Tenis 144

Subota, 18.12.2021.

10:38

Oštra poruka Novaku iz Australije: Jako grešite

Nastup prvog tenisera sveta Novaka Đokovića na Australijan openu i dalje je misterija.

Oštra poruka Novaku iz Australije: Jako grešite IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

144 Komentari

Sortiraj po:

Losa spanska serija

pre 2 godine

Tenis niti gledam, niti me zanima, ali povraca mi se vise od ovog razmazanog Novaka koji zamislja da je bas bitan.
Kome i zasto?
Da sam ja neka vlast u Australiji, vala mi posle ovolike zaje***cije ne bi igrao, pa sve da dotle primi dve vakcine plus buster i donese negativan PCR test, ne stariji od 72 sata!

Eto!

pre 2 godine

Dobra ti je ova. Zato i jesmo gde jesmo. Ako traba hranicemo se travom i nestacemo. Sve to iz spkog inata.
(Bogi Srbin, 18. decembar 2021 16:50)

Sto se mene tice, sto pre ova nakarad od naroda i drzave nestane, to bolje. Samo otkad Srbi postase "vernici", bog bas nikako da ih pogleda. Ocigledno i njemu vise dozlogrdise!

Pit

pre 2 godine

Ovde se stalno provlaci taj defetisticki stav da zbog naseg inata stalno stradamo i da cemo propasti. To je potpuna laz.
Propascemo zbog nemorala, nekulture, nerada, poltronstva koje sve zajedno gajimo u drustvu sa naopakim sistemom vrednosti.
(Casu meda jos niko ne popi..., 18. decembar 2021 22:41)

Inat je posledica svega nabrojanog.

pero miljevic

pre 2 godine

ZAR JE PROBLEM DA GOSPODA IZ AUSTRALIJSKOG SAVEZA UZMU REKET U RUKE O NEKA IGRAJU ONI.NAJBOLJI TENISER SVETA NOVAK CE IH BODRITI IZ GLEDALISTA.

Casu meda jos niko ne popi...

pre 2 godine

Ovde se stalno provlaci taj defetisticki stav da zbog naseg inata stalno stradamo i da cemo propasti. To je potpuna laz.
Propascemo zbog nemorala, nekulture, nerada, poltronstva koje sve zajedno gajimo u drustvu sa naopakim sistemom vrednosti.
Sigurno necemo propasti ako imamo integritet, istinoljubivost, spremnost da iskazujemo i branimo istinu, bez obzira da li smo u manjini.
Zato sto smo izgubili integritet (po divnom Njegosu: cojstvo i junastvo), zato propadamo.

Milan

pre 2 godine

Evo im stanje u NBA i NFL trenutno. Šta će im veći razlog? Pola igrača je trenutno pozitivno i broj raste, a svi su vakcinisani osim igrača Bruklina - Irvinga. I sad, pošto nema ko da im igra, mora on... Nevakcinisan. Sad im je to ok.

Ema Ruzica

pre 2 godine

Srpski inat: radiću baš ono što ne odgovara ili se ne dopada mojim
neprijateljima, a ne ono što je dobro za mene. Kada ćemo shvatiti da to pokazuje da imamo manjak emotivne inteligencije.

Hazel

pre 2 godine

Da sam na njegovom mestu, rekao bih lepo da preskačem turnir iz principa, a zatim bih okačio reket o klin i posvetio se drugim stvarima u životu.

Nisi na njegovom mestu i nećeš biti. Nikad mi neće biti jasno zašto živite njegov život, sve njegove pobede, poraze i odluke doživljavate lično i trudite se da vi njemu budete merilo?

lupa

pre 2 godine

Gospodo, samo vase oglasavanje govori da je on vama bitniji nego vi njemu. Novak se nece vakcinisati, a svojim igrama i osvajanjem vaseg turnira devet puta, postao je simbol australijan opena. Dzaba krecite, jer vise nikoga ne mozete usloviti, a jos manje uplasiti.
(Ivan Ivanovic, 18. decembar 2021 11:48)


Aman ljudi, novinari postavljaju pitanja. Misliš da političare baš briga o nekom pojedincu.
Ne oglašavaju se oni zbog Novaka. Oni pričaju uopšteno, a ovo ih konkretno neki novinar pita nešto o Novaku, Peri, Miki, Žiki...

Nada

pre 2 godine

Poruka nije ostra - poruka je normalna jer vazi za sve a ne samo za Noleta.
Nemojte da palite vatru! Nole odlicno zna sta radi i ovu "poruku" je odavno primio ka znanju.

Platipus perica

pre 2 godine

Sada kada ima i set postanskih marki sa svojim likom, treba lepo da ih pokloni celoj toj ekipi, uz poruku da ih cesto koriste, a znamo sta se radi sa markom pre nego se zalepi.....

Miloradov

pre 2 godine

Prvi put u istoriji!
Postoji proizvod za koji:

- proizvođač nije odgovoran,
- ministarstvo zdravlja nije odgovorno,
- država nije odgovorna,
- lekari nisu odgovorni,
- naučnici nisu odgovorni,
- nisu odgovorni ni oni koji apeluju druge da koriste.
ALI... ako ga ti ne koristiš, onda si ti neodgovoran.

remax

pre 2 godine

Кад светски "моћници" одлуче да са неколико десетина милијарди долара окончају праву пандемију - глади, у Африци, деловима Азије и где год је то потребно, тек тад бих поново размотрио њихове добре намере према човечанству.
Онда би могли да причамо и о њиховим племенитим плановима у области медицине, екологије и свему другом.

Ahtung

pre 2 godine

@realno:

I kod nas je demokratija!

Možeš da biraš između pet vrsta vakcina, hoćeš li u levu ili desnu ruku, inače kafanu možeš da vidiš samo na slici Turističke organizacije Srbije.

Žugani hodaju otvorenih usta, to je evolucijska karakteristika

pre 2 godine

Čekajte, je li vakcinisanje obavezno u Australiji? Ako nije, to jest ako je dobrovoljno, onda je svako njihovo pslamudenje besmisleno.
(Miki, 18. decembar 2021 15:40)


Nije obavezno, ali oni biraju ko moze da im dodje u goste, a taj mora da ispuni uslove. za veci deo Australije uslov je vakcinacija ili karantin, a za drzavu Viktoriju (gde se nalazi Melburn), uslov je vakcinacija. Ozbiljna zemlja, nema "palamudenja".

Bogi Srbin

pre 2 godine

iako sam vakcinisan ja bi iz tog našeg " Srpakog inata" njima trljao nos.
(Tik Tok, 18. decembar 2021 16:22) # Link komentara

Dobra ti je ova. Zato i jesmo gde jesmo. Ako traba hranicemo se travom i nestacemo. Sve to iz spkog inata.

Earth is not round

pre 2 godine

Koliko je sve ovo glupo govori samo to da ako si vakcinisan ruskom ne mozes u aus?!? Jel ima neko logicno objasnjenje? Jel ruski cipovi ne valjaju moraju zapadni?

Ljubo

pre 2 godine

Gorane-Ti si trebao da se bocneš malo u mozak samo ne znam kako te to nije savetovao DR KON.A što se tiče toga da će se održati Gren slem i ako Đoković ne bude igrao to je tačno zato što je to i cilj da on ne igra.A da su svi ostali teniseri i teniserke složni pa zbog ove diskriminacije prema Đokoviću niko ne dođe da li bi se onda ti pametni održao Gren slem.Naravno da se neće složiti jer ih baš briga za Đokovića šta više neki su izjavili da bar ne dođe jer su im šanse mnogo veće za dobar rezultat ako ne dođe.A ti Đokoviću se samo zalažu za te licemere.Ja da sam na Đokovićevom mestu samo bi gledao sebe i što je najbolje za mene a za ove licemere bi me baš bilo briga jer to nisu ljudi za koje se vredi zalagati i boriti

Mr. Has Been

pre 2 godine

Složiće oni već neku priču da ga dovedu, u to nema sumnje. Uostalom, već su krenuli sa tom kampanjicom. Ono što je tužno je što će Nole naš i pored šanse da brani titulu ispasti pre polufinala. Gotovo je, njegova igra do finala USO je bila labudova pesma. Da sam na njegovom mestu, rekao bih lepo da preskačem turnir iz principa, a zatim bih okačio reket o klin i posvetio se drugim stvarima u životu. Ali nema veze, za mene je najveći iako nije prestigao Rođu i Rafu po broju GS titula. Živi bili pa videli.

mkg

pre 2 godine

(Goran, 18. decembar 2021 14:45)
Verovatno si u pravu, možda si i ti pronašao novi simptom korone.
Htedoh reći, po tebi neuspešno, svetska igranka je započela odavno, a konačni cilj će se sprovesti u delo sa zadnjim slovom grčkog alfabeta.
A Nole, ma nek je živ i zdrav, vakcinisan ili ne.

neca

pre 2 godine

Neca
Imam minuse na komentar o političarima. Zar je stvarno toliko njih među komentatorima? Spasa nam nema a propasti nećemo, reče Mišić. A ja znam da svi znamo da hoćemo. Kada jedamput vanzemaljci posle dođu i prouče počeće ovako: io jednom jedan Novak....

kaokako

pre 2 godine

Smijesni su mi komentari ovih vakcinisanih, pisu kao da su uspjeli u zivotu samim tim sto su se vakcinisali i stavljaju sebe u grupu inteligentnih ljudi, dok sve nevakcinisane smatraju glupim ljudima. Kako mediji manipulisu, to je nevjerovatno. I posle se cudimo kako razni mocnici i politicari rade sto rade. Ubace ti u glavu ideju da si poseban zato sto si na njihovoj strani, pa makar to bila igla u ramenu, a ti ponosno koracas i vjerujes da si promijenio zivot, pa iako nemas ni gace na du.etu, osjecas se kao pobjednik. Nisam protivnik vakcine, ali ovakav nacin medijske torture koja je svakodnevna, unosi sumnju u namjeru ovih sto "brinu" o nama i od ranog jutra prebrojavaju mrtve. A mrtav si izgleda samo ako umres od korone. Ako se vec prebrojavamo, dajte i brojeve svih ostalih umrlih od drugih bolesti, da i njih zalimo, nisu manje vrijedni. Umro kazu u 95-oj godini od korone. Nemaju postovanja ni prema kome, pa ni ljudima koji su prezivjeli sve i svasta, vec ih koriste da bi napumpali brojke.

Aleksa

pre 2 godine

Prvo se pojavio nepoznati virus, onda su se od nekud pojavile već pripremljene vakcine protiv tog slepomišovskog virusa, onda se krenulo sa grčkim alfabetom, nastavilo sa podobnim i nepodobnim vakcinama, zatvaranjima i otvaranjima u zavisnosti od stanja svesti pučanstva...
Onda su ortopedi bol u kolenu pripisali tom virusu.
Iako sam vakcinisan i dalje nisam, kao takav, podoban u svim okruženjima.
A život prođe mimo nas.


Sve si jasno rekao,ni obraćaju pažnju na ovoga što nije razumeo.

Batlija

pre 2 godine

Nole brate i ako si vakcinisan nemoj tamo da igras, ne treba ti to, bices nas heroj ako ne odes tamo.
(Delija, 18. decembar 2021 10:58)

Ići će tvoj heroj pevajući, vakcinisaće se sa tri vakcine ako bude trebalo i pitaće treba li još.
Ne pitamo se mi ništa, ako Lacosta kaže ideš, preplivaće okean i igraće...

neca

pre 2 godine

Šta je posao političara?
1. Da do maksimalnih granica svoju emlju ne uvede u rat.
2. Da brine i javnom zdravlju kulturološke sredine u kojoj deluje. Da podsetim tu spada i ekologija.
3. Da obezbedi zaposlenja stanovništvu.
4. Da zaštiti imovinu svojih građana.
Postoji još, a ove osnovne činioce kodeksa posla političara nisam uočio ni kod jedno u istoriji ljudi. Zašto vas čude političari koji se mešaju u Novakov život odkad znam za njega. Koliko je samo dao u brbi za koronu Srbiji , Italiji i ko zna kome još? Šta su oni dali? Pustite više te ljude koje iz nkog razloga nazivaju političarima a oni to nisu, a nikad nisu ni bili.

Ccc

pre 2 godine

Evo, ja zelim da mi nevakcinisani objasne sta ce to da im se desi ako se vakcinisu I sta bi to trebalo da se nama vakcinisanima vec desilo...Mozda sam glup, mozda me iz tamo neke kancelarije kontrolisu ugradjenim cipovima, ili cemo ranije da umremo, da nas iskljuce za 20 godina. Stvarno me evo zanima razlog ali konkretan a ne one stvari necu da se vakcinisem jer ne znam sta je u vakcini, kakve su posledice itd.evo vise od milijardu ljudi se vakcinisalo, nisam cuo da bilo kome nesto fali...

Kako vetar duva

pre 2 godine

Nema on kome sta da se objasnjava i pravda. Njegova je licna odluka, kao i svakog od nas, da li ce primiti vakcinu ili ne!!!
(Aha, 18. decembar 2021 12:05)

Naravno da je njgova lična odluka i da ne mora da se pravda.
Problem je što on od svega toga pravi famu i ne želi da kaže jasno i glasno, da li će igrati na AO ili neće.
Jedini razlog za to ćutanje, može biti taj da nije vakcinisan.
Jer ako jeste, svakako će njegova "tajna", trajati još samo desetak dana, kada svi učesnnici turnira, krenu za Australiju.
Posle može da ćuti koliko hoće, svi će znati da je vakcinisan.
Ako ne ode, produžiće neizvesnost još malo, ali i na Amričkoj turneji će sigurno biti isti uslov.
Onda mu ostaje nada da će Lacosta nešto izbunariti na Rolan Garosu i da barem tamo može da zaigra.
Na Vimbldonu i US Openu, valjda je jasno kakav će tretman imati.
Naravno ovo je samo teorija, ubeđen sam da je vakcinisan i sada traži način sve to progura što bezbolnije, pošto je u duši antivakser i teoretičar zavera.

Goran

pre 2 godine

. Ovi što kažu da je Novaku dovoljan razlog da se ne vakciniše”hoću da živim” neka objasne kako ta da nije u svijetu umrlo više milijardi ljudi koji vakcinisani!

mkg

pre 2 godine

Prvo se pojavio nepoznati virus, onda su se od nekud pojavile već pripremljene vakcine protiv tog slepomišovskog virusa, onda se krenulo sa grčkim alfabetom, nastavilo sa podobnim i nepodobnim vakcinama, zatvaranjima i otvaranjima u zavisnosti od stanja svesti pučanstva...
Onda su ortopedi bol u kolenu pripisali tom virusu.
Iako sam vakcinisan i dalje nisam, kao takav, podoban u svim okruženjima.
A život prođe mimo nas.

Goran

pre 2 godine

Prvo se pojavio nepoznati virus, onda su se od nekud pojavile već pripremljene vakcine protiv tog slepomišovskog virusa, onda se krenulo sa grčkim alfabetom, nastavilo sa podobnim i nepodobnim vakcinama, zatvaranjima i otvaranjima u zavisnosti od stanja svesti pučanstva...
Onda su ortopedi bol u kolenu pripisali tom virusu.
Iako sam vakcinisan i dalje nisam, kao takav, podoban u svim okruženjima.
A život prođe mimo nas.
(mkg, 18. decembar 2021 14:29)
Izgubio si se u pokusaju da se smisleno izrazis. Ni sam ne znas sta si hteo da kazes. Ja sam isto vakcinisan i zabole me da li je Novak vakcinisan. Ne zavisi AO od Novaka ali on zavisi od AO. Taj turnir ce se igrati a da li ce kmezava diva ucestvovati, nevazno je.

Culj

pre 2 godine

Pre par meseci ovde nisi mogao da vidiš ni 2 komentara koja dovode u pitanje vakcinisanje i farsu oko cele tzv. pandemije. Sad su takvi komentari skoro 50/50. Ili su moderatori popustili ili sve više ljudi uviđa šta se zapravo dešava,u svakom slučaju istina polako izbija kao i uvek. Na kraju će svi ovi tvrdi "vakseri" da pričaju "šta sam ti govorio", medjutim do tada će već da imaju dve doze i dva bustera.

Sofron

pre 2 godine

Nemoj se pokoriti, Novak. Nemoj davati razlog koji oni žele da čuju. Ja nemam pravo glasa u ovom digitalnom svetu ali zato ti i još neki govore za sve nas. Ili ćemo se predati i izgubiti pravo da vladamo svojim telima ili ćemo vratiti svet u normalu a najstrože kazniti one koji su sve ovo osmislili. Pozdrav dobrim ljudima.

Sjaše Kurta da uzjaše Murta

pre 2 godine

Penzioneri, da li znate da je državna vlast Srbije od momenta kada vas je RETROAKTIVNO uskratila za vaš novac po principu 'kaznenih' poena (iako ste imali ČETRDESET punih godina radnog staža, ali ne i 65 godina života) za 10.000.000.000 i slovima DESET MILIJARDI dinara ???
Moje mišljenje je da niko od skoro dva miliona penzionera ne glasa ni za poziciju ni za opoziciju, već za one koji će ponuditi Zakon kojim vam se ponovo isplaćuje puna penzija kada navršite 65 godina života, a da ta 'KAZNA' ako već imate 40 godina radnog staža - važi samo za priod do tog momenta .

Nol

pre 2 godine

I jos jedna stvar… vi kao da niste uopste procitali tekst. Sad su dodali da ne moras da budes vakcinisan, dovoljan ti je dokaz od tih nekih strucnjaka da oni procene i da dozvole ucesce na turniru. Sto je vrlo moguce da su zbog Novaka uveli te strucnjake koji ce naravno da odobre. Znaci ovo je dobra vest - Novak ce igrati, nasli su nacin da mu izadju u susret. Stvarno ljudi, cirkus ste…

Max Von Sidow

pre 2 godine

Koja je ovo igra. Svi koji treba, znaju da Nole nije vakcinisan i da ce ih iskulirati. Siguran sam da je vec u glavi prelomio da nece igrati u Melbourneu.
Igrali su na to da ce trenirajuci strogocu naterati Noleta da se bode i prevarili su se. Sada su u bedaku jer vide da nece imati na turniru branioca titule, rekordera i najveceg ikada. Na sta ce im liciti turnir?
Znaju oni to i pokusavaju da ga ipak uguraju na mala vrata, ocigledno je da traze izlaz, a Nole gromoglasno cuti. Nadam se da ce istrajati i da ce igrati u skladu sa svojim ubedjenjima ili odustati, pa eto im Mede, neka aplaudiraju.

Mika

pre 2 godine

Pitanje za moderatora. Zašto dozvoljavate komentare vređanja.
Recimo "haha" on je čoveka nazvao gluperdom a da pri tome čovekov komentar (cow) nema ništa uvredljivo u komentaru.
Čovek je lepo postavio pitanje zašto doktori, institucije ne stoje iza saveta da se primi vakcina. Lepo napišu recept kao kad se prima vakcina protiv tetanusa. Čovek se iseče, ode kod lekara, ovaj mu sanira ranu i napiše recept za vakcinu protiv tetanusa.
Pošteno bi bilo da zagovornici vakcine stoje imenom i prezimenom iza odluke o davanju vakcine.

Jadni

pre 2 godine

Obozavam sto se polomise oko njega i vakcina a lik uziva kod kuce i sa porodicom i u svojoj zemlji, glumi deda mraza, ide na planinu, utakmice, gostovanja... A ubili bi za njegov odgovor i da ga uvuku u sve to.. i u snu buncaju o Novaku i vakcinama

Never Mind

pre 2 godine

A gde ćeš porez da platiš, kraj godine je...opet Monako?
(srb, 18. decembar 2021 11:24)

Poreska i kalendarska godina se ne poklapaju, ali je bitno da si ti izneo svoje "strucno" misljenje. E, vala i neka si.

Jaaa

pre 2 godine

Nije u pitanju samo Novak, već i Medvedev, Cicipas i Rubljov.
AO mora da izabere između dva puta:
GS ili čelindžer.
(Deda, 18. decembar 2021 11:07)

Neki dan je bila vest da su svi ruski teniseri vakcinisani tako da jedino se priča o ovom mrsimudu...

Mika

pre 2 godine

Sasvim sam siguran da ni jedan teniser u top 10 nije vakcinisan. E sad neki su pribavili potvrde (što nije teško) a neki su principijalni.
U mojoj okolini ko god da je primio neku od vakcina Phizer ili Moderna, Astra... imao je neku nus pojavu. Ili temperatura ili malaksalost a bogami i zgrušavanje u jednom slučaju.
Svi teniseri koji su u top 10 sebi ne mogu da priušte da se izležavaju dve nedelje i čekaju da prođu simptomi vakcinacije. Posebno što ni jedan od njih nije propustio ni jedan turnir. Kod tenisera se najviše vidi kad nije bio u trenažnom procesu.

X

pre 2 godine

Pa, kada ste prošle nedelje pompezno najavili da se Novak nalazi na spisku (i da samim tim 100% igra), moj komentar niste objavili da to uopšte ne znači ništa.

kiki

pre 2 godine

A i bas me vise briga je li ili nije vakcinisan....Ma dajte bre uz njega sam kad igra i to svim srcem ali ova nagadjanja stvarno smaraju.Odlucice sam i to treba postovati.Hm....

Ratko

pre 2 godine

Nije ovaj sam počeo da govori o tome. Sve ove izjave koje pročitamo su nakon pitanja nekog od novinara koji se time bave. Mediji kojima je bitan tiraž se bave time i postavljaju pitanja a ovi odgovaraju. Ovde se stekne dojam kao da je ovaj sam objavio na svom profilu kako Novak neće moći da igra ako nije vakcinisan. Šta da radi čovek mora da odgovori na postavljena pitanja.

Nol

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem o cemu vi raspravljate. Pogotovo ne mogu da verujem kad kazete on sl god puni 35, sad ako ovo propusti, onda su mu manje sanse, itd, bla, bla, bla.
Jel vi stvarno mislite da covek koji je u tenisu celi zivot, poznaje sve ljude iz svakog dela tenisa, od dna do vrha, koji verovatno na vacapu ima glavnog direktora turnira, covek koji je osvojio 20 grend slem tituala i jos sto rekorda, jel mislite da on ne zna sta treba da radi??? Alo bre ljudi, manite se corava posla, opustite se i gledajte AO.

sok od zove orla

pre 2 godine

A gde ćeš porez da platiš, kraj godine je...opet Monako?
(srb, 18. decembar 2021 11:24)

porez se ne placa na kraj godine

vidi se da redovno placas ,lol

haha

pre 2 godine

@Cow
Posto ti vakcinu daje medicinsko osoblje, u prisustvu lekara, koji s tobom razgovara i gleda tvoje medicinske podatke, to je odobrenje lekara, gluperdo. Lekari ti svakodnevno preporucuju vakcinaciju, a ti na svoju ruku ignorises, nepismeni olosu.

raks

pre 2 godine

Novak Dojovic je previse inteligentan da bi mu mi pricali dal treba ili ne treba da se vakcinise. Iskreno, ja sam vakcinisan ali uvek se iscimam kada pomislim koji je razlog zasto Novak nece. Mozda on zna nesto vise od nas koji smo vakcinisani, nas koji smo culi da tv da je jako pozeljno da se vakcinisemo. Vreme ce pokazati

Cvele

pre 2 godine

Pakula je cije ono prezime;) obratits paznju na sva ta prezimena gincberg,fauci,burla,kon, cisto da znate ko vodi ovaj svetski fasizam zvan korona!
(dzoni cackalica, 18. decembar 2021 11:37)

Obratite pažnju na prezimena???Ima tu još raznoraznih prezimena,ali ti baš ova bodu oči/uši?Brojanje krvnih zrnaca i "obraćanje pažnje na prezimena" nije fašizam već nešto mnogo gore,ako se ne varam?

Torrente

pre 2 godine

"Da bi ušao na turnir mora da ima dobar izgovor da objasni nevakcinaciju", rekao je Pakula za lokalne medije.!
----------------------------

A šta sa onima koji su se odlučili za rusku, kinesku, kubansku ili bilo koju drugu vakcinu koja nije američka?

Šta oni treba da vam objašnjavaju?
Odvratni ste za medalju.

tetki po lek..

pre 2 godine

da li je u australiji ili makar u pomenutoj provinciji obavezna vakcinacija za domicilno stanovnistvo? ako nije, znaci da ipak nije u pitanju “opsta briga bla bla bla”… ako jeste onda je sve jasno

Vakcinisani...

pre 2 godine

Samo jos nolomani nisu provalili ko je i sta je Nolo ili samo nece da prihvate da je covek fejk i da se vakcinisao i igrace Ao.
(Deki ns, 18. decembar 2021 11:44) # Link komentara
A zašto lažnjak!?
Vakcinisan ili nevakcinisan ne znači mi ništa, njegova stvar tako da osim tvoje pakosti ne vidim drugi razlog zašto tako da se priča!?

Ne zanosite se

pre 2 godine

"...vakcinacija obavezna, ali se pronašao i jedan uslov za one nevakcinisane uz dozvolu specijalnog medicinskog tima." Nikakve dozvole neće se davati "tipa" Srbin Nolo je goat, nego će timovi lekara razmatrati teniserske zahteve uz priložene dijagnoze zašto neko ne može biti vakcinisan. Ne znam koji medicinski uslov ispmože da ispuni neko ko je apsolutno zdrav i može da igra satima, iz dana u dan.

Olja

pre 2 godine

Ako Nole nije vakcinisan, bilo bi najbolje da im u brk kaze da nece igrati na njihovom GS i da se svojski priprema za sve ostale turnire tog nivoa u 22. godini. Jos kad bi osvojio, barem dva od preostala tri, bilo bi vise nego sjajno. A oni, u svom Melburnu, neka uzivaju uz drugorazredne igrace. Nole sigurno nece biti na gubitku, koliko ce biti oni.
Ja sam vakcinisana i nisam protiv vakcine, ali sam protiv ovog sto oni rade. Svako ima pravo da odlucuje o svom zivotu pa tako i vrhunski sportista.

vera u Boga

pre 2 godine

Zasto ljudi ne shvataju one koji nece da se vakcinisu? Pa vakcine nisu proverene! Zar to nije dovoljan razlog? Sve vakcine sem ove sam primila i nisam antivakser. Ja necu ni svaki lek koji mi prepisu da pijem jer lekari drze spisak koji im daju farmakomafijasi i po njemu prepisuju lekove! Zar je moguce da to skoro niko ne primeti?! Zar vam je vazno samo da gutate sto vam se prepise, a pre toga ne popijete ni caj koji bi vam mozda pomogao?!

zaman

pre 2 godine

Tolike strucnjake australija ima da su zakljucali celu drzavu i zabranili clanovima porodica da se okupe mesecima. Kakvi su to toliki strucnjaci. Strucnjak je onaj koji sa najmanje stete ostvari najbolji rezultat. Ako su to strucnjaci onda im zelim svu srecu jer nisu svesni koliko su pogresili. Oprqvdanje im je da jedan zivot vredi vise od svega. Pa stp onda ne zabrane automobile, alkohol, nozeve, bicikle... I od toga se umire.

licemerje uvek dolazi od "najcivilizovanijih"

pre 2 godine

Pošto je NBA liga pokazala na svom primeru kako obavezna vakcinacija čini takmičenje sterilnim i bezbednim, je l' tako?

Davno beše prošli AO kad su imali vakcinu ali vakcina uopšte nije bila uslov, jer im tad pare bile veći prioritet.

rodeo

pre 2 godine

Pošta Srbije juče je predstavila jedinstveno izdanje poštanskih markica. Tenis: Novak Đoković, prvi reket sveta. Novak Đoković se zahvalio na izdanju markica.

Prvi put u filatelističkoj istoriji Srbije na markama je predstavljen sportista - pojedinac, najbolji teniser današnjice i najbolji sportista u istoriji srpskog sporta, veliki humanista i filantrop, čija je fondacija, između ostalog, pomogla rekonstrukciju 48 vrtića i obezbedila podršku u radu za 2.200 učitelja i nastavnika širom Srbije.

Eugen

pre 2 godine

Nije u pitanju samo Novak, već i Medvedev, Cicipas i Rubljov.
AO mora da izabere između dva puta:
GS ili čelindžer.
(Deda, 18. decembar 2021 11:07)

Uhhh, blago tebi, ti izgleda licno poznajes Medu, Cicija i Rubljova? Kako bi inace znao da sva trojica nisu vakcinisani? Nego, zaboravi ti Zvekija, sta je sa njim, je l' vakcinisan il' nije? Cuo li si nesto, prica li se sta?

dzoni cackalica

pre 2 godine

Pakula je cije ono prezime;) obratits paznju na sva ta prezimena gincberg,fauci,burla,kon, cisto da znate ko vodi ovaj svetski fasizam zvan korona!

Rale

pre 2 godine

Zna se ko ce biti na gubitku ne mora ni da igra.Ovakve izjave iz koje svakodnevno izvire pretnja dokaz su u kakvom svetu zivimo...parafraziram ako nisi sa nama onda si neprijatelj i treba te diskriminisati i pljuvati i omalozavati...covek je potpuno zdrav i ne vidim u čemu je problem sada da li je vakcinisan ili ne...uradite test kao je pozitivan ne igra ako nije igra i prostije ne moze da bude...Srecno Nole sta god da bude,da si nam ziv i zdrav i ti i tvoja porodica!!!

macconi

pre 2 godine

U Portugaliji u kojoj je 80 posto ljudi vakcinisano na utakmice u barove i klubove moze da se udje samo sa negativnim testom...Grcka je uvela da jedino sa negativnim testom moze da se udje u zemlju bez obzira na vakcinu...a ovi traze obrnuto,potvrda o vakcini ne treba test...radi ko kako hoce i to nema veze sa tim da li je neka zemlja uredjena ili nije...a besmisleno je maltretirati ljude zato sto i jedni i drugi prenose virus...vakcina je samo zastita koja je jos uvek u fazi ispitivanja

Milan

pre 2 godine

uređena zemlja da jasnim, zdravorazumskim rezonima...
(mile, 18. decembar 2021 10:43)

1330

A ovde mi blokiras puteve i siris antivakserske stavove! A sto lepo ne odes u tu divnu zemlju i podmetnes ledja pendrecima kad pocnu da tuku po ulici protestante??
Jel i to uredjena drzava? Jeste naravno...

žilijen, drago mi je

pre 2 godine

Ne, Vi svi grešite..
Sad će Amore da Vam objasni neke stvari..
Novak je ozbiljno alergičan na gluten i ne sme da primi vakcinu - može d`umre.
Jel može da obiđe Bosanske piramide 548 puta umesto vakcine?
Nađite rešenje

Ljubo

pre 2 godine

Da je pravde Gren slem bi trebalo da im se oduzme i da se održi u nekoj drugoj državi ili da se uopšte i ne održi jer ovo je diskriminacija prema zdravim ljudima koje ovi paraziti uporno hoće da vakcinišu sumnjivom vakcinom protiv njihove volje.Pa neka oni donose zakone koje god hoće,da nema ovoga Gren slema totalno jedna nebitna zemlja.Bolje bi bilo da uvodite mere da morski psi ne jedu ljude.

HanSolo

pre 2 godine

Pakula je cije ono prezime;) obratits paznju na sva ta prezimena gincberg,fauci,burla,kon, cisto da znate ko vodi ovaj svetski fasizam zvan korona!
(dzoni cackalica, 18. decembar 2021 11:37)

Ajde nazad u rupu.. Ni neznaš šta je fašizam.

BLuka

pre 2 godine

Nolomani na aparatima.Opet svetska zavera, pa dokle vise.
Kaiser Roger@
Čak naprotiv, ja vidim veliku odstupnicu za AOpen...
Znači postoji način da Novak igra a sve po zakonu i pravilu domicijelnog zakonodavstva.

bill hickok

pre 2 godine

Sigurna sam da Novak nije vakcinisan, jer ne vidim razloga ovolikoj misteriji, možda se nadao da ce mere da se promene pa se nije izjašnjavao
(vukica, 18. decembar 2021 10:59)

I ja mislim da nije vakcinisan i da zbog toga nece moci da igra na AO. Neka proba onda na RG, mozda ce tamo da ga puste takvog kakav je. Sledece godine puni 35 godina pa on neka vidi da li moze sebi da priusti da preskace G. slemove. Vreme ne radi za njega, stavise, radi protiv njega.

No1e

pre 2 godine

Pricao sam sa bratom koji zivi u okolini Sidneja, kaze totalitarni fasizam, vec su se citave porodice iselile...

Jeste, sve tačno! Bičuju ljude, upadaju im u kuće i otimaju stvari. Primoravaju ih da rade za bedne pare, a plata kasni. Fašizam! Kao i ceo zapadni svet, sve je prevara. Bolje ostati kući. Živela Srbija, dole odvratni zapad!

Мрале

pre 2 godine

uređena zemlja da jasnim, zdravorazumskim rezonima...
(mile, 18. decembar 2021 10:43)
За годину две ћеш схватити како си опет испао глуп ал поновио би свакако.

...

pre 2 godine

ljudi AO je u ogromnom minusu i dugu, ma sve nacine pokusavaju hajp da podignu da bi sto vise karata prodali, zato i ne prolazi dan da se organizatori i politicari ne trpaju po medijima i tupe jednu te istu pricu u krug.

ISTOK

pre 2 godine

DJOKOVIC JE VAKCINISAN "POGRESNOM" VAKCINOM!!!
DOKLE VISE OVE MISTERIJE, SVAKO KO I MALO PUTUJE PO SVETU, PRVO SE VAKCINISE IZ POSLOVNIH RAZLOGA PA TEK ONDA IZ ZDRAVSTVENIH!!!

Steve

pre 2 godine

uređena zemlja da jasnim, zdravorazumskim rezonima...
(mile,

Pricao sam sa bratom koji zivi u okolini Sidneja, kaze totalitarni fasizam, vec su se citave porodice iselile, za 6 meseci zena i on ostaju bez posla a dvoje male dece imaju, ozbiljno razmisljaju da se i oni isele.


Zasto bi se neko hteo iseliti iz zdravorazumske uredjene drzave

Doduse jos 96te sam imao priliku tamo otici i imao sam osecaj koji se manifestuje sada

Ivan Ivanovic

pre 2 godine

Gospodo, samo vase oglasavanje govori da je on vama bitniji nego vi njemu. Novak se nece vakcinisati, a svojim igrama i osvajanjem vaseg turnira devet puta, postao je simbol australijan opena. Dzaba krecite, jer vise nikoga ne mozete usloviti, a jos manje uplasiti.

Molim te, izvoli

pre 2 godine

Pre mesec dana bilo "ne može nikako", sada je već "trebao bi mu ozbiljan razlog".

Ovi političari su svuda moroni. Žali bože što ih takve trpimo po celom svetu.

Ajkula

pre 2 godine

Kud ces bolji razlog od toga da i sred najopasnijeg virusa ikada, Srbija prva nabavi vakcine?! Ovi sto se ponose, svaka cast, ali zapitajte se malo kako to Srbija prva nabavi vakcine, ne Francuska ne Njemacka nego Srbija.

Dragoja iz Veliko Laole

pre 2 godine

Nolomani na aparatima.Opet svetska zavera, pa dokle vise.
(Kaiser Roger, 18. decembar 2021 11:09)

Mrze ga jer je Srbin, iako Nole nije Srbin, izjasnjava se samo tako, a zapadnjaci ionako nemaju blage veze ko je ko na Balkanu. Svi smo mi za njih "Untermenschen", primitivno krdo.

Travis Bickle

pre 2 godine

Uređena zemlja sa jasnim zdravorazumskim rezonima koja nisu zasnovana na nauci. Novak je imao koronu i po relevantnim naučnim istraživanjima njegov prirodni imunitet je snažniji od imuniteta vakcinisanih. Sa tačke gledišta medicinske mogućnosti da ugrozi nekoga one su manje ako je prirodno prokužen od situacije kada bi bio vakcinisan. Prema tome mere države Viktorija nisu utemeljene na medicinskim naukama. No pravila su pravila makar bila tupava.

РиЛ

pre 2 godine

Кад су могле милијарде других људи, укључујући и дјецу млађу од Новака по 20 и више година, онда не видим зашто и он не би дао сопствени допринос и вакцинисао се.

realno

pre 2 godine

uređena zemlja da jasnim, zdravorazumskim rezonima...
(mile, 18. decembar 2021 10:43)

To je jedna totalitarna zemlja kojoj je od demokratije ostalo samo ime.. Uostalom pitaj nekog ko je dole kako zivi zadnje 2 godine sa tim "zdravoratumskim" rezonima. Kad ovo prodje a bliži mu se kraj ostace sve sem zdravog razuma kod ljudi..

vukica

pre 2 godine

Sigurna sam da Novak nije vakcinisan, jer ne vidim razloga ovolikoj misteriji, možda se nadao da ce mere da se promene pa se nije izjašnjavao

Cow

pre 2 godine

Pa i ja imam značajan razlog ni jedan doktor neće da mi prepiše recept za vakcinu. A na sajtu farmaceutskih kompanija koje proizvode istu lepo piše da je potrebno odobrenje lekara, to jest da ti neko prepiše a ne da je primate na svoju ruku. Australijske vlasti mogu to vrlo jednostavno i u kratkom roku da provere.

Džaba ste krecili

pre 2 godine

(mile, 18. decembar 2021 10:43)

Овдје сам 20+ година и јесте уређена земља. А ово, као и читав Аустралски одговор на ковид је кедно обично свирање ку***. Бламирамо се као друштво с оваквим ретардима као министрима. Овај полуаномимни популиста (нико не зна ко је он ван његове изборне јединице) ладно монолог са најбољим спортистом свијета о нечему о чему нема ниједну информацију само да би испао ‘баја’ који као контролише ситуацију. А контролише је смо тако…

Мрале

pre 2 godine

uređena zemlja da jasnim, zdravorazumskim rezonima...
(mile, 18. decembar 2021 10:43)
За годину две ћеш схватити како си опет испао глуп ал поновио би свакако.

Džaba ste krecili

pre 2 godine

(mile, 18. decembar 2021 10:43)

Овдје сам 20+ година и јесте уређена земља. А ово, као и читав Аустралски одговор на ковид је кедно обично свирање ку***. Бламирамо се као друштво с оваквим ретардима као министрима. Овај полуаномимни популиста (нико не зна ко је он ван његове изборне јединице) ладно монолог са најбољим спортистом свијета о нечему о чему нема ниједну информацију само да би испао ‘баја’ који као контролише ситуацију. А контролише је смо тако…

Cow

pre 2 godine

Pa i ja imam značajan razlog ni jedan doktor neće da mi prepiše recept za vakcinu. A na sajtu farmaceutskih kompanija koje proizvode istu lepo piše da je potrebno odobrenje lekara, to jest da ti neko prepiše a ne da je primate na svoju ruku. Australijske vlasti mogu to vrlo jednostavno i u kratkom roku da provere.

Molim te, izvoli

pre 2 godine

Pre mesec dana bilo "ne može nikako", sada je već "trebao bi mu ozbiljan razlog".

Ovi političari su svuda moroni. Žali bože što ih takve trpimo po celom svetu.

Ljubo

pre 2 godine

Da je pravde Gren slem bi trebalo da im se oduzme i da se održi u nekoj drugoj državi ili da se uopšte i ne održi jer ovo je diskriminacija prema zdravim ljudima koje ovi paraziti uporno hoće da vakcinišu sumnjivom vakcinom protiv njihove volje.Pa neka oni donose zakone koje god hoće,da nema ovoga Gren slema totalno jedna nebitna zemlja.Bolje bi bilo da uvodite mere da morski psi ne jedu ljude.

macconi

pre 2 godine

U Portugaliji u kojoj je 80 posto ljudi vakcinisano na utakmice u barove i klubove moze da se udje samo sa negativnim testom...Grcka je uvela da jedino sa negativnim testom moze da se udje u zemlju bez obzira na vakcinu...a ovi traze obrnuto,potvrda o vakcini ne treba test...radi ko kako hoce i to nema veze sa tim da li je neka zemlja uredjena ili nije...a besmisleno je maltretirati ljude zato sto i jedni i drugi prenose virus...vakcina je samo zastita koja je jos uvek u fazi ispitivanja

Rale

pre 2 godine

Zna se ko ce biti na gubitku ne mora ni da igra.Ovakve izjave iz koje svakodnevno izvire pretnja dokaz su u kakvom svetu zivimo...parafraziram ako nisi sa nama onda si neprijatelj i treba te diskriminisati i pljuvati i omalozavati...covek je potpuno zdrav i ne vidim u čemu je problem sada da li je vakcinisan ili ne...uradite test kao je pozitivan ne igra ako nije igra i prostije ne moze da bude...Srecno Nole sta god da bude,da si nam ziv i zdrav i ti i tvoja porodica!!!

realno

pre 2 godine

uređena zemlja da jasnim, zdravorazumskim rezonima...
(mile, 18. decembar 2021 10:43)

To je jedna totalitarna zemlja kojoj je od demokratije ostalo samo ime.. Uostalom pitaj nekog ko je dole kako zivi zadnje 2 godine sa tim "zdravoratumskim" rezonima. Kad ovo prodje a bliži mu se kraj ostace sve sem zdravog razuma kod ljudi..

Ivan Ivanovic

pre 2 godine

Gospodo, samo vase oglasavanje govori da je on vama bitniji nego vi njemu. Novak se nece vakcinisati, a svojim igrama i osvajanjem vaseg turnira devet puta, postao je simbol australijan opena. Dzaba krecite, jer vise nikoga ne mozete usloviti, a jos manje uplasiti.

Nol

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem o cemu vi raspravljate. Pogotovo ne mogu da verujem kad kazete on sl god puni 35, sad ako ovo propusti, onda su mu manje sanse, itd, bla, bla, bla.
Jel vi stvarno mislite da covek koji je u tenisu celi zivot, poznaje sve ljude iz svakog dela tenisa, od dna do vrha, koji verovatno na vacapu ima glavnog direktora turnira, covek koji je osvojio 20 grend slem tituala i jos sto rekorda, jel mislite da on ne zna sta treba da radi??? Alo bre ljudi, manite se corava posla, opustite se i gledajte AO.

Milan

pre 2 godine

uređena zemlja da jasnim, zdravorazumskim rezonima...
(mile, 18. decembar 2021 10:43)

1330

A ovde mi blokiras puteve i siris antivakserske stavove! A sto lepo ne odes u tu divnu zemlju i podmetnes ledja pendrecima kad pocnu da tuku po ulici protestante??
Jel i to uredjena drzava? Jeste naravno...

rodeo

pre 2 godine

Pošta Srbije juče je predstavila jedinstveno izdanje poštanskih markica. Tenis: Novak Đoković, prvi reket sveta. Novak Đoković se zahvalio na izdanju markica.

Prvi put u filatelističkoj istoriji Srbije na markama je predstavljen sportista - pojedinac, najbolji teniser današnjice i najbolji sportista u istoriji srpskog sporta, veliki humanista i filantrop, čija je fondacija, između ostalog, pomogla rekonstrukciju 48 vrtića i obezbedila podršku u radu za 2.200 učitelja i nastavnika širom Srbije.

sok od zove orla

pre 2 godine

A gde ćeš porez da platiš, kraj godine je...opet Monako?
(srb, 18. decembar 2021 11:24)

porez se ne placa na kraj godine

vidi se da redovno placas ,lol

dzoni cackalica

pre 2 godine

Pakula je cije ono prezime;) obratits paznju na sva ta prezimena gincberg,fauci,burla,kon, cisto da znate ko vodi ovaj svetski fasizam zvan korona!

Miloradov

pre 2 godine

Prvi put u istoriji!
Postoji proizvod za koji:

- proizvođač nije odgovoran,
- ministarstvo zdravlja nije odgovorno,
- država nije odgovorna,
- lekari nisu odgovorni,
- naučnici nisu odgovorni,
- nisu odgovorni ni oni koji apeluju druge da koriste.
ALI... ako ga ti ne koristiš, onda si ti neodgovoran.

vera u Boga

pre 2 godine

Zasto ljudi ne shvataju one koji nece da se vakcinisu? Pa vakcine nisu proverene! Zar to nije dovoljan razlog? Sve vakcine sem ove sam primila i nisam antivakser. Ja necu ni svaki lek koji mi prepisu da pijem jer lekari drze spisak koji im daju farmakomafijasi i po njemu prepisuju lekove! Zar je moguce da to skoro niko ne primeti?! Zar vam je vazno samo da gutate sto vam se prepise, a pre toga ne popijete ni caj koji bi vam mozda pomogao?!

Steve

pre 2 godine

uređena zemlja da jasnim, zdravorazumskim rezonima...
(mile,

Pricao sam sa bratom koji zivi u okolini Sidneja, kaze totalitarni fasizam, vec su se citave porodice iselile, za 6 meseci zena i on ostaju bez posla a dvoje male dece imaju, ozbiljno razmisljaju da se i oni isele.


Zasto bi se neko hteo iseliti iz zdravorazumske uredjene drzave

Doduse jos 96te sam imao priliku tamo otici i imao sam osecaj koji se manifestuje sada

Mika

pre 2 godine

Pitanje za moderatora. Zašto dozvoljavate komentare vređanja.
Recimo "haha" on je čoveka nazvao gluperdom a da pri tome čovekov komentar (cow) nema ništa uvredljivo u komentaru.
Čovek je lepo postavio pitanje zašto doktori, institucije ne stoje iza saveta da se primi vakcina. Lepo napišu recept kao kad se prima vakcina protiv tetanusa. Čovek se iseče, ode kod lekara, ovaj mu sanira ranu i napiše recept za vakcinu protiv tetanusa.
Pošteno bi bilo da zagovornici vakcine stoje imenom i prezimenom iza odluke o davanju vakcine.

Torrente

pre 2 godine

"Da bi ušao na turnir mora da ima dobar izgovor da objasni nevakcinaciju", rekao je Pakula za lokalne medije.!
----------------------------

A šta sa onima koji su se odlučili za rusku, kinesku, kubansku ili bilo koju drugu vakcinu koja nije američka?

Šta oni treba da vam objašnjavaju?
Odvratni ste za medalju.

vukica

pre 2 godine

Sigurna sam da Novak nije vakcinisan, jer ne vidim razloga ovolikoj misteriji, možda se nadao da ce mere da se promene pa se nije izjašnjavao

licemerje uvek dolazi od "najcivilizovanijih"

pre 2 godine

Pošto je NBA liga pokazala na svom primeru kako obavezna vakcinacija čini takmičenje sterilnim i bezbednim, je l' tako?

Davno beše prošli AO kad su imali vakcinu ali vakcina uopšte nije bila uslov, jer im tad pare bile veći prioritet.

zaman

pre 2 godine

Tolike strucnjake australija ima da su zakljucali celu drzavu i zabranili clanovima porodica da se okupe mesecima. Kakvi su to toliki strucnjaci. Strucnjak je onaj koji sa najmanje stete ostvari najbolji rezultat. Ako su to strucnjaci onda im zelim svu srecu jer nisu svesni koliko su pogresili. Oprqvdanje im je da jedan zivot vredi vise od svega. Pa stp onda ne zabrane automobile, alkohol, nozeve, bicikle... I od toga se umire.

РиЛ

pre 2 godine

Кад су могле милијарде других људи, укључујући и дјецу млађу од Новака по 20 и више година, онда не видим зашто и он не би дао сопствени допринос и вакцинисао се.

Vakcinisani...

pre 2 godine

Samo jos nolomani nisu provalili ko je i sta je Nolo ili samo nece da prihvate da je covek fejk i da se vakcinisao i igrace Ao.
(Deki ns, 18. decembar 2021 11:44) # Link komentara
A zašto lažnjak!?
Vakcinisan ili nevakcinisan ne znači mi ništa, njegova stvar tako da osim tvoje pakosti ne vidim drugi razlog zašto tako da se priča!?

kaokako

pre 2 godine

Smijesni su mi komentari ovih vakcinisanih, pisu kao da su uspjeli u zivotu samim tim sto su se vakcinisali i stavljaju sebe u grupu inteligentnih ljudi, dok sve nevakcinisane smatraju glupim ljudima. Kako mediji manipulisu, to je nevjerovatno. I posle se cudimo kako razni mocnici i politicari rade sto rade. Ubace ti u glavu ideju da si poseban zato sto si na njihovoj strani, pa makar to bila igla u ramenu, a ti ponosno koracas i vjerujes da si promijenio zivot, pa iako nemas ni gace na du.etu, osjecas se kao pobjednik. Nisam protivnik vakcine, ali ovakav nacin medijske torture koja je svakodnevna, unosi sumnju u namjeru ovih sto "brinu" o nama i od ranog jutra prebrojavaju mrtve. A mrtav si izgleda samo ako umres od korone. Ako se vec prebrojavamo, dajte i brojeve svih ostalih umrlih od drugih bolesti, da i njih zalimo, nisu manje vrijedni. Umro kazu u 95-oj godini od korone. Nemaju postovanja ni prema kome, pa ni ljudima koji su prezivjeli sve i svasta, vec ih koriste da bi napumpali brojke.

Jaaa

pre 2 godine

Nije u pitanju samo Novak, već i Medvedev, Cicipas i Rubljov.
AO mora da izabere između dva puta:
GS ili čelindžer.
(Deda, 18. decembar 2021 11:07)

Neki dan je bila vest da su svi ruski teniseri vakcinisani tako da jedino se priča o ovom mrsimudu...

Never Mind

pre 2 godine

A gde ćeš porez da platiš, kraj godine je...opet Monako?
(srb, 18. decembar 2021 11:24)

Poreska i kalendarska godina se ne poklapaju, ali je bitno da si ti izneo svoje "strucno" misljenje. E, vala i neka si.

Travis Bickle

pre 2 godine

Uređena zemlja sa jasnim zdravorazumskim rezonima koja nisu zasnovana na nauci. Novak je imao koronu i po relevantnim naučnim istraživanjima njegov prirodni imunitet je snažniji od imuniteta vakcinisanih. Sa tačke gledišta medicinske mogućnosti da ugrozi nekoga one su manje ako je prirodno prokužen od situacije kada bi bio vakcinisan. Prema tome mere države Viktorija nisu utemeljene na medicinskim naukama. No pravila su pravila makar bila tupava.

Jadni

pre 2 godine

Obozavam sto se polomise oko njega i vakcina a lik uziva kod kuce i sa porodicom i u svojoj zemlji, glumi deda mraza, ide na planinu, utakmice, gostovanja... A ubili bi za njegov odgovor i da ga uvuku u sve to.. i u snu buncaju o Novaku i vakcinama

haha

pre 2 godine

@Cow
Posto ti vakcinu daje medicinsko osoblje, u prisustvu lekara, koji s tobom razgovara i gleda tvoje medicinske podatke, to je odobrenje lekara, gluperdo. Lekari ti svakodnevno preporucuju vakcinaciju, a ti na svoju ruku ignorises, nepismeni olosu.

remax

pre 2 godine

Кад светски "моћници" одлуче да са неколико десетина милијарди долара окончају праву пандемију - глади, у Африци, деловима Азије и где год је то потребно, тек тад бих поново размотрио њихове добре намере према човечанству.
Онда би могли да причамо и о њиховим племенитим плановима у области медицине, екологије и свему другом.

...

pre 2 godine

ljudi AO je u ogromnom minusu i dugu, ma sve nacine pokusavaju hajp da podignu da bi sto vise karata prodali, zato i ne prolazi dan da se organizatori i politicari ne trpaju po medijima i tupe jednu te istu pricu u krug.

raks

pre 2 godine

Novak Dojovic je previse inteligentan da bi mu mi pricali dal treba ili ne treba da se vakcinise. Iskreno, ja sam vakcinisan ali uvek se iscimam kada pomislim koji je razlog zasto Novak nece. Mozda on zna nesto vise od nas koji smo vakcinisani, nas koji smo culi da tv da je jako pozeljno da se vakcinisemo. Vreme ce pokazati

Milan

pre 2 godine

Evo im stanje u NBA i NFL trenutno. Šta će im veći razlog? Pola igrača je trenutno pozitivno i broj raste, a svi su vakcinisani osim igrača Bruklina - Irvinga. I sad, pošto nema ko da im igra, mora on... Nevakcinisan. Sad im je to ok.

kiki

pre 2 godine

A i bas me vise briga je li ili nije vakcinisan....Ma dajte bre uz njega sam kad igra i to svim srcem ali ova nagadjanja stvarno smaraju.Odlucice sam i to treba postovati.Hm....

Ajkula

pre 2 godine

Kud ces bolji razlog od toga da i sred najopasnijeg virusa ikada, Srbija prva nabavi vakcine?! Ovi sto se ponose, svaka cast, ali zapitajte se malo kako to Srbija prva nabavi vakcine, ne Francuska ne Njemacka nego Srbija.

Max Von Sidow

pre 2 godine

Koja je ovo igra. Svi koji treba, znaju da Nole nije vakcinisan i da ce ih iskulirati. Siguran sam da je vec u glavi prelomio da nece igrati u Melbourneu.
Igrali su na to da ce trenirajuci strogocu naterati Noleta da se bode i prevarili su se. Sada su u bedaku jer vide da nece imati na turniru branioca titule, rekordera i najveceg ikada. Na sta ce im liciti turnir?
Znaju oni to i pokusavaju da ga ipak uguraju na mala vrata, ocigledno je da traze izlaz, a Nole gromoglasno cuti. Nadam se da ce istrajati i da ce igrati u skladu sa svojim ubedjenjima ili odustati, pa eto im Mede, neka aplaudiraju.

Olja

pre 2 godine

Ako Nole nije vakcinisan, bilo bi najbolje da im u brk kaze da nece igrati na njihovom GS i da se svojski priprema za sve ostale turnire tog nivoa u 22. godini. Jos kad bi osvojio, barem dva od preostala tri, bilo bi vise nego sjajno. A oni, u svom Melburnu, neka uzivaju uz drugorazredne igrace. Nole sigurno nece biti na gubitku, koliko ce biti oni.
Ja sam vakcinisana i nisam protiv vakcine, ali sam protiv ovog sto oni rade. Svako ima pravo da odlucuje o svom zivotu pa tako i vrhunski sportista.

Earth is not round

pre 2 godine

Koliko je sve ovo glupo govori samo to da ako si vakcinisan ruskom ne mozes u aus?!? Jel ima neko logicno objasnjenje? Jel ruski cipovi ne valjaju moraju zapadni?

Hazel

pre 2 godine

Da sam na njegovom mestu, rekao bih lepo da preskačem turnir iz principa, a zatim bih okačio reket o klin i posvetio se drugim stvarima u životu.

Nisi na njegovom mestu i nećeš biti. Nikad mi neće biti jasno zašto živite njegov život, sve njegove pobede, poraze i odluke doživljavate lično i trudite se da vi njemu budete merilo?

Casu meda jos niko ne popi...

pre 2 godine

Ovde se stalno provlaci taj defetisticki stav da zbog naseg inata stalno stradamo i da cemo propasti. To je potpuna laz.
Propascemo zbog nemorala, nekulture, nerada, poltronstva koje sve zajedno gajimo u drustvu sa naopakim sistemom vrednosti.
Sigurno necemo propasti ako imamo integritet, istinoljubivost, spremnost da iskazujemo i branimo istinu, bez obzira da li smo u manjini.
Zato sto smo izgubili integritet (po divnom Njegosu: cojstvo i junastvo), zato propadamo.

žilijen, drago mi je

pre 2 godine

Ne, Vi svi grešite..
Sad će Amore da Vam objasni neke stvari..
Novak je ozbiljno alergičan na gluten i ne sme da primi vakcinu - može d`umre.
Jel može da obiđe Bosanske piramide 548 puta umesto vakcine?
Nađite rešenje

BLuka

pre 2 godine

Nolomani na aparatima.Opet svetska zavera, pa dokle vise.
Kaiser Roger@
Čak naprotiv, ja vidim veliku odstupnicu za AOpen...
Znači postoji način da Novak igra a sve po zakonu i pravilu domicijelnog zakonodavstva.

Cvele

pre 2 godine

Pakula je cije ono prezime;) obratits paznju na sva ta prezimena gincberg,fauci,burla,kon, cisto da znate ko vodi ovaj svetski fasizam zvan korona!
(dzoni cackalica, 18. decembar 2021 11:37)

Obratite pažnju na prezimena???Ima tu još raznoraznih prezimena,ali ti baš ova bodu oči/uši?Brojanje krvnih zrnaca i "obraćanje pažnje na prezimena" nije fašizam već nešto mnogo gore,ako se ne varam?

bill hickok

pre 2 godine

Sigurna sam da Novak nije vakcinisan, jer ne vidim razloga ovolikoj misteriji, možda se nadao da ce mere da se promene pa se nije izjašnjavao
(vukica, 18. decembar 2021 10:59)

I ja mislim da nije vakcinisan i da zbog toga nece moci da igra na AO. Neka proba onda na RG, mozda ce tamo da ga puste takvog kakav je. Sledece godine puni 35 godina pa on neka vidi da li moze sebi da priusti da preskace G. slemove. Vreme ne radi za njega, stavise, radi protiv njega.

ISTOK

pre 2 godine

DJOKOVIC JE VAKCINISAN "POGRESNOM" VAKCINOM!!!
DOKLE VISE OVE MISTERIJE, SVAKO KO I MALO PUTUJE PO SVETU, PRVO SE VAKCINISE IZ POSLOVNIH RAZLOGA PA TEK ONDA IZ ZDRAVSTVENIH!!!

mkg

pre 2 godine

Prvo se pojavio nepoznati virus, onda su se od nekud pojavile već pripremljene vakcine protiv tog slepomišovskog virusa, onda se krenulo sa grčkim alfabetom, nastavilo sa podobnim i nepodobnim vakcinama, zatvaranjima i otvaranjima u zavisnosti od stanja svesti pučanstva...
Onda su ortopedi bol u kolenu pripisali tom virusu.
Iako sam vakcinisan i dalje nisam, kao takav, podoban u svim okruženjima.
A život prođe mimo nas.

Batlija

pre 2 godine

Nole brate i ako si vakcinisan nemoj tamo da igras, ne treba ti to, bices nas heroj ako ne odes tamo.
(Delija, 18. decembar 2021 10:58)

Ići će tvoj heroj pevajući, vakcinisaće se sa tri vakcine ako bude trebalo i pitaće treba li još.
Ne pitamo se mi ništa, ako Lacosta kaže ideš, preplivaće okean i igraće...

Mika

pre 2 godine

Sasvim sam siguran da ni jedan teniser u top 10 nije vakcinisan. E sad neki su pribavili potvrde (što nije teško) a neki su principijalni.
U mojoj okolini ko god da je primio neku od vakcina Phizer ili Moderna, Astra... imao je neku nus pojavu. Ili temperatura ili malaksalost a bogami i zgrušavanje u jednom slučaju.
Svi teniseri koji su u top 10 sebi ne mogu da priušte da se izležavaju dve nedelje i čekaju da prođu simptomi vakcinacije. Posebno što ni jedan od njih nije propustio ni jedan turnir. Kod tenisera se najviše vidi kad nije bio u trenažnom procesu.

Ratko

pre 2 godine

Nije ovaj sam počeo da govori o tome. Sve ove izjave koje pročitamo su nakon pitanja nekog od novinara koji se time bave. Mediji kojima je bitan tiraž se bave time i postavljaju pitanja a ovi odgovaraju. Ovde se stekne dojam kao da je ovaj sam objavio na svom profilu kako Novak neće moći da igra ako nije vakcinisan. Šta da radi čovek mora da odgovori na postavljena pitanja.

Kako vetar duva

pre 2 godine

Nema on kome sta da se objasnjava i pravda. Njegova je licna odluka, kao i svakog od nas, da li ce primiti vakcinu ili ne!!!
(Aha, 18. decembar 2021 12:05)

Naravno da je njgova lična odluka i da ne mora da se pravda.
Problem je što on od svega toga pravi famu i ne želi da kaže jasno i glasno, da li će igrati na AO ili neće.
Jedini razlog za to ćutanje, može biti taj da nije vakcinisan.
Jer ako jeste, svakako će njegova "tajna", trajati još samo desetak dana, kada svi učesnnici turnira, krenu za Australiju.
Posle može da ćuti koliko hoće, svi će znati da je vakcinisan.
Ako ne ode, produžiće neizvesnost još malo, ali i na Amričkoj turneji će sigurno biti isti uslov.
Onda mu ostaje nada da će Lacosta nešto izbunariti na Rolan Garosu i da barem tamo može da zaigra.
Na Vimbldonu i US Openu, valjda je jasno kakav će tretman imati.
Naravno ovo je samo teorija, ubeđen sam da je vakcinisan i sada traži način sve to progura što bezbolnije, pošto je u duši antivakser i teoretičar zavera.

Eugen

pre 2 godine

Nije u pitanju samo Novak, već i Medvedev, Cicipas i Rubljov.
AO mora da izabere između dva puta:
GS ili čelindžer.
(Deda, 18. decembar 2021 11:07)

Uhhh, blago tebi, ti izgleda licno poznajes Medu, Cicija i Rubljova? Kako bi inace znao da sva trojica nisu vakcinisani? Nego, zaboravi ti Zvekija, sta je sa njim, je l' vakcinisan il' nije? Cuo li si nesto, prica li se sta?

Dragoja iz Veliko Laole

pre 2 godine

Nolomani na aparatima.Opet svetska zavera, pa dokle vise.
(Kaiser Roger, 18. decembar 2021 11:09)

Mrze ga jer je Srbin, iako Nole nije Srbin, izjasnjava se samo tako, a zapadnjaci ionako nemaju blage veze ko je ko na Balkanu. Svi smo mi za njih "Untermenschen", primitivno krdo.

Ne zanosite se

pre 2 godine

"...vakcinacija obavezna, ali se pronašao i jedan uslov za one nevakcinisane uz dozvolu specijalnog medicinskog tima." Nikakve dozvole neće se davati "tipa" Srbin Nolo je goat, nego će timovi lekara razmatrati teniserske zahteve uz priložene dijagnoze zašto neko ne može biti vakcinisan. Ne znam koji medicinski uslov ispmože da ispuni neko ko je apsolutno zdrav i može da igra satima, iz dana u dan.

Ccc

pre 2 godine

Evo, ja zelim da mi nevakcinisani objasne sta ce to da im se desi ako se vakcinisu I sta bi to trebalo da se nama vakcinisanima vec desilo...Mozda sam glup, mozda me iz tamo neke kancelarije kontrolisu ugradjenim cipovima, ili cemo ranije da umremo, da nas iskljuce za 20 godina. Stvarno me evo zanima razlog ali konkretan a ne one stvari necu da se vakcinisem jer ne znam sta je u vakcini, kakve su posledice itd.evo vise od milijardu ljudi se vakcinisalo, nisam cuo da bilo kome nesto fali...

No1e

pre 2 godine

Pricao sam sa bratom koji zivi u okolini Sidneja, kaze totalitarni fasizam, vec su se citave porodice iselile...

Jeste, sve tačno! Bičuju ljude, upadaju im u kuće i otimaju stvari. Primoravaju ih da rade za bedne pare, a plata kasni. Fašizam! Kao i ceo zapadni svet, sve je prevara. Bolje ostati kući. Živela Srbija, dole odvratni zapad!

Sjaše Kurta da uzjaše Murta

pre 2 godine

Penzioneri, da li znate da je državna vlast Srbije od momenta kada vas je RETROAKTIVNO uskratila za vaš novac po principu 'kaznenih' poena (iako ste imali ČETRDESET punih godina radnog staža, ali ne i 65 godina života) za 10.000.000.000 i slovima DESET MILIJARDI dinara ???
Moje mišljenje je da niko od skoro dva miliona penzionera ne glasa ni za poziciju ni za opoziciju, već za one koji će ponuditi Zakon kojim vam se ponovo isplaćuje puna penzija kada navršite 65 godina života, a da ta 'KAZNA' ako već imate 40 godina radnog staža - važi samo za priod do tog momenta .

Bogi Srbin

pre 2 godine

iako sam vakcinisan ja bi iz tog našeg " Srpakog inata" njima trljao nos.
(Tik Tok, 18. decembar 2021 16:22) # Link komentara

Dobra ti je ova. Zato i jesmo gde jesmo. Ako traba hranicemo se travom i nestacemo. Sve to iz spkog inata.

tetki po lek..

pre 2 godine

da li je u australiji ili makar u pomenutoj provinciji obavezna vakcinacija za domicilno stanovnistvo? ako nije, znaci da ipak nije u pitanju “opsta briga bla bla bla”… ako jeste onda je sve jasno

Goran

pre 2 godine

. Ovi što kažu da je Novaku dovoljan razlog da se ne vakciniše”hoću da živim” neka objasne kako ta da nije u svijetu umrlo više milijardi ljudi koji vakcinisani!

Goran

pre 2 godine

Prvo se pojavio nepoznati virus, onda su se od nekud pojavile već pripremljene vakcine protiv tog slepomišovskog virusa, onda se krenulo sa grčkim alfabetom, nastavilo sa podobnim i nepodobnim vakcinama, zatvaranjima i otvaranjima u zavisnosti od stanja svesti pučanstva...
Onda su ortopedi bol u kolenu pripisali tom virusu.
Iako sam vakcinisan i dalje nisam, kao takav, podoban u svim okruženjima.
A život prođe mimo nas.
(mkg, 18. decembar 2021 14:29)
Izgubio si se u pokusaju da se smisleno izrazis. Ni sam ne znas sta si hteo da kazes. Ja sam isto vakcinisan i zabole me da li je Novak vakcinisan. Ne zavisi AO od Novaka ali on zavisi od AO. Taj turnir ce se igrati a da li ce kmezava diva ucestvovati, nevazno je.

Žugani hodaju otvorenih usta, to je evolucijska karakteristika

pre 2 godine

Čekajte, je li vakcinisanje obavezno u Australiji? Ako nije, to jest ako je dobrovoljno, onda je svako njihovo pslamudenje besmisleno.
(Miki, 18. decembar 2021 15:40)


Nije obavezno, ali oni biraju ko moze da im dodje u goste, a taj mora da ispuni uslove. za veci deo Australije uslov je vakcinacija ili karantin, a za drzavu Viktoriju (gde se nalazi Melburn), uslov je vakcinacija. Ozbiljna zemlja, nema "palamudenja".

Nada

pre 2 godine

Poruka nije ostra - poruka je normalna jer vazi za sve a ne samo za Noleta.
Nemojte da palite vatru! Nole odlicno zna sta radi i ovu "poruku" je odavno primio ka znanju.

X

pre 2 godine

Pa, kada ste prošle nedelje pompezno najavili da se Novak nalazi na spisku (i da samim tim 100% igra), moj komentar niste objavili da to uopšte ne znači ništa.

Sofron

pre 2 godine

Nemoj se pokoriti, Novak. Nemoj davati razlog koji oni žele da čuju. Ja nemam pravo glasa u ovom digitalnom svetu ali zato ti i još neki govore za sve nas. Ili ćemo se predati i izgubiti pravo da vladamo svojim telima ili ćemo vratiti svet u normalu a najstrože kazniti one koji su sve ovo osmislili. Pozdrav dobrim ljudima.

lupa

pre 2 godine

Gospodo, samo vase oglasavanje govori da je on vama bitniji nego vi njemu. Novak se nece vakcinisati, a svojim igrama i osvajanjem vaseg turnira devet puta, postao je simbol australijan opena. Dzaba krecite, jer vise nikoga ne mozete usloviti, a jos manje uplasiti.
(Ivan Ivanovic, 18. decembar 2021 11:48)


Aman ljudi, novinari postavljaju pitanja. Misliš da političare baš briga o nekom pojedincu.
Ne oglašavaju se oni zbog Novaka. Oni pričaju uopšteno, a ovo ih konkretno neki novinar pita nešto o Novaku, Peri, Miki, Žiki...

Nol

pre 2 godine

I jos jedna stvar… vi kao da niste uopste procitali tekst. Sad su dodali da ne moras da budes vakcinisan, dovoljan ti je dokaz od tih nekih strucnjaka da oni procene i da dozvole ucesce na turniru. Sto je vrlo moguce da su zbog Novaka uveli te strucnjake koji ce naravno da odobre. Znaci ovo je dobra vest - Novak ce igrati, nasli su nacin da mu izadju u susret. Stvarno ljudi, cirkus ste…

Culj

pre 2 godine

Pre par meseci ovde nisi mogao da vidiš ni 2 komentara koja dovode u pitanje vakcinisanje i farsu oko cele tzv. pandemije. Sad su takvi komentari skoro 50/50. Ili su moderatori popustili ili sve više ljudi uviđa šta se zapravo dešava,u svakom slučaju istina polako izbija kao i uvek. Na kraju će svi ovi tvrdi "vakseri" da pričaju "šta sam ti govorio", medjutim do tada će već da imaju dve doze i dva bustera.

Aleksa

pre 2 godine

Prvo se pojavio nepoznati virus, onda su se od nekud pojavile već pripremljene vakcine protiv tog slepomišovskog virusa, onda se krenulo sa grčkim alfabetom, nastavilo sa podobnim i nepodobnim vakcinama, zatvaranjima i otvaranjima u zavisnosti od stanja svesti pučanstva...
Onda su ortopedi bol u kolenu pripisali tom virusu.
Iako sam vakcinisan i dalje nisam, kao takav, podoban u svim okruženjima.
A život prođe mimo nas.


Sve si jasno rekao,ni obraćaju pažnju na ovoga što nije razumeo.

HanSolo

pre 2 godine

Pakula je cije ono prezime;) obratits paznju na sva ta prezimena gincberg,fauci,burla,kon, cisto da znate ko vodi ovaj svetski fasizam zvan korona!
(dzoni cackalica, 18. decembar 2021 11:37)

Ajde nazad u rupu.. Ni neznaš šta je fašizam.

Ahtung

pre 2 godine

@realno:

I kod nas je demokratija!

Možeš da biraš između pet vrsta vakcina, hoćeš li u levu ili desnu ruku, inače kafanu možeš da vidiš samo na slici Turističke organizacije Srbije.

pero miljevic

pre 2 godine

ZAR JE PROBLEM DA GOSPODA IZ AUSTRALIJSKOG SAVEZA UZMU REKET U RUKE O NEKA IGRAJU ONI.NAJBOLJI TENISER SVETA NOVAK CE IH BODRITI IZ GLEDALISTA.

Platipus perica

pre 2 godine

Sada kada ima i set postanskih marki sa svojim likom, treba lepo da ih pokloni celoj toj ekipi, uz poruku da ih cesto koriste, a znamo sta se radi sa markom pre nego se zalepi.....

neca

pre 2 godine

Šta je posao političara?
1. Da do maksimalnih granica svoju emlju ne uvede u rat.
2. Da brine i javnom zdravlju kulturološke sredine u kojoj deluje. Da podsetim tu spada i ekologija.
3. Da obezbedi zaposlenja stanovništvu.
4. Da zaštiti imovinu svojih građana.
Postoji još, a ove osnovne činioce kodeksa posla političara nisam uočio ni kod jedno u istoriji ljudi. Zašto vas čude političari koji se mešaju u Novakov život odkad znam za njega. Koliko je samo dao u brbi za koronu Srbiji , Italiji i ko zna kome još? Šta su oni dali? Pustite više te ljude koje iz nkog razloga nazivaju političarima a oni to nisu, a nikad nisu ni bili.

Mr. Has Been

pre 2 godine

Složiće oni već neku priču da ga dovedu, u to nema sumnje. Uostalom, već su krenuli sa tom kampanjicom. Ono što je tužno je što će Nole naš i pored šanse da brani titulu ispasti pre polufinala. Gotovo je, njegova igra do finala USO je bila labudova pesma. Da sam na njegovom mestu, rekao bih lepo da preskačem turnir iz principa, a zatim bih okačio reket o klin i posvetio se drugim stvarima u životu. Ali nema veze, za mene je najveći iako nije prestigao Rođu i Rafu po broju GS titula. Živi bili pa videli.

Ema Ruzica

pre 2 godine

Srpski inat: radiću baš ono što ne odgovara ili se ne dopada mojim
neprijateljima, a ne ono što je dobro za mene. Kada ćemo shvatiti da to pokazuje da imamo manjak emotivne inteligencije.

Ljubo

pre 2 godine

Gorane-Ti si trebao da se bocneš malo u mozak samo ne znam kako te to nije savetovao DR KON.A što se tiče toga da će se održati Gren slem i ako Đoković ne bude igrao to je tačno zato što je to i cilj da on ne igra.A da su svi ostali teniseri i teniserke složni pa zbog ove diskriminacije prema Đokoviću niko ne dođe da li bi se onda ti pametni održao Gren slem.Naravno da se neće složiti jer ih baš briga za Đokovića šta više neki su izjavili da bar ne dođe jer su im šanse mnogo veće za dobar rezultat ako ne dođe.A ti Đokoviću se samo zalažu za te licemere.Ja da sam na Đokovićevom mestu samo bi gledao sebe i što je najbolje za mene a za ove licemere bi me baš bilo briga jer to nisu ljudi za koje se vredi zalagati i boriti

mkg

pre 2 godine

(Goran, 18. decembar 2021 14:45)
Verovatno si u pravu, možda si i ti pronašao novi simptom korone.
Htedoh reći, po tebi neuspešno, svetska igranka je započela odavno, a konačni cilj će se sprovesti u delo sa zadnjim slovom grčkog alfabeta.
A Nole, ma nek je živ i zdrav, vakcinisan ili ne.

Pit

pre 2 godine

Ovde se stalno provlaci taj defetisticki stav da zbog naseg inata stalno stradamo i da cemo propasti. To je potpuna laz.
Propascemo zbog nemorala, nekulture, nerada, poltronstva koje sve zajedno gajimo u drustvu sa naopakim sistemom vrednosti.
(Casu meda jos niko ne popi..., 18. decembar 2021 22:41)

Inat je posledica svega nabrojanog.

neca

pre 2 godine

Neca
Imam minuse na komentar o političarima. Zar je stvarno toliko njih među komentatorima? Spasa nam nema a propasti nećemo, reče Mišić. A ja znam da svi znamo da hoćemo. Kada jedamput vanzemaljci posle dođu i prouče počeće ovako: io jednom jedan Novak....

Eto!

pre 2 godine

Dobra ti je ova. Zato i jesmo gde jesmo. Ako traba hranicemo se travom i nestacemo. Sve to iz spkog inata.
(Bogi Srbin, 18. decembar 2021 16:50)

Sto se mene tice, sto pre ova nakarad od naroda i drzave nestane, to bolje. Samo otkad Srbi postase "vernici", bog bas nikako da ih pogleda. Ocigledno i njemu vise dozlogrdise!

Losa spanska serija

pre 2 godine

Tenis niti gledam, niti me zanima, ali povraca mi se vise od ovog razmazanog Novaka koji zamislja da je bas bitan.
Kome i zasto?
Da sam ja neka vlast u Australiji, vala mi posle ovolike zaje***cije ne bi igrao, pa sve da dotle primi dve vakcine plus buster i donese negativan PCR test, ne stariji od 72 sata!

РиЛ

pre 2 godine

Кад су могле милијарде других људи, укључујући и дјецу млађу од Новака по 20 и више година, онда не видим зашто и он не би дао сопствени допринос и вакцинисао се.

Мрале

pre 2 godine

uređena zemlja da jasnim, zdravorazumskim rezonima...
(mile, 18. decembar 2021 10:43)
За годину две ћеш схватити како си опет испао глуп ал поновио би свакако.

haha

pre 2 godine

@Cow
Posto ti vakcinu daje medicinsko osoblje, u prisustvu lekara, koji s tobom razgovara i gleda tvoje medicinske podatke, to je odobrenje lekara, gluperdo. Lekari ti svakodnevno preporucuju vakcinaciju, a ti na svoju ruku ignorises, nepismeni olosu.

Cow

pre 2 godine

Pa i ja imam značajan razlog ni jedan doktor neće da mi prepiše recept za vakcinu. A na sajtu farmaceutskih kompanija koje proizvode istu lepo piše da je potrebno odobrenje lekara, to jest da ti neko prepiše a ne da je primate na svoju ruku. Australijske vlasti mogu to vrlo jednostavno i u kratkom roku da provere.

bill hickok

pre 2 godine

Sigurna sam da Novak nije vakcinisan, jer ne vidim razloga ovolikoj misteriji, možda se nadao da ce mere da se promene pa se nije izjašnjavao
(vukica, 18. decembar 2021 10:59)

I ja mislim da nije vakcinisan i da zbog toga nece moci da igra na AO. Neka proba onda na RG, mozda ce tamo da ga puste takvog kakav je. Sledece godine puni 35 godina pa on neka vidi da li moze sebi da priusti da preskace G. slemove. Vreme ne radi za njega, stavise, radi protiv njega.

Jaaa

pre 2 godine

Nije u pitanju samo Novak, već i Medvedev, Cicipas i Rubljov.
AO mora da izabere između dva puta:
GS ili čelindžer.
(Deda, 18. decembar 2021 11:07)

Neki dan je bila vest da su svi ruski teniseri vakcinisani tako da jedino se priča o ovom mrsimudu...

žilijen, drago mi je

pre 2 godine

Ne, Vi svi grešite..
Sad će Amore da Vam objasni neke stvari..
Novak je ozbiljno alergičan na gluten i ne sme da primi vakcinu - može d`umre.
Jel može da obiđe Bosanske piramide 548 puta umesto vakcine?
Nađite rešenje

Dragoja iz Veliko Laole

pre 2 godine

Nolomani na aparatima.Opet svetska zavera, pa dokle vise.
(Kaiser Roger, 18. decembar 2021 11:09)

Mrze ga jer je Srbin, iako Nole nije Srbin, izjasnjava se samo tako, a zapadnjaci ionako nemaju blage veze ko je ko na Balkanu. Svi smo mi za njih "Untermenschen", primitivno krdo.

ISTOK

pre 2 godine

DJOKOVIC JE VAKCINISAN "POGRESNOM" VAKCINOM!!!
DOKLE VISE OVE MISTERIJE, SVAKO KO I MALO PUTUJE PO SVETU, PRVO SE VAKCINISE IZ POSLOVNIH RAZLOGA PA TEK ONDA IZ ZDRAVSTVENIH!!!

Mika

pre 2 godine

Sasvim sam siguran da ni jedan teniser u top 10 nije vakcinisan. E sad neki su pribavili potvrde (što nije teško) a neki su principijalni.
U mojoj okolini ko god da je primio neku od vakcina Phizer ili Moderna, Astra... imao je neku nus pojavu. Ili temperatura ili malaksalost a bogami i zgrušavanje u jednom slučaju.
Svi teniseri koji su u top 10 sebi ne mogu da priušte da se izležavaju dve nedelje i čekaju da prođu simptomi vakcinacije. Posebno što ni jedan od njih nije propustio ni jedan turnir. Kod tenisera se najviše vidi kad nije bio u trenažnom procesu.

Travis Bickle

pre 2 godine

Uređena zemlja sa jasnim zdravorazumskim rezonima koja nisu zasnovana na nauci. Novak je imao koronu i po relevantnim naučnim istraživanjima njegov prirodni imunitet je snažniji od imuniteta vakcinisanih. Sa tačke gledišta medicinske mogućnosti da ugrozi nekoga one su manje ako je prirodno prokužen od situacije kada bi bio vakcinisan. Prema tome mere države Viktorija nisu utemeljene na medicinskim naukama. No pravila su pravila makar bila tupava.

Ljubo

pre 2 godine

Da je pravde Gren slem bi trebalo da im se oduzme i da se održi u nekoj drugoj državi ili da se uopšte i ne održi jer ovo je diskriminacija prema zdravim ljudima koje ovi paraziti uporno hoće da vakcinišu sumnjivom vakcinom protiv njihove volje.Pa neka oni donose zakone koje god hoće,da nema ovoga Gren slema totalno jedna nebitna zemlja.Bolje bi bilo da uvodite mere da morski psi ne jedu ljude.

dzoni cackalica

pre 2 godine

Pakula je cije ono prezime;) obratits paznju na sva ta prezimena gincberg,fauci,burla,kon, cisto da znate ko vodi ovaj svetski fasizam zvan korona!

No1e

pre 2 godine

Pricao sam sa bratom koji zivi u okolini Sidneja, kaze totalitarni fasizam, vec su se citave porodice iselile...

Jeste, sve tačno! Bičuju ljude, upadaju im u kuće i otimaju stvari. Primoravaju ih da rade za bedne pare, a plata kasni. Fašizam! Kao i ceo zapadni svet, sve je prevara. Bolje ostati kući. Živela Srbija, dole odvratni zapad!

Mr. Has Been

pre 2 godine

Složiće oni već neku priču da ga dovedu, u to nema sumnje. Uostalom, već su krenuli sa tom kampanjicom. Ono što je tužno je što će Nole naš i pored šanse da brani titulu ispasti pre polufinala. Gotovo je, njegova igra do finala USO je bila labudova pesma. Da sam na njegovom mestu, rekao bih lepo da preskačem turnir iz principa, a zatim bih okačio reket o klin i posvetio se drugim stvarima u životu. Ali nema veze, za mene je najveći iako nije prestigao Rođu i Rafu po broju GS titula. Živi bili pa videli.

Goran

pre 2 godine

Prvo se pojavio nepoznati virus, onda su se od nekud pojavile već pripremljene vakcine protiv tog slepomišovskog virusa, onda se krenulo sa grčkim alfabetom, nastavilo sa podobnim i nepodobnim vakcinama, zatvaranjima i otvaranjima u zavisnosti od stanja svesti pučanstva...
Onda su ortopedi bol u kolenu pripisali tom virusu.
Iako sam vakcinisan i dalje nisam, kao takav, podoban u svim okruženjima.
A život prođe mimo nas.
(mkg, 18. decembar 2021 14:29)
Izgubio si se u pokusaju da se smisleno izrazis. Ni sam ne znas sta si hteo da kazes. Ja sam isto vakcinisan i zabole me da li je Novak vakcinisan. Ne zavisi AO od Novaka ali on zavisi od AO. Taj turnir ce se igrati a da li ce kmezava diva ucestvovati, nevazno je.

Milan

pre 2 godine

uređena zemlja da jasnim, zdravorazumskim rezonima...
(mile, 18. decembar 2021 10:43)

1330

A ovde mi blokiras puteve i siris antivakserske stavove! A sto lepo ne odes u tu divnu zemlju i podmetnes ledja pendrecima kad pocnu da tuku po ulici protestante??
Jel i to uredjena drzava? Jeste naravno...

Batlija

pre 2 godine

Nole brate i ako si vakcinisan nemoj tamo da igras, ne treba ti to, bices nas heroj ako ne odes tamo.
(Delija, 18. decembar 2021 10:58)

Ići će tvoj heroj pevajući, vakcinisaće se sa tri vakcine ako bude trebalo i pitaće treba li još.
Ne pitamo se mi ništa, ako Lacosta kaže ideš, preplivaće okean i igraće...

Žugani hodaju otvorenih usta, to je evolucijska karakteristika

pre 2 godine

Čekajte, je li vakcinisanje obavezno u Australiji? Ako nije, to jest ako je dobrovoljno, onda je svako njihovo pslamudenje besmisleno.
(Miki, 18. decembar 2021 15:40)


Nije obavezno, ali oni biraju ko moze da im dodje u goste, a taj mora da ispuni uslove. za veci deo Australije uslov je vakcinacija ili karantin, a za drzavu Viktoriju (gde se nalazi Melburn), uslov je vakcinacija. Ozbiljna zemlja, nema "palamudenja".

Ivan Ivanovic

pre 2 godine

Gospodo, samo vase oglasavanje govori da je on vama bitniji nego vi njemu. Novak se nece vakcinisati, a svojim igrama i osvajanjem vaseg turnira devet puta, postao je simbol australijan opena. Dzaba krecite, jer vise nikoga ne mozete usloviti, a jos manje uplasiti.

Ema Ruzica

pre 2 godine

Srpski inat: radiću baš ono što ne odgovara ili se ne dopada mojim
neprijateljima, a ne ono što je dobro za mene. Kada ćemo shvatiti da to pokazuje da imamo manjak emotivne inteligencije.

Goran

pre 2 godine

. Ovi što kažu da je Novaku dovoljan razlog da se ne vakciniše”hoću da živim” neka objasne kako ta da nije u svijetu umrlo više milijardi ljudi koji vakcinisani!

Džaba ste krecili

pre 2 godine

(mile, 18. decembar 2021 10:43)

Овдје сам 20+ година и јесте уређена земља. А ово, као и читав Аустралски одговор на ковид је кедно обично свирање ку***. Бламирамо се као друштво с оваквим ретардима као министрима. Овај полуаномимни популиста (нико не зна ко је он ван његове изборне јединице) ладно монолог са најбољим спортистом свијета о нечему о чему нема ниједну информацију само да би испао ‘баја’ који као контролише ситуацију. А контролише је смо тако…

Ccc

pre 2 godine

Evo, ja zelim da mi nevakcinisani objasne sta ce to da im se desi ako se vakcinisu I sta bi to trebalo da se nama vakcinisanima vec desilo...Mozda sam glup, mozda me iz tamo neke kancelarije kontrolisu ugradjenim cipovima, ili cemo ranije da umremo, da nas iskljuce za 20 godina. Stvarno me evo zanima razlog ali konkretan a ne one stvari necu da se vakcinisem jer ne znam sta je u vakcini, kakve su posledice itd.evo vise od milijardu ljudi se vakcinisalo, nisam cuo da bilo kome nesto fali...

Bogi Srbin

pre 2 godine

iako sam vakcinisan ja bi iz tog našeg " Srpakog inata" njima trljao nos.
(Tik Tok, 18. decembar 2021 16:22) # Link komentara

Dobra ti je ova. Zato i jesmo gde jesmo. Ako traba hranicemo se travom i nestacemo. Sve to iz spkog inata.

macconi

pre 2 godine

U Portugaliji u kojoj je 80 posto ljudi vakcinisano na utakmice u barove i klubove moze da se udje samo sa negativnim testom...Grcka je uvela da jedino sa negativnim testom moze da se udje u zemlju bez obzira na vakcinu...a ovi traze obrnuto,potvrda o vakcini ne treba test...radi ko kako hoce i to nema veze sa tim da li je neka zemlja uredjena ili nije...a besmisleno je maltretirati ljude zato sto i jedni i drugi prenose virus...vakcina je samo zastita koja je jos uvek u fazi ispitivanja

realno

pre 2 godine

uređena zemlja da jasnim, zdravorazumskim rezonima...
(mile, 18. decembar 2021 10:43)

To je jedna totalitarna zemlja kojoj je od demokratije ostalo samo ime.. Uostalom pitaj nekog ko je dole kako zivi zadnje 2 godine sa tim "zdravoratumskim" rezonima. Kad ovo prodje a bliži mu se kraj ostace sve sem zdravog razuma kod ljudi..

HanSolo

pre 2 godine

Pakula je cije ono prezime;) obratits paznju na sva ta prezimena gincberg,fauci,burla,kon, cisto da znate ko vodi ovaj svetski fasizam zvan korona!
(dzoni cackalica, 18. decembar 2021 11:37)

Ajde nazad u rupu.. Ni neznaš šta je fašizam.

kaokako

pre 2 godine

Smijesni su mi komentari ovih vakcinisanih, pisu kao da su uspjeli u zivotu samim tim sto su se vakcinisali i stavljaju sebe u grupu inteligentnih ljudi, dok sve nevakcinisane smatraju glupim ljudima. Kako mediji manipulisu, to je nevjerovatno. I posle se cudimo kako razni mocnici i politicari rade sto rade. Ubace ti u glavu ideju da si poseban zato sto si na njihovoj strani, pa makar to bila igla u ramenu, a ti ponosno koracas i vjerujes da si promijenio zivot, pa iako nemas ni gace na du.etu, osjecas se kao pobjednik. Nisam protivnik vakcine, ali ovakav nacin medijske torture koja je svakodnevna, unosi sumnju u namjeru ovih sto "brinu" o nama i od ranog jutra prebrojavaju mrtve. A mrtav si izgleda samo ako umres od korone. Ako se vec prebrojavamo, dajte i brojeve svih ostalih umrlih od drugih bolesti, da i njih zalimo, nisu manje vrijedni. Umro kazu u 95-oj godini od korone. Nemaju postovanja ni prema kome, pa ni ljudima koji su prezivjeli sve i svasta, vec ih koriste da bi napumpali brojke.

Steve

pre 2 godine

uređena zemlja da jasnim, zdravorazumskim rezonima...
(mile,

Pricao sam sa bratom koji zivi u okolini Sidneja, kaze totalitarni fasizam, vec su se citave porodice iselile, za 6 meseci zena i on ostaju bez posla a dvoje male dece imaju, ozbiljno razmisljaju da se i oni isele.


Zasto bi se neko hteo iseliti iz zdravorazumske uredjene drzave

Doduse jos 96te sam imao priliku tamo otici i imao sam osecaj koji se manifestuje sada

Max Von Sidow

pre 2 godine

Koja je ovo igra. Svi koji treba, znaju da Nole nije vakcinisan i da ce ih iskulirati. Siguran sam da je vec u glavi prelomio da nece igrati u Melbourneu.
Igrali su na to da ce trenirajuci strogocu naterati Noleta da se bode i prevarili su se. Sada su u bedaku jer vide da nece imati na turniru branioca titule, rekordera i najveceg ikada. Na sta ce im liciti turnir?
Znaju oni to i pokusavaju da ga ipak uguraju na mala vrata, ocigledno je da traze izlaz, a Nole gromoglasno cuti. Nadam se da ce istrajati i da ce igrati u skladu sa svojim ubedjenjima ili odustati, pa eto im Mede, neka aplaudiraju.

Eugen

pre 2 godine

Nije u pitanju samo Novak, već i Medvedev, Cicipas i Rubljov.
AO mora da izabere između dva puta:
GS ili čelindžer.
(Deda, 18. decembar 2021 11:07)

Uhhh, blago tebi, ti izgleda licno poznajes Medu, Cicija i Rubljova? Kako bi inace znao da sva trojica nisu vakcinisani? Nego, zaboravi ti Zvekija, sta je sa njim, je l' vakcinisan il' nije? Cuo li si nesto, prica li se sta?

Kako vetar duva

pre 2 godine

Nema on kome sta da se objasnjava i pravda. Njegova je licna odluka, kao i svakog od nas, da li ce primiti vakcinu ili ne!!!
(Aha, 18. decembar 2021 12:05)

Naravno da je njgova lična odluka i da ne mora da se pravda.
Problem je što on od svega toga pravi famu i ne želi da kaže jasno i glasno, da li će igrati na AO ili neće.
Jedini razlog za to ćutanje, može biti taj da nije vakcinisan.
Jer ako jeste, svakako će njegova "tajna", trajati još samo desetak dana, kada svi učesnnici turnira, krenu za Australiju.
Posle može da ćuti koliko hoće, svi će znati da je vakcinisan.
Ako ne ode, produžiće neizvesnost još malo, ali i na Amričkoj turneji će sigurno biti isti uslov.
Onda mu ostaje nada da će Lacosta nešto izbunariti na Rolan Garosu i da barem tamo može da zaigra.
Na Vimbldonu i US Openu, valjda je jasno kakav će tretman imati.
Naravno ovo je samo teorija, ubeđen sam da je vakcinisan i sada traži način sve to progura što bezbolnije, pošto je u duši antivakser i teoretičar zavera.

licemerje uvek dolazi od "najcivilizovanijih"

pre 2 godine

Pošto je NBA liga pokazala na svom primeru kako obavezna vakcinacija čini takmičenje sterilnim i bezbednim, je l' tako?

Davno beše prošli AO kad su imali vakcinu ali vakcina uopšte nije bila uslov, jer im tad pare bile veći prioritet.

Mika

pre 2 godine

Pitanje za moderatora. Zašto dozvoljavate komentare vređanja.
Recimo "haha" on je čoveka nazvao gluperdom a da pri tome čovekov komentar (cow) nema ništa uvredljivo u komentaru.
Čovek je lepo postavio pitanje zašto doktori, institucije ne stoje iza saveta da se primi vakcina. Lepo napišu recept kao kad se prima vakcina protiv tetanusa. Čovek se iseče, ode kod lekara, ovaj mu sanira ranu i napiše recept za vakcinu protiv tetanusa.
Pošteno bi bilo da zagovornici vakcine stoje imenom i prezimenom iza odluke o davanju vakcine.

Ljubo

pre 2 godine

Gorane-Ti si trebao da se bocneš malo u mozak samo ne znam kako te to nije savetovao DR KON.A što se tiče toga da će se održati Gren slem i ako Đoković ne bude igrao to je tačno zato što je to i cilj da on ne igra.A da su svi ostali teniseri i teniserke složni pa zbog ove diskriminacije prema Đokoviću niko ne dođe da li bi se onda ti pametni održao Gren slem.Naravno da se neće složiti jer ih baš briga za Đokovića šta više neki su izjavili da bar ne dođe jer su im šanse mnogo veće za dobar rezultat ako ne dođe.A ti Đokoviću se samo zalažu za te licemere.Ja da sam na Đokovićevom mestu samo bi gledao sebe i što je najbolje za mene a za ove licemere bi me baš bilo briga jer to nisu ljudi za koje se vredi zalagati i boriti

vera u Boga

pre 2 godine

Zasto ljudi ne shvataju one koji nece da se vakcinisu? Pa vakcine nisu proverene! Zar to nije dovoljan razlog? Sve vakcine sem ove sam primila i nisam antivakser. Ja necu ni svaki lek koji mi prepisu da pijem jer lekari drze spisak koji im daju farmakomafijasi i po njemu prepisuju lekove! Zar je moguce da to skoro niko ne primeti?! Zar vam je vazno samo da gutate sto vam se prepise, a pre toga ne popijete ni caj koji bi vam mozda pomogao?!

Miloradov

pre 2 godine

Prvi put u istoriji!
Postoji proizvod za koji:

- proizvođač nije odgovoran,
- ministarstvo zdravlja nije odgovorno,
- država nije odgovorna,
- lekari nisu odgovorni,
- naučnici nisu odgovorni,
- nisu odgovorni ni oni koji apeluju druge da koriste.
ALI... ako ga ti ne koristiš, onda si ti neodgovoran.

Rale

pre 2 godine

Zna se ko ce biti na gubitku ne mora ni da igra.Ovakve izjave iz koje svakodnevno izvire pretnja dokaz su u kakvom svetu zivimo...parafraziram ako nisi sa nama onda si neprijatelj i treba te diskriminisati i pljuvati i omalozavati...covek je potpuno zdrav i ne vidim u čemu je problem sada da li je vakcinisan ili ne...uradite test kao je pozitivan ne igra ako nije igra i prostije ne moze da bude...Srecno Nole sta god da bude,da si nam ziv i zdrav i ti i tvoja porodica!!!

Cvele

pre 2 godine

Pakula je cije ono prezime;) obratits paznju na sva ta prezimena gincberg,fauci,burla,kon, cisto da znate ko vodi ovaj svetski fasizam zvan korona!
(dzoni cackalica, 18. decembar 2021 11:37)

Obratite pažnju na prezimena???Ima tu još raznoraznih prezimena,ali ti baš ova bodu oči/uši?Brojanje krvnih zrnaca i "obraćanje pažnje na prezimena" nije fašizam već nešto mnogo gore,ako se ne varam?

Jadni

pre 2 godine

Obozavam sto se polomise oko njega i vakcina a lik uziva kod kuce i sa porodicom i u svojoj zemlji, glumi deda mraza, ide na planinu, utakmice, gostovanja... A ubili bi za njegov odgovor i da ga uvuku u sve to.. i u snu buncaju o Novaku i vakcinama

Molim te, izvoli

pre 2 godine

Pre mesec dana bilo "ne može nikako", sada je već "trebao bi mu ozbiljan razlog".

Ovi političari su svuda moroni. Žali bože što ih takve trpimo po celom svetu.

...

pre 2 godine

ljudi AO je u ogromnom minusu i dugu, ma sve nacine pokusavaju hajp da podignu da bi sto vise karata prodali, zato i ne prolazi dan da se organizatori i politicari ne trpaju po medijima i tupe jednu te istu pricu u krug.

Nada

pre 2 godine

Poruka nije ostra - poruka je normalna jer vazi za sve a ne samo za Noleta.
Nemojte da palite vatru! Nole odlicno zna sta radi i ovu "poruku" je odavno primio ka znanju.

raks

pre 2 godine

Novak Dojovic je previse inteligentan da bi mu mi pricali dal treba ili ne treba da se vakcinise. Iskreno, ja sam vakcinisan ali uvek se iscimam kada pomislim koji je razlog zasto Novak nece. Mozda on zna nesto vise od nas koji smo vakcinisani, nas koji smo culi da tv da je jako pozeljno da se vakcinisemo. Vreme ce pokazati

remax

pre 2 godine

Кад светски "моћници" одлуче да са неколико десетина милијарди долара окончају праву пандемију - глади, у Африци, деловима Азије и где год је то потребно, тек тад бих поново размотрио њихове добре намере према човечанству.
Онда би могли да причамо и о њиховим племенитим плановима у области медицине, екологије и свему другом.

Vakcinisani...

pre 2 godine

Samo jos nolomani nisu provalili ko je i sta je Nolo ili samo nece da prihvate da je covek fejk i da se vakcinisao i igrace Ao.
(Deki ns, 18. decembar 2021 11:44) # Link komentara
A zašto lažnjak!?
Vakcinisan ili nevakcinisan ne znači mi ništa, njegova stvar tako da osim tvoje pakosti ne vidim drugi razlog zašto tako da se priča!?

Torrente

pre 2 godine

"Da bi ušao na turnir mora da ima dobar izgovor da objasni nevakcinaciju", rekao je Pakula za lokalne medije.!
----------------------------

A šta sa onima koji su se odlučili za rusku, kinesku, kubansku ili bilo koju drugu vakcinu koja nije američka?

Šta oni treba da vam objašnjavaju?
Odvratni ste za medalju.

Olja

pre 2 godine

Ako Nole nije vakcinisan, bilo bi najbolje da im u brk kaze da nece igrati na njihovom GS i da se svojski priprema za sve ostale turnire tog nivoa u 22. godini. Jos kad bi osvojio, barem dva od preostala tri, bilo bi vise nego sjajno. A oni, u svom Melburnu, neka uzivaju uz drugorazredne igrace. Nole sigurno nece biti na gubitku, koliko ce biti oni.
Ja sam vakcinisana i nisam protiv vakcine, ali sam protiv ovog sto oni rade. Svako ima pravo da odlucuje o svom zivotu pa tako i vrhunski sportista.

mkg

pre 2 godine

Prvo se pojavio nepoznati virus, onda su se od nekud pojavile već pripremljene vakcine protiv tog slepomišovskog virusa, onda se krenulo sa grčkim alfabetom, nastavilo sa podobnim i nepodobnim vakcinama, zatvaranjima i otvaranjima u zavisnosti od stanja svesti pučanstva...
Onda su ortopedi bol u kolenu pripisali tom virusu.
Iako sam vakcinisan i dalje nisam, kao takav, podoban u svim okruženjima.
A život prođe mimo nas.

Ne zanosite se

pre 2 godine

"...vakcinacija obavezna, ali se pronašao i jedan uslov za one nevakcinisane uz dozvolu specijalnog medicinskog tima." Nikakve dozvole neće se davati "tipa" Srbin Nolo je goat, nego će timovi lekara razmatrati teniserske zahteve uz priložene dijagnoze zašto neko ne može biti vakcinisan. Ne znam koji medicinski uslov ispmože da ispuni neko ko je apsolutno zdrav i može da igra satima, iz dana u dan.

tetki po lek..

pre 2 godine

da li je u australiji ili makar u pomenutoj provinciji obavezna vakcinacija za domicilno stanovnistvo? ako nije, znaci da ipak nije u pitanju “opsta briga bla bla bla”… ako jeste onda je sve jasno

Sofron

pre 2 godine

Nemoj se pokoriti, Novak. Nemoj davati razlog koji oni žele da čuju. Ja nemam pravo glasa u ovom digitalnom svetu ali zato ti i još neki govore za sve nas. Ili ćemo se predati i izgubiti pravo da vladamo svojim telima ili ćemo vratiti svet u normalu a najstrože kazniti one koji su sve ovo osmislili. Pozdrav dobrim ljudima.

Hazel

pre 2 godine

Da sam na njegovom mestu, rekao bih lepo da preskačem turnir iz principa, a zatim bih okačio reket o klin i posvetio se drugim stvarima u životu.

Nisi na njegovom mestu i nećeš biti. Nikad mi neće biti jasno zašto živite njegov život, sve njegove pobede, poraze i odluke doživljavate lično i trudite se da vi njemu budete merilo?

Nol

pre 2 godine

I jos jedna stvar… vi kao da niste uopste procitali tekst. Sad su dodali da ne moras da budes vakcinisan, dovoljan ti je dokaz od tih nekih strucnjaka da oni procene i da dozvole ucesce na turniru. Sto je vrlo moguce da su zbog Novaka uveli te strucnjake koji ce naravno da odobre. Znaci ovo je dobra vest - Novak ce igrati, nasli su nacin da mu izadju u susret. Stvarno ljudi, cirkus ste…

Culj

pre 2 godine

Pre par meseci ovde nisi mogao da vidiš ni 2 komentara koja dovode u pitanje vakcinisanje i farsu oko cele tzv. pandemije. Sad su takvi komentari skoro 50/50. Ili su moderatori popustili ili sve više ljudi uviđa šta se zapravo dešava,u svakom slučaju istina polako izbija kao i uvek. Na kraju će svi ovi tvrdi "vakseri" da pričaju "šta sam ti govorio", medjutim do tada će već da imaju dve doze i dva bustera.

Milan

pre 2 godine

Evo im stanje u NBA i NFL trenutno. Šta će im veći razlog? Pola igrača je trenutno pozitivno i broj raste, a svi su vakcinisani osim igrača Bruklina - Irvinga. I sad, pošto nema ko da im igra, mora on... Nevakcinisan. Sad im je to ok.

pero miljevic

pre 2 godine

ZAR JE PROBLEM DA GOSPODA IZ AUSTRALIJSKOG SAVEZA UZMU REKET U RUKE O NEKA IGRAJU ONI.NAJBOLJI TENISER SVETA NOVAK CE IH BODRITI IZ GLEDALISTA.

vukica

pre 2 godine

Sigurna sam da Novak nije vakcinisan, jer ne vidim razloga ovolikoj misteriji, možda se nadao da ce mere da se promene pa se nije izjašnjavao

zaman

pre 2 godine

Tolike strucnjake australija ima da su zakljucali celu drzavu i zabranili clanovima porodica da se okupe mesecima. Kakvi su to toliki strucnjaci. Strucnjak je onaj koji sa najmanje stete ostvari najbolji rezultat. Ako su to strucnjaci onda im zelim svu srecu jer nisu svesni koliko su pogresili. Oprqvdanje im je da jedan zivot vredi vise od svega. Pa stp onda ne zabrane automobile, alkohol, nozeve, bicikle... I od toga se umire.

BLuka

pre 2 godine

Nolomani na aparatima.Opet svetska zavera, pa dokle vise.
Kaiser Roger@
Čak naprotiv, ja vidim veliku odstupnicu za AOpen...
Znači postoji način da Novak igra a sve po zakonu i pravilu domicijelnog zakonodavstva.

Aleksa

pre 2 godine

Prvo se pojavio nepoznati virus, onda su se od nekud pojavile već pripremljene vakcine protiv tog slepomišovskog virusa, onda se krenulo sa grčkim alfabetom, nastavilo sa podobnim i nepodobnim vakcinama, zatvaranjima i otvaranjima u zavisnosti od stanja svesti pučanstva...
Onda su ortopedi bol u kolenu pripisali tom virusu.
Iako sam vakcinisan i dalje nisam, kao takav, podoban u svim okruženjima.
A život prođe mimo nas.


Sve si jasno rekao,ni obraćaju pažnju na ovoga što nije razumeo.

lupa

pre 2 godine

Gospodo, samo vase oglasavanje govori da je on vama bitniji nego vi njemu. Novak se nece vakcinisati, a svojim igrama i osvajanjem vaseg turnira devet puta, postao je simbol australijan opena. Dzaba krecite, jer vise nikoga ne mozete usloviti, a jos manje uplasiti.
(Ivan Ivanovic, 18. decembar 2021 11:48)


Aman ljudi, novinari postavljaju pitanja. Misliš da političare baš briga o nekom pojedincu.
Ne oglašavaju se oni zbog Novaka. Oni pričaju uopšteno, a ovo ih konkretno neki novinar pita nešto o Novaku, Peri, Miki, Žiki...

Pit

pre 2 godine

Ovde se stalno provlaci taj defetisticki stav da zbog naseg inata stalno stradamo i da cemo propasti. To je potpuna laz.
Propascemo zbog nemorala, nekulture, nerada, poltronstva koje sve zajedno gajimo u drustvu sa naopakim sistemom vrednosti.
(Casu meda jos niko ne popi..., 18. decembar 2021 22:41)

Inat je posledica svega nabrojanog.

Losa spanska serija

pre 2 godine

Tenis niti gledam, niti me zanima, ali povraca mi se vise od ovog razmazanog Novaka koji zamislja da je bas bitan.
Kome i zasto?
Da sam ja neka vlast u Australiji, vala mi posle ovolike zaje***cije ne bi igrao, pa sve da dotle primi dve vakcine plus buster i donese negativan PCR test, ne stariji od 72 sata!

Ajkula

pre 2 godine

Kud ces bolji razlog od toga da i sred najopasnijeg virusa ikada, Srbija prva nabavi vakcine?! Ovi sto se ponose, svaka cast, ali zapitajte se malo kako to Srbija prva nabavi vakcine, ne Francuska ne Njemacka nego Srbija.

Never Mind

pre 2 godine

A gde ćeš porez da platiš, kraj godine je...opet Monako?
(srb, 18. decembar 2021 11:24)

Poreska i kalendarska godina se ne poklapaju, ali je bitno da si ti izneo svoje "strucno" misljenje. E, vala i neka si.

Earth is not round

pre 2 godine

Koliko je sve ovo glupo govori samo to da ako si vakcinisan ruskom ne mozes u aus?!? Jel ima neko logicno objasnjenje? Jel ruski cipovi ne valjaju moraju zapadni?

rodeo

pre 2 godine

Pošta Srbije juče je predstavila jedinstveno izdanje poštanskih markica. Tenis: Novak Đoković, prvi reket sveta. Novak Đoković se zahvalio na izdanju markica.

Prvi put u filatelističkoj istoriji Srbije na markama je predstavljen sportista - pojedinac, najbolji teniser današnjice i najbolji sportista u istoriji srpskog sporta, veliki humanista i filantrop, čija je fondacija, između ostalog, pomogla rekonstrukciju 48 vrtića i obezbedila podršku u radu za 2.200 učitelja i nastavnika širom Srbije.

neca

pre 2 godine

Neca
Imam minuse na komentar o političarima. Zar je stvarno toliko njih među komentatorima? Spasa nam nema a propasti nećemo, reče Mišić. A ja znam da svi znamo da hoćemo. Kada jedamput vanzemaljci posle dođu i prouče počeće ovako: io jednom jedan Novak....

Nol

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem o cemu vi raspravljate. Pogotovo ne mogu da verujem kad kazete on sl god puni 35, sad ako ovo propusti, onda su mu manje sanse, itd, bla, bla, bla.
Jel vi stvarno mislite da covek koji je u tenisu celi zivot, poznaje sve ljude iz svakog dela tenisa, od dna do vrha, koji verovatno na vacapu ima glavnog direktora turnira, covek koji je osvojio 20 grend slem tituala i jos sto rekorda, jel mislite da on ne zna sta treba da radi??? Alo bre ljudi, manite se corava posla, opustite se i gledajte AO.

sok od zove orla

pre 2 godine

A gde ćeš porez da platiš, kraj godine je...opet Monako?
(srb, 18. decembar 2021 11:24)

porez se ne placa na kraj godine

vidi se da redovno placas ,lol

neca

pre 2 godine

Šta je posao političara?
1. Da do maksimalnih granica svoju emlju ne uvede u rat.
2. Da brine i javnom zdravlju kulturološke sredine u kojoj deluje. Da podsetim tu spada i ekologija.
3. Da obezbedi zaposlenja stanovništvu.
4. Da zaštiti imovinu svojih građana.
Postoji još, a ove osnovne činioce kodeksa posla političara nisam uočio ni kod jedno u istoriji ljudi. Zašto vas čude političari koji se mešaju u Novakov život odkad znam za njega. Koliko je samo dao u brbi za koronu Srbiji , Italiji i ko zna kome još? Šta su oni dali? Pustite više te ljude koje iz nkog razloga nazivaju političarima a oni to nisu, a nikad nisu ni bili.

Ahtung

pre 2 godine

@realno:

I kod nas je demokratija!

Možeš da biraš između pet vrsta vakcina, hoćeš li u levu ili desnu ruku, inače kafanu možeš da vidiš samo na slici Turističke organizacije Srbije.

Casu meda jos niko ne popi...

pre 2 godine

Ovde se stalno provlaci taj defetisticki stav da zbog naseg inata stalno stradamo i da cemo propasti. To je potpuna laz.
Propascemo zbog nemorala, nekulture, nerada, poltronstva koje sve zajedno gajimo u drustvu sa naopakim sistemom vrednosti.
Sigurno necemo propasti ako imamo integritet, istinoljubivost, spremnost da iskazujemo i branimo istinu, bez obzira da li smo u manjini.
Zato sto smo izgubili integritet (po divnom Njegosu: cojstvo i junastvo), zato propadamo.

X

pre 2 godine

Pa, kada ste prošle nedelje pompezno najavili da se Novak nalazi na spisku (i da samim tim 100% igra), moj komentar niste objavili da to uopšte ne znači ništa.

kiki

pre 2 godine

A i bas me vise briga je li ili nije vakcinisan....Ma dajte bre uz njega sam kad igra i to svim srcem ali ova nagadjanja stvarno smaraju.Odlucice sam i to treba postovati.Hm....

Sjaše Kurta da uzjaše Murta

pre 2 godine

Penzioneri, da li znate da je državna vlast Srbije od momenta kada vas je RETROAKTIVNO uskratila za vaš novac po principu 'kaznenih' poena (iako ste imali ČETRDESET punih godina radnog staža, ali ne i 65 godina života) za 10.000.000.000 i slovima DESET MILIJARDI dinara ???
Moje mišljenje je da niko od skoro dva miliona penzionera ne glasa ni za poziciju ni za opoziciju, već za one koji će ponuditi Zakon kojim vam se ponovo isplaćuje puna penzija kada navršite 65 godina života, a da ta 'KAZNA' ako već imate 40 godina radnog staža - važi samo za priod do tog momenta .

Platipus perica

pre 2 godine

Sada kada ima i set postanskih marki sa svojim likom, treba lepo da ih pokloni celoj toj ekipi, uz poruku da ih cesto koriste, a znamo sta se radi sa markom pre nego se zalepi.....

Ratko

pre 2 godine

Nije ovaj sam počeo da govori o tome. Sve ove izjave koje pročitamo su nakon pitanja nekog od novinara koji se time bave. Mediji kojima je bitan tiraž se bave time i postavljaju pitanja a ovi odgovaraju. Ovde se stekne dojam kao da je ovaj sam objavio na svom profilu kako Novak neće moći da igra ako nije vakcinisan. Šta da radi čovek mora da odgovori na postavljena pitanja.

mkg

pre 2 godine

(Goran, 18. decembar 2021 14:45)
Verovatno si u pravu, možda si i ti pronašao novi simptom korone.
Htedoh reći, po tebi neuspešno, svetska igranka je započela odavno, a konačni cilj će se sprovesti u delo sa zadnjim slovom grčkog alfabeta.
A Nole, ma nek je živ i zdrav, vakcinisan ili ne.

Eto!

pre 2 godine

Dobra ti je ova. Zato i jesmo gde jesmo. Ako traba hranicemo se travom i nestacemo. Sve to iz spkog inata.
(Bogi Srbin, 18. decembar 2021 16:50)

Sto se mene tice, sto pre ova nakarad od naroda i drzave nestane, to bolje. Samo otkad Srbi postase "vernici", bog bas nikako da ih pogleda. Ocigledno i njemu vise dozlogrdise!