Tenis 86

Utorak, 07.02.2017.

13:53

Novak: Stefan me motiviše da se borim za vrh

Novak Đoković, drugi teniser sveta, rekao je u razgovoru za rusku televiziju "Meč' da je rođenje sina najlepša stvar koja se dogodila njemu i supruzi Jeleni.

Novak: Stefan me motiviše da se borim za vrh IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Milica

pre 7 godina

Bas zvuci nelogicno. Obicno deca te inspirisu da sto vise budes sa njima kada nisu s tobom, npr na Australijan openu, dete nije bilo sa njim i on je zurio kuci da sto pre vidi sina.
I ja imam decu, ali ona me inspirisu da trcim, smejem se, igram, ali ne bas i za nauku kojom se bavim. Ipak me u nauci vise inspirisu drugi naucnici i knjige, radovi itd..
Mozda je on drukciji...

Aleksandra

pre 7 godina

@Danica imam 21godinu i ne vidim zašto sam u problemu pa ako možete da mi to objasnite vidim da ste "stručnjak" pa da se posavetujem?

Ceca

pre 7 godina

Anice, najvise me nerviraju ovi nasi novinari, niko ne sme da ga pita Novaka nista. Onda nije ni cudo sto ima hiljade razlicitih komentara i misljenja.

rock the casbah

pre 7 godina

@Aleksandra
Cemu se ti odusevljavas leba ti sto ima zenu i dete?cinjenica je da je Novak manje uspesan u tenisu niko ga ne bi smatrao ni ljudinom ni velicinom ni humanistom vec bi vise bio kudjen kao Ana,Jelena,Troicki neho hvaljen,ovako sve oko njega preuvelicavate,od najnormalnijih stvari pravite ne znam sta samo zato sto je to sto jeste u tenisu,ali takvi smo mi,sa onima dore smo snishodljivi,one ispod gazimo

Sendor_Klegani

pre 7 godina

I Đoković postade političar koji uz pomoć štapa i šargarepe svojim izjavama najavljuje "velika dostignuća" a od rezultata jedino vidimo Istomina i Kverija!

anica

pre 7 godina

(Ceca, 7. februar 2017 14:35)
Kako kada ga ubacili u sablon, sve bajno sjajno uvek, brat siri mir, zena grli drvece i siri lep osmeh, baba kuva kupus al ne sme da ga jede, je l se tebi ne bi smucilo, i bila bi iskrena? Zivot je Cecili prost, a sto se komplikuje to je sve do coveka i ega.

Asparagus

pre 7 godina

Za ovakvim "postovaocima" i ne treba ni jedan sportista da se okrene. Sram da vas bude,trebalo bi sebi da sudite,a ne da odredjujete kakav drugi treba da bude. Pogotovo ne neko ko je postigao ovoliko u nemogucim uslovima i sa ovakvom publikom.

Jovan

pre 7 godina

@ (barba, 07. februar 2017 15:32)

Dokazi ti onda kako je Serena kao vegan nije uopste agresivna jel da? Sva onako mirna i cutljiva samo vraca umerenim tempom loptice.
Sve dokaz do dokaza, potpuno isto kao i kod ovih sto tvrde da je Zemlja ravna.

barba

pre 7 godina

Dokazano je da ocinstvo smanjuje agresivnost. Dokazano je da veganstvo smanjuje, takodje, agresivnost, ali raslabljuje tkivo. Vise povreda i manje agresivnosti nisu preporuka za vrh. Ziv bio ti nama, pa sta bude, ali nemoj nas popaljivati...

Svašta

pre 7 godina

Zar Stefan ne treba da ga motiviše da se manje bavi tenisom i provodi više vremena sa svojim detetom, sada kada je zaradio više nego dovoljno para da može to priušti?

Miles Davis

pre 7 godina

Citam ove komentare. Ostavite coveka na miru, njegova stvar je kako igra i da li ga zanima tenis vise! Malo li je sve sta je postigao? Najgori smo narod!

K.G.

pre 7 godina

Pa kako da se vratis u vrh svetskog tenisa kad propustas turnire i ne branis bodove. Odigrao jedan mec od 3h kojeg je mogao lako izgubiti da onaj rus nije imao grceve a onda odmor od mesec dana. Kad izgubi tamo negde na RG ili Vimbldonu onda ce biti opravdanje umor.
Nole ako igraš tenis onda ga igraj da pobedjujes i budes najbolji. Na to si nas navikao i sad nam tesko padaju ove tvoje nebuloze kako ti tenis nije na prvom mestu jer je to skijanje, pa onda ono sirenje ljubavi. Nisi ti takmicarka za mis sveta koja trazi mir u svetu i siri ljubav. Tibsi pre godinu dana bio strah i trepet za sve tenisere i svi su se pitali kako da te pobede. Sad se svi pitaju koji je sledeci autsajder koji ce da te rasturi i izbaci u prvom ili drugom kolu.
Ne ide to tako.
Koliko god si nama tvojim navijacima doneo srece i radisti toliko sad mi patimo jer znamo da nam možeš i dalje donositi srecu ali sa ovakvom filozofijom od toga nema ništa. Zelim ti svako dobro i srecu tebi i tvojoj porodici ali ako tako nastaviš sa tom filozofijom od onog Pepea gmaza onda je bolje da odmah sutra obesis rekete o klin je tako ce manje da boli od onog sto sledi ako tako nastaviš.

Lik

pre 7 godina

Trenutno sam na Tajlandu, kad pomenem odakle sam pa bar 90 posto pomene Novaka.
Veliki sportista, borac, covek!

Cenimo to sto imamo, nece se skoro jos neko takav nas pojaviti.

Na mrzitelje se ne obazirati, zanemarljiva grupa promasenih individua.

Aleksandra

pre 7 godina

Baš je divno čuti ovako lepe reči od velikog šapiona koji je strah i trepet protivnicima na terenu a van terena jedna duša od čoveka što je već milion puta pokazao, ovo je samo još jedna potvrda u nizu. Kad pročitam nešto što nema veze sa njegovim ogromnim uspesima u tenisu,oduševim se i zapitam se da li će ovo plemenito biće ikada prestati da me oduševljava i inspiriše. Novače volim te kao rođenog brata živ i zdrav bio i hvala ti što postojiš.

Swedenonline

pre 7 godina

Svako iole pametan i uspešan zna da motivi i ciljevi putivanua nisu bitni. Najbitnija je motivacija oko motiva, tačnije sam put pre nego li ciljano odredište. No iz zemlje bezuspešnih dolaze saveti. Poštedite svet!

rabo

pre 7 godina

Momci i devojke, bio bi osnovni red da prema tom velikom coveku imate vise postovanja. Sta njega motivise, njegova je stvar. Sta se vas to tice pa da mu vi odredjujete bilo sta?

Докон поп

pre 7 godina

Stvarno dosadjuje. Sportista sve sto ima na terenu kaze. Jeste bio velik, priblizio se bio samom svetskom vrhu, al danas realno nije ni najbolji srpski teniser. Nek se skija i prica, a protivnici treniraju, oni ce sve na GS da kazu. Kako li se gorski vuk u Anu Ivanovic pretvorio, nikad mi nece biti jasno

Marko

pre 7 godina

Kojem krijes lice kako bi prodao slike sto skuplje stranim medijima jer ti je tih 100 i nesto miliona malo.
(Labud, 07. februar 2017

Pa mi smo stvarno patoloski narod. Au kolektivno lecenje podhitno.

lolita

pre 7 godina

Uvijek jedno te isto. Ili ne znas sta bi rekao pa kao pokvarena ploca ili ti je toliko ponestalo motivacije da se vadis na sina. Jedi mesa,malo agresivnosti i voli to sto radis.

nikola

pre 7 godina

Pa nesto se ne vidi ta motivacija. Bolje gledaj sta ce uraditi Vavrinka i Nisikori jer je razlika do njih "svega" 4.000, a dokazao si da ni 8.000 nije nista, Novace!
Ako hoces jos malo da budes pri vrhu, radi na SNAZI, pa ce i servis da bude bolji, pa ces lakse da dodjes do druge strane terena .. svu SRECU zelim Ti!

Волела бих да ме демантује

pre 7 godina

Немојте да се примате, позван је на интервју, није могао да одбије, можда су га питали о детету, па је тако рекао. Уосталом извучено је из контекста.
Оно што треба да брине су друге ствари. Нпр. јуче је био на скијању, а сећам се да је говорио, раније, да му спонзори не дозвољавају скијање да је се не би повредио. Све пише у уговору, нису ни они луди. И то још без кациге. Мислим да се Новак полако, али сигурно опрашта од тениса. Само ми је жао што једноставно није прекинуо после Ролан Гароса, него ће да се овако срозава, губи од 100 и неког на листи, губи симпатизере, губи спонзоре...

posmatrač

pre 7 godina

Nisi ti više onaj stari Novak, koga je motivisalo borba za novu pobedu, novi trofej.I umesto da te cela Srbija pamti po teniskoj igri i trofejima, ti se sve više trudiš da te pamtimo po "izandjalim izjavama" koje smo po hiljaditi put čuli. Jednostavno, postaješ sve više dosadniji i sam sebe počinješ da gušiš. Očito da nedostaje "školica", a što bi ti jako voleo da imaš, ali je to vreme prošlo. Zato se uhati reketa i igraj ili batali. Ovako više ne ide.

Maksimilijan

pre 7 godina

Nole srećno i nadam se tvom uspehu.Ako ne usprš nema veze, svemu ima kraj. ...Veruj u uspeh i on će doći. Pobeđuje onoj koji je bolji igrač, ali samo ako veruje u pobedu. Srećno.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Haha, osam komentara, svi negativni :) Nece mu oprostiti narod to sto nije oborio rekorde Rodzera Federera, kojeg su iskreno mrzeli sve ove godine. Branice ga jos malo ovi sto se jos uvek nadaju da ce ih ipak oboriti, ali sve u svemu - nakon Nola tenis ce opet biti dosadni sport dekadentnog, kapitalistickog "trulog" Zapada.

Loki

pre 7 godina

Tu je razlika izmedju Novaka i ovih ostalih: Federera, Nadala, Mareja, Vavrinke, itd.Oni nikad ne daju izjave da ih dete, ili zena, ili nesto tako motivise da igraju, oni uvek insistiraju da hoce da postignu maksimum u tenisu, i da je poenta biti najbolji u tenisu. Novak kao da ne igra za sebe, vec vecito nesto drugo treba da ga gura i motivise. To se se vidi na terenu, njegova igra je 90% vracanje tudjih udaraca, zaboli te glava dok gledas tu defanzivu. Dok ga ne ponese neka sujeta na mecu, pa mu dodje "motivacija", on igra kao najgora baba, to se videlo na onom mecu sa Medevedevim, mene bilo sramota da gledam prva dva seta. Novace brate, ako ti sam ne zelis da igras tenis, nemoj da igras ni zbog deteta, ni zbog caleta, ni zbog mira u svetu, povuci se na vreme, kao najbolji, nemoj da sebe unizavas i ne vadi se stalno na dete i zenu.

SremacSm

pre 7 godina

Treba da se suocis sa sobom i odlucis da li u tenisu i dalje uzivas, imas definisane ciljeve ili ti se sve smucilo. U drugom slucaju, bolje se povuci sada, nego da te peglaju rangirani nakon 50 mesta. Uradio si dovoljno za istoriju tenisa i srpskog sporta i sada uzivaj u drugim stvarima konih si zeljan. Tenis nije sve u zivotu.

molimdaseobjavikomentarkojinepsujeinikoganevređa

pre 7 godina

Kad citam ove zajedljive reci u komentarima, tipa blabla, labudova, guyeva... i pogledam njihov skor sa duplo jacom podrskom od neodobravanja, ne mogu se oteti utisku da se ovde ne radi o spontanosti. Nije cudno da su ozbiljni poznavaoci tenisa odustali i da njihovih komentara ovde vise nema. Ovo su sada neka neizivljena deca. Ako je to ustvari nova uredjivacka politika, odustajem i ja.

Loki

pre 7 godina

Tu je razlika izmedju Novaka i ovih ostalih: Federera, Nadala, Mareja, Vavrinke, itd.Oni nikad ne daju izjave da ih dete, ili zena, ili nesto tako motivise da igraju, oni uvek insistiraju da hoce da postignu maksimum u tenisu, i da je poenta biti najbolji u tenisu. Novak kao da ne igra za sebe, vec vecito nesto drugo treba da ga gura i motivise. To se se vidi na terenu, njegova igra je 90% vracanje tudjih udaraca, zaboli te glava dok gledas tu defanzivu. Dok ga ne ponese neka sujeta na mecu, pa mu dodje "motivacija", on igra kao najgora baba, to se videlo na onom mecu sa Medevedevim, mene bilo sramota da gledam prva dva seta. Novace brate, ako ti sam ne zelis da igras tenis, nemoj da igras ni zbog deteta, ni zbog caleta, ni zbog mira u svetu, povuci se na vreme, kao najbolji, nemoj da sebe unizavas i ne vadi se stalno na dete i zenu.

Lik

pre 7 godina

Trenutno sam na Tajlandu, kad pomenem odakle sam pa bar 90 posto pomene Novaka.
Veliki sportista, borac, covek!

Cenimo to sto imamo, nece se skoro jos neko takav nas pojaviti.

Na mrzitelje se ne obazirati, zanemarljiva grupa promasenih individua.

rock the casbah

pre 7 godina

@Aleksandra
Cemu se ti odusevljavas leba ti sto ima zenu i dete?cinjenica je da je Novak manje uspesan u tenisu niko ga ne bi smatrao ni ljudinom ni velicinom ni humanistom vec bi vise bio kudjen kao Ana,Jelena,Troicki neho hvaljen,ovako sve oko njega preuvelicavate,od najnormalnijih stvari pravite ne znam sta samo zato sto je to sto jeste u tenisu,ali takvi smo mi,sa onima dore smo snishodljivi,one ispod gazimo

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Haha, osam komentara, svi negativni :) Nece mu oprostiti narod to sto nije oborio rekorde Rodzera Federera, kojeg su iskreno mrzeli sve ove godine. Branice ga jos malo ovi sto se jos uvek nadaju da ce ih ipak oboriti, ali sve u svemu - nakon Nola tenis ce opet biti dosadni sport dekadentnog, kapitalistickog "trulog" Zapada.

Miles Davis

pre 7 godina

Citam ove komentare. Ostavite coveka na miru, njegova stvar je kako igra i da li ga zanima tenis vise! Malo li je sve sta je postigao? Najgori smo narod!

Sendor_Klegani

pre 7 godina

I Đoković postade političar koji uz pomoć štapa i šargarepe svojim izjavama najavljuje "velika dostignuća" a od rezultata jedino vidimo Istomina i Kverija!

barba

pre 7 godina

Dokazano je da ocinstvo smanjuje agresivnost. Dokazano je da veganstvo smanjuje, takodje, agresivnost, ali raslabljuje tkivo. Vise povreda i manje agresivnosti nisu preporuka za vrh. Ziv bio ti nama, pa sta bude, ali nemoj nas popaljivati...

posmatrač

pre 7 godina

Nisi ti više onaj stari Novak, koga je motivisalo borba za novu pobedu, novi trofej.I umesto da te cela Srbija pamti po teniskoj igri i trofejima, ti se sve više trudiš da te pamtimo po "izandjalim izjavama" koje smo po hiljaditi put čuli. Jednostavno, postaješ sve više dosadniji i sam sebe počinješ da gušiš. Očito da nedostaje "školica", a što bi ti jako voleo da imaš, ali je to vreme prošlo. Zato se uhati reketa i igraj ili batali. Ovako više ne ide.

K.G.

pre 7 godina

Pa kako da se vratis u vrh svetskog tenisa kad propustas turnire i ne branis bodove. Odigrao jedan mec od 3h kojeg je mogao lako izgubiti da onaj rus nije imao grceve a onda odmor od mesec dana. Kad izgubi tamo negde na RG ili Vimbldonu onda ce biti opravdanje umor.
Nole ako igraš tenis onda ga igraj da pobedjujes i budes najbolji. Na to si nas navikao i sad nam tesko padaju ove tvoje nebuloze kako ti tenis nije na prvom mestu jer je to skijanje, pa onda ono sirenje ljubavi. Nisi ti takmicarka za mis sveta koja trazi mir u svetu i siri ljubav. Tibsi pre godinu dana bio strah i trepet za sve tenisere i svi su se pitali kako da te pobede. Sad se svi pitaju koji je sledeci autsajder koji ce da te rasturi i izbaci u prvom ili drugom kolu.
Ne ide to tako.
Koliko god si nama tvojim navijacima doneo srece i radisti toliko sad mi patimo jer znamo da nam možeš i dalje donositi srecu ali sa ovakvom filozofijom od toga nema ništa. Zelim ti svako dobro i srecu tebi i tvojoj porodici ali ako tako nastaviš sa tom filozofijom od onog Pepea gmaza onda je bolje da odmah sutra obesis rekete o klin je tako ce manje da boli od onog sto sledi ako tako nastaviš.

rabo

pre 7 godina

Momci i devojke, bio bi osnovni red da prema tom velikom coveku imate vise postovanja. Sta njega motivise, njegova je stvar. Sta se vas to tice pa da mu vi odredjujete bilo sta?

Докон поп

pre 7 godina

Stvarno dosadjuje. Sportista sve sto ima na terenu kaze. Jeste bio velik, priblizio se bio samom svetskom vrhu, al danas realno nije ni najbolji srpski teniser. Nek se skija i prica, a protivnici treniraju, oni ce sve na GS da kazu. Kako li se gorski vuk u Anu Ivanovic pretvorio, nikad mi nece biti jasno

Волела бих да ме демантује

pre 7 godina

Немојте да се примате, позван је на интервју, није могао да одбије, можда су га питали о детету, па је тако рекао. Уосталом извучено је из контекста.
Оно што треба да брине су друге ствари. Нпр. јуче је био на скијању, а сећам се да је говорио, раније, да му спонзори не дозвољавају скијање да је се не би повредио. Све пише у уговору, нису ни они луди. И то још без кациге. Мислим да се Новак полако, али сигурно опрашта од тениса. Само ми је жао што једноставно није прекинуо после Ролан Гароса, него ће да се овако срозава, губи од 100 и неког на листи, губи симпатизере, губи спонзоре...

anica

pre 7 godina

(Ceca, 7. februar 2017 14:35)
Kako kada ga ubacili u sablon, sve bajno sjajno uvek, brat siri mir, zena grli drvece i siri lep osmeh, baba kuva kupus al ne sme da ga jede, je l se tebi ne bi smucilo, i bila bi iskrena? Zivot je Cecili prost, a sto se komplikuje to je sve do coveka i ega.

Aleksandra

pre 7 godina

Baš je divno čuti ovako lepe reči od velikog šapiona koji je strah i trepet protivnicima na terenu a van terena jedna duša od čoveka što je već milion puta pokazao, ovo je samo još jedna potvrda u nizu. Kad pročitam nešto što nema veze sa njegovim ogromnim uspesima u tenisu,oduševim se i zapitam se da li će ovo plemenito biće ikada prestati da me oduševljava i inspiriše. Novače volim te kao rođenog brata živ i zdrav bio i hvala ti što postojiš.

Marko

pre 7 godina

Kojem krijes lice kako bi prodao slike sto skuplje stranim medijima jer ti je tih 100 i nesto miliona malo.
(Labud, 07. februar 2017

Pa mi smo stvarno patoloski narod. Au kolektivno lecenje podhitno.

nikola

pre 7 godina

Pa nesto se ne vidi ta motivacija. Bolje gledaj sta ce uraditi Vavrinka i Nisikori jer je razlika do njih "svega" 4.000, a dokazao si da ni 8.000 nije nista, Novace!
Ako hoces jos malo da budes pri vrhu, radi na SNAZI, pa ce i servis da bude bolji, pa ces lakse da dodjes do druge strane terena .. svu SRECU zelim Ti!

SremacSm

pre 7 godina

Treba da se suocis sa sobom i odlucis da li u tenisu i dalje uzivas, imas definisane ciljeve ili ti se sve smucilo. U drugom slucaju, bolje se povuci sada, nego da te peglaju rangirani nakon 50 mesta. Uradio si dovoljno za istoriju tenisa i srpskog sporta i sada uzivaj u drugim stvarima konih si zeljan. Tenis nije sve u zivotu.

Asparagus

pre 7 godina

Za ovakvim "postovaocima" i ne treba ni jedan sportista da se okrene. Sram da vas bude,trebalo bi sebi da sudite,a ne da odredjujete kakav drugi treba da bude. Pogotovo ne neko ko je postigao ovoliko u nemogucim uslovima i sa ovakvom publikom.

lolita

pre 7 godina

Uvijek jedno te isto. Ili ne znas sta bi rekao pa kao pokvarena ploca ili ti je toliko ponestalo motivacije da se vadis na sina. Jedi mesa,malo agresivnosti i voli to sto radis.

molimdaseobjavikomentarkojinepsujeinikoganevređa

pre 7 godina

Kad citam ove zajedljive reci u komentarima, tipa blabla, labudova, guyeva... i pogledam njihov skor sa duplo jacom podrskom od neodobravanja, ne mogu se oteti utisku da se ovde ne radi o spontanosti. Nije cudno da su ozbiljni poznavaoci tenisa odustali i da njihovih komentara ovde vise nema. Ovo su sada neka neizivljena deca. Ako je to ustvari nova uredjivacka politika, odustajem i ja.

Ceca

pre 7 godina

Anice, najvise me nerviraju ovi nasi novinari, niko ne sme da ga pita Novaka nista. Onda nije ni cudo sto ima hiljade razlicitih komentara i misljenja.

Jovan

pre 7 godina

@ (barba, 07. februar 2017 15:32)

Dokazi ti onda kako je Serena kao vegan nije uopste agresivna jel da? Sva onako mirna i cutljiva samo vraca umerenim tempom loptice.
Sve dokaz do dokaza, potpuno isto kao i kod ovih sto tvrde da je Zemlja ravna.

Svašta

pre 7 godina

Zar Stefan ne treba da ga motiviše da se manje bavi tenisom i provodi više vremena sa svojim detetom, sada kada je zaradio više nego dovoljno para da može to priušti?

Maksimilijan

pre 7 godina

Nole srećno i nadam se tvom uspehu.Ako ne usprš nema veze, svemu ima kraj. ...Veruj u uspeh i on će doći. Pobeđuje onoj koji je bolji igrač, ali samo ako veruje u pobedu. Srećno.

Swedenonline

pre 7 godina

Svako iole pametan i uspešan zna da motivi i ciljevi putivanua nisu bitni. Najbitnija je motivacija oko motiva, tačnije sam put pre nego li ciljano odredište. No iz zemlje bezuspešnih dolaze saveti. Poštedite svet!

Milica

pre 7 godina

Bas zvuci nelogicno. Obicno deca te inspirisu da sto vise budes sa njima kada nisu s tobom, npr na Australijan openu, dete nije bilo sa njim i on je zurio kuci da sto pre vidi sina.
I ja imam decu, ali ona me inspirisu da trcim, smejem se, igram, ali ne bas i za nauku kojom se bavim. Ipak me u nauci vise inspirisu drugi naucnici i knjige, radovi itd..
Mozda je on drukciji...

Aleksandra

pre 7 godina

@Danica imam 21godinu i ne vidim zašto sam u problemu pa ako možete da mi to objasnite vidim da ste "stručnjak" pa da se posavetujem?

Loki

pre 7 godina

Tu je razlika izmedju Novaka i ovih ostalih: Federera, Nadala, Mareja, Vavrinke, itd.Oni nikad ne daju izjave da ih dete, ili zena, ili nesto tako motivise da igraju, oni uvek insistiraju da hoce da postignu maksimum u tenisu, i da je poenta biti najbolji u tenisu. Novak kao da ne igra za sebe, vec vecito nesto drugo treba da ga gura i motivise. To se se vidi na terenu, njegova igra je 90% vracanje tudjih udaraca, zaboli te glava dok gledas tu defanzivu. Dok ga ne ponese neka sujeta na mecu, pa mu dodje "motivacija", on igra kao najgora baba, to se videlo na onom mecu sa Medevedevim, mene bilo sramota da gledam prva dva seta. Novace brate, ako ti sam ne zelis da igras tenis, nemoj da igras ni zbog deteta, ni zbog caleta, ni zbog mira u svetu, povuci se na vreme, kao najbolji, nemoj da sebe unizavas i ne vadi se stalno na dete i zenu.

Aleksandra

pre 7 godina

Baš je divno čuti ovako lepe reči od velikog šapiona koji je strah i trepet protivnicima na terenu a van terena jedna duša od čoveka što je već milion puta pokazao, ovo je samo još jedna potvrda u nizu. Kad pročitam nešto što nema veze sa njegovim ogromnim uspesima u tenisu,oduševim se i zapitam se da li će ovo plemenito biće ikada prestati da me oduševljava i inspiriše. Novače volim te kao rođenog brata živ i zdrav bio i hvala ti što postojiš.

Lik

pre 7 godina

Trenutno sam na Tajlandu, kad pomenem odakle sam pa bar 90 posto pomene Novaka.
Veliki sportista, borac, covek!

Cenimo to sto imamo, nece se skoro jos neko takav nas pojaviti.

Na mrzitelje se ne obazirati, zanemarljiva grupa promasenih individua.

Marko

pre 7 godina

Kojem krijes lice kako bi prodao slike sto skuplje stranim medijima jer ti je tih 100 i nesto miliona malo.
(Labud, 07. februar 2017

Pa mi smo stvarno patoloski narod. Au kolektivno lecenje podhitno.

Asparagus

pre 7 godina

Za ovakvim "postovaocima" i ne treba ni jedan sportista da se okrene. Sram da vas bude,trebalo bi sebi da sudite,a ne da odredjujete kakav drugi treba da bude. Pogotovo ne neko ko je postigao ovoliko u nemogucim uslovima i sa ovakvom publikom.

rabo

pre 7 godina

Momci i devojke, bio bi osnovni red da prema tom velikom coveku imate vise postovanja. Sta njega motivise, njegova je stvar. Sta se vas to tice pa da mu vi odredjujete bilo sta?

Miles Davis

pre 7 godina

Citam ove komentare. Ostavite coveka na miru, njegova stvar je kako igra i da li ga zanima tenis vise! Malo li je sve sta je postigao? Najgori smo narod!

Волела бих да ме демантује

pre 7 godina

Немојте да се примате, позван је на интервју, није могао да одбије, можда су га питали о детету, па је тако рекао. Уосталом извучено је из контекста.
Оно што треба да брине су друге ствари. Нпр. јуче је био на скијању, а сећам се да је говорио, раније, да му спонзори не дозвољавају скијање да је се не би повредио. Све пише у уговору, нису ни они луди. И то још без кациге. Мислим да се Новак полако, али сигурно опрашта од тениса. Само ми је жао што једноставно није прекинуо после Ролан Гароса, него ће да се овако срозава, губи од 100 и неког на листи, губи симпатизере, губи спонзоре...

molimdaseobjavikomentarkojinepsujeinikoganevređa

pre 7 godina

Kad citam ove zajedljive reci u komentarima, tipa blabla, labudova, guyeva... i pogledam njihov skor sa duplo jacom podrskom od neodobravanja, ne mogu se oteti utisku da se ovde ne radi o spontanosti. Nije cudno da su ozbiljni poznavaoci tenisa odustali i da njihovih komentara ovde vise nema. Ovo su sada neka neizivljena deca. Ako je to ustvari nova uredjivacka politika, odustajem i ja.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Haha, osam komentara, svi negativni :) Nece mu oprostiti narod to sto nije oborio rekorde Rodzera Federera, kojeg su iskreno mrzeli sve ove godine. Branice ga jos malo ovi sto se jos uvek nadaju da ce ih ipak oboriti, ali sve u svemu - nakon Nola tenis ce opet biti dosadni sport dekadentnog, kapitalistickog "trulog" Zapada.

Svašta

pre 7 godina

Zar Stefan ne treba da ga motiviše da se manje bavi tenisom i provodi više vremena sa svojim detetom, sada kada je zaradio više nego dovoljno para da može to priušti?

Докон поп

pre 7 godina

Stvarno dosadjuje. Sportista sve sto ima na terenu kaze. Jeste bio velik, priblizio se bio samom svetskom vrhu, al danas realno nije ni najbolji srpski teniser. Nek se skija i prica, a protivnici treniraju, oni ce sve na GS da kazu. Kako li se gorski vuk u Anu Ivanovic pretvorio, nikad mi nece biti jasno

posmatrač

pre 7 godina

Nisi ti više onaj stari Novak, koga je motivisalo borba za novu pobedu, novi trofej.I umesto da te cela Srbija pamti po teniskoj igri i trofejima, ti se sve više trudiš da te pamtimo po "izandjalim izjavama" koje smo po hiljaditi put čuli. Jednostavno, postaješ sve više dosadniji i sam sebe počinješ da gušiš. Očito da nedostaje "školica", a što bi ti jako voleo da imaš, ali je to vreme prošlo. Zato se uhati reketa i igraj ili batali. Ovako više ne ide.

lolita

pre 7 godina

Uvijek jedno te isto. Ili ne znas sta bi rekao pa kao pokvarena ploca ili ti je toliko ponestalo motivacije da se vadis na sina. Jedi mesa,malo agresivnosti i voli to sto radis.

Sendor_Klegani

pre 7 godina

I Đoković postade političar koji uz pomoć štapa i šargarepe svojim izjavama najavljuje "velika dostignuća" a od rezultata jedino vidimo Istomina i Kverija!

Maksimilijan

pre 7 godina

Nole srećno i nadam se tvom uspehu.Ako ne usprš nema veze, svemu ima kraj. ...Veruj u uspeh i on će doći. Pobeđuje onoj koji je bolji igrač, ali samo ako veruje u pobedu. Srećno.

nikola

pre 7 godina

Pa nesto se ne vidi ta motivacija. Bolje gledaj sta ce uraditi Vavrinka i Nisikori jer je razlika do njih "svega" 4.000, a dokazao si da ni 8.000 nije nista, Novace!
Ako hoces jos malo da budes pri vrhu, radi na SNAZI, pa ce i servis da bude bolji, pa ces lakse da dodjes do druge strane terena .. svu SRECU zelim Ti!

K.G.

pre 7 godina

Pa kako da se vratis u vrh svetskog tenisa kad propustas turnire i ne branis bodove. Odigrao jedan mec od 3h kojeg je mogao lako izgubiti da onaj rus nije imao grceve a onda odmor od mesec dana. Kad izgubi tamo negde na RG ili Vimbldonu onda ce biti opravdanje umor.
Nole ako igraš tenis onda ga igraj da pobedjujes i budes najbolji. Na to si nas navikao i sad nam tesko padaju ove tvoje nebuloze kako ti tenis nije na prvom mestu jer je to skijanje, pa onda ono sirenje ljubavi. Nisi ti takmicarka za mis sveta koja trazi mir u svetu i siri ljubav. Tibsi pre godinu dana bio strah i trepet za sve tenisere i svi su se pitali kako da te pobede. Sad se svi pitaju koji je sledeci autsajder koji ce da te rasturi i izbaci u prvom ili drugom kolu.
Ne ide to tako.
Koliko god si nama tvojim navijacima doneo srece i radisti toliko sad mi patimo jer znamo da nam možeš i dalje donositi srecu ali sa ovakvom filozofijom od toga nema ništa. Zelim ti svako dobro i srecu tebi i tvojoj porodici ali ako tako nastaviš sa tom filozofijom od onog Pepea gmaza onda je bolje da odmah sutra obesis rekete o klin je tako ce manje da boli od onog sto sledi ako tako nastaviš.

barba

pre 7 godina

Dokazano je da ocinstvo smanjuje agresivnost. Dokazano je da veganstvo smanjuje, takodje, agresivnost, ali raslabljuje tkivo. Vise povreda i manje agresivnosti nisu preporuka za vrh. Ziv bio ti nama, pa sta bude, ali nemoj nas popaljivati...

Swedenonline

pre 7 godina

Svako iole pametan i uspešan zna da motivi i ciljevi putivanua nisu bitni. Najbitnija je motivacija oko motiva, tačnije sam put pre nego li ciljano odredište. No iz zemlje bezuspešnih dolaze saveti. Poštedite svet!

rock the casbah

pre 7 godina

@Aleksandra
Cemu se ti odusevljavas leba ti sto ima zenu i dete?cinjenica je da je Novak manje uspesan u tenisu niko ga ne bi smatrao ni ljudinom ni velicinom ni humanistom vec bi vise bio kudjen kao Ana,Jelena,Troicki neho hvaljen,ovako sve oko njega preuvelicavate,od najnormalnijih stvari pravite ne znam sta samo zato sto je to sto jeste u tenisu,ali takvi smo mi,sa onima dore smo snishodljivi,one ispod gazimo

Jovan

pre 7 godina

@ (barba, 07. februar 2017 15:32)

Dokazi ti onda kako je Serena kao vegan nije uopste agresivna jel da? Sva onako mirna i cutljiva samo vraca umerenim tempom loptice.
Sve dokaz do dokaza, potpuno isto kao i kod ovih sto tvrde da je Zemlja ravna.

SremacSm

pre 7 godina

Treba da se suocis sa sobom i odlucis da li u tenisu i dalje uzivas, imas definisane ciljeve ili ti se sve smucilo. U drugom slucaju, bolje se povuci sada, nego da te peglaju rangirani nakon 50 mesta. Uradio si dovoljno za istoriju tenisa i srpskog sporta i sada uzivaj u drugim stvarima konih si zeljan. Tenis nije sve u zivotu.

Aleksandra

pre 7 godina

@Danica imam 21godinu i ne vidim zašto sam u problemu pa ako možete da mi to objasnite vidim da ste "stručnjak" pa da se posavetujem?

Ceca

pre 7 godina

Anice, najvise me nerviraju ovi nasi novinari, niko ne sme da ga pita Novaka nista. Onda nije ni cudo sto ima hiljade razlicitih komentara i misljenja.

anica

pre 7 godina

(Ceca, 7. februar 2017 14:35)
Kako kada ga ubacili u sablon, sve bajno sjajno uvek, brat siri mir, zena grli drvece i siri lep osmeh, baba kuva kupus al ne sme da ga jede, je l se tebi ne bi smucilo, i bila bi iskrena? Zivot je Cecili prost, a sto se komplikuje to je sve do coveka i ega.

Milica

pre 7 godina

Bas zvuci nelogicno. Obicno deca te inspirisu da sto vise budes sa njima kada nisu s tobom, npr na Australijan openu, dete nije bilo sa njim i on je zurio kuci da sto pre vidi sina.
I ja imam decu, ali ona me inspirisu da trcim, smejem se, igram, ali ne bas i za nauku kojom se bavim. Ipak me u nauci vise inspirisu drugi naucnici i knjige, radovi itd..
Mozda je on drukciji...