Tenis 107

Petak, 04.06.2021.

17:22

Ovo je gem zbog kog je uhapšena Ruskinja u Parizu VIDEO

Vest dana na Rolan Garosu je da je Ruskinja Jana Sizikova uhapšena pod sumnjom da je učestvovala u nameštanju meča.

Ovo je gem zbog kog je uhapšena Ruskinja u Parizu VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

Dr.Dako

pre 3 godine

Asimetricna neka situacija. Kladionica moze da koristi igracicu da zaradi novce na njenim mecevima. Obrnuto ne. To je grubo krsenje ljudskih prava...

dule

pre 3 godine

(Djoda, 05. jun 2021 08:57)

Pa pročitaj moje komentare od početaka. Ja se apsolutno slažem da teniserka i WTA imaju odnos/ugovor/štagod i da WTA može i treba da je kazni ako namerno gubi. Ali u tome i jeste problem - neretko se desi da neko na turu namerno izgubi jer eto došla žuta minuta, nema interes itd. I sve dok niko nije na kladionici zaradio od toga, sem same kladionice, sve je u redu. Bude neka mala kaznica ako se često dešava i na tome se završi. Ali, ako je kladionica izgubila tu odjednom uleću policija i tužilaštvo.

Bottom line, kladionice su zasnovale svoj biznis model na korišćenju događaja koji su apsolutno podložni akcijama drugih ljudi, a opet nad kojima oni sami nemaju nikakvu kontrolu. Meni lično je to besmisleno, ali to je njihov problem. Međutim, oni moraju da snose rizike takvog poslovnog modela. Ne drugi.

klinton - br. 1 po šuntavilu

pre 3 godine

E moji Rusi, koliko još ima do dna?
(La la iz Banata, 04. jun 2021 20:28)

Raspitaj se kod svojih prijatelja koji su nas bombardovali 1999.

Vladan R

pre 3 godine

Kladionicu da bi privukla igrace nudi svakojake oplade, od realnih do manje verovatnih, sa sirokim rasponom kvota. Kad miloni kladilaca padnu ba jednu utakmicu, to je ok, ali zato čim neko pogodi za veći dobitak odmah uzbuna, bez obzira koliko je realna opklada. Svojevremeno je Šalke sa 4:1 dobio neke indijance iz neke bivse sovjetske republike i zbog velikog dobitka odmah sumnjivo. Ko zna koliko je njih palo baš na opkladi dupla servis greska, i sad kad je neko pogodio uzbuna. Ako već nude, takve opklade i takve kvote, ne ogranicavajuci ulog na iste, neka budu spremni na gubitak. Nisam neki mrzitelj kladionoca i ne retko uplatim tiketa. Dalje, nikako ne želim da branim one koji namestaju meceve. Oni moraju u zatvor, ali mi smeta da je neko automatski sumnjivo, ako je kladionica pukla, za veliki novac.

nevaspitana komunjara mikii

pre 3 godine

Da li bi Amerikanka bila uhapšena?
(kzen, 04. jun 2021 22:32)

Ne. Crkni od muke, rusofilcino zatucana.
(Mikii, 04. jun 2021 22:46)

A vi što ubijate dete na noši ste primer pameti i morala, zar ne?

Lax

pre 3 godine

Ona može da bude uhapšena ako se njen brat, muž ili otac kladio... A, šta briga sportistu šta se dešava po kladionicama? Može sa svojom igrom da radi šta hoće, može da analizira šta je štetnije za kladionice pa namerno da igra tako da ih cima...

Matori Kesa

pre 3 godine

Jedna rec sve objasnjava - ,,Vrv,, ! Ludilo kako god okrenes ! ( Da mi je znati Ko izmisli tu rec -Vrv- pa da ga castim pivom dok mu na usi ne krene ) ?

Kaznjavati i pobednike

pre 3 godine

Znaci,ko god izgubi gem od Nadal sa nulom,ide na informativni razgovor,a potom na dozivotnu robiju.A, oni koji set izgube sa krompirom,giljotina.Odma!

Djoda

pre 3 godine

Znaci da rezimiramo. Posmatrajmo cetvorougao teniserka, WTA (turniri), navijaci, kladionice.

Teniserka prema navijacima ima moralnu odgovornost, ali ako ih obmane - nikom nista.
Teniserka prema WTA ima i moralnu odgovornost a verovatno i potpisan ugovor, ali ako ih obmane - nikom nista.
Teniserka prema kladionicama niti ima moralnu odgovornost, niti ima potpisan ugovor, ali ako ih obmane - aktiviraju se policija i tuzilastvo.

Jel samo meni ovo nelogocino ili nas ima jos?
(dule, 4. jun 2021 21:07)

Mesas babe i zabe. Teniserka prema WTA ima odgovornost, ne samo moralnu. Ako WTA uoci da neko namerno gubi ili steluje rezultat, taj ce svakako popiti kaznu. Mnogo je lakse to utvrditi ako se ukljuce i kladionice, jer to daje ono najvaznije-motiv. Takodje, ukljucuju se policija i tuzilastvo jer neko zaradjuje pare prevarom, odnosno krade od kladionice drugim recima (ne ulazim u ispravnost kladionica, ali niko nas ne bije po usima da se kladimo po unapred poznatim kvotama). Ako ti je lakse, isto tako je zabranjen inside trading na berzi i strogo se kaznjava.

Ben Dover

pre 3 godine

Bogami, nisam nešto siguran. Gube 0:40 i ako pri trenutnom servisu ne napravi duplu, može biti kraj gema, a ona oba servisa solidno jako prebacila preko mreže blizu polja. Daleko od onoga kako je izgledao prvi servis (u prvom poenu).

ns

pre 3 godine

jel moguca tako slepa ljubav prema Rusima - nicim izazvana i nicim opravdana.Ako au nekog prarili i slusali i videli da je u kladionicama povecano kladjenje na 2 duple greske u odredjenom gemu.Nije tu neko uplatio na takvu glupost 10eur pa APP nego je uplacivano 10.000 i vise i onda se bas Ruskinji a ne Amerikanki, Nemici, Svedjanki, Srpkinji, Kineskinji desi da joj se bas u tom gemu "zatrese" ruka 4 puta!!! Onda ona nema sta da trazi u sportu pa makar bila i sestra od Putina i taman da je on usao na Kosovo da nas odbrani kao sto je odbranio Asada u Siriji - nema mesta jer nije fer zbog pravih sportista. A kladionice svakako treba ukinuti!

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 3 godine

Oduvek sam pricao da je tenis sport koji je najlakse namestiti. Znaci mozes da igras vrhunski mec ali dovoljno je da promasis u odredjenom momentu i ko moze da dokaze da je to bilo namerno. Sto neko napisa pa meni je svaki zenski mec ovakav kao na video,90% teniserki nije sposobno da ubaci normalan servis vec gledaju samo da ubace u polje pa posle kako bude. A to sto se neko kladi tamo da ce da napravi duplu gresku,pa dovoljno je da odgleda dva njena servis gema i da mu bude jasno da ima ocajan servis i da su greske vrlo moguce.

koji si ti car, suze mi idu, legendo

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 4. jun 2021 18:14)
Moj otgan, masivni, potrazi kod tebe tamo gde sunce ne sija.
(Stipe grobar split, 4. jun 2021 19:16)

Proglasavam te kraljem, udaras k kao maljem.

A mogao bih i ovom muceniku ATP da izrimujem ovo njegovo reseto, koji pacenik.

aleksandar belic

pre 3 godine

Who care.
(mi, 4. jun 2021 19:28)

bolje da si napisao "koga briga".
em je na nasem jeziku, em se ne bi blamirao kako ne znas engleski.

mada, blamiras se svejedno jer te je ocigledno bilo dovoljno briga da ostavis neki kao komentar.
(vrg, 4. jun 2021 20:51)

A tek kad napisu cele komentare sa kretenizmima tipa nzm vrv ...

error404

pre 3 godine

Da li onda ovo znači i da neki kockar ni slučajno ovako nešto ne sme da pogodi?
(robby, 04. jun 2021 22:16) a koja je verovatnoxa da budu ulozeni milioni ma nesto tako nemooguce? Sto znaci vise hiljada osobe, jel sigurno nije jedan kockar!

znanje-imanje

pre 3 godine

"Crkni od muke, rusofilcino zatucana."
Zašto da crkne, uopšte; i od kakve muke? "rusofilčino zatucana" - po čemu se vidi da je rusofilan, to iz pitanja ne sledi uopšte? Dalje da li ako je rusofil onda je automatski i zatucan? Ali ako jeste čemu onda pleonazam? Ako nije - gde se ovde vidi zatucanost, možda je nezatucani rusofil? Sve u svemu kao što poznata pesma kaže:

Nećeš popraviti bedu svog života
ako se pretvaraš u sve većeg skota

iks

pre 3 godine

,,Ne znam šta se desilo u četvrtom setu na 6:5 i 40:40. Nešto je pošlo po zlu. Ne mogu da verujem da sam dvaput odservirao duplu grešku."

Izjava Rodžera Federera posle polufinala Vimbldona 2016. godine. Hm, ne mogu da se setim da li je bio uhapšen...

M

pre 3 godine

Amerikanci bombardovali Koreju Vijetnam Irak Avganistan Srbiju Libiju Siriju I nikom nista a ovu devojku uhapsili zbog 2 duple servis greske ??
(Ivan Maksomovic, 04. jun 2021 22:42)
Koliko ste vi (rusofili, ne persiram ti) zatucani.

milan

pre 3 godine

Da li onda ovo znači i da neki kockar ni slučajno ovako nešto ne sme da pogodi?
(robby, 04. jun 2021 22:16)

moze za hiljadu kinte ali za milion evra ili pet ne

Scheisse Roze

pre 3 godine

Da li bi Amerikanka bila uhapšena?
(kzen, 04. jun 2021 22:32)

Ne. Crkni od muke, rusofilcino zatucana.
(Mikii)


Najzatucaniji su ipak pripadnici sekte masnog maga bez rominga.

gandalf

pre 3 godine

Prvo, ne postoji igrada ce da napravi dve duple servis greske. Mogu da odigraju da ce biti brejk,da ce izgubiti gem sa 0 ili sa 15,30,40. Naravno da je mnogo lakse namestiti jedan gem umesto izgubiti ceo mec ili set recimo i ti se desava svakodnevno na gotovo svim fjucers turnirima. To sto je Ruskinja nema apsolutno nikakve veze, ima dosta zapadno evropskih igraca i igracica cije meceve kladionice ne nude jer su im na "crnoj" listi. Namestaju i sudije sa tih turnira, kucaju kasno poene koji su odigrani na svojim tabletima, sto ide uzivo na sajtove kladionica, a u medjuvremenu javljaju svojim ljudima sta da odigraju jer znaju unapred kako ce koji gem da se zavrsi. Bilo je i oko ovoga nekih diskvalifikacija.

dule

pre 3 godine

Teniserka prema kladionicama niti ima moralnu odgovornost, niti ima potpisan ugovor, ali ako ih obmane - aktiviraju se policija i tuzilastvo.

Jel samo meni ovo nelogocino ili nas ima jos?
(dule, 4. jun 2021 21:07)

Moralno ili ne, koga uhvate u kriminalu ide na robiju, koga ne uhvate taj je bolji igrac, prosto, gluplji robijaju a pametniji se izvuku
E sad, pitanje je gde je granica izmedju "glupljeg" i "pametnijeg"
(Aca, 4. jun 2021 21:55)


Slazem se, ali ja ovde jednostavno ne vidim nikakvo krivicno delo.

Ta devojka se nije ni na koji nacin obavezala toj kladionici. Oni su odlucili da zarade na njoj, uzdajuci se da ce ona uvek da igra 100%. Jer u normalnoj situaciji njoj ce biti bolje (vise ce zaraditi) ako bolje igra tenis. Medjutim, ona je shvatila da moze da joj bude bolje (da vise zaradi) ako ne odigra dobro. I nije odigrala dobro. Boze moj, sledeci put nek se uzdaju u nesto drugo.

A da ti dam jedan nerealan, ali vrlo plastican primer:

Aca svakog dana ide kolima na posao. Ima tri puta, A, B i C, koji se donekle razlikuju po duzini i ocekivanom saobracaju. Aca uglavnom ide putem A, ponekad bude i B i vrlo vrlo retko C posto je ipak najduzi i potrosi duplo vise goriva. Kladionica odluci da jednog dana postavi opkladu 1:50 da ce Aca ici C putem, ocekujuci da zaradi na Aci. Aca to sazna, uplati pare i ode putem C.

Da li je Aca ucinio nesto nemoralno?

Serpico

pre 3 godine

ja sam se jednom kladio da ce loptica dva puta da pogodi nec (vrh mreze) u istom poenu (pri servisu ili pri igri). kvota 10.
(romboid braon boje, 04. jun 2021 20:30)

I to nije nikakav problem...ako si se tako samo kladio ti, i na neku uobicajenu svotu. Ali da si se i ti i jos puno drugih kladilo na upravo isto, i jos u neuobicajene svote...e to je onda sumljivo jer onda je vjerovatno u pitanju dojava...

illy

pre 3 godine

Kad ce da uhapse realove, barselonine, juventusove itd napadace kada pistignu samo jedan gol na celom necu protiv autsajdera. Smesni su, henes robija zbog utaje poreza jer su mu nai 20 mio franaka u svajcarskoj i na sudjenju se brani da su mu pare od kladionica i kladjemja a on u to vreme predaednik Bajerna. Cim je izasao iz zatvora i platio lorez vratili ga na mesto predsednika opet. Ovaj svet je otisao dovraga....

Ivan Maksomovic

pre 3 godine

Amerikanci bombardovali Koreju Vijetnam Irak Avganistan Srbiju Libiju Siriju I nikom nista a ovu devojku uhapsili zbog 2 duple servis greske ??

dule

pre 3 godine

Koliko nas narod nema pojma o nekim stvarima, vidi se po komentarima.
Nije problem izgubiti gem losom igrom, problem je izgubiti gem losom igrom na koji se neko kladio na veliki iznos na nacin na koji izaziva sumnju. Ako vidite neki trend i onda nesto stovpotpuno odskace od toga a pritom se desi ovo sto se desi, namestaljka je 100%. Hapsi bagru milicijo!!!;
(Djoda, 4. jun 2021 19:36)

Znaci da rezimiramo. Posmatrajmo cetvorougao teniserka, WTA (turniri), navijaci, kladionice.

Teniserka prema navijacima ima moralnu odgovornost, ali ako ih obmane - nikom nista.
Teniserka prema WTA ima i moralnu odgovornost a verovatno i potpisan ugovor, ali ako ih obmane - nikom nista.
Teniserka prema kladionicama niti ima moralnu odgovornost, niti ima potpisan ugovor, ali ako ih obmane - aktiviraju se policija i tuzilastvo.

Jel samo meni ovo nelogocino ili nas ima jos?

Sića

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 04. jun 2021 18:14)

Da li si svestan šta si napisao, ne znam šta si, Srbin sigurno nisi.

Aca

pre 3 godine

Teniserka prema kladionicama niti ima moralnu odgovornost, niti ima potpisan ugovor, ali ako ih obmane - aktiviraju se policija i tuzilastvo.

Jel samo meni ovo nelogocino ili nas ima jos?
(dule, 4. jun 2021 21:07)

Moralno ili ne, koga uhvate u kriminalu ide na robiju, koga ne uhvate taj je bolji igrac, prosto, gluplji robijaju a pametniji se izvuku
E sad, pitanje je gde je granica izmedju "glupljeg" i "pametnijeg"

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

Smeta im kao namestanje meceva, a ne smeta im kad na dresovima fudbalskih klubova stoje imena kladionice. Kako je moguce da je uopste dozvoljeno da kladionice budu sponzori. Pa jbt. to je kao da kriminalci budu sponzori politicarima.. pa cekaj, jbt to je kao da je ceo svet Srbija..

vrg

pre 3 godine

Who care.
(mi, 4. jun 2021 19:28)

bolje da si napisao "koga briga".
em je na nasem jeziku, em se ne bi blamirao kako ne znas engleski.

mada, blamiras se svejedno jer te je ocigledno bilo dovoljno briga da ostavis neki kao komentar.

Novi sad - Boston

pre 3 godine

Inace je opste poznato da kada se namesta mec,namesta se tako da u drugom setu u petom gemu budu dve duple servis greske.
Svako ko je pogledao vise od dva teniska meca u zenskoj kategoriji,zna da je ovo skroz normalno,a narocito u dublu.
Ako vec hoce da hvataju tenisere i teniserke koji namestaju,neka malo obrate paznju na fjucerse i celendzere u muskoj kategoriji,i narocito sudije koje tu sude.

romboid braon boje

pre 3 godine

ja sam se jednom kladio da ce loptica dva puta da pogodi nec (vrh mreze) u istom poenu (pri servisu ili pri igri). kvota 10.

vratite oteto

pre 3 godine

zatvoriti kladionice to je najveci criminal I protiv je ljudsko dostojanstva, shtetno za zdravlje. zasto Josh uvek postoje kladionice M

Stipe grobar split

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 4. jun 2021 18:14)
Moj otgan, masivni, potrazi kod tebe tamo gde sunce ne sija.

Djoda

pre 3 godine

Koliko nas narod nema pojma o nekim stvarima, vidi se po komentarima.
Nije problem izgubiti gem losom igrom, problem je izgubiti gem losom igrom na koji se neko kladio na veliki iznos na nacin na koji izaziva sumnju. Ako vidite neki trend i onda nesto stovpotpuno odskace od toga a pritom se desi ovo sto se desi, namestaljka je 100%. Hapsi bagru milicijo!!!;

Staka Zulu

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 04. jun 2021 18:14)

Al' te boli!

Grobar Stipe Split

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 4. jun 2021 18:14)
Pronadji nam ga u mraku tvoje pozadine da se tako pesnicki izrazim.

kladzom do bola

pre 3 godine

Sarapova , kad joj tata na tribini skine kacket i vrati na glavu gubi gem .To se pricalo , a u direknim prenosima na tv-u nekad sam to mogao i da vidim .Kako dokazati .

Baltazar

pre 3 godine

Ali zato USA vlada garantuje za NBA košarkaše na OI.
Ovde je sve jasno jer je Ruskinja u pitanju.
Jedino se postavlja pitanje dooookleee više?!?!?!

Ljubo

pre 3 godine

Ovde nema nikakve borbe protiv nameštanja mečeva već se samo i isključivo štite jedna od najvećih mafijaških organizacija a to su kladionice.Nema istrage kada velikani u fudbalu,košarki,tenisu nameštaju mečeve jer kladionica nije prijavila uplate na te mečeve u kojima je izgubila milijarde.Mečevi su namešteni samo onda kada kladionica bude u minusu.Sve je to mafija i da se želi(a ne želi se)izbaciti kriminal iz sporta moraju se odma ukinuti kladionice.Oni su kao i proizvođači droge,alkohola i duvana najveće zlo koje je proizveo čovek.Šta vi mislite zašto se to ne može iskoreniti,pa ne može se iskoreniti jer bi mafija ostala bez lakova kapitala.Uništavanjem droge,alkohola,duvana i kladionica bi se spasili milioni mladih ljudi ali to nije u interesu moćnicima tj mafiji.

Sasa

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 04. jun 2021 18:14)

Sta nas bre briga gde si zagubio svoj organ.

DaniloBluka

pre 3 godine

@@@@Nju je cinkario ili trener ili partnerka. Da je sumnjivo jeste. Da sam video i gluplje izgubljene gemove jesam a nije mi palo na pamet da je namešaljka. Berdih i Dimitrov prave i smešnije greške. Neko ju je njen cinkario i prijavio.
(Mile, 04. jun 2021 18:08)


Nakon svih desetina vijesti o namjestanju ljudi jos ne razumiju, nije nikog briga da li neko preda ili namjesti ako se niko ne kladi na to!!! Oni samo prate novac i ne daju da ljudi zaradjuju namjestajuci.
Nije problem sto je ona ovako servirala nego sto je neko ulozio velike pare na to!!
Ja se kladim godinama na tenis i to na labilnost igraca kao danas Djere osvaja set ili opklada pokrivanje Djere ne osvaja 3 gema do kraja meca ali da ulozim ogromne pare na dve duple u gemu!? Pa to ne bi ni da Ivanisevic mamuran igra..

Aca

pre 3 godine

Sve čisto, ništa joj neće dokazati, ona će njih tužiti za narušavanje ugleda i uzeti lovu.
(Vlado, 4. jun 2021 18:37)

Nisu sluzbe samo gledale snimak meca nego je verovatno ona bila i pracena mozda i pre ovog meca, ono sve po redu ko sto radi Horejsio u CSI Majami, prisluskivani razgovori, listing poziva, follow the money i tako to. Mozda joj ovo nije prvi put da igra sumnjivo, a i ako je budu pustili bez optuznice onda je velika verovatnoca da je ocinkarila veceg igraca
Nije bas sve tako jednostavno kao sto mislis

Laza

pre 3 godine

Prva dupla greška obe lopte u dno mreže ali jedva. Drugi poen namerno promašuje celu loptu. Treći poen je OK. Cetvrti poen dupla greška tako što je promašila teren za dva metra. Ja sam ubedjen da ju je prijavila partnerka zato što je sve vreme gleda sa čudjenjem.

nikola

pre 3 godine

znaci mogucnost da ista mogu da dokazu je ravno 0...,nego to je Ruskinja pa pokusavaju na sve nacine pa i kroz ovo da ih dokazu kao negativce...Zapad ne bira nacin i sredstva kada nesto zeli na silu da predstavi...LAZNO!

Nalbandian

pre 3 godine

Ово је за доживотну суспензију плус забрана присуства било ком спортском догађају.
(Рајко Четник, 04. jun 2021 17:33)
Najbolje glavu da joj odseku na sred Roland Garosa. Obicno ste vi najradikalniji najgori u svom poslu.

huh

pre 3 godine

@heh

Postoji pravilo u svim sportovima da ne smeš namerno da izgubiš. Bernard Tomic je nekoliko puta kažnjavan zbog toga. Jednostvano nije u duhu sporta. Ali to nije ovde problem, problem je što je neko istovremeno uložio ogromne sume novca na kladionici. Zato je uhapšena, ne zbog nezalaganja.

Mile

pre 3 godine

Nju je cinkario ili trener ili partnerka. Da je sumnjivo jeste. Da sam video i gluplje izgubljene gemove jesam a nije mi palo na pamet da je namešaljka. Berdih i Dimitrov prave i smešnije greške. Neko ju je njen cinkario i prijavio.

Randy Marsh

pre 3 godine

Klađenje na dve duple greške mi ne deluje baš inteligentno. Ako već hoće da muti mnogo je lakše igrati npr. poraz od 2:0 u setovima.

Рајко Четник

pre 3 godine

Ово је за доживотну суспензију плус забрана присуства било ком спортском догађају.

dule

pre 3 godine

u dublovima treba ukinuti drugi servis.
samo prvi, dosta bi se ubrzala igra i bilo bi atraktivnije.
al brate ovaj zenski tenis, ovako se vuce svaka druga van top30.

neko iz mase

pre 3 godine

Kad bi se hapsile sve teniserke koje izgube svoj gem sa nulom, i naprave dve duple servis greške. 90% teniserki bi bilo uhapšeno. jednostavno je to ženski tenis

Ljubisa livac

pre 3 godine

Pohaspite onda sve koji su ikad napravili dve duple greske. Znate ima ljudi koji se bave analiticki kladjenjem, gledaju, prate. Nije bilo tesko uociti da joj je servis slabija strana, zasto ne probati.

vrg

pre 3 godine

uh, pa nije bas napravila gigantsku duplu na kraju. relativno je malo falilo da neki od poslednja dva servisa upadne, sto nije nikako smela ako je namestala.
sumnjam da je toliko sigurna u sebe da napravi tako male namerne greske i to kad je vec bilo 0:40, znaci poslednja sansa za drugu duplu.

Mile

pre 3 godine

Nju je cinkario ili trener ili partnerka. Da je sumnjivo jeste. Da sam video i gluplje izgubljene gemove jesam a nije mi palo na pamet da je namešaljka. Berdih i Dimitrov prave i smešnije greške. Neko ju je njen cinkario i prijavio.

neko iz mase

pre 3 godine

Kad bi se hapsile sve teniserke koje izgube svoj gem sa nulom, i naprave dve duple servis greške. 90% teniserki bi bilo uhapšeno. jednostavno je to ženski tenis

Nalbandian

pre 3 godine

Ово је за доживотну суспензију плус забрана присуства било ком спортском догађају.
(Рајко Четник, 04. jun 2021 17:33)
Najbolje glavu da joj odseku na sred Roland Garosa. Obicno ste vi najradikalniji najgori u svom poslu.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

Smeta im kao namestanje meceva, a ne smeta im kad na dresovima fudbalskih klubova stoje imena kladionice. Kako je moguce da je uopste dozvoljeno da kladionice budu sponzori. Pa jbt. to je kao da kriminalci budu sponzori politicarima.. pa cekaj, jbt to je kao da je ceo svet Srbija..

dule

pre 3 godine

u dublovima treba ukinuti drugi servis.
samo prvi, dosta bi se ubrzala igra i bilo bi atraktivnije.
al brate ovaj zenski tenis, ovako se vuce svaka druga van top30.

nikola

pre 3 godine

znaci mogucnost da ista mogu da dokazu je ravno 0...,nego to je Ruskinja pa pokusavaju na sve nacine pa i kroz ovo da ih dokazu kao negativce...Zapad ne bira nacin i sredstva kada nesto zeli na silu da predstavi...LAZNO!

Ivan Maksomovic

pre 3 godine

Amerikanci bombardovali Koreju Vijetnam Irak Avganistan Srbiju Libiju Siriju I nikom nista a ovu devojku uhapsili zbog 2 duple servis greske ??

Ljubisa livac

pre 3 godine

Pohaspite onda sve koji su ikad napravili dve duple greske. Znate ima ljudi koji se bave analiticki kladjenjem, gledaju, prate. Nije bilo tesko uociti da joj je servis slabija strana, zasto ne probati.

vrg

pre 3 godine

uh, pa nije bas napravila gigantsku duplu na kraju. relativno je malo falilo da neki od poslednja dva servisa upadne, sto nije nikako smela ako je namestala.
sumnjam da je toliko sigurna u sebe da napravi tako male namerne greske i to kad je vec bilo 0:40, znaci poslednja sansa za drugu duplu.

Staka Zulu

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 04. jun 2021 18:14)

Al' te boli!

Randy Marsh

pre 3 godine

Klađenje na dve duple greške mi ne deluje baš inteligentno. Ako već hoće da muti mnogo je lakše igrati npr. poraz od 2:0 u setovima.

Sića

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 04. jun 2021 18:14)

Da li si svestan šta si napisao, ne znam šta si, Srbin sigurno nisi.

huh

pre 3 godine

@heh

Postoji pravilo u svim sportovima da ne smeš namerno da izgubiš. Bernard Tomic je nekoliko puta kažnjavan zbog toga. Jednostvano nije u duhu sporta. Ali to nije ovde problem, problem je što je neko istovremeno uložio ogromne sume novca na kladionici. Zato je uhapšena, ne zbog nezalaganja.

Ljubo

pre 3 godine

Ovde nema nikakve borbe protiv nameštanja mečeva već se samo i isključivo štite jedna od najvećih mafijaških organizacija a to su kladionice.Nema istrage kada velikani u fudbalu,košarki,tenisu nameštaju mečeve jer kladionica nije prijavila uplate na te mečeve u kojima je izgubila milijarde.Mečevi su namešteni samo onda kada kladionica bude u minusu.Sve je to mafija i da se želi(a ne želi se)izbaciti kriminal iz sporta moraju se odma ukinuti kladionice.Oni su kao i proizvođači droge,alkohola i duvana najveće zlo koje je proizveo čovek.Šta vi mislite zašto se to ne može iskoreniti,pa ne može se iskoreniti jer bi mafija ostala bez lakova kapitala.Uništavanjem droge,alkohola,duvana i kladionica bi se spasili milioni mladih ljudi ali to nije u interesu moćnicima tj mafiji.

illy

pre 3 godine

Kad ce da uhapse realove, barselonine, juventusove itd napadace kada pistignu samo jedan gol na celom necu protiv autsajdera. Smesni su, henes robija zbog utaje poreza jer su mu nai 20 mio franaka u svajcarskoj i na sudjenju se brani da su mu pare od kladionica i kladjemja a on u to vreme predaednik Bajerna. Cim je izasao iz zatvora i platio lorez vratili ga na mesto predsednika opet. Ovaj svet je otisao dovraga....

Sasa

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 04. jun 2021 18:14)

Sta nas bre briga gde si zagubio svoj organ.

vratite oteto

pre 3 godine

zatvoriti kladionice to je najveci criminal I protiv je ljudsko dostojanstva, shtetno za zdravlje. zasto Josh uvek postoje kladionice M

dule

pre 3 godine

Koliko nas narod nema pojma o nekim stvarima, vidi se po komentarima.
Nije problem izgubiti gem losom igrom, problem je izgubiti gem losom igrom na koji se neko kladio na veliki iznos na nacin na koji izaziva sumnju. Ako vidite neki trend i onda nesto stovpotpuno odskace od toga a pritom se desi ovo sto se desi, namestaljka je 100%. Hapsi bagru milicijo!!!;
(Djoda, 4. jun 2021 19:36)

Znaci da rezimiramo. Posmatrajmo cetvorougao teniserka, WTA (turniri), navijaci, kladionice.

Teniserka prema navijacima ima moralnu odgovornost, ali ako ih obmane - nikom nista.
Teniserka prema WTA ima i moralnu odgovornost a verovatno i potpisan ugovor, ali ako ih obmane - nikom nista.
Teniserka prema kladionicama niti ima moralnu odgovornost, niti ima potpisan ugovor, ali ako ih obmane - aktiviraju se policija i tuzilastvo.

Jel samo meni ovo nelogocino ili nas ima jos?

Laza

pre 3 godine

Prva dupla greška obe lopte u dno mreže ali jedva. Drugi poen namerno promašuje celu loptu. Treći poen je OK. Cetvrti poen dupla greška tako što je promašila teren za dva metra. Ja sam ubedjen da ju je prijavila partnerka zato što je sve vreme gleda sa čudjenjem.

Grobar Stipe Split

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 4. jun 2021 18:14)
Pronadji nam ga u mraku tvoje pozadine da se tako pesnicki izrazim.

vrg

pre 3 godine

Who care.
(mi, 4. jun 2021 19:28)

bolje da si napisao "koga briga".
em je na nasem jeziku, em se ne bi blamirao kako ne znas engleski.

mada, blamiras se svejedno jer te je ocigledno bilo dovoljno briga da ostavis neki kao komentar.

Baltazar

pre 3 godine

Ali zato USA vlada garantuje za NBA košarkaše na OI.
Ovde je sve jasno jer je Ruskinja u pitanju.
Jedino se postavlja pitanje dooookleee više?!?!?!

Novi sad - Boston

pre 3 godine

Inace je opste poznato da kada se namesta mec,namesta se tako da u drugom setu u petom gemu budu dve duple servis greske.
Svako ko je pogledao vise od dva teniska meca u zenskoj kategoriji,zna da je ovo skroz normalno,a narocito u dublu.
Ako vec hoce da hvataju tenisere i teniserke koji namestaju,neka malo obrate paznju na fjucerse i celendzere u muskoj kategoriji,i narocito sudije koje tu sude.

Aca

pre 3 godine

Sve čisto, ništa joj neće dokazati, ona će njih tužiti za narušavanje ugleda i uzeti lovu.
(Vlado, 4. jun 2021 18:37)

Nisu sluzbe samo gledale snimak meca nego je verovatno ona bila i pracena mozda i pre ovog meca, ono sve po redu ko sto radi Horejsio u CSI Majami, prisluskivani razgovori, listing poziva, follow the money i tako to. Mozda joj ovo nije prvi put da igra sumnjivo, a i ako je budu pustili bez optuznice onda je velika verovatnoca da je ocinkarila veceg igraca
Nije bas sve tako jednostavno kao sto mislis

Djoda

pre 3 godine

Koliko nas narod nema pojma o nekim stvarima, vidi se po komentarima.
Nije problem izgubiti gem losom igrom, problem je izgubiti gem losom igrom na koji se neko kladio na veliki iznos na nacin na koji izaziva sumnju. Ako vidite neki trend i onda nesto stovpotpuno odskace od toga a pritom se desi ovo sto se desi, namestaljka je 100%. Hapsi bagru milicijo!!!;

Рајко Четник

pre 3 godine

Ово је за доживотну суспензију плус забрана присуства било ком спортском догађају.

DaniloBluka

pre 3 godine

@@@@Nju je cinkario ili trener ili partnerka. Da je sumnjivo jeste. Da sam video i gluplje izgubljene gemove jesam a nije mi palo na pamet da je namešaljka. Berdih i Dimitrov prave i smešnije greške. Neko ju je njen cinkario i prijavio.
(Mile, 04. jun 2021 18:08)


Nakon svih desetina vijesti o namjestanju ljudi jos ne razumiju, nije nikog briga da li neko preda ili namjesti ako se niko ne kladi na to!!! Oni samo prate novac i ne daju da ljudi zaradjuju namjestajuci.
Nije problem sto je ona ovako servirala nego sto je neko ulozio velike pare na to!!
Ja se kladim godinama na tenis i to na labilnost igraca kao danas Djere osvaja set ili opklada pokrivanje Djere ne osvaja 3 gema do kraja meca ali da ulozim ogromne pare na dve duple u gemu!? Pa to ne bi ni da Ivanisevic mamuran igra..

kladzom do bola

pre 3 godine

Sarapova , kad joj tata na tribini skine kacket i vrati na glavu gubi gem .To se pricalo , a u direknim prenosima na tv-u nekad sam to mogao i da vidim .Kako dokazati .

Stipe grobar split

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 4. jun 2021 18:14)
Moj otgan, masivni, potrazi kod tebe tamo gde sunce ne sija.

Aca

pre 3 godine

Teniserka prema kladionicama niti ima moralnu odgovornost, niti ima potpisan ugovor, ali ako ih obmane - aktiviraju se policija i tuzilastvo.

Jel samo meni ovo nelogocino ili nas ima jos?
(dule, 4. jun 2021 21:07)

Moralno ili ne, koga uhvate u kriminalu ide na robiju, koga ne uhvate taj je bolji igrac, prosto, gluplji robijaju a pametniji se izvuku
E sad, pitanje je gde je granica izmedju "glupljeg" i "pametnijeg"

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 3 godine

Oduvek sam pricao da je tenis sport koji je najlakse namestiti. Znaci mozes da igras vrhunski mec ali dovoljno je da promasis u odredjenom momentu i ko moze da dokaze da je to bilo namerno. Sto neko napisa pa meni je svaki zenski mec ovakav kao na video,90% teniserki nije sposobno da ubaci normalan servis vec gledaju samo da ubace u polje pa posle kako bude. A to sto se neko kladi tamo da ce da napravi duplu gresku,pa dovoljno je da odgleda dva njena servis gema i da mu bude jasno da ima ocajan servis i da su greske vrlo moguce.

romboid braon boje

pre 3 godine

ja sam se jednom kladio da ce loptica dva puta da pogodi nec (vrh mreze) u istom poenu (pri servisu ili pri igri). kvota 10.

klinton - br. 1 po šuntavilu

pre 3 godine

E moji Rusi, koliko još ima do dna?
(La la iz Banata, 04. jun 2021 20:28)

Raspitaj se kod svojih prijatelja koji su nas bombardovali 1999.

znanje-imanje

pre 3 godine

"Crkni od muke, rusofilcino zatucana."
Zašto da crkne, uopšte; i od kakve muke? "rusofilčino zatucana" - po čemu se vidi da je rusofilan, to iz pitanja ne sledi uopšte? Dalje da li ako je rusofil onda je automatski i zatucan? Ali ako jeste čemu onda pleonazam? Ako nije - gde se ovde vidi zatucanost, možda je nezatucani rusofil? Sve u svemu kao što poznata pesma kaže:

Nećeš popraviti bedu svog života
ako se pretvaraš u sve većeg skota

nevaspitana komunjara mikii

pre 3 godine

Da li bi Amerikanka bila uhapšena?
(kzen, 04. jun 2021 22:32)

Ne. Crkni od muke, rusofilcino zatucana.
(Mikii, 04. jun 2021 22:46)

A vi što ubijate dete na noši ste primer pameti i morala, zar ne?

aleksandar belic

pre 3 godine

Who care.
(mi, 4. jun 2021 19:28)

bolje da si napisao "koga briga".
em je na nasem jeziku, em se ne bi blamirao kako ne znas engleski.

mada, blamiras se svejedno jer te je ocigledno bilo dovoljno briga da ostavis neki kao komentar.
(vrg, 4. jun 2021 20:51)

A tek kad napisu cele komentare sa kretenizmima tipa nzm vrv ...

Matori Kesa

pre 3 godine

Jedna rec sve objasnjava - ,,Vrv,, ! Ludilo kako god okrenes ! ( Da mi je znati Ko izmisli tu rec -Vrv- pa da ga castim pivom dok mu na usi ne krene ) ?

iks

pre 3 godine

,,Ne znam šta se desilo u četvrtom setu na 6:5 i 40:40. Nešto je pošlo po zlu. Ne mogu da verujem da sam dvaput odservirao duplu grešku."

Izjava Rodžera Federera posle polufinala Vimbldona 2016. godine. Hm, ne mogu da se setim da li je bio uhapšen...

Djoda

pre 3 godine

Znaci da rezimiramo. Posmatrajmo cetvorougao teniserka, WTA (turniri), navijaci, kladionice.

Teniserka prema navijacima ima moralnu odgovornost, ali ako ih obmane - nikom nista.
Teniserka prema WTA ima i moralnu odgovornost a verovatno i potpisan ugovor, ali ako ih obmane - nikom nista.
Teniserka prema kladionicama niti ima moralnu odgovornost, niti ima potpisan ugovor, ali ako ih obmane - aktiviraju se policija i tuzilastvo.

Jel samo meni ovo nelogocino ili nas ima jos?
(dule, 4. jun 2021 21:07)

Mesas babe i zabe. Teniserka prema WTA ima odgovornost, ne samo moralnu. Ako WTA uoci da neko namerno gubi ili steluje rezultat, taj ce svakako popiti kaznu. Mnogo je lakse to utvrditi ako se ukljuce i kladionice, jer to daje ono najvaznije-motiv. Takodje, ukljucuju se policija i tuzilastvo jer neko zaradjuje pare prevarom, odnosno krade od kladionice drugim recima (ne ulazim u ispravnost kladionica, ali niko nas ne bije po usima da se kladimo po unapred poznatim kvotama). Ako ti je lakse, isto tako je zabranjen inside trading na berzi i strogo se kaznjava.

Lax

pre 3 godine

Ona može da bude uhapšena ako se njen brat, muž ili otac kladio... A, šta briga sportistu šta se dešava po kladionicama? Može sa svojom igrom da radi šta hoće, može da analizira šta je štetnije za kladionice pa namerno da igra tako da ih cima...

M

pre 3 godine

Amerikanci bombardovali Koreju Vijetnam Irak Avganistan Srbiju Libiju Siriju I nikom nista a ovu devojku uhapsili zbog 2 duple servis greske ??
(Ivan Maksomovic, 04. jun 2021 22:42)
Koliko ste vi (rusofili, ne persiram ti) zatucani.

dule

pre 3 godine

Teniserka prema kladionicama niti ima moralnu odgovornost, niti ima potpisan ugovor, ali ako ih obmane - aktiviraju se policija i tuzilastvo.

Jel samo meni ovo nelogocino ili nas ima jos?
(dule, 4. jun 2021 21:07)

Moralno ili ne, koga uhvate u kriminalu ide na robiju, koga ne uhvate taj je bolji igrac, prosto, gluplji robijaju a pametniji se izvuku
E sad, pitanje je gde je granica izmedju "glupljeg" i "pametnijeg"
(Aca, 4. jun 2021 21:55)


Slazem se, ali ja ovde jednostavno ne vidim nikakvo krivicno delo.

Ta devojka se nije ni na koji nacin obavezala toj kladionici. Oni su odlucili da zarade na njoj, uzdajuci se da ce ona uvek da igra 100%. Jer u normalnoj situaciji njoj ce biti bolje (vise ce zaraditi) ako bolje igra tenis. Medjutim, ona je shvatila da moze da joj bude bolje (da vise zaradi) ako ne odigra dobro. I nije odigrala dobro. Boze moj, sledeci put nek se uzdaju u nesto drugo.

A da ti dam jedan nerealan, ali vrlo plastican primer:

Aca svakog dana ide kolima na posao. Ima tri puta, A, B i C, koji se donekle razlikuju po duzini i ocekivanom saobracaju. Aca uglavnom ide putem A, ponekad bude i B i vrlo vrlo retko C posto je ipak najduzi i potrosi duplo vise goriva. Kladionica odluci da jednog dana postavi opkladu 1:50 da ce Aca ici C putem, ocekujuci da zaradi na Aci. Aca to sazna, uplati pare i ode putem C.

Da li je Aca ucinio nesto nemoralno?

Scheisse Roze

pre 3 godine

Da li bi Amerikanka bila uhapšena?
(kzen, 04. jun 2021 22:32)

Ne. Crkni od muke, rusofilcino zatucana.
(Mikii)


Najzatucaniji su ipak pripadnici sekte masnog maga bez rominga.

Ben Dover

pre 3 godine

Bogami, nisam nešto siguran. Gube 0:40 i ako pri trenutnom servisu ne napravi duplu, može biti kraj gema, a ona oba servisa solidno jako prebacila preko mreže blizu polja. Daleko od onoga kako je izgledao prvi servis (u prvom poenu).

Kaznjavati i pobednike

pre 3 godine

Znaci,ko god izgubi gem od Nadal sa nulom,ide na informativni razgovor,a potom na dozivotnu robiju.A, oni koji set izgube sa krompirom,giljotina.Odma!

Vladan R

pre 3 godine

Kladionicu da bi privukla igrace nudi svakojake oplade, od realnih do manje verovatnih, sa sirokim rasponom kvota. Kad miloni kladilaca padnu ba jednu utakmicu, to je ok, ali zato čim neko pogodi za veći dobitak odmah uzbuna, bez obzira koliko je realna opklada. Svojevremeno je Šalke sa 4:1 dobio neke indijance iz neke bivse sovjetske republike i zbog velikog dobitka odmah sumnjivo. Ko zna koliko je njih palo baš na opkladi dupla servis greska, i sad kad je neko pogodio uzbuna. Ako već nude, takve opklade i takve kvote, ne ogranicavajuci ulog na iste, neka budu spremni na gubitak. Nisam neki mrzitelj kladionoca i ne retko uplatim tiketa. Dalje, nikako ne želim da branim one koji namestaju meceve. Oni moraju u zatvor, ali mi smeta da je neko automatski sumnjivo, ako je kladionica pukla, za veliki novac.

ns

pre 3 godine

jel moguca tako slepa ljubav prema Rusima - nicim izazvana i nicim opravdana.Ako au nekog prarili i slusali i videli da je u kladionicama povecano kladjenje na 2 duple greske u odredjenom gemu.Nije tu neko uplatio na takvu glupost 10eur pa APP nego je uplacivano 10.000 i vise i onda se bas Ruskinji a ne Amerikanki, Nemici, Svedjanki, Srpkinji, Kineskinji desi da joj se bas u tom gemu "zatrese" ruka 4 puta!!! Onda ona nema sta da trazi u sportu pa makar bila i sestra od Putina i taman da je on usao na Kosovo da nas odbrani kao sto je odbranio Asada u Siriji - nema mesta jer nije fer zbog pravih sportista. A kladionice svakako treba ukinuti!

dule

pre 3 godine

(Djoda, 05. jun 2021 08:57)

Pa pročitaj moje komentare od početaka. Ja se apsolutno slažem da teniserka i WTA imaju odnos/ugovor/štagod i da WTA može i treba da je kazni ako namerno gubi. Ali u tome i jeste problem - neretko se desi da neko na turu namerno izgubi jer eto došla žuta minuta, nema interes itd. I sve dok niko nije na kladionici zaradio od toga, sem same kladionice, sve je u redu. Bude neka mala kaznica ako se često dešava i na tome se završi. Ali, ako je kladionica izgubila tu odjednom uleću policija i tužilaštvo.

Bottom line, kladionice su zasnovale svoj biznis model na korišćenju događaja koji su apsolutno podložni akcijama drugih ljudi, a opet nad kojima oni sami nemaju nikakvu kontrolu. Meni lično je to besmisleno, ali to je njihov problem. Međutim, oni moraju da snose rizike takvog poslovnog modela. Ne drugi.

milan

pre 3 godine

Da li onda ovo znači i da neki kockar ni slučajno ovako nešto ne sme da pogodi?
(robby, 04. jun 2021 22:16)

moze za hiljadu kinte ali za milion evra ili pet ne

gandalf

pre 3 godine

Prvo, ne postoji igrada ce da napravi dve duple servis greske. Mogu da odigraju da ce biti brejk,da ce izgubiti gem sa 0 ili sa 15,30,40. Naravno da je mnogo lakse namestiti jedan gem umesto izgubiti ceo mec ili set recimo i ti se desava svakodnevno na gotovo svim fjucers turnirima. To sto je Ruskinja nema apsolutno nikakve veze, ima dosta zapadno evropskih igraca i igracica cije meceve kladionice ne nude jer su im na "crnoj" listi. Namestaju i sudije sa tih turnira, kucaju kasno poene koji su odigrani na svojim tabletima, sto ide uzivo na sajtove kladionica, a u medjuvremenu javljaju svojim ljudima sta da odigraju jer znaju unapred kako ce koji gem da se zavrsi. Bilo je i oko ovoga nekih diskvalifikacija.

Serpico

pre 3 godine

ja sam se jednom kladio da ce loptica dva puta da pogodi nec (vrh mreze) u istom poenu (pri servisu ili pri igri). kvota 10.
(romboid braon boje, 04. jun 2021 20:30)

I to nije nikakav problem...ako si se tako samo kladio ti, i na neku uobicajenu svotu. Ali da si se i ti i jos puno drugih kladilo na upravo isto, i jos u neuobicajene svote...e to je onda sumljivo jer onda je vjerovatno u pitanju dojava...

error404

pre 3 godine

Da li onda ovo znači i da neki kockar ni slučajno ovako nešto ne sme da pogodi?
(robby, 04. jun 2021 22:16) a koja je verovatnoxa da budu ulozeni milioni ma nesto tako nemooguce? Sto znaci vise hiljada osobe, jel sigurno nije jedan kockar!

koji si ti car, suze mi idu, legendo

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 4. jun 2021 18:14)
Moj otgan, masivni, potrazi kod tebe tamo gde sunce ne sija.
(Stipe grobar split, 4. jun 2021 19:16)

Proglasavam te kraljem, udaras k kao maljem.

A mogao bih i ovom muceniku ATP da izrimujem ovo njegovo reseto, koji pacenik.

Dr.Dako

pre 3 godine

Asimetricna neka situacija. Kladionica moze da koristi igracicu da zaradi novce na njenim mecevima. Obrnuto ne. To je grubo krsenje ljudskih prava...

Рајко Четник

pre 3 godine

Ово је за доживотну суспензију плус забрана присуства било ком спортском догађају.

Ivan Maksomovic

pre 3 godine

Amerikanci bombardovali Koreju Vijetnam Irak Avganistan Srbiju Libiju Siriju I nikom nista a ovu devojku uhapsili zbog 2 duple servis greske ??

nikola

pre 3 godine

znaci mogucnost da ista mogu da dokazu je ravno 0...,nego to je Ruskinja pa pokusavaju na sve nacine pa i kroz ovo da ih dokazu kao negativce...Zapad ne bira nacin i sredstva kada nesto zeli na silu da predstavi...LAZNO!

Baltazar

pre 3 godine

Ali zato USA vlada garantuje za NBA košarkaše na OI.
Ovde je sve jasno jer je Ruskinja u pitanju.
Jedino se postavlja pitanje dooookleee više?!?!?!

Nalbandian

pre 3 godine

Ово је за доживотну суспензију плус забрана присуства било ком спортском догађају.
(Рајко Четник, 04. jun 2021 17:33)
Najbolje glavu da joj odseku na sred Roland Garosa. Obicno ste vi najradikalniji najgori u svom poslu.

Djoda

pre 3 godine

Koliko nas narod nema pojma o nekim stvarima, vidi se po komentarima.
Nije problem izgubiti gem losom igrom, problem je izgubiti gem losom igrom na koji se neko kladio na veliki iznos na nacin na koji izaziva sumnju. Ako vidite neki trend i onda nesto stovpotpuno odskace od toga a pritom se desi ovo sto se desi, namestaljka je 100%. Hapsi bagru milicijo!!!;

M

pre 3 godine

Amerikanci bombardovali Koreju Vijetnam Irak Avganistan Srbiju Libiju Siriju I nikom nista a ovu devojku uhapsili zbog 2 duple servis greske ??
(Ivan Maksomovic, 04. jun 2021 22:42)
Koliko ste vi (rusofili, ne persiram ti) zatucani.

neko iz mase

pre 3 godine

Kad bi se hapsile sve teniserke koje izgube svoj gem sa nulom, i naprave dve duple servis greške. 90% teniserki bi bilo uhapšeno. jednostavno je to ženski tenis

Laza

pre 3 godine

Prva dupla greška obe lopte u dno mreže ali jedva. Drugi poen namerno promašuje celu loptu. Treći poen je OK. Cetvrti poen dupla greška tako što je promašila teren za dva metra. Ja sam ubedjen da ju je prijavila partnerka zato što je sve vreme gleda sa čudjenjem.

Sića

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 04. jun 2021 18:14)

Da li si svestan šta si napisao, ne znam šta si, Srbin sigurno nisi.

Staka Zulu

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 04. jun 2021 18:14)

Al' te boli!

ns

pre 3 godine

jel moguca tako slepa ljubav prema Rusima - nicim izazvana i nicim opravdana.Ako au nekog prarili i slusali i videli da je u kladionicama povecano kladjenje na 2 duple greske u odredjenom gemu.Nije tu neko uplatio na takvu glupost 10eur pa APP nego je uplacivano 10.000 i vise i onda se bas Ruskinji a ne Amerikanki, Nemici, Svedjanki, Srpkinji, Kineskinji desi da joj se bas u tom gemu "zatrese" ruka 4 puta!!! Onda ona nema sta da trazi u sportu pa makar bila i sestra od Putina i taman da je on usao na Kosovo da nas odbrani kao sto je odbranio Asada u Siriji - nema mesta jer nije fer zbog pravih sportista. A kladionice svakako treba ukinuti!

dule

pre 3 godine

Koliko nas narod nema pojma o nekim stvarima, vidi se po komentarima.
Nije problem izgubiti gem losom igrom, problem je izgubiti gem losom igrom na koji se neko kladio na veliki iznos na nacin na koji izaziva sumnju. Ako vidite neki trend i onda nesto stovpotpuno odskace od toga a pritom se desi ovo sto se desi, namestaljka je 100%. Hapsi bagru milicijo!!!;
(Djoda, 4. jun 2021 19:36)

Znaci da rezimiramo. Posmatrajmo cetvorougao teniserka, WTA (turniri), navijaci, kladionice.

Teniserka prema navijacima ima moralnu odgovornost, ali ako ih obmane - nikom nista.
Teniserka prema WTA ima i moralnu odgovornost a verovatno i potpisan ugovor, ali ako ih obmane - nikom nista.
Teniserka prema kladionicama niti ima moralnu odgovornost, niti ima potpisan ugovor, ali ako ih obmane - aktiviraju se policija i tuzilastvo.

Jel samo meni ovo nelogocino ili nas ima jos?

Aca

pre 3 godine

Teniserka prema kladionicama niti ima moralnu odgovornost, niti ima potpisan ugovor, ali ako ih obmane - aktiviraju se policija i tuzilastvo.

Jel samo meni ovo nelogocino ili nas ima jos?
(dule, 4. jun 2021 21:07)

Moralno ili ne, koga uhvate u kriminalu ide na robiju, koga ne uhvate taj je bolji igrac, prosto, gluplji robijaju a pametniji se izvuku
E sad, pitanje je gde je granica izmedju "glupljeg" i "pametnijeg"

dule

pre 3 godine

u dublovima treba ukinuti drugi servis.
samo prvi, dosta bi se ubrzala igra i bilo bi atraktivnije.
al brate ovaj zenski tenis, ovako se vuce svaka druga van top30.

Sasa

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 04. jun 2021 18:14)

Sta nas bre briga gde si zagubio svoj organ.

Aca

pre 3 godine

Sve čisto, ništa joj neće dokazati, ona će njih tužiti za narušavanje ugleda i uzeti lovu.
(Vlado, 4. jun 2021 18:37)

Nisu sluzbe samo gledale snimak meca nego je verovatno ona bila i pracena mozda i pre ovog meca, ono sve po redu ko sto radi Horejsio u CSI Majami, prisluskivani razgovori, listing poziva, follow the money i tako to. Mozda joj ovo nije prvi put da igra sumnjivo, a i ako je budu pustili bez optuznice onda je velika verovatnoca da je ocinkarila veceg igraca
Nije bas sve tako jednostavno kao sto mislis

Grobar Stipe Split

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 4. jun 2021 18:14)
Pronadji nam ga u mraku tvoje pozadine da se tako pesnicki izrazim.

Ljubo

pre 3 godine

Ovde nema nikakve borbe protiv nameštanja mečeva već se samo i isključivo štite jedna od najvećih mafijaških organizacija a to su kladionice.Nema istrage kada velikani u fudbalu,košarki,tenisu nameštaju mečeve jer kladionica nije prijavila uplate na te mečeve u kojima je izgubila milijarde.Mečevi su namešteni samo onda kada kladionica bude u minusu.Sve je to mafija i da se želi(a ne želi se)izbaciti kriminal iz sporta moraju se odma ukinuti kladionice.Oni su kao i proizvođači droge,alkohola i duvana najveće zlo koje je proizveo čovek.Šta vi mislite zašto se to ne može iskoreniti,pa ne može se iskoreniti jer bi mafija ostala bez lakova kapitala.Uništavanjem droge,alkohola,duvana i kladionica bi se spasili milioni mladih ljudi ali to nije u interesu moćnicima tj mafiji.

Ljubisa livac

pre 3 godine

Pohaspite onda sve koji su ikad napravili dve duple greske. Znate ima ljudi koji se bave analiticki kladjenjem, gledaju, prate. Nije bilo tesko uociti da joj je servis slabija strana, zasto ne probati.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

Smeta im kao namestanje meceva, a ne smeta im kad na dresovima fudbalskih klubova stoje imena kladionice. Kako je moguce da je uopste dozvoljeno da kladionice budu sponzori. Pa jbt. to je kao da kriminalci budu sponzori politicarima.. pa cekaj, jbt to je kao da je ceo svet Srbija..

Mile

pre 3 godine

Nju je cinkario ili trener ili partnerka. Da je sumnjivo jeste. Da sam video i gluplje izgubljene gemove jesam a nije mi palo na pamet da je namešaljka. Berdih i Dimitrov prave i smešnije greške. Neko ju je njen cinkario i prijavio.

huh

pre 3 godine

@heh

Postoji pravilo u svim sportovima da ne smeš namerno da izgubiš. Bernard Tomic je nekoliko puta kažnjavan zbog toga. Jednostvano nije u duhu sporta. Ali to nije ovde problem, problem je što je neko istovremeno uložio ogromne sume novca na kladionici. Zato je uhapšena, ne zbog nezalaganja.

kladzom do bola

pre 3 godine

Sarapova , kad joj tata na tribini skine kacket i vrati na glavu gubi gem .To se pricalo , a u direknim prenosima na tv-u nekad sam to mogao i da vidim .Kako dokazati .

illy

pre 3 godine

Kad ce da uhapse realove, barselonine, juventusove itd napadace kada pistignu samo jedan gol na celom necu protiv autsajdera. Smesni su, henes robija zbog utaje poreza jer su mu nai 20 mio franaka u svajcarskoj i na sudjenju se brani da su mu pare od kladionica i kladjemja a on u to vreme predaednik Bajerna. Cim je izasao iz zatvora i platio lorez vratili ga na mesto predsednika opet. Ovaj svet je otisao dovraga....

klinton - br. 1 po šuntavilu

pre 3 godine

E moji Rusi, koliko još ima do dna?
(La la iz Banata, 04. jun 2021 20:28)

Raspitaj se kod svojih prijatelja koji su nas bombardovali 1999.

vrg

pre 3 godine

Who care.
(mi, 4. jun 2021 19:28)

bolje da si napisao "koga briga".
em je na nasem jeziku, em se ne bi blamirao kako ne znas engleski.

mada, blamiras se svejedno jer te je ocigledno bilo dovoljno briga da ostavis neki kao komentar.

Stipe grobar split

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 4. jun 2021 18:14)
Moj otgan, masivni, potrazi kod tebe tamo gde sunce ne sija.

Novi sad - Boston

pre 3 godine

Inace je opste poznato da kada se namesta mec,namesta se tako da u drugom setu u petom gemu budu dve duple servis greske.
Svako ko je pogledao vise od dva teniska meca u zenskoj kategoriji,zna da je ovo skroz normalno,a narocito u dublu.
Ako vec hoce da hvataju tenisere i teniserke koji namestaju,neka malo obrate paznju na fjucerse i celendzere u muskoj kategoriji,i narocito sudije koje tu sude.

Randy Marsh

pre 3 godine

Klađenje na dve duple greške mi ne deluje baš inteligentno. Ako već hoće da muti mnogo je lakše igrati npr. poraz od 2:0 u setovima.

vrg

pre 3 godine

uh, pa nije bas napravila gigantsku duplu na kraju. relativno je malo falilo da neki od poslednja dva servisa upadne, sto nije nikako smela ako je namestala.
sumnjam da je toliko sigurna u sebe da napravi tako male namerne greske i to kad je vec bilo 0:40, znaci poslednja sansa za drugu duplu.

iks

pre 3 godine

,,Ne znam šta se desilo u četvrtom setu na 6:5 i 40:40. Nešto je pošlo po zlu. Ne mogu da verujem da sam dvaput odservirao duplu grešku."

Izjava Rodžera Federera posle polufinala Vimbldona 2016. godine. Hm, ne mogu da se setim da li je bio uhapšen...

znanje-imanje

pre 3 godine

"Crkni od muke, rusofilcino zatucana."
Zašto da crkne, uopšte; i od kakve muke? "rusofilčino zatucana" - po čemu se vidi da je rusofilan, to iz pitanja ne sledi uopšte? Dalje da li ako je rusofil onda je automatski i zatucan? Ali ako jeste čemu onda pleonazam? Ako nije - gde se ovde vidi zatucanost, možda je nezatucani rusofil? Sve u svemu kao što poznata pesma kaže:

Nećeš popraviti bedu svog života
ako se pretvaraš u sve većeg skota

nevaspitana komunjara mikii

pre 3 godine

Da li bi Amerikanka bila uhapšena?
(kzen, 04. jun 2021 22:32)

Ne. Crkni od muke, rusofilcino zatucana.
(Mikii, 04. jun 2021 22:46)

A vi što ubijate dete na noši ste primer pameti i morala, zar ne?

DaniloBluka

pre 3 godine

@@@@Nju je cinkario ili trener ili partnerka. Da je sumnjivo jeste. Da sam video i gluplje izgubljene gemove jesam a nije mi palo na pamet da je namešaljka. Berdih i Dimitrov prave i smešnije greške. Neko ju je njen cinkario i prijavio.
(Mile, 04. jun 2021 18:08)


Nakon svih desetina vijesti o namjestanju ljudi jos ne razumiju, nije nikog briga da li neko preda ili namjesti ako se niko ne kladi na to!!! Oni samo prate novac i ne daju da ljudi zaradjuju namjestajuci.
Nije problem sto je ona ovako servirala nego sto je neko ulozio velike pare na to!!
Ja se kladim godinama na tenis i to na labilnost igraca kao danas Djere osvaja set ili opklada pokrivanje Djere ne osvaja 3 gema do kraja meca ali da ulozim ogromne pare na dve duple u gemu!? Pa to ne bi ni da Ivanisevic mamuran igra..

vratite oteto

pre 3 godine

zatvoriti kladionice to je najveci criminal I protiv je ljudsko dostojanstva, shtetno za zdravlje. zasto Josh uvek postoje kladionice M

Djoda

pre 3 godine

Znaci da rezimiramo. Posmatrajmo cetvorougao teniserka, WTA (turniri), navijaci, kladionice.

Teniserka prema navijacima ima moralnu odgovornost, ali ako ih obmane - nikom nista.
Teniserka prema WTA ima i moralnu odgovornost a verovatno i potpisan ugovor, ali ako ih obmane - nikom nista.
Teniserka prema kladionicama niti ima moralnu odgovornost, niti ima potpisan ugovor, ali ako ih obmane - aktiviraju se policija i tuzilastvo.

Jel samo meni ovo nelogocino ili nas ima jos?
(dule, 4. jun 2021 21:07)

Mesas babe i zabe. Teniserka prema WTA ima odgovornost, ne samo moralnu. Ako WTA uoci da neko namerno gubi ili steluje rezultat, taj ce svakako popiti kaznu. Mnogo je lakse to utvrditi ako se ukljuce i kladionice, jer to daje ono najvaznije-motiv. Takodje, ukljucuju se policija i tuzilastvo jer neko zaradjuje pare prevarom, odnosno krade od kladionice drugim recima (ne ulazim u ispravnost kladionica, ali niko nas ne bije po usima da se kladimo po unapred poznatim kvotama). Ako ti je lakse, isto tako je zabranjen inside trading na berzi i strogo se kaznjava.

Kaznjavati i pobednike

pre 3 godine

Znaci,ko god izgubi gem od Nadal sa nulom,ide na informativni razgovor,a potom na dozivotnu robiju.A, oni koji set izgube sa krompirom,giljotina.Odma!

Scheisse Roze

pre 3 godine

Da li bi Amerikanka bila uhapšena?
(kzen, 04. jun 2021 22:32)

Ne. Crkni od muke, rusofilcino zatucana.
(Mikii)


Najzatucaniji su ipak pripadnici sekte masnog maga bez rominga.

aleksandar belic

pre 3 godine

Who care.
(mi, 4. jun 2021 19:28)

bolje da si napisao "koga briga".
em je na nasem jeziku, em se ne bi blamirao kako ne znas engleski.

mada, blamiras se svejedno jer te je ocigledno bilo dovoljno briga da ostavis neki kao komentar.
(vrg, 4. jun 2021 20:51)

A tek kad napisu cele komentare sa kretenizmima tipa nzm vrv ...

Serpico

pre 3 godine

ja sam se jednom kladio da ce loptica dva puta da pogodi nec (vrh mreze) u istom poenu (pri servisu ili pri igri). kvota 10.
(romboid braon boje, 04. jun 2021 20:30)

I to nije nikakav problem...ako si se tako samo kladio ti, i na neku uobicajenu svotu. Ali da si se i ti i jos puno drugih kladilo na upravo isto, i jos u neuobicajene svote...e to je onda sumljivo jer onda je vjerovatno u pitanju dojava...

gandalf

pre 3 godine

Prvo, ne postoji igrada ce da napravi dve duple servis greske. Mogu da odigraju da ce biti brejk,da ce izgubiti gem sa 0 ili sa 15,30,40. Naravno da je mnogo lakse namestiti jedan gem umesto izgubiti ceo mec ili set recimo i ti se desava svakodnevno na gotovo svim fjucers turnirima. To sto je Ruskinja nema apsolutno nikakve veze, ima dosta zapadno evropskih igraca i igracica cije meceve kladionice ne nude jer su im na "crnoj" listi. Namestaju i sudije sa tih turnira, kucaju kasno poene koji su odigrani na svojim tabletima, sto ide uzivo na sajtove kladionica, a u medjuvremenu javljaju svojim ljudima sta da odigraju jer znaju unapred kako ce koji gem da se zavrsi. Bilo je i oko ovoga nekih diskvalifikacija.

milan

pre 3 godine

Da li onda ovo znači i da neki kockar ni slučajno ovako nešto ne sme da pogodi?
(robby, 04. jun 2021 22:16)

moze za hiljadu kinte ali za milion evra ili pet ne

error404

pre 3 godine

Da li onda ovo znači i da neki kockar ni slučajno ovako nešto ne sme da pogodi?
(robby, 04. jun 2021 22:16) a koja je verovatnoxa da budu ulozeni milioni ma nesto tako nemooguce? Sto znaci vise hiljada osobe, jel sigurno nije jedan kockar!

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 3 godine

Oduvek sam pricao da je tenis sport koji je najlakse namestiti. Znaci mozes da igras vrhunski mec ali dovoljno je da promasis u odredjenom momentu i ko moze da dokaze da je to bilo namerno. Sto neko napisa pa meni je svaki zenski mec ovakav kao na video,90% teniserki nije sposobno da ubaci normalan servis vec gledaju samo da ubace u polje pa posle kako bude. A to sto se neko kladi tamo da ce da napravi duplu gresku,pa dovoljno je da odgleda dva njena servis gema i da mu bude jasno da ima ocajan servis i da su greske vrlo moguce.

koji si ti car, suze mi idu, legendo

pre 3 godine

A kad Srbin Novak dva puta servira u mrežu, posle 34 tapkanja, đe je organ?
(ATP mu gleda kroz rešeto, 4. jun 2021 18:14)
Moj otgan, masivni, potrazi kod tebe tamo gde sunce ne sija.
(Stipe grobar split, 4. jun 2021 19:16)

Proglasavam te kraljem, udaras k kao maljem.

A mogao bih i ovom muceniku ATP da izrimujem ovo njegovo reseto, koji pacenik.

Matori Kesa

pre 3 godine

Jedna rec sve objasnjava - ,,Vrv,, ! Ludilo kako god okrenes ! ( Da mi je znati Ko izmisli tu rec -Vrv- pa da ga castim pivom dok mu na usi ne krene ) ?

Lax

pre 3 godine

Ona može da bude uhapšena ako se njen brat, muž ili otac kladio... A, šta briga sportistu šta se dešava po kladionicama? Može sa svojom igrom da radi šta hoće, može da analizira šta je štetnije za kladionice pa namerno da igra tako da ih cima...

dule

pre 3 godine

Teniserka prema kladionicama niti ima moralnu odgovornost, niti ima potpisan ugovor, ali ako ih obmane - aktiviraju se policija i tuzilastvo.

Jel samo meni ovo nelogocino ili nas ima jos?
(dule, 4. jun 2021 21:07)

Moralno ili ne, koga uhvate u kriminalu ide na robiju, koga ne uhvate taj je bolji igrac, prosto, gluplji robijaju a pametniji se izvuku
E sad, pitanje je gde je granica izmedju "glupljeg" i "pametnijeg"
(Aca, 4. jun 2021 21:55)


Slazem se, ali ja ovde jednostavno ne vidim nikakvo krivicno delo.

Ta devojka se nije ni na koji nacin obavezala toj kladionici. Oni su odlucili da zarade na njoj, uzdajuci se da ce ona uvek da igra 100%. Jer u normalnoj situaciji njoj ce biti bolje (vise ce zaraditi) ako bolje igra tenis. Medjutim, ona je shvatila da moze da joj bude bolje (da vise zaradi) ako ne odigra dobro. I nije odigrala dobro. Boze moj, sledeci put nek se uzdaju u nesto drugo.

A da ti dam jedan nerealan, ali vrlo plastican primer:

Aca svakog dana ide kolima na posao. Ima tri puta, A, B i C, koji se donekle razlikuju po duzini i ocekivanom saobracaju. Aca uglavnom ide putem A, ponekad bude i B i vrlo vrlo retko C posto je ipak najduzi i potrosi duplo vise goriva. Kladionica odluci da jednog dana postavi opkladu 1:50 da ce Aca ici C putem, ocekujuci da zaradi na Aci. Aca to sazna, uplati pare i ode putem C.

Da li je Aca ucinio nesto nemoralno?

dule

pre 3 godine

(Djoda, 05. jun 2021 08:57)

Pa pročitaj moje komentare od početaka. Ja se apsolutno slažem da teniserka i WTA imaju odnos/ugovor/štagod i da WTA može i treba da je kazni ako namerno gubi. Ali u tome i jeste problem - neretko se desi da neko na turu namerno izgubi jer eto došla žuta minuta, nema interes itd. I sve dok niko nije na kladionici zaradio od toga, sem same kladionice, sve je u redu. Bude neka mala kaznica ako se često dešava i na tome se završi. Ali, ako je kladionica izgubila tu odjednom uleću policija i tužilaštvo.

Bottom line, kladionice su zasnovale svoj biznis model na korišćenju događaja koji su apsolutno podložni akcijama drugih ljudi, a opet nad kojima oni sami nemaju nikakvu kontrolu. Meni lično je to besmisleno, ali to je njihov problem. Međutim, oni moraju da snose rizike takvog poslovnog modela. Ne drugi.

Dr.Dako

pre 3 godine

Asimetricna neka situacija. Kladionica moze da koristi igracicu da zaradi novce na njenim mecevima. Obrnuto ne. To je grubo krsenje ljudskih prava...

romboid braon boje

pre 3 godine

ja sam se jednom kladio da ce loptica dva puta da pogodi nec (vrh mreze) u istom poenu (pri servisu ili pri igri). kvota 10.

Ben Dover

pre 3 godine

Bogami, nisam nešto siguran. Gube 0:40 i ako pri trenutnom servisu ne napravi duplu, može biti kraj gema, a ona oba servisa solidno jako prebacila preko mreže blizu polja. Daleko od onoga kako je izgledao prvi servis (u prvom poenu).

Vladan R

pre 3 godine

Kladionicu da bi privukla igrace nudi svakojake oplade, od realnih do manje verovatnih, sa sirokim rasponom kvota. Kad miloni kladilaca padnu ba jednu utakmicu, to je ok, ali zato čim neko pogodi za veći dobitak odmah uzbuna, bez obzira koliko je realna opklada. Svojevremeno je Šalke sa 4:1 dobio neke indijance iz neke bivse sovjetske republike i zbog velikog dobitka odmah sumnjivo. Ko zna koliko je njih palo baš na opkladi dupla servis greska, i sad kad je neko pogodio uzbuna. Ako već nude, takve opklade i takve kvote, ne ogranicavajuci ulog na iste, neka budu spremni na gubitak. Nisam neki mrzitelj kladionoca i ne retko uplatim tiketa. Dalje, nikako ne želim da branim one koji namestaju meceve. Oni moraju u zatvor, ali mi smeta da je neko automatski sumnjivo, ako je kladionica pukla, za veliki novac.