Tenis 155

Utorak, 05.11.2013.

15:38

Viktor: Kraj sna o vrhunskom tenisu

Srpski teniser Viktor Troicki rekao je da odluka Suda za sportsku arbitražu predstavlja kraj njegovih snova o vrhunskom tenisu.

Viktor: Kraj sna o vrhunskom tenisu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

155 Komentari

Sortiraj po:

komentar

pre 10 godina

"Kuka kao da je kažnjen na 5 godina. Dobro je i prošao smanjili su mu kaznu tako da mu nije skroz propala iduća sezona, može se vratiti na američku turneju, možda mu netko da pozivnicu."

Pa skoro isto mu je kao i da je kaznjen na 5 godina.
Kaznu su mu bas taman toliko smanjili da mu je potpuno isto kao i da nisu smanjili.
Dakle kada mu istekne kazna imace 0 poena na ATP listi (racuna se samo poslednjih 12 meseci), i uz ovakvo obrazlozenje presude, ne da nece moci da igra normalne turnire, vec ni fjucerse ni celendzere. :(
Kakve crne pozivnice za americku turneju spominjete, jedini pozivi koje ce moci da dobije su pozivi kod sudije za prekrsaje zbog pogresnog parkiranja.:(
Ako "se po jutru poznaje dan", onda ne da nece moci da igra nijedan profesionalni turnir ili Davis cup mec, nego nece moci ni da ih uzivo gleda. Ne bi me zacudilo da mu zabrane i ulaz u onu banku koju je reklamirao (ne zaboravimo da su vlasnici "domacih" banaka stranci).:(

Svi oni koji se nasladjuju njegovom mukom (kao i "postenim" zrebom
CZ-Pro Reko), samo da kazem da se sutra-prekosutra ne zale kada i njih (a i svakoga od nas) od istih zadesi neka muka. :(

Dare maltretare

pre 10 godina

Svi vi koji pljujete pokušajte da napravite bilo šta približno onome što je Viktor uradio u svojoj karijeri. Dok ne uspete... ostaje vam samo da mrzite sve što je uspešno oko sebe.

igor

pre 10 godina

Nastavi da treniras,radis na svim segmentima svoje igre, i vrati se na teren kao mnogo bolji igrac nego sto si bio , u inat ! Sa takvim stavom brzo ces se vratiti u top 20 gde ti je mesto, pa ces nadoknaditi i dobiti sve sto ide uz to! Jedino tako mozes iz ove svoje licne tragedije izvuci nesto pozitivno!

novicas

pre 10 godina

Šta cmizdrite,bre!Nama u Srbiji je uvek neko drugi kriv.
Kao nije mu bilo dobro,pa nije mogao da dâ krv,ajte,molim vas!?
(doktor)

šećer u prahu

pre 10 godina

Ne razumem. Ako je nevin ima samo razlog više da trenira i da uđe u top formu i rezultatima da im se ‘‘osveti‘‘. Koliko vremena Nadal nije igrao pa kad se vratio nije mogao da izgubi?

nikola

pre 10 godina

Ljudi,on (ako je tacno to sto kaze) nije odbio da da krv ,nego je lepo pitao doktorku jel moze da da sutra,ona je rekla moze i to je to! Ako je stvarno tako bilo to je skandal nad skandalima da on ne igra godinu dana zbog neke doktorke.

Milan

pre 10 godina

Hehe hejteri, mozete da mu pljunete pod prozor. I dalje sve moze da vas kupi, izdrzava, ma moze da vas ... za sitne pare. I dalje ste sitni mali pogani mizerni promaseni luzercici bez zute banke u dzepu. A sad nastavite na izlivate taj cemer :).

Fred

pre 10 godina

Izvini Viktore, do 27. nisi stizao do mnogih finala, a upravo je od 29. trebalo. Izvini, ali to zvuci sad tako glupo. Sigurno ce suspenzija uticati znatno na njegovu dalju karijeru, verovatno tesko da ce ponovo uci u top 20 na svetu ali zenit njegove karijere je prosao a i mislim da nema za cim da zali, bio je u top 15, osvojio je Dejvis kup, i to njegovim odlucujucim poenom,igrao je u vreme najboljeg na svetu ikada, Federera, u vreme Nadala i Djokovica, sve u svemu ne moze da kaze da je imao losu karijeru. Neka nastavi da trenira i neka da sve od sebe, svakako sve najbolje mu zelimo.

Leonida

pre 10 godina

Neka kopira Mareja od ove godine! Par meseci priprema za gren slem! Trening i trening i samo trening. Krece od nule, bez pritiska, iovako ne bi imao sta da brani... Spartanski!

JV

pre 10 godina

@miloš
Stvar je u tome da će sa 28 godina morati da krene od Fjučersa jer će imati 0 (NULA) poena. Mogu da mu pomognu neke WC, ali pitanje koliko i da li će ih dobiti.
Treba to 'prevaliti' u glavi posle jedne relativno uspešne karijere i vratiti se na nivo Tošketa, Bjelice i sl.

Great Gatsby

pre 10 godina

Cuti i ne brukaj se, to ne znaci da god.ne treba da treniraj jer se neces takmiciti, i Nadal je pravio duge pauze i to zbog povrede pa je opet prvi, opet kazem, cuti, pametniji si tad. I naravno, tebi je uzalud sve......ne ide :)

tomy

pre 10 godina

Pravila su jasna.Koja je svrha doping kontrole ako kazes ej izvini sutra cu.Zao mi je ali Viktor je kriv.Mlad je i vratice se on u tenis.

miloš

pre 10 godina

Stisni pesnicu, pokaži petlju i prevazidji taj košmar, ako nisi stvarno kriv, a verujem da nisi, i nastavi da igraš dobar tenis, rezultat mora da dodje!

Nenad.A

pre 10 godina

Nije trebalo da prozivaš onog sudiju! Bar da si se izvinio.. dobio bi mnogo manju kaznu ili te ne bi ni optužili. Ovako si teškom mukom shvatio da svi greše, kao on, kao ti, neko manje, neko više! Stegni zube i napred kao nekada. Ne boj se jer imaš ogromno iskustvo! Glavu gore i radi iz sve snage!

Rancic

pre 10 godina

Sa ovakvim stavom i treba da prekine da se bavi tenisom!
U sustini on najbolje zna istinu... gotivim sve nase sportiste i ja sam sportista, doduse amater ali jednom profesionalcu su takve greske nedopustive... pa sta je mislio ako ne da krv da ce proci nekaznjeno ma ajte molim vas...

emirati

pre 10 godina

Kako ne kapirate - mnogo Srba u vrhunskom tenisu !
Gde su tu : Nemci,Francuzi,Englezi Svajcarci...pa i Ameri ? Po jedan- vrhunski samo ! Zato se na sve nacine " namesta" da Srbiju i tenisere degradiraju !

karlo akrobata

pre 10 godina

imam komsinicu koja ima rak, i nije toliko razocarana, kao ovaj
mali sto je ziv i zdrav. ako se nije dopingovo sto nije dao krv?
Jel bese plasi se igle? E pa bato, ko se igle plasi ne treba ni da nas predstavlja u svetu, vec da sedi ko bakutan uz sporet i nadgleda vatru?
bas se naskirah oko frajera, eto suza suzu stize!

nav_

pre 10 godina

Pravi dramaking. Kad si vec toliko odan tenisu, iskoristi ovo vreme do jula i treniraj do besvesti. Kad se vratis tvoji rezultati ce najbolje pokazati koliko si ti ulozio u tenis. Lako je recima.
Mislim da su pravilno presudili sto se Troickog tice.
Ali to je jednostrana odluka, jer to sto Rafa radi je 300x gore od Troickog. Modelovati zakon kako po kojem igracu, nije fer.

Milence

pre 10 godina

Sudeci po komentarima, dobar Srbin se dopinguje i tim se dici. Nije mi jasna ni primedba iz pisma Troickog, da ga lekarka ne poznaje, a suspendovan je zbog njenog nalaza. Sta to tacno znaci, kuknjava zato sto ne moze da je okrivi da mu se licno sveti, ili sta? Klinacki.

Čekaćemo te

pre 10 godina

Sve prođe, pa će i ovo. Ne znam samo zašto su se nadali da će mu omogućiti da igra, jer sa njime sigurno pobeđujemo u finalu u Beogradu. Moramo da shvatimo da ćemo protiv nas uvek imati skoro celi svet, jednostavno nas vekovima malo ko voli ... Molim Boga da nam i ovoga puta proradi inat, baš onaj naš, zbog kojeg nas vekovima ne vole. Da pobedimo i zbog Viktora

marko_bgd

pre 10 godina

nadala ne smeju da suspenduju zato sto je veliki novac u igri kada je on u pitanju,zato sto ga stite sponzori...i to ne bi bilo dobro za tenis...ali zato moze da strada neko poput troickog...nepravedno je,ali sta da se radi...ja da sam na njegovom mestu,ja ne bih odustao...zainatio bih se,i bio jos bolji...

Istina

pre 10 godina

Čilić je bio dopingovan, pa je kažnjen, prvo 9 meseci, pa onda samo 4. Praktično oslobođen. Viktor je kažnjen 18 meseci, iako nije bio dopingovan. Šta reći? Da je rođen u državi, koja je malo zapadnije, ne bi ni spominjali Viktorov slučaj.
(Miki, 5. novembar 2013 17:24)

Dečko, malo se informiraj, Čilić uopće nije bio dopingiran i ITF slijedi skandal i tužba sa milijunskim iznosima. Pokušaj trenirana strogoće će ih skupo koštati, a Viktor je sam sebe ukopao.

vladan

pre 10 godina

Na stranu ceo proces-da li jesi ili nisi,da li je kriva doktorka,sistem,ti...to je to.Ne patetisi,mnogo vece karijere su bile u mnogo vecem blatu-vracas se za manje od godinu dana,zdrav si....radi,stegni zube i cepaj dalje.

Komentator

pre 10 godina

(Tradis, 5. novembar 2013 17:12) Pazi, teniski broj 1, dvojica koji su bili u prvih 10 u zadnjih par godina i njihov trener po tvom misljenju nisu upoznati sa situacijom, a ti jesi, pa si nasao za shodno da im objasnis. Sta li je sa tobom i svim onima koji veruju da bolje od Viktora i njegovih drugova znate o cemu se radi?

Podrska Viktoru u borbi protiv fasizma.

neđo

pre 10 godina

Kuka kao da je kažnjen na 5 godina. Dobro je i prošao smanjili su mu kaznu tako da mu nije skroz propala iduća sezona, može se vratiti na američku turneju, možda mu netko da pozivnicu.

sačuvaj me Bože

pre 10 godina

@loksi

Ljudima koji se čude što je tako kao što si opisao ne bih izdavao vozačke dozvole, jer je očigledno da nisu u stanju da donose razumne odluke. Ti ovog mediokriteta porediš sa legendom...

laki

pre 10 godina

za sve vas koji se cudite za visinu kazne, cilic je lepo priznao dobing time sto je dao krv na analizu... nas placko iako se dopingovao, poceo je jos i da laze i skriva to! pod uslovom da se dopingovao... e sad to sto vi smatrate da se nije dopingovao pa na osnovu toga odredjujete kaznu, to je druga stvar... on je LAGAO i SKRIVAO nesto pred svetom u profesionalnom sportu, izvoli, razmisli sad god dana kako ces se ponasati

Довла

pre 10 godina

Ови што помињу примере повратка Надала,Хјуита или Налбандијана после повреде и пореде је са Викторовом ситуацијом,треба да знате да ће када се врати у јулу имати 0 бодова и неће иматин ренкинг на АТП листи!Уз чињеницу да ће имати 28 година и да ће тешко добијати специјалне позивнице за турнире,мораће да крене са дна од фјучерса и челинџера.А време му не иде на руку.Завршио је са врхунским тенисом.

Igorr

pre 10 godina

Iskreno Trikicki (tako te oslovljava moj deda), ko zna zasto je ovo dobro. Pre ove pauze si igrao ispodprosecan tenis, lako si ispadao iz turnira u turnir, igrao u kontra ritmu.

Sa takvim igrama si verovatno imao vise rashoda nego prihoda, skup je teniski zivot i te kako ako nemas dobre rezultate.
Sada ti se , ma koliko god bilo tesko - otvorila prilika da se posvetis sebi, izgradis, ojacas i vratis se nikad jaci, zeljan uspeha. A motiv ce ti biti da im dokazes da si dobar teniser i da su pogresili.

Imaces 28 godina, rasbices. Nadal se vratio, Mari ce nakon oporavka od operacije, Ferer, Gaske.. Poduga je lista onih koji su rasturali posle dugih pauza. Samo hrabro, brzo ce to proci. Ali sa takvim stavom bolje odmah uzmi ispisnicu i pravac na biro, da ti nadjemo nesto :)

dijaspora

pre 10 godina

Hoce li neko objasniti koja je razlika davanja krvi posle 24 sata!?Nije doping alkohol da izvetri tako brzo iz krvnog sistema!? Pored toga preko urina se moze utvrditi takodje o postojanju neke sumnjive supstance u organizmu testiranog.Ovako ispasce da se strozije kaznjava onaj koji se oglusio o pravilu,nego onaj koji je uhvacen u koriscenju dopinga!? Kalimero,zar ne!?

Dzon

pre 10 godina

Kako mozes tako da gledas na stvari?! Kapiram da ti je tesko, ali sad zagrizi, treniraj i vrati se 5x jaci nego ranije. Dokazi sebi da mozes, dokazi drugima da mozes.

mix

pre 10 godina

Vico nije kraj, moras zadrzati optimizam, u medjuvremenu dobro trenirati. Uveren sam da mozes da rehabilitujes svoju karijeru ali moras verovati u sebe, svoj rad i optimisticki samo! Svi smo uz tebe. Pitas se sta ces da radis? Samo nastavi naporno da treniras, igras prijateljske sa svojim drugovima i mladima iz kluba, budi im trener makar privremeno, a tamo nege u martu kreni negde na pripreme pa iznova. To je pravi izazov i to treba da te drzi na povrsini! Ti to mozes, majstore!

beograd

pre 10 godina

što bi rekli ameri grow a par, ne kukaj sad ko .... nego lepo treniraj i spremaj se za nastavak karijere, a nemoj tražiti izgovore i alibi za buduće eventualne neuspehe, ovom rečenicom da su ti gotovi snovi u vrhunskom tenisu samo pokazuju kako si slab kao čovek, samim tim i kao sportista, pa ronaldo (brazilski) je par godina bio van terena zbog raznih povreda, što je gore od suspenzije jer ti imaš mogućnosti da radiš na sebi i da treniraš, on to nije imao, pa se vratio jači i bolji i osvojio svetsko sa brazilom, lš sa realom i šta sve ne, znači ne kukaj, nego sad pokaži onaj čuveni srpski inat, ili se jednostavno skloni da te ne gledamo, na kraju krajeva sam si kriv za sve ovo

Deks

pre 10 godina

Čovek verovatno ima novca toliko koliko ja nikada neću imati, ima sve preduslove za srećan život samo pod pretpostavkom da shvati da sport nije sve u životu.

vaskez

pre 10 godina

Ajde bre ne foliraj se!"Nije mi bilo dobro pa nisam mogao da dam krv iz prsta za analizu"???Ma nemoj!Pa nisu ti trazili da da ti seku ruku,evo svaki dan u laboratoriji ceka bar po 50 baba da daju krv a ti vrhunski sportista nisi mogao da je das.KO da je neko mutav.

loksi

pre 10 godina

Da se ovo desilo Novaku cela Srbija bi stala,bila bi nacionalna tragedija,smatralo bi se zaverom protiv celokupnog naroda,a prvi potpredsednik bi verovatno otkazao sve obaveze i odleteo na lice mesta da agituje,ovako ko sisa Viktora,ionako nikad i nije ljude bilo briga za njega

sport ist Mord

pre 10 godina

Vrhunski sport trazi celog coveka,ne samo fizicki vec i mentalno! Viktor je
mnogo davao i mnogo dobio,mnogo vise od nas "normalnih". Napravi je gresku,
ali sada pamet u glavu,nauci iz svoje greske nesto,pa od iduce godine kreni
bolje,jace. I,ostavi se lakih zenski,sponzorusa,lepe su,ali nista vise od
toga,hoce samo da se okoriste,ne vide te kao coveka vec kao sponzora....
Nisi jedini koji je nagrabusio,zato budi pametan! Srecno,od srca!!!

Nenad

pre 10 godina

Nedaj se covece!!! Sad pre svega vezbaj snagu, eksplozivnost, brzinu i izdrzljivost a tamo u aprilu dodaj i tehniku i onda ih zgazi sve! laksa opcija je da se samosazaljvas i da bancis po splavovima ali to uvek mozes da radis. Znaci, zamisli da si u zatvoru narednih 8 meseci i da jedino sto mozes da radis jeste da naporno vezbas...svaki veliki trud se na kraju isplati. Iskreno ti zelim da ne dozvolis da te slome i da mi omogucis da sledece godine navijam za tebe i da se radujem tvojim pobedama. Samo napred Viktore!!!

jelica

pre 10 godina

Viktore,pogrešo razmišljaš,verovatno si u šoku.Dete moje,bolje je ovo da ase dogodilo nego da si se razboleo ili teško povredio.Imaš pozitivnih preimera oko sebe koliko hoćeš.Hrabro sine,ovo noje najgore što se jednom sportisti može dogoditi.

djordjevic

pre 10 godina

Ajde, ajde Viktore, GLAVU GORE!!! Sta ti je to, jos 7-8 meseci, odmori, spremi se dobri i mocices opet medju 30...Pa ovo ti je kao jedna ozbiljnija povreda, nisu te suspendovali na 10 godina.

vlada

pre 10 godina

Nemoj tako momak, Kanjas je na drugom turniru posle suspenzije ušao u Finale (i i zgubio od djokovića). Nije još dugo posle toga igrao ali da nemaš šansu da igraš vrhunski tenis to su već priče za malu decu....
Samo treniraj naporno, mlad si!

fenomen

pre 10 godina

Pravac u KKPartizan na trening kod Duleta da steknes kondiciju a izmedju dva treninga pravac na teniske terene i udaraj tu lopticu kao manijak. Videces da se za 6 meseci mozes itekako vratiti. Sve najbolje a ako Suncica smeta posalji mi je da je pricuvam. Ajde sretno....

Filip

pre 10 godina

Ne znam sta reci posle ovakve presude, kakvu poruku salje ITF?
Slazem se u potpunosti da Viktor treba da bude kaznjen, zna koje su njegove obaveze, ali sa druge strane kako je moguce da igrac koji je koristio nedozvoljene supstance fakticki bude pomilovan? Da li to ITF zna nesto sto mi ne znamo??? U svakom slucaju nema logike. Evo sta sam procitao na tweeteru, Stakovski je postavio.
@Stako_tennis: #Troicky suspended for a year without being tested positive ..#Cilic was banned for 3month after tested positive.. Am I missing something ??
Toliko o tome!

pedja

pre 10 godina

Vi koji se pravite pametni i pljujete njega. Vi jos vise trebate da se stidite. Starsno je koliko sami sebe ne volimo i pljujemo. STARSNO

drago

pre 10 godina

Viktore, bio sam kad si izlazio sa one press konferencije u Umagu. I vidio sam tebe, tvoju majku i oca, znam kako vam je tesko. Necu da te cujem da je kraj snova o vrhunskom tenisu. Pa ti ces imati samo 28 godina. Nek ti Marin bude uzor. Pogledaj ga samo koliko je popravio servis a danas je Ivanisevic rekao i da nisu nesto puno trenirali. Ja znam kako se u postsezoni nema vremena dovoljno vjezbati na nedostatcima, ti si zdrav i sad ces to vrijeme imati. Dobijat ces WC jer nisi pao na testu. A i da ne dobijas opet ces se dici i uopce ne sumnjam da ces se vratiti gdje si sada. Svi se vrate, i oni ozlijedjeni a danas to uspjeva i Haasu, Karlovicu, Hewittu i ostalima od 35 godina koji su propatili raznih ozlijeda.

To ti je 100%.

treniranje strogoce..sta reci??

pre 10 godina

Ja ne razumem NISTA. Podvucena je crta jednakosti za nekoga sto je bio dopingovan i nekoga koji je izbegao doping, ako ga je uopste izbegao jer ne znam prave informacije?? U stvari cak nisu izjednacili ova dva slucaja nego je neko ko je bio dopingovan, UTVRDJENO, dobio 4 MESECA kazne?? Bez ikakvih navijackih strasti jer je Viktor nas covek ovo je za mene FARSA!!! Smesno. Prodjes 5 puta gore od nekoga ko je dopingovan?? Stvarno smejurija.

SEKI

pre 10 godina

Lako je sada kuditi naseg tenisera koji je srcem i znanjem pruzao maksimum za nasu reprezentaciju.Viktore sada treba da budes hrabar i da se ne predajes vec da sa jos vise volje i snage treniras kako bi se vratio opet medju najbolje tenisere SRECNO.

Goran

pre 10 godina

Cilicu je kazna u stvari bila nagrada jer je vrijeme iskoristio da sa Gorano Ivanisevicem popravi servu I sada ima po 20 asova po mecu. Sledece godine on dolazi do u najgorem slucaju do 5 mjesta a mozda ode I do vrha liste. Kad Raonic, Izner I Karlovic mogu dobivati igrace sa samog vrha bez ikakve igre izuzev serve onda Cilic sa odlicnom igrom u polju I ubitacnom servom moze konkurisati I za sam vrh. Znaci Viktore radi na poboljsanju svoje igre I vrati se sledece godine jos jaci.

MILENKO

pre 10 godina

"(Miki, 5. novembar 2013 17:24)"

Odakle ti informacija da nije bio dopingovan???Zasto nije dao krv onda,plasio se igle?!Haha...Sam je kriv sto se nasao u ovoj situaciji,sada neka cuti i trenira a ne da visi po kafanama...

koko

pre 10 godina

Podsetio me naslov na scenu kada je u Pioniru pevao: "... umire nada, gotov je san..."

Moze sada da odrzava kondiciju sa trenerom bez rominga!

Ne verujem u teorije zavere. Odsluzi svoje pa dokazi da si igrac!

P

pre 10 godina

Drzi se Viktore, brzo prodje 6 meseci ... moj savet ti je da to vreme iskoristis i da treniras da budes najbolji na svetu kad se vratis i da svakog pobedjujes. Jednostavno da budes najspremniji igrac, imas vremena, napravis program prvo kondicija, planina, bajs itd ... pa krenes da radis na elementima koji su ti nedostajali ...
i TOP20 do kraja sezone.

msm

pre 10 godina

Pa do Jula je preostalo još 8 mjeseci??!
Zašto završavati karijeru čovječe? Ljudi su pauzirali i duplo duže od tebe pa se uspješno vraćali tenisu. Stvarno volim naše tenisere, nikada neću zaboraviti tvoje d.cup pobjede ali očigledno je tvoj najveći problem tvoja glava, mislim da bi se takođe morao složiti s tim. Svi su stali iza tebe, prijatelji, kolege, cijela nacija, i ti se tako olako odričeš svega što si do sada napravio????? Bez borbe! E druže moj, ja bih u inat jedva čekao da se vratim na teren! Tako bi trebao i ti!

Dule

pre 10 godina

Ko zna za sta je sve ovo dobro. Sada imas vremena da se saberes, napravis plan za buducnost i da otklonis sve slabosti iz tvoje igre.
Nikako nije ovo kraj karijere, nego ti je to druga sansa koju moras iskoristiti.
Nemoj da ocajavas i da stvaras utisak da ti je potrebno sazaljevanje, ne naprotiv, kreni odmah da radis pakleno, bice ti bolje i lakse ces sve ovo podneti.
Vreme jako brzo prolazi, seti se samo Thomasa Mustera, kako i koliko se mucio posle one nesrece koju je imao.
Ti si zdrav hvala bogu, pa ako si pao ustani i nastavi sa uzdignutom glavom i sigurno ces uspeti.
Poslusaj me.....za tvoje dobro.....Srecno!

Dragan Banja Luka

pre 10 godina

Viktore,
Zapni još jače sa treninzima i vrati se u prvih 20 što prije. Tako ćeš na najbolji način da se osvetiš za nepravdu.

VLADIMIR

pre 10 godina

Ama bre covece, ne ocajajvaj, nisi mrtav, nisi bolestan i DOVOLJNO SI MLAD. Pred tobom je jos dugacka karijera i ako budes uporno i savesno radio - mozes ti postizati i bolje rezultate no sto si do sada imao. Pogledaj samo koliku su pauzu imali: Nadal, Delpo, Tomi Has, Robredo, Hjuit i da ne nabrajam vise, i vidis posle toga kakve su rezultate postigli i postizu i dalje. Zato nastavi sa radom kao da se nista nije desilo, ISPRAZNI negativnosti iz tvoje glave, koje su ti uostalom i napravile njvise problema. Okupi prave ljude oko tebe i tvoju porodicu koji ce ti stvarno pomoci - a posto si zdarv momak - bices ti jos bolji no sto si bio. I ponasaj se kao loptica: Sto je jace udaras, ona jace odskace. Hrabro i vredno, napred Viktore.

Stefan

pre 10 godina

Viktore, uopste mi te nije zao. Jeste da sam Zvezdas i da sam bio zgadjen onim tvojim navijanjem u Pioniru ali nije mi te je zao zbog toga nego zbog sledeceg - kao prvo ja uopste nisam poverovao tvojoj prici u kojoj objasnjavas zbog cega si izbegao doping kontrolu, kada bi se svako tako izvlacio sa doping kontrole bilo bi puno sportista na dopingu danas... Posle suspenzije, umesto da se zainatis, da svaki dan treniras, da se vratis jaci nego ikad, a mozes, ulazis u najbolje godine, ti se tu zezas po splavovima, opijas i ponasas se kao da te boli ona stvar sto su te suspendovali, i onda dodjes na konferenciju i kukas kako ti je gotova karijera. Znas ti koliko je sportista na ovom svetu dozivelo teske povrede pa su se opet vratili posle pauze, a ti popijes suspenziju i umesto da iskoristis to sto si zdrav da treniras glavna vest o tebi ovih dana je bila kako menjas devojke i splavaris. Upravu si Viktore, nikada neces biti vrhunski teniser, ali ne zbog ove suspenzije, sam si kriv. Imas jos pola godine da se uozbiljis i da krenes da treniras, u protivnom slobodno pevaj onu pesmu koju si pevao u Pioniru: "Umire nada, gotov je san..."

MiFa

pre 10 godina

Kako je to moguče ... Čilić koristio sve moguče što postoji od dopinga (dobijo 9 meseci pa smanjili na 4) ... Troicki brez bilo kakvog dokaza, da je koristio doping (18 meseci pa smanjili na 12) ... Sumljivo je ovo sve ! ! !

bergues

pre 10 godina

Malo.
Ok , vjerovatno nije uzimao doping.Ali.

Isto tako MOGAO je da uzme , i odbijanjem doping testa to da sakrije.

I sad recimo da ga oslobode krivice.I sutra neki drugi teniser isto tako odbije da uradi test , šta onda ? Kad su Troickog pustili kako da ne puste i njega i svakog sledećeg.Zbog toga kažem još jednom - malo.

Ja imam tugu , 12 mjeseci dugu...

sesil

pre 10 godina

Ma 'ajde bre!!! Kakav kraj bre!! Glavu gore, zapni sad I treniraj! Zamisli da si se ne daj Boze povredio.Kakva je to malodusnost, nije kraj sveta, jeste malo (malo vise)nepravedno , obzirom kako se tretiraju neki drugi teniseri u slicnim I gorim situacijama, ali... Boze moj, nije nam ovo ni prvi ni poslednji put da trpimo posledice "dvostrukog arsina". Sto rece neko ovde na forumu, ajde sad se lepo odmori, naspavaj,zatvori ovo poglavlje I kreni dalje!! Imas ti jos ohohooo vremena!! MI svi verujemo u tebe!! Veruju I ti!

srbEUin

pre 10 godina

Kraj karijere? Zbog još 6 meseci kazne?
Tako nisu mislili DelPo ni Layton Hewit ni Tomy Has, kada su pauzirali po godinu dana zbog operacija, ni Andy 6 meseci po operaciji leđa pa ni Rafa kad je pauzirao 8 meseci po savetu doktora ili David Nalbandian ...
Pauzu iskoristi za poboljšanje tehnike, bolje kretanje i pripremu raznovrsnije taktike. Tako se možeš vratiti sa mnogo boljom igrom nego u 2013.

Stevica

pre 10 godina

Ako si bio cist mogao si da odradis taj doping test ali po svemu sudeci nesto si pokusao da sakrijes, nemoj onda da se bunis i places nego budi muskarac do kraja.

goran

pre 10 godina

decko, budi hrabar i jaci od njih. svi mi s ovih prostora prolazimo nekakvu vrstu nepravde i moramo dizati glavu gore. ne predaj se, tvoji kvaliteti su neosporni zato treniraj 12 mj.vise nego ikada i vrati se jaci nego ikada, i tada ce biti tvoja pravda zadovoljena.ne bacaj u vodu sve godine truda . svi koji te pratimo znamo da si nevin i podrzavamo te da ustrajes. glavu gore i j.... im kevu !!!

vlad4

pre 10 godina

Navijam za sve nase sportiste uvek, ali Troicki je sam kriv sto se nije pojavio na testu, sad moze da nastavi da pijanci na splavovima do mile volje.

Miki

pre 10 godina

Čilić je bio dopingovan, pa je kažnjen, prvo 9 meseci, pa onda samo 4. Praktično oslobođen. Viktor je kažnjen 18 meseci, iako nije bio dopingovan. Šta reći? Da je rođen u državi, koja je malo zapadnije, ne bi ni spominjali Viktorov slučaj.

Tradis

pre 10 godina

Svi su sada sokirani od Troickog preko sportske javnosti pa do selektora Obradovica.Ako nekome i dalje nije jasno, Viktor se zapravo poneo krajnje neprofesionalno i dobio je sto je i zasluzio. Sigurno je bio upoznat kakve su konsekvence za izbegavanje doping kontrole, pa je pitanje za njega zasto je izbegavao kontrolu ako je bio negativan.

Čemu zakoni koji se ne sprovode

pre 10 godina

Ne bih da stajem čoveku na muku, ali mora se imati u vidu da je propis prekršen i da je kazna (ako sam dobro čuo) drugostepeno smanjena na minimum. Dobro je videti da se bar negde propisi primenjuju. Inače bi pravila o dopingu bila besmislena. I nije tačno da je ovo protiv Srba- pogledajte kako su pre neku godinu očepili jednu Martinu Hingis (ko ne zna, ona je Švajcarkinja) za kokain na Vimbldonu.. S druge strane, čitamo ove naslove o huliganskom ološu koji prolazi sa uslovnim kaznama za razna nedela i već smo oguglali.. Viktor će da odradi suspenziju i vratiće se tenisu, a mi ostadosmo sa našim kilavim i korumpiranim pravosuđem..

smeker

pre 10 godina

Odbaci malodusnost,podigni glavu,neka ti ovi tekstovi gde se razni nasladjuju ovom nepravdom daju snagu za pravi povratak.Uvek si bio jedan od nas a mi te cenimo i volimo ,Grobarska srca su uz tebe...

tytanus

pre 10 godina

Kakva je to izjava??? KRAJ MOJIH SNOVA??? Pa tih 6-7 meseci ce da proleti kao nista.. nisi "izgubio nogu u saobracajnoj nesreci" vec si opravdano kaznjen najmanjom mogucom kaznom po pravilima ITF-a... svi ste vi naivni, ne znate propise, bojite se igle, lose se osecate.. to su price za malu decu... isto kao i price da samo nas Srbe kaznjavaju namerno i nezasluzeno.. Pojedini igraci su bili kaznjeni i po dve godine kao recimo Giljermo Kanjas, pa nisu toliko "kukali".. ODBIO SI da das uzorak za najobicniju kontrolu i tu je kraj price... Kreni sad sa treninzima "kao nikad u zivotu" i nemoj da "juris sojke" po splavovima i siguran sam da ces vrlo brzo opet u top50...

fan tenisa

pre 10 godina

Odkuda toliko pluvanja na njega ,zar ste zaboravili da on nijednom nije bio u nekoj negativnoj konotaciji igde spomenut , a poslednje njegovo obračanje zbog ,,devojke,, je potvrda da je jedan pošten i lepo vaspitan momak.Netreba da posustane, teško je ali su oni oko njega obavezni da mu u ovom slučaju pomognu svim sredstvima ,a ne da ga ostave samog.Ispao je i naivan ,iako je,,lak, na provokacije,, to su izglada dobro znali oni koji su se ovako neselektivno obrušili baš na njega.Ko je od stranih tenisera za koje se sumnja odavno da se dopinguju ovako kontrolisan.Sama njegova igra poslednjih mečeva bila bi opasnija i ubojitija da se dopingovao,to je jedini evidentan spolja vidljiv znak da se neko preko noči,,oporavi,, posle ,,teških povreda,,.Pa ako več nemožete da mu pomognete, neodmažite.Do tih visina nije došao preko noći ili uz tatu i mamu,,,poznatih diva,, i ,,divica,,.Kod nas se neko preko noći slavi,da bi se sutradan ,,slatko,, sravnio ,, .U tome smo prvaci sveta.Još odavno ,od NIKOLIČEVE,STEKIĆA,TOPIČA I SADA. NI ZA JOTU NAPRED. PODRŽIMO GA U NATEŽIM TRENUCIMA, ON JE NAŠ A NE ITIJEVAC.BRAVO ZA TIPSU.

Aca Daca

pre 10 godina

ITF se tek treba naći u velikm problemima i skandalu, danas je otkriveno da Ćiliću uopće nije nađena zabranjena suspstanca u testu zbog čega zaradio suspenziju! ITF je skrivao tu informaciju od Ćilića i ovog suda, pokušavali su se izvući na način da su tražili još i drastičniju kaznu od one izrečene za nedužnog sportaša! Sramotno je što su napravili!

Mikael Hansen

pre 10 godina

Matori, svako zlo ima svoje dobro. Odmori se do januara od tenisa, sredi misli, a onda od nove godine teretana, futing, pakleni treninzi, Novakov režim ishrane i sa novom motivacijom garantovano kidaš konkurenciju ...

Alex

pre 10 godina

Da bi se ovo desilo Novaku on bi sigurno kritikovao odluku ali ne bi nikako govorio da je ovo kraj njegove karijere. Rekao bi da ce se vratiti za godinu dana i da ce nastaviti tamo gde je stao. To je razlika izmedju Novaka i Troickog. Novak se nikad ne bi predao i zato i jeste jedan od najboljih ikada, Troicki je dobar teniser ali nema u glavi to sto Novak ima.

Sole

pre 10 godina

Mangupiraj se i dalje. Steta sto ti nisu lupili zabranu dozivotno. Sledeci put opet pokusaj da izbegnes doping test.
(Tako treba, 5. novembar 2013 16:04)

Šteta što Nadalu ne lupe doživotnu zabranu. O njegovom dopingu se priča odavno , a to niko da sredi , i njega i sve slične koji su u vrhu , nego našli na nama Balkancima , i još nekom sitnom boranijom , da se kurče.
Ova odluka je toliko smešna i žalosna , da je to prosto neverovatno. Samo još fali da Jamajčanskim atletičarima izreknu kazne zbog dopinga.

Danijela

pre 10 godina

Gore glavu momče! Posle svake kiše uvek grane sunce! Duško Radović je rekao da vredimo onoliko koliko smo drugima potrebni..A ti si potreban, i Davis reprezentaciji, i Srbiji, a verujem i Novaku, Janku, Zikiju i ostalima-svima onima koji igraju tenis i vole tenis..Veliki pozdrav!

kzen

pre 10 godina

Gasquet pozitivan na kokain, izmisli neku nebuloznu pricu o polubcu u disko klubu i na terenu je vec sledeci mesec... stvarno je sramota sta rade malim federacijama a kako za cas nadju nacin da zaobidju pravila kada je u pitanju Francuska.

abraxas

pre 10 godina

Žao mi je Troickog, ali mislim da je pogrešio što nije dao uzorak. Sud je odlučio da jeste kriv što nije dao uzorak, ali da njegov deo krivice nije velik. Očigledno da nije ni dovoljno mali da mu se sve oprosti, jer bi verovatno i drugi počeli sve češće to da rade, pogotovo ako su koristili neke supstance koje nestanu iz sistema za manje od 24 sata. Ono što je B92 reporter morao da kaže (a nije) je da je taj sud u Lozani smanjio kaznu NA MINIMUM propisan pravilima.

igrao sam na ostrvu

pre 10 godina

Opusti se momcino, u punoj si snazi, a tenis i sport u celini uvek pruzaju revans. Fed i Ferrer su dobro zasli u trideste i rasturaju se u top 8 u Londonu... Da si povredio ukrstene ligamente, to bi tek bio problem, pa eno ih fudbaleri igraju sa istim uspehom. Odmori lepo telo, zaceli rane, radi neke stvari koje nisi mogao i tamo negde u aprilu kreni zestoko. Deo si sampionske ekipe i nema jadan ja.

nn

pre 10 godina

Da ucinjena je VELIKA nepravda , ali....

Kraj karijere, snova, tenisa?! Daj bre covece izadji na teren trci udaraj lopticu, idi u teretanu. Alkohol zameni pravilnom ishranom, splavove snom.
Trebalo bi da ti ovih 6 meseci skracenja daju motiv da im u inat pokazes da su onih 12 bili nepravda i da se vratis jaci no ikad.

Tvoj duh i karakter su veci razlog za kraj nego ova kazna.

Mister Berns

pre 10 godina

Kakve su ovo izjave? Has se nakon silnih povreda u 106. godini vratio tenisu, a tebi je u 27. godini upropašćena karijera i nećeš moći u 28. da se vratiš vrhunskom tenisu. Sad se mani "Fioke" i ostalih sličnih mesta i treniraj još više, da u avgustu 2014. kreneš nikad jače. Tako ćeš da uradiš ako si pametan. Ako nisi, onda ni "Fioka" neće pomoći.

Mister Berns

pre 10 godina

Kakve su ovo izjave? Has se nakon silnih povreda u 106. godini vratio tenisu, a tebi je u 27. godini upropašćena karijera i nećeš moći u 28. da se vratiš vrhunskom tenisu. Sad se mani "Fioke" i ostalih sličnih mesta i treniraj još više, da u avgustu 2014. kreneš nikad jače. Tako ćeš da uradiš ako si pametan. Ako nisi, onda ni "Fioka" neće pomoći.

nn

pre 10 godina

Da ucinjena je VELIKA nepravda , ali....

Kraj karijere, snova, tenisa?! Daj bre covece izadji na teren trci udaraj lopticu, idi u teretanu. Alkohol zameni pravilnom ishranom, splavove snom.
Trebalo bi da ti ovih 6 meseci skracenja daju motiv da im u inat pokazes da su onih 12 bili nepravda i da se vratis jaci no ikad.

Tvoj duh i karakter su veci razlog za kraj nego ova kazna.

igrao sam na ostrvu

pre 10 godina

Opusti se momcino, u punoj si snazi, a tenis i sport u celini uvek pruzaju revans. Fed i Ferrer su dobro zasli u trideste i rasturaju se u top 8 u Londonu... Da si povredio ukrstene ligamente, to bi tek bio problem, pa eno ih fudbaleri igraju sa istim uspehom. Odmori lepo telo, zaceli rane, radi neke stvari koje nisi mogao i tamo negde u aprilu kreni zestoko. Deo si sampionske ekipe i nema jadan ja.

kzen

pre 10 godina

Gasquet pozitivan na kokain, izmisli neku nebuloznu pricu o polubcu u disko klubu i na terenu je vec sledeci mesec... stvarno je sramota sta rade malim federacijama a kako za cas nadju nacin da zaobidju pravila kada je u pitanju Francuska.

abraxas

pre 10 godina

Žao mi je Troickog, ali mislim da je pogrešio što nije dao uzorak. Sud je odlučio da jeste kriv što nije dao uzorak, ali da njegov deo krivice nije velik. Očigledno da nije ni dovoljno mali da mu se sve oprosti, jer bi verovatno i drugi počeli sve češće to da rade, pogotovo ako su koristili neke supstance koje nestanu iz sistema za manje od 24 sata. Ono što je B92 reporter morao da kaže (a nije) je da je taj sud u Lozani smanjio kaznu NA MINIMUM propisan pravilima.

srbEUin

pre 10 godina

Kraj karijere? Zbog još 6 meseci kazne?
Tako nisu mislili DelPo ni Layton Hewit ni Tomy Has, kada su pauzirali po godinu dana zbog operacija, ni Andy 6 meseci po operaciji leđa pa ni Rafa kad je pauzirao 8 meseci po savetu doktora ili David Nalbandian ...
Pauzu iskoristi za poboljšanje tehnike, bolje kretanje i pripremu raznovrsnije taktike. Tako se možeš vratiti sa mnogo boljom igrom nego u 2013.

Dule

pre 10 godina

Ko zna za sta je sve ovo dobro. Sada imas vremena da se saberes, napravis plan za buducnost i da otklonis sve slabosti iz tvoje igre.
Nikako nije ovo kraj karijere, nego ti je to druga sansa koju moras iskoristiti.
Nemoj da ocajavas i da stvaras utisak da ti je potrebno sazaljevanje, ne naprotiv, kreni odmah da radis pakleno, bice ti bolje i lakse ces sve ovo podneti.
Vreme jako brzo prolazi, seti se samo Thomasa Mustera, kako i koliko se mucio posle one nesrece koju je imao.
Ti si zdrav hvala bogu, pa ako si pao ustani i nastavi sa uzdignutom glavom i sigurno ces uspeti.
Poslusaj me.....za tvoje dobro.....Srecno!

tytanus

pre 10 godina

Kakva je to izjava??? KRAJ MOJIH SNOVA??? Pa tih 6-7 meseci ce da proleti kao nista.. nisi "izgubio nogu u saobracajnoj nesreci" vec si opravdano kaznjen najmanjom mogucom kaznom po pravilima ITF-a... svi ste vi naivni, ne znate propise, bojite se igle, lose se osecate.. to su price za malu decu... isto kao i price da samo nas Srbe kaznjavaju namerno i nezasluzeno.. Pojedini igraci su bili kaznjeni i po dve godine kao recimo Giljermo Kanjas, pa nisu toliko "kukali".. ODBIO SI da das uzorak za najobicniju kontrolu i tu je kraj price... Kreni sad sa treninzima "kao nikad u zivotu" i nemoj da "juris sojke" po splavovima i siguran sam da ces vrlo brzo opet u top50...

Miki

pre 10 godina

Čilić je bio dopingovan, pa je kažnjen, prvo 9 meseci, pa onda samo 4. Praktično oslobođen. Viktor je kažnjen 18 meseci, iako nije bio dopingovan. Šta reći? Da je rođen u državi, koja je malo zapadnije, ne bi ni spominjali Viktorov slučaj.

Alex

pre 10 godina

Da bi se ovo desilo Novaku on bi sigurno kritikovao odluku ali ne bi nikako govorio da je ovo kraj njegove karijere. Rekao bi da ce se vratiti za godinu dana i da ce nastaviti tamo gde je stao. To je razlika izmedju Novaka i Troickog. Novak se nikad ne bi predao i zato i jeste jedan od najboljih ikada, Troicki je dobar teniser ali nema u glavi to sto Novak ima.

Mikael Hansen

pre 10 godina

Matori, svako zlo ima svoje dobro. Odmori se do januara od tenisa, sredi misli, a onda od nove godine teretana, futing, pakleni treninzi, Novakov režim ishrane i sa novom motivacijom garantovano kidaš konkurenciju ...

Rancic

pre 10 godina

Sa ovakvim stavom i treba da prekine da se bavi tenisom!
U sustini on najbolje zna istinu... gotivim sve nase sportiste i ja sam sportista, doduse amater ali jednom profesionalcu su takve greske nedopustive... pa sta je mislio ako ne da krv da ce proci nekaznjeno ma ajte molim vas...

Danijela

pre 10 godina

Gore glavu momče! Posle svake kiše uvek grane sunce! Duško Radović je rekao da vredimo onoliko koliko smo drugima potrebni..A ti si potreban, i Davis reprezentaciji, i Srbiji, a verujem i Novaku, Janku, Zikiju i ostalima-svima onima koji igraju tenis i vole tenis..Veliki pozdrav!

Dzon

pre 10 godina

Kako mozes tako da gledas na stvari?! Kapiram da ti je tesko, ali sad zagrizi, treniraj i vrati se 5x jaci nego ranije. Dokazi sebi da mozes, dokazi drugima da mozes.

Igorr

pre 10 godina

Iskreno Trikicki (tako te oslovljava moj deda), ko zna zasto je ovo dobro. Pre ove pauze si igrao ispodprosecan tenis, lako si ispadao iz turnira u turnir, igrao u kontra ritmu.

Sa takvim igrama si verovatno imao vise rashoda nego prihoda, skup je teniski zivot i te kako ako nemas dobre rezultate.
Sada ti se , ma koliko god bilo tesko - otvorila prilika da se posvetis sebi, izgradis, ojacas i vratis se nikad jaci, zeljan uspeha. A motiv ce ti biti da im dokazes da si dobar teniser i da su pogresili.

Imaces 28 godina, rasbices. Nadal se vratio, Mari ce nakon oporavka od operacije, Ferer, Gaske.. Poduga je lista onih koji su rasturali posle dugih pauza. Samo hrabro, brzo ce to proci. Ali sa takvim stavom bolje odmah uzmi ispisnicu i pravac na biro, da ti nadjemo nesto :)

vladan

pre 10 godina

Na stranu ceo proces-da li jesi ili nisi,da li je kriva doktorka,sistem,ti...to je to.Ne patetisi,mnogo vece karijere su bile u mnogo vecem blatu-vracas se za manje od godinu dana,zdrav si....radi,stegni zube i cepaj dalje.

Sole

pre 10 godina

Mangupiraj se i dalje. Steta sto ti nisu lupili zabranu dozivotno. Sledeci put opet pokusaj da izbegnes doping test.
(Tako treba, 5. novembar 2013 16:04)

Šteta što Nadalu ne lupe doživotnu zabranu. O njegovom dopingu se priča odavno , a to niko da sredi , i njega i sve slične koji su u vrhu , nego našli na nama Balkancima , i još nekom sitnom boranijom , da se kurče.
Ova odluka je toliko smešna i žalosna , da je to prosto neverovatno. Samo još fali da Jamajčanskim atletičarima izreknu kazne zbog dopinga.

laki

pre 10 godina

za sve vas koji se cudite za visinu kazne, cilic je lepo priznao dobing time sto je dao krv na analizu... nas placko iako se dopingovao, poceo je jos i da laze i skriva to! pod uslovom da se dopingovao... e sad to sto vi smatrate da se nije dopingovao pa na osnovu toga odredjujete kaznu, to je druga stvar... on je LAGAO i SKRIVAO nesto pred svetom u profesionalnom sportu, izvoli, razmisli sad god dana kako ces se ponasati

Stefan

pre 10 godina

Viktore, uopste mi te nije zao. Jeste da sam Zvezdas i da sam bio zgadjen onim tvojim navijanjem u Pioniru ali nije mi te je zao zbog toga nego zbog sledeceg - kao prvo ja uopste nisam poverovao tvojoj prici u kojoj objasnjavas zbog cega si izbegao doping kontrolu, kada bi se svako tako izvlacio sa doping kontrole bilo bi puno sportista na dopingu danas... Posle suspenzije, umesto da se zainatis, da svaki dan treniras, da se vratis jaci nego ikad, a mozes, ulazis u najbolje godine, ti se tu zezas po splavovima, opijas i ponasas se kao da te boli ona stvar sto su te suspendovali, i onda dodjes na konferenciju i kukas kako ti je gotova karijera. Znas ti koliko je sportista na ovom svetu dozivelo teske povrede pa su se opet vratili posle pauze, a ti popijes suspenziju i umesto da iskoristis to sto si zdrav da treniras glavna vest o tebi ovih dana je bila kako menjas devojke i splavaris. Upravu si Viktore, nikada neces biti vrhunski teniser, ali ne zbog ove suspenzije, sam si kriv. Imas jos pola godine da se uozbiljis i da krenes da treniras, u protivnom slobodno pevaj onu pesmu koju si pevao u Pioniru: "Umire nada, gotov je san..."

Komentator

pre 10 godina

(Tradis, 5. novembar 2013 17:12) Pazi, teniski broj 1, dvojica koji su bili u prvih 10 u zadnjih par godina i njihov trener po tvom misljenju nisu upoznati sa situacijom, a ti jesi, pa si nasao za shodno da im objasnis. Sta li je sa tobom i svim onima koji veruju da bolje od Viktora i njegovih drugova znate o cemu se radi?

Podrska Viktoru u borbi protiv fasizma.

karlo akrobata

pre 10 godina

imam komsinicu koja ima rak, i nije toliko razocarana, kao ovaj
mali sto je ziv i zdrav. ako se nije dopingovo sto nije dao krv?
Jel bese plasi se igle? E pa bato, ko se igle plasi ne treba ni da nas predstavlja u svetu, vec da sedi ko bakutan uz sporet i nadgleda vatru?
bas se naskirah oko frajera, eto suza suzu stize!

P

pre 10 godina

Drzi se Viktore, brzo prodje 6 meseci ... moj savet ti je da to vreme iskoristis i da treniras da budes najbolji na svetu kad se vratis i da svakog pobedjujes. Jednostavno da budes najspremniji igrac, imas vremena, napravis program prvo kondicija, planina, bajs itd ... pa krenes da radis na elementima koji su ti nedostajali ...
i TOP20 do kraja sezone.

vaskez

pre 10 godina

Ajde bre ne foliraj se!"Nije mi bilo dobro pa nisam mogao da dam krv iz prsta za analizu"???Ma nemoj!Pa nisu ti trazili da da ti seku ruku,evo svaki dan u laboratoriji ceka bar po 50 baba da daju krv a ti vrhunski sportista nisi mogao da je das.KO da je neko mutav.

MILENKO

pre 10 godina

"(Miki, 5. novembar 2013 17:24)"

Odakle ti informacija da nije bio dopingovan???Zasto nije dao krv onda,plasio se igle?!Haha...Sam je kriv sto se nasao u ovoj situaciji,sada neka cuti i trenira a ne da visi po kafanama...

neđo

pre 10 godina

Kuka kao da je kažnjen na 5 godina. Dobro je i prošao smanjili su mu kaznu tako da mu nije skroz propala iduća sezona, može se vratiti na američku turneju, možda mu netko da pozivnicu.

drago

pre 10 godina

Viktore, bio sam kad si izlazio sa one press konferencije u Umagu. I vidio sam tebe, tvoju majku i oca, znam kako vam je tesko. Necu da te cujem da je kraj snova o vrhunskom tenisu. Pa ti ces imati samo 28 godina. Nek ti Marin bude uzor. Pogledaj ga samo koliko je popravio servis a danas je Ivanisevic rekao i da nisu nesto puno trenirali. Ja znam kako se u postsezoni nema vremena dovoljno vjezbati na nedostatcima, ti si zdrav i sad ces to vrijeme imati. Dobijat ces WC jer nisi pao na testu. A i da ne dobijas opet ces se dici i uopce ne sumnjam da ces se vratiti gdje si sada. Svi se vrate, i oni ozlijedjeni a danas to uspjeva i Haasu, Karlovicu, Hewittu i ostalima od 35 godina koji su propatili raznih ozlijeda.

To ti je 100%.

emirati

pre 10 godina

Kako ne kapirate - mnogo Srba u vrhunskom tenisu !
Gde su tu : Nemci,Francuzi,Englezi Svajcarci...pa i Ameri ? Po jedan- vrhunski samo ! Zato se na sve nacine " namesta" da Srbiju i tenisere degradiraju !

Fred

pre 10 godina

Izvini Viktore, do 27. nisi stizao do mnogih finala, a upravo je od 29. trebalo. Izvini, ali to zvuci sad tako glupo. Sigurno ce suspenzija uticati znatno na njegovu dalju karijeru, verovatno tesko da ce ponovo uci u top 20 na svetu ali zenit njegove karijere je prosao a i mislim da nema za cim da zali, bio je u top 15, osvojio je Dejvis kup, i to njegovim odlucujucim poenom,igrao je u vreme najboljeg na svetu ikada, Federera, u vreme Nadala i Djokovica, sve u svemu ne moze da kaze da je imao losu karijeru. Neka nastavi da trenira i neka da sve od sebe, svakako sve najbolje mu zelimo.

nav_

pre 10 godina

Pravi dramaking. Kad si vec toliko odan tenisu, iskoristi ovo vreme do jula i treniraj do besvesti. Kad se vratis tvoji rezultati ce najbolje pokazati koliko si ti ulozio u tenis. Lako je recima.
Mislim da su pravilno presudili sto se Troickog tice.
Ali to je jednostrana odluka, jer to sto Rafa radi je 300x gore od Troickog. Modelovati zakon kako po kojem igracu, nije fer.

Istina

pre 10 godina

Čilić je bio dopingovan, pa je kažnjen, prvo 9 meseci, pa onda samo 4. Praktično oslobođen. Viktor je kažnjen 18 meseci, iako nije bio dopingovan. Šta reći? Da je rođen u državi, koja je malo zapadnije, ne bi ni spominjali Viktorov slučaj.
(Miki, 5. novembar 2013 17:24)

Dečko, malo se informiraj, Čilić uopće nije bio dopingiran i ITF slijedi skandal i tužba sa milijunskim iznosima. Pokušaj trenirana strogoće će ih skupo koštati, a Viktor je sam sebe ukopao.

Довла

pre 10 godina

Ови што помињу примере повратка Надала,Хјуита или Налбандијана после повреде и пореде је са Викторовом ситуацијом,треба да знате да ће када се врати у јулу имати 0 бодова и неће иматин ренкинг на АТП листи!Уз чињеницу да ће имати 28 година и да ће тешко добијати специјалне позивнице за турнире,мораће да крене са дна од фјучерса и челинџера.А време му не иде на руку.Завршио је са врхунским тенисом.

Milence

pre 10 godina

Sudeci po komentarima, dobar Srbin se dopinguje i tim se dici. Nije mi jasna ni primedba iz pisma Troickog, da ga lekarka ne poznaje, a suspendovan je zbog njenog nalaza. Sta to tacno znaci, kuknjava zato sto ne moze da je okrivi da mu se licno sveti, ili sta? Klinacki.

fenomen

pre 10 godina

Pravac u KKPartizan na trening kod Duleta da steknes kondiciju a izmedju dva treninga pravac na teniske terene i udaraj tu lopticu kao manijak. Videces da se za 6 meseci mozes itekako vratiti. Sve najbolje a ako Suncica smeta posalji mi je da je pricuvam. Ajde sretno....

mix

pre 10 godina

Vico nije kraj, moras zadrzati optimizam, u medjuvremenu dobro trenirati. Uveren sam da mozes da rehabilitujes svoju karijeru ali moras verovati u sebe, svoj rad i optimisticki samo! Svi smo uz tebe. Pitas se sta ces da radis? Samo nastavi naporno da treniras, igras prijateljske sa svojim drugovima i mladima iz kluba, budi im trener makar privremeno, a tamo nege u martu kreni negde na pripreme pa iznova. To je pravi izazov i to treba da te drzi na povrsini! Ti to mozes, majstore!

Nenad.A

pre 10 godina

Nije trebalo da prozivaš onog sudiju! Bar da si se izvinio.. dobio bi mnogo manju kaznu ili te ne bi ni optužili. Ovako si teškom mukom shvatio da svi greše, kao on, kao ti, neko manje, neko više! Stegni zube i napred kao nekada. Ne boj se jer imaš ogromno iskustvo! Glavu gore i radi iz sve snage!

marko_bgd

pre 10 godina

nadala ne smeju da suspenduju zato sto je veliki novac u igri kada je on u pitanju,zato sto ga stite sponzori...i to ne bi bilo dobro za tenis...ali zato moze da strada neko poput troickog...nepravedno je,ali sta da se radi...ja da sam na njegovom mestu,ja ne bih odustao...zainatio bih se,i bio jos bolji...

koko

pre 10 godina

Podsetio me naslov na scenu kada je u Pioniru pevao: "... umire nada, gotov je san..."

Moze sada da odrzava kondiciju sa trenerom bez rominga!

Ne verujem u teorije zavere. Odsluzi svoje pa dokazi da si igrac!

pedja

pre 10 godina

Vi koji se pravite pametni i pljujete njega. Vi jos vise trebate da se stidite. Starsno je koliko sami sebe ne volimo i pljujemo. STARSNO

Čekaćemo te

pre 10 godina

Sve prođe, pa će i ovo. Ne znam samo zašto su se nadali da će mu omogućiti da igra, jer sa njime sigurno pobeđujemo u finalu u Beogradu. Moramo da shvatimo da ćemo protiv nas uvek imati skoro celi svet, jednostavno nas vekovima malo ko voli ... Molim Boga da nam i ovoga puta proradi inat, baš onaj naš, zbog kojeg nas vekovima ne vole. Da pobedimo i zbog Viktora

Leonida

pre 10 godina

Neka kopira Mareja od ove godine! Par meseci priprema za gren slem! Trening i trening i samo trening. Krece od nule, bez pritiska, iovako ne bi imao sta da brani... Spartanski!

Deks

pre 10 godina

Čovek verovatno ima novca toliko koliko ja nikada neću imati, ima sve preduslove za srećan život samo pod pretpostavkom da shvati da sport nije sve u životu.

miloš

pre 10 godina

Stisni pesnicu, pokaži petlju i prevazidji taj košmar, ako nisi stvarno kriv, a verujem da nisi, i nastavi da igraš dobar tenis, rezultat mora da dodje!

Čemu zakoni koji se ne sprovode

pre 10 godina

Ne bih da stajem čoveku na muku, ali mora se imati u vidu da je propis prekršen i da je kazna (ako sam dobro čuo) drugostepeno smanjena na minimum. Dobro je videti da se bar negde propisi primenjuju. Inače bi pravila o dopingu bila besmislena. I nije tačno da je ovo protiv Srba- pogledajte kako su pre neku godinu očepili jednu Martinu Hingis (ko ne zna, ona je Švajcarkinja) za kokain na Vimbldonu.. S druge strane, čitamo ove naslove o huliganskom ološu koji prolazi sa uslovnim kaznama za razna nedela i već smo oguglali.. Viktor će da odradi suspenziju i vratiće se tenisu, a mi ostadosmo sa našim kilavim i korumpiranim pravosuđem..

dijaspora

pre 10 godina

Hoce li neko objasniti koja je razlika davanja krvi posle 24 sata!?Nije doping alkohol da izvetri tako brzo iz krvnog sistema!? Pored toga preko urina se moze utvrditi takodje o postojanju neke sumnjive supstance u organizmu testiranog.Ovako ispasce da se strozije kaznjava onaj koji se oglusio o pravilu,nego onaj koji je uhvacen u koriscenju dopinga!? Kalimero,zar ne!?

bergues

pre 10 godina

Malo.
Ok , vjerovatno nije uzimao doping.Ali.

Isto tako MOGAO je da uzme , i odbijanjem doping testa to da sakrije.

I sad recimo da ga oslobode krivice.I sutra neki drugi teniser isto tako odbije da uradi test , šta onda ? Kad su Troickog pustili kako da ne puste i njega i svakog sledećeg.Zbog toga kažem još jednom - malo.

Ja imam tugu , 12 mjeseci dugu...

tomy

pre 10 godina

Pravila su jasna.Koja je svrha doping kontrole ako kazes ej izvini sutra cu.Zao mi je ali Viktor je kriv.Mlad je i vratice se on u tenis.

Tradis

pre 10 godina

Svi su sada sokirani od Troickog preko sportske javnosti pa do selektora Obradovica.Ako nekome i dalje nije jasno, Viktor se zapravo poneo krajnje neprofesionalno i dobio je sto je i zasluzio. Sigurno je bio upoznat kakve su konsekvence za izbegavanje doping kontrole, pa je pitanje za njega zasto je izbegavao kontrolu ako je bio negativan.

Stevica

pre 10 godina

Ako si bio cist mogao si da odradis taj doping test ali po svemu sudeci nesto si pokusao da sakrijes, nemoj onda da se bunis i places nego budi muskarac do kraja.

sport ist Mord

pre 10 godina

Vrhunski sport trazi celog coveka,ne samo fizicki vec i mentalno! Viktor je
mnogo davao i mnogo dobio,mnogo vise od nas "normalnih". Napravi je gresku,
ali sada pamet u glavu,nauci iz svoje greske nesto,pa od iduce godine kreni
bolje,jace. I,ostavi se lakih zenski,sponzorusa,lepe su,ali nista vise od
toga,hoce samo da se okoriste,ne vide te kao coveka vec kao sponzora....
Nisi jedini koji je nagrabusio,zato budi pametan! Srecno,od srca!!!

vlad4

pre 10 godina

Navijam za sve nase sportiste uvek, ali Troicki je sam kriv sto se nije pojavio na testu, sad moze da nastavi da pijanci na splavovima do mile volje.

Aca Daca

pre 10 godina

ITF se tek treba naći u velikm problemima i skandalu, danas je otkriveno da Ćiliću uopće nije nađena zabranjena suspstanca u testu zbog čega zaradio suspenziju! ITF je skrivao tu informaciju od Ćilića i ovog suda, pokušavali su se izvući na način da su tražili još i drastičniju kaznu od one izrečene za nedužnog sportaša! Sramotno je što su napravili!

Nenad

pre 10 godina

Nedaj se covece!!! Sad pre svega vezbaj snagu, eksplozivnost, brzinu i izdrzljivost a tamo u aprilu dodaj i tehniku i onda ih zgazi sve! laksa opcija je da se samosazaljvas i da bancis po splavovima ali to uvek mozes da radis. Znaci, zamisli da si u zatvoru narednih 8 meseci i da jedino sto mozes da radis jeste da naporno vezbas...svaki veliki trud se na kraju isplati. Iskreno ti zelim da ne dozvolis da te slome i da mi omogucis da sledece godine navijam za tebe i da se radujem tvojim pobedama. Samo napred Viktore!!!

SEKI

pre 10 godina

Lako je sada kuditi naseg tenisera koji je srcem i znanjem pruzao maksimum za nasu reprezentaciju.Viktore sada treba da budes hrabar i da se ne predajes vec da sa jos vise volje i snage treniras kako bi se vratio opet medju najbolje tenisere SRECNO.

djordjevic

pre 10 godina

Ajde, ajde Viktore, GLAVU GORE!!! Sta ti je to, jos 7-8 meseci, odmori, spremi se dobri i mocices opet medju 30...Pa ovo ti je kao jedna ozbiljnija povreda, nisu te suspendovali na 10 godina.

Dragan Banja Luka

pre 10 godina

Viktore,
Zapni još jače sa treninzima i vrati se u prvih 20 što prije. Tako ćeš na najbolji način da se osvetiš za nepravdu.

loksi

pre 10 godina

Da se ovo desilo Novaku cela Srbija bi stala,bila bi nacionalna tragedija,smatralo bi se zaverom protiv celokupnog naroda,a prvi potpredsednik bi verovatno otkazao sve obaveze i odleteo na lice mesta da agituje,ovako ko sisa Viktora,ionako nikad i nije ljude bilo briga za njega

JV

pre 10 godina

@miloš
Stvar je u tome da će sa 28 godina morati da krene od Fjučersa jer će imati 0 (NULA) poena. Mogu da mu pomognu neke WC, ali pitanje koliko i da li će ih dobiti.
Treba to 'prevaliti' u glavi posle jedne relativno uspešne karijere i vratiti se na nivo Tošketa, Bjelice i sl.

jelica

pre 10 godina

Viktore,pogrešo razmišljaš,verovatno si u šoku.Dete moje,bolje je ovo da ase dogodilo nego da si se razboleo ili teško povredio.Imaš pozitivnih preimera oko sebe koliko hoćeš.Hrabro sine,ovo noje najgore što se jednom sportisti može dogoditi.

msm

pre 10 godina

Pa do Jula je preostalo još 8 mjeseci??!
Zašto završavati karijeru čovječe? Ljudi su pauzirali i duplo duže od tebe pa se uspješno vraćali tenisu. Stvarno volim naše tenisere, nikada neću zaboraviti tvoje d.cup pobjede ali očigledno je tvoj najveći problem tvoja glava, mislim da bi se takođe morao složiti s tim. Svi su stali iza tebe, prijatelji, kolege, cijela nacija, i ti se tako olako odričeš svega što si do sada napravio????? Bez borbe! E druže moj, ja bih u inat jedva čekao da se vratim na teren! Tako bi trebao i ti!

VLADIMIR

pre 10 godina

Ama bre covece, ne ocajajvaj, nisi mrtav, nisi bolestan i DOVOLJNO SI MLAD. Pred tobom je jos dugacka karijera i ako budes uporno i savesno radio - mozes ti postizati i bolje rezultate no sto si do sada imao. Pogledaj samo koliku su pauzu imali: Nadal, Delpo, Tomi Has, Robredo, Hjuit i da ne nabrajam vise, i vidis posle toga kakve su rezultate postigli i postizu i dalje. Zato nastavi sa radom kao da se nista nije desilo, ISPRAZNI negativnosti iz tvoje glave, koje su ti uostalom i napravile njvise problema. Okupi prave ljude oko tebe i tvoju porodicu koji ce ti stvarno pomoci - a posto si zdarv momak - bices ti jos bolji no sto si bio. I ponasaj se kao loptica: Sto je jace udaras, ona jace odskace. Hrabro i vredno, napred Viktore.

treniranje strogoce..sta reci??

pre 10 godina

Ja ne razumem NISTA. Podvucena je crta jednakosti za nekoga sto je bio dopingovan i nekoga koji je izbegao doping, ako ga je uopste izbegao jer ne znam prave informacije?? U stvari cak nisu izjednacili ova dva slucaja nego je neko ko je bio dopingovan, UTVRDJENO, dobio 4 MESECA kazne?? Bez ikakvih navijackih strasti jer je Viktor nas covek ovo je za mene FARSA!!! Smesno. Prodjes 5 puta gore od nekoga ko je dopingovan?? Stvarno smejurija.

vlada

pre 10 godina

Nemoj tako momak, Kanjas je na drugom turniru posle suspenzije ušao u Finale (i i zgubio od djokovića). Nije još dugo posle toga igrao ali da nemaš šansu da igraš vrhunski tenis to su već priče za malu decu....
Samo treniraj naporno, mlad si!

beograd

pre 10 godina

što bi rekli ameri grow a par, ne kukaj sad ko .... nego lepo treniraj i spremaj se za nastavak karijere, a nemoj tražiti izgovore i alibi za buduće eventualne neuspehe, ovom rečenicom da su ti gotovi snovi u vrhunskom tenisu samo pokazuju kako si slab kao čovek, samim tim i kao sportista, pa ronaldo (brazilski) je par godina bio van terena zbog raznih povreda, što je gore od suspenzije jer ti imaš mogućnosti da radiš na sebi i da treniraš, on to nije imao, pa se vratio jači i bolji i osvojio svetsko sa brazilom, lš sa realom i šta sve ne, znači ne kukaj, nego sad pokaži onaj čuveni srpski inat, ili se jednostavno skloni da te ne gledamo, na kraju krajeva sam si kriv za sve ovo

nikola

pre 10 godina

Ljudi,on (ako je tacno to sto kaze) nije odbio da da krv ,nego je lepo pitao doktorku jel moze da da sutra,ona je rekla moze i to je to! Ako je stvarno tako bilo to je skandal nad skandalima da on ne igra godinu dana zbog neke doktorke.

smeker

pre 10 godina

Odbaci malodusnost,podigni glavu,neka ti ovi tekstovi gde se razni nasladjuju ovom nepravdom daju snagu za pravi povratak.Uvek si bio jedan od nas a mi te cenimo i volimo ,Grobarska srca su uz tebe...

šećer u prahu

pre 10 godina

Ne razumem. Ako je nevin ima samo razlog više da trenira i da uđe u top formu i rezultatima da im se ‘‘osveti‘‘. Koliko vremena Nadal nije igrao pa kad se vratio nije mogao da izgubi?

igor

pre 10 godina

Nastavi da treniras,radis na svim segmentima svoje igre, i vrati se na teren kao mnogo bolji igrac nego sto si bio , u inat ! Sa takvim stavom brzo ces se vratiti u top 20 gde ti je mesto, pa ces nadoknaditi i dobiti sve sto ide uz to! Jedino tako mozes iz ove svoje licne tragedije izvuci nesto pozitivno!

MiFa

pre 10 godina

Kako je to moguče ... Čilić koristio sve moguče što postoji od dopinga (dobijo 9 meseci pa smanjili na 4) ... Troicki brez bilo kakvog dokaza, da je koristio doping (18 meseci pa smanjili na 12) ... Sumljivo je ovo sve ! ! !

Goran

pre 10 godina

Cilicu je kazna u stvari bila nagrada jer je vrijeme iskoristio da sa Gorano Ivanisevicem popravi servu I sada ima po 20 asova po mecu. Sledece godine on dolazi do u najgorem slucaju do 5 mjesta a mozda ode I do vrha liste. Kad Raonic, Izner I Karlovic mogu dobivati igrace sa samog vrha bez ikakve igre izuzev serve onda Cilic sa odlicnom igrom u polju I ubitacnom servom moze konkurisati I za sam vrh. Znaci Viktore radi na poboljsanju svoje igre I vrati se sledece godine jos jaci.

fan tenisa

pre 10 godina

Odkuda toliko pluvanja na njega ,zar ste zaboravili da on nijednom nije bio u nekoj negativnoj konotaciji igde spomenut , a poslednje njegovo obračanje zbog ,,devojke,, je potvrda da je jedan pošten i lepo vaspitan momak.Netreba da posustane, teško je ali su oni oko njega obavezni da mu u ovom slučaju pomognu svim sredstvima ,a ne da ga ostave samog.Ispao je i naivan ,iako je,,lak, na provokacije,, to su izglada dobro znali oni koji su se ovako neselektivno obrušili baš na njega.Ko je od stranih tenisera za koje se sumnja odavno da se dopinguju ovako kontrolisan.Sama njegova igra poslednjih mečeva bila bi opasnija i ubojitija da se dopingovao,to je jedini evidentan spolja vidljiv znak da se neko preko noči,,oporavi,, posle ,,teških povreda,,.Pa ako več nemožete da mu pomognete, neodmažite.Do tih visina nije došao preko noći ili uz tatu i mamu,,,poznatih diva,, i ,,divica,,.Kod nas se neko preko noći slavi,da bi se sutradan ,,slatko,, sravnio ,, .U tome smo prvaci sveta.Još odavno ,od NIKOLIČEVE,STEKIĆA,TOPIČA I SADA. NI ZA JOTU NAPRED. PODRŽIMO GA U NATEŽIM TRENUCIMA, ON JE NAŠ A NE ITIJEVAC.BRAVO ZA TIPSU.

Filip

pre 10 godina

Ne znam sta reci posle ovakve presude, kakvu poruku salje ITF?
Slazem se u potpunosti da Viktor treba da bude kaznjen, zna koje su njegove obaveze, ali sa druge strane kako je moguce da igrac koji je koristio nedozvoljene supstance fakticki bude pomilovan? Da li to ITF zna nesto sto mi ne znamo??? U svakom slucaju nema logike. Evo sta sam procitao na tweeteru, Stakovski je postavio.
@Stako_tennis: #Troicky suspended for a year without being tested positive ..#Cilic was banned for 3month after tested positive.. Am I missing something ??
Toliko o tome!

Great Gatsby

pre 10 godina

Cuti i ne brukaj se, to ne znaci da god.ne treba da treniraj jer se neces takmiciti, i Nadal je pravio duge pauze i to zbog povrede pa je opet prvi, opet kazem, cuti, pametniji si tad. I naravno, tebi je uzalud sve......ne ide :)

sačuvaj me Bože

pre 10 godina

@loksi

Ljudima koji se čude što je tako kao što si opisao ne bih izdavao vozačke dozvole, jer je očigledno da nisu u stanju da donose razumne odluke. Ti ovog mediokriteta porediš sa legendom...

Dare maltretare

pre 10 godina

Svi vi koji pljujete pokušajte da napravite bilo šta približno onome što je Viktor uradio u svojoj karijeri. Dok ne uspete... ostaje vam samo da mrzite sve što je uspešno oko sebe.

komentar

pre 10 godina

"Kuka kao da je kažnjen na 5 godina. Dobro je i prošao smanjili su mu kaznu tako da mu nije skroz propala iduća sezona, može se vratiti na američku turneju, možda mu netko da pozivnicu."

Pa skoro isto mu je kao i da je kaznjen na 5 godina.
Kaznu su mu bas taman toliko smanjili da mu je potpuno isto kao i da nisu smanjili.
Dakle kada mu istekne kazna imace 0 poena na ATP listi (racuna se samo poslednjih 12 meseci), i uz ovakvo obrazlozenje presude, ne da nece moci da igra normalne turnire, vec ni fjucerse ni celendzere. :(
Kakve crne pozivnice za americku turneju spominjete, jedini pozivi koje ce moci da dobije su pozivi kod sudije za prekrsaje zbog pogresnog parkiranja.:(
Ako "se po jutru poznaje dan", onda ne da nece moci da igra nijedan profesionalni turnir ili Davis cup mec, nego nece moci ni da ih uzivo gleda. Ne bi me zacudilo da mu zabrane i ulaz u onu banku koju je reklamirao (ne zaboravimo da su vlasnici "domacih" banaka stranci).:(

Svi oni koji se nasladjuju njegovom mukom (kao i "postenim" zrebom
CZ-Pro Reko), samo da kazem da se sutra-prekosutra ne zale kada i njih (a i svakoga od nas) od istih zadesi neka muka. :(

Milan

pre 10 godina

Hehe hejteri, mozete da mu pljunete pod prozor. I dalje sve moze da vas kupi, izdrzava, ma moze da vas ... za sitne pare. I dalje ste sitni mali pogani mizerni promaseni luzercici bez zute banke u dzepu. A sad nastavite na izlivate taj cemer :).

goran

pre 10 godina

decko, budi hrabar i jaci od njih. svi mi s ovih prostora prolazimo nekakvu vrstu nepravde i moramo dizati glavu gore. ne predaj se, tvoji kvaliteti su neosporni zato treniraj 12 mj.vise nego ikada i vrati se jaci nego ikada, i tada ce biti tvoja pravda zadovoljena.ne bacaj u vodu sve godine truda . svi koji te pratimo znamo da si nevin i podrzavamo te da ustrajes. glavu gore i j.... im kevu !!!

novicas

pre 10 godina

Šta cmizdrite,bre!Nama u Srbiji je uvek neko drugi kriv.
Kao nije mu bilo dobro,pa nije mogao da dâ krv,ajte,molim vas!?
(doktor)

sesil

pre 10 godina

Ma 'ajde bre!!! Kakav kraj bre!! Glavu gore, zapni sad I treniraj! Zamisli da si se ne daj Boze povredio.Kakva je to malodusnost, nije kraj sveta, jeste malo (malo vise)nepravedno , obzirom kako se tretiraju neki drugi teniseri u slicnim I gorim situacijama, ali... Boze moj, nije nam ovo ni prvi ni poslednji put da trpimo posledice "dvostrukog arsina". Sto rece neko ovde na forumu, ajde sad se lepo odmori, naspavaj,zatvori ovo poglavlje I kreni dalje!! Imas ti jos ohohooo vremena!! MI svi verujemo u tebe!! Veruju I ti!

Miki

pre 10 godina

Čilić je bio dopingovan, pa je kažnjen, prvo 9 meseci, pa onda samo 4. Praktično oslobođen. Viktor je kažnjen 18 meseci, iako nije bio dopingovan. Šta reći? Da je rođen u državi, koja je malo zapadnije, ne bi ni spominjali Viktorov slučaj.

emirati

pre 10 godina

Kako ne kapirate - mnogo Srba u vrhunskom tenisu !
Gde su tu : Nemci,Francuzi,Englezi Svajcarci...pa i Ameri ? Po jedan- vrhunski samo ! Zato se na sve nacine " namesta" da Srbiju i tenisere degradiraju !

kzen

pre 10 godina

Gasquet pozitivan na kokain, izmisli neku nebuloznu pricu o polubcu u disko klubu i na terenu je vec sledeci mesec... stvarno je sramota sta rade malim federacijama a kako za cas nadju nacin da zaobidju pravila kada je u pitanju Francuska.

Sole

pre 10 godina

Mangupiraj se i dalje. Steta sto ti nisu lupili zabranu dozivotno. Sledeci put opet pokusaj da izbegnes doping test.
(Tako treba, 5. novembar 2013 16:04)

Šteta što Nadalu ne lupe doživotnu zabranu. O njegovom dopingu se priča odavno , a to niko da sredi , i njega i sve slične koji su u vrhu , nego našli na nama Balkancima , i još nekom sitnom boranijom , da se kurče.
Ova odluka je toliko smešna i žalosna , da je to prosto neverovatno. Samo još fali da Jamajčanskim atletičarima izreknu kazne zbog dopinga.

laki

pre 10 godina

za sve vas koji se cudite za visinu kazne, cilic je lepo priznao dobing time sto je dao krv na analizu... nas placko iako se dopingovao, poceo je jos i da laze i skriva to! pod uslovom da se dopingovao... e sad to sto vi smatrate da se nije dopingovao pa na osnovu toga odredjujete kaznu, to je druga stvar... on je LAGAO i SKRIVAO nesto pred svetom u profesionalnom sportu, izvoli, razmisli sad god dana kako ces se ponasati

Milence

pre 10 godina

Sudeci po komentarima, dobar Srbin se dopinguje i tim se dici. Nije mi jasna ni primedba iz pisma Troickog, da ga lekarka ne poznaje, a suspendovan je zbog njenog nalaza. Sta to tacno znaci, kuknjava zato sto ne moze da je okrivi da mu se licno sveti, ili sta? Klinacki.

loksi

pre 10 godina

Da se ovo desilo Novaku cela Srbija bi stala,bila bi nacionalna tragedija,smatralo bi se zaverom protiv celokupnog naroda,a prvi potpredsednik bi verovatno otkazao sve obaveze i odleteo na lice mesta da agituje,ovako ko sisa Viktora,ionako nikad i nije ljude bilo briga za njega

abraxas

pre 10 godina

Žao mi je Troickog, ali mislim da je pogrešio što nije dao uzorak. Sud je odlučio da jeste kriv što nije dao uzorak, ali da njegov deo krivice nije velik. Očigledno da nije ni dovoljno mali da mu se sve oprosti, jer bi verovatno i drugi počeli sve češće to da rade, pogotovo ako su koristili neke supstance koje nestanu iz sistema za manje od 24 sata. Ono što je B92 reporter morao da kaže (a nije) je da je taj sud u Lozani smanjio kaznu NA MINIMUM propisan pravilima.

Istina

pre 10 godina

Čilić je bio dopingovan, pa je kažnjen, prvo 9 meseci, pa onda samo 4. Praktično oslobođen. Viktor je kažnjen 18 meseci, iako nije bio dopingovan. Šta reći? Da je rođen u državi, koja je malo zapadnije, ne bi ni spominjali Viktorov slučaj.
(Miki, 5. novembar 2013 17:24)

Dečko, malo se informiraj, Čilić uopće nije bio dopingiran i ITF slijedi skandal i tužba sa milijunskim iznosima. Pokušaj trenirana strogoće će ih skupo koštati, a Viktor je sam sebe ukopao.

neđo

pre 10 godina

Kuka kao da je kažnjen na 5 godina. Dobro je i prošao smanjili su mu kaznu tako da mu nije skroz propala iduća sezona, može se vratiti na američku turneju, možda mu netko da pozivnicu.

Mister Berns

pre 10 godina

Kakve su ovo izjave? Has se nakon silnih povreda u 106. godini vratio tenisu, a tebi je u 27. godini upropašćena karijera i nećeš moći u 28. da se vratiš vrhunskom tenisu. Sad se mani "Fioke" i ostalih sličnih mesta i treniraj još više, da u avgustu 2014. kreneš nikad jače. Tako ćeš da uradiš ako si pametan. Ako nisi, onda ni "Fioka" neće pomoći.

Komentator

pre 10 godina

(Tradis, 5. novembar 2013 17:12) Pazi, teniski broj 1, dvojica koji su bili u prvih 10 u zadnjih par godina i njihov trener po tvom misljenju nisu upoznati sa situacijom, a ti jesi, pa si nasao za shodno da im objasnis. Sta li je sa tobom i svim onima koji veruju da bolje od Viktora i njegovih drugova znate o cemu se radi?

Podrska Viktoru u borbi protiv fasizma.

nn

pre 10 godina

Da ucinjena je VELIKA nepravda , ali....

Kraj karijere, snova, tenisa?! Daj bre covece izadji na teren trci udaraj lopticu, idi u teretanu. Alkohol zameni pravilnom ishranom, splavove snom.
Trebalo bi da ti ovih 6 meseci skracenja daju motiv da im u inat pokazes da su onih 12 bili nepravda i da se vratis jaci no ikad.

Tvoj duh i karakter su veci razlog za kraj nego ova kazna.

Mikael Hansen

pre 10 godina

Matori, svako zlo ima svoje dobro. Odmori se do januara od tenisa, sredi misli, a onda od nove godine teretana, futing, pakleni treninzi, Novakov režim ishrane i sa novom motivacijom garantovano kidaš konkurenciju ...

Čekaćemo te

pre 10 godina

Sve prođe, pa će i ovo. Ne znam samo zašto su se nadali da će mu omogućiti da igra, jer sa njime sigurno pobeđujemo u finalu u Beogradu. Moramo da shvatimo da ćemo protiv nas uvek imati skoro celi svet, jednostavno nas vekovima malo ko voli ... Molim Boga da nam i ovoga puta proradi inat, baš onaj naš, zbog kojeg nas vekovima ne vole. Da pobedimo i zbog Viktora

karlo akrobata

pre 10 godina

imam komsinicu koja ima rak, i nije toliko razocarana, kao ovaj
mali sto je ziv i zdrav. ako se nije dopingovo sto nije dao krv?
Jel bese plasi se igle? E pa bato, ko se igle plasi ne treba ni da nas predstavlja u svetu, vec da sedi ko bakutan uz sporet i nadgleda vatru?
bas se naskirah oko frajera, eto suza suzu stize!

MiFa

pre 10 godina

Kako je to moguče ... Čilić koristio sve moguče što postoji od dopinga (dobijo 9 meseci pa smanjili na 4) ... Troicki brez bilo kakvog dokaza, da je koristio doping (18 meseci pa smanjili na 12) ... Sumljivo je ovo sve ! ! !

pedja

pre 10 godina

Vi koji se pravite pametni i pljujete njega. Vi jos vise trebate da se stidite. Starsno je koliko sami sebe ne volimo i pljujemo. STARSNO

tytanus

pre 10 godina

Kakva je to izjava??? KRAJ MOJIH SNOVA??? Pa tih 6-7 meseci ce da proleti kao nista.. nisi "izgubio nogu u saobracajnoj nesreci" vec si opravdano kaznjen najmanjom mogucom kaznom po pravilima ITF-a... svi ste vi naivni, ne znate propise, bojite se igle, lose se osecate.. to su price za malu decu... isto kao i price da samo nas Srbe kaznjavaju namerno i nezasluzeno.. Pojedini igraci su bili kaznjeni i po dve godine kao recimo Giljermo Kanjas, pa nisu toliko "kukali".. ODBIO SI da das uzorak za najobicniju kontrolu i tu je kraj price... Kreni sad sa treninzima "kao nikad u zivotu" i nemoj da "juris sojke" po splavovima i siguran sam da ces vrlo brzo opet u top50...

Довла

pre 10 godina

Ови што помињу примере повратка Надала,Хјуита или Налбандијана после повреде и пореде је са Викторовом ситуацијом,треба да знате да ће када се врати у јулу имати 0 бодова и неће иматин ренкинг на АТП листи!Уз чињеницу да ће имати 28 година и да ће тешко добијати специјалне позивнице за турнире,мораће да крене са дна од фјучерса и челинџера.А време му не иде на руку.Завршио је са врхунским тенисом.

dijaspora

pre 10 godina

Hoce li neko objasniti koja je razlika davanja krvi posle 24 sata!?Nije doping alkohol da izvetri tako brzo iz krvnog sistema!? Pored toga preko urina se moze utvrditi takodje o postojanju neke sumnjive supstance u organizmu testiranog.Ovako ispasce da se strozije kaznjava onaj koji se oglusio o pravilu,nego onaj koji je uhvacen u koriscenju dopinga!? Kalimero,zar ne!?

MILENKO

pre 10 godina

"(Miki, 5. novembar 2013 17:24)"

Odakle ti informacija da nije bio dopingovan???Zasto nije dao krv onda,plasio se igle?!Haha...Sam je kriv sto se nasao u ovoj situaciji,sada neka cuti i trenira a ne da visi po kafanama...

igrao sam na ostrvu

pre 10 godina

Opusti se momcino, u punoj si snazi, a tenis i sport u celini uvek pruzaju revans. Fed i Ferrer su dobro zasli u trideste i rasturaju se u top 8 u Londonu... Da si povredio ukrstene ligamente, to bi tek bio problem, pa eno ih fudbaleri igraju sa istim uspehom. Odmori lepo telo, zaceli rane, radi neke stvari koje nisi mogao i tamo negde u aprilu kreni zestoko. Deo si sampionske ekipe i nema jadan ja.

Rancic

pre 10 godina

Sa ovakvim stavom i treba da prekine da se bavi tenisom!
U sustini on najbolje zna istinu... gotivim sve nase sportiste i ja sam sportista, doduse amater ali jednom profesionalcu su takve greske nedopustive... pa sta je mislio ako ne da krv da ce proci nekaznjeno ma ajte molim vas...

treniranje strogoce..sta reci??

pre 10 godina

Ja ne razumem NISTA. Podvucena je crta jednakosti za nekoga sto je bio dopingovan i nekoga koji je izbegao doping, ako ga je uopste izbegao jer ne znam prave informacije?? U stvari cak nisu izjednacili ova dva slucaja nego je neko ko je bio dopingovan, UTVRDJENO, dobio 4 MESECA kazne?? Bez ikakvih navijackih strasti jer je Viktor nas covek ovo je za mene FARSA!!! Smesno. Prodjes 5 puta gore od nekoga ko je dopingovan?? Stvarno smejurija.

Alex

pre 10 godina

Da bi se ovo desilo Novaku on bi sigurno kritikovao odluku ali ne bi nikako govorio da je ovo kraj njegove karijere. Rekao bi da ce se vratiti za godinu dana i da ce nastaviti tamo gde je stao. To je razlika izmedju Novaka i Troickog. Novak se nikad ne bi predao i zato i jeste jedan od najboljih ikada, Troicki je dobar teniser ali nema u glavi to sto Novak ima.

fan tenisa

pre 10 godina

Odkuda toliko pluvanja na njega ,zar ste zaboravili da on nijednom nije bio u nekoj negativnoj konotaciji igde spomenut , a poslednje njegovo obračanje zbog ,,devojke,, je potvrda da je jedan pošten i lepo vaspitan momak.Netreba da posustane, teško je ali su oni oko njega obavezni da mu u ovom slučaju pomognu svim sredstvima ,a ne da ga ostave samog.Ispao je i naivan ,iako je,,lak, na provokacije,, to su izglada dobro znali oni koji su se ovako neselektivno obrušili baš na njega.Ko je od stranih tenisera za koje se sumnja odavno da se dopinguju ovako kontrolisan.Sama njegova igra poslednjih mečeva bila bi opasnija i ubojitija da se dopingovao,to je jedini evidentan spolja vidljiv znak da se neko preko noči,,oporavi,, posle ,,teških povreda,,.Pa ako več nemožete da mu pomognete, neodmažite.Do tih visina nije došao preko noći ili uz tatu i mamu,,,poznatih diva,, i ,,divica,,.Kod nas se neko preko noći slavi,da bi se sutradan ,,slatko,, sravnio ,, .U tome smo prvaci sveta.Još odavno ,od NIKOLIČEVE,STEKIĆA,TOPIČA I SADA. NI ZA JOTU NAPRED. PODRŽIMO GA U NATEŽIM TRENUCIMA, ON JE NAŠ A NE ITIJEVAC.BRAVO ZA TIPSU.

Danijela

pre 10 godina

Gore glavu momče! Posle svake kiše uvek grane sunce! Duško Radović je rekao da vredimo onoliko koliko smo drugima potrebni..A ti si potreban, i Davis reprezentaciji, i Srbiji, a verujem i Novaku, Janku, Zikiju i ostalima-svima onima koji igraju tenis i vole tenis..Veliki pozdrav!

P

pre 10 godina

Drzi se Viktore, brzo prodje 6 meseci ... moj savet ti je da to vreme iskoristis i da treniras da budes najbolji na svetu kad se vratis i da svakog pobedjujes. Jednostavno da budes najspremniji igrac, imas vremena, napravis program prvo kondicija, planina, bajs itd ... pa krenes da radis na elementima koji su ti nedostajali ...
i TOP20 do kraja sezone.

Goran

pre 10 godina

Cilicu je kazna u stvari bila nagrada jer je vrijeme iskoristio da sa Gorano Ivanisevicem popravi servu I sada ima po 20 asova po mecu. Sledece godine on dolazi do u najgorem slucaju do 5 mjesta a mozda ode I do vrha liste. Kad Raonic, Izner I Karlovic mogu dobivati igrace sa samog vrha bez ikakve igre izuzev serve onda Cilic sa odlicnom igrom u polju I ubitacnom servom moze konkurisati I za sam vrh. Znaci Viktore radi na poboljsanju svoje igre I vrati se sledece godine jos jaci.

marko_bgd

pre 10 godina

nadala ne smeju da suspenduju zato sto je veliki novac u igri kada je on u pitanju,zato sto ga stite sponzori...i to ne bi bilo dobro za tenis...ali zato moze da strada neko poput troickog...nepravedno je,ali sta da se radi...ja da sam na njegovom mestu,ja ne bih odustao...zainatio bih se,i bio jos bolji...

nav_

pre 10 godina

Pravi dramaking. Kad si vec toliko odan tenisu, iskoristi ovo vreme do jula i treniraj do besvesti. Kad se vratis tvoji rezultati ce najbolje pokazati koliko si ti ulozio u tenis. Lako je recima.
Mislim da su pravilno presudili sto se Troickog tice.
Ali to je jednostrana odluka, jer to sto Rafa radi je 300x gore od Troickog. Modelovati zakon kako po kojem igracu, nije fer.

vaskez

pre 10 godina

Ajde bre ne foliraj se!"Nije mi bilo dobro pa nisam mogao da dam krv iz prsta za analizu"???Ma nemoj!Pa nisu ti trazili da da ti seku ruku,evo svaki dan u laboratoriji ceka bar po 50 baba da daju krv a ti vrhunski sportista nisi mogao da je das.KO da je neko mutav.

goran

pre 10 godina

decko, budi hrabar i jaci od njih. svi mi s ovih prostora prolazimo nekakvu vrstu nepravde i moramo dizati glavu gore. ne predaj se, tvoji kvaliteti su neosporni zato treniraj 12 mj.vise nego ikada i vrati se jaci nego ikada, i tada ce biti tvoja pravda zadovoljena.ne bacaj u vodu sve godine truda . svi koji te pratimo znamo da si nevin i podrzavamo te da ustrajes. glavu gore i j.... im kevu !!!

Dule

pre 10 godina

Ko zna za sta je sve ovo dobro. Sada imas vremena da se saberes, napravis plan za buducnost i da otklonis sve slabosti iz tvoje igre.
Nikako nije ovo kraj karijere, nego ti je to druga sansa koju moras iskoristiti.
Nemoj da ocajavas i da stvaras utisak da ti je potrebno sazaljevanje, ne naprotiv, kreni odmah da radis pakleno, bice ti bolje i lakse ces sve ovo podneti.
Vreme jako brzo prolazi, seti se samo Thomasa Mustera, kako i koliko se mucio posle one nesrece koju je imao.
Ti si zdrav hvala bogu, pa ako si pao ustani i nastavi sa uzdignutom glavom i sigurno ces uspeti.
Poslusaj me.....za tvoje dobro.....Srecno!

sačuvaj me Bože

pre 10 godina

@loksi

Ljudima koji se čude što je tako kao što si opisao ne bih izdavao vozačke dozvole, jer je očigledno da nisu u stanju da donose razumne odluke. Ti ovog mediokriteta porediš sa legendom...

novicas

pre 10 godina

Šta cmizdrite,bre!Nama u Srbiji je uvek neko drugi kriv.
Kao nije mu bilo dobro,pa nije mogao da dâ krv,ajte,molim vas!?
(doktor)

srbEUin

pre 10 godina

Kraj karijere? Zbog još 6 meseci kazne?
Tako nisu mislili DelPo ni Layton Hewit ni Tomy Has, kada su pauzirali po godinu dana zbog operacija, ni Andy 6 meseci po operaciji leđa pa ni Rafa kad je pauzirao 8 meseci po savetu doktora ili David Nalbandian ...
Pauzu iskoristi za poboljšanje tehnike, bolje kretanje i pripremu raznovrsnije taktike. Tako se možeš vratiti sa mnogo boljom igrom nego u 2013.

koko

pre 10 godina

Podsetio me naslov na scenu kada je u Pioniru pevao: "... umire nada, gotov je san..."

Moze sada da odrzava kondiciju sa trenerom bez rominga!

Ne verujem u teorije zavere. Odsluzi svoje pa dokazi da si igrac!

Great Gatsby

pre 10 godina

Cuti i ne brukaj se, to ne znaci da god.ne treba da treniraj jer se neces takmiciti, i Nadal je pravio duge pauze i to zbog povrede pa je opet prvi, opet kazem, cuti, pametniji si tad. I naravno, tebi je uzalud sve......ne ide :)

Fred

pre 10 godina

Izvini Viktore, do 27. nisi stizao do mnogih finala, a upravo je od 29. trebalo. Izvini, ali to zvuci sad tako glupo. Sigurno ce suspenzija uticati znatno na njegovu dalju karijeru, verovatno tesko da ce ponovo uci u top 20 na svetu ali zenit njegove karijere je prosao a i mislim da nema za cim da zali, bio je u top 15, osvojio je Dejvis kup, i to njegovim odlucujucim poenom,igrao je u vreme najboljeg na svetu ikada, Federera, u vreme Nadala i Djokovica, sve u svemu ne moze da kaze da je imao losu karijeru. Neka nastavi da trenira i neka da sve od sebe, svakako sve najbolje mu zelimo.

vlad4

pre 10 godina

Navijam za sve nase sportiste uvek, ali Troicki je sam kriv sto se nije pojavio na testu, sad moze da nastavi da pijanci na splavovima do mile volje.

bergues

pre 10 godina

Malo.
Ok , vjerovatno nije uzimao doping.Ali.

Isto tako MOGAO je da uzme , i odbijanjem doping testa to da sakrije.

I sad recimo da ga oslobode krivice.I sutra neki drugi teniser isto tako odbije da uradi test , šta onda ? Kad su Troickog pustili kako da ne puste i njega i svakog sledećeg.Zbog toga kažem još jednom - malo.

Ja imam tugu , 12 mjeseci dugu...

Tradis

pre 10 godina

Svi su sada sokirani od Troickog preko sportske javnosti pa do selektora Obradovica.Ako nekome i dalje nije jasno, Viktor se zapravo poneo krajnje neprofesionalno i dobio je sto je i zasluzio. Sigurno je bio upoznat kakve su konsekvence za izbegavanje doping kontrole, pa je pitanje za njega zasto je izbegavao kontrolu ako je bio negativan.

Dzon

pre 10 godina

Kako mozes tako da gledas na stvari?! Kapiram da ti je tesko, ali sad zagrizi, treniraj i vrati se 5x jaci nego ranije. Dokazi sebi da mozes, dokazi drugima da mozes.

Nenad.A

pre 10 godina

Nije trebalo da prozivaš onog sudiju! Bar da si se izvinio.. dobio bi mnogo manju kaznu ili te ne bi ni optužili. Ovako si teškom mukom shvatio da svi greše, kao on, kao ti, neko manje, neko više! Stegni zube i napred kao nekada. Ne boj se jer imaš ogromno iskustvo! Glavu gore i radi iz sve snage!

Stefan

pre 10 godina

Viktore, uopste mi te nije zao. Jeste da sam Zvezdas i da sam bio zgadjen onim tvojim navijanjem u Pioniru ali nije mi te je zao zbog toga nego zbog sledeceg - kao prvo ja uopste nisam poverovao tvojoj prici u kojoj objasnjavas zbog cega si izbegao doping kontrolu, kada bi se svako tako izvlacio sa doping kontrole bilo bi puno sportista na dopingu danas... Posle suspenzije, umesto da se zainatis, da svaki dan treniras, da se vratis jaci nego ikad, a mozes, ulazis u najbolje godine, ti se tu zezas po splavovima, opijas i ponasas se kao da te boli ona stvar sto su te suspendovali, i onda dodjes na konferenciju i kukas kako ti je gotova karijera. Znas ti koliko je sportista na ovom svetu dozivelo teske povrede pa su se opet vratili posle pauze, a ti popijes suspenziju i umesto da iskoristis to sto si zdrav da treniras glavna vest o tebi ovih dana je bila kako menjas devojke i splavaris. Upravu si Viktore, nikada neces biti vrhunski teniser, ali ne zbog ove suspenzije, sam si kriv. Imas jos pola godine da se uozbiljis i da krenes da treniras, u protivnom slobodno pevaj onu pesmu koju si pevao u Pioniru: "Umire nada, gotov je san..."

Nenad

pre 10 godina

Nedaj se covece!!! Sad pre svega vezbaj snagu, eksplozivnost, brzinu i izdrzljivost a tamo u aprilu dodaj i tehniku i onda ih zgazi sve! laksa opcija je da se samosazaljvas i da bancis po splavovima ali to uvek mozes da radis. Znaci, zamisli da si u zatvoru narednih 8 meseci i da jedino sto mozes da radis jeste da naporno vezbas...svaki veliki trud se na kraju isplati. Iskreno ti zelim da ne dozvolis da te slome i da mi omogucis da sledece godine navijam za tebe i da se radujem tvojim pobedama. Samo napred Viktore!!!

Filip

pre 10 godina

Ne znam sta reci posle ovakve presude, kakvu poruku salje ITF?
Slazem se u potpunosti da Viktor treba da bude kaznjen, zna koje su njegove obaveze, ali sa druge strane kako je moguce da igrac koji je koristio nedozvoljene supstance fakticki bude pomilovan? Da li to ITF zna nesto sto mi ne znamo??? U svakom slucaju nema logike. Evo sta sam procitao na tweeteru, Stakovski je postavio.
@Stako_tennis: #Troicky suspended for a year without being tested positive ..#Cilic was banned for 3month after tested positive.. Am I missing something ??
Toliko o tome!

SEKI

pre 10 godina

Lako je sada kuditi naseg tenisera koji je srcem i znanjem pruzao maksimum za nasu reprezentaciju.Viktore sada treba da budes hrabar i da se ne predajes vec da sa jos vise volje i snage treniras kako bi se vratio opet medju najbolje tenisere SRECNO.

tomy

pre 10 godina

Pravila su jasna.Koja je svrha doping kontrole ako kazes ej izvini sutra cu.Zao mi je ali Viktor je kriv.Mlad je i vratice se on u tenis.

Stevica

pre 10 godina

Ako si bio cist mogao si da odradis taj doping test ali po svemu sudeci nesto si pokusao da sakrijes, nemoj onda da se bunis i places nego budi muskarac do kraja.

Dragan Banja Luka

pre 10 godina

Viktore,
Zapni još jače sa treninzima i vrati se u prvih 20 što prije. Tako ćeš na najbolji način da se osvetiš za nepravdu.

Deks

pre 10 godina

Čovek verovatno ima novca toliko koliko ja nikada neću imati, ima sve preduslove za srećan život samo pod pretpostavkom da shvati da sport nije sve u životu.

mix

pre 10 godina

Vico nije kraj, moras zadrzati optimizam, u medjuvremenu dobro trenirati. Uveren sam da mozes da rehabilitujes svoju karijeru ali moras verovati u sebe, svoj rad i optimisticki samo! Svi smo uz tebe. Pitas se sta ces da radis? Samo nastavi naporno da treniras, igras prijateljske sa svojim drugovima i mladima iz kluba, budi im trener makar privremeno, a tamo nege u martu kreni negde na pripreme pa iznova. To je pravi izazov i to treba da te drzi na povrsini! Ti to mozes, majstore!

Milan

pre 10 godina

Hehe hejteri, mozete da mu pljunete pod prozor. I dalje sve moze da vas kupi, izdrzava, ma moze da vas ... za sitne pare. I dalje ste sitni mali pogani mizerni promaseni luzercici bez zute banke u dzepu. A sad nastavite na izlivate taj cemer :).

Aca Daca

pre 10 godina

ITF se tek treba naći u velikm problemima i skandalu, danas je otkriveno da Ćiliću uopće nije nađena zabranjena suspstanca u testu zbog čega zaradio suspenziju! ITF je skrivao tu informaciju od Ćilića i ovog suda, pokušavali su se izvući na način da su tražili još i drastičniju kaznu od one izrečene za nedužnog sportaša! Sramotno je što su napravili!

smeker

pre 10 godina

Odbaci malodusnost,podigni glavu,neka ti ovi tekstovi gde se razni nasladjuju ovom nepravdom daju snagu za pravi povratak.Uvek si bio jedan od nas a mi te cenimo i volimo ,Grobarska srca su uz tebe...

jelica

pre 10 godina

Viktore,pogrešo razmišljaš,verovatno si u šoku.Dete moje,bolje je ovo da ase dogodilo nego da si se razboleo ili teško povredio.Imaš pozitivnih preimera oko sebe koliko hoćeš.Hrabro sine,ovo noje najgore što se jednom sportisti može dogoditi.

fenomen

pre 10 godina

Pravac u KKPartizan na trening kod Duleta da steknes kondiciju a izmedju dva treninga pravac na teniske terene i udaraj tu lopticu kao manijak. Videces da se za 6 meseci mozes itekako vratiti. Sve najbolje a ako Suncica smeta posalji mi je da je pricuvam. Ajde sretno....

drago

pre 10 godina

Viktore, bio sam kad si izlazio sa one press konferencije u Umagu. I vidio sam tebe, tvoju majku i oca, znam kako vam je tesko. Necu da te cujem da je kraj snova o vrhunskom tenisu. Pa ti ces imati samo 28 godina. Nek ti Marin bude uzor. Pogledaj ga samo koliko je popravio servis a danas je Ivanisevic rekao i da nisu nesto puno trenirali. Ja znam kako se u postsezoni nema vremena dovoljno vjezbati na nedostatcima, ti si zdrav i sad ces to vrijeme imati. Dobijat ces WC jer nisi pao na testu. A i da ne dobijas opet ces se dici i uopce ne sumnjam da ces se vratiti gdje si sada. Svi se vrate, i oni ozlijedjeni a danas to uspjeva i Haasu, Karlovicu, Hewittu i ostalima od 35 godina koji su propatili raznih ozlijeda.

To ti je 100%.

Igorr

pre 10 godina

Iskreno Trikicki (tako te oslovljava moj deda), ko zna zasto je ovo dobro. Pre ove pauze si igrao ispodprosecan tenis, lako si ispadao iz turnira u turnir, igrao u kontra ritmu.

Sa takvim igrama si verovatno imao vise rashoda nego prihoda, skup je teniski zivot i te kako ako nemas dobre rezultate.
Sada ti se , ma koliko god bilo tesko - otvorila prilika da se posvetis sebi, izgradis, ojacas i vratis se nikad jaci, zeljan uspeha. A motiv ce ti biti da im dokazes da si dobar teniser i da su pogresili.

Imaces 28 godina, rasbices. Nadal se vratio, Mari ce nakon oporavka od operacije, Ferer, Gaske.. Poduga je lista onih koji su rasturali posle dugih pauza. Samo hrabro, brzo ce to proci. Ali sa takvim stavom bolje odmah uzmi ispisnicu i pravac na biro, da ti nadjemo nesto :)

Čemu zakoni koji se ne sprovode

pre 10 godina

Ne bih da stajem čoveku na muku, ali mora se imati u vidu da je propis prekršen i da je kazna (ako sam dobro čuo) drugostepeno smanjena na minimum. Dobro je videti da se bar negde propisi primenjuju. Inače bi pravila o dopingu bila besmislena. I nije tačno da je ovo protiv Srba- pogledajte kako su pre neku godinu očepili jednu Martinu Hingis (ko ne zna, ona je Švajcarkinja) za kokain na Vimbldonu.. S druge strane, čitamo ove naslove o huliganskom ološu koji prolazi sa uslovnim kaznama za razna nedela i već smo oguglali.. Viktor će da odradi suspenziju i vratiće se tenisu, a mi ostadosmo sa našim kilavim i korumpiranim pravosuđem..

djordjevic

pre 10 godina

Ajde, ajde Viktore, GLAVU GORE!!! Sta ti je to, jos 7-8 meseci, odmori, spremi se dobri i mocices opet medju 30...Pa ovo ti je kao jedna ozbiljnija povreda, nisu te suspendovali na 10 godina.

beograd

pre 10 godina

što bi rekli ameri grow a par, ne kukaj sad ko .... nego lepo treniraj i spremaj se za nastavak karijere, a nemoj tražiti izgovore i alibi za buduće eventualne neuspehe, ovom rečenicom da su ti gotovi snovi u vrhunskom tenisu samo pokazuju kako si slab kao čovek, samim tim i kao sportista, pa ronaldo (brazilski) je par godina bio van terena zbog raznih povreda, što je gore od suspenzije jer ti imaš mogućnosti da radiš na sebi i da treniraš, on to nije imao, pa se vratio jači i bolji i osvojio svetsko sa brazilom, lš sa realom i šta sve ne, znači ne kukaj, nego sad pokaži onaj čuveni srpski inat, ili se jednostavno skloni da te ne gledamo, na kraju krajeva sam si kriv za sve ovo

miloš

pre 10 godina

Stisni pesnicu, pokaži petlju i prevazidji taj košmar, ako nisi stvarno kriv, a verujem da nisi, i nastavi da igraš dobar tenis, rezultat mora da dodje!

Leonida

pre 10 godina

Neka kopira Mareja od ove godine! Par meseci priprema za gren slem! Trening i trening i samo trening. Krece od nule, bez pritiska, iovako ne bi imao sta da brani... Spartanski!

nikola

pre 10 godina

Ljudi,on (ako je tacno to sto kaze) nije odbio da da krv ,nego je lepo pitao doktorku jel moze da da sutra,ona je rekla moze i to je to! Ako je stvarno tako bilo to je skandal nad skandalima da on ne igra godinu dana zbog neke doktorke.

igor

pre 10 godina

Nastavi da treniras,radis na svim segmentima svoje igre, i vrati se na teren kao mnogo bolji igrac nego sto si bio , u inat ! Sa takvim stavom brzo ces se vratiti u top 20 gde ti je mesto, pa ces nadoknaditi i dobiti sve sto ide uz to! Jedino tako mozes iz ove svoje licne tragedije izvuci nesto pozitivno!

sesil

pre 10 godina

Ma 'ajde bre!!! Kakav kraj bre!! Glavu gore, zapni sad I treniraj! Zamisli da si se ne daj Boze povredio.Kakva je to malodusnost, nije kraj sveta, jeste malo (malo vise)nepravedno , obzirom kako se tretiraju neki drugi teniseri u slicnim I gorim situacijama, ali... Boze moj, nije nam ovo ni prvi ni poslednji put da trpimo posledice "dvostrukog arsina". Sto rece neko ovde na forumu, ajde sad se lepo odmori, naspavaj,zatvori ovo poglavlje I kreni dalje!! Imas ti jos ohohooo vremena!! MI svi verujemo u tebe!! Veruju I ti!

msm

pre 10 godina

Pa do Jula je preostalo još 8 mjeseci??!
Zašto završavati karijeru čovječe? Ljudi su pauzirali i duplo duže od tebe pa se uspješno vraćali tenisu. Stvarno volim naše tenisere, nikada neću zaboraviti tvoje d.cup pobjede ali očigledno je tvoj najveći problem tvoja glava, mislim da bi se takođe morao složiti s tim. Svi su stali iza tebe, prijatelji, kolege, cijela nacija, i ti se tako olako odričeš svega što si do sada napravio????? Bez borbe! E druže moj, ja bih u inat jedva čekao da se vratim na teren! Tako bi trebao i ti!

VLADIMIR

pre 10 godina

Ama bre covece, ne ocajajvaj, nisi mrtav, nisi bolestan i DOVOLJNO SI MLAD. Pred tobom je jos dugacka karijera i ako budes uporno i savesno radio - mozes ti postizati i bolje rezultate no sto si do sada imao. Pogledaj samo koliku su pauzu imali: Nadal, Delpo, Tomi Has, Robredo, Hjuit i da ne nabrajam vise, i vidis posle toga kakve su rezultate postigli i postizu i dalje. Zato nastavi sa radom kao da se nista nije desilo, ISPRAZNI negativnosti iz tvoje glave, koje su ti uostalom i napravile njvise problema. Okupi prave ljude oko tebe i tvoju porodicu koji ce ti stvarno pomoci - a posto si zdarv momak - bices ti jos bolji no sto si bio. I ponasaj se kao loptica: Sto je jace udaras, ona jace odskace. Hrabro i vredno, napred Viktore.

vlada

pre 10 godina

Nemoj tako momak, Kanjas je na drugom turniru posle suspenzije ušao u Finale (i i zgubio od djokovića). Nije još dugo posle toga igrao ali da nemaš šansu da igraš vrhunski tenis to su već priče za malu decu....
Samo treniraj naporno, mlad si!

sport ist Mord

pre 10 godina

Vrhunski sport trazi celog coveka,ne samo fizicki vec i mentalno! Viktor je
mnogo davao i mnogo dobio,mnogo vise od nas "normalnih". Napravi je gresku,
ali sada pamet u glavu,nauci iz svoje greske nesto,pa od iduce godine kreni
bolje,jace. I,ostavi se lakih zenski,sponzorusa,lepe su,ali nista vise od
toga,hoce samo da se okoriste,ne vide te kao coveka vec kao sponzora....
Nisi jedini koji je nagrabusio,zato budi pametan! Srecno,od srca!!!

vladan

pre 10 godina

Na stranu ceo proces-da li jesi ili nisi,da li je kriva doktorka,sistem,ti...to je to.Ne patetisi,mnogo vece karijere su bile u mnogo vecem blatu-vracas se za manje od godinu dana,zdrav si....radi,stegni zube i cepaj dalje.

šećer u prahu

pre 10 godina

Ne razumem. Ako je nevin ima samo razlog više da trenira i da uđe u top formu i rezultatima da im se ‘‘osveti‘‘. Koliko vremena Nadal nije igrao pa kad se vratio nije mogao da izgubi?

Dare maltretare

pre 10 godina

Svi vi koji pljujete pokušajte da napravite bilo šta približno onome što je Viktor uradio u svojoj karijeri. Dok ne uspete... ostaje vam samo da mrzite sve što je uspešno oko sebe.

JV

pre 10 godina

@miloš
Stvar je u tome da će sa 28 godina morati da krene od Fjučersa jer će imati 0 (NULA) poena. Mogu da mu pomognu neke WC, ali pitanje koliko i da li će ih dobiti.
Treba to 'prevaliti' u glavi posle jedne relativno uspešne karijere i vratiti se na nivo Tošketa, Bjelice i sl.

komentar

pre 10 godina

"Kuka kao da je kažnjen na 5 godina. Dobro je i prošao smanjili su mu kaznu tako da mu nije skroz propala iduća sezona, može se vratiti na američku turneju, možda mu netko da pozivnicu."

Pa skoro isto mu je kao i da je kaznjen na 5 godina.
Kaznu su mu bas taman toliko smanjili da mu je potpuno isto kao i da nisu smanjili.
Dakle kada mu istekne kazna imace 0 poena na ATP listi (racuna se samo poslednjih 12 meseci), i uz ovakvo obrazlozenje presude, ne da nece moci da igra normalne turnire, vec ni fjucerse ni celendzere. :(
Kakve crne pozivnice za americku turneju spominjete, jedini pozivi koje ce moci da dobije su pozivi kod sudije za prekrsaje zbog pogresnog parkiranja.:(
Ako "se po jutru poznaje dan", onda ne da nece moci da igra nijedan profesionalni turnir ili Davis cup mec, nego nece moci ni da ih uzivo gleda. Ne bi me zacudilo da mu zabrane i ulaz u onu banku koju je reklamirao (ne zaboravimo da su vlasnici "domacih" banaka stranci).:(

Svi oni koji se nasladjuju njegovom mukom (kao i "postenim" zrebom
CZ-Pro Reko), samo da kazem da se sutra-prekosutra ne zale kada i njih (a i svakoga od nas) od istih zadesi neka muka. :(