Tenis 305

Nedelja, 27.06.2021.

09:30

Kirjos: Đoković je izneverio sport

Australijanac Nik Kirjos izjavio je da ima blagoslov da je jedan od retkih koji mogu da naude Novaku Đokoviću.

Kirjos: Ðokoviæ je izneverio sport IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

305 Komentari

Sortiraj po:

Ethan Hunt

pre 2 godine

Godina leta gospodnjeg 2041. Kirgios: "Znate, ona organizacija AdriaToura je Novaku bila velika greška, uništio je tenis..."

Dilan

pre 2 godine

Čovek sebi daje previše na značaju. A mediji ga forsitaju ko zna zbog čega. Verovatno i zato što dolazi iz anglo-saksonskog podneblja. Čovek je sve dam rekao. Odigrao 2 meča za 2 godine. Toliko o njegovoj relevantnosti i nekoj bitnosti u svetu tenisa. Dobio Đokovića dvaput i sad to dmatra nekim dostignućem.

Goran

pre 2 godine

Kirjos je najbolji majstor za reklamu u svijetu tenisa!Nesto kao La War Bol u NBA! Preko 300 komentara na njegovu izjavu govori u prilog tome. Sveznajući da može dobiti svakogigraca pa i Novaka! To je normalno uzbudljivo svima u svjetu tenisa.

Nbc

pre 2 godine

Naslov uopšte ne odgovara onome što je rekao. Pa većina i smatra da je organizacija turnira bila greška. I on je na kraju samo dodao da svi griješimo. Neke njegove ranije izjave su glupe ali sada ne vidim da je nešto lupio. To da misli da može da pobijedi Novaka je sportski.

PhD

pre 2 godine

@The Unforgiven, 27. jun 2021 18:2
Pa to je vaša "logika" Novak ima nekoliko pobeda više od Nadala znači da je on "najbolji".Pa eto Kirgios je "najbolji" ima sa Novakom skor 2:0.
(Andjela)


Draga Andjela, da od skole imas nesto vise od citanke, znala bi da je ono sto nazivas "logikom" za svakoga ko poznaje osnove matematike - logika.

Andjela

pre 2 godine

@The Unforgiven, 27. jun 2021 18:2
Pa to je vaša "logika" Novak ima nekoliko pobeda više od Nadala znači da je on "najbolji".
Pa eto Kirgios je "najbolji" ima sa Novakom skor 2:0.

Dobro

pre 2 godine

Mislim da Kirjos ove godine uzima Vimbldon.
Sa Serenom u mix dublu.
Uz dosta sreće.
U singlu nema šanse da vidi drugu nedelje, osim na TV-u.

Iz zemlje lala uvek vaš

sardonicus

pre 2 godine

Ovo sa Kirjosom je u principu isto kao moj komšija taksista koji se već 30 godina hvali da je bio u ekipi koja je u školskom basketu 3 na 3 pobedila ekipu u kojoj je bio Saša Đorđević. I, ljudi moji, on to zaista smatra svojim velelepnim životnim uspehom ! I nastavlja on tu svoju "trijumfalnu" priču čak i kada mu neko kaže "Daj, bre, pokaži bar jednu od medalja i trofeja koje je Sale osvojio, pa imaš pravo da laprdaš." Ali ne vredi ništa - kada se spoje kompleksi, pakost, zavist i negatorski autizam dobijate ono što se u psihijatrijskom vokabularu slobodno može nazvati "sindrom Kirjos".

Myrthos

pre 2 godine

Jednu stvar treba pojasniti: ovaj klovn se eksplicitno izjašnjava da je Australijanac, tipična je australisjka gluperda,tamo živi i nastupa za Australiju. Prema tome ne razumjem zašto neki insitiraju da je on Grk i na toj osnovi vrijedjaju grčki narod! Bez obzira što mu je jedan od roditelja Grk on to očigledno negira i sakriva.

Avangar

pre 2 godine

Mene je odavno sramota njegovih izjava iako nemam nista sa njim, ali da se covek ovako blamira, da nema roditelje, prijatelje da ga posavetuju malo, izgleda da strucna pomoc ne pomaze kod ovog izgubljenog mladica...Kaze svi prizeljkuju njegov mec sa Novakom, a sad ga stvarno i ja prizeljkujem (iako mi nije bio ni na pameti, zaboravio sam da ovaj lik uopste postoji) da ga Novak pocisti i ucutka jednom za sva vremena...

to je to.

pre 2 godine

Veliki je on junak kada mu je jedini cilj da pobedi jednog igraca (u ovom slucaju Novaka), umesto da osvoji neki turnir ili da jurne na prvo mesto. To samo pokazuje koliko ga drmaju kompleksi i nista vise. Njemu nikad niko nije sporio da je veliki talenat, ali dzabe, da bi bio veliki sampion to nije dovoljno.

Scheisse Roze

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.
(Kaiser Roger)


Ali ne i konvertit.

PS. Kad ti je vec tako velikodusno ustupljen jezik na koriscenje, mogao bi da savladas osnove srpskog jezika i pravopisa. Za pocetak, upotreba velikog slova.

The Unforgiven

pre 2 godine

Novak:Kirgios 0:2

Izgleda da Nolovci nisu upoznati sa ovim podatkom.
(Andjela, 27. jun 2021 16:54)
------------------------------

Na srecu, vi Kirgiosovci ste jako upoznati i uvek nas podsecate jer je to jedina pozitiva u karijeri vaseg ljubimca ... Nedao Bog da se pohvalite nekim trofejom ili slicno

Srbija uz Kirjosa

pre 2 godine

Gotovo 300 komentara o Kirjosu? Nisam znao da on uziva toliku popularnost u Srbiji, ali ocigledno bi trebalo da se malo vise izvestava o njemu, narod to trazi.

Dzu

pre 2 godine

I ovaj, kao i mnogi 365, 366...... na listi, mora nekako sebi da pravi reklamu. U tenisu nije uradio nista vredno paznje. Ipak po mom skromnom misljenj bi trebao da potrazi strucnu medicinsu pomoc!!!

smeh

pre 2 godine

Ladno se lik ubi da pokaže koliko je važan u tenisu. Šta kaže, predstavlja opasnost za Djokovića. Jedino ga je mogao dobiti tada kada je Djoković bio povredjen i kada su ga dobijali raznorazni teniseri. Od tada Djoković osvojio gomilu titula a Kirjos? Da nije dobio neku titulu na društvenim mrežama slučajno? Odličje ovih generacija, glupost i veličanje proseka i mebitnih stvari. Šteta što nije zapao Djokoviću u žrebu da mu zapuši ta velika usta i vrati ga tamo gde pripada, društvenim mrežama. Mada svaki segment društva zaslužuje klovna poput ovog da uveseljava narod svojom glupošću. Ajde nemojte više ovu tviterašicu da stavljate na temu sporta. Prebacite ga na vesti vezane za tehnologiju, računare. Tamo pripada odavno.

Dart Vader

pre 2 godine

Izvinjavam se svim vernicima na planeti Zemlji, ali zbog ovakvog naučnici imaju dokaz da Boig nije stvorio čoveka. Majka ameba, a otac ... .em li ga.

iosonostefan

pre 2 godine

Jel realno da vas je njegov komentar ovoliko pogodio? Jel normalno da mu pisete ovde sve i svasta kao da ce on doci da procita? Ladno mu se obracate! Znaci ne verujem! Mnogo niste normalni.

Gaja

pre 2 godine

Sine prvo ti pokusaj da preguras drugi krug u bilo kom takmicenju,ti da kazes nekome ko pise istoriju?,da nije smesno bilo bi zalosno.

panter pudlica

pre 2 godine

Kirjos ponovo pogadja pravo u centar, ko razume shvatice, pametnom dosta
(Citac vesti, 27. jun 2021 12:56)

Onda si ti očigledno daleko od pametnog.

panter pudlica

pre 2 godine

Đoković izneverio sport? Pa šta je tek onda ovaj pajac, ako je Đoković izneverio.
Bože sačuvaj ima li ovaj bar trunku mozga...

Tako je Srbine

pre 2 godine

@ Kifla. Naravno da je vaš,jer i ti si naš.Nisi pao sa Marsa nego su ti preci bili Srbi,a onda u nekom trenutku pod pritiskom i zbog slabog karaktera i volje, prešli u katolike.

Wllaxy

pre 2 godine

Kao čovek teška nula i prava attention whore, a kao teniser tek nešto bolji iako ima te dve pobede protiv Novaka, gle čuda baš u trenutku kada je ovaj bio povređen i kada je zbog operacije propustio šest meseci te 2017. godine.

Sempervivum

pre 2 godine

Спорт су изневерили они који су га претворили у ријалити шоу (попут овога).
Прави спортисти су посвећени, истрајни, дисциплиновани... попут Новака.

Dragon

pre 2 godine

Malo je izneverio sport.
To je sada proslost.
Sta je tu lose rekao?
Svako ima pravo na svoje misljenje.
Ali ta Nole histerija je van svih granica.
Svi treba da klimaju glavom i da ga hvale.
Teska glupost!

TigriMigri

pre 2 godine

Mnogo mrznje u izjavi, preliva.

Ako vec imas kritike, a imas, samo i samo kritike, na racun Novaka, onda daj i nesto pozitivno pa da kazemo da ima smisla sto pricas.
Obako je to tvoja opsesija i nema veze sa sportom.
Zato cjenim Vilandera, on nakrpi Novaka kad misli da ima za sta, a onda ga pohvali kad, po njemu, ovaj to zasluzi.
Plhuvati samo po nekome ko je toliko uradio je vec vuse negi smjesno.

Ramzaj

pre 2 godine

Kaze zeleo je da se pobrine za svoje mentalno zdravlje?! Nista pametnije u zivotu nije rekao.. Samo, da li se pobrinuo(?!), to je vrlo upitno.

pobeći negde...

pre 2 godine

"Bez obzira sta drugi pricaju za Kirjosa cinjenica je da je on talentovan i da realno moze da pobedi Djokovica."

Pa realno, može Đokovića da pobedi većina igrača sa liste, čak i oni oko stotog mesta. E sad, što njima mora da se potrefi sve moguće i nemoguće i da taj dan zaigraju svoj najbolji tenis u sledićih pet-šest života, a Nole da ustane sa obe leve noge i ruke i bez pola glave, to je druga stvar...

objavite mi komentar, hvala!

pre 2 godine

Kirjom mi se apsolutno ne dopada ali zasto naduvavate ovu izjavu:

""Malo je izneverio sport. On je Lebron Džejms tenisa, svetski broj jedan, i mora da bude primer drugima. Mislim da to što je uradio nije bilo najbolje za sport, ali svi pravimo greške. To je sad u prošlosti", podvukao je Kirjos."

Rekao je MALO a ne mnogo + da je to sad u proslosti.

Pocetak vesti je nebitan, pa njega i njegove "sposobnosti" na terenu niko vise ne uzima za ozbiljno. :)

Vlada

pre 2 godine

@Will Mosley

Da ne tupim previse druze ali za koje klubove je igrao Lebron i sa kojim saigracima a sa kim i za kog igra Jokic? Pa Davis, Irving, Wade i Bosh su ponaosob bolji od svih Jokicevih saigraca zajedno.

Realista

pre 2 godine

Na AO prazne tribine jer su bili u lockdown-u, na Rolan Garosu pune tribine jer su OK kao i Srbija kad je bio Serbia Open... Rolan Garos je isto izneverio tenis, zar ne!

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

"Znam da je mnogo navijača koji žele uzbuđenje i znam da mogu da im ga dam " reče Kirijos.

Crni Cincaru , znaj da ima i jednog navijača u obliku moje malenkosti koji bi mogao da ti ga da ( uzbuđenje )...
Posle toga bi podržavao glumice protiv "filmskih moćnika".

Uskok

pre 2 godine

@čitač vesti
Evo, naprežem se ali ne ide nikako da shvatim šta je on, posledično i ti, hteo reći.

19GS govori dovoljno o Novaku Đokoviću kao teniseru.
Ostalo je Đokovićeva privatna stvar.
Ceo život pazi na poteze, izjave, svašta, jer je svetska javna ličnost. Malo koji čovek ima priliku da susretne britansku kraljicu, a onda to podeli na broj Srba, pa tako dalje.
Da ume da odvali, ume. Kako reketom tako nekad i jezikom. I to je dokaz da je čova normalan, jedan od običnih ljudi koji je najbolji u svom poslu.

Kifla

pre 2 godine

Ajde Đole Hrvatino stara pokazi te Hrvatske gene od majke Hrvatice rođene, mogu Srbi pricat sta hoce ti si nas i gotovo, vole te Hrvati...

Pera

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.
(Kaiser Roger, 27. jun 2021


Tipičan kvisling...čuj Kaiser Roger...

Kralj mača

pre 2 godine

А шта си све ти досад урадио "сине", па не помињеш ни јоту тога? Боље ћути и не прави се паметан, кад већ добар свакао ниси. Џаба ти сво ово филозофирање, народ добро зна ко си и какав си!

patofna

pre 2 godine

Ajde Đole Hrvatino stara pokazi te Hrvatske gene od majke Hrvatice rođene, mogu Srbi pricat sta hoce ti si nas i gotovo, vole te Hrvati...
(Kifla, 27. jun 2021 12:13)

I treba da ga volis zapadni Srbine. Jel si pevao Bože pravde posle finala na RG?

Mirko

pre 2 godine

Na osnovu naslova deluje da ga definitivno neko plaća za ovo, ali na osnovu teksta vidi se da on sebe ne vidi u tenisu već u tome da izaziva skandale. Jer, ništa drugo više ni ne može. Tenis je igra stabilnog uma i motivisanog i čvrstog duha i velike discipline a on nema ni jedan od tih elemenata. Dobar je samo za Klik bajt. Zato se stalno objavljuju vesti ovog u suštini nebitnog igrača.
Naslov je samo patka.

sasa jokic

pre 2 godine

Kirijos je bio mali debeljuca, kome su najverovatnije u skolskim danima lupali cvrge i sprdali se na njegov racun. Ti kompleksi sada izbijaju iz njega, i zato se inati i za sta treba i za sta ne treba, i uglavnom nikoga ne podnosi. Nole ga verovatno asocira ne nekoga iz tog drustva iz skole, mangupa koji je ganjao zenske a sa njim se sprdao, i odatle toliko napada na njega. Naravno Noleta zabole…..za njegove komentare.

dimitrije

pre 2 godine

coveku je najveci uspeh u karijeri to sto je pobedio Novaka.Zamislite onda koje on postovanje ima prema njemu ako to smatra uspehom.

Mister No

pre 2 godine

Kakav patetičan lik. Jedan od onih koji nikada ništa neće postići u sportu pa su "talasanja" na soc. medijima jedini način da ih se neko uopšte seti.

To Bre Nole

pre 2 godine

Kirjos je nas grčki "brat", pudlica Federerova ili "zapadna", kada treba van sportskim stvarima poljuljati Džina.. ali koga briga sta priča ovaj prostak

nnn

pre 2 godine

Ja niti sam veliki fan Novaka, niti neka da kažem Srbenda, ali ovaj Kirjos toliko patetično poremećen sa ovom njegovom opsesivno kompulzivnom fiksacijom na Đokovića da je to strašno.
(čkode, 27. jun 2021 11:38)

Nego sta si? Albanceros?

Melanija iz Slovenije

pre 2 godine

Ovaj kao Tramp - ne skida se sa Twitera!!!! Izađi malo među svet, udahni vazduh, nađi ribu, mlad si čovek pa po*ebi nešto jer su Twiter i internet za tvoje godine ZLO. Tramp je zanemoćao, pa mi je jasno zašto on stalno žvrlja po Twitteru.

Гост

pre 2 godine

ти такав Њему можеш да наудиш само ако се негде саплете о тебе. Или ако угази у тебе.

Train In Vain

pre 2 godine

Šteta što se sad neće sastati međusobno jer će ovaj klovn ispasti u 1. kolu verovatno, a onda ga nema na turnirima verovatno do Australije. Najbolje za njega je da se povuče iz tenisa što pre da bi sačuvao pozitivan H2H sa Novakom, to će mu ostati najveći uspeh u karijeri.

Sasa

pre 2 godine

Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16

Ovakvi profili ljudi jesu najgori, a ima ih i u profesiji kojom se bavim. Kao nastavnik, susrecem se sa svakakvim profilima, mediju djacima i prosvetnim radnicima.
Nije vazno da li ces ti nesto prihvatiti ili ne, vec da li je tako i kolikog je uticaja imalo na ishode o kojima se raspravlja. Nisi ti osa istine pa da se zakljucci formiraju po tvojim merilima. I umesto da razmislis i konstruktivno odgovoris tome korisniku kom si se obratio, vredjas putem infantilnih doskocica. Prihvati da nisi u pravu, pomiri se sa tim i promeni matricu.
Budala sam sto ti odgovaram. Isto sam ucinio sada i nikada vise. Zao mi je sto drugi sebi nece dozvoliti da budu isto to samo jednom. Ovde bi se tada tvoje bivstvovanje potpuno ugasilo.

marko992

pre 2 godine

 ...... doveli Rodmana koji nije znao šta je koš i zato su neki slepi i nevide šta radi Lazič u odbrani i zašto su treneri doneli jednoglasnu odluku da je Lazič najbolji obrambeni igrač.
(slaviša šmigič, 27. jun 2021 11:43

Lazic mi se ne svidja sto je akcenat samo na odbrani(Rodman),pravi bi bio (i tek onda za reprezentaciju) da je vise Zoran Radovic(strasna odbrana i solidan napad).

комша

pre 2 godine

хахахахах лузер се примио да је нека величина. па ти ниси величина ни на твитеру са ког не силазиш.

VUK

pre 2 godine

Naravno da Kirjos ne igra tenis za novac. Postoji jedan " mali" uslov da bi neko zarađivao novac od tenisa. Mora da pobeđuje sve druge tenisere i osvaja turnire. Kako Kirjos to u životu neće moći , novac zarađuje od priče i intervjua. Kada stignu godine , a bude imao novca da ode negde na more van Australije , moći će da dok pije piće, vidi u daljini jahte uspešnih ljudi koji su pravi profesionalci.

Čau čau

pre 2 godine

Tek mi sada, posle ove izjave australo-grčkog primata, postaje jasna ona fraza "Dužan kao Grćka". Doduše, Grci su onomad dugovali veliku lovu i imali užasno veliku inflaciju, a ovaj primat veoma puno duguje Bogu - PAMET!!!

Sir Oliver

pre 2 godine

@Istebljivac Vonjevina

Stvarno mislis da bi Novak dobio Kirjosa u tuci? Naravno nijedan od njih ne zna da baci udarac jer su teniseri, a ne borci, ali u tom okrsaju bih stavio novac na Kirjosa, cisto jer ima tu dozu mangupluka i bitange

Gagi

pre 2 godine

@Will mosley
Ti si samo zavidni maleni nistavac koji po ceo dan mrzis sve oko sebe.
Zao mi je sto se necemo nikad upoznati, da ti kazem u lice neke stvari. Sramoto jedna, stid me je da kazem da si i ti SRBIN!!!

Урке

pre 2 godine

Човек је спорт лично, и онда дође неки бедничић да подбада као, "..сви правимо грешке..." људина Новак даје све за друге и онда овако мали ништавци изврћу и бедно поткопавају, фуј ФУЈ

Ljubica

pre 2 godine

@Will Mosley

Ali zato oberučke prihvataš takav alibi, kad su Federer i Nadal u pitanju.Vreme će sve pokazati, kao što je to i do sada bilo, sećam se jako dobro onih koji su prošle godine likovali…Sad izmišljaju nove parametre i itd…

TurboNator

pre 2 godine

Kirjos može da oteža posao Novaku isto kao i komarac što može da mu oteža posao ako ga ujede pred servis.
(DEX, 27. jun 2021 10:59)

Prvo pogledaj sta kaze H2H, pa mi onda kazi da li i dalje stojis pri ovome sto si napisao. Zbog takvih kao sto si ti navijacu da Kirjos (opet) pobedi. Slobodno mi objavite komentar.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:20)

@Will Mosley

Kyrgios ima 2:0 protiv Novaka (uhvatio si se za to k'o pijan plota)... OK. Pa sta? Ima i Karlovic 2:1...

Novak ima 30:28 protiv Nadala i 27:23 protiv Federera, 19 GS, 326 nedelja na prvom mestu (i dalje dodaje tom broju)... Sta ima Kyrgios, osim te dve pobede protiv Novaka? Ali mora de je GOAT, posto ima 2:0 protiv Novaka?

Will Mosley logika... genijalno.

magi

pre 2 godine

Grbavog najviše nervira što je On intelektualno iznad njega....mnogo...I to ne razume....I strašno ga nervira.
Kao i većinu anglosansonaca. Mada je on to samo po mestu boravka a ne i poreklu. Ali znamo da su konvertiti najgori šljam.

Zemlja je ravna ploča, vakcine sadrže čip..

pre 2 godine

Taj Kirjos se, realno, ponaša i izjavljuje kao da je na nekim supstancama. Ili mediji loše prevode.

S druge strane, traži popularnost na isti način kao sto to radi Karleuša.

Da, on je bukvalno Karleuša u teniskom svetu.

Sale

pre 2 godine

Realno u pravu je. Vodi 2:0 imože da priča šta hoće. Jedna stvar je sigurna ima veću podršku od Nola na svakom turniru. Iskrena budala ali nije poltron.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Mentalni bolesnik jedini uspeh 2 pobede dok se nole vračao posle oporavljanja lakta tenisu ista stvar sa Nadalom koji ga odduvao 2 puta i zato je učutao lično bi voleo da Novak igra sa Kiriosom negde u četvrtfinalu ali kirios veoma teško prolazi igrače koji prođu kroz kvalifikaciji pa su male šanse da se susretnu inače bi gledali reprizu gde se isprozivao Nadala hvalio se pobedom nad Nadalom sve dok se nisu susreli i Nadal ga ispračio Isto to ga očekuje sa Novakom ali do Novaka teško treba doči do četvrtfinala.Jednostavno bolestan um.

Miki

pre 2 godine

On nikada neće igrati protiv Novaka, namerno će izgubiti prethodni meč ili će odustati od turnira samo da mu ne izađe na megdan. Jer to je jedini način da zadrži pozitivni skor protiv. U međuvremenu će naravno lajati na sav glas ali na crtu Novaku više nikada neće izaći, to mogu da potpišem.

Will Mosley

pre 2 godine

Pa i nije neka pohvala poredjene sa lebronom jamesom..jer svi znamo da je lebron prevara od igraca
(nobelovac, 27. jun 2021 11:01)

Lebron koji je prevara ima fazon 4 NBA prstena, a mocni i fantasticni Jokic ima samo finale svoje konferencije, dakle ne veliko finale gde igraju pobednik istoka i zapada, nego je bio finalista svoje konferencije. Think about that. Pa ti sad vidi ko je prevara, a ko nije.

Rocky

pre 2 godine

Pa ovoga nije izvršio samo ko nije hteo... ha ha ha .... Smešan deckonja ...

Ali od Tvitera se ne živi ... od Tvitera se ne igra bolje tenis.A sa Đokovićem možeš da doguraš samo ako dobro igraš.

Will Mosley

pre 2 godine

Ovom liku neko placa da na pocetku svakog jaceg turnira sere po Novaku,garantujem da je tako,em mi on tako deluje kao smrad....em mislim da je smrad hahahahaha...joj...
(ivan, 27. jun 2021 10:35)

U pravu si, prozreo si me, ja sam taj koji placa Kirjosa. Zasluzio si bambija kao nagradu.

proliver

pre 2 godine

Nije Nole Lebron Dzejms tenisa, Nole je Majkl Dzordan tenisa, Tajger Vuds golfa i Maradona futbala. Sve sadrzano u jednoj osobi, od prvog takmicarski duh, od drugog inteligencija, od treceg inat. To je ubitacna kombinacija za najboljeg sportistu ikada rodjenog na svetu.

Dart Vader

pre 2 godine

A sledeće sezone na "Zvezdama Granda" glavni favorit bend predvođen Kirijosom sa ostalim zvezdama - Mozli, Kajzer, Miloš i ... nemogu da pamtim imena ovim kretenima.

Profesor BG

pre 2 godine

Mentalno zdravlje mu je verovatno i najveci problem u karijeri, ali i zivotu. Neobicno je da je zbog toga mnogima i simpatican, narocito jer bezuslovno verbalno napada Đokovica koji je daleko od omiljenog sportiste među "zapadnjacima". Ova poslednja izrecena kritika na racun Đokovica je relativno ublazena, ali je cinjenica da je i dalje kritika verovatno jos uvek zbog njegovog mentalnog zdravlja na kom ocigledno treba jos dosta da poradi.

Zvezdaš

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.
(Kaiser Roger, 27. jun 2021 09:48)

On makar zna šta je, dok se ti gđo ne znaš ni ko si ni šta si po identitetu i iz petinih žila trudiš da sve što nije Srpsko uzdižeš, a da sve što je Srpsko pljuješ.

Ivan

pre 2 godine

Poslednji mec igrali pre 5 godina, kada je djokovic bio u padu 2016 i kada je izgubio prvo mesto. Posle toga je bilo prilike u nekoliko navrata da odigraju mec, ali je Kirgijos namerno ispadao kolo pre, ili se povlacio bez borbe da ne bi igrao protiv djokovica. Neko posle toga daje sebi za pravo da stavlja sebe u istu recenicu sa djokovicem.

Kg

pre 2 godine

Ako se to i desi, Kirjos ce i dalje biti bolji u medjusobnim duelima ( 2-0 ) i imace vise osvojenih setova ( trenutno je 4:0). Nemoj mnogo da mi se nerviras i stresiras, narocito ne sada u ovim tropski vrelim danima jer to lose utice na srce. Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16)

Pa? Fali mu 19GS 40 MS1000 I 350 nedelja na prvom mestu da bi smeo da pomene Novaka u bilo kojoj recenici.

Јабучило

pre 2 godine

Ovaj ko da je naš preCednik pa zove Noloa na ferku. Al sine, nije ti ovo boks ili politika, ovde moraš da doguraš do finala, pa se onda suoči sa Nolom. Ovo ti je Mortal Kombat bre!
(Milorad, 27. jun 2021 10:35)

Кирјос је говедо. Нема га нигде, па се повремено огласи или по налогу. или да га се сетимо. Има проблем у глави, има вероватно и комплекс талентованог, а неоствареног играча. Нажалост, тукао је Новака двапут и сада то може да експлоатише до миле воље - јесте то на нивоу неуспешног алкоса који по стоти пут смара "а знаш ти кад сам ЈА ономад..." На жалост, чињеница јесте да има 2:0 против Новака и да ће инсистирати на томе цео живот. Када нема шта друго, помињаће Адрија тур или ко зна шта. Суштина је да је Новак поимање тениса као елитног "белог" спорта окренуо наопако, оставши Србин, не узевши туђе држављанство. Руши идоле, помера границе. И то, понављам, Србин који је остао Србин. А није требало, тенис је "господски спорт западног света". Е зато их Новак боли!

Will Mosley

pre 2 godine

Nije bolest sve što boli.
(qqruz, 27. jun 2021 10:37)

Kvalitet vecine, i kvantitet komentara na ovu vest potvrdjuju to sto si napisao. Jedan Kirjos dao izjavu, a javilo se 100 ljudi, da znas da si u pravu.

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Српски Цигани су оксфордска господа за ове Аустралијанце!

Lazar

pre 2 godine

Ma pustite coveka neka se hvali...Ja sam u mome zivotu igrao šah nisam bio bog zna sta a desilo mi se da sam na jednom turniru remiziro sa tadasnjim velemajstorom sa podrucja Jugoslavije. Da je tada bio internet kao danas hvalio bi se godinu dana samo neka se cuje hahaha...pozdrav svim ljudima dobre volje i ostanite zdravi!

RCZ

pre 2 godine

Jel on ovo spominje " mentalno zdravlje " ?! Pa sinak , kod tebe je to ozbiljno ugrozeno . Ali bas. Sve vise sam siguran da ovog komedijasa neko placa da stalno lupeta i prica o Novaku .

Will Mosley

pre 2 godine

Kirjos može da oteža posao Novaku isto kao i komarac što može da mu oteža posao ako ga ujede pred servis.
(DEX, 27. jun 2021 10:59)

Prvo pogledaj sta kaze H2H, pa mi onda kazi da li i dalje stojis pri ovome sto si napisao. Zbog takvih kao sto si ti navijacu da Kirjos (opet) pobedi. Slobodno mi objavite komentar.

milan26

pre 2 godine

Pa trebalo je klovn da postanes onda, a ne da budes klovn u svetu tenisa. Ja volim zabavu u tenisu, ali realno ti je i ne pruzas...

ja

pre 2 godine

Ti si tupson jedan a da toga nisi svestan. Zabava za glupe zapadnjake koji su željni šou programa. Da si ikad malo uključio mozak, mada i ne mozes jer ga nemas, video bi da je Novak sve ono što savremeni izopaceni svet ne želi da vidi. Dolazi iz male zemlje sa istoka evrope,pravoslavac,misli svojom glavom i nije deo zapadnog mainstreem a. Ali koga zabole za tebe pajaca jos jednog u nizu koji su bili talenti a nista nisu postigli u tenisu.

Lucky

pre 2 godine

Mozes ,jedino ako ga udaris reketom!
Lazes da ti je jedino bitno da udjes na teren da se zabavis. Igras na pobedu ali,si nesposoban da je ostvaris. Za sve treba bar malo mozga a ti nemas ni malo.
A ATP treba da te podvrgne psihijatrijskim pregledima ,jer ti nisi normalan i kao takav si opasan po okolinu i da te izbace iz tenisa.Dobro bi bilo i da te hospitalizuju bar na 50 gidina.

marko

pre 2 godine

@Miloje, Baš teletabis. Dobro bi se uklopio na našoj estradi. Najviše me podseća na našu JK, ne snima, ne peva, ali je stalno u medijima.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Pobedio čovek Novaka koji je odsustvovao zbog povrede lakta godinu dana gde je gotovo Novak stao i umalo da se nevrati na teniske terene pa je tako i Nadal beležio poraze od Kiriosa i igrača koji nije u 100 več sledeči put kad je Nadal povratio formu 2 puta je izprašio Kiriosa a isto ga čeka ako se susretne sa Novakom kome je ta godina bila najlošija sad bi to bila druga priča i Novak če odduvati Kirisa kad se susretnu onda če još malko kukurikati i kad zabeleži još 1 novi poraz onda če kukurikati od muke jer mu jedino preostalo da se hvali tim pobedama kad novask nije bio ni na 60 posto svoje teniske igre dok Kirios ako ga kenje servis može pobediti svakoga ali isto tako če da ga odduva igrač koji nije u 100 na lesstvici prvo nek bilo šta osvoji pa može pevati kukiriku kukuriku jebo svoju sliku.

mass

pre 2 godine

Najjace je kad najveci klovn tenisa prica ovako, jer je to realno jedino sto moze. Porazi Djokovica od strane njega su splet okolnosti i trenutne forme Djokovica. Sad bi ga otresao kao slinu.

Jerka Petrov

pre 2 godine

goran-ko je sportista??? Kirjos?? Covek se dve godine ne bavi svojim sportom, mozemo ga svesti pod kategoriju starleta a ne sportista!!! Covek je bloger, instagramer, tiktoker, ali teniser nije)))

Vrli novi svet

pre 2 godine

Ladies and Gentleman nik kirjos, sve sto ne valja sa ovim svetom on pokazuje u svakoj svojoj recenici. Cuj lebron, Jordan majstore Jordan.

Zdenko

pre 2 godine

Ovaj naslov je odličan ako je Novak kojim slučajem otišao u penziju. Pošto nije, komentar je da je sport mnogo izgubio tvojim dolaskom i tebi sličnima. Jer da poštuješ sport, ne bi se tako odnosio prema njemu, ne bi ni prema Novaku a naročito ne prema ljudima uopšte. Pravi sportista ume da se ponaša kulturno i sa stilom.

belgrado

pre 2 godine

Malo je izneverio sport. On je Lebron Džejms tenisa, svetski broj jedan, i mora da bude primer drugima. Mislim da to što je uradio nije bilo najbolje za sport, ali svi pravimo greške. To je sad u prošlosti", podvukao je Kirjos.


za ove sto ne mogu da citaju vise od naslova,ali vole da se prave pametni :d

poredeci sa ranijim izjavama o noletu,
veoma korektno!

čkode

pre 2 godine

Ja niti sam veliki fan Novaka, niti neka da kažem Srbenda, ali ovaj Kirjos toliko patetično poremećen sa ovom njegovom opsesivno kompulzivnom fiksacijom na Đokovića da je to strašno.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Nemoguče ga je porediti sa Lebronom koji nije ni do crnog ispod noktiji Đokoviču i te prstene mu pomogle sudije i igrači koji su bolji i važniji igrači od Lebrona videli smo odma koliko vredi Lebron bez Davisa od koga zavisi čitava igra Lakersa uvek su gledali da Lebronu nekako pomognu da osvoji prsten tako što su u ekipu dolazili bolji igrači od Lebrona zamislite da Đordanu sređuju i dovode u ekipu Šakil onila i slične igrače ne on je bio toliko dobar da gde god bi igrao ta ekipa bi uzela prsten sezona gde Jordan prestaje sa košarkom čikako ide na poslednje mesto i ostaje bez doigravanja vrača se Jordan i cela ekipa zacveta kako kukoč tako i ostali Jordan sem Kukoča i donekle Pipena nije imao neke dobre igrače pored toga nije mu trebala pomoč sudija gde sviraju mrki pogled tada se igralo tvrdo i bekovi su služili da se prenesu loptu preko sredine a kakva se odbrana igrala videli ste kad su stvarno doveli Rodmana koji nije znao šta je koš i zato su neki slepi i nevide šta radi Lazič u odbrani i zašto su treneri doneli jednoglasnu odluku da je Lazič najbolji obrambeni igrač.

Jose

pre 2 godine

Kyrgios je faca i dobar momak….ali nije njemu bas u fokusu ganjanje trofeja, vise voli zabavu i da napravi dobar šou. Iako talentom bi pomeo Djokovica da pocne ozbiljno trenirati…
On je ta nova generacija koja je trebala skinuti NĐj i Nadala, ali nazalost nista od toga.

Tkozla69

pre 2 godine

Kakav je ovo mali teletabis brate mili......
(Miloje, 27. jun 2021 10:38) # Link komentara

Nije on teletabis, jako je inteligentan, ali je i lud na svoj način, što je mix koji privlači mnogo gledalaca na njegove mečeve. Ali, što se tiče ovog članka:
1.novinar ga na kraju intervjua namerno provocira sa pitanjem oko Novaka i Adria tur-a. Verovatno to ne bi ni spomenuo.
2.da ne igra novac za pare, ne bi ga ni igrao za pare, tu se folira kao i svi drugi profi teniseri
3.koliko god pokušao da bude atraktivan u mečevima, većina ljudi dolazi na njegove mečeve da vidi cirkusu predstavu, a ne tenis
4.većina pravih ljubitelja tenisa bi pre pogledala susrete trojice najvećih nego njegove mečeve
Pozdrav svima koji pravi tenis, a ne egzibiciju.

Harambaša

pre 2 godine

Kako su se samo skupili ovih par slina na ovu vest da dodaju ulje na vatru a vi se palite. Ne vi ih ne vređate kad im uzvratite vi im dajete na značaju. Kad ih budete ignorisali to će ih jako nervirati jer se oni hrane negativnom penergijom. I ne oni nisu Srbi to su naše komšije koje se trude da šire defetizam. Boli ih što imamo najboljeg na svetu u tenisu pa pokušavaju da ga blate kako bi umanjili nemoć koju osećaju.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16)






:)))))
striptizeta, ala si se primio - siguran si da unosiš dovoljno tečnosti na ovu vrućinu?

Will Mosley

pre 2 godine

E sto bi voleo da te isprasi sa 3 0 pa da umuknes govno austraåsko
(Mr, 27. jun 2021 11:02)

Ako se to i desi, Kirjos ce i dalje biti bolji u medjusobnim duelima ( 2-0 ) i imace vise osvojenih setova ( trenutno je 4:0). Nemoj mnogo da mi se nerviras i stresiras, narocito ne sada u ovim tropski vrelim danima jer to lose utice na srce. Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.

Myrthos

pre 2 godine

Nisi još dovoljno poradio na mentalnom zdravlju očigkedno, a takodje predstavljaš tipičnog zapadnog zavidnog tenisera koji ne može čak ni sakriti svoju zavist kako bi ti civilizovanost nalagala. Krajnje si nepristojan i dosadan za gledati. Znači ne možeš ispuniti ni taj jedini cilj koji navodno imaš - da zabavljaš publiku.

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 2 godine

Ako se to i desi, Kirjos ce i dalje biti bolji u medjusobnim duelima ( 2-0 ) i imace vise osvojenih setova ( trenutno je 4:0). Nemoj mnogo da mi se nerviras i stresiras, narocito ne sada u ovim tropski vrelim danima jer to lose utice na srce. Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16)

Crkavas od muke,a? Novak bi sad potpisao da nikad ne pobedi ovog nadrkanog, a da osvoji sve ove godine i postane GOAT. Pa ti likuj posle do mile volje.

Gari

pre 2 godine

Kakva kontradiktornost - permanentno nesto spocitava Novaku, udara ispod pojasa, ismeva ga, a pride svakom prilikom istice kako je jedan od retkih sa pozitivnim skorom indirektno isticuci na taj nacin to kao najveci uspeh u karijeri.

Kakav pajac.

top

pre 2 godine

Mi kao narod definitivno nismo u vinkli,Jokica lincujemo zato sto ce preskociti jedan turnir ali zato histericno,do poslednje kapi krvi branimo Djokovica koji je zbog licne samopromocije organizovao turnir u sred pandemije,koji je sa derbijem bila bioloska bomba sa katastrofalnom posledicama,naravno ne cudi onda sto je covek shvatio da nista nije problem sto dokazuju antivaks izjave(uvijene u pricu sloboda izbora)a s obzirom kakav uticaj ima(bukvalno od Tita niko na ovim prostorima nije imao takav status kao Djokovic danas)imamo danas veliki problem sa nedovoljnom vakcinisanoscu,i ne mozemo da zavrsimo sa ovim zlom,sa ddruge strane Kirjos je ovakav ili onakav,nema 1 posto titula kao Djokovid ali je kada je bilo vazno pokazao odgovornost,prosto drukcije drustvo i oni su sa ovim skoro pa zavrsili(kod njih je zima a sve vraceno u normalu)

mix

pre 2 godine

 Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16)
Haha,ti si NEKO jako bitan u svetu tenisa ili sporta uopste,pa je vazno da li ces ti to prihvatiti ili ne.

Will Mosley

pre 2 godine

Mene fascinira to sto uvek ima mnogo komentara kad god se oglasi Kirjos i/ili pomene Djokovica. Taj broj komentara potvrdjuje onu narodnu: "kompleksi su cudo". E sad za one koji ce da mi kazu " o kakvim kompleksima pricas decko" da odmah dam odgovor, H2H kaze sledece: Kirjos 2-0 Djokovic, i to je po zvanicnoj statistici, tako da nisam izmislio. Slazem se sa svim sto je Nik rekao. Hvala na paznji i prijatno.

TurboNator

pre 2 godine

Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16)

Koji si ti faktor keve ti, pa da ti nesto prihvatas??

Slicno kao i ovaj bolid Kyrgios - malo patite - delusions of grandeur, a? Kaze Nik - "Mogu i da ne igram, a ljudi žele samo jedan meč, Kirjos na Đokovića"?? Da, sigurno je da svi to zele, nista drugo ih ne zanima...

"Želim da se ljudi dobro provedu"... da, 100% igra zbog toga.

I sam je priznao da nije bas nabolje u glavi: ""Hteo sam da budem siguran da sam se pobrinuo za svoje telo i mentalno zdravlje, zato nisam žurio sa povratkom..."

A koliko je glup pokazuje ova recenica:

"Lako je bilo kome da upadne u vrtlog negativnosti na društvenim mrežama. Mislim da se ne posvećuje dovoljno pažnje mentalnom zdravlju."

A sta on radi osim sto napada nekog na drustvenim mrezama??? Ogranicen k'o terasa...

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Како би смо назвали Оно што си ти урадио за спорт? Да ти човек каже "стиди се", после свега што си показао, како на терену, тако и ван њега, тешко да би уопште схватио шта ти се прича.

Stefan94

pre 2 godine

Zato si sinovac igrao samo dva turnira u prethodne dve godine da ne bi pokvario skor protiv No1aka. Ejjj jedan Rodzer i jedan Rafa ne mogu nista protiv No1aka kad je spreman 100%, a ne sarlatan kao sto je Kyrgios.

O RUCK

pre 2 godine

Kad sam video naslov pomislih - OVAJ JE OPET NAVALIO NA NOVAKA S SVOJIM GLUPOSTIMA. Kad procitah tekst A KIRJOS RECE: NOVAK JE LEBRON DZEJMS TENISA!!! Sta ce mu veci kompliment!!! A sto se usput POHVALIO da je dva puta pobedio Novaka - nista strasno, to je cinjenica. Naravno jedva cekam da se susretnu, i to bas na Wimbldonu - I DA GA NOLE RAZBIJE, uz vrhunsku igru obojice, koja bi se pamtila.

alpinista

pre 2 godine

Kirijos, neuspeo dečiji crteži, retardiranog deteta.

Ćuti bre, ni paučina na tebe neće da se nafata.

Gadno bre metku kad te pogodi.

Robert

pre 2 godine

Isti ovakvi komentari bili su i pred njihov drugi susret, a znamo kako se završio. Kirjosa može da pregazi jedino neki autsajder i manje zvučno ime, a niko ga iz Velike trojke nije uspeo tako pregaziti. To su najčešće bili tesni i neizvesni mečevi, koji bi nekad skliznuli na jednu, nekad na drugu stranu. Ljude jedino boli što takav "pogrbljeni i neotesani garagan" uspeva da odigra tako dobar tenis protiv najvećih imena i da se nikada ne postidi rezultata (izgubio ili dobio), a neki uzorni igrači, ogromnog potencijala i discipline završe karijeru bez i jedne pobede nad Velikom trojkom. To već razumem i jeste bolno.

Naivni Gedža

pre 2 godine

Kad neko stalno lupa (gluposti) kaže se: prolupao. Ovaj ne da je prolupao već je prelupao. Nema više dara da izmišlja nove gluposti pa vrti jedno te isto.

Goran

pre 2 godine

Ко је овај гараган?
(vir, 27. jun 2021 10:12)

A ko si ti? Pitaj nekog o temi pre nego sto te obuzme napad omalovazavanja sportista koji ipak imaju neki rezultat.

J.A.

pre 2 godine

Morao bi da neki put prodje malo dublje u turnir gde je veca verovatnoca da se sastanu!Sa teniserima poput njega zato ima malo odigranih meceva!Neka pogleda koliko puta je Novak igrao sa,recimo,Monfisom ili drugim teniserima tog ranga!Ovako,prvo,drugo kolo i dovidjenja!

Dejan

pre 2 godine

Kada bi Kiriosu ATP i novinski gloduri uskratili milostinju,koju dobija da blati Đokovića momak ne bi imao ni za pljuge. Morao bi da se vrati na otpad,odakle je i započeo svoju karijeru.

Rade, ZG

pre 2 godine

Pa klaune početkom 2017 skoro svako je mogao pobijediti Novaka jer nije bio pravi. Imaš sad šansu, dođi do finala ako si frajer. A ti nikad ni četvrtfinale nisi preživio.

Mitar Danguba

pre 2 godine

Djoković je ubio strast za tenisom... Toliko je neprikosnoven i nezaustavljiv da je postalo dosadno. Ajde Nole u penziju pa da uživamo u drugorazrednom tenisu.

Goran

pre 2 godine

Najbolji plasman na Vimbldonu je ostvario 2014. godine. To prilicno govori u kom pravcu ide njegov tenis. Naravno, da Nik danas ima 36 godina ni po muke ali ima 26 godina.

Nemanja Milosevic

pre 2 godine

Kirios hoce da igra sa Novakom zato da bi igrao na centralnom terenu (zbog Novaka) , ovako kada igra Kirios, on ce biti na terenu broj 17

Pilule za ilule

pre 2 godine

Pa normalno je da si odigrao samo dva turnira. Pa ne mogu zajedno crvene pilulice za smirivanje tvoje psihe i igranje tenisa.

noleisthebest

pre 2 godine

E moj sinko, gledala sam te uzivo dva puta na Vimbldonu, onaj drugi put kad si se istopio kao pahuljica protiv Marija na centralnom terenu su pokazali koja si ti kukavica.

Zato toliko i lajes...pametni cute i rade.

ivan

pre 2 godine

Ovom liku neko placa da na pocetku svakog jaceg turnira sere po Novaku,garantujem da je tako,em mi on tako deluje kao smrad....em mislim da je smrad hahahahaha...joj...

XxX

pre 2 godine

Za sve vas koji i danas slavite dve njegove pobede protiv Novaka, obe u periodu kada Novak svakako nije bio u vrhunskoj formi posle povrede, a imate petlju da kažete kako je Novak pobeđivao Federera i Nadala povređene (a sve u nekim četvrt, polu i finalima), Novak ima više mečeva sa njima dvojicom u tim istim završnim mečevima nego što on ima ukupno učešća u istima.
Ima priliku. Ako stigne do finala (znam, dobar vic), i Novak stigne do finala, neka pokaže šta zna.
Mada, velika je šansa da ako kojim čudom dođe do polufinala (a Novak ga čeka), odustane zbog priprema za USO kao Federer sa RG, samo da održi skor.

Pedroni

pre 2 godine

Istina i jedina istina je samo jedna koju nolomani i tako istinitu ne priznaju. Nik mlati Noloa kad god ga vidi. Razlozi su nebitni ali istina je samo ta. Jedva cekamo sledeci mec.

bruder

pre 2 godine

(Kaiser Roger, 27. jun 2021 09:48), takav i treba da bude, mnogo bolje od perfidnog, zajedljivog zapadnog primitivca koji jedva ceka da ti zabije noz u ledja...o pa vi Kroati znate o tome dosta, vi ste specijalisti u zabijanju noza u ledja braci...ajd sad sikter bre.

Hoces Iskreno ?

pre 2 godine

Prvi put ne vidim nista negativno i glupo u komentaru ovog klovna.
Realnost je da ima samopouzdanje i talenat , pobedio je dva puta Djokovica , ali Nole tada nije bio zdrav , povredjen lakat i sve ostale peripetije.
U pravu je da mnogi ocekuju njihov susret .

Nema razloga za mrznju prema klovnu ovaj put.

Ljuba

pre 2 godine

I Federer bi da igra sa Novakom al ne moze dalje od 3 kola...
Majstore da bi igrao sa Novakom moras da pobeđuješ ili da iskeširaš jedno 100m za egzibicioni meč...

Marrssa

pre 2 godine

Posle prvog kola ti derane ideš kuci....pa se tamo zabavljaj dok imas para.A i to nece dugo trajati pa ces se kajati sto si izigravao cirkusanta.Zivot nema reprizu....

j1ggy

pre 2 godine

Ma koliko ga mnogi ne gotivili (i ja), on ovde nije izjavio nista lose.

Cak je i rekao da to iza njih. Tako da ne razumem vasu potrebu za clickbait naslovima?
Pogotovo ako znate da ce 80% komentara biti samo na naslov, jer ljude mrzi da citaju...

Indijanac

pre 2 godine

Simpatican decko, neko iz ATP tura mora da igra ulogu zabavljaca. Ne mogu svi da budu vrhunski na terenu, normalno je da traze publicitet tabloidnim izjavama. Kirjos je tu dosta uspesan i veoma interesanta za medije i publiku.

Sale

pre 2 godine

Citam komentare i mislim da ste svi dosta agresivni. Mislim da je ovaj momak zasluzio vise. Agresije. Bejzbol palica preko kolena mi pada na pamet, al ne znam zasto…?

Гиле

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)
Па ти још много горе звучиш од овог. Али ниси досегао ни1% од њега, а од Новака ни промил.

Milorad

pre 2 godine

Ovaj ko da je naš preCednik pa zove Noloa na ferku. Al sine, nije ti ovo boks ili politika, ovde moraš da doguraš do finala, pa se onda suoči sa Nolom. Ovo ti je Mortal Kombat bre!

Pera Nastavnik

pre 2 godine

voleo bi on da odigra Djovakom, ali nema sreće u žrebu, uvek ga nekako mimoidje u prvom kolu, a do drugog dugooo vremena nije ni stigao. Kajzer, jel te neko zlostavljao kad si bio mali, pa vučeš tolike traume?

Psihijatrija

pre 2 godine

Novinari,koji ovom liku postavljaju pitanja o Adria turu,su isti slučajevi kao i to stvorenje.Ubio ih je Novak u pojam,mučenici ne znaju da izađu na kraj sa svojim bolom.Šta kaže stvor,Lebron Džejms tenisa,ne slučaju,on je Majkl Džordan tenisa.

Maka

pre 2 godine

Kakva koincidencija, svi koje ja znam žele da vide MOJ meč sa Djokovicem hahahhahaahahhahahh
Sam sebe dize u nebesa.. a kaze- "ludo" je sto sam za 2 godine odigrao 2 turnira..eeee bedo

Frank Underwood

pre 2 godine

Kirjos je budala na kvadrat.

Ali istine radi rekao je da "ima blagoslov što je igrao samo na dva turnira u poslednje dve godine, a i dalje je jedan od retkih koji može da naudi Đokoviću", i nakon toga je rekao da je to blagoslov.

Da je lik ortodoksna dijabola jeste, ali mediji naravno maksimalno interpretiraju njegove rečenice na "click beit" način.

Vojvoda Stepa

pre 2 godine

Šta nam to Kirjos reče:
"Bilo mi je potrebno mnogo vremena da dođem do tačke u kojoj me negativni komentari ne pogađaju, i dalje radim na tome".

Pa upravo je on najpoznatiji po negativnim komentarima. A iskreno, voleo bih i ja da je došao Đokoviću u prvom kolu, da mu Nole zada mentalni trening.

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

SAMO JOŠ NISU BACILI ATOMSKU BOMBU NA SRBE. Eto, još to. INAČE ONI TAKO HUMANI HIHIHIHI I DEMOKRATSKI NASTROJENI HAHAHAHA NAVIJALI BI I GLASALI ZA, of course !!

Tužno. Jadno. Bedno. Zločinački.

Neka nam je Bog u pomoći. Novak je najveći a to boli, jer ne mogu ono iz prve rečenice. Moniku su nožem. I uspeli su na veliku žalost sporta i ljudi i Čoveka. Međutim, kada se sada pogleda, 30 godina posle, zapravo nisu uspeli, MOnika je najveća od najvećih, a sama Štefi ne pojavljuje se jer ona mozga ima.

ALi Novak i Srđan, posebno, jači su od njih, što ih dodatno izbezumljuje i razdražuje

Bog je veliki. Hvala Mu.

SREĆNO NOVAKU.

pavle

pre 2 godine

Kad neznaš da igraš budi bar klovan, to je njegov moto. Bar da je lik zanimljiv i harizmatican, ljakse iz libre.
(Smart, 27. jun 2021 09:44)
U pravu si sve, al šta će kad nezna

Kukatilo

pre 2 godine

I meni je krivo sto ga Novak nije ispeglao u prvom kolu 3-0 i zavrsio ovu saradu jednom za svagda. Dobio ga kad je izasao iz povrede i samo o tome prica vec 5 godina. Najveci uspeh u karijeri mu je sto je dobio Novaka u Akapulku. Klovn
(Milanche, 27. jun 2021 09:44)

I u Indijan Velsu. Hahaha

jack

pre 2 godine

Ко је овај гараган?
(vir, 27. jun 2021 10:12)

On je poreklom iz nekog plemena sa Nove Gvineje. Mislim da su to oni ljudožderi koji duvaju strelice. Zato je tako divalj. Taj ljudožder igra dva tri meča godišnje jer ga mrzi da trenira i hoće da ta dva meča budu uvek sa Djokovićem.

innbecilo

pre 2 godine

Dvorska ATP luda. Stom razlikom što su dvorske lude po pravilu bile inteligentne za razliku od ove SAMO lude, ali najveće u istoriji ATP-a.

Loki (pravi)

pre 2 godine

Kaiser Roger A da je to rekao neko ko je na strani Kirgiosa, rekao bi "Bravo, neka prebije prevaranta" i "Sta se ovaj buni protiv ATP-a".

Aj zdravo

pre 2 godine

Ja kad sam trenirao košarku, kao klinac, pokojni Drazen Petrović mi je bio idol, bukvalno. On je dominirao, punio koš i timu za koji ja navijam, ali sam ja trenirao i trenirao i sanjao da ću jednog dana da igram protiv njega. San mi se nije ispunio, ali ne krivim Drazena zbog toga. Ja nisam postao ono što sam mislio da ću postati. Zato mi nije jasno kakav je ovo, pre svega, čovek? Drugi mu je kriv što on ne vredi ništa?

antiDebil

pre 2 godine

Ovo je isto kao kada bi Veljko Raznatovic rekao ,,Muhamed Ali je izneverio sport''... Sta da radi mali pajser, mora nekako da bude u centru paznje. Kada vec ne moze igra to da mu obezbedi onda se oslanja na jezik ! To u danasnjem imbecilnom poretku uvek donosi rezultate.

rodny

pre 2 godine

Tenis je za gospodu, ti nepoštuješ protivnika ni igru. Ako igras tenis iz zabave, pokloni novac u humanitarne svrhe. Običan klovn.

cosmo

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.
(Kaiser Roger, 27. jun 2021 09:48)

I to prosecni..
(Jon Bon Jovi, 27. jun 2021 09:54)

Rodjo,prestani da se dopisujes sam sa sobom...

Legolas

pre 2 godine

Hteo sam da budem siguran da sam se pobrinuo za svoje telo i mentalno zdravlje

Za telo i nekako možeš,ali za ovo drugo,ni institucije tog tipa tebi ne pomažu!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kirjos: Đoković je izneverio sport


Sa 19 GS titula i 2 puta osvojenim svim mastersima…


Reče osvajač par fjučersa. Hahaha

Neki veliki dr

pre 2 godine

Sad ce ova sekta sto zivi za Nolu i čita samo naslove da nam objasni ko je i sta je Kirjos. Iako je lik sve u pravu. Nadam se da postoji mogućnost da se sretne s No1etom i da ce Kirjos da obrise patos sa njim, kao sto je to vec i uradio 2 puta.

Milanche

pre 2 godine

I meni je krivo sto ga Novak nije ispeglao u prvom kolu 3-0 i zavrsio ovu saradu jednom za svagda. Dobio ga kad je izasao iz povrede i samo o tome prica vec 5 godina. Najveci uspeh u karijeri mu je sto je dobio Novaka u Akapulku. Klovn

Pančo Sansa

pre 2 godine

E, Niče, legendo... A, da kojim slučajem "naletiš" na svog miljenika Rodžera - predao bi mu meč, sve u sportskoj želji da nekako stigne što dalje...

Nebojša

pre 2 godine

A kada je u žrebu projektovan na Novaka a bio je nekoliko puta u zadnje tri godine i to u ranoj fazi tipa treće kolo on utekne bilo predajom ili prosto izgubi meč baš je primer mladje generacije hrabrost ali samo na internetu.

cosmo

pre 2 godine

"Mogu i da ne igram, a ljudi žele samo jedan meč, Kirjos na Đokovića.To pokazuje koliko donosim našem sportu", izjavio je Kirjos u intervjuu za britanski "Telegraf"."

Cela nama poznata vaseljena ceka taj mec! ...a,prenosi britanski "Telegraf".

Jon Bon Jovi

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.
(Kaiser Roger, 27. jun 2021 09:48)

I to prosecni..

koki

pre 2 godine

Dobio Novaka kad je Novak imao slomljenu koscicu u laktu i igrao levom rukom.
Sto ga nije dobio posle operacije nijednom.
5 sezona ne moze ni da dodje do Novaka da igra sa njim.

Borko Psihijatar

pre 2 godine

Ljudi čitaju samo naslove a on je u stvari pohvalio Đokovića. Koliko god i ja želio taj meč ljudi ne shvataju da čitaju samo naslove.

Dule

pre 2 godine

mogli ste u naslovu napisati i to da je rekao za Noleta da je Lebron Dzejms tenisa, ali ne sad ce masa da se popali i kucka komentare :)

Ja

pre 2 godine

“Hteo sam da budem siguran da sam se pobrinuo za svoje telo i mentalno zdravlje, zato nisam žurio sa povratkom“

Zbog ovog drugog nemoj još da žuriš. Polako, lagano i bice sve u redu.

Baba Stanojka

pre 2 godine

E da moze da ga Nole izgazi na Vimbldonu pa da onda kaze, ajd ponistite ovaj mec i da igramo odmah drugi pa da ga ponovo izgazi.
Kakva kreatura od tenisera... igrao dva puta protiv Noleta kad je ovaj bio povredjen i sad 3 godine prica kako je on teniser...smradina...

snsnsb

pre 2 godine

Sta mislis o organizaciji adrija tura prosle godine...

Sto ga ne pitase sta misli o spanskom tifusu 1919 i cinjenici da je vimbldon svejedno odigran...

Giros

pre 2 godine

Da,bilo bi dobro da se sastanete.
Da te pocisti sa terena jer ni sam ne znas zasto igras tj tracis vreme. Nije slava, nije novac, nije...
Mozda postojis samo da bi lajao na zvezde. Dobro, zvezdu

Sasa

pre 2 godine

Uvek ću prioritet dati sebi kao čoveku nego sebi kao sportisti. Lako je bilo kome da upadne u vrtlog negativnosti na društvenim mrežama.

VelicinA od coveka.

XY

pre 2 godine

Treba imati razumevanja za čoveka kojii stalno ima potrebu da prikaže svoju najgoru stranu. To leži u karakteru i samo stručnom terapijom može se donekle minimalizovati. Ujedno to je u sve što je do sada pokazao jer je kao teniser upravo zapaženiji po svojim izjavama nego po igri.

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!

Kaiser Roger

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.

Olja

pre 2 godine

Ako mec sa Đokovicem vidi kao blagoslov, onda je, svakako ne zeleci to, uputio najvecu pohvalu Đokovicevoj igri. On je toliko nadobudan da i nije svjestan sta govori.

Milanche

pre 2 godine

I meni je krivo sto ga Novak nije ispeglao u prvom kolu 3-0 i zavrsio ovu saradu jednom za svagda. Dobio ga kad je izasao iz povrede i samo o tome prica vec 5 godina. Najveci uspeh u karijeri mu je sto je dobio Novaka u Akapulku. Klovn

snsnsb

pre 2 godine

Sta mislis o organizaciji adrija tura prosle godine...

Sto ga ne pitase sta misli o spanskom tifusu 1919 i cinjenici da je vimbldon svejedno odigran...

Giros

pre 2 godine

Da,bilo bi dobro da se sastanete.
Da te pocisti sa terena jer ni sam ne znas zasto igras tj tracis vreme. Nije slava, nije novac, nije...
Mozda postojis samo da bi lajao na zvezde. Dobro, zvezdu

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!

Kaiser Roger

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.

Kg

pre 2 godine

Ako se to i desi, Kirjos ce i dalje biti bolji u medjusobnim duelima ( 2-0 ) i imace vise osvojenih setova ( trenutno je 4:0). Nemoj mnogo da mi se nerviras i stresiras, narocito ne sada u ovim tropski vrelim danima jer to lose utice na srce. Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16)

Pa? Fali mu 19GS 40 MS1000 I 350 nedelja na prvom mestu da bi smeo da pomene Novaka u bilo kojoj recenici.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kirjos: Đoković je izneverio sport


Sa 19 GS titula i 2 puta osvojenim svim mastersima…


Reče osvajač par fjučersa. Hahaha

Naivni Gedža

pre 2 godine

Kad neko stalno lupa (gluposti) kaže se: prolupao. Ovaj ne da je prolupao već je prelupao. Nema više dara da izmišlja nove gluposti pa vrti jedno te isto.

bruder

pre 2 godine

(Kaiser Roger, 27. jun 2021 09:48), takav i treba da bude, mnogo bolje od perfidnog, zajedljivog zapadnog primitivca koji jedva ceka da ti zabije noz u ledja...o pa vi Kroati znate o tome dosta, vi ste specijalisti u zabijanju noza u ledja braci...ajd sad sikter bre.

patofna

pre 2 godine

Ajde Đole Hrvatino stara pokazi te Hrvatske gene od majke Hrvatice rođene, mogu Srbi pricat sta hoce ti si nas i gotovo, vole te Hrvati...
(Kifla, 27. jun 2021 12:13)

I treba da ga volis zapadni Srbine. Jel si pevao Bože pravde posle finala na RG?

ivan

pre 2 godine

Ovom liku neko placa da na pocetku svakog jaceg turnira sere po Novaku,garantujem da je tako,em mi on tako deluje kao smrad....em mislim da je smrad hahahahaha...joj...

antiDebil

pre 2 godine

Ovo je isto kao kada bi Veljko Raznatovic rekao ,,Muhamed Ali je izneverio sport''... Sta da radi mali pajser, mora nekako da bude u centru paznje. Kada vec ne moze igra to da mu obezbedi onda se oslanja na jezik ! To u danasnjem imbecilnom poretku uvek donosi rezultate.

Hoces Iskreno ?

pre 2 godine

Prvi put ne vidim nista negativno i glupo u komentaru ovog klovna.
Realnost je da ima samopouzdanje i talenat , pobedio je dva puta Djokovica , ali Nole tada nije bio zdrav , povredjen lakat i sve ostale peripetije.
U pravu je da mnogi ocekuju njihov susret .

Nema razloga za mrznju prema klovnu ovaj put.

Mitar Danguba

pre 2 godine

Djoković je ubio strast za tenisom... Toliko je neprikosnoven i nezaustavljiv da je postalo dosadno. Ajde Nole u penziju pa da uživamo u drugorazrednom tenisu.

magi

pre 2 godine

Grbavog najviše nervira što je On intelektualno iznad njega....mnogo...I to ne razume....I strašno ga nervira.
Kao i većinu anglosansonaca. Mada je on to samo po mestu boravka a ne i poreklu. Ali znamo da su konvertiti najgori šljam.

panter pudlica

pre 2 godine

Kirjos ponovo pogadja pravo u centar, ko razume shvatice, pametnom dosta
(Citac vesti, 27. jun 2021 12:56)

Onda si ti očigledno daleko od pametnog.

Pera Nastavnik

pre 2 godine

voleo bi on da odigra Djovakom, ali nema sreće u žrebu, uvek ga nekako mimoidje u prvom kolu, a do drugog dugooo vremena nije ni stigao. Kajzer, jel te neko zlostavljao kad si bio mali, pa vučeš tolike traume?

комша

pre 2 godine

хахахахах лузер се примио да је нека величина. па ти ниси величина ни на твитеру са ког не силазиш.

pobeći negde...

pre 2 godine

"Bez obzira sta drugi pricaju za Kirjosa cinjenica je da je on talentovan i da realno moze da pobedi Djokovica."

Pa realno, može Đokovića da pobedi većina igrača sa liste, čak i oni oko stotog mesta. E sad, što njima mora da se potrefi sve moguće i nemoguće i da taj dan zaigraju svoj najbolji tenis u sledićih pet-šest života, a Nole da ustane sa obe leve noge i ruke i bez pola glave, to je druga stvar...

proliver

pre 2 godine

Nije Nole Lebron Dzejms tenisa, Nole je Majkl Dzordan tenisa, Tajger Vuds golfa i Maradona futbala. Sve sadrzano u jednoj osobi, od prvog takmicarski duh, od drugog inteligencija, od treceg inat. To je ubitacna kombinacija za najboljeg sportistu ikada rodjenog na svetu.

panter pudlica

pre 2 godine

Đoković izneverio sport? Pa šta je tek onda ovaj pajac, ako je Đoković izneverio.
Bože sačuvaj ima li ovaj bar trunku mozga...

Dzu

pre 2 godine

I ovaj, kao i mnogi 365, 366...... na listi, mora nekako sebi da pravi reklamu. U tenisu nije uradio nista vredno paznje. Ipak po mom skromnom misljenj bi trebao da potrazi strucnu medicinsu pomoc!!!

Ramzaj

pre 2 godine

Kaze zeleo je da se pobrine za svoje mentalno zdravlje?! Nista pametnije u zivotu nije rekao.. Samo, da li se pobrinuo(?!), to je vrlo upitno.

Legolas

pre 2 godine

Hteo sam da budem siguran da sam se pobrinuo za svoje telo i mentalno zdravlje

Za telo i nekako možeš,ali za ovo drugo,ni institucije tog tipa tebi ne pomažu!

noleisthebest

pre 2 godine

E moj sinko, gledala sam te uzivo dva puta na Vimbldonu, onaj drugi put kad si se istopio kao pahuljica protiv Marija na centralnom terenu su pokazali koja si ti kukavica.

Zato toliko i lajes...pametni cute i rade.

Gaja

pre 2 godine

Sine prvo ti pokusaj da preguras drugi krug u bilo kom takmicenju,ti da kazes nekome ko pise istoriju?,da nije smesno bilo bi zalosno.

Pera

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.
(Kaiser Roger, 27. jun 2021


Tipičan kvisling...čuj Kaiser Roger...

VUK

pre 2 godine

Naravno da Kirjos ne igra tenis za novac. Postoji jedan " mali" uslov da bi neko zarađivao novac od tenisa. Mora da pobeđuje sve druge tenisere i osvaja turnire. Kako Kirjos to u životu neće moći , novac zarađuje od priče i intervjua. Kada stignu godine , a bude imao novca da ode negde na more van Australije , moći će da dok pije piće, vidi u daljini jahte uspešnih ljudi koji su pravi profesionalci.

Tako je Srbine

pre 2 godine

@ Kifla. Naravno da je vaš,jer i ti si naš.Nisi pao sa Marsa nego su ti preci bili Srbi,a onda u nekom trenutku pod pritiskom i zbog slabog karaktera i volje, prešli u katolike.

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

SAMO JOŠ NISU BACILI ATOMSKU BOMBU NA SRBE. Eto, još to. INAČE ONI TAKO HUMANI HIHIHIHI I DEMOKRATSKI NASTROJENI HAHAHAHA NAVIJALI BI I GLASALI ZA, of course !!

Tužno. Jadno. Bedno. Zločinački.

Neka nam je Bog u pomoći. Novak je najveći a to boli, jer ne mogu ono iz prve rečenice. Moniku su nožem. I uspeli su na veliku žalost sporta i ljudi i Čoveka. Međutim, kada se sada pogleda, 30 godina posle, zapravo nisu uspeli, MOnika je najveća od najvećih, a sama Štefi ne pojavljuje se jer ona mozga ima.

ALi Novak i Srđan, posebno, jači su od njih, što ih dodatno izbezumljuje i razdražuje

Bog je veliki. Hvala Mu.

SREĆNO NOVAKU.

smeh

pre 2 godine

Ladno se lik ubi da pokaže koliko je važan u tenisu. Šta kaže, predstavlja opasnost za Djokovića. Jedino ga je mogao dobiti tada kada je Djoković bio povredjen i kada su ga dobijali raznorazni teniseri. Od tada Djoković osvojio gomilu titula a Kirjos? Da nije dobio neku titulu na društvenim mrežama slučajno? Odličje ovih generacija, glupost i veličanje proseka i mebitnih stvari. Šteta što nije zapao Djokoviću u žrebu da mu zapuši ta velika usta i vrati ga tamo gde pripada, društvenim mrežama. Mada svaki segment društva zaslužuje klovna poput ovog da uveseljava narod svojom glupošću. Ajde nemojte više ovu tviterašicu da stavljate na temu sporta. Prebacite ga na vesti vezane za tehnologiju, računare. Tamo pripada odavno.

Wllaxy

pre 2 godine

Kao čovek teška nula i prava attention whore, a kao teniser tek nešto bolji iako ima te dve pobede protiv Novaka, gle čuda baš u trenutku kada je ovaj bio povređen i kada je zbog operacije propustio šest meseci te 2017. godine.

cosmo

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.
(Kaiser Roger, 27. jun 2021 09:48)

I to prosecni..
(Jon Bon Jovi, 27. jun 2021 09:54)

Rodjo,prestani da se dopisujes sam sa sobom...

Myrthos

pre 2 godine

Nisi još dovoljno poradio na mentalnom zdravlju očigkedno, a takodje predstavljaš tipičnog zapadnog zavidnog tenisera koji ne može čak ni sakriti svoju zavist kako bi ti civilizovanost nalagala. Krajnje si nepristojan i dosadan za gledati. Znači ne možeš ispuniti ni taj jedini cilj koji navodno imaš - da zabavljaš publiku.

Maka

pre 2 godine

Kakva koincidencija, svi koje ja znam žele da vide MOJ meč sa Djokovicem hahahhahaahahhahahh
Sam sebe dize u nebesa.. a kaze- "ludo" je sto sam za 2 godine odigrao 2 turnira..eeee bedo

Aj zdravo

pre 2 godine

Ja kad sam trenirao košarku, kao klinac, pokojni Drazen Petrović mi je bio idol, bukvalno. On je dominirao, punio koš i timu za koji ja navijam, ali sam ja trenirao i trenirao i sanjao da ću jednog dana da igram protiv njega. San mi se nije ispunio, ali ne krivim Drazena zbog toga. Ja nisam postao ono što sam mislio da ću postati. Zato mi nije jasno kakav je ovo, pre svega, čovek? Drugi mu je kriv što on ne vredi ništa?

sasa jokic

pre 2 godine

Kirijos je bio mali debeljuca, kome su najverovatnije u skolskim danima lupali cvrge i sprdali se na njegov racun. Ti kompleksi sada izbijaju iz njega, i zato se inati i za sta treba i za sta ne treba, i uglavnom nikoga ne podnosi. Nole ga verovatno asocira ne nekoga iz tog drustva iz skole, mangupa koji je ganjao zenske a sa njim se sprdao, i odatle toliko napada na njega. Naravno Noleta zabole…..za njegove komentare.

Milorad

pre 2 godine

Ovaj ko da je naš preCednik pa zove Noloa na ferku. Al sine, nije ti ovo boks ili politika, ovde moraš da doguraš do finala, pa se onda suoči sa Nolom. Ovo ti je Mortal Kombat bre!

sardonicus

pre 2 godine

Ovo sa Kirjosom je u principu isto kao moj komšija taksista koji se već 30 godina hvali da je bio u ekipi koja je u školskom basketu 3 na 3 pobedila ekipu u kojoj je bio Saša Đorđević. I, ljudi moji, on to zaista smatra svojim velelepnim životnim uspehom ! I nastavlja on tu svoju "trijumfalnu" priču čak i kada mu neko kaže "Daj, bre, pokaži bar jednu od medalja i trofeja koje je Sale osvojio, pa imaš pravo da laprdaš." Ali ne vredi ništa - kada se spoje kompleksi, pakost, zavist i negatorski autizam dobijate ono što se u psihijatrijskom vokabularu slobodno može nazvati "sindrom Kirjos".

Nebojša

pre 2 godine

A kada je u žrebu projektovan na Novaka a bio je nekoliko puta u zadnje tri godine i to u ranoj fazi tipa treće kolo on utekne bilo predajom ili prosto izgubi meč baš je primer mladje generacije hrabrost ali samo na internetu.

koki

pre 2 godine

Dobio Novaka kad je Novak imao slomljenu koscicu u laktu i igrao levom rukom.
Sto ga nije dobio posle operacije nijednom.
5 sezona ne moze ni da dodje do Novaka da igra sa njim.

Baba Stanojka

pre 2 godine

E da moze da ga Nole izgazi na Vimbldonu pa da onda kaze, ajd ponistite ovaj mec i da igramo odmah drugi pa da ga ponovo izgazi.
Kakva kreatura od tenisera... igrao dva puta protiv Noleta kad je ovaj bio povredjen i sad 3 godine prica kako je on teniser...smradina...

Sale

pre 2 godine

Citam komentare i mislim da ste svi dosta agresivni. Mislim da je ovaj momak zasluzio vise. Agresije. Bejzbol palica preko kolena mi pada na pamet, al ne znam zasto…?

Indijanac

pre 2 godine

Simpatican decko, neko iz ATP tura mora da igra ulogu zabavljaca. Ne mogu svi da budu vrhunski na terenu, normalno je da traze publicitet tabloidnim izjavama. Kirjos je tu dosta uspesan i veoma interesanta za medije i publiku.

The Unforgiven

pre 2 godine

Novak:Kirgios 0:2

Izgleda da Nolovci nisu upoznati sa ovim podatkom.
(Andjela, 27. jun 2021 16:54)
------------------------------

Na srecu, vi Kirgiosovci ste jako upoznati i uvek nas podsecate jer je to jedina pozitiva u karijeri vaseg ljubimca ... Nedao Bog da se pohvalite nekim trofejom ili slicno

Sempervivum

pre 2 godine

Спорт су изневерили они који су га претворили у ријалити шоу (попут овога).
Прави спортисти су посвећени, истрајни, дисциплиновани... попут Новака.

to je to.

pre 2 godine

Veliki je on junak kada mu je jedini cilj da pobedi jednog igraca (u ovom slucaju Novaka), umesto da osvoji neki turnir ili da jurne na prvo mesto. To samo pokazuje koliko ga drmaju kompleksi i nista vise. Njemu nikad niko nije sporio da je veliki talenat, ali dzabe, da bi bio veliki sampion to nije dovoljno.

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Српски Цигани су оксфордска господа за ове Аустралијанце!

Uskok

pre 2 godine

@čitač vesti
Evo, naprežem se ali ne ide nikako da shvatim šta je on, posledično i ti, hteo reći.

19GS govori dovoljno o Novaku Đokoviću kao teniseru.
Ostalo je Đokovićeva privatna stvar.
Ceo život pazi na poteze, izjave, svašta, jer je svetska javna ličnost. Malo koji čovek ima priliku da susretne britansku kraljicu, a onda to podeli na broj Srba, pa tako dalje.
Da ume da odvali, ume. Kako reketom tako nekad i jezikom. I to je dokaz da je čova normalan, jedan od običnih ljudi koji je najbolji u svom poslu.

Vojvoda Stepa

pre 2 godine

Šta nam to Kirjos reče:
"Bilo mi je potrebno mnogo vremena da dođem do tačke u kojoj me negativni komentari ne pogađaju, i dalje radim na tome".

Pa upravo je on najpoznatiji po negativnim komentarima. A iskreno, voleo bih i ja da je došao Đokoviću u prvom kolu, da mu Nole zada mentalni trening.

Rade, ZG

pre 2 godine

Pa klaune početkom 2017 skoro svako je mogao pobijediti Novaka jer nije bio pravi. Imaš sad šansu, dođi do finala ako si frajer. A ti nikad ni četvrtfinale nisi preživio.

Dule

pre 2 godine

mogli ste u naslovu napisati i to da je rekao za Noleta da je Lebron Dzejms tenisa, ali ne sad ce masa da se popali i kucka komentare :)

čkode

pre 2 godine

Ja niti sam veliki fan Novaka, niti neka da kažem Srbenda, ali ovaj Kirjos toliko patetično poremećen sa ovom njegovom opsesivno kompulzivnom fiksacijom na Đokovića da je to strašno.

Realista

pre 2 godine

Na AO prazne tribine jer su bili u lockdown-u, na Rolan Garosu pune tribine jer su OK kao i Srbija kad je bio Serbia Open... Rolan Garos je isto izneverio tenis, zar ne!

Ja

pre 2 godine

“Hteo sam da budem siguran da sam se pobrinuo za svoje telo i mentalno zdravlje, zato nisam žurio sa povratkom“

Zbog ovog drugog nemoj još da žuriš. Polako, lagano i bice sve u redu.

Goran

pre 2 godine

Ко је овај гараган?
(vir, 27. jun 2021 10:12)

A ko si ti? Pitaj nekog o temi pre nego sto te obuzme napad omalovazavanja sportista koji ipak imaju neki rezultat.

Ivan

pre 2 godine

Poslednji mec igrali pre 5 godina, kada je djokovic bio u padu 2016 i kada je izgubio prvo mesto. Posle toga je bilo prilike u nekoliko navrata da odigraju mec, ali je Kirgijos namerno ispadao kolo pre, ili se povlacio bez borbe da ne bi igrao protiv djokovica. Neko posle toga daje sebi za pravo da stavlja sebe u istu recenicu sa djokovicem.

cosmo

pre 2 godine

"Mogu i da ne igram, a ljudi žele samo jedan meč, Kirjos na Đokovića.To pokazuje koliko donosim našem sportu", izjavio je Kirjos u intervjuu za britanski "Telegraf"."

Cela nama poznata vaseljena ceka taj mec! ...a,prenosi britanski "Telegraf".

Borko Psihijatar

pre 2 godine

Ljudi čitaju samo naslove a on je u stvari pohvalio Đokovića. Koliko god i ja želio taj meč ljudi ne shvataju da čitaju samo naslove.

Olja

pre 2 godine

Ako mec sa Đokovicem vidi kao blagoslov, onda je, svakako ne zeleci to, uputio najvecu pohvalu Đokovicevoj igri. On je toliko nadobudan da i nije svjestan sta govori.

TurboNator

pre 2 godine

Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16)

Koji si ti faktor keve ti, pa da ti nesto prihvatas??

Slicno kao i ovaj bolid Kyrgios - malo patite - delusions of grandeur, a? Kaze Nik - "Mogu i da ne igram, a ljudi žele samo jedan meč, Kirjos na Đokovića"?? Da, sigurno je da svi to zele, nista drugo ih ne zanima...

"Želim da se ljudi dobro provedu"... da, 100% igra zbog toga.

I sam je priznao da nije bas nabolje u glavi: ""Hteo sam da budem siguran da sam se pobrinuo za svoje telo i mentalno zdravlje, zato nisam žurio sa povratkom..."

A koliko je glup pokazuje ova recenica:

"Lako je bilo kome da upadne u vrtlog negativnosti na društvenim mrežama. Mislim da se ne posvećuje dovoljno pažnje mentalnom zdravlju."

A sta on radi osim sto napada nekog na drustvenim mrezama??? Ogranicen k'o terasa...

Sasa

pre 2 godine

Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16

Ovakvi profili ljudi jesu najgori, a ima ih i u profesiji kojom se bavim. Kao nastavnik, susrecem se sa svakakvim profilima, mediju djacima i prosvetnim radnicima.
Nije vazno da li ces ti nesto prihvatiti ili ne, vec da li je tako i kolikog je uticaja imalo na ishode o kojima se raspravlja. Nisi ti osa istine pa da se zakljucci formiraju po tvojim merilima. I umesto da razmislis i konstruktivno odgovoris tome korisniku kom si se obratio, vredjas putem infantilnih doskocica. Prihvati da nisi u pravu, pomiri se sa tim i promeni matricu.
Budala sam sto ti odgovaram. Isto sam ucinio sada i nikada vise. Zao mi je sto drugi sebi nece dozvoliti da budu isto to samo jednom. Ovde bi se tada tvoje bivstvovanje potpuno ugasilo.

Myrthos

pre 2 godine

Jednu stvar treba pojasniti: ovaj klovn se eksplicitno izjašnjava da je Australijanac, tipična je australisjka gluperda,tamo živi i nastupa za Australiju. Prema tome ne razumjem zašto neki insitiraju da je on Grk i na toj osnovi vrijedjaju grčki narod! Bez obzira što mu je jedan od roditelja Grk on to očigledno negira i sakriva.

Stefan94

pre 2 godine

Zato si sinovac igrao samo dva turnira u prethodne dve godine da ne bi pokvario skor protiv No1aka. Ejjj jedan Rodzer i jedan Rafa ne mogu nista protiv No1aka kad je spreman 100%, a ne sarlatan kao sto je Kyrgios.

XY

pre 2 godine

Treba imati razumevanja za čoveka kojii stalno ima potrebu da prikaže svoju najgoru stranu. To leži u karakteru i samo stručnom terapijom može se donekle minimalizovati. Ujedno to je u sve što je do sada pokazao jer je kao teniser upravo zapaženiji po svojim izjavama nego po igri.

Pančo Sansa

pre 2 godine

E, Niče, legendo... A, da kojim slučajem "naletiš" na svog miljenika Rodžera - predao bi mu meč, sve u sportskoj želji da nekako stigne što dalje...

Lazar

pre 2 godine

Ma pustite coveka neka se hvali...Ja sam u mome zivotu igrao šah nisam bio bog zna sta a desilo mi se da sam na jednom turniru remiziro sa tadasnjim velemajstorom sa podrucja Jugoslavije. Da je tada bio internet kao danas hvalio bi se godinu dana samo neka se cuje hahaha...pozdrav svim ljudima dobre volje i ostanite zdravi!

rodny

pre 2 godine

Tenis je za gospodu, ti nepoštuješ protivnika ni igru. Ako igras tenis iz zabave, pokloni novac u humanitarne svrhe. Običan klovn.

Урке

pre 2 godine

Човек је спорт лично, и онда дође неки бедничић да подбада као, "..сви правимо грешке..." људина Новак даје све за друге и онда овако мали ништавци изврћу и бедно поткопавају, фуј ФУЈ

Psihijatrija

pre 2 godine

Novinari,koji ovom liku postavljaju pitanja o Adria turu,su isti slučajevi kao i to stvorenje.Ubio ih je Novak u pojam,mučenici ne znaju da izađu na kraj sa svojim bolom.Šta kaže stvor,Lebron Džejms tenisa,ne slučaju,on je Majkl Džordan tenisa.

Mirko

pre 2 godine

Na osnovu naslova deluje da ga definitivno neko plaća za ovo, ali na osnovu teksta vidi se da on sebe ne vidi u tenisu već u tome da izaziva skandale. Jer, ništa drugo više ni ne može. Tenis je igra stabilnog uma i motivisanog i čvrstog duha i velike discipline a on nema ni jedan od tih elemenata. Dobar je samo za Klik bajt. Zato se stalno objavljuju vesti ovog u suštini nebitnog igrača.
Naslov je samo patka.

TurboNator

pre 2 godine

Kirjos može da oteža posao Novaku isto kao i komarac što može da mu oteža posao ako ga ujede pred servis.
(DEX, 27. jun 2021 10:59)

Prvo pogledaj sta kaze H2H, pa mi onda kazi da li i dalje stojis pri ovome sto si napisao. Zbog takvih kao sto si ti navijacu da Kirjos (opet) pobedi. Slobodno mi objavite komentar.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:20)

@Will Mosley

Kyrgios ima 2:0 protiv Novaka (uhvatio si se za to k'o pijan plota)... OK. Pa sta? Ima i Karlovic 2:1...

Novak ima 30:28 protiv Nadala i 27:23 protiv Federera, 19 GS, 326 nedelja na prvom mestu (i dalje dodaje tom broju)... Sta ima Kyrgios, osim te dve pobede protiv Novaka? Ali mora de je GOAT, posto ima 2:0 protiv Novaka?

Will Mosley logika... genijalno.

j1ggy

pre 2 godine

Ma koliko ga mnogi ne gotivili (i ja), on ovde nije izjavio nista lose.

Cak je i rekao da to iza njih. Tako da ne razumem vasu potrebu za clickbait naslovima?
Pogotovo ako znate da ce 80% komentara biti samo na naslov, jer ljude mrzi da citaju...

Goran

pre 2 godine

Najbolji plasman na Vimbldonu je ostvario 2014. godine. To prilicno govori u kom pravcu ide njegov tenis. Naravno, da Nik danas ima 36 godina ni po muke ali ima 26 godina.

Melanija iz Slovenije

pre 2 godine

Ovaj kao Tramp - ne skida se sa Twitera!!!! Izađi malo među svet, udahni vazduh, nađi ribu, mlad si čovek pa po*ebi nešto jer su Twiter i internet za tvoje godine ZLO. Tramp je zanemoćao, pa mi je jasno zašto on stalno žvrlja po Twitteru.

Neki veliki dr

pre 2 godine

Sad ce ova sekta sto zivi za Nolu i čita samo naslove da nam objasni ko je i sta je Kirjos. Iako je lik sve u pravu. Nadam se da postoji mogućnost da se sretne s No1etom i da ce Kirjos da obrise patos sa njim, kao sto je to vec i uradio 2 puta.

Ljuba

pre 2 godine

I Federer bi da igra sa Novakom al ne moze dalje od 3 kola...
Majstore da bi igrao sa Novakom moras da pobeđuješ ili da iskeširaš jedno 100m za egzibicioni meč...

Pilule za ilule

pre 2 godine

Pa normalno je da si odigrao samo dva turnira. Pa ne mogu zajedno crvene pilulice za smirivanje tvoje psihe i igranje tenisa.

Čau čau

pre 2 godine

Tek mi sada, posle ove izjave australo-grčkog primata, postaje jasna ona fraza "Dužan kao Grćka". Doduše, Grci su onomad dugovali veliku lovu i imali užasno veliku inflaciju, a ovaj primat veoma puno duguje Bogu - PAMET!!!

Dilan

pre 2 godine

Čovek sebi daje previše na značaju. A mediji ga forsitaju ko zna zbog čega. Verovatno i zato što dolazi iz anglo-saksonskog podneblja. Čovek je sve dam rekao. Odigrao 2 meča za 2 godine. Toliko o njegovoj relevantnosti i nekoj bitnosti u svetu tenisa. Dobio Đokovića dvaput i sad to dmatra nekim dostignućem.

O RUCK

pre 2 godine

Kad sam video naslov pomislih - OVAJ JE OPET NAVALIO NA NOVAKA S SVOJIM GLUPOSTIMA. Kad procitah tekst A KIRJOS RECE: NOVAK JE LEBRON DZEJMS TENISA!!! Sta ce mu veci kompliment!!! A sto se usput POHVALIO da je dva puta pobedio Novaka - nista strasno, to je cinjenica. Naravno jedva cekam da se susretnu, i to bas na Wimbldonu - I DA GA NOLE RAZBIJE, uz vrhunsku igru obojice, koja bi se pamtila.

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

"Znam da je mnogo navijača koji žele uzbuđenje i znam da mogu da im ga dam " reče Kirijos.

Crni Cincaru , znaj da ima i jednog navijača u obliku moje malenkosti koji bi mogao da ti ga da ( uzbuđenje )...
Posle toga bi podržavao glumice protiv "filmskih moćnika".

iosonostefan

pre 2 godine

Jel realno da vas je njegov komentar ovoliko pogodio? Jel normalno da mu pisete ovde sve i svasta kao da ce on doci da procita? Ladno mu se obracate! Znaci ne verujem! Mnogo niste normalni.

Avangar

pre 2 godine

Mene je odavno sramota njegovih izjava iako nemam nista sa njim, ali da se covek ovako blamira, da nema roditelje, prijatelje da ga posavetuju malo, izgleda da strucna pomoc ne pomaze kod ovog izgubljenog mladica...Kaze svi prizeljkuju njegov mec sa Novakom, a sad ga stvarno i ja prizeljkujem (iako mi nije bio ni na pameti, zaboravio sam da ovaj lik uopste postoji) da ga Novak pocisti i ucutka jednom za sva vremena...

Nbc

pre 2 godine

Naslov uopšte ne odgovara onome što je rekao. Pa većina i smatra da je organizacija turnira bila greška. I on je na kraju samo dodao da svi griješimo. Neke njegove ranije izjave su glupe ali sada ne vidim da je nešto lupio. To da misli da može da pobijedi Novaka je sportski.

J.A.

pre 2 godine

Morao bi da neki put prodje malo dublje u turnir gde je veca verovatnoca da se sastanu!Sa teniserima poput njega zato ima malo odigranih meceva!Neka pogleda koliko puta je Novak igrao sa,recimo,Monfisom ili drugim teniserima tog ranga!Ovako,prvo,drugo kolo i dovidjenja!

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16)






:)))))
striptizeta, ala si se primio - siguran si da unosiš dovoljno tečnosti na ovu vrućinu?

dimitrije

pre 2 godine

coveku je najveci uspeh u karijeri to sto je pobedio Novaka.Zamislite onda koje on postovanje ima prema njemu ako to smatra uspehom.

TigriMigri

pre 2 godine

Mnogo mrznje u izjavi, preliva.

Ako vec imas kritike, a imas, samo i samo kritike, na racun Novaka, onda daj i nesto pozitivno pa da kazemo da ima smisla sto pricas.
Obako je to tvoja opsesija i nema veze sa sportom.
Zato cjenim Vilandera, on nakrpi Novaka kad misli da ima za sta, a onda ga pohvali kad, po njemu, ovaj to zasluzi.
Plhuvati samo po nekome ko je toliko uradio je vec vuse negi smjesno.

PhD

pre 2 godine

@The Unforgiven, 27. jun 2021 18:2
Pa to je vaša "logika" Novak ima nekoliko pobeda više od Nadala znači da je on "najbolji".Pa eto Kirgios je "najbolji" ima sa Novakom skor 2:0.
(Andjela)


Draga Andjela, da od skole imas nesto vise od citanke, znala bi da je ono sto nazivas "logikom" za svakoga ko poznaje osnove matematike - logika.

Marrssa

pre 2 godine

Posle prvog kola ti derane ideš kuci....pa se tamo zabavljaj dok imas para.A i to nece dugo trajati pa ces se kajati sto si izigravao cirkusanta.Zivot nema reprizu....

marko

pre 2 godine

@Miloje, Baš teletabis. Dobro bi se uklopio na našoj estradi. Najviše me podseća na našu JK, ne snima, ne peva, ali je stalno u medijima.

Miki

pre 2 godine

On nikada neće igrati protiv Novaka, namerno će izgubiti prethodni meč ili će odustati od turnira samo da mu ne izađe na megdan. Jer to je jedini način da zadrži pozitivni skor protiv. U međuvremenu će naravno lajati na sav glas ali na crtu Novaku više nikada neće izaći, to mogu da potpišem.

Јабучило

pre 2 godine

Ovaj ko da je naš preCednik pa zove Noloa na ferku. Al sine, nije ti ovo boks ili politika, ovde moraš da doguraš do finala, pa se onda suoči sa Nolom. Ovo ti je Mortal Kombat bre!
(Milorad, 27. jun 2021 10:35)

Кирјос је говедо. Нема га нигде, па се повремено огласи или по налогу. или да га се сетимо. Има проблем у глави, има вероватно и комплекс талентованог, а неоствареног играча. Нажалост, тукао је Новака двапут и сада то може да експлоатише до миле воље - јесте то на нивоу неуспешног алкоса који по стоти пут смара "а знаш ти кад сам ЈА ономад..." На жалост, чињеница јесте да има 2:0 против Новака и да ће инсистирати на томе цео живот. Када нема шта друго, помињаће Адрија тур или ко зна шта. Суштина је да је Новак поимање тениса као елитног "белог" спорта окренуо наопако, оставши Србин, не узевши туђе држављанство. Руши идоле, помера границе. И то, понављам, Србин који је остао Србин. А није требало, тенис је "господски спорт западног света". Е зато их Новак боли!

slaviša šmigič

pre 2 godine

Pobedio čovek Novaka koji je odsustvovao zbog povrede lakta godinu dana gde je gotovo Novak stao i umalo da se nevrati na teniske terene pa je tako i Nadal beležio poraze od Kiriosa i igrača koji nije u 100 več sledeči put kad je Nadal povratio formu 2 puta je izprašio Kiriosa a isto ga čeka ako se susretne sa Novakom kome je ta godina bila najlošija sad bi to bila druga priča i Novak če odduvati Kirisa kad se susretnu onda če još malko kukurikati i kad zabeleži još 1 novi poraz onda če kukurikati od muke jer mu jedino preostalo da se hvali tim pobedama kad novask nije bio ni na 60 posto svoje teniske igre dok Kirios ako ga kenje servis može pobediti svakoga ali isto tako če da ga odduva igrač koji nije u 100 na lesstvici prvo nek bilo šta osvoji pa može pevati kukiriku kukuriku jebo svoju sliku.

ja

pre 2 godine

Ti si tupson jedan a da toga nisi svestan. Zabava za glupe zapadnjake koji su željni šou programa. Da si ikad malo uključio mozak, mada i ne mozes jer ga nemas, video bi da je Novak sve ono što savremeni izopaceni svet ne želi da vidi. Dolazi iz male zemlje sa istoka evrope,pravoslavac,misli svojom glavom i nije deo zapadnog mainstreem a. Ali koga zabole za tebe pajaca jos jednog u nizu koji su bili talenti a nista nisu postigli u tenisu.

Gagi

pre 2 godine

@Will mosley
Ti si samo zavidni maleni nistavac koji po ceo dan mrzis sve oko sebe.
Zao mi je sto se necemo nikad upoznati, da ti kazem u lice neke stvari. Sramoto jedna, stid me je da kazem da si i ti SRBIN!!!

Dragon

pre 2 godine

Malo je izneverio sport.
To je sada proslost.
Sta je tu lose rekao?
Svako ima pravo na svoje misljenje.
Ali ta Nole histerija je van svih granica.
Svi treba da klimaju glavom i da ga hvale.
Teska glupost!

Zemlja je ravna ploča, vakcine sadrže čip..

pre 2 godine

Taj Kirjos se, realno, ponaša i izjavljuje kao da je na nekim supstancama. Ili mediji loše prevode.

S druge strane, traži popularnost na isti način kao sto to radi Karleuša.

Da, on je bukvalno Karleuša u teniskom svetu.

Гост

pre 2 godine

ти такав Њему можеш да наудиш само ако се негде саплете о тебе. Или ако угази у тебе.

Pedroni

pre 2 godine

Istina i jedina istina je samo jedna koju nolomani i tako istinitu ne priznaju. Nik mlati Noloa kad god ga vidi. Razlozi su nebitni ali istina je samo ta. Jedva cekamo sledeci mec.

Vrli novi svet

pre 2 godine

Ladies and Gentleman nik kirjos, sve sto ne valja sa ovim svetom on pokazuje u svakoj svojoj recenici. Cuj lebron, Jordan majstore Jordan.

mix

pre 2 godine

 Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16)
Haha,ti si NEKO jako bitan u svetu tenisa ili sporta uopste,pa je vazno da li ces ti to prihvatiti ili ne.

To Bre Nole

pre 2 godine

Kirjos je nas grčki "brat", pudlica Federerova ili "zapadna", kada treba van sportskim stvarima poljuljati Džina.. ali koga briga sta priča ovaj prostak

Ljubica

pre 2 godine

@Will Mosley

Ali zato oberučke prihvataš takav alibi, kad su Federer i Nadal u pitanju.Vreme će sve pokazati, kao što je to i do sada bilo, sećam se jako dobro onih koji su prošle godine likovali…Sad izmišljaju nove parametre i itd…

Dobro

pre 2 godine

Mislim da Kirjos ove godine uzima Vimbldon.
Sa Serenom u mix dublu.
Uz dosta sreće.
U singlu nema šanse da vidi drugu nedelje, osim na TV-u.

Iz zemlje lala uvek vaš

pavle

pre 2 godine

Kad neznaš da igraš budi bar klovan, to je njegov moto. Bar da je lik zanimljiv i harizmatican, ljakse iz libre.
(Smart, 27. jun 2021 09:44)
U pravu si sve, al šta će kad nezna

Gari

pre 2 godine

Kakva kontradiktornost - permanentno nesto spocitava Novaku, udara ispod pojasa, ismeva ga, a pride svakom prilikom istice kako je jedan od retkih sa pozitivnim skorom indirektno isticuci na taj nacin to kao najveci uspeh u karijeri.

Kakav pajac.

Zvezdaš

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.
(Kaiser Roger, 27. jun 2021 09:48)

On makar zna šta je, dok se ti gđo ne znaš ni ko si ni šta si po identitetu i iz petinih žila trudiš da sve što nije Srpsko uzdižeš, a da sve što je Srpsko pljuješ.

Dart Vader

pre 2 godine

Izvinjavam se svim vernicima na planeti Zemlji, ali zbog ovakvog naučnici imaju dokaz da Boig nije stvorio čoveka. Majka ameba, a otac ... .em li ga.

Scheisse Roze

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.
(Kaiser Roger)


Ali ne i konvertit.

PS. Kad ti je vec tako velikodusno ustupljen jezik na koriscenje, mogao bi da savladas osnove srpskog jezika i pravopisa. Za pocetak, upotreba velikog slova.

Jerka Petrov

pre 2 godine

goran-ko je sportista??? Kirjos?? Covek se dve godine ne bavi svojim sportom, mozemo ga svesti pod kategoriju starleta a ne sportista!!! Covek je bloger, instagramer, tiktoker, ali teniser nije)))

Train In Vain

pre 2 godine

Šteta što se sad neće sastati međusobno jer će ovaj klovn ispasti u 1. kolu verovatno, a onda ga nema na turnirima verovatno do Australije. Najbolje za njega je da se povuče iz tenisa što pre da bi sačuvao pozitivan H2H sa Novakom, to će mu ostati najveći uspeh u karijeri.

Will Mosley

pre 2 godine

E sto bi voleo da te isprasi sa 3 0 pa da umuknes govno austraåsko
(Mr, 27. jun 2021 11:02)

Ako se to i desi, Kirjos ce i dalje biti bolji u medjusobnim duelima ( 2-0 ) i imace vise osvojenih setova ( trenutno je 4:0). Nemoj mnogo da mi se nerviras i stresiras, narocito ne sada u ovim tropski vrelim danima jer to lose utice na srce. Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.

alpinista

pre 2 godine

Kirijos, neuspeo dečiji crteži, retardiranog deteta.

Ćuti bre, ni paučina na tebe neće da se nafata.

Gadno bre metku kad te pogodi.

Srbija uz Kirjosa

pre 2 godine

Gotovo 300 komentara o Kirjosu? Nisam znao da on uziva toliku popularnost u Srbiji, ali ocigledno bi trebalo da se malo vise izvestava o njemu, narod to trazi.

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 2 godine

Ako se to i desi, Kirjos ce i dalje biti bolji u medjusobnim duelima ( 2-0 ) i imace vise osvojenih setova ( trenutno je 4:0). Nemoj mnogo da mi se nerviras i stresiras, narocito ne sada u ovim tropski vrelim danima jer to lose utice na srce. Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16)

Crkavas od muke,a? Novak bi sad potpisao da nikad ne pobedi ovog nadrkanog, a da osvoji sve ove godine i postane GOAT. Pa ti likuj posle do mile volje.

Will Mosley

pre 2 godine

Pa i nije neka pohvala poredjene sa lebronom jamesom..jer svi znamo da je lebron prevara od igraca
(nobelovac, 27. jun 2021 11:01)

Lebron koji je prevara ima fazon 4 NBA prstena, a mocni i fantasticni Jokic ima samo finale svoje konferencije, dakle ne veliko finale gde igraju pobednik istoka i zapada, nego je bio finalista svoje konferencije. Think about that. Pa ti sad vidi ko je prevara, a ko nije.

milan26

pre 2 godine

Pa trebalo je klovn da postanes onda, a ne da budes klovn u svetu tenisa. Ja volim zabavu u tenisu, ali realno ti je i ne pruzas...

Dart Vader

pre 2 godine

A sledeće sezone na "Zvezdama Granda" glavni favorit bend predvođen Kirijosom sa ostalim zvezdama - Mozli, Kajzer, Miloš i ... nemogu da pamtim imena ovim kretenima.

Harambaša

pre 2 godine

Kako su se samo skupili ovih par slina na ovu vest da dodaju ulje na vatru a vi se palite. Ne vi ih ne vređate kad im uzvratite vi im dajete na značaju. Kad ih budete ignorisali to će ih jako nervirati jer se oni hrane negativnom penergijom. I ne oni nisu Srbi to su naše komšije koje se trude da šire defetizam. Boli ih što imamo najboljeg na svetu u tenisu pa pokušavaju da ga blate kako bi umanjili nemoć koju osećaju.

objavite mi komentar, hvala!

pre 2 godine

Kirjom mi se apsolutno ne dopada ali zasto naduvavate ovu izjavu:

""Malo je izneverio sport. On je Lebron Džejms tenisa, svetski broj jedan, i mora da bude primer drugima. Mislim da to što je uradio nije bilo najbolje za sport, ali svi pravimo greške. To je sad u prošlosti", podvukao je Kirjos."

Rekao je MALO a ne mnogo + da je to sad u proslosti.

Pocetak vesti je nebitan, pa njega i njegove "sposobnosti" na terenu niko vise ne uzima za ozbiljno. :)

Jon Bon Jovi

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.
(Kaiser Roger, 27. jun 2021 09:48)

I to prosecni..

Rocky

pre 2 godine

Pa ovoga nije izvršio samo ko nije hteo... ha ha ha .... Smešan deckonja ...

Ali od Tvitera se ne živi ... od Tvitera se ne igra bolje tenis.A sa Đokovićem možeš da doguraš samo ako dobro igraš.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Nemoguče ga je porediti sa Lebronom koji nije ni do crnog ispod noktiji Đokoviču i te prstene mu pomogle sudije i igrači koji su bolji i važniji igrači od Lebrona videli smo odma koliko vredi Lebron bez Davisa od koga zavisi čitava igra Lakersa uvek su gledali da Lebronu nekako pomognu da osvoji prsten tako što su u ekipu dolazili bolji igrači od Lebrona zamislite da Đordanu sređuju i dovode u ekipu Šakil onila i slične igrače ne on je bio toliko dobar da gde god bi igrao ta ekipa bi uzela prsten sezona gde Jordan prestaje sa košarkom čikako ide na poslednje mesto i ostaje bez doigravanja vrača se Jordan i cela ekipa zacveta kako kukoč tako i ostali Jordan sem Kukoča i donekle Pipena nije imao neke dobre igrače pored toga nije mu trebala pomoč sudija gde sviraju mrki pogled tada se igralo tvrdo i bekovi su služili da se prenesu loptu preko sredine a kakva se odbrana igrala videli ste kad su stvarno doveli Rodmana koji nije znao šta je koš i zato su neki slepi i nevide šta radi Lazič u odbrani i zašto su treneri doneli jednoglasnu odluku da je Lazič najbolji obrambeni igrač.

Profesor BG

pre 2 godine

Mentalno zdravlje mu je verovatno i najveci problem u karijeri, ali i zivotu. Neobicno je da je zbog toga mnogima i simpatican, narocito jer bezuslovno verbalno napada Đokovica koji je daleko od omiljenog sportiste među "zapadnjacima". Ova poslednja izrecena kritika na racun Đokovica je relativno ublazena, ali je cinjenica da je i dalje kritika verovatno jos uvek zbog njegovog mentalnog zdravlja na kom ocigledno treba jos dosta da poradi.

Sasa

pre 2 godine

Uvek ću prioritet dati sebi kao čoveku nego sebi kao sportisti. Lako je bilo kome da upadne u vrtlog negativnosti na društvenim mrežama.

VelicinA od coveka.

Loki (pravi)

pre 2 godine

Kaiser Roger A da je to rekao neko ko je na strani Kirgiosa, rekao bi "Bravo, neka prebije prevaranta" i "Sta se ovaj buni protiv ATP-a".

Гиле

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)
Па ти још много горе звучиш од овог. Али ниси досегао ни1% од њега, а од Новака ни промил.

belgrado

pre 2 godine

Malo je izneverio sport. On je Lebron Džejms tenisa, svetski broj jedan, i mora da bude primer drugima. Mislim da to što je uradio nije bilo najbolje za sport, ali svi pravimo greške. To je sad u prošlosti", podvukao je Kirjos.


za ove sto ne mogu da citaju vise od naslova,ali vole da se prave pametni :d

poredeci sa ranijim izjavama o noletu,
veoma korektno!

Tkozla69

pre 2 godine

Kakav je ovo mali teletabis brate mili......
(Miloje, 27. jun 2021 10:38) # Link komentara

Nije on teletabis, jako je inteligentan, ali je i lud na svoj način, što je mix koji privlači mnogo gledalaca na njegove mečeve. Ali, što se tiče ovog članka:
1.novinar ga na kraju intervjua namerno provocira sa pitanjem oko Novaka i Adria tur-a. Verovatno to ne bi ni spomenuo.
2.da ne igra novac za pare, ne bi ga ni igrao za pare, tu se folira kao i svi drugi profi teniseri
3.koliko god pokušao da bude atraktivan u mečevima, većina ljudi dolazi na njegove mečeve da vidi cirkusu predstavu, a ne tenis
4.većina pravih ljubitelja tenisa bi pre pogledala susrete trojice najvećih nego njegove mečeve
Pozdrav svima koji pravi tenis, a ne egzibiciju.

Lucky

pre 2 godine

Mozes ,jedino ako ga udaris reketom!
Lazes da ti je jedino bitno da udjes na teren da se zabavis. Igras na pobedu ali,si nesposoban da je ostvaris. Za sve treba bar malo mozga a ti nemas ni malo.
A ATP treba da te podvrgne psihijatrijskim pregledima ,jer ti nisi normalan i kao takav si opasan po okolinu i da te izbace iz tenisa.Dobro bi bilo i da te hospitalizuju bar na 50 gidina.

Vlada

pre 2 godine

@Will Mosley

Da ne tupim previse druze ali za koje klubove je igrao Lebron i sa kojim saigracima a sa kim i za kog igra Jokic? Pa Davis, Irving, Wade i Bosh su ponaosob bolji od svih Jokicevih saigraca zajedno.

XxX

pre 2 godine

Za sve vas koji i danas slavite dve njegove pobede protiv Novaka, obe u periodu kada Novak svakako nije bio u vrhunskoj formi posle povrede, a imate petlju da kažete kako je Novak pobeđivao Federera i Nadala povređene (a sve u nekim četvrt, polu i finalima), Novak ima više mečeva sa njima dvojicom u tim istim završnim mečevima nego što on ima ukupno učešća u istima.
Ima priliku. Ako stigne do finala (znam, dobar vic), i Novak stigne do finala, neka pokaže šta zna.
Mada, velika je šansa da ako kojim čudom dođe do polufinala (a Novak ga čeka), odustane zbog priprema za USO kao Federer sa RG, samo da održi skor.

RCZ

pre 2 godine

Jel on ovo spominje " mentalno zdravlje " ?! Pa sinak , kod tebe je to ozbiljno ugrozeno . Ali bas. Sve vise sam siguran da ovog komedijasa neko placa da stalno lupeta i prica o Novaku .

slaviša šmigič

pre 2 godine

Mentalni bolesnik jedini uspeh 2 pobede dok se nole vračao posle oporavljanja lakta tenisu ista stvar sa Nadalom koji ga odduvao 2 puta i zato je učutao lično bi voleo da Novak igra sa Kiriosom negde u četvrtfinalu ali kirios veoma teško prolazi igrače koji prođu kroz kvalifikaciji pa su male šanse da se susretnu inače bi gledali reprizu gde se isprozivao Nadala hvalio se pobedom nad Nadalom sve dok se nisu susreli i Nadal ga ispračio Isto to ga očekuje sa Novakom ali do Novaka teško treba doči do četvrtfinala.Jednostavno bolestan um.

jack

pre 2 godine

Ко је овај гараган?
(vir, 27. jun 2021 10:12)

On je poreklom iz nekog plemena sa Nove Gvineje. Mislim da su to oni ljudožderi koji duvaju strelice. Zato je tako divalj. Taj ljudožder igra dva tri meča godišnje jer ga mrzi da trenira i hoće da ta dva meča budu uvek sa Djokovićem.

mass

pre 2 godine

Najjace je kad najveci klovn tenisa prica ovako, jer je to realno jedino sto moze. Porazi Djokovica od strane njega su splet okolnosti i trenutne forme Djokovica. Sad bi ga otresao kao slinu.

top

pre 2 godine

Mi kao narod definitivno nismo u vinkli,Jokica lincujemo zato sto ce preskociti jedan turnir ali zato histericno,do poslednje kapi krvi branimo Djokovica koji je zbog licne samopromocije organizovao turnir u sred pandemije,koji je sa derbijem bila bioloska bomba sa katastrofalnom posledicama,naravno ne cudi onda sto je covek shvatio da nista nije problem sto dokazuju antivaks izjave(uvijene u pricu sloboda izbora)a s obzirom kakav uticaj ima(bukvalno od Tita niko na ovim prostorima nije imao takav status kao Djokovic danas)imamo danas veliki problem sa nedovoljnom vakcinisanoscu,i ne mozemo da zavrsimo sa ovim zlom,sa ddruge strane Kirjos je ovakav ili onakav,nema 1 posto titula kao Djokovid ali je kada je bilo vazno pokazao odgovornost,prosto drukcije drustvo i oni su sa ovim skoro pa zavrsili(kod njih je zima a sve vraceno u normalu)

Zdenko

pre 2 godine

Ovaj naslov je odličan ako je Novak kojim slučajem otišao u penziju. Pošto nije, komentar je da je sport mnogo izgubio tvojim dolaskom i tebi sličnima. Jer da poštuješ sport, ne bi se tako odnosio prema njemu, ne bi ni prema Novaku a naročito ne prema ljudima uopšte. Pravi sportista ume da se ponaša kulturno i sa stilom.

Kifla

pre 2 godine

Ajde Đole Hrvatino stara pokazi te Hrvatske gene od majke Hrvatice rođene, mogu Srbi pricat sta hoce ti si nas i gotovo, vole te Hrvati...

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Како би смо назвали Оно што си ти урадио за спорт? Да ти човек каже "стиди се", после свега што си показао, како на терену, тако и ван њега, тешко да би уопште схватио шта ти се прича.

Robert

pre 2 godine

Isti ovakvi komentari bili su i pred njihov drugi susret, a znamo kako se završio. Kirjosa može da pregazi jedino neki autsajder i manje zvučno ime, a niko ga iz Velike trojke nije uspeo tako pregaziti. To su najčešće bili tesni i neizvesni mečevi, koji bi nekad skliznuli na jednu, nekad na drugu stranu. Ljude jedino boli što takav "pogrbljeni i neotesani garagan" uspeva da odigra tako dobar tenis protiv najvećih imena i da se nikada ne postidi rezultata (izgubio ili dobio), a neki uzorni igrači, ogromnog potencijala i discipline završe karijeru bez i jedne pobede nad Velikom trojkom. To već razumem i jeste bolno.

Kukatilo

pre 2 godine

I meni je krivo sto ga Novak nije ispeglao u prvom kolu 3-0 i zavrsio ovu saradu jednom za svagda. Dobio ga kad je izasao iz povrede i samo o tome prica vec 5 godina. Najveci uspeh u karijeri mu je sto je dobio Novaka u Akapulku. Klovn
(Milanche, 27. jun 2021 09:44)

I u Indijan Velsu. Hahaha

Frank Underwood

pre 2 godine

Kirjos je budala na kvadrat.

Ali istine radi rekao je da "ima blagoslov što je igrao samo na dva turnira u poslednje dve godine, a i dalje je jedan od retkih koji može da naudi Đokoviću", i nakon toga je rekao da je to blagoslov.

Da je lik ortodoksna dijabola jeste, ali mediji naravno maksimalno interpretiraju njegove rečenice na "click beit" način.

Will Mosley

pre 2 godine

Mene fascinira to sto uvek ima mnogo komentara kad god se oglasi Kirjos i/ili pomene Djokovica. Taj broj komentara potvrdjuje onu narodnu: "kompleksi su cudo". E sad za one koji ce da mi kazu " o kakvim kompleksima pricas decko" da odmah dam odgovor, H2H kaze sledece: Kirjos 2-0 Djokovic, i to je po zvanicnoj statistici, tako da nisam izmislio. Slazem se sa svim sto je Nik rekao. Hvala na paznji i prijatno.

Kralj mača

pre 2 godine

А шта си све ти досад урадио "сине", па не помињеш ни јоту тога? Боље ћути и не прави се паметан, кад већ добар свакао ниси. Џаба ти сво ово филозофирање, народ добро зна ко си и какав си!

nnn

pre 2 godine

Ja niti sam veliki fan Novaka, niti neka da kažem Srbenda, ali ovaj Kirjos toliko patetično poremećen sa ovom njegovom opsesivno kompulzivnom fiksacijom na Đokovića da je to strašno.
(čkode, 27. jun 2021 11:38)

Nego sta si? Albanceros?

Sir Oliver

pre 2 godine

@Istebljivac Vonjevina

Stvarno mislis da bi Novak dobio Kirjosa u tuci? Naravno nijedan od njih ne zna da baci udarac jer su teniseri, a ne borci, ali u tom okrsaju bih stavio novac na Kirjosa, cisto jer ima tu dozu mangupluka i bitange

innbecilo

pre 2 godine

Dvorska ATP luda. Stom razlikom što su dvorske lude po pravilu bile inteligentne za razliku od ove SAMO lude, ali najveće u istoriji ATP-a.

Andjela

pre 2 godine

@The Unforgiven, 27. jun 2021 18:2
Pa to je vaša "logika" Novak ima nekoliko pobeda više od Nadala znači da je on "najbolji".
Pa eto Kirgios je "najbolji" ima sa Novakom skor 2:0.

Goran

pre 2 godine

Kirjos je najbolji majstor za reklamu u svijetu tenisa!Nesto kao La War Bol u NBA! Preko 300 komentara na njegovu izjavu govori u prilog tome. Sveznajući da može dobiti svakogigraca pa i Novaka! To je normalno uzbudljivo svima u svjetu tenisa.

Ethan Hunt

pre 2 godine

Godina leta gospodnjeg 2041. Kirgios: "Znate, ona organizacija AdriaToura je Novaku bila velika greška, uništio je tenis..."

Sale

pre 2 godine

Realno u pravu je. Vodi 2:0 imože da priča šta hoće. Jedna stvar je sigurna ima veću podršku od Nola na svakom turniru. Iskrena budala ali nije poltron.

Mister No

pre 2 godine

Kakav patetičan lik. Jedan od onih koji nikada ništa neće postići u sportu pa su "talasanja" na soc. medijima jedini način da ih se neko uopšte seti.

Dejan

pre 2 godine

Kada bi Kiriosu ATP i novinski gloduri uskratili milostinju,koju dobija da blati Đokovića momak ne bi imao ni za pljuge. Morao bi da se vrati na otpad,odakle je i započeo svoju karijeru.

marko992

pre 2 godine

 ...... doveli Rodmana koji nije znao šta je koš i zato su neki slepi i nevide šta radi Lazič u odbrani i zašto su treneri doneli jednoglasnu odluku da je Lazič najbolji obrambeni igrač.
(slaviša šmigič, 27. jun 2021 11:43

Lazic mi se ne svidja sto je akcenat samo na odbrani(Rodman),pravi bi bio (i tek onda za reprezentaciju) da je vise Zoran Radovic(strasna odbrana i solidan napad).

Nemanja Milosevic

pre 2 godine

Kirios hoce da igra sa Novakom zato da bi igrao na centralnom terenu (zbog Novaka) , ovako kada igra Kirios, on ce biti na terenu broj 17

Will Mosley

pre 2 godine

Nije bolest sve što boli.
(qqruz, 27. jun 2021 10:37)

Kvalitet vecine, i kvantitet komentara na ovu vest potvrdjuju to sto si napisao. Jedan Kirjos dao izjavu, a javilo se 100 ljudi, da znas da si u pravu.

Will Mosley

pre 2 godine

Ovom liku neko placa da na pocetku svakog jaceg turnira sere po Novaku,garantujem da je tako,em mi on tako deluje kao smrad....em mislim da je smrad hahahahaha...joj...
(ivan, 27. jun 2021 10:35)

U pravu si, prozreo si me, ja sam taj koji placa Kirjosa. Zasluzio si bambija kao nagradu.

Jose

pre 2 godine

Kyrgios je faca i dobar momak….ali nije njemu bas u fokusu ganjanje trofeja, vise voli zabavu i da napravi dobar šou. Iako talentom bi pomeo Djokovica da pocne ozbiljno trenirati…
On je ta nova generacija koja je trebala skinuti NĐj i Nadala, ali nazalost nista od toga.

Will Mosley

pre 2 godine

Kirjos može da oteža posao Novaku isto kao i komarac što može da mu oteža posao ako ga ujede pred servis.
(DEX, 27. jun 2021 10:59)

Prvo pogledaj sta kaze H2H, pa mi onda kazi da li i dalje stojis pri ovome sto si napisao. Zbog takvih kao sto si ti navijacu da Kirjos (opet) pobedi. Slobodno mi objavite komentar.

Goran

pre 2 godine

Ко је овај гараган?
(vir, 27. jun 2021 10:12)

A ko si ti? Pitaj nekog o temi pre nego sto te obuzme napad omalovazavanja sportista koji ipak imaju neki rezultat.

Kaiser Roger

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.

Istrebljivac Vonjevina

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!

Neki veliki dr

pre 2 godine

Sad ce ova sekta sto zivi za Nolu i čita samo naslove da nam objasni ko je i sta je Kirjos. Iako je lik sve u pravu. Nadam se da postoji mogućnost da se sretne s No1etom i da ce Kirjos da obrise patos sa njim, kao sto je to vec i uradio 2 puta.

Dragon

pre 2 godine

Malo je izneverio sport.
To je sada proslost.
Sta je tu lose rekao?
Svako ima pravo na svoje misljenje.
Ali ta Nole histerija je van svih granica.
Svi treba da klimaju glavom i da ga hvale.
Teska glupost!

Will Mosley

pre 2 godine

E sto bi voleo da te isprasi sa 3 0 pa da umuknes govno austraåsko
(Mr, 27. jun 2021 11:02)

Ako se to i desi, Kirjos ce i dalje biti bolji u medjusobnim duelima ( 2-0 ) i imace vise osvojenih setova ( trenutno je 4:0). Nemoj mnogo da mi se nerviras i stresiras, narocito ne sada u ovim tropski vrelim danima jer to lose utice na srce. Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.

Pedroni

pre 2 godine

Istina i jedina istina je samo jedna koju nolomani i tako istinitu ne priznaju. Nik mlati Noloa kad god ga vidi. Razlozi su nebitni ali istina je samo ta. Jedva cekamo sledeci mec.

top

pre 2 godine

Mi kao narod definitivno nismo u vinkli,Jokica lincujemo zato sto ce preskociti jedan turnir ali zato histericno,do poslednje kapi krvi branimo Djokovica koji je zbog licne samopromocije organizovao turnir u sred pandemije,koji je sa derbijem bila bioloska bomba sa katastrofalnom posledicama,naravno ne cudi onda sto je covek shvatio da nista nije problem sto dokazuju antivaks izjave(uvijene u pricu sloboda izbora)a s obzirom kakav uticaj ima(bukvalno od Tita niko na ovim prostorima nije imao takav status kao Djokovic danas)imamo danas veliki problem sa nedovoljnom vakcinisanoscu,i ne mozemo da zavrsimo sa ovim zlom,sa ddruge strane Kirjos je ovakav ili onakav,nema 1 posto titula kao Djokovid ali je kada je bilo vazno pokazao odgovornost,prosto drukcije drustvo i oni su sa ovim skoro pa zavrsili(kod njih je zima a sve vraceno u normalu)

Milanche

pre 2 godine

I meni je krivo sto ga Novak nije ispeglao u prvom kolu 3-0 i zavrsio ovu saradu jednom za svagda. Dobio ga kad je izasao iz povrede i samo o tome prica vec 5 godina. Najveci uspeh u karijeri mu je sto je dobio Novaka u Akapulku. Klovn

Kifla

pre 2 godine

Ajde Đole Hrvatino stara pokazi te Hrvatske gene od majke Hrvatice rođene, mogu Srbi pricat sta hoce ti si nas i gotovo, vole te Hrvati...

Giros

pre 2 godine

Da,bilo bi dobro da se sastanete.
Da te pocisti sa terena jer ni sam ne znas zasto igras tj tracis vreme. Nije slava, nije novac, nije...
Mozda postojis samo da bi lajao na zvezde. Dobro, zvezdu

Andjela

pre 2 godine

@The Unforgiven, 27. jun 2021 18:2
Pa to je vaša "logika" Novak ima nekoliko pobeda više od Nadala znači da je on "najbolji".
Pa eto Kirgios je "najbolji" ima sa Novakom skor 2:0.

Sir Oliver

pre 2 godine

@Istebljivac Vonjevina

Stvarno mislis da bi Novak dobio Kirjosa u tuci? Naravno nijedan od njih ne zna da baci udarac jer su teniseri, a ne borci, ali u tom okrsaju bih stavio novac na Kirjosa, cisto jer ima tu dozu mangupluka i bitange

snsnsb

pre 2 godine

Sta mislis o organizaciji adrija tura prosle godine...

Sto ga ne pitase sta misli o spanskom tifusu 1919 i cinjenici da je vimbldon svejedno odigran...

Will Mosley

pre 2 godine

Mene fascinira to sto uvek ima mnogo komentara kad god se oglasi Kirjos i/ili pomene Djokovica. Taj broj komentara potvrdjuje onu narodnu: "kompleksi su cudo". E sad za one koji ce da mi kazu " o kakvim kompleksima pricas decko" da odmah dam odgovor, H2H kaze sledece: Kirjos 2-0 Djokovic, i to je po zvanicnoj statistici, tako da nisam izmislio. Slazem se sa svim sto je Nik rekao. Hvala na paznji i prijatno.

Nikol Dž. Femija

pre 2 godine

SAMO JOŠ NISU BACILI ATOMSKU BOMBU NA SRBE. Eto, još to. INAČE ONI TAKO HUMANI HIHIHIHI I DEMOKRATSKI NASTROJENI HAHAHAHA NAVIJALI BI I GLASALI ZA, of course !!

Tužno. Jadno. Bedno. Zločinački.

Neka nam je Bog u pomoći. Novak je najveći a to boli, jer ne mogu ono iz prve rečenice. Moniku su nožem. I uspeli su na veliku žalost sporta i ljudi i Čoveka. Međutim, kada se sada pogleda, 30 godina posle, zapravo nisu uspeli, MOnika je najveća od najvećih, a sama Štefi ne pojavljuje se jer ona mozga ima.

ALi Novak i Srđan, posebno, jači su od njih, što ih dodatno izbezumljuje i razdražuje

Bog je veliki. Hvala Mu.

SREĆNO NOVAKU.

Sale

pre 2 godine

Realno u pravu je. Vodi 2:0 imože da priča šta hoće. Jedna stvar je sigurna ima veću podršku od Nola na svakom turniru. Iskrena budala ali nije poltron.

Hoces Iskreno ?

pre 2 godine

Prvi put ne vidim nista negativno i glupo u komentaru ovog klovna.
Realnost je da ima samopouzdanje i talenat , pobedio je dva puta Djokovica , ali Nole tada nije bio zdrav , povredjen lakat i sve ostale peripetije.
U pravu je da mnogi ocekuju njihov susret .

Nema razloga za mrznju prema klovnu ovaj put.

Will Mosley

pre 2 godine

Kirjos može da oteža posao Novaku isto kao i komarac što može da mu oteža posao ako ga ujede pred servis.
(DEX, 27. jun 2021 10:59)

Prvo pogledaj sta kaze H2H, pa mi onda kazi da li i dalje stojis pri ovome sto si napisao. Zbog takvih kao sto si ti navijacu da Kirjos (opet) pobedi. Slobodno mi objavite komentar.

Will Mosley

pre 2 godine

Ovom liku neko placa da na pocetku svakog jaceg turnira sere po Novaku,garantujem da je tako,em mi on tako deluje kao smrad....em mislim da je smrad hahahahaha...joj...
(ivan, 27. jun 2021 10:35)

U pravu si, prozreo si me, ja sam taj koji placa Kirjosa. Zasluzio si bambija kao nagradu.

Goran

pre 2 godine

Kirjos je najbolji majstor za reklamu u svijetu tenisa!Nesto kao La War Bol u NBA! Preko 300 komentara na njegovu izjavu govori u prilog tome. Sveznajući da može dobiti svakogigraca pa i Novaka! To je normalno uzbudljivo svima u svjetu tenisa.

Will Mosley

pre 2 godine

Pa i nije neka pohvala poredjene sa lebronom jamesom..jer svi znamo da je lebron prevara od igraca
(nobelovac, 27. jun 2021 11:01)

Lebron koji je prevara ima fazon 4 NBA prstena, a mocni i fantasticni Jokic ima samo finale svoje konferencije, dakle ne veliko finale gde igraju pobednik istoka i zapada, nego je bio finalista svoje konferencije. Think about that. Pa ti sad vidi ko je prevara, a ko nije.

Sale

pre 2 godine

Citam komentare i mislim da ste svi dosta agresivni. Mislim da je ovaj momak zasluzio vise. Agresije. Bejzbol palica preko kolena mi pada na pamet, al ne znam zasto…?

Jose

pre 2 godine

Kyrgios je faca i dobar momak….ali nije njemu bas u fokusu ganjanje trofeja, vise voli zabavu i da napravi dobar šou. Iako talentom bi pomeo Djokovica da pocne ozbiljno trenirati…
On je ta nova generacija koja je trebala skinuti NĐj i Nadala, ali nazalost nista od toga.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kirjos: Đoković je izneverio sport


Sa 19 GS titula i 2 puta osvojenim svim mastersima…


Reče osvajač par fjučersa. Hahaha

Kukatilo

pre 2 godine

I meni je krivo sto ga Novak nije ispeglao u prvom kolu 3-0 i zavrsio ovu saradu jednom za svagda. Dobio ga kad je izasao iz povrede i samo o tome prica vec 5 godina. Najveci uspeh u karijeri mu je sto je dobio Novaka u Akapulku. Klovn
(Milanche, 27. jun 2021 09:44)

I u Indijan Velsu. Hahaha

Robert

pre 2 godine

Isti ovakvi komentari bili su i pred njihov drugi susret, a znamo kako se završio. Kirjosa može da pregazi jedino neki autsajder i manje zvučno ime, a niko ga iz Velike trojke nije uspeo tako pregaziti. To su najčešće bili tesni i neizvesni mečevi, koji bi nekad skliznuli na jednu, nekad na drugu stranu. Ljude jedino boli što takav "pogrbljeni i neotesani garagan" uspeva da odigra tako dobar tenis protiv najvećih imena i da se nikada ne postidi rezultata (izgubio ili dobio), a neki uzorni igrači, ogromnog potencijala i discipline završe karijeru bez i jedne pobede nad Velikom trojkom. To već razumem i jeste bolno.

Jon Bon Jovi

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.
(Kaiser Roger, 27. jun 2021 09:48)

I to prosecni..

Naivni Gedža

pre 2 godine

Kad neko stalno lupa (gluposti) kaže se: prolupao. Ovaj ne da je prolupao već je prelupao. Nema više dara da izmišlja nove gluposti pa vrti jedno te isto.

nnn

pre 2 godine

Ja niti sam veliki fan Novaka, niti neka da kažem Srbenda, ali ovaj Kirjos toliko patetično poremećen sa ovom njegovom opsesivno kompulzivnom fiksacijom na Đokovića da je to strašno.
(čkode, 27. jun 2021 11:38)

Nego sta si? Albanceros?

bruder

pre 2 godine

(Kaiser Roger, 27. jun 2021 09:48), takav i treba da bude, mnogo bolje od perfidnog, zajedljivog zapadnog primitivca koji jedva ceka da ti zabije noz u ledja...o pa vi Kroati znate o tome dosta, vi ste specijalisti u zabijanju noza u ledja braci...ajd sad sikter bre.

ivan

pre 2 godine

Ovom liku neko placa da na pocetku svakog jaceg turnira sere po Novaku,garantujem da je tako,em mi on tako deluje kao smrad....em mislim da je smrad hahahahaha...joj...

Mitar Danguba

pre 2 godine

Djoković je ubio strast za tenisom... Toliko je neprikosnoven i nezaustavljiv da je postalo dosadno. Ajde Nole u penziju pa da uživamo u drugorazrednom tenisu.

Kg

pre 2 godine

Ako se to i desi, Kirjos ce i dalje biti bolji u medjusobnim duelima ( 2-0 ) i imace vise osvojenih setova ( trenutno je 4:0). Nemoj mnogo da mi se nerviras i stresiras, narocito ne sada u ovim tropski vrelim danima jer to lose utice na srce. Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16)

Pa? Fali mu 19GS 40 MS1000 I 350 nedelja na prvom mestu da bi smeo da pomene Novaka u bilo kojoj recenici.

iosonostefan

pre 2 godine

Jel realno da vas je njegov komentar ovoliko pogodio? Jel normalno da mu pisete ovde sve i svasta kao da ce on doci da procita? Ladno mu se obracate! Znaci ne verujem! Mnogo niste normalni.

Will Mosley

pre 2 godine

Nije bolest sve što boli.
(qqruz, 27. jun 2021 10:37)

Kvalitet vecine, i kvantitet komentara na ovu vest potvrdjuju to sto si napisao. Jedan Kirjos dao izjavu, a javilo se 100 ljudi, da znas da si u pravu.

Pera Nastavnik

pre 2 godine

voleo bi on da odigra Djovakom, ali nema sreće u žrebu, uvek ga nekako mimoidje u prvom kolu, a do drugog dugooo vremena nije ni stigao. Kajzer, jel te neko zlostavljao kad si bio mali, pa vučeš tolike traume?

Milorad

pre 2 godine

Ovaj ko da je naš preCednik pa zove Noloa na ferku. Al sine, nije ti ovo boks ili politika, ovde moraš da doguraš do finala, pa se onda suoči sa Nolom. Ovo ti je Mortal Kombat bre!

Srbija uz Kirjosa

pre 2 godine

Gotovo 300 komentara o Kirjosu? Nisam znao da on uziva toliku popularnost u Srbiji, ali ocigledno bi trebalo da se malo vise izvestava o njemu, narod to trazi.

Гиле

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)
Па ти још много горе звучиш од овог. Али ниси досегао ни1% од њега, а од Новака ни промил.

Scheisse Roze

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.
(Kaiser Roger)


Ali ne i konvertit.

PS. Kad ti je vec tako velikodusno ustupljen jezik na koriscenje, mogao bi da savladas osnove srpskog jezika i pravopisa. Za pocetak, upotreba velikog slova.

Tkozla69

pre 2 godine

Kakav je ovo mali teletabis brate mili......
(Miloje, 27. jun 2021 10:38) # Link komentara

Nije on teletabis, jako je inteligentan, ali je i lud na svoj način, što je mix koji privlači mnogo gledalaca na njegove mečeve. Ali, što se tiče ovog članka:
1.novinar ga na kraju intervjua namerno provocira sa pitanjem oko Novaka i Adria tur-a. Verovatno to ne bi ni spomenuo.
2.da ne igra novac za pare, ne bi ga ni igrao za pare, tu se folira kao i svi drugi profi teniseri
3.koliko god pokušao da bude atraktivan u mečevima, većina ljudi dolazi na njegove mečeve da vidi cirkusu predstavu, a ne tenis
4.većina pravih ljubitelja tenisa bi pre pogledala susrete trojice najvećih nego njegove mečeve
Pozdrav svima koji pravi tenis, a ne egzibiciju.

proliver

pre 2 godine

Nije Nole Lebron Dzejms tenisa, Nole je Majkl Dzordan tenisa, Tajger Vuds golfa i Maradona futbala. Sve sadrzano u jednoj osobi, od prvog takmicarski duh, od drugog inteligencija, od treceg inat. To je ubitacna kombinacija za najboljeg sportistu ikada rodjenog na svetu.

sasa jokic

pre 2 godine

Kirijos je bio mali debeljuca, kome su najverovatnije u skolskim danima lupali cvrge i sprdali se na njegov racun. Ti kompleksi sada izbijaju iz njega, i zato se inati i za sta treba i za sta ne treba, i uglavnom nikoga ne podnosi. Nole ga verovatno asocira ne nekoga iz tog drustva iz skole, mangupa koji je ganjao zenske a sa njim se sprdao, i odatle toliko napada na njega. Naravno Noleta zabole…..za njegove komentare.

Borko Psihijatar

pre 2 godine

Ljudi čitaju samo naslove a on je u stvari pohvalio Đokovića. Koliko god i ja želio taj meč ljudi ne shvataju da čitaju samo naslove.

noleisthebest

pre 2 godine

E moj sinko, gledala sam te uzivo dva puta na Vimbldonu, onaj drugi put kad si se istopio kao pahuljica protiv Marija na centralnom terenu su pokazali koja si ti kukavica.

Zato toliko i lajes...pametni cute i rade.

j1ggy

pre 2 godine

Ma koliko ga mnogi ne gotivili (i ja), on ovde nije izjavio nista lose.

Cak je i rekao da to iza njih. Tako da ne razumem vasu potrebu za clickbait naslovima?
Pogotovo ako znate da ce 80% komentara biti samo na naslov, jer ljude mrzi da citaju...

slaviša šmigič

pre 2 godine

Nemoguče ga je porediti sa Lebronom koji nije ni do crnog ispod noktiji Đokoviču i te prstene mu pomogle sudije i igrači koji su bolji i važniji igrači od Lebrona videli smo odma koliko vredi Lebron bez Davisa od koga zavisi čitava igra Lakersa uvek su gledali da Lebronu nekako pomognu da osvoji prsten tako što su u ekipu dolazili bolji igrači od Lebrona zamislite da Đordanu sređuju i dovode u ekipu Šakil onila i slične igrače ne on je bio toliko dobar da gde god bi igrao ta ekipa bi uzela prsten sezona gde Jordan prestaje sa košarkom čikako ide na poslednje mesto i ostaje bez doigravanja vrača se Jordan i cela ekipa zacveta kako kukoč tako i ostali Jordan sem Kukoča i donekle Pipena nije imao neke dobre igrače pored toga nije mu trebala pomoč sudija gde sviraju mrki pogled tada se igralo tvrdo i bekovi su služili da se prenesu loptu preko sredine a kakva se odbrana igrala videli ste kad su stvarno doveli Rodmana koji nije znao šta je koš i zato su neki slepi i nevide šta radi Lazič u odbrani i zašto su treneri doneli jednoglasnu odluku da je Lazič najbolji obrambeni igrač.

antiDebil

pre 2 godine

Ovo je isto kao kada bi Veljko Raznatovic rekao ,,Muhamed Ali je izneverio sport''... Sta da radi mali pajser, mora nekako da bude u centru paznje. Kada vec ne moze igra to da mu obezbedi onda se oslanja na jezik ! To u danasnjem imbecilnom poretku uvek donosi rezultate.

Indijanac

pre 2 godine

Simpatican decko, neko iz ATP tura mora da igra ulogu zabavljaca. Ne mogu svi da budu vrhunski na terenu, normalno je da traze publicitet tabloidnim izjavama. Kirjos je tu dosta uspesan i veoma interesanta za medije i publiku.

belgrado

pre 2 godine

Malo je izneverio sport. On je Lebron Džejms tenisa, svetski broj jedan, i mora da bude primer drugima. Mislim da to što je uradio nije bilo najbolje za sport, ali svi pravimo greške. To je sad u prošlosti", podvukao je Kirjos.


za ove sto ne mogu da citaju vise od naslova,ali vole da se prave pametni :d

poredeci sa ranijim izjavama o noletu,
veoma korektno!

alpinista

pre 2 godine

Kirijos, neuspeo dečiji crteži, retardiranog deteta.

Ćuti bre, ni paučina na tebe neće da se nafata.

Gadno bre metku kad te pogodi.

Урке

pre 2 godine

Човек је спорт лично, и онда дође неки бедничић да подбада као, "..сви правимо грешке..." људина Новак даје све за друге и онда овако мали ништавци изврћу и бедно поткопавају, фуј ФУЈ

Dule

pre 2 godine

mogli ste u naslovu napisati i to da je rekao za Noleta da je Lebron Dzejms tenisa, ali ne sad ce masa da se popali i kucka komentare :)

Ljuba

pre 2 godine

I Federer bi da igra sa Novakom al ne moze dalje od 3 kola...
Majstore da bi igrao sa Novakom moras da pobeđuješ ili da iskeširaš jedno 100m za egzibicioni meč...

Čau čau

pre 2 godine

Tek mi sada, posle ove izjave australo-grčkog primata, postaje jasna ona fraza "Dužan kao Grćka". Doduše, Grci su onomad dugovali veliku lovu i imali užasno veliku inflaciju, a ovaj primat veoma puno duguje Bogu - PAMET!!!

patofna

pre 2 godine

Ajde Đole Hrvatino stara pokazi te Hrvatske gene od majke Hrvatice rođene, mogu Srbi pricat sta hoce ti si nas i gotovo, vole te Hrvati...
(Kifla, 27. jun 2021 12:13)

I treba da ga volis zapadni Srbine. Jel si pevao Bože pravde posle finala na RG?

magi

pre 2 godine

Grbavog najviše nervira što je On intelektualno iznad njega....mnogo...I to ne razume....I strašno ga nervira.
Kao i većinu anglosansonaca. Mada je on to samo po mestu boravka a ne i poreklu. Ali znamo da su konvertiti najgori šljam.

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

"Znam da je mnogo navijača koji žele uzbuđenje i znam da mogu da im ga dam " reče Kirijos.

Crni Cincaru , znaj da ima i jednog navijača u obliku moje malenkosti koji bi mogao da ti ga da ( uzbuđenje )...
Posle toga bi podržavao glumice protiv "filmskih moćnika".

Myrthos

pre 2 godine

Jednu stvar treba pojasniti: ovaj klovn se eksplicitno izjašnjava da je Australijanac, tipična je australisjka gluperda,tamo živi i nastupa za Australiju. Prema tome ne razumjem zašto neki insitiraju da je on Grk i na toj osnovi vrijedjaju grčki narod! Bez obzira što mu je jedan od roditelja Grk on to očigledno negira i sakriva.

Rade, ZG

pre 2 godine

Pa klaune početkom 2017 skoro svako je mogao pobijediti Novaka jer nije bio pravi. Imaš sad šansu, dođi do finala ako si frajer. A ti nikad ni četvrtfinale nisi preživio.

Maka

pre 2 godine

Kakva koincidencija, svi koje ja znam žele da vide MOJ meč sa Djokovicem hahahhahaahahhahahh
Sam sebe dize u nebesa.. a kaze- "ludo" je sto sam za 2 godine odigrao 2 turnira..eeee bedo

TurboNator

pre 2 godine

Kirjos može da oteža posao Novaku isto kao i komarac što može da mu oteža posao ako ga ujede pred servis.
(DEX, 27. jun 2021 10:59)

Prvo pogledaj sta kaze H2H, pa mi onda kazi da li i dalje stojis pri ovome sto si napisao. Zbog takvih kao sto si ti navijacu da Kirjos (opet) pobedi. Slobodno mi objavite komentar.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:20)

@Will Mosley

Kyrgios ima 2:0 protiv Novaka (uhvatio si se za to k'o pijan plota)... OK. Pa sta? Ima i Karlovic 2:1...

Novak ima 30:28 protiv Nadala i 27:23 protiv Federera, 19 GS, 326 nedelja na prvom mestu (i dalje dodaje tom broju)... Sta ima Kyrgios, osim te dve pobede protiv Novaka? Ali mora de je GOAT, posto ima 2:0 protiv Novaka?

Will Mosley logika... genijalno.

Sasa

pre 2 godine

Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16

Ovakvi profili ljudi jesu najgori, a ima ih i u profesiji kojom se bavim. Kao nastavnik, susrecem se sa svakakvim profilima, mediju djacima i prosvetnim radnicima.
Nije vazno da li ces ti nesto prihvatiti ili ne, vec da li je tako i kolikog je uticaja imalo na ishode o kojima se raspravlja. Nisi ti osa istine pa da se zakljucci formiraju po tvojim merilima. I umesto da razmislis i konstruktivno odgovoris tome korisniku kom si se obratio, vredjas putem infantilnih doskocica. Prihvati da nisi u pravu, pomiri se sa tim i promeni matricu.
Budala sam sto ti odgovaram. Isto sam ucinio sada i nikada vise. Zao mi je sto drugi sebi nece dozvoliti da budu isto to samo jednom. Ovde bi se tada tvoje bivstvovanje potpuno ugasilo.

Melanija iz Slovenije

pre 2 godine

Ovaj kao Tramp - ne skida se sa Twitera!!!! Izađi malo među svet, udahni vazduh, nađi ribu, mlad si čovek pa po*ebi nešto jer su Twiter i internet za tvoje godine ZLO. Tramp je zanemoćao, pa mi je jasno zašto on stalno žvrlja po Twitteru.

objavite mi komentar, hvala!

pre 2 godine

Kirjom mi se apsolutno ne dopada ali zasto naduvavate ovu izjavu:

""Malo je izneverio sport. On je Lebron Džejms tenisa, svetski broj jedan, i mora da bude primer drugima. Mislim da to što je uradio nije bilo najbolje za sport, ali svi pravimo greške. To je sad u prošlosti", podvukao je Kirjos."

Rekao je MALO a ne mnogo + da je to sad u proslosti.

Pocetak vesti je nebitan, pa njega i njegove "sposobnosti" na terenu niko vise ne uzima za ozbiljno. :)

Wllaxy

pre 2 godine

Kao čovek teška nula i prava attention whore, a kao teniser tek nešto bolji iako ima te dve pobede protiv Novaka, gle čuda baš u trenutku kada je ovaj bio povređen i kada je zbog operacije propustio šest meseci te 2017. godine.

Sasa

pre 2 godine

Uvek ću prioritet dati sebi kao čoveku nego sebi kao sportisti. Lako je bilo kome da upadne u vrtlog negativnosti na društvenim mrežama.

VelicinA od coveka.

Nebojša

pre 2 godine

A kada je u žrebu projektovan na Novaka a bio je nekoliko puta u zadnje tri godine i to u ranoj fazi tipa treće kolo on utekne bilo predajom ili prosto izgubi meč baš je primer mladje generacije hrabrost ali samo na internetu.

Psihijatrija

pre 2 godine

Novinari,koji ovom liku postavljaju pitanja o Adria turu,su isti slučajevi kao i to stvorenje.Ubio ih je Novak u pojam,mučenici ne znaju da izađu na kraj sa svojim bolom.Šta kaže stvor,Lebron Džejms tenisa,ne slučaju,on je Majkl Džordan tenisa.

Goran

pre 2 godine

Najbolji plasman na Vimbldonu je ostvario 2014. godine. To prilicno govori u kom pravcu ide njegov tenis. Naravno, da Nik danas ima 36 godina ni po muke ali ima 26 godina.

Pilule za ilule

pre 2 godine

Pa normalno je da si odigrao samo dva turnira. Pa ne mogu zajedno crvene pilulice za smirivanje tvoje psihe i igranje tenisa.

cosmo

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.
(Kaiser Roger, 27. jun 2021 09:48)

I to prosecni..
(Jon Bon Jovi, 27. jun 2021 09:54)

Rodjo,prestani da se dopisujes sam sa sobom...

Aj zdravo

pre 2 godine

Ja kad sam trenirao košarku, kao klinac, pokojni Drazen Petrović mi je bio idol, bukvalno. On je dominirao, punio koš i timu za koji ja navijam, ali sam ja trenirao i trenirao i sanjao da ću jednog dana da igram protiv njega. San mi se nije ispunio, ali ne krivim Drazena zbog toga. Ja nisam postao ono što sam mislio da ću postati. Zato mi nije jasno kakav je ovo, pre svega, čovek? Drugi mu je kriv što on ne vredi ništa?

Ivan

pre 2 godine

Poslednji mec igrali pre 5 godina, kada je djokovic bio u padu 2016 i kada je izgubio prvo mesto. Posle toga je bilo prilike u nekoliko navrata da odigraju mec, ali je Kirgijos namerno ispadao kolo pre, ili se povlacio bez borbe da ne bi igrao protiv djokovica. Neko posle toga daje sebi za pravo da stavlja sebe u istu recenicu sa djokovicem.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Pobedio čovek Novaka koji je odsustvovao zbog povrede lakta godinu dana gde je gotovo Novak stao i umalo da se nevrati na teniske terene pa je tako i Nadal beležio poraze od Kiriosa i igrača koji nije u 100 več sledeči put kad je Nadal povratio formu 2 puta je izprašio Kiriosa a isto ga čeka ako se susretne sa Novakom kome je ta godina bila najlošija sad bi to bila druga priča i Novak če odduvati Kirisa kad se susretnu onda če još malko kukurikati i kad zabeleži još 1 novi poraz onda če kukurikati od muke jer mu jedino preostalo da se hvali tim pobedama kad novask nije bio ni na 60 posto svoje teniske igre dok Kirios ako ga kenje servis može pobediti svakoga ali isto tako če da ga odduva igrač koji nije u 100 na lesstvici prvo nek bilo šta osvoji pa može pevati kukiriku kukuriku jebo svoju sliku.

čkode

pre 2 godine

Ja niti sam veliki fan Novaka, niti neka da kažem Srbenda, ali ovaj Kirjos toliko patetično poremećen sa ovom njegovom opsesivno kompulzivnom fiksacijom na Đokovića da je to strašno.

Myrthos

pre 2 godine

Nisi još dovoljno poradio na mentalnom zdravlju očigkedno, a takodje predstavljaš tipičnog zapadnog zavidnog tenisera koji ne može čak ni sakriti svoju zavist kako bi ti civilizovanost nalagala. Krajnje si nepristojan i dosadan za gledati. Znači ne možeš ispuniti ni taj jedini cilj koji navodno imaš - da zabavljaš publiku.

Dart Vader

pre 2 godine

A sledeće sezone na "Zvezdama Granda" glavni favorit bend predvođen Kirijosom sa ostalim zvezdama - Mozli, Kajzer, Miloš i ... nemogu da pamtim imena ovim kretenima.

To Bre Nole

pre 2 godine

Kirjos je nas grčki "brat", pudlica Federerova ili "zapadna", kada treba van sportskim stvarima poljuljati Džina.. ali koga briga sta priča ovaj prostak

Tako je Srbine

pre 2 godine

@ Kifla. Naravno da je vaš,jer i ti si naš.Nisi pao sa Marsa nego su ti preci bili Srbi,a onda u nekom trenutku pod pritiskom i zbog slabog karaktera i volje, prešli u katolike.

panter pudlica

pre 2 godine

Kirjos ponovo pogadja pravo u centar, ko razume shvatice, pametnom dosta
(Citac vesti, 27. jun 2021 12:56)

Onda si ti očigledno daleko od pametnog.

smeh

pre 2 godine

Ladno se lik ubi da pokaže koliko je važan u tenisu. Šta kaže, predstavlja opasnost za Djokovića. Jedino ga je mogao dobiti tada kada je Djoković bio povredjen i kada su ga dobijali raznorazni teniseri. Od tada Djoković osvojio gomilu titula a Kirjos? Da nije dobio neku titulu na društvenim mrežama slučajno? Odličje ovih generacija, glupost i veličanje proseka i mebitnih stvari. Šteta što nije zapao Djokoviću u žrebu da mu zapuši ta velika usta i vrati ga tamo gde pripada, društvenim mrežama. Mada svaki segment društva zaslužuje klovna poput ovog da uveseljava narod svojom glupošću. Ajde nemojte više ovu tviterašicu da stavljate na temu sporta. Prebacite ga na vesti vezane za tehnologiju, računare. Tamo pripada odavno.

PhD

pre 2 godine

@The Unforgiven, 27. jun 2021 18:2
Pa to je vaša "logika" Novak ima nekoliko pobeda više od Nadala znači da je on "najbolji".Pa eto Kirgios je "najbolji" ima sa Novakom skor 2:0.
(Andjela)


Draga Andjela, da od skole imas nesto vise od citanke, znala bi da je ono sto nazivas "logikom" za svakoga ko poznaje osnove matematike - logika.

XY

pre 2 godine

Treba imati razumevanja za čoveka kojii stalno ima potrebu da prikaže svoju najgoru stranu. To leži u karakteru i samo stručnom terapijom može se donekle minimalizovati. Ujedno to je u sve što je do sada pokazao jer je kao teniser upravo zapaženiji po svojim izjavama nego po igri.

koki

pre 2 godine

Dobio Novaka kad je Novak imao slomljenu koscicu u laktu i igrao levom rukom.
Sto ga nije dobio posle operacije nijednom.
5 sezona ne moze ni da dodje do Novaka da igra sa njim.

J.A.

pre 2 godine

Morao bi da neki put prodje malo dublje u turnir gde je veca verovatnoca da se sastanu!Sa teniserima poput njega zato ima malo odigranih meceva!Neka pogleda koliko puta je Novak igrao sa,recimo,Monfisom ili drugim teniserima tog ranga!Ovako,prvo,drugo kolo i dovidjenja!

Loki (pravi)

pre 2 godine

Kaiser Roger A da je to rekao neko ko je na strani Kirgiosa, rekao bi "Bravo, neka prebije prevaranta" i "Sta se ovaj buni protiv ATP-a".

rodny

pre 2 godine

Tenis je za gospodu, ti nepoštuješ protivnika ni igru. Ako igras tenis iz zabave, pokloni novac u humanitarne svrhe. Običan klovn.

Marrssa

pre 2 godine

Posle prvog kola ti derane ideš kuci....pa se tamo zabavljaj dok imas para.A i to nece dugo trajati pa ces se kajati sto si izigravao cirkusanta.Zivot nema reprizu....

Vojvoda Stepa

pre 2 godine

Šta nam to Kirjos reče:
"Bilo mi je potrebno mnogo vremena da dođem do tačke u kojoj me negativni komentari ne pogađaju, i dalje radim na tome".

Pa upravo je on najpoznatiji po negativnim komentarima. A iskreno, voleo bih i ja da je došao Đokoviću u prvom kolu, da mu Nole zada mentalni trening.

Dejan

pre 2 godine

Kada bi Kiriosu ATP i novinski gloduri uskratili milostinju,koju dobija da blati Đokovića momak ne bi imao ni za pljuge. Morao bi da se vrati na otpad,odakle je i započeo svoju karijeru.

innbecilo

pre 2 godine

Dvorska ATP luda. Stom razlikom što su dvorske lude po pravilu bile inteligentne za razliku od ove SAMO lude, ali najveće u istoriji ATP-a.

Јабучило

pre 2 godine

Ovaj ko da je naš preCednik pa zove Noloa na ferku. Al sine, nije ti ovo boks ili politika, ovde moraš da doguraš do finala, pa se onda suoči sa Nolom. Ovo ti je Mortal Kombat bre!
(Milorad, 27. jun 2021 10:35)

Кирјос је говедо. Нема га нигде, па се повремено огласи или по налогу. или да га се сетимо. Има проблем у глави, има вероватно и комплекс талентованог, а неоствареног играча. Нажалост, тукао је Новака двапут и сада то може да експлоатише до миле воље - јесте то на нивоу неуспешног алкоса који по стоти пут смара "а знаш ти кад сам ЈА ономад..." На жалост, чињеница јесте да има 2:0 против Новака и да ће инсистирати на томе цео живот. Када нема шта друго, помињаће Адрија тур или ко зна шта. Суштина је да је Новак поимање тениса као елитног "белог" спорта окренуо наопако, оставши Србин, не узевши туђе држављанство. Руши идоле, помера границе. И то, понављам, Србин који је остао Србин. А није требало, тенис је "господски спорт западног света". Е зато их Новак боли!

mass

pre 2 godine

Najjace je kad najveci klovn tenisa prica ovako, jer je to realno jedino sto moze. Porazi Djokovica od strane njega su splet okolnosti i trenutne forme Djokovica. Sad bi ga otresao kao slinu.

RCZ

pre 2 godine

Jel on ovo spominje " mentalno zdravlje " ?! Pa sinak , kod tebe je to ozbiljno ugrozeno . Ali bas. Sve vise sam siguran da ovog komedijasa neko placa da stalno lupeta i prica o Novaku .

slaviša šmigič

pre 2 godine

Mentalni bolesnik jedini uspeh 2 pobede dok se nole vračao posle oporavljanja lakta tenisu ista stvar sa Nadalom koji ga odduvao 2 puta i zato je učutao lično bi voleo da Novak igra sa Kiriosom negde u četvrtfinalu ali kirios veoma teško prolazi igrače koji prođu kroz kvalifikaciji pa su male šanse da se susretnu inače bi gledali reprizu gde se isprozivao Nadala hvalio se pobedom nad Nadalom sve dok se nisu susreli i Nadal ga ispračio Isto to ga očekuje sa Novakom ali do Novaka teško treba doči do četvrtfinala.Jednostavno bolestan um.

TurboNator

pre 2 godine

Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16)

Koji si ti faktor keve ti, pa da ti nesto prihvatas??

Slicno kao i ovaj bolid Kyrgios - malo patite - delusions of grandeur, a? Kaze Nik - "Mogu i da ne igram, a ljudi žele samo jedan meč, Kirjos na Đokovića"?? Da, sigurno je da svi to zele, nista drugo ih ne zanima...

"Želim da se ljudi dobro provedu"... da, 100% igra zbog toga.

I sam je priznao da nije bas nabolje u glavi: ""Hteo sam da budem siguran da sam se pobrinuo za svoje telo i mentalno zdravlje, zato nisam žurio sa povratkom..."

A koliko je glup pokazuje ova recenica:

"Lako je bilo kome da upadne u vrtlog negativnosti na društvenim mrežama. Mislim da se ne posvećuje dovoljno pažnje mentalnom zdravlju."

A sta on radi osim sto napada nekog na drustvenim mrezama??? Ogranicen k'o terasa...

Vrli novi svet

pre 2 godine

Ladies and Gentleman nik kirjos, sve sto ne valja sa ovim svetom on pokazuje u svakoj svojoj recenici. Cuj lebron, Jordan majstore Jordan.

Mirko

pre 2 godine

Na osnovu naslova deluje da ga definitivno neko plaća za ovo, ali na osnovu teksta vidi se da on sebe ne vidi u tenisu već u tome da izaziva skandale. Jer, ništa drugo više ni ne može. Tenis je igra stabilnog uma i motivisanog i čvrstog duha i velike discipline a on nema ni jedan od tih elemenata. Dobar je samo za Klik bajt. Zato se stalno objavljuju vesti ovog u suštini nebitnog igrača.
Naslov je samo patka.

Pera

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.
(Kaiser Roger, 27. jun 2021


Tipičan kvisling...čuj Kaiser Roger...

VUK

pre 2 godine

Naravno da Kirjos ne igra tenis za novac. Postoji jedan " mali" uslov da bi neko zarađivao novac od tenisa. Mora da pobeđuje sve druge tenisere i osvaja turnire. Kako Kirjos to u životu neće moći , novac zarađuje od priče i intervjua. Kada stignu godine , a bude imao novca da ode negde na more van Australije , moći će da dok pije piće, vidi u daljini jahte uspešnih ljudi koji su pravi profesionalci.

pobeći negde...

pre 2 godine

"Bez obzira sta drugi pricaju za Kirjosa cinjenica je da je on talentovan i da realno moze da pobedi Djokovica."

Pa realno, može Đokovića da pobedi većina igrača sa liste, čak i oni oko stotog mesta. E sad, što njima mora da se potrefi sve moguće i nemoguće i da taj dan zaigraju svoj najbolji tenis u sledićih pet-šest života, a Nole da ustane sa obe leve noge i ruke i bez pola glave, to je druga stvar...

Dzu

pre 2 godine

I ovaj, kao i mnogi 365, 366...... na listi, mora nekako sebi da pravi reklamu. U tenisu nije uradio nista vredno paznje. Ipak po mom skromnom misljenj bi trebao da potrazi strucnu medicinsu pomoc!!!

Dobro

pre 2 godine

Mislim da Kirjos ove godine uzima Vimbldon.
Sa Serenom u mix dublu.
Uz dosta sreće.
U singlu nema šanse da vidi drugu nedelje, osim na TV-u.

Iz zemlje lala uvek vaš

Legolas

pre 2 godine

Hteo sam da budem siguran da sam se pobrinuo za svoje telo i mentalno zdravlje

Za telo i nekako možeš,ali za ovo drugo,ni institucije tog tipa tebi ne pomažu!

Olja

pre 2 godine

Ako mec sa Đokovicem vidi kao blagoslov, onda je, svakako ne zeleci to, uputio najvecu pohvalu Đokovicevoj igri. On je toliko nadobudan da i nije svjestan sta govori.

Baba Stanojka

pre 2 godine

E da moze da ga Nole izgazi na Vimbldonu pa da onda kaze, ajd ponistite ovaj mec i da igramo odmah drugi pa da ga ponovo izgazi.
Kakva kreatura od tenisera... igrao dva puta protiv Noleta kad je ovaj bio povredjen i sad 3 godine prica kako je on teniser...smradina...

pavle

pre 2 godine

Kad neznaš da igraš budi bar klovan, to je njegov moto. Bar da je lik zanimljiv i harizmatican, ljakse iz libre.
(Smart, 27. jun 2021 09:44)
U pravu si sve, al šta će kad nezna

Frank Underwood

pre 2 godine

Kirjos je budala na kvadrat.

Ali istine radi rekao je da "ima blagoslov što je igrao samo na dva turnira u poslednje dve godine, a i dalje je jedan od retkih koji može da naudi Đokoviću", i nakon toga je rekao da je to blagoslov.

Da je lik ortodoksna dijabola jeste, ali mediji naravno maksimalno interpretiraju njegove rečenice na "click beit" način.

jack

pre 2 godine

Ко је овај гараган?
(vir, 27. jun 2021 10:12)

On je poreklom iz nekog plemena sa Nove Gvineje. Mislim da su to oni ljudožderi koji duvaju strelice. Zato je tako divalj. Taj ljudožder igra dva tri meča godišnje jer ga mrzi da trenira i hoće da ta dva meča budu uvek sa Djokovićem.

Nemanja Milosevic

pre 2 godine

Kirios hoce da igra sa Novakom zato da bi igrao na centralnom terenu (zbog Novaka) , ovako kada igra Kirios, on ce biti na terenu broj 17

Lazar

pre 2 godine

Ma pustite coveka neka se hvali...Ja sam u mome zivotu igrao šah nisam bio bog zna sta a desilo mi se da sam na jednom turniru remiziro sa tadasnjim velemajstorom sa podrucja Jugoslavije. Da je tada bio internet kao danas hvalio bi se godinu dana samo neka se cuje hahaha...pozdrav svim ljudima dobre volje i ostanite zdravi!

marko

pre 2 godine

@Miloje, Baš teletabis. Dobro bi se uklopio na našoj estradi. Najviše me podseća na našu JK, ne snima, ne peva, ali je stalno u medijima.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16)






:)))))
striptizeta, ala si se primio - siguran si da unosiš dovoljno tečnosti na ovu vrućinu?

milan26

pre 2 godine

Pa trebalo je klovn da postanes onda, a ne da budes klovn u svetu tenisa. Ja volim zabavu u tenisu, ali realno ti je i ne pruzas...

ja

pre 2 godine

Ti si tupson jedan a da toga nisi svestan. Zabava za glupe zapadnjake koji su željni šou programa. Da si ikad malo uključio mozak, mada i ne mozes jer ga nemas, video bi da je Novak sve ono što savremeni izopaceni svet ne želi da vidi. Dolazi iz male zemlje sa istoka evrope,pravoslavac,misli svojom glavom i nije deo zapadnog mainstreem a. Ali koga zabole za tebe pajaca jos jednog u nizu koji su bili talenti a nista nisu postigli u tenisu.

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Српски Цигани су оксфордска господа за ове Аустралијанце!

O RUCK

pre 2 godine

Kad sam video naslov pomislih - OVAJ JE OPET NAVALIO NA NOVAKA S SVOJIM GLUPOSTIMA. Kad procitah tekst A KIRJOS RECE: NOVAK JE LEBRON DZEJMS TENISA!!! Sta ce mu veci kompliment!!! A sto se usput POHVALIO da je dva puta pobedio Novaka - nista strasno, to je cinjenica. Naravno jedva cekam da se susretnu, i to bas na Wimbldonu - I DA GA NOLE RAZBIJE, uz vrhunsku igru obojice, koja bi se pamtila.

Train In Vain

pre 2 godine

Šteta što se sad neće sastati međusobno jer će ovaj klovn ispasti u 1. kolu verovatno, a onda ga nema na turnirima verovatno do Australije. Najbolje za njega je da se povuče iz tenisa što pre da bi sačuvao pozitivan H2H sa Novakom, to će mu ostati najveći uspeh u karijeri.

Gagi

pre 2 godine

@Will mosley
Ti si samo zavidni maleni nistavac koji po ceo dan mrzis sve oko sebe.
Zao mi je sto se necemo nikad upoznati, da ti kazem u lice neke stvari. Sramoto jedna, stid me je da kazem da si i ti SRBIN!!!

комша

pre 2 godine

хахахахах лузер се примио да је нека величина. па ти ниси величина ни на твитеру са ког не силазиш.

TigriMigri

pre 2 godine

Mnogo mrznje u izjavi, preliva.

Ako vec imas kritike, a imas, samo i samo kritike, na racun Novaka, onda daj i nesto pozitivno pa da kazemo da ima smisla sto pricas.
Obako je to tvoja opsesija i nema veze sa sportom.
Zato cjenim Vilandera, on nakrpi Novaka kad misli da ima za sta, a onda ga pohvali kad, po njemu, ovaj to zasluzi.
Plhuvati samo po nekome ko je toliko uradio je vec vuse negi smjesno.

Gaja

pre 2 godine

Sine prvo ti pokusaj da preguras drugi krug u bilo kom takmicenju,ti da kazes nekome ko pise istoriju?,da nije smesno bilo bi zalosno.

panter pudlica

pre 2 godine

Đoković izneverio sport? Pa šta je tek onda ovaj pajac, ako je Đoković izneverio.
Bože sačuvaj ima li ovaj bar trunku mozga...

Dart Vader

pre 2 godine

Izvinjavam se svim vernicima na planeti Zemlji, ali zbog ovakvog naučnici imaju dokaz da Boig nije stvorio čoveka. Majka ameba, a otac ... .em li ga.

The Unforgiven

pre 2 godine

Novak:Kirgios 0:2

Izgleda da Nolovci nisu upoznati sa ovim podatkom.
(Andjela, 27. jun 2021 16:54)
------------------------------

Na srecu, vi Kirgiosovci ste jako upoznati i uvek nas podsecate jer je to jedina pozitiva u karijeri vaseg ljubimca ... Nedao Bog da se pohvalite nekim trofejom ili slicno

Nbc

pre 2 godine

Naslov uopšte ne odgovara onome što je rekao. Pa većina i smatra da je organizacija turnira bila greška. I on je na kraju samo dodao da svi griješimo. Neke njegove ranije izjave su glupe ali sada ne vidim da je nešto lupio. To da misli da može da pobijedi Novaka je sportski.

Dilan

pre 2 godine

Čovek sebi daje previše na značaju. A mediji ga forsitaju ko zna zbog čega. Verovatno i zato što dolazi iz anglo-saksonskog podneblja. Čovek je sve dam rekao. Odigrao 2 meča za 2 godine. Toliko o njegovoj relevantnosti i nekoj bitnosti u svetu tenisa. Dobio Đokovića dvaput i sad to dmatra nekim dostignućem.

Ja

pre 2 godine

“Hteo sam da budem siguran da sam se pobrinuo za svoje telo i mentalno zdravlje, zato nisam žurio sa povratkom“

Zbog ovog drugog nemoj još da žuriš. Polako, lagano i bice sve u redu.

cosmo

pre 2 godine

"Mogu i da ne igram, a ljudi žele samo jedan meč, Kirjos na Đokovića.To pokazuje koliko donosim našem sportu", izjavio je Kirjos u intervjuu za britanski "Telegraf"."

Cela nama poznata vaseljena ceka taj mec! ...a,prenosi britanski "Telegraf".

Pančo Sansa

pre 2 godine

E, Niče, legendo... A, da kojim slučajem "naletiš" na svog miljenika Rodžera - predao bi mu meč, sve u sportskoj želji da nekako stigne što dalje...

XxX

pre 2 godine

Za sve vas koji i danas slavite dve njegove pobede protiv Novaka, obe u periodu kada Novak svakako nije bio u vrhunskoj formi posle povrede, a imate petlju da kažete kako je Novak pobeđivao Federera i Nadala povređene (a sve u nekim četvrt, polu i finalima), Novak ima više mečeva sa njima dvojicom u tim istim završnim mečevima nego što on ima ukupno učešća u istima.
Ima priliku. Ako stigne do finala (znam, dobar vic), i Novak stigne do finala, neka pokaže šta zna.
Mada, velika je šansa da ako kojim čudom dođe do polufinala (a Novak ga čeka), odustane zbog priprema za USO kao Federer sa RG, samo da održi skor.

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 2 godine

Ako se to i desi, Kirjos ce i dalje biti bolji u medjusobnim duelima ( 2-0 ) i imace vise osvojenih setova ( trenutno je 4:0). Nemoj mnogo da mi se nerviras i stresiras, narocito ne sada u ovim tropski vrelim danima jer to lose utice na srce. Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16)

Crkavas od muke,a? Novak bi sad potpisao da nikad ne pobedi ovog nadrkanog, a da osvoji sve ove godine i postane GOAT. Pa ti likuj posle do mile volje.

Lucky

pre 2 godine

Mozes ,jedino ako ga udaris reketom!
Lazes da ti je jedino bitno da udjes na teren da se zabavis. Igras na pobedu ali,si nesposoban da je ostvaris. Za sve treba bar malo mozga a ti nemas ni malo.
A ATP treba da te podvrgne psihijatrijskim pregledima ,jer ti nisi normalan i kao takav si opasan po okolinu i da te izbace iz tenisa.Dobro bi bilo i da te hospitalizuju bar na 50 gidina.

Miki

pre 2 godine

On nikada neće igrati protiv Novaka, namerno će izgubiti prethodni meč ili će odustati od turnira samo da mu ne izađe na megdan. Jer to je jedini način da zadrži pozitivni skor protiv. U međuvremenu će naravno lajati na sav glas ali na crtu Novaku više nikada neće izaći, to mogu da potpišem.

Gari

pre 2 godine

Kakva kontradiktornost - permanentno nesto spocitava Novaku, udara ispod pojasa, ismeva ga, a pride svakom prilikom istice kako je jedan od retkih sa pozitivnim skorom indirektno isticuci na taj nacin to kao najveci uspeh u karijeri.

Kakav pajac.

Stefan94

pre 2 godine

Zato si sinovac igrao samo dva turnira u prethodne dve godine da ne bi pokvario skor protiv No1aka. Ejjj jedan Rodzer i jedan Rafa ne mogu nista protiv No1aka kad je spreman 100%, a ne sarlatan kao sto je Kyrgios.

mix

pre 2 godine

 Nemoj samo da mi prodajes pricu kako Djokovic tada nije bio u formi, jer taj alibi necu prihvatiti.
(Will Mosley, 27. jun 2021 11:16)
Haha,ti si NEKO jako bitan u svetu tenisa ili sporta uopste,pa je vazno da li ces ti to prihvatiti ili ne.

Zvezdaš

pre 2 godine

Vonjava primitivna kisobrandzijo treba Nole prvo da te zgazi na terenu, a onda da te negde prebije izvan terena i da ti izbije pola zuba iz te majmunske lobanje!
(Istrebljivac Vonjevina, 27. jun 2021 09:43)

Pravi srbin.
(Kaiser Roger, 27. jun 2021 09:48)

On makar zna šta je, dok se ti gđo ne znaš ni ko si ni šta si po identitetu i iz petinih žila trudiš da sve što nije Srpsko uzdižeš, a da sve što je Srpsko pljuješ.

Harambaša

pre 2 godine

Kako su se samo skupili ovih par slina na ovu vest da dodaju ulje na vatru a vi se palite. Ne vi ih ne vređate kad im uzvratite vi im dajete na značaju. Kad ih budete ignorisali to će ih jako nervirati jer se oni hrane negativnom penergijom. I ne oni nisu Srbi to su naše komšije koje se trude da šire defetizam. Boli ih što imamo najboljeg na svetu u tenisu pa pokušavaju da ga blate kako bi umanjili nemoć koju osećaju.

marko992

pre 2 godine

 ...... doveli Rodmana koji nije znao šta je koš i zato su neki slepi i nevide šta radi Lazič u odbrani i zašto su treneri doneli jednoglasnu odluku da je Lazič najbolji obrambeni igrač.
(slaviša šmigič, 27. jun 2021 11:43

Lazic mi se ne svidja sto je akcenat samo na odbrani(Rodman),pravi bi bio (i tek onda za reprezentaciju) da je vise Zoran Radovic(strasna odbrana i solidan napad).

Kralj mača

pre 2 godine

А шта си све ти досад урадио "сине", па не помињеш ни јоту тога? Боље ћути и не прави се паметан, кад већ добар свакао ниси. Џаба ти сво ово филозофирање, народ добро зна ко си и какав си!

Гост

pre 2 godine

ти такав Њему можеш да наудиш само ако се негде саплете о тебе. Или ако угази у тебе.

Ljubica

pre 2 godine

@Will Mosley

Ali zato oberučke prihvataš takav alibi, kad su Federer i Nadal u pitanju.Vreme će sve pokazati, kao što je to i do sada bilo, sećam se jako dobro onih koji su prošle godine likovali…Sad izmišljaju nove parametre i itd…

dimitrije

pre 2 godine

coveku je najveci uspeh u karijeri to sto je pobedio Novaka.Zamislite onda koje on postovanje ima prema njemu ako to smatra uspehom.

Vlada

pre 2 godine

@Will Mosley

Da ne tupim previse druze ali za koje klubove je igrao Lebron i sa kojim saigracima a sa kim i za kog igra Jokic? Pa Davis, Irving, Wade i Bosh su ponaosob bolji od svih Jokicevih saigraca zajedno.

Ramzaj

pre 2 godine

Kaze zeleo je da se pobrine za svoje mentalno zdravlje?! Nista pametnije u zivotu nije rekao.. Samo, da li se pobrinuo(?!), to je vrlo upitno.

Avangar

pre 2 godine

Mene je odavno sramota njegovih izjava iako nemam nista sa njim, ali da se covek ovako blamira, da nema roditelje, prijatelje da ga posavetuju malo, izgleda da strucna pomoc ne pomaze kod ovog izgubljenog mladica...Kaze svi prizeljkuju njegov mec sa Novakom, a sad ga stvarno i ja prizeljkujem (iako mi nije bio ni na pameti, zaboravio sam da ovaj lik uopste postoji) da ga Novak pocisti i ucutka jednom za sva vremena...

sardonicus

pre 2 godine

Ovo sa Kirjosom je u principu isto kao moj komšija taksista koji se već 30 godina hvali da je bio u ekipi koja je u školskom basketu 3 na 3 pobedila ekipu u kojoj je bio Saša Đorđević. I, ljudi moji, on to zaista smatra svojim velelepnim životnim uspehom ! I nastavlja on tu svoju "trijumfalnu" priču čak i kada mu neko kaže "Daj, bre, pokaži bar jednu od medalja i trofeja koje je Sale osvojio, pa imaš pravo da laprdaš." Ali ne vredi ništa - kada se spoje kompleksi, pakost, zavist i negatorski autizam dobijate ono što se u psihijatrijskom vokabularu slobodno može nazvati "sindrom Kirjos".

Milos Radunkovic

pre 2 godine

Како би смо назвали Оно што си ти урадио за спорт? Да ти човек каже "стиди се", после свега што си показао, како на терену, тако и ван њега, тешко да би уопште схватио шта ти се прича.

Rocky

pre 2 godine

Pa ovoga nije izvršio samo ko nije hteo... ha ha ha .... Smešan deckonja ...

Ali od Tvitera se ne živi ... od Tvitera se ne igra bolje tenis.A sa Đokovićem možeš da doguraš samo ako dobro igraš.

Profesor BG

pre 2 godine

Mentalno zdravlje mu je verovatno i najveci problem u karijeri, ali i zivotu. Neobicno je da je zbog toga mnogima i simpatican, narocito jer bezuslovno verbalno napada Đokovica koji je daleko od omiljenog sportiste među "zapadnjacima". Ova poslednja izrecena kritika na racun Đokovica je relativno ublazena, ali je cinjenica da je i dalje kritika verovatno jos uvek zbog njegovog mentalnog zdravlja na kom ocigledno treba jos dosta da poradi.

Zemlja je ravna ploča, vakcine sadrže čip..

pre 2 godine

Taj Kirjos se, realno, ponaša i izjavljuje kao da je na nekim supstancama. Ili mediji loše prevode.

S druge strane, traži popularnost na isti način kao sto to radi Karleuša.

Da, on je bukvalno Karleuša u teniskom svetu.

Sempervivum

pre 2 godine

Спорт су изневерили они који су га претворили у ријалити шоу (попут овога).
Прави спортисти су посвећени, истрајни, дисциплиновани... попут Новака.

Realista

pre 2 godine

Na AO prazne tribine jer su bili u lockdown-u, na Rolan Garosu pune tribine jer su OK kao i Srbija kad je bio Serbia Open... Rolan Garos je isto izneverio tenis, zar ne!

to je to.

pre 2 godine

Veliki je on junak kada mu je jedini cilj da pobedi jednog igraca (u ovom slucaju Novaka), umesto da osvoji neki turnir ili da jurne na prvo mesto. To samo pokazuje koliko ga drmaju kompleksi i nista vise. Njemu nikad niko nije sporio da je veliki talenat, ali dzabe, da bi bio veliki sampion to nije dovoljno.

Ethan Hunt

pre 2 godine

Godina leta gospodnjeg 2041. Kirgios: "Znate, ona organizacija AdriaToura je Novaku bila velika greška, uništio je tenis..."

Jerka Petrov

pre 2 godine

goran-ko je sportista??? Kirjos?? Covek se dve godine ne bavi svojim sportom, mozemo ga svesti pod kategoriju starleta a ne sportista!!! Covek je bloger, instagramer, tiktoker, ali teniser nije)))

Zdenko

pre 2 godine

Ovaj naslov je odličan ako je Novak kojim slučajem otišao u penziju. Pošto nije, komentar je da je sport mnogo izgubio tvojim dolaskom i tebi sličnima. Jer da poštuješ sport, ne bi se tako odnosio prema njemu, ne bi ni prema Novaku a naročito ne prema ljudima uopšte. Pravi sportista ume da se ponaša kulturno i sa stilom.

Mister No

pre 2 godine

Kakav patetičan lik. Jedan od onih koji nikada ništa neće postići u sportu pa su "talasanja" na soc. medijima jedini način da ih se neko uopšte seti.

Uskok

pre 2 godine

@čitač vesti
Evo, naprežem se ali ne ide nikako da shvatim šta je on, posledično i ti, hteo reći.

19GS govori dovoljno o Novaku Đokoviću kao teniseru.
Ostalo je Đokovićeva privatna stvar.
Ceo život pazi na poteze, izjave, svašta, jer je svetska javna ličnost. Malo koji čovek ima priliku da susretne britansku kraljicu, a onda to podeli na broj Srba, pa tako dalje.
Da ume da odvali, ume. Kako reketom tako nekad i jezikom. I to je dokaz da je čova normalan, jedan od običnih ljudi koji je najbolji u svom poslu.