pobeda, itd, itd. Fali "samo" rezultat!!!

Leo

pre 17 godina

Da, naslov hrvatskih vaterpolista u Australiji je slučajnost. A slučajnost je sigurno i što je Mladost klub s najviše naslova prvaka Europe. Uglavnom, ovo je jedna od slabijih sezona Mladosti i ne kažem da nije Partizan zaslužio pobjedu. Ali nemojte pričati o "slučajnim" pobjedama naše reprezentacije jer je po tom sistemu onda je i pobjeda partizana "slučajna", s obzirom da je Mladost (ako gledamo sve, a ne samo jučerašnju utakmicu) u svjetskom vaterpolu ipak realno mnogo poznatiji i renomiraniji klub od Partizana. Svatko tko je realan i zna nešto o vaterpolu zna da je to istina.

Zagrebčan

pre 17 godina

partizan je jednostavno bila bolja ekipa,treba bit iskren i čestitat ljutom suparniku(ne protivniku)na poštenoj i potpuno zasluženoj pobjedi.publika je bila korekna i to mi je posebno drago,ako zanemarimo laganu provokaciju jednog partizanovog navijača,i nakon toga nekorektnog skandiranja jednog djela publike,sve je proteklo mirno.želim vam prolaz u finale.pozdrav iz zagreba.

culah

pre 17 godina

Tooooooooooo.
Volim partizan lalalalala.
Svaka cast momcima koji su razmontirali mladost na njihovom bazenu.
A sad se letvica podigla visoko (prvo f4)
a onda zna se juris na osvajanje te lige sampiona.

Srbin Novi Grad RS

pre 17 godina

Pozdrav KostaS!
Bravo majstori! A "najveći trener svih vremena=rUDIĆ" kaže da je Mladost za klasu bolja ekipa, te da je bolja na svim pozicijama. Vidjelo se sve.......Veliki + za momka koji je pokazao 3 prsta kameri HRT-a za hrabrost, ali i veliki - za nepromišljenost, jer time je izazvao reakciju publike. Sva sreća da je publika bila "kazališna". Filip i Andrija budućnost vaterpola, ne samo srpskog. Sada uzeti Brešu i čekati Olimpijakos, Vašaš ili Eger, a bitno je izbjeći samo napolitance. Veliko BRAVO i za sve ostale Srbe koji su imali uspjeha ovaj vikend u Svijetu(pokraj Partizana)- mlade odbojkašice, GRANDE JELENU, veslače, Pešića,Marinovića i Kešelja u Đironi, šahistima....... Pozdrav Saji elektrašu!

Srb-in...

pre 17 godina

@Rizzo, ja se na tvom mestu ne bi' nervirao... Sto se te olimpijade tice, i corava kokoska ubode po neko zrno. Ali, ipak mi nismo dosli ovde da se raspravljamo, nego da kazemo sta mislimo o velikoj pobedi Partizana. Ne uzimaj to k' srcu, prelazi u naviku vec...

Rajo Niksic

pre 17 godina

Jao ima li ista sladje nego utući "komsije" u sred Zagreba!?Bravo majstori pokazali ste im da je poraz u Melburnu bio loš dan i da se zna ko je car u vaterpolu!Pozdrav iz Niksica i svaka vam čast!

Gost

pre 17 godina

Ove od preko Save i Dunava samo da posetim da je Sibenik "tukao" Budvansku samo sa 1 golom kod kuce tako da cete ostati na jednom i vi klubu. A mi sa dva. Kako? Sam razmisli mozda ti dodje, ipak je Jevrem u manjini u Crnoj Gori. Nadam se da cemo napraviti zajednicku ligu sa Crnom Gorom i zbog nas ali i njih a i zbog ovih vas ;)

Milutin Šraubić

pre 17 godina

1) Igrači Mladosti i Juga su malo demotivisani, što i ne čudi s obzirom da su pre 15-ak dana uzeli svetsku titulu. Sa druge strane, igrači Partizana su bili napaljeni samo da bi dokazali kako je ono peglanje u međusobnom susretu u Melburnu navodno bilo slučajno.

2) Partizan je ubedljivo najbolji srpski klub u kojem igra dosta reprezentativaca. Mladost je po snazi trenutno druga, možda i treća (iza Šibenika) ekipa u Hrvatskoj.

objektivan

pre 17 godina

alo b92, a gdje je hokej?????!!! ponovno ste ga "zaboravili". cim netko ne tuce nekoga nema hokeja...
rezultati: belgija-srbija 2:1
hrvatska-spanjolska 8:2 (jucer)
srbija-bugarska 7:1
hrvatska-turska 25:2 (danas)

rizzo

pre 17 godina

@ grobar borcha:
ajde sto si se napalio!!!
osvoji 3 lige prvaka u 5 godina i budi sudionikom final 4 6 godina zaredom (kao hrvatski klubovi) pa onda pametuj! ma gazi vas jug s povezanim ocima!
@ milos:
nisi lii ti pisao sto hrvati rade na srpskom sajtu? a zasto ti citas vecernji?
p.s. imamo mi i sibenik u polufinalu LEN kupa, dok je kod vas "liga" jedan jedini klub...zalosno. a za olimpijadu ne brinite, i tamo ce biti 8:2 nakon 10 minuta...
ha ha!!

sonja

pre 17 godina

Iako sam zvezdas, drago mi je sto je Partizan pobedio i na pravi nacin u Hrvatskoj predstavio srpski vaterpolo. Zao mi je sto je nasa liga spala samo na ovaj klub. Nadam se da ce se nesto promeniti i zelim puno srece Partizanu u daljem takmicenju.

peja

pre 17 godina

KAKO JE DOBRO VIDETI VAS OPET…:)
demonstracija sile velikog PARTIZANA! sa dva najveca svetska talenta, filipom i andrijom, i odlicnim timom iza njih pucamo na veliko, na f4. sledeca pada bresa, a do kraja sezone, verujem, i gerijatrija iz dubrovnika.

______§§§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§§§_______
_____§§______§§_§§§§§§_§§______§§______
_____§_______§§_§§§§§§_§§_______§______
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____§_______§§_§§§§§§_§§_______§______
_____§§______§§_§§§§§§_§§______§§______
______§§§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§§§_______
________________§§§§§§_________________
______§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§______
______§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§______
________________§§§§§§_________________
______§§§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§§§_______
_____§§______§§_§§§§§§_§§______§§______
_____§_______§§_§§§§§§_§§_______§______
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____§_______§§_§§§§§§_§§_______§______
_____§§______§§_§§§§§§_§§______§§______
______§§§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§§§_______

NAPRED PARTIZAN!
POZDRAV SVIMA!

surt

pre 17 godina

Realno...trebalo bi da oderemo Bresu kao i mladost veceras! Ta Bresa je po rezultatima nula od ekipe i cudi me da su nasi izguli u italiji! Sa svima se muce jedva su i Grke veceras dobili sa golom razlike (kao i nas)! Znajuci kako nasi igraju kod kuce mislim da nece biti problema!
Partizan sampion!

Jerry

pre 17 godina

Sta reci a ne slagati da sam zadovoljan pobedom!Bravo momci,iako sam navijac suprotnog tabora,koji u vaterpolu je stvarno autsajder ekipa,pratim vase rezultate.Svaka cast!!!

GROBAR RS

pre 17 godina

Svaka cast momci,izvanredna igra stvarno,odbrana granitna,Kuljaca fenomenalan,napad ok ali moze jos mnogo bolje.Tri extra kontre koje su zacinjene golovima.
Iskreno,Partizan je ostavio sjajan utisak na mene,mladi igraci ali izuzetno psiholoski pripremljeni,stoga i sjajni vaterpolisti.Predvidjam da nece ostati sve na cetvrtfinalu,ide ova ekipa i mnogo dalje ove godine.Svaka cast jos jednom i samo tako nastavite momci.

GrobarBorcha

pre 17 godina

EEee gde li je sad onaj hrvoje pa da opet kaze,,da se dite vratilo majci u narucje!!HAHAHA pa mi smo ovaj sport za vas IZMISLILI!!!

Gost

pre 17 godina

Tako rade posteni ljudi. Sve svoje dugove vracaju na vreme i uz odredjenu kamatu. Bravo majstori. Znaci polako se navikavamo na pobede u centru "... njihove" a njih na poraze. Prvo kosrkasi a sad i vaterpolisti.

waterpolo_girl

pre 17 godina

Fici svaka cast za prikazano u bazenu.Lepe im je golove dao.Ima duuuugggggooo da ga pamte.Jeste da je malo uobrazen,al valjda ce i to da ga prodje....Oprosticu mu ako i Bresi da jedno 3-4 "projetktila"...:)
jos jednom svaka cast i vidimo se na Banjici protiv Brese!
Pozdrav za sve ljubitelje vaterpola:)

Dinamo u srcu

pre 17 godina

upravo sam se vratio sa bazena na savi,malo razocaran...iznenadio me je partizan,odlicno organizirana ekipa i zaslužena i cista pobjeda.želim vam od srca puno uspjeha u daljem natjecanju

kotoranin

pre 17 godina

Fico, bravo za komentar! Ali treba svakako dobit' Breshu doma, oni nisu jachi od Partizana, a onda se molit' da ne dodju napolitanci.

Dinamo u srcu

pre 17 godina

upravo sam se vratio sa bazena na savi,malo razocaran...iznenadio me je partizan,odlicno organizirana ekipa i zaslužena i cista pobjeda.želim vam od srca puno uspjeha u daljem natjecanju

sonja

pre 17 godina

Iako sam zvezdas, drago mi je sto je Partizan pobedio i na pravi nacin u Hrvatskoj predstavio srpski vaterpolo. Zao mi je sto je nasa liga spala samo na ovaj klub. Nadam se da ce se nesto promeniti i zelim puno srece Partizanu u daljem takmicenju.

Jerry

pre 17 godina

Sta reci a ne slagati da sam zadovoljan pobedom!Bravo momci,iako sam navijac suprotnog tabora,koji u vaterpolu je stvarno autsajder ekipa,pratim vase rezultate.Svaka cast!!!

kotoranin

pre 17 godina

Fico, bravo za komentar! Ali treba svakako dobit' Breshu doma, oni nisu jachi od Partizana, a onda se molit' da ne dodju napolitanci.

GrobarBorcha

pre 17 godina

EEee gde li je sad onaj hrvoje pa da opet kaze,,da se dite vratilo majci u narucje!!HAHAHA pa mi smo ovaj sport za vas IZMISLILI!!!

peja

pre 17 godina

KAKO JE DOBRO VIDETI VAS OPET…:)
demonstracija sile velikog PARTIZANA! sa dva najveca svetska talenta, filipom i andrijom, i odlicnim timom iza njih pucamo na veliko, na f4. sledeca pada bresa, a do kraja sezone, verujem, i gerijatrija iz dubrovnika.

______§§§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§§§_______
_____§§______§§_§§§§§§_§§______§§______
_____§_______§§_§§§§§§_§§_______§______
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____§_______§§_§§§§§§_§§_______§______
_____§§______§§_§§§§§§_§§______§§______
______§§§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§§§_______
________________§§§§§§_________________
______§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§______
______§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§______
________________§§§§§§_________________
______§§§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§§§_______
_____§§______§§_§§§§§§_§§______§§______
_____§_______§§_§§§§§§_§§_______§______
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____§_______§§_§§§§§§_§§_______§______
_____§§______§§_§§§§§§_§§______§§______
______§§§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§§§_______

NAPRED PARTIZAN!
POZDRAV SVIMA!

Gost

pre 17 godina

Tako rade posteni ljudi. Sve svoje dugove vracaju na vreme i uz odredjenu kamatu. Bravo majstori. Znaci polako se navikavamo na pobede u centru "... njihove" a njih na poraze. Prvo kosrkasi a sad i vaterpolisti.

waterpolo_girl

pre 17 godina

Fici svaka cast za prikazano u bazenu.Lepe im je golove dao.Ima duuuugggggooo da ga pamte.Jeste da je malo uobrazen,al valjda ce i to da ga prodje....Oprosticu mu ako i Bresi da jedno 3-4 "projetktila"...:)
jos jednom svaka cast i vidimo se na Banjici protiv Brese!
Pozdrav za sve ljubitelje vaterpola:)

Srbin Novi Grad RS

pre 17 godina

Pozdrav KostaS!
Bravo majstori! A "najveći trener svih vremena=rUDIĆ" kaže da je Mladost za klasu bolja ekipa, te da je bolja na svim pozicijama. Vidjelo se sve.......Veliki + za momka koji je pokazao 3 prsta kameri HRT-a za hrabrost, ali i veliki - za nepromišljenost, jer time je izazvao reakciju publike. Sva sreća da je publika bila "kazališna". Filip i Andrija budućnost vaterpola, ne samo srpskog. Sada uzeti Brešu i čekati Olimpijakos, Vašaš ili Eger, a bitno je izbjeći samo napolitance. Veliko BRAVO i za sve ostale Srbe koji su imali uspjeha ovaj vikend u Svijetu(pokraj Partizana)- mlade odbojkašice, GRANDE JELENU, veslače, Pešića,Marinovića i Kešelja u Đironi, šahistima....... Pozdrav Saji elektrašu!

Gost

pre 17 godina

Ove od preko Save i Dunava samo da posetim da je Sibenik "tukao" Budvansku samo sa 1 golom kod kuce tako da cete ostati na jednom i vi klubu. A mi sa dva. Kako? Sam razmisli mozda ti dodje, ipak je Jevrem u manjini u Crnoj Gori. Nadam se da cemo napraviti zajednicku ligu sa Crnom Gorom i zbog nas ali i njih a i zbog ovih vas ;)

surt

pre 17 godina

Realno...trebalo bi da oderemo Bresu kao i mladost veceras! Ta Bresa je po rezultatima nula od ekipe i cudi me da su nasi izguli u italiji! Sa svima se muce jedva su i Grke veceras dobili sa golom razlike (kao i nas)! Znajuci kako nasi igraju kod kuce mislim da nece biti problema!
Partizan sampion!

GROBAR RS

pre 17 godina

Svaka cast momci,izvanredna igra stvarno,odbrana granitna,Kuljaca fenomenalan,napad ok ali moze jos mnogo bolje.Tri extra kontre koje su zacinjene golovima.
Iskreno,Partizan je ostavio sjajan utisak na mene,mladi igraci ali izuzetno psiholoski pripremljeni,stoga i sjajni vaterpolisti.Predvidjam da nece ostati sve na cetvrtfinalu,ide ova ekipa i mnogo dalje ove godine.Svaka cast jos jednom i samo tako nastavite momci.

objektivan

pre 17 godina

alo b92, a gdje je hokej?????!!! ponovno ste ga "zaboravili". cim netko ne tuce nekoga nema hokeja...
rezultati: belgija-srbija 2:1
hrvatska-spanjolska 8:2 (jucer)
srbija-bugarska 7:1
hrvatska-turska 25:2 (danas)

Rajo Niksic

pre 17 godina

Jao ima li ista sladje nego utući "komsije" u sred Zagreba!?Bravo majstori pokazali ste im da je poraz u Melburnu bio loš dan i da se zna ko je car u vaterpolu!Pozdrav iz Niksica i svaka vam čast!

Zagrebčan

pre 17 godina

partizan je jednostavno bila bolja ekipa,treba bit iskren i čestitat ljutom suparniku(ne protivniku)na poštenoj i potpuno zasluženoj pobjedi.publika je bila korekna i to mi je posebno drago,ako zanemarimo laganu provokaciju jednog partizanovog navijača,i nakon toga nekorektnog skandiranja jednog djela publike,sve je proteklo mirno.želim vam prolaz u finale.pozdrav iz zagreba.

Ivan Nis

pre 17 godina

Svaka cast Zagrebackoj publici za aplauz nasim vaterpolistima na kraju utakmice.To je za mene bio najjaci utisak sa ove utakmice.Nadam se pobedi protiv Brese i ulazak u polufinale,samo da nasi klinci ne sagore u zelji za takvim uspehom,realno su zasluzili da igraju f4

patriota

pre 17 godina

rizzo
do Olimpijade ce vasi vaterpolisti vec dobiti sijede dlacice na glavi...matori su bre mnogO.To im je bio poslednji trzaj da naprave nesto na svjetskoj sceni posto niko od njih nista u zivotu nije napravio.Sad im samo preostaje da mirno idu u penziju i uzivaju 2 godine kao svjetski prvaci.A za olimpijadu...heh.Nije mi jasno da stvarno mislite da ce Hrvatska nesto napraviti.Nema tu igraca da valja a da ima ispod 25,26 godina,a i to sto valja ne moze da pomirishi prste momcima iz Srb reprezentacije,ipak su to prave zvijeri + ova mladjarija iz Partizana = svjejtski prvaci u narednih 4,5 svjetskih sampionata najmanje...
Svaka cast na osvojenom prvenstvu,ali to je sve sto su Hrvati pokazali,njihovo je doslo ali i za 5 minuta proslo,dok SRPSKO stoji vec godinama unazad...Partizan ce vrlo brzo stici mladost po broju osvojenih titula prvaka evrope,Partizan je u velikom usponu dok je mladost u velikom padu...jos malo i necete vise govoriti NAJTROFEJNIJI vaterpolo klub na svijetu,vec jedan od najtrofejnijih vaterpolo klubova na svijetu.I jos nesto,daj ohladite se malo od Srbije,vi bukvalno bolujete od ptsp bolesti zvane Srbija...gledajte malo vise u svoje dvoriste,a malo manje u svoje :o)

rizzo

pre 17 godina

@ grobar borcha:
ajde sto si se napalio!!!
osvoji 3 lige prvaka u 5 godina i budi sudionikom final 4 6 godina zaredom (kao hrvatski klubovi) pa onda pametuj! ma gazi vas jug s povezanim ocima!
@ milos:
nisi lii ti pisao sto hrvati rade na srpskom sajtu? a zasto ti citas vecernji?
p.s. imamo mi i sibenik u polufinalu LEN kupa, dok je kod vas "liga" jedan jedini klub...zalosno. a za olimpijadu ne brinite, i tamo ce biti 8:2 nakon 10 minuta...
ha ha!!

Srb-in...

pre 17 godina

@Rizzo, ja se na tvom mestu ne bi' nervirao... Sto se te olimpijade tice, i corava kokoska ubode po neko zrno. Ali, ipak mi nismo dosli ovde da se raspravljamo, nego da kazemo sta mislimo o velikoj pobedi Partizana. Ne uzimaj to k' srcu, prelazi u naviku vec...

Bata Raka

pre 17 godina

Svaki put kada pročitam komentare na ovom sajtu shvatim da je balkanska glupost univerzalna-od Triglava do Djevdjelije.Svaka čast momcima iz Partizana na sjajnoj pobedi,u njihovu petlju niko nije ni sumnjao a sada su potvrdili i klasu iako su uglavnom vrlo mladi.A što se tiče onih komentara tipa ‚‚razbili smo vas‚‚ ili ‚‚razbićemo vas‚‚ ,na čije se autore i odnosi prva rečenica ovog komentara, to su gluposti-pobogu ljudi pa to su dve najtrofejnije ekipe Evrope od kojih je jedna trenutno u boljoj formi i tačka.Pozdrav iz BGD-a pravim ljubiteljima vaterpola od jednog iskrenog Zvezdaša(tek da se zna),a diletantima koji se onako jadno prepucavaju a ne znaju šta je dva metra u vaterpolu-GUBITE SE!

Eve gi Svetozar

pre 17 godina

Al gi utepase,sa ovi nasi si nema sale na ovu igranku...Potopise ih ko ladju kad potopis sa neko tesko i debelo djule,nemam si reci za ovi mladici,komplimenat sa moju stranu i stranu moje familije...

culah

pre 17 godina

Tooooooooooo.
Volim partizan lalalalala.
Svaka cast momcima koji su razmontirali mladost na njihovom bazenu.
A sad se letvica podigla visoko (prvo f4)
a onda zna se juris na osvajanje te lige sampiona.

Leo

pre 17 godina

Da, naslov hrvatskih vaterpolista u Australiji je slučajnost. A slučajnost je sigurno i što je Mladost klub s najviše naslova prvaka Europe. Uglavnom, ovo je jedna od slabijih sezona Mladosti i ne kažem da nije Partizan zaslužio pobjedu. Ali nemojte pričati o "slučajnim" pobjedama naše reprezentacije jer je po tom sistemu onda je i pobjeda partizana "slučajna", s obzirom da je Mladost (ako gledamo sve, a ne samo jučerašnju utakmicu) u svjetskom vaterpolu ipak realno mnogo poznatiji i renomiraniji klub od Partizana. Svatko tko je realan i zna nešto o vaterpolu zna da je to istina.

srdjan

pre 17 godina

Obajvljeni clanak obuhvata sve: intervju sa igracima, komentare, rezime poput - ubedljiva pobeda, itd, itd. Fali "samo" rezultat!!!

SVIM SRCEM ZA HRVATSKU

pre 17 godina

Čestitam na zasluženoj pobjedi! Razumijem da Vam je ovo došlo kao melem na ranu nakon "razmontiravanja" na SP-u, ali nemojte zanemariti činjenicu da smo MI aktualni svjetski prvaci na nivou reprezentacija kao i da nam je JUG klupski prvak Europe!
Vi ste sada igrali protiv kluba koji je na diobi drugog i trećeg mjesta u Hrvatskoj! Bori se sa Šibenikom za tu poziciju! Dubrovački JUG je trenutno nedodirljiv (a osigurao je četvrtfinale bez poraza u skupini) tako da tek kada se sudari naš najbolji klub sa vašim možemo povući paralelu! Ova pobjeda Partizana je recimo kao da JUG pobijedi vašeg drugoplasiranog ili trećeplasiranog! Iako je i to malo nerealna usporedba s obzirom da vi osim Partizana i nemate neki jak klub! U ovom sportu ste puno izgubili odlaskom Crne Gore! Posebno na klupskoj razini! Budimo realni! Vidimo se na F4 ili možda i u četvrtfinalu!
A do tada još jednom sve čestitke za vašu pobjedu!

Milutin Šraubić

pre 17 godina

1) Igrači Mladosti i Juga su malo demotivisani, što i ne čudi s obzirom da su pre 15-ak dana uzeli svetsku titulu. Sa druge strane, igrači Partizana su bili napaljeni samo da bi dokazali kako je ono peglanje u međusobnom susretu u Melburnu navodno bilo slučajno.

2) Partizan je ubedljivo najbolji srpski klub u kojem igra dosta reprezentativaca. Mladost je po snazi trenutno druga, možda i treća (iza Šibenika) ekipa u Hrvatskoj.

nikk

pre 17 godina

ko iole prati hrvatsku ligu,zna da Jug nije neprikosnoven. Ima dva boda vise,ali je pre dva meseca izgubio od Mladosti 13:8,a nedavno je na svom terenu pobedio jedva ,13:12. tako da,ukoliko taj Jug ima nekolicinu igraca iz reprezentacije nije bolji od te Mladosti koju je Partizan deklasirao.A u nasim medijima katastrofa,malo prostora je posveceno velikoj pobedi,a na forumu se javljaju neki pametnjakovici i pricaju razne gluposti. Ovo je velika pobeda, ali i veliki razlog da verujemo u super-mladu ekipu PARTIZANA.

rizzo

pre 17 godina

@ grobar borcha:
ajde sto si se napalio!!!
osvoji 3 lige prvaka u 5 godina i budi sudionikom final 4 6 godina zaredom (kao hrvatski klubovi) pa onda pametuj! ma gazi vas jug s povezanim ocima!
@ milos:
nisi lii ti pisao sto hrvati rade na srpskom sajtu? a zasto ti citas vecernji?
p.s. imamo mi i sibenik u polufinalu LEN kupa, dok je kod vas "liga" jedan jedini klub...zalosno. a za olimpijadu ne brinite, i tamo ce biti 8:2 nakon 10 minuta...
ha ha!!

objektivan

pre 17 godina

alo b92, a gdje je hokej?????!!! ponovno ste ga "zaboravili". cim netko ne tuce nekoga nema hokeja...
rezultati: belgija-srbija 2:1
hrvatska-spanjolska 8:2 (jucer)
srbija-bugarska 7:1
hrvatska-turska 25:2 (danas)

peja

pre 17 godina

KAKO JE DOBRO VIDETI VAS OPET…:)
demonstracija sile velikog PARTIZANA! sa dva najveca svetska talenta, filipom i andrijom, i odlicnim timom iza njih pucamo na veliko, na f4. sledeca pada bresa, a do kraja sezone, verujem, i gerijatrija iz dubrovnika.

______§§§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§§§_______
_____§§______§§_§§§§§§_§§______§§______
_____§_______§§_§§§§§§_§§_______§______
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____§_______§§_§§§§§§_§§_______§______
_____§§______§§_§§§§§§_§§______§§______
______§§§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§§§_______
________________§§§§§§_________________
______§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§______
______§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§______
________________§§§§§§_________________
______§§§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§§§_______
_____§§______§§_§§§§§§_§§______§§______
_____§_______§§_§§§§§§_§§_______§______
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____________§§_§§§§§§_§§______________
_____§_______§§_§§§§§§_§§_______§______
_____§§______§§_§§§§§§_§§______§§______
______§§§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§§§_______

NAPRED PARTIZAN!
POZDRAV SVIMA!

Milutin Šraubić

pre 17 godina

1) Igrači Mladosti i Juga su malo demotivisani, što i ne čudi s obzirom da su pre 15-ak dana uzeli svetsku titulu. Sa druge strane, igrači Partizana su bili napaljeni samo da bi dokazali kako je ono peglanje u međusobnom susretu u Melburnu navodno bilo slučajno.

2) Partizan je ubedljivo najbolji srpski klub u kojem igra dosta reprezentativaca. Mladost je po snazi trenutno druga, možda i treća (iza Šibenika) ekipa u Hrvatskoj.

Leo

pre 17 godina

Da, naslov hrvatskih vaterpolista u Australiji je slučajnost. A slučajnost je sigurno i što je Mladost klub s najviše naslova prvaka Europe. Uglavnom, ovo je jedna od slabijih sezona Mladosti i ne kažem da nije Partizan zaslužio pobjedu. Ali nemojte pričati o "slučajnim" pobjedama naše reprezentacije jer je po tom sistemu onda je i pobjeda partizana "slučajna", s obzirom da je Mladost (ako gledamo sve, a ne samo jučerašnju utakmicu) u svjetskom vaterpolu ipak realno mnogo poznatiji i renomiraniji klub od Partizana. Svatko tko je realan i zna nešto o vaterpolu zna da je to istina.

Dinamo u srcu

pre 17 godina

upravo sam se vratio sa bazena na savi,malo razocaran...iznenadio me je partizan,odlicno organizirana ekipa i zaslužena i cista pobjeda.želim vam od srca puno uspjeha u daljem natjecanju

GrobarBorcha

pre 17 godina

EEee gde li je sad onaj hrvoje pa da opet kaze,,da se dite vratilo majci u narucje!!HAHAHA pa mi smo ovaj sport za vas IZMISLILI!!!

sonja

pre 17 godina

Iako sam zvezdas, drago mi je sto je Partizan pobedio i na pravi nacin u Hrvatskoj predstavio srpski vaterpolo. Zao mi je sto je nasa liga spala samo na ovaj klub. Nadam se da ce se nesto promeniti i zelim puno srece Partizanu u daljem takmicenju.

Gost

pre 17 godina

Ove od preko Save i Dunava samo da posetim da je Sibenik "tukao" Budvansku samo sa 1 golom kod kuce tako da cete ostati na jednom i vi klubu. A mi sa dva. Kako? Sam razmisli mozda ti dodje, ipak je Jevrem u manjini u Crnoj Gori. Nadam se da cemo napraviti zajednicku ligu sa Crnom Gorom i zbog nas ali i njih a i zbog ovih vas ;)

Bata Raka

pre 17 godina

Svaki put kada pročitam komentare na ovom sajtu shvatim da je balkanska glupost univerzalna-od Triglava do Djevdjelije.Svaka čast momcima iz Partizana na sjajnoj pobedi,u njihovu petlju niko nije ni sumnjao a sada su potvrdili i klasu iako su uglavnom vrlo mladi.A što se tiče onih komentara tipa ‚‚razbili smo vas‚‚ ili ‚‚razbićemo vas‚‚ ,na čije se autore i odnosi prva rečenica ovog komentara, to su gluposti-pobogu ljudi pa to su dve najtrofejnije ekipe Evrope od kojih je jedna trenutno u boljoj formi i tačka.Pozdrav iz BGD-a pravim ljubiteljima vaterpola od jednog iskrenog Zvezdaša(tek da se zna),a diletantima koji se onako jadno prepucavaju a ne znaju šta je dva metra u vaterpolu-GUBITE SE!

SVIM SRCEM ZA HRVATSKU

pre 17 godina

Čestitam na zasluženoj pobjedi! Razumijem da Vam je ovo došlo kao melem na ranu nakon "razmontiravanja" na SP-u, ali nemojte zanemariti činjenicu da smo MI aktualni svjetski prvaci na nivou reprezentacija kao i da nam je JUG klupski prvak Europe!
Vi ste sada igrali protiv kluba koji je na diobi drugog i trećeg mjesta u Hrvatskoj! Bori se sa Šibenikom za tu poziciju! Dubrovački JUG je trenutno nedodirljiv (a osigurao je četvrtfinale bez poraza u skupini) tako da tek kada se sudari naš najbolji klub sa vašim možemo povući paralelu! Ova pobjeda Partizana je recimo kao da JUG pobijedi vašeg drugoplasiranog ili trećeplasiranog! Iako je i to malo nerealna usporedba s obzirom da vi osim Partizana i nemate neki jak klub! U ovom sportu ste puno izgubili odlaskom Crne Gore! Posebno na klupskoj razini! Budimo realni! Vidimo se na F4 ili možda i u četvrtfinalu!
A do tada još jednom sve čestitke za vašu pobjedu!

waterpolo_girl

pre 17 godina

Fici svaka cast za prikazano u bazenu.Lepe im je golove dao.Ima duuuugggggooo da ga pamte.Jeste da je malo uobrazen,al valjda ce i to da ga prodje....Oprosticu mu ako i Bresi da jedno 3-4 "projetktila"...:)
jos jednom svaka cast i vidimo se na Banjici protiv Brese!
Pozdrav za sve ljubitelje vaterpola:)

Jerry

pre 17 godina

Sta reci a ne slagati da sam zadovoljan pobedom!Bravo momci,iako sam navijac suprotnog tabora,koji u vaterpolu je stvarno autsajder ekipa,pratim vase rezultate.Svaka cast!!!

Gost

pre 17 godina

Tako rade posteni ljudi. Sve svoje dugove vracaju na vreme i uz odredjenu kamatu. Bravo majstori. Znaci polako se navikavamo na pobede u centru "... njihove" a njih na poraze. Prvo kosrkasi a sad i vaterpolisti.

Rajo Niksic

pre 17 godina

Jao ima li ista sladje nego utući "komsije" u sred Zagreba!?Bravo majstori pokazali ste im da je poraz u Melburnu bio loš dan i da se zna ko je car u vaterpolu!Pozdrav iz Niksica i svaka vam čast!

Srbin Novi Grad RS

pre 17 godina

Pozdrav KostaS!
Bravo majstori! A "najveći trener svih vremena=rUDIĆ" kaže da je Mladost za klasu bolja ekipa, te da je bolja na svim pozicijama. Vidjelo se sve.......Veliki + za momka koji je pokazao 3 prsta kameri HRT-a za hrabrost, ali i veliki - za nepromišljenost, jer time je izazvao reakciju publike. Sva sreća da je publika bila "kazališna". Filip i Andrija budućnost vaterpola, ne samo srpskog. Sada uzeti Brešu i čekati Olimpijakos, Vašaš ili Eger, a bitno je izbjeći samo napolitance. Veliko BRAVO i za sve ostale Srbe koji su imali uspjeha ovaj vikend u Svijetu(pokraj Partizana)- mlade odbojkašice, GRANDE JELENU, veslače, Pešića,Marinovića i Kešelja u Đironi, šahistima....... Pozdrav Saji elektrašu!

Eve gi Svetozar

pre 17 godina

Al gi utepase,sa ovi nasi si nema sale na ovu igranku...Potopise ih ko ladju kad potopis sa neko tesko i debelo djule,nemam si reci za ovi mladici,komplimenat sa moju stranu i stranu moje familije...

Ivan Nis

pre 17 godina

Svaka cast Zagrebackoj publici za aplauz nasim vaterpolistima na kraju utakmice.To je za mene bio najjaci utisak sa ove utakmice.Nadam se pobedi protiv Brese i ulazak u polufinale,samo da nasi klinci ne sagore u zelji za takvim uspehom,realno su zasluzili da igraju f4

kotoranin

pre 17 godina

Fico, bravo za komentar! Ali treba svakako dobit' Breshu doma, oni nisu jachi od Partizana, a onda se molit' da ne dodju napolitanci.

GROBAR RS

pre 17 godina

Svaka cast momci,izvanredna igra stvarno,odbrana granitna,Kuljaca fenomenalan,napad ok ali moze jos mnogo bolje.Tri extra kontre koje su zacinjene golovima.
Iskreno,Partizan je ostavio sjajan utisak na mene,mladi igraci ali izuzetno psiholoski pripremljeni,stoga i sjajni vaterpolisti.Predvidjam da nece ostati sve na cetvrtfinalu,ide ova ekipa i mnogo dalje ove godine.Svaka cast jos jednom i samo tako nastavite momci.

surt

pre 17 godina

Realno...trebalo bi da oderemo Bresu kao i mladost veceras! Ta Bresa je po rezultatima nula od ekipe i cudi me da su nasi izguli u italiji! Sa svima se muce jedva su i Grke veceras dobili sa golom razlike (kao i nas)! Znajuci kako nasi igraju kod kuce mislim da nece biti problema!
Partizan sampion!

Srb-in...

pre 17 godina

@Rizzo, ja se na tvom mestu ne bi' nervirao... Sto se te olimpijade tice, i corava kokoska ubode po neko zrno. Ali, ipak mi nismo dosli ovde da se raspravljamo, nego da kazemo sta mislimo o velikoj pobedi Partizana. Ne uzimaj to k' srcu, prelazi u naviku vec...

culah

pre 17 godina

Tooooooooooo.
Volim partizan lalalalala.
Svaka cast momcima koji su razmontirali mladost na njihovom bazenu.
A sad se letvica podigla visoko (prvo f4)
a onda zna se juris na osvajanje te lige sampiona.

Zagrebčan

pre 17 godina

partizan je jednostavno bila bolja ekipa,treba bit iskren i čestitat ljutom suparniku(ne protivniku)na poštenoj i potpuno zasluženoj pobjedi.publika je bila korekna i to mi je posebno drago,ako zanemarimo laganu provokaciju jednog partizanovog navijača,i nakon toga nekorektnog skandiranja jednog djela publike,sve je proteklo mirno.želim vam prolaz u finale.pozdrav iz zagreba.

srdjan

pre 17 godina

Obajvljeni clanak obuhvata sve: intervju sa igracima, komentare, rezime poput - ubedljiva pobeda, itd, itd. Fali "samo" rezultat!!!

patriota

pre 17 godina

rizzo
do Olimpijade ce vasi vaterpolisti vec dobiti sijede dlacice na glavi...matori su bre mnogO.To im je bio poslednji trzaj da naprave nesto na svjetskoj sceni posto niko od njih nista u zivotu nije napravio.Sad im samo preostaje da mirno idu u penziju i uzivaju 2 godine kao svjetski prvaci.A za olimpijadu...heh.Nije mi jasno da stvarno mislite da ce Hrvatska nesto napraviti.Nema tu igraca da valja a da ima ispod 25,26 godina,a i to sto valja ne moze da pomirishi prste momcima iz Srb reprezentacije,ipak su to prave zvijeri + ova mladjarija iz Partizana = svjejtski prvaci u narednih 4,5 svjetskih sampionata najmanje...
Svaka cast na osvojenom prvenstvu,ali to je sve sto su Hrvati pokazali,njihovo je doslo ali i za 5 minuta proslo,dok SRPSKO stoji vec godinama unazad...Partizan ce vrlo brzo stici mladost po broju osvojenih titula prvaka evrope,Partizan je u velikom usponu dok je mladost u velikom padu...jos malo i necete vise govoriti NAJTROFEJNIJI vaterpolo klub na svijetu,vec jedan od najtrofejnijih vaterpolo klubova na svijetu.I jos nesto,daj ohladite se malo od Srbije,vi bukvalno bolujete od ptsp bolesti zvane Srbija...gledajte malo vise u svoje dvoriste,a malo manje u svoje :o)

nikk

pre 17 godina

ko iole prati hrvatsku ligu,zna da Jug nije neprikosnoven. Ima dva boda vise,ali je pre dva meseca izgubio od Mladosti 13:8,a nedavno je na svom terenu pobedio jedva ,13:12. tako da,ukoliko taj Jug ima nekolicinu igraca iz reprezentacije nije bolji od te Mladosti koju je Partizan deklasirao.A u nasim medijima katastrofa,malo prostora je posveceno velikoj pobedi,a na forumu se javljaju neki pametnjakovici i pricaju razne gluposti. Ovo je velika pobeda, ali i veliki razlog da verujemo u super-mladu ekipu PARTIZANA.