Košarka 108

Četvrtak, 06.11.2014.

12:55

Radonjić: Želimo podvig

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegovi košarkaši moraju da daju sve od sebe ako žele da pobede mnogo iskusniju ekipu Olimpijakosa.

Radonjiæ: Želimo podvig IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

Kum

pre 9 godina

Ko radi ozbiljan posao, zna šta je ozbiljnost i koja tvrdnja može da se smatra ozbiljnom. Sve ostalo može da se podvede pod reč koju sam već koristio.
(GJ, 7. novembar 2014 10:34)

Dzenkins 350.000
MW 250.000
Bobi 250.000
Jaka 200.000
Cirbes 150.000
Danguba 120.000
Kalina 100.000
Lazic 35.000
Jovic 120.000
Rebic 25.000
Tejic 25.000
Mitrovic 35.000

Zadovoljan?

Posto vidim da si veoma zainteresovan, a ja sam te ispostovao i napisao, ajde ti meni navedi lepo:

- Budzet KKP-a
- Plate igraca ove i prosle sezone.

Zahvaljujem.

pedja_71

pre 9 godina

Ajmo, momci, samo jako u svakoj utakmici, pa kako bude.
Mnogo je bitno uzeti ABA ligu ove godine, pa sledeće još jače u EL.

GJ

pre 9 godina

Kum, 6.novembar 2014. 23:27
Ko radi ozbiljan posao, zna šta je ozbiljnost i koja tvrdnja može da se smatra ozbiljnom. Sve ostalo može da se podvede pod reč koju sam već koristio.

Kum

pre 9 godina

Upravo onako kako sam i mislio. Lupetanje.
(GJ, 06. novembar 2014 21:50)

Iznesu novinari, iznesu menadzeri, izneseno ovde vec malo milion puta, iznese i Covic prosle nedelje, ali dzaba, imas ti neku svoju pricu u glavi, i to je to. Imamo igrace od po 250.000 i 350.000, ali i gro igraca izmedju 15.000 i 150.000, i u sumi je 1,7, verovao ti to ili ne.

Haj Ali Mohamed-ČIKA KURE

pre 9 godina

Partizan dobije Fener, Laboral dobije Makabi u gostima, Cedevita dobije u gostima Makabi, na isti način sutra i Zvezda dobija Oly!
Živi bili pa videli!

i moja baba bi sa neograničenim budžetom bila prvak svemira

pre 9 godina

"da li ti je malo cudno da je taj klub jedini sportski klub koji funkcionise bez problema u ovoj zemlji u kojoj je sve nadomak raspada?" (leteca kornjaca, 6. novembar 2014 16:31)

FMP i Hemofarm su godinama proizvodili mlade talentovane igrače buduće reprezentativce Srbije, koje je potom Ptz uz ogromnu pomoć države i košarkaške organizacije otimao ili dovodio pod prinudom da bi bio šampion, i na taj način stalni učesnik EL. To je prema zamisli državnog vrha bilo u interesu afirmacije Srbije.

Naravno da je Čovke uvideo da jedino uz pomoć velike armije navijača i podršku javnosti može da se suprotstavi toj torturi. Zato se prešaltovao u CZT, i sada svoju košarkašku strategiju tu sprovodi. Ni najzagriženiji Grobari ne mogu osporiti Čovićeve uspehe u svim mlađim selekcijama, što dokazuju titule juniorske EL sa FMP-om i CZT-om.

Grobari bolje da se zapitaju gde su i koji su to njihovi igrači iz njihovog omladinskog pogona. Kad mogu Mega, i CED da igraju odlično sa svojim maldim igračima, bez stranaca, sa skromnim budžetima, zašto ne može PTZ sa tri stranca i najvećim budžetom u ABI, sa svojom trenerskom gromadom? Njihova nesposobna klupska uprava je opredeljena na kupovinu igrača, (zbog lične ugradnje kroz dvojne ugovore?) a ne na sopstveni omladinski pogon. Hteli su da budu kao prebogati Real, Barca, Oly, Pao, Makabi ili Turci, i to sa državnim parama. I sada kada nemaju enormni budžet, njihova strategija se raspada.

Kum

pre 9 godina

Je li treba,u kontekstu vaše podrške Besiktasu,da navijamo za Grke?Mi nećemo!
(Grobari Hercegovina, 06. novembar 2014 18:12)

Prijatelju, ni ne gledam, a kamoli da navijam za Turke. ;)

Zemun

pre 9 godina

najnovija vest: nebojsa covic osudjen na 20 godina zatvora zbog finansijskih malverzacija!

kad budem procitao to u novinama tad cu opet da krenem da pratim domaci sport, do tad me zabole i za zvezdu i za partizan i za fudbal i za kosarku... tu je sport klub jos HD!!!
(srbin sa kosova, 06. novembar 2014 16:10) moraces ipak sacekati. ima kandidata pre njega sa vecim dokazima Ruzic,Djuric,Dodik

Kum

pre 9 godina

Cisto informativno:

Olimpijakos od sezone 2012/2013 ima skor od 21-2 u prvoj fazi. Menjali su se treneri, veliki broj igraca, velike/male pobede, ma svasta se desavalo, ali oni konstantno gaze. Ako ih sutra dobijemo, bice to OGROMNA pobeda, i svako ko to negira, treba da se mane kosarke.

zvazda i to crvena

pre 9 godina

Ne budali Radonjicu. Imate skuplji tim od Olimpijakosa, a dosli bez 4 bitna igraca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vučićevi heroji, 6. novembar 2014 13:11)

kao sto je grbic kandidat za promasaj godine u svetu tako je ovaj komentar kandidat za najgluplji za celu godinu, mada je konkurencija iz istog navijackog tabora veoma jaka

petarczv

pre 9 godina

Braco delije zamolio bi vas da uopste ne trosite vreme i reci na obe mucenike sa dna cipiripi kupa...znaju oni odlicno ko je oly i ko smo mi i gde smo u odnosu na njih. Neka pisu sta hoce duletovi botovi samo ih coolirajte i usmerite sve snage na EL i na utakmicu kola! EL je dva puta vec utakmice nase zvezde proglasila za derbi kola to pokazuje najbolje gde smo i sta smo u evropskoj kosarci...

realan grobar

pre 9 godina

Ma kakav Olimpijakos?Ajmo mi svi da podrzimo nase protiv MZTa.To je ekipa,prvak Makedonije,bre!
Dok ne ozdrave Gagi,Macvan,Dule i ne stignu :Sasa,Bo,Arojo,Varda ,Velickovic,Raduljica i ne trejdujemo Tepica za Vestbruka.

brada-patuljak-gimili

pre 9 godina

Predlazem da KK Partizan sledece godine promeni ime u Crvena Zvezda, stavi zvezdin grb na crveno beli dres i otpusti trenera i navijacu za njih pa nek budu clan kojeg hoce sportskog drustva..

Bodibond

pre 9 godina

Da nije Vladana Tegeltije i njegove emisije, pa ti covece ne bi znao za koji klub navijac, tako da ti i ostali Panteri morate da mu budete zahvalni !! Nego zasto se ovde objavljuje samo Tegeltijino ime ?? I to jos u negativnom kontekstu. Kada nesto pohvalno napisem o Srebrnoj Lisici, to se ovde zabranjuje, zbog cega ?? (Her Zivota, 06. novembar 2014 16:04)

Da nije njega niki ne bi ni znao da Partizan vise ne postoji.
Da nije njega novinarstvo bi bilo objektivnije.
Da nije njega grobari ne bi ziveli
u zabludi.
Da nije njega ne bi bilo reklame za govedji gulas.
Da nije njega DV bi bio neprimetan i apsolutno nebitan.

makabi

pre 9 godina

A ko igra sutra ? je l fmp ? Vidite ovaj primer sad, imas 100 dinara, pa vratis dug od 1000 sa tim novcem, kako, to niko ne zna, a promenis ime drugom klubu i normalno poslujes sa njim. Je l vas asocira na nesto ?

Mikeli

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bogi, 6. novembar 2014 13:48)

Koga bre Bogdan stavio u dzep? Spanulis nije ni dosao na prvenstvo, Jos ces reci da je Dijamantidisa cuvao Tepic. Dosao iz skole i odmah na b92. Knjigu u sake more.

Bodibond

pre 9 godina

Jedva cekam sutra, a to sto grobari o svakom nasem protivniku pricaju kao da igramo sa Zdravljem iz Leskovca me uopate ne interesuje. Njima je najbitnije da obezvrede svaku Zvezdinu pobedu (Valensija, Galata, Olimpijakos ...) Bitno je samo da su oni protiv Krasnjinanja Oktombranjija pokazali kako napreduju, znaci smesno, jadno i bedno ... Ostavite se vi nase Zvezde i pratite Cipiripija a to ko smo i sta smo nama nije trebalo 16 godina da Evropa shvati. Shvatili su oni sto se tice vas pa sad samo grejete dno neke tabele u nekom tamo petorazrednom takmicenju.

Bodibond

pre 9 godina

Andjus je jednom u emisiji govorio o tome kako je cilj KK Partizan da otera Dejana Radonjica iz Zvezde. Razlog samo glup covek ne moze da shvati. E pa ovako, u inat svima iz KK Partizan punu i neogranicenu podrsku dajem Dejanu Radonjicu. Grobari znaju zasto se plase njega i ne cudi me nista sto oni pisu o tome da treba da ode, a predstavljaju s kao Delije. Provaljeni ste, nadjite drugu zanimaciju i reanimaciju.

veljko

pre 9 godina

@omaž ne treba da zaboravimo da smo mi u evroligi samo zahvaljujuci tudjoj nesreci (cibona). ne treba da se lozimo onim sto nismo zasluzili, vec da budemo srecni sto smo to pozitivno iskoristili. jos je gluplje prepucavati se sa grobarima (navijacima) zato sto im je trener izvalio neku glupost. nisu grobari dule vujosevic, pa da svaki put potezemo njegove baljezgarije... posebno zato sto niti su oni zasluzni za uspehe partizana, niti mi za uspehe zvezde. mi smo gledaoci, koji vole kosarku i navijaju za svoj klub. da covic nije nasao pare i veze, bili bismo u nekom mnogo gorem takmicenju. budimo zadovoljni, ali ne i gordi zbog tudje sposobnosti (covic i kosarkasi) i mnogo (ne)srece (cibona)

Bodibond

pre 9 godina

Kume prijatelju pa ova zvezda nije clan SD Crvena zvezda,to je svima jasno (DarkoP.F.C., 06. novembar 2014 15:04)

Pise se:
Kume, prjatelju ...
Znaci nepismen si.
Drugo:
Sutra od 19h za koga navijas ?
Trece:
Evo da ti kazem, pustice nas Olimpijakos i sta , uzecemo 2 boda proci u top16 ...
Cetverto:
Vidi ti za koa ces da navijas kad dotaknete dno dna, a vec ste na dnu.
Peto:
Tvoj komentar je toliko nebitan, da je prava steta sto nije napisan na nekom papiru da mogu s njim da obrisem d... !!!

Bodibond

pre 9 godina

Ne budali Radonjicu. Imate skuplji tim od Olimpijakosa, a dosli bez 4 bitna igraca. (Vučićevi heroji, 06. novembar 2014 13:11)

Zaista nemam reči. Za ovakvo lupetanje treba se krivično odgovarati. (Nolan, 06. novembar 2014 15:59)

Nolane mani ga, kukuruz je cudo.
Pitam se samo za koliko dana ce poceti da treniraju u kočini jer koliko znam sledi im izbacivanje iz Pionira. Mega se snasla jer ima dobrog trenera i dobrog coveka Dekija iako je grobar. Zasto niko ne pise o tome da Partizan za nedelju dve nece imati gde da trenira ???

Her Zivota

pre 9 godina

Tegi striptizeta oooo..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (TORBICA JOVE DRAGAN, 6. novembar 2014 13:58)


Da nije Vladana Tegeltije i njegove emisije, pa ti covece ne bi znao za koji klub navijac, tako da ti i ostali Panteri morate da mu budete zahvalni !!
Nego zasto se ovde objavljuje samo Tegeltijino ime ?? I to jos u negativnom kontekstu. Kada nesto pohvalno napisem o Srebrnoj Lisici, to se ovde zabranjuje, zbog cega ??

leteca kornjaca

pre 9 godina

@(Kum, 6. novembar 2014 13:09)
Slazem se sa vecim delom tvog komentara. Navijaci i treba da bodre ovaj tim do podviga i pobede nad prvom ozbiljnom ekipom u EL jos od Cibone 1998. Moci ce posle da pricaju sinovima i unucima o istorijskoj pobedi kao sto i sada njima pricaju o nekim uspesima iz proslog veka.
Pitao bih te samo dva pitanja. Koliko si siguran da je ovaj klub clan SD Crvena Zvezda i da li ti je malo cudno da je taj klub jedini sportski klub koji funkcionise bez problema u ovoj zemlji u kojoj je sve nadomak raspada?

srbin sa kosova

pre 9 godina

najnovija vest: nebojsa covic osudjen na 20 godina zatvora zbog finansijskih malverzacija!

kad budem procitao to u novinama tad cu opet da krenem da pratim domaci sport, do tad me zabole i za zvezdu i za partizan i za fudbal i za kosarku... tu je sport klub jos HD!!!

Nolan

pre 9 godina

Ne budali Radonjicu. Imate skuplji tim od Olimpijakosa, a dosli bez 4 bitna igraca.
(Vučićevi heroji, 06. novembar 2014 13:11)

Zaista nemam reči. Za ovakvo lupetanje treba se krivično odgovarati.

basketaš

pre 9 godina

proteklih godina,Partizan je redovno pobeđivao sve najjače timove evrope. Dovoljno je navesti Real,Barselonu,Olimpijakos,Panatinaikos,CSKA,Makabi...e to je podvig. trenutno jeste Partizan u šlusu,ekipa je sklepana ispod svakog proseka,ali činjenica je da je pravio redovno velike podvige u proteklih desetak godina. Ništa nije večno,zato zvezdaši uživajte trenutno u uspesima "svog" kluba,i ne smejte se tuđoj nesreći. Eventualna pobeda nad sadašnjim i nekompletnim Olimpijakosom i nije neki podvig za poštovanje,ali ipak - srećno vam bilo.

Borky

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP! (Bogi, 06. novembar 2014 13:48)

Spanulis nije igrao na SP! Aj se umij.

Kum

pre 9 godina

Kume prijatelju pa ova zvezda nije clan SD Crvena zvezda,to je svima jasno
(DarkoP.F.C., 06. novembar 2014 15:04)

A sto to tebe toliko dotice? Vidim da bas patis zbog toga, a to nije dobro za zdravlje, prijatelju.

Za mene (nas) je to Zvezda, adresa je apsolutno nevazna, i slatko se smejem kad vidim cime se vi opterecujete, bez da vas se to uopste ista tice. :)

Znam da nemate sta da prebacite, i da vas boli vase trenutno stanje, ali blamirate se takvim dobacivanjima, kao Tepara sinoc. :)

Kum

pre 9 godina

Crvena Zvezda, zaslužuje mnogo boljeg trenera od Radonjića, Dejan Radonjić mora da ode iz C.Zvezde!
(sima, 06. novembar 2014 14:08)

Teraj ti tvog Duleta sa 2-8, i krs igrom, a ne mi naseg Radonjica sa 8-1, i fantasticnom igrom.

Nenad

pre 9 godina

Kume prijatelju pa ova zvezda nije clan SD Crvena zvezda,to je svima jasno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DarkoP.F.C., 6. novembar 2014 15:04)
A zasto vi grobari toliko cesto imate neopisivu potrebu da pricate u ime svih?Ti sada kazes da je to SVIMA jasno.Odakle vam pravo da pricate i u nase ime, kada znate i sami da nas po svim merilima ima mnogo vise od vas?Barem 20 posto je razlika.

Kum

pre 9 godina

Pa ako ih ne dobijete sada kada im ne igraju Printezis i Lodzeski,odmah vracajte silne milione ulozene u vestacku tvorevinu!
(Munižaba, 06. novembar 2014 14:27)

A vi posle 2-4 ABA i 0-4 EK?

Kum

pre 9 godina

Podeli tih 1,7 miliona na broj glava u timu(specificiraj vrednost tima navođenjem novčanog ekvivalenta vrednosti svakog njegovog člana pojedinačno), naravno uz pozivanje na odgovarajući osnov, te tako daj malo ozbiljnosti nekoj od tvojih tvrdnji.
(GJ, 06. novembar 2014 14:19)

Pisano vec milion puta, i lako je naci, a ne da ti ja izigravam sekretaricu.

Pera Magic Mitic

pre 9 godina

"Raspali Olimpijakos", "neki SpaNulis"...?! O cemu vi pricate, pa oni imaju jedan poraz u sezoni i to sa pola kosa razlike i dve titule prvaka Evrope u prethodnih 3 godine! Jel vi ne znaze sta je Olimpijakos u kosarci, ko je Spanulis?! Naravno da je podvig ako pobedis jedan Olimpijakos, ja ne znam sta vi radite na ovim vestima, sto lepo ne komentarisete fudbal, ovo je kompleksan sport.

dare

pre 9 godina

E, gro (BARI) nikad se ne preti sampionu (ali pravom sampionu), ljudi su uzeli 2 EL titule u poslednje 3 god. Znam da bi ih vi dobili 10 razlike, nego ste juce morali da igrate protiv Krasnog oktobra. Za vase poduhvate u Evropi svi su culi pa vas zato i zovu Šalke 0:4 i atelje 2:12.

Zvezdo volim te

pre 9 godina

Vi Beograđani niste svesni koliko ste srećni! Imate pred nosom fantastične utakmice Evrolige i Jadranske i ne gleda vam se? Daleko sam od Beograda i nemam mogućnosti da dolazim na utakmice a svaki put kad počne dođe mi da plačem kad pomislim koliko mi se ide u halu da gledam Zvezdu uživo a sedim pored TV-a. A onda vidim gomilu praznih stolica i duša me boli da je neko mogao da ode ali nije hteo. To ne mogu da shvatim. Kako je moguće da nemate želju da gledate ove momke?? Niste ni svesni sta imate i uopste to ne umete da cenite. Treba da zivite u malom gradu gde je najveći sportski dogadjaj utakmica trece lige pa da počnete da cenite da Zvezda igra sa najjačim klubovima Evrope i regiona. Meni samo sto ne pukne srce sto ne mogu uzivo da podržim Jaku, Vilijamsa, Marjanovića, Mitrovića, Kalinića, Dženkinsa... a vas mrzi da dodjete... Neverovatno. Napunite halu na svakoj utakmici i ne izvodite više. A još jadniji su ovi koji dođu po dve hiljade na jna a napišu 5.000 komentara nedeljno. Ko može neka dolazi na utakmice kk Zvezde jer trenutno ne postoji bolja sportska zabava na Balkanu! A ako izgube dođite još više da im vratite za sav trud do sad.

dm

pre 9 godina

Radujem se novom velicanstvenom iskustvu u Arenu sutra.Bice to nezapamceni spektakl o kome ce cela evropa dugo pricati.Grke ce mo bratski docekati ali milosti na terenu nece biti.Ocekjem lep mec sa dosta atraktivnih poteza i naravno ZVEZDINU POBEDU.Uzdam u lucidna proigravanja M'Vila, cvrstu odbranu Branka na Vasilisu, neuhvatljive Jakine ulaze, standardno dobrog Bobija pod kosem, po10ak koseva od Luke I Kaline, ,dalekometnu paljbu Dangube I probudjenog Djenke.
Sutra je Arena kosarkaski centar evrope.

Krasni oktobar, ali i novembar

pre 9 godina

Neka to bude omaž nečijem učešću u Kupu Jorgovanke Tabaković. (Krasni oktobar, ali i novembar, 6. novembar 2014 13:22)

Moze naravno, ali ce pre svega to biti omaz necijem boravku u zamrzivacu. Krasni su i Oktobri i Novembri, ali neko preferira Maj i Jun !!
(Her Zivota, 06. novembar 2014 13:49)

Možda, ali mislim da ćete vi narednih godina slušati pesmu Dina Dervišhalidovića "Kad dođu teški dani, kad zamirišu jorgovani". :D

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Izvucite iz svojih tijela maksimum i ne razmišljajte o krajnjem ishodu. Mladi ste ,uživajte u svakoj minuti euro lige,a pravi navijači će to da prepoznaju i da vas podrže.Ako dobro odigramo dafanzivu na 4 i 5 , dobijamo ... Sretno moja zvezdo..

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

Mnogo bitna utakmica je pred nama,mozda i presudna za top 16 jer verujem da kuci mozemo i moramo da tucemo Litvance i Laboral.
par reci o utakmici:imamo sve preduslove da napravimo dobar rezultat,pogotovo ako Grci dodju bez Dardena,Printezisa i Lodzeskog,medjutim imam utisak da se stvara atmosfera koja nikako nije dobra za CZV,nikakve prrevelike gostoljubivosti ne sme da bude,uprkos bratskim odnosima izmedju navijaca...nasim mladim momcima je neophodna puna podrska i strasan pritisak na protivnicke mnogo iskusnije igrace(grlicemo se i pevati posle utakmice).
Zvezdi je neophodno da iskontrolise ofanzivni skok Grka,a Spanulis ukoliko bude iskoristio 20-ak lopti,nije ni problem da postigne 20+poena,mnogo je bitnije da ne razigra ekipu i da dobro branimo igrace iz senke poput Slukasa,koji moze mnogo stete da nam napravi sutem spolja.
Imamo trenera koji radi koji odlicno radi pripremu utakmice i ne sumnjam da ce odraditi dobar posao.Nasa je najveca prednost sto imamo puno odlicnih defanzivaca u rotaciji koji mogu da vrse pritisak pre svega na alfa i omegu Grka-Spanulisa.
Srecno i hrabro Zvezdo pa da sutra ostanem bez grla posle meca.

Alcale

pre 9 godina

Bespotrebno prebacivanje i traženja alibija.
Ovaj tim, ima ne samo zrele igrače već i dovljno kvalitetne da bi se na svom terenu pred grcima trazila pobeda!
Ovakav tim (po iskustvu i kvalitetu) je mozda i najbolje sto se videlo za duze vreme.

Mirko

pre 9 godina

Ako ne dobijete ovakav Olimpijakos, koga cete onda dobiti! Olimpijakos je oslabljen usao u sezonu kamoli jos bez svih ovih igraca. Sutra igram H1 na Zvezdu bez problema. Sve ostalno je iznenadjenje

stefan

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP!
(Bogi, 06. novembar 2014 13:48)

Jesi li siguran da voliš košarku? Jesi li siguran da si gledao SP? Bogdana? Da navijaš za Srbiju? Spanulis nije igrao na SP... Nema veze, boli te uvo ;). A Olimpijakos nije baš tako loš, čini mi se 3 : 0 start u Euroleague ? Nije loše? Doboljno bi bilo i pola koša...

Stefan

pre 9 godina

@Bogi

"Genijalac", Spanulis nije igrao na SP-u. Raspali Spanulis ima 2 miliona godišnju platu i samim tim njegova plata vredi više od Zvezdinog tima koji košta 1.7 miliona. I opet kažem, taj raspali Spanulis je MVP oktobra u Evroligi. Čovek osvojio dve titule sa tim istim raspalim Olimplijakosom. Blage veze ti nemaš. Za normalnog trenera 20 razlike, znači Perasović koji je sa Valensijom bio drugi u Španiji prošle sezone, nije normalan trener? Ipak je izgubio od njih na domaćem terenu. Najgore što će takvi kao ti da pljuju Radonjića nakon prvog poraza i predstava će biti ako Zvezda ne pobedi Olimpijakos. Hahaha..

GJ

pre 9 godina

Kum 6.novembar 2014 13:27

Podeli tih 1,7 miliona na broj glava u timu(specificiraj vrednost tima navođenjem novčanog ekvivalenta vrednosti svakog njegovog člana pojedinačno), naravno uz pozivanje na odgovarajući osnov, te tako daj malo ozbiljnosti nekoj od tvojih tvrdnji.

Goxy

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bogi, 6. novembar 2014 13:48)

Kako da prepoznate komentar tastatura grobara ,evo kako... morao je da spomene svog ljubimca bogdana...Eh da Spanulisa je cuvao Teo i Markovic i Jovic ako nisi znao.

monarhista

pre 9 godina

Da ponovim....ocekujem spektakl,krcatu arenu,sve bolje navijanje i pobedu moje Zvezde...ali i ako do nje ne dodje nit je nit ce biti smak sveta...ekipa raste ,Radonja s njom...to vise nije ni covek ni trener od prosle sezone...ako sve bude kako treba eto nas sledece sezone u borbi za prvaka Evrope i zato je VRLO VRLO vazno da ove zajedljive i zavidne komentare ysdoovaca docekamo sa osmehom...nije im lako...

bgd

pre 9 godina

Zvezdi je Arena sve. Garantujem da u gostima neće pobediti nikog. Videlo se protiv Neptunasa da je to domaća ekipa. Sutra ako izgube komplikuju sebi situaciju jer ima još da se igra,vrlo lako idu na 2-3 jer posle gostuju ...

Lokos

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP! (Bogi, 06. novembar 2014 13:48)

Grobaru jel moras da budes tako uocljiv?

petarczv

pre 9 godina

Подвиг је победа над Олимпијакосом који је најлошији последњих неколико година, а још долази без 2 битна играча? Не будали. Све осим победе је неуспех.
(Глобтротер, 06. novembar 2014 13:15)

Taj nikad losiji olympyjakos je jedan od retki ekipa koji ima skor 3-0. A tako ste pricali i za nikad losiji ritas pa vas je odrao 30 razlike u isto tako losem evrokupu u kojem imate skor 0-4... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

pixi10

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP! (Bogi, 06. novembar 2014 13:48) Da mi je tvoja glava da odmorim malo!

Koja

pre 9 godina

Ne budali Radonjicu. Imate skuplji tim od Olimpijakosa, a dosli bez 4 bitna igraca. (Vučićevi heroji, 06. novembar 2014 13:11)

Imamo skuplji tim od Olimpiakosa ahahhah pa ovo je vrh, ajde nabroj tih 4 bitna igraca? Posto se darden vraca, nabroj ta 3 jos? Printezis je jedan da ti pomognem.

Kum

pre 9 godina

Ceo Zvezdin tim kosta 1,7 miliona, a cisto radi tvoje informacije:

"Greek basketball player Vassilis Spanoulis has signed a three-year contract extension with Olympiacos worth 2 million euros per season."

A sad do druge gluposti: Navedi mi CETIRI NOSIOCA koji nece igrati. Ajde, mogu ja da cekam.

Chandler Bing

pre 9 godina

@Vučićevi heroji

Zvezda ima skuplji tim od Olimpijakosa? Je l' tebi dobro druže? Spanulis i Printezis imaju veću vrednost od Zvezdinog tima. Da ne pričamo da Olimpijakos u sastavu ima Lafajeta(koji je bio jedan od najboljih igrača Valensije u prošloj sezoni), Met Lodžeski, Bryant Dunston, Darden došao iz Reala. Ako je od njih Zvezda skuplja, onda partizan nema 0-4 u Evrokupu. Samo napred Radonja, nadamo se dobrom rezultatu. Sa pobedom pravimo ogroman korak ka top 16.

oberin martell

pre 9 godina

Ne budali Radonjicu. Imate skuplji tim od Olimpijakosa, a dosli bez 4 bitna igraca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vučićevi heroji, 6. novembar 2014 13:11)

Jao majko mila glupog li komentara.

Zuki

pre 9 godina

Za koga ce nocas navijati mladici borovi i devojke jele? Za "bratski" im klub ili za ovaj gazdin sto niko ne moze da mu zabrani da se zove kako hoce? Gazda platio sendvice i sok, bio bi red da mu se oduze bar jednom pesmom na srpskom. Inace moze opet da promeni ime. Tako je u mogucnosti.

Bogi

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP!

Глобтротер

pre 9 godina

Подвиг је победа над Олимпијакосом који је најлошији последњих неколико година, а још долази без 2 битна играча? Не будали. Све осим победе је неуспех.

Webber

pre 9 godina

Подвиг је победа над Олимпијакосом који је најлошији последњих неколико година, а још долази без 2 битна играча? Не будали. Све осим победе је неуспех. (Глобтротер, 06. novembar 2014 13:15)

Da toliko je los da ima 3:0 dve pobede u gostima? Daj ne spinuj tastatura grobaru, pa da ako dobijemo to nije nista posebno a ako izgubimo ima da potrosis celo vece da se radujes nasem porazu i provocitati.

Kum

pre 9 godina

Da citiram jednog kolegu:

Meni je nekako tesko da prihvatim da se za ovaj tim Zvezde na svakoj utakmici, protiv Valensije, Neptunasa, Solnoka, Levskog, nebitno, ne trazi karta vise, Vec duze od 20 godina nijedna grupa crveno-belih desperadosa me nije ucinila ponosnijim zbog toga sto navijam za Zvezdu nego sto su to ucinili ovi momci. Bilo je i boljih timova u SD Crvena Zvezda, bilo je gotivnijih likova, bilo je boljih atmosfera u timovima, bilo je vecih utakmica, veceg kvaliteta, vece borbenosti na tim utakmicama, ali je i meni matorom tesko da se setim kad je poslednji put neki nas tim imao ovako i ovoliko kompletiran paket svih navedenih stvari na jednom mestu.

Ovo je jedan od retkih Zvezdinih timova (poslednji pre njih mi padaju vaterpolisti na pamet) koje svaki normalan navijac Zvezde mora zasluziti, umesto da ga uzima zdravo za gotovo. Jedan od retkih koji je tu da nas podseti sta je to sto je najlepse u sportu i kad se dobija i kad se gubi. Neprirodno je, nedopustivo, nelogicno, neshvatljivo da ti igraci moraju da mole navijace da napune halu kad oni igraju, narocito navijace koji su toliko dugo cekali ovakav pobednicki tim sa karakterom i zdravim pristupom sportu. Propusta se mozda istorijska prilika da se sa tribina ucestvuje u necemu o cemu ce se za deset ili dvadeset godina pricati kao o starim, dobrim vremenima. Ne sme se to propustati, narocito ne u ovoj zemlji gde je apsolutno sve na korak od raspada."

Booker

pre 9 godina

Подвиг је победа над Олимпијакосом који је најлошији последњих неколико година, а још долази без 2 битна играча? Не будали. Све осим победе је неуспех. (Глобтротер, 06. novembar 2014 13:15)

Ako sa 3:0 su najlosiji kako izgleda kada su dobri? objasni nam molim te.

Blaf

pre 9 godina

Ми заједно можемо све, ми можемо побиједити све, нема повлачења нема предаје.....

Radonja odlazi

pre 9 godina

Bobi,Vilijams,Jaka,Zvezdin bermudski trougao koji guta protivnike.Naravno očekuje se doprinos i od ostatka ekipe.Imam osjećaj da će Dženkins napokon da se uloguje i počne da cepa mrežicu. Na tribinama ludnica,na parketu pakao a na semaforu melem za oči.Idemo u nove pobjede!!!

Her Zivota

pre 9 godina

Neka to bude omaž nečijem učešću u Kupu Jorgovanke Tabaković.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Krasni oktobar, ali i novembar, 6. novembar 2014 13:22)


Moze naravno, ali ce pre svega to biti omaz necijem boravku u zamrzivacu. Krasni su i Oktobri i Novembri, ali neko preferira Maj i Jun !!

Kum

pre 9 godina

Da citiram jednog kolegu:

Meni je nekako tesko da prihvatim da se za ovaj tim Zvezde na svakoj utakmici, protiv Valensije, Neptunasa, Solnoka, Levskog, nebitno, ne trazi karta vise, Vec duze od 20 godina nijedna grupa crveno-belih desperadosa me nije ucinila ponosnijim zbog toga sto navijam za Zvezdu nego sto su to ucinili ovi momci. Bilo je i boljih timova u SD Crvena Zvezda, bilo je gotivnijih likova, bilo je boljih atmosfera u timovima, bilo je vecih utakmica, veceg kvaliteta, vece borbenosti na tim utakmicama, ali je i meni matorom tesko da se setim kad je poslednji put neki nas tim imao ovako i ovoliko kompletiran paket svih navedenih stvari na jednom mestu.

Ovo je jedan od retkih Zvezdinih timova (poslednji pre njih mi padaju vaterpolisti na pamet) koje svaki normalan navijac Zvezde mora zasluziti, umesto da ga uzima zdravo za gotovo. Jedan od retkih koji je tu da nas podseti sta je to sto je najlepse u sportu i kad se dobija i kad se gubi. Neprirodno je, nedopustivo, nelogicno, neshvatljivo da ti igraci moraju da mole navijace da napune halu kad oni igraju, narocito navijace koji su toliko dugo cekali ovakav pobednicki tim sa karakterom i zdravim pristupom sportu. Propusta se mozda istorijska prilika da se sa tribina ucestvuje u necemu o cemu ce se za deset ili dvadeset godina pricati kao o starim, dobrim vremenima. Ne sme se to propustati, narocito ne u ovoj zemlji gde je apsolutno sve na korak od raspada."

oberin martell

pre 9 godina

Ne budali Radonjicu. Imate skuplji tim od Olimpijakosa, a dosli bez 4 bitna igraca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vučićevi heroji, 6. novembar 2014 13:11)

Jao majko mila glupog li komentara.

Blaf

pre 9 godina

Ми заједно можемо све, ми можемо побиједити све, нема повлачења нема предаје.....

Kum

pre 9 godina

Ceo Zvezdin tim kosta 1,7 miliona, a cisto radi tvoje informacije:

"Greek basketball player Vassilis Spanoulis has signed a three-year contract extension with Olympiacos worth 2 million euros per season."

A sad do druge gluposti: Navedi mi CETIRI NOSIOCA koji nece igrati. Ajde, mogu ja da cekam.

Chandler Bing

pre 9 godina

@Vučićevi heroji

Zvezda ima skuplji tim od Olimpijakosa? Je l' tebi dobro druže? Spanulis i Printezis imaju veću vrednost od Zvezdinog tima. Da ne pričamo da Olimpijakos u sastavu ima Lafajeta(koji je bio jedan od najboljih igrača Valensije u prošloj sezoni), Met Lodžeski, Bryant Dunston, Darden došao iz Reala. Ako je od njih Zvezda skuplja, onda partizan nema 0-4 u Evrokupu. Samo napred Radonja, nadamo se dobrom rezultatu. Sa pobedom pravimo ogroman korak ka top 16.

Radonja odlazi

pre 9 godina

Bobi,Vilijams,Jaka,Zvezdin bermudski trougao koji guta protivnike.Naravno očekuje se doprinos i od ostatka ekipe.Imam osjećaj da će Dženkins napokon da se uloguje i počne da cepa mrežicu. Na tribinama ludnica,na parketu pakao a na semaforu melem za oči.Idemo u nove pobjede!!!

Booker

pre 9 godina

Подвиг је победа над Олимпијакосом који је најлошији последњих неколико година, а још долази без 2 битна играча? Не будали. Све осим победе је неуспех. (Глобтротер, 06. novembar 2014 13:15)

Ako sa 3:0 su najlosiji kako izgleda kada su dobri? objasni nam molim te.

petarczv

pre 9 godina

Подвиг је победа над Олимпијакосом који је најлошији последњих неколико година, а још долази без 2 битна играча? Не будали. Све осим победе је неуспех.
(Глобтротер, 06. novembar 2014 13:15)

Taj nikad losiji olympyjakos je jedan od retki ekipa koji ima skor 3-0. A tako ste pricali i za nikad losiji ritas pa vas je odrao 30 razlike u isto tako losem evrokupu u kojem imate skor 0-4... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Koja

pre 9 godina

Ne budali Radonjicu. Imate skuplji tim od Olimpijakosa, a dosli bez 4 bitna igraca. (Vučićevi heroji, 06. novembar 2014 13:11)

Imamo skuplji tim od Olimpiakosa ahahhah pa ovo je vrh, ajde nabroj tih 4 bitna igraca? Posto se darden vraca, nabroj ta 3 jos? Printezis je jedan da ti pomognem.

Kum

pre 9 godina

Crvena Zvezda, zaslužuje mnogo boljeg trenera od Radonjića, Dejan Radonjić mora da ode iz C.Zvezde!
(sima, 06. novembar 2014 14:08)

Teraj ti tvog Duleta sa 2-8, i krs igrom, a ne mi naseg Radonjica sa 8-1, i fantasticnom igrom.

Webber

pre 9 godina

Подвиг је победа над Олимпијакосом који је најлошији последњих неколико година, а још долази без 2 битна играча? Не будали. Све осим победе је неуспех. (Глобтротер, 06. novembar 2014 13:15)

Da toliko je los da ima 3:0 dve pobede u gostima? Daj ne spinuj tastatura grobaru, pa da ako dobijemo to nije nista posebno a ako izgubimo ima da potrosis celo vece da se radujes nasem porazu i provocitati.

dare

pre 9 godina

E, gro (BARI) nikad se ne preti sampionu (ali pravom sampionu), ljudi su uzeli 2 EL titule u poslednje 3 god. Znam da bi ih vi dobili 10 razlike, nego ste juce morali da igrate protiv Krasnog oktobra. Za vase poduhvate u Evropi svi su culi pa vas zato i zovu Šalke 0:4 i atelje 2:12.

Lokos

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP! (Bogi, 06. novembar 2014 13:48)

Grobaru jel moras da budes tako uocljiv?

Nolan

pre 9 godina

Ne budali Radonjicu. Imate skuplji tim od Olimpijakosa, a dosli bez 4 bitna igraca.
(Vučićevi heroji, 06. novembar 2014 13:11)

Zaista nemam reči. Za ovakvo lupetanje treba se krivično odgovarati.

Bodibond

pre 9 godina

Jedva cekam sutra, a to sto grobari o svakom nasem protivniku pricaju kao da igramo sa Zdravljem iz Leskovca me uopate ne interesuje. Njima je najbitnije da obezvrede svaku Zvezdinu pobedu (Valensija, Galata, Olimpijakos ...) Bitno je samo da su oni protiv Krasnjinanja Oktombranjija pokazali kako napreduju, znaci smesno, jadno i bedno ... Ostavite se vi nase Zvezde i pratite Cipiripija a to ko smo i sta smo nama nije trebalo 16 godina da Evropa shvati. Shvatili su oni sto se tice vas pa sad samo grejete dno neke tabele u nekom tamo petorazrednom takmicenju.

Pera Magic Mitic

pre 9 godina

"Raspali Olimpijakos", "neki SpaNulis"...?! O cemu vi pricate, pa oni imaju jedan poraz u sezoni i to sa pola kosa razlike i dve titule prvaka Evrope u prethodnih 3 godine! Jel vi ne znaze sta je Olimpijakos u kosarci, ko je Spanulis?! Naravno da je podvig ako pobedis jedan Olimpijakos, ja ne znam sta vi radite na ovim vestima, sto lepo ne komentarisete fudbal, ovo je kompleksan sport.

Borky

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP! (Bogi, 06. novembar 2014 13:48)

Spanulis nije igrao na SP! Aj se umij.

monarhista

pre 9 godina

Da ponovim....ocekujem spektakl,krcatu arenu,sve bolje navijanje i pobedu moje Zvezde...ali i ako do nje ne dodje nit je nit ce biti smak sveta...ekipa raste ,Radonja s njom...to vise nije ni covek ni trener od prosle sezone...ako sve bude kako treba eto nas sledece sezone u borbi za prvaka Evrope i zato je VRLO VRLO vazno da ove zajedljive i zavidne komentare ysdoovaca docekamo sa osmehom...nije im lako...

Zvezdo volim te

pre 9 godina

Vi Beograđani niste svesni koliko ste srećni! Imate pred nosom fantastične utakmice Evrolige i Jadranske i ne gleda vam se? Daleko sam od Beograda i nemam mogućnosti da dolazim na utakmice a svaki put kad počne dođe mi da plačem kad pomislim koliko mi se ide u halu da gledam Zvezdu uživo a sedim pored TV-a. A onda vidim gomilu praznih stolica i duša me boli da je neko mogao da ode ali nije hteo. To ne mogu da shvatim. Kako je moguće da nemate želju da gledate ove momke?? Niste ni svesni sta imate i uopste to ne umete da cenite. Treba da zivite u malom gradu gde je najveći sportski dogadjaj utakmica trece lige pa da počnete da cenite da Zvezda igra sa najjačim klubovima Evrope i regiona. Meni samo sto ne pukne srce sto ne mogu uzivo da podržim Jaku, Vilijamsa, Marjanovića, Mitrovića, Kalinića, Dženkinsa... a vas mrzi da dodjete... Neverovatno. Napunite halu na svakoj utakmici i ne izvodite više. A još jadniji su ovi koji dođu po dve hiljade na jna a napišu 5.000 komentara nedeljno. Ko može neka dolazi na utakmice kk Zvezde jer trenutno ne postoji bolja sportska zabava na Balkanu! A ako izgube dođite još više da im vratite za sav trud do sad.

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

Mnogo bitna utakmica je pred nama,mozda i presudna za top 16 jer verujem da kuci mozemo i moramo da tucemo Litvance i Laboral.
par reci o utakmici:imamo sve preduslove da napravimo dobar rezultat,pogotovo ako Grci dodju bez Dardena,Printezisa i Lodzeskog,medjutim imam utisak da se stvara atmosfera koja nikako nije dobra za CZV,nikakve prrevelike gostoljubivosti ne sme da bude,uprkos bratskim odnosima izmedju navijaca...nasim mladim momcima je neophodna puna podrska i strasan pritisak na protivnicke mnogo iskusnije igrace(grlicemo se i pevati posle utakmice).
Zvezdi je neophodno da iskontrolise ofanzivni skok Grka,a Spanulis ukoliko bude iskoristio 20-ak lopti,nije ni problem da postigne 20+poena,mnogo je bitnije da ne razigra ekipu i da dobro branimo igrace iz senke poput Slukasa,koji moze mnogo stete da nam napravi sutem spolja.
Imamo trenera koji radi koji odlicno radi pripremu utakmice i ne sumnjam da ce odraditi dobar posao.Nasa je najveca prednost sto imamo puno odlicnih defanzivaca u rotaciji koji mogu da vrse pritisak pre svega na alfa i omegu Grka-Spanulisa.
Srecno i hrabro Zvezdo pa da sutra ostanem bez grla posle meca.

zvazda i to crvena

pre 9 godina

Ne budali Radonjicu. Imate skuplji tim od Olimpijakosa, a dosli bez 4 bitna igraca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vučićevi heroji, 6. novembar 2014 13:11)

kao sto je grbic kandidat za promasaj godine u svetu tako je ovaj komentar kandidat za najgluplji za celu godinu, mada je konkurencija iz istog navijackog tabora veoma jaka

Kum

pre 9 godina

Kume prijatelju pa ova zvezda nije clan SD Crvena zvezda,to je svima jasno
(DarkoP.F.C., 06. novembar 2014 15:04)

A sto to tebe toliko dotice? Vidim da bas patis zbog toga, a to nije dobro za zdravlje, prijatelju.

Za mene (nas) je to Zvezda, adresa je apsolutno nevazna, i slatko se smejem kad vidim cime se vi opterecujete, bez da vas se to uopste ista tice. :)

Znam da nemate sta da prebacite, i da vas boli vase trenutno stanje, ali blamirate se takvim dobacivanjima, kao Tepara sinoc. :)

Goxy

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bogi, 6. novembar 2014 13:48)

Kako da prepoznate komentar tastatura grobara ,evo kako... morao je da spomene svog ljubimca bogdana...Eh da Spanulisa je cuvao Teo i Markovic i Jovic ako nisi znao.

Kum

pre 9 godina

Cisto informativno:

Olimpijakos od sezone 2012/2013 ima skor od 21-2 u prvoj fazi. Menjali su se treneri, veliki broj igraca, velike/male pobede, ma svasta se desavalo, ali oni konstantno gaze. Ako ih sutra dobijemo, bice to OGROMNA pobeda, i svako ko to negira, treba da se mane kosarke.

Bodibond

pre 9 godina

Kume prijatelju pa ova zvezda nije clan SD Crvena zvezda,to je svima jasno (DarkoP.F.C., 06. novembar 2014 15:04)

Pise se:
Kume, prjatelju ...
Znaci nepismen si.
Drugo:
Sutra od 19h za koga navijas ?
Trece:
Evo da ti kazem, pustice nas Olimpijakos i sta , uzecemo 2 boda proci u top16 ...
Cetverto:
Vidi ti za koa ces da navijas kad dotaknete dno dna, a vec ste na dnu.
Peto:
Tvoj komentar je toliko nebitan, da je prava steta sto nije napisan na nekom papiru da mogu s njim da obrisem d... !!!

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Izvucite iz svojih tijela maksimum i ne razmišljajte o krajnjem ishodu. Mladi ste ,uživajte u svakoj minuti euro lige,a pravi navijači će to da prepoznaju i da vas podrže.Ako dobro odigramo dafanzivu na 4 i 5 , dobijamo ... Sretno moja zvezdo..

Bodibond

pre 9 godina

Da nije Vladana Tegeltije i njegove emisije, pa ti covece ne bi znao za koji klub navijac, tako da ti i ostali Panteri morate da mu budete zahvalni !! Nego zasto se ovde objavljuje samo Tegeltijino ime ?? I to jos u negativnom kontekstu. Kada nesto pohvalno napisem o Srebrnoj Lisici, to se ovde zabranjuje, zbog cega ?? (Her Zivota, 06. novembar 2014 16:04)

Da nije njega niki ne bi ni znao da Partizan vise ne postoji.
Da nije njega novinarstvo bi bilo objektivnije.
Da nije njega grobari ne bi ziveli
u zabludi.
Da nije njega ne bi bilo reklame za govedji gulas.
Da nije njega DV bi bio neprimetan i apsolutno nebitan.

Nenad

pre 9 godina

Kume prijatelju pa ova zvezda nije clan SD Crvena zvezda,to je svima jasno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DarkoP.F.C., 6. novembar 2014 15:04)
A zasto vi grobari toliko cesto imate neopisivu potrebu da pricate u ime svih?Ti sada kazes da je to SVIMA jasno.Odakle vam pravo da pricate i u nase ime, kada znate i sami da nas po svim merilima ima mnogo vise od vas?Barem 20 posto je razlika.

Mikeli

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bogi, 6. novembar 2014 13:48)

Koga bre Bogdan stavio u dzep? Spanulis nije ni dosao na prvenstvo, Jos ces reci da je Dijamantidisa cuvao Tepic. Dosao iz skole i odmah na b92. Knjigu u sake more.

Kum

pre 9 godina

Je li treba,u kontekstu vaše podrške Besiktasu,da navijamo za Grke?Mi nećemo!
(Grobari Hercegovina, 06. novembar 2014 18:12)

Prijatelju, ni ne gledam, a kamoli da navijam za Turke. ;)

dm

pre 9 godina

Radujem se novom velicanstvenom iskustvu u Arenu sutra.Bice to nezapamceni spektakl o kome ce cela evropa dugo pricati.Grke ce mo bratski docekati ali milosti na terenu nece biti.Ocekjem lep mec sa dosta atraktivnih poteza i naravno ZVEZDINU POBEDU.Uzdam u lucidna proigravanja M'Vila, cvrstu odbranu Branka na Vasilisu, neuhvatljive Jakine ulaze, standardno dobrog Bobija pod kosem, po10ak koseva od Luke I Kaline, ,dalekometnu paljbu Dangube I probudjenog Djenke.
Sutra je Arena kosarkaski centar evrope.

stefan

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP!
(Bogi, 06. novembar 2014 13:48)

Jesi li siguran da voliš košarku? Jesi li siguran da si gledao SP? Bogdana? Da navijaš za Srbiju? Spanulis nije igrao na SP... Nema veze, boli te uvo ;). A Olimpijakos nije baš tako loš, čini mi se 3 : 0 start u Euroleague ? Nije loše? Doboljno bi bilo i pola koša...

pixi10

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP! (Bogi, 06. novembar 2014 13:48) Da mi je tvoja glava da odmorim malo!

Bodibond

pre 9 godina

Andjus je jednom u emisiji govorio o tome kako je cilj KK Partizan da otera Dejana Radonjica iz Zvezde. Razlog samo glup covek ne moze da shvati. E pa ovako, u inat svima iz KK Partizan punu i neogranicenu podrsku dajem Dejanu Radonjicu. Grobari znaju zasto se plase njega i ne cudi me nista sto oni pisu o tome da treba da ode, a predstavljaju s kao Delije. Provaljeni ste, nadjite drugu zanimaciju i reanimaciju.

Bodibond

pre 9 godina

Ne budali Radonjicu. Imate skuplji tim od Olimpijakosa, a dosli bez 4 bitna igraca. (Vučićevi heroji, 06. novembar 2014 13:11)

Zaista nemam reči. Za ovakvo lupetanje treba se krivično odgovarati. (Nolan, 06. novembar 2014 15:59)

Nolane mani ga, kukuruz je cudo.
Pitam se samo za koliko dana ce poceti da treniraju u kočini jer koliko znam sledi im izbacivanje iz Pionira. Mega se snasla jer ima dobrog trenera i dobrog coveka Dekija iako je grobar. Zasto niko ne pise o tome da Partizan za nedelju dve nece imati gde da trenira ???

realan grobar

pre 9 godina

Ma kakav Olimpijakos?Ajmo mi svi da podrzimo nase protiv MZTa.To je ekipa,prvak Makedonije,bre!
Dok ne ozdrave Gagi,Macvan,Dule i ne stignu :Sasa,Bo,Arojo,Varda ,Velickovic,Raduljica i ne trejdujemo Tepica za Vestbruka.

Stefan

pre 9 godina

@Bogi

"Genijalac", Spanulis nije igrao na SP-u. Raspali Spanulis ima 2 miliona godišnju platu i samim tim njegova plata vredi više od Zvezdinog tima koji košta 1.7 miliona. I opet kažem, taj raspali Spanulis je MVP oktobra u Evroligi. Čovek osvojio dve titule sa tim istim raspalim Olimplijakosom. Blage veze ti nemaš. Za normalnog trenera 20 razlike, znači Perasović koji je sa Valensijom bio drugi u Španiji prošle sezone, nije normalan trener? Ipak je izgubio od njih na domaćem terenu. Najgore što će takvi kao ti da pljuju Radonjića nakon prvog poraza i predstava će biti ako Zvezda ne pobedi Olimpijakos. Hahaha..

petarczv

pre 9 godina

Braco delije zamolio bi vas da uopste ne trosite vreme i reci na obe mucenike sa dna cipiripi kupa...znaju oni odlicno ko je oly i ko smo mi i gde smo u odnosu na njih. Neka pisu sta hoce duletovi botovi samo ih coolirajte i usmerite sve snage na EL i na utakmicu kola! EL je dva puta vec utakmice nase zvezde proglasila za derbi kola to pokazuje najbolje gde smo i sta smo u evropskoj kosarci...

Kum

pre 9 godina

Pa ako ih ne dobijete sada kada im ne igraju Printezis i Lodzeski,odmah vracajte silne milione ulozene u vestacku tvorevinu!
(Munižaba, 06. novembar 2014 14:27)

A vi posle 2-4 ABA i 0-4 EK?

Kum

pre 9 godina

Podeli tih 1,7 miliona na broj glava u timu(specificiraj vrednost tima navođenjem novčanog ekvivalenta vrednosti svakog njegovog člana pojedinačno), naravno uz pozivanje na odgovarajući osnov, te tako daj malo ozbiljnosti nekoj od tvojih tvrdnji.
(GJ, 06. novembar 2014 14:19)

Pisano vec milion puta, i lako je naci, a ne da ti ja izigravam sekretaricu.

Zemun

pre 9 godina

najnovija vest: nebojsa covic osudjen na 20 godina zatvora zbog finansijskih malverzacija!

kad budem procitao to u novinama tad cu opet da krenem da pratim domaci sport, do tad me zabole i za zvezdu i za partizan i za fudbal i za kosarku... tu je sport klub jos HD!!!
(srbin sa kosova, 06. novembar 2014 16:10) moraces ipak sacekati. ima kandidata pre njega sa vecim dokazima Ruzic,Djuric,Dodik

Her Zivota

pre 9 godina

Neka to bude omaž nečijem učešću u Kupu Jorgovanke Tabaković.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Krasni oktobar, ali i novembar, 6. novembar 2014 13:22)


Moze naravno, ali ce pre svega to biti omaz necijem boravku u zamrzivacu. Krasni su i Oktobri i Novembri, ali neko preferira Maj i Jun !!

Глобтротер

pre 9 godina

Подвиг је победа над Олимпијакосом који је најлошији последњих неколико година, а још долази без 2 битна играча? Не будали. Све осим победе је неуспех.

Krasni oktobar, ali i novembar

pre 9 godina

Neka to bude omaž nečijem učešću u Kupu Jorgovanke Tabaković. (Krasni oktobar, ali i novembar, 6. novembar 2014 13:22)

Moze naravno, ali ce pre svega to biti omaz necijem boravku u zamrzivacu. Krasni su i Oktobri i Novembri, ali neko preferira Maj i Jun !!
(Her Zivota, 06. novembar 2014 13:49)

Možda, ali mislim da ćete vi narednih godina slušati pesmu Dina Dervišhalidovića "Kad dođu teški dani, kad zamirišu jorgovani". :D

Zuki

pre 9 godina

Za koga ce nocas navijati mladici borovi i devojke jele? Za "bratski" im klub ili za ovaj gazdin sto niko ne moze da mu zabrani da se zove kako hoce? Gazda platio sendvice i sok, bio bi red da mu se oduze bar jednom pesmom na srpskom. Inace moze opet da promeni ime. Tako je u mogucnosti.

i moja baba bi sa neograničenim budžetom bila prvak svemira

pre 9 godina

"da li ti je malo cudno da je taj klub jedini sportski klub koji funkcionise bez problema u ovoj zemlji u kojoj je sve nadomak raspada?" (leteca kornjaca, 6. novembar 2014 16:31)

FMP i Hemofarm su godinama proizvodili mlade talentovane igrače buduće reprezentativce Srbije, koje je potom Ptz uz ogromnu pomoć države i košarkaške organizacije otimao ili dovodio pod prinudom da bi bio šampion, i na taj način stalni učesnik EL. To je prema zamisli državnog vrha bilo u interesu afirmacije Srbije.

Naravno da je Čovke uvideo da jedino uz pomoć velike armije navijača i podršku javnosti može da se suprotstavi toj torturi. Zato se prešaltovao u CZT, i sada svoju košarkašku strategiju tu sprovodi. Ni najzagriženiji Grobari ne mogu osporiti Čovićeve uspehe u svim mlađim selekcijama, što dokazuju titule juniorske EL sa FMP-om i CZT-om.

Grobari bolje da se zapitaju gde su i koji su to njihovi igrači iz njihovog omladinskog pogona. Kad mogu Mega, i CED da igraju odlično sa svojim maldim igračima, bez stranaca, sa skromnim budžetima, zašto ne može PTZ sa tri stranca i najvećim budžetom u ABI, sa svojom trenerskom gromadom? Njihova nesposobna klupska uprava je opredeljena na kupovinu igrača, (zbog lične ugradnje kroz dvojne ugovore?) a ne na sopstveni omladinski pogon. Hteli su da budu kao prebogati Real, Barca, Oly, Pao, Makabi ili Turci, i to sa državnim parama. I sada kada nemaju enormni budžet, njihova strategija se raspada.

Bogi

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP!

Haj Ali Mohamed-ČIKA KURE

pre 9 godina

Partizan dobije Fener, Laboral dobije Makabi u gostima, Cedevita dobije u gostima Makabi, na isti način sutra i Zvezda dobija Oly!
Živi bili pa videli!

Kum

pre 9 godina

Upravo onako kako sam i mislio. Lupetanje.
(GJ, 06. novembar 2014 21:50)

Iznesu novinari, iznesu menadzeri, izneseno ovde vec malo milion puta, iznese i Covic prosle nedelje, ali dzaba, imas ti neku svoju pricu u glavi, i to je to. Imamo igrace od po 250.000 i 350.000, ali i gro igraca izmedju 15.000 i 150.000, i u sumi je 1,7, verovao ti to ili ne.

veljko

pre 9 godina

@omaž ne treba da zaboravimo da smo mi u evroligi samo zahvaljujuci tudjoj nesreci (cibona). ne treba da se lozimo onim sto nismo zasluzili, vec da budemo srecni sto smo to pozitivno iskoristili. jos je gluplje prepucavati se sa grobarima (navijacima) zato sto im je trener izvalio neku glupost. nisu grobari dule vujosevic, pa da svaki put potezemo njegove baljezgarije... posebno zato sto niti su oni zasluzni za uspehe partizana, niti mi za uspehe zvezde. mi smo gledaoci, koji vole kosarku i navijaju za svoj klub. da covic nije nasao pare i veze, bili bismo u nekom mnogo gorem takmicenju. budimo zadovoljni, ali ne i gordi zbog tudje sposobnosti (covic i kosarkasi) i mnogo (ne)srece (cibona)

brada-patuljak-gimili

pre 9 godina

Predlazem da KK Partizan sledece godine promeni ime u Crvena Zvezda, stavi zvezdin grb na crveno beli dres i otpusti trenera i navijacu za njih pa nek budu clan kojeg hoce sportskog drustva..

Alcale

pre 9 godina

Bespotrebno prebacivanje i traženja alibija.
Ovaj tim, ima ne samo zrele igrače već i dovljno kvalitetne da bi se na svom terenu pred grcima trazila pobeda!
Ovakav tim (po iskustvu i kvalitetu) je mozda i najbolje sto se videlo za duze vreme.

Mirko

pre 9 godina

Ako ne dobijete ovakav Olimpijakos, koga cete onda dobiti! Olimpijakos je oslabljen usao u sezonu kamoli jos bez svih ovih igraca. Sutra igram H1 na Zvezdu bez problema. Sve ostalno je iznenadjenje

srbin sa kosova

pre 9 godina

najnovija vest: nebojsa covic osudjen na 20 godina zatvora zbog finansijskih malverzacija!

kad budem procitao to u novinama tad cu opet da krenem da pratim domaci sport, do tad me zabole i za zvezdu i za partizan i za fudbal i za kosarku... tu je sport klub jos HD!!!

makabi

pre 9 godina

A ko igra sutra ? je l fmp ? Vidite ovaj primer sad, imas 100 dinara, pa vratis dug od 1000 sa tim novcem, kako, to niko ne zna, a promenis ime drugom klubu i normalno poslujes sa njim. Je l vas asocira na nesto ?

GJ

pre 9 godina

Kum 6.novembar 2014 13:27

Podeli tih 1,7 miliona na broj glava u timu(specificiraj vrednost tima navođenjem novčanog ekvivalenta vrednosti svakog njegovog člana pojedinačno), naravno uz pozivanje na odgovarajući osnov, te tako daj malo ozbiljnosti nekoj od tvojih tvrdnji.

basketaš

pre 9 godina

proteklih godina,Partizan je redovno pobeđivao sve najjače timove evrope. Dovoljno je navesti Real,Barselonu,Olimpijakos,Panatinaikos,CSKA,Makabi...e to je podvig. trenutno jeste Partizan u šlusu,ekipa je sklepana ispod svakog proseka,ali činjenica je da je pravio redovno velike podvige u proteklih desetak godina. Ništa nije večno,zato zvezdaši uživajte trenutno u uspesima "svog" kluba,i ne smejte se tuđoj nesreći. Eventualna pobeda nad sadašnjim i nekompletnim Olimpijakosom i nije neki podvig za poštovanje,ali ipak - srećno vam bilo.

Her Zivota

pre 9 godina

Tegi striptizeta oooo..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (TORBICA JOVE DRAGAN, 6. novembar 2014 13:58)


Da nije Vladana Tegeltije i njegove emisije, pa ti covece ne bi znao za koji klub navijac, tako da ti i ostali Panteri morate da mu budete zahvalni !!
Nego zasto se ovde objavljuje samo Tegeltijino ime ?? I to jos u negativnom kontekstu. Kada nesto pohvalno napisem o Srebrnoj Lisici, to se ovde zabranjuje, zbog cega ??

leteca kornjaca

pre 9 godina

@(Kum, 6. novembar 2014 13:09)
Slazem se sa vecim delom tvog komentara. Navijaci i treba da bodre ovaj tim do podviga i pobede nad prvom ozbiljnom ekipom u EL jos od Cibone 1998. Moci ce posle da pricaju sinovima i unucima o istorijskoj pobedi kao sto i sada njima pricaju o nekim uspesima iz proslog veka.
Pitao bih te samo dva pitanja. Koliko si siguran da je ovaj klub clan SD Crvena Zvezda i da li ti je malo cudno da je taj klub jedini sportski klub koji funkcionise bez problema u ovoj zemlji u kojoj je sve nadomak raspada?

bgd

pre 9 godina

Zvezdi je Arena sve. Garantujem da u gostima neće pobediti nikog. Videlo se protiv Neptunasa da je to domaća ekipa. Sutra ako izgube komplikuju sebi situaciju jer ima još da se igra,vrlo lako idu na 2-3 jer posle gostuju ...

Kum

pre 9 godina

Ko radi ozbiljan posao, zna šta je ozbiljnost i koja tvrdnja može da se smatra ozbiljnom. Sve ostalo može da se podvede pod reč koju sam već koristio.
(GJ, 7. novembar 2014 10:34)

Dzenkins 350.000
MW 250.000
Bobi 250.000
Jaka 200.000
Cirbes 150.000
Danguba 120.000
Kalina 100.000
Lazic 35.000
Jovic 120.000
Rebic 25.000
Tejic 25.000
Mitrovic 35.000

Zadovoljan?

Posto vidim da si veoma zainteresovan, a ja sam te ispostovao i napisao, ajde ti meni navedi lepo:

- Budzet KKP-a
- Plate igraca ove i prosle sezone.

Zahvaljujem.

pedja_71

pre 9 godina

Ajmo, momci, samo jako u svakoj utakmici, pa kako bude.
Mnogo je bitno uzeti ABA ligu ove godine, pa sledeće još jače u EL.

GJ

pre 9 godina

Kum, 6.novembar 2014. 23:27
Ko radi ozbiljan posao, zna šta je ozbiljnost i koja tvrdnja može da se smatra ozbiljnom. Sve ostalo može da se podvede pod reč koju sam već koristio.

Глобтротер

pre 9 godina

Подвиг је победа над Олимпијакосом који је најлошији последњих неколико година, а још долази без 2 битна играча? Не будали. Све осим победе је неуспех.

Bogi

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP!

Zuki

pre 9 godina

Za koga ce nocas navijati mladici borovi i devojke jele? Za "bratski" im klub ili za ovaj gazdin sto niko ne moze da mu zabrani da se zove kako hoce? Gazda platio sendvice i sok, bio bi red da mu se oduze bar jednom pesmom na srpskom. Inace moze opet da promeni ime. Tako je u mogucnosti.

Her Zivota

pre 9 godina

Neka to bude omaž nečijem učešću u Kupu Jorgovanke Tabaković.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Krasni oktobar, ali i novembar, 6. novembar 2014 13:22)


Moze naravno, ali ce pre svega to biti omaz necijem boravku u zamrzivacu. Krasni su i Oktobri i Novembri, ali neko preferira Maj i Jun !!

Mirko

pre 9 godina

Ako ne dobijete ovakav Olimpijakos, koga cete onda dobiti! Olimpijakos je oslabljen usao u sezonu kamoli jos bez svih ovih igraca. Sutra igram H1 na Zvezdu bez problema. Sve ostalno je iznenadjenje

makabi

pre 9 godina

A ko igra sutra ? je l fmp ? Vidite ovaj primer sad, imas 100 dinara, pa vratis dug od 1000 sa tim novcem, kako, to niko ne zna, a promenis ime drugom klubu i normalno poslujes sa njim. Je l vas asocira na nesto ?

basketaš

pre 9 godina

proteklih godina,Partizan je redovno pobeđivao sve najjače timove evrope. Dovoljno je navesti Real,Barselonu,Olimpijakos,Panatinaikos,CSKA,Makabi...e to je podvig. trenutno jeste Partizan u šlusu,ekipa je sklepana ispod svakog proseka,ali činjenica je da je pravio redovno velike podvige u proteklih desetak godina. Ništa nije večno,zato zvezdaši uživajte trenutno u uspesima "svog" kluba,i ne smejte se tuđoj nesreći. Eventualna pobeda nad sadašnjim i nekompletnim Olimpijakosom i nije neki podvig za poštovanje,ali ipak - srećno vam bilo.

leteca kornjaca

pre 9 godina

@(Kum, 6. novembar 2014 13:09)
Slazem se sa vecim delom tvog komentara. Navijaci i treba da bodre ovaj tim do podviga i pobede nad prvom ozbiljnom ekipom u EL jos od Cibone 1998. Moci ce posle da pricaju sinovima i unucima o istorijskoj pobedi kao sto i sada njima pricaju o nekim uspesima iz proslog veka.
Pitao bih te samo dva pitanja. Koliko si siguran da je ovaj klub clan SD Crvena Zvezda i da li ti je malo cudno da je taj klub jedini sportski klub koji funkcionise bez problema u ovoj zemlji u kojoj je sve nadomak raspada?

bgd

pre 9 godina

Zvezdi je Arena sve. Garantujem da u gostima neće pobediti nikog. Videlo se protiv Neptunasa da je to domaća ekipa. Sutra ako izgube komplikuju sebi situaciju jer ima još da se igra,vrlo lako idu na 2-3 jer posle gostuju ...

srbin sa kosova

pre 9 godina

najnovija vest: nebojsa covic osudjen na 20 godina zatvora zbog finansijskih malverzacija!

kad budem procitao to u novinama tad cu opet da krenem da pratim domaci sport, do tad me zabole i za zvezdu i za partizan i za fudbal i za kosarku... tu je sport klub jos HD!!!

Her Zivota

pre 9 godina

Tegi striptizeta oooo..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (TORBICA JOVE DRAGAN, 6. novembar 2014 13:58)


Da nije Vladana Tegeltije i njegove emisije, pa ti covece ne bi znao za koji klub navijac, tako da ti i ostali Panteri morate da mu budete zahvalni !!
Nego zasto se ovde objavljuje samo Tegeltijino ime ?? I to jos u negativnom kontekstu. Kada nesto pohvalno napisem o Srebrnoj Lisici, to se ovde zabranjuje, zbog cega ??

GJ

pre 9 godina

Kum 6.novembar 2014 13:27

Podeli tih 1,7 miliona na broj glava u timu(specificiraj vrednost tima navođenjem novčanog ekvivalenta vrednosti svakog njegovog člana pojedinačno), naravno uz pozivanje na odgovarajući osnov, te tako daj malo ozbiljnosti nekoj od tvojih tvrdnji.

Alcale

pre 9 godina

Bespotrebno prebacivanje i traženja alibija.
Ovaj tim, ima ne samo zrele igrače već i dovljno kvalitetne da bi se na svom terenu pred grcima trazila pobeda!
Ovakav tim (po iskustvu i kvalitetu) je mozda i najbolje sto se videlo za duze vreme.

brada-patuljak-gimili

pre 9 godina

Predlazem da KK Partizan sledece godine promeni ime u Crvena Zvezda, stavi zvezdin grb na crveno beli dres i otpusti trenera i navijacu za njih pa nek budu clan kojeg hoce sportskog drustva..

pixi10

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP! (Bogi, 06. novembar 2014 13:48) Da mi je tvoja glava da odmorim malo!

veljko

pre 9 godina

@omaž ne treba da zaboravimo da smo mi u evroligi samo zahvaljujuci tudjoj nesreci (cibona). ne treba da se lozimo onim sto nismo zasluzili, vec da budemo srecni sto smo to pozitivno iskoristili. jos je gluplje prepucavati se sa grobarima (navijacima) zato sto im je trener izvalio neku glupost. nisu grobari dule vujosevic, pa da svaki put potezemo njegove baljezgarije... posebno zato sto niti su oni zasluzni za uspehe partizana, niti mi za uspehe zvezde. mi smo gledaoci, koji vole kosarku i navijaju za svoj klub. da covic nije nasao pare i veze, bili bismo u nekom mnogo gorem takmicenju. budimo zadovoljni, ali ne i gordi zbog tudje sposobnosti (covic i kosarkasi) i mnogo (ne)srece (cibona)

Kum

pre 9 godina

Da citiram jednog kolegu:

Meni je nekako tesko da prihvatim da se za ovaj tim Zvezde na svakoj utakmici, protiv Valensije, Neptunasa, Solnoka, Levskog, nebitno, ne trazi karta vise, Vec duze od 20 godina nijedna grupa crveno-belih desperadosa me nije ucinila ponosnijim zbog toga sto navijam za Zvezdu nego sto su to ucinili ovi momci. Bilo je i boljih timova u SD Crvena Zvezda, bilo je gotivnijih likova, bilo je boljih atmosfera u timovima, bilo je vecih utakmica, veceg kvaliteta, vece borbenosti na tim utakmicama, ali je i meni matorom tesko da se setim kad je poslednji put neki nas tim imao ovako i ovoliko kompletiran paket svih navedenih stvari na jednom mestu.

Ovo je jedan od retkih Zvezdinih timova (poslednji pre njih mi padaju vaterpolisti na pamet) koje svaki normalan navijac Zvezde mora zasluziti, umesto da ga uzima zdravo za gotovo. Jedan od retkih koji je tu da nas podseti sta je to sto je najlepse u sportu i kad se dobija i kad se gubi. Neprirodno je, nedopustivo, nelogicno, neshvatljivo da ti igraci moraju da mole navijace da napune halu kad oni igraju, narocito navijace koji su toliko dugo cekali ovakav pobednicki tim sa karakterom i zdravim pristupom sportu. Propusta se mozda istorijska prilika da se sa tribina ucestvuje u necemu o cemu ce se za deset ili dvadeset godina pricati kao o starim, dobrim vremenima. Ne sme se to propustati, narocito ne u ovoj zemlji gde je apsolutno sve na korak od raspada."

oberin martell

pre 9 godina

Ne budali Radonjicu. Imate skuplji tim od Olimpijakosa, a dosli bez 4 bitna igraca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vučićevi heroji, 6. novembar 2014 13:11)

Jao majko mila glupog li komentara.

Goxy

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bogi, 6. novembar 2014 13:48)

Kako da prepoznate komentar tastatura grobara ,evo kako... morao je da spomene svog ljubimca bogdana...Eh da Spanulisa je cuvao Teo i Markovic i Jovic ako nisi znao.

Blaf

pre 9 godina

Ми заједно можемо све, ми можемо побиједити све, нема повлачења нема предаје.....

Kum

pre 9 godina

Ceo Zvezdin tim kosta 1,7 miliona, a cisto radi tvoje informacije:

"Greek basketball player Vassilis Spanoulis has signed a three-year contract extension with Olympiacos worth 2 million euros per season."

A sad do druge gluposti: Navedi mi CETIRI NOSIOCA koji nece igrati. Ajde, mogu ja da cekam.

petarczv

pre 9 godina

Подвиг је победа над Олимпијакосом који је најлошији последњих неколико година, а још долази без 2 битна играча? Не будали. Све осим победе је неуспех.
(Глобтротер, 06. novembar 2014 13:15)

Taj nikad losiji olympyjakos je jedan od retki ekipa koji ima skor 3-0. A tako ste pricali i za nikad losiji ritas pa vas je odrao 30 razlike u isto tako losem evrokupu u kojem imate skor 0-4... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Chandler Bing

pre 9 godina

@Vučićevi heroji

Zvezda ima skuplji tim od Olimpijakosa? Je l' tebi dobro druže? Spanulis i Printezis imaju veću vrednost od Zvezdinog tima. Da ne pričamo da Olimpijakos u sastavu ima Lafajeta(koji je bio jedan od najboljih igrača Valensije u prošloj sezoni), Met Lodžeski, Bryant Dunston, Darden došao iz Reala. Ako je od njih Zvezda skuplja, onda partizan nema 0-4 u Evrokupu. Samo napred Radonja, nadamo se dobrom rezultatu. Sa pobedom pravimo ogroman korak ka top 16.

Lokos

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP! (Bogi, 06. novembar 2014 13:48)

Grobaru jel moras da budes tako uocljiv?

realan grobar

pre 9 godina

Ma kakav Olimpijakos?Ajmo mi svi da podrzimo nase protiv MZTa.To je ekipa,prvak Makedonije,bre!
Dok ne ozdrave Gagi,Macvan,Dule i ne stignu :Sasa,Bo,Arojo,Varda ,Velickovic,Raduljica i ne trejdujemo Tepica za Vestbruka.

Kum

pre 9 godina

Crvena Zvezda, zaslužuje mnogo boljeg trenera od Radonjića, Dejan Radonjić mora da ode iz C.Zvezde!
(sima, 06. novembar 2014 14:08)

Teraj ti tvog Duleta sa 2-8, i krs igrom, a ne mi naseg Radonjica sa 8-1, i fantasticnom igrom.

Webber

pre 9 godina

Подвиг је победа над Олимпијакосом који је најлошији последњих неколико година, а још долази без 2 битна играча? Не будали. Све осим победе је неуспех. (Глобтротер, 06. novembar 2014 13:15)

Da toliko je los da ima 3:0 dve pobede u gostima? Daj ne spinuj tastatura grobaru, pa da ako dobijemo to nije nista posebno a ako izgubimo ima da potrosis celo vece da se radujes nasem porazu i provocitati.

Radonja odlazi

pre 9 godina

Bobi,Vilijams,Jaka,Zvezdin bermudski trougao koji guta protivnike.Naravno očekuje se doprinos i od ostatka ekipe.Imam osjećaj da će Dženkins napokon da se uloguje i počne da cepa mrežicu. Na tribinama ludnica,na parketu pakao a na semaforu melem za oči.Idemo u nove pobjede!!!

Kum

pre 9 godina

Podeli tih 1,7 miliona na broj glava u timu(specificiraj vrednost tima navođenjem novčanog ekvivalenta vrednosti svakog njegovog člana pojedinačno), naravno uz pozivanje na odgovarajući osnov, te tako daj malo ozbiljnosti nekoj od tvojih tvrdnji.
(GJ, 06. novembar 2014 14:19)

Pisano vec milion puta, i lako je naci, a ne da ti ja izigravam sekretaricu.

dare

pre 9 godina

E, gro (BARI) nikad se ne preti sampionu (ali pravom sampionu), ljudi su uzeli 2 EL titule u poslednje 3 god. Znam da bi ih vi dobili 10 razlike, nego ste juce morali da igrate protiv Krasnog oktobra. Za vase poduhvate u Evropi svi su culi pa vas zato i zovu Šalke 0:4 i atelje 2:12.

Bodibond

pre 9 godina

Andjus je jednom u emisiji govorio o tome kako je cilj KK Partizan da otera Dejana Radonjica iz Zvezde. Razlog samo glup covek ne moze da shvati. E pa ovako, u inat svima iz KK Partizan punu i neogranicenu podrsku dajem Dejanu Radonjicu. Grobari znaju zasto se plase njega i ne cudi me nista sto oni pisu o tome da treba da ode, a predstavljaju s kao Delije. Provaljeni ste, nadjite drugu zanimaciju i reanimaciju.

Bodibond

pre 9 godina

Kume prijatelju pa ova zvezda nije clan SD Crvena zvezda,to je svima jasno (DarkoP.F.C., 06. novembar 2014 15:04)

Pise se:
Kume, prjatelju ...
Znaci nepismen si.
Drugo:
Sutra od 19h za koga navijas ?
Trece:
Evo da ti kazem, pustice nas Olimpijakos i sta , uzecemo 2 boda proci u top16 ...
Cetverto:
Vidi ti za koa ces da navijas kad dotaknete dno dna, a vec ste na dnu.
Peto:
Tvoj komentar je toliko nebitan, da je prava steta sto nije napisan na nekom papiru da mogu s njim da obrisem d... !!!

Zemun

pre 9 godina

najnovija vest: nebojsa covic osudjen na 20 godina zatvora zbog finansijskih malverzacija!

kad budem procitao to u novinama tad cu opet da krenem da pratim domaci sport, do tad me zabole i za zvezdu i za partizan i za fudbal i za kosarku... tu je sport klub jos HD!!!
(srbin sa kosova, 06. novembar 2014 16:10) moraces ipak sacekati. ima kandidata pre njega sa vecim dokazima Ruzic,Djuric,Dodik

Booker

pre 9 godina

Подвиг је победа над Олимпијакосом који је најлошији последњих неколико година, а још долази без 2 битна играча? Не будали. Све осим победе је неуспех. (Глобтротер, 06. novembar 2014 13:15)

Ako sa 3:0 su najlosiji kako izgleda kada su dobri? objasni nam molim te.

monarhista

pre 9 godina

Da ponovim....ocekujem spektakl,krcatu arenu,sve bolje navijanje i pobedu moje Zvezde...ali i ako do nje ne dodje nit je nit ce biti smak sveta...ekipa raste ,Radonja s njom...to vise nije ni covek ni trener od prosle sezone...ako sve bude kako treba eto nas sledece sezone u borbi za prvaka Evrope i zato je VRLO VRLO vazno da ove zajedljive i zavidne komentare ysdoovaca docekamo sa osmehom...nije im lako...

Bodibond

pre 9 godina

Ne budali Radonjicu. Imate skuplji tim od Olimpijakosa, a dosli bez 4 bitna igraca. (Vučićevi heroji, 06. novembar 2014 13:11)

Zaista nemam reči. Za ovakvo lupetanje treba se krivično odgovarati. (Nolan, 06. novembar 2014 15:59)

Nolane mani ga, kukuruz je cudo.
Pitam se samo za koliko dana ce poceti da treniraju u kočini jer koliko znam sledi im izbacivanje iz Pionira. Mega se snasla jer ima dobrog trenera i dobrog coveka Dekija iako je grobar. Zasto niko ne pise o tome da Partizan za nedelju dve nece imati gde da trenira ???

Koja

pre 9 godina

Ne budali Radonjicu. Imate skuplji tim od Olimpijakosa, a dosli bez 4 bitna igraca. (Vučićevi heroji, 06. novembar 2014 13:11)

Imamo skuplji tim od Olimpiakosa ahahhah pa ovo je vrh, ajde nabroj tih 4 bitna igraca? Posto se darden vraca, nabroj ta 3 jos? Printezis je jedan da ti pomognem.

Borky

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP! (Bogi, 06. novembar 2014 13:48)

Spanulis nije igrao na SP! Aj se umij.

Mikeli

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bogi, 6. novembar 2014 13:48)

Koga bre Bogdan stavio u dzep? Spanulis nije ni dosao na prvenstvo, Jos ces reci da je Dijamantidisa cuvao Tepic. Dosao iz skole i odmah na b92. Knjigu u sake more.

Bodibond

pre 9 godina

Da nije Vladana Tegeltije i njegove emisije, pa ti covece ne bi znao za koji klub navijac, tako da ti i ostali Panteri morate da mu budete zahvalni !! Nego zasto se ovde objavljuje samo Tegeltijino ime ?? I to jos u negativnom kontekstu. Kada nesto pohvalno napisem o Srebrnoj Lisici, to se ovde zabranjuje, zbog cega ?? (Her Zivota, 06. novembar 2014 16:04)

Da nije njega niki ne bi ni znao da Partizan vise ne postoji.
Da nije njega novinarstvo bi bilo objektivnije.
Da nije njega grobari ne bi ziveli
u zabludi.
Da nije njega ne bi bilo reklame za govedji gulas.
Da nije njega DV bi bio neprimetan i apsolutno nebitan.

Nenad

pre 9 godina

Kume prijatelju pa ova zvezda nije clan SD Crvena zvezda,to je svima jasno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DarkoP.F.C., 6. novembar 2014 15:04)
A zasto vi grobari toliko cesto imate neopisivu potrebu da pricate u ime svih?Ti sada kazes da je to SVIMA jasno.Odakle vam pravo da pricate i u nase ime, kada znate i sami da nas po svim merilima ima mnogo vise od vas?Barem 20 posto je razlika.

Bodibond

pre 9 godina

Jedva cekam sutra, a to sto grobari o svakom nasem protivniku pricaju kao da igramo sa Zdravljem iz Leskovca me uopate ne interesuje. Njima je najbitnije da obezvrede svaku Zvezdinu pobedu (Valensija, Galata, Olimpijakos ...) Bitno je samo da su oni protiv Krasnjinanja Oktombranjija pokazali kako napreduju, znaci smesno, jadno i bedno ... Ostavite se vi nase Zvezde i pratite Cipiripija a to ko smo i sta smo nama nije trebalo 16 godina da Evropa shvati. Shvatili su oni sto se tice vas pa sad samo grejete dno neke tabele u nekom tamo petorazrednom takmicenju.

Kum

pre 9 godina

Cisto informativno:

Olimpijakos od sezone 2012/2013 ima skor od 21-2 u prvoj fazi. Menjali su se treneri, veliki broj igraca, velike/male pobede, ma svasta se desavalo, ali oni konstantno gaze. Ako ih sutra dobijemo, bice to OGROMNA pobeda, i svako ko to negira, treba da se mane kosarke.

Kum

pre 9 godina

Upravo onako kako sam i mislio. Lupetanje.
(GJ, 06. novembar 2014 21:50)

Iznesu novinari, iznesu menadzeri, izneseno ovde vec malo milion puta, iznese i Covic prosle nedelje, ali dzaba, imas ti neku svoju pricu u glavi, i to je to. Imamo igrace od po 250.000 i 350.000, ali i gro igraca izmedju 15.000 i 150.000, i u sumi je 1,7, verovao ti to ili ne.

zvazda i to crvena

pre 9 godina

Ne budali Radonjicu. Imate skuplji tim od Olimpijakosa, a dosli bez 4 bitna igraca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vučićevi heroji, 6. novembar 2014 13:11)

kao sto je grbic kandidat za promasaj godine u svetu tako je ovaj komentar kandidat za najgluplji za celu godinu, mada je konkurencija iz istog navijackog tabora veoma jaka

Kum

pre 9 godina

Je li treba,u kontekstu vaše podrške Besiktasu,da navijamo za Grke?Mi nećemo!
(Grobari Hercegovina, 06. novembar 2014 18:12)

Prijatelju, ni ne gledam, a kamoli da navijam za Turke. ;)

Haj Ali Mohamed-ČIKA KURE

pre 9 godina

Partizan dobije Fener, Laboral dobije Makabi u gostima, Cedevita dobije u gostima Makabi, na isti način sutra i Zvezda dobija Oly!
Živi bili pa videli!

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

Mnogo bitna utakmica je pred nama,mozda i presudna za top 16 jer verujem da kuci mozemo i moramo da tucemo Litvance i Laboral.
par reci o utakmici:imamo sve preduslove da napravimo dobar rezultat,pogotovo ako Grci dodju bez Dardena,Printezisa i Lodzeskog,medjutim imam utisak da se stvara atmosfera koja nikako nije dobra za CZV,nikakve prrevelike gostoljubivosti ne sme da bude,uprkos bratskim odnosima izmedju navijaca...nasim mladim momcima je neophodna puna podrska i strasan pritisak na protivnicke mnogo iskusnije igrace(grlicemo se i pevati posle utakmice).
Zvezdi je neophodno da iskontrolise ofanzivni skok Grka,a Spanulis ukoliko bude iskoristio 20-ak lopti,nije ni problem da postigne 20+poena,mnogo je bitnije da ne razigra ekipu i da dobro branimo igrace iz senke poput Slukasa,koji moze mnogo stete da nam napravi sutem spolja.
Imamo trenera koji radi koji odlicno radi pripremu utakmice i ne sumnjam da ce odraditi dobar posao.Nasa je najveca prednost sto imamo puno odlicnih defanzivaca u rotaciji koji mogu da vrse pritisak pre svega na alfa i omegu Grka-Spanulisa.
Srecno i hrabro Zvezdo pa da sutra ostanem bez grla posle meca.

Kum

pre 9 godina

Pa ako ih ne dobijete sada kada im ne igraju Printezis i Lodzeski,odmah vracajte silne milione ulozene u vestacku tvorevinu!
(Munižaba, 06. novembar 2014 14:27)

A vi posle 2-4 ABA i 0-4 EK?

Krasni oktobar, ali i novembar

pre 9 godina

Neka to bude omaž nečijem učešću u Kupu Jorgovanke Tabaković. (Krasni oktobar, ali i novembar, 6. novembar 2014 13:22)

Moze naravno, ali ce pre svega to biti omaz necijem boravku u zamrzivacu. Krasni su i Oktobri i Novembri, ali neko preferira Maj i Jun !!
(Her Zivota, 06. novembar 2014 13:49)

Možda, ali mislim da ćete vi narednih godina slušati pesmu Dina Dervišhalidovića "Kad dođu teški dani, kad zamirišu jorgovani". :D

dm

pre 9 godina

Radujem se novom velicanstvenom iskustvu u Arenu sutra.Bice to nezapamceni spektakl o kome ce cela evropa dugo pricati.Grke ce mo bratski docekati ali milosti na terenu nece biti.Ocekjem lep mec sa dosta atraktivnih poteza i naravno ZVEZDINU POBEDU.Uzdam u lucidna proigravanja M'Vila, cvrstu odbranu Branka na Vasilisu, neuhvatljive Jakine ulaze, standardno dobrog Bobija pod kosem, po10ak koseva od Luke I Kaline, ,dalekometnu paljbu Dangube I probudjenog Djenke.
Sutra je Arena kosarkaski centar evrope.

Kum

pre 9 godina

Kume prijatelju pa ova zvezda nije clan SD Crvena zvezda,to je svima jasno
(DarkoP.F.C., 06. novembar 2014 15:04)

A sto to tebe toliko dotice? Vidim da bas patis zbog toga, a to nije dobro za zdravlje, prijatelju.

Za mene (nas) je to Zvezda, adresa je apsolutno nevazna, i slatko se smejem kad vidim cime se vi opterecujete, bez da vas se to uopste ista tice. :)

Znam da nemate sta da prebacite, i da vas boli vase trenutno stanje, ali blamirate se takvim dobacivanjima, kao Tepara sinoc. :)

Nolan

pre 9 godina

Ne budali Radonjicu. Imate skuplji tim od Olimpijakosa, a dosli bez 4 bitna igraca.
(Vučićevi heroji, 06. novembar 2014 13:11)

Zaista nemam reči. Za ovakvo lupetanje treba se krivično odgovarati.

petarczv

pre 9 godina

Braco delije zamolio bi vas da uopste ne trosite vreme i reci na obe mucenike sa dna cipiripi kupa...znaju oni odlicno ko je oly i ko smo mi i gde smo u odnosu na njih. Neka pisu sta hoce duletovi botovi samo ih coolirajte i usmerite sve snage na EL i na utakmicu kola! EL je dva puta vec utakmice nase zvezde proglasila za derbi kola to pokazuje najbolje gde smo i sta smo u evropskoj kosarci...

GJ

pre 9 godina

Kum, 6.novembar 2014. 23:27
Ko radi ozbiljan posao, zna šta je ozbiljnost i koja tvrdnja može da se smatra ozbiljnom. Sve ostalo može da se podvede pod reč koju sam već koristio.

Zvezdo volim te

pre 9 godina

Vi Beograđani niste svesni koliko ste srećni! Imate pred nosom fantastične utakmice Evrolige i Jadranske i ne gleda vam se? Daleko sam od Beograda i nemam mogućnosti da dolazim na utakmice a svaki put kad počne dođe mi da plačem kad pomislim koliko mi se ide u halu da gledam Zvezdu uživo a sedim pored TV-a. A onda vidim gomilu praznih stolica i duša me boli da je neko mogao da ode ali nije hteo. To ne mogu da shvatim. Kako je moguće da nemate želju da gledate ove momke?? Niste ni svesni sta imate i uopste to ne umete da cenite. Treba da zivite u malom gradu gde je najveći sportski dogadjaj utakmica trece lige pa da počnete da cenite da Zvezda igra sa najjačim klubovima Evrope i regiona. Meni samo sto ne pukne srce sto ne mogu uzivo da podržim Jaku, Vilijamsa, Marjanovića, Mitrovića, Kalinića, Dženkinsa... a vas mrzi da dodjete... Neverovatno. Napunite halu na svakoj utakmici i ne izvodite više. A još jadniji su ovi koji dođu po dve hiljade na jna a napišu 5.000 komentara nedeljno. Ko može neka dolazi na utakmice kk Zvezde jer trenutno ne postoji bolja sportska zabava na Balkanu! A ako izgube dođite još više da im vratite za sav trud do sad.

Pera Magic Mitic

pre 9 godina

"Raspali Olimpijakos", "neki SpaNulis"...?! O cemu vi pricate, pa oni imaju jedan poraz u sezoni i to sa pola kosa razlike i dve titule prvaka Evrope u prethodnih 3 godine! Jel vi ne znaze sta je Olimpijakos u kosarci, ko je Spanulis?! Naravno da je podvig ako pobedis jedan Olimpijakos, ja ne znam sta vi radite na ovim vestima, sto lepo ne komentarisete fudbal, ovo je kompleksan sport.

i moja baba bi sa neograničenim budžetom bila prvak svemira

pre 9 godina

"da li ti je malo cudno da je taj klub jedini sportski klub koji funkcionise bez problema u ovoj zemlji u kojoj je sve nadomak raspada?" (leteca kornjaca, 6. novembar 2014 16:31)

FMP i Hemofarm su godinama proizvodili mlade talentovane igrače buduće reprezentativce Srbije, koje je potom Ptz uz ogromnu pomoć države i košarkaške organizacije otimao ili dovodio pod prinudom da bi bio šampion, i na taj način stalni učesnik EL. To je prema zamisli državnog vrha bilo u interesu afirmacije Srbije.

Naravno da je Čovke uvideo da jedino uz pomoć velike armije navijača i podršku javnosti može da se suprotstavi toj torturi. Zato se prešaltovao u CZT, i sada svoju košarkašku strategiju tu sprovodi. Ni najzagriženiji Grobari ne mogu osporiti Čovićeve uspehe u svim mlađim selekcijama, što dokazuju titule juniorske EL sa FMP-om i CZT-om.

Grobari bolje da se zapitaju gde su i koji su to njihovi igrači iz njihovog omladinskog pogona. Kad mogu Mega, i CED da igraju odlično sa svojim maldim igračima, bez stranaca, sa skromnim budžetima, zašto ne može PTZ sa tri stranca i najvećim budžetom u ABI, sa svojom trenerskom gromadom? Njihova nesposobna klupska uprava je opredeljena na kupovinu igrača, (zbog lične ugradnje kroz dvojne ugovore?) a ne na sopstveni omladinski pogon. Hteli su da budu kao prebogati Real, Barca, Oly, Pao, Makabi ili Turci, i to sa državnim parama. I sada kada nemaju enormni budžet, njihova strategija se raspada.

Stefan

pre 9 godina

@Bogi

"Genijalac", Spanulis nije igrao na SP-u. Raspali Spanulis ima 2 miliona godišnju platu i samim tim njegova plata vredi više od Zvezdinog tima koji košta 1.7 miliona. I opet kažem, taj raspali Spanulis je MVP oktobra u Evroligi. Čovek osvojio dve titule sa tim istim raspalim Olimplijakosom. Blage veze ti nemaš. Za normalnog trenera 20 razlike, znači Perasović koji je sa Valensijom bio drugi u Španiji prošle sezone, nije normalan trener? Ipak je izgubio od njih na domaćem terenu. Najgore što će takvi kao ti da pljuju Radonjića nakon prvog poraza i predstava će biti ako Zvezda ne pobedi Olimpijakos. Hahaha..

stefan

pre 9 godina

Za svakog iole ozbiljnog trenera ovo bi bila rutinska utakmica. Ukoliko ne dobijemo ovaj raspali Olinpijakos bar 20 razlike Radonjić mora da ode. Pa njima je najbolji igrač neki Spamulis, kog je Bogdan stavio u džep na SP!
(Bogi, 06. novembar 2014 13:48)

Jesi li siguran da voliš košarku? Jesi li siguran da si gledao SP? Bogdana? Da navijaš za Srbiju? Spanulis nije igrao na SP... Nema veze, boli te uvo ;). A Olimpijakos nije baš tako loš, čini mi se 3 : 0 start u Euroleague ? Nije loše? Doboljno bi bilo i pola koša...

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Izvucite iz svojih tijela maksimum i ne razmišljajte o krajnjem ishodu. Mladi ste ,uživajte u svakoj minuti euro lige,a pravi navijači će to da prepoznaju i da vas podrže.Ako dobro odigramo dafanzivu na 4 i 5 , dobijamo ... Sretno moja zvezdo..

pedja_71

pre 9 godina

Ajmo, momci, samo jako u svakoj utakmici, pa kako bude.
Mnogo je bitno uzeti ABA ligu ove godine, pa sledeće još jače u EL.

Kum

pre 9 godina

Ko radi ozbiljan posao, zna šta je ozbiljnost i koja tvrdnja može da se smatra ozbiljnom. Sve ostalo može da se podvede pod reč koju sam već koristio.
(GJ, 7. novembar 2014 10:34)

Dzenkins 350.000
MW 250.000
Bobi 250.000
Jaka 200.000
Cirbes 150.000
Danguba 120.000
Kalina 100.000
Lazic 35.000
Jovic 120.000
Rebic 25.000
Tejic 25.000
Mitrovic 35.000

Zadovoljan?

Posto vidim da si veoma zainteresovan, a ja sam te ispostovao i napisao, ajde ti meni navedi lepo:

- Budzet KKP-a
- Plate igraca ove i prosle sezone.

Zahvaljujem.