Košarka 288

Četvrtak, 28.11.2013.

20:30

Partizan ispustio važnu pobedu

Košarkaši Partizana NIS poražen je od Nantera 62:61 (17:19, 18:10, 12:18, 15:14) u dramatičnoj završnici i ugrozio šanse za plasman u Top 16 fazu Evrolige.

Partizan ispustio važnu pobedu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

288 Komentari

Sortiraj po:

spurs19

pre 10 godina

Od 267 komentara, 265 navijača FMP-a, a to je neprocenljivo. Rade kompleksi, to je čudo.
(Mali Štrumf, 29. novembar 2013 07:32)

Mi Zvezdaši volimo gledati i komentarisati dobar cirkus više od svega...

Balavo mace

pre 10 godina

Nekako mi se javlja da mozemo da prodjemo dalje.Po meni sigurno dobijamo Budiveljnik u Areni i,nesto teze,CSKA u Pioniru a protiv Fenera moze biti svasta jer Zeljko ne poklanja pobede nikome.Ne verujem da Nanter moze da iznenadi,recimo,Fener mada igraju kod kuce.Nismo sinoc bili toliko losi,cak se vidi da nam se igra popravlja,ali to nije dovoljno,nasu igru su svi procitali.Ono dodavanje na 60:61 moze proci protiv Sirokog ili Buducnosti,ali ne i u Evroligi.Duletu svo postovanje za sve sto je uradio za Partizan ali mislim da je vreme za nekog drugog.Hitno plej i centar jer Musli mora biti najuren odmah.

Derviš Uštipak

pre 10 godina

... zanimljivo da Grobari jedva da su napisali 10tak komentara na vest o porazu FMPa, a ovde NAJEZDA PANTERA!
Sta da vam kazem, Panteri, hvala sto pratite INSTITUCIJU!
........

Nismo mi Panteri. Mi smo NANTERI!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Izgubili smo zato što je od 12 igrača ulazilo u igru njih samo 8,a od tih 8 četiri igrača su centri,a jedan(Dallo)je igrao samo 12 minuta.Klupa nam nije ni za Srpsku ligu,a ni neki centri u prvoj petorci.Rezultati su srazmerno tome i dobri,a nadam se samo da se neko neće u narednom periodu povrediti od bitnijih igrača zbog velike minutaže! Ovom timu za bolji rezultat u EL fale povređeni Vesterman,Bertans i kvalitetan igrač na poziciji 4-5!

Promašili sport!

pre 10 godina

Sa Muslijem i Gagićem mi nemamo šta da tražimo u ozbiljnijim utakmicama! Ova dva panja nisu u stanju da odigraju dva sekunda kvalitetne košarke! Imamo igrača manje kad su na parketu! Ne postoje dovoljno loši parametri kojim bi se ova dva diletanta opisala! I bar da se bore i da imaju želju ! Lopta se bukvalno odbija od njih kao od fosne! Imali su ukupno 4 poena i 6 skokova zajedno! More marš napolje iz kluba! Ne može,svake godine moramo da imamo bar dva lika zalutala u ovaj sport! Za ove je bangavi Kosta Šakil Onil!

joca

pre 10 godina

nanter krsina nevidjena
(kalcokera, 28. novembar 2013 22:16)

Veca od FMPa??? O.o UUuuuuu, pa onda mora da su stvarno krs!
(Jelenko, 28. novembar 2013 22:47)

A vi izgubili od te krsine,sad stavi prst na celo i razmisli sta ste ona vi?O.o

Batica

pre 10 godina

Vratice nam se jednom ovi porazi na po jednu loptu. Fmpovci da cute imaju laksu grupu nemaju prava da se jave.(Apache, 28. novembar 2013 23:06)Lakšu grupu?
(Da ne objašnjavam, 28. novembar 2013 23:28) a sto se javljas ako niste panteri a?

Da ne objasnjavam!

pre 10 godina

Vratice nam se jednom ovi porazi na po jednu loptu. Fmpovci da cute imaju laksu grupu nemaju prava da se jave.(Apache, 28. novembar 2013 23:06)Lakšu grupu?
(Da ne objašnjavam, 28. novembar 2013 23:28) menjao bih cska za vasu lokomotivu i barsu za vas pao!

I feel Devotion !

pre 10 godina

Iskreno,ja ove momke i ove ljude iz Partizana nikada necu moci da psujem i ponizavam ! Vidi se da se momci trude iz sve snage,ali jednostavno su dosta mladi da odu i dobiju bilo koga na strani ! Sa dva,tri iskusna igraca ovo bi bilo mnogo bolje,ali sta je tu je.Cekamo da vidimo sta ce da se desi,ja verujem da mozemo dalje !

zoran

pre 10 godina

Koju ulogu ima Dalo u Partizanu..?? Na Adi cete naci deset momaka sa daleko, daleko boljom tehnikom....onaj dechko je zalutao u ovaj sport....

Partizan je slab...nedostaje ti mnogo toga...nema jednog, jedinog centra...nema beka....kratka klupa....ovo je veoma, veoma slabo....nema se shta traziti u Evropi....ABA maksimum...

Gile

pre 10 godina

A, vidim da su neki ovde počeli kao jedini argument da koriste titulu iz Istambula... Znači, dotle je došlo! Baš pre neki dan sam napisao komentar da se mi, za razliku od Zvezdaša u fudbalu bar ne pozivamo na trofeje iz prošlog veka. Izgleda da je sada i kod nas još samo to ostalo. Nemamo više šta drugo da kažemo. Kraj! Laku noć KK PARTIZAN!

marko_bgd

pre 10 godina

drago mi je grobari sto cete najverovatnije ispasti...samo zbog ovih kompleksasa koji vise mrze zvezdu nego sto vole svoj klub,i onih sto bi se vise radovali porazu zvezde od makabija,nego da je partizan pobedio veceras...inace sam ravnodusan sto se tice partizana u basketu...

Fiki

pre 10 godina

Nanter najgori tim Evrolige!!!!????Da vas podsetim nesto dobili su BARSELONU u sred Barselone....ej moji pljuvaci nadjite nesto pametno u zivotu a ne samo da sedite u fotelju sa pivom u ruci i da komentarisete u NESTO STO SE UOPSTE NE RAZUMETE(PS ovaj komentar ne vazi samo za Partizan i Zvezdu nego vazi i za Novaka)!!!

pfc

pre 10 godina

Sve mogu da razumem,ali da neko pokusa,pomisli da kritikuje(da ne kazem goru rec) Predraga Sasu Danilovica i Duleta Vujosevica nema pojma o zivotu,kosarci,ljubavi prema klubu i borbi koju Partizan vodi godinama,moze odmah da prestane da navija za Partizan,takvi nam ne trebaju.
Hvala,dovidjenja.

Grunf

pre 10 godina

steta,ali dobro,nismo kompletni.Kad se vrati Bertans i dobar bek,nema zime za ABA i prvenstvo Srbije.Panteri igraju u najjacem sastavu i opet su krs.Mi da smo kompletni,lagano Top 16,ovako,nazalost,daleko od Top 16.

nikola

pre 10 godina

ne moze bez pleja da se igra kosarka alooooooo! dalo decko ima 18 godina koju on moze evroligu da igra, a mi kao dovodimo pleja do kraja ove nedelje pa realno i ne treba nikog da dovodimo lepo da otpustimo kinsija i da igraju samo nasi klinci pa sta bude u nasoj ligi.... bez para nema muzike opste poznata cinjenica jedino nase komsije i sa parama ne znaju da naprave ekipu....

Sava

pre 10 godina

Nista od fudbala, nista ni od kosarke, ostaje nam samo jos Nole jedina svetska klasa koju trenutno imamo i superstar planetarnih razmera.

Jackie

pre 10 godina

Šteta, trojke 50% i ništa. Morali su centri mnogo bolje, ne znam pojedinačni učinak, ali mislim da smo izgubili zbog slabe realizacije centara, tu smo trebali da pravimo razliku. Nije mi jasno da neko ima 210 cm i da je toliko jednostran u napadu, čim naiđe na tvrdo ili mali kontakt baca loptu nekontrolisano. Majstori, jel ste neki put bacali horog! Žalosno je gledati Muslija (momak ima visinu, težinu, dobru motoriku) kako se muči. To važi i za Gagića. Ne znam koliko rade na sebi, ali ako hoće da budu bolji moraju u nekim segmentima biti iznad proseka, ovo je nekako bezlično. Ne ubacuje Lovernj trojke slučajno, već zato što vežba. Zašto Musli ne usavrši horog, a Gagić npr. šut sa poludistance?

Borky

pre 10 godina

Uff kakva amaterska kosarka. Odavno nisam pogledao losiju utakmicu. Obe ekipe treba diskvalifikovati jer sire anti-kosarku. Joj boze jos ne mogu doci sebi sta sam ja gledao.

Hercegovina cijela crno bijela

pre 10 godina

a kako nijesmo dobili ovaj cemer i bijedu od tima nije mi jasno ?? Ovi francuxi kända su retardirani ali nasi ni to ne mogu pobijedit

Coa

pre 10 godina

Steta...svaka cast Milosavljevicu...jednostavno on nije igrac koji resava...vise borbeno nego kvalitetno izdanje Partizana...definitivno fali kvalitetna petica i jedinica...

GROBARI PANCEVO

pre 10 godina

Evo sad cu da vam kazem zasto smo izgubili; Dragan je odmarao 39 sekundi(igrao je 39:21)! Eto covek se o'ladio, pa je promasio poslednji sut. Ubuduce neka igra svih 40 minuta. Salu na stranu, svaka cast, igramo sa trecinom ekipe, a razlika je bila samo 1 poen. POZDRAV ZA GOROBARE! GROBARI IZ PANCEVA

fox

pre 10 godina

Mi zvezdaši koji smo nastali fuzijom sa FMP-om,imamo 7,8 miliona evra budžet,i nećemo proći u TOP 16...iza sebe imamo katastrofalne rezultate..Partizan ima rezultate a budžet bedan.

Miljan

pre 10 godina

Iako cu ponovo da dsobijem minuse, ali verovatno samo od onih koji su zaludjeni navijaci i kosarku ne poznaju bas mnogo, ponovicu da je nezalost vreme da se Dule malo odmori od Partizana i Partizan od Duleta!

Mi sa ovom igrom u Evropi nemamo vise sta da trazimo, svi su nas uveliko procitali, a uz duzno postovanje za dosadasnje rezultate, nas trener u svojoj trenerskoj filozofiji ne menja bas nista! U skoku vise nismo dominantni, a to je jedino na cemu je in radio sve ove godine i dobijao poneku utakmicu, a ovo sto dajemo u napadu moze da prodje kod ovakve divlje ekipe kakav je Nanter, ali sa nekom ozbiljnijom od ove improvizacije Bogdana i Gagija nema nista, a mi APSOLUTNO NISTA DRUGO NE IGRAMO U NAPADU, jer Dule sem guranje lopte pod kos NISTA DRUGO NIJE IGRAO svih ovih godina, ne igra ni sad, a ne znam ni kako ce dok imamo ova 2 balvana!!!

Nama fali ozbiljan plej, fali nam jak dominantan centar, fali nam jako krilo jer mislim da od Bertansa do sledece sezone nema nista, a mislim da nam fali i neko nov na klupi, sa nekim novim idejama i mozda malo savremenijim shvatanjem kosarke, jer uz duzno postovanje Dule je ipak trener iskljucivo za nasu ligu!!!

Jos kada bi imali para da sve to platimo, jer je davno jasno da mi nekog mladog Partizanovog nemamo ni na vidiku, a mislim da cemo tek poceti da zalimo za parama koje smo, ni sam ne znam kako, potreosili!

nn

pre 10 godina

Koja smejurija, dve amaterske ekipe. Uporedite makabi zvezda sa ovim divljacima. Ko sve ne igra tu evroligu.
(Mikeli, 28. novembar 2013 21:51

U pravu si. Fmp igra evroligu. Ko sve tu ne igra...

c7-5

pre 10 godina

Na zalost Partizan sa ovakvim timom i ne zasluzuje top 16. Tesko mi je to da kazem ali sa 3 igraca koji pruzaju maksimum a ostali nisu ni za Partizan nema sanse. Najbolji se trose celu utakmici i na kraju tim placa cenu. A ostali, a svi znamo ko su ti igraci ne umeju da stoje na nogama. Mozda smo mi navijaci preostri jer smo navikli na drugaciji Partizan ali ovo je stvarnost. Klub prvo mora da se iscupa iz problema sa tim slede bolja pojacanja i bolji tim koji ce dobijati ovakve utakmice. Nije mi krivo jer mnogo gore je kada si platio skupe igrace a tim ti gubi. Ovako, ovo je stvarnost. Ipak svi mi koji volimo Partizan verujemo u bolje igre i u to ne sumnjam. Bice mnogo bolje onda kada se niko ne bude nadao, kad treba.

Neko

pre 10 godina

Dule,hvala na svemu do sada,ali vreme je da trener bude neko drugi.Ne ide vise ovako,mi dve godine nemamo ni normalnog pleja ni normalnog centra i stalno gubimo neizvesne zavrsnice.Od ovih Milutinova,Gagica i Muslija nema nista iako su jos mladi.Oni ne mogu ni 5 skokova da zabeleze,a Milutinov ne zna ni zicer da pogodi.Druga stvar zasto faul na 5 sekundi do kraja na njihovom pleju umesto da se brani napad?To Dule radis celu karijeru i stalno gresku pravis.Zbog toga i zbog nemogucnosti da se dovedu sponzori vreme je za novog trenera i upravu.

Maki

pre 10 godina

Ti grobaru koji komentarises centre ti veliki strucnjaku ma sta ce oni Musli Gagic pa imamo Bogdanovica pa on resava sve igra i centra i pleja sve zivo......mali je cudo

sarajevo.ba

pre 10 godina

Hahahahahahahaha Evrokup rodjaci:))
(Volim te Nanter, 28. novembar 2013 22:52)

hahahahahahahahahahahahahahahahahaha najjaciiiiii

Владан Тегелтија

pre 10 godina

Voleo bi da mi objasni neko, ko je taj kosarkaski strucnjak proglasio Muslija za velikog talenta. Decko je hendikepiran, niti ima ledjnu tehniku, niti polu-horog, da ne pominjem kako mu lopta ispada iz ruku. On i Gagic cine najgori centarski par u istoriji Partizana. Nekad gde smo imali veliku prednost, sad smo najtanji...
(grobar ns, 28. novembar 2013 21:51)
Свака ти је ка Његошева.

SaleBG

pre 10 godina

Tuga, malo je nedostajalo ali nazalost Partizan nije uspeo da pobedi Nanter. Los zadnji napad, medjutim nije se smelo dozvoliti da se odlucuje u tom zadnjem napadu, mogla se utakmica resiti i nesto ranije ali je nedostajalo i koncentracije. Momci su dali sve od sebe i mozemo samo da zalimo sto Partizan nije pobedio veceras. Tuzan dan za nasu kosarku jer ni Zvezda nije uspela da pobedi Makabi u Pioniru.

http://www.worldofbasketball.org

FMP zlo srbije!

pre 10 godina

Radost igraca nantera kao da su osvojili univerzum a inace nanter ekipa koju smo rasturli 40 razlike bas mi je milo axa ax
(samork sila SLUsamrok, 28. novembar 2013 22:48)

Pa pricam ja vec godinama da ste vi SAMPIONI PRIPREMNOG PERIODA a vi mi minuse davaste. hahahahahahahah
Naravno da ce da se raduju kao da su osvojili univerzum... pobedili su Partizan. Kad su s vama igrali, verovatno nisu ni znali ko ste. :D

SGGD

pre 10 godina

mislim da je dule izbaksuzirao i nas i zvezdu onom izjavom od pre desetak dana da oba kluba idu u top 16. kad to kazem, mislim da je sto se bar partizana tiče isuviše opteretio ekipu. ponovo gubimo u neizvesnoj završnici. ovi večeras ništa bolji od mzt-a. a njih smo jedino dobili na pola koša razlike. nažalost greške iz proteklih sezona u evroligi se ponavljaju. nažalost ovi momci ne mogu dalje od lokalne lige. šteta, talenta ne fali, ali...

manuginobili

pre 10 godina

O tugo i zalosti...Nanter je valjda najniza ekipa u El a svi ovi "tornjevi" Partizana nisu u stanju da to iskoriste,Musli,Gagic,Milutinov,Lauvergne svi su preko 210 a kosa ne mogu da daju iako ih cuvaju igraci i po 10 cm nizi od njih!!!...gdje nestade cuvena Partizanova skola centara,gdje su novi Divac,Rebraca,Drobnjak,Krstic?...Ma i Kosta Perovic bi veceras bio dovoljan za pobjedu,on je za ove balvane profesor kosarke

Bog Gvozdja

pre 10 godina

eto vam ga na ahahahahahahaha toooo a nama ste se smijali
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (delija@le, 28. novembar 2013 22:46)

pa mi se vama smejemo i dalje. Mi smo Partizan, a vi ko ste??? hahahah

vrh

pre 10 godina

pre svake utakmice Partizana u Evropi zelim nekako da nateram sebe da ipak navijam za njih ali onda procitam sve te komentare tastatura grobara koliko se samo raduju kada mi izgubimo i onda jednostavno ne mogu da im pozelim da prodju u top 16. Valjda zato sto smo tako jadni i jedni i drugi i nemamo srece i gubimo tesno utakmice. Bez obzira-hvala ti Zvezdo!!!

Ratko

pre 10 godina

Lijte kise hladne vode Partizan ode, Partizan ode! Ajde sad drugari nazad na vesti o Zvezdi da velicate Makabi. Za razliku od vas mi jos uvek imamo bolje sanse. Sramota da bivsi Evropski prvak i redovan ucesnik Eurolige ne moze da prodje u grupi pored Nantera i Budivljenika.

ja

pre 10 godina

Radost igraca nantera kao da su osvojili univerzum a inace nanter ekipa koju smo rasturli 40 razlike bas mi je milo axa ax
(samork sila SLUsamrok, 28. novembar 2013 22:48)

Inace i mi smo ih rasturili 30 razlike u prvoj, a eto sada smo izgubili...

moro

pre 10 godina

Pljujte koliko hocete ja sam za korenite prome moj glas ide za Milojevica iz Mega Vizure i novo rukovodstvo, ako ima ko pametan pa makar i ovi iz FMP-a mozda i spasu Srpsku kosarku, a ja da jednog dana kazem sebi da imam njuh za talente. Ali zelje su jedno a ljudske sujete nesto sasvim drugo. Mnogo mi je zao mog kluba koji se nalazi pred gasenjem a zlatnim slovima je ispisivao istoriju evropske kosarke.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Steta! ALi svejedno, IDEMO U TOP16, dobijamo Budiveljnik u Areni i Zeljko nas pusta u Istambulu. Pa cak i ako Nanter dobije Budiveljnik u Kijevu, Mi dobijamo CSKA u Beogradu u poslednjem mecu!
IDEMOOOOOOO!!!
Ovako se igra Evroliga, a ne kao ovi sto niko ne zna kako se zovu!

(vlajzi, 28. novembar 2013 22:57)

Batke ja veceg optimistu u svom zivotu jos nisam sreo a ni skoro gluplji i nerealniji komentar!!!

Forsaken

pre 10 godina

Kakva ANTI kosarka Nanta.. ne mogu da pogode jbt.. divljacki sutevi, veze blage ONI NEMAJU.. I Zvezda i Partizan su imali napad za pobedu.. nemamo srece ali mozemo biti ponosni.. nasi timovi mogu sa svima. Ajmo sad polako zajedno u evrokup, pa sledece sezone mozda i uradimo nesto.

oprem dobro

pre 10 godina

Da li je moguce da DV igra sa Milutinovim skoro celu zadnju 4, pet kljucnih lopti smo izgubili zbog njega. Kad igra pik,njegov igrac,udvaja naseg pleja na 10 metara o on bezi od lopte ni sam ne zna gde. Nema ga na skoku,da ne pricam o poenima. Mada i ostala dvojica,Gagic i Musli,nisu mnogo bolji. Nemamo poena sa klupe,duplo golo,ne mogu Bogdanovic,Milosavljevic,Kinsi i Zofri da nose igru sve vreme. Malo je to igraca za EL. Ovo je utakmica koja bi nam mnogo,mnogo znacila,morala je mnogo hrabrije da se odigra,posebno od igraca sa klupe.

parmalat

pre 10 godina

ovo je ubedljivo najgori tim Partizana u zadnjih 10 god ... staticni i bezidejni napadi,odbrana i skok u odbrani katastrofa a po tome smo bili prepoznatljivi godinama... nismo ove god za top 16 i to je to idemo dalje...

Neko iz mase

pre 10 godina

Nanter gubi sve do kraja,
mi dobijamo Budjave i sa CSKA sami odlucujemo o svojoj sudbini..
samo realno, nemamo da sta da trazimo u top16 kad nista u nasoj igri nije top...

Владан Тегелтија

pre 10 godina

22
Gagic ko Lebron do samog obruca...neprocenjivo
(ledu, 28. novembar 2013 22:25)
Стварно непроценљиво

keep calm and listen black panters

pre 10 godina

hahahaha, citam komentare na vest o porazu FMPa i sada komentare na porazu Partizana. Na stranu to sto na vestima o Partizanu ima uvek troduplo vise komentara, ali zanimljivo da Grobari jedva da su napisali 10tak komentara na vest o porazu FMPa, a ovde NAJEZDA PANTERA!
Sta da vam kazem, Panteri, hvala sto pratite INSTITUCIJU! Znate i vi sta je najbolje iz Srbije, niste ni vi ludi...

oki

pre 10 godina

A sto nisi igrali Salic, Bezbradica, Andric i Aranitovic pa dovedeni su kao velikan pojacanja?
Dule makar su ti igraci vodeci u eiroligi po minutama provedenim na terenu.
Tesko mi je sto ovo kazem ali vreme je da spakujes kofere i sednes do mene sa placenom kartom. Na mladjima svet ostaje no1 Milojevic.

JSF NANTERRE

pre 10 godina

Ale, ale!
Ži Es Ef... NANTER! Ži Es Ef... NANTER! Ži Es Ef... NANTER!

Srećan put grobari, u Evrokup naravno! Tamo gde vam je i mesto!
Motiv više za Zvezdu da pobedi i osvetla obraz srpskoj košarci prolazom u TOP16 Evrolige!

Mako

pre 10 godina

Ne razumem kako kometarisete centre a posebno Dejana Muslija pa jel gledate utakmice pa plejevi glume centre pa popiju banane pa neznaju ili nece da spuate loptu srljaju u propast ali teraju svoje strasno pa jel to vidite strucnjaci bajni ili pisete da bi nesto napisali.

Teemu

pre 10 godina

Vidim da se Panteri nasladjuju nasim porazom, razumem vas, posto i ja isto navijam za sve ekipe koje igraju protiv vas i koje mogu da uticu na to da ne prodjete dalje, ali mi za razliku od vas imamo ovaj trofej i 4 F4, mozete do sutra da se smejete.

18+

pre 10 godina

ja sam posle dygo dygo vremena shvatio da je dule vrlo neinteligentan trener, nek mi objasni neko da pleyu ne izlazi niko da mu omoguci ulaz ili pikenrol, a pogotovo dva zadnja napada pa nasta je ono licilo a zadnji napad umesto da prave blok i ide na ulaz pa da ga lepo fauliraju on iz ocaja pokusava za tri pa nama je trebalo 2 poena a ne trojka, odma sam se setio onog zadnjeg napada olimpijakosa na fajnalfouru kad smo imali dobijenu utakmicu, to nam se redovno desava pa majku mu sta on njima govori na time-autu jel moguce da mi uvek gubimo dobijenu utakmicu

Marko

pre 10 godina

Tipican navijac FMPa. Nepoznavalac kosarke. Najtuznija ekipa u Evropi dobije jednu Barsu usred Katalonije. A njegov mocni FMP ne moze ni Siroki i Buducnost. hahahahahahaha, vrh!!!!!
(Marijan, 28. novembar 2013 23:17)

Brukate Pionir, gubite -18 od nikad slabije Barse. Od francuskih i ukrajinskih amatera i debitanata u najlakšoj grupi u Evroligi.
Zvezda na -18 protiv Makabija nije odustala i u tome je razlika između vas i nas.
Štaviše jel ti poznato 83-86 posle produžetaka?
Doviđenja, prijatno!

Onokao...

pre 10 godina

Svakakvih poraza sam se nagledao, ali da na zadnjem tajm-autu partizana, nanterov pomocni trener ode negde da gleda na TV-u sta ce Vujosevic da postavi, a onda da odmah zatraze tajm i da on kao veliki vizionar dodje i kaze sta su ovi postavili, to nisam video ni na zemljoradnickim igrama u Cokesini. Naravno, razloga za poraz je mnogo i ovo je bio legitiman potez, ali isto tako, stvarno jedan od najjadnijih poteza koje sam sa profesionalne strane ikad video u ovom sportu.

Labud

pre 10 godina

Mogu samo ponosan da budem na sve u KK Partizan. Na kraju krajeva ko se bavio sportom zna da su porazi sastavni deo. Navijaci to gledaju drugacije. Glavu gore momci!

Brat Grimm

pre 10 godina

Musli covece, ti ne da nisi kosarkas nego nisi ni sportski tip. Gledao sam sa babom prvo poluvreme i njen jedini komentar je bio: - Kuku sto je ovaj trapav! I to izvali senilna zena od 100 godina, samo ti nikako da ukapiras!

qqlele

pre 10 godina

Zašto pljujete ove dečake? Seća li se neko kako je izgeldala sezona prošle godine u ovo vreme? Da li je neko iskreno verovao u osvajanje ABA lige i plasman u LE ove godine? Realni budite, malo ko! Prošle smo jedva skrpili kraj s krajem, ove takođe, ali smo imali uigran tim. Da nije bilo povrede Vestermana sve bi izgledalo drugačije. Zašto nismo doveli pleja 14 dana? Ne znam, nisam ekspert da govorim o tome. Da je besparica jedan od razloga siguran sam. Da bi novi plej možda više smetao dok se ne uigra nego bio od pomoći i to je moguće. Da li smem da sudim u procenu uprave posle svih lepih trenutaka koje su nam priredili? Ne smem. Da li će dovseti pleja? Hoće! Da li ćemo harati po lokalu i Eurokupu (ako se ne desi čudo, pa prođemo u TOP 16)? Hoćemo. Da li će se slaviti titule u aprilu i maju? Hoće. Da li ćemo u narednoj sezoni opet od nule? Hoćemo. Da li će svi dežurni pljuvači po igračima i Duletu opet doći ovde i hvaliti ih kao rod rođeni? Hoće. Pa, pogledajte ove nesrećnike od Pantera. 12 godina ih nema nigde i sada kada su se povampirili ne može da se živi od njih, a ni oni neće u TOP 16. A, mi smo se pokunjili i kukamo. Uvek su imali više kinte od nas i uvek će biti iza nas. Zato, ako me neko pita da li sam za osvajanje Eurokupa ili završetka sezone u TOP 16, biram ovo prvo. GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE ! I samo da dodam, da su ovi momci primer kako se bori za dres! Svaka čast dečaci!

Da ne objašnjavam

pre 10 godina

Vratice nam se jednom ovi porazi na po jednu loptu. Fmpovci da cute imaju laksu grupu nemaju prava da se jave.
(Apache, 28. novembar 2013 23:06)

Lakšu grupu?

queen

pre 10 godina

e sad ti ne treba vise plejmeker,ne moras vise da kukas,nego lepo pakuj i ti lepo kofere neka dodje neko ko zna da vodi ekipu,ko se razume u kosarku a ti nastavi da citas knjige i da kukas i slobodno povedi sve ne znalice koje treniras,pocev od tvog kapitena vise ti ni kinsi ne treba,povedi i ceo marketing na celu sa Silobadom,moze i Danilovic da ide sa tobom,bolje i da se ugasite nego da mi vise zivce kidate,ovom mucenju nema kraja,najlosije generacija igraca u istoriji Partizana ciste neznalice,zalosno je na kakve grane spao klub nekada slavne istorije

PosmatraC

pre 10 godina

A sta li igra onaj Dalo da mi je znati. Pa siguran sam da bi i ja sa mesec dana treninga mogao da prevedem loptu preko pola i da se time zavrsi moja obaveza na utakmici, a imam preko 50. Toliko sam se iznervirao , kao i mnogi drugi da nesmem vise da pisem, pocecu da psujem.

milan

pre 10 godina

Ima li taj KK Partizan predsednika?
da li se taj covek bavi klubom?
Dovedite Sasu Djordjevica za predsednika i bice i para i igre
DOSTA BRE VISE!

Samrok sila.

pre 10 godina

Evo sad cu da vam kazem zasto smo izgubili; Dragan je odmarao 39 sekundi(igrao je 39:21)! Eto covek se o'ladio, pa je promasio poslednji sut. Ubuduce neka igra svih 40 minuta. Salu na stranu, svaka cast, igramo sa trecinom ekipe, a razlika je bila samo 1 poen. POZDRAV ZA GOROBARE! GROBARI IZ PANCEVA
(GROBARI PANCEVO, 28. novembar 2013 23:14)
Igrate sa trecinom ekipe? Koliko vam igraca fali, deset, jedanaest?

Boki

pre 10 godina

Dusko Vujosevicu,odlazi bre covece vise iz Partizana da li si ti noralan.Prosle i ove godine izgubili smo 10 utakmica na jednu loptu pojma ti nemas,pokazao si u Csk sta znas.DOSTA VISE ODLAZI...

Marijan

pre 10 godina

Eto grobari,smejali ste se Nelsonu,i provocirali ste nas....I odmah vam se vratilo!!!Izgubilste od najtuznije ekipe u Evroligi...
(Zoran, 28. novembar 2013 22:47)

Tipican navijac FMPa. Nepoznavalac kosarke. Najtuznija ekipa u Evropi dobije jednu Barsu u sred Katalonije. A njegov mocni FMP ne moze ni Siroki i Buducnost. hahahahahahaha, vrh!!!!!

CSKA

pre 10 godina

U CSKA su shvatili na vreme, da covek veze nema sa vodjenjem zrelog tima pa su mu lepo kupili kartu u jednom pravcom, dok ga u Partizanu ne znam zbog kojeg razloga drze, dal zbog njegovog brutalnog ophodjenja prema klincima, koji na kraju zavrsavaju ili u bolnicama ili u nekim B ligama? Da se pitam ja ga nikad ne bih ni dovodio nakon njegovog kraha kod CSKA.

Gregor Fućka

pre 10 godina

Alo nepismeni ljudi,ne znate ništa o košarci i zato nemojte lupati...Kakve izgubljene lopte zbog Milutinova i ostalo? Jednostavno,ne može sa 4 igrača 40 minuta...Gagi je igrao 39:21 minuta,alooo! A fmp što nedeljno plaća 30 hiljada eura to je druga priča! TITULA JE CRNO-BELA !!!

budiveljnik sila iz ukrajine

pre 10 godina

Tako je breee,umire nada gotov je san-evrokup je za vas tako jeeee,bravo Nanter hvala ti na divnoj veceri.
Vil deniels iz auta:))

komatorijum

pre 10 godina

Tako je bre, gazi ragbiste. Ne mogu 60 poena da ubace iako su uboli 11 trojki 6-7 iz ocaja. Polazite kuci bre, 1-6 dokle vise da se blamirate!? Dosta je bilo, nema vise EL sto ste igrali igrali ste, slede susne godine!

ssss

pre 10 godina

Ajmo sad sve delije da se sele na ovu vesti i da ovo komentarisemo. realno partizan ima laksu grupu sto se tice timova koje moze da pobedi. KO je ovaj Nantere i budjavivelnik ?????????? i Ne mogu da prodju grupu, e moji grobari...

Lazar

pre 10 godina

MOJA ZVEZDA NIJE USPELA DA POBEDI AJMO PARTIZANE BAREM TI DA SE SRBIJA RADUJE UZ VAS SMO ZVEZDA I PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Srđan Lalić

pre 10 godina

Igrac Nantera sa brojem 42 zaista pomalo lici na Lebrona Dzejmsa. Ali izgleda i da se i on lozi na to pa cak nosi i onu znojnicu oko glave ko LBJ.

spurs19

pre 10 godina

E sad mi je puno srce..moze Partizan i da izgubi..
(KODAR78, 28. novembar 2013 21:02)

Ovo je komentar večeras posle tesnog poraza Zvezde na jednu loptu od 5 puta skupljeg Makabija.
Šta reći a ne biti uz Nanter?

goxy

pre 10 godina

Jadni mi sa ovakvom upravom,dve nedelje ne dovode pleja,kao da im je to alibi za neprolazak u top 16,ili to uopste ne zele kako mi se cini,umesto da veceras izginu a u cetvrtak u krcatoj Areni dobijemo Ukrajince,ono nista...jos I ovaj Musli,...
Sa Vladom smo isli u TOP 16.sa Duletom ...

milos.k

pre 10 godina

pa dobro bre Vujosevicu jel znas zadnji napad da napravis, svaku cetvrtinu smo imali zadnji napad nijedan nismo iskoristili, strasno, i treba da ispadnemo

Vladan Fegi

pre 10 godina

Najlosiji tim El, mali klub osnovan u Zagrebu. U najjadnijoj grupi, gde treba pobediti neki budjevnik i amatere iz francuske, vi ni do dve pobede necete doci. Jadni Franjo se okrece u grobu.

Trent Meacham

pre 10 godina

E sad mi je puno srce..moze Partizan i da izgubi..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KODAR78, 28. novembar 2013 21:02)


"Dok palme njishu grane" vise nije u modi. Sad se peva ovo, dragi komsija:

http://www.youtube.com/watch?v=xu0oDu2bDFw

Stefan

pre 10 godina

Au kakva karma veceras za srpske predstavnike danas. Naterao sam se da navijam za Partizan posle onakvog poraza moje Zvezde i na kraju gledam i ne verujem ocima KLIZANJE Milosavljevica koje je napravilo presudni faul u presudnom trenutku kao i ko Zvezde Nelson. Auuuu kolika kolicina nesrece danas, ali glavu gore, nesto dobro mora da se desi i jednima i drugima. Pozdrav

Grobar-España

pre 10 godina

Krajnje glup poraz. Imali smo ih u poslednjoj cetvrtini ali umesto da se odlepimo, mi smo im dozvolili da se vrate u utakmicu. Poslednja tri nasa napada katastrofa. Mene brine sto je ovo ko zna koja po redu izgubljena utakmica u tesnom finisu. Steta, morali smo da dobijemo, sve je bilo u nasim rukama. Jos postoje neke sanse, ali mi moramo da dobijemo bar dve do kraja a Nanter da izgubi sve. Mozemo da biramo, dal ´ocemo da "Bijemo" C.S.K.A. u Beogradu, ili da nas Zeljko "Pusti" u Istambulu, Budivelnik cemo valjda nekako da dobijemo. Vesela panorama.

MaksaMax

pre 10 godina

Srbija je uz Nantere!
(katanac na jsd zlo, 28. novembar 2013 21:15)

Rodjace zar malopre nisi reko da je Srbija uz Makabi? ...zbunjujes me sa ovim dvosmislenim porukama! Bice da ti nemas veze sa Srbijom...

vlajzi

pre 10 godina

Steta! ALi svejedno, IDEMO U TOP16, dobijamo Budiveljnik u Areni i Zeljko nas pusta u Istambulu. Pa cak i ako Nanter dobije Budiveljnik u Kijevu, Mi dobijamo CSKA u Beogradu u poslednjem mecu!
IDEMOOOOOOO!!!
Ovako se igra Evroliga, a ne kao ovi sto niko ne zna kako se zovu!

Odmoreni Rakocevic nakon dana pauze

pre 10 godina

Sta bi jedan od osnivaca i predsednik JSD Partizan Franjo Tudjman rekao na ovu sramotu!? I dobro je da nije ziv, da ne gleda ovu bruku svog voljenog tima.

ultrasrbin

pre 10 godina

Dule,
Sta radis.
Tri poslednaj napada nema ko da vodi loptu i organizuje napad.
Sreca onaj pogodak Milosavljevica,ali zar da izgubimo zbog ovoga.

zoran

pre 10 godina

Ovaj Partizan bas divlja ekipa. Igra bez nekog koncepta. Ko prvi dohvati loptu taj shutira.
Uvek kada dodje do tesnog rezultata , po pravilu, nase ekipe gube.

glasac ds-a

pre 10 godina

I Partizan i Cz su veceras na neverovatan nacin izgubili utakmice velikom trapavoscu u samoj zavrsnici,i od gotovog napravili veresiju....a to ce ih kostati zavrsetka takmicenja u EL u grupnoj fazi...

Partizan iz Zagreba

pre 10 godina

Ocekivano. Totalno netalentovana centarska linija, pijani predsednik, trener kojeg je vreme pregazilo, dekadentna kosraka, los izbor Amerikanca,neplacenje dugova...jednostavno katanac sledi. A ionako ne znate nista od kada Tadic i Dodik ne pomazu.

Rade

pre 10 godina

Dule se vec specijalizovao za gubljenje utakmica u finisu. Kladionicari imate uvek siguran fiks u dramaticnim situacijama. Nezna pa nezna i nemoze nista nauciti. Drvo javorovo! Ponovo psuje Bogdanovicu majku a ni sam nezna repertoar psovki koji se njemu upucuju kada ovako naivno, nespretno, neznalacki izgubi utakmicu. Gubi se vise da te negledamo.

Mladen B.Luka

pre 10 godina

Ovaj Vujosevic me nervira isti je ko Radonjic serija 8-o,nema tajm auta sa 6 igraca igra sto je ovu djecu dovodio kad mu sjede na klupi,ima alibi sto nece u Top 16 nije imao pleya.

crni_redstar

pre 10 godina

ne gledam,ali mislim da ce partizan da pobedi,jer oni za razliku od nas nemaju igrace koji konstantno idu u minus sa indeksom,dok je nama katica i radonjica,budite bez brige. jednom los igrac i jednom zbunjen trener. cestitke partizanu na top 16

seljo

pre 10 godina

kad sam video da je onaj pogodio drugo slobodno odmah sam znao da gubimo, jer imamo neki neverovatan maler da kad god imamo odlucujici napad, mi ga nikad ne iskoristimo! :(

Goran

pre 10 godina

@goxy: Dok je Vlada bio u Partizanu (posebno kao pomocni trener), imao je ko da radi sa centrima. Izgleda da mi jos uvek ne shvatamo koliko nam je on znacio. Kod Vlade je Vranes imao dobre role, a bez njega evo kako igra nekada veliki talenat, Musli :(

Lafayette

pre 10 godina

Vazni bodovi otisli u nepovrat!Bez pleja i centra ...ono sto Musli&Gangula igraju se igrom ne moze nazvat!Povreda Lea je prevelik hendikep,Bogdanovic se trosio na prevodjenje lopte i organizaciju umesto da bude rasterecen!Jednostavno Kinsey je van ritma,Bogdan i sinDragan preoptereceni bez izmene!Fakticki igramo sa 5 igraca sto je premalo,da smo imali ili Bertansa ili Lea veceras siguran sam da bi dobili !Pitanje za upravu sta misle:dokle mogu ovih 6-7 igraca da izdrze u ovom ritmu i sta bi bilo sa timom da se eventualno jos neko povredi?!?

čovek

pre 10 godina

Žao mi je momci, ali vi niste za velike utakmice. Imati toliko istrošenog vremena za napad i onako diletantski odigrati kod 61:60...
Uspeli ste samo da nam kidate živce, kao i mnogo puta do sada. Za nešto više, treba i mnogo, mnogo više.
Laku noć

dusan delija

pre 10 godina

steta za partizan kao i za zvezdu. mozda budemo gledali finale eurocupa-a ZVEZDA-PARTIZAN. Fali im malo za Evroligu ali u Evrokupu mogu da idu do kraja i jedni i drugi.

Bagzi

pre 10 godina

I sad srecna cela Srbija. I dalje stojim iza toga da je Partizan morao da pobedi ove Indijance. Steta za Milosavljevica i Bogdanovica sto se maltretiraju sa Duletom i tri drveta u postavi. Bice oni nosioci u nasoj reprezentaciji.

ko ste vi uopste?

pre 10 godina

Koja smejurija, dve amaterske ekipe. Uporedite makabi zvezda sa ovim divljacima. Ko sve ne igra tu evroligu.
(Mikeli, 28. novembar 2013 21:51)

Makabi i ko??? o.O

Nemanja

pre 10 godina

E sramota... Shvatam ja mlad tim, povrede i sve, al ovo je moralo da se dobije kad se namestilo. Vodis 1 i imas loptu i izgubis je. Mislim stvarno... Poceli smo da gubimo u poslednjim sekundama cesto, sve ono sto smo ranije dobijali. Sramota!

felix

pre 10 godina

Svi Cg treneri imaju istu zavrsnicu nekoliko sekundi do kraja napraviti faul pa da sam odlucis o svojoj sudbini. E Dudo,Muto,Zeljko,Sale ...od blata cemo da vas pravimo.

Landenskog

pre 10 godina

Muka mi je od ove uprave, to je kada nemamo centra, pleja i kada Bogdanovic treba da organizuje napad. Uradite nesto, prestanite da kmecite, snadjite se pobodgu za pare!

cojko

pre 10 godina

Definitivno je Milosavljevic najvece zlo Partizana,sve poslednje napade je upravo on upropastio!!!!Dokle vise da nas unistava taj lik!!!Sa ovim timom nek nam je bog u pomoci u domacim takmicenjima.

Milos CZ

pre 10 godina

Neko malopre komentarisao na nasim vestima kako mu je drago sto je Zvezda izgubila 2 razlike. Kaze jos mu draze nego da je bilo -20 ...
E pa druze, znas za onu : "Ko se zadnji smeje, najsladje se smeje" :))
Bio sam jako smoren posle naseg poraza ali ste mi ulepsali vece.
Hvala Vam beskrajno :)

spurs19

pre 10 godina

I Vucic i Covic i FMP....
(Juzni Front 012, 28. novembar 2013 21:36)

Evo zašto. Evo odgovora zašto.
Tako je NANTER!!! Bravo!
Poslali ih na prvi TGV za Evrokup, doviđenja prijatno!
Hvala ti Traore, što si mi popravio veče, ovo je neprocenjivo.
Oni u Evrokupu a Zvezda se bori za TOP16 EL.

Teemu

pre 10 godina

Ako, navijam za Partizan, ali neka, i treba kada pojma nemaju, pogotovo zbog Gagica i Katica. Smesni su, kako su jadno odgirali poslednji napad, cirkuzanti. Smesni ste bre!!!

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Radost igraca nantera kao da su osvojili univerzum a inace nanter ekipa koju smo rasturli 40 razlike bas mi je milo axa ax

Sasho

pre 10 godina

E,moj Dule nisam te kritikovao do danas al ovo je tvoja izgubljena utakmica,nemoze Milosavljevic da ti resi utakmicu nije kapacitet!Moze da odrzava razliku,da juri prednost,al nije Kecman ili Bozic!Dule prst na celo dozovi se pameti!

ajde!

pre 10 godina

Po pravilu ne dajem ovakve izjave, ali sudjenje je bilo ocajno. Ali glava gore, da dobijemo budiveljnik i barsu ili fener, i da izbacimo ove sreckovice nanter!

sasa

pre 10 godina

Uh....... Ovim se i partizan oprostio od EL, i mogu reci samo....jadno...
Uzasna ekipa Nanter, i jasno se videlo da je Partizan bolji, ali zato Partizan je pronasao nacin da zadnja 3 napada proda loptu(??), i pokloni pobedu...
Inace, ovo je Partizan trebao dobiti sa minimum 10 razlike, jer za toliko su bolji... ALi vec 16 izgubljeni lopti, na pocetku 3 cetvrtine, i lavernj, koji je odigrao "domacinski", ode nanter u drugi krug, sa duplo slabijom ekipom od Partizana...
Partizan sad ce vec 3 godine bez pobede na strani u EL, i ovo se sad vec moze nazvati debakl... I ne, ne treba pricati o povredema, jer to zvuci jadno... ALi sta reci, kad se nema ni da se plati porez... E moj Dule, citaju ti lekcije svi odreda..

Staridz

pre 10 godina

Ajde bre Nanter igraj i bori se,samo da Nanter pobedi daj boze-mi smo veceras izgubili tesno i mnogo boli al i partizan mora da izgubi,ne mogu oni da prodju u top16 a mi ne.
NAPRED NANTER

Captain Cally

pre 10 godina

Kazna, nemamo centre, imamo dva klovna. Bogu hvala pa nema TOP sestaest, ionako ne treba da igramo tamo kada ne mozemo da pobedimo Nanter. A dogodine Boze zdravlja da ne gledamo ove dve balvancine ispod kosa.

Oj baksuzi, materini janjci!

pre 10 godina

ne gledam,ali mislim da ce partizan da pobedi,jer oni za razliku od nas nemaju igrace koji konstantno idu u minus sa indeksom,dok je nama katica i radonjica,budite bez brige. jednom los igrac i jednom zbunjen trener. cestitke partizanu na top 16
(crni_redstar, 28. novembar 2013 22:30)

Baksuze i njih si izbaksuzirao!

Partizan zagrebacki klub

pre 10 godina

Musli i Gagic pozvani u reprezentaciju pre Bobija? Tako ce to biti uvek dok mali zagrebacki klub kroji kosarkasku sudbinu Srbije.

tralala

pre 10 godina

Nama balvan Musli, njima Rasko banana. Za dobrobit srpske kosarke, uz duzno postovanje prema njima, voleo bih voleo voleo voleo da oni batale kosarku.

vesele sedamdesete

pre 10 godina

Jeftino izgubljene lopte u poslednjim sekundama i u Pioniru i u Francuskoj koštale su naše klubove. Danak neiskustvu. Ne smeju se noge oduzeti u tim trenucima. Ovo se ne bi desilo Đorđeviću, Daniloviću, Bodirogi...ređajte po izboru. To je ona vrednost koja pravi razliku. Ali šta je tu je, svaka čast na želji i borbenosti i crno-belima i crveno-belima.

Voleo bih da nam se vrate.

pre 10 godina

Partizan bez pomoci Tadica i vrhunskog strelca Dodika prosto nije imao sanse protiv egozticnog protivnika. Ko zna ako se ikada vrati ovaj prekopotrebni duo, mozda partizan i ne bude kolekcionar zlatnog fenjera kojeg je toliko godina uspesno cuvao u svojim vitrinama.

ercov

pre 10 godina

Partizan van Beograda ne lici na sebe,stice se utisak da imaju tezi kompleks gostujuceg terena.
Nanter je zreo za -20 na svom terenu ali sta to vredi kada smo mi tako jadni i bez ideje kada treba da se rezultatski odlepimo. Ako se ne trgnemo u drugom delu utakmice i ne zaigramo agresivno kako to radimo u Pioniru onda nam nema spasa.Ukoliko izgubimo ovu utakmicu onda nema nista od prolaza u TOP 16 jer osim Budiveljnika mi nemozemo nikog vise da dobijemo.

realno

pre 10 godina

Sale legenda i treba da bude nacionalni trener. Covek je toliko puta resio utakmice koje su bile mnogo znacajnije. Ovi se plase da sutiraju i kad imaju pobedu u rukama.

jsd zlo

pre 10 godina

Toooooooo!! BRUKE Srbije u najslabijoj grupi biće zadnji! Kako vam se vraća za svo zlo! Zvezda u svima utakmicama osim jedne imala pobedu a vi gubite od dve najslabije ekipe u Evroligi. Mislim posle vas. Žali bože državnih para! Nego jel plaćen porez pa se dovodi još jedno NBA pojačanje??

Kide

pre 10 godina

Drugu godinu za redom ispadamo iz top16 na jednu loptu,tuzno tako blizu a tako daleko.Ne moze se igrati bez pleja i centra ozbiljna kosharka.

UPRAVA NAPOLJE

pre 10 godina

Lose lose. Bez ideje u napadu, ispucavanje trojki. I vise skokova imaju od nas. Musli standardno los. Ako ove ne mozemo pobijediti nazalost i nismo za top 16

NYHC

pre 10 godina

Molim vas tražite pleja još malo, kao da pred sezonu tražite a ne u situaciji kad nam gori pod nogama. + su nam centri dominacija totalna

anabanana

pre 10 godina

Daj bre, pa mi smo poslednju ozbiljnu utakmicu u EL dobili kad je Nikola Pekovic igrao...Posle toga sve neka suplja prica sa Raduljicom, Muslijem, Gagicem...Bambergom, Nanterom, Budiveljnikom...Bez pleja, bez 3, bez 5... Svi idu napred, samo mi u rikverc, to je ocigledno...Ja cu uvek biti uz njih, ali je ovo po meni realno. Tanki smo mnogo za EL. I ove instant ekipe nas dobijaju, sto ranije nije bio slucaj. To je problem...

njegoš

pre 10 godina

Milutinov lupa čistu bananu igraču Nantera ....Vujošević ne samo da ne sme da prigovori sudijama nego zove time out, dere se na Milutinova psuje ga i izbacuje iz petorke na sušenje....što kaže narodna poslovica "u evro ligi se poznaju junaci"

nestor

pre 10 godina

Strašno je što mi i protiv nantera imamo ovako jezivo sudjenje...ne vidim kako možemo dobiti ako je skoro svaki naš šut iz kontakta,a njima je svirano 6-7 faulova.

ABC

pre 10 godina

Partizan definitivno treba novog trenera. Ova ziheraska igra na ekstremno mali broj poena vise ne prolazi i tu samo novi trener i novi mentalitet mogu pomoci da se Partizan trgne iz ovog melanoholicnog stanja. Partizan vec tradicionalno odigra bar jednu cetvrtinu u kojoj jedva prebace 5 poena i takvi prazni hodovi su prevelik luksuz i za dulplo jace ekipe. Evroliga je zavrsena za Partizan, jer tesko da ovakvom igrom mogu ostvariti rezultat protiv ovih Francuza.

nik

pre 10 godina

taman prevlada onaj osecaj srece musli se izborio za poziciju, rekoh daj gurni mu dole da uzida, tako i bi, zida musli i gle cuda dobija nekog u duelu 1 na 1 i zavrce horog..........ivica table

FMP zlo srbije!

pre 10 godina

Srbija je uz Nantere!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (katanac na jsd zlo, 28. novembar 2013 21:15)

E zbog ovakvih mi je drago sto Makabi nema pojma ko ste! hahahahahah

ultrasrbin

pre 10 godina

Nanter ima pravo na miks fudbala i kosarke u odbrani. Tri cista igranja nogom sudija previdi i eto njih na plus 4,a zatim previdi i faul nad muslijem pa svira korake.

miloš

pre 10 godina

U ovom trenutku može se slobodno reći da je Kinzi promašena investicija. Igrač koji je doveden da kao iskusan lomi utakmice šest puta se hvata šuta i šest puta promašuje, a ovo mu nije prva takva utakmcia. Na kraju imamo polu-zdravog igrača koji "samo" gilja u odbrani, što realno može raditi bilo koji Partizanov klinac. Jest da je lako biti general posle bitke, ali da su pare za njega uložili u neku peticu...

danilo

pre 10 godina

Ovo Dalo dete ako ovako nastavi, neće nam trebati novi plej.
A ne bi bilo loše poraditi na njegovom državljanstvu jer ako ovako igra sa 18 godina, a kod Duleta je,šta će biti u 25.?!

Darko

pre 10 godina

toliko mi je zao milosavljevica i bogdanovica NEMOGU DA POKAZU KAKVI SU SUTERI ZATO STO NEMMO NI PLEJA NI CENTRA . MA UZAS SAMO MALO DA SE RASTERETE UBACIVALI OBOJICA PO 30 PO UTAKMICI . MUSLI I GAGIC KAO SA DRUGE PLANETE NEMOGU DA VERUJEM

grobar ns

pre 10 godina

Voleo bi da mi objasni neko, ko je taj kosarkaski strucnjak proglasio Muslija za velikog talenta. Decko je hendikepiran, niti ima ledjnu tehniku, niti polu-horog, da ne pominjem kako mu lopta ispada iz ruku. On i Gagic cine najgori centarski par u istoriji Partizana. Nekad gde smo imali veliku prednost, sad smo najtanji...

cici

pre 10 godina

musli znam da cistas komentare zato poruka za tebe: ti si ubedljivo najlosija karika u ovom timu! toliko si nesiguran I los igrac da prosto ne znam zasto uopste ulazis u igru!

Bagzi

pre 10 godina

Koji lom ovi Francuzi. Jedino sto skacu. Partizan moze ovo da dobije. Igraju kao Indijanci ( izvinjavam se jednoj navijackoj grupi koja je igrala oko vatre ). :)))

milosPFC

pre 10 godina

Ova 'odbrana' sto igra Nanter, u rukometu bi bila sankcionisana sa 2 minuta u svakom napadu. Jbg, kad neko ne zna da igra kosarku, sudija mora da mu dozvoli da bije kad igra kuci...

Marko

pre 10 godina

Izvini Musli, ali mislim da stvarno nisi kalibar ni za mnogo slabije klubove od Partizana. Tebi sve najbolje, a nama zelim da ti nadjemo zamenu.

sofronije

pre 10 godina

Ovog Muslija jedino da poklonimo Elektrodistribuciji, mozda njima moze da posluzi da prikace neke kablove na njega, ima visinu... posto vec nema ni znanja ni talenta za sport... Pa Slavko Vranes je za ovog okretan kao balerina... Odbranu igramo kriminalno lose... Kako smo odigrali drugu cetvrtinu rezultat je odlican, nadam se da ne mozemo groe od ovoga (samo da me ne demantuju), valjda cemo povratiti neku igru pa da ih dobijemo. mozemo da pobredimo, kada se oni nisu odlepili sa ovakvom nasom igrom znaci da pojma nemaju... Napred Partizan !

queen

pre 10 godina

bezidejnost u napadu,smusenost u odbrani,prosecni bekovi,bez plejmekera,igranje bez i jednog centra,to je ekipa partizana u par reci ove sezone,svaki komentar je suvisan.

Brat Grimm

pre 10 godina

Musli covece, ti ne da nisi kosarkas nego nisi ni sportski tip. Gledao sam sa babom prvo poluvreme i njen jedini komentar je bio: - Kuku sto je ovaj trapav! I to izvali senilna zena od 100 godina, samo ti nikako da ukapiras!

anabanana

pre 10 godina

Daj bre, pa mi smo poslednju ozbiljnu utakmicu u EL dobili kad je Nikola Pekovic igrao...Posle toga sve neka suplja prica sa Raduljicom, Muslijem, Gagicem...Bambergom, Nanterom, Budiveljnikom...Bez pleja, bez 3, bez 5... Svi idu napred, samo mi u rikverc, to je ocigledno...Ja cu uvek biti uz njih, ali je ovo po meni realno. Tanki smo mnogo za EL. I ove instant ekipe nas dobijaju, sto ranije nije bio slucaj. To je problem...

manuginobili

pre 10 godina

O tugo i zalosti...Nanter je valjda najniza ekipa u El a svi ovi "tornjevi" Partizana nisu u stanju da to iskoriste,Musli,Gagic,Milutinov,Lauvergne svi su preko 210 a kosa ne mogu da daju iako ih cuvaju igraci i po 10 cm nizi od njih!!!...gdje nestade cuvena Partizanova skola centara,gdje su novi Divac,Rebraca,Drobnjak,Krstic?...Ma i Kosta Perovic bi veceras bio dovoljan za pobjedu,on je za ove balvane profesor kosarke

Da ne objašnjavam

pre 10 godina

Vratice nam se jednom ovi porazi na po jednu loptu. Fmpovci da cute imaju laksu grupu nemaju prava da se jave.
(Apache, 28. novembar 2013 23:06)

Lakšu grupu?

MaksaMax

pre 10 godina

Srbija je uz Nantere!
(katanac na jsd zlo, 28. novembar 2013 21:15)

Rodjace zar malopre nisi reko da je Srbija uz Makabi? ...zbunjujes me sa ovim dvosmislenim porukama! Bice da ti nemas veze sa Srbijom...

Lazar

pre 10 godina

MOJA ZVEZDA NIJE USPELA DA POBEDI AJMO PARTIZANE BAREM TI DA SE SRBIJA RADUJE UZ VAS SMO ZVEZDA I PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Onokao...

pre 10 godina

Svakakvih poraza sam se nagledao, ali da na zadnjem tajm-autu partizana, nanterov pomocni trener ode negde da gleda na TV-u sta ce Vujosevic da postavi, a onda da odmah zatraze tajm i da on kao veliki vizionar dodje i kaze sta su ovi postavili, to nisam video ni na zemljoradnickim igrama u Cokesini. Naravno, razloga za poraz je mnogo i ovo je bio legitiman potez, ali isto tako, stvarno jedan od najjadnijih poteza koje sam sa profesionalne strane ikad video u ovom sportu.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Steta! ALi svejedno, IDEMO U TOP16, dobijamo Budiveljnik u Areni i Zeljko nas pusta u Istambulu. Pa cak i ako Nanter dobije Budiveljnik u Kijevu, Mi dobijamo CSKA u Beogradu u poslednjem mecu!
IDEMOOOOOOO!!!
Ovako se igra Evroliga, a ne kao ovi sto niko ne zna kako se zovu!

(vlajzi, 28. novembar 2013 22:57)

Batke ja veceg optimistu u svom zivotu jos nisam sreo a ni skoro gluplji i nerealniji komentar!!!

Владан Тегелтија

pre 10 godina

Voleo bi da mi objasni neko, ko je taj kosarkaski strucnjak proglasio Muslija za velikog talenta. Decko je hendikepiran, niti ima ledjnu tehniku, niti polu-horog, da ne pominjem kako mu lopta ispada iz ruku. On i Gagic cine najgori centarski par u istoriji Partizana. Nekad gde smo imali veliku prednost, sad smo najtanji...
(grobar ns, 28. novembar 2013 21:51)
Свака ти је ка Његошева.

Vladan Fegi

pre 10 godina

Najlosiji tim El, mali klub osnovan u Zagrebu. U najjadnijoj grupi, gde treba pobediti neki budjevnik i amatere iz francuske, vi ni do dve pobede necete doci. Jadni Franjo se okrece u grobu.

Boki

pre 10 godina

Dusko Vujosevicu,odlazi bre covece vise iz Partizana da li si ti noralan.Prosle i ove godine izgubili smo 10 utakmica na jednu loptu pojma ti nemas,pokazao si u Csk sta znas.DOSTA VISE ODLAZI...

danilo

pre 10 godina

Ovo Dalo dete ako ovako nastavi, neće nam trebati novi plej.
A ne bi bilo loše poraditi na njegovom državljanstvu jer ako ovako igra sa 18 godina, a kod Duleta je,šta će biti u 25.?!

Miljan

pre 10 godina

Iako cu ponovo da dsobijem minuse, ali verovatno samo od onih koji su zaludjeni navijaci i kosarku ne poznaju bas mnogo, ponovicu da je nezalost vreme da se Dule malo odmori od Partizana i Partizan od Duleta!

Mi sa ovom igrom u Evropi nemamo vise sta da trazimo, svi su nas uveliko procitali, a uz duzno postovanje za dosadasnje rezultate, nas trener u svojoj trenerskoj filozofiji ne menja bas nista! U skoku vise nismo dominantni, a to je jedino na cemu je in radio sve ove godine i dobijao poneku utakmicu, a ovo sto dajemo u napadu moze da prodje kod ovakve divlje ekipe kakav je Nanter, ali sa nekom ozbiljnijom od ove improvizacije Bogdana i Gagija nema nista, a mi APSOLUTNO NISTA DRUGO NE IGRAMO U NAPADU, jer Dule sem guranje lopte pod kos NISTA DRUGO NIJE IGRAO svih ovih godina, ne igra ni sad, a ne znam ni kako ce dok imamo ova 2 balvana!!!

Nama fali ozbiljan plej, fali nam jak dominantan centar, fali nam jako krilo jer mislim da od Bertansa do sledece sezone nema nista, a mislim da nam fali i neko nov na klupi, sa nekim novim idejama i mozda malo savremenijim shvatanjem kosarke, jer uz duzno postovanje Dule je ipak trener iskljucivo za nasu ligu!!!

Jos kada bi imali para da sve to platimo, jer je davno jasno da mi nekog mladog Partizanovog nemamo ni na vidiku, a mislim da cemo tek poceti da zalimo za parama koje smo, ni sam ne znam kako, potreosili!

Neko

pre 10 godina

Dule,hvala na svemu do sada,ali vreme je da trener bude neko drugi.Ne ide vise ovako,mi dve godine nemamo ni normalnog pleja ni normalnog centra i stalno gubimo neizvesne zavrsnice.Od ovih Milutinova,Gagica i Muslija nema nista iako su jos mladi.Oni ne mogu ni 5 skokova da zabeleze,a Milutinov ne zna ni zicer da pogodi.Druga stvar zasto faul na 5 sekundi do kraja na njihovom pleju umesto da se brani napad?To Dule radis celu karijeru i stalno gresku pravis.Zbog toga i zbog nemogucnosti da se dovedu sponzori vreme je za novog trenera i upravu.

FMP zlo srbije!

pre 10 godina

Srbija je uz Nantere!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (katanac na jsd zlo, 28. novembar 2013 21:15)

E zbog ovakvih mi je drago sto Makabi nema pojma ko ste! hahahahahah

Darko

pre 10 godina

toliko mi je zao milosavljevica i bogdanovica NEMOGU DA POKAZU KAKVI SU SUTERI ZATO STO NEMMO NI PLEJA NI CENTRA . MA UZAS SAMO MALO DA SE RASTERETE UBACIVALI OBOJICA PO 30 PO UTAKMICI . MUSLI I GAGIC KAO SA DRUGE PLANETE NEMOGU DA VERUJEM

grobar ns

pre 10 godina

Voleo bi da mi objasni neko, ko je taj kosarkaski strucnjak proglasio Muslija za velikog talenta. Decko je hendikepiran, niti ima ledjnu tehniku, niti polu-horog, da ne pominjem kako mu lopta ispada iz ruku. On i Gagic cine najgori centarski par u istoriji Partizana. Nekad gde smo imali veliku prednost, sad smo najtanji...

Bog Gvozdja

pre 10 godina

eto vam ga na ahahahahahahaha toooo a nama ste se smijali
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (delija@le, 28. novembar 2013 22:46)

pa mi se vama smejemo i dalje. Mi smo Partizan, a vi ko ste??? hahahah

nikola

pre 10 godina

ne moze bez pleja da se igra kosarka alooooooo! dalo decko ima 18 godina koju on moze evroligu da igra, a mi kao dovodimo pleja do kraja ove nedelje pa realno i ne treba nikog da dovodimo lepo da otpustimo kinsija i da igraju samo nasi klinci pa sta bude u nasoj ligi.... bez para nema muzike opste poznata cinjenica jedino nase komsije i sa parama ne znaju da naprave ekipu....

18+

pre 10 godina

ja sam posle dygo dygo vremena shvatio da je dule vrlo neinteligentan trener, nek mi objasni neko da pleyu ne izlazi niko da mu omoguci ulaz ili pikenrol, a pogotovo dva zadnja napada pa nasta je ono licilo a zadnji napad umesto da prave blok i ide na ulaz pa da ga lepo fauliraju on iz ocaja pokusava za tri pa nama je trebalo 2 poena a ne trojka, odma sam se setio onog zadnjeg napada olimpijakosa na fajnalfouru kad smo imali dobijenu utakmicu, to nam se redovno desava pa majku mu sta on njima govori na time-autu jel moguce da mi uvek gubimo dobijenu utakmicu

keep calm and listen black panters

pre 10 godina

hahahaha, citam komentare na vest o porazu FMPa i sada komentare na porazu Partizana. Na stranu to sto na vestima o Partizanu ima uvek troduplo vise komentara, ali zanimljivo da Grobari jedva da su napisali 10tak komentara na vest o porazu FMPa, a ovde NAJEZDA PANTERA!
Sta da vam kazem, Panteri, hvala sto pratite INSTITUCIJU! Znate i vi sta je najbolje iz Srbije, niste ni vi ludi...

Sava

pre 10 godina

Nista od fudbala, nista ni od kosarke, ostaje nam samo jos Nole jedina svetska klasa koju trenutno imamo i superstar planetarnih razmera.

Borky

pre 10 godina

Uff kakva amaterska kosarka. Odavno nisam pogledao losiju utakmicu. Obe ekipe treba diskvalifikovati jer sire anti-kosarku. Joj boze jos ne mogu doci sebi sta sam ja gledao.

CSKA

pre 10 godina

U CSKA su shvatili na vreme, da covek veze nema sa vodjenjem zrelog tima pa su mu lepo kupili kartu u jednom pravcom, dok ga u Partizanu ne znam zbog kojeg razloga drze, dal zbog njegovog brutalnog ophodjenja prema klincima, koji na kraju zavrsavaju ili u bolnicama ili u nekim B ligama? Da se pitam ja ga nikad ne bih ni dovodio nakon njegovog kraha kod CSKA.

Marijan

pre 10 godina

Eto grobari,smejali ste se Nelsonu,i provocirali ste nas....I odmah vam se vratilo!!!Izgubilste od najtuznije ekipe u Evroligi...
(Zoran, 28. novembar 2013 22:47)

Tipican navijac FMPa. Nepoznavalac kosarke. Najtuznija ekipa u Evropi dobije jednu Barsu u sred Katalonije. A njegov mocni FMP ne moze ni Siroki i Buducnost. hahahahahahaha, vrh!!!!!

nn

pre 10 godina

Koja smejurija, dve amaterske ekipe. Uporedite makabi zvezda sa ovim divljacima. Ko sve ne igra tu evroligu.
(Mikeli, 28. novembar 2013 21:51

U pravu si. Fmp igra evroligu. Ko sve tu ne igra...

oprem dobro

pre 10 godina

Da li je moguce da DV igra sa Milutinovim skoro celu zadnju 4, pet kljucnih lopti smo izgubili zbog njega. Kad igra pik,njegov igrac,udvaja naseg pleja na 10 metara o on bezi od lopte ni sam ne zna gde. Nema ga na skoku,da ne pricam o poenima. Mada i ostala dvojica,Gagic i Musli,nisu mnogo bolji. Nemamo poena sa klupe,duplo golo,ne mogu Bogdanovic,Milosavljevic,Kinsi i Zofri da nose igru sve vreme. Malo je to igraca za EL. Ovo je utakmica koja bi nam mnogo,mnogo znacila,morala je mnogo hrabrije da se odigra,posebno od igraca sa klupe.

Ratko

pre 10 godina

Lijte kise hladne vode Partizan ode, Partizan ode! Ajde sad drugari nazad na vesti o Zvezdi da velicate Makabi. Za razliku od vas mi jos uvek imamo bolje sanse. Sramota da bivsi Evropski prvak i redovan ucesnik Eurolige ne moze da prodje u grupi pored Nantera i Budivljenika.

queen

pre 10 godina

e sad ti ne treba vise plejmeker,ne moras vise da kukas,nego lepo pakuj i ti lepo kofere neka dodje neko ko zna da vodi ekipu,ko se razume u kosarku a ti nastavi da citas knjige i da kukas i slobodno povedi sve ne znalice koje treniras,pocev od tvog kapitena vise ti ni kinsi ne treba,povedi i ceo marketing na celu sa Silobadom,moze i Danilovic da ide sa tobom,bolje i da se ugasite nego da mi vise zivce kidate,ovom mucenju nema kraja,najlosije generacija igraca u istoriji Partizana ciste neznalice,zalosno je na kakve grane spao klub nekada slavne istorije

GROBARI PANCEVO

pre 10 godina

Evo sad cu da vam kazem zasto smo izgubili; Dragan je odmarao 39 sekundi(igrao je 39:21)! Eto covek se o'ladio, pa je promasio poslednji sut. Ubuduce neka igra svih 40 minuta. Salu na stranu, svaka cast, igramo sa trecinom ekipe, a razlika je bila samo 1 poen. POZDRAV ZA GOROBARE! GROBARI IZ PANCEVA

Neko iz mase

pre 10 godina

Nanter gubi sve do kraja,
mi dobijamo Budjave i sa CSKA sami odlucujemo o svojoj sudbini..
samo realno, nemamo da sta da trazimo u top16 kad nista u nasoj igri nije top...

Teemu

pre 10 godina

Vidim da se Panteri nasladjuju nasim porazom, razumem vas, posto i ja isto navijam za sve ekipe koje igraju protiv vas i koje mogu da uticu na to da ne prodjete dalje, ali mi za razliku od vas imamo ovaj trofej i 4 F4, mozete do sutra da se smejete.

ercov

pre 10 godina

Partizan van Beograda ne lici na sebe,stice se utisak da imaju tezi kompleks gostujuceg terena.
Nanter je zreo za -20 na svom terenu ali sta to vredi kada smo mi tako jadni i bez ideje kada treba da se rezultatski odlepimo. Ako se ne trgnemo u drugom delu utakmice i ne zaigramo agresivno kako to radimo u Pioniru onda nam nema spasa.Ukoliko izgubimo ovu utakmicu onda nema nista od prolaza u TOP 16 jer osim Budiveljnika mi nemozemo nikog vise da dobijemo.

nik

pre 10 godina

taman prevlada onaj osecaj srece musli se izborio za poziciju, rekoh daj gurni mu dole da uzida, tako i bi, zida musli i gle cuda dobija nekog u duelu 1 na 1 i zavrce horog..........ivica table

Hercegovina cijela crno bijela

pre 10 godina

a kako nijesmo dobili ovaj cemer i bijedu od tima nije mi jasno ?? Ovi francuxi kända su retardirani ali nasi ni to ne mogu pobijedit

Marko

pre 10 godina

Izvini Musli, ali mislim da stvarno nisi kalibar ni za mnogo slabije klubove od Partizana. Tebi sve najbolje, a nama zelim da ti nadjemo zamenu.

fox

pre 10 godina

Mi zvezdaši koji smo nastali fuzijom sa FMP-om,imamo 7,8 miliona evra budžet,i nećemo proći u TOP 16...iza sebe imamo katastrofalne rezultate..Partizan ima rezultate a budžet bedan.

PosmatraC

pre 10 godina

A sta li igra onaj Dalo da mi je znati. Pa siguran sam da bi i ja sa mesec dana treninga mogao da prevedem loptu preko pola i da se time zavrsi moja obaveza na utakmici, a imam preko 50. Toliko sam se iznervirao , kao i mnogi drugi da nesmem vise da pisem, pocecu da psujem.

c7-5

pre 10 godina

Na zalost Partizan sa ovakvim timom i ne zasluzuje top 16. Tesko mi je to da kazem ali sa 3 igraca koji pruzaju maksimum a ostali nisu ni za Partizan nema sanse. Najbolji se trose celu utakmici i na kraju tim placa cenu. A ostali, a svi znamo ko su ti igraci ne umeju da stoje na nogama. Mozda smo mi navijaci preostri jer smo navikli na drugaciji Partizan ali ovo je stvarnost. Klub prvo mora da se iscupa iz problema sa tim slede bolja pojacanja i bolji tim koji ce dobijati ovakve utakmice. Nije mi krivo jer mnogo gore je kada si platio skupe igrace a tim ti gubi. Ovako, ovo je stvarnost. Ipak svi mi koji volimo Partizan verujemo u bolje igre i u to ne sumnjam. Bice mnogo bolje onda kada se niko ne bude nadao, kad treba.

parmalat

pre 10 godina

ovo je ubedljivo najgori tim Partizana u zadnjih 10 god ... staticni i bezidejni napadi,odbrana i skok u odbrani katastrofa a po tome smo bili prepoznatljivi godinama... nismo ove god za top 16 i to je to idemo dalje...

FMP zlo srbije!

pre 10 godina

Radost igraca nantera kao da su osvojili univerzum a inace nanter ekipa koju smo rasturli 40 razlike bas mi je milo axa ax
(samork sila SLUsamrok, 28. novembar 2013 22:48)

Pa pricam ja vec godinama da ste vi SAMPIONI PRIPREMNOG PERIODA a vi mi minuse davaste. hahahahahahahah
Naravno da ce da se raduju kao da su osvojili univerzum... pobedili su Partizan. Kad su s vama igrali, verovatno nisu ni znali ko ste. :D

jsd zlo

pre 10 godina

Toooooooo!! BRUKE Srbije u najslabijoj grupi biće zadnji! Kako vam se vraća za svo zlo! Zvezda u svima utakmicama osim jedne imala pobedu a vi gubite od dve najslabije ekipe u Evroligi. Mislim posle vas. Žali bože državnih para! Nego jel plaćen porez pa se dovodi još jedno NBA pojačanje??

Labud

pre 10 godina

Mogu samo ponosan da budem na sve u KK Partizan. Na kraju krajeva ko se bavio sportom zna da su porazi sastavni deo. Navijaci to gledaju drugacije. Glavu gore momci!

Coa

pre 10 godina

Steta...svaka cast Milosavljevicu...jednostavno on nije igrac koji resava...vise borbeno nego kvalitetno izdanje Partizana...definitivno fali kvalitetna petica i jedinica...

spurs19

pre 10 godina

E sad mi je puno srce..moze Partizan i da izgubi..
(KODAR78, 28. novembar 2013 21:02)

Ovo je komentar večeras posle tesnog poraza Zvezde na jednu loptu od 5 puta skupljeg Makabija.
Šta reći a ne biti uz Nanter?

SGGD

pre 10 godina

mislim da je dule izbaksuzirao i nas i zvezdu onom izjavom od pre desetak dana da oba kluba idu u top 16. kad to kazem, mislim da je sto se bar partizana tiče isuviše opteretio ekipu. ponovo gubimo u neizvesnoj završnici. ovi večeras ništa bolji od mzt-a. a njih smo jedino dobili na pola koša razlike. nažalost greške iz proteklih sezona u evroligi se ponavljaju. nažalost ovi momci ne mogu dalje od lokalne lige. šteta, talenta ne fali, ali...

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Radost igraca nantera kao da su osvojili univerzum a inace nanter ekipa koju smo rasturli 40 razlike bas mi je milo axa ax

Grunf

pre 10 godina

steta,ali dobro,nismo kompletni.Kad se vrati Bertans i dobar bek,nema zime za ABA i prvenstvo Srbije.Panteri igraju u najjacem sastavu i opet su krs.Mi da smo kompletni,lagano Top 16,ovako,nazalost,daleko od Top 16.

vrh

pre 10 godina

pre svake utakmice Partizana u Evropi zelim nekako da nateram sebe da ipak navijam za njih ali onda procitam sve te komentare tastatura grobara koliko se samo raduju kada mi izgubimo i onda jednostavno ne mogu da im pozelim da prodju u top 16. Valjda zato sto smo tako jadni i jedni i drugi i nemamo srece i gubimo tesno utakmice. Bez obzira-hvala ti Zvezdo!!!

qqlele

pre 10 godina

Zašto pljujete ove dečake? Seća li se neko kako je izgeldala sezona prošle godine u ovo vreme? Da li je neko iskreno verovao u osvajanje ABA lige i plasman u LE ove godine? Realni budite, malo ko! Prošle smo jedva skrpili kraj s krajem, ove takođe, ali smo imali uigran tim. Da nije bilo povrede Vestermana sve bi izgledalo drugačije. Zašto nismo doveli pleja 14 dana? Ne znam, nisam ekspert da govorim o tome. Da je besparica jedan od razloga siguran sam. Da bi novi plej možda više smetao dok se ne uigra nego bio od pomoći i to je moguće. Da li smem da sudim u procenu uprave posle svih lepih trenutaka koje su nam priredili? Ne smem. Da li će dovseti pleja? Hoće! Da li ćemo harati po lokalu i Eurokupu (ako se ne desi čudo, pa prođemo u TOP 16)? Hoćemo. Da li će se slaviti titule u aprilu i maju? Hoće. Da li ćemo u narednoj sezoni opet od nule? Hoćemo. Da li će svi dežurni pljuvači po igračima i Duletu opet doći ovde i hvaliti ih kao rod rođeni? Hoće. Pa, pogledajte ove nesrećnike od Pantera. 12 godina ih nema nigde i sada kada su se povampirili ne može da se živi od njih, a ni oni neće u TOP 16. A, mi smo se pokunjili i kukamo. Uvek su imali više kinte od nas i uvek će biti iza nas. Zato, ako me neko pita da li sam za osvajanje Eurokupa ili završetka sezone u TOP 16, biram ovo prvo. GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE ! I samo da dodam, da su ovi momci primer kako se bori za dres! Svaka čast dečaci!

komatorijum

pre 10 godina

Tako je bre, gazi ragbiste. Ne mogu 60 poena da ubace iako su uboli 11 trojki 6-7 iz ocaja. Polazite kuci bre, 1-6 dokle vise da se blamirate!? Dosta je bilo, nema vise EL sto ste igrali igrali ste, slede susne godine!

moro

pre 10 godina

Pljujte koliko hocete ja sam za korenite prome moj glas ide za Milojevica iz Mega Vizure i novo rukovodstvo, ako ima ko pametan pa makar i ovi iz FMP-a mozda i spasu Srpsku kosarku, a ja da jednog dana kazem sebi da imam njuh za talente. Ali zelje su jedno a ljudske sujete nesto sasvim drugo. Mnogo mi je zao mog kluba koji se nalazi pred gasenjem a zlatnim slovima je ispisivao istoriju evropske kosarke.

sarajevo.ba

pre 10 godina

Hahahahahahahaha Evrokup rodjaci:))
(Volim te Nanter, 28. novembar 2013 22:52)

hahahahahahahahahahahahahahahahahaha najjaciiiiii

ko ste vi uopste?

pre 10 godina

Koja smejurija, dve amaterske ekipe. Uporedite makabi zvezda sa ovim divljacima. Ko sve ne igra tu evroligu.
(Mikeli, 28. novembar 2013 21:51)

Makabi i ko??? o.O

Milos CZ

pre 10 godina

Neko malopre komentarisao na nasim vestima kako mu je drago sto je Zvezda izgubila 2 razlike. Kaze jos mu draze nego da je bilo -20 ...
E pa druze, znas za onu : "Ko se zadnji smeje, najsladje se smeje" :))
Bio sam jako smoren posle naseg poraza ali ste mi ulepsali vece.
Hvala Vam beskrajno :)

Odmoreni Rakocevic nakon dana pauze

pre 10 godina

Sta bi jedan od osnivaca i predsednik JSD Partizan Franjo Tudjman rekao na ovu sramotu!? I dobro je da nije ziv, da ne gleda ovu bruku svog voljenog tima.

goxy

pre 10 godina

Jadni mi sa ovakvom upravom,dve nedelje ne dovode pleja,kao da im je to alibi za neprolazak u top 16,ili to uopste ne zele kako mi se cini,umesto da veceras izginu a u cetvrtak u krcatoj Areni dobijemo Ukrajince,ono nista...jos I ovaj Musli,...
Sa Vladom smo isli u TOP 16.sa Duletom ...

Владан Тегелтија

pre 10 godina

22
Gagic ko Lebron do samog obruca...neprocenjivo
(ledu, 28. novembar 2013 22:25)
Стварно непроценљиво

milos.k

pre 10 godina

pa dobro bre Vujosevicu jel znas zadnji napad da napravis, svaku cetvrtinu smo imali zadnji napad nijedan nismo iskoristili, strasno, i treba da ispadnemo

Marko

pre 10 godina

Tipican navijac FMPa. Nepoznavalac kosarke. Najtuznija ekipa u Evropi dobije jednu Barsu usred Katalonije. A njegov mocni FMP ne moze ni Siroki i Buducnost. hahahahahahaha, vrh!!!!!
(Marijan, 28. novembar 2013 23:17)

Brukate Pionir, gubite -18 od nikad slabije Barse. Od francuskih i ukrajinskih amatera i debitanata u najlakšoj grupi u Evroligi.
Zvezda na -18 protiv Makabija nije odustala i u tome je razlika između vas i nas.
Štaviše jel ti poznato 83-86 posle produžetaka?
Doviđenja, prijatno!

Partizan zagrebacki klub

pre 10 godina

Musli i Gagic pozvani u reprezentaciju pre Bobija? Tako ce to biti uvek dok mali zagrebacki klub kroji kosarkasku sudbinu Srbije.

budiveljnik sila iz ukrajine

pre 10 godina

Tako je breee,umire nada gotov je san-evrokup je za vas tako jeeee,bravo Nanter hvala ti na divnoj veceri.
Vil deniels iz auta:))

ultrasrbin

pre 10 godina

Dule,
Sta radis.
Tri poslednaj napada nema ko da vodi loptu i organizuje napad.
Sreca onaj pogodak Milosavljevica,ali zar da izgubimo zbog ovoga.

Sasho

pre 10 godina

E,moj Dule nisam te kritikovao do danas al ovo je tvoja izgubljena utakmica,nemoze Milosavljevic da ti resi utakmicu nije kapacitet!Moze da odrzava razliku,da juri prednost,al nije Kecman ili Bozic!Dule prst na celo dozovi se pameti!

tralala

pre 10 godina

Nama balvan Musli, njima Rasko banana. Za dobrobit srpske kosarke, uz duzno postovanje prema njima, voleo bih voleo voleo voleo da oni batale kosarku.

Bagzi

pre 10 godina

Koji lom ovi Francuzi. Jedino sto skacu. Partizan moze ovo da dobije. Igraju kao Indijanci ( izvinjavam se jednoj navijackoj grupi koja je igrala oko vatre ). :)))

Voleo bih da nam se vrate.

pre 10 godina

Partizan bez pomoci Tadica i vrhunskog strelca Dodika prosto nije imao sanse protiv egozticnog protivnika. Ko zna ako se ikada vrati ovaj prekopotrebni duo, mozda partizan i ne bude kolekcionar zlatnog fenjera kojeg je toliko godina uspesno cuvao u svojim vitrinama.

cojko

pre 10 godina

Definitivno je Milosavljevic najvece zlo Partizana,sve poslednje napade je upravo on upropastio!!!!Dokle vise da nas unistava taj lik!!!Sa ovim timom nek nam je bog u pomoci u domacim takmicenjima.

sofronije

pre 10 godina

Ovog Muslija jedino da poklonimo Elektrodistribuciji, mozda njima moze da posluzi da prikace neke kablove na njega, ima visinu... posto vec nema ni znanja ni talenta za sport... Pa Slavko Vranes je za ovog okretan kao balerina... Odbranu igramo kriminalno lose... Kako smo odigrali drugu cetvrtinu rezultat je odlican, nadam se da ne mozemo groe od ovoga (samo da me ne demantuju), valjda cemo povratiti neku igru pa da ih dobijemo. mozemo da pobredimo, kada se oni nisu odlepili sa ovakvom nasom igrom znaci da pojma nemaju... Napred Partizan !

Srđan Lalić

pre 10 godina

Igrac Nantera sa brojem 42 zaista pomalo lici na Lebrona Dzejmsa. Ali izgleda i da se i on lozi na to pa cak nosi i onu znojnicu oko glave ko LBJ.

spurs19

pre 10 godina

I Vucic i Covic i FMP....
(Juzni Front 012, 28. novembar 2013 21:36)

Evo zašto. Evo odgovora zašto.
Tako je NANTER!!! Bravo!
Poslali ih na prvi TGV za Evrokup, doviđenja prijatno!
Hvala ti Traore, što si mi popravio veče, ovo je neprocenjivo.
Oni u Evrokupu a Zvezda se bori za TOP16 EL.

Kide

pre 10 godina

Drugu godinu za redom ispadamo iz top16 na jednu loptu,tuzno tako blizu a tako daleko.Ne moze se igrati bez pleja i centra ozbiljna kosharka.

UPRAVA NAPOLJE

pre 10 godina

Lose lose. Bez ideje u napadu, ispucavanje trojki. I vise skokova imaju od nas. Musli standardno los. Ako ove ne mozemo pobijediti nazalost i nismo za top 16

sasa

pre 10 godina

Uh....... Ovim se i partizan oprostio od EL, i mogu reci samo....jadno...
Uzasna ekipa Nanter, i jasno se videlo da je Partizan bolji, ali zato Partizan je pronasao nacin da zadnja 3 napada proda loptu(??), i pokloni pobedu...
Inace, ovo je Partizan trebao dobiti sa minimum 10 razlike, jer za toliko su bolji... ALi vec 16 izgubljeni lopti, na pocetku 3 cetvrtine, i lavernj, koji je odigrao "domacinski", ode nanter u drugi krug, sa duplo slabijom ekipom od Partizana...
Partizan sad ce vec 3 godine bez pobede na strani u EL, i ovo se sad vec moze nazvati debakl... I ne, ne treba pricati o povredema, jer to zvuci jadno... ALi sta reci, kad se nema ni da se plati porez... E moj Dule, citaju ti lekcije svi odreda..

Bagzi

pre 10 godina

I sad srecna cela Srbija. I dalje stojim iza toga da je Partizan morao da pobedi ove Indijance. Steta za Milosavljevica i Bogdanovica sto se maltretiraju sa Duletom i tri drveta u postavi. Bice oni nosioci u nasoj reprezentaciji.

Rade

pre 10 godina

Dule se vec specijalizovao za gubljenje utakmica u finisu. Kladionicari imate uvek siguran fiks u dramaticnim situacijama. Nezna pa nezna i nemoze nista nauciti. Drvo javorovo! Ponovo psuje Bogdanovicu majku a ni sam nezna repertoar psovki koji se njemu upucuju kada ovako naivno, nespretno, neznalacki izgubi utakmicu. Gubi se vise da te negledamo.

oki

pre 10 godina

A sto nisi igrali Salic, Bezbradica, Andric i Aranitovic pa dovedeni su kao velikan pojacanja?
Dule makar su ti igraci vodeci u eiroligi po minutama provedenim na terenu.
Tesko mi je sto ovo kazem ali vreme je da spakujes kofere i sednes do mene sa placenom kartom. Na mladjima svet ostaje no1 Milojevic.

njegoš

pre 10 godina

Milutinov lupa čistu bananu igraču Nantera ....Vujošević ne samo da ne sme da prigovori sudijama nego zove time out, dere se na Milutinova psuje ga i izbacuje iz petorke na sušenje....što kaže narodna poslovica "u evro ligi se poznaju junaci"

Lafayette

pre 10 godina

Vazni bodovi otisli u nepovrat!Bez pleja i centra ...ono sto Musli&Gangula igraju se igrom ne moze nazvat!Povreda Lea je prevelik hendikep,Bogdanovic se trosio na prevodjenje lopte i organizaciju umesto da bude rasterecen!Jednostavno Kinsey je van ritma,Bogdan i sinDragan preoptereceni bez izmene!Fakticki igramo sa 5 igraca sto je premalo,da smo imali ili Bertansa ili Lea veceras siguran sam da bi dobili !Pitanje za upravu sta misle:dokle mogu ovih 6-7 igraca da izdrze u ovom ritmu i sta bi bilo sa timom da se eventualno jos neko povredi?!?

ssss

pre 10 godina

Ajmo sad sve delije da se sele na ovu vesti i da ovo komentarisemo. realno partizan ima laksu grupu sto se tice timova koje moze da pobedi. KO je ovaj Nantere i budjavivelnik ?????????? i Ne mogu da prodju grupu, e moji grobari...

vlajzi

pre 10 godina

Steta! ALi svejedno, IDEMO U TOP16, dobijamo Budiveljnik u Areni i Zeljko nas pusta u Istambulu. Pa cak i ako Nanter dobije Budiveljnik u Kijevu, Mi dobijamo CSKA u Beogradu u poslednjem mecu!
IDEMOOOOOOO!!!
Ovako se igra Evroliga, a ne kao ovi sto niko ne zna kako se zovu!

Samrok sila.

pre 10 godina

Evo sad cu da vam kazem zasto smo izgubili; Dragan je odmarao 39 sekundi(igrao je 39:21)! Eto covek se o'ladio, pa je promasio poslednji sut. Ubuduce neka igra svih 40 minuta. Salu na stranu, svaka cast, igramo sa trecinom ekipe, a razlika je bila samo 1 poen. POZDRAV ZA GOROBARE! GROBARI IZ PANCEVA
(GROBARI PANCEVO, 28. novembar 2013 23:14)
Igrate sa trecinom ekipe? Koliko vam igraca fali, deset, jedanaest?

čovek

pre 10 godina

Žao mi je momci, ali vi niste za velike utakmice. Imati toliko istrošenog vremena za napad i onako diletantski odigrati kod 61:60...
Uspeli ste samo da nam kidate živce, kao i mnogo puta do sada. Za nešto više, treba i mnogo, mnogo više.
Laku noć

realno

pre 10 godina

Sale legenda i treba da bude nacionalni trener. Covek je toliko puta resio utakmice koje su bile mnogo znacajnije. Ovi se plase da sutiraju i kad imaju pobedu u rukama.

cici

pre 10 godina

musli znam da cistas komentare zato poruka za tebe: ti si ubedljivo najlosija karika u ovom timu! toliko si nesiguran I los igrac da prosto ne znam zasto uopste ulazis u igru!

crni_redstar

pre 10 godina

ne gledam,ali mislim da ce partizan da pobedi,jer oni za razliku od nas nemaju igrace koji konstantno idu u minus sa indeksom,dok je nama katica i radonjica,budite bez brige. jednom los igrac i jednom zbunjen trener. cestitke partizanu na top 16

glasac ds-a

pre 10 godina

I Partizan i Cz su veceras na neverovatan nacin izgubili utakmice velikom trapavoscu u samoj zavrsnici,i od gotovog napravili veresiju....a to ce ih kostati zavrsetka takmicenja u EL u grupnoj fazi...

seljo

pre 10 godina

kad sam video da je onaj pogodio drugo slobodno odmah sam znao da gubimo, jer imamo neki neverovatan maler da kad god imamo odlucujici napad, mi ga nikad ne iskoristimo! :(

Mladen B.Luka

pre 10 godina

Ovaj Vujosevic me nervira isti je ko Radonjic serija 8-o,nema tajm auta sa 6 igraca igra sto je ovu djecu dovodio kad mu sjede na klupi,ima alibi sto nece u Top 16 nije imao pleya.

Grobar-España

pre 10 godina

Krajnje glup poraz. Imali smo ih u poslednjoj cetvrtini ali umesto da se odlepimo, mi smo im dozvolili da se vrate u utakmicu. Poslednja tri nasa napada katastrofa. Mene brine sto je ovo ko zna koja po redu izgubljena utakmica u tesnom finisu. Steta, morali smo da dobijemo, sve je bilo u nasim rukama. Jos postoje neke sanse, ali mi moramo da dobijemo bar dve do kraja a Nanter da izgubi sve. Mozemo da biramo, dal ´ocemo da "Bijemo" C.S.K.A. u Beogradu, ili da nas Zeljko "Pusti" u Istambulu, Budivelnik cemo valjda nekako da dobijemo. Vesela panorama.

milosPFC

pre 10 godina

Ova 'odbrana' sto igra Nanter, u rukometu bi bila sankcionisana sa 2 minuta u svakom napadu. Jbg, kad neko ne zna da igra kosarku, sudija mora da mu dozvoli da bije kad igra kuci...

Teemu

pre 10 godina

Ako, navijam za Partizan, ali neka, i treba kada pojma nemaju, pogotovo zbog Gagica i Katica. Smesni su, kako su jadno odgirali poslednji napad, cirkuzanti. Smesni ste bre!!!

Staridz

pre 10 godina

Ajde bre Nanter igraj i bori se,samo da Nanter pobedi daj boze-mi smo veceras izgubili tesno i mnogo boli al i partizan mora da izgubi,ne mogu oni da prodju u top16 a mi ne.
NAPRED NANTER

ja

pre 10 godina

Radost igraca nantera kao da su osvojili univerzum a inace nanter ekipa koju smo rasturli 40 razlike bas mi je milo axa ax
(samork sila SLUsamrok, 28. novembar 2013 22:48)

Inace i mi smo ih rasturili 30 razlike u prvoj, a eto sada smo izgubili...

NYHC

pre 10 godina

Molim vas tražite pleja još malo, kao da pred sezonu tražite a ne u situaciji kad nam gori pod nogama. + su nam centri dominacija totalna

Partizan iz Zagreba

pre 10 godina

Ocekivano. Totalno netalentovana centarska linija, pijani predsednik, trener kojeg je vreme pregazilo, dekadentna kosraka, los izbor Amerikanca,neplacenje dugova...jednostavno katanac sledi. A ionako ne znate nista od kada Tadic i Dodik ne pomazu.

Forsaken

pre 10 godina

Kakva ANTI kosarka Nanta.. ne mogu da pogode jbt.. divljacki sutevi, veze blage ONI NEMAJU.. I Zvezda i Partizan su imali napad za pobedu.. nemamo srece ali mozemo biti ponosni.. nasi timovi mogu sa svima. Ajmo sad polako zajedno u evrokup, pa sledece sezone mozda i uradimo nesto.

milan

pre 10 godina

Ima li taj KK Partizan predsednika?
da li se taj covek bavi klubom?
Dovedite Sasu Djordjevica za predsednika i bice i para i igre
DOSTA BRE VISE!

ultrasrbin

pre 10 godina

Nanter ima pravo na miks fudbala i kosarke u odbrani. Tri cista igranja nogom sudija previdi i eto njih na plus 4,a zatim previdi i faul nad muslijem pa svira korake.

Oj baksuzi, materini janjci!

pre 10 godina

ne gledam,ali mislim da ce partizan da pobedi,jer oni za razliku od nas nemaju igrace koji konstantno idu u minus sa indeksom,dok je nama katica i radonjica,budite bez brige. jednom los igrac i jednom zbunjen trener. cestitke partizanu na top 16
(crni_redstar, 28. novembar 2013 22:30)

Baksuze i njih si izbaksuzirao!

Stefan

pre 10 godina

Au kakva karma veceras za srpske predstavnike danas. Naterao sam se da navijam za Partizan posle onakvog poraza moje Zvezde i na kraju gledam i ne verujem ocima KLIZANJE Milosavljevica koje je napravilo presudni faul u presudnom trenutku kao i ko Zvezde Nelson. Auuuu kolika kolicina nesrece danas, ali glavu gore, nesto dobro mora da se desi i jednima i drugima. Pozdrav

Gregor Fućka

pre 10 godina

Alo nepismeni ljudi,ne znate ništa o košarci i zato nemojte lupati...Kakve izgubljene lopte zbog Milutinova i ostalo? Jednostavno,ne može sa 4 igrača 40 minuta...Gagi je igrao 39:21 minuta,alooo! A fmp što nedeljno plaća 30 hiljada eura to je druga priča! TITULA JE CRNO-BELA !!!

miloš

pre 10 godina

U ovom trenutku može se slobodno reći da je Kinzi promašena investicija. Igrač koji je doveden da kao iskusan lomi utakmice šest puta se hvata šuta i šest puta promašuje, a ovo mu nije prva takva utakmcia. Na kraju imamo polu-zdravog igrača koji "samo" gilja u odbrani, što realno može raditi bilo koji Partizanov klinac. Jest da je lako biti general posle bitke, ali da su pare za njega uložili u neku peticu...

Captain Cally

pre 10 godina

Kazna, nemamo centre, imamo dva klovna. Bogu hvala pa nema TOP sestaest, ionako ne treba da igramo tamo kada ne mozemo da pobedimo Nanter. A dogodine Boze zdravlja da ne gledamo ove dve balvancine ispod kosa.

SaleBG

pre 10 godina

Tuga, malo je nedostajalo ali nazalost Partizan nije uspeo da pobedi Nanter. Los zadnji napad, medjutim nije se smelo dozvoliti da se odlucuje u tom zadnjem napadu, mogla se utakmica resiti i nesto ranije ali je nedostajalo i koncentracije. Momci su dali sve od sebe i mozemo samo da zalimo sto Partizan nije pobedio veceras. Tuzan dan za nasu kosarku jer ni Zvezda nije uspela da pobedi Makabi u Pioniru.

http://www.worldofbasketball.org

Trent Meacham

pre 10 godina

E sad mi je puno srce..moze Partizan i da izgubi..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KODAR78, 28. novembar 2013 21:02)


"Dok palme njishu grane" vise nije u modi. Sad se peva ovo, dragi komsija:

http://www.youtube.com/watch?v=xu0oDu2bDFw

ABC

pre 10 godina

Partizan definitivno treba novog trenera. Ova ziheraska igra na ekstremno mali broj poena vise ne prolazi i tu samo novi trener i novi mentalitet mogu pomoci da se Partizan trgne iz ovog melanoholicnog stanja. Partizan vec tradicionalno odigra bar jednu cetvrtinu u kojoj jedva prebace 5 poena i takvi prazni hodovi su prevelik luksuz i za dulplo jace ekipe. Evroliga je zavrsena za Partizan, jer tesko da ovakvom igrom mogu ostvariti rezultat protiv ovih Francuza.

nestor

pre 10 godina

Strašno je što mi i protiv nantera imamo ovako jezivo sudjenje...ne vidim kako možemo dobiti ako je skoro svaki naš šut iz kontakta,a njima je svirano 6-7 faulova.

Landenskog

pre 10 godina

Muka mi je od ove uprave, to je kada nemamo centra, pleja i kada Bogdanovic treba da organizuje napad. Uradite nesto, prestanite da kmecite, snadjite se pobodgu za pare!

felix

pre 10 godina

Svi Cg treneri imaju istu zavrsnicu nekoliko sekundi do kraja napraviti faul pa da sam odlucis o svojoj sudbini. E Dudo,Muto,Zeljko,Sale ...od blata cemo da vas pravimo.

Jackie

pre 10 godina

Šteta, trojke 50% i ništa. Morali su centri mnogo bolje, ne znam pojedinačni učinak, ali mislim da smo izgubili zbog slabe realizacije centara, tu smo trebali da pravimo razliku. Nije mi jasno da neko ima 210 cm i da je toliko jednostran u napadu, čim naiđe na tvrdo ili mali kontakt baca loptu nekontrolisano. Majstori, jel ste neki put bacali horog! Žalosno je gledati Muslija (momak ima visinu, težinu, dobru motoriku) kako se muči. To važi i za Gagića. Ne znam koliko rade na sebi, ali ako hoće da budu bolji moraju u nekim segmentima biti iznad proseka, ovo je nekako bezlično. Ne ubacuje Lovernj trojke slučajno, već zato što vežba. Zašto Musli ne usavrši horog, a Gagić npr. šut sa poludistance?

zoran

pre 10 godina

Ovaj Partizan bas divlja ekipa. Igra bez nekog koncepta. Ko prvi dohvati loptu taj shutira.
Uvek kada dodje do tesnog rezultata , po pravilu, nase ekipe gube.

Goran

pre 10 godina

@goxy: Dok je Vlada bio u Partizanu (posebno kao pomocni trener), imao je ko da radi sa centrima. Izgleda da mi jos uvek ne shvatamo koliko nam je on znacio. Kod Vlade je Vranes imao dobre role, a bez njega evo kako igra nekada veliki talenat, Musli :(

Nemanja

pre 10 godina

E sramota... Shvatam ja mlad tim, povrede i sve, al ovo je moralo da se dobije kad se namestilo. Vodis 1 i imas loptu i izgubis je. Mislim stvarno... Poceli smo da gubimo u poslednjim sekundama cesto, sve ono sto smo ranije dobijali. Sramota!

Derviš Uštipak

pre 10 godina

... zanimljivo da Grobari jedva da su napisali 10tak komentara na vest o porazu FMPa, a ovde NAJEZDA PANTERA!
Sta da vam kazem, Panteri, hvala sto pratite INSTITUCIJU!
........

Nismo mi Panteri. Mi smo NANTERI!

Promašili sport!

pre 10 godina

Sa Muslijem i Gagićem mi nemamo šta da tražimo u ozbiljnijim utakmicama! Ova dva panja nisu u stanju da odigraju dva sekunda kvalitetne košarke! Imamo igrača manje kad su na parketu! Ne postoje dovoljno loši parametri kojim bi se ova dva diletanta opisala! I bar da se bore i da imaju želju ! Lopta se bukvalno odbija od njih kao od fosne! Imali su ukupno 4 poena i 6 skokova zajedno! More marš napolje iz kluba! Ne može,svake godine moramo da imamo bar dva lika zalutala u ovaj sport! Za ove je bangavi Kosta Šakil Onil!

Maki

pre 10 godina

Ti grobaru koji komentarises centre ti veliki strucnjaku ma sta ce oni Musli Gagic pa imamo Bogdanovica pa on resava sve igra i centra i pleja sve zivo......mali je cudo

zoran

pre 10 godina

Koju ulogu ima Dalo u Partizanu..?? Na Adi cete naci deset momaka sa daleko, daleko boljom tehnikom....onaj dechko je zalutao u ovaj sport....

Partizan je slab...nedostaje ti mnogo toga...nema jednog, jedinog centra...nema beka....kratka klupa....ovo je veoma, veoma slabo....nema se shta traziti u Evropi....ABA maksimum...

I feel Devotion !

pre 10 godina

Iskreno,ja ove momke i ove ljude iz Partizana nikada necu moci da psujem i ponizavam ! Vidi se da se momci trude iz sve snage,ali jednostavno su dosta mladi da odu i dobiju bilo koga na strani ! Sa dva,tri iskusna igraca ovo bi bilo mnogo bolje,ali sta je tu je.Cekamo da vidimo sta ce da se desi,ja verujem da mozemo dalje !

Da ne objasnjavam!

pre 10 godina

Vratice nam se jednom ovi porazi na po jednu loptu. Fmpovci da cute imaju laksu grupu nemaju prava da se jave.(Apache, 28. novembar 2013 23:06)Lakšu grupu?
(Da ne objašnjavam, 28. novembar 2013 23:28) menjao bih cska za vasu lokomotivu i barsu za vas pao!

vesele sedamdesete

pre 10 godina

Jeftino izgubljene lopte u poslednjim sekundama i u Pioniru i u Francuskoj koštale su naše klubove. Danak neiskustvu. Ne smeju se noge oduzeti u tim trenucima. Ovo se ne bi desilo Đorđeviću, Daniloviću, Bodirogi...ređajte po izboru. To je ona vrednost koja pravi razliku. Ali šta je tu je, svaka čast na želji i borbenosti i crno-belima i crveno-belima.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Izgubili smo zato što je od 12 igrača ulazilo u igru njih samo 8,a od tih 8 četiri igrača su centri,a jedan(Dallo)je igrao samo 12 minuta.Klupa nam nije ni za Srpsku ligu,a ni neki centri u prvoj petorci.Rezultati su srazmerno tome i dobri,a nadam se samo da se neko neće u narednom periodu povrediti od bitnijih igrača zbog velike minutaže! Ovom timu za bolji rezultat u EL fale povređeni Vesterman,Bertans i kvalitetan igrač na poziciji 4-5!

JSF NANTERRE

pre 10 godina

Ale, ale!
Ži Es Ef... NANTER! Ži Es Ef... NANTER! Ži Es Ef... NANTER!

Srećan put grobari, u Evrokup naravno! Tamo gde vam je i mesto!
Motiv više za Zvezdu da pobedi i osvetla obraz srpskoj košarci prolazom u TOP16 Evrolige!

joca

pre 10 godina

nanter krsina nevidjena
(kalcokera, 28. novembar 2013 22:16)

Veca od FMPa??? O.o UUuuuuu, pa onda mora da su stvarno krs!
(Jelenko, 28. novembar 2013 22:47)

A vi izgubili od te krsine,sad stavi prst na celo i razmisli sta ste ona vi?O.o

Fiki

pre 10 godina

Nanter najgori tim Evrolige!!!!????Da vas podsetim nesto dobili su BARSELONU u sred Barselone....ej moji pljuvaci nadjite nesto pametno u zivotu a ne samo da sedite u fotelju sa pivom u ruci i da komentarisete u NESTO STO SE UOPSTE NE RAZUMETE(PS ovaj komentar ne vazi samo za Partizan i Zvezdu nego vazi i za Novaka)!!!

marko_bgd

pre 10 godina

drago mi je grobari sto cete najverovatnije ispasti...samo zbog ovih kompleksasa koji vise mrze zvezdu nego sto vole svoj klub,i onih sto bi se vise radovali porazu zvezde od makabija,nego da je partizan pobedio veceras...inace sam ravnodusan sto se tice partizana u basketu...

Batica

pre 10 godina

Vratice nam se jednom ovi porazi na po jednu loptu. Fmpovci da cute imaju laksu grupu nemaju prava da se jave.(Apache, 28. novembar 2013 23:06)Lakšu grupu?
(Da ne objašnjavam, 28. novembar 2013 23:28) a sto se javljas ako niste panteri a?

dusan delija

pre 10 godina

steta za partizan kao i za zvezdu. mozda budemo gledali finale eurocupa-a ZVEZDA-PARTIZAN. Fali im malo za Evroligu ali u Evrokupu mogu da idu do kraja i jedni i drugi.

pfc

pre 10 godina

Sve mogu da razumem,ali da neko pokusa,pomisli da kritikuje(da ne kazem goru rec) Predraga Sasu Danilovica i Duleta Vujosevica nema pojma o zivotu,kosarci,ljubavi prema klubu i borbi koju Partizan vodi godinama,moze odmah da prestane da navija za Partizan,takvi nam ne trebaju.
Hvala,dovidjenja.

queen

pre 10 godina

bezidejnost u napadu,smusenost u odbrani,prosecni bekovi,bez plejmekera,igranje bez i jednog centra,to je ekipa partizana u par reci ove sezone,svaki komentar je suvisan.

Gile

pre 10 godina

A, vidim da su neki ovde počeli kao jedini argument da koriste titulu iz Istambula... Znači, dotle je došlo! Baš pre neki dan sam napisao komentar da se mi, za razliku od Zvezdaša u fudbalu bar ne pozivamo na trofeje iz prošlog veka. Izgleda da je sada i kod nas još samo to ostalo. Nemamo više šta drugo da kažemo. Kraj! Laku noć KK PARTIZAN!

ajde!

pre 10 godina

Po pravilu ne dajem ovakve izjave, ali sudjenje je bilo ocajno. Ali glava gore, da dobijemo budiveljnik i barsu ili fener, i da izbacimo ove sreckovice nanter!

Mako

pre 10 godina

Ne razumem kako kometarisete centre a posebno Dejana Muslija pa jel gledate utakmice pa plejevi glume centre pa popiju banane pa neznaju ili nece da spuate loptu srljaju u propast ali teraju svoje strasno pa jel to vidite strucnjaci bajni ili pisete da bi nesto napisali.

Balavo mace

pre 10 godina

Nekako mi se javlja da mozemo da prodjemo dalje.Po meni sigurno dobijamo Budiveljnik u Areni i,nesto teze,CSKA u Pioniru a protiv Fenera moze biti svasta jer Zeljko ne poklanja pobede nikome.Ne verujem da Nanter moze da iznenadi,recimo,Fener mada igraju kod kuce.Nismo sinoc bili toliko losi,cak se vidi da nam se igra popravlja,ali to nije dovoljno,nasu igru su svi procitali.Ono dodavanje na 60:61 moze proci protiv Sirokog ili Buducnosti,ali ne i u Evroligi.Duletu svo postovanje za sve sto je uradio za Partizan ali mislim da je vreme za nekog drugog.Hitno plej i centar jer Musli mora biti najuren odmah.

spurs19

pre 10 godina

Od 267 komentara, 265 navijača FMP-a, a to je neprocenljivo. Rade kompleksi, to je čudo.
(Mali Štrumf, 29. novembar 2013 07:32)

Mi Zvezdaši volimo gledati i komentarisati dobar cirkus više od svega...

Vladan Fegi

pre 10 godina

Najlosiji tim El, mali klub osnovan u Zagrebu. U najjadnijoj grupi, gde treba pobediti neki budjevnik i amatere iz francuske, vi ni do dve pobede necete doci. Jadni Franjo se okrece u grobu.

cojko

pre 10 godina

Definitivno je Milosavljevic najvece zlo Partizana,sve poslednje napade je upravo on upropastio!!!!Dokle vise da nas unistava taj lik!!!Sa ovim timom nek nam je bog u pomoci u domacim takmicenjima.

crni_redstar

pre 10 godina

ne gledam,ali mislim da ce partizan da pobedi,jer oni za razliku od nas nemaju igrace koji konstantno idu u minus sa indeksom,dok je nama katica i radonjica,budite bez brige. jednom los igrac i jednom zbunjen trener. cestitke partizanu na top 16

Boki

pre 10 godina

Dusko Vujosevicu,odlazi bre covece vise iz Partizana da li si ti noralan.Prosle i ove godine izgubili smo 10 utakmica na jednu loptu pojma ti nemas,pokazao si u Csk sta znas.DOSTA VISE ODLAZI...

Marijan

pre 10 godina

Eto grobari,smejali ste se Nelsonu,i provocirali ste nas....I odmah vam se vratilo!!!Izgubilste od najtuznije ekipe u Evroligi...
(Zoran, 28. novembar 2013 22:47)

Tipican navijac FMPa. Nepoznavalac kosarke. Najtuznija ekipa u Evropi dobije jednu Barsu u sred Katalonije. A njegov mocni FMP ne moze ni Siroki i Buducnost. hahahahahahaha, vrh!!!!!

Grunf

pre 10 godina

steta,ali dobro,nismo kompletni.Kad se vrati Bertans i dobar bek,nema zime za ABA i prvenstvo Srbije.Panteri igraju u najjacem sastavu i opet su krs.Mi da smo kompletni,lagano Top 16,ovako,nazalost,daleko od Top 16.

Teemu

pre 10 godina

Vidim da se Panteri nasladjuju nasim porazom, razumem vas, posto i ja isto navijam za sve ekipe koje igraju protiv vas i koje mogu da uticu na to da ne prodjete dalje, ali mi za razliku od vas imamo ovaj trofej i 4 F4, mozete do sutra da se smejete.

danilo

pre 10 godina

Ovo Dalo dete ako ovako nastavi, neće nam trebati novi plej.
A ne bi bilo loše poraditi na njegovom državljanstvu jer ako ovako igra sa 18 godina, a kod Duleta je,šta će biti u 25.?!

keep calm and listen black panters

pre 10 godina

hahahaha, citam komentare na vest o porazu FMPa i sada komentare na porazu Partizana. Na stranu to sto na vestima o Partizanu ima uvek troduplo vise komentara, ali zanimljivo da Grobari jedva da su napisali 10tak komentara na vest o porazu FMPa, a ovde NAJEZDA PANTERA!
Sta da vam kazem, Panteri, hvala sto pratite INSTITUCIJU! Znate i vi sta je najbolje iz Srbije, niste ni vi ludi...

vlajzi

pre 10 godina

Steta! ALi svejedno, IDEMO U TOP16, dobijamo Budiveljnik u Areni i Zeljko nas pusta u Istambulu. Pa cak i ako Nanter dobije Budiveljnik u Kijevu, Mi dobijamo CSKA u Beogradu u poslednjem mecu!
IDEMOOOOOOO!!!
Ovako se igra Evroliga, a ne kao ovi sto niko ne zna kako se zovu!

fox

pre 10 godina

Mi zvezdaši koji smo nastali fuzijom sa FMP-om,imamo 7,8 miliona evra budžet,i nećemo proći u TOP 16...iza sebe imamo katastrofalne rezultate..Partizan ima rezultate a budžet bedan.

jsd zlo

pre 10 godina

Toooooooo!! BRUKE Srbije u najslabijoj grupi biće zadnji! Kako vam se vraća za svo zlo! Zvezda u svima utakmicama osim jedne imala pobedu a vi gubite od dve najslabije ekipe u Evroligi. Mislim posle vas. Žali bože državnih para! Nego jel plaćen porez pa se dovodi još jedno NBA pojačanje??

Lazar

pre 10 godina

MOJA ZVEZDA NIJE USPELA DA POBEDI AJMO PARTIZANE BAREM TI DA SE SRBIJA RADUJE UZ VAS SMO ZVEZDA I PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Radost igraca nantera kao da su osvojili univerzum a inace nanter ekipa koju smo rasturli 40 razlike bas mi je milo axa ax

Staridz

pre 10 godina

Ajde bre Nanter igraj i bori se,samo da Nanter pobedi daj boze-mi smo veceras izgubili tesno i mnogo boli al i partizan mora da izgubi,ne mogu oni da prodju u top16 a mi ne.
NAPRED NANTER

queen

pre 10 godina

e sad ti ne treba vise plejmeker,ne moras vise da kukas,nego lepo pakuj i ti lepo kofere neka dodje neko ko zna da vodi ekipu,ko se razume u kosarku a ti nastavi da citas knjige i da kukas i slobodno povedi sve ne znalice koje treniras,pocev od tvog kapitena vise ti ni kinsi ne treba,povedi i ceo marketing na celu sa Silobadom,moze i Danilovic da ide sa tobom,bolje i da se ugasite nego da mi vise zivce kidate,ovom mucenju nema kraja,najlosije generacija igraca u istoriji Partizana ciste neznalice,zalosno je na kakve grane spao klub nekada slavne istorije

ko ste vi uopste?

pre 10 godina

Koja smejurija, dve amaterske ekipe. Uporedite makabi zvezda sa ovim divljacima. Ko sve ne igra tu evroligu.
(Mikeli, 28. novembar 2013 21:51)

Makabi i ko??? o.O

FMP zlo srbije!

pre 10 godina

Srbija je uz Nantere!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (katanac na jsd zlo, 28. novembar 2013 21:15)

E zbog ovakvih mi je drago sto Makabi nema pojma ko ste! hahahahahah

nn

pre 10 godina

Koja smejurija, dve amaterske ekipe. Uporedite makabi zvezda sa ovim divljacima. Ko sve ne igra tu evroligu.
(Mikeli, 28. novembar 2013 21:51

U pravu si. Fmp igra evroligu. Ko sve tu ne igra...

Bog Gvozdja

pre 10 godina

eto vam ga na ahahahahahahaha toooo a nama ste se smijali
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (delija@le, 28. novembar 2013 22:46)

pa mi se vama smejemo i dalje. Mi smo Partizan, a vi ko ste??? hahahah

Da ne objašnjavam

pre 10 godina

Vratice nam se jednom ovi porazi na po jednu loptu. Fmpovci da cute imaju laksu grupu nemaju prava da se jave.
(Apache, 28. novembar 2013 23:06)

Lakšu grupu?

Ratko

pre 10 godina

Lijte kise hladne vode Partizan ode, Partizan ode! Ajde sad drugari nazad na vesti o Zvezdi da velicate Makabi. Za razliku od vas mi jos uvek imamo bolje sanse. Sramota da bivsi Evropski prvak i redovan ucesnik Eurolige ne moze da prodje u grupi pored Nantera i Budivljenika.

FMP zlo srbije!

pre 10 godina

Radost igraca nantera kao da su osvojili univerzum a inace nanter ekipa koju smo rasturli 40 razlike bas mi je milo axa ax
(samork sila SLUsamrok, 28. novembar 2013 22:48)

Pa pricam ja vec godinama da ste vi SAMPIONI PRIPREMNOG PERIODA a vi mi minuse davaste. hahahahahahahah
Naravno da ce da se raduju kao da su osvojili univerzum... pobedili su Partizan. Kad su s vama igrali, verovatno nisu ni znali ko ste. :D

budiveljnik sila iz ukrajine

pre 10 godina

Tako je breee,umire nada gotov je san-evrokup je za vas tako jeeee,bravo Nanter hvala ti na divnoj veceri.
Vil deniels iz auta:))

Labud

pre 10 godina

Mogu samo ponosan da budem na sve u KK Partizan. Na kraju krajeva ko se bavio sportom zna da su porazi sastavni deo. Navijaci to gledaju drugacije. Glavu gore momci!

sarajevo.ba

pre 10 godina

Hahahahahahahaha Evrokup rodjaci:))
(Volim te Nanter, 28. novembar 2013 22:52)

hahahahahahahahahahahahahahahahahaha najjaciiiiii

Samrok sila.

pre 10 godina

Evo sad cu da vam kazem zasto smo izgubili; Dragan je odmarao 39 sekundi(igrao je 39:21)! Eto covek se o'ladio, pa je promasio poslednji sut. Ubuduce neka igra svih 40 minuta. Salu na stranu, svaka cast, igramo sa trecinom ekipe, a razlika je bila samo 1 poen. POZDRAV ZA GOROBARE! GROBARI IZ PANCEVA
(GROBARI PANCEVO, 28. novembar 2013 23:14)
Igrate sa trecinom ekipe? Koliko vam igraca fali, deset, jedanaest?

Onokao...

pre 10 godina

Svakakvih poraza sam se nagledao, ali da na zadnjem tajm-autu partizana, nanterov pomocni trener ode negde da gleda na TV-u sta ce Vujosevic da postavi, a onda da odmah zatraze tajm i da on kao veliki vizionar dodje i kaze sta su ovi postavili, to nisam video ni na zemljoradnickim igrama u Cokesini. Naravno, razloga za poraz je mnogo i ovo je bio legitiman potez, ali isto tako, stvarno jedan od najjadnijih poteza koje sam sa profesionalne strane ikad video u ovom sportu.

Borky

pre 10 godina

Uff kakva amaterska kosarka. Odavno nisam pogledao losiju utakmicu. Obe ekipe treba diskvalifikovati jer sire anti-kosarku. Joj boze jos ne mogu doci sebi sta sam ja gledao.

spurs19

pre 10 godina

I Vucic i Covic i FMP....
(Juzni Front 012, 28. novembar 2013 21:36)

Evo zašto. Evo odgovora zašto.
Tako je NANTER!!! Bravo!
Poslali ih na prvi TGV za Evrokup, doviđenja prijatno!
Hvala ti Traore, što si mi popravio veče, ovo je neprocenjivo.
Oni u Evrokupu a Zvezda se bori za TOP16 EL.

Miljan

pre 10 godina

Iako cu ponovo da dsobijem minuse, ali verovatno samo od onih koji su zaludjeni navijaci i kosarku ne poznaju bas mnogo, ponovicu da je nezalost vreme da se Dule malo odmori od Partizana i Partizan od Duleta!

Mi sa ovom igrom u Evropi nemamo vise sta da trazimo, svi su nas uveliko procitali, a uz duzno postovanje za dosadasnje rezultate, nas trener u svojoj trenerskoj filozofiji ne menja bas nista! U skoku vise nismo dominantni, a to je jedino na cemu je in radio sve ove godine i dobijao poneku utakmicu, a ovo sto dajemo u napadu moze da prodje kod ovakve divlje ekipe kakav je Nanter, ali sa nekom ozbiljnijom od ove improvizacije Bogdana i Gagija nema nista, a mi APSOLUTNO NISTA DRUGO NE IGRAMO U NAPADU, jer Dule sem guranje lopte pod kos NISTA DRUGO NIJE IGRAO svih ovih godina, ne igra ni sad, a ne znam ni kako ce dok imamo ova 2 balvana!!!

Nama fali ozbiljan plej, fali nam jak dominantan centar, fali nam jako krilo jer mislim da od Bertansa do sledece sezone nema nista, a mislim da nam fali i neko nov na klupi, sa nekim novim idejama i mozda malo savremenijim shvatanjem kosarke, jer uz duzno postovanje Dule je ipak trener iskljucivo za nasu ligu!!!

Jos kada bi imali para da sve to platimo, jer je davno jasno da mi nekog mladog Partizanovog nemamo ni na vidiku, a mislim da cemo tek poceti da zalimo za parama koje smo, ni sam ne znam kako, potreosili!

Marko

pre 10 godina

Tipican navijac FMPa. Nepoznavalac kosarke. Najtuznija ekipa u Evropi dobije jednu Barsu usred Katalonije. A njegov mocni FMP ne moze ni Siroki i Buducnost. hahahahahahaha, vrh!!!!!
(Marijan, 28. novembar 2013 23:17)

Brukate Pionir, gubite -18 od nikad slabije Barse. Od francuskih i ukrajinskih amatera i debitanata u najlakšoj grupi u Evroligi.
Zvezda na -18 protiv Makabija nije odustala i u tome je razlika između vas i nas.
Štaviše jel ti poznato 83-86 posle produžetaka?
Doviđenja, prijatno!

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Steta! ALi svejedno, IDEMO U TOP16, dobijamo Budiveljnik u Areni i Zeljko nas pusta u Istambulu. Pa cak i ako Nanter dobije Budiveljnik u Kijevu, Mi dobijamo CSKA u Beogradu u poslednjem mecu!
IDEMOOOOOOO!!!
Ovako se igra Evroliga, a ne kao ovi sto niko ne zna kako se zovu!

(vlajzi, 28. novembar 2013 22:57)

Batke ja veceg optimistu u svom zivotu jos nisam sreo a ni skoro gluplji i nerealniji komentar!!!

CSKA

pre 10 godina

U CSKA su shvatili na vreme, da covek veze nema sa vodjenjem zrelog tima pa su mu lepo kupili kartu u jednom pravcom, dok ga u Partizanu ne znam zbog kojeg razloga drze, dal zbog njegovog brutalnog ophodjenja prema klincima, koji na kraju zavrsavaju ili u bolnicama ili u nekim B ligama? Da se pitam ja ga nikad ne bih ni dovodio nakon njegovog kraha kod CSKA.

Neko

pre 10 godina

Dule,hvala na svemu do sada,ali vreme je da trener bude neko drugi.Ne ide vise ovako,mi dve godine nemamo ni normalnog pleja ni normalnog centra i stalno gubimo neizvesne zavrsnice.Od ovih Milutinova,Gagica i Muslija nema nista iako su jos mladi.Oni ne mogu ni 5 skokova da zabeleze,a Milutinov ne zna ni zicer da pogodi.Druga stvar zasto faul na 5 sekundi do kraja na njihovom pleju umesto da se brani napad?To Dule radis celu karijeru i stalno gresku pravis.Zbog toga i zbog nemogucnosti da se dovedu sponzori vreme je za novog trenera i upravu.

ajde!

pre 10 godina

Po pravilu ne dajem ovakve izjave, ali sudjenje je bilo ocajno. Ali glava gore, da dobijemo budiveljnik i barsu ili fener, i da izbacimo ove sreckovice nanter!

Partizan zagrebacki klub

pre 10 godina

Musli i Gagic pozvani u reprezentaciju pre Bobija? Tako ce to biti uvek dok mali zagrebacki klub kroji kosarkasku sudbinu Srbije.

Neko iz mase

pre 10 godina

Nanter gubi sve do kraja,
mi dobijamo Budjave i sa CSKA sami odlucujemo o svojoj sudbini..
samo realno, nemamo da sta da trazimo u top16 kad nista u nasoj igri nije top...

JSF NANTERRE

pre 10 godina

Ale, ale!
Ži Es Ef... NANTER! Ži Es Ef... NANTER! Ži Es Ef... NANTER!

Srećan put grobari, u Evrokup naravno! Tamo gde vam je i mesto!
Motiv više za Zvezdu da pobedi i osvetla obraz srpskoj košarci prolazom u TOP16 Evrolige!

Gregor Fućka

pre 10 godina

Alo nepismeni ljudi,ne znate ništa o košarci i zato nemojte lupati...Kakve izgubljene lopte zbog Milutinova i ostalo? Jednostavno,ne može sa 4 igrača 40 minuta...Gagi je igrao 39:21 minuta,alooo! A fmp što nedeljno plaća 30 hiljada eura to je druga priča! TITULA JE CRNO-BELA !!!

MaksaMax

pre 10 godina

Srbija je uz Nantere!
(katanac na jsd zlo, 28. novembar 2013 21:15)

Rodjace zar malopre nisi reko da je Srbija uz Makabi? ...zbunjujes me sa ovim dvosmislenim porukama! Bice da ti nemas veze sa Srbijom...

komatorijum

pre 10 godina

Tako je bre, gazi ragbiste. Ne mogu 60 poena da ubace iako su uboli 11 trojki 6-7 iz ocaja. Polazite kuci bre, 1-6 dokle vise da se blamirate!? Dosta je bilo, nema vise EL sto ste igrali igrali ste, slede susne godine!

Voleo bih da nam se vrate.

pre 10 godina

Partizan bez pomoci Tadica i vrhunskog strelca Dodika prosto nije imao sanse protiv egozticnog protivnika. Ko zna ako se ikada vrati ovaj prekopotrebni duo, mozda partizan i ne bude kolekcionar zlatnog fenjera kojeg je toliko godina uspesno cuvao u svojim vitrinama.

Odmoreni Rakocevic nakon dana pauze

pre 10 godina

Sta bi jedan od osnivaca i predsednik JSD Partizan Franjo Tudjman rekao na ovu sramotu!? I dobro je da nije ziv, da ne gleda ovu bruku svog voljenog tima.

nestor

pre 10 godina

Strašno je što mi i protiv nantera imamo ovako jezivo sudjenje...ne vidim kako možemo dobiti ako je skoro svaki naš šut iz kontakta,a njima je svirano 6-7 faulova.

Sava

pre 10 godina

Nista od fudbala, nista ni od kosarke, ostaje nam samo jos Nole jedina svetska klasa koju trenutno imamo i superstar planetarnih razmera.

nikola

pre 10 godina

ne moze bez pleja da se igra kosarka alooooooo! dalo decko ima 18 godina koju on moze evroligu da igra, a mi kao dovodimo pleja do kraja ove nedelje pa realno i ne treba nikog da dovodimo lepo da otpustimo kinsija i da igraju samo nasi klinci pa sta bude u nasoj ligi.... bez para nema muzike opste poznata cinjenica jedino nase komsije i sa parama ne znaju da naprave ekipu....

vrh

pre 10 godina

pre svake utakmice Partizana u Evropi zelim nekako da nateram sebe da ipak navijam za njih ali onda procitam sve te komentare tastatura grobara koliko se samo raduju kada mi izgubimo i onda jednostavno ne mogu da im pozelim da prodju u top 16. Valjda zato sto smo tako jadni i jedni i drugi i nemamo srece i gubimo tesno utakmice. Bez obzira-hvala ti Zvezdo!!!

moro

pre 10 godina

Pljujte koliko hocete ja sam za korenite prome moj glas ide za Milojevica iz Mega Vizure i novo rukovodstvo, ako ima ko pametan pa makar i ovi iz FMP-a mozda i spasu Srpsku kosarku, a ja da jednog dana kazem sebi da imam njuh za talente. Ali zelje su jedno a ljudske sujete nesto sasvim drugo. Mnogo mi je zao mog kluba koji se nalazi pred gasenjem a zlatnim slovima je ispisivao istoriju evropske kosarke.

qqlele

pre 10 godina

Zašto pljujete ove dečake? Seća li se neko kako je izgeldala sezona prošle godine u ovo vreme? Da li je neko iskreno verovao u osvajanje ABA lige i plasman u LE ove godine? Realni budite, malo ko! Prošle smo jedva skrpili kraj s krajem, ove takođe, ali smo imali uigran tim. Da nije bilo povrede Vestermana sve bi izgledalo drugačije. Zašto nismo doveli pleja 14 dana? Ne znam, nisam ekspert da govorim o tome. Da je besparica jedan od razloga siguran sam. Da bi novi plej možda više smetao dok se ne uigra nego bio od pomoći i to je moguće. Da li smem da sudim u procenu uprave posle svih lepih trenutaka koje su nam priredili? Ne smem. Da li će dovseti pleja? Hoće! Da li ćemo harati po lokalu i Eurokupu (ako se ne desi čudo, pa prođemo u TOP 16)? Hoćemo. Da li će se slaviti titule u aprilu i maju? Hoće. Da li ćemo u narednoj sezoni opet od nule? Hoćemo. Da li će svi dežurni pljuvači po igračima i Duletu opet doći ovde i hvaliti ih kao rod rođeni? Hoće. Pa, pogledajte ove nesrećnike od Pantera. 12 godina ih nema nigde i sada kada su se povampirili ne može da se živi od njih, a ni oni neće u TOP 16. A, mi smo se pokunjili i kukamo. Uvek su imali više kinte od nas i uvek će biti iza nas. Zato, ako me neko pita da li sam za osvajanje Eurokupa ili završetka sezone u TOP 16, biram ovo prvo. GROBARI S TOBOM SVE DO POBEDE ! I samo da dodam, da su ovi momci primer kako se bori za dres! Svaka čast dečaci!

GROBARI PANCEVO

pre 10 godina

Evo sad cu da vam kazem zasto smo izgubili; Dragan je odmarao 39 sekundi(igrao je 39:21)! Eto covek se o'ladio, pa je promasio poslednji sut. Ubuduce neka igra svih 40 minuta. Salu na stranu, svaka cast, igramo sa trecinom ekipe, a razlika je bila samo 1 poen. POZDRAV ZA GOROBARE! GROBARI IZ PANCEVA

PosmatraC

pre 10 godina

A sta li igra onaj Dalo da mi je znati. Pa siguran sam da bi i ja sa mesec dana treninga mogao da prevedem loptu preko pola i da se time zavrsi moja obaveza na utakmici, a imam preko 50. Toliko sam se iznervirao , kao i mnogi drugi da nesmem vise da pisem, pocecu da psujem.

njegoš

pre 10 godina

Milutinov lupa čistu bananu igraču Nantera ....Vujošević ne samo da ne sme da prigovori sudijama nego zove time out, dere se na Milutinova psuje ga i izbacuje iz petorke na sušenje....što kaže narodna poslovica "u evro ligi se poznaju junaci"

ABC

pre 10 godina

Partizan definitivno treba novog trenera. Ova ziheraska igra na ekstremno mali broj poena vise ne prolazi i tu samo novi trener i novi mentalitet mogu pomoci da se Partizan trgne iz ovog melanoholicnog stanja. Partizan vec tradicionalno odigra bar jednu cetvrtinu u kojoj jedva prebace 5 poena i takvi prazni hodovi su prevelik luksuz i za dulplo jace ekipe. Evroliga je zavrsena za Partizan, jer tesko da ovakvom igrom mogu ostvariti rezultat protiv ovih Francuza.

Partizan iz Zagreba

pre 10 godina

Ocekivano. Totalno netalentovana centarska linija, pijani predsednik, trener kojeg je vreme pregazilo, dekadentna kosraka, los izbor Amerikanca,neplacenje dugova...jednostavno katanac sledi. A ionako ne znate nista od kada Tadic i Dodik ne pomazu.

milosPFC

pre 10 godina

Ova 'odbrana' sto igra Nanter, u rukometu bi bila sankcionisana sa 2 minuta u svakom napadu. Jbg, kad neko ne zna da igra kosarku, sudija mora da mu dozvoli da bije kad igra kuci...

spurs19

pre 10 godina

E sad mi je puno srce..moze Partizan i da izgubi..
(KODAR78, 28. novembar 2013 21:02)

Ovo je komentar večeras posle tesnog poraza Zvezde na jednu loptu od 5 puta skupljeg Makabija.
Šta reći a ne biti uz Nanter?

ja

pre 10 godina

Radost igraca nantera kao da su osvojili univerzum a inace nanter ekipa koju smo rasturli 40 razlike bas mi je milo axa ax
(samork sila SLUsamrok, 28. novembar 2013 22:48)

Inace i mi smo ih rasturili 30 razlike u prvoj, a eto sada smo izgubili...

Владан Тегелтија

pre 10 godina

22
Gagic ko Lebron do samog obruca...neprocenjivo
(ledu, 28. novembar 2013 22:25)
Стварно непроценљиво

goxy

pre 10 godina

Jadni mi sa ovakvom upravom,dve nedelje ne dovode pleja,kao da im je to alibi za neprolazak u top 16,ili to uopste ne zele kako mi se cini,umesto da veceras izginu a u cetvrtak u krcatoj Areni dobijemo Ukrajince,ono nista...jos I ovaj Musli,...
Sa Vladom smo isli u TOP 16.sa Duletom ...

Milos CZ

pre 10 godina

Neko malopre komentarisao na nasim vestima kako mu je drago sto je Zvezda izgubila 2 razlike. Kaze jos mu draze nego da je bilo -20 ...
E pa druze, znas za onu : "Ko se zadnji smeje, najsladje se smeje" :))
Bio sam jako smoren posle naseg poraza ali ste mi ulepsali vece.
Hvala Vam beskrajno :)

18+

pre 10 godina

ja sam posle dygo dygo vremena shvatio da je dule vrlo neinteligentan trener, nek mi objasni neko da pleyu ne izlazi niko da mu omoguci ulaz ili pikenrol, a pogotovo dva zadnja napada pa nasta je ono licilo a zadnji napad umesto da prave blok i ide na ulaz pa da ga lepo fauliraju on iz ocaja pokusava za tri pa nama je trebalo 2 poena a ne trojka, odma sam se setio onog zadnjeg napada olimpijakosa na fajnalfouru kad smo imali dobijenu utakmicu, to nam se redovno desava pa majku mu sta on njima govori na time-autu jel moguce da mi uvek gubimo dobijenu utakmicu

Teemu

pre 10 godina

Ako, navijam za Partizan, ali neka, i treba kada pojma nemaju, pogotovo zbog Gagica i Katica. Smesni su, kako su jadno odgirali poslednji napad, cirkuzanti. Smesni ste bre!!!

Brat Grimm

pre 10 godina

Musli covece, ti ne da nisi kosarkas nego nisi ni sportski tip. Gledao sam sa babom prvo poluvreme i njen jedini komentar je bio: - Kuku sto je ovaj trapav! I to izvali senilna zena od 100 godina, samo ti nikako da ukapiras!

ssss

pre 10 godina

Ajmo sad sve delije da se sele na ovu vesti i da ovo komentarisemo. realno partizan ima laksu grupu sto se tice timova koje moze da pobedi. KO je ovaj Nantere i budjavivelnik ?????????? i Ne mogu da prodju grupu, e moji grobari...

oki

pre 10 godina

A sto nisi igrali Salic, Bezbradica, Andric i Aranitovic pa dovedeni su kao velikan pojacanja?
Dule makar su ti igraci vodeci u eiroligi po minutama provedenim na terenu.
Tesko mi je sto ovo kazem ali vreme je da spakujes kofere i sednes do mene sa placenom kartom. Na mladjima svet ostaje no1 Milojevic.

pfc

pre 10 godina

Sve mogu da razumem,ali da neko pokusa,pomisli da kritikuje(da ne kazem goru rec) Predraga Sasu Danilovica i Duleta Vujosevica nema pojma o zivotu,kosarci,ljubavi prema klubu i borbi koju Partizan vodi godinama,moze odmah da prestane da navija za Partizan,takvi nam ne trebaju.
Hvala,dovidjenja.

Derviš Uštipak

pre 10 godina

... zanimljivo da Grobari jedva da su napisali 10tak komentara na vest o porazu FMPa, a ovde NAJEZDA PANTERA!
Sta da vam kazem, Panteri, hvala sto pratite INSTITUCIJU!
........

Nismo mi Panteri. Mi smo NANTERI!

queen

pre 10 godina

bezidejnost u napadu,smusenost u odbrani,prosecni bekovi,bez plejmekera,igranje bez i jednog centra,to je ekipa partizana u par reci ove sezone,svaki komentar je suvisan.

joca

pre 10 godina

nanter krsina nevidjena
(kalcokera, 28. novembar 2013 22:16)

Veca od FMPa??? O.o UUuuuuu, pa onda mora da su stvarno krs!
(Jelenko, 28. novembar 2013 22:47)

A vi izgubili od te krsine,sad stavi prst na celo i razmisli sta ste ona vi?O.o

miloš

pre 10 godina

U ovom trenutku može se slobodno reći da je Kinzi promašena investicija. Igrač koji je doveden da kao iskusan lomi utakmice šest puta se hvata šuta i šest puta promašuje, a ovo mu nije prva takva utakmcia. Na kraju imamo polu-zdravog igrača koji "samo" gilja u odbrani, što realno može raditi bilo koji Partizanov klinac. Jest da je lako biti general posle bitke, ali da su pare za njega uložili u neku peticu...

ultrasrbin

pre 10 godina

Nanter ima pravo na miks fudbala i kosarke u odbrani. Tri cista igranja nogom sudija previdi i eto njih na plus 4,a zatim previdi i faul nad muslijem pa svira korake.

Trent Meacham

pre 10 godina

E sad mi je puno srce..moze Partizan i da izgubi..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KODAR78, 28. novembar 2013 21:02)


"Dok palme njishu grane" vise nije u modi. Sad se peva ovo, dragi komsija:

http://www.youtube.com/watch?v=xu0oDu2bDFw

marko_bgd

pre 10 godina

drago mi je grobari sto cete najverovatnije ispasti...samo zbog ovih kompleksasa koji vise mrze zvezdu nego sto vole svoj klub,i onih sto bi se vise radovali porazu zvezde od makabija,nego da je partizan pobedio veceras...inace sam ravnodusan sto se tice partizana u basketu...

c7-5

pre 10 godina

Na zalost Partizan sa ovakvim timom i ne zasluzuje top 16. Tesko mi je to da kazem ali sa 3 igraca koji pruzaju maksimum a ostali nisu ni za Partizan nema sanse. Najbolji se trose celu utakmici i na kraju tim placa cenu. A ostali, a svi znamo ko su ti igraci ne umeju da stoje na nogama. Mozda smo mi navijaci preostri jer smo navikli na drugaciji Partizan ali ovo je stvarnost. Klub prvo mora da se iscupa iz problema sa tim slede bolja pojacanja i bolji tim koji ce dobijati ovakve utakmice. Nije mi krivo jer mnogo gore je kada si platio skupe igrace a tim ti gubi. Ovako, ovo je stvarnost. Ipak svi mi koji volimo Partizan verujemo u bolje igre i u to ne sumnjam. Bice mnogo bolje onda kada se niko ne bude nadao, kad treba.

anabanana

pre 10 godina

Daj bre, pa mi smo poslednju ozbiljnu utakmicu u EL dobili kad je Nikola Pekovic igrao...Posle toga sve neka suplja prica sa Raduljicom, Muslijem, Gagicem...Bambergom, Nanterom, Budiveljnikom...Bez pleja, bez 3, bez 5... Svi idu napred, samo mi u rikverc, to je ocigledno...Ja cu uvek biti uz njih, ali je ovo po meni realno. Tanki smo mnogo za EL. I ove instant ekipe nas dobijaju, sto ranije nije bio slucaj. To je problem...

Bagzi

pre 10 godina

I sad srecna cela Srbija. I dalje stojim iza toga da je Partizan morao da pobedi ove Indijance. Steta za Milosavljevica i Bogdanovica sto se maltretiraju sa Duletom i tri drveta u postavi. Bice oni nosioci u nasoj reprezentaciji.

Forsaken

pre 10 godina

Kakva ANTI kosarka Nanta.. ne mogu da pogode jbt.. divljacki sutevi, veze blage ONI NEMAJU.. I Zvezda i Partizan su imali napad za pobedu.. nemamo srece ali mozemo biti ponosni.. nasi timovi mogu sa svima. Ajmo sad polako zajedno u evrokup, pa sledece sezone mozda i uradimo nesto.

manuginobili

pre 10 godina

O tugo i zalosti...Nanter je valjda najniza ekipa u El a svi ovi "tornjevi" Partizana nisu u stanju da to iskoriste,Musli,Gagic,Milutinov,Lauvergne svi su preko 210 a kosa ne mogu da daju iako ih cuvaju igraci i po 10 cm nizi od njih!!!...gdje nestade cuvena Partizanova skola centara,gdje su novi Divac,Rebraca,Drobnjak,Krstic?...Ma i Kosta Perovic bi veceras bio dovoljan za pobjedu,on je za ove balvane profesor kosarke

Hercegovina cijela crno bijela

pre 10 godina

a kako nijesmo dobili ovaj cemer i bijedu od tima nije mi jasno ?? Ovi francuxi kända su retardirani ali nasi ni to ne mogu pobijedit

milan

pre 10 godina

Ima li taj KK Partizan predsednika?
da li se taj covek bavi klubom?
Dovedite Sasu Djordjevica za predsednika i bice i para i igre
DOSTA BRE VISE!

Fiki

pre 10 godina

Nanter najgori tim Evrolige!!!!????Da vas podsetim nesto dobili su BARSELONU u sred Barselone....ej moji pljuvaci nadjite nesto pametno u zivotu a ne samo da sedite u fotelju sa pivom u ruci i da komentarisete u NESTO STO SE UOPSTE NE RAZUMETE(PS ovaj komentar ne vazi samo za Partizan i Zvezdu nego vazi i za Novaka)!!!

Bagzi

pre 10 godina

Koji lom ovi Francuzi. Jedino sto skacu. Partizan moze ovo da dobije. Igraju kao Indijanci ( izvinjavam se jednoj navijackoj grupi koja je igrala oko vatre ). :)))

Gile

pre 10 godina

A, vidim da su neki ovde počeli kao jedini argument da koriste titulu iz Istambula... Znači, dotle je došlo! Baš pre neki dan sam napisao komentar da se mi, za razliku od Zvezdaša u fudbalu bar ne pozivamo na trofeje iz prošlog veka. Izgleda da je sada i kod nas još samo to ostalo. Nemamo više šta drugo da kažemo. Kraj! Laku noć KK PARTIZAN!

Grobar-España

pre 10 godina

Krajnje glup poraz. Imali smo ih u poslednjoj cetvrtini ali umesto da se odlepimo, mi smo im dozvolili da se vrate u utakmicu. Poslednja tri nasa napada katastrofa. Mene brine sto je ovo ko zna koja po redu izgubljena utakmica u tesnom finisu. Steta, morali smo da dobijemo, sve je bilo u nasim rukama. Jos postoje neke sanse, ali mi moramo da dobijemo bar dve do kraja a Nanter da izgubi sve. Mozemo da biramo, dal ´ocemo da "Bijemo" C.S.K.A. u Beogradu, ili da nas Zeljko "Pusti" u Istambulu, Budivelnik cemo valjda nekako da dobijemo. Vesela panorama.

oprem dobro

pre 10 godina

Da li je moguce da DV igra sa Milutinovim skoro celu zadnju 4, pet kljucnih lopti smo izgubili zbog njega. Kad igra pik,njegov igrac,udvaja naseg pleja na 10 metara o on bezi od lopte ni sam ne zna gde. Nema ga na skoku,da ne pricam o poenima. Mada i ostala dvojica,Gagic i Musli,nisu mnogo bolji. Nemamo poena sa klupe,duplo golo,ne mogu Bogdanovic,Milosavljevic,Kinsi i Zofri da nose igru sve vreme. Malo je to igraca za EL. Ovo je utakmica koja bi nam mnogo,mnogo znacila,morala je mnogo hrabrije da se odigra,posebno od igraca sa klupe.

Maki

pre 10 godina

Ti grobaru koji komentarises centre ti veliki strucnjaku ma sta ce oni Musli Gagic pa imamo Bogdanovica pa on resava sve igra i centra i pleja sve zivo......mali je cudo

SGGD

pre 10 godina

mislim da je dule izbaksuzirao i nas i zvezdu onom izjavom od pre desetak dana da oba kluba idu u top 16. kad to kazem, mislim da je sto se bar partizana tiče isuviše opteretio ekipu. ponovo gubimo u neizvesnoj završnici. ovi večeras ništa bolji od mzt-a. a njih smo jedino dobili na pola koša razlike. nažalost greške iz proteklih sezona u evroligi se ponavljaju. nažalost ovi momci ne mogu dalje od lokalne lige. šteta, talenta ne fali, ali...

zoran

pre 10 godina

Ovaj Partizan bas divlja ekipa. Igra bez nekog koncepta. Ko prvi dohvati loptu taj shutira.
Uvek kada dodje do tesnog rezultata , po pravilu, nase ekipe gube.

sasa

pre 10 godina

Uh....... Ovim se i partizan oprostio od EL, i mogu reci samo....jadno...
Uzasna ekipa Nanter, i jasno se videlo da je Partizan bolji, ali zato Partizan je pronasao nacin da zadnja 3 napada proda loptu(??), i pokloni pobedu...
Inace, ovo je Partizan trebao dobiti sa minimum 10 razlike, jer za toliko su bolji... ALi vec 16 izgubljeni lopti, na pocetku 3 cetvrtine, i lavernj, koji je odigrao "domacinski", ode nanter u drugi krug, sa duplo slabijom ekipom od Partizana...
Partizan sad ce vec 3 godine bez pobede na strani u EL, i ovo se sad vec moze nazvati debakl... I ne, ne treba pricati o povredema, jer to zvuci jadno... ALi sta reci, kad se nema ni da se plati porez... E moj Dule, citaju ti lekcije svi odreda..

tralala

pre 10 godina

Nama balvan Musli, njima Rasko banana. Za dobrobit srpske kosarke, uz duzno postovanje prema njima, voleo bih voleo voleo voleo da oni batale kosarku.

Rade

pre 10 godina

Dule se vec specijalizovao za gubljenje utakmica u finisu. Kladionicari imate uvek siguran fiks u dramaticnim situacijama. Nezna pa nezna i nemoze nista nauciti. Drvo javorovo! Ponovo psuje Bogdanovicu majku a ni sam nezna repertoar psovki koji se njemu upucuju kada ovako naivno, nespretno, neznalacki izgubi utakmicu. Gubi se vise da te negledamo.

Coa

pre 10 godina

Steta...svaka cast Milosavljevicu...jednostavno on nije igrac koji resava...vise borbeno nego kvalitetno izdanje Partizana...definitivno fali kvalitetna petica i jedinica...

parmalat

pre 10 godina

ovo je ubedljivo najgori tim Partizana u zadnjih 10 god ... staticni i bezidejni napadi,odbrana i skok u odbrani katastrofa a po tome smo bili prepoznatljivi godinama... nismo ove god za top 16 i to je to idemo dalje...

Marko

pre 10 godina

Izvini Musli, ali mislim da stvarno nisi kalibar ni za mnogo slabije klubove od Partizana. Tebi sve najbolje, a nama zelim da ti nadjemo zamenu.

Darko

pre 10 godina

toliko mi je zao milosavljevica i bogdanovica NEMOGU DA POKAZU KAKVI SU SUTERI ZATO STO NEMMO NI PLEJA NI CENTRA . MA UZAS SAMO MALO DA SE RASTERETE UBACIVALI OBOJICA PO 30 PO UTAKMICI . MUSLI I GAGIC KAO SA DRUGE PLANETE NEMOGU DA VERUJEM

ercov

pre 10 godina

Partizan van Beograda ne lici na sebe,stice se utisak da imaju tezi kompleks gostujuceg terena.
Nanter je zreo za -20 na svom terenu ali sta to vredi kada smo mi tako jadni i bez ideje kada treba da se rezultatski odlepimo. Ako se ne trgnemo u drugom delu utakmice i ne zaigramo agresivno kako to radimo u Pioniru onda nam nema spasa.Ukoliko izgubimo ovu utakmicu onda nema nista od prolaza u TOP 16 jer osim Budiveljnika mi nemozemo nikog vise da dobijemo.

realno

pre 10 godina

Sale legenda i treba da bude nacionalni trener. Covek je toliko puta resio utakmice koje su bile mnogo znacajnije. Ovi se plase da sutiraju i kad imaju pobedu u rukama.

Mako

pre 10 godina

Ne razumem kako kometarisete centre a posebno Dejana Muslija pa jel gledate utakmice pa plejevi glume centre pa popiju banane pa neznaju ili nece da spuate loptu srljaju u propast ali teraju svoje strasno pa jel to vidite strucnjaci bajni ili pisete da bi nesto napisali.

I feel Devotion !

pre 10 godina

Iskreno,ja ove momke i ove ljude iz Partizana nikada necu moci da psujem i ponizavam ! Vidi se da se momci trude iz sve snage,ali jednostavno su dosta mladi da odu i dobiju bilo koga na strani ! Sa dva,tri iskusna igraca ovo bi bilo mnogo bolje,ali sta je tu je.Cekamo da vidimo sta ce da se desi,ja verujem da mozemo dalje !

cici

pre 10 godina

musli znam da cistas komentare zato poruka za tebe: ti si ubedljivo najlosija karika u ovom timu! toliko si nesiguran I los igrac da prosto ne znam zasto uopste ulazis u igru!

sofronije

pre 10 godina

Ovog Muslija jedino da poklonimo Elektrodistribuciji, mozda njima moze da posluzi da prikace neke kablove na njega, ima visinu... posto vec nema ni znanja ni talenta za sport... Pa Slavko Vranes je za ovog okretan kao balerina... Odbranu igramo kriminalno lose... Kako smo odigrali drugu cetvrtinu rezultat je odlican, nadam se da ne mozemo groe od ovoga (samo da me ne demantuju), valjda cemo povratiti neku igru pa da ih dobijemo. mozemo da pobredimo, kada se oni nisu odlepili sa ovakvom nasom igrom znaci da pojma nemaju... Napred Partizan !

ultrasrbin

pre 10 godina

Dule,
Sta radis.
Tri poslednaj napada nema ko da vodi loptu i organizuje napad.
Sreca onaj pogodak Milosavljevica,ali zar da izgubimo zbog ovoga.

Sasho

pre 10 godina

E,moj Dule nisam te kritikovao do danas al ovo je tvoja izgubljena utakmica,nemoze Milosavljevic da ti resi utakmicu nije kapacitet!Moze da odrzava razliku,da juri prednost,al nije Kecman ili Bozic!Dule prst na celo dozovi se pameti!

Kide

pre 10 godina

Drugu godinu za redom ispadamo iz top16 na jednu loptu,tuzno tako blizu a tako daleko.Ne moze se igrati bez pleja i centra ozbiljna kosharka.

NYHC

pre 10 godina

Molim vas tražite pleja još malo, kao da pred sezonu tražite a ne u situaciji kad nam gori pod nogama. + su nam centri dominacija totalna

UPRAVA NAPOLJE

pre 10 godina

Lose lose. Bez ideje u napadu, ispucavanje trojki. I vise skokova imaju od nas. Musli standardno los. Ako ove ne mozemo pobijediti nazalost i nismo za top 16

felix

pre 10 godina

Svi Cg treneri imaju istu zavrsnicu nekoliko sekundi do kraja napraviti faul pa da sam odlucis o svojoj sudbini. E Dudo,Muto,Zeljko,Sale ...od blata cemo da vas pravimo.

zoran

pre 10 godina

Koju ulogu ima Dalo u Partizanu..?? Na Adi cete naci deset momaka sa daleko, daleko boljom tehnikom....onaj dechko je zalutao u ovaj sport....

Partizan je slab...nedostaje ti mnogo toga...nema jednog, jedinog centra...nema beka....kratka klupa....ovo je veoma, veoma slabo....nema se shta traziti u Evropi....ABA maksimum...

Da ne objasnjavam!

pre 10 godina

Vratice nam se jednom ovi porazi na po jednu loptu. Fmpovci da cute imaju laksu grupu nemaju prava da se jave.(Apache, 28. novembar 2013 23:06)Lakšu grupu?
(Da ne objašnjavam, 28. novembar 2013 23:28) menjao bih cska za vasu lokomotivu i barsu za vas pao!

Batica

pre 10 godina

Vratice nam se jednom ovi porazi na po jednu loptu. Fmpovci da cute imaju laksu grupu nemaju prava da se jave.(Apache, 28. novembar 2013 23:06)Lakšu grupu?
(Da ne objašnjavam, 28. novembar 2013 23:28) a sto se javljas ako niste panteri a?

spurs19

pre 10 godina

Od 267 komentara, 265 navijača FMP-a, a to je neprocenljivo. Rade kompleksi, to je čudo.
(Mali Štrumf, 29. novembar 2013 07:32)

Mi Zvezdaši volimo gledati i komentarisati dobar cirkus više od svega...

čovek

pre 10 godina

Žao mi je momci, ali vi niste za velike utakmice. Imati toliko istrošenog vremena za napad i onako diletantski odigrati kod 61:60...
Uspeli ste samo da nam kidate živce, kao i mnogo puta do sada. Za nešto više, treba i mnogo, mnogo više.
Laku noć

seljo

pre 10 godina

kad sam video da je onaj pogodio drugo slobodno odmah sam znao da gubimo, jer imamo neki neverovatan maler da kad god imamo odlucujici napad, mi ga nikad ne iskoristimo! :(

dusan delija

pre 10 godina

steta za partizan kao i za zvezdu. mozda budemo gledali finale eurocupa-a ZVEZDA-PARTIZAN. Fali im malo za Evroligu ali u Evrokupu mogu da idu do kraja i jedni i drugi.

Landenskog

pre 10 godina

Muka mi je od ove uprave, to je kada nemamo centra, pleja i kada Bogdanovic treba da organizuje napad. Uradite nesto, prestanite da kmecite, snadjite se pobodgu za pare!

Nemanja

pre 10 godina

E sramota... Shvatam ja mlad tim, povrede i sve, al ovo je moralo da se dobije kad se namestilo. Vodis 1 i imas loptu i izgubis je. Mislim stvarno... Poceli smo da gubimo u poslednjim sekundama cesto, sve ono sto smo ranije dobijali. Sramota!

Lafayette

pre 10 godina

Vazni bodovi otisli u nepovrat!Bez pleja i centra ...ono sto Musli&Gangula igraju se igrom ne moze nazvat!Povreda Lea je prevelik hendikep,Bogdanovic se trosio na prevodjenje lopte i organizaciju umesto da bude rasterecen!Jednostavno Kinsey je van ritma,Bogdan i sinDragan preoptereceni bez izmene!Fakticki igramo sa 5 igraca sto je premalo,da smo imali ili Bertansa ili Lea veceras siguran sam da bi dobili !Pitanje za upravu sta misle:dokle mogu ovih 6-7 igraca da izdrze u ovom ritmu i sta bi bilo sa timom da se eventualno jos neko povredi?!?

Владан Тегелтија

pre 10 godina

Voleo bi da mi objasni neko, ko je taj kosarkaski strucnjak proglasio Muslija za velikog talenta. Decko je hendikepiran, niti ima ledjnu tehniku, niti polu-horog, da ne pominjem kako mu lopta ispada iz ruku. On i Gagic cine najgori centarski par u istoriji Partizana. Nekad gde smo imali veliku prednost, sad smo najtanji...
(grobar ns, 28. novembar 2013 21:51)
Свака ти је ка Његошева.

Jackie

pre 10 godina

Šteta, trojke 50% i ništa. Morali su centri mnogo bolje, ne znam pojedinačni učinak, ali mislim da smo izgubili zbog slabe realizacije centara, tu smo trebali da pravimo razliku. Nije mi jasno da neko ima 210 cm i da je toliko jednostran u napadu, čim naiđe na tvrdo ili mali kontakt baca loptu nekontrolisano. Majstori, jel ste neki put bacali horog! Žalosno je gledati Muslija (momak ima visinu, težinu, dobru motoriku) kako se muči. To važi i za Gagića. Ne znam koliko rade na sebi, ali ako hoće da budu bolji moraju u nekim segmentima biti iznad proseka, ovo je nekako bezlično. Ne ubacuje Lovernj trojke slučajno, već zato što vežba. Zašto Musli ne usavrši horog, a Gagić npr. šut sa poludistance?

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Izgubili smo zato što je od 12 igrača ulazilo u igru njih samo 8,a od tih 8 četiri igrača su centri,a jedan(Dallo)je igrao samo 12 minuta.Klupa nam nije ni za Srpsku ligu,a ni neki centri u prvoj petorci.Rezultati su srazmerno tome i dobri,a nadam se samo da se neko neće u narednom periodu povrediti od bitnijih igrača zbog velike minutaže! Ovom timu za bolji rezultat u EL fale povređeni Vesterman,Bertans i kvalitetan igrač na poziciji 4-5!

glasac ds-a

pre 10 godina

I Partizan i Cz su veceras na neverovatan nacin izgubili utakmice velikom trapavoscu u samoj zavrsnici,i od gotovog napravili veresiju....a to ce ih kostati zavrsetka takmicenja u EL u grupnoj fazi...

Stefan

pre 10 godina

Au kakva karma veceras za srpske predstavnike danas. Naterao sam se da navijam za Partizan posle onakvog poraza moje Zvezde i na kraju gledam i ne verujem ocima KLIZANJE Milosavljevica koje je napravilo presudni faul u presudnom trenutku kao i ko Zvezde Nelson. Auuuu kolika kolicina nesrece danas, ali glavu gore, nesto dobro mora da se desi i jednima i drugima. Pozdrav

Mladen B.Luka

pre 10 godina

Ovaj Vujosevic me nervira isti je ko Radonjic serija 8-o,nema tajm auta sa 6 igraca igra sto je ovu djecu dovodio kad mu sjede na klupi,ima alibi sto nece u Top 16 nije imao pleya.

SaleBG

pre 10 godina

Tuga, malo je nedostajalo ali nazalost Partizan nije uspeo da pobedi Nanter. Los zadnji napad, medjutim nije se smelo dozvoliti da se odlucuje u tom zadnjem napadu, mogla se utakmica resiti i nesto ranije ali je nedostajalo i koncentracije. Momci su dali sve od sebe i mozemo samo da zalimo sto Partizan nije pobedio veceras. Tuzan dan za nasu kosarku jer ni Zvezda nije uspela da pobedi Makabi u Pioniru.

http://www.worldofbasketball.org

nik

pre 10 godina

taman prevlada onaj osecaj srece musli se izborio za poziciju, rekoh daj gurni mu dole da uzida, tako i bi, zida musli i gle cuda dobija nekog u duelu 1 na 1 i zavrce horog..........ivica table

grobar ns

pre 10 godina

Voleo bi da mi objasni neko, ko je taj kosarkaski strucnjak proglasio Muslija za velikog talenta. Decko je hendikepiran, niti ima ledjnu tehniku, niti polu-horog, da ne pominjem kako mu lopta ispada iz ruku. On i Gagic cine najgori centarski par u istoriji Partizana. Nekad gde smo imali veliku prednost, sad smo najtanji...

Srđan Lalić

pre 10 godina

Igrac Nantera sa brojem 42 zaista pomalo lici na Lebrona Dzejmsa. Ali izgleda i da se i on lozi na to pa cak nosi i onu znojnicu oko glave ko LBJ.

Captain Cally

pre 10 godina

Kazna, nemamo centre, imamo dva klovna. Bogu hvala pa nema TOP sestaest, ionako ne treba da igramo tamo kada ne mozemo da pobedimo Nanter. A dogodine Boze zdravlja da ne gledamo ove dve balvancine ispod kosa.

Oj baksuzi, materini janjci!

pre 10 godina

ne gledam,ali mislim da ce partizan da pobedi,jer oni za razliku od nas nemaju igrace koji konstantno idu u minus sa indeksom,dok je nama katica i radonjica,budite bez brige. jednom los igrac i jednom zbunjen trener. cestitke partizanu na top 16
(crni_redstar, 28. novembar 2013 22:30)

Baksuze i njih si izbaksuzirao!

milos.k

pre 10 godina

pa dobro bre Vujosevicu jel znas zadnji napad da napravis, svaku cetvrtinu smo imali zadnji napad nijedan nismo iskoristili, strasno, i treba da ispadnemo

Promašili sport!

pre 10 godina

Sa Muslijem i Gagićem mi nemamo šta da tražimo u ozbiljnijim utakmicama! Ova dva panja nisu u stanju da odigraju dva sekunda kvalitetne košarke! Imamo igrača manje kad su na parketu! Ne postoje dovoljno loši parametri kojim bi se ova dva diletanta opisala! I bar da se bore i da imaju želju ! Lopta se bukvalno odbija od njih kao od fosne! Imali su ukupno 4 poena i 6 skokova zajedno! More marš napolje iz kluba! Ne može,svake godine moramo da imamo bar dva lika zalutala u ovaj sport! Za ove je bangavi Kosta Šakil Onil!

Goran

pre 10 godina

@goxy: Dok je Vlada bio u Partizanu (posebno kao pomocni trener), imao je ko da radi sa centrima. Izgleda da mi jos uvek ne shvatamo koliko nam je on znacio. Kod Vlade je Vranes imao dobre role, a bez njega evo kako igra nekada veliki talenat, Musli :(

vesele sedamdesete

pre 10 godina

Jeftino izgubljene lopte u poslednjim sekundama i u Pioniru i u Francuskoj koštale su naše klubove. Danak neiskustvu. Ne smeju se noge oduzeti u tim trenucima. Ovo se ne bi desilo Đorđeviću, Daniloviću, Bodirogi...ređajte po izboru. To je ona vrednost koja pravi razliku. Ali šta je tu je, svaka čast na želji i borbenosti i crno-belima i crveno-belima.

Balavo mace

pre 10 godina

Nekako mi se javlja da mozemo da prodjemo dalje.Po meni sigurno dobijamo Budiveljnik u Areni i,nesto teze,CSKA u Pioniru a protiv Fenera moze biti svasta jer Zeljko ne poklanja pobede nikome.Ne verujem da Nanter moze da iznenadi,recimo,Fener mada igraju kod kuce.Nismo sinoc bili toliko losi,cak se vidi da nam se igra popravlja,ali to nije dovoljno,nasu igru su svi procitali.Ono dodavanje na 60:61 moze proci protiv Sirokog ili Buducnosti,ali ne i u Evroligi.Duletu svo postovanje za sve sto je uradio za Partizan ali mislim da je vreme za nekog drugog.Hitno plej i centar jer Musli mora biti najuren odmah.