Košarka 41

Subota, 19.07.2014.

21:27

Bertans: Neću pisati pismo

Sada već bivši košarkaš Partizana Davis Bertans poručio je da je svojim igrama pokazao svoju ljubav prema crno-belom dresu.

Bertans: Neæu pisati pismo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

Mogao si da sacekas bar jos neko vreme dok te klub proda, a sigurno bi te prodao ovo leto, da zaradis malo ti, a malo i taj klub za koji si igrao... Ali sta je tu je, nije moralo raskidom da se zavrsi, u svakom slucaju puno srece u nastavku karijere...

zoran ivkovic

pre 9 godina

sport je danas postao biznis .igraci su tu samo za novac ...retki su kao lovernj koji cene sta je klub uradio za njih .nase drustvo je osiromaseno pa i klubovi .cesto kroz nase klubove prodje dosta dobrih igraca ali na zalost nasi klubovi najmanje zarade na njima.zbog nemastine i dugova nasi klubovi jeftino se odricu igraca a cesto odu i dzabe pa slede tuzbe .na nasu zalost lose su nam podeljene karte

kosili

pre 9 godina

Srecan put majstore i sve najbolje. Sto se mene tice, dovoljna je bila ona trojka panterima u zadnjem napadu u drugoj utakmici finala prosle godine posle koje su svi mrtvi popadali :D, ostalo da ne spominjem. Kakvo je to poklapanje usima bilo, antologija :D

Ivan Bg

pre 9 godina

Au, braco grobari, udri po igracima. Pa jel treba covek za dzabe da igra ovu ligu, da ga cuvaju hokejasi Lazic i Blazic, koji te ne udare samo ako si na klupi? Pa jel za dzabe da rizikuje povredu koja bi mu ubila karijeru? Na kraju, a u stvari na pocetku, kakvi nam to geniji sede u upravi kad odbiju obestecenje od 200000e, a znaju da igrac moze da kaza do vidjenja kad god mu padne na pamet?
Nemojmo da pljujemo igrace koji idu, tako bi licili na ove sa kojima nikad necemo biti isti.

ja

pre 9 godina

(zzzzz, 19. jul 2014 21:37)

Vujosevic zeli da stvori atmosferu da je kosarka vaznija od zivota, a ne recimo CSKA sa budzetom od 40 miliona evra? Vujosevic zeli samo, kao i svaki direktor neke firme, da njegovi radnici budu isplaceni...i Vujosevicu je uvek bila vaznija karijera pojedinca, nego na brzaka zaradjen novac, pre nego sto se izgradi igrac od talenta, za razliku od FK i Djurica. Vujosevic je covek, koji veoma burno reaguje na nepravdu i ne zeli da odustane od borbe za pravdu i ravnopravnost, ni po koju cenu...pogresno ste okarakterisali coveka, ili slusate pogresne ljude i donosite pogresne sudove.

Ivica

pre 9 godina

Ono sto nikako ne razumem, zasto igraci uopste dolaze da igraju za Zvezdu ili Partizan kad se zna da ce ih pokrati za pare...
price o tome da je cast igrati za "velikane evropske kosarke" i nekakvom razvoju mladih talenata (kao da se nigde drugde ne razvijaju igraci osim u srbiji) neka ostave za one sto veruju u te price iz socijalizma..

pera

pre 9 godina

@zzzzzzz

verovatno nisi citao da su sport i kultura jedino mesto gde treba da se takmice narodi. Nemoj da spinujes bez veze, jer se jasno vidi da nikad nisi trenirao nijedan sport. najtrofejniji trener od raspada bivse yu je DUSKO VUJOSEVIC i to je tacka. tackica...

Mister No

pre 9 godina

Kao okoreli Partizanovac moram reci da Bertrans nije bio nista posebno. Govorim o vremenu i pre i posle povrede. Neznam cemu to uzdizanje da je on neki igrac. Znao je da 20 i kusur koseva a i da da svega nekoliko i to mnogo vise ovo drugo. Nestabilan igrac. Ako neko od stranaca treba da se nazove legendom onda je to Lovernj, ne zbog oprostajnog pisma, vec zbog toga sto je cele sezone bio standardno dobar i davao puno koseva po utakmici. On ce meni ostati u secanju kao legenda uz svo duzno postovanje prema drugim strancima koji su ove i prosle godine igrali u Partizanu

Gile

pre 9 godina

Lauvergne - svaka čast! SVAKU UTAKMICU, SVAKI SEKUND KOJI JE ODIGRAO ZA PARTIZAN ODIGRAO JE MUŠKI, SRČANO, BIO JE SAM SEBI NAJVEĆI KRITIČAR NA TERENU KADA BI POGREŠIO! Dečko je 100 puta i na parketu, ali i van njega, pokazao koliko poštuje ono što je dobio od Partizana! PUNO SREĆE JO!

Westemann - nisam dečka uspeo ni da upoznam(u košarkaškom smislu)! Bio, otišao, ništa posebno nije uradio, ali bio je korektan, pokazao da poštuje veliki klub. Srećno!

...a neka daca su Bertans.

Toliko.

PARTIZAN ISPRED SVIH!

pera

pre 9 godina

...Bertans se ovde povredio zbog specifičnog načina rada i ni za dlaku nije podigao svoj ugled u odnosu na pre, bio je top prospect i pre Partizana i sad. To što trener ne razume otkud razlika u njihovim stavovima je više do trenerovih mogućnosti.
(square, 19. jul 2014 22:18)

Ako nije podigao svoj ugled u Partizanu u odnosu na pre ,sto nije odmah iz Olimpije otisao u Kaha Laboral,Galatasaraj? Ne bi on ni pogledao Partizan posle Olimpije da je imao neku drugu ozbiljniju ponudu.

Nikila

pre 9 godina

Decko bi ostao anonimus u Olimpiji, ali opet Partizan ne bi imao dominantnu trojku... Tako da je tu doslo do medjusobnog iskoriscavanja... To je profesionalizam, ni u snu ne bi pomislio da ce Kecman zbog 14k da nas tuzi, e to je bruka i tuga. U Partizanu imamo ljude koji sve znaju o kosarci ali pare su glavne, nazalost.

singer

pre 9 godina

kosarka je divna igra i ti je cinis jos lepsom. volim da te gledam, ja kosarkaski penzioner, i zelim ti da i dalje igras lepo, i da lepo zaradis, naravno. sve je u redu.

Gile

pre 9 godina

Berta je legenda kao i Veseli....

(dksla, 19. jul 2014 21:38)

Ja ne znam kako uopšte možeš da porediš Veselog sa ovim?! Počeli smo olako da dajemo nekima titulu "legenda". Veseli to jeste u svakom smislu! A ovaj.... Ma, neka mu svuda bude kao u Partizanu!

PARTIZAN IZNAD SVIH!

Zola pfc

pre 9 godina

(diksla,
Po cemu su ti Bertans i Veseli legende ? Sta je to Bertans dao PARTIZANU da bi bio legenda? Moze se samo on zahvaliti KKP i treneru koji je mu omogucio da igra EL, istrpio njegove silne promasaje,dao mu slobodu da suta do beskonacnosti,a on na ovakav nacin vraca KKP. Ima da ga nema, potpisujem, nikad od njega velikog igraca i neke karijere. Ne kontam Grobare koje svakojake igrace nazivaju legendama, dovoljno je da isti kazu " KKP je institucija,Grobari su najbolji i bla,bla ", klasicno uvlacenje...Taj isti Bertans sutra kad ne bude igrao i nemogne naci klub ,mislis nebi dosao u cz, kad bi ga zvala...toliko o "legendi"

Gile

pre 9 godina

Ovim tvitom se oprostio jer je normalan lik koji vrlo dobro zna šta je dobio, a šta izgubio boravkom u Beogradu. Lovernj je došao kad ga klubovi iz vrha nisu želeli i ovde se izborio za povratak. Bertans se ovde povredio zbog specifičnog načina rada i ni za dlaku nije podigao svoj ugled u odnosu na pre, bio je top prospect i pre Partizana i sad. To što trener ne razume otkud razlika u njihovim stavovima je više do trenerovih mogućnosti.
(square, 19. jul 2014 22:18)

Bertans je možda bio kako kažeš top prospect, ali to je bilo pre nego što je trebalo da postane PRAVI IGRAČ. DA LI MISLIŠ DA BI BERTANS I POGLEDAO BEOGRAD DA JE IMAO ŠANSE DA ZAISTA I ODE U TU NBA LIGU A NE DA SE DOBACUJU SA PRAVOM NA NJEGA?! Uostalom, "top prospect" šutira dobro trojke na treningu, "top player" šutira trojke dobro kada je BITNO!

Što se tiče "specifičnog načina rada" on nije od juče i taj specifičan načina rada je poslednjih dvadesetak godina izbacio gomilu "top european and nba players", pa se nešto pitam - KO SI BRE TI DA KRITIKUJEŠ TAKAV NAČIN RADA!?!?

I kad kažeš Žo je došao kada ga "klubovi iz vrha nisu želeli"... PARTIZAN JE, I KADA IGRA EUROCUP, UVEK KLUB IZ VRHA!

PARTIZAN IZNAD SVIH!

square

pre 9 godina

Ovim tvitom se oprostio jer je normalan lik koji vrlo dobro zna šta je dobio, a šta izgubio boravkom u Beogradu. Lovernj je došao kad ga klubovi iz vrha nisu želeli i ovde se izborio za povratak. Bertans se ovde povredio zbog specifičnog načina rada i ni za dlaku nije podigao svoj ugled u odnosu na pre, bio je top prospect i pre Partizana i sad. To što trener ne razume otkud razlika u njihovim stavovima je više do trenerovih mogućnosti.

Pogba

pre 9 godina

Trebalo je da dozvoli Partizanu da ga proda i zaradi. Svi igrači koji su napustili klub su mogli da traže raskid po osnovu neisplaćenih zarada. Šta bi se onda desilo sa Partizanom?
Pogrešio si dečko, bar iz mog ugla.

Gile

pre 9 godina

Ovaj dečko se povredio igrajući za Partizan i ja ga samo iz tog razloga poštujem. Inače, NI PRE POVREDE, NI POSLE POVREDE NIJE NIŠTA BITNO URADIO ZA KLUB! Njegove trojke, kojih se sad već jedva sećam, nisu ulazile kada je bilo najpotrebnije.

Dečko misli da je veliki profesionalac, dobro, videćemo.

Naučio je puno i stekao ime u Partizanu. Ne treba mi pismo, pisma nisu uticala na moje mišljenje o Leo i o Žou, pa ne bi ni o njemu. A što se njegove dalje karijere tiče - pa, nek mu bude kao u Partizanu!

PARTIZAN IZNAD SVIH!

dksla

pre 9 godina

Berta je legenda kao i Veseli.
Baš me briga šta ko priča, banane Katiću i Simonoviću neću nikada zaboraviti, o trojkama da ne pričam. Sretno legendo.
http://www.youtube.com/watch?v=qNLYf3tVj6M

zzzzz

pre 9 godina

Vujosevic je veliki motivator, nema dileme. Jasno je da ubedi igrace da je Partizan i kosarka nesto vrednije od para, zivota, nesto sveto. To je, u neku ruku, zanimljivo, ali, s druge strane, i suludo. Treba shvatiti da je sport zabava. Da je kosarkasima to posao. Da je lepo siriti ljubav prema navijacima i klubu, ali da to ne sme da preraste u maniju. Jednostavno, Vujosevic je covek koji siri atmosferu da su kosarka i Partizan bitniji od zivota, a to nije istina i stvara nerealnu sliku kod mladih igraca i navijaca, koja zatim proizvodi mrznju prema svima drugima.

Velja Stevic

pre 9 godina

Hvala Davise na svakom minutu koji si proveo na parketu. Bilo je zadovoljstvo gledati te. Bio sam mnogo tužan zbog tvoje povrede. Uvek ćeš biti Partizanova haubica. Želim ti mnogo uspeha u daljoj karijeri.

Velja @

my way

pre 9 godina

Гробари, након похађања часова љубави и свих испита, реална закључна оцена 3, добар вам је Бертанс био, али га професор не воли и оборио га.

dksla

pre 9 godina

Berta je legenda kao i Veseli.
Baš me briga šta ko priča, banane Katiću i Simonoviću neću nikada zaboraviti, o trojkama da ne pričam. Sretno legendo.
http://www.youtube.com/watch?v=qNLYf3tVj6M

Velja Stevic

pre 9 godina

Hvala Davise na svakom minutu koji si proveo na parketu. Bilo je zadovoljstvo gledati te. Bio sam mnogo tužan zbog tvoje povrede. Uvek ćeš biti Partizanova haubica. Želim ti mnogo uspeha u daljoj karijeri.

Velja @

pera

pre 9 godina

...Bertans se ovde povredio zbog specifičnog načina rada i ni za dlaku nije podigao svoj ugled u odnosu na pre, bio je top prospect i pre Partizana i sad. To što trener ne razume otkud razlika u njihovim stavovima je više do trenerovih mogućnosti.
(square, 19. jul 2014 22:18)

Ako nije podigao svoj ugled u Partizanu u odnosu na pre ,sto nije odmah iz Olimpije otisao u Kaha Laboral,Galatasaraj? Ne bi on ni pogledao Partizan posle Olimpije da je imao neku drugu ozbiljniju ponudu.

zzzzz

pre 9 godina

Vujosevic je veliki motivator, nema dileme. Jasno je da ubedi igrace da je Partizan i kosarka nesto vrednije od para, zivota, nesto sveto. To je, u neku ruku, zanimljivo, ali, s druge strane, i suludo. Treba shvatiti da je sport zabava. Da je kosarkasima to posao. Da je lepo siriti ljubav prema navijacima i klubu, ali da to ne sme da preraste u maniju. Jednostavno, Vujosevic je covek koji siri atmosferu da su kosarka i Partizan bitniji od zivota, a to nije istina i stvara nerealnu sliku kod mladih igraca i navijaca, koja zatim proizvodi mrznju prema svima drugima.

singer

pre 9 godina

kosarka je divna igra i ti je cinis jos lepsom. volim da te gledam, ja kosarkaski penzioner, i zelim ti da i dalje igras lepo, i da lepo zaradis, naravno. sve je u redu.

Gile

pre 9 godina

Ovaj dečko se povredio igrajući za Partizan i ja ga samo iz tog razloga poštujem. Inače, NI PRE POVREDE, NI POSLE POVREDE NIJE NIŠTA BITNO URADIO ZA KLUB! Njegove trojke, kojih se sad već jedva sećam, nisu ulazile kada je bilo najpotrebnije.

Dečko misli da je veliki profesionalac, dobro, videćemo.

Naučio je puno i stekao ime u Partizanu. Ne treba mi pismo, pisma nisu uticala na moje mišljenje o Leo i o Žou, pa ne bi ni o njemu. A što se njegove dalje karijere tiče - pa, nek mu bude kao u Partizanu!

PARTIZAN IZNAD SVIH!

my way

pre 9 godina

Гробари, након похађања часова љубави и свих испита, реална закључна оцена 3, добар вам је Бертанс био, али га професор не воли и оборио га.

ja

pre 9 godina

(zzzzz, 19. jul 2014 21:37)

Vujosevic zeli da stvori atmosferu da je kosarka vaznija od zivota, a ne recimo CSKA sa budzetom od 40 miliona evra? Vujosevic zeli samo, kao i svaki direktor neke firme, da njegovi radnici budu isplaceni...i Vujosevicu je uvek bila vaznija karijera pojedinca, nego na brzaka zaradjen novac, pre nego sto se izgradi igrac od talenta, za razliku od FK i Djurica. Vujosevic je covek, koji veoma burno reaguje na nepravdu i ne zeli da odustane od borbe za pravdu i ravnopravnost, ni po koju cenu...pogresno ste okarakterisali coveka, ili slusate pogresne ljude i donosite pogresne sudove.

Pogba

pre 9 godina

Trebalo je da dozvoli Partizanu da ga proda i zaradi. Svi igrači koji su napustili klub su mogli da traže raskid po osnovu neisplaćenih zarada. Šta bi se onda desilo sa Partizanom?
Pogrešio si dečko, bar iz mog ugla.

Gile

pre 9 godina

Berta je legenda kao i Veseli....

(dksla, 19. jul 2014 21:38)

Ja ne znam kako uopšte možeš da porediš Veselog sa ovim?! Počeli smo olako da dajemo nekima titulu "legenda". Veseli to jeste u svakom smislu! A ovaj.... Ma, neka mu svuda bude kao u Partizanu!

PARTIZAN IZNAD SVIH!

Zola pfc

pre 9 godina

(diksla,
Po cemu su ti Bertans i Veseli legende ? Sta je to Bertans dao PARTIZANU da bi bio legenda? Moze se samo on zahvaliti KKP i treneru koji je mu omogucio da igra EL, istrpio njegove silne promasaje,dao mu slobodu da suta do beskonacnosti,a on na ovakav nacin vraca KKP. Ima da ga nema, potpisujem, nikad od njega velikog igraca i neke karijere. Ne kontam Grobare koje svakojake igrace nazivaju legendama, dovoljno je da isti kazu " KKP je institucija,Grobari su najbolji i bla,bla ", klasicno uvlacenje...Taj isti Bertans sutra kad ne bude igrao i nemogne naci klub ,mislis nebi dosao u cz, kad bi ga zvala...toliko o "legendi"

Gile

pre 9 godina

Ovim tvitom se oprostio jer je normalan lik koji vrlo dobro zna šta je dobio, a šta izgubio boravkom u Beogradu. Lovernj je došao kad ga klubovi iz vrha nisu želeli i ovde se izborio za povratak. Bertans se ovde povredio zbog specifičnog načina rada i ni za dlaku nije podigao svoj ugled u odnosu na pre, bio je top prospect i pre Partizana i sad. To što trener ne razume otkud razlika u njihovim stavovima je više do trenerovih mogućnosti.
(square, 19. jul 2014 22:18)

Bertans je možda bio kako kažeš top prospect, ali to je bilo pre nego što je trebalo da postane PRAVI IGRAČ. DA LI MISLIŠ DA BI BERTANS I POGLEDAO BEOGRAD DA JE IMAO ŠANSE DA ZAISTA I ODE U TU NBA LIGU A NE DA SE DOBACUJU SA PRAVOM NA NJEGA?! Uostalom, "top prospect" šutira dobro trojke na treningu, "top player" šutira trojke dobro kada je BITNO!

Što se tiče "specifičnog načina rada" on nije od juče i taj specifičan načina rada je poslednjih dvadesetak godina izbacio gomilu "top european and nba players", pa se nešto pitam - KO SI BRE TI DA KRITIKUJEŠ TAKAV NAČIN RADA!?!?

I kad kažeš Žo je došao kada ga "klubovi iz vrha nisu želeli"... PARTIZAN JE, I KADA IGRA EUROCUP, UVEK KLUB IZ VRHA!

PARTIZAN IZNAD SVIH!

square

pre 9 godina

Ovim tvitom se oprostio jer je normalan lik koji vrlo dobro zna šta je dobio, a šta izgubio boravkom u Beogradu. Lovernj je došao kad ga klubovi iz vrha nisu želeli i ovde se izborio za povratak. Bertans se ovde povredio zbog specifičnog načina rada i ni za dlaku nije podigao svoj ugled u odnosu na pre, bio je top prospect i pre Partizana i sad. To što trener ne razume otkud razlika u njihovim stavovima je više do trenerovih mogućnosti.

Mister No

pre 9 godina

Kao okoreli Partizanovac moram reci da Bertrans nije bio nista posebno. Govorim o vremenu i pre i posle povrede. Neznam cemu to uzdizanje da je on neki igrac. Znao je da 20 i kusur koseva a i da da svega nekoliko i to mnogo vise ovo drugo. Nestabilan igrac. Ako neko od stranaca treba da se nazove legendom onda je to Lovernj, ne zbog oprostajnog pisma, vec zbog toga sto je cele sezone bio standardno dobar i davao puno koseva po utakmici. On ce meni ostati u secanju kao legenda uz svo duzno postovanje prema drugim strancima koji su ove i prosle godine igrali u Partizanu

Gile

pre 9 godina

Lauvergne - svaka čast! SVAKU UTAKMICU, SVAKI SEKUND KOJI JE ODIGRAO ZA PARTIZAN ODIGRAO JE MUŠKI, SRČANO, BIO JE SAM SEBI NAJVEĆI KRITIČAR NA TERENU KADA BI POGREŠIO! Dečko je 100 puta i na parketu, ali i van njega, pokazao koliko poštuje ono što je dobio od Partizana! PUNO SREĆE JO!

Westemann - nisam dečka uspeo ni da upoznam(u košarkaškom smislu)! Bio, otišao, ništa posebno nije uradio, ali bio je korektan, pokazao da poštuje veliki klub. Srećno!

...a neka daca su Bertans.

Toliko.

PARTIZAN ISPRED SVIH!

Nikila

pre 9 godina

Decko bi ostao anonimus u Olimpiji, ali opet Partizan ne bi imao dominantnu trojku... Tako da je tu doslo do medjusobnog iskoriscavanja... To je profesionalizam, ni u snu ne bi pomislio da ce Kecman zbog 14k da nas tuzi, e to je bruka i tuga. U Partizanu imamo ljude koji sve znaju o kosarci ali pare su glavne, nazalost.

pera

pre 9 godina

@zzzzzzz

verovatno nisi citao da su sport i kultura jedino mesto gde treba da se takmice narodi. Nemoj da spinujes bez veze, jer se jasno vidi da nikad nisi trenirao nijedan sport. najtrofejniji trener od raspada bivse yu je DUSKO VUJOSEVIC i to je tacka. tackica...

Ivan Bg

pre 9 godina

Au, braco grobari, udri po igracima. Pa jel treba covek za dzabe da igra ovu ligu, da ga cuvaju hokejasi Lazic i Blazic, koji te ne udare samo ako si na klupi? Pa jel za dzabe da rizikuje povredu koja bi mu ubila karijeru? Na kraju, a u stvari na pocetku, kakvi nam to geniji sede u upravi kad odbiju obestecenje od 200000e, a znaju da igrac moze da kaza do vidjenja kad god mu padne na pamet?
Nemojmo da pljujemo igrace koji idu, tako bi licili na ove sa kojima nikad necemo biti isti.

kosili

pre 9 godina

Srecan put majstore i sve najbolje. Sto se mene tice, dovoljna je bila ona trojka panterima u zadnjem napadu u drugoj utakmici finala prosle godine posle koje su svi mrtvi popadali :D, ostalo da ne spominjem. Kakvo je to poklapanje usima bilo, antologija :D

Ivica

pre 9 godina

Ono sto nikako ne razumem, zasto igraci uopste dolaze da igraju za Zvezdu ili Partizan kad se zna da ce ih pokrati za pare...
price o tome da je cast igrati za "velikane evropske kosarke" i nekakvom razvoju mladih talenata (kao da se nigde drugde ne razvijaju igraci osim u srbiji) neka ostave za one sto veruju u te price iz socijalizma..

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

Mogao si da sacekas bar jos neko vreme dok te klub proda, a sigurno bi te prodao ovo leto, da zaradis malo ti, a malo i taj klub za koji si igrao... Ali sta je tu je, nije moralo raskidom da se zavrsi, u svakom slucaju puno srece u nastavku karijere...

zoran ivkovic

pre 9 godina

sport je danas postao biznis .igraci su tu samo za novac ...retki su kao lovernj koji cene sta je klub uradio za njih .nase drustvo je osiromaseno pa i klubovi .cesto kroz nase klubove prodje dosta dobrih igraca ali na zalost nasi klubovi najmanje zarade na njima.zbog nemastine i dugova nasi klubovi jeftino se odricu igraca a cesto odu i dzabe pa slede tuzbe .na nasu zalost lose su nam podeljene karte

my way

pre 9 godina

Гробари, након похађања часова љубави и свих испита, реална закључна оцена 3, добар вам је Бертанс био, али га професор не воли и оборио га.

zzzzz

pre 9 godina

Vujosevic je veliki motivator, nema dileme. Jasno je da ubedi igrace da je Partizan i kosarka nesto vrednije od para, zivota, nesto sveto. To je, u neku ruku, zanimljivo, ali, s druge strane, i suludo. Treba shvatiti da je sport zabava. Da je kosarkasima to posao. Da je lepo siriti ljubav prema navijacima i klubu, ali da to ne sme da preraste u maniju. Jednostavno, Vujosevic je covek koji siri atmosferu da su kosarka i Partizan bitniji od zivota, a to nije istina i stvara nerealnu sliku kod mladih igraca i navijaca, koja zatim proizvodi mrznju prema svima drugima.

Gile

pre 9 godina

Ovaj dečko se povredio igrajući za Partizan i ja ga samo iz tog razloga poštujem. Inače, NI PRE POVREDE, NI POSLE POVREDE NIJE NIŠTA BITNO URADIO ZA KLUB! Njegove trojke, kojih se sad već jedva sećam, nisu ulazile kada je bilo najpotrebnije.

Dečko misli da je veliki profesionalac, dobro, videćemo.

Naučio je puno i stekao ime u Partizanu. Ne treba mi pismo, pisma nisu uticala na moje mišljenje o Leo i o Žou, pa ne bi ni o njemu. A što se njegove dalje karijere tiče - pa, nek mu bude kao u Partizanu!

PARTIZAN IZNAD SVIH!

Gile

pre 9 godina

Lauvergne - svaka čast! SVAKU UTAKMICU, SVAKI SEKUND KOJI JE ODIGRAO ZA PARTIZAN ODIGRAO JE MUŠKI, SRČANO, BIO JE SAM SEBI NAJVEĆI KRITIČAR NA TERENU KADA BI POGREŠIO! Dečko je 100 puta i na parketu, ali i van njega, pokazao koliko poštuje ono što je dobio od Partizana! PUNO SREĆE JO!

Westemann - nisam dečka uspeo ni da upoznam(u košarkaškom smislu)! Bio, otišao, ništa posebno nije uradio, ali bio je korektan, pokazao da poštuje veliki klub. Srećno!

...a neka daca su Bertans.

Toliko.

PARTIZAN ISPRED SVIH!

square

pre 9 godina

Ovim tvitom se oprostio jer je normalan lik koji vrlo dobro zna šta je dobio, a šta izgubio boravkom u Beogradu. Lovernj je došao kad ga klubovi iz vrha nisu želeli i ovde se izborio za povratak. Bertans se ovde povredio zbog specifičnog načina rada i ni za dlaku nije podigao svoj ugled u odnosu na pre, bio je top prospect i pre Partizana i sad. To što trener ne razume otkud razlika u njihovim stavovima je više do trenerovih mogućnosti.

ja

pre 9 godina

(zzzzz, 19. jul 2014 21:37)

Vujosevic zeli da stvori atmosferu da je kosarka vaznija od zivota, a ne recimo CSKA sa budzetom od 40 miliona evra? Vujosevic zeli samo, kao i svaki direktor neke firme, da njegovi radnici budu isplaceni...i Vujosevicu je uvek bila vaznija karijera pojedinca, nego na brzaka zaradjen novac, pre nego sto se izgradi igrac od talenta, za razliku od FK i Djurica. Vujosevic je covek, koji veoma burno reaguje na nepravdu i ne zeli da odustane od borbe za pravdu i ravnopravnost, ni po koju cenu...pogresno ste okarakterisali coveka, ili slusate pogresne ljude i donosite pogresne sudove.

Gile

pre 9 godina

Ovim tvitom se oprostio jer je normalan lik koji vrlo dobro zna šta je dobio, a šta izgubio boravkom u Beogradu. Lovernj je došao kad ga klubovi iz vrha nisu želeli i ovde se izborio za povratak. Bertans se ovde povredio zbog specifičnog načina rada i ni za dlaku nije podigao svoj ugled u odnosu na pre, bio je top prospect i pre Partizana i sad. To što trener ne razume otkud razlika u njihovim stavovima je više do trenerovih mogućnosti.
(square, 19. jul 2014 22:18)

Bertans je možda bio kako kažeš top prospect, ali to je bilo pre nego što je trebalo da postane PRAVI IGRAČ. DA LI MISLIŠ DA BI BERTANS I POGLEDAO BEOGRAD DA JE IMAO ŠANSE DA ZAISTA I ODE U TU NBA LIGU A NE DA SE DOBACUJU SA PRAVOM NA NJEGA?! Uostalom, "top prospect" šutira dobro trojke na treningu, "top player" šutira trojke dobro kada je BITNO!

Što se tiče "specifičnog načina rada" on nije od juče i taj specifičan načina rada je poslednjih dvadesetak godina izbacio gomilu "top european and nba players", pa se nešto pitam - KO SI BRE TI DA KRITIKUJEŠ TAKAV NAČIN RADA!?!?

I kad kažeš Žo je došao kada ga "klubovi iz vrha nisu želeli"... PARTIZAN JE, I KADA IGRA EUROCUP, UVEK KLUB IZ VRHA!

PARTIZAN IZNAD SVIH!

dksla

pre 9 godina

Berta je legenda kao i Veseli.
Baš me briga šta ko priča, banane Katiću i Simonoviću neću nikada zaboraviti, o trojkama da ne pričam. Sretno legendo.
http://www.youtube.com/watch?v=qNLYf3tVj6M

Gile

pre 9 godina

Berta je legenda kao i Veseli....

(dksla, 19. jul 2014 21:38)

Ja ne znam kako uopšte možeš da porediš Veselog sa ovim?! Počeli smo olako da dajemo nekima titulu "legenda". Veseli to jeste u svakom smislu! A ovaj.... Ma, neka mu svuda bude kao u Partizanu!

PARTIZAN IZNAD SVIH!

Nikila

pre 9 godina

Decko bi ostao anonimus u Olimpiji, ali opet Partizan ne bi imao dominantnu trojku... Tako da je tu doslo do medjusobnog iskoriscavanja... To je profesionalizam, ni u snu ne bi pomislio da ce Kecman zbog 14k da nas tuzi, e to je bruka i tuga. U Partizanu imamo ljude koji sve znaju o kosarci ali pare su glavne, nazalost.

Pogba

pre 9 godina

Trebalo je da dozvoli Partizanu da ga proda i zaradi. Svi igrači koji su napustili klub su mogli da traže raskid po osnovu neisplaćenih zarada. Šta bi se onda desilo sa Partizanom?
Pogrešio si dečko, bar iz mog ugla.

Ivica

pre 9 godina

Ono sto nikako ne razumem, zasto igraci uopste dolaze da igraju za Zvezdu ili Partizan kad se zna da ce ih pokrati za pare...
price o tome da je cast igrati za "velikane evropske kosarke" i nekakvom razvoju mladih talenata (kao da se nigde drugde ne razvijaju igraci osim u srbiji) neka ostave za one sto veruju u te price iz socijalizma..

pera

pre 9 godina

@zzzzzzz

verovatno nisi citao da su sport i kultura jedino mesto gde treba da se takmice narodi. Nemoj da spinujes bez veze, jer se jasno vidi da nikad nisi trenirao nijedan sport. najtrofejniji trener od raspada bivse yu je DUSKO VUJOSEVIC i to je tacka. tackica...

Mister No

pre 9 godina

Kao okoreli Partizanovac moram reci da Bertrans nije bio nista posebno. Govorim o vremenu i pre i posle povrede. Neznam cemu to uzdizanje da je on neki igrac. Znao je da 20 i kusur koseva a i da da svega nekoliko i to mnogo vise ovo drugo. Nestabilan igrac. Ako neko od stranaca treba da se nazove legendom onda je to Lovernj, ne zbog oprostajnog pisma, vec zbog toga sto je cele sezone bio standardno dobar i davao puno koseva po utakmici. On ce meni ostati u secanju kao legenda uz svo duzno postovanje prema drugim strancima koji su ove i prosle godine igrali u Partizanu

Zola pfc

pre 9 godina

(diksla,
Po cemu su ti Bertans i Veseli legende ? Sta je to Bertans dao PARTIZANU da bi bio legenda? Moze se samo on zahvaliti KKP i treneru koji je mu omogucio da igra EL, istrpio njegove silne promasaje,dao mu slobodu da suta do beskonacnosti,a on na ovakav nacin vraca KKP. Ima da ga nema, potpisujem, nikad od njega velikog igraca i neke karijere. Ne kontam Grobare koje svakojake igrace nazivaju legendama, dovoljno je da isti kazu " KKP je institucija,Grobari su najbolji i bla,bla ", klasicno uvlacenje...Taj isti Bertans sutra kad ne bude igrao i nemogne naci klub ,mislis nebi dosao u cz, kad bi ga zvala...toliko o "legendi"

Velja Stevic

pre 9 godina

Hvala Davise na svakom minutu koji si proveo na parketu. Bilo je zadovoljstvo gledati te. Bio sam mnogo tužan zbog tvoje povrede. Uvek ćeš biti Partizanova haubica. Želim ti mnogo uspeha u daljoj karijeri.

Velja @

pera

pre 9 godina

...Bertans se ovde povredio zbog specifičnog načina rada i ni za dlaku nije podigao svoj ugled u odnosu na pre, bio je top prospect i pre Partizana i sad. To što trener ne razume otkud razlika u njihovim stavovima je više do trenerovih mogućnosti.
(square, 19. jul 2014 22:18)

Ako nije podigao svoj ugled u Partizanu u odnosu na pre ,sto nije odmah iz Olimpije otisao u Kaha Laboral,Galatasaraj? Ne bi on ni pogledao Partizan posle Olimpije da je imao neku drugu ozbiljniju ponudu.

singer

pre 9 godina

kosarka je divna igra i ti je cinis jos lepsom. volim da te gledam, ja kosarkaski penzioner, i zelim ti da i dalje igras lepo, i da lepo zaradis, naravno. sve je u redu.

Ivan Bg

pre 9 godina

Au, braco grobari, udri po igracima. Pa jel treba covek za dzabe da igra ovu ligu, da ga cuvaju hokejasi Lazic i Blazic, koji te ne udare samo ako si na klupi? Pa jel za dzabe da rizikuje povredu koja bi mu ubila karijeru? Na kraju, a u stvari na pocetku, kakvi nam to geniji sede u upravi kad odbiju obestecenje od 200000e, a znaju da igrac moze da kaza do vidjenja kad god mu padne na pamet?
Nemojmo da pljujemo igrace koji idu, tako bi licili na ove sa kojima nikad necemo biti isti.

kosili

pre 9 godina

Srecan put majstore i sve najbolje. Sto se mene tice, dovoljna je bila ona trojka panterima u zadnjem napadu u drugoj utakmici finala prosle godine posle koje su svi mrtvi popadali :D, ostalo da ne spominjem. Kakvo je to poklapanje usima bilo, antologija :D

Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton

pre 9 godina

Mogao si da sacekas bar jos neko vreme dok te klub proda, a sigurno bi te prodao ovo leto, da zaradis malo ti, a malo i taj klub za koji si igrao... Ali sta je tu je, nije moralo raskidom da se zavrsi, u svakom slucaju puno srece u nastavku karijere...

zoran ivkovic

pre 9 godina

sport je danas postao biznis .igraci su tu samo za novac ...retki su kao lovernj koji cene sta je klub uradio za njih .nase drustvo je osiromaseno pa i klubovi .cesto kroz nase klubove prodje dosta dobrih igraca ali na zalost nasi klubovi najmanje zarade na njima.zbog nemastine i dugova nasi klubovi jeftino se odricu igraca a cesto odu i dzabe pa slede tuzbe .na nasu zalost lose su nam podeljene karte