Tenis 61

Ponedeljak, 25.01.2016.

18:00

Čeng za B92: Stvari su se promenile, Kei igra kako želimo

Majkl Čeng, trener Keija Nišikorija, kaže za B92 da njegov učenik trenutno igra tačno onako kako je planirano.

Èeng za B92: Stvari su se promenile, Kei igra kako želimo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

ŠTEX

pre 8 godina

U pravu je Čeng, ovo je skroz drugi Nišikori od onog koga je Novak lako drao u dva seta u poslednje vreme.
(Dynamic, 25. januar 2016 19:15)

Dynamic , u pravu si ...
Stvari su se promjenile , sad ga lako dere u TRI seta ...

Jumko

pre 8 godina

Nadam se dobrom mecu i postenom pre svega... Valjda ce Djokovic uspeti da prevazidje demone proslosti i ne namesti mec kao na Uso 2014. godine!

Milan Nis

pre 8 godina

@Rade
Pa,Novaka su sa najjacim defanzivcem na ATPu stavili da igra po suncu,a Rodji nocni termin,sa prosecnim igracem,da se nije ni oznojio.Hm.

danix

pre 8 godina

@Rade,
Rade,brate,Fedexa stavljaju da igra po najvecem suncu zato sto je to bila njegova zelja,da zagrije stare kosti i da lijeci ledja i reumu.Zabolila ga ledja i uvukla mu se vlaga u kosti lani u Londonu,New-Yorku pa opet u Londonu.
Pozdrav,

Boki

pre 8 godina

Nole vs Nisikori 6:3 6:3 6:4
Federer vs Berdih 6:4 7:5 6:2
Mari vs Ferer 7:6 6:2 6:3
Raonic vs Monfis 6:4 6:2 6:4

Nole vs Federer 6:4 6:7 6:4 6:4
Raonic vs Mari 7:6 6:7 7:6 6:3

Nole vs Raonic 6:4 7:6 7:5

Mihael

pre 8 godina

Ja sam skoro siguran da Kei nema šanse protiv Novaka ( njegova igra). Kei nema servisa, nema return, on igra samo sa osnovne linije dobro i to je sve. Ako bude Novak malo experimentiro na mreži, dobro udaro servis. Kei izgubi ritam i on je gotov. Zna Novak šta treba tu da radi sigurno, ne verujem da če da samo igrati sa osnovne linije kad zna da je protivnik jedan između boljih sa osnovne linije. Zato su tu taktike. Pogeldajte Federera, baš zbog te njegove raznovrtne igre, imaju rivali velike probleme jer ne dozvoljava da mu nametneš svoju igru. Radi ono što ne paše protivniku i to če isto Novak sutra da odradi. Novak dobija i Federera zbog toga jer mu ne dozvoljava da mu nemetne Rođa svoju igru. Ako ste primetili, Fedrerer, Wavrinka i Djokovič su igrači koji uvjek pokušaju nametnuti svoju igru. Zato su tu , gde jesu.

Nikola

pre 8 godina

Ako želi da diktira tempo mora da bude jako.siguran u sebe. Mislim da je to pogrešna taktika koja radi samo 15 min u meču.
Novak jeste dosta slab, pritisak je jači, ali takve situacije dobija. A jeste vala dužan mu je od pre godinu i po. Zato sutra ulazi u teren i ono što na treningu ne ulazi.

stefan milosavic

pre 8 godina

Da pocnem ovako: 1. Meni uopste nije jasno zasto se u ovom mecu Nisikori stavlja za favorita!? Da li je merilo to sto je pobedio Congu, koga Djokovic dobija sa 50%. 2. Svi ga favorizuju zbog toga sto je Djokovic odigrao ocajan mec i zbog toga pricaju da je Novakova forma klimava. U eri zlatnog tenisa Djokovic dobija 14igraca na svetu sa 100 napravljenih gresaka, to bi trebalo da uplasi Nisikorija kao i ceo ATP. Da li moze gore od onog protiv Simona naravno da ne moze. Djokovic da podigne svoj nivo igre za 30% Nisikori nema sta da trazi tu. 3. Ovde neki pisu da je Nisikori kopija Djokoviceve igre i da je strahovito opasan. Jedino u cemu je Nisikori Djokoviceva kopija je u tome sto nose istu opremu. Novakovo kretanje je fantasticno kao i klizanje po betonu, ima noge koje mogu da izdrze 11sati tenisa za 3dana sto je vec pokazao 2011 u 1\2 i finalu i finalu i to protiv mnogo boljih od Nisikorija. Nisikorijeva fizicka sprema i kretanje su ocajni sto svi znaju. Pocne da se raspada posle sat i po vrhunskog tenisa pogoto protiv velike4. O riternu mislim da ne treba govoriti. Servis tu je nole dominantan pogotovo kad se radi o 2servisu. Nisikori iz 2servisa moze samo mrezu da prebaci a kazu da je vrhunski igrac. Igra na mrezi i tu je Djokovic totalni favorit, pogotovo od kada mu je Beker pojasnio finese voleja. Sto se tice Nisikorija on na mrezi jedino moze dobro da se brani zbog svoje brzine, ali da napada ne zbog loseg servisa sto mu onemogucava dobar prilaz mrezi. Stefan Milosavic

NOLKICA

pre 8 godina

Zna Nole dobro Keia, nece mu vise nikada dozvoliti da mu on namece ritam, a i fizicke predispozicije mu nisu u korist, Benoa Per ga je 2 puta pobedio prosle godine , izbacio ga je u prvom kolu USA OPEN, teako da Ceng, nije ti Nole Conga!

Dynamic

pre 8 godina

Cvikam malo pred četvrtfinale, sve će zavisiti od bekhend paralele, kod Japanca funkcioniše odlično dok kod Noleta škripi. Ponavljam uvek da je paralela najpouzdaniji pokazatelj Novakove forme i samopouzdanja.
U pravu je Čeng, ovo je skroz drugi Nišikori od onog koga je Novak lako drao u dva seta u poslednje vreme.

charlotte sometimes

pre 8 godina

Ok intervju. Malo svi bockaju Noleta da nije odigrao dobro, pokusavaju da mu udju u glavu, protivnici misle da su namirisali krv. Jesu li? Ja mislim da ce Novak sutra sve ''iznenaditi'' i odigrati dobro. Njihovo je da se bodre, nase da navijamo, a na Novaku je da dobije kao pravi sampion. Ja sam ubedjena da USO ne moze da se ponovi. Ono su bili nehumani uslovi, pretoplo, loptica brzo letela. Ovo je druga prica. Novakova druga kuca, vecernji termin. Cak i da bude u pet, Nole izvlaci mec. Kada ovo pregura, posle mislim da nista ne moze da ga poremeti.

Žalosna sova

pre 8 godina

Kada pročitam glagol u množini a ono samo jedan takmičar sloši mi se. Isto tako priča i Toni Nadal. Stičem utisak kao da je onaj jedan na terenu nebitan.

Jole

pre 8 godina

To sto Nisikori kaze da on mora da diktira tempo, upravo je ono sto mu Nole ne sme dozvoliti, jer bi to moglo biti kljuc meca. Lepo je to sto on i Ceng kipte od optimizma, i sto se nadaju pobedi, ali tesko da Nole moze u skorije vreme da ponovi tako losu igru kao protiv Simona. Nisikori moze biti jako nezgodan protivnik, za bilo koga, ali ako Nole bude igrao bar na nekom svom prosecnom nivou, nece imati sanse da ga pobedi. Sutra svim srcem uz Noleta.

danix

pre 8 godina

Cengove izjave nisu bas kredibilne,lani je pricao da Nisikori moze dobiti Novaka,pa je zacutao kad ih je Novak sve istresao iz patika.
Drugo,ako je Cengu pobjeda Nisikorija protiv Conge znak da moze dobiti i Novaka,onda je on potpuno neobjektivan jer je Conga,umoran i totalno van forme,odigrao na nivou rekreativca,gledao sam mec.
Od povrede Nisikorijevog clanka ruke nema nista,dakle,kao sto sam rekao folirao je,pa se Novak mora pripaziti tih pokvarenih fora i fazona i ne opustati se na njegovu glumu "prebijene macke".
Nisikori je slab fizicki,mozda najslabiji u top 10, i sto mec bude vise odmicao to ce mu igra sve vise padati.
Zato mislim da Nisikori nema nikanvih sansi da pobijedi Novaka.

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Nemam ništa protiv Đokovića, naprotiv jako mi je simpatičan, niti mrzim Srbe.
Ali daj nek i on koji put izgubi, ne može stalno pobjeđivati!

Alex

pre 8 godina

Bogme, biće gusto... Jedva čekam.
Rastužim se najstrašnije svaki put kada Nole izgubi meč (cccc Novače na šta si nas navikao), ali ako bih morao da izaberem jednog igrača za kog bi mi bilo najmanje žao ako pobedi Novaka, to bi bio bilo ko od naših domaćih tenisera (Troicki, Lajović, Tipsa), ili Kei Nišikori.

Unknown19G70

pre 8 godina

Vi i dalje mislite da Uniklo ima veze sa porazom Novaka na US od Keja?
Ako tako mislite, onda je BBC u pravu, Novak jedan zaista učestvovao u nameštenom meču. Dogovorite se.

Dzukela

pre 8 godina

Tako je idemo Kei po iznenadjenje krajnje vreme da se promene glavne face na turu ,evo Raonic je krenuo idemoooooo dosta je ove trojice što mrze jedan drugog ,bravo za intervju bravo b92

Bot volonter

pre 8 godina

Majkl Čeng je opasan lik, još se sećam kako je servirao "odozdo" jednom Lendlu ...
S obzirom na trenutnu formu Đoković - Nišikori 55:45, u procentima ...

Styx river

pre 8 godina

Ako Novak bude bio na 60,70% Japanac nema sta da trazi. Dobio je jednom Novaka na GS, i to svaki put spominje( sto je donekle i logicno jer mu je to najveci uspeh u karijeri), ali brzo ce ga Nole sutra spustiti na zemlju, tri laka seta i pobeda Djokovica.

Krivudan

pre 8 godina

Ja mislim da ne bi bilo ovoliko priče o eventualnom porazu Novaka, da nije igrao onako kako je igrao protiv Simon, to što je Kei dobio Congu za Novaka nije merilo,jer Novak Congu zna da pobedi a da ovaj uzme tek po jedan-dva gema po setu... I ja kao veliki Novaković navijač pomalo strepim al nisam ni sam siguran da li je to opravdano... Napred Nole, ulepšaj dan svim tvojim navijačima...

sasa jokic

pre 8 godina

Lako je reci, treba odraditi, ali dobro korektno sa njihove strane, niko nije ocekivao da se unapred preda. Kao i uvek, sve zavisi od Noleta.

...š’a će bidne

pre 8 godina

Kei mož’ da pobedi Noleta. Ne b’ to bilo prv’ put, jerbo je prv’ put već bilo na UO. Tad s’ obradovao brat Rvat a ovaj put mož’ s’ obraduje Rođa. Ukaz’o bi mu se otvoreni put i... cap - GS18 ete gi! Svašta mož’ da bidne. Će vidimo...

Beobrad

pre 8 godina

Nisikori stvarno dobro izgleda na terenu!
Ako bih gledao mec sa Simonom i 100 neiznudjenih, ne bih bas bio preveliki optimista, medjutim, posto svi znamo da to nije isti mec,(Simon je specifican), i da se Nole dize kao Feniks iz pepela, onda sam optimista i to veliki.
Bice jako lep mec za gledanje, posebno mislim na duel dva najlepssa dvorucna bekhenda!

sinisa

pre 8 godina

Nisikori mora da misli kako da sacuva svoj servis,posto znamo da nema neki kvalitetan pocetni udarac,jer ako Novak udje u onaj svoj prepoznatljiv ritam na riternu,ne pise mu se dobro.Mislim da je to glavni razlog zasto Nisikori ne moze da bude bas ona najveca teniska klasa,upravo mu nedostaje dobar prvi servis,a to je i zbog visine.

Milan

pre 8 godina

Kaze za Novaka ne poklanja poene, a protiv Simona je poklonio okruglo 100.
Nadajmo se da ce u narednom mecu drasticno smanjiti tu brojku.
Malo se pribojavam sutrasnjeg duela, Kei je u opasnoj formi.

Djuka Cg

pre 8 godina

Мој добри Ченг надам се да ти је узалуд свака нада ако Ноле буде играо како треба !

Gajetano

pre 8 godina

Ceng je sve posteno rekao, nema se sta mnogo dodati. Ipak mislim da Nisikori nema nikakve komparativne prednosti u odnosu na Novaka. Jos pride vecernji termin, Novakova omiljena podloga, pa protivnik za koga nema milosti od polufinala US Opena 2014... Mislim da ce Federer imati vise problema sa Berdihom, nego Novak sa Keijem.

Na svakom Gren slemu Djokovic naprosto mora da odigra jedan slabiji ili dramatican mec, bas kao onaj juce. A kad god je takav mec dobio, vecinom je i osvajao turnir. Zato ljudi, gledajte sutra oba muska cetvrtfinala i uzivajte. Blago vama, jer meni svi mecevi padaju u radno vreme i ne mogu da ih gledam. No sve je to nebitno dok Novak pobedjuje:)

Pozdrav,

Gajetano

pre 8 godina

Ceng je sve posteno rekao, nema se sta mnogo dodati. Ipak mislim da Nisikori nema nikakve komparativne prednosti u odnosu na Novaka. Jos pride vecernji termin, Novakova omiljena podloga, pa protivnik za koga nema milosti od polufinala US Opena 2014... Mislim da ce Federer imati vise problema sa Berdihom, nego Novak sa Keijem.

Na svakom Gren slemu Djokovic naprosto mora da odigra jedan slabiji ili dramatican mec, bas kao onaj juce. A kad god je takav mec dobio, vecinom je i osvajao turnir. Zato ljudi, gledajte sutra oba muska cetvrtfinala i uzivajte. Blago vama, jer meni svi mecevi padaju u radno vreme i ne mogu da ih gledam. No sve je to nebitno dok Novak pobedjuje:)

Pozdrav,

sasa jokic

pre 8 godina

Lako je reci, treba odraditi, ali dobro korektno sa njihove strane, niko nije ocekivao da se unapred preda. Kao i uvek, sve zavisi od Noleta.

stefan milosavic

pre 8 godina

Da pocnem ovako: 1. Meni uopste nije jasno zasto se u ovom mecu Nisikori stavlja za favorita!? Da li je merilo to sto je pobedio Congu, koga Djokovic dobija sa 50%. 2. Svi ga favorizuju zbog toga sto je Djokovic odigrao ocajan mec i zbog toga pricaju da je Novakova forma klimava. U eri zlatnog tenisa Djokovic dobija 14igraca na svetu sa 100 napravljenih gresaka, to bi trebalo da uplasi Nisikorija kao i ceo ATP. Da li moze gore od onog protiv Simona naravno da ne moze. Djokovic da podigne svoj nivo igre za 30% Nisikori nema sta da trazi tu. 3. Ovde neki pisu da je Nisikori kopija Djokoviceve igre i da je strahovito opasan. Jedino u cemu je Nisikori Djokoviceva kopija je u tome sto nose istu opremu. Novakovo kretanje je fantasticno kao i klizanje po betonu, ima noge koje mogu da izdrze 11sati tenisa za 3dana sto je vec pokazao 2011 u 1\2 i finalu i finalu i to protiv mnogo boljih od Nisikorija. Nisikorijeva fizicka sprema i kretanje su ocajni sto svi znaju. Pocne da se raspada posle sat i po vrhunskog tenisa pogoto protiv velike4. O riternu mislim da ne treba govoriti. Servis tu je nole dominantan pogotovo kad se radi o 2servisu. Nisikori iz 2servisa moze samo mrezu da prebaci a kazu da je vrhunski igrac. Igra na mrezi i tu je Djokovic totalni favorit, pogotovo od kada mu je Beker pojasnio finese voleja. Sto se tice Nisikorija on na mrezi jedino moze dobro da se brani zbog svoje brzine, ali da napada ne zbog loseg servisa sto mu onemogucava dobar prilaz mrezi. Stefan Milosavic

Krivudan

pre 8 godina

Ja mislim da ne bi bilo ovoliko priče o eventualnom porazu Novaka, da nije igrao onako kako je igrao protiv Simon, to što je Kei dobio Congu za Novaka nije merilo,jer Novak Congu zna da pobedi a da ovaj uzme tek po jedan-dva gema po setu... I ja kao veliki Novaković navijač pomalo strepim al nisam ni sam siguran da li je to opravdano... Napred Nole, ulepšaj dan svim tvojim navijačima...

danix

pre 8 godina

Cengove izjave nisu bas kredibilne,lani je pricao da Nisikori moze dobiti Novaka,pa je zacutao kad ih je Novak sve istresao iz patika.
Drugo,ako je Cengu pobjeda Nisikorija protiv Conge znak da moze dobiti i Novaka,onda je on potpuno neobjektivan jer je Conga,umoran i totalno van forme,odigrao na nivou rekreativca,gledao sam mec.
Od povrede Nisikorijevog clanka ruke nema nista,dakle,kao sto sam rekao folirao je,pa se Novak mora pripaziti tih pokvarenih fora i fazona i ne opustati se na njegovu glumu "prebijene macke".
Nisikori je slab fizicki,mozda najslabiji u top 10, i sto mec bude vise odmicao to ce mu igra sve vise padati.
Zato mislim da Nisikori nema nikanvih sansi da pobijedi Novaka.

Djuka Cg

pre 8 godina

Мој добри Ченг надам се да ти је узалуд свака нада ако Ноле буде играо како треба !

Milan

pre 8 godina

Kaze za Novaka ne poklanja poene, a protiv Simona je poklonio okruglo 100.
Nadajmo se da ce u narednom mecu drasticno smanjiti tu brojku.
Malo se pribojavam sutrasnjeg duela, Kei je u opasnoj formi.

sinisa

pre 8 godina

Nisikori mora da misli kako da sacuva svoj servis,posto znamo da nema neki kvalitetan pocetni udarac,jer ako Novak udje u onaj svoj prepoznatljiv ritam na riternu,ne pise mu se dobro.Mislim da je to glavni razlog zasto Nisikori ne moze da bude bas ona najveca teniska klasa,upravo mu nedostaje dobar prvi servis,a to je i zbog visine.

charlotte sometimes

pre 8 godina

Ok intervju. Malo svi bockaju Noleta da nije odigrao dobro, pokusavaju da mu udju u glavu, protivnici misle da su namirisali krv. Jesu li? Ja mislim da ce Novak sutra sve ''iznenaditi'' i odigrati dobro. Njihovo je da se bodre, nase da navijamo, a na Novaku je da dobije kao pravi sampion. Ja sam ubedjena da USO ne moze da se ponovi. Ono su bili nehumani uslovi, pretoplo, loptica brzo letela. Ovo je druga prica. Novakova druga kuca, vecernji termin. Cak i da bude u pet, Nole izvlaci mec. Kada ovo pregura, posle mislim da nista ne moze da ga poremeti.

NOLKICA

pre 8 godina

Zna Nole dobro Keia, nece mu vise nikada dozvoliti da mu on namece ritam, a i fizicke predispozicije mu nisu u korist, Benoa Per ga je 2 puta pobedio prosle godine , izbacio ga je u prvom kolu USA OPEN, teako da Ceng, nije ti Nole Conga!

Jole

pre 8 godina

To sto Nisikori kaze da on mora da diktira tempo, upravo je ono sto mu Nole ne sme dozvoliti, jer bi to moglo biti kljuc meca. Lepo je to sto on i Ceng kipte od optimizma, i sto se nadaju pobedi, ali tesko da Nole moze u skorije vreme da ponovi tako losu igru kao protiv Simona. Nisikori moze biti jako nezgodan protivnik, za bilo koga, ali ako Nole bude igrao bar na nekom svom prosecnom nivou, nece imati sanse da ga pobedi. Sutra svim srcem uz Noleta.

Boki

pre 8 godina

Nole vs Nisikori 6:3 6:3 6:4
Federer vs Berdih 6:4 7:5 6:2
Mari vs Ferer 7:6 6:2 6:3
Raonic vs Monfis 6:4 6:2 6:4

Nole vs Federer 6:4 6:7 6:4 6:4
Raonic vs Mari 7:6 6:7 7:6 6:3

Nole vs Raonic 6:4 7:6 7:5

Žalosna sova

pre 8 godina

Kada pročitam glagol u množini a ono samo jedan takmičar sloši mi se. Isto tako priča i Toni Nadal. Stičem utisak kao da je onaj jedan na terenu nebitan.

Styx river

pre 8 godina

Ako Novak bude bio na 60,70% Japanac nema sta da trazi. Dobio je jednom Novaka na GS, i to svaki put spominje( sto je donekle i logicno jer mu je to najveci uspeh u karijeri), ali brzo ce ga Nole sutra spustiti na zemlju, tri laka seta i pobeda Djokovica.

Bot volonter

pre 8 godina

Majkl Čeng je opasan lik, još se sećam kako je servirao "odozdo" jednom Lendlu ...
S obzirom na trenutnu formu Đoković - Nišikori 55:45, u procentima ...

Nikola

pre 8 godina

Ako želi da diktira tempo mora da bude jako.siguran u sebe. Mislim da je to pogrešna taktika koja radi samo 15 min u meču.
Novak jeste dosta slab, pritisak je jači, ali takve situacije dobija. A jeste vala dužan mu je od pre godinu i po. Zato sutra ulazi u teren i ono što na treningu ne ulazi.

Mihael

pre 8 godina

Ja sam skoro siguran da Kei nema šanse protiv Novaka ( njegova igra). Kei nema servisa, nema return, on igra samo sa osnovne linije dobro i to je sve. Ako bude Novak malo experimentiro na mreži, dobro udaro servis. Kei izgubi ritam i on je gotov. Zna Novak šta treba tu da radi sigurno, ne verujem da če da samo igrati sa osnovne linije kad zna da je protivnik jedan između boljih sa osnovne linije. Zato su tu taktike. Pogeldajte Federera, baš zbog te njegove raznovrtne igre, imaju rivali velike probleme jer ne dozvoljava da mu nametneš svoju igru. Radi ono što ne paše protivniku i to če isto Novak sutra da odradi. Novak dobija i Federera zbog toga jer mu ne dozvoljava da mu nemetne Rođa svoju igru. Ako ste primetili, Fedrerer, Wavrinka i Djokovič su igrači koji uvjek pokušaju nametnuti svoju igru. Zato su tu , gde jesu.

Beobrad

pre 8 godina

Nisikori stvarno dobro izgleda na terenu!
Ako bih gledao mec sa Simonom i 100 neiznudjenih, ne bih bas bio preveliki optimista, medjutim, posto svi znamo da to nije isti mec,(Simon je specifican), i da se Nole dize kao Feniks iz pepela, onda sam optimista i to veliki.
Bice jako lep mec za gledanje, posebno mislim na duel dva najlepssa dvorucna bekhenda!

danix

pre 8 godina

@Rade,
Rade,brate,Fedexa stavljaju da igra po najvecem suncu zato sto je to bila njegova zelja,da zagrije stare kosti i da lijeci ledja i reumu.Zabolila ga ledja i uvukla mu se vlaga u kosti lani u Londonu,New-Yorku pa opet u Londonu.
Pozdrav,

Milan Nis

pre 8 godina

@Rade
Pa,Novaka su sa najjacim defanzivcem na ATPu stavili da igra po suncu,a Rodji nocni termin,sa prosecnim igracem,da se nije ni oznojio.Hm.

Unknown19G70

pre 8 godina

Vi i dalje mislite da Uniklo ima veze sa porazom Novaka na US od Keja?
Ako tako mislite, onda je BBC u pravu, Novak jedan zaista učestvovao u nameštenom meču. Dogovorite se.

Alex

pre 8 godina

Bogme, biće gusto... Jedva čekam.
Rastužim se najstrašnije svaki put kada Nole izgubi meč (cccc Novače na šta si nas navikao), ali ako bih morao da izaberem jednog igrača za kog bi mi bilo najmanje žao ako pobedi Novaka, to bi bio bilo ko od naših domaćih tenisera (Troicki, Lajović, Tipsa), ili Kei Nišikori.

Dzukela

pre 8 godina

Tako je idemo Kei po iznenadjenje krajnje vreme da se promene glavne face na turu ,evo Raonic je krenuo idemoooooo dosta je ove trojice što mrze jedan drugog ,bravo za intervju bravo b92

...š’a će bidne

pre 8 godina

Kei mož’ da pobedi Noleta. Ne b’ to bilo prv’ put, jerbo je prv’ put već bilo na UO. Tad s’ obradovao brat Rvat a ovaj put mož’ s’ obraduje Rođa. Ukaz’o bi mu se otvoreni put i... cap - GS18 ete gi! Svašta mož’ da bidne. Će vidimo...

ŠTEX

pre 8 godina

U pravu je Čeng, ovo je skroz drugi Nišikori od onog koga je Novak lako drao u dva seta u poslednje vreme.
(Dynamic, 25. januar 2016 19:15)

Dynamic , u pravu si ...
Stvari su se promjenile , sad ga lako dere u TRI seta ...

Dynamic

pre 8 godina

Cvikam malo pred četvrtfinale, sve će zavisiti od bekhend paralele, kod Japanca funkcioniše odlično dok kod Noleta škripi. Ponavljam uvek da je paralela najpouzdaniji pokazatelj Novakove forme i samopouzdanja.
U pravu je Čeng, ovo je skroz drugi Nišikori od onog koga je Novak lako drao u dva seta u poslednje vreme.

Jumko

pre 8 godina

Nadam se dobrom mecu i postenom pre svega... Valjda ce Djokovic uspeti da prevazidje demone proslosti i ne namesti mec kao na Uso 2014. godine!

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Nemam ništa protiv Đokovića, naprotiv jako mi je simpatičan, niti mrzim Srbe.
Ali daj nek i on koji put izgubi, ne može stalno pobjeđivati!

Dzukela

pre 8 godina

Tako je idemo Kei po iznenadjenje krajnje vreme da se promene glavne face na turu ,evo Raonic je krenuo idemoooooo dosta je ove trojice što mrze jedan drugog ,bravo za intervju bravo b92

...š’a će bidne

pre 8 godina

Kei mož’ da pobedi Noleta. Ne b’ to bilo prv’ put, jerbo je prv’ put već bilo na UO. Tad s’ obradovao brat Rvat a ovaj put mož’ s’ obraduje Rođa. Ukaz’o bi mu se otvoreni put i... cap - GS18 ete gi! Svašta mož’ da bidne. Će vidimo...

Lukas aus Agram

pre 8 godina

Nemam ništa protiv Đokovića, naprotiv jako mi je simpatičan, niti mrzim Srbe.
Ali daj nek i on koji put izgubi, ne može stalno pobjeđivati!

Dynamic

pre 8 godina

Cvikam malo pred četvrtfinale, sve će zavisiti od bekhend paralele, kod Japanca funkcioniše odlično dok kod Noleta škripi. Ponavljam uvek da je paralela najpouzdaniji pokazatelj Novakove forme i samopouzdanja.
U pravu je Čeng, ovo je skroz drugi Nišikori od onog koga je Novak lako drao u dva seta u poslednje vreme.

Jumko

pre 8 godina

Nadam se dobrom mecu i postenom pre svega... Valjda ce Djokovic uspeti da prevazidje demone proslosti i ne namesti mec kao na Uso 2014. godine!

Alex

pre 8 godina

Bogme, biće gusto... Jedva čekam.
Rastužim se najstrašnije svaki put kada Nole izgubi meč (cccc Novače na šta si nas navikao), ali ako bih morao da izaberem jednog igrača za kog bi mi bilo najmanje žao ako pobedi Novaka, to bi bio bilo ko od naših domaćih tenisera (Troicki, Lajović, Tipsa), ili Kei Nišikori.

Milan

pre 8 godina

Kaze za Novaka ne poklanja poene, a protiv Simona je poklonio okruglo 100.
Nadajmo se da ce u narednom mecu drasticno smanjiti tu brojku.
Malo se pribojavam sutrasnjeg duela, Kei je u opasnoj formi.

Bot volonter

pre 8 godina

Majkl Čeng je opasan lik, još se sećam kako je servirao "odozdo" jednom Lendlu ...
S obzirom na trenutnu formu Đoković - Nišikori 55:45, u procentima ...

Unknown19G70

pre 8 godina

Vi i dalje mislite da Uniklo ima veze sa porazom Novaka na US od Keja?
Ako tako mislite, onda je BBC u pravu, Novak jedan zaista učestvovao u nameštenom meču. Dogovorite se.

Boki

pre 8 godina

Nole vs Nisikori 6:3 6:3 6:4
Federer vs Berdih 6:4 7:5 6:2
Mari vs Ferer 7:6 6:2 6:3
Raonic vs Monfis 6:4 6:2 6:4

Nole vs Federer 6:4 6:7 6:4 6:4
Raonic vs Mari 7:6 6:7 7:6 6:3

Nole vs Raonic 6:4 7:6 7:5

Gajetano

pre 8 godina

Ceng je sve posteno rekao, nema se sta mnogo dodati. Ipak mislim da Nisikori nema nikakve komparativne prednosti u odnosu na Novaka. Jos pride vecernji termin, Novakova omiljena podloga, pa protivnik za koga nema milosti od polufinala US Opena 2014... Mislim da ce Federer imati vise problema sa Berdihom, nego Novak sa Keijem.

Na svakom Gren slemu Djokovic naprosto mora da odigra jedan slabiji ili dramatican mec, bas kao onaj juce. A kad god je takav mec dobio, vecinom je i osvajao turnir. Zato ljudi, gledajte sutra oba muska cetvrtfinala i uzivajte. Blago vama, jer meni svi mecevi padaju u radno vreme i ne mogu da ih gledam. No sve je to nebitno dok Novak pobedjuje:)

Pozdrav,

stefan milosavic

pre 8 godina

Da pocnem ovako: 1. Meni uopste nije jasno zasto se u ovom mecu Nisikori stavlja za favorita!? Da li je merilo to sto je pobedio Congu, koga Djokovic dobija sa 50%. 2. Svi ga favorizuju zbog toga sto je Djokovic odigrao ocajan mec i zbog toga pricaju da je Novakova forma klimava. U eri zlatnog tenisa Djokovic dobija 14igraca na svetu sa 100 napravljenih gresaka, to bi trebalo da uplasi Nisikorija kao i ceo ATP. Da li moze gore od onog protiv Simona naravno da ne moze. Djokovic da podigne svoj nivo igre za 30% Nisikori nema sta da trazi tu. 3. Ovde neki pisu da je Nisikori kopija Djokoviceve igre i da je strahovito opasan. Jedino u cemu je Nisikori Djokoviceva kopija je u tome sto nose istu opremu. Novakovo kretanje je fantasticno kao i klizanje po betonu, ima noge koje mogu da izdrze 11sati tenisa za 3dana sto je vec pokazao 2011 u 1\2 i finalu i finalu i to protiv mnogo boljih od Nisikorija. Nisikorijeva fizicka sprema i kretanje su ocajni sto svi znaju. Pocne da se raspada posle sat i po vrhunskog tenisa pogoto protiv velike4. O riternu mislim da ne treba govoriti. Servis tu je nole dominantan pogotovo kad se radi o 2servisu. Nisikori iz 2servisa moze samo mrezu da prebaci a kazu da je vrhunski igrac. Igra na mrezi i tu je Djokovic totalni favorit, pogotovo od kada mu je Beker pojasnio finese voleja. Sto se tice Nisikorija on na mrezi jedino moze dobro da se brani zbog svoje brzine, ali da napada ne zbog loseg servisa sto mu onemogucava dobar prilaz mrezi. Stefan Milosavic

danix

pre 8 godina

Cengove izjave nisu bas kredibilne,lani je pricao da Nisikori moze dobiti Novaka,pa je zacutao kad ih je Novak sve istresao iz patika.
Drugo,ako je Cengu pobjeda Nisikorija protiv Conge znak da moze dobiti i Novaka,onda je on potpuno neobjektivan jer je Conga,umoran i totalno van forme,odigrao na nivou rekreativca,gledao sam mec.
Od povrede Nisikorijevog clanka ruke nema nista,dakle,kao sto sam rekao folirao je,pa se Novak mora pripaziti tih pokvarenih fora i fazona i ne opustati se na njegovu glumu "prebijene macke".
Nisikori je slab fizicki,mozda najslabiji u top 10, i sto mec bude vise odmicao to ce mu igra sve vise padati.
Zato mislim da Nisikori nema nikanvih sansi da pobijedi Novaka.

NOLKICA

pre 8 godina

Zna Nole dobro Keia, nece mu vise nikada dozvoliti da mu on namece ritam, a i fizicke predispozicije mu nisu u korist, Benoa Per ga je 2 puta pobedio prosle godine , izbacio ga je u prvom kolu USA OPEN, teako da Ceng, nije ti Nole Conga!

sasa jokic

pre 8 godina

Lako je reci, treba odraditi, ali dobro korektno sa njihove strane, niko nije ocekivao da se unapred preda. Kao i uvek, sve zavisi od Noleta.

danix

pre 8 godina

@Rade,
Rade,brate,Fedexa stavljaju da igra po najvecem suncu zato sto je to bila njegova zelja,da zagrije stare kosti i da lijeci ledja i reumu.Zabolila ga ledja i uvukla mu se vlaga u kosti lani u Londonu,New-Yorku pa opet u Londonu.
Pozdrav,

Milan Nis

pre 8 godina

@Rade
Pa,Novaka su sa najjacim defanzivcem na ATPu stavili da igra po suncu,a Rodji nocni termin,sa prosecnim igracem,da se nije ni oznojio.Hm.

Djuka Cg

pre 8 godina

Мој добри Ченг надам се да ти је узалуд свака нада ако Ноле буде играо како треба !

Žalosna sova

pre 8 godina

Kada pročitam glagol u množini a ono samo jedan takmičar sloši mi se. Isto tako priča i Toni Nadal. Stičem utisak kao da je onaj jedan na terenu nebitan.

Mihael

pre 8 godina

Ja sam skoro siguran da Kei nema šanse protiv Novaka ( njegova igra). Kei nema servisa, nema return, on igra samo sa osnovne linije dobro i to je sve. Ako bude Novak malo experimentiro na mreži, dobro udaro servis. Kei izgubi ritam i on je gotov. Zna Novak šta treba tu da radi sigurno, ne verujem da če da samo igrati sa osnovne linije kad zna da je protivnik jedan između boljih sa osnovne linije. Zato su tu taktike. Pogeldajte Federera, baš zbog te njegove raznovrtne igre, imaju rivali velike probleme jer ne dozvoljava da mu nametneš svoju igru. Radi ono što ne paše protivniku i to če isto Novak sutra da odradi. Novak dobija i Federera zbog toga jer mu ne dozvoljava da mu nemetne Rođa svoju igru. Ako ste primetili, Fedrerer, Wavrinka i Djokovič su igrači koji uvjek pokušaju nametnuti svoju igru. Zato su tu , gde jesu.

Krivudan

pre 8 godina

Ja mislim da ne bi bilo ovoliko priče o eventualnom porazu Novaka, da nije igrao onako kako je igrao protiv Simon, to što je Kei dobio Congu za Novaka nije merilo,jer Novak Congu zna da pobedi a da ovaj uzme tek po jedan-dva gema po setu... I ja kao veliki Novaković navijač pomalo strepim al nisam ni sam siguran da li je to opravdano... Napred Nole, ulepšaj dan svim tvojim navijačima...

Nikola

pre 8 godina

Ako želi da diktira tempo mora da bude jako.siguran u sebe. Mislim da je to pogrešna taktika koja radi samo 15 min u meču.
Novak jeste dosta slab, pritisak je jači, ali takve situacije dobija. A jeste vala dužan mu je od pre godinu i po. Zato sutra ulazi u teren i ono što na treningu ne ulazi.

sinisa

pre 8 godina

Nisikori mora da misli kako da sacuva svoj servis,posto znamo da nema neki kvalitetan pocetni udarac,jer ako Novak udje u onaj svoj prepoznatljiv ritam na riternu,ne pise mu se dobro.Mislim da je to glavni razlog zasto Nisikori ne moze da bude bas ona najveca teniska klasa,upravo mu nedostaje dobar prvi servis,a to je i zbog visine.

Beobrad

pre 8 godina

Nisikori stvarno dobro izgleda na terenu!
Ako bih gledao mec sa Simonom i 100 neiznudjenih, ne bih bas bio preveliki optimista, medjutim, posto svi znamo da to nije isti mec,(Simon je specifican), i da se Nole dize kao Feniks iz pepela, onda sam optimista i to veliki.
Bice jako lep mec za gledanje, posebno mislim na duel dva najlepssa dvorucna bekhenda!

charlotte sometimes

pre 8 godina

Ok intervju. Malo svi bockaju Noleta da nije odigrao dobro, pokusavaju da mu udju u glavu, protivnici misle da su namirisali krv. Jesu li? Ja mislim da ce Novak sutra sve ''iznenaditi'' i odigrati dobro. Njihovo je da se bodre, nase da navijamo, a na Novaku je da dobije kao pravi sampion. Ja sam ubedjena da USO ne moze da se ponovi. Ono su bili nehumani uslovi, pretoplo, loptica brzo letela. Ovo je druga prica. Novakova druga kuca, vecernji termin. Cak i da bude u pet, Nole izvlaci mec. Kada ovo pregura, posle mislim da nista ne moze da ga poremeti.

Styx river

pre 8 godina

Ako Novak bude bio na 60,70% Japanac nema sta da trazi. Dobio je jednom Novaka na GS, i to svaki put spominje( sto je donekle i logicno jer mu je to najveci uspeh u karijeri), ali brzo ce ga Nole sutra spustiti na zemlju, tri laka seta i pobeda Djokovica.

Jole

pre 8 godina

To sto Nisikori kaze da on mora da diktira tempo, upravo je ono sto mu Nole ne sme dozvoliti, jer bi to moglo biti kljuc meca. Lepo je to sto on i Ceng kipte od optimizma, i sto se nadaju pobedi, ali tesko da Nole moze u skorije vreme da ponovi tako losu igru kao protiv Simona. Nisikori moze biti jako nezgodan protivnik, za bilo koga, ali ako Nole bude igrao bar na nekom svom prosecnom nivou, nece imati sanse da ga pobedi. Sutra svim srcem uz Noleta.

ŠTEX

pre 8 godina

U pravu je Čeng, ovo je skroz drugi Nišikori od onog koga je Novak lako drao u dva seta u poslednje vreme.
(Dynamic, 25. januar 2016 19:15)

Dynamic , u pravu si ...
Stvari su se promjenile , sad ga lako dere u TRI seta ...