Tenis 68

Četvrtak, 12.01.2023.

07:15

Dobar žreb za Đokovića – kreće od Španca

Najbolji srpski teniser Novak Đoković se nalazi na suprotnoj strani žreba u odnosu na najvećeg rivala Rafaela Nadala na ovogodišnjem Australijan openu.

Dobar žreb za Ðokoviæa – kreæe od Španca IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Banjica

pre 1 godinu

(Ljube, 13. januar 2023 08:00)
Ne nisam sa banjice, ti si! A i Nole je sa banjice inače moj bivši komšija, Ali ako ti kažeš da nisam onda ti ja verujem. Elem, nezna čovek kako da vam ugodi, bilo da se kritikuje ili na primer hvali kao što sam ga ja hvalio. Vi koji tennis pratite od juće znali bi za sve one povrede koje sam naveo. Druga stvar je što on s vremena na vreme pre turnira izjavi da je zdrav I da jedva čeka početak, a onda posle poraza priča o nekoj povredi. Dobro je što ga podržavate u svemu, ali smatram da mu rečnik nije jača strana pa I ponasanje ja terenu, pogotovu ono što često imamo prilike da vidimo ali I da čujemo. Ne zvižde njemu bez razlike. Dobro je to što se trudi da se dopadne svima, navijajući za klubive u zavisnosti u kojoj zemlji igra, on je ustvari navijač I Zvezde, Reala, juventusa, Bajerna, Mančestera i da ne nabrajam znate i sami. Više puta sam išao na mečeve Davis cupa I to one odlučujuće ali na moju žalost on se nije pojavio ali je podrzavao primer društvenih mreža. Pa dobro I ta jedna salatara od pre deset I više godina vredi više nego Spanskih pet na čelu Sa Nadalom. E to je ta snaga i volja našeg Nola kad se on svojski bori da sa Maldiva skupi svu snagu I da podršku. Onaj licemer Iz Spanije skoro da nema dejvis kupa u kome nije igrao. Ja mislim da nije imao dovoljno para da letuje na Maldive ili Kopaoniku pa se zato odazvao za reprezentaciju. Pa I ta zlatna medalja Rafe nije ništa u odnosu na Noletovu bronzu Od isn’t drvenu iz Ria.

Ljube

pre 1 godinu

@Banjica Mi smo komsije,ako si uopste odatle,ali ovakav komentar pun neznanja i pokvarenosti moze samo da ostavi ozlojedjena i duboko iskompleksirana osoba.Vidi se da ne pratis tenis,nego spinujes i povrsno
gledas,a onda trcis na tastaturu da das misljenje koje nikoga ne zanima.Edukuj se mnogo vise o stvarima o kojima pricas.Zreb nije tako lagan, i uzevsi u obzir da Novaka muci tetiva,GS ce biti izazov.Jako je bitno da se prodje lako prvih 4 kola,jer sva energija se cuva za polufinale i finale kada moraju da dodju najtezi protivnici,Kirios ima sansu da ga pobedi jer je izuzetan server,a Nole mu tesko cita servise.Sve zavisi da li ce Nole biti 100 posto fizicki zdrav.

Banjica

pre 1 godinu

Ljudi, zar vas ne brine povreda kolena, koji lako može da se povrati, pogotovu sko bude gubio. Zlobnici bi rekli da je to alibi kao svaki put kod poraza. Setimo se ranijih slučajeva, podlaktica, nadlaktica,raznih istegnuća, naprslog trnušnog mišića, pokidanih noktiju i da ne nabrajam jer ih je bilo baš dosta, gotovo da im nema broja. On se uvek lavovski borio i nalazio rešenja odlazeći u toalet. I taj čarobni napitak nije baš svaki put uspevao da mu povrati fizičku snagu mada je delovao odmornije nego sa početka meča. Da to je taj naš Nole koji kad zatreba uvek ima rešenje za snagu, koja je zahvaljujući bivšem fizioterapeutu kao što smo videli, čak i sa tribina na brzinu da smućka onu čuvenu roze tečnost krijući se i nekako mu je doda. Ne, naš Nole se nedopinguje. Hvala organizatorima AO za ovakav žreb, mogli su odmah da mu daju pehar kao poklon a turnir pretvore u egzibiciju, tako bi bar poštedeli psovanje i sarkastične Noletove reakcije na protivnikove čišćenja linija. I svakom slučaju uživaćemo u besumačna i dosadna prebacivanja loptice preko mreŸe, čekajući da protivnik pogreši, a onda će on stisnute pesnice da zaurliče kako bi fotografi uhvatili tsjnlavivsk

meda

pre 1 godinu

Usput, Busta u 3r. ide na Alex de Minaura. Taj meč je 50-50% ko će da dobije. Tj. uopšte nije sigurno da će da stigne do Đokovića.

Ja

pre 1 godinu

Novak moze u osminu finala i protiv iznera,a svi znamo da se Novak teško nosi sa velikim servisima.Mozda Izner izbaci Noleta sa turnira

RG Fan

pre 1 godinu

Pa, nije baš da treba lako otpisati šampione kao što su Zverev i (malo manje) Beretini bez obzira na trenutnu formu....videćemo šta je sa povredom.

1.kolo
Rublev-Tim
Beretini-Mari


Kecmanović ima zaista laka prva dva kola, pa onda Fric.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Да би освојио турнир мораш побјеђивати ко год ти се нађе на путу. Нема ту шта лакше, теже. Поготово у другој седмици турнира.

deset

pre 1 godinu

Ko sve prenosi osim Eurosporta koji tradicionalno uporedo prenose i biciklizam. Tako da osim Noleta tesko da cemo jos nekog naseg gledati u live prenosu. Sportklub je dobro resenje ali oni samo masterse prenose. Bilo kako bilo ako neko zna gde se jos moze naci prenos osim Eurosporta.
(fenomen, 12. januar 2023 09:48) # Link komentara

Jedino strimovi

Del Boj

pre 1 godinu

Idealan žreb za Novaka da ga je sam birao ne bi ovako ispadalo.Da i on ima sreće na zrebu eto prilike za veliki uspeh i podvig da ide ka 10 tituli AO. Sto se tice Nadala ja sam i ranije govorio maksimalno treća ili četvrta runda kad verovatno ide na Medvedev i tu mu se turnir završava.

Tata brada

pre 1 godinu

Ne znam kako ljudi misle da je moguće da Đoković protiv Nadala igra u četvrtfinalu! Bilo je moguće da je Alkaras ostao u žrebu, kad se povukao, Đoković i Nadal nikako nisu mogli da igraju jedan protiv drugog pre polufinala.

bla bla

pre 1 godinu

Biće tu iznenadjenja raznih,Busta možda ne stigne do 1/8,Kirgios isto ,pa tu je mali Rune koga niko ne spominje …Zverev ko zna koja forma ,nije igrao turnire 6 meseci,tako da sigurno neće igrati da svima njima pre finala …u finalu ko zna ko će biti,sve je moguće sa druge strane od Cicipasa koji ima bolji žreb do Mede i Nadala i Aliasimea

djole ns

pre 1 godinu

Dobro je da je Medvedev na drugoj strani, Nadal je ovde totalno nebitan, što neko reče Nadal je Đokoviću najsigurniji na Australiji. Ovde mogu problem da naprave Medvedev i eventualno Zverev ali ako bude u dobroj formi pri čemu verovatno nije. Srećno Novače!

Djordje

pre 1 godinu

Nema Kirjos šampionsku glavu, opušteno. Otkud znate da ce uopste stici do Novaka? Po meni je on za klasu opasniji na travi koja je idealna za taj njegov bum tras stil.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Teže će dobiti Medcedeva u polufonalu nego u finalu.

Nadal je od svih ovih potencijalnih Novakovih protivnika u polufonalu lakši za dranje.

Dokazana činjenica.

Randy Marsh

pre 1 godinu

Ako se gledaju kvote na kladionici, izbegao je 2. 3. i 5. favorita. Tu mu je samo 4. favorit Kirjos.
1 nezgodan protivnik do samog kraja. Pa je ovo svakako dobar žreb.
Ali kakav god da je žreb na ovom turniru sve i isključivo sve zavisi od Novaka.

Milos

pre 1 godinu

Jedino vazno kod zrebanja je kako organizator vidi projektovano polufinale - da li prvi igra protiv cetvrtog ili treceg nosioca.
Sve ostalo je samo razrada ovoga.

Liverpool Man

pre 1 godinu

Zverev da dodje do polufinala? Pratite li vi tenis uopste? Mene jedino Kirijos plasi a pitanje da li ce on doci do Novaka. Rune je jos zelen i Nole ga nece potceniti. Ostali nemaju sta da traze ukoliko Nole bude na nivou. U finalu ne bih voleo Medvedeva.

majstor

pre 1 godinu

Uh tesko ce mu biti u 1/4 finala. Nikako Kirgios pred domacom publikom na centralnom terenu...nikako...ne treba mu to ama uopste, ostali igraci...moze. Izbegao je Medu i Nadala ali ce mu biti tesko pocetkom druge nedelje

Lukavi

pre 1 godinu

Bas smor, dobar je zreb ali opet Nadal na drugoj strani. Bas sam se nadao da ce da odigraju konacno jedan mec na betonu posle 4 godine… Izgleda da se zaista vise nikad nece sastati van sljake.

Djed Gavrilo

pre 1 godinu

Voleo bih da je upao u kostur sa Nadalom.Bilo bi to četvrtfinale i Nadal bi spakovao kofere.Kirgios igra vrhunski i dobro se spremio za obaj turnir.Nikome neće biti lako sa njim.Sigurno se posebno dpremao za Novaka.
Prednost mu je servis koji se teško brani.Od toga će mnogo toga zavisiti.Kirgios će pokušati i sa agresivnošću kao što je nekad Varvirka(na tu foru) znao izbaciti Novaka iz takta.No ,tu mu saveznik mora biti preciznost,jer agresivan tenis proizvodi puno grešaka.
Sko dođe do tog susreta(ako neki od njih ne kiksne),za mene će to biti finale pre finala.Zko bi prošao Nole,titula je njegova.Ako prođe Kirgios,ne mora da znači,jer Kirgios se isprazni na velikim mečevima i onda pada mu koncentracija.
Da zaključim:
Žreb bi bio najbolji da je Kirgios ostao u drugoj polovini.
Niko ne može napraviti toliki problem Novaku od ostatka,kao Kirgios u ovom trenutku(verujem da je neverovatno pripremljen i to je razlog mog stava).

got

pre 1 godinu

Normalno je da organizatorima AO odgovara da Novak osvoji trofej, biće mu to deseti po redu i pisaće se o tome nedeljama.
Bilo ko drugi da osvoji AO, posle 3 dana biće nebitno i pamtiće samo onaj ko pobedi.

meda

pre 1 godinu

Treće kolo: Đere, Dimitrov ili Karatsev, malo da se zagreje.
Četvrto kolo: Busta (stizao je do 4. kola na 3 od poslednjih 5 AO), to je već ozbiljan protivnik.
QF: Kirgios, Rune ili Rubljov (Rune nije nikad dobio na AO, ali je praktično tek počeo profi karijeru prošle godine, Kirgios je ovde najverovatniji i najteži protivnik)
SF: Zverev, ako iole uđe u formu
F: Meda

Ovo je OK žreb, da Ruud-a je bolje izvući nego Nadala, ali šta ti to vredi ako je u Ruudovoj četvrtini Zverev. Dobro je što su Medvedev, Sinner, Cicipas i Felix u Nadalovoj polovini.
Može da se pretvori u šetnjicu jedino ako Zverev ispadne rano. Ruud je opet imao sreće sa žrebom, kad bi se on nekako došlepetao do SF, to bio idealan protivnik.
Od protivnika koje je mogao da dobije u 4r. bila su 4 teška i 4 laka (teški Kirgios, Rune, Zverev i Sinner), tu je OK prošao sa Bustom. Od mogućih protivnika u QF (Medvedev, Felix, Zverev, Kirgios šanse da dobije nekog lakog bi bilo samo da mu dođe Rubljov ili Fric a da nema nikoga u njihovoj osmini, to su male šanse.
Sve u svemu verovatno 3 teška meča, to je za očekivati na slemu.

Nadal: 4r. Tiafoe, QF Meda, SF Cicipas, Sinner ili Felix i finale, 3 teška meča opet. Isto i Medvedev (koji ima Kordu u 3r i Šapovalova u 4r., dakle još teži žreb).
Cicipas i Siner imaju 4 teška meča, jedan sa drugim u 4r, pa na Felixa u QF, pa Medvedev ili Nadal u SF.
Felix ima solidno lak žreb ali opet 3 teška meča.

Kralj mača

pre 1 godinu

Дакле: Карбаљес Баена (1. коло), Делијен (2. коло), Димитров (3. коло), Карењо Буста (1/8 финала), Кириос (1/4 финале), Зверев (1/2 финале) и Медведев (финале). Врло зезнуто!

g X

pre 1 godinu

mislim da zreb izgleda "lakse"...tj da uopste nije toliko lagan, jer Noletu ne leze toliko Pablo Karenjo Busta, Kirijos, Rune....lakse bi bilo da je na Nadala naleteo u osmini ili cetvrtini finala....no nadajmo se da sve to Nole dobija uz Boziju pomoc...ipak je ovo AO

fenomen

pre 1 godinu

Ko sve prenosi osim Eurosporta koji tradicionalno uporedo prenose i biciklizam. Tako da osim Noleta tesko da cemo jos nekog naseg gledati u live prenosu. Sportklub je dobro resenje ali oni samo masterse prenose. Bilo kako bilo ako neko zna gde se jos moze naci prenos osim Eurosporta.

Neko iz mase

pre 1 godinu

Ne kapiram to oko lakoće žreba za nekog ko je najbolji.
Taj će da pobedi nekog velikog rivala i u prvom ili trećem kolu ako je bolji od njega. Ako nije bolji svejedno je kad je izgubio.
Lak žreb može da bude za nekog nize rangiranog igrača koji želi da dogura što dalje, pa da ne ispadne baš u prvom kolu.

veliki strucnjak

pre 1 godinu

kakav crni lak zreb. kirijos u cetvrtfinalu - dosta vise bih voleo nadala. nekako im se ne da mimo sljake da se sastanu. a na roland garrosu zato nadal uvek najranije moguce ide na noleta. ali uvek.
jel moze neka vest o tome? ipak ste vi novinari.

u polufinalu mozda zverev - najtezi protivnik za noleta
uporno ga stavljaju na noletovu stranu. ali je jedino upitan sa formom obzirom da je napravio duzu pauzu. ali spreman zverev je najtezi protivnik za noleta.

utisak je da se zreb itekako namesta. previse ocigledno. sramota

Lukavi

pre 1 godinu

Bas smor, dobar je zreb ali opet Nadal na drugoj strani. Bas sam se nadao da ce da odigraju konacno jedan mec na betonu posle 4 godine… Izgleda da se zaista vise nikad nece sastati van sljake.

Kralj mača

pre 1 godinu

Na kog ide u polufinalu?
(Nikola, 12. januar 2023 08:12)

На Каспера Руда, али ће пре бити Зверев у комбинацији, евентуално Беретини, него Руд.

Василиј Зајцев

pre 1 godinu

Идемо Ноле по 22 титулу! Меч по меч па привести крају посао како треба!

Slobo

pre 1 godinu

Koji zreb, koji bakraci! Pa nije on fudbalska reprezentacija ili 150. Teniser na svetu da ga to zanima. Dosao je da osvoji turnir, svaki drugi rezultat bio bi neuspeh.

Aleksandar Lajić - Srbac

pre 1 godinu

Kako god, da li u Australiji sada ili kasnije, Novak Đoković će uzeti i taj broj Grand Slam titula - čime će i zadnji argument biti na njegovoj strani. Postaće i formalno, najbolji teniser svih vremena. Rafael Nadal će biti drugi. A već sada je jasno da je Roger Federer na trećem mjestu. I u kratkom vremenu, nakon fudbala i onoga što je uradio Messi, situacija oko iste stvari se iskristališe i u tenisu. A ova trojica, sa ovakvim pozicijama u ovoj eri, drže iste pozicije u bilo kojoj eri - što znači da je ova era tenisa, ubjedljivo najjača ikada. I ko zna da li će ikada i približno biti ovaj kvalitet. Tako da, oni koji su imali čast da gledaju tenis ovih godina, svjedoci su stvaranja istorije, te umjesto prepirki bolje neka uživaju. Nije još puno ostalo. A još kada se dodaju u ženskoj konkurenciji i Serena Williams, pa braća Bryan u dublu. SILA je ta neka generacija BILA.

twenty two

pre 1 godinu

1/4 finale Kyrgios ili Rune, 1/2 finale Zverev ili Ruud i Finale Medvedev ili Tsitsipas nije uopste lak zreb!

Samo da Zverev ne proigra odmah po povratku. I samo neka No1e bude zdrav!!!

Miloš

pre 1 godinu

Bolivijci su uvek neugodni na betonu, posebno su tradicionalno uspešni u Australiji. Ubeđen sam da su namerno namestili baš Bolivijca u drugom kolu Novaku...

sasa

pre 1 godinu

Nadal se raspada i nije u opste favorit na AO, mnogo teziprotivnik je Kirjos… bilo bi bolje da su se nasli tek u finalu a ne ovako rano

Vrg

pre 1 godinu

Кирјос ће тражити освету за Вимблдон! Биће опасан меч ако дође до њега. Али верујемо Ноле у #22. Идемоооо
(Матори, 12. januar 2023 08:02)

Pa svaki mec na slemu protiv poznatog igraca je maximalan motiv, osveta ili ne. Nadam se ipak da je Kirjos najopasniji na travi. Srecno Nole! Kolo po kolo!

Jasen

pre 1 godinu

Ovaj ždrijeb kao da je rađen za Novaka, a protiv Nadala. Barem takvih komentara vidimo na stotine kada je obratno. Doduše Nadal više nije prijetnja, ali je i Medvedevu otežano koliko god se moglo. Barem ne moramo čitati kako su Nike i Vatikan u kombinaciji namjestili Nadalu lagane protivnike.

Матори

pre 1 godinu

Кирјос ће тражити освету за Вимблдон! Биће опасан меч ако дође до њега. Али верујемо Ноле у #22. Идемоооо

DukiNS

pre 1 godinu

Kirjos pre eventualnog duela treba da prođe i Runea i Rubljeva , ne verujem da će stići do Novaka. Novaka samo zdravlje da posluži i u finalu verovatno sa Medom ponovo.

veliki strumf

pre 1 godinu

Жреб је мач са две оштрице. У прва 4 кола нема озбиљног противника а одмах потом врло опасан меч пред домаћим публиком против 3. фаворита турнира! Кирјос у четвртфиналу је све само не повољан жреб, нарочито што Ноле пре тога нема играча који би га загрејао! Ипак, све у свему ово је зицер за 22. ГС!

DukiNS

pre 1 godinu

Kirjos pre eventualnog duela treba da prođe i Runea i Rubljeva , ne verujem da će stići do Novaka. Novaka samo zdravlje da posluži i u finalu verovatno sa Medom ponovo.

veliki strumf

pre 1 godinu

Жреб је мач са две оштрице. У прва 4 кола нема озбиљног противника а одмах потом врло опасан меч пред домаћим публиком против 3. фаворита турнира! Кирјос у четвртфиналу је све само не повољан жреб, нарочито што Ноле пре тога нема играча који би га загрејао! Ипак, све у свему ово је зицер за 22. ГС!

Матори

pre 1 godinu

Кирјос ће тражити освету за Вимблдон! Биће опасан меч ако дође до њега. Али верујемо Ноле у #22. Идемоооо

Vrg

pre 1 godinu

Кирјос ће тражити освету за Вимблдон! Биће опасан меч ако дође до њега. Али верујемо Ноле у #22. Идемоооо
(Матори, 12. januar 2023 08:02)

Pa svaki mec na slemu protiv poznatog igraca je maximalan motiv, osveta ili ne. Nadam se ipak da je Kirjos najopasniji na travi. Srecno Nole! Kolo po kolo!

Jasen

pre 1 godinu

Ovaj ždrijeb kao da je rađen za Novaka, a protiv Nadala. Barem takvih komentara vidimo na stotine kada je obratno. Doduše Nadal više nije prijetnja, ali je i Medvedevu otežano koliko god se moglo. Barem ne moramo čitati kako su Nike i Vatikan u kombinaciji namjestili Nadalu lagane protivnike.

Aleksandar Lajić - Srbac

pre 1 godinu

Kako god, da li u Australiji sada ili kasnije, Novak Đoković će uzeti i taj broj Grand Slam titula - čime će i zadnji argument biti na njegovoj strani. Postaće i formalno, najbolji teniser svih vremena. Rafael Nadal će biti drugi. A već sada je jasno da je Roger Federer na trećem mjestu. I u kratkom vremenu, nakon fudbala i onoga što je uradio Messi, situacija oko iste stvari se iskristališe i u tenisu. A ova trojica, sa ovakvim pozicijama u ovoj eri, drže iste pozicije u bilo kojoj eri - što znači da je ova era tenisa, ubjedljivo najjača ikada. I ko zna da li će ikada i približno biti ovaj kvalitet. Tako da, oni koji su imali čast da gledaju tenis ovih godina, svjedoci su stvaranja istorije, te umjesto prepirki bolje neka uživaju. Nije još puno ostalo. A još kada se dodaju u ženskoj konkurenciji i Serena Williams, pa braća Bryan u dublu. SILA je ta neka generacija BILA.

Liverpool Man

pre 1 godinu

Zverev da dodje do polufinala? Pratite li vi tenis uopste? Mene jedino Kirijos plasi a pitanje da li ce on doci do Novaka. Rune je jos zelen i Nole ga nece potceniti. Ostali nemaju sta da traze ukoliko Nole bude na nivou. U finalu ne bih voleo Medvedeva.

Василиј Зајцев

pre 1 godinu

Идемо Ноле по 22 титулу! Меч по меч па привести крају посао како треба!

Slobo

pre 1 godinu

Koji zreb, koji bakraci! Pa nije on fudbalska reprezentacija ili 150. Teniser na svetu da ga to zanima. Dosao je da osvoji turnir, svaki drugi rezultat bio bi neuspeh.

Kralj mača

pre 1 godinu

Дакле: Карбаљес Баена (1. коло), Делијен (2. коло), Димитров (3. коло), Карењо Буста (1/8 финала), Кириос (1/4 финале), Зверев (1/2 финале) и Медведев (финале). Врло зезнуто!

Lukavi

pre 1 godinu

Bas smor, dobar je zreb ali opet Nadal na drugoj strani. Bas sam se nadao da ce da odigraju konacno jedan mec na betonu posle 4 godine… Izgleda da se zaista vise nikad nece sastati van sljake.

g X

pre 1 godinu

mislim da zreb izgleda "lakse"...tj da uopste nije toliko lagan, jer Noletu ne leze toliko Pablo Karenjo Busta, Kirijos, Rune....lakse bi bilo da je na Nadala naleteo u osmini ili cetvrtini finala....no nadajmo se da sve to Nole dobija uz Boziju pomoc...ipak je ovo AO

djole ns

pre 1 godinu

Dobro je da je Medvedev na drugoj strani, Nadal je ovde totalno nebitan, što neko reče Nadal je Đokoviću najsigurniji na Australiji. Ovde mogu problem da naprave Medvedev i eventualno Zverev ali ako bude u dobroj formi pri čemu verovatno nije. Srećno Novače!

twenty two

pre 1 godinu

1/4 finale Kyrgios ili Rune, 1/2 finale Zverev ili Ruud i Finale Medvedev ili Tsitsipas nije uopste lak zreb!

Samo da Zverev ne proigra odmah po povratku. I samo neka No1e bude zdrav!!!

Randy Marsh

pre 1 godinu

Ako se gledaju kvote na kladionici, izbegao je 2. 3. i 5. favorita. Tu mu je samo 4. favorit Kirjos.
1 nezgodan protivnik do samog kraja. Pa je ovo svakako dobar žreb.
Ali kakav god da je žreb na ovom turniru sve i isključivo sve zavisi od Novaka.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Teže će dobiti Medcedeva u polufonalu nego u finalu.

Nadal je od svih ovih potencijalnih Novakovih protivnika u polufonalu lakši za dranje.

Dokazana činjenica.

Djordje

pre 1 godinu

Nema Kirjos šampionsku glavu, opušteno. Otkud znate da ce uopste stici do Novaka? Po meni je on za klasu opasniji na travi koja je idealna za taj njegov bum tras stil.

Tata brada

pre 1 godinu

Ne znam kako ljudi misle da je moguće da Đoković protiv Nadala igra u četvrtfinalu! Bilo je moguće da je Alkaras ostao u žrebu, kad se povukao, Đoković i Nadal nikako nisu mogli da igraju jedan protiv drugog pre polufinala.

got

pre 1 godinu

Normalno je da organizatorima AO odgovara da Novak osvoji trofej, biće mu to deseti po redu i pisaće se o tome nedeljama.
Bilo ko drugi da osvoji AO, posle 3 dana biće nebitno i pamtiće samo onaj ko pobedi.

Kralj mača

pre 1 godinu

Na kog ide u polufinalu?
(Nikola, 12. januar 2023 08:12)

На Каспера Руда, али ће пре бити Зверев у комбинацији, евентуално Беретини, него Руд.

bla bla

pre 1 godinu

Biće tu iznenadjenja raznih,Busta možda ne stigne do 1/8,Kirgios isto ,pa tu je mali Rune koga niko ne spominje …Zverev ko zna koja forma ,nije igrao turnire 6 meseci,tako da sigurno neće igrati da svima njima pre finala …u finalu ko zna ko će biti,sve je moguće sa druge strane od Cicipasa koji ima bolji žreb do Mede i Nadala i Aliasimea

Lukavi

pre 1 godinu

Bas smor, dobar je zreb ali opet Nadal na drugoj strani. Bas sam se nadao da ce da odigraju konacno jedan mec na betonu posle 4 godine… Izgleda da se zaista vise nikad nece sastati van sljake.

veliki strucnjak

pre 1 godinu

kakav crni lak zreb. kirijos u cetvrtfinalu - dosta vise bih voleo nadala. nekako im se ne da mimo sljake da se sastanu. a na roland garrosu zato nadal uvek najranije moguce ide na noleta. ali uvek.
jel moze neka vest o tome? ipak ste vi novinari.

u polufinalu mozda zverev - najtezi protivnik za noleta
uporno ga stavljaju na noletovu stranu. ali je jedino upitan sa formom obzirom da je napravio duzu pauzu. ali spreman zverev je najtezi protivnik za noleta.

utisak je da se zreb itekako namesta. previse ocigledno. sramota

majstor

pre 1 godinu

Uh tesko ce mu biti u 1/4 finala. Nikako Kirgios pred domacom publikom na centralnom terenu...nikako...ne treba mu to ama uopste, ostali igraci...moze. Izbegao je Medu i Nadala ali ce mu biti tesko pocetkom druge nedelje

Del Boj

pre 1 godinu

Idealan žreb za Novaka da ga je sam birao ne bi ovako ispadalo.Da i on ima sreće na zrebu eto prilike za veliki uspeh i podvig da ide ka 10 tituli AO. Sto se tice Nadala ja sam i ranije govorio maksimalno treća ili četvrta runda kad verovatno ide na Medvedev i tu mu se turnir završava.

deset

pre 1 godinu

Ko sve prenosi osim Eurosporta koji tradicionalno uporedo prenose i biciklizam. Tako da osim Noleta tesko da cemo jos nekog naseg gledati u live prenosu. Sportklub je dobro resenje ali oni samo masterse prenose. Bilo kako bilo ako neko zna gde se jos moze naci prenos osim Eurosporta.
(fenomen, 12. januar 2023 09:48) # Link komentara

Jedino strimovi

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Да би освојио турнир мораш побјеђивати ко год ти се нађе на путу. Нема ту шта лакше, теже. Поготово у другој седмици турнира.

meda

pre 1 godinu

Treće kolo: Đere, Dimitrov ili Karatsev, malo da se zagreje.
Četvrto kolo: Busta (stizao je do 4. kola na 3 od poslednjih 5 AO), to je već ozbiljan protivnik.
QF: Kirgios, Rune ili Rubljov (Rune nije nikad dobio na AO, ali je praktično tek počeo profi karijeru prošle godine, Kirgios je ovde najverovatniji i najteži protivnik)
SF: Zverev, ako iole uđe u formu
F: Meda

Ovo je OK žreb, da Ruud-a je bolje izvući nego Nadala, ali šta ti to vredi ako je u Ruudovoj četvrtini Zverev. Dobro je što su Medvedev, Sinner, Cicipas i Felix u Nadalovoj polovini.
Može da se pretvori u šetnjicu jedino ako Zverev ispadne rano. Ruud je opet imao sreće sa žrebom, kad bi se on nekako došlepetao do SF, to bio idealan protivnik.
Od protivnika koje je mogao da dobije u 4r. bila su 4 teška i 4 laka (teški Kirgios, Rune, Zverev i Sinner), tu je OK prošao sa Bustom. Od mogućih protivnika u QF (Medvedev, Felix, Zverev, Kirgios šanse da dobije nekog lakog bi bilo samo da mu dođe Rubljov ili Fric a da nema nikoga u njihovoj osmini, to su male šanse.
Sve u svemu verovatno 3 teška meča, to je za očekivati na slemu.

Nadal: 4r. Tiafoe, QF Meda, SF Cicipas, Sinner ili Felix i finale, 3 teška meča opet. Isto i Medvedev (koji ima Kordu u 3r i Šapovalova u 4r., dakle još teži žreb).
Cicipas i Siner imaju 4 teška meča, jedan sa drugim u 4r, pa na Felixa u QF, pa Medvedev ili Nadal u SF.
Felix ima solidno lak žreb ali opet 3 teška meča.

Miloš

pre 1 godinu

Bolivijci su uvek neugodni na betonu, posebno su tradicionalno uspešni u Australiji. Ubeđen sam da su namerno namestili baš Bolivijca u drugom kolu Novaku...

sasa

pre 1 godinu

Nadal se raspada i nije u opste favorit na AO, mnogo teziprotivnik je Kirjos… bilo bi bolje da su se nasli tek u finalu a ne ovako rano

fenomen

pre 1 godinu

Ko sve prenosi osim Eurosporta koji tradicionalno uporedo prenose i biciklizam. Tako da osim Noleta tesko da cemo jos nekog naseg gledati u live prenosu. Sportklub je dobro resenje ali oni samo masterse prenose. Bilo kako bilo ako neko zna gde se jos moze naci prenos osim Eurosporta.

Djed Gavrilo

pre 1 godinu

Voleo bih da je upao u kostur sa Nadalom.Bilo bi to četvrtfinale i Nadal bi spakovao kofere.Kirgios igra vrhunski i dobro se spremio za obaj turnir.Nikome neće biti lako sa njim.Sigurno se posebno dpremao za Novaka.
Prednost mu je servis koji se teško brani.Od toga će mnogo toga zavisiti.Kirgios će pokušati i sa agresivnošću kao što je nekad Varvirka(na tu foru) znao izbaciti Novaka iz takta.No ,tu mu saveznik mora biti preciznost,jer agresivan tenis proizvodi puno grešaka.
Sko dođe do tog susreta(ako neki od njih ne kiksne),za mene će to biti finale pre finala.Zko bi prošao Nole,titula je njegova.Ako prođe Kirgios,ne mora da znači,jer Kirgios se isprazni na velikim mečevima i onda pada mu koncentracija.
Da zaključim:
Žreb bi bio najbolji da je Kirgios ostao u drugoj polovini.
Niko ne može napraviti toliki problem Novaku od ostatka,kao Kirgios u ovom trenutku(verujem da je neverovatno pripremljen i to je razlog mog stava).

Milos

pre 1 godinu

Jedino vazno kod zrebanja je kako organizator vidi projektovano polufinale - da li prvi igra protiv cetvrtog ili treceg nosioca.
Sve ostalo je samo razrada ovoga.

Neko iz mase

pre 1 godinu

Ne kapiram to oko lakoće žreba za nekog ko je najbolji.
Taj će da pobedi nekog velikog rivala i u prvom ili trećem kolu ako je bolji od njega. Ako nije bolji svejedno je kad je izgubio.
Lak žreb može da bude za nekog nize rangiranog igrača koji želi da dogura što dalje, pa da ne ispadne baš u prvom kolu.

RG Fan

pre 1 godinu

Pa, nije baš da treba lako otpisati šampione kao što su Zverev i (malo manje) Beretini bez obzira na trenutnu formu....videćemo šta je sa povredom.

1.kolo
Rublev-Tim
Beretini-Mari


Kecmanović ima zaista laka prva dva kola, pa onda Fric.

Ljube

pre 1 godinu

@Banjica Mi smo komsije,ako si uopste odatle,ali ovakav komentar pun neznanja i pokvarenosti moze samo da ostavi ozlojedjena i duboko iskompleksirana osoba.Vidi se da ne pratis tenis,nego spinujes i povrsno
gledas,a onda trcis na tastaturu da das misljenje koje nikoga ne zanima.Edukuj se mnogo vise o stvarima o kojima pricas.Zreb nije tako lagan, i uzevsi u obzir da Novaka muci tetiva,GS ce biti izazov.Jako je bitno da se prodje lako prvih 4 kola,jer sva energija se cuva za polufinale i finale kada moraju da dodju najtezi protivnici,Kirios ima sansu da ga pobedi jer je izuzetan server,a Nole mu tesko cita servise.Sve zavisi da li ce Nole biti 100 posto fizicki zdrav.

meda

pre 1 godinu

Usput, Busta u 3r. ide na Alex de Minaura. Taj meč je 50-50% ko će da dobije. Tj. uopšte nije sigurno da će da stigne do Đokovića.

Banjica

pre 1 godinu

Ljudi, zar vas ne brine povreda kolena, koji lako može da se povrati, pogotovu sko bude gubio. Zlobnici bi rekli da je to alibi kao svaki put kod poraza. Setimo se ranijih slučajeva, podlaktica, nadlaktica,raznih istegnuća, naprslog trnušnog mišića, pokidanih noktiju i da ne nabrajam jer ih je bilo baš dosta, gotovo da im nema broja. On se uvek lavovski borio i nalazio rešenja odlazeći u toalet. I taj čarobni napitak nije baš svaki put uspevao da mu povrati fizičku snagu mada je delovao odmornije nego sa početka meča. Da to je taj naš Nole koji kad zatreba uvek ima rešenje za snagu, koja je zahvaljujući bivšem fizioterapeutu kao što smo videli, čak i sa tribina na brzinu da smućka onu čuvenu roze tečnost krijući se i nekako mu je doda. Ne, naš Nole se nedopinguje. Hvala organizatorima AO za ovakav žreb, mogli su odmah da mu daju pehar kao poklon a turnir pretvore u egzibiciju, tako bi bar poštedeli psovanje i sarkastične Noletove reakcije na protivnikove čišćenja linija. I svakom slučaju uživaćemo u besumačna i dosadna prebacivanja loptice preko mreŸe, čekajući da protivnik pogreši, a onda će on stisnute pesnice da zaurliče kako bi fotografi uhvatili tsjnlavivsk

Ja

pre 1 godinu

Novak moze u osminu finala i protiv iznera,a svi znamo da se Novak teško nosi sa velikim servisima.Mozda Izner izbaci Noleta sa turnira

Banjica

pre 1 godinu

(Ljube, 13. januar 2023 08:00)
Ne nisam sa banjice, ti si! A i Nole je sa banjice inače moj bivši komšija, Ali ako ti kažeš da nisam onda ti ja verujem. Elem, nezna čovek kako da vam ugodi, bilo da se kritikuje ili na primer hvali kao što sam ga ja hvalio. Vi koji tennis pratite od juće znali bi za sve one povrede koje sam naveo. Druga stvar je što on s vremena na vreme pre turnira izjavi da je zdrav I da jedva čeka početak, a onda posle poraza priča o nekoj povredi. Dobro je što ga podržavate u svemu, ali smatram da mu rečnik nije jača strana pa I ponasanje ja terenu, pogotovu ono što često imamo prilike da vidimo ali I da čujemo. Ne zvižde njemu bez razlike. Dobro je to što se trudi da se dopadne svima, navijajući za klubive u zavisnosti u kojoj zemlji igra, on je ustvari navijač I Zvezde, Reala, juventusa, Bajerna, Mančestera i da ne nabrajam znate i sami. Više puta sam išao na mečeve Davis cupa I to one odlučujuće ali na moju žalost on se nije pojavio ali je podrzavao primer društvenih mreža. Pa dobro I ta jedna salatara od pre deset I više godina vredi više nego Spanskih pet na čelu Sa Nadalom. E to je ta snaga i volja našeg Nola kad se on svojski bori da sa Maldiva skupi svu snagu I da podršku. Onaj licemer Iz Spanije skoro da nema dejvis kupa u kome nije igrao. Ja mislim da nije imao dovoljno para da letuje na Maldive ili Kopaoniku pa se zato odazvao za reprezentaciju. Pa I ta zlatna medalja Rafe nije ništa u odnosu na Noletovu bronzu Od isn’t drvenu iz Ria.

Miloš

pre 1 godinu

Bolivijci su uvek neugodni na betonu, posebno su tradicionalno uspešni u Australiji. Ubeđen sam da su namerno namestili baš Bolivijca u drugom kolu Novaku...

Jasen

pre 1 godinu

Ovaj ždrijeb kao da je rađen za Novaka, a protiv Nadala. Barem takvih komentara vidimo na stotine kada je obratno. Doduše Nadal više nije prijetnja, ali je i Medvedevu otežano koliko god se moglo. Barem ne moramo čitati kako su Nike i Vatikan u kombinaciji namjestili Nadalu lagane protivnike.

veliki strumf

pre 1 godinu

Жреб је мач са две оштрице. У прва 4 кола нема озбиљног противника а одмах потом врло опасан меч пред домаћим публиком против 3. фаворита турнира! Кирјос у четвртфиналу је све само не повољан жреб, нарочито што Ноле пре тога нема играча који би га загрејао! Ипак, све у свему ово је зицер за 22. ГС!

veliki strucnjak

pre 1 godinu

kakav crni lak zreb. kirijos u cetvrtfinalu - dosta vise bih voleo nadala. nekako im se ne da mimo sljake da se sastanu. a na roland garrosu zato nadal uvek najranije moguce ide na noleta. ali uvek.
jel moze neka vest o tome? ipak ste vi novinari.

u polufinalu mozda zverev - najtezi protivnik za noleta
uporno ga stavljaju na noletovu stranu. ali je jedino upitan sa formom obzirom da je napravio duzu pauzu. ali spreman zverev je najtezi protivnik za noleta.

utisak je da se zreb itekako namesta. previse ocigledno. sramota

Djed Gavrilo

pre 1 godinu

Voleo bih da je upao u kostur sa Nadalom.Bilo bi to četvrtfinale i Nadal bi spakovao kofere.Kirgios igra vrhunski i dobro se spremio za obaj turnir.Nikome neće biti lako sa njim.Sigurno se posebno dpremao za Novaka.
Prednost mu je servis koji se teško brani.Od toga će mnogo toga zavisiti.Kirgios će pokušati i sa agresivnošću kao što je nekad Varvirka(na tu foru) znao izbaciti Novaka iz takta.No ,tu mu saveznik mora biti preciznost,jer agresivan tenis proizvodi puno grešaka.
Sko dođe do tog susreta(ako neki od njih ne kiksne),za mene će to biti finale pre finala.Zko bi prošao Nole,titula je njegova.Ako prođe Kirgios,ne mora da znači,jer Kirgios se isprazni na velikim mečevima i onda pada mu koncentracija.
Da zaključim:
Žreb bi bio najbolji da je Kirgios ostao u drugoj polovini.
Niko ne može napraviti toliki problem Novaku od ostatka,kao Kirgios u ovom trenutku(verujem da je neverovatno pripremljen i to je razlog mog stava).

Banjica

pre 1 godinu

Ljudi, zar vas ne brine povreda kolena, koji lako može da se povrati, pogotovu sko bude gubio. Zlobnici bi rekli da je to alibi kao svaki put kod poraza. Setimo se ranijih slučajeva, podlaktica, nadlaktica,raznih istegnuća, naprslog trnušnog mišića, pokidanih noktiju i da ne nabrajam jer ih je bilo baš dosta, gotovo da im nema broja. On se uvek lavovski borio i nalazio rešenja odlazeći u toalet. I taj čarobni napitak nije baš svaki put uspevao da mu povrati fizičku snagu mada je delovao odmornije nego sa početka meča. Da to je taj naš Nole koji kad zatreba uvek ima rešenje za snagu, koja je zahvaljujući bivšem fizioterapeutu kao što smo videli, čak i sa tribina na brzinu da smućka onu čuvenu roze tečnost krijući se i nekako mu je doda. Ne, naš Nole se nedopinguje. Hvala organizatorima AO za ovakav žreb, mogli su odmah da mu daju pehar kao poklon a turnir pretvore u egzibiciju, tako bi bar poštedeli psovanje i sarkastične Noletove reakcije na protivnikove čišćenja linija. I svakom slučaju uživaćemo u besumačna i dosadna prebacivanja loptice preko mreŸe, čekajući da protivnik pogreši, a onda će on stisnute pesnice da zaurliče kako bi fotografi uhvatili tsjnlavivsk

Ja

pre 1 godinu

Novak moze u osminu finala i protiv iznera,a svi znamo da se Novak teško nosi sa velikim servisima.Mozda Izner izbaci Noleta sa turnira

DukiNS

pre 1 godinu

Kirjos pre eventualnog duela treba da prođe i Runea i Rubljeva , ne verujem da će stići do Novaka. Novaka samo zdravlje da posluži i u finalu verovatno sa Medom ponovo.

Neko iz mase

pre 1 godinu

Ne kapiram to oko lakoće žreba za nekog ko je najbolji.
Taj će da pobedi nekog velikog rivala i u prvom ili trećem kolu ako je bolji od njega. Ako nije bolji svejedno je kad je izgubio.
Lak žreb može da bude za nekog nize rangiranog igrača koji želi da dogura što dalje, pa da ne ispadne baš u prvom kolu.

Del Boj

pre 1 godinu

Idealan žreb za Novaka da ga je sam birao ne bi ovako ispadalo.Da i on ima sreće na zrebu eto prilike za veliki uspeh i podvig da ide ka 10 tituli AO. Sto se tice Nadala ja sam i ranije govorio maksimalno treća ili četvrta runda kad verovatno ide na Medvedev i tu mu se turnir završava.

Vrg

pre 1 godinu

Кирјос ће тражити освету за Вимблдон! Биће опасан меч ако дође до њега. Али верујемо Ноле у #22. Идемоооо
(Матори, 12. januar 2023 08:02)

Pa svaki mec na slemu protiv poznatog igraca je maximalan motiv, osveta ili ne. Nadam se ipak da je Kirjos najopasniji na travi. Srecno Nole! Kolo po kolo!

g X

pre 1 godinu

mislim da zreb izgleda "lakse"...tj da uopste nije toliko lagan, jer Noletu ne leze toliko Pablo Karenjo Busta, Kirijos, Rune....lakse bi bilo da je na Nadala naleteo u osmini ili cetvrtini finala....no nadajmo se da sve to Nole dobija uz Boziju pomoc...ipak je ovo AO

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Teže će dobiti Medcedeva u polufonalu nego u finalu.

Nadal je od svih ovih potencijalnih Novakovih protivnika u polufonalu lakši za dranje.

Dokazana činjenica.

got

pre 1 godinu

Normalno je da organizatorima AO odgovara da Novak osvoji trofej, biće mu to deseti po redu i pisaće se o tome nedeljama.
Bilo ko drugi da osvoji AO, posle 3 dana biće nebitno i pamtiće samo onaj ko pobedi.

Kralj mača

pre 1 godinu

Дакле: Карбаљес Баена (1. коло), Делијен (2. коло), Димитров (3. коло), Карењо Буста (1/8 финала), Кириос (1/4 финале), Зверев (1/2 финале) и Медведев (финале). Врло зезнуто!

Матори

pre 1 godinu

Кирјос ће тражити освету за Вимблдон! Биће опасан меч ако дође до њега. Али верујемо Ноле у #22. Идемоооо

Banjica

pre 1 godinu

(Ljube, 13. januar 2023 08:00)
Ne nisam sa banjice, ti si! A i Nole je sa banjice inače moj bivši komšija, Ali ako ti kažeš da nisam onda ti ja verujem. Elem, nezna čovek kako da vam ugodi, bilo da se kritikuje ili na primer hvali kao što sam ga ja hvalio. Vi koji tennis pratite od juće znali bi za sve one povrede koje sam naveo. Druga stvar je što on s vremena na vreme pre turnira izjavi da je zdrav I da jedva čeka početak, a onda posle poraza priča o nekoj povredi. Dobro je što ga podržavate u svemu, ali smatram da mu rečnik nije jača strana pa I ponasanje ja terenu, pogotovu ono što često imamo prilike da vidimo ali I da čujemo. Ne zvižde njemu bez razlike. Dobro je to što se trudi da se dopadne svima, navijajući za klubive u zavisnosti u kojoj zemlji igra, on je ustvari navijač I Zvezde, Reala, juventusa, Bajerna, Mančestera i da ne nabrajam znate i sami. Više puta sam išao na mečeve Davis cupa I to one odlučujuće ali na moju žalost on se nije pojavio ali je podrzavao primer društvenih mreža. Pa dobro I ta jedna salatara od pre deset I više godina vredi više nego Spanskih pet na čelu Sa Nadalom. E to je ta snaga i volja našeg Nola kad se on svojski bori da sa Maldiva skupi svu snagu I da podršku. Onaj licemer Iz Spanije skoro da nema dejvis kupa u kome nije igrao. Ja mislim da nije imao dovoljno para da letuje na Maldive ili Kopaoniku pa se zato odazvao za reprezentaciju. Pa I ta zlatna medalja Rafe nije ništa u odnosu na Noletovu bronzu Od isn’t drvenu iz Ria.

Aleksandar Lajić - Srbac

pre 1 godinu

Kako god, da li u Australiji sada ili kasnije, Novak Đoković će uzeti i taj broj Grand Slam titula - čime će i zadnji argument biti na njegovoj strani. Postaće i formalno, najbolji teniser svih vremena. Rafael Nadal će biti drugi. A već sada je jasno da je Roger Federer na trećem mjestu. I u kratkom vremenu, nakon fudbala i onoga što je uradio Messi, situacija oko iste stvari se iskristališe i u tenisu. A ova trojica, sa ovakvim pozicijama u ovoj eri, drže iste pozicije u bilo kojoj eri - što znači da je ova era tenisa, ubjedljivo najjača ikada. I ko zna da li će ikada i približno biti ovaj kvalitet. Tako da, oni koji su imali čast da gledaju tenis ovih godina, svjedoci su stvaranja istorije, te umjesto prepirki bolje neka uživaju. Nije još puno ostalo. A još kada se dodaju u ženskoj konkurenciji i Serena Williams, pa braća Bryan u dublu. SILA je ta neka generacija BILA.

Lukavi

pre 1 godinu

Bas smor, dobar je zreb ali opet Nadal na drugoj strani. Bas sam se nadao da ce da odigraju konacno jedan mec na betonu posle 4 godine… Izgleda da se zaista vise nikad nece sastati van sljake.

Milos

pre 1 godinu

Jedino vazno kod zrebanja je kako organizator vidi projektovano polufinale - da li prvi igra protiv cetvrtog ili treceg nosioca.
Sve ostalo je samo razrada ovoga.

Василиј Зајцев

pre 1 godinu

Идемо Ноле по 22 титулу! Меч по меч па привести крају посао како треба!

Lukavi

pre 1 godinu

Bas smor, dobar je zreb ali opet Nadal na drugoj strani. Bas sam se nadao da ce da odigraju konacno jedan mec na betonu posle 4 godine… Izgleda da se zaista vise nikad nece sastati van sljake.

Liverpool Man

pre 1 godinu

Zverev da dodje do polufinala? Pratite li vi tenis uopste? Mene jedino Kirijos plasi a pitanje da li ce on doci do Novaka. Rune je jos zelen i Nole ga nece potceniti. Ostali nemaju sta da traze ukoliko Nole bude na nivou. U finalu ne bih voleo Medvedeva.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Да би освојио турнир мораш побјеђивати ко год ти се нађе на путу. Нема ту шта лакше, теже. Поготово у другој седмици турнира.

Slobo

pre 1 godinu

Koji zreb, koji bakraci! Pa nije on fudbalska reprezentacija ili 150. Teniser na svetu da ga to zanima. Dosao je da osvoji turnir, svaki drugi rezultat bio bi neuspeh.

Kralj mača

pre 1 godinu

Na kog ide u polufinalu?
(Nikola, 12. januar 2023 08:12)

На Каспера Руда, али ће пре бити Зверев у комбинацији, евентуално Беретини, него Руд.

twenty two

pre 1 godinu

1/4 finale Kyrgios ili Rune, 1/2 finale Zverev ili Ruud i Finale Medvedev ili Tsitsipas nije uopste lak zreb!

Samo da Zverev ne proigra odmah po povratku. I samo neka No1e bude zdrav!!!

Djordje

pre 1 godinu

Nema Kirjos šampionsku glavu, opušteno. Otkud znate da ce uopste stici do Novaka? Po meni je on za klasu opasniji na travi koja je idealna za taj njegov bum tras stil.

bla bla

pre 1 godinu

Biće tu iznenadjenja raznih,Busta možda ne stigne do 1/8,Kirgios isto ,pa tu je mali Rune koga niko ne spominje …Zverev ko zna koja forma ,nije igrao turnire 6 meseci,tako da sigurno neće igrati da svima njima pre finala …u finalu ko zna ko će biti,sve je moguće sa druge strane od Cicipasa koji ima bolji žreb do Mede i Nadala i Aliasimea

Tata brada

pre 1 godinu

Ne znam kako ljudi misle da je moguće da Đoković protiv Nadala igra u četvrtfinalu! Bilo je moguće da je Alkaras ostao u žrebu, kad se povukao, Đoković i Nadal nikako nisu mogli da igraju jedan protiv drugog pre polufinala.

majstor

pre 1 godinu

Uh tesko ce mu biti u 1/4 finala. Nikako Kirgios pred domacom publikom na centralnom terenu...nikako...ne treba mu to ama uopste, ostali igraci...moze. Izbegao je Medu i Nadala ali ce mu biti tesko pocetkom druge nedelje

djole ns

pre 1 godinu

Dobro je da je Medvedev na drugoj strani, Nadal je ovde totalno nebitan, što neko reče Nadal je Đokoviću najsigurniji na Australiji. Ovde mogu problem da naprave Medvedev i eventualno Zverev ali ako bude u dobroj formi pri čemu verovatno nije. Srećno Novače!

sasa

pre 1 godinu

Nadal se raspada i nije u opste favorit na AO, mnogo teziprotivnik je Kirjos… bilo bi bolje da su se nasli tek u finalu a ne ovako rano

meda

pre 1 godinu

Treće kolo: Đere, Dimitrov ili Karatsev, malo da se zagreje.
Četvrto kolo: Busta (stizao je do 4. kola na 3 od poslednjih 5 AO), to je već ozbiljan protivnik.
QF: Kirgios, Rune ili Rubljov (Rune nije nikad dobio na AO, ali je praktično tek počeo profi karijeru prošle godine, Kirgios je ovde najverovatniji i najteži protivnik)
SF: Zverev, ako iole uđe u formu
F: Meda

Ovo je OK žreb, da Ruud-a je bolje izvući nego Nadala, ali šta ti to vredi ako je u Ruudovoj četvrtini Zverev. Dobro je što su Medvedev, Sinner, Cicipas i Felix u Nadalovoj polovini.
Može da se pretvori u šetnjicu jedino ako Zverev ispadne rano. Ruud je opet imao sreće sa žrebom, kad bi se on nekako došlepetao do SF, to bio idealan protivnik.
Od protivnika koje je mogao da dobije u 4r. bila su 4 teška i 4 laka (teški Kirgios, Rune, Zverev i Sinner), tu je OK prošao sa Bustom. Od mogućih protivnika u QF (Medvedev, Felix, Zverev, Kirgios šanse da dobije nekog lakog bi bilo samo da mu dođe Rubljov ili Fric a da nema nikoga u njihovoj osmini, to su male šanse.
Sve u svemu verovatno 3 teška meča, to je za očekivati na slemu.

Nadal: 4r. Tiafoe, QF Meda, SF Cicipas, Sinner ili Felix i finale, 3 teška meča opet. Isto i Medvedev (koji ima Kordu u 3r i Šapovalova u 4r., dakle još teži žreb).
Cicipas i Siner imaju 4 teška meča, jedan sa drugim u 4r, pa na Felixa u QF, pa Medvedev ili Nadal u SF.
Felix ima solidno lak žreb ali opet 3 teška meča.

fenomen

pre 1 godinu

Ko sve prenosi osim Eurosporta koji tradicionalno uporedo prenose i biciklizam. Tako da osim Noleta tesko da cemo jos nekog naseg gledati u live prenosu. Sportklub je dobro resenje ali oni samo masterse prenose. Bilo kako bilo ako neko zna gde se jos moze naci prenos osim Eurosporta.

RG Fan

pre 1 godinu

Pa, nije baš da treba lako otpisati šampione kao što su Zverev i (malo manje) Beretini bez obzira na trenutnu formu....videćemo šta je sa povredom.

1.kolo
Rublev-Tim
Beretini-Mari


Kecmanović ima zaista laka prva dva kola, pa onda Fric.

deset

pre 1 godinu

Ko sve prenosi osim Eurosporta koji tradicionalno uporedo prenose i biciklizam. Tako da osim Noleta tesko da cemo jos nekog naseg gledati u live prenosu. Sportklub je dobro resenje ali oni samo masterse prenose. Bilo kako bilo ako neko zna gde se jos moze naci prenos osim Eurosporta.
(fenomen, 12. januar 2023 09:48) # Link komentara

Jedino strimovi

Randy Marsh

pre 1 godinu

Ako se gledaju kvote na kladionici, izbegao je 2. 3. i 5. favorita. Tu mu je samo 4. favorit Kirjos.
1 nezgodan protivnik do samog kraja. Pa je ovo svakako dobar žreb.
Ali kakav god da je žreb na ovom turniru sve i isključivo sve zavisi od Novaka.

Ljube

pre 1 godinu

@Banjica Mi smo komsije,ako si uopste odatle,ali ovakav komentar pun neznanja i pokvarenosti moze samo da ostavi ozlojedjena i duboko iskompleksirana osoba.Vidi se da ne pratis tenis,nego spinujes i povrsno
gledas,a onda trcis na tastaturu da das misljenje koje nikoga ne zanima.Edukuj se mnogo vise o stvarima o kojima pricas.Zreb nije tako lagan, i uzevsi u obzir da Novaka muci tetiva,GS ce biti izazov.Jako je bitno da se prodje lako prvih 4 kola,jer sva energija se cuva za polufinale i finale kada moraju da dodju najtezi protivnici,Kirios ima sansu da ga pobedi jer je izuzetan server,a Nole mu tesko cita servise.Sve zavisi da li ce Nole biti 100 posto fizicki zdrav.

meda

pre 1 godinu

Usput, Busta u 3r. ide na Alex de Minaura. Taj meč je 50-50% ko će da dobije. Tj. uopšte nije sigurno da će da stigne do Đokovića.