Vaterpolo 119

Petak, 22.07.2022.

17:00

Težak poraz Srbije od Crne Gore

Vaterpolo reprezentacija Srbije ubedljivo je poražena na startu Svetske lige od Crne Gore rezultatom 16:8.

Težak poraz Srbije od Crne Gore IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

Ustaše

pre 1 godinu

Ista kontradiktorna stvar na drugi način. Igrao bi za Srbiju ali da ti je malo i do Crne Gore. Prava bez obaveza, friends with benefits. Ovamo žena onamo ljubavnica, pa ti se opredijeli batice. Isto sa Srbijom, isto i sa Rusijom. Kako je izvodljiva ta afera sa konkubinama ? Pa neigranjem nacije odnosno njene muške loze kao vlastite u CG, BiH, Makedoniji, prije Jasenovca u Hrvatskoj. Ili unošenjem nesloge među zajednicu nacija kao EU. Zašto je potrebno da baš bude konkubina?
Zato što Biblija zabranjuje aferu sa oženjenom ženom, ali dozvoljava ljubavne odnose mimo braka muškarcu. I tako lako se retrogradno dođe do onog što ti formira taj mozgić, pa će tako i dječica, pa ćete svi skupa pod plinski tuš.



Kakve veze ima gde su rodjeni?
Svi ti navedeni vaterpolisti su prvo Srbi, pa onda sve ostalo. Da li bi ti igrao za Albaniju da si nekim slucajem rodjen tamo? Ili pak za svoj Montenegro?
(Nedžad Kalinić, 22. jul 2022 20:56)

istina

pre 1 godinu

@splavar greska Nole je po Ocu Srbin i to s Kosova, kada bi se islo toliko daleko u njegovo poreklo iz tadasnje CG onda bi se to poreklo vuklo iz Srbije posto je to bila srpska teritorija naseljena Srbima, s ovom danasnjim CG on nema nikakve veze

Realni10

pre 1 godinu

Nebitno natjecanje,treba dati šansu mladima! Dovoljno su kredita zadnjih godina dali navijačima,2 x olimpijski pobjednici,2 x svjetski prvaci,nekoliko puta EU prvaci,i x puta osvajačima SK i SL....Previše...

Micko pg

pre 1 godinu

Dragi moji Srbi, vi stalno o podmladjenoj srpskoj reprezentaciji, pa i naša Crnogorska je podmladjena, a vama je lakše to podnijeti sa tolikim brojem vaterpolista i klubova no nama! Mnogo ste maliciozni, okle vi znate ko se u CG selekciji izjašnjava Srbinom, vrlo mali broj, podnesite poraz i to je to!!!

Pijani somovi

pre 1 godinu

(Штилцована катаболцна, 23. jul 2022 07:53)

Igrao sam vaterpolo i to sa uspehom.Partizan je bio jedini klub u Srbiji. Nije nista uradio Student, Zak ,Vojvodina, Goc itd Kragujevac i Nis nisu imali vaterpolo. Sve pare su isle u Partizan. Imali su ceo dan na raspoolaganju Banjicu. Samo jedan period dana su izdavali gradjanstvu. A onda je trener i selektor postao Dejan Udovicic koji je ucenama dovodio igrace u Partizan da bi igrali za reprezentaciju (Soro, Radjen,Prlainovic, Mandic...). Beecej je bio vestacki klub kao sto je danas Novi Beograd i propao.Kog igraca je stvorio u poslednjih 30 godina osim Filipovica i Jaksica. Iza svih klubova je stajala drzava tj vojska. Od postanka do raspada Jugoslavije. I dan danas svi klubovi iz JSD Partizan imaju besplatno na VMA. E nema vise JNA i vojske da gura novac. VK partizan se sam raspao

Штилцована катаболцна

pre 1 godinu

Od raspada SFRJ Partizan ima jednu titulu prvaka Evrope kao i Bečej i Zvezda. U zajednici sa CG nisu mogli da opepele titulu jer je to bilo rezervisano za Jadran HN. A onda od samostalnosti Srbije vaterpolo počinje da se igra u Šapcu, Nišu, Kragujevcu.. Gde mladje kategorije tih klubova osvajaju prvenstva. Nije vaterpolo samo Partizan. Država im dala bazen koji su uništili. Država danas daje svima podjednako. VK CZ je nestajao. Utakmice igrali na Tašu, 25 Maj, 11 April, Zrenjanin, Obrenovac.. Termini za sve kategorije im se naplaćuju.
(Sloba, 22. jul 2022 20:01)

Пријатељу, Партизан је титулу узео са својим играчима, момцима које је провео кроз свој систем, који је установио Влахо Орлић, Бечеј и Ветерани су титулу узели са играчима који су доведени. Нико од њихових играча није поникао у клубу. Е, то је разлика. Партизан је чинио окосницу репрезентације која је остварила оно што ни једна друга неће. Е зато је партизан битан и то не само у ватерполу. Кад је стварао играче стварао их је и за себе и за репрезентацију и то у свим спортовима. Звезда је куповала само за себе. Прочачкај мало саставе репрезентација у свим екипним спортовима, у време кад су постизали највеће успехе. Видећеш гомилу партизанове деце, такође деце Војводине из Новог Сада, нарочито у одбојци, и тек по неког који је један део своје каријере провео у Звезди, али ни такав није одрадио стаж у млађим категоријама тог клуба. Тако да, пре него што напишете нешто о Партизану добро размислите и узмете чињенице у обзир.

КМ2

pre 1 godinu

ЦГ ће увек бити јака ватерполо репрезентација али ако се у Србији буде радило како треба њима ће ове победе увек бити највећи могући домет.

markos

pre 1 godinu

Za ove koji se gnusaju komentara na temu skole i generalno VK Partizan, koji je medju 2-3 najveca kluba u ISTORIJI ovog sporta. Kosarka, vaterpolo i odbojka su ekipni sportovi u kojima smo imali najvise uspeha. Postujem sve reprezentativce koji su igrali u Zvezdi ali setite se jednog sporta gde su vasi igraci bili okosnica a da su nam doneli medalju ili barem kakav-takav uspeh u BILO KOM SPORTU, makar na jednom pojedinacnom takmicenju. Nema! Bolje samo cutite i praktikujte tisinu. Kakvi ste vi “stubovi srpstva”, takva nam je i drzava i ekipni sport od kako vi “dominirate”. Inace, licno mislim da je balast za bilo kog sportisti da igra u jednom od vecitih rivala zbog trovackog ambijenta i polarizovanja koje nazalost opterecuje nas kompletan sport.

Splavar

pre 1 godinu

…Još Crnogorac Nole da završi i navijaćete za Parove i Zadrugu jedino.
(Pa_da, 22. jul 2022 22:51)

Ne preteruj, CG je samo po ocu, po majci je Croat. Sam je jednom izjavio da mu je svejedno kad su negde okacili Croatsku zastavu pored njegovog imena, znaci da je on nekakav jugosloven. Koliko god to suludo zvucalo, mogu da razumem ljude koji su zbunjeni poreklom svojih roditelja u slucaju mesovitih brakova izmedju pripadnika neprijateljskih nacija. Niste ni vi bili u ljubavi s Kravatama oduvek, bili ste veci Srbi od Srbijanaca dok vam Milo nije izmislio naciju

Loki

pre 1 godinu

Savić se ponaša kao Sultan, imao je na raspolaganju mnogo odličnih, školovanih vaterpolista, ali kao i svaki sujetni trener/menadžer On gleda sopstveni interes, i ne poziva mlade igrače od kojih nema lične materijalne koristi ili kojima ne može kontrolisati dalju karijeru, i okoristiti se od njih. Kao i u vaterpolu, fudbalu, košarci... veliki je broj izvrsnih igrača koji su propali zbog sujete i bahatosti trenera, selektora, menadžera...

pavle

pre 1 godinu

Crna Gora nema pojma u fudbalu, al zato najbolji igrač svijeta 1991-e, i najbolji igrač Zvezde šampiona Evrope i svijeta Crnogorac, Dejan Savićević. Srbija u komplet svojoj istoriji nije imala igrača sa toliko talenta. Bukvalno. Ima dovoljno poljana u CG. U zetsko-bjelopavlićkoj ravnici ovdje može komotno da se smjesti cio Beograd. PG je na nižoj nadmorskoj visini od Beograda i od Novog Sada. Kolko imate poljana vi veze nemate ni u fudbalu, a evo ni u ostalim sportovima. Još Crnogorac Nole da završi i navijaćete za Parove i Zadrugu jedino.
(Pa_da, 22. jul 2022 22:51)

Kompleks male nacije. Kakav crni Pg, da je u Srbiji bila bi zavedena pod selendra, vama to glavni grad. Œedi miran jadan ne bio

pavle

pre 1 godinu

Zato Crna gora nema pojma u fudbalu jer im svuda more i planine, nema mesta da se šuta lopta. A mi smo tu vrhunski skroz. Sve ima svoje. Čestitam Crnoj Gori na pobedi, a poručujem Srbima da ne pate jer je to bljak.
(UGLOBLJENO SVE, simalirano, 22. jul 2022 21:16)

Crnogora ima stanovnika kao jedan Beogradski kvart. Napravi ekipe u svim sportovima iz jednog Beogradskog kvarta, pa da vidimo u kojem ćete sportu biti vrhunski.
(?, 22. jul 2022 21:33)

A gde su Amerika, Brazil, Spanija, Francuska, Nemacka, Italija, Rusija, Kina u odnosu na Srbiju po broju stanovnika pa ih deremo u svim sportovima osim ajde u fudbalu. Tu deremo Portugalce. Kakva ti je logika, zivio ti meni sto godina.

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Nemojte da vas nemaština, masovni mediji i političari dovode u zabludu. Crnogorci su naša braća. Naš rod i ista krv. Kako god da se zvali i gde god živeli, mi bliže nemamo. I sutra im moramo pomoći ma šta oni pričali i kako nas gledali. Kakav god da ti je brat, ipak ti je rod.

dosta ovih milogoraca

pre 1 godinu

@Pa da jos jedan iskompleksirani Crnogorac koji ne zna ni svoje poreklo a ovde svojata Srbe, Srbin Nole ce jos dugo da vlada, sta se tice fudbala i Dzaja i Piksi su bili bolji, a sta se tice sports opcenito da nije Srba vi crnogorci ne bi mogli sastaviti reprezentaciju ni u piciginu

Pa_da

pre 1 godinu

Crna Gora nema pojma u fudbalu, al zato najbolji igrač svijeta 1991-e, i najbolji igrač Zvezde šampiona Evrope i svijeta Crnogorac, Dejan Savićević. Srbija u komplet svojoj istoriji nije imala igrača sa toliko talenta. Bukvalno. Ima dovoljno poljana u CG. U zetsko-bjelopavlićkoj ravnici ovdje može komotno da se smjesti cio Beograd. PG je na nižoj nadmorskoj visini od Beograda i od Novog Sada. Kolko imate poljana vi veze nemate ni u fudbalu, a evo ni u ostalim sportovima. Još Crnogorac Nole da završi i navijaćete za Parove i Zadrugu jedino.

judd trump

pre 1 godinu

Bitan je kontinuitet rezultata. Očekivano s obzirom koliko su loši bili u Mađarskoj. Stasala nova generacija kojoj manjka kvaliteta. To izgleda samo ne vide neobjektivni navijači vaterpolo reprezentacije Srbije!

Pera

pre 1 godinu

Vratite vaterpolo i košarku Partizanu!!!
Jedino što je vredelo i što je reprezentaciji dalo rezultate!!!
(EUFORIJA NAJVEĆA, 22. jul 2022 19:07)

Za VK da i razumem ali za košarku i ne,okosnica tima je legija stranaca tako da ne budali...

UGLOBLJENO SVE, simalirano

pre 1 godinu

Ja ne znam šta se čudite. Crna gora je primorska zemlja, ljudi plivaju i tako to, otkud vaterpolo u Srbiji? Imamo samo po neki bazen. Zato Crna gora nema pojma u fudbalu jer im svuda more i planine, nema mesta da se šuta lopta. A mi smo tu vrhunski skroz. Sve ima svoje. Čestitam Crnoj Gori na pobedi, a poručujem Srbima da ne pate jer je to bljak.

absolutezero

pre 1 godinu

Unisten fk,kk,vk,ok,rk,ak,bk Partzan e od tada i sport u Srbiji postaje nula.
(Spale grobar, 22. jul 2022 19:31)

Kako ste arčili pare trebalo je da vas ugase.

Zoki fide majstor

pre 1 godinu

E debeli debeli, sve sto si osvojio osvojio si sa drim timom, svaki prosecan trener bi isto osvojio kao ti da je imao takve igracine, sad se povukli Filipovic, Prlainovic, Radjen, Pijetlovic, Mitrovic i ostali i dolazi sve na meru, nikad nisi uradio nista specijalno s obzirom na to kakve si igrace imao . .

mario

pre 1 godinu

Au kakav narod, igramo bez pola tima, većinu tima čini klinci, uz to utakmica nema gotovo nikakav značaj jer sve ekipe iz grupe idu dalje, i opet lavina negativnih komentara.
(ghh, 22. jul 2022 20:53)
E to sam čekao takav komentar kako je utakmica nevažna,kako su igrali juniori itd itd....bla bla

Nedžad Kalinić

pre 1 godinu

Svaka cast. E VIVA Montenegro
(OgiCG, 22. jul 2022 19:30)

lolara

Pricaj maternji srpski jezik, ili ste i njega promenili u spanski i engleski da bi sr razlikovali od svojih djedova?

Koja izdajnicka kvazi nacija ja ne verujem.

?

pre 1 godinu

Zato Crna gora nema pojma u fudbalu jer im svuda more i planine, nema mesta da se šuta lopta. A mi smo tu vrhunski skroz. Sve ima svoje. Čestitam Crnoj Gori na pobedi, a poručujem Srbima da ne pate jer je to bljak.
(UGLOBLJENO SVE, simalirano, 22. jul 2022 21:16)

Crnogora ima stanovnika kao jedan Beogradski kvart. Napravi ekipe u svim sportovima iz jednog Beogradskog kvarta, pa da vidimo u kojem ćete sportu biti vrhunski.

koshke

pre 1 godinu

ja ne znam sto ste se uzbudili i pljujete selektora i ove mlade igrače. Jeste li uopšte pročitali ceo tekst? Savic nije poveo 6-7 igrača iz prve postave jer je hteo da kali klince za neka buduća takmičenja.Procitali naslov i odmah drvlje i kamenje po selektoru i igračima.Sramota!

Sloba

pre 1 godinu

Lose je sto se VK Partizan nalazi tu gde se nalazi. Ali ne bih rekao da je srpski vaterpolo propao od kada nema VK Partizana. Daleko od toga da ja ne bih voleo da se VK Partizan vrati gde je bio i da je ovo sramota. Ali niko od vas ne prati klupski vaterpolo i reprezentativni se prati samo kada se izgubi. A onda kada se izgubi, poraz je iskljucivo zbog propasti VK Partizana, nije bas tako. Crnoj Gori je danas mahom igrao prvi sastav. Srbija bez 80 posto ekipe. U zadnjih 10 godina je sve osvojeno doslo je do smene generacije. Istu ovu Crnu Goru smo sada na Svetskom glatko dobili. Stice se utisak da se ceka samo neuspeh da bi se pljuvalo po igracima, treneru. Drzava mora da uradi definitivno vise za srpski vaterpolo, naravno i za Partizan koji je najveci srpski klub u tom sportu i defakto je da je taj klub stvorio najvise igraca, ali isto tako treba dati sansu ovim momcima i polako uhodavati ih za naredne izazove.
(Markonato, 22. jul 2022 19:20

Od raspada SFRJ Partizan ima jednu titulu prvaka Evrope kao i Bečej i Zvezda. U zajednici sa CG nisu mogli da opepele titulu jer je to bilo rezervisano za Jadran HN. A onda od samostalnosti Srbije vaterpolo počinje da se igra u Šapcu, Nišu, Kragujevcu.. Gde mladje kategorije tih klubova osvajaju prvenstva. Nije vaterpolo samo Partizan. Država im dala bazen koji su uništili. Država danas daje svima podjednako. VK CZ je nestajao. Utakmice igrali na Tašu, 25 Maj, 11 April, Zrenjanin, Obrenovac.. Termini za sve kategorije im se naplaćuju.

Sloba

pre 1 godinu

Alo ljudi, poraz ništa ne znači jer sve četiri ekipe u dve grupe idu dalje u 1/4. Ima još da se igra. Sa podmladjenim timom ne može se očekivati ništa. Cilj je EP

goran

pre 1 godinu

Evo sad pojedincima ni Savić ne valja, a čovek osvojio 2 olimpijska zlata, lol... Ovo takmičenje nikoga ne zanima, šta se ložite...Hrvatska i Mađarska nisu se ni plasirali. Mi smo poslali naš 3 tim, šta treba Mandić i Jakšić ovo da igraju? Srbija je prošlo leto dominirala u svim mlađim kategorijama, to je odgovor za ove što misle da će naš vaterpolo propasti. Normalno je da imaš "prazan hod", i ne možeš uvek da budeš prvi, posle OI u Parizu ponovo će krenuti srpska dominacija u vaterpolu.

Deja_Vu

pre 1 godinu

Zna li neko čemu tačno služe ovakvi eksperimenti i brukanje? I kako to samo mi moramo da odmaramo igrače zbog drugih takmičenja, kao da drugi nemaju teške sezone za sobom? Ne mislim samo na vaterpolo.

ghh

pre 1 godinu

Au kakav narod, igramo bez pola tima, većinu tima čini klinci, uz to utakmica nema gotovo nikakav značaj jer sve ekipe iz grupe idu dalje, i opet lavina negativnih komentara.

Najveci dwmagozi

pre 1 godinu

Nijedan na spisku iz Partizana.
Necu da gledam ovo.
(desperado, 22. jul 2022 17:27)

Ajde vise postali ste bolesni sa Partizanom! Ako neces da pratis vaterpolo ne moras niko te ne tera ali smarate za sve pare sa klubom koji je jedini imao besplatno Banjicu od svih klubova, cak na raspolaganju i citav centar koji je otisao j milionsko dugovanje.

mich

pre 1 godinu

Sad je opet vaterpolo interesantan sport u evropi, nema vise jake Srbije, do pre neki mesec razmisljali da uklone vaterpolo sa olimpijade...
Ali zato golf i pucanje u glinenu patku ima sigurno mesto na OI.

Nedžad Kalinić

pre 1 godinu

Pod hitno da tražite nekoliko momaka iz CG, odnosno Boke, koji neće da igraju za državu u kojoj su se rodili i odrasli, poput Prlainovića, Radjena, Mandića, Pijetlovića, itd. da vam sačuvaju vaterpolo i osvojite još 35 medalja sa momcima iz CG kao nosiocima reprezentacije. Sad kad vam ostali momci iz Srbije vidite koliko ste zapravo dobri za ovaj sport.
(PG_CG, 22. jul 2022 19:10)

Kakve veze ima gde su rodjeni?
Svi ti navedeni vaterpolisti su prvo Srbi, pa onda sve ostalo. Da li bi ti igrao za Albaniju da si nekim slucajem rodjen tamo? Ili pak za svoj Montenegro?

Loznica

pre 1 godinu

Povraca mi se vise od Partizana i vezivanja jednog kluba za sve reprezantativne uspehe. Bolesni ste.
(Boki, 22. jul 2022 20:25)

Kupiš, druže, aktivni ugalj. Kazu da pomaže, a nije skup!!!

Paranoja

pre 1 godinu

Sad je opet vaterpolo interesantan sport u evropi, nema vise jake Srbije, do pre neki mesec razmisljali da uklone vaterpolo sa olimpijade...
Ali zato golf i pucanje u glinenu patku ima sigurno mesto na OI.
(mich, 22. jul 2022 20:02)

Jeste sve se radi samo da se Srbima napakosti toliko smo bitni. Cela Evropa se budi ujutru misleci samo na nas

mauro

pre 1 godinu

Bradilic@

obicno ne komentarisem,al ovo je jedna od jacih gluposti…sine sve medalje sto smo osvojili,skoro svaki igrac je ponikao u partizanu..msm nebitno u kom je klubu ko ponikao,reprezentacija je svetinja,ali ne blamiraj se

lalo

pre 1 godinu

Sazrelo je vreme da se skine tesko breme u svakom pogledu Savic ce ova katastrofa pomoci da se samosmeni jer postoji rec Ostavka i ace ce ga najuriti i zabotaviti.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Unisten fk,kk,vk,ok,rk,ak,bk Partzan e od tada i sport u Srbiji postaje nula.
(Spale grobar, 22. jul 2022 19:31)

A bili smo velesila u svemu kada je Partizan radio šta je hteo.

Ja

pre 1 godinu

Gospodo, Partizan ste sveli na prosek!Tesko da cemo do medalje u skorije vreme.
(Mrgud, 22. jul 2022 19:01)

Ko ga je to sveo? Sto se sam nije odrzao kada je bio na vrhuncu?

PG_CG

pre 1 godinu

Pod hitno da tražite nekoliko momaka iz CG, odnosno Boke, koji neće da igraju za državu u kojoj su se rodili i odrasli, poput Prlainovića, Radjena, Mandića, Pijetlovića, itd. da vam sačuvaju vaterpolo i osvojite još 35 medalja sa momcima iz CG kao nosiocima reprezentacije. Sad kad vam ostali momci iz Srbije vidite koliko ste zapravo dobri za ovaj sport.

mojnemenito

pre 1 godinu

Gospodo, Partizan ste sveli na prosek!Tesko da cemo do medalje u skorije vreme.
(Mrgud, 22. jul 2022 19:01)

Povraca mi se vise od Parrizana, Partizan ovo, Partizan ono... Evo imate pare u kosarci sad pa vidim sta radite, isto sto i ostali! Dosadili ste svima sa vasom pateticnom pricom! Opljackali ste sami VK Partizan i sad drugi krivi! Htjeli bi ste vjecno na drzavne jasle da ste i da pricate o nekim uspjesima. Privatizujte se i niko vas ni za sta nece zakinuti!

lal

pre 1 godinu

Pod hitno da tražite nekoliko momaka iz CG, odnosno Boke, koji neće da igraju za državu u kojoj su se rodili i odrasli, poput Prlainovića, Radjena, Mandića, Pijetlovića, itd. da vam sačuvaju vaterpolo i osvojite još 35 medalja sa momcima iz CG kao nosiocima reprezentacije. Sad kad vam ostali momci iz Srbije vidite koliko ste zapravo dobri za ovaj sport.
(PG_CG, 22. jul 2022 19:10)
rodili se u sfrj, odrastali u srj i scg...

Zuja

pre 1 godinu

Komentare pišu deca koja o ovom sportu nemaju pojma. Pišu o Partizanu. Klub je uništen sam od sebe. Država dala bazen koji su uspeli da unište. Svi termini podredjeni VK Partizanu. Sanitarije, svlačionice, grejanje vode, plafon otpada. Letnji bazen dugo ne radi. Poslovni prostor rentiran i išao u kasu kluba. Pitajte Šoštara. E sada o školi. Kog igrača su stvorili osim Filipovića, Jakšića unazad 30 godina. Soro, Radjen, Pjetlović, S. Mitrović,B.Mitrović Prlainović, Mandić, Subotić...dovedeni. Šta danas VK predstavlja? Gde su mladje kategorije? Bolje se radi u Kragujevcu, Šapcu..

Il

pre 1 godinu

@PG_CG
Podgoričanin smanji malo doživljaj, uostalom ni Radjen a ni Pijetlovici nisu rodjeni u CG vec u Novom Sadu, a poreklom su iz Bosne. I taj Vico koji sad igra za Srbiju je rođen igrom slučaja u Kotoru, a otac mu Hercegovac a majka Beograđanka. Nisu svi iz tog vašeg krša...

JPR24

pre 1 godinu

Podmlađen tim, pa neka uče, nekad i ovakva zauska zna biti od velike koristi… Sto se kolektivnog sporta tiče, vaterpolistima se ništa ne može zameriti, šta su sve osvajali, sad je vreme i za mlađe, kalendar ionako nije normalan, tri velika takmicenja za jedno leto !

Miša

pre 1 godinu

Pre nego što ospete paljbu po momcima, treba da znate jednu stvar. Neko genijalan je doneo odluku da naši reprezentativci putuju jutros u 6 sati za Francusku iako se znalo da popodne imaju utakmicu. Celu noć nisu spavali. Pa da su igrali i sa Zelenortskim ostrvima izgubili bi, oni spavaju u bazenu. Sve mi ovo liči na 2006. godinu i otcepljenje CG. Tada je moje dete bilo reprezentativac u karateu. Nakon raspada zemlje karate savez CG su preuzeli, logično, Crnogorci a karate savez Srbije su, gle čuda, nastavili da vode Crnogorci. Jel znate odakle su poreklom Terzić Doktor Zvezdan i Milorad Vučelić? Ovaj komentar nije namenjen da širi međunacionalnu mržnju. Samo iznosim činjenice.

Bradilic

pre 1 godinu

Gospodo, Partizan ste sveli na prosek!Tesko da cemo do medalje u skorije vreme.
(Mrgud, 22. jul 2022 19:01)

Čisto da znaš, ako te neko pita, Srbija je počela da beleži najbolje rezultate baš kad je Partizan sveden na prosek. Ne bih rekao da je to slučajnost. A ovo vaše spinovanje tokom utakmica C selekcije Srbije u nebitnom takmičenju je stvarno patetično.

ajde pali milogorac

pre 1 godinu

@pg cg pogledaj malo rezultate svih uzrasnih selekcija i videces da Srbija itekako dominira, prosle godine sve i jedno osvojeno zlato, tako da nema zimeza srpski vaterpolo a sto se tice nabrojanih pa oni su Srbi naravno da ce igrati za Srbiju a ne za neku izmisljenu milovu drzavu s krizom indentiteta

Misim stvarno

pre 1 godinu

vrlo vrlo losa generacija ja mislim da je ovo kraj srpskog vaterpolo dominacije.
(jjja, 22. jul 2022 18:34)

Davno je ntrebalo ugasiti Partizan i njegovu vaterpolo školu.

Tex Willer

pre 1 godinu

Savić je imao ultra kvalitetnu generaciju, sad kad ima solidnu pokazuje koliko je los trener.(ivko, 22. jul 2022 18:59)
Ivko , kada su Savića doveli za trenera reprezentacije rekoh gde dovedoše ovog balvana.Pa taj ne može da sastavi prosto-proširenu rečenicu a kamoli reprezentaciju.Medjutim nije baš tako čovek je postao najbolji trener u istoriji vaterpola, nešto kao pandan Želja Obradović u basketu.Ono što je tačno da je ova generacija dosta slabija od predhodne . Dakle za dobru pitu ipak treba sastojaka. Ne zavisi sve od kuvara.Ovim ti potvrđujem da je Savić imao sjajnu generaciju ali je to ipak trebalo skockati.Imali smo i bolje pa smo bili daleko od zlata na OI a kamoli 2 uzastopna. Nebitno takmičenje , igramo sa drugim timom i u čemu je problem? Savić treba da ostane selektor dok sam ne kaže dosta je bilo. A čini mi se da će to uskoro i biti.Obostrana prezasićenost je očigledna.

nemanja

pre 1 godinu

koji cirkus od sporta.. u 3 meseca Sp, ova smesna svetska liga pa onda EP..
ne prati vise niko zivi, osim sacice fanatika u par zemalja u okruzenju, svidelo se to nekim zaljubljenicima ili ne..
Vest o odigranom fubalu SP niste mogli da nadjete apsolutno ni na jednom bitnom stranom sportskom sajtu..

Markonato

pre 1 godinu

Lose je sto se VK Partizan nalazi tu gde se nalazi. Ali ne bih rekao da je srpski vaterpolo propao od kada nema VK Partizana. Daleko od toga da ja ne bih voleo da se VK Partizan vrati gde je bio i da je ovo sramota. Ali niko od vas ne prati klupski vaterpolo i reprezentativni se prati samo kada se izgubi. A onda kada se izgubi, poraz je iskljucivo zbog propasti VK Partizana, nije bas tako. Crnoj Gori je danas mahom igrao prvi sastav. Srbija bez 80 posto ekipe. U zadnjih 10 godina je sve osvojeno doslo je do smene generacije. Istu ovu Crnu Goru smo sada na Svetskom glatko dobili. Stice se utisak da se ceka samo neuspeh da bi se pljuvalo po igracima, treneru. Drzava mora da uradi definitivno vise za srpski vaterpolo, naravno i za Partizan koji je najveci srpski klub u tom sportu i defakto je da je taj klub stvorio najvise igraca, ali isto tako treba dati sansu ovim momcima i polako uhodavati ih za naredne izazove.

Čika Djura

pre 1 godinu

Pazi stručnjake za vaterpolo. Kakav značaj ima svetska liga? Komercijalno takmičenje. Nema grka, madjara, hrvata.. Takmičenje izmedju SP i EP.

Paja moler

pre 1 godinu

Nijedan na spisku iz Partizana.
Necu da gledam ovo.
(desperado, 22. jul 2022 17:27)

Znači ti gledaš samo kada su u timu igrači Partizana? A ko je zaslužio? Ajde navedi barem jednog. Mandić, Jakšić koji nisu više u Partizanu su dobili poštedu

veliki

pre 1 godinu

Срамота!!! Од 3-4 на 3-8 за 3 минута! 4 гола за три минута! Ко су ови рекреативци што представљају Србију??? Они душу немају да пливају, камоли нешто друго.

simboliko

pre 1 godinu

Klinci mi treniraju na 11.aprilu. Unakazili su termine za plivanje zbog vaterpolo kluba. Jedan od trenera mi je rekao onako usput, a to je bilo pre dve godine, da će nam i vaterpolo biti u kanalu vrlo brzo. Ispostavilo se i brže nego što sam očekivao.

Globtroter

pre 1 godinu

Kraj srpskog vaterpola tačno se poklapa sa rušenjem VK Partizan koje je počelo pre desetak godina. Koliko je bitno klubaštvo u malom sportu kao što je vaterpolo? Jel' vredelo?

Jasno je da za nekih desetak godina neće postojati nijedan sport u kome ćemo biti u vrhu, uostalom kao što Srbija već nije ni u jednoj oblasti. Pardon, zaboravih da smo ekonomski tigar.

Globtroter

pre 1 godinu

Kraj srpskog vaterpola tačno se poklapa sa rušenjem VK Partizan koje je počelo pre desetak godina. Koliko je bitno klubaštvo u malom sportu kao što je vaterpolo? Jel' vredelo?

Jasno je da za nekih desetak godina neće postojati nijedan sport u kome ćemo biti u vrhu, uostalom kao što Srbija već nije ni u jednoj oblasti. Pardon, zaboravih da smo ekonomski tigar.

Miša

pre 1 godinu

Pre nego što ospete paljbu po momcima, treba da znate jednu stvar. Neko genijalan je doneo odluku da naši reprezentativci putuju jutros u 6 sati za Francusku iako se znalo da popodne imaju utakmicu. Celu noć nisu spavali. Pa da su igrali i sa Zelenortskim ostrvima izgubili bi, oni spavaju u bazenu. Sve mi ovo liči na 2006. godinu i otcepljenje CG. Tada je moje dete bilo reprezentativac u karateu. Nakon raspada zemlje karate savez CG su preuzeli, logično, Crnogorci a karate savez Srbije su, gle čuda, nastavili da vode Crnogorci. Jel znate odakle su poreklom Terzić Doktor Zvezdan i Milorad Vučelić? Ovaj komentar nije namenjen da širi međunacionalnu mržnju. Samo iznosim činjenice.

Nedžad Kalinić

pre 1 godinu

Pod hitno da tražite nekoliko momaka iz CG, odnosno Boke, koji neće da igraju za državu u kojoj su se rodili i odrasli, poput Prlainovića, Radjena, Mandića, Pijetlovića, itd. da vam sačuvaju vaterpolo i osvojite još 35 medalja sa momcima iz CG kao nosiocima reprezentacije. Sad kad vam ostali momci iz Srbije vidite koliko ste zapravo dobri za ovaj sport.
(PG_CG, 22. jul 2022 19:10)

Kakve veze ima gde su rodjeni?
Svi ti navedeni vaterpolisti su prvo Srbi, pa onda sve ostalo. Da li bi ti igrao za Albaniju da si nekim slucajem rodjen tamo? Ili pak za svoj Montenegro?

Il

pre 1 godinu

@PG_CG
Podgoričanin smanji malo doživljaj, uostalom ni Radjen a ni Pijetlovici nisu rodjeni u CG vec u Novom Sadu, a poreklom su iz Bosne. I taj Vico koji sad igra za Srbiju je rođen igrom slučaja u Kotoru, a otac mu Hercegovac a majka Beograđanka. Nisu svi iz tog vašeg krša...

Nedžad Kalinić

pre 1 godinu

Svaka cast. E VIVA Montenegro
(OgiCG, 22. jul 2022 19:30)

lolara

Pricaj maternji srpski jezik, ili ste i njega promenili u spanski i engleski da bi sr razlikovali od svojih djedova?

Koja izdajnicka kvazi nacija ja ne verujem.

koshke

pre 1 godinu

ja ne znam sto ste se uzbudili i pljujete selektora i ove mlade igrače. Jeste li uopšte pročitali ceo tekst? Savic nije poveo 6-7 igrača iz prve postave jer je hteo da kali klince za neka buduća takmičenja.Procitali naslov i odmah drvlje i kamenje po selektoru i igračima.Sramota!

PG_CG

pre 1 godinu

Pod hitno da tražite nekoliko momaka iz CG, odnosno Boke, koji neće da igraju za državu u kojoj su se rodili i odrasli, poput Prlainovića, Radjena, Mandića, Pijetlovića, itd. da vam sačuvaju vaterpolo i osvojite još 35 medalja sa momcima iz CG kao nosiocima reprezentacije. Sad kad vam ostali momci iz Srbije vidite koliko ste zapravo dobri za ovaj sport.

Tex Willer

pre 1 godinu

Savić je imao ultra kvalitetnu generaciju, sad kad ima solidnu pokazuje koliko je los trener.(ivko, 22. jul 2022 18:59)
Ivko , kada su Savića doveli za trenera reprezentacije rekoh gde dovedoše ovog balvana.Pa taj ne može da sastavi prosto-proširenu rečenicu a kamoli reprezentaciju.Medjutim nije baš tako čovek je postao najbolji trener u istoriji vaterpola, nešto kao pandan Želja Obradović u basketu.Ono što je tačno da je ova generacija dosta slabija od predhodne . Dakle za dobru pitu ipak treba sastojaka. Ne zavisi sve od kuvara.Ovim ti potvrđujem da je Savić imao sjajnu generaciju ali je to ipak trebalo skockati.Imali smo i bolje pa smo bili daleko od zlata na OI a kamoli 2 uzastopna. Nebitno takmičenje , igramo sa drugim timom i u čemu je problem? Savić treba da ostane selektor dok sam ne kaže dosta je bilo. A čini mi se da će to uskoro i biti.Obostrana prezasićenost je očigledna.

Paranoja

pre 1 godinu

Sad je opet vaterpolo interesantan sport u evropi, nema vise jake Srbije, do pre neki mesec razmisljali da uklone vaterpolo sa olimpijade...
Ali zato golf i pucanje u glinenu patku ima sigurno mesto na OI.
(mich, 22. jul 2022 20:02)

Jeste sve se radi samo da se Srbima napakosti toliko smo bitni. Cela Evropa se budi ujutru misleci samo na nas

Najveci dwmagozi

pre 1 godinu

Nijedan na spisku iz Partizana.
Necu da gledam ovo.
(desperado, 22. jul 2022 17:27)

Ajde vise postali ste bolesni sa Partizanom! Ako neces da pratis vaterpolo ne moras niko te ne tera ali smarate za sve pare sa klubom koji je jedini imao besplatno Banjicu od svih klubova, cak na raspolaganju i citav centar koji je otisao j milionsko dugovanje.

?

pre 1 godinu

Zato Crna gora nema pojma u fudbalu jer im svuda more i planine, nema mesta da se šuta lopta. A mi smo tu vrhunski skroz. Sve ima svoje. Čestitam Crnoj Gori na pobedi, a poručujem Srbima da ne pate jer je to bljak.
(UGLOBLJENO SVE, simalirano, 22. jul 2022 21:16)

Crnogora ima stanovnika kao jedan Beogradski kvart. Napravi ekipe u svim sportovima iz jednog Beogradskog kvarta, pa da vidimo u kojem ćete sportu biti vrhunski.

mario

pre 1 godinu

Au kakav narod, igramo bez pola tima, većinu tima čini klinci, uz to utakmica nema gotovo nikakav značaj jer sve ekipe iz grupe idu dalje, i opet lavina negativnih komentara.
(ghh, 22. jul 2022 20:53)
E to sam čekao takav komentar kako je utakmica nevažna,kako su igrali juniori itd itd....bla bla

Bradilic

pre 1 godinu

Gospodo, Partizan ste sveli na prosek!Tesko da cemo do medalje u skorije vreme.
(Mrgud, 22. jul 2022 19:01)

Čisto da znaš, ako te neko pita, Srbija je počela da beleži najbolje rezultate baš kad je Partizan sveden na prosek. Ne bih rekao da je to slučajnost. A ovo vaše spinovanje tokom utakmica C selekcije Srbije u nebitnom takmičenju je stvarno patetično.

lal

pre 1 godinu

Pod hitno da tražite nekoliko momaka iz CG, odnosno Boke, koji neće da igraju za državu u kojoj su se rodili i odrasli, poput Prlainovića, Radjena, Mandića, Pijetlovića, itd. da vam sačuvaju vaterpolo i osvojite još 35 medalja sa momcima iz CG kao nosiocima reprezentacije. Sad kad vam ostali momci iz Srbije vidite koliko ste zapravo dobri za ovaj sport.
(PG_CG, 22. jul 2022 19:10)
rodili se u sfrj, odrastali u srj i scg...

pavle

pre 1 godinu

Zato Crna gora nema pojma u fudbalu jer im svuda more i planine, nema mesta da se šuta lopta. A mi smo tu vrhunski skroz. Sve ima svoje. Čestitam Crnoj Gori na pobedi, a poručujem Srbima da ne pate jer je to bljak.
(UGLOBLJENO SVE, simalirano, 22. jul 2022 21:16)

Crnogora ima stanovnika kao jedan Beogradski kvart. Napravi ekipe u svim sportovima iz jednog Beogradskog kvarta, pa da vidimo u kojem ćete sportu biti vrhunski.
(?, 22. jul 2022 21:33)

A gde su Amerika, Brazil, Spanija, Francuska, Nemacka, Italija, Rusija, Kina u odnosu na Srbiju po broju stanovnika pa ih deremo u svim sportovima osim ajde u fudbalu. Tu deremo Portugalce. Kakva ti je logika, zivio ti meni sto godina.

Sloba

pre 1 godinu

Lose je sto se VK Partizan nalazi tu gde se nalazi. Ali ne bih rekao da je srpski vaterpolo propao od kada nema VK Partizana. Daleko od toga da ja ne bih voleo da se VK Partizan vrati gde je bio i da je ovo sramota. Ali niko od vas ne prati klupski vaterpolo i reprezentativni se prati samo kada se izgubi. A onda kada se izgubi, poraz je iskljucivo zbog propasti VK Partizana, nije bas tako. Crnoj Gori je danas mahom igrao prvi sastav. Srbija bez 80 posto ekipe. U zadnjih 10 godina je sve osvojeno doslo je do smene generacije. Istu ovu Crnu Goru smo sada na Svetskom glatko dobili. Stice se utisak da se ceka samo neuspeh da bi se pljuvalo po igracima, treneru. Drzava mora da uradi definitivno vise za srpski vaterpolo, naravno i za Partizan koji je najveci srpski klub u tom sportu i defakto je da je taj klub stvorio najvise igraca, ali isto tako treba dati sansu ovim momcima i polako uhodavati ih za naredne izazove.
(Markonato, 22. jul 2022 19:20

Od raspada SFRJ Partizan ima jednu titulu prvaka Evrope kao i Bečej i Zvezda. U zajednici sa CG nisu mogli da opepele titulu jer je to bilo rezervisano za Jadran HN. A onda od samostalnosti Srbije vaterpolo počinje da se igra u Šapcu, Nišu, Kragujevcu.. Gde mladje kategorije tih klubova osvajaju prvenstva. Nije vaterpolo samo Partizan. Država im dala bazen koji su uništili. Država danas daje svima podjednako. VK CZ je nestajao. Utakmice igrali na Tašu, 25 Maj, 11 April, Zrenjanin, Obrenovac.. Termini za sve kategorije im se naplaćuju.

Zuja

pre 1 godinu

Komentare pišu deca koja o ovom sportu nemaju pojma. Pišu o Partizanu. Klub je uništen sam od sebe. Država dala bazen koji su uspeli da unište. Svi termini podredjeni VK Partizanu. Sanitarije, svlačionice, grejanje vode, plafon otpada. Letnji bazen dugo ne radi. Poslovni prostor rentiran i išao u kasu kluba. Pitajte Šoštara. E sada o školi. Kog igrača su stvorili osim Filipovića, Jakšića unazad 30 godina. Soro, Radjen, Pjetlović, S. Mitrović,B.Mitrović Prlainović, Mandić, Subotić...dovedeni. Šta danas VK predstavlja? Gde su mladje kategorije? Bolje se radi u Kragujevcu, Šapcu..

pavle

pre 1 godinu

Crna Gora nema pojma u fudbalu, al zato najbolji igrač svijeta 1991-e, i najbolji igrač Zvezde šampiona Evrope i svijeta Crnogorac, Dejan Savićević. Srbija u komplet svojoj istoriji nije imala igrača sa toliko talenta. Bukvalno. Ima dovoljno poljana u CG. U zetsko-bjelopavlićkoj ravnici ovdje može komotno da se smjesti cio Beograd. PG je na nižoj nadmorskoj visini od Beograda i od Novog Sada. Kolko imate poljana vi veze nemate ni u fudbalu, a evo ni u ostalim sportovima. Još Crnogorac Nole da završi i navijaćete za Parove i Zadrugu jedino.
(Pa_da, 22. jul 2022 22:51)

Kompleks male nacije. Kakav crni Pg, da je u Srbiji bila bi zavedena pod selendra, vama to glavni grad. Œedi miran jadan ne bio

judd trump

pre 1 godinu

Bitan je kontinuitet rezultata. Očekivano s obzirom koliko su loši bili u Mađarskoj. Stasala nova generacija kojoj manjka kvaliteta. To izgleda samo ne vide neobjektivni navijači vaterpolo reprezentacije Srbije!

simboliko

pre 1 godinu

Klinci mi treniraju na 11.aprilu. Unakazili su termine za plivanje zbog vaterpolo kluba. Jedan od trenera mi je rekao onako usput, a to je bilo pre dve godine, da će nam i vaterpolo biti u kanalu vrlo brzo. Ispostavilo se i brže nego što sam očekivao.

Loznica

pre 1 godinu

Povraca mi se vise od Partizana i vezivanja jednog kluba za sve reprezantativne uspehe. Bolesni ste.
(Boki, 22. jul 2022 20:25)

Kupiš, druže, aktivni ugalj. Kazu da pomaže, a nije skup!!!

mojnemenito

pre 1 godinu

Gospodo, Partizan ste sveli na prosek!Tesko da cemo do medalje u skorije vreme.
(Mrgud, 22. jul 2022 19:01)

Povraca mi se vise od Parrizana, Partizan ovo, Partizan ono... Evo imate pare u kosarci sad pa vidim sta radite, isto sto i ostali! Dosadili ste svima sa vasom pateticnom pricom! Opljackali ste sami VK Partizan i sad drugi krivi! Htjeli bi ste vjecno na drzavne jasle da ste i da pricate o nekim uspjesima. Privatizujte se i niko vas ni za sta nece zakinuti!

goran

pre 1 godinu

Evo sad pojedincima ni Savić ne valja, a čovek osvojio 2 olimpijska zlata, lol... Ovo takmičenje nikoga ne zanima, šta se ložite...Hrvatska i Mađarska nisu se ni plasirali. Mi smo poslali naš 3 tim, šta treba Mandić i Jakšić ovo da igraju? Srbija je prošlo leto dominirala u svim mlađim kategorijama, to je odgovor za ove što misle da će naš vaterpolo propasti. Normalno je da imaš "prazan hod", i ne možeš uvek da budeš prvi, posle OI u Parizu ponovo će krenuti srpska dominacija u vaterpolu.

Micko pg

pre 1 godinu

Dragi moji Srbi, vi stalno o podmladjenoj srpskoj reprezentaciji, pa i naša Crnogorska je podmladjena, a vama je lakše to podnijeti sa tolikim brojem vaterpolista i klubova no nama! Mnogo ste maliciozni, okle vi znate ko se u CG selekciji izjašnjava Srbinom, vrlo mali broj, podnesite poraz i to je to!!!

Čika Djura

pre 1 godinu

Pazi stručnjake za vaterpolo. Kakav značaj ima svetska liga? Komercijalno takmičenje. Nema grka, madjara, hrvata.. Takmičenje izmedju SP i EP.

Штилцована катаболцна

pre 1 godinu

Od raspada SFRJ Partizan ima jednu titulu prvaka Evrope kao i Bečej i Zvezda. U zajednici sa CG nisu mogli da opepele titulu jer je to bilo rezervisano za Jadran HN. A onda od samostalnosti Srbije vaterpolo počinje da se igra u Šapcu, Nišu, Kragujevcu.. Gde mladje kategorije tih klubova osvajaju prvenstva. Nije vaterpolo samo Partizan. Država im dala bazen koji su uništili. Država danas daje svima podjednako. VK CZ je nestajao. Utakmice igrali na Tašu, 25 Maj, 11 April, Zrenjanin, Obrenovac.. Termini za sve kategorije im se naplaćuju.
(Sloba, 22. jul 2022 20:01)

Пријатељу, Партизан је титулу узео са својим играчима, момцима које је провео кроз свој систем, који је установио Влахо Орлић, Бечеј и Ветерани су титулу узели са играчима који су доведени. Нико од њихових играча није поникао у клубу. Е, то је разлика. Партизан је чинио окосницу репрезентације која је остварила оно што ни једна друга неће. Е зато је партизан битан и то не само у ватерполу. Кад је стварао играче стварао их је и за себе и за репрезентацију и то у свим спортовима. Звезда је куповала само за себе. Прочачкај мало саставе репрезентација у свим екипним спортовима, у време кад су постизали највеће успехе. Видећеш гомилу партизанове деце, такође деце Војводине из Новог Сада, нарочито у одбојци, и тек по неког који је један део своје каријере провео у Звезди, али ни такав није одрадио стаж у млађим категоријама тог клуба. Тако да, пре него што напишете нешто о Партизану добро размислите и узмете чињенице у обзир.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Unisten fk,kk,vk,ok,rk,ak,bk Partzan e od tada i sport u Srbiji postaje nula.
(Spale grobar, 22. jul 2022 19:31)

A bili smo velesila u svemu kada je Partizan radio šta je hteo.

JPR24

pre 1 godinu

Podmlađen tim, pa neka uče, nekad i ovakva zauska zna biti od velike koristi… Sto se kolektivnog sporta tiče, vaterpolistima se ništa ne može zameriti, šta su sve osvajali, sad je vreme i za mlađe, kalendar ionako nije normalan, tri velika takmicenja za jedno leto !

Pa_da

pre 1 godinu

Crna Gora nema pojma u fudbalu, al zato najbolji igrač svijeta 1991-e, i najbolji igrač Zvezde šampiona Evrope i svijeta Crnogorac, Dejan Savićević. Srbija u komplet svojoj istoriji nije imala igrača sa toliko talenta. Bukvalno. Ima dovoljno poljana u CG. U zetsko-bjelopavlićkoj ravnici ovdje može komotno da se smjesti cio Beograd. PG je na nižoj nadmorskoj visini od Beograda i od Novog Sada. Kolko imate poljana vi veze nemate ni u fudbalu, a evo ni u ostalim sportovima. Još Crnogorac Nole da završi i navijaćete za Parove i Zadrugu jedino.

ajde pali milogorac

pre 1 godinu

@pg cg pogledaj malo rezultate svih uzrasnih selekcija i videces da Srbija itekako dominira, prosle godine sve i jedno osvojeno zlato, tako da nema zimeza srpski vaterpolo a sto se tice nabrojanih pa oni su Srbi naravno da ce igrati za Srbiju a ne za neku izmisljenu milovu drzavu s krizom indentiteta

dosta ovih milogoraca

pre 1 godinu

@Pa da jos jedan iskompleksirani Crnogorac koji ne zna ni svoje poreklo a ovde svojata Srbe, Srbin Nole ce jos dugo da vlada, sta se tice fudbala i Dzaja i Piksi su bili bolji, a sta se tice sports opcenito da nije Srba vi crnogorci ne bi mogli sastaviti reprezentaciju ni u piciginu

veliki

pre 1 godinu

Срамота!!! Од 3-4 на 3-8 за 3 минута! 4 гола за три минута! Ко су ови рекреативци што представљају Србију??? Они душу немају да пливају, камоли нешто друго.

ghh

pre 1 godinu

Au kakav narod, igramo bez pola tima, većinu tima čini klinci, uz to utakmica nema gotovo nikakav značaj jer sve ekipe iz grupe idu dalje, i opet lavina negativnih komentara.

Paja moler

pre 1 godinu

Nijedan na spisku iz Partizana.
Necu da gledam ovo.
(desperado, 22. jul 2022 17:27)

Znači ti gledaš samo kada su u timu igrači Partizana? A ko je zaslužio? Ajde navedi barem jednog. Mandić, Jakšić koji nisu više u Partizanu su dobili poštedu

Realni10

pre 1 godinu

Nebitno natjecanje,treba dati šansu mladima! Dovoljno su kredita zadnjih godina dali navijačima,2 x olimpijski pobjednici,2 x svjetski prvaci,nekoliko puta EU prvaci,i x puta osvajačima SK i SL....Previše...

absolutezero

pre 1 godinu

Unisten fk,kk,vk,ok,rk,ak,bk Partzan e od tada i sport u Srbiji postaje nula.
(Spale grobar, 22. jul 2022 19:31)

Kako ste arčili pare trebalo je da vas ugase.

Ja

pre 1 godinu

Gospodo, Partizan ste sveli na prosek!Tesko da cemo do medalje u skorije vreme.
(Mrgud, 22. jul 2022 19:01)

Ko ga je to sveo? Sto se sam nije odrzao kada je bio na vrhuncu?

Loki

pre 1 godinu

Savić se ponaša kao Sultan, imao je na raspolaganju mnogo odličnih, školovanih vaterpolista, ali kao i svaki sujetni trener/menadžer On gleda sopstveni interes, i ne poziva mlade igrače od kojih nema lične materijalne koristi ili kojima ne može kontrolisati dalju karijeru, i okoristiti se od njih. Kao i u vaterpolu, fudbalu, košarci... veliki je broj izvrsnih igrača koji su propali zbog sujete i bahatosti trenera, selektora, menadžera...

Markonato

pre 1 godinu

Lose je sto se VK Partizan nalazi tu gde se nalazi. Ali ne bih rekao da je srpski vaterpolo propao od kada nema VK Partizana. Daleko od toga da ja ne bih voleo da se VK Partizan vrati gde je bio i da je ovo sramota. Ali niko od vas ne prati klupski vaterpolo i reprezentativni se prati samo kada se izgubi. A onda kada se izgubi, poraz je iskljucivo zbog propasti VK Partizana, nije bas tako. Crnoj Gori je danas mahom igrao prvi sastav. Srbija bez 80 posto ekipe. U zadnjih 10 godina je sve osvojeno doslo je do smene generacije. Istu ovu Crnu Goru smo sada na Svetskom glatko dobili. Stice se utisak da se ceka samo neuspeh da bi se pljuvalo po igracima, treneru. Drzava mora da uradi definitivno vise za srpski vaterpolo, naravno i za Partizan koji je najveci srpski klub u tom sportu i defakto je da je taj klub stvorio najvise igraca, ali isto tako treba dati sansu ovim momcima i polako uhodavati ih za naredne izazove.

Splavar

pre 1 godinu

…Još Crnogorac Nole da završi i navijaćete za Parove i Zadrugu jedino.
(Pa_da, 22. jul 2022 22:51)

Ne preteruj, CG je samo po ocu, po majci je Croat. Sam je jednom izjavio da mu je svejedno kad su negde okacili Croatsku zastavu pored njegovog imena, znaci da je on nekakav jugosloven. Koliko god to suludo zvucalo, mogu da razumem ljude koji su zbunjeni poreklom svojih roditelja u slucaju mesovitih brakova izmedju pripadnika neprijateljskih nacija. Niste ni vi bili u ljubavi s Kravatama oduvek, bili ste veci Srbi od Srbijanaca dok vam Milo nije izmislio naciju

markos

pre 1 godinu

Za ove koji se gnusaju komentara na temu skole i generalno VK Partizan, koji je medju 2-3 najveca kluba u ISTORIJI ovog sporta. Kosarka, vaterpolo i odbojka su ekipni sportovi u kojima smo imali najvise uspeha. Postujem sve reprezentativce koji su igrali u Zvezdi ali setite se jednog sporta gde su vasi igraci bili okosnica a da su nam doneli medalju ili barem kakav-takav uspeh u BILO KOM SPORTU, makar na jednom pojedinacnom takmicenju. Nema! Bolje samo cutite i praktikujte tisinu. Kakvi ste vi “stubovi srpstva”, takva nam je i drzava i ekipni sport od kako vi “dominirate”. Inace, licno mislim da je balast za bilo kog sportisti da igra u jednom od vecitih rivala zbog trovackog ambijenta i polarizovanja koje nazalost opterecuje nas kompletan sport.

Zoki fide majstor

pre 1 godinu

E debeli debeli, sve sto si osvojio osvojio si sa drim timom, svaki prosecan trener bi isto osvojio kao ti da je imao takve igracine, sad se povukli Filipovic, Prlainovic, Radjen, Pijetlovic, Mitrovic i ostali i dolazi sve na meru, nikad nisi uradio nista specijalno s obzirom na to kakve si igrace imao . .

mich

pre 1 godinu

Sad je opet vaterpolo interesantan sport u evropi, nema vise jake Srbije, do pre neki mesec razmisljali da uklone vaterpolo sa olimpijade...
Ali zato golf i pucanje u glinenu patku ima sigurno mesto na OI.

Pera

pre 1 godinu

Vratite vaterpolo i košarku Partizanu!!!
Jedino što je vredelo i što je reprezentaciji dalo rezultate!!!
(EUFORIJA NAJVEĆA, 22. jul 2022 19:07)

Za VK da i razumem ali za košarku i ne,okosnica tima je legija stranaca tako da ne budali...

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Nemojte da vas nemaština, masovni mediji i političari dovode u zabludu. Crnogorci su naša braća. Naš rod i ista krv. Kako god da se zvali i gde god živeli, mi bliže nemamo. I sutra im moramo pomoći ma šta oni pričali i kako nas gledali. Kakav god da ti je brat, ipak ti je rod.

Pijani somovi

pre 1 godinu

(Штилцована катаболцна, 23. jul 2022 07:53)

Igrao sam vaterpolo i to sa uspehom.Partizan je bio jedini klub u Srbiji. Nije nista uradio Student, Zak ,Vojvodina, Goc itd Kragujevac i Nis nisu imali vaterpolo. Sve pare su isle u Partizan. Imali su ceo dan na raspoolaganju Banjicu. Samo jedan period dana su izdavali gradjanstvu. A onda je trener i selektor postao Dejan Udovicic koji je ucenama dovodio igrace u Partizan da bi igrali za reprezentaciju (Soro, Radjen,Prlainovic, Mandic...). Beecej je bio vestacki klub kao sto je danas Novi Beograd i propao.Kog igraca je stvorio u poslednjih 30 godina osim Filipovica i Jaksica. Iza svih klubova je stajala drzava tj vojska. Od postanka do raspada Jugoslavije. I dan danas svi klubovi iz JSD Partizan imaju besplatno na VMA. E nema vise JNA i vojske da gura novac. VK partizan se sam raspao

Deja_Vu

pre 1 godinu

Zna li neko čemu tačno služe ovakvi eksperimenti i brukanje? I kako to samo mi moramo da odmaramo igrače zbog drugih takmičenja, kao da drugi nemaju teške sezone za sobom? Ne mislim samo na vaterpolo.

Sloba

pre 1 godinu

Alo ljudi, poraz ništa ne znači jer sve četiri ekipe u dve grupe idu dalje u 1/4. Ima još da se igra. Sa podmladjenim timom ne može se očekivati ništa. Cilj je EP

UGLOBLJENO SVE, simalirano

pre 1 godinu

Ja ne znam šta se čudite. Crna gora je primorska zemlja, ljudi plivaju i tako to, otkud vaterpolo u Srbiji? Imamo samo po neki bazen. Zato Crna gora nema pojma u fudbalu jer im svuda more i planine, nema mesta da se šuta lopta. A mi smo tu vrhunski skroz. Sve ima svoje. Čestitam Crnoj Gori na pobedi, a poručujem Srbima da ne pate jer je to bljak.

mauro

pre 1 godinu

Bradilic@

obicno ne komentarisem,al ovo je jedna od jacih gluposti…sine sve medalje sto smo osvojili,skoro svaki igrac je ponikao u partizanu..msm nebitno u kom je klubu ko ponikao,reprezentacija je svetinja,ali ne blamiraj se

nemanja

pre 1 godinu

koji cirkus od sporta.. u 3 meseca Sp, ova smesna svetska liga pa onda EP..
ne prati vise niko zivi, osim sacice fanatika u par zemalja u okruzenju, svidelo se to nekim zaljubljenicima ili ne..
Vest o odigranom fubalu SP niste mogli da nadjete apsolutno ni na jednom bitnom stranom sportskom sajtu..

lalo

pre 1 godinu

Sazrelo je vreme da se skine tesko breme u svakom pogledu Savic ce ova katastrofa pomoci da se samosmeni jer postoji rec Ostavka i ace ce ga najuriti i zabotaviti.

istina

pre 1 godinu

@splavar greska Nole je po Ocu Srbin i to s Kosova, kada bi se islo toliko daleko u njegovo poreklo iz tadasnje CG onda bi se to poreklo vuklo iz Srbije posto je to bila srpska teritorija naseljena Srbima, s ovom danasnjim CG on nema nikakve veze

Misim stvarno

pre 1 godinu

vrlo vrlo losa generacija ja mislim da je ovo kraj srpskog vaterpolo dominacije.
(jjja, 22. jul 2022 18:34)

Davno je ntrebalo ugasiti Partizan i njegovu vaterpolo školu.

КМ2

pre 1 godinu

ЦГ ће увек бити јака ватерполо репрезентација али ако се у Србији буде радило како треба њима ће ове победе увек бити највећи могући домет.

Ustaše

pre 1 godinu

Ista kontradiktorna stvar na drugi način. Igrao bi za Srbiju ali da ti je malo i do Crne Gore. Prava bez obaveza, friends with benefits. Ovamo žena onamo ljubavnica, pa ti se opredijeli batice. Isto sa Srbijom, isto i sa Rusijom. Kako je izvodljiva ta afera sa konkubinama ? Pa neigranjem nacije odnosno njene muške loze kao vlastite u CG, BiH, Makedoniji, prije Jasenovca u Hrvatskoj. Ili unošenjem nesloge među zajednicu nacija kao EU. Zašto je potrebno da baš bude konkubina?
Zato što Biblija zabranjuje aferu sa oženjenom ženom, ali dozvoljava ljubavne odnose mimo braka muškarcu. I tako lako se retrogradno dođe do onog što ti formira taj mozgić, pa će tako i dječica, pa ćete svi skupa pod plinski tuš.



Kakve veze ima gde su rodjeni?
Svi ti navedeni vaterpolisti su prvo Srbi, pa onda sve ostalo. Da li bi ti igrao za Albaniju da si nekim slucajem rodjen tamo? Ili pak za svoj Montenegro?
(Nedžad Kalinić, 22. jul 2022 20:56)

PG_CG

pre 1 godinu

Pod hitno da tražite nekoliko momaka iz CG, odnosno Boke, koji neće da igraju za državu u kojoj su se rodili i odrasli, poput Prlainovića, Radjena, Mandića, Pijetlovića, itd. da vam sačuvaju vaterpolo i osvojite još 35 medalja sa momcima iz CG kao nosiocima reprezentacije. Sad kad vam ostali momci iz Srbije vidite koliko ste zapravo dobri za ovaj sport.

Bradilic

pre 1 godinu

Gospodo, Partizan ste sveli na prosek!Tesko da cemo do medalje u skorije vreme.
(Mrgud, 22. jul 2022 19:01)

Čisto da znaš, ako te neko pita, Srbija je počela da beleži najbolje rezultate baš kad je Partizan sveden na prosek. Ne bih rekao da je to slučajnost. A ovo vaše spinovanje tokom utakmica C selekcije Srbije u nebitnom takmičenju je stvarno patetično.

Globtroter

pre 1 godinu

Kraj srpskog vaterpola tačno se poklapa sa rušenjem VK Partizan koje je počelo pre desetak godina. Koliko je bitno klubaštvo u malom sportu kao što je vaterpolo? Jel' vredelo?

Jasno je da za nekih desetak godina neće postojati nijedan sport u kome ćemo biti u vrhu, uostalom kao što Srbija već nije ni u jednoj oblasti. Pardon, zaboravih da smo ekonomski tigar.

Zoki fide majstor

pre 1 godinu

E debeli debeli, sve sto si osvojio osvojio si sa drim timom, svaki prosecan trener bi isto osvojio kao ti da je imao takve igracine, sad se povukli Filipovic, Prlainovic, Radjen, Pijetlovic, Mitrovic i ostali i dolazi sve na meru, nikad nisi uradio nista specijalno s obzirom na to kakve si igrace imao . .

Najveci dwmagozi

pre 1 godinu

Nijedan na spisku iz Partizana.
Necu da gledam ovo.
(desperado, 22. jul 2022 17:27)

Ajde vise postali ste bolesni sa Partizanom! Ako neces da pratis vaterpolo ne moras niko te ne tera ali smarate za sve pare sa klubom koji je jedini imao besplatno Banjicu od svih klubova, cak na raspolaganju i citav centar koji je otisao j milionsko dugovanje.

Nedžad Kalinić

pre 1 godinu

Svaka cast. E VIVA Montenegro
(OgiCG, 22. jul 2022 19:30)

lolara

Pricaj maternji srpski jezik, ili ste i njega promenili u spanski i engleski da bi sr razlikovali od svojih djedova?

Koja izdajnicka kvazi nacija ja ne verujem.

absolutezero

pre 1 godinu

Unisten fk,kk,vk,ok,rk,ak,bk Partzan e od tada i sport u Srbiji postaje nula.
(Spale grobar, 22. jul 2022 19:31)

Kako ste arčili pare trebalo je da vas ugase.

dosta ovih milogoraca

pre 1 godinu

@Pa da jos jedan iskompleksirani Crnogorac koji ne zna ni svoje poreklo a ovde svojata Srbe, Srbin Nole ce jos dugo da vlada, sta se tice fudbala i Dzaja i Piksi su bili bolji, a sta se tice sports opcenito da nije Srba vi crnogorci ne bi mogli sastaviti reprezentaciju ni u piciginu

Zuja

pre 1 godinu

Komentare pišu deca koja o ovom sportu nemaju pojma. Pišu o Partizanu. Klub je uništen sam od sebe. Država dala bazen koji su uspeli da unište. Svi termini podredjeni VK Partizanu. Sanitarije, svlačionice, grejanje vode, plafon otpada. Letnji bazen dugo ne radi. Poslovni prostor rentiran i išao u kasu kluba. Pitajte Šoštara. E sada o školi. Kog igrača su stvorili osim Filipovića, Jakšića unazad 30 godina. Soro, Radjen, Pjetlović, S. Mitrović,B.Mitrović Prlainović, Mandić, Subotić...dovedeni. Šta danas VK predstavlja? Gde su mladje kategorije? Bolje se radi u Kragujevcu, Šapcu..

Misim stvarno

pre 1 godinu

vrlo vrlo losa generacija ja mislim da je ovo kraj srpskog vaterpolo dominacije.
(jjja, 22. jul 2022 18:34)

Davno je ntrebalo ugasiti Partizan i njegovu vaterpolo školu.

Nedžad Kalinić

pre 1 godinu

Pod hitno da tražite nekoliko momaka iz CG, odnosno Boke, koji neće da igraju za državu u kojoj su se rodili i odrasli, poput Prlainovića, Radjena, Mandića, Pijetlovića, itd. da vam sačuvaju vaterpolo i osvojite još 35 medalja sa momcima iz CG kao nosiocima reprezentacije. Sad kad vam ostali momci iz Srbije vidite koliko ste zapravo dobri za ovaj sport.
(PG_CG, 22. jul 2022 19:10)

Kakve veze ima gde su rodjeni?
Svi ti navedeni vaterpolisti su prvo Srbi, pa onda sve ostalo. Da li bi ti igrao za Albaniju da si nekim slucajem rodjen tamo? Ili pak za svoj Montenegro?

Miša

pre 1 godinu

Pre nego što ospete paljbu po momcima, treba da znate jednu stvar. Neko genijalan je doneo odluku da naši reprezentativci putuju jutros u 6 sati za Francusku iako se znalo da popodne imaju utakmicu. Celu noć nisu spavali. Pa da su igrali i sa Zelenortskim ostrvima izgubili bi, oni spavaju u bazenu. Sve mi ovo liči na 2006. godinu i otcepljenje CG. Tada je moje dete bilo reprezentativac u karateu. Nakon raspada zemlje karate savez CG su preuzeli, logično, Crnogorci a karate savez Srbije su, gle čuda, nastavili da vode Crnogorci. Jel znate odakle su poreklom Terzić Doktor Zvezdan i Milorad Vučelić? Ovaj komentar nije namenjen da širi međunacionalnu mržnju. Samo iznosim činjenice.

Splavar

pre 1 godinu

…Još Crnogorac Nole da završi i navijaćete za Parove i Zadrugu jedino.
(Pa_da, 22. jul 2022 22:51)

Ne preteruj, CG je samo po ocu, po majci je Croat. Sam je jednom izjavio da mu je svejedno kad su negde okacili Croatsku zastavu pored njegovog imena, znaci da je on nekakav jugosloven. Koliko god to suludo zvucalo, mogu da razumem ljude koji su zbunjeni poreklom svojih roditelja u slucaju mesovitih brakova izmedju pripadnika neprijateljskih nacija. Niste ni vi bili u ljubavi s Kravatama oduvek, bili ste veci Srbi od Srbijanaca dok vam Milo nije izmislio naciju

Ja

pre 1 godinu

Gospodo, Partizan ste sveli na prosek!Tesko da cemo do medalje u skorije vreme.
(Mrgud, 22. jul 2022 19:01)

Ko ga je to sveo? Sto se sam nije odrzao kada je bio na vrhuncu?

mojnemenito

pre 1 godinu

Gospodo, Partizan ste sveli na prosek!Tesko da cemo do medalje u skorije vreme.
(Mrgud, 22. jul 2022 19:01)

Povraca mi se vise od Parrizana, Partizan ovo, Partizan ono... Evo imate pare u kosarci sad pa vidim sta radite, isto sto i ostali! Dosadili ste svima sa vasom pateticnom pricom! Opljackali ste sami VK Partizan i sad drugi krivi! Htjeli bi ste vjecno na drzavne jasle da ste i da pricate o nekim uspjesima. Privatizujte se i niko vas ni za sta nece zakinuti!

mario

pre 1 godinu

Au kakav narod, igramo bez pola tima, većinu tima čini klinci, uz to utakmica nema gotovo nikakav značaj jer sve ekipe iz grupe idu dalje, i opet lavina negativnih komentara.
(ghh, 22. jul 2022 20:53)
E to sam čekao takav komentar kako je utakmica nevažna,kako su igrali juniori itd itd....bla bla

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Unisten fk,kk,vk,ok,rk,ak,bk Partzan e od tada i sport u Srbiji postaje nula.
(Spale grobar, 22. jul 2022 19:31)

A bili smo velesila u svemu kada je Partizan radio šta je hteo.

veliki

pre 1 godinu

Срамота!!! Од 3-4 на 3-8 за 3 минута! 4 гола за три минута! Ко су ови рекреативци што представљају Србију??? Они душу немају да пливају, камоли нешто друго.

UGLOBLJENO SVE, simalirano

pre 1 godinu

Ja ne znam šta se čudite. Crna gora je primorska zemlja, ljudi plivaju i tako to, otkud vaterpolo u Srbiji? Imamo samo po neki bazen. Zato Crna gora nema pojma u fudbalu jer im svuda more i planine, nema mesta da se šuta lopta. A mi smo tu vrhunski skroz. Sve ima svoje. Čestitam Crnoj Gori na pobedi, a poručujem Srbima da ne pate jer je to bljak.

pavle

pre 1 godinu

Crna Gora nema pojma u fudbalu, al zato najbolji igrač svijeta 1991-e, i najbolji igrač Zvezde šampiona Evrope i svijeta Crnogorac, Dejan Savićević. Srbija u komplet svojoj istoriji nije imala igrača sa toliko talenta. Bukvalno. Ima dovoljno poljana u CG. U zetsko-bjelopavlićkoj ravnici ovdje može komotno da se smjesti cio Beograd. PG je na nižoj nadmorskoj visini od Beograda i od Novog Sada. Kolko imate poljana vi veze nemate ni u fudbalu, a evo ni u ostalim sportovima. Još Crnogorac Nole da završi i navijaćete za Parove i Zadrugu jedino.
(Pa_da, 22. jul 2022 22:51)

Kompleks male nacije. Kakav crni Pg, da je u Srbiji bila bi zavedena pod selendra, vama to glavni grad. Œedi miran jadan ne bio

Il

pre 1 godinu

@PG_CG
Podgoričanin smanji malo doživljaj, uostalom ni Radjen a ni Pijetlovici nisu rodjeni u CG vec u Novom Sadu, a poreklom su iz Bosne. I taj Vico koji sad igra za Srbiju je rođen igrom slučaja u Kotoru, a otac mu Hercegovac a majka Beograđanka. Nisu svi iz tog vašeg krša...

Sloba

pre 1 godinu

Lose je sto se VK Partizan nalazi tu gde se nalazi. Ali ne bih rekao da je srpski vaterpolo propao od kada nema VK Partizana. Daleko od toga da ja ne bih voleo da se VK Partizan vrati gde je bio i da je ovo sramota. Ali niko od vas ne prati klupski vaterpolo i reprezentativni se prati samo kada se izgubi. A onda kada se izgubi, poraz je iskljucivo zbog propasti VK Partizana, nije bas tako. Crnoj Gori je danas mahom igrao prvi sastav. Srbija bez 80 posto ekipe. U zadnjih 10 godina je sve osvojeno doslo je do smene generacije. Istu ovu Crnu Goru smo sada na Svetskom glatko dobili. Stice se utisak da se ceka samo neuspeh da bi se pljuvalo po igracima, treneru. Drzava mora da uradi definitivno vise za srpski vaterpolo, naravno i za Partizan koji je najveci srpski klub u tom sportu i defakto je da je taj klub stvorio najvise igraca, ali isto tako treba dati sansu ovim momcima i polako uhodavati ih za naredne izazove.
(Markonato, 22. jul 2022 19:20

Od raspada SFRJ Partizan ima jednu titulu prvaka Evrope kao i Bečej i Zvezda. U zajednici sa CG nisu mogli da opepele titulu jer je to bilo rezervisano za Jadran HN. A onda od samostalnosti Srbije vaterpolo počinje da se igra u Šapcu, Nišu, Kragujevcu.. Gde mladje kategorije tih klubova osvajaju prvenstva. Nije vaterpolo samo Partizan. Država im dala bazen koji su uništili. Država danas daje svima podjednako. VK CZ je nestajao. Utakmice igrali na Tašu, 25 Maj, 11 April, Zrenjanin, Obrenovac.. Termini za sve kategorije im se naplaćuju.

Paranoja

pre 1 godinu

Sad je opet vaterpolo interesantan sport u evropi, nema vise jake Srbije, do pre neki mesec razmisljali da uklone vaterpolo sa olimpijade...
Ali zato golf i pucanje u glinenu patku ima sigurno mesto na OI.
(mich, 22. jul 2022 20:02)

Jeste sve se radi samo da se Srbima napakosti toliko smo bitni. Cela Evropa se budi ujutru misleci samo na nas

Loki

pre 1 godinu

Savić se ponaša kao Sultan, imao je na raspolaganju mnogo odličnih, školovanih vaterpolista, ali kao i svaki sujetni trener/menadžer On gleda sopstveni interes, i ne poziva mlade igrače od kojih nema lične materijalne koristi ili kojima ne može kontrolisati dalju karijeru, i okoristiti se od njih. Kao i u vaterpolu, fudbalu, košarci... veliki je broj izvrsnih igrača koji su propali zbog sujete i bahatosti trenera, selektora, menadžera...

ajde pali milogorac

pre 1 godinu

@pg cg pogledaj malo rezultate svih uzrasnih selekcija i videces da Srbija itekako dominira, prosle godine sve i jedno osvojeno zlato, tako da nema zimeza srpski vaterpolo a sto se tice nabrojanih pa oni su Srbi naravno da ce igrati za Srbiju a ne za neku izmisljenu milovu drzavu s krizom indentiteta

Pa_da

pre 1 godinu

Crna Gora nema pojma u fudbalu, al zato najbolji igrač svijeta 1991-e, i najbolji igrač Zvezde šampiona Evrope i svijeta Crnogorac, Dejan Savićević. Srbija u komplet svojoj istoriji nije imala igrača sa toliko talenta. Bukvalno. Ima dovoljno poljana u CG. U zetsko-bjelopavlićkoj ravnici ovdje može komotno da se smjesti cio Beograd. PG je na nižoj nadmorskoj visini od Beograda i od Novog Sada. Kolko imate poljana vi veze nemate ni u fudbalu, a evo ni u ostalim sportovima. Još Crnogorac Nole da završi i navijaćete za Parove i Zadrugu jedino.

lal

pre 1 godinu

Pod hitno da tražite nekoliko momaka iz CG, odnosno Boke, koji neće da igraju za državu u kojoj su se rodili i odrasli, poput Prlainovića, Radjena, Mandića, Pijetlovića, itd. da vam sačuvaju vaterpolo i osvojite još 35 medalja sa momcima iz CG kao nosiocima reprezentacije. Sad kad vam ostali momci iz Srbije vidite koliko ste zapravo dobri za ovaj sport.
(PG_CG, 22. jul 2022 19:10)
rodili se u sfrj, odrastali u srj i scg...

Pera

pre 1 godinu

Vratite vaterpolo i košarku Partizanu!!!
Jedino što je vredelo i što je reprezentaciji dalo rezultate!!!
(EUFORIJA NAJVEĆA, 22. jul 2022 19:07)

Za VK da i razumem ali za košarku i ne,okosnica tima je legija stranaca tako da ne budali...

Loznica

pre 1 godinu

Povraca mi se vise od Partizana i vezivanja jednog kluba za sve reprezantativne uspehe. Bolesni ste.
(Boki, 22. jul 2022 20:25)

Kupiš, druže, aktivni ugalj. Kazu da pomaže, a nije skup!!!

lalo

pre 1 godinu

Sazrelo je vreme da se skine tesko breme u svakom pogledu Savic ce ova katastrofa pomoci da se samosmeni jer postoji rec Ostavka i ace ce ga najuriti i zabotaviti.

mich

pre 1 godinu

Sad je opet vaterpolo interesantan sport u evropi, nema vise jake Srbije, do pre neki mesec razmisljali da uklone vaterpolo sa olimpijade...
Ali zato golf i pucanje u glinenu patku ima sigurno mesto na OI.

pavle

pre 1 godinu

Zato Crna gora nema pojma u fudbalu jer im svuda more i planine, nema mesta da se šuta lopta. A mi smo tu vrhunski skroz. Sve ima svoje. Čestitam Crnoj Gori na pobedi, a poručujem Srbima da ne pate jer je to bljak.
(UGLOBLJENO SVE, simalirano, 22. jul 2022 21:16)

Crnogora ima stanovnika kao jedan Beogradski kvart. Napravi ekipe u svim sportovima iz jednog Beogradskog kvarta, pa da vidimo u kojem ćete sportu biti vrhunski.
(?, 22. jul 2022 21:33)

A gde su Amerika, Brazil, Spanija, Francuska, Nemacka, Italija, Rusija, Kina u odnosu na Srbiju po broju stanovnika pa ih deremo u svim sportovima osim ajde u fudbalu. Tu deremo Portugalce. Kakva ti je logika, zivio ti meni sto godina.

Pijani somovi

pre 1 godinu

(Штилцована катаболцна, 23. jul 2022 07:53)

Igrao sam vaterpolo i to sa uspehom.Partizan je bio jedini klub u Srbiji. Nije nista uradio Student, Zak ,Vojvodina, Goc itd Kragujevac i Nis nisu imali vaterpolo. Sve pare su isle u Partizan. Imali su ceo dan na raspoolaganju Banjicu. Samo jedan period dana su izdavali gradjanstvu. A onda je trener i selektor postao Dejan Udovicic koji je ucenama dovodio igrace u Partizan da bi igrali za reprezentaciju (Soro, Radjen,Prlainovic, Mandic...). Beecej je bio vestacki klub kao sto je danas Novi Beograd i propao.Kog igraca je stvorio u poslednjih 30 godina osim Filipovica i Jaksica. Iza svih klubova je stajala drzava tj vojska. Od postanka do raspada Jugoslavije. I dan danas svi klubovi iz JSD Partizan imaju besplatno na VMA. E nema vise JNA i vojske da gura novac. VK partizan se sam raspao

Micko pg

pre 1 godinu

Dragi moji Srbi, vi stalno o podmladjenoj srpskoj reprezentaciji, pa i naša Crnogorska je podmladjena, a vama je lakše to podnijeti sa tolikim brojem vaterpolista i klubova no nama! Mnogo ste maliciozni, okle vi znate ko se u CG selekciji izjašnjava Srbinom, vrlo mali broj, podnesite poraz i to je to!!!

Paja moler

pre 1 godinu

Nijedan na spisku iz Partizana.
Necu da gledam ovo.
(desperado, 22. jul 2022 17:27)

Znači ti gledaš samo kada su u timu igrači Partizana? A ko je zaslužio? Ajde navedi barem jednog. Mandić, Jakšić koji nisu više u Partizanu su dobili poštedu

Deja_Vu

pre 1 godinu

Zna li neko čemu tačno služe ovakvi eksperimenti i brukanje? I kako to samo mi moramo da odmaramo igrače zbog drugih takmičenja, kao da drugi nemaju teške sezone za sobom? Ne mislim samo na vaterpolo.

?

pre 1 godinu

Zato Crna gora nema pojma u fudbalu jer im svuda more i planine, nema mesta da se šuta lopta. A mi smo tu vrhunski skroz. Sve ima svoje. Čestitam Crnoj Gori na pobedi, a poručujem Srbima da ne pate jer je to bljak.
(UGLOBLJENO SVE, simalirano, 22. jul 2022 21:16)

Crnogora ima stanovnika kao jedan Beogradski kvart. Napravi ekipe u svim sportovima iz jednog Beogradskog kvarta, pa da vidimo u kojem ćete sportu biti vrhunski.

nemanja

pre 1 godinu

koji cirkus od sporta.. u 3 meseca Sp, ova smesna svetska liga pa onda EP..
ne prati vise niko zivi, osim sacice fanatika u par zemalja u okruzenju, svidelo se to nekim zaljubljenicima ili ne..
Vest o odigranom fubalu SP niste mogli da nadjete apsolutno ni na jednom bitnom stranom sportskom sajtu..

koshke

pre 1 godinu

ja ne znam sto ste se uzbudili i pljujete selektora i ove mlade igrače. Jeste li uopšte pročitali ceo tekst? Savic nije poveo 6-7 igrača iz prve postave jer je hteo da kali klince za neka buduća takmičenja.Procitali naslov i odmah drvlje i kamenje po selektoru i igračima.Sramota!

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Nemojte da vas nemaština, masovni mediji i političari dovode u zabludu. Crnogorci su naša braća. Naš rod i ista krv. Kako god da se zvali i gde god živeli, mi bliže nemamo. I sutra im moramo pomoći ma šta oni pričali i kako nas gledali. Kakav god da ti je brat, ipak ti je rod.

istina

pre 1 godinu

@splavar greska Nole je po Ocu Srbin i to s Kosova, kada bi se islo toliko daleko u njegovo poreklo iz tadasnje CG onda bi se to poreklo vuklo iz Srbije posto je to bila srpska teritorija naseljena Srbima, s ovom danasnjim CG on nema nikakve veze

ghh

pre 1 godinu

Au kakav narod, igramo bez pola tima, većinu tima čini klinci, uz to utakmica nema gotovo nikakav značaj jer sve ekipe iz grupe idu dalje, i opet lavina negativnih komentara.

Čika Djura

pre 1 godinu

Pazi stručnjake za vaterpolo. Kakav značaj ima svetska liga? Komercijalno takmičenje. Nema grka, madjara, hrvata.. Takmičenje izmedju SP i EP.

КМ2

pre 1 godinu

ЦГ ће увек бити јака ватерполо репрезентација али ако се у Србији буде радило како треба њима ће ове победе увек бити највећи могући домет.

Штилцована катаболцна

pre 1 godinu

Od raspada SFRJ Partizan ima jednu titulu prvaka Evrope kao i Bečej i Zvezda. U zajednici sa CG nisu mogli da opepele titulu jer je to bilo rezervisano za Jadran HN. A onda od samostalnosti Srbije vaterpolo počinje da se igra u Šapcu, Nišu, Kragujevcu.. Gde mladje kategorije tih klubova osvajaju prvenstva. Nije vaterpolo samo Partizan. Država im dala bazen koji su uništili. Država danas daje svima podjednako. VK CZ je nestajao. Utakmice igrali na Tašu, 25 Maj, 11 April, Zrenjanin, Obrenovac.. Termini za sve kategorije im se naplaćuju.
(Sloba, 22. jul 2022 20:01)

Пријатељу, Партизан је титулу узео са својим играчима, момцима које је провео кроз свој систем, који је установио Влахо Орлић, Бечеј и Ветерани су титулу узели са играчима који су доведени. Нико од њихових играча није поникао у клубу. Е, то је разлика. Партизан је чинио окосницу репрезентације која је остварила оно што ни једна друга неће. Е зато је партизан битан и то не само у ватерполу. Кад је стварао играче стварао их је и за себе и за репрезентацију и то у свим спортовима. Звезда је куповала само за себе. Прочачкај мало саставе репрезентација у свим екипним спортовима, у време кад су постизали највеће успехе. Видећеш гомилу партизанове деце, такође деце Војводине из Новог Сада, нарочито у одбојци, и тек по неког који је један део своје каријере провео у Звезди, али ни такав није одрадио стаж у млађим категоријама тог клуба. Тако да, пре него што напишете нешто о Партизану добро размислите и узмете чињенице у обзир.

simboliko

pre 1 godinu

Klinci mi treniraju na 11.aprilu. Unakazili su termine za plivanje zbog vaterpolo kluba. Jedan od trenera mi je rekao onako usput, a to je bilo pre dve godine, da će nam i vaterpolo biti u kanalu vrlo brzo. Ispostavilo se i brže nego što sam očekivao.

Markonato

pre 1 godinu

Lose je sto se VK Partizan nalazi tu gde se nalazi. Ali ne bih rekao da je srpski vaterpolo propao od kada nema VK Partizana. Daleko od toga da ja ne bih voleo da se VK Partizan vrati gde je bio i da je ovo sramota. Ali niko od vas ne prati klupski vaterpolo i reprezentativni se prati samo kada se izgubi. A onda kada se izgubi, poraz je iskljucivo zbog propasti VK Partizana, nije bas tako. Crnoj Gori je danas mahom igrao prvi sastav. Srbija bez 80 posto ekipe. U zadnjih 10 godina je sve osvojeno doslo je do smene generacije. Istu ovu Crnu Goru smo sada na Svetskom glatko dobili. Stice se utisak da se ceka samo neuspeh da bi se pljuvalo po igracima, treneru. Drzava mora da uradi definitivno vise za srpski vaterpolo, naravno i za Partizan koji je najveci srpski klub u tom sportu i defakto je da je taj klub stvorio najvise igraca, ali isto tako treba dati sansu ovim momcima i polako uhodavati ih za naredne izazove.

goran

pre 1 godinu

Evo sad pojedincima ni Savić ne valja, a čovek osvojio 2 olimpijska zlata, lol... Ovo takmičenje nikoga ne zanima, šta se ložite...Hrvatska i Mađarska nisu se ni plasirali. Mi smo poslali naš 3 tim, šta treba Mandić i Jakšić ovo da igraju? Srbija je prošlo leto dominirala u svim mlađim kategorijama, to je odgovor za ove što misle da će naš vaterpolo propasti. Normalno je da imaš "prazan hod", i ne možeš uvek da budeš prvi, posle OI u Parizu ponovo će krenuti srpska dominacija u vaterpolu.

Tex Willer

pre 1 godinu

Savić je imao ultra kvalitetnu generaciju, sad kad ima solidnu pokazuje koliko je los trener.(ivko, 22. jul 2022 18:59)
Ivko , kada su Savića doveli za trenera reprezentacije rekoh gde dovedoše ovog balvana.Pa taj ne može da sastavi prosto-proširenu rečenicu a kamoli reprezentaciju.Medjutim nije baš tako čovek je postao najbolji trener u istoriji vaterpola, nešto kao pandan Želja Obradović u basketu.Ono što je tačno da je ova generacija dosta slabija od predhodne . Dakle za dobru pitu ipak treba sastojaka. Ne zavisi sve od kuvara.Ovim ti potvrđujem da je Savić imao sjajnu generaciju ali je to ipak trebalo skockati.Imali smo i bolje pa smo bili daleko od zlata na OI a kamoli 2 uzastopna. Nebitno takmičenje , igramo sa drugim timom i u čemu je problem? Savić treba da ostane selektor dok sam ne kaže dosta je bilo. A čini mi se da će to uskoro i biti.Obostrana prezasićenost je očigledna.

Ustaše

pre 1 godinu

Ista kontradiktorna stvar na drugi način. Igrao bi za Srbiju ali da ti je malo i do Crne Gore. Prava bez obaveza, friends with benefits. Ovamo žena onamo ljubavnica, pa ti se opredijeli batice. Isto sa Srbijom, isto i sa Rusijom. Kako je izvodljiva ta afera sa konkubinama ? Pa neigranjem nacije odnosno njene muške loze kao vlastite u CG, BiH, Makedoniji, prije Jasenovca u Hrvatskoj. Ili unošenjem nesloge među zajednicu nacija kao EU. Zašto je potrebno da baš bude konkubina?
Zato što Biblija zabranjuje aferu sa oženjenom ženom, ali dozvoljava ljubavne odnose mimo braka muškarcu. I tako lako se retrogradno dođe do onog što ti formira taj mozgić, pa će tako i dječica, pa ćete svi skupa pod plinski tuš.



Kakve veze ima gde su rodjeni?
Svi ti navedeni vaterpolisti su prvo Srbi, pa onda sve ostalo. Da li bi ti igrao za Albaniju da si nekim slucajem rodjen tamo? Ili pak za svoj Montenegro?
(Nedžad Kalinić, 22. jul 2022 20:56)

Sloba

pre 1 godinu

Alo ljudi, poraz ništa ne znači jer sve četiri ekipe u dve grupe idu dalje u 1/4. Ima još da se igra. Sa podmladjenim timom ne može se očekivati ništa. Cilj je EP

mauro

pre 1 godinu

Bradilic@

obicno ne komentarisem,al ovo je jedna od jacih gluposti…sine sve medalje sto smo osvojili,skoro svaki igrac je ponikao u partizanu..msm nebitno u kom je klubu ko ponikao,reprezentacija je svetinja,ali ne blamiraj se

markos

pre 1 godinu

Za ove koji se gnusaju komentara na temu skole i generalno VK Partizan, koji je medju 2-3 najveca kluba u ISTORIJI ovog sporta. Kosarka, vaterpolo i odbojka su ekipni sportovi u kojima smo imali najvise uspeha. Postujem sve reprezentativce koji su igrali u Zvezdi ali setite se jednog sporta gde su vasi igraci bili okosnica a da su nam doneli medalju ili barem kakav-takav uspeh u BILO KOM SPORTU, makar na jednom pojedinacnom takmicenju. Nema! Bolje samo cutite i praktikujte tisinu. Kakvi ste vi “stubovi srpstva”, takva nam je i drzava i ekipni sport od kako vi “dominirate”. Inace, licno mislim da je balast za bilo kog sportisti da igra u jednom od vecitih rivala zbog trovackog ambijenta i polarizovanja koje nazalost opterecuje nas kompletan sport.

JPR24

pre 1 godinu

Podmlađen tim, pa neka uče, nekad i ovakva zauska zna biti od velike koristi… Sto se kolektivnog sporta tiče, vaterpolistima se ništa ne može zameriti, šta su sve osvajali, sad je vreme i za mlađe, kalendar ionako nije normalan, tri velika takmicenja za jedno leto !

judd trump

pre 1 godinu

Bitan je kontinuitet rezultata. Očekivano s obzirom koliko su loši bili u Mađarskoj. Stasala nova generacija kojoj manjka kvaliteta. To izgleda samo ne vide neobjektivni navijači vaterpolo reprezentacije Srbije!

Realni10

pre 1 godinu

Nebitno natjecanje,treba dati šansu mladima! Dovoljno su kredita zadnjih godina dali navijačima,2 x olimpijski pobjednici,2 x svjetski prvaci,nekoliko puta EU prvaci,i x puta osvajačima SK i SL....Previše...