Tenis 81

Ponedeljak, 30.05.2022.

22:30

Čilić zbrisao Medvedeva

Marin Čilić i u 34. godini prikazuje izuzetan tenis.

Èiliæ zbrisao Medvedeva IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

davor

pre 2 godine

Eto vam vaš žreb. Bogami se RG pošteno obrukao sa ovako nikad glupljim žrebom. To se videlo odmah čim su ga sastavili. Šta su time hteli, to valjda samo oni znaju.
Ispada da će finale igrati igrač koji da je u drugoj polovini žreba ne bi prošao ni četvrtfinale. Minus kao kuća i velika sramota.

Slon

pre 2 godine

Nekako kroz godine na ATP za Čilkana se prilepila labela luzera zbog načina na koji gubi mečeve i slabe glave...ali kad mu se poklopi turnir gotovo i čist je u glavi gotovo da je nepobediv.
U konačnici, pričamo o igraču koji ima 20 titula, 1 GS i još 2 GS finala.

Gledao sam njegova 3 meča na RG, realno u ovom delu ždreba je najveći favorit za finale...ali ne zaboravimo to je Čilić i može da bude i raspad odmah sa Rubljovim.

sasa the king

pre 2 godine

Slusam komentatora na ES; Ne znam dai je rezultat plod Cilicwve igre ili Medvedev slabo igra? Pa iz aviona se bidelo da Cilic igra mec zivota i da Medvedev ne zna sta da radi sa tim projektilima koji cisti linije i uglove. Sa onom igrom od sinoc, pobedio bi svakoga na turu.

VRLO VRLO ZADOVOLJAN TIP

pre 2 godine

Da li je moguće da tamo polufinale Ruud-Rune, za koje moja majka nije ni čula, a ovamo četvrtfinale Rafa-Nole, a polufinale Alkatraz - Rafa?

slobodan

pre 2 godine

Pitam, onako laički, koliko su kladionice zaradile na pobedi Čilića ? Kod vrhunskih tenisera, konačnu odluku o pobedniku, naravno ne svakog meča ali za kladionice bitnijih, imaju finansijeri čitave te predstave zvane vrhunski sport, pa i tenis. A,kladionice se tu baš pitaju.

Pridjen, pozdravin se

pre 2 godine

Velika je sramota ovakav žreb. Praktično Rafa, Novak, Alkaraz i Zverev igraju polufinale i finale, pre finala. Ovaj drugi deo žreba je dno. Bravo za Čilića!

Goran

pre 2 godine

Ispasce na kraju da je jedan od najjacih turnira na sljaci ove godine bio Belgrade Open. Trojica cetvrtfinalista su ucestvovala u Beogradu a moze se desiti da finale Garosa bude re-mec finala iz Beograda.

fejk brastvo i fejk jedinstvo

pre 2 godine

Hrvatski finale u singlu Čilić - Đokovic.
I Hrvatima zlato u muškom dublu.
A di je ona mala Marčinković da i ona nešto uzme?
Hrvati veslači uzeli zlato u Beogradu a na b92 ni slova o tome?

Djordje

pre 2 godine

Pokazalo se da Medvedev ipak nije teniska gromada na šljaci samo zato što je počistio Đerea i Kecmanovića. Ljudi su nakon tih mečeva mislili da će Medevedev u finale. ja i tad pisao da naši nemaju pojma i da nisu nikakav reper za formu Medvedeva za šta sam u početku dobio 8 pluseva i 6 minusa u komentarima. Prvi ću pohvaliti naše tenisere kada urade nešto veliko. ali ne mislim da ne treba kritikovati kada izađu nezainteresovani i ne pokažu bas nista na terenu. Mene su razočarali i to nisam krio.

Гиле

pre 2 godine

Морам признати да сам омануо скроз. Мислио сам да ће највероватније Медведев и Циципас у полуфинале. Ок, Циципас има слабу главу, поготово од пораза од Новака прошле године. Медведев није био неки играч на шљаци, али је деловао сигурно прва 3 кола.

drago

pre 2 godine

Cuj donji dio ždrijeba ATP 250 i 500.
Pa samo 8 tenisača u zadnjih 15 godina ima po 3 ili više GS finala. Medju njima je i Cilic. A i Rublev je jako dobar igrač.

Još nešto. Jedini put kad je Cilic dobio Simona i osvojio je GS. Tada je razbio Federera a sada Medvedeva.
Ovo je zemlja brza kao beton a igra se i u dvorani navečer pa su to uvjeti koji Cilicu savršeno pasu.
Opet se kreće kao prije 5 godina, udarce je uvijek imao a u glavi je opusteniji jer ovo gleda kao bonus karijere.
On ovo može osvojiti.

Sabre

pre 2 godine

Cekamo balkansko finale :D Realno od ovih smaraca u tom delu zreba najvise bih se radovao Cilicu, covek je zasluzio da uradi nesto vise pred kraj karijere opet.

Oposum, divna životinjica

pre 2 godine

Bravo za Čilića na ovoj velikoj i veoma ubedljivoj pobedi. Već duže vreme Čilić lagano ali sigurno podiže formu, igra sve bolje i bolje i evo na Rolan Garosu njegova forma dostiže vrhunac. Prosto je demolirao drugog igrača sveta Medvedeva sa rutinskih ubedljivih 3:0 u setovima i time potvrđuje da je u izuzetnoj formi a sada mu se još lepo otvorio žreb i ima velike velike izglede da se dočepa finala Rolan Garosa, jedinog Slema gde za sada nije igrao finale. Danas je ispao i Cicipas koji je u katastrofalnoj formi i zaista Čilić do finala realno ne bi trebao da ima problema sa Rubljovim i kasnije Rudom ili Runeom naravno. Bravo za Čilića na ovoj vrhunskoj partiji i novom velikom uspehu.

Coabree

pre 2 godine

Kakvo izlaganje Marina!! Ovo je blizu forme iz Us opena 2014, definitivno uliva strah ovakva igra, rublev nece imati gram sanse, polufinale na vidiku!

mmrak

pre 2 godine

Najtuznije od svega jeste to sto ce ovo biti broj 1 posle Vimbldona. Covek je svetski rekorder po borju nezazluzenih nedelja na toj poziciji.

Pall Mall

pre 2 godine

Bravo za Cilica sve čestitke za pobedu. Vrhunski je odigrao veceras. Medvedev sta reci?Po ko zna koji put je pokazao da je slab na šljaci.

judd trump

pre 2 godine

Ovog Čilića nema nigde i tako niotkuda "nalupa" Medvedeva! Igra na šljaci zahteva učenje. Koliko je Đoković "propatio" dok nije išao u sve tajne šljake. Tako i Danil moraće još da igra i igra na šljaci pa će u jednom momentu otići dalje od sistema kolo, dva, možda tri a možda i četiri pobede na RG!

Pekar

pre 2 godine

Njemu da glavni protivnik u karijeri nije bila njegova glava mogao je daleko da dogura...
(hm, 30. maj 2022 23:02)

Da, do još jednog četvrtfinala.

chevanton

pre 2 godine

Još mi je bilo čudno da je prošli meč Marin okrenuo, rijetko je to za vidjet kod njega i pomislim ušao je u svoju zonu. Danas kad sam vidio da mu je i žena u boxu ah reko pa to je to.Možda zvuči glupo, ali uvijek je posebno inspiriran kad je ona tu. Tako je bilo i kad je Us Open osvojio.S njim se nikad ne zna al mislim da će bit će opasan do kraja ako ga bude pratila.

bradina

pre 2 godine

Bilo he pitaj vremena kad ce Daniil,pasti?Tri tunde se drzao na sezonu ali svi koji se babe ovim sportom znaju da velika pauza trazi osto toliko vremena da se pronadje forma pre toga.Pored toga pita se I protivnik a Cilic je danas bio vise nego dobar i za jaceg protivnike nego sto je to bio veceras Medvedev koji ionako nema neki zapazeniji rezultat na ovoj podlozi.To svakako.ne umanjuje pobedu Cilica koja je cista i zasluzena bas kao sto rezultat meca govori.
Pisao sam I ranije da je ovaj kostur za dva puta slabiji of onog gde su Novak,Rafa i Alkaraz,sto se upravo vidi danasnjim rezultatima gde je prvo porazen Cicipas a sad i Medvedev.

Frank Underwood

pre 2 godine

Polako ljudi, i sa Vavrinkom je svojevremeno trofej već bio u džepu, pa je ovaj odigrao u transu.

To je tenis, sâm si sa svojim mislima na terenu, nema ko da te izmeni ili da se resetuješ ako ti ne ide, a protivniku bude dan i šamara kao nenormalan.

Samo da Nole bude odmoran i skoncentrisan i biće dobro.

pierre

pre 2 godine

Njemu da glavni protivnik u karijeri nije bila njegova glava mogao je daleko da dogura...
(hm, 30. maj 2022 23:02)

Da, do još jednog četvrtfinala.
(Pekar, 30. maj 2022 23:13)
Da pratiš tenis znao bi da je Marin već igrao 1/4 RG,finala AO,USO,Wimbledona.

kaokakao

pre 2 godine

Bio sam ubijedjen da Medvedev moze do finala, ali ocigledno da nije dorastao . Bas me zanima koliko Cilic moze, a gledajuci njegov dio zrijeba, mogao bi do kraja da ide. Do sad je bio dosta ubjedljiv.

Alcaraz ante portas

pre 2 godine

E tako se to radi Cilo Majstore a ne kao neki kvazi teniseri sto izgube od ovog polutenisera 0:3

bravo! idemo do titule
P.S nece Cili svakako biti lako sa Alcarazem u finalu.

srle

pre 2 godine

Velika pobeda Čilića. Gledao sam meč, od početka do kraja je bio u zoni, nije dao ni promil šanse Medvedevu. Mislim da sa ovakvom igrom i samopouzdanjem Čilić može lako do finala.

Scania V8

pre 2 godine

Video sam u proslom kolu da Cilic igra dobro I cvrsto. Pomislio sam da ce biti tezak mec sa Medvedevim, ali nisam ocekivao da ce ovako da ga pocisti... mislim da je ovo najtezi poraz Medvedeva na GS.

Ivan Livno CRO

pre 2 godine

Kako igra na turniru i kako je pomeo Medvedeva nebi nikog iznenadilo da i osvoji turnir, pogotovo sto mu se sad ždrijeb otvara, četvrtfinale protiv Rublova bit ce lagan zalogaj za polufinale, ma bravo Marineeeee

Nikola

pre 2 godine

Kad bih video samo rezultat, bilo bi mozda logicno, ali da je za Medvedeva, ali da ovako glatko pobedi Marin Medvedeva, pravo je cudo. Jeste Medvedev uzasno gresio, ali je i Marin igrao na vrhunskom nivou, kao kad predator oseti krv. Svaka cast za ovakvu igru.
Deluje da je Marin favorit protiv Rubljova, a onda ce polufinale biti dobro, protiv Runea ili Ruda.

Oposum na drumu

pre 2 godine

Nije toliko iynenadjenje sto je Marin pobedio Danila, koliko je iznenadjenje sto nije izgubio posle 2:0, kao onomad na Wimb. I sada tek postaje jasno koliko je besmisao odluke z Wimb, ako Novak trijumfuje na nekom od dva GS, a izgubi prvo mesto od igraca koji Marina pobedjuje samo 3 puta za redom....

kvesic

pre 2 godine

ako nastavi s ovakvom igrom, Čiliću se opako otvara ždrijeb do finala... nekako sam dojma da bi mogao pobijediti Rubleva, a u polufinalu bi ga čekao pobjednik meča Casper Ruud / Holger Rune... na drugoj strani ždrijeba će biti pokolj haha..Đoković, Nadal, Zverev i Alcaraz...uff

unknown77

pre 2 godine

Bravo Marine! Kao da se dva grend slema igraju u jednom iz razloga kakav je gornji i donji žreb! U gornjem imamo zakazana već takoreći dva finala!

jova

pre 2 godine

"Iako je zabeležio nekoliko lepih pobeda u Parizu, u ovom meču nije bilo ni traga od igre koja ga je ove godine dovela na čelo ATP liste."

Na prvo mesto ga je dovela sramna deportacija najboljeg tenisera svih vremena iz Australije, a ne njegov tenis.

znalac

pre 2 godine

Medvedev drugi (!) nosilac na sljaci u smesnom delu kostura. A dva najveca igraca na sljaci u zadnjih 15 godina igraju u 1/4!? Ocajna organizacija.

veder

pre 2 godine

Dobio ga na iskustvo, i pre svega servis kojim je rasturio Medvedeva. Nisam video do sada da je tako dobro servirao u sva tri seta. Rasturio Rusa sa sjajnim servisom, drugo mu nije trebalo. Medvedev šokiran, nije očekivao ovakvog Čilića, a možda ga je malo više potcenio.

CroFed

pre 2 godine

Marin razotkrio sve slabosti Medvedeva na ovoj podlozi! Čak neovisno na nešto slabiji dan Rusa glede servisa, trebalo je precizno odigrati sve te poene, diktirati tempo i ne davati protivniku ni promil šanse. Čak je i Alex Corretja impresioniran, da je ovo bila egzibicija Čilića protiv nemoćnog Medvedeva!

Olja

pre 2 godine

Imam utisak da je Medvedevu bilo svejedno kakav će konačan ishod da bude, samo neka se zavrsi.
Podloga mu ne lezi, ali ipak, ubijedjena sam, postoji nešto drugo što ga je demoralisalo i zbog čega mu se nije igralo za pobjedu.

jova

pre 2 godine

"Iako je zabeležio nekoliko lepih pobeda u Parizu, u ovom meču nije bilo ni traga od igre koja ga je ove godine dovela na čelo ATP liste."

Na prvo mesto ga je dovela sramna deportacija najboljeg tenisera svih vremena iz Australije, a ne njegov tenis.

Scania V8

pre 2 godine

Video sam u proslom kolu da Cilic igra dobro I cvrsto. Pomislio sam da ce biti tezak mec sa Medvedevim, ali nisam ocekivao da ce ovako da ga pocisti... mislim da je ovo najtezi poraz Medvedeva na GS.

znalac

pre 2 godine

Medvedev drugi (!) nosilac na sljaci u smesnom delu kostura. A dva najveca igraca na sljaci u zadnjih 15 godina igraju u 1/4!? Ocajna organizacija.

mmrak

pre 2 godine

Najtuznije od svega jeste to sto ce ovo biti broj 1 posle Vimbldona. Covek je svetski rekorder po borju nezazluzenih nedelja na toj poziciji.

Sabre

pre 2 godine

Cekamo balkansko finale :D Realno od ovih smaraca u tom delu zreba najvise bih se radovao Cilicu, covek je zasluzio da uradi nesto vise pred kraj karijere opet.

CroFed

pre 2 godine

Marin razotkrio sve slabosti Medvedeva na ovoj podlozi! Čak neovisno na nešto slabiji dan Rusa glede servisa, trebalo je precizno odigrati sve te poene, diktirati tempo i ne davati protivniku ni promil šanse. Čak je i Alex Corretja impresioniran, da je ovo bila egzibicija Čilića protiv nemoćnog Medvedeva!

kvesic

pre 2 godine

ako nastavi s ovakvom igrom, Čiliću se opako otvara ždrijeb do finala... nekako sam dojma da bi mogao pobijediti Rubleva, a u polufinalu bi ga čekao pobjednik meča Casper Ruud / Holger Rune... na drugoj strani ždrijeba će biti pokolj haha..Đoković, Nadal, Zverev i Alcaraz...uff

pierre

pre 2 godine

Njemu da glavni protivnik u karijeri nije bila njegova glava mogao je daleko da dogura...
(hm, 30. maj 2022 23:02)

Da, do još jednog četvrtfinala.
(Pekar, 30. maj 2022 23:13)
Da pratiš tenis znao bi da je Marin već igrao 1/4 RG,finala AO,USO,Wimbledona.

srle

pre 2 godine

Velika pobeda Čilića. Gledao sam meč, od početka do kraja je bio u zoni, nije dao ni promil šanse Medvedevu. Mislim da sa ovakvom igrom i samopouzdanjem Čilić može lako do finala.

Гиле

pre 2 godine

Морам признати да сам омануо скроз. Мислио сам да ће највероватније Медведев и Циципас у полуфинале. Ок, Циципас има слабу главу, поготово од пораза од Новака прошле године. Медведев није био неки играч на шљаци, али је деловао сигурно прва 3 кола.

veder

pre 2 godine

Dobio ga na iskustvo, i pre svega servis kojim je rasturio Medvedeva. Nisam video do sada da je tako dobro servirao u sva tri seta. Rasturio Rusa sa sjajnim servisom, drugo mu nije trebalo. Medvedev šokiran, nije očekivao ovakvog Čilića, a možda ga je malo više potcenio.

kaokakao

pre 2 godine

Bio sam ubijedjen da Medvedev moze do finala, ali ocigledno da nije dorastao . Bas me zanima koliko Cilic moze, a gledajuci njegov dio zrijeba, mogao bi do kraja da ide. Do sad je bio dosta ubjedljiv.

Nikola

pre 2 godine

Kad bih video samo rezultat, bilo bi mozda logicno, ali da je za Medvedeva, ali da ovako glatko pobedi Marin Medvedeva, pravo je cudo. Jeste Medvedev uzasno gresio, ali je i Marin igrao na vrhunskom nivou, kao kad predator oseti krv. Svaka cast za ovakvu igru.
Deluje da je Marin favorit protiv Rubljova, a onda ce polufinale biti dobro, protiv Runea ili Ruda.

Frank Underwood

pre 2 godine

Polako ljudi, i sa Vavrinkom je svojevremeno trofej već bio u džepu, pa je ovaj odigrao u transu.

To je tenis, sâm si sa svojim mislima na terenu, nema ko da te izmeni ili da se resetuješ ako ti ne ide, a protivniku bude dan i šamara kao nenormalan.

Samo da Nole bude odmoran i skoncentrisan i biće dobro.

drago

pre 2 godine

Cuj donji dio ždrijeba ATP 250 i 500.
Pa samo 8 tenisača u zadnjih 15 godina ima po 3 ili više GS finala. Medju njima je i Cilic. A i Rublev je jako dobar igrač.

Još nešto. Jedini put kad je Cilic dobio Simona i osvojio je GS. Tada je razbio Federera a sada Medvedeva.
Ovo je zemlja brza kao beton a igra se i u dvorani navečer pa su to uvjeti koji Cilicu savršeno pasu.
Opet se kreće kao prije 5 godina, udarce je uvijek imao a u glavi je opusteniji jer ovo gleda kao bonus karijere.
On ovo može osvojiti.

Oposum, divna životinjica

pre 2 godine

Bravo za Čilića na ovoj velikoj i veoma ubedljivoj pobedi. Već duže vreme Čilić lagano ali sigurno podiže formu, igra sve bolje i bolje i evo na Rolan Garosu njegova forma dostiže vrhunac. Prosto je demolirao drugog igrača sveta Medvedeva sa rutinskih ubedljivih 3:0 u setovima i time potvrđuje da je u izuzetnoj formi a sada mu se još lepo otvorio žreb i ima velike velike izglede da se dočepa finala Rolan Garosa, jedinog Slema gde za sada nije igrao finale. Danas je ispao i Cicipas koji je u katastrofalnoj formi i zaista Čilić do finala realno ne bi trebao da ima problema sa Rubljovim i kasnije Rudom ili Runeom naravno. Bravo za Čilića na ovoj vrhunskoj partiji i novom velikom uspehu.

chevanton

pre 2 godine

Još mi je bilo čudno da je prošli meč Marin okrenuo, rijetko je to za vidjet kod njega i pomislim ušao je u svoju zonu. Danas kad sam vidio da mu je i žena u boxu ah reko pa to je to.Možda zvuči glupo, ali uvijek je posebno inspiriran kad je ona tu. Tako je bilo i kad je Us Open osvojio.S njim se nikad ne zna al mislim da će bit će opasan do kraja ako ga bude pratila.

Pall Mall

pre 2 godine

Bravo za Cilica sve čestitke za pobedu. Vrhunski je odigrao veceras. Medvedev sta reci?Po ko zna koji put je pokazao da je slab na šljaci.

judd trump

pre 2 godine

Ovog Čilića nema nigde i tako niotkuda "nalupa" Medvedeva! Igra na šljaci zahteva učenje. Koliko je Đoković "propatio" dok nije išao u sve tajne šljake. Tako i Danil moraće još da igra i igra na šljaci pa će u jednom momentu otići dalje od sistema kolo, dva, možda tri a možda i četiri pobede na RG!

Coabree

pre 2 godine

Kakvo izlaganje Marina!! Ovo je blizu forme iz Us opena 2014, definitivno uliva strah ovakva igra, rublev nece imati gram sanse, polufinale na vidiku!

unknown77

pre 2 godine

Bravo Marine! Kao da se dva grend slema igraju u jednom iz razloga kakav je gornji i donji žreb! U gornjem imamo zakazana već takoreći dva finala!

Ivan Livno CRO

pre 2 godine

Kako igra na turniru i kako je pomeo Medvedeva nebi nikog iznenadilo da i osvoji turnir, pogotovo sto mu se sad ždrijeb otvara, četvrtfinale protiv Rublova bit ce lagan zalogaj za polufinale, ma bravo Marineeeee

Oposum na drumu

pre 2 godine

Nije toliko iynenadjenje sto je Marin pobedio Danila, koliko je iznenadjenje sto nije izgubio posle 2:0, kao onomad na Wimb. I sada tek postaje jasno koliko je besmisao odluke z Wimb, ako Novak trijumfuje na nekom od dva GS, a izgubi prvo mesto od igraca koji Marina pobedjuje samo 3 puta za redom....

bradina

pre 2 godine

Bilo he pitaj vremena kad ce Daniil,pasti?Tri tunde se drzao na sezonu ali svi koji se babe ovim sportom znaju da velika pauza trazi osto toliko vremena da se pronadje forma pre toga.Pored toga pita se I protivnik a Cilic je danas bio vise nego dobar i za jaceg protivnike nego sto je to bio veceras Medvedev koji ionako nema neki zapazeniji rezultat na ovoj podlozi.To svakako.ne umanjuje pobedu Cilica koja je cista i zasluzena bas kao sto rezultat meca govori.
Pisao sam I ranije da je ovaj kostur za dva puta slabiji of onog gde su Novak,Rafa i Alkaraz,sto se upravo vidi danasnjim rezultatima gde je prvo porazen Cicipas a sad i Medvedev.

Pekar

pre 2 godine

Njemu da glavni protivnik u karijeri nije bila njegova glava mogao je daleko da dogura...
(hm, 30. maj 2022 23:02)

Da, do još jednog četvrtfinala.

Olja

pre 2 godine

Imam utisak da je Medvedevu bilo svejedno kakav će konačan ishod da bude, samo neka se zavrsi.
Podloga mu ne lezi, ali ipak, ubijedjena sam, postoji nešto drugo što ga je demoralisalo i zbog čega mu se nije igralo za pobjedu.

Alcaraz ante portas

pre 2 godine

E tako se to radi Cilo Majstore a ne kao neki kvazi teniseri sto izgube od ovog polutenisera 0:3

bravo! idemo do titule
P.S nece Cili svakako biti lako sa Alcarazem u finalu.

sasa the king

pre 2 godine

Slusam komentatora na ES; Ne znam dai je rezultat plod Cilicwve igre ili Medvedev slabo igra? Pa iz aviona se bidelo da Cilic igra mec zivota i da Medvedev ne zna sta da radi sa tim projektilima koji cisti linije i uglove. Sa onom igrom od sinoc, pobedio bi svakoga na turu.

fejk brastvo i fejk jedinstvo

pre 2 godine

Hrvatski finale u singlu Čilić - Đokovic.
I Hrvatima zlato u muškom dublu.
A di je ona mala Marčinković da i ona nešto uzme?
Hrvati veslači uzeli zlato u Beogradu a na b92 ni slova o tome?

Slon

pre 2 godine

Nekako kroz godine na ATP za Čilkana se prilepila labela luzera zbog načina na koji gubi mečeve i slabe glave...ali kad mu se poklopi turnir gotovo i čist je u glavi gotovo da je nepobediv.
U konačnici, pričamo o igraču koji ima 20 titula, 1 GS i još 2 GS finala.

Gledao sam njegova 3 meča na RG, realno u ovom delu ždreba je najveći favorit za finale...ali ne zaboravimo to je Čilić i može da bude i raspad odmah sa Rubljovim.

Goran

pre 2 godine

Ispasce na kraju da je jedan od najjacih turnira na sljaci ove godine bio Belgrade Open. Trojica cetvrtfinalista su ucestvovala u Beogradu a moze se desiti da finale Garosa bude re-mec finala iz Beograda.

Pridjen, pozdravin se

pre 2 godine

Velika je sramota ovakav žreb. Praktično Rafa, Novak, Alkaraz i Zverev igraju polufinale i finale, pre finala. Ovaj drugi deo žreba je dno. Bravo za Čilića!

Djordje

pre 2 godine

Pokazalo se da Medvedev ipak nije teniska gromada na šljaci samo zato što je počistio Đerea i Kecmanovića. Ljudi su nakon tih mečeva mislili da će Medevedev u finale. ja i tad pisao da naši nemaju pojma i da nisu nikakav reper za formu Medvedeva za šta sam u početku dobio 8 pluseva i 6 minusa u komentarima. Prvi ću pohvaliti naše tenisere kada urade nešto veliko. ali ne mislim da ne treba kritikovati kada izađu nezainteresovani i ne pokažu bas nista na terenu. Mene su razočarali i to nisam krio.

VRLO VRLO ZADOVOLJAN TIP

pre 2 godine

Da li je moguće da tamo polufinale Ruud-Rune, za koje moja majka nije ni čula, a ovamo četvrtfinale Rafa-Nole, a polufinale Alkatraz - Rafa?

davor

pre 2 godine

Eto vam vaš žreb. Bogami se RG pošteno obrukao sa ovako nikad glupljim žrebom. To se videlo odmah čim su ga sastavili. Šta su time hteli, to valjda samo oni znaju.
Ispada da će finale igrati igrač koji da je u drugoj polovini žreba ne bi prošao ni četvrtfinale. Minus kao kuća i velika sramota.

slobodan

pre 2 godine

Pitam, onako laički, koliko su kladionice zaradile na pobedi Čilića ? Kod vrhunskih tenisera, konačnu odluku o pobedniku, naravno ne svakog meča ali za kladionice bitnijih, imaju finansijeri čitave te predstave zvane vrhunski sport, pa i tenis. A,kladionice se tu baš pitaju.

Alcaraz ante portas

pre 2 godine

E tako se to radi Cilo Majstore a ne kao neki kvazi teniseri sto izgube od ovog polutenisera 0:3

bravo! idemo do titule
P.S nece Cili svakako biti lako sa Alcarazem u finalu.

Pekar

pre 2 godine

Njemu da glavni protivnik u karijeri nije bila njegova glava mogao je daleko da dogura...
(hm, 30. maj 2022 23:02)

Da, do još jednog četvrtfinala.

drago

pre 2 godine

Cuj donji dio ždrijeba ATP 250 i 500.
Pa samo 8 tenisača u zadnjih 15 godina ima po 3 ili više GS finala. Medju njima je i Cilic. A i Rublev je jako dobar igrač.

Još nešto. Jedini put kad je Cilic dobio Simona i osvojio je GS. Tada je razbio Federera a sada Medvedeva.
Ovo je zemlja brza kao beton a igra se i u dvorani navečer pa su to uvjeti koji Cilicu savršeno pasu.
Opet se kreće kao prije 5 godina, udarce je uvijek imao a u glavi je opusteniji jer ovo gleda kao bonus karijere.
On ovo može osvojiti.

Olja

pre 2 godine

Imam utisak da je Medvedevu bilo svejedno kakav će konačan ishod da bude, samo neka se zavrsi.
Podloga mu ne lezi, ali ipak, ubijedjena sam, postoji nešto drugo što ga je demoralisalo i zbog čega mu se nije igralo za pobjedu.

znalac

pre 2 godine

Medvedev drugi (!) nosilac na sljaci u smesnom delu kostura. A dva najveca igraca na sljaci u zadnjih 15 godina igraju u 1/4!? Ocajna organizacija.

jova

pre 2 godine

"Iako je zabeležio nekoliko lepih pobeda u Parizu, u ovom meču nije bilo ni traga od igre koja ga je ove godine dovela na čelo ATP liste."

Na prvo mesto ga je dovela sramna deportacija najboljeg tenisera svih vremena iz Australije, a ne njegov tenis.

Ivan Livno CRO

pre 2 godine

Kako igra na turniru i kako je pomeo Medvedeva nebi nikog iznenadilo da i osvoji turnir, pogotovo sto mu se sad ždrijeb otvara, četvrtfinale protiv Rublova bit ce lagan zalogaj za polufinale, ma bravo Marineeeee

mmrak

pre 2 godine

Najtuznije od svega jeste to sto ce ovo biti broj 1 posle Vimbldona. Covek je svetski rekorder po borju nezazluzenih nedelja na toj poziciji.

VRLO VRLO ZADOVOLJAN TIP

pre 2 godine

Da li je moguće da tamo polufinale Ruud-Rune, za koje moja majka nije ni čula, a ovamo četvrtfinale Rafa-Nole, a polufinale Alkatraz - Rafa?

slobodan

pre 2 godine

Pitam, onako laički, koliko su kladionice zaradile na pobedi Čilića ? Kod vrhunskih tenisera, konačnu odluku o pobedniku, naravno ne svakog meča ali za kladionice bitnijih, imaju finansijeri čitave te predstave zvane vrhunski sport, pa i tenis. A,kladionice se tu baš pitaju.

pierre

pre 2 godine

Njemu da glavni protivnik u karijeri nije bila njegova glava mogao je daleko da dogura...
(hm, 30. maj 2022 23:02)

Da, do još jednog četvrtfinala.
(Pekar, 30. maj 2022 23:13)
Da pratiš tenis znao bi da je Marin već igrao 1/4 RG,finala AO,USO,Wimbledona.

Coabree

pre 2 godine

Kakvo izlaganje Marina!! Ovo je blizu forme iz Us opena 2014, definitivno uliva strah ovakva igra, rublev nece imati gram sanse, polufinale na vidiku!

Sabre

pre 2 godine

Cekamo balkansko finale :D Realno od ovih smaraca u tom delu zreba najvise bih se radovao Cilicu, covek je zasluzio da uradi nesto vise pred kraj karijere opet.

srle

pre 2 godine

Velika pobeda Čilića. Gledao sam meč, od početka do kraja je bio u zoni, nije dao ni promil šanse Medvedevu. Mislim da sa ovakvom igrom i samopouzdanjem Čilić može lako do finala.

chevanton

pre 2 godine

Još mi je bilo čudno da je prošli meč Marin okrenuo, rijetko je to za vidjet kod njega i pomislim ušao je u svoju zonu. Danas kad sam vidio da mu je i žena u boxu ah reko pa to je to.Možda zvuči glupo, ali uvijek je posebno inspiriran kad je ona tu. Tako je bilo i kad je Us Open osvojio.S njim se nikad ne zna al mislim da će bit će opasan do kraja ako ga bude pratila.

Oposum, divna životinjica

pre 2 godine

Bravo za Čilića na ovoj velikoj i veoma ubedljivoj pobedi. Već duže vreme Čilić lagano ali sigurno podiže formu, igra sve bolje i bolje i evo na Rolan Garosu njegova forma dostiže vrhunac. Prosto je demolirao drugog igrača sveta Medvedeva sa rutinskih ubedljivih 3:0 u setovima i time potvrđuje da je u izuzetnoj formi a sada mu se još lepo otvorio žreb i ima velike velike izglede da se dočepa finala Rolan Garosa, jedinog Slema gde za sada nije igrao finale. Danas je ispao i Cicipas koji je u katastrofalnoj formi i zaista Čilić do finala realno ne bi trebao da ima problema sa Rubljovim i kasnije Rudom ili Runeom naravno. Bravo za Čilića na ovoj vrhunskoj partiji i novom velikom uspehu.

davor

pre 2 godine

Eto vam vaš žreb. Bogami se RG pošteno obrukao sa ovako nikad glupljim žrebom. To se videlo odmah čim su ga sastavili. Šta su time hteli, to valjda samo oni znaju.
Ispada da će finale igrati igrač koji da je u drugoj polovini žreba ne bi prošao ni četvrtfinale. Minus kao kuća i velika sramota.

fejk brastvo i fejk jedinstvo

pre 2 godine

Hrvatski finale u singlu Čilić - Đokovic.
I Hrvatima zlato u muškom dublu.
A di je ona mala Marčinković da i ona nešto uzme?
Hrvati veslači uzeli zlato u Beogradu a na b92 ni slova o tome?

kvesic

pre 2 godine

ako nastavi s ovakvom igrom, Čiliću se opako otvara ždrijeb do finala... nekako sam dojma da bi mogao pobijediti Rubleva, a u polufinalu bi ga čekao pobjednik meča Casper Ruud / Holger Rune... na drugoj strani ždrijeba će biti pokolj haha..Đoković, Nadal, Zverev i Alcaraz...uff

kaokakao

pre 2 godine

Bio sam ubijedjen da Medvedev moze do finala, ali ocigledno da nije dorastao . Bas me zanima koliko Cilic moze, a gledajuci njegov dio zrijeba, mogao bi do kraja da ide. Do sad je bio dosta ubjedljiv.

Oposum na drumu

pre 2 godine

Nije toliko iynenadjenje sto je Marin pobedio Danila, koliko je iznenadjenje sto nije izgubio posle 2:0, kao onomad na Wimb. I sada tek postaje jasno koliko je besmisao odluke z Wimb, ako Novak trijumfuje na nekom od dva GS, a izgubi prvo mesto od igraca koji Marina pobedjuje samo 3 puta za redom....

judd trump

pre 2 godine

Ovog Čilića nema nigde i tako niotkuda "nalupa" Medvedeva! Igra na šljaci zahteva učenje. Koliko je Đoković "propatio" dok nije išao u sve tajne šljake. Tako i Danil moraće još da igra i igra na šljaci pa će u jednom momentu otići dalje od sistema kolo, dva, možda tri a možda i četiri pobede na RG!

Гиле

pre 2 godine

Морам признати да сам омануо скроз. Мислио сам да ће највероватније Медведев и Циципас у полуфинале. Ок, Циципас има слабу главу, поготово од пораза од Новака прошле године. Медведев није био неки играч на шљаци, али је деловао сигурно прва 3 кола.

unknown77

pre 2 godine

Bravo Marine! Kao da se dva grend slema igraju u jednom iz razloga kakav je gornji i donji žreb! U gornjem imamo zakazana već takoreći dva finala!

bradina

pre 2 godine

Bilo he pitaj vremena kad ce Daniil,pasti?Tri tunde se drzao na sezonu ali svi koji se babe ovim sportom znaju da velika pauza trazi osto toliko vremena da se pronadje forma pre toga.Pored toga pita se I protivnik a Cilic je danas bio vise nego dobar i za jaceg protivnike nego sto je to bio veceras Medvedev koji ionako nema neki zapazeniji rezultat na ovoj podlozi.To svakako.ne umanjuje pobedu Cilica koja je cista i zasluzena bas kao sto rezultat meca govori.
Pisao sam I ranije da je ovaj kostur za dva puta slabiji of onog gde su Novak,Rafa i Alkaraz,sto se upravo vidi danasnjim rezultatima gde je prvo porazen Cicipas a sad i Medvedev.

Frank Underwood

pre 2 godine

Polako ljudi, i sa Vavrinkom je svojevremeno trofej već bio u džepu, pa je ovaj odigrao u transu.

To je tenis, sâm si sa svojim mislima na terenu, nema ko da te izmeni ili da se resetuješ ako ti ne ide, a protivniku bude dan i šamara kao nenormalan.

Samo da Nole bude odmoran i skoncentrisan i biće dobro.

CroFed

pre 2 godine

Marin razotkrio sve slabosti Medvedeva na ovoj podlozi! Čak neovisno na nešto slabiji dan Rusa glede servisa, trebalo je precizno odigrati sve te poene, diktirati tempo i ne davati protivniku ni promil šanse. Čak je i Alex Corretja impresioniran, da je ovo bila egzibicija Čilića protiv nemoćnog Medvedeva!

Nikola

pre 2 godine

Kad bih video samo rezultat, bilo bi mozda logicno, ali da je za Medvedeva, ali da ovako glatko pobedi Marin Medvedeva, pravo je cudo. Jeste Medvedev uzasno gresio, ali je i Marin igrao na vrhunskom nivou, kao kad predator oseti krv. Svaka cast za ovakvu igru.
Deluje da je Marin favorit protiv Rubljova, a onda ce polufinale biti dobro, protiv Runea ili Ruda.

Pall Mall

pre 2 godine

Bravo za Cilica sve čestitke za pobedu. Vrhunski je odigrao veceras. Medvedev sta reci?Po ko zna koji put je pokazao da je slab na šljaci.

veder

pre 2 godine

Dobio ga na iskustvo, i pre svega servis kojim je rasturio Medvedeva. Nisam video do sada da je tako dobro servirao u sva tri seta. Rasturio Rusa sa sjajnim servisom, drugo mu nije trebalo. Medvedev šokiran, nije očekivao ovakvog Čilića, a možda ga je malo više potcenio.

Scania V8

pre 2 godine

Video sam u proslom kolu da Cilic igra dobro I cvrsto. Pomislio sam da ce biti tezak mec sa Medvedevim, ali nisam ocekivao da ce ovako da ga pocisti... mislim da je ovo najtezi poraz Medvedeva na GS.

Goran

pre 2 godine

Ispasce na kraju da je jedan od najjacih turnira na sljaci ove godine bio Belgrade Open. Trojica cetvrtfinalista su ucestvovala u Beogradu a moze se desiti da finale Garosa bude re-mec finala iz Beograda.

Pridjen, pozdravin se

pre 2 godine

Velika je sramota ovakav žreb. Praktično Rafa, Novak, Alkaraz i Zverev igraju polufinale i finale, pre finala. Ovaj drugi deo žreba je dno. Bravo za Čilića!

Djordje

pre 2 godine

Pokazalo se da Medvedev ipak nije teniska gromada na šljaci samo zato što je počistio Đerea i Kecmanovića. Ljudi su nakon tih mečeva mislili da će Medevedev u finale. ja i tad pisao da naši nemaju pojma i da nisu nikakav reper za formu Medvedeva za šta sam u početku dobio 8 pluseva i 6 minusa u komentarima. Prvi ću pohvaliti naše tenisere kada urade nešto veliko. ali ne mislim da ne treba kritikovati kada izađu nezainteresovani i ne pokažu bas nista na terenu. Mene su razočarali i to nisam krio.

sasa the king

pre 2 godine

Slusam komentatora na ES; Ne znam dai je rezultat plod Cilicwve igre ili Medvedev slabo igra? Pa iz aviona se bidelo da Cilic igra mec zivota i da Medvedev ne zna sta da radi sa tim projektilima koji cisti linije i uglove. Sa onom igrom od sinoc, pobedio bi svakoga na turu.

Slon

pre 2 godine

Nekako kroz godine na ATP za Čilkana se prilepila labela luzera zbog načina na koji gubi mečeve i slabe glave...ali kad mu se poklopi turnir gotovo i čist je u glavi gotovo da je nepobediv.
U konačnici, pričamo o igraču koji ima 20 titula, 1 GS i još 2 GS finala.

Gledao sam njegova 3 meča na RG, realno u ovom delu ždreba je najveći favorit za finale...ali ne zaboravimo to je Čilić i može da bude i raspad odmah sa Rubljovim.