Košarka 82

Četvrtak, 16.01.2014.

13:43

DV: I jedna pobeda u Top16 je uspeh

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević smatra da bi jedna pobeda u Top16 fazi Evrolige bila veliki uspeh, ali da "crno-beli" idu na trijumf u svakom meču.

DV: I jedna pobeda u Top16 je uspeh IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Spasoje

pre 10 godina

Uvek se borim sam sa sobom da li da izjave Vujosevica komentarisem onako kako stvarno osecam.Covek stvarno voli ovaj klub,posvecuje se njemu maksimalno,nekad odradi dobar posao nekad i ne i treba sve to postovati.Ali sa druge strane,njegove izjave i njegovi postupci i njegovo celo vidjenje kako bi Partizan trebalo da funkcionise po mom misljenju nije dobro.Ja nemogu da zamislim da dodjem na posao i kazem sefu e ovaj mesec ako odradim i pola posla bice dobro,znate u drugoj firmi coveka koji radi isti posao kao ja placaju duplo vise a i ja radim sa mladim,neiskusnim kolegama nije realno da zaradimo ista ove godine!!
Mislim da je marko bgd pogodio upravo u centar.Kazem,Vujosevic zasluzuje postovanje za svoje zalaganje i posvecenost klubu ali moram reci da mi se neke njegove izjave o odluke uopste ne svidjaju.

Nenad

pre 10 godina

(Sajonac, 16. januar 2014 14:40)

Evo ja priznajem uspesniji ste u Evroligi od nas. Imate procenat 40%. Nema veze sto smo mi odigrali 200 evroligaskih utakmica a vi sacicu.
Osim toga protiv vecinu evropskih giganta imate 100procentan ucinak - 0 od 0. hahahahah
Sto se tice ABA lige, tu vam skidam kapu. Imate 2 osvojene ABA lige (iz vremena dok ste se zvali FMP), mada slabo je to u odnosu na Partizan koji ima 6 titula.
Ima li pitanja?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bog Gvozdja, 16. januar 2014 19:12) Samo sto vi na tih 200 utakmica imate katastrofalan skor,od 50 i kusur poraza vise,nego pobeda.Imate oko 125 poraza,zato i ne cudi sto niste dobili licencu.

Bog Gvozdja

pre 10 godina

(Sajonac, 16. januar 2014 14:40)

Evo ja priznajem uspesniji ste u Evroligi od nas. Imate procenat 40%. Nema veze sto smo mi odigrali 200 evroligaskih utakmica a vi sacicu.
Osim toga protiv vecinu evropskih giganta imate 100procentan ucinak - 0 od 0. hahahahah
Sto se tice ABA lige, tu vam skidam kapu. Imate 2 osvojene ABA lige (iz vremena dok ste se zvali FMP), mada slabo je to u odnosu na Partizan koji ima 6 titula.
Ima li pitanja?

branko.grobar

pre 10 godina

sto da nece te mozda CSKA DA pobedite hahhaha!!!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dico CZV, 16. januar 2014 15:35)
Mi MOZDA i hocemo,Vi SIGURNO necete... axxaxxaxaxaaaaa

marko_bgd

pre 10 godina

realno je da je vujosevic precenjen trener koji uvek trazi alibi,i postavlja najnize moguce ciljeve,i onda kada se postigne vise od tog najnizeg cilja,onda je to kao uspeh.

Sima Strahota

pre 10 godina

Juce je pric'o da je sam plasman u TOP-16 uspeh. Sad covek hoce jednu pobedu! A sutra? Daj odluci se sta je uspeh. Ja kazem da je sve to zestok neuspeh. Uspeh je prijatelju moj kad se popnes na krov Evrope. Sve ostalo je truba, cak i kad izgubis u finalu. Ali, secam se, vi se zadovoljavate rezultatima u ABA. Koja je to liga?! Mali klub, male ambicije.

nikola

pre 10 godina

Jedna pobeda u 14 utakmica je neuspeh u svakom sportu u celom svetu,samo se kod nas slave porazi. Toga nema nigde. I posle ce neko da kaze da je Partizan bolji od Zvezde. Jeste ako se broje porazi. Zvezdin procenat uspesnosti u evroligi je 40posto a Partizanov 25posto. Imamo vise pobeda i u jadranskoj ligi. A vi se hvalite sa 13 poraza u 14 utakmica. Vama stvarno nije dobro, zalim vas. (Sajonac, 16. januar 2014 14:40)
@ brate slatko si me nasmejao majke mi mile, opasno te drmaju kompleksi , pogotovo od sinoc i od ekipe cije ime ne mogu da izgovorim, gledaj brate ti euro kup i sta tebe zanima uopste sta je dule rekao???? a uostalom vidimo se na f4 u jadranskoj ligi pa cemo videti tu ko ima vise pobeda :) samo opusteno uzivajte na prvom mestu u regularnom delu sezonice :)

srdan

pre 10 godina

iako navijam na za Partizan. jako me iritira ta prica o drzavi i njenoj ulozi u finansiranju i nekom predstavljanju. mnogo bi mi vise prijalo da se potencira privatizacija, transparentnost i zakoni trzista. svi treba da sjasu drzavi s ledja. prosvetni radnici ne mogu da sastave kraj s krajem,isto vazi i za zdravstvo. ovamo bi neki da se tapkacima lopte u takvom okruzenju uplacuju plate konkurentne onima u zapadnoj evropi? jedna pobeda jeste uspeh. slazem se u potpunosti.

DROGBA11

pre 10 godina

@Mi smo svetski i evropski prvaci, sto vi NIKADA necete biti tako da mozemo i pikado da igramo (milos, 16. januar 2014 15:28)
Vi niste,vi ste BILI. Proslo,i to davno proslo vreme, kada verovatno nisi bio ni rodjen.

Dusko

pre 10 godina

Uz svo poštovanje prema našem treneru ja ne mogu da se složim sa njim. Mislim da je bolje ne igrati top 16 izgubiti sve, ili gotovo sve utakmice.

Iha

pre 10 godina

neko gubi od cska, a neko od... kako se zove onaj tim od sinoc? ;-)
(mihajlooo, 16. januar 2014 16:03)

Bitno je da vi vec u napred znate da gubite...

Dzeronimo

pre 10 godina

Ma nijedna je veliki uspeh.E moja institucijo!Jedna pobeda u grupi sa nejakim Bajernom,Zalgirisom...itd...a do juce top8.E moj demagogu.A onda ako ostvari dve pobede kod kuce onda su to Bozji napori i neverovatni uspesi talenata.Pa da vas nema trebalo bi vas izmisliti!

jorgebarabahosa

pre 10 godina

Mislim ne moj se ljutis, ali nije uspeh samo jedna pobeda dok je nama Svetislava i Zalgirisa kod kuce. Dakle, bez 2 necu da razgovaram!

Komša

pre 10 godina

Teško mi je da budem realan kada je KK u pitanju ali pokušaću.Za ovaj tim , uz sve malere koji su nam se dešavali ulazak u F16 je fantastičan uspeh.Rezultat koji ostvarimo u EL je sada
u drugom planu - bitno je da 7 puta napunimo Arenu i pomognemo klubu da se finansijski koliko toliko oporavi.
Nadam se da će Arena biti puna,da nas neće kažnjavati ,da će mladi igrači sticati iskustvo i pružati dobre partije.

Kad je Čović, teško

pre 10 godina

A jel mu Tepic proslu konferenciju rekao da Fener nije sa njima u grupi? Aj sto ne vidi al vise i ne cuje.
(Borky, 16. januar 2014 14:59)

Pazi kad pratite i konferencije za štampu :-)

duh sa sekirom

pre 10 godina

Apsolutno se slazem sa Duletom, decenijsko favorizovanje JSD Partizana od strane drzave Srbije se mora zaustaviti.
@istina

...istina je da Dule govori istinu, jeste malo pristrasan ali moras da ga razumes, voli svoj klub vise nego sto ga ti mrzis.
...zvezda je i ranije znala da ima veci budzet od nas ali nije ga pretvorila u titulu.
...ove godie imate jaci budzet, ali ste vec u zaostatku (top 16-last32) imate blizu 6mil a cak ste platili azdaju od pola milona eura (Silb) koji je odbacen a znate li da ce on na kraju biti isplacen svaki euro.
...ako se secas onog decka Jovan Novak sto je kao navijac zvezde trazio da dodje u kkp, partizan je nudio klubu 30.000eu plus procenat a zvezda se umesala i ponudila 100.000eu...epilog klub trazi vise para od kkp a zvezda se samo salila!
...e zbog ovih radnji ostacete bez svega ove godine, i bez kupa a vi ce te se pitati dok gledate u nebo:
"sta smo bogu zgresili"

Danubewalker

pre 10 godina

Ako zadrzimo Bogdanovica,Milosavljevica,Lovernja,odnosno okosnicu tima,onda bi ta jedna pobeda bila uspeh jer bi dobili bar njihovo iskustvo.U suprotnom,bilo bi to gubljenje vremena jer bi devalvirali ovaj prolazak dalje.Dobili ste,pored neosporne ljubavi navijaca i njihovo strpljenje.Ukoliko dodje do rasprodaje na leto,bojim se da ce doci do zasicenja,prouzrovanog male konkurentnosti u odnosu na najjace klubove Evrope.

Navijac

pre 10 godina

Pazi sada ovoga. Plasirali se sa samo tri pobede uz pomoc Zeljka u 16 i sada pocinje prica da je jedna pobeda uspeh. Zar ne bi bio veci uspeh da si nacitani igrao Kup Evrope i prosao grupnu fazu i usao u cetvrt finale ili F4.Sta je veci uspeh imati 4-5 pobeda ili samo jedna u 16 za tim koji imas

Konstatacija

pre 10 godina

Opet kuknjava ba drzavu. Okani se drzave. Privatizujte se. Nadjite sponzore privatnike.U evropi nema ni jednog drzavnog kluba osim Partizana. Ista uprava godinama vrslja.Ko je napravio dugove.Dug za porez.Dug poslovnim bankama. Ti bi DV hteo da imas privatan klub a da drzava ulaze.Sta drzava ima ? Nema nista. Ni jedan strani navijac nije dosao godinama u Beograd da potrosi barem 100 evra

milos

pre 10 godina

koliko navijaca onih koji sanjaju top16!dragi moji fmpovci manite se vi basketa i fudbala vasi novi spotovi su vaterpolo i bocanje!
(Spale, 16. januar 2014 15:09)
Mi smo svetski i evropski prvaci, sto vi NIKADA necete biti tako da mozemo i pikado da igramo

BojanNS

pre 10 godina

Ajde citajte ceo tekst, a ne samo naslov. Dule nije rekao da ce samo jednu utakmicu pobeti, a nije rekao ni da ce tu jednu pobediti. Nego da je to uspeh u odnosu na ekipe koje se nalaze u TOP16, gde svaka ekipa ima veci budzet od Partizana i ima vise iskustva od Partizana koji je tu sa najmladjom ekipom. I uprkos tome je rekao da ce u svakoj utakmici ici na pobedu. Plus treba se uzeti u obzir da su dvojica igraca, koji su bitni srafovi povredjeni.

duledudule

pre 10 godina

ja sam zvezdas a mislim da realno partizan ima sansu protiv bayerna,lokomotive i pogotovo zalgirisa kod kuce,mada kad sam video ko sve igra za zalgiris mislim da je i to tesko...sve u svemu 3 pobede i vise su ok rezultat

zlija

pre 10 godina

Ne bih da branim Duleta nije dobar posao napravio u CSKA, ali je u tom trenutku imao tim koji je silazio sa scene. Holden, Lengdon, Siskauskas, Smodis koji su godinama pre toga bili nosioci su bili povredjeni. Dule nije trener kao npr. Mesina koji probleme resava kupovinom novih igraca, a mogao je, nego tera svoju pricu u koju veruje od pocetka do kraja. To ga je kostalo posla, a njegov naslednik je po Duletovom odlasku Bobija pustio niz vodu i doveo tir igraca odmah. Sledece godine sa Mesinom i svim igracimo koji su stigli je renoviran tim, ali nije uspeo da osvoji ligu sampiona jer ih je Spanulis oducio od kosarke. Tako da bi bilo vreme da tu pricu arhiviramo. Sto se tice top 16 sta god da urade dobro je jer je ovo godina gde ispastamo zbog gresaka marketinga, poreza i ostalog. Koliko je samo bilo prozivki za dug prema Miljenovicu, a niko nije objavio da je to vraceno itd... Tako da sl. godine sigurno ide Lovernj i Dragan. Bogdan, Bertrans i Leo bi trebali da ostanu, ali ce o tome odlucivati trziste. Milutinov, Salic, Dalo zalog za buducnost. Tepa ce proci pripreme plus ako Slovenac dodje na vreme i Pot, Novak opet ce biti dobra ekipa ovaj put bez dugova i blokiranih racuna. Nadam se da ce Bertransovim povratkom Gagic konacno igrati centra jer ga ova kombinacija 4-5 totalno lose utice na njega. Musli je ove godine smrsao i ovo mu je druga godina u kraijeri gde se trazi tehnika od njega. Mladje kategorije je prosao na snagu sto su njegovi treneri tada forsirali. itd

seljo

pre 10 godina

daj dule sta pricas? odracemo zalgiris, bayern, makabi i mozda barselonu kod kuce, zalgiris u gostimo je moranje (mada i protiv bayerna je bilo moranje). i da probamo da iznenadimo makabi u gostima

DaSa

pre 10 godina

(Sajonac, 16. januar 2014 14:40)


Kako kod okrenes uspesniji smo od vas. Hajde malo da se potsetimo ucesca cz u evroligi 98. i 99. prvi put ste zavrsili tamicenje sa skorom 4:12 a drugi put sa 2:14, doduse onda je sistem takmicenja bio drugaciji i grupe su se ukrstale po principu 1,2 i 3 iz jedne sa 4,5 i 6 iz druge a pobede i porazi su se prenosili i tako je svaki ucesnik imao zagarantovano 16 utakmica.

NBA

pre 10 godina

pogotovo sto je ekipa mlada, budzet mali, igraci umorni, sudije potplacene od strane neprijatelja, a i zla zvezda uvek gleda kako da poturi nogu.
ja mislim da kad partizani izlaze na parket, svi treba da prekinemo svoje dnevne aktivnosti i u stavu mirno im odamo priznanje, jer je samo njihovo pojavljivanje na utakmici (ponavljam, uprkos svim silama zla kojima ne odgovara jak partizan), epski uspeh.
p.s. to sto od 12 igraca 8 veze nema, sto je trener ortodoksni antisportsmen i siledzija, nije od znacaja. a ni cinjenica da je partizan potpomagan i proteziran od strane drzave i svih bivsih igraca i trenera vec 20 godina i da u kontinuitetu igra el ocigledno nije faktor koji bi mogao da im pomogne da se stabilizuju kao klub i da oforme pristojan tim, niti to pomaze legendi DV da dodje do koje pobede.

grobar

pre 10 godina

Pazi sada ovoga. Plasirali se sa samo tri pobede uz pomoc Zeljka u 16 i sada pocinje prica da je jedna pobeda uspeh. Zar ne bi bio veci uspeh da si nacitani igrao Kup Evrope i prosao grupnu fazu i usao u cetvrt finale ili F4.Sta je veci uspeh imati 4-5 pobeda ili samo jedna u 16 za tim koji imas
(Navijac, 16. januar 2014 15:10)
Tesi se samo se tesi.
I feel DEVOTION...

Ko vas ne zna...

pre 10 godina

Istina...da brate,decenijska pomoc drzave,tako je,evropska crvena zvezda projekat,kadrovi ds-a na celu kluba ugasenog,kadrovi dss-a na celu kluba ugasenog i na kraju kadrovi sns-a na celu privatnog kluba i 6.5 mil. drzavnih para! Vi se izgleda tesite tom pricom da je drzava davala Partizanu,jeste,Partizan pretstavlja tu drzavu i to kako i pravda rezultatima,a ugaseni klub cime je pravdao desetine miliona,rezultatima? Kojim rezultatima? A tek drzavni novac u privatni klub,to je tek presedan,ali dobro,to je Srbija! Bolece tebe istina jos dugo,dugo,ne brini ti nista limeni.

Milan

pre 10 godina

Nazalost necete imati ni JEDNU pobedu u TOP 16 i VI G-dine Vujosevicu to odlicno znate, zato i nastavljate sa svojom demagogijom koja se smucila i obicnim ljubiteljima kosarke kao sto sam ja!!!!

REDraspucin

pre 10 godina

hahaha...to je ta demagogija cuvenog trenera,samo me cudi da je uspeo toliko svojih navijaca da ubedi da je jedna pobeda u 14 utakmica uspeh. Pa to se vec polako ali sigurno granici sa mazohizmom,sto vise gube on ih vise lozi a oni se primaju ko baba na ratluk. komeNdija keve mi ro...

molestant

pre 10 godina

subjektivan je osecaj da li ste zadovoljni ovim ili ne, ali jeste realnost da je partizan godinama suveren na ovim prostorima, da mu na domacoj sceni niko ne moze nista, da imamo najbolje navijace, da daju ljudi maximum, da nema stekanja i foliranja, da para za bolje nema.....ako se cela drzava urusava decenijama onda je naravno uspeh sto je partizan u top 16, a da li je to nekome dovoljno za zadovoljstvo ili to je njegova stvar, meni licno i verujem armiji navijaca jeste, da li bi smo zeleli jos, naravno da zelimo...

preterivanje

pre 10 godina

OK je da rasteretiš pritisak, ali Dule ovo je bezveze izjava. 1 pobedu u ovoj grupi može imati bilo ko a mi smo skoro bili na F4.

Sajonac

pre 10 godina

Jedna pobeda u 14 utakmica je neuspeh u svakom sportu u celom svetu,samo se kod nas slave porazi. Toga nema nigde. I posle ce neko da kaze da je Partizan bolji od Zvezde. Jeste ako se broje porazi. Zvezdin procenat uspesnosti u evroligi je 40posto a Partizanov 25posto. Imamo vise pobeda i u jadranskoj ligi. A vi se hvalite sa 13 poraza u 14 utakmica. Vama stvarno nije dobro, zalim vas.

stanko

pre 10 godina

Opet legenda CSKA traži alibi. Ako si već " sa kim si, takav si", onda budi isti kao ti sa kojima se izjednačavaš. Onda jedna pobeda nije uspeh. da li je za ostale učesnike TOP 16 faze jedna pobeda uspeh? Nije. E pa odluči. Ili si " s kim si , takav si" ili si mali miš koji je tu zalutao.

pan

pre 10 godina

Dule održao govoranciju i odmah se navijači FMP-a prešaltavaju na elitno evropsko klupsko košarkaško takmičenje.
U trenu zaboraviše šta su sinoć gledali.
Ako tako i treba, dobro došli sutra u elitu.

Max

pre 10 godina

Raduje me Duletova izjava. To samo znaci da ima neki paklen plan, mozda ne za CSKA ali za malo slabije klubove definitivno kuva neku corbicu.

Steva

pre 10 godina

Tako je Dule profesore. Objasni ti to legendinim obozavaocima, koji pricaju bajke da bi prosli u Top 8. Ja kao okoreli Partizanovac sam tvrdio, a i dalje tako mislim da su 3 pobede realnost.

istina

pre 10 godina

" Ako država želi da ima reprezentativnog predstavnika u Evroligi, koji će eventualno proći među osam najboljih, mora da se stvore drugačiji uslovi, a ne da se unapred odredi koji će to tim biti"

Apsolutno se slazem sa Duletom, decenijsko favorizovanje JSD Partizana od strane drzave Srbije se mora zaustaviti.

zzzzzzz pfc

pre 10 godina

ma daj bre ne mogu vise da slusam ove zalopojke.

veliki sam grobar ali od f4 partizan je sve slabiji i slabiji umesto obrnuto. danilovic nista ne radi, samo pusta duleta da bude sve i svja.

istina

pre 10 godina

" Ako država želi da ima reprezentativnog predstavnika u Evroligi, koji će eventualno proći među osam najboljih, mora da se stvore drugačiji uslovi, a ne da se unapred odredi koji će to tim biti"

Apsolutno se slazem sa Duletom, decenijsko favorizovanje JSD Partizana od strane drzave Srbije se mora zaustaviti.

stanko

pre 10 godina

Opet legenda CSKA traži alibi. Ako si već " sa kim si, takav si", onda budi isti kao ti sa kojima se izjednačavaš. Onda jedna pobeda nije uspeh. da li je za ostale učesnike TOP 16 faze jedna pobeda uspeh? Nije. E pa odluči. Ili si " s kim si , takav si" ili si mali miš koji je tu zalutao.

zzzzzzz pfc

pre 10 godina

ma daj bre ne mogu vise da slusam ove zalopojke.

veliki sam grobar ali od f4 partizan je sve slabiji i slabiji umesto obrnuto. danilovic nista ne radi, samo pusta duleta da bude sve i svja.

Sajonac

pre 10 godina

Jedna pobeda u 14 utakmica je neuspeh u svakom sportu u celom svetu,samo se kod nas slave porazi. Toga nema nigde. I posle ce neko da kaze da je Partizan bolji od Zvezde. Jeste ako se broje porazi. Zvezdin procenat uspesnosti u evroligi je 40posto a Partizanov 25posto. Imamo vise pobeda i u jadranskoj ligi. A vi se hvalite sa 13 poraza u 14 utakmica. Vama stvarno nije dobro, zalim vas.

Max

pre 10 godina

Raduje me Duletova izjava. To samo znaci da ima neki paklen plan, mozda ne za CSKA ali za malo slabije klubove definitivno kuva neku corbicu.

Kad je Čović, teško

pre 10 godina

A jel mu Tepic proslu konferenciju rekao da Fener nije sa njima u grupi? Aj sto ne vidi al vise i ne cuje.
(Borky, 16. januar 2014 14:59)

Pazi kad pratite i konferencije za štampu :-)

preterivanje

pre 10 godina

OK je da rasteretiš pritisak, ali Dule ovo je bezveze izjava. 1 pobedu u ovoj grupi može imati bilo ko a mi smo skoro bili na F4.

BojanNS

pre 10 godina

Ajde citajte ceo tekst, a ne samo naslov. Dule nije rekao da ce samo jednu utakmicu pobeti, a nije rekao ni da ce tu jednu pobediti. Nego da je to uspeh u odnosu na ekipe koje se nalaze u TOP16, gde svaka ekipa ima veci budzet od Partizana i ima vise iskustva od Partizana koji je tu sa najmladjom ekipom. I uprkos tome je rekao da ce u svakoj utakmici ici na pobedu. Plus treba se uzeti u obzir da su dvojica igraca, koji su bitni srafovi povredjeni.

Iha

pre 10 godina

neko gubi od cska, a neko od... kako se zove onaj tim od sinoc? ;-)
(mihajlooo, 16. januar 2014 16:03)

Bitno je da vi vec u napred znate da gubite...

duh sa sekirom

pre 10 godina

Apsolutno se slazem sa Duletom, decenijsko favorizovanje JSD Partizana od strane drzave Srbije se mora zaustaviti.
@istina

...istina je da Dule govori istinu, jeste malo pristrasan ali moras da ga razumes, voli svoj klub vise nego sto ga ti mrzis.
...zvezda je i ranije znala da ima veci budzet od nas ali nije ga pretvorila u titulu.
...ove godie imate jaci budzet, ali ste vec u zaostatku (top 16-last32) imate blizu 6mil a cak ste platili azdaju od pola milona eura (Silb) koji je odbacen a znate li da ce on na kraju biti isplacen svaki euro.
...ako se secas onog decka Jovan Novak sto je kao navijac zvezde trazio da dodje u kkp, partizan je nudio klubu 30.000eu plus procenat a zvezda se umesala i ponudila 100.000eu...epilog klub trazi vise para od kkp a zvezda se samo salila!
...e zbog ovih radnji ostacete bez svega ove godine, i bez kupa a vi ce te se pitati dok gledate u nebo:
"sta smo bogu zgresili"

pan

pre 10 godina

Dule održao govoranciju i odmah se navijači FMP-a prešaltavaju na elitno evropsko klupsko košarkaško takmičenje.
U trenu zaboraviše šta su sinoć gledali.
Ako tako i treba, dobro došli sutra u elitu.

Dzeronimo

pre 10 godina

Ma nijedna je veliki uspeh.E moja institucijo!Jedna pobeda u grupi sa nejakim Bajernom,Zalgirisom...itd...a do juce top8.E moj demagogu.A onda ako ostvari dve pobede kod kuce onda su to Bozji napori i neverovatni uspesi talenata.Pa da vas nema trebalo bi vas izmisliti!

Danubewalker

pre 10 godina

Ako zadrzimo Bogdanovica,Milosavljevica,Lovernja,odnosno okosnicu tima,onda bi ta jedna pobeda bila uspeh jer bi dobili bar njihovo iskustvo.U suprotnom,bilo bi to gubljenje vremena jer bi devalvirali ovaj prolazak dalje.Dobili ste,pored neosporne ljubavi navijaca i njihovo strpljenje.Ukoliko dodje do rasprodaje na leto,bojim se da ce doci do zasicenja,prouzrovanog male konkurentnosti u odnosu na najjace klubove Evrope.

NBA

pre 10 godina

pogotovo sto je ekipa mlada, budzet mali, igraci umorni, sudije potplacene od strane neprijatelja, a i zla zvezda uvek gleda kako da poturi nogu.
ja mislim da kad partizani izlaze na parket, svi treba da prekinemo svoje dnevne aktivnosti i u stavu mirno im odamo priznanje, jer je samo njihovo pojavljivanje na utakmici (ponavljam, uprkos svim silama zla kojima ne odgovara jak partizan), epski uspeh.
p.s. to sto od 12 igraca 8 veze nema, sto je trener ortodoksni antisportsmen i siledzija, nije od znacaja. a ni cinjenica da je partizan potpomagan i proteziran od strane drzave i svih bivsih igraca i trenera vec 20 godina i da u kontinuitetu igra el ocigledno nije faktor koji bi mogao da im pomogne da se stabilizuju kao klub i da oforme pristojan tim, niti to pomaze legendi DV da dodje do koje pobede.

zlija

pre 10 godina

Ne bih da branim Duleta nije dobar posao napravio u CSKA, ali je u tom trenutku imao tim koji je silazio sa scene. Holden, Lengdon, Siskauskas, Smodis koji su godinama pre toga bili nosioci su bili povredjeni. Dule nije trener kao npr. Mesina koji probleme resava kupovinom novih igraca, a mogao je, nego tera svoju pricu u koju veruje od pocetka do kraja. To ga je kostalo posla, a njegov naslednik je po Duletovom odlasku Bobija pustio niz vodu i doveo tir igraca odmah. Sledece godine sa Mesinom i svim igracimo koji su stigli je renoviran tim, ali nije uspeo da osvoji ligu sampiona jer ih je Spanulis oducio od kosarke. Tako da bi bilo vreme da tu pricu arhiviramo. Sto se tice top 16 sta god da urade dobro je jer je ovo godina gde ispastamo zbog gresaka marketinga, poreza i ostalog. Koliko je samo bilo prozivki za dug prema Miljenovicu, a niko nije objavio da je to vraceno itd... Tako da sl. godine sigurno ide Lovernj i Dragan. Bogdan, Bertrans i Leo bi trebali da ostanu, ali ce o tome odlucivati trziste. Milutinov, Salic, Dalo zalog za buducnost. Tepa ce proci pripreme plus ako Slovenac dodje na vreme i Pot, Novak opet ce biti dobra ekipa ovaj put bez dugova i blokiranih racuna. Nadam se da ce Bertransovim povratkom Gagic konacno igrati centra jer ga ova kombinacija 4-5 totalno lose utice na njega. Musli je ove godine smrsao i ovo mu je druga godina u kraijeri gde se trazi tehnika od njega. Mladje kategorije je prosao na snagu sto su njegovi treneri tada forsirali. itd

DROGBA11

pre 10 godina

@Mi smo svetski i evropski prvaci, sto vi NIKADA necete biti tako da mozemo i pikado da igramo (milos, 16. januar 2014 15:28)
Vi niste,vi ste BILI. Proslo,i to davno proslo vreme, kada verovatno nisi bio ni rodjen.

Steva

pre 10 godina

Tako je Dule profesore. Objasni ti to legendinim obozavaocima, koji pricaju bajke da bi prosli u Top 8. Ja kao okoreli Partizanovac sam tvrdio, a i dalje tako mislim da su 3 pobede realnost.

REDraspucin

pre 10 godina

hahaha...to je ta demagogija cuvenog trenera,samo me cudi da je uspeo toliko svojih navijaca da ubedi da je jedna pobeda u 14 utakmica uspeh. Pa to se vec polako ali sigurno granici sa mazohizmom,sto vise gube on ih vise lozi a oni se primaju ko baba na ratluk. komeNdija keve mi ro...

jorgebarabahosa

pre 10 godina

Mislim ne moj se ljutis, ali nije uspeh samo jedna pobeda dok je nama Svetislava i Zalgirisa kod kuce. Dakle, bez 2 necu da razgovaram!

Bog Gvozdja

pre 10 godina

(Sajonac, 16. januar 2014 14:40)

Evo ja priznajem uspesniji ste u Evroligi od nas. Imate procenat 40%. Nema veze sto smo mi odigrali 200 evroligaskih utakmica a vi sacicu.
Osim toga protiv vecinu evropskih giganta imate 100procentan ucinak - 0 od 0. hahahahah
Sto se tice ABA lige, tu vam skidam kapu. Imate 2 osvojene ABA lige (iz vremena dok ste se zvali FMP), mada slabo je to u odnosu na Partizan koji ima 6 titula.
Ima li pitanja?

Ko vas ne zna...

pre 10 godina

Istina...da brate,decenijska pomoc drzave,tako je,evropska crvena zvezda projekat,kadrovi ds-a na celu kluba ugasenog,kadrovi dss-a na celu kluba ugasenog i na kraju kadrovi sns-a na celu privatnog kluba i 6.5 mil. drzavnih para! Vi se izgleda tesite tom pricom da je drzava davala Partizanu,jeste,Partizan pretstavlja tu drzavu i to kako i pravda rezultatima,a ugaseni klub cime je pravdao desetine miliona,rezultatima? Kojim rezultatima? A tek drzavni novac u privatni klub,to je tek presedan,ali dobro,to je Srbija! Bolece tebe istina jos dugo,dugo,ne brini ti nista limeni.

grobar

pre 10 godina

Pazi sada ovoga. Plasirali se sa samo tri pobede uz pomoc Zeljka u 16 i sada pocinje prica da je jedna pobeda uspeh. Zar ne bi bio veci uspeh da si nacitani igrao Kup Evrope i prosao grupnu fazu i usao u cetvrt finale ili F4.Sta je veci uspeh imati 4-5 pobeda ili samo jedna u 16 za tim koji imas
(Navijac, 16. januar 2014 15:10)
Tesi se samo se tesi.
I feel DEVOTION...

Komša

pre 10 godina

Teško mi je da budem realan kada je KK u pitanju ali pokušaću.Za ovaj tim , uz sve malere koji su nam se dešavali ulazak u F16 je fantastičan uspeh.Rezultat koji ostvarimo u EL je sada
u drugom planu - bitno je da 7 puta napunimo Arenu i pomognemo klubu da se finansijski koliko toliko oporavi.
Nadam se da će Arena biti puna,da nas neće kažnjavati ,da će mladi igrači sticati iskustvo i pružati dobre partije.

nikola

pre 10 godina

Jedna pobeda u 14 utakmica je neuspeh u svakom sportu u celom svetu,samo se kod nas slave porazi. Toga nema nigde. I posle ce neko da kaze da je Partizan bolji od Zvezde. Jeste ako se broje porazi. Zvezdin procenat uspesnosti u evroligi je 40posto a Partizanov 25posto. Imamo vise pobeda i u jadranskoj ligi. A vi se hvalite sa 13 poraza u 14 utakmica. Vama stvarno nije dobro, zalim vas. (Sajonac, 16. januar 2014 14:40)
@ brate slatko si me nasmejao majke mi mile, opasno te drmaju kompleksi , pogotovo od sinoc i od ekipe cije ime ne mogu da izgovorim, gledaj brate ti euro kup i sta tebe zanima uopste sta je dule rekao???? a uostalom vidimo se na f4 u jadranskoj ligi pa cemo videti tu ko ima vise pobeda :) samo opusteno uzivajte na prvom mestu u regularnom delu sezonice :)

milos

pre 10 godina

koliko navijaca onih koji sanjaju top16!dragi moji fmpovci manite se vi basketa i fudbala vasi novi spotovi su vaterpolo i bocanje!
(Spale, 16. januar 2014 15:09)
Mi smo svetski i evropski prvaci, sto vi NIKADA necete biti tako da mozemo i pikado da igramo

Milan

pre 10 godina

Nazalost necete imati ni JEDNU pobedu u TOP 16 i VI G-dine Vujosevicu to odlicno znate, zato i nastavljate sa svojom demagogijom koja se smucila i obicnim ljubiteljima kosarke kao sto sam ja!!!!

srdan

pre 10 godina

iako navijam na za Partizan. jako me iritira ta prica o drzavi i njenoj ulozi u finansiranju i nekom predstavljanju. mnogo bi mi vise prijalo da se potencira privatizacija, transparentnost i zakoni trzista. svi treba da sjasu drzavi s ledja. prosvetni radnici ne mogu da sastave kraj s krajem,isto vazi i za zdravstvo. ovamo bi neki da se tapkacima lopte u takvom okruzenju uplacuju plate konkurentne onima u zapadnoj evropi? jedna pobeda jeste uspeh. slazem se u potpunosti.

Konstatacija

pre 10 godina

Opet kuknjava ba drzavu. Okani se drzave. Privatizujte se. Nadjite sponzore privatnike.U evropi nema ni jednog drzavnog kluba osim Partizana. Ista uprava godinama vrslja.Ko je napravio dugove.Dug za porez.Dug poslovnim bankama. Ti bi DV hteo da imas privatan klub a da drzava ulaze.Sta drzava ima ? Nema nista. Ni jedan strani navijac nije dosao godinama u Beograd da potrosi barem 100 evra

duledudule

pre 10 godina

ja sam zvezdas a mislim da realno partizan ima sansu protiv bayerna,lokomotive i pogotovo zalgirisa kod kuce,mada kad sam video ko sve igra za zalgiris mislim da je i to tesko...sve u svemu 3 pobede i vise su ok rezultat

molestant

pre 10 godina

subjektivan je osecaj da li ste zadovoljni ovim ili ne, ali jeste realnost da je partizan godinama suveren na ovim prostorima, da mu na domacoj sceni niko ne moze nista, da imamo najbolje navijace, da daju ljudi maximum, da nema stekanja i foliranja, da para za bolje nema.....ako se cela drzava urusava decenijama onda je naravno uspeh sto je partizan u top 16, a da li je to nekome dovoljno za zadovoljstvo ili to je njegova stvar, meni licno i verujem armiji navijaca jeste, da li bi smo zeleli jos, naravno da zelimo...

Navijac

pre 10 godina

Pazi sada ovoga. Plasirali se sa samo tri pobede uz pomoc Zeljka u 16 i sada pocinje prica da je jedna pobeda uspeh. Zar ne bi bio veci uspeh da si nacitani igrao Kup Evrope i prosao grupnu fazu i usao u cetvrt finale ili F4.Sta je veci uspeh imati 4-5 pobeda ili samo jedna u 16 za tim koji imas

Dusko

pre 10 godina

Uz svo poštovanje prema našem treneru ja ne mogu da se složim sa njim. Mislim da je bolje ne igrati top 16 izgubiti sve, ili gotovo sve utakmice.

seljo

pre 10 godina

daj dule sta pricas? odracemo zalgiris, bayern, makabi i mozda barselonu kod kuce, zalgiris u gostimo je moranje (mada i protiv bayerna je bilo moranje). i da probamo da iznenadimo makabi u gostima

marko_bgd

pre 10 godina

realno je da je vujosevic precenjen trener koji uvek trazi alibi,i postavlja najnize moguce ciljeve,i onda kada se postigne vise od tog najnizeg cilja,onda je to kao uspeh.

branko.grobar

pre 10 godina

sto da nece te mozda CSKA DA pobedite hahhaha!!!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dico CZV, 16. januar 2014 15:35)
Mi MOZDA i hocemo,Vi SIGURNO necete... axxaxxaxaxaaaaa

Sima Strahota

pre 10 godina

Juce je pric'o da je sam plasman u TOP-16 uspeh. Sad covek hoce jednu pobedu! A sutra? Daj odluci se sta je uspeh. Ja kazem da je sve to zestok neuspeh. Uspeh je prijatelju moj kad se popnes na krov Evrope. Sve ostalo je truba, cak i kad izgubis u finalu. Ali, secam se, vi se zadovoljavate rezultatima u ABA. Koja je to liga?! Mali klub, male ambicije.

DaSa

pre 10 godina

(Sajonac, 16. januar 2014 14:40)


Kako kod okrenes uspesniji smo od vas. Hajde malo da se potsetimo ucesca cz u evroligi 98. i 99. prvi put ste zavrsili tamicenje sa skorom 4:12 a drugi put sa 2:14, doduse onda je sistem takmicenja bio drugaciji i grupe su se ukrstale po principu 1,2 i 3 iz jedne sa 4,5 i 6 iz druge a pobede i porazi su se prenosili i tako je svaki ucesnik imao zagarantovano 16 utakmica.

Spasoje

pre 10 godina

Uvek se borim sam sa sobom da li da izjave Vujosevica komentarisem onako kako stvarno osecam.Covek stvarno voli ovaj klub,posvecuje se njemu maksimalno,nekad odradi dobar posao nekad i ne i treba sve to postovati.Ali sa druge strane,njegove izjave i njegovi postupci i njegovo celo vidjenje kako bi Partizan trebalo da funkcionise po mom misljenju nije dobro.Ja nemogu da zamislim da dodjem na posao i kazem sefu e ovaj mesec ako odradim i pola posla bice dobro,znate u drugoj firmi coveka koji radi isti posao kao ja placaju duplo vise a i ja radim sa mladim,neiskusnim kolegama nije realno da zaradimo ista ove godine!!
Mislim da je marko bgd pogodio upravo u centar.Kazem,Vujosevic zasluzuje postovanje za svoje zalaganje i posvecenost klubu ali moram reci da mi se neke njegove izjave o odluke uopste ne svidjaju.

Nenad

pre 10 godina

(Sajonac, 16. januar 2014 14:40)

Evo ja priznajem uspesniji ste u Evroligi od nas. Imate procenat 40%. Nema veze sto smo mi odigrali 200 evroligaskih utakmica a vi sacicu.
Osim toga protiv vecinu evropskih giganta imate 100procentan ucinak - 0 od 0. hahahahah
Sto se tice ABA lige, tu vam skidam kapu. Imate 2 osvojene ABA lige (iz vremena dok ste se zvali FMP), mada slabo je to u odnosu na Partizan koji ima 6 titula.
Ima li pitanja?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bog Gvozdja, 16. januar 2014 19:12) Samo sto vi na tih 200 utakmica imate katastrofalan skor,od 50 i kusur poraza vise,nego pobeda.Imate oko 125 poraza,zato i ne cudi sto niste dobili licencu.

istina

pre 10 godina

" Ako država želi da ima reprezentativnog predstavnika u Evroligi, koji će eventualno proći među osam najboljih, mora da se stvore drugačiji uslovi, a ne da se unapred odredi koji će to tim biti"

Apsolutno se slazem sa Duletom, decenijsko favorizovanje JSD Partizana od strane drzave Srbije se mora zaustaviti.

stanko

pre 10 godina

Opet legenda CSKA traži alibi. Ako si već " sa kim si, takav si", onda budi isti kao ti sa kojima se izjednačavaš. Onda jedna pobeda nije uspeh. da li je za ostale učesnike TOP 16 faze jedna pobeda uspeh? Nije. E pa odluči. Ili si " s kim si , takav si" ili si mali miš koji je tu zalutao.

Sajonac

pre 10 godina

Jedna pobeda u 14 utakmica je neuspeh u svakom sportu u celom svetu,samo se kod nas slave porazi. Toga nema nigde. I posle ce neko da kaze da je Partizan bolji od Zvezde. Jeste ako se broje porazi. Zvezdin procenat uspesnosti u evroligi je 40posto a Partizanov 25posto. Imamo vise pobeda i u jadranskoj ligi. A vi se hvalite sa 13 poraza u 14 utakmica. Vama stvarno nije dobro, zalim vas.

zzzzzzz pfc

pre 10 godina

ma daj bre ne mogu vise da slusam ove zalopojke.

veliki sam grobar ali od f4 partizan je sve slabiji i slabiji umesto obrnuto. danilovic nista ne radi, samo pusta duleta da bude sve i svja.

Navijac

pre 10 godina

Pazi sada ovoga. Plasirali se sa samo tri pobede uz pomoc Zeljka u 16 i sada pocinje prica da je jedna pobeda uspeh. Zar ne bi bio veci uspeh da si nacitani igrao Kup Evrope i prosao grupnu fazu i usao u cetvrt finale ili F4.Sta je veci uspeh imati 4-5 pobeda ili samo jedna u 16 za tim koji imas

milos

pre 10 godina

koliko navijaca onih koji sanjaju top16!dragi moji fmpovci manite se vi basketa i fudbala vasi novi spotovi su vaterpolo i bocanje!
(Spale, 16. januar 2014 15:09)
Mi smo svetski i evropski prvaci, sto vi NIKADA necete biti tako da mozemo i pikado da igramo

Milan

pre 10 godina

Nazalost necete imati ni JEDNU pobedu u TOP 16 i VI G-dine Vujosevicu to odlicno znate, zato i nastavljate sa svojom demagogijom koja se smucila i obicnim ljubiteljima kosarke kao sto sam ja!!!!

Kad je Čović, teško

pre 10 godina

A jel mu Tepic proslu konferenciju rekao da Fener nije sa njima u grupi? Aj sto ne vidi al vise i ne cuje.
(Borky, 16. januar 2014 14:59)

Pazi kad pratite i konferencije za štampu :-)

Max

pre 10 godina

Raduje me Duletova izjava. To samo znaci da ima neki paklen plan, mozda ne za CSKA ali za malo slabije klubove definitivno kuva neku corbicu.

DROGBA11

pre 10 godina

@Mi smo svetski i evropski prvaci, sto vi NIKADA necete biti tako da mozemo i pikado da igramo (milos, 16. januar 2014 15:28)
Vi niste,vi ste BILI. Proslo,i to davno proslo vreme, kada verovatno nisi bio ni rodjen.

seljo

pre 10 godina

daj dule sta pricas? odracemo zalgiris, bayern, makabi i mozda barselonu kod kuce, zalgiris u gostimo je moranje (mada i protiv bayerna je bilo moranje). i da probamo da iznenadimo makabi u gostima

grobar

pre 10 godina

Pazi sada ovoga. Plasirali se sa samo tri pobede uz pomoc Zeljka u 16 i sada pocinje prica da je jedna pobeda uspeh. Zar ne bi bio veci uspeh da si nacitani igrao Kup Evrope i prosao grupnu fazu i usao u cetvrt finale ili F4.Sta je veci uspeh imati 4-5 pobeda ili samo jedna u 16 za tim koji imas
(Navijac, 16. januar 2014 15:10)
Tesi se samo se tesi.
I feel DEVOTION...

duh sa sekirom

pre 10 godina

Apsolutno se slazem sa Duletom, decenijsko favorizovanje JSD Partizana od strane drzave Srbije se mora zaustaviti.
@istina

...istina je da Dule govori istinu, jeste malo pristrasan ali moras da ga razumes, voli svoj klub vise nego sto ga ti mrzis.
...zvezda je i ranije znala da ima veci budzet od nas ali nije ga pretvorila u titulu.
...ove godie imate jaci budzet, ali ste vec u zaostatku (top 16-last32) imate blizu 6mil a cak ste platili azdaju od pola milona eura (Silb) koji je odbacen a znate li da ce on na kraju biti isplacen svaki euro.
...ako se secas onog decka Jovan Novak sto je kao navijac zvezde trazio da dodje u kkp, partizan je nudio klubu 30.000eu plus procenat a zvezda se umesala i ponudila 100.000eu...epilog klub trazi vise para od kkp a zvezda se samo salila!
...e zbog ovih radnji ostacete bez svega ove godine, i bez kupa a vi ce te se pitati dok gledate u nebo:
"sta smo bogu zgresili"

BojanNS

pre 10 godina

Ajde citajte ceo tekst, a ne samo naslov. Dule nije rekao da ce samo jednu utakmicu pobeti, a nije rekao ni da ce tu jednu pobediti. Nego da je to uspeh u odnosu na ekipe koje se nalaze u TOP16, gde svaka ekipa ima veci budzet od Partizana i ima vise iskustva od Partizana koji je tu sa najmladjom ekipom. I uprkos tome je rekao da ce u svakoj utakmici ici na pobedu. Plus treba se uzeti u obzir da su dvojica igraca, koji su bitni srafovi povredjeni.

Steva

pre 10 godina

Tako je Dule profesore. Objasni ti to legendinim obozavaocima, koji pricaju bajke da bi prosli u Top 8. Ja kao okoreli Partizanovac sam tvrdio, a i dalje tako mislim da su 3 pobede realnost.

NBA

pre 10 godina

pogotovo sto je ekipa mlada, budzet mali, igraci umorni, sudije potplacene od strane neprijatelja, a i zla zvezda uvek gleda kako da poturi nogu.
ja mislim da kad partizani izlaze na parket, svi treba da prekinemo svoje dnevne aktivnosti i u stavu mirno im odamo priznanje, jer je samo njihovo pojavljivanje na utakmici (ponavljam, uprkos svim silama zla kojima ne odgovara jak partizan), epski uspeh.
p.s. to sto od 12 igraca 8 veze nema, sto je trener ortodoksni antisportsmen i siledzija, nije od znacaja. a ni cinjenica da je partizan potpomagan i proteziran od strane drzave i svih bivsih igraca i trenera vec 20 godina i da u kontinuitetu igra el ocigledno nije faktor koji bi mogao da im pomogne da se stabilizuju kao klub i da oforme pristojan tim, niti to pomaze legendi DV da dodje do koje pobede.

nikola

pre 10 godina

Jedna pobeda u 14 utakmica je neuspeh u svakom sportu u celom svetu,samo se kod nas slave porazi. Toga nema nigde. I posle ce neko da kaze da je Partizan bolji od Zvezde. Jeste ako se broje porazi. Zvezdin procenat uspesnosti u evroligi je 40posto a Partizanov 25posto. Imamo vise pobeda i u jadranskoj ligi. A vi se hvalite sa 13 poraza u 14 utakmica. Vama stvarno nije dobro, zalim vas. (Sajonac, 16. januar 2014 14:40)
@ brate slatko si me nasmejao majke mi mile, opasno te drmaju kompleksi , pogotovo od sinoc i od ekipe cije ime ne mogu da izgovorim, gledaj brate ti euro kup i sta tebe zanima uopste sta je dule rekao???? a uostalom vidimo se na f4 u jadranskoj ligi pa cemo videti tu ko ima vise pobeda :) samo opusteno uzivajte na prvom mestu u regularnom delu sezonice :)

REDraspucin

pre 10 godina

hahaha...to je ta demagogija cuvenog trenera,samo me cudi da je uspeo toliko svojih navijaca da ubedi da je jedna pobeda u 14 utakmica uspeh. Pa to se vec polako ali sigurno granici sa mazohizmom,sto vise gube on ih vise lozi a oni se primaju ko baba na ratluk. komeNdija keve mi ro...

Iha

pre 10 godina

neko gubi od cska, a neko od... kako se zove onaj tim od sinoc? ;-)
(mihajlooo, 16. januar 2014 16:03)

Bitno je da vi vec u napred znate da gubite...

preterivanje

pre 10 godina

OK je da rasteretiš pritisak, ali Dule ovo je bezveze izjava. 1 pobedu u ovoj grupi može imati bilo ko a mi smo skoro bili na F4.

Dzeronimo

pre 10 godina

Ma nijedna je veliki uspeh.E moja institucijo!Jedna pobeda u grupi sa nejakim Bajernom,Zalgirisom...itd...a do juce top8.E moj demagogu.A onda ako ostvari dve pobede kod kuce onda su to Bozji napori i neverovatni uspesi talenata.Pa da vas nema trebalo bi vas izmisliti!

Sima Strahota

pre 10 godina

Juce je pric'o da je sam plasman u TOP-16 uspeh. Sad covek hoce jednu pobedu! A sutra? Daj odluci se sta je uspeh. Ja kazem da je sve to zestok neuspeh. Uspeh je prijatelju moj kad se popnes na krov Evrope. Sve ostalo je truba, cak i kad izgubis u finalu. Ali, secam se, vi se zadovoljavate rezultatima u ABA. Koja je to liga?! Mali klub, male ambicije.

pan

pre 10 godina

Dule održao govoranciju i odmah se navijači FMP-a prešaltavaju na elitno evropsko klupsko košarkaško takmičenje.
U trenu zaboraviše šta su sinoć gledali.
Ako tako i treba, dobro došli sutra u elitu.

Ko vas ne zna...

pre 10 godina

Istina...da brate,decenijska pomoc drzave,tako je,evropska crvena zvezda projekat,kadrovi ds-a na celu kluba ugasenog,kadrovi dss-a na celu kluba ugasenog i na kraju kadrovi sns-a na celu privatnog kluba i 6.5 mil. drzavnih para! Vi se izgleda tesite tom pricom da je drzava davala Partizanu,jeste,Partizan pretstavlja tu drzavu i to kako i pravda rezultatima,a ugaseni klub cime je pravdao desetine miliona,rezultatima? Kojim rezultatima? A tek drzavni novac u privatni klub,to je tek presedan,ali dobro,to je Srbija! Bolece tebe istina jos dugo,dugo,ne brini ti nista limeni.

zlija

pre 10 godina

Ne bih da branim Duleta nije dobar posao napravio u CSKA, ali je u tom trenutku imao tim koji je silazio sa scene. Holden, Lengdon, Siskauskas, Smodis koji su godinama pre toga bili nosioci su bili povredjeni. Dule nije trener kao npr. Mesina koji probleme resava kupovinom novih igraca, a mogao je, nego tera svoju pricu u koju veruje od pocetka do kraja. To ga je kostalo posla, a njegov naslednik je po Duletovom odlasku Bobija pustio niz vodu i doveo tir igraca odmah. Sledece godine sa Mesinom i svim igracimo koji su stigli je renoviran tim, ali nije uspeo da osvoji ligu sampiona jer ih je Spanulis oducio od kosarke. Tako da bi bilo vreme da tu pricu arhiviramo. Sto se tice top 16 sta god da urade dobro je jer je ovo godina gde ispastamo zbog gresaka marketinga, poreza i ostalog. Koliko je samo bilo prozivki za dug prema Miljenovicu, a niko nije objavio da je to vraceno itd... Tako da sl. godine sigurno ide Lovernj i Dragan. Bogdan, Bertrans i Leo bi trebali da ostanu, ali ce o tome odlucivati trziste. Milutinov, Salic, Dalo zalog za buducnost. Tepa ce proci pripreme plus ako Slovenac dodje na vreme i Pot, Novak opet ce biti dobra ekipa ovaj put bez dugova i blokiranih racuna. Nadam se da ce Bertransovim povratkom Gagic konacno igrati centra jer ga ova kombinacija 4-5 totalno lose utice na njega. Musli je ove godine smrsao i ovo mu je druga godina u kraijeri gde se trazi tehnika od njega. Mladje kategorije je prosao na snagu sto su njegovi treneri tada forsirali. itd

Konstatacija

pre 10 godina

Opet kuknjava ba drzavu. Okani se drzave. Privatizujte se. Nadjite sponzore privatnike.U evropi nema ni jednog drzavnog kluba osim Partizana. Ista uprava godinama vrslja.Ko je napravio dugove.Dug za porez.Dug poslovnim bankama. Ti bi DV hteo da imas privatan klub a da drzava ulaze.Sta drzava ima ? Nema nista. Ni jedan strani navijac nije dosao godinama u Beograd da potrosi barem 100 evra

Komša

pre 10 godina

Teško mi je da budem realan kada je KK u pitanju ali pokušaću.Za ovaj tim , uz sve malere koji su nam se dešavali ulazak u F16 je fantastičan uspeh.Rezultat koji ostvarimo u EL je sada
u drugom planu - bitno je da 7 puta napunimo Arenu i pomognemo klubu da se finansijski koliko toliko oporavi.
Nadam se da će Arena biti puna,da nas neće kažnjavati ,da će mladi igrači sticati iskustvo i pružati dobre partije.

marko_bgd

pre 10 godina

realno je da je vujosevic precenjen trener koji uvek trazi alibi,i postavlja najnize moguce ciljeve,i onda kada se postigne vise od tog najnizeg cilja,onda je to kao uspeh.

Bog Gvozdja

pre 10 godina

(Sajonac, 16. januar 2014 14:40)

Evo ja priznajem uspesniji ste u Evroligi od nas. Imate procenat 40%. Nema veze sto smo mi odigrali 200 evroligaskih utakmica a vi sacicu.
Osim toga protiv vecinu evropskih giganta imate 100procentan ucinak - 0 od 0. hahahahah
Sto se tice ABA lige, tu vam skidam kapu. Imate 2 osvojene ABA lige (iz vremena dok ste se zvali FMP), mada slabo je to u odnosu na Partizan koji ima 6 titula.
Ima li pitanja?

srdan

pre 10 godina

iako navijam na za Partizan. jako me iritira ta prica o drzavi i njenoj ulozi u finansiranju i nekom predstavljanju. mnogo bi mi vise prijalo da se potencira privatizacija, transparentnost i zakoni trzista. svi treba da sjasu drzavi s ledja. prosvetni radnici ne mogu da sastave kraj s krajem,isto vazi i za zdravstvo. ovamo bi neki da se tapkacima lopte u takvom okruzenju uplacuju plate konkurentne onima u zapadnoj evropi? jedna pobeda jeste uspeh. slazem se u potpunosti.

branko.grobar

pre 10 godina

sto da nece te mozda CSKA DA pobedite hahhaha!!!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dico CZV, 16. januar 2014 15:35)
Mi MOZDA i hocemo,Vi SIGURNO necete... axxaxxaxaxaaaaa

Dusko

pre 10 godina

Uz svo poštovanje prema našem treneru ja ne mogu da se složim sa njim. Mislim da je bolje ne igrati top 16 izgubiti sve, ili gotovo sve utakmice.

molestant

pre 10 godina

subjektivan je osecaj da li ste zadovoljni ovim ili ne, ali jeste realnost da je partizan godinama suveren na ovim prostorima, da mu na domacoj sceni niko ne moze nista, da imamo najbolje navijace, da daju ljudi maximum, da nema stekanja i foliranja, da para za bolje nema.....ako se cela drzava urusava decenijama onda je naravno uspeh sto je partizan u top 16, a da li je to nekome dovoljno za zadovoljstvo ili to je njegova stvar, meni licno i verujem armiji navijaca jeste, da li bi smo zeleli jos, naravno da zelimo...

Danubewalker

pre 10 godina

Ako zadrzimo Bogdanovica,Milosavljevica,Lovernja,odnosno okosnicu tima,onda bi ta jedna pobeda bila uspeh jer bi dobili bar njihovo iskustvo.U suprotnom,bilo bi to gubljenje vremena jer bi devalvirali ovaj prolazak dalje.Dobili ste,pored neosporne ljubavi navijaca i njihovo strpljenje.Ukoliko dodje do rasprodaje na leto,bojim se da ce doci do zasicenja,prouzrovanog male konkurentnosti u odnosu na najjace klubove Evrope.

DaSa

pre 10 godina

(Sajonac, 16. januar 2014 14:40)


Kako kod okrenes uspesniji smo od vas. Hajde malo da se potsetimo ucesca cz u evroligi 98. i 99. prvi put ste zavrsili tamicenje sa skorom 4:12 a drugi put sa 2:14, doduse onda je sistem takmicenja bio drugaciji i grupe su se ukrstale po principu 1,2 i 3 iz jedne sa 4,5 i 6 iz druge a pobede i porazi su se prenosili i tako je svaki ucesnik imao zagarantovano 16 utakmica.

jorgebarabahosa

pre 10 godina

Mislim ne moj se ljutis, ali nije uspeh samo jedna pobeda dok je nama Svetislava i Zalgirisa kod kuce. Dakle, bez 2 necu da razgovaram!

duledudule

pre 10 godina

ja sam zvezdas a mislim da realno partizan ima sansu protiv bayerna,lokomotive i pogotovo zalgirisa kod kuce,mada kad sam video ko sve igra za zalgiris mislim da je i to tesko...sve u svemu 3 pobede i vise su ok rezultat

Nenad

pre 10 godina

(Sajonac, 16. januar 2014 14:40)

Evo ja priznajem uspesniji ste u Evroligi od nas. Imate procenat 40%. Nema veze sto smo mi odigrali 200 evroligaskih utakmica a vi sacicu.
Osim toga protiv vecinu evropskih giganta imate 100procentan ucinak - 0 od 0. hahahahah
Sto se tice ABA lige, tu vam skidam kapu. Imate 2 osvojene ABA lige (iz vremena dok ste se zvali FMP), mada slabo je to u odnosu na Partizan koji ima 6 titula.
Ima li pitanja?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bog Gvozdja, 16. januar 2014 19:12) Samo sto vi na tih 200 utakmica imate katastrofalan skor,od 50 i kusur poraza vise,nego pobeda.Imate oko 125 poraza,zato i ne cudi sto niste dobili licencu.

Spasoje

pre 10 godina

Uvek se borim sam sa sobom da li da izjave Vujosevica komentarisem onako kako stvarno osecam.Covek stvarno voli ovaj klub,posvecuje se njemu maksimalno,nekad odradi dobar posao nekad i ne i treba sve to postovati.Ali sa druge strane,njegove izjave i njegovi postupci i njegovo celo vidjenje kako bi Partizan trebalo da funkcionise po mom misljenju nije dobro.Ja nemogu da zamislim da dodjem na posao i kazem sefu e ovaj mesec ako odradim i pola posla bice dobro,znate u drugoj firmi coveka koji radi isti posao kao ja placaju duplo vise a i ja radim sa mladim,neiskusnim kolegama nije realno da zaradimo ista ove godine!!
Mislim da je marko bgd pogodio upravo u centar.Kazem,Vujosevic zasluzuje postovanje za svoje zalaganje i posvecenost klubu ali moram reci da mi se neke njegove izjave o odluke uopste ne svidjaju.