Tenis 226

Subota, 09.09.2023.

04:41

Medvedev eliminisao Alkarasa i zakazao finale sa Đokovićem!

Ruski teniser Danil Medvedev eliminisao je Karlosa Alkarasa u polufinalu US opena i u meču za trofej igraće protiv Novaka Đokovića.

Medvedev eliminisao Alkarasa i zakazao finale sa Ðokoviæem! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

226 Komentari

Sortiraj po:

Cane

pre 9 meseci

Samo da Nole ne promasuje zicere kao u finalu na Vimbldonu i sve ce se dobro zavrsiti.Siguran sam da ce protiv Medvedeva dobiti sanse!

MILENA

pre 9 meseci

Dok Ukrajinska deca ginu Rusi igraju tenis sramota
(Čika Pera, 9. septembar 2023 11:27)

Igraju i Ukrajinci. A bogami i ljetuju na Jadranu, sve u šesnaest.
Od 1945. do danas neprestano se ratuje širom svijeta, uglavnom u režiji zapadne alianse ili SAD u solo izvedbi. Ne znam ni za jedan slucaj da se neko pobunio zašto Amerikanci učestvuju na međunarodnim sportskim smotrama, a bacaju napalm na vjetnamsku djecu. Jesi li se ikad zapitao šta su oni radili, štitili tražili u Vjetnamu 15 godina. Ostale njihove demnkstracije sile i "demokratije" da i ne spominjemo. Za tvoju informaciju i ovaj rat u Ukrajini njihovo je djelo.

MILENA

pre 9 meseci

A pametna i kulturna Srbija naziva "čimpanzom" jednog od najvećih talenta koji su se pojavili u tenisu u poslednjih 15-ak godina? Ma I da je najgori igrač nema veze. To je ta pamet i kultura tebe i tih sto ti dadoše pluseve? Bravo za tebe, balavko.
(abcdef, 9. septembar 2023 06:49)

Jedna osoba napiše glupost i ti to odmah prišiješ cijeloj Srbiji. Nisi ništa boli od te bene.

Иван

pre 9 meseci

Одличан меч за Нолета. ИНдикативан. Пре свега она деоница у трећем сету кад је Медведев, који је дотле био у великом налету, нагло пао. Дакле, Алкараз је против њега из потпуне дефанзиве успео да пређе у потпуну офанзиву, умео је да охлади тако доброг врућег играча, што је сигурно и Ђоковић запазио, и видео шта треба урадити у таквој ситуацији.

Оно што се даље дешавало је доста чудно, али не и за Карлита. Тај човек игра као аутомат, на меч лопту за противника гађа линију, никад не видиш да је уплашен. Овог пута је промашио лопте које су раније ишле на линију, али ја имам утисак да је нека шпанска лабораторија произвела киборга који само личи на човека. Медведев га је сада добио јер се није предавао психички, и добио је први сет, што му је дало крила. Дотле је деловао да би могао да се распадне.

Стиче се утисак да се Меда нарочито припремао за дуел са Алкаразом. Разумљиво, јер он се једини показао као пеницилин за игру Руса, и логично је да се усредсредио на Шпанца. Као пре петнаест година, када је Ђоковић морао да се припрема час за Федерерову игру час за Надалову, па таман кад би "решио" једног, други би њега, тако би и Данил сутра могао да има трауматичан дан. Ноле је потпуно другачији стил од Алкараза, подигао је знатно ниво игре од почетка ривалства са овим новим Шпанцем, а има и посебан мотив да се реваншира Русу за пораз у Њујорку од пре две године. Осим искуства са Рафом на Ролан Гаросу, Ђоковић ретко губи два узастопна меча од истог противника на једном слему.

Maxxon

pre 9 meseci

Plašim se praznih tribina u ovom finalu?
Koliko vole obojicu ,nebi me začudilo.
(Žorž, 9. septembar 2023 07:34)

Onakva publika i ne zaslužuje da gleda ova dva asa jer navija po nacionalnoj liniji pa i rasistickoj što i nije čudno obzirom na istoriju!

Ali ovo je kosmicka pravda jos ako Arina uzme u sred amerike drugi GS još sladje pošto su i sestre vilijams dosta uzimale dok je njihova zemlja tamanila Irak i ostale zemlje mjesto da su bile pod zabranom kao ruski sportisti danas!

ProkopijeElGrande

pre 9 meseci

Dok Ukrajinska deca ginu Rusi igraju tenis sramota
(Čika Pera, 9. septembar 2023 11:27)

Igraju i Amerikanci dok ginu Iracka i Libijska deca. Za tu decu ne maris dovoljno da ih pomenes u komentaru ili, poput olbrajtove, smatras da su "prihvatljiva cena demokratije"?

Bravo

pre 9 meseci

A pametna i kulturna Srbija naziva "čimpanzom" jednog od najvećih talenta koji su se pojavili u tenisu u poslednjih 15-ak godina? Ma I da je najgori igrač nema veze. To je ta pamet i kultura tebe i tih sto ti dadoše pluseve? Bravo za tebe, balavko.
(abcdef, 9. septembar 2023 06:49)

Nije on balavko nego okoreli fašista, dovoljno je videti njegov potpis i prizivanje krematorijuma za svakog ko mu nije po volji.
I takav ovde ima redovnu prođu u komentarima, sve je to u redu i normalno u zemlji Srbiji.

Kači Rape

pre 9 meseci

Dok Ukrajinska deca ginu Rusi igraju tenis sramota
(Čika Pera, 09. septembar 2023 11:27)

Dok su Amerikanci ubijali devojčicu na noši, radnike RTS-a, civile na mostu u Varvarinu njihovi teniseri su igrali tenis. Ti si se radovao njihovim pobedama baš kao što si se i 1999. radovao njihovim bombama. Treba li da naglasim da je to sramota? Druga je stvar što ti za sramotu ne znaš. Tako su te vaspitali roditelji a oni se vaspitavali u Kumrovcu.

MaceBo

pre 9 meseci

Gledaj samo ovi "strucnjaci" kako se raduju sto je Alcaraz ispao.
On je svoje odradio, pocepao Noloa na Vimbldon.
To ima da vas pece dugo Nolomani.
Idemo Medo, zdrobi ga kao pre 2 godine pa da place opet.

Veliki brat

pre 9 meseci

Tenis je gospodski sport bez fizičkog kontakta kojeg igraju i gledaju elita i gospoda.
Tu su Srbi medju najboljima.
Fudbal je krkanski sport sa puno udaranja i fizičkog kontakta kojeg igraju i gledaju siromašniji slojevi drustva. Lumpenproleterijat. Tu ste vi Hrvati dobri.
(Gospoda, bre!, 9. septembar 2023 09:50)

Tačno, zato svako selo ima fudbalski teren i igra se neka opštinska liga (tzv. "beton liga"), skupi se po par desetina navijača, većina igrača požuri na utakmicu nakon što su plastili na livadi ili kupili krompir na njivi, loptu jedva da znaju da šutnu, a opštine daju po 1000-1500 evra godišnje za budžet, taman da se plate sudije, za ostalo se nađu neki entuzijasti da daju novac (dresevi, kopačke, lopet, mreže za golove i sl.), a sela se takmiče koje ima bolji teren, neki urade čak i male tribine, bore se da klub uđe u međuopštinsku ligu, pa da zezaju one iz susednog sela.

Ali, zato se tenis trenira samo ponegde, zakup terena i treneri se plaćaju papreno, a ni sa košarkom nije mnogo bolje - trenira se samo po gradovima, i u tim nižim ligama maltene nema nikakve publike.

Dabu

pre 9 meseci

Dok Ukrajinska deca ginu Rusi igraju tenis sramota
(Čika Pera, 9. septembar 2023 11:27)

Dok su ginula deca u Vijetnamu, Iraku, Siriji, Avganistanu, Srbiji, Libiji, itd., Amerikanci su igrali sve sportove bez problema.

Mikica

pre 9 meseci

Dok Ukrajinska deca ginu Rusi igraju tenis sramota
(Čika Pera, 9. septembar 2023 11:27)

Hahahahah tu sam te čekao poznata zapadna patetika, hoces da vam se sklanjaju sa puta mada bi ga Novak razbio još više od Meda, inače ameri i britanci su sa oduševljenjem igrali razne sportove dok au vracale Irak u srednji vek pa i Avganistan a i Evropa je uživala u sportu dok je Nato trpao nas osiromasenim uranijumom, nista drugačije nije bilo ni 2011 kad su Libiju bombardovali, jel znas koliko je dece nastradalo ja cu ti reći preko pola miliona djece, da je pravde bilo da se oduzme US open americi ali pravda dolazi na ovaj način mozda i sladje Medvedev ih nervira pobedama u sred Nju jorka!

NOLO

pre 9 meseci

Bas je lako

Ostao bi NOLE da je uvek bio iza Fedala, a posto je doticne osobe tukao jedno deset godina i oborio sve njihove rekorde, sada ga mozemo slobodno zvati NOLO GOAT

Da se zna

pre 9 meseci

Kako može biti iznenađenje da na US Medvedev dobije bilo koga.Jeste bio dobar meč ali pomalo divlji i finale će biti druga priča.Naravno da je Medvedev napaljen protiv Novaka,ali bio je i meč kad Medvedev nije hteo da igra odlučujući set,jer je ispucao sve što je imao i u nedostatku mogućnosti da pruži otpor predao je.

komunjare

pre 9 meseci

(Djordje, 09. septembar 2023 10:40)

Ja tebe u potpunosti razumem. Hoćeš ti da pobegneš od komunjarskog vaspitanja ali neće komunizam iz tebe. Nisam rusofil ali još manje volim one koji ubijaju devojčice na noši a koje ti braniš. I još nešto. Potpuni mi je nejasna potreba neke osobe da brabonja a kuburi s pravopisom.

Viki

pre 9 meseci

Alkaraza iza kornera čekaju Medvedev,Siner,Zverev. Daj bože
da ce za 10 godina osvojiti 10 GS. A da, zaboravio sam na
Najveceg Granda Djoleta koji ce mu isto tako uzimati meru
minimalno još 4 godine. Suma,sumarum Karlicos mora još da
cuca dudu da bi dospeo.

Алекса

pre 9 meseci

Медин терен. Ништа у његовој игри не ваља. На бетону стоји пет метара иза основне, врти (шта врти, витла) рекетом а игра равно, ретко други сервис сервира као други, Чарлија је гурао и решавао по форхенду....све погрешно...ништа што би му било ко нормалан саветовао да ради...невероватан играч....

Сјајан меч. Нисам скоро гледао овако добар тенис, и Чарлија који не зна шта да уради.

У овом тренутку се види зашто њих тројица имају и заслужују ГСове

PrincNaZrnuGraska

pre 9 meseci

@Gavrilo

Ma ovaj lik je sigurno u pravu, zato je i iskljucio komentarisanje na klipu, mrzelo ga da cita kako ga svi hvale :D
Dzabe ispiranje mozda, vise nista ne pomaze, gubite na svim poljima, pa i na teniskim terenima ;)

Stepa Misic Sturm

pre 9 meseci

Ne vole nas Ameri, ni austrougari, 09.

Ne vole vas jer ne znate da igrate fudbal.
(austrougar, 9. septembar 2023 09:33)

Auuu dobar, dobar. Zato vas vole sto ne znate da igrate kosarku.

Vlada

pre 9 meseci

Ne vole vas jer ne znate da igrate fudbal.
(austrougar, 9. septembar 2023 09:33)
Fudbal je najprimitivnija sportska igra realno. Da nije, ljudi bi jeli nogama….

Malice

pre 9 meseci

@ Mikii
A još gore i glasnije su radili Đokoviću u prethodnim finalima
bilo da ih je gubio ili dobijao. Nego mene jedna druga stvar
jako brine. Kad čovek pogleda kakvi se komentari puštaju
(i to još gnjide poput tebe prave trade mark od nika) prosto
ga jeza uhvati ne zbog odbrane lika i dela ovog našeg nesretnika
već od logičnog zaključka da vas dresiraju i nameravaju puštanje
sa lanca kada se pojavi bilo ko sa mogućnošču da ugrozi ovaj
nakaradni Koza Nostra sistem. Ustvari to već radite na komentarima
koji ne idu na sportu već na politici.
E pa sad (ne znam već koji put) samo da poručim moderaciji
i njenim ljubimcima - ako ikad bude sreće da se skine ovo zlo-
ima nas koji pamtimo i koji ćemo se potruditi da dobijete ono
što je ispravno a to je u najmanju ruku status saučesnika u zločinima.
Nije ovde uopšte bitan Novak bitno je opša tendencija da se podržavaju
i pišu komentari u stilu nešto kao Anti-Mida dodir - sve što
dohvatite a smatrate da vas ugrožava pokušavate da pretvorite u go..a.

MILENA

pre 9 meseci

Što se tiče Đokovića, u finalu bi mu bio podjednako težak rival i Alkaraz i Medvedev. Možda bi Alkaraz bio ugodniji, jer igra klasični tenis, pa se zna šta se od njega može očekivati. Koliko bi mu se Đoković mogao suprostaviti zavisi od toga koliko uspije nametnuti svoj ritam i iscrpljivati ga. Medvedev, kad odluči i kad može izdržati, lupa k'o Maksim po diviziji, pa se s tim valja nositi. A pogovo protiv Đokovića igra kao opijen i navijen.
Drago mi je da je Medvedev savladao Alkaraza, jer je to dobro i za njegovo, kao i za samopouzdanje druhih tenisera. Bitno je da svi vide da i on ima granice i da nije sve baš istina u njegovoj kočopernoj priči kako je njega teško pobjediti i da se za to moraju jako pomučiti. Nisam gledala meč, ali po rezultatu mi izgleda da se Alkaraz više mučio.
Vjerujem da finale dosta zavisi od Đokovićevog raspoloženja, ali i od servisa. Ne znam zašto loše servira u posljednje vrijeme i nadam se da nije neka povreda u pitanju.

Djordje

pre 9 meseci

Sta je sa vama ljudi ,jel ste vi uopste normalni, svaka vest se svodi na komentare ko voli Srbe a ko ne voli ,ko sta namesta Novaku jer je Pravoslavac i sl, jel ste vi izasli nekada iz ove rupe od zemlje, jel vi znate da bilo kog posetioca US opena ili Wimbldona zabole i za Pravoslavlje i za 6 miliona nekih isfrustriranih ljudi iz Evrope, sta vi hocete ustvari da ceo stadion navija za Novaka protiv Amerikanca usred Njujorka pa i pored toga je imao pristojnu podrsku , ja zaista vise ne razumem sta nije u redu sa vama ili ste do te mere zarazeni rusofilijom da tu nema pomoci.

Vlada

pre 9 meseci

Ne vole vas jer ne znate da igrate fudbal.
(austrougar, 9. septembar 2023 09:33)
Fudbal je najprimitivnija sportska igra realno. Da nije, ljudi bi jeli nogama….

TNT

pre 9 meseci

Meni je fascinantno kako Medvedev igra dobro samo na betonu. Kada igra na šljaci ili travi čim naiđe na nekoga ko solidno igra na jednoj od te dve podloge njega nema nigde...,prosto neverovatno. Skoro da se to može uporediti sa Ivanom Lendlom,ali je čak i on imao problem samo sa jednom podlogom (travom) dok je na šljaci i betonu igrao odlično.

Gospoda, bre!

pre 9 meseci

Ne vole vas jer ne znate da igrate fudbal.
(austrougar, 9. septembar 2023 09:33)



Nije tačno. Tenis je gospodski sport bez fizičkog kontakta kojeg igraju i gledaju elita i gospoda.
Tu su Srbi medju najboljima.
Fudbal je krkanski sport sa puno udaranja i fizičkog kontakta kojeg igraju i gledaju siromašniji slojevi drustva. Lumpenproleterijat. Tu ste vi Hrvati dobri.

….

pre 9 meseci

Bravo Medo, ruke ti se pozlatile. Ode čimpanza kući, a promašeni slučajevi plaču. Ulepšao si dan pametnoj i kulturnoj Srbiji...
(Visoka peć za promašene slučajeve, 9. septembar 2023 04:56
Ako je ovo komentar pametne i kulturne Srbije onda smo mi stvarno otišli u ….

Dejan

pre 9 meseci

Zaoad na aparatima, sta vi pricate, zapadnjaci ce uzivati par sati u jurnjavi i dvoboju dvojice sportista a onda ce otici svojim uredjenim kucama i uredjenim zivotima dok vi strokavci gledajte kako vam predsednik izvlaci krompir iz kesice

Љуба

pre 9 meseci

Ја рече да Алкараз ово не осваја, а ви како сте.. Наравно да нисам био сигуран 100%, али тешко да може да држи ниво као Ђоковић!

Gavrilo

pre 9 meseci

Србин и Рус.Запад на апаратима.
(Gresnik, 9. septembar 2023 08:15)



A šta kazes na ovo? Ko je na aparatima?
https://m.youtube.com/watch?v=xgsIcDnf_1k&t=157s&pp=ygUpc2tyaXZlbmEgaXN0b3JpamEgcnVzaWphIG5hb3J1emFsYSBocnZhdGU%3D

Armadajj

pre 9 meseci

Ponoviće se retka situacija, da publika više navija za Novaka, nego za njegovog protivnika.
Iz nekog razloga ne vole Medu nikako, ovo zviždanje noćas je bilo sramotno.
U finalu Novak će biti u velikoj psihološkoj prednosti, očekujem rutinsku pobedu od 3:0 ili maksimalno 3:1.
(Ne vole nas Ameri, ni austrougari, 09. septembar 2023 08:34)

Pa bre ratuju trenutno sa Rusijom u Ukrajini, kako da ga vole

austrougar

pre 9 meseci

Ponoviće se retka situacija, da publika više navija za Novaka, nego za njegovog protivnika.
Iz nekog razloga ne vole Medu nikako, ovo zviždanje noćas je bilo sramotno.
U finalu Novak će biti u velikoj psihološkoj prednosti, očekujem rutinsku pobedu od 3:0 ili maksimalno 3:1.
(Ne vole nas Ameri, ni austrougari, 09.

Ne vole vas jer ne znate da igrate fudbal.

milan

pre 9 meseci

Meni je drago da je jos neko pobedio Alkaraza. Postalo je nenormalno da jednog klinca moze da pobedi samo stariji Novak. Ovako sad deluje prirodnije. Naravno, navijam za Novaka.

Kide

pre 9 meseci

Znao sam da ste mnogo "napucali " malog Karlosa , drago mi je zbog Medvedeva jer ga je "atomski mrav" uhvatio na krivoj nozi na Vimbldonu .Neka sada u finalu pobedi bolji . Novaku obezbedjena 400-tka i vracen broj jedan bez obzira na ishod finala . Probudio sam se da bih odgledao zadnjih par gemova i ovo napisao . Dobro jutro (smile ).
(Alex, 09. septembar 2023 04:57)

Novak je bio br jedan bez obzira na finale samo ce sada da ima jos vecu prednost,ako osvoji turnir imat će 2750 bodova više od Alkaraza.
(Karl Marks Rumenige, 9. septembar 2023 06:37)

Ako osvoji imace oko 3200 vise a ako izgubi oko 2400.

Ti

pre 9 meseci

Ameri su u problemu, ne znaju koga će više da mrze u finalu. Alkaras se dopinguje i ovako može da izdrži tri do četiri godine, a onda će balón da pukne.

Retrogradni Merkur

pre 9 meseci

Gde su sad ovi naši Klitoritovi navijači ? Mališa je na početku, a tačno znam da neće nikada prestići najjačeg ikada SRBINA !
Ajmo prva Srbija, dejstvuj !
(Helm, 09. septembar 2023 08:35)

Mizogeni i odvratni komentar! Da li ti se dopada kad nasu zemlju zovu Smrdija i ne znam jos kako? Alkaraz ima svoje ime i drugo izgleda da je jedan korektan mladic. I da nije, zadrzi dostojanstven nivo navijanja. Ovo je sramota.

Ti

pre 9 meseci

Ameri su u problemu, ne znaju koga će više da mrze u finalu. Alkaras se dopinguje i ovako može da izdrži tri do četiri godine, a onda će balón da pukne.

ivan

pre 9 meseci

Najjaci komentari kao i uvijek. Do juce su pricali niko ga ne moze dobit a vec daanas nisi ni do koljena Nadalu,idi mali kuci,da je igrao u vrijeme velike trojke ne bi uzeo 2,3 GS. Pa da vam kazem,mali je premlad i igra strasno i nema veze sa Nadalom,igra napadacki tenis,igra servis volej,raznovrstan je i da je igrao u vrijeme velike trojke eee tek tad bi bila prava velika cetvorka jer momak jeste talenat ogroman,prakticno nevidjeni.

srpska garda

pre 9 meseci

Ne vole nas Ameri, ni austrougari, 09. septembar 2023 08:34)


Pa bre ratuju trenutno sa Rusijom u Ukrajini, kako da ga vole
(Armadajj, 9. septembar 2023 09:25)


Ako oni ratuju sa rusima u Ukrajini zbog toga sto su naoruzali Ukrajinu onda ispada da smo mi Srbi devedesetih ratovali ne protiv Hrvatske, već protiv Rusije, posto je Rusija naoruzala i kompletno opremila Hrvatsku vojsku. Jel tako?

Tobla

pre 9 meseci

Gledao sam meč. Medo ga je forhendom išarao kao uskršnje jaje. Nevjerovatno je i šta je sve Meda stizao i kako je zapravo brz. AlkaTraz je kao i obično samo jurio na mrežu kao bik ali ovaj ga je uništavao dijagonalama i rastrčavao do uglova. Uz finale Sinsinatija, najbolji meč godine. U nivou nekadašnjih mečeva Đoković - Nadal. Kakva je to bila trka po terenu. Ko pogleda neće se pokajati. Ako bude ovako igrao u finalu, biće čupavo. Ali vjerujem ja u ovog našeg čarobnjaka. On je ipak za sve ostale Hudini. Najgore mi je sad klikati ovu verifikaciju za komentar. Pojave se neki semafori i trebam ubosti sve kockice.

Armadajj

pre 9 meseci

Sto mi je milo zbog medvedeva. Posebno protiv alkaraza jer je ogroman hajp oko njega stvorio sliku o nepobedivom.
Novi Marketinski projekat Najka

garda

pre 9 meseci

Za mene, prijatno iznenadjenje ne zato sto ne cenim Alkarasa nego zato sto mislim da Medvedev ipak biti pod utiskom ove pobede laksi Novaku.

Boba

pre 9 meseci

Bas volim sto ga je Medvedev pobedio, da ga malo spusti na zemlju, da pokaze da moze jos neko sem Novaka da ga pobedi... a I Medi ce mnogo znaciti ova pobeda da vidi da moze da ga dobije I verujem da ce svaki naredni njihov mec biti ovakav I da ce ga I Meda dobijati.
A sad u finalu da mu se Novak oduzi za onaj poraz, kosarkasi da osvoje zlato I onda docek ispred skupstine...

Lukavi

pre 9 meseci

Nikad se ne zna sa Novakom, ja sam bio ubedjen da je karlos favorit ali eto podcenio sam medvedeva. Meda kad udje u svoj machine mode stvarno moze svakoga d pobedi, odigrao je stvarno cvrsto sinoc. Ipak mislim da ce Novak da ga pobedi, sladje bi bilo da pobedi Alkaraza iskreno, dok jos moze da se nosi sa njim, ali ako osvoji preko mede ni to nije lose, da se revansira za 2021. Bice cupavo!

Ne vole nas Ameri, ni austrougari

pre 9 meseci

Ponoviće se retka situacija, da publika više navija za Novaka, nego za njegovog protivnika.
Iz nekog razloga ne vole Medu nikako, ovo zviždanje noćas je bilo sramotno.
U finalu Novak će biti u velikoj psihološkoj prednosti, očekujem rutinsku pobedu od 3:0 ili maksimalno 3:1.

Гиле

pre 9 meseci

(Mikii, 09. septembar 2023 04:56)
Мики не бих се сложио са тобом. Мали је вансеријски таленат изнад Цонге и Бердиха. Има вансеријски потезе, за разлику од њих. Јесу сва тројица ударачи. Алкараз је чак за нијансу бржи од Надала. Али нема оно кретање уназад што има Надал. Алкараз је највише копирао Новака, али има мекшу руку па лакше изводи скраћене лопте. Оно што је Новак демонстрира против њега, а то је Медведев усвојио, јесте да му у пењању и брзим лоптама скраћујеш време. Нисам гледао Мечеве Сингера и Алкараза, али верујем и да он то ради. Против сваке изгре има и контра игра. Али не може то свако да одигра. Медведев је био сјајан. Мислим и да је Алкараз у паду форме. То се дешавало и Надалу кад има јако пролеће, поготово на почетку каријере. Алкараз брзо учи. Али мораће и да мења стил током година. То су радили и Надал и Новак и Федерер. Овако јако ударање може још следеће године, а после мора другачије. А дал ће доћи до 10 или 15 или 20 ГС видећемо, то ће време показати. Многи овде лупетарају и мисле као да је то мачији кашаљ кад је као млад већ узео 2. Зато и јесте велика тројка узела нешто што је незамисливо.

Краљ мача

pre 9 meseci

Е сад, пошто је Медведев победио у финалу пре две године, при чему се одлично сећам да је Матс Виландер пре меча изјавио следеће - можда ће Новак освојити овај УС Опен и узети Календарски Грен Слем, али ме уопште не би изненадило да му то онда буде последњи освојени Грен Слем турнир у каријери, сматрам да то није била никаква стручна анализа, већ порука између редова за Ђоковића. Чак је и Надал пред Роџерс Куп у Канади те године дао следећу изјаву, упућену Новаку директно - мораћеш да се спремиш на велику борбу на УС Опену, укључујући и мене, на којем на крају Надал није ни играо због повреде, као ни на припремним Мастерс турнирима, али је остала чињеница да му је Надал "запретио". Након тога, Новак је изашао у финале и играо меч без икаквог кретања, ударао се по ногама више пута ако се сећате покушавајући да их натера да прораде. Углавном, изгубио је тај меч од Медведева како га је изгубио, а сад имам осећај да се полако затвара тај круг. Поготово због изјаве Роџера Федерера пред полуфиналне сусрете, који је изјавио као из топа - сигуран сам да ће Новак победити у полуфиналу и да ће освојити овогодишњи УС Опен. А тек какав је дочек имао Новак ове године пред Мастерс у Синсинатију. Већ тада је по њујоршким небодерима и билбордима стајао његов лик уз натпис - шампион се вратио, док је у једном од уводних мечева овогодишњег УС Опена главни спикер приликом Новаковог изласка на терен дао најаву - даме и господо, највећи тенисер свих времена - Новак Ђоковић! Ако се по јутру дан познаје, ово су јасни сигнали да ће Новак освојити овогодишњи УС Опен, како због "анализа" и "порука" пред финале 2021. године, тако и због забране играња прошле године. Правда мора бити задовољена!

Helm

pre 9 meseci

Gde su sad ovi naši Klitoritovi navijači ? Mališa je na početku, a tačno znam da neće nikada prestići najjačeg ikada SRBINA !
Ajmo prva Srbija, dejstvuj !

Vlad

pre 9 meseci

Zanimljivo je da su u jednom finalu u Americi ruski teniser i beloruska teniserka.
Džaba ih što ih teraju da se odreknu svojih zemalja, svi znamo šta su i odakle su. S obzirom šta sve preživljavaju i pod kakvim su pritiscima i ucenama, njihov uspeh je još veći...

Robert

pre 9 meseci

Drago mi je sto je Meda pobedio, ali iz sasvim drugog razloga. Napokon vise nece moci ovde da se ponavlja kako "SAMO protiv Noleta igra kao u transu" (iako je vec imao GS pobedu protiv Alkaraza, ali evo im jos svezije sada). Tacnije, mozda opet bude nekih botina koji ce tako nesto napisati, ali od sada cu lako moci da ih podsetim na ovaj mec. A sigurno ce i drugi, pa onakvi komentari vise nece biti najpopularniji.

Соко сиви

pre 9 meseci

Medo ultimativni partibrejker u Njujorku, svaki put kad se skupi cela holivudska klika da posmatra šou on ih polije kojom ladne vode.
E ovako sad, mnogo mi je drago što je Danil pružio ovaj nivo tenisa čisto da svi oni koji dve godine pljuju Novaka vide da poraz iz 2021. nije slučajan već da je Nole igrao pod ogromnim pritiskom a Danil odigrao kao u transu.
Dobili smo sad protivnike u finalu i u košarci i u tenisu koje smo priželjkivali ali koji su i stvarnosti možda i teži. Sad je na nama da to realizujemo.

judd trump

pre 9 meseci

Novak bi više šansi imao da mu je u nedelju protivnik Alkaras. Ovako teško protiv Medvedeva. Jako teško! Medvedev je favorit!

Žorž

pre 9 meseci

Realno ,šanse su im podjednake u finalu.
I jedan i drugi su pobjeđivali u međusobnim duelima ,stari su znanci.
Mnogo će zavisiti od mentalnog stanja ,a mislim da je tu Novak malo jači.
Srećno Nole!!!
----------------------
Srećno košarkaši!!!

Istočna RS

pre 9 meseci

Nije lako Srbin biti i sve uspjehe ispratiti. Da u nedelju Bogdan ima 30 i više asova a Novak isto toliko trojki, ha ha. Idemooooo do 24 GS i 7 titule prvaka svijeta.

Vaske

pre 9 meseci

znao sam da će Medvedev da pobedi. I on i Nole su po naredbi morali klinca da puste na Vimbldonu. Više sam voleo da mu nole ispraši tur, ali šta da se radi.

Јабучило

pre 9 meseci

U nedelju basket, Nole i Znanje imanje. Samo da ne pocne u isto vreme...
(Mare, 09. septembar 2023 04:56)

И одбојкаши. И они неки што их рашрафише Мађари неки дан.

Hagiano

pre 9 meseci

Kod Medvedeva se videla ta odlučnost u očima više nego onda u finalu.. i to sa razlogom. Danil je bio taj predvodnik nove generacije i onda dodje klinja i preuzme mu tu titulu. Počne da osvaja, malog odmah proglase ne samo za predvodnika nove generacije već za budućeg Goat-a stiže ovu trojicu i ludilo šta mu sve nisu nakačili a Danila ostave po strani i polako šikaniraju jer je Rus.
Bio im je ok dok je bio jedina pretnja Novaku, tad su nekako pregurali činjenicu da je Rus, ali kad je došao mali Španac svo licemerstvo Zapada izbija u prvi plan.
Naravno da je Medvedevu to itekako smetalo, i tu vidim temelje i razloge za ovakvu igru na USO protiv Karlosa. Verujem da finale neće baš ovako odigrati, ali ko zna..

Mislim da će i Nole biti drugačiji sutra nego one godine i kad je mogao da ispiše nedodirljivu istoriju. Zato će sutra sličnu istoriju da piše.

Amer sa juzne tribine

pre 9 meseci

Kakav meccc, jako mi je zao sto necemo gledati finale koje smo iscekivali! Pratio sam sve meceve ovde u Njujorku od pocetka - Karlitos je legenda od momka. Tenis ostsje u pravim rukama. Shelton je koledz pajac

Zo

pre 9 meseci

Bar znamo da će Medvedev moći da skida skalp ovom malom, s vremena na vreme. A takodje se nadamo da će se neko nov pojaviti. Dosadno bi bilo da ovaj mali samo šeta po turnirima i osvaja ih.

zex

pre 9 meseci

L
Alkaras deluje stvrano nepobedivo, svaki udarac mu je moćan, nema slabih tačaka osim glave.Medvedev mnogo nezgodan, igra 4metra ita osnovne, sve tada stiže da vrati u terem.Mislim da je greška ulaziti u duge razmene sa njim, mora Novak da miksuje, duge i kratke lopte, slajs, drop šhotove, ne sme da se opusti.Ovaj put nema pritiska kao prošli put.

Јабучило

pre 9 meseci

Rekose neki komentatori ovde da je Alkaraz nepobediv...daaaa daaaa ..
(boki, 09. septembar 2023 04:58)

Против Међедовића нико није непобедив. Ноле ће морати својски да запне.

Milorad

pre 9 meseci

Poznavaoci tenisa su u pravu, sutra ce Karlitos poslati Novaka u penziju, rasturice ga, Novako vreme je proslo, stigle mlade snage kao nikada do sada.

Koje_kude

pre 9 meseci

Ihh bre a radovao sam se mecu izmedju Noleta i naduvsno cigance ..da ga Nole isprasi za primer drugim nabedjenim klincima kao i onog sinoc ...

Milorad

pre 9 meseci

Ma sta igra Medvedev, samo lopata, usro ga servis kao pre protiv Novaka. Sta je osvojio od US- opena do sada, nije mogao da se sastavi.

miki

pre 9 meseci

Ocekivano i realno, za Medvedeva se zna sta i kako moze, ovo je bilo rutinski, beton je njegova kuca. Alkaraz je tu veca zagonetka, da je deklasirao Medvedeva bilo bi sokantno u smislu gde mu je granica, ovako se pokazalo da je pobediv, da je verovatno to njegov peak, da posle tri sata misici gube snagu, da sledi pad kad mu protivnici udju u glavu, da mu polako rezu krila…

Sale

pre 9 meseci

Da vidimo šta će sad da smisli zapadna medijska mašinerija, koja Alkaraza podiže u nebesa i poredi sa velikom trojkom. Odlazak Federera i skora penzija Nadala i Đokovića ih je uplašila i morali su da stvore novog instant mega-stara. Izabrali su da to bude Alkaraz. Počeli su sa forsiranjem priče kako je mali bolji čak i od velike trojke. Da bi to dokazali paralelno je pokrenuta priča da Novak u svojoj 36. godini igra svoj najbolji tenis u životu, a to je daleko od istine. Sjetite se samo Novaka iz 2011. ili iz 2015. godine. Čim je Federer prešao tridesetu, posle svakog njegovog poraza išla je priča "lako ga je sad pobijediti kad je ušao u godine". Za Novaka nema i nikad neće biti opravdanja. I da ima pedeset godina oni bi pričali da je to najbolji njegov tenis.

realan

pre 9 meseci

Ogromna šansa da se sutra uzmu dva zlata, i Djokovic i kosarkasi. Sutra je veliki sportski dan za nas, tako da idemo do dve titule?????

Argentto

pre 9 meseci

Sjajan mec. Gledao sam prva tri seta i zaspao, ali ko nije gledao nocas, a voli tenis, neka pogleda mec obavezno. Sjajni potezi sa obe strane, zaista uzivanje za ljubitelje tenisa.

neko tamo

pre 9 meseci

Nova era klinaca gazi kazu. Djokovic u finalu svakog Gren Slema ove godine i uzeo za sada 2 od 3 a ide i ka 3 od 4. Nova era nema sta ubijaju klinci kako gaze ahhahahahahhahahahahahhahaa

Јабучило

pre 9 meseci

Balkon je veliki da primi i kosarkase i Noleta

И баскеташе и одбојкашице, ако бог да и одбојкаше.

Karl Marks Rumenige

pre 9 meseci

Znao sam da ste mnogo "napucali " malog Karlosa , drago mi je zbog Medvedeva jer ga je "atomski mrav" uhvatio na krivoj nozi na Vimbldonu .Neka sada u finalu pobedi bolji . Novaku obezbedjena 400-tka i vracen broj jedan bez obzira na ishod finala . Probudio sam se da bih odgledao zadnjih par gemova i ovo napisao . Dobro jutro (smile ).
(Alex, 09. septembar 2023 04:57)

Novak je bio br jedan bez obzira na finale samo ce sada da ima jos vecu prednost,ako osvoji turnir imat će 2750 bodova više od Alkaraza.

Sima

pre 9 meseci

Да ли ће Амери уопште да дођу на ово финале и ако дођу за кога ће да навијају....ноћна мора за њих, Србин и Рус у финалу! Да није судија неки Украјинац....?

b92 najbolji ste

pre 9 meseci

Mora ovo spansko bikce nazad u teretanu da napuva jos malo misica he he.
Kako su samo belosvetski mediji krenuli da prave teniskog boga od ovog momka, a on posle svega u ovoj sezoni ima jedan slem i dva slem polufinala, a sta je onda deda Novak sa sva cetiri finala i dve slem titule? Bog otac!

Vlado

pre 9 meseci

Još prošle godine sam rekao da je Medvedev bolji igrač Od Alkaraza,ali zbog satanizacije Rusije i Rusa a u vezi Ukrajine, Medvedev kao i ostali ruski sportisti imaju problema da pokažu koliko mogu.

Sremac

pre 9 meseci

Bravo Medo, ruke ti se pozlatile. Ode čimpanza kući, a promašeni slučajevi plaču. Ulepšao si dan pametnoj i kulturnoj Srbiji...
(Visoka peć za promašene slučajeve, 09. septembar 2023 04:56)

Evo da ti kazem da si odvratan i nečovek, kada jednog mladog sportistu nazivas čimpanzom i jos ti se prenese komentar. Sramno.

abcdef

pre 9 meseci

Bravo Medo, ruke ti se pozlatile. Ode čimpanza kući, a promašeni slučajevi plaču. Ulepšao si dan pametnoj i kulturnoj Srbiji...
(Visoka peć za promašene slučajeve, 09. septembar 2023 04:56)

A pametna i kulturna Srbija naziva "čimpanzom" jednog od najvećih talenta koji su se pojavili u tenisu u poslednjih 15-ak godina? Ma I da je najgori igrač nema veze. To je ta pamet i kultura tebe i tih sto ti dadoše pluseve? Bravo za tebe, balavko.

А. Петров

pre 9 meseci

@“U nedelju basket, Nole i Znanje imanje. Samo da ne pocne u isto vreme...
(Mare, 09. septembar 2023 04:56)”

Ти си геније :-) :-) :-) :-)

PlayBoy

pre 9 meseci

Klasicno resavanje na taktickom nivou,Alkaraz ne zna da igra pametno jer nema dovoljno iskustva,nekad moras da se prilagodis igri protivnika a ne samo da furas agrsivan stil,u finalu nas čeka potpuno drugaciji meč,ali biće prilično gadno ako Medvedeva bude sluzio servis kao u ovom meču ili npr. pre dve godine protiv Novaka

Knezevic Zoran

pre 9 meseci

Amerikanci neće imati za koga da navijaju u finalu. Pravoslavno finale. Publika u Njujorku, ona koja se oduči da dodje na meč Novaka i Medvedeva, neće znati koga više da mrzi i kome da uputi žešće zvižduke i urlike. Oduvek sam smatrao da je Medvedev teži protivnik Novaku od ovog mladog napaljenka, koga kompletni Zapad gleda da nametne i stavi ispred klasa kakav su Novak i Medvedev. Voleo bih da Novak pobedi, kako neko reče "Nego leba da jedem" ali, neće mi biti krivo i ako izgubi. Neka apobedi bolji. A njih dvojica su već najbolji.

dd

pre 9 meseci

ovo nece izaci na dobro!za novaka bi mnogo bolje bilo da igra protiv alkaraza.medvedev je veliki favorit u finalu US opena,na ovom turniru igra kao u transu.tu igra svoj najbolji tenis i za novaka ce predstavljati neuporedivo veci problem nego alkaraz.medvedev ovo dobija nazalost,a i ovaj mali sad nasao da izgubi kada ne treba!

Tedy

pre 9 meseci

Trenutak je Novakove karijere u kome mu je pomalo Alkaraz usao u glavu. tako da uprkos odličnom Medvedevu on protivnik.koji je Novaku više po meri

EvilCroat

pre 9 meseci

(iz no fud, 9. septembar 2023 05:01)

Nije se ništa Novaka pitalo ni u finalu 2021, ovaj je preuzeo sav rizik i isplatilo mu se. Repriza u nedjelju ili?

Miro

pre 9 meseci

Ako je Novak zid, Medvedev je Kineski zid Igrom protiv Rubljeva bio sam siguran da ima veliku sansu da pobedi Alkaraza ,sto je i uradio Napisao sam da je ovo njegov turnir (US) Tako da je Ivanisevic kao Novakov trener ,precenio Alkaraza Ne zovu Medu bezveze hobotnicom Novakova sansa je da se mec u nedelju oduzi i da Rusa ,stigne umor ,inace ce biti veoma tesko Znam da Nole ne moze da podbaci kao pre dve godine Ali mora da igra tenis iz Melburna ako misli da dodje do 24 GS Balkon je veliki da primi i kosarkase i Noleta Srecno

iz no fud

pre 9 meseci

Cela igra alkaraza se zasniva na pariranju novaku. Medvedev je tu da to resi. Problem je sto medvedev nije konstantan inace bi imao vise slemova. I u stanju je da pobedi obojicu. Alkaraz se nista nije pitao ovde. Toliko je medvedev nadmocniji igrac od njega.

Cope

pre 9 meseci

Meda je igrao u transu isto kao 2021.
Mozda je i bolje za Novaka sto je Meda dobio, potrebno je samo da mu udje u glavu.
Alkaras je fizicki jaci i u relijima izdrzljiviji.
Nadam se da Novak ima spremnu taktiku i da je naucio iz proslosti.
Da se izmire dugovi, vreme je!!!
#24!!!!

Duke

pre 9 meseci

U nedelju basket, Nole i Znanje imanje. Samo da ne pocne u isto vreme...
(Mare, 09. septembar 2023 04:56)

Odluci se za Znanje - imanje ako se sve potrefi u isto vreme.

Goran Bras

pre 9 meseci

Sada je i Medvedevu dozvoljen doping kad su svi videli na oredhodnim mečevima da Alksraz uzima tablete,imali su iste startbe pozicije sada !

Amin

pre 9 meseci

али понашање америчке публике када је Медвед сервирао за меч је дефиниција неспортског понашања. Код подбачаја лопте за прву серву звижди му неко са трибина, када промаши ту исту прву серву иде аплауз са трибина. Хвала ти Медо што си избацио ово шпанско недоношче које је прво по шунтавилу на атп листи :)
(Bogi Batina, 9. septembar 2023 04:48)


Definicija zapadne "kulture" ...tako hvaljena kod nas

Amin

pre 9 meseci

Gledam i moze da bude sramota Nju Jorcane, toliko biti protiv Medvedeva je bas sramota, nikad necu razumeti ljude koji toliko skupo plate karte za polufinale ili finale i dodju da provociraju, bas dno dna. Ali na kraju pravda je spora al dostizna, bas me zanima na cijoj strani ce biti u finalu. Na posletku nije ni vazno, sve sto Novak i Meda treba da znaju je da imaju milione iza sebe u poredjenju sa nekoliko hiljada ili nekolicom ne bas pametnih ljudi. Ajd zdravo i nek u nedelju pobedi bolji.
(ccc, 9. septembar 2023 04:53)

Mislis da ih je sramota? Pa da li prase ima sramote kada prevrne korito?

miki

pre 9 meseci

Kao sto rekoh mnogo puta. Zvizdanje i urlanje protiv Djokovica nema veze sa njegovom licnoscu vec sa poreklom. Tako je i Medvedevu, tako je bilo Lendlu, tako ce biti tamo nekom novom istocnjaku. Zapadno fasisticki natoisticki rasisticki kolonijalisti nikada nece podneti da njihov aristokratski sport okupira neki tamo ic, ev i slicno. A sobzirom da se 4 gs i svi mastersi upravo odrzavaju u njihovoj jazbini, mrznja je ocigledna.

nicks

pre 9 meseci

Znaci dragi moji

Federer u klinici na infuziji
Nadal u Turskoj na presadjivanju kose
Zvalavi cigo place u svlacionici
IDEMOOO NOLEEEE UZMI 24
Postani Highlander
Besmrtnik
Idemo i kosarkasi
THIS IS SPARTAAAAAAA
WHITE WIZARD TE PRATI VEC TOLIKO GODINA
VRIJEME JE ZA POBJEDUUUUUIII
NICKS

goran

pre 9 meseci

Sjajan meč. Medvedev igra fenomenalno,ceo turnir, uvek nekako pronađe svoju najbolju igru na US Openu. Moraće Novak da odigra vrhunski meč u nedelju da bi osvojio trofej. Dve stvari ponovo funkcionišu neverovatno kod Medvedeva, "retern" i taj bekend, kojeg Rus igra nestvarno dobro. Publika će verovatno u finalu biti na strani Novaka, nisam siguran koliko je to dobro.

Mikii

pre 9 meseci

али понашање америчке публике када је Медвед сервирао за меч је дефиниција неспортског понашања. Код подбачаја лопте за прву серву звижди му неко са трибина, када промаши ту исту прву серву иде аплауз са трибина. Хвала ти Медо што си избацио ово шпанско недоношче које је прво по шунтавилу на атп листи :)
(Bogi Batina, 09. septembar 2023 04:48)

Isto su to radili i 2021. kada je servirao za pobedu protiv Đokovića, ali vam to tada nije smetalo. Čuvena srpska objektivnost.

art

pre 9 meseci

Kao da su se takmicili ko ce se ruznije obuci. Alkaras prodaje polovnu robu na buvljaku a Medvedev sa nevjerovatno ruznom kombinacijom boja... Tenis odlican. Alkaras, pored istog hemicara, pocinje da lici na Nadala i u drugim stvarima, ceka protivnika da prvi prodje na klupu. Neka dominacija satro....

DRAGAN

pre 9 meseci

Previse su digli karlitosa u nebesa. Mali jest talenat,
ali ga je medo danas
nadigrao i zasluzeno pobedio. Sada je sansa da Nole vrati medi za onaj poraz pre dve godine.
Idemo NOLE za 24 GS.
Nadam se da ce biti veliko finale i pobeda Noleta od
3÷1.

Prvaci sveta

pre 9 meseci

Srbin i Rus u muskom finalu, Beloruskinja i Amerikanka u zenskom! Drugim recima: Ameriknaci su pokazali da su najbolji na svetu i u tenisu, ne samo u kosarci! Otpada na njih 25 posto, tj jedan frtalj - dovoljno da se osecaju nenadmasnim!
Jos nesto - pre koji dan gledam na americkom sportskom kanalu mec izmedju Ruskinje Darije Kasatkine i Amerikanke (ruskog porekla) Sofije Kenin, i ne mogu da verujem! Sve vreme kamere pokazuju samo Keninovu, mrsku Ruskinju vidimo tek kao daleku senku! Kenin servira, vidimo njen napor, kad Kasatkina servira opet kamera pokazuje Keninovu! Najsmesnije - pobedi Kasatkina, ta nevidljiva i nepostojeca, voditelj pravi sa njom intervju, tek tad imamo priliku da je upoznamo! Nije organizator kriv za to, to je izbor sportskog kanala, i to je dno dna u medijskom predstavljanju dogadjaja! Utoliko vise treba ceniti one americke sportiste, kojih itekako ima, koji upiru prstom na ovakvu debilnu megalomaniju, u okviru koje postoje samo americki sportisti i samo americki uspesi. Daj Boze da je tako samo u sportu, u svim sferama zivota primenjuju taj neverovatni recept!

Cirkus

pre 9 meseci

Alkaras govorom tela pokušava da glumi nekad toreadeora, ponekad kauboja, okrecuci reket oko prsta kao pištolj, a ponekad cirkuskog žongleri bacajući reket koji se nekoliko puta okrene u vazduhu pre nego što ga ponovo uhvati. Neke slabije igrače i publiku verovatno može da impresionira na taj nacin ali na Medvedeva očigledno nije bas ostavio utisak.

Pozdrav svim normalnim ljudima

pre 9 meseci

Fantastičan meč, jedan od najboljih koje sam ikad gledao. Ko nije imao prilike da posmatra direktno, obavezno treba da vidi reprizu, neće zažaliti. Bravo za Medvedeva!
(Bravo, 09. septembar 2023 04:56)

Apsolutno se slazem, pogotovo prva 3 seta. Kakve razmene, intenzitet, brzina, preciznost.. Nikad nisam video da neko tako jako udara lopticu kao Alcaraz(i to skoro svaki udarac), ali mislim da je Meda definitivno odigrao mec zivota. Pobeda na mozak. Sportski pozdrav i laku noc.

sheyz

pre 9 meseci

Достојевски га је опрао на стрпљење и челичну вољу. Имао је поред њега и борбу са 20 хиљада дивљака. На суви пркос се извукао у последњем гему. Геније.

Alex

pre 9 meseci

Znao sam da ste mnogo "napucali " malog Karlosa , drago mi je zbog Medvedeva jer ga je "atomski mrav" uhvatio na krivoj nozi na Vimbldonu .Neka sada u finalu pobedi bolji . Novaku obezbedjena 400-tka i vracen broj jedan bez obzira na ishod finala . Probudio sam se da bih odgledao zadnjih par gemova i ovo napisao . Dobro jutro (smile ).

Nole GOAT

pre 9 meseci

Kakav mec...uz onaj u Cincyu verovatno mec sezone.

Medvedev je iz svog sahovskog mozga uspeo da izvuce igru iz finala 2021 i odradi sjajan posao. Posao koji je MORAO da odradi u finalu AO 2022.

Sada nam ostaje da uzivamo u finalu u nedelju i da se nadamo Novakovoj najboljoj igri na turniru do sada. Isto tako ne bi bilo lose da se Med izduvao malo danas i da se vrati na svoj nivo iz 2022 za to finale.

Гиле

pre 9 meseci

У години кад сви причају о Алкаразу као најбољем на свету имамо ситуацију Новак до сада 4 финала ГС 2 освојена. Против Алкараза 2 према 1. Није Новак онај од пре 4-5 година. Алкараз једно ГС финале и једна ГС титула. Биће тешко Новаку против Медведева, игра сјајно Медведев. По мени боље овај турнир игра од Новака. Одлучиваће пуно серва. Ако Медведева баш буде ишло тешко ће Новак добити.Исто тако ако Новака буде хтео сервис (а неће га нешто баш од финала Синсинатија) неће ни Медведеву бити лако. Мора Новак да одигра свој најбољи тенис да би добио. Мада све је лако причати, дешава се и да се неки играч нема свој дан и тада све ове теорије падају у воду.

Srbija čeka 6. zlato u košarci i 24. GS

pre 9 meseci

Medvedev odličan, ali delovalo je da će Alkaraz da ga okrene. Publika odvartna, ometala Medvedeva (kao protiv Mileta pto uvek radi) ali izdržao je.

Neće Novaku biti nimalo lako ali mislim da bar publika neće biti protiv njega.

Ono što je svakako dobro je to da Nole bez obzira na rezultat u finalu, beži Alkarazu oko 2.500 poena od ponedeljka, a ako osvoji to ide na oko 3.300 i to će Alkaraz teško stići iako Novak brani mnogo više poena.

Šansa za još jednu godinu na prvom mestu i 400+ nedelja na prvom mestu.

Bane

pre 9 meseci

Eto vam vaseg Carlitosa. Unisten..ali unisten. A pocelo se sa nekakvim GOAT epitetima...prosto nevjerovatno kakav gubitak razuma i realnosti.
U nedelju Novak the Great spusta slusalicu na US Open

Visoka peć za promašene slučajeve

pre 9 meseci

Bravo Medo, ruke ti se pozlatile. Ode čimpanza kući, a promašeni slučajevi plaču. Ulepšao si dan pametnoj i kulturnoj Srbiji...

Bogi Batina

pre 9 meseci

али понашање америчке публике када је Медвед сервирао за меч је дефиниција неспортског понашања. Код подбачаја лопте за прву серву звижди му неко са трибина, када промаши ту исту прву серву иде аплауз са трибина. Хвала ти Медо што си избацио ово шпанско недоношче које је прво по шунтавилу на атп листи :)

Nash

pre 9 meseci

Medvedev je igrao kao u transu od drugog seta, ali vec pred kraj je Alacraz vise gresio. Publika je bila KATASTROFA veceras, sramota kako su zvizdali izmedju prvog i drugog servisa kad je Danil servirao za mec. Mislim da ce Djokovic biti favorit publike u nedelju, ali ne znam koliko je to dobro za njega. Ipak, mislim da bi Alcaraz bio tezi protivnik, i nadam se da ce Nole moci da se osveti Medvedevu za pre dve godine.

jedan posmatrač

pre 9 meseci

Sjajan meč. Medvedev je bio fenomenalan.
Novaku bi sada u finalu trebalo biti nešto lakše, pošto mi se čini da za Medvedeva u poslednje vreme ima spremnu igru, a i red bi bio da mu se revanšira za onaj veoma bolan poraz u njihovom prethodnom finalu ovde.

ccc

pre 9 meseci

Gledam i moze da bude sramota Nju Jorcane, toliko biti protiv Medvedeva je bas sramota, nikad necu razumeti ljude koji toliko skupo plate karte za polufinale ili finale i dodju da provociraju, bas dno dna. Ali na kraju pravda je spora al dostizna, bas me zanima na cijoj strani ce biti u finalu. Na posletku nije ni vazno, sve sto Novak i Meda treba da znaju je da imaju milione iza sebe u poredjenju sa nekoliko hiljada ili nekolicom ne bas pametnih ljudi. Ajd zdravo i nek u nedelju pobedi bolji.

Medvedev

pre 9 meseci

Medvedev je igrao bukvalno isto kao i protiv Novaka pre dve godine. Jako servirao, drugi servis servirao kao prvi i uglavnom je ulazio. Sve je stizao, pogadjao linije, uglove, sve isto kao onda protiv Novaka. Jedino sto Alkaraz nije izgledao lose kao onda Novak pa je uspeo da uzme jedan set. Skoro je jedan objavio komentar da se nada da ce Medvedev da protiv Alkaraza igra kao onda protiv Novaka, da pogadja servise, uglove, linije, da se ispuca i onda da stane u finalu. Ovo prvo se desilo, sad samo ostaje da vidimo da li moze da ponovi ovakav mec ili ce ipak da se izduva, odnosno da ga stane servis i da ne pogadja tako uglove.

Simke

pre 9 meseci

Gledao sam cijeli mec....Kad sam vidio da Medvedev igra kao robot,da sve pogadja,poceo sam da prkzeljkujem da Alkaraz pobjedi,iako sam navijao za Medu na pocetku....Bice pakleno tesko u finalu ali prosto ne mogu da zamislim da Novak izgubi 2 puta na Us Openu u finalu od Medvedeva....Mislim da ce ovaj put naci rijesenje,iako Meda igra nenormalno dobro....Mislim da je jako vazno da ga nekako Novak prvi brejkne.Sigurno ce biti spektakularno finale.

Bravo

pre 9 meseci

Fantastičan meč, jedan od najboljih koje sam ikad gledao. Ko nije imao prilike da posmatra direktno, obavezno treba da vidi reprizu, neće zažaliti. Bravo za Medvedeva!

Liverpool Man

pre 9 meseci

Kakva lajsna. Samo da ne ponovi ovakvu igru prekosutra. Valjda ce se vratiti Novaku za sve one silne poraze. Ne sme da mu prepusti prvi set, razmahace se kao danas uzece drugi jos lakse kad krene sa bombama iz servisa i forhenda. Prvi set da Nole ugrabi kako zna i ume.

Mikii

pre 9 meseci

Čim je Međed jednom odigrao kako ume protiv maloga - rutinska pobeda. Pričao sam mnogo puta da Alkaras ne sme u istu rečenicu s Nadalom. Dečak je klasa ispod velike trojke. On je nivo Conge i Berdiha i samo zahvaljujući ovako očajnoj konkurenciji je došao do izražaja. Čestitke Medvedevu.

tenis

pre 9 meseci

Iskreno uopste nisam siguran ko osvaja titulu. Da li Djokovic ili Medvedev? Medvedev je odigrao vanserijski protiv Alkaraza, a i zna da je pobedio Novaka u finalu 21. Veliki sam Novakov fan nadam se tituli, ali msm da su sanse 50 50. Jedino sto mi je drago jeste sto mogu da racunam da ce jos neko moci da zaustavi alkaraza na gren slemovima pa makar to bio slucaj samo u Australiji i Americi. Svaka cast Medvedevu jos jednom za ovaj mec! Srecno Nole!!!

Cope

pre 9 meseci

Meda je igrao u transu isto kao 2021.
Mozda je i bolje za Novaka sto je Meda dobio, potrebno je samo da mu udje u glavu.
Alkaras je fizicki jaci i u relijima izdrzljiviji.
Nadam se da Novak ima spremnu taktiku i da je naucio iz proslosti.
Da se izmire dugovi, vreme je!!!
#24!!!!

Miro

pre 9 meseci

Ako je Novak zid, Medvedev je Kineski zid Igrom protiv Rubljeva bio sam siguran da ima veliku sansu da pobedi Alkaraza ,sto je i uradio Napisao sam da je ovo njegov turnir (US) Tako da je Ivanisevic kao Novakov trener ,precenio Alkaraza Ne zovu Medu bezveze hobotnicom Novakova sansa je da se mec u nedelju oduzi i da Rusa ,stigne umor ,inace ce biti veoma tesko Znam da Nole ne moze da podbaci kao pre dve godine Ali mora da igra tenis iz Melburna ako misli da dodje do 24 GS Balkon je veliki da primi i kosarkase i Noleta Srecno

iz no fud

pre 9 meseci

Cela igra alkaraza se zasniva na pariranju novaku. Medvedev je tu da to resi. Problem je sto medvedev nije konstantan inace bi imao vise slemova. I u stanju je da pobedi obojicu. Alkaraz se nista nije pitao ovde. Toliko je medvedev nadmocniji igrac od njega.

Bogi Batina

pre 9 meseci

али понашање америчке публике када је Медвед сервирао за меч је дефиниција неспортског понашања. Код подбачаја лопте за прву серву звижди му неко са трибина, када промаши ту исту прву серву иде аплауз са трибина. Хвала ти Медо што си избацио ово шпанско недоношче које је прво по шунтавилу на атп листи :)

Nash

pre 9 meseci

Medvedev je igrao kao u transu od drugog seta, ali vec pred kraj je Alacraz vise gresio. Publika je bila KATASTROFA veceras, sramota kako su zvizdali izmedju prvog i drugog servisa kad je Danil servirao za mec. Mislim da ce Djokovic biti favorit publike u nedelju, ali ne znam koliko je to dobro za njega. Ipak, mislim da bi Alcaraz bio tezi protivnik, i nadam se da ce Nole moci da se osveti Medvedevu za pre dve godine.

Visoka peć za promašene slučajeve

pre 9 meseci

Bravo Medo, ruke ti se pozlatile. Ode čimpanza kući, a promašeni slučajevi plaču. Ulepšao si dan pametnoj i kulturnoj Srbiji...

Alex

pre 9 meseci

Znao sam da ste mnogo "napucali " malog Karlosa , drago mi je zbog Medvedeva jer ga je "atomski mrav" uhvatio na krivoj nozi na Vimbldonu .Neka sada u finalu pobedi bolji . Novaku obezbedjena 400-tka i vracen broj jedan bez obzira na ishod finala . Probudio sam se da bih odgledao zadnjih par gemova i ovo napisao . Dobro jutro (smile ).

tenis

pre 9 meseci

Iskreno uopste nisam siguran ko osvaja titulu. Da li Djokovic ili Medvedev? Medvedev je odigrao vanserijski protiv Alkaraza, a i zna da je pobedio Novaka u finalu 21. Veliki sam Novakov fan nadam se tituli, ali msm da su sanse 50 50. Jedino sto mi je drago jeste sto mogu da racunam da ce jos neko moci da zaustavi alkaraza na gren slemovima pa makar to bio slucaj samo u Australiji i Americi. Svaka cast Medvedevu jos jednom za ovaj mec! Srecno Nole!!!

Srbija čeka 6. zlato u košarci i 24. GS

pre 9 meseci

Medvedev odličan, ali delovalo je da će Alkaraz da ga okrene. Publika odvartna, ometala Medvedeva (kao protiv Mileta pto uvek radi) ali izdržao je.

Neće Novaku biti nimalo lako ali mislim da bar publika neće biti protiv njega.

Ono što je svakako dobro je to da Nole bez obzira na rezultat u finalu, beži Alkarazu oko 2.500 poena od ponedeljka, a ako osvoji to ide na oko 3.300 i to će Alkaraz teško stići iako Novak brani mnogo više poena.

Šansa za još jednu godinu na prvom mestu i 400+ nedelja na prvom mestu.

sheyz

pre 9 meseci

Достојевски га је опрао на стрпљење и челичну вољу. Имао је поред њега и борбу са 20 хиљада дивљака. На суви пркос се извукао у последњем гему. Геније.

Medvedev

pre 9 meseci

Medvedev je igrao bukvalno isto kao i protiv Novaka pre dve godine. Jako servirao, drugi servis servirao kao prvi i uglavnom je ulazio. Sve je stizao, pogadjao linije, uglove, sve isto kao onda protiv Novaka. Jedino sto Alkaraz nije izgledao lose kao onda Novak pa je uspeo da uzme jedan set. Skoro je jedan objavio komentar da se nada da ce Medvedev da protiv Alkaraza igra kao onda protiv Novaka, da pogadja servise, uglove, linije, da se ispuca i onda da stane u finalu. Ovo prvo se desilo, sad samo ostaje da vidimo da li moze da ponovi ovakav mec ili ce ipak da se izduva, odnosno da ga stane servis i da ne pogadja tako uglove.

Гиле

pre 9 meseci

У години кад сви причају о Алкаразу као најбољем на свету имамо ситуацију Новак до сада 4 финала ГС 2 освојена. Против Алкараза 2 према 1. Није Новак онај од пре 4-5 година. Алкараз једно ГС финале и једна ГС титула. Биће тешко Новаку против Медведева, игра сјајно Медведев. По мени боље овај турнир игра од Новака. Одлучиваће пуно серва. Ако Медведева баш буде ишло тешко ће Новак добити.Исто тако ако Новака буде хтео сервис (а неће га нешто баш од финала Синсинатија) неће ни Медведеву бити лако. Мора Новак да одигра свој најбољи тенис да би добио. Мада све је лако причати, дешава се и да се неки играч нема свој дан и тада све ове теорије падају у воду.

Simke

pre 9 meseci

Gledao sam cijeli mec....Kad sam vidio da Medvedev igra kao robot,da sve pogadja,poceo sam da prkzeljkujem da Alkaraz pobjedi,iako sam navijao za Medu na pocetku....Bice pakleno tesko u finalu ali prosto ne mogu da zamislim da Novak izgubi 2 puta na Us Openu u finalu od Medvedeva....Mislim da ce ovaj put naci rijesenje,iako Meda igra nenormalno dobro....Mislim da je jako vazno da ga nekako Novak prvi brejkne.Sigurno ce biti spektakularno finale.

Bane

pre 9 meseci

Eto vam vaseg Carlitosa. Unisten..ali unisten. A pocelo se sa nekakvim GOAT epitetima...prosto nevjerovatno kakav gubitak razuma i realnosti.
U nedelju Novak the Great spusta slusalicu na US Open

Bravo

pre 9 meseci

Fantastičan meč, jedan od najboljih koje sam ikad gledao. Ko nije imao prilike da posmatra direktno, obavezno treba da vidi reprizu, neće zažaliti. Bravo za Medvedeva!

Nole GOAT

pre 9 meseci

Kakav mec...uz onaj u Cincyu verovatno mec sezone.

Medvedev je iz svog sahovskog mozga uspeo da izvuce igru iz finala 2021 i odradi sjajan posao. Posao koji je MORAO da odradi u finalu AO 2022.

Sada nam ostaje da uzivamo u finalu u nedelju i da se nadamo Novakovoj najboljoj igri na turniru do sada. Isto tako ne bi bilo lose da se Med izduvao malo danas i da se vrati na svoj nivo iz 2022 za to finale.

Liverpool Man

pre 9 meseci

Kakva lajsna. Samo da ne ponovi ovakvu igru prekosutra. Valjda ce se vratiti Novaku za sve one silne poraze. Ne sme da mu prepusti prvi set, razmahace se kao danas uzece drugi jos lakse kad krene sa bombama iz servisa i forhenda. Prvi set da Nole ugrabi kako zna i ume.

Vlad

pre 9 meseci

Zanimljivo je da su u jednom finalu u Americi ruski teniser i beloruska teniserka.
Džaba ih što ih teraju da se odreknu svojih zemalja, svi znamo šta su i odakle su. S obzirom šta sve preživljavaju i pod kakvim su pritiscima i ucenama, njihov uspeh je još veći...

ccc

pre 9 meseci

Gledam i moze da bude sramota Nju Jorcane, toliko biti protiv Medvedeva je bas sramota, nikad necu razumeti ljude koji toliko skupo plate karte za polufinale ili finale i dodju da provociraju, bas dno dna. Ali na kraju pravda je spora al dostizna, bas me zanima na cijoj strani ce biti u finalu. Na posletku nije ni vazno, sve sto Novak i Meda treba da znaju je da imaju milione iza sebe u poredjenju sa nekoliko hiljada ili nekolicom ne bas pametnih ljudi. Ajd zdravo i nek u nedelju pobedi bolji.

jedan posmatrač

pre 9 meseci

Sjajan meč. Medvedev je bio fenomenalan.
Novaku bi sada u finalu trebalo biti nešto lakše, pošto mi se čini da za Medvedeva u poslednje vreme ima spremnu igru, a i red bi bio da mu se revanšira za onaj veoma bolan poraz u njihovom prethodnom finalu ovde.

Boba

pre 9 meseci

Bas volim sto ga je Medvedev pobedio, da ga malo spusti na zemlju, da pokaze da moze jos neko sem Novaka da ga pobedi... a I Medi ce mnogo znaciti ova pobeda da vidi da moze da ga dobije I verujem da ce svaki naredni njihov mec biti ovakav I da ce ga I Meda dobijati.
A sad u finalu da mu se Novak oduzi za onaj poraz, kosarkasi da osvoje zlato I onda docek ispred skupstine...

Гиле

pre 9 meseci

(Mikii, 09. septembar 2023 04:56)
Мики не бих се сложио са тобом. Мали је вансеријски таленат изнад Цонге и Бердиха. Има вансеријски потезе, за разлику од њих. Јесу сва тројица ударачи. Алкараз је чак за нијансу бржи од Надала. Али нема оно кретање уназад што има Надал. Алкараз је највише копирао Новака, али има мекшу руку па лакше изводи скраћене лопте. Оно што је Новак демонстрира против њега, а то је Медведев усвојио, јесте да му у пењању и брзим лоптама скраћујеш време. Нисам гледао Мечеве Сингера и Алкараза, али верујем и да он то ради. Против сваке изгре има и контра игра. Али не може то свако да одигра. Медведев је био сјајан. Мислим и да је Алкараз у паду форме. То се дешавало и Надалу кад има јако пролеће, поготово на почетку каријере. Алкараз брзо учи. Али мораће и да мења стил током година. То су радили и Надал и Новак и Федерер. Овако јако ударање може још следеће године, а после мора другачије. А дал ће доћи до 10 или 15 или 20 ГС видећемо, то ће време показати. Многи овде лупетарају и мисле као да је то мачији кашаљ кад је као млад већ узео 2. Зато и јесте велика тројка узела нешто што је незамисливо.

Mikii

pre 9 meseci

Čim je Međed jednom odigrao kako ume protiv maloga - rutinska pobeda. Pričao sam mnogo puta da Alkaras ne sme u istu rečenicu s Nadalom. Dečak je klasa ispod velike trojke. On je nivo Conge i Berdiha i samo zahvaljujući ovako očajnoj konkurenciji je došao do izražaja. Čestitke Medvedevu.

Helm

pre 9 meseci

Gde su sad ovi naši Klitoritovi navijači ? Mališa je na početku, a tačno znam da neće nikada prestići najjačeg ikada SRBINA !
Ajmo prva Srbija, dejstvuj !

garda

pre 9 meseci

Za mene, prijatno iznenadjenje ne zato sto ne cenim Alkarasa nego zato sto mislim da Medvedev ipak biti pod utiskom ove pobede laksi Novaku.

Lukavi

pre 9 meseci

Nikad se ne zna sa Novakom, ja sam bio ubedjen da je karlos favorit ali eto podcenio sam medvedeva. Meda kad udje u svoj machine mode stvarno moze svakoga d pobedi, odigrao je stvarno cvrsto sinoc. Ipak mislim da ce Novak da ga pobedi, sladje bi bilo da pobedi Alkaraza iskreno, dok jos moze da se nosi sa njim, ali ako osvoji preko mede ni to nije lose, da se revansira za 2021. Bice cupavo!

Ne vole nas Ameri, ni austrougari

pre 9 meseci

Ponoviće se retka situacija, da publika više navija za Novaka, nego za njegovog protivnika.
Iz nekog razloga ne vole Medu nikako, ovo zviždanje noćas je bilo sramotno.
U finalu Novak će biti u velikoj psihološkoj prednosti, očekujem rutinsku pobedu od 3:0 ili maksimalno 3:1.

miki

pre 9 meseci

Ocekivano i realno, za Medvedeva se zna sta i kako moze, ovo je bilo rutinski, beton je njegova kuca. Alkaraz je tu veca zagonetka, da je deklasirao Medvedeva bilo bi sokantno u smislu gde mu je granica, ovako se pokazalo da je pobediv, da je verovatno to njegov peak, da posle tri sata misici gube snagu, da sledi pad kad mu protivnici udju u glavu, da mu polako rezu krila…

milan

pre 9 meseci

Meni je drago da je jos neko pobedio Alkaraza. Postalo je nenormalno da jednog klinca moze da pobedi samo stariji Novak. Ovako sad deluje prirodnije. Naravno, navijam za Novaka.

neko tamo

pre 9 meseci

Nova era klinaca gazi kazu. Djokovic u finalu svakog Gren Slema ove godine i uzeo za sada 2 od 3 a ide i ka 3 od 4. Nova era nema sta ubijaju klinci kako gaze ahhahahahahhahahahahahhahaa

Соко сиви

pre 9 meseci

Medo ultimativni partibrejker u Njujorku, svaki put kad se skupi cela holivudska klika da posmatra šou on ih polije kojom ladne vode.
E ovako sad, mnogo mi je drago što je Danil pružio ovaj nivo tenisa čisto da svi oni koji dve godine pljuju Novaka vide da poraz iz 2021. nije slučajan već da je Nole igrao pod ogromnim pritiskom a Danil odigrao kao u transu.
Dobili smo sad protivnike u finalu i u košarci i u tenisu koje smo priželjkivali ali koji su i stvarnosti možda i teži. Sad je na nama da to realizujemo.

Sale

pre 9 meseci

Da vidimo šta će sad da smisli zapadna medijska mašinerija, koja Alkaraza podiže u nebesa i poredi sa velikom trojkom. Odlazak Federera i skora penzija Nadala i Đokovića ih je uplašila i morali su da stvore novog instant mega-stara. Izabrali su da to bude Alkaraz. Počeli su sa forsiranjem priče kako je mali bolji čak i od velike trojke. Da bi to dokazali paralelno je pokrenuta priča da Novak u svojoj 36. godini igra svoj najbolji tenis u životu, a to je daleko od istine. Sjetite se samo Novaka iz 2011. ili iz 2015. godine. Čim je Federer prešao tridesetu, posle svakog njegovog poraza išla je priča "lako ga je sad pobijediti kad je ušao u godine". Za Novaka nema i nikad neće biti opravdanja. I da ima pedeset godina oni bi pričali da je to najbolji njegov tenis.

Краљ мача

pre 9 meseci

Е сад, пошто је Медведев победио у финалу пре две године, при чему се одлично сећам да је Матс Виландер пре меча изјавио следеће - можда ће Новак освојити овај УС Опен и узети Календарски Грен Слем, али ме уопште не би изненадило да му то онда буде последњи освојени Грен Слем турнир у каријери, сматрам да то није била никаква стручна анализа, већ порука између редова за Ђоковића. Чак је и Надал пред Роџерс Куп у Канади те године дао следећу изјаву, упућену Новаку директно - мораћеш да се спремиш на велику борбу на УС Опену, укључујући и мене, на којем на крају Надал није ни играо због повреде, као ни на припремним Мастерс турнирима, али је остала чињеница да му је Надал "запретио". Након тога, Новак је изашао у финале и играо меч без икаквог кретања, ударао се по ногама више пута ако се сећате покушавајући да их натера да прораде. Углавном, изгубио је тај меч од Медведева како га је изгубио, а сад имам осећај да се полако затвара тај круг. Поготово због изјаве Роџера Федерера пред полуфиналне сусрете, који је изјавио као из топа - сигуран сам да ће Новак победити у полуфиналу и да ће освојити овогодишњи УС Опен. А тек какав је дочек имао Новак ове године пред Мастерс у Синсинатију. Већ тада је по њујоршким небодерима и билбордима стајао његов лик уз натпис - шампион се вратио, док је у једном од уводних мечева овогодишњег УС Опена главни спикер приликом Новаковог изласка на терен дао најаву - даме и господо, највећи тенисер свих времена - Новак Ђоковић! Ако се по јутру дан познаје, ово су јасни сигнали да ће Новак освојити овогодишњи УС Опен, како због "анализа" и "порука" пред финале 2021. године, тако и због забране играња прошле године. Правда мора бити задовољена!

Argentto

pre 9 meseci

Sjajan mec. Gledao sam prva tri seta i zaspao, ali ko nije gledao nocas, a voli tenis, neka pogleda mec obavezno. Sjajni potezi sa obe strane, zaista uzivanje za ljubitelje tenisa.

Tobla

pre 9 meseci

Gledao sam meč. Medo ga je forhendom išarao kao uskršnje jaje. Nevjerovatno je i šta je sve Meda stizao i kako je zapravo brz. AlkaTraz je kao i obično samo jurio na mrežu kao bik ali ovaj ga je uništavao dijagonalama i rastrčavao do uglova. Uz finale Sinsinatija, najbolji meč godine. U nivou nekadašnjih mečeva Đoković - Nadal. Kakva je to bila trka po terenu. Ko pogleda neće se pokajati. Ako bude ovako igrao u finalu, biće čupavo. Ali vjerujem ja u ovog našeg čarobnjaka. On je ipak za sve ostale Hudini. Najgore mi je sad klikati ovu verifikaciju za komentar. Pojave se neki semafori i trebam ubosti sve kockice.

Јабучило

pre 9 meseci

Balkon je veliki da primi i kosarkase i Noleta

И баскеташе и одбојкашице, ако бог да и одбојкаше.

Љуба

pre 9 meseci

Ја рече да Алкараз ово не осваја, а ви како сте.. Наравно да нисам био сигуран 100%, али тешко да може да држи ниво као Ђоковић!

Kide

pre 9 meseci

Znao sam da ste mnogo "napucali " malog Karlosa , drago mi je zbog Medvedeva jer ga je "atomski mrav" uhvatio na krivoj nozi na Vimbldonu .Neka sada u finalu pobedi bolji . Novaku obezbedjena 400-tka i vracen broj jedan bez obzira na ishod finala . Probudio sam se da bih odgledao zadnjih par gemova i ovo napisao . Dobro jutro (smile ).
(Alex, 09. septembar 2023 04:57)

Novak je bio br jedan bez obzira na finale samo ce sada da ima jos vecu prednost,ako osvoji turnir imat će 2750 bodova više od Alkaraza.
(Karl Marks Rumenige, 9. septembar 2023 06:37)

Ako osvoji imace oko 3200 vise a ako izgubi oko 2400.

ProkopijeElGrande

pre 9 meseci

Dok Ukrajinska deca ginu Rusi igraju tenis sramota
(Čika Pera, 9. septembar 2023 11:27)

Igraju i Amerikanci dok ginu Iracka i Libijska deca. Za tu decu ne maris dovoljno da ih pomenes u komentaru ili, poput olbrajtove, smatras da su "prihvatljiva cena demokratije"?

Hagiano

pre 9 meseci

Kod Medvedeva se videla ta odlučnost u očima više nego onda u finalu.. i to sa razlogom. Danil je bio taj predvodnik nove generacije i onda dodje klinja i preuzme mu tu titulu. Počne da osvaja, malog odmah proglase ne samo za predvodnika nove generacije već za budućeg Goat-a stiže ovu trojicu i ludilo šta mu sve nisu nakačili a Danila ostave po strani i polako šikaniraju jer je Rus.
Bio im je ok dok je bio jedina pretnja Novaku, tad su nekako pregurali činjenicu da je Rus, ali kad je došao mali Španac svo licemerstvo Zapada izbija u prvi plan.
Naravno da je Medvedevu to itekako smetalo, i tu vidim temelje i razloge za ovakvu igru na USO protiv Karlosa. Verujem da finale neće baš ovako odigrati, ali ko zna..

Mislim da će i Nole biti drugačiji sutra nego one godine i kad je mogao da ispiše nedodirljivu istoriju. Zato će sutra sličnu istoriju da piše.

Gospoda, bre!

pre 9 meseci

Ne vole vas jer ne znate da igrate fudbal.
(austrougar, 9. septembar 2023 09:33)



Nije tačno. Tenis je gospodski sport bez fizičkog kontakta kojeg igraju i gledaju elita i gospoda.
Tu su Srbi medju najboljima.
Fudbal je krkanski sport sa puno udaranja i fizičkog kontakta kojeg igraju i gledaju siromašniji slojevi drustva. Lumpenproleterijat. Tu ste vi Hrvati dobri.

MILENA

pre 9 meseci

Dok Ukrajinska deca ginu Rusi igraju tenis sramota
(Čika Pera, 9. septembar 2023 11:27)

Igraju i Ukrajinci. A bogami i ljetuju na Jadranu, sve u šesnaest.
Od 1945. do danas neprestano se ratuje širom svijeta, uglavnom u režiji zapadne alianse ili SAD u solo izvedbi. Ne znam ni za jedan slucaj da se neko pobunio zašto Amerikanci učestvuju na međunarodnim sportskim smotrama, a bacaju napalm na vjetnamsku djecu. Jesi li se ikad zapitao šta su oni radili, štitili tražili u Vjetnamu 15 godina. Ostale njihove demnkstracije sile i "demokratije" da i ne spominjemo. Za tvoju informaciju i ovaj rat u Ukrajini njihovo je djelo.

Јабучило

pre 9 meseci

U nedelju basket, Nole i Znanje imanje. Samo da ne pocne u isto vreme...
(Mare, 09. septembar 2023 04:56)

И одбојкаши. И они неки што их рашрафише Мађари неки дан.

ivan

pre 9 meseci

Najjaci komentari kao i uvijek. Do juce su pricali niko ga ne moze dobit a vec daanas nisi ni do koljena Nadalu,idi mali kuci,da je igrao u vrijeme velike trojke ne bi uzeo 2,3 GS. Pa da vam kazem,mali je premlad i igra strasno i nema veze sa Nadalom,igra napadacki tenis,igra servis volej,raznovrstan je i da je igrao u vrijeme velike trojke eee tek tad bi bila prava velika cetvorka jer momak jeste talenat ogroman,prakticno nevidjeni.

Ti

pre 9 meseci

Ameri su u problemu, ne znaju koga će više da mrze u finalu. Alkaras se dopinguje i ovako može da izdrži tri do četiri godine, a onda će balón da pukne.

Armadajj

pre 9 meseci

Sto mi je milo zbog medvedeva. Posebno protiv alkaraza jer je ogroman hajp oko njega stvorio sliku o nepobedivom.
Novi Marketinski projekat Najka

Retrogradni Merkur

pre 9 meseci

Gde su sad ovi naši Klitoritovi navijači ? Mališa je na početku, a tačno znam da neće nikada prestići najjačeg ikada SRBINA !
Ajmo prva Srbija, dejstvuj !
(Helm, 09. septembar 2023 08:35)

Mizogeni i odvratni komentar! Da li ti se dopada kad nasu zemlju zovu Smrdija i ne znam jos kako? Alkaraz ima svoje ime i drugo izgleda da je jedan korektan mladic. I da nije, zadrzi dostojanstven nivo navijanja. Ovo je sramota.

Armadajj

pre 9 meseci

Ponoviće se retka situacija, da publika više navija za Novaka, nego za njegovog protivnika.
Iz nekog razloga ne vole Medu nikako, ovo zviždanje noćas je bilo sramotno.
U finalu Novak će biti u velikoj psihološkoj prednosti, očekujem rutinsku pobedu od 3:0 ili maksimalno 3:1.
(Ne vole nas Ameri, ni austrougari, 09. septembar 2023 08:34)

Pa bre ratuju trenutno sa Rusijom u Ukrajini, kako da ga vole

MILENA

pre 9 meseci

A pametna i kulturna Srbija naziva "čimpanzom" jednog od najvećih talenta koji su se pojavili u tenisu u poslednjih 15-ak godina? Ma I da je najgori igrač nema veze. To je ta pamet i kultura tebe i tih sto ti dadoše pluseve? Bravo za tebe, balavko.
(abcdef, 9. septembar 2023 06:49)

Jedna osoba napiše glupost i ti to odmah prišiješ cijeloj Srbiji. Nisi ništa boli od te bene.

Dabu

pre 9 meseci

Dok Ukrajinska deca ginu Rusi igraju tenis sramota
(Čika Pera, 9. septembar 2023 11:27)

Dok su ginula deca u Vijetnamu, Iraku, Siriji, Avganistanu, Srbiji, Libiji, itd., Amerikanci su igrali sve sportove bez problema.

Žorž

pre 9 meseci

Realno ,šanse su im podjednake u finalu.
I jedan i drugi su pobjeđivali u međusobnim duelima ,stari su znanci.
Mnogo će zavisiti od mentalnog stanja ,a mislim da je tu Novak malo jači.
Srećno Nole!!!
----------------------
Srećno košarkaši!!!

zex

pre 9 meseci

L
Alkaras deluje stvrano nepobedivo, svaki udarac mu je moćan, nema slabih tačaka osim glave.Medvedev mnogo nezgodan, igra 4metra ita osnovne, sve tada stiže da vrati u terem.Mislim da je greška ulaziti u duge razmene sa njim, mora Novak da miksuje, duge i kratke lopte, slajs, drop šhotove, ne sme da se opusti.Ovaj put nema pritiska kao prošli put.

….

pre 9 meseci

Bravo Medo, ruke ti se pozlatile. Ode čimpanza kući, a promašeni slučajevi plaču. Ulepšao si dan pametnoj i kulturnoj Srbiji...
(Visoka peć za promašene slučajeve, 9. septembar 2023 04:56
Ako je ovo komentar pametne i kulturne Srbije onda smo mi stvarno otišli u ….

Sremac

pre 9 meseci

Bravo Medo, ruke ti se pozlatile. Ode čimpanza kući, a promašeni slučajevi plaču. Ulepšao si dan pametnoj i kulturnoj Srbiji...
(Visoka peć za promašene slučajeve, 09. septembar 2023 04:56)

Evo da ti kazem da si odvratan i nečovek, kada jednog mladog sportistu nazivas čimpanzom i jos ti se prenese komentar. Sramno.

Koje_kude

pre 9 meseci

Ihh bre a radovao sam se mecu izmedju Noleta i naduvsno cigance ..da ga Nole isprasi za primer drugim nabedjenim klincima kao i onog sinoc ...

Stepa Misic Sturm

pre 9 meseci

Ne vole nas Ameri, ni austrougari, 09.

Ne vole vas jer ne znate da igrate fudbal.
(austrougar, 9. septembar 2023 09:33)

Auuu dobar, dobar. Zato vas vole sto ne znate da igrate kosarku.

Istočna RS

pre 9 meseci

Nije lako Srbin biti i sve uspjehe ispratiti. Da u nedelju Bogdan ima 30 i više asova a Novak isto toliko trojki, ha ha. Idemooooo do 24 GS i 7 titule prvaka svijeta.

realan

pre 9 meseci

Ogromna šansa da se sutra uzmu dva zlata, i Djokovic i kosarkasi. Sutra je veliki sportski dan za nas, tako da idemo do dve titule?????

Јабучило

pre 9 meseci

Rekose neki komentatori ovde da je Alkaraz nepobediv...daaaa daaaa ..
(boki, 09. septembar 2023 04:58)

Против Међедовића нико није непобедив. Ноле ће морати својски да запне.

Иван

pre 9 meseci

Одличан меч за Нолета. ИНдикативан. Пре свега она деоница у трећем сету кад је Медведев, који је дотле био у великом налету, нагло пао. Дакле, Алкараз је против њега из потпуне дефанзиве успео да пређе у потпуну офанзиву, умео је да охлади тако доброг врућег играча, што је сигурно и Ђоковић запазио, и видео шта треба урадити у таквој ситуацији.

Оно што се даље дешавало је доста чудно, али не и за Карлита. Тај човек игра као аутомат, на меч лопту за противника гађа линију, никад не видиш да је уплашен. Овог пута је промашио лопте које су раније ишле на линију, али ја имам утисак да је нека шпанска лабораторија произвела киборга који само личи на човека. Медведев га је сада добио јер се није предавао психички, и добио је први сет, што му је дало крила. Дотле је деловао да би могао да се распадне.

Стиче се утисак да се Меда нарочито припремао за дуел са Алкаразом. Разумљиво, јер он се једини показао као пеницилин за игру Руса, и логично је да се усредсредио на Шпанца. Као пре петнаест година, када је Ђоковић морао да се припрема час за Федерерову игру час за Надалову, па таман кад би "решио" једног, други би њега, тако би и Данил сутра могао да има трауматичан дан. Ноле је потпуно другачији стил од Алкараза, подигао је знатно ниво игре од почетка ривалства са овим новим Шпанцем, а има и посебан мотив да се реваншира Русу за пораз у Њујорку од пре две године. Осим искуства са Рафом на Ролан Гаросу, Ђоковић ретко губи два узастопна меча од истог противника на једном слему.

Zo

pre 9 meseci

Bar znamo da će Medvedev moći da skida skalp ovom malom, s vremena na vreme. A takodje se nadamo da će se neko nov pojaviti. Dosadno bi bilo da ovaj mali samo šeta po turnirima i osvaja ih.

miki

pre 9 meseci

Kao sto rekoh mnogo puta. Zvizdanje i urlanje protiv Djokovica nema veze sa njegovom licnoscu vec sa poreklom. Tako je i Medvedevu, tako je bilo Lendlu, tako ce biti tamo nekom novom istocnjaku. Zapadno fasisticki natoisticki rasisticki kolonijalisti nikada nece podneti da njihov aristokratski sport okupira neki tamo ic, ev i slicno. A sobzirom da se 4 gs i svi mastersi upravo odrzavaju u njihovoj jazbini, mrznja je ocigledna.

Milorad

pre 9 meseci

Poznavaoci tenisa su u pravu, sutra ce Karlitos poslati Novaka u penziju, rasturice ga, Novako vreme je proslo, stigle mlade snage kao nikada do sada.

Malice

pre 9 meseci

@ Mikii
A još gore i glasnije su radili Đokoviću u prethodnim finalima
bilo da ih je gubio ili dobijao. Nego mene jedna druga stvar
jako brine. Kad čovek pogleda kakvi se komentari puštaju
(i to još gnjide poput tebe prave trade mark od nika) prosto
ga jeza uhvati ne zbog odbrane lika i dela ovog našeg nesretnika
već od logičnog zaključka da vas dresiraju i nameravaju puštanje
sa lanca kada se pojavi bilo ko sa mogućnošču da ugrozi ovaj
nakaradni Koza Nostra sistem. Ustvari to već radite na komentarima
koji ne idu na sportu već na politici.
E pa sad (ne znam već koji put) samo da poručim moderaciji
i njenim ljubimcima - ako ikad bude sreće da se skine ovo zlo-
ima nas koji pamtimo i koji ćemo se potruditi da dobijete ono
što je ispravno a to je u najmanju ruku status saučesnika u zločinima.
Nije ovde uopšte bitan Novak bitno je opša tendencija da se podržavaju
i pišu komentari u stilu nešto kao Anti-Mida dodir - sve što
dohvatite a smatrate da vas ugrožava pokušavate da pretvorite u go..a.

Robert

pre 9 meseci

Drago mi je sto je Meda pobedio, ali iz sasvim drugog razloga. Napokon vise nece moci ovde da se ponavlja kako "SAMO protiv Noleta igra kao u transu" (iako je vec imao GS pobedu protiv Alkaraza, ali evo im jos svezije sada). Tacnije, mozda opet bude nekih botina koji ce tako nesto napisati, ali od sada cu lako moci da ih podsetim na ovaj mec. A sigurno ce i drugi, pa onakvi komentari vise nece biti najpopularniji.

Vlado

pre 9 meseci

Još prošle godine sam rekao da je Medvedev bolji igrač Od Alkaraza,ali zbog satanizacije Rusije i Rusa a u vezi Ukrajine, Medvedev kao i ostali ruski sportisti imaju problema da pokažu koliko mogu.

Viki

pre 9 meseci

Alkaraza iza kornera čekaju Medvedev,Siner,Zverev. Daj bože
da ce za 10 godina osvojiti 10 GS. A da, zaboravio sam na
Najveceg Granda Djoleta koji ce mu isto tako uzimati meru
minimalno još 4 godine. Suma,sumarum Karlicos mora još da
cuca dudu da bi dospeo.

Ti

pre 9 meseci

Ameri su u problemu, ne znaju koga će više da mrze u finalu. Alkaras se dopinguje i ovako može da izdrži tri do četiri godine, a onda će balón da pukne.

abcdef

pre 9 meseci

Bravo Medo, ruke ti se pozlatile. Ode čimpanza kući, a promašeni slučajevi plaču. Ulepšao si dan pametnoj i kulturnoj Srbiji...
(Visoka peć za promašene slučajeve, 09. septembar 2023 04:56)

A pametna i kulturna Srbija naziva "čimpanzom" jednog od najvećih talenta koji su se pojavili u tenisu u poslednjih 15-ak godina? Ma I da je najgori igrač nema veze. To je ta pamet i kultura tebe i tih sto ti dadoše pluseve? Bravo za tebe, balavko.

Vlada

pre 9 meseci

Ne vole vas jer ne znate da igrate fudbal.
(austrougar, 9. septembar 2023 09:33)
Fudbal je najprimitivnija sportska igra realno. Da nije, ljudi bi jeli nogama….

Kači Rape

pre 9 meseci

Dok Ukrajinska deca ginu Rusi igraju tenis sramota
(Čika Pera, 09. septembar 2023 11:27)

Dok su Amerikanci ubijali devojčicu na noši, radnike RTS-a, civile na mostu u Varvarinu njihovi teniseri su igrali tenis. Ti si se radovao njihovim pobedama baš kao što si se i 1999. radovao njihovim bombama. Treba li da naglasim da je to sramota? Druga je stvar što ti za sramotu ne znaš. Tako su te vaspitali roditelji a oni se vaspitavali u Kumrovcu.

Maxxon

pre 9 meseci

Plašim se praznih tribina u ovom finalu?
Koliko vole obojicu ,nebi me začudilo.
(Žorž, 9. septembar 2023 07:34)

Onakva publika i ne zaslužuje da gleda ova dva asa jer navija po nacionalnoj liniji pa i rasistickoj što i nije čudno obzirom na istoriju!

Ali ovo je kosmicka pravda jos ako Arina uzme u sred amerike drugi GS još sladje pošto su i sestre vilijams dosta uzimale dok je njihova zemlja tamanila Irak i ostale zemlje mjesto da su bile pod zabranom kao ruski sportisti danas!

Prvaci sveta

pre 9 meseci

Srbin i Rus u muskom finalu, Beloruskinja i Amerikanka u zenskom! Drugim recima: Ameriknaci su pokazali da su najbolji na svetu i u tenisu, ne samo u kosarci! Otpada na njih 25 posto, tj jedan frtalj - dovoljno da se osecaju nenadmasnim!
Jos nesto - pre koji dan gledam na americkom sportskom kanalu mec izmedju Ruskinje Darije Kasatkine i Amerikanke (ruskog porekla) Sofije Kenin, i ne mogu da verujem! Sve vreme kamere pokazuju samo Keninovu, mrsku Ruskinju vidimo tek kao daleku senku! Kenin servira, vidimo njen napor, kad Kasatkina servira opet kamera pokazuje Keninovu! Najsmesnije - pobedi Kasatkina, ta nevidljiva i nepostojeca, voditelj pravi sa njom intervju, tek tad imamo priliku da je upoznamo! Nije organizator kriv za to, to je izbor sportskog kanala, i to je dno dna u medijskom predstavljanju dogadjaja! Utoliko vise treba ceniti one americke sportiste, kojih itekako ima, koji upiru prstom na ovakvu debilnu megalomaniju, u okviru koje postoje samo americki sportisti i samo americki uspesi. Daj Boze da je tako samo u sportu, u svim sferama zivota primenjuju taj neverovatni recept!

Djordje

pre 9 meseci

Sta je sa vama ljudi ,jel ste vi uopste normalni, svaka vest se svodi na komentare ko voli Srbe a ko ne voli ,ko sta namesta Novaku jer je Pravoslavac i sl, jel ste vi izasli nekada iz ove rupe od zemlje, jel vi znate da bilo kog posetioca US opena ili Wimbldona zabole i za Pravoslavlje i za 6 miliona nekih isfrustriranih ljudi iz Evrope, sta vi hocete ustvari da ceo stadion navija za Novaka protiv Amerikanca usred Njujorka pa i pored toga je imao pristojnu podrsku , ja zaista vise ne razumem sta nije u redu sa vama ili ste do te mere zarazeni rusofilijom da tu nema pomoci.

Cirkus

pre 9 meseci

Alkaras govorom tela pokušava da glumi nekad toreadeora, ponekad kauboja, okrecuci reket oko prsta kao pištolj, a ponekad cirkuskog žongleri bacajući reket koji se nekoliko puta okrene u vazduhu pre nego što ga ponovo uhvati. Neke slabije igrače i publiku verovatno može da impresionira na taj nacin ali na Medvedeva očigledno nije bas ostavio utisak.

Dejan

pre 9 meseci

Zaoad na aparatima, sta vi pricate, zapadnjaci ce uzivati par sati u jurnjavi i dvoboju dvojice sportista a onda ce otici svojim uredjenim kucama i uredjenim zivotima dok vi strokavci gledajte kako vam predsednik izvlaci krompir iz kesice

Amin

pre 9 meseci

али понашање америчке публике када је Медвед сервирао за меч је дефиниција неспортског понашања. Код подбачаја лопте за прву серву звижди му неко са трибина, када промаши ту исту прву серву иде аплауз са трибина. Хвала ти Медо што си избацио ово шпанско недоношче које је прво по шунтавилу на атп листи :)
(Bogi Batina, 9. septembar 2023 04:48)


Definicija zapadne "kulture" ...tako hvaljena kod nas

Amin

pre 9 meseci

Gledam i moze da bude sramota Nju Jorcane, toliko biti protiv Medvedeva je bas sramota, nikad necu razumeti ljude koji toliko skupo plate karte za polufinale ili finale i dodju da provociraju, bas dno dna. Ali na kraju pravda je spora al dostizna, bas me zanima na cijoj strani ce biti u finalu. Na posletku nije ni vazno, sve sto Novak i Meda treba da znaju je da imaju milione iza sebe u poredjenju sa nekoliko hiljada ili nekolicom ne bas pametnih ljudi. Ajd zdravo i nek u nedelju pobedi bolji.
(ccc, 9. septembar 2023 04:53)

Mislis da ih je sramota? Pa da li prase ima sramote kada prevrne korito?

b92 najbolji ste

pre 9 meseci

Mora ovo spansko bikce nazad u teretanu da napuva jos malo misica he he.
Kako su samo belosvetski mediji krenuli da prave teniskog boga od ovog momka, a on posle svega u ovoj sezoni ima jedan slem i dva slem polufinala, a sta je onda deda Novak sa sva cetiri finala i dve slem titule? Bog otac!

MILENA

pre 9 meseci

Što se tiče Đokovića, u finalu bi mu bio podjednako težak rival i Alkaraz i Medvedev. Možda bi Alkaraz bio ugodniji, jer igra klasični tenis, pa se zna šta se od njega može očekivati. Koliko bi mu se Đoković mogao suprostaviti zavisi od toga koliko uspije nametnuti svoj ritam i iscrpljivati ga. Medvedev, kad odluči i kad može izdržati, lupa k'o Maksim po diviziji, pa se s tim valja nositi. A pogovo protiv Đokovića igra kao opijen i navijen.
Drago mi je da je Medvedev savladao Alkaraza, jer je to dobro i za njegovo, kao i za samopouzdanje druhih tenisera. Bitno je da svi vide da i on ima granice i da nije sve baš istina u njegovoj kočopernoj priči kako je njega teško pobjediti i da se za to moraju jako pomučiti. Nisam gledala meč, ali po rezultatu mi izgleda da se Alkaraz više mučio.
Vjerujem da finale dosta zavisi od Đokovićevog raspoloženja, ali i od servisa. Ne znam zašto loše servira u posljednje vrijeme i nadam se da nije neka povreda u pitanju.

Алекса

pre 9 meseci

Медин терен. Ништа у његовој игри не ваља. На бетону стоји пет метара иза основне, врти (шта врти, витла) рекетом а игра равно, ретко други сервис сервира као други, Чарлија је гурао и решавао по форхенду....све погрешно...ништа што би му било ко нормалан саветовао да ради...невероватан играч....

Сјајан меч. Нисам скоро гледао овако добар тенис, и Чарлија који не зна шта да уради.

У овом тренутку се види зашто њих тројица имају и заслужују ГСове

Amer sa juzne tribine

pre 9 meseci

Kakav meccc, jako mi je zao sto necemo gledati finale koje smo iscekivali! Pratio sam sve meceve ovde u Njujorku od pocetka - Karlitos je legenda od momka. Tenis ostsje u pravim rukama. Shelton je koledz pajac

Mikica

pre 9 meseci

Dok Ukrajinska deca ginu Rusi igraju tenis sramota
(Čika Pera, 9. septembar 2023 11:27)

Hahahahah tu sam te čekao poznata zapadna patetika, hoces da vam se sklanjaju sa puta mada bi ga Novak razbio još više od Meda, inače ameri i britanci su sa oduševljenjem igrali razne sportove dok au vracale Irak u srednji vek pa i Avganistan a i Evropa je uživala u sportu dok je Nato trpao nas osiromasenim uranijumom, nista drugačije nije bilo ni 2011 kad su Libiju bombardovali, jel znas koliko je dece nastradalo ja cu ti reći preko pola miliona djece, da je pravde bilo da se oduzme US open americi ali pravda dolazi na ovaj način mozda i sladje Medvedev ih nervira pobedama u sred Nju jorka!

Vaske

pre 9 meseci

znao sam da će Medvedev da pobedi. I on i Nole su po naredbi morali klinca da puste na Vimbldonu. Više sam voleo da mu nole ispraši tur, ali šta da se radi.

Pozdrav svim normalnim ljudima

pre 9 meseci

Fantastičan meč, jedan od najboljih koje sam ikad gledao. Ko nije imao prilike da posmatra direktno, obavezno treba da vidi reprizu, neće zažaliti. Bravo za Medvedeva!
(Bravo, 09. septembar 2023 04:56)

Apsolutno se slazem, pogotovo prva 3 seta. Kakve razmene, intenzitet, brzina, preciznost.. Nikad nisam video da neko tako jako udara lopticu kao Alcaraz(i to skoro svaki udarac), ali mislim da je Meda definitivno odigrao mec zivota. Pobeda na mozak. Sportski pozdrav i laku noc.

art

pre 9 meseci

Kao da su se takmicili ko ce se ruznije obuci. Alkaras prodaje polovnu robu na buvljaku a Medvedev sa nevjerovatno ruznom kombinacijom boja... Tenis odlican. Alkaras, pored istog hemicara, pocinje da lici na Nadala i u drugim stvarima, ceka protivnika da prvi prodje na klupu. Neka dominacija satro....

PlayBoy

pre 9 meseci

Klasicno resavanje na taktickom nivou,Alkaraz ne zna da igra pametno jer nema dovoljno iskustva,nekad moras da se prilagodis igri protivnika a ne samo da furas agrsivan stil,u finalu nas čeka potpuno drugaciji meč,ali biće prilično gadno ako Medvedeva bude sluzio servis kao u ovom meču ili npr. pre dve godine protiv Novaka

Knezevic Zoran

pre 9 meseci

Amerikanci neće imati za koga da navijaju u finalu. Pravoslavno finale. Publika u Njujorku, ona koja se oduči da dodje na meč Novaka i Medvedeva, neće znati koga više da mrzi i kome da uputi žešće zvižduke i urlike. Oduvek sam smatrao da je Medvedev teži protivnik Novaku od ovog mladog napaljenka, koga kompletni Zapad gleda da nametne i stavi ispred klasa kakav su Novak i Medvedev. Voleo bih da Novak pobedi, kako neko reče "Nego leba da jedem" ali, neće mi biti krivo i ako izgubi. Neka apobedi bolji. A njih dvojica su već najbolji.

NOLO

pre 9 meseci

Bas je lako

Ostao bi NOLE da je uvek bio iza Fedala, a posto je doticne osobe tukao jedno deset godina i oborio sve njihove rekorde, sada ga mozemo slobodno zvati NOLO GOAT

Sima

pre 9 meseci

Да ли ће Амери уопште да дођу на ово финале и ако дођу за кога ће да навијају....ноћна мора за њих, Србин и Рус у финалу! Да није судија неки Украјинац....?

А. Петров

pre 9 meseci

@“U nedelju basket, Nole i Znanje imanje. Samo da ne pocne u isto vreme...
(Mare, 09. septembar 2023 04:56)”

Ти си геније :-) :-) :-) :-)

komunjare

pre 9 meseci

(Djordje, 09. septembar 2023 10:40)

Ja tebe u potpunosti razumem. Hoćeš ti da pobegneš od komunjarskog vaspitanja ali neće komunizam iz tebe. Nisam rusofil ali još manje volim one koji ubijaju devojčice na noši a koje ti braniš. I još nešto. Potpuni mi je nejasna potreba neke osobe da brabonja a kuburi s pravopisom.

goran

pre 9 meseci

Sjajan meč. Medvedev igra fenomenalno,ceo turnir, uvek nekako pronađe svoju najbolju igru na US Openu. Moraće Novak da odigra vrhunski meč u nedelju da bi osvojio trofej. Dve stvari ponovo funkcionišu neverovatno kod Medvedeva, "retern" i taj bekend, kojeg Rus igra nestvarno dobro. Publika će verovatno u finalu biti na strani Novaka, nisam siguran koliko je to dobro.

Karl Marks Rumenige

pre 9 meseci

Znao sam da ste mnogo "napucali " malog Karlosa , drago mi je zbog Medvedeva jer ga je "atomski mrav" uhvatio na krivoj nozi na Vimbldonu .Neka sada u finalu pobedi bolji . Novaku obezbedjena 400-tka i vracen broj jedan bez obzira na ishod finala . Probudio sam se da bih odgledao zadnjih par gemova i ovo napisao . Dobro jutro (smile ).
(Alex, 09. septembar 2023 04:57)

Novak je bio br jedan bez obzira na finale samo ce sada da ima jos vecu prednost,ako osvoji turnir imat će 2750 bodova više od Alkaraza.

austrougar

pre 9 meseci

Ponoviće se retka situacija, da publika više navija za Novaka, nego za njegovog protivnika.
Iz nekog razloga ne vole Medu nikako, ovo zviždanje noćas je bilo sramotno.
U finalu Novak će biti u velikoj psihološkoj prednosti, očekujem rutinsku pobedu od 3:0 ili maksimalno 3:1.
(Ne vole nas Ameri, ni austrougari, 09.

Ne vole vas jer ne znate da igrate fudbal.

TNT

pre 9 meseci

Meni je fascinantno kako Medvedev igra dobro samo na betonu. Kada igra na šljaci ili travi čim naiđe na nekoga ko solidno igra na jednoj od te dve podloge njega nema nigde...,prosto neverovatno. Skoro da se to može uporediti sa Ivanom Lendlom,ali je čak i on imao problem samo sa jednom podlogom (travom) dok je na šljaci i betonu igrao odlično.

DRAGAN

pre 9 meseci

Previse su digli karlitosa u nebesa. Mali jest talenat,
ali ga je medo danas
nadigrao i zasluzeno pobedio. Sada je sansa da Nole vrati medi za onaj poraz pre dve godine.
Idemo NOLE za 24 GS.
Nadam se da ce biti veliko finale i pobeda Noleta od
3÷1.

srpska garda

pre 9 meseci

Ne vole nas Ameri, ni austrougari, 09. septembar 2023 08:34)


Pa bre ratuju trenutno sa Rusijom u Ukrajini, kako da ga vole
(Armadajj, 9. septembar 2023 09:25)


Ako oni ratuju sa rusima u Ukrajini zbog toga sto su naoruzali Ukrajinu onda ispada da smo mi Srbi devedesetih ratovali ne protiv Hrvatske, već protiv Rusije, posto je Rusija naoruzala i kompletno opremila Hrvatsku vojsku. Jel tako?

Tedy

pre 9 meseci

Trenutak je Novakove karijere u kome mu je pomalo Alkaraz usao u glavu. tako da uprkos odličnom Medvedevu on protivnik.koji je Novaku više po meri

Vlada

pre 9 meseci

Ne vole vas jer ne znate da igrate fudbal.
(austrougar, 9. septembar 2023 09:33)
Fudbal je najprimitivnija sportska igra realno. Da nije, ljudi bi jeli nogama….

Da se zna

pre 9 meseci

Kako može biti iznenađenje da na US Medvedev dobije bilo koga.Jeste bio dobar meč ali pomalo divlji i finale će biti druga priča.Naravno da je Medvedev napaljen protiv Novaka,ali bio je i meč kad Medvedev nije hteo da igra odlučujući set,jer je ispucao sve što je imao i u nedostatku mogućnosti da pruži otpor predao je.

nicks

pre 9 meseci

Znaci dragi moji

Federer u klinici na infuziji
Nadal u Turskoj na presadjivanju kose
Zvalavi cigo place u svlacionici
IDEMOOO NOLEEEE UZMI 24
Postani Highlander
Besmrtnik
Idemo i kosarkasi
THIS IS SPARTAAAAAAA
WHITE WIZARD TE PRATI VEC TOLIKO GODINA
VRIJEME JE ZA POBJEDUUUUUIII
NICKS

Veliki brat

pre 9 meseci

Tenis je gospodski sport bez fizičkog kontakta kojeg igraju i gledaju elita i gospoda.
Tu su Srbi medju najboljima.
Fudbal je krkanski sport sa puno udaranja i fizičkog kontakta kojeg igraju i gledaju siromašniji slojevi drustva. Lumpenproleterijat. Tu ste vi Hrvati dobri.
(Gospoda, bre!, 9. septembar 2023 09:50)

Tačno, zato svako selo ima fudbalski teren i igra se neka opštinska liga (tzv. "beton liga"), skupi se po par desetina navijača, većina igrača požuri na utakmicu nakon što su plastili na livadi ili kupili krompir na njivi, loptu jedva da znaju da šutnu, a opštine daju po 1000-1500 evra godišnje za budžet, taman da se plate sudije, za ostalo se nađu neki entuzijasti da daju novac (dresevi, kopačke, lopet, mreže za golove i sl.), a sela se takmiče koje ima bolji teren, neki urade čak i male tribine, bore se da klub uđe u međuopštinsku ligu, pa da zezaju one iz susednog sela.

Ali, zato se tenis trenira samo ponegde, zakup terena i treneri se plaćaju papreno, a ni sa košarkom nije mnogo bolje - trenira se samo po gradovima, i u tim nižim ligama maltene nema nikakve publike.

Duke

pre 9 meseci

U nedelju basket, Nole i Znanje imanje. Samo da ne pocne u isto vreme...
(Mare, 09. septembar 2023 04:56)

Odluci se za Znanje - imanje ako se sve potrefi u isto vreme.

Milorad

pre 9 meseci

Ma sta igra Medvedev, samo lopata, usro ga servis kao pre protiv Novaka. Sta je osvojio od US- opena do sada, nije mogao da se sastavi.

Bravo

pre 9 meseci

A pametna i kulturna Srbija naziva "čimpanzom" jednog od najvećih talenta koji su se pojavili u tenisu u poslednjih 15-ak godina? Ma I da je najgori igrač nema veze. To je ta pamet i kultura tebe i tih sto ti dadoše pluseve? Bravo za tebe, balavko.
(abcdef, 9. septembar 2023 06:49)

Nije on balavko nego okoreli fašista, dovoljno je videti njegov potpis i prizivanje krematorijuma za svakog ko mu nije po volji.
I takav ovde ima redovnu prođu u komentarima, sve je to u redu i normalno u zemlji Srbiji.

Gavrilo

pre 9 meseci

Србин и Рус.Запад на апаратима.
(Gresnik, 9. septembar 2023 08:15)



A šta kazes na ovo? Ko je na aparatima?
https://m.youtube.com/watch?v=xgsIcDnf_1k&t=157s&pp=ygUpc2tyaXZlbmEgaXN0b3JpamEgcnVzaWphIG5hb3J1emFsYSBocnZhdGU%3D

Cane

pre 9 meseci

Samo da Nole ne promasuje zicere kao u finalu na Vimbldonu i sve ce se dobro zavrsiti.Siguran sam da ce protiv Medvedeva dobiti sanse!

dd

pre 9 meseci

ovo nece izaci na dobro!za novaka bi mnogo bolje bilo da igra protiv alkaraza.medvedev je veliki favorit u finalu US opena,na ovom turniru igra kao u transu.tu igra svoj najbolji tenis i za novaka ce predstavljati neuporedivo veci problem nego alkaraz.medvedev ovo dobija nazalost,a i ovaj mali sad nasao da izgubi kada ne treba!

judd trump

pre 9 meseci

Novak bi više šansi imao da mu je u nedelju protivnik Alkaras. Ovako teško protiv Medvedeva. Jako teško! Medvedev je favorit!

Mikii

pre 9 meseci

али понашање америчке публике када је Медвед сервирао за меч је дефиниција неспортског понашања. Код подбачаја лопте за прву серву звижди му неко са трибина, када промаши ту исту прву серву иде аплауз са трибина. Хвала ти Медо што си избацио ово шпанско недоношче које је прво по шунтавилу на атп листи :)
(Bogi Batina, 09. septembar 2023 04:48)

Isto su to radili i 2021. kada je servirao za pobedu protiv Đokovića, ali vam to tada nije smetalo. Čuvena srpska objektivnost.

MaceBo

pre 9 meseci

Gledaj samo ovi "strucnjaci" kako se raduju sto je Alcaraz ispao.
On je svoje odradio, pocepao Noloa na Vimbldon.
To ima da vas pece dugo Nolomani.
Idemo Medo, zdrobi ga kao pre 2 godine pa da place opet.

PrincNaZrnuGraska

pre 9 meseci

@Gavrilo

Ma ovaj lik je sigurno u pravu, zato je i iskljucio komentarisanje na klipu, mrzelo ga da cita kako ga svi hvale :D
Dzabe ispiranje mozda, vise nista ne pomaze, gubite na svim poljima, pa i na teniskim terenima ;)

Goran Bras

pre 9 meseci

Sada je i Medvedevu dozvoljen doping kad su svi videli na oredhodnim mečevima da Alksraz uzima tablete,imali su iste startbe pozicije sada !

EvilCroat

pre 9 meseci

(iz no fud, 9. septembar 2023 05:01)

Nije se ništa Novaka pitalo ni u finalu 2021, ovaj je preuzeo sav rizik i isplatilo mu se. Repriza u nedjelju ili?

Mikii

pre 9 meseci

Čim je Međed jednom odigrao kako ume protiv maloga - rutinska pobeda. Pričao sam mnogo puta da Alkaras ne sme u istu rečenicu s Nadalom. Dečak je klasa ispod velike trojke. On je nivo Conge i Berdiha i samo zahvaljujući ovako očajnoj konkurenciji je došao do izražaja. Čestitke Medvedevu.

Visoka peć za promašene slučajeve

pre 9 meseci

Bravo Medo, ruke ti se pozlatile. Ode čimpanza kući, a promašeni slučajevi plaču. Ulepšao si dan pametnoj i kulturnoj Srbiji...

austrougar

pre 9 meseci

Ponoviće se retka situacija, da publika više navija za Novaka, nego za njegovog protivnika.
Iz nekog razloga ne vole Medu nikako, ovo zviždanje noćas je bilo sramotno.
U finalu Novak će biti u velikoj psihološkoj prednosti, očekujem rutinsku pobedu od 3:0 ili maksimalno 3:1.
(Ne vole nas Ameri, ni austrougari, 09.

Ne vole vas jer ne znate da igrate fudbal.

MaceBo

pre 9 meseci

Gledaj samo ovi "strucnjaci" kako se raduju sto je Alcaraz ispao.
On je svoje odradio, pocepao Noloa na Vimbldon.
To ima da vas pece dugo Nolomani.
Idemo Medo, zdrobi ga kao pre 2 godine pa da place opet.

Miro

pre 9 meseci

Ako je Novak zid, Medvedev je Kineski zid Igrom protiv Rubljeva bio sam siguran da ima veliku sansu da pobedi Alkaraza ,sto je i uradio Napisao sam da je ovo njegov turnir (US) Tako da je Ivanisevic kao Novakov trener ,precenio Alkaraza Ne zovu Medu bezveze hobotnicom Novakova sansa je da se mec u nedelju oduzi i da Rusa ,stigne umor ,inace ce biti veoma tesko Znam da Nole ne moze da podbaci kao pre dve godine Ali mora da igra tenis iz Melburna ako misli da dodje do 24 GS Balkon je veliki da primi i kosarkase i Noleta Srecno

Helm

pre 9 meseci

Gde su sad ovi naši Klitoritovi navijači ? Mališa je na početku, a tačno znam da neće nikada prestići najjačeg ikada SRBINA !
Ajmo prva Srbija, dejstvuj !

iz no fud

pre 9 meseci

Cela igra alkaraza se zasniva na pariranju novaku. Medvedev je tu da to resi. Problem je sto medvedev nije konstantan inace bi imao vise slemova. I u stanju je da pobedi obojicu. Alkaraz se nista nije pitao ovde. Toliko je medvedev nadmocniji igrac od njega.

Bogi Batina

pre 9 meseci

али понашање америчке публике када је Медвед сервирао за меч је дефиниција неспортског понашања. Код подбачаја лопте за прву серву звижди му неко са трибина, када промаши ту исту прву серву иде аплауз са трибина. Хвала ти Медо што си избацио ово шпанско недоношче које је прво по шунтавилу на атп листи :)

Milorad

pre 9 meseci

Ma sta igra Medvedev, samo lopata, usro ga servis kao pre protiv Novaka. Sta je osvojio od US- opena do sada, nije mogao da se sastavi.

Cope

pre 9 meseci

Meda je igrao u transu isto kao 2021.
Mozda je i bolje za Novaka sto je Meda dobio, potrebno je samo da mu udje u glavu.
Alkaras je fizicki jaci i u relijima izdrzljiviji.
Nadam se da Novak ima spremnu taktiku i da je naucio iz proslosti.
Da se izmire dugovi, vreme je!!!
#24!!!!

abcdef

pre 9 meseci

Bravo Medo, ruke ti se pozlatile. Ode čimpanza kući, a promašeni slučajevi plaču. Ulepšao si dan pametnoj i kulturnoj Srbiji...
(Visoka peć za promašene slučajeve, 09. septembar 2023 04:56)

A pametna i kulturna Srbija naziva "čimpanzom" jednog od najvećih talenta koji su se pojavili u tenisu u poslednjih 15-ak godina? Ma I da je najgori igrač nema veze. To je ta pamet i kultura tebe i tih sto ti dadoše pluseve? Bravo za tebe, balavko.

judd trump

pre 9 meseci

Novak bi više šansi imao da mu je u nedelju protivnik Alkaras. Ovako teško protiv Medvedeva. Jako teško! Medvedev je favorit!

Gavrilo

pre 9 meseci

Србин и Рус.Запад на апаратима.
(Gresnik, 9. septembar 2023 08:15)



A šta kazes na ovo? Ko je na aparatima?
https://m.youtube.com/watch?v=xgsIcDnf_1k&t=157s&pp=ygUpc2tyaXZlbmEgaXN0b3JpamEgcnVzaWphIG5hb3J1emFsYSBocnZhdGU%3D

Dejan

pre 9 meseci

Zaoad na aparatima, sta vi pricate, zapadnjaci ce uzivati par sati u jurnjavi i dvoboju dvojice sportista a onda ce otici svojim uredjenim kucama i uredjenim zivotima dok vi strokavci gledajte kako vam predsednik izvlaci krompir iz kesice

Djordje

pre 9 meseci

Sta je sa vama ljudi ,jel ste vi uopste normalni, svaka vest se svodi na komentare ko voli Srbe a ko ne voli ,ko sta namesta Novaku jer je Pravoslavac i sl, jel ste vi izasli nekada iz ove rupe od zemlje, jel vi znate da bilo kog posetioca US opena ili Wimbldona zabole i za Pravoslavlje i za 6 miliona nekih isfrustriranih ljudi iz Evrope, sta vi hocete ustvari da ceo stadion navija za Novaka protiv Amerikanca usred Njujorka pa i pored toga je imao pristojnu podrsku , ja zaista vise ne razumem sta nije u redu sa vama ili ste do te mere zarazeni rusofilijom da tu nema pomoci.

srpska garda

pre 9 meseci

Ne vole nas Ameri, ni austrougari, 09. septembar 2023 08:34)


Pa bre ratuju trenutno sa Rusijom u Ukrajini, kako da ga vole
(Armadajj, 9. septembar 2023 09:25)


Ako oni ratuju sa rusima u Ukrajini zbog toga sto su naoruzali Ukrajinu onda ispada da smo mi Srbi devedesetih ratovali ne protiv Hrvatske, već protiv Rusije, posto je Rusija naoruzala i kompletno opremila Hrvatsku vojsku. Jel tako?

Mikii

pre 9 meseci

али понашање америчке публике када је Медвед сервирао за меч је дефиниција неспортског понашања. Код подбачаја лопте за прву серву звижди му неко са трибина, када промаши ту исту прву серву иде аплауз са трибина. Хвала ти Медо што си избацио ово шпанско недоношче које је прво по шунтавилу на атп листи :)
(Bogi Batina, 09. septembar 2023 04:48)

Isto su to radili i 2021. kada je servirao za pobedu protiv Đokovića, ali vam to tada nije smetalo. Čuvena srpska objektivnost.

Vaske

pre 9 meseci

znao sam da će Medvedev da pobedi. I on i Nole su po naredbi morali klinca da puste na Vimbldonu. Više sam voleo da mu nole ispraši tur, ali šta da se radi.

Vlad

pre 9 meseci

Zanimljivo je da su u jednom finalu u Americi ruski teniser i beloruska teniserka.
Džaba ih što ih teraju da se odreknu svojih zemalja, svi znamo šta su i odakle su. S obzirom šta sve preživljavaju i pod kakvim su pritiscima i ucenama, njihov uspeh je još veći...

Milorad

pre 9 meseci

Poznavaoci tenisa su u pravu, sutra ce Karlitos poslati Novaka u penziju, rasturice ga, Novako vreme je proslo, stigle mlade snage kao nikada do sada.

dd

pre 9 meseci

ovo nece izaci na dobro!za novaka bi mnogo bolje bilo da igra protiv alkaraza.medvedev je veliki favorit u finalu US opena,na ovom turniru igra kao u transu.tu igra svoj najbolji tenis i za novaka ce predstavljati neuporedivo veci problem nego alkaraz.medvedev ovo dobija nazalost,a i ovaj mali sad nasao da izgubi kada ne treba!

Koje_kude

pre 9 meseci

Ihh bre a radovao sam se mecu izmedju Noleta i naduvsno cigance ..da ga Nole isprasi za primer drugim nabedjenim klincima kao i onog sinoc ...

Bravo

pre 9 meseci

Fantastičan meč, jedan od najboljih koje sam ikad gledao. Ko nije imao prilike da posmatra direktno, obavezno treba da vidi reprizu, neće zažaliti. Bravo za Medvedeva!

Retrogradni Merkur

pre 9 meseci

Gde su sad ovi naši Klitoritovi navijači ? Mališa je na početku, a tačno znam da neće nikada prestići najjačeg ikada SRBINA !
Ajmo prva Srbija, dejstvuj !
(Helm, 09. septembar 2023 08:35)

Mizogeni i odvratni komentar! Da li ti se dopada kad nasu zemlju zovu Smrdija i ne znam jos kako? Alkaraz ima svoje ime i drugo izgleda da je jedan korektan mladic. I da nije, zadrzi dostojanstven nivo navijanja. Ovo je sramota.

Alex

pre 9 meseci

Znao sam da ste mnogo "napucali " malog Karlosa , drago mi je zbog Medvedeva jer ga je "atomski mrav" uhvatio na krivoj nozi na Vimbldonu .Neka sada u finalu pobedi bolji . Novaku obezbedjena 400-tka i vracen broj jedan bez obzira na ishod finala . Probudio sam se da bih odgledao zadnjih par gemova i ovo napisao . Dobro jutro (smile ).

Robert

pre 9 meseci

Drago mi je sto je Meda pobedio, ali iz sasvim drugog razloga. Napokon vise nece moci ovde da se ponavlja kako "SAMO protiv Noleta igra kao u transu" (iako je vec imao GS pobedu protiv Alkaraza, ali evo im jos svezije sada). Tacnije, mozda opet bude nekih botina koji ce tako nesto napisati, ali od sada cu lako moci da ih podsetim na ovaj mec. A sigurno ce i drugi, pa onakvi komentari vise nece biti najpopularniji.

….

pre 9 meseci

Bravo Medo, ruke ti se pozlatile. Ode čimpanza kući, a promašeni slučajevi plaču. Ulepšao si dan pametnoj i kulturnoj Srbiji...
(Visoka peć za promašene slučajeve, 9. septembar 2023 04:56
Ako je ovo komentar pametne i kulturne Srbije onda smo mi stvarno otišli u ….

ccc

pre 9 meseci

Gledam i moze da bude sramota Nju Jorcane, toliko biti protiv Medvedeva je bas sramota, nikad necu razumeti ljude koji toliko skupo plate karte za polufinale ili finale i dodju da provociraju, bas dno dna. Ali na kraju pravda je spora al dostizna, bas me zanima na cijoj strani ce biti u finalu. Na posletku nije ni vazno, sve sto Novak i Meda treba da znaju je da imaju milione iza sebe u poredjenju sa nekoliko hiljada ili nekolicom ne bas pametnih ljudi. Ajd zdravo i nek u nedelju pobedi bolji.

ivan

pre 9 meseci

Najjaci komentari kao i uvijek. Do juce su pricali niko ga ne moze dobit a vec daanas nisi ni do koljena Nadalu,idi mali kuci,da je igrao u vrijeme velike trojke ne bi uzeo 2,3 GS. Pa da vam kazem,mali je premlad i igra strasno i nema veze sa Nadalom,igra napadacki tenis,igra servis volej,raznovrstan je i da je igrao u vrijeme velike trojke eee tek tad bi bila prava velika cetvorka jer momak jeste talenat ogroman,prakticno nevidjeni.

Nash

pre 9 meseci

Medvedev je igrao kao u transu od drugog seta, ali vec pred kraj je Alacraz vise gresio. Publika je bila KATASTROFA veceras, sramota kako su zvizdali izmedju prvog i drugog servisa kad je Danil servirao za mec. Mislim da ce Djokovic biti favorit publike u nedelju, ali ne znam koliko je to dobro za njega. Ipak, mislim da bi Alcaraz bio tezi protivnik, i nadam se da ce Nole moci da se osveti Medvedevu za pre dve godine.

Vlada

pre 9 meseci

Ne vole vas jer ne znate da igrate fudbal.
(austrougar, 9. septembar 2023 09:33)
Fudbal je najprimitivnija sportska igra realno. Da nije, ljudi bi jeli nogama….

Bane

pre 9 meseci

Eto vam vaseg Carlitosa. Unisten..ali unisten. A pocelo se sa nekakvim GOAT epitetima...prosto nevjerovatno kakav gubitak razuma i realnosti.
U nedelju Novak the Great spusta slusalicu na US Open

Sremac

pre 9 meseci

Bravo Medo, ruke ti se pozlatile. Ode čimpanza kući, a promašeni slučajevi plaču. Ulepšao si dan pametnoj i kulturnoj Srbiji...
(Visoka peć za promašene slučajeve, 09. septembar 2023 04:56)

Evo da ti kazem da si odvratan i nečovek, kada jednog mladog sportistu nazivas čimpanzom i jos ti se prenese komentar. Sramno.

Medvedev

pre 9 meseci

Medvedev je igrao bukvalno isto kao i protiv Novaka pre dve godine. Jako servirao, drugi servis servirao kao prvi i uglavnom je ulazio. Sve je stizao, pogadjao linije, uglove, sve isto kao onda protiv Novaka. Jedino sto Alkaraz nije izgledao lose kao onda Novak pa je uspeo da uzme jedan set. Skoro je jedan objavio komentar da se nada da ce Medvedev da protiv Alkaraza igra kao onda protiv Novaka, da pogadja servise, uglove, linije, da se ispuca i onda da stane u finalu. Ovo prvo se desilo, sad samo ostaje da vidimo da li moze da ponovi ovakav mec ili ce ipak da se izduva, odnosno da ga stane servis i da ne pogadja tako uglove.

nicks

pre 9 meseci

Znaci dragi moji

Federer u klinici na infuziji
Nadal u Turskoj na presadjivanju kose
Zvalavi cigo place u svlacionici
IDEMOOO NOLEEEE UZMI 24
Postani Highlander
Besmrtnik
Idemo i kosarkasi
THIS IS SPARTAAAAAAA
WHITE WIZARD TE PRATI VEC TOLIKO GODINA
VRIJEME JE ZA POBJEDUUUUUIII
NICKS

Vlada

pre 9 meseci

Ne vole vas jer ne znate da igrate fudbal.
(austrougar, 9. septembar 2023 09:33)
Fudbal je najprimitivnija sportska igra realno. Da nije, ljudi bi jeli nogama….

Viki

pre 9 meseci

Alkaraza iza kornera čekaju Medvedev,Siner,Zverev. Daj bože
da ce za 10 godina osvojiti 10 GS. A da, zaboravio sam na
Najveceg Granda Djoleta koji ce mu isto tako uzimati meru
minimalno još 4 godine. Suma,sumarum Karlicos mora još da
cuca dudu da bi dospeo.

sheyz

pre 9 meseci

Достојевски га је опрао на стрпљење и челичну вољу. Имао је поред њега и борбу са 20 хиљада дивљака. На суви пркос се извукао у последњем гему. Геније.

jedan posmatrač

pre 9 meseci

Sjajan meč. Medvedev je bio fenomenalan.
Novaku bi sada u finalu trebalo biti nešto lakše, pošto mi se čini da za Medvedeva u poslednje vreme ima spremnu igru, a i red bi bio da mu se revanšira za onaj veoma bolan poraz u njihovom prethodnom finalu ovde.

Ne vole nas Ameri, ni austrougari

pre 9 meseci

Ponoviće se retka situacija, da publika više navija za Novaka, nego za njegovog protivnika.
Iz nekog razloga ne vole Medu nikako, ovo zviždanje noćas je bilo sramotno.
U finalu Novak će biti u velikoj psihološkoj prednosti, očekujem rutinsku pobedu od 3:0 ili maksimalno 3:1.

Liverpool Man

pre 9 meseci

Kakva lajsna. Samo da ne ponovi ovakvu igru prekosutra. Valjda ce se vratiti Novaku za sve one silne poraze. Ne sme da mu prepusti prvi set, razmahace se kao danas uzece drugi jos lakse kad krene sa bombama iz servisa i forhenda. Prvi set da Nole ugrabi kako zna i ume.

Nole GOAT

pre 9 meseci

Kakav mec...uz onaj u Cincyu verovatno mec sezone.

Medvedev je iz svog sahovskog mozga uspeo da izvuce igru iz finala 2021 i odradi sjajan posao. Posao koji je MORAO da odradi u finalu AO 2022.

Sada nam ostaje da uzivamo u finalu u nedelju i da se nadamo Novakovoj najboljoj igri na turniru do sada. Isto tako ne bi bilo lose da se Med izduvao malo danas i da se vrati na svoj nivo iz 2022 za to finale.

miki

pre 9 meseci

Kao sto rekoh mnogo puta. Zvizdanje i urlanje protiv Djokovica nema veze sa njegovom licnoscu vec sa poreklom. Tako je i Medvedevu, tako je bilo Lendlu, tako ce biti tamo nekom novom istocnjaku. Zapadno fasisticki natoisticki rasisticki kolonijalisti nikada nece podneti da njihov aristokratski sport okupira neki tamo ic, ev i slicno. A sobzirom da se 4 gs i svi mastersi upravo odrzavaju u njihovoj jazbini, mrznja je ocigledna.

Sale

pre 9 meseci

Da vidimo šta će sad da smisli zapadna medijska mašinerija, koja Alkaraza podiže u nebesa i poredi sa velikom trojkom. Odlazak Federera i skora penzija Nadala i Đokovića ih je uplašila i morali su da stvore novog instant mega-stara. Izabrali su da to bude Alkaraz. Počeli su sa forsiranjem priče kako je mali bolji čak i od velike trojke. Da bi to dokazali paralelno je pokrenuta priča da Novak u svojoj 36. godini igra svoj najbolji tenis u životu, a to je daleko od istine. Sjetite se samo Novaka iz 2011. ili iz 2015. godine. Čim je Federer prešao tridesetu, posle svakog njegovog poraza išla je priča "lako ga je sad pobijediti kad je ušao u godine". Za Novaka nema i nikad neće biti opravdanja. I da ima pedeset godina oni bi pričali da je to najbolji njegov tenis.

komunjare

pre 9 meseci

(Djordje, 09. septembar 2023 10:40)

Ja tebe u potpunosti razumem. Hoćeš ti da pobegneš od komunjarskog vaspitanja ali neće komunizam iz tebe. Nisam rusofil ali još manje volim one koji ubijaju devojčice na noši a koje ti braniš. I još nešto. Potpuni mi je nejasna potreba neke osobe da brabonja a kuburi s pravopisom.

Srbija čeka 6. zlato u košarci i 24. GS

pre 9 meseci

Medvedev odličan, ali delovalo je da će Alkaraz da ga okrene. Publika odvartna, ometala Medvedeva (kao protiv Mileta pto uvek radi) ali izdržao je.

Neće Novaku biti nimalo lako ali mislim da bar publika neće biti protiv njega.

Ono što je svakako dobro je to da Nole bez obzira na rezultat u finalu, beži Alkarazu oko 2.500 poena od ponedeljka, a ako osvoji to ide na oko 3.300 i to će Alkaraz teško stići iako Novak brani mnogo više poena.

Šansa za još jednu godinu na prvom mestu i 400+ nedelja na prvom mestu.

Гиле

pre 9 meseci

У години кад сви причају о Алкаразу као најбољем на свету имамо ситуацију Новак до сада 4 финала ГС 2 освојена. Против Алкараза 2 према 1. Није Новак онај од пре 4-5 година. Алкараз једно ГС финале и једна ГС титула. Биће тешко Новаку против Медведева, игра сјајно Медведев. По мени боље овај турнир игра од Новака. Одлучиваће пуно серва. Ако Медведева баш буде ишло тешко ће Новак добити.Исто тако ако Новака буде хтео сервис (а неће га нешто баш од финала Синсинатија) неће ни Медведеву бити лако. Мора Новак да одигра свој најбољи тенис да би добио. Мада све је лако причати, дешава се и да се неки играч нема свој дан и тада све ове теорије падају у воду.

EvilCroat

pre 9 meseci

(iz no fud, 9. septembar 2023 05:01)

Nije se ništa Novaka pitalo ni u finalu 2021, ovaj je preuzeo sav rizik i isplatilo mu se. Repriza u nedjelju ili?

b92 najbolji ste

pre 9 meseci

Mora ovo spansko bikce nazad u teretanu da napuva jos malo misica he he.
Kako su samo belosvetski mediji krenuli da prave teniskog boga od ovog momka, a on posle svega u ovoj sezoni ima jedan slem i dva slem polufinala, a sta je onda deda Novak sa sva cetiri finala i dve slem titule? Bog otac!

Amer sa juzne tribine

pre 9 meseci

Kakav meccc, jako mi je zao sto necemo gledati finale koje smo iscekivali! Pratio sam sve meceve ovde u Njujorku od pocetka - Karlitos je legenda od momka. Tenis ostsje u pravim rukama. Shelton je koledz pajac

Ti

pre 9 meseci

Ameri su u problemu, ne znaju koga će više da mrze u finalu. Alkaras se dopinguje i ovako može da izdrži tri do četiri godine, a onda će balón da pukne.

PrincNaZrnuGraska

pre 9 meseci

@Gavrilo

Ma ovaj lik je sigurno u pravu, zato je i iskljucio komentarisanje na klipu, mrzelo ga da cita kako ga svi hvale :D
Dzabe ispiranje mozda, vise nista ne pomaze, gubite na svim poljima, pa i na teniskim terenima ;)

Kači Rape

pre 9 meseci

Dok Ukrajinska deca ginu Rusi igraju tenis sramota
(Čika Pera, 09. septembar 2023 11:27)

Dok su Amerikanci ubijali devojčicu na noši, radnike RTS-a, civile na mostu u Varvarinu njihovi teniseri su igrali tenis. Ti si se radovao njihovim pobedama baš kao što si se i 1999. radovao njihovim bombama. Treba li da naglasim da je to sramota? Druga je stvar što ti za sramotu ne znaš. Tako su te vaspitali roditelji a oni se vaspitavali u Kumrovcu.

Bravo

pre 9 meseci

A pametna i kulturna Srbija naziva "čimpanzom" jednog od najvećih talenta koji su se pojavili u tenisu u poslednjih 15-ak godina? Ma I da je najgori igrač nema veze. To je ta pamet i kultura tebe i tih sto ti dadoše pluseve? Bravo za tebe, balavko.
(abcdef, 9. septembar 2023 06:49)

Nije on balavko nego okoreli fašista, dovoljno je videti njegov potpis i prizivanje krematorijuma za svakog ko mu nije po volji.
I takav ovde ima redovnu prođu u komentarima, sve je to u redu i normalno u zemlji Srbiji.

tenis

pre 9 meseci

Iskreno uopste nisam siguran ko osvaja titulu. Da li Djokovic ili Medvedev? Medvedev je odigrao vanserijski protiv Alkaraza, a i zna da je pobedio Novaka u finalu 21. Veliki sam Novakov fan nadam se tituli, ali msm da su sanse 50 50. Jedino sto mi je drago jeste sto mogu da racunam da ce jos neko moci da zaustavi alkaraza na gren slemovima pa makar to bio slucaj samo u Australiji i Americi. Svaka cast Medvedevu jos jednom za ovaj mec! Srecno Nole!!!

Prvaci sveta

pre 9 meseci

Srbin i Rus u muskom finalu, Beloruskinja i Amerikanka u zenskom! Drugim recima: Ameriknaci su pokazali da su najbolji na svetu i u tenisu, ne samo u kosarci! Otpada na njih 25 posto, tj jedan frtalj - dovoljno da se osecaju nenadmasnim!
Jos nesto - pre koji dan gledam na americkom sportskom kanalu mec izmedju Ruskinje Darije Kasatkine i Amerikanke (ruskog porekla) Sofije Kenin, i ne mogu da verujem! Sve vreme kamere pokazuju samo Keninovu, mrsku Ruskinju vidimo tek kao daleku senku! Kenin servira, vidimo njen napor, kad Kasatkina servira opet kamera pokazuje Keninovu! Najsmesnije - pobedi Kasatkina, ta nevidljiva i nepostojeca, voditelj pravi sa njom intervju, tek tad imamo priliku da je upoznamo! Nije organizator kriv za to, to je izbor sportskog kanala, i to je dno dna u medijskom predstavljanju dogadjaja! Utoliko vise treba ceniti one americke sportiste, kojih itekako ima, koji upiru prstom na ovakvu debilnu megalomaniju, u okviru koje postoje samo americki sportisti i samo americki uspesi. Daj Boze da je tako samo u sportu, u svim sferama zivota primenjuju taj neverovatni recept!

Ti

pre 9 meseci

Ameri su u problemu, ne znaju koga će više da mrze u finalu. Alkaras se dopinguje i ovako može da izdrži tri do četiri godine, a onda će balón da pukne.

Malice

pre 9 meseci

@ Mikii
A još gore i glasnije su radili Đokoviću u prethodnim finalima
bilo da ih je gubio ili dobijao. Nego mene jedna druga stvar
jako brine. Kad čovek pogleda kakvi se komentari puštaju
(i to još gnjide poput tebe prave trade mark od nika) prosto
ga jeza uhvati ne zbog odbrane lika i dela ovog našeg nesretnika
već od logičnog zaključka da vas dresiraju i nameravaju puštanje
sa lanca kada se pojavi bilo ko sa mogućnošču da ugrozi ovaj
nakaradni Koza Nostra sistem. Ustvari to već radite na komentarima
koji ne idu na sportu već na politici.
E pa sad (ne znam već koji put) samo da poručim moderaciji
i njenim ljubimcima - ako ikad bude sreće da se skine ovo zlo-
ima nas koji pamtimo i koji ćemo se potruditi da dobijete ono
što je ispravno a to je u najmanju ruku status saučesnika u zločinima.
Nije ovde uopšte bitan Novak bitno je opša tendencija da se podržavaju
i pišu komentari u stilu nešto kao Anti-Mida dodir - sve što
dohvatite a smatrate da vas ugrožava pokušavate da pretvorite u go..a.

MILENA

pre 9 meseci

Dok Ukrajinska deca ginu Rusi igraju tenis sramota
(Čika Pera, 9. septembar 2023 11:27)

Igraju i Ukrajinci. A bogami i ljetuju na Jadranu, sve u šesnaest.
Od 1945. do danas neprestano se ratuje širom svijeta, uglavnom u režiji zapadne alianse ili SAD u solo izvedbi. Ne znam ni za jedan slucaj da se neko pobunio zašto Amerikanci učestvuju na međunarodnim sportskim smotrama, a bacaju napalm na vjetnamsku djecu. Jesi li se ikad zapitao šta su oni radili, štitili tražili u Vjetnamu 15 godina. Ostale njihove demnkstracije sile i "demokratije" da i ne spominjemo. Za tvoju informaciju i ovaj rat u Ukrajini njihovo je djelo.

Sima

pre 9 meseci

Да ли ће Амери уопште да дођу на ово финале и ако дођу за кога ће да навијају....ноћна мора за њих, Србин и Рус у финалу! Да није судија неки Украјинац....?

Knezevic Zoran

pre 9 meseci

Amerikanci neće imati za koga da navijaju u finalu. Pravoslavno finale. Publika u Njujorku, ona koja se oduči da dodje na meč Novaka i Medvedeva, neće znati koga više da mrzi i kome da uputi žešće zvižduke i urlike. Oduvek sam smatrao da je Medvedev teži protivnik Novaku od ovog mladog napaljenka, koga kompletni Zapad gleda da nametne i stavi ispred klasa kakav su Novak i Medvedev. Voleo bih da Novak pobedi, kako neko reče "Nego leba da jedem" ali, neće mi biti krivo i ako izgubi. Neka apobedi bolji. A njih dvojica su već najbolji.

garda

pre 9 meseci

Za mene, prijatno iznenadjenje ne zato sto ne cenim Alkarasa nego zato sto mislim da Medvedev ipak biti pod utiskom ove pobede laksi Novaku.

Гиле

pre 9 meseci

(Mikii, 09. septembar 2023 04:56)
Мики не бих се сложио са тобом. Мали је вансеријски таленат изнад Цонге и Бердиха. Има вансеријски потезе, за разлику од њих. Јесу сва тројица ударачи. Алкараз је чак за нијансу бржи од Надала. Али нема оно кретање уназад што има Надал. Алкараз је највише копирао Новака, али има мекшу руку па лакше изводи скраћене лопте. Оно што је Новак демонстрира против њега, а то је Медведев усвојио, јесте да му у пењању и брзим лоптама скраћујеш време. Нисам гледао Мечеве Сингера и Алкараза, али верујем и да он то ради. Против сваке изгре има и контра игра. Али не може то свако да одигра. Медведев је био сјајан. Мислим и да је Алкараз у паду форме. То се дешавало и Надалу кад има јако пролеће, поготово на почетку каријере. Алкараз брзо учи. Али мораће и да мења стил током година. То су радили и Надал и Новак и Федерер. Овако јако ударање може још следеће године, а после мора другачије. А дал ће доћи до 10 или 15 или 20 ГС видећемо, то ће време показати. Многи овде лупетарају и мисле као да је то мачији кашаљ кад је као млад већ узео 2. Зато и јесте велика тројка узела нешто што је незамисливо.

Armadajj

pre 9 meseci

Ponoviće se retka situacija, da publika više navija za Novaka, nego za njegovog protivnika.
Iz nekog razloga ne vole Medu nikako, ovo zviždanje noćas je bilo sramotno.
U finalu Novak će biti u velikoj psihološkoj prednosti, očekujem rutinsku pobedu od 3:0 ili maksimalno 3:1.
(Ne vole nas Ameri, ni austrougari, 09. septembar 2023 08:34)

Pa bre ratuju trenutno sa Rusijom u Ukrajini, kako da ga vole

Dabu

pre 9 meseci

Dok Ukrajinska deca ginu Rusi igraju tenis sramota
(Čika Pera, 9. septembar 2023 11:27)

Dok su ginula deca u Vijetnamu, Iraku, Siriji, Avganistanu, Srbiji, Libiji, itd., Amerikanci su igrali sve sportove bez problema.

Maxxon

pre 9 meseci

Plašim se praznih tribina u ovom finalu?
Koliko vole obojicu ,nebi me začudilo.
(Žorž, 9. septembar 2023 07:34)

Onakva publika i ne zaslužuje da gleda ova dva asa jer navija po nacionalnoj liniji pa i rasistickoj što i nije čudno obzirom na istoriju!

Ali ovo je kosmicka pravda jos ako Arina uzme u sred amerike drugi GS još sladje pošto su i sestre vilijams dosta uzimale dok je njihova zemlja tamanila Irak i ostale zemlje mjesto da su bile pod zabranom kao ruski sportisti danas!

ProkopijeElGrande

pre 9 meseci

Dok Ukrajinska deca ginu Rusi igraju tenis sramota
(Čika Pera, 9. septembar 2023 11:27)

Igraju i Amerikanci dok ginu Iracka i Libijska deca. Za tu decu ne maris dovoljno da ih pomenes u komentaru ili, poput olbrajtove, smatras da su "prihvatljiva cena demokratije"?

Simke

pre 9 meseci

Gledao sam cijeli mec....Kad sam vidio da Medvedev igra kao robot,da sve pogadja,poceo sam da prkzeljkujem da Alkaraz pobjedi,iako sam navijao za Medu na pocetku....Bice pakleno tesko u finalu ali prosto ne mogu da zamislim da Novak izgubi 2 puta na Us Openu u finalu od Medvedeva....Mislim da ce ovaj put naci rijesenje,iako Meda igra nenormalno dobro....Mislim da je jako vazno da ga nekako Novak prvi brejkne.Sigurno ce biti spektakularno finale.

Vlado

pre 9 meseci

Još prošle godine sam rekao da je Medvedev bolji igrač Od Alkaraza,ali zbog satanizacije Rusije i Rusa a u vezi Ukrajine, Medvedev kao i ostali ruski sportisti imaju problema da pokažu koliko mogu.

Hagiano

pre 9 meseci

Kod Medvedeva se videla ta odlučnost u očima više nego onda u finalu.. i to sa razlogom. Danil je bio taj predvodnik nove generacije i onda dodje klinja i preuzme mu tu titulu. Počne da osvaja, malog odmah proglase ne samo za predvodnika nove generacije već za budućeg Goat-a stiže ovu trojicu i ludilo šta mu sve nisu nakačili a Danila ostave po strani i polako šikaniraju jer je Rus.
Bio im je ok dok je bio jedina pretnja Novaku, tad su nekako pregurali činjenicu da je Rus, ali kad je došao mali Španac svo licemerstvo Zapada izbija u prvi plan.
Naravno da je Medvedevu to itekako smetalo, i tu vidim temelje i razloge za ovakvu igru na USO protiv Karlosa. Verujem da finale neće baš ovako odigrati, ali ko zna..

Mislim da će i Nole biti drugačiji sutra nego one godine i kad je mogao da ispiše nedodirljivu istoriju. Zato će sutra sličnu istoriju da piše.

neko tamo

pre 9 meseci

Nova era klinaca gazi kazu. Djokovic u finalu svakog Gren Slema ove godine i uzeo za sada 2 od 3 a ide i ka 3 od 4. Nova era nema sta ubijaju klinci kako gaze ahhahahahahhahahahahahhahaa

Gospoda, bre!

pre 9 meseci

Ne vole vas jer ne znate da igrate fudbal.
(austrougar, 9. septembar 2023 09:33)



Nije tačno. Tenis je gospodski sport bez fizičkog kontakta kojeg igraju i gledaju elita i gospoda.
Tu su Srbi medju najboljima.
Fudbal je krkanski sport sa puno udaranja i fizičkog kontakta kojeg igraju i gledaju siromašniji slojevi drustva. Lumpenproleterijat. Tu ste vi Hrvati dobri.

MILENA

pre 9 meseci

Što se tiče Đokovića, u finalu bi mu bio podjednako težak rival i Alkaraz i Medvedev. Možda bi Alkaraz bio ugodniji, jer igra klasični tenis, pa se zna šta se od njega može očekivati. Koliko bi mu se Đoković mogao suprostaviti zavisi od toga koliko uspije nametnuti svoj ritam i iscrpljivati ga. Medvedev, kad odluči i kad može izdržati, lupa k'o Maksim po diviziji, pa se s tim valja nositi. A pogovo protiv Đokovića igra kao opijen i navijen.
Drago mi je da je Medvedev savladao Alkaraza, jer je to dobro i za njegovo, kao i za samopouzdanje druhih tenisera. Bitno je da svi vide da i on ima granice i da nije sve baš istina u njegovoj kočopernoj priči kako je njega teško pobjediti i da se za to moraju jako pomučiti. Nisam gledala meč, ali po rezultatu mi izgleda da se Alkaraz više mučio.
Vjerujem da finale dosta zavisi od Đokovićevog raspoloženja, ali i od servisa. Ne znam zašto loše servira u posljednje vrijeme i nadam se da nije neka povreda u pitanju.

art

pre 9 meseci

Kao da su se takmicili ko ce se ruznije obuci. Alkaras prodaje polovnu robu na buvljaku a Medvedev sa nevjerovatno ruznom kombinacijom boja... Tenis odlican. Alkaras, pored istog hemicara, pocinje da lici na Nadala i u drugim stvarima, ceka protivnika da prvi prodje na klupu. Neka dominacija satro....

Cirkus

pre 9 meseci

Alkaras govorom tela pokušava da glumi nekad toreadeora, ponekad kauboja, okrecuci reket oko prsta kao pištolj, a ponekad cirkuskog žongleri bacajući reket koji se nekoliko puta okrene u vazduhu pre nego što ga ponovo uhvati. Neke slabije igrače i publiku verovatno može da impresionira na taj nacin ali na Medvedeva očigledno nije bas ostavio utisak.

miki

pre 9 meseci

Ocekivano i realno, za Medvedeva se zna sta i kako moze, ovo je bilo rutinski, beton je njegova kuca. Alkaraz je tu veca zagonetka, da je deklasirao Medvedeva bilo bi sokantno u smislu gde mu je granica, ovako se pokazalo da je pobediv, da je verovatno to njegov peak, da posle tri sata misici gube snagu, da sledi pad kad mu protivnici udju u glavu, da mu polako rezu krila…

Boba

pre 9 meseci

Bas volim sto ga je Medvedev pobedio, da ga malo spusti na zemlju, da pokaze da moze jos neko sem Novaka da ga pobedi... a I Medi ce mnogo znaciti ova pobeda da vidi da moze da ga dobije I verujem da ce svaki naredni njihov mec biti ovakav I da ce ga I Meda dobijati.
A sad u finalu da mu se Novak oduzi za onaj poraz, kosarkasi da osvoje zlato I onda docek ispred skupstine...

Краљ мача

pre 9 meseci

Е сад, пошто је Медведев победио у финалу пре две године, при чему се одлично сећам да је Матс Виландер пре меча изјавио следеће - можда ће Новак освојити овај УС Опен и узети Календарски Грен Слем, али ме уопште не би изненадило да му то онда буде последњи освојени Грен Слем турнир у каријери, сматрам да то није била никаква стручна анализа, већ порука између редова за Ђоковића. Чак је и Надал пред Роџерс Куп у Канади те године дао следећу изјаву, упућену Новаку директно - мораћеш да се спремиш на велику борбу на УС Опену, укључујући и мене, на којем на крају Надал није ни играо због повреде, као ни на припремним Мастерс турнирима, али је остала чињеница да му је Надал "запретио". Након тога, Новак је изашао у финале и играо меч без икаквог кретања, ударао се по ногама више пута ако се сећате покушавајући да их натера да прораде. Углавном, изгубио је тај меч од Медведева како га је изгубио, а сад имам осећај да се полако затвара тај круг. Поготово због изјаве Роџера Федерера пред полуфиналне сусрете, који је изјавио као из топа - сигуран сам да ће Новак победити у полуфиналу и да ће освојити овогодишњи УС Опен. А тек какав је дочек имао Новак ове године пред Мастерс у Синсинатију. Већ тада је по њујоршким небодерима и билбордима стајао његов лик уз натпис - шампион се вратио, док је у једном од уводних мечева овогодишњег УС Опена главни спикер приликом Новаковог изласка на терен дао најаву - даме и господо, највећи тенисер свих времена - Новак Ђоковић! Ако се по јутру дан познаје, ово су јасни сигнали да ће Новак освојити овогодишњи УС Опен, како због "анализа" и "порука" пред финале 2021. године, тако и због забране играња прошле године. Правда мора бити задовољена!

Tobla

pre 9 meseci

Gledao sam meč. Medo ga je forhendom išarao kao uskršnje jaje. Nevjerovatno je i šta je sve Meda stizao i kako je zapravo brz. AlkaTraz je kao i obično samo jurio na mrežu kao bik ali ovaj ga je uništavao dijagonalama i rastrčavao do uglova. Uz finale Sinsinatija, najbolji meč godine. U nivou nekadašnjih mečeva Đoković - Nadal. Kakva je to bila trka po terenu. Ko pogleda neće se pokajati. Ako bude ovako igrao u finalu, biće čupavo. Ali vjerujem ja u ovog našeg čarobnjaka. On je ipak za sve ostale Hudini. Najgore mi je sad klikati ovu verifikaciju za komentar. Pojave se neki semafori i trebam ubosti sve kockice.

milan

pre 9 meseci

Meni je drago da je jos neko pobedio Alkaraza. Postalo je nenormalno da jednog klinca moze da pobedi samo stariji Novak. Ovako sad deluje prirodnije. Naravno, navijam za Novaka.

Da se zna

pre 9 meseci

Kako može biti iznenađenje da na US Medvedev dobije bilo koga.Jeste bio dobar meč ali pomalo divlji i finale će biti druga priča.Naravno da je Medvedev napaljen protiv Novaka,ali bio je i meč kad Medvedev nije hteo da igra odlučujući set,jer je ispucao sve što je imao i u nedostatku mogućnosti da pruži otpor predao je.

Veliki brat

pre 9 meseci

Tenis je gospodski sport bez fizičkog kontakta kojeg igraju i gledaju elita i gospoda.
Tu su Srbi medju najboljima.
Fudbal je krkanski sport sa puno udaranja i fizičkog kontakta kojeg igraju i gledaju siromašniji slojevi drustva. Lumpenproleterijat. Tu ste vi Hrvati dobri.
(Gospoda, bre!, 9. septembar 2023 09:50)

Tačno, zato svako selo ima fudbalski teren i igra se neka opštinska liga (tzv. "beton liga"), skupi se po par desetina navijača, većina igrača požuri na utakmicu nakon što su plastili na livadi ili kupili krompir na njivi, loptu jedva da znaju da šutnu, a opštine daju po 1000-1500 evra godišnje za budžet, taman da se plate sudije, za ostalo se nađu neki entuzijasti da daju novac (dresevi, kopačke, lopet, mreže za golove i sl.), a sela se takmiče koje ima bolji teren, neki urade čak i male tribine, bore se da klub uđe u međuopštinsku ligu, pa da zezaju one iz susednog sela.

Ali, zato se tenis trenira samo ponegde, zakup terena i treneri se plaćaju papreno, a ni sa košarkom nije mnogo bolje - trenira se samo po gradovima, i u tim nižim ligama maltene nema nikakve publike.

Иван

pre 9 meseci

Одличан меч за Нолета. ИНдикативан. Пре свега она деоница у трећем сету кад је Медведев, који је дотле био у великом налету, нагло пао. Дакле, Алкараз је против њега из потпуне дефанзиве успео да пређе у потпуну офанзиву, умео је да охлади тако доброг врућег играча, што је сигурно и Ђоковић запазио, и видео шта треба урадити у таквој ситуацији.

Оно што се даље дешавало је доста чудно, али не и за Карлита. Тај човек игра као аутомат, на меч лопту за противника гађа линију, никад не видиш да је уплашен. Овог пута је промашио лопте које су раније ишле на линију, али ја имам утисак да је нека шпанска лабораторија произвела киборга који само личи на човека. Медведев га је сада добио јер се није предавао психички, и добио је први сет, што му је дало крила. Дотле је деловао да би могао да се распадне.

Стиче се утисак да се Меда нарочито припремао за дуел са Алкаразом. Разумљиво, јер он се једини показао као пеницилин за игру Руса, и логично је да се усредсредио на Шпанца. Као пре петнаест година, када је Ђоковић морао да се припрема час за Федерерову игру час за Надалову, па таман кад би "решио" једног, други би њега, тако би и Данил сутра могао да има трауматичан дан. Ноле је потпуно другачији стил од Алкараза, подигао је знатно ниво игре од почетка ривалства са овим новим Шпанцем, а има и посебан мотив да се реваншира Русу за пораз у Њујорку од пре две године. Осим искуства са Рафом на Ролан Гаросу, Ђоковић ретко губи два узастопна меча од истог противника на једном слему.

MILENA

pre 9 meseci

A pametna i kulturna Srbija naziva "čimpanzom" jednog od najvećih talenta koji su se pojavili u tenisu u poslednjih 15-ak godina? Ma I da je najgori igrač nema veze. To je ta pamet i kultura tebe i tih sto ti dadoše pluseve? Bravo za tebe, balavko.
(abcdef, 9. septembar 2023 06:49)

Jedna osoba napiše glupost i ti to odmah prišiješ cijeloj Srbiji. Nisi ništa boli od te bene.

Goran Bras

pre 9 meseci

Sada je i Medvedevu dozvoljen doping kad su svi videli na oredhodnim mečevima da Alksraz uzima tablete,imali su iste startbe pozicije sada !

Istočna RS

pre 9 meseci

Nije lako Srbin biti i sve uspjehe ispratiti. Da u nedelju Bogdan ima 30 i više asova a Novak isto toliko trojki, ha ha. Idemooooo do 24 GS i 7 titule prvaka svijeta.

Соко сиви

pre 9 meseci

Medo ultimativni partibrejker u Njujorku, svaki put kad se skupi cela holivudska klika da posmatra šou on ih polije kojom ladne vode.
E ovako sad, mnogo mi je drago što je Danil pružio ovaj nivo tenisa čisto da svi oni koji dve godine pljuju Novaka vide da poraz iz 2021. nije slučajan već da je Nole igrao pod ogromnim pritiskom a Danil odigrao kao u transu.
Dobili smo sad protivnike u finalu i u košarci i u tenisu koje smo priželjkivali ali koji su i stvarnosti možda i teži. Sad je na nama da to realizujemo.

Љуба

pre 9 meseci

Ја рече да Алкараз ово не осваја, а ви како сте.. Наравно да нисам био сигуран 100%, али тешко да може да држи ниво као Ђоковић!

Armadajj

pre 9 meseci

Sto mi je milo zbog medvedeva. Posebno protiv alkaraza jer je ogroman hajp oko njega stvorio sliku o nepobedivom.
Novi Marketinski projekat Najka

Stepa Misic Sturm

pre 9 meseci

Ne vole nas Ameri, ni austrougari, 09.

Ne vole vas jer ne znate da igrate fudbal.
(austrougar, 9. septembar 2023 09:33)

Auuu dobar, dobar. Zato vas vole sto ne znate da igrate kosarku.

TNT

pre 9 meseci

Meni je fascinantno kako Medvedev igra dobro samo na betonu. Kada igra na šljaci ili travi čim naiđe na nekoga ko solidno igra na jednoj od te dve podloge njega nema nigde...,prosto neverovatno. Skoro da se to može uporediti sa Ivanom Lendlom,ali je čak i on imao problem samo sa jednom podlogom (travom) dok je na šljaci i betonu igrao odlično.

Алекса

pre 9 meseci

Медин терен. Ништа у његовој игри не ваља. На бетону стоји пет метара иза основне, врти (шта врти, витла) рекетом а игра равно, ретко други сервис сервира као други, Чарлија је гурао и решавао по форхенду....све погрешно...ништа што би му било ко нормалан саветовао да ради...невероватан играч....

Сјајан меч. Нисам скоро гледао овако добар тенис, и Чарлија који не зна шта да уради.

У овом тренутку се види зашто њих тројица имају и заслужују ГСове

Mikica

pre 9 meseci

Dok Ukrajinska deca ginu Rusi igraju tenis sramota
(Čika Pera, 9. septembar 2023 11:27)

Hahahahah tu sam te čekao poznata zapadna patetika, hoces da vam se sklanjaju sa puta mada bi ga Novak razbio još više od Meda, inače ameri i britanci su sa oduševljenjem igrali razne sportove dok au vracale Irak u srednji vek pa i Avganistan a i Evropa je uživala u sportu dok je Nato trpao nas osiromasenim uranijumom, nista drugačije nije bilo ni 2011 kad su Libiju bombardovali, jel znas koliko je dece nastradalo ja cu ti reći preko pola miliona djece, da je pravde bilo da se oduzme US open americi ali pravda dolazi na ovaj način mozda i sladje Medvedev ih nervira pobedama u sred Nju jorka!

NOLO

pre 9 meseci

Bas je lako

Ostao bi NOLE da je uvek bio iza Fedala, a posto je doticne osobe tukao jedno deset godina i oborio sve njihove rekorde, sada ga mozemo slobodno zvati NOLO GOAT

Tedy

pre 9 meseci

Trenutak je Novakove karijere u kome mu je pomalo Alkaraz usao u glavu. tako da uprkos odličnom Medvedevu on protivnik.koji je Novaku više po meri

goran

pre 9 meseci

Sjajan meč. Medvedev igra fenomenalno,ceo turnir, uvek nekako pronađe svoju najbolju igru na US Openu. Moraće Novak da odigra vrhunski meč u nedelju da bi osvojio trofej. Dve stvari ponovo funkcionišu neverovatno kod Medvedeva, "retern" i taj bekend, kojeg Rus igra nestvarno dobro. Publika će verovatno u finalu biti na strani Novaka, nisam siguran koliko je to dobro.

Amin

pre 9 meseci

али понашање америчке публике када је Медвед сервирао за меч је дефиниција неспортског понашања. Код подбачаја лопте за прву серву звижди му неко са трибина, када промаши ту исту прву серву иде аплауз са трибина. Хвала ти Медо што си избацио ово шпанско недоношче које је прво по шунтавилу на атп листи :)
(Bogi Batina, 9. septembar 2023 04:48)


Definicija zapadne "kulture" ...tako hvaljena kod nas

Amin

pre 9 meseci

Gledam i moze da bude sramota Nju Jorcane, toliko biti protiv Medvedeva je bas sramota, nikad necu razumeti ljude koji toliko skupo plate karte za polufinale ili finale i dodju da provociraju, bas dno dna. Ali na kraju pravda je spora al dostizna, bas me zanima na cijoj strani ce biti u finalu. Na posletku nije ni vazno, sve sto Novak i Meda treba da znaju je da imaju milione iza sebe u poredjenju sa nekoliko hiljada ili nekolicom ne bas pametnih ljudi. Ajd zdravo i nek u nedelju pobedi bolji.
(ccc, 9. septembar 2023 04:53)

Mislis da ih je sramota? Pa da li prase ima sramote kada prevrne korito?

realan

pre 9 meseci

Ogromna šansa da se sutra uzmu dva zlata, i Djokovic i kosarkasi. Sutra je veliki sportski dan za nas, tako da idemo do dve titule?????

Zo

pre 9 meseci

Bar znamo da će Medvedev moći da skida skalp ovom malom, s vremena na vreme. A takodje se nadamo da će se neko nov pojaviti. Dosadno bi bilo da ovaj mali samo šeta po turnirima i osvaja ih.

Јабучило

pre 9 meseci

Rekose neki komentatori ovde da je Alkaraz nepobediv...daaaa daaaa ..
(boki, 09. septembar 2023 04:58)

Против Међедовића нико није непобедив. Ноле ће морати својски да запне.

Lukavi

pre 9 meseci

Nikad se ne zna sa Novakom, ja sam bio ubedjen da je karlos favorit ali eto podcenio sam medvedeva. Meda kad udje u svoj machine mode stvarno moze svakoga d pobedi, odigrao je stvarno cvrsto sinoc. Ipak mislim da ce Novak da ga pobedi, sladje bi bilo da pobedi Alkaraza iskreno, dok jos moze da se nosi sa njim, ali ako osvoji preko mede ni to nije lose, da se revansira za 2021. Bice cupavo!

DRAGAN

pre 9 meseci

Previse su digli karlitosa u nebesa. Mali jest talenat,
ali ga je medo danas
nadigrao i zasluzeno pobedio. Sada je sansa da Nole vrati medi za onaj poraz pre dve godine.
Idemo NOLE za 24 GS.
Nadam se da ce biti veliko finale i pobeda Noleta od
3÷1.

Pozdrav svim normalnim ljudima

pre 9 meseci

Fantastičan meč, jedan od najboljih koje sam ikad gledao. Ko nije imao prilike da posmatra direktno, obavezno treba da vidi reprizu, neće zažaliti. Bravo za Medvedeva!
(Bravo, 09. septembar 2023 04:56)

Apsolutno se slazem, pogotovo prva 3 seta. Kakve razmene, intenzitet, brzina, preciznost.. Nikad nisam video da neko tako jako udara lopticu kao Alcaraz(i to skoro svaki udarac), ali mislim da je Meda definitivno odigrao mec zivota. Pobeda na mozak. Sportski pozdrav i laku noc.

А. Петров

pre 9 meseci

@“U nedelju basket, Nole i Znanje imanje. Samo da ne pocne u isto vreme...
(Mare, 09. septembar 2023 04:56)”

Ти си геније :-) :-) :-) :-)

PlayBoy

pre 9 meseci

Klasicno resavanje na taktickom nivou,Alkaraz ne zna da igra pametno jer nema dovoljno iskustva,nekad moras da se prilagodis igri protivnika a ne samo da furas agrsivan stil,u finalu nas čeka potpuno drugaciji meč,ali biće prilično gadno ako Medvedeva bude sluzio servis kao u ovom meču ili npr. pre dve godine protiv Novaka

Karl Marks Rumenige

pre 9 meseci

Znao sam da ste mnogo "napucali " malog Karlosa , drago mi je zbog Medvedeva jer ga je "atomski mrav" uhvatio na krivoj nozi na Vimbldonu .Neka sada u finalu pobedi bolji . Novaku obezbedjena 400-tka i vracen broj jedan bez obzira na ishod finala . Probudio sam se da bih odgledao zadnjih par gemova i ovo napisao . Dobro jutro (smile ).
(Alex, 09. septembar 2023 04:57)

Novak je bio br jedan bez obzira na finale samo ce sada da ima jos vecu prednost,ako osvoji turnir imat će 2750 bodova više od Alkaraza.

Argentto

pre 9 meseci

Sjajan mec. Gledao sam prva tri seta i zaspao, ali ko nije gledao nocas, a voli tenis, neka pogleda mec obavezno. Sjajni potezi sa obe strane, zaista uzivanje za ljubitelje tenisa.

Cane

pre 9 meseci

Samo da Nole ne promasuje zicere kao u finalu na Vimbldonu i sve ce se dobro zavrsiti.Siguran sam da ce protiv Medvedeva dobiti sanse!

Duke

pre 9 meseci

U nedelju basket, Nole i Znanje imanje. Samo da ne pocne u isto vreme...
(Mare, 09. septembar 2023 04:56)

Odluci se za Znanje - imanje ako se sve potrefi u isto vreme.

zex

pre 9 meseci

L
Alkaras deluje stvrano nepobedivo, svaki udarac mu je moćan, nema slabih tačaka osim glave.Medvedev mnogo nezgodan, igra 4metra ita osnovne, sve tada stiže da vrati u terem.Mislim da je greška ulaziti u duge razmene sa njim, mora Novak da miksuje, duge i kratke lopte, slajs, drop šhotove, ne sme da se opusti.Ovaj put nema pritiska kao prošli put.

Јабучило

pre 9 meseci

U nedelju basket, Nole i Znanje imanje. Samo da ne pocne u isto vreme...
(Mare, 09. septembar 2023 04:56)

И одбојкаши. И они неки што их рашрафише Мађари неки дан.

Žorž

pre 9 meseci

Realno ,šanse su im podjednake u finalu.
I jedan i drugi su pobjeđivali u međusobnim duelima ,stari su znanci.
Mnogo će zavisiti od mentalnog stanja ,a mislim da je tu Novak malo jači.
Srećno Nole!!!
----------------------
Srećno košarkaši!!!

Јабучило

pre 9 meseci

Balkon je veliki da primi i kosarkase i Noleta

И баскеташе и одбојкашице, ако бог да и одбојкаше.

Kide

pre 9 meseci

Znao sam da ste mnogo "napucali " malog Karlosa , drago mi je zbog Medvedeva jer ga je "atomski mrav" uhvatio na krivoj nozi na Vimbldonu .Neka sada u finalu pobedi bolji . Novaku obezbedjena 400-tka i vracen broj jedan bez obzira na ishod finala . Probudio sam se da bih odgledao zadnjih par gemova i ovo napisao . Dobro jutro (smile ).
(Alex, 09. septembar 2023 04:57)

Novak je bio br jedan bez obzira na finale samo ce sada da ima jos vecu prednost,ako osvoji turnir imat će 2750 bodova više od Alkaraza.
(Karl Marks Rumenige, 9. septembar 2023 06:37)

Ako osvoji imace oko 3200 vise a ako izgubi oko 2400.