Tenis 108

Petak, 10.09.2021.

17:05

Srđan Đoković o Novaku i Tokiju: Dubl ga je zabetonirao

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, govorio je o nastupu svog sina na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Srðan Ðokoviæ o Novaku i Tokiju: Dubl ga je zabetonirao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

markoni

pre 2 godine

ne tnam zasto nije igrao samo single , razumem da su ambicije bile velike ali odtaje zal , nije bilo realno da se po onoj vrućini takmiči dva put dnevno

kosta josifidis

pre 2 godine

@Соко сиви
Novak ne moze da bude najbolji srpski sportista svih vremena,pored zivog Filipovica i Jasne Sekaric,prosto tri olimpijade,triput apsolutni favorit,triput tropa,dok ovi nikad nisu razocarali

gile pecinci

pre 2 godine

@eks x
Decko NIJE dao sve od sebe,isao na OI da se fotka i glupira,i da uziva sto svi hoce fotku sa njim,vidis kako ovde fokus samo na tenis,ovde lova sponzori,nema zezanja,zao mi samo one male koja ne sme da kaze sta joj je na dusi,da je ne docepa sekta ispranih mozgova koji su od Federera,Kirjosa presli na srpske sportiste koje su poceli da mrze da bi dali idolu na znacaju,a idol im je da se zakite sa njime

Dermendziev

pre 2 godine

Ne volim kada Srdjan cesto istice patriotizam.Svako prvo igra za sebe,pa onda za ostale.

Naravno da je Srdjan stvorio Dokobvica i kao coveka i kao tenisera,ali toliko stete je naneo Novakovom imidzu,svesno ili ne,u svetu da to nije normalno.

Najnormalnije je da se nemesa Novaku u odnosima sa drugim teniserima i tamo gde mu nije mesto.

123

pre 2 godine

Sto da i ne prica,ovog smo se nagledali za tri zivota,nek vidimo malo i druge oceve,taj Jokic se bar necim i bavi u zivotu,ne zivi na racun sina,glumeci bonviviana,menjajuci lamburdzinije,surujuci sa politicarima i deleci lekcije drugima
(hurtado, 10. septembar 2021 21:06)

Taj Novakov otac je sve prodao, i dao za Novaka, otisao u podstanare, zaduzivao se uz kamatu i ti sada pricas da zivi na racun sina?? Sramota, sramota! Da imas nesto u glavi nikada nebi tako nesto i pomislio, posebno sada kada je covek u godinama. Izvoli pa gledaj Jokicevog oca, niko ti ne brani..

olimp

pre 2 godine

Teddy
Cekaj kako sad to,zar nismo u slucaju Jokica zakljucili da se samo reprezentacija vazi,kako to odjednom ne vazi kada je Novak u pitanju.Alo bre,covek ce mozda poobarati sve moguce rekorde,jedino u kategoriji-igra za svoju zemlju ostace najlosiji od cele svoje generacije top igraca(od Nadala do Delpotra).Deset godina traje njegova dominacija,za to vreme DK-nista,OI-nista,kako je moguce da ove godine sve rastura i svuda samo ne u Tokiju,a tako bilo i u Riju i Londonu,onog Delpotra kad se vide dobije ga zmurecki osim kada igraju za reprezentacije(odnos 17-1 pojedinacno,naspram 0-3 reprezentativno,sta to govori?)Prosto,iskreno ga zanima samo igranje za lovu,za Srbiju je dobar samo u kvazi busanju u grudi,a kao sto u Srbiji srbuje,tako je u HR pravi dalmos,u Monaku bi rado nastupio za njihovu reprezentaciju...Pritom ovo sa Ninom je toliko jadno i nedostojanstveno od nekoga ko se toliko lozi,ko je toliko pun sebe i misli da ce svi skinuti gace kad ga vide,pa cim kola krenu dole bezanija,kao sto je zbriso sa Adrija Tura cim je krenulo po zlu.Prosto da bi bio krunisan kao najveci,moras biti to i van terena,on to nije,prosto unistila ga slava i okruzenje,ali hvala bogu imamo mnogo sportista bez mrlje,koji nisu toliko na radaru ali mozemo da se ponosimo njima,iza Novaka ce ostati samo pojedinacni uspesi,jer je prosto dozvolio da ga pojede show biznis i vestacka jurnjava za stoprocentnom popularnosu i ljubavlju,a moglo je bolje,da se na vreme otrgao od ovog coveka npr.

ja

pre 2 godine

Izvini, kakvi su to pritisci bili? Koliko se sećam, Troicki (kao selektor) je izjavio da je savetovao Novaka da ne igra dubl, ali je on tvrdoglavo želeo i dubl da igra. To su sad dve kontradiktorne priče, majstore...

hurtado

pre 2 godine

@123
Sto da i ne prica,ovog smo se nagledali za tri zivota,nek vidimo malo i druge oceve,taj Jokic se bar necim i bavi u zivotu,ne zivi na racun sina,glumeci bonviviana,menjajuci lamburdzinije,surujuci sa politicarima i deleci lekcije drugima

zoran

pre 2 godine

Upravu je Srđan sve ok.
Nije lako igrati na dva fronta izmori.
Plus velike temperature i moras biti fit. Na to sve Novak je dosao posle velikog pritiska sa Vimbldona i Rolangarosa. Sve to stoji ali zbog Nine je trebao izaći na borbu za srebro.... Ok izgubio protiv Zvereva pa sta mora i Nole negde da izgubi .
Ali izađi zbog partnera, zbog te devojke pa to joj je bila zivotna sansa za nesto veliko.
Mozda Nina nikada vise ne bude imala priliku za to nesto .
Novak me tu razočarao, jako razočarao... Ja bih zbog Nine izasao na jednoj nozi... Bar bih pokusao.
-Novak je egoista postao i to veliki.
Sto kaze Srđan i naglasava ovo je posao.... Da posao i Novak ga sjajno radi.... Čak i da ispadne od Zvereva uzeće brdo novca.
Ne znam dal je neko uzeo u muskoj konkurenciji sva 4 slema.... Sto se zena tiče znamo za Stefi Graf.

rene

pre 2 godine

@judd trump
Meni nije jasno kako to njemu nije bilo potrebno,a sa druge strane Jokic morao da igra.A uporedimo situacije,Djokovic u punoj snazi,dobija sve redom,Tokio sve da je nevazan turnir jako dobra priprema za US Open,igra se na betonu,on 34,osvojio sve sem OI ovo mu bukvalno zadnja prilika,juri zlatni slem,i bukvalno mu se sve otvorilo otkazima,dakle sansa za olimpijsko zlato nikom toliko na dohvat ruke kao njemu,bukvalno samo lud covek ne bi otisao.Sa druge strane Jokic bi morao da zaigra i one kvalifikacije bez da napravi pauzu nakon duple sezone i ludackog tempa,na Olimpijadi bi morao da vuce za ceo tim i da na kraju u najboljem slucaju prodje kao na prosloj Olimpijadi,sanse za zlato ravne nuli,a narodu dosta srebra(zato je Sale i otisao),bukvalno bi zaklao vola ni za kilo mesa.Pritom je jos mlad,moze na jos 2 opusteno da zaigra,a dogodine ide Evropsko gde imamo sanse za konacno zlato i gde nam je Jokic kudikamo potrebniji.Prosto,cudni smo,a sport je paradigma zivota,kao sto ne umemo da procenimo situacije u sportu,tako nam i u stvarnosti fali logickog razmisljanja i pameti,nazalost.

oat

pre 2 godine

Sam pao,sam se i ubio,niko ga nije terao da uopste igra u Tokiju,bilo je ako zaigra super,ako ne nikom nista ceka ga USO,on je sam napravio od svega cirkus,te nece ici,te igram obe konkurencije,usput pravio od sebe mecku Bozanu gurajuci se svuda i troseci snagu na gluposti,uopste ne naucivsi lekciju iz Rija gde ga je impresioniranost carima olimpijskog sela i manjak fokusa dovela do ekspresnog ispadanja.A ovde se ponasao jos x puta neozbiljnije uz neverovatno potcenjivanje ostatka turnira,busao se kao niko,pucao od svega i onda cim se desio nenadani kiks,sve ode dodjavola,odjednom umor,i sramno bezanje sa meca za bronzu.I sve to ne bi bilo problem,stvarno normalno je da se organizam izmori,da su velike vrucine,samo da nije toliko izigravao supermena kojem ne moze ni umor nista,toliko s(v)e lozio...Jos i posledica njegovog pristupa bila da maltene za narod niko drugi do pola Olimpijade nije postojao,sve vesti Novak ovo,Novak ono.A kad se desio krah,odjednom prpa,Kosovo ce biti ispred nas,odjednom se setili i da i drugi igraju,ajde strelci,vaterpolisti,Ivana,Jovana,jeste da smo vas skroz zapostavili zbog tenisera ali sta je tu je,spasavajte ako boga znate.Sve u svemu kao sto treba da se slavi njegova uloga u teniskoj istoriji,tako uvek treba njegovu avanturu u Tokiu,spominjati kao primer kako ne treba da se radi,i kako treba biti cvrsto na zemlji ako zelis da ostvaris krajnji cilj.

Beogradjanka

pre 2 godine

Jurio je Novak samo da se dokopa zlata, nije ga niko naterao.
Ali glavni razlog zasto je izgubio u Tokiu je zato sto je hteo na autoritet da dodje preko osvojena tri gram slam turnira do tada. Postavio se tako,isao je na taj nacin kao da je Tokio gram slam,a ne olimpijada, ali nije to bilo dobro za njegovu glavu, jel zna da ga nije osvojio, kao sto je osvojio 20 gram slam turnira.
Da se postavio kao da mu je Tokio prvi gram slam u glavi pobedio bi Zvereva na Olimpijadi.
Ovako mu je naisla blokada u glavi, kao sto se desi mnogim igracima i desio se poraz.
Ali ako se postavi na sledecim OI u Parizu, da odvoji to od gram slama,i pridje mu kako treba,bude iskren i kaze.. ej ovo je drugo nesto, ja nisam to osvojio,moram da pridjem Olimpijadi kao da nisam gram slam sampion, sigurno ce osvojiti.
Za kraj.. niko ne prica jel fer prema devojci Nini Stojanovic bio on, posto je predao, a ta devojka je ostala 2 nedelje tu da bi igrala mix dubl.Mogla je da igra neke turnire da uzme bodove i da zaradi pare, znaci ne budi sebican nego pogledaj i drugu stranu.
Novak je bog i verujem ako pridje pripremi turnira za OI u Parizu, kako treba a to je da ga nije jos osvojio,da ne mesa sa gram slam titulama osvojenim,mislim da ce ga sigurno osvojiti. Ziveo Nole.

Dr Who

pre 2 godine

Dobro je da na US Openu nije igrao dubl, pa neće imati izgovor za reprizu OI koja ga čeka za par sati
(Tenis nikad jači, 10. septembar 2021 19:23)

Sva sreća da tenis nije jači! Jer, kada vam je opsednutost komentarisanjem i praćenjem ovakvog tenisa drastična, sa nekim jačim tenisom bi bila još ozbiljnija patologija.

detektiv

pre 2 godine

Ima intervju Troickog koji je dat dok je Novak odigrao orva dva meca u singlu i dublu. Kaze lijepo, da se ja pitam Novak ne bi igrao dubl. Vecina komentara na ovom sajtu je bila "srecom niko te i ne pita". Novak je sam kriv, on jw htio da igra i dubl. Tada sam rekao, kazem i sada, ono nase srpsko, lako cemo i mogu ka sve ga je kostalo zlata. Ali sta je tu je. Bilo pa prošlo. Idemo dalje!!!

123

pre 2 godine

Mislim da bi svima, pogotovo Novaku, bilo bolje da Srdjan Djokovic malo cuti!
(malina, 10. septembar 2021 18:38)


Bolje je kad prica Jokicev otac jer Jokic cuti ko da je zabetoniran?

bg, yu

pre 2 godine

"Kako sta joj je ucinio? Izbacio je sa OI, odbio da igra s njom. ...
(ooo, 10. septembar 2021 17:43) # Link komentara"

"Izbacio je sa OI" je nova dimenzija preterivanja i izvrtanja činjenica. Evo neka bude da je i tako - onda je prava sreća što joj Novak više neće rušiti karijeru i gaziti snove, tako da očekujemo bar desetak GS.

Dederer

pre 2 godine

Nefer od Srdjana. Pre svega prema Novaku. Nista Noletu nije smetalo da kao kegle rusi sve protivnike do polufinala, pritom igrajuci sasvim uspesno i miks. A onda razbio Zvereva u prvom setu, napravio brejk i ... Aktiviralo se samo dugme "pritisak", "umor"? Treba biti posten i priznati: Zverev je zaigrao na sve ili nista, Novak se psihicki raspao (covek je!) pred toliko zeljenim olimpijskim zlatom - i to je to!

jarac lijan

pre 2 godine

@rastko
Vecito zahvalna na cemu?Sto ju je maksimalno iskoristio da SEBE licno napravi na najveceg patriotu koji se zrtvuje za majku Srbiju igrajuci i dubl,ulio joj nadu,ocigledno laznu jer cim nije ostvario svoj LICNI cilj,otresao ju je kao slinu,pritom ponasajuci se prema njoj na terenu kao prema nizem sloju dok je ona bila maksimalno kolegijalna.I sta na kraju,njoj ostaju posledice,razocarenje,oteta istorijska borba,dok je on jos tamo zaboravio i zasto je dosao,svoj je cilj ostvario,isfotkao se,zadovoljio ego,i kao sto vidimo danas nema umora,rastura sve.I jos Nina ispala grbava.A da malo pratis tenis a ne samo jednog tenisera,znao bi da je Nina vrhunski dubl igrac,da je na Vimbldonu(jaci turnir nego olimpijski)igrala cetvrtfinale sve u paru sa,odavno u totalnom raskoraku sa tenis,Krunicevom,dakle fali joj samo dobar partner,i za polufinale je ona mozda i vise zasluzna,prosto branis neodbranjivo,ako je znao biti faca kad je dobro,budi faca do kraja,ovako ostace mu mrlja,koliko god ga branili samo zato sto je on Novak Djokovic,pa prosto zamisli da je bilo obratno,devojka ne bi smela da se vrati u zemlju bukvalno

vrg

pre 2 godine

A sta ga je zabetoniralo u Riu?
(Kukatilo, 10. septembar 2021 17:14)

zabetonirao ga del po
(kalcokera I serifova zvezda, 10. septembar 2021 18:48)

lik otisao povredjen u rio. da je imao srece sa zrebom, dobio bi nekog levaka i mozda se oporavio. sta da se radi, ipak je to samo jednom na svake cetiri godine, treba i dosta srece da se osvoji.
sada je bila najbolja prilika, ali ako je nesto protivnik nvoaku to je sparina. losije reaguje na nju od ostalih i to je to. manje je bitan dubl, mada i toga ima.
kakogod, olimpijske rangiraju ispod mastersa i ne racunaju ih u velike titule. to je samo za njegovo zadovoljstvo. goat je odavno i na us openu nema sta da dokazuje, samo moze da produbljuje razliku.
kralj.

Cile Mile

pre 2 godine

Tačno je samo to da je mnogo hteo, zlatni slem, olimpijsku medalju u singlu i dublu, i to sve u jednoj sezoni. Naravno, ništa od toga. Sada su drugi krivi... Treba da bude srećan ako osvoji US Open.
U svakom slučaju hvala mu na svemu.

Shigman

pre 2 godine

Dajte tatu na Eurosport veceras kao strucnog konsultanta tokom prenosa. Odusevio me prosli put, elokventan, bogat vokabular, neizmeran, svestran fond reci koji se tokom celog prenosa sveo na: Tako jeee breeee, ideeemoo breee...

Draga nasa Nina, tesko je razumeti tudji ego

pre 2 godine

Vracarac... Kako mislite da ne znamo ko je Nina. Pa nasa teniserka koja se ponadala, da pored sebe ima moralnu gromadu, sa kojom ce zajedno pokusati da ostvari dobar rezultat. Mozda ste ipak u pravu... zaista, ko je Nina?

John doe

pre 2 godine

Ok ko nije razumeo - Najverovatnije je Nina ta koja je vrsila pritisak, jer nema ko drugi. E sad zasto bi on pristao na to - Ili su imali neku aferu, posto je ona i pre toga na drugim turnirima bila u njegovoj lozi, ili neko od njegovih drugova iz tima je sa njom pa ga je iscimao. Mada koliko on sebe stavlja na prvo mesto, koliko god to zvucalo neverovatno, mislim da je on licno osetio nesto prema njoj, pa je zato igrao, jer nema logike zasto bi rizikovao singl pod onakvim uslovima.

Рајко Четник, клуб 311+

pre 2 godine

Ене то је сад модерно и актуелно.
(Рајко еко дерпе Четник, 10. septembar 2021 18:18) # Link komentara, Алек Ти ли си или твој задовољни корисник, уживајте, бујрум.

Sasa

pre 2 godine

(onako usput, 10. septembar 2021 17:36)

Taj jedan (prvi) komentar na ovu vest sam i prokomentarisao. :) Isti korisnik na svaku vest o Novaku upravo potencira navedenu sustinu u nesto izmenjenoj formi, a sve u cilju provokacije. Dalje, nije takav slucaj samo na vestima o Novaku, njegovi komentari su redovno medju prvima i na ostalim vestima u kojima su sadrzaj i namera (opet) isti a forma nesto malo drukcija. Neupitno se vidi razlika izmedju onih koji ga troluju i njega. Simptomaticno je da se uvek, kada njega neko prokomentarise, javi njegov virtuelni advokat sa manjom ili vecom salvom uvreda. :) Nema to veze sa tripovanjem.
Dalje, Kaiser Roger i Labud mogu biti jedna ista osoba, dok je sa Jumkom nesto manje verovatno. Identican slucaj je i sa pojavama "Goran Loznica, "Loznica Gucevo Cer" i jos nekoliko nickova koji se ovde pojavljuju. Terminoloski princip kao i princip razmiljanja su isti, samo su nickovi drukciji. Ako ti to ne vidis, nikoga nije briga. Ali uvek ce biti onih koji nece zeleti da trpe njegov i vas verbalni delikt. Nista on nije bolji od Kaisera. Bot-komentator. Ko je psiholoski slucaj, ostavimo kompetentnima. Ne izvlaci bezbezne zakljucke.

dnevna doza prosečnog Srbende

pre 2 godine

Ne tripuj se. Osoba pod tim nikom za ceo dan je ostavila samo jedan komentar na ovu vest. Problem na ovom sajtu je sto nema registracije pa svaki majmun ostavlja i troluje osobe pod tudjim nikovima. To je onaj sto se potpisuje kao Kaiser Roger ili ranije Labud, Jumko. Obican psiho.
(onako usput, 10. septembar 2021 17:36) A da ima registracije, koliko bi ih registrovao Goksi? Hahahahaha, koliko stigneš za vikend kad te puste bez terapije hahahahah

Tedy

pre 2 godine

Kao medalja sa OI je za Srbiju, a kada Srbin osvoji 20 GS i pri tome se ponosi svojom zemljom to je za njega... odnosno nema veze sa Srbijom...??? Pa da je mogao da pobedi pobedio bi... bio bi Olimpijski pobednik prvenstveno zbog sebe.
Naravno medalja bi se pisala Srbiji.. Ali isto tako kroz par godina enciklopedije će zabeležiti da je iz Srbije došao najveći igrač sveta svih vremena i najveći sportista sveta ikad.... Uskoro... Da li će to manje vredeti od Olimpijskog zlata? Šta mislite Srbi?

palix

pre 2 godine

Niko ga nije terao na dubl. Nije on dete, ima 30 i kusur godina, zenu, dvoje dece, milione na racunu, razne poslove sa strane, nemoguce da nije bio sposoban da sam odluci sta moze a sta ne. Dubl nije ni blizu singlu, ni psihicki ni mentalno. Isto bi se desilo i da nije igrao dubl, jer mu se isto desavalo i pre. Uvek kad bi bio na korak od necega, pao bi i vratio bi se dva koraka unazad. Tako je bilo dok se cekao prvi ATP turnir da osvoji, prvi GS da osvoji, da dodje na prvo mesto na listi, da udje u finale OI u Londonu. Uvek kada moze lakse, njemu se desi teze. Nadam se da nocas to nece biti slucaj.
(NekaTamo, 10. septembar 2021 17:24)
Ovo bi bio odličan komentar... da se ne radi o čoveku koji je osvojio 20 GS-ova (verovatno i 21 za koji dan), koji je sve masterse osvojio dvaput, i niz drugih dostignuća. Kao da komentarišete Kirjosa ili nekog ko nikad ništa nije "uzeo".

Mikii

pre 2 godine

A sta ga je zabetoniralo u Riu? 
(Kukatilo, 10. septembar 2021 17:14) 

Povreda lakta, ne pravi se lud.
(Sike, 10. septembar 2021 17:34)

Jeste, zaboleo ga lakat za Srbiju kao i uvek, hahahahahahaha

Mudrac

pre 2 godine

Ovde su ljudi priglupi, realno.

Kakoo nije vrsen pritisak??

To sam odma rekao cim je nina sa ekipom na konferenciji za medije pre odlaska bacila temu "pa ako novak bude hteo igrami dubl, to bi mi puno znacilo itd"

Naravno to menadzeri napumpaju da uzme taj stav i aj sad ti reci necu!! Cek to nije pritisak?

Ako si vec pre njegovog pristanka IZNEKA TO U JAVNOST, onda si posle tih reci odma trebala da ga opravdas "sve u redu, ali znam da je imao napornu sezonu i jos ga ceka posle olimpijade, razumem odkuku da igra samo sing" a posto je to izostavljeno znaci ono je bilo receno kako bi se napravio MEDIJSKI pritiska.

Meni kicno je najzalije novaka. Iscimao si se, pristao, igrao 2 meca u danu i to sa pauzama od sat vremena, na onoj vrucini! Na kraju neka likusa nema min postovanja (koja je uzgred bila losa u odnosu na konkurenciju) baca neke pateticne izjave.

"Nisam se borila za medalju"
Brt igrala si polufinale, pobednik polufinala uzima srebro i priliku za borbu za zlato.

Molim kompleksase neka uzmu terapiju jer nista slagao nisam. Imate net, procesljajte, uporedite sa tekstom pa onda komentarisi komentar.😉

Slobodan

pre 2 godine

Mnogo nas je slalo poruke da ne ide na dva fronta. Selektor je taj koji sječe i donosi odluku ko igra, a ko ide na klupu. Gdje je jak trener nema mješanja u sastavljanje ekipe. Na kraju se ispostavilo tako logično igrati samo singl. Zvog neuspjeha nisam čuo da je neko preuzeo odgovornost zvog lošeg vođenja tima.
Sjećam se da je na Olimpijskim igrama jedan atletičar (misim Norvežanin) nije htjeo da nastupi u dvije disciline jer je procjenio da mu to nože ugroziti šansu u njegovoj boljoj. Na kraju je uzeo zlato. To se zove dobra odluka.

Eh sad

pre 2 godine

Dakle otisli su tamo i na njega je vrsen pritisak da igra i dubl.
Sledeci pasus kaze da ga iz reprezentacije savetovali da ne igra. Ccc zar nije lakse da se kaze da je zverev taj mec dobio zasluzeno i to je to. A Nole je genije za tenis i poznaje svoje telo kao niko i zna da proceni koliko moze. Kakvo vadjenje...

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Čoveče idi čitaj knjigu neku, izađi malo iz kuće. Do pre mesec dana nisi ni znao ko je Nina, sada sprovodiš ankete u komentarima. Neviđena dokonost.
(Vračarac, 10. septembar 2021 17:24)



Sam sevi piše i odgovara na komentar. Prvo po tuđim nikom pa pod svojim. Menjaju se u centrali kao na traci…

Dylan Dog

pre 2 godine

@Aksiom
Podlegao pritisku da igra dubl znaci da su svi znali da je velika sansa za jos jednu medalju ako igra dubl. TSS je savetovao da ne igra ali je on sam hteo jos jednu medalju za Srbiju. Znaci podlegao sopstvenom pritisku i na to se misli.

cinik

pre 2 godine

Kad igra Djokovic za 3 mesto?
(Kaiser Roger, 10. septembar 2021 17:21)
Mislim, od jula, 2011.
356 nedelja, ali nisam siguran...
Zbunjuje me ono:310,20,103....šta god to značilo

PP

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Da li si dobro?

plavi bechar

pre 2 godine

@Lav

Ne misli se na direktne pritiske neke osobe pametnjakovicu. Niko njemu nije dosao i rekao "Moras da igras dubl". Srdjan misli na pritiske ocekivanja navijaca i javnosti.

Sasa

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Ne volis ti Novaka, nemas obavezu da ga volis, kao ni bilo ko od nas.... Koristiti navodnu ljubav prema Novaku za izgradju kriticke platforme za pljuvacinu a ne ozbiljnu analizu, je vrhunac bezobrazluka i podlosti. Ti si los manipulator i jako dosadan bot.

rastko

pre 2 godine

Uopšte mi nije žao Nine!Naprotiv,ona bi trebalo da bude večno zahvalna Novaku jer joj je omogucio da odigra nekoliko mečeva na OI.Dobro znamo da ona uglavnom na svim turnirima ispada vec u prvom kolu, kao što se desilo i sada u Njujorku. I smatram da nije trebalo da ide u Tokio, a pogotovo ne da igra dubl, jer ga je to kostalo olimpijske medalje.

Рајко Четник

pre 2 godine

(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11) # Link komentara, волео би ти Новаку али ниси опрао зубе, ниси понео заштиtу а не можеш преко маске а и удаљен си од њега неколико милиона светлосних година.

Deki ns

pre 2 godine

Svi mi to dobro znamo. Svi smo se mi opravdano toga najvise i plasili kada je objavljeno da ce u Tokiju napadati i dubl. Sto se Nine tice, ovim botovima sto koriste njeno ime da troluju na vestima o Novaku i mesec dana posle, imam da porucim da se piju lekove na vreme. Onima koji govore da im je iskreno zao Nine, svima nam je zao Nine, ali prestanite od nje da pravite zrtvu u rangu gradjanke Hirosime i Nagasakija 45'. Devojke je sama to verovatno odavno vec i zaboravila i siguran sam da je srecna sto je uopste imala i priliku da igra dubl sa Novakom, a zivot je takav da nekad jednostavno visa sila nesto spreci i ne dozvoli. I da je uspeo da se oporavi da izadje na teren, verovatno ne bi licio ni na sta, i bronzu ne bi uzeli. Svi vi dobro znate da su Esli Barti i Dzon Pirs svakako bili favoriti za pobedu i da su mnogo uigraniji i bolji dubl igraci i od Novaka i Nine pojedinacno i kao par. Novak je zeleo sve najbolje, nije uspeo i to je zavrsena prica. Desava se. Njemu to apsolutno nista ne znaci i generalno u svetu tenisa OI skoro nista ne znace. Znacilo je samo nama kao navijacima, da nam donese jos jednu medalju.

krljaj švabu Nole!

pre 2 godine

Novak je dovoljno fleksibilan i jede dovoljno zeleniša da nastupi i u brejkdens konkurenciji u Parizu. Zlato je samo pitanje vremena. A večeras će da vidimo jel bio umoran il je Zverev igrao.

rampa

pre 2 godine

“Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)”

I sad ce ova anketa da odluci kakvi su Srbi narod. Pa da smo se samo ranije setili da ovo odradimo i odlucimo da li smo najbolji ili najgori i da zavrsimo sa nacionalizmom jednom za sva vremena.

Pitanje

pre 2 godine

"Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.
A sta je to pa uradio Nini?
Ko garantuje da bi osvojili medalju?
Trebalo je da igraju protiv Australijanaca- Ešli Barti 1.igračica sveta a Nina 100.
Ako je tako dobra Nina zašto nije osvojila medaju u singlu?Jel i za to kriv Novak????
Jel trebao Novak da umre na terenu pa da vi budete zadovoljni????

Che

pre 2 godine

Ne znam ko je na njega vršio pritisak. Mi navijači sigurno ne. Pa sećam se da je sve pljuštalo od negodovanja kad je obelodanio da će igrati dubl.

ma da

pre 2 godine

Naravno da je igrao i dubl, pa kako bi imao izgovor za to kako je igrao.
Daj bre vise, nismo svi bas budale. Sve mu je bilo tesko na olimpijadi, a sad mu nista ne fali, kao da nije igrao sve to prethodno.
Dosta vise pravdanja. Nikad nista nije osvojio za Srbiju zato nikad nece ni biti najveci. Neko drugi ce to da uradi, nadam se, jer sve je vise i vise onih koje za...e za Srbiju.
A Novak je prvi u tome, sve poosvaja u karijeri i poobara sve rekorder ali ne moze olimpijadu niti bilo sta za Srbiju ma jel, sta mi naprica. Eeeeej, ajd bar nesto da je osvojio za Srbiju nesto bar!!!!!!

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!

Neki covek.

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Sta je Nini ucinio? Pa lepo covek reko, da je bio Novak izmozgan. I od RG, od Vimbldona. A pauze sa ozbiljnom regeneracijom covek nije imao. Pa nije Nole robot! Svako ko se bavi bilo kojem sportom to dobro zna!

Nije fer sta pises!

Go Nole. Gazi danas!

Соко сиви

pre 2 godine

Ah taj zli Dimitrov, šta nam uradi. Ah taj dubl. Ah taj pokvareni Federer. Ako srpski mediji žele da odigraju svoju ulogu da Novak postane priznat kao bezuslovni GOAT, molim vas prestanite da intervjuišete ovog čoveka. Hvala ti Srđane do neba što si bio dobar roditelj i podržao i verovao u Novaka kad niko nije i tako podario Srbiji najboljeg sportistu svih vremena. Ali odmori malo sa intervjuima i izjavama. Danas ceo svet za sekund prenese svaku tvoju izjavu - razmisli malo šta i o kome pričaš!

onako usput

pre 2 godine

Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Ne volis ti Novaka, nemas obavezu da ga volis, kao ni bilo ko od nas.... Koristiti navodnu ljubav prema Novaku za izgradju kriticke platforme za pljuvacinu a ne ozbiljnu analizu, je vrhunac bezobrazluka i podlosti. Ti si los manipulator i jako dosadan bot.
(Sasa, 10. septembar 2021 17:25)
Ne tripuj se. Osoba pod tim nikom za ceo dan je ostavila samo jedan komentar na ovu vest. Problem na ovom sajtu je sto nema registracije pa svaki majmun ostavlja i troluje osobe pod tudjim nikovima. To je onaj sto se potpisuje kao Kaiser Roger ili ranije Labud, Jumko. Obican psiho.

sasa the king

pre 2 godine

Novak je izabrao da igra dubl, kako bi skinuo pritisak za osvajanje zlata, jer je to, evo sad cujemo, jedn od razloga za neosvajanje. Nije to nista negtivno, ljudski je, ali takticka greska. Bolje da je istrpeo pritisak, sigurno bi osvojio.

Рајко Четник, клуб 311+

pre 2 godine

Kad igra Djokovic za 3 mesto?
(Kaiser Roger, 10. septembar 2021 17:21) # Link komentara, одмах после његових колега које је пензионисао тј меча: Федерер - Надал.

Goran

pre 2 godine

"Na moju veliku žalost podlegao je pritiscima i prihvatio da igra i miks dubl. Mislim da ga je to zabetoniralo."

Iz reprezentacije su dali savet da se usredsedi samo na jednu konkurenciju ali mu je želja rekla da igra u obe i to je, prema rečima Srđana Đokovića, bila greška.

Hm. Da. I nije da je sad vise bitno, ali jesu li bili u pitanju "pritisci" ili "zelja"???

Vračarac

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Čoveče idi čitaj knjigu neku, izađi malo iz kuće. Do pre mesec dana nisi ni znao ko je Nina, sada sprovodiš ankete u komentarima. Neviđena dokonost.

garda

pre 2 godine

Svi razumni su govorili da mu uopste nisu potrebne OI u tom trenutku, a kamoli jos i dubl. Ali on je znao da ce ga ovde anatemisati pojedine kvazi-patriote ako ne ode u Tokio. Kamo srece da ih je ignorisao.

Pele 2.0

pre 2 godine

Opet ovaj?! I on pati da bude u centru paznje.

Kaze da je vrsen pritisak na Novaka. A zasto nije rekao od strane koga je vrsen.

Ovamo kaze da je Novak imao zelju da igra i singl i dubl!

I baron Minhauzen bi se zastideo!

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Čekaj, sad mi ovo malo nije jasno. Podlegao je pritiscima, ali mu je iz reprezentacije savetovano da se fokusira na singl.

Ako je njegova želja bila da igra obe konkurencije, kako onda to može biti neko podleganje protiska?!
Ko ga je pritiskao da igra, ako je sam to želeo??
Kao i uvek, srđan-demagogija na delu. Doktor iz predgrađa i on mrtva trka.

NekaTamo

pre 2 godine

Niko ga nije terao na dubl. Nije on dete, ima 30 i kusur godina, zenu, dvoje dece, milione na racunu, razne poslove sa strane, nemoguce da nije bio sposoban da sam odluci sta moze a sta ne. Dubl nije ni blizu singlu, ni psihicki ni mentalno. Isto bi se desilo i da nije igrao dubl, jer mu se isto desavalo i pre. Uvek kad bi bio na korak od necega, pao bi i vratio bi se dva koraka unazad. Tako je bilo dok se cekao prvi ATP turnir da osvoji, prvi GS da osvoji, da dodje na prvo mesto na listi, da udje u finale OI u Londonu. Uvek kada moze lakse, njemu se desi teze. Nadam se da nocas to nece biti slucaj.

Fabrizzio

pre 2 godine

195

A sta ga je zabetoniralo u Riu?
(Kukatilo, 10. septembar 2021 17:14)
Del Potro ?? Nema predaje uzima zlato nole za 3 godine!!!

ooo

pre 2 godine

@Neki covek
Kako sta joj je ucinio? Izbacio je sa OI, odbio da igra s njom. Moze na GS da igra 5 sati, a na OI ne moze, jer tu se ne placa. A ti ga jos pravdas, sljamu jedan.

mare

pre 2 godine

kakva nina kada je zdravlje na prvom mestu.

dubl nije nikada trebao da igra , sigurno ne na vlažnosti od 80% posto.



ja nikada nisam video djoleta da je crven i ispijan u licu osim u tom tokiju.


znaci daleko krasno kuca tom dublu.

zbog njega nije igrao mesec dana da se covek fizički oporavi

Deki ns

pre 2 godine

Svi mi to dobro znamo. Svi smo se mi opravdano toga najvise i plasili kada je objavljeno da ce u Tokiju napadati i dubl. Sto se Nine tice, ovim botovima sto koriste njeno ime da troluju na vestima o Novaku i mesec dana posle, imam da porucim da se lece na vreme. Onima koji govore da im je iskreno zao Nine, svima nam je zao Nine, ali prestanite od nje da pravite zrtvu u rangu gradjanke Hirosime i Nagasakija 45'. Devojke je sama to verovatno odavno vec i zaboravila i siguran sam da je srecna sto je uopste imala i priliku da igra dubl sa Novakom, a zivot je takav da nekad jednostavno visa sila nesto spreci i ne dozvoli. I da je uspeo da se oporavi da izadje na teren, verovatno ne bi licio ni na sta, i bronzu ne bi uzeli. Svi vi dobro znate da su Esli Barti i Dzon Pirs svakako bili favoriti za pobedu i da su mnogo uigraniji i bolji dubl igraci i od Novaka i Nine pojedinacno i kao par. Novak je zeleo sve najbolje, nije uspeo i to je zavrsena prica. Desava se. Njemu to apsolutno nista ne znaci i generalno u svetu tenisa OI skoro nista ne znace. Znacilo je samo nama kao navijacima, da nam donese jos jednu medalju.

Aksiom

pre 2 godine

"Na moju veliku žalost podlegao je pritiscima i prihvatio da igra i miks dubl. Mislim da ga je to zabetoniralo, Isto mu se dogodilo i na prethodnim Olimpijskim igrama kada je igrao dubl sa Zimonjićem, I tada je podlegao pritiscima", rekao je Srđan Đoković u intervjuu za "Ekspres".

Iz reprezentacije su dali savet da se usredsedi samo na jednu konkurenciju ali mu je želja rekla da igra u obe i to je, prema rečima Srđana Đokovića, bila greška.

Da li neko ovo razume?
Podlegao pritiscima? Reprezentacija i javnost su trazili da igra singl.

rastko

pre 2 godine

Uopšte mi nije žao Nine!Naprotiv,ona bi trebalo da bude večno zahvalna Novaku jer joj je omogucio da odigra nekoliko mečeva na OI.Dobro znamo da ona uglavnom na svim turnirima ispada vec u prvom kolu, kao što se desilo i sada u Njujorku. I smatram da nije trebalo da ide u Tokio, a pogotovo ne da igra dubl, jer ga je to kostalo olimpijske medalje.

onako usput

pre 2 godine

Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11) # Link komentara, волео би ти Новаку али ниси опрао зубе, ниси понео заштиtу а не можеш преко маске а и удаљен си од њега неколико милиона светлосних година.
(Рајко Четник, 10. septembar 2021 17:52)
Ima jedan Rajko Cetnik na drustvenim mrezama, ostavlja gej postove. Jesi li to ti? Inace osoba pod ovim nikom nije ostavila komentar na ovu vest, vec cisto trolovanje te osobe od strane Kaiser Roger-a.

marko

pre 2 godine

Zar nije Viktor Troicki izjavio da je iskljucivo bila Novakova zelja da igra miks dubl i da je bio savetovan da ga ne igra i posveti se singlu? Ko li ovde lazee

Dubioza

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Nemam ništa protiv Nine lično ali svi smo ovde pisali, upozoravali, molili, ne samo ovde nego na svim mogućim stranicama i gde god se pišu komentari. Možeš da vratiš i pogledaš. I ona kao iskusna teniserka i ukoliko joj je interes bio da Srbija stvarno dobije jednu medalju, je to i sama mogla da nasluti da Novak nije osoba koja može da igra oboje istovremeno i da ima uspeha na oba. Nikad nije išlo kada se turniri igraju dan za danom. A to kakav smo narod manipulaciju emotivnu možeš da okačiš mačku o rep, ovde se piše isključivo o tenisu!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Novak je najveći sportista Balkana svih vremena. Jedini u rangu sa Đordanom, Muhamedom Alijem, Pele i Maradonom. Decenija za pamćenje u istoriji našeg sporta.

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!

Vračarac

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Čoveče idi čitaj knjigu neku, izađi malo iz kuće. Do pre mesec dana nisi ni znao ko je Nina, sada sprovodiš ankete u komentarima. Neviđena dokonost.

Eh sad

pre 2 godine

Dakle otisli su tamo i na njega je vrsen pritisak da igra i dubl.
Sledeci pasus kaze da ga iz reprezentacije savetovali da ne igra. Ccc zar nije lakse da se kaze da je zverev taj mec dobio zasluzeno i to je to. A Nole je genije za tenis i poznaje svoje telo kao niko i zna da proceni koliko moze. Kakvo vadjenje...

Sasa

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Ne volis ti Novaka, nemas obavezu da ga volis, kao ni bilo ko od nas.... Koristiti navodnu ljubav prema Novaku za izgradju kriticke platforme za pljuvacinu a ne ozbiljnu analizu, je vrhunac bezobrazluka i podlosti. Ti si los manipulator i jako dosadan bot.

Che

pre 2 godine

Ne znam ko je na njega vršio pritisak. Mi navijači sigurno ne. Pa sećam se da je sve pljuštalo od negodovanja kad je obelodanio da će igrati dubl.

sasa the king

pre 2 godine

Novak je izabrao da igra dubl, kako bi skinuo pritisak za osvajanje zlata, jer je to, evo sad cujemo, jedn od razloga za neosvajanje. Nije to nista negtivno, ljudski je, ali takticka greska. Bolje da je istrpeo pritisak, sigurno bi osvojio.

Aksiom

pre 2 godine

"Na moju veliku žalost podlegao je pritiscima i prihvatio da igra i miks dubl. Mislim da ga je to zabetoniralo, Isto mu se dogodilo i na prethodnim Olimpijskim igrama kada je igrao dubl sa Zimonjićem, I tada je podlegao pritiscima", rekao je Srđan Đoković u intervjuu za "Ekspres".

Iz reprezentacije su dali savet da se usredsedi samo na jednu konkurenciju ali mu je želja rekla da igra u obe i to je, prema rečima Srđana Đokovića, bila greška.

Da li neko ovo razume?
Podlegao pritiscima? Reprezentacija i javnost su trazili da igra singl.

Neki covek.

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Sta je Nini ucinio? Pa lepo covek reko, da je bio Novak izmozgan. I od RG, od Vimbldona. A pauze sa ozbiljnom regeneracijom covek nije imao. Pa nije Nole robot! Svako ko se bavi bilo kojem sportom to dobro zna!

Nije fer sta pises!

Go Nole. Gazi danas!

Mudrac

pre 2 godine

Ovde su ljudi priglupi, realno.

Kakoo nije vrsen pritisak??

To sam odma rekao cim je nina sa ekipom na konferenciji za medije pre odlaska bacila temu "pa ako novak bude hteo igrami dubl, to bi mi puno znacilo itd"

Naravno to menadzeri napumpaju da uzme taj stav i aj sad ti reci necu!! Cek to nije pritisak?

Ako si vec pre njegovog pristanka IZNEKA TO U JAVNOST, onda si posle tih reci odma trebala da ga opravdas "sve u redu, ali znam da je imao napornu sezonu i jos ga ceka posle olimpijade, razumem odkuku da igra samo sing" a posto je to izostavljeno znaci ono je bilo receno kako bi se napravio MEDIJSKI pritiska.

Meni kicno je najzalije novaka. Iscimao si se, pristao, igrao 2 meca u danu i to sa pauzama od sat vremena, na onoj vrucini! Na kraju neka likusa nema min postovanja (koja je uzgred bila losa u odnosu na konkurenciju) baca neke pateticne izjave.

"Nisam se borila za medalju"
Brt igrala si polufinale, pobednik polufinala uzima srebro i priliku za borbu za zlato.

Molim kompleksase neka uzmu terapiju jer nista slagao nisam. Imate net, procesljajte, uporedite sa tekstom pa onda komentarisi komentar.😉

NekaTamo

pre 2 godine

Niko ga nije terao na dubl. Nije on dete, ima 30 i kusur godina, zenu, dvoje dece, milione na racunu, razne poslove sa strane, nemoguce da nije bio sposoban da sam odluci sta moze a sta ne. Dubl nije ni blizu singlu, ni psihicki ni mentalno. Isto bi se desilo i da nije igrao dubl, jer mu se isto desavalo i pre. Uvek kad bi bio na korak od necega, pao bi i vratio bi se dva koraka unazad. Tako je bilo dok se cekao prvi ATP turnir da osvoji, prvi GS da osvoji, da dodje na prvo mesto na listi, da udje u finale OI u Londonu. Uvek kada moze lakse, njemu se desi teze. Nadam se da nocas to nece biti slucaj.

Goran

pre 2 godine

"Na moju veliku žalost podlegao je pritiscima i prihvatio da igra i miks dubl. Mislim da ga je to zabetoniralo."

Iz reprezentacije su dali savet da se usredsedi samo na jednu konkurenciju ali mu je želja rekla da igra u obe i to je, prema rečima Srđana Đokovića, bila greška.

Hm. Da. I nije da je sad vise bitno, ali jesu li bili u pitanju "pritisci" ili "zelja"???

garda

pre 2 godine

Svi razumni su govorili da mu uopste nisu potrebne OI u tom trenutku, a kamoli jos i dubl. Ali on je znao da ce ga ovde anatemisati pojedine kvazi-patriote ako ne ode u Tokio. Kamo srece da ih je ignorisao.

rastko

pre 2 godine

Uopšte mi nije žao Nine!Naprotiv,ona bi trebalo da bude večno zahvalna Novaku jer joj je omogucio da odigra nekoliko mečeva na OI.Dobro znamo da ona uglavnom na svim turnirima ispada vec u prvom kolu, kao što se desilo i sada u Njujorku. I smatram da nije trebalo da ide u Tokio, a pogotovo ne da igra dubl, jer ga je to kostalo olimpijske medalje.

palix

pre 2 godine

Niko ga nije terao na dubl. Nije on dete, ima 30 i kusur godina, zenu, dvoje dece, milione na racunu, razne poslove sa strane, nemoguce da nije bio sposoban da sam odluci sta moze a sta ne. Dubl nije ni blizu singlu, ni psihicki ni mentalno. Isto bi se desilo i da nije igrao dubl, jer mu se isto desavalo i pre. Uvek kad bi bio na korak od necega, pao bi i vratio bi se dva koraka unazad. Tako je bilo dok se cekao prvi ATP turnir da osvoji, prvi GS da osvoji, da dodje na prvo mesto na listi, da udje u finale OI u Londonu. Uvek kada moze lakse, njemu se desi teze. Nadam se da nocas to nece biti slucaj.
(NekaTamo, 10. septembar 2021 17:24)
Ovo bi bio odličan komentar... da se ne radi o čoveku koji je osvojio 20 GS-ova (verovatno i 21 za koji dan), koji je sve masterse osvojio dvaput, i niz drugih dostignuća. Kao da komentarišete Kirjosa ili nekog ko nikad ništa nije "uzeo".

Shigman

pre 2 godine

Dajte tatu na Eurosport veceras kao strucnog konsultanta tokom prenosa. Odusevio me prosli put, elokventan, bogat vokabular, neizmeran, svestran fond reci koji se tokom celog prenosa sveo na: Tako jeee breeee, ideeemoo breee...

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Čekaj, sad mi ovo malo nije jasno. Podlegao je pritiscima, ali mu je iz reprezentacije savetovano da se fokusira na singl.

Ako je njegova želja bila da igra obe konkurencije, kako onda to može biti neko podleganje protiska?!
Ko ga je pritiskao da igra, ako je sam to želeo??
Kao i uvek, srđan-demagogija na delu. Doktor iz predgrađa i on mrtva trka.

mare

pre 2 godine

kakva nina kada je zdravlje na prvom mestu.

dubl nije nikada trebao da igra , sigurno ne na vlažnosti od 80% posto.



ja nikada nisam video djoleta da je crven i ispijan u licu osim u tom tokiju.


znaci daleko krasno kuca tom dublu.

zbog njega nije igrao mesec dana da se covek fizički oporavi

123

pre 2 godine

Mislim da bi svima, pogotovo Novaku, bilo bolje da Srdjan Djokovic malo cuti!
(malina, 10. septembar 2021 18:38)


Bolje je kad prica Jokicev otac jer Jokic cuti ko da je zabetoniran?

Pitanje

pre 2 godine

"Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.
A sta je to pa uradio Nini?
Ko garantuje da bi osvojili medalju?
Trebalo je da igraju protiv Australijanaca- Ešli Barti 1.igračica sveta a Nina 100.
Ako je tako dobra Nina zašto nije osvojila medaju u singlu?Jel i za to kriv Novak????
Jel trebao Novak da umre na terenu pa da vi budete zadovoljni????

Slobodan

pre 2 godine

Mnogo nas je slalo poruke da ne ide na dva fronta. Selektor je taj koji sječe i donosi odluku ko igra, a ko ide na klupu. Gdje je jak trener nema mješanja u sastavljanje ekipe. Na kraju se ispostavilo tako logično igrati samo singl. Zvog neuspjeha nisam čuo da je neko preuzeo odgovornost zvog lošeg vođenja tima.
Sjećam se da je na Olimpijskim igrama jedan atletičar (misim Norvežanin) nije htjeo da nastupi u dvije disciline jer je procjenio da mu to nože ugroziti šansu u njegovoj boljoj. Na kraju je uzeo zlato. To se zove dobra odluka.

Tedy

pre 2 godine

Kao medalja sa OI je za Srbiju, a kada Srbin osvoji 20 GS i pri tome se ponosi svojom zemljom to je za njega... odnosno nema veze sa Srbijom...??? Pa da je mogao da pobedi pobedio bi... bio bi Olimpijski pobednik prvenstveno zbog sebe.
Naravno medalja bi se pisala Srbiji.. Ali isto tako kroz par godina enciklopedije će zabeležiti da je iz Srbije došao najveći igrač sveta svih vremena i najveći sportista sveta ikad.... Uskoro... Da li će to manje vredeti od Olimpijskog zlata? Šta mislite Srbi?

123

pre 2 godine

Sto da i ne prica,ovog smo se nagledali za tri zivota,nek vidimo malo i druge oceve,taj Jokic se bar necim i bavi u zivotu,ne zivi na racun sina,glumeci bonviviana,menjajuci lamburdzinije,surujuci sa politicarima i deleci lekcije drugima
(hurtado, 10. septembar 2021 21:06)

Taj Novakov otac je sve prodao, i dao za Novaka, otisao u podstanare, zaduzivao se uz kamatu i ti sada pricas da zivi na racun sina?? Sramota, sramota! Da imas nesto u glavi nikada nebi tako nesto i pomislio, posebno sada kada je covek u godinama. Izvoli pa gledaj Jokicevog oca, niko ti ne brani..

rastko

pre 2 godine

Uopšte mi nije žao Nine!Naprotiv,ona bi trebalo da bude večno zahvalna Novaku jer joj je omogucio da odigra nekoliko mečeva na OI.Dobro znamo da ona uglavnom na svim turnirima ispada vec u prvom kolu, kao što se desilo i sada u Njujorku. I smatram da nije trebalo da ide u Tokio, a pogotovo ne da igra dubl, jer ga je to kostalo olimpijske medalje.

Cile Mile

pre 2 godine

Tačno je samo to da je mnogo hteo, zlatni slem, olimpijsku medalju u singlu i dublu, i to sve u jednoj sezoni. Naravno, ništa od toga. Sada su drugi krivi... Treba da bude srećan ako osvoji US Open.
U svakom slučaju hvala mu na svemu.

Deki ns

pre 2 godine

Svi mi to dobro znamo. Svi smo se mi opravdano toga najvise i plasili kada je objavljeno da ce u Tokiju napadati i dubl. Sto se Nine tice, ovim botovima sto koriste njeno ime da troluju na vestima o Novaku i mesec dana posle, imam da porucim da se piju lekove na vreme. Onima koji govore da im je iskreno zao Nine, svima nam je zao Nine, ali prestanite od nje da pravite zrtvu u rangu gradjanke Hirosime i Nagasakija 45'. Devojke je sama to verovatno odavno vec i zaboravila i siguran sam da je srecna sto je uopste imala i priliku da igra dubl sa Novakom, a zivot je takav da nekad jednostavno visa sila nesto spreci i ne dozvoli. I da je uspeo da se oporavi da izadje na teren, verovatno ne bi licio ni na sta, i bronzu ne bi uzeli. Svi vi dobro znate da su Esli Barti i Dzon Pirs svakako bili favoriti za pobedu i da su mnogo uigraniji i bolji dubl igraci i od Novaka i Nine pojedinacno i kao par. Novak je zeleo sve najbolje, nije uspeo i to je zavrsena prica. Desava se. Njemu to apsolutno nista ne znaci i generalno u svetu tenisa OI skoro nista ne znace. Znacilo je samo nama kao navijacima, da nam donese jos jednu medalju.

Dubioza

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Nemam ništa protiv Nine lično ali svi smo ovde pisali, upozoravali, molili, ne samo ovde nego na svim mogućim stranicama i gde god se pišu komentari. Možeš da vratiš i pogledaš. I ona kao iskusna teniserka i ukoliko joj je interes bio da Srbija stvarno dobije jednu medalju, je to i sama mogla da nasluti da Novak nije osoba koja može da igra oboje istovremeno i da ima uspeha na oba. Nikad nije išlo kada se turniri igraju dan za danom. A to kakav smo narod manipulaciju emotivnu možeš da okačiš mačku o rep, ovde se piše isključivo o tenisu!

PP

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Da li si dobro?

bg, yu

pre 2 godine

"Kako sta joj je ucinio? Izbacio je sa OI, odbio da igra s njom. ...
(ooo, 10. septembar 2021 17:43) # Link komentara"

"Izbacio je sa OI" je nova dimenzija preterivanja i izvrtanja činjenica. Evo neka bude da je i tako - onda je prava sreća što joj Novak više neće rušiti karijeru i gaziti snove, tako da očekujemo bar desetak GS.

onako usput

pre 2 godine

Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Ne volis ti Novaka, nemas obavezu da ga volis, kao ni bilo ko od nas.... Koristiti navodnu ljubav prema Novaku za izgradju kriticke platforme za pljuvacinu a ne ozbiljnu analizu, je vrhunac bezobrazluka i podlosti. Ti si los manipulator i jako dosadan bot.
(Sasa, 10. septembar 2021 17:25)
Ne tripuj se. Osoba pod tim nikom za ceo dan je ostavila samo jedan komentar na ovu vest. Problem na ovom sajtu je sto nema registracije pa svaki majmun ostavlja i troluje osobe pod tudjim nikovima. To je onaj sto se potpisuje kao Kaiser Roger ili ranije Labud, Jumko. Obican psiho.

Mikii

pre 2 godine

A sta ga je zabetoniralo u Riu? 
(Kukatilo, 10. septembar 2021 17:14) 

Povreda lakta, ne pravi se lud.
(Sike, 10. septembar 2021 17:34)

Jeste, zaboleo ga lakat za Srbiju kao i uvek, hahahahahahaha

Соко сиви

pre 2 godine

Ah taj zli Dimitrov, šta nam uradi. Ah taj dubl. Ah taj pokvareni Federer. Ako srpski mediji žele da odigraju svoju ulogu da Novak postane priznat kao bezuslovni GOAT, molim vas prestanite da intervjuišete ovog čoveka. Hvala ti Srđane do neba što si bio dobar roditelj i podržao i verovao u Novaka kad niko nije i tako podario Srbiji najboljeg sportistu svih vremena. Ali odmori malo sa intervjuima i izjavama. Danas ceo svet za sekund prenese svaku tvoju izjavu - razmisli malo šta i o kome pričaš!

Dederer

pre 2 godine

Nefer od Srdjana. Pre svega prema Novaku. Nista Noletu nije smetalo da kao kegle rusi sve protivnike do polufinala, pritom igrajuci sasvim uspesno i miks. A onda razbio Zvereva u prvom setu, napravio brejk i ... Aktiviralo se samo dugme "pritisak", "umor"? Treba biti posten i priznati: Zverev je zaigrao na sve ili nista, Novak se psihicki raspao (covek je!) pred toliko zeljenim olimpijskim zlatom - i to je to!

rampa

pre 2 godine

“Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)”

I sad ce ova anketa da odluci kakvi su Srbi narod. Pa da smo se samo ranije setili da ovo odradimo i odlucimo da li smo najbolji ili najgori i da zavrsimo sa nacionalizmom jednom za sva vremena.

cinik

pre 2 godine

Kad igra Djokovic za 3 mesto?
(Kaiser Roger, 10. septembar 2021 17:21)
Mislim, od jula, 2011.
356 nedelja, ali nisam siguran...
Zbunjuje me ono:310,20,103....šta god to značilo

vrg

pre 2 godine

A sta ga je zabetoniralo u Riu?
(Kukatilo, 10. septembar 2021 17:14)

zabetonirao ga del po
(kalcokera I serifova zvezda, 10. septembar 2021 18:48)

lik otisao povredjen u rio. da je imao srece sa zrebom, dobio bi nekog levaka i mozda se oporavio. sta da se radi, ipak je to samo jednom na svake cetiri godine, treba i dosta srece da se osvoji.
sada je bila najbolja prilika, ali ako je nesto protivnik nvoaku to je sparina. losije reaguje na nju od ostalih i to je to. manje je bitan dubl, mada i toga ima.
kakogod, olimpijske rangiraju ispod mastersa i ne racunaju ih u velike titule. to je samo za njegovo zadovoljstvo. goat je odavno i na us openu nema sta da dokazuje, samo moze da produbljuje razliku.
kralj.

detektiv

pre 2 godine

Ima intervju Troickog koji je dat dok je Novak odigrao orva dva meca u singlu i dublu. Kaze lijepo, da se ja pitam Novak ne bi igrao dubl. Vecina komentara na ovom sajtu je bila "srecom niko te i ne pita". Novak je sam kriv, on jw htio da igra i dubl. Tada sam rekao, kazem i sada, ono nase srpsko, lako cemo i mogu ka sve ga je kostalo zlata. Ali sta je tu je. Bilo pa prošlo. Idemo dalje!!!

Pele 2.0

pre 2 godine

Opet ovaj?! I on pati da bude u centru paznje.

Kaze da je vrsen pritisak na Novaka. A zasto nije rekao od strane koga je vrsen.

Ovamo kaze da je Novak imao zelju da igra i singl i dubl!

I baron Minhauzen bi se zastideo!

jarac lijan

pre 2 godine

@rastko
Vecito zahvalna na cemu?Sto ju je maksimalno iskoristio da SEBE licno napravi na najveceg patriotu koji se zrtvuje za majku Srbiju igrajuci i dubl,ulio joj nadu,ocigledno laznu jer cim nije ostvario svoj LICNI cilj,otresao ju je kao slinu,pritom ponasajuci se prema njoj na terenu kao prema nizem sloju dok je ona bila maksimalno kolegijalna.I sta na kraju,njoj ostaju posledice,razocarenje,oteta istorijska borba,dok je on jos tamo zaboravio i zasto je dosao,svoj je cilj ostvario,isfotkao se,zadovoljio ego,i kao sto vidimo danas nema umora,rastura sve.I jos Nina ispala grbava.A da malo pratis tenis a ne samo jednog tenisera,znao bi da je Nina vrhunski dubl igrac,da je na Vimbldonu(jaci turnir nego olimpijski)igrala cetvrtfinale sve u paru sa,odavno u totalnom raskoraku sa tenis,Krunicevom,dakle fali joj samo dobar partner,i za polufinale je ona mozda i vise zasluzna,prosto branis neodbranjivo,ako je znao biti faca kad je dobro,budi faca do kraja,ovako ostace mu mrlja,koliko god ga branili samo zato sto je on Novak Djokovic,pa prosto zamisli da je bilo obratno,devojka ne bi smela da se vrati u zemlju bukvalno

oat

pre 2 godine

Sam pao,sam se i ubio,niko ga nije terao da uopste igra u Tokiju,bilo je ako zaigra super,ako ne nikom nista ceka ga USO,on je sam napravio od svega cirkus,te nece ici,te igram obe konkurencije,usput pravio od sebe mecku Bozanu gurajuci se svuda i troseci snagu na gluposti,uopste ne naucivsi lekciju iz Rija gde ga je impresioniranost carima olimpijskog sela i manjak fokusa dovela do ekspresnog ispadanja.A ovde se ponasao jos x puta neozbiljnije uz neverovatno potcenjivanje ostatka turnira,busao se kao niko,pucao od svega i onda cim se desio nenadani kiks,sve ode dodjavola,odjednom umor,i sramno bezanje sa meca za bronzu.I sve to ne bi bilo problem,stvarno normalno je da se organizam izmori,da su velike vrucine,samo da nije toliko izigravao supermena kojem ne moze ni umor nista,toliko s(v)e lozio...Jos i posledica njegovog pristupa bila da maltene za narod niko drugi do pola Olimpijade nije postojao,sve vesti Novak ovo,Novak ono.A kad se desio krah,odjednom prpa,Kosovo ce biti ispred nas,odjednom se setili i da i drugi igraju,ajde strelci,vaterpolisti,Ivana,Jovana,jeste da smo vas skroz zapostavili zbog tenisera ali sta je tu je,spasavajte ako boga znate.Sve u svemu kao sto treba da se slavi njegova uloga u teniskoj istoriji,tako uvek treba njegovu avanturu u Tokiu,spominjati kao primer kako ne treba da se radi,i kako treba biti cvrsto na zemlji ako zelis da ostvaris krajnji cilj.

marko

pre 2 godine

Zar nije Viktor Troicki izjavio da je iskljucivo bila Novakova zelja da igra miks dubl i da je bio savetovan da ga ne igra i posveti se singlu? Ko li ovde lazee

Рајко Четник, клуб 311+

pre 2 godine

Kad igra Djokovic za 3 mesto?
(Kaiser Roger, 10. septembar 2021 17:21) # Link komentara, одмах после његових колега које је пензионисао тј меча: Федерер - Надал.

Dr Who

pre 2 godine

Dobro je da na US Openu nije igrao dubl, pa neće imati izgovor za reprizu OI koja ga čeka za par sati
(Tenis nikad jači, 10. septembar 2021 19:23)

Sva sreća da tenis nije jači! Jer, kada vam je opsednutost komentarisanjem i praćenjem ovakvog tenisa drastična, sa nekim jačim tenisom bi bila još ozbiljnija patologija.

Fabrizzio

pre 2 godine

195

A sta ga je zabetoniralo u Riu?
(Kukatilo, 10. septembar 2021 17:14)
Del Potro ?? Nema predaje uzima zlato nole za 3 godine!!!

plavi bechar

pre 2 godine

@Lav

Ne misli se na direktne pritiske neke osobe pametnjakovicu. Niko njemu nije dosao i rekao "Moras da igras dubl". Srdjan misli na pritiske ocekivanja navijaca i javnosti.

ooo

pre 2 godine

@Neki covek
Kako sta joj je ucinio? Izbacio je sa OI, odbio da igra s njom. Moze na GS da igra 5 sati, a na OI ne moze, jer tu se ne placa. A ti ga jos pravdas, sljamu jedan.

ja

pre 2 godine

Izvini, kakvi su to pritisci bili? Koliko se sećam, Troicki (kao selektor) je izjavio da je savetovao Novaka da ne igra dubl, ali je on tvrdoglavo želeo i dubl da igra. To su sad dve kontradiktorne priče, majstore...

Sasa

pre 2 godine

(onako usput, 10. septembar 2021 17:36)

Taj jedan (prvi) komentar na ovu vest sam i prokomentarisao. :) Isti korisnik na svaku vest o Novaku upravo potencira navedenu sustinu u nesto izmenjenoj formi, a sve u cilju provokacije. Dalje, nije takav slucaj samo na vestima o Novaku, njegovi komentari su redovno medju prvima i na ostalim vestima u kojima su sadrzaj i namera (opet) isti a forma nesto malo drukcija. Neupitno se vidi razlika izmedju onih koji ga troluju i njega. Simptomaticno je da se uvek, kada njega neko prokomentarise, javi njegov virtuelni advokat sa manjom ili vecom salvom uvreda. :) Nema to veze sa tripovanjem.
Dalje, Kaiser Roger i Labud mogu biti jedna ista osoba, dok je sa Jumkom nesto manje verovatno. Identican slucaj je i sa pojavama "Goran Loznica, "Loznica Gucevo Cer" i jos nekoliko nickova koji se ovde pojavljuju. Terminoloski princip kao i princip razmiljanja su isti, samo su nickovi drukciji. Ako ti to ne vidis, nikoga nije briga. Ali uvek ce biti onih koji nece zeleti da trpe njegov i vas verbalni delikt. Nista on nije bolji od Kaisera. Bot-komentator. Ko je psiholoski slucaj, ostavimo kompetentnima. Ne izvlaci bezbezne zakljucke.

Dylan Dog

pre 2 godine

@Aksiom
Podlegao pritisku da igra dubl znaci da su svi znali da je velika sansa za jos jednu medalju ako igra dubl. TSS je savetovao da ne igra ali je on sam hteo jos jednu medalju za Srbiju. Znaci podlegao sopstvenom pritisku i na to se misli.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Novak je najveći sportista Balkana svih vremena. Jedini u rangu sa Đordanom, Muhamedom Alijem, Pele i Maradonom. Decenija za pamćenje u istoriji našeg sporta.

krljaj švabu Nole!

pre 2 godine

Novak je dovoljno fleksibilan i jede dovoljno zeleniša da nastupi i u brejkdens konkurenciji u Parizu. Zlato je samo pitanje vremena. A večeras će da vidimo jel bio umoran il je Zverev igrao.

Dermendziev

pre 2 godine

Ne volim kada Srdjan cesto istice patriotizam.Svako prvo igra za sebe,pa onda za ostale.

Naravno da je Srdjan stvorio Dokobvica i kao coveka i kao tenisera,ali toliko stete je naneo Novakovom imidzu,svesno ili ne,u svetu da to nije normalno.

Najnormalnije je da se nemesa Novaku u odnosima sa drugim teniserima i tamo gde mu nije mesto.

Рајко Четник

pre 2 godine

(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11) # Link komentara, волео би ти Новаку али ниси опрао зубе, ниси понео заштиtу а не можеш преко маске а и удаљен си од њега неколико милиона светлосних година.

John doe

pre 2 godine

Ok ko nije razumeo - Najverovatnije je Nina ta koja je vrsila pritisak, jer nema ko drugi. E sad zasto bi on pristao na to - Ili su imali neku aferu, posto je ona i pre toga na drugim turnirima bila u njegovoj lozi, ili neko od njegovih drugova iz tima je sa njom pa ga je iscimao. Mada koliko on sebe stavlja na prvo mesto, koliko god to zvucalo neverovatno, mislim da je on licno osetio nesto prema njoj, pa je zato igrao, jer nema logike zasto bi rizikovao singl pod onakvim uslovima.

Draga nasa Nina, tesko je razumeti tudji ego

pre 2 godine

Vracarac... Kako mislite da ne znamo ko je Nina. Pa nasa teniserka koja se ponadala, da pored sebe ima moralnu gromadu, sa kojom ce zajedno pokusati da ostvari dobar rezultat. Mozda ste ipak u pravu... zaista, ko je Nina?

Рајко Четник, клуб 311+

pre 2 godine

Ене то је сад модерно и актуелно.
(Рајко еко дерпе Четник, 10. septembar 2021 18:18) # Link komentara, Алек Ти ли си или твој задовољни корисник, уживајте, бујрум.

Deki ns

pre 2 godine

Svi mi to dobro znamo. Svi smo se mi opravdano toga najvise i plasili kada je objavljeno da ce u Tokiju napadati i dubl. Sto se Nine tice, ovim botovima sto koriste njeno ime da troluju na vestima o Novaku i mesec dana posle, imam da porucim da se lece na vreme. Onima koji govore da im je iskreno zao Nine, svima nam je zao Nine, ali prestanite od nje da pravite zrtvu u rangu gradjanke Hirosime i Nagasakija 45'. Devojke je sama to verovatno odavno vec i zaboravila i siguran sam da je srecna sto je uopste imala i priliku da igra dubl sa Novakom, a zivot je takav da nekad jednostavno visa sila nesto spreci i ne dozvoli. I da je uspeo da se oporavi da izadje na teren, verovatno ne bi licio ni na sta, i bronzu ne bi uzeli. Svi vi dobro znate da su Esli Barti i Dzon Pirs svakako bili favoriti za pobedu i da su mnogo uigraniji i bolji dubl igraci i od Novaka i Nine pojedinacno i kao par. Novak je zeleo sve najbolje, nije uspeo i to je zavrsena prica. Desava se. Njemu to apsolutno nista ne znaci i generalno u svetu tenisa OI skoro nista ne znace. Znacilo je samo nama kao navijacima, da nam donese jos jednu medalju.

ma da

pre 2 godine

Naravno da je igrao i dubl, pa kako bi imao izgovor za to kako je igrao.
Daj bre vise, nismo svi bas budale. Sve mu je bilo tesko na olimpijadi, a sad mu nista ne fali, kao da nije igrao sve to prethodno.
Dosta vise pravdanja. Nikad nista nije osvojio za Srbiju zato nikad nece ni biti najveci. Neko drugi ce to da uradi, nadam se, jer sve je vise i vise onih koje za...e za Srbiju.
A Novak je prvi u tome, sve poosvaja u karijeri i poobara sve rekorder ali ne moze olimpijadu niti bilo sta za Srbiju ma jel, sta mi naprica. Eeeeej, ajd bar nesto da je osvojio za Srbiju nesto bar!!!!!!

olimp

pre 2 godine

Teddy
Cekaj kako sad to,zar nismo u slucaju Jokica zakljucili da se samo reprezentacija vazi,kako to odjednom ne vazi kada je Novak u pitanju.Alo bre,covek ce mozda poobarati sve moguce rekorde,jedino u kategoriji-igra za svoju zemlju ostace najlosiji od cele svoje generacije top igraca(od Nadala do Delpotra).Deset godina traje njegova dominacija,za to vreme DK-nista,OI-nista,kako je moguce da ove godine sve rastura i svuda samo ne u Tokiju,a tako bilo i u Riju i Londonu,onog Delpotra kad se vide dobije ga zmurecki osim kada igraju za reprezentacije(odnos 17-1 pojedinacno,naspram 0-3 reprezentativno,sta to govori?)Prosto,iskreno ga zanima samo igranje za lovu,za Srbiju je dobar samo u kvazi busanju u grudi,a kao sto u Srbiji srbuje,tako je u HR pravi dalmos,u Monaku bi rado nastupio za njihovu reprezentaciju...Pritom ovo sa Ninom je toliko jadno i nedostojanstveno od nekoga ko se toliko lozi,ko je toliko pun sebe i misli da ce svi skinuti gace kad ga vide,pa cim kola krenu dole bezanija,kao sto je zbriso sa Adrija Tura cim je krenulo po zlu.Prosto da bi bio krunisan kao najveci,moras biti to i van terena,on to nije,prosto unistila ga slava i okruzenje,ali hvala bogu imamo mnogo sportista bez mrlje,koji nisu toliko na radaru ali mozemo da se ponosimo njima,iza Novaka ce ostati samo pojedinacni uspesi,jer je prosto dozvolio da ga pojede show biznis i vestacka jurnjava za stoprocentnom popularnosu i ljubavlju,a moglo je bolje,da se na vreme otrgao od ovog coveka npr.

rene

pre 2 godine

@judd trump
Meni nije jasno kako to njemu nije bilo potrebno,a sa druge strane Jokic morao da igra.A uporedimo situacije,Djokovic u punoj snazi,dobija sve redom,Tokio sve da je nevazan turnir jako dobra priprema za US Open,igra se na betonu,on 34,osvojio sve sem OI ovo mu bukvalno zadnja prilika,juri zlatni slem,i bukvalno mu se sve otvorilo otkazima,dakle sansa za olimpijsko zlato nikom toliko na dohvat ruke kao njemu,bukvalno samo lud covek ne bi otisao.Sa druge strane Jokic bi morao da zaigra i one kvalifikacije bez da napravi pauzu nakon duple sezone i ludackog tempa,na Olimpijadi bi morao da vuce za ceo tim i da na kraju u najboljem slucaju prodje kao na prosloj Olimpijadi,sanse za zlato ravne nuli,a narodu dosta srebra(zato je Sale i otisao),bukvalno bi zaklao vola ni za kilo mesa.Pritom je jos mlad,moze na jos 2 opusteno da zaigra,a dogodine ide Evropsko gde imamo sanse za konacno zlato i gde nam je Jokic kudikamo potrebniji.Prosto,cudni smo,a sport je paradigma zivota,kao sto ne umemo da procenimo situacije u sportu,tako nam i u stvarnosti fali logickog razmisljanja i pameti,nazalost.

Beogradjanka

pre 2 godine

Jurio je Novak samo da se dokopa zlata, nije ga niko naterao.
Ali glavni razlog zasto je izgubio u Tokiu je zato sto je hteo na autoritet da dodje preko osvojena tri gram slam turnira do tada. Postavio se tako,isao je na taj nacin kao da je Tokio gram slam,a ne olimpijada, ali nije to bilo dobro za njegovu glavu, jel zna da ga nije osvojio, kao sto je osvojio 20 gram slam turnira.
Da se postavio kao da mu je Tokio prvi gram slam u glavi pobedio bi Zvereva na Olimpijadi.
Ovako mu je naisla blokada u glavi, kao sto se desi mnogim igracima i desio se poraz.
Ali ako se postavi na sledecim OI u Parizu, da odvoji to od gram slama,i pridje mu kako treba,bude iskren i kaze.. ej ovo je drugo nesto, ja nisam to osvojio,moram da pridjem Olimpijadi kao da nisam gram slam sampion, sigurno ce osvojiti.
Za kraj.. niko ne prica jel fer prema devojci Nini Stojanovic bio on, posto je predao, a ta devojka je ostala 2 nedelje tu da bi igrala mix dubl.Mogla je da igra neke turnire da uzme bodove i da zaradi pare, znaci ne budi sebican nego pogledaj i drugu stranu.
Novak je bog i verujem ako pridje pripremi turnira za OI u Parizu, kako treba a to je da ga nije jos osvojio,da ne mesa sa gram slam titulama osvojenim,mislim da ce ga sigurno osvojiti. Ziveo Nole.

dnevna doza prosečnog Srbende

pre 2 godine

Ne tripuj se. Osoba pod tim nikom za ceo dan je ostavila samo jedan komentar na ovu vest. Problem na ovom sajtu je sto nema registracije pa svaki majmun ostavlja i troluje osobe pod tudjim nikovima. To je onaj sto se potpisuje kao Kaiser Roger ili ranije Labud, Jumko. Obican psiho.
(onako usput, 10. septembar 2021 17:36) A da ima registracije, koliko bi ih registrovao Goksi? Hahahahaha, koliko stigneš za vikend kad te puste bez terapije hahahahah

onako usput

pre 2 godine

Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11) # Link komentara, волео би ти Новаку али ниси опрао зубе, ниси понео заштиtу а не можеш преко маске а и удаљен си од њега неколико милиона светлосних година.
(Рајко Четник, 10. septembar 2021 17:52)
Ima jedan Rajko Cetnik na drustvenim mrezama, ostavlja gej postove. Jesi li to ti? Inace osoba pod ovim nikom nije ostavila komentar na ovu vest, vec cisto trolovanje te osobe od strane Kaiser Roger-a.

hurtado

pre 2 godine

@123
Sto da i ne prica,ovog smo se nagledali za tri zivota,nek vidimo malo i druge oceve,taj Jokic se bar necim i bavi u zivotu,ne zivi na racun sina,glumeci bonviviana,menjajuci lamburdzinije,surujuci sa politicarima i deleci lekcije drugima

zoran

pre 2 godine

Upravu je Srđan sve ok.
Nije lako igrati na dva fronta izmori.
Plus velike temperature i moras biti fit. Na to sve Novak je dosao posle velikog pritiska sa Vimbldona i Rolangarosa. Sve to stoji ali zbog Nine je trebao izaći na borbu za srebro.... Ok izgubio protiv Zvereva pa sta mora i Nole negde da izgubi .
Ali izađi zbog partnera, zbog te devojke pa to joj je bila zivotna sansa za nesto veliko.
Mozda Nina nikada vise ne bude imala priliku za to nesto .
Novak me tu razočarao, jako razočarao... Ja bih zbog Nine izasao na jednoj nozi... Bar bih pokusao.
-Novak je egoista postao i to veliki.
Sto kaze Srđan i naglasava ovo je posao.... Da posao i Novak ga sjajno radi.... Čak i da ispadne od Zvereva uzeće brdo novca.
Ne znam dal je neko uzeo u muskoj konkurenciji sva 4 slema.... Sto se zena tiče znamo za Stefi Graf.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Čoveče idi čitaj knjigu neku, izađi malo iz kuće. Do pre mesec dana nisi ni znao ko je Nina, sada sprovodiš ankete u komentarima. Neviđena dokonost.
(Vračarac, 10. septembar 2021 17:24)



Sam sevi piše i odgovara na komentar. Prvo po tuđim nikom pa pod svojim. Menjaju se u centrali kao na traci…

gile pecinci

pre 2 godine

@eks x
Decko NIJE dao sve od sebe,isao na OI da se fotka i glupira,i da uziva sto svi hoce fotku sa njim,vidis kako ovde fokus samo na tenis,ovde lova sponzori,nema zezanja,zao mi samo one male koja ne sme da kaze sta joj je na dusi,da je ne docepa sekta ispranih mozgova koji su od Federera,Kirjosa presli na srpske sportiste koje su poceli da mrze da bi dali idolu na znacaju,a idol im je da se zakite sa njime

kosta josifidis

pre 2 godine

@Соко сиви
Novak ne moze da bude najbolji srpski sportista svih vremena,pored zivog Filipovica i Jasne Sekaric,prosto tri olimpijade,triput apsolutni favorit,triput tropa,dok ovi nikad nisu razocarali

markoni

pre 2 godine

ne tnam zasto nije igrao samo single , razumem da su ambicije bile velike ali odtaje zal , nije bilo realno da se po onoj vrućini takmiči dva put dnevno

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!

Vračarac

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Čoveče idi čitaj knjigu neku, izađi malo iz kuće. Do pre mesec dana nisi ni znao ko je Nina, sada sprovodiš ankete u komentarima. Neviđena dokonost.

Eh sad

pre 2 godine

Dakle otisli su tamo i na njega je vrsen pritisak da igra i dubl.
Sledeci pasus kaze da ga iz reprezentacije savetovali da ne igra. Ccc zar nije lakse da se kaze da je zverev taj mec dobio zasluzeno i to je to. A Nole je genije za tenis i poznaje svoje telo kao niko i zna da proceni koliko moze. Kakvo vadjenje...

Sasa

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Ne volis ti Novaka, nemas obavezu da ga volis, kao ni bilo ko od nas.... Koristiti navodnu ljubav prema Novaku za izgradju kriticke platforme za pljuvacinu a ne ozbiljnu analizu, je vrhunac bezobrazluka i podlosti. Ti si los manipulator i jako dosadan bot.

Neki covek.

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Sta je Nini ucinio? Pa lepo covek reko, da je bio Novak izmozgan. I od RG, od Vimbldona. A pauze sa ozbiljnom regeneracijom covek nije imao. Pa nije Nole robot! Svako ko se bavi bilo kojem sportom to dobro zna!

Nije fer sta pises!

Go Nole. Gazi danas!

ooo

pre 2 godine

@Neki covek
Kako sta joj je ucinio? Izbacio je sa OI, odbio da igra s njom. Moze na GS da igra 5 sati, a na OI ne moze, jer tu se ne placa. A ti ga jos pravdas, sljamu jedan.

Mikii

pre 2 godine

A sta ga je zabetoniralo u Riu? 
(Kukatilo, 10. septembar 2021 17:14) 

Povreda lakta, ne pravi se lud.
(Sike, 10. septembar 2021 17:34)

Jeste, zaboleo ga lakat za Srbiju kao i uvek, hahahahahahaha

jarac lijan

pre 2 godine

@rastko
Vecito zahvalna na cemu?Sto ju je maksimalno iskoristio da SEBE licno napravi na najveceg patriotu koji se zrtvuje za majku Srbiju igrajuci i dubl,ulio joj nadu,ocigledno laznu jer cim nije ostvario svoj LICNI cilj,otresao ju je kao slinu,pritom ponasajuci se prema njoj na terenu kao prema nizem sloju dok je ona bila maksimalno kolegijalna.I sta na kraju,njoj ostaju posledice,razocarenje,oteta istorijska borba,dok je on jos tamo zaboravio i zasto je dosao,svoj je cilj ostvario,isfotkao se,zadovoljio ego,i kao sto vidimo danas nema umora,rastura sve.I jos Nina ispala grbava.A da malo pratis tenis a ne samo jednog tenisera,znao bi da je Nina vrhunski dubl igrac,da je na Vimbldonu(jaci turnir nego olimpijski)igrala cetvrtfinale sve u paru sa,odavno u totalnom raskoraku sa tenis,Krunicevom,dakle fali joj samo dobar partner,i za polufinale je ona mozda i vise zasluzna,prosto branis neodbranjivo,ako je znao biti faca kad je dobro,budi faca do kraja,ovako ostace mu mrlja,koliko god ga branili samo zato sto je on Novak Djokovic,pa prosto zamisli da je bilo obratno,devojka ne bi smela da se vrati u zemlju bukvalno

garda

pre 2 godine

Svi razumni su govorili da mu uopste nisu potrebne OI u tom trenutku, a kamoli jos i dubl. Ali on je znao da ce ga ovde anatemisati pojedine kvazi-patriote ako ne ode u Tokio. Kamo srece da ih je ignorisao.

NekaTamo

pre 2 godine

Niko ga nije terao na dubl. Nije on dete, ima 30 i kusur godina, zenu, dvoje dece, milione na racunu, razne poslove sa strane, nemoguce da nije bio sposoban da sam odluci sta moze a sta ne. Dubl nije ni blizu singlu, ni psihicki ni mentalno. Isto bi se desilo i da nije igrao dubl, jer mu se isto desavalo i pre. Uvek kad bi bio na korak od necega, pao bi i vratio bi se dva koraka unazad. Tako je bilo dok se cekao prvi ATP turnir da osvoji, prvi GS da osvoji, da dodje na prvo mesto na listi, da udje u finale OI u Londonu. Uvek kada moze lakse, njemu se desi teze. Nadam se da nocas to nece biti slucaj.

Mudrac

pre 2 godine

Ovde su ljudi priglupi, realno.

Kakoo nije vrsen pritisak??

To sam odma rekao cim je nina sa ekipom na konferenciji za medije pre odlaska bacila temu "pa ako novak bude hteo igrami dubl, to bi mi puno znacilo itd"

Naravno to menadzeri napumpaju da uzme taj stav i aj sad ti reci necu!! Cek to nije pritisak?

Ako si vec pre njegovog pristanka IZNEKA TO U JAVNOST, onda si posle tih reci odma trebala da ga opravdas "sve u redu, ali znam da je imao napornu sezonu i jos ga ceka posle olimpijade, razumem odkuku da igra samo sing" a posto je to izostavljeno znaci ono je bilo receno kako bi se napravio MEDIJSKI pritiska.

Meni kicno je najzalije novaka. Iscimao si se, pristao, igrao 2 meca u danu i to sa pauzama od sat vremena, na onoj vrucini! Na kraju neka likusa nema min postovanja (koja je uzgred bila losa u odnosu na konkurenciju) baca neke pateticne izjave.

"Nisam se borila za medalju"
Brt igrala si polufinale, pobednik polufinala uzima srebro i priliku za borbu za zlato.

Molim kompleksase neka uzmu terapiju jer nista slagao nisam. Imate net, procesljajte, uporedite sa tekstom pa onda komentarisi komentar.😉

sasa the king

pre 2 godine

Novak je izabrao da igra dubl, kako bi skinuo pritisak za osvajanje zlata, jer je to, evo sad cujemo, jedn od razloga za neosvajanje. Nije to nista negtivno, ljudski je, ali takticka greska. Bolje da je istrpeo pritisak, sigurno bi osvojio.

ma da

pre 2 godine

Naravno da je igrao i dubl, pa kako bi imao izgovor za to kako je igrao.
Daj bre vise, nismo svi bas budale. Sve mu je bilo tesko na olimpijadi, a sad mu nista ne fali, kao da nije igrao sve to prethodno.
Dosta vise pravdanja. Nikad nista nije osvojio za Srbiju zato nikad nece ni biti najveci. Neko drugi ce to da uradi, nadam se, jer sve je vise i vise onih koje za...e za Srbiju.
A Novak je prvi u tome, sve poosvaja u karijeri i poobara sve rekorder ali ne moze olimpijadu niti bilo sta za Srbiju ma jel, sta mi naprica. Eeeeej, ajd bar nesto da je osvojio za Srbiju nesto bar!!!!!!

Рајко Четник

pre 2 godine

(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11) # Link komentara, волео би ти Новаку али ниси опрао зубе, ниси понео заштиtу а не можеш преко маске а и удаљен си од њега неколико милиона светлосних година.

John doe

pre 2 godine

Ok ko nije razumeo - Najverovatnije je Nina ta koja je vrsila pritisak, jer nema ko drugi. E sad zasto bi on pristao na to - Ili su imali neku aferu, posto je ona i pre toga na drugim turnirima bila u njegovoj lozi, ili neko od njegovih drugova iz tima je sa njom pa ga je iscimao. Mada koliko on sebe stavlja na prvo mesto, koliko god to zvucalo neverovatno, mislim da je on licno osetio nesto prema njoj, pa je zato igrao, jer nema logike zasto bi rizikovao singl pod onakvim uslovima.

Draga nasa Nina, tesko je razumeti tudji ego

pre 2 godine

Vracarac... Kako mislite da ne znamo ko je Nina. Pa nasa teniserka koja se ponadala, da pored sebe ima moralnu gromadu, sa kojom ce zajedno pokusati da ostvari dobar rezultat. Mozda ste ipak u pravu... zaista, ko je Nina?

rastko

pre 2 godine

Uopšte mi nije žao Nine!Naprotiv,ona bi trebalo da bude večno zahvalna Novaku jer joj je omogucio da odigra nekoliko mečeva na OI.Dobro znamo da ona uglavnom na svim turnirima ispada vec u prvom kolu, kao što se desilo i sada u Njujorku. I smatram da nije trebalo da ide u Tokio, a pogotovo ne da igra dubl, jer ga je to kostalo olimpijske medalje.

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Čekaj, sad mi ovo malo nije jasno. Podlegao je pritiscima, ali mu je iz reprezentacije savetovano da se fokusira na singl.

Ako je njegova želja bila da igra obe konkurencije, kako onda to može biti neko podleganje protiska?!
Ko ga je pritiskao da igra, ako je sam to želeo??
Kao i uvek, srđan-demagogija na delu. Doktor iz predgrađa i on mrtva trka.

Cile Mile

pre 2 godine

Tačno je samo to da je mnogo hteo, zlatni slem, olimpijsku medalju u singlu i dublu, i to sve u jednoj sezoni. Naravno, ništa od toga. Sada su drugi krivi... Treba da bude srećan ako osvoji US Open.
U svakom slučaju hvala mu na svemu.

Beogradjanka

pre 2 godine

Jurio je Novak samo da se dokopa zlata, nije ga niko naterao.
Ali glavni razlog zasto je izgubio u Tokiu je zato sto je hteo na autoritet da dodje preko osvojena tri gram slam turnira do tada. Postavio se tako,isao je na taj nacin kao da je Tokio gram slam,a ne olimpijada, ali nije to bilo dobro za njegovu glavu, jel zna da ga nije osvojio, kao sto je osvojio 20 gram slam turnira.
Da se postavio kao da mu je Tokio prvi gram slam u glavi pobedio bi Zvereva na Olimpijadi.
Ovako mu je naisla blokada u glavi, kao sto se desi mnogim igracima i desio se poraz.
Ali ako se postavi na sledecim OI u Parizu, da odvoji to od gram slama,i pridje mu kako treba,bude iskren i kaze.. ej ovo je drugo nesto, ja nisam to osvojio,moram da pridjem Olimpijadi kao da nisam gram slam sampion, sigurno ce osvojiti.
Za kraj.. niko ne prica jel fer prema devojci Nini Stojanovic bio on, posto je predao, a ta devojka je ostala 2 nedelje tu da bi igrala mix dubl.Mogla je da igra neke turnire da uzme bodove i da zaradi pare, znaci ne budi sebican nego pogledaj i drugu stranu.
Novak je bog i verujem ako pridje pripremi turnira za OI u Parizu, kako treba a to je da ga nije jos osvojio,da ne mesa sa gram slam titulama osvojenim,mislim da ce ga sigurno osvojiti. Ziveo Nole.

rastko

pre 2 godine

Uopšte mi nije žao Nine!Naprotiv,ona bi trebalo da bude večno zahvalna Novaku jer joj je omogucio da odigra nekoliko mečeva na OI.Dobro znamo da ona uglavnom na svim turnirima ispada vec u prvom kolu, kao što se desilo i sada u Njujorku. I smatram da nije trebalo da ide u Tokio, a pogotovo ne da igra dubl, jer ga je to kostalo olimpijske medalje.

Shigman

pre 2 godine

Dajte tatu na Eurosport veceras kao strucnog konsultanta tokom prenosa. Odusevio me prosli put, elokventan, bogat vokabular, neizmeran, svestran fond reci koji se tokom celog prenosa sveo na: Tako jeee breeee, ideeemoo breee...

gile pecinci

pre 2 godine

@eks x
Decko NIJE dao sve od sebe,isao na OI da se fotka i glupira,i da uziva sto svi hoce fotku sa njim,vidis kako ovde fokus samo na tenis,ovde lova sponzori,nema zezanja,zao mi samo one male koja ne sme da kaze sta joj je na dusi,da je ne docepa sekta ispranih mozgova koji su od Federera,Kirjosa presli na srpske sportiste koje su poceli da mrze da bi dali idolu na znacaju,a idol im je da se zakite sa njime

123

pre 2 godine

Mislim da bi svima, pogotovo Novaku, bilo bolje da Srdjan Djokovic malo cuti!
(malina, 10. septembar 2021 18:38)


Bolje je kad prica Jokicev otac jer Jokic cuti ko da je zabetoniran?

Dermendziev

pre 2 godine

Ne volim kada Srdjan cesto istice patriotizam.Svako prvo igra za sebe,pa onda za ostale.

Naravno da je Srdjan stvorio Dokobvica i kao coveka i kao tenisera,ali toliko stete je naneo Novakovom imidzu,svesno ili ne,u svetu da to nije normalno.

Najnormalnije je da se nemesa Novaku u odnosima sa drugim teniserima i tamo gde mu nije mesto.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Novak je najveći sportista Balkana svih vremena. Jedini u rangu sa Đordanom, Muhamedom Alijem, Pele i Maradonom. Decenija za pamćenje u istoriji našeg sporta.

Pitanje

pre 2 godine

"Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.
A sta je to pa uradio Nini?
Ko garantuje da bi osvojili medalju?
Trebalo je da igraju protiv Australijanaca- Ešli Barti 1.igračica sveta a Nina 100.
Ako je tako dobra Nina zašto nije osvojila medaju u singlu?Jel i za to kriv Novak????
Jel trebao Novak da umre na terenu pa da vi budete zadovoljni????

Соко сиви

pre 2 godine

Ah taj zli Dimitrov, šta nam uradi. Ah taj dubl. Ah taj pokvareni Federer. Ako srpski mediji žele da odigraju svoju ulogu da Novak postane priznat kao bezuslovni GOAT, molim vas prestanite da intervjuišete ovog čoveka. Hvala ti Srđane do neba što si bio dobar roditelj i podržao i verovao u Novaka kad niko nije i tako podario Srbiji najboljeg sportistu svih vremena. Ali odmori malo sa intervjuima i izjavama. Danas ceo svet za sekund prenese svaku tvoju izjavu - razmisli malo šta i o kome pričaš!

olimp

pre 2 godine

Teddy
Cekaj kako sad to,zar nismo u slucaju Jokica zakljucili da se samo reprezentacija vazi,kako to odjednom ne vazi kada je Novak u pitanju.Alo bre,covek ce mozda poobarati sve moguce rekorde,jedino u kategoriji-igra za svoju zemlju ostace najlosiji od cele svoje generacije top igraca(od Nadala do Delpotra).Deset godina traje njegova dominacija,za to vreme DK-nista,OI-nista,kako je moguce da ove godine sve rastura i svuda samo ne u Tokiju,a tako bilo i u Riju i Londonu,onog Delpotra kad se vide dobije ga zmurecki osim kada igraju za reprezentacije(odnos 17-1 pojedinacno,naspram 0-3 reprezentativno,sta to govori?)Prosto,iskreno ga zanima samo igranje za lovu,za Srbiju je dobar samo u kvazi busanju u grudi,a kao sto u Srbiji srbuje,tako je u HR pravi dalmos,u Monaku bi rado nastupio za njihovu reprezentaciju...Pritom ovo sa Ninom je toliko jadno i nedostojanstveno od nekoga ko se toliko lozi,ko je toliko pun sebe i misli da ce svi skinuti gace kad ga vide,pa cim kola krenu dole bezanija,kao sto je zbriso sa Adrija Tura cim je krenulo po zlu.Prosto da bi bio krunisan kao najveci,moras biti to i van terena,on to nije,prosto unistila ga slava i okruzenje,ali hvala bogu imamo mnogo sportista bez mrlje,koji nisu toliko na radaru ali mozemo da se ponosimo njima,iza Novaka ce ostati samo pojedinacni uspesi,jer je prosto dozvolio da ga pojede show biznis i vestacka jurnjava za stoprocentnom popularnosu i ljubavlju,a moglo je bolje,da se na vreme otrgao od ovog coveka npr.

zoran

pre 2 godine

Upravu je Srđan sve ok.
Nije lako igrati na dva fronta izmori.
Plus velike temperature i moras biti fit. Na to sve Novak je dosao posle velikog pritiska sa Vimbldona i Rolangarosa. Sve to stoji ali zbog Nine je trebao izaći na borbu za srebro.... Ok izgubio protiv Zvereva pa sta mora i Nole negde da izgubi .
Ali izađi zbog partnera, zbog te devojke pa to joj je bila zivotna sansa za nesto veliko.
Mozda Nina nikada vise ne bude imala priliku za to nesto .
Novak me tu razočarao, jako razočarao... Ja bih zbog Nine izasao na jednoj nozi... Bar bih pokusao.
-Novak je egoista postao i to veliki.
Sto kaze Srđan i naglasava ovo je posao.... Da posao i Novak ga sjajno radi.... Čak i da ispadne od Zvereva uzeće brdo novca.
Ne znam dal je neko uzeo u muskoj konkurenciji sva 4 slema.... Sto se zena tiče znamo za Stefi Graf.

onako usput

pre 2 godine

Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Ne volis ti Novaka, nemas obavezu da ga volis, kao ni bilo ko od nas.... Koristiti navodnu ljubav prema Novaku za izgradju kriticke platforme za pljuvacinu a ne ozbiljnu analizu, je vrhunac bezobrazluka i podlosti. Ti si los manipulator i jako dosadan bot.
(Sasa, 10. septembar 2021 17:25)
Ne tripuj se. Osoba pod tim nikom za ceo dan je ostavila samo jedan komentar na ovu vest. Problem na ovom sajtu je sto nema registracije pa svaki majmun ostavlja i troluje osobe pod tudjim nikovima. To je onaj sto se potpisuje kao Kaiser Roger ili ranije Labud, Jumko. Obican psiho.

Рајко Четник, клуб 311+

pre 2 godine

Kad igra Djokovic za 3 mesto?
(Kaiser Roger, 10. septembar 2021 17:21) # Link komentara, одмах после његових колега које је пензионисао тј меча: Федерер - Надал.

Tedy

pre 2 godine

Kao medalja sa OI je za Srbiju, a kada Srbin osvoji 20 GS i pri tome se ponosi svojom zemljom to je za njega... odnosno nema veze sa Srbijom...??? Pa da je mogao da pobedi pobedio bi... bio bi Olimpijski pobednik prvenstveno zbog sebe.
Naravno medalja bi se pisala Srbiji.. Ali isto tako kroz par godina enciklopedije će zabeležiti da je iz Srbije došao najveći igrač sveta svih vremena i najveći sportista sveta ikad.... Uskoro... Da li će to manje vredeti od Olimpijskog zlata? Šta mislite Srbi?

kosta josifidis

pre 2 godine

@Соко сиви
Novak ne moze da bude najbolji srpski sportista svih vremena,pored zivog Filipovica i Jasne Sekaric,prosto tri olimpijade,triput apsolutni favorit,triput tropa,dok ovi nikad nisu razocarali

plavi bechar

pre 2 godine

@Lav

Ne misli se na direktne pritiske neke osobe pametnjakovicu. Niko njemu nije dosao i rekao "Moras da igras dubl". Srdjan misli na pritiske ocekivanja navijaca i javnosti.

mare

pre 2 godine

kakva nina kada je zdravlje na prvom mestu.

dubl nije nikada trebao da igra , sigurno ne na vlažnosti od 80% posto.



ja nikada nisam video djoleta da je crven i ispijan u licu osim u tom tokiju.


znaci daleko krasno kuca tom dublu.

zbog njega nije igrao mesec dana da se covek fizički oporavi

rampa

pre 2 godine

“Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)”

I sad ce ova anketa da odluci kakvi su Srbi narod. Pa da smo se samo ranije setili da ovo odradimo i odlucimo da li smo najbolji ili najgori i da zavrsimo sa nacionalizmom jednom za sva vremena.

Deki ns

pre 2 godine

Svi mi to dobro znamo. Svi smo se mi opravdano toga najvise i plasili kada je objavljeno da ce u Tokiju napadati i dubl. Sto se Nine tice, ovim botovima sto koriste njeno ime da troluju na vestima o Novaku i mesec dana posle, imam da porucim da se piju lekove na vreme. Onima koji govore da im je iskreno zao Nine, svima nam je zao Nine, ali prestanite od nje da pravite zrtvu u rangu gradjanke Hirosime i Nagasakija 45'. Devojke je sama to verovatno odavno vec i zaboravila i siguran sam da je srecna sto je uopste imala i priliku da igra dubl sa Novakom, a zivot je takav da nekad jednostavno visa sila nesto spreci i ne dozvoli. I da je uspeo da se oporavi da izadje na teren, verovatno ne bi licio ni na sta, i bronzu ne bi uzeli. Svi vi dobro znate da su Esli Barti i Dzon Pirs svakako bili favoriti za pobedu i da su mnogo uigraniji i bolji dubl igraci i od Novaka i Nine pojedinacno i kao par. Novak je zeleo sve najbolje, nije uspeo i to je zavrsena prica. Desava se. Njemu to apsolutno nista ne znaci i generalno u svetu tenisa OI skoro nista ne znace. Znacilo je samo nama kao navijacima, da nam donese jos jednu medalju.

PP

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Da li si dobro?

palix

pre 2 godine

Niko ga nije terao na dubl. Nije on dete, ima 30 i kusur godina, zenu, dvoje dece, milione na racunu, razne poslove sa strane, nemoguce da nije bio sposoban da sam odluci sta moze a sta ne. Dubl nije ni blizu singlu, ni psihicki ni mentalno. Isto bi se desilo i da nije igrao dubl, jer mu se isto desavalo i pre. Uvek kad bi bio na korak od necega, pao bi i vratio bi se dva koraka unazad. Tako je bilo dok se cekao prvi ATP turnir da osvoji, prvi GS da osvoji, da dodje na prvo mesto na listi, da udje u finale OI u Londonu. Uvek kada moze lakse, njemu se desi teze. Nadam se da nocas to nece biti slucaj.
(NekaTamo, 10. septembar 2021 17:24)
Ovo bi bio odličan komentar... da se ne radi o čoveku koji je osvojio 20 GS-ova (verovatno i 21 za koji dan), koji je sve masterse osvojio dvaput, i niz drugih dostignuća. Kao da komentarišete Kirjosa ili nekog ko nikad ništa nije "uzeo".

vrg

pre 2 godine

A sta ga je zabetoniralo u Riu?
(Kukatilo, 10. septembar 2021 17:14)

zabetonirao ga del po
(kalcokera I serifova zvezda, 10. septembar 2021 18:48)

lik otisao povredjen u rio. da je imao srece sa zrebom, dobio bi nekog levaka i mozda se oporavio. sta da se radi, ipak je to samo jednom na svake cetiri godine, treba i dosta srece da se osvoji.
sada je bila najbolja prilika, ali ako je nesto protivnik nvoaku to je sparina. losije reaguje na nju od ostalih i to je to. manje je bitan dubl, mada i toga ima.
kakogod, olimpijske rangiraju ispod mastersa i ne racunaju ih u velike titule. to je samo za njegovo zadovoljstvo. goat je odavno i na us openu nema sta da dokazuje, samo moze da produbljuje razliku.
kralj.

hurtado

pre 2 godine

@123
Sto da i ne prica,ovog smo se nagledali za tri zivota,nek vidimo malo i druge oceve,taj Jokic se bar necim i bavi u zivotu,ne zivi na racun sina,glumeci bonviviana,menjajuci lamburdzinije,surujuci sa politicarima i deleci lekcije drugima

Che

pre 2 godine

Ne znam ko je na njega vršio pritisak. Mi navijači sigurno ne. Pa sećam se da je sve pljuštalo od negodovanja kad je obelodanio da će igrati dubl.

Goran

pre 2 godine

"Na moju veliku žalost podlegao je pritiscima i prihvatio da igra i miks dubl. Mislim da ga je to zabetoniralo."

Iz reprezentacije su dali savet da se usredsedi samo na jednu konkurenciju ali mu je želja rekla da igra u obe i to je, prema rečima Srđana Đokovića, bila greška.

Hm. Da. I nije da je sad vise bitno, ali jesu li bili u pitanju "pritisci" ili "zelja"???

Deki ns

pre 2 godine

Svi mi to dobro znamo. Svi smo se mi opravdano toga najvise i plasili kada je objavljeno da ce u Tokiju napadati i dubl. Sto se Nine tice, ovim botovima sto koriste njeno ime da troluju na vestima o Novaku i mesec dana posle, imam da porucim da se lece na vreme. Onima koji govore da im je iskreno zao Nine, svima nam je zao Nine, ali prestanite od nje da pravite zrtvu u rangu gradjanke Hirosime i Nagasakija 45'. Devojke je sama to verovatno odavno vec i zaboravila i siguran sam da je srecna sto je uopste imala i priliku da igra dubl sa Novakom, a zivot je takav da nekad jednostavno visa sila nesto spreci i ne dozvoli. I da je uspeo da se oporavi da izadje na teren, verovatno ne bi licio ni na sta, i bronzu ne bi uzeli. Svi vi dobro znate da su Esli Barti i Dzon Pirs svakako bili favoriti za pobedu i da su mnogo uigraniji i bolji dubl igraci i od Novaka i Nine pojedinacno i kao par. Novak je zeleo sve najbolje, nije uspeo i to je zavrsena prica. Desava se. Njemu to apsolutno nista ne znaci i generalno u svetu tenisa OI skoro nista ne znace. Znacilo je samo nama kao navijacima, da nam donese jos jednu medalju.

cinik

pre 2 godine

Kad igra Djokovic za 3 mesto?
(Kaiser Roger, 10. septembar 2021 17:21)
Mislim, od jula, 2011.
356 nedelja, ali nisam siguran...
Zbunjuje me ono:310,20,103....šta god to značilo

oat

pre 2 godine

Sam pao,sam se i ubio,niko ga nije terao da uopste igra u Tokiju,bilo je ako zaigra super,ako ne nikom nista ceka ga USO,on je sam napravio od svega cirkus,te nece ici,te igram obe konkurencije,usput pravio od sebe mecku Bozanu gurajuci se svuda i troseci snagu na gluposti,uopste ne naucivsi lekciju iz Rija gde ga je impresioniranost carima olimpijskog sela i manjak fokusa dovela do ekspresnog ispadanja.A ovde se ponasao jos x puta neozbiljnije uz neverovatno potcenjivanje ostatka turnira,busao se kao niko,pucao od svega i onda cim se desio nenadani kiks,sve ode dodjavola,odjednom umor,i sramno bezanje sa meca za bronzu.I sve to ne bi bilo problem,stvarno normalno je da se organizam izmori,da su velike vrucine,samo da nije toliko izigravao supermena kojem ne moze ni umor nista,toliko s(v)e lozio...Jos i posledica njegovog pristupa bila da maltene za narod niko drugi do pola Olimpijade nije postojao,sve vesti Novak ovo,Novak ono.A kad se desio krah,odjednom prpa,Kosovo ce biti ispred nas,odjednom se setili i da i drugi igraju,ajde strelci,vaterpolisti,Ivana,Jovana,jeste da smo vas skroz zapostavili zbog tenisera ali sta je tu je,spasavajte ako boga znate.Sve u svemu kao sto treba da se slavi njegova uloga u teniskoj istoriji,tako uvek treba njegovu avanturu u Tokiu,spominjati kao primer kako ne treba da se radi,i kako treba biti cvrsto na zemlji ako zelis da ostvaris krajnji cilj.

Fabrizzio

pre 2 godine

195

A sta ga je zabetoniralo u Riu?
(Kukatilo, 10. septembar 2021 17:14)
Del Potro ?? Nema predaje uzima zlato nole za 3 godine!!!

dnevna doza prosečnog Srbende

pre 2 godine

Ne tripuj se. Osoba pod tim nikom za ceo dan je ostavila samo jedan komentar na ovu vest. Problem na ovom sajtu je sto nema registracije pa svaki majmun ostavlja i troluje osobe pod tudjim nikovima. To je onaj sto se potpisuje kao Kaiser Roger ili ranije Labud, Jumko. Obican psiho.
(onako usput, 10. septembar 2021 17:36) A da ima registracije, koliko bi ih registrovao Goksi? Hahahahaha, koliko stigneš za vikend kad te puste bez terapije hahahahah

rene

pre 2 godine

@judd trump
Meni nije jasno kako to njemu nije bilo potrebno,a sa druge strane Jokic morao da igra.A uporedimo situacije,Djokovic u punoj snazi,dobija sve redom,Tokio sve da je nevazan turnir jako dobra priprema za US Open,igra se na betonu,on 34,osvojio sve sem OI ovo mu bukvalno zadnja prilika,juri zlatni slem,i bukvalno mu se sve otvorilo otkazima,dakle sansa za olimpijsko zlato nikom toliko na dohvat ruke kao njemu,bukvalno samo lud covek ne bi otisao.Sa druge strane Jokic bi morao da zaigra i one kvalifikacije bez da napravi pauzu nakon duple sezone i ludackog tempa,na Olimpijadi bi morao da vuce za ceo tim i da na kraju u najboljem slucaju prodje kao na prosloj Olimpijadi,sanse za zlato ravne nuli,a narodu dosta srebra(zato je Sale i otisao),bukvalno bi zaklao vola ni za kilo mesa.Pritom je jos mlad,moze na jos 2 opusteno da zaigra,a dogodine ide Evropsko gde imamo sanse za konacno zlato i gde nam je Jokic kudikamo potrebniji.Prosto,cudni smo,a sport je paradigma zivota,kao sto ne umemo da procenimo situacije u sportu,tako nam i u stvarnosti fali logickog razmisljanja i pameti,nazalost.

Aksiom

pre 2 godine

"Na moju veliku žalost podlegao je pritiscima i prihvatio da igra i miks dubl. Mislim da ga je to zabetoniralo, Isto mu se dogodilo i na prethodnim Olimpijskim igrama kada je igrao dubl sa Zimonjićem, I tada je podlegao pritiscima", rekao je Srđan Đoković u intervjuu za "Ekspres".

Iz reprezentacije su dali savet da se usredsedi samo na jednu konkurenciju ali mu je želja rekla da igra u obe i to je, prema rečima Srđana Đokovića, bila greška.

Da li neko ovo razume?
Podlegao pritiscima? Reprezentacija i javnost su trazili da igra singl.

onako usput

pre 2 godine

Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11) # Link komentara, волео би ти Новаку али ниси опрао зубе, ниси понео заштиtу а не можеш преко маске а и удаљен си од њега неколико милиона светлосних година.
(Рајко Четник, 10. septembar 2021 17:52)
Ima jedan Rajko Cetnik na drustvenim mrezama, ostavlja gej postove. Jesi li to ti? Inace osoba pod ovim nikom nije ostavila komentar na ovu vest, vec cisto trolovanje te osobe od strane Kaiser Roger-a.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Čoveče idi čitaj knjigu neku, izađi malo iz kuće. Do pre mesec dana nisi ni znao ko je Nina, sada sprovodiš ankete u komentarima. Neviđena dokonost.
(Vračarac, 10. septembar 2021 17:24)



Sam sevi piše i odgovara na komentar. Prvo po tuđim nikom pa pod svojim. Menjaju se u centrali kao na traci…

Pele 2.0

pre 2 godine

Opet ovaj?! I on pati da bude u centru paznje.

Kaze da je vrsen pritisak na Novaka. A zasto nije rekao od strane koga je vrsen.

Ovamo kaze da je Novak imao zelju da igra i singl i dubl!

I baron Minhauzen bi se zastideo!

krljaj švabu Nole!

pre 2 godine

Novak je dovoljno fleksibilan i jede dovoljno zeleniša da nastupi i u brejkdens konkurenciji u Parizu. Zlato je samo pitanje vremena. A večeras će da vidimo jel bio umoran il je Zverev igrao.

Dylan Dog

pre 2 godine

@Aksiom
Podlegao pritisku da igra dubl znaci da su svi znali da je velika sansa za jos jednu medalju ako igra dubl. TSS je savetovao da ne igra ali je on sam hteo jos jednu medalju za Srbiju. Znaci podlegao sopstvenom pritisku i na to se misli.

Sasa

pre 2 godine

(onako usput, 10. septembar 2021 17:36)

Taj jedan (prvi) komentar na ovu vest sam i prokomentarisao. :) Isti korisnik na svaku vest o Novaku upravo potencira navedenu sustinu u nesto izmenjenoj formi, a sve u cilju provokacije. Dalje, nije takav slucaj samo na vestima o Novaku, njegovi komentari su redovno medju prvima i na ostalim vestima u kojima su sadrzaj i namera (opet) isti a forma nesto malo drukcija. Neupitno se vidi razlika izmedju onih koji ga troluju i njega. Simptomaticno je da se uvek, kada njega neko prokomentarise, javi njegov virtuelni advokat sa manjom ili vecom salvom uvreda. :) Nema to veze sa tripovanjem.
Dalje, Kaiser Roger i Labud mogu biti jedna ista osoba, dok je sa Jumkom nesto manje verovatno. Identican slucaj je i sa pojavama "Goran Loznica, "Loznica Gucevo Cer" i jos nekoliko nickova koji se ovde pojavljuju. Terminoloski princip kao i princip razmiljanja su isti, samo su nickovi drukciji. Ako ti to ne vidis, nikoga nije briga. Ali uvek ce biti onih koji nece zeleti da trpe njegov i vas verbalni delikt. Nista on nije bolji od Kaisera. Bot-komentator. Ko je psiholoski slucaj, ostavimo kompetentnima. Ne izvlaci bezbezne zakljucke.

bg, yu

pre 2 godine

"Kako sta joj je ucinio? Izbacio je sa OI, odbio da igra s njom. ...
(ooo, 10. septembar 2021 17:43) # Link komentara"

"Izbacio je sa OI" je nova dimenzija preterivanja i izvrtanja činjenica. Evo neka bude da je i tako - onda je prava sreća što joj Novak više neće rušiti karijeru i gaziti snove, tako da očekujemo bar desetak GS.

Dederer

pre 2 godine

Nefer od Srdjana. Pre svega prema Novaku. Nista Noletu nije smetalo da kao kegle rusi sve protivnike do polufinala, pritom igrajuci sasvim uspesno i miks. A onda razbio Zvereva u prvom setu, napravio brejk i ... Aktiviralo se samo dugme "pritisak", "umor"? Treba biti posten i priznati: Zverev je zaigrao na sve ili nista, Novak se psihicki raspao (covek je!) pred toliko zeljenim olimpijskim zlatom - i to je to!

123

pre 2 godine

Sto da i ne prica,ovog smo se nagledali za tri zivota,nek vidimo malo i druge oceve,taj Jokic se bar necim i bavi u zivotu,ne zivi na racun sina,glumeci bonviviana,menjajuci lamburdzinije,surujuci sa politicarima i deleci lekcije drugima
(hurtado, 10. septembar 2021 21:06)

Taj Novakov otac je sve prodao, i dao za Novaka, otisao u podstanare, zaduzivao se uz kamatu i ti sada pricas da zivi na racun sina?? Sramota, sramota! Da imas nesto u glavi nikada nebi tako nesto i pomislio, posebno sada kada je covek u godinama. Izvoli pa gledaj Jokicevog oca, niko ti ne brani..

marko

pre 2 godine

Zar nije Viktor Troicki izjavio da je iskljucivo bila Novakova zelja da igra miks dubl i da je bio savetovan da ga ne igra i posveti se singlu? Ko li ovde lazee

Dubioza

pre 2 godine

Ajmo lajk ovaj komentar svi kome je žao Nine.. da vidim baš kakav smo narod. Volim Novaka, ali nikako nije smeo da ono učini Nini!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 10. septembar 2021 17:11)

Nemam ništa protiv Nine lično ali svi smo ovde pisali, upozoravali, molili, ne samo ovde nego na svim mogućim stranicama i gde god se pišu komentari. Možeš da vratiš i pogledaš. I ona kao iskusna teniserka i ukoliko joj je interes bio da Srbija stvarno dobije jednu medalju, je to i sama mogla da nasluti da Novak nije osoba koja može da igra oboje istovremeno i da ima uspeha na oba. Nikad nije išlo kada se turniri igraju dan za danom. A to kakav smo narod manipulaciju emotivnu možeš da okačiš mačku o rep, ovde se piše isključivo o tenisu!

Рајко Четник, клуб 311+

pre 2 godine

Ене то је сад модерно и актуелно.
(Рајко еко дерпе Четник, 10. septembar 2021 18:18) # Link komentara, Алек Ти ли си или твој задовољни корисник, уживајте, бујрум.

Slobodan

pre 2 godine

Mnogo nas je slalo poruke da ne ide na dva fronta. Selektor je taj koji sječe i donosi odluku ko igra, a ko ide na klupu. Gdje je jak trener nema mješanja u sastavljanje ekipe. Na kraju se ispostavilo tako logično igrati samo singl. Zvog neuspjeha nisam čuo da je neko preuzeo odgovornost zvog lošeg vođenja tima.
Sjećam se da je na Olimpijskim igrama jedan atletičar (misim Norvežanin) nije htjeo da nastupi u dvije disciline jer je procjenio da mu to nože ugroziti šansu u njegovoj boljoj. Na kraju je uzeo zlato. To se zove dobra odluka.

Dr Who

pre 2 godine

Dobro je da na US Openu nije igrao dubl, pa neće imati izgovor za reprizu OI koja ga čeka za par sati
(Tenis nikad jači, 10. septembar 2021 19:23)

Sva sreća da tenis nije jači! Jer, kada vam je opsednutost komentarisanjem i praćenjem ovakvog tenisa drastična, sa nekim jačim tenisom bi bila još ozbiljnija patologija.

ja

pre 2 godine

Izvini, kakvi su to pritisci bili? Koliko se sećam, Troicki (kao selektor) je izjavio da je savetovao Novaka da ne igra dubl, ali je on tvrdoglavo želeo i dubl da igra. To su sad dve kontradiktorne priče, majstore...

detektiv

pre 2 godine

Ima intervju Troickog koji je dat dok je Novak odigrao orva dva meca u singlu i dublu. Kaze lijepo, da se ja pitam Novak ne bi igrao dubl. Vecina komentara na ovom sajtu je bila "srecom niko te i ne pita". Novak je sam kriv, on jw htio da igra i dubl. Tada sam rekao, kazem i sada, ono nase srpsko, lako cemo i mogu ka sve ga je kostalo zlata. Ali sta je tu je. Bilo pa prošlo. Idemo dalje!!!

markoni

pre 2 godine

ne tnam zasto nije igrao samo single , razumem da su ambicije bile velike ali odtaje zal , nije bilo realno da se po onoj vrućini takmiči dva put dnevno