Tenis 72

Petak, 08.05.2015.

19:00

Nišikori i Mari na Novakovom putu

Novak Đoković nalazi se u istoj polovini žreba sa Endijem Marijem na turniru iz Masters 1000 serije u Rimu.

Nišikori i Mari na Novakovom putu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Beobrad

pre 9 godina

Oskare, ja sam tebi na one uvrede koje ti dozvoljavaju(pustaju) odgovorio, ali moj odgovor nisu pustili, iako je mnogo kulturniji i pismeniji.
Ti si ipak ovde "legenda", zasmejavas i redakciju i citaoce !
Uzivas odredjene protekcije.
Klinac si za mene, i nejak izazov za nadmudrivanje, tako da, cooliraj!

v

pre 9 godina

I naravno, opet najlaksi zreb za Djokovica. Nema ni Federera ni Nadala na njegovoj strani zreba. Tu su Marej, covek koji ima jednu jedini titulu na sljaci, i to sa turnira ATP 250 i svemocni Nisikori koji jos nije osvojio ni masters serije 500. E zato je Novak prvi na listi.
(/, 09. maj 2015 05:42)

Vidi se koliko se razumes u tenis. Kakvi sve likovi piskaraju, haos. Masters serije 500. Idi begaj prijatelju. Igrac ne mora da ima nijednu vaznu titulu da bi bio potencijalna mina. Mozda nema kontinuitet da osvaja trofeje ali kada mu je dobar dan, moze da pobedi svakoga. Tuga koliko ovde ima kvazi poznavalaca tenisa.

Nebojša

pre 9 godina

I naravno, opet najlaksi zreb za Djokovica. Nema ni Federera ni Nadala na njegovoj strani zreba. Tu su Marej, covek koji ima jednu jedini titulu na sljaci, i to sa turnira ATP 250 i svemocni Nisikori koji jos nije osvojio ni masters serije 500. E zato je Novak prvi na listi.
(/, 09. maj 2015 05:42)


Priznaj ti da ti je drago što je ovako kako je sa ovakvim rasporedom tvoj fedal ima barem šansu da se domogne finala priznaćeš nebi baš to tako bilo da su u Polovini sa brojem jedan.

tenis

pre 9 godina

Mislim da cemo ovaj put gledati duel Nadala i Federera, jer sumnjam da ce Rodzer opet kiksnuti, lose je prosao u Madridu i Monaku, a u Rimu ce doci do polufinala sigurno.

Dag Kristi

pre 9 godina

Odlican zreb,taman da vidi cime Kei raspolaze na sljaci,jer je jedan od potencijalnih favorita iz senke na RG.Nadam se da ce do tog meca i doci u Rimu.

dr

pre 9 godina

Izvinite,samo napomena...
Kada pogledate zreb za Rim,NI JEDAN Spanac,"sljakaros" nije u Nadalovoj polovini,a ja ne pamtim kada se to desilo,ne samo na sljaci,nego na bilo kom turniru!
Kod Noleta svi - Ferer,Almagro,Robredo,Granolers,Lopez,Giljermo...
U Madridu kod Nadala Travel i Anduhar(malo bolji od mene,"pomeli" ih Kirgios i Sock),svi ostali u drugoj polovini!Plus,zreb je bio takav da ni "pod razno",bez obzira sto su "Indijanci" ne mogu da se sretnu sa Rafom,jer ni jedan nije bio u njegovoj cetvrtini zreba!
KAKVA SLUCAJNOST!
E ne bi li "koridasi smorili" Noleta u Rimu pred RG,dusu da mu uzmu,pa da se Toni i Rafa smeju..
A kada prodje RG,Nadal ce "kaskati" za Noletom 10000 poena,videcete..
Te sitne pakosti,u stilu one Srpske "da komsiji crkne krava" uvek se olupaju o glavu onome ko ih smislja...
Zato cu danas da navijam za Berdiha,prvi put u zivotu...Malo zbog njega,malo zbog Noleta,"malo" zbog Ester...

dr

pre 9 godina

"Kralj ssljake" danas igra polufinale u 3 popodne,na +35 C!Berdihu to ne odgovara,Rafi da...
U vecernjem termnu drugi par...
ATP gleda da po svaku cenu zadrzi Rafu medju prva 4,sponzori su mu mocni,lova ogromna,ova 2 turnira sto dolaze,za njega su presudna..
Ionako kaska za Noletom 8500 poena!
Bez njega medju vodecim turniri gube na atraktivnosti,a to odmah vodi ka gubitku novca!A ATP zato tu postoji..
Ne bi me cudilo da iz nekog "bunara" izvuku Pascala Mariju,koga od onog sramnog sudjenja finala na RG 2014-e ne videh vise u stolici,da i on "pripomogne" ako bude trebalo...
Samo,ima nesto na sta ATP ne moze da utice..Forma,pobednicki mentalitet igraca..Tu Noletu ne mogu nista..Jeste da se Endi "povampirio" na sljaci,pa su,za svaki slucaj,da "dosole" i Ferera stavili kod Noleta...
Ali,ako se "kralj sljake" usput opet ne "saplete" na nekog "debitanta",eto nama proslogodisnjeg finala Nole-Rafa..
I istog pobednika..
A na RG nema "namestanja"...GS,Francuzi,oni sebi takav "skandal" ne smeju da dopuste..
Pogotovo ako Rafa ne osvoji Madrid,i ne dodje do finala Rima,ode na 7-8 mesto..Na toj "poziciji" ce biti i nosilac na RG..
Zamislite sada Rafu-MORA da osvoji Madrid(ili gubi bodove),MORA u finale RIMA(isto),MORA da osvoji RG(isto)!
Nole ne MORA nista...On HOCE...
I opet,Rodzera niko ne pominje,kao da ga nema,na njegov uzas..Kvota na RG mu je 21!Kao da sam se ja prijavio...

Aca Znalac

pre 9 godina

Ova prognoza je tu i tamo. Mislim da japanac nema šansu u Rimu jer se troši već u Madridu i biće pravo čudo da ponovi isto u Rimu. Ali ko zna, japanac je to. Ovi ostali nemaju baš nikakvu šansu da dođu u 1/4 finale. Nisu oni u toj formi. Po meni najveći rival Novaka je Vavrinka, a može se desiti i da mali Ćorić odigra dobar turnir.

VUK

pre 9 godina

e kamo sreće da imam prilike s tobom lično komentarisati.. da se izlupam do mile volje..lepo je da priznaješ da lupaš..ali tvoj problem je da uvek vidiš samo ružno.. nikada ništa pozitivno.. da li si obratio pažnju kako govori Novak nemački, francuski, italijanski i engleski jezik.. koliko dobro i pravilno..kako igra fudbal, košarku.. koja vremena postiže u biciklizmu.. i stiže da živi punim plućima, uzima GS, masterse..i pobedi RF 20puta!!! bre Jumko..tebi smeta što ga obožavamo.. Sprdaš se fol vanzemaljac.. e nije jedini s ovih prostora koji su promenili tok svog sporta..krajem osamdesetih Isakovic i Vujovic promenili su rukomet..igrali su fudbal bolje od reprezentativaca.. a na olimpijadi u Montrealu u basketu u olimpijskom selu dobili u dva na dva dream tim..vanzemaljci!!!zamisli Federera u bilo kom drugom sportu?bio bi to cirkus.možda šah?. a o mentalnom sklopu da ne govorim..20godina igra po svetu..i nijednu reč nekog drugog jezika nije naučio.. samo maternji i poneka suza je što prikaže.. verovatno te Jumko muči smokić..ali pljuvanje Novaka nije vajagra.. to je što je..pomiri se..tebi je i ovako svejedno.. cure se pate.

Vidimo se 2017

pre 9 godina

Nema ništa od toga, Đole osvaja Rim svake treće godine. Ima dovoljnu zalihu poena, a treba mu odmor da vrati svezinu do Rolan Garosa.

Šumenko

pre 9 godina

Peace of cake..
@ (Marko, 8. maj 2015 19:29)

Marko, piše se PIECE OF CAKE iako se isto izgovara, u pitanju je parče torte a ne mir torte.

Мiloš J. Kosovac

pre 9 godina

Као што је приремао на тренинзима физички, психички и знањем Вавринку да спречи Новака да по четврти пут за редом освојо АО, као што је дав пута успео да спречи Новака да освоји РГ када му је био на дохвату, сада тренира и учи Ника Киријаса да спречи Новака да освоји РГ. Федерер је толико утицајан, чак и на жреб, па је сада ко бајаги случајно, Киријас добио прилику да у Риму, као предигра пред Париз, опроба варијанте које му Федерер сугерира и на тренинзима показује како да Новака победи. За разлику од Федерера Киријас није зао човек, но добро му дође да га Федерер бесплатно тренира.

/

pre 9 godina

I naravno, opet najlaksi zreb za Djokovica. Nema ni Federera ni Nadala na njegovoj strani zreba. Tu su Marej, covek koji ima jednu jedini titulu na sljaci, i to sa turnira ATP 250 i svemocni Nisikori koji jos nije osvojio ni masters serije 500. E zato je Novak prvi na listi.

Svete

pre 9 godina

Nadal 3/3 na preostala tri, kakav god da je žrijeb. Realnost je ipak realnost. Možda neko čudo pa 2/3 ali sumnjam. Ostali igrači su manje bitni.
(Oskar, 8. maj 2015 19:17)


Sumnjam Murate da ce biti 3/3, ali ajde da pretpostavimo da hoce i sta onda sledi, kolena, stomacni virus, levi zglob, rame, ledja, tifus pegavac, hemoroidi, migrena.... mozes li ti kao veliki navijac i ljubitelj lika i dela Nadala, Federera, Mareja, DelPotra, Tsonge, Wawrinke, Cilica, Ivanisevica, Ljubicica, Raonica, Nishikorija, Berdycha, Ferrera, Dimitrova i ostalih da pogodis koji ce biti sledeci Nadalov izgovor za buduce poraze i preskakanje turnira van sezone sljake ?

Oskar

pre 9 godina

@ Beobrad
Vas dvojica ste taman za krem klub. Ali, mislim da je on ipak malo bolji. On bar lupa besmisleno a ti lupaš smisleno pa i sam misliš da je istina ono što pričaš.

Oskar

pre 9 godina

@@@(Anta, 8. maj 2015 19:28)

Lako je dat pare kad ih imaš. Ovo ti ne govorim zbog Novaka nego zbog onih što ih nemaju. Ne vidim nikakvo čudo u tome što je uradio.

Goki

pre 9 godina

Napred Niskori i Mari. Jedan od vas dvojice bi trebalo da uzdrma foliranta pred RG.
Bilo bi strasno da slucajno osvoji RG. A napalio se. a Nadal je nesiguran. Ima sanse folirant. A to se vec ne bi izdrzalo.

iskreno

pre 9 godina

Za Noleta nema problema,bolji je od svih, ko god da mu izađe na megdan, tim pre što će biti odmorniji od drugih nosilaca, žao mi je Troickog, stvarno nema sreće na žrebovima, prvo Tomić, pa i ako uspe da ga pobedi, onda Lopez ili Kirgios, pa ako napravi čudo i tu, onda ide Nišikori pa ako se desi čudo nad čudima da ga pobedi, onda ide na Noleta. Na stranu moje navijanje za njega i ostale naše tenisere, ali mislim da neće dalje od prvog kola, ma koliko želeo da gledam njega i Noleta.

Иван

pre 9 godina

Чим су се појавила могућност да Надал не буде у прва четири носиоца на Ролан Гаросу, било је јасно да ће Мадрид и Рим имати најлакши жреб за Рафу. Као, ми нисмо као Енглези, поштујемо ренкинг, али намештамо жреб. И сад Новак треба да их све зезне и изгуби од Кеија, да би овај био четврти носилац. А онда четвртфинале у Паризу с Надалом... Што би рекао Аксентије Топаловић: "Немојте да кажете ујка Тонију; то би га дотукло!".

zoran

pre 9 godina

Nadal 3/3 na preostala tri, kakav god da je žrijeb. Realnost je ipak realnost. Možda neko čudo pa 2/3 ali sumnjam. Ostali igrači su manje bitni.
(Oskar, 8. maj 2015 19:17)

Čilić 0/3 preostalih trećih kola kakav god da je ždrijeb. Realnost je ipak realnost. Možde neko čudo pa ubode negde treće kolo ali sumnjam. Ćorić i Karlović su manje bitni.

(Zavist je teška bolest)

sasa jokic

pre 9 godina

Kod Noleta zreb nista ne znaci, bitno je da igra svoju igru, a onda sigurno osvaja. Ni jedan drugi igrac time danas ne moze da se pohvali.

anica

pre 9 godina

Niko mu nije pretnja!
Nole igra pa razbija, Marej nema nacina da dobije Noleta uverili smo se.

@ Boban...nema od toga nista, ima opet Rodja da se cudi cirkusu i da trazi klovna...eventualno mozda predje jedno kolo, pa ispadne u osmini.

nije ja , ja je.

pre 9 godina

Nadal 3/3 na preostala tri, kakav god da je žrijeb. Realnost je ipak realnost. Možda neko čudo pa 2/3 ali sumnjam. Ostali igrači su manje bitni.
(Oskar, 8. maj 2015 19:17)
Ti si sinko ili promašio godine ili si mislio na poraze, pa ti nalupali minuse. Nadal ta 3 od 3 nije imao odavno.

Beobrad

pre 9 godina

Jedini pravi rival Novaku je Nisikori, i to moze biti mnogo lep mec za gledanje, jer igraju dva pretalentovana igraca !
Sljaker-fizikalac s' reketom u ruci neka gine i vraca spin balone do besvesti, ali ovaj mec je za uzivanje u lucidnosti teniske igre!

igor

pre 9 godina

Nole je najgore prosao, zatim Marej, Nadal, pa Roger.
Nije sto Vavrinka nije u formi, popravlja je polako, nego sto desnoruki igraci sa jednorucnim bekhendom odgovaraju Nadalu. Videlo se to i danas, spinom iz igre ubijao Dimitrova u bekhend, i servis slajsom u istu stranu.
Noletov put tezak, ocekivao sam malo laksi pocetak kako bi usao u ritam posle duze pauze, a ono odmah neugodni spanci, Almagro pa eventualno Agut. Cetvrtfinale Nisikori, polufinale Marej. Mnogo teskih meceva do titule, nadam se da ce neko kiksirati i olaksati malo put ka finalu.

c55

pre 9 godina

nadal i federer nemaju protivnika do 1/4finala
(master, 8. maj 2015 19:42)

Zato Novak vec u drugoj rundi ima ne naivnog Almagra od koga je Rafa skoro izgubio a u trecoj verovatno Robreda. Dok Rafa se seta u drugoj rundi a u trecoj ga ceka Izner. Cinjenica je da ako si najbolji treba da sve pobedjujes ali i mesto br.1 valjda treba da ti olaksa zreb i da barem do cetvrtfinala nemas teze protivnike a time i odmorniji ulazis u odlucujuce i teze meceve. Ja to tako razumem mozda i gresim...

Boban

pre 9 godina

Novak moze sa Nisikorijem na sljaci, a Japanac je pokazao slabosti u duelu sa Gofanom u Madridu, to ce Novak iskoristiti. Nece biti lako, ali voleo bih finale Nole-Federer.

v

pre 9 godina

Super sto je Nisikori kod Novaka u zrebu. Cisto da ga Novak snimi iz prve ruke. Treba cudo da se desi da Novak ne uzme Rim. Do finala niko nije problem, a i ko god bude bio u finalu, verovatno Nadal, Novak ima vece sanse. Obozava da igra u Rimu, divan grad, sve je super i bice to sve ok. Idemo Noleee!

Wenger

pre 9 godina

Daj ljudi, projektovano cetvrt-finale....
Znate i sami da uvek neko omane (bar dvojica) od prvih pet, tj od ovih od drugog do petog mesta, izvinjenje Novaku koji ispada svake prestupne godine!!!

Anta

pre 9 godina

Kada je u pitanju ovaj turnir, ne mogu, a da se ne osvrnem na prošlu godinu kada je po njegovom osvajanju Novak celokupnu novčanu nagradu prosledio ugroženima od majskih poplava u Srbiji. Reči su nedovoljne za taj gest.

lorka

pre 9 godina

Dobar zreb. Bolje Nisikori sto ranije, Novak je tada opustenijii, a ujedno je i odmoran i treba mu malo jaci mec da udje u ritam pred RG. Polufinale je rutina, a finale ko9 god da dodje sa te strane, novak ima sansu minimum 80% da osvoji i Rim.

Nebojša

pre 9 godina

Ne deluje lako ali Novak je odmarao a Nisikori i Marej su još u igri u Madridu tako da će doći već potrošeni u Rim verovatno će barem jedan ispasti ranije pre nego što se sastanu sa Novakom.

Oskar

pre 9 godina

Nadal 3/3 na preostala tri, kakav god da je žrijeb. Realnost je ipak realnost. Možda neko čudo pa 2/3 ali sumnjam. Ostali igrači su manje bitni.

Anta

pre 9 godina

Kada je u pitanju ovaj turnir, ne mogu, a da se ne osvrnem na prošlu godinu kada je po njegovom osvajanju Novak celokupnu novčanu nagradu prosledio ugroženima od majskih poplava u Srbiji. Reči su nedovoljne za taj gest.

Nebojša

pre 9 godina

Ne deluje lako ali Novak je odmarao a Nisikori i Marej su još u igri u Madridu tako da će doći već potrošeni u Rim verovatno će barem jedan ispasti ranije pre nego što se sastanu sa Novakom.

Boban

pre 9 godina

Novak moze sa Nisikorijem na sljaci, a Japanac je pokazao slabosti u duelu sa Gofanom u Madridu, to ce Novak iskoristiti. Nece biti lako, ali voleo bih finale Nole-Federer.

lorka

pre 9 godina

Dobar zreb. Bolje Nisikori sto ranije, Novak je tada opustenijii, a ujedno je i odmoran i treba mu malo jaci mec da udje u ritam pred RG. Polufinale je rutina, a finale ko9 god da dodje sa te strane, novak ima sansu minimum 80% da osvoji i Rim.

zoran

pre 9 godina

Nadal 3/3 na preostala tri, kakav god da je žrijeb. Realnost je ipak realnost. Možda neko čudo pa 2/3 ali sumnjam. Ostali igrači su manje bitni.
(Oskar, 8. maj 2015 19:17)

Čilić 0/3 preostalih trećih kola kakav god da je ždrijeb. Realnost je ipak realnost. Možde neko čudo pa ubode negde treće kolo ali sumnjam. Ćorić i Karlović su manje bitni.

(Zavist je teška bolest)

iskreno

pre 9 godina

Za Noleta nema problema,bolji je od svih, ko god da mu izađe na megdan, tim pre što će biti odmorniji od drugih nosilaca, žao mi je Troickog, stvarno nema sreće na žrebovima, prvo Tomić, pa i ako uspe da ga pobedi, onda Lopez ili Kirgios, pa ako napravi čudo i tu, onda ide Nišikori pa ako se desi čudo nad čudima da ga pobedi, onda ide na Noleta. Na stranu moje navijanje za njega i ostale naše tenisere, ali mislim da neće dalje od prvog kola, ma koliko želeo da gledam njega i Noleta.

igor

pre 9 godina

Nole je najgore prosao, zatim Marej, Nadal, pa Roger.
Nije sto Vavrinka nije u formi, popravlja je polako, nego sto desnoruki igraci sa jednorucnim bekhendom odgovaraju Nadalu. Videlo se to i danas, spinom iz igre ubijao Dimitrova u bekhend, i servis slajsom u istu stranu.
Noletov put tezak, ocekivao sam malo laksi pocetak kako bi usao u ritam posle duze pauze, a ono odmah neugodni spanci, Almagro pa eventualno Agut. Cetvrtfinale Nisikori, polufinale Marej. Mnogo teskih meceva do titule, nadam se da ce neko kiksirati i olaksati malo put ka finalu.

nije ja , ja je.

pre 9 godina

Nadal 3/3 na preostala tri, kakav god da je žrijeb. Realnost je ipak realnost. Možda neko čudo pa 2/3 ali sumnjam. Ostali igrači su manje bitni.
(Oskar, 8. maj 2015 19:17)
Ti si sinko ili promašio godine ili si mislio na poraze, pa ti nalupali minuse. Nadal ta 3 od 3 nije imao odavno.

Иван

pre 9 godina

Чим су се појавила могућност да Надал не буде у прва четири носиоца на Ролан Гаросу, било је јасно да ће Мадрид и Рим имати најлакши жреб за Рафу. Као, ми нисмо као Енглези, поштујемо ренкинг, али намештамо жреб. И сад Новак треба да их све зезне и изгуби од Кеија, да би овај био четврти носилац. А онда четвртфинале у Паризу с Надалом... Што би рекао Аксентије Топаловић: "Немојте да кажете ујка Тонију; то би га дотукло!".

c55

pre 9 godina

nadal i federer nemaju protivnika do 1/4finala
(master, 8. maj 2015 19:42)

Zato Novak vec u drugoj rundi ima ne naivnog Almagra od koga je Rafa skoro izgubio a u trecoj verovatno Robreda. Dok Rafa se seta u drugoj rundi a u trecoj ga ceka Izner. Cinjenica je da ako si najbolji treba da sve pobedjujes ali i mesto br.1 valjda treba da ti olaksa zreb i da barem do cetvrtfinala nemas teze protivnike a time i odmorniji ulazis u odlucujuce i teze meceve. Ja to tako razumem mozda i gresim...

Wenger

pre 9 godina

Daj ljudi, projektovano cetvrt-finale....
Znate i sami da uvek neko omane (bar dvojica) od prvih pet, tj od ovih od drugog do petog mesta, izvinjenje Novaku koji ispada svake prestupne godine!!!

v

pre 9 godina

Super sto je Nisikori kod Novaka u zrebu. Cisto da ga Novak snimi iz prve ruke. Treba cudo da se desi da Novak ne uzme Rim. Do finala niko nije problem, a i ko god bude bio u finalu, verovatno Nadal, Novak ima vece sanse. Obozava da igra u Rimu, divan grad, sve je super i bice to sve ok. Idemo Noleee!

sasa jokic

pre 9 godina

Kod Noleta zreb nista ne znaci, bitno je da igra svoju igru, a onda sigurno osvaja. Ni jedan drugi igrac time danas ne moze da se pohvali.

Beobrad

pre 9 godina

Jedini pravi rival Novaku je Nisikori, i to moze biti mnogo lep mec za gledanje, jer igraju dva pretalentovana igraca !
Sljaker-fizikalac s' reketom u ruci neka gine i vraca spin balone do besvesti, ali ovaj mec je za uzivanje u lucidnosti teniske igre!

Oskar

pre 9 godina

Nadal 3/3 na preostala tri, kakav god da je žrijeb. Realnost je ipak realnost. Možda neko čudo pa 2/3 ali sumnjam. Ostali igrači su manje bitni.

Goki

pre 9 godina

Napred Niskori i Mari. Jedan od vas dvojice bi trebalo da uzdrma foliranta pred RG.
Bilo bi strasno da slucajno osvoji RG. A napalio se. a Nadal je nesiguran. Ima sanse folirant. A to se vec ne bi izdrzalo.

dr

pre 9 godina

Izvinite,samo napomena...
Kada pogledate zreb za Rim,NI JEDAN Spanac,"sljakaros" nije u Nadalovoj polovini,a ja ne pamtim kada se to desilo,ne samo na sljaci,nego na bilo kom turniru!
Kod Noleta svi - Ferer,Almagro,Robredo,Granolers,Lopez,Giljermo...
U Madridu kod Nadala Travel i Anduhar(malo bolji od mene,"pomeli" ih Kirgios i Sock),svi ostali u drugoj polovini!Plus,zreb je bio takav da ni "pod razno",bez obzira sto su "Indijanci" ne mogu da se sretnu sa Rafom,jer ni jedan nije bio u njegovoj cetvrtini zreba!
KAKVA SLUCAJNOST!
E ne bi li "koridasi smorili" Noleta u Rimu pred RG,dusu da mu uzmu,pa da se Toni i Rafa smeju..
A kada prodje RG,Nadal ce "kaskati" za Noletom 10000 poena,videcete..
Te sitne pakosti,u stilu one Srpske "da komsiji crkne krava" uvek se olupaju o glavu onome ko ih smislja...
Zato cu danas da navijam za Berdiha,prvi put u zivotu...Malo zbog njega,malo zbog Noleta,"malo" zbog Ester...

anica

pre 9 godina

Niko mu nije pretnja!
Nole igra pa razbija, Marej nema nacina da dobije Noleta uverili smo se.

@ Boban...nema od toga nista, ima opet Rodja da se cudi cirkusu i da trazi klovna...eventualno mozda predje jedno kolo, pa ispadne u osmini.

dr

pre 9 godina

"Kralj ssljake" danas igra polufinale u 3 popodne,na +35 C!Berdihu to ne odgovara,Rafi da...
U vecernjem termnu drugi par...
ATP gleda da po svaku cenu zadrzi Rafu medju prva 4,sponzori su mu mocni,lova ogromna,ova 2 turnira sto dolaze,za njega su presudna..
Ionako kaska za Noletom 8500 poena!
Bez njega medju vodecim turniri gube na atraktivnosti,a to odmah vodi ka gubitku novca!A ATP zato tu postoji..
Ne bi me cudilo da iz nekog "bunara" izvuku Pascala Mariju,koga od onog sramnog sudjenja finala na RG 2014-e ne videh vise u stolici,da i on "pripomogne" ako bude trebalo...
Samo,ima nesto na sta ATP ne moze da utice..Forma,pobednicki mentalitet igraca..Tu Noletu ne mogu nista..Jeste da se Endi "povampirio" na sljaci,pa su,za svaki slucaj,da "dosole" i Ferera stavili kod Noleta...
Ali,ako se "kralj sljake" usput opet ne "saplete" na nekog "debitanta",eto nama proslogodisnjeg finala Nole-Rafa..
I istog pobednika..
A na RG nema "namestanja"...GS,Francuzi,oni sebi takav "skandal" ne smeju da dopuste..
Pogotovo ako Rafa ne osvoji Madrid,i ne dodje do finala Rima,ode na 7-8 mesto..Na toj "poziciji" ce biti i nosilac na RG..
Zamislite sada Rafu-MORA da osvoji Madrid(ili gubi bodove),MORA u finale RIMA(isto),MORA da osvoji RG(isto)!
Nole ne MORA nista...On HOCE...
I opet,Rodzera niko ne pominje,kao da ga nema,na njegov uzas..Kvota na RG mu je 21!Kao da sam se ja prijavio...

Oskar

pre 9 godina

@@@(Anta, 8. maj 2015 19:28)

Lako je dat pare kad ih imaš. Ovo ti ne govorim zbog Novaka nego zbog onih što ih nemaju. Ne vidim nikakvo čudo u tome što je uradio.

VUK

pre 9 godina

e kamo sreće da imam prilike s tobom lično komentarisati.. da se izlupam do mile volje..lepo je da priznaješ da lupaš..ali tvoj problem je da uvek vidiš samo ružno.. nikada ništa pozitivno.. da li si obratio pažnju kako govori Novak nemački, francuski, italijanski i engleski jezik.. koliko dobro i pravilno..kako igra fudbal, košarku.. koja vremena postiže u biciklizmu.. i stiže da živi punim plućima, uzima GS, masterse..i pobedi RF 20puta!!! bre Jumko..tebi smeta što ga obožavamo.. Sprdaš se fol vanzemaljac.. e nije jedini s ovih prostora koji su promenili tok svog sporta..krajem osamdesetih Isakovic i Vujovic promenili su rukomet..igrali su fudbal bolje od reprezentativaca.. a na olimpijadi u Montrealu u basketu u olimpijskom selu dobili u dva na dva dream tim..vanzemaljci!!!zamisli Federera u bilo kom drugom sportu?bio bi to cirkus.možda šah?. a o mentalnom sklopu da ne govorim..20godina igra po svetu..i nijednu reč nekog drugog jezika nije naučio.. samo maternji i poneka suza je što prikaže.. verovatno te Jumko muči smokić..ali pljuvanje Novaka nije vajagra.. to je što je..pomiri se..tebi je i ovako svejedno.. cure se pate.

Dag Kristi

pre 9 godina

Odlican zreb,taman da vidi cime Kei raspolaze na sljaci,jer je jedan od potencijalnih favorita iz senke na RG.Nadam se da ce do tog meca i doci u Rimu.

Šumenko

pre 9 godina

Peace of cake..
@ (Marko, 8. maj 2015 19:29)

Marko, piše se PIECE OF CAKE iako se isto izgovara, u pitanju je parče torte a ne mir torte.

Svete

pre 9 godina

Nadal 3/3 na preostala tri, kakav god da je žrijeb. Realnost je ipak realnost. Možda neko čudo pa 2/3 ali sumnjam. Ostali igrači su manje bitni.
(Oskar, 8. maj 2015 19:17)


Sumnjam Murate da ce biti 3/3, ali ajde da pretpostavimo da hoce i sta onda sledi, kolena, stomacni virus, levi zglob, rame, ledja, tifus pegavac, hemoroidi, migrena.... mozes li ti kao veliki navijac i ljubitelj lika i dela Nadala, Federera, Mareja, DelPotra, Tsonge, Wawrinke, Cilica, Ivanisevica, Ljubicica, Raonica, Nishikorija, Berdycha, Ferrera, Dimitrova i ostalih da pogodis koji ce biti sledeci Nadalov izgovor za buduce poraze i preskakanje turnira van sezone sljake ?

v

pre 9 godina

I naravno, opet najlaksi zreb za Djokovica. Nema ni Federera ni Nadala na njegovoj strani zreba. Tu su Marej, covek koji ima jednu jedini titulu na sljaci, i to sa turnira ATP 250 i svemocni Nisikori koji jos nije osvojio ni masters serije 500. E zato je Novak prvi na listi.
(/, 09. maj 2015 05:42)

Vidi se koliko se razumes u tenis. Kakvi sve likovi piskaraju, haos. Masters serije 500. Idi begaj prijatelju. Igrac ne mora da ima nijednu vaznu titulu da bi bio potencijalna mina. Mozda nema kontinuitet da osvaja trofeje ali kada mu je dobar dan, moze da pobedi svakoga. Tuga koliko ovde ima kvazi poznavalaca tenisa.

Мiloš J. Kosovac

pre 9 godina

Као што је приремао на тренинзима физички, психички и знањем Вавринку да спречи Новака да по четврти пут за редом освојо АО, као што је дав пута успео да спречи Новака да освоји РГ када му је био на дохвату, сада тренира и учи Ника Киријаса да спречи Новака да освоји РГ. Федерер је толико утицајан, чак и на жреб, па је сада ко бајаги случајно, Киријас добио прилику да у Риму, као предигра пред Париз, опроба варијанте које му Федерер сугерира и на тренинзима показује како да Новака победи. За разлику од Федерера Киријас није зао човек, но добро му дође да га Федерер бесплатно тренира.

Oskar

pre 9 godina

@ Beobrad
Vas dvojica ste taman za krem klub. Ali, mislim da je on ipak malo bolji. On bar lupa besmisleno a ti lupaš smisleno pa i sam misliš da je istina ono što pričaš.

Aca Znalac

pre 9 godina

Ova prognoza je tu i tamo. Mislim da japanac nema šansu u Rimu jer se troši već u Madridu i biće pravo čudo da ponovi isto u Rimu. Ali ko zna, japanac je to. Ovi ostali nemaju baš nikakvu šansu da dođu u 1/4 finale. Nisu oni u toj formi. Po meni najveći rival Novaka je Vavrinka, a može se desiti i da mali Ćorić odigra dobar turnir.

Nebojša

pre 9 godina

I naravno, opet najlaksi zreb za Djokovica. Nema ni Federera ni Nadala na njegovoj strani zreba. Tu su Marej, covek koji ima jednu jedini titulu na sljaci, i to sa turnira ATP 250 i svemocni Nisikori koji jos nije osvojio ni masters serije 500. E zato je Novak prvi na listi.
(/, 09. maj 2015 05:42)


Priznaj ti da ti je drago što je ovako kako je sa ovakvim rasporedom tvoj fedal ima barem šansu da se domogne finala priznaćeš nebi baš to tako bilo da su u Polovini sa brojem jedan.

Beobrad

pre 9 godina

Oskare, ja sam tebi na one uvrede koje ti dozvoljavaju(pustaju) odgovorio, ali moj odgovor nisu pustili, iako je mnogo kulturniji i pismeniji.
Ti si ipak ovde "legenda", zasmejavas i redakciju i citaoce !
Uzivas odredjene protekcije.
Klinac si za mene, i nejak izazov za nadmudrivanje, tako da, cooliraj!

/

pre 9 godina

I naravno, opet najlaksi zreb za Djokovica. Nema ni Federera ni Nadala na njegovoj strani zreba. Tu su Marej, covek koji ima jednu jedini titulu na sljaci, i to sa turnira ATP 250 i svemocni Nisikori koji jos nije osvojio ni masters serije 500. E zato je Novak prvi na listi.

Vidimo se 2017

pre 9 godina

Nema ništa od toga, Đole osvaja Rim svake treće godine. Ima dovoljnu zalihu poena, a treba mu odmor da vrati svezinu do Rolan Garosa.

tenis

pre 9 godina

Mislim da cemo ovaj put gledati duel Nadala i Federera, jer sumnjam da ce Rodzer opet kiksnuti, lose je prosao u Madridu i Monaku, a u Rimu ce doci do polufinala sigurno.

Goki

pre 9 godina

Napred Niskori i Mari. Jedan od vas dvojice bi trebalo da uzdrma foliranta pred RG.
Bilo bi strasno da slucajno osvoji RG. A napalio se. a Nadal je nesiguran. Ima sanse folirant. A to se vec ne bi izdrzalo.

Oskar

pre 9 godina

Nadal 3/3 na preostala tri, kakav god da je žrijeb. Realnost je ipak realnost. Možda neko čudo pa 2/3 ali sumnjam. Ostali igrači su manje bitni.

Oskar

pre 9 godina

@@@(Anta, 8. maj 2015 19:28)

Lako je dat pare kad ih imaš. Ovo ti ne govorim zbog Novaka nego zbog onih što ih nemaju. Ne vidim nikakvo čudo u tome što je uradio.

Иван

pre 9 godina

Чим су се појавила могућност да Надал не буде у прва четири носиоца на Ролан Гаросу, било је јасно да ће Мадрид и Рим имати најлакши жреб за Рафу. Као, ми нисмо као Енглези, поштујемо ренкинг, али намештамо жреб. И сад Новак треба да их све зезне и изгуби од Кеија, да би овај био четврти носилац. А онда четвртфинале у Паризу с Надалом... Што би рекао Аксентије Топаловић: "Немојте да кажете ујка Тонију; то би га дотукло!".

Beobrad

pre 9 godina

Jedini pravi rival Novaku je Nisikori, i to moze biti mnogo lep mec za gledanje, jer igraju dva pretalentovana igraca !
Sljaker-fizikalac s' reketom u ruci neka gine i vraca spin balone do besvesti, ali ovaj mec je za uzivanje u lucidnosti teniske igre!

Anta

pre 9 godina

Kada je u pitanju ovaj turnir, ne mogu, a da se ne osvrnem na prošlu godinu kada je po njegovom osvajanju Novak celokupnu novčanu nagradu prosledio ugroženima od majskih poplava u Srbiji. Reči su nedovoljne za taj gest.

anica

pre 9 godina

Niko mu nije pretnja!
Nole igra pa razbija, Marej nema nacina da dobije Noleta uverili smo se.

@ Boban...nema od toga nista, ima opet Rodja da se cudi cirkusu i da trazi klovna...eventualno mozda predje jedno kolo, pa ispadne u osmini.

zoran

pre 9 godina

Nadal 3/3 na preostala tri, kakav god da je žrijeb. Realnost je ipak realnost. Možda neko čudo pa 2/3 ali sumnjam. Ostali igrači su manje bitni.
(Oskar, 8. maj 2015 19:17)

Čilić 0/3 preostalih trećih kola kakav god da je ždrijeb. Realnost je ipak realnost. Možde neko čudo pa ubode negde treće kolo ali sumnjam. Ćorić i Karlović su manje bitni.

(Zavist je teška bolest)

/

pre 9 godina

I naravno, opet najlaksi zreb za Djokovica. Nema ni Federera ni Nadala na njegovoj strani zreba. Tu su Marej, covek koji ima jednu jedini titulu na sljaci, i to sa turnira ATP 250 i svemocni Nisikori koji jos nije osvojio ni masters serije 500. E zato je Novak prvi na listi.

Wenger

pre 9 godina

Daj ljudi, projektovano cetvrt-finale....
Znate i sami da uvek neko omane (bar dvojica) od prvih pet, tj od ovih od drugog do petog mesta, izvinjenje Novaku koji ispada svake prestupne godine!!!

c55

pre 9 godina

nadal i federer nemaju protivnika do 1/4finala
(master, 8. maj 2015 19:42)

Zato Novak vec u drugoj rundi ima ne naivnog Almagra od koga je Rafa skoro izgubio a u trecoj verovatno Robreda. Dok Rafa se seta u drugoj rundi a u trecoj ga ceka Izner. Cinjenica je da ako si najbolji treba da sve pobedjujes ali i mesto br.1 valjda treba da ti olaksa zreb i da barem do cetvrtfinala nemas teze protivnike a time i odmorniji ulazis u odlucujuce i teze meceve. Ja to tako razumem mozda i gresim...

Nebojša

pre 9 godina

Ne deluje lako ali Novak je odmarao a Nisikori i Marej su još u igri u Madridu tako da će doći već potrošeni u Rim verovatno će barem jedan ispasti ranije pre nego što se sastanu sa Novakom.

nije ja , ja je.

pre 9 godina

Nadal 3/3 na preostala tri, kakav god da je žrijeb. Realnost je ipak realnost. Možda neko čudo pa 2/3 ali sumnjam. Ostali igrači su manje bitni.
(Oskar, 8. maj 2015 19:17)
Ti si sinko ili promašio godine ili si mislio na poraze, pa ti nalupali minuse. Nadal ta 3 od 3 nije imao odavno.

dr

pre 9 godina

"Kralj ssljake" danas igra polufinale u 3 popodne,na +35 C!Berdihu to ne odgovara,Rafi da...
U vecernjem termnu drugi par...
ATP gleda da po svaku cenu zadrzi Rafu medju prva 4,sponzori su mu mocni,lova ogromna,ova 2 turnira sto dolaze,za njega su presudna..
Ionako kaska za Noletom 8500 poena!
Bez njega medju vodecim turniri gube na atraktivnosti,a to odmah vodi ka gubitku novca!A ATP zato tu postoji..
Ne bi me cudilo da iz nekog "bunara" izvuku Pascala Mariju,koga od onog sramnog sudjenja finala na RG 2014-e ne videh vise u stolici,da i on "pripomogne" ako bude trebalo...
Samo,ima nesto na sta ATP ne moze da utice..Forma,pobednicki mentalitet igraca..Tu Noletu ne mogu nista..Jeste da se Endi "povampirio" na sljaci,pa su,za svaki slucaj,da "dosole" i Ferera stavili kod Noleta...
Ali,ako se "kralj sljake" usput opet ne "saplete" na nekog "debitanta",eto nama proslogodisnjeg finala Nole-Rafa..
I istog pobednika..
A na RG nema "namestanja"...GS,Francuzi,oni sebi takav "skandal" ne smeju da dopuste..
Pogotovo ako Rafa ne osvoji Madrid,i ne dodje do finala Rima,ode na 7-8 mesto..Na toj "poziciji" ce biti i nosilac na RG..
Zamislite sada Rafu-MORA da osvoji Madrid(ili gubi bodove),MORA u finale RIMA(isto),MORA da osvoji RG(isto)!
Nole ne MORA nista...On HOCE...
I opet,Rodzera niko ne pominje,kao da ga nema,na njegov uzas..Kvota na RG mu je 21!Kao da sam se ja prijavio...

Boban

pre 9 godina

Novak moze sa Nisikorijem na sljaci, a Japanac je pokazao slabosti u duelu sa Gofanom u Madridu, to ce Novak iskoristiti. Nece biti lako, ali voleo bih finale Nole-Federer.

lorka

pre 9 godina

Dobar zreb. Bolje Nisikori sto ranije, Novak je tada opustenijii, a ujedno je i odmoran i treba mu malo jaci mec da udje u ritam pred RG. Polufinale je rutina, a finale ko9 god da dodje sa te strane, novak ima sansu minimum 80% da osvoji i Rim.

dr

pre 9 godina

Izvinite,samo napomena...
Kada pogledate zreb za Rim,NI JEDAN Spanac,"sljakaros" nije u Nadalovoj polovini,a ja ne pamtim kada se to desilo,ne samo na sljaci,nego na bilo kom turniru!
Kod Noleta svi - Ferer,Almagro,Robredo,Granolers,Lopez,Giljermo...
U Madridu kod Nadala Travel i Anduhar(malo bolji od mene,"pomeli" ih Kirgios i Sock),svi ostali u drugoj polovini!Plus,zreb je bio takav da ni "pod razno",bez obzira sto su "Indijanci" ne mogu da se sretnu sa Rafom,jer ni jedan nije bio u njegovoj cetvrtini zreba!
KAKVA SLUCAJNOST!
E ne bi li "koridasi smorili" Noleta u Rimu pred RG,dusu da mu uzmu,pa da se Toni i Rafa smeju..
A kada prodje RG,Nadal ce "kaskati" za Noletom 10000 poena,videcete..
Te sitne pakosti,u stilu one Srpske "da komsiji crkne krava" uvek se olupaju o glavu onome ko ih smislja...
Zato cu danas da navijam za Berdiha,prvi put u zivotu...Malo zbog njega,malo zbog Noleta,"malo" zbog Ester...

tenis

pre 9 godina

Mislim da cemo ovaj put gledati duel Nadala i Federera, jer sumnjam da ce Rodzer opet kiksnuti, lose je prosao u Madridu i Monaku, a u Rimu ce doci do polufinala sigurno.

v

pre 9 godina

Super sto je Nisikori kod Novaka u zrebu. Cisto da ga Novak snimi iz prve ruke. Treba cudo da se desi da Novak ne uzme Rim. Do finala niko nije problem, a i ko god bude bio u finalu, verovatno Nadal, Novak ima vece sanse. Obozava da igra u Rimu, divan grad, sve je super i bice to sve ok. Idemo Noleee!

iskreno

pre 9 godina

Za Noleta nema problema,bolji je od svih, ko god da mu izađe na megdan, tim pre što će biti odmorniji od drugih nosilaca, žao mi je Troickog, stvarno nema sreće na žrebovima, prvo Tomić, pa i ako uspe da ga pobedi, onda Lopez ili Kirgios, pa ako napravi čudo i tu, onda ide Nišikori pa ako se desi čudo nad čudima da ga pobedi, onda ide na Noleta. Na stranu moje navijanje za njega i ostale naše tenisere, ali mislim da neće dalje od prvog kola, ma koliko želeo da gledam njega i Noleta.

sasa jokic

pre 9 godina

Kod Noleta zreb nista ne znaci, bitno je da igra svoju igru, a onda sigurno osvaja. Ni jedan drugi igrac time danas ne moze da se pohvali.

Oskar

pre 9 godina

@ Beobrad
Vas dvojica ste taman za krem klub. Ali, mislim da je on ipak malo bolji. On bar lupa besmisleno a ti lupaš smisleno pa i sam misliš da je istina ono što pričaš.

Мiloš J. Kosovac

pre 9 godina

Као што је приремао на тренинзима физички, психички и знањем Вавринку да спречи Новака да по четврти пут за редом освојо АО, као што је дав пута успео да спречи Новака да освоји РГ када му је био на дохвату, сада тренира и учи Ника Киријаса да спречи Новака да освоји РГ. Федерер је толико утицајан, чак и на жреб, па је сада ко бајаги случајно, Киријас добио прилику да у Риму, као предигра пред Париз, опроба варијанте које му Федерер сугерира и на тренинзима показује како да Новака победи. За разлику од Федерера Киријас није зао човек, но добро му дође да га Федерер бесплатно тренира.

Aca Znalac

pre 9 godina

Ova prognoza je tu i tamo. Mislim da japanac nema šansu u Rimu jer se troši već u Madridu i biće pravo čudo da ponovi isto u Rimu. Ali ko zna, japanac je to. Ovi ostali nemaju baš nikakvu šansu da dođu u 1/4 finale. Nisu oni u toj formi. Po meni najveći rival Novaka je Vavrinka, a može se desiti i da mali Ćorić odigra dobar turnir.

igor

pre 9 godina

Nole je najgore prosao, zatim Marej, Nadal, pa Roger.
Nije sto Vavrinka nije u formi, popravlja je polako, nego sto desnoruki igraci sa jednorucnim bekhendom odgovaraju Nadalu. Videlo se to i danas, spinom iz igre ubijao Dimitrova u bekhend, i servis slajsom u istu stranu.
Noletov put tezak, ocekivao sam malo laksi pocetak kako bi usao u ritam posle duze pauze, a ono odmah neugodni spanci, Almagro pa eventualno Agut. Cetvrtfinale Nisikori, polufinale Marej. Mnogo teskih meceva do titule, nadam se da ce neko kiksirati i olaksati malo put ka finalu.

Svete

pre 9 godina

Nadal 3/3 na preostala tri, kakav god da je žrijeb. Realnost je ipak realnost. Možda neko čudo pa 2/3 ali sumnjam. Ostali igrači su manje bitni.
(Oskar, 8. maj 2015 19:17)


Sumnjam Murate da ce biti 3/3, ali ajde da pretpostavimo da hoce i sta onda sledi, kolena, stomacni virus, levi zglob, rame, ledja, tifus pegavac, hemoroidi, migrena.... mozes li ti kao veliki navijac i ljubitelj lika i dela Nadala, Federera, Mareja, DelPotra, Tsonge, Wawrinke, Cilica, Ivanisevica, Ljubicica, Raonica, Nishikorija, Berdycha, Ferrera, Dimitrova i ostalih da pogodis koji ce biti sledeci Nadalov izgovor za buduce poraze i preskakanje turnira van sezone sljake ?

VUK

pre 9 godina

e kamo sreće da imam prilike s tobom lično komentarisati.. da se izlupam do mile volje..lepo je da priznaješ da lupaš..ali tvoj problem je da uvek vidiš samo ružno.. nikada ništa pozitivno.. da li si obratio pažnju kako govori Novak nemački, francuski, italijanski i engleski jezik.. koliko dobro i pravilno..kako igra fudbal, košarku.. koja vremena postiže u biciklizmu.. i stiže da živi punim plućima, uzima GS, masterse..i pobedi RF 20puta!!! bre Jumko..tebi smeta što ga obožavamo.. Sprdaš se fol vanzemaljac.. e nije jedini s ovih prostora koji su promenili tok svog sporta..krajem osamdesetih Isakovic i Vujovic promenili su rukomet..igrali su fudbal bolje od reprezentativaca.. a na olimpijadi u Montrealu u basketu u olimpijskom selu dobili u dva na dva dream tim..vanzemaljci!!!zamisli Federera u bilo kom drugom sportu?bio bi to cirkus.možda šah?. a o mentalnom sklopu da ne govorim..20godina igra po svetu..i nijednu reč nekog drugog jezika nije naučio.. samo maternji i poneka suza je što prikaže.. verovatno te Jumko muči smokić..ali pljuvanje Novaka nije vajagra.. to je što je..pomiri se..tebi je i ovako svejedno.. cure se pate.

Vidimo se 2017

pre 9 godina

Nema ništa od toga, Đole osvaja Rim svake treće godine. Ima dovoljnu zalihu poena, a treba mu odmor da vrati svezinu do Rolan Garosa.

v

pre 9 godina

I naravno, opet najlaksi zreb za Djokovica. Nema ni Federera ni Nadala na njegovoj strani zreba. Tu su Marej, covek koji ima jednu jedini titulu na sljaci, i to sa turnira ATP 250 i svemocni Nisikori koji jos nije osvojio ni masters serije 500. E zato je Novak prvi na listi.
(/, 09. maj 2015 05:42)

Vidi se koliko se razumes u tenis. Kakvi sve likovi piskaraju, haos. Masters serije 500. Idi begaj prijatelju. Igrac ne mora da ima nijednu vaznu titulu da bi bio potencijalna mina. Mozda nema kontinuitet da osvaja trofeje ali kada mu je dobar dan, moze da pobedi svakoga. Tuga koliko ovde ima kvazi poznavalaca tenisa.

Beobrad

pre 9 godina

Oskare, ja sam tebi na one uvrede koje ti dozvoljavaju(pustaju) odgovorio, ali moj odgovor nisu pustili, iako je mnogo kulturniji i pismeniji.
Ti si ipak ovde "legenda", zasmejavas i redakciju i citaoce !
Uzivas odredjene protekcije.
Klinac si za mene, i nejak izazov za nadmudrivanje, tako da, cooliraj!

Šumenko

pre 9 godina

Peace of cake..
@ (Marko, 8. maj 2015 19:29)

Marko, piše se PIECE OF CAKE iako se isto izgovara, u pitanju je parče torte a ne mir torte.

Dag Kristi

pre 9 godina

Odlican zreb,taman da vidi cime Kei raspolaze na sljaci,jer je jedan od potencijalnih favorita iz senke na RG.Nadam se da ce do tog meca i doci u Rimu.

Nebojša

pre 9 godina

I naravno, opet najlaksi zreb za Djokovica. Nema ni Federera ni Nadala na njegovoj strani zreba. Tu su Marej, covek koji ima jednu jedini titulu na sljaci, i to sa turnira ATP 250 i svemocni Nisikori koji jos nije osvojio ni masters serije 500. E zato je Novak prvi na listi.
(/, 09. maj 2015 05:42)


Priznaj ti da ti je drago što je ovako kako je sa ovakvim rasporedom tvoj fedal ima barem šansu da se domogne finala priznaćeš nebi baš to tako bilo da su u Polovini sa brojem jedan.