Vaterpolo 77

Petak, 05.04.2019.

16:37

Kraj za Srbiju, "slatka osveta" Španije

Vaterpolisti Srbije, eliminisani su u četvrtfinalu Evropa Kupa od reprezentacije Španije, koja je zasluženo slavila rezultatom 13:12.

Kraj za Srbiju, "slatka osveta" Španije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

NekoKo

pre 5 godina

Nije Madjarska omogucila da firme ulazu samo u vaterpolo.Omogucio je poreski sistem za sve sportove kao i u vecini zemalja zapadne Evrope.Ako ulozis u sport, kulturu, ili bilo sta ulozena sredstva ti se na kraju fiskalne godine racunaju u placeni porez.Kod nas platis porez a drzava odredjuje koliko ce kome da da.Kod nas nema jakih lokalnih firmi.Sponzorstvo na lokalu ne zadovolljava potpune potrebe klubova.Siromasna smo zemlja.Politicari se lome da udju u fudbal u Zvezdu Partizan.Za male sportove se niko ne zanima
(Privrednik, 5. april 2019 20:26)
Privrednik iz kog si grada da ti navedem bar 10 jakih firmi iz tog grada. Te priče pričaj nekom drugom. Nego kod nas ne postoji država koja bi tresnula rukom i pokazala da je ona gazda.

zgtom

pre 5 godina

Pratim vaterpolo od 1984 i zlata Juge sa OI. Srbija mislim da primjenjuje novu taktiku i pristupu na velikim natjecanjima. Ne kažem da Evropski i svjetski kup , fina kup ili svjetska liga nisu velika natjecanja ali su ipak manjeg značaja od EP, SP ili OI. Dakle, SRB na EP, SP ili OI protivnicima daje mrvice, tek je HRV uzela zlato sa SP 2017 i MAĐ sa SP 2013 odstalo je ubrala sve SRB. Po mom mišljenju na ovim "manjim" natjecanjima SRB daje prividnu mogućnost da se može sa njima i tu dosta često gubi utakmice (ponekad se i može, pogotovo HRV), ali kada dože EP, SP ili OI tada je SRB puno bolja i agresivnija i osim HRV gotovo nitko nema šanse. Evo primjer sada ŠPA misle da će dobiti SRB i na SP ako budu igrali međusobno, ali tamo će ih dočekati sasvim jedna druga SRB sa puno više motiva.

molina

pre 5 godina

Vaterpolo je u problemu kao i svi ostali sporrovi. Za ove sto misle da propadanjem Paerizana prpada ovaj sport, da li znate koliko dece igra vaterpolo? Da li znate da osim Zvezde i partizana postoje i mnogi drugi klubovi? Da li znate da je sistem selekcije najveci peoblem? Da li znate da su u mladjim kategorijama roditelji i sudije najveci problem? Nista nasem vaterpolu nebi falilo da je najjaci klub recimo Tas ali da se pravi selekcija gde najbolji prolaze a ne deca sponzora. Tako da prica o propadanju partizana nema nikakve veze sa time sto za par godina necemo imati dominantnu reprezentaciju. Zvezdas je leoo objasnio sve pojedinosti o nesposobnosti pojedinih bivsih asova i naravno ministra sporta koji je zalutao na tu funkciju.

zvezdarac

pre 5 godina

@privrednik

To nije loše (smanjenje poreske osnovice za iznos ulaganja u kulturu i sport) ali odmah mi je palo na pamet kako bi to neki "biznismeni" izveli da provuku investicije kroz klub, izvuku odmah nazad keš a smanje poresko davanje svojih firmi i na kraju bi sve ostalo isto. Razlika nije u propisima nego u državi. Mađarska nije Srbija.

Panac

pre 5 godina

Stanje u sportu je ogledalo stanja u državi (društvu)...a zato što u vaterpolu nema puno love... nema ni interesa onih koji donose odluke.

Pavle

pre 5 godina

zvezdas...pa da je nas savez imao neku strategiju osim sto se oslanjaju samo na otimanje klinaca iz Crne Gore mozda bi i imali buducnost i stvorili neke igrace,ovako je buducnost upitna.Nemamo tri postena bazena u celoj zemlji.
(Trica, 05. april 2019 21:24)Ti klinci dole sto ti kazes da ih otimaju su Srbi iz pretezno srpskog grada Herceg Novog, koji sami biraju za koga ce da igraju.

Pavle

pre 5 godina

VremeŠto niste plaćali struju i zakup?Nije Partizan jedini klub u Srbiji, ugasili su Radnički Kg, Bečej, Zvezdu... Što bi vi bili povlašćeni?
(Dušan, 05. april 2019 18:13)Ne mozes druze da poredis vk partizan sa gore navedenim sezonskim klubovima(sad nas ima, sutra nas nema).

Daulex

pre 5 godina

Moram reci da mi je drago sto se ovo desava. Ovo je, na zalost, jedini nacin da se progovori kako se katastrofalno radi sa mladjim generacijama, kako klinci preko veze stizu do reprezentativnih kampova. Kako gradski krimosi drze termine na bazenima. Kako deca u 24 casova zavrsavaju treninge. I na kraju ce se desiti isto sto i sa rukometom. Razlog sto se sve ovo ne resava je taj sto su ovi sjajni momci uvek donosili medalje a odgovorni se skrivali iza njih i pravdali se da se sve radi dobro...

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Secam se pre par godina,kada je Savic dosao na mesto selektora i imali smo neki turnir u Americi. I mislim da smo izgubili nekoliko utakmica od cega i jednu ili cak dve od Amerikanaca. Taj turnir je bio u sklopu priprema za SP ili tako nesto. Znaci,drvlje i kamenje na Savica,na sve igrace,ma opsti haos.
Stize SP. :)
Svi su pocisceni do osvajanja SP. Ameri naravno sa 5,6,7 razlike. Kao i svi ostali manje vise. Tako da nema svrhe histerisati zbog nekog kupa Evrope koji je juce izmisljen da se popuni praznina u sezoni.

Oypa 7

pre 5 godina

Izgraditi zatvorene bazene što je više moguće a ne raspali nacionalni stadion, uložiti novac u sve ostale klubove ugasiti patlidžan (ponašaju se kao da su jedini klub u Srbiji) i rezultati će doći. Talenat ne nestaje preko noći.

Sad recii da ste vi fudbalu naklonjeni ozbiljno ispred proseka, pa da se grohotom isplačem.

pre 5 godina

(Jovo, 5. april 2019 21:24)
Fudbal je dijagnoza buraz. Čista, nepatvorena dijagnostika.

Iako je sav sport pod dijagnozom "psiholigja mase", da ne kažemo rulje, fudbal ima pritom i na terenu i posebno vas van terena kao kategoriju "socijološki fenomen".

A kad si fenomen, ili imaš ozbiljnu anomaliju, ili si ozbiljno ispred proseka.

dr

pre 5 godina

promenjena pravila,sve da bi se srušila reprezentacija Srbije,koja je u tom sportu postigla i osvojila sve što se može, na taj ga način i učinila nezanimljivim svim ostalima...da podsetim samo da nikada ni jedna reprezentacija ni u jednom sportu nije bila toliko uspešna i dominantna kao Srbija u vaterpolu,sve što je do sada učinjeno je za istoriju i Ginisa...teško da će se ikada ponoviti!!!
VEEELIKI pozdrav delfinima i hvala na svemu!!!

Trica

pre 5 godina

zvezdas...pa da je nas savez imao neku strategiju osim sto se oslanjaju samo na otimanje klinaca iz Crne Gore mozda bi i imali buducnost i stvorili neke igrace,ovako je buducnost upitna.Nemamo tri postena bazena u celoj zemlji.

otrov

pre 5 godina

Unistili su ikonu vaterpola Srbije.Sad neka uzivaju. Nikad vise necemo osvojiti nista. Kladim se u sve sto imam. NAPREDNO ZVEZDINO PROPAST SRBSKOG SPORTA.

Privrednik

pre 5 godina

Желео бих само да кажем о будућности ватерпола у Србији, и нешто апропо препуцавања Звезда-Партизан, и ко кога гаси. У ватерполу сам преко 20 година, и мало ми је мука од коментара људи који вероватно никада нису узели ватерполо лопту у руке. Наш најтрофејнији спорт умире, то је чињеница јер млади који долазе нису на нивоу одлазећих Прлаиновића, Пјетловића, Филиповића, Алексића и других. То нема везе са гашењем Партизана, него са начином рада у клубовима и Савезу, али и са политиком државе. Највећи проблем нашег спорта су уствари прослављени ватерполисти који су постављени на руководећа места у клубовима и Савезу а немају никаквог пословног искуства у њиховом вођењу, што је малтене попут руковођења фирмом. Свака част на спортским успесима, али то их једноставно не препоручује за места руководилаца у клубовима и ВСС. Поштовани навијачи Партизана, ако волите свој клуб, не кривите државу (која је крива што не помаже ватерполо у глобалу), већ људе који 20 година уништавају ваш клуб, који новац од локала на Бањици стављају себи у џеп, баве се разним малверзацијама, “пребијањима” дугова и комбинацијама па је тако Партизан, који је несумњиво институција у ватерполу, сада дужан преко 3 милиона евра. Звезда је исто тако лоше вођена, и знамо како је завршила, али је мени невероватно да ваш клуб тероришу исти људи ево две деценије и да се не запитате да ли је проблем у њима. Свако ко је иоле у ватерполу ће вам ово потврдити. Што се тиче државне политике, требало би се угледати на Мађаре који су многим фирмама олакшали пословање за спонзорисање ватерполо клубова. Зато данас имају најјачу лигу, а сада ће се и репрезентација вратити тамо где припада. Наравно, то би све било лепо када би постојала воља, а највећа иронија је што нам ватерполо пада на најниже гране од када је министарско место преузео један од наших најбољих ватерполиста у историји. Тужно, нисам оптимиста, али ето, кога не мрзи да чита добиће мало јаснију слику о правом стању у овом спорту. Поздрав!
(звездаш, 05. april 2019 18:30)

Nije Madjarska omogucila da firme ulazu samo u vaterpolo.Omogucio je poreski sistem za sve sportove kao i u vecini zemalja zapadne Evrope.Ako ulozis u sport, kulturu, ili bilo sta ulozena sredstva ti se na kraju fiskalne godine racunaju u placeni porez.Kod nas platis porez a drzava odredjuje koliko ce kome da da.Kod nas nema jakih lokalnih firmi.Sponzorstvo na lokalu ne zadovolljava potpune potrebe klubova.Siromasna smo zemlja.Politicari se lome da udju u fudbal u Zvezdu Partizan.Za male sportove se niko ne zanima

Zvezdas

pre 5 godina

E alo vi sto pratite od juce vaterpolo.Ovo je pripremni nevazni turnir.Mi kao domacini smo se vec plasirali na zavrsni turnir svetske lige.Ne mracite frustrirani ljudi cim momci izgube jednu utakmicu.Ovaj jedan napise da ce Hrvati i Madjari da vladaju vaterpolom narednih godina i dobije duplo vise pluseva,samo zato sto smo izgubili jednu utakmicu.Eto kakav smo narod ogorcen i bljutav,odrekli ih se preko noci,posle prvpg poraza
(Markos, 05. april 2019 19:19)

Decko, ocigledan je pad nase reprezentacije.Izgubljeno SP. Sa Hrvatima u Nisu srecno smo dobili na peterca ali nas u revansu hladno oduvali sa 13:9.Danas protiv spanac promaja u odbrani.Nema vadjenja na nova pravila jer su ona ista za sve..Ovakve utakmice treba da sluze za uvodjenje mladjih igraca.Da li ih imamo? Ne znam.Zna Dejan Savic.Finalni turnir Svetske lige u Srbiji nosi veliki ulog.Pobednik obezbedjuje Tokio

Znaš me, znam te. ;)

pre 5 godina

(drago, 5. april 2019 20:03)

Misliš pokatoličene srbe kojima se ktite jednom na tisućljeće?

Samo pokatoličeni srbin dođe ovde i propoveda da je 20 godina dominacije nekim sportom propalo jednim porazom i da je pokatoličeni srbin nekako drugačije srbin ako ga je neko uvrstio u onih ponosnih 1/3 humanitarni program, da vam satana pozaviti na humanosti. Satana krao ideje od vas 1941.-45.

Druže, a da ti ideš malo pa papi prodaješ te tisućljetnje fore? Malo je banalno da prodaješ nama koji vas znamo bolje nego što sebe poznajete?

A možeš i u Irsku pravac da oslobađaš Jadran polako, a Irska je i sportska velesila kao i vi, isto! Taman ste se našli!

Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje

pre 5 godina

Dakle uspeli su i vaterpolo da uniste! Posle 20+ godina vladavine svetom, doveli su politicare na celo saveza i sve razbucali! Samo napredno!

Milanče

pre 5 godina

Što niste plaćali struju i zakup?Nije Partizan jedini klub u Srbiji, ugasili su Radnički Kg, Bečej, Zvezdu... Što bi vi bili povlašćeni?
(Dušan, 05. april 2019 18:13)
U pravu si.Sve svetski klubovi sa tradicijom većom nego Partizan...nadam se da možeš da shvatiš ironiju na glupost koju si napisao.

louggi

pre 5 godina

normalni komentari za naša podneblja.
kontam da je okej soliti pamet srb fudbalu i srb fudbalerima, pošto je puno I nemaju, što su već i u mnogobrojnim slučajevima i dokazali.
Ali zašto soliti pamet srb vaterpolu i savketu?!? ili noletu? šta oni trebaju još dokazati da su top sportisti u svojim domenima?!

Markos

pre 5 godina

E alo vi sto pratite od juce vaterpolo.Ovo je pripremni nevazni turnir.Mi kao domacini smo se vec plasirali na zavrsni turnir svetske lige.Ne mracite frustrirani ljudi cim momci izgube jednu utakmicu.Ovaj jedan napise da ce Hrvati i Madjari da vladaju vaterpolom narednih godina i dobije duplo vise pluseva,samo zato sto smo izgubili jednu utakmicu.Eto kakav smo narod ogorcen i bljutav,odrekli ih se preko noci,posle prvpg poraza

Crna Gora (Boka) voli Partizan

pre 5 godina

Samo vi gasite instituciju... Bokelji bi dolazili u BG i Partizan, završavali faks, trenirali u najboljem klubu, gdje bi užasno brzo napredovali i stizali do reprezentacije... Toga više neće biti :(

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Srbi srusili ste i unistili Partizan, s bez Partizana nema ni reprezentacije, jer zna sa sta Partizan znaci za Srpski vaterpolo, tako da Hrvatskoj i Mađarskoj godinama neće moći niko sto se tiče i klupskog i reprezentavnog da se približi

Dušan

pre 5 godina

Vreme





Što niste plaćali struju i zakup?Nije Partizan jedini klub u Srbiji, ugasili su Radnički Kg, Bečej, Zvezdu... Što bi vi bili povlašćeni?

miki

pre 5 godina

Momci, bravo za igru. Navijaću za vas i ako budete gubili sa 0. Zasluzili ste to sa svim dosadasnjim medaljama. Ovi pljuvaci botovi što nisu nikada pratili vaterpolo a prosipaju mudrost mogu da promene kanal ako im se ne sviđa program. Ja sam uz vas uvek. Gde god da sam gledam i navijam.

Ivke

pre 5 godina

Koliko takmicenja ima u ovom veterpolu? Tacno se ide ka tome da se igranje za reprezentaciju obesmisli. Evropa kup, svetska liga, svetski kup, svetsko prvenstvo, evropsko prvenstvo, olimpijske igre...

koja

pre 5 godina

1
dogodine, kada drzava ugasi Partizan, nikome nećemo biti konkurentni(tajomir8@gnail.com, 05. april 2019 17:20)Vi ste se sami ugasili a ne drzava.Vaterpolo se igra u Sapcu, Valjevu, Nisu, Vrnjackoj banji, Novom Sadu, Beogradu itd. Nema vise ucena i otimanja.Niste stvorili Pjetlovica, Mandica, Mitrovica, Radjena, Pjetlovica, Subotica, Sora itd
(Zuja, 05. april 2019 17:32)
Jok ti si ih stvorio vi ste osvajali nešto u vaterpolu samo kad vam drzava dovede čitavu reprezentaciju u tim zato tiću i ne rise

Miljan

pre 5 godina

Sve kreće od sujete pojedinaca kojima je klubski interes ispred svega. Sad se najbolje vidi šteta koju trpi reprezentacija zbog maćinskog odnosa države prema klubu koji stvara šampione! Gašenjem Partizana gase se rezultati reprezentacije.

Крагујевчанин®

pre 5 godina

Еврокуп, Европско првенство, Светски куп, Светска лига, Светско првенство...а играју Србија, Хрватска, Мађарска, Црна Гора и Шпанија.

NY

pre 5 godina

Napad jos nekako ali.odbrana promaja.Primis 13 golova pa bilo ko da je protivnik.Rasovic promaja, Mandic napad OK ali odbrana nista.Prlainovic kao bek nista.Polovinu golova sa centra Golmani losi

Zlatiborac prsutar

pre 5 godina

Za pojedine dramosere ovde:pogledajte pozdrav trenera na kraju i sve ce vam biti jasno.Gospodin Savic deluje svakako,samo ne zabrinut! Tako da opustite se,Srbija ce vladati svetskim vaterpolom jos dugo,dugo godina...

Kaiser

pre 5 godina

dogodine, kada drzava ugasi Partizan, nikome nećemo biti konkurentni(tajomir8@gnail.com, 05. april 2019 17:20)Vi ste se sami ugasili a ne drzava.Vaterpolo se igra u Sapcu, Valjevu, Nisu, Vrnjackoj banji, Novom Sadu, Beogradu itd. Nema vise ucena i otimanja.Niste stvorili Pjetlovica, Mandica, Mitrovica, Radjena, Pjetlovica, Subotica, Sora itd
(Zuja, 05. april 2019 17:32) 
Jok ti si ih stvorio vi ste osvajali nešto u vaterpolu samo kad vam drzava dovede čitavu reprezentaciju u tim zato tiću i ne rise
(koja, 05. april 2019 18:02)

Ti pricas o drzavi.Pa da nije drzave vi ne bi postojali.Hteli ste na kvarno da prisvojite Banjicu koja je u jadnom stanju a vi upravljali.Dok je bio selektor Dejan Udovicic na ucenu dovodio igrace.Dodji igraces za reprezentaciju.Barem to znam po Prlainu jer sam sa njim licni prijatelj.Doduse osim partizana drugi klubovi u Srbiji nisu postojali

звездаш

pre 5 godina

Желео бих само да кажем о будућности ватерпола у Србији, и нешто апропо препуцавања Звезда-Партизан, и ко кога гаси. У ватерполу сам преко 20 година, и мало ми је мука од коментара људи који вероватно никада нису узели ватерполо лопту у руке. Наш најтрофејнији спорт умире, то је чињеница јер млади који долазе нису на нивоу одлазећих Прлаиновића, Пјетловића, Филиповића, Алексића и других. То нема везе са гашењем Партизана, него са начином рада у клубовима и Савезу, али и са политиком државе. Највећи проблем нашег спорта су уствари прослављени ватерполисти који су постављени на руководећа места у клубовима и Савезу а немају никаквог пословног искуства у њиховом вођењу, што је малтене попут руковођења фирмом. Свака част на спортским успесима, али то их једноставно не препоручује за места руководилаца у клубовима и ВСС. Поштовани навијачи Партизана, ако волите свој клуб, не кривите државу (која је крива што не помаже ватерполо у глобалу), већ људе који 20 година уништавају ваш клуб, који новац од локала на Бањици стављају себи у џеп, баве се разним малверзацијама, “пребијањима” дугова и комбинацијама па је тако Партизан, који је несумњиво институција у ватерполу, сада дужан преко 3 милиона евра. Звезда је исто тако лоше вођена, и знамо како је завршила, али је мени невероватно да ваш клуб тероришу исти људи ево две деценије и да се не запитате да ли је проблем у њима. Свако ко је иоле у ватерполу ће вам ово потврдити. Што се тиче државне политике, требало би се угледати на Мађаре који су многим фирмама олакшали пословање за спонзорисање ватерполо клубова. Зато данас имају најјачу лигу, а сада ће се и репрезентација вратити тамо где припада. Наравно, то би све било лепо када би постојала воља, а највећа иронија је што нам ватерполо пада на најниже гране од када је министарско место преузео један од наших најбољих ватерполиста у историји. Тужно, нисам оптимиста, али ето, кога не мрзи да чита добиће мало јаснију слику о правом стању у овом спорту. Поздрав!

Zuja

pre 5 godina

dogodine, kada drzava ugasi Partizan, nikome nećemo biti konkurentni
(tajomir8@gnail.com, 05. april 2019 17:20)

Vi ste se sami ugasili a ne drzava.Vaterpolo se igra u Sapcu, Valjevu, Nisu, Vrnjackoj banji, Novom Sadu, Beogradu itd. Nema vise ucena i otimanja.Niste stvorili Pjetlovica, Mandica, Mitrovica, Radjena, Pjetlovica, Subotica, Sora itd

HanSolo

pre 5 godina

Ma treba smena generacija, samo što mi nemamo više ozbiljne klubove.. Počelo je polako.. Pad i ovog sporta u Srbiji.. Mi smo još malo uništili sve sportove..

Oliver Nedeljkovic, zapamtite to ime

pre 5 godina

Dosta vise vaterpolo, pustite narednih desetag godina da drugi nesto osvajaju, inace niko nece hteti da igra!

NY

pre 5 godina

Ova generacija je na zalasku. Mladjih nema.Sledeca godina kada su OI igraci ce biti jos za godinu stariji.Neki odose da uzmu poslednje pare u Rusiju, Rumuniju.Dozivecemo sudbinu madjara koji su nesto pokusavali sa starim igracima (Madaras, Varga...) Hrvati su za sada najjaci.Imaju dobru ligu, Jug nepobediv u LS

beogradski

pre 5 godina

kad god nasi izgube na ovakvim takmičenjima, tipša svetska liga, evro kup, odmah pljuvačina i žalopojke o tome kako nam se gasi vaterpolo....ljudi, pa ovo su takmičenja gde se uigravaju ekipe, naši treneri isprobavaju nove taktike i igrače, spremaju se za ono što je bitno, a to su EP, SP i OI.....u slučaju da vam je nešto promaklo, mi smo prvaci evrope 4 puzžta zaredom, olimpijski pobedinici i trenutno treći na svetu.....

Kaiser

pre 5 godina

Ovo je novo osnovani kup.Drugi po redu i opet finalni turnir u Hrvatskoj.Nista ne donosi osim za ekipe koje se nisu plasirale na svetski kup cije je finale u Beogradu a pobednik stice vizu za Tokio.Ali cini mi se da su nasi igraci istroseni i umorni

звездаш

pre 5 godina

Момци свака вам част на свему што сте урадили за нашу земљу. Ова генерација се окитила олимпијском, светским и европским титулама више пута. Прешли сте игрицу. Људима у Савезу и политичарима нека служи на част што су дозволили да нам ватерполо умре, јер након Токија 2020. окосница екипе одлази а нови играчи нису довољно добри да их замене, што ћете и видети на предстојећим првенствима. Тужно, али истинито.

Vreme

pre 5 godina

“dogodine, kada drzava ugasi Partizan, nikome nećemo biti konkurentni“

Crno beli žive i rade u selu pored Rima.
20 igrača sa naj trenerom sveta.

Umesto naj akademija sveta u Bg...

Klub je ugašen pre god dana.

звездаш

pre 5 godina

Момци свака вам част на свему што сте урадили за нашу земљу. Ова генерација се окитила олимпијском, светским и европским титулама више пута. Прешли сте игрицу. Људима у Савезу и политичарима нека служи на част што су дозволили да нам ватерполо умре, јер након Токија 2020. окосница екипе одлази а нови играчи нису довољно добри да их замене, што ћете и видети на предстојећим првенствима. Тужно, али истинито.

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Srbi srusili ste i unistili Partizan, s bez Partizana nema ni reprezentacije, jer zna sa sta Partizan znaci za Srpski vaterpolo, tako da Hrvatskoj i Mađarskoj godinama neće moći niko sto se tiče i klupskog i reprezentavnog da se približi

HanSolo

pre 5 godina

Ma treba smena generacija, samo što mi nemamo više ozbiljne klubove.. Počelo je polako.. Pad i ovog sporta u Srbiji.. Mi smo još malo uništili sve sportove..

koja

pre 5 godina

1
dogodine, kada drzava ugasi Partizan, nikome nećemo biti konkurentni(tajomir8@gnail.com, 05. april 2019 17:20)Vi ste se sami ugasili a ne drzava.Vaterpolo se igra u Sapcu, Valjevu, Nisu, Vrnjackoj banji, Novom Sadu, Beogradu itd. Nema vise ucena i otimanja.Niste stvorili Pjetlovica, Mandica, Mitrovica, Radjena, Pjetlovica, Subotica, Sora itd
(Zuja, 05. april 2019 17:32)
Jok ti si ih stvorio vi ste osvajali nešto u vaterpolu samo kad vam drzava dovede čitavu reprezentaciju u tim zato tiću i ne rise

Markos

pre 5 godina

E alo vi sto pratite od juce vaterpolo.Ovo je pripremni nevazni turnir.Mi kao domacini smo se vec plasirali na zavrsni turnir svetske lige.Ne mracite frustrirani ljudi cim momci izgube jednu utakmicu.Ovaj jedan napise da ce Hrvati i Madjari da vladaju vaterpolom narednih godina i dobije duplo vise pluseva,samo zato sto smo izgubili jednu utakmicu.Eto kakav smo narod ogorcen i bljutav,odrekli ih se preko noci,posle prvpg poraza

Крагујевчанин®

pre 5 godina

Еврокуп, Европско првенство, Светски куп, Светска лига, Светско првенство...а играју Србија, Хрватска, Мађарска, Црна Гора и Шпанија.

Dušan

pre 5 godina

Vreme





Što niste plaćali struju i zakup?Nije Partizan jedini klub u Srbiji, ugasili su Radnički Kg, Bečej, Zvezdu... Što bi vi bili povlašćeni?

звездаш

pre 5 godina

Желео бих само да кажем о будућности ватерпола у Србији, и нешто апропо препуцавања Звезда-Партизан, и ко кога гаси. У ватерполу сам преко 20 година, и мало ми је мука од коментара људи који вероватно никада нису узели ватерполо лопту у руке. Наш најтрофејнији спорт умире, то је чињеница јер млади који долазе нису на нивоу одлазећих Прлаиновића, Пјетловића, Филиповића, Алексића и других. То нема везе са гашењем Партизана, него са начином рада у клубовима и Савезу, али и са политиком државе. Највећи проблем нашег спорта су уствари прослављени ватерполисти који су постављени на руководећа места у клубовима и Савезу а немају никаквог пословног искуства у њиховом вођењу, што је малтене попут руковођења фирмом. Свака част на спортским успесима, али то их једноставно не препоручује за места руководилаца у клубовима и ВСС. Поштовани навијачи Партизана, ако волите свој клуб, не кривите државу (која је крива што не помаже ватерполо у глобалу), већ људе који 20 година уништавају ваш клуб, који новац од локала на Бањици стављају себи у џеп, баве се разним малверзацијама, “пребијањима” дугова и комбинацијама па је тако Партизан, који је несумњиво институција у ватерполу, сада дужан преко 3 милиона евра. Звезда је исто тако лоше вођена, и знамо како је завршила, али је мени невероватно да ваш клуб тероришу исти људи ево две деценије и да се не запитате да ли је проблем у њима. Свако ко је иоле у ватерполу ће вам ово потврдити. Што се тиче државне политике, требало би се угледати на Мађаре који су многим фирмама олакшали пословање за спонзорисање ватерполо клубова. Зато данас имају најјачу лигу, а сада ће се и репрезентација вратити тамо где припада. Наравно, то би све било лепо када би постојала воља, а највећа иронија је што нам ватерполо пада на најниже гране од када је министарско место преузео један од наших најбољих ватерполиста у историји. Тужно, нисам оптимиста, али ето, кога не мрзи да чита добиће мало јаснију слику о правом стању у овом спорту. Поздрав!

Kaiser

pre 5 godina

Ovo je novo osnovani kup.Drugi po redu i opet finalni turnir u Hrvatskoj.Nista ne donosi osim za ekipe koje se nisu plasirale na svetski kup cije je finale u Beogradu a pobednik stice vizu za Tokio.Ali cini mi se da su nasi igraci istroseni i umorni

dr

pre 5 godina

promenjena pravila,sve da bi se srušila reprezentacija Srbije,koja je u tom sportu postigla i osvojila sve što se može, na taj ga način i učinila nezanimljivim svim ostalima...da podsetim samo da nikada ni jedna reprezentacija ni u jednom sportu nije bila toliko uspešna i dominantna kao Srbija u vaterpolu,sve što je do sada učinjeno je za istoriju i Ginisa...teško da će se ikada ponoviti!!!
VEEELIKI pozdrav delfinima i hvala na svemu!!!

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Secam se pre par godina,kada je Savic dosao na mesto selektora i imali smo neki turnir u Americi. I mislim da smo izgubili nekoliko utakmica od cega i jednu ili cak dve od Amerikanaca. Taj turnir je bio u sklopu priprema za SP ili tako nesto. Znaci,drvlje i kamenje na Savica,na sve igrace,ma opsti haos.
Stize SP. :)
Svi su pocisceni do osvajanja SP. Ameri naravno sa 5,6,7 razlike. Kao i svi ostali manje vise. Tako da nema svrhe histerisati zbog nekog kupa Evrope koji je juce izmisljen da se popuni praznina u sezoni.

Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje

pre 5 godina

Dakle uspeli su i vaterpolo da uniste! Posle 20+ godina vladavine svetom, doveli su politicare na celo saveza i sve razbucali! Samo napredno!

beogradski

pre 5 godina

kad god nasi izgube na ovakvim takmičenjima, tipša svetska liga, evro kup, odmah pljuvačina i žalopojke o tome kako nam se gasi vaterpolo....ljudi, pa ovo su takmičenja gde se uigravaju ekipe, naši treneri isprobavaju nove taktike i igrače, spremaju se za ono što je bitno, a to su EP, SP i OI.....u slučaju da vam je nešto promaklo, mi smo prvaci evrope 4 puzžta zaredom, olimpijski pobedinici i trenutno treći na svetu.....

NY

pre 5 godina

Ova generacija je na zalasku. Mladjih nema.Sledeca godina kada su OI igraci ce biti jos za godinu stariji.Neki odose da uzmu poslednje pare u Rusiju, Rumuniju.Dozivecemo sudbinu madjara koji su nesto pokusavali sa starim igracima (Madaras, Varga...) Hrvati su za sada najjaci.Imaju dobru ligu, Jug nepobediv u LS

otrov

pre 5 godina

Unistili su ikonu vaterpola Srbije.Sad neka uzivaju. Nikad vise necemo osvojiti nista. Kladim se u sve sto imam. NAPREDNO ZVEZDINO PROPAST SRBSKOG SPORTA.

Milanče

pre 5 godina

Što niste plaćali struju i zakup?Nije Partizan jedini klub u Srbiji, ugasili su Radnički Kg, Bečej, Zvezdu... Što bi vi bili povlašćeni?
(Dušan, 05. april 2019 18:13)
U pravu si.Sve svetski klubovi sa tradicijom većom nego Partizan...nadam se da možeš da shvatiš ironiju na glupost koju si napisao.

Vreme

pre 5 godina

“dogodine, kada drzava ugasi Partizan, nikome nećemo biti konkurentni“

Crno beli žive i rade u selu pored Rima.
20 igrača sa naj trenerom sveta.

Umesto naj akademija sveta u Bg...

Klub je ugašen pre god dana.

Miljan

pre 5 godina

Sve kreće od sujete pojedinaca kojima je klubski interes ispred svega. Sad se najbolje vidi šteta koju trpi reprezentacija zbog maćinskog odnosa države prema klubu koji stvara šampione! Gašenjem Partizana gase se rezultati reprezentacije.

Crna Gora (Boka) voli Partizan

pre 5 godina

Samo vi gasite instituciju... Bokelji bi dolazili u BG i Partizan, završavali faks, trenirali u najboljem klubu, gdje bi užasno brzo napredovali i stizali do reprezentacije... Toga više neće biti :(

Daulex

pre 5 godina

Moram reci da mi je drago sto se ovo desava. Ovo je, na zalost, jedini nacin da se progovori kako se katastrofalno radi sa mladjim generacijama, kako klinci preko veze stizu do reprezentativnih kampova. Kako gradski krimosi drze termine na bazenima. Kako deca u 24 casova zavrsavaju treninge. I na kraju ce se desiti isto sto i sa rukometom. Razlog sto se sve ovo ne resava je taj sto su ovi sjajni momci uvek donosili medalje a odgovorni se skrivali iza njih i pravdali se da se sve radi dobro...

Znaš me, znam te. ;)

pre 5 godina

(drago, 5. april 2019 20:03)

Misliš pokatoličene srbe kojima se ktite jednom na tisućljeće?

Samo pokatoličeni srbin dođe ovde i propoveda da je 20 godina dominacije nekim sportom propalo jednim porazom i da je pokatoličeni srbin nekako drugačije srbin ako ga je neko uvrstio u onih ponosnih 1/3 humanitarni program, da vam satana pozaviti na humanosti. Satana krao ideje od vas 1941.-45.

Druže, a da ti ideš malo pa papi prodaješ te tisućljetnje fore? Malo je banalno da prodaješ nama koji vas znamo bolje nego što sebe poznajete?

A možeš i u Irsku pravac da oslobađaš Jadran polako, a Irska je i sportska velesila kao i vi, isto! Taman ste se našli!

Zlatiborac prsutar

pre 5 godina

Za pojedine dramosere ovde:pogledajte pozdrav trenera na kraju i sve ce vam biti jasno.Gospodin Savic deluje svakako,samo ne zabrinut! Tako da opustite se,Srbija ce vladati svetskim vaterpolom jos dugo,dugo godina...

Privrednik

pre 5 godina

Желео бих само да кажем о будућности ватерпола у Србији, и нешто апропо препуцавања Звезда-Партизан, и ко кога гаси. У ватерполу сам преко 20 година, и мало ми је мука од коментара људи који вероватно никада нису узели ватерполо лопту у руке. Наш најтрофејнији спорт умире, то је чињеница јер млади који долазе нису на нивоу одлазећих Прлаиновића, Пјетловића, Филиповића, Алексића и других. То нема везе са гашењем Партизана, него са начином рада у клубовима и Савезу, али и са политиком државе. Највећи проблем нашег спорта су уствари прослављени ватерполисти који су постављени на руководећа места у клубовима и Савезу а немају никаквог пословног искуства у њиховом вођењу, што је малтене попут руковођења фирмом. Свака част на спортским успесима, али то их једноставно не препоручује за места руководилаца у клубовима и ВСС. Поштовани навијачи Партизана, ако волите свој клуб, не кривите државу (која је крива што не помаже ватерполо у глобалу), већ људе који 20 година уништавају ваш клуб, који новац од локала на Бањици стављају себи у џеп, баве се разним малверзацијама, “пребијањима” дугова и комбинацијама па је тако Партизан, који је несумњиво институција у ватерполу, сада дужан преко 3 милиона евра. Звезда је исто тако лоше вођена, и знамо како је завршила, али је мени невероватно да ваш клуб тероришу исти људи ево две деценије и да се не запитате да ли је проблем у њима. Свако ко је иоле у ватерполу ће вам ово потврдити. Што се тиче државне политике, требало би се угледати на Мађаре који су многим фирмама олакшали пословање за спонзорисање ватерполо клубова. Зато данас имају најјачу лигу, а сада ће се и репрезентација вратити тамо где припада. Наравно, то би све било лепо када би постојала воља, а највећа иронија је што нам ватерполо пада на најниже гране од када је министарско место преузео један од наших најбољих ватерполиста у историји. Тужно, нисам оптимиста, али ето, кога не мрзи да чита добиће мало јаснију слику о правом стању у овом спорту. Поздрав!
(звездаш, 05. april 2019 18:30)

Nije Madjarska omogucila da firme ulazu samo u vaterpolo.Omogucio je poreski sistem za sve sportove kao i u vecini zemalja zapadne Evrope.Ako ulozis u sport, kulturu, ili bilo sta ulozena sredstva ti se na kraju fiskalne godine racunaju u placeni porez.Kod nas platis porez a drzava odredjuje koliko ce kome da da.Kod nas nema jakih lokalnih firmi.Sponzorstvo na lokalu ne zadovolljava potpune potrebe klubova.Siromasna smo zemlja.Politicari se lome da udju u fudbal u Zvezdu Partizan.Za male sportove se niko ne zanima

louggi

pre 5 godina

normalni komentari za naša podneblja.
kontam da je okej soliti pamet srb fudbalu i srb fudbalerima, pošto je puno I nemaju, što su već i u mnogobrojnim slučajevima i dokazali.
Ali zašto soliti pamet srb vaterpolu i savketu?!? ili noletu? šta oni trebaju još dokazati da su top sportisti u svojim domenima?!

Zuja

pre 5 godina

dogodine, kada drzava ugasi Partizan, nikome nećemo biti konkurentni
(tajomir8@gnail.com, 05. april 2019 17:20)

Vi ste se sami ugasili a ne drzava.Vaterpolo se igra u Sapcu, Valjevu, Nisu, Vrnjackoj banji, Novom Sadu, Beogradu itd. Nema vise ucena i otimanja.Niste stvorili Pjetlovica, Mandica, Mitrovica, Radjena, Pjetlovica, Subotica, Sora itd

NY

pre 5 godina

Napad jos nekako ali.odbrana promaja.Primis 13 golova pa bilo ko da je protivnik.Rasovic promaja, Mandic napad OK ali odbrana nista.Prlainovic kao bek nista.Polovinu golova sa centra Golmani losi

Kaiser

pre 5 godina

dogodine, kada drzava ugasi Partizan, nikome nećemo biti konkurentni(tajomir8@gnail.com, 05. april 2019 17:20)Vi ste se sami ugasili a ne drzava.Vaterpolo se igra u Sapcu, Valjevu, Nisu, Vrnjackoj banji, Novom Sadu, Beogradu itd. Nema vise ucena i otimanja.Niste stvorili Pjetlovica, Mandica, Mitrovica, Radjena, Pjetlovica, Subotica, Sora itd
(Zuja, 05. april 2019 17:32) 
Jok ti si ih stvorio vi ste osvajali nešto u vaterpolu samo kad vam drzava dovede čitavu reprezentaciju u tim zato tiću i ne rise
(koja, 05. april 2019 18:02)

Ti pricas o drzavi.Pa da nije drzave vi ne bi postojali.Hteli ste na kvarno da prisvojite Banjicu koja je u jadnom stanju a vi upravljali.Dok je bio selektor Dejan Udovicic na ucenu dovodio igrace.Dodji igraces za reprezentaciju.Barem to znam po Prlainu jer sam sa njim licni prijatelj.Doduse osim partizana drugi klubovi u Srbiji nisu postojali

Zvezdas

pre 5 godina

E alo vi sto pratite od juce vaterpolo.Ovo je pripremni nevazni turnir.Mi kao domacini smo se vec plasirali na zavrsni turnir svetske lige.Ne mracite frustrirani ljudi cim momci izgube jednu utakmicu.Ovaj jedan napise da ce Hrvati i Madjari da vladaju vaterpolom narednih godina i dobije duplo vise pluseva,samo zato sto smo izgubili jednu utakmicu.Eto kakav smo narod ogorcen i bljutav,odrekli ih se preko noci,posle prvpg poraza
(Markos, 05. april 2019 19:19)

Decko, ocigledan je pad nase reprezentacije.Izgubljeno SP. Sa Hrvatima u Nisu srecno smo dobili na peterca ali nas u revansu hladno oduvali sa 13:9.Danas protiv spanac promaja u odbrani.Nema vadjenja na nova pravila jer su ona ista za sve..Ovakve utakmice treba da sluze za uvodjenje mladjih igraca.Da li ih imamo? Ne znam.Zna Dejan Savic.Finalni turnir Svetske lige u Srbiji nosi veliki ulog.Pobednik obezbedjuje Tokio

Oypa 7

pre 5 godina

Izgraditi zatvorene bazene što je više moguće a ne raspali nacionalni stadion, uložiti novac u sve ostale klubove ugasiti patlidžan (ponašaju se kao da su jedini klub u Srbiji) i rezultati će doći. Talenat ne nestaje preko noći.

miki

pre 5 godina

Momci, bravo za igru. Navijaću za vas i ako budete gubili sa 0. Zasluzili ste to sa svim dosadasnjim medaljama. Ovi pljuvaci botovi što nisu nikada pratili vaterpolo a prosipaju mudrost mogu da promene kanal ako im se ne sviđa program. Ja sam uz vas uvek. Gde god da sam gledam i navijam.

Ivke

pre 5 godina

Koliko takmicenja ima u ovom veterpolu? Tacno se ide ka tome da se igranje za reprezentaciju obesmisli. Evropa kup, svetska liga, svetski kup, svetsko prvenstvo, evropsko prvenstvo, olimpijske igre...

Trica

pre 5 godina

zvezdas...pa da je nas savez imao neku strategiju osim sto se oslanjaju samo na otimanje klinaca iz Crne Gore mozda bi i imali buducnost i stvorili neke igrace,ovako je buducnost upitna.Nemamo tri postena bazena u celoj zemlji.

Sad recii da ste vi fudbalu naklonjeni ozbiljno ispred proseka, pa da se grohotom isplačem.

pre 5 godina

(Jovo, 5. april 2019 21:24)
Fudbal je dijagnoza buraz. Čista, nepatvorena dijagnostika.

Iako je sav sport pod dijagnozom "psiholigja mase", da ne kažemo rulje, fudbal ima pritom i na terenu i posebno vas van terena kao kategoriju "socijološki fenomen".

A kad si fenomen, ili imaš ozbiljnu anomaliju, ili si ozbiljno ispred proseka.

Pavle

pre 5 godina

zvezdas...pa da je nas savez imao neku strategiju osim sto se oslanjaju samo na otimanje klinaca iz Crne Gore mozda bi i imali buducnost i stvorili neke igrace,ovako je buducnost upitna.Nemamo tri postena bazena u celoj zemlji.
(Trica, 05. april 2019 21:24)Ti klinci dole sto ti kazes da ih otimaju su Srbi iz pretezno srpskog grada Herceg Novog, koji sami biraju za koga ce da igraju.

Oliver Nedeljkovic, zapamtite to ime

pre 5 godina

Dosta vise vaterpolo, pustite narednih desetag godina da drugi nesto osvajaju, inace niko nece hteti da igra!

zgtom

pre 5 godina

Pratim vaterpolo od 1984 i zlata Juge sa OI. Srbija mislim da primjenjuje novu taktiku i pristupu na velikim natjecanjima. Ne kažem da Evropski i svjetski kup , fina kup ili svjetska liga nisu velika natjecanja ali su ipak manjeg značaja od EP, SP ili OI. Dakle, SRB na EP, SP ili OI protivnicima daje mrvice, tek je HRV uzela zlato sa SP 2017 i MAĐ sa SP 2013 odstalo je ubrala sve SRB. Po mom mišljenju na ovim "manjim" natjecanjima SRB daje prividnu mogućnost da se može sa njima i tu dosta često gubi utakmice (ponekad se i može, pogotovo HRV), ali kada dože EP, SP ili OI tada je SRB puno bolja i agresivnija i osim HRV gotovo nitko nema šanse. Evo primjer sada ŠPA misle da će dobiti SRB i na SP ako budu igrali međusobno, ali tamo će ih dočekati sasvim jedna druga SRB sa puno više motiva.

zvezdarac

pre 5 godina

@privrednik

To nije loše (smanjenje poreske osnovice za iznos ulaganja u kulturu i sport) ali odmah mi je palo na pamet kako bi to neki "biznismeni" izveli da provuku investicije kroz klub, izvuku odmah nazad keš a smanje poresko davanje svojih firmi i na kraju bi sve ostalo isto. Razlika nije u propisima nego u državi. Mađarska nije Srbija.

Pavle

pre 5 godina

VremeŠto niste plaćali struju i zakup?Nije Partizan jedini klub u Srbiji, ugasili su Radnički Kg, Bečej, Zvezdu... Što bi vi bili povlašćeni?
(Dušan, 05. april 2019 18:13)Ne mozes druze da poredis vk partizan sa gore navedenim sezonskim klubovima(sad nas ima, sutra nas nema).

Panac

pre 5 godina

Stanje u sportu je ogledalo stanja u državi (društvu)...a zato što u vaterpolu nema puno love... nema ni interesa onih koji donose odluke.

molina

pre 5 godina

Vaterpolo je u problemu kao i svi ostali sporrovi. Za ove sto misle da propadanjem Paerizana prpada ovaj sport, da li znate koliko dece igra vaterpolo? Da li znate da osim Zvezde i partizana postoje i mnogi drugi klubovi? Da li znate da je sistem selekcije najveci peoblem? Da li znate da su u mladjim kategorijama roditelji i sudije najveci problem? Nista nasem vaterpolu nebi falilo da je najjaci klub recimo Tas ali da se pravi selekcija gde najbolji prolaze a ne deca sponzora. Tako da prica o propadanju partizana nema nikakve veze sa time sto za par godina necemo imati dominantnu reprezentaciju. Zvezdas je leoo objasnio sve pojedinosti o nesposobnosti pojedinih bivsih asova i naravno ministra sporta koji je zalutao na tu funkciju.

NekoKo

pre 5 godina

Nije Madjarska omogucila da firme ulazu samo u vaterpolo.Omogucio je poreski sistem za sve sportove kao i u vecini zemalja zapadne Evrope.Ako ulozis u sport, kulturu, ili bilo sta ulozena sredstva ti se na kraju fiskalne godine racunaju u placeni porez.Kod nas platis porez a drzava odredjuje koliko ce kome da da.Kod nas nema jakih lokalnih firmi.Sponzorstvo na lokalu ne zadovolljava potpune potrebe klubova.Siromasna smo zemlja.Politicari se lome da udju u fudbal u Zvezdu Partizan.Za male sportove se niko ne zanima
(Privrednik, 5. april 2019 20:26)
Privrednik iz kog si grada da ti navedem bar 10 jakih firmi iz tog grada. Te priče pričaj nekom drugom. Nego kod nas ne postoji država koja bi tresnula rukom i pokazala da je ona gazda.

Dušan

pre 5 godina

Vreme





Što niste plaćali struju i zakup?Nije Partizan jedini klub u Srbiji, ugasili su Radnički Kg, Bečej, Zvezdu... Što bi vi bili povlašćeni?

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Srbi srusili ste i unistili Partizan, s bez Partizana nema ni reprezentacije, jer zna sa sta Partizan znaci za Srpski vaterpolo, tako da Hrvatskoj i Mađarskoj godinama neće moći niko sto se tiče i klupskog i reprezentavnog da se približi

Zuja

pre 5 godina

dogodine, kada drzava ugasi Partizan, nikome nećemo biti konkurentni
(tajomir8@gnail.com, 05. april 2019 17:20)

Vi ste se sami ugasili a ne drzava.Vaterpolo se igra u Sapcu, Valjevu, Nisu, Vrnjackoj banji, Novom Sadu, Beogradu itd. Nema vise ucena i otimanja.Niste stvorili Pjetlovica, Mandica, Mitrovica, Radjena, Pjetlovica, Subotica, Sora itd

koja

pre 5 godina

1
dogodine, kada drzava ugasi Partizan, nikome nećemo biti konkurentni(tajomir8@gnail.com, 05. april 2019 17:20)Vi ste se sami ugasili a ne drzava.Vaterpolo se igra u Sapcu, Valjevu, Nisu, Vrnjackoj banji, Novom Sadu, Beogradu itd. Nema vise ucena i otimanja.Niste stvorili Pjetlovica, Mandica, Mitrovica, Radjena, Pjetlovica, Subotica, Sora itd
(Zuja, 05. april 2019 17:32)
Jok ti si ih stvorio vi ste osvajali nešto u vaterpolu samo kad vam drzava dovede čitavu reprezentaciju u tim zato tiću i ne rise

Oliver Nedeljkovic, zapamtite to ime

pre 5 godina

Dosta vise vaterpolo, pustite narednih desetag godina da drugi nesto osvajaju, inace niko nece hteti da igra!

Znaš me, znam te. ;)

pre 5 godina

(drago, 5. april 2019 20:03)

Misliš pokatoličene srbe kojima se ktite jednom na tisućljeće?

Samo pokatoličeni srbin dođe ovde i propoveda da je 20 godina dominacije nekim sportom propalo jednim porazom i da je pokatoličeni srbin nekako drugačije srbin ako ga je neko uvrstio u onih ponosnih 1/3 humanitarni program, da vam satana pozaviti na humanosti. Satana krao ideje od vas 1941.-45.

Druže, a da ti ideš malo pa papi prodaješ te tisućljetnje fore? Malo je banalno da prodaješ nama koji vas znamo bolje nego što sebe poznajete?

A možeš i u Irsku pravac da oslobađaš Jadran polako, a Irska je i sportska velesila kao i vi, isto! Taman ste se našli!

Kaiser

pre 5 godina

dogodine, kada drzava ugasi Partizan, nikome nećemo biti konkurentni(tajomir8@gnail.com, 05. april 2019 17:20)Vi ste se sami ugasili a ne drzava.Vaterpolo se igra u Sapcu, Valjevu, Nisu, Vrnjackoj banji, Novom Sadu, Beogradu itd. Nema vise ucena i otimanja.Niste stvorili Pjetlovica, Mandica, Mitrovica, Radjena, Pjetlovica, Subotica, Sora itd
(Zuja, 05. april 2019 17:32) 
Jok ti si ih stvorio vi ste osvajali nešto u vaterpolu samo kad vam drzava dovede čitavu reprezentaciju u tim zato tiću i ne rise
(koja, 05. april 2019 18:02)

Ti pricas o drzavi.Pa da nije drzave vi ne bi postojali.Hteli ste na kvarno da prisvojite Banjicu koja je u jadnom stanju a vi upravljali.Dok je bio selektor Dejan Udovicic na ucenu dovodio igrace.Dodji igraces za reprezentaciju.Barem to znam po Prlainu jer sam sa njim licni prijatelj.Doduse osim partizana drugi klubovi u Srbiji nisu postojali

Markos

pre 5 godina

E alo vi sto pratite od juce vaterpolo.Ovo je pripremni nevazni turnir.Mi kao domacini smo se vec plasirali na zavrsni turnir svetske lige.Ne mracite frustrirani ljudi cim momci izgube jednu utakmicu.Ovaj jedan napise da ce Hrvati i Madjari da vladaju vaterpolom narednih godina i dobije duplo vise pluseva,samo zato sto smo izgubili jednu utakmicu.Eto kakav smo narod ogorcen i bljutav,odrekli ih se preko noci,posle prvpg poraza

otrov

pre 5 godina

Unistili su ikonu vaterpola Srbije.Sad neka uzivaju. Nikad vise necemo osvojiti nista. Kladim se u sve sto imam. NAPREDNO ZVEZDINO PROPAST SRBSKOG SPORTA.

dr

pre 5 godina

promenjena pravila,sve da bi se srušila reprezentacija Srbije,koja je u tom sportu postigla i osvojila sve što se može, na taj ga način i učinila nezanimljivim svim ostalima...da podsetim samo da nikada ni jedna reprezentacija ni u jednom sportu nije bila toliko uspešna i dominantna kao Srbija u vaterpolu,sve što je do sada učinjeno je za istoriju i Ginisa...teško da će se ikada ponoviti!!!
VEEELIKI pozdrav delfinima i hvala na svemu!!!

Milanče

pre 5 godina

Što niste plaćali struju i zakup?Nije Partizan jedini klub u Srbiji, ugasili su Radnički Kg, Bečej, Zvezdu... Što bi vi bili povlašćeni?
(Dušan, 05. april 2019 18:13)
U pravu si.Sve svetski klubovi sa tradicijom većom nego Partizan...nadam se da možeš da shvatiš ironiju na glupost koju si napisao.

Zlatiborac prsutar

pre 5 godina

Za pojedine dramosere ovde:pogledajte pozdrav trenera na kraju i sve ce vam biti jasno.Gospodin Savic deluje svakako,samo ne zabrinut! Tako da opustite se,Srbija ce vladati svetskim vaterpolom jos dugo,dugo godina...

Trica

pre 5 godina

zvezdas...pa da je nas savez imao neku strategiju osim sto se oslanjaju samo na otimanje klinaca iz Crne Gore mozda bi i imali buducnost i stvorili neke igrace,ovako je buducnost upitna.Nemamo tri postena bazena u celoj zemlji.

NY

pre 5 godina

Ova generacija je na zalasku. Mladjih nema.Sledeca godina kada su OI igraci ce biti jos za godinu stariji.Neki odose da uzmu poslednje pare u Rusiju, Rumuniju.Dozivecemo sudbinu madjara koji su nesto pokusavali sa starim igracima (Madaras, Varga...) Hrvati su za sada najjaci.Imaju dobru ligu, Jug nepobediv u LS

Oypa 7

pre 5 godina

Izgraditi zatvorene bazene što je više moguće a ne raspali nacionalni stadion, uložiti novac u sve ostale klubove ugasiti patlidžan (ponašaju se kao da su jedini klub u Srbiji) i rezultati će doći. Talenat ne nestaje preko noći.

Crna Gora (Boka) voli Partizan

pre 5 godina

Samo vi gasite instituciju... Bokelji bi dolazili u BG i Partizan, završavali faks, trenirali u najboljem klubu, gdje bi užasno brzo napredovali i stizali do reprezentacije... Toga više neće biti :(

Miljan

pre 5 godina

Sve kreće od sujete pojedinaca kojima je klubski interes ispred svega. Sad se najbolje vidi šteta koju trpi reprezentacija zbog maćinskog odnosa države prema klubu koji stvara šampione! Gašenjem Partizana gase se rezultati reprezentacije.

звездаш

pre 5 godina

Желео бих само да кажем о будућности ватерпола у Србији, и нешто апропо препуцавања Звезда-Партизан, и ко кога гаси. У ватерполу сам преко 20 година, и мало ми је мука од коментара људи који вероватно никада нису узели ватерполо лопту у руке. Наш најтрофејнији спорт умире, то је чињеница јер млади који долазе нису на нивоу одлазећих Прлаиновића, Пјетловића, Филиповића, Алексића и других. То нема везе са гашењем Партизана, него са начином рада у клубовима и Савезу, али и са политиком државе. Највећи проблем нашег спорта су уствари прослављени ватерполисти који су постављени на руководећа места у клубовима и Савезу а немају никаквог пословног искуства у њиховом вођењу, што је малтене попут руковођења фирмом. Свака част на спортским успесима, али то их једноставно не препоручује за места руководилаца у клубовима и ВСС. Поштовани навијачи Партизана, ако волите свој клуб, не кривите државу (која је крива што не помаже ватерполо у глобалу), већ људе који 20 година уништавају ваш клуб, који новац од локала на Бањици стављају себи у џеп, баве се разним малверзацијама, “пребијањима” дугова и комбинацијама па је тако Партизан, који је несумњиво институција у ватерполу, сада дужан преко 3 милиона евра. Звезда је исто тако лоше вођена, и знамо како је завршила, али је мени невероватно да ваш клуб тероришу исти људи ево две деценије и да се не запитате да ли је проблем у њима. Свако ко је иоле у ватерполу ће вам ово потврдити. Што се тиче државне политике, требало би се угледати на Мађаре који су многим фирмама олакшали пословање за спонзорисање ватерполо клубова. Зато данас имају најјачу лигу, а сада ће се и репрезентација вратити тамо где припада. Наравно, то би све било лепо када би постојала воља, а највећа иронија је што нам ватерполо пада на најниже гране од када је министарско место преузео један од наших најбољих ватерполиста у историји. Тужно, нисам оптимиста, али ето, кога не мрзи да чита добиће мало јаснију слику о правом стању у овом спорту. Поздрав!

Zvezdas

pre 5 godina

E alo vi sto pratite od juce vaterpolo.Ovo je pripremni nevazni turnir.Mi kao domacini smo se vec plasirali na zavrsni turnir svetske lige.Ne mracite frustrirani ljudi cim momci izgube jednu utakmicu.Ovaj jedan napise da ce Hrvati i Madjari da vladaju vaterpolom narednih godina i dobije duplo vise pluseva,samo zato sto smo izgubili jednu utakmicu.Eto kakav smo narod ogorcen i bljutav,odrekli ih se preko noci,posle prvpg poraza
(Markos, 05. april 2019 19:19)

Decko, ocigledan je pad nase reprezentacije.Izgubljeno SP. Sa Hrvatima u Nisu srecno smo dobili na peterca ali nas u revansu hladno oduvali sa 13:9.Danas protiv spanac promaja u odbrani.Nema vadjenja na nova pravila jer su ona ista za sve..Ovakve utakmice treba da sluze za uvodjenje mladjih igraca.Da li ih imamo? Ne znam.Zna Dejan Savic.Finalni turnir Svetske lige u Srbiji nosi veliki ulog.Pobednik obezbedjuje Tokio

звездаш

pre 5 godina

Момци свака вам част на свему што сте урадили за нашу земљу. Ова генерација се окитила олимпијском, светским и европским титулама више пута. Прешли сте игрицу. Људима у Савезу и политичарима нека служи на част што су дозволили да нам ватерполо умре, јер након Токија 2020. окосница екипе одлази а нови играчи нису довољно добри да их замене, што ћете и видети на предстојећим првенствима. Тужно, али истинито.

HanSolo

pre 5 godina

Ma treba smena generacija, samo što mi nemamo više ozbiljne klubove.. Počelo je polako.. Pad i ovog sporta u Srbiji.. Mi smo još malo uništili sve sportove..

Kaiser

pre 5 godina

Ovo je novo osnovani kup.Drugi po redu i opet finalni turnir u Hrvatskoj.Nista ne donosi osim za ekipe koje se nisu plasirale na svetski kup cije je finale u Beogradu a pobednik stice vizu za Tokio.Ali cini mi se da su nasi igraci istroseni i umorni

beogradski

pre 5 godina

kad god nasi izgube na ovakvim takmičenjima, tipša svetska liga, evro kup, odmah pljuvačina i žalopojke o tome kako nam se gasi vaterpolo....ljudi, pa ovo su takmičenja gde se uigravaju ekipe, naši treneri isprobavaju nove taktike i igrače, spremaju se za ono što je bitno, a to su EP, SP i OI.....u slučaju da vam je nešto promaklo, mi smo prvaci evrope 4 puzžta zaredom, olimpijski pobedinici i trenutno treći na svetu.....

Sad recii da ste vi fudbalu naklonjeni ozbiljno ispred proseka, pa da se grohotom isplačem.

pre 5 godina

(Jovo, 5. april 2019 21:24)
Fudbal je dijagnoza buraz. Čista, nepatvorena dijagnostika.

Iako je sav sport pod dijagnozom "psiholigja mase", da ne kažemo rulje, fudbal ima pritom i na terenu i posebno vas van terena kao kategoriju "socijološki fenomen".

A kad si fenomen, ili imaš ozbiljnu anomaliju, ili si ozbiljno ispred proseka.

Vreme

pre 5 godina

“dogodine, kada drzava ugasi Partizan, nikome nećemo biti konkurentni“

Crno beli žive i rade u selu pored Rima.
20 igrača sa naj trenerom sveta.

Umesto naj akademija sveta u Bg...

Klub je ugašen pre god dana.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Secam se pre par godina,kada je Savic dosao na mesto selektora i imali smo neki turnir u Americi. I mislim da smo izgubili nekoliko utakmica od cega i jednu ili cak dve od Amerikanaca. Taj turnir je bio u sklopu priprema za SP ili tako nesto. Znaci,drvlje i kamenje na Savica,na sve igrace,ma opsti haos.
Stize SP. :)
Svi su pocisceni do osvajanja SP. Ameri naravno sa 5,6,7 razlike. Kao i svi ostali manje vise. Tako da nema svrhe histerisati zbog nekog kupa Evrope koji je juce izmisljen da se popuni praznina u sezoni.

NY

pre 5 godina

Napad jos nekako ali.odbrana promaja.Primis 13 golova pa bilo ko da je protivnik.Rasovic promaja, Mandic napad OK ali odbrana nista.Prlainovic kao bek nista.Polovinu golova sa centra Golmani losi

Daulex

pre 5 godina

Moram reci da mi je drago sto se ovo desava. Ovo je, na zalost, jedini nacin da se progovori kako se katastrofalno radi sa mladjim generacijama, kako klinci preko veze stizu do reprezentativnih kampova. Kako gradski krimosi drze termine na bazenima. Kako deca u 24 casova zavrsavaju treninge. I na kraju ce se desiti isto sto i sa rukometom. Razlog sto se sve ovo ne resava je taj sto su ovi sjajni momci uvek donosili medalje a odgovorni se skrivali iza njih i pravdali se da se sve radi dobro...

miki

pre 5 godina

Momci, bravo za igru. Navijaću za vas i ako budete gubili sa 0. Zasluzili ste to sa svim dosadasnjim medaljama. Ovi pljuvaci botovi što nisu nikada pratili vaterpolo a prosipaju mudrost mogu da promene kanal ako im se ne sviđa program. Ja sam uz vas uvek. Gde god da sam gledam i navijam.

Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje

pre 5 godina

Dakle uspeli su i vaterpolo da uniste! Posle 20+ godina vladavine svetom, doveli su politicare na celo saveza i sve razbucali! Samo napredno!

Pavle

pre 5 godina

zvezdas...pa da je nas savez imao neku strategiju osim sto se oslanjaju samo na otimanje klinaca iz Crne Gore mozda bi i imali buducnost i stvorili neke igrace,ovako je buducnost upitna.Nemamo tri postena bazena u celoj zemlji.
(Trica, 05. april 2019 21:24)Ti klinci dole sto ti kazes da ih otimaju su Srbi iz pretezno srpskog grada Herceg Novog, koji sami biraju za koga ce da igraju.

Ivke

pre 5 godina

Koliko takmicenja ima u ovom veterpolu? Tacno se ide ka tome da se igranje za reprezentaciju obesmisli. Evropa kup, svetska liga, svetski kup, svetsko prvenstvo, evropsko prvenstvo, olimpijske igre...

louggi

pre 5 godina

normalni komentari za naša podneblja.
kontam da je okej soliti pamet srb fudbalu i srb fudbalerima, pošto je puno I nemaju, što su već i u mnogobrojnim slučajevima i dokazali.
Ali zašto soliti pamet srb vaterpolu i savketu?!? ili noletu? šta oni trebaju još dokazati da su top sportisti u svojim domenima?!

Pavle

pre 5 godina

VremeŠto niste plaćali struju i zakup?Nije Partizan jedini klub u Srbiji, ugasili su Radnički Kg, Bečej, Zvezdu... Što bi vi bili povlašćeni?
(Dušan, 05. april 2019 18:13)Ne mozes druze da poredis vk partizan sa gore navedenim sezonskim klubovima(sad nas ima, sutra nas nema).

Крагујевчанин®

pre 5 godina

Еврокуп, Европско првенство, Светски куп, Светска лига, Светско првенство...а играју Србија, Хрватска, Мађарска, Црна Гора и Шпанија.

NekoKo

pre 5 godina

Nije Madjarska omogucila da firme ulazu samo u vaterpolo.Omogucio je poreski sistem za sve sportove kao i u vecini zemalja zapadne Evrope.Ako ulozis u sport, kulturu, ili bilo sta ulozena sredstva ti se na kraju fiskalne godine racunaju u placeni porez.Kod nas platis porez a drzava odredjuje koliko ce kome da da.Kod nas nema jakih lokalnih firmi.Sponzorstvo na lokalu ne zadovolljava potpune potrebe klubova.Siromasna smo zemlja.Politicari se lome da udju u fudbal u Zvezdu Partizan.Za male sportove se niko ne zanima
(Privrednik, 5. april 2019 20:26)
Privrednik iz kog si grada da ti navedem bar 10 jakih firmi iz tog grada. Te priče pričaj nekom drugom. Nego kod nas ne postoji država koja bi tresnula rukom i pokazala da je ona gazda.

molina

pre 5 godina

Vaterpolo je u problemu kao i svi ostali sporrovi. Za ove sto misle da propadanjem Paerizana prpada ovaj sport, da li znate koliko dece igra vaterpolo? Da li znate da osim Zvezde i partizana postoje i mnogi drugi klubovi? Da li znate da je sistem selekcije najveci peoblem? Da li znate da su u mladjim kategorijama roditelji i sudije najveci problem? Nista nasem vaterpolu nebi falilo da je najjaci klub recimo Tas ali da se pravi selekcija gde najbolji prolaze a ne deca sponzora. Tako da prica o propadanju partizana nema nikakve veze sa time sto za par godina necemo imati dominantnu reprezentaciju. Zvezdas je leoo objasnio sve pojedinosti o nesposobnosti pojedinih bivsih asova i naravno ministra sporta koji je zalutao na tu funkciju.

zgtom

pre 5 godina

Pratim vaterpolo od 1984 i zlata Juge sa OI. Srbija mislim da primjenjuje novu taktiku i pristupu na velikim natjecanjima. Ne kažem da Evropski i svjetski kup , fina kup ili svjetska liga nisu velika natjecanja ali su ipak manjeg značaja od EP, SP ili OI. Dakle, SRB na EP, SP ili OI protivnicima daje mrvice, tek je HRV uzela zlato sa SP 2017 i MAĐ sa SP 2013 odstalo je ubrala sve SRB. Po mom mišljenju na ovim "manjim" natjecanjima SRB daje prividnu mogućnost da se može sa njima i tu dosta često gubi utakmice (ponekad se i može, pogotovo HRV), ali kada dože EP, SP ili OI tada je SRB puno bolja i agresivnija i osim HRV gotovo nitko nema šanse. Evo primjer sada ŠPA misle da će dobiti SRB i na SP ako budu igrali međusobno, ali tamo će ih dočekati sasvim jedna druga SRB sa puno više motiva.

Privrednik

pre 5 godina

Желео бих само да кажем о будућности ватерпола у Србији, и нешто апропо препуцавања Звезда-Партизан, и ко кога гаси. У ватерполу сам преко 20 година, и мало ми је мука од коментара људи који вероватно никада нису узели ватерполо лопту у руке. Наш најтрофејнији спорт умире, то је чињеница јер млади који долазе нису на нивоу одлазећих Прлаиновића, Пјетловића, Филиповића, Алексића и других. То нема везе са гашењем Партизана, него са начином рада у клубовима и Савезу, али и са политиком државе. Највећи проблем нашег спорта су уствари прослављени ватерполисти који су постављени на руководећа места у клубовима и Савезу а немају никаквог пословног искуства у њиховом вођењу, што је малтене попут руковођења фирмом. Свака част на спортским успесима, али то их једноставно не препоручује за места руководилаца у клубовима и ВСС. Поштовани навијачи Партизана, ако волите свој клуб, не кривите државу (која је крива што не помаже ватерполо у глобалу), већ људе који 20 година уништавају ваш клуб, који новац од локала на Бањици стављају себи у џеп, баве се разним малверзацијама, “пребијањима” дугова и комбинацијама па је тако Партизан, који је несумњиво институција у ватерполу, сада дужан преко 3 милиона евра. Звезда је исто тако лоше вођена, и знамо како је завршила, али је мени невероватно да ваш клуб тероришу исти људи ево две деценије и да се не запитате да ли је проблем у њима. Свако ко је иоле у ватерполу ће вам ово потврдити. Што се тиче државне политике, требало би се угледати на Мађаре који су многим фирмама олакшали пословање за спонзорисање ватерполо клубова. Зато данас имају најјачу лигу, а сада ће се и репрезентација вратити тамо где припада. Наравно, то би све било лепо када би постојала воља, а највећа иронија је што нам ватерполо пада на најниже гране од када је министарско место преузео један од наших најбољих ватерполиста у историји. Тужно, нисам оптимиста, али ето, кога не мрзи да чита добиће мало јаснију слику о правом стању у овом спорту. Поздрав!
(звездаш, 05. april 2019 18:30)

Nije Madjarska omogucila da firme ulazu samo u vaterpolo.Omogucio je poreski sistem za sve sportove kao i u vecini zemalja zapadne Evrope.Ako ulozis u sport, kulturu, ili bilo sta ulozena sredstva ti se na kraju fiskalne godine racunaju u placeni porez.Kod nas platis porez a drzava odredjuje koliko ce kome da da.Kod nas nema jakih lokalnih firmi.Sponzorstvo na lokalu ne zadovolljava potpune potrebe klubova.Siromasna smo zemlja.Politicari se lome da udju u fudbal u Zvezdu Partizan.Za male sportove se niko ne zanima

zvezdarac

pre 5 godina

@privrednik

To nije loše (smanjenje poreske osnovice za iznos ulaganja u kulturu i sport) ali odmah mi je palo na pamet kako bi to neki "biznismeni" izveli da provuku investicije kroz klub, izvuku odmah nazad keš a smanje poresko davanje svojih firmi i na kraju bi sve ostalo isto. Razlika nije u propisima nego u državi. Mađarska nije Srbija.

Panac

pre 5 godina

Stanje u sportu je ogledalo stanja u državi (društvu)...a zato što u vaterpolu nema puno love... nema ni interesa onih koji donose odluke.