Tenis 47

Petak, 10.11.2023.

10:00

"Đoković je reper, on će pokazati gde mi je mesto"

Novak Đoković u nedelju od 21 čas po srednjoevropskom vremenu započinje bitku na ATP Finalu u Torinu.

"Ðokoviæ je reper, on æe pokazati gde mi je mesto" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Samo za Dekija

pre 7 meseci

Lepotu u igri i eleganciju samo "anglosaksonci" cene, Srbi, narod najstariji, samo izdržljive gladijatore i statistiku. Novakova PTPA zabraniće da tenis igraju taletovani, samo prebacivači. Prvi na udaru biće Alkatraz. Dalje neće moći.

Bosanska dzuklo

pre 7 meseci

A ja mislila kako je ekavica šega-šala za ijekavicu. "Ozdraveo'???!!!
Čovječe! Fićfirić.
(MILENA, 11. novembar 2023 08:20)

Sikter more!

MILENA

pre 7 meseci

Ako Nolo bude ozdraveo, ne bude imao rupturu i ne kolabira on će pobedi sve,i zmajeve i reptile.
(Fića, 10. novembar 2023 21:13)

A ja mislila kako je ekavica šega-šala za ijekavicu. "Ozdraveo'???!!!
Čovječe! Fićfirić.

vitez_

pre 7 meseci

Ok je sto je izjavio da je Novak najbolji u "smislu rezultata", jer je to tacno. Istog tog lika koji osudjuje da pitas ko je GOAT u kosarci ce reci da je Jordan, ali on nema najbolje rezultate, niti najvise titula, niti njegov tim drzi rekord u najvise pobjeda u jednoj sezoni, niti najvise poena ikada...u rijetko kojoj statistici je najbolji ikada a opet ga uglavnom svi zovu kosarkaskim GOATom. A zasto je to tako?? Zato jer je imao najveci uticaj na taj sport, e to je mislio i Janik, vjerovatno, na Rodzera, jer budimo iskreni, jeste.
Doduse, tenis je individualni sport i tu je lako izmjerljivo ko je najbolji teniser a to je Nole. Ali najveci uticaj je ostavio Rodzer i to je fakat.

Bokseri i teniseri

pre 7 meseci

Najbolji bokser svih vremena je onaj koji je bio najbolji u vreme kada je konkurencija najkvalitetnija i kada je bilo najteže postati šampion. Najbolji bokser je uz navedeno i onaj kojeg su ometali i sputavali a on je ipak postao šampion. Najbolji bokser je onaj koji je pobedjivao mladje i jace od sebe. Muhamed Ali

Šarene pilule za lilule

pre 7 meseci

(Vratiće se umetnici, posle gladijatora usahlog lica, 10. novembar 2023 19:49)

(Tako je, 10. novembar 2023 18:37)

(jare, 10. novembar 2023 19:26)

(Srbkinja ga majka rodila, 10. novembar 2023 20:03)

(Enzo, 10. novembar 2023 20:13)

(Fića, 10. novembar 2023 21:13)

Samo vas gledamo...

Mare

pre 7 meseci

U smislu rezultata, on je najbolji kog je ovaj sport imao."

A koji drugi smisao postoji? Dokle vise sa ovim?
(Vase ime, 10. novembar 2023 20:37

Za sportistu lično, verovatno je rezultat jedini smisao. Ali dozvolićete valjda Sineru, kao top 5 teniseru da ima svoje preference.
Kao što ih i mi imamo u ostalim sportovima, samo smo u tenisu eksperti za statistiku i ništa drugo ne postoji.
Da je tako, Kličko bi lepio publiku za tv, a boks u nikad vecoj krizi u to vreme. Ili da neko kaže da je Maradona najveci, ne verujem da bi se neko preterano bunio, bez obzira na broj statistički uspešnijih fudbalera.
Djokovic je, nema sumnje najbolji teniser i fantastičan sportista, ali nekako mislim da i on i njegovi fanovi previše traže tu goat potvrdu, a ako neki misle drugačije, odmah bes i frustracije.

Alan Ford

pre 7 meseci

Siner je odao jedno od najvećih priznanja Novaku ovom izjavom. Pametan momak, odličan igrač, perspektiva svetskog tenisa u narednih 10 godina.
Komentare frustriranih, da ne upotrebim teže reči je besmisleno. Ima svakakvih ljudi, sumnjam da ste zadovoljni svojim životima, ali ako vam je lakše tako, živi bili.

Srbkinja ga majka rodila

pre 7 meseci

Goatu je Jelena Genčić čitala umetničke priče, pesme, puštala klasičnu muziku, učila ga da se banana jede zatvorenih usta, da ne psuje i ne lomi reketa, kad, medžutim, uzalud je krečila, keine "Die kleine Nachtmusik", keine "Die Mondscheinsonate", keine Mozart, keine Beethoven, ali ima "Veseli se srbski rode" i "Srbkinja me majka rodila", ponekad i Mitar, s pesmom nad pesmama, "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nam pu... oni što nas ne vole..." Ovo pu.. nije ništa kako on psuje svoj tim i publiku.

Šou Biznis

pre 7 meseci

Djokovic je počeo bolje igrati tek kad je 2010-te zbog publike odlučeno da se povećaju brzine teniske loptice što odgovara njegovom stilu igre I sa brzim lopticama uzeo 23 od 24 GS. Očigledan dokaz je šljaka, gde su loptive najsporije, i tu je Novak najslabiji. Da se nisu povećače brzine teniskih loptica nikad ne bi bio u goat trci.
(jare, 10. novembar 2023 19:26)

Da mi ovde imamo još po 900 000 na računu bili bi milioneri!!

Šou Biznis

pre 7 meseci

Djokovic je počeo bolje igrati tek kad je 2010-te zbog publike odlučeno da se uspore brzine teniske loptice što odgovara njegovom stilu igre I sa sporim lopticama uzeo 23 od 24 GS.Da se nisu smanjile brzine teniskih loptica nikad ne bi bio u goat trci, a ta odluka je najviše stetila Federeru koji je uvjek igrao da brzo rešava poene I sa brzim lopticama uzeo 15 GS. Ako se pitate kako je Djokovic uspio osvoiti AO 2008 sa brzim lopticama pobjedivsi pri tom Federera u polufinalu to je samo zato što je Roger imao mononukleozu pa nije bio na svom nivou. Pri tom je imao najslabiju konkurenciju Del Potro koji je operisao zglob I imao druge povrede (inace da Del Potra nisu unistine povrede bio bi isto toliko dobar kao Federer I Nadal, a Djokovic je na nivou Rodrika), Conga operisao koleno, Marej operisao kičmu, Nadal imao brojne povrede zbog cega vise nije tako brz kao prije, a Federer je bio vec deda sa bolovima na leđima. I suprotno Djokovicu nije bilo dovoljno što su se usporile brzine teniskih loptica pa je redovno laziro povrede I pravio Toalet pauze da bi narusio ritam protivnika.I imao je sreće što je mentalno najaci teniser I što koristo svoju elasticnost inace bez njih ne bi imao pola titula. To se jednostavno mora reći. Momci vidimo se na sledeću vest o Djokovicu ?.
(Tako je, 10. novembar 2023 18:37)

Vidimo se kućo, 24,400,40 poz!!

Нгхј

pre 7 meseci

Djokovic je počeo bolje igrati tek kad je 2010-te zbog publike odlučeno da se povećaju brzine teniske loptice što odgovara njegovom stilu igre I sa brzim lopticama uzeo 23 od 24 GS. Očigledan dokaz je šljaka, gde su loptive najsporije, i tu je Novak najslabiji. Da se nisu povećače brzine teniskih loptica nikad ne bi bio u goat trci.
(jare,

Јаре, прво се научи правопису...а за лоптице не булазни...

Bolontiku

pre 7 meseci

Ono kada demokratija pokuša da objasni zašto su mali Srbi najtalentovaniji za sport, pa onda izmisle da je to zbog brzih lopti sa kojima je samo Đoković igrao dok su ostali igrači igrali sa sporim loptama pa nisu bili ravnopravni.
Sutra će da bude i da je Jokić imao klizave lopte koje su mu lako klizile iz ruku pa je zato bio nadmoćan. Vaterpolisti su bili 10 godina nadmoćni jer su igrali u velikom bazenu ali eto kada se smanjio (otišli svi u penziju) eto nisu više nadmoćni.
Ivana Vuleta eto skače najbolje jer smo je ukrstili sa kengurom...

Damjan Bjelobaba

pre 7 meseci

Ne, mislim ima neke čarolije u tim teniskim lopticama, ovaj "Tako je" kao da komentarom hoće da kaže: Zašto neko ne dođe i ne pomogne meni simpatičnom, ali duševno obolelom mladiću!

Enzo

pre 7 meseci

"Nalazite se pred nekikm ko ima 24 grend slema, tri od četiri ove godine su njegovi. U smislu rezultata, on je najbolji kog je ovaj sport imao. U istoj smo grupi, ovo su..."

Ne razumem ovakve izjave.
Šta znači, u smislu rezultata?!?
(deki, 10. novembar 2023 19:23)

Vrlo je jasno. Djokovic je statisticki prvi zbog vremena kada su igrali i jos par faktora. Svako ko je gledao jednom najvece nikad ne moze da stavi njega pre Rogera, Rafe i cak par drugih.

Šou Biznis

pre 7 meseci

Prema igri, bez lepote nema igre, igra je uvek lepa, a kad nema igre onda je to gladijatorska borba. U svoje vreme, kad sam bio mladi noloman, gledao sam borbe u rimskom Koloseumu i Pulskoj areni, onda sam prešao na lepe sportove, fudbal, košatku, Federerov tenis, i Kiru sam voleo da gledam, ne mogu da gledam Srbina Novaka goata jer je bilo surovo kako se mučio protiv Rubljova, dva puta je sa putničkom torbom o ramenu, punom napitka, išao u sobu za oporavak, na razgorovewre sa Mohanđijem, pala je i masža (masage), sve u svemu pola sata trajala je reanimacija vremešnog gladijatora, meni je Novaka žao da ga gledam u takvom stanju, jer ako ne može da bude tgenisa bez ugrožavabnja zdravlja, neću da se vraćam u doba Koloseuma, Kaligule i Nerona, kad su nladi lavovi "komadali" nekog ostarelog gladijatora. Kome je do "umjetničkog dojma" neka gleda... paceru, naravno da uživam u umetničkom klizanju i baletu. A ti?
(Vratiće se umetnici, posle gladijatora usahlog lica, 10. novembar 2023 19:49)

Ahahahahahahaha ma tako je bre Nole, jao šta im radiš, sve duži i duži tekstovi! Obožavam te Novace!!!

škodački majmune

pre 7 meseci

Vratiće se umetnici, posle gladijatora usahlog lica, 10. novembar 2023 19:49)
Uskratili danas terapiju, a?
(Bazooka, 10. novembar 2023 20:23)

Super beee!

Vratiće se umetnici, posle gladijatora usahlog lica

pre 7 meseci

"Najbolji po brojkama", izvin'te, a po čemu vi hoćete da on bude najbolji?
(Decak, 10. novembar 2023 18:38)

Prema igri, bez lepote nema igre, igra je uvek lepa, a kad nema igre onda je to gladijatorska borba. U svoje vreme, kad sam bio mladi noloman, gledao sam borbe u rimskom Koloseumu i Pulskoj areni, onda sam prešao na lepe sportove, fudbal, košatku, Federerov tenis, i Kiru sam voleo da gledam, ne mogu da gledam Srbina Novaka goata jer je bilo surovo kako se mučio protiv Rubljova, dva puta je sa putničkom torbom o ramenu, punom napitka, išao u sobu za oporavak, na razgorovewre sa Mohanđijem, pala je i masža (masage), sve u svemu pola sata trajala je reanimacija vremešnog gladijatora, meni je Novaka žao da ga gledam u takvom stanju, jer ako ne može da bude tgenisa bez ugrožavabnja zdravlja, neću da se vraćam u doba Koloseuma, Kaligule i Nerona, kad su nladi lavovi "komadali" nekog ostarelog gladijatora. Kome je do "umjetničkog dojma" neka gleda... paceru, naravno da uživam u umetničkom klizanju i baletu. A ti?

aca

pre 7 meseci

Auu brate atp agnda odma resetuje na fabrica podesavanja kao cicipasa posle izjave na AO pa je morao preinaciti pred rolangaros.. straano, ovo je bas strasno...

jare

pre 7 meseci

Djokovic je počeo bolje igrati tek kad je 2010-te zbog publike odlučeno da se povećaju brzine teniske loptice što odgovara njegovom stilu igre I sa brzim lopticama uzeo 23 od 24 GS. Očigledan dokaz je šljaka, gde su loptive najsporije, i tu je Novak najslabiji. Da se nisu povećače brzine teniskih loptica nikad ne bi bio u goat trci.

deki

pre 7 meseci

"Nalazite se pred nekikm ko ima 24 grend slema, tri od četiri ove godine su njegovi. U smislu rezultata, on je najbolji kog je ovaj sport imao. U istoj smo grupi, ovo su..."

Ne razumem ovakve izjave.
Šta znači, u smislu rezultata?!?

Teks Vilerov goblen

pre 7 meseci

"Nalazite se pred nekim ko ima 24 grend slema, tri od četiri ove godine su njegovi. U smislu rezultata, on je najbolji kog je ovaj sport imao."

Ako je u smislu rezultata najbolji, a u kom smislu nije najbolji koga je ovaj sport ikada imao?? Šta je važnije merilo u sportu osim rezultata? Šta god da izmisle, to može biti samo subjektivni osećaj, koji je, kao što i samo ime kaže - subjektivan. Ergo, NEOBJEKTIVAN. Kolektivna psihoza, hipnoza, paranoja, stručnjaci da objasne. Pritom, apsolutna nesvest da forsiranjem te teze kako su neke neopipljive stvari značajniji faktor od stvarnih sportskih dostignuća, vređaju i sramote Federera i Nadala koje pokušavaju da zastupaju. Bukvalno u stilu, jes' da se nisu dokazali na sportskom polju ali po novinskim člancima dominiraju. Cirkus.

Tako je

pre 7 meseci

Djokovic je počeo bolje igrati tek kad je 2010-te zbog publike odlučeno da se uspore brzine teniske loptice što odgovara njegovom stilu igre I sa sporim lopticama uzeo 23 od 24 GS.Da se nisu smanjile brzine teniskih loptica nikad ne bi bio u goat trci, a ta odluka je najviše stetila Federeru koji je uvjek igrao da brzo rešava poene I sa brzim lopticama uzeo 15 GS. Ako se pitate kako je Djokovic uspio osvoiti AO 2008 sa brzim lopticama pobjedivsi pri tom Federera u polufinalu to je samo zato što je Roger imao mononukleozu pa nije bio na svom nivou. Pri tom je imao najslabiju konkurenciju Del Potro koji je operisao zglob I imao druge povrede (inace da Del Potra nisu unistine povrede bio bi isto toliko dobar kao Federer I Nadal, a Djokovic je na nivou Rodrika), Conga operisao koleno, Marej operisao kičmu, Nadal imao brojne povrede zbog cega vise nije tako brz kao prije, a Federer je bio vec deda sa bolovima na leđima. I suprotno Djokovicu nije bilo dovoljno što su se usporile brzine teniskih loptica pa je redovno laziro povrede I pravio Toalet pauze da bi narusio ritam protivnika.I imao je sreće što je mentalno najaci teniser I što koristo svoju elasticnost inace bez njih ne bi imao pola titula. To se jednostavno mora reći. Momci vidimo se na sledeću vest o Djokovicu 🙏.

deki

pre 7 meseci

"Nalazite se pred nekikm ko ima 24 grend slema, tri od četiri ove godine su njegovi. U smislu rezultata, on je najbolji kog je ovaj sport imao. U istoj smo grupi, ovo su..."

Ne razumem ovakve izjave.
Šta znači, u smislu rezultata?!?

Teks Vilerov goblen

pre 7 meseci

"Nalazite se pred nekim ko ima 24 grend slema, tri od četiri ove godine su njegovi. U smislu rezultata, on je najbolji kog je ovaj sport imao."

Ako je u smislu rezultata najbolji, a u kom smislu nije najbolji koga je ovaj sport ikada imao?? Šta je važnije merilo u sportu osim rezultata? Šta god da izmisle, to može biti samo subjektivni osećaj, koji je, kao što i samo ime kaže - subjektivan. Ergo, NEOBJEKTIVAN. Kolektivna psihoza, hipnoza, paranoja, stručnjaci da objasne. Pritom, apsolutna nesvest da forsiranjem te teze kako su neke neopipljive stvari značajniji faktor od stvarnih sportskih dostignuća, vređaju i sramote Federera i Nadala koje pokušavaju da zastupaju. Bukvalno u stilu, jes' da se nisu dokazali na sportskom polju ali po novinskim člancima dominiraju. Cirkus.

Šou Biznis

pre 7 meseci

Prema igri, bez lepote nema igre, igra je uvek lepa, a kad nema igre onda je to gladijatorska borba. U svoje vreme, kad sam bio mladi noloman, gledao sam borbe u rimskom Koloseumu i Pulskoj areni, onda sam prešao na lepe sportove, fudbal, košatku, Federerov tenis, i Kiru sam voleo da gledam, ne mogu da gledam Srbina Novaka goata jer je bilo surovo kako se mučio protiv Rubljova, dva puta je sa putničkom torbom o ramenu, punom napitka, išao u sobu za oporavak, na razgorovewre sa Mohanđijem, pala je i masža (masage), sve u svemu pola sata trajala je reanimacija vremešnog gladijatora, meni je Novaka žao da ga gledam u takvom stanju, jer ako ne može da bude tgenisa bez ugrožavabnja zdravlja, neću da se vraćam u doba Koloseuma, Kaligule i Nerona, kad su nladi lavovi "komadali" nekog ostarelog gladijatora. Kome je do "umjetničkog dojma" neka gleda... paceru, naravno da uživam u umetničkom klizanju i baletu. A ti?
(Vratiće se umetnici, posle gladijatora usahlog lica, 10. novembar 2023 19:49)

Ahahahahahahaha ma tako je bre Nole, jao šta im radiš, sve duži i duži tekstovi! Obožavam te Novace!!!

Šou Biznis

pre 7 meseci

Djokovic je počeo bolje igrati tek kad je 2010-te zbog publike odlučeno da se uspore brzine teniske loptice što odgovara njegovom stilu igre I sa sporim lopticama uzeo 23 od 24 GS.Da se nisu smanjile brzine teniskih loptica nikad ne bi bio u goat trci, a ta odluka je najviše stetila Federeru koji je uvjek igrao da brzo rešava poene I sa brzim lopticama uzeo 15 GS. Ako se pitate kako je Djokovic uspio osvoiti AO 2008 sa brzim lopticama pobjedivsi pri tom Federera u polufinalu to je samo zato što je Roger imao mononukleozu pa nije bio na svom nivou. Pri tom je imao najslabiju konkurenciju Del Potro koji je operisao zglob I imao druge povrede (inace da Del Potra nisu unistine povrede bio bi isto toliko dobar kao Federer I Nadal, a Djokovic je na nivou Rodrika), Conga operisao koleno, Marej operisao kičmu, Nadal imao brojne povrede zbog cega vise nije tako brz kao prije, a Federer je bio vec deda sa bolovima na leđima. I suprotno Djokovicu nije bilo dovoljno što su se usporile brzine teniskih loptica pa je redovno laziro povrede I pravio Toalet pauze da bi narusio ritam protivnika.I imao je sreće što je mentalno najaci teniser I što koristo svoju elasticnost inace bez njih ne bi imao pola titula. To se jednostavno mora reći. Momci vidimo se na sledeću vest o Djokovicu ?.
(Tako je, 10. novembar 2023 18:37)

Vidimo se kućo, 24,400,40 poz!!

aca

pre 7 meseci

Auu brate atp agnda odma resetuje na fabrica podesavanja kao cicipasa posle izjave na AO pa je morao preinaciti pred rolangaros.. straano, ovo je bas strasno...

Bolontiku

pre 7 meseci

Ono kada demokratija pokuša da objasni zašto su mali Srbi najtalentovaniji za sport, pa onda izmisle da je to zbog brzih lopti sa kojima je samo Đoković igrao dok su ostali igrači igrali sa sporim loptama pa nisu bili ravnopravni.
Sutra će da bude i da je Jokić imao klizave lopte koje su mu lako klizile iz ruku pa je zato bio nadmoćan. Vaterpolisti su bili 10 godina nadmoćni jer su igrali u velikom bazenu ali eto kada se smanjio (otišli svi u penziju) eto nisu više nadmoćni.
Ivana Vuleta eto skače najbolje jer smo je ukrstili sa kengurom...

Нгхј

pre 7 meseci

Djokovic je počeo bolje igrati tek kad je 2010-te zbog publike odlučeno da se povećaju brzine teniske loptice što odgovara njegovom stilu igre I sa brzim lopticama uzeo 23 od 24 GS. Očigledan dokaz je šljaka, gde su loptive najsporije, i tu je Novak najslabiji. Da se nisu povećače brzine teniskih loptica nikad ne bi bio u goat trci.
(jare,

Јаре, прво се научи правопису...а за лоптице не булазни...

Damjan Bjelobaba

pre 7 meseci

Ne, mislim ima neke čarolije u tim teniskim lopticama, ovaj "Tako je" kao da komentarom hoće da kaže: Zašto neko ne dođe i ne pomogne meni simpatičnom, ali duševno obolelom mladiću!

Šou Biznis

pre 7 meseci

Djokovic je počeo bolje igrati tek kad je 2010-te zbog publike odlučeno da se povećaju brzine teniske loptice što odgovara njegovom stilu igre I sa brzim lopticama uzeo 23 od 24 GS. Očigledan dokaz je šljaka, gde su loptive najsporije, i tu je Novak najslabiji. Da se nisu povećače brzine teniskih loptica nikad ne bi bio u goat trci.
(jare, 10. novembar 2023 19:26)

Da mi ovde imamo još po 900 000 na računu bili bi milioneri!!

Šarene pilule za lilule

pre 7 meseci

(Vratiće se umetnici, posle gladijatora usahlog lica, 10. novembar 2023 19:49)

(Tako je, 10. novembar 2023 18:37)

(jare, 10. novembar 2023 19:26)

(Srbkinja ga majka rodila, 10. novembar 2023 20:03)

(Enzo, 10. novembar 2023 20:13)

(Fića, 10. novembar 2023 21:13)

Samo vas gledamo...

Tako je

pre 7 meseci

Djokovic je počeo bolje igrati tek kad je 2010-te zbog publike odlučeno da se uspore brzine teniske loptice što odgovara njegovom stilu igre I sa sporim lopticama uzeo 23 od 24 GS.Da se nisu smanjile brzine teniskih loptica nikad ne bi bio u goat trci, a ta odluka je najviše stetila Federeru koji je uvjek igrao da brzo rešava poene I sa brzim lopticama uzeo 15 GS. Ako se pitate kako je Djokovic uspio osvoiti AO 2008 sa brzim lopticama pobjedivsi pri tom Federera u polufinalu to je samo zato što je Roger imao mononukleozu pa nije bio na svom nivou. Pri tom je imao najslabiju konkurenciju Del Potro koji je operisao zglob I imao druge povrede (inace da Del Potra nisu unistine povrede bio bi isto toliko dobar kao Federer I Nadal, a Djokovic je na nivou Rodrika), Conga operisao koleno, Marej operisao kičmu, Nadal imao brojne povrede zbog cega vise nije tako brz kao prije, a Federer je bio vec deda sa bolovima na leđima. I suprotno Djokovicu nije bilo dovoljno što su se usporile brzine teniskih loptica pa je redovno laziro povrede I pravio Toalet pauze da bi narusio ritam protivnika.I imao je sreće što je mentalno najaci teniser I što koristo svoju elasticnost inace bez njih ne bi imao pola titula. To se jednostavno mora reći. Momci vidimo se na sledeću vest o Djokovicu 🙏.

škodački majmune

pre 7 meseci

Vratiće se umetnici, posle gladijatora usahlog lica, 10. novembar 2023 19:49)
Uskratili danas terapiju, a?
(Bazooka, 10. novembar 2023 20:23)

Super beee!

Bokseri i teniseri

pre 7 meseci

Najbolji bokser svih vremena je onaj koji je bio najbolji u vreme kada je konkurencija najkvalitetnija i kada je bilo najteže postati šampion. Najbolji bokser je uz navedeno i onaj kojeg su ometali i sputavali a on je ipak postao šampion. Najbolji bokser je onaj koji je pobedjivao mladje i jace od sebe. Muhamed Ali

Vratiće se umetnici, posle gladijatora usahlog lica

pre 7 meseci

"Najbolji po brojkama", izvin'te, a po čemu vi hoćete da on bude najbolji?
(Decak, 10. novembar 2023 18:38)

Prema igri, bez lepote nema igre, igra je uvek lepa, a kad nema igre onda je to gladijatorska borba. U svoje vreme, kad sam bio mladi noloman, gledao sam borbe u rimskom Koloseumu i Pulskoj areni, onda sam prešao na lepe sportove, fudbal, košatku, Federerov tenis, i Kiru sam voleo da gledam, ne mogu da gledam Srbina Novaka goata jer je bilo surovo kako se mučio protiv Rubljova, dva puta je sa putničkom torbom o ramenu, punom napitka, išao u sobu za oporavak, na razgorovewre sa Mohanđijem, pala je i masža (masage), sve u svemu pola sata trajala je reanimacija vremešnog gladijatora, meni je Novaka žao da ga gledam u takvom stanju, jer ako ne može da bude tgenisa bez ugrožavabnja zdravlja, neću da se vraćam u doba Koloseuma, Kaligule i Nerona, kad su nladi lavovi "komadali" nekog ostarelog gladijatora. Kome je do "umjetničkog dojma" neka gleda... paceru, naravno da uživam u umetničkom klizanju i baletu. A ti?

Srbkinja ga majka rodila

pre 7 meseci

Goatu je Jelena Genčić čitala umetničke priče, pesme, puštala klasičnu muziku, učila ga da se banana jede zatvorenih usta, da ne psuje i ne lomi reketa, kad, medžutim, uzalud je krečila, keine "Die kleine Nachtmusik", keine "Die Mondscheinsonate", keine Mozart, keine Beethoven, ali ima "Veseli se srbski rode" i "Srbkinja me majka rodila", ponekad i Mitar, s pesmom nad pesmama, "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nam pu... oni što nas ne vole..." Ovo pu.. nije ništa kako on psuje svoj tim i publiku.

Enzo

pre 7 meseci

"Nalazite se pred nekikm ko ima 24 grend slema, tri od četiri ove godine su njegovi. U smislu rezultata, on je najbolji kog je ovaj sport imao. U istoj smo grupi, ovo su..."

Ne razumem ovakve izjave.
Šta znači, u smislu rezultata?!?
(deki, 10. novembar 2023 19:23)

Vrlo je jasno. Djokovic je statisticki prvi zbog vremena kada su igrali i jos par faktora. Svako ko je gledao jednom najvece nikad ne moze da stavi njega pre Rogera, Rafe i cak par drugih.

Alan Ford

pre 7 meseci

Siner je odao jedno od najvećih priznanja Novaku ovom izjavom. Pametan momak, odličan igrač, perspektiva svetskog tenisa u narednih 10 godina.
Komentare frustriranih, da ne upotrebim teže reči je besmisleno. Ima svakakvih ljudi, sumnjam da ste zadovoljni svojim životima, ali ako vam je lakše tako, živi bili.

MILENA

pre 7 meseci

Ako Nolo bude ozdraveo, ne bude imao rupturu i ne kolabira on će pobedi sve,i zmajeve i reptile.
(Fića, 10. novembar 2023 21:13)

A ja mislila kako je ekavica šega-šala za ijekavicu. "Ozdraveo'???!!!
Čovječe! Fićfirić.

jare

pre 7 meseci

Djokovic je počeo bolje igrati tek kad je 2010-te zbog publike odlučeno da se povećaju brzine teniske loptice što odgovara njegovom stilu igre I sa brzim lopticama uzeo 23 od 24 GS. Očigledan dokaz je šljaka, gde su loptive najsporije, i tu je Novak najslabiji. Da se nisu povećače brzine teniskih loptica nikad ne bi bio u goat trci.

Mare

pre 7 meseci

U smislu rezultata, on je najbolji kog je ovaj sport imao."

A koji drugi smisao postoji? Dokle vise sa ovim?
(Vase ime, 10. novembar 2023 20:37

Za sportistu lično, verovatno je rezultat jedini smisao. Ali dozvolićete valjda Sineru, kao top 5 teniseru da ima svoje preference.
Kao što ih i mi imamo u ostalim sportovima, samo smo u tenisu eksperti za statistiku i ništa drugo ne postoji.
Da je tako, Kličko bi lepio publiku za tv, a boks u nikad vecoj krizi u to vreme. Ili da neko kaže da je Maradona najveci, ne verujem da bi se neko preterano bunio, bez obzira na broj statistički uspešnijih fudbalera.
Djokovic je, nema sumnje najbolji teniser i fantastičan sportista, ali nekako mislim da i on i njegovi fanovi previše traže tu goat potvrdu, a ako neki misle drugačije, odmah bes i frustracije.

Bosanska dzuklo

pre 7 meseci

A ja mislila kako je ekavica šega-šala za ijekavicu. "Ozdraveo'???!!!
Čovječe! Fićfirić.
(MILENA, 11. novembar 2023 08:20)

Sikter more!

vitez_

pre 7 meseci

Ok je sto je izjavio da je Novak najbolji u "smislu rezultata", jer je to tacno. Istog tog lika koji osudjuje da pitas ko je GOAT u kosarci ce reci da je Jordan, ali on nema najbolje rezultate, niti najvise titula, niti njegov tim drzi rekord u najvise pobjeda u jednoj sezoni, niti najvise poena ikada...u rijetko kojoj statistici je najbolji ikada a opet ga uglavnom svi zovu kosarkaskim GOATom. A zasto je to tako?? Zato jer je imao najveci uticaj na taj sport, e to je mislio i Janik, vjerovatno, na Rodzera, jer budimo iskreni, jeste.
Doduse, tenis je individualni sport i tu je lako izmjerljivo ko je najbolji teniser a to je Nole. Ali najveci uticaj je ostavio Rodzer i to je fakat.

Samo za Dekija

pre 7 meseci

Lepotu u igri i eleganciju samo "anglosaksonci" cene, Srbi, narod najstariji, samo izdržljive gladijatore i statistiku. Novakova PTPA zabraniće da tenis igraju taletovani, samo prebacivači. Prvi na udaru biće Alkatraz. Dalje neće moći.

Tako je

pre 7 meseci

Djokovic je počeo bolje igrati tek kad je 2010-te zbog publike odlučeno da se uspore brzine teniske loptice što odgovara njegovom stilu igre I sa sporim lopticama uzeo 23 od 24 GS.Da se nisu smanjile brzine teniskih loptica nikad ne bi bio u goat trci, a ta odluka je najviše stetila Federeru koji je uvjek igrao da brzo rešava poene I sa brzim lopticama uzeo 15 GS. Ako se pitate kako je Djokovic uspio osvoiti AO 2008 sa brzim lopticama pobjedivsi pri tom Federera u polufinalu to je samo zato što je Roger imao mononukleozu pa nije bio na svom nivou. Pri tom je imao najslabiju konkurenciju Del Potro koji je operisao zglob I imao druge povrede (inace da Del Potra nisu unistine povrede bio bi isto toliko dobar kao Federer I Nadal, a Djokovic je na nivou Rodrika), Conga operisao koleno, Marej operisao kičmu, Nadal imao brojne povrede zbog cega vise nije tako brz kao prije, a Federer je bio vec deda sa bolovima na leđima. I suprotno Djokovicu nije bilo dovoljno što su se usporile brzine teniskih loptica pa je redovno laziro povrede I pravio Toalet pauze da bi narusio ritam protivnika.I imao je sreće što je mentalno najaci teniser I što koristo svoju elasticnost inace bez njih ne bi imao pola titula. To se jednostavno mora reći. Momci vidimo se na sledeću vest o Djokovicu 🙏.

Vratiće se umetnici, posle gladijatora usahlog lica

pre 7 meseci

"Najbolji po brojkama", izvin'te, a po čemu vi hoćete da on bude najbolji?
(Decak, 10. novembar 2023 18:38)

Prema igri, bez lepote nema igre, igra je uvek lepa, a kad nema igre onda je to gladijatorska borba. U svoje vreme, kad sam bio mladi noloman, gledao sam borbe u rimskom Koloseumu i Pulskoj areni, onda sam prešao na lepe sportove, fudbal, košatku, Federerov tenis, i Kiru sam voleo da gledam, ne mogu da gledam Srbina Novaka goata jer je bilo surovo kako se mučio protiv Rubljova, dva puta je sa putničkom torbom o ramenu, punom napitka, išao u sobu za oporavak, na razgorovewre sa Mohanđijem, pala je i masža (masage), sve u svemu pola sata trajala je reanimacija vremešnog gladijatora, meni je Novaka žao da ga gledam u takvom stanju, jer ako ne može da bude tgenisa bez ugrožavabnja zdravlja, neću da se vraćam u doba Koloseuma, Kaligule i Nerona, kad su nladi lavovi "komadali" nekog ostarelog gladijatora. Kome je do "umjetničkog dojma" neka gleda... paceru, naravno da uživam u umetničkom klizanju i baletu. A ti?

Enzo

pre 7 meseci

"Nalazite se pred nekikm ko ima 24 grend slema, tri od četiri ove godine su njegovi. U smislu rezultata, on je najbolji kog je ovaj sport imao. U istoj smo grupi, ovo su..."

Ne razumem ovakve izjave.
Šta znači, u smislu rezultata?!?
(deki, 10. novembar 2023 19:23)

Vrlo je jasno. Djokovic je statisticki prvi zbog vremena kada su igrali i jos par faktora. Svako ko je gledao jednom najvece nikad ne moze da stavi njega pre Rogera, Rafe i cak par drugih.

jare

pre 7 meseci

Djokovic je počeo bolje igrati tek kad je 2010-te zbog publike odlučeno da se povećaju brzine teniske loptice što odgovara njegovom stilu igre I sa brzim lopticama uzeo 23 od 24 GS. Očigledan dokaz je šljaka, gde su loptive najsporije, i tu je Novak najslabiji. Da se nisu povećače brzine teniskih loptica nikad ne bi bio u goat trci.

Srbkinja ga majka rodila

pre 7 meseci

Goatu je Jelena Genčić čitala umetničke priče, pesme, puštala klasičnu muziku, učila ga da se banana jede zatvorenih usta, da ne psuje i ne lomi reketa, kad, medžutim, uzalud je krečila, keine "Die kleine Nachtmusik", keine "Die Mondscheinsonate", keine Mozart, keine Beethoven, ali ima "Veseli se srbski rode" i "Srbkinja me majka rodila", ponekad i Mitar, s pesmom nad pesmama, "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nam pu... oni što nas ne vole..." Ovo pu.. nije ništa kako on psuje svoj tim i publiku.

Mare

pre 7 meseci

U smislu rezultata, on je najbolji kog je ovaj sport imao."

A koji drugi smisao postoji? Dokle vise sa ovim?
(Vase ime, 10. novembar 2023 20:37

Za sportistu lično, verovatno je rezultat jedini smisao. Ali dozvolićete valjda Sineru, kao top 5 teniseru da ima svoje preference.
Kao što ih i mi imamo u ostalim sportovima, samo smo u tenisu eksperti za statistiku i ništa drugo ne postoji.
Da je tako, Kličko bi lepio publiku za tv, a boks u nikad vecoj krizi u to vreme. Ili da neko kaže da je Maradona najveci, ne verujem da bi se neko preterano bunio, bez obzira na broj statistički uspešnijih fudbalera.
Djokovic je, nema sumnje najbolji teniser i fantastičan sportista, ali nekako mislim da i on i njegovi fanovi previše traže tu goat potvrdu, a ako neki misle drugačije, odmah bes i frustracije.

Bosanska dzuklo

pre 7 meseci

A ja mislila kako je ekavica šega-šala za ijekavicu. "Ozdraveo'???!!!
Čovječe! Fićfirić.
(MILENA, 11. novembar 2023 08:20)

Sikter more!

Samo za Dekija

pre 7 meseci

Lepotu u igri i eleganciju samo "anglosaksonci" cene, Srbi, narod najstariji, samo izdržljive gladijatore i statistiku. Novakova PTPA zabraniće da tenis igraju taletovani, samo prebacivači. Prvi na udaru biće Alkatraz. Dalje neće moći.

vitez_

pre 7 meseci

Ok je sto je izjavio da je Novak najbolji u "smislu rezultata", jer je to tacno. Istog tog lika koji osudjuje da pitas ko je GOAT u kosarci ce reci da je Jordan, ali on nema najbolje rezultate, niti najvise titula, niti njegov tim drzi rekord u najvise pobjeda u jednoj sezoni, niti najvise poena ikada...u rijetko kojoj statistici je najbolji ikada a opet ga uglavnom svi zovu kosarkaskim GOATom. A zasto je to tako?? Zato jer je imao najveci uticaj na taj sport, e to je mislio i Janik, vjerovatno, na Rodzera, jer budimo iskreni, jeste.
Doduse, tenis je individualni sport i tu je lako izmjerljivo ko je najbolji teniser a to je Nole. Ali najveci uticaj je ostavio Rodzer i to je fakat.

deki

pre 7 meseci

"Nalazite se pred nekikm ko ima 24 grend slema, tri od četiri ove godine su njegovi. U smislu rezultata, on je najbolji kog je ovaj sport imao. U istoj smo grupi, ovo su..."

Ne razumem ovakve izjave.
Šta znači, u smislu rezultata?!?

Teks Vilerov goblen

pre 7 meseci

"Nalazite se pred nekim ko ima 24 grend slema, tri od četiri ove godine su njegovi. U smislu rezultata, on je najbolji kog je ovaj sport imao."

Ako je u smislu rezultata najbolji, a u kom smislu nije najbolji koga je ovaj sport ikada imao?? Šta je važnije merilo u sportu osim rezultata? Šta god da izmisle, to može biti samo subjektivni osećaj, koji je, kao što i samo ime kaže - subjektivan. Ergo, NEOBJEKTIVAN. Kolektivna psihoza, hipnoza, paranoja, stručnjaci da objasne. Pritom, apsolutna nesvest da forsiranjem te teze kako su neke neopipljive stvari značajniji faktor od stvarnih sportskih dostignuća, vređaju i sramote Federera i Nadala koje pokušavaju da zastupaju. Bukvalno u stilu, jes' da se nisu dokazali na sportskom polju ali po novinskim člancima dominiraju. Cirkus.

Šou Biznis

pre 7 meseci

Prema igri, bez lepote nema igre, igra je uvek lepa, a kad nema igre onda je to gladijatorska borba. U svoje vreme, kad sam bio mladi noloman, gledao sam borbe u rimskom Koloseumu i Pulskoj areni, onda sam prešao na lepe sportove, fudbal, košatku, Federerov tenis, i Kiru sam voleo da gledam, ne mogu da gledam Srbina Novaka goata jer je bilo surovo kako se mučio protiv Rubljova, dva puta je sa putničkom torbom o ramenu, punom napitka, išao u sobu za oporavak, na razgorovewre sa Mohanđijem, pala je i masža (masage), sve u svemu pola sata trajala je reanimacija vremešnog gladijatora, meni je Novaka žao da ga gledam u takvom stanju, jer ako ne može da bude tgenisa bez ugrožavabnja zdravlja, neću da se vraćam u doba Koloseuma, Kaligule i Nerona, kad su nladi lavovi "komadali" nekog ostarelog gladijatora. Kome je do "umjetničkog dojma" neka gleda... paceru, naravno da uživam u umetničkom klizanju i baletu. A ti?
(Vratiće se umetnici, posle gladijatora usahlog lica, 10. novembar 2023 19:49)

Ahahahahahahaha ma tako je bre Nole, jao šta im radiš, sve duži i duži tekstovi! Obožavam te Novace!!!

Нгхј

pre 7 meseci

Djokovic je počeo bolje igrati tek kad je 2010-te zbog publike odlučeno da se povećaju brzine teniske loptice što odgovara njegovom stilu igre I sa brzim lopticama uzeo 23 od 24 GS. Očigledan dokaz je šljaka, gde su loptive najsporije, i tu je Novak najslabiji. Da se nisu povećače brzine teniskih loptica nikad ne bi bio u goat trci.
(jare,

Јаре, прво се научи правопису...а за лоптице не булазни...

Bolontiku

pre 7 meseci

Ono kada demokratija pokuša da objasni zašto su mali Srbi najtalentovaniji za sport, pa onda izmisle da je to zbog brzih lopti sa kojima je samo Đoković igrao dok su ostali igrači igrali sa sporim loptama pa nisu bili ravnopravni.
Sutra će da bude i da je Jokić imao klizave lopte koje su mu lako klizile iz ruku pa je zato bio nadmoćan. Vaterpolisti su bili 10 godina nadmoćni jer su igrali u velikom bazenu ali eto kada se smanjio (otišli svi u penziju) eto nisu više nadmoćni.
Ivana Vuleta eto skače najbolje jer smo je ukrstili sa kengurom...

Alan Ford

pre 7 meseci

Siner je odao jedno od najvećih priznanja Novaku ovom izjavom. Pametan momak, odličan igrač, perspektiva svetskog tenisa u narednih 10 godina.
Komentare frustriranih, da ne upotrebim teže reči je besmisleno. Ima svakakvih ljudi, sumnjam da ste zadovoljni svojim životima, ali ako vam je lakše tako, živi bili.

Šarene pilule za lilule

pre 7 meseci

(Vratiće se umetnici, posle gladijatora usahlog lica, 10. novembar 2023 19:49)

(Tako je, 10. novembar 2023 18:37)

(jare, 10. novembar 2023 19:26)

(Srbkinja ga majka rodila, 10. novembar 2023 20:03)

(Enzo, 10. novembar 2023 20:13)

(Fića, 10. novembar 2023 21:13)

Samo vas gledamo...

aca

pre 7 meseci

Auu brate atp agnda odma resetuje na fabrica podesavanja kao cicipasa posle izjave na AO pa je morao preinaciti pred rolangaros.. straano, ovo je bas strasno...

Šou Biznis

pre 7 meseci

Djokovic je počeo bolje igrati tek kad je 2010-te zbog publike odlučeno da se povećaju brzine teniske loptice što odgovara njegovom stilu igre I sa brzim lopticama uzeo 23 od 24 GS. Očigledan dokaz je šljaka, gde su loptive najsporije, i tu je Novak najslabiji. Da se nisu povećače brzine teniskih loptica nikad ne bi bio u goat trci.
(jare, 10. novembar 2023 19:26)

Da mi ovde imamo još po 900 000 na računu bili bi milioneri!!

Šou Biznis

pre 7 meseci

Djokovic je počeo bolje igrati tek kad je 2010-te zbog publike odlučeno da se uspore brzine teniske loptice što odgovara njegovom stilu igre I sa sporim lopticama uzeo 23 od 24 GS.Da se nisu smanjile brzine teniskih loptica nikad ne bi bio u goat trci, a ta odluka je najviše stetila Federeru koji je uvjek igrao da brzo rešava poene I sa brzim lopticama uzeo 15 GS. Ako se pitate kako je Djokovic uspio osvoiti AO 2008 sa brzim lopticama pobjedivsi pri tom Federera u polufinalu to je samo zato što je Roger imao mononukleozu pa nije bio na svom nivou. Pri tom je imao najslabiju konkurenciju Del Potro koji je operisao zglob I imao druge povrede (inace da Del Potra nisu unistine povrede bio bi isto toliko dobar kao Federer I Nadal, a Djokovic je na nivou Rodrika), Conga operisao koleno, Marej operisao kičmu, Nadal imao brojne povrede zbog cega vise nije tako brz kao prije, a Federer je bio vec deda sa bolovima na leđima. I suprotno Djokovicu nije bilo dovoljno što su se usporile brzine teniskih loptica pa je redovno laziro povrede I pravio Toalet pauze da bi narusio ritam protivnika.I imao je sreće što je mentalno najaci teniser I što koristo svoju elasticnost inace bez njih ne bi imao pola titula. To se jednostavno mora reći. Momci vidimo se na sledeću vest o Djokovicu ?.
(Tako je, 10. novembar 2023 18:37)

Vidimo se kućo, 24,400,40 poz!!

Damjan Bjelobaba

pre 7 meseci

Ne, mislim ima neke čarolije u tim teniskim lopticama, ovaj "Tako je" kao da komentarom hoće da kaže: Zašto neko ne dođe i ne pomogne meni simpatičnom, ali duševno obolelom mladiću!

škodački majmune

pre 7 meseci

Vratiće se umetnici, posle gladijatora usahlog lica, 10. novembar 2023 19:49)
Uskratili danas terapiju, a?
(Bazooka, 10. novembar 2023 20:23)

Super beee!

Bokseri i teniseri

pre 7 meseci

Najbolji bokser svih vremena je onaj koji je bio najbolji u vreme kada je konkurencija najkvalitetnija i kada je bilo najteže postati šampion. Najbolji bokser je uz navedeno i onaj kojeg su ometali i sputavali a on je ipak postao šampion. Najbolji bokser je onaj koji je pobedjivao mladje i jace od sebe. Muhamed Ali

MILENA

pre 7 meseci

Ako Nolo bude ozdraveo, ne bude imao rupturu i ne kolabira on će pobedi sve,i zmajeve i reptile.
(Fića, 10. novembar 2023 21:13)

A ja mislila kako je ekavica šega-šala za ijekavicu. "Ozdraveo'???!!!
Čovječe! Fićfirić.