Tenis 324

Petak, 31.05.2019.

09:42

Kirjosu se ne sviđa kako Novak proslavlja pobede

Australijski teniser Nik Kirjos vreme za oporavak “od bolesti“ koristi i da bi pokazao šta misli o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

Kirjosu se ne sviða kako Novak proslavlja pobede IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

324 Komentari

Sortiraj po:

Nagamaki varufaki

pre 5 godina

Ja mislim da Nolobotove boli onih 2:0 a ne sta Kirjos misli.
(Botina, 31. maj 2019 13:26)Sta uopste znaci nolobot? Ciji si ti bot, tatkov?

Nagamaki varufaki

pre 5 godina

Jedva čekam da Kirjos pobedi nekog pa da vidimo kako on proslavlja!?!?(F99, 31. maj 2019 14:14)Mlatnuo je dva puta Novaka. Ako potrazis snimak, videces kako slavi..
(vlasta, 31. maj 2019 15:47)Mlatnuo ga al jezikom

Jelena

pre 5 godina

zasto uopste objavljujete sta kaze taj prostak?
(nikolq, 31. maj 2019 11:53)

Zato sto je to iz nekog razloga najcitanija vest na portalu i ima uvek minimum 300 komentara.
Mislim da ljude ustvari najvise boli istina, 90% Novakovih navijaca misli isto sto i Kirjos ali oni imaju pravo da ga kritikuju, a Kirjos nema.

darko

pre 5 godina

Nole jeste naš i svaka mu čast kako igra tenis ali budimo realni, Kirjos je u pravu, gasim tv kad Nole “ baca srce publici”. Prenaglasava emocije ne bi li se svideo publici, nema spontanosti koju publika ceni sigurno vise nego ovo glumatanje.

zvezdoprc

pre 5 godina

(F99) U ta dva meča protiv Kiriosa Novak je više bio skretničar nego teniser.
Šteta što Kirios ne shvata tenis ozbiljno, skratio bi pobednički teniski vek Rođi, Rafi i Novaku drastično.

jesenko

pre 5 godina

@F99
A sta je covek pogresno rekao da toliko padas u vatru,njega maltene ovde smatraju nikakvim teniserom samo zato sto je "uvredio" vaseg idola(a pritom je izrekao jednu opasku koja apsolutno pije vodu),a on ga do sada pobedio u oba meca.Vama je Djokovic najbolji ikad zbog h2h sa Nadalom i Federerom,pritom ovaj prvi pola karijere rekovalascent a u pocetku dok je bio zdrav nije mu Novak mogao nista dok su mecevi sa Federerom u jedno 70 posto igrani u Novakovom prime time-u,ali to vi ne gledate vec sam rezultat,koji se u ovom slucaju ne vazi i Kirjos ga je slucajno dobio.Drugo,zasto bi morali navijati uvek za zemljake,narocito kada ih reprezentacija ne zanima.A sam Novak se takodje cesto ponasa kao divljak i moguce da mu je to prava priroda(ipak je Srdjanov sin),ali za razliku od Kirjosa glumi gospodina.Plus je prosto iritantan lik,intervjui su mu uvek klise,statusi na drustvenim mrezama patetika klasicna,umisljenost njegove familije da su neka kraljevska porodica,veze sa politicarima,novinari koji mu se slihtaju preko mere i ukusa a pogotovo vi fanovi koji ste do te mere opsednuti njime da lovite neke slucajno negativne komentare jer prosto ne mozete da podnesete da mu se ne klanjaju svi,sve da vam je najblizi rod,da vam placa racune,toliko histericno obozavanje je prosto neprirodno

F99

pre 5 godina

Jedva čekam da Kirjos pobedi nekog pa da vidimo kako on proslavlja!?!?
(F99, 31. maj 2019 14:14)
Mlatnuo je dva puta Novaka. Ako potrazis snimak, videces kako slavi..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlasta, 31. maj 2019 15:47)
I tebi i ovom klovnu je to najveća pobeda u životu. Klovna kapiram, pobedio Noleta, najboljeg svih vremena. Al ti mi nisi jasan!? Ipak, ako si pored našeg Noleta rešio da navijaš za nekulturnog klovna iz Australije... Znam da ti je patnja gledati kako neko iz istih uslova koje si i ti imao, svojim radom postaje najbolji na svetu. Lakše navijati za gubitnika! Sportski pozdrav!!!

VUK

pre 5 godina

@Jumko....pa i ja tebe nisam " počastio" kako treba. Ne mogu da te sretnem. Gde može ovaj klovn da se sretne sa Novakom? Novak je najbolji teniser na svetu , a ovaj klovn se bavi, se bavi...., a da , čime sa bavi ovo biće?

Mirko

pre 5 godina

Ako se Kirjosu ne sviđa to znači da je Novak radi dobru stvar.
Novače samo nastavi, još jače! Deli im srca jedno pola sata minimum, nek crknu dušmani!

Muamer Alomerovic

pre 5 godina

Novak je zakon za ovog klipana.Zapadni mediji Novaka pominju samo kad izgubi a svaki Dan javljaju kad Federer ili Nadal pobede.Kada je prica o najboljem svih vremena ista prica.Cak stavljaju Samprasa i Agasija ispred njega.Najgore je ipak sto u Srbiji narod toliko mrzi Novaka zbog poreza i sto zivi u Monaku.Ja zivim u Danskoj,njihova Carolina je toliko popularna iako nije dankinja vec poljakinja i isto zivi u Monaku pa to nikad niko ne pomene vec je obozavaju.

alfabet

pre 5 godina

Dajte ljudi koga još interesuje šta jedan klovn 21. Veka misli, radi i priča. Totalno nebitan lik, cirkuzant običan, ima crte Federera, mogao bi kraljica Rodžer da ga uzme za kućnog ljubimca, baš bi se lepo slagali, istog su karaktera.

vozi misko

pre 5 godina

kirjos nehotice pravi dobar marketing djokovicu. iako mozda govori ono sto dosta nas na neki nacin misli, sve ispada po djokovica pozitivno u svoj ovoj prici, jer ga ne interesuje sta tamo neki australijanac troluje u vezi njega.

vlasta

pre 5 godina

Jedva čekam da Kirjos pobedi nekog pa da vidimo kako on proslavlja!?!?
(F99, 31. maj 2019 14:14)
Mlatnuo je dva puta Novaka. Ako potrazis snimak, videces kako slavi..

Daprobamkomentardaostavim

pre 5 godina

@bertigo
Zar zaista mislite da mediokriteti, domaci i strani mogu to da shvate?

Sto se onog nevaspitanka tice, drugom prilikom!

Ahah a!!!???

pre 5 godina

"Ahahaha… ko je Kirjos...ahahahah...odakle je...ahahahah….čime se bavi...ahahahahahah… koga je pobedio...ahahahah…" Pitam ozbiljno: da li su ovo komentari ili dijagnoza?

Asparagus

pre 5 godina

Ako svi mogu da trpe Nadalovo nekulturno izvlačenje šortsa iz guzova, i Kiriosovo nevaspitanje, sto je onda problem Novakovo proslavljanje pobede? Smeta im njegova nadmoć, eto šta je u pitanju.

Hrvoje sa suprugom

pre 5 godina

Koliko znam, ovaj Novakov ritual spada u univerzalni hrišćanski pozdrav slobodi i suncu, koje se iznova rađa, i budi u nama osećanje nepobedivosti... pola rituala je iz pravoslavne a pola iz katoličke religije.

basko

pre 5 godina

Ja mislim da je Novaku glupo sad da prekine to da radi ali zna i sam da izgleda glupo, ali ovaj debilko je poslednji koga neko za bilo šta pita

mrcke

pre 5 godina

"Ahahaha… ko je Kirjos...ahahahah...odakle je...ahahahah….čime se bavi...ahahahahahah… koga je pobedio...ahahahah…" Pitam ozbiljno: da li su ovo komentari ili dijagnoza?
(Ahah a!!!???, 31. maj 2019 14:25)

Dokoni čoveče idi radi nešto u životu, bilo šta!!!

Пеђица +

pre 5 godina

Pedjica + 
Ovo je nesto najsmesnije vidjeno u komentarima u poslednje vreme. "Suptilno napravi znak krsta"? Izgleda da nemas bas mnogo znanja o sopstvenoj religiji. A ono sto on radi je, ni malo suptilno, foliranje i prenemaganje.
(salamander, 31. maj 2019 13:07)

Прво, православље није религија већ откровење.
Друго, код Новака нема ништа случајно.
Треће, ја сам Пеђица +, а не Pedjica +.
Пробај да поштујеш нечији начин представљања.

istina boli

pre 5 godina

Ali najjači su mi ovi Novakovi navijači što ga kuju u zvezde kao najboljeg ikad, uz argument da ima pozitivan međusobni skor sa dvojicom najvećih rivala. Pa sa Kirjosom ima negativan, nije mu uzeo čak ni set hahaha. Da se ne lažemo, broj slemova je jedino relevantno merilo. Jer, ako nije, onda Kirjos>Nole, pošto je, jelte, bolji u međusobnim duelima. Isto tako i Rodik, Safin...

salamander

pre 5 godina

Pedjica +
Ovo je nesto najsmesnije vidjeno u komentarima u poslednje vreme. "Suptilno napravi znak krsta"? Izgleda da nemas bas mnogo znanja o sopstvenoj religiji. A ono sto on radi je, ni malo suptilno, foliranje i prenemaganje.

ivan

pre 5 godina

Ovaj kirjos ne zna ni sam sta ce sa sobom, razumem ga jer sam vec sretao takve osobe u zivotu, ali ne razumem sta se eksponira na ovako bezvezan nacin

Kun'-fu Panda

pre 5 godina

Za dobrim konjem prasina se dize, sto znaci da Kirjos sve vise komentarise Novaka zato sto bi htio da bude na njegovom mjestu.......ali nikad, da igra tenis jos 40 godina i to u zenskoj konkurenciji.....

Memfis

pre 5 godina

Hahahaha ko je Nik Kirjos?Čime se bavi?Cirkusant i sportista u pokušaju nešto priča o 15-kom GS šampionu?!
(Jon Bon Jovi, 31. maj 2019 10:03)

Чиме се ти бавиш, несретниче?

Darko

pre 5 godina

Ne sviđa se ni meni, tačnije, ne znam kome se to uopšte sviđa?! Hajde učiniti to jednom ili dva puta ali skoro već godinu dana... Čudo je taj Imaz.

bertigo

pre 5 godina

Novaku zvižde,ometaju ga pri servisu,zapadni mediji nisu naklonjeni,pritisak na maksimu,On ih izmlati i umesto srednjeg prsta pošalje im srca...NEPROCENLJIVO

kuc kuc

pre 5 godina

@Ahahaha Ono što znamo je da je ovaj talentovani alivrlo nevastipati mladić odigrao samo 2 meča na Grand Slamovima protiv top trojke (1 protiv Federera na US Openu, 1 protiv Nadala na Wimbledonu i nijedan protiv Novaka). Od toga je dobio samo meč sa Nadalom i to na travi i to 2014 kad Nadal nije bio baš pri sebi.
Tenis u dva dobijena seta prosto nije merilo ničega sem dobrog servisa s kojim se dobija meč ako se nameračiš jer se za dva seta nekad i tri krvničkog serviranja ipak ima snage. Za igru na tri dobijena seta treba ipak neka druga dimenzija, nije dovoljno samo opaliti loptu ludački servisom. Tako se ne dobijaju rand Slamovi.
Zato dok ne odigra još koji, i bar jedan meč sa Novakom na Grand Slamu boljemu je da se pokrije po glavi i ćuti kad već trati talenat koji mu je Bpg dao. Nit poštovanja prema svom talendu nit poštovanja prema tuđem radu pored talenta. Al šta očekivati od razmažene lenštine, koju ATP iz nekog razloga forsiraovih par meseci. A podsetila bih i da Grand Slamovi nisu pod ATP nadležnošću i gle čuda Nika nakon pljuvanja po RG nema. Što ne dođe da ga dočekaju Francuzikako samo oni to znaju. Kukavica, klasična.

xyz

pre 5 godina

Ni meni se posebno ne dopada, ali kapiram da tako jos vise hoce da iznervira one koji ga ne vole.
Ali, da to izjavi Kirijos, a znamo svi kako se ponasa na terenu i posle meca, pa to je u najmanju ruku smesno.

Truca

pre 5 godina

Sve sto Kirjos kaze za Novaka mi svi to odlicno znamo. Ubedjen sam da vecinu Novakovih navijaca iritira njegovo ponasanje, e sad neko ce to prizna a neko ne. A na kraju krajeva, Kirjos se mrzi samo zato sto je h2h 2:0 (4:0 u setovima) protiv Novaka.

Caki

pre 5 godina

Ama Kirijos se u svemu udvara Federerovim navijačima, nadajući se (valjda) da će da ih pridobije za sebe kada Federer prestane da igra. A čak se i u tome zeznuo, Federer će da igra i kada Kirijos više ne bude igrao.
U svakom slučaju je budala.

A-HA

pre 5 godina

Neko ovdje napisa da je to Novakov ritual, to uopste nije tacno, jer zasto ga onda ne praktikuje kada izgubi.. Sve mi je jasno bilo juce poslije jednog detalja, naime, na mecu sa ovim nekim Laskonenom, kako li se zvase, dug gem, oko djusa i prednosti se lomi, Novak gubi poen i odmah ono njegovo standardno prenemaganje, naljuti se na teren, kao mnogo sljake itd, trese nervozno reket o patike itd.. a onda odmah poen nakon toga, koji on dobija, e onda je sve u redu, nema zamjerki, teren mu je odlican..

Dejan

pre 5 godina

Pokazuje da se zahvaljuje od srca svima koji ga podržavaju i navijaju za njega, a oni se nalaze na sva četiri dijela tribina pa makar bili i u manjini. Što je tu bljutavo i sporno. Treba pokazivati prstom točno na osobu kojoj se zahvaljuje možda??? Nemate poštovanja prema ničemu!!!

Djordje Stanojevic

pre 5 godina

Neko je napisao : Sta ocekujete od Anglosaksonca? Ovaj je cist indijanac troperac a ne Saksonac, ni ja nisam ljubitelj ove Noletove blamaze al gde se nadje ovaj neandrtalac za komentar.

Bruce Springsteen

pre 5 godina

Hahahaha ko je Nik Kirjos?Čime se bavi?Cirkusant i sportista u pokušaju nešto priča o 15-kom GS šampionu?!
(Jon Bon Jovi, 31. maj 2019 10:03)

Mislim da je ovde pravo pitanje cime se ti bavis u zivotu? Ps, "15-kom GS sampionu" - je l' si se mnogo uzbudio, priznaj? Sta je pisac hteo da kaze?
(svima su stavili amove in room 1408 cause it's my life, 31. maj 2019 10:30)

Bavi se muzikom, zar nisi cuo za cuvenog bon jovija.

Mad4Red

pre 5 godina

Zamisli lika koji pre podne mrzi sebe popodne mrzi ceo svet... E to je Kirijos, Bog mu dao talenat ali sem toga više ništa niti je očigledno imao prave roditelje da ga nauče poštovanju prema starijim kolegama, i uopste svima koji su stariji od njega... Koliko rasprave sa sudijama publikom strašno, svako ima pravo da se raduje kako zeli... Mozda je ovo Novakovo izlizano radovanje ali nek se on raduje i osvaja trofeje a Kirijos nek kuka i ispada stalno... Meni odgovara...

kakogod

pre 5 godina

Iskreno, i meni je ovakvo proslavljanje poena bilo u najmanju ruku degutantno , ali s vremenom mi je postalo čak i simpatično , možda za koju godinu to postane nešto veoma posebno . Videćemo

Bilja

pre 5 godina

Pogledajte taj osmen, oči...toliko topline i iskrenosti je u njima. Ne kaže se, badava ,da su oči ogledalo duše. NOVAK NIJE LICEMER, NI FOLIRANT. Na sve provokacije on odgovara suprotno, to je u vaspitanju, to nosi u duši. Živ i zdrav ti nama bio sokole i neka da Dragi Bog da se ovenčaš slavom u Parizu.

kakogod

pre 5 godina

Iskreno, i meni je ovakvo proslavljanje poena bilo u najmanju ruku degutantno , ali s vremenom mi je postalo čak i simpatično , možda za koju godinu to postane nešto veoma posebno . Videćemo

Toto-ko-tunjo-i-hejterski-five

pre 5 godina

Odavno ovo ne dozivljavam kao bacanje srca, vec neceg drugog. Ovaj, opet, to fino prima, pa sveukupni dozivljaj dodje ok.

miodrag

pre 5 godina

Gustavo Kuerten, Brazilac koji je uzimao Roland Garros je bio taj koji je proslavljao pobedu tako. Novak ga je pitao da li je ok da i on to tako radi da ne ispadne da ga zeza već mu je bilo simpa i dobio je saglasnost od Kuertena da je ok. Sirovine od ljudi nikad neće to razumeti na način kako to osećaju slavljenici.
(Uvek nekoga nerviram, 31. maj 2019 10:23)

Uvek nekog nerviras, to je istina. To srce o kome ti govoris, je ono sto je Novak nacrtao na terenu posle pobede na RG 2016, a ne ovaj cirkus koji sada radi.

Vlada

pre 5 godina

Kad pobediš, tvoje je pravo da biraš kako ćeš proslavljati. Šta je dotični osvojio da može da priča o načinu proslavljanja? Uhvatio Noleta dva puta dok je bio u kanalu i sada misli da je neko. Sada kad bi došao Novaku na tanjir, ne bi tri gema osvojio i on to zna.

Stomak

pre 5 godina

Sto toliko forsirate Kirjosa? Kao da je bitno sta izjavljuje klinac koji neguje imidz loseg decaka, a u stvari je samo nesrecan.

kakogod

pre 5 godina

Iskreno, i meni je ovakvo proslavljanje poena bilo u najmanju ruku degutantno , ali s vremenom mi je postalo čak i simpatično , možda za koju godinu to postane nešto veoma posebno . Videćemo

Mlan

pre 5 godina

Samo napred Nole...njegov problem je sto ne znamo kako on slavi pobede, jer nema pobeda...a Nole gazi sve pred sobom vec 10 godina...ponos Srbije!

Пеђица +

pre 5 godina

Ја подржавам овај начин. Он се окрене на све четири стране и тако суптилно направи знак крста, а то значи освајање духовне територије.
Ово из Аустралијанца проговара рогоња.

Dragan

pre 5 godina

Ma ljudi ja mislim da Novak MORA OBAVEZNO da pita dali sme i ako mu odobrio na koji način može da se raduje (npr. sne li da se smeje, koliko može da raširi ruke i pod kojim uglom, dali sme da skače ili samo treba da savije glavu i izvini se prvo protivniku i publici, a odmah zatim na press konferenciji Kurijosu pod jedan i poinenice svima vama koje nervira bačin ba koji proslavlja.) Takođe bi bilo pametno da mu oduzmu svi trofeji i dodele Rodžerć na primer. Nadam se da se slažete i da će te ne snažno podržati.

Sloba

pre 5 godina

Meni se lično svidjalo predstavljanje potezača konopa na jadranskim susretima. Ono: Ante Šimić, a on sa spojenim, uzdignutim rukama iznad glave pravi naklon. Mogla bi neka promena da se dogodi jer što reče neko gore sve dosadi što se često gleda :-)

oso

pre 5 godina

Kirijos Australijanac i prebivaliste mu u AUSTRALIJI, da bi tamo placao porez. Iako bi on imao najvise razloga da prebivaliste prijavi u Evropi jer tu igra vecinu turnira. Ali ne, on placa porez Australiji, isto kao sto Federer placa Svajcarskoj, Nadal Spaniji, Marej Britaniji, Vavrinka Svajcarskoj.... samo Nolo Djokovic ne zeli da placa porez Srbiji, vise voli Monako.

Sekta bre

pre 5 godina

Jeste glup nacin proslavljanja pobede ali to je njegov izbor i publika se odaziva na to a Kirjos je telac...
(Realni, 31. maj 2019 10:28)

Nije to njegov, nego Pepeov izbor.
Mora malo da se reklamira amor&paz filozofija, za uslugu što mu tetoši depresivnog brata.

Lik

pre 5 godina

Samo moje mišljenje je da je davanje srca malo bljutavo
(bankar, 31. maj 2019 10:47)

To onda više govori o tebi nego o Novaku. Mnogima se to i sviđa i šta ćemo onda?

Milan

pre 5 godina

Kada nama koji generalno volimo Novaka to smeta, mogu misliti kako to izgleda neutralnim ili hejterski nastrojenim strancima. Malo je bezveze da nameće takve stvari publici obzirom da se dobrom delu njih to verovatno ne dopada. Platili ljudi kartu samo da gledaju tenis.

Dragan

pre 5 godina

Ma ljudi ja mislim da Novak MORA OBAVEZNO da pita dali sme i ako mu odobrio na koji način može da se raduje (npr. sne li da se smeje, koliko može da raširi ruke i pod kojim uglom, dali sme da skače ili samo treba da savije glavu i izvini se prvo protivniku i publici, a odmah zatim na press konferenciji Kurijosu pod jedan i poinenice svima vama koje nervira bačin ba koji proslavlja.) Takođe bi bilo pametno da mu oduzmu svi trofeji i dodele Rodžerć na primer. Nadam se da se slažete i da će te ne snažno podržati.

miodrag

pre 5 godina

Moram da se pridruzim ogromnom broju navijaca El Mas Grande de Todos (Novak prim.prev.) I da se, na zalost slozim, ovaj put, sa Nevaspitanim grbavcem

Vera

pre 5 godina

Baš Novaka briga što mali nedorasli, nezreli dječarac misli o njemu. Nema on vremena, on piše povijest, za razliku od bahatog Australca!Bitno da proslavlja pobjede, a kako to radi,njegova stvar!

Pa....

pre 5 godina

Koliko vidim, dosta ljudi se dlaze sa Nikom, ali ga prozivaju da je ljubomoran i zavidan. E sad, kako to da nisu i oni sami ljubomorni i zavidni, posto se slazu sa njim? Neresiva enigma nasih ljudi. Ja mogu tako da mislim, ali cim neko drugi misli tako on je ljubomoran i zavidan.

Nikki

pre 5 godina

Ljubomoran je na Novaka koji je broj 1 u svijetu, a ovaj mamlaz to nikada nece biti. Sve se placa, sve se vraca kao sto kazu. Taj polu obojeni nema mozga u glavi jer majmuni su daleko od ljudskih bica po nivou inteligencije. Lovu je napravio, ali ona se jos lakse potrosi.
Intelekt koji Novak ima je neprocjenjiv, nije mu nito do malog prst dorastao Nick The Prick! Hahaha

Eden GOAT Hazard

pre 5 godina

Covek ga ne voli i to je to,sta vi kao nemate drugara koji ima neke drugare koji vam bukvalno energetski nisu kompatibilni idu vam na zivce kao pojava....

Bora

pre 5 godina

Negde sam procitao da su najuspesniji ljudi uvek dragacije razmisljali i radili od 99.9% ostalih. Osim toga pitao bih sve vas da li se neko uopste potrudio da razume zasto to Novak radi?

Proveri pre pisanja?

pre 5 godina

@ Jon Bon Jovi
Nik je sjajan momak!Cak je i njemu prebivaliste u zemlji u kojoj je rodjen i tamo placa porez.Samo nasem Novaku nije!

Izvinjavam se ako vas razočaram ovom prilikom. Od turnira se porezi plaćaju u zemlji održavanja. Za ugovore koji su vezani za sponzore morate pogledati zakonodavstva država gde su sponzori registrovali svoje sedište. I za kraj ali ne i manje bitno, Kirjos je rođen u Australiji ali živi na Bahamima (grad Nassau). Nisam previše upuićen u tamošnju poresku politiku ali...

Kiseo

pre 5 godina

Vecina nas misli kao i Kirjos o takvom radovanju da se ne lazemo ali to i nije poenta ovde.Cime je on izazvan nije mi jasno kad ovoliko ne podnosi Djokovica i non stop ga proziva.Nadam se da ce ga Djokovic pocistiti i prizemljiti u njihovim narednim mecevima.
(bazan, 31. maj 2019 10:23)

Što ga nije počistio i prizemljio u nekom meču do sada?
Bar jedan set da mu je uzeo i to bi bilo nešto.
Ali nije mogao čak ni to.

Hans Olo

pre 5 godina

To je Novakov nacin proslavljanja, ne vidim zasto je bitno da li se nekom svidja ili ne. Nervira mene kako Ronaldo proslavlja golove, pa sta sad. Umobolnici koji ga pljuju jer im je to, toboze, "fejk", nalik ovom Kirgijosu, koji ne zasluzuje i nije vredan pomena, mu samo zavide.
Novak je klasa, teniska i ljudska.

Dusan

pre 5 godina

Noleta,obozavam,ali cim poche ritual proslave promenim kanal.Kirjos mi ipak lici na nekog propalog, ljubomornog glumca putujeceg pozorista koji da bi kritikovao, npr, Entoni Hopkinsa, kaze da se ovaj lose oblaci ili da nije visok.

Always look at the bright side of life

pre 5 godina

Srbi vole pesnicu,sablju pušku.Slanje ljubavi strogo zabranjeno.
(Rade, 31. maj 2019 11:02)
Srbi vole iskrenost i spontanu reakciju. I Ana Ivanović je stiskala pesnicu, zamisli reakcije da je "slala ljubav".

Bilja

pre 5 godina

Sreća ili šteta što je Novak toliko kulturan, inače bi mu pokazao srednji prst, na ove njegove retardirane izjave. preopterećen je Novakom, ili je dobio nalog da ga nervira...u svakom slučaju bolje i to, nego da lomi stolice po terenu.

Miroslav

pre 5 godina

Pa u pravu je Kirjos, mene muka uhvati kad počne da deli ta neka srca nakon meča.
Svaka čast Đokoviću na uspesima, borbenosti, posvećenosti, predstavljanju naroda kome pripada u svetu pa i ponašanju sem tog izveštačenog i potpuno nepotrebnog slanja te neke kao ljubavi puten vazduha. Jednostavno igraj taj tenis, bori se, uživaj u njemu i budi ono što jesi a mani se tih Imazovih nametnutih gluposti.

Ljubica

pre 5 godina

@ O RUCK
A šta je to tvoja filozofija, da svakog sa kim imas pozitivan skor treba blatiti, po tvom bi Novak onda trebao da priča ružno o većini svojih kolega.

poli

pre 5 godina

Al ga je ovaj lik srozo na nulu sa svojom konstatacijom” Znaci ovako se Kirijos oporavlja” . Aludirajuci na to da je covjek potpuno psihicki nezdrav

Бата Стојковић

pre 5 godina

А мени је одвратно да један спортиста као Киријос има онако повијена леђа и да хода као мафијаш из трећеразредних филмова.

mai_ben_rai

pre 5 godina

Nesvidja mi se Kirjos jel je ne pristojan na terenu, al je upravu za ovo sto kaze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neca, 31. maj 2019 10:22

Aaaa priznaj da si namerno napravio ovoliko grešaka da bi trolovao malo pismeni deo komentatora :))

A većinu nervira Novakovo radovanje ali ako dobija neka baca i cveće ako treba.

box

pre 5 godina

Ne znam zasto ljudi ovde i navijaci inace imaju problema sa Novakovim nacinom proslave pobede. On na taj nacin iskazuje sebe i vrednosti u koje veruje. Ta prica da svima hoce da se dodvori je naprosto smesna jer on nastavlja sa ovakvom proslavom uprkos tome sto je javnost dominantno protiv toga. Da zeli da se dodvori cinio bi onda nesto drugo. Momak je principijelan i cini ono sta oseca i u sta veruje. Pa Novak je vise puta odbio milionske ponude kladionica da ih reklamira jer ne zeli da bude deo te price posto ne veruje u kocku. I Rafa i Rodja reklamiraju kladionice, odnosno slusaju savete svojih poslovnih menadzera dok Novak ima stav prema tome i odbija takvu tezgu i na taj nacin zaradjen lak novac. To je vredno postovanja. Novak je jedna autenticna i principijelna osoba sa svojim razmisljanjima i izborima koji su za moja svahatanja izvanredni. E sad, zivimo u vremenu fetisizacije robnih marki, obozavanja brzog uspeha i zivota, namrstenih likova koji nisu autenticni vec bezobrazni i bez empatije i onda je normalno da jedan Novak iritira. Onda se tu pojavi Kirijos koji je toboze iskren u svojim ludilima i nepostovanju i igre i protivnika ali je eto kul posto je navodni buntovnik a zapravo je nevaspitan i pomalo zavidan. Nek su njih dvojica pa i svi otali zivi i zdravi al uvek ce mi srce biti uz nekog dobronamernog, duhovitog i posvecenog.

stranger

pre 5 godina

Novak se ponasa kao da su u publici sve njegovi navijaci pa na kraju proslavlja sa njima. A ustvari je obratno. U publici su njegovi navijaci u manjini. Tako da mu ovo dodje kao da Stojkovic iz Partizana dodje pred “Sever” i salje im srca. :) Izabrao sam ekstreman primer ali u sustini to je to. Slanje srca ce imati pravi efekat u Pekingu, Zadru, Sibeniku i Splitu ali u Parizu i Londonu nece.

Bogoje Panajotovic

pre 5 godina

Slažem se. Lepo mahni publici jednom i kraj. 
Ovako kao neka sekta, kao neki ritual kome publika mora da prisustvuje van svoje volje. Garantujem da svi imate transfer blama zbog toga, ali se pravimo ludi i kao nema veze..
(simke, 31. maj 2019 10:29)

Cime garantujes ? Sta mislis, da li bi trebalo to da napises ? :)))) "Garantujem" da ne znas.

frka panika

pre 5 godina

A svi su oduševljeni Nadalovim ritualom pre svakog servisa gde između ostalog izvlači gaće? Jednostavno niko nije savršen i kod svakog tenisera mogu da se uoče stvari koje nisu svima po volji ali se iz poštovanja prema njima to ne potencira niti se priča o tome. Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da Kirjos nije vaspitan na pravi način odnosno da ga nisu naučili da poštuje ljude oko sebe...

Nebojša

pre 5 godina

Da Kirios pobeđuje nikog ne bi bilo briga kako proslavlja te pobede ali pošto ne pobeđuje nikog nije briga za njega zato i radi to što radi i priča gluposti.

Трооки Гавран

pre 5 godina

Чим се заврши меч , мењам канал јер иначе имам трансфер блама, не знам за вас.

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 5 godina

Искрено и мени иде на живце али смо се сви већ некако навикли јер му је то постао заштитни знак.Могао је нешто нормалније ал ајд сад...
Али то не даје право Киргијосу да га олајава преко друштвених мрежа.Није му ни до скочног зглоба.Фрустрирани тенисер који ништа битно није нити ће постићи у каријери.И ко му даје право да себе назива "краљ Киргиос" на друштвеној мрежи? То мора да се заради...

mix

pre 5 godina

Meni je genijalno,kad retardima koji nekada aplaudariju na duplu gresku Novakovu ili se deru usred poena,on mi na kraju posalje srce.Ja bih im slao i poljupce.

Mihajlo

pre 5 godina

K1ngKyrg1os" - najobičnije prepotentno govedo brdsko-planinsko. Međed sa Šar Planine je za njega dom kulture sa tri ulaza.
(sladoledsmesom, 31. maj 2019 10:22)

"Dom kulture sa tri ulaza"
Hahaha, smejem se vec 5 minuta. Brate, kako bih te slatko poveo na pivo!

!?

pre 5 godina

Iskreno, ne sviđa se ni meni, malo jeste izveštačeno. Ali ako će to biti jedina ostavština onog Imasa, nema nikakvih problema. Ustalom, Novak ima pravo da proslavlja i pozdravlja publiku kako god želi. Sigurno ga ne pogađa mišljenje dva mala čoveka kao što smo taj šarlatan i ja... I neka mu je sa srećom u daljem toku turnira, da osvoji još jedan Nole slem, i neka ga produži na kalendarski slem, i neka sve te titule proslavi sa slanjem srca...

Toma

pre 5 godina

Ne cenim Kirijosa,ali je u pravu kada kaze kako to Novak proslavlja uspeh.I sam Djokovic ponekad nevoljno to radi,ali sada valjda nece da se toga Pepe Imazovog patenta odrekne.

Istina leči....

pre 5 godina

Svaka budala ima svoje veselje.
To je govorila moja baba. E sad, što je došlo takov vreme da se budale promovišu, to je druga stvar. A posledice po društvo - katastrofalne...

Zoran

pre 5 godina

To je samo i jedino Novakova stvar. Ako hoće da skine gaće sa Kirijosove glave i da ih stavi na svoju može i to da uradi. Na grkovoj glavi baš ružno izgledaju.

A što se Kirijosovog bavljenja najboljim na svetu tiče moj pok. Ćale bi rekao: "Dokon pop jarad krsti".

Ко је безгрешан?

pre 5 godina

Начин поздрављања је Новаков избор. Ако му се нешто може замерити, то је зашто на исти начин не поздравља публику и када изгуби, а не само када победи.

bazan

pre 5 godina

Vecina nas misli kao i Kirjos o takvom radovanju da se ne lazemo ali to i nije poenta ovde.Cime je on izazvan nije mi jasno kad ovoliko ne podnosi Djokovica i non stop ga proziva.Nadam se da ce ga Djokovic pocistiti i prizemljiti u njihovim narednim mecevima.

Uvek nekoga nerviram

pre 5 godina

Gustavo Kuerten, Brazilac koji je uzimao Roland Garros je bio taj koji je proslavljao pobedu tako. Novak ga je pitao da li je ok da i on to tako radi da ne ispadne da ga zeza već mu je bilo simpa i dobio je saglasnost od Kuertena da je ok. Sirovine od ljudi nikad neće to razumeti na način kako to osećaju slavljenici.

Goran ks

pre 5 godina

Pa neka proslavlja kako zeli, njegova pobeda njegova proslava.Nisam jos video tu proslavu jer odmah menjam kanal .Meni licno je daleko veci problem sto uopste pobedjuje, nadam se da ce brzo u penziju, inace cu da prolupam, ova dominacija je neizdrziva.

marko_sthlm

pre 5 godina

Ne bih da ulazim u to ko je taj Kirgios i ko je Đoković. Ne poredim jednog sa drugim.
Taj grčki australijanac je dobar komad samožive budale ali ovde je u pravu.
Taj Đokovićev gest je užasno patetičan i potpuno nepotreban.

.

pre 5 godina

Mogu da se kladim da je to on napisao kroz lazne profile.
Inace to je njegovo pravo, nije cak i neko nepostovanje jer samo prica o podeli srca a ne o Novaku.

srpska

pre 5 godina

Nazalost u ovom slucaju se slazem s ovim "tensiskim balotelijem"... I naravno, ima Novak pravo da salje srca i slavi kako zeli, ali imamo i mi pravo da kazemo da nas to iritira iako navijamo za njega. Pozz

Hrkljus

pre 5 godina

Navijam za Novaka, ali mislim da ni 99% publike ne voli ove emotivne ispade. Meni se prevrne stomak i svaki put se nadam da to nece uraditi. Kirjos nije najsimpaticniji, ali javno kaze ono sto vecina misli.

Gille

pre 5 godina

Новак и Киргиос, као Моцарт и Салијери. Моцарт, геније који помера границе музике, фокусиран на стварање, неоптерећен околином и Салијери, без талента, оптерећен, зависћу и пакошћу, фокусиран на генија, који му "не да мира"...

IL

pre 5 godina

Najbolji period za Novaka i njegov sportski imidz je bio dok mu je Beker bio trener. Ni balkansko cepanje majice a ni ovakvo ulizivanje. Da je ostao takav imao bi najvise postovanja teniske publike.

aleksandar

pre 5 godina

Kirjos je u pravu. To slanje srca i poljubaca zapadnoj publici koja ga ne voli jer je balkanac je klasicno uvlacenje, slugarstvo i hipokrizija. Igraj bre tenis, ko te voli nek te voli, ko te mrzi nek te mrzi. Ne glumataj vise, ne stoji ti!

Igor

pre 5 godina

Novaku kapa dole, to je čovek koji se rađa jednom u 100 godina. Ali proslava pobeda je najblaže rečeno isforsirana i nezanimljiva.
Na terenu gine, lomi rekete i dere se, a onda kao deli neku ljubav i ko zna šta već ono znači..

A kod Kirjosa promaja u glavi, bez daljih komentara..

Samo da kažem...

pre 5 godina

Ajde što je Kirjos "opsednut" Novakom, nego što je bilo šta u vezi sa Kirjosom (a može li nešto biti nevažnije od lajkova) postalo opsesija naših novinara. Kad je neko nebitan, onda niko ne obraća pažnju na njega. A sudeći po ovoj na ovi vesti, Kirjos je nama jako, jako, JAKO bitan..?!

simke

pre 5 godina

Slažem se. Lepo mahni publici jednom i kraj.
Ovako kao neka sekta, kao neki ritual kome publika mora da prisustvuje van svoje volje. Garantujem da svi imate transfer blama zbog toga, ali se pravimo ludi i kao nema veze..

jhon

pre 5 godina

Kasa je Novak cepao majoce i skakao i ludovao posle pobeda, pametni anglo-saxonci su govorili da ne mogu da podnesu taj nacin njegovog radovanja. Sada kada samo gestikulira ljubav opet. Izgleda da moea da nađe nešto œto oni vole, a to je da plače i gubi. Samo taj fil neće gledati.

bankar

pre 5 godina

Ja imam transfer blama kad Novak deli srce... Inače navijam za njega, svaka mu čast na svemu što je uradio... Naravno bitna je i razlika u tome da mene nešto nervira i da ja nekom odlučujem sta će da radi... Negove su pobede neka ih proslavlja kako hoće... Samo moje mišljenje je da je davanje srca malo bljutavo

masinac

pre 5 godina

Meni izgleda kao da ga malkice pucaju kompleksi, jer zna da nikada nece biti ni blizu dobar kao Djokovic.
P.S: Njegov username necu ni komentarisati

karma

pre 5 godina

Ni meni se ne svidja i nekako je izvestaceno. Do pre par godina je viko"Jaci si k***c bre" i "mozete da mi lizete.." a sada kao neki apostol siri ljubav i mir, ako ovo nije izvestaceno ne znam. Ceo stadion mu zvizdi a on im saje srca. Sada ce svi pljuvati Nika a on samo kaze svoje misljenje.

VUK

pre 5 godina

Potpuno je nebitno da li se nekom sviđa ili ne ! Jedino bitno je da se Novaku sviđa. On pobeđuje!!! On i slavi kako hoće !! Ako to ne smeta sponzorima koji ga oblače za tu priliku i na to troše milione dolara, zašto smeta gledaocima koji uz tv i tastaturu prate svaki Novakov korak ?

čonenica

pre 5 godina

Da se samo Kirjosu ne sviđa kako Novak proslavlja pobjedu niko ne bi obraćao pažnju na to,ali je činjenica da se Novakovo slanje srca publici nakon pobjede ne sviđa 95% njegovih fanova!

činjenica

pre 5 godina

Da se samo Kirjosu ne sviđa kako Novak proslavlja pobjedu niko ne bi obraćao pažnju na to,ali je činjenica da se Novakovo slanje srca publici nakon pobjede ne sviđa 95% njegovih fanova!

Igor

pre 5 godina

Pa dobro ne sviđa mu se. Što je sad to za vesti? Ja navijam za Novaka pa mi se ne sviđa njegovo radovanje na taj način. Dokle više senzacijalizam na svakom mestu , politika , sport, kultura... Sve se pretvorilo u prenos komentara sa soc mreža.

O RUCK

pre 5 godina

Pravo da vam kazem, najvaznije je da Novak pobedjuje i igra dobar tenis. Ovaj sektaski pozdrav je blamaza za Novaka, kao i vecina njegovih filozofiranja van domena tenisa - nije on kriv sto nije imao vremena ni osnovnu skolu posteno da zavrsi. Bice vremena da se obrazuje kad zavrsi s tenisom - i tada ce se otarasiti ovih gluposti. Inace ne svidjaju mi se oni koji omalovazavaju Kirijosa - to je genijalan teniski znalac, ali sumnjam da ce ista vrhunsko postici - zbog sasavog ponasanja. Uostalom Djokovic - Kirios je ipak 2 : 0 za Kiriosa. To je cinjenica.

Jelena

pre 5 godina

I mene nervira, ali ja barem nisam ljubomorna na njegove uspehe. A Kirjos bolje da gleda kako se ponasa jer to ne priliči odraslom čoveku, kao i da se bavi svojim poslom najbolje što ume. Ne treba trošiti vreme na nečije slavlje. Ispada da je veći problem Novakova proslava pobede neko njegovo nedolično ponašanje. Definitvno je narod prsao. Pretpostavljam da kad mu Nole dosadi da ce preći na Nadala i njegovo izvlacenje gaća, pipkanje nosa i uha... recimo.

Muta Gonzales

pre 5 godina

Nik je očito rešio sve svoje probleme pa sad ima vremena da rešava i tuđe.
Šalu na stranu, sve govori da će ostati upamćen po gluposti, a ne po teniskim uspesima.

bebe

pre 5 godina

Nadam se njihovom ogledu u Wimbledonu, treće kolo, finale, nije bitno... Koji bi tu pogledi bili, zaiskrilo bi sigurno...
(CroFed, 31. maj 2019 10:25)
Ja se nadam 3 kolu protiv Federera oni se vole..
RF "We need clown for this circus" (Madrid 2015)

Kirgios ne treba da gleda , manje će se nervirati a i smarati po društvenim mrežama.

komnen barjaktar

pre 5 godina

Mislim da se previše pažnje poklanja Ozi pajacu i njegovom mišljenju! Kad bude nešto osvojio u karijeri može da se javi za reč! Sad mu je (Kirjosu) 24 godine neka malo pogleda šta mu je kolega koga toliko kritikuje skoro do mržnje, osvoji kada je imao 24 godine! Toliko!

Ostali samo dugmići

pre 5 godina

Kad ti budeš br.1,kao Nole proslavljaj kako hoćeš,baš te briga što se nekom tvoj način proslave ne sviđa nekom ko je na 50.ili 100. mestu ATP liste.Prijatno I doviđenja.

dragan

pre 5 godina

Ni meni se ne svidja deljenje srca, usiljeno je i ne deluje spontano. Meni je bilo najbolje udaranje pesnicom u grudi i cepanje majce. Ali to se ne svidja zapdnjacima pa je Nole, iako je to istinsko iz njega, ukinuo.

alex

pre 5 godina

Kirjos je definitivno samo pajac i nista vise. Sa druge strane ja sam najvise voleo dok se Novak radovao kao gladijator i cepao dres. Tad je bio najveci borac u tenisu. Urlao je i pokazivao ko je glavna faca u kraju. Ovo sa srce/osecanja/pozitivna energija, ravnodusan sam u najmanju ruku.

Milan

pre 5 godina

Postoji tu nešto iza kulisa sigurno. Čim se ovaj mali tako ostrvio na Novaka pa ga stalno spominje u negativnom kontekstu.
Jedino što ovaj naš nije Vavrinka pa da ga pritera uz zid i malo prevaspita. A ne bi bilo loše obzirom da sa takvima ne može lepim.

Sakaluda

pre 5 godina

Volim Noleta kao brata, nikada ga ne pljujem, kako god da igra, smatram da je najbolji ikada kada je na vrhuncu forme, ali ova proslava je zaista iritantna!!! Izuzetno izvestaceno sve to deluje! Ne treba mu to!!!

Ali ako nastavi da osvaja GS, slobodno neka nastavi, pretrpecu :)

Rade

pre 5 godina

Mrzitelji poruke ljubavi ne podnose.Normalno jer ne razumeju velikana velikog srca.Slučajno ili ne bi ratujete i samo mržnju podnosite.Napred veliki čoveče.Pokaži veliko ljudsko srce uvek.

Žena

pre 5 godina

Ahahah
Našao način da sebe promoviše...
Ko ga pita da li mu se svidja ili ne...

Novače samo napred, živi svoj život i proslavljaj pobede kako ti drago...

miro

pre 5 godina

Novak ima preuveličanu želju da se svima svidi i da ga svi vole. To, po meni proističe iz njegove nesigurnosti ali i iz činjenice da publika ne voli srpske tenisere (bez ulaženja u razloge) pa onda to Novak očajnički želi da preokrene. Lično, pravo me nervira Novakov snishodljivi odnos- kao da se stalno nekom nešto izvinjava!

čonenica

pre 5 godina

Da se samo Kirjosu ne sviđa kako Novak proslavlja pobjedu niko ne bi obraćao pažnju na to,ali je činjenica da se Novakovo slanje srca publici nakon pobjede ne sviđa 95% njegovih fanova!

svima su stavili amove in room 1408 cause it's my life

pre 5 godina

Hahahaha ko je Nik Kirjos?Čime se bavi?Cirkusant i sportista u pokušaju nešto priča o 15-kom GS šampionu?!
(Jon Bon Jovi, 31. maj 2019 10:03)

Mislim da je ovde pravo pitanje cime se ti bavis u zivotu? Ps, "15-kom GS sampionu" - je l' si se mnogo uzbudio, priznaj? Sta je pisac hteo da kaze?

remax

pre 5 godina

Šteta što se ovaj klovn najverovatnije oprostio od ozbiljnog tenisa jer sam ubeđen da bi posle svega ovog Novaku teško više uspeo da uzme i set, kamoli da ga pobedi.

Patriota

pre 5 godina

Šta je loše rekao? Najgora moguća koreografija za kraj. Izgleda totalno fejk i na silu. Ljudi nisu došli na stadion da gledaju verski performans (ovaj je umislio da je neki guru i da uzima blagoslov sa neba i prosledjuje publici?) već da gledaju borbu gladijatora. Za kraj borbe i meča niko ne želi od pobednika poruke mira i ljubavi (bljak!) već pobedničko proslavljanje, erupciju adrenalina i poruku za sledećeg protivnika - "Razbiću i tebe", a ne "Dodji da se volkamo". Tako je to kad Novaku PR i imidž grade Pepe Bilmez i njegova dokona gospodja a ne ozbiljan PR tim koji sigurno može da plati. Očigledno mu je patološki stalo da se svima dopadne a sve pogrešno radi.

kaokakao

pre 5 godina

Treba da se ugleda na Kirjosa, da vrijedja suparnike, da se ponasa kao da je sad izasao iz geta, da dobacuje na mrezi posle meca protivniku s kim mu je djevojka bila...da, to je pravi primjer, treba se ugledati na Kirjosa i postovati njegovo misljenje. A sad malo da vidimo sta kaze Kia Kockar, Vlado, Milojko, mozda i oni imaju nesto reci na ovu temu, treba pratiti taj rijaliti svijet, a ne uspjesne ljude.

Olja

pre 5 godina

Gledam Novakove meceve i mnogo se radujem kad pobijedi, ali, nazalost, istomisljenik sam Kirjosa, kad je u pitanju proslavljanje pobjede. Zeljela bih, od sveg srca, da prestane s tim i da to cini na neki drugi, prihvatljiviji i ljepsi nacin. Ne znam zasto mu na to ne ukazu oni koji su mu najblizi.

yJoe

pre 5 godina

Ne svidja se njemu sto Nole pobedjuje, a ne nacin na koji slavi pobede. A kod mene je obrnuto. Ne svidja mi se kako deli srca, ali mi se svidja sto pobedjuje.

činjenica

pre 5 godina

Da se samo Kirjosu ne sviđa kako Novak proslavlja pobjedu niko ne bi obraćao pažnju na to,ali je činjenica da se Novakovo slanje srca publici nakon pobjede ne sviđa 95% njegovih fanova!

simke

pre 5 godina

Slažem se. Lepo mahni publici jednom i kraj.
Ovako kao neka sekta, kao neki ritual kome publika mora da prisustvuje van svoje volje. Garantujem da svi imate transfer blama zbog toga, ali se pravimo ludi i kao nema veze..

alex

pre 5 godina

Kirjos je definitivno samo pajac i nista vise. Sa druge strane ja sam najvise voleo dok se Novak radovao kao gladijator i cepao dres. Tad je bio najveci borac u tenisu. Urlao je i pokazivao ko je glavna faca u kraju. Ovo sa srce/osecanja/pozitivna energija, ravnodusan sam u najmanju ruku.

Jelena

pre 5 godina

I mene nervira, ali ja barem nisam ljubomorna na njegove uspehe. A Kirjos bolje da gleda kako se ponasa jer to ne priliči odraslom čoveku, kao i da se bavi svojim poslom najbolje što ume. Ne treba trošiti vreme na nečije slavlje. Ispada da je veći problem Novakova proslava pobede neko njegovo nedolično ponašanje. Definitvno je narod prsao. Pretpostavljam da kad mu Nole dosadi da ce preći na Nadala i njegovo izvlacenje gaća, pipkanje nosa i uha... recimo.

frka panika

pre 5 godina

A svi su oduševljeni Nadalovim ritualom pre svakog servisa gde između ostalog izvlači gaće? Jednostavno niko nije savršen i kod svakog tenisera mogu da se uoče stvari koje nisu svima po volji ali se iz poštovanja prema njima to ne potencira niti se priča o tome. Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da Kirjos nije vaspitan na pravi način odnosno da ga nisu naučili da poštuje ljude oko sebe...

Dusan

pre 5 godina

Noleta,obozavam,ali cim poche ritual proslave promenim kanal.Kirjos mi ipak lici na nekog propalog, ljubomornog glumca putujeceg pozorista koji da bi kritikovao, npr, Entoni Hopkinsa, kaze da se ovaj lose oblaci ili da nije visok.

Toma

pre 5 godina

Ne cenim Kirijosa,ali je u pravu kada kaze kako to Novak proslavlja uspeh.I sam Djokovic ponekad nevoljno to radi,ali sada valjda nece da se toga Pepe Imazovog patenta odrekne.

Трооки Гавран

pre 5 godina

Чим се заврши меч , мењам канал јер иначе имам трансфер блама, не знам за вас.

bazan

pre 5 godina

Vecina nas misli kao i Kirjos o takvom radovanju da se ne lazemo ali to i nije poenta ovde.Cime je on izazvan nije mi jasno kad ovoliko ne podnosi Djokovica i non stop ga proziva.Nadam se da ce ga Djokovic pocistiti i prizemljiti u njihovim narednim mecevima.

Milan

pre 5 godina

Kada nama koji generalno volimo Novaka to smeta, mogu misliti kako to izgleda neutralnim ili hejterski nastrojenim strancima. Malo je bezveze da nameće takve stvari publici obzirom da se dobrom delu njih to verovatno ne dopada. Platili ljudi kartu samo da gledaju tenis.

jhon

pre 5 godina

Kasa je Novak cepao majoce i skakao i ludovao posle pobeda, pametni anglo-saxonci su govorili da ne mogu da podnesu taj nacin njegovog radovanja. Sada kada samo gestikulira ljubav opet. Izgleda da moea da nađe nešto œto oni vole, a to je da plače i gubi. Samo taj fil neće gledati.

Mad4Red

pre 5 godina

Zamisli lika koji pre podne mrzi sebe popodne mrzi ceo svet... E to je Kirijos, Bog mu dao talenat ali sem toga više ništa niti je očigledno imao prave roditelje da ga nauče poštovanju prema starijim kolegama, i uopste svima koji su stariji od njega... Koliko rasprave sa sudijama publikom strašno, svako ima pravo da se raduje kako zeli... Mozda je ovo Novakovo izlizano radovanje ali nek se on raduje i osvaja trofeje a Kirijos nek kuka i ispada stalno... Meni odgovara...

komnen barjaktar

pre 5 godina

Mislim da se previše pažnje poklanja Ozi pajacu i njegovom mišljenju! Kad bude nešto osvojio u karijeri može da se javi za reč! Sad mu je (Kirjosu) 24 godine neka malo pogleda šta mu je kolega koga toliko kritikuje skoro do mržnje, osvoji kada je imao 24 godine! Toliko!

Пеђица +

pre 5 godina

Ја подржавам овај начин. Он се окрене на све четири стране и тако суптилно направи знак крста, а то значи освајање духовне територије.
Ово из Аустралијанца проговара рогоња.

Uvek nekoga nerviram

pre 5 godina

Gustavo Kuerten, Brazilac koji je uzimao Roland Garros je bio taj koji je proslavljao pobedu tako. Novak ga je pitao da li je ok da i on to tako radi da ne ispadne da ga zeza već mu je bilo simpa i dobio je saglasnost od Kuertena da je ok. Sirovine od ljudi nikad neće to razumeti na način kako to osećaju slavljenici.

bertigo

pre 5 godina

Novaku zvižde,ometaju ga pri servisu,zapadni mediji nisu naklonjeni,pritisak na maksimu,On ih izmlati i umesto srednjeg prsta pošalje im srca...NEPROCENLJIVO

Hrkljus

pre 5 godina

Navijam za Novaka, ali mislim da ni 99% publike ne voli ove emotivne ispade. Meni se prevrne stomak i svaki put se nadam da to nece uraditi. Kirjos nije najsimpaticniji, ali javno kaze ono sto vecina misli.

Asparagus

pre 5 godina

Ako svi mogu da trpe Nadalovo nekulturno izvlačenje šortsa iz guzova, i Kiriosovo nevaspitanje, sto je onda problem Novakovo proslavljanje pobede? Smeta im njegova nadmoć, eto šta je u pitanju.

Rade

pre 5 godina

Mrzitelji poruke ljubavi ne podnose.Normalno jer ne razumeju velikana velikog srca.Slučajno ili ne bi ratujete i samo mržnju podnosite.Napred veliki čoveče.Pokaži veliko ljudsko srce uvek.

kaokakao

pre 5 godina

Treba da se ugleda na Kirjosa, da vrijedja suparnike, da se ponasa kao da je sad izasao iz geta, da dobacuje na mrezi posle meca protivniku s kim mu je djevojka bila...da, to je pravi primjer, treba se ugledati na Kirjosa i postovati njegovo misljenje. A sad malo da vidimo sta kaze Kia Kockar, Vlado, Milojko, mozda i oni imaju nesto reci na ovu temu, treba pratiti taj rijaliti svijet, a ne uspjesne ljude.

basko

pre 5 godina

Ja mislim da je Novaku glupo sad da prekine to da radi ali zna i sam da izgleda glupo, ali ovaj debilko je poslednji koga neko za bilo šta pita

Gille

pre 5 godina

Новак и Киргиос, као Моцарт и Салијери. Моцарт, геније који помера границе музике, фокусиран на стварање, неоптерећен околином и Салијери, без талента, оптерећен, зависћу и пакошћу, фокусиран на генија, који му "не да мира"...

bankar

pre 5 godina

Ja imam transfer blama kad Novak deli srce... Inače navijam za njega, svaka mu čast na svemu što je uradio... Naravno bitna je i razlika u tome da mene nešto nervira i da ja nekom odlučujem sta će da radi... Negove su pobede neka ih proslavlja kako hoće... Samo moje mišljenje je da je davanje srca malo bljutavo

IL

pre 5 godina

Najbolji period za Novaka i njegov sportski imidz je bio dok mu je Beker bio trener. Ni balkansko cepanje majice a ni ovakvo ulizivanje. Da je ostao takav imao bi najvise postovanja teniske publike.

mix

pre 5 godina

Meni je genijalno,kad retardima koji nekada aplaudariju na duplu gresku Novakovu ili se deru usred poena,on mi na kraju posalje srce.Ja bih im slao i poljupce.

činjenica

pre 5 godina

Da se samo Kirjosu ne sviđa kako Novak proslavlja pobjedu niko ne bi obraćao pažnju na to,ali je činjenica da se Novakovo slanje srca publici nakon pobjede ne sviđa 95% njegovih fanova!

O RUCK

pre 5 godina

Pravo da vam kazem, najvaznije je da Novak pobedjuje i igra dobar tenis. Ovaj sektaski pozdrav je blamaza za Novaka, kao i vecina njegovih filozofiranja van domena tenisa - nije on kriv sto nije imao vremena ni osnovnu skolu posteno da zavrsi. Bice vremena da se obrazuje kad zavrsi s tenisom - i tada ce se otarasiti ovih gluposti. Inace ne svidjaju mi se oni koji omalovazavaju Kirijosa - to je genijalan teniski znalac, ali sumnjam da ce ista vrhunsko postici - zbog sasavog ponasanja. Uostalom Djokovic - Kirios je ipak 2 : 0 za Kiriosa. To je cinjenica.

čonenica

pre 5 godina

Da se samo Kirjosu ne sviđa kako Novak proslavlja pobjedu niko ne bi obraćao pažnju na to,ali je činjenica da se Novakovo slanje srca publici nakon pobjede ne sviđa 95% njegovih fanova!

!?

pre 5 godina

Iskreno, ne sviđa se ni meni, malo jeste izveštačeno. Ali ako će to biti jedina ostavština onog Imasa, nema nikakvih problema. Ustalom, Novak ima pravo da proslavlja i pozdravlja publiku kako god želi. Sigurno ga ne pogađa mišljenje dva mala čoveka kao što smo taj šarlatan i ja... I neka mu je sa srećom u daljem toku turnira, da osvoji još jedan Nole slem, i neka ga produži na kalendarski slem, i neka sve te titule proslavi sa slanjem srca...

stranger

pre 5 godina

Novak se ponasa kao da su u publici sve njegovi navijaci pa na kraju proslavlja sa njima. A ustvari je obratno. U publici su njegovi navijaci u manjini. Tako da mu ovo dodje kao da Stojkovic iz Partizana dodje pred “Sever” i salje im srca. :) Izabrao sam ekstreman primer ali u sustini to je to. Slanje srca ce imati pravi efekat u Pekingu, Zadru, Sibeniku i Splitu ali u Parizu i Londonu nece.

Igor

pre 5 godina

Pa dobro ne sviđa mu se. Što je sad to za vesti? Ja navijam za Novaka pa mi se ne sviđa njegovo radovanje na taj način. Dokle više senzacijalizam na svakom mestu , politika , sport, kultura... Sve se pretvorilo u prenos komentara sa soc mreža.

aleksandar

pre 5 godina

Kirjos je u pravu. To slanje srca i poljubaca zapadnoj publici koja ga ne voli jer je balkanac je klasicno uvlacenje, slugarstvo i hipokrizija. Igraj bre tenis, ko te voli nek te voli, ko te mrzi nek te mrzi. Ne glumataj vise, ne stoji ti!

dragan

pre 5 godina

Ni meni se ne svidja deljenje srca, usiljeno je i ne deluje spontano. Meni je bilo najbolje udaranje pesnicom u grudi i cepanje majce. Ali to se ne svidja zapdnjacima pa je Nole, iako je to istinsko iz njega, ukinuo.

Dragan

pre 5 godina

Ma ljudi ja mislim da Novak MORA OBAVEZNO da pita dali sme i ako mu odobrio na koji način može da se raduje (npr. sne li da se smeje, koliko može da raširi ruke i pod kojim uglom, dali sme da skače ili samo treba da savije glavu i izvini se prvo protivniku i publici, a odmah zatim na press konferenciji Kurijosu pod jedan i poinenice svima vama koje nervira bačin ba koji proslavlja.) Takođe bi bilo pametno da mu oduzmu svi trofeji i dodele Rodžerć na primer. Nadam se da se slažete i da će te ne snažno podržati.

čonenica

pre 5 godina

Da se samo Kirjosu ne sviđa kako Novak proslavlja pobjedu niko ne bi obraćao pažnju na to,ali je činjenica da se Novakovo slanje srca publici nakon pobjede ne sviđa 95% njegovih fanova!

Sakaluda

pre 5 godina

Volim Noleta kao brata, nikada ga ne pljujem, kako god da igra, smatram da je najbolji ikada kada je na vrhuncu forme, ali ova proslava je zaista iritantna!!! Izuzetno izvestaceno sve to deluje! Ne treba mu to!!!

Ali ako nastavi da osvaja GS, slobodno neka nastavi, pretrpecu :)

karma

pre 5 godina

Ni meni se ne svidja i nekako je izvestaceno. Do pre par godina je viko"Jaci si k***c bre" i "mozete da mi lizete.." a sada kao neki apostol siri ljubav i mir, ako ovo nije izvestaceno ne znam. Ceo stadion mu zvizdi a on im saje srca. Sada ce svi pljuvati Nika a on samo kaze svoje misljenje.

Bora

pre 5 godina

Negde sam procitao da su najuspesniji ljudi uvek dragacije razmisljali i radili od 99.9% ostalih. Osim toga pitao bih sve vas da li se neko uopste potrudio da razume zasto to Novak radi?

Darko

pre 5 godina

Ne sviđa se ni meni, tačnije, ne znam kome se to uopšte sviđa?! Hajde učiniti to jednom ili dva puta ali skoro već godinu dana... Čudo je taj Imaz.

kuc kuc

pre 5 godina

@Ahahaha Ono što znamo je da je ovaj talentovani alivrlo nevastipati mladić odigrao samo 2 meča na Grand Slamovima protiv top trojke (1 protiv Federera na US Openu, 1 protiv Nadala na Wimbledonu i nijedan protiv Novaka). Od toga je dobio samo meč sa Nadalom i to na travi i to 2014 kad Nadal nije bio baš pri sebi.
Tenis u dva dobijena seta prosto nije merilo ničega sem dobrog servisa s kojim se dobija meč ako se nameračiš jer se za dva seta nekad i tri krvničkog serviranja ipak ima snage. Za igru na tri dobijena seta treba ipak neka druga dimenzija, nije dovoljno samo opaliti loptu ludački servisom. Tako se ne dobijaju rand Slamovi.
Zato dok ne odigra još koji, i bar jedan meč sa Novakom na Grand Slamu boljemu je da se pokrije po glavi i ćuti kad već trati talenat koji mu je Bpg dao. Nit poštovanja prema svom talendu nit poštovanja prema tuđem radu pored talenta. Al šta očekivati od razmažene lenštine, koju ATP iz nekog razloga forsiraovih par meseci. A podsetila bih i da Grand Slamovi nisu pod ATP nadležnošću i gle čuda Nika nakon pljuvanja po RG nema. Što ne dođe da ga dočekaju Francuzikako samo oni to znaju. Kukavica, klasična.

Muamer Alomerovic

pre 5 godina

Novak je zakon za ovog klipana.Zapadni mediji Novaka pominju samo kad izgubi a svaki Dan javljaju kad Federer ili Nadal pobede.Kada je prica o najboljem svih vremena ista prica.Cak stavljaju Samprasa i Agasija ispred njega.Najgore je ipak sto u Srbiji narod toliko mrzi Novaka zbog poreza i sto zivi u Monaku.Ja zivim u Danskoj,njihova Carolina je toliko popularna iako nije dankinja vec poljakinja i isto zivi u Monaku pa to nikad niko ne pomene vec je obozavaju.

yJoe

pre 5 godina

Ne svidja se njemu sto Nole pobedjuje, a ne nacin na koji slavi pobede. A kod mene je obrnuto. Ne svidja mi se kako deli srca, ali mi se svidja sto pobedjuje.

Mihajlo

pre 5 godina

K1ngKyrg1os" - najobičnije prepotentno govedo brdsko-planinsko. Međed sa Šar Planine je za njega dom kulture sa tri ulaza.
(sladoledsmesom, 31. maj 2019 10:22)

"Dom kulture sa tri ulaza"
Hahaha, smejem se vec 5 minuta. Brate, kako bih te slatko poveo na pivo!

srpska

pre 5 godina

Nazalost u ovom slucaju se slazem s ovim "tensiskim balotelijem"... I naravno, ima Novak pravo da salje srca i slavi kako zeli, ali imamo i mi pravo da kazemo da nas to iritira iako navijamo za njega. Pozz

Zoran

pre 5 godina

To je samo i jedino Novakova stvar. Ako hoće da skine gaće sa Kirijosove glave i da ih stavi na svoju može i to da uradi. Na grkovoj glavi baš ružno izgledaju.

A što se Kirijosovog bavljenja najboljim na svetu tiče moj pok. Ćale bi rekao: "Dokon pop jarad krsti".

Ahah a!!!???

pre 5 godina

"Ahahaha… ko je Kirjos...ahahahah...odakle je...ahahahah….čime se bavi...ahahahahahah… koga je pobedio...ahahahah…" Pitam ozbiljno: da li su ovo komentari ili dijagnoza?

box

pre 5 godina

Ne znam zasto ljudi ovde i navijaci inace imaju problema sa Novakovim nacinom proslave pobede. On na taj nacin iskazuje sebe i vrednosti u koje veruje. Ta prica da svima hoce da se dodvori je naprosto smesna jer on nastavlja sa ovakvom proslavom uprkos tome sto je javnost dominantno protiv toga. Da zeli da se dodvori cinio bi onda nesto drugo. Momak je principijelan i cini ono sta oseca i u sta veruje. Pa Novak je vise puta odbio milionske ponude kladionica da ih reklamira jer ne zeli da bude deo te price posto ne veruje u kocku. I Rafa i Rodja reklamiraju kladionice, odnosno slusaju savete svojih poslovnih menadzera dok Novak ima stav prema tome i odbija takvu tezgu i na taj nacin zaradjen lak novac. To je vredno postovanja. Novak je jedna autenticna i principijelna osoba sa svojim razmisljanjima i izborima koji su za moja svahatanja izvanredni. E sad, zivimo u vremenu fetisizacije robnih marki, obozavanja brzog uspeha i zivota, namrstenih likova koji nisu autenticni vec bezobrazni i bez empatije i onda je normalno da jedan Novak iritira. Onda se tu pojavi Kirijos koji je toboze iskren u svojim ludilima i nepostovanju i igre i protivnika ali je eto kul posto je navodni buntovnik a zapravo je nevaspitan i pomalo zavidan. Nek su njih dvojica pa i svi otali zivi i zdravi al uvek ce mi srce biti uz nekog dobronamernog, duhovitog i posvecenog.

Patriota

pre 5 godina

Šta je loše rekao? Najgora moguća koreografija za kraj. Izgleda totalno fejk i na silu. Ljudi nisu došli na stadion da gledaju verski performans (ovaj je umislio da je neki guru i da uzima blagoslov sa neba i prosledjuje publici?) već da gledaju borbu gladijatora. Za kraj borbe i meča niko ne želi od pobednika poruke mira i ljubavi (bljak!) već pobedničko proslavljanje, erupciju adrenalina i poruku za sledećeg protivnika - "Razbiću i tebe", a ne "Dodji da se volkamo". Tako je to kad Novaku PR i imidž grade Pepe Bilmez i njegova dokona gospodja a ne ozbiljan PR tim koji sigurno može da plati. Očigledno mu je patološki stalo da se svima dopadne a sve pogrešno radi.

Lik

pre 5 godina

Samo moje mišljenje je da je davanje srca malo bljutavo
(bankar, 31. maj 2019 10:47)

To onda više govori o tebi nego o Novaku. Mnogima se to i sviđa i šta ćemo onda?

xyz

pre 5 godina

Ni meni se posebno ne dopada, ali kapiram da tako jos vise hoce da iznervira one koji ga ne vole.
Ali, da to izjavi Kirijos, a znamo svi kako se ponasa na terenu i posle meca, pa to je u najmanju ruku smesno.

Memfis

pre 5 godina

Hahahaha ko je Nik Kirjos?Čime se bavi?Cirkusant i sportista u pokušaju nešto priča o 15-kom GS šampionu?!
(Jon Bon Jovi, 31. maj 2019 10:03)

Чиме се ти бавиш, несретниче?

Mirko

pre 5 godina

Ako se Kirjosu ne sviđa to znači da je Novak radi dobru stvar.
Novače samo nastavi, još jače! Deli im srca jedno pola sata minimum, nek crknu dušmani!

Samo da kažem...

pre 5 godina

Ajde što je Kirjos "opsednut" Novakom, nego što je bilo šta u vezi sa Kirjosom (a može li nešto biti nevažnije od lajkova) postalo opsesija naših novinara. Kad je neko nebitan, onda niko ne obraća pažnju na njega. A sudeći po ovoj na ovi vesti, Kirjos je nama jako, jako, JAKO bitan..?!

Ко је безгрешан?

pre 5 godina

Начин поздрављања је Новаков избор. Ако му се нешто може замерити, то је зашто на исти начин не поздравља публику и када изгуби, а не само када победи.

Igor

pre 5 godina

Novaku kapa dole, to je čovek koji se rađa jednom u 100 godina. Ali proslava pobeda je najblaže rečeno isforsirana i nezanimljiva.
Na terenu gine, lomi rekete i dere se, a onda kao deli neku ljubav i ko zna šta već ono znači..

A kod Kirjosa promaja u glavi, bez daljih komentara..

remax

pre 5 godina

Šteta što se ovaj klovn najverovatnije oprostio od ozbiljnog tenisa jer sam ubeđen da bi posle svega ovog Novaku teško više uspeo da uzme i set, kamoli da ga pobedi.

činjenica

pre 5 godina

Da se samo Kirjosu ne sviđa kako Novak proslavlja pobjedu niko ne bi obraćao pažnju na to,ali je činjenica da se Novakovo slanje srca publici nakon pobjede ne sviđa 95% njegovih fanova!

Ostali samo dugmići

pre 5 godina

Kad ti budeš br.1,kao Nole proslavljaj kako hoćeš,baš te briga što se nekom tvoj način proslave ne sviđa nekom ko je na 50.ili 100. mestu ATP liste.Prijatno I doviđenja.

VUK

pre 5 godina

Potpuno je nebitno da li se nekom sviđa ili ne ! Jedino bitno je da se Novaku sviđa. On pobeđuje!!! On i slavi kako hoće !! Ako to ne smeta sponzorima koji ga oblače za tu priliku i na to troše milione dolara, zašto smeta gledaocima koji uz tv i tastaturu prate svaki Novakov korak ?

mrcke

pre 5 godina

"Ahahaha… ko je Kirjos...ahahahah...odakle je...ahahahah….čime se bavi...ahahahahahah… koga je pobedio...ahahahah…" Pitam ozbiljno: da li su ovo komentari ili dijagnoza?
(Ahah a!!!???, 31. maj 2019 14:25)

Dokoni čoveče idi radi nešto u životu, bilo šta!!!

Muta Gonzales

pre 5 godina

Nik je očito rešio sve svoje probleme pa sad ima vremena da rešava i tuđe.
Šalu na stranu, sve govori da će ostati upamćen po gluposti, a ne po teniskim uspesima.

Istina leči....

pre 5 godina

Svaka budala ima svoje veselje.
To je govorila moja baba. E sad, što je došlo takov vreme da se budale promovišu, to je druga stvar. A posledice po društvo - katastrofalne...

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 5 godina

Искрено и мени иде на живце али смо се сви већ некако навикли јер му је то постао заштитни знак.Могао је нешто нормалније ал ајд сад...
Али то не даје право Киргијосу да га олајава преко друштвених мрежа.Није му ни до скочног зглоба.Фрустрирани тенисер који ништа битно није нити ће постићи у каријери.И ко му даје право да себе назива "краљ Киргиос" на друштвеној мрежи? То мора да се заради...

Пеђица +

pre 5 godina

Pedjica + 
Ovo je nesto najsmesnije vidjeno u komentarima u poslednje vreme. "Suptilno napravi znak krsta"? Izgleda da nemas bas mnogo znanja o sopstvenoj religiji. A ono sto on radi je, ni malo suptilno, foliranje i prenemaganje.
(salamander, 31. maj 2019 13:07)

Прво, православље није религија већ откровење.
Друго, код Новака нема ништа случајно.
Треће, ја сам Пеђица +, а не Pedjica +.
Пробај да поштујеш нечији начин представљања.

alfabet

pre 5 godina

Dajte ljudi koga još interesuje šta jedan klovn 21. Veka misli, radi i priča. Totalno nebitan lik, cirkuzant običan, ima crte Federera, mogao bi kraljica Rodžer da ga uzme za kućnog ljubimca, baš bi se lepo slagali, istog su karaktera.

marko_sthlm

pre 5 godina

Ne bih da ulazim u to ko je taj Kirgios i ko je Đoković. Ne poredim jednog sa drugim.
Taj grčki australijanac je dobar komad samožive budale ali ovde je u pravu.
Taj Đokovićev gest je užasno patetičan i potpuno nepotreban.

Miroslav

pre 5 godina

Pa u pravu je Kirjos, mene muka uhvati kad počne da deli ta neka srca nakon meča.
Svaka čast Đokoviću na uspesima, borbenosti, posvećenosti, predstavljanju naroda kome pripada u svetu pa i ponašanju sem tog izveštačenog i potpuno nepotrebnog slanja te neke kao ljubavi puten vazduha. Jednostavno igraj taj tenis, bori se, uživaj u njemu i budi ono što jesi a mani se tih Imazovih nametnutih gluposti.

Nikki

pre 5 godina

Ljubomoran je na Novaka koji je broj 1 u svijetu, a ovaj mamlaz to nikada nece biti. Sve se placa, sve se vraca kao sto kazu. Taj polu obojeni nema mozga u glavi jer majmuni su daleko od ljudskih bica po nivou inteligencije. Lovu je napravio, ali ona se jos lakse potrosi.
Intelekt koji Novak ima je neprocjenjiv, nije mu nito do malog prst dorastao Nick The Prick! Hahaha

Truca

pre 5 godina

Sve sto Kirjos kaze za Novaka mi svi to odlicno znamo. Ubedjen sam da vecinu Novakovih navijaca iritira njegovo ponasanje, e sad neko ce to prizna a neko ne. A na kraju krajeva, Kirjos se mrzi samo zato sto je h2h 2:0 (4:0 u setovima) protiv Novaka.

.

pre 5 godina

Mogu da se kladim da je to on napisao kroz lazne profile.
Inace to je njegovo pravo, nije cak i neko nepostovanje jer samo prica o podeli srca a ne o Novaku.

miro

pre 5 godina

Novak ima preuveličanu želju da se svima svidi i da ga svi vole. To, po meni proističe iz njegove nesigurnosti ali i iz činjenice da publika ne voli srpske tenisere (bez ulaženja u razloge) pa onda to Novak očajnički želi da preokrene. Lično, pravo me nervira Novakov snishodljivi odnos- kao da se stalno nekom nešto izvinjava!

Žena

pre 5 godina

Ahahah
Našao način da sebe promoviše...
Ko ga pita da li mu se svidja ili ne...

Novače samo napred, živi svoj život i proslavljaj pobede kako ti drago...

Бата Стојковић

pre 5 godina

А мени је одвратно да један спортиста као Киријос има онако повијена леђа и да хода као мафијаш из трећеразредних филмова.

ivan

pre 5 godina

Ovaj kirjos ne zna ni sam sta ce sa sobom, razumem ga jer sam vec sretao takve osobe u zivotu, ali ne razumem sta se eksponira na ovako bezvezan nacin

Milan

pre 5 godina

Postoji tu nešto iza kulisa sigurno. Čim se ovaj mali tako ostrvio na Novaka pa ga stalno spominje u negativnom kontekstu.
Jedino što ovaj naš nije Vavrinka pa da ga pritera uz zid i malo prevaspita. A ne bi bilo loše obzirom da sa takvima ne može lepim.

Vera

pre 5 godina

Baš Novaka briga što mali nedorasli, nezreli dječarac misli o njemu. Nema on vremena, on piše povijest, za razliku od bahatog Australca!Bitno da proslavlja pobjede, a kako to radi,njegova stvar!

masinac

pre 5 godina

Meni izgleda kao da ga malkice pucaju kompleksi, jer zna da nikada nece biti ni blizu dobar kao Djokovic.
P.S: Njegov username necu ni komentarisati

bebe

pre 5 godina

Nadam se njihovom ogledu u Wimbledonu, treće kolo, finale, nije bitno... Koji bi tu pogledi bili, zaiskrilo bi sigurno...
(CroFed, 31. maj 2019 10:25)
Ja se nadam 3 kolu protiv Federera oni se vole..
RF "We need clown for this circus" (Madrid 2015)

Kirgios ne treba da gleda , manje će se nervirati a i smarati po društvenim mrežama.

Proveri pre pisanja?

pre 5 godina

@ Jon Bon Jovi
Nik je sjajan momak!Cak je i njemu prebivaliste u zemlji u kojoj je rodjen i tamo placa porez.Samo nasem Novaku nije!

Izvinjavam se ako vas razočaram ovom prilikom. Od turnira se porezi plaćaju u zemlji održavanja. Za ugovore koji su vezani za sponzore morate pogledati zakonodavstva država gde su sponzori registrovali svoje sedište. I za kraj ali ne i manje bitno, Kirjos je rođen u Australiji ali živi na Bahamima (grad Nassau). Nisam previše upuićen u tamošnju poresku politiku ali...

A-HA

pre 5 godina

Neko ovdje napisa da je to Novakov ritual, to uopste nije tacno, jer zasto ga onda ne praktikuje kada izgubi.. Sve mi je jasno bilo juce poslije jednog detalja, naime, na mecu sa ovim nekim Laskonenom, kako li se zvase, dug gem, oko djusa i prednosti se lomi, Novak gubi poen i odmah ono njegovo standardno prenemaganje, naljuti se na teren, kao mnogo sljake itd, trese nervozno reket o patike itd.. a onda odmah poen nakon toga, koji on dobija, e onda je sve u redu, nema zamjerki, teren mu je odlican..

istina boli

pre 5 godina

Ali najjači su mi ovi Novakovi navijači što ga kuju u zvezde kao najboljeg ikad, uz argument da ima pozitivan međusobni skor sa dvojicom najvećih rivala. Pa sa Kirjosom ima negativan, nije mu uzeo čak ni set hahaha. Da se ne lažemo, broj slemova je jedino relevantno merilo. Jer, ako nije, onda Kirjos>Nole, pošto je, jelte, bolji u međusobnim duelima. Isto tako i Rodik, Safin...

Kun'-fu Panda

pre 5 godina

Za dobrim konjem prasina se dize, sto znaci da Kirjos sve vise komentarise Novaka zato sto bi htio da bude na njegovom mjestu.......ali nikad, da igra tenis jos 40 godina i to u zenskoj konkurenciji.....

F99

pre 5 godina

Jedva čekam da Kirjos pobedi nekog pa da vidimo kako on proslavlja!?!?
(F99, 31. maj 2019 14:14)
Mlatnuo je dva puta Novaka. Ako potrazis snimak, videces kako slavi..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlasta, 31. maj 2019 15:47)
I tebi i ovom klovnu je to najveća pobeda u životu. Klovna kapiram, pobedio Noleta, najboljeg svih vremena. Al ti mi nisi jasan!? Ipak, ako si pored našeg Noleta rešio da navijaš za nekulturnog klovna iz Australije... Znam da ti je patnja gledati kako neko iz istih uslova koje si i ti imao, svojim radom postaje najbolji na svetu. Lakše navijati za gubitnika! Sportski pozdrav!!!

Olja

pre 5 godina

Gledam Novakove meceve i mnogo se radujem kad pobijedi, ali, nazalost, istomisljenik sam Kirjosa, kad je u pitanju proslavljanje pobjede. Zeljela bih, od sveg srca, da prestane s tim i da to cini na neki drugi, prihvatljiviji i ljepsi nacin. Ne znam zasto mu na to ne ukazu oni koji su mu najblizi.

poli

pre 5 godina

Al ga je ovaj lik srozo na nulu sa svojom konstatacijom” Znaci ovako se Kirijos oporavlja” . Aludirajuci na to da je covjek potpuno psihicki nezdrav

Sekta bre

pre 5 godina

Jeste glup nacin proslavljanja pobede ali to je njegov izbor i publika se odaziva na to a Kirjos je telac...
(Realni, 31. maj 2019 10:28)

Nije to njegov, nego Pepeov izbor.
Mora malo da se reklamira amor&paz filozofija, za uslugu što mu tetoši depresivnog brata.

Ljubica

pre 5 godina

@ O RUCK
A šta je to tvoja filozofija, da svakog sa kim imas pozitivan skor treba blatiti, po tvom bi Novak onda trebao da priča ružno o većini svojih kolega.

Bilja

pre 5 godina

Pogledajte taj osmen, oči...toliko topline i iskrenosti je u njima. Ne kaže se, badava ,da su oči ogledalo duše. NOVAK NIJE LICEMER, NI FOLIRANT. Na sve provokacije on odgovara suprotno, to je u vaspitanju, to nosi u duši. Živ i zdrav ti nama bio sokole i neka da Dragi Bog da se ovenčaš slavom u Parizu.

vlasta

pre 5 godina

Jedva čekam da Kirjos pobedi nekog pa da vidimo kako on proslavlja!?!?
(F99, 31. maj 2019 14:14)
Mlatnuo je dva puta Novaka. Ako potrazis snimak, videces kako slavi..

Always look at the bright side of life

pre 5 godina

Srbi vole pesnicu,sablju pušku.Slanje ljubavi strogo zabranjeno.
(Rade, 31. maj 2019 11:02)
Srbi vole iskrenost i spontanu reakciju. I Ana Ivanović je stiskala pesnicu, zamisli reakcije da je "slala ljubav".

salamander

pre 5 godina

Pedjica +
Ovo je nesto najsmesnije vidjeno u komentarima u poslednje vreme. "Suptilno napravi znak krsta"? Izgleda da nemas bas mnogo znanja o sopstvenoj religiji. A ono sto on radi je, ni malo suptilno, foliranje i prenemaganje.

VUK

pre 5 godina

@Jumko....pa i ja tebe nisam " počastio" kako treba. Ne mogu da te sretnem. Gde može ovaj klovn da se sretne sa Novakom? Novak je najbolji teniser na svetu , a ovaj klovn se bavi, se bavi...., a da , čime sa bavi ovo biće?

jesenko

pre 5 godina

@F99
A sta je covek pogresno rekao da toliko padas u vatru,njega maltene ovde smatraju nikakvim teniserom samo zato sto je "uvredio" vaseg idola(a pritom je izrekao jednu opasku koja apsolutno pije vodu),a on ga do sada pobedio u oba meca.Vama je Djokovic najbolji ikad zbog h2h sa Nadalom i Federerom,pritom ovaj prvi pola karijere rekovalascent a u pocetku dok je bio zdrav nije mu Novak mogao nista dok su mecevi sa Federerom u jedno 70 posto igrani u Novakovom prime time-u,ali to vi ne gledate vec sam rezultat,koji se u ovom slucaju ne vazi i Kirjos ga je slucajno dobio.Drugo,zasto bi morali navijati uvek za zemljake,narocito kada ih reprezentacija ne zanima.A sam Novak se takodje cesto ponasa kao divljak i moguce da mu je to prava priroda(ipak je Srdjanov sin),ali za razliku od Kirjosa glumi gospodina.Plus je prosto iritantan lik,intervjui su mu uvek klise,statusi na drustvenim mrezama patetika klasicna,umisljenost njegove familije da su neka kraljevska porodica,veze sa politicarima,novinari koji mu se slihtaju preko mere i ukusa a pogotovo vi fanovi koji ste do te mere opsednuti njime da lovite neke slucajno negativne komentare jer prosto ne mozete da podnesete da mu se ne klanjaju svi,sve da vam je najblizi rod,da vam placa racune,toliko histericno obozavanje je prosto neprirodno

mai_ben_rai

pre 5 godina

Nesvidja mi se Kirjos jel je ne pristojan na terenu, al je upravu za ovo sto kaze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neca, 31. maj 2019 10:22

Aaaa priznaj da si namerno napravio ovoliko grešaka da bi trolovao malo pismeni deo komentatora :))

A većinu nervira Novakovo radovanje ali ako dobija neka baca i cveće ako treba.

Pa....

pre 5 godina

Koliko vidim, dosta ljudi se dlaze sa Nikom, ali ga prozivaju da je ljubomoran i zavidan. E sad, kako to da nisu i oni sami ljubomorni i zavidni, posto se slazu sa njim? Neresiva enigma nasih ljudi. Ja mogu tako da mislim, ali cim neko drugi misli tako on je ljubomoran i zavidan.

Dragan

pre 5 godina

Ma ljudi ja mislim da Novak MORA OBAVEZNO da pita dali sme i ako mu odobrio na koji način može da se raduje (npr. sne li da se smeje, koliko može da raširi ruke i pod kojim uglom, dali sme da skače ili samo treba da savije glavu i izvini se prvo protivniku i publici, a odmah zatim na press konferenciji Kurijosu pod jedan i poinenice svima vama koje nervira bačin ba koji proslavlja.) Takođe bi bilo pametno da mu oduzmu svi trofeji i dodele Rodžerć na primer. Nadam se da se slažete i da će te ne snažno podržati.

Caki

pre 5 godina

Ama Kirijos se u svemu udvara Federerovim navijačima, nadajući se (valjda) da će da ih pridobije za sebe kada Federer prestane da igra. A čak se i u tome zeznuo, Federer će da igra i kada Kirijos više ne bude igrao.
U svakom slučaju je budala.

Kiseo

pre 5 godina

Vecina nas misli kao i Kirjos o takvom radovanju da se ne lazemo ali to i nije poenta ovde.Cime je on izazvan nije mi jasno kad ovoliko ne podnosi Djokovica i non stop ga proziva.Nadam se da ce ga Djokovic pocistiti i prizemljiti u njihovim narednim mecevima.
(bazan, 31. maj 2019 10:23)

Što ga nije počistio i prizemljio u nekom meču do sada?
Bar jedan set da mu je uzeo i to bi bilo nešto.
Ali nije mogao čak ni to.

Vlada

pre 5 godina

Kad pobediš, tvoje je pravo da biraš kako ćeš proslavljati. Šta je dotični osvojio da može da priča o načinu proslavljanja? Uhvatio Noleta dva puta dok je bio u kanalu i sada misli da je neko. Sada kad bi došao Novaku na tanjir, ne bi tri gema osvojio i on to zna.

Daprobamkomentardaostavim

pre 5 godina

@bertigo
Zar zaista mislite da mediokriteti, domaci i strani mogu to da shvate?

Sto se onog nevaspitanka tice, drugom prilikom!

vozi misko

pre 5 godina

kirjos nehotice pravi dobar marketing djokovicu. iako mozda govori ono sto dosta nas na neki nacin misli, sve ispada po djokovica pozitivno u svoj ovoj prici, jer ga ne interesuje sta tamo neki australijanac troluje u vezi njega.

Hrvoje sa suprugom

pre 5 godina

Koliko znam, ovaj Novakov ritual spada u univerzalni hrišćanski pozdrav slobodi i suncu, koje se iznova rađa, i budi u nama osećanje nepobedivosti... pola rituala je iz pravoslavne a pola iz katoličke religije.

darko

pre 5 godina

Nole jeste naš i svaka mu čast kako igra tenis ali budimo realni, Kirjos je u pravu, gasim tv kad Nole “ baca srce publici”. Prenaglasava emocije ne bi li se svideo publici, nema spontanosti koju publika ceni sigurno vise nego ovo glumatanje.

svima su stavili amove in room 1408 cause it's my life

pre 5 godina

Hahahaha ko je Nik Kirjos?Čime se bavi?Cirkusant i sportista u pokušaju nešto priča o 15-kom GS šampionu?!
(Jon Bon Jovi, 31. maj 2019 10:03)

Mislim da je ovde pravo pitanje cime se ti bavis u zivotu? Ps, "15-kom GS sampionu" - je l' si se mnogo uzbudio, priznaj? Sta je pisac hteo da kaze?

Hans Olo

pre 5 godina

To je Novakov nacin proslavljanja, ne vidim zasto je bitno da li se nekom svidja ili ne. Nervira mene kako Ronaldo proslavlja golove, pa sta sad. Umobolnici koji ga pljuju jer im je to, toboze, "fejk", nalik ovom Kirgijosu, koji ne zasluzuje i nije vredan pomena, mu samo zavide.
Novak je klasa, teniska i ljudska.

Bilja

pre 5 godina

Sreća ili šteta što je Novak toliko kulturan, inače bi mu pokazao srednji prst, na ove njegove retardirane izjave. preopterećen je Novakom, ili je dobio nalog da ga nervira...u svakom slučaju bolje i to, nego da lomi stolice po terenu.

miodrag

pre 5 godina

Moram da se pridruzim ogromnom broju navijaca El Mas Grande de Todos (Novak prim.prev.) I da se, na zalost slozim, ovaj put, sa Nevaspitanim grbavcem

oso

pre 5 godina

Kirijos Australijanac i prebivaliste mu u AUSTRALIJI, da bi tamo placao porez. Iako bi on imao najvise razloga da prebivaliste prijavi u Evropi jer tu igra vecinu turnira. Ali ne, on placa porez Australiji, isto kao sto Federer placa Svajcarskoj, Nadal Spaniji, Marej Britaniji, Vavrinka Svajcarskoj.... samo Nolo Djokovic ne zeli da placa porez Srbiji, vise voli Monako.

Bruce Springsteen

pre 5 godina

Hahahaha ko je Nik Kirjos?Čime se bavi?Cirkusant i sportista u pokušaju nešto priča o 15-kom GS šampionu?!
(Jon Bon Jovi, 31. maj 2019 10:03)

Mislim da je ovde pravo pitanje cime se ti bavis u zivotu? Ps, "15-kom GS sampionu" - je l' si se mnogo uzbudio, priznaj? Sta je pisac hteo da kaze?
(svima su stavili amove in room 1408 cause it's my life, 31. maj 2019 10:30)

Bavi se muzikom, zar nisi cuo za cuvenog bon jovija.

Toto-ko-tunjo-i-hejterski-five

pre 5 godina

Odavno ovo ne dozivljavam kao bacanje srca, vec neceg drugog. Ovaj, opet, to fino prima, pa sveukupni dozivljaj dodje ok.

Bogoje Panajotovic

pre 5 godina

Slažem se. Lepo mahni publici jednom i kraj. 
Ovako kao neka sekta, kao neki ritual kome publika mora da prisustvuje van svoje volje. Garantujem da svi imate transfer blama zbog toga, ali se pravimo ludi i kao nema veze..
(simke, 31. maj 2019 10:29)

Cime garantujes ? Sta mislis, da li bi trebalo to da napises ? :)))) "Garantujem" da ne znas.

Stomak

pre 5 godina

Sto toliko forsirate Kirjosa? Kao da je bitno sta izjavljuje klinac koji neguje imidz loseg decaka, a u stvari je samo nesrecan.

Goran ks

pre 5 godina

Pa neka proslavlja kako zeli, njegova pobeda njegova proslava.Nisam jos video tu proslavu jer odmah menjam kanal .Meni licno je daleko veci problem sto uopste pobedjuje, nadam se da ce brzo u penziju, inace cu da prolupam, ova dominacija je neizdrziva.

Nebojša

pre 5 godina

Da Kirios pobeđuje nikog ne bi bilo briga kako proslavlja te pobede ali pošto ne pobeđuje nikog nije briga za njega zato i radi to što radi i priča gluposti.

Eden GOAT Hazard

pre 5 godina

Covek ga ne voli i to je to,sta vi kao nemate drugara koji ima neke drugare koji vam bukvalno energetski nisu kompatibilni idu vam na zivce kao pojava....

miodrag

pre 5 godina

Gustavo Kuerten, Brazilac koji je uzimao Roland Garros je bio taj koji je proslavljao pobedu tako. Novak ga je pitao da li je ok da i on to tako radi da ne ispadne da ga zeza već mu je bilo simpa i dobio je saglasnost od Kuertena da je ok. Sirovine od ljudi nikad neće to razumeti na način kako to osećaju slavljenici.
(Uvek nekoga nerviram, 31. maj 2019 10:23)

Uvek nekog nerviras, to je istina. To srce o kome ti govoris, je ono sto je Novak nacrtao na terenu posle pobede na RG 2016, a ne ovaj cirkus koji sada radi.

Mlan

pre 5 godina

Samo napred Nole...njegov problem je sto ne znamo kako on slavi pobede, jer nema pobeda...a Nole gazi sve pred sobom vec 10 godina...ponos Srbije!

Dejan

pre 5 godina

Pokazuje da se zahvaljuje od srca svima koji ga podržavaju i navijaju za njega, a oni se nalaze na sva četiri dijela tribina pa makar bili i u manjini. Što je tu bljutavo i sporno. Treba pokazivati prstom točno na osobu kojoj se zahvaljuje možda??? Nemate poštovanja prema ničemu!!!

kakogod

pre 5 godina

Iskreno, i meni je ovakvo proslavljanje poena bilo u najmanju ruku degutantno , ali s vremenom mi je postalo čak i simpatično , možda za koju godinu to postane nešto veoma posebno . Videćemo

zvezdoprc

pre 5 godina

(F99) U ta dva meča protiv Kiriosa Novak je više bio skretničar nego teniser.
Šteta što Kirios ne shvata tenis ozbiljno, skratio bi pobednički teniski vek Rođi, Rafi i Novaku drastično.

kakogod

pre 5 godina

Iskreno, i meni je ovakvo proslavljanje poena bilo u najmanju ruku degutantno , ali s vremenom mi je postalo čak i simpatično , možda za koju godinu to postane nešto veoma posebno . Videćemo

Sloba

pre 5 godina

Meni se lično svidjalo predstavljanje potezača konopa na jadranskim susretima. Ono: Ante Šimić, a on sa spojenim, uzdignutim rukama iznad glave pravi naklon. Mogla bi neka promena da se dogodi jer što reče neko gore sve dosadi što se često gleda :-)

Jelena

pre 5 godina

zasto uopste objavljujete sta kaze taj prostak?
(nikolq, 31. maj 2019 11:53)

Zato sto je to iz nekog razloga najcitanija vest na portalu i ima uvek minimum 300 komentara.
Mislim da ljude ustvari najvise boli istina, 90% Novakovih navijaca misli isto sto i Kirjos ali oni imaju pravo da ga kritikuju, a Kirjos nema.

Djordje Stanojevic

pre 5 godina

Neko je napisao : Sta ocekujete od Anglosaksonca? Ovaj je cist indijanac troperac a ne Saksonac, ni ja nisam ljubitelj ove Noletove blamaze al gde se nadje ovaj neandrtalac za komentar.

kakogod

pre 5 godina

Iskreno, i meni je ovakvo proslavljanje poena bilo u najmanju ruku degutantno , ali s vremenom mi je postalo čak i simpatično , možda za koju godinu to postane nešto veoma posebno . Videćemo

Nagamaki varufaki

pre 5 godina

Jedva čekam da Kirjos pobedi nekog pa da vidimo kako on proslavlja!?!?(F99, 31. maj 2019 14:14)Mlatnuo je dva puta Novaka. Ako potrazis snimak, videces kako slavi..
(vlasta, 31. maj 2019 15:47)Mlatnuo ga al jezikom

Nagamaki varufaki

pre 5 godina

Ja mislim da Nolobotove boli onih 2:0 a ne sta Kirjos misli.
(Botina, 31. maj 2019 13:26)Sta uopste znaci nolobot? Ciji si ti bot, tatkov?

simke

pre 5 godina

Slažem se. Lepo mahni publici jednom i kraj.
Ovako kao neka sekta, kao neki ritual kome publika mora da prisustvuje van svoje volje. Garantujem da svi imate transfer blama zbog toga, ali se pravimo ludi i kao nema veze..

O RUCK

pre 5 godina

Pravo da vam kazem, najvaznije je da Novak pobedjuje i igra dobar tenis. Ovaj sektaski pozdrav je blamaza za Novaka, kao i vecina njegovih filozofiranja van domena tenisa - nije on kriv sto nije imao vremena ni osnovnu skolu posteno da zavrsi. Bice vremena da se obrazuje kad zavrsi s tenisom - i tada ce se otarasiti ovih gluposti. Inace ne svidjaju mi se oni koji omalovazavaju Kirijosa - to je genijalan teniski znalac, ali sumnjam da ce ista vrhunsko postici - zbog sasavog ponasanja. Uostalom Djokovic - Kirios je ipak 2 : 0 za Kiriosa. To je cinjenica.

Пеђица +

pre 5 godina

Ја подржавам овај начин. Он се окрене на све четири стране и тако суптилно направи знак крста, а то значи освајање духовне територије.
Ово из Аустралијанца проговара рогоња.

Трооки Гавран

pre 5 godina

Чим се заврши меч , мењам канал јер иначе имам трансфер блама, не знам за вас.

Lik

pre 5 godina

Samo moje mišljenje je da je davanje srca malo bljutavo
(bankar, 31. maj 2019 10:47)

To onda više govori o tebi nego o Novaku. Mnogima se to i sviđa i šta ćemo onda?

Memfis

pre 5 godina

Hahahaha ko je Nik Kirjos?Čime se bavi?Cirkusant i sportista u pokušaju nešto priča o 15-kom GS šampionu?!
(Jon Bon Jovi, 31. maj 2019 10:03)

Чиме се ти бавиш, несретниче?

Milan

pre 5 godina

Kada nama koji generalno volimo Novaka to smeta, mogu misliti kako to izgleda neutralnim ili hejterski nastrojenim strancima. Malo je bezveze da nameće takve stvari publici obzirom da se dobrom delu njih to verovatno ne dopada. Platili ljudi kartu samo da gledaju tenis.

Uvek nekoga nerviram

pre 5 godina

Gustavo Kuerten, Brazilac koji je uzimao Roland Garros je bio taj koji je proslavljao pobedu tako. Novak ga je pitao da li je ok da i on to tako radi da ne ispadne da ga zeza već mu je bilo simpa i dobio je saglasnost od Kuertena da je ok. Sirovine od ljudi nikad neće to razumeti na način kako to osećaju slavljenici.

alex

pre 5 godina

Kirjos je definitivno samo pajac i nista vise. Sa druge strane ja sam najvise voleo dok se Novak radovao kao gladijator i cepao dres. Tad je bio najveci borac u tenisu. Urlao je i pokazivao ko je glavna faca u kraju. Ovo sa srce/osecanja/pozitivna energija, ravnodusan sam u najmanju ruku.

Rade

pre 5 godina

Mrzitelji poruke ljubavi ne podnose.Normalno jer ne razumeju velikana velikog srca.Slučajno ili ne bi ratujete i samo mržnju podnosite.Napred veliki čoveče.Pokaži veliko ljudsko srce uvek.

istina boli

pre 5 godina

Ali najjači su mi ovi Novakovi navijači što ga kuju u zvezde kao najboljeg ikad, uz argument da ima pozitivan međusobni skor sa dvojicom najvećih rivala. Pa sa Kirjosom ima negativan, nije mu uzeo čak ni set hahaha. Da se ne lažemo, broj slemova je jedino relevantno merilo. Jer, ako nije, onda Kirjos>Nole, pošto je, jelte, bolji u međusobnim duelima. Isto tako i Rodik, Safin...

Toma

pre 5 godina

Ne cenim Kirijosa,ali je u pravu kada kaze kako to Novak proslavlja uspeh.I sam Djokovic ponekad nevoljno to radi,ali sada valjda nece da se toga Pepe Imazovog patenta odrekne.

frka panika

pre 5 godina

A svi su oduševljeni Nadalovim ritualom pre svakog servisa gde između ostalog izvlači gaće? Jednostavno niko nije savršen i kod svakog tenisera mogu da se uoče stvari koje nisu svima po volji ali se iz poštovanja prema njima to ne potencira niti se priča o tome. Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da Kirjos nije vaspitan na pravi način odnosno da ga nisu naučili da poštuje ljude oko sebe...

mrcke

pre 5 godina

"Ahahaha… ko je Kirjos...ahahahah...odakle je...ahahahah….čime se bavi...ahahahahahah… koga je pobedio...ahahahah…" Pitam ozbiljno: da li su ovo komentari ili dijagnoza?
(Ahah a!!!???, 31. maj 2019 14:25)

Dokoni čoveče idi radi nešto u životu, bilo šta!!!

vlasta

pre 5 godina

Jedva čekam da Kirjos pobedi nekog pa da vidimo kako on proslavlja!?!?
(F99, 31. maj 2019 14:14)
Mlatnuo je dva puta Novaka. Ako potrazis snimak, videces kako slavi..

bankar

pre 5 godina

Ja imam transfer blama kad Novak deli srce... Inače navijam za njega, svaka mu čast na svemu što je uradio... Naravno bitna je i razlika u tome da mene nešto nervira i da ja nekom odlučujem sta će da radi... Negove su pobede neka ih proslavlja kako hoće... Samo moje mišljenje je da je davanje srca malo bljutavo

Truca

pre 5 godina

Sve sto Kirjos kaze za Novaka mi svi to odlicno znamo. Ubedjen sam da vecinu Novakovih navijaca iritira njegovo ponasanje, e sad neko ce to prizna a neko ne. A na kraju krajeva, Kirjos se mrzi samo zato sto je h2h 2:0 (4:0 u setovima) protiv Novaka.

Hrvoje sa suprugom

pre 5 godina

Koliko znam, ovaj Novakov ritual spada u univerzalni hrišćanski pozdrav slobodi i suncu, koje se iznova rađa, i budi u nama osećanje nepobedivosti... pola rituala je iz pravoslavne a pola iz katoličke religije.

Пеђица +

pre 5 godina

Pedjica + 
Ovo je nesto najsmesnije vidjeno u komentarima u poslednje vreme. "Suptilno napravi znak krsta"? Izgleda da nemas bas mnogo znanja o sopstvenoj religiji. A ono sto on radi je, ni malo suptilno, foliranje i prenemaganje.
(salamander, 31. maj 2019 13:07)

Прво, православље није религија већ откровење.
Друго, код Новака нема ништа случајно.
Треће, ја сам Пеђица +, а не Pedjica +.
Пробај да поштујеш нечији начин представљања.

činjenica

pre 5 godina

Da se samo Kirjosu ne sviđa kako Novak proslavlja pobjedu niko ne bi obraćao pažnju na to,ali je činjenica da se Novakovo slanje srca publici nakon pobjede ne sviđa 95% njegovih fanova!

bazan

pre 5 godina

Vecina nas misli kao i Kirjos o takvom radovanju da se ne lazemo ali to i nije poenta ovde.Cime je on izazvan nije mi jasno kad ovoliko ne podnosi Djokovica i non stop ga proziva.Nadam se da ce ga Djokovic pocistiti i prizemljiti u njihovim narednim mecevima.

Nikki

pre 5 godina

Ljubomoran je na Novaka koji je broj 1 u svijetu, a ovaj mamlaz to nikada nece biti. Sve se placa, sve se vraca kao sto kazu. Taj polu obojeni nema mozga u glavi jer majmuni su daleko od ljudskih bica po nivou inteligencije. Lovu je napravio, ali ona se jos lakse potrosi.
Intelekt koji Novak ima je neprocjenjiv, nije mu nito do malog prst dorastao Nick The Prick! Hahaha

Bora

pre 5 godina

Negde sam procitao da su najuspesniji ljudi uvek dragacije razmisljali i radili od 99.9% ostalih. Osim toga pitao bih sve vas da li se neko uopste potrudio da razume zasto to Novak radi?

bertigo

pre 5 godina

Novaku zvižde,ometaju ga pri servisu,zapadni mediji nisu naklonjeni,pritisak na maksimu,On ih izmlati i umesto srednjeg prsta pošalje im srca...NEPROCENLJIVO

Ahah a!!!???

pre 5 godina

"Ahahaha… ko je Kirjos...ahahahah...odakle je...ahahahah….čime se bavi...ahahahahahah… koga je pobedio...ahahahah…" Pitam ozbiljno: da li su ovo komentari ili dijagnoza?

Jelena

pre 5 godina

I mene nervira, ali ja barem nisam ljubomorna na njegove uspehe. A Kirjos bolje da gleda kako se ponasa jer to ne priliči odraslom čoveku, kao i da se bavi svojim poslom najbolje što ume. Ne treba trošiti vreme na nečije slavlje. Ispada da je veći problem Novakova proslava pobede neko njegovo nedolično ponašanje. Definitvno je narod prsao. Pretpostavljam da kad mu Nole dosadi da ce preći na Nadala i njegovo izvlacenje gaća, pipkanje nosa i uha... recimo.

stranger

pre 5 godina

Novak se ponasa kao da su u publici sve njegovi navijaci pa na kraju proslavlja sa njima. A ustvari je obratno. U publici su njegovi navijaci u manjini. Tako da mu ovo dodje kao da Stojkovic iz Partizana dodje pred “Sever” i salje im srca. :) Izabrao sam ekstreman primer ali u sustini to je to. Slanje srca ce imati pravi efekat u Pekingu, Zadru, Sibeniku i Splitu ali u Parizu i Londonu nece.

Mad4Red

pre 5 godina

Zamisli lika koji pre podne mrzi sebe popodne mrzi ceo svet... E to je Kirijos, Bog mu dao talenat ali sem toga više ništa niti je očigledno imao prave roditelje da ga nauče poštovanju prema starijim kolegama, i uopste svima koji su stariji od njega... Koliko rasprave sa sudijama publikom strašno, svako ima pravo da se raduje kako zeli... Mozda je ovo Novakovo izlizano radovanje ali nek se on raduje i osvaja trofeje a Kirijos nek kuka i ispada stalno... Meni odgovara...

čonenica

pre 5 godina

Da se samo Kirjosu ne sviđa kako Novak proslavlja pobjedu niko ne bi obraćao pažnju na to,ali je činjenica da se Novakovo slanje srca publici nakon pobjede ne sviđa 95% njegovih fanova!

jhon

pre 5 godina

Kasa je Novak cepao majoce i skakao i ludovao posle pobeda, pametni anglo-saxonci su govorili da ne mogu da podnesu taj nacin njegovog radovanja. Sada kada samo gestikulira ljubav opet. Izgleda da moea da nađe nešto œto oni vole, a to je da plače i gubi. Samo taj fil neće gledati.

Dragan

pre 5 godina

Ma ljudi ja mislim da Novak MORA OBAVEZNO da pita dali sme i ako mu odobrio na koji način može da se raduje (npr. sne li da se smeje, koliko može da raširi ruke i pod kojim uglom, dali sme da skače ili samo treba da savije glavu i izvini se prvo protivniku i publici, a odmah zatim na press konferenciji Kurijosu pod jedan i poinenice svima vama koje nervira bačin ba koji proslavlja.) Takođe bi bilo pametno da mu oduzmu svi trofeji i dodele Rodžerć na primer. Nadam se da se slažete i da će te ne snažno podržati.

jesenko

pre 5 godina

@F99
A sta je covek pogresno rekao da toliko padas u vatru,njega maltene ovde smatraju nikakvim teniserom samo zato sto je "uvredio" vaseg idola(a pritom je izrekao jednu opasku koja apsolutno pije vodu),a on ga do sada pobedio u oba meca.Vama je Djokovic najbolji ikad zbog h2h sa Nadalom i Federerom,pritom ovaj prvi pola karijere rekovalascent a u pocetku dok je bio zdrav nije mu Novak mogao nista dok su mecevi sa Federerom u jedno 70 posto igrani u Novakovom prime time-u,ali to vi ne gledate vec sam rezultat,koji se u ovom slucaju ne vazi i Kirjos ga je slucajno dobio.Drugo,zasto bi morali navijati uvek za zemljake,narocito kada ih reprezentacija ne zanima.A sam Novak se takodje cesto ponasa kao divljak i moguce da mu je to prava priroda(ipak je Srdjanov sin),ali za razliku od Kirjosa glumi gospodina.Plus je prosto iritantan lik,intervjui su mu uvek klise,statusi na drustvenim mrezama patetika klasicna,umisljenost njegove familije da su neka kraljevska porodica,veze sa politicarima,novinari koji mu se slihtaju preko mere i ukusa a pogotovo vi fanovi koji ste do te mere opsednuti njime da lovite neke slucajno negativne komentare jer prosto ne mozete da podnesete da mu se ne klanjaju svi,sve da vam je najblizi rod,da vam placa racune,toliko histericno obozavanje je prosto neprirodno

Asparagus

pre 5 godina

Ako svi mogu da trpe Nadalovo nekulturno izvlačenje šortsa iz guzova, i Kiriosovo nevaspitanje, sto je onda problem Novakovo proslavljanje pobede? Smeta im njegova nadmoć, eto šta je u pitanju.

karma

pre 5 godina

Ni meni se ne svidja i nekako je izvestaceno. Do pre par godina je viko"Jaci si k***c bre" i "mozete da mi lizete.." a sada kao neki apostol siri ljubav i mir, ako ovo nije izvestaceno ne znam. Ceo stadion mu zvizdi a on im saje srca. Sada ce svi pljuvati Nika a on samo kaze svoje misljenje.

Hrkljus

pre 5 godina

Navijam za Novaka, ali mislim da ni 99% publike ne voli ove emotivne ispade. Meni se prevrne stomak i svaki put se nadam da to nece uraditi. Kirjos nije najsimpaticniji, ali javno kaze ono sto vecina misli.

činjenica

pre 5 godina

Da se samo Kirjosu ne sviđa kako Novak proslavlja pobjedu niko ne bi obraćao pažnju na to,ali je činjenica da se Novakovo slanje srca publici nakon pobjede ne sviđa 95% njegovih fanova!

Dragan

pre 5 godina

Ma ljudi ja mislim da Novak MORA OBAVEZNO da pita dali sme i ako mu odobrio na koji način može da se raduje (npr. sne li da se smeje, koliko može da raširi ruke i pod kojim uglom, dali sme da skače ili samo treba da savije glavu i izvini se prvo protivniku i publici, a odmah zatim na press konferenciji Kurijosu pod jedan i poinenice svima vama koje nervira bačin ba koji proslavlja.) Takođe bi bilo pametno da mu oduzmu svi trofeji i dodele Rodžerć na primer. Nadam se da se slažete i da će te ne snažno podržati.

.

pre 5 godina

Mogu da se kladim da je to on napisao kroz lazne profile.
Inace to je njegovo pravo, nije cak i neko nepostovanje jer samo prica o podeli srca a ne o Novaku.

Goran ks

pre 5 godina

Pa neka proslavlja kako zeli, njegova pobeda njegova proslava.Nisam jos video tu proslavu jer odmah menjam kanal .Meni licno je daleko veci problem sto uopste pobedjuje, nadam se da ce brzo u penziju, inace cu da prolupam, ova dominacija je neizdrziva.

marko_sthlm

pre 5 godina

Ne bih da ulazim u to ko je taj Kirgios i ko je Đoković. Ne poredim jednog sa drugim.
Taj grčki australijanac je dobar komad samožive budale ali ovde je u pravu.
Taj Đokovićev gest je užasno patetičan i potpuno nepotreban.

Zoran

pre 5 godina

To je samo i jedino Novakova stvar. Ako hoće da skine gaće sa Kirijosove glave i da ih stavi na svoju može i to da uradi. Na grkovoj glavi baš ružno izgledaju.

A što se Kirijosovog bavljenja najboljim na svetu tiče moj pok. Ćale bi rekao: "Dokon pop jarad krsti".

Kiseo

pre 5 godina

Vecina nas misli kao i Kirjos o takvom radovanju da se ne lazemo ali to i nije poenta ovde.Cime je on izazvan nije mi jasno kad ovoliko ne podnosi Djokovica i non stop ga proziva.Nadam se da ce ga Djokovic pocistiti i prizemljiti u njihovim narednim mecevima.
(bazan, 31. maj 2019 10:23)

Što ga nije počistio i prizemljio u nekom meču do sada?
Bar jedan set da mu je uzeo i to bi bilo nešto.
Ali nije mogao čak ni to.

poli

pre 5 godina

Al ga je ovaj lik srozo na nulu sa svojom konstatacijom” Znaci ovako se Kirijos oporavlja” . Aludirajuci na to da je covjek potpuno psihicki nezdrav

alfabet

pre 5 godina

Dajte ljudi koga još interesuje šta jedan klovn 21. Veka misli, radi i priča. Totalno nebitan lik, cirkuzant običan, ima crte Federera, mogao bi kraljica Rodžer da ga uzme za kućnog ljubimca, baš bi se lepo slagali, istog su karaktera.

komnen barjaktar

pre 5 godina

Mislim da se previše pažnje poklanja Ozi pajacu i njegovom mišljenju! Kad bude nešto osvojio u karijeri može da se javi za reč! Sad mu je (Kirjosu) 24 godine neka malo pogleda šta mu je kolega koga toliko kritikuje skoro do mržnje, osvoji kada je imao 24 godine! Toliko!

Patriota

pre 5 godina

Šta je loše rekao? Najgora moguća koreografija za kraj. Izgleda totalno fejk i na silu. Ljudi nisu došli na stadion da gledaju verski performans (ovaj je umislio da je neki guru i da uzima blagoslov sa neba i prosledjuje publici?) već da gledaju borbu gladijatora. Za kraj borbe i meča niko ne želi od pobednika poruke mira i ljubavi (bljak!) već pobedničko proslavljanje, erupciju adrenalina i poruku za sledećeg protivnika - "Razbiću i tebe", a ne "Dodji da se volkamo". Tako je to kad Novaku PR i imidž grade Pepe Bilmez i njegova dokona gospodja a ne ozbiljan PR tim koji sigurno može da plati. Očigledno mu je patološki stalo da se svima dopadne a sve pogrešno radi.

IL

pre 5 godina

Najbolji period za Novaka i njegov sportski imidz je bio dok mu je Beker bio trener. Ni balkansko cepanje majice a ni ovakvo ulizivanje. Da je ostao takav imao bi najvise postovanja teniske publike.

Dusan

pre 5 godina

Noleta,obozavam,ali cim poche ritual proslave promenim kanal.Kirjos mi ipak lici na nekog propalog, ljubomornog glumca putujeceg pozorista koji da bi kritikovao, npr, Entoni Hopkinsa, kaze da se ovaj lose oblaci ili da nije visok.

Always look at the bright side of life

pre 5 godina

Srbi vole pesnicu,sablju pušku.Slanje ljubavi strogo zabranjeno.
(Rade, 31. maj 2019 11:02)
Srbi vole iskrenost i spontanu reakciju. I Ana Ivanović je stiskala pesnicu, zamisli reakcije da je "slala ljubav".

miodrag

pre 5 godina

Moram da se pridruzim ogromnom broju navijaca El Mas Grande de Todos (Novak prim.prev.) I da se, na zalost slozim, ovaj put, sa Nevaspitanim grbavcem

čonenica

pre 5 godina

Da se samo Kirjosu ne sviđa kako Novak proslavlja pobjedu niko ne bi obraćao pažnju na to,ali je činjenica da se Novakovo slanje srca publici nakon pobjede ne sviđa 95% njegovih fanova!

svima su stavili amove in room 1408 cause it's my life

pre 5 godina

Hahahaha ko je Nik Kirjos?Čime se bavi?Cirkusant i sportista u pokušaju nešto priča o 15-kom GS šampionu?!
(Jon Bon Jovi, 31. maj 2019 10:03)

Mislim da je ovde pravo pitanje cime se ti bavis u zivotu? Ps, "15-kom GS sampionu" - je l' si se mnogo uzbudio, priznaj? Sta je pisac hteo da kaze?

Ко је безгрешан?

pre 5 godina

Начин поздрављања је Новаков избор. Ако му се нешто може замерити, то је зашто на исти начин не поздравља публику и када изгуби, а не само када победи.

mix

pre 5 godina

Meni je genijalno,kad retardima koji nekada aplaudariju na duplu gresku Novakovu ili se deru usred poena,on mi na kraju posalje srce.Ja bih im slao i poljupce.

kaokakao

pre 5 godina

Treba da se ugleda na Kirjosa, da vrijedja suparnike, da se ponasa kao da je sad izasao iz geta, da dobacuje na mrezi posle meca protivniku s kim mu je djevojka bila...da, to je pravi primjer, treba se ugledati na Kirjosa i postovati njegovo misljenje. A sad malo da vidimo sta kaze Kia Kockar, Vlado, Milojko, mozda i oni imaju nesto reci na ovu temu, treba pratiti taj rijaliti svijet, a ne uspjesne ljude.

Bogoje Panajotovic

pre 5 godina

Slažem se. Lepo mahni publici jednom i kraj. 
Ovako kao neka sekta, kao neki ritual kome publika mora da prisustvuje van svoje volje. Garantujem da svi imate transfer blama zbog toga, ali se pravimo ludi i kao nema veze..
(simke, 31. maj 2019 10:29)

Cime garantujes ? Sta mislis, da li bi trebalo to da napises ? :)))) "Garantujem" da ne znas.

Bilja

pre 5 godina

Pogledajte taj osmen, oči...toliko topline i iskrenosti je u njima. Ne kaže se, badava ,da su oči ogledalo duše. NOVAK NIJE LICEMER, NI FOLIRANT. Na sve provokacije on odgovara suprotno, to je u vaspitanju, to nosi u duši. Živ i zdrav ti nama bio sokole i neka da Dragi Bog da se ovenčaš slavom u Parizu.

A-HA

pre 5 godina

Neko ovdje napisa da je to Novakov ritual, to uopste nije tacno, jer zasto ga onda ne praktikuje kada izgubi.. Sve mi je jasno bilo juce poslije jednog detalja, naime, na mecu sa ovim nekim Laskonenom, kako li se zvase, dug gem, oko djusa i prednosti se lomi, Novak gubi poen i odmah ono njegovo standardno prenemaganje, naljuti se na teren, kao mnogo sljake itd, trese nervozno reket o patike itd.. a onda odmah poen nakon toga, koji on dobija, e onda je sve u redu, nema zamjerki, teren mu je odlican..

salamander

pre 5 godina

Pedjica +
Ovo je nesto najsmesnije vidjeno u komentarima u poslednje vreme. "Suptilno napravi znak krsta"? Izgleda da nemas bas mnogo znanja o sopstvenoj religiji. A ono sto on radi je, ni malo suptilno, foliranje i prenemaganje.

basko

pre 5 godina

Ja mislim da je Novaku glupo sad da prekine to da radi ali zna i sam da izgleda glupo, ali ovaj debilko je poslednji koga neko za bilo šta pita

Mirko

pre 5 godina

Ako se Kirjosu ne sviđa to znači da je Novak radi dobru stvar.
Novače samo nastavi, još jače! Deli im srca jedno pola sata minimum, nek crknu dušmani!

aleksandar

pre 5 godina

Kirjos je u pravu. To slanje srca i poljubaca zapadnoj publici koja ga ne voli jer je balkanac je klasicno uvlacenje, slugarstvo i hipokrizija. Igraj bre tenis, ko te voli nek te voli, ko te mrzi nek te mrzi. Ne glumataj vise, ne stoji ti!

Gille

pre 5 godina

Новак и Киргиос, као Моцарт и Салијери. Моцарт, геније који помера границе музике, фокусиран на стварање, неоптерећен околином и Салијери, без талента, оптерећен, зависћу и пакошћу, фокусиран на генија, који му "не да мира"...

box

pre 5 godina

Ne znam zasto ljudi ovde i navijaci inace imaju problema sa Novakovim nacinom proslave pobede. On na taj nacin iskazuje sebe i vrednosti u koje veruje. Ta prica da svima hoce da se dodvori je naprosto smesna jer on nastavlja sa ovakvom proslavom uprkos tome sto je javnost dominantno protiv toga. Da zeli da se dodvori cinio bi onda nesto drugo. Momak je principijelan i cini ono sta oseca i u sta veruje. Pa Novak je vise puta odbio milionske ponude kladionica da ih reklamira jer ne zeli da bude deo te price posto ne veruje u kocku. I Rafa i Rodja reklamiraju kladionice, odnosno slusaju savete svojih poslovnih menadzera dok Novak ima stav prema tome i odbija takvu tezgu i na taj nacin zaradjen lak novac. To je vredno postovanja. Novak je jedna autenticna i principijelna osoba sa svojim razmisljanjima i izborima koji su za moja svahatanja izvanredni. E sad, zivimo u vremenu fetisizacije robnih marki, obozavanja brzog uspeha i zivota, namrstenih likova koji nisu autenticni vec bezobrazni i bez empatije i onda je normalno da jedan Novak iritira. Onda se tu pojavi Kirijos koji je toboze iskren u svojim ludilima i nepostovanju i igre i protivnika ali je eto kul posto je navodni buntovnik a zapravo je nevaspitan i pomalo zavidan. Nek su njih dvojica pa i svi otali zivi i zdravi al uvek ce mi srce biti uz nekog dobronamernog, duhovitog i posvecenog.

Miroslav

pre 5 godina

Pa u pravu je Kirjos, mene muka uhvati kad počne da deli ta neka srca nakon meča.
Svaka čast Đokoviću na uspesima, borbenosti, posvećenosti, predstavljanju naroda kome pripada u svetu pa i ponašanju sem tog izveštačenog i potpuno nepotrebnog slanja te neke kao ljubavi puten vazduha. Jednostavno igraj taj tenis, bori se, uživaj u njemu i budi ono što jesi a mani se tih Imazovih nametnutih gluposti.

Bruce Springsteen

pre 5 godina

Hahahaha ko je Nik Kirjos?Čime se bavi?Cirkusant i sportista u pokušaju nešto priča o 15-kom GS šampionu?!
(Jon Bon Jovi, 31. maj 2019 10:03)

Mislim da je ovde pravo pitanje cime se ti bavis u zivotu? Ps, "15-kom GS sampionu" - je l' si se mnogo uzbudio, priznaj? Sta je pisac hteo da kaze?
(svima su stavili amove in room 1408 cause it's my life, 31. maj 2019 10:30)

Bavi se muzikom, zar nisi cuo za cuvenog bon jovija.

Toto-ko-tunjo-i-hejterski-five

pre 5 godina

Odavno ovo ne dozivljavam kao bacanje srca, vec neceg drugog. Ovaj, opet, to fino prima, pa sveukupni dozivljaj dodje ok.

kuc kuc

pre 5 godina

@Ahahaha Ono što znamo je da je ovaj talentovani alivrlo nevastipati mladić odigrao samo 2 meča na Grand Slamovima protiv top trojke (1 protiv Federera na US Openu, 1 protiv Nadala na Wimbledonu i nijedan protiv Novaka). Od toga je dobio samo meč sa Nadalom i to na travi i to 2014 kad Nadal nije bio baš pri sebi.
Tenis u dva dobijena seta prosto nije merilo ničega sem dobrog servisa s kojim se dobija meč ako se nameračiš jer se za dva seta nekad i tri krvničkog serviranja ipak ima snage. Za igru na tri dobijena seta treba ipak neka druga dimenzija, nije dovoljno samo opaliti loptu ludački servisom. Tako se ne dobijaju rand Slamovi.
Zato dok ne odigra još koji, i bar jedan meč sa Novakom na Grand Slamu boljemu je da se pokrije po glavi i ćuti kad već trati talenat koji mu je Bpg dao. Nit poštovanja prema svom talendu nit poštovanja prema tuđem radu pored talenta. Al šta očekivati od razmažene lenštine, koju ATP iz nekog razloga forsiraovih par meseci. A podsetila bih i da Grand Slamovi nisu pod ATP nadležnošću i gle čuda Nika nakon pljuvanja po RG nema. Što ne dođe da ga dočekaju Francuzikako samo oni to znaju. Kukavica, klasična.

Milan

pre 5 godina

Postoji tu nešto iza kulisa sigurno. Čim se ovaj mali tako ostrvio na Novaka pa ga stalno spominje u negativnom kontekstu.
Jedino što ovaj naš nije Vavrinka pa da ga pritera uz zid i malo prevaspita. A ne bi bilo loše obzirom da sa takvima ne može lepim.

ivan

pre 5 godina

Ovaj kirjos ne zna ni sam sta ce sa sobom, razumem ga jer sam vec sretao takve osobe u zivotu, ali ne razumem sta se eksponira na ovako bezvezan nacin

zvezdoprc

pre 5 godina

(F99) U ta dva meča protiv Kiriosa Novak je više bio skretničar nego teniser.
Šteta što Kirios ne shvata tenis ozbiljno, skratio bi pobednički teniski vek Rođi, Rafi i Novaku drastično.

srpska

pre 5 godina

Nazalost u ovom slucaju se slazem s ovim "tensiskim balotelijem"... I naravno, ima Novak pravo da salje srca i slavi kako zeli, ali imamo i mi pravo da kazemo da nas to iritira iako navijamo za njega. Pozz

remax

pre 5 godina

Šteta što se ovaj klovn najverovatnije oprostio od ozbiljnog tenisa jer sam ubeđen da bi posle svega ovog Novaku teško više uspeo da uzme i set, kamoli da ga pobedi.

oso

pre 5 godina

Kirijos Australijanac i prebivaliste mu u AUSTRALIJI, da bi tamo placao porez. Iako bi on imao najvise razloga da prebivaliste prijavi u Evropi jer tu igra vecinu turnira. Ali ne, on placa porez Australiji, isto kao sto Federer placa Svajcarskoj, Nadal Spaniji, Marej Britaniji, Vavrinka Svajcarskoj.... samo Nolo Djokovic ne zeli da placa porez Srbiji, vise voli Monako.

Caki

pre 5 godina

Ama Kirijos se u svemu udvara Federerovim navijačima, nadajući se (valjda) da će da ih pridobije za sebe kada Federer prestane da igra. A čak se i u tome zeznuo, Federer će da igra i kada Kirijos više ne bude igrao.
U svakom slučaju je budala.

Vlada

pre 5 godina

Kad pobediš, tvoje je pravo da biraš kako ćeš proslavljati. Šta je dotični osvojio da može da priča o načinu proslavljanja? Uhvatio Noleta dva puta dok je bio u kanalu i sada misli da je neko. Sada kad bi došao Novaku na tanjir, ne bi tri gema osvojio i on to zna.

Kun'-fu Panda

pre 5 godina

Za dobrim konjem prasina se dize, sto znaci da Kirjos sve vise komentarise Novaka zato sto bi htio da bude na njegovom mjestu.......ali nikad, da igra tenis jos 40 godina i to u zenskoj konkurenciji.....

Darko

pre 5 godina

Ne sviđa se ni meni, tačnije, ne znam kome se to uopšte sviđa?! Hajde učiniti to jednom ili dva puta ali skoro već godinu dana... Čudo je taj Imaz.

Daprobamkomentardaostavim

pre 5 godina

@bertigo
Zar zaista mislite da mediokriteti, domaci i strani mogu to da shvate?

Sto se onog nevaspitanka tice, drugom prilikom!

dragan

pre 5 godina

Ni meni se ne svidja deljenje srca, usiljeno je i ne deluje spontano. Meni je bilo najbolje udaranje pesnicom u grudi i cepanje majce. Ali to se ne svidja zapdnjacima pa je Nole, iako je to istinsko iz njega, ukinuo.

Olja

pre 5 godina

Gledam Novakove meceve i mnogo se radujem kad pobijedi, ali, nazalost, istomisljenik sam Kirjosa, kad je u pitanju proslavljanje pobjede. Zeljela bih, od sveg srca, da prestane s tim i da to cini na neki drugi, prihvatljiviji i ljepsi nacin. Ne znam zasto mu na to ne ukazu oni koji su mu najblizi.

VUK

pre 5 godina

Potpuno je nebitno da li se nekom sviđa ili ne ! Jedino bitno je da se Novaku sviđa. On pobeđuje!!! On i slavi kako hoće !! Ako to ne smeta sponzorima koji ga oblače za tu priliku i na to troše milione dolara, zašto smeta gledaocima koji uz tv i tastaturu prate svaki Novakov korak ?

Sekta bre

pre 5 godina

Jeste glup nacin proslavljanja pobede ali to je njegov izbor i publika se odaziva na to a Kirjos je telac...
(Realni, 31. maj 2019 10:28)

Nije to njegov, nego Pepeov izbor.
Mora malo da se reklamira amor&paz filozofija, za uslugu što mu tetoši depresivnog brata.

Eden GOAT Hazard

pre 5 godina

Covek ga ne voli i to je to,sta vi kao nemate drugara koji ima neke drugare koji vam bukvalno energetski nisu kompatibilni idu vam na zivce kao pojava....

Proveri pre pisanja?

pre 5 godina

@ Jon Bon Jovi
Nik je sjajan momak!Cak je i njemu prebivaliste u zemlji u kojoj je rodjen i tamo placa porez.Samo nasem Novaku nije!

Izvinjavam se ako vas razočaram ovom prilikom. Od turnira se porezi plaćaju u zemlji održavanja. Za ugovore koji su vezani za sponzore morate pogledati zakonodavstva država gde su sponzori registrovali svoje sedište. I za kraj ali ne i manje bitno, Kirjos je rođen u Australiji ali živi na Bahamima (grad Nassau). Nisam previše upuićen u tamošnju poresku politiku ali...

Vera

pre 5 godina

Baš Novaka briga što mali nedorasli, nezreli dječarac misli o njemu. Nema on vremena, on piše povijest, za razliku od bahatog Australca!Bitno da proslavlja pobjede, a kako to radi,njegova stvar!

!?

pre 5 godina

Iskreno, ne sviđa se ni meni, malo jeste izveštačeno. Ali ako će to biti jedina ostavština onog Imasa, nema nikakvih problema. Ustalom, Novak ima pravo da proslavlja i pozdravlja publiku kako god želi. Sigurno ga ne pogađa mišljenje dva mala čoveka kao što smo taj šarlatan i ja... I neka mu je sa srećom u daljem toku turnira, da osvoji još jedan Nole slem, i neka ga produži na kalendarski slem, i neka sve te titule proslavi sa slanjem srca...

Pa....

pre 5 godina

Koliko vidim, dosta ljudi se dlaze sa Nikom, ali ga prozivaju da je ljubomoran i zavidan. E sad, kako to da nisu i oni sami ljubomorni i zavidni, posto se slazu sa njim? Neresiva enigma nasih ljudi. Ja mogu tako da mislim, ali cim neko drugi misli tako on je ljubomoran i zavidan.

Dejan

pre 5 godina

Pokazuje da se zahvaljuje od srca svima koji ga podržavaju i navijaju za njega, a oni se nalaze na sva četiri dijela tribina pa makar bili i u manjini. Što je tu bljutavo i sporno. Treba pokazivati prstom točno na osobu kojoj se zahvaljuje možda??? Nemate poštovanja prema ničemu!!!

kakogod

pre 5 godina

Iskreno, i meni je ovakvo proslavljanje poena bilo u najmanju ruku degutantno , ali s vremenom mi je postalo čak i simpatično , možda za koju godinu to postane nešto veoma posebno . Videćemo

Mlan

pre 5 godina

Samo napred Nole...njegov problem je sto ne znamo kako on slavi pobede, jer nema pobeda...a Nole gazi sve pred sobom vec 10 godina...ponos Srbije!

xyz

pre 5 godina

Ni meni se posebno ne dopada, ali kapiram da tako jos vise hoce da iznervira one koji ga ne vole.
Ali, da to izjavi Kirijos, a znamo svi kako se ponasa na terenu i posle meca, pa to je u najmanju ruku smesno.

F99

pre 5 godina

Jedva čekam da Kirjos pobedi nekog pa da vidimo kako on proslavlja!?!?
(F99, 31. maj 2019 14:14)
Mlatnuo je dva puta Novaka. Ako potrazis snimak, videces kako slavi..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlasta, 31. maj 2019 15:47)
I tebi i ovom klovnu je to najveća pobeda u životu. Klovna kapiram, pobedio Noleta, najboljeg svih vremena. Al ti mi nisi jasan!? Ipak, ako si pored našeg Noleta rešio da navijaš za nekulturnog klovna iz Australije... Znam da ti je patnja gledati kako neko iz istih uslova koje si i ti imao, svojim radom postaje najbolji na svetu. Lakše navijati za gubitnika! Sportski pozdrav!!!

yJoe

pre 5 godina

Ne svidja se njemu sto Nole pobedjuje, a ne nacin na koji slavi pobede. A kod mene je obrnuto. Ne svidja mi se kako deli srca, ali mi se svidja sto pobedjuje.

Sakaluda

pre 5 godina

Volim Noleta kao brata, nikada ga ne pljujem, kako god da igra, smatram da je najbolji ikada kada je na vrhuncu forme, ali ova proslava je zaista iritantna!!! Izuzetno izvestaceno sve to deluje! Ne treba mu to!!!

Ali ako nastavi da osvaja GS, slobodno neka nastavi, pretrpecu :)

miro

pre 5 godina

Novak ima preuveličanu želju da se svima svidi i da ga svi vole. To, po meni proističe iz njegove nesigurnosti ali i iz činjenice da publika ne voli srpske tenisere (bez ulaženja u razloge) pa onda to Novak očajnički želi da preokrene. Lično, pravo me nervira Novakov snishodljivi odnos- kao da se stalno nekom nešto izvinjava!

bebe

pre 5 godina

Nadam se njihovom ogledu u Wimbledonu, treće kolo, finale, nije bitno... Koji bi tu pogledi bili, zaiskrilo bi sigurno...
(CroFed, 31. maj 2019 10:25)
Ja se nadam 3 kolu protiv Federera oni se vole..
RF "We need clown for this circus" (Madrid 2015)

Kirgios ne treba da gleda , manje će se nervirati a i smarati po društvenim mrežama.

Stomak

pre 5 godina

Sto toliko forsirate Kirjosa? Kao da je bitno sta izjavljuje klinac koji neguje imidz loseg decaka, a u stvari je samo nesrecan.

kakogod

pre 5 godina

Iskreno, i meni je ovakvo proslavljanje poena bilo u najmanju ruku degutantno , ali s vremenom mi je postalo čak i simpatično , možda za koju godinu to postane nešto veoma posebno . Videćemo

kakogod

pre 5 godina

Iskreno, i meni je ovakvo proslavljanje poena bilo u najmanju ruku degutantno , ali s vremenom mi je postalo čak i simpatično , možda za koju godinu to postane nešto veoma posebno . Videćemo

darko

pre 5 godina

Nole jeste naš i svaka mu čast kako igra tenis ali budimo realni, Kirjos je u pravu, gasim tv kad Nole “ baca srce publici”. Prenaglasava emocije ne bi li se svideo publici, nema spontanosti koju publika ceni sigurno vise nego ovo glumatanje.

masinac

pre 5 godina

Meni izgleda kao da ga malkice pucaju kompleksi, jer zna da nikada nece biti ni blizu dobar kao Djokovic.
P.S: Njegov username necu ni komentarisati

Ostali samo dugmići

pre 5 godina

Kad ti budeš br.1,kao Nole proslavljaj kako hoćeš,baš te briga što se nekom tvoj način proslave ne sviđa nekom ko je na 50.ili 100. mestu ATP liste.Prijatno I doviđenja.

Žena

pre 5 godina

Ahahah
Našao način da sebe promoviše...
Ko ga pita da li mu se svidja ili ne...

Novače samo napred, živi svoj život i proslavljaj pobede kako ti drago...

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 5 godina

Искрено и мени иде на живце али смо се сви већ некако навикли јер му је то постао заштитни знак.Могао је нешто нормалније ал ајд сад...
Али то не даје право Киргијосу да га олајава преко друштвених мрежа.Није му ни до скочног зглоба.Фрустрирани тенисер који ништа битно није нити ће постићи у каријери.И ко му даје право да себе назива "краљ Киргиос" на друштвеној мрежи? То мора да се заради...

Mihajlo

pre 5 godina

K1ngKyrg1os" - najobičnije prepotentno govedo brdsko-planinsko. Međed sa Šar Planine je za njega dom kulture sa tri ulaza.
(sladoledsmesom, 31. maj 2019 10:22)

"Dom kulture sa tri ulaza"
Hahaha, smejem se vec 5 minuta. Brate, kako bih te slatko poveo na pivo!

Hans Olo

pre 5 godina

To je Novakov nacin proslavljanja, ne vidim zasto je bitno da li se nekom svidja ili ne. Nervira mene kako Ronaldo proslavlja golove, pa sta sad. Umobolnici koji ga pljuju jer im je to, toboze, "fejk", nalik ovom Kirgijosu, koji ne zasluzuje i nije vredan pomena, mu samo zavide.
Novak je klasa, teniska i ljudska.

Бата Стојковић

pre 5 godina

А мени је одвратно да један спортиста као Киријос има онако повијена леђа и да хода као мафијаш из трећеразредних филмова.

Ljubica

pre 5 godina

@ O RUCK
A šta je to tvoja filozofija, da svakog sa kim imas pozitivan skor treba blatiti, po tvom bi Novak onda trebao da priča ružno o većini svojih kolega.

vozi misko

pre 5 godina

kirjos nehotice pravi dobar marketing djokovicu. iako mozda govori ono sto dosta nas na neki nacin misli, sve ispada po djokovica pozitivno u svoj ovoj prici, jer ga ne interesuje sta tamo neki australijanac troluje u vezi njega.

Muamer Alomerovic

pre 5 godina

Novak je zakon za ovog klipana.Zapadni mediji Novaka pominju samo kad izgubi a svaki Dan javljaju kad Federer ili Nadal pobede.Kada je prica o najboljem svih vremena ista prica.Cak stavljaju Samprasa i Agasija ispred njega.Najgore je ipak sto u Srbiji narod toliko mrzi Novaka zbog poreza i sto zivi u Monaku.Ja zivim u Danskoj,njihova Carolina je toliko popularna iako nije dankinja vec poljakinja i isto zivi u Monaku pa to nikad niko ne pomene vec je obozavaju.

Igor

pre 5 godina

Pa dobro ne sviđa mu se. Što je sad to za vesti? Ja navijam za Novaka pa mi se ne sviđa njegovo radovanje na taj način. Dokle više senzacijalizam na svakom mestu , politika , sport, kultura... Sve se pretvorilo u prenos komentara sa soc mreža.

Igor

pre 5 godina

Novaku kapa dole, to je čovek koji se rađa jednom u 100 godina. Ali proslava pobeda je najblaže rečeno isforsirana i nezanimljiva.
Na terenu gine, lomi rekete i dere se, a onda kao deli neku ljubav i ko zna šta već ono znači..

A kod Kirjosa promaja u glavi, bez daljih komentara..

Nebojša

pre 5 godina

Da Kirios pobeđuje nikog ne bi bilo briga kako proslavlja te pobede ali pošto ne pobeđuje nikog nije briga za njega zato i radi to što radi i priča gluposti.

Djordje Stanojevic

pre 5 godina

Neko je napisao : Sta ocekujete od Anglosaksonca? Ovaj je cist indijanac troperac a ne Saksonac, ni ja nisam ljubitelj ove Noletove blamaze al gde se nadje ovaj neandrtalac za komentar.

miodrag

pre 5 godina

Gustavo Kuerten, Brazilac koji je uzimao Roland Garros je bio taj koji je proslavljao pobedu tako. Novak ga je pitao da li je ok da i on to tako radi da ne ispadne da ga zeza već mu je bilo simpa i dobio je saglasnost od Kuertena da je ok. Sirovine od ljudi nikad neće to razumeti na način kako to osećaju slavljenici.
(Uvek nekoga nerviram, 31. maj 2019 10:23)

Uvek nekog nerviras, to je istina. To srce o kome ti govoris, je ono sto je Novak nacrtao na terenu posle pobede na RG 2016, a ne ovaj cirkus koji sada radi.

Sloba

pre 5 godina

Meni se lično svidjalo predstavljanje potezača konopa na jadranskim susretima. Ono: Ante Šimić, a on sa spojenim, uzdignutim rukama iznad glave pravi naklon. Mogla bi neka promena da se dogodi jer što reče neko gore sve dosadi što se često gleda :-)

VUK

pre 5 godina

@Jumko....pa i ja tebe nisam " počastio" kako treba. Ne mogu da te sretnem. Gde može ovaj klovn da se sretne sa Novakom? Novak je najbolji teniser na svetu , a ovaj klovn se bavi, se bavi...., a da , čime sa bavi ovo biće?

Muta Gonzales

pre 5 godina

Nik je očito rešio sve svoje probleme pa sad ima vremena da rešava i tuđe.
Šalu na stranu, sve govori da će ostati upamćen po gluposti, a ne po teniskim uspesima.

Samo da kažem...

pre 5 godina

Ajde što je Kirjos "opsednut" Novakom, nego što je bilo šta u vezi sa Kirjosom (a može li nešto biti nevažnije od lajkova) postalo opsesija naših novinara. Kad je neko nebitan, onda niko ne obraća pažnju na njega. A sudeći po ovoj na ovi vesti, Kirjos je nama jako, jako, JAKO bitan..?!

Bilja

pre 5 godina

Sreća ili šteta što je Novak toliko kulturan, inače bi mu pokazao srednji prst, na ove njegove retardirane izjave. preopterećen je Novakom, ili je dobio nalog da ga nervira...u svakom slučaju bolje i to, nego da lomi stolice po terenu.

Jelena

pre 5 godina

zasto uopste objavljujete sta kaze taj prostak?
(nikolq, 31. maj 2019 11:53)

Zato sto je to iz nekog razloga najcitanija vest na portalu i ima uvek minimum 300 komentara.
Mislim da ljude ustvari najvise boli istina, 90% Novakovih navijaca misli isto sto i Kirjos ali oni imaju pravo da ga kritikuju, a Kirjos nema.

Nagamaki varufaki

pre 5 godina

Jedva čekam da Kirjos pobedi nekog pa da vidimo kako on proslavlja!?!?(F99, 31. maj 2019 14:14)Mlatnuo je dva puta Novaka. Ako potrazis snimak, videces kako slavi..
(vlasta, 31. maj 2019 15:47)Mlatnuo ga al jezikom

Istina leči....

pre 5 godina

Svaka budala ima svoje veselje.
To je govorila moja baba. E sad, što je došlo takov vreme da se budale promovišu, to je druga stvar. A posledice po društvo - katastrofalne...

mai_ben_rai

pre 5 godina

Nesvidja mi se Kirjos jel je ne pristojan na terenu, al je upravu za ovo sto kaze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neca, 31. maj 2019 10:22

Aaaa priznaj da si namerno napravio ovoliko grešaka da bi trolovao malo pismeni deo komentatora :))

A većinu nervira Novakovo radovanje ali ako dobija neka baca i cveće ako treba.

Nagamaki varufaki

pre 5 godina

Ja mislim da Nolobotove boli onih 2:0 a ne sta Kirjos misli.
(Botina, 31. maj 2019 13:26)Sta uopste znaci nolobot? Ciji si ti bot, tatkov?