Tenis 40

Utorak, 02.04.2013.

09:39

Jovana Jakšić uz Anu u Montereju!

Mlada srpska teniserka Jovana Jakšić ostvarila je najveći uspeh u karijeri, plasirala se u glavni žreb WTA turnira u meksičkom Montereju.

Jovana Jakšiæ uz Anu u Montereju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

terza

pre 11 godina

@pismeni mihajlo
B92 je jovaninu izjavu ubacio naknadno, verovatno posle svog naseg interesovanja o njenoj visini (nadam se da ce moderator pustiti ovaj komentar i na taj nacin ovo potvrditi). dakle, mozda si (bio) dobar iz srpskog u skoli, ali ti matematika (logika) verovatno nije jaca strana.
btw, jovana je dobila 1. mec u glavnom zerbu, bravo!

Iko

pre 11 godina

Sve besmislena prepucavanja; Kao kad bi ja naveo Crawford koja je rangirana 250. pa X. Hermos koja je 460. pa Kudriavtsevu koja je 209. a ima ih bogami jos koje su daleko od prvih 100. Besmisleno je jer ni Ana ni Jelena nisu mogle znati ko ce se sve prijaviti za ove turnire u momentu kad su se one same prijavljivale.

Svest

pre 11 godina

Ne uporedjujte vise Anu i Jelenu sa novim, mladim teniserkama. Dolaze nove generacije i one su odrastale u drugacija vremena. Ana i Jelena su bile dva srpska 'cuda' zenskog tenisa koja su krvavim radom i teskim odrastanjem stekle samopouzdanje i napravile lom. Nole isto tako.
Danasnje generacije, inace, u tenisu imaju problem da uspeju - sto zbog 'fizickije' igre, sto zbog ludih vremena u kojima odrastaju. Imajte razumevanja i budite srecni onim sto vec imate. :)

Psiholog

pre 11 godina

"Bas mi je drago sto Ana sledi primer Jelene i Venus i ucestvuje na ovom turniru u rangu onog iz Bogote i Florianopolisa. Na takvim turnirima moze konacno povratiti svoj pobednicki mentalitet."

Ovo sam ja komentarisao pr 3 godine ali izgleda da ili ne citaju komentare ili im ego nije dozvoljavao da krenu ponovo sa stepenice nize.

aJJde

pre 11 godina

Sada tek vidim da u Montereju igra i Mrdeza, koja je u Bogoti napravila pravi haos! Komšije Hrvati sigurno očekuju da će nihova velika nada i u Meksiku bar ponovi uspeh iz Kolumbije. Današnja rivalka, Ruskinja Gavrilova, ne verujem da će joj biti veći problem.
Naša Jovana Jakšić igra protiv mnogo poznatije Riskinje Duševine. Biće teško, ali sam siguran u pobedu.

Mihajlo

pre 11 godina

"Nosila sam štikle sinoć, a Ana je bila na
ravnom pa sam zato bila viša za sve one koji
se pitaju" , dodala je Jovana.

Piše za pismene.
Što se tiče ranga turnira, nije bitno koji je rang turnir,bitno je da naše teniserke pobedjuju!
Stećno!

buha

pre 11 godina

(Sin nombre, 2. april 2013 13:46)
Nije tačno to što tvrdiš, da je Jelena bila jedina u prvih 100 sa wta liste od učesnica turnira u Bogoti! Treba proveriti nešto pre nego što se napiše! Bar je sada potem interneta sve lako.U Bogoti su iz prvih 100 učestvovale i Skjavone, Peneta, Rus, Domingez, Larson,Korne, Panova.... Da su turniri u Montereju i Bogoti istog ranga potvrdjuje i identičan nagradni fond 235.000 dolara, kao i isti rang ( 5.karegorija-WTA international).
U svakom slučaju želim Ani,Jovani i Jeleni( koja igra u Čarlstonu) što bolji uspeh, pa makar osvojila neka od njih i pehar pobednice!

Sin nombre

pre 11 godina

(Sin nombre, 2. april 2013 13:46) I ti drzis lekcije iz morala ljudima a istovremeno bestidno lazes! U Bogoti su ucestvovale Aliz Kornet 36. na WTA listi, Skiavone 47. na WTA listi, Domingez Lino 56. na WTA listi, Parmentier Pauline 76. na WTA listi, Rus Arantxa 84. na WTA listi. (Mesecina, 02. april 2013 14:27) Ma sve igracice top klase! Hahahaha.

Mesecina

pre 11 godina

(Sin nombre, 2. april 2013 13:46)

I ti drzis lekcije iz morala ljudima a istovremeno bestidno lazes! U Bogoti su ucestvovale Aliz Kornet 36. na WTA listi, Skiavone 47. na WTA listi, Domingez Lino 56. na WTA listi, Parmentier Pauline 76. na WTA listi, Rus Arantxa 84. na WTA listi.

istina boli

pre 11 godina

(Fuj na ovakve "realne" komentare, 2. april 2013 13:22)
Ne znam što si prijatelju tako nervozno reagovao?! Treba biti realan, Ana Ivanović je sa 19 godina već osvojila 5 WTA turnira, medju njima vrlo jake Montreal i Berlin ( dobro, Ana već godinama igra uglavnom loše, ali to je druga priča). "RADE CACAK" je samo napisao realan komentar, jer mi Srbi odmah posle prvog uspeha podignemo sportiste do zvezda, a onda ih "bacamo u blato" kod prvog neuspeha!

moje ime*

pre 11 godina

(Sin nombre, 2. april 2013 13:46)
Nema nikakve mržnje među simpatizerima Ane Ivanović i Jelene Janković. Kod većine komentara preovladava zdrava konkurencija i po malo "bockanja". Svi smo građani Srbije i podjednako se radujemo i tugujemo kad igraju mečeve. Samo nekoliko komentatora ( ja, realista,go ana, JJ fan,PeraLozac...) imaju malo "žešće" komentare, nekad i uvredljive, na račun jedne ili druge naše dve teniserke, koje su proslavile Srbiju!

Tanasije

pre 11 godina

Da se ne zavaravamo. Ona bi sa 19 godina trebala biti vec u prvih pedeset, ako je neki talenat, a ne tamo trista pedeset i neka. Ova je slabiji talenat i od Bojane. To znaci mrka kapa!

budimo realni

pre 11 godina

(Bojan, 2. april 2013 11:00)
Možda su Ana i Jovana za Vas deca čika Bojane. Za mene, koji sam student, nisu, već lepe i privlačne devojke. Ajmo Anči, a i Jovana, razbijajte sve! AjjJJJJdeeeeeee!

Tralala

pre 11 godina

Ovo je uspeh, ali nadam se da ce bar set uzeti Dusevini. Inace, ovaj turnir jeste istog ranga kao Bogota i Florianopolis, koji su neki pomenuli, ali ovde igraju cetiri igracice iz Top 20, a tamo su igrale dve, odnosno tri iz Top 50. Nije isto.

Stefan

pre 11 godina

Pobedila je 150 pozicija bolju od sebe u 3.kolu kvalifikacija... Nije to slican plasman na rang listi kao sto kazete. Veceras ce pokazati da li je spremna da se bori sa teniserkama iz najboljih 100. I poruka Tanasiju da uopste ne mora sa 19 ili 20 godina da se igra najbolji tenis, moze i sa 30 da se bude 1. na listi tako da... pred Jovanom je tek vreme i nadam se da ce imati dobru karijeru!

ASB

pre 11 godina

"ovde pise da je visoka "samo" 180 cm. mozda je bila na stiklama :)"
Pre će biti da se popela na štule. A Ana je prava mačka, čim god da je uslikaš :-).
Srećno devojke !

zookey

pre 11 godina

Jovana je sjajna mlada teniserka koji igra napadacki tenis. Ima snazan forhend i dosta dobar bekhend. Servis joj je veoma snazan, ali moze tu jos dosta da napreduje. Stilom igre podseca na Anu. Veoma je talentovana i verovatno bi do sada bila u prvih 100 na WTA listi da nije imala problema sa povredom kolena u prvoj seniorskoj sezoni.

idemo

pre 11 godina

Ne može biti turnir isti kao onaj u Bogoti jer tamo skoro nije bila nijedna igračica iz top 100 ej.ovde ih ima 5 samo iz top 20(ana,bartoli,kerber,pavljučenkova...)a skoro čitav turnir čine igračice iz top 100(vekić,babos,u.radwanska,wickmayer...) tako da je ovaj puno jači od onog iz bogote

Fuj na ovakve "realne" komentare

pre 11 godina

"Svaka čast Jovani, ali da budemo realni u kvalifikacijama su učestvovale teniserke sličnog ranga, tako da ovaj plasman u glavni žreb nije neki preveliki uspeh. Ovaj turnir je po sastavu igračica sličan onom nedavno u Bogoti, gde je trijumfovala naša Jelena Janković."...
(RADE CACAK, 2. april 2013 12:42)

Sram te bilo!

Jesi li ti (i slicni tebi) jedva docekao da ti se prosiri polje pljuvanja? Vrlo si "realan". Mi smo svi ocekivali da je u kvalifikacijama dobila sestre Vilijams, Azarenku, pa mozda i Rafu ili Ferera - Sto da ne?

Jesi li ti, onako realno, igrao neki turnir, pa makar on (turnir) i slabiji bio nego onaj u Bogoti? Jesmo li slavili tvoj uspeh?

PS Kada je juce jedan komentator govorio o tome da Jovana igra poslednji mec kvalifikacija ovog WTA turnira, dobio je dosta "nepreporuka". Ne znam zasto. Samo nam je to rekao kao informaciju. Ili... znam zasto: takva smo sorta da sve sto mirise na "komsijinu kravu" treba da crkne.

JOVANA JURIS! Ipak, NAJVISE NAS NAVIJA ZA TEBE: jednog dana prva na WTA i, makar jedan, GS.

Zato nam ovako i ide

pre 11 godina

Bas mi je drago sto Ana sledi primer Jelene i Venus i ucestvuje na ovom turniru u rangu onog iz Bogote i Florianopolisa. Na takvim turnirima moze konacno povratiti svoj pobednicki mentalitet.Podrska i Jovani Jaksic i lep uspeh joj zelim. (Poli, 02. april 2013 11:38) E Srbijo zemljo "mrzitelja". Ovaj nerealni, a pre svega komentar pun mrznje ima u ovom trenutku 60 pluseva i 0 minusa. Svako ko kaze da je Monterej u rangu Bogote je najobicniji kompleksas. A pritom dobije toliko pozitivnih i nijedan protiv, od istih takvih mrzitelja Ane Ivanovic. Ne znam sta vam je devojka uradila. A da ne pricam o osnovnoj informisanosti o snazi turnira i takmicarki pre nego sto se dodje ovde i lupi plus ili minus zbog zavisti i nicega drugog.

pedja

pre 11 godina

Turnir u Montereju je najlepsi turnir na svetu. Da bi ste usli u kompleks gde se odrzava turnir,potrebno je da uplatite godisnju clanarinu od 250 000 dolara. To naravno ne vazi za tenisere. Zato,glupo je pisati kako je taj turnir slab. To je stvar prestiza.

Sin nombre

pre 11 godina

Svaka čast Jovani, ali da budemo realni u kvalifikacijama su učestvovale teniserke sličnog ranga, tako da ovaj plasman u glavni žreb nije neki preveliki uspeh. Ovaj turnir je po sastavu igračica sličan onom nedavno u Bogoti, gde je trijumfovala naša Jelena Janković. Danas protiv Ruskinje Duševine biće pravi test za Jovanu. (RADE CACAK, 02. april 2013 12:42) Nije Vas sramota da poredite turnir u Bogoti sa nagradnim fondom provincijske "greb-greb" srećke, turnir gde nijedna teniserka sem Jankoviceve nije u prvih 100. na listi, sa WTA turnirom u Montereju gde ima 7, 8 igracica iz prvih 40. na listi. Razumem ja da preferirate Jelenu Jankovic a ne Anu Ivanovic, ali malo objektivnosti ne bi skodilo. Zbog takvih kao sto ste Vi i takvih komentara i stvara se ta "mrznja" medju njima kao i medju njihovim navijacima.

RADE CACAK

pre 11 godina

Svaka čast Jovani, ali da budemo realni u kvalifikacijama su učestvovale teniserke sličnog ranga, tako da ovaj plasman u glavni žreb nije neki preveliki uspeh. Ovaj turnir je po sastavu igračica sličan onom nedavno u Bogoti, gde je trijumfovala naša Jelena Janković. Danas protiv Ruskinje Duševine biće pravi test za Jovanu.

Poli

pre 11 godina

Bas mi je drago sto Ana sledi primer Jelene i Venus i ucestvuje na ovom turniru u rangu onog iz Bogote i Florianopolisa. Na takvim turnirima moze konacno povratiti svoj pobednicki mentalitet.
Podrska i Jovani Jaksic i lep uspeh joj zelim.

ajeje brazorv

pre 11 godina

Nešto mi je čudno na ovoj fotografiji. Ana je, ako se ne varam, visoka oko 185 cm, a Jovana joj podosta štrči iznad glave.
Da li neko ima podatak o Jovaninoj visini?

Dobro

pre 11 godina

Woow, vidi sliku !!
Jaksiceva je visa od Ane... onda je stvarno jako visoka devojka.
Puno srece na prvom 'pravom' turniru i da budes jos bolja od Ane!
Iz zemlje lala, pozdrav ljubiteljima tenisa,
uvek Vas,

Dobro

pre 11 godina

Woow, vidi sliku !!
Jaksiceva je visa od Ane... onda je stvarno jako visoka devojka.
Puno srece na prvom 'pravom' turniru i da budes jos bolja od Ane!
Iz zemlje lala, pozdrav ljubiteljima tenisa,
uvek Vas,

ajeje brazorv

pre 11 godina

Nešto mi je čudno na ovoj fotografiji. Ana je, ako se ne varam, visoka oko 185 cm, a Jovana joj podosta štrči iznad glave.
Da li neko ima podatak o Jovaninoj visini?

Poli

pre 11 godina

Bas mi je drago sto Ana sledi primer Jelene i Venus i ucestvuje na ovom turniru u rangu onog iz Bogote i Florianopolisa. Na takvim turnirima moze konacno povratiti svoj pobednicki mentalitet.
Podrska i Jovani Jaksic i lep uspeh joj zelim.

Stefan

pre 11 godina

Pobedila je 150 pozicija bolju od sebe u 3.kolu kvalifikacija... Nije to slican plasman na rang listi kao sto kazete. Veceras ce pokazati da li je spremna da se bori sa teniserkama iz najboljih 100. I poruka Tanasiju da uopste ne mora sa 19 ili 20 godina da se igra najbolji tenis, moze i sa 30 da se bude 1. na listi tako da... pred Jovanom je tek vreme i nadam se da ce imati dobru karijeru!

zookey

pre 11 godina

Jovana je sjajna mlada teniserka koji igra napadacki tenis. Ima snazan forhend i dosta dobar bekhend. Servis joj je veoma snazan, ali moze tu jos dosta da napreduje. Stilom igre podseca na Anu. Veoma je talentovana i verovatno bi do sada bila u prvih 100 na WTA listi da nije imala problema sa povredom kolena u prvoj seniorskoj sezoni.

Fuj na ovakve "realne" komentare

pre 11 godina

"Svaka čast Jovani, ali da budemo realni u kvalifikacijama su učestvovale teniserke sličnog ranga, tako da ovaj plasman u glavni žreb nije neki preveliki uspeh. Ovaj turnir je po sastavu igračica sličan onom nedavno u Bogoti, gde je trijumfovala naša Jelena Janković."...
(RADE CACAK, 2. april 2013 12:42)

Sram te bilo!

Jesi li ti (i slicni tebi) jedva docekao da ti se prosiri polje pljuvanja? Vrlo si "realan". Mi smo svi ocekivali da je u kvalifikacijama dobila sestre Vilijams, Azarenku, pa mozda i Rafu ili Ferera - Sto da ne?

Jesi li ti, onako realno, igrao neki turnir, pa makar on (turnir) i slabiji bio nego onaj u Bogoti? Jesmo li slavili tvoj uspeh?

PS Kada je juce jedan komentator govorio o tome da Jovana igra poslednji mec kvalifikacija ovog WTA turnira, dobio je dosta "nepreporuka". Ne znam zasto. Samo nam je to rekao kao informaciju. Ili... znam zasto: takva smo sorta da sve sto mirise na "komsijinu kravu" treba da crkne.

JOVANA JURIS! Ipak, NAJVISE NAS NAVIJA ZA TEBE: jednog dana prva na WTA i, makar jedan, GS.

ASB

pre 11 godina

"ovde pise da je visoka "samo" 180 cm. mozda je bila na stiklama :)"
Pre će biti da se popela na štule. A Ana je prava mačka, čim god da je uslikaš :-).
Srećno devojke !

budimo realni

pre 11 godina

(Bojan, 2. april 2013 11:00)
Možda su Ana i Jovana za Vas deca čika Bojane. Za mene, koji sam student, nisu, već lepe i privlačne devojke. Ajmo Anči, a i Jovana, razbijajte sve! AjjJJJJdeeeeeee!

Mihajlo

pre 11 godina

"Nosila sam štikle sinoć, a Ana je bila na
ravnom pa sam zato bila viša za sve one koji
se pitaju" , dodala je Jovana.

Piše za pismene.
Što se tiče ranga turnira, nije bitno koji je rang turnir,bitno je da naše teniserke pobedjuju!
Stećno!

idemo

pre 11 godina

Ne može biti turnir isti kao onaj u Bogoti jer tamo skoro nije bila nijedna igračica iz top 100 ej.ovde ih ima 5 samo iz top 20(ana,bartoli,kerber,pavljučenkova...)a skoro čitav turnir čine igračice iz top 100(vekić,babos,u.radwanska,wickmayer...) tako da je ovaj puno jači od onog iz bogote

pedja

pre 11 godina

Turnir u Montereju je najlepsi turnir na svetu. Da bi ste usli u kompleks gde se odrzava turnir,potrebno je da uplatite godisnju clanarinu od 250 000 dolara. To naravno ne vazi za tenisere. Zato,glupo je pisati kako je taj turnir slab. To je stvar prestiza.

Sin nombre

pre 11 godina

Svaka čast Jovani, ali da budemo realni u kvalifikacijama su učestvovale teniserke sličnog ranga, tako da ovaj plasman u glavni žreb nije neki preveliki uspeh. Ovaj turnir je po sastavu igračica sličan onom nedavno u Bogoti, gde je trijumfovala naša Jelena Janković. Danas protiv Ruskinje Duševine biće pravi test za Jovanu. (RADE CACAK, 02. april 2013 12:42) Nije Vas sramota da poredite turnir u Bogoti sa nagradnim fondom provincijske "greb-greb" srećke, turnir gde nijedna teniserka sem Jankoviceve nije u prvih 100. na listi, sa WTA turnirom u Montereju gde ima 7, 8 igracica iz prvih 40. na listi. Razumem ja da preferirate Jelenu Jankovic a ne Anu Ivanovic, ali malo objektivnosti ne bi skodilo. Zbog takvih kao sto ste Vi i takvih komentara i stvara se ta "mrznja" medju njima kao i medju njihovim navijacima.

Tralala

pre 11 godina

Ovo je uspeh, ali nadam se da ce bar set uzeti Dusevini. Inace, ovaj turnir jeste istog ranga kao Bogota i Florianopolis, koji su neki pomenuli, ali ovde igraju cetiri igracice iz Top 20, a tamo su igrale dve, odnosno tri iz Top 50. Nije isto.

Svest

pre 11 godina

Ne uporedjujte vise Anu i Jelenu sa novim, mladim teniserkama. Dolaze nove generacije i one su odrastale u drugacija vremena. Ana i Jelena su bile dva srpska 'cuda' zenskog tenisa koja su krvavim radom i teskim odrastanjem stekle samopouzdanje i napravile lom. Nole isto tako.
Danasnje generacije, inace, u tenisu imaju problem da uspeju - sto zbog 'fizickije' igre, sto zbog ludih vremena u kojima odrastaju. Imajte razumevanja i budite srecni onim sto vec imate. :)

moje ime*

pre 11 godina

(Sin nombre, 2. april 2013 13:46)
Nema nikakve mržnje među simpatizerima Ane Ivanović i Jelene Janković. Kod većine komentara preovladava zdrava konkurencija i po malo "bockanja". Svi smo građani Srbije i podjednako se radujemo i tugujemo kad igraju mečeve. Samo nekoliko komentatora ( ja, realista,go ana, JJ fan,PeraLozac...) imaju malo "žešće" komentare, nekad i uvredljive, na račun jedne ili druge naše dve teniserke, koje su proslavile Srbiju!

istina boli

pre 11 godina

(Fuj na ovakve "realne" komentare, 2. april 2013 13:22)
Ne znam što si prijatelju tako nervozno reagovao?! Treba biti realan, Ana Ivanović je sa 19 godina već osvojila 5 WTA turnira, medju njima vrlo jake Montreal i Berlin ( dobro, Ana već godinama igra uglavnom loše, ali to je druga priča). "RADE CACAK" je samo napisao realan komentar, jer mi Srbi odmah posle prvog uspeha podignemo sportiste do zvezda, a onda ih "bacamo u blato" kod prvog neuspeha!

buha

pre 11 godina

(Sin nombre, 2. april 2013 13:46)
Nije tačno to što tvrdiš, da je Jelena bila jedina u prvih 100 sa wta liste od učesnica turnira u Bogoti! Treba proveriti nešto pre nego što se napiše! Bar je sada potem interneta sve lako.U Bogoti su iz prvih 100 učestvovale i Skjavone, Peneta, Rus, Domingez, Larson,Korne, Panova.... Da su turniri u Montereju i Bogoti istog ranga potvrdjuje i identičan nagradni fond 235.000 dolara, kao i isti rang ( 5.karegorija-WTA international).
U svakom slučaju želim Ani,Jovani i Jeleni( koja igra u Čarlstonu) što bolji uspeh, pa makar osvojila neka od njih i pehar pobednice!

Tanasije

pre 11 godina

Da se ne zavaravamo. Ona bi sa 19 godina trebala biti vec u prvih pedeset, ako je neki talenat, a ne tamo trista pedeset i neka. Ova je slabiji talenat i od Bojane. To znaci mrka kapa!

Zato nam ovako i ide

pre 11 godina

Bas mi je drago sto Ana sledi primer Jelene i Venus i ucestvuje na ovom turniru u rangu onog iz Bogote i Florianopolisa. Na takvim turnirima moze konacno povratiti svoj pobednicki mentalitet.Podrska i Jovani Jaksic i lep uspeh joj zelim. (Poli, 02. april 2013 11:38) E Srbijo zemljo "mrzitelja". Ovaj nerealni, a pre svega komentar pun mrznje ima u ovom trenutku 60 pluseva i 0 minusa. Svako ko kaze da je Monterej u rangu Bogote je najobicniji kompleksas. A pritom dobije toliko pozitivnih i nijedan protiv, od istih takvih mrzitelja Ane Ivanovic. Ne znam sta vam je devojka uradila. A da ne pricam o osnovnoj informisanosti o snazi turnira i takmicarki pre nego sto se dodje ovde i lupi plus ili minus zbog zavisti i nicega drugog.

aJJde

pre 11 godina

Sada tek vidim da u Montereju igra i Mrdeza, koja je u Bogoti napravila pravi haos! Komšije Hrvati sigurno očekuju da će nihova velika nada i u Meksiku bar ponovi uspeh iz Kolumbije. Današnja rivalka, Ruskinja Gavrilova, ne verujem da će joj biti veći problem.
Naša Jovana Jakšić igra protiv mnogo poznatije Riskinje Duševine. Biće teško, ali sam siguran u pobedu.

RADE CACAK

pre 11 godina

Svaka čast Jovani, ali da budemo realni u kvalifikacijama su učestvovale teniserke sličnog ranga, tako da ovaj plasman u glavni žreb nije neki preveliki uspeh. Ovaj turnir je po sastavu igračica sličan onom nedavno u Bogoti, gde je trijumfovala naša Jelena Janković. Danas protiv Ruskinje Duševine biće pravi test za Jovanu.

Sin nombre

pre 11 godina

(Sin nombre, 2. april 2013 13:46) I ti drzis lekcije iz morala ljudima a istovremeno bestidno lazes! U Bogoti su ucestvovale Aliz Kornet 36. na WTA listi, Skiavone 47. na WTA listi, Domingez Lino 56. na WTA listi, Parmentier Pauline 76. na WTA listi, Rus Arantxa 84. na WTA listi. (Mesecina, 02. april 2013 14:27) Ma sve igracice top klase! Hahahaha.

Iko

pre 11 godina

Sve besmislena prepucavanja; Kao kad bi ja naveo Crawford koja je rangirana 250. pa X. Hermos koja je 460. pa Kudriavtsevu koja je 209. a ima ih bogami jos koje su daleko od prvih 100. Besmisleno je jer ni Ana ni Jelena nisu mogle znati ko ce se sve prijaviti za ove turnire u momentu kad su se one same prijavljivale.

Mesecina

pre 11 godina

(Sin nombre, 2. april 2013 13:46)

I ti drzis lekcije iz morala ljudima a istovremeno bestidno lazes! U Bogoti su ucestvovale Aliz Kornet 36. na WTA listi, Skiavone 47. na WTA listi, Domingez Lino 56. na WTA listi, Parmentier Pauline 76. na WTA listi, Rus Arantxa 84. na WTA listi.

Psiholog

pre 11 godina

"Bas mi je drago sto Ana sledi primer Jelene i Venus i ucestvuje na ovom turniru u rangu onog iz Bogote i Florianopolisa. Na takvim turnirima moze konacno povratiti svoj pobednicki mentalitet."

Ovo sam ja komentarisao pr 3 godine ali izgleda da ili ne citaju komentare ili im ego nije dozvoljavao da krenu ponovo sa stepenice nize.

terza

pre 11 godina

@pismeni mihajlo
B92 je jovaninu izjavu ubacio naknadno, verovatno posle svog naseg interesovanja o njenoj visini (nadam se da ce moderator pustiti ovaj komentar i na taj nacin ovo potvrditi). dakle, mozda si (bio) dobar iz srpskog u skoli, ali ti matematika (logika) verovatno nije jaca strana.
btw, jovana je dobila 1. mec u glavnom zerbu, bravo!

Tanasije

pre 11 godina

Da se ne zavaravamo. Ona bi sa 19 godina trebala biti vec u prvih pedeset, ako je neki talenat, a ne tamo trista pedeset i neka. Ova je slabiji talenat i od Bojane. To znaci mrka kapa!

RADE CACAK

pre 11 godina

Svaka čast Jovani, ali da budemo realni u kvalifikacijama su učestvovale teniserke sličnog ranga, tako da ovaj plasman u glavni žreb nije neki preveliki uspeh. Ovaj turnir je po sastavu igračica sličan onom nedavno u Bogoti, gde je trijumfovala naša Jelena Janković. Danas protiv Ruskinje Duševine biće pravi test za Jovanu.

Dobro

pre 11 godina

Woow, vidi sliku !!
Jaksiceva je visa od Ane... onda je stvarno jako visoka devojka.
Puno srece na prvom 'pravom' turniru i da budes jos bolja od Ane!
Iz zemlje lala, pozdrav ljubiteljima tenisa,
uvek Vas,

Sin nombre

pre 11 godina

(Sin nombre, 2. april 2013 13:46) I ti drzis lekcije iz morala ljudima a istovremeno bestidno lazes! U Bogoti su ucestvovale Aliz Kornet 36. na WTA listi, Skiavone 47. na WTA listi, Domingez Lino 56. na WTA listi, Parmentier Pauline 76. na WTA listi, Rus Arantxa 84. na WTA listi. (Mesecina, 02. april 2013 14:27) Ma sve igracice top klase! Hahahaha.

Sin nombre

pre 11 godina

Svaka čast Jovani, ali da budemo realni u kvalifikacijama su učestvovale teniserke sličnog ranga, tako da ovaj plasman u glavni žreb nije neki preveliki uspeh. Ovaj turnir je po sastavu igračica sličan onom nedavno u Bogoti, gde je trijumfovala naša Jelena Janković. Danas protiv Ruskinje Duševine biće pravi test za Jovanu. (RADE CACAK, 02. april 2013 12:42) Nije Vas sramota da poredite turnir u Bogoti sa nagradnim fondom provincijske "greb-greb" srećke, turnir gde nijedna teniserka sem Jankoviceve nije u prvih 100. na listi, sa WTA turnirom u Montereju gde ima 7, 8 igracica iz prvih 40. na listi. Razumem ja da preferirate Jelenu Jankovic a ne Anu Ivanovic, ali malo objektivnosti ne bi skodilo. Zbog takvih kao sto ste Vi i takvih komentara i stvara se ta "mrznja" medju njima kao i medju njihovim navijacima.

Mesecina

pre 11 godina

(Sin nombre, 2. april 2013 13:46)

I ti drzis lekcije iz morala ljudima a istovremeno bestidno lazes! U Bogoti su ucestvovale Aliz Kornet 36. na WTA listi, Skiavone 47. na WTA listi, Domingez Lino 56. na WTA listi, Parmentier Pauline 76. na WTA listi, Rus Arantxa 84. na WTA listi.

ajeje brazorv

pre 11 godina

Nešto mi je čudno na ovoj fotografiji. Ana je, ako se ne varam, visoka oko 185 cm, a Jovana joj podosta štrči iznad glave.
Da li neko ima podatak o Jovaninoj visini?

Zato nam ovako i ide

pre 11 godina

Bas mi je drago sto Ana sledi primer Jelene i Venus i ucestvuje na ovom turniru u rangu onog iz Bogote i Florianopolisa. Na takvim turnirima moze konacno povratiti svoj pobednicki mentalitet.Podrska i Jovani Jaksic i lep uspeh joj zelim. (Poli, 02. april 2013 11:38) E Srbijo zemljo "mrzitelja". Ovaj nerealni, a pre svega komentar pun mrznje ima u ovom trenutku 60 pluseva i 0 minusa. Svako ko kaze da je Monterej u rangu Bogote je najobicniji kompleksas. A pritom dobije toliko pozitivnih i nijedan protiv, od istih takvih mrzitelja Ane Ivanovic. Ne znam sta vam je devojka uradila. A da ne pricam o osnovnoj informisanosti o snazi turnira i takmicarki pre nego sto se dodje ovde i lupi plus ili minus zbog zavisti i nicega drugog.

istina boli

pre 11 godina

(Fuj na ovakve "realne" komentare, 2. april 2013 13:22)
Ne znam što si prijatelju tako nervozno reagovao?! Treba biti realan, Ana Ivanović je sa 19 godina već osvojila 5 WTA turnira, medju njima vrlo jake Montreal i Berlin ( dobro, Ana već godinama igra uglavnom loše, ali to je druga priča). "RADE CACAK" je samo napisao realan komentar, jer mi Srbi odmah posle prvog uspeha podignemo sportiste do zvezda, a onda ih "bacamo u blato" kod prvog neuspeha!

Fuj na ovakve "realne" komentare

pre 11 godina

"Svaka čast Jovani, ali da budemo realni u kvalifikacijama su učestvovale teniserke sličnog ranga, tako da ovaj plasman u glavni žreb nije neki preveliki uspeh. Ovaj turnir je po sastavu igračica sličan onom nedavno u Bogoti, gde je trijumfovala naša Jelena Janković."...
(RADE CACAK, 2. april 2013 12:42)

Sram te bilo!

Jesi li ti (i slicni tebi) jedva docekao da ti se prosiri polje pljuvanja? Vrlo si "realan". Mi smo svi ocekivali da je u kvalifikacijama dobila sestre Vilijams, Azarenku, pa mozda i Rafu ili Ferera - Sto da ne?

Jesi li ti, onako realno, igrao neki turnir, pa makar on (turnir) i slabiji bio nego onaj u Bogoti? Jesmo li slavili tvoj uspeh?

PS Kada je juce jedan komentator govorio o tome da Jovana igra poslednji mec kvalifikacija ovog WTA turnira, dobio je dosta "nepreporuka". Ne znam zasto. Samo nam je to rekao kao informaciju. Ili... znam zasto: takva smo sorta da sve sto mirise na "komsijinu kravu" treba da crkne.

JOVANA JURIS! Ipak, NAJVISE NAS NAVIJA ZA TEBE: jednog dana prva na WTA i, makar jedan, GS.

buha

pre 11 godina

(Sin nombre, 2. april 2013 13:46)
Nije tačno to što tvrdiš, da je Jelena bila jedina u prvih 100 sa wta liste od učesnica turnira u Bogoti! Treba proveriti nešto pre nego što se napiše! Bar je sada potem interneta sve lako.U Bogoti su iz prvih 100 učestvovale i Skjavone, Peneta, Rus, Domingez, Larson,Korne, Panova.... Da su turniri u Montereju i Bogoti istog ranga potvrdjuje i identičan nagradni fond 235.000 dolara, kao i isti rang ( 5.karegorija-WTA international).
U svakom slučaju želim Ani,Jovani i Jeleni( koja igra u Čarlstonu) što bolji uspeh, pa makar osvojila neka od njih i pehar pobednice!

pedja

pre 11 godina

Turnir u Montereju je najlepsi turnir na svetu. Da bi ste usli u kompleks gde se odrzava turnir,potrebno je da uplatite godisnju clanarinu od 250 000 dolara. To naravno ne vazi za tenisere. Zato,glupo je pisati kako je taj turnir slab. To je stvar prestiza.

idemo

pre 11 godina

Ne može biti turnir isti kao onaj u Bogoti jer tamo skoro nije bila nijedna igračica iz top 100 ej.ovde ih ima 5 samo iz top 20(ana,bartoli,kerber,pavljučenkova...)a skoro čitav turnir čine igračice iz top 100(vekić,babos,u.radwanska,wickmayer...) tako da je ovaj puno jači od onog iz bogote

Tralala

pre 11 godina

Ovo je uspeh, ali nadam se da ce bar set uzeti Dusevini. Inace, ovaj turnir jeste istog ranga kao Bogota i Florianopolis, koji su neki pomenuli, ali ovde igraju cetiri igracice iz Top 20, a tamo su igrale dve, odnosno tri iz Top 50. Nije isto.

Mihajlo

pre 11 godina

"Nosila sam štikle sinoć, a Ana je bila na
ravnom pa sam zato bila viša za sve one koji
se pitaju" , dodala je Jovana.

Piše za pismene.
Što se tiče ranga turnira, nije bitno koji je rang turnir,bitno je da naše teniserke pobedjuju!
Stećno!

Psiholog

pre 11 godina

"Bas mi je drago sto Ana sledi primer Jelene i Venus i ucestvuje na ovom turniru u rangu onog iz Bogote i Florianopolisa. Na takvim turnirima moze konacno povratiti svoj pobednicki mentalitet."

Ovo sam ja komentarisao pr 3 godine ali izgleda da ili ne citaju komentare ili im ego nije dozvoljavao da krenu ponovo sa stepenice nize.

Stefan

pre 11 godina

Pobedila je 150 pozicija bolju od sebe u 3.kolu kvalifikacija... Nije to slican plasman na rang listi kao sto kazete. Veceras ce pokazati da li je spremna da se bori sa teniserkama iz najboljih 100. I poruka Tanasiju da uopste ne mora sa 19 ili 20 godina da se igra najbolji tenis, moze i sa 30 da se bude 1. na listi tako da... pred Jovanom je tek vreme i nadam se da ce imati dobru karijeru!

ASB

pre 11 godina

"ovde pise da je visoka "samo" 180 cm. mozda je bila na stiklama :)"
Pre će biti da se popela na štule. A Ana je prava mačka, čim god da je uslikaš :-).
Srećno devojke !

Poli

pre 11 godina

Bas mi je drago sto Ana sledi primer Jelene i Venus i ucestvuje na ovom turniru u rangu onog iz Bogote i Florianopolisa. Na takvim turnirima moze konacno povratiti svoj pobednicki mentalitet.
Podrska i Jovani Jaksic i lep uspeh joj zelim.

budimo realni

pre 11 godina

(Bojan, 2. april 2013 11:00)
Možda su Ana i Jovana za Vas deca čika Bojane. Za mene, koji sam student, nisu, već lepe i privlačne devojke. Ajmo Anči, a i Jovana, razbijajte sve! AjjJJJJdeeeeeee!

zookey

pre 11 godina

Jovana je sjajna mlada teniserka koji igra napadacki tenis. Ima snazan forhend i dosta dobar bekhend. Servis joj je veoma snazan, ali moze tu jos dosta da napreduje. Stilom igre podseca na Anu. Veoma je talentovana i verovatno bi do sada bila u prvih 100 na WTA listi da nije imala problema sa povredom kolena u prvoj seniorskoj sezoni.

Svest

pre 11 godina

Ne uporedjujte vise Anu i Jelenu sa novim, mladim teniserkama. Dolaze nove generacije i one su odrastale u drugacija vremena. Ana i Jelena su bile dva srpska 'cuda' zenskog tenisa koja su krvavim radom i teskim odrastanjem stekle samopouzdanje i napravile lom. Nole isto tako.
Danasnje generacije, inace, u tenisu imaju problem da uspeju - sto zbog 'fizickije' igre, sto zbog ludih vremena u kojima odrastaju. Imajte razumevanja i budite srecni onim sto vec imate. :)

Iko

pre 11 godina

Sve besmislena prepucavanja; Kao kad bi ja naveo Crawford koja je rangirana 250. pa X. Hermos koja je 460. pa Kudriavtsevu koja je 209. a ima ih bogami jos koje su daleko od prvih 100. Besmisleno je jer ni Ana ni Jelena nisu mogle znati ko ce se sve prijaviti za ove turnire u momentu kad su se one same prijavljivale.

moje ime*

pre 11 godina

(Sin nombre, 2. april 2013 13:46)
Nema nikakve mržnje među simpatizerima Ane Ivanović i Jelene Janković. Kod većine komentara preovladava zdrava konkurencija i po malo "bockanja". Svi smo građani Srbije i podjednako se radujemo i tugujemo kad igraju mečeve. Samo nekoliko komentatora ( ja, realista,go ana, JJ fan,PeraLozac...) imaju malo "žešće" komentare, nekad i uvredljive, na račun jedne ili druge naše dve teniserke, koje su proslavile Srbiju!

aJJde

pre 11 godina

Sada tek vidim da u Montereju igra i Mrdeza, koja je u Bogoti napravila pravi haos! Komšije Hrvati sigurno očekuju da će nihova velika nada i u Meksiku bar ponovi uspeh iz Kolumbije. Današnja rivalka, Ruskinja Gavrilova, ne verujem da će joj biti veći problem.
Naša Jovana Jakšić igra protiv mnogo poznatije Riskinje Duševine. Biće teško, ali sam siguran u pobedu.

terza

pre 11 godina

@pismeni mihajlo
B92 je jovaninu izjavu ubacio naknadno, verovatno posle svog naseg interesovanja o njenoj visini (nadam se da ce moderator pustiti ovaj komentar i na taj nacin ovo potvrditi). dakle, mozda si (bio) dobar iz srpskog u skoli, ali ti matematika (logika) verovatno nije jaca strana.
btw, jovana je dobila 1. mec u glavnom zerbu, bravo!