Tenis 783

Petak, 09.07.2021.

15:55

Novak sedmi put u finalu Vimbldona!

Novak Đoković igraće po sedmi put u finalu Vimbldona.

Novak sedmi put u finalu Vimbldona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

783 Komentari

Sortiraj po:

Filip

pre 2 godine

СКОПЈЕ ЗНАЕ И ЧЕКА. G.O.A.T No1e cela МАКЕДОНИЈА ЧЕКА 20+ ТИТУЛУ ИДЕМООО БРАЧОООО!!!!

Pistol Pete

pre 2 godine

Drugo, povlačenjem Rodika ubitačnih servera na turu više nešto i nema.
I Beretini je osrednji server za pomenutu dvojicu, tako da "istrošena tehnika" vie i ne može da prođe.

PS
Sutra 3:0 za Novaka bez problema. Beretini verovatno neće videti ni Taj brejk.
(Torrente, 10. jul 2021 11:13)

Јесте, вас двојица стручњака што терен нисте видели осим испод Новака расправљате о тенису???

Просечна брзина тог о ком причаш као "последњи" је била 238кмх.

Онда погледаш Лопеза, Изнера, Чилића, Опелку, Хуркача, Раонића, Цонгу, Андерсона....и (а за њега ниси ни чуо, а камоли да си га гледао) Копила? Сви сервирају брже од Родика, неки много, неки кмх до два брже, али брже...а рецимо Федерер просечно сервира неких 2% спорије од Родика....

И онда ти думаш, думаш како ћеш да одговориш, да би испао познавалац и ако можеш, евентуално и неку увреду да подвучеш, нешто да сам ја рецимо глуп?

Онда ћеш нешто о опреми да ми одбрусиш? Рекети су сад бољи него пре 10 или 20 година - то зналци често баце на сто?

Страшно је шта је интернет направио од људи, ви људи стварно верујете да се разумете у то што пискарате, па се још и надмећете у знању...

Иначе пре велике тројке Вимблдон су освојили и Агаси и Хјуит...нит' мањих људи, нит' слабијих сервиса...Агаси кад је добио великог Горана у финалу пре ког је Горан посвећивао титулу ХВОу и причао о свом сну како пуца на те Србе, сервирао од 130кмх до 170кмх, неких 50 до 100кмх мање од Горана..

Torrente

pre 2 godine

Očigledno ni ti ni ostali što su lupili minus nisu shvatili poentu komentara. Nadal, Mari i posebno Đoković su svojom igrom tu istrošenu tehniku odavno prevazišli. Zato igrači koji forsiraju servis i prvi udarac posle servisa nemaju mnogo čemu da se nadaju na Vimbldonu, a kamoli na ostalim turnirima.
(no1e, 9. jul 2021 23:10)

Ne, nego ti ništa nisi shavtio.
Pre pojave Velike trojke koji su podigli tenis na mnogo viši nivo, Vimbldon se osvajao ubitačnim servisom i izlaskom na mrežu.

Kako bi inače (uz sve dužno poštovanje, navijao sam za obojicu da osvoje) prosečni igrači kao Krajiček i Ianišević osvojili Vimbldon?

Drugo, povlačenjem Rodika ubitačnih servera na turu više nešto i nema.
I Beretini je osrednji server za pomenutu dvojicu, tako da "istrošena tehnika" vie i ne može da prođe.

PS
Sutra 3:0 za Novaka bez problema. Beretini verovatno neće videti ni Taj brejk.

Путуј игумане

pre 2 godine

@ струцанак. Ал си се узбудио,ни име ниси потрефио да напишеш исправно.Ето ћеш нам много недостајати,најбоље да и себе деинсталираш.Срби овде пишу искључиво о Новаку,већина га хвали, а мањи део га не воли,и сви коментари су око тениса.Припадници других народа дођу да провоцирају и вређају,кад је тако,добиће што заслужују и мало више,да им уши добро зацрвене.

Кањош

pre 2 godine

Нека се у недељу Италија радује само због титуле првака Европе у фудбалу.

Suština

pre 2 godine

@ drago.Taman si pogodio u komentaru za glavu,a onda si sam sebe demantovao.Brži Šapovalov u nogama,ali Nole mnogo brži u glavi.Verovatno si negde čuo,um je iznad materije.Za razliku od Rodžera i Rafe,Nole ima uvek opciju B i C,pa na taj način bude ispred biologije.

drago

pre 2 godine

Djokovicev "revival" se poklapa sa dolaskom Ivanisevica u stožer. Kad je Ivanisevic od onoliko mentalno nestabilnog Cilica uspio napraviti GS šampiona jasno je da je trenercina (premda je po znanju Cilic zaslužio osvojiti i vise GS-ova). Nije samo jasno kako je Cilic odigrao tako suvereno taj turnir.
Mislim da je on i jedini trener koji je sa 2 igraca osvojio GS, makar dugo godina unazad.
Premda je meni Lendl daleko najbolji. Uspio je od Murray-ija koji nije mogao osvojiti Slam učiniti čovjeka koji je dominirao. E to je pothvat.

Sto se meča tiče, Shapovalov je bio puno bolji u prva 2 seta, isto tako puno losiji u trecem.
Trkacki i teniski je bio bolji Shapovalov ali još se jednom pokazalo da glava presuđuje u igri podjednakih rivala. Shapo nema glavu, Djoko ima.
Djoko iako je izgubio samo 1 set, a Shapo je i zadnji mec izgubio 2, bio je puno tromiji, godine ga stižu. Prvi put da vidim da je protivnik brzi od njega.

drago

pre 2 godine

Pa da Novak i izgubi od bivšeg Rusa... kao da ćete vi biti bolji

Crkva Bosanska

Nemojte tako. Da Vas Dijana cuje, ne bi ga ni rodila ;) :)))))))))

N.S.

pre 2 godine

Al kad u inat drugosrbijancima kaze kao nas predsednik drzave:"Predaja nije opcija" meni srce puno jer znam koliko slomova zivaca to donese :)
(hours of love, 9. jul 2021 20:31) Spomenuti u ovom slučaju,PREDAJA NIJE OPCIJA, i porediti ,predsednika naše države i Novaka Đokovia, blago rečeno je odvratno! Nemojte Novaka uvlačiti u blato srpske politike.Novak je čovek i sportista kakvog nećemo skoro imati .

lal

pre 2 godine

Skoplje i Makedonija čekaju 21 na US Open-u
(Gavrilo, 09. jul 2021 21:33)
bila bi fora da se gavrilo pono javi i doda: ZA NADALA... xD

Eustahije Trubić

pre 2 godine

ja sam jednostavan čovek, vidim Nolo lupim minus
(milinko, 09. jul 2021 21:54)

Toliko jednostavno, a oni koji su odgovorili nisu razumeli!

strucanjak

pre 2 godine

Kakvi ovo nacionalisticki komentari prolaze ? Znaci ide deinstalacija ovog seljackog portala momentalno. Mozda dobijete i tuzbu za sirenje nacionalizma i izbacivanje sa kablovskih operatera.

Sram vas bilo !

Јабучило

pre 2 godine

Kolko samo zamlateni ljudi ima.
Likovi stvarno sede kuci i gledaju tenis 3-4 sata.
Gledaj bre tehnicki sto ode u materinu.
Gledaj ovu pljacku sto se desava.
(Mare, 09. jul 2021 22:49)

И шта сад? Треба да се одрекнемо сваке радости у животу?

Јабучило

pre 2 godine

Nekada ce se o njemu pricati kao o mitu. Covek je toliko dobar!
(Sasa, 09. jul 2021 21:54)
(Sasa, 09. jul 2021 21:53)
(Sasa, 09. jul 2021 21:53)
(Sasa, 09. jul 2021 21:53)

Добро-де, схватили смо :)

stefan

pre 2 godine

Realno Novak ima dosta srece.On ovako moze da osvoji jos 10GS,igrajuci protiv Sapalova,Beretinija u polufinalu ili finalu.To su igraci koji srecom dolaze do zavrsnice turnira.Isto kao cicipas dosao u finale RG izgubio i dosao na WB i ispao
u prvom kolu, vi to zovete teniserom
kojo moze da zapreti Djokovicu ili
Nadalu,ne naravno.Tenis je bio zanimljiv
kada su bili u formi Nadal,Federer pa je
obda bilo povuci i potegni.Da li
ocekujete da ce Djokovicu biti tesko uzeti titulu kao npr.2011 ili 2019? ahaha lagano u 3 seta moze da hoce nego da jedan set zbog publike.Tenis je dosadan postao.Nema igraca

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Idi u Gracanicu seme ti se zatrlo pogano....
(sandzakjebosna, 09. jul 2021 20:59)

Vonjavo poturčeno kopile vama ćemo lično da zatremo svaku vrstu semena vrlo uskoro.
Serem ti se u ta prljava zaražena usta, na kuran i na sve dzamije, sotono zaturčeno lojava!

Tihomir

pre 2 godine

Važno je što više lupetarati, kako bi se odmah prepoznao "tekst" bezmozgovića sa B92:

"S druge strane, pet puta je u prva tri servis gema Novak bio suočen sa brejk loptama za protivnika..."!

Ajde, na svojim servis gemovima Novak je "bio suočen sa brejk loptama ZA PROTIVNIKA"? Baš čudno i potpuno neuobičajeno, jer za očekivati je bilo da će se Novak suočiti sa brejk loptama za linijskog sudiju ili skupljače loptica ili... kad ono - za PROTIVNIKA?!

Пикси из корнера, гробари невера

pre 2 godine

@Milos Radunkovic, 09. jul 2021 22:58
Коментар ћириличним, а потпис латиничним писмом? Занимљиво. Али да се вратимо суштини, односно глупости коју си написао. Извини, да ли можеш да ми наведеш једног професионалног спортисту на овом свету који жели да изгуби? Који је тај који не жели да победи и да буде најбољи у спорту у коме се бави? То би морала бити нека баш велика будала.

u prolazu

pre 2 godine

(Milos Radunkovic, 9. jul 2021 22:58)

Znaš kako, u današnje vreme se uzrast u kome je Novak prvi put uzeo reket u ruke još uvek smatra bebom (beba od 4 godine - baš i nema veze s mozgom ali tako je), dobrih 30 godina života je posvetio poslu kojim se vrlo uspešno bavi i naravno da želi da dobije priznanje koje je uveliko zaslužio. Za tebe je to pokazivanje, dokazivanje i inaćenje, za većinu nas koji tenis pratimo i volimo je to nešto sasvim normalno - čovek je izuzetan teniser, ima mogućnost da i brojkama to potvrdi i ja zaista ne vidim u čemu je problem?!? Šta bi Novak trebalo da radi, da se skrušeno povinuje dirigovanom mišljenju plebsa i kaže kako je treći od velike trojke ili da igrama pokaže da to baš i nije tako? I da, to jeste sport, da nije tako Rodžer bi se već povukao iz igre ...

Nikola

pre 2 godine

Uzivajte u trenutku, jer je ovo era jednog majstora. Prve godine open ere, Lejver je osvojio sva 4 GS u godini, a posle toga, samo je Vilander '88. osvojio Australiju i RG, ali na Vimbldonu je ispao u cetvrtfinalu. Nole je jedini teniser open ere koji igra finale Vimbldona kao sampion Australije i RG, a da se ta 3 turnira igraju na 3 razlicite podloge. '69. se u Australiji igralo na travi.

Cinjenica

pre 2 godine

Ako Novak ovog trenutka prestane da igra; plasmanom sad u finale i zavrsetkom godine kao broj 1 ili 2 (niko ga tu ne moze ugroziti) prestize Fedju po overall GOAT statistici.

St

pre 2 godine

Veliki je igrac, pobedjuje i kada mu ne ide. fascinantno je kako je pobedio. Sapovalov je vise grizao i bolje servirao...bolje poentirao, i opet izgubio

mlekadžija

pre 2 godine

Што Вишко данас рече само 4% поена се на овогодишњем Вимблдону осваја сервис волеј игром. Испричана прича....Ноле напред до још једне титуле!!!!

no1e

pre 2 godine

Pa to je specifičnost i lepota tenisa na travi.
Ričard Krajiček je tako osvojio Vimbldon (svoj jedini GS) 1996. godine.
Ubitačan servis, izlazak na mrežu i poen. Nema odbrane.
(Torrente, 9. jul 2021 22:15) # Link komentara

Toliko je specifično da je Novak osvojio 5 gren slemova na travi bez toga. I to baš protiv servis-volej igrača, s izuzetkom Nadala jednom.

Očigledno ni ti ni ostali što su lupili minus nisu shvatili poentu komentara. Nadal, Mari i posebno Đoković su svojom igrom tu istrošenu tehniku odavno prevazišli. Zato igrači koji forsiraju servis i prvi udarac posle servisa nemaju mnogo čemu da se nadaju na Vimbldonu, a kamoli na ostalim turnirima.

bmiles

pre 2 godine

Ko bi jos to mogao uraditi !? Treci put finale na GS u nizu,eventualno izjednacenje sa rivalima u GS trofejima,3 od 5 zacrtanih ciljeva,pretnja osvajanjem zlata na OI i Golden Slem ugrozen da se obori na US Openu,uz sigourno 1.mestu na ATP rang listi po nedeljama bar do Avgusta, uz pomeranje rekorda do ne zna se kad? Bude li to ostvareno a ja se nadam da hoce,bespredmetno je za postavljanje pitanje koje GOAT,a ujedno i koje najbolji sportista planete! Drzim mu pesnice i zelim zdravlja!

Sarkazam

pre 2 godine

@Milos Radunkovic
Ni minus ni plus na to sto si nabrljao. Ti si ocigledno federtard i hteo si da ispadnes pametan ali si ispao glup. Rec je prvenstveno o sportu i bacanju senke na isti ali ne od No1eta i njegovih navijaca, jer oni ne mogu to da urade jer nisu u organizaciji, medijima, a cak nisu tamo ni da navijaju! Rec je o nesportskom ponasanju drugih navijaca, organizatora, medijske masinerije i onih koji No1eta ne podnose ili mrze. I naravno titule su bitne jer su deo sporta. Zasto se oni takmice, sta mislis? Za krompire? Komentatore iz okoline na srpskom sajtu necu ni da komentarisem. Sigurno nisu dosli da ga hvale ovde. A sto se pokazivanja i dokazivanja tice tvog dzemperka i njegovih 20GS (od kojih je osvojio 12 pre nego sto je No1e poceo igra) su gural svud gde su stigli dok je naizgled bio najbolji. U stvari njegovo je zavrseno pre nekih 10 godina, a od skora su brojke postale nevazne jer on vise nije imao najbolje. Eto i pukni i sa minusima i plusevima!

Bane

pre 2 godine

Kolko samo zamlateni ljudi ima.
Likovi stvarno sede kuci i gledaju tenis 3-4 sata.
Gledaj bre tehnicki sto ode u materinu.
Gledaj ovu pljacku sto se desava.
(Mare, 9. jul 2021 22:49

Bezi na Vecernjak

Mindža kornjače, mindža kornjače, mindža kornjače! 😂

pre 2 godine

(Loznica, Gučevo, Cer…,

Druže, Loznica, posle 40 godina, opet ima sjajnog psihijatra - Mogu da vas povežem, žena ne naplaćuje - potreban je samo uput, tu i ja mogu da pomognem!

hours of love

pre 2 godine

Kolko samo zamlateni ljudi ima.
Likovi stvarno sede kuci i gledaju tenis 3-4 sata.
Gledaj bre tehnicki sto ode u materinu.
Gledaj ovu pljacku sto se desava.
(Mare, 09. jul 2021 22:49)

Cuti ima zemalja gde isto tehnicki ode u materinu, a nemaju Novaka !

u prolazu

pre 2 godine

Ljudi, da li ste vi svesni toga da se Novakovi planovi ne završavaju u Londonu? OI su iza ćoška a vrlo brzo potom je i USO, sada ima jedinstvenu priliku da ove godine uzme sve velike trofeje i definitivno ispiše istoriju ovog sporta. To nije sprint, to je maraton i Novak sa svoje 34 godine ne može sebi da dozvoli da sve što ima spuca na dva-tri meča, ne pada mu na pamet da se nadjačava s momkom 12 godina mlađim od njega - dovoljno je mudar i iskusan da meč vodi onako kako njemu odgovara i da pobedi uz najmanje moguće trošenje energije. Da, to za gledaoce možda i nije naročito atraktivno ali čovek ima cilj i rešen je da ga ostvari ... a ja se nadam da će i uspeti u tome

Mare

pre 2 godine

Kolko samo zamlateni ljudi ima.
Likovi stvarno sede kuci i gledaju tenis 3-4 sata.
Gledaj bre tehnicki sto ode u materinu.
Gledaj ovu pljacku sto se desava.

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Сва ова прича о Новаку, полако али сигурно одлази у правцу који све мање има везе са спортом. Сада је најбитније да има највише татула, да покаже да је бољи од свих, посебно од Федерера. Такође треба да покаже ко је најбољи и тзв западу, који га не воли и не поштује довољно. То исто треба да покаже у свим комшијама унаоколо, посебно Хрватима. Свет никако да схвати колико је добра и хумана особа, а не безисрћајан као његови главни конкуренти. И коначно, да сви прознају да је све што кажемо тако, да му се поклоне у да га сви заједно славимо. И после свега наведеног, хватам себе да ово више није спорт него чисто показивање, инаћење и доказивање, заправо све оно што мало има везе са тенисом. П. С. по броју минуса који ће несумњиви добити овај мој коментар моћи ће недвусмуслено да се потврди свеово о чему причам.

H. Reiss

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 09. jul 2021 19:24)

Otkad tvoje mišljenje ulazi u važan parametar oko toga ko će biti GOAT, a ko ne? Idi i prošetaj malo, prijatno je vreme večeras.

Aleksej je bilde

pre 2 godine

Da se poslužim nečim što je bivši selektor Armenulić često apostrofirao, a to je kretanje. Ljudi, kako se Novak kreće, to nije realno. Posebno dobija na značaju na ovoj podlozi. Iz te kretnje i neverovatnog samopouzdanja onda dolazi i ta savršena defanziva, koja protivnike isteruje iz opanaka. Denis je danas bio u najmanju ruku egal, ali šta mu vredi. Sve najbitnije je uzeo Novak. I gotovo sam siguran da bi pojačao tempo da je krenulo kako ne treba. Nadam se da je ono najbolje sačuvao za nedelju.

no1e

pre 2 godine

Od početka Australian Opena je svaki protivnik neugodan i ima šanse da ga dobije. I eto dođosmo do 21. protivnika, al' ni od njega ništa biti neće.

Torrente

pre 2 godine

Toliko je dosadna ova servis-volej igra. Ubije mi volju za gledanjem, 50% poena rešeno bez prebacivanja loptice. A još 25% posle još jednog udarca. Šta tu ima da se gleda, ko bolje gađa polje?
(no1e, 9. jul 2021 20:41)

Pa to je specifičnost i lepota tenisa na travi.
Ričard Krajiček je tako osvojio Vimbldon (svoj jedini GS) 1996. godine.
Ubitačan servis, izlazak na mrežu i poen. Nema odbrane.

Berkhamsted

pre 2 godine

Nevjerovatno! Sigurni Genije, pa može se reći Najbolji Sportista u Istoriji.. cjelokupnim življenjem etičan, pametan.. Bravo! Miloš, Podgorica

lennox

pre 2 godine

Nole danas nije morao mnogo da se cima da pobedi. Sapovalov se svojski potrudio da pobedi samog sebe-zato je na kraju i kukao neutesno. Nadajmo se da ce Nole protiv Beretinija suverenije da nastupi, ovo danas je bilo jako slabo. Pitam se sta je on to naucio od Ivanisevica kad na svakom drugom mecu zaboravi kako se servira?

Alex

pre 2 godine

Rafa: Mene je bog poslao na zemlju da budem najbolji teniser na svetu, i ja to jesam.
Rodzer: Ne, mene je bog poslao na zemlju da budem najbolji teniser na svetu, i ja to jesam.
Novak: Ajde ne lupetajte vas dvojica, nikoga ja nisam poslao.

JPR24

pre 2 godine

Englezi će u nedelju imati jako loš dan.
Italija uzima pehar i Nole titulu po 20. put.
(Kopenhagen, 09. jul 2021 19:46)

I sledi pretnja da se vrate u EU…

slaviša šmigič

pre 2 godine

Možda neki nevide ali sa jedne strane duva vetar i to dosta smeta i remeti Novaka ja sam se nekako nadao da padne kiša i zatvore kako nebi bilo vetra.Novak je odigrao sa maksimalno izmedju 50 i 60 posto onako kako ustvari igra kad nema vetra i koristi riterne inače bi odduvao šapalova koga mi žao ali njegovo prvo polufinale a želi pobedu uimas brate još da se jede pasulja da bi pobedio šapalov Novaka.

bokani

pre 2 godine

Novace,legendo nasa,nadam se i verujem da ces sutra osvojiti wimbldon,cvrsto se nadam!!Ali svakako,ti si ponos svoje porodice,familije,drustva, i naroda kom pripadas, svaka cast na uspehu, na ponasanju, na kulturi, na obracanju, na drzanju, na svemu!Ostali ti u tom pogledu nisu do malog prsta!Tek ce vreme pokazati koliko si veliki!Sportski pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta!

Matori Laki

pre 2 godine

@Sporija lopta, vise spina - protivnik mora sam svu brzinu da da loptici.
(dovla, 09. jul 2021 20:42)

Džaba gubiš vreme? Još samo da onaj lik razume šta je spin, tvoj trud bi imao smisla.

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

Napred Rafa do jos 2-3 GS.
(sandzakbosna, 09. jul 2021 21:07)

Ehh moj jarane, navijaćemo za Đzumura ako bude u nekom ATP Challenger finalu negde u Uzbekistanu... No sikiriki baaa :D

hours of love

pre 2 godine

Idi u Gracanicu seme ti se zatrlo pogano....
(sandzakjebosna, 09. jul 2021 20:59)

Koliko sam samo puta napisao normalan komentar bez ikakvog vredjanja bilo koga, po svim pravilima ovog sajta i naravno komentar u 80% slucajeva ne prodje.

A pogle sad ovo gore...

Зема

pre 2 godine

Да су га волели, тј. да су се правили да га воле, не би пола ГС узео. Шта ти је Србин... А уз то пола Хрват.

Deus

pre 2 godine

Al kad u inat drugosrbijancima kaze kao nas predsednik drzave:"Predaja nije opcija" meni srce puno jer znam koliko slomova zivaca to donese :)
(hours of love, 9. jul 2021 20:31)
---
Zato ga i hejtuje ta drugosrbijanska boranija. Ne kapiraju ga kao svoga ni njega ni njegovu porodicu. Samo napred Nole!

Zvezda

pre 2 godine

Ko mrzi Novaka? Mrze ga zadojeni potomci oficira JNA unesrećeni navijači lopatari tj grobari. Nije normalno da se mrzi Srbin od strane Srbina. To je već za lečenje u specijalizovanoj medicinskoj ustanovi

nnnnn

pre 2 godine

Ovaj napaljeni klinac nije ni skontao kad je izgubio. A što se tiče publike Novak im daje 0% sebe i lepe igre, nego ih krčka na tihoj vatri, smara i lagano odrađuje ono zbog čega ke tu, a to je još jedan GS! Bravo Nole majstore, 1000x bravo!
(Blaster, 09. jul 2021 19:52)
Zahvaljujemo se na glasu.

I sto je najjace dobija sa 10% ulozene energije onako smoren ko je ovaj Šapko a da njega sam već metlao 6 puta sad cu i sedmi ali na niegove greške jer me mrzi da ga napadam jer publika je ***nje zašto bih igrao za njih neka gledaju kako igra sam protiv sebe. Ima smisla. Pametan nam je Nole, on ih je napravio na kraju majmunima oni skupo platili karte a od tenisa defanziva i opet pobeda Novaka. Maestro Novak Djokovic.

pc, Niš

pre 2 godine

@ strucanjak.
Poštovani, sve sportske igre se igraju da se protivnik nsdmudri, u konkretnom da se loptica prebaci preko mreže a na teren protivnika. Nikada se neće juriti lepota poteza već postignuti rezultati i siguran sam da mnogi od nas neće doživeti de neka dostignuća prestignu. Ja ne volim Ronalda ali ne mogu da negiram njegove rezultate. Nadam se da smo se razumeli.

glas razuma

pre 2 godine

Live ATP Race:N.Djokovic 6370,drugi grk 1800 poena manje.Potpuna dominacija.Prvi igrac koji je obezbedio ucesce na zavrsnom turniru u Torinu.
Da nikada vise nista ne osvoji on je najbolji teniser svih vremena,a mozda i najbolji sportista ikada.

Lajavi Krelac

pre 2 godine

Auuuuuu dečko je na kraju zaplakao kao onomad Federer.

A Federerovi navijači na respiratorima.

Svaka čast Đokoviću, više dileme nema ko je njvaći i najbolji svih vremena u ovoj igri.

Bez obzira na rezulta u nedelju.

Mića

pre 2 godine

Eee gde je sad dobri stari Federer u finalu, onda bismo već mogli da upisujemo još jedan gren slem na talonu, ovako s Beretinijem može da bude čupavo ko i prošli put. Federer je najbolja i najsigurnija Novakova mušterija u finalima, nedostajaće nam. ?

Gok

pre 2 godine

Ljudi koji pisu da Noletu nije bio dan, kao da nisu gledali ono sto i mi ostali. Decko je igrao s 80% snage, taman toliko da malo doda gas kad treba. Pustio je malog da udara kao blesav, pa kad ga stigne, Nole nagazi do seta i tako bude 3:0. Mali se primio kao mlad majmun, jos one suze posle, valjda je mislio da je bio blizu, a ne shvata da uopste nije. To sto je Noletu dahtao za vrat je zato sto se Nole nije ni oznojio. Presmesno. Prilicno nadmeno ponasanje i pre i tokom meca za nekog ko nista nije osvojio i ko ima tako malo godina.

mika

pre 2 godine

Novak kako je krenuo osvojice vise GS posle 30e godine nego sto je osvojio do 30e. Primera radi, Federer do 30e 16 GS, posle 30e samo 4. Novak do 30e 12 GS, posle 30e na pragu vec osmog GS.

Ono kad um caruje...

pre 2 godine

Auuu, kad ga je dobio 3:0 sa ovim nivoom igre, šta reći!? Onda da je odigrao bar približno svom najvišem nivou, verovatno bi ga skroz pojeo! Neverovatno da nijedan meč do sada na turniru nije baš blistao, a skoro sve dobija maksimalno. Kako ekonomiše svojom energijom i koncentriše je samo u važnim trenucima za meč, to treba proučavati i pisati naučne studije. Očekujem i nadam se da će u finalu stvarno i konačno proigrati, jer Italijan nije naivan i neće imati ovakve amplitude kao Šapovalov, i mora da odigra na mnogo višem nivou! Znamo da to može, da hoće i da će se i desiti! Idemo do 20. titule od 30 finala!

milan

pre 2 godine

Za aplaudiranje publike kad je protivnik osvojio poen uz pomoc mreze a Novakova faca kao na US openu kad je federer imao 40-15 i 2 mec lopte kad mu je zabio onaj winer iz riterna. Kad sam to video jasno mi je bilo da ce brzo zavrsiti meč, publika nije svesna kako na taj nacin daje Novaku krila da odvali protivnika.

Prizeljkivao sam da po zavrsetku poslednjeg peona kaze sto je vec rekao: mozete k da mi pu**te ali se ipak Nole suzdržao.
(Miljan, 09. jul 2021 20:41)
publika bre daje pare za ulaznice da gleda tenis i da navija za kog zeli , sta ste zapeli za publiku majko mila ...to sto psuje publiku je sramno...jedan od najvecih i igrac koji igra najbolji tenis u istoriji ne sme tako ,,nisko,, da se ponasa...deset puta je vulgarniji od publike

Ivan

pre 2 godine

Ovo je zaista zastracujuce za sve igrace na planeti, kad on sa 65% igre ovako pobedjuje, sta ce biti kad ga krene.

Kako on ovo radi, to samo on zna, uvuce ih u taj njegov sistem i taktiku i samo plete mrezu oko njih, on sve kontrolise i kad ne igra dobro, ja nemam reci, dovodi do frustracije svakog igraca i umara ih polako kroz mec. On je maltene psihicki mentalno nesalomiv, ja ovo stvarno ne znam da objasnim.

Zato sto znam da se nikad vise verovatno nece ovakav sportista roditi na ovim prostorima, zato volim da gledam svaki njegov mec i da navijam ovako. Jer videcete kad jednog dana se penzionise i kad posle tog dana prodje jedno 5 do 10 godina, videcete tek onda sta je ovaj covek napravio i kakav LEGACY je ostavio iza sebe.

Loki

pre 2 godine

Ne znam da li je to dobro, ali ovo je bilo rutinski. Pustio je Šapovalova da divlja i on je sam sebe detonirao. Čovek bukvalno na svaku loptu ide na viner. Djoković u finale ulazi bez ijednog teškog meča, nisam siguran da je to dobro. Beretini je opasan, mučno je igrati sa serverima, ima jak forhend, slajs bekend, nezgodan igrač. Namučio je Noleta i na šljaci, a kamoli ovde. Opet, preveliki je ovo zalogaj za njega, finale Vimbldona. Ali stvarno je opasan

артиљерац

pre 2 godine

@ strucnjak Па и пијанисти само ударају по диркама клавира,виолинисти превлаче
гудалом преко жица,сликари САМО четкицом наносе боју на платно,и то је опет
УМЕТНОСТ.Јел тако,Стручњак?

Bojke

pre 2 godine

Nznm bas tacno kolki je minimum da se unedogled pobedjuju ovakvi nebitni likovi, ali - Djokovic zna !!
I da, dajte nek neko kaze ovoj mamicinoj placibipbipcki da je sada 1 : 0 za Djoku!

Miloš

pre 2 godine

Ne razumem vas koji mrzite Noleta.. Gledate svaki njegov meč, dolazite ovde pišete komentare, gubite svoje dragoceno vreme.
Vi ste ustvari opsednuti njime, njegovi možda najveći fanovi a da niste ni svesni toga.
Frankfurt čeka 20!

HeadsUp

pre 2 godine

lal, 09. jul 2021 19:41

Ja licno znam bar 20 boljih fudbalera od Inzagija, uključujući i moju malenkost...

Medjutim, boljeg golgetera... Tesko. Moze centrala da prebaci jednom, ali ne moze 100 puta...

EEE

pre 2 godine

LOGIKA:
Neko napravi rekord po broju grend slemova, broju nedelja na prvom mestu, itd. navijaci tog nekog on je GOAT. Neko ce da izjednaci i mozda obori rekord po broju grend slemova, rekord broj nedelja je oboren, nacinjeni su novi rekordi, tipa osvojeni svi grend slemovi po dva puta, itd.
E pa nije fora, ne moze na taj nacin da Neko da bude GOAT!

M

pre 2 godine

Hahaha ali kako nervira ove u publici, crkli bi od muke! Na glas se smejem koliko je mentalna gromada - u facu im urla: Mrzite me? I JA VAS!!!!!!!!!!

Moljac

pre 2 godine

Winning ugly. Odlika šampiona. Svako može da ima loš dan, ali ne može svako da dobije s 3-0 odličnog protivnika u svom lošem danu.

Mikii

pre 2 godine

Zašto se drugi meč za redom vuče kao prebijen po terenu, zasto po ko zna koji put ne napada protivnika kad ima brejk lopte nego se brani i čeka njegovu grešku,zasto, zasto....???
(Nikola, 09. jul 2021 20:09)

Nema covek motiva kad zna da igra protiv ljudi koji jednostavno ne mogu da ga pobede. Ovako da izadje na teren protiv Nadala, prosao bi kao prosle godine u finalu Roland Garosa. Zna on vrlo dobro gde treba da igra maksimalno od starta, a gde moze da dozira. Samo to vi nikako da ukapirate i posle toliko godina.

Bjelasicompaslastada

pre 2 godine

ovakov izraz lica mi je odmah rekao da ce danas biti los i kako vidimo, to se upravo i desava!
Nole je neprepoznatljiv na terenu, susta suprotnost od Novaka koji je igrao prekjuce!
Servis nula, udarci slabi i kratki, sve penali za mladog Sapovalova koji lopticu udara snazno i duboko!
Kako izgleda nema nista od nove titule na Vimbldonu i Novak ce morati da ceka na svoj 20. GS!
Nije mi jasno kako se covek ovoliko promeni u igri za samo 2 dana?
Jednostavno kod Novaka je sve drugacije, izraz lica, pogled, drzanje tela, kao da to nije isti covek!
(bigserb, 9. jul 2021 18:01)

Videcemo u nedelju od pocetka meca i pogled i drzanje tela i izraz lica sasvim drugaciji od danasnjeg a isti rezultat kao danas.

bmiles

pre 2 godine

Po kozna koji put prisustvujemo istom scenariju: "mozak caruje" i kad ne igras svoj najbolji tenis! Ajmo po 20 GS i zavrsimo ovu medijsku pricu o GOAT.
Zna se koje najbolji odavno samo to nece da priznaju!Znamo ko i zasto!

Milos

pre 2 godine

(Alo dunsteri, 9. jul 2021 20:35)
Bravo za komentar, u tome je i jedan od tajni tenisa. Da nadjes slabe tacke protivniku, i onda koristis u svoju korist. Novak nema ni jednu izrazenu slabu tacku, i jednostavno dobija.

Nikola

pre 2 godine

Zašto se drugi meč za redom vuče kao prebijen po terenu, zasto po ko zna koji put ne napada protivnika kad ima brejk lopte nego se brani i čeka njegovu grešku,zasto, zasto....???

Nikola

pre 2 godine

"Je l' vidite koliko je iritantno kada se protivnik non-stop buni ,ponaša bahato na svaku liniju pravi grimase? U ovom slučaju je to Sapovalov. ?mam osećaj da Nole nije nas ,i da je npr. Englez ,ili Francuz da bi ga naši ovde svi pljuvali i svima bio iritantan. Ali ,pošto je naš ,svima nam predstavlja ponos kada se breca i smatramo da nas kao naciju ne vole ukoliko ne vole Novaka. A, ustvari je samo iritantan.
(hotahota, 9. jul 2021 19:46)"

Vidi, razlicitost je lepota sveta. Ne moramo svi da se ponasamo kao "Englezi", mi smo Srbi i imamo cime da se ponosimo. Sta ces, takvi smo, ali ne ugrozavamo nikoga takvim ponasanjem.

Deus

pre 2 godine

Novak stvano lose pocinje neke meceve, sta nam je zivaca pojeo tako. Ali kada dodje do treceg seta apsolutno nema sanse da pogresi, nestvarno. Naklon do poda.

tnsfan

pre 2 godine

Nije vreme za egzibicije i trosenje snage, ovde se igra na pobedu. Mogao je Nole i drugacije, da krene u otvoreni fajt i da se samo nepotrebno potrosi i fizicki i psihicki. Nole je znao sa kim ima posla, samo ga drzi na rastojanju i onda u kljucnom trentku boom. Onda kod protivnika krene premotavanje u glavi: imao sam ga, kako sam sebi to dozvolio itd. Kad krene premotavanje i zaljenje za propustenim sansama - to je kraj.

Novak je mentalist, kad treba protivnika moze da davi kao zmija zabu a kad treba moze i kao spartanac.

Najvaznije je bilo da se ovde odigra rutinski kako bi sto vise energije ostalo za finale.

JPR24

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 09. jul 2021 20:22)

Lik 150 miliona… a ti ni dobacivanje za gaće nisi uspeo.

hours of love

pre 2 godine

Al kad u inat drugosrbijancima kaze kao nas predsednik drzave:"Predaja nije opcija" meni srce puno jer znam koliko slomova zivaca to donese :)

Bojke

pre 2 godine

Jery se isplakalo mamino detence?! Mamin projekat! Plod isfrustrirane proslosti i, u buducnosti ulaznica za 'visoka drustva'!? Ala NE podnosim ove plavusancice, ispebipbipsane iskomplexirane milenijance! Milenijunce!
Fujcina !!
P.S. Djoka nije smeo strasnije da ga resetuje - tuzili bi ga za zlostavljanje.

no1e

pre 2 godine

Toliko je dosadna ova servis-volej igra. Ubije mi volju za gledanjem, 50% poena rešeno bez prebacivanja loptice. A još 25% posle još jednog udarca. Šta tu ima da se gleda, ko bolje gađa polje?

isprani mozgovi

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 9. jul 2021 20:22)

Čuj "stručnjak" , a nema pojma sa tenisom hahahaha. A, tek ovi isfrustrirani što mu dadoše plusiće. Kakva nemoć !!!

Goran

pre 2 godine

Британци на апаратима.
Још само кад Ноле узме титулу у недељу, а жабари их развале у финалу биће плача.

Nemanja Milosevic

pre 2 godine

2011 - Djokovic - Nadal
2014 - Djokovic - Federer
2015 - Djokovic - Federer
2018 - Djokovic - Anderson (Nadal bio u polufinalu)
2019 - Djokovic - Federer (15:40)
2021 - Djokovic - Beretini

Dakle ovo je prvi Vimbldon da Djokovic stize to titule bez susreta sa Nadalom i Federerom.
Bas me zanima sta ce raditi gospoda "klub 20"

HanSolo

pre 2 godine

Auff, ovo je mučenje za gledanje.. Bez energije.. Šta mu je.. Riterni loši i kad vrati drugi servis.. Treba da je pun motiva za poslednji rekord GS.. Ali ko da mu je dosadilo sve nekako.. Ajde Nole, trgni se malo!
Naaapreeeeddd!

Vlajzi

pre 2 godine

Ljudi znali neko sto ovoliko Nole podiže lopticu? Da li je to izraz taktike ili nemoći?
(Bojan, 9. jul 2021 20:15)

Mislim da je to rezultat nemoći, što i rezultat pokazuje... Poyyy

el diablo

pre 2 godine

E,moji hejteriiii. Sto bi rekao moj tata, sta vam drugo preostaje,samo da se obesite.. 🤣
(Dejan, 9. jul 2021 20:17)

e pametni ste i ti i tvoj tata, nemate vi puno srece to sigurno, kad tako pricate i mislite. Jako vam je tesko u zivotu u to sam siguran. 🤷‍♂️😎

Chillz

pre 2 godine

Legendarni komentari:
"Razbice ga Medo"
"Odrace ga Cicipas"
"Oduvace ga Tim"

Ceka se jos Beratini, pa da se kompletiraju ovi kvazi strucnjaci, vidovnjaci i hejteri.

glas razuma

pre 2 godine

Bravo Nole.
Srbija ceka 20 GS.
Pokazna vezba kako u tenisu um caruje.Rece tvoj prijatelj Nestorovic da si reinkrinacija Tesle.Slazem se sa njim.Samo zapad izgleda nije obavesten.
Idemoooooo!!!!!!

Рајко Ђукановић

pre 2 godine

Pisao sam ovje istu poruku pocetkom godine, odmah poslije AO. da ce 21.septembra 2021 No.1e zvani mister 21, postati G.O.A.T najbolji teniser, sportista No.1 ne samo planete zemlje, nego i galaksije, mlijecnog puta I cjelokupnog svemira.Da da.

dragaN

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 9. jul 2021 19:48)

Kakvih sve budala ima. Sve vreme gledam mec, publika podjednaka pozdravlja aplauzima i ovacijama, ne Sapalova i Novaka, nego bilo koji dobar potez. Ali neko ko je neobjektivan, ne moze da primeti to pa vidi samo kada pozdrave poen Sapalova.

Kanidja PG

pre 2 godine

Glava kakva se nece skoro pojavit u svetskom tenisu.
Brejk u svakom setu kad se lomi Novak je neprevazidjen tada.
Sapa ce biti ekstra igrac od svih ima igru za sve podloge.

smeh

pre 2 godine

Neverovatan čovek i igrač. Da neko ne zna ko je Djoković i da ga je prvi put gledao u ovom polufinalnom meču verujem da bi uložio sve što ima na pobedu Šapovalova od 3:0 posle odogranih par gemova. Djoković je izgledao kao da ga je neko naterao da igra tenis. I onda gledaš meč dalje i u jednom trenutku pomisliš, u stvari pitaš se, da li je moguće da on u stvari samo igra onoliko koliko je potrebno da pobedi bez nekog prevelikog naprezanja i trošenja? Kada treba podigne nivo igre i napravi brejk, ribrejk, osvoji set. Neverovatno zaista. Šapovalovu čestitke što se nije predao i klonuo glavom. Jedina uteha mu je da je izgubio od najboljeg.

Srdjan

pre 2 godine

Knap. Novak je bio bolji u kljucnim momentima i to je veoma dobro. Novak na bl 3 od 10, Sapovalov 1 od 11. Ovo samo govori koliko je mec bio ujednacen i tezak iako je 3-0.
Mislim da ovo Nole lagano osvaja i to bi bilo to. Neka visa sila je zapisala da Big 3 imaju isti broj GS titula. Haha

DeAndrej Jordan

pre 2 godine

Bravo Novače!

E, sad da vidim publiku u nedelju, na finalu. Da li će se usuditi da im Beretini bude Federer.

Jer koji sat kasnije, Italija je na Vembliju...

Crkva Bosanska

pre 2 godine

Nole igra tenis ko da je srbskog porekla. Svaka cast za hrvatskog crnogorca :)
(Jovan Godecevo, 09. jul 2021 19:38)

Ne zna se ko je jadniji da li ti sa ovim jadnim komentarom ili ovi sa B92 kad ovako nešto puštaju.
Deri ih Novače sve od reda.

Nikola

pre 2 godine

Denis najavio pobedu i naostrio me da pomislim da je ovo praznik tenisa. Onda u prvom setu rani brejk, ja se nalozio da ce biti uzbudjenja. Odem u prodavnicu po pivo i kikiriki. Na kasi red, dok sam kuio, ulazim u zgradu, kad komsija kaze "mali Nole pobedio". "kako covece pobedio, tek igra", ja u stan, kad Nole vec daje izjavu :)

Peki

pre 2 godine

Citam u komentarima brdo komentara tipom nije bilo blistavo ovo ono...covek bre nije izgubio set od prve runde. Sto da ulaze vise energije kada ocigledno nije potrebno. Lagano cekamo #20

Sir Oliver

pre 2 godine

Šapovalov je onaj tip igraca koji sve udarce izvodi solidno, na prvi pogled ima sve. Ali od njega nikad ne moze biti sampion jer nema glavu, a jos vise tenisku inteligenciju. Ne ume da menja ritam, svaki udarac mu je na 100%, a u tenisu niko nije osvajao titule jer je jako udarao lopticu.
Moze da bljesne tu i tamo i to ce mu biti karijera.
Novak ga samo ceka na islustvo kad je najbitnije, da se Denis samounisti

lal

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 09. jul 2021 20:22)
strucnjace, tenis je igra gresaka... bas kao i sah... ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsice u nizerazrednom vratniku...
cela poenta je svesti greske na minimum... igra se na rezultat... uz to, novak trci maraton i juri istoriju, a sapovalov bi potpisao da ne odigra nijedan jedini mec do kraja sezone samo da je usao u finale...
naravno kada je prekoputa mreze nadal, a ispod tebe sljaka, onda nema mesta kalkulisanju... tada "prebacivac" uz standardno manje gresaka ima i vise vinera...

jos jedna bitna stvar... novak voli da ispostuje sponzore... u ovom slucaju la coste... krokodil ne ubija zrtvu, krokodil je samo povuce na dno i pusti je da se udavi...

zet_lotar_mateusa

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Pa naravno kad su ga i oni napravili odnosno stvorili hahahaha

Konfučije

pre 2 godine

Bravo Novače!!! A eksperti koji misle da se eto provukao, zaista pojma nemaju o sportu. Svi izgledaju strahovito dok se ne nađu u mreži iskusnog lisca. I onda dok se okreneš 2:0 u setovima sa sve inicijativom na tvojoj strani. Kad pomisliš, e sad je moj!! Vreme da se rukuješ, spajuješ igračke, pokloniš i ideš kući. Taktika, iskustvo i doziranje. Za komarca i medveda se ne koristi ista jačina udarca da bi se neutralisali?! Nole je vrhunski taktičar i takmičar.Bravo genije, do titule.

GanDra Šajkaš

pre 2 godine

Ocekivano tezak mec. Rekoh pre neki dan da ce biti tezi mec nego finale.
Jednostavno previse nervoze.
A finale?
Pa nadam se da nas Italijani nece sehraniti u sportu.

CG

pre 2 godine

Oni jednostavno ne razumiju sta pokrece Novaka. Ne radi se o forjendu, bekendu, riternu, strategiji....Da bi razumjeli moraju mu otvoriti hrudi i pogledati u srce. I da se pnovim od juce:

Бојте се- ја нисам човек, ја сам вук!
Ја не причам и не пишем- ја завијам!
Не завијам што ме је страх, не завијам што сам бесан.
Завијам да би ме чуо чопор мој, да би ме чули вукови, да би ме чуле вучице,
да би ме чули вучићи- да би се окупио чопор мој!
А када се окупи чопор мој- бојте се пси!

Matori Laki

pre 2 godine

@Za dobru predstavu se ide u pozoriste, a ovaj cirkus je jako losa predstava.
(Milica, 09. jul 2021 19:42)

Uz dužno poštovanje dama, hejteru skini suknjicu da ti vidimo kratke pantalonice.

Reche jednom jedan teniser o Noletu...

pre 2 godine

..."Kad igrash protiv ROdgera i Nadala, oni te uvek teraju na jedan udarac vishe...kad igras protiv Novaka onda te Noxi tera na 7 udaraca vishe". Novak dobija i kad nista ne igra, nije atraktivan, ali je serijski ubica iz svakog pogleda i fizicki i psihicki i strateski...Ne vole ga jer su Balkanci za zapadnjake divljaci, a to je ono sto Novaka extra motivishe. Kraj schluss punkt das ende

boro975

pre 2 godine

Brejk na 5:5 u trećem setu isto kao i u drugom, Novak kao da pokazuje da može da uzme gem kad god hoće, ali treba publici priuštiti malo drame za skupe ulaznice.

"Ne postoji teorija evolucije, postoji samo popis bića kojima Čak dopušta da žive"

Primjenite ovo na Novaka i trenutni svijet tenisa.

pre 2 godine

Kako se zove crnkinja u publici?
(Pezos, 9. jul 2021 20:39)

Lepa je koja je da je! Ako neko zna neka da ime. Hvala

BRAVO CARE
-MAJSTORE!

ferdinand

pre 2 godine

Nole je ovo dobio sa 50%...neverovatno. Vidi se da mu se danas nije igrao a dobio 3:0. A ove mlađe generacije, nije tenis agresivnost na max, 2 vinera ili odlična udarca, pa 5 grešaka. Imati skoro isti broj osvojenih poena a izgubiti 3:0 je da se zapitaju zašto je to tako. U nedelju, zna se, 20ti po redu!

Ivan

pre 2 godine

Ne znam ko lozi ovi mlade igrace protiv djokovica, ali ne cini im uslugu. Prave katastrofalne uvertire u tim izjavama pre meca, kao da imaju neko lazno samopouzdanje ili ne znam sta. Kada imas skor protiv nekoga 0:6, nemoj se praviti pametan, izadji na teren i igraj najbolje sto umes, a ne da pricas gluposti pre meca, pa se posle razocaras sto te udario samar realnosti.

2CRAZY

pre 2 godine

Jedna zanimljivost, mec sudi sudija kojeg je Sapovalov pre par godina iz sve snage pogodio lopticom u oko (slucajno) i napravio mu ogromnu masnicu koja se delom i dan danas vidi...
Meni je neverovatno da je Sapovalov toliko bezobrazan da ga nije bilo sram da tog istog sudiju i danas napada za neke odluke i da se dere na njega, deriste iskvareno.

dovla

pre 2 godine

Ljudi znali neko sto ovoliko Nole podiže lopticu? Da li je to izraz taktike ili nemoći?
(Bojan, 9. jul 2021 20:15) # Link komentara

Mora da je nemoc u pitanju, tek trece uzastopno finale u Londonu.

Sporija lopta, vise spina - protivnik mora sam svu brzinu da da loptici.

Zili Bejn

pre 2 godine

Šapovalov ima 1/11 na brejk-loptama! Da nije mentalno na nivou trećeg osnovne, već bi privodio meč kraju u svoju korist.
(Monden, 9. jul 2021 19:45)

I da su babi m..a bila bi deda, jel tako, majstore?

Мирков

pre 2 godine

Ноле игра паметно, смирено, чека своје прилике, не мучи се превише. Као да се чува за финале. Невероватна је то ментална громада.

zet_lotar_mateusa

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Pa naravno kad su ga i oni napravili odnosno stvorili hahahaha

Petricevic

pre 2 godine

Teniser ne moze uvek da pogodi sta hoce, ali da promasi moze uvek, bez greske. Ima 15:40 na servis protivnika trista puta i bas onda servira duplu gresku ili posalje lopticu kilometar u aut. Pa se jos posle hvata za glavu: "Jao, kako mi se ovo desilo". Losa gluma malog kanadjanina (ocigledno za dobre pare).

deliš lekcije a ni sam ne znaš ništa

pre 2 godine

20
21
22
23
24
25
(AleksandarBL, 09. jul 2021 17:39)

Jel si to poceo da uces da brojis?
(Stranac, 9. jul 2021 17:59)

I ti da poradiš na pravopisu.

sasa jokic

pre 2 godine

Ova ekipa mladjih igrace je daleko ispod nivoa velike trojke. Ne moze Berentini set da otkine Noletu. Nole je danas “dozirao” igrao taman koliko mu je potrebno. Cinjenica je da mu je stalo, a to se videlo kroz emocije prilikom vaznih poena, ali ninjednog trenutka pobednik meca nije bio doveden u pitanje. Rutinska pobeda. Mislim da ce u finalu biti jos ubedljiviji.

Куп је битан

pre 2 godine

А Ви, проф. Виденовићу, како те? После двадесетог ГС-а очекујем најмање пет хиљада коментара.

TurboNator

pre 2 godine

Brejk lopte, drugi servis… Nole ili ne vrati ili vrati kilavo… ipak udje u dug poen - i ne pokuša da napadne… pa bre jesi li broj jedan ili sto jedan..?

Ajde bre, završavaju posao!

Mikii

pre 2 godine

Sapovalov je u prvom setu pokazao da nema glavu ni za jedan set, tako da ne vidim razlog za nervozu u nolovaca. Momak ima sve, osim onog najvaznijeg u tenisu. Izgubiti je normalno, to je sastavni deo sporta, ali mene zanima kako se ovakvi tipovi izvlace iz ovakvih poraza gde su u najmanju ruku bili jednaki, a izgubili glatko. Pa ja mislim da su 100 setova odigrali, Sapovalov bi u svakom bio bolji, a ipak bi izgubio svih 100. Neverovatan lik, ali zaista neverovatan.

Hahahahahaha

pre 2 godine

Koji gospodin ovaj bekam ne pljeska ni jednom ni drugom
(Uzinolotokrtina, 9. jul 2021 20:15)

Gospodin je onaj koji aplaudira obojici.

jn

pre 2 godine

@ strucnjak,pravi ti je naziv,kako te nije sramota tako kmentarisati covjeka koji je sve u zivotu osvojio.
Napred Nole tvoja Rep. Srpska je uz tebe
Idemo u nedelju ispisati istoriju

kraja

pre 2 godine

...kakva pljuvacina po kanadjaninu...
...nije ispunio necije vlazne snove...
...nesretni beretini, ne zna sta ga ceka ovde ako pusti novaka da pobedi...

Dmitar

pre 2 godine

Đoković dovoljno dobar da riješi meč u tri seta. Publika kao i obično navija da Srbin izgubi ali Nole je čovek od naroda. Dok Englezi čekaju tranziciju on nastavlja tradiciju gladijatora modernog doba.

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Gubi ovo Novak lagano. Nema potrebe da se nervirate.
(Mile, 09. jul 2021 18:18)

Promašeni slucaju kada budeš crkao samo će muve gov.are biti na tvojoj sahrani.
Imaćeš svoj mir...

CZ

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 9.

Obrisi suze.

Šime Barešić

pre 2 godine

Jednu stvar morate razumeti, Novak kad igra, ne igra samo taj meč, igra ih pet unapred. I protiv drugih i protiv natjecatelja s kojim igra. Dozira snagu, kontrolira agresiju, ubija ih psihički. On ne pobiđuje samo, on razara protivnika. Tako je i danas. S vi mislite da je igra loše...
Malo je to kompliciranije.

lal

pre 2 godine

Koliko ljudi ne razume tenis !?
Još gore, ne razumeju ni smisao takmičarskog sporta .
Idemooo, majstore !!!
(Ovako, 09. jul 2021 20:41)
ja se sve tesim da troluju... nije samo do nepoznavanja tenisa, nego generalno:
"ma nek igraju otvoreno, pa nek izgube sa 5:3"... a da trener u praksi odluci da ide na takvu kamikazu bilo bi 15:1...

kaokakao

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 09. jul 2021 20:22)

A ovi ostali ne prebacuju?

Shappa je dobar za prelaznu samo za Umetnicki Dojam

pre 2 godine

Da je Shappa ucestvovao za kanadsku reprezentaciju na umetnicko klizanje, za Umetnicki Dojam bi dobio cistu 10ticu, a sve ostalo ispod proseka....E moj Shapice, mozes da nesto osvojis tek kad se Noxi povuce, do tada sakupljachete svi perja fazanova...u nedelju dupli kec na Noleta protiv talijana i na Engleza protiv Talijana...

Trovach

pre 2 godine

Ne mogu se oteti utisku da Nole igra sa pola snage samo zbog publike. Secam se boks meca kada su navijaci Krisa Jubanka dosli da gledaju atraktivnu borbu, a Kris je jednim jedinim udarcem posle nekoliko sekundi nokautirao protivnika i bio izvizdan. Ljudi su platili da gledaju mec, a ne jedan krose.

Milos

pre 2 godine

neverovatno je koliko tenisku inteligenciju ima Novak. Jos kada dodas rad, upornost i predanost. Ovo je zaista retko, i ne samo tenisu, nego u svim sportovima. Genijalnost plus rad.
Da, mozda nije atraktivan ka neki igraci, ali nije ni Jokic koji je osvoji MVP i najboljoj kosarkaskoj ligi na svetu

Wllaxy

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 09. jul 2021 20:22)

Jel čuješ kako nešto puca?

lal

pre 2 godine

Je l' vidite koliko je iritantno kada se protivnik non-stop buni ,ponaša bahato na svaku liniju pravi grimase? U ovom slučaju je to Sapovalov. ?mam osećaj da Nole nije nas ,i da je npr. Englez ,ili Francuz da bi ga naši ovde svi pljuvali i svima bio iritantan. Ali ,pošto je naš ,svima nam predstavlja ponos kada se breca i smatramo da nas kao naciju ne vole ukoliko ne vole Novaka. A, ustvari je samo iritantan.
(hotahota, 09. jul 2021 19:46)
imas los osecaj, medvedev je novi miljenik vecine nas "nolomana", cim se noksa penzionise... a on je poznat po tome da se ne ponasa po zapadnim nakaradnim standardima...

BMX

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Bez brige, zato će Nole u nedelju poslepodne da im se poprska po kičmi a italijani će uveče da ih doprskaju ('-')

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Ponovo parada promašenih slučajeva sa raspalih vodenih kreveta.
Crkavacete jedan po jedan od muke, nadamo se bolno...

Stojadin

pre 2 godine

Novak nema najbolji, niti najjači servis, nije sjajan na mreži, nema ubitačan volej, niti smeč....., a najbolji!
Biće da je najkompletniji igrač.

Štap i šargarepa

pre 2 godine

Hoće li Federer čestitati Đokoviću na društvenim mrežama 20. Grend slem titulu, kao što je čestitao Nadalu ili mu Slemovi više nisu važni?

zet_lotar_mateusa

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Pa naravno kad su ga i oni napravili odnosno stvorili hahahaha

D

pre 2 godine

Ovako ce i u nedelju. Nisam gledao statistiku ali mislim da je Novak dobio 80% poena kad vrati servis. Ovo (Sapovalov, Beretini) su jednodimenzionalni igraci i morace jos mnogo da rade.

blentavilo

pre 2 godine

Je l' vidite koliko je iritantno kada se protivnik non-stop buni ,ponaša bahato na svaku liniju pravi grimase? U ovom slučaju je to Sapovalov. ?mam osećaj da Nole nije nas ,i da je npr. Englez ,ili Francuz da bi ga naši ovde svi pljuvali i svima bio iritantan. Ali ,pošto je naš ,svima nam predstavlja ponos kada se breca i smatramo da nas kao naciju ne vole ukoliko ne vole Novaka. A, ustvari je samo iritantan.
(hotahota, 9. jul 2021 19:46)

I ti sve to gledas?

basketas

pre 2 godine

novak definitivno radi sta hoce. kakva neprocenjiva skola za mladoga denisa. trebalo bi svoju nagradu sa turnira da uplati na novakov racun a kada prolazi pored njega dubok naklon zbog svih miliona koje ce zaraditi u buducnosti.

moj do mojega

pre 2 godine

Šapovalov ima 1/11 na brejk-loptama! Da nije mentalno na nivou trećeg osnovne, već bi privodio meč kraju u svoju korist.
(Monden, 9. jul 2021 19:45)

Uzmi pa treniraj Sapovalova, daj mu mentalnu snagu. Sve neki strucnjaci za nivoe, te nivo igre, te nivo mentalni...

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kakva su bagra od ljudi ovi Englezi majko moja? Pa poen još traje oni ometaju Novaka u toku igre. Kakva je Novak mentalna gromada. Trebao je danas da igra prvi, pomere ga za kasnije. Sad na svaki izgubljen poen raduju se kao da su dobili sina.

Kole

pre 2 godine

Zar ne mogu srpske obaveštajne službe preko naših ljudi u Engleskoj da ranije finansiraju i nabave nekoliko hiljada karata za finale i da naši ljudi naprave ludilo od navijanja. Kad 3-4000 ljudi složno zaurla, ima ovi engleski kolonijalni rasisti da se ućute kao miševi. Meni su fenomen Azijati i Afrikanci koji da bi bili veći Englezi od Engleza navijaju kao i većina publike čime pokazuju da se još nisu oslobodili kolonijalno podređenog položaja.

Djubre

pre 2 godine

Šapovalov je Vavrinka na spidu, bukvalno trči kao muva bez glave, bije lopticu iz sve snage i napada odakle stigne, ne postoji defanzivni udarac za njega, a pokreti kao da je stavljen u struju. Ako ga krene, može svakoga sa 6:0 da pobedi, jer pokušava svaki udarac viner da napravi, samo što ne ide to baš tako i ako ne sredi glavu i ne poradi na taktici, nema šanse da osvoji bilo šta, inače svaki udarac mu je na mestu i veoma je kompletan udarač, ne igrač.

Miljan

pre 2 godine

Za aplaudiranje publike kad je protivnik osvojio poen uz pomoc mreze a Novakova faca kao na US openu kad je federer imao 40-15 i 2 mec lopte kad mu je zabio onaj winer iz riterna. Kad sam to video jasno mi je bilo da ce brzo zavrsiti meč, publika nije svesna kako na taj nacin daje Novaku krila da odvali protivnika.

Prizeljkivao sam da po zavrsetku poslednjeg peona kaze sto je vec rekao: mozete k da mi pu**te ali se ipak Nole suzdržao.

zvezdoprc

pre 2 godine

Ovo polufinale dobija Novak ne znanjem i snagom uma već čistom glupošću Šapovalova.
Vrlo ,vrlo nestrpljiv i neinteligentan igrač Denis.

dragan zurovac kiki

pre 2 godine

kako li je ovom igrom ,igrom u ćetvrt finalu ,ovom u polufinalu.na garosu isto najbolji teniser a ovi sa kojim igra su polovni igraci.Prosli put u polufinalu se izvukao protiv beretinija,ovaj put ovom igrom a na nivou federera igra koja je pre 10 godina nikog ne mogu pobedit,sami sebe ovi igraci pobedjuju ali beretini je sazreo da igrace sa ovom igrom izbaci.Đokovic mora igrat svoj najbolji tenis u ovim godinama da bi uzeo vimbldon.Njegove sanse su jos ove godine

zet_lotar_mateusa

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Pa naravno kad su ga i oni napravili odnosno stvorili hahahaha

strucanjak

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole

Odbrana i poslednji dani

pre 2 godine

@dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 9. jul 2021 20:22)

Sta ces, to nam je u genima. Ne napadamo nikoga, ali smo najjaci kad se branimo i tako pobedjujemo

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Vidi onu lopatu sa natpisom "ja sam ovde zbog lepršavog baletana".
Bolje da je napisala ja sam ovde zbog rabljene rolne wc papira...

Jednorucno samoubistvo

pre 2 godine

Sto volim ove klince sto se lozili na Federera pislednjih 10 godina, stanu Novaku na crtu i igraju mec zivota ne bi li srusili najveceg zlikovca svog detinjstva.
I onda onako, iz sveg snage, jednorucnim bekhendom plasiraju projektile u aut.

Realno

pre 2 godine

Opet navijanje za protivnika Đokovića. Šta mislite šta će biti u nedelju?
Nije mu bilo lako da savlada ovog Šapovalova ali to je polufinale Vimbldona.

boris

pre 2 godine

Menja se situacija,gledao sam mec,polako ga prihvataju kao najveceg sto i jeste,jos dva GS i niko se nece pitati ko je najbolji svih vremena u ovom sportu

Lord

pre 2 godine

Kada bi ova publika bila svjesna koliko "puni" energijom Novaka navijajući za protivnika...
Novače, šta reći, ovo što radiš je neopisivo, ponestaje nam epiteta.

lal

pre 2 godine

inace svaka cast denisu... da sam izgubio onako dva seta, mislim da bih u trecem osvojio do pet poena... ali on ne staje... i dalje mu se igra...

Jovica Marjanovic

pre 2 godine

Ovo nije bilo blistavo izdanje, ali 32 winners/15 unforced errors sve govori. Novak je jednostavno bez premca, kapa dole majstore!

Pozdrav iz kopenhagena

onako

pre 2 godine

Jao kada stručnjaci komentarišu..."ne valja ritern".

A Šapovalov na 76% ubačenog prvog (204km prosek)... drugi 168km...173km/h...

Da li neko od vas razume kad tom brzinom pipne travu koje još ubrzanje dobija?

Šapovalovu svaka čast za turnir i danas za meč... jako udara i tera protivnika od terena...
Normalno glavu da namesti isto kao Rubjov.

Novaku svaka čast jer je ostao smiren i probao i uspeo da uspori momka od 22 godine u punoj snazi.

plasticni hirurg

pre 2 godine

u principu za njegove mogucnosti lose igrao, daleko od potencijala, i zezao se sa sudbinm tu i tamo, i opet dobio 3-0, kakav kralj

Alo dunsteri

pre 2 godine

Kakvih sve likova ovde ima,te igra ovako,te igra onako.Denis jako udara lopticu,ako mu vratiš jako, stiže bomba.Nole kao niko oseća igru i umrtvi je kad treba.Denis mora da vežba bekhend do besvesti.Šta mislite da Beretini ne zna,da će ga Nole do sudnjeg dana gađati na bekhend.Zna,zna, ali ne može preko noći da popravi taj udarac,a kad se previše izvuče na forhend,neće stići lopticu na drugom kraju terena.

Nebojša Lužaić

pre 2 godine

Новак побеђује Шаповалова у полуфиналу и Берентина у финалу за 20 титулу и изједначење са Роџером Федерером и Рафаелом Надалом. Новак ће бити недостижан и лако је могуће да ће бити јако тешко урадити то што Новак сада ради

zoran loznica

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Bog da mu dušu prosti

lal

pre 2 godine

Nivo Novakove igre je ispod očajnog. Srećom da Rus nije u glavi svoj, inače bi Nole već pakovao stvari za Beograd.
(Zoran, 09. jul 2021 19:45)
kako li izgleda rezultat kada je iznad odlicnog?!? 13 - (-4) 22 - (-7)?!?

Sarkazam

pre 2 godine

Nolo se poigrava samo dva poena vise od Shvapolalova a vodi 2:0 u setovima
(Dylan Dog, 9. jul 2021 19:47)
Ti ne gledas isti mec kao mi ostali? Ko je taj Nolo? No1e tuce Sapu a ti mozda slabo cujes ili tako nesto?

Nebojša

pre 2 godine

Novak solidan ni manje ni više ali čvrst kako se i očekuje dočekao je kao i uvek priliku Sapovalov je jednostavno takav može šta hoće ali ne može dokle hoće i Novak ga je u svakom setu sačekao i matirao.

Nebojša

pre 2 godine

Samo ne razumem zašto igra toliko defanzivno? I kad se ukaže prilika da napadne on mu nabacuje kratke lopte... Hvala Bogu pa vodi...

PimPong

pre 2 godine

Da ne navijam za Novaka vec da sam navijac jednog od ovih drugih tenisera, ne bih mogao da ga podnesem. :) On sve ove meceve dobija zbog njegove nevidjene mentalne snage. On je isto tako fizicki veoma jak, ali tacno se vidi da kad svi ovi mladji igraci, koji se dobro bore, dodju u prividno dobru situaciju da nesto naprave, on ih mentalno unisti (kulturno).

isprani mozgovi

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 9. jul 2021 19:24)

frustracije sine,a ?

ooo

pre 2 godine

@Loznica, Gučevo, Cer
Zato je Italija 7 ekonomska sila sveta, sa fantasticnim zivotnim standardom, a Srbija zaostala siromasna banana drzava. Italijani se dive onima koji rade na razvoju drzave i nacije, a Srbi se dive coveku koji prebacuje lopticu preko mreze i ne zeli da placa porez Srbiji, jos ga proglasavaju herojem, hoce za predsednika da ga biraju.

Vuja neznalica

pre 2 godine

Nervirao me Šapke ceo meč ali mi ga je na kraju bilo ža kad je zaplako. Svaka čast Noletu na rečima kad je Denis već bio u svlačionici, videće to naknadno i shvatiće sa kakvim šampionem je ukrstio koplja danas i da nije smak sveta. Zna Nole dobro kako se dečko oseća... Ako se posveti - ima šanse za nejga... Zato: posvetite se svi svom poslu kao Nole svom - to je poruka.

rizi bizi

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 9. jul 2021 20:22)

jel si krao marendu u vojsci?

Katarina

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 09. jul 2021 20:22)

Jbt... ti ne znas ni da trolas :D
Elem... treci slem u godini je na dohvat ruke. Vec je imao sva cetiri, ali ne u kalendarskoj godini. Ove godine se i to menja.
Dosadni prebacivac ima sva cetiri slema u isto vreme. Ove godine ce imati kalendarski slem, sve titule po bar dva puta, kako na slemovima, tako i na mastersima, najduze je prebacivao lopticu preko mreze, drzeci prvo mesto...
Jos samo Olimpijsko zlato...
I da... nikada nije nosio Nike opremu, a osvojio je sve, uprkos tome :D
Mislite o tome...

Zvezda

pre 2 godine

Novak igra bez emocija,znaci agresivnost mu je na niskom nivou,ako se ne probudi moze lako mec da ode u nezgodnom pravcu za njega,sreca je sto Sapovalov samara lopticu pa cesto gresi,ajmo Novace !!!!
(celinc, 09. jul 2021 19:07)

Ti vidiš i znaš da Novak igra bez emocije. Ajde leba ti objasni nam kako se emocija vidi

kompletni idiot

pre 2 godine

Imam osećaj da je Novak pustio set Drejperu u prvom kolu, nije hteo da ponizi tinejdžera pred domaćom publikom. Ostale protivnike pobeđuje sa po 3:0, sa, pa recimo, sa 70 odsto snage. Nadamo se da najbolje čuva za finale, jer protiv Beretinija će mu ipak trebati najbolje izdanje.

jcw

pre 2 godine

Ovo je vrlo žalosno. Tenis je pogodio kameno dno i ne predviđa mu se bilo kakav vid napretka u budućnosti. Novakovi navijači su izgubili kredibil853 da uopšte pominju konkuranciju u kojoj je Roger Federer osvajao grand slamove. Toliko.

Pera

pre 2 godine

@Andrej, 09. jul 2021 19:24)

Nije deseti, nego drugi. Biće i treći i četvrti, a ako treba i peti. Ćuti nesrećo, vidiš da pomaže. Doktora imam, hvala.

30ka

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 09. jul 2021 19:09)


Ovo ti je deseti komentar na istu foru na ovu vest a svaki put si promenio nick, potreban ti je doktor.
(Andrej, 09. jul 2021 19:24)

Zahvaljujemo se na glasu.

Ovom sajtu su potrebni ljudi koji zarad popularnosti,pustaju samo normalne komentare.Ovih idiota je pun svet.

Gde ja zivim

pre 2 godine

Novak igra kao da ga mrzi sto je ziv... 20% svojih mogucnosti i dobija... Ali je mentlno jaci od Sapovalova neuporedivo. To je glavna razlika izmedju njega i svih ostalih. I jos nesto: OPREM DOBRO i CUKAM STRANCI za publiku na terenu!

milijarder

pre 2 godine

Alo pljuvaci Nole jede za dorucak ove debitante u 3 seta a moze i da ih lagano izmori pa 4 ili 5 setova zavisi kako je raspolozen

Pa da Novak i izgubi od bivšeg Rusa... kao da ćete vi biti bolji

pre 2 godine

Eh, kako sada Englezi, Kanađani, Hrvati i ostali čuveni albanski, makedonski i ini teniseri pate...

Svetolik

pre 2 godine

2:0 za Novaka hehehe, hejteri steže li vas oko srca?

Inače, sve do zadnjeg gema u 2 setu Šapovalov je bio bolji u sve i jednom parametru pa opet gubi. To je zato što igra protiv legende kojoj nije dorastao ni do nokta.

lal

pre 2 godine

@NikolaBB
Kakva glava,srce ovaj sam sebe pobedjuje,bolji ceo mec,eto koliko nama ne ide kao naciji,toliko je Djokovic pravo dete srece,bar kada je ono cime se bavi u pitanju
(konrad, 09. jul 2021 19:07)
podsetio si me na ortaka koji je tvrdio da je bolji fudbaler od pipa inzagija, ali da ovaj ima neverovatnu srecu... samo sam ga pitao: 220 puta?!?

celinc

pre 2 godine

Novak igra bez emocija,znaci agresivnost mu je na niskom nivou,ako se ne probudi moze lako mec da ode u nezgodnom pravcu za njega,sreca je sto Sapovalov samara lopticu pa cesto gresi,ajmo Novace !!!!

isprani mozgovi

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 9. jul 2021 19:09)

Šteta je bačenih para za internet da bi slao ovako glupe komentare

To je ono sto pravi Novaka Shampionom---Dobija i kad nista ne igra

pre 2 godine

To je ono sto pravi Novaka Shampionom---Dobija i kad nista ne igra...dva-tri poena dobre je Novak dobio, sve je Shappa drugo pogreshio, kad naucish da dobijas i kad nista ne igras, onda si pravi shampion. Dok ne naucish to---tanjiracesh jos dugo dugo

konrad

pre 2 godine

@NikolaBB
Kakva glava,srce ovaj sam sebe pobedjuje,bolji ceo mec,eto koliko nama ne ide kao naciji,toliko je Djokovic pravo dete srece,bar kada je ono cime se bavi u pitanju

Coa

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 09. jul 2021 19:24)

Gledas a? Gledas i nadas se a ono sve jaca bol... ne mogu da kazem da znam kako ti je, izdrzi sinko.

sveti Nole ubiva azdaju!

pre 2 godine

Za ove majmune sto kazu kao Sapovalov Sam sebe pobedjuje, Pa glupani treba da znate da on sam sebe pobedjuje ne zato sto je dobar nego zato sto je los.
A sa druge strane stoji Sveti Nole koji ubiva azdaju!

veliki strumf

pre 2 godine

Za dobru predstavu se ide u pozoriste, a ovaj cirkus je jako losa predstava.
(Milica, 09. jul 2021 19:42). Pa sto ne igraš kad umeš bolje, dušo? Eno u ženskom tenisu jasna konkurencija - zablistaj, osvetlaj obraz naciji! A ti si autosovinista? Ništa onda.

pribil

pre 2 godine

Sapovalov je nebruseni dijamant, kad bi sredio psihu, emocije, ima potencijal i za najvise domete. Mozda ga Nole moze trenirati kad zavrsi karijeru sa 24 gs.

Andrej

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 09. jul 2021 19:09)


Ovo ti je deseti komentar na istu foru na ovu vest a svaki put si promenio nick, potreban ti je doktor.

Coa

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 09. jul 2021 19:24)

Gledas a? Gledas i nadas se a ono sve jaca bol... ne mogu da kazem da znam kako ti je, izdrzi sinko.

Vlada

pre 2 godine

Novak vec sad ispusta glas i stenje pri svakom udarcu. Znaci pisi ptopalo. Gubi ovaj mec. A Sapovalov se ne cuje. Znaci ima vise snage od Novaka.

Pantagruel

pre 2 godine

Добиће га на искуство. Зна да му се не исплати да се са 12 година млађим од себе носи на снагу, па га исцрпљује мозгом и постепено деморалише.

Lalo

pre 2 godine

Ovo sto gledamo danas samo neka prodje protiv nervcika Sapovalova ali to nije dovoljno za Beretinija koji je prosto pojeo Hurkaca razornim udarcima.

hotahota

pre 2 godine

Je l' vidite koliko je iritantno kada se protivnik non-stop buni ,ponaša bahato na svaku liniju pravi grimase? U ovom slučaju je to Sapovalov. ?mam osećaj da Nole nije nas ,i da je npr. Englez ,ili Francuz da bi ga naši ovde svi pljuvali i svima bio iritantan. Ali ,pošto je naš ,svima nam predstavlja ponos kada se breca i smatramo da nas kao naciju ne vole ukoliko ne vole Novaka. A, ustvari je samo iritantan.

Nick

pre 2 godine

koliko je Nole sazreo teniski to je neverovatno. Ta njegova igra iz defanzive najbolja trenutno medju svim aktivnim igračima. Koliko je bio u podređen u prva dva seta a ipak ih je dobio. To frustrira protivnika, pogotovo mladju generaciju. Kada se prvih godina probijao u teniski vrh igrao je isto tako kao danasnji protivnik. Brzo, nestrpljivo, atraktivno svom snagom od početka. A sada veoma mlako ulazi u mečeve i rasporedjuje snagu. Zrela igra Novaka. Naravno da ima dana kad ga neće, ipak svi smo na kraju ljudi.

Sasabg86

pre 2 godine

Citam komentare i ne razumem…. Shvatam da beki navija za njega neko ne, ali toliko mrznje prema jednom kd najvecih sportista na svetu je samo pokazatelj vase frustracije sopstvenim
Zivotima…

O mecu: Novak uzima kljucne poene i to je sustina ova dva seta, Sapovalov ne igra uopste lose… Voleo bih da znam kako se ova mentalna snaga vezba, stvarno fenomenalno ali ovo je daleko od najboljeg Novaka a opet vodi 2:0… Meni je to zastrasujuce

jeremija

pre 2 godine

@Marko
A sta se ti toliko zbog toga sekiras,ionako ce se tim istima klanjati,slati im srca i slicno,kao sto je prosli put skoro pa kleknuo pred Vindzorima kada je osvojio Vimbldon,brate lik je milioner skoro ni zasta,samaranje loptice,pa nek istrpi malo hejta,sta se tu imas ti cimati kao da imas nesto od svega toga

Podgorica

pre 2 godine

"Istrosio se, nema vise snage", " Dobija ovo Sapovalov", "gubi, kakva steta"... itd, itd a na kraju vazda ishod isti. Dje ste, misevi?

Blaster

pre 2 godine

Ovaj napaljeni klinac nije ni skontao kad je izgubio. A što se tiče publike Novak im daje 0% sebe i lepe igre, nego ih krčka na tihoj vatri, smara i lagano odrađuje ono zbog čega ke tu, a to je još jedan GS! Bravo Nole majstore, 1000x bravo!

Muamer

pre 2 godine

Ko ovo prati, nema Rafe GOAT-a nema tenisa. Nijedan meč na Wimbledonu nisam pogledao kao I mnogi ljudi, ovo je toliko dosadno bez Rafe.

AleksandarBL

pre 2 godine

Muka mi od ovih primitivaca što mrače i mrze Đokovića..
Sitne duše, mrze svakog oko sebe, neostvarenih bijednih života, pa sada našli da navijaju protiv Noleta, zato što ne plaća porez u Srbiji, zato što je Federer bolji ili šta ja znam šta još ne.
Kakva bagra od ljudi, da čovjek ne povjeruje.
Zbog ovakvog ološa nam i jeste ovako sve u državi...
Sve bih vas istrijebio iz našeg društva klošari jedni

Станко

pre 2 godine

Боже, која примитивна и агресивна публика. И ми кажемо за себе да нисмо културни! Кад видим ове острашћене примитивце……Ма, ми смо за њих господа.

lal

pre 2 godine

Novak igra bez emocija,znaci agresivnost mu je na niskom nivou,ako se ne probudi moze lako mec da ode u nezgodnom pravcu za njega,sreca je sto Sapovalov samara lopticu pa cesto gresi,ajmo Novace !!!!
(celinc, 09. jul 2021 19:07)
seti se prethodnog finala i petog seta... delovalo je kao da su mu oteli clana porodice i ucenili ga da mora da izgubi... delovao je toliko "ne-noletovski" i opet je nekako uspeo da pobedi posle 40:15... posle tog meca od noleta me nista ne moze iznenaditi...

Spanish cortado

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 9. jul 2021 19:24) 

Od.ebi.

Mu

pre 2 godine

Sjajan tenis obojice. Iskreno me Denis iznenadio igrom, igra bas dobro. Ako ovako nastavi pise mu se dobro. A i dobar je decko, vaspitan i nije iritantan kao vecina mladih. Sve u svemu Nole ovo dobija. Idemo

Dule Pacov

pre 2 godine

(Loznica, Gučevo, Cer…, 09. jul 2021 17:38)

Nema Srbija 5 Wimbledon titula nego ima Novak Djokovic! A mi da budemo srecni sto imamo ovakvog sportistu i ambasadora u svetu! Tenis je individualni sport i sve su titule njegove i samo njegove.

Разлика

pre 2 godine

Други сет 5-5 Шаповалов води 30-15 и добија лак поен,не, ипак се поен продужава и добија га Новак.Зашто је Новак бољи од те деце, се види у том поену.Док куцкам ево 2-0.

doktor

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 09. jul 2021 19:24
Znam da ti nije lako. Sve sto je tvoj Rodja napravio u karijeri, Nole the GOAT je prešao. I još će dodati. Predji na neki drugi sport, izbegni patnju.

HanSolo

pre 2 godine

Ovo je smešna igra.. Samo prebacuje loptu.. Zato i nije toliko voljen.. I meni je dosadan tenis.. Nems lepote ni malo.. Daj Nole počni da udaraš loptu da izvršavaš pritisak na Šapovalova!! Ovako kzkavičko neće proći! Ofanzivno mora.. Ovo je trava! Ajdeee Noleeeee!!

lal

pre 2 godine

Nema Srbija 5 Wimbledon titula nego ima Novak Djokovic! A mi da budemo srecni sto imamo ovakvog sportistu i ambasadora u svetu! Tenis je individualni sport i sve su titule njegove i samo njegove.
(Dule Pacov, 09. jul 2021 19:09)
naravno da ima... novak nam ih je dao... mozes alobodno da ga pitas...
a ako je vec individualni sport i ako drzava nije bitna, zasto onda nije uzeo englesko drzavljanstvo i zasto se na RG sviralo boze pravde?!?

shofer

pre 2 godine

@Realno
Реално, или си малициозан или немаш појма о тенису.
Новак је, за своје стандарде, испод нивоа а има два сета. Замисли да је мало изнад свог просека, можда би био и неки кромпир.
Шаповалов јесте напањен, и треба да буде, али то није довољно. Ноле игра маратон док шаповалов трчи спринт.
'ајмо Ноле!!

Djubre

pre 2 godine

Ovo sto gledamo danas samo neka prodje protiv nervcika Sapovalova ali to nije dovoljno za Beretinija koji je prosto pojeo Hurkaca razornim udarcima.
(Lalo, 09. jul 2021 19:41)

Mislim da neće ni izlaziti da igra finale, pošto je Beretini strah i trepet i jedan od najboljih igrača ikada koji ima nevidjeni (bukvalno) bekhend, ja sam čuo da se GOAT-ovi povlače sa turnira, nekad sa RG, nekad sa završnog mastersa.

Red

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 9. jul 2021 19:09)

Istrosio se,2:0,ahahahahahahaha.

Hentreal

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 09. jul 2021 19:09)

Steta je sto ti je dusa prazna a zivot pust!
Do pobede sokole nas!!!!

pokipsi

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 09. jul 2021 19:09)

Igra s pola gasa, nije se ni oznojio

lal

pre 2 godine

Drugi set Novak spasava brejk lopte a Sapovalov na svoj servis sa nulom....
Uzas
(kejt_winslet, 09. jul 2021 19:09)
zamisli kakav je tek uzas preko puta mreze, kad i pores svega toga gubis 0:2?!?
idemo nole, jos ima da se igra... nema opustanja!!!

Mozli

pre 2 godine

@vlada
Pa i Nadal je ispustao krike i stenjao 2005-te na prvom GS-u koji je osvojio isto kao sto stenje i 2021-ve. To nema nikakve veze. Po tebj ispada da je Nadalu na prvom Garosu koji je osvojio dusa bila u nosu i da nema snage, a on i dan danas osvaja. Ksto vazi i za Noleta. Nema veze sto stenje.

veliki strumf

pre 2 godine

Glava! Mentalna gromada je nas Nole. Tako se igra na travi - čekaš svoju priliku. Sapovalov 95% vremena u svojim servis gemovima igra briljantno. Treba čekati i sačekati da dodju oni žuti minuti koji gotovo uvek dodju! Tako je došao onaj gem na 5-4 u prvom setu, pa taj brek gde nije uzeo poen na svoju servu, a onda i ovaj gem na 5-5 u drugom setu. Kad igraš tako sto mlatis lopticu, bez nekog posebnog plana - tako se i dogodi da u najvažnijim trenucima ispucas loptice u aut.

Al’ sam se zarumenila

pre 2 godine

Рутиница … ово ГОАТ вози у трећој брзини.
Али свака част канађанину руског порекла, бар се бори са срцем, а не као онај некидан против Хуркача

Nikola

pre 2 godine

Ovo sto gledamo danas samo neka prodje protiv nervcika Sapovalova ali to nije dovoljno za Beretinija koji je prosto pojeo Hurkaca razornim udarcima.
(Lalo, 09. jul 2021 19:41)

Ne bih se kladio. I Šapovalov je imao razorne udarce i vatrenu energiju protiv Hačanova da sam se i ja na trenutak zamislio može li Nole to ali Novak je Novak. Koliko god zvučalo čudno, Novak je i ovde rezervisan i ne igra na sve ili ništa jer zna da je stariji i da su povrede moguće na ovoj klizavoj travi. Čak i takav, na 40-50% snage vodi 2-0.

Tenis

pre 2 godine

Auuu volim Novaka ali ovo je losa igra, posteno ni jedan lep mec nije imao, dobice on ovo ali je toliko stegnut da je to nerealno.

Previse straha ima da udari loptu.

Dušan

pre 2 godine

statistika nakon dva odigrana seta i 2-0 za Novaka.

ukupan broj osvojenih poena 71-70 za Đokovića.

brejk lopte Nole 2/3, Šapovalov 1/8.

Šta znači (ne)iskustvo.

Ajmo Nole, rešavaj to.

Mr. Bojangles

pre 2 godine

Ćao, ja sam Denis i mnogo sam naložen. Rekli su mi da tako treba... plus imam gotivnu frizuricu.

I nikada neću ništa da uradim u tenisu.

pazi stani vidi gledaj

pre 2 godine

Najluđi su ovi što pričaju "Novak ne igra", a čovek igra polufinale vodi 2-0...alo majstori? Za igru su potrebna dva tenisera, ako je jedan evidentno lošiji, tada se nećete nagledati tenisa.

Srba Patrijota

pre 2 godine

Sapolavov em nema cojones em klinacki cesto ne drzi oci na lopticu, razmislja unaprijed prije udaranja...
Oruzje je tu ali dzaba kad na najbitnije poene pravi greske.

Tor

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 09. jul 2021 19:09)

Trol, level petlići.

mikonostas

pre 2 godine

Koja psihoza ovaj Sapovalov za ne poverovati. Svako ko ga je malo vise gledao zna koliko ima problema sa glavom i koliko je samo destruktivan. Novak bukvalno ocajno igra ovaj mec i opet ce ga glat dobiti samo na psihu
(masterchef, 09. jul 2021 19:09)
Kakvu bre psihu!? Ovaj tenis koji djokivic igra se zove snaga i vracaj protivniku dok ne pogresi! E sad,protivnik je bas tanak sto se tice razmisljanja. Nema pojma gde bi trebalo u datom trenutku da odigra,nego brza i zuri! Nema ovde nikakve psihe,vec samo fizicke spreme i igras za svaki poen do kraja!

Tihomir

pre 2 godine

Nemam komentar na sve vaše idiotarije:

"7:6, 3:4 - Denis sjajan na mreži

Napredovao je Denis u igri na mreži, sada je tako dobio nekoliko poena.

I kada se tome doda servis viner, jasno je zašto je uzeo samo jedan poen u ovom setu na servis protivnika, u četiri gema."

Hehe

pre 2 godine

A sto je najgore za one koje gledaju ovaj mec tj Novakove protivnike, je da znaju da bi Sapovalov sa ovakvom igrom svakog dobio, a protiv Novaka gubi 0-2, koja je to pometnja u njihovim glavama.

Xp

pre 2 godine

Novak vodi 2:0 u setovima. Mozemo mi da palamudimo da li je zasluzeno ili nije bla bla. Znam samo jedno: kad Novak vodi 2:0 u setovima, mozete da stavite sve sadasnje igrace, bivse igrace, sve legende tenisa, zive i mrtve sa druge strane mreze i ne bi mu zajedno uzeli tri seta za redom pa nece ni ovaj napaljeni deckic.

Zoran

pre 2 godine

Novak očajan...Srećom da ovaj u glavi nije balansiran, ako uzmemo u obzir da su mu bukvalno svi udarci sjajni, inače bi odrao Novaka za 1,5 sat.

matori

pre 2 godine

@Mijaljević je udav komentatorski.
A moraćemo ga slušati jos 15 ,20 godina.
Kuku i ajme.
(Krajišnik, 09. jul 2021 19:06)

uplatiš EON i slušaš Viška

masterchef

pre 2 godine

Koja psihoza ovaj Sapovalov za ne poverovati. Svako ko ga je malo vise gledao zna koliko ima problema sa glavom i koliko je samo destruktivan. Novak bukvalno ocajno igra ovaj mec i opet ce ga glat dobiti samo na psihu

Јабучило

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 09. jul 2021 19:24)

Мора да је страшно вечерас бити ти :)

Matori Laki

pre 2 godine

@Uvek ista priča. Protivnik bolji, dominira, Đoković ne zna šta ni kako, onda se desi neki prelomni momenat, protivnik promaši neki zicer i potpuno se sve preokrene. I nije to ono što njegovi fanovi pričaju "Ubaci u veću brzinu". Nije on Fiat Punto. On samo igra svoju igru i čeka ih da padnu.
(Monden, 09. jul 2021 18:28)

Pa zašto oni ne sačekaju neki "prelomni momenat", tj. preuzmu Novakovi taktiku?
Biće da ipak nemaju svoju igru u kontinuitetu.

rece mi jedan covek

pre 2 godine

Ovaj samo šamara pa kako udje… protiv takvih ne možeš nametnuti svoju igru dok pogadjaju… zna to Nole naravno vrlo dobro… samo ladno strpljivo kao na kraju prvog seta

Robert

pre 2 godine

Ala kradu Šapovalova linijske sudije. Već dva puta sude aut, pa još glavni sudija potvrđuje i mali ne traži proveru. Inače, za sada odličan meč. Očekivao sam da će Denis skroz da se pogubi na početku meča, zbog velikog uloga, i da će Nole lagano da uzme prvi set a da borba krene od drugog.

Stole

pre 2 godine

Hahahahah i sta kazete publika navija za slabijeg igraca hahahahha, kakvo crno navijanje za slabijeg, ova Wimbldonska publika bi navijala za Hitlera da igra protiv Novaka.

Monden

pre 2 godine

Uvek ista priča. Protivnik bolji, dominira, Đoković ne zna šta ni kako, onda se desi neki prelomni momenat, protivnik promaši neki zicer i potpuno se sve preokrene. I nije to ono što njegovi fanovi pričaju "Ubaci u veću brzinu". Nije on Fiat Punto. On samo igra svoju igru i čeka ih da padnu.

milanm

pre 2 godine

Da li je iko, od ovih koji se javljaju, ranije gledao tenis, pogotovo na tri dobijena seta ?
Dajte, ako Boga znate, umuknite više.
Idemoooo!

Dejan

pre 2 godine

Sapovalov je postojao dok je vodio sa 5:3 pa 5:4 u prvom setu, a onda je Nole preuzeo stvari u svoje ruke i dobija ovo rutinski na kraju

draganTenis

pre 2 godine

10 gem u 1. setu, za udžbenike. 5:5, vraća brejk. Zato je broj 1. Kaže komentator na američkom ESPN, Djoković ukrao set Šapoalovu sa kućnog praga.

Neđo Valderama

pre 2 godine

Ovoliki animozitet prema nekom sportisti svet zabeležio nije. Novak je Čegevara u sportu, on će biti večna ikona, devastator buržujskih nauma, najveći sin Srbije , a i Crne Gore. Hvala Đokovićima što postoje. Ovaj čovek je zaslužio najveći doček ikada. Pogledajte balkanci koliko engleska publika mrzi...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Наш шампион се вратио и после велике борбе освојио први сет. Ајмооо! ✊

bigserb

pre 2 godine

Novakov izraz lica mi je odmah rekao da ce danas biti los i kako vidimo, to se upravo i desava!
Nole je neprepoznatljiv na terenu, susta suprotnost od Novaka koji je igrao prekjuce!
Servis nula, udarci slabi i kratki, sve penali za mladog Sapovalova koji lopticu udara snazno i duboko!
Kako izgleda nema nista od nove titule na Vimbldonu i Novak ce morati da ceka na svoj 20. GS!
Nije mi jasno kako se covek ovoliko promeni u igri za samo 2 dana?
Jednostavno kod Novaka je sve drugacije, izraz lica, pogled, drzanje tela, kao da to nije isti covek!

Рајко Четник, клуб 311+

pre 2 godine

E moj nolo
(Milos, 9. jul 2021 18:12) # Link komentara, мишић ајмо назад у рупицу.

Dušan

pre 2 godine

E sad pošto je Nole okrenuo i dobio prvi set, očekujem čišćenje u naredna dva. 6-2, 6-2.

Ne može Denis ovo psihički da iznese, imao je prvi set u ruci, nije ga dobio i videlo i tie-brake psihička nestabilnost, nije uzeo nijedan poen na svoj servis.

srga robokap

pre 2 godine

Kad tad ce se Noletu odbiti od glavu losi pocetkovi meceva... Izdaje na polu fin sa deckom koji igra prvi put u istom i odseku mu se noge a servis katastrofa. Cudno.
(Lakic, 09. jul 2021 18:07)
Au care gde si ti u skolu isao.

Deus

pre 2 godine

Sapovalov je talentovan ali kada ga Djokovic satera na bekend u ugao apsolutno nista ne moze da vrati. Da je Djokovic igrao kako treba osisao bi ga u prvom setu. Ovako, Sapovalov bukvalno pobedio sam sebe. Ocekujem i da mu padne procenat prvog servisa. Videcemo, Djokovic mi je nesto njanjav danas.

Brutus

pre 2 godine

E moj nolo
(Milos, 09. jul 2021 18:19)

E moj miloso
(uE, 09. jul 2021 18:42

Zemo, nije lepo smejati se mentalno oštećenim osobama

Dr. Nolak Djoković

pre 2 godine

Kakav Šapovalov,običan žutokljunac,Nole da ga pojede bez problema sa svojom veličinom i igrom.
Kakav Beretini,još jedan žutokljunac

Svetolik

pre 2 godine

Šapovalov naoštren kao sablja. Udara i ulazi mu svašta. Međutim, ovo nije prvi put viđeno kod ovakvih mladih "lavova" da se u početku razmašu udaraju ko ludi, troše energiju i onda ostanu bez goriva kad igraju protiv Novaka. Novak je preiskusan da bi dozvolio iznenađenje. Znači slijedi kroćenje mladog lavića Šapovalova i prolaz do finala.

Veder

pre 2 godine

Ajde više ne lupetajte gluposti, nemate pojma pod kakvim pritiskom igra Novak, istorijska šansa da sustigne Nadala i Federer, ulog je nikad veći, kao i prilika da ih stigne po broju GS titula. Njemu je najteže, a ovi drugi nemaju šta da izgube, već su došli dalje no što su planirali.

Kole

pre 2 godine

Momak dobro servira, ali izgoreće kao i svi koji igraju na centralnom terenu protiv Novaka. Jednostavno im se u nekom trenutku odseku noge i ni makac. Juče je bilo glasanje ko bi od četvorice mogao da bude šampion i posle Novaka sa 1200 glasova, Hurkač je bio drugi sa preko 900. To pokazuje totalno nepoznavanje tenisa i veliki uticaj predrasuda. Beretini je dobio najmanje sansi, a realno jedino on ima neke šanse protiv Novaka.

NikolaBB

pre 2 godine

Kakvu glavu i srce ima naš Nole. Onako raspoloženom i razigranom protivniku koji ne maši prvi servis i pogadja šta zamisli na takav način ukrasti set... Pa to je fenomen ne samo u tenisu nego u sportu generalno šta radi ovaj čovek. Idemo bree po 20GS i večnost! Napred sokole, imaš ga sad, ušao si mu u glavu!

đuro iz modriče

pre 2 godine

Samo je pitanje vremena kad ce Šapovalov da prsne psihički. Gomila mu se bes zbog izgubljenog dobijenog seta, promašenog čelindža, 3 propusštene vezane brejk lopte. A onda kad stane servis i ne bude vola mogao da pogodi bekendom to mu je kraj.

123

pre 2 godine

Svaki bitan prvi servis je pogodio, udsra iz sve snage i izgubi prvi set jer napravi prvu duplu serbis gresku?? Sa druge strane Novak mora da bolje servira i reternira. Na kraju vracao je servis mnogo boljim serverima od Sapovalova. Novak se polako zagreva ali glava..tu je sve..Idemooo majstore.

Predrag

pre 2 godine

Pogledah prvi set, utisak da je Sapovalov mnogo bolje odigrao, nadahnutije, napadački, Novak uzima set!

Imam osecaj da ne da nije ubacio u brzinu, nego da u leru vozi ovaj meč ...

Lakic

pre 2 godine

Kad tad ce se Noletu odbiti od glavu losi pocetkovi meceva... Izdaje na polu fin sa deckom koji igra prvi put u istom i odseku mu se noge a servis katastrofa. Cudno.

Marko

pre 2 godine

Al publike bolesne, ovo nije realno koliko je ova Wimbldonska publika bolesna, klasicna bolest. Prosto nevjerovatno zvuci da ljudi 15 godina zdusno navijaju za svakog Novakovog protivnika, jedino logicno objasnjenje za takvo nesto je BOLEST, drugog objasnjenja nema. A te price da ne navijaju protiv Novaka, nego za slabijeg igraca, jel tek sad vidite koliko su smijesne te price. Mislim takvo nepostovanje pokazivati prema jednom takvom sampionu kao sto je Novak, to je BOLEST rodjaci moji, BOLEST.

Nije sve u hokejašima, ima nešto i u ...

pre 2 godine

Eh, a da je Novak onomad uzeo englesko državljanstvo...
Ovako navijaju za razigranog, srećnog Kanađina, kome se zgadila porodica i rusko poreklo, pa otišao gde mu je lepše.

Monden

pre 2 godine

Šapovalov u odlučujućem gemu prvog seta uključio dugme za samouništenje. Ona odluka da stane u igri i traži čelendž na 40:30 za Đokovića, na Đokovićevom servisu, gde loptica pada nemu pod noge i pola njenog traga je preko linije, je ravna teniskom samoubistvu. Čovek sa takvim mentalnim sklopom ne može da bude vrhunski teniser, a kamoli da pobedi Đokovića, iako je bio bolji u 90% prvog seta.

TurboNator

pre 2 godine

Znaci neverovatno…

Dobje prvi set… i nastavi da igra kilavo, čak i kilavije od prvog! Umesto da pusti ruku…

Ajde bre Nole!!

Milicaaa

pre 2 godine

Kazna je slusati i gledati tenis na RTS 1, posebno kad Mijaljevic komentarise, covek davi li davi,pakao. Napred Nole! Samo hrabro i mudro!

Gospodin

pre 2 godine

Svi su se poNADALi ahah I kad igra sa 30 posto snage zna kako da pronađe način idemo do 7 og Finala najprestižnijeg turnira na svetu.
OI Igland Klab Wimbledon 2021

Vatra

pre 2 godine

Ama sta je s vas bre ljudi?
Novak se ovde pita, jos ni patike nije zapertlao vi ga vec otpisali.

A ovaj ima servis, kao sveti Ilija da bije licno, mada samo polako.

PimPong

pre 2 godine

Nakon svega sto se desilo u 90-im, nekako me mnogo raduje kad vidim Ivanisevica kako se raduje i nervira :) zbog Djokovica kao da mu je brat, i da je to u redu i u hrvatskoj i u srpskoj javnosti.

Štap i šargarepa

pre 2 godine

Šapke, vidiš kako iskustvo u ovakvim mečevima igra i te kako značajnu ulogu. Ruka ti se skrati, loptice lete oko terena. Odjednom si uplašen, počinješ da grešiš, uletiš u mrežu, a nisi ni svestan da si upecan.

Rix

pre 2 godine

ovakov izraz lica mi je odmah rekao da ce danas biti los i kako vidimo, to se upravo i desava!
Nole je neprepoznatljiv na terenu, susta suprotnost od Novaka koji je igrao prekjuce!
Servis nula, udarci slabi i kratki, sve penali za mladog Sapovalova koji lopticu udara snazno i duboko!
Kako izgleda nema nista od nove titule na Vimbldonu i Novak ce morati da ceka na svoj 20. GS!
Nije mi jasno kako se covek ovoliko promeni u igri za samo 2 dana?
Jednostavno kod Novaka je sve drugacije, izraz lica, pogled, drzanje tela, kao da to nije isti covek!
(bigserb, 9. jul 2021 18:01)

Taktika!

Zola

pre 2 godine

Evo kreću sve veliki teniski stručnjaci, a ni loptu ne znaju da udare. Gde je onaj tip sa Cera ili Keiser Roger? Nema ljubimca pa ni ne gledaju?

želja

pre 2 godine

Ono kad izgubiš svih 5 svojih servisa u taj brejku,polufinala Vimbldona. To može samo protiv Novaka.
(strašno, 09. jul 2021 18:37

ono kad se ponadaš ,a na kraju šmrc hahahahahahahaha

Srba Patrijota

pre 2 godine

Kakvu glavu i srce ima naš Nole. Onako raspoloženom i razigranom protivniku koji ne maši prvi servis i pogadja šta zamisli na takav način ukrasti set... Pa to je fenomen ne samo u tenisu nego u sportu generalno šta radi ovaj čovek. Idemo bree po 20GS i večnost! Napred sokole, imaš ga sad, ušao si mu u glavu!
(NikolaBB, 09. jul 2021 18:45)
To nismo mogli da zakljucimo iz ovog seta. Na travi on radi bunkericu, brani se i ceka gresku. I ovaj zutokljunac pogrijesio. Onakvo spucavanje lopte sa mreze u aut od metra, to nema veze da Novakovim srcem i glavom.

Milos

pre 2 godine

Aj ako moze neko pametan da mi objasni sta je ovaj Ivanisevic doneo Djokovicu, pa Djokovic je i ranije imao nalete u servisu kao sada, pisam ja na njegov servis kada on dobro servira svaki peti mec, gde je konstantnost? Nekad servira po 20 asova a nekad ne moze da se sastavi, a kad dobro servira Ivanisevic sav ponosan, teraj ga bre imas Vajdu i njega placaj duplo, sta ovome dizes popularnost, a kladim se da ne voli Novaka, ubedjen sam u to!

Defo

pre 2 godine

Ne moze se sa Djokovicem igrati i nadmudrivati, tu je nestvarno dobar, da bi dobili Djokovica ne mozete imati taktiku, jednostavno morate 3 sata da udarate iz sve snage bez greske a to se desava retko gotovo nikad

djomla

pre 2 godine

Pauza poslije dobivenog prvog seta. Ne želim komentarisati ko će pobijediti, a ni vama ne savjetujem jer mnogi lupetaju. Uživajmo u tenisu pa ćemo na kraju lajati.

luminor

pre 2 godine

Kako voli da psihicki slama protivnike.. Glumi neku nezainteresovanost, kao ne ide mu, muci se, izgubi servis, a onda samelje kad ovaj prekoputa misli da je dobio set .. Sledeca 2 seta 6:4, 6:3 za Djokovica

Zoran

pre 2 godine

Novak će ovo možda dobiti, ali porediti njegovu igru sa Federerom iz najboljih dana je neozbiljno.
Novakova skraćena lopta, lob, smeč, igra na mreži, svetlosne godine iza Rodžera. Svaka mu čast da sa skromnom tehnikom je osvojio toliko mnogo.

mr

pre 2 godine

Новак у покушају, како претрчати што мање, како ударити лоптицу што мањи број пута, и како ударити лоптицу што слабије, и све то по могућству уз размишљање рецимо и Мајорци и лепом времену. Баш игра слабо, не чита сервис, касни на већину удараца, игра без ватре. Није чудо што се овај Денис поједе жив, јер га има а никако.

AleksandarBL

pre 2 godine

20
21
22
23
24
25
(AleksandarBL, 09. jul 2021 17:39)

Jel si to poceo da uces da brojis?
(Stranac, 9. jul 2021 17:59)

Ma jok. Samo da pokažem tebi i sličnim tebi da i poslije 20 ima brojeva
;p

John

pre 2 godine

Nikada mi neće biti jasno...
Kada je sa druge strane mreže Đoković, svi odjednom počnu da igraju tenis života.
A kada je sa druge strane Federer, naprasno počnu da igraju kao rekreativci.

predrage

pre 2 godine

Ajde sta ste se napalili indijanci klinacki provokatorski,dobija ovo Novak lagano.Mozete samo da mu pljunete pod prozor klosari zavidni.Novak je veci SRBIN od svih vas zajedno!

Mare

pre 2 godine

Šapovalov napravi jedan brejk i ljudi su odmah u fazonu kako Novak nema šanse. Da li ste gledali vi nekad tenis u životu ili samo komentarišete?

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Sapovalov je klasican srljator. Uzda se u servis i juriš tenis. Čim prigusti, izda ga hrabrost.
U dužim razmenama greši po pravilu.

mahea

pre 2 godine

Dere Noleta kao Musa jarca.
(Marko, 09. jul 2021 18:06)

Jos jedan neostvaren zivot u Srbiji. Zivis na grbaci roditelja, spavas do 12, komentarises sa interneta koji ti roditelji placaju od crkavice, mrzis svakog ko je uspjesan jer nemas nista uspjesno svoje. Idi covjece posudi 200 kinti od staraca pa stavi na Sapovalova

Loyd

pre 2 godine

Kako me nervira Djokovic kad ovako pipka lopticu, zasto nekad udara cisto i iz sve snage a nekad ovako, zasto? Nemoj samo da mi kaze neko da je do protivnika...

giocatore

pre 2 godine

Novakov izraz lica mi je odmah rekao da ce danas biti los i kako vidimo, to se upravo i desava!
Nole je neprepoznatljiv na terenu, susta suprotnost od Novaka koji je igrao prekjuce!
Servis nula, udarci slabi i kratki, sve penali za mladog Sapovalova koji lopticu udara snazno i duboko!
Kako izgleda nema nista od nove titule na Vimbldonu i Novak ce morati da ceka na svoj 20. GS!
Nije mi jasno kako se covek ovoliko promeni u igri za samo 2 dana?
Jednostavno kod Novaka je sve drugacije, izraz lica, pogled, drzanje tela, kao da to nije isti covek!
(bigserb, 09. jul 2021 18:01)

Druže, ne igra se tenis samo prvih pola sata!!! Igra se na 3 dobijena seta. Pali Nole mašinu lagano ;)

delija... zenska60

pre 2 godine

I sta sada kazu oni sto su rekli da Nole gubi sa 3 :0???? Kako ste zlobni kao da biste voleli da izgubi. Sram vas bilo????

zex

pre 2 godine

Sve deluje da ce Novak rutinski izgubiti 3-0. servis neide.Uplasio se sapovalova ocigledno.Nadam se da ce se trgnuti u nastavku.Ocekivao sam samounistenje sapovalova a ovamo Novak opet ulazi lose u mec.

Milan

pre 2 godine

Nevezano za rani brejk Šapovalova, ne znam koja je taktika Novaka za ovaj meč, ali ako se bude uzdao u to da će ovaj mali da uspori onda se sigurno zeznuo.

Крастачкиња

pre 2 godine

Полуписмени водитељ - са Денисом ШаповаловОм, ХачановОм итд. Па нису они жене, глупане

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Italija zemlja od 60 miliona stanovnika. Sportska velesila, je prvi put u svojoj istoriji dobila Wimbledon finalistu. Srbija siromašna zemlja od 7 miliona stanovnika zahvaljujući Đokoviću ima 5 Wimbledon titula. Kakvog šampiona ima ova zemlja? Srećno Nole!

Na kom terenu igraju Juniori?

pre 2 godine

Prva tri gema pokazuju da je ove godine Wibledon juniora interesniji. Shapa je uzeo break-a i to ce biti to, sada ce najlutiti lavetinu i Shapa se vraca kuci sa gezvetom za kafu, tanjiracu i posluzavnik uzima Mateo

Zoran

pre 2 godine

Ovaj će da razvali Novaka. Dečko igra ofanzivno, agresivno, a Novak tenis za žensku konkurenciju. Na stranu što se us&o od treme. Čovek broj jedan.
Feder kada je bio na vrhuncu ovakve je drao kao vola u kupusu.

Will Mosley

pre 2 godine

Idemo sokole, samo napred legendo do prvog londonskog finala. Sa partijom kao protiv Mareja i Federera, Sapovalov ima jako dobre sanse da pobedi, sa 3 brejka moze da se plasira u finale.

mlekadžija

pre 2 godine

Како су дозволили Шаповалоцу црне чарапе а пре неки дан један тенисер је морао да промени каоу јер је имала црну унутрашњост? Наоред Новаче до титуле!

Vuk

pre 2 godine

Sta se desava sa Novakovim servisom sa pocetka turnira?? Sad kad treba ga nema. I ova pasivna igra po travi, slanje lopte iz forhenda i bekenda u sevis polje.. Nestvarno kako sam sebe ukopa nekad. Ovu sanse ne smije da se propusto

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Italija zemlja od 60 miliona stanovnika. Sportska velesila, je prvi put u svojoj istoriji dobila Wimbledon finalistu. Srbija siromašna zemlja od 7 miliona stanovnika zahvaljujući Đokoviću ima 5 Wimbledon titula. Kakvog šampiona ima ova zemlja? Srećno Nole!

Andrej

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 09. jul 2021 19:09)


Ovo ti je deseti komentar na istu foru na ovu vest a svaki put si promenio nick, potreban ti je doktor.

Stole

pre 2 godine

Hahahahah i sta kazete publika navija za slabijeg igraca hahahahha, kakvo crno navijanje za slabijeg, ova Wimbldonska publika bi navijala za Hitlera da igra protiv Novaka.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kakva su bagra od ljudi ovi Englezi majko moja? Pa poen još traje oni ometaju Novaka u toku igre. Kakva je Novak mentalna gromada. Trebao je danas da igra prvi, pomere ga za kasnije. Sad na svaki izgubljen poen raduju se kao da su dobili sina.

Мирков

pre 2 godine

Ноле игра паметно, смирено, чека своје прилике, не мучи се превише. Као да се чува за финале. Невероватна је то ментална громада.

Xp

pre 2 godine

Novak vodi 2:0 u setovima. Mozemo mi da palamudimo da li je zasluzeno ili nije bla bla. Znam samo jedno: kad Novak vodi 2:0 u setovima, mozete da stavite sve sadasnje igrace, bivse igrace, sve legende tenisa, zive i mrtve sa druge strane mreze i ne bi mu zajedno uzeli tri seta za redom pa nece ni ovaj napaljeni deckic.

masterchef

pre 2 godine

Koja psihoza ovaj Sapovalov za ne poverovati. Svako ko ga je malo vise gledao zna koliko ima problema sa glavom i koliko je samo destruktivan. Novak bukvalno ocajno igra ovaj mec i opet ce ga glat dobiti samo na psihu

zet_lotar_mateusa

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Pa naravno kad su ga i oni napravili odnosno stvorili hahahaha

Dule Pacov

pre 2 godine

(Loznica, Gučevo, Cer…, 09. jul 2021 17:38)

Nema Srbija 5 Wimbledon titula nego ima Novak Djokovic! A mi da budemo srecni sto imamo ovakvog sportistu i ambasadora u svetu! Tenis je individualni sport i sve su titule njegove i samo njegove.

blentavilo

pre 2 godine

Je l' vidite koliko je iritantno kada se protivnik non-stop buni ,ponaša bahato na svaku liniju pravi grimase? U ovom slučaju je to Sapovalov. ?mam osećaj da Nole nije nas ,i da je npr. Englez ,ili Francuz da bi ga naši ovde svi pljuvali i svima bio iritantan. Ali ,pošto je naš ,svima nam predstavlja ponos kada se breca i smatramo da nas kao naciju ne vole ukoliko ne vole Novaka. A, ustvari je samo iritantan.
(hotahota, 9. jul 2021 19:46)

I ti sve to gledas?

Ivan

pre 2 godine

Ovo je zaista zastracujuce za sve igrace na planeti, kad on sa 65% igre ovako pobedjuje, sta ce biti kad ga krene.

Kako on ovo radi, to samo on zna, uvuce ih u taj njegov sistem i taktiku i samo plete mrezu oko njih, on sve kontrolise i kad ne igra dobro, ja nemam reci, dovodi do frustracije svakog igraca i umara ih polako kroz mec. On je maltene psihicki mentalno nesalomiv, ja ovo stvarno ne znam da objasnim.

Zato sto znam da se nikad vise verovatno nece ovakav sportista roditi na ovim prostorima, zato volim da gledam svaki njegov mec i da navijam ovako. Jer videcete kad jednog dana se penzionise i kad posle tog dana prodje jedno 5 do 10 godina, videcete tek onda sta je ovaj covek napravio i kakav LEGACY je ostavio iza sebe.

Svetolik

pre 2 godine

Šapovalov naoštren kao sablja. Udara i ulazi mu svašta. Međutim, ovo nije prvi put viđeno kod ovakvih mladih "lavova" da se u početku razmašu udaraju ko ludi, troše energiju i onda ostanu bez goriva kad igraju protiv Novaka. Novak je preiskusan da bi dozvolio iznenađenje. Znači slijedi kroćenje mladog lavića Šapovalova i prolaz do finala.

hours of love

pre 2 godine

Idi u Gracanicu seme ti se zatrlo pogano....
(sandzakjebosna, 09. jul 2021 20:59)

Koliko sam samo puta napisao normalan komentar bez ikakvog vredjanja bilo koga, po svim pravilima ovog sajta i naravno komentar u 80% slucajeva ne prodje.

A pogle sad ovo gore...

Dmitar

pre 2 godine

Đoković dovoljno dobar da riješi meč u tri seta. Publika kao i obično navija da Srbin izgubi ali Nole je čovek od naroda. Dok Englezi čekaju tranziciju on nastavlja tradiciju gladijatora modernog doba.

Kole

pre 2 godine

Zar ne mogu srpske obaveštajne službe preko naših ljudi u Engleskoj da ranije finansiraju i nabave nekoliko hiljada karata za finale i da naši ljudi naprave ludilo od navijanja. Kad 3-4000 ljudi složno zaurla, ima ovi engleski kolonijalni rasisti da se ućute kao miševi. Meni su fenomen Azijati i Afrikanci koji da bi bili veći Englezi od Engleza navijaju kao i većina publike čime pokazuju da se još nisu oslobodili kolonijalno podređenog položaja.

mahea

pre 2 godine

Dere Noleta kao Musa jarca.
(Marko, 09. jul 2021 18:06)

Jos jedan neostvaren zivot u Srbiji. Zivis na grbaci roditelja, spavas do 12, komentarises sa interneta koji ti roditelji placaju od crkavice, mrzis svakog ko je uspjesan jer nemas nista uspjesno svoje. Idi covjece posudi 200 kinti od staraca pa stavi na Sapovalova

lal

pre 2 godine

inace svaka cast denisu... da sam izgubio onako dva seta, mislim da bih u trecem osvojio do pet poena... ali on ne staje... i dalje mu se igra...

Alo dunsteri

pre 2 godine

Kakvih sve likova ovde ima,te igra ovako,te igra onako.Denis jako udara lopticu,ako mu vratiš jako, stiže bomba.Nole kao niko oseća igru i umrtvi je kad treba.Denis mora da vežba bekhend do besvesti.Šta mislite da Beretini ne zna,da će ga Nole do sudnjeg dana gađati na bekhend.Zna,zna, ali ne može preko noći da popravi taj udarac,a kad se previše izvuče na forhend,neće stići lopticu na drugom kraju terena.

Šime Barešić

pre 2 godine

Jednu stvar morate razumeti, Novak kad igra, ne igra samo taj meč, igra ih pet unapred. I protiv drugih i protiv natjecatelja s kojim igra. Dozira snagu, kontrolira agresiju, ubija ih psihički. On ne pobiđuje samo, on razara protivnika. Tako je i danas. S vi mislite da je igra loše...
Malo je to kompliciranije.

Neđo Valderama

pre 2 godine

Ovoliki animozitet prema nekom sportisti svet zabeležio nije. Novak je Čegevara u sportu, on će biti večna ikona, devastator buržujskih nauma, najveći sin Srbije , a i Crne Gore. Hvala Đokovićima što postoje. Ovaj čovek je zaslužio najveći doček ikada. Pogledajte balkanci koliko engleska publika mrzi...

boris

pre 2 godine

Menja se situacija,gledao sam mec,polako ga prihvataju kao najveceg sto i jeste,jos dva GS i niko se nece pitati ko je najbolji svih vremena u ovom sportu

Miloš

pre 2 godine

Ne razumem vas koji mrzite Noleta.. Gledate svaki njegov meč, dolazite ovde pišete komentare, gubite svoje dragoceno vreme.
Vi ste ustvari opsednuti njime, njegovi možda najveći fanovi a da niste ni svesni toga.
Frankfurt čeka 20!

Sir Oliver

pre 2 godine

Šapovalov je onaj tip igraca koji sve udarce izvodi solidno, na prvi pogled ima sve. Ali od njega nikad ne moze biti sampion jer nema glavu, a jos vise tenisku inteligenciju. Ne ume da menja ritam, svaki udarac mu je na 100%, a u tenisu niko nije osvajao titule jer je jako udarao lopticu.
Moze da bljesne tu i tamo i to ce mu biti karijera.
Novak ga samo ceka na islustvo kad je najbitnije, da se Denis samounisti

glas razuma

pre 2 godine

Live ATP Race:N.Djokovic 6370,drugi grk 1800 poena manje.Potpuna dominacija.Prvi igrac koji je obezbedio ucesce na zavrsnom turniru u Torinu.
Da nikada vise nista ne osvoji on je najbolji teniser svih vremena,a mozda i najbolji sportista ikada.

Nemanja Milosevic

pre 2 godine

2011 - Djokovic - Nadal
2014 - Djokovic - Federer
2015 - Djokovic - Federer
2018 - Djokovic - Anderson (Nadal bio u polufinalu)
2019 - Djokovic - Federer (15:40)
2021 - Djokovic - Beretini

Dakle ovo je prvi Vimbldon da Djokovic stize to titule bez susreta sa Nadalom i Federerom.
Bas me zanima sta ce raditi gospoda "klub 20"

Nikola

pre 2 godine

"Je l' vidite koliko je iritantno kada se protivnik non-stop buni ,ponaša bahato na svaku liniju pravi grimase? U ovom slučaju je to Sapovalov. ?mam osećaj da Nole nije nas ,i da je npr. Englez ,ili Francuz da bi ga naši ovde svi pljuvali i svima bio iritantan. Ali ,pošto je naš ,svima nam predstavlja ponos kada se breca i smatramo da nas kao naciju ne vole ukoliko ne vole Novaka. A, ustvari je samo iritantan.
(hotahota, 9. jul 2021 19:46)"

Vidi, razlicitost je lepota sveta. Ne moramo svi da se ponasamo kao "Englezi", mi smo Srbi i imamo cime da se ponosimo. Sta ces, takvi smo, ali ne ugrozavamo nikoga takvim ponasanjem.

Mare

pre 2 godine

Šapovalov napravi jedan brejk i ljudi su odmah u fazonu kako Novak nema šanse. Da li ste gledali vi nekad tenis u životu ili samo komentarišete?

Mića

pre 2 godine

Eee gde je sad dobri stari Federer u finalu, onda bismo već mogli da upisujemo još jedan gren slem na talonu, ovako s Beretinijem može da bude čupavo ko i prošli put. Federer je najbolja i najsigurnija Novakova mušterija u finalima, nedostajaće nam. ?

BMX

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Bez brige, zato će Nole u nedelju poslepodne da im se poprska po kičmi a italijani će uveče da ih doprskaju ('-')

isprani mozgovi

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 9. jul 2021 19:24)

frustracije sine,a ?

ferdinand

pre 2 godine

Nole je ovo dobio sa 50%...neverovatno. Vidi se da mu se danas nije igrao a dobio 3:0. A ove mlađe generacije, nije tenis agresivnost na max, 2 vinera ili odlična udarca, pa 5 grešaka. Imati skoro isti broj osvojenih poena a izgubiti 3:0 je da se zapitaju zašto je to tako. U nedelju, zna se, 20ti po redu!

lal

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 09. jul 2021 20:22)
strucnjace, tenis je igra gresaka... bas kao i sah... ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsice u nizerazrednom vratniku...
cela poenta je svesti greske na minimum... igra se na rezultat... uz to, novak trci maraton i juri istoriju, a sapovalov bi potpisao da ne odigra nijedan jedini mec do kraja sezone samo da je usao u finale...
naravno kada je prekoputa mreze nadal, a ispod tebe sljaka, onda nema mesta kalkulisanju... tada "prebacivac" uz standardno manje gresaka ima i vise vinera...

jos jedna bitna stvar... novak voli da ispostuje sponzore... u ovom slucaju la coste... krokodil ne ubija zrtvu, krokodil je samo povuce na dno i pusti je da se udavi...

CG

pre 2 godine

Oni jednostavno ne razumiju sta pokrece Novaka. Ne radi se o forjendu, bekendu, riternu, strategiji....Da bi razumjeli moraju mu otvoriti hrudi i pogledati u srce. I da se pnovim od juce:

Бојте се- ја нисам човек, ја сам вук!
Ја не причам и не пишем- ја завијам!
Не завијам што ме је страх, не завијам што сам бесан.
Завијам да би ме чуо чопор мој, да би ме чули вукови, да би ме чуле вучице,
да би ме чули вучићи- да би се окупио чопор мој!
А када се окупи чопор мој- бојте се пси!

smeh

pre 2 godine

Neverovatan čovek i igrač. Da neko ne zna ko je Djoković i da ga je prvi put gledao u ovom polufinalnom meču verujem da bi uložio sve što ima na pobedu Šapovalova od 3:0 posle odogranih par gemova. Djoković je izgledao kao da ga je neko naterao da igra tenis. I onda gledaš meč dalje i u jednom trenutku pomisliš, u stvari pitaš se, da li je moguće da on u stvari samo igra onoliko koliko je potrebno da pobedi bez nekog prevelikog naprezanja i trošenja? Kada treba podigne nivo igre i napravi brejk, ribrejk, osvoji set. Neverovatno zaista. Šapovalovu čestitke što se nije predao i klonuo glavom. Jedina uteha mu je da je izgubio od najboljeg.

Katarina

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 09. jul 2021 20:22)

Jbt... ti ne znas ni da trolas :D
Elem... treci slem u godini je na dohvat ruke. Vec je imao sva cetiri, ali ne u kalendarskoj godini. Ove godine se i to menja.
Dosadni prebacivac ima sva cetiri slema u isto vreme. Ove godine ce imati kalendarski slem, sve titule po bar dva puta, kako na slemovima, tako i na mastersima, najduze je prebacivao lopticu preko mreze, drzeci prvo mesto...
Jos samo Olimpijsko zlato...
I da... nikada nije nosio Nike opremu, a osvojio je sve, uprkos tome :D
Mislite o tome...

Štap i šargarepa

pre 2 godine

Hoće li Federer čestitati Đokoviću na društvenim mrežama 20. Grend slem titulu, kao što je čestitao Nadalu ili mu Slemovi više nisu važni?

u prolazu

pre 2 godine

Ljudi, da li ste vi svesni toga da se Novakovi planovi ne završavaju u Londonu? OI su iza ćoška a vrlo brzo potom je i USO, sada ima jedinstvenu priliku da ove godine uzme sve velike trofeje i definitivno ispiše istoriju ovog sporta. To nije sprint, to je maraton i Novak sa svoje 34 godine ne može sebi da dozvoli da sve što ima spuca na dva-tri meča, ne pada mu na pamet da se nadjačava s momkom 12 godina mlađim od njega - dovoljno je mudar i iskusan da meč vodi onako kako njemu odgovara i da pobedi uz najmanje moguće trošenje energije. Da, to za gledaoce možda i nije naročito atraktivno ali čovek ima cilj i rešen je da ga ostvari ... a ja se nadam da će i uspeti u tome

Alex

pre 2 godine

Rafa: Mene je bog poslao na zemlju da budem najbolji teniser na svetu, i ja to jesam.
Rodzer: Ne, mene je bog poslao na zemlju da budem najbolji teniser na svetu, i ja to jesam.
Novak: Ajde ne lupetajte vas dvojica, nikoga ja nisam poslao.

giocatore

pre 2 godine

Novakov izraz lica mi je odmah rekao da ce danas biti los i kako vidimo, to se upravo i desava!
Nole je neprepoznatljiv na terenu, susta suprotnost od Novaka koji je igrao prekjuce!
Servis nula, udarci slabi i kratki, sve penali za mladog Sapovalova koji lopticu udara snazno i duboko!
Kako izgleda nema nista od nove titule na Vimbldonu i Novak ce morati da ceka na svoj 20. GS!
Nije mi jasno kako se covek ovoliko promeni u igri za samo 2 dana?
Jednostavno kod Novaka je sve drugacije, izraz lica, pogled, drzanje tela, kao da to nije isti covek!
(bigserb, 09. jul 2021 18:01)

Druže, ne igra se tenis samo prvih pola sata!!! Igra se na 3 dobijena seta. Pali Nole mašinu lagano ;)

Reche jednom jedan teniser o Noletu...

pre 2 godine

..."Kad igrash protiv ROdgera i Nadala, oni te uvek teraju na jedan udarac vishe...kad igras protiv Novaka onda te Noxi tera na 7 udaraca vishe". Novak dobija i kad nista ne igra, nije atraktivan, ali je serijski ubica iz svakog pogleda i fizicki i psihicki i strateski...Ne vole ga jer su Balkanci za zapadnjake divljaci, a to je ono sto Novaka extra motivishe. Kraj schluss punkt das ende

Lord

pre 2 godine

Kada bi ova publika bila svjesna koliko "puni" energijom Novaka navijajući za protivnika...
Novače, šta reći, ovo što radiš je neopisivo, ponestaje nam epiteta.

jn

pre 2 godine

@ strucnjak,pravi ti je naziv,kako te nije sramota tako kmentarisati covjeka koji je sve u zivotu osvojio.
Napred Nole tvoja Rep. Srpska je uz tebe
Idemo u nedelju ispisati istoriju

Gok

pre 2 godine

Ljudi koji pisu da Noletu nije bio dan, kao da nisu gledali ono sto i mi ostali. Decko je igrao s 80% snage, taman toliko da malo doda gas kad treba. Pustio je malog da udara kao blesav, pa kad ga stigne, Nole nagazi do seta i tako bude 3:0. Mali se primio kao mlad majmun, jos one suze posle, valjda je mislio da je bio blizu, a ne shvata da uopste nije. To sto je Noletu dahtao za vrat je zato sto se Nole nije ni oznojio. Presmesno. Prilicno nadmeno ponasanje i pre i tokom meca za nekog ko nista nije osvojio i ko ima tako malo godina.

tnsfan

pre 2 godine

Nije vreme za egzibicije i trosenje snage, ovde se igra na pobedu. Mogao je Nole i drugacije, da krene u otvoreni fajt i da se samo nepotrebno potrosi i fizicki i psihicki. Nole je znao sa kim ima posla, samo ga drzi na rastojanju i onda u kljucnom trentku boom. Onda kod protivnika krene premotavanje u glavi: imao sam ga, kako sam sebi to dozvolio itd. Kad krene premotavanje i zaljenje za propustenim sansama - to je kraj.

Novak je mentalist, kad treba protivnika moze da davi kao zmija zabu a kad treba moze i kao spartanac.

Najvaznije je bilo da se ovde odigra rutinski kako bi sto vise energije ostalo za finale.

Jovica Marjanovic

pre 2 godine

Ovo nije bilo blistavo izdanje, ali 32 winners/15 unforced errors sve govori. Novak je jednostavno bez premca, kapa dole majstore!

Pozdrav iz kopenhagena

Chillz

pre 2 godine

Legendarni komentari:
"Razbice ga Medo"
"Odrace ga Cicipas"
"Oduvace ga Tim"

Ceka se jos Beratini, pa da se kompletiraju ovi kvazi strucnjaci, vidovnjaci i hejteri.

nnnnn

pre 2 godine

Ovaj napaljeni klinac nije ni skontao kad je izgubio. A što se tiče publike Novak im daje 0% sebe i lepe igre, nego ih krčka na tihoj vatri, smara i lagano odrađuje ono zbog čega ke tu, a to je još jedan GS! Bravo Nole majstore, 1000x bravo!
(Blaster, 09. jul 2021 19:52)
Zahvaljujemo se na glasu.

I sto je najjace dobija sa 10% ulozene energije onako smoren ko je ovaj Šapko a da njega sam već metlao 6 puta sad cu i sedmi ali na niegove greške jer me mrzi da ga napadam jer publika je ***nje zašto bih igrao za njih neka gledaju kako igra sam protiv sebe. Ima smisla. Pametan nam je Nole, on ih je napravio na kraju majmunima oni skupo platili karte a od tenisa defanziva i opet pobeda Novaka. Maestro Novak Djokovic.

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

Napred Rafa do jos 2-3 GS.
(sandzakbosna, 09. jul 2021 21:07)

Ehh moj jarane, navijaćemo za Đzumura ako bude u nekom ATP Challenger finalu negde u Uzbekistanu... No sikiriki baaa :D

bmiles

pre 2 godine

Ko bi jos to mogao uraditi !? Treci put finale na GS u nizu,eventualno izjednacenje sa rivalima u GS trofejima,3 od 5 zacrtanih ciljeva,pretnja osvajanjem zlata na OI i Golden Slem ugrozen da se obori na US Openu,uz sigourno 1.mestu na ATP rang listi po nedeljama bar do Avgusta, uz pomeranje rekorda do ne zna se kad? Bude li to ostvareno a ja se nadam da hoce,bespredmetno je za postavljanje pitanje koje GOAT,a ujedno i koje najbolji sportista planete! Drzim mu pesnice i zelim zdravlja!

Djubre

pre 2 godine

Šapovalov je Vavrinka na spidu, bukvalno trči kao muva bez glave, bije lopticu iz sve snage i napada odakle stigne, ne postoji defanzivni udarac za njega, a pokreti kao da je stavljen u struju. Ako ga krene, može svakoga sa 6:0 da pobedi, jer pokušava svaki udarac viner da napravi, samo što ne ide to baš tako i ako ne sredi glavu i ne poradi na taktici, nema šanse da osvoji bilo šta, inače svaki udarac mu je na mestu i veoma je kompletan udarač, ne igrač.

sasa jokic

pre 2 godine

Ova ekipa mladjih igrace je daleko ispod nivoa velike trojke. Ne moze Berentini set da otkine Noletu. Nole je danas “dozirao” igrao taman koliko mu je potrebno. Cinjenica je da mu je stalo, a to se videlo kroz emocije prilikom vaznih poena, ali ninjednog trenutka pobednik meca nije bio doveden u pitanje. Rutinska pobeda. Mislim da ce u finalu biti jos ubedljiviji.

pc, Niš

pre 2 godine

@ strucanjak.
Poštovani, sve sportske igre se igraju da se protivnik nsdmudri, u konkretnom da se loptica prebaci preko mreže a na teren protivnika. Nikada se neće juriti lepota poteza već postignuti rezultati i siguran sam da mnogi od nas neće doživeti de neka dostignuća prestignu. Ja ne volim Ronalda ali ne mogu da negiram njegove rezultate. Nadam se da smo se razumeli.

Goran

pre 2 godine

Британци на апаратима.
Још само кад Ноле узме титулу у недељу, а жабари их развале у финалу биће плача.

Ono kad um caruje...

pre 2 godine

Auuu, kad ga je dobio 3:0 sa ovim nivoom igre, šta reći!? Onda da je odigrao bar približno svom najvišem nivou, verovatno bi ga skroz pojeo! Neverovatno da nijedan meč do sada na turniru nije baš blistao, a skoro sve dobija maksimalno. Kako ekonomiše svojom energijom i koncentriše je samo u važnim trenucima za meč, to treba proučavati i pisati naučne studije. Očekujem i nadam se da će u finalu stvarno i konačno proigrati, jer Italijan nije naivan i neće imati ovakve amplitude kao Šapovalov, i mora da odigra na mnogo višem nivou! Znamo da to može, da hoće i da će se i desiti! Idemo do 20. titule od 30 finala!

Peki

pre 2 godine

Citam u komentarima brdo komentara tipom nije bilo blistavo ovo ono...covek bre nije izgubio set od prve runde. Sto da ulaze vise energije kada ocigledno nije potrebno. Lagano cekamo #20

PimPong

pre 2 godine

Da ne navijam za Novaka vec da sam navijac jednog od ovih drugih tenisera, ne bih mogao da ga podnesem. :) On sve ove meceve dobija zbog njegove nevidjene mentalne snage. On je isto tako fizicki veoma jak, ali tacno se vidi da kad svi ovi mladji igraci, koji se dobro bore, dodju u prividno dobru situaciju da nesto naprave, on ih mentalno unisti (kulturno).

hours of love

pre 2 godine

Kolko samo zamlateni ljudi ima.
Likovi stvarno sede kuci i gledaju tenis 3-4 sata.
Gledaj bre tehnicki sto ode u materinu.
Gledaj ovu pljacku sto se desava.
(Mare, 09. jul 2021 22:49)

Cuti ima zemalja gde isto tehnicki ode u materinu, a nemaju Novaka !

Loki

pre 2 godine

Ne znam da li je to dobro, ali ovo je bilo rutinski. Pustio je Šapovalova da divlja i on je sam sebe detonirao. Čovek bukvalno na svaku loptu ide na viner. Djoković u finale ulazi bez ijednog teškog meča, nisam siguran da je to dobro. Beretini je opasan, mučno je igrati sa serverima, ima jak forhend, slajs bekend, nezgodan igrač. Namučio je Noleta i na šljaci, a kamoli ovde. Opet, preveliki je ovo zalogaj za njega, finale Vimbldona. Ali stvarno je opasan

bokani

pre 2 godine

Novace,legendo nasa,nadam se i verujem da ces sutra osvojiti wimbldon,cvrsto se nadam!!Ali svakako,ti si ponos svoje porodice,familije,drustva, i naroda kom pripadas, svaka cast na uspehu, na ponasanju, na kulturi, na obracanju, na drzanju, na svemu!Ostali ti u tom pogledu nisu do malog prsta!Tek ce vreme pokazati koliko si veliki!Sportski pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta!

lal

pre 2 godine

Je l' vidite koliko je iritantno kada se protivnik non-stop buni ,ponaša bahato na svaku liniju pravi grimase? U ovom slučaju je to Sapovalov. ?mam osećaj da Nole nije nas ,i da je npr. Englez ,ili Francuz da bi ga naši ovde svi pljuvali i svima bio iritantan. Ali ,pošto je naš ,svima nam predstavlja ponos kada se breca i smatramo da nas kao naciju ne vole ukoliko ne vole Novaka. A, ustvari je samo iritantan.
(hotahota, 09. jul 2021 19:46)
imas los osecaj, medvedev je novi miljenik vecine nas "nolomana", cim se noksa penzionise... a on je poznat po tome da se ne ponasa po zapadnim nakaradnim standardima...

lal

pre 2 godine

@NikolaBB
Kakva glava,srce ovaj sam sebe pobedjuje,bolji ceo mec,eto koliko nama ne ide kao naciji,toliko je Djokovic pravo dete srece,bar kada je ono cime se bavi u pitanju
(konrad, 09. jul 2021 19:07)
podsetio si me na ortaka koji je tvrdio da je bolji fudbaler od pipa inzagija, ali da ovaj ima neverovatnu srecu... samo sam ga pitao: 220 puta?!?

glas razuma

pre 2 godine

Bravo Nole.
Srbija ceka 20 GS.
Pokazna vezba kako u tenisu um caruje.Rece tvoj prijatelj Nestorovic da si reinkrinacija Tesle.Slazem se sa njim.Samo zapad izgleda nije obavesten.
Idemoooooo!!!!!!

Wllaxy

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 09. jul 2021 20:22)

Jel čuješ kako nešto puca?

onako

pre 2 godine

Jao kada stručnjaci komentarišu..."ne valja ritern".

A Šapovalov na 76% ubačenog prvog (204km prosek)... drugi 168km...173km/h...

Da li neko od vas razume kad tom brzinom pipne travu koje još ubrzanje dobija?

Šapovalovu svaka čast za turnir i danas za meč... jako udara i tera protivnika od terena...
Normalno glavu da namesti isto kao Rubjov.

Novaku svaka čast jer je ostao smiren i probao i uspeo da uspori momka od 22 godine u punoj snazi.

zet_lotar_mateusa

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Pa naravno kad su ga i oni napravili odnosno stvorili hahahaha

lal

pre 2 godine

Novak igra bez emocija,znaci agresivnost mu je na niskom nivou,ako se ne probudi moze lako mec da ode u nezgodnom pravcu za njega,sreca je sto Sapovalov samara lopticu pa cesto gresi,ajmo Novace !!!!
(celinc, 09. jul 2021 19:07)
seti se prethodnog finala i petog seta... delovalo je kao da su mu oteli clana porodice i ucenili ga da mora da izgubi... delovao je toliko "ne-noletovski" i opet je nekako uspeo da pobedi posle 40:15... posle tog meca od noleta me nista ne moze iznenaditi...

kaokakao

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 09. jul 2021 20:22)

A ovi ostali ne prebacuju?

Ivan

pre 2 godine

Ne znam ko lozi ovi mlade igrace protiv djokovica, ali ne cini im uslugu. Prave katastrofalne uvertire u tim izjavama pre meca, kao da imaju neko lazno samopouzdanje ili ne znam sta. Kada imas skor protiv nekoga 0:6, nemoj se praviti pametan, izadji na teren i igraj najbolje sto umes, a ne da pricas gluposti pre meca, pa se posle razocaras sto te udario samar realnosti.

артиљерац

pre 2 godine

@ strucnjak Па и пијанисти само ударају по диркама клавира,виолинисти превлаче
гудалом преко жица,сликари САМО четкицом наносе боју на платно,и то је опет
УМЕТНОСТ.Јел тако,Стручњак?

CZ

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 9.

Obrisi suze.

Bjelasicompaslastada

pre 2 godine

ovakov izraz lica mi je odmah rekao da ce danas biti los i kako vidimo, to se upravo i desava!
Nole je neprepoznatljiv na terenu, susta suprotnost od Novaka koji je igrao prekjuce!
Servis nula, udarci slabi i kratki, sve penali za mladog Sapovalova koji lopticu udara snazno i duboko!
Kako izgleda nema nista od nove titule na Vimbldonu i Novak ce morati da ceka na svoj 20. GS!
Nije mi jasno kako se covek ovoliko promeni u igri za samo 2 dana?
Jednostavno kod Novaka je sve drugacije, izraz lica, pogled, drzanje tela, kao da to nije isti covek!
(bigserb, 9. jul 2021 18:01)

Videcemo u nedelju od pocetka meca i pogled i drzanje tela i izraz lica sasvim drugaciji od danasnjeg a isti rezultat kao danas.

Konfučije

pre 2 godine

Bravo Novače!!! A eksperti koji misle da se eto provukao, zaista pojma nemaju o sportu. Svi izgledaju strahovito dok se ne nađu u mreži iskusnog lisca. I onda dok se okreneš 2:0 u setovima sa sve inicijativom na tvojoj strani. Kad pomisliš, e sad je moj!! Vreme da se rukuješ, spajuješ igračke, pokloniš i ideš kući. Taktika, iskustvo i doziranje. Za komarca i medveda se ne koristi ista jačina udarca da bi se neutralisali?! Nole je vrhunski taktičar i takmičar.Bravo genije, do titule.

Milos

pre 2 godine

neverovatno je koliko tenisku inteligenciju ima Novak. Jos kada dodas rad, upornost i predanost. Ovo je zaista retko, i ne samo tenisu, nego u svim sportovima. Genijalnost plus rad.
Da, mozda nije atraktivan ka neki igraci, ali nije ni Jokic koji je osvoji MVP i najboljoj kosarkaskoj ligi na svetu

JPR24

pre 2 godine

Englezi će u nedelju imati jako loš dan.
Italija uzima pehar i Nole titulu po 20. put.
(Kopenhagen, 09. jul 2021 19:46)

I sledi pretnja da se vrate u EU…

DeAndrej Jordan

pre 2 godine

Bravo Novače!

E, sad da vidim publiku u nedelju, na finalu. Da li će se usuditi da im Beretini bude Federer.

Jer koji sat kasnije, Italija je na Vembliju...

Рајко Ђукановић

pre 2 godine

Pisao sam ovje istu poruku pocetkom godine, odmah poslije AO. da ce 21.septembra 2021 No.1e zvani mister 21, postati G.O.A.T najbolji teniser, sportista No.1 ne samo planete zemlje, nego i galaksije, mlijecnog puta I cjelokupnog svemira.Da da.

veliki strumf

pre 2 godine

Glava! Mentalna gromada je nas Nole. Tako se igra na travi - čekaš svoju priliku. Sapovalov 95% vremena u svojim servis gemovima igra briljantno. Treba čekati i sačekati da dodju oni žuti minuti koji gotovo uvek dodju! Tako je došao onaj gem na 5-4 u prvom setu, pa taj brek gde nije uzeo poen na svoju servu, a onda i ovaj gem na 5-5 u drugom setu. Kad igraš tako sto mlatis lopticu, bez nekog posebnog plana - tako se i dogodi da u najvažnijim trenucima ispucas loptice u aut.

Vuja neznalica

pre 2 godine

Nervirao me Šapke ceo meč ali mi ga je na kraju bilo ža kad je zaplako. Svaka čast Noletu na rečima kad je Denis već bio u svlačionici, videće to naknadno i shvatiće sa kakvim šampionem je ukrstio koplja danas i da nije smak sveta. Zna Nole dobro kako se dečko oseća... Ako se posveti - ima šanse za nejga... Zato: posvetite se svi svom poslu kao Nole svom - to je poruka.

Deus

pre 2 godine

Al kad u inat drugosrbijancima kaze kao nas predsednik drzave:"Predaja nije opcija" meni srce puno jer znam koliko slomova zivaca to donese :)
(hours of love, 9. jul 2021 20:31)
---
Zato ga i hejtuje ta drugosrbijanska boranija. Ne kapiraju ga kao svoga ni njega ni njegovu porodicu. Samo napred Nole!

H. Reiss

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 09. jul 2021 19:24)

Otkad tvoje mišljenje ulazi u važan parametar oko toga ko će biti GOAT, a ko ne? Idi i prošetaj malo, prijatno je vreme večeras.

mika

pre 2 godine

Novak kako je krenuo osvojice vise GS posle 30e godine nego sto je osvojio do 30e. Primera radi, Federer do 30e 16 GS, posle 30e samo 4. Novak do 30e 12 GS, posle 30e na pragu vec osmog GS.

Miljan

pre 2 godine

Za aplaudiranje publike kad je protivnik osvojio poen uz pomoc mreze a Novakova faca kao na US openu kad je federer imao 40-15 i 2 mec lopte kad mu je zabio onaj winer iz riterna. Kad sam to video jasno mi je bilo da ce brzo zavrsiti meč, publika nije svesna kako na taj nacin daje Novaku krila da odvali protivnika.

Prizeljkivao sam da po zavrsetku poslednjeg peona kaze sto je vec rekao: mozete k da mi pu**te ali se ipak Nole suzdržao.

Aleksej je bilde

pre 2 godine

Da se poslužim nečim što je bivši selektor Armenulić često apostrofirao, a to je kretanje. Ljudi, kako se Novak kreće, to nije realno. Posebno dobija na značaju na ovoj podlozi. Iz te kretnje i neverovatnog samopouzdanja onda dolazi i ta savršena defanziva, koja protivnike isteruje iz opanaka. Denis je danas bio u najmanju ruku egal, ali šta mu vredi. Sve najbitnije je uzeo Novak. I gotovo sam siguran da bi pojačao tempo da je krenulo kako ne treba. Nadam se da je ono najbolje sačuvao za nedelju.

lal

pre 2 godine

Nivo Novakove igre je ispod očajnog. Srećom da Rus nije u glavi svoj, inače bi Nole već pakovao stvari za Beograd.
(Zoran, 09. jul 2021 19:45)
kako li izgleda rezultat kada je iznad odlicnog?!? 13 - (-4) 22 - (-7)?!?

EEE

pre 2 godine

LOGIKA:
Neko napravi rekord po broju grend slemova, broju nedelja na prvom mestu, itd. navijaci tog nekog on je GOAT. Neko ce da izjednaci i mozda obori rekord po broju grend slemova, rekord broj nedelja je oboren, nacinjeni su novi rekordi, tipa osvojeni svi grend slemovi po dva puta, itd.
E pa nije fora, ne moze na taj nacin da Neko da bude GOAT!

Zili Bejn

pre 2 godine

Šapovalov ima 1/11 na brejk-loptama! Da nije mentalno na nivou trećeg osnovne, već bi privodio meč kraju u svoju korist.
(Monden, 9. jul 2021 19:45)

I da su babi m..a bila bi deda, jel tako, majstore?

Milos

pre 2 godine

(Alo dunsteri, 9. jul 2021 20:35)
Bravo za komentar, u tome je i jedan od tajni tenisa. Da nadjes slabe tacke protivniku, i onda koristis u svoju korist. Novak nema ni jednu izrazenu slabu tacku, i jednostavno dobija.

doktor

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 09. jul 2021 19:24
Znam da ti nije lako. Sve sto je tvoj Rodja napravio u karijeri, Nole the GOAT je prešao. I još će dodati. Predji na neki drugi sport, izbegni patnju.

no1e

pre 2 godine

Od početka Australian Opena je svaki protivnik neugodan i ima šanse da ga dobije. I eto dođosmo do 21. protivnika, al' ni od njega ništa biti neće.

milanm

pre 2 godine

Da li je iko, od ovih koji se javljaju, ranije gledao tenis, pogotovo na tri dobijena seta ?
Dajte, ako Boga znate, umuknite više.
Idemoooo!

Bojke

pre 2 godine

Jery se isplakalo mamino detence?! Mamin projekat! Plod isfrustrirane proslosti i, u buducnosti ulaznica za 'visoka drustva'!? Ala NE podnosim ove plavusancice, ispebipbipsane iskomplexirane milenijance! Milenijunce!
Fujcina !!
P.S. Djoka nije smeo strasnije da ga resetuje - tuzili bi ga za zlostavljanje.

pazi stani vidi gledaj

pre 2 godine

Najluđi su ovi što pričaju "Novak ne igra", a čovek igra polufinale vodi 2-0...alo majstori? Za igru su potrebna dva tenisera, ako je jedan evidentno lošiji, tada se nećete nagledati tenisa.

St

pre 2 godine

Veliki je igrac, pobedjuje i kada mu ne ide. fascinantno je kako je pobedio. Sapovalov je vise grizao i bolje servirao...bolje poentirao, i opet izgubio

želja

pre 2 godine

Ono kad izgubiš svih 5 svojih servisa u taj brejku,polufinala Vimbldona. To može samo protiv Novaka.
(strašno, 09. jul 2021 18:37

ono kad se ponadaš ,a na kraju šmrc hahahahahahahaha

Rix

pre 2 godine

ovakov izraz lica mi je odmah rekao da ce danas biti los i kako vidimo, to se upravo i desava!
Nole je neprepoznatljiv na terenu, susta suprotnost od Novaka koji je igrao prekjuce!
Servis nula, udarci slabi i kratki, sve penali za mladog Sapovalova koji lopticu udara snazno i duboko!
Kako izgleda nema nista od nove titule na Vimbldonu i Novak ce morati da ceka na svoj 20. GS!
Nije mi jasno kako se covek ovoliko promeni u igri za samo 2 dana?
Jednostavno kod Novaka je sve drugacije, izraz lica, pogled, drzanje tela, kao da to nije isti covek!
(bigserb, 9. jul 2021 18:01)

Taktika!

no1e

pre 2 godine

Pa to je specifičnost i lepota tenisa na travi.
Ričard Krajiček je tako osvojio Vimbldon (svoj jedini GS) 1996. godine.
Ubitačan servis, izlazak na mrežu i poen. Nema odbrane.
(Torrente, 9. jul 2021 22:15) # Link komentara

Toliko je specifično da je Novak osvojio 5 gren slemova na travi bez toga. I to baš protiv servis-volej igrača, s izuzetkom Nadala jednom.

Očigledno ni ti ni ostali što su lupili minus nisu shvatili poentu komentara. Nadal, Mari i posebno Đoković su svojom igrom tu istrošenu tehniku odavno prevazišli. Zato igrači koji forsiraju servis i prvi udarac posle servisa nemaju mnogo čemu da se nadaju na Vimbldonu, a kamoli na ostalim turnirima.

moj do mojega

pre 2 godine

Šapovalov ima 1/11 na brejk-loptama! Da nije mentalno na nivou trećeg osnovne, već bi privodio meč kraju u svoju korist.
(Monden, 9. jul 2021 19:45)

Uzmi pa treniraj Sapovalova, daj mu mentalnu snagu. Sve neki strucnjaci za nivoe, te nivo igre, te nivo mentalni...

D

pre 2 godine

Ovako ce i u nedelju. Nisam gledao statistiku ali mislim da je Novak dobio 80% poena kad vrati servis. Ovo (Sapovalov, Beretini) su jednodimenzionalni igraci i morace jos mnogo da rade.

Berkhamsted

pre 2 godine

Nevjerovatno! Sigurni Genije, pa može se reći Najbolji Sportista u Istoriji.. cjelokupnim življenjem etičan, pametan.. Bravo! Miloš, Podgorica

deliš lekcije a ni sam ne znaš ništa

pre 2 godine

20
21
22
23
24
25
(AleksandarBL, 09. jul 2021 17:39)

Jel si to poceo da uces da brojis?
(Stranac, 9. jul 2021 17:59)

I ti da poradiš na pravopisu.

Defo

pre 2 godine

Ne moze se sa Djokovicem igrati i nadmudrivati, tu je nestvarno dobar, da bi dobili Djokovica ne mozete imati taktiku, jednostavno morate 3 sata da udarate iz sve snage bez greske a to se desava retko gotovo nikad

Zvezda

pre 2 godine

Ko mrzi Novaka? Mrze ga zadojeni potomci oficira JNA unesrećeni navijači lopatari tj grobari. Nije normalno da se mrzi Srbin od strane Srbina. To je već za lečenje u specijalizovanoj medicinskoj ustanovi

Mikii

pre 2 godine

Zašto se drugi meč za redom vuče kao prebijen po terenu, zasto po ko zna koji put ne napada protivnika kad ima brejk lopte nego se brani i čeka njegovu grešku,zasto, zasto....???
(Nikola, 09. jul 2021 20:09)

Nema covek motiva kad zna da igra protiv ljudi koji jednostavno ne mogu da ga pobede. Ovako da izadje na teren protiv Nadala, prosao bi kao prosle godine u finalu Roland Garosa. Zna on vrlo dobro gde treba da igra maksimalno od starta, a gde moze da dozira. Samo to vi nikako da ukapirate i posle toliko godina.

Moljac

pre 2 godine

Winning ugly. Odlika šampiona. Svako može da ima loš dan, ali ne može svako da dobije s 3-0 odličnog protivnika u svom lošem danu.

isprani mozgovi

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 9. jul 2021 20:22)

Čuj "stručnjak" , a nema pojma sa tenisom hahahaha. A, tek ovi isfrustrirani što mu dadoše plusiće. Kakva nemoć !!!

Matori Laki

pre 2 godine

@Uvek ista priča. Protivnik bolji, dominira, Đoković ne zna šta ni kako, onda se desi neki prelomni momenat, protivnik promaši neki zicer i potpuno se sve preokrene. I nije to ono što njegovi fanovi pričaju "Ubaci u veću brzinu". Nije on Fiat Punto. On samo igra svoju igru i čeka ih da padnu.
(Monden, 09. jul 2021 18:28)

Pa zašto oni ne sačekaju neki "prelomni momenat", tj. preuzmu Novakovi taktiku?
Biće da ipak nemaju svoju igru u kontinuitetu.

Куп је битан

pre 2 godine

А Ви, проф. Виденовићу, како те? После двадесетог ГС-а очекујем најмање пет хиљада коментара.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Možda neki nevide ali sa jedne strane duva vetar i to dosta smeta i remeti Novaka ja sam se nekako nadao da padne kiša i zatvore kako nebi bilo vetra.Novak je odigrao sa maksimalno izmedju 50 i 60 posto onako kako ustvari igra kad nema vetra i koristi riterne inače bi odduvao šapalova koga mi žao ali njegovo prvo polufinale a želi pobedu uimas brate još da se jede pasulja da bi pobedio šapalov Novaka.

Spanish cortado

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 9. jul 2021 19:24) 

Od.ebi.

2CRAZY

pre 2 godine

Jedna zanimljivost, mec sudi sudija kojeg je Sapovalov pre par godina iz sve snage pogodio lopticom u oko (slucajno) i napravio mu ogromnu masnicu koja se delom i dan danas vidi...
Meni je neverovatno da je Sapovalov toliko bezobrazan da ga nije bilo sram da tog istog sudiju i danas napada za neke odluke i da se dere na njega, deriste iskvareno.

đuro iz modriče

pre 2 godine

Samo je pitanje vremena kad ce Šapovalov da prsne psihički. Gomila mu se bes zbog izgubljenog dobijenog seta, promašenog čelindža, 3 propusštene vezane brejk lopte. A onda kad stane servis i ne bude vola mogao da pogodi bekendom to mu je kraj.

Mozli

pre 2 godine

@vlada
Pa i Nadal je ispustao krike i stenjao 2005-te na prvom GS-u koji je osvojio isto kao sto stenje i 2021-ve. To nema nikakve veze. Po tebj ispada da je Nadalu na prvom Garosu koji je osvojio dusa bila u nosu i da nema snage, a on i dan danas osvaja. Ksto vazi i za Noleta. Nema veze sto stenje.

Lajavi Krelac

pre 2 godine

Auuuuuu dečko je na kraju zaplakao kao onomad Federer.

A Federerovi navijači na respiratorima.

Svaka čast Đokoviću, više dileme nema ko je njvaći i najbolji svih vremena u ovoj igri.

Bez obzira na rezulta u nedelju.

NikolaBB

pre 2 godine

Kakvu glavu i srce ima naš Nole. Onako raspoloženom i razigranom protivniku koji ne maši prvi servis i pogadja šta zamisli na takav način ukrasti set... Pa to je fenomen ne samo u tenisu nego u sportu generalno šta radi ovaj čovek. Idemo bree po 20GS i večnost! Napred sokole, imaš ga sad, ušao si mu u glavu!

isprani mozgovi

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 9. jul 2021 19:09)

Šteta je bačenih para za internet da bi slao ovako glupe komentare

Crkva Bosanska

pre 2 godine

Nole igra tenis ko da je srbskog porekla. Svaka cast za hrvatskog crnogorca :)
(Jovan Godecevo, 09. jul 2021 19:38)

Ne zna se ko je jadniji da li ti sa ovim jadnim komentarom ili ovi sa B92 kad ovako nešto puštaju.
Deri ih Novače sve od reda.

dovla

pre 2 godine

Ljudi znali neko sto ovoliko Nole podiže lopticu? Da li je to izraz taktike ili nemoći?
(Bojan, 9. jul 2021 20:15) # Link komentara

Mora da je nemoc u pitanju, tek trece uzastopno finale u Londonu.

Sporija lopta, vise spina - protivnik mora sam svu brzinu da da loptici.

mlekadžija

pre 2 godine

Што Вишко данас рече само 4% поена се на овогодишњем Вимблдону осваја сервис волеј игром. Испричана прича....Ноле напред до још једне титуле!!!!

zet_lotar_mateusa

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Pa naravno kad su ga i oni napravili odnosno stvorili hahahaha

Bojke

pre 2 godine

Nznm bas tacno kolki je minimum da se unedogled pobedjuju ovakvi nebitni likovi, ali - Djokovic zna !!
I da, dajte nek neko kaze ovoj mamicinoj placibipbipcki da je sada 1 : 0 za Djoku!

Dr. Nolak Djoković

pre 2 godine

Kakav Šapovalov,običan žutokljunac,Nole da ga pojede bez problema sa svojom veličinom i igrom.
Kakav Beretini,još jedan žutokljunac

Odbrana i poslednji dani

pre 2 godine

@dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 9. jul 2021 20:22)

Sta ces, to nam je u genima. Ne napadamo nikoga, ali smo najjaci kad se branimo i tako pobedjujemo

Bane

pre 2 godine

Kolko samo zamlateni ljudi ima.
Likovi stvarno sede kuci i gledaju tenis 3-4 sata.
Gledaj bre tehnicki sto ode u materinu.
Gledaj ovu pljacku sto se desava.
(Mare, 9. jul 2021 22:49

Bezi na Vecernjak

Cinjenica

pre 2 godine

Ako Novak ovog trenutka prestane da igra; plasmanom sad u finale i zavrsetkom godine kao broj 1 ili 2 (niko ga tu ne moze ugroziti) prestize Fedju po overall GOAT statistici.

Zvezda

pre 2 godine

Novak igra bez emocija,znaci agresivnost mu je na niskom nivou,ako se ne probudi moze lako mec da ode u nezgodnom pravcu za njega,sreca je sto Sapovalov samara lopticu pa cesto gresi,ajmo Novace !!!!
(celinc, 09. jul 2021 19:07)

Ti vidiš i znaš da Novak igra bez emocije. Ajde leba ti objasni nam kako se emocija vidi

John

pre 2 godine

Nikada mi neće biti jasno...
Kada je sa druge strane mreže Đoković, svi odjednom počnu da igraju tenis života.
A kada je sa druge strane Federer, naprasno počnu da igraju kao rekreativci.

Srdjan

pre 2 godine

Knap. Novak je bio bolji u kljucnim momentima i to je veoma dobro. Novak na bl 3 od 10, Sapovalov 1 od 11. Ovo samo govori koliko je mec bio ujednacen i tezak iako je 3-0.
Mislim da ovo Nole lagano osvaja i to bi bilo to. Neka visa sila je zapisala da Big 3 imaju isti broj GS titula. Haha

Realno

pre 2 godine

Opet navijanje za protivnika Đokovića. Šta mislite šta će biti u nedelju?
Nije mu bilo lako da savlada ovog Šapovalova ali to je polufinale Vimbldona.

HeadsUp

pre 2 godine

lal, 09. jul 2021 19:41

Ja licno znam bar 20 boljih fudbalera od Inzagija, uključujući i moju malenkost...

Medjutim, boljeg golgetera... Tesko. Moze centrala da prebaci jednom, ali ne moze 100 puta...

celinc

pre 2 godine

Novak igra bez emocija,znaci agresivnost mu je na niskom nivou,ako se ne probudi moze lako mec da ode u nezgodnom pravcu za njega,sreca je sto Sapovalov samara lopticu pa cesto gresi,ajmo Novace !!!!

AleksandarBL

pre 2 godine

Muka mi od ovih primitivaca što mrače i mrze Đokovića..
Sitne duše, mrze svakog oko sebe, neostvarenih bijednih života, pa sada našli da navijaju protiv Noleta, zato što ne plaća porez u Srbiji, zato što je Federer bolji ili šta ja znam šta još ne.
Kakva bagra od ljudi, da čovjek ne povjeruje.
Zbog ovakvog ološa nam i jeste ovako sve u državi...
Sve bih vas istrijebio iz našeg društva klošari jedni

M

pre 2 godine

Hahaha ali kako nervira ove u publici, crkli bi od muke! Na glas se smejem koliko je mentalna gromada - u facu im urla: Mrzite me? I JA VAS!!!!!!!!!!

rizi bizi

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 9. jul 2021 20:22)

jel si krao marendu u vojsci?

Sarkazam

pre 2 godine

@Milos Radunkovic
Ni minus ni plus na to sto si nabrljao. Ti si ocigledno federtard i hteo si da ispadnes pametan ali si ispao glup. Rec je prvenstveno o sportu i bacanju senke na isti ali ne od No1eta i njegovih navijaca, jer oni ne mogu to da urade jer nisu u organizaciji, medijima, a cak nisu tamo ni da navijaju! Rec je o nesportskom ponasanju drugih navijaca, organizatora, medijske masinerije i onih koji No1eta ne podnose ili mrze. I naravno titule su bitne jer su deo sporta. Zasto se oni takmice, sta mislis? Za krompire? Komentatore iz okoline na srpskom sajtu necu ni da komentarisem. Sigurno nisu dosli da ga hvale ovde. A sto se pokazivanja i dokazivanja tice tvog dzemperka i njegovih 20GS (od kojih je osvojio 12 pre nego sto je No1e poceo igra) su gural svud gde su stigli dok je naizgled bio najbolji. U stvari njegovo je zavrseno pre nekih 10 godina, a od skora su brojke postale nevazne jer on vise nije imao najbolje. Eto i pukni i sa minusima i plusevima!

Jednorucno samoubistvo

pre 2 godine

Sto volim ove klince sto se lozili na Federera pislednjih 10 godina, stanu Novaku na crtu i igraju mec zivota ne bi li srusili najveceg zlikovca svog detinjstva.
I onda onako, iz sveg snage, jednorucnim bekhendom plasiraju projektile u aut.

Srba Patrijota

pre 2 godine

Sapolavov em nema cojones em klinacki cesto ne drzi oci na lopticu, razmislja unaprijed prije udaranja...
Oruzje je tu ali dzaba kad na najbitnije poene pravi greske.

Nebojša Lužaić

pre 2 godine

Новак побеђује Шаповалова у полуфиналу и Берентина у финалу за 20 титулу и изједначење са Роџером Федерером и Рафаелом Надалом. Новак ће бити недостижан и лако је могуће да ће бити јако тешко урадити то што Новак сада ради

lal

pre 2 godine

Nema Srbija 5 Wimbledon titula nego ima Novak Djokovic! A mi da budemo srecni sto imamo ovakvog sportistu i ambasadora u svetu! Tenis je individualni sport i sve su titule njegove i samo njegove.
(Dule Pacov, 09. jul 2021 19:09)
naravno da ima... novak nam ih je dao... mozes alobodno da ga pitas...
a ako je vec individualni sport i ako drzava nije bitna, zasto onda nije uzeo englesko drzavljanstvo i zasto se na RG sviralo boze pravde?!?

zet_lotar_mateusa

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Pa naravno kad su ga i oni napravili odnosno stvorili hahahaha

GanDra Šajkaš

pre 2 godine

Ocekivano tezak mec. Rekoh pre neki dan da ce biti tezi mec nego finale.
Jednostavno previse nervoze.
A finale?
Pa nadam se da nas Italijani nece sehraniti u sportu.

pre 2 godine

Kako se zove crnkinja u publici?
(Pezos, 9. jul 2021 20:39)

Lepa je koja je da je! Ako neko zna neka da ime. Hvala

BRAVO CARE
-MAJSTORE!

Mindža kornjače, mindža kornjače, mindža kornjače! 😂

pre 2 godine

(Loznica, Gučevo, Cer…,

Druže, Loznica, posle 40 godina, opet ima sjajnog psihijatra - Mogu da vas povežem, žena ne naplaćuje - potreban je samo uput, tu i ja mogu da pomognem!

JPR24

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 09. jul 2021 20:22)

Lik 150 miliona… a ti ni dobacivanje za gaće nisi uspeo.

Brutus

pre 2 godine

E moj nolo
(Milos, 09. jul 2021 18:19)

E moj miloso
(uE, 09. jul 2021 18:42

Zemo, nije lepo smejati se mentalno oštećenim osobama

srga robokap

pre 2 godine

Kad tad ce se Noletu odbiti od glavu losi pocetkovi meceva... Izdaje na polu fin sa deckom koji igra prvi put u istom i odseku mu se noge a servis katastrofa. Cudno.
(Lakic, 09. jul 2021 18:07)
Au care gde si ti u skolu isao.

Milicaaa

pre 2 godine

Kazna je slusati i gledati tenis na RTS 1, posebno kad Mijaljevic komentarise, covek davi li davi,pakao. Napred Nole! Samo hrabro i mudro!

Nick

pre 2 godine

koliko je Nole sazreo teniski to je neverovatno. Ta njegova igra iz defanzive najbolja trenutno medju svim aktivnim igračima. Koliko je bio u podređen u prva dva seta a ipak ih je dobio. To frustrira protivnika, pogotovo mladju generaciju. Kada se prvih godina probijao u teniski vrh igrao je isto tako kao danasnji protivnik. Brzo, nestrpljivo, atraktivno svom snagom od početka. A sada veoma mlako ulazi u mečeve i rasporedjuje snagu. Zrela igra Novaka. Naravno da ima dana kad ga neće, ipak svi smo na kraju ljudi.

zoran loznica

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Bog da mu dušu prosti

Stojadin

pre 2 godine

Novak nema najbolji, niti najjači servis, nije sjajan na mreži, nema ubitačan volej, niti smeč....., a najbolji!
Biće da je najkompletniji igrač.

Станко

pre 2 godine

Боже, која примитивна и агресивна публика. И ми кажемо за себе да нисмо културни! Кад видим ове острашћене примитивце……Ма, ми смо за њих господа.

AleksandarBL

pre 2 godine

20
21
22
23
24
25
(AleksandarBL, 09. jul 2021 17:39)

Jel si to poceo da uces da brojis?
(Stranac, 9. jul 2021 17:59)

Ma jok. Samo da pokažem tebi i sličnim tebi da i poslije 20 ima brojeva
;p

kompletni idiot

pre 2 godine

Imam osećaj da je Novak pustio set Drejperu u prvom kolu, nije hteo da ponizi tinejdžera pred domaćom publikom. Ostale protivnike pobeđuje sa po 3:0, sa, pa recimo, sa 70 odsto snage. Nadamo se da najbolje čuva za finale, jer protiv Beretinija će mu ipak trebati najbolje izdanje.

Hahahahahaha

pre 2 godine

Koji gospodin ovaj bekam ne pljeska ni jednom ni drugom
(Uzinolotokrtina, 9. jul 2021 20:15)

Gospodin je onaj koji aplaudira obojici.

Marko

pre 2 godine

Al publike bolesne, ovo nije realno koliko je ova Wimbldonska publika bolesna, klasicna bolest. Prosto nevjerovatno zvuci da ljudi 15 godina zdusno navijaju za svakog Novakovog protivnika, jedino logicno objasnjenje za takvo nesto je BOLEST, drugog objasnjenja nema. A te price da ne navijaju protiv Novaka, nego za slabijeg igraca, jel tek sad vidite koliko su smijesne te price. Mislim takvo nepostovanje pokazivati prema jednom takvom sampionu kao sto je Novak, to je BOLEST rodjaci moji, BOLEST.

mr

pre 2 godine

Новак у покушају, како претрчати што мање, како ударити лоптицу што мањи број пута, и како ударити лоптицу што слабије, и све то по могућству уз размишљање рецимо и Мајорци и лепом времену. Баш игра слабо, не чита сервис, касни на већину удараца, игра без ватре. Није чудо што се овај Денис поједе жив, јер га има а никако.

Vlajzi

pre 2 godine

Ljudi znali neko sto ovoliko Nole podiže lopticu? Da li je to izraz taktike ili nemoći?
(Bojan, 9. jul 2021 20:15)

Mislim da je to rezultat nemoći, što i rezultat pokazuje... Poyyy

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Gubi ovo Novak lagano. Nema potrebe da se nervirate.
(Mile, 09. jul 2021 18:18)

Promašeni slucaju kada budeš crkao samo će muve gov.are biti na tvojoj sahrani.
Imaćeš svoj mir...

TurboNator

pre 2 godine

Brejk lopte, drugi servis… Nole ili ne vrati ili vrati kilavo… ipak udje u dug poen - i ne pokuša da napadne… pa bre jesi li broj jedan ili sto jedan..?

Ajde bre, završavaju posao!

Nebojša

pre 2 godine

Novak solidan ni manje ni više ali čvrst kako se i očekuje dočekao je kao i uvek priliku Sapovalov je jednostavno takav može šta hoće ali ne može dokle hoće i Novak ga je u svakom setu sačekao i matirao.

Nikola

pre 2 godine

Ovo sto gledamo danas samo neka prodje protiv nervcika Sapovalova ali to nije dovoljno za Beretinija koji je prosto pojeo Hurkaca razornim udarcima.
(Lalo, 09. jul 2021 19:41)

Ne bih se kladio. I Šapovalov je imao razorne udarce i vatrenu energiju protiv Hačanova da sam se i ja na trenutak zamislio može li Nole to ali Novak je Novak. Koliko god zvučalo čudno, Novak je i ovde rezervisan i ne igra na sve ili ništa jer zna da je stariji i da su povrede moguće na ovoj klizavoj travi. Čak i takav, na 40-50% snage vodi 2-0.

bmiles

pre 2 godine

Po kozna koji put prisustvujemo istom scenariju: "mozak caruje" i kad ne igras svoj najbolji tenis! Ajmo po 20 GS i zavrsimo ovu medijsku pricu o GOAT.
Zna se koje najbolji odavno samo to nece da priznaju!Znamo ko i zasto!

plasticni hirurg

pre 2 godine

u principu za njegove mogucnosti lose igrao, daleko od potencijala, i zezao se sa sudbinm tu i tamo, i opet dobio 3-0, kakav kralj

Veder

pre 2 godine

Ajde više ne lupetajte gluposti, nemate pojma pod kakvim pritiskom igra Novak, istorijska šansa da sustigne Nadala i Federer, ulog je nikad veći, kao i prilika da ih stigne po broju GS titula. Njemu je najteže, a ovi drugi nemaju šta da izgube, već su došli dalje no što su planirali.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Sapovalov je klasican srljator. Uzda se u servis i juriš tenis. Čim prigusti, izda ga hrabrost.
U dužim razmenama greši po pravilu.

Hentreal

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 09. jul 2021 19:09)

Steta je sto ti je dusa prazna a zivot pust!
Do pobede sokole nas!!!!

Blaster

pre 2 godine

Ovaj napaljeni klinac nije ni skontao kad je izgubio. A što se tiče publike Novak im daje 0% sebe i lepe igre, nego ih krčka na tihoj vatri, smara i lagano odrađuje ono zbog čega ke tu, a to je još jedan GS! Bravo Nole majstore, 1000x bravo!

Pantagruel

pre 2 godine

Добиће га на искуство. Зна да му се не исплати да се са 12 година млађим од себе носи на снагу, па га исцрпљује мозгом и постепено деморалише.

strucanjak

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole

draganTenis

pre 2 godine

10 gem u 1. setu, za udžbenike. 5:5, vraća brejk. Zato je broj 1. Kaže komentator na američkom ESPN, Djoković ukrao set Šapoalovu sa kućnog praga.

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Vidi onu lopatu sa natpisom "ja sam ovde zbog lepršavog baletana".
Bolje da je napisala ja sam ovde zbog rabljene rolne wc papira...

Matori Laki

pre 2 godine

@Za dobru predstavu se ide u pozoriste, a ovaj cirkus je jako losa predstava.
(Milica, 09. jul 2021 19:42)

Uz dužno poštovanje dama, hejteru skini suknjicu da ti vidimo kratke pantalonice.

Monden

pre 2 godine

Šapovalov u odlučujućem gemu prvog seta uključio dugme za samouništenje. Ona odluka da stane u igri i traži čelendž na 40:30 za Đokovića, na Đokovićevom servisu, gde loptica pada nemu pod noge i pola njenog traga je preko linije, je ravna teniskom samoubistvu. Čovek sa takvim mentalnim sklopom ne može da bude vrhunski teniser, a kamoli da pobedi Đokovića, iako je bio bolji u 90% prvog seta.

Nikola

pre 2 godine

Denis najavio pobedu i naostrio me da pomislim da je ovo praznik tenisa. Onda u prvom setu rani brejk, ja se nalozio da ce biti uzbudjenja. Odem u prodavnicu po pivo i kikiriki. Na kasi red, dok sam kuio, ulazim u zgradu, kad komsija kaze "mali Nole pobedio". "kako covece pobedio, tek igra", ja u stan, kad Nole vec daje izjavu :)

lal

pre 2 godine

Drugi set Novak spasava brejk lopte a Sapovalov na svoj servis sa nulom....
Uzas
(kejt_winslet, 09. jul 2021 19:09)
zamisli kakav je tek uzas preko puta mreze, kad i pores svega toga gubis 0:2?!?
idemo nole, jos ima da se igra... nema opustanja!!!

Deus

pre 2 godine

Novak stvano lose pocinje neke meceve, sta nam je zivaca pojeo tako. Ali kada dodje do treceg seta apsolutno nema sanse da pogresi, nestvarno. Naklon do poda.

Kanidja PG

pre 2 godine

Glava kakva se nece skoro pojavit u svetskom tenisu.
Brejk u svakom setu kad se lomi Novak je neprevazidjen tada.
Sapa ce biti ekstra igrac od svih ima igru za sve podloge.

veliki strumf

pre 2 godine

Za dobru predstavu se ide u pozoriste, a ovaj cirkus je jako losa predstava.
(Milica, 09. jul 2021 19:42). Pa sto ne igraš kad umeš bolje, dušo? Eno u ženskom tenisu jasna konkurencija - zablistaj, osvetlaj obraz naciji! A ti si autosovinista? Ništa onda.

HanSolo

pre 2 godine

Auff, ovo je mučenje za gledanje.. Bez energije.. Šta mu je.. Riterni loši i kad vrati drugi servis.. Treba da je pun motiva za poslednji rekord GS.. Ali ko da mu je dosadilo sve nekako.. Ajde Nole, trgni se malo!
Naaapreeeeddd!

sveti Nole ubiva azdaju!

pre 2 godine

Za ove majmune sto kazu kao Sapovalov Sam sebe pobedjuje, Pa glupani treba da znate da on sam sebe pobedjuje ne zato sto je dobar nego zato sto je los.
A sa druge strane stoji Sveti Nole koji ubiva azdaju!

Gde ja zivim

pre 2 godine

Novak igra kao da ga mrzi sto je ziv... 20% svojih mogucnosti i dobija... Ali je mentlno jaci od Sapovalova neuporedivo. To je glavna razlika izmedju njega i svih ostalih. I jos nesto: OPREM DOBRO i CUKAM STRANCI za publiku na terenu!

Matori Laki

pre 2 godine

@Sporija lopta, vise spina - protivnik mora sam svu brzinu da da loptici.
(dovla, 09. jul 2021 20:42)

Džaba gubiš vreme? Još samo da onaj lik razume šta je spin, tvoj trud bi imao smisla.

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Сва ова прича о Новаку, полако али сигурно одлази у правцу који све мање има везе са спортом. Сада је најбитније да има највише татула, да покаже да је бољи од свих, посебно од Федерера. Такође треба да покаже ко је најбољи и тзв западу, који га не воли и не поштује довољно. То исто треба да покаже у свим комшијама унаоколо, посебно Хрватима. Свет никако да схвати колико је добра и хумана особа, а не безисрћајан као његови главни конкуренти. И коначно, да сви прознају да је све што кажемо тако, да му се поклоне у да га сви заједно славимо. И после свега наведеног, хватам себе да ово више није спорт него чисто показивање, инаћење и доказивање, заправо све оно што мало има везе са тенисом. П. С. по броју минуса који ће несумњиви добити овај мој коментар моћи ће недвусмуслено да се потврди свеово о чему причам.

Sasabg86

pre 2 godine

Citam komentare i ne razumem…. Shvatam da beki navija za njega neko ne, ali toliko mrznje prema jednom kd najvecih sportista na svetu je samo pokazatelj vase frustracije sopstvenim
Zivotima…

O mecu: Novak uzima kljucne poene i to je sustina ova dva seta, Sapovalov ne igra uopste lose… Voleo bih da znam kako se ova mentalna snaga vezba, stvarno fenomenalno ali ovo je daleko od najboljeg Novaka a opet vodi 2:0… Meni je to zastrasujuce

PimPong

pre 2 godine

Nakon svega sto se desilo u 90-im, nekako me mnogo raduje kad vidim Ivanisevica kako se raduje i nervira :) zbog Djokovica kao da mu je brat, i da je to u redu i u hrvatskoj i u srpskoj javnosti.

To je ono sto pravi Novaka Shampionom---Dobija i kad nista ne igra

pre 2 godine

To je ono sto pravi Novaka Shampionom---Dobija i kad nista ne igra...dva-tri poena dobre je Novak dobio, sve je Shappa drugo pogreshio, kad naucish da dobijas i kad nista ne igras, onda si pravi shampion. Dok ne naucish to---tanjiracesh jos dugo dugo

Torrente

pre 2 godine

Toliko je dosadna ova servis-volej igra. Ubije mi volju za gledanjem, 50% poena rešeno bez prebacivanja loptice. A još 25% posle još jednog udarca. Šta tu ima da se gleda, ko bolje gađa polje?
(no1e, 9. jul 2021 20:41)

Pa to je specifičnost i lepota tenisa na travi.
Ričard Krajiček je tako osvojio Vimbldon (svoj jedini GS) 1996. godine.
Ubitačan servis, izlazak na mrežu i poen. Nema odbrane.

123

pre 2 godine

Svaki bitan prvi servis je pogodio, udsra iz sve snage i izgubi prvi set jer napravi prvu duplu serbis gresku?? Sa druge strane Novak mora da bolje servira i reternira. Na kraju vracao je servis mnogo boljim serverima od Sapovalova. Novak se polako zagreva ali glava..tu je sve..Idemooo majstore.

Sarkazam

pre 2 godine

Nolo se poigrava samo dva poena vise od Shvapolalova a vodi 2:0 u setovima
(Dylan Dog, 9. jul 2021 19:47)
Ti ne gledas isti mec kao mi ostali? Ko je taj Nolo? No1e tuce Sapu a ti mozda slabo cujes ili tako nesto?

lennox

pre 2 godine

Nole danas nije morao mnogo da se cima da pobedi. Sapovalov se svojski potrudio da pobedi samog sebe-zato je na kraju i kukao neutesno. Nadajmo se da ce Nole protiv Beretinija suverenije da nastupi, ovo danas je bilo jako slabo. Pitam se sta je on to naucio od Ivanisevica kad na svakom drugom mecu zaboravi kako se servira?

Јабучило

pre 2 godine

Kolko samo zamlateni ljudi ima.
Likovi stvarno sede kuci i gledaju tenis 3-4 sata.
Gledaj bre tehnicki sto ode u materinu.
Gledaj ovu pljacku sto se desava.
(Mare, 09. jul 2021 22:49)

И шта сад? Треба да се одрекнемо сваке радости у животу?

Shappa je dobar za prelaznu samo za Umetnicki Dojam

pre 2 godine

Da je Shappa ucestvovao za kanadsku reprezentaciju na umetnicko klizanje, za Umetnicki Dojam bi dobio cistu 10ticu, a sve ostalo ispod proseka....E moj Shapice, mozes da nesto osvojis tek kad se Noxi povuce, do tada sakupljachete svi perja fazanova...u nedelju dupli kec na Noleta protiv talijana i na Engleza protiv Talijana...

Predrag

pre 2 godine

Pogledah prvi set, utisak da je Sapovalov mnogo bolje odigrao, nadahnutije, napadački, Novak uzima set!

Imam osecaj da ne da nije ubacio u brzinu, nego da u leru vozi ovaj meč ...

Srba Patrijota

pre 2 godine

Kakvu glavu i srce ima naš Nole. Onako raspoloženom i razigranom protivniku koji ne maši prvi servis i pogadja šta zamisli na takav način ukrasti set... Pa to je fenomen ne samo u tenisu nego u sportu generalno šta radi ovaj čovek. Idemo bree po 20GS i večnost! Napred sokole, imaš ga sad, ušao si mu u glavu!
(NikolaBB, 09. jul 2021 18:45)
To nismo mogli da zakljucimo iz ovog seta. Na travi on radi bunkericu, brani se i ceka gresku. I ovaj zutokljunac pogrijesio. Onakvo spucavanje lopte sa mreze u aut od metra, to nema veze da Novakovim srcem i glavom.

N.S.

pre 2 godine

Al kad u inat drugosrbijancima kaze kao nas predsednik drzave:"Predaja nije opcija" meni srce puno jer znam koliko slomova zivaca to donese :)
(hours of love, 9. jul 2021 20:31) Spomenuti u ovom slučaju,PREDAJA NIJE OPCIJA, i porediti ,predsednika naše države i Novaka Đokovia, blago rečeno je odvratno! Nemojte Novaka uvlačiti u blato srpske politike.Novak je čovek i sportista kakvog nećemo skoro imati .

Gospodin

pre 2 godine

Svi su se poNADALi ahah I kad igra sa 30 posto snage zna kako da pronađe način idemo do 7 og Finala najprestižnijeg turnira na svetu.
OI Igland Klab Wimbledon 2021

shofer

pre 2 godine

@Realno
Реално, или си малициозан или немаш појма о тенису.
Новак је, за своје стандарде, испод нивоа а има два сета. Замисли да је мало изнад свог просека, можда би био и неки кромпир.
Шаповалов јесте напањен, и треба да буде, али то није довољно. Ноле игра маратон док шаповалов трчи спринт.
'ајмо Ноле!!

boro975

pre 2 godine

Brejk na 5:5 u trećem setu isto kao i u drugom, Novak kao da pokazuje da može da uzme gem kad god hoće, ali treba publici priuštiti malo drame za skupe ulaznice.

"Ne postoji teorija evolucije, postoji samo popis bića kojima Čak dopušta da žive"

Primjenite ovo na Novaka i trenutni svijet tenisa.

Mikii

pre 2 godine

Sapovalov je u prvom setu pokazao da nema glavu ni za jedan set, tako da ne vidim razlog za nervozu u nolovaca. Momak ima sve, osim onog najvaznijeg u tenisu. Izgubiti je normalno, to je sastavni deo sporta, ali mene zanima kako se ovakvi tipovi izvlace iz ovakvih poraza gde su u najmanju ruku bili jednaki, a izgubili glatko. Pa ja mislim da su 100 setova odigrali, Sapovalov bi u svakom bio bolji, a ipak bi izgubio svih 100. Neverovatan lik, ali zaista neverovatan.

Mu

pre 2 godine

Sjajan tenis obojice. Iskreno me Denis iznenadio igrom, igra bas dobro. Ako ovako nastavi pise mu se dobro. A i dobar je decko, vaspitan i nije iritantan kao vecina mladih. Sve u svemu Nole ovo dobija. Idemo

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Ponovo parada promašenih slučajeva sa raspalih vodenih kreveta.
Crkavacete jedan po jedan od muke, nadamo se bolno...

Djubre

pre 2 godine

Ovo sto gledamo danas samo neka prodje protiv nervcika Sapovalova ali to nije dovoljno za Beretinija koji je prosto pojeo Hurkaca razornim udarcima.
(Lalo, 09. jul 2021 19:41)

Mislim da neće ni izlaziti da igra finale, pošto je Beretini strah i trepet i jedan od najboljih igrača ikada koji ima nevidjeni (bukvalno) bekhend, ja sam čuo da se GOAT-ovi povlače sa turnira, nekad sa RG, nekad sa završnog mastersa.

Štap i šargarepa

pre 2 godine

Šapke, vidiš kako iskustvo u ovakvim mečevima igra i te kako značajnu ulogu. Ruka ti se skrati, loptice lete oko terena. Odjednom si uplašen, počinješ da grešiš, uletiš u mrežu, a nisi ni svestan da si upecan.

Mr. Bojangles

pre 2 godine

Ćao, ja sam Denis i mnogo sam naložen. Rekli su mi da tako treba... plus imam gotivnu frizuricu.

I nikada neću ništa da uradim u tenisu.

lal

pre 2 godine

Koliko ljudi ne razume tenis !?
Još gore, ne razumeju ni smisao takmičarskog sporta .
Idemooo, majstore !!!
(Ovako, 09. jul 2021 20:41)
ja se sve tesim da troluju... nije samo do nepoznavanja tenisa, nego generalno:
"ma nek igraju otvoreno, pa nek izgube sa 5:3"... a da trener u praksi odluci da ide na takvu kamikazu bilo bi 15:1...

Јабучило

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 09. jul 2021 19:24)

Мора да је страшно вечерас бити ти :)

Al’ sam se zarumenila

pre 2 godine

Рутиница … ово ГОАТ вози у трећој брзини.
Али свака част канађанину руског порекла, бар се бори са срцем, а не као онај некидан против Хуркача

basketas

pre 2 godine

novak definitivno radi sta hoce. kakva neprocenjiva skola za mladoga denisa. trebalo bi svoju nagradu sa turnira da uplati na novakov racun a kada prolazi pored njega dubok naklon zbog svih miliona koje ce zaraditi u buducnosti.

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Idi u Gracanicu seme ti se zatrlo pogano....
(sandzakjebosna, 09. jul 2021 20:59)

Vonjavo poturčeno kopile vama ćemo lično da zatremo svaku vrstu semena vrlo uskoro.
Serem ti se u ta prljava zaražena usta, na kuran i na sve dzamije, sotono zaturčeno lojava!

bigserb

pre 2 godine

Novakov izraz lica mi je odmah rekao da ce danas biti los i kako vidimo, to se upravo i desava!
Nole je neprepoznatljiv na terenu, susta suprotnost od Novaka koji je igrao prekjuce!
Servis nula, udarci slabi i kratki, sve penali za mladog Sapovalova koji lopticu udara snazno i duboko!
Kako izgleda nema nista od nove titule na Vimbldonu i Novak ce morati da ceka na svoj 20. GS!
Nije mi jasno kako se covek ovoliko promeni u igri za samo 2 dana?
Jednostavno kod Novaka je sve drugacije, izraz lica, pogled, drzanje tela, kao da to nije isti covek!

rece mi jedan covek

pre 2 godine

Ovaj samo šamara pa kako udje… protiv takvih ne možeš nametnuti svoju igru dok pogadjaju… zna to Nole naravno vrlo dobro… samo ladno strpljivo kao na kraju prvog seta

Dejan

pre 2 godine

Sapovalov je postojao dok je vodio sa 5:3 pa 5:4 u prvom setu, a onda je Nole preuzeo stvari u svoje ruke i dobija ovo rutinski na kraju

Vatra

pre 2 godine

Ama sta je s vas bre ljudi?
Novak se ovde pita, jos ni patike nije zapertlao vi ga vec otpisali.

A ovaj ima servis, kao sveti Ilija da bije licno, mada samo polako.

hotahota

pre 2 godine

Je l' vidite koliko je iritantno kada se protivnik non-stop buni ,ponaša bahato na svaku liniju pravi grimase? U ovom slučaju je to Sapovalov. ?mam osećaj da Nole nije nas ,i da je npr. Englez ,ili Francuz da bi ga naši ovde svi pljuvali i svima bio iritantan. Ali ,pošto je naš ,svima nam predstavlja ponos kada se breca i smatramo da nas kao naciju ne vole ukoliko ne vole Novaka. A, ustvari je samo iritantan.

hours of love

pre 2 godine

Al kad u inat drugosrbijancima kaze kao nas predsednik drzave:"Predaja nije opcija" meni srce puno jer znam koliko slomova zivaca to donese :)

Dušan

pre 2 godine

E sad pošto je Nole okrenuo i dobio prvi set, očekujem čišćenje u naredna dva. 6-2, 6-2.

Ne može Denis ovo psihički da iznese, imao je prvi set u ruci, nije ga dobio i videlo i tie-brake psihička nestabilnost, nije uzeo nijedan poen na svoj servis.

Trovach

pre 2 godine

Ne mogu se oteti utisku da Nole igra sa pola snage samo zbog publike. Secam se boks meca kada su navijaci Krisa Jubanka dosli da gledaju atraktivnu borbu, a Kris je jednim jedinim udarcem posle nekoliko sekundi nokautirao protivnika i bio izvizdan. Ljudi su platili da gledaju mec, a ne jedan krose.

Nije sve u hokejašima, ima nešto i u ...

pre 2 godine

Eh, a da je Novak onomad uzeo englesko državljanstvo...
Ovako navijaju za razigranog, srećnog Kanađina, kome se zgadila porodica i rusko poreklo, pa otišao gde mu je lepše.

Zola

pre 2 godine

Evo kreću sve veliki teniski stručnjaci, a ni loptu ne znaju da udare. Gde je onaj tip sa Cera ili Keiser Roger? Nema ljubimca pa ni ne gledaju?

30ka

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 09. jul 2021 19:09)


Ovo ti je deseti komentar na istu foru na ovu vest a svaki put si promenio nick, potreban ti je doktor.
(Andrej, 09. jul 2021 19:24)

Zahvaljujemo se na glasu.

Ovom sajtu su potrebni ljudi koji zarad popularnosti,pustaju samo normalne komentare.Ovih idiota je pun svet.

Зема

pre 2 godine

Да су га волели, тј. да су се правили да га воле, не би пола ГС узео. Шта ти је Србин... А уз то пола Хрват.

Monden

pre 2 godine

Uvek ista priča. Protivnik bolji, dominira, Đoković ne zna šta ni kako, onda se desi neki prelomni momenat, protivnik promaši neki zicer i potpuno se sve preokrene. I nije to ono što njegovi fanovi pričaju "Ubaci u veću brzinu". Nije on Fiat Punto. On samo igra svoju igru i čeka ih da padnu.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Наш шампион се вратио и после велике борбе освојио први сет. Ајмооо! ✊

Hehe

pre 2 godine

A sto je najgore za one koje gledaju ovaj mec tj Novakove protivnike, je da znaju da bi Sapovalov sa ovakvom igrom svakog dobio, a protiv Novaka gubi 0-2, koja je to pometnja u njihovim glavama.

Podgorica

pre 2 godine

"Istrosio se, nema vise snage", " Dobija ovo Sapovalov", "gubi, kakva steta"... itd, itd a na kraju vazda ishod isti. Dje ste, misevi?

Kole

pre 2 godine

Momak dobro servira, ali izgoreće kao i svi koji igraju na centralnom terenu protiv Novaka. Jednostavno im se u nekom trenutku odseku noge i ni makac. Juče je bilo glasanje ko bi od četvorice mogao da bude šampion i posle Novaka sa 1200 glasova, Hurkač je bio drugi sa preko 900. To pokazuje totalno nepoznavanje tenisa i veliki uticaj predrasuda. Beretini je dobio najmanje sansi, a realno jedino on ima neke šanse protiv Novaka.

Coa

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 09. jul 2021 19:24)

Gledas a? Gledas i nadas se a ono sve jaca bol... ne mogu da kazem da znam kako ti je, izdrzi sinko.

Крастачкиња

pre 2 godine

Полуписмени водитељ - са Денисом ШаповаловОм, ХачановОм итд. Па нису они жене, глупане

djomla

pre 2 godine

Pauza poslije dobivenog prvog seta. Ne želim komentarisati ko će pobijediti, a ni vama ne savjetujem jer mnogi lupetaju. Uživajmo u tenisu pa ćemo na kraju lajati.

Coa

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 09. jul 2021 19:24)

Gledas a? Gledas i nadas se a ono sve jaca bol... ne mogu da kazem da znam kako ti je, izdrzi sinko.

Рајко Четник, клуб 311+

pre 2 godine

E moj nolo
(Milos, 9. jul 2021 18:12) # Link komentara, мишић ајмо назад у рупицу.

Red

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 9. jul 2021 19:09)

Istrosio se,2:0,ahahahahahahaha.

milijarder

pre 2 godine

Alo pljuvaci Nole jede za dorucak ove debitante u 3 seta a moze i da ih lagano izmori pa 4 ili 5 setova zavisi kako je raspolozen

u prolazu

pre 2 godine

(Milos Radunkovic, 9. jul 2021 22:58)

Znaš kako, u današnje vreme se uzrast u kome je Novak prvi put uzeo reket u ruke još uvek smatra bebom (beba od 4 godine - baš i nema veze s mozgom ali tako je), dobrih 30 godina života je posvetio poslu kojim se vrlo uspešno bavi i naravno da želi da dobije priznanje koje je uveliko zaslužio. Za tebe je to pokazivanje, dokazivanje i inaćenje, za većinu nas koji tenis pratimo i volimo je to nešto sasvim normalno - čovek je izuzetan teniser, ima mogućnost da i brojkama to potvrdi i ja zaista ne vidim u čemu je problem?!? Šta bi Novak trebalo da radi, da se skrušeno povinuje dirigovanom mišljenju plebsa i kaže kako je treći od velike trojke ili da igrama pokaže da to baš i nije tako? I da, to jeste sport, da nije tako Rodžer bi se već povukao iz igre ...

Nikola

pre 2 godine

Uzivajte u trenutku, jer je ovo era jednog majstora. Prve godine open ere, Lejver je osvojio sva 4 GS u godini, a posle toga, samo je Vilander '88. osvojio Australiju i RG, ali na Vimbldonu je ispao u cetvrtfinalu. Nole je jedini teniser open ere koji igra finale Vimbldona kao sampion Australije i RG, a da se ta 3 turnira igraju na 3 razlicite podloge. '69. se u Australiji igralo na travi.

Loyd

pre 2 godine

Kako me nervira Djokovic kad ovako pipka lopticu, zasto nekad udara cisto i iz sve snage a nekad ovako, zasto? Nemoj samo da mi kaze neko da je do protivnika...

Tor

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 09. jul 2021 19:09)

Trol, level petlići.

Lakic

pre 2 godine

Kad tad ce se Noletu odbiti od glavu losi pocetkovi meceva... Izdaje na polu fin sa deckom koji igra prvi put u istom i odseku mu se noge a servis katastrofa. Cudno.

delija... zenska60

pre 2 godine

I sta sada kazu oni sto su rekli da Nole gubi sa 3 :0???? Kako ste zlobni kao da biste voleli da izgubi. Sram vas bilo????

TurboNator

pre 2 godine

Znaci neverovatno…

Dobje prvi set… i nastavi da igra kilavo, čak i kilavije od prvog! Umesto da pusti ruku…

Ajde bre Nole!!

Разлика

pre 2 godine

Други сет 5-5 Шаповалов води 30-15 и добија лак поен,не, ипак се поен продужава и добија га Новак.Зашто је Новак бољи од те деце, се види у том поену.Док куцкам ево 2-0.

Svetolik

pre 2 godine

2:0 za Novaka hehehe, hejteri steže li vas oko srca?

Inače, sve do zadnjeg gema u 2 setu Šapovalov je bio bolji u sve i jednom parametru pa opet gubi. To je zato što igra protiv legende kojoj nije dorastao ni do nokta.

matori

pre 2 godine

@Mijaljević je udav komentatorski.
A moraćemo ga slušati jos 15 ,20 godina.
Kuku i ajme.
(Krajišnik, 09. jul 2021 19:06)

uplatiš EON i slušaš Viška

luminor

pre 2 godine

Kako voli da psihicki slama protivnike.. Glumi neku nezainteresovanost, kao ne ide mu, muci se, izgubi servis, a onda samelje kad ovaj prekoputa misli da je dobio set .. Sledeca 2 seta 6:4, 6:3 za Djokovica

Tenis

pre 2 godine

Auuu volim Novaka ali ovo je losa igra, posteno ni jedan lep mec nije imao, dobice on ovo ali je toliko stegnut da je to nerealno.

Previse straha ima da udari loptu.

Dušan

pre 2 godine

statistika nakon dva odigrana seta i 2-0 za Novaka.

ukupan broj osvojenih poena 71-70 za Đokovića.

brejk lopte Nole 2/3, Šapovalov 1/8.

Šta znači (ne)iskustvo.

Ajmo Nole, rešavaj to.

Pa da Novak i izgubi od bivšeg Rusa... kao da ćete vi biti bolji

pre 2 godine

Eh, kako sada Englezi, Kanađani, Hrvati i ostali čuveni albanski, makedonski i ini teniseri pate...

ooo

pre 2 godine

@Loznica, Gučevo, Cer
Zato je Italija 7 ekonomska sila sveta, sa fantasticnim zivotnim standardom, a Srbija zaostala siromasna banana drzava. Italijani se dive onima koji rade na razvoju drzave i nacije, a Srbi se dive coveku koji prebacuje lopticu preko mreze i ne zeli da placa porez Srbiji, jos ga proglasavaju herojem, hoce za predsednika da ga biraju.

pokipsi

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 09. jul 2021 19:09)

Igra s pola gasa, nije se ni oznojio

kraja

pre 2 godine

...kakva pljuvacina po kanadjaninu...
...nije ispunio necije vlazne snove...
...nesretni beretini, ne zna sta ga ceka ovde ako pusti novaka da pobedi...

milan

pre 2 godine

Za aplaudiranje publike kad je protivnik osvojio poen uz pomoc mreze a Novakova faca kao na US openu kad je federer imao 40-15 i 2 mec lopte kad mu je zabio onaj winer iz riterna. Kad sam to video jasno mi je bilo da ce brzo zavrsiti meč, publika nije svesna kako na taj nacin daje Novaku krila da odvali protivnika.

Prizeljkivao sam da po zavrsetku poslednjeg peona kaze sto je vec rekao: mozete k da mi pu**te ali se ipak Nole suzdržao.
(Miljan, 09. jul 2021 20:41)
publika bre daje pare za ulaznice da gleda tenis i da navija za kog zeli , sta ste zapeli za publiku majko mila ...to sto psuje publiku je sramno...jedan od najvecih i igrac koji igra najbolji tenis u istoriji ne sme tako ,,nisko,, da se ponasa...deset puta je vulgarniji od publike

Deus

pre 2 godine

Sapovalov je talentovan ali kada ga Djokovic satera na bekend u ugao apsolutno nista ne moze da vrati. Da je Djokovic igrao kako treba osisao bi ga u prvom setu. Ovako, Sapovalov bukvalno pobedio sam sebe. Ocekujem i da mu padne procenat prvog servisa. Videcemo, Djokovic mi je nesto njanjav danas.

pribil

pre 2 godine

Sapovalov je nebruseni dijamant, kad bi sredio psihu, emocije, ima potencijal i za najvise domete. Mozda ga Nole moze trenirati kad zavrsi karijeru sa 24 gs.

Lalo

pre 2 godine

Ovo sto gledamo danas samo neka prodje protiv nervcika Sapovalova ali to nije dovoljno za Beretinija koji je prosto pojeo Hurkaca razornim udarcima.

Na kom terenu igraju Juniori?

pre 2 godine

Prva tri gema pokazuju da je ove godine Wibledon juniora interesniji. Shapa je uzeo break-a i to ce biti to, sada ce najlutiti lavetinu i Shapa se vraca kuci sa gezvetom za kafu, tanjiracu i posluzavnik uzima Mateo

predrage

pre 2 godine

Ajde sta ste se napalili indijanci klinacki provokatorski,dobija ovo Novak lagano.Mozete samo da mu pljunete pod prozor klosari zavidni.Novak je veci SRBIN od svih vas zajedno!

Пикси из корнера, гробари невера

pre 2 godine

@Milos Radunkovic, 09. jul 2021 22:58
Коментар ћириличним, а потпис латиничним писмом? Занимљиво. Али да се вратимо суштини, односно глупости коју си написао. Извини, да ли можеш да ми наведеш једног професионалног спортисту на овом свету који жели да изгуби? Који је тај који не жели да победи и да буде најбољи у спорту у коме се бави? То би морала бити нека баш велика будала.

mlekadžija

pre 2 godine

Како су дозволили Шаповалоцу црне чарапе а пре неки дан један тенисер је морао да промени каоу јер је имала црну унутрашњост? Наоред Новаче до титуле!

Milos

pre 2 godine

Aj ako moze neko pametan da mi objasni sta je ovaj Ivanisevic doneo Djokovicu, pa Djokovic je i ranije imao nalete u servisu kao sada, pisam ja na njegov servis kada on dobro servira svaki peti mec, gde je konstantnost? Nekad servira po 20 asova a nekad ne moze da se sastavi, a kad dobro servira Ivanisevic sav ponosan, teraj ga bre imas Vajdu i njega placaj duplo, sta ovome dizes popularnost, a kladim se da ne voli Novaka, ubedjen sam u to!

Јабучило

pre 2 godine

Nekada ce se o njemu pricati kao o mitu. Covek je toliko dobar!
(Sasa, 09. jul 2021 21:54)
(Sasa, 09. jul 2021 21:53)
(Sasa, 09. jul 2021 21:53)
(Sasa, 09. jul 2021 21:53)

Добро-де, схватили смо :)

Кањош

pre 2 godine

Нека се у недељу Италија радује само због титуле првака Европе у фудбалу.

no1e

pre 2 godine

Toliko je dosadna ova servis-volej igra. Ubije mi volju za gledanjem, 50% poena rešeno bez prebacivanja loptice. A još 25% posle još jednog udarca. Šta tu ima da se gleda, ko bolje gađa polje?

Tihomir

pre 2 godine

Važno je što više lupetarati, kako bi se odmah prepoznao "tekst" bezmozgovića sa B92:

"S druge strane, pet puta je u prva tri servis gema Novak bio suočen sa brejk loptama za protivnika..."!

Ajde, na svojim servis gemovima Novak je "bio suočen sa brejk loptama ZA PROTIVNIKA"? Baš čudno i potpuno neuobičajeno, jer za očekivati je bilo da će se Novak suočiti sa brejk loptama za linijskog sudiju ili skupljače loptica ili... kad ono - za PROTIVNIKA?!

Eustahije Trubić

pre 2 godine

ja sam jednostavan čovek, vidim Nolo lupim minus
(milinko, 09. jul 2021 21:54)

Toliko jednostavno, a oni koji su odgovorili nisu razumeli!

Tihomir

pre 2 godine

Nemam komentar na sve vaše idiotarije:

"7:6, 3:4 - Denis sjajan na mreži

Napredovao je Denis u igri na mreži, sada je tako dobio nekoliko poena.

I kada se tome doda servis viner, jasno je zašto je uzeo samo jedan poen u ovom setu na servis protivnika, u četiri gema."

Nikola

pre 2 godine

Zašto se drugi meč za redom vuče kao prebijen po terenu, zasto po ko zna koji put ne napada protivnika kad ima brejk lopte nego se brani i čeka njegovu grešku,zasto, zasto....???

Nebojša

pre 2 godine

Samo ne razumem zašto igra toliko defanzivno? I kad se ukaže prilika da napadne on mu nabacuje kratke lopte... Hvala Bogu pa vodi...

Mare

pre 2 godine

Kolko samo zamlateni ljudi ima.
Likovi stvarno sede kuci i gledaju tenis 3-4 sata.
Gledaj bre tehnicki sto ode u materinu.
Gledaj ovu pljacku sto se desava.

dragaN

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 9. jul 2021 19:48)

Kakvih sve budala ima. Sve vreme gledam mec, publika podjednaka pozdravlja aplauzima i ovacijama, ne Sapalova i Novaka, nego bilo koji dobar potez. Ali neko ko je neobjektivan, ne moze da primeti to pa vidi samo kada pozdrave poen Sapalova.

Milan

pre 2 godine

Nevezano za rani brejk Šapovalova, ne znam koja je taktika Novaka za ovaj meč, ali ako se bude uzdao u to da će ovaj mali da uspori onda se sigurno zeznuo.

Vlada

pre 2 godine

Novak vec sad ispusta glas i stenje pri svakom udarcu. Znaci pisi ptopalo. Gubi ovaj mec. A Sapovalov se ne cuje. Znaci ima vise snage od Novaka.

zvezdoprc

pre 2 godine

Ovo polufinale dobija Novak ne znanjem i snagom uma već čistom glupošću Šapovalova.
Vrlo ,vrlo nestrpljiv i neinteligentan igrač Denis.

Torrente

pre 2 godine

Očigledno ni ti ni ostali što su lupili minus nisu shvatili poentu komentara. Nadal, Mari i posebno Đoković su svojom igrom tu istrošenu tehniku odavno prevazišli. Zato igrači koji forsiraju servis i prvi udarac posle servisa nemaju mnogo čemu da se nadaju na Vimbldonu, a kamoli na ostalim turnirima.
(no1e, 9. jul 2021 23:10)

Ne, nego ti ništa nisi shavtio.
Pre pojave Velike trojke koji su podigli tenis na mnogo viši nivo, Vimbldon se osvajao ubitačnim servisom i izlaskom na mrežu.

Kako bi inače (uz sve dužno poštovanje, navijao sam za obojicu da osvoje) prosečni igrači kao Krajiček i Ianišević osvojili Vimbldon?

Drugo, povlačenjem Rodika ubitačnih servera na turu više nešto i nema.
I Beretini je osrednji server za pomenutu dvojicu, tako da "istrošena tehnika" vie i ne može da prođe.

PS
Sutra 3:0 za Novaka bez problema. Beretini verovatno neće videti ni Taj brejk.

Suština

pre 2 godine

@ drago.Taman si pogodio u komentaru za glavu,a onda si sam sebe demantovao.Brži Šapovalov u nogama,ali Nole mnogo brži u glavi.Verovatno si negde čuo,um je iznad materije.Za razliku od Rodžera i Rafe,Nole ima uvek opciju B i C,pa na taj način bude ispred biologije.

Vuk

pre 2 godine

Sta se desava sa Novakovim servisom sa pocetka turnira?? Sad kad treba ga nema. I ova pasivna igra po travi, slanje lopte iz forhenda i bekenda u sevis polje.. Nestvarno kako sam sebe ukopa nekad. Ovu sanse ne smije da se propusto

Zoran

pre 2 godine

Ovaj će da razvali Novaka. Dečko igra ofanzivno, agresivno, a Novak tenis za žensku konkurenciju. Na stranu što se us&o od treme. Čovek broj jedan.
Feder kada je bio na vrhuncu ovakve je drao kao vola u kupusu.

jeremija

pre 2 godine

@Marko
A sta se ti toliko zbog toga sekiras,ionako ce se tim istima klanjati,slati im srca i slicno,kao sto je prosli put skoro pa kleknuo pred Vindzorima kada je osvojio Vimbldon,brate lik je milioner skoro ni zasta,samaranje loptice,pa nek istrpi malo hejta,sta se tu imas ti cimati kao da imas nesto od svega toga

konrad

pre 2 godine

@NikolaBB
Kakva glava,srce ovaj sam sebe pobedjuje,bolji ceo mec,eto koliko nama ne ide kao naciji,toliko je Djokovic pravo dete srece,bar kada je ono cime se bavi u pitanju

mikonostas

pre 2 godine

Koja psihoza ovaj Sapovalov za ne poverovati. Svako ko ga je malo vise gledao zna koliko ima problema sa glavom i koliko je samo destruktivan. Novak bukvalno ocajno igra ovaj mec i opet ce ga glat dobiti samo na psihu
(masterchef, 09. jul 2021 19:09)
Kakvu bre psihu!? Ovaj tenis koji djokivic igra se zove snaga i vracaj protivniku dok ne pogresi! E sad,protivnik je bas tanak sto se tice razmisljanja. Nema pojma gde bi trebalo u datom trenutku da odigra,nego brza i zuri! Nema ovde nikakve psihe,vec samo fizicke spreme i igras za svaki poen do kraja!

dragan zurovac kiki

pre 2 godine

kako li je ovom igrom ,igrom u ćetvrt finalu ,ovom u polufinalu.na garosu isto najbolji teniser a ovi sa kojim igra su polovni igraci.Prosli put u polufinalu se izvukao protiv beretinija,ovaj put ovom igrom a na nivou federera igra koja je pre 10 godina nikog ne mogu pobedit,sami sebe ovi igraci pobedjuju ali beretini je sazreo da igrace sa ovom igrom izbaci.Đokovic mora igrat svoj najbolji tenis u ovim godinama da bi uzeo vimbldon.Njegove sanse su jos ove godine

Petricevic

pre 2 godine

Teniser ne moze uvek da pogodi sta hoce, ali da promasi moze uvek, bez greske. Ima 15:40 na servis protivnika trista puta i bas onda servira duplu gresku ili posalje lopticu kilometar u aut. Pa se jos posle hvata za glavu: "Jao, kako mi se ovo desilo". Losa gluma malog kanadjanina (ocigledno za dobre pare).

strucanjak

pre 2 godine

Kakvi ovo nacionalisticki komentari prolaze ? Znaci ide deinstalacija ovog seljackog portala momentalno. Mozda dobijete i tuzbu za sirenje nacionalizma i izbacivanje sa kablovskih operatera.

Sram vas bilo !

lal

pre 2 godine

Skoplje i Makedonija čekaju 21 na US Open-u
(Gavrilo, 09. jul 2021 21:33)
bila bi fora da se gavrilo pono javi i doda: ZA NADALA... xD

Путуј игумане

pre 2 godine

@ струцанак. Ал си се узбудио,ни име ниси потрефио да напишеш исправно.Ето ћеш нам много недостајати,најбоље да и себе деинсталираш.Срби овде пишу искључиво о Новаку,већина га хвали, а мањи део га не воли,и сви коментари су око тениса.Припадници других народа дођу да провоцирају и вређају,кад је тако,добиће што заслужују и мало више,да им уши добро зацрвене.

zex

pre 2 godine

Sve deluje da ce Novak rutinski izgubiti 3-0. servis neide.Uplasio se sapovalova ocigledno.Nadam se da ce se trgnuti u nastavku.Ocekivao sam samounistenje sapovalova a ovamo Novak opet ulazi lose u mec.

Zoran

pre 2 godine

Novak očajan...Srećom da ovaj u glavi nije balansiran, ako uzmemo u obzir da su mu bukvalno svi udarci sjajni, inače bi odrao Novaka za 1,5 sat.

el diablo

pre 2 godine

E,moji hejteriiii. Sto bi rekao moj tata, sta vam drugo preostaje,samo da se obesite.. 🤣
(Dejan, 9. jul 2021 20:17)

e pametni ste i ti i tvoj tata, nemate vi puno srece to sigurno, kad tako pricate i mislite. Jako vam je tesko u zivotu u to sam siguran. 🤷‍♂️😎

Zoran

pre 2 godine

Novak će ovo možda dobiti, ali porediti njegovu igru sa Federerom iz najboljih dana je neozbiljno.
Novakova skraćena lopta, lob, smeč, igra na mreži, svetlosne godine iza Rodžera. Svaka mu čast da sa skromnom tehnikom je osvojio toliko mnogo.

stefan

pre 2 godine

Realno Novak ima dosta srece.On ovako moze da osvoji jos 10GS,igrajuci protiv Sapalova,Beretinija u polufinalu ili finalu.To su igraci koji srecom dolaze do zavrsnice turnira.Isto kao cicipas dosao u finale RG izgubio i dosao na WB i ispao
u prvom kolu, vi to zovete teniserom
kojo moze da zapreti Djokovicu ili
Nadalu,ne naravno.Tenis je bio zanimljiv
kada su bili u formi Nadal,Federer pa je
obda bilo povuci i potegni.Da li
ocekujete da ce Djokovicu biti tesko uzeti titulu kao npr.2011 ili 2019? ahaha lagano u 3 seta moze da hoce nego da jedan set zbog publike.Tenis je dosadan postao.Nema igraca

HanSolo

pre 2 godine

Ovo je smešna igra.. Samo prebacuje loptu.. Zato i nije toliko voljen.. I meni je dosadan tenis.. Nems lepote ni malo.. Daj Nole počni da udaraš loptu da izvršavaš pritisak na Šapovalova!! Ovako kzkavičko neće proći! Ofanzivno mora.. Ovo je trava! Ajdeee Noleeeee!!

drago

pre 2 godine

Djokovicev "revival" se poklapa sa dolaskom Ivanisevica u stožer. Kad je Ivanisevic od onoliko mentalno nestabilnog Cilica uspio napraviti GS šampiona jasno je da je trenercina (premda je po znanju Cilic zaslužio osvojiti i vise GS-ova). Nije samo jasno kako je Cilic odigrao tako suvereno taj turnir.
Mislim da je on i jedini trener koji je sa 2 igraca osvojio GS, makar dugo godina unazad.
Premda je meni Lendl daleko najbolji. Uspio je od Murray-ija koji nije mogao osvojiti Slam učiniti čovjeka koji je dominirao. E to je pothvat.

Sto se meča tiče, Shapovalov je bio puno bolji u prva 2 seta, isto tako puno losiji u trecem.
Trkacki i teniski je bio bolji Shapovalov ali još se jednom pokazalo da glava presuđuje u igri podjednakih rivala. Shapo nema glavu, Djoko ima.
Djoko iako je izgubio samo 1 set, a Shapo je i zadnji mec izgubio 2, bio je puno tromiji, godine ga stižu. Prvi put da vidim da je protivnik brzi od njega.

Filip

pre 2 godine

СКОПЈЕ ЗНАЕ И ЧЕКА. G.O.A.T No1e cela МАКЕДОНИЈА ЧЕКА 20+ ТИТУЛУ ИДЕМООО БРАЧОООО!!!!

Will Mosley

pre 2 godine

Idemo sokole, samo napred legendo do prvog londonskog finala. Sa partijom kao protiv Mareja i Federera, Sapovalov ima jako dobre sanse da pobedi, sa 3 brejka moze da se plasira u finale.

Robert

pre 2 godine

Ala kradu Šapovalova linijske sudije. Već dva puta sude aut, pa još glavni sudija potvrđuje i mali ne traži proveru. Inače, za sada odličan meč. Očekivao sam da će Denis skroz da se pogubi na početku meča, zbog velikog uloga, i da će Nole lagano da uzme prvi set a da borba krene od drugog.

jcw

pre 2 godine

Ovo je vrlo žalosno. Tenis je pogodio kameno dno i ne predviđa mu se bilo kakav vid napretka u budućnosti. Novakovi navijači su izgubili kredibil853 da uopšte pominju konkuranciju u kojoj je Roger Federer osvajao grand slamove. Toliko.

Pistol Pete

pre 2 godine

Drugo, povlačenjem Rodika ubitačnih servera na turu više nešto i nema.
I Beretini je osrednji server za pomenutu dvojicu, tako da "istrošena tehnika" vie i ne može da prođe.

PS
Sutra 3:0 za Novaka bez problema. Beretini verovatno neće videti ni Taj brejk.
(Torrente, 10. jul 2021 11:13)

Јесте, вас двојица стручњака што терен нисте видели осим испод Новака расправљате о тенису???

Просечна брзина тог о ком причаш као "последњи" је била 238кмх.

Онда погледаш Лопеза, Изнера, Чилића, Опелку, Хуркача, Раонића, Цонгу, Андерсона....и (а за њега ниси ни чуо, а камоли да си га гледао) Копила? Сви сервирају брже од Родика, неки много, неки кмх до два брже, али брже...а рецимо Федерер просечно сервира неких 2% спорије од Родика....

И онда ти думаш, думаш како ћеш да одговориш, да би испао познавалац и ако можеш, евентуално и неку увреду да подвучеш, нешто да сам ја рецимо глуп?

Онда ћеш нешто о опреми да ми одбрусиш? Рекети су сад бољи него пре 10 или 20 година - то зналци често баце на сто?

Страшно је шта је интернет направио од људи, ви људи стварно верујете да се разумете у то што пискарате, па се још и надмећете у знању...

Иначе пре велике тројке Вимблдон су освојили и Агаси и Хјуит...нит' мањих људи, нит' слабијих сервиса...Агаси кад је добио великог Горана у финалу пре ког је Горан посвећивао титулу ХВОу и причао о свом сну како пуца на те Србе, сервирао од 130кмх до 170кмх, неких 50 до 100кмх мање од Горана..

Pera

pre 2 godine

@Andrej, 09. jul 2021 19:24)

Nije deseti, nego drugi. Biće i treći i četvrti, a ako treba i peti. Ćuti nesrećo, vidiš da pomaže. Doktora imam, hvala.

drago

pre 2 godine

Pa da Novak i izgubi od bivšeg Rusa... kao da ćete vi biti bolji

Crkva Bosanska

Nemojte tako. Da Vas Dijana cuje, ne bi ga ni rodila ;) :)))))))))

Muamer

pre 2 godine

Ko ovo prati, nema Rafe GOAT-a nema tenisa. Nijedan meč na Wimbledonu nisam pogledao kao I mnogi ljudi, ovo je toliko dosadno bez Rafe.

strucanjak

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole

ooo

pre 2 godine

@Loznica, Gučevo, Cer
Zato je Italija 7 ekonomska sila sveta, sa fantasticnim zivotnim standardom, a Srbija zaostala siromasna banana drzava. Italijani se dive onima koji rade na razvoju drzave i nacije, a Srbi se dive coveku koji prebacuje lopticu preko mreze i ne zeli da placa porez Srbiji, jos ga proglasavaju herojem, hoce za predsednika da ga biraju.

milan

pre 2 godine

Za aplaudiranje publike kad je protivnik osvojio poen uz pomoc mreze a Novakova faca kao na US openu kad je federer imao 40-15 i 2 mec lopte kad mu je zabio onaj winer iz riterna. Kad sam to video jasno mi je bilo da ce brzo zavrsiti meč, publika nije svesna kako na taj nacin daje Novaku krila da odvali protivnika.

Prizeljkivao sam da po zavrsetku poslednjeg peona kaze sto je vec rekao: mozete k da mi pu**te ali se ipak Nole suzdržao.
(Miljan, 09. jul 2021 20:41)
publika bre daje pare za ulaznice da gleda tenis i da navija za kog zeli , sta ste zapeli za publiku majko mila ...to sto psuje publiku je sramno...jedan od najvecih i igrac koji igra najbolji tenis u istoriji ne sme tako ,,nisko,, da se ponasa...deset puta je vulgarniji od publike

hotahota

pre 2 godine

Je l' vidite koliko je iritantno kada se protivnik non-stop buni ,ponaša bahato na svaku liniju pravi grimase? U ovom slučaju je to Sapovalov. ?mam osećaj da Nole nije nas ,i da je npr. Englez ,ili Francuz da bi ga naši ovde svi pljuvali i svima bio iritantan. Ali ,pošto je naš ,svima nam predstavlja ponos kada se breca i smatramo da nas kao naciju ne vole ukoliko ne vole Novaka. A, ustvari je samo iritantan.

Vlada

pre 2 godine

Novak vec sad ispusta glas i stenje pri svakom udarcu. Znaci pisi ptopalo. Gubi ovaj mec. A Sapovalov se ne cuje. Znaci ima vise snage od Novaka.

Зема

pre 2 godine

Да су га волели, тј. да су се правили да га воле, не би пола ГС узео. Шта ти је Србин... А уз то пола Хрват.

mahea

pre 2 godine

Dere Noleta kao Musa jarca.
(Marko, 09. jul 2021 18:06)

Jos jedan neostvaren zivot u Srbiji. Zivis na grbaci roditelja, spavas do 12, komentarises sa interneta koji ti roditelji placaju od crkavice, mrzis svakog ko je uspjesan jer nemas nista uspjesno svoje. Idi covjece posudi 200 kinti od staraca pa stavi na Sapovalova

Loyd

pre 2 godine

Kako me nervira Djokovic kad ovako pipka lopticu, zasto nekad udara cisto i iz sve snage a nekad ovako, zasto? Nemoj samo da mi kaze neko da je do protivnika...

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Italija zemlja od 60 miliona stanovnika. Sportska velesila, je prvi put u svojoj istoriji dobila Wimbledon finalistu. Srbija siromašna zemlja od 7 miliona stanovnika zahvaljujući Đokoviću ima 5 Wimbledon titula. Kakvog šampiona ima ova zemlja? Srećno Nole!

Dule Pacov

pre 2 godine

(Loznica, Gučevo, Cer…, 09. jul 2021 17:38)

Nema Srbija 5 Wimbledon titula nego ima Novak Djokovic! A mi da budemo srecni sto imamo ovakvog sportistu i ambasadora u svetu! Tenis je individualni sport i sve su titule njegove i samo njegove.

konrad

pre 2 godine

@NikolaBB
Kakva glava,srce ovaj sam sebe pobedjuje,bolji ceo mec,eto koliko nama ne ide kao naciji,toliko je Djokovic pravo dete srece,bar kada je ono cime se bavi u pitanju

Lalo

pre 2 godine

Ovo sto gledamo danas samo neka prodje protiv nervcika Sapovalova ali to nije dovoljno za Beretinija koji je prosto pojeo Hurkaca razornim udarcima.

Mare

pre 2 godine

Kolko samo zamlateni ljudi ima.
Likovi stvarno sede kuci i gledaju tenis 3-4 sata.
Gledaj bre tehnicki sto ode u materinu.
Gledaj ovu pljacku sto se desava.

jcw

pre 2 godine

Ovo je vrlo žalosno. Tenis je pogodio kameno dno i ne predviđa mu se bilo kakav vid napretka u budućnosti. Novakovi navijači su izgubili kredibil853 da uopšte pominju konkuranciju u kojoj je Roger Federer osvajao grand slamove. Toliko.

Zoran

pre 2 godine

Novak će ovo možda dobiti, ali porediti njegovu igru sa Federerom iz najboljih dana je neozbiljno.
Novakova skraćena lopta, lob, smeč, igra na mreži, svetlosne godine iza Rodžera. Svaka mu čast da sa skromnom tehnikom je osvojio toliko mnogo.

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Сва ова прича о Новаку, полако али сигурно одлази у правцу који све мање има везе са спортом. Сада је најбитније да има највише татула, да покаже да је бољи од свих, посебно од Федерера. Такође треба да покаже ко је најбољи и тзв западу, који га не воли и не поштује довољно. То исто треба да покаже у свим комшијама унаоколо, посебно Хрватима. Свет никако да схвати колико је добра и хумана особа, а не безисрћајан као његови главни конкуренти. И коначно, да сви прознају да је све што кажемо тако, да му се поклоне у да га сви заједно славимо. И после свега наведеног, хватам себе да ово више није спорт него чисто показивање, инаћење и доказивање, заправо све оно што мало има везе са тенисом. П. С. по броју минуса који ће несумњиви добити овај мој коментар моћи ће недвусмуслено да се потврди свеово о чему причам.

bigserb

pre 2 godine

Novakov izraz lica mi je odmah rekao da ce danas biti los i kako vidimo, to se upravo i desava!
Nole je neprepoznatljiv na terenu, susta suprotnost od Novaka koji je igrao prekjuce!
Servis nula, udarci slabi i kratki, sve penali za mladog Sapovalova koji lopticu udara snazno i duboko!
Kako izgleda nema nista od nove titule na Vimbldonu i Novak ce morati da ceka na svoj 20. GS!
Nije mi jasno kako se covek ovoliko promeni u igri za samo 2 dana?
Jednostavno kod Novaka je sve drugacije, izraz lica, pogled, drzanje tela, kao da to nije isti covek!

el diablo

pre 2 godine

E,moji hejteriiii. Sto bi rekao moj tata, sta vam drugo preostaje,samo da se obesite.. 🤣
(Dejan, 9. jul 2021 20:17)

e pametni ste i ti i tvoj tata, nemate vi puno srece to sigurno, kad tako pricate i mislite. Jako vam je tesko u zivotu u to sam siguran. 🤷‍♂️😎

Petricevic

pre 2 godine

Teniser ne moze uvek da pogodi sta hoce, ali da promasi moze uvek, bez greske. Ima 15:40 na servis protivnika trista puta i bas onda servira duplu gresku ili posalje lopticu kilometar u aut. Pa se jos posle hvata za glavu: "Jao, kako mi se ovo desilo". Losa gluma malog kanadjanina (ocigledno za dobre pare).

dragan zurovac kiki

pre 2 godine

kako li je ovom igrom ,igrom u ćetvrt finalu ,ovom u polufinalu.na garosu isto najbolji teniser a ovi sa kojim igra su polovni igraci.Prosli put u polufinalu se izvukao protiv beretinija,ovaj put ovom igrom a na nivou federera igra koja je pre 10 godina nikog ne mogu pobedit,sami sebe ovi igraci pobedjuju ali beretini je sazreo da igrace sa ovom igrom izbaci.Đokovic mora igrat svoj najbolji tenis u ovim godinama da bi uzeo vimbldon.Njegove sanse su jos ove godine

Robert

pre 2 godine

Ala kradu Šapovalova linijske sudije. Već dva puta sude aut, pa još glavni sudija potvrđuje i mali ne traži proveru. Inače, za sada odličan meč. Očekivao sam da će Denis skroz da se pogubi na početku meča, zbog velikog uloga, i da će Nole lagano da uzme prvi set a da borba krene od drugog.

HanSolo

pre 2 godine

Auff, ovo je mučenje za gledanje.. Bez energije.. Šta mu je.. Riterni loši i kad vrati drugi servis.. Treba da je pun motiva za poslednji rekord GS.. Ali ko da mu je dosadilo sve nekako.. Ajde Nole, trgni se malo!
Naaapreeeeddd!

Andrej

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 09. jul 2021 19:09)


Ovo ti je deseti komentar na istu foru na ovu vest a svaki put si promenio nick, potreban ti je doktor.

Muamer

pre 2 godine

Ko ovo prati, nema Rafe GOAT-a nema tenisa. Nijedan meč na Wimbledonu nisam pogledao kao I mnogi ljudi, ovo je toliko dosadno bez Rafe.

Stole

pre 2 godine

Hahahahah i sta kazete publika navija za slabijeg igraca hahahahha, kakvo crno navijanje za slabijeg, ova Wimbldonska publika bi navijala za Hitlera da igra protiv Novaka.

jeremija

pre 2 godine

@Marko
A sta se ti toliko zbog toga sekiras,ionako ce se tim istima klanjati,slati im srca i slicno,kao sto je prosli put skoro pa kleknuo pred Vindzorima kada je osvojio Vimbldon,brate lik je milioner skoro ni zasta,samaranje loptice,pa nek istrpi malo hejta,sta se tu imas ti cimati kao da imas nesto od svega toga

Zvezda

pre 2 godine

Ko mrzi Novaka? Mrze ga zadojeni potomci oficira JNA unesrećeni navijači lopatari tj grobari. Nije normalno da se mrzi Srbin od strane Srbina. To je već za lečenje u specijalizovanoj medicinskoj ustanovi

Nikola

pre 2 godine

Zašto se drugi meč za redom vuče kao prebijen po terenu, zasto po ko zna koji put ne napada protivnika kad ima brejk lopte nego se brani i čeka njegovu grešku,zasto, zasto....???

dragaN

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 9. jul 2021 19:48)

Kakvih sve budala ima. Sve vreme gledam mec, publika podjednaka pozdravlja aplauzima i ovacijama, ne Sapalova i Novaka, nego bilo koji dobar potez. Ali neko ko je neobjektivan, ne moze da primeti to pa vidi samo kada pozdrave poen Sapalova.

hours of love

pre 2 godine

Al kad u inat drugosrbijancima kaze kao nas predsednik drzave:"Predaja nije opcija" meni srce puno jer znam koliko slomova zivaca to donese :)

no1e

pre 2 godine

Toliko je dosadna ova servis-volej igra. Ubije mi volju za gledanjem, 50% poena rešeno bez prebacivanja loptice. A još 25% posle još jednog udarca. Šta tu ima da se gleda, ko bolje gađa polje?

Milos

pre 2 godine

Aj ako moze neko pametan da mi objasni sta je ovaj Ivanisevic doneo Djokovicu, pa Djokovic je i ranije imao nalete u servisu kao sada, pisam ja na njegov servis kada on dobro servira svaki peti mec, gde je konstantnost? Nekad servira po 20 asova a nekad ne moze da se sastavi, a kad dobro servira Ivanisevic sav ponosan, teraj ga bre imas Vajdu i njega placaj duplo, sta ovome dizes popularnost, a kladim se da ne voli Novaka, ubedjen sam u to!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kakva su bagra od ljudi ovi Englezi majko moja? Pa poen još traje oni ometaju Novaka u toku igre. Kakva je Novak mentalna gromada. Trebao je danas da igra prvi, pomere ga za kasnije. Sad na svaki izgubljen poen raduju se kao da su dobili sina.

stefan

pre 2 godine

Realno Novak ima dosta srece.On ovako moze da osvoji jos 10GS,igrajuci protiv Sapalova,Beretinija u polufinalu ili finalu.To su igraci koji srecom dolaze do zavrsnice turnira.Isto kao cicipas dosao u finale RG izgubio i dosao na WB i ispao
u prvom kolu, vi to zovete teniserom
kojo moze da zapreti Djokovicu ili
Nadalu,ne naravno.Tenis je bio zanimljiv
kada su bili u formi Nadal,Federer pa je
obda bilo povuci i potegni.Da li
ocekujete da ce Djokovicu biti tesko uzeti titulu kao npr.2011 ili 2019? ahaha lagano u 3 seta moze da hoce nego da jedan set zbog publike.Tenis je dosadan postao.Nema igraca

Neđo Valderama

pre 2 godine

Ovoliki animozitet prema nekom sportisti svet zabeležio nije. Novak je Čegevara u sportu, on će biti večna ikona, devastator buržujskih nauma, najveći sin Srbije , a i Crne Gore. Hvala Đokovićima što postoje. Ovaj čovek je zaslužio najveći doček ikada. Pogledajte balkanci koliko engleska publika mrzi...

Zoran

pre 2 godine

Ovaj će da razvali Novaka. Dečko igra ofanzivno, agresivno, a Novak tenis za žensku konkurenciju. Na stranu što se us&o od treme. Čovek broj jedan.
Feder kada je bio na vrhuncu ovakve je drao kao vola u kupusu.

Svetolik

pre 2 godine

Šapovalov naoštren kao sablja. Udara i ulazi mu svašta. Međutim, ovo nije prvi put viđeno kod ovakvih mladih "lavova" da se u početku razmašu udaraju ko ludi, troše energiju i onda ostanu bez goriva kad igraju protiv Novaka. Novak je preiskusan da bi dozvolio iznenađenje. Znači slijedi kroćenje mladog lavića Šapovalova i prolaz do finala.

Srba Patrijota

pre 2 godine

Kakvu glavu i srce ima naš Nole. Onako raspoloženom i razigranom protivniku koji ne maši prvi servis i pogadja šta zamisli na takav način ukrasti set... Pa to je fenomen ne samo u tenisu nego u sportu generalno šta radi ovaj čovek. Idemo bree po 20GS i večnost! Napred sokole, imaš ga sad, ušao si mu u glavu!
(NikolaBB, 09. jul 2021 18:45)
To nismo mogli da zakljucimo iz ovog seta. Na travi on radi bunkericu, brani se i ceka gresku. I ovaj zutokljunac pogrijesio. Onakvo spucavanje lopte sa mreze u aut od metra, to nema veze da Novakovim srcem i glavom.

zex

pre 2 godine

Sve deluje da ce Novak rutinski izgubiti 3-0. servis neide.Uplasio se sapovalova ocigledno.Nadam se da ce se trgnuti u nastavku.Ocekivao sam samounistenje sapovalova a ovamo Novak opet ulazi lose u mec.

Will Mosley

pre 2 godine

Idemo sokole, samo napred legendo do prvog londonskog finala. Sa partijom kao protiv Mareja i Federera, Sapovalov ima jako dobre sanse da pobedi, sa 3 brejka moze da se plasira u finale.

Dmitar

pre 2 godine

Đoković dovoljno dobar da riješi meč u tri seta. Publika kao i obično navija da Srbin izgubi ali Nole je čovek od naroda. Dok Englezi čekaju tranziciju on nastavlja tradiciju gladijatora modernog doba.

Mare

pre 2 godine

Šapovalov napravi jedan brejk i ljudi su odmah u fazonu kako Novak nema šanse. Da li ste gledali vi nekad tenis u životu ili samo komentarišete?

lennox

pre 2 godine

Nole danas nije morao mnogo da se cima da pobedi. Sapovalov se svojski potrudio da pobedi samog sebe-zato je na kraju i kukao neutesno. Nadajmo se da ce Nole protiv Beretinija suverenije da nastupi, ovo danas je bilo jako slabo. Pitam se sta je on to naucio od Ivanisevica kad na svakom drugom mecu zaboravi kako se servira?

HanSolo

pre 2 godine

Ovo je smešna igra.. Samo prebacuje loptu.. Zato i nije toliko voljen.. I meni je dosadan tenis.. Nems lepote ni malo.. Daj Nole počni da udaraš loptu da izvršavaš pritisak na Šapovalova!! Ovako kzkavičko neće proći! Ofanzivno mora.. Ovo je trava! Ajdeee Noleeeee!!

blentavilo

pre 2 godine

Je l' vidite koliko je iritantno kada se protivnik non-stop buni ,ponaša bahato na svaku liniju pravi grimase? U ovom slučaju je to Sapovalov. ?mam osećaj da Nole nije nas ,i da je npr. Englez ,ili Francuz da bi ga naši ovde svi pljuvali i svima bio iritantan. Ali ,pošto je naš ,svima nam predstavlja ponos kada se breca i smatramo da nas kao naciju ne vole ukoliko ne vole Novaka. A, ustvari je samo iritantan.
(hotahota, 9. jul 2021 19:46)

I ti sve to gledas?

Kole

pre 2 godine

Zar ne mogu srpske obaveštajne službe preko naših ljudi u Engleskoj da ranije finansiraju i nabave nekoliko hiljada karata za finale i da naši ljudi naprave ludilo od navijanja. Kad 3-4000 ljudi složno zaurla, ima ovi engleski kolonijalni rasisti da se ućute kao miševi. Meni su fenomen Azijati i Afrikanci koji da bi bili veći Englezi od Engleza navijaju kao i većina publike čime pokazuju da se još nisu oslobodili kolonijalno podređenog položaja.

Xp

pre 2 godine

Novak vodi 2:0 u setovima. Mozemo mi da palamudimo da li je zasluzeno ili nije bla bla. Znam samo jedno: kad Novak vodi 2:0 u setovima, mozete da stavite sve sadasnje igrace, bivse igrace, sve legende tenisa, zive i mrtve sa druge strane mreze i ne bi mu zajedno uzeli tri seta za redom pa nece ni ovaj napaljeni deckic.

Nebojša

pre 2 godine

Samo ne razumem zašto igra toliko defanzivno? I kad se ukaže prilika da napadne on mu nabacuje kratke lopte... Hvala Bogu pa vodi...

Nije sve u hokejašima, ima nešto i u ...

pre 2 godine

Eh, a da je Novak onomad uzeo englesko državljanstvo...
Ovako navijaju za razigranog, srećnog Kanađina, kome se zgadila porodica i rusko poreklo, pa otišao gde mu je lepše.

Zoran

pre 2 godine

Novak očajan...Srećom da ovaj u glavi nije balansiran, ako uzmemo u obzir da su mu bukvalno svi udarci sjajni, inače bi odrao Novaka za 1,5 sat.

Bojke

pre 2 godine

Jery se isplakalo mamino detence?! Mamin projekat! Plod isfrustrirane proslosti i, u buducnosti ulaznica za 'visoka drustva'!? Ala NE podnosim ove plavusancice, ispebipbipsane iskomplexirane milenijance! Milenijunce!
Fujcina !!
P.S. Djoka nije smeo strasnije da ga resetuje - tuzili bi ga za zlostavljanje.

Lakic

pre 2 godine

Kad tad ce se Noletu odbiti od glavu losi pocetkovi meceva... Izdaje na polu fin sa deckom koji igra prvi put u istom i odseku mu se noge a servis katastrofa. Cudno.

Rix

pre 2 godine

ovakov izraz lica mi je odmah rekao da ce danas biti los i kako vidimo, to se upravo i desava!
Nole je neprepoznatljiv na terenu, susta suprotnost od Novaka koji je igrao prekjuce!
Servis nula, udarci slabi i kratki, sve penali za mladog Sapovalova koji lopticu udara snazno i duboko!
Kako izgleda nema nista od nove titule na Vimbldonu i Novak ce morati da ceka na svoj 20. GS!
Nije mi jasno kako se covek ovoliko promeni u igri za samo 2 dana?
Jednostavno kod Novaka je sve drugacije, izraz lica, pogled, drzanje tela, kao da to nije isti covek!
(bigserb, 9. jul 2021 18:01)

Taktika!

zvezdoprc

pre 2 godine

Ovo polufinale dobija Novak ne znanjem i snagom uma već čistom glupošću Šapovalova.
Vrlo ,vrlo nestrpljiv i neinteligentan igrač Denis.

Deus

pre 2 godine

Al kad u inat drugosrbijancima kaze kao nas predsednik drzave:"Predaja nije opcija" meni srce puno jer znam koliko slomova zivaca to donese :)
(hours of love, 9. jul 2021 20:31)
---
Zato ga i hejtuje ta drugosrbijanska boranija. Ne kapiraju ga kao svoga ni njega ni njegovu porodicu. Samo napred Nole!

Мирков

pre 2 godine

Ноле игра паметно, смирено, чека своје прилике, не мучи се превише. Као да се чува за финале. Невероватна је то ментална громада.

milanm

pre 2 godine

Da li je iko, od ovih koji se javljaju, ranije gledao tenis, pogotovo na tri dobijena seta ?
Dajte, ako Boga znate, umuknite više.
Idemoooo!

želja

pre 2 godine

Ono kad izgubiš svih 5 svojih servisa u taj brejku,polufinala Vimbldona. To može samo protiv Novaka.
(strašno, 09. jul 2021 18:37

ono kad se ponadaš ,a na kraju šmrc hahahahahahahaha

celinc

pre 2 godine

Novak igra bez emocija,znaci agresivnost mu je na niskom nivou,ako se ne probudi moze lako mec da ode u nezgodnom pravcu za njega,sreca je sto Sapovalov samara lopticu pa cesto gresi,ajmo Novace !!!!

strucanjak

pre 2 godine

Kakvi ovo nacionalisticki komentari prolaze ? Znaci ide deinstalacija ovog seljackog portala momentalno. Mozda dobijete i tuzbu za sirenje nacionalizma i izbacivanje sa kablovskih operatera.

Sram vas bilo !

giocatore

pre 2 godine

Novakov izraz lica mi je odmah rekao da ce danas biti los i kako vidimo, to se upravo i desava!
Nole je neprepoznatljiv na terenu, susta suprotnost od Novaka koji je igrao prekjuce!
Servis nula, udarci slabi i kratki, sve penali za mladog Sapovalova koji lopticu udara snazno i duboko!
Kako izgleda nema nista od nove titule na Vimbldonu i Novak ce morati da ceka na svoj 20. GS!
Nije mi jasno kako se covek ovoliko promeni u igri za samo 2 dana?
Jednostavno kod Novaka je sve drugacije, izraz lica, pogled, drzanje tela, kao da to nije isti covek!
(bigserb, 09. jul 2021 18:01)

Druže, ne igra se tenis samo prvih pola sata!!! Igra se na 3 dobijena seta. Pali Nole mašinu lagano ;)

Torrente

pre 2 godine

Toliko je dosadna ova servis-volej igra. Ubije mi volju za gledanjem, 50% poena rešeno bez prebacivanja loptice. A još 25% posle još jednog udarca. Šta tu ima da se gleda, ko bolje gađa polje?
(no1e, 9. jul 2021 20:41)

Pa to je specifičnost i lepota tenisa na travi.
Ričard Krajiček je tako osvojio Vimbldon (svoj jedini GS) 1996. godine.
Ubitačan servis, izlazak na mrežu i poen. Nema odbrane.

mikonostas

pre 2 godine

Koja psihoza ovaj Sapovalov za ne poverovati. Svako ko ga je malo vise gledao zna koliko ima problema sa glavom i koliko je samo destruktivan. Novak bukvalno ocajno igra ovaj mec i opet ce ga glat dobiti samo na psihu
(masterchef, 09. jul 2021 19:09)
Kakvu bre psihu!? Ovaj tenis koji djokivic igra se zove snaga i vracaj protivniku dok ne pogresi! E sad,protivnik je bas tanak sto se tice razmisljanja. Nema pojma gde bi trebalo u datom trenutku da odigra,nego brza i zuri! Nema ovde nikakve psihe,vec samo fizicke spreme i igras za svaki poen do kraja!

Tenis

pre 2 godine

Auuu volim Novaka ali ovo je losa igra, posteno ni jedan lep mec nije imao, dobice on ovo ali je toliko stegnut da je to nerealno.

Previse straha ima da udari loptu.

TurboNator

pre 2 godine

Brejk lopte, drugi servis… Nole ili ne vrati ili vrati kilavo… ipak udje u dug poen - i ne pokuša da napadne… pa bre jesi li broj jedan ili sto jedan..?

Ajde bre, završavaju posao!

masterchef

pre 2 godine

Koja psihoza ovaj Sapovalov za ne poverovati. Svako ko ga je malo vise gledao zna koliko ima problema sa glavom i koliko je samo destruktivan. Novak bukvalno ocajno igra ovaj mec i opet ce ga glat dobiti samo na psihu

mr

pre 2 godine

Новак у покушају, како претрчати што мање, како ударити лоптицу што мањи број пута, и како ударити лоптицу што слабије, и све то по могућству уз размишљање рецимо и Мајорци и лепом времену. Баш игра слабо, не чита сервис, касни на већину удараца, игра без ватре. Није чудо што се овај Денис поједе жив, јер га има а никако.

drago

pre 2 godine

Djokovicev "revival" se poklapa sa dolaskom Ivanisevica u stožer. Kad je Ivanisevic od onoliko mentalno nestabilnog Cilica uspio napraviti GS šampiona jasno je da je trenercina (premda je po znanju Cilic zaslužio osvojiti i vise GS-ova). Nije samo jasno kako je Cilic odigrao tako suvereno taj turnir.
Mislim da je on i jedini trener koji je sa 2 igraca osvojio GS, makar dugo godina unazad.
Premda je meni Lendl daleko najbolji. Uspio je od Murray-ija koji nije mogao osvojiti Slam učiniti čovjeka koji je dominirao. E to je pothvat.

Sto se meča tiče, Shapovalov je bio puno bolji u prva 2 seta, isto tako puno losiji u trecem.
Trkacki i teniski je bio bolji Shapovalov ali još se jednom pokazalo da glava presuđuje u igri podjednakih rivala. Shapo nema glavu, Djoko ima.
Djoko iako je izgubio samo 1 set, a Shapo je i zadnji mec izgubio 2, bio je puno tromiji, godine ga stižu. Prvi put da vidim da je protivnik brzi od njega.

CG

pre 2 godine

Oni jednostavno ne razumiju sta pokrece Novaka. Ne radi se o forjendu, bekendu, riternu, strategiji....Da bi razumjeli moraju mu otvoriti hrudi i pogledati u srce. I da se pnovim od juce:

Бојте се- ја нисам човек, ја сам вук!
Ја не причам и не пишем- ја завијам!
Не завијам што ме је страх, не завијам што сам бесан.
Завијам да би ме чуо чопор мој, да би ме чули вукови, да би ме чуле вучице,
да би ме чули вучићи- да би се окупио чопор мој!
А када се окупи чопор мој- бојте се пси!

Nemanja Milosevic

pre 2 godine

2011 - Djokovic - Nadal
2014 - Djokovic - Federer
2015 - Djokovic - Federer
2018 - Djokovic - Anderson (Nadal bio u polufinalu)
2019 - Djokovic - Federer (15:40)
2021 - Djokovic - Beretini

Dakle ovo je prvi Vimbldon da Djokovic stize to titule bez susreta sa Nadalom i Federerom.
Bas me zanima sta ce raditi gospoda "klub 20"

drago

pre 2 godine

Pa da Novak i izgubi od bivšeg Rusa... kao da ćete vi biti bolji

Crkva Bosanska

Nemojte tako. Da Vas Dijana cuje, ne bi ga ni rodila ;) :)))))))))

BMX

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Bez brige, zato će Nole u nedelju poslepodne da im se poprska po kičmi a italijani će uveče da ih doprskaju ('-')

Alex

pre 2 godine

Rafa: Mene je bog poslao na zemlju da budem najbolji teniser na svetu, i ja to jesam.
Rodzer: Ne, mene je bog poslao na zemlju da budem najbolji teniser na svetu, i ja to jesam.
Novak: Ajde ne lupetajte vas dvojica, nikoga ja nisam poslao.

lal

pre 2 godine

Je l' vidite koliko je iritantno kada se protivnik non-stop buni ,ponaša bahato na svaku liniju pravi grimase? U ovom slučaju je to Sapovalov. ?mam osećaj da Nole nije nas ,i da je npr. Englez ,ili Francuz da bi ga naši ovde svi pljuvali i svima bio iritantan. Ali ,pošto je naš ,svima nam predstavlja ponos kada se breca i smatramo da nas kao naciju ne vole ukoliko ne vole Novaka. A, ustvari je samo iritantan.
(hotahota, 09. jul 2021 19:46)
imas los osecaj, medvedev je novi miljenik vecine nas "nolomana", cim se noksa penzionise... a on je poznat po tome da se ne ponasa po zapadnim nakaradnim standardima...

John

pre 2 godine

Nikada mi neće biti jasno...
Kada je sa druge strane mreže Đoković, svi odjednom počnu da igraju tenis života.
A kada je sa druge strane Federer, naprasno počnu da igraju kao rekreativci.

zet_lotar_mateusa

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Pa naravno kad su ga i oni napravili odnosno stvorili hahahaha

glas razuma

pre 2 godine

Bravo Nole.
Srbija ceka 20 GS.
Pokazna vezba kako u tenisu um caruje.Rece tvoj prijatelj Nestorovic da si reinkrinacija Tesle.Slazem se sa njim.Samo zapad izgleda nije obavesten.
Idemoooooo!!!!!!

Milan

pre 2 godine

Nevezano za rani brejk Šapovalova, ne znam koja je taktika Novaka za ovaj meč, ali ako se bude uzdao u to da će ovaj mali da uspori onda se sigurno zeznuo.

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Vidi onu lopatu sa natpisom "ja sam ovde zbog lepršavog baletana".
Bolje da je napisala ja sam ovde zbog rabljene rolne wc papira...

lal

pre 2 godine

Nivo Novakove igre je ispod očajnog. Srećom da Rus nije u glavi svoj, inače bi Nole već pakovao stvari za Beograd.
(Zoran, 09. jul 2021 19:45)
kako li izgleda rezultat kada je iznad odlicnog?!? 13 - (-4) 22 - (-7)?!?

kaokakao

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 09. jul 2021 20:22)

A ovi ostali ne prebacuju?

Defo

pre 2 godine

Ne moze se sa Djokovicem igrati i nadmudrivati, tu je nestvarno dobar, da bi dobili Djokovica ne mozete imati taktiku, jednostavno morate 3 sata da udarate iz sve snage bez greske a to se desava retko gotovo nikad

Pera

pre 2 godine

@Andrej, 09. jul 2021 19:24)

Nije deseti, nego drugi. Biće i treći i četvrti, a ako treba i peti. Ćuti nesrećo, vidiš da pomaže. Doktora imam, hvala.

lal

pre 2 godine

inace svaka cast denisu... da sam izgubio onako dva seta, mislim da bih u trecem osvojio do pet poena... ali on ne staje... i dalje mu se igra...

Mikii

pre 2 godine

Sapovalov je u prvom setu pokazao da nema glavu ni za jedan set, tako da ne vidim razlog za nervozu u nolovaca. Momak ima sve, osim onog najvaznijeg u tenisu. Izgubiti je normalno, to je sastavni deo sporta, ali mene zanima kako se ovakvi tipovi izvlace iz ovakvih poraza gde su u najmanju ruku bili jednaki, a izgubili glatko. Pa ja mislim da su 100 setova odigrali, Sapovalov bi u svakom bio bolji, a ipak bi izgubio svih 100. Neverovatan lik, ali zaista neverovatan.

sasa jokic

pre 2 godine

Ova ekipa mladjih igrace je daleko ispod nivoa velike trojke. Ne moze Berentini set da otkine Noletu. Nole je danas “dozirao” igrao taman koliko mu je potrebno. Cinjenica je da mu je stalo, a to se videlo kroz emocije prilikom vaznih poena, ali ninjednog trenutka pobednik meca nije bio doveden u pitanje. Rutinska pobeda. Mislim da ce u finalu biti jos ubedljiviji.

Dr. Nolak Djoković

pre 2 godine

Kakav Šapovalov,običan žutokljunac,Nole da ga pojede bez problema sa svojom veličinom i igrom.
Kakav Beretini,još jedan žutokljunac

Zili Bejn

pre 2 godine

Šapovalov ima 1/11 na brejk-loptama! Da nije mentalno na nivou trećeg osnovne, već bi privodio meč kraju u svoju korist.
(Monden, 9. jul 2021 19:45)

I da su babi m..a bila bi deda, jel tako, majstore?

zet_lotar_mateusa

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Pa naravno kad su ga i oni napravili odnosno stvorili hahahaha

zet_lotar_mateusa

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Pa naravno kad su ga i oni napravili odnosno stvorili hahahaha

CZ

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 9.

Obrisi suze.

isprani mozgovi

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 9. jul 2021 19:24)

frustracije sine,a ?

ferdinand

pre 2 godine

Nole je ovo dobio sa 50%...neverovatno. Vidi se da mu se danas nije igrao a dobio 3:0. A ove mlađe generacije, nije tenis agresivnost na max, 2 vinera ili odlična udarca, pa 5 grešaka. Imati skoro isti broj osvojenih poena a izgubiti 3:0 je da se zapitaju zašto je to tako. U nedelju, zna se, 20ti po redu!

veliki strumf

pre 2 godine

Glava! Mentalna gromada je nas Nole. Tako se igra na travi - čekaš svoju priliku. Sapovalov 95% vremena u svojim servis gemovima igra briljantno. Treba čekati i sačekati da dodju oni žuti minuti koji gotovo uvek dodju! Tako je došao onaj gem na 5-4 u prvom setu, pa taj brek gde nije uzeo poen na svoju servu, a onda i ovaj gem na 5-5 u drugom setu. Kad igraš tako sto mlatis lopticu, bez nekog posebnog plana - tako se i dogodi da u najvažnijim trenucima ispucas loptice u aut.

PimPong

pre 2 godine

Da ne navijam za Novaka vec da sam navijac jednog od ovih drugih tenisera, ne bih mogao da ga podnesem. :) On sve ove meceve dobija zbog njegove nevidjene mentalne snage. On je isto tako fizicki veoma jak, ali tacno se vidi da kad svi ovi mladji igraci, koji se dobro bore, dodju u prividno dobru situaciju da nesto naprave, on ih mentalno unisti (kulturno).

nnnnn

pre 2 godine

Ovaj napaljeni klinac nije ni skontao kad je izgubio. A što se tiče publike Novak im daje 0% sebe i lepe igre, nego ih krčka na tihoj vatri, smara i lagano odrađuje ono zbog čega ke tu, a to je još jedan GS! Bravo Nole majstore, 1000x bravo!
(Blaster, 09. jul 2021 19:52)
Zahvaljujemo se na glasu.

I sto je najjace dobija sa 10% ulozene energije onako smoren ko je ovaj Šapko a da njega sam već metlao 6 puta sad cu i sedmi ali na niegove greške jer me mrzi da ga napadam jer publika je ***nje zašto bih igrao za njih neka gledaju kako igra sam protiv sebe. Ima smisla. Pametan nam je Nole, on ih je napravio na kraju majmunima oni skupo platili karte a od tenisa defanziva i opet pobeda Novaka. Maestro Novak Djokovic.

EEE

pre 2 godine

LOGIKA:
Neko napravi rekord po broju grend slemova, broju nedelja na prvom mestu, itd. navijaci tog nekog on je GOAT. Neko ce da izjednaci i mozda obori rekord po broju grend slemova, rekord broj nedelja je oboren, nacinjeni su novi rekordi, tipa osvojeni svi grend slemovi po dva puta, itd.
E pa nije fora, ne moze na taj nacin da Neko da bude GOAT!

slaviša šmigič

pre 2 godine

Možda neki nevide ali sa jedne strane duva vetar i to dosta smeta i remeti Novaka ja sam se nekako nadao da padne kiša i zatvore kako nebi bilo vetra.Novak je odigrao sa maksimalno izmedju 50 i 60 posto onako kako ustvari igra kad nema vetra i koristi riterne inače bi odduvao šapalova koga mi žao ali njegovo prvo polufinale a želi pobedu uimas brate još da se jede pasulja da bi pobedio šapalov Novaka.

Mića

pre 2 godine

Eee gde je sad dobri stari Federer u finalu, onda bismo već mogli da upisujemo još jedan gren slem na talonu, ovako s Beretinijem može da bude čupavo ko i prošli put. Federer je najbolja i najsigurnija Novakova mušterija u finalima, nedostajaće nam. ?

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

Napred Rafa do jos 2-3 GS.
(sandzakbosna, 09. jul 2021 21:07)

Ehh moj jarane, navijaćemo za Đzumura ako bude u nekom ATP Challenger finalu negde u Uzbekistanu... No sikiriki baaa :D

Vuk

pre 2 godine

Sta se desava sa Novakovim servisom sa pocetka turnira?? Sad kad treba ga nema. I ova pasivna igra po travi, slanje lopte iz forhenda i bekenda u sevis polje.. Nestvarno kako sam sebe ukopa nekad. Ovu sanse ne smije da se propusto

Monden

pre 2 godine

Šapovalov u odlučujućem gemu prvog seta uključio dugme za samouništenje. Ona odluka da stane u igri i traži čelendž na 40:30 za Đokovića, na Đokovićevom servisu, gde loptica pada nemu pod noge i pola njenog traga je preko linije, je ravna teniskom samoubistvu. Čovek sa takvim mentalnim sklopom ne može da bude vrhunski teniser, a kamoli da pobedi Đokovića, iako je bio bolji u 90% prvog seta.

Mu

pre 2 godine

Sjajan tenis obojice. Iskreno me Denis iznenadio igrom, igra bas dobro. Ako ovako nastavi pise mu se dobro. A i dobar je decko, vaspitan i nije iritantan kao vecina mladih. Sve u svemu Nole ovo dobija. Idemo

Srba Patrijota

pre 2 godine

Sapolavov em nema cojones em klinacki cesto ne drzi oci na lopticu, razmislja unaprijed prije udaranja...
Oruzje je tu ali dzaba kad na najbitnije poene pravi greske.

Spanish cortado

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 9. jul 2021 19:24) 

Od.ebi.

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Ponovo parada promašenih slučajeva sa raspalih vodenih kreveta.
Crkavacete jedan po jedan od muke, nadamo se bolno...

zet_lotar_mateusa

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Pa naravno kad su ga i oni napravili odnosno stvorili hahahaha

kraja

pre 2 godine

...kakva pljuvacina po kanadjaninu...
...nije ispunio necije vlazne snove...
...nesretni beretini, ne zna sta ga ceka ovde ako pusti novaka da pobedi...

boris

pre 2 godine

Menja se situacija,gledao sam mec,polako ga prihvataju kao najveceg sto i jeste,jos dva GS i niko se nece pitati ko je najbolji svih vremena u ovom sportu

Wllaxy

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 09. jul 2021 20:22)

Jel čuješ kako nešto puca?

Reche jednom jedan teniser o Noletu...

pre 2 godine

..."Kad igrash protiv ROdgera i Nadala, oni te uvek teraju na jedan udarac vishe...kad igras protiv Novaka onda te Noxi tera na 7 udaraca vishe". Novak dobija i kad nista ne igra, nije atraktivan, ali je serijski ubica iz svakog pogleda i fizicki i psihicki i strateski...Ne vole ga jer su Balkanci za zapadnjake divljaci, a to je ono sto Novaka extra motivishe. Kraj schluss punkt das ende

Bojke

pre 2 godine

Nznm bas tacno kolki je minimum da se unedogled pobedjuju ovakvi nebitni likovi, ali - Djokovic zna !!
I da, dajte nek neko kaze ovoj mamicinoj placibipbipcki da je sada 1 : 0 za Djoku!

Gok

pre 2 godine

Ljudi koji pisu da Noletu nije bio dan, kao da nisu gledali ono sto i mi ostali. Decko je igrao s 80% snage, taman toliko da malo doda gas kad treba. Pustio je malog da udara kao blesav, pa kad ga stigne, Nole nagazi do seta i tako bude 3:0. Mali se primio kao mlad majmun, jos one suze posle, valjda je mislio da je bio blizu, a ne shvata da uopste nije. To sto je Noletu dahtao za vrat je zato sto se Nole nije ni oznojio. Presmesno. Prilicno nadmeno ponasanje i pre i tokom meca za nekog ko nista nije osvojio i ko ima tako malo godina.

Monden

pre 2 godine

Uvek ista priča. Protivnik bolji, dominira, Đoković ne zna šta ni kako, onda se desi neki prelomni momenat, protivnik promaši neki zicer i potpuno se sve preokrene. I nije to ono što njegovi fanovi pričaju "Ubaci u veću brzinu". Nije on Fiat Punto. On samo igra svoju igru i čeka ih da padnu.

Mr. Bojangles

pre 2 godine

Ćao, ja sam Denis i mnogo sam naložen. Rekli su mi da tako treba... plus imam gotivnu frizuricu.

I nikada neću ništa da uradim u tenisu.

Djubre

pre 2 godine

Ovo sto gledamo danas samo neka prodje protiv nervcika Sapovalova ali to nije dovoljno za Beretinija koji je prosto pojeo Hurkaca razornim udarcima.
(Lalo, 09. jul 2021 19:41)

Mislim da neće ni izlaziti da igra finale, pošto je Beretini strah i trepet i jedan od najboljih igrača ikada koji ima nevidjeni (bukvalno) bekhend, ja sam čuo da se GOAT-ovi povlače sa turnira, nekad sa RG, nekad sa završnog mastersa.

Matori Laki

pre 2 godine

@Za dobru predstavu se ide u pozoriste, a ovaj cirkus je jako losa predstava.
(Milica, 09. jul 2021 19:42)

Uz dužno poštovanje dama, hejteru skini suknjicu da ti vidimo kratke pantalonice.

Djubre

pre 2 godine

Šapovalov je Vavrinka na spidu, bukvalno trči kao muva bez glave, bije lopticu iz sve snage i napada odakle stigne, ne postoji defanzivni udarac za njega, a pokreti kao da je stavljen u struju. Ako ga krene, može svakoga sa 6:0 da pobedi, jer pokušava svaki udarac viner da napravi, samo što ne ide to baš tako i ako ne sredi glavu i ne poradi na taktici, nema šanse da osvoji bilo šta, inače svaki udarac mu je na mestu i veoma je kompletan udarač, ne igrač.

Sir Oliver

pre 2 godine

Šapovalov je onaj tip igraca koji sve udarce izvodi solidno, na prvi pogled ima sve. Ali od njega nikad ne moze biti sampion jer nema glavu, a jos vise tenisku inteligenciju. Ne ume da menja ritam, svaki udarac mu je na 100%, a u tenisu niko nije osvajao titule jer je jako udarao lopticu.
Moze da bljesne tu i tamo i to ce mu biti karijera.
Novak ga samo ceka na islustvo kad je najbitnije, da se Denis samounisti

deliš lekcije a ni sam ne znaš ništa

pre 2 godine

20
21
22
23
24
25
(AleksandarBL, 09. jul 2021 17:39)

Jel si to poceo da uces da brojis?
(Stranac, 9. jul 2021 17:59)

I ti da poradiš na pravopisu.

артиљерац

pre 2 godine

@ strucnjak Па и пијанисти само ударају по диркама клавира,виолинисти превлаче
гудалом преко жица,сликари САМО четкицом наносе боју на платно,и то је опет
УМЕТНОСТ.Јел тако,Стручњак?

Mindža kornjače, mindža kornjače, mindža kornjače! 😂

pre 2 godine

(Loznica, Gučevo, Cer…,

Druže, Loznica, posle 40 godina, opet ima sjajnog psihijatra - Mogu da vas povežem, žena ne naplaćuje - potreban je samo uput, tu i ja mogu da pomognem!

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Idi u Gracanicu seme ti se zatrlo pogano....
(sandzakjebosna, 09. jul 2021 20:59)

Vonjavo poturčeno kopile vama ćemo lično da zatremo svaku vrstu semena vrlo uskoro.
Serem ti se u ta prljava zaražena usta, na kuran i na sve dzamije, sotono zaturčeno lojava!

Na kom terenu igraju Juniori?

pre 2 godine

Prva tri gema pokazuju da je ove godine Wibledon juniora interesniji. Shapa je uzeo break-a i to ce biti to, sada ce najlutiti lavetinu i Shapa se vraca kuci sa gezvetom za kafu, tanjiracu i posluzavnik uzima Mateo

GanDra Šajkaš

pre 2 godine

Ocekivano tezak mec. Rekoh pre neki dan da ce biti tezi mec nego finale.
Jednostavno previse nervoze.
A finale?
Pa nadam se da nas Italijani nece sehraniti u sportu.

lal

pre 2 godine

Koliko ljudi ne razume tenis !?
Još gore, ne razumeju ni smisao takmičarskog sporta .
Idemooo, majstore !!!
(Ovako, 09. jul 2021 20:41)
ja se sve tesim da troluju... nije samo do nepoznavanja tenisa, nego generalno:
"ma nek igraju otvoreno, pa nek izgube sa 5:3"... a da trener u praksi odluci da ide na takvu kamikazu bilo bi 15:1...

D

pre 2 godine

Ovako ce i u nedelju. Nisam gledao statistiku ali mislim da je Novak dobio 80% poena kad vrati servis. Ovo (Sapovalov, Beretini) su jednodimenzionalni igraci i morace jos mnogo da rade.

Lajavi Krelac

pre 2 godine

Auuuuuu dečko je na kraju zaplakao kao onomad Federer.

A Federerovi navijači na respiratorima.

Svaka čast Đokoviću, više dileme nema ko je njvaći i najbolji svih vremena u ovoj igri.

Bez obzira na rezulta u nedelju.

Крастачкиња

pre 2 godine

Полуписмени водитељ - са Денисом ШаповаловОм, ХачановОм итд. Па нису они жене, глупане

Deus

pre 2 godine

Sapovalov je talentovan ali kada ga Djokovic satera na bekend u ugao apsolutno nista ne moze da vrati. Da je Djokovic igrao kako treba osisao bi ga u prvom setu. Ovako, Sapovalov bukvalno pobedio sam sebe. Ocekujem i da mu padne procenat prvog servisa. Videcemo, Djokovic mi je nesto njanjav danas.

luminor

pre 2 godine

Kako voli da psihicki slama protivnike.. Glumi neku nezainteresovanost, kao ne ide mu, muci se, izgubi servis, a onda samelje kad ovaj prekoputa misli da je dobio set .. Sledeca 2 seta 6:4, 6:3 za Djokovica

srga robokap

pre 2 godine

Kad tad ce se Noletu odbiti od glavu losi pocetkovi meceva... Izdaje na polu fin sa deckom koji igra prvi put u istom i odseku mu se noge a servis katastrofa. Cudno.
(Lakic, 09. jul 2021 18:07)
Au care gde si ti u skolu isao.

TurboNator

pre 2 godine

Znaci neverovatno…

Dobje prvi set… i nastavi da igra kilavo, čak i kilavije od prvog! Umesto da pusti ruku…

Ajde bre Nole!!

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Sapovalov je klasican srljator. Uzda se u servis i juriš tenis. Čim prigusti, izda ga hrabrost.
U dužim razmenama greši po pravilu.

Milicaaa

pre 2 godine

Kazna je slusati i gledati tenis na RTS 1, posebno kad Mijaljevic komentarise, covek davi li davi,pakao. Napred Nole! Samo hrabro i mudro!

Matori Laki

pre 2 godine

@Uvek ista priča. Protivnik bolji, dominira, Đoković ne zna šta ni kako, onda se desi neki prelomni momenat, protivnik promaši neki zicer i potpuno se sve preokrene. I nije to ono što njegovi fanovi pričaju "Ubaci u veću brzinu". Nije on Fiat Punto. On samo igra svoju igru i čeka ih da padnu.
(Monden, 09. jul 2021 18:28)

Pa zašto oni ne sačekaju neki "prelomni momenat", tj. preuzmu Novakovi taktiku?
Biće da ipak nemaju svoju igru u kontinuitetu.

Zvezda

pre 2 godine

Novak igra bez emocija,znaci agresivnost mu je na niskom nivou,ako se ne probudi moze lako mec da ode u nezgodnom pravcu za njega,sreca je sto Sapovalov samara lopticu pa cesto gresi,ajmo Novace !!!!
(celinc, 09. jul 2021 19:07)

Ti vidiš i znaš da Novak igra bez emocije. Ajde leba ti objasni nam kako se emocija vidi

Pa da Novak i izgubi od bivšeg Rusa... kao da ćete vi biti bolji

pre 2 godine

Eh, kako sada Englezi, Kanađani, Hrvati i ostali čuveni albanski, makedonski i ini teniseri pate...

AleksandarBL

pre 2 godine

Muka mi od ovih primitivaca što mrače i mrze Đokovića..
Sitne duše, mrze svakog oko sebe, neostvarenih bijednih života, pa sada našli da navijaju protiv Noleta, zato što ne plaća porez u Srbiji, zato što je Federer bolji ili šta ja znam šta još ne.
Kakva bagra od ljudi, da čovjek ne povjeruje.
Zbog ovakvog ološa nam i jeste ovako sve u državi...
Sve bih vas istrijebio iz našeg društva klošari jedni

isprani mozgovi

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 9. jul 2021 19:09)

Šteta je bačenih para za internet da bi slao ovako glupe komentare

lal

pre 2 godine

@NikolaBB
Kakva glava,srce ovaj sam sebe pobedjuje,bolji ceo mec,eto koliko nama ne ide kao naciji,toliko je Djokovic pravo dete srece,bar kada je ono cime se bavi u pitanju
(konrad, 09. jul 2021 19:07)
podsetio si me na ortaka koji je tvrdio da je bolji fudbaler od pipa inzagija, ali da ovaj ima neverovatnu srecu... samo sam ga pitao: 220 puta?!?

moj do mojega

pre 2 godine

Šapovalov ima 1/11 na brejk-loptama! Da nije mentalno na nivou trećeg osnovne, već bi privodio meč kraju u svoju korist.
(Monden, 9. jul 2021 19:45)

Uzmi pa treniraj Sapovalova, daj mu mentalnu snagu. Sve neki strucnjaci za nivoe, te nivo igre, te nivo mentalni...

Hahahahahaha

pre 2 godine

Koji gospodin ovaj bekam ne pljeska ni jednom ni drugom
(Uzinolotokrtina, 9. jul 2021 20:15)

Gospodin je onaj koji aplaudira obojici.

Nikola

pre 2 godine

Denis najavio pobedu i naostrio me da pomislim da je ovo praznik tenisa. Onda u prvom setu rani brejk, ja se nalozio da ce biti uzbudjenja. Odem u prodavnicu po pivo i kikiriki. Na kasi red, dok sam kuio, ulazim u zgradu, kad komsija kaze "mali Nole pobedio". "kako covece pobedio, tek igra", ja u stan, kad Nole vec daje izjavu :)

rizi bizi

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 9. jul 2021 20:22)

jel si krao marendu u vojsci?

2CRAZY

pre 2 godine

Jedna zanimljivost, mec sudi sudija kojeg je Sapovalov pre par godina iz sve snage pogodio lopticom u oko (slucajno) i napravio mu ogromnu masnicu koja se delom i dan danas vidi...
Meni je neverovatno da je Sapovalov toliko bezobrazan da ga nije bilo sram da tog istog sudiju i danas napada za neke odluke i da se dere na njega, deriste iskvareno.

Alo dunsteri

pre 2 godine

Kakvih sve likova ovde ima,te igra ovako,te igra onako.Denis jako udara lopticu,ako mu vratiš jako, stiže bomba.Nole kao niko oseća igru i umrtvi je kad treba.Denis mora da vežba bekhend do besvesti.Šta mislite da Beretini ne zna,da će ga Nole do sudnjeg dana gađati na bekhend.Zna,zna, ali ne može preko noći da popravi taj udarac,a kad se previše izvuče na forhend,neće stići lopticu na drugom kraju terena.

Рајко Ђукановић

pre 2 godine

Pisao sam ovje istu poruku pocetkom godine, odmah poslije AO. da ce 21.septembra 2021 No.1e zvani mister 21, postati G.O.A.T najbolji teniser, sportista No.1 ne samo planete zemlje, nego i galaksije, mlijecnog puta I cjelokupnog svemira.Da da.

Miljan

pre 2 godine

Za aplaudiranje publike kad je protivnik osvojio poen uz pomoc mreze a Novakova faca kao na US openu kad je federer imao 40-15 i 2 mec lopte kad mu je zabio onaj winer iz riterna. Kad sam to video jasno mi je bilo da ce brzo zavrsiti meč, publika nije svesna kako na taj nacin daje Novaku krila da odvali protivnika.

Prizeljkivao sam da po zavrsetku poslednjeg peona kaze sto je vec rekao: mozete k da mi pu**te ali se ipak Nole suzdržao.

lal

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 09. jul 2021 20:22)
strucnjace, tenis je igra gresaka... bas kao i sah... ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsice u nizerazrednom vratniku...
cela poenta je svesti greske na minimum... igra se na rezultat... uz to, novak trci maraton i juri istoriju, a sapovalov bi potpisao da ne odigra nijedan jedini mec do kraja sezone samo da je usao u finale...
naravno kada je prekoputa mreze nadal, a ispod tebe sljaka, onda nema mesta kalkulisanju... tada "prebacivac" uz standardno manje gresaka ima i vise vinera...

jos jedna bitna stvar... novak voli da ispostuje sponzore... u ovom slucaju la coste... krokodil ne ubija zrtvu, krokodil je samo povuce na dno i pusti je da se udavi...

Lord

pre 2 godine

Kada bi ova publika bila svjesna koliko "puni" energijom Novaka navijajući za protivnika...
Novače, šta reći, ovo što radiš je neopisivo, ponestaje nam epiteta.

Štap i šargarepa

pre 2 godine

Hoće li Federer čestitati Đokoviću na društvenim mrežama 20. Grend slem titulu, kao što je čestitao Nadalu ili mu Slemovi više nisu važni?

pc, Niš

pre 2 godine

@ strucanjak.
Poštovani, sve sportske igre se igraju da se protivnik nsdmudri, u konkretnom da se loptica prebaci preko mreže a na teren protivnika. Nikada se neće juriti lepota poteza već postignuti rezultati i siguran sam da mnogi od nas neće doživeti de neka dostignuća prestignu. Ja ne volim Ronalda ali ne mogu da negiram njegove rezultate. Nadam se da smo se razumeli.

bokani

pre 2 godine

Novace,legendo nasa,nadam se i verujem da ces sutra osvojiti wimbldon,cvrsto se nadam!!Ali svakako,ti si ponos svoje porodice,familije,drustva, i naroda kom pripadas, svaka cast na uspehu, na ponasanju, na kulturi, na obracanju, na drzanju, na svemu!Ostali ti u tom pogledu nisu do malog prsta!Tek ce vreme pokazati koliko si veliki!Sportski pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta!

Loki

pre 2 godine

Ne znam da li je to dobro, ali ovo je bilo rutinski. Pustio je Šapovalova da divlja i on je sam sebe detonirao. Čovek bukvalno na svaku loptu ide na viner. Djoković u finale ulazi bez ijednog teškog meča, nisam siguran da je to dobro. Beretini je opasan, mučno je igrati sa serverima, ima jak forhend, slajs bekend, nezgodan igrač. Namučio je Noleta i na šljaci, a kamoli ovde. Opet, preveliki je ovo zalogaj za njega, finale Vimbldona. Ali stvarno je opasan

hours of love

pre 2 godine

Kolko samo zamlateni ljudi ima.
Likovi stvarno sede kuci i gledaju tenis 3-4 sata.
Gledaj bre tehnicki sto ode u materinu.
Gledaj ovu pljacku sto se desava.
(Mare, 09. jul 2021 22:49)

Cuti ima zemalja gde isto tehnicki ode u materinu, a nemaju Novaka !

pazi stani vidi gledaj

pre 2 godine

Najluđi su ovi što pričaju "Novak ne igra", a čovek igra polufinale vodi 2-0...alo majstori? Za igru su potrebna dva tenisera, ako je jedan evidentno lošiji, tada se nećete nagledati tenisa.

Mozli

pre 2 godine

@vlada
Pa i Nadal je ispustao krike i stenjao 2005-te na prvom GS-u koji je osvojio isto kao sto stenje i 2021-ve. To nema nikakve veze. Po tebj ispada da je Nadalu na prvom Garosu koji je osvojio dusa bila u nosu i da nema snage, a on i dan danas osvaja. Ksto vazi i za Noleta. Nema veze sto stenje.

Nick

pre 2 godine

koliko je Nole sazreo teniski to je neverovatno. Ta njegova igra iz defanzive najbolja trenutno medju svim aktivnim igračima. Koliko je bio u podređen u prva dva seta a ipak ih je dobio. To frustrira protivnika, pogotovo mladju generaciju. Kada se prvih godina probijao u teniski vrh igrao je isto tako kao danasnji protivnik. Brzo, nestrpljivo, atraktivno svom snagom od početka. A sada veoma mlako ulazi u mečeve i rasporedjuje snagu. Zrela igra Novaka. Naravno da ima dana kad ga neće, ipak svi smo na kraju ljudi.

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Gubi ovo Novak lagano. Nema potrebe da se nervirate.
(Mile, 09. jul 2021 18:18)

Promašeni slucaju kada budeš crkao samo će muve gov.are biti na tvojoj sahrani.
Imaćeš svoj mir...

Crkva Bosanska

pre 2 godine

Nole igra tenis ko da je srbskog porekla. Svaka cast za hrvatskog crnogorca :)
(Jovan Godecevo, 09. jul 2021 19:38)

Ne zna se ko je jadniji da li ti sa ovim jadnim komentarom ili ovi sa B92 kad ovako nešto puštaju.
Deri ih Novače sve od reda.

Sarkazam

pre 2 godine

Nolo se poigrava samo dva poena vise od Shvapolalova a vodi 2:0 u setovima
(Dylan Dog, 9. jul 2021 19:47)
Ti ne gledas isti mec kao mi ostali? Ko je taj Nolo? No1e tuce Sapu a ti mozda slabo cujes ili tako nesto?

M

pre 2 godine

Hahaha ali kako nervira ove u publici, crkli bi od muke! Na glas se smejem koliko je mentalna gromada - u facu im urla: Mrzite me? I JA VAS!!!!!!!!!!

Jednorucno samoubistvo

pre 2 godine

Sto volim ove klince sto se lozili na Federera pislednjih 10 godina, stanu Novaku na crtu i igraju mec zivota ne bi li srusili najveceg zlikovca svog detinjstva.
I onda onako, iz sveg snage, jednorucnim bekhendom plasiraju projektile u aut.

Goran

pre 2 godine

Британци на апаратима.
Још само кад Ноле узме титулу у недељу, а жабари их развале у финалу биће плача.

DeAndrej Jordan

pre 2 godine

Bravo Novače!

E, sad da vidim publiku u nedelju, na finalu. Da li će se usuditi da im Beretini bude Federer.

Jer koji sat kasnije, Italija je na Vembliju...

Realno

pre 2 godine

Opet navijanje za protivnika Đokovića. Šta mislite šta će biti u nedelju?
Nije mu bilo lako da savlada ovog Šapovalova ali to je polufinale Vimbldona.

jn

pre 2 godine

@ strucnjak,pravi ti je naziv,kako te nije sramota tako kmentarisati covjeka koji je sve u zivotu osvojio.
Napred Nole tvoja Rep. Srpska je uz tebe
Idemo u nedelju ispisati istoriju

Milos

pre 2 godine

neverovatno je koliko tenisku inteligenciju ima Novak. Jos kada dodas rad, upornost i predanost. Ovo je zaista retko, i ne samo tenisu, nego u svim sportovima. Genijalnost plus rad.
Da, mozda nije atraktivan ka neki igraci, ali nije ni Jokic koji je osvoji MVP i najboljoj kosarkaskoj ligi na svetu

isprani mozgovi

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 9. jul 2021 20:22)

Čuj "stručnjak" , a nema pojma sa tenisom hahahaha. A, tek ovi isfrustrirani što mu dadoše plusiće. Kakva nemoć !!!

onako

pre 2 godine

Jao kada stručnjaci komentarišu..."ne valja ritern".

A Šapovalov na 76% ubačenog prvog (204km prosek)... drugi 168km...173km/h...

Da li neko od vas razume kad tom brzinom pipne travu koje još ubrzanje dobija?

Šapovalovu svaka čast za turnir i danas za meč... jako udara i tera protivnika od terena...
Normalno glavu da namesti isto kao Rubjov.

Novaku svaka čast jer je ostao smiren i probao i uspeo da uspori momka od 22 godine u punoj snazi.

Nikola

pre 2 godine

"Je l' vidite koliko je iritantno kada se protivnik non-stop buni ,ponaša bahato na svaku liniju pravi grimase? U ovom slučaju je to Sapovalov. ?mam osećaj da Nole nije nas ,i da je npr. Englez ,ili Francuz da bi ga naši ovde svi pljuvali i svima bio iritantan. Ali ,pošto je naš ,svima nam predstavlja ponos kada se breca i smatramo da nas kao naciju ne vole ukoliko ne vole Novaka. A, ustvari je samo iritantan.
(hotahota, 9. jul 2021 19:46)"

Vidi, razlicitost je lepota sveta. Ne moramo svi da se ponasamo kao "Englezi", mi smo Srbi i imamo cime da se ponosimo. Sta ces, takvi smo, ali ne ugrozavamo nikoga takvim ponasanjem.

Srdjan

pre 2 godine

Knap. Novak je bio bolji u kljucnim momentima i to je veoma dobro. Novak na bl 3 od 10, Sapovalov 1 od 11. Ovo samo govori koliko je mec bio ujednacen i tezak iako je 3-0.
Mislim da ovo Nole lagano osvaja i to bi bilo to. Neka visa sila je zapisala da Big 3 imaju isti broj GS titula. Haha

Ono kad um caruje...

pre 2 godine

Auuu, kad ga je dobio 3:0 sa ovim nivoom igre, šta reći!? Onda da je odigrao bar približno svom najvišem nivou, verovatno bi ga skroz pojeo! Neverovatno da nijedan meč do sada na turniru nije baš blistao, a skoro sve dobija maksimalno. Kako ekonomiše svojom energijom i koncentriše je samo u važnim trenucima za meč, to treba proučavati i pisati naučne studije. Očekujem i nadam se da će u finalu stvarno i konačno proigrati, jer Italijan nije naivan i neće imati ovakve amplitude kao Šapovalov, i mora da odigra na mnogo višem nivou! Znamo da to može, da hoće i da će se i desiti! Idemo do 20. titule od 30 finala!

glas razuma

pre 2 godine

Live ATP Race:N.Djokovic 6370,drugi grk 1800 poena manje.Potpuna dominacija.Prvi igrac koji je obezbedio ucesce na zavrsnom turniru u Torinu.
Da nikada vise nista ne osvoji on je najbolji teniser svih vremena,a mozda i najbolji sportista ikada.

Miloš

pre 2 godine

Ne razumem vas koji mrzite Noleta.. Gledate svaki njegov meč, dolazite ovde pišete komentare, gubite svoje dragoceno vreme.
Vi ste ustvari opsednuti njime, njegovi možda najveći fanovi a da niste ni svesni toga.
Frankfurt čeka 20!

JPR24

pre 2 godine

Englezi će u nedelju imati jako loš dan.
Italija uzima pehar i Nole titulu po 20. put.
(Kopenhagen, 09. jul 2021 19:46)

I sledi pretnja da se vrate u EU…

Matori Laki

pre 2 godine

@Sporija lopta, vise spina - protivnik mora sam svu brzinu da da loptici.
(dovla, 09. jul 2021 20:42)

Džaba gubiš vreme? Još samo da onaj lik razume šta je spin, tvoj trud bi imao smisla.

bmiles

pre 2 godine

Ko bi jos to mogao uraditi !? Treci put finale na GS u nizu,eventualno izjednacenje sa rivalima u GS trofejima,3 od 5 zacrtanih ciljeva,pretnja osvajanjem zlata na OI i Golden Slem ugrozen da se obori na US Openu,uz sigourno 1.mestu na ATP rang listi po nedeljama bar do Avgusta, uz pomeranje rekorda do ne zna se kad? Bude li to ostvareno a ja se nadam da hoce,bespredmetno je za postavljanje pitanje koje GOAT,a ujedno i koje najbolji sportista planete! Drzim mu pesnice i zelim zdravlja!

Zola

pre 2 godine

Evo kreću sve veliki teniski stručnjaci, a ni loptu ne znaju da udare. Gde je onaj tip sa Cera ili Keiser Roger? Nema ljubimca pa ni ne gledaju?

djomla

pre 2 godine

Pauza poslije dobivenog prvog seta. Ne želim komentarisati ko će pobijediti, a ni vama ne savjetujem jer mnogi lupetaju. Uživajmo u tenisu pa ćemo na kraju lajati.

Marko

pre 2 godine

Al publike bolesne, ovo nije realno koliko je ova Wimbldonska publika bolesna, klasicna bolest. Prosto nevjerovatno zvuci da ljudi 15 godina zdusno navijaju za svakog Novakovog protivnika, jedino logicno objasnjenje za takvo nesto je BOLEST, drugog objasnjenja nema. A te price da ne navijaju protiv Novaka, nego za slabijeg igraca, jel tek sad vidite koliko su smijesne te price. Mislim takvo nepostovanje pokazivati prema jednom takvom sampionu kao sto je Novak, to je BOLEST rodjaci moji, BOLEST.

Veder

pre 2 godine

Ajde više ne lupetajte gluposti, nemate pojma pod kakvim pritiskom igra Novak, istorijska šansa da sustigne Nadala i Federer, ulog je nikad veći, kao i prilika da ih stigne po broju GS titula. Njemu je najteže, a ovi drugi nemaju šta da izgube, već su došli dalje no što su planirali.

Kole

pre 2 godine

Momak dobro servira, ali izgoreće kao i svi koji igraju na centralnom terenu protiv Novaka. Jednostavno im se u nekom trenutku odseku noge i ni makac. Juče je bilo glasanje ko bi od četvorice mogao da bude šampion i posle Novaka sa 1200 glasova, Hurkač je bio drugi sa preko 900. To pokazuje totalno nepoznavanje tenisa i veliki uticaj predrasuda. Beretini je dobio najmanje sansi, a realno jedino on ima neke šanse protiv Novaka.

Рајко Четник, клуб 311+

pre 2 godine

E moj nolo
(Milos, 9. jul 2021 18:12) # Link komentara, мишић ајмо назад у рупицу.

NikolaBB

pre 2 godine

Kakvu glavu i srce ima naš Nole. Onako raspoloženom i razigranom protivniku koji ne maši prvi servis i pogadja šta zamisli na takav način ukrasti set... Pa to je fenomen ne samo u tenisu nego u sportu generalno šta radi ovaj čovek. Idemo bree po 20GS i večnost! Napred sokole, imaš ga sad, ušao si mu u glavu!

Brutus

pre 2 godine

E moj nolo
(Milos, 09. jul 2021 18:19)

E moj miloso
(uE, 09. jul 2021 18:42

Zemo, nije lepo smejati se mentalno oštećenim osobama

đuro iz modriče

pre 2 godine

Samo je pitanje vremena kad ce Šapovalov da prsne psihički. Gomila mu se bes zbog izgubljenog dobijenog seta, promašenog čelindža, 3 propusštene vezane brejk lopte. A onda kad stane servis i ne bude vola mogao da pogodi bekendom to mu je kraj.

Hentreal

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 09. jul 2021 19:09)

Steta je sto ti je dusa prazna a zivot pust!
Do pobede sokole nas!!!!

pribil

pre 2 godine

Sapovalov je nebruseni dijamant, kad bi sredio psihu, emocije, ima potencijal i za najvise domete. Mozda ga Nole moze trenirati kad zavrsi karijeru sa 24 gs.

Coa

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 09. jul 2021 19:24)

Gledas a? Gledas i nadas se a ono sve jaca bol... ne mogu da kazem da znam kako ti je, izdrzi sinko.

Sasabg86

pre 2 godine

Citam komentare i ne razumem…. Shvatam da beki navija za njega neko ne, ali toliko mrznje prema jednom kd najvecih sportista na svetu je samo pokazatelj vase frustracije sopstvenim
Zivotima…

O mecu: Novak uzima kljucne poene i to je sustina ova dva seta, Sapovalov ne igra uopste lose… Voleo bih da znam kako se ova mentalna snaga vezba, stvarno fenomenalno ali ovo je daleko od najboljeg Novaka a opet vodi 2:0… Meni je to zastrasujuce

shofer

pre 2 godine

@Realno
Реално, или си малициозан или немаш појма о тенису.
Новак је, за своје стандарде, испод нивоа а има два сета. Замисли да је мало изнад свог просека, можда би био и неки кромпир.
Шаповалов јесте напањен, и треба да буде, али то није довољно. Ноле игра маратон док шаповалов трчи спринт.
'ајмо Ноле!!

sveti Nole ubiva azdaju!

pre 2 godine

Za ove majmune sto kazu kao Sapovalov Sam sebe pobedjuje, Pa glupani treba da znate da on sam sebe pobedjuje ne zato sto je dobar nego zato sto je los.
A sa druge strane stoji Sveti Nole koji ubiva azdaju!

lal

pre 2 godine

Nema Srbija 5 Wimbledon titula nego ima Novak Djokovic! A mi da budemo srecni sto imamo ovakvog sportistu i ambasadora u svetu! Tenis je individualni sport i sve su titule njegove i samo njegove.
(Dule Pacov, 09. jul 2021 19:09)
naravno da ima... novak nam ih je dao... mozes alobodno da ga pitas...
a ako je vec individualni sport i ako drzava nije bitna, zasto onda nije uzeo englesko drzavljanstvo i zasto se na RG sviralo boze pravde?!?

doktor

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 09. jul 2021 19:24
Znam da ti nije lako. Sve sto je tvoj Rodja napravio u karijeri, Nole the GOAT je prešao. I još će dodati. Predji na neki drugi sport, izbegni patnju.

lal

pre 2 godine

Novak igra bez emocija,znaci agresivnost mu je na niskom nivou,ako se ne probudi moze lako mec da ode u nezgodnom pravcu za njega,sreca je sto Sapovalov samara lopticu pa cesto gresi,ajmo Novace !!!!
(celinc, 09. jul 2021 19:07)
seti se prethodnog finala i petog seta... delovalo je kao da su mu oteli clana porodice i ucenili ga da mora da izgubi... delovao je toliko "ne-noletovski" i opet je nekako uspeo da pobedi posle 40:15... posle tog meca od noleta me nista ne moze iznenaditi...

Moljac

pre 2 godine

Winning ugly. Odlika šampiona. Svako može da ima loš dan, ali ne može svako da dobije s 3-0 odličnog protivnika u svom lošem danu.

Mikii

pre 2 godine

Zašto se drugi meč za redom vuče kao prebijen po terenu, zasto po ko zna koji put ne napada protivnika kad ima brejk lopte nego se brani i čeka njegovu grešku,zasto, zasto....???
(Nikola, 09. jul 2021 20:09)

Nema covek motiva kad zna da igra protiv ljudi koji jednostavno ne mogu da ga pobede. Ovako da izadje na teren protiv Nadala, prosao bi kao prosle godine u finalu Roland Garosa. Zna on vrlo dobro gde treba da igra maksimalno od starta, a gde moze da dozira. Samo to vi nikako da ukapirate i posle toliko godina.

Šime Barešić

pre 2 godine

Jednu stvar morate razumeti, Novak kad igra, ne igra samo taj meč, igra ih pet unapred. I protiv drugih i protiv natjecatelja s kojim igra. Dozira snagu, kontrolira agresiju, ubija ih psihički. On ne pobiđuje samo, on razara protivnika. Tako je i danas. S vi mislite da je igra loše...
Malo je to kompliciranije.

pre 2 godine

Kako se zove crnkinja u publici?
(Pezos, 9. jul 2021 20:39)

Lepa je koja je da je! Ako neko zna neka da ime. Hvala

BRAVO CARE
-MAJSTORE!

Ivan

pre 2 godine

Ne znam ko lozi ovi mlade igrace protiv djokovica, ali ne cini im uslugu. Prave katastrofalne uvertire u tim izjavama pre meca, kao da imaju neko lazno samopouzdanje ili ne znam sta. Kada imas skor protiv nekoga 0:6, nemoj se praviti pametan, izadji na teren i igraj najbolje sto umes, a ne da pricas gluposti pre meca, pa se posle razocaras sto te udario samar realnosti.

Ivan

pre 2 godine

Ovo je zaista zastracujuce za sve igrace na planeti, kad on sa 65% igre ovako pobedjuje, sta ce biti kad ga krene.

Kako on ovo radi, to samo on zna, uvuce ih u taj njegov sistem i taktiku i samo plete mrezu oko njih, on sve kontrolise i kad ne igra dobro, ja nemam reci, dovodi do frustracije svakog igraca i umara ih polako kroz mec. On je maltene psihicki mentalno nesalomiv, ja ovo stvarno ne znam da objasnim.

Zato sto znam da se nikad vise verovatno nece ovakav sportista roditi na ovim prostorima, zato volim da gledam svaki njegov mec i da navijam ovako. Jer videcete kad jednog dana se penzionise i kad posle tog dana prodje jedno 5 do 10 godina, videcete tek onda sta je ovaj covek napravio i kakav LEGACY je ostavio iza sebe.

hours of love

pre 2 godine

Idi u Gracanicu seme ti se zatrlo pogano....
(sandzakjebosna, 09. jul 2021 20:59)

Koliko sam samo puta napisao normalan komentar bez ikakvog vredjanja bilo koga, po svim pravilima ovog sajta i naravno komentar u 80% slucajeva ne prodje.

A pogle sad ovo gore...

u prolazu

pre 2 godine

Ljudi, da li ste vi svesni toga da se Novakovi planovi ne završavaju u Londonu? OI su iza ćoška a vrlo brzo potom je i USO, sada ima jedinstvenu priliku da ove godine uzme sve velike trofeje i definitivno ispiše istoriju ovog sporta. To nije sprint, to je maraton i Novak sa svoje 34 godine ne može sebi da dozvoli da sve što ima spuca na dva-tri meča, ne pada mu na pamet da se nadjačava s momkom 12 godina mlađim od njega - dovoljno je mudar i iskusan da meč vodi onako kako njemu odgovara i da pobedi uz najmanje moguće trošenje energije. Da, to za gledaoce možda i nije naročito atraktivno ali čovek ima cilj i rešen je da ga ostvari ... a ja se nadam da će i uspeti u tome

no1e

pre 2 godine

Od početka Australian Opena je svaki protivnik neugodan i ima šanse da ga dobije. I eto dođosmo do 21. protivnika, al' ni od njega ništa biti neće.

no1e

pre 2 godine

Pa to je specifičnost i lepota tenisa na travi.
Ričard Krajiček je tako osvojio Vimbldon (svoj jedini GS) 1996. godine.
Ubitačan servis, izlazak na mrežu i poen. Nema odbrane.
(Torrente, 9. jul 2021 22:15) # Link komentara

Toliko je specifično da je Novak osvojio 5 gren slemova na travi bez toga. I to baš protiv servis-volej igrača, s izuzetkom Nadala jednom.

Očigledno ni ti ni ostali što su lupili minus nisu shvatili poentu komentara. Nadal, Mari i posebno Đoković su svojom igrom tu istrošenu tehniku odavno prevazišli. Zato igrači koji forsiraju servis i prvi udarac posle servisa nemaju mnogo čemu da se nadaju na Vimbldonu, a kamoli na ostalim turnirima.

Tihomir

pre 2 godine

Važno je što više lupetarati, kako bi se odmah prepoznao "tekst" bezmozgovića sa B92:

"S druge strane, pet puta je u prva tri servis gema Novak bio suočen sa brejk loptama za protivnika..."!

Ajde, na svojim servis gemovima Novak je "bio suočen sa brejk loptama ZA PROTIVNIKA"? Baš čudno i potpuno neuobičajeno, jer za očekivati je bilo da će se Novak suočiti sa brejk loptama za linijskog sudiju ili skupljače loptica ili... kad ono - za PROTIVNIKA?!

Јабучило

pre 2 godine

Nekada ce se o njemu pricati kao o mitu. Covek je toliko dobar!
(Sasa, 09. jul 2021 21:54)
(Sasa, 09. jul 2021 21:53)
(Sasa, 09. jul 2021 21:53)
(Sasa, 09. jul 2021 21:53)

Добро-де, схватили смо :)

Путуј игумане

pre 2 godine

@ струцанак. Ал си се узбудио,ни име ниси потрефио да напишеш исправно.Ето ћеш нам много недостајати,најбоље да и себе деинсталираш.Срби овде пишу искључиво о Новаку,већина га хвали, а мањи део га не воли,и сви коментари су око тениса.Припадници других народа дођу да провоцирају и вређају,кад је тако,добиће што заслужују и мало више,да им уши добро зацрвене.

Torrente

pre 2 godine

Očigledno ni ti ni ostali što su lupili minus nisu shvatili poentu komentara. Nadal, Mari i posebno Đoković su svojom igrom tu istrošenu tehniku odavno prevazišli. Zato igrači koji forsiraju servis i prvi udarac posle servisa nemaju mnogo čemu da se nadaju na Vimbldonu, a kamoli na ostalim turnirima.
(no1e, 9. jul 2021 23:10)

Ne, nego ti ništa nisi shavtio.
Pre pojave Velike trojke koji su podigli tenis na mnogo viši nivo, Vimbldon se osvajao ubitačnim servisom i izlaskom na mrežu.

Kako bi inače (uz sve dužno poštovanje, navijao sam za obojicu da osvoje) prosečni igrači kao Krajiček i Ianišević osvojili Vimbldon?

Drugo, povlačenjem Rodika ubitačnih servera na turu više nešto i nema.
I Beretini je osrednji server za pomenutu dvojicu, tako da "istrošena tehnika" vie i ne može da prođe.

PS
Sutra 3:0 za Novaka bez problema. Beretini verovatno neće videti ni Taj brejk.

mlekadžija

pre 2 godine

Како су дозволили Шаповалоцу црне чарапе а пре неки дан један тенисер је морао да промени каоу јер је имала црну унутрашњост? Наоред Новаче до титуле!

Dušan

pre 2 godine

E sad pošto je Nole okrenuo i dobio prvi set, očekujem čišćenje u naredna dva. 6-2, 6-2.

Ne može Denis ovo psihički da iznese, imao je prvi set u ruci, nije ga dobio i videlo i tie-brake psihička nestabilnost, nije uzeo nijedan poen na svoj servis.

Štap i šargarepa

pre 2 godine

Šapke, vidiš kako iskustvo u ovakvim mečevima igra i te kako značajnu ulogu. Ruka ti se skrati, loptice lete oko terena. Odjednom si uplašen, počinješ da grešiš, uletiš u mrežu, a nisi ni svestan da si upecan.

Gospodin

pre 2 godine

Svi su se poNADALi ahah I kad igra sa 30 posto snage zna kako da pronađe način idemo do 7 og Finala najprestižnijeg turnira na svetu.
OI Igland Klab Wimbledon 2021

123

pre 2 godine

Svaki bitan prvi servis je pogodio, udsra iz sve snage i izgubi prvi set jer napravi prvu duplu serbis gresku?? Sa druge strane Novak mora da bolje servira i reternira. Na kraju vracao je servis mnogo boljim serverima od Sapovalova. Novak se polako zagreva ali glava..tu je sve..Idemooo majstore.

rece mi jedan covek

pre 2 godine

Ovaj samo šamara pa kako udje… protiv takvih ne možeš nametnuti svoju igru dok pogadjaju… zna to Nole naravno vrlo dobro… samo ladno strpljivo kao na kraju prvog seta

Pantagruel

pre 2 godine

Добиће га на искуство. Зна да му се не исплати да се са 12 година млађим од себе носи на снагу, па га исцрпљује мозгом и постепено деморалише.

milijarder

pre 2 godine

Alo pljuvaci Nole jede za dorucak ove debitante u 3 seta a moze i da ih lagano izmori pa 4 ili 5 setova zavisi kako je raspolozen

matori

pre 2 godine

@Mijaljević je udav komentatorski.
A moraćemo ga slušati jos 15 ,20 godina.
Kuku i ajme.
(Krajišnik, 09. jul 2021 19:06)

uplatiš EON i slušaš Viška

kompletni idiot

pre 2 godine

Imam osećaj da je Novak pustio set Drejperu u prvom kolu, nije hteo da ponizi tinejdžera pred domaćom publikom. Ostale protivnike pobeđuje sa po 3:0, sa, pa recimo, sa 70 odsto snage. Nadamo se da najbolje čuva za finale, jer protiv Beretinija će mu ipak trebati najbolje izdanje.

Blaster

pre 2 godine

Ovaj napaljeni klinac nije ni skontao kad je izgubio. A što se tiče publike Novak im daje 0% sebe i lepe igre, nego ih krčka na tihoj vatri, smara i lagano odrađuje ono zbog čega ke tu, a to je još jedan GS! Bravo Nole majstore, 1000x bravo!

Станко

pre 2 godine

Боже, која примитивна и агресивна публика. И ми кажемо за себе да нисмо културни! Кад видим ове острашћене примитивце……Ма, ми смо за њих господа.

zoran loznica

pre 2 godine

...ali publika...da dodje pokojni Bin Laden da igra protiv Novaka, dobio bi ovacije...
(motamkabloveza200evra, 09. jul 2021 19:48)

Bog da mu dušu prosti

boro975

pre 2 godine

Brejk na 5:5 u trećem setu isto kao i u drugom, Novak kao da pokazuje da može da uzme gem kad god hoće, ali treba publici priuštiti malo drame za skupe ulaznice.

"Ne postoji teorija evolucije, postoji samo popis bića kojima Čak dopušta da žive"

Primjenite ovo na Novaka i trenutni svijet tenisa.

Kanidja PG

pre 2 godine

Glava kakva se nece skoro pojavit u svetskom tenisu.
Brejk u svakom setu kad se lomi Novak je neprevazidjen tada.
Sapa ce biti ekstra igrac od svih ima igru za sve podloge.

JPR24

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 09. jul 2021 20:22)

Lik 150 miliona… a ti ni dobacivanje za gaće nisi uspeo.

Deus

pre 2 godine

Novak stvano lose pocinje neke meceve, sta nam je zivaca pojeo tako. Ali kada dodje do treceg seta apsolutno nema sanse da pogresi, nestvarno. Naklon do poda.

Bjelasicompaslastada

pre 2 godine

ovakov izraz lica mi je odmah rekao da ce danas biti los i kako vidimo, to se upravo i desava!
Nole je neprepoznatljiv na terenu, susta suprotnost od Novaka koji je igrao prekjuce!
Servis nula, udarci slabi i kratki, sve penali za mladog Sapovalova koji lopticu udara snazno i duboko!
Kako izgleda nema nista od nove titule na Vimbldonu i Novak ce morati da ceka na svoj 20. GS!
Nije mi jasno kako se covek ovoliko promeni u igri za samo 2 dana?
Jednostavno kod Novaka je sve drugacije, izraz lica, pogled, drzanje tela, kao da to nije isti covek!
(bigserb, 9. jul 2021 18:01)

Videcemo u nedelju od pocetka meca i pogled i drzanje tela i izraz lica sasvim drugaciji od danasnjeg a isti rezultat kao danas.

Jovica Marjanovic

pre 2 godine

Ovo nije bilo blistavo izdanje, ali 32 winners/15 unforced errors sve govori. Novak je jednostavno bez premca, kapa dole majstore!

Pozdrav iz kopenhagena

Shappa je dobar za prelaznu samo za Umetnicki Dojam

pre 2 godine

Da je Shappa ucestvovao za kanadsku reprezentaciju na umetnicko klizanje, za Umetnicki Dojam bi dobio cistu 10ticu, a sve ostalo ispod proseka....E moj Shapice, mozes da nesto osvojis tek kad se Noxi povuce, do tada sakupljachete svi perja fazanova...u nedelju dupli kec na Noleta protiv talijana i na Engleza protiv Talijana...

Konfučije

pre 2 godine

Bravo Novače!!! A eksperti koji misle da se eto provukao, zaista pojma nemaju o sportu. Svi izgledaju strahovito dok se ne nađu u mreži iskusnog lisca. I onda dok se okreneš 2:0 u setovima sa sve inicijativom na tvojoj strani. Kad pomisliš, e sad je moj!! Vreme da se rukuješ, spajuješ igračke, pokloniš i ideš kući. Taktika, iskustvo i doziranje. Za komarca i medveda se ne koristi ista jačina udarca da bi se neutralisali?! Nole je vrhunski taktičar i takmičar.Bravo genije, do titule.

Katarina

pre 2 godine

dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 09. jul 2021 20:22)

Jbt... ti ne znas ni da trolas :D
Elem... treci slem u godini je na dohvat ruke. Vec je imao sva cetiri, ali ne u kalendarskoj godini. Ove godine se i to menja.
Dosadni prebacivac ima sva cetiri slema u isto vreme. Ove godine ce imati kalendarski slem, sve titule po bar dva puta, kako na slemovima, tako i na mastersima, najduze je prebacivao lopticu preko mreze, drzeci prvo mesto...
Jos samo Olimpijsko zlato...
I da... nikada nije nosio Nike opremu, a osvojio je sve, uprkos tome :D
Mislite o tome...

Peki

pre 2 godine

Citam u komentarima brdo komentara tipom nije bilo blistavo ovo ono...covek bre nije izgubio set od prve runde. Sto da ulaze vise energije kada ocigledno nije potrebno. Lagano cekamo #20

Milos

pre 2 godine

(Alo dunsteri, 9. jul 2021 20:35)
Bravo za komentar, u tome je i jedan od tajni tenisa. Da nadjes slabe tacke protivniku, i onda koristis u svoju korist. Novak nema ni jednu izrazenu slabu tacku, i jednostavno dobija.

smeh

pre 2 godine

Neverovatan čovek i igrač. Da neko ne zna ko je Djoković i da ga je prvi put gledao u ovom polufinalnom meču verujem da bi uložio sve što ima na pobedu Šapovalova od 3:0 posle odogranih par gemova. Djoković je izgledao kao da ga je neko naterao da igra tenis. I onda gledaš meč dalje i u jednom trenutku pomisliš, u stvari pitaš se, da li je moguće da on u stvari samo igra onoliko koliko je potrebno da pobedi bez nekog prevelikog naprezanja i trošenja? Kada treba podigne nivo igre i napravi brejk, ribrejk, osvoji set. Neverovatno zaista. Šapovalovu čestitke što se nije predao i klonuo glavom. Jedina uteha mu je da je izgubio od najboljeg.

tnsfan

pre 2 godine

Nije vreme za egzibicije i trosenje snage, ovde se igra na pobedu. Mogao je Nole i drugacije, da krene u otvoreni fajt i da se samo nepotrebno potrosi i fizicki i psihicki. Nole je znao sa kim ima posla, samo ga drzi na rastojanju i onda u kljucnom trentku boom. Onda kod protivnika krene premotavanje u glavi: imao sam ga, kako sam sebi to dozvolio itd. Kad krene premotavanje i zaljenje za propustenim sansama - to je kraj.

Novak je mentalist, kad treba protivnika moze da davi kao zmija zabu a kad treba moze i kao spartanac.

Najvaznije je bilo da se ovde odigra rutinski kako bi sto vise energije ostalo za finale.

Vuja neznalica

pre 2 godine

Nervirao me Šapke ceo meč ali mi ga je na kraju bilo ža kad je zaplako. Svaka čast Noletu na rečima kad je Denis već bio u svlačionici, videće to naknadno i shvatiće sa kakvim šampionem je ukrstio koplja danas i da nije smak sveta. Zna Nole dobro kako se dečko oseća... Ako se posveti - ima šanse za nejga... Zato: posvetite se svi svom poslu kao Nole svom - to je poruka.

mika

pre 2 godine

Novak kako je krenuo osvojice vise GS posle 30e godine nego sto je osvojio do 30e. Primera radi, Federer do 30e 16 GS, posle 30e samo 4. Novak do 30e 12 GS, posle 30e na pragu vec osmog GS.

HeadsUp

pre 2 godine

lal, 09. jul 2021 19:41

Ja licno znam bar 20 boljih fudbalera od Inzagija, uključujući i moju malenkost...

Medjutim, boljeg golgetera... Tesko. Moze centrala da prebaci jednom, ali ne moze 100 puta...

Berkhamsted

pre 2 godine

Nevjerovatno! Sigurni Genije, pa može se reći Najbolji Sportista u Istoriji.. cjelokupnim življenjem etičan, pametan.. Bravo! Miloš, Podgorica

Aleksej je bilde

pre 2 godine

Da se poslužim nečim što je bivši selektor Armenulić često apostrofirao, a to je kretanje. Ljudi, kako se Novak kreće, to nije realno. Posebno dobija na značaju na ovoj podlozi. Iz te kretnje i neverovatnog samopouzdanja onda dolazi i ta savršena defanziva, koja protivnike isteruje iz opanaka. Denis je danas bio u najmanju ruku egal, ali šta mu vredi. Sve najbitnije je uzeo Novak. I gotovo sam siguran da bi pojačao tempo da je krenulo kako ne treba. Nadam se da je ono najbolje sačuvao za nedelju.

Cinjenica

pre 2 godine

Ako Novak ovog trenutka prestane da igra; plasmanom sad u finale i zavrsetkom godine kao broj 1 ili 2 (niko ga tu ne moze ugroziti) prestize Fedju po overall GOAT statistici.

St

pre 2 godine

Veliki je igrac, pobedjuje i kada mu ne ide. fascinantno je kako je pobedio. Sapovalov je vise grizao i bolje servirao...bolje poentirao, i opet izgubio

Sarkazam

pre 2 godine

@Milos Radunkovic
Ni minus ni plus na to sto si nabrljao. Ti si ocigledno federtard i hteo si da ispadnes pametan ali si ispao glup. Rec je prvenstveno o sportu i bacanju senke na isti ali ne od No1eta i njegovih navijaca, jer oni ne mogu to da urade jer nisu u organizaciji, medijima, a cak nisu tamo ni da navijaju! Rec je o nesportskom ponasanju drugih navijaca, organizatora, medijske masinerije i onih koji No1eta ne podnose ili mrze. I naravno titule su bitne jer su deo sporta. Zasto se oni takmice, sta mislis? Za krompire? Komentatore iz okoline na srpskom sajtu necu ni da komentarisem. Sigurno nisu dosli da ga hvale ovde. A sto se pokazivanja i dokazivanja tice tvog dzemperka i njegovih 20GS (od kojih je osvojio 12 pre nego sto je No1e poceo igra) su gural svud gde su stigli dok je naizgled bio najbolji. U stvari njegovo je zavrseno pre nekih 10 godina, a od skora su brojke postale nevazne jer on vise nije imao najbolje. Eto i pukni i sa minusima i plusevima!

Bane

pre 2 godine

Kolko samo zamlateni ljudi ima.
Likovi stvarno sede kuci i gledaju tenis 3-4 sata.
Gledaj bre tehnicki sto ode u materinu.
Gledaj ovu pljacku sto se desava.
(Mare, 9. jul 2021 22:49

Bezi na Vecernjak

mlekadžija

pre 2 godine

Што Вишко данас рече само 4% поена се на овогодишњем Вимблдону осваја сервис волеј игром. Испричана прича....Ноле напред до још једне титуле!!!!

N.S.

pre 2 godine

Al kad u inat drugosrbijancima kaze kao nas predsednik drzave:"Predaja nije opcija" meni srce puno jer znam koliko slomova zivaca to donese :)
(hours of love, 9. jul 2021 20:31) Spomenuti u ovom slučaju,PREDAJA NIJE OPCIJA, i porediti ,predsednika naše države i Novaka Đokovia, blago rečeno je odvratno! Nemojte Novaka uvlačiti u blato srpske politike.Novak je čovek i sportista kakvog nećemo skoro imati .

predrage

pre 2 godine

Ajde sta ste se napalili indijanci klinacki provokatorski,dobija ovo Novak lagano.Mozete samo da mu pljunete pod prozor klosari zavidni.Novak je veci SRBIN od svih vas zajedno!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Наш шампион се вратио и после велике борбе освојио први сет. Ајмооо! ✊

Dejan

pre 2 godine

Sapovalov je postojao dok je vodio sa 5:3 pa 5:4 u prvom setu, a onda je Nole preuzeo stvari u svoje ruke i dobija ovo rutinski na kraju

draganTenis

pre 2 godine

10 gem u 1. setu, za udžbenike. 5:5, vraća brejk. Zato je broj 1. Kaže komentator na američkom ESPN, Djoković ukrao set Šapoalovu sa kućnog praga.

delija... zenska60

pre 2 godine

I sta sada kazu oni sto su rekli da Nole gubi sa 3 :0???? Kako ste zlobni kao da biste voleli da izgubi. Sram vas bilo????

Vatra

pre 2 godine

Ama sta je s vas bre ljudi?
Novak se ovde pita, jos ni patike nije zapertlao vi ga vec otpisali.

A ovaj ima servis, kao sveti Ilija da bije licno, mada samo polako.

Predrag

pre 2 godine

Pogledah prvi set, utisak da je Sapovalov mnogo bolje odigrao, nadahnutije, napadački, Novak uzima set!

Imam osecaj da ne da nije ubacio u brzinu, nego da u leru vozi ovaj meč ...

To je ono sto pravi Novaka Shampionom---Dobija i kad nista ne igra

pre 2 godine

To je ono sto pravi Novaka Shampionom---Dobija i kad nista ne igra...dva-tri poena dobre je Novak dobio, sve je Shappa drugo pogreshio, kad naucish da dobijas i kad nista ne igras, onda si pravi shampion. Dok ne naucish to---tanjiracesh jos dugo dugo

Разлика

pre 2 godine

Други сет 5-5 Шаповалов води 30-15 и добија лак поен,не, ипак се поен продужава и добија га Новак.Зашто је Новак бољи од те деце, се види у том поену.Док куцкам ево 2-0.

Svetolik

pre 2 godine

2:0 za Novaka hehehe, hejteri steže li vas oko srca?

Inače, sve do zadnjeg gema u 2 setu Šapovalov je bio bolji u sve i jednom parametru pa opet gubi. To je zato što igra protiv legende kojoj nije dorastao ni do nokta.

Tor

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 09. jul 2021 19:09)

Trol, level petlići.

Podgorica

pre 2 godine

"Istrosio se, nema vise snage", " Dobija ovo Sapovalov", "gubi, kakva steta"... itd, itd a na kraju vazda ishod isti. Dje ste, misevi?

Coa

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 09. jul 2021 19:24)

Gledas a? Gledas i nadas se a ono sve jaca bol... ne mogu da kazem da znam kako ti je, izdrzi sinko.

30ka

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 09. jul 2021 19:09)


Ovo ti je deseti komentar na istu foru na ovu vest a svaki put si promenio nick, potreban ti je doktor.
(Andrej, 09. jul 2021 19:24)

Zahvaljujemo se na glasu.

Ovom sajtu su potrebni ljudi koji zarad popularnosti,pustaju samo normalne komentare.Ovih idiota je pun svet.

Gde ja zivim

pre 2 godine

Novak igra kao da ga mrzi sto je ziv... 20% svojih mogucnosti i dobija... Ali je mentlno jaci od Sapovalova neuporedivo. To je glavna razlika izmedju njega i svih ostalih. I jos nesto: OPREM DOBRO i CUKAM STRANCI za publiku na terenu!

lal

pre 2 godine

Drugi set Novak spasava brejk lopte a Sapovalov na svoj servis sa nulom....
Uzas
(kejt_winslet, 09. jul 2021 19:09)
zamisli kakav je tek uzas preko puta mreze, kad i pores svega toga gubis 0:2?!?
idemo nole, jos ima da se igra... nema opustanja!!!

veliki strumf

pre 2 godine

Za dobru predstavu se ide u pozoriste, a ovaj cirkus je jako losa predstava.
(Milica, 09. jul 2021 19:42). Pa sto ne igraš kad umeš bolje, dušo? Eno u ženskom tenisu jasna konkurencija - zablistaj, osvetlaj obraz naciji! A ti si autosovinista? Ništa onda.

Al’ sam se zarumenila

pre 2 godine

Рутиница … ово ГОАТ вози у трећој брзини.
Али свака част канађанину руског порекла, бар се бори са срцем, а не као онај некидан против Хуркача

Nikola

pre 2 godine

Ovo sto gledamo danas samo neka prodje protiv nervcika Sapovalova ali to nije dovoljno za Beretinija koji je prosto pojeo Hurkaca razornim udarcima.
(Lalo, 09. jul 2021 19:41)

Ne bih se kladio. I Šapovalov je imao razorne udarce i vatrenu energiju protiv Hačanova da sam se i ja na trenutak zamislio može li Nole to ali Novak je Novak. Koliko god zvučalo čudno, Novak je i ovde rezervisan i ne igra na sve ili ništa jer zna da je stariji i da su povrede moguće na ovoj klizavoj travi. Čak i takav, na 40-50% snage vodi 2-0.

Trovach

pre 2 godine

Ne mogu se oteti utisku da Nole igra sa pola snage samo zbog publike. Secam se boks meca kada su navijaci Krisa Jubanka dosli da gledaju atraktivnu borbu, a Kris je jednim jedinim udarcem posle nekoliko sekundi nokautirao protivnika i bio izvizdan. Ljudi su platili da gledaju mec, a ne jedan krose.

Nebojša Lužaić

pre 2 godine

Новак побеђује Шаповалова у полуфиналу и Берентина у финалу за 20 титулу и изједначење са Роџером Федерером и Рафаелом Надалом. Новак ће бити недостижан и лако је могуће да ће бити јако тешко урадити то што Новак сада ради

basketas

pre 2 godine

novak definitivno radi sta hoce. kakva neprocenjiva skola za mladoga denisa. trebalo bi svoju nagradu sa turnira da uplati na novakov racun a kada prolazi pored njega dubok naklon zbog svih miliona koje ce zaraditi u buducnosti.

Stojadin

pre 2 godine

Novak nema najbolji, niti najjači servis, nije sjajan na mreži, nema ubitačan volej, niti smeč....., a najbolji!
Biće da je najkompletniji igrač.

bmiles

pre 2 godine

Po kozna koji put prisustvujemo istom scenariju: "mozak caruje" i kad ne igras svoj najbolji tenis! Ajmo po 20 GS i zavrsimo ovu medijsku pricu o GOAT.
Zna se koje najbolji odavno samo to nece da priznaju!Znamo ko i zasto!

plasticni hirurg

pre 2 godine

u principu za njegove mogucnosti lose igrao, daleko od potencijala, i zezao se sa sudbinm tu i tamo, i opet dobio 3-0, kakav kralj

Vlajzi

pre 2 godine

Ljudi znali neko sto ovoliko Nole podiže lopticu? Da li je to izraz taktike ili nemoći?
(Bojan, 9. jul 2021 20:15)

Mislim da je to rezultat nemoći, što i rezultat pokazuje... Poyyy

Odbrana i poslednji dani

pre 2 godine

@dosadni prebacivac. Lik je sve osvojio u karijeri na promasaje drugih. Mozda samo prvi AO super dopadljivom igrom. I 9nda jos dreci kad nakon 3 auta igrac sa druge strane obrise crtu. Zato ga ne vole
(strucanjak, 9. jul 2021 20:22)

Sta ces, to nam je u genima. Ne napadamo nikoga, ali smo najjaci kad se branimo i tako pobedjujemo

Nebojša

pre 2 godine

Novak solidan ni manje ni više ali čvrst kako se i očekuje dočekao je kao i uvek priliku Sapovalov je jednostavno takav može šta hoće ali ne može dokle hoće i Novak ga je u svakom setu sačekao i matirao.

Куп је битан

pre 2 godine

А Ви, проф. Виденовићу, како те? После двадесетог ГС-а очекујем најмање пет хиљада коментара.

dovla

pre 2 godine

Ljudi znali neko sto ovoliko Nole podiže lopticu? Da li je to izraz taktike ili nemoći?
(Bojan, 9. jul 2021 20:15) # Link komentara

Mora da je nemoc u pitanju, tek trece uzastopno finale u Londonu.

Sporija lopta, vise spina - protivnik mora sam svu brzinu da da loptici.

H. Reiss

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 09. jul 2021 19:24)

Otkad tvoje mišljenje ulazi u važan parametar oko toga ko će biti GOAT, a ko ne? Idi i prošetaj malo, prijatno je vreme večeras.

Nikola

pre 2 godine

Uzivajte u trenutku, jer je ovo era jednog majstora. Prve godine open ere, Lejver je osvojio sva 4 GS u godini, a posle toga, samo je Vilander '88. osvojio Australiju i RG, ali na Vimbldonu je ispao u cetvrtfinalu. Nole je jedini teniser open ere koji igra finale Vimbldona kao sampion Australije i RG, a da se ta 3 turnira igraju na 3 razlicite podloge. '69. se u Australiji igralo na travi.

Пикси из корнера, гробари невера

pre 2 godine

@Milos Radunkovic, 09. jul 2021 22:58
Коментар ћириличним, а потпис латиничним писмом? Занимљиво. Али да се вратимо суштини, односно глупости коју си написао. Извини, да ли можеш да ми наведеш једног професионалног спортисту на овом свету који жели да изгуби? Који је тај који не жели да победи и да буде најбољи у спорту у коме се бави? То би морала бити нека баш велика будала.

Јабучило

pre 2 godine

Kolko samo zamlateni ljudi ima.
Likovi stvarno sede kuci i gledaju tenis 3-4 sata.
Gledaj bre tehnicki sto ode u materinu.
Gledaj ovu pljacku sto se desava.
(Mare, 09. jul 2021 22:49)

И шта сад? Треба да се одрекнемо сваке радости у животу?

lal

pre 2 godine

Skoplje i Makedonija čekaju 21 na US Open-u
(Gavrilo, 09. jul 2021 21:33)
bila bi fora da se gavrilo pono javi i doda: ZA NADALA... xD

Eustahije Trubić

pre 2 godine

ja sam jednostavan čovek, vidim Nolo lupim minus
(milinko, 09. jul 2021 21:54)

Toliko jednostavno, a oni koji su odgovorili nisu razumeli!

Suština

pre 2 godine

@ drago.Taman si pogodio u komentaru za glavu,a onda si sam sebe demantovao.Brži Šapovalov u nogama,ali Nole mnogo brži u glavi.Verovatno si negde čuo,um je iznad materije.Za razliku od Rodžera i Rafe,Nole ima uvek opciju B i C,pa na taj način bude ispred biologije.

Кањош

pre 2 godine

Нека се у недељу Италија радује само због титуле првака Европе у фудбалу.

PimPong

pre 2 godine

Nakon svega sto se desilo u 90-im, nekako me mnogo raduje kad vidim Ivanisevica kako se raduje i nervira :) zbog Djokovica kao da mu je brat, i da je to u redu i u hrvatskoj i u srpskoj javnosti.

AleksandarBL

pre 2 godine

20
21
22
23
24
25
(AleksandarBL, 09. jul 2021 17:39)

Jel si to poceo da uces da brojis?
(Stranac, 9. jul 2021 17:59)

Ma jok. Samo da pokažem tebi i sličnim tebi da i poslije 20 ima brojeva
;p

Tihomir

pre 2 godine

Nemam komentar na sve vaše idiotarije:

"7:6, 3:4 - Denis sjajan na mreži

Napredovao je Denis u igri na mreži, sada je tako dobio nekoliko poena.

I kada se tome doda servis viner, jasno je zašto je uzeo samo jedan poen u ovom setu na servis protivnika, u četiri gema."

Hehe

pre 2 godine

A sto je najgore za one koje gledaju ovaj mec tj Novakove protivnike, je da znaju da bi Sapovalov sa ovakvom igrom svakog dobio, a protiv Novaka gubi 0-2, koja je to pometnja u njihovim glavama.

pokipsi

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 09. jul 2021 19:09)

Igra s pola gasa, nije se ni oznojio

Red

pre 2 godine

Istrošio se. Nema više snage. Onaj je mlađi, spremniji, gladniji. Vidi se. To je to. Kakva šteta.
(Pera, 9. jul 2021 19:09)

Istrosio se,2:0,ahahahahahahaha.

Јабучило

pre 2 godine

Losiji igrac vodi 2:0, neverovatno samounistenje Sapovalova. Ziheras nikad ne moze biti GOAT pored Rogera.
(Realno, 09. jul 2021 19:24)

Мора да је страшно вечерас бити ти :)

Dušan

pre 2 godine

statistika nakon dva odigrana seta i 2-0 za Novaka.

ukupan broj osvojenih poena 71-70 za Đokovića.

brejk lopte Nole 2/3, Šapovalov 1/8.

Šta znači (ne)iskustvo.

Ajmo Nole, rešavaj to.

Chillz

pre 2 godine

Legendarni komentari:
"Razbice ga Medo"
"Odrace ga Cicipas"
"Oduvace ga Tim"

Ceka se jos Beratini, pa da se kompletiraju ovi kvazi strucnjaci, vidovnjaci i hejteri.

u prolazu

pre 2 godine

(Milos Radunkovic, 9. jul 2021 22:58)

Znaš kako, u današnje vreme se uzrast u kome je Novak prvi put uzeo reket u ruke još uvek smatra bebom (beba od 4 godine - baš i nema veze s mozgom ali tako je), dobrih 30 godina života je posvetio poslu kojim se vrlo uspešno bavi i naravno da želi da dobije priznanje koje je uveliko zaslužio. Za tebe je to pokazivanje, dokazivanje i inaćenje, za većinu nas koji tenis pratimo i volimo je to nešto sasvim normalno - čovek je izuzetan teniser, ima mogućnost da i brojkama to potvrdi i ja zaista ne vidim u čemu je problem?!? Šta bi Novak trebalo da radi, da se skrušeno povinuje dirigovanom mišljenju plebsa i kaže kako je treći od velike trojke ili da igrama pokaže da to baš i nije tako? I da, to jeste sport, da nije tako Rodžer bi se već povukao iz igre ...

Pistol Pete

pre 2 godine

Drugo, povlačenjem Rodika ubitačnih servera na turu više nešto i nema.
I Beretini je osrednji server za pomenutu dvojicu, tako da "istrošena tehnika" vie i ne može da prođe.

PS
Sutra 3:0 za Novaka bez problema. Beretini verovatno neće videti ni Taj brejk.
(Torrente, 10. jul 2021 11:13)

Јесте, вас двојица стручњака што терен нисте видели осим испод Новака расправљате о тенису???

Просечна брзина тог о ком причаш као "последњи" је била 238кмх.

Онда погледаш Лопеза, Изнера, Чилића, Опелку, Хуркача, Раонића, Цонгу, Андерсона....и (а за њега ниси ни чуо, а камоли да си га гледао) Копила? Сви сервирају брже од Родика, неки много, неки кмх до два брже, али брже...а рецимо Федерер просечно сервира неких 2% спорије од Родика....

И онда ти думаш, думаш како ћеш да одговориш, да би испао познавалац и ако можеш, евентуално и неку увреду да подвучеш, нешто да сам ја рецимо глуп?

Онда ћеш нешто о опреми да ми одбрусиш? Рекети су сад бољи него пре 10 или 20 година - то зналци често баце на сто?

Страшно је шта је интернет направио од људи, ви људи стварно верујете да се разумете у то што пискарате, па се још и надмећете у знању...

Иначе пре велике тројке Вимблдон су освојили и Агаси и Хјуит...нит' мањих људи, нит' слабијих сервиса...Агаси кад је добио великог Горана у финалу пре ког је Горан посвећивао титулу ХВОу и причао о свом сну како пуца на те Србе, сервирао од 130кмх до 170кмх, неких 50 до 100кмх мање од Горана..

Filip

pre 2 godine

СКОПЈЕ ЗНАЕ И ЧЕКА. G.O.A.T No1e cela МАКЕДОНИЈА ЧЕКА 20+ ТИТУЛУ ИДЕМООО БРАЧОООО!!!!