Tenis 73

Petak, 07.06.2019.

20:39

"Otkazali smo mečeve jer je Novak otišao? To je gomila gluposti"

Direktor Rolan Garosa Gi Forže demantovao je navode da je Novak Đoković napustio kompleks tog turnira pre odluke organizatora da odlože meč.

"Otkazali smo meèeve jer je Novak otišao? To je gomila gluposti" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

slaviša šmigič

pre 5 godina

nerazumem ove parizane krov je odluceno,da se postavi 2025 godine zašto toliko čekanja onda dolazi guranje,da neki igraju 2.dana jedam meč ljudi došli,da uzivaju u pravom tenisu ovo je sve drugo samo ne tenis.

CATAPA

pre 5 godina

Objektivo, oba meča su igrana u krajnje neregularnim uslovima, odnosno nije ih trebalo igrati. Šta je sledeće, da igraju po snegu?
U ovakvim uslovima više odlučuje sreća nego bilo kakva umešnost. Ne znam ko je prekinuo tu svinjariju, ako je Novak svaka mu čast. I tako se bori za dostojanstvo igrača. I kao predsednik saveta igrača i kao prvi nosilac na turniru, imao je čak i takvu obavezu.
Doduše, trebalo je da insistira i pre prvog meča koji nije ništa regularnije odigran nego drugi.

Cph

pre 5 godina

Jao,čuj izvinila se na Twitteru! Ja nemam profil na Twitteru. Šta mene briga za njen Twitter.
Jedan profesionalac se ne ponaša ovako.

vrg

pre 5 godina

A,sad lijepo Barbari dati otkaz. Tako su neki dan i od Serene napravili čudovište,bez ikakvog osnova. Odakle Barbari uopšte ideja da bi Novak mogao tako nešto uraditi? Barbara,em je ružna,em izgleda nije ni naročito pametna.
(Cph, 7. jun 2019 20:50)

aha, pazi da joj ne daju otkaz. najjace da je sama to smislila i resila da kaze. ona prica sta joj se naredi, kao i onaj mac. pre ce biti da bi dobila otkaz da nije to rekla.

ivan

pre 5 godina

Na stranu sto je otisao i dal je trebao i sta je sve tu bilo, ali samo jedno pitanje, pa jel organizatori ne mogu da naprave pokretni krov?Nego se igra kao pre 100 godina i onda kisa prekida mec, pa posle ponovo, i maltretiranje gledalaca, a tek televizije sto moraju da se prilagodjavaju, a zasto sve to?
Zato sto ne mogu da naprave pokreni krov makar na satrijeu?

Helena

pre 5 godina

Čim je izgubio servis, otišao je do klupe spakovao torbu i krenuo ka svlačionici, baš se videlo. Tim je stajao u čudu sa lopticom u ruci, spreman da servira, ne shvatajući šta se dešava.
Ko je pažljivo gledao, shvatiće da se Barbara izlanula, a organizatori su pokušali da zaštite Novaka.
Nije Barbara kriva, žena je rekla istinu!

sweswe

pre 5 godina

Nole, poznat po "fer" pleju kad gubi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (simke, 7. jun 2019 22:18)

Uprave GS, Masters turnira i ATP su "poznati" po fair play-u kada Novak pobjedjuje ili samo ucestvuje na nekom turniru. Nole je za njih fair play GROMADA.

Nula, krompir, ništa, cvonjak

pre 5 godina

Saša
Vidim Nadal i Federer igrali, i zamisli Federer gubio al mu nije smetala prašina u oči i usta, niti vetar što nosio loptice, nije šmugnuo sa terena jer ga Rafa brejknuo (u sva tri seta). Muški je izdržao na terenu svaki šamar od Rafe, nije valjda seka persa da vata maglu kad vidi da gubi..

Veder

pre 5 godina

Koliko je malo je potrebno da ga mrzite, koliko malo je potrebno da se Novak optuži za sve, koliko malo je potrebno da bude kriv i za loše vreme... Koliko malo je potrebno da ga Srbi mrze kao najvećeg neprijatelja i da ga Barbara tendenciozno osumnjiči da je napustio teren pre zvanične objave prekida meča, koliko malo je potrebno da svi pokažu svoje licemerje kad je najbilji teniser u pitanju... Nije tebi lako Novače,bori se koliko možeš za sebe. Ovaj narod te nije zaslužio, a Zapad ti nikad neće oprostiti što si najbilji teniser planete, ni s petnaest GS titula niti s 22. Neka te sreća prati kroz život veliki čoveče!

Ivan

pre 5 godina

Barabara se izvinila na svom twiteru i rekla da ce to uraditi i sutra uzivo u emisiji.Neko joj je doturio tu laznu informaciju da je Novak otisao a u stvari cekao je zajedno sa Timom u svlacionici.

DD

pre 5 godina

Bezobrazni ovi francuzi, zar ne znaju da Novaku smeta vetar, da nosi sočiva, užasava se prašine a i trepavica ga boli pa da nameste krov...ali eto namerno nece jer ga mrze.

Darko

pre 5 godina

Pogledajte komentare stranaca na tviteru, oni ga bas bas mnogo mrze i željeli su da je ovo istina. I ako osvoji zbog njih će mi biti najviše drago. Republika Srpska čeka Nole slem.

Chisho

pre 5 godina

Gledam Novakove mečeve na Eurosport NORWAY. Imaju par vrlo kompetentnih komentatora da mi je veče zadovoljstvo slušati njih jer tada znam kada hvale Novaka da to nije navijačka strast. Imam i dalje sve nase kanale i ranije sam pratio Novaka na SK. Ovi komentatori su bivši teniseri i vrlo stručno su objašnjavali kako vjetar i kiša utiču na odskok loptice, način igranja itd. Inače često komentarišu GOAT diskusiju koja aktivno traje u Svijetu i objašnjavaju sve argumente za svakog od trojice. Rafa GOAT zbog broja GS i neverovatan kralj sljake i suveren skor sa Rogerom. Roger GOAT samo zbog najvećeg broja GS. Novak GOAT zato što je najkompletnijih igrač ikada koji igra na najvišem nivou ikada kada je nepobediv. Nole SLAM (skoro pa 2x) kao i vrlo značajan i PIZITIVAN medjusobnih skor sa Rafom i Rogerom. Kažu pa ko kako voli do daljnjeg....kako će biti na kraju zavisi od Novaka, tj. da li će da trenira ili da se segaci po plažama širom Svijeta.

Vladimir Cokanovic

pre 5 godina

Volim i ja Novaka zato što je naš, ali treba biti realan. Zašto bi žena lagala? Šta to Eurosport ima protiv Đokovića? Pre će lagati organizatori jer bi to narušilo već ionako srozan ugled turnira.
(ja, 7. jun 2019 22:14)

Odgovorna je zato sto je pustila neproverenu informaciju uzivo a posle se izvinila zbog toga na svom tviter nalogu. Ona je inace Austrijanka kao i Dominik Tim.

Starac Fočo

pre 5 godina

Gledah meč na eurosport uk i moram da priznam da Novaka komentatori jednostavno mrze. Bio je takav izliv besa od strane oba komentatora kada je Novak napustio teren zarad kiše da je to neverovatno. Užas. Voleo bih da im Novak začepi usta svima i podigne još jednom trofej. Uzdravlje.

Klašnja

pre 5 godina

Djokovic nabija komplekse skoro deceniju unazad, nije ni cudo sto se desi jedan ovakav izliv kompleksa s vremena na vreme
(Gagi, 07. jun 2019 21:17)

Strašni kompleksi, nema šta. Svet se trese. Zbog jednog igrača u nekom, relativno beznačajnom sportu. Ha, ha, ha, našim srpskim zabludama nema kraja. Mi se gušimo u sopstvenim kompleksima i neznanju.

Svaki komentar je odraz ličnog (ne) zadovoljstva

pre 5 godina

novak sutra gubi
to se zove karma
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gandra Šajkaš, 7. jun 2019 21:41)

Svako ima svoju karmu i tvoja zluradost tebe čeka iza ćoška. Nista se ne brini.

Čiča Gliša

pre 5 godina

On kada vidi da ce da izgubi ili da je neko bolji pocinje da folira da se kao povredio.Nije mu to prvi put da radi ali je ocigledno da ce ga Taem pobediti na nasu zalost.A sto se mene tice i neka ga pobedi ovo je sport naravno da volim Novaka i Srbiju ali moze i da izgubi meni opet frizider zbog toga nece biti pun kako tteba???????????

Nidje veze

pre 5 godina

On kada vidi da ce da izgubi ili da je neko bolji pocinje da folira da se kao povredio.Nije mu to prvi put da radi ali je ocigledno da ce ga Taem pobediti na nasu zalost.A sto se mene tice i neka ga pobedi ovo je sport naravno da volim Novaka i Srbiju ali moze i da izgubi meni opet frizider zbog toga nece biti pun kako tteba???…??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Čiča Gliša, 7. jun 2019 22:10)

Ovo je sport i navijas, gledaš... A tvoj frižider nema veze sa Novakom. Ako je prazan, a ti sediš i gledaš sport onda nesto sa tobom nije u redu. Očigledno ili imaš viška vremena ili nešto radis pogrešno. Poradi na tome da napunis frižider pa se onda vrati da komentarises.

ja

pre 5 godina

A,sad lijepo Barbari dati otkaz. Tako su neki dan i od Serene napravili čudovište,bez ikakvog osnova. Odakle Barbari uopšte ideja da bi Novak mogao tako nešto uraditi? Barbara,em je ružna,em izgleda nije ni naročito pametna.
(Cph, 07. jun 2019 20:50)

Volim i ja Novaka zato što je naš, ali treba biti realan. Zašto bi žena lagala? Šta to Eurosport ima protiv Đokovića? Pre će lagati organizatori jer bi to narušilo već ionako srozan ugled turnira.

Saša

pre 5 godina

Moram da pitam sve ove de.... koji ostavljaju negativne komentare dali su gledali meč ili lupaju gluposti iz mržnje i zavisti.Nije moguće igrati kada vam vetar nosi lopticu i ubacuje šljaku u oči i usta.Sramota je za takav GS da ne prekinu meč na vreme,i zbog igrača i zbog publike.Ali Francuzi su poznati po tome.

m

pre 5 godina

Samo jedna je bila prava Barbara, sve nove su falš!!! "Seti se Barbara, onog dana je kišilo nad Roland Garosom, pa su zvaničnici pomerili meč za sutra, a Ti tako, uvek u mislima protiv Novaka-proglasila njega za krivca! Seti se Barbara!!! To nije fer po milioniti put u odnosu na Noleta! A što je on kriv???!!! Razmisli Barbara pre no što se oglasiš!!!

Seki

pre 5 godina

Laze ovaj forze videlo se da je napustio cim je pocela kisa samo je uzeo torbu i otisao a tim vec mislio da servira ovi prvi trojica imaju velike povlastice drugi bi popili pedalu sa turnira.

Globtroter

pre 5 godina

Neverovatna stvar kako se uvlace Novaku da ne kazem u sta, kad im dodje u studio, a ne mogu ocima da ga vide, samo Novak je dobar pa ih ispostuje... mislim da ce kod mnogih biti dan zalosti kada Djokovic bude i na papiru najbolji svih vremena

sweswe

pre 5 godina

Na žalost bema finala za Novaka. Tim je mnogo bolji od njega, mada je svejedno ko će izgubiti od Nadala. Ovde je Nadal ne pobediv.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (micaiz kafica, 7. jun 2019 21:03)

Mozda je Nadal NEPOBEDIV, ali ti si sigurno NEPISMEN. Nadal je gubio dva puta na RG,
jednom od Söderlinga, a drugi put od Djokovica, tako da i to "nepobediv" pada u vodu.
Ostaje sigurno samo ono za tvoju nepismenost, znaci...
Provali kako se pise "ne pobediv" ;-)

Danko

pre 5 godina

To se zove kontrola štete, Forže laže da bi sprečio veći skandal. Nije bilo razloga da se ne igra, vreme se znatno popravilo, gledaoci nisu mogli da veruju...

Kanidja PG

pre 5 godina

Dzaba nema kise kad vjetar rastura kompleks a ne samu igru.
Sjutra gledamo pravi tenis od strane Novaka ne znam ni kako je izvukao drugi set u onakvim uslovima.
Nije slucajno najbolji dvoranski igrac kada nema spoljnih uticaja na igru.
Ne kazem da ono Timu odgovara,ali Djokovic je stvarno kao riba na suvom u ovakvim okolnostima.

Zoran M.

pre 5 godina

Televizija moze biti dobra a tek koliko moze biti losa za odredjeni tip osoba. Pokazemo vam sliku kako Nole odlazi sa RG i odmah idu glasine da je sam odlucio da ode.Nazalost taj tip osoba se prepusta totalno slikama a ne razmisljanju.Niko nije lud na tom vrhomskom nivou se ponasa tako.....

Cph

pre 5 godina

A,sad lijepo Barbari dati otkaz. Tako su neki dan i od Serene napravili čudovište,bez ikakvog osnova. Odakle Barbari uopšte ideja da bi Novak mogao tako nešto uraditi? Barbara,em je ružna,em izgleda nije ni naročito pametna.

Idemooo!!!

pre 5 godina

Koliko ga mrze samo!!! Strasno. E sad u inat No1e ima sve da ih razvali! I na Wimbledonu i na US Openu. Ne 4, vec 6 GS naslova zaredom ima da osvoji. Minimalno!!!

Cph

pre 5 godina

A,sad lijepo Barbari dati otkaz. Tako su neki dan i od Serene napravili čudovište,bez ikakvog osnova. Odakle Barbari uopšte ideja da bi Novak mogao tako nešto uraditi? Barbara,em je ružna,em izgleda nije ni naročito pametna.

Idemooo!!!

pre 5 godina

Koliko ga mrze samo!!! Strasno. E sad u inat No1e ima sve da ih razvali! I na Wimbledonu i na US Openu. Ne 4, vec 6 GS naslova zaredom ima da osvoji. Minimalno!!!

Starac Fočo

pre 5 godina

Gledah meč na eurosport uk i moram da priznam da Novaka komentatori jednostavno mrze. Bio je takav izliv besa od strane oba komentatora kada je Novak napustio teren zarad kiše da je to neverovatno. Užas. Voleo bih da im Novak začepi usta svima i podigne još jednom trofej. Uzdravlje.

Globtroter

pre 5 godina

Neverovatna stvar kako se uvlace Novaku da ne kazem u sta, kad im dodje u studio, a ne mogu ocima da ga vide, samo Novak je dobar pa ih ispostuje... mislim da ce kod mnogih biti dan zalosti kada Djokovic bude i na papiru najbolji svih vremena

Veder

pre 5 godina

Koliko je malo je potrebno da ga mrzite, koliko malo je potrebno da se Novak optuži za sve, koliko malo je potrebno da bude kriv i za loše vreme... Koliko malo je potrebno da ga Srbi mrze kao najvećeg neprijatelja i da ga Barbara tendenciozno osumnjiči da je napustio teren pre zvanične objave prekida meča, koliko malo je potrebno da svi pokažu svoje licemerje kad je najbilji teniser u pitanju... Nije tebi lako Novače,bori se koliko možeš za sebe. Ovaj narod te nije zaslužio, a Zapad ti nikad neće oprostiti što si najbilji teniser planete, ni s petnaest GS titula niti s 22. Neka te sreća prati kroz život veliki čoveče!

Zoran M.

pre 5 godina

Televizija moze biti dobra a tek koliko moze biti losa za odredjeni tip osoba. Pokazemo vam sliku kako Nole odlazi sa RG i odmah idu glasine da je sam odlucio da ode.Nazalost taj tip osoba se prepusta totalno slikama a ne razmisljanju.Niko nije lud na tom vrhomskom nivou se ponasa tako.....

Kanidja PG

pre 5 godina

Dzaba nema kise kad vjetar rastura kompleks a ne samu igru.
Sjutra gledamo pravi tenis od strane Novaka ne znam ni kako je izvukao drugi set u onakvim uslovima.
Nije slucajno najbolji dvoranski igrac kada nema spoljnih uticaja na igru.
Ne kazem da ono Timu odgovara,ali Djokovic je stvarno kao riba na suvom u ovakvim okolnostima.

Saša

pre 5 godina

Moram da pitam sve ove de.... koji ostavljaju negativne komentare dali su gledali meč ili lupaju gluposti iz mržnje i zavisti.Nije moguće igrati kada vam vetar nosi lopticu i ubacuje šljaku u oči i usta.Sramota je za takav GS da ne prekinu meč na vreme,i zbog igrača i zbog publike.Ali Francuzi su poznati po tome.

sweswe

pre 5 godina

Na žalost bema finala za Novaka. Tim je mnogo bolji od njega, mada je svejedno ko će izgubiti od Nadala. Ovde je Nadal ne pobediv.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (micaiz kafica, 7. jun 2019 21:03)

Mozda je Nadal NEPOBEDIV, ali ti si sigurno NEPISMEN. Nadal je gubio dva puta na RG,
jednom od Söderlinga, a drugi put od Djokovica, tako da i to "nepobediv" pada u vodu.
Ostaje sigurno samo ono za tvoju nepismenost, znaci...
Provali kako se pise "ne pobediv" ;-)

Darko

pre 5 godina

Pogledajte komentare stranaca na tviteru, oni ga bas bas mnogo mrze i željeli su da je ovo istina. I ako osvoji zbog njih će mi biti najviše drago. Republika Srpska čeka Nole slem.

sweswe

pre 5 godina

Nole, poznat po "fer" pleju kad gubi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (simke, 7. jun 2019 22:18)

Uprave GS, Masters turnira i ATP su "poznati" po fair play-u kada Novak pobjedjuje ili samo ucestvuje na nekom turniru. Nole je za njih fair play GROMADA.

Svaki komentar je odraz ličnog (ne) zadovoljstva

pre 5 godina

novak sutra gubi
to se zove karma
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gandra Šajkaš, 7. jun 2019 21:41)

Svako ima svoju karmu i tvoja zluradost tebe čeka iza ćoška. Nista se ne brini.

Vladimir Cokanovic

pre 5 godina

Volim i ja Novaka zato što je naš, ali treba biti realan. Zašto bi žena lagala? Šta to Eurosport ima protiv Đokovića? Pre će lagati organizatori jer bi to narušilo već ionako srozan ugled turnira.
(ja, 7. jun 2019 22:14)

Odgovorna je zato sto je pustila neproverenu informaciju uzivo a posle se izvinila zbog toga na svom tviter nalogu. Ona je inace Austrijanka kao i Dominik Tim.

Nidje veze

pre 5 godina

On kada vidi da ce da izgubi ili da je neko bolji pocinje da folira da se kao povredio.Nije mu to prvi put da radi ali je ocigledno da ce ga Taem pobediti na nasu zalost.A sto se mene tice i neka ga pobedi ovo je sport naravno da volim Novaka i Srbiju ali moze i da izgubi meni opet frizider zbog toga nece biti pun kako tteba???…??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Čiča Gliša, 7. jun 2019 22:10)

Ovo je sport i navijas, gledaš... A tvoj frižider nema veze sa Novakom. Ako je prazan, a ti sediš i gledaš sport onda nesto sa tobom nije u redu. Očigledno ili imaš viška vremena ili nešto radis pogrešno. Poradi na tome da napunis frižider pa se onda vrati da komentarises.

Ivan

pre 5 godina

Barabara se izvinila na svom twiteru i rekla da ce to uraditi i sutra uzivo u emisiji.Neko joj je doturio tu laznu informaciju da je Novak otisao a u stvari cekao je zajedno sa Timom u svlacionici.

ivan

pre 5 godina

Na stranu sto je otisao i dal je trebao i sta je sve tu bilo, ali samo jedno pitanje, pa jel organizatori ne mogu da naprave pokretni krov?Nego se igra kao pre 100 godina i onda kisa prekida mec, pa posle ponovo, i maltretiranje gledalaca, a tek televizije sto moraju da se prilagodjavaju, a zasto sve to?
Zato sto ne mogu da naprave pokreni krov makar na satrijeu?

m

pre 5 godina

Samo jedna je bila prava Barbara, sve nove su falš!!! "Seti se Barbara, onog dana je kišilo nad Roland Garosom, pa su zvaničnici pomerili meč za sutra, a Ti tako, uvek u mislima protiv Novaka-proglasila njega za krivca! Seti se Barbara!!! To nije fer po milioniti put u odnosu na Noleta! A što je on kriv???!!! Razmisli Barbara pre no što se oglasiš!!!

Chisho

pre 5 godina

Gledam Novakove mečeve na Eurosport NORWAY. Imaju par vrlo kompetentnih komentatora da mi je veče zadovoljstvo slušati njih jer tada znam kada hvale Novaka da to nije navijačka strast. Imam i dalje sve nase kanale i ranije sam pratio Novaka na SK. Ovi komentatori su bivši teniseri i vrlo stručno su objašnjavali kako vjetar i kiša utiču na odskok loptice, način igranja itd. Inače često komentarišu GOAT diskusiju koja aktivno traje u Svijetu i objašnjavaju sve argumente za svakog od trojice. Rafa GOAT zbog broja GS i neverovatan kralj sljake i suveren skor sa Rogerom. Roger GOAT samo zbog najvećeg broja GS. Novak GOAT zato što je najkompletnijih igrač ikada koji igra na najvišem nivou ikada kada je nepobediv. Nole SLAM (skoro pa 2x) kao i vrlo značajan i PIZITIVAN medjusobnih skor sa Rafom i Rogerom. Kažu pa ko kako voli do daljnjeg....kako će biti na kraju zavisi od Novaka, tj. da li će da trenira ili da se segaci po plažama širom Svijeta.

Danko

pre 5 godina

To se zove kontrola štete, Forže laže da bi sprečio veći skandal. Nije bilo razloga da se ne igra, vreme se znatno popravilo, gledaoci nisu mogli da veruju...

Nula, krompir, ništa, cvonjak

pre 5 godina

Saša
Vidim Nadal i Federer igrali, i zamisli Federer gubio al mu nije smetala prašina u oči i usta, niti vetar što nosio loptice, nije šmugnuo sa terena jer ga Rafa brejknuo (u sva tri seta). Muški je izdržao na terenu svaki šamar od Rafe, nije valjda seka persa da vata maglu kad vidi da gubi..

Seki

pre 5 godina

Laze ovaj forze videlo se da je napustio cim je pocela kisa samo je uzeo torbu i otisao a tim vec mislio da servira ovi prvi trojica imaju velike povlastice drugi bi popili pedalu sa turnira.

Klašnja

pre 5 godina

Djokovic nabija komplekse skoro deceniju unazad, nije ni cudo sto se desi jedan ovakav izliv kompleksa s vremena na vreme
(Gagi, 07. jun 2019 21:17)

Strašni kompleksi, nema šta. Svet se trese. Zbog jednog igrača u nekom, relativno beznačajnom sportu. Ha, ha, ha, našim srpskim zabludama nema kraja. Mi se gušimo u sopstvenim kompleksima i neznanju.

Helena

pre 5 godina

Čim je izgubio servis, otišao je do klupe spakovao torbu i krenuo ka svlačionici, baš se videlo. Tim je stajao u čudu sa lopticom u ruci, spreman da servira, ne shvatajući šta se dešava.
Ko je pažljivo gledao, shvatiće da se Barbara izlanula, a organizatori su pokušali da zaštite Novaka.
Nije Barbara kriva, žena je rekla istinu!

DD

pre 5 godina

Bezobrazni ovi francuzi, zar ne znaju da Novaku smeta vetar, da nosi sočiva, užasava se prašine a i trepavica ga boli pa da nameste krov...ali eto namerno nece jer ga mrze.

Čiča Gliša

pre 5 godina

On kada vidi da ce da izgubi ili da je neko bolji pocinje da folira da se kao povredio.Nije mu to prvi put da radi ali je ocigledno da ce ga Taem pobediti na nasu zalost.A sto se mene tice i neka ga pobedi ovo je sport naravno da volim Novaka i Srbiju ali moze i da izgubi meni opet frizider zbog toga nece biti pun kako tteba???????????

ja

pre 5 godina

A,sad lijepo Barbari dati otkaz. Tako su neki dan i od Serene napravili čudovište,bez ikakvog osnova. Odakle Barbari uopšte ideja da bi Novak mogao tako nešto uraditi? Barbara,em je ružna,em izgleda nije ni naročito pametna.
(Cph, 07. jun 2019 20:50)

Volim i ja Novaka zato što je naš, ali treba biti realan. Zašto bi žena lagala? Šta to Eurosport ima protiv Đokovića? Pre će lagati organizatori jer bi to narušilo već ionako srozan ugled turnira.

CATAPA

pre 5 godina

Objektivo, oba meča su igrana u krajnje neregularnim uslovima, odnosno nije ih trebalo igrati. Šta je sledeće, da igraju po snegu?
U ovakvim uslovima više odlučuje sreća nego bilo kakva umešnost. Ne znam ko je prekinuo tu svinjariju, ako je Novak svaka mu čast. I tako se bori za dostojanstvo igrača. I kao predsednik saveta igrača i kao prvi nosilac na turniru, imao je čak i takvu obavezu.
Doduše, trebalo je da insistira i pre prvog meča koji nije ništa regularnije odigran nego drugi.

slaviša šmigič

pre 5 godina

nerazumem ove parizane krov je odluceno,da se postavi 2025 godine zašto toliko čekanja onda dolazi guranje,da neki igraju 2.dana jedam meč ljudi došli,da uzivaju u pravom tenisu ovo je sve drugo samo ne tenis.

Cph

pre 5 godina

Jao,čuj izvinila se na Twitteru! Ja nemam profil na Twitteru. Šta mene briga za njen Twitter.
Jedan profesionalac se ne ponaša ovako.

vrg

pre 5 godina

A,sad lijepo Barbari dati otkaz. Tako su neki dan i od Serene napravili čudovište,bez ikakvog osnova. Odakle Barbari uopšte ideja da bi Novak mogao tako nešto uraditi? Barbara,em je ružna,em izgleda nije ni naročito pametna.
(Cph, 7. jun 2019 20:50)

aha, pazi da joj ne daju otkaz. najjace da je sama to smislila i resila da kaze. ona prica sta joj se naredi, kao i onaj mac. pre ce biti da bi dobila otkaz da nije to rekla.

Danko

pre 5 godina

To se zove kontrola štete, Forže laže da bi sprečio veći skandal. Nije bilo razloga da se ne igra, vreme se znatno popravilo, gledaoci nisu mogli da veruju...

Nula, krompir, ništa, cvonjak

pre 5 godina

Saša
Vidim Nadal i Federer igrali, i zamisli Federer gubio al mu nije smetala prašina u oči i usta, niti vetar što nosio loptice, nije šmugnuo sa terena jer ga Rafa brejknuo (u sva tri seta). Muški je izdržao na terenu svaki šamar od Rafe, nije valjda seka persa da vata maglu kad vidi da gubi..

Seki

pre 5 godina

Laze ovaj forze videlo se da je napustio cim je pocela kisa samo je uzeo torbu i otisao a tim vec mislio da servira ovi prvi trojica imaju velike povlastice drugi bi popili pedalu sa turnira.

DD

pre 5 godina

Bezobrazni ovi francuzi, zar ne znaju da Novaku smeta vetar, da nosi sočiva, užasava se prašine a i trepavica ga boli pa da nameste krov...ali eto namerno nece jer ga mrze.

Čiča Gliša

pre 5 godina

On kada vidi da ce da izgubi ili da je neko bolji pocinje da folira da se kao povredio.Nije mu to prvi put da radi ali je ocigledno da ce ga Taem pobediti na nasu zalost.A sto se mene tice i neka ga pobedi ovo je sport naravno da volim Novaka i Srbiju ali moze i da izgubi meni opet frizider zbog toga nece biti pun kako tteba???????????

ja

pre 5 godina

A,sad lijepo Barbari dati otkaz. Tako su neki dan i od Serene napravili čudovište,bez ikakvog osnova. Odakle Barbari uopšte ideja da bi Novak mogao tako nešto uraditi? Barbara,em je ružna,em izgleda nije ni naročito pametna.
(Cph, 07. jun 2019 20:50)

Volim i ja Novaka zato što je naš, ali treba biti realan. Zašto bi žena lagala? Šta to Eurosport ima protiv Đokovića? Pre će lagati organizatori jer bi to narušilo već ionako srozan ugled turnira.

Klašnja

pre 5 godina

Djokovic nabija komplekse skoro deceniju unazad, nije ni cudo sto se desi jedan ovakav izliv kompleksa s vremena na vreme
(Gagi, 07. jun 2019 21:17)

Strašni kompleksi, nema šta. Svet se trese. Zbog jednog igrača u nekom, relativno beznačajnom sportu. Ha, ha, ha, našim srpskim zabludama nema kraja. Mi se gušimo u sopstvenim kompleksima i neznanju.

Helena

pre 5 godina

Čim je izgubio servis, otišao je do klupe spakovao torbu i krenuo ka svlačionici, baš se videlo. Tim je stajao u čudu sa lopticom u ruci, spreman da servira, ne shvatajući šta se dešava.
Ko je pažljivo gledao, shvatiće da se Barbara izlanula, a organizatori su pokušali da zaštite Novaka.
Nije Barbara kriva, žena je rekla istinu!

Cph

pre 5 godina

A,sad lijepo Barbari dati otkaz. Tako su neki dan i od Serene napravili čudovište,bez ikakvog osnova. Odakle Barbari uopšte ideja da bi Novak mogao tako nešto uraditi? Barbara,em je ružna,em izgleda nije ni naročito pametna.

Idemooo!!!

pre 5 godina

Koliko ga mrze samo!!! Strasno. E sad u inat No1e ima sve da ih razvali! I na Wimbledonu i na US Openu. Ne 4, vec 6 GS naslova zaredom ima da osvoji. Minimalno!!!

Globtroter

pre 5 godina

Neverovatna stvar kako se uvlace Novaku da ne kazem u sta, kad im dodje u studio, a ne mogu ocima da ga vide, samo Novak je dobar pa ih ispostuje... mislim da ce kod mnogih biti dan zalosti kada Djokovic bude i na papiru najbolji svih vremena

Starac Fočo

pre 5 godina

Gledah meč na eurosport uk i moram da priznam da Novaka komentatori jednostavno mrze. Bio je takav izliv besa od strane oba komentatora kada je Novak napustio teren zarad kiše da je to neverovatno. Užas. Voleo bih da im Novak začepi usta svima i podigne još jednom trofej. Uzdravlje.

Kanidja PG

pre 5 godina

Dzaba nema kise kad vjetar rastura kompleks a ne samu igru.
Sjutra gledamo pravi tenis od strane Novaka ne znam ni kako je izvukao drugi set u onakvim uslovima.
Nije slucajno najbolji dvoranski igrac kada nema spoljnih uticaja na igru.
Ne kazem da ono Timu odgovara,ali Djokovic je stvarno kao riba na suvom u ovakvim okolnostima.

m

pre 5 godina

Samo jedna je bila prava Barbara, sve nove su falš!!! "Seti se Barbara, onog dana je kišilo nad Roland Garosom, pa su zvaničnici pomerili meč za sutra, a Ti tako, uvek u mislima protiv Novaka-proglasila njega za krivca! Seti se Barbara!!! To nije fer po milioniti put u odnosu na Noleta! A što je on kriv???!!! Razmisli Barbara pre no što se oglasiš!!!

Veder

pre 5 godina

Koliko je malo je potrebno da ga mrzite, koliko malo je potrebno da se Novak optuži za sve, koliko malo je potrebno da bude kriv i za loše vreme... Koliko malo je potrebno da ga Srbi mrze kao najvećeg neprijatelja i da ga Barbara tendenciozno osumnjiči da je napustio teren pre zvanične objave prekida meča, koliko malo je potrebno da svi pokažu svoje licemerje kad je najbilji teniser u pitanju... Nije tebi lako Novače,bori se koliko možeš za sebe. Ovaj narod te nije zaslužio, a Zapad ti nikad neće oprostiti što si najbilji teniser planete, ni s petnaest GS titula niti s 22. Neka te sreća prati kroz život veliki čoveče!

Zoran M.

pre 5 godina

Televizija moze biti dobra a tek koliko moze biti losa za odredjeni tip osoba. Pokazemo vam sliku kako Nole odlazi sa RG i odmah idu glasine da je sam odlucio da ode.Nazalost taj tip osoba se prepusta totalno slikama a ne razmisljanju.Niko nije lud na tom vrhomskom nivou se ponasa tako.....

Darko

pre 5 godina

Pogledajte komentare stranaca na tviteru, oni ga bas bas mnogo mrze i željeli su da je ovo istina. I ako osvoji zbog njih će mi biti najviše drago. Republika Srpska čeka Nole slem.

sweswe

pre 5 godina

Nole, poznat po "fer" pleju kad gubi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (simke, 7. jun 2019 22:18)

Uprave GS, Masters turnira i ATP su "poznati" po fair play-u kada Novak pobjedjuje ili samo ucestvuje na nekom turniru. Nole je za njih fair play GROMADA.

sweswe

pre 5 godina

Na žalost bema finala za Novaka. Tim je mnogo bolji od njega, mada je svejedno ko će izgubiti od Nadala. Ovde je Nadal ne pobediv.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (micaiz kafica, 7. jun 2019 21:03)

Mozda je Nadal NEPOBEDIV, ali ti si sigurno NEPISMEN. Nadal je gubio dva puta na RG,
jednom od Söderlinga, a drugi put od Djokovica, tako da i to "nepobediv" pada u vodu.
Ostaje sigurno samo ono za tvoju nepismenost, znaci...
Provali kako se pise "ne pobediv" ;-)

Saša

pre 5 godina

Moram da pitam sve ove de.... koji ostavljaju negativne komentare dali su gledali meč ili lupaju gluposti iz mržnje i zavisti.Nije moguće igrati kada vam vetar nosi lopticu i ubacuje šljaku u oči i usta.Sramota je za takav GS da ne prekinu meč na vreme,i zbog igrača i zbog publike.Ali Francuzi su poznati po tome.

Nidje veze

pre 5 godina

On kada vidi da ce da izgubi ili da je neko bolji pocinje da folira da se kao povredio.Nije mu to prvi put da radi ali je ocigledno da ce ga Taem pobediti na nasu zalost.A sto se mene tice i neka ga pobedi ovo je sport naravno da volim Novaka i Srbiju ali moze i da izgubi meni opet frizider zbog toga nece biti pun kako tteba???…??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Čiča Gliša, 7. jun 2019 22:10)

Ovo je sport i navijas, gledaš... A tvoj frižider nema veze sa Novakom. Ako je prazan, a ti sediš i gledaš sport onda nesto sa tobom nije u redu. Očigledno ili imaš viška vremena ili nešto radis pogrešno. Poradi na tome da napunis frižider pa se onda vrati da komentarises.

Ivan

pre 5 godina

Barabara se izvinila na svom twiteru i rekla da ce to uraditi i sutra uzivo u emisiji.Neko joj je doturio tu laznu informaciju da je Novak otisao a u stvari cekao je zajedno sa Timom u svlacionici.

Vladimir Cokanovic

pre 5 godina

Volim i ja Novaka zato što je naš, ali treba biti realan. Zašto bi žena lagala? Šta to Eurosport ima protiv Đokovića? Pre će lagati organizatori jer bi to narušilo već ionako srozan ugled turnira.
(ja, 7. jun 2019 22:14)

Odgovorna je zato sto je pustila neproverenu informaciju uzivo a posle se izvinila zbog toga na svom tviter nalogu. Ona je inace Austrijanka kao i Dominik Tim.

Svaki komentar je odraz ličnog (ne) zadovoljstva

pre 5 godina

novak sutra gubi
to se zove karma
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gandra Šajkaš, 7. jun 2019 21:41)

Svako ima svoju karmu i tvoja zluradost tebe čeka iza ćoška. Nista se ne brini.

Chisho

pre 5 godina

Gledam Novakove mečeve na Eurosport NORWAY. Imaju par vrlo kompetentnih komentatora da mi je veče zadovoljstvo slušati njih jer tada znam kada hvale Novaka da to nije navijačka strast. Imam i dalje sve nase kanale i ranije sam pratio Novaka na SK. Ovi komentatori su bivši teniseri i vrlo stručno su objašnjavali kako vjetar i kiša utiču na odskok loptice, način igranja itd. Inače često komentarišu GOAT diskusiju koja aktivno traje u Svijetu i objašnjavaju sve argumente za svakog od trojice. Rafa GOAT zbog broja GS i neverovatan kralj sljake i suveren skor sa Rogerom. Roger GOAT samo zbog najvećeg broja GS. Novak GOAT zato što je najkompletnijih igrač ikada koji igra na najvišem nivou ikada kada je nepobediv. Nole SLAM (skoro pa 2x) kao i vrlo značajan i PIZITIVAN medjusobnih skor sa Rafom i Rogerom. Kažu pa ko kako voli do daljnjeg....kako će biti na kraju zavisi od Novaka, tj. da li će da trenira ili da se segaci po plažama širom Svijeta.

ivan

pre 5 godina

Na stranu sto je otisao i dal je trebao i sta je sve tu bilo, ali samo jedno pitanje, pa jel organizatori ne mogu da naprave pokretni krov?Nego se igra kao pre 100 godina i onda kisa prekida mec, pa posle ponovo, i maltretiranje gledalaca, a tek televizije sto moraju da se prilagodjavaju, a zasto sve to?
Zato sto ne mogu da naprave pokreni krov makar na satrijeu?

slaviša šmigič

pre 5 godina

nerazumem ove parizane krov je odluceno,da se postavi 2025 godine zašto toliko čekanja onda dolazi guranje,da neki igraju 2.dana jedam meč ljudi došli,da uzivaju u pravom tenisu ovo je sve drugo samo ne tenis.

CATAPA

pre 5 godina

Objektivo, oba meča su igrana u krajnje neregularnim uslovima, odnosno nije ih trebalo igrati. Šta je sledeće, da igraju po snegu?
U ovakvim uslovima više odlučuje sreća nego bilo kakva umešnost. Ne znam ko je prekinuo tu svinjariju, ako je Novak svaka mu čast. I tako se bori za dostojanstvo igrača. I kao predsednik saveta igrača i kao prvi nosilac na turniru, imao je čak i takvu obavezu.
Doduše, trebalo je da insistira i pre prvog meča koji nije ništa regularnije odigran nego drugi.

Cph

pre 5 godina

Jao,čuj izvinila se na Twitteru! Ja nemam profil na Twitteru. Šta mene briga za njen Twitter.
Jedan profesionalac se ne ponaša ovako.

vrg

pre 5 godina

A,sad lijepo Barbari dati otkaz. Tako su neki dan i od Serene napravili čudovište,bez ikakvog osnova. Odakle Barbari uopšte ideja da bi Novak mogao tako nešto uraditi? Barbara,em je ružna,em izgleda nije ni naročito pametna.
(Cph, 7. jun 2019 20:50)

aha, pazi da joj ne daju otkaz. najjace da je sama to smislila i resila da kaze. ona prica sta joj se naredi, kao i onaj mac. pre ce biti da bi dobila otkaz da nije to rekla.